an online Instagram web viewer

#019 medias

Photos

.
Nak tempah cadar superking atau king?
Kami menyediakan tempahan pelbagai jenis cadar;  Fabrik cadar cotton 100%  yang bersifat semulajadi. ♧tekstur  cotton yang tahan panas pilihan terbaik untuk mereka yg selalu berpeluh ketika tidur kerana ianya
menyerap peluh serta mengekalkan suhu sejuk dan kering pada badan.
.
.

Nak tempah?
Harga RM 200.00untuk satu set cadar superking+ 4sarung bantal+ 1sarung bantal peluk 
Harga comforter RM180.00
.
Whatsapp laju -laju

#019 373 5287
#019 373 5287
# 019 373 5287
. Nak tempah cadar superking atau king? Kami menyediakan tempahan pelbagai jenis cadar; Fabrik cadar cotton 100% yang bersifat semulajadi. ♧tekstur cotton yang tahan panas pilihan terbaik untuk mereka yg selalu berpeluh ketika tidur kerana ianya menyerap peluh serta mengekalkan suhu sejuk dan kering pada badan. . . Nak tempah? Harga RM 200.00untuk satu set cadar superking+ 4sarung bantal+ 1sarung bantal peluk Harga comforter RM180.00 . Whatsapp laju -laju #019  373 5287 #019  373 5287 # 019 373 5287
BERAPA RAMAI KAT LUAR SANA YANG CONFUSE NAK PILIH SKINCARE MANA SATU? .
.
Serius, memang berlambak-lambak skincare yg dijual kat luar tu ha... kadang sampai xtahu mana satu yg ok, mana satu yg tak! .
.
Ni ha, beberapa tips yg nak kongsi supaya senang kita cari skincare. .
.
1️⃣ KENAL PASTI JENIS KULIT. Ramai org salah beli / guna skincare sebab dia xpasti kulit jenis apa. Korang kena make sure & tgk ciri-ciri kulit. Kalau salah pilih, takut nanti xsesuai. Tapi utk #ephyraskincareseries - Insya Allah mmg semua jenis kulit blh guna. .
.
2️⃣ PASTIKAN SELAMAT & TIADA BAHAN TERLARANG - yang ini perlukan masa & research. Bukan senang nak pastikan produk bebas kimia. Produk cam ni lah lagi buatkan kulit rosak luar dalam. Tapi #ephyraskincareseries memang dijamin 100% SELAMAT dgn pendaftaran bersama KKM. Kami gunakan sumber-sumber semulajadi & berkualiti tinggi. .
.
3️⃣ LIHAT TESTIMONI & FEEDBACK PELANGGAN - testimoni juga penting dlm menentukan pemilihan skincare. Just pastikan testimoni adalah real & lihat feedback dan masalah pengguna semasa dan selepas penggunaan produk. Utk #ephyraskincareseries, Alhamdulillah memang beribu-ribu lemon pelanggan kita yang bagi feedback positif & jatuh cinta terus dengan EPHYRA. Sampai ada yang jatuh cinta forever! .
.
Kalau tips kat atas ni diamalkan, Insya Allah anda akan dapat skincare yg terbaik & terbukti berkesan.
.
.
WHATSAPP #019 7151983utk info lanjut & pembelian. .
.
#ephyra2u #ephyra #ephyra5years 
#ephyraskincareseries #ephyralovers #ephyradealers 
#codjbarea 
#molek
#johobahrudealer
BERAPA RAMAI KAT LUAR SANA YANG CONFUSE NAK PILIH SKINCARE MANA SATU? . . Serius, memang berlambak-lambak skincare yg dijual kat luar tu ha... kadang sampai xtahu mana satu yg ok, mana satu yg tak! . . Ni ha, beberapa tips yg nak kongsi supaya senang kita cari skincare. . . 1️⃣ KENAL PASTI JENIS KULIT. Ramai org salah beli / guna skincare sebab dia xpasti kulit jenis apa. Korang kena make sure & tgk ciri-ciri kulit. Kalau salah pilih, takut nanti xsesuai. Tapi utk #ephyraskincareseries  - Insya Allah mmg semua jenis kulit blh guna. . . 2️⃣ PASTIKAN SELAMAT & TIADA BAHAN TERLARANG - yang ini perlukan masa & research. Bukan senang nak pastikan produk bebas kimia. Produk cam ni lah lagi buatkan kulit rosak luar dalam. Tapi #ephyraskincareseries  memang dijamin 100% SELAMAT dgn pendaftaran bersama KKM. Kami gunakan sumber-sumber semulajadi & berkualiti tinggi. . . 3️⃣ LIHAT TESTIMONI & FEEDBACK PELANGGAN - testimoni juga penting dlm menentukan pemilihan skincare. Just pastikan testimoni adalah real & lihat feedback dan masalah pengguna semasa dan selepas penggunaan produk. Utk #ephyraskincareseries , Alhamdulillah memang beribu-ribu lemon pelanggan kita yang bagi feedback positif & jatuh cinta terus dengan EPHYRA. Sampai ada yang jatuh cinta forever! . . Kalau tips kat atas ni diamalkan, Insya Allah anda akan dapat skincare yg terbaik & terbukti berkesan. . . WHATSAPP #019  7151983utk info lanjut & pembelian. . . #ephyra2u  #ephyra  #ephyra5years  #ephyraskincareseries  #ephyralovers  #ephyradealers  #codjbarea  #molek  #johobahrudealer 
💖IV Mist Aromatic Nano Oil💖
.
✳100% organik
✳Semula jadi
✳Bebas bahan kimia
✳Lulus KKM
.
Rumusan terhebat Nano Bio Teknologi
🌟Menghasilkan zarah minyak yang lebih HALUS!
🌟Boleh sembur seperti air
🌟Kadar serapan ke dalam kulit begitu pantas boleh dirasai
.
Bahan2:
🌷Habbatus sauda
🌷Saffron
🌷Ekstrak argan
🌷Serai
🌷Eucalyptus
🌷Halia
🌷Halia bara
🌷Kelapa dara
🌷Limau purut
🌷Pudina
.
Penawar bg masalah berikut:
💖 Jerawat
💖 Migrain
💖 Selsema
💖 Resdung
💖 Batuk
💖 Gatal2 muka
💖 Jerawat
💖 Jeragat
💖 Buasir
💖 Sakit gigi
💖 Sakit sendi
💖 Gout
💖 Kuku cekam
💖 Panas badan
💖 Kekejangan, sakit urat & sendi
💖 Sakit pinggang
💖 Senggugut
💖 Kurap, panau
💖 Gigitan serangga bisa
💖 Mengawal rambut gugur
💖 Dan byk lagi
.
📲#019-7959236
#IVMISTSegamat
💖IV Mist Aromatic Nano Oil💖 . ✳100% organik ✳Semula jadi ✳Bebas bahan kimia ✳Lulus KKM . Rumusan terhebat Nano Bio Teknologi 🌟Menghasilkan zarah minyak yang lebih HALUS! 🌟Boleh sembur seperti air 🌟Kadar serapan ke dalam kulit begitu pantas boleh dirasai . Bahan2: 🌷Habbatus sauda 🌷Saffron 🌷Ekstrak argan 🌷Serai 🌷Eucalyptus 🌷Halia 🌷Halia bara 🌷Kelapa dara 🌷Limau purut 🌷Pudina . Penawar bg masalah berikut: 💖 Jerawat 💖 Migrain 💖 Selsema 💖 Resdung 💖 Batuk 💖 Gatal2 muka 💖 Jerawat 💖 Jeragat 💖 Buasir 💖 Sakit gigi 💖 Sakit sendi 💖 Gout 💖 Kuku cekam 💖 Panas badan 💖 Kekejangan, sakit urat & sendi 💖 Sakit pinggang 💖 Senggugut 💖 Kurap, panau 💖 Gigitan serangga bisa 💖 Mengawal rambut gugur 💖 Dan byk lagi . 📲#019 -7959236 #IVMISTSegamat 
awak2 xnak ke merelip2 RAYA ni dengan #TUDUNGBAWALMANIK saya ni..
..
*harga mampu milik awakkk
*design manik boleh pilihh
*warna boleh pilih lagi taw
*bidang 45&55
*jenis cotton dan mudah dibentuk
..
ruginya awakk belum grap BAWAL MANIK NI..wasup sis cepat2 taw sebelum sis nak close order raya ni.. 019-3400157
..
#019-3400157
#yourtrustseller
#tudungbawalmurah
#tudungbawalmanikmurah
#teamemamaelambung
Risau tengok PRESTASI si kecil di tahap yang rendah ?? Apa kata cuba dulu AL FATEH GENIUS . Ank2 mesti suka dgn bentuk GUMMIES dan rasa MANIS mcm gula2 . Bagus untuk MINDA & FIZIKAL . Bahan2 semuanya makanan SUNNAH seperti MADU , KISMIS , DELIMA . 
Banyak VIT yang ank2 tak nak makan .. sebab ingat kan UBAT .. Mesti STRESS kan nak suruh anak makan 😂 AL FATEH GENIUS tak payah STRESS nak bagi .. pasti anak2 suka . Dah makan nak lagi dan lagi 😋 
#alfatehgenius  #vitaminuntukanak2 #vitaminminda #vitaminanak #vitaminbijak #vitaminmakanansunnah
#NoorHashimahRusli
#019 996 9933
Risau tengok PRESTASI si kecil di tahap yang rendah ?? Apa kata cuba dulu AL FATEH GENIUS . Ank2 mesti suka dgn bentuk GUMMIES dan rasa MANIS mcm gula2 . Bagus untuk MINDA & FIZIKAL . Bahan2 semuanya makanan SUNNAH seperti MADU , KISMIS , DELIMA . Banyak VIT yang ank2 tak nak makan .. sebab ingat kan UBAT .. Mesti STRESS kan nak suruh anak makan 😂 AL FATEH GENIUS tak payah STRESS nak bagi .. pasti anak2 suka . Dah makan nak lagi dan lagi 😋 #alfatehgenius  #vitaminuntukanak2  #vitaminminda  #vitaminanak  #vitaminbijak  #vitaminmakanansunnah  #NoorHashimahRusli  #019  996 9933
Aos pouquinhos vou liberando esse ensaio feito com todo amor, carinho, poesia e atitude realizado em nosso espaço. ⚡️💗 .
Modelo - Yeda Hessel
Direção de ensaio - Claudia Roberta
Make Up -  Carol Fillippi
Look: Via Concept Store
Aos pouquinhos vou liberando esse ensaio feito com todo amor, carinho, poesia e atitude realizado em nosso espaço. ⚡️💗 . Modelo - Yeda Hessel Direção de ensaio - Claudia Roberta Make Up - Carol Fillippi Look: Via Concept Store
Nak cari bisnes yang untungnya kecil tapi putaran nya laju lagi lagi dan lagi??
.
✔Repeat order pulak tinggi
✔modalnya kecil
✔serbaguna
✔seisi famili boleh guna.
✔Dari bayi hingga orang tua. .
Ada ke produk best macamtu? 
ada.... #IVMIST

Nak tahu kenapa repeat order laju dan tinggi? 
Restok tak putus putus!!!!!! Cuba sebotol dan anda akan faham kenapa.

Dah cuba ke?

Apa Kata  Cuba Dulu
.
.
🌷MODAL RM190 JE UTK JADI EJEN
😱10 BOTOL IVMIST
😱FREE 1 IVKIDS
😱FREE FLYERS
😱FREE IVSOAP (sementara stok masih ada)
.

BERMINAT 📲  www.wasap.my/60199969933
📲  www.wasap.my/60199969933
📲  www.wasap.my/60199969933

#ivmist #ivkids 
#NoorHashimahRusli
#019 996 9933
Nak cari bisnes yang untungnya kecil tapi putaran nya laju lagi lagi dan lagi?? . ✔Repeat order pulak tinggi ✔modalnya kecil ✔serbaguna ✔seisi famili boleh guna. ✔Dari bayi hingga orang tua. . Ada ke produk best macamtu? ada.... #IVMIST  Nak tahu kenapa repeat order laju dan tinggi? Restok tak putus putus!!!!!! Cuba sebotol dan anda akan faham kenapa. Dah cuba ke? Apa Kata Cuba Dulu . . 🌷MODAL RM190 JE UTK JADI EJEN 😱10 BOTOL IVMIST 😱FREE 1 IVKIDS 😱FREE FLYERS 😱FREE IVSOAP (sementara stok masih ada) . BERMINAT 📲 www.wasap.my/60199969933 📲 www.wasap.my/60199969933 📲 www.wasap.my/60199969933 #ivmist  #ivkids  #NoorHashimahRusli  #019  996 9933
Ter sucesso é falhar repetidamente mas, sem perder o entusiasmo . 📿⚘🍃🍂 #digital #digitalinfluencers #blogueira #blonde #hey #sorrynotsorry #sucesso #campinas #sp #fitness #fitnessmotivation #019
★★ABT★★
▶Urban Style
→ Imensa gratidão! !
Mais um pra família. 
Modelo:@diogofelipe11 
Vulgo Hannibal.
.
.
#fight #guerreiro #lutador #campeao #jiujitsu #atleta #style #model #street #019#familiABT #abt #hannibal #instagood #likeforlike #like4like #photography
#500gm & 250gm Madu SIDIR#019-3722571 COD Puchong
#500gm  & 250gm Madu SIDIR#019 -3722571 COD Puchong
Se obrigue sempre a tentar, o desafio pessoal é seu melhor aliado!
Se obrigue sempre a tentar, o desafio pessoal é seu melhor aliado!
Promosi!! Promosi!! Set  3 Beradik hanya RM50 Sahaja... Menjadikan kerja mencuci lebih mudah.. Jom dapatkan Sekarang..
Whatsapp Terus #019-7886252
Promosi!! Promosi!! Set 3 Beradik hanya RM50 Sahaja... Menjadikan kerja mencuci lebih mudah.. Jom dapatkan Sekarang.. Whatsapp Terus #019 -7886252
Cadar Cotton Bermutu tinggi 
Jom serikan bilik tidur anda dengan cadar baru 🌹100% Cotton
🌹cadar max untuk tilam 13"
🌹kain cadar yang sejuk
🌹tidak berbulu dan berbiji
🌹design yang cantik dan menarik
🌹 whatsapp laju- laju  #019 373 5287  #019 373 5287 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Fitted Sheet Set 
100% cotton
1 fitted sheet
4 pillow cases
1 bolster case

Size : Queen & King& Super King
Price : RM160 Queen and RM180King&RM 200 super king

#sayajahitcadar#cadar#cadarcotton#cadar
Cadar Cotton Bermutu tinggi Jom serikan bilik tidur anda dengan cadar baru 🌹100% Cotton 🌹cadar max untuk tilam 13" 🌹kain cadar yang sejuk 🌹tidak berbulu dan berbiji 🌹design yang cantik dan menarik 🌹 whatsapp laju- laju #019  373 5287 #019  373 5287 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Fitted Sheet Set 100% cotton 1 fitted sheet 4 pillow cases 1 bolster case Size : Queen & King& Super King Price : RM160 Queen and RM180King&RM 200 super king #sayajahitcadar #cadar #cadarcotton #cadar 
Boa noite 💈🤘🏽💺
Boa noite 💈🤘🏽💺
ありがとうございます😆
ギャンギャンきいてください🎵⤴️#g_addiction #djt_bow #iwate #ninohe #morioka #019 #kc #k_town #wannabe #minority_g #inacartel #2tightradio #caliswang #lowrider #grap #westcoast #gang #東北la化計画 #岩手la化計画 #田舎から全国へ
Você não percebeu que você, 
É o único representante do seu sonho na face da Terra? #Emicida #levantaeanda #CampinasNoAr #ZeroDezenove #019 #AcrediteEmVocê
RISIKO BESAR SIMPAN DUIT : 
Emosi Terganggu Bila Ada Duit !
.
Bukan sahaja orang lain, saya pun macam tu juga. Emosi terganggu bila ada duit. Otak ni ligat je berfikir nak berbelanja bila nampak nombor-nombor dalam akaun.
.
Antara sebab kenapa saya tukar duit-duit simpanan kepada emas ialah untuk mengelakkan gangguan-gangguan ini. Bila duit kita tu sudah jadi emas, kita tak akan senang-senang berbelanja selagi ia bukan benar-benar keperluan.Emas membuatkan kita ambil TEMPOH BERTENANG sebelum berbelanja...
.
Itulah yang dikatakan emas adalah magnet kekayaan. Kekayaan itu akan kuat melekat kepada pemiliknya... insyaAllah...
.
 #motivasikewangan #simpanduit
.
Kredit : Tn @mohdzulkiflishafie •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
.
Al Amin Ismail
Authorised Dealer &Pemudahcara Anda
Kod Dealer #PG076516
#019 559 8059
.
" MISI MEMANDAIKAN 1000 PENYIMPAN EMAS "
.
#Misi1000PenyimpanEmas
#1000PenyimpanEmas2020
RISIKO BESAR SIMPAN DUIT : Emosi Terganggu Bila Ada Duit ! . Bukan sahaja orang lain, saya pun macam tu juga. Emosi terganggu bila ada duit. Otak ni ligat je berfikir nak berbelanja bila nampak nombor-nombor dalam akaun. . Antara sebab kenapa saya tukar duit-duit simpanan kepada emas ialah untuk mengelakkan gangguan-gangguan ini. Bila duit kita tu sudah jadi emas, kita tak akan senang-senang berbelanja selagi ia bukan benar-benar keperluan.Emas membuatkan kita ambil TEMPOH BERTENANG sebelum berbelanja... . Itulah yang dikatakan emas adalah magnet kekayaan. Kekayaan itu akan kuat melekat kepada pemiliknya... insyaAllah... . #motivasikewangan  #simpanduit  . Kredit : Tn @mohdzulkiflishafie ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . Al Amin Ismail Authorised Dealer &Pemudahcara Anda Kod Dealer #PG076516  #019  559 8059 . " MISI MEMANDAIKAN 1000 PENYIMPAN EMAS " . #Misi1000PenyimpanEmas  #1000PenyimpanEmas2020 
❤
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Parceiros:
▶@v8_48
▶@jefferson_coronin (GolJé3Turbo) YouTube 🎥
▶@hardlowcars
▶@edinho_goleta_turbo YouTube 🎥
▶@unidosnafixa
▶@os_carros_quika
▶@antimolasbrs
▶@saveiros_elite_br
▶@garage262
▶@legalizadosoficial
▶@vw_rebaixados_
▶@low.of.street
▶@fixa_crazy
▶@fixa_1oo_molas
▶@garage1327_
▶@rebaixados_carbsb_oficial
▶@centralcar4436
▶@family_celta
▶@_rebaixadossp
▶@garagem007clubmg
▶@minisound_ofc
▶@familiafixa13
▶@antigos_al
▶@musasbaixoscaetite
▶@streetcarros
▶@garagedosbaixo
▶@votoclubcars
▶@mulheresquecurtembaixos
▶@sogoletaa
▶@fixabrasilia
▶@baggedgang_
▶@garagem_low_cars
▶@220clubcar
▶@classicosrebaixados
▶@quadradosstyle
▶@sooundstyle
▶@pe_no_carter
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#saveiro #cross #rebaixado #baixo #automotive #branco #perfeito #instacar #fixa #vazaplayboy #019 #carrosrebaixados #bomdia #boatarde #boanoite #cars #lovecars #low #rebaixado #sigame #goodnight #like #estilodub #estilodevida #andandobaixo #follow #dub #domingo #estilo #foto
❤ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Parceiros: ▶@v8_48 ▶@jefferson_coronin (GolJé3Turbo) YouTube 🎥 ▶@hardlowcars ▶@edinho_goleta_turbo YouTube 🎥 ▶@unidosnafixa ▶@os_carros_quika ▶@antimolasbrs ▶@saveiros_elite_br ▶@garage262 ▶@legalizadosoficial ▶@vw_rebaixados_ ▶@low.of.street ▶@fixa_crazy ▶@fixa_1oo_molas ▶@garage1327_ ▶@rebaixados_carbsb_oficial ▶@centralcar4436 ▶@family_celta ▶@_rebaixadossp ▶@garagem007clubmg ▶@minisound_ofc ▶@familiafixa13 ▶@antigos_al ▶@musasbaixoscaetite ▶@streetcarros ▶@garagedosbaixo ▶@votoclubcars ▶@mulheresquecurtembaixos ▶@sogoletaa ▶@fixabrasilia ▶@baggedgang_ ▶@garagem_low_cars ▶@220clubcar ▶@classicosrebaixados ▶@quadradosstyle ▶@sooundstyle ▶@pe_no_carter ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #saveiro  #cross  #rebaixado  #baixo  #automotive  #branco  #perfeito  #instacar  #fixa  #vazaplayboy  #019  #carrosrebaixados  #bomdia  #boatarde  #boanoite  #cars  #lovecars  #low  #rebaixado  #sigame  #goodnight  #like  #estilodub  #estilodevida  #andandobaixo  #follow  #dub  #domingo  #estilo  #foto 
"Gangster nao dança a gente agita"
#019 #G90
"Gangster nao dança a gente agita" #019  #G90 
Michelle Tigre, Filha da Tormenta, a Não Ferrada , Mãe do Boo, Rainha do Universo, Rainha dos Nerds e Família Netflix, Senhora dos Sete Reinos, Mimi dos Brodi, a Primeira de Seu Nome. Última descendente confirmada da Casa Tigre .

#boanoite #nerd #hbo #netflix #series #got #got7 #hbogo  #geek #instalike #019 #rainha #tronodeferro #stark #lobo #folloow #followme #morena #escorpiana
.
Nak tempah cadar superking atau king?
Kami menyediakan tempahan pelbagai jenis cadar;  Fabrik cadar cotton 100%  yang bersifat semulajadi. ♧tekstur  cotton yang tahan panas pilihan terbaik untuk mereka yg selalu berpeluh ketika tidur kerana ianya
menyerap peluh serta mengekalkan suhu sejuk dan kering pada badan.
.
.

Nak tempah?
Harga RM 200.00untuk satu set cadar superking+ 4sarung bantal+ 1sarung bantal peluk 
Harga comforter RM180.00
.
Whatsapp laju -laju

#019 373 5287
#019 373 5287
# 019 373 5287
. Nak tempah cadar superking atau king? Kami menyediakan tempahan pelbagai jenis cadar; Fabrik cadar cotton 100% yang bersifat semulajadi. ♧tekstur cotton yang tahan panas pilihan terbaik untuk mereka yg selalu berpeluh ketika tidur kerana ianya menyerap peluh serta mengekalkan suhu sejuk dan kering pada badan. . . Nak tempah? Harga RM 200.00untuk satu set cadar superking+ 4sarung bantal+ 1sarung bantal peluk Harga comforter RM180.00 . Whatsapp laju -laju #019  373 5287 #019  373 5287 # 019 373 5287
Queria dizer que esse filtro de cachorrinho é o melhor da vida ❤️
Queria dizer que esse filtro de cachorrinho é o melhor da vida ❤️
102 Mil pessoas prestigiaram o evento Sta. Bárbara Rock Fest 2017 🎸🎹🎶
⚪
⚪
⚪
⚪📷 Vídeo de @augustocb
⚪
⚪
⚪
⚪👍Projeto colaborativo para divulgar a cidade de Santa Bárbara D'Oeste - SP, ajude utilizando a Hashtag #sborepost, nos marcando ou enviando por mensagem (Fotos e vídeos). Obrigado! ⚪
⚪
⚪
⚪
⚪👉 Hashtags da cidade:
#nossacidadeébárbara #santabarbaradoeste #santabarbara #sbourbanismo #sbárbara #sbocity #sbo ⚫
⚫
⚫
⚫👉 Hashtags regionais:
#libeconectados #revistarmc #vinarmc #etra #rmc #019 #interior #interiorsp #interiorpaulista
⚪
⚪
⚪
⚪👉 Ignorem:
#nature #naturelovers #naturel #natureza #instanature #sunset #sunsetlovers #instasunset
102 Mil pessoas prestigiaram o evento Sta. Bárbara Rock Fest 2017 🎸🎹🎶 ⚪ ⚪ ⚪ ⚪📷 Vídeo de @augustocb ⚪ ⚪ ⚪ ⚪👍Projeto colaborativo para divulgar a cidade de Santa Bárbara D'Oeste - SP, ajude utilizando a Hashtag #sborepost , nos marcando ou enviando por mensagem (Fotos e vídeos). Obrigado! ⚪ ⚪ ⚪ ⚪ ⚪👉 Hashtags da cidade: #nossacidadeébárbara  #santabarbaradoeste  #santabarbara  #sbourbanismo  #sbárbara  #sbocity  #sbo  ⚫ ⚫ ⚫ ⚫👉 Hashtags regionais: #libeconectados  #revistarmc  #vinarmc  #etra  #rmc  #019  #interior  #interiorsp  #interiorpaulista  ⚪ ⚪ ⚪ ⚪👉 Ignorem: #nature  #naturelovers  #naturel  #natureza  #instanature  #sunset  #sunsetlovers  #instasunset 
Um domingo chuvoso com certeza combina com pizza 😋😍🍕
#PizzasArtesanais #Pizza #BordasDiferenciadas #SerraNegra #019
#blackandwhite #019"No necesito que sea fácil sólo que sea Posible"
Da um salve e vem montar o kit! Agendar sua tattoo ou piercing...wpp📲999 767 909 #spraypira #spraycans #graffiti #artederua #019
Sabe aquele momento que você não sabe o que dizer? Só sentir? Então.. Rancho Tasty 🍔🍟❤
#SerraNegra #RanchoDaCozinha #burguer #BurguersEspeciais #burger #019 #PizzaDelicia
Bateu aquela preguicinha de sair de casa nesse domingão?
Liga pra gente ☎ 3892-7172 📱(19) 9 7104-6654 peça on line pelo facebook se preferir 😊😊 entregamos quentinha no conforto da sua casa ❤
#SerraNegra #RanchoDaCozinha #pizzas #burger #BurguersEspeciais #burguer #019
Alguém já sente cheiro de cheddar? Ops, de final de domingo por ai? 😂😂😍😍
Essa delícia é apenas R$ 16,90 👏👏👏 aproveite e delicie-se 🍟🍔😋❤
#RanchoDaCozinha #SerraNegra #burger #burguer #BurguersEspeciais #019 *consulte taxa de entrega 🏍
Essa pizza de abobrinha é tudibão 😋🍕😍
Ingredientes fresquinhos todos os dias da nossa cozinha para vocês. ❤
#SerraNegra #RanchoDaCozinha #pizzas #PizzasArtesanais #019
"Di fronte al mare la felicità è un'idea semplice." #alalunga #019 #labionda #happiness #summer #love
--------------------------------------------RICARDO FARCAS @f.ricardo4 --------------------------------------------👉 @afcadesigners 👈
--------------------------------------------#Ricardo #Farcas #Talent #Ajax #019
--------------------------------------------RICARDO FARCAS @f.ricardo4 --------------------------------------------👉 @afcadesigners 👈 --------------------------------------------#Ricardo  #Farcas  #Talent  #Ajax  #019 
Mais um encontro!!! 💖💙 Mais uma linda página de nossas vidas escrita, com muito amor e carinho 👫👫👫 Amigos lindos, amamos mais uma vez! E que venha logo o próximo encontro! ✨✨✨ Gratidão imensa por esse final de semana lotado de boas energias! Amo muito vcs! ❣️ #dofds #caipiçaras #013 #011 #019 #famílialinda #amigospravidatoda #fundamentais #gostinhodequeremosmais #semprejuntos #amor #amizade #tkG
Role de uns dias com @izaiaix e 
@Looanoliveira 💥💣👊🙏 #skateporamor #brasil #skate #fé #quadrinha
#skateallday #skateismylife @skatecrunchmag
#skatelife #la #skateanddestroy @shralpi #Deus
#homies #interiorproporciona #skateboarding 
#019 #venturetrucks #skateclips @skatesubmit
Viver não é esperar a tempestade passar; é aprender a dançar na chuva.

#dancandonachuva #dancarnachuva #aprender #learning #photo #instaphototag #photo #umbrella #chuva #fotonachuva #fazendopose #seachandomodelo #likemodel #tipoisso #amofoto #photolovers #019 #blackclothes
Mais um dia de chuva, domingo sem rolê mas rola uma lembrança de um ano atrás da galera no rolê!

Siga nossos apoiadores
@surfdasruas
@pegadafreedomstyle
@giantbikerfxdc
@skatebrotherspg

#tripboardsnorolê #tripboardscampinas #tripboardsgameleira #TripBoardsCuiaba #tripboardssaopaulo #role #carvemotor #carve #skate #skatemotorizado  #2017 #dropboards  #013 #011 #019 #065 #081 #manobra  #sports #santos #sacideskate #sacidecarve #carveboard #desafioquemconsegue
Mais um dia de chuva, domingo sem rolê mas rola uma lembrança de um ano atrás da galera no rolê! Siga nossos apoiadores @surfdasruas @pegadafreedomstyle @giantbikerfxdc @skatebrotherspg #tripboardsnorolê  #tripboardscampinas  #tripboardsgameleira  #TripBoardsCuiaba  #tripboardssaopaulo  #role  #carvemotor  #carve  #skate  #skatemotorizado  #2017  #dropboards  #013  #011  #019  #065  #081  #manobra  #sports  #santos  #sacideskate  #sacidecarve  #carveboard  #desafioquemconsegue 
A Lipocavitação Focalizada é um procedimento estético não cirúrgico e não invasivo que serve para eliminar gordura localizada através de um aparelho de ultrassom cavitacional. Este procedimento também é chamado de lipo sem cirurgia. O aparelho emite uma onda sonora inaudível capaz de penetrar na pele e chegar até as células de gordura provocando intenso tremor nas células. Essa agitação, que é a chamada cavitação, causa um dano físico nas células, que se quebram e liberam a gordura do seu interior. Quando a membrana é rompida, a gordura (ou triglicerídeo, o conteúdo dessa célula) se divide em outras duas substâncias: ácidos graxos livres e glicerol. Esse último se converte em água, sendo eliminado normalmente pelo organismo. O ácido graxo livre, por sua vez, é reaproveitado pelo corpo como energia 👊👊👙🌴🔅 Quer saber mais? Agende sua avaliação 📲 (19) 99756-3533 (Ligações/WhatsApp). #maahsesteticaavançada #tratamentopersonalizado #dermatofuncional #acupuntura #altatecnologiaemestetica #sóclinicatoptem #fabricademusas #cosmopolis #arturnogueira #engenheirocoelho #holambra #paulinia #campinas #valinhos #vinhedo #limeira #piracicaba #019 #vemverao
A Lipocavitação Focalizada é um procedimento estético não cirúrgico e não invasivo que serve para eliminar gordura localizada através de um aparelho de ultrassom cavitacional. Este procedimento também é chamado de lipo sem cirurgia. O aparelho emite uma onda sonora inaudível capaz de penetrar na pele e chegar até as células de gordura provocando intenso tremor nas células. Essa agitação, que é a chamada cavitação, causa um dano físico nas células, que se quebram e liberam a gordura do seu interior. Quando a membrana é rompida, a gordura (ou triglicerídeo, o conteúdo dessa célula) se divide em outras duas substâncias: ácidos graxos livres e glicerol. Esse último se converte em água, sendo eliminado normalmente pelo organismo. O ácido graxo livre, por sua vez, é reaproveitado pelo corpo como energia 👊👊👙🌴🔅 Quer saber mais? Agende sua avaliação 📲 (19) 99756-3533 (Ligações/WhatsApp). #maahsesteticaavançada  #tratamentopersonalizado  #dermatofuncional  #acupuntura  #altatecnologiaemestetica  #sóclinicatoptem  #fabricademusas  #cosmopolis  #arturnogueira  #engenheirocoelho  #holambra  #paulinia  #campinas  #valinhos  #vinhedo  #limeira  #piracicaba  #019  #vemverao 
Ipês amarelos encantam a praça central 💙
⚫
⚫
⚫
⚫📷 Fotos autorais de @jrobertobueno @gabicollaco e @_carlarb na respectiva ordem.
⚪
⚪
⚪
⚪👍Projeto colaborativo para divulgar a cidade de Santa Bárbara D'Oeste - SP, ajude utilizando a Hashtag #sborepost, nos marcando ou enviando por mensagem (Fotos e vídeos). Obrigado! ⚪
⚪
⚪
⚪👉 Hashtags da cidade:
#nossacidadeébárbara #santabarbaradoeste #santabarbara #sbourbanismo #sbárbara #sbocity #sbo ⚫
⚫
⚫
⚫👉 Hashtags regionais:
#libeconectados #revistarmc #vinarmc #etra #rmc #019 #interior #interiorsp #interiorpaulista #saopaulointerior
⚪
⚪
⚪
⚪👉 Ignorem:
#nature #naturelovers #naturel #natureza #instanature #instadaily #instalove
Ipês amarelos encantam a praça central 💙 ⚫ ⚫ ⚫ ⚫📷 Fotos autorais de @jrobertobueno @gabicollaco e @_carlarb na respectiva ordem. ⚪ ⚪ ⚪ ⚪👍Projeto colaborativo para divulgar a cidade de Santa Bárbara D'Oeste - SP, ajude utilizando a Hashtag #sborepost , nos marcando ou enviando por mensagem (Fotos e vídeos). Obrigado! ⚪ ⚪ ⚪ ⚪👉 Hashtags da cidade: #nossacidadeébárbara  #santabarbaradoeste  #santabarbara  #sbourbanismo  #sbárbara  #sbocity  #sbo  ⚫ ⚫ ⚫ ⚫👉 Hashtags regionais: #libeconectados  #revistarmc  #vinarmc  #etra  #rmc  #019  #interior  #interiorsp  #interiorpaulista  #saopaulointerior  ⚪ ⚪ ⚪ ⚪👉 Ignorem: #nature  #naturelovers  #naturel  #natureza  #instanature  #instadaily  #instalove