an online Instagram web viewer
Comic #4: Tertinggal. * * * * * * 
Bila kau excited nak mintak pelukis komik yang kau jumpa untuk tandatangan dan lukis sikit dalam buku lukisan kau, tapi check dalam beg cuma ada sebatang pen, air botol teh kundur, dan satu paket choki-choki je. 
#PBAKL2017 #comic #komik #Malaysian #senpai #ojisan #pestabuku #doodlescratch #starstrucked #tertinggal #forgetful #careless #sad

23 Comments:

  1. pinyotgram

    Kau pergi maple comics ke

  2. paperhafiy

    @pinyotgram naturally lah. Ada komik kan kt situ hahaha

  3. paperhafiy

    @azwanjjai yeah definitely. Anyways thanks for signing my copy of komik ronyok 2.

  4. pinyotgram

    @paperhafiy of course la. Aku dtg situ sabtu for my giant geek boyfriend.

  5. paperhafiy

    @pinyotgram tak sempat jumpa fishball lah mcm aku then huhu

  6. pinyotgram

    @paperhafiy aku lukis sendiri je kat buku tu

  7. aredey91

    @paperhafiy haha, belanja apa tu? Keje xdak lg 😭😭

  8. adriana12___

    Hahahaha kesiannyaaa

  9. paperhafiy

    @adriana12___ kesian kan? Hahaha

  10. adriana12___

    @paperhafiy tabahh lahhh 💪💪💪

  11. aiman_norzaidi

    Follow back

  12. paperhafiy

    @adriana12___ terima kasih. Saya cuba kuatkan hati kecil. Minggu depan cuba lg.

  13. paperhafiy

    @komik_naufal cis rasa diperli. Hehehehe

  14. adriana12___

    @paperhafiy lps ni sbelum keluar tu cek balik beg tuu

  15. paperhafiy

    @adriana12___ jangan risau. Dah Selotep dekat beg. Harap tak lupa beg la pulak

  16. komik_naufal

    😂 @paperhafiy Manede perli... kekadang Naufal pun kena camtu

  17. paperhafiy

    @komik_naufal hahaha. Tahu. Saja menyakat. Haha

  18. paperhafiy

    @sennelier1887 omg. I visited you account. And your work are astonishingly beautiful 😍😍😍

251 Likes (last 100 likes only):