an online Instagram web viewer
"CARA SIMPLE PENJAGAAN KULIT"
.
.
Semestinya bahan2 yang dipilih adalah yg terbaik untuk luar dan dalaman kesihatan kulit muka.
.
.
3 cara simple harian yg boleh dilakukan :
1. Cuci muka dengan sabun yg bebas kimia.
2. Sapukan aloe vera @ pelembap muka yg sesuai dgn kulit muka kita.
3. Tempek muka dengan bedak compact.
.
.
"Simple dan Selamat" ๐Ÿ˜š
Komen "wow" kalau anda setuju.
.
.
.
Ada siapa2 nak cuba sabun cute dari saupor? Jom dm/pm/wa Nurrul 017-7017113.
#nhmartt #sabuncute #sabun #madu #kopi #delima  #oat #tomato #kayumanis #simplynatural #ciknurrul

"CARA SIMPLE PENJAGAAN KULIT" . . Semestinya bahan2 yang dipilih adalah yg terbaik untuk luar dan dalaman kesihatan kulit muka. . . 3 cara simple harian yg boleh dilakukan : 1. Cuci muka dengan sabun yg bebas kimia. 2. Sapukan aloe vera @ pelembap muka yg sesuai dgn kulit muka kita. 3. Tempek muka dengan bedak compact. . . "Simple dan Selamat" ๐Ÿ˜š Komen "wow" kalau anda setuju. . . . Ada siapa2 nak cuba sabun cute dari saupor? Jom dm/pm/wa Nurrul 017-7017113. #nhmartt  #sabuncute  #sabun  #madu  #kopi  #delima  #oat  #tomato  #kayumanis  #simplynatural  #ciknurrul 

6 Comments:

  1. thaqifahzainuddin

    Wow. Hihi. Aku guna pencuci muka, pastu guna moisture gel estrak timun, last skali tepek bedak tepung johnson. Calit sikit lipstick aloe vera pastu dah boleh pegi kelas. Hehehe

  2. nhmartt

    @thaqifahzainuddin moisture gel estrak timun tu guna brand apa @thaqifahzainuddin

  3. thaqifahzainuddin

    @nhmartt brand ulfaa beauty iqa. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  4. nhmartt

    @thaqifahzainuddin waaa nak try lah pasni. Timun pun bagus juga. Dia sejukkan/lembapkan muka. Kalau aloe vera merawat

  5. thaqifahzainuddin

    @nhmartt betul2. Aku pakai yg moisturizer tu kan seminggu, bulu mata aku makin panjang. Best gak pakai benda tu. Try laa heheh

34 Likes: