an online Instagram web viewer

#BawalDiamondExclusive medias

Photos

sampai sudah ketangan custemer.batch ke berapa x ingat dah...bawal tabur..setaip kali oder borong je
:
hakak jual ya

#bawal 
#bawallovers 
#bawallover 
#bawalmurah #bawaldiamondmurah #bawaldiamondtabur #bawaldiamondexclusive #tudung 
#tudungmurah #tudungbawal 
#tutorial 
#tutorialbawal #tudungonline
 #bawalscarf
 #hijab
 #hijabi 
#hijabstyle #hijabdiamondexclusive #hijabfashion
uallss...hakak tayang feedback bawal crown.
alhamdulillah ..custemer suka..baru pertama shopping serta try @tudungviraltrendy
:
kita tunggu gambar dari adik manis nie ya
hihi..
:
terima kasih dear sudi sharing gambar serta feedback

#bawal 
#bawallovers 
#bawallover 
#bawalmurah #bawaldiamondmurah #bawaldiamondtabur #bawaldiamondexclusive #tudung 
#tudungmurah #tudungbawal 
#tutorial 
#tutorialbawal #tudungonline
 #bawalscarf
 #hijab
 #hijabi 
#hijabstyle #hijabdiamondexclusive #hijabfashion
uallss...hakak tayang feedback bawal crown. alhamdulillah ..custemer suka..baru pertama shopping serta try @tudungviraltrendy : kita tunggu gambar dari adik manis nie ya hihi.. : terima kasih dear sudi sharing gambar serta feedback #bawal  #bawallovers  #bawallover  #bawalmurah  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondtabur  #bawaldiamondexclusive  #tudung  #tudungmurah  #tudungbawal  #tutorial  #tutorialbawal  #tudungonline  #bawalscarf  #hijab  #hijabi  #hijabstyle  #hijabdiamondexclusive  #hijabfashion 
Baca dan nilai sendiri yer syg²😀
bukan omongan kosong tau...ini yg cust rasa bila dah beli, pakai dan rasa material bawal de'suria ni.. Kami tak pandai nak besastera laksana karyawan untuk bercerita tentang de'suria pada anda cukup lah cust sendiri yg menilai kualiti bawal de'suria memang terbaik dengan harga yg mampu milik.. Ramai yg menyesal 😡😡 menyesal sebab beli sehelai je.. #desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
Baca dan nilai sendiri yer syg²😀 bukan omongan kosong tau...ini yg cust rasa bila dah beli, pakai dan rasa material bawal de'suria ni.. Kami tak pandai nak besastera laksana karyawan untuk bercerita tentang de'suria pada anda cukup lah cust sendiri yg menilai kualiti bawal de'suria memang terbaik dengan harga yg mampu milik.. Ramai yg menyesal 😡😡 menyesal sebab beli sehelai je.. #desuria  #bawaldiamondexclusive  #bawalviral 
Baca dan nilai sendiri yer syg²😀
bukan omongan kosong tau...ini yg cust rasa bila dah beli, pakai dan rasa material bawal de'suria ni.. Kami tak pandai nak besastera laksana karyawan untuk bercerita tentang de'suria pada anda cukup lah cust sendiri yg menilai kualiti bawal de'suria memang terbaik dengan harga yg mampu milik.. Ramai yg menyesal 😡😡 menyesal sebab beli sehelai je.. #desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
Baca dan nilai sendiri yer syg²😀 bukan omongan kosong tau...ini yg cust rasa bila dah beli, pakai dan rasa material bawal de'suria ni.. Kami tak pandai nak besastera laksana karyawan untuk bercerita tentang de'suria pada anda cukup lah cust sendiri yg menilai kualiti bawal de'suria memang terbaik dengan harga yg mampu milik.. Ramai yg menyesal 😡😡 menyesal sebab beli sehelai je.. #desuria  #bawaldiamondexclusive  #bawalviral 
Baca dan nilai sendiri yer syg²😀
bukan omongan kosong tau...ini yg cust rasa bila dah beli, pakai dan rasa material bawal de'suria ni.. Kami tak pandai nak besastera laksana karyawan untuk bercerita tentang de'suria pada anda cukup lah cust sendiri yg menilai kualiti bawal de'suria memang terbaik dengan harga yg mampu milik.. Ramai yg menyesal 😡😡 menyesal sebab beli sehelai je.. #desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
Baca dan nilai sendiri yer syg²😀 bukan omongan kosong tau...ini yg cust rasa bila dah beli, pakai dan rasa material bawal de'suria ni.. Kami tak pandai nak besastera laksana karyawan untuk bercerita tentang de'suria pada anda cukup lah cust sendiri yg menilai kualiti bawal de'suria memang terbaik dengan harga yg mampu milik.. Ramai yg menyesal 😡😡 menyesal sebab beli sehelai je.. #desuria  #bawaldiamondexclusive  #bawalviral 
Baca dan nilai sendiri yer syg²😀
bukan omongan kosong tau...ini yg cust rasa bila dah beli, pakai dan rasa material bawal de'suria ni.. Kami tak pandai nak besastera laksana karyawan untuk bercerita tentang de'suria pada anda cukup lah cust sendiri yg menilai kualiti bawal de'suria memang terbaik dengan harga yg mampu milik.. Ramai yg menyesal 😡😡 menyesal sebab beli sehelai je.. #desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
Baca dan nilai sendiri yer syg²😀 bukan omongan kosong tau...ini yg cust rasa bila dah beli, pakai dan rasa material bawal de'suria ni.. Kami tak pandai nak besastera laksana karyawan untuk bercerita tentang de'suria pada anda cukup lah cust sendiri yg menilai kualiti bawal de'suria memang terbaik dengan harga yg mampu milik.. Ramai yg menyesal 😡😡 menyesal sebab beli sehelai je.. #desuria  #bawaldiamondexclusive  #bawalviral 
Lagi TESTIMONI..😍😍😍
.
selesa
.
Senang bentuk
.
Jahitan tepi kemas
.
Puas hati 😍😍😍 Tu kataaa....
Pastikan De'Suria, baru beli yerr....😘 #desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
Lagi TESTIMONI..😍😍😍 . selesa . Senang bentuk . Jahitan tepi kemas . Puas hati 😍😍😍 Tu kataaa.... Pastikan De'Suria, baru beli yerr....😘 #desuria  #bawaldiamondexclusive  #bawalviral 
Lagi TESTIMONI..😍😍😍
.
selesa
.
Senang bentuk
.
Jahitan tepi kemas
.
Puas hati 😍😍😍 Tu kataaa....
Pastikan De'Suria, baru beli yerr....😘 #desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
Lagi TESTIMONI..😍😍😍 . selesa . Senang bentuk . Jahitan tepi kemas . Puas hati 😍😍😍 Tu kataaa.... Pastikan De'Suria, baru beli yerr....😘 #desuria  #bawaldiamondexclusive  #bawalviral 
Bawal diamonds (keliling).
✔ Material bawal cotton kualiti premium, lembut dan mudah dibentuk.
💎 Batu diamonds yg berkualiti tinggi. Batu swarovski copy, rhinestone gred AAA. ♥️ Pelbagai pilihan design mengikut cita rasa anda.

#bawalmanik #bawalplain #bawal #bawalvoile #bawalpremium #bawalcotton #bawaltabur #bazarpaknilmurah #bawaldiamondexclusive #bawaldiamond #tudung #tudungbawal #bawalcantik #tudungraya #tudungcantik #sale #saleraya2017 #bawalmiyuki #bawalairis #bawalmanik #custommade #specialorder #bawalairispremium #airispremium #bawalmiyukipremium #peminatbawal #konvo2017 #tudungbawalbatu #bawalvoile #bawallover #bawalsquare #melaka
Bawal diamonds (keliling). ✔ Material bawal cotton kualiti premium, lembut dan mudah dibentuk. 💎 Batu diamonds yg berkualiti tinggi. Batu swarovski copy, rhinestone gred AAA. ♥️ Pelbagai pilihan design mengikut cita rasa anda. #bawalmanik  #bawalplain  #bawal  #bawalvoile  #bawalpremium  #bawalcotton  #bawaltabur  #bazarpaknilmurah  #bawaldiamondexclusive  #bawaldiamond  #tudung  #tudungbawal  #bawalcantik  #tudungraya  #tudungcantik  #sale  #saleraya2017  #bawalmiyuki  #bawalairis  #bawalmanik  #custommade  #specialorder  #bawalairispremium  #airispremium  #bawalmiyukipremium  #peminatbawal  #konvo2017  #tudungbawalbatu  #bawalvoile  #bawallover  #bawalsquare  #melaka 
Baca dan nilai sendiri yer syg²😀
bukan omongan kosong tau...ini yg cust rasa bila dah beli, pakai dan rasa material bawal de'suria ni.. Kami tak pandai nak besastera laksana karyawan untuk bercerita tentang de'suria pada anda cukup lah cust sendiri yg menilai kualiti bawal de'suria memang terbaik dengan harga yg mampu milik.. Ramai yg menyesal 😡😡 menyesal sebab beli sehelai je.. Nak tahu lbh detail jom WA c.tie😉
www.wasap.my/60139624926/

#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
#stokisdesuriaterengganu
Baca dan nilai sendiri yer syg²😀 bukan omongan kosong tau...ini yg cust rasa bila dah beli, pakai dan rasa material bawal de'suria ni.. Kami tak pandai nak besastera laksana karyawan untuk bercerita tentang de'suria pada anda cukup lah cust sendiri yg menilai kualiti bawal de'suria memang terbaik dengan harga yg mampu milik.. Ramai yg menyesal 😡😡 menyesal sebab beli sehelai je.. Nak tahu lbh detail jom WA c.tie😉 www.wasap.my/60139624926/ #desuria  #bawaldiamondexclusive  #bawalviral  #stokisdesuriaterengganu 
Baca dan nilai sendiri yer syg²😀
bukan omongan kosong tau...ini yg cust rasa bila dah beli, pakai dan rasa material bawal de'suria ni.. Kami tak pandai nak besastera laksana karyawan untuk bercerita tentang de'suria pada anda cukup lah cust sendiri yg menilai kualiti bawal de'suria memang terbaik dengan harga yg mampu milik.. Ramai yg menyesal 😡😡 menyesal sebab beli sehelai je.. Nak tahu lbh detail jom WA c.tie😉
www.wasap.my/60139624926/

#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
#stokisdesuriaterengganu
Baca dan nilai sendiri yer syg²😀 bukan omongan kosong tau...ini yg cust rasa bila dah beli, pakai dan rasa material bawal de'suria ni.. Kami tak pandai nak besastera laksana karyawan untuk bercerita tentang de'suria pada anda cukup lah cust sendiri yg menilai kualiti bawal de'suria memang terbaik dengan harga yg mampu milik.. Ramai yg menyesal 😡😡 menyesal sebab beli sehelai je.. Nak tahu lbh detail jom WA c.tie😉 www.wasap.my/60139624926/ #desuria  #bawaldiamondexclusive  #bawalviral  #stokisdesuriaterengganu 
Lagi TESTIMONI..😍😍😍
.
selesa
.
Senang bentuk
.
Jahitan tepi kemas
.
Puas hati 😍😍😍 Tu kataaa....
Pastikan De'Suria, baru beli yerr....😘 #desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
Lagi TESTIMONI..😍😍😍 . selesa . Senang bentuk . Jahitan tepi kemas . Puas hati 😍😍😍 Tu kataaa.... Pastikan De'Suria, baru beli yerr....😘 #desuria  #bawaldiamondexclusive  #bawalviral 
NEW DESIGN!!! 😇😇 boleh tambah koleksi ni... Design masih panas jangan lepaskan peluang jadi yang terawal memiliki new design ni 😇😇 Cantik!!! #bawaldiamondexclusive
#desuriacollection
NEW DESIGN!!! 😇😇 boleh tambah koleksi ni... Design masih panas jangan lepaskan peluang jadi yang terawal memiliki new design ni 😇😇 Cantik!!! #bawaldiamondexclusive  #desuriacollection 
😂😂😂 mandi kuah tomyam jawab nya 😂😂😂 #bawaldiamondexclusive
#bawaldesuriacollection
💎BAWAL DIAMOND EXCLUSIVE by De'Suria💎

Kenapa anda mesti memilih tudung bawal kami?? kerana.. ⬇⬇⬇ ✔Material, BAWAL 100% jenis cotton voile japan bukan kanggaroo, Artie, hidayu dan airis, jangan keliru ye de'suria is de'suria ✔ PENAMPILAN anda akan lebih manis, menarik dan cantik kerana material kami senang dibentuk, xkeras atau lembik ✔HARGA sangat berpatutan sesuai dengan jenis design yang kami tawarkan dan kuantiti Diamond yang digunakan ✔JAHITAN Claim tepi kemas dan cantik ✔MUDAH digosok dan batu tidak mudah tertanggal kerana De'suria menggunakan teknik gam super glue ▶ Jangan terkejut kerana kebanyakan feedback yang kami terima dari penggemar tudung bawal bersetuju bahawa tudung bawal diamond exclusive by de'suria boleh membuatkan anda kelihatan muda dari umur asal..wahhh 😱

For fast respond just klik link👇👇👇 www.wasap.my/60179042606
.
www.wasap.my/60179042606
.
www.wasap.my/60179042606

#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
#dropship
#bidang45
#bidang55
#bawalmahkota
#bawalbatu
💎BAWAL DIAMOND EXCLUSIVE by De'Suria💎 Kenapa anda mesti memilih tudung bawal kami?? kerana.. ⬇⬇⬇ ✔Material, BAWAL 100% jenis cotton voile japan bukan kanggaroo, Artie, hidayu dan airis, jangan keliru ye de'suria is de'suria ✔ PENAMPILAN anda akan lebih manis, menarik dan cantik kerana material kami senang dibentuk, xkeras atau lembik ✔HARGA sangat berpatutan sesuai dengan jenis design yang kami tawarkan dan kuantiti Diamond yang digunakan ✔JAHITAN Claim tepi kemas dan cantik ✔MUDAH digosok dan batu tidak mudah tertanggal kerana De'suria menggunakan teknik gam super glue ▶ Jangan terkejut kerana kebanyakan feedback yang kami terima dari penggemar tudung bawal bersetuju bahawa tudung bawal diamond exclusive by de'suria boleh membuatkan anda kelihatan muda dari umur asal..wahhh 😱 For fast respond just klik link👇👇👇 www.wasap.my/60179042606 . www.wasap.my/60179042606 . www.wasap.my/60179042606 #desuria  #bawaldiamondexclusive  #bawalviral  #dropship  #bidang45  #bidang55  #bawalmahkota  #bawalbatu 
uallss...hakak tayang feedback bawal tabur sedondong.Maroon menjadi pilihan.Meriah sakan ualls semua
:
terima kasih dear sudi sharing gambar serta feedback

#bawal 
#bawallovers 
#bawallover 
#bawalmurah #bawaldiamondmurah #bawaldiamondtabur #bawaldiamondexclusive #tudung 
#tudungmurah #tudungbawal 
#tutorial 
#tutorialbawal #tudungonline
 #bawalscarf
 #hijab
 #hijabi 
#hijabstyle #hijabdiamondexclusive #hijabfashion
Cotton candy: 💯 pure cotton. Still lembut. Lebih tebal. Tak jarang. Senang bentuk. Masih terasa sejuk bila pakai
.
.
And yang plg penting..LABUH!
.
.
💵20pcs rm215sm rm225ss
💵10pcs rm160sm rm165ss
💵harga termasuk postage 
#bawalcottoncandy #bawalcottoncandymurah #bawalcottoncandyborong #bawalcottoncandybest #bawaldiamondmurah #bawaldiamondexclusive #bawaldiamondborong #bawaldiamondcotton #bawalbidangbesar #bawalbidang55 #bawalbidang55borong #bawalbidang55murah
Cotton candy: 💯 pure cotton. Still lembut. Lebih tebal. Tak jarang. Senang bentuk. Masih terasa sejuk bila pakai
.
.
And yang plg penting..LABUH!
.
.
💵20pcs rm215sm rm225ss
💵10pcs rm160sm rm165ss
💵harga termasuk postage 
#bawalcottoncandy #bawalcottoncandymurah #bawalcottoncandyborong #bawalcottoncandybest #bawaldiamondmurah #bawaldiamondexclusive #bawaldiamondborong #bawaldiamondcotton #bawalbidangbesar #bawalbidang55 #bawalbidang55borong #bawalbidang55murah
uallss...hakak tayang feedback bawal crown.
alhamdulillah ..cantik terbentuk bahagian muka.
:
mudah bentuk tu yg utama bagi kita org pompuan nie kan..kalau tudung x jadi mau satu xda mood😂😂
:
terima kasih dear sudi sharing gambar serta feedback

#bawal 
#bawallovers 
#bawallover 
#bawalmurah #bawaldiamondmurah #bawaldiamondtabur #bawaldiamondexclusive #tudung 
#tudungmurah #tudungbawal 
#tutorial 
#tutorialbawal #tudungonline
 #bawalscarf
 #hijab
 #hijabi 
#hijabstyle #hijabdiamondexclusive #hijabfashion
uallss...hakak tayang feedback bawal crown. alhamdulillah ..cantik terbentuk bahagian muka. : mudah bentuk tu yg utama bagi kita org pompuan nie kan..kalau tudung x jadi mau satu xda mood😂😂 : terima kasih dear sudi sharing gambar serta feedback #bawal  #bawallovers  #bawallover  #bawalmurah  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondtabur  #bawaldiamondexclusive  #tudung  #tudungmurah  #tudungbawal  #tutorial  #tutorialbawal  #tudungonline  #bawalscarf  #hijab  #hijabi  #hijabstyle  #hijabdiamondexclusive  #hijabfashion 
BAWAL COTTON VOILE ⤵⤵⤵⤵⤵
📌 material cotton rania & star
📌 bidang 45 ⤵
📌 borong min 10pcs ⤵
📌 color boleh pilih(jika color kehabisan akan diganti color yg seakan)

only
👉 RM80 10PCS
👉 RM130 20PCS
SM FREE POS
SS PLUS RM10

www.wasap.my/60173494800

#bawal #bawalheavychiffon #bawalheavychiffonmurah #bawalheavychiffonborong #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonborong #bawalchiffonbidang45 #bidang45 #bidang #jualbawal #pemborongbawal #heavychiffonbawal #bawalchiffondiamond #bawalmaniktabur #bawalmanik #bawaldiamond #bawaldiamondmurah #bawaldiamondexclusive #bawalbatu #bawalmurah #bawalcrepe #bawalsatin #bawalkosong #bawalchiffonvoile #heavychiffonmurah #bawalbatutabur
BAWAL COTTON VOILE ⤵⤵⤵⤵⤵ 📌 material cotton rania & star 📌 bidang 45 ⤵ 📌 borong min 10pcs ⤵ 📌 color boleh pilih(jika color kehabisan akan diganti color yg seakan) only 👉 RM80 10PCS 👉 RM130 20PCS SM FREE POS SS PLUS RM10 www.wasap.my/60173494800 #bawal  #bawalheavychiffon  #bawalheavychiffonmurah  #bawalheavychiffonborong  #bawalchiffon  #bawalchiffonmurah  #bawalchiffonplain  #bawalchiffonlabuh  #bawalchiffonborong  #bawalchiffonbidang45  #bidang45  #bidang  #jualbawal  #pemborongbawal  #heavychiffonbawal  #bawalchiffondiamond  #bawalmaniktabur  #bawalmanik  #bawaldiamond  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondexclusive  #bawalbatu  #bawalmurah  #bawalcrepe  #bawalsatin  #bawalkosong  #bawalchiffonvoile  #heavychiffonmurah  #bawalbatutabur 
💎BAWAL DIAMOND EXCLUSIVE by De'Suria💎

Kenapa anda mesti memilih tudung bawal kami?? kerana.. ⬇⬇⬇ ✔Material, BAWAL 100% jenis cotton voile japan bukan kanggaroo, Artie, hidayu dan airis, jangan keliru ye de'suria is de'suria ✔ PENAMPILAN anda akan lebih manis, menarik dan cantik kerana material kami senang dibentuk, xkeras atau lembik ✔HARGA sangat berpatutan sesuai dengan jenis design yang kami tawarkan dan kuantiti Diamond yang digunakan ✔JAHITAN Claim tepi kemas dan cantik ✔MUDAH digosok dan batu tidak mudah tertanggal kerana De'suria menggunakan teknik gam super glue ▶ Jangan terkejut kerana kebanyakan feedback yang kami terima dari penggemar tudung bawal bersetuju bahawa tudung bawal diamond exclusive by de'suria boleh membuatkan anda kelihatan muda dari umur asal..wahhh 😱

For fast respond just klik link👇👇👇 www.wasap.my/60139624926/
.
www.wasap.my/60139624926/
.
www.wasap.my/60139624926/

#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
#stokisdesuriaterengganu
#agendropshipwanted
#bidang45
#bidang55
#bawalmahkota
#bawalbatu
💎BAWAL DIAMOND EXCLUSIVE by De'Suria💎 Kenapa anda mesti memilih tudung bawal kami?? kerana.. ⬇⬇⬇ ✔Material, BAWAL 100% jenis cotton voile japan bukan kanggaroo, Artie, hidayu dan airis, jangan keliru ye de'suria is de'suria ✔ PENAMPILAN anda akan lebih manis, menarik dan cantik kerana material kami senang dibentuk, xkeras atau lembik ✔HARGA sangat berpatutan sesuai dengan jenis design yang kami tawarkan dan kuantiti Diamond yang digunakan ✔JAHITAN Claim tepi kemas dan cantik ✔MUDAH digosok dan batu tidak mudah tertanggal kerana De'suria menggunakan teknik gam super glue ▶ Jangan terkejut kerana kebanyakan feedback yang kami terima dari penggemar tudung bawal bersetuju bahawa tudung bawal diamond exclusive by de'suria boleh membuatkan anda kelihatan muda dari umur asal..wahhh 😱 For fast respond just klik link👇👇👇 www.wasap.my/60139624926/ . www.wasap.my/60139624926/ . www.wasap.my/60139624926/ #desuria  #bawaldiamondexclusive  #bawalviral  #stokisdesuriaterengganu  #agendropshipwanted  #bidang45  #bidang55  #bawalmahkota  #bawalbatu 
💎BAWAL DIAMOND EXCLUSIVE by De'Suria💎

Kenapa anda mesti memilih tudung bawal kami?? kerana.. ⬇⬇⬇ ✔Material, BAWAL 100% jenis cotton voile japan bukan kanggaroo, Artie, hidayu dan airis, jangan keliru ye de'suria is de'suria ✔ PENAMPILAN anda akan lebih manis, menarik dan cantik kerana material kami senang dibentuk, xkeras atau lembik ✔HARGA sangat berpatutan sesuai dengan jenis design yang kami tawarkan dan kuantiti Diamond yang digunakan ✔JAHITAN Claim tepi kemas dan cantik ✔MUDAH digosok dan batu tidak mudah tertanggal kerana De'suria menggunakan teknik gam super glue ▶ Jangan terkejut kerana kebanyakan feedback yang kami terima dari penggemar tudung bawal bersetuju bahawa tudung bawal diamond exclusive by de'suria boleh membuatkan anda kelihatan muda dari umur asal..wahhh 😱

For fast respond just klik link👇👇👇 www.wasap.my/60139624926/
.
www.wasap.my/60139624926/
.
www.wasap.my/60139624926/

#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
#stokisdesuriaterengganu
#agendropshipwanted
#bidang45
#bidang55
#bawalmahkota
#bawalbatu
💎BAWAL DIAMOND EXCLUSIVE by De'Suria💎 Kenapa anda mesti memilih tudung bawal kami?? kerana.. ⬇⬇⬇ ✔Material, BAWAL 100% jenis cotton voile japan bukan kanggaroo, Artie, hidayu dan airis, jangan keliru ye de'suria is de'suria ✔ PENAMPILAN anda akan lebih manis, menarik dan cantik kerana material kami senang dibentuk, xkeras atau lembik ✔HARGA sangat berpatutan sesuai dengan jenis design yang kami tawarkan dan kuantiti Diamond yang digunakan ✔JAHITAN Claim tepi kemas dan cantik ✔MUDAH digosok dan batu tidak mudah tertanggal kerana De'suria menggunakan teknik gam super glue ▶ Jangan terkejut kerana kebanyakan feedback yang kami terima dari penggemar tudung bawal bersetuju bahawa tudung bawal diamond exclusive by de'suria boleh membuatkan anda kelihatan muda dari umur asal..wahhh 😱 For fast respond just klik link👇👇👇 www.wasap.my/60139624926/ . www.wasap.my/60139624926/ . www.wasap.my/60139624926/ #desuria  #bawaldiamondexclusive  #bawalviral  #stokisdesuriaterengganu  #agendropshipwanted  #bidang45  #bidang55  #bawalmahkota  #bawalbatu 
💎BAWAL DIAMOND EXCLUSIVE by De'Suria💎

Kenapa anda mesti memilih tudung bawal kami?? kerana.. ⬇⬇⬇ ✔Material, BAWAL 100% jenis cotton voile japan bukan kanggaroo, Artie, hidayu dan airis, jangan keliru ye de'suria is de'suria ✔ PENAMPILAN anda akan lebih manis, menarik dan cantik kerana material kami senang dibentuk, xkeras atau lembik ✔HARGA sangat berpatutan sesuai dengan jenis design yang kami tawarkan dan kuantiti Diamond yang digunakan ✔JAHITAN Claim tepi kemas dan cantik ✔MUDAH digosok dan batu tidak mudah tertanggal kerana De'suria menggunakan teknik gam super glue ▶ Jangan terkejut kerana kebanyakan feedback yang kami terima dari penggemar tudung bawal bersetuju bahawa tudung bawal diamond exclusive by de'suria boleh membuatkan anda kelihatan muda dari umur asal..wahhh 😱

For fast respond just klik link👇👇👇 www.wasap.my/60139624926/
.
www.wasap.my/60139624926/
.
www.wasap.my/60139624926/

#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
#stokisdesuriaterengganu
#agendropshipwanted
#bidang45
#bidang55
#bawalmahkota
#bawalbatu
💎BAWAL DIAMOND EXCLUSIVE by De'Suria💎 Kenapa anda mesti memilih tudung bawal kami?? kerana.. ⬇⬇⬇ ✔Material, BAWAL 100% jenis cotton voile japan bukan kanggaroo, Artie, hidayu dan airis, jangan keliru ye de'suria is de'suria ✔ PENAMPILAN anda akan lebih manis, menarik dan cantik kerana material kami senang dibentuk, xkeras atau lembik ✔HARGA sangat berpatutan sesuai dengan jenis design yang kami tawarkan dan kuantiti Diamond yang digunakan ✔JAHITAN Claim tepi kemas dan cantik ✔MUDAH digosok dan batu tidak mudah tertanggal kerana De'suria menggunakan teknik gam super glue ▶ Jangan terkejut kerana kebanyakan feedback yang kami terima dari penggemar tudung bawal bersetuju bahawa tudung bawal diamond exclusive by de'suria boleh membuatkan anda kelihatan muda dari umur asal..wahhh 😱 For fast respond just klik link👇👇👇 www.wasap.my/60139624926/ . www.wasap.my/60139624926/ . www.wasap.my/60139624926/ #desuria  #bawaldiamondexclusive  #bawalviral  #stokisdesuriaterengganu  #agendropshipwanted  #bidang45  #bidang55  #bawalmahkota  #bawalbatu 
💎BAWAL DIAMOND EXCLUSIVE by De'Suria💎

Kenapa anda mesti memilih tudung bawal kami?? kerana.. ⬇⬇⬇ ✔Material, BAWAL 100% jenis cotton voile japan bukan kanggaroo, Artie, hidayu dan airis, jangan keliru ye de'suria is de'suria ✔ PENAMPILAN anda akan lebih manis, menarik dan cantik kerana material kami senang dibentuk, xkeras atau lembik ✔HARGA sangat berpatutan sesuai dengan jenis design yang kami tawarkan dan kuantiti Diamond yang digunakan ✔JAHITAN Claim tepi kemas dan cantik ✔MUDAH digosok dan batu tidak mudah tertanggal kerana De'suria menggunakan teknik gam super glue ▶ Jangan terkejut kerana kebanyakan feedback yang kami terima dari penggemar tudung bawal bersetuju bahawa tudung bawal diamond exclusive by de'suria boleh membuatkan anda kelihatan muda dari umur asal..wahhh 😱

For fast respond just klik link👇👇👇 www.wasap.my/60139624926/
.
www.wasap.my/60139624926/
.
www.wasap.my/60139624926/

#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
#stokisdesuriaterengganu
#agendropshipwanted
#bidang45
#bidang55
#bawalmahkota
#bawalbatu
💎BAWAL DIAMOND EXCLUSIVE by De'Suria💎 Kenapa anda mesti memilih tudung bawal kami?? kerana.. ⬇⬇⬇ ✔Material, BAWAL 100% jenis cotton voile japan bukan kanggaroo, Artie, hidayu dan airis, jangan keliru ye de'suria is de'suria ✔ PENAMPILAN anda akan lebih manis, menarik dan cantik kerana material kami senang dibentuk, xkeras atau lembik ✔HARGA sangat berpatutan sesuai dengan jenis design yang kami tawarkan dan kuantiti Diamond yang digunakan ✔JAHITAN Claim tepi kemas dan cantik ✔MUDAH digosok dan batu tidak mudah tertanggal kerana De'suria menggunakan teknik gam super glue ▶ Jangan terkejut kerana kebanyakan feedback yang kami terima dari penggemar tudung bawal bersetuju bahawa tudung bawal diamond exclusive by de'suria boleh membuatkan anda kelihatan muda dari umur asal..wahhh 😱 For fast respond just klik link👇👇👇 www.wasap.my/60139624926/ . www.wasap.my/60139624926/ . www.wasap.my/60139624926/ #desuria  #bawaldiamondexclusive  #bawalviral  #stokisdesuriaterengganu  #agendropshipwanted  #bidang45  #bidang55  #bawalmahkota  #bawalbatu 
💎BAWAL DIAMOND EXCLUSIVE by De'Suria💎

Kenapa anda mesti memilih tudung bawal kami?? kerana.. ⬇⬇⬇ ✔Material, BAWAL 100% jenis cotton voile japan bukan kanggaroo, Artie, hidayu dan airis, jangan keliru ye de'suria is de'suria ✔ PENAMPILAN anda akan lebih manis, menarik dan cantik kerana material kami senang dibentuk, xkeras atau lembik ✔HARGA sangat berpatutan sesuai dengan jenis design yang kami tawarkan dan kuantiti Diamond yang digunakan ✔JAHITAN Claim tepi kemas dan cantik ✔MUDAH digosok dan batu tidak mudah tertanggal kerana De'suria menggunakan teknik gam super glue ▶ Jangan terkejut kerana kebanyakan feedback yang kami terima dari penggemar tudung bawal bersetuju bahawa tudung bawal diamond exclusive by de'suria boleh membuatkan anda kelihatan muda dari umur asal..wahhh 😱

For fast respond just klik link👇👇👇 www.wasap.my/60139624926/
.
www.wasap.my/60139624926/
.
www.wasap.my/60139624926/

#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
#stokisdesuriaterengganu
#agendropshipwanted
#bidang45
#bidang55
#bawalmahkota
#bawalbatu
💎BAWAL DIAMOND EXCLUSIVE by De'Suria💎 Kenapa anda mesti memilih tudung bawal kami?? kerana.. ⬇⬇⬇ ✔Material, BAWAL 100% jenis cotton voile japan bukan kanggaroo, Artie, hidayu dan airis, jangan keliru ye de'suria is de'suria ✔ PENAMPILAN anda akan lebih manis, menarik dan cantik kerana material kami senang dibentuk, xkeras atau lembik ✔HARGA sangat berpatutan sesuai dengan jenis design yang kami tawarkan dan kuantiti Diamond yang digunakan ✔JAHITAN Claim tepi kemas dan cantik ✔MUDAH digosok dan batu tidak mudah tertanggal kerana De'suria menggunakan teknik gam super glue ▶ Jangan terkejut kerana kebanyakan feedback yang kami terima dari penggemar tudung bawal bersetuju bahawa tudung bawal diamond exclusive by de'suria boleh membuatkan anda kelihatan muda dari umur asal..wahhh 😱 For fast respond just klik link👇👇👇 www.wasap.my/60139624926/ . www.wasap.my/60139624926/ . www.wasap.my/60139624926/ #desuria  #bawaldiamondexclusive  #bawalviral  #stokisdesuriaterengganu  #agendropshipwanted  #bidang45  #bidang55  #bawalmahkota  #bawalbatu 
Dua tiga kucing berlari,
Mana nak sama sikucing belang... Dua tiga boleh Ku Cari,
Mana nk sama dgn kualiti #desuria..😍😍 Nah u ollsss.....
Design cantik² yg bakal menggoda peminat bawal.... Kenapa tgk jer,
Moh ler order sebelum kehabisan stok

Opssss...
Pastikan De'Suria, Baru beli...
Baru ade ummmphhhh...hehe
Pm.. +60145416481

#bawaldesuria
#bawaldiamondmurah 
#bawaldiamondexclusive 
#bawalmurah
Dua tiga kucing berlari, Mana nak sama sikucing belang... Dua tiga boleh Ku Cari, Mana nk sama dgn kualiti #desuria ..😍😍 Nah u ollsss..... Design cantik² yg bakal menggoda peminat bawal.... Kenapa tgk jer, Moh ler order sebelum kehabisan stok Opssss... Pastikan De'Suria, Baru beli... Baru ade ummmphhhh...hehe Pm.. +60145416481 #bawaldesuria  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondexclusive  #bawalmurah 
Dua tiga kucing berlari,
Mana nak sama sikucing belang... Dua tiga boleh Ku Cari,
Mana nk sama dgn kualiti #desuria..😍😍 Nah u ollsss.....
Design cantik² yg bakal menggoda peminat bawal.... Kenapa tgk jer,
Moh ler order sebelum kehabisan stok

Opssss...
Pastikan De'Suria, Baru beli...
Baru ade ummmphhhh...hehe
Pm.. +60145416481

#bawaldesuria
#bawaldiamondmurah 
#bawaldiamondexclusive 
#bawalmurah
Dua tiga kucing berlari, Mana nak sama sikucing belang... Dua tiga boleh Ku Cari, Mana nk sama dgn kualiti #desuria ..😍😍 Nah u ollsss..... Design cantik² yg bakal menggoda peminat bawal.... Kenapa tgk jer, Moh ler order sebelum kehabisan stok Opssss... Pastikan De'Suria, Baru beli... Baru ade ummmphhhh...hehe Pm.. +60145416481 #bawaldesuria  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondexclusive  #bawalmurah 
Dua tiga kucing berlari,
Mana nak sama sikucing belang... Dua tiga boleh Ku Cari,
Mana nk sama dgn kualiti #desuria..😍😍 Nah u ollsss.....
Design cantik² yg bakal menggoda peminat bawal.... Kenapa tgk jer,
Moh ler order sebelum kehabisan stok

Opssss...
Pastikan De'Suria, Baru beli...
Baru ade ummmphhhh...hehe
Pm.. +60145416481

#bawaldesuria
#bawaldiamondmurah 
#bawaldiamondexclusive 
#bawalmurah
Dua tiga kucing berlari, Mana nak sama sikucing belang... Dua tiga boleh Ku Cari, Mana nk sama dgn kualiti #desuria ..😍😍 Nah u ollsss..... Design cantik² yg bakal menggoda peminat bawal.... Kenapa tgk jer, Moh ler order sebelum kehabisan stok Opssss... Pastikan De'Suria, Baru beli... Baru ade ummmphhhh...hehe Pm.. +60145416481 #bawaldesuria  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondexclusive  #bawalmurah 
Dua tiga kucing berlari,
Mana nak sama sikucing belang... Dua tiga boleh Ku Cari,
Mana nk sama dgn kualiti #desuria..😍😍 Nah u ollsss.....
Design cantik² yg bakal menggoda peminat bawal.... Kenapa tgk jer,
Moh ler order sebelum kehabisan stok

Opssss...
Pastikan De'Suria, Baru beli...
Baru ade ummmphhhh...hehe
Pm.. +60145416481

#bawaldesuria
#bawaldiamondmurah 
#bawaldiamondexclusive 
#bawalmurah
Dua tiga kucing berlari, Mana nak sama sikucing belang... Dua tiga boleh Ku Cari, Mana nk sama dgn kualiti #desuria ..😍😍 Nah u ollsss..... Design cantik² yg bakal menggoda peminat bawal.... Kenapa tgk jer, Moh ler order sebelum kehabisan stok Opssss... Pastikan De'Suria, Baru beli... Baru ade ummmphhhh...hehe Pm.. +60145416481 #bawaldesuria  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondexclusive  #bawalmurah 
Dua tiga kucing berlari,
Mana nak sama sikucing belang... Dua tiga boleh Ku Cari,
Mana nk sama dgn kualiti #desuria..😍😍 Nah u ollsss.....
Design cantik² yg bakal menggoda peminat bawal.... Kenapa tgk jer,
Moh ler order sebelum kehabisan stok

Opssss...
Pastikan De'Suria, Baru beli...
Baru ade ummmphhhh...hehe
Pm.. +60145416481

#bawaldesuria
#bawaldiamondmurah 
#bawaldiamondexclusive 
#bawalmurah
Dua tiga kucing berlari, Mana nak sama sikucing belang... Dua tiga boleh Ku Cari, Mana nk sama dgn kualiti #desuria ..😍😍 Nah u ollsss..... Design cantik² yg bakal menggoda peminat bawal.... Kenapa tgk jer, Moh ler order sebelum kehabisan stok Opssss... Pastikan De'Suria, Baru beli... Baru ade ummmphhhh...hehe Pm.. +60145416481 #bawaldesuria  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondexclusive  #bawalmurah 
Dua tiga kucing berlari,
Mana nak sama sikucing belang... Dua tiga boleh Ku Cari,
Mana nk sama dgn kualiti #desuria..😍😍 Nah u ollsss.....
Design cantik² yg bakal menggoda peminat bawal.... Kenapa tgk jer,
Moh ler order sebelum kehabisan stok

Opssss...
Pastikan De'Suria, Baru beli...
Baru ade ummmphhhh...hehe
Pm.. +60145416481

#bawaldesuria
#bawaldiamondmurah 
#bawaldiamondexclusive 
#bawalmurah
Dua tiga kucing berlari, Mana nak sama sikucing belang... Dua tiga boleh Ku Cari, Mana nk sama dgn kualiti #desuria ..😍😍 Nah u ollsss..... Design cantik² yg bakal menggoda peminat bawal.... Kenapa tgk jer, Moh ler order sebelum kehabisan stok Opssss... Pastikan De'Suria, Baru beli... Baru ade ummmphhhh...hehe Pm.. +60145416481 #bawaldesuria  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondexclusive  #bawalmurah 
Dua tiga kucing berlari,
Mana nak sama sikucing belang... Dua tiga boleh Ku Cari,
Mana nk sama dgn kualiti #desuria..😍😍 Nah u ollsss.....
Design cantik² yg bakal menggoda peminat bawal.... Kenapa tgk jer,
Moh ler order sebelum kehabisan stok

Opssss...
Pastikan De'Suria, Baru beli...
Baru ade ummmphhhh...hehe
Pm.. +60145416481

#bawaldesuria
#bawaldiamondmurah 
#bawaldiamondexclusive 
#bawalmurah
Dua tiga kucing berlari, Mana nak sama sikucing belang... Dua tiga boleh Ku Cari, Mana nk sama dgn kualiti #desuria ..😍😍 Nah u ollsss..... Design cantik² yg bakal menggoda peminat bawal.... Kenapa tgk jer, Moh ler order sebelum kehabisan stok Opssss... Pastikan De'Suria, Baru beli... Baru ade ummmphhhh...hehe Pm.. +60145416481 #bawaldesuria  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondexclusive  #bawalmurah 
BAWAL PLAIN BY DE'SURIA COLLECTION 🔹kain cotton jenis cotton voile Jepun
🔹selesa dipakai
🔹mudah dibentuk
🔹harga berbaloi
🔹jahitan claim tepi kemas dan cantik.

Pastikan Ori De'suria baru beli 😍

Berminat klik link 👇👇👇yer syg²😘

www.wasap.my/601129366026/
www.wasap.my/601129366026/
www.wasap.my/601129366026/

#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
#bidang45
#bidang55
#bawalplain
#ejenputrajaya
#dropshipdiperlukan
BAWAL PLAIN BY DE'SURIA COLLECTION 🔹kain cotton jenis cotton voile Jepun
🔹selesa dipakai
🔹mudah dibentuk
🔹harga berbaloi
🔹jahitan claim tepi kemas dan cantik.

Pastikan Ori De'suria baru beli 😍

Berminat klik link 👇👇👇yer syg²😘

www.wasap.my/601129366026/
www.wasap.my/601129366026/
www.wasap.my/601129366026/

#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
#bidang45
#bidang55
#bawalplain
#ejenputrajaya
#dropshipdiperlukan
BAWAL PLAIN BY DE'SURIA COLLECTION 🔹kain cotton jenis cotton voile Jepun
🔹selesa dipakai
🔹mudah dibentuk
🔹harga berbaloi
🔹jahitan claim tepi kemas dan cantik.

Pastikan Ori De'suria baru beli 😍

Berminat klik link 👇👇👇yer syg²😘

www.wasap.my/601129366026/
www.wasap.my/601129366026/
www.wasap.my/601129366026/

#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
#bidang45
#bidang55
#bawalplain
#ejenputrajaya
#dropshipdiperlukan
BAWAL PLAIN BY DE'SURIA COLLECTION 🔹kain cotton jenis cotton voile Jepun
🔹selesa dipakai
🔹mudah dibentuk
🔹harga berbaloi
🔹jahitan claim tepi kemas dan cantik.

Pastikan Ori De'suria baru beli 😍

Berminat klik link 👇👇👇yer syg²😘

www.wasap.my/601129366026/
www.wasap.my/601129366026/
www.wasap.my/601129366026/

#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
#bidang45
#bidang55
#bawalplain
#ejenputrajaya
#dropshipdiperlukan
BAWAL PLAIN BY DE'SURIA COLLECTION 🔹kain cotton jenis cotton voile Jepun
🔹selesa dipakai
🔹mudah dibentuk
🔹harga berbaloi
🔹jahitan claim tepi kemas dan cantik.

Pastikan Ori De'suria baru beli 😍

Berminat klik link 👇👇👇yer syg²😘

www.wasap.my/601129366026/
www.wasap.my/601129366026/
www.wasap.my/601129366026/

#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
#bidang45
#bidang55
#bawalplain
#ejenputrajaya
#dropshipdiperlukan
BAWAL PLAIN BY DE'SURIA COLLECTION 🔹kain cotton jenis cotton voile Jepun
🔹selesa dipakai
🔹mudah dibentuk
🔹harga berbaloi
🔹jahitan claim tepi kemas dan cantik.

Pastikan Ori De'suria baru beli 😍

Berminat klik link 👇👇👇yer syg²😘

www.wasap.my/601129366026/
www.wasap.my/601129366026/
www.wasap.my/601129366026/

#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
#bidang45
#bidang55
#bawalplain
#ejenputrajaya
#dropshipdiperlukan
BAWAL PLAIN BY DE'SURIA COLLECTION 🔹kain cotton jenis cotton voile Jepun
🔹selesa dipakai
🔹mudah dibentuk
🔹harga berbaloi
🔹jahitan claim tepi kemas dan cantik.

Pastikan Ori De'suria baru beli 😍

Berminat klik link 👇👇👇yer syg²😘

www.wasap.my/601129366026/
www.wasap.my/601129366026/
www.wasap.my/601129366026/

#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
#bidang45
#bidang55
#bawalplain
#ejenputrajaya
#dropshipdiperlukan
BAWAL PLAIN BY DE'SURIA COLLECTION 🔹kain cotton jenis cotton voile Jepun
🔹selesa dipakai
🔹mudah dibentuk
🔹harga berbaloi
🔹jahitan claim tepi kemas dan cantik.

Pastikan Ori De'suria baru beli 😍

Berminat klik link 👇👇👇yer syg²😘

www.wasap.my/601129366026/
www.wasap.my/601129366026/
www.wasap.my/601129366026/

#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
#bidang45
#bidang55
#bawalplain
#ejenputrajaya
#dropshipdiperlukan
BAWAL PLAIN BY DE'SURIA COLLECTION 🔹kain cotton jenis cotton voile Jepun
🔹selesa dipakai
🔹mudah dibentuk
🔹harga berbaloi
🔹jahitan claim tepi kemas dan cantik.

Pastikan Ori De'suria baru beli 😍

Berminat klik link 👇👇👇yer syg²😘

www.wasap.my/601129366026/
www.wasap.my/601129366026/
www.wasap.my/601129366026/

#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
#bidang45
#bidang55
#bawalplain
#ejenputrajaya
#dropshipdiperlukan
BAWAL PLAIN BY DE'SURIA COLLECTION 🔹kain cotton jenis cotton voile Jepun
🔹selesa dipakai
🔹mudah dibentuk
🔹harga berbaloi
🔹jahitan claim tepi kemas dan cantik.

Pastikan Ori De'suria baru beli 😍

Berminat klik link 👇👇👇yer syg²😘

www.wasap.my/601129366026/
www.wasap.my/601129366026/
www.wasap.my/601129366026/

#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
#bidang45
#bidang55
#bawalplain
#ejenputrajaya
#dropshipdiperlukan
BAWAL PLAIN BY DE'SURIA COLLECTION 🔹kain cotton jenis cotton voile Jepun
🔹selesa dipakai
🔹mudah dibentuk
🔹harga berbaloi
🔹jahitan claim tepi kemas dan cantik.

Pastikan Ori De'suria baru beli 😍

Berminat klik link 👇👇👇yer syg²😘

www.wasap.my/601129366026/
www.wasap.my/601129366026/
www.wasap.my/601129366026/

#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
#bidang45
#bidang55
#bawalplain
#ejenputrajaya
#dropshipdiperlukan
BAWAL PLAIN BY DE'SURIA COLLECTION 🔹kain cotton jenis cotton voile Jepun
🔹selesa dipakai
🔹mudah dibentuk
🔹harga berbaloi
🔹jahitan claim tepi kemas dan cantik.

Pastikan Ori De'suria baru beli 😍

Berminat klik link 👇👇👇yer syg²😘

www.wasap.my/601129366026/
www.wasap.my/601129366026/
www.wasap.my/601129366026/

#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
#bidang45
#bidang55
#bawalplain
#ejenputrajaya
#dropshipdiperlukan
BAWAL PLAIN BY DE'SURIA COLLECTION 🔹kain cotton jenis cotton voile Jepun
🔹selesa dipakai
🔹mudah dibentuk
🔹harga berbaloi
🔹jahitan claim tepi kemas dan cantik.

Pastikan Ori De'suria baru beli 😍

Berminat klik link 👇👇👇yer syg²😘

www.wasap.my/60139624926/
www.wasap.my/60139624926/
www.wasap.my/60139624926/

#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
#bidang45
#bidang55
#bawalplain
#stokisdesuriaterengganu
BAWAL PLAIN BY DE'SURIA COLLECTION 🔹kain cotton jenis cotton voile Jepun
🔹selesa dipakai
🔹mudah dibentuk
🔹harga berbaloi
🔹jahitan claim tepi kemas dan cantik.

Pastikan Ori De'suria baru beli 😍

Berminat klik link 👇👇👇yer syg²😘

www.wasap.my/60139624926/
www.wasap.my/60139624926/
www.wasap.my/60139624926/

#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
#bidang45
#bidang55
#bawalplain
#stokisdesuriaterengganu
BAWAL PLAIN BY DE'SURIA COLLECTION 🔹kain cotton jenis cotton voile Jepun
🔹selesa dipakai
🔹mudah dibentuk
🔹harga berbaloi
🔹jahitan claim tepi kemas dan cantik.

Pastikan Ori De'suria baru beli 😍

Berminat klik link 👇👇👇yer syg²😘

www.wasap.my/60139624926/
www.wasap.my/60139624926/
www.wasap.my/60139624926/

#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
#bidang45
#bidang55
#bawalplain
#stokisdesuriaterengganu
BAWAL PLAIN BY DE'SURIA COLLECTION 🔹kain cotton jenis cotton voile Jepun
🔹selesa dipakai
🔹mudah dibentuk
🔹harga berbaloi
🔹jahitan claim tepi kemas dan cantik.

Pastikan Ori De'suria baru beli 😍

Berminat klik link 👇👇👇yer syg²😘

www.wasap.my/60139624926/
www.wasap.my/60139624926/
www.wasap.my/60139624926/

#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
#bidang45
#bidang55
#bawalplain
#stokisdesuriaterengganu
BAWAL PLAIN BY DE'SURIA COLLECTION 🔹kain cotton jenis cotton voile Jepun
🔹selesa dipakai
🔹mudah dibentuk
🔹harga berbaloi
🔹jahitan claim tepi kemas dan cantik.

Pastikan Ori De'suria baru beli 😍

Berminat klik link 👇👇👇yer syg²😘

www.wasap.my/60139624926/
www.wasap.my/60139624926/
www.wasap.my/60139624926/

#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
#bidang45
#bidang55
#bawalplain
#stokisdesuriaterengganu
BAWAL PLAIN BY DE'SURIA COLLECTION 🔹kain cotton jenis cotton voile Jepun
🔹selesa dipakai
🔹mudah dibentuk
🔹harga berbaloi
🔹jahitan claim tepi kemas dan cantik.

Pastikan Ori De'suria baru beli 😍

Berminat klik link 👇👇👇yer syg²😘

www.wasap.my/60139624926/
www.wasap.my/60139624926/
www.wasap.my/60139624926/

#desuria
#bawaldiamondexclusive
#bawalviral
#bidang45
#bidang55
#bawalplain
#stokisdesuriaterengganu
🌷🌷🌷🌷🌷
HELLO BAWAL LOVERS😍
.
New item from
ELSAFIYYA SCARVES
.
🌸ERICA🌸
Plain Bawal Chiffon
.
✅Price: RM15/pc
💝Combo: 4pcs RM12/pc
.
📫Postage: RM8 WM/ RM10 EM
.
🎀Bidang 45
🎀Material: Heavy Chiffon
🎀Kemasan jahitan baby seam
🎀Senang terbentuk
🎀Less ironing, tak mudah kedut
.
Item available utk pembelian secara offline di butik Gedung Glam, Bandar Baru Uda, Jb.
.
Customer yg jauh bleh whatsapp utk order;
🎀+6 012-505 2421
.
#tudungbawal #bawalchiffon #bawalplain #bawaldiamond #bawaldiamondexclusive #bandarbaruuda #johorbahru #johor #shawlpublika #radiusite #bellaammara #jubahsouq #lrccintahati #minaz #minazlovers #lrccintahati #sugarscarf #naelofarhijab #naelofar
🌷🌷🌷🌷🌷 HELLO BAWAL LOVERS😍 . New item from ELSAFIYYA SCARVES . 🌸ERICA🌸 Plain Bawal Chiffon . ✅Price: RM15/pc 💝Combo: 4pcs RM12/pc . 📫Postage: RM8 WM/ RM10 EM . 🎀Bidang 45 🎀Material: Heavy Chiffon 🎀Kemasan jahitan baby seam 🎀Senang terbentuk 🎀Less ironing, tak mudah kedut . Item available utk pembelian secara offline di butik Gedung Glam, Bandar Baru Uda, Jb. . Customer yg jauh bleh whatsapp utk order; 🎀+6 012-505 2421 . #tudungbawal  #bawalchiffon  #bawalplain  #bawaldiamond  #bawaldiamondexclusive  #bandarbaruuda  #johorbahru  #johor  #shawlpublika  #radiusite  #bellaammara  #jubahsouq  #lrccintahati  #minaz  #minazlovers  #lrccintahati  #sugarscarf  #naelofarhijab  #naelofar 
uallss...hakak tayang feedback bawal bunga 3d..
alhamdulillah ..cantik terbentuk bahagian muka.
:
mudah bentuk tu yg utama bagi kita org pompuan nie kan..kalau tudung x jadi mau satu xda mood😂😂
:
terima kasih dear sudi sharing gambar serta feedback

#bawal 
#bawallovers 
#bawallover 
#bawalmurah #bawaldiamondmurah #bawaldiamondtabur #bawaldiamondexclusive #tudung 
#tudungmurah #tudungbawal 
#tutorial 
#tutorialbawal #tudungonline
 #bawalscarf
 #hijab
 #hijabi 
#hijabstyle #hijabdiamondexclusive #hijabfashion
uallss...hakak tayang feedback bawal bunga 3d.. alhamdulillah ..cantik terbentuk bahagian muka. : mudah bentuk tu yg utama bagi kita org pompuan nie kan..kalau tudung x jadi mau satu xda mood😂😂 : terima kasih dear sudi sharing gambar serta feedback #bawal  #bawallovers  #bawallover  #bawalmurah  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondtabur  #bawaldiamondexclusive  #tudung  #tudungmurah  #tudungbawal  #tutorial  #tutorialbawal  #tudungonline  #bawalscarf  #hijab  #hijabi  #hijabstyle  #hijabdiamondexclusive  #hijabfashion 
PEACOCK & WINDMILL
===================
Tabur dan mahkota....dua2 ada...pilih2 mana yg mnjadi idaman hati😍😍... 🎋100% cotton voile jepun...mmg kain tip top...
🎋selesa dipakai & senang dibentuk
🎋jahitan kelim tepi kemas
🎋Batu DMC
🎋susunan manik yg cantik dan kemas...handmade
🎋batu yg tidak mudah tanggal...menggunakan teknik gam super glue... Pastikan De'suria baru beli tau😘

Terus tekan link ni ya sayang2....👇👇👇
www.wasap.my/60179042606

#bawaldiamondexclusive
#desurialovers 
#sayajualonlinemurah #sayatrustedseller #sayatrusteddropship
PEACOCK & WINDMILL =================== Tabur dan mahkota....dua2 ada...pilih2 mana yg mnjadi idaman hati😍😍... 🎋100% cotton voile jepun...mmg kain tip top... 🎋selesa dipakai & senang dibentuk 🎋jahitan kelim tepi kemas 🎋Batu DMC 🎋susunan manik yg cantik dan kemas...handmade 🎋batu yg tidak mudah tanggal...menggunakan teknik gam super glue... Pastikan De'suria baru beli tau😘 Terus tekan link ni ya sayang2....👇👇👇 www.wasap.my/60179042606 #bawaldiamondexclusive  #desurialovers  #sayajualonlinemurah  #sayatrustedseller  #sayatrusteddropship 
PEACOCK & WINDMILL
===================
Tabur dan mahkota....dua2 ada...pilih2 mana yg mnjadi idaman hati😍😍... 🎋100% cotton voile jepun...mmg kain tip top...
🎋selesa dipakai & senang dibentuk
🎋jahitan kelim tepi kemas
🎋Batu DMC
🎋susunan manik yg cantik dan kemas...handmade
🎋batu yg tidak mudah tanggal...menggunakan teknik gam super glue... Pastikan De'suria baru beli tau😘

Terus tekan link ni ya sayang2....👇👇👇
www.wasap.my/60124331023

#bawaldiamondexclusive
#desurialovers 
#dropshipwanted
PEACOCK & WINDMILL =================== Tabur dan mahkota....dua2 ada...pilih2 mana yg mnjadi idaman hati😍😍... 🎋100% cotton voile jepun...mmg kain tip top... 🎋selesa dipakai & senang dibentuk 🎋jahitan kelim tepi kemas 🎋Batu DMC 🎋susunan manik yg cantik dan kemas...handmade 🎋batu yg tidak mudah tanggal...menggunakan teknik gam super glue... Pastikan De'suria baru beli tau😘 Terus tekan link ni ya sayang2....👇👇👇 www.wasap.my/60124331023 #bawaldiamondexclusive  #desurialovers  #dropshipwanted 
🌷🌷🌷🌷🌷
HELLO BAWAL LOVERS😍
.
New item from
ELSAFIYYA SCARVES
.
🌸ERICA🌸
Plain Bawal Chiffon
.
✅Price: RM15/pc
💝Combo: 4pcs RM12/pc
.
📫Postage: RM8 WM/ RM10 EM
.
🎀Bidang 45
🎀Material: Heavy Chiffon
🎀Kemasan jahitan baby seam
🎀Senang terbentuk
🎀Less ironing, tak mudah kedut
.
Item available utk pembelian secara offline di butik Gedung Glam, Bandar Baru Uda, Jb.
.
Customer yg jauh bleh whatsapp utk order;
🎀+6 012-505 2421
.
#tudungbawal #bawalchiffon #bawalplain #bawaldiamond #bawaldiamondexclusive #bandarbaruuda #johorbahru #johor #shawlpublika #radiusite #bellaammara #jubahsouq #lrccintahati #minaz #minazlovers #lrccintahati #sugarscarf #naelofarhijab #naelofar
🌷🌷🌷🌷🌷 HELLO BAWAL LOVERS😍 . New item from ELSAFIYYA SCARVES . 🌸ERICA🌸 Plain Bawal Chiffon . ✅Price: RM15/pc 💝Combo: 4pcs RM12/pc . 📫Postage: RM8 WM/ RM10 EM . 🎀Bidang 45 🎀Material: Heavy Chiffon 🎀Kemasan jahitan baby seam 🎀Senang terbentuk 🎀Less ironing, tak mudah kedut . Item available utk pembelian secara offline di butik Gedung Glam, Bandar Baru Uda, Jb. . Customer yg jauh bleh whatsapp utk order; 🎀+6 012-505 2421 . #tudungbawal  #bawalchiffon  #bawalplain  #bawaldiamond  #bawaldiamondexclusive  #bandarbaruuda  #johorbahru  #johor  #shawlpublika  #radiusite  #bellaammara  #jubahsouq  #lrccintahati  #minaz  #minazlovers  #lrccintahati  #sugarscarf  #naelofarhijab  #naelofar 
🌸 Plain Grid Wideshawl 🌸
.
.
• Price : RM10 each •
.
.
• Material ; Cotton Viscose
• Measurement ; 1.8 m x 1.0 m
.
.
📦 Postage (1-4 pieces)
• Semenanjung - RM8
• Sabah / Sarawak - RM12
.
.
Click the link on profile bio for any inquiries 🤗✨
.
.
#shawlmurahmalaysia #shawlcottonmalaysia #shawlmalaysiamurah #shawlprintedmurah #shawlviscose #bawalmalaysiamurah #tudungmalaysiamurah #tudungmurahmalaysia #bawalkangaroomurah #bawalkangaroomalaysia #bawalkangaroo #snowcapmalaysia #bawaldiamondmurah #bawaldiamondtabur #bawaldiamondexclusive #bawaldiamondmalaysia #bawaldiamond #wideshawlplain #wideshawlmalaysia #wideshawlmurahmalaysia #wideshawlmalaysiamurah #wideshawlcotton #wideshawlcottonmurah
🌸 Plain Grid Wideshawl 🌸 . . • Price : RM10 each • . . • Material ; Cotton Viscose • Measurement ; 1.8 m x 1.0 m . . 📦 Postage (1-4 pieces) • Semenanjung - RM8 • Sabah / Sarawak - RM12 . . Click the link on profile bio for any inquiries 🤗✨ . . #shawlmurahmalaysia  #shawlcottonmalaysia  #shawlmalaysiamurah  #shawlprintedmurah  #shawlviscose  #bawalmalaysiamurah  #tudungmalaysiamurah  #tudungmurahmalaysia  #bawalkangaroomurah  #bawalkangaroomalaysia  #bawalkangaroo  #snowcapmalaysia  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondtabur  #bawaldiamondexclusive  #bawaldiamondmalaysia  #bawaldiamond  #wideshawlplain  #wideshawlmalaysia  #wideshawlmurahmalaysia  #wideshawlmalaysiamurah  #wideshawlcotton  #wideshawlcottonmurah 
🌸 Plain Grid Wideshawl 🌸
.
.
• Price : RM10 each •
.
.
• Material ; Cotton Viscose
• Measurement ; 1.8 m x 1.0 m
.
.
📦 Postage (1-4 pieces)
• Semenanjung - RM8
• Sabah / Sarawak - RM12
.
.
Click the link on profile bio for any inquiries 🤗✨
.
.
#shawlmurahmalaysia #shawlcottonmalaysia #shawlmalaysiamurah #shawlprintedmurah #shawlviscose #bawalmalaysiamurah #tudungmalaysiamurah #tudungmurahmalaysia #bawalkangaroomurah #bawalkangaroomalaysia #bawalkangaroo #snowcapmalaysia #bawaldiamondmurah #bawaldiamondtabur #bawaldiamondexclusive #bawaldiamondmalaysia #bawaldiamond #wideshawlplain #wideshawlmalaysia #wideshawlmurahmalaysia #wideshawlmalaysiamurah #wideshawlcotton #wideshawlcottonmurah
🌸 Plain Grid Wideshawl 🌸 . . • Price : RM10 each • . . • Material ; Cotton Viscose • Measurement ; 1.8 m x 1.0 m . . 📦 Postage (1-4 pieces) • Semenanjung - RM8 • Sabah / Sarawak - RM12 . . Click the link on profile bio for any inquiries 🤗✨ . . #shawlmurahmalaysia  #shawlcottonmalaysia  #shawlmalaysiamurah  #shawlprintedmurah  #shawlviscose  #bawalmalaysiamurah  #tudungmalaysiamurah  #tudungmurahmalaysia  #bawalkangaroomurah  #bawalkangaroomalaysia  #bawalkangaroo  #snowcapmalaysia  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondtabur  #bawaldiamondexclusive  #bawaldiamondmalaysia  #bawaldiamond  #wideshawlplain  #wideshawlmalaysia  #wideshawlmurahmalaysia  #wideshawlmalaysiamurah  #wideshawlcotton  #wideshawlcottonmurah 
🌸 Plain Grid Wideshawl 🌸
.
.
• Price : RM10 each •
.
.
• Material ; Cotton Viscose
• Measurement ; 1.8 m x 1.0 m
.
.
📦 Postage (1-4 pieces)
• Semenanjung - RM8
• Sabah / Sarawak - RM12
.
.
Click the link on profile bio for any inquiries 🤗✨
.
.
#shawlmurahmalaysia #shawlcottonmalaysia #shawlmalaysiamurah #shawlprintedmurah #shawlviscose #bawalmalaysiamurah #tudungmalaysiamurah #tudungmurahmalaysia #bawalkangaroomurah #bawalkangaroomalaysia #bawalkangaroo #snowcapmalaysia #bawaldiamondmurah #bawaldiamondtabur #bawaldiamondexclusive #bawaldiamondmalaysia #bawaldiamond #wideshawlplain #wideshawlmalaysia #wideshawlmurahmalaysia #wideshawlmalaysiamurah #wideshawlcotton #wideshawlcottonmurah
🌸 Plain Grid Wideshawl 🌸 . . • Price : RM10 each • . . • Material ; Cotton Viscose • Measurement ; 1.8 m x 1.0 m . . 📦 Postage (1-4 pieces) • Semenanjung - RM8 • Sabah / Sarawak - RM12 . . Click the link on profile bio for any inquiries 🤗✨ . . #shawlmurahmalaysia  #shawlcottonmalaysia  #shawlmalaysiamurah  #shawlprintedmurah  #shawlviscose  #bawalmalaysiamurah  #tudungmalaysiamurah  #tudungmurahmalaysia  #bawalkangaroomurah  #bawalkangaroomalaysia  #bawalkangaroo  #snowcapmalaysia  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondtabur  #bawaldiamondexclusive  #bawaldiamondmalaysia  #bawaldiamond  #wideshawlplain  #wideshawlmalaysia  #wideshawlmurahmalaysia  #wideshawlmalaysiamurah  #wideshawlcotton  #wideshawlcottonmurah 
🌸 Plain Grid Wideshawl 🌸
.
.
• Price : RM10 each •
.
.
• Material ; Cotton Viscose
• Measurement ; 1.8 m x 1.0 m
.
.
📦 Postage (1-4 pieces)
• Semenanjung - RM8
• Sabah / Sarawak - RM12
.
.
Click the link on profile bio for any inquiries 🤗✨
.
.
#shawlmurahmalaysia #shawlcottonmalaysia #shawlmalaysiamurah #shawlprintedmurah #shawlviscose #bawalmalaysiamurah #tudungmalaysiamurah #tudungmurahmalaysia #bawalkangaroomurah #bawalkangaroomalaysia #bawalkangaroo #snowcapmalaysia #bawaldiamondmurah #bawaldiamondtabur #bawaldiamondexclusive #bawaldiamondmalaysia #bawaldiamond #wideshawlplain #wideshawlmalaysia #wideshawlmurahmalaysia #wideshawlmalaysiamurah #wideshawlcotton #wideshawlcottonmurah
🌸 Plain Grid Wideshawl 🌸 . . • Price : RM10 each • . . • Material ; Cotton Viscose • Measurement ; 1.8 m x 1.0 m . . 📦 Postage (1-4 pieces) • Semenanjung - RM8 • Sabah / Sarawak - RM12 . . Click the link on profile bio for any inquiries 🤗✨ . . #shawlmurahmalaysia  #shawlcottonmalaysia  #shawlmalaysiamurah  #shawlprintedmurah  #shawlviscose  #bawalmalaysiamurah  #tudungmalaysiamurah  #tudungmurahmalaysia  #bawalkangaroomurah  #bawalkangaroomalaysia  #bawalkangaroo  #snowcapmalaysia  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondtabur  #bawaldiamondexclusive  #bawaldiamondmalaysia  #bawaldiamond  #wideshawlplain  #wideshawlmalaysia  #wideshawlmurahmalaysia  #wideshawlmalaysiamurah  #wideshawlcotton  #wideshawlcottonmurah 
Raya cina tak lama lagi.. Mesti banyak kenduri2 yang nak pergi.
Ada yang nak pakai tudung sedondon,ada jgk yg nak tudung matching dgn baju..
Jangan risau #Desuria kan ada😘😘 Apa yg istimewanya tudung bawal diamond by De'suria ni? 🍒lebih 50 design dan warna yang boleh dipilih
🍒kain cotton jenis cotton voile Jepun
🍒selesa dipakai
🍒mudah bentuk
🍒harga berbaloi
🍒jahitan claim tepi kemas dan cantik.
🍒batu DMC
🍒batu yang tak mudah tanggal kerana menggunakn teknik gam super glue.
🍒susunan manik yang cantik dan tersusun

Pastikan De'suria baru beli tau😍

nak order camna??? Tak payah nak save2 nombor wasap ...terus je tekan link wasap ni ya sayang2 👇👇👇👇
www.wasap.my/60179042606/berminatdesuria

#BawalDiamondExclusive #bawalplain #bawalorikelantan #sayadropshipsah #sayatrustedseller #trusteddropshipper #sayajualonlinemurah #sayajual #onlinesaller #onlineshopping #igshop
Raya cina tak lama lagi.. Mesti banyak kenduri2 yang nak pergi. Ada yang nak pakai tudung sedondon,ada jgk yg nak tudung matching dgn baju.. Jangan risau #Desuria  kan ada😘😘 Apa yg istimewanya tudung bawal diamond by De'suria ni? 🍒lebih 50 design dan warna yang boleh dipilih 🍒kain cotton jenis cotton voile Jepun 🍒selesa dipakai 🍒mudah bentuk 🍒harga berbaloi 🍒jahitan claim tepi kemas dan cantik. 🍒batu DMC 🍒batu yang tak mudah tanggal kerana menggunakn teknik gam super glue. 🍒susunan manik yang cantik dan tersusun Pastikan De'suria baru beli tau😍 nak order camna??? Tak payah nak save2 nombor wasap ...terus je tekan link wasap ni ya sayang2 👇👇👇👇 www.wasap.my/60179042606/berminatdesuria #BawalDiamondExclusive  #bawalplain  #bawalorikelantan  #sayadropshipsah  #sayatrustedseller  #trusteddropshipper  #sayajualonlinemurah  #sayajual  #onlinesaller  #onlineshopping  #igshop 
LATEST UPDATE
ready stock
🌿🌸 bawal tabur batu white silver 🌸🌿 Size 16
Tabur biasa
Bidang 45
Rm25
#bawaldiamondexclusive
#desuriacollection