an online Instagram web viewer

#BerryTeam medias

Photos

То чувство, когда Lil Wayne постит статью про твое видео на фейсбуке! Безумно приятно 😇😻 @jokijokigirl @olkahomyaki @valeriyasteph @liltunechi
#dubkova #berryteam #balletvstwerk #lilwayne
То чувство, когда Lil Wayne постит статью про твое видео на фейсбуке! Безумно приятно 😇😻 @jokijokigirl @olkahomyaki @valeriyasteph @liltunechi #dubkova  #berryteam  #balletvstwerk  #lilwayne 
4 Tips untuk bangun bertenaga di pagi hari!

Selalu kan bila awal pagi macam ni rasa masih tak bermaya dan low mood walaupun dah melantak sepinggan nasi lemak atau pun roti canai.

Haa.

Ni yang nak share pilihan yang lebih baik untuk mulakan hari bertenaga dan mood yang positif.

Pertama, seawal pagi, pastikan minum segelas air kosong atau lebih baik dalam 500ml air kosong. 
Sebab kebanyakan orang memang kurang minum air dan dalam keadaan dehydrated. Dan ini berterusan dari tidur sehingga masuk semula bekerja. 
Badan tak boleh berfungsi dengan baik tanpa air.

Kedua, makan pisang. Pisang ni kalau tengok memang amalan mat salleh. Dieorang siap bawak pegi office bekal pisang untuk sarapan pagi. 
Sebab kandungan khasiat Vitamin B, potassium dan gula yang seimbang dan baik.
Vitamin B memang booster untuk energy release.

Ketiga, khas untuk peminat coklat. Boleh jugak mulakan hari dengan coklat.
Tapi syaratnya, mesti dark chocolate 70% ya!
Kaya dengan magnesium dan zat besi. Dan boleh stimulate release hormon endorphin yakni lagi bertambah mood positif.

Say no to milk chocolate yang biasa tu sebab tinggi lemak dan gula!

Lastly, paling best and simple, lemon essential oil. Boleh hidu dari botol atau diffuse.
Memang terbaik dan paling pantas untuk boost positive mood and energy!

#BERRYteam | Bold Elegant Rare Retire Young
#JohariTalep | Trusted Ronella Distributor
#RonellaEssentialOil | Bukan sekadar "aroma"
#IMprotege | New Apprentice
4 Tips untuk bangun bertenaga di pagi hari! Selalu kan bila awal pagi macam ni rasa masih tak bermaya dan low mood walaupun dah melantak sepinggan nasi lemak atau pun roti canai. Haa. Ni yang nak share pilihan yang lebih baik untuk mulakan hari bertenaga dan mood yang positif. Pertama, seawal pagi, pastikan minum segelas air kosong atau lebih baik dalam 500ml air kosong. Sebab kebanyakan orang memang kurang minum air dan dalam keadaan dehydrated. Dan ini berterusan dari tidur sehingga masuk semula bekerja. Badan tak boleh berfungsi dengan baik tanpa air. Kedua, makan pisang. Pisang ni kalau tengok memang amalan mat salleh. Dieorang siap bawak pegi office bekal pisang untuk sarapan pagi. Sebab kandungan khasiat Vitamin B, potassium dan gula yang seimbang dan baik. Vitamin B memang booster untuk energy release. Ketiga, khas untuk peminat coklat. Boleh jugak mulakan hari dengan coklat. Tapi syaratnya, mesti dark chocolate 70% ya! Kaya dengan magnesium dan zat besi. Dan boleh stimulate release hormon endorphin yakni lagi bertambah mood positif. Say no to milk chocolate yang biasa tu sebab tinggi lemak dan gula! Lastly, paling best and simple, lemon essential oil. Boleh hidu dari botol atau diffuse. Memang terbaik dan paling pantas untuk boost positive mood and energy! #BERRYteam  | Bold Elegant Rare Retire Young #JohariTalep  | Trusted Ronella Distributor #RonellaEssentialOil  | Bukan sekadar "aroma" #IMprotege  | New Apprentice
Off to our Christmas Party 🎉 #berryteam #berrylove #cairnshairsalon #palmcove
Ni haa...
Certified aromatherapist dari Ronellla.

Tn Ammar.

Sempat jumpa n borak

Dia cakap kalau nak claim aromatherapy punya manfaat, kena based on research and journal.. Supaya proven berkesan dan selamat diguna.

#RonellaEssentialOil #AuthorisedRonellaDistributor 
#JohariTalep #BERRYteam #IMprotege
Под дождь попали, шашлык съели, в ванной с манекеном сфотались 😅  #летнийразгуляй #berryteam
Новые лица команды Берри 💪🏼 #cheerleading #berryteam #cheer  #novosibirsk #cheerdancefreestyle
лучшие люди, лучшее место ❤
 еще одна семья ❤💋🍓
#berryteam #cheerleadingnsk
Assalamualaikum.  Hai semua. Tengah dinner ke tue?
.
Malam ni nak share tentang kebaikan dan khasiat #teatree.  Selain terkenal sebagai antiseptik semulajadi, Tea Tree juga boleh digunakan untuk atasi kelemumur dan rambut gugur.

DIY shampoo untuk kelemumur dan rambut gugur.

Caranya mudah jek ⤵️⤵️ 📌📌titiskan 2-3d tea tree essential oil kedalam  shampoo pebret korang.  Shake shake  goncang2 biar sebati.  Gunakan seperti biasa  cuma semasa cuci rambut tu biarkan sekejap.  Kemudian bilas rambut seperti biasa.  Cuci kerap rambut kita untuk pastikan rambut  kita bebas dari kekotoran yang boleh  merosakkan rambut. 
Cubalah.  As easy as 123.  Semoga bermanfaat. "Ronella Care for your health naturally" 🌱🌱🌱 #NazuraMohdIkhshanuddin | Trusted Ronella Distributor
#RonellaEssentialOil | Bukan sekadar "aroma"
#RonellaBabySeries | 💯 natural
#testimonibabybalmRonella 
#IMpreneur | Online Bisnesswomen
#IMprotege | New Apprentice
#BERRYteam | Bold, Elegant, Rare, Retire Young
Assalamualaikum. Hai semua. Tengah dinner ke tue? . Malam ni nak share tentang kebaikan dan khasiat #teatree . Selain terkenal sebagai antiseptik semulajadi, Tea Tree juga boleh digunakan untuk atasi kelemumur dan rambut gugur. DIY shampoo untuk kelemumur dan rambut gugur. Caranya mudah jek ⤵️⤵️ 📌📌titiskan 2-3d tea tree essential oil kedalam shampoo pebret korang. Shake shake goncang2 biar sebati. Gunakan seperti biasa cuma semasa cuci rambut tu biarkan sekejap. Kemudian bilas rambut seperti biasa. Cuci kerap rambut kita untuk pastikan rambut kita bebas dari kekotoran yang boleh merosakkan rambut. Cubalah. As easy as 123. Semoga bermanfaat. "Ronella Care for your health naturally" 🌱🌱🌱 #NazuraMohdIkhshanuddin  | Trusted Ronella Distributor #RonellaEssentialOil  | Bukan sekadar "aroma" #RonellaBabySeries  | 💯 natural #testimonibabybalmRonella  #IMpreneur  | Online Bisnesswomen #IMprotege  | New Apprentice #BERRYteam  | Bold, Elegant, Rare, Retire Young
Harini dapat sharing dari rakan Ronella sendiri. Husband nya mengalami masalah resdung, ashik bersin sahaja, malahan anak nya berusia 12 tahun turut mengalami simptom yang sama. .
.
Dengan izin Allah , dia diffuse Eo Tea Tree untuk insan tersayang. Alhamdulillah , dengan dia² rasa lega hidung.. rumah pula semerbak bau Tea Tree. 😍😍 "In Shaa Allah akan diteruskan sehingga sembuh". Dari kata² itu... Nampaknya saya pun nk try untuk insan tersayang. Mana tahu menjadi Asbab penyembuh masalah resdung 😘😊 "Ronella Care for your health naturally" 🌱🌱🌱 #NazuraIkhshanuddin | Trusted Ronella Distributor
#RonellaEssentialOil | Bukan sekadar "aroma"
#RonellaBabySeries | 💯 natural
#testimonibabybalmRonella 
#IMpreneur | Online Bisnesswomen
#IMprotege | New Apprentice
#BERRYteam | Bold, Elegant, Rare, Retire Young
Harini dapat sharing dari rakan Ronella sendiri. Husband nya mengalami masalah resdung, ashik bersin sahaja, malahan anak nya berusia 12 tahun turut mengalami simptom yang sama. . . Dengan izin Allah , dia diffuse Eo Tea Tree untuk insan tersayang. Alhamdulillah , dengan dia² rasa lega hidung.. rumah pula semerbak bau Tea Tree. 😍😍 "In Shaa Allah akan diteruskan sehingga sembuh". Dari kata² itu... Nampaknya saya pun nk try untuk insan tersayang. Mana tahu menjadi Asbab penyembuh masalah resdung 😘😊 "Ronella Care for your health naturally" 🌱🌱🌱 #NazuraIkhshanuddin  | Trusted Ronella Distributor #RonellaEssentialOil  | Bukan sekadar "aroma" #RonellaBabySeries  | 💯 natural #testimonibabybalmRonella  #IMpreneur  | Online Bisnesswomen #IMprotege  | New Apprentice #BERRYteam  | Bold, Elegant, Rare, Retire Young
Ade yang penah tgk benda ni tak? 
Ni la diffuser yang akan mengeluarkan molekul2 essential oil dan ia akan dilepaskan ke udara bagi membersihkan udara serta bagi penyerapan essential oil melalui sistem pernafasan.

Ia adalah salah satu teknik aplikasi essential oil.

Rugi sape xcuba..saya dh cuba mmg berkesan sgt sgt sgt pd ank2 saya dan seluruh ahli keluarga dalam rumah ni...alhamdulillah skrg kami dpt menjalani hidup ke arah yg lebih sihat dengan jarang2 sakit..kalo sakit pn kejap je..xcaye..kena try dulu br caye 😀😀 "Ronella Care for your health naturally" 🌱🌱🌱 #NazuraIkhshanuddin | Trusted Ronella Distributor
#RonellaEssentialOil | Bukan sekadar "aroma"
#RonellaBabySeries | 💯 natural
#testimonibabybalmRonella 
#IMpreneur | Online Bisnesswomen
#IMprotege | New Apprentice
#BERRYteam | Bold, Elegant, Rare, Retire Young
Ade yang penah tgk benda ni tak? Ni la diffuser yang akan mengeluarkan molekul2 essential oil dan ia akan dilepaskan ke udara bagi membersihkan udara serta bagi penyerapan essential oil melalui sistem pernafasan. Ia adalah salah satu teknik aplikasi essential oil. Rugi sape xcuba..saya dh cuba mmg berkesan sgt sgt sgt pd ank2 saya dan seluruh ahli keluarga dalam rumah ni...alhamdulillah skrg kami dpt menjalani hidup ke arah yg lebih sihat dengan jarang2 sakit..kalo sakit pn kejap je..xcaye..kena try dulu br caye 😀😀 "Ronella Care for your health naturally" 🌱🌱🌱 #NazuraIkhshanuddin  | Trusted Ronella Distributor #RonellaEssentialOil  | Bukan sekadar "aroma" #RonellaBabySeries  | 💯 natural #testimonibabybalmRonella  #IMpreneur  | Online Bisnesswomen #IMprotege  | New Apprentice #BERRYteam  | Bold, Elegant, Rare, Retire Young
Ade yang penah tgk benda ni tak? 
Ni la diffuser yang akan mengeluarkan molekul2 essential oil dan ia akan dilepaskan ke udara bagi membersihkan udara serta bagi penyerapan essential oil melalui sistem pernafasan.

Ia adalah salah satu teknik aplikasi essential oil.

Rugi sape xcuba..saya dh cuba mmg berkesan sgt sgt sgt pd ank2 saya dan seluruh ahli keluarga dalam rumah ni...alhamdulillah skrg kami dpt menjalani hidup ke arah yg lebih sihat dengan jarang2 sakit..kalo sakit pn kejap je..xcaye..kena try dulu br caye 😀😀 "Ronella Care for your health naturally" 🌱🌱🌱 #NazuraIkhshanuddin | Trusted Ronella Distributor
#RonellaEssentialOil | Bukan sekadar "aroma"
#RonellaBabySeries | 💯 natural
#testimonibabybalmRonella 
#IMpreneur | Online Bisnesswomen
#IMprotege | New Apprentice
#BERRYteam | Bold, Elegant, Rare, Retire Young
Ade yang penah tgk benda ni tak? Ni la diffuser yang akan mengeluarkan molekul2 essential oil dan ia akan dilepaskan ke udara bagi membersihkan udara serta bagi penyerapan essential oil melalui sistem pernafasan. Ia adalah salah satu teknik aplikasi essential oil. Rugi sape xcuba..saya dh cuba mmg berkesan sgt sgt sgt pd ank2 saya dan seluruh ahli keluarga dalam rumah ni...alhamdulillah skrg kami dpt menjalani hidup ke arah yg lebih sihat dengan jarang2 sakit..kalo sakit pn kejap je..xcaye..kena try dulu br caye 😀😀 "Ronella Care for your health naturally" 🌱🌱🌱 #NazuraIkhshanuddin  | Trusted Ronella Distributor #RonellaEssentialOil  | Bukan sekadar "aroma" #RonellaBabySeries  | 💯 natural #testimonibabybalmRonella  #IMpreneur  | Online Bisnesswomen #IMprotege  | New Apprentice #BERRYteam  | Bold, Elegant, Rare, Retire Young
Essential oil dari ekstrak tumbuhan.. Pelbagai khasiat Dan kegunaan
#ezinabdghani 
#BERRYteam
Hamboihhh

Lena sungguh dia tidoq smpi leleh ayaq liuq

Jgn ingt org dewasa ja kena terapi 😄 sejak dari baby pun kena terapi juga tau 😉

Barulah 1 family sentiasa sihat selalu

Penyakit berjangkit pun xberani nak dekat tau

#BERRYteam || Bold Elegant Rare Retire Young
#NazuraMohdIkhshanuddin 
#RonellaEssentialOil || Bukan sekadar "aroma"
#IMprotege || New Apprentice
#babybalmronella || 🌹Burpy, Good Night, Breathe, Rushes, Day Out, New Born
Hamboihhh Lena sungguh dia tidoq smpi leleh ayaq liuq Jgn ingt org dewasa ja kena terapi 😄 sejak dari baby pun kena terapi juga tau 😉 Barulah 1 family sentiasa sihat selalu Penyakit berjangkit pun xberani nak dekat tau #BERRYteam  || Bold Elegant Rare Retire Young #NazuraMohdIkhshanuddin  #RonellaEssentialOil  || Bukan sekadar "aroma" #IMprotege  || New Apprentice #babybalmronella  || 🌹Burpy, Good Night, Breathe, Rushes, Day Out, New Born
Pernah tak kita naik hantu bila anak manja kita ssh nk buang hingus sendiri.. Berkali2 kita ajar suh hembus keluar hingus. Tapi tak berjaya juga. 
Suda2 kita yg picit hidung dia kuat dgn kain / tisu supaya hingus tu klua. Siap merah padam hidung anak kita..kita picit.

Cian tau. Nangis dia 😥

#BERRYteam || Bold Elegant Rare Retire Young
#NazuraMohdIkhshanuddin 
#RonellaEssentialOil || Bukan sekadar "aroma"
#IMprotege || New Apprentice
#babybalmronella || 🌹Burpy, Good Night, Breathe, Rushes, Day Out, New Born
Pernah tak kita naik hantu bila anak manja kita ssh nk buang hingus sendiri.. Berkali2 kita ajar suh hembus keluar hingus. Tapi tak berjaya juga. Suda2 kita yg picit hidung dia kuat dgn kain / tisu supaya hingus tu klua. Siap merah padam hidung anak kita..kita picit. Cian tau. Nangis dia 😥 #BERRYteam  || Bold Elegant Rare Retire Young #NazuraMohdIkhshanuddin  #RonellaEssentialOil  || Bukan sekadar "aroma" #IMprotege  || New Apprentice #babybalmronella  || 🌹Burpy, Good Night, Breathe, Rushes, Day Out, New Born
Ada tak manja2 mommy yg alami sakit kulit / ruam 😥

Pedih 😓 merah2 kulit si manja 😥 lagi2 lps mandi. Nangis2 dia menahan pedih 😢

Dah macam2 ubat krim kulit smua dah try tapi masih juga xsembuh

Kadang2 kita pn xtau tahu dan xnak ambil tahu pn isi kandungan dalam krim tue

Tapi x salahkan kita ikhtiar selagi boleh 
Semua penyakit ada ubat penyembuhnya 
In Shaa Allah dgn Izin Dari Allah

#BERRYteam || Bold Elegant Rare Retire Young
#NazuraMohdIkhshanuddin 
#RonellaEssentialOil || Bukan sekadar "aroma"
#IMprotege || New Apprentice
#babybalmronella || 🌹Burpy, Good Night, Breathe, Rushes, Day Out, New Born
Ada tak manja2 mommy yg alami sakit kulit / ruam 😥 Pedih 😓 merah2 kulit si manja 😥 lagi2 lps mandi. Nangis2 dia menahan pedih 😢 Dah macam2 ubat krim kulit smua dah try tapi masih juga xsembuh Kadang2 kita pn xtau tahu dan xnak ambil tahu pn isi kandungan dalam krim tue Tapi x salahkan kita ikhtiar selagi boleh Semua penyakit ada ubat penyembuhnya In Shaa Allah dgn Izin Dari Allah #BERRYteam  || Bold Elegant Rare Retire Young #NazuraMohdIkhshanuddin  #RonellaEssentialOil  || Bukan sekadar "aroma" #IMprotege  || New Apprentice #babybalmronella  || 🌹Burpy, Good Night, Breathe, Rushes, Day Out, New Born
Kenal nyamuk x 
Ke ada yg xkenal nyamuk 😆

Nyamuk ni kan walau dia kecil tp fuhhhh byk tul keburukan dia

Sekarang ni dah x kira nyamuk kat bandar ke kat kampung ke bahayanya tetap sama jea 😯

Sekali dia gigit.. dgn sepantas kilat tgn menghayun skali dpt tampo.. fuhhhh best tul terasa kenikmatan dia ooo 😄

Ni kan pulak anak kecil kita yg kena gigit.. smpi merah bekas kena gigit nyamuk. Bergaru2 sampai melecit.

Selaginya bole kita hindarkan anak2 drpd serangga2 merbahaya di luar sana 😘

#BERRYteam || Bold Elegant Rare Retire Young
#NazuraMohdIkhshanuddin 
#RonellaEssentialOil || Bukan sekadar "aroma"
#IMprotege || New Apprentice
#babybalmronella || 🌹Burpy, Good Night, Breathe, Rushes, Day Out, New Born
Kenal nyamuk x Ke ada yg xkenal nyamuk 😆 Nyamuk ni kan walau dia kecil tp fuhhhh byk tul keburukan dia Sekarang ni dah x kira nyamuk kat bandar ke kat kampung ke bahayanya tetap sama jea 😯 Sekali dia gigit.. dgn sepantas kilat tgn menghayun skali dpt tampo.. fuhhhh best tul terasa kenikmatan dia ooo 😄 Ni kan pulak anak kecil kita yg kena gigit.. smpi merah bekas kena gigit nyamuk. Bergaru2 sampai melecit. Selaginya bole kita hindarkan anak2 drpd serangga2 merbahaya di luar sana 😘 #BERRYteam  || Bold Elegant Rare Retire Young #NazuraMohdIkhshanuddin  #RonellaEssentialOil  || Bukan sekadar "aroma" #IMprotege  || New Apprentice #babybalmronella  || 🌹Burpy, Good Night, Breathe, Rushes, Day Out, New Born
👸Nak kelihatan cantik x ❗
👪Nak anak2 sihat x ❗
👴👵Nak hilangkan sakit2 belakang x ❗
💁Nak hilangkan sengal2 kebas2 bagi IBU MENGANDUNG x ❗
💋Nak awet muda sentiasa x ❗
💆Nak hilangkan STRESS x ❗
😢Nak hilangkan gatal2 x ❗
😩Nak hilangkan selsema x ❗
😷Nak hilangkan batuk2 x ❗
🙅Nak bagi perokok2 kurgkan merokok x ❗
Nak x ❗❗❗
Nak x ❗❗❗
Nak x ❗❗❗ Waaahhhhh banyaknye 😱😱😱 Seriussslyyyy

Ada produk yg boleh diguna oleh smua golongan start dr baby kecik smpi orang dewasa smua available boleh guna product nie.. sebab apa.. sebab 💯% dr bahan semulajadi 👍 
Yg lagi best amik produk ni apply dgn cara ⤵

SAPU2 ✅
ROLL ON ✅
HIDU ✅

NO CHIMICAL ❎
NO ALCOHOL ❎

#BERRYteam || Bold Elegant Rare Retire Young
#NazuraMohdIkhshanuddin 
#RonellaEssentialOil || Bukan sekadar "aroma"
#IMprotege || New Apprentice
#babybalmronella || 🌹Burpy, Good Night, Breathe, Rushes, Day Out, New Born
👸Nak kelihatan cantik x ❗ 👪Nak anak2 sihat x ❗ 👴👵Nak hilangkan sakit2 belakang x ❗ 💁Nak hilangkan sengal2 kebas2 bagi IBU MENGANDUNG x ❗ 💋Nak awet muda sentiasa x ❗ 💆Nak hilangkan STRESS x ❗ 😢Nak hilangkan gatal2 x ❗ 😩Nak hilangkan selsema x ❗ 😷Nak hilangkan batuk2 x ❗ 🙅Nak bagi perokok2 kurgkan merokok x ❗ Nak x ❗❗❗ Nak x ❗❗❗ Nak x ❗❗❗ Waaahhhhh banyaknye 😱😱😱 Seriussslyyyy Ada produk yg boleh diguna oleh smua golongan start dr baby kecik smpi orang dewasa smua available boleh guna product nie.. sebab apa.. sebab 💯% dr bahan semulajadi 👍 Yg lagi best amik produk ni apply dgn cara ⤵ SAPU2 ✅ ROLL ON ✅ HIDU ✅ NO CHIMICAL ❎ NO ALCOHOL ❎ #BERRYteam  || Bold Elegant Rare Retire Young #NazuraMohdIkhshanuddin  #RonellaEssentialOil  || Bukan sekadar "aroma" #IMprotege  || New Apprentice #babybalmronella  || 🌹Burpy, Good Night, Breathe, Rushes, Day Out, New Born
4 Tips untuk bangun bertenaga di pagi hari!

Selalu kan bila awal pagi macam ni rasa masih tak bermaya dan low mood walaupun dah melantak sepinggan nasi lemak atau pun roti canai.

Haa.

Ni yang nak share pilihan yang lebih baik untuk mulakan hari bertenaga dan mood yang positif.

Pertama, seawal pagi, pastikan minum segelas air kosong atau lebih baik dalam 500ml air kosong. 
Sebab kebanyakan orang memang kurang minum air dan dalam keadaan dehydrated. Dan ini berterusan dari tidur sehingga masuk semula bekerja. 
Badan tak boleh berfungsi dengan baik tanpa air.

Kedua, makan pisang. Pisang ni kalau tengok memang amalan mat salleh. Dieorang siap bawak pegi office bekal pisang untuk sarapan pagi. 
Sebab kandungan khasiat Vitamin B, potassium dan gula yang seimbang dan baik.
Vitamin B memang booster untuk energy release.

Ketiga, khas untuk peminat coklat. Boleh jugak mulakan hari dengan coklat.
Tapi syaratnya, mesti dark chocolate 70% ya!
Kaya dengan magnesium dan zat besi. Dan boleh stimulate release hormon endorphin yakni lagi bertambah mood positif.

Say no to milk chocolate yang biasa tu sebab tinggi lemak dan gula!

Lastly, paling best and simple, lemon essential oil. Boleh hidu dari botol atau diffuse.
Memang terbaik dan paling pantas untuk boost positive mood and energy!

#BERRYteam | Bold Elegant Rare Retire Young
#JohariTalep | Trusted Ronella Distributor
#RonellaEssentialOil | Bukan sekadar "aroma"
#IMprotege | New Apprentice
4 Tips untuk bangun bertenaga di pagi hari! Selalu kan bila awal pagi macam ni rasa masih tak bermaya dan low mood walaupun dah melantak sepinggan nasi lemak atau pun roti canai. Haa. Ni yang nak share pilihan yang lebih baik untuk mulakan hari bertenaga dan mood yang positif. Pertama, seawal pagi, pastikan minum segelas air kosong atau lebih baik dalam 500ml air kosong. Sebab kebanyakan orang memang kurang minum air dan dalam keadaan dehydrated. Dan ini berterusan dari tidur sehingga masuk semula bekerja. Badan tak boleh berfungsi dengan baik tanpa air. Kedua, makan pisang. Pisang ni kalau tengok memang amalan mat salleh. Dieorang siap bawak pegi office bekal pisang untuk sarapan pagi. Sebab kandungan khasiat Vitamin B, potassium dan gula yang seimbang dan baik. Vitamin B memang booster untuk energy release. Ketiga, khas untuk peminat coklat. Boleh jugak mulakan hari dengan coklat. Tapi syaratnya, mesti dark chocolate 70% ya! Kaya dengan magnesium dan zat besi. Dan boleh stimulate release hormon endorphin yakni lagi bertambah mood positif. Say no to milk chocolate yang biasa tu sebab tinggi lemak dan gula! Lastly, paling best and simple, lemon essential oil. Boleh hidu dari botol atau diffuse. Memang terbaik dan paling pantas untuk boost positive mood and energy! #BERRYteam  | Bold Elegant Rare Retire Young #JohariTalep  | Trusted Ronella Distributor #RonellaEssentialOil  | Bukan sekadar "aroma" #IMprotege  | New Apprentice
Pada ketika ingin memulakan sesuatu kadang ada pelbagai dugaan serta rintangan melintang patah serta menguji kesabaran di pertengahan jalan

Jika KUAT mampu DITEMPUH
Jika RAPUH pastinya JATUH

Cari KEKUATAN yang ABADI
minta dari Ilahi
pastinya ilham dan jalan Allah akan beri

Hebatnya kita bukan sebab "kita"
Tetapi atas izin Allah dan kasih sayangNya

Berpaut "kuat" pada yang "abadi"
insyaAllah pasti "terbang tinggi"

Man jadda wa jada
Kun faya kun

Anda PASTI BERJAYA!
💪💪💪 Salam Kejayaan Mewangi❤️
#AtiyahZahirah
#IMpreneur| Creating Online Marketing Leaders
#IMprotege | New Apprentice
#BERRYteam | Bold, Elegant, Rare, Retire Young
#RonellaEssentialOil | Bukan sekadar "aroma"
Pada ketika ingin memulakan sesuatu kadang ada pelbagai dugaan serta rintangan melintang patah serta menguji kesabaran di pertengahan jalan Jika KUAT mampu DITEMPUH Jika RAPUH pastinya JATUH Cari KEKUATAN yang ABADI minta dari Ilahi pastinya ilham dan jalan Allah akan beri Hebatnya kita bukan sebab "kita" Tetapi atas izin Allah dan kasih sayangNya Berpaut "kuat" pada yang "abadi" insyaAllah pasti "terbang tinggi" Man jadda wa jada Kun faya kun Anda PASTI BERJAYA! 💪💪💪 Salam Kejayaan Mewangi❤️ #AtiyahZahirah  #IMpreneur | Creating Online Marketing Leaders #IMprotege  | New Apprentice #BERRYteam  | Bold, Elegant, Rare, Retire Young #RonellaEssentialOil  | Bukan sekadar "aroma"
Mommy jom kasi anak selesa..
#ronellaessentialoil 
#ronellababybalm 
#ronella
#BERRYteam
Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum wbt buat semua sahabat hebat!

Semoga dikurniakan rezeki yang melimpah lagi luas dengan izin Allah SWT. 
Good Morning!😍 #AtiyahZahirah
#IMpreneur | Creating Online Marketing Leaders
#IMprotege | New Apprentice
#BERRYteam | Bold, Elegant, Rare, Retire Young
#RonellaEssentialOil| Bukan sekadar "aroma"
Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum wbt buat semua sahabat hebat! Semoga dikurniakan rezeki yang melimpah lagi luas dengan izin Allah SWT. Good Morning!😍 #AtiyahZahirah  #IMpreneur  | Creating Online Marketing Leaders #IMprotege  | New Apprentice #BERRYteam  | Bold, Elegant, Rare, Retire Young #RonellaEssentialOil | Bukan sekadar "aroma"
Orang paling rugi adalah orang yang takut untuk mencuba dan takut gagal.

Kegagalan adalah satu proses untuk capai kejayaan jika kita belajar darinya.

#JohariTalep | Trusted Ronella Distributor
#BERRYteam | Bold Elegant Rare Retire Young
#RonellaEssentialOil | Bukan sekadar "aroma"
#IMprotege | New Apprentice
Orang paling rugi adalah orang yang takut untuk mencuba dan takut gagal. Kegagalan adalah satu proses untuk capai kejayaan jika kita belajar darinya. #JohariTalep  | Trusted Ronella Distributor #BERRYteam  | Bold Elegant Rare Retire Young #RonellaEssentialOil  | Bukan sekadar "aroma" #IMprotege  | New Apprentice
Pause dej dans un endroit très sympa avec mes copines de la Berryteam ! 
Je vous ❤️mes copines ! 
#berryteam #copines #noel #moment #ensemble #chevrechaud #salade #chablis #dejeuner #enville #chateauroux #cafemoustache #berry #instagood #instamood #instafood #igmood #igfood #igplaisir
Si manja anda sering mengalami ruam di anggota badan?
.
Rashes Baby Blend EO akan menyelesaikan masalah si manja dengan segera.
.
Kelebihan-Kelebihan
.
(1) TEA TREE
- Merawat eczema
- Anti kulat dan anti bakteria
.
(2) HELICHRYSUM
- Mencantikkan kulit
- Menghilangkan ruam dan kulit
.
(3) LAVENDER
- Mesra kulit bayi
- Melegakan kesakitan
.
(4) ROSE GERANIUM
- Memulihkan kulit bayi
- Aroma bunga ros mewangikan bayi
.
“Invest sekali, Gune berkali-kali”
.
#AzlinHairi | Ronella Distributer
#BERRYteam | Bold Elegant Rare Retire Young
#IMpreneur | Creating Online Marketing Leader
#RonellaEssentialOil | Bukan Sekadar “Aroma”
#RonellaBabyBlendEO | For Your Little One
#azlin_0194447374
Si manja anda sering mengalami ruam di anggota badan? . Rashes Baby Blend EO akan menyelesaikan masalah si manja dengan segera. . Kelebihan-Kelebihan . (1) TEA TREE - Merawat eczema - Anti kulat dan anti bakteria . (2) HELICHRYSUM - Mencantikkan kulit - Menghilangkan ruam dan kulit . (3) LAVENDER - Mesra kulit bayi - Melegakan kesakitan . (4) ROSE GERANIUM - Memulihkan kulit bayi - Aroma bunga ros mewangikan bayi . “Invest sekali, Gune berkali-kali” . #AzlinHairi  | Ronella Distributer #BERRYteam  | Bold Elegant Rare Retire Young #IMpreneur  | Creating Online Marketing Leader #RonellaEssentialOil  | Bukan Sekadar “Aroma” #RonellaBabyBlendEO  | For Your Little One #azlin_0194447374 
🌼Baby balm Day Out🌼
==================== 📍Baby balm ni kan sesuai sangat tau kalau ibu2 calit kat anak2 sebelum keluar rumah or sebelum keluar riadah petang-petang, calitkan aje sikit.. 📍Yang bestnya,baby balm ni boleh elakkan serangga gigit anak2 sebab dalam balm ni ade citronella. 
Ibu saya dah urut2 dengan baby balm day out..yeahhhh 
Jomm baby wafi gerak dulu..❤ ke Kampar kita👍

#BERRYteam || Bold Elegant Rare Retire Young
#NorashikinAbdManaf || ibu Elyssa & Wafi
#RonellaEssentialOil || Bukan sekadar "aroma"
#IMprotege || New Apprentice
#babybalmronella || 🌹Burpy, Good Night, Breathe, Rushes, Day Out, New Born
🌼Baby balm Day Out🌼 ==================== 📍Baby balm ni kan sesuai sangat tau kalau ibu2 calit kat anak2 sebelum keluar rumah or sebelum keluar riadah petang-petang, calitkan aje sikit.. 📍Yang bestnya,baby balm ni boleh elakkan serangga gigit anak2 sebab dalam balm ni ade citronella. Ibu saya dah urut2 dengan baby balm day out..yeahhhh Jomm baby wafi gerak dulu..❤ ke Kampar kita👍 #BERRYteam  || Bold Elegant Rare Retire Young #NorashikinAbdManaf  || ibu Elyssa & Wafi #RonellaEssentialOil  || Bukan sekadar "aroma" #IMprotege  || New Apprentice #babybalmronella  || 🌹Burpy, Good Night, Breathe, Rushes, Day Out, New Born
Haiiii Assalamualaikum & Good Morning Sabtu day..
Haaaaa!!!! Ada ni haa Nak bersiap siap balik IPOH sebab nak jumpa keluarga tersayang, mil adik ipor n ank ank buah..dah RINDU sesangattt.. And i choose to shine like a diamond 💎
Morning sunshine 🌻☀️ Saya nak doakan sahabat fesbuk  yang baca status pagi ni dimurahkan rezeki melimpah ruah.. Amin Ya Allah Ya Mujib

Ingat! Rezeki tu ada! Cepat atau lambat je. Tapi tetap ada kan.. Smile 😃 “Salam Kejayaan Mewangi”

#Norashikin | Trusted Ronella Distributor
#BERRYteam | Bold Elegant Rare Retire Young
#IMpreneur | Creating Online Marketing Leader
#Ronellababybalmseries | 100%natural
#RonellaEssentialOil | Bukan Sekadar “Aroma”
Haiiii Assalamualaikum & Good Morning Sabtu day.. Haaaaa!!!! Ada ni haa Nak bersiap siap balik IPOH sebab nak jumpa keluarga tersayang, mil adik ipor n ank ank buah..dah RINDU sesangattt.. And i choose to shine like a diamond 💎 Morning sunshine 🌻☀️ Saya nak doakan sahabat fesbuk yang baca status pagi ni dimurahkan rezeki melimpah ruah.. Amin Ya Allah Ya Mujib Ingat! Rezeki tu ada! Cepat atau lambat je. Tapi tetap ada kan.. Smile 😃 “Salam Kejayaan Mewangi” #Norashikin  | Trusted Ronella Distributor #BERRYteam  | Bold Elegant Rare Retire Young #IMpreneur  | Creating Online Marketing Leader #Ronellababybalmseries  | 100%natural #RonellaEssentialOil  | Bukan Sekadar “Aroma”
Sukar mencari penyelesaian untuk kembung perut bayi anda?
.
Gunakan Burpy Baby Blend Out supaya bayi anda kekal aktif dan gembira.
.
Kelebihan-Kelebihan .
(1) GINGER
- Membuang angin
- Membantu masalah pencernaan
.
(2) LEMON
- Mengelakkan nausea
- Memberi kesan imun
.
(3) DILL SEED
- Membantu melegakan sakit perut
- Membantu pencernaan
.
(4) SPEARMINT
- Membantu pencernaan, kolik
- Melegakan sakit perut
.
#azlin_0194447374 
#AzlinHairi | Ronella Distributer
#BERRYteam | Bold Elegant Rare Retire Young
#IMpreneur | Creating Online Marketing Leader
#RonellaEssentialOil | Bukan Sekadar “Aroma”
#RonellaBabyBlendEO | For Your Little One
Sukar mencari penyelesaian untuk kembung perut bayi anda? . Gunakan Burpy Baby Blend Out supaya bayi anda kekal aktif dan gembira. . Kelebihan-Kelebihan . (1) GINGER - Membuang angin - Membantu masalah pencernaan . (2) LEMON - Mengelakkan nausea - Memberi kesan imun . (3) DILL SEED - Membantu melegakan sakit perut - Membantu pencernaan . (4) SPEARMINT - Membantu pencernaan, kolik - Melegakan sakit perut . #azlin_0194447374  #AzlinHairi  | Ronella Distributer #BERRYteam  | Bold Elegant Rare Retire Young #IMpreneur  | Creating Online Marketing Leader #RonellaEssentialOil  | Bukan Sekadar “Aroma” #RonellaBabyBlendEO  | For Your Little One
Assaalamualaikum dan Salam Pagi Jumaat

Do Your Best And The Best Will Come Back To You

#motivasihidup
#motivasidiriku
#motivasibijak
#NazuraMohdIkhshanuddin
#BERRYteam | Bold, Elegant, Rare, Retire Young
#IMpreneur | Creating Online Marketing Leaders
#IMprotege | New Apprentice
#RonellaEssentialOil

Feeling: Ronella EO| 100% pure| Harga mampu milik| whatsapp 0184714580
Inginkan si manja anda ceria dan selamat dari serangga dan bakteria ketika keluar bersiar-siar? 👪
.
Dapatkan Day Out Baby Blend EO segera untuk kegunaan harian si manja anda.
.
Kelebihan-Kelebihan .
(1) Orange
- Menaikkan mood
- Memberi aroma kesegaran
.
(2) Patchouli
- Anti serangga
- Anti bakteria
.
(3) Citronella
- Mengelakkan gigitan nyamuk
- Anti serangga
.
(4) Geranium
- Menstabilkan mood - Memberikan kelegaan
.
(5) Lavender
- Menenangkan bayi
- Melegakan kesakitan
.
“Invest sekali, Gune berkali-kali”
.
#AzlinHairi | Ronella Distributer
#BERRYteam | Bold Elegant Rare Retire Young
#IMpreneur | Creating Online Marketing Leader
#RonellaEssentialOil | Bukan Sekadar “Aroma”
#RonellaBabyBlendEO | For Your Little One
#azlin_0194447374
Inginkan si manja anda ceria dan selamat dari serangga dan bakteria ketika keluar bersiar-siar? 👪 . Dapatkan Day Out Baby Blend EO segera untuk kegunaan harian si manja anda. . Kelebihan-Kelebihan . (1) Orange - Menaikkan mood - Memberi aroma kesegaran . (2) Patchouli - Anti serangga - Anti bakteria . (3) Citronella - Mengelakkan gigitan nyamuk - Anti serangga . (4) Geranium - Menstabilkan mood - Memberikan kelegaan . (5) Lavender - Menenangkan bayi - Melegakan kesakitan . “Invest sekali, Gune berkali-kali” . #AzlinHairi  | Ronella Distributer #BERRYteam  | Bold Elegant Rare Retire Young #IMpreneur  | Creating Online Marketing Leader #RonellaEssentialOil  | Bukan Sekadar “Aroma” #RonellaBabyBlendEO  | For Your Little One #azlin_0194447374 
Salam ceria everyone!!!😍 Semoga rezeki melimpah ruah today!

Follow and set SEE FIRST Facebook Atiyah Zahirah Zainal Abidin. 
#AtiyahZahirah
#IMpreneur | Creating Online Marketing Leaders
#IMprotege | New Apprentice
#RonellaEssentialOil | Bukan sekadar "aroma"
#BERRYteam | Bold, Elegant, Rare, Retire Young
Salam ceria everyone!!!😍 Semoga rezeki melimpah ruah today! Follow and set SEE FIRST Facebook Atiyah Zahirah Zainal Abidin. #AtiyahZahirah  #IMpreneur  | Creating Online Marketing Leaders #IMprotege  | New Apprentice #RonellaEssentialOil  | Bukan sekadar "aroma" #BERRYteam  | Bold, Elegant, Rare, Retire Young
Mainnya di snapgram yahh
Up games! 🙋-this is owner 🔰-play the games! 👻- no ghostie .
❌NO KACANG❌
#berrygame #berryteam #berrysquad
.
.
Contohnya lihat di snapgram nya!
Mainnya di snapgram yahh Up games! 🙋-this is owner 🔰-play the games! 👻- no ghostie . ❌NO KACANG❌ #berrygame  #berryteam  #berrysquad  . . Contohnya lihat di snapgram nya!
Up games! 🙋-this is owner 💧-play the games 👻-no ghostie .
❌NO KACANG❌ 
#berryGame #berryteam #berrysquad
Up games! 🙋-this is owner 💧- play the games ! 👻-no ghostie .
❌NO KACANG❌

#berrygame #berryteam #berrysquad
Assalamualaikum Dan Selamat Pagi
Bekerjalah Kita Sekuatnya
Mencari Sesuap Nasi Utk Keluarga Tercinta
Moga Rezeki DiBerkati Oleh - Nya
Moga Kita Tidak Leka Dengan Rahmat- Nya 😊

#BERRYteam || Bold Elegant Rare Retire Young
#NazuraMohdIkhshanuddin 
#RonellaEssentialOil || Bukan sekadar "aroma"
#IMprotege || New Apprentice
#babybalmronella || 🌹Burpy, Good Night, Breathe, Rushes, Day Out, New Born
Assalamualaikum Dan Selamat Pagi Bekerjalah Kita Sekuatnya Mencari Sesuap Nasi Utk Keluarga Tercinta Moga Rezeki DiBerkati Oleh - Nya Moga Kita Tidak Leka Dengan Rahmat- Nya 😊 #BERRYteam  || Bold Elegant Rare Retire Young #NazuraMohdIkhshanuddin  #RonellaEssentialOil  || Bukan sekadar "aroma" #IMprotege  || New Apprentice #babybalmronella  || 🌹Burpy, Good Night, Breathe, Rushes, Day Out, New Born
Assalamualaikum 
Selamat hari Isnin
Mulakan Hari mu dgn Bismillahirrahmanirrahim 😙

#BERRYteam || Bold Elegant Rare Retire Young
#RonellaEssentialOil || Bukan sekadar "aroma"
#IMprotege || New Apprentice
#babybalmronella || 🌹Burpy, Good Night, Breathe, Rushes, Day Out, New Born
Assalamualaikum Selamat hari Isnin Mulakan Hari mu dgn Bismillahirrahmanirrahim 😙 #BERRYteam  || Bold Elegant Rare Retire Young #RonellaEssentialOil  || Bukan sekadar "aroma" #IMprotege  || New Apprentice #babybalmronella  || 🌹Burpy, Good Night, Breathe, Rushes, Day Out, New Born
Ni haa...
Certified aromatherapist dari Ronellla.

Tn Ammar.

Sempat jumpa n borak

Dia cakap kalau nak claim aromatherapy punya manfaat, kena based on research and journal.. Supaya proven berkesan dan selamat diguna.

#RonellaEssentialOil #AuthorisedRonellaDistributor 
#JohariTalep #BERRYteam #IMprotege
Una settimana fra amici alle @fiammeazzurregiovani con @berardochiarelli #ilprofessionista @ciottigiulio #highjumpman #ffaa #enjoytraining #eravamotreamicialbarchevolevanocambiareilmondo #berryteam #ciottiteam #teamcamossi
Up games ! -this is owner -play this game -no ghostie ❌NO KACANG❌
.
.
#berrygame #berryteam #berrysquad
Up games -this is owner💕 -play the games👌
-no ghostie 👻 ❌NO KACANG❌ .
#berrygame #berryteam #berrysquad
Buntu dan tak tau nak hadiahkan apa utk adik beradik | ipar duai | kawan2 pejabat yg baru bersalin 😱

Apa kata tukarkan trend bagi hadiah set baju / set mandian / kelambu / tilam / botol susu smua2 tue kpd BABY SERIES 1 SET 👍👍👍
Berbaloi sgt2.. Jimat lagi.. Pastu dh xyah dh beli nk segala minyak yuyi.. losyen.. vicks smua bagai.. pakai je Natural Baby Balm nie “Invest sekali, Gune berkali-kali”
#NazuraMohdIkhshanuddin | Ronella Distributor
#RonellaEssentialOil | 💯 Pure Natural
#BERRYteam | Bold Elegant Rare Retire Young
Buntu dan tak tau nak hadiahkan apa utk adik beradik | ipar duai | kawan2 pejabat yg baru bersalin 😱 Apa kata tukarkan trend bagi hadiah set baju / set mandian / kelambu / tilam / botol susu smua2 tue kpd BABY SERIES 1 SET 👍👍👍 Berbaloi sgt2.. Jimat lagi.. Pastu dh xyah dh beli nk segala minyak yuyi.. losyen.. vicks smua bagai.. pakai je Natural Baby Balm nie “Invest sekali, Gune berkali-kali” #NazuraMohdIkhshanuddin  | Ronella Distributor #RonellaEssentialOil  | 💯 Pure Natural #BERRYteam  | Bold Elegant Rare Retire Young
Yang dinanti sudah tiba.
.
Another step ahead to fitness and healthy lifestyle encouragement.
.
Siapa yg ada jugak?
Say 'i'

#JohariTalep #BERRYteam
Yang dinanti sudah tiba. . Another step ahead to fitness and healthy lifestyle encouragement. . Siapa yg ada jugak? Say 'i' #JohariTalep  #BERRYteam 
Bangun pagi2 lps workout smlm
Terus badan rasa sakit2... Siapa pernah rasa?
Angkat tangan n say 'i'
.
Itu maksudnya exercise semalam berkesan..
Otot baru tgh dlm proses nak dijana agar lebih kuat. 
Org kata muscle hypertrophy...
Bila lagi byk muscle, lagi tinggi Basal Metabolic Rate (BMR).
Lagi tinggi BMR, lagi senang nak kurus sbb wktu tgh duduk pun boleh burn fat..
Haha

Tapi jika buat exercise dgn ilmu dan teknik yg betul laa...
.
Kalau dah sakit tak tahan sgt, boleh try Pre Dilute Blend Essential oil Pain X.
.
Terbaik untuk relieve muscle soreness..
Lega bila dah pakai!
Yg sakit sendi lagi la best.
Silap2 boleh goyang2 dangdut lepas sapu.
Haha..
.
Siapa yg tunggu tips nak turun berat badan secara sihat dari pengalaman sy? 
Tolong say 'i'

Cukup org yg nk tahu, sy share nnti.

#BERRYteam | Bold Elegant Rare Retire Young
#JohariTalep
#RonellaEssentialOil | Bukan sekadar "aroma"
#IMprotege | New Apprentice
Bangun pagi2 lps workout smlm Terus badan rasa sakit2... Siapa pernah rasa? Angkat tangan n say 'i' . Itu maksudnya exercise semalam berkesan.. Otot baru tgh dlm proses nak dijana agar lebih kuat. Org kata muscle hypertrophy... Bila lagi byk muscle, lagi tinggi Basal Metabolic Rate (BMR). Lagi tinggi BMR, lagi senang nak kurus sbb wktu tgh duduk pun boleh burn fat.. Haha Tapi jika buat exercise dgn ilmu dan teknik yg betul laa... . Kalau dah sakit tak tahan sgt, boleh try Pre Dilute Blend Essential oil Pain X. . Terbaik untuk relieve muscle soreness.. Lega bila dah pakai! Yg sakit sendi lagi la best. Silap2 boleh goyang2 dangdut lepas sapu. Haha.. . Siapa yg tunggu tips nak turun berat badan secara sihat dari pengalaman sy? Tolong say 'i' Cukup org yg nk tahu, sy share nnti. #BERRYteam  | Bold Elegant Rare Retire Young #JohariTalep  #RonellaEssentialOil  | Bukan sekadar "aroma" #IMprotege  | New Apprentice
Up games ! .
-this is owner 💕
-play the games 👌
-no ghostie 👻
.
❌NO KACANG❌
Clue :
-anak dari @genhalilintar -memiliki abi yang bernama @halilintarasmid dan umi @genifaruk
-anak ke 3 (tiga )
-hobby suka masak .
#berrygame #berryteam #berrysquad
Up games ! . -this is owner 💕 -play the games 👌 -no ghostie 👻 . ❌NO KACANG❌ Clue : -anak dari @genhalilintar -memiliki abi yang bernama @halilintarasmid dan umi @genifaruk -anak ke 3 (tiga ) -hobby suka masak . #berrygame  #berryteam  #berrysquad 
Peluang baru.

Setiap kali kita bangun pagi, itu sebenarnya peluang baru yang Allah bagi untuk kita terus perbaiki diri dan cuba capai matlamat kita.
.
Rancang hari kita sebaiknya agar setiap saat adalah suatu yg memberi manfaat pada diri atau orang lain.

#RonellaEssentialOil
#AuthorisedRonellaDistributor
#Impreneur
#Improtege
#teamRonellaAZ
#BERRYteam
Jom Dapatkan Segera Set Baby Balm Sebagai First Aid Untuk Anak2 Kita 😙😙😙 #RonellaEssentialOil 
#AuthorisedAgent
#Impreneur
#Improtege
#BERRYteam | Bold, Elegant, Rare, Retire Young
Jom Dapatkan Segera Set Baby Balm Sebagai First Aid Untuk Anak2 Kita 😙😙😙 #RonellaEssentialOil 
#AuthorisedAgent
#Impreneur
#Improtege
#BERRYteam | Bold, Elegant, Rare, Retire Young
Jom Dapatkan Segera Set Baby Balm Sebagai First Aid Untuk Anak2 Kita 😙😙😙 #RonellaEssentialOil 
#AuthorisedAgent
#Impreneur
#Improtege
#BERRYteam | Bold, Elegant, Rare, Retire Young
Jom Dapatkan Segera Set Baby Balm Sebagai First Aid Untuk Anak2 Kita 😙😙😙 #RonellaEssentialOil 
#AuthorisedAgent
#Impreneur
#Improtege
#BERRYteam | Bold, Elegant, Rare, Retire Young
Jom Dapatkan Segera Set Baby Balm Sebagai First Aid Untuk Anak2 Kita 😙😙😙 #RonellaEssentialOil 
#AuthorisedAgent
#Impreneur
#Improtege
#BERRYteam | Bold, Elegant, Rare, Retire Young