an online Instagram web viewer

#BERKESAN medias

Photos

Siapa cakap orang berkulit gelap xboleh putih??? Xperlu nak belanja mahal2.. hanya mengamalkan Extra Skin white sahaja dah blh putih.. Sesuai untuk lelaki dan perempuan.. Xpercaya?? Anda boleh cuba sendiri.. Tak perlu cari supplement yg lain lagi !! PRODUK NI DAH terbukti #BERKESAN & #TERBAIK !!! 7 HARI dah berkesan !! ❌TAK PERLU BANCUH ! ❌TAK PERLU KEMAM ! ❌TAK PERLU MINUM ! HANYA AMBIL SEBIJI PAGI DAN MALAM ! 4 GABUNGAN BAHAN AKTIF PALING BERKESAN ! ✔Pearl powder ✔Gluthathione ✔VItamin C ✔Marine Collagen ✔SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN  dibawah www.wasap. 0194505131
EXTRA SKIN WHITE telah menambah 7 foto baru
Siapa cakap orang berkulit gelap xboleh putih???
Xperlu nak belanja mahal2.. hanya mengamalkan Extra Skin white sahaja dah blh putih..
Sesuai untuk lelaki dan perempuan..
Siapa cakap orang berkulit gelap xboleh putih??? Xperlu nak belanja mahal2.. hanya mengamalkan Extra Skin white sahaja dah blh putih.. Sesuai untuk lelaki dan perempuan.. Xpercaya?? Anda boleh cuba sendiri.. Tak perlu cari supplement yg lain lagi !! PRODUK NI DAH terbukti #BERKESAN  & #TERBAIK  !!! 7 HARI dah berkesan !! ❌TAK PERLU BANCUH ! ❌TAK PERLU KEMAM ! ❌TAK PERLU MINUM ! HANYA AMBIL SEBIJI PAGI DAN MALAM ! 4 GABUNGAN BAHAN AKTIF PALING BERKESAN ! ✔Pearl powder ✔Gluthathione ✔VItamin C ✔Marine Collagen ✔SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN dibawah www.wasap. 0194505131 EXTRA SKIN WHITE telah menambah 7 foto baru Siapa cakap orang berkulit gelap xboleh putih??? Xperlu nak belanja mahal2.. hanya mengamalkan Extra Skin white sahaja dah blh putih.. Sesuai untuk lelaki dan perempuan..
Tengok akk tu pegang apa wow dia mix kan suntikan mixing ngn glutax la 
Korg tgk muka kulit dia jauh lebih muda beza n putih cerah you olls

#mixingwhite #mixingwhitemurah #whitening #whiteninginjection #injectmurah #injections #glowing #glow #murah #mampumilik #murah2 #nc24murah #nakcantik #nc24 #evgenis #evgenismurah #evgenismalaysia #malaysia #cindellemurah #cepatberkesan #whiteporn #bebasjeragat #bebasjerawat #antiaging #promo #putihmelepak #unisex #ubatjerawat #ubatjerawatmurah #berkesan
Tengok akk tu pegang apa wow dia mix kan suntikan mixing ngn glutax la Korg tgk muka kulit dia jauh lebih muda beza n putih cerah you olls #mixingwhite  #mixingwhitemurah  #whitening  #whiteninginjection  #injectmurah  #injections  #glowing  #glow  #murah  #mampumilik  #murah2  #nc24murah  #nakcantik  #nc24  #evgenis  #evgenismurah  #evgenismalaysia  #malaysia  #cindellemurah  #cepatberkesan  #whiteporn  #bebasjeragat  #bebasjerawat  #antiaging  #promo  #putihmelepak  #unisex  #ubatjerawat  #ubatjerawatmurah  #berkesan 
Set combo set cantik + putih + awet muda + hilang kulit kusam dan skin akan nampak lebih cerah parut pun pudar 
Budget niey set combo rm400 tau murah je wehh
Saya bg hrga promo niey tau

#mixingwhite #mixingwhitemurah #whitening #whiteninginjection #injectmurah #injections #glowing #glow #murah #mampumilik #murah2 #nc24murah #nakcantik #nc24 #evgenis #evgenismurah #evgenismalaysia #malaysia #cindellemurah #cepatberkesan #whiteporn #bebasjeragat #bebasjerawat #antiaging #promo #putihmelepak #unisex #ubatjerawat #ubatjerawatmurah #berkesan
Set combo set cantik + putih + awet muda + hilang kulit kusam dan skin akan nampak lebih cerah parut pun pudar Budget niey set combo rm400 tau murah je wehh Saya bg hrga promo niey tau #mixingwhite  #mixingwhitemurah  #whitening  #whiteninginjection  #injectmurah  #injections  #glowing  #glow  #murah  #mampumilik  #murah2  #nc24murah  #nakcantik  #nc24  #evgenis  #evgenismurah  #evgenismalaysia  #malaysia  #cindellemurah  #cepatberkesan  #whiteporn  #bebasjeragat  #bebasjerawat  #antiaging  #promo  #putihmelepak  #unisex  #ubatjerawat  #ubatjerawatmurah  #berkesan 
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
Nah, bg termimpi² sikit dapat skin elok macam aina ni. Hehehe. Goodnight 🤣
.
🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata.

Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘
.
🌻Kebaikan Timun
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
🌻Kebaikan Lavender
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
.
🌻Kebaikan Aloe Vera
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
🌻Kebaikan Saponaria Officinalis
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
🌻Kebaikan Asparagopsis Armata
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
🌻COD sungai petani dan shah alam.
.
📱Untuk preorder pm 0199242137
.
.
Follow
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #nursajat #letsbengkung #codshahalam #uitmshahalam #salemalaysia #malaysia #viral
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼 . Nah, bg termimpi² sikit dapat skin elok macam aina ni. Hehehe. Goodnight 🤣 . 🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata. Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 . 🌻Kebaikan Timun 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan . 🌻Kebaikan Lavender 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat . 🌻Kebaikan Aloe Vera 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external . 🌻Kebaikan Saponaria Officinalis 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat . 🌻Kebaikan Asparagopsis Armata 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam . . . 🌻Original HQ 🌻Lulus KKM 🌻Berasaskan bahan organik 🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita 🌻COD sungai petani dan shah alam. . 📱Untuk preorder pm 0199242137 . . Follow @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue . #nsabeauty  #nsabeautyserum  #agensahnsabeauty  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #ainaaserum  #shahalam  #sungaipetani  #letscantik  #serummurah  #berkesan  #kulitbersih  #skincaremurah  #AinaaSerum  #NSABeau  #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurah  #nshhazbeauty  #supplement  #dietrysupplement  #supremeforsale  #supplementmurahmalaysia  #nursajat  #letsbengkung  #codshahalam  #uitmshahalam  #salemalaysia  #malaysia  #viral 
ACNE CARE

Tablet kunyahan ini menjanjikan kesan yang terbaik untuk mencerahkan kulit seluruh badan disamping membantu merawat jerawat !
Dengan menggunakan advance formula dan bahan bahan semulajadi, Acne care membantu mengekalkan kesihatan tubuh badan.
Dah jangan risau,Acne carekan ada untuk kembalikan seri muka tu, cerahkan & pudarkanparut, kecutkan jerawat 😍 📲 whatsap 0129788097

#acnecare #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat  #acnecarecandy #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesan #tipshilangjerawat #selfie #testimonipositif #wajibcuba #delima #epal #purewayc  #kulitkusam #kulitsihat #mekup #flawlessskin #lactoferrin
ACNE CARE Tablet kunyahan ini menjanjikan kesan yang terbaik untuk mencerahkan kulit seluruh badan disamping membantu merawat jerawat ! Dengan menggunakan advance formula dan bahan bahan semulajadi, Acne care membantu mengekalkan kesihatan tubuh badan. Dah jangan risau,Acne carekan ada untuk kembalikan seri muka tu, cerahkan & pudarkanparut, kecutkan jerawat 😍 📲 whatsap 0129788097 #acnecare  #ubatjerawat  #bebasjerawat  #jerawat  #awetmuda  #antijerawat  #acnecarecandy  #putih  #mukabersih  #flawless  #kulitcerah  #jerawatpasir  #glowing  #jerawatbadan  #kulitberminyak  #cantik  #tipscantik  #berkesan  #tipshilangjerawat  #selfie  #testimonipositif  #wajibcuba  #delima  #epal  #purewayc  #kulitkusam  #kulitsihat  #mekup  #flawlessskin  #lactoferrin 
The Brunei Times (2010) mengatakan berdasarkan kajian yang dilakukan di negara jiran, Malaysia hampir 9/10 rakyat negara tersebut mempunyai masalah gigi berlubang.

Ini menunjukkan betapa kurangnya kesedaran rakyat negara kita (Malaysia) dalam hal penjagaan gigi. Terbukti, memberus gigi menggunakan ubat gigi berflorida adalah tidak cukup untuk menjaga gigi kita

Masalah gigi dan pereputan gigi adalah biasa berlaku pada kanak-kanak tetapi ia juga berlaku kepada orang dewasa. Masalah kaviti boleh memusnahkan gigi dan membunuh urat saraf dalam gigi. Bakteria dalam mulut boleh menjangkiti hujung akar gigi dan menyebabkan gusi bengkak dan bernanah.

Persoalannya, sampai bila kita mahu mengabaikan dan mengambil mudah soal tentang penjagaan gigi kita? Bukankah kita memerlukan ia dalam kehidupan seharian kita? 
Bukankah mencegah itu lebih baik daripada merawat?

Inshaallah dengan penggunaan berterusan NUCIFERA 5 in 1 (arang aktif bergred pharmaseutikal) ini ia dapat membantu merawat dan mencegah masalah gigi kita seperti; 🌸mengatasi masalah gigi kuning (memutihkan gigi) serta membuang plak 🌸Mendetoks mulut dan gigi 🌸Menseimbangkan pH mulut 🌸 Menghalang kaviti 🌸 Menghalang mulut berbau

Kesan boleh dilihat seawal 7hari dan tanpa kesan sampingan kerana kandungan NUCIFERA ialah daripada 100activate charcoal coconut shell (organic) dan mempunyai kelulusan KKM

Dengan harga yang mampu milik, sudah tentu lebih berbaloi jika dibandingkan dengan kos rawatan jika masalah gigi tidak dicegah ✔

Nak order?
DM / Whatsapp ⤵⤵⤵
0182454063 zara
0182454063 zara
0182454063 zara
.
#teeth #whitening #nucifera #nuciferawhitening #gigiputih #smile #smilewidely #melaka #kualalumpur #negerisembilan #testimoni #teethwhitening #artis #hijab #nuciferateethwhitening #testimoninucifera #whiteteeth #ibu #hamil #gym #fitness #beautyproduct #produkcantik #malaysia #niqab #gigikuning #klinik #hospital #murah #berkesan
The Brunei Times (2010) mengatakan berdasarkan kajian yang dilakukan di negara jiran, Malaysia hampir 9/10 rakyat negara tersebut mempunyai masalah gigi berlubang. Ini menunjukkan betapa kurangnya kesedaran rakyat negara kita (Malaysia) dalam hal penjagaan gigi. Terbukti, memberus gigi menggunakan ubat gigi berflorida adalah tidak cukup untuk menjaga gigi kita Masalah gigi dan pereputan gigi adalah biasa berlaku pada kanak-kanak tetapi ia juga berlaku kepada orang dewasa. Masalah kaviti boleh memusnahkan gigi dan membunuh urat saraf dalam gigi. Bakteria dalam mulut boleh menjangkiti hujung akar gigi dan menyebabkan gusi bengkak dan bernanah. Persoalannya, sampai bila kita mahu mengabaikan dan mengambil mudah soal tentang penjagaan gigi kita? Bukankah kita memerlukan ia dalam kehidupan seharian kita? Bukankah mencegah itu lebih baik daripada merawat? Inshaallah dengan penggunaan berterusan NUCIFERA 5 in 1 (arang aktif bergred pharmaseutikal) ini ia dapat membantu merawat dan mencegah masalah gigi kita seperti; 🌸mengatasi masalah gigi kuning (memutihkan gigi) serta membuang plak 🌸Mendetoks mulut dan gigi 🌸Menseimbangkan pH mulut 🌸 Menghalang kaviti 🌸 Menghalang mulut berbau Kesan boleh dilihat seawal 7hari dan tanpa kesan sampingan kerana kandungan NUCIFERA ialah daripada 100activate charcoal coconut shell (organic) dan mempunyai kelulusan KKM Dengan harga yang mampu milik, sudah tentu lebih berbaloi jika dibandingkan dengan kos rawatan jika masalah gigi tidak dicegah ✔ Nak order? DM / Whatsapp ⤵⤵⤵ 0182454063 zara 0182454063 zara 0182454063 zara . #teeth  #whitening  #nucifera  #nuciferawhitening  #gigiputih  #smile  #smilewidely  #melaka  #kualalumpur  #negerisembilan  #testimoni  #teethwhitening  #artis  #hijab  #nuciferateethwhitening  #testimoninucifera  #whiteteeth  #ibu  #hamil  #gym  #fitness  #beautyproduct  #produkcantik  #malaysia  #niqab  #gigikuning  #klinik  #hospital  #murah  #berkesan 
" Stress & Jerawat “

Sedarkah kita, jerawat merupakan salah 1 punca utama kebanyakan Wanita Asia Mengalami stress?
mengikut kajian, 85% wanita Malaysia Mengalami stress berpunca dari jerawat.

Pelabagai unsur negatif yg wujud bermula hanya dari seketul jerawat. Diantaranya, cemburu, hilang keyakinan diri,
Takut Berhadapan dengan orang, Mula Membenci wajah sendiri & lain2.

Pada zaman Sekrang ini banyak Skincare yang boleh membantu dalam menyelesaikan masalah jerawat. Pernahkah kita terpikir untuk menggunakan petua2 orang zaman dahulu dalam menyelesaikan masalah jerawat? kebanyakan wanita pada zaman dahulu hanya mengamalkan buahan2 yang telah dikaji membantu dalam menyelesaikan masalah jerawat.

Kerana zaman yg serba moden & sibuk ini, tidak ramai wanita yang boleh mengamalkan pemakanan seperti yang diamalkan oleh wanita pada zaman dahulu secara konsisten, kekangan masa yang betul2 menguji mmg membuatkan ramai wanita hampir berputus asa dalam cubaan menghapuskan jerawat.

Acne Care merupakan Tablet candy yang dirumus khas menggunakan inggredien yg dikaji & terbukti telah digunakan secara turun temurun dalam kaedah menghapus jerawat.

whatsap kami untuk pertanyaan di talian
+60166495249
Lebih mudah tekan link di bawah ini untuk terus ke inbox kami
>>>>>>>>>
http://www.wasap.my/60166495249

#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia  #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang
" Stress & Jerawat “ Sedarkah kita, jerawat merupakan salah 1 punca utama kebanyakan Wanita Asia Mengalami stress? mengikut kajian, 85% wanita Malaysia Mengalami stress berpunca dari jerawat. Pelabagai unsur negatif yg wujud bermula hanya dari seketul jerawat. Diantaranya, cemburu, hilang keyakinan diri, Takut Berhadapan dengan orang, Mula Membenci wajah sendiri & lain2. Pada zaman Sekrang ini banyak Skincare yang boleh membantu dalam menyelesaikan masalah jerawat. Pernahkah kita terpikir untuk menggunakan petua2 orang zaman dahulu dalam menyelesaikan masalah jerawat? kebanyakan wanita pada zaman dahulu hanya mengamalkan buahan2 yang telah dikaji membantu dalam menyelesaikan masalah jerawat. Kerana zaman yg serba moden & sibuk ini, tidak ramai wanita yang boleh mengamalkan pemakanan seperti yang diamalkan oleh wanita pada zaman dahulu secara konsisten, kekangan masa yang betul2 menguji mmg membuatkan ramai wanita hampir berputus asa dalam cubaan menghapuskan jerawat. Acne Care merupakan Tablet candy yang dirumus khas menggunakan inggredien yg dikaji & terbukti telah digunakan secara turun temurun dalam kaedah menghapus jerawat. whatsap kami untuk pertanyaan di talian +60166495249 Lebih mudah tekan link di bawah ini untuk terus ke inbox kami >>>>>>>>> http://www.wasap.my/60166495249 #acnecare  #acnecarecandy  #jerawat  #penghapusjerawat  #penawarjerawat  #berkesan  #candy  #delima  #cantik  #kulitlicin  #bebasjerawat  #bebasminyak  #mukaberminyak  #igshop  #igmalaysia  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknil  #jual  #trustedsaller  #visitmalaysia  #kesanjerawat  #kulitsehat  #kulitputih  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawathilang 
" Stress & Jerawat “

Sedarkah kita, jerawat merupakan salah 1 punca utama kebanyakan Wanita Asia Mengalami stress?
mengikut kajian, 85% wanita Malaysia Mengalami stress berpunca dari jerawat.

Pelabagai unsur negatif yg wujud bermula hanya dari seketul jerawat. Diantaranya, cemburu, hilang keyakinan diri,
Takut Berhadapan dengan orang, Mula Membenci wajah sendiri & lain2.

Pada zaman Sekrang ini banyak Skincare yang boleh membantu dalam menyelesaikan masalah jerawat. Pernahkah kita terpikir untuk menggunakan petua2 orang zaman dahulu dalam menyelesaikan masalah jerawat? kebanyakan wanita pada zaman dahulu hanya mengamalkan buahan2 yang telah dikaji membantu dalam menyelesaikan masalah jerawat.

Kerana zaman yg serba moden & sibuk ini, tidak ramai wanita yang boleh mengamalkan pemakanan seperti yang diamalkan oleh wanita pada zaman dahulu secara konsisten, kekangan masa yang betul2 menguji mmg membuatkan ramai wanita hampir berputus asa dalam cubaan menghapuskan jerawat.

Acne Care merupakan Tablet candy yang dirumus khas menggunakan inggredien yg dikaji & terbukti telah digunakan secara turun temurun dalam kaedah menghapus jerawat.

whatsap kami untuk pertanyaan di talian
+60166495249
Lebih mudah tekan link di bawah ini untuk terus ke inbox kami
>>>>>>>>>
http://www.wasap.my/60166495249

#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia  #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang
" Stress & Jerawat “ Sedarkah kita, jerawat merupakan salah 1 punca utama kebanyakan Wanita Asia Mengalami stress? mengikut kajian, 85% wanita Malaysia Mengalami stress berpunca dari jerawat. Pelabagai unsur negatif yg wujud bermula hanya dari seketul jerawat. Diantaranya, cemburu, hilang keyakinan diri, Takut Berhadapan dengan orang, Mula Membenci wajah sendiri & lain2. Pada zaman Sekrang ini banyak Skincare yang boleh membantu dalam menyelesaikan masalah jerawat. Pernahkah kita terpikir untuk menggunakan petua2 orang zaman dahulu dalam menyelesaikan masalah jerawat? kebanyakan wanita pada zaman dahulu hanya mengamalkan buahan2 yang telah dikaji membantu dalam menyelesaikan masalah jerawat. Kerana zaman yg serba moden & sibuk ini, tidak ramai wanita yang boleh mengamalkan pemakanan seperti yang diamalkan oleh wanita pada zaman dahulu secara konsisten, kekangan masa yang betul2 menguji mmg membuatkan ramai wanita hampir berputus asa dalam cubaan menghapuskan jerawat. Acne Care merupakan Tablet candy yang dirumus khas menggunakan inggredien yg dikaji & terbukti telah digunakan secara turun temurun dalam kaedah menghapus jerawat. whatsap kami untuk pertanyaan di talian +60166495249 Lebih mudah tekan link di bawah ini untuk terus ke inbox kami >>>>>>>>> http://www.wasap.my/60166495249 #acnecare  #acnecarecandy  #jerawat  #penghapusjerawat  #penawarjerawat  #berkesan  #candy  #delima  #cantik  #kulitlicin  #bebasjerawat  #bebasminyak  #mukaberminyak  #igshop  #igmalaysia  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknil  #jual  #trustedsaller  #visitmalaysia  #kesanjerawat  #kulitsehat  #kulitputih  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawathilang 
C-Shine Soap ni sesuai untuk semua jenis skin, lelaki & wanita. Bagus untuk menghilangkan blackhead, whitehead & masalah pori-pori yg obvious 😀
.
Boleh juga guna utk seluruh tubuh untuk kesan whitening. Nampak tak ada serbuk emas kelip-kelip tu uols ! Nak skin cantik kena guna ni okay? 😉
.
Seketul ni RM30 sahaja ! Blh guna untuk 3-4 bulan. Jimat kan? 😱

#cshinesoap #cshineskincare #cshineserum #cshinecbooster #beautysecret  #beautysecretshalicious #beautyfoundation #beautyfoundationshalicious #shaliciousmalaysia #shalicious #cleanser #soapcleanser #selamat #berkesan
C-Shine Soap ni sesuai untuk semua jenis skin, lelaki & wanita. Bagus untuk menghilangkan blackhead, whitehead & masalah pori-pori yg obvious 😀 . Boleh juga guna utk seluruh tubuh untuk kesan whitening. Nampak tak ada serbuk emas kelip-kelip tu uols ! Nak skin cantik kena guna ni okay? 😉 . Seketul ni RM30 sahaja ! Blh guna untuk 3-4 bulan. Jimat kan? 😱 #cshinesoap  #cshineskincare  #cshineserum  #cshinecbooster  #beautysecret  #beautysecretshalicious  #beautyfoundation  #beautyfoundationshalicious  #shaliciousmalaysia  #shalicious  #cleanser  #soapcleanser  #selamat  #berkesan 
Masalah BLACKHEAD & WHITEHEAD ❓
Susah nak pakai makeup seban muka tak licin ❓
Malu nak keluar sebab muka penuh " beras " ❓
INTRODUCTION MIRACLE GEL ❗
✅ Hilangkan blackhead & whitehead
✅ Kesan ketara dengan sekali guna
✅ sesuai untuk kulit sensetif
✅ Menggunakan bahan organik (rosebud extract)
✅ Glowing and flawless skin .
.
Hanya perlu sapu dan tonyoh2 je kat muka . lelaki dan perempuan boleh guna gais 😘 tunggu apa lagi 😍
.
.
.
wasap miracle gel 01125557448

#produkorganik #produkhebat #miraclegel #gel #bahanorganik #bahansemulajadi #murah #berkesan #puashati #murahsangat #kesihatan #kecantikan #untuklelaki #untukperempuan #menarik #cantik #removeblackhead #removalwhitehead #miraclegelterengganu #terengganu #miraclegelkelantan #miraclegelkedah #lakukeras #miraclegelpenang #miraclegeljohor #miraclegelorignal #luluskkm #produkkesihatan #trustedseller #trusted
Masalah BLACKHEAD & WHITEHEAD ❓ Susah nak pakai makeup seban muka tak licin ❓ Malu nak keluar sebab muka penuh " beras " ❓ INTRODUCTION MIRACLE GEL ❗ ✅ Hilangkan blackhead & whitehead ✅ Kesan ketara dengan sekali guna ✅ sesuai untuk kulit sensetif ✅ Menggunakan bahan organik (rosebud extract) ✅ Glowing and flawless skin . . Hanya perlu sapu dan tonyoh2 je kat muka . lelaki dan perempuan boleh guna gais 😘 tunggu apa lagi 😍 . . . wasap miracle gel 01125557448 #produkorganik  #produkhebat  #miraclegel  #gel  #bahanorganik  #bahansemulajadi  #murah  #berkesan  #puashati  #murahsangat  #kesihatan  #kecantikan  #untuklelaki  #untukperempuan  #menarik  #cantik  #removeblackhead  #removalwhitehead  #miraclegelterengganu  #terengganu  #miraclegelkelantan  #miraclegelkedah  #lakukeras  #miraclegelpenang  #miraclegeljohor  #miraclegelorignal  #luluskkm  #produkkesihatan  #trustedseller  #trusted 
.
.
CALLING FOR NEW AGENT!!!.
.
PROMOSI SEPARUH HARGA UNTUK "NEW AGENT".
.
Nak jadi agent rasa beban sbb ❎ takde modal 💸💸???, hahhh niii diaaaa Founder Lesanda Cosmetic cuba bantu anda dengan Promosi berMULA sekarang 18hb JAN 2018 sehingga 20hb JANUARY 2018, 12:00 malam .
.
Wow!!! wow!!! wow!!!..., beruntung nya NEW AGENT..rugi kalau tak grab ni😍😍😍
.
LETS GRAB.. JANGAN LEPASKAN PELUANG!!! REBUT PELUANG KEEMASAN INI 😘😘😘 .
.
.
Info lanjut hubungi
🆔 A9220 .
🅰 AGENT KLANG .
📲 WA 012-936 4 973 .
#agentklangbukitraja
#promosinewagent
#newagentwanted
#specialoffer
#limitedoffer
#bebashydroquinone #bebasparaben 
#bebasmerkuri
#foundationbestseller
#foundationviral2018
#instafamous
#kosmetikmalaysia
#kelulusankkm
#lesandasweetfoundationklang
#mudah#murah#berkesan
#mesrawudhu
#nakgebu
#nakflawless
#original
#sweetfoundation
#sweetfoundationselangor
#tidakberminyak
#tidakmelekit 
#tidakbercapuk
#viral
. . CALLING FOR NEW AGENT!!!. . PROMOSI SEPARUH HARGA UNTUK "NEW AGENT". . Nak jadi agent rasa beban sbb ❎ takde modal 💸💸???, hahhh niii diaaaa Founder Lesanda Cosmetic cuba bantu anda dengan Promosi berMULA sekarang 18hb JAN 2018 sehingga 20hb JANUARY 2018, 12:00 malam . . Wow!!! wow!!! wow!!!..., beruntung nya NEW AGENT..rugi kalau tak grab ni😍😍😍 . LETS GRAB.. JANGAN LEPASKAN PELUANG!!! REBUT PELUANG KEEMASAN INI 😘😘😘 . . . Info lanjut hubungi 🆔 A9220 . 🅰 AGENT KLANG . 📲 WA 012-936 4 973 . #agentklangbukitraja  #promosinewagent  #newagentwanted  #specialoffer  #limitedoffer  #bebashydroquinone  #bebasparaben  #bebasmerkuri  #foundationbestseller  #foundationviral2018  #instafamous  #kosmetikmalaysia  #kelulusankkm  #lesandasweetfoundationklang  #mudah #murah #berkesan  #mesrawudhu  #nakgebu  #nakflawless  #original  #sweetfoundation  #sweetfoundationselangor  #tidakberminyak  #tidakmelekit  #tidakbercapuk  #viral 
SABUN PEMUTIH BADAN KARISMACOSMETIC
#GlutaBodySoap
#PutehBakSnowWhite

Murah jer...#Rm25 seketul 😃😃
Postage seluruh negara 
Cod dungun, paka, kerteh 
www.wasap.my/60199410776
www.wasap.my/60199405919

#stokissahkarisma #karismacosmetic #lulusKkm💯 #Berkesan #jomrawatmasalahkulit #jeragatjerawatkulitkusam #auraseriwajah #pastiknprodukkcygoriginal #hanyadgndropshipagendanstokissahshj #tidakdijualdikedai2kosmetik 
Pasti cantik sgt ...!!!
Penangan SABUN MIMIZU CARE, alhamdulillah.
.
Ada lagi ke nak cuba untuk anak tersayang?
Whatsapp je +60179106462.

#mimizucare #mimizucarejohor #sabunsimanja #sabuncacing #sabunrawatkulit #anaksihat 
#cacing #bagus #sayajual  #sayajualsabuncacing 
#berkesan #proventestimoni
Karna ini hidup yang nyata , waktu pun tak bisa di putar kembali kecuali waktu dalam jam .

#mantapjiwa
#alamygindah
#luarbiasa
#berkesan
#bersyukur
#alhamdulillah
#curug(....)
#ILYA
.
.
Hi Uolls..
Ade berita baikkk bt uolls yg nk bt "side income" TAPI..TAPI..TAPI.. X CUKUP MODAL!!!
.
.
KAMI ADA SOLUTION UTK UOLLS yg betul2 berminat utk meniaga!! LIMITED TIME LIMITED OFFER!!
Jangan lepaskan PELUANG UTK KAYA DAN BERJAYA.
.
Stay tune 😉😉😉 .
.
Info lanjut hubungi .
🆔 A9220 .
🅰 AGENT KLANG .
📲 WA 012-936 4 973 .
#agentklangbukitraja
#newagentwanted
#specialoffer
#limitedoffer
#bebashydroquinone #bebasparaben 
#bebasmerkuri
#foundationbestseller
#foundationviral2018
#instafamous
#kosmetikmalaysia
#kelulusankkm
#lesandasweetfoundationklang
#mudah#murah#berkesan
#makeuptutorial 
#mesrawudhu
#muaMalaysia
#nakgebu
#nakflawless
#original
#sweetfoundation
#sweetfoundationselangor
#tidakberminyak
#tidakmelekit 
#tidakbercapuk
#viral
. . Hi Uolls.. Ade berita baikkk bt uolls yg nk bt "side income" TAPI..TAPI..TAPI.. X CUKUP MODAL!!! . . KAMI ADA SOLUTION UTK UOLLS yg betul2 berminat utk meniaga!! LIMITED TIME LIMITED OFFER!! Jangan lepaskan PELUANG UTK KAYA DAN BERJAYA. . Stay tune 😉😉😉 . . Info lanjut hubungi . 🆔 A9220 . 🅰 AGENT KLANG . 📲 WA 012-936 4 973 . #agentklangbukitraja  #newagentwanted  #specialoffer  #limitedoffer  #bebashydroquinone  #bebasparaben  #bebasmerkuri  #foundationbestseller  #foundationviral2018  #instafamous  #kosmetikmalaysia  #kelulusankkm  #lesandasweetfoundationklang  #mudah #murah #berkesan  #makeuptutorial  #mesrawudhu  #muaMalaysia  #nakgebu  #nakflawless  #original  #sweetfoundation  #sweetfoundationselangor  #tidakberminyak  #tidakmelekit  #tidakbercapuk  #viral 
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
🌻Kalau berminat untuk dapatkan AINAA SERUM boleh buat CONFIRM PREORDER sekarang!
.
.
. 🌻Kebaikan AINAA SERUM
.
✔️Menghilangkan jerawat
✔️Menghilangkan jeragat
✔️Menghilangkan parut
✔️Mencerahkan kulit
✔️Menghilangkan kulit kusam
✔️Mengecilkan pori wajah
✔️Sesuai untuk kulit sensitif
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
.
📱Untuk preorder , komen "SAYA NAK ORDER AINAA SERUM"
.
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #tipskecantikan #tipskesihatan #tips #petuakecantikan #petuakesihatan #petua #petuanakcantik
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼 . 🌻Kalau berminat untuk dapatkan AINAA SERUM boleh buat CONFIRM PREORDER sekarang! . . . 🌻Kebaikan AINAA SERUM . ✔️Menghilangkan jerawat ✔️Menghilangkan jeragat ✔️Menghilangkan parut ✔️Mencerahkan kulit ✔️Menghilangkan kulit kusam ✔️Mengecilkan pori wajah ✔️Sesuai untuk kulit sensitif . 🌻Original HQ 🌻Lulus KKM 🌻Berasaskan bahan organik 🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita . 📱Untuk preorder , komen "SAYA NAK ORDER AINAA SERUM" . . #nsabeauty  #nsabeautyserum  #agensahnsabeauty  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #ainaaserum  #shahalam  #sungaipetani  #letscantik  #serummurah  #berkesan  #kulitbersih  #skincaremurah  #AinaaSerum  #NSABeau  #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurah  #nshhazbeauty  #supplement  #dietrysupplement  #supremeforsale  #supplementmurahmalaysia  #tipskecantikan  #tipskesihatan  #tips  #petuakecantikan  #petuakesihatan  #petua  #petuanakcantik 
" #ADA_BEZA_?"🙈 Ya ampunnn. Punya jauhh beza dia boleh tanya  haha. 
Dulu pakai foundation jugak tapi kulit tetap takde seri, tak leh nak tutup pun parut parut jerawat kat muka tu. 
Kulit sadiss sungguh , kusam yakmat, dengan dark circlenya. Pakai skincare pun tak jalan. 
Semalam sesaja selongkar gambar tu terjumpa tu. Bandingkan dengan gambar terbaru, terkejutt pulak tengokk. Makin berseri seri , lain macam memancor kulit . "Betul ke aku ni." Korang nampak kan beza?? Sebelum tu dalaman tak bersih. Selepas tu estrak tree peony dah bantu singkirkan toksin dari badan, buang sel sel kulit mati, bina sel kulit baru. 
Memang berbaloi calit kat 3point nadi je tapi kesan macam buat rawatan ribu ribu. 
Bahan dalam #WD ni bukan cikai cikai tau. Di import dari Oversea dan diproses menggunakan mesin khas. 
Memang dijamin #BERKESAN! 😍

wasap.my/+60149985262

#miaWD
#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik
#cubadulubarutahu
#RahsiaAwetMuda
#KrimBioTeknologiNano 
#womendesireeessentialcream 
#diyakini_dipercayai_terbukti_berkesan 
#FreePostageSeluruhMalaysia
" #ADA_BEZA_ ?"🙈 Ya ampunnn. Punya jauhh beza dia boleh tanya haha. Dulu pakai foundation jugak tapi kulit tetap takde seri, tak leh nak tutup pun parut parut jerawat kat muka tu. Kulit sadiss sungguh , kusam yakmat, dengan dark circlenya. Pakai skincare pun tak jalan. Semalam sesaja selongkar gambar tu terjumpa tu. Bandingkan dengan gambar terbaru, terkejutt pulak tengokk. Makin berseri seri , lain macam memancor kulit . "Betul ke aku ni." Korang nampak kan beza?? Sebelum tu dalaman tak bersih. Selepas tu estrak tree peony dah bantu singkirkan toksin dari badan, buang sel sel kulit mati, bina sel kulit baru. Memang berbaloi calit kat 3point nadi je tapi kesan macam buat rawatan ribu ribu. Bahan dalam #WD  ni bukan cikai cikai tau. Di import dari Oversea dan diproses menggunakan mesin khas. Memang dijamin #BERKESAN ! 😍 wasap.my/+60149985262 #miaWD  #DealerAdleesyaBeauty  #calitcalitcantik  #cubadulubarutahu  #RahsiaAwetMuda  #KrimBioTeknologiNano  #womendesireeessentialcream  #diyakini_dipercayai_terbukti_berkesan  #FreePostageSeluruhMalaysia 
SEXY SLIMMING EXPERT 2in1
NEW FORMULA BERKESAN SEAWAL 24.100% BERKESAN LEBIH ORGANIC.FORMULA TELAH DIPERBAHARUI DGN TAMBAHAN EXTRACT GLUTA DAN BAHAN BAKAR LEMAK YG LEBIH HEBAT DAN 18X LEBIH BERKESAN
-
KURUS TANPA PERLU BERDIET DAN BERSENAM.GOSOK2 JA DAH KURUS
-
TURUN 25KG BERAT ASAL 75KG-45KG
SEXY SLIMMING EXPERT 2IN1 (I AM SEXYLADY LOTION+SEXY SKINNY SOAP WITH LOOFAH)
=EXTRA DOUBLE BURN FAT
=EXTRA DOUBLE INCH LOSS
=EXTRA DOUBLE WHITENING
-
APA KELEBIHAN UTAMA SEXYLADY LOTION YG BAHARU INI?
***lotion berwarna putih diperbaharui yg version terdahulu berwarna hijau
.
1.MEMBAKAR LEMAK
2.MENURUNKAN BERAT BADAN
3.MELANGSINGKAN BADAN SERTA RESHAPE SEMULA BADAN
4.MERUNCINGKAN WAJAH
5.MENEGANGKAN KULIT (ANTI AGING)
6.MEMUTIHKAN KULIT HARI DEMI HARI
7.MEMUDARKAN PARUT
8.MENURUNKAN INCHI DALAM KADAR CEPAT spt PAHA LENGAN DAN PERUT
9.MENGHILANG BUNCIT SERTA BOROI
10.MEMBUANG ANGIN DALAM BADAN
11.MENGELUARKAN DAKI SERTA MERTA
12.MENCANTIKKAN KULIT SERTA MENGHALUSKAN KULIT
13.WANGI SANGAT2 BAU MCM CHEWGUM
14.TIDAK PANAS TAPI BERANGIN SEJUK
15.100% ORGANIC TANPA BAHAN KIMIA
16.HALAL SERTA BUATAN KILANG MALAYSIA BERTARAG GMP
=====================
=SEXY SKINNY SOAP WITH LOOFAH
(Sabun khas utk pembakaran lemak semasa mandi)
1.MENURUNKAN BERAT BADAN
2.ANTI SELULIT,MENGHILANGKAN KEDUT2
3.MENCERAHKAN KULIT SERTA MENCANTIKKAN KULIT
4.MENCEGAH MASALAH KANSER KULIT
5.MENGHILANGKAN BUNCIT BERLEBIHAN
6.MENURUNKAN KADAR DAN PENGURANGAN INCI LEBIH CEPAT BERLAKU
🚫🚫🚫untuk kesan lebih cepat anda digalakkan guna bersama sexylady lotion selepas mandi
-
NO KKM SEXYLADY LOTION : NOT150702744-K
NO KKM SEXYSKINNY SOAP : NOT160201190-K
.
Whatsapp untuk order set sexy slimming 👇🏻👇🏻👇🏻
.
📲013-935 0075
📲013-935 0075
📲013-935 0075
.
#berrystoberry #berrystoberryhq #berrystoberrymy #iamsexyladylotion #slimminglotion #kopiturbo #lotionkurus #lotionkurusmalaysia #kurus #bakarlemak #bakarlemakcepat #sabunkurus #gosok2kurus #losyenkurus #losyenajaib #kuruscepat #kuruscepatselamat #luluskkm #berkesan #krimkurus #badanslim #sapusapukurus #bazarpaknilmurah #ctdk #diet #cinta #cantikkurus
SEXY SLIMMING EXPERT 2in1 NEW FORMULA BERKESAN SEAWAL 24.100% BERKESAN LEBIH ORGANIC.FORMULA TELAH DIPERBAHARUI DGN TAMBAHAN EXTRACT GLUTA DAN BAHAN BAKAR LEMAK YG LEBIH HEBAT DAN 18X LEBIH BERKESAN - KURUS TANPA PERLU BERDIET DAN BERSENAM.GOSOK2 JA DAH KURUS - TURUN 25KG BERAT ASAL 75KG-45KG SEXY SLIMMING EXPERT 2IN1 (I AM SEXYLADY LOTION+SEXY SKINNY SOAP WITH LOOFAH) =EXTRA DOUBLE BURN FAT =EXTRA DOUBLE INCH LOSS =EXTRA DOUBLE WHITENING - APA KELEBIHAN UTAMA SEXYLADY LOTION YG BAHARU INI? ***lotion berwarna putih diperbaharui yg version terdahulu berwarna hijau . 1.MEMBAKAR LEMAK 2.MENURUNKAN BERAT BADAN 3.MELANGSINGKAN BADAN SERTA RESHAPE SEMULA BADAN 4.MERUNCINGKAN WAJAH 5.MENEGANGKAN KULIT (ANTI AGING) 6.MEMUTIHKAN KULIT HARI DEMI HARI 7.MEMUDARKAN PARUT 8.MENURUNKAN INCHI DALAM KADAR CEPAT spt PAHA LENGAN DAN PERUT 9.MENGHILANG BUNCIT SERTA BOROI 10.MEMBUANG ANGIN DALAM BADAN 11.MENGELUARKAN DAKI SERTA MERTA 12.MENCANTIKKAN KULIT SERTA MENGHALUSKAN KULIT 13.WANGI SANGAT2 BAU MCM CHEWGUM 14.TIDAK PANAS TAPI BERANGIN SEJUK 15.100% ORGANIC TANPA BAHAN KIMIA 16.HALAL SERTA BUATAN KILANG MALAYSIA BERTARAG GMP ===================== =SEXY SKINNY SOAP WITH LOOFAH (Sabun khas utk pembakaran lemak semasa mandi) 1.MENURUNKAN BERAT BADAN 2.ANTI SELULIT,MENGHILANGKAN KEDUT2 3.MENCERAHKAN KULIT SERTA MENCANTIKKAN KULIT 4.MENCEGAH MASALAH KANSER KULIT 5.MENGHILANGKAN BUNCIT BERLEBIHAN 6.MENURUNKAN KADAR DAN PENGURANGAN INCI LEBIH CEPAT BERLAKU 🚫🚫🚫untuk kesan lebih cepat anda digalakkan guna bersama sexylady lotion selepas mandi - NO KKM SEXYLADY LOTION : NOT150702744-K NO KKM SEXYSKINNY SOAP : NOT160201190-K . Whatsapp untuk order set sexy slimming 👇🏻👇🏻👇🏻 . 📲013-935 0075 📲013-935 0075 📲013-935 0075 . #berrystoberry  #berrystoberryhq  #berrystoberrymy  #iamsexyladylotion  #slimminglotion  #kopiturbo  #lotionkurus  #lotionkurusmalaysia  #kurus  #bakarlemak  #bakarlemakcepat  #sabunkurus  #gosok2kurus  #losyenkurus  #losyenajaib  #kuruscepat  #kuruscepatselamat  #luluskkm  #berkesan  #krimkurus  #badanslim  #sapusapukurus  #bazarpaknilmurah  #ctdk  #diet  #cinta  #cantikkurus 
SABUN BIDARA💕
-
[NAK BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI?] 😍
-
"Risau tiada kelulusan dan produk yang banyak menggunakan bahan terlarang?" 😱
-
Kenapa anda wajib pilih produk HAS BEAUTY? (+) Berdaftar ssm dan kkm
(+) Tiada bahan kimia terlarang (80% organik) (+) Boleh pilih warna, bau, bahan tambahan dan pastinya berkesan (+) Borong, murah, cepat dan berbaloi (+) Made in MALAYSIA 🇲🇾 💕
-
FREE GIFT untuk 9 orang pelanggan terawal SAHAJA
60182318334 (nurul) staff
60182318334 (nurul) 
60182318334 (nurul) 
Jom LIKE, TAG & SHARE pada kawan kawan atau saudara mara yang sedang mencari produk yang berkualiti.
#murah #berkesan #kkm #ssm #madeinmalaysia #malaysia #kosmatik #original #borong #terlajakmurah #terbaik #cream #creamsiang #creammalam #creamberkesan #toner #serum #kapsul #kapsulmutiara #sabun #sabunborong #sabuncollegen #collegen #beautyproduct #terbaik #termurah #hasbeauty #hasbeautyproduct #hasbeautyofficial
SABUN BIDARA💕 - [NAK BUAT PRODUK JENAMA SENDIRI?] 😍 - "Risau tiada kelulusan dan produk yang banyak menggunakan bahan terlarang?" 😱 - Kenapa anda wajib pilih produk HAS BEAUTY? (+) Berdaftar ssm dan kkm (+) Tiada bahan kimia terlarang (80% organik) (+) Boleh pilih warna, bau, bahan tambahan dan pastinya berkesan (+) Borong, murah, cepat dan berbaloi (+) Made in MALAYSIA 🇲🇾 💕 - FREE GIFT untuk 9 orang pelanggan terawal SAHAJA 60182318334 (nurul) staff 60182318334 (nurul) 60182318334 (nurul) Jom LIKE, TAG & SHARE pada kawan kawan atau saudara mara yang sedang mencari produk yang berkualiti. #murah  #berkesan  #kkm  #ssm  #madeinmalaysia  #malaysia  #kosmatik  #original  #borong  #terlajakmurah  #terbaik  #cream  #creamsiang  #creammalam  #creamberkesan  #toner  #serum  #kapsul  #kapsulmutiara  #sabun  #sabunborong  #sabuncollegen  #collegen  #beautyproduct  #terbaik  #termurah  #hasbeauty  #hasbeautyproduct  #hasbeautyofficial 
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
Calling for followers in SHAH ALAM. Mai lock preorder dengan kami @nsabeautyserum_zue sebab kami dah bukak stok baru kat sana. Hampa akan dapat serum tu MINGGU HADAPAN untuk 10 order yang pertama. Akan ada special SUPRISE khas untuk orang2 shah alam yang order dengan kami.
.
PM LAJU² SEKARANG!
PM LAJU² SEKARANG!
PM LAJU² SEKARANG!
.
🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata.

Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘
.
🌻Kebaikan Timun
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
🌻Kebaikan Lavender
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
.
🌻Kebaikan Aloe Vera
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
🌻Kebaikan Saponaria Officinalis
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
🌻Kebaikan Asparagopsis Armata
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
🌻COD sungai petani dan shah alam.
.
📱Untuk preorder pm 0199242137
.
.
Follow
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #nursajat #letsbengkung #codshahalam #uitmshahalam #salemalaysia #malaysia #viral
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼 . Calling for followers in SHAH ALAM. Mai lock preorder dengan kami @nsabeautyserum_zue sebab kami dah bukak stok baru kat sana. Hampa akan dapat serum tu MINGGU HADAPAN untuk 10 order yang pertama. Akan ada special SUPRISE khas untuk orang2 shah alam yang order dengan kami. . PM LAJU² SEKARANG! PM LAJU² SEKARANG! PM LAJU² SEKARANG! . 🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata. Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 . 🌻Kebaikan Timun 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan . 🌻Kebaikan Lavender 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat . 🌻Kebaikan Aloe Vera 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external . 🌻Kebaikan Saponaria Officinalis 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat . 🌻Kebaikan Asparagopsis Armata 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam . . . 🌻Original HQ 🌻Lulus KKM 🌻Berasaskan bahan organik 🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita 🌻COD sungai petani dan shah alam. . 📱Untuk preorder pm 0199242137 . . Follow @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue . #nsabeauty  #nsabeautyserum  #agensahnsabeauty  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #ainaaserum  #shahalam  #sungaipetani  #letscantik  #serummurah  #berkesan  #kulitbersih  #skincaremurah  #AinaaSerum  #NSABeau  #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurah  #nshhazbeauty  #supplement  #dietrysupplement  #supremeforsale  #supplementmurahmalaysia  #nursajat  #letsbengkung  #codshahalam  #uitmshahalam  #salemalaysia  #malaysia  #viral 
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
Calling for followers in SHAH ALAM. Mai lock preorder dengan kami @nsabeautyserum_zue sebab kami dah bukak stok baru kat sana. Hampa akan dapat serum tu MINGGU HADAPAN untuk 10 order yang pertama. Akan ada special SUPRISE khas untuk orang2 shah alam yang order dengan kami.
.
PM LAJU² SEKARANG!
PM LAJU² SEKARANG!
PM LAJU² SEKARANG!
.
🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata.

Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘
.
🌻Kebaikan Timun
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
🌻Kebaikan Lavender
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
.
🌻Kebaikan Aloe Vera
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
🌻Kebaikan Saponaria Officinalis
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
🌻Kebaikan Asparagopsis Armata
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
🌻COD sungai petani dan shah alam.
.
📱Untuk preorder pm 0199242137
.
.
Follow
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #nursajat #letsbengkung #codshahalam #uitmshahalam #salemalaysia #malaysia #viral
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼 . Calling for followers in SHAH ALAM. Mai lock preorder dengan kami @nsabeautyserum_zue sebab kami dah bukak stok baru kat sana. Hampa akan dapat serum tu MINGGU HADAPAN untuk 10 order yang pertama. Akan ada special SUPRISE khas untuk orang2 shah alam yang order dengan kami. . PM LAJU² SEKARANG! PM LAJU² SEKARANG! PM LAJU² SEKARANG! . 🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata. Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 . 🌻Kebaikan Timun 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan . 🌻Kebaikan Lavender 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat . 🌻Kebaikan Aloe Vera 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external . 🌻Kebaikan Saponaria Officinalis 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat . 🌻Kebaikan Asparagopsis Armata 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam . . . 🌻Original HQ 🌻Lulus KKM 🌻Berasaskan bahan organik 🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita 🌻COD sungai petani dan shah alam. . 📱Untuk preorder pm 0199242137 . . Follow @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue . #nsabeauty  #nsabeautyserum  #agensahnsabeauty  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #ainaaserum  #shahalam  #sungaipetani  #letscantik  #serummurah  #berkesan  #kulitbersih  #skincaremurah  #AinaaSerum  #NSABeau  #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurah  #nshhazbeauty  #supplement  #dietrysupplement  #supremeforsale  #supplementmurahmalaysia  #nursajat  #letsbengkung  #codshahalam  #uitmshahalam  #salemalaysia  #malaysia  #viral 
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
Calling for followers in SHAH ALAM. Mai lock preorder dengan kami @nsabeautyserum_zue sebab kami dah bukak stok baru kat sana. Hampa akan dapat serum tu MINGGU HADAPAN untuk 10 order yang pertama. Akan ada special SUPRISE khas untuk orang2 shah alam yang order dengan kami.
.
PM LAJU² SEKARANG!
PM LAJU² SEKARANG!
PM LAJU² SEKARANG!
.
🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata.

Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘
.
🌻Kebaikan Timun
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
🌻Kebaikan Lavender
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
.
🌻Kebaikan Aloe Vera
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
🌻Kebaikan Saponaria Officinalis
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
🌻Kebaikan Asparagopsis Armata
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
🌻COD sungai petani dan shah alam.
.
📱Untuk preorder pm 0199242137
.
.
Follow
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #nursajat #letsbengkung #codshahalam #uitmshahalam #salemalaysia #malaysia #viral
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼 . Calling for followers in SHAH ALAM. Mai lock preorder dengan kami @nsabeautyserum_zue sebab kami dah bukak stok baru kat sana. Hampa akan dapat serum tu MINGGU HADAPAN untuk 10 order yang pertama. Akan ada special SUPRISE khas untuk orang2 shah alam yang order dengan kami. . PM LAJU² SEKARANG! PM LAJU² SEKARANG! PM LAJU² SEKARANG! . 🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata. Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 . 🌻Kebaikan Timun 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan . 🌻Kebaikan Lavender 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat . 🌻Kebaikan Aloe Vera 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external . 🌻Kebaikan Saponaria Officinalis 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat . 🌻Kebaikan Asparagopsis Armata 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam . . . 🌻Original HQ 🌻Lulus KKM 🌻Berasaskan bahan organik 🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita 🌻COD sungai petani dan shah alam. . 📱Untuk preorder pm 0199242137 . . Follow @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue . #nsabeauty  #nsabeautyserum  #agensahnsabeauty  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #ainaaserum  #shahalam  #sungaipetani  #letscantik  #serummurah  #berkesan  #kulitbersih  #skincaremurah  #AinaaSerum  #NSABeau  #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurah  #nshhazbeauty  #supplement  #dietrysupplement  #supremeforsale  #supplementmurahmalaysia  #nursajat  #letsbengkung  #codshahalam  #uitmshahalam  #salemalaysia  #malaysia  #viral 
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
Calling for followers in SHAH ALAM. Mai lock preorder dengan kami @nsabeautyserum_zue sebab kami dah bukak stok baru kat sana. Hampa akan dapat serum tu MINGGU HADAPAN untuk 10 order yang pertama. Akan ada special SUPRISE khas untuk orang2 shah alam yang order dengan kami.
.
PM LAJU² SEKARANG!
PM LAJU² SEKARANG!
PM LAJU² SEKARANG!
.
🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata.

Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘
.
🌻Kebaikan Timun
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
🌻Kebaikan Lavender
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
.
🌻Kebaikan Aloe Vera
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
🌻Kebaikan Saponaria Officinalis
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
🌻Kebaikan Asparagopsis Armata
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
🌻COD sungai petani dan shah alam.
.
📱Untuk preorder pm 0199242137
.
.
Follow
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #nursajat #letsbengkung #codshahalam #uitmshahalam #salemalaysia #malaysia #viral
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼 . Calling for followers in SHAH ALAM. Mai lock preorder dengan kami @nsabeautyserum_zue sebab kami dah bukak stok baru kat sana. Hampa akan dapat serum tu MINGGU HADAPAN untuk 10 order yang pertama. Akan ada special SUPRISE khas untuk orang2 shah alam yang order dengan kami. . PM LAJU² SEKARANG! PM LAJU² SEKARANG! PM LAJU² SEKARANG! . 🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata. Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 . 🌻Kebaikan Timun 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan . 🌻Kebaikan Lavender 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat . 🌻Kebaikan Aloe Vera 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external . 🌻Kebaikan Saponaria Officinalis 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat . 🌻Kebaikan Asparagopsis Armata 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam . . . 🌻Original HQ 🌻Lulus KKM 🌻Berasaskan bahan organik 🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita 🌻COD sungai petani dan shah alam. . 📱Untuk preorder pm 0199242137 . . Follow @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue . #nsabeauty  #nsabeautyserum  #agensahnsabeauty  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #ainaaserum  #shahalam  #sungaipetani  #letscantik  #serummurah  #berkesan  #kulitbersih  #skincaremurah  #AinaaSerum  #NSABeau  #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurah  #nshhazbeauty  #supplement  #dietrysupplement  #supremeforsale  #supplementmurahmalaysia  #nursajat  #letsbengkung  #codshahalam  #uitmshahalam  #salemalaysia  #malaysia  #viral 
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
Calling for followers in SHAH ALAM. Mai lock preorder dengan kami @nsabeautyserum_zue sebab kami dah bukak stok baru kat sana. Hampa akan dapat serum tu MINGGU HADAPAN untuk 10 order yang pertama. Akan ada special SUPRISE khas untuk orang2 shah alam yang order dengan kami.
.
PM LAJU² SEKARANG!
PM LAJU² SEKARANG!
PM LAJU² SEKARANG!
.
🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata.

Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘
.
🌻Kebaikan Timun
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
🌻Kebaikan Lavender
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
.
🌻Kebaikan Aloe Vera
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
🌻Kebaikan Saponaria Officinalis
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
🌻Kebaikan Asparagopsis Armata
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
🌻COD sungai petani dan shah alam.
.
📱Untuk preorder pm 0199242137
.
.
Follow
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #nursajat #letsbengkung #codshahalam #uitmshahalam #salemalaysia #malaysia #viral
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼 . Calling for followers in SHAH ALAM. Mai lock preorder dengan kami @nsabeautyserum_zue sebab kami dah bukak stok baru kat sana. Hampa akan dapat serum tu MINGGU HADAPAN untuk 10 order yang pertama. Akan ada special SUPRISE khas untuk orang2 shah alam yang order dengan kami. . PM LAJU² SEKARANG! PM LAJU² SEKARANG! PM LAJU² SEKARANG! . 🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata. Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 . 🌻Kebaikan Timun 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan . 🌻Kebaikan Lavender 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat . 🌻Kebaikan Aloe Vera 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external . 🌻Kebaikan Saponaria Officinalis 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat . 🌻Kebaikan Asparagopsis Armata 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam . . . 🌻Original HQ 🌻Lulus KKM 🌻Berasaskan bahan organik 🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita 🌻COD sungai petani dan shah alam. . 📱Untuk preorder pm 0199242137 . . Follow @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue . #nsabeauty  #nsabeautyserum  #agensahnsabeauty  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #ainaaserum  #shahalam  #sungaipetani  #letscantik  #serummurah  #berkesan  #kulitbersih  #skincaremurah  #AinaaSerum  #NSABeau  #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurah  #nshhazbeauty  #supplement  #dietrysupplement  #supremeforsale  #supplementmurahmalaysia  #nursajat  #letsbengkung  #codshahalam  #uitmshahalam  #salemalaysia  #malaysia  #viral 
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
Calling for followers in SHAH ALAM. Mai lock preorder dengan kami @nsabeautyserum_zue sebab kami dah bukak stok baru kat sana. Hampa akan dapat serum tu MINGGU HADAPAN untuk 10 order yang pertama. Akan ada special SUPRISE khas untuk orang2 shah alam yang order dengan kami.
.
PM LAJU² SEKARANG!
PM LAJU² SEKARANG!
PM LAJU² SEKARANG!
.
🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata.

Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘
.
🌻Kebaikan Timun
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
🌻Kebaikan Lavender
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
.
🌻Kebaikan Aloe Vera
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
🌻Kebaikan Saponaria Officinalis
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
🌻Kebaikan Asparagopsis Armata
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
🌻COD sungai petani dan shah alam.
.
📱Untuk preorder pm 0199242137
.
.
Follow
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #nursajat #letsbengkung #codshahalam #uitmshahalam #salemalaysia #malaysia #viral
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼 . Calling for followers in SHAH ALAM. Mai lock preorder dengan kami @nsabeautyserum_zue sebab kami dah bukak stok baru kat sana. Hampa akan dapat serum tu MINGGU HADAPAN untuk 10 order yang pertama. Akan ada special SUPRISE khas untuk orang2 shah alam yang order dengan kami. . PM LAJU² SEKARANG! PM LAJU² SEKARANG! PM LAJU² SEKARANG! . 🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata. Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 . 🌻Kebaikan Timun 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan . 🌻Kebaikan Lavender 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat . 🌻Kebaikan Aloe Vera 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external . 🌻Kebaikan Saponaria Officinalis 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat . 🌻Kebaikan Asparagopsis Armata 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam . . . 🌻Original HQ 🌻Lulus KKM 🌻Berasaskan bahan organik 🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita 🌻COD sungai petani dan shah alam. . 📱Untuk preorder pm 0199242137 . . Follow @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue . #nsabeauty  #nsabeautyserum  #agensahnsabeauty  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #ainaaserum  #shahalam  #sungaipetani  #letscantik  #serummurah  #berkesan  #kulitbersih  #skincaremurah  #AinaaSerum  #NSABeau  #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurah  #nshhazbeauty  #supplement  #dietrysupplement  #supremeforsale  #supplementmurahmalaysia  #nursajat  #letsbengkung  #codshahalam  #uitmshahalam  #salemalaysia  #malaysia  #viral 
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
Calling for followers in SHAH ALAM. Mai lock preorder dengan kami @nsabeautyserum_zue sebab kami dah bukak stok baru kat sana. Hampa akan dapat serum tu MINGGU HADAPAN untuk 10 order yang pertama. Akan ada special SUPRISE khas untuk orang2 shah alam yang order dengan kami.
.
PM LAJU² SEKARANG!
PM LAJU² SEKARANG!
PM LAJU² SEKARANG!
.
🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata.

Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘
.
🌻Kebaikan Timun
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
🌻Kebaikan Lavender
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
.
🌻Kebaikan Aloe Vera
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
🌻Kebaikan Saponaria Officinalis
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
🌻Kebaikan Asparagopsis Armata
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
🌻COD sungai petani dan shah alam.
.
📱Untuk preorder pm 0199242137
.
.
Follow
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #nursajat #letsbengkung #codshahalam #uitmshahalam #salemalaysia #malaysia #viral
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼 . Calling for followers in SHAH ALAM. Mai lock preorder dengan kami @nsabeautyserum_zue sebab kami dah bukak stok baru kat sana. Hampa akan dapat serum tu MINGGU HADAPAN untuk 10 order yang pertama. Akan ada special SUPRISE khas untuk orang2 shah alam yang order dengan kami. . PM LAJU² SEKARANG! PM LAJU² SEKARANG! PM LAJU² SEKARANG! . 🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata. Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 . 🌻Kebaikan Timun 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan . 🌻Kebaikan Lavender 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat . 🌻Kebaikan Aloe Vera 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external . 🌻Kebaikan Saponaria Officinalis 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat . 🌻Kebaikan Asparagopsis Armata 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam . . . 🌻Original HQ 🌻Lulus KKM 🌻Berasaskan bahan organik 🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita 🌻COD sungai petani dan shah alam. . 📱Untuk preorder pm 0199242137 . . Follow @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue . #nsabeauty  #nsabeautyserum  #agensahnsabeauty  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #ainaaserum  #shahalam  #sungaipetani  #letscantik  #serummurah  #berkesan  #kulitbersih  #skincaremurah  #AinaaSerum  #NSABeau  #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurah  #nshhazbeauty  #supplement  #dietrysupplement  #supremeforsale  #supplementmurahmalaysia  #nursajat  #letsbengkung  #codshahalam  #uitmshahalam  #salemalaysia  #malaysia  #viral 
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
Calling for followers in SHAH ALAM. Mai lock preorder dengan kami @nsabeautyserum_zue sebab kami dah bukak stok baru kat sana. Hampa akan dapat serum tu MINGGU HADAPAN untuk 10 order yang pertama. Akan ada special SUPRISE khas untuk orang2 shah alam yang order dengan kami.
.
PM LAJU² SEKARANG!
PM LAJU² SEKARANG!
PM LAJU² SEKARANG!
.
🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata.

Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘
.
🌻Kebaikan Timun
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
🌻Kebaikan Lavender
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
.
🌻Kebaikan Aloe Vera
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
🌻Kebaikan Saponaria Officinalis
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
🌻Kebaikan Asparagopsis Armata
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
🌻COD sungai petani dan shah alam.
.
📱Untuk preorder pm 0199242137
.
.
Follow
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #nursajat #letsbengkung #codshahalam #uitmshahalam #salemalaysia #malaysia #viral
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼 . Calling for followers in SHAH ALAM. Mai lock preorder dengan kami @nsabeautyserum_zue sebab kami dah bukak stok baru kat sana. Hampa akan dapat serum tu MINGGU HADAPAN untuk 10 order yang pertama. Akan ada special SUPRISE khas untuk orang2 shah alam yang order dengan kami. . PM LAJU² SEKARANG! PM LAJU² SEKARANG! PM LAJU² SEKARANG! . 🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata. Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 . 🌻Kebaikan Timun 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan . 🌻Kebaikan Lavender 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat . 🌻Kebaikan Aloe Vera 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external . 🌻Kebaikan Saponaria Officinalis 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat . 🌻Kebaikan Asparagopsis Armata 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam . . . 🌻Original HQ 🌻Lulus KKM 🌻Berasaskan bahan organik 🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita 🌻COD sungai petani dan shah alam. . 📱Untuk preorder pm 0199242137 . . Follow @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue . #nsabeauty  #nsabeautyserum  #agensahnsabeauty  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #ainaaserum  #shahalam  #sungaipetani  #letscantik  #serummurah  #berkesan  #kulitbersih  #skincaremurah  #AinaaSerum  #NSABeau  #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurah  #nshhazbeauty  #supplement  #dietrysupplement  #supremeforsale  #supplementmurahmalaysia  #nursajat  #letsbengkung  #codshahalam  #uitmshahalam  #salemalaysia  #malaysia  #viral 
Nak kulit cantik macam model mesti pakai set 2in1 .
.
Sabun dan serum
.
.
Kesan 10x lebih berkesan (swap tepi)
.
.
Ready stock available. Pm untuk harga PROMOSI
.
.
Azie,
011 2118 2294,

#fnbeautyserum 
#fnbeautysoap 
#fnbeauty2in1
#kulitputih 
#nakcantikcarisaya 
#serum 
#serummuka 
#berkesan
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
🌻Kalau berminat untuk dapatkan AINAA SERUM boleh buat CONFIRM PREORDER sekarang!
.
.
. 🌻Kebaikan AINAA SERUM
.
✔️Menghilangkan jerawat
✔️Menghilangkan jeragat
✔️Menghilangkan parut
✔️Mencerahkan kulit
✔️Menghilangkan kulit kusam
✔️Mengecilkan pori wajah
✔️Sesuai untuk kulit sensitif
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
.
📱Untuk preorder , komen "SAYA NAK ORDER AINAA SERUM"
.
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #tipskecantikan #tipskesihatan #tips #petuakecantikan #petuakesihatan #petua #petuanakcantik
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼 . 🌻Kalau berminat untuk dapatkan AINAA SERUM boleh buat CONFIRM PREORDER sekarang! . . . 🌻Kebaikan AINAA SERUM . ✔️Menghilangkan jerawat ✔️Menghilangkan jeragat ✔️Menghilangkan parut ✔️Mencerahkan kulit ✔️Menghilangkan kulit kusam ✔️Mengecilkan pori wajah ✔️Sesuai untuk kulit sensitif . 🌻Original HQ 🌻Lulus KKM 🌻Berasaskan bahan organik 🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita . 📱Untuk preorder , komen "SAYA NAK ORDER AINAA SERUM" . . #nsabeauty  #nsabeautyserum  #agensahnsabeauty  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #ainaaserum  #shahalam  #sungaipetani  #letscantik  #serummurah  #berkesan  #kulitbersih  #skincaremurah  #AinaaSerum  #NSABeau  #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurah  #nshhazbeauty  #supplement  #dietrysupplement  #supremeforsale  #supplementmurahmalaysia  #tipskecantikan  #tipskesihatan  #tips  #petuakecantikan  #petuakesihatan  #petua  #petuanakcantik 
#Repost @zamie_boutiquehealths (@get_repost)
・・・
Dah kena tukar size cup😘😘😘 💌 0139202706

#breastmontok #breastanjal #lolaempire #kesancepat #berkesan #swisshormone #safetyproduct #productno1#ketat #padat #slim #hotbody #dropshipneeded
TESTIMONI BERKESAN 😍
.
Siapa sangka dapat body idaman dalam masa yg singkat.. Kesan PinkLady anda akan dapat rasa seawal 2minggu, dan utk hasil yg tiptop kami suggest anda amalkan selama 6bulan minimum.. atau 6botol ya.. bukan sebotol dua.. nak berubah ke body yg sexy kena sabar sikit ye syg.. 🙃🙃
.
Meh pm whatsapp: 013-6433246 atau klik link di bio kami 😊
.
.

#pinklady #pinkladybodyperfection #testimoni #berkesan
TESTIMONI BERKESAN 😍 . Siapa sangka dapat body idaman dalam masa yg singkat.. Kesan PinkLady anda akan dapat rasa seawal 2minggu, dan utk hasil yg tiptop kami suggest anda amalkan selama 6bulan minimum.. atau 6botol ya.. bukan sebotol dua.. nak berubah ke body yg sexy kena sabar sikit ye syg.. 🙃🙃 . Meh pm whatsapp: 013-6433246 atau klik link di bio kami 😊 . . #pinklady  #pinkladybodyperfection  #testimoni  #berkesan 
Nak kulit cantik macam model mesti pakai set 2in1 
Sabun dan serum

Kesan 10x lebih berkesan

#fnbeautyserum 
#fnbeautysoap 
#fnbeauty2in1
#kulitputih 
#nakcantikcarisaya 
#serum 
#serummuka 
#berkesan
Nak kulit cantik macam model mesti pakai set 2in1 
Sabun dan serum

Kesan 10x lebih berkesan

#fnbeautyserum 
#fnbeautysoap 
#fnbeauty2in1
#kulitputih 
#nakcantikcarisaya 
#serum 
#serummuka 
#berkesan
Nak kulit cantik macam model mesti pakai set 2in1 
Sabun dan serum

Kesan 10x lebih berkesan

#fnbeautyserum 
#fnbeautysoap 
#fnbeauty2in1
#kulitputih 
#nakcantikcarisaya 
#serum 
#serummuka 
#berkesan
Nak kulit cantik macam model mesti pakai set 2in1 
Sabun dan serum

Kesan 10x lebih berkesan

#fnbeautyserum 
#fnbeautysoap 
#fnbeauty2in1
#kulitputih 
#nakcantikcarisaya 
#serum 
#serummuka 
#berkesan
Nak kulit cantik macam model mesti pakai set 2in1 
Sabun dan serum

Kesan 10x lebih berkesan

#fnbeautyserum 
#fnbeautysoap 
#fnbeauty2in1
#kulitputih 
#nakcantikcarisaya 
#serum 
#serummuka 
#berkesan
Nak kulit cantik macam model mesti pakai set 2in1 
Sabun dan serum

Kesan 10x lebih berkesan

#fnbeautyserum 
#fnbeautysoap 
#fnbeauty2in1
#kulitputih 
#nakcantikcarisaya 
#serum 
#serummuka 
#berkesan
Nak kulit cantik macam model mesti pakai set 2in1 
Sabun dan serum

Kesan 10x lebih berkesan

#fnbeautyserum 
#fnbeautysoap 
#fnbeauty2in1
#kulitputih 
#nakcantikcarisaya 
#serum 
#serummuka 
#berkesan
Nak kulit cantik macam model mesti pakai set 2in1 
Sabun dan serum

Kesan 10x lebih berkesan

#fnbeautyserum 
#fnbeautysoap 
#fnbeauty2in1
#kulitputih 
#nakcantikcarisaya 
#serum 
#serummuka 
#berkesan
Nak kulit cantik macam model mesti pakai set 2in1 
Sabun dan serum

Kesan 10x lebih berkesan

#fnbeautyserum 
#fnbeautysoap 
#fnbeauty2in1
#kulitputih 
#nakcantikcarisaya 
#serum 
#serummuka 
#berkesan
Nak kulit cantik macam model mesti pakai set 2in1 
Sabun dan serum

Kesan 10x lebih berkesan

#fnbeautyserum 
#fnbeautysoap 
#fnbeauty2in1
#kulitputih 
#nakcantikcarisaya 
#serum 
#serummuka 
#berkesan
Nak kulit cantik macam model mesti pakai set 2in1 
Sabun dan serum

Kesan 10x lebih berkesan

#fnbeautyserum 
#fnbeautysoap 
#fnbeauty2in1
#kulitputih 
#nakcantikcarisaya 
#serum 
#serummuka 
#berkesan
Kalau nak pergi holiday @ travel mesti ada perasaan camni 👆👆👆👆 Malas tahap dewa 😂😂😂 Kalau ada perasaan camni apa kata guna winkle spray #bythescent je. Tak perlu iron. Wangi sangat🌹🌸😍 Nak Cuba????? Wasap direct nanie

0168941731

#onlinemarketing#whatsup#penang#manis
#gulagula#gulagulakurus#glowing#glowingspeed
#berkesan#share#sharing#sharingiscaring
#cerita#ceritamakan#ceritakita#artismalaysia
#naelofarhijab#naelofar#neelofa#fareeda
#fattzura#traveller#korea#sabah#surirumah
Kalau nak pergi holiday @ travel mesti ada perasaan camni 👆👆👆👆 Malas tahap dewa 😂😂😂 Kalau ada perasaan camni apa kata guna winkle spray #bythescent  je. Tak perlu iron. Wangi sangat🌹🌸😍 Nak Cuba????? Wasap direct nanie 0168941731 #onlinemarketing #whatsup #penang #manis  #gulagula #gulagulakurus #glowing #glowingspeed  #berkesan #share #sharing #sharingiscaring  #cerita #ceritamakan #ceritakita #artismalaysia  #naelofarhijab #naelofar #neelofa #fareeda  #fattzura #traveller #korea #sabah #surirumah 
Jerawat anda yang mana? 1, 2, 3 atau 4? *1. PUSTULE*
Pustule terjadi apabila liang kulit tersumbat mengalami jangkitan lalu membengkak/ kemerahan dan bernanah. 
Bahagian tengahnya berwarna putih atau kuning seperti gunung berapi yang nak meletus. *2. PAPULE*
Papules adalah jerawat yang meradang. Peradangan terjadi akibat pori-pori yang tersumbat. 
Jerawat Papula berbentuk benjolan kecil berwarna merah dan terasa lembut jika disentuh. *3. WHITEHEADS*
Whitehead terjadi disebabkan lebihan minyak dan kulit mati yang terperangkap dibawah liang yang tertutup. 
Minyak dan bakteria yang terperangkap itu akan membentuk jerawat dalam yang berwarna putih atau kekuningan. *4. BLACKHEADS*
Blackhead adalah lebihan minyak dan kulit mati yang terkumpul pada kelenjar “sebaceous”. Blackhead adalah pori yang tersumbat tetapi dalam keadaan permukaan kulit terbuka. Apabila terdedah kepada udara, akan berlaku pengoksidaan yang menyebabkan warna lebihan minyak dan kulit mati yang tersumbat itu berwarna hitam.

Whatsapp 📲 0126553846
.
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #sayajual #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia  #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikan #trustedsaller
Jerawat anda yang mana? 1, 2, 3 atau 4? *1. PUSTULE* Pustule terjadi apabila liang kulit tersumbat mengalami jangkitan lalu membengkak/ kemerahan dan bernanah. Bahagian tengahnya berwarna putih atau kuning seperti gunung berapi yang nak meletus. *2. PAPULE* Papules adalah jerawat yang meradang. Peradangan terjadi akibat pori-pori yang tersumbat. Jerawat Papula berbentuk benjolan kecil berwarna merah dan terasa lembut jika disentuh. *3. WHITEHEADS* Whitehead terjadi disebabkan lebihan minyak dan kulit mati yang terperangkap dibawah liang yang tertutup. Minyak dan bakteria yang terperangkap itu akan membentuk jerawat dalam yang berwarna putih atau kekuningan. *4. BLACKHEADS* Blackhead adalah lebihan minyak dan kulit mati yang terkumpul pada kelenjar “sebaceous”. Blackhead adalah pori yang tersumbat tetapi dalam keadaan permukaan kulit terbuka. Apabila terdedah kepada udara, akan berlaku pengoksidaan yang menyebabkan warna lebihan minyak dan kulit mati yang tersumbat itu berwarna hitam. Whatsapp 📲 0126553846 . #acnecare  #acnecarecandy  #jerawat  #penghapusjerawat  #penawarjerawat  #berkesan  #candy  #sayajual  #cantik  #kulitlicin  #bebasjerawat  #bebasminyak  #mukaberminyak  #igshop  #igmalaysia  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknil  #jual  #trustedsaller  #visitmalaysia  #kesanjerawat  #kulitsehat  #kulitputih  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawathilang  #masalahjerawat  #produk  #produkkecantikan  #trustedsaller 
"MENYESAL SUNGGUH PAKAI SINUS CARE ,KENAPA TAK WUJUD SEJAK DULU LAGI"
.
Testimoni Berjaya&masalah anak bersin tiap pagi juga hilang. Sinus Care ni bukan biasa2 tapi mampu merawat&mencegah permasalahan yang kita mungkin anggap tidak boleh dirawat. Diformulasikan daripada bahan2 semulajadi. .
Jangan tunggu lagi cegah sebelum terlewat masalah sinus korang. .
Untuk detail "sinus care" boleh whatsapp sis:-
📲 +6013-6090660
Atau boleh klik link wasap di bio
.
#sinuscare #ubatresdung #mustajab #alhamdulillah #berkesan #ubah #rawat #neelofa #wanyhasrita #penawarresdung #original #terbaik #hijabgaleria #sayanganak #sayangkeluarga #tunmahathir #selangor #malaysia
"MENYESAL SUNGGUH PAKAI SINUS CARE ,KENAPA TAK WUJUD SEJAK DULU LAGI" . Testimoni Berjaya&masalah anak bersin tiap pagi juga hilang. Sinus Care ni bukan biasa2 tapi mampu merawat&mencegah permasalahan yang kita mungkin anggap tidak boleh dirawat. Diformulasikan daripada bahan2 semulajadi. . Jangan tunggu lagi cegah sebelum terlewat masalah sinus korang. . Untuk detail "sinus care" boleh whatsapp sis:- 📲 +6013-6090660 Atau boleh klik link wasap di bio . #sinuscare  #ubatresdung  #mustajab  #alhamdulillah  #berkesan  #ubah  #rawat  #neelofa  #wanyhasrita  #penawarresdung  #original  #terbaik  #hijabgaleria  #sayanganak  #sayangkeluarga  #tunmahathir  #selangor  #malaysia 
Cerita customer sy.. Apa salahnya keluar duit sikit nak FLAWLESS... nk cantik kena usaha baru dpt hasilnya... Harga tak jadi masalah yg penting #berkesan dan #selamat utk wajah.. Apa pn customer puas hati dgn MAGICAL SERUM ni.! Kulit pun dah cun.. hee
Cerita customer sy.. Apa salahnya keluar duit sikit nak FLAWLESS... nk cantik kena usaha baru dpt hasilnya... Harga tak jadi masalah yg penting #berkesan  dan #selamat  utk wajah.. Apa pn customer puas hati dgn MAGICAL SERUM ni.! Kulit pun dah cun.. hee
Nak muka flawless tak??? Nak muka nampak glowing tak??? Nak share 1 product ni yg mmg berkesan sgt2...ia mampu menjadikan kulit semakin cantek berseri, cerah dan sekata, blh merawat serta kulit tampak awet muda 💃🏻💃🏻💃🏻.. Apa lg cubalah COMBO SET dr Karisma Cosmetic... Dlm set ni ada;
🌸 SKINCARE 5 IN 1
🌸 RICHSERUM DOUBLE APPLE STEMCELL
🌸 KGF FOUNDATION 20ML
🌸 HARGA RM290SM/RM320SS

Korang takkan menyesal nyer!!! Jom oder sekarang
www.wasap.my/60199410776
www.wasap.my/60199405919

#stokissahkarisma #karismacosmetic #lulusKkm💯 #Berkesan #jomrawatmasalahkulit #jeragatjerawatkulitkusam #auraseriwajah #pastiknprodukkcygoriginal #hanyadgndropshipagendanstokissahshj #tidakdijualdikedai2kosmetik 
Pasti cantik sgt ...!!!
Nak muka flawless tak??? Nak muka nampak glowing tak??? Nak share 1 product ni yg mmg berkesan sgt2...ia mampu menjadikan kulit semakin cantek berseri, cerah dan sekata, blh merawat serta kulit tampak awet muda 💃🏻💃🏻💃🏻.. Apa lg cubalah COMBO SET dr Karisma Cosmetic... Dlm set ni ada; 🌸 SKINCARE 5 IN 1 🌸 RICHSERUM DOUBLE APPLE STEMCELL 🌸 KGF FOUNDATION 20ML 🌸 HARGA RM290SM/RM320SS Korang takkan menyesal nyer!!! Jom oder sekarang www.wasap.my/60199410776 www.wasap.my/60199405919 #stokissahkarisma  #karismacosmetic  #lulusKkm 💯 #Berkesan  #jomrawatmasalahkulit  #jeragatjerawatkulitkusam  #auraseriwajah  #pastiknprodukkcygoriginal  #hanyadgndropshipagendanstokissahshj  #tidakdijualdikedai2kosmetik  Pasti cantik sgt ...!!!
Alhamdulillah 😊

Diantara bahan2 yang digunakan di dalam ACNE CARE adalah , ☘EKSTRAK DELIMA☘
- Memperbaiki sel kulit dari dalam
- Agent penghancur akar punca  JERAWAT
- Mengatasi kulit kering & kulit berminyak
- Melambatkan proses penuaan
- Agen pencegah kerosakan kulit yang  terjadi kerana radikal bebas 🍏SERBUK JUS EPAL🍏
- Memberi kesan detox dari dalam
- Meningkatkan metabolisma badan 🍊PUREWAY C🍊
- Sebagai sumber VITAMIN C yg utama
- Meningkatkan aktiviti penyembuhan  Luka / parut 🍁GLISODIN SOD🍁
- Berfungsis sebagai antioksida
- Bertindak sebagai anti penuaan
- Berfungsi sebagai pelindung cahaya  Matahari (UVA & UVB) yang merosakkan  Kulit 🕸LACTOFERRIN🕸
- Berfungsi sebagai antioksida
- Mencegah dari jangkitan virus dan  Bakteria
- Mencegah dari pertumbuhan bakteria

ingredient ni telah dikaji & digunakan secara turun temurun dalam mengatasi masalah jerawat & serta mampu meningkatkan metabolisma dalam badan 📲 Whatsapp 0126553846

#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #sayajual #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia  #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikan #trustedsaller
Alhamdulillah 😊 Diantara bahan2 yang digunakan di dalam ACNE CARE adalah , ☘EKSTRAK DELIMA☘ - Memperbaiki sel kulit dari dalam - Agent penghancur akar punca JERAWAT - Mengatasi kulit kering & kulit berminyak - Melambatkan proses penuaan - Agen pencegah kerosakan kulit yang terjadi kerana radikal bebas 🍏SERBUK JUS EPAL🍏 - Memberi kesan detox dari dalam - Meningkatkan metabolisma badan 🍊PUREWAY C🍊 - Sebagai sumber VITAMIN C yg utama - Meningkatkan aktiviti penyembuhan Luka / parut 🍁GLISODIN SOD🍁 - Berfungsis sebagai antioksida - Bertindak sebagai anti penuaan - Berfungsi sebagai pelindung cahaya Matahari (UVA & UVB) yang merosakkan Kulit 🕸LACTOFERRIN🕸 - Berfungsi sebagai antioksida - Mencegah dari jangkitan virus dan Bakteria - Mencegah dari pertumbuhan bakteria ingredient ni telah dikaji & digunakan secara turun temurun dalam mengatasi masalah jerawat & serta mampu meningkatkan metabolisma dalam badan 📲 Whatsapp 0126553846 #acnecare  #acnecarecandy  #jerawat  #penghapusjerawat  #penawarjerawat  #berkesan  #candy  #sayajual  #cantik  #kulitlicin  #bebasjerawat  #bebasminyak  #mukaberminyak  #igshop  #igmalaysia  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknil  #jual  #trustedsaller  #visitmalaysia  #kesanjerawat  #kulitsehat  #kulitputih  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawathilang  #masalahjerawat  #produk  #produkkecantikan  #trustedsaller 
Minum susu je boleh putih 😱😱PUTIH GEBU BERSERI" maii cantik dengan makanan sunnah yang berkhasiat
Minum susu je boleh putih 😱😱PUTIH GEBU BERSERI" maii cantik dengan makanan sunnah yang berkhasiat
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
Calling for followers in SHAH ALAM. Mai lock preorder dengan kami @nsabeautyserum_zue sebab kami dah bukak stok baru kat sana. Hampa akan dapat serum tu MINGGU HADAPAN untuk 10 order yang pertama. Akan ada special SUPRISE khas untuk orang2 shah alam yang order dengan kami.
.
PM LAJU² SEKARANG!
PM LAJU² SEKARANG!
PM LAJU² SEKARANG!
.
🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata.

Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘
.
🌻Kebaikan Timun
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
🌻Kebaikan Lavender
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
.
🌻Kebaikan Aloe Vera
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
🌻Kebaikan Saponaria Officinalis
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
🌻Kebaikan Asparagopsis Armata
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
🌻COD sungai petani dan shah alam.
.
📱Untuk preorder pm 0199242137
.
.
Follow
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #nursajat #letsbengkung #codshahalam #uitmshahalam #salemalaysia #malaysia #viral
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼 . Calling for followers in SHAH ALAM. Mai lock preorder dengan kami @nsabeautyserum_zue sebab kami dah bukak stok baru kat sana. Hampa akan dapat serum tu MINGGU HADAPAN untuk 10 order yang pertama. Akan ada special SUPRISE khas untuk orang2 shah alam yang order dengan kami. . PM LAJU² SEKARANG! PM LAJU² SEKARANG! PM LAJU² SEKARANG! . 🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata. Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 . 🌻Kebaikan Timun 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan . 🌻Kebaikan Lavender 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat . 🌻Kebaikan Aloe Vera 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external . 🌻Kebaikan Saponaria Officinalis 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat . 🌻Kebaikan Asparagopsis Armata 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam . . . 🌻Original HQ 🌻Lulus KKM 🌻Berasaskan bahan organik 🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita 🌻COD sungai petani dan shah alam. . 📱Untuk preorder pm 0199242137 . . Follow @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue . #nsabeauty  #nsabeautyserum  #agensahnsabeauty  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #ainaaserum  #shahalam  #sungaipetani  #letscantik  #serummurah  #berkesan  #kulitbersih  #skincaremurah  #AinaaSerum  #NSABeau  #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurah  #nshhazbeauty  #supplement  #dietrysupplement  #supremeforsale  #supplementmurahmalaysia  #nursajat  #letsbengkung  #codshahalam  #uitmshahalam  #salemalaysia  #malaysia  #viral 
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
Calling for followers in SHAH ALAM. Mai lock preorder dengan kami @nsabeautyserum_zue sebab kami dah bukak stok baru kat sana. Hampa akan dapat serum tu MINGGU HADAPAN untuk 10 order yang pertama. Akan ada special SUPRISE khas untuk orang2 shah alam yang order dengan kami.
.
PM LAJU² SEKARANG!
PM LAJU² SEKARANG!
PM LAJU² SEKARANG!
.
🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata.

Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘
.
🌻Kebaikan Timun
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
🌻Kebaikan Lavender
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
.
🌻Kebaikan Aloe Vera
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
🌻Kebaikan Saponaria Officinalis
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
🌻Kebaikan Asparagopsis Armata
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
🌻COD sungai petani dan shah alam.
.
📱Untuk preorder pm 0199242137
.
.
Follow
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #nursajat #letsbengkung #codshahalam #uitmshahalam #salemalaysia #malaysia #viral
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼 . Calling for followers in SHAH ALAM. Mai lock preorder dengan kami @nsabeautyserum_zue sebab kami dah bukak stok baru kat sana. Hampa akan dapat serum tu MINGGU HADAPAN untuk 10 order yang pertama. Akan ada special SUPRISE khas untuk orang2 shah alam yang order dengan kami. . PM LAJU² SEKARANG! PM LAJU² SEKARANG! PM LAJU² SEKARANG! . 🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata. Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 . 🌻Kebaikan Timun 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan . 🌻Kebaikan Lavender 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat . 🌻Kebaikan Aloe Vera 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external . 🌻Kebaikan Saponaria Officinalis 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat . 🌻Kebaikan Asparagopsis Armata 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam . . . 🌻Original HQ 🌻Lulus KKM 🌻Berasaskan bahan organik 🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita 🌻COD sungai petani dan shah alam. . 📱Untuk preorder pm 0199242137 . . Follow @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue . #nsabeauty  #nsabeautyserum  #agensahnsabeauty  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #ainaaserum  #shahalam  #sungaipetani  #letscantik  #serummurah  #berkesan  #kulitbersih  #skincaremurah  #AinaaSerum  #NSABeau  #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurah  #nshhazbeauty  #supplement  #dietrysupplement  #supremeforsale  #supplementmurahmalaysia  #nursajat  #letsbengkung  #codshahalam  #uitmshahalam  #salemalaysia  #malaysia  #viral 
YANG X SUKA MAKEUP TEBAL2 KITA GENG!! Haaa jangan x tahu ramai yang terpengaruh dengan 4D DMS360😍 pakai ni dah  XPERLU berbedak lagi..bila pakai nampak NATURAL n RINGAN..X MELEKIT,X BERMINYAK.
Kalau kelam kabut nak pakai pun still SEKATA n X BERTOMPOK 👍👍👍 ▶kulit wajah PUTIH berseri,HALUS
▶MENCEGAH kulit kering
▶MELINDUNGI dari sinar UV
▶Lebih sekata 
@skincare_dms360_glowing
@skincare_dms360_glowing
@skincare_dms360_glowing

Whatsapp :
Taip (FDMS360) SEND ke 017-5261071
Taip (FDMS360) SEND ke 017-5261071
Taip (FDMS360) SEND ke 017-5261071

#halal#kkm#sayajualprodukkecantikan
#sayajual#bazarpaknil#kualiti
#bazarpaknilprodukkecantikan#original
#cantik#cepat#bagus#meletop#dijamin
#berkesan#berbaloi#puashati#jomfollow
#jombeli#jerawat#jeragat#parut#ipoh
#fattzura#sajat#faridkamil#ifaraziah
YANG X SUKA MAKEUP TEBAL2 KITA GENG!! Haaa jangan x tahu ramai yang terpengaruh dengan 4D DMS360😍 pakai ni dah XPERLU berbedak lagi..bila pakai nampak NATURAL n RINGAN..X MELEKIT,X BERMINYAK. Kalau kelam kabut nak pakai pun still SEKATA n X BERTOMPOK 👍👍👍 ▶kulit wajah PUTIH berseri,HALUS ▶MENCEGAH kulit kering ▶MELINDUNGI dari sinar UV ▶Lebih sekata @skincare_dms360_glowing @skincare_dms360_glowing @skincare_dms360_glowing Whatsapp : Taip (FDMS360) SEND ke 017-5261071 Taip (FDMS360) SEND ke 017-5261071 Taip (FDMS360) SEND ke 017-5261071 #halal #kkm #sayajualprodukkecantikan  #sayajual #bazarpaknil #kualiti  #bazarpaknilprodukkecantikan #original  #cantik #cepat #bagus #meletop #dijamin  #berkesan #berbaloi #puashati #jomfollow  #jombeli #jerawat #jeragat #parut #ipoh  #fattzura #sajat #faridkamil #ifaraziah 
Nak tinggi 3-10 cm? Tak usah ragu lagi, product ni sudah best seller !!! Sebab itu banyak sudah yang buktikan 👍👍 📱wechat: ubattinggi_my

#herbalworld #ubattinggi #berkesan #malaysia #kualalumpur #johor #selangor #review #emma #ctdk #wakdoyok
Cerita customer sy.. Apa salahnya keluar duit sikit nak FLAWLESS... nk cantik kena usaha baru dpt hasilnya... Harga tak jadi masalah yg penting #berkesan dan #selamat utk wajah.. Apa pn customer puas hati dgn MAGICAL SERUM ni.! Kulit pun dah cun.. hee
Cerita customer sy.. Apa salahnya keluar duit sikit nak FLAWLESS... nk cantik kena usaha baru dpt hasilnya... Harga tak jadi masalah yg penting #berkesan  dan #selamat  utk wajah.. Apa pn customer puas hati dgn MAGICAL SERUM ni.! Kulit pun dah cun.. hee
Yeahhh!! Sudah terbukti keberkesananya.. jerawat-jerawat makin hilang dengan #magicalserum.

Sebelum ni sudah habis ratusan ringgit utk miliki kulit yg sihat tanpa #jerawat.. tapi hasilnya tidak seperti apa yg diinginkan malah makin melarat jadinya.

Dengan adanya MAGICAL SERUM tak perlu lagi habiskan wang ratusan ringgit untuk miliki kulit yg licin tanpa jerawat.

Dengan produk mampu milik ni pun anda boleh dptkan kulit idaman setiap wanita.. #amierabeauty #berkesan untuk masalah #jerawat #jeragat dan #parut

Mahu order boleh whatsapp terus 013-9846100..
Yeahhh!! Sudah terbukti keberkesananya.. jerawat-jerawat makin hilang dengan #magicalserum . Sebelum ni sudah habis ratusan ringgit utk miliki kulit yg sihat tanpa #jerawat .. tapi hasilnya tidak seperti apa yg diinginkan malah makin melarat jadinya. Dengan adanya MAGICAL SERUM tak perlu lagi habiskan wang ratusan ringgit untuk miliki kulit yg licin tanpa jerawat. Dengan produk mampu milik ni pun anda boleh dptkan kulit idaman setiap wanita.. #amierabeauty  #berkesan  untuk masalah #jerawat  #jeragat  dan #parut  Mahu order boleh whatsapp terus 013-9846100..
Nak tinggi 3-10 cm? Tak usah ragu lagi, product ni sudah best seller !!! Sebab itu banyak sudah yang buktikan 👍👍 📱wechat: ubattinggi_my

#herbalworld #ubattinggi #berkesan #malaysia #kualalumpur #johor #selangor #review #emma #ctdk #wakdoyok
Magiksoap trivia:

Anda boleh gunakan magiksoap jika tiada masalah kulit pun! Kenapa? . 😍 . .
- lepas cuci, kulit rase segar dan lembut
- memelihara kulit dr breakout
- mencerah kulit
- mengurangkan blackhead/whitehead .

Ia juga alternative pengganti skincare. Hanya cuci2 shj. Jimat dan sesuai sgt utk korang yg mls nk tepek2 krim bagai. Utk lelaki mmg recommend 👍😅 Jom ber-magiksoap 😄

#sayajual#sabun#murah#organik#halal#mencerah#merawat#kesegaran#sejati#newface#flawless#skin#product#berkesan#selamat#ribuan#testimoni#real#jom#beli#fattzura#love
Magiksoap trivia: Anda boleh gunakan magiksoap jika tiada masalah kulit pun! Kenapa? . 😍 . . - lepas cuci, kulit rase segar dan lembut - memelihara kulit dr breakout - mencerah kulit - mengurangkan blackhead/whitehead . Ia juga alternative pengganti skincare. Hanya cuci2 shj. Jimat dan sesuai sgt utk korang yg mls nk tepek2 krim bagai. Utk lelaki mmg recommend 👍😅 Jom ber-magiksoap 😄 #sayajual #sabun #murah #organik #halal #mencerah #merawat #kesegaran #sejati #newface #flawless #skin #product #berkesan #selamat #ribuan #testimoni #real #jom #beli #fattzura #love 
[KEISTIMEWAAN GOLD SKINCARE 3in1] ~ EXCLUSIVE SET~
.
👉Lebih jimat tahan lebih lama 👉Memutihkan & melicinkan kulit wajah
👉Memulihkan sel sel kulit mati
👉Merawat dan meratakan parut lubang
👉Menghilangkan parut jerawat
👉Menghilangkan dan menipiskan jeragat
👉Memulihkan masalah kulit tidak sekata
👉Tidak menggelupas
👉Tidak mengandungi bahan kimia yang berbahaya
👉Sesuai lelaki dan perempuan
👉💯% Halal
👉Exstract buah buahan 👉kesan seawal 7hari
👉Sesuai semua jenis kulit
👉LULUS KKM

http://www.wasap.my/+60108736159/Nakgoldskincare
.
#setjimat #exclusiveset #Rm65shj
#stokiskuantan #codkuantan #skincaregold #berkesan #beauty #flawless #glowing #luluskkm #productberkesan #famous #glamour #viral #semuapunnakcantikmenawan
#jelitadara
[KEISTIMEWAAN GOLD SKINCARE 3in1] ~ EXCLUSIVE SET~ . 👉Lebih jimat tahan lebih lama 👉Memutihkan & melicinkan kulit wajah 👉Memulihkan sel sel kulit mati 👉Merawat dan meratakan parut lubang 👉Menghilangkan parut jerawat 👉Menghilangkan dan menipiskan jeragat 👉Memulihkan masalah kulit tidak sekata 👉Tidak menggelupas 👉Tidak mengandungi bahan kimia yang berbahaya 👉Sesuai lelaki dan perempuan 👉💯% Halal 👉Exstract buah buahan 👉kesan seawal 7hari 👉Sesuai semua jenis kulit 👉LULUS KKM http://www.wasap.my/+60108736159/Nakgoldskincare . #setjimat  #exclusiveset  #Rm65shj  #stokiskuantan  #codkuantan  #skincaregold  #berkesan  #beauty  #flawless  #glowing  #luluskkm  #productberkesan  #famous  #glamour  #viral  #semuapunnakcantikmenawan  #jelitadara 
Nak tinggi 3-10 cm? Tak usah ragu lagi, product ni sudah best seller !!! Sebab itu banyak sudah yang buktikan 👍👍 📱wechat: ubattinggi_my

#herbalworld #ubattinggi #berkesan #malaysia #kualalumpur #johor #selangor #review #emma #ctdk #wakdoyok
Tablet kunyahan ini menjanjikan kesan yang terbaik untuk mencerahkan kulit seluruh badan disamping membantu merawat jerawat !
.
Dengan menggunakan advance formula dan bahan bahan semulajadi, Acne care membantu mengekalkan kesihatan tubuh badan.
.
Dah jangan risau,Acne carekan ada untuk kembalikan seri muka tu, cerahkan & pudarkanparut, kecutkan jerawat 😍
.
whatsapp 'acne' ke +6013 7373749
.
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia  #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikan #trustedsaller
Tablet kunyahan ini menjanjikan kesan yang terbaik untuk mencerahkan kulit seluruh badan disamping membantu merawat jerawat ! . Dengan menggunakan advance formula dan bahan bahan semulajadi, Acne care membantu mengekalkan kesihatan tubuh badan. . Dah jangan risau,Acne carekan ada untuk kembalikan seri muka tu, cerahkan & pudarkanparut, kecutkan jerawat 😍 . whatsapp 'acne' ke +6013 7373749 . #acnecare  #acnecarecandy  #jerawat  #penghapusjerawat  #penawarjerawat  #berkesan  #candy  #delima  #cantik  #kulitlicin  #bebasjerawat  #bebasminyak  #mukaberminyak  #igshop  #igmalaysia  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknil  #jual  #trustedsaller  #visitmalaysia  #kesanjerawat  #kulitsehat  #kulitputih  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawathilang  #masalahjerawat  #produk  #produkkecantikan  #trustedsaller 
HAPUSKAN JERAWAT DI BADAN YANG MERIMASKAN TU DENGAN ACNE CARE!!
SANGAT BERKESAN!!
.
KELEBIHAN ACNE CARE.
.
➡️Menyelesaikan masalah Jerawat badan yang sirius
➡️Melindungi kulit dari pembentukan jerawat.
➡️Menyekatakan tona warna kulit.
➡️kulit makin cerah dan sihat.
➡️Jimat kos tak payah beli makeup banyak-banyak.
➡️Mencegah kulit dari rosak oleh sinaran UV.
➡️Bahan yang bersesuaian dengan kulit dan iklim di Malaysia.
.
whatsapp 'acne' ke +6013 7373749
.
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima  #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia  #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikan #trustedsaller
HAPUSKAN JERAWAT DI BADAN YANG MERIMASKAN TU DENGAN ACNE CARE!! SANGAT BERKESAN!! . KELEBIHAN ACNE CARE. . ➡️Menyelesaikan masalah Jerawat badan yang sirius ➡️Melindungi kulit dari pembentukan jerawat. ➡️Menyekatakan tona warna kulit. ➡️kulit makin cerah dan sihat. ➡️Jimat kos tak payah beli makeup banyak-banyak. ➡️Mencegah kulit dari rosak oleh sinaran UV. ➡️Bahan yang bersesuaian dengan kulit dan iklim di Malaysia. . whatsapp 'acne' ke +6013 7373749 . #acnecare  #acnecarecandy  #jerawat  #penghapusjerawat  #penawarjerawat  #berkesan  #candy  #delima  #kulitlicin  #bebasjerawat  #bebasminyak  #mukaberminyak  #igshop  #igmalaysia  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknil  #jual  #trustedsaller  #visitmalaysia  #kesanjerawat  #kulitsehat  #kulitputih  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawathilang  #masalahjerawat  #produk  #produkkecantikan  #trustedsaller 
.
Tablet kunyahan ini menjanjikan kesan yang terbaik untuk mencerahkan kulit seluruh badan disamping membantu merawat jerawat !
.
Dengan menggunakan advance formula dan bahan bahan semulajadi, Acne care membantu mengekalkan kesihatan tubuh badan.
.
Dah jangan risau,Acne carekan ada untuk kembalikan seri muka tu, cerahkan & pudarkanparut, kecutkan jerawat 😍
.
whatsapp 'acne' ke +6013 7373749
.
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia  #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikan #trustedsaller
. Tablet kunyahan ini menjanjikan kesan yang terbaik untuk mencerahkan kulit seluruh badan disamping membantu merawat jerawat ! . Dengan menggunakan advance formula dan bahan bahan semulajadi, Acne care membantu mengekalkan kesihatan tubuh badan. . Dah jangan risau,Acne carekan ada untuk kembalikan seri muka tu, cerahkan & pudarkanparut, kecutkan jerawat 😍 . whatsapp 'acne' ke +6013 7373749 . #acnecare  #acnecarecandy  #jerawat  #penghapusjerawat  #penawarjerawat  #berkesan  #candy  #delima  #cantik  #kulitlicin  #bebasjerawat  #bebasminyak  #mukaberminyak  #igshop  #igmalaysia  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknil  #jual  #trustedsaller  #visitmalaysia  #kesanjerawat  #kulitsehat  #kulitputih  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawathilang  #masalahjerawat  #produk  #produkkecantikan  #trustedsaller 
Product tinggi yang hot,bekesan,tiada kesan sampingan,dan mampu milik setiap org..
Tambah tinggi 2-15 cm dalam 10 hari saja.
Seseorang perlu mendapat tinggi  cukup untuk mendapat kerja yg di idam2 kan untuk keyakinan diri dan sebagainya...pm kami untuk details dan fast respon
📱wechat: ubattinggi_my
.
jum follow 👇👇👇 @supplementtinggi_store
@supplementtinggi_store

#herbalworld #ubattinggi #berkesan #malaysia #kualalumpur #johor #selangor #review #emma #ctdk #wakdoyok
Product tinggi yang hot,bekesan,tiada kesan sampingan,dan mampu milik setiap org.. Tambah tinggi 2-15 cm dalam 10 hari saja. Seseorang perlu mendapat tinggi cukup untuk mendapat kerja yg di idam2 kan untuk keyakinan diri dan sebagainya...pm kami untuk details dan fast respon 📱wechat: ubattinggi_my . jum follow 👇👇👇 @supplementtinggi_store @supplementtinggi_store #herbalworld  #ubattinggi  #berkesan  #malaysia  #kualalumpur  #johor  #selangor  #review  #emma  #ctdk  #wakdoyok 
Nak tinggi 3-10 cm? Tak usah ragu lagi, product ni sudah best seller !!! Sebab itu banyak sudah yang buktikan 👍👍 📱wechat: ubattinggi_my

#herbalworld #ubattinggi #berkesan #malaysia #kualalumpur #johor #selangor #review #emma #ctdk #wakdoyok
Product tinggi yang hot,bekesan,tiada kesan sampingan,dan mampu milik setiap org..
Tambah tinggi 2-15 cm dalam 10 hari saja.
Seseorang perlu mendapat tinggi  cukup untuk mendapat kerja yg di idam2 kan untuk keyakinan diri dan sebagainya...pm kami untuk details dan fast respon
📱whatsapp : +601116685107.
jum follow 👇👇👇 @supplement_herbaltinggi
@supplement_herbaltinggi

#herbalworld #ubattinggi #berkesan #malaysia #kualalumpur #johor #selangor #review #emma #ctdk #wakdoyok
Product tinggi yang hot,bekesan,tiada kesan sampingan,dan mampu milik setiap org.. Tambah tinggi 2-15 cm dalam 10 hari saja. Seseorang perlu mendapat tinggi cukup untuk mendapat kerja yg di idam2 kan untuk keyakinan diri dan sebagainya...pm kami untuk details dan fast respon 📱whatsapp : +601116685107. jum follow 👇👇👇 @supplement_herbaltinggi @supplement_herbaltinggi #herbalworld  #ubattinggi  #berkesan  #malaysia  #kualalumpur  #johor  #selangor  #review  #emma  #ctdk  #wakdoyok 
Thank you... Hello ncik, paket korang dah saye pos ye, selamat bagi korang yang dah dapat paket Promo Weekend yuhuuuu 🙆🙆, tapi bagi korang yang x dapat jangan risau minggu ni bakal ade promo yang bakal korang tunggu tunggu jum visit WeChat saye insyaallah Berkesan.....
Ubat peninggi badan
Tambah tinggi awak 3-20 cm hanya 20 hari

Tak usah ragu lagi :)
Sudah banyak terbukti dengan ubat peninggi badan
Tinggal awak saja belum mencoba :) #ubattinggi #berkesan #shahalam #kualalumpur #johorbaru #georgetown #marwah #kasut #gerubuk #kanun #pingan #malaysia #selipar #sotong #mustahak #giant_herbal #comel #budak #rawang #batugajah #kotatinggi #arkib #perai #pekan #pasirgudang #guli #seluar #tambul #tempoyak #latepost  more info just chat me :)
📱Wechat: ubattinggi_my
Thank you... Hello ncik, paket korang dah saye pos ye, selamat bagi korang yang dah dapat paket Promo Weekend yuhuuuu 🙆🙆, tapi bagi korang yang x dapat jangan risau minggu ni bakal ade promo yang bakal korang tunggu tunggu jum visit WeChat saye insyaallah Berkesan..... Ubat peninggi badan Tambah tinggi awak 3-20 cm hanya 20 hari Tak usah ragu lagi :) Sudah banyak terbukti dengan ubat peninggi badan Tinggal awak saja belum mencoba :) #ubattinggi  #berkesan  #shahalam  #kualalumpur  #johorbaru  #georgetown  #marwah  #kasut  #gerubuk  #kanun  #pingan  #malaysia  #selipar  #sotong  #mustahak  #giant_herbal  #comel  #budak  #rawang  #batugajah  #kotatinggi  #arkib  #perai  #pekan  #pasirgudang  #guli  #seluar  #tambul  #tempoyak  #latepost  more info just chat me :) 📱Wechat: ubattinggi_my
Thank you... Hello ncik, paket korang dah saye pos ye, selamat bagi korang yang dah dapat paket Promo Weekend yuhuuuu 🙆🙆, tapi bagi korang yang x dapat jangan risau minggu ni bakal ade promo yang bakal korang tunggu tunggu jum visit WeChat saye insyaallah Berkesan.....
Ubat peninggi badan
Tambah tinggi awak 3-20 cm hanya 20 hari

Tak usah ragu lagi :)
Sudah banyak terbukti dengan ubat peninggi badan
Tinggal awak saja belum mencoba :) #ubattinggi #berkesan #shahalam #kualalumpur #johorbaru #georgetown #marwah #kasut #gerubuk #kanun #pingan #malaysia #selipar #sotong #mustahak #giant_herbal #comel #budak #rawang #batugajah #kotatinggi #arkib #perai #pekan #pasirgudang #guli #seluar #tambul #tempoyak #latepost  more info just chat me :)
📱WhatsApp : +601116685107
Thank you... Hello ncik, paket korang dah saye pos ye, selamat bagi korang yang dah dapat paket Promo Weekend yuhuuuu 🙆🙆, tapi bagi korang yang x dapat jangan risau minggu ni bakal ade promo yang bakal korang tunggu tunggu jum visit WeChat saye insyaallah Berkesan..... Ubat peninggi badan Tambah tinggi awak 3-20 cm hanya 20 hari Tak usah ragu lagi :) Sudah banyak terbukti dengan ubat peninggi badan Tinggal awak saja belum mencoba :) #ubattinggi  #berkesan  #shahalam  #kualalumpur  #johorbaru  #georgetown  #marwah  #kasut  #gerubuk  #kanun  #pingan  #malaysia  #selipar  #sotong  #mustahak  #giant_herbal  #comel  #budak  #rawang  #batugajah  #kotatinggi  #arkib  #perai  #pekan  #pasirgudang  #guli  #seluar  #tambul  #tempoyak  #latepost  more info just chat me :) 📱WhatsApp : +601116685107
Nak tinggi 3-10 cm? Tak usah ragu lagi, product ni sudah best seller !!! Sebab itu banyak sudah yang buktikan 👍👍 📱whatsapp : +601116685107
#herbalworld #ubattinggi #berkesan #malaysia #kualalumpur #johor #selangor #review #emma #ctdk #wakdoyok
Ready Stock now , pack trial 3g 
Harga : Rm15 only 
Wajah KUSAM ?? TONA TAK SEKATA ?? puas pakai Fd tapi tak serasi 😖 .
Cha nak ajak semua beli Raglow Foundation nak tau sebab apa ?? MURAH + BANYAK FUNGSI DIA ♥ 
Foudation dua dalan satu utk merawat wajah 
Dijadikan Daily routine sebelum bermakeup 
Tekstur senang diratakan diwajah 
Jerawat
Jeragat 
Parut 
Kulit kusam 
Gelap 
Tk bermaya 
Sesuai untuk lelaki dan perempuan 💕 Lulus kkm 💕 Mesra wudhuk 💕 Organik produk 
#raglowfoundation #feedbackraglow #produkmurah #berkesan #CantekbersamaRaglow#foundationmerawat #pilihanramai
Ready Stock now , pack trial 3g Harga : Rm15 only Wajah KUSAM ?? TONA TAK SEKATA ?? puas pakai Fd tapi tak serasi 😖 . Cha nak ajak semua beli Raglow Foundation nak tau sebab apa ?? MURAH + BANYAK FUNGSI DIA ♥ Foudation dua dalan satu utk merawat wajah Dijadikan Daily routine sebelum bermakeup Tekstur senang diratakan diwajah Jerawat Jeragat Parut Kulit kusam Gelap Tk bermaya Sesuai untuk lelaki dan perempuan 💕 Lulus kkm 💕 Mesra wudhuk 💕 Organik produk #raglowfoundation  #feedbackraglow  #produkmurah  #berkesan  #CantekbersamaRaglow #foundationmerawat  #pilihanramai 
Cara penggunaan cream treatment Hijrah kita . 
1001 manfaat untuk lelaki & wanita 😊
.

Kesan tidak menecewakan ! Dalam rawatan yg disediakan tidak hanya mempertahankan !!
Bahkan ianya merawat hingga menyembuhkan ! InsyaALLAH memuaskan hati semua 😍
.

#berkesan #insyaAllahsemuaflawless #creamberkesan #TeamNurfatihahbeauty #nurfatihahbeauty