an online Instagram web viewer
DHALIAH SUIT  set blouse + palazo yg ringkas, kemas & menawan ❤️ kelebihan dhaliah suit .
✔️ MATERIAL. kami menggunakan fabric PREMIUM COMO CREPE. permukaan fabric ini tidak licin, tidak stretch dan tidak mudah renyuk .. kami memberikan jaminan material & jahitan yang memuaskan.. insyaAllah fabric digunakan berkualiti dari Jakel dan production jahitan di kilang kami sendiri 😊
✔️ MESRA WUDHUK . u olls perasan tak.... ada cuff dekat lengan #dhaliahsuit tu, u olls boleh buka butang di cuff dan terus sentengkan lengan 😊
✔️ MESRA MENYUSU. ok ni adalah kelebihan pada ibu-ibu yang breast feeding yee.. di bahagian depan ada zip yg boleh membantu u olls susukan baby yee.. dan zip ini juga memudahkan u olls memakai dan membuka si #dhaniahsuit ni 😊
✔️ AVAILABLE 6 WARNA & 4 SIZE. kami menggunakan gabungan 6 warna yang super duper hot ! warna-warna yang menjadi igauan setiap wanita.. ceeeeyyy !!! 😝
✔️ POTONGAN SEMPURNA. yes! ini adalah perkara yg sgt penting dlm pemilihan baju... u olls mesti nak cutting yg best kan? sedap di pakai kan? insyaAllah #dhaliahsuit mempunyai potongan blouse dan palazo yg sempurna 😉
✔️ LAIN2. sedikit info tambahan utk u olls, di pinggang palazo terdpat getah dan juga zip sisi yaaa 
PRICE : RM 125 (free pos)
.
.
.
#blaus #bajukurung #blousecantik #baju #blouses #embroidery  #bajupejabat #bajubesar #pakaian #bazaarpaknildress #bazaarpaknil #uitm #princessdress #ootdmalaysia #wanita #cikgucikgi #surirumah #sayajualonline #malaysianigers #majlis #dropshipmalaysia  #jubahdress #busanamuslimah #busanawanita #bazaarpaknilmurah #instashoppingmalaysia #visitmyig

DHALIAH SUIT set blouse + palazo yg ringkas, kemas & menawan ❤️ kelebihan dhaliah suit . ✔️ MATERIAL. kami menggunakan fabric PREMIUM COMO CREPE. permukaan fabric ini tidak licin, tidak stretch dan tidak mudah renyuk .. kami memberikan jaminan material & jahitan yang memuaskan.. insyaAllah fabric digunakan berkualiti dari Jakel dan production jahitan di kilang kami sendiri 😊 ✔️ MESRA WUDHUK . u olls perasan tak.... ada cuff dekat lengan #dhaliahsuit  tu, u olls boleh buka butang di cuff dan terus sentengkan lengan 😊 ✔️ MESRA MENYUSU. ok ni adalah kelebihan pada ibu-ibu yang breast feeding yee.. di bahagian depan ada zip yg boleh membantu u olls susukan baby yee.. dan zip ini juga memudahkan u olls memakai dan membuka si #dhaniahsuit  ni 😊 ✔️ AVAILABLE 6 WARNA & 4 SIZE. kami menggunakan gabungan 6 warna yang super duper hot ! warna-warna yang menjadi igauan setiap wanita.. ceeeeyyy !!! 😝 ✔️ POTONGAN SEMPURNA. yes! ini adalah perkara yg sgt penting dlm pemilihan baju... u olls mesti nak cutting yg best kan? sedap di pakai kan? insyaAllah #dhaliahsuit  mempunyai potongan blouse dan palazo yg sempurna 😉 ✔️ LAIN2. sedikit info tambahan utk u olls, di pinggang palazo terdpat getah dan juga zip sisi yaaa PRICE : RM 125 (free pos) . . . #blaus  #bajukurung  #blousecantik  #baju  #blouses  #embroidery  #bajupejabat  #bajubesar  #pakaian  #bazaarpaknildress  #bazaarpaknil  #uitm  #princessdress  #ootdmalaysia  #wanita  #cikgucikgi  #surirumah  #sayajualonline  #malaysianigers  #majlis  #dropshipmalaysia  #jubahdress  #busanamuslimah  #busanawanita  #bazaarpaknilmurah  #instashoppingmalaysia  #visitmyig 

1 Comments:

  1. onenourbeauty

    Hai ,assalamualaikum. Semoga tuhan merahmati kita semua,amin ❤

18 Likes: