an online Instagram web viewer
"Awak Nampak macam bidadari br turun dari kayangan”
===================================== Saya nak cerita sikit ni. Pasal kawan saya Puan N,
.
Eh, bukan nak ngumpat la..kita nk cerita kat sayang semua pasal Puan N yang selalu mintak pandangan tentang sesuatu dr Husben die. Isteri solehah ni..
.
Even nak beli tudung pon macam tu. .
Bila nak beli tudung, die pon bentangkanlah ciri2  shawl yang die dah berkenan sangat.
Mana tidaknyer, Shawl tu dah siap dengan soft awning lagi..Materialnya lembut dan selesa sangat. Yang paling penting tak nampk tiang leher. Aurat terjaga, suami dapat pahala. Betul tak?
.
Yang best pasal shawl ni, labuhnya memang tutup bahagian dada sama ada depan atau belakang..
Sarung sarung terus siap..tak payah susah2 nak lilit melilit ni. Part ni buat husband die senyum.
.
Akhirnya..kalau dah senyum tu dikira dah bagi green light la. Puan N sepantas kilat order melalui wasap ke nombor  01115261140

Dapat je barang, terus Puan N sarung dan tayang depan husband die. Yang lucunya, Husband die tergamam dan cakap “Awak Nampak macam bidadari br turun dari kayangan”…
.
berbunga2la hati Puan N. Fefeeling zaman bercinta gitu kan.

#instantshawllabuh #instantshawlberdagu #tudungumrahhaji #umrah #haji #tabunghaji #cikgumalaysia #bawal #soleha #bunga2 #lujinascarf #tudunglabuhgojes #tudunglawaabis #tudungcomel #colourcunscarf #bidang60 #fabriksedappakai #tepatisyariah #bawalturki #shawllover #bawallover #assalamualaikum #selamatmalam #cikguseo #promosale #stokterhad #muslimahsejati #marhaban #berzanji #majliskenduri

"Awak Nampak macam bidadari br turun dari kayangan” ===================================== Saya nak cerita sikit ni. Pasal kawan saya Puan N, . Eh, bukan nak ngumpat la..kita nk cerita kat sayang semua pasal Puan N yang selalu mintak pandangan tentang sesuatu dr Husben die. Isteri solehah ni.. . Even nak beli tudung pon macam tu. . Bila nak beli tudung, die pon bentangkanlah ciri2 shawl yang die dah berkenan sangat. Mana tidaknyer, Shawl tu dah siap dengan soft awning lagi..Materialnya lembut dan selesa sangat. Yang paling penting tak nampk tiang leher. Aurat terjaga, suami dapat pahala. Betul tak? . Yang best pasal shawl ni, labuhnya memang tutup bahagian dada sama ada depan atau belakang.. Sarung sarung terus siap..tak payah susah2 nak lilit melilit ni. Part ni buat husband die senyum. . Akhirnya..kalau dah senyum tu dikira dah bagi green light la. Puan N sepantas kilat order melalui wasap ke nombor  01115261140 Dapat je barang, terus Puan N sarung dan tayang depan husband die. Yang lucunya, Husband die tergamam dan cakap “Awak Nampak macam bidadari br turun dari kayangan”… . berbunga2la hati Puan N. Fefeeling zaman bercinta gitu kan. #instantshawllabuh  #instantshawlberdagu  #tudungumrahhaji  #umrah  #haji  #tabunghaji  #cikgumalaysia  #bawal  #soleha  #bunga2  #lujinascarf  #tudunglabuhgojes  #tudunglawaabis  #tudungcomel  #colourcunscarf  #bidang60  #fabriksedappakai  #tepatisyariah  #bawalturki  #shawllover  #bawallover  #assalamualaikum  #selamatmalam  #cikguseo  #promosale  #stokterhad  #muslimahsejati  #marhaban  #berzanji  #majliskenduri 

31 Comments:

  1. laila.tudunglabuh

    Waalaikumussalam

  2. maryk.sofeaa

    Waalaikumussalam

  3. aimishoppe

    Waalaikumsalam

  4. tilambayi

    Waalaikumussalam

  5. tshirttmek

    Waalaikumussalam

  6. liana_manan

    ☺☺☺

  7. handsock.edelweiss.irma

    semoga maju jaya

  8. el.maream

    👍👍👍

  9. prettyfaceadira.my

    🌸🌸🌸

  10. makankasut.my

    sneakers murah gila 🙈

  11. bajusedondon.my

    semoga maju jaya

  12. produkkecantikkanmurah90

    semoga dimurahkan rezeki selalu 😘

  13. gula2.kurus.cepat

    Cantik tudungnya

  14. norhamila_nurraysabeauty

    Waalaikumussalam.. selamat malam

121 Likes (last 100 likes only):