an online Instagram web viewer

Images at The Hague, Netherlands

LAW♠ invites: GLOW IN THE DARK

Na het uitpluizen van de Haagse partyscene is het ons duidelijk geworden. De partypopulatie smeekt naar een langere weekend. Dus gaan wij de WET AANPASSEN!

LAW♠
Long Ass Weekend…
FREE ENTRANCE ALL NIGHT!! Op de vraag “Wat is er in Den Haag te doen?” hebben we eindelijk de antwoord!
Donderdag is het WEER tijd voor de wekelijkse editie van LAW in Callisto te Den Haag.
Een op niveau lounge concept met een ultieme party experience in de centrum van Den Haag (Grote Markt). Met vele winacties waarvan jij en je party crew kan profiteren.

Line-Up
GLOW IN THE DARK
JAYH MARTINA
SCHMOOVE
ZACH
JULES
FER G
JONES SUAVE

Muziek Genre
Hip Hop X Caribbean X Urban X Latin
We hebben elke week grote namen die de entertainment in handen hebben. Ervaren artiesten (DJz en Live Acts) die voor een aparte sfeer zullen zorgen.

We Love Coctails
Alles voor een leuke avond in Den Haag! Wij hebben speciaal voor onze COCKTAIL-LOVERS een aparte cocktail bar inclusief Een COCKTAIL-MENU die voor alle smaken bestemd is ingezet!

Win VIP-Tafels!!!
Reserveer nu GRATIS een LADY TABLE (5 dames) voor de komende editie van LAW en krijg als cadeau 1 Fles Bubbels en onze Luxe Shisha Service! (gelimiteerd dus wees snel)

B-DAY Arrangement
Ook hebben wij een verjaardag arrangement speciaal voor onze jarigen!

Voor reserveringen en of meer informatie Bel/App: 06-42976677

FREE ENTRANCE ALL NIGHT!!
LAW♠ invites: GLOW IN THE DARK Na het uitpluizen van de Haagse partyscene is het ons duidelijk geworden. De partypopulatie smeekt naar een langere weekend. Dus gaan wij de WET AANPASSEN! LAW♠ Long Ass Weekend… FREE ENTRANCE ALL NIGHT!! Op de vraag “Wat is er in Den Haag te doen?” hebben we eindelijk de antwoord! Donderdag is het WEER tijd voor de wekelijkse editie van LAW in Callisto te Den Haag. Een op niveau lounge concept met een ultieme party experience in de centrum van Den Haag (Grote Markt). Met vele winacties waarvan jij en je party crew kan profiteren. Line-Up GLOW IN THE DARK JAYH MARTINA SCHMOOVE ZACH JULES FER G JONES SUAVE Muziek Genre Hip Hop X Caribbean X Urban X Latin We hebben elke week grote namen die de entertainment in handen hebben. Ervaren artiesten (DJz en Live Acts) die voor een aparte sfeer zullen zorgen. We Love Coctails Alles voor een leuke avond in Den Haag! Wij hebben speciaal voor onze COCKTAIL-LOVERS een aparte cocktail bar inclusief Een COCKTAIL-MENU die voor alle smaken bestemd is ingezet! Win VIP-Tafels!!! Reserveer nu GRATIS een LADY TABLE (5 dames) voor de komende editie van LAW en krijg als cadeau 1 Fles Bubbels en onze Luxe Shisha Service! (gelimiteerd dus wees snel) B-DAY Arrangement Ook hebben wij een verjaardag arrangement speciaal voor onze jarigen! Voor reserveringen en of meer informatie Bel/App: 06-42976677 FREE ENTRANCE ALL NIGHT!!
ブログのお友達がおすすめしてくれたセロリソルト。肉料理の味が、ぴたっと決まるよ~!とっても便利✨✨✨きゅうりにまぶしておけば、即席のお漬物風にも。ベルギー人の友達は、若い柔らかいチーズにつけて食べると言っていたよ。
ブログのお友達がおすすめしてくれたセロリソルト。肉料理の味が、ぴたっと決まるよ~!とっても便利✨✨✨きゅうりにまぶしておけば、即席のお漬物風にも。ベルギー人の友達は、若い柔らかいチーズにつけて食べると言っていたよ。