an online Instagram web viewer

Images at Fathia Baby Shop

www.fathiababy.com
.
๐Ÿ’–kuku duckbill one touch open canteen๐Ÿ’–
.
๐Ÿ’–Ideal for travels or out; safe and hygienically.
.
๐Ÿ’–BPA free
.
๐Ÿ’–Body๏ผšPC(-20โ„ƒ๏ฝž120โ„ƒ)
.
๐Ÿ’–Lid๏ผšABS(-20โ„ƒ๏ฝž80โ„ƒ)
.
๐Ÿ’–(Hard)๏ผšPP(-10โ„ƒ๏ฝž100โ„ƒ)
.
๐Ÿ’–(Soft)๏ผšSilicone(-10โ„ƒ๏ฝž120โ„ƒ)Content : ย 650ml .
๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya  giant) ๐Ÿ˜Š

Ig: fathiababyshop 
Fb page: fathia baby shop

#fathiababyshop 
#kukuduckbill
#kukuonetouchopencanteen
#travel
#shahalamresident 
#seksyen7shahalam 
#kedaibabyonline 
#kedaibabymurah 
#sayajualmurah 
#ibuberpantang 
#ibumengandung 
#breastfeedingmommy
#onlinebuyers
www.fathiababy.com . ๐Ÿ’–kuku duckbill one touch open canteen๐Ÿ’– . ๐Ÿ’–Ideal for travels or out; safe and hygienically. . ๐Ÿ’–BPA free . ๐Ÿ’–Body๏ผšPC(-20โ„ƒ๏ฝž120โ„ƒ) . ๐Ÿ’–Lid๏ผšABS(-20โ„ƒ๏ฝž80โ„ƒ) . ๐Ÿ’–(Hard)๏ผšPP(-10โ„ƒ๏ฝž100โ„ƒ) . ๐Ÿ’–(Soft)๏ผšSilicone(-10โ„ƒ๏ฝž120โ„ƒ)Content : ย 650ml . ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– . Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) ๐Ÿ˜Š Ig: fathiababyshop Fb page: fathia baby shop #fathiababyshop  #kukuduckbill  #kukuonetouchopencanteen  #travel  #shahalamresident  #seksyen7shahalam  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #sayajualmurah  #ibuberpantang  #ibumengandung  #breastfeedingmommy  #onlinebuyers 
www.fathiababy.com
.
๐Ÿ’SWEET CHEERY SCR12 STROLLER๐Ÿ’
.
๐Ÿ’Seat that reclines to 3 comfortable positions with ease
.
๐Ÿ’Converts from pushchair to pram easily with 3 clips
.
๐Ÿ’Add SCR7 carrier carseat to turn into travel system (sold separately)
.
๐Ÿ’Face both directions in two easy clicks (forward & parents facing)
.
๐Ÿ’Light, compact and easy to store
.
๐Ÿ’A spacious seat unit to last and grow with your child
.
๐Ÿ’Extended hoods as integrated sun visor 
EN1888 and ISO 9001:2000 certified
.
๐Ÿ’Age suitability : from birth to 15kg
.
๐Ÿ’Size : 88 x 60 x 105 cm
.
๐Ÿ’Net weight : 7.5kg
.
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Jika berminat boleh wasap 010-5029009/010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop seksyen 7 Shah Alam, Selangor ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
FB : Fathia Baby Shop.
IG : fathiababyshop
. 
#sweetcherrystroller
#sweetcherrycarseat
#seweetcheryalegant
#kedaistrollermurah
#kedaistrollerbaby
#kedaionlymurah
#kedaibabycomel
#kedaibayisihat
#kedaionlybaby
#kedaibabycomel
#kedaimainanbeby
#kelabibumengandung
#kelabibuawsome
#kedaifamilyceria
#kelabanakku
#strollerbaby
#fathiababyshop
www.fathiababy.com . ๐Ÿ’SWEET CHEERY SCR12 STROLLER๐Ÿ’ . ๐Ÿ’Seat that reclines to 3 comfortable positions with ease . ๐Ÿ’Converts from pushchair to pram easily with 3 clips . ๐Ÿ’Add SCR7 carrier carseat to turn into travel system (sold separately) . ๐Ÿ’Face both directions in two easy clicks (forward & parents facing) . ๐Ÿ’Light, compact and easy to store . ๐Ÿ’A spacious seat unit to last and grow with your child . ๐Ÿ’Extended hoods as integrated sun visor EN1888 and ISO 9001:2000 certified . ๐Ÿ’Age suitability : from birth to 15kg . ๐Ÿ’Size : 88 x 60 x 105 cm . ๐Ÿ’Net weight : 7.5kg . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Jika berminat boleh wasap 010-5029009/010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop seksyen 7 Shah Alam, Selangor ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . FB : Fathia Baby Shop. IG : fathiababyshop . #sweetcherrystroller  #sweetcherrycarseat  #seweetcheryalegant  #kedaistrollermurah  #kedaistrollerbaby  #kedaionlymurah  #kedaibabycomel  #kedaibayisihat  #kedaionlybaby  #kedaibabycomel  #kedaimainanbeby  #kelabibumengandung  #kelabibuawsome  #kedaifamilyceria  #kelabanakku  #strollerbaby  #fathiababyshop 
www.fathiababyshop.com
.
๐ŸšผPIGEON DIGITAL THERMOMETER๐Ÿšผ
.
๐ŸšผWhen taking your baby's temperature, especially with the PIGEON Digital Thermometer, it is recommended to ignore the completion beeps and wait for an additional five minutes if possible.
.
๐ŸšผAs the underarm is easily affected by air temperature, waiting for another five minutes ensures a more accurate reading
.
๐ŸšผRemember, your baby's normal temperature is usually a bit higher than an adult's.
.
๐ŸšผAlso, the body temperature differs depending on the time of day, recent exercise and the method in which the temperature is taken. .
๐Ÿšผ๐Ÿšผ๐Ÿšผ๐Ÿšผ๐Ÿšผ
.
Jika berminat boleh wasap 010-5029009/010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop seksyen 7 Shah Alam, Selangor ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿšผ๐Ÿšผ๐Ÿšผ๐Ÿšผ๐Ÿšผ
.
FB : Fathia Baby Shop.
IG : fathiababyshop
. 
#pigeonbaby
#babypigeon
#kedaikesihatanbayi
#kedaibarangbayi
#kelabjualanonline
#kelabbayicomel
#kelabibumengandung
#kelaboline
#kedaionlinemurah
#kedaikanakkanak
#bayisihatfamilyceria
#fathiababyshop
www.fathiababyshop.com . ๐ŸšผPIGEON DIGITAL THERMOMETER๐Ÿšผ . ๐ŸšผWhen taking your baby's temperature, especially with the PIGEON Digital Thermometer, it is recommended to ignore the completion beeps and wait for an additional five minutes if possible. . ๐ŸšผAs the underarm is easily affected by air temperature, waiting for another five minutes ensures a more accurate reading . ๐ŸšผRemember, your baby's normal temperature is usually a bit higher than an adult's. . ๐ŸšผAlso, the body temperature differs depending on the time of day, recent exercise and the method in which the temperature is taken. . ๐Ÿšผ๐Ÿšผ๐Ÿšผ๐Ÿšผ๐Ÿšผ . Jika berminat boleh wasap 010-5029009/010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop seksyen 7 Shah Alam, Selangor ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿšผ๐Ÿšผ๐Ÿšผ๐Ÿšผ๐Ÿšผ . FB : Fathia Baby Shop. IG : fathiababyshop . #pigeonbaby  #babypigeon  #kedaikesihatanbayi  #kedaibarangbayi  #kelabjualanonline  #kelabbayicomel  #kelabibumengandung  #kelaboline  #kedaionlinemurah  #kedaikanakkanak  #bayisihatfamilyceria  #fathiababyshop 
Fathia Baby Shop YEAR END SALE up to 30-50 % will coming soon! Wow!! PROMOSI AKHIR TAHUN tinggal 3 hari sahaja lagi!
.
Sambil-sambil relax belek-belek ig dan facebook tu, meh cuci mata dengan barang-barang keperluan ibu dan bayi yang terdapat di Fathia Baby Shop. Mommies dan daddies tergamam dan terpukau bila melihat himpunan koleksi barangan murah di kedai kami? So, jangan lupa kunjungi Fathia Baby Shop bermula 1 hingga 31 Disember 2017 ok? Enjoy Special Offers, Great Deals up to 30-50% off and many more. ;)
Fathia Baby Shop YEAR END SALE up to 30-50 % will coming soon! Wow!! PROMOSI AKHIR TAHUN tinggal 3 hari sahaja lagi! . Sambil-sambil relax belek-belek ig dan facebook tu, meh cuci mata dengan barang-barang keperluan ibu dan bayi yang terdapat di Fathia Baby Shop. Mommies dan daddies tergamam dan terpukau bila melihat himpunan koleksi barangan murah di kedai kami? So, jangan lupa kunjungi Fathia Baby Shop bermula 1 hingga 31 Disember 2017 ok? Enjoy Special Offers, Great Deals up to 30-50% off and many more. ;)
www.fathiababy.com
.
โœจFiffy baby bathnet T styleโœจ
.
Price: RM16.90
.
๐Ÿ€Durable material bathnet to ensure your baby bath in safe.
.
๐Ÿ€Weight : 0.2kg
.
๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya  giant) ๐Ÿ˜Š

Ig: fathiababyshop 
Fb page: fathia baby shop

#fathiababyshop 
#fiffymurah
#fiffytstylebathnet
#fiffyberkualiti
#travel
#shahalamresident 
#seksyen7shahalam 
#kedaibabyonline 
#kedaibabymurah 
#sayajualmurah 
#ibuberpantang 
#ibumengandung 
#breastfeedingmommy
#onlinebuyers
www.fathiababy.com . โœจFiffy baby bathnet T styleโœจ . Price: RM16.90 . ๐Ÿ€Durable material bathnet to ensure your baby bath in safe. . ๐Ÿ€Weight : 0.2kg . ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท . Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) ๐Ÿ˜Š Ig: fathiababyshop Fb page: fathia baby shop #fathiababyshop  #fiffymurah  #fiffytstylebathnet  #fiffyberkualiti  #travel  #shahalamresident  #seksyen7shahalam  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #sayajualmurah  #ibuberpantang  #ibumengandung  #breastfeedingmommy  #onlinebuyers 
www.fathiababy.com
.
๐Ÿฆ Carters romper๐Ÿฆ
.
Price: RM7.50 each pcs only
.
.
๐Ÿฆ many cute design for girl and boy
.
๐Ÿฆcomes with 0-12 months size
.
๐Ÿฆcotton material
.
๐Ÿฆsoft material for baby skin
.
๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya  giant) ๐Ÿ˜Š

Ig: fathiababyshop 
Fb page: fathia baby shop

#fathiababyshop 
#rompersmurah
#cartersrompers
#rompersbaby
#rompersbabycute
#kedaibabyshahalammurah
#shahalamresident 
#seksyen7shahalam 
#kedaibabyonline 
#kedaibabymurah 
#sayajualmurah 
#ibuberpantang 
#ibumengandung 
#onlinebuyers
www.fathiababy.com . ๐Ÿฆ Carters romper๐Ÿฆ . Price: RM7.50 each pcs only . . ๐Ÿฆ many cute design for girl and boy . ๐Ÿฆcomes with 0-12 months size . ๐Ÿฆcotton material . ๐Ÿฆsoft material for baby skin . ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท . Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) ๐Ÿ˜Š Ig: fathiababyshop Fb page: fathia baby shop #fathiababyshop  #rompersmurah  #cartersrompers  #rompersbaby  #rompersbabycute  #kedaibabyshahalammurah  #shahalamresident  #seksyen7shahalam  #kedaibabyonline  #kedaibabymurah  #sayajualmurah  #ibuberpantang  #ibumengandung  #onlinebuyers 
Hello semua... Dah mandi ke belum ya ? Yg tgah berkerja selamat berkerja ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
Hello semua... Dah mandi ke belum ya ? Yg tgah berkerja selamat berkerja ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
We always trust our customer ! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Please come again yaa ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
We always trust our customer ! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Please come again yaa ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Hi mommy semua ! Semoga hari mommy sentiasa indah dengan baby mommy semua. For bakal mommy jgn lupa selalu tengok gambar baby comelll mcm ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Hi mommy semua ! Semoga hari mommy sentiasa indah dengan baby mommy semua. For bakal mommy jgn lupa selalu tengok gambar baby comelll mcm ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Hi mommy semua ! Semoga hari mommy sentiasa indah dengan baby mommy semua. For bakal mommy jgn lupa selalu tengok gambar baby comelll mcm ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Hi mommy semua ! Semoga hari mommy sentiasa indah dengan baby mommy semua. For bakal mommy jgn lupa selalu tengok gambar baby comelll mcm ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Hello , wish u have a good night โค Jangan lupa sing a lullaby song for your little cutie ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Hello , wish u have a good night โค Jangan lupa sing a lullaby song for your little cutie ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Hello , wish u have a good night โค Jangan lupa sing a lullaby song for your little cutie ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Hello , wish u have a good night โค Jangan lupa sing a lullaby song for your little cutie ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Assalamualaikum semua... Tengah buat apa tu semua. Nak kasi tau info gempak ni !!!. Sebelum tu tengok dulu video di bawah ni. Gempakkk kan??? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Produk dalam video tersebut adalah Aiebao Hipseat Carrier yang tersangat la murah harga dia ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ. Mommy Daddy yang penat nak dukung baby sambil shopping tu boleh la dapatkan carrier ni. Kalerr pun cun-cun tau sesuai untuk mommy & daddy yang bergaya and nak nampak hipsterrr gitteww.

Nak walk in ke kedai location:

YG-5 BLOK F PUSAT KOMERSIAL SEKSYEN 7 JALAN PLUMBUM Y7/Y
40000 SHAH ALAM (bersebelahan Giant Seksyen 7)

atau pm no ni sekarang : 010 502 9009/ 010 511 2002๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š Jangan lupa like Fb Page kami & follow IG ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
Fb page: Fathia Baby Shop
instagram: Fathiababyshop
website: www.fathiababy.com

p/s: anggaplah baby plastik tu bayi yang sebenar, hehehe ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜… Full video dekat fb page: fathia baby shop
Assalamualaikum semua... Tengah buat apa tu semua. Nak kasi tau info gempak ni !!!. Sebelum tu tengok dulu video di bawah ni. Gempakkk kan??? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Produk dalam video tersebut adalah Aiebao Hipseat Carrier yang tersangat la murah harga dia ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ. Mommy Daddy yang penat nak dukung baby sambil shopping tu boleh la dapatkan carrier ni. Kalerr pun cun-cun tau sesuai untuk mommy & daddy yang bergaya and nak nampak hipsterrr gitteww. Nak walk in ke kedai location: YG-5 BLOK F PUSAT KOMERSIAL SEKSYEN 7 JALAN PLUMBUM Y7/Y 40000 SHAH ALAM (bersebelahan Giant Seksyen 7) atau pm no ni sekarang : 010 502 9009/ 010 511 2002๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š Jangan lupa like Fb Page kami & follow IG ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Fb page: Fathia Baby Shop instagram: Fathiababyshop website: www.fathiababy.com p/s: anggaplah baby plastik tu bayi yang sebenar, hehehe ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜… Full video dekat fb page: fathia baby shop
www.fathiababy.com
.
๐ŸŽtamar cocoa ๐ŸŽ
.
Manfaat tamar cocoa :
.
Ekstrak kurma kaya akan serat yang membantu selaput lendir usu untuk mengikat bahan kimia sehingga mencegah cancer usus besar.
.
Ekstrak kurma juga mengandungi vitamin K yang baik sehingga mempercepatkan penyembuhan luka.
.
Tamar Cocoa ekstrak kurma mengandungi selenium, mangan, dan magnesium sehingga sangat baik untuk menjaga kekuatan tulang dan mengurangkan risiko strok.
.
Kandungan potasium dan sodium pada ekstrak kurma Tamar Cocoa ini bekerja sama sehingga bertindak sebagai pengatur ritma degupan jantung dan menstabilkan tekanan darah serta baik untuk kecerdasan.
.
Kandungan alkali pada ekstrak kurma Tamar Cocoa berfungsi merangsang ginjal mengeluarkan racun dan sampah-sampah metabolisme. Proses tersebut dinamakan detoksifikasi
.
Ekstrak kurma Tamar Cocoa banyak mengandung protein sehingga berguna untuk pertumbuhan semula sel.
.
Ekstrak kurma Tamar Cocoa juga mengandungi oxytocin yang berguna untuk memperlancar persalinan dan meningkatkan jumlah susu ibu.
.
๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
Jika berminat boleh wasap 010 502 9009/010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop seksyen 7 Shah Alam, Selangor ๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
FB : Fathia Baby Shop
IG : fathiababyshop
.
#tamarcocoa
#tamarcocoaberkhasiat
#tamarcocoamurah
#tamarcocoaoriginal
#tamarcocoaborong
#tamarcocoamurahoriginal
#tamarcocoaborongmurah
#tamarcocoamurah
#tamarcocoaberkhasiatmurah
#tamarcocoaoriginalborong
#tamarcocoasedap
#fathiababyshop
#sayajualmurah
#ibuberpantang
#shahalamresident
#kokoberkhasiat
#igonlineshop
www.fathiababy.com . ๐ŸŽtamar cocoa ๐ŸŽ . Manfaat tamar cocoa : . Ekstrak kurma kaya akan serat yang membantu selaput lendir usu untuk mengikat bahan kimia sehingga mencegah cancer usus besar. . Ekstrak kurma juga mengandungi vitamin K yang baik sehingga mempercepatkan penyembuhan luka. . Tamar Cocoa ekstrak kurma mengandungi selenium, mangan, dan magnesium sehingga sangat baik untuk menjaga kekuatan tulang dan mengurangkan risiko strok. . Kandungan potasium dan sodium pada ekstrak kurma Tamar Cocoa ini bekerja sama sehingga bertindak sebagai pengatur ritma degupan jantung dan menstabilkan tekanan darah serta baik untuk kecerdasan. . Kandungan alkali pada ekstrak kurma Tamar Cocoa berfungsi merangsang ginjal mengeluarkan racun dan sampah-sampah metabolisme. Proses tersebut dinamakan detoksifikasi . Ekstrak kurma Tamar Cocoa banyak mengandung protein sehingga berguna untuk pertumbuhan semula sel. . Ekstrak kurma Tamar Cocoa juga mengandungi oxytocin yang berguna untuk memperlancar persalinan dan meningkatkan jumlah susu ibu. . ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท . Jika berminat boleh wasap 010 502 9009/010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop seksyen 7 Shah Alam, Selangor ๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท . FB : Fathia Baby Shop IG : fathiababyshop . #tamarcocoa  #tamarcocoaberkhasiat  #tamarcocoamurah  #tamarcocoaoriginal  #tamarcocoaborong  #tamarcocoamurahoriginal  #tamarcocoaborongmurah  #tamarcocoamurah  #tamarcocoaberkhasiatmurah  #tamarcocoaoriginalborong  #tamarcocoasedap  #fathiababyshop  #sayajualmurah  #ibuberpantang  #shahalamresident  #kokoberkhasiat  #igonlineshop 
www.fathiababy.com .
๐Ÿฌ8 in 1 infrared thermometer๐Ÿฌ
.
Harga: Rm45
.
๐Ÿฌ100% Brand New 8-in-1 Functions Thermometer
.
๐Ÿฌ Units switches between ยฐC and ยฐF
.
๐Ÿฌ Fast and accurate temperature measurement
.๐ŸฌFast and accurate measurement to obtain correct result instantly (about one second)
.
๐ŸฌSuitable for both infants and adults
.
๐Ÿฌ Durable advanced infrared technology, use the probe head without times limitation.
.
๐Ÿฌ Easy to clean, just use moist cotton to clean the probe
.
๐Ÿฌ Operate with one button, very simple to use.
.
๐ŸฌEvery time using, the last temperature would be shown
.
๐Ÿฌ3-color backlight:green(32.0-37.9 degree ),orange(38.0-38.4 degree ), red(38.5-42.9 degree ), easy to read.
.
๐ŸฌA different beep sound would be made when a fever happen.
.
๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐Ÿฌ
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya  giant) ๐Ÿ˜Š

Ig: fathiababyshop 
Fb page: fathia baby shop

#thermometerinfrared
#8in1infraredthermometer
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#thermometermurah
#thermometeroriginal
#babydemam
#shahalamresident 
#seksyen7shahalam
#ibuberpantang 
#ibumengandung 
#sayajualmurah 
#sayajualonline 
#igonlineshop
#bayiselsema
#termometeroriginal
www.fathiababy.com . ๐Ÿฌ8 in 1 infrared thermometer๐Ÿฌ . Harga: Rm45 . ๐Ÿฌ100% Brand New 8-in-1 Functions Thermometer . ๐Ÿฌ Units switches between ยฐC and ยฐF . ๐Ÿฌ Fast and accurate temperature measurement .๐ŸฌFast and accurate measurement to obtain correct result instantly (about one second) . ๐ŸฌSuitable for both infants and adults . ๐Ÿฌ Durable advanced infrared technology, use the probe head without times limitation. . ๐Ÿฌ Easy to clean, just use moist cotton to clean the probe . ๐Ÿฌ Operate with one button, very simple to use. . ๐ŸฌEvery time using, the last temperature would be shown . ๐Ÿฌ3-color backlight:green(32.0-37.9 degree ),orange(38.0-38.4 degree ), red(38.5-42.9 degree ), easy to read. . ๐ŸฌA different beep sound would be made when a fever happen. . ๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐Ÿฌ . Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) ๐Ÿ˜Š Ig: fathiababyshop Fb page: fathia baby shop #thermometerinfrared  #8in1infraredthermometer  #fathiababyshop  #kedaibabyonline  #thermometermurah  #thermometeroriginal  #babydemam  #shahalamresident  #seksyen7shahalam  #ibuberpantang  #ibumengandung  #sayajualmurah  #sayajualonline  #igonlineshop  #bayiselsema  #termometeroriginal