an online Instagram web viewer
Comic #5: Dinding manusia

Kalau korang kat public dan kebetulan jalan dengan kawan-kawan atau adik beradik, please, please, pleaseeee-lah be considerate pada orang lain. Dah lah block jalan, lepas tu kaki melangkah  kalah sang siput oiii. *
*
*
*

#comic #komik #Malaysian #janganjadisetan #publicethics #doodle #komik #illustration #faye #PBAKL2017 #public #jejantas #please #beconsiderate

18 Comments:

  1. amrinarosyada92

    Ak pn pnah kena๐Ÿ˜‚

  2. cerolian

    Banyak bertemu spesies mcam ni ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…

  3. afifahyusoff

    ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  4. minathecatlady

    ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  5. paperhafiy

    @amrinarosyada92 sakit hati kan. Lepas tu gelak mcm tak ingat dunia kadang2. Hahaha

  6. paperhafiy

    @cerolian they are literally everywhere. Pfftt

  7. fayadh1990

    aku mai bookfair harini.koy terjumpa.hg..haha

  8. paperhafiy

    @fayadh1990 bawak anak sekali ke boh?

  9. fayadh1990

    @paperhafiy kalau sesuai..bwk

  10. qasehhidayu

    Comelllll

  11. paperhafiy

    @qasehhidayu thank you weyhh ๐Ÿ˜€

  12. izzat.adnan

    Wah sejak bila jadi kartunis bro? Lawa. Keep it up!

  13. paperhafiy

    @izzat.adnan dah lama dah, cuma tak aktif share dan buat sgt. Dr ukm lg akubada buat weyh tp for fun je lah. Haha

  14. komik_naufal

    Sabo je la... Aku antara yg slalu buat prangai gitu ๐Ÿ˜‚

  15. paperhafiy

    @komik_naufal nie nak kena piat telinga nie hahaha

  16. paperhafiy

    @shawl_mattelipstick aww you look nice! Thank you so much

  17. instafamouza

    jom singgah jap

335 Likes (last 100 likes only):