an online Instagram web viewer
Malam minggu kih jalan2....hirup udara segar....nonton  ben pikiranna kih ndak njendhel di "situ" terus.....ndak capek to?

#nobar #cinema #xxi #malamminggu #malammingguan #nonton #nontonbareng #biskop

11 Comments:

  1. dillihantoro

    Aku wes pirang puluh tahun yaa nonton bioskop..... bar mantenan nonton bioskop 2 x tok opo pisan tok.....

  2. enthoel

    @dillihantoro wkwkqkq mesake yaaaa.....😂😂😂

  3. retno_hakim

    Kok nggak Annabelle Tan? 😀

  4. enthoel

    Oing emoooh....

  5. wesiati

    anake kaya males ndelok emake narsis wae.

  6. enthoel

    @wesiati wkwkwkwk hooh kok ngertinan too...

  7. wesiati

    @enthoel anak2 kan gitu. nek weruh emaknya selfi2 isin.

  8. enthoel

    Jomaneh cah lanang...hahaha

  9. yunitaindriati

    Koq ora ketemu yaaa..... Pdhl aku di situ sampe kukutan lho say...

  10. enthoel

    @yunitaindriati lhaaaa kapan cint? Pas tgl iku jugak?

  11. yunitaindriati

    @enthoel iyooo tapi dolanan ning ndhuwur ora nonton... Qiqiqiiqi 😂

23 Likes: