an online Instagram web viewer
Bukan hanya muka saja nak perlu pelembap, bibir pun perlu jugak. Kalau kering tu memang tak nampak menarik langsung. Lagi lagi yang suka pakai lipmatte.
.

Sejenis yang suka lipmatte ni kena apply dulu pelembap bibir supaya bibir takdelah nampak crack or kering je.
.

Haa bagi yang tercari2 lipbalm paling best boleh la try Lips Scrub Rose Lollypop ni. Orang kalau dengar je scrub mesti ingat ianya kasar kan? Tapi yang ni memang tak kasar pun. Dia halus je guna gula kosmetik tu.
.

Lagipun di samping melembapkan bibir ia juga berfungsi menyahkan sel kulit mati pada bibir. Seterusnya memerahkan bibir secara semula jadi.
.

Kalau awak ada jenis bibir kusam & gelap haa boleh la try ni. Kenalah konsisten guna barulah bibir tu kembali merah lagi.
.

Nak bibir cantik lagi? Jom whatsapp ika 😉
.
.
Whatsapp ika 📲 0178295891
Postage RM8 SM | RM12 SS

#thebeautyhacks #thebeautyhackshq #skincare #facemask #facescrub #bodyscrub #bodycare #facecream #lipscrub #whiteninglotion #spfcream #homemadescrub #tipskincare #organicskincare #localproduct #sayajualbarangkecantikan #tumericmask #bazaarpaknilmurah #dahliansandco #madeinmalaysia #skincaremalaysia #tumericbodyscrub #goldentumericmask #facemasktumeric #bodyscrubcharcoal #soapbartumeric #thecharcoal #thetamarind #facemaskhoney

Bukan hanya muka saja nak perlu pelembap, bibir pun perlu jugak. Kalau kering tu memang tak nampak menarik langsung. Lagi lagi yang suka pakai lipmatte. . Sejenis yang suka lipmatte ni kena apply dulu pelembap bibir supaya bibir takdelah nampak crack or kering je. . Haa bagi yang tercari2 lipbalm paling best boleh la try Lips Scrub Rose Lollypop ni. Orang kalau dengar je scrub mesti ingat ianya kasar kan? Tapi yang ni memang tak kasar pun. Dia halus je guna gula kosmetik tu. . Lagipun di samping melembapkan bibir ia juga berfungsi menyahkan sel kulit mati pada bibir. Seterusnya memerahkan bibir secara semula jadi. . Kalau awak ada jenis bibir kusam & gelap haa boleh la try ni. Kenalah konsisten guna barulah bibir tu kembali merah lagi. . Nak bibir cantik lagi? Jom whatsapp ika 😉 . . Whatsapp ika 📲 0178295891 Postage RM8 SM | RM12 SS #thebeautyhacks  #thebeautyhackshq  #skincare  #facemask  #facescrub  #bodyscrub  #bodycare  #facecream  #lipscrub  #whiteninglotion  #spfcream  #homemadescrub  #tipskincare  #organicskincare  #localproduct  #sayajualbarangkecantikan  #tumericmask  #bazaarpaknilmurah  #dahliansandco  #madeinmalaysia  #skincaremalaysia  #tumericbodyscrub  #goldentumericmask  #facemasktumeric  #bodyscrubcharcoal  #soapbartumeric  #thecharcoal  #thetamarind  #facemaskhoney 

0 Comments:

    22 Likes: