an online Instagram web viewer
🌞 #doodlescratch #illustration #illustrations #art #drawing #sketch #doodle #doodling #colouring #sai #practice #prettylady #spring #fashion #drawforfun

16 Comments:

  1. cerolian

    Love the hair colour composition 👍👍

  2. paperhafiy

    @cerolian you mean the highlights? You should try out sai. Hahaha

  3. dennisosaj

    Nice Image :)

  4. paperhafiy

    @dennisosaj thank you sir

  5. paperhafiy

    @zulhilmijamalus awww awak lah cantik #eh ? Haha

  6. komik_naufal

    Terpandang perempuan tu tetiba berdebar hati ni 🙈 adakah ini cinta wkwk xD

  7. paperhafiy

    @komik_naufal sekali dia reply "I have a boyfriend" hahaha

  8. komik_naufal

    Alaaaa 😂 Patah seribu hatiku

  9. huzzatbg

    Wei! Terus menghilang ek! X|

  10. paperhafiy

    @huzaifahsh hahaha. Aku lepak kt sunway putra tu sampai kol 4 kot. Otak aku tak boleh cope dgn so much crowd smlm.

  11. nurafeeqah

    PM baju lol.

  12. paperhafiy

    @nurafeeqah dia jahit guna langsir mak yang lama na. Hahaha

  13. huzaifahsh

    @paperhafiy eh. Apahal tag profile lagi satu nih... hahahaha... ohhh.. tapi crowd mmg bikin kepala pusing semalam.. huhu.. takpa.. insyaAllah mungkin rezki lain kali kita jumpa.. :)

  14. paperhafiy

    @huzaifahsh eh tak perasan pulak tersalah tag. Hahaha. Aku hari nie terus tak sihat kot. So aku stay in berselimut je all day.

  15. huzaifahsh

    @paperhafiy uik. Huhuhu. Rehat2 ler camtuh. Get well soon bruh!

120 Likes (last 100 likes only):