an online Instagram web viewer

#Assalamualaikum medias

Photos

Assalamualaikum sahabatku💕💕💕💕#assalamualaikum #bandung #asiaafrikabandung #holiday #muslimah #hijab #tudung #bawal #tesettur
Jangan menjelaskan tentang dirimu kepada siapa pun,,,karena yang menyukaimu tidak butuh itu,,,dan yang membencimu tidak percaya itu,, #assalamualaikum #senyumanpagi #latepost #selalubersyukuratasnikmatnya #selaluberusaha #alhamdulillah #bismillahirrahmanirrahim
SERANGKAIAN PRODUK NU AMOOREA 3/9

2. Toner 
Toner fungsinya melengkapi Cleanser. Mampu mengangkat sisa2 makeup/polusi/debu yang menyumbat pori2. Tau sendiri kan kalau pori2 tersumbat mengakibatkan apa?? Yes..komedo, kusem, dan ujung2 nya jadi jerawat 😵😰😰
Yuk bersihkan kulitmu demgan toner 😘
Ada harga ada rupa ya..sesuai kualitas👍

Kamu bisa dapatkan Toner ini dengan harga 437rb (2-3bulan)

Mau dapat harga lebih hemat?? Cusss daftar member hubungin kontak di Bio ya.
.
.
.
.
#obatjerawat #jerawat #produkkecantikan #kulitcantik #obatlukabakar #jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare #beautycare #assalamualaikum #obatkulit #beautyproduct #penghilangflek #maskerwajah #penghilangflekhitam #perawatanalami #perawatankulitwajah #penghilangjerawat #pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak #kulitkering #creammalam #creammuka #creamwajah #creamdokter #creamjerawat #amoorea #komedo
SERANGKAIAN PRODUK NU AMOOREA 3/9 2. Toner Toner fungsinya melengkapi Cleanser. Mampu mengangkat sisa2 makeup/polusi/debu yang menyumbat pori2. Tau sendiri kan kalau pori2 tersumbat mengakibatkan apa?? Yes..komedo, kusem, dan ujung2 nya jadi jerawat 😵😰😰 Yuk bersihkan kulitmu demgan toner 😘 Ada harga ada rupa ya..sesuai kualitas👍 Kamu bisa dapatkan Toner ini dengan harga 437rb (2-3bulan) Mau dapat harga lebih hemat?? Cusss daftar member hubungin kontak di Bio ya. . . . . #obatjerawat  #jerawat  #produkkecantikan  #kulitcantik  #obatlukabakar  #jerawathilang  #kulitkusam  #kulitmulus  #skincare  #beautycare  #assalamualaikum  #obatkulit  #beautyproduct  #penghilangflek  #maskerwajah  #penghilangflekhitam  #perawatanalami  #perawatankulitwajah  #penghilangjerawat  #pencerahwajah  #bebasjerawat  #kulitberminyak  #kulitkering  #creammalam  #creammuka  #creamwajah  #creamdokter  #creamjerawat  #amoorea  #komedo 
Tas Ransel Backpack Murah banget cuma 140.000 aja!
Foto diatas dijamin asli (Real Pic) Sesuai dengan aslinya.
.
For Order 🔻🔻🔻
BBM : 7E9A8C75
WA : 08122250885
LINE : @dxy5641h (pakai @) atau klik 👉👉 @0rderpakeLINE
.
Kode: RSY 088
Warna: Merah
Bahan: Cordura
Dimensi: 30 X 12 X 46
.
Follow
@localabel.id
@tasransel.backpack
.
#tasransel #taslaptop #taskerja #taskuliah #ransel #taspunggung #taspria #tascowok #taswanita #tascewek #kado #kadoultah #kadopacar #kadoteman #kadocowok #kadocewek #kadomurah #ootd #ootdindo #backpack #tasbackpack #bagpack #assalamualaikum #demian
ㅤ
Tas Ransel Backpack Murah banget cuma 140.000 aja! Foto diatas dijamin asli (Real Pic) Sesuai dengan aslinya. . For Order 🔻🔻🔻 BBM : 7E9A8C75 WA : 08122250885 LINE : @dxy5641h (pakai @) atau klik 👉👉 @0rderpakeLINE . Kode: RSY 088 Warna: Merah Bahan: Cordura Dimensi: 30 X 12 X 46 . Follow @localabel.id @tasransel.backpack . #tasransel  #taslaptop  #taskerja  #taskuliah  #ransel  #taspunggung  #taspria  #tascowok  #taswanita  #tascewek  #kado  #kadoultah  #kadopacar  #kadoteman  #kadocowok  #kadocewek  #kadomurah  #ootd  #ootdindo  #backpack  #tasbackpack  #bagpack  #assalamualaikum  #demian  ㅤ
persahabatan yang luar biasa kompak terus ych jaga silaturahimnya yg akur jgn berantem mulu He he suka dgn acting kalian mg bisa bekerjasama lagi sukses selalu sarung lovers N daster lovers karya2mu akan selalu kami nantikan semangat teruslah berkarya buktikan kalian yg terbaik love u RAGAKU met rehat jaga kesehatannya ych naak @da3_muh.rafly @eganoviantika98 
#Assalamualaikum 
#Bismillah
 #AlhamdullilahYaAlloh 
#DuoHitsMeraguSangDara
#SemangatFerafqu 
#MuterMeraguSangDaradiRaflyda3Chanel #Ferafqu1HatiUntukRafly 
#Ferafqu 
#Lovega 
#Ragalovers 
#FokusKarir
persahabatan yang luar biasa kompak terus ych jaga silaturahimnya yg akur jgn berantem mulu He he suka dgn acting kalian mg bisa bekerjasama lagi sukses selalu sarung lovers N daster lovers karya2mu akan selalu kami nantikan semangat teruslah berkarya buktikan kalian yg terbaik love u RAGAKU met rehat jaga kesehatannya ych naak @da3_muh.rafly @eganoviantika98 #Assalamualaikum  #Bismillah  #AlhamdullilahYaAlloh  #DuoHitsMeraguSangDara  #SemangatFerafqu  #MuterMeraguSangDaradiRaflyda3Chanel  #Ferafqu1HatiUntukRafly  #Ferafqu  #Lovega  #Ragalovers  #FokusKarir 
Jika tidak bisa membantu lewat tenaga setidaknya doa kami selalu ada untukmu PALESTINAKU TERCINTA 😍
•••
••
•••
👉 @kampungakhirat_
👉 @kampungakhirat_
👉 @kampungakhirat_
•••
••
•••
👉 @fans_rosulullah_
👉 @fans_rosulullah_
👉 @fans_rosulullah_
•••
••
•••
#assalamualaikum #kampungakhirat_ #fans_rosulullah_ #Palestine #lovepalestina #Muslim #muslimworld #islamituindah
Kebaikan itu menyinari wajah menyalakan cahaya jiwa , membuka pintu Rizki dan menguatkan tubuh ❤️ Jangan lah berhenti berbuat baik kepada siapa pun ❤️ Selamat Pagi 🌞

#goodmorning #assalamualaikum #haveagoodday #love #instabeauty #photography #women #happyme #ilovemylife #smile
#Assalamualaikum guys.. DAH MAKAN MADU??? .
Amalkan makanan sunnah ni bagus untuk kesihatan dalaman dan juga luaran tau. Biar kita menjaga dari tak jaga diri. Opsss
.
Badan nak pakai lama beb. Madu juga dapat memberi tenaga dan khasiat yg tersendiri. Nak info lanjut Google jer ape khasiat madu asli mesti dapat punya.
.
Beb..siapa kata susah nak makan madu. Sekarang ni lagi mudah. Senang jer.. beli yang honey stick macam ni. Bukan org dewasa je suka, kanak2 pun sama. Makan bila2 dimana jua. .
Dah la ringan mudah bawa pulak tu. Hah sambil hisap hisap dah abis. Kan dah dapat manfaat madu. Tak payah bersudu bagai lagi kan. Mesti ada madu kat dapur tu terbiar lama tak makan.

KELEBIHAN DAN KHASIAT SARANG MADU LEBAH ASLI🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝
✔Baik untuk melancarkan peredaran darah
✔Mengawal kandungan gula dalam badan ✔Memerangi penyakit senang hinggap
✔Anti oksida
✔Merawat batuk
✔Baik untuk sistem pencernaan
✔Menjaga jantung dan pembuluh darah
✔Merawat luka
✔Anti stress
✔Pelembap kulit wajah
✔1001 khasiat
✔Produk alam semulajadi
✔️Makanan Sunnah
.
Pm #MistaSoulz utk order ..
🐝 www.wasap.my/+60133773767
🐝 www.wasap.my/+60133773767
🐝 www.wasap.my/+60133773767

Honey Bar by Shuib (Medium Sarang Madu Asli)
🐝Harga ~ RM99
🐝Postage ~ RM8 sm/RM11ss
🐝Berat ~ 350g .
.
Madu Kristal Halia by Shuib (Honey Crystal Ginger)
🍯Harga ~ RM129
🍯Postage ~ RM10 sm/RM15ss
🍯Berat ~ 100g
🚚 COD area Kuala Lumpur & sekitar
📢 Stok terhad!
.
Honey Stix by Shuib (100pcs)
🐝 🐝  Harga~RM100
🐝🐝 COD area Kuala Lumpur & sekitar
🐝🐝 Postage~ RM8 sm/RM11ss
🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝
.
.
For trial #MaduShuib boleh beli honey stick min order 10pcs and above. 
JOM BERHONEY MADU.
Jangan lupa text #MistaSoulz 0133773767
.
#SarangMaduLebahShuib
#MaduHaliaShuib 
#MaduStixShuib
#HoneyBeeShuib #AgentMaduShuib
#MaduOriginalShuib #StokisMaduShuib #SarangMaduLebahShuibTerbaek
#MaduBarShuib #MaduOriShuib
#MaduStickShuib #MaduGingerShuib #HoneyGingerShuib #HoneyMaduShuib
#Assalamualaikum  guys.. DAH MAKAN MADU??? . Amalkan makanan sunnah ni bagus untuk kesihatan dalaman dan juga luaran tau. Biar kita menjaga dari tak jaga diri. Opsss . Badan nak pakai lama beb. Madu juga dapat memberi tenaga dan khasiat yg tersendiri. Nak info lanjut Google jer ape khasiat madu asli mesti dapat punya. . Beb..siapa kata susah nak makan madu. Sekarang ni lagi mudah. Senang jer.. beli yang honey stick macam ni. Bukan org dewasa je suka, kanak2 pun sama. Makan bila2 dimana jua. . Dah la ringan mudah bawa pulak tu. Hah sambil hisap hisap dah abis. Kan dah dapat manfaat madu. Tak payah bersudu bagai lagi kan. Mesti ada madu kat dapur tu terbiar lama tak makan. KELEBIHAN DAN KHASIAT SARANG MADU LEBAH ASLI🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝 ✔Baik untuk melancarkan peredaran darah ✔Mengawal kandungan gula dalam badan ✔Memerangi penyakit senang hinggap ✔Anti oksida ✔Merawat batuk ✔Baik untuk sistem pencernaan ✔Menjaga jantung dan pembuluh darah ✔Merawat luka ✔Anti stress ✔Pelembap kulit wajah ✔1001 khasiat ✔Produk alam semulajadi ✔️Makanan Sunnah . Pm #MistaSoulz  utk order .. 🐝 www.wasap.my/+60133773767 🐝 www.wasap.my/+60133773767 🐝 www.wasap.my/+60133773767 Honey Bar by Shuib (Medium Sarang Madu Asli) 🐝Harga ~ RM99 🐝Postage ~ RM8 sm/RM11ss 🐝Berat ~ 350g . . Madu Kristal Halia by Shuib (Honey Crystal Ginger) 🍯Harga ~ RM129 🍯Postage ~ RM10 sm/RM15ss 🍯Berat ~ 100g 🚚 COD area Kuala Lumpur & sekitar 📢 Stok terhad! . Honey Stix by Shuib (100pcs) 🐝 🐝 Harga~RM100 🐝🐝 COD area Kuala Lumpur & sekitar 🐝🐝 Postage~ RM8 sm/RM11ss 🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝 . . For trial #MaduShuib  boleh beli honey stick min order 10pcs and above. JOM BERHONEY MADU. Jangan lupa text #MistaSoulz  0133773767 . #SarangMaduLebahShuib  #MaduHaliaShuib  #MaduStixShuib  #HoneyBeeShuib  #AgentMaduShuib  #MaduOriginalShuib  #StokisMaduShuib  #SarangMaduLebahShuibTerbaek  #MaduBarShuib  #MaduOriShuib  #MaduStickShuib  #MaduGingerShuib  #HoneyGingerShuib  #HoneyMaduShuib 
#Assalamualaikum
.
.
Kalau dah ada losyen yang boleh menggantikan ubat batuk, why not kita pilih cara sihat tanpa ubat...
.
.
Effenzee sangat selamat digunakan untuk bayi dan kanak2... dgn tekstur yg mudah meresap, rasa sejuk dan bau wangi sangat menenangkan emosi  anak2..
.
.
Alhamdulillah 🤩
.
.
#Effenzee
#EffenzeeJohor
#EfenzeeMyracleLotion
#EffenzeeMillionaire
#tetsimoniEML
#testimoniEffenzeeMyracleLotion
#effenzeejohor
#losyenberpantang
#losyenkurussejuk
#losyenviral 
#losyensejukwangi
#slimminglotion
#redvelvetdrama 
#bajuplussize
#blouseplussizemurah 
#losyenbabykembung
#smartlotion1stdimalaysia 
#bajukurungplussizemurah 
#wanitaterindah
#tipskuruscepat
#kadkahwinmurah 
#dressbridesmaid
#setberpantang
#fattzura
#trudolly 
#dexandra 
#lemonex
#Assalamualaikum  . . Kalau dah ada losyen yang boleh menggantikan ubat batuk, why not kita pilih cara sihat tanpa ubat... . . Effenzee sangat selamat digunakan untuk bayi dan kanak2... dgn tekstur yg mudah meresap, rasa sejuk dan bau wangi sangat menenangkan emosi anak2.. . . Alhamdulillah 🤩 . . #Effenzee  #EffenzeeJohor  #EfenzeeMyracleLotion  #EffenzeeMillionaire  #tetsimoniEML  #testimoniEffenzeeMyracleLotion  #effenzeejohor  #losyenberpantang  #losyenkurussejuk  #losyenviral  #losyensejukwangi  #slimminglotion  #redvelvetdrama  #bajuplussize  #blouseplussizemurah  #losyenbabykembung  #smartlotion1stdimalaysia  #bajukurungplussizemurah  #wanitaterindah  #tipskuruscepat  #kadkahwinmurah  #dressbridesmaid  #setberpantang  #fattzura  #trudolly  #dexandra  #lemonex 
3 IN 1 PREGNANCY PILLOW..BANTAL IBU HAMIL...SANGAT SELESA..ISI BANTAL NI FIBER BUKAN KEKABU. .SARUNG BANTAL BOLEH TANGGAL DAN DIBASUH 😊
.
OFFER RM130 FREE POS SM ...
.

Designed to caress the natural curves of the body
Upper and lower body can be elevated by the reverse and overlap
Support allows belly to rest right on the pillow
Keeps mommy's back cushioned and keeps baby supported while nursing
Zipper easily allows pillowcase to be removed

weight: 4.8kg
size : 150cm x90cm x 20cm
.
WHATSAPP 0164541687
.
#assalamualaikum #senyumselalu #pregnancypillowmurah #bantalibumengandungmurah #bantalibuhamil #bantalibumengandung #newbornstuff #mommytobe #musthave #bantal #kedaibarangbabymalaysia #kedaionlinemurah #kedaibarangbabymurahonline #baranganbayimurah #baranganbabymurah #kedaionlinemurah #bazaarpaknilmurahmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
3 IN 1 PREGNANCY PILLOW..BANTAL IBU HAMIL...SANGAT SELESA..ISI BANTAL NI FIBER BUKAN KEKABU. .SARUNG BANTAL BOLEH TANGGAL DAN DIBASUH 😊 . OFFER RM130 FREE POS SM ... . Designed to caress the natural curves of the body Upper and lower body can be elevated by the reverse and overlap Support allows belly to rest right on the pillow Keeps mommy's back cushioned and keeps baby supported while nursing Zipper easily allows pillowcase to be removed weight: 4.8kg size : 150cm x90cm x 20cm . WHATSAPP 0164541687 . #assalamualaikum  #senyumselalu  #pregnancypillowmurah  #bantalibumengandungmurah  #bantalibuhamil  #bantalibumengandung  #newbornstuff  #mommytobe  #musthave  #bantal  #kedaibarangbabymalaysia  #kedaionlinemurah  #kedaibarangbabymurahonline  #baranganbayimurah  #baranganbabymurah  #kedaionlinemurah  #bazaarpaknilmurahmurah  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil 
FP COMFORT CURVE BOUNCER...OFFER RM160 FREE POS SM...
.
•Removable toy bar with two bat-at toys.
.
•Calming vibrations help soothe baby
.
•Machine-washable seat pad in adorable.
.
•Requires 1D battery (not include)
.
•Age range 1-4 years
.
•Maximum weight 25 lbs (11.3kg)
.
WHATSAPP 0164541687
.
#assalamualaikum #curvebouncermurah #comfortcurvebouncermurah #curvebouncermalaysia #barangmainanbabymurahmalaysia #babybouncermurah #babybouncermalaysia #barangbabymurah #barangbabyoffer #barangbabymalaysia #barangbabyviral #babyrockermalaysia #babyrockermurah #rockerbabymurah #bazaarpaknilmurahmurah #bazaaronline #bazaarpaknilmurahmalaysia #bazarpaknil #kerusibabymurah #kerusibaby #kerusigoyangbaby #tempatmandibayi #tempattidurbabymurah #murah #barangbabyonlinemalaysia #barangbabycutemurah #barangbabycute
FP COMFORT CURVE BOUNCER...OFFER RM160 FREE POS SM... . •Removable toy bar with two bat-at toys. . •Calming vibrations help soothe baby . •Machine-washable seat pad in adorable. . •Requires 1D battery (not include) . •Age range 1-4 years . •Maximum weight 25 lbs (11.3kg) . WHATSAPP 0164541687 . #assalamualaikum  #curvebouncermurah  #comfortcurvebouncermurah  #curvebouncermalaysia  #barangmainanbabymurahmalaysia  #babybouncermurah  #babybouncermalaysia  #barangbabymurah  #barangbabyoffer  #barangbabymalaysia  #barangbabyviral  #babyrockermalaysia  #babyrockermurah  #rockerbabymurah  #bazaarpaknilmurahmurah  #bazaaronline  #bazaarpaknilmurahmalaysia  #bazarpaknil  #kerusibabymurah  #kerusibaby  #kerusigoyangbaby  #tempatmandibayi  #tempattidurbabymurah  #murah  #barangbabyonlinemalaysia  #barangbabycutemurah  #barangbabycute 
#assalamualaikum .
.
ada yang nak selit lagi order tak uolls ??? minggu ini stock FRESH dari ladang masuk.... #secondbatch #chocjartaiping akak dah nak CLOSE.... CEPAT SELIT ORDER HOKEY ??? 😘👌
.
.
insyaallah RANGGUP tahap x mengecewakan uolls sebab ramai cust dah repeat bukan 1 bukan 2 bukan 3 tapi repeat berkali² alhamdulillah.... 😍👍
.
.
click link di BIO utk watsap akak... 😋👆
.
.
#chocjartaipingfeedback #chocjartaiping #bubblechocrice #bubblerice #choclovers #taiping  #codtaiping #postage
#assalamualaikum  . . ada yang nak selit lagi order tak uolls ??? minggu ini stock FRESH dari ladang masuk.... #secondbatch  #chocjartaiping  akak dah nak CLOSE.... CEPAT SELIT ORDER HOKEY ??? 😘👌 . . insyaallah RANGGUP tahap x mengecewakan uolls sebab ramai cust dah repeat bukan 1 bukan 2 bukan 3 tapi repeat berkali² alhamdulillah.... 😍👍 . . click link di BIO utk watsap akak... 😋👆 . . #chocjartaipingfeedback  #chocjartaiping  #bubblechocrice  #bubblerice  #choclovers  #taiping  #codtaiping  #postage 
Pastel Backpack

RM54
Exclude postage

DETAIL
39 x 13 x 29 cm
0.43 kg
Material Denim + canvas

POSTAGE FEE
RM8 (wm)
RM11 (em)
- depend on order quantity -

CAUTION
* Always Check Item MEASUREMENT.
* Pre Order 3 Weeks After Batch Closed.
* No Exchange and Refund Allowed. (unless wrong item/design/defect)
* Price Worth Item Quality.

HOW  TO  ORDER ?
Please complete your detail below:

Name:
Address:
Phone Number:
Item/size/color:

WHATSAPP  US >  LINK  IN  BIO

ITEM  CODE
#AST0175

Tags:

#hoodiemalaysia  #sweatshirtmurah  #hoodiemalaysia  #bazaronline #malaysiasale  #kpophoodie #selamatpagi #otakumalaysia #ootdmalaysia #terbaikdariladang #malaysiaviral #jalanjalan #mostwanted #assalamualaikum #semogamurahrezeki #takbolehmoveon #penang #melaka #tumblrstuffmalaysia #hotstuff #ooako_accessory #ofthemonth #tumblrstuff #shoppingroll #outfitoftheday
Pastel Backpack RM54 Exclude postage DETAIL 39 x 13 x 29 cm 0.43 kg Material Denim + canvas POSTAGE FEE RM8 (wm) RM11 (em) - depend on order quantity - CAUTION * Always Check Item MEASUREMENT. * Pre Order 3 Weeks After Batch Closed. * No Exchange and Refund Allowed. (unless wrong item/design/defect) * Price Worth Item Quality. HOW TO ORDER ? Please complete your detail below: Name: Address: Phone Number: Item/size/color: WHATSAPP US > LINK IN BIO ITEM CODE #AST0175  Tags: #hoodiemalaysia  #sweatshirtmurah  #hoodiemalaysia  #bazaronline  #malaysiasale  #kpophoodie  #selamatpagi  #otakumalaysia  #ootdmalaysia  #terbaikdariladang  #malaysiaviral  #jalanjalan  #mostwanted  #assalamualaikum  #semogamurahrezeki  #takbolehmoveon  #penang  #melaka  #tumblrstuffmalaysia  #hotstuff  #ooako_accessory  #ofthemonth  #tumblrstuff  #shoppingroll  #outfitoftheday 
Berikan laluan kepada yang tiada haluan #assalamualaikum
Haritu hatiku hampa, yg ni #HampaHatiku masyaallah. Saje #throwback sbb boring baru lepas makan hahaha. #Assalamualaikum #hi #JanganMengata #SajatKirimSalam #peace #OneLove @d_emcees blah blah blah 😂 #LaguTurunTemurun #Cover #Xceritamu #WheresMyAK
HOODIE

RM50.00
EXCLUDE POSTAGE

COLOUR : -

SIZE : S - L

MATERIAL : COTTON

POSTAGE FEE FOR HOODIE : +RM8 SM / +RM12 SS

WHATSAPP ME ➡ LINK AT BIO

#hoodie
#hoodiemalaysia #hoodiemurah #bazaronline #malaysiasale #hipsterigshop #hipstershopmalaysia #hipsterhoodie #ootdmalaysia #wearitright #terbaikdariladang #malaysiaviral #jalanjalan #mostwanted #assalamualaikum #semogamurahrezeki #takbolehmoveon #putrajaya #malaysia #tumblrstuffmalaysia #hotstuff #cutesy
HOODIE RM50.00 EXCLUDE POSTAGE COLOUR : - SIZE : S - L MATERIAL : COTTON POSTAGE FEE FOR HOODIE : +RM8 SM / +RM12 SS WHATSAPP ME ➡ LINK AT BIO #hoodie  #hoodiemalaysia  #hoodiemurah  #bazaronline  #malaysiasale  #hipsterigshop  #hipstershopmalaysia  #hipsterhoodie  #ootdmalaysia  #wearitright  #terbaikdariladang  #malaysiaviral  #jalanjalan  #mostwanted  #assalamualaikum  #semogamurahrezeki  #takbolehmoveon  #putrajaya  #malaysia  #tumblrstuffmalaysia  #hotstuff  #cutesy 
👜NB Realeos Handbag 👜
.

Rm55 SM
Rm60 SS
.
.
🎉Free postage .
Cara order:
 screenshot item dan whatsapp
011 2800 2737
.
.

#assalamualaikum 
#terapiinstagram 
#bazaaronline 
#beg
#begmurah
#begtanganmurah
#handbagmalaysia
#begsekolah
#backpackmalaysia
#handbagmurah
#bazarpaknil
#sayajualbeg
#tudungonline
#handbag3in1malaysia
#jualanmurah
#uitm
#um
#johor
#kualalumpur
#bajumuslimah
#moodrepublik
#fattzura
#ctdk
#bajumurah
#Begborong
#murahmalaysia
👜NB Realeos Handbag 👜 . Rm55 SM Rm60 SS . . 🎉Free postage . Cara order: screenshot item dan whatsapp 011 2800 2737 . . #assalamualaikum  #terapiinstagram  #bazaaronline  #beg  #begmurah  #begtanganmurah  #handbagmalaysia  #begsekolah  #backpackmalaysia  #handbagmurah  #bazarpaknil  #sayajualbeg  #tudungonline  #handbag3in1malaysia  #jualanmurah  #uitm  #um  #johor  #kualalumpur  #bajumuslimah  #moodrepublik  #fattzura  #ctdk  #bajumurah  #Begborong  #murahmalaysia 
#Assalamualaikum
Mummy kalau nak subur jangan lupa amalkan #jspgold tau. 
Kemam kemam ja subur dalaman segak luaran 😍

Mummy kami pengguna setia jspgold & kami is #babyjsp 🙊
#Assalamualaikum  Mummy kalau nak subur jangan lupa amalkan #jspgold  tau. Kemam kemam ja subur dalaman segak luaran 😍 Mummy kami pengguna setia jspgold & kami is #babyjsp  🙊
Me n cik yogurt ❤
#me #wednesday #yogurt #assalamualaikum #moodoff
Testimoni booster whitening. 
7 capsule saja dah cerah sempurna. . 
Whatsapp 011-12506519

#boosterwhitening 
#boosterwhiteningmurah 
#boosterwhiteningoriginal 
#ubatputih 
#cerah 
#whitening 
#quputeh 
#uitm 
#utm 
#ump 
#sabah 
#semenanjung 
#zalora 
#shopee 
#fattzura 
#igsokongan 
#ajimaura 
#assalamualaikum
Mat tengah hari guys..
*selsema
.
.
.
.
.
#assalamualaikum #selamattengahhari #mattengahari #tengahari #smiles #smile #hipster #rare #cool #like4like
#assalamualaikum... new desainn..
Flow scenic set dress vol 2 By #Baenetta
(dress only) • Dress yukensi matrial Hermes Platinum pj 140 ld 104 busui friendly
• Long Outer matrial Armani Silk • Allsize fit XL
• 4 warna cantik
#assalamualaikum ... new desainn.. Flow scenic set dress vol 2 By #Baenetta  (dress only) • Dress yukensi matrial Hermes Platinum pj 140 ld 104 busui friendly • Long Outer matrial Armani Silk • Allsize fit XL • 4 warna cantik
======================
Produk Kecantikkan pakar kecantikkan DRK KOSMETIK kini melanda!!
Kesan yang sangat hebat!! rasai perbezaannya setelah menggunakan produk keluaran DRK Pakar Kecantikkan Anda!!
@drkkosmetikmurohsokmo
============================
Nak tengok testimoni berjaya dengan DRK KOSMETIK tengok ig ni 
@drktestimoni
============================ #drkkosmetikmurahsokmo #drkkosmetikmurohsokmo #drkkosmetik #bazarpaknil #bazaarpaknil #produkkecantikkan  #kosmetikmalaysia  #krimjeragat #krimjerawat #drkosmetikmurahsokmohq #mmmdis2017 #solitemolite #gojessmojess #drkno5 #testimonidrkkosmetik #kosmetikoriginal #bazarprodukkecantikkan #drkkosmetikkualaterengganu #assalamualaikum
====================== Produk Kecantikkan pakar kecantikkan DRK KOSMETIK kini melanda!! Kesan yang sangat hebat!! rasai perbezaannya setelah menggunakan produk keluaran DRK Pakar Kecantikkan Anda!! @drkkosmetikmurohsokmo ============================ Nak tengok testimoni berjaya dengan DRK KOSMETIK tengok ig ni @drktestimoni ============================ #drkkosmetikmurahsokmo  #drkkosmetikmurohsokmo  #drkkosmetik  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #produkkecantikkan  #kosmetikmalaysia  #krimjeragat  #krimjerawat  #drkosmetikmurahsokmohq  #mmmdis2017  #solitemolite  #gojessmojess  #drkno5  #testimonidrkkosmetik  #kosmetikoriginal  #bazarprodukkecantikkan  #drkkosmetikkualaterengganu  #assalamualaikum 
======================
Produk Kecantikkan pakar kecantikkan DRK KOSMETIK kini melanda!!
Kesan yang sangat hebat!! rasai perbezaannya setelah menggunakan produk keluaran DRK Pakar Kecantikkan Anda!!
@drkkosmetikmurohsokmo
============================
Nak tengok testimoni berjaya dengan DRK KOSMETIK tengok ig ni 
@drktestimoni
============================ #drkkosmetikmurahsokmo #drkkosmetikmurohsokmo #drkkosmetik #bazarpaknil #bazaarpaknil #produkkecantikkan  #kosmetikmalaysia  #krimjeragat #krimjerawat #drkosmetikmurahsokmohq #mmmdis2017 #solitemolite #gojessmojess #drkno5 #testimonidrkkosmetik #kosmetikoriginal #bazarprodukkecantikkan #drkkosmetikkualaterengganu #assalamualaikum
====================== Produk Kecantikkan pakar kecantikkan DRK KOSMETIK kini melanda!! Kesan yang sangat hebat!! rasai perbezaannya setelah menggunakan produk keluaran DRK Pakar Kecantikkan Anda!! @drkkosmetikmurohsokmo ============================ Nak tengok testimoni berjaya dengan DRK KOSMETIK tengok ig ni @drktestimoni ============================ #drkkosmetikmurahsokmo  #drkkosmetikmurohsokmo  #drkkosmetik  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #produkkecantikkan  #kosmetikmalaysia  #krimjeragat  #krimjerawat  #drkosmetikmurahsokmohq  #mmmdis2017  #solitemolite  #gojessmojess  #drkno5  #testimonidrkkosmetik  #kosmetikoriginal  #bazarprodukkecantikkan  #drkkosmetikkualaterengganu  #assalamualaikum 
Armsleeve Tattoo 🔥 . 
Ready Stock 😍 . 
Design latest 👌 . 
Material sejuk and soft 💕 . 
Beli 1 rm10 tdk trmsuk postge . 
beli 4 rm40 trmsuk postge . 
_ 
BELI BORONG LAGI JIMAT 12 PASANG RM 75 ( FREE POSTAGE )

_ 
BERMINAT WASAP NO 0184667500 atau TEKAN LINK DI BIO . 
_ 
#sarunglengan #handsocktatto #sarungtangan #motorkapcai_1 #motorkapcaihouse_ #jenterapadu #jentarapejuang #assalamualaikum #serlahkankehebatan #helenaracing #pejuang_kapcai_ #pejuang_darat #budak_kapcai_ #duniakapcai_ #sukanpermotoran #pelesitkapcaimalaya  #jentera_duaroda #kapcai_duaroda #pejuang_highway_plus #kakymotor #jenterapejuang 
#helenamotorclub
Armsleeve Tattoo 🔥 . Ready Stock 😍 . Design latest 👌 . Material sejuk and soft 💕 . Beli 1 rm10 tdk trmsuk postge . beli 4 rm40 trmsuk postge . _ BELI BORONG LAGI JIMAT 12 PASANG RM 75 ( FREE POSTAGE ) _ BERMINAT WASAP NO 0184667500 atau TEKAN LINK DI BIO . _ #sarunglengan  #handsocktatto  #sarungtangan  #motorkapcai_1  #motorkapcaihouse_  #jenterapadu  #jentarapejuang  #assalamualaikum  #serlahkankehebatan  #helenaracing  #pejuang_kapcai_  #pejuang_darat  #budak_kapcai_  #duniakapcai_  #sukanpermotoran  #pelesitkapcaimalaya  #jentera_duaroda  #kapcai_duaroda  #pejuang_highway_plus  #kakymotor  #jenterapejuang  #helenamotorclub 
Armsleeve Tattoo 🔥 . 
Ready Stock 😍 . 
Design latest 👌 . 
Material sejuk and soft 💕 . 
Beli 1 rm10 tdk trmsuk postge . 
beli 4 rm40 trmsuk postge . 
_ 
BELI BORONG LAGI JIMAT 12 PASANG RM 75 ( FREE POSTAGE )

_ 
BERMINAT WASAP NO 0184667500 atau TEKAN LINK DI BIO . 
_ 
#sarunglengan #handsocktatto #sarungtangan #motorkapcai_1 #motorkapcaihouse_ #jenterapadu #jentarapejuang #assalamualaikum #serlahkankehebatan #helenaracing #pejuang_kapcai_ #pejuang_darat #budak_kapcai_ #duniakapcai_ #sukanpermotoran #pelesitkapcaimalaya  #jentera_duaroda #kapcai_duaroda #pejuang_highway_plus #kakymotor #jenterapejuang 
#helenamotorclub
Armsleeve Tattoo 🔥 . Ready Stock 😍 . Design latest 👌 . Material sejuk and soft 💕 . Beli 1 rm10 tdk trmsuk postge . beli 4 rm40 trmsuk postge . _ BELI BORONG LAGI JIMAT 12 PASANG RM 75 ( FREE POSTAGE ) _ BERMINAT WASAP NO 0184667500 atau TEKAN LINK DI BIO . _ #sarunglengan  #handsocktatto  #sarungtangan  #motorkapcai_1  #motorkapcaihouse_  #jenterapadu  #jentarapejuang  #assalamualaikum  #serlahkankehebatan  #helenaracing  #pejuang_kapcai_  #pejuang_darat  #budak_kapcai_  #duniakapcai_  #sukanpermotoran  #pelesitkapcaimalaya  #jentera_duaroda  #kapcai_duaroda  #pejuang_highway_plus  #kakymotor  #jenterapejuang  #helenamotorclub 
======================
Produk Kecantikkan pakar kecantikkan DRK KOSMETIK kini melanda!!
Kesan yang sangat hebat!! rasai perbezaannya setelah menggunakan produk keluaran DRK Pakar Kecantikkan Anda!!
@drkkosmetikmurohsokmo
============================
Nak tengok testimoni berjaya dengan DRK KOSMETIK tengok ig ni 
@drktestimoni
============================ #drkkosmetikmurahsokmo #drkkosmetikmurohsokmo #drkkosmetik #bazarpaknil #bazaarpaknil #produkkecantikkan  #kosmetikmalaysia  #krimjeragat #krimjerawat #drkosmetikmurahsokmohq #mmmdis2017 #solitemolite #gojessmojess #drkno5 #testimonidrkkosmetik #kosmetikoriginal #bazarprodukkecantikkan #drkkosmetikkualaterengganu #assalamualaikum
====================== Produk Kecantikkan pakar kecantikkan DRK KOSMETIK kini melanda!! Kesan yang sangat hebat!! rasai perbezaannya setelah menggunakan produk keluaran DRK Pakar Kecantikkan Anda!! @drkkosmetikmurohsokmo ============================ Nak tengok testimoni berjaya dengan DRK KOSMETIK tengok ig ni @drktestimoni ============================ #drkkosmetikmurahsokmo  #drkkosmetikmurohsokmo  #drkkosmetik  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #produkkecantikkan  #kosmetikmalaysia  #krimjeragat  #krimjerawat  #drkosmetikmurahsokmohq  #mmmdis2017  #solitemolite  #gojessmojess  #drkno5  #testimonidrkkosmetik  #kosmetikoriginal  #bazarprodukkecantikkan  #drkkosmetikkualaterengganu  #assalamualaikum 
#Assalamualaikum guys.. DAH MAKAN MADU??? .
Amalkan makanan sunnah ni bagus untuk kesihatan dalaman dan juga luaran tau. Biar kita menjaga dari tak jaga diri. Opsss
.
Badan nak pakai lama beb. Madu juga dapat memberi tenaga dan khasiat yg tersendiri. Nak info lanjut Google jer ape khasiat madu asli mesti dapat punya.
.
Beb..siapa kata susah nak makan madu. Sekarang ni lagi mudah. Senang jer.. beli yang honey stick macam ni. Bukan org dewasa je suka, kanak2 pun sama. Makan bila2 dimana jua. .
Dah la ringan mudah bawa pulak tu. Hah sambil hisap hisap dah abis. Kan dah dapat manfaat madu. Tak payah bersudu bagai lagi kan. Mesti ada madu kat dapur tu terbiar lama tak makan.

KELEBIHAN DAN KHASIAT SARANG MADU LEBAH ASLI🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝
✔Baik untuk melancarkan peredaran darah
✔Mengawal kandungan gula dalam badan ✔Memerangi penyakit senang hinggap
✔Anti oksida
✔Merawat batuk
✔Baik untuk sistem pencernaan
✔Menjaga jantung dan pembuluh darah
✔Merawat luka
✔Anti stress
✔Pelembap kulit wajah
✔1001 khasiat
✔Produk alam semulajadi
✔️Makanan Sunnah
.
Pm #MistaSoulz utk order ..
🐝 www.wasap.my/+60133773767
🐝 www.wasap.my/+60133773767
🐝 www.wasap.my/+60133773767

Honey Bar by Shuib (Medium Sarang Madu Asli)
🐝Harga ~ RM99
🐝Postage ~ RM8 sm/RM11ss
🐝Berat ~ 350g .
.
Madu Kristal Halia by Shuib (Honey Crystal Ginger)
🍯Harga ~ RM129
🍯Postage ~ RM10 sm/RM15ss
🍯Berat ~ 100g
🚚 COD area Kuala Lumpur & sekitar
📢 Stok terhad!
.
Honey Stix by Shuib (100pcs)
🐝 🐝  Harga~RM100
🐝🐝 COD area Kuala Lumpur & sekitar
🐝🐝 Postage~ RM8 sm/RM11ss
🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝
.
.
For trial #MaduShuib boleh beli honey stick min order 10pcs and above. 
JOM BERHONEY MADU.
Jangan lupa text #MistaSoulz 0133773767
.
#SarangMaduLebahShuib
#MaduHaliaShuib 
#MaduStixShuib
#HoneyBeeShuib #AgentMaduShuib
#MaduOriginalShuib #StokisMaduShuib #SarangMaduLebahShuibTerbaek
#MaduBarShuib #MaduOriShuib
#MaduStickShuib #MaduGingerShuib #HoneyGingerShuib #HoneyMaduShuib
#Assalamualaikum  guys.. DAH MAKAN MADU??? . Amalkan makanan sunnah ni bagus untuk kesihatan dalaman dan juga luaran tau. Biar kita menjaga dari tak jaga diri. Opsss . Badan nak pakai lama beb. Madu juga dapat memberi tenaga dan khasiat yg tersendiri. Nak info lanjut Google jer ape khasiat madu asli mesti dapat punya. . Beb..siapa kata susah nak makan madu. Sekarang ni lagi mudah. Senang jer.. beli yang honey stick macam ni. Bukan org dewasa je suka, kanak2 pun sama. Makan bila2 dimana jua. . Dah la ringan mudah bawa pulak tu. Hah sambil hisap hisap dah abis. Kan dah dapat manfaat madu. Tak payah bersudu bagai lagi kan. Mesti ada madu kat dapur tu terbiar lama tak makan. KELEBIHAN DAN KHASIAT SARANG MADU LEBAH ASLI🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝 ✔Baik untuk melancarkan peredaran darah ✔Mengawal kandungan gula dalam badan ✔Memerangi penyakit senang hinggap ✔Anti oksida ✔Merawat batuk ✔Baik untuk sistem pencernaan ✔Menjaga jantung dan pembuluh darah ✔Merawat luka ✔Anti stress ✔Pelembap kulit wajah ✔1001 khasiat ✔Produk alam semulajadi ✔️Makanan Sunnah . Pm #MistaSoulz  utk order .. 🐝 www.wasap.my/+60133773767 🐝 www.wasap.my/+60133773767 🐝 www.wasap.my/+60133773767 Honey Bar by Shuib (Medium Sarang Madu Asli) 🐝Harga ~ RM99 🐝Postage ~ RM8 sm/RM11ss 🐝Berat ~ 350g . . Madu Kristal Halia by Shuib (Honey Crystal Ginger) 🍯Harga ~ RM129 🍯Postage ~ RM10 sm/RM15ss 🍯Berat ~ 100g 🚚 COD area Kuala Lumpur & sekitar 📢 Stok terhad! . Honey Stix by Shuib (100pcs) 🐝 🐝 Harga~RM100 🐝🐝 COD area Kuala Lumpur & sekitar 🐝🐝 Postage~ RM8 sm/RM11ss 🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝 . . For trial #MaduShuib  boleh beli honey stick min order 10pcs and above. JOM BERHONEY MADU. Jangan lupa text #MistaSoulz  0133773767 . #SarangMaduLebahShuib  #MaduHaliaShuib  #MaduStixShuib  #HoneyBeeShuib  #AgentMaduShuib  #MaduOriginalShuib  #StokisMaduShuib  #SarangMaduLebahShuibTerbaek  #MaduBarShuib  #MaduOriShuib  #MaduStickShuib  #MaduGingerShuib  #HoneyGingerShuib  #HoneyMaduShuib 
Armsleeve Tattoo 🔥 . 
Ready Stock 😍 . 
Design latest 👌 . 
Material sejuk and soft 💕 . 
Beli 1 rm10 tdk trmsuk postge . 
beli 4 rm40 trmsuk postge . 
_ 
BELI BORONG LAGI JIMAT 12 PASANG RM 75 ( FREE POSTAGE )

_ 
BERMINAT WASAP NO 0184667500 atau TEKAN LINK DI BIO . 
_ 
#sarunglengan #handsocktatto #sarungtangan #motorkapcai_1 #motorkapcaihouse_ #jenterapadu #jentarapejuang #assalamualaikum #serlahkankehebatan #helenaracing #pejuang_kapcai_ #pejuang_darat #budak_kapcai_ #duniakapcai_ #sukanpermotoran #pelesitkapcaimalaya  #jentera_duaroda #kapcai_duaroda #pejuang_highway_plus #kakymotor #jenterapejuang 
#helenamotorclub
Armsleeve Tattoo 🔥 . Ready Stock 😍 . Design latest 👌 . Material sejuk and soft 💕 . Beli 1 rm10 tdk trmsuk postge . beli 4 rm40 trmsuk postge . _ BELI BORONG LAGI JIMAT 12 PASANG RM 75 ( FREE POSTAGE ) _ BERMINAT WASAP NO 0184667500 atau TEKAN LINK DI BIO . _ #sarunglengan  #handsocktatto  #sarungtangan  #motorkapcai_1  #motorkapcaihouse_  #jenterapadu  #jentarapejuang  #assalamualaikum  #serlahkankehebatan  #helenaracing  #pejuang_kapcai_  #pejuang_darat  #budak_kapcai_  #duniakapcai_  #sukanpermotoran  #pelesitkapcaimalaya  #jentera_duaroda  #kapcai_duaroda  #pejuang_highway_plus  #kakymotor  #jenterapejuang  #helenamotorclub 
Berulang kali anda meminta maaf, berulang kali sy maafkan..
Tapi knp anda selalu mengulang..??
.
.
.
.
.
.
.
.
@banyakrasa_ @muslimahindonesiaid @menjadisalihah @hijabstorylombok @hijabs411 #assalamualaikum #ayuthiaberpuisi #katabijak #hijabers #muslimah #sahabatmuslimah #ootdhijab #latepost #likeforlike #like4follow #followersmurah #followforfollow #senyuminaja #wanitamuslimah #wanitakuat #lombok #cewekhits #cewekhijab #instagood #instagram #cantik #octoberphotochallenge #desember
Berulang kali anda meminta maaf, berulang kali sy maafkan.. Tapi knp anda selalu mengulang..?? . . . . . . . . @banyakrasa_ @muslimahindonesiaid @menjadisalihah @hijabstorylombok @hijabs411 #assalamualaikum  #ayuthiaberpuisi  #katabijak  #hijabers  #muslimah  #sahabatmuslimah  #ootdhijab  #latepost  #likeforlike  #like4follow  #followersmurah  #followforfollow  #senyuminaja  #wanitamuslimah  #wanitakuat  #lombok  #cewekhits  #cewekhijab  #instagood  #instagram  #cantik  #octoberphotochallenge  #desember 
- Hampir tersungkur kerana hebatnya permainan dunia . Tetapi aku bangkit semula kerana masih ada masa depan yang perlu aku kejar InshaAllah💪

#Assalamualaikum 🌸
- Hampir tersungkur kerana hebatnya permainan dunia . Tetapi aku bangkit semula kerana masih ada masa depan yang perlu aku kejar InshaAllah💪 #Assalamualaikum  🌸
======================
Produk Kecantikkan pakar kecantikkan DRK KOSMETIK kini melanda!!
Kesan yang sangat hebat!! rasai perbezaannya setelah menggunakan produk keluaran DRK Pakar Kecantikkan Anda!!
@drkkosmetikmurohsokmo
============================
Nak tengok testimoni berjaya dengan DRK KOSMETIK tengok ig ni 
@drktestimoni
============================ #drkkosmetikmurahsokmo #drkkosmetikmurohsokmo #drkkosmetik #bazarpaknil #bazaarpaknil #produkkecantikkan  #kosmetikmalaysia  #krimjeragat #krimjerawat #drkosmetikmurahsokmohq #mmmdis2017 #solitemolite #gojessmojess #drkno5 #testimonidrkkosmetik #kosmetikoriginal #bazarprodukkecantikkan #drkkosmetikkualaterengganu #assalamualaikum
====================== Produk Kecantikkan pakar kecantikkan DRK KOSMETIK kini melanda!! Kesan yang sangat hebat!! rasai perbezaannya setelah menggunakan produk keluaran DRK Pakar Kecantikkan Anda!! @drkkosmetikmurohsokmo ============================ Nak tengok testimoni berjaya dengan DRK KOSMETIK tengok ig ni @drktestimoni ============================ #drkkosmetikmurahsokmo  #drkkosmetikmurohsokmo  #drkkosmetik  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #produkkecantikkan  #kosmetikmalaysia  #krimjeragat  #krimjerawat  #drkosmetikmurahsokmohq  #mmmdis2017  #solitemolite  #gojessmojess  #drkno5  #testimonidrkkosmetik  #kosmetikoriginal  #bazarprodukkecantikkan  #drkkosmetikkualaterengganu  #assalamualaikum 
======================
Produk Kecantikkan pakar kecantikkan DRK KOSMETIK kini melanda!!
Kesan yang sangat hebat!! rasai perbezaannya setelah menggunakan produk keluaran DRK Pakar Kecantikkan Anda!!
@drkkosmetikmurohsokmo
============================
Nak tengok testimoni berjaya dengan DRK KOSMETIK tengok ig ni 
@drktestimoni
============================ #drkkosmetikmurahsokmo #drkkosmetikmurohsokmo #drkkosmetik #bazarpaknil #bazaarpaknil #produkkecantikkan  #kosmetikmalaysia  #krimjeragat #krimjerawat #drkosmetikmurahsokmohq #mmmdis2017 #solitemolite #gojessmojess #drkno5 #testimonidrkkosmetik #kosmetikoriginal #bazarprodukkecantikkan #drkkosmetikkualaterengganu #assalamualaikum
====================== Produk Kecantikkan pakar kecantikkan DRK KOSMETIK kini melanda!! Kesan yang sangat hebat!! rasai perbezaannya setelah menggunakan produk keluaran DRK Pakar Kecantikkan Anda!! @drkkosmetikmurohsokmo ============================ Nak tengok testimoni berjaya dengan DRK KOSMETIK tengok ig ni @drktestimoni ============================ #drkkosmetikmurahsokmo  #drkkosmetikmurohsokmo  #drkkosmetik  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #produkkecantikkan  #kosmetikmalaysia  #krimjeragat  #krimjerawat  #drkosmetikmurahsokmohq  #mmmdis2017  #solitemolite  #gojessmojess  #drkno5  #testimonidrkkosmetik  #kosmetikoriginal  #bazarprodukkecantikkan  #drkkosmetikkualaterengganu  #assalamualaikum 
======================
Produk Kecantikkan pakar kecantikkan DRK KOSMETIK kini melanda!!
Kesan yang sangat hebat!! rasai perbezaannya setelah menggunakan produk keluaran DRK Pakar Kecantikkan Anda!!
@drkkosmetikmurohsokmo
============================
Nak tengok testimoni berjaya dengan DRK KOSMETIK tengok ig ni 
@drktestimoni
============================ #drkkosmetikmurahsokmo #drkkosmetikmurohsokmo #drkkosmetik #bazarpaknil #bazaarpaknil #produkkecantikkan  #kosmetikmalaysia  #krimjeragat #krimjerawat #drkosmetikmurahsokmohq #mmmdis2017 #solitemolite #gojessmojess #drkno5 #testimonidrkkosmetik #kosmetikoriginal #bazarprodukkecantikkan #drkkosmetikkualaterengganu #assalamualaikum
====================== Produk Kecantikkan pakar kecantikkan DRK KOSMETIK kini melanda!! Kesan yang sangat hebat!! rasai perbezaannya setelah menggunakan produk keluaran DRK Pakar Kecantikkan Anda!! @drkkosmetikmurohsokmo ============================ Nak tengok testimoni berjaya dengan DRK KOSMETIK tengok ig ni @drktestimoni ============================ #drkkosmetikmurahsokmo  #drkkosmetikmurohsokmo  #drkkosmetik  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #produkkecantikkan  #kosmetikmalaysia  #krimjeragat  #krimjerawat  #drkosmetikmurahsokmohq  #mmmdis2017  #solitemolite  #gojessmojess  #drkno5  #testimonidrkkosmetik  #kosmetikoriginal  #bazarprodukkecantikkan  #drkkosmetikkualaterengganu  #assalamualaikum 
🔥PROMOTION RM53
Size: 35,36,37,38,39
Heels: 6.5cm | 2.6inch
.
.
How to order?
📲Whatsapp: 017 755 4585
📮Postage: RM7 SM, RM15 SS
👠#dedesirewedges #dedesiresandals
🔥PROMOTION RM53 Size: 35,36,37,38,39 Heels: 6.5cm | 2.6inch . . How to order? 📲Whatsapp: 017 755 4585 📮Postage: RM7 SM, RM15 SS 👠#dedesirewedges  #dedesiresandals 
🔥PROMOTION RM53
Size: 35,36,37,38,39
Heels: 6.5cm | 2.6inch
.
.
How to order?
📲Whatsapp: 017 755 4585
📮Postage: RM7 SM, RM15 SS
👠#dedesirewedges #dedesiresandals
🔥PROMOTION RM53 Size: 35,36,37,38,39 Heels: 6.5cm | 2.6inch . . How to order? 📲Whatsapp: 017 755 4585 📮Postage: RM7 SM, RM15 SS 👠#dedesirewedges  #dedesiresandals 
*BE A PROUD MOM, MOMMIESS!*
.
No matter how messy your house is, your hairdo, your dressing, your face and all yada yada yada but be proud that you still have the most happiest and stress-free human being on earth who is called as
.
CHILDREN!
.
#assalamualaikum #assalamualaikumdunia #salamrabu #parentingquote #happyparenting #parentingtips #tipsparenting #tipsparentingmalaysia #parentingtipsmalaysia #happyfamily #kidsareawesome #dongibap #kipidap #staystrong #selamatbekerja #jomlunch #modebertabah #silabertabah #happywednesday #selfreminder
*BE A PROUD MOM, MOMMIESS!* . No matter how messy your house is, your hairdo, your dressing, your face and all yada yada yada but be proud that you still have the most happiest and stress-free human being on earth who is called as . CHILDREN! . #assalamualaikum  #assalamualaikumdunia  #salamrabu  #parentingquote  #happyparenting  #parentingtips  #tipsparenting  #tipsparentingmalaysia  #parentingtipsmalaysia  #happyfamily  #kidsareawesome  #dongibap  #kipidap  #staystrong  #selamatbekerja  #jomlunch  #modebertabah  #silabertabah  #happywednesday  #selfreminder 
Mengomentari Hidup orang itu Mudah...yg susah itu NGACA...Weell 🤔😦
.
.
pliss tolong jgn jugde proses hijrah seseorng..karna antum gak tau gimana susahnya berada di titik ini.,, Tapi saya bersyukur atas adanya kalian..karna kata2 pedas yg sering kluar dri bibir antum2 sekalian membuat saya semakin berdiri tegak..dan saya bersyukur Kpda Allah karna sudah memberikan hidayahnya kpda saya.. Allah Always there for me ❤❤ 🙏🙏🙏😇
.
.
.
#assalamualaikum #hijrah #hijrahku #dontjugdeme #muslimah #sahabatmuslimah #saveallah #savehijrah #savehijab #indonesiamuslimah #bismillah #sahabatig #like4like #Latepost
Mengomentari Hidup orang itu Mudah...yg susah itu NGACA...Weell 🤔😦 . . pliss tolong jgn jugde proses hijrah seseorng..karna antum gak tau gimana susahnya berada di titik ini.,, Tapi saya bersyukur atas adanya kalian..karna kata2 pedas yg sering kluar dri bibir antum2 sekalian membuat saya semakin berdiri tegak..dan saya bersyukur Kpda Allah karna sudah memberikan hidayahnya kpda saya.. Allah Always there for me ❤❤ 🙏🙏🙏😇 . . . #assalamualaikum  #hijrah  #hijrahku  #dontjugdeme  #muslimah  #sahabatmuslimah  #saveallah  #savehijrah  #savehijab  #indonesiamuslimah  #bismillah  #sahabatig  #like4like  #Latepost 
Hai assalamualaikum warga ig. 
Jom pm sis laju2 untuk dapatkan pakej dengan harga yang berbaloi2. 📲013-281 2234 🙎Nurlis Ahmad (Marketing Exec N9) 🔍MAHLIGAI IMPIAN NEGERI SEMBILAN
NO .94, JALAN S2 B19,
PUSAT DAGANGAN SEREMBAN 2,
70300 SEREMBAN, NSDK.
(BERHADAPAN DENGAN DATARAN CENTRIO SEREMBAN 2) ❤Impian Anda Kami Penuhi❤

#assalamualaikum #nurliskahwin #nurliskatering #nurliskateringbajet
#kateringseremban #kateringseremban  #kateringkahwin #kateringmurah
#mahligaiimpiann9
#mahligaiimpiancatering
#mahligaiimpian

www.wasap.my/60132812234

www.mahligaiimpiann9.com
Hai assalamualaikum warga ig. Jom pm sis laju2 untuk dapatkan pakej dengan harga yang berbaloi2. 📲013-281 2234 🙎Nurlis Ahmad (Marketing Exec N9) 🔍MAHLIGAI IMPIAN NEGERI SEMBILAN NO .94, JALAN S2 B19, PUSAT DAGANGAN SEREMBAN 2, 70300 SEREMBAN, NSDK. (BERHADAPAN DENGAN DATARAN CENTRIO SEREMBAN 2) ❤Impian Anda Kami Penuhi❤ #assalamualaikum  #nurliskahwin  #nurliskatering  #nurliskateringbajet  #kateringseremban  #kateringseremban  #kateringkahwin  #kateringmurah  #mahligaiimpiann9  #mahligaiimpiancatering  #mahligaiimpian  www.wasap.my/60132812234 www.mahligaiimpiann9.com
Hai assalamualaikum warga ig. 
Jom pm sis laju2 untuk dapatkan pakej dengan harga yang berbaloi2. 📲013-281 2234 🙎Nurlis Ahmad (Marketing Exec N9) 🔍MAHLIGAI IMPIAN NEGERI SEMBILAN
NO .94, JALAN S2 B19,
PUSAT DAGANGAN SEREMBAN 2,
70300 SEREMBAN, NSDK.
(BERHADAPAN DENGAN DATARAN CENTRIO SEREMBAN 2) ❤Impian Anda Kami Penuhi❤

#assalamualaikum #nurliskahwin #nurliskatering #nurliskateringbajet
#kateringseremban #kateringseremban  #kateringkahwin #kateringmurah
#mahligaiimpiann9
#mahligaiimpiancatering
#mahligaiimpian

www.wasap.my/60132812234

www.mahligaiimpiann9.com
Hai assalamualaikum warga ig. Jom pm sis laju2 untuk dapatkan pakej dengan harga yang berbaloi2. 📲013-281 2234 🙎Nurlis Ahmad (Marketing Exec N9) 🔍MAHLIGAI IMPIAN NEGERI SEMBILAN NO .94, JALAN S2 B19, PUSAT DAGANGAN SEREMBAN 2, 70300 SEREMBAN, NSDK. (BERHADAPAN DENGAN DATARAN CENTRIO SEREMBAN 2) ❤Impian Anda Kami Penuhi❤ #assalamualaikum  #nurliskahwin  #nurliskatering  #nurliskateringbajet  #kateringseremban  #kateringseremban  #kateringkahwin  #kateringmurah  #mahligaiimpiann9  #mahligaiimpiancatering  #mahligaiimpian  www.wasap.my/60132812234 www.mahligaiimpiann9.com
Hai assalamualaikum warga ig. 
Jom pm sis laju2 untuk dapatkan pakej dengan harga yang berbaloi2. 📲013-281 2234 🙎Nurlis Ahmad (Marketing Exec N9) 🔍MAHLIGAI IMPIAN NEGERI SEMBILAN
NO .94, JALAN S2 B19,
PUSAT DAGANGAN SEREMBAN 2,
70300 SEREMBAN, NSDK.
(BERHADAPAN DENGAN DATARAN CENTRIO SEREMBAN 2) ❤Impian Anda Kami Penuhi❤

#assalamualaikum #nurliskahwin #nurliskatering #nurliskateringbajet
#kateringseremban #kateringseremban  #kateringkahwin #kateringmurah
#mahligaiimpiann9
#mahligaiimpiancatering
#mahligaiimpian

www.wasap.my/60132812234

www.mahligaiimpiann9.com
Hai assalamualaikum warga ig. Jom pm sis laju2 untuk dapatkan pakej dengan harga yang berbaloi2. 📲013-281 2234 🙎Nurlis Ahmad (Marketing Exec N9) 🔍MAHLIGAI IMPIAN NEGERI SEMBILAN NO .94, JALAN S2 B19, PUSAT DAGANGAN SEREMBAN 2, 70300 SEREMBAN, NSDK. (BERHADAPAN DENGAN DATARAN CENTRIO SEREMBAN 2) ❤Impian Anda Kami Penuhi❤ #assalamualaikum  #nurliskahwin  #nurliskatering  #nurliskateringbajet  #kateringseremban  #kateringseremban  #kateringkahwin  #kateringmurah  #mahligaiimpiann9  #mahligaiimpiancatering  #mahligaiimpian  www.wasap.my/60132812234 www.mahligaiimpiann9.com
Hai assalamualaikum warga ig. 
Jom pm sis laju2 untuk dapatkan pakej dengan harga yang berbaloi2. 📲013-281 2234 🙎Nurlis Ahmad (Marketing Exec N9) 🔍MAHLIGAI IMPIAN NEGERI SEMBILAN
NO .94, JALAN S2 B19,
PUSAT DAGANGAN SEREMBAN 2,
70300 SEREMBAN, NSDK.
(BERHADAPAN DENGAN DATARAN CENTRIO SEREMBAN 2) ❤Impian Anda Kami Penuhi❤

#assalamualaikum #nurliskahwin #nurliskatering #nurliskateringbajet
#kateringseremban #kateringseremban  #kateringkahwin #kateringmurah
#mahligaiimpiann9
#mahligaiimpiancatering
#mahligaiimpian

www.wasap.my/60132812234

www.mahligaiimpiann9.com
Hai assalamualaikum warga ig. Jom pm sis laju2 untuk dapatkan pakej dengan harga yang berbaloi2. 📲013-281 2234 🙎Nurlis Ahmad (Marketing Exec N9) 🔍MAHLIGAI IMPIAN NEGERI SEMBILAN NO .94, JALAN S2 B19, PUSAT DAGANGAN SEREMBAN 2, 70300 SEREMBAN, NSDK. (BERHADAPAN DENGAN DATARAN CENTRIO SEREMBAN 2) ❤Impian Anda Kami Penuhi❤ #assalamualaikum  #nurliskahwin  #nurliskatering  #nurliskateringbajet  #kateringseremban  #kateringseremban  #kateringkahwin  #kateringmurah  #mahligaiimpiann9  #mahligaiimpiancatering  #mahligaiimpian  www.wasap.my/60132812234 www.mahligaiimpiann9.com
#Assalamualaikum dulur-dulur.
This is last week.

Dipertemukan di hari yang sama
Dipersatukan oleh kegiatan yang sama.
Semoga kebetulan yang baik ini membawa kita pada kebahagiaan di hari berikutnya.
😃

#late #latepost #college #campus #sidang #greatday #moment #moments #greatmoments #insta #instagood #instagram #moment #smile #happy #greatday #greatful #great #thankyou #thanks #Alhamdulillah #assalamualaikum #blacknwhite #ready #sidang
Testimoni booster whitening. 
Bukan tuk cerah saja taw. 
Masalah kulit sprti 
Jerawat
Jeragat
Parut lama
Boleh diubati taw.. .
@aleeyahbeauty 
#aleeyahbeauty 
#boosterwhitening 
#boosterwhiteningmurah 
#boosterwhiteningoriginal 
#ubatputih 
#cerah 
#whitening 
#quputeh 
#uitm 
#utm 
#ump 
#sabah 
#semenanjung 
#zalora 
#shopee 
#fattzura 
#igsokongan 
#ajimaura 
#assalamualaikum
Testimoni booster whitening. 
Bukan tuk cerah saja taw. 
Masalah kulit sprti 
Jerawat
Jeragat
Parut lama
Boleh diubati taw.. .
@aleeyahbeauty 
#aleeyahbeauty 
#boosterwhitening 
#boosterwhiteningmurah 
#boosterwhiteningoriginal 
#ubatputih 
#cerah 
#whitening 
#quputeh 
#uitm 
#utm 
#ump 
#sabah 
#semenanjung 
#zalora 
#shopee 
#fattzura 
#igsokongan 
#ajimaura 
#assalamualaikum
.
Hargai setiap masa yang anda ada. .
Assalamualaikum dan Selamat Malam 😍
.
KURUS DENGAN SELAMAT - MINCE
.
#TeamKepuks #TK6
. Hargai setiap masa yang anda ada. . Assalamualaikum dan Selamat Malam 😍 . KURUS DENGAN SELAMAT - MINCE . #TeamKepuks  #TK6 
Testimoni booster whitening. 
7 capsule saja dha cerah sempurna. .
@aleeyahbeauty 
#aleeyahbeauty 
#boosterwhitening 
#boosterwhiteningmurah 
#boosterwhiteningoriginal 
#ubatputih 
#cerah 
#whitening 
#quputeh 
#uitm 
#utm 
#ump 
#sabah 
#semenanjung 
#zalora 
#shopee 
#fattzura 
#igsokongan 
#ajimaura 
#assalamualaikum
Date alone.....😁😁😁😁 #exol #real__pcy #assalamualaikum
TAADAAAHHH ✨Whos excited on our new #ScrubDistrict LIMITED EDITION JAR 🦄 .
.
.
JAR is now opens for PREORDER as it’ll arrive this FRIDAY babes 💯
Click on link above to get your hands on our exclusive packaging babe 💁🏻‍♀️
TAADAAAHHH ✨Whos excited on our new #ScrubDistrict  LIMITED EDITION JAR 🦄 . . . JAR is now opens for PREORDER as it’ll arrive this FRIDAY babes 💯 Click on link above to get your hands on our exclusive packaging babe 💁🏻‍♀️
BAWAL AISYA SAKURA LABUH 50"/60" MATERIAL TERBARU! "Saya memang pakai bawal je, tapi susah betul nak cari yang berkenan di hati, tapi bila jumpa AISYA saya dah tak pandang lain daahh 😌" "Semua yang ada inginkan ada pada AISYA, labuh elok, senang bentuk, tak kejung, jatuh terletak je pakai. Yang paling best LEMBUT JE 😍".
.
. =======================
.
Kerana kami memahami, muslimah pasti mencari-cari bawal yang :
❤️SUPER SENANG BENTUK! Pelanggan kami kata bawal dengar kata. .
❤️ TAK KEJUNG, KAIN LEMBUT kalau pakai jauh terletak bukan macam kotak🙈 .
❤️ TAHAN RENYUK, ada yg kata bukak plastik terus pakai, iron sekali tahan berhari-hari!
❤️ TAHAN LASAK, kain berkualiti, basuh pun tak luntur, nampak baruuuuuuu je.
❤️ MATERIAL CHIFFON SAKURA berkualiti tinggi.. pegang pun dah tau😍
❤️ BUCU SEPARUH CURVE, SEPARUH BUCU TAJAM. Super berbaloi. Beli satu tudung dapat 2 design.
❤️ JAHITAN BERKUALITI, jahit tepi piku rapat padat & tak mudah berbulu
❤️ dan Yang penting LABUH ELOK, available bidang 50" & 60" sahaja.
.
Berminat boleh whatsapp kakfa 0134846389
.
#aizuqaifa #ajimaura  #terapiinstagram #aurainsta #tutorialhijab #bawallabuh #bawal #bidang60 #hijab #hijablabuh #purdah #niqab #patuhsyariah #sayajual #tudungbawal #tudungonline #tudungborong #tudungbidang60 #bawalruffle #tudungmalaysia #syariahcompliance #tudungmurah #tudunglabuh #tudungcantik #tudungterkini #tudungchiffon #tudungruffle #tudungbidang50 #assalamualaikum
BAWAL AISYA SAKURA LABUH 50"/60" MATERIAL TERBARU! "Saya memang pakai bawal je, tapi susah betul nak cari yang berkenan di hati, tapi bila jumpa AISYA saya dah tak pandang lain daahh 😌" "Semua yang ada inginkan ada pada AISYA, labuh elok, senang bentuk, tak kejung, jatuh terletak je pakai. Yang paling best LEMBUT JE 😍". . . ======================= . Kerana kami memahami, muslimah pasti mencari-cari bawal yang : ❤️SUPER SENANG BENTUK! Pelanggan kami kata bawal dengar kata. . ❤️ TAK KEJUNG, KAIN LEMBUT kalau pakai jauh terletak bukan macam kotak🙈 . ❤️ TAHAN RENYUK, ada yg kata bukak plastik terus pakai, iron sekali tahan berhari-hari! ❤️ TAHAN LASAK, kain berkualiti, basuh pun tak luntur, nampak baruuuuuuu je. ❤️ MATERIAL CHIFFON SAKURA berkualiti tinggi.. pegang pun dah tau😍 ❤️ BUCU SEPARUH CURVE, SEPARUH BUCU TAJAM. Super berbaloi. Beli satu tudung dapat 2 design. ❤️ JAHITAN BERKUALITI, jahit tepi piku rapat padat & tak mudah berbulu ❤️ dan Yang penting LABUH ELOK, available bidang 50" & 60" sahaja. . Berminat boleh whatsapp kakfa 0134846389 . #aizuqaifa  #ajimaura  #terapiinstagram  #aurainsta  #tutorialhijab  #bawallabuh  #bawal  #bidang60  #hijab  #hijablabuh  #purdah  #niqab  #patuhsyariah  #sayajual  #tudungbawal  #tudungonline  #tudungborong  #tudungbidang60  #bawalruffle  #tudungmalaysia  #syariahcompliance  #tudungmurah  #tudunglabuh  #tudungcantik  #tudungterkini  #tudungchiffon  #tudungruffle  #tudungbidang50  #assalamualaikum