an online Instagram web viewer

#Cleanser medias

Photos

Ciri- Ciri SVCI
. 
PENCUCI MUKA:
. 
1. Touch points silikon yang lembut dengan 6 intensiti mod pembersihan. Getaran frekuensi tingginya adalah 8x getaran sonik yg berfungsi menghilangkan mekap, debu, kotoran, minyak dan peluh. Ia adalah 10x lebih baik daripada cucian muka mnggunakan tangan

2. Getaran frekuensi rendahnya dapat meransang peredaran darah di kawasan muka terutama kawasan yang berkedut untuk meningkatkan penghasilan kolegen dan elastin yang menyumbang kepada keanjalan kulit. Penggunaan harian adalah digalakkan untuk kulit kombinasi, manakala untuk kulit sensitif, penggunaan 2-3x seminggu adalah memadai. 
URUTAN DAN ANTI PENUAAN
"Silikon Massage Ripples" adalah dicipta untuk mengurut dan meremajakan wajah dengan me lawan tanda2 penuaan. Letakkan alat di bahagian kening, sekitar mata dan pipi dan biarkan getaran dari alat ini mengurut wajah anda Persis rawatan spa. Penggunaan urutan harian dengan mnggunakan alat ini sangat digalakkan untuk mendapatkn kulit yang lebih muda.

SELAMAT DAN SIHAT

Alat ini diperbuat daripada "medical silicone" dan ABS. 
Ia bersifat anti-bakteria dan tiada penukaran komponen diperlukan (no brush-heads replacement needed)

Ia adalah 35x lebih bersih daripada " sonic-cleansing brush" biasa dan mesra pengguna. 
Ia 10x kalis air dengan rekaan "smart wireless charging".
Dapatkan 1 untuk bilik air atau tab Mandi anda dan rasailah kelaian penjagaan kulit muka harian anda
Ciri- Ciri SVCI . PENCUCI MUKA: . 1. Touch points silikon yang lembut dengan 6 intensiti mod pembersihan. Getaran frekuensi tingginya adalah 8x getaran sonik yg berfungsi menghilangkan mekap, debu, kotoran, minyak dan peluh. Ia adalah 10x lebih baik daripada cucian muka mnggunakan tangan 2. Getaran frekuensi rendahnya dapat meransang peredaran darah di kawasan muka terutama kawasan yang berkedut untuk meningkatkan penghasilan kolegen dan elastin yang menyumbang kepada keanjalan kulit. Penggunaan harian adalah digalakkan untuk kulit kombinasi, manakala untuk kulit sensitif, penggunaan 2-3x seminggu adalah memadai. URUTAN DAN ANTI PENUAAN "Silikon Massage Ripples" adalah dicipta untuk mengurut dan meremajakan wajah dengan me lawan tanda2 penuaan. Letakkan alat di bahagian kening, sekitar mata dan pipi dan biarkan getaran dari alat ini mengurut wajah anda Persis rawatan spa. Penggunaan urutan harian dengan mnggunakan alat ini sangat digalakkan untuk mendapatkn kulit yang lebih muda. SELAMAT DAN SIHAT Alat ini diperbuat daripada "medical silicone" dan ABS. Ia bersifat anti-bakteria dan tiada penukaran komponen diperlukan (no brush-heads replacement needed) Ia adalah 35x lebih bersih daripada " sonic-cleansing brush" biasa dan mesra pengguna. Ia 10x kalis air dengan rekaan "smart wireless charging". Dapatkan 1 untuk bilik air atau tab Mandi anda dan rasailah kelaian penjagaan kulit muka harian anda
🌸TIMEWISE MIRACLE SET🌸 
Set ini di panggil Miracle kerana produk ANTI PENUAAN yang amat luar biasa. Menjadikan kulit  LEBIH MUDA dari usia sebenar kerana ianya memang di reka khusus bagi MENGHAPUSKAN KEDUTAN dan menjadikan kulit LEBIH MUDA dan BERSERI..!!! Dengan penggunaan setiap hari Set Miracle ini menawarkan 11 faedah dlm 1 rejimen penjagaan kulit iaitu ;
🎗membersih
🎗menanggalkan sel kulit mati
🎗menyegar
🎗menghidrat
🎗melicin
🎗menegang
🎗melembut
🎗melindungi
🎗mencergaskan
🎗membina semula sel kulit baru
🎗mengurangkan garis halus serta kedutan!

Set TimeWise ini mengandungi:

1) TimeWise 3 in 1 Cleanser - Pencuci yang melakukan tiga tugas iaitu membersih , menanggalkan sel kulit mati dan menyegar.

2) TimeWise Age Fighting Moisturizer - Ramuan khas di dalamnya dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam.

3) TimeWise Day Solution Sunscreen SPF 25 - Melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis kedutan.

4) TimeWise Night Solution - Ramuannya yang terdiri dari mikro kapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksiden, terdapat juga peptida penguat kolagen bersatu utk membantu kulit.. Penggunaan satu set adalah selama 6 - 7 bulan dan keatas. Sgt berbaloi dan jimat utk kulit kita.
.
Ada yg berminat nak tahu lebih lagi? Boleh je whatsapp kami sebagai beauty consultant anda.
.

JOM BAGI YG TERBAEK UTK KULIT WAJAH ANDA

Whatsapp 01111880813
www.wasap.my/601111880813

KERANA DIRIMU BEGITU BERHARGA

#marykay #skincare  #cantik #kulitlicin  #kulitlembut #kulitsegar  #kulitkusam #mudasentiasa #antipenuan #cleanser #moisturizer #skincaremalaysia
🌸TIMEWISE MIRACLE SET🌸 Set ini di panggil Miracle kerana produk ANTI PENUAAN yang amat luar biasa. Menjadikan kulit LEBIH MUDA dari usia sebenar kerana ianya memang di reka khusus bagi MENGHAPUSKAN KEDUTAN dan menjadikan kulit LEBIH MUDA dan BERSERI..!!! Dengan penggunaan setiap hari Set Miracle ini menawarkan 11 faedah dlm 1 rejimen penjagaan kulit iaitu ; 🎗membersih 🎗menanggalkan sel kulit mati 🎗menyegar 🎗menghidrat 🎗melicin 🎗menegang 🎗melembut 🎗melindungi 🎗mencergaskan 🎗membina semula sel kulit baru 🎗mengurangkan garis halus serta kedutan! Set TimeWise ini mengandungi: 1) TimeWise 3 in 1 Cleanser - Pencuci yang melakukan tiga tugas iaitu membersih , menanggalkan sel kulit mati dan menyegar. 2) TimeWise Age Fighting Moisturizer - Ramuan khas di dalamnya dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam. 3) TimeWise Day Solution Sunscreen SPF 25 - Melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis kedutan. 4) TimeWise Night Solution - Ramuannya yang terdiri dari mikro kapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksiden, terdapat juga peptida penguat kolagen bersatu utk membantu kulit.. Penggunaan satu set adalah selama 6 - 7 bulan dan keatas. Sgt berbaloi dan jimat utk kulit kita. . Ada yg berminat nak tahu lebih lagi? Boleh je whatsapp kami sebagai beauty consultant anda. . JOM BAGI YG TERBAEK UTK KULIT WAJAH ANDA Whatsapp 01111880813 www.wasap.my/601111880813 KERANA DIRIMU BEGITU BERHARGA #marykay  #skincare  #cantik  #kulitlicin  #kulitlembut  #kulitsegar  #kulitkusam  #mudasentiasa  #antipenuan  #cleanser  #moisturizer  #skincaremalaysia 
Tips memilih pencuci muka:

1. Pastikan pencuci muka yang tidak terlalu berbuih dan halus.

2. Memilih pencuci muka yang mempunyai ph diantara 5.5-6.5 kerana Ph kulit wajah sedikit berasid. 
3. Elakkan pencuci sabun yang beralkali.

4. Pastikan pencuci khas untuk muka.

Pastikan anda memilih pencuci muka yang sesuai untuk digunakan. Dan boleh mengimbangkan Ph kulit wajah.

Penjagaan muka bermula dari asas iaitu pencuci muka, pastikan pencuci muka yang sesuai dan berkesan untuk memberi kesan maksimum kepada penggunaan produk penjagaan wajah yang anda guna.😻😻 #cleanser
#elysian
#naturalproduk
Tips memilih pencuci muka: 1. Pastikan pencuci muka yang tidak terlalu berbuih dan halus. 2. Memilih pencuci muka yang mempunyai ph diantara 5.5-6.5 kerana Ph kulit wajah sedikit berasid. 3. Elakkan pencuci sabun yang beralkali. 4. Pastikan pencuci khas untuk muka. Pastikan anda memilih pencuci muka yang sesuai untuk digunakan. Dan boleh mengimbangkan Ph kulit wajah. Penjagaan muka bermula dari asas iaitu pencuci muka, pastikan pencuci muka yang sesuai dan berkesan untuk memberi kesan maksimum kepada penggunaan produk penjagaan wajah yang anda guna.😻😻 #cleanser  #elysian  #naturalproduk 
FREE CLEANSER VCGC!

Silicone vibration cleansing instrument
.
Selalunya antara kita guna facial brush kan, apa kata try #silicone ni. Ia vibrate bila mencuci kulit wajah. Boleh pilih nak kelajuan gegaran yang macam mana

Cara guna mudah jea. Cuci muka dengan pencuci pilihan masing-masing. Kemudian ambil alat ini, ON kan dan letakkan di wajah. Tak perlu nak tonyoh kuat. Rasa nak cuci sambil massage kulit, boleh kuatkan halaju vibration. Jangan terlena okayy

Harga promo #RM120 tidak termasuk postage .
Ada 2 pilihan kaler #Pink dan #RoseRed
.
.
Oh yea! *Setiap pembelian promo ini cikpuan akan menerima 1 unit #VitaminCGentleCleanser yang bernilai RM39*

Stok HQ terhad
.
Wassap 📲010-7746473
FREE CLEANSER VCGC! Silicone vibration cleansing instrument . Selalunya antara kita guna facial brush kan, apa kata try #silicone  ni. Ia vibrate bila mencuci kulit wajah. Boleh pilih nak kelajuan gegaran yang macam mana Cara guna mudah jea. Cuci muka dengan pencuci pilihan masing-masing. Kemudian ambil alat ini, ON kan dan letakkan di wajah. Tak perlu nak tonyoh kuat. Rasa nak cuci sambil massage kulit, boleh kuatkan halaju vibration. Jangan terlena okayy Harga promo #RM120  tidak termasuk postage . Ada 2 pilihan kaler #Pink  dan #RoseRed  . . Oh yea! *Setiap pembelian promo ini cikpuan akan menerima 1 unit #VitaminCGentleCleanser  yang bernilai RM39* Stok HQ terhad . Wassap 📲010-7746473
Smart face wash ... anyone???
Smart face wash ... anyone???
Kenapa pencuci muka Mary Kay takde buih?? Cleanser yg khas utk kulit berminyak jer ada buih sikit .
.
Dulu sebelum join Mary Kay, sis macam uolls la..paling suka kalau pencuci muka yg berbuih banyak sebab rasa macam tak cukup bersih jer muka kalau pakai pencuci muka yang tidak berbuih kan😂 .
.
Macam nak cuci kuali la, mesti nak yang banyak sabun yang banyak berbuih baru rasa bersih kan 😅😅. Tapi sayang2 muka kita ni tau bukan macam kuali ye, jangan buat mcm tu ye sayang2 .
.
Lepas tu, kalau boleh nak guna semua jari tangan cuci muka macam cuci kuali jugak kan..Ini paling sedih jangan ye syg, kita guna Beauty finger je ya dan ikut urutan cuci muka yang betul ok👌 .
.
Kalu nak muka betul2 bersih, kena lah pakai berus muka (skinvigorate cleansing brush). Muka pun jadi awet muda dan semestinya lebih sihat 😍😍 dan pilih lah skin care mengikut jenis kulit anda, jgn kulit kering tapi anda pakai yg suitable for all skin type 😅😂 no no no.. nanti hilang lembapan di muka sekaligus membuatkan anda nampak lebih berusia dari umur sebenar anda 😅😭 .
.
ok tu ja sedikit tips dari sis..hihi.. Kalau habis baca, komenlah sikit, adakah tips sis ni membantu anda serba sedikit tentang penjagaan kulit?😁😬 .
.
Kalau berminat nak tahu lebih lanjut tentang skincare mary kay. Mana yg sesuai dengan kulit anda, whatsapp je sis ye. Insyallah sis sedia membantu😘 .
.
☎013 6671986 (Aina)
Mary kay beauty consultant .
.
#marykaymalaysia #pencucimuka #cleanser #cleansermarykay #marykaytimewise #botanicaleffects #skinvigorate #acneclearproof #timewiserepair
Kenapa pencuci muka Mary Kay takde buih?? Cleanser yg khas utk kulit berminyak jer ada buih sikit . . Dulu sebelum join Mary Kay, sis macam uolls la..paling suka kalau pencuci muka yg berbuih banyak sebab rasa macam tak cukup bersih jer muka kalau pakai pencuci muka yang tidak berbuih kan😂 . . Macam nak cuci kuali la, mesti nak yang banyak sabun yang banyak berbuih baru rasa bersih kan 😅😅. Tapi sayang2 muka kita ni tau bukan macam kuali ye, jangan buat mcm tu ye sayang2 . . Lepas tu, kalau boleh nak guna semua jari tangan cuci muka macam cuci kuali jugak kan..Ini paling sedih jangan ye syg, kita guna Beauty finger je ya dan ikut urutan cuci muka yang betul ok👌 . . Kalu nak muka betul2 bersih, kena lah pakai berus muka (skinvigorate cleansing brush). Muka pun jadi awet muda dan semestinya lebih sihat 😍😍 dan pilih lah skin care mengikut jenis kulit anda, jgn kulit kering tapi anda pakai yg suitable for all skin type 😅😂 no no no.. nanti hilang lembapan di muka sekaligus membuatkan anda nampak lebih berusia dari umur sebenar anda 😅😭 . . ok tu ja sedikit tips dari sis..hihi.. Kalau habis baca, komenlah sikit, adakah tips sis ni membantu anda serba sedikit tentang penjagaan kulit?😁😬 . . Kalau berminat nak tahu lebih lanjut tentang skincare mary kay. Mana yg sesuai dengan kulit anda, whatsapp je sis ye. Insyallah sis sedia membantu😘 . . ☎013 6671986 (Aina) Mary kay beauty consultant . . #marykaymalaysia  #pencucimuka  #cleanser  #cleansermarykay  #marykaytimewise  #botanicaleffects  #skinvigorate  #acneclearproof  #timewiserepair 
Selamat siang cantik
Yuukk mulai dari skrg pke cleanser yg sesuai dgn jenis kulit kmu, selain bisa mengatasi masalah kulit kamu, cleanser jafra juga wangi nya enak bgt.. Karna terbuat dari bahan herbal ya yg udah pasti aman dan bisa di gunakan untuk bumil dan busui 😊

Yuk sayangi dan rawat kulitmu mulai dari skrg 😘

For info , konsultasi or order
WA 087828101985 
#jafra #jafraskincare #jaframurah #jafrajakarta #jafraindonesia #mudmask #royaljelly #clearblemish #mimoetjafra #serumRJ #cleanser #cleanserjafra #lipstickjafra #jafralips
Selamat siang cantik Yuukk mulai dari skrg pke cleanser yg sesuai dgn jenis kulit kmu, selain bisa mengatasi masalah kulit kamu, cleanser jafra juga wangi nya enak bgt.. Karna terbuat dari bahan herbal ya yg udah pasti aman dan bisa di gunakan untuk bumil dan busui 😊 Yuk sayangi dan rawat kulitmu mulai dari skrg 😘 For info , konsultasi or order WA 087828101985 #jafra  #jafraskincare  #jaframurah  #jafrajakarta  #jafraindonesia  #mudmask  #royaljelly  #clearblemish  #mimoetjafra  #serumRJ  #cleanser  #cleanserjafra  #lipstickjafra  #jafralips 
Cleanser JAFRA ada bermacam macam jd sesuai kebutuhan kulitmu ...
Karena beda jenis kulit beda solusi 😉
Nah yuk kita beda apa sih fungsi cleanser ???
Cleanser itu untuk membersihkan kulit dari debu dan kotoran yg menempel + untuk menutrisi kulit agar kulit lebih sehat dan ternutrisi ..
Nih penjelasan apa aja bedanya cleanser dari
no 1 -6 👇
1. Cleansing milk 
Cleanser dengan kandungan royal jelly jd cocok untuk kamu yg ingin kulit lebih lembut ,kenyal dan cerah
2. Hydration cleanser 
Cleanser untuk kulit kering bantu lembabkan dan jadikan kulit tampak lebih fresh
3. Balancing cleanser 
Cleanser untuk kulit normal dan kombinasi bantu menutrisi kulit agar makin lembut dan kencang
4. Mattifying cleanser 
Cleanser untuk kulit berminyak dan berjerawat bantu angkat minyak dan atasi jerawat agar tidak semakin meradang
5. Shooting cleanser 
Cleanser untuk kulit sensitif bantu meringankan kulit yg mudah iritasi kembali jadi lebih normal dan gak gampang gatel
6. Brighening cleanser 
Cleanser untuk kulit kering,normal,kusam bantu lembabkan dan cerahkan kulit
Nah nah udah tau kan so yg mana yg kamu butuhkan yuk saatnya ganti cleansermu dengan yg merawat bukan malah bikin kering ... TANYA JAFRA

Wa. 085822453065
Line nieta_narella

#cleanserjafra #cucimukajafra #sabunmukajafra #jafratermurah #jafrabekasi#jaframurah#jafrakonsultan#cleanser #jafra #dailytreatment #dailytreatmentjafra#perawatanharianjafra #jaframudmask #jafraskincare
Cleanser JAFRA ada bermacam macam jd sesuai kebutuhan kulitmu ... Karena beda jenis kulit beda solusi 😉 Nah yuk kita beda apa sih fungsi cleanser ??? Cleanser itu untuk membersihkan kulit dari debu dan kotoran yg menempel + untuk menutrisi kulit agar kulit lebih sehat dan ternutrisi .. Nih penjelasan apa aja bedanya cleanser dari no 1 -6 👇 1. Cleansing milk Cleanser dengan kandungan royal jelly jd cocok untuk kamu yg ingin kulit lebih lembut ,kenyal dan cerah 2. Hydration cleanser Cleanser untuk kulit kering bantu lembabkan dan jadikan kulit tampak lebih fresh 3. Balancing cleanser Cleanser untuk kulit normal dan kombinasi bantu menutrisi kulit agar makin lembut dan kencang 4. Mattifying cleanser Cleanser untuk kulit berminyak dan berjerawat bantu angkat minyak dan atasi jerawat agar tidak semakin meradang 5. Shooting cleanser Cleanser untuk kulit sensitif bantu meringankan kulit yg mudah iritasi kembali jadi lebih normal dan gak gampang gatel 6. Brighening cleanser Cleanser untuk kulit kering,normal,kusam bantu lembabkan dan cerahkan kulit Nah nah udah tau kan so yg mana yg kamu butuhkan yuk saatnya ganti cleansermu dengan yg merawat bukan malah bikin kering ... TANYA JAFRA Wa. 085822453065 Line nieta_narella #cleanserjafra  #cucimukajafra  #sabunmukajafra  #jafratermurah  #jafrabekasi #jaframurah #jafrakonsultan #cleanser  #jafra  #dailytreatment  #dailytreatmentjafra #perawatanharianjafra  #jaframudmask  #jafraskincare 
.
.
[BLUSHER CUSHION NO.1 DI MALAYSIA]. BLUSHER 5 SAAT SIAP?

Dap dap dap je 5 saat dah siap makeup. Boleh zaaassss keluar rumah g dating ! 😍
.
==========================
Apa yang best blusher 5 saat ni?
==========================
1. KEKAL LAMA
2. SESUAI UNTUK SEMUA WARNA KULIT
3. EASY TO WEAR
4. SAIZ
5. HASIL YANG NATURAL
6. HARGA MAMPU MILIK
7. UNTUK MAKE UP ARTIST

WHATSAPP 👉 0195088512 okayy 😘

#pipipink #pipipinkblusher #pipimerah #blusherstick #blusherstickmalaysia #letscantik #meleTOP #letop #nafura #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #nafura #blusher #facestick #mua #makeup #cosmetics #beauty
#makeupartistmalaysia #stickblusher #travelfriendly #honeybeescrub #skrubmadu #honeybeevenomscrub #cleanser #serum #skincare #koreanskincare #facialcleanser #syjualprodukkecantikan
. . [BLUSHER CUSHION NO.1 DI MALAYSIA]. BLUSHER 5 SAAT SIAP? Dap dap dap je 5 saat dah siap makeup. Boleh zaaassss keluar rumah g dating ! 😍 . ========================== Apa yang best blusher 5 saat ni? ========================== 1. KEKAL LAMA 2. SESUAI UNTUK SEMUA WARNA KULIT 3. EASY TO WEAR 4. SAIZ 5. HASIL YANG NATURAL 6. HARGA MAMPU MILIK 7. UNTUK MAKE UP ARTIST WHATSAPP 👉 0195088512 okayy 😘 #pipipink  #pipipinkblusher  #pipimerah  #blusherstick  #blusherstickmalaysia  #letscantik  #meleTOP  #letop  #nafura  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazarpaknilmurah  #nafura  #blusher  #facestick  #mua  #makeup  #cosmetics  #beauty  #makeupartistmalaysia  #stickblusher  #travelfriendly  #honeybeescrub  #skrubmadu  #honeybeevenomscrub  #cleanser  #serum  #skincare  #koreanskincare  #facialcleanser  #syjualprodukkecantikan 
Mau facial tp ngk ribet n terbukti hasilnya?
Pake collaskin cleanser
Produk resmi dr NASA
pst wajah tmbh bersihh..jerawat kabur n makin bersinarrr.... Wa: 081556636623
#collaskin #cleanser #sabunmuka #perwatanwajah #promo #freeongkir #bestseller #purbalingga #kecantikan #pembersihwajah #nasa #naturalnusantara #obatpemutih #creampemutih #grosir #stockistnasa #distributornasa
Act Cream Booster Krim perawatan, merawat kulit hingga ke dalam.
Dengan zat ekstrak alami dan campuran vitamin B3, tidak hanya memutihkan, namun juga menghaluskan, kulit tampak bersih, menghilangkan kusam dan kulit yang kasar.
Meratakan warna kulit. Kulit terasa lembut, segar dan tampak awet muda.
Pori-pori kulit kencang, mengurangi lemak yang berlebihan dari dasar kulit yang merupakan punca jerawat. Dengan formula yang tidak menimbulkan iritasi.
Cocok untuk semua jenis kulit. 
Dengan teknologi “Multisal Multilayer”, dengan memberikan partikel kecil dari Protein Peptide (Palmitoyl Tripeptide-5) untuk mendorong supaya kulit mengeluarkan Collagen, meningkatkan perawatan, menghilangkan kerutan dan kulit terasa lebih kencang.

Info dan pemesanan  bisa hub :
WA : 0878-3397-6508
Line id : prasetyan777

#act #actcollagen #collagen #men #menindonsesia #indonesian #boys #cool #product #perawatan #cleanser
#perawatanwajah  #face #men #indonesiamen #formen #model #indonesia #product #bestseller #saller  #instadaily #instagram #goodquality
Act Cream Booster Krim perawatan, merawat kulit hingga ke dalam. Dengan zat ekstrak alami dan campuran vitamin B3, tidak hanya memutihkan, namun juga menghaluskan, kulit tampak bersih, menghilangkan kusam dan kulit yang kasar. Meratakan warna kulit. Kulit terasa lembut, segar dan tampak awet muda. Pori-pori kulit kencang, mengurangi lemak yang berlebihan dari dasar kulit yang merupakan punca jerawat. Dengan formula yang tidak menimbulkan iritasi. Cocok untuk semua jenis kulit. Dengan teknologi “Multisal Multilayer”, dengan memberikan partikel kecil dari Protein Peptide (Palmitoyl Tripeptide-5) untuk mendorong supaya kulit mengeluarkan Collagen, meningkatkan perawatan, menghilangkan kerutan dan kulit terasa lebih kencang. Info dan pemesanan bisa hub : WA : 0878-3397-6508 Line id : prasetyan777 #act  #actcollagen  #collagen  #men  #menindonsesia  #indonesian  #boys  #cool  #product  #perawatan  #cleanser  #perawatanwajah  #face  #men  #indonesiamen  #formen  #model  #indonesia  #product  #bestseller  #saller  #instadaily  #instagram  #goodquality 
Green/pink clay cleanser 
繼續為秋冬製作天然的潔面產品🤗🌱🌿🍀🌷🌸
天然的綠泥及粉紅泥都是我做潔面膏常選用的原材料,溫和又具有很好的潔淨功效,再配合高品質的花水、🌹🌹🌹滋潤的油品和香薰,散發出大自然的草本香味😘😘😘,令人陪感放鬆😌😌😌,學習做了成品,使用後我真係愛上了它❤️❤️❤️
#naturalskincare #cleanser #greenclaycleanser #lessosmore #simpleandnatural #essentialoils #handmadewithlove #handmade #diyskincare #diyskincareproducts #diycleanser
Green/pink clay cleanser 繼續為秋冬製作天然的潔面產品🤗🌱🌿🍀🌷🌸 天然的綠泥及粉紅泥都是我做潔面膏常選用的原材料,溫和又具有很好的潔淨功效,再配合高品質的花水、🌹🌹🌹滋潤的油品和香薰,散發出大自然的草本香味😘😘😘,令人陪感放鬆😌😌😌,學習做了成品,使用後我真係愛上了它❤️❤️❤️ #naturalskincare  #cleanser  #greenclaycleanser  #lessosmore  #simpleandnatural  #essentialoils  #handmadewithlove  #handmade  #diyskincare  #diyskincareproducts  #diycleanser 
Not enough in the sample to wash my whole face - can’t tell if I like it or not! 😟
#youthtothepeople #facewash #cleanser #skincare #beautylover #beautyjunkie #winnipeg #manitoba #canadiangirl #canada
Alasan mengapa HDI Clover Honey lebih baik dari Madu yang beredar di pasaran:

HDI Clover Honey mengandung madu murni yang berasal dari bunga clover yang dinyatakan sebagai madu terbaik oleh peternak lebah di seluruh dunia. Rasanya enak dan teksturnya sangat lembut.Terjamin kealamiannya karena diproses tanpa penambahan air, pengawet, dan gula.Tidak mengalami proses pemanasan dan penyaringan yang hanya akan menghilangkan kandungan nutrisinya. Mengandung royal jelly dan bee pollen yang semakin memperkaya kandungan nutrisinya.Memiliki kandungan air yang sangat sedikit 
Madu Asli High Desert (HDI Clover Honey) merupakan madu murni dan alami dari Lebah Madu, tanpa melalui proses pemanasan ataupun penyaringan, kaya akan kandungan enzim dan nutrisi yang tinggi.
.
.
Info dan pemesanan 08987967471
#bskin #bskinpalembang #WLine #vline #mline #smartskinscience #smartskincare #daycream #nightcream #serum #essence #cleanser #bskinproducts #testibskin #HDIroyaljelly #bbcreambskin #bbcreambskinpalembang #HDI #hdicloverhoney #hdiroyaljelly #hdipalembang
Alasan mengapa HDI Clover Honey lebih baik dari Madu yang beredar di pasaran: HDI Clover Honey mengandung madu murni yang berasal dari bunga clover yang dinyatakan sebagai madu terbaik oleh peternak lebah di seluruh dunia. Rasanya enak dan teksturnya sangat lembut.Terjamin kealamiannya karena diproses tanpa penambahan air, pengawet, dan gula.Tidak mengalami proses pemanasan dan penyaringan yang hanya akan menghilangkan kandungan nutrisinya. Mengandung royal jelly dan bee pollen yang semakin memperkaya kandungan nutrisinya.Memiliki kandungan air yang sangat sedikit Madu Asli High Desert (HDI Clover Honey) merupakan madu murni dan alami dari Lebah Madu, tanpa melalui proses pemanasan ataupun penyaringan, kaya akan kandungan enzim dan nutrisi yang tinggi. . . Info dan pemesanan 08987967471 #bskin  #bskinpalembang  #WLine  #vline  #mline  #smartskinscience  #smartskincare  #daycream  #nightcream  #serum  #essence  #cleanser  #bskinproducts  #testibskin  #HDIroyaljelly  #bbcreambskin  #bbcreambskinpalembang  #HDI  #hdicloverhoney  #hdiroyaljelly  #hdipalembang 
Green/pink clay cleanser 
繼續為秋冬製作天然的潔面產品🤗🌱🌿🍀🌷🌸
天然的綠泥及粉紅泥都是我做潔面膏常選用的原材料,溫和又具有很好的潔淨功效,再配合高品質的花水、🌹🌹🌹滋潤的油品和香薰,散發出大自然的草本香味😘😘😘,令人陪感放鬆😌😌😌,學習做了成品,使用後我真係愛上了它❤️❤️❤️
#naturalskincare #cleanser #greenclaycleanser #lessosmore #simpleandnatural #essentialoils #handmadewithlove #handmade #diyskincare #diyskincareproducts #diycleanser
Green/pink clay cleanser 繼續為秋冬製作天然的潔面產品🤗🌱🌿🍀🌷🌸 天然的綠泥及粉紅泥都是我做潔面膏常選用的原材料,溫和又具有很好的潔淨功效,再配合高品質的花水、🌹🌹🌹滋潤的油品和香薰,散發出大自然的草本香味😘😘😘,令人陪感放鬆😌😌😌,學習做了成品,使用後我真係愛上了它❤️❤️❤️ #naturalskincare  #cleanser  #greenclaycleanser  #lessosmore  #simpleandnatural  #essentialoils  #handmadewithlove  #handmade  #diyskincare  #diyskincareproducts  #diycleanser 
Cuaca belakangan ini panas banget yaaa kalo siang… tapiiiiii panasnya bikin kering yah?? Hikshikshiks....
Apalagi yg kalo kemana-mana pake motor 🚴🚴
.
Panas matahari di siang bolong itu punya efek buruk lho buat kulit. Salah satunya bikin kulit kering dan kasar karena rusaknya sel kolagen yang disebabkan paparan panas matahari. Efek paling parahnya adalah kulit bisa terkena kanker kulit karena radiasi sinar matahari. Serem kan 😵😵
.
Nah supaya kulit gak kering, kasar dan kusam akibat panas matahari, selalu pake perawatan harian utk jenis kulit kering dari Jafra ini yaa sebelum keluar rumah. Biar kulit jadi lembab dan nggak kering 😍😍
.
#jafra #hydratingadvancedynamic #jafraalami #jafrahalal #jafrasehat #jafraamanbumilbusui #balancingjafra #perawatanjafra #produkjafra #kosmetikjafra #skincarejafra #parfumjafra #bisnisjafra #joinjafra #komunitasjafra #jualanjafra #jafrabandung #JafraSukabumi #jafrasumatera #jafrasurabaya #jafradepok #jafrausa #jafraindramayu #jafrasurabaya #kulitberminyak #pencucimuka #sabuncucimuka #cleanser
Cuaca belakangan ini panas banget yaaa kalo siang… tapiiiiii panasnya bikin kering yah?? Hikshikshiks.... Apalagi yg kalo kemana-mana pake motor 🚴🚴 . Panas matahari di siang bolong itu punya efek buruk lho buat kulit. Salah satunya bikin kulit kering dan kasar karena rusaknya sel kolagen yang disebabkan paparan panas matahari. Efek paling parahnya adalah kulit bisa terkena kanker kulit karena radiasi sinar matahari. Serem kan 😵😵 . Nah supaya kulit gak kering, kasar dan kusam akibat panas matahari, selalu pake perawatan harian utk jenis kulit kering dari Jafra ini yaa sebelum keluar rumah. Biar kulit jadi lembab dan nggak kering 😍😍 . #jafra  #hydratingadvancedynamic  #jafraalami  #jafrahalal  #jafrasehat  #jafraamanbumilbusui  #balancingjafra  #perawatanjafra  #produkjafra  #kosmetikjafra  #skincarejafra  #parfumjafra  #bisnisjafra  #joinjafra  #komunitasjafra  #jualanjafra  #jafrabandung  #JafraSukabumi  #jafrasumatera  #jafrasurabaya  #jafradepok  #jafrausa  #jafraindramayu  #jafrasurabaya  #kulitberminyak  #pencucimuka  #sabuncucimuka  #cleanser 
.
.
[BLUSHER CUSHION NO.1 DI MALAYSIA]. BLUSHER 5 SAAT SIAP?

Dap dap dap je 5 saat dah siap makeup. Boleh zaaassss keluar rumah g dating ! 😍
.
==========================
Apa yang best blusher 5 saat ni?
==========================
1. KEKAL LAMA
2. SESUAI UNTUK SEMUA WARNA KULIT
3. EASY TO WEAR
4. SAIZ
5. HASIL YANG NATURAL
6. HARGA MAMPU MILIK
7. UNTUK MAKE UP ARTIST

WHATSAPP 👉 0195088512 okayy 😘

#pipipink #pipipinkblusher #pipimerah #blusherstick #blusherstickmalaysia #letscantik #meleTOP #letop #nafura #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #nafura #blusher #facestick #mua #makeup #cosmetics #beauty
#makeupartistmalaysia #stickblusher #travelfriendly #honeybeescrub #skrubmadu #honeybeevenomscrub #cleanser #serum #skincare #koreanskincare #facialcleanser #syjualprodukkecantikan
. . [BLUSHER CUSHION NO.1 DI MALAYSIA]. BLUSHER 5 SAAT SIAP? Dap dap dap je 5 saat dah siap makeup. Boleh zaaassss keluar rumah g dating ! 😍 . ========================== Apa yang best blusher 5 saat ni? ========================== 1. KEKAL LAMA 2. SESUAI UNTUK SEMUA WARNA KULIT 3. EASY TO WEAR 4. SAIZ 5. HASIL YANG NATURAL 6. HARGA MAMPU MILIK 7. UNTUK MAKE UP ARTIST WHATSAPP 👉 0195088512 okayy 😘 #pipipink  #pipipinkblusher  #pipimerah  #blusherstick  #blusherstickmalaysia  #letscantik  #meleTOP  #letop  #nafura  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazarpaknilmurah  #nafura  #blusher  #facestick  #mua  #makeup  #cosmetics  #beauty  #makeupartistmalaysia  #stickblusher  #travelfriendly  #honeybeescrub  #skrubmadu  #honeybeevenomscrub  #cleanser  #serum  #skincare  #koreanskincare  #facialcleanser  #syjualprodukkecantikan 
Cuaca belakangan ini panas banget yaaa kalo siang… tapiiiiii panasnya bikin kering yah?? Hikshikshiks....
Apalagi yg kalo kemana-mana pake motor 🚴🚴
.
Panas matahari di siang bolong itu punya efek buruk lho buat kulit. Salah satunya bikin kulit kering dan kasar karena rusaknya sel kolagen yang disebabkan paparan panas matahari. Efek paling parahnya adalah kulit bisa terkena kanker kulit karena radiasi sinar matahari. Serem kan 😵😵
.
Nah supaya kulit gak kering, kasar dan kusam akibat panas matahari, selalu pake perawatan harian utk jenis kulit kering dari Jafra ini yaa sebelum keluar rumah. Biar kulit jadi lembab dan nggak kering 😍😍
.
#jafra #hydratingadvancedynamic #jafraalami #jafrahalal #jafrasehat #jafraamanbumilbusui #balancingjafra #perawatanjafra #produkjafra #kosmetikjafra #skincarejafra #parfumjafra #bisnisjafra #joinjafra #komunitasjafra #jualanjafra #jafrabandung #JafraSukabumi #jafrasumatera #jafrasurabaya #jafradepok #jafrausa #jafraindramayu #jafrasurabaya #kulitberminyak #pencucimuka #sabuncucimuka #cleanser
Cuaca belakangan ini panas banget yaaa kalo siang… tapiiiiii panasnya bikin kering yah?? Hikshikshiks.... Apalagi yg kalo kemana-mana pake motor 🚴🚴 . Panas matahari di siang bolong itu punya efek buruk lho buat kulit. Salah satunya bikin kulit kering dan kasar karena rusaknya sel kolagen yang disebabkan paparan panas matahari. Efek paling parahnya adalah kulit bisa terkena kanker kulit karena radiasi sinar matahari. Serem kan 😵😵 . Nah supaya kulit gak kering, kasar dan kusam akibat panas matahari, selalu pake perawatan harian utk jenis kulit kering dari Jafra ini yaa sebelum keluar rumah. Biar kulit jadi lembab dan nggak kering 😍😍 . #jafra  #hydratingadvancedynamic  #jafraalami  #jafrahalal  #jafrasehat  #jafraamanbumilbusui  #balancingjafra  #perawatanjafra  #produkjafra  #kosmetikjafra  #skincarejafra  #parfumjafra  #bisnisjafra  #joinjafra  #komunitasjafra  #jualanjafra  #jafrabandung  #JafraSukabumi  #jafrasumatera  #jafrasurabaya  #jafradepok  #jafrausa  #jafraindramayu  #jafrasurabaya  #kulitberminyak  #pencucimuka  #sabuncucimuka  #cleanser 
.
.
[BLUSHER CUSHION NO.1 DI MALAYSIA]. BLUSHER 5 SAAT SIAP?

Dap dap dap je 5 saat dah siap makeup. Boleh zaaassss keluar rumah g dating ! 😍
.
==========================
Apa yang best blusher 5 saat ni?
==========================
1. KEKAL LAMA
2. SESUAI UNTUK SEMUA WARNA KULIT
3. EASY TO WEAR
4. SAIZ
5. HASIL YANG NATURAL
6. HARGA MAMPU MILIK
7. UNTUK MAKE UP ARTIST

WHATSAPP 👉 0195088512 okayy 😘

#pipipink #pipipinkblusher #pipimerah #blusherstick #blusherstickmalaysia #letscantik #meleTOP #letop #nafura #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #nafura #blusher #facestick #mua #makeup #cosmetics #beauty
#makeupartistmalaysia #stickblusher #travelfriendly #honeybeescrub #skrubmadu #honeybeevenomscrub #cleanser #serum #skincare #koreanskincare #facialcleanser #syjualprodukkecantikan
. . [BLUSHER CUSHION NO.1 DI MALAYSIA]. BLUSHER 5 SAAT SIAP? Dap dap dap je 5 saat dah siap makeup. Boleh zaaassss keluar rumah g dating ! 😍 . ========================== Apa yang best blusher 5 saat ni? ========================== 1. KEKAL LAMA 2. SESUAI UNTUK SEMUA WARNA KULIT 3. EASY TO WEAR 4. SAIZ 5. HASIL YANG NATURAL 6. HARGA MAMPU MILIK 7. UNTUK MAKE UP ARTIST WHATSAPP 👉 0195088512 okayy 😘 #pipipink  #pipipinkblusher  #pipimerah  #blusherstick  #blusherstickmalaysia  #letscantik  #meleTOP  #letop  #nafura  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazarpaknilmurah  #nafura  #blusher  #facestick  #mua  #makeup  #cosmetics  #beauty  #makeupartistmalaysia  #stickblusher  #travelfriendly  #honeybeescrub  #skrubmadu  #honeybeevenomscrub  #cleanser  #serum  #skincare  #koreanskincare  #facialcleanser  #syjualprodukkecantikan 
HDI Clover Honey memiliki berbagai manfaat bagi kesehatan. Manfaat-manfaat itu adalah:
●Membantu menjaga kesehatan sistem pencernaan
●Mengatasi konstipasi/sembelit
●Membantu mengatasi luka (tukak) pada lambung.
●Meningkatkan penyerapan nutrisi, salah satunya kalsium.
●Menjaga keseimbangan bakteri menguntungkan dan menghambat bakteri merugikan yang dapat menyebabkan tukak lambung.
.
.
◐Sebagai sumber energi yang baik, HDI Clover Honey mengandung fruktosa dan glukosa yang mudah diubah tubuh menjadi energi.
◐Sebagai pengganti gula yang aman sehingga baik bagi penderita diabetes
◐Pengaruh HDI Clover Honey terhadap kenaikan gula darah relatif lebih rendah dibandingkan gula biasa.
◐Memiliki sifat mukolitik (mengencerkan dahak) sehingga baik untuk sistem pernafasan.
◐Membantu menyembuhkan luka berair atau bernanah karena HDI Clover Honey memiliki sifat higroskopis (menarik air)
.
.
Info dan pemesanan WA 08987967471 / BBM D200F2C2
#bskin #bskinpalembang #WLine #vline #mline #smartskinscience #smartskincare #daycream #nightcream #serum #essence #cleanser #bskinproducts #testibskin #HDIroyaljelly #bbcreambskin #bbcreambskinpalembang #HDI #hdicloverhoney #hdiroyaljelly #hdipalembang
HDI Clover Honey memiliki berbagai manfaat bagi kesehatan. Manfaat-manfaat itu adalah: ●Membantu menjaga kesehatan sistem pencernaan ●Mengatasi konstipasi/sembelit ●Membantu mengatasi luka (tukak) pada lambung. ●Meningkatkan penyerapan nutrisi, salah satunya kalsium. ●Menjaga keseimbangan bakteri menguntungkan dan menghambat bakteri merugikan yang dapat menyebabkan tukak lambung. . . ◐Sebagai sumber energi yang baik, HDI Clover Honey mengandung fruktosa dan glukosa yang mudah diubah tubuh menjadi energi. ◐Sebagai pengganti gula yang aman sehingga baik bagi penderita diabetes ◐Pengaruh HDI Clover Honey terhadap kenaikan gula darah relatif lebih rendah dibandingkan gula biasa. ◐Memiliki sifat mukolitik (mengencerkan dahak) sehingga baik untuk sistem pernafasan. ◐Membantu menyembuhkan luka berair atau bernanah karena HDI Clover Honey memiliki sifat higroskopis (menarik air) . . Info dan pemesanan WA 08987967471 / BBM D200F2C2 #bskin  #bskinpalembang  #WLine  #vline  #mline  #smartskinscience  #smartskincare  #daycream  #nightcream  #serum  #essence  #cleanser  #bskinproducts  #testibskin  #HDIroyaljelly  #bbcreambskin  #bbcreambskinpalembang  #HDI  #hdicloverhoney  #hdiroyaljelly  #hdipalembang 
Collaskin facial cleanser yeeeessas...!!!!
Manfaatnya itu lho bikin konsumenku bengong serasa mimpi..😱
Jerawat parah,hilang,,,😱
Comedo,kabuuurrr,,,,😱
Kulit cerah dan kencang secara alami,,,😱
WOW...karna kualitasnya inilah kami sering kehabisan stok kalau mau order ke Pusat ataupun stokis...
Mantaaaap...;!!!
Mumpung ready yuuukkk segera di order 
Dan rasakan kualitasnya...!!! CollaSkin Facial Cleanser berfungsi untuk merawat kulit wajah baik pada wanita maupun pria, tua ataupun muda.Cocok digunakan pada segala jenis kulit.

Manfaat CollaSkin Facial Cleanser :
👸Membersihkan kulit wajah.
👸Mengangkat sel kulit mati.
👸Mencerahkan dan memutihkan kulit wajah.
👸Meratakan warna kulit wajah.
👸Meremajakan / meregenerasi sel kulit wajah sehingga tampak awet muda.
👸Mencegah dan menyembuhkan jerawat.
👸Menghilangkan flek hitam dan bekas jerawat.
👸Mengecilkan pori-pori.
👸Menjaga kelembaban wajah.
👸Mengontrol minyak berlebih.

INFO PEMESANAN DAN KONSULTASI :
-------------------------------------------------
»» HUBUNGI KAMI ««
► SMS & WHATSAPP » +628562171907
► PIN BBM » D7EF0BF2
► INBOK FB >> http://m.me/ISDSTORE
-------------------------------------------------.
#facial #cleanser #colagen #cofc #herbal #herbalalami
Collaskin facial cleanser yeeeessas...!!!! Manfaatnya itu lho bikin konsumenku bengong serasa mimpi..😱 Jerawat parah,hilang,,,😱 Comedo,kabuuurrr,,,,😱 Kulit cerah dan kencang secara alami,,,😱 WOW...karna kualitasnya inilah kami sering kehabisan stok kalau mau order ke Pusat ataupun stokis... Mantaaaap...;!!! Mumpung ready yuuukkk segera di order Dan rasakan kualitasnya...!!! CollaSkin Facial Cleanser berfungsi untuk merawat kulit wajah baik pada wanita maupun pria, tua ataupun muda.Cocok digunakan pada segala jenis kulit. Manfaat CollaSkin Facial Cleanser : 👸Membersihkan kulit wajah. 👸Mengangkat sel kulit mati. 👸Mencerahkan dan memutihkan kulit wajah. 👸Meratakan warna kulit wajah. 👸Meremajakan / meregenerasi sel kulit wajah sehingga tampak awet muda. 👸Mencegah dan menyembuhkan jerawat. 👸Menghilangkan flek hitam dan bekas jerawat. 👸Mengecilkan pori-pori. 👸Menjaga kelembaban wajah. 👸Mengontrol minyak berlebih. INFO PEMESANAN DAN KONSULTASI : ------------------------------------------------- »» HUBUNGI KAMI «« ► SMS & WHATSAPP » +628562171907 ► PIN BBM » D7EF0BF2 ► INBOK FB >> http://m.me/ISDSTORE -------------------------------------------------. #facial  #cleanser  #colagen  #cofc  #herbal  #herbalalami 
Come get it! @vailmtn @steamboatresort @beavercreek
------------------------------------
❤Double Tap & #Tag your friends👍
------------------------------------
.
.
All rights reserved to the owner(s) supermanatskicountryradio
.
Ready to boost your biz to the next level? How about 6-figures in the next 90 DAYS?!?
.
Visit the link in my bio to learn how! Follow @forever_living_breakthrough for more!
.
.
.
.
.
#fit1 #moisturizer #antiaging #foreverliving #noparabens #parabenfree #cleanser #måbra #fit2 #exfoliate #antiageing #arganoil #change9 #affiliatemarketing #billionaireclub #millionairelifestyle #luxuryliving #billionaireboysclub #luxurylife #businessopportunity #homebasedbusiness #moneymaker #multilevelmarketing #billionairelifestyle #mlm #billionairelife #boss
Come get it! @vailmtn @steamboatresort @beavercreek ------------------------------------ ❤Double Tap & #Tag  your friends👍 ------------------------------------ . . All rights reserved to the owner(s) supermanatskicountryradio . Ready to boost your biz to the next level? How about 6-figures in the next 90 DAYS?!? . Visit the link in my bio to learn how! Follow @forever_living_breakthrough for more! . . . . . #fit1  #moisturizer  #antiaging  #foreverliving  #noparabens  #parabenfree  #cleanser  #måbra  #fit2  #exfoliate  #antiageing  #arganoil  #change9  #affiliatemarketing  #billionaireclub  #millionairelifestyle  #luxuryliving  #billionaireboysclub  #luxurylife  #businessopportunity  #homebasedbusiness  #moneymaker  #multilevelmarketing  #billionairelifestyle  #mlm  #billionairelife  #boss 
Sabun homemade dari kilang kami memang banyak  permintaan dari founder2, cakap je kat ika nak sabun untuk kegunaan apa?? Biar ika uruskan,  Yang penting bukan barang biasa tau bahan yang digunakan semestinya premium dan selamat
🏢Kilang Yang bertaraf dan halal
Sabun aloe vera
Sabun kayu manis
Sabun vitamin c
Dan banyak lagi 😍
Pendaftaran KKM juga disediakan dengan harga minima dipasaran 😍
Untuk maklumat lebih lanjut, boleh hubungi :
📲017-3787464 (Ika)
📲017-3787464 (Ika)
📲017-3787464 (Ika)
#krimkilo #krimkilomalaysia #jenamaproduksendiri #jenamasendirikosmetik #kosmetik #krimkilomalaysia #bekaskosmetik #kilangkosmetik #bekaskapsul #foundation #foundationmilo #serumfoundation #serum #lipmattekilo #lipmatte #kkm #daftarkkm #lipmatte #lipmattekilo #lotionkurus #whiteningtablets #mascara #vevious #cleanser #facemist #serumwajah #produkkecantikanmurah #jenamasendiri #oem #kilangoemproduk #kotakkosmetik
Sabun homemade dari kilang kami memang banyak permintaan dari founder2, cakap je kat ika nak sabun untuk kegunaan apa?? Biar ika uruskan, Yang penting bukan barang biasa tau bahan yang digunakan semestinya premium dan selamat 🏢Kilang Yang bertaraf dan halal Sabun aloe vera Sabun kayu manis Sabun vitamin c Dan banyak lagi 😍 Pendaftaran KKM juga disediakan dengan harga minima dipasaran 😍 Untuk maklumat lebih lanjut, boleh hubungi : 📲017-3787464 (Ika) 📲017-3787464 (Ika) 📲017-3787464 (Ika) #krimkilo  #krimkilomalaysia  #jenamaproduksendiri  #jenamasendirikosmetik  #kosmetik  #krimkilomalaysia  #bekaskosmetik  #kilangkosmetik  #bekaskapsul  #foundation  #foundationmilo  #serumfoundation  #serum  #lipmattekilo  #lipmatte  #kkm  #daftarkkm  #lipmatte  #lipmattekilo  #lotionkurus  #whiteningtablets  #mascara  #vevious  #cleanser  #facemist  #serumwajah  #produkkecantikanmurah  #jenamasendiri  #oem  #kilangoemproduk  #kotakkosmetik 
Hai Jafra Lovers... Cleanser salah satu produk kecantikan yang harus di miliki pria maupun wanita..Manfaatnya utk membersihkan wajah kita dari kotoran dan minyak yang mengendap di kulit wajah.. Royal Jelly Gentle Cleansing Milk diperkaya dengan vitamin C dan tumbuh-tumbuhan ini dapat membersihkan wajah kamu dari kotoran dan minyak sehingga wajah kamu terlihat lebih bercahaya..Cocok utk semua jenis kulit 😊😊 Tanya/order Jafra?
Klik http://bit.ly/konsultasi-Jafra-with-vera

#JAFRAIndonesia #JAFRACosmetics #cleanser #gentlecleansermilk #pembersihwajah
Hai Jafra Lovers... Cleanser salah satu produk kecantikan yang harus di miliki pria maupun wanita..Manfaatnya utk membersihkan wajah kita dari kotoran dan minyak yang mengendap di kulit wajah.. Royal Jelly Gentle Cleansing Milk diperkaya dengan vitamin C dan tumbuh-tumbuhan ini dapat membersihkan wajah kamu dari kotoran dan minyak sehingga wajah kamu terlihat lebih bercahaya..Cocok utk semua jenis kulit 😊😊 Tanya/order Jafra? Klik http://bit.ly/konsultasi-Jafra-with-vera #JAFRAIndonesia  #JAFRACosmetics  #cleanser  #gentlecleansermilk  #pembersihwajah 
After one use I am totally #inlove with this product 😻 ❤️🎄#merrychristmas #cait 🎄❤️#thankyou #itonlycosts11dollars #unpaid #ad #skinfood #eggwhite #cleanser 🛁🥚
Madu adalah salah satu anugerah Tuhan bagi manusia, merupakan sumber makanan alami yang sangat bermanfaat, kaya akan kandungan nutrisi dan enzim yang dapat memelihara sistem pencernaan kita.
Madu semakin digemari oleh masyarakat Indonesia karena selain rasanya yang manis dan lezat, madu memiliki berbagai macam manfaat bagi kesehatan tubuh kita.

Salah satu produk madu yaitu HDI Clover Honey adalah produk madu berkualitas yang teruji kemurniannya, mengandung madu murni dan diproses secara alami agar dapat memberikan hasil dan manfaat secara optimal bagi setiap kita yang mengkonsumsinya. Manfaat clover honey memiliki berbagai manfaat kesehatan yang bisa kita dapat.

Info dan pemesanan WA 08987967471 / BBM D200F2C2
#bskin #bskinpalembang #WLine #vline #mline #smartskinscience #smartskincare #daycream #nightcream #serum #essence #cleanser #bskinproducts #testibskin #HDIroyaljelly #bbcreambskin #bbcreambskinpalembang #HDI #hdicloverhoney #hdiroyaljelly #hdipalembang
Madu adalah salah satu anugerah Tuhan bagi manusia, merupakan sumber makanan alami yang sangat bermanfaat, kaya akan kandungan nutrisi dan enzim yang dapat memelihara sistem pencernaan kita. Madu semakin digemari oleh masyarakat Indonesia karena selain rasanya yang manis dan lezat, madu memiliki berbagai macam manfaat bagi kesehatan tubuh kita. Salah satu produk madu yaitu HDI Clover Honey adalah produk madu berkualitas yang teruji kemurniannya, mengandung madu murni dan diproses secara alami agar dapat memberikan hasil dan manfaat secara optimal bagi setiap kita yang mengkonsumsinya. Manfaat clover honey memiliki berbagai manfaat kesehatan yang bisa kita dapat. Info dan pemesanan WA 08987967471 / BBM D200F2C2 #bskin  #bskinpalembang  #WLine  #vline  #mline  #smartskinscience  #smartskincare  #daycream  #nightcream  #serum  #essence  #cleanser  #bskinproducts  #testibskin  #HDIroyaljelly  #bbcreambskin  #bbcreambskinpalembang  #HDI  #hdicloverhoney  #hdiroyaljelly  #hdipalembang 
Straight out of the shower, no makeup and sporting my “face so fresh I look like a teenage boy (sorry Aidan)” look! 🕺🏻
Dudes. This cleanser is EVERYTHING. My skin is so sensitive and I breakout so fast it’s not even funny. This cleanser takes it all awayyyyy 🙌🏻! Literally wipes my face clean and keeps it refreshed. •
So feast your eyes on me, resembling a wet cat, and know that this cleanser makes this photo worth it. ✌🏻️ #freshfresh #cleanclean #cleanser #soclean
Straight out of the shower, no makeup and sporting my “face so fresh I look like a teenage boy (sorry Aidan)” look! 🕺🏻 Dudes. This cleanser is EVERYTHING. My skin is so sensitive and I breakout so fast it’s not even funny. This cleanser takes it all awayyyyy 🙌🏻! Literally wipes my face clean and keeps it refreshed. • So feast your eyes on me, resembling a wet cat, and know that this cleanser makes this photo worth it. ✌🏻️ #freshfresh  #cleanclean  #cleanser  #soclean 
你还只是擦擦水就完事吗🧐
化起妆来就各种怨吗?为什么总是浮粉?为什么妆上没多久皮肤就好油?
✦✦✦✦✦
归根结底,因为你的皮肤缺水了,该补水了,该保湿了,该把水份锁紧紧了🚰
洗面奶→美肌水→乳液→面霜,早晚用一遍😘
ᵕ̈ 🅰︎🅽🅼🆈🅽🅰︎ᴹᴼᴿᴺᴵᴺᴳ ☀️
——美好的一天从安米娜开始——❤︎
#anmyna #skincare #skincareroutine #beautycare #beautyproducts #beautytips #cleanser #toner #moisturizer #skincream
你还只是擦擦水就完事吗🧐 化起妆来就各种怨吗?为什么总是浮粉?为什么妆上没多久皮肤就好油? ✦✦✦✦✦ 归根结底,因为你的皮肤缺水了,该补水了,该保湿了,该把水份锁紧紧了🚰 洗面奶→美肌水→乳液→面霜,早晚用一遍😘 ᵕ̈ 🅰︎🅽🅼🆈🅽🅰︎ᴹᴼᴿᴺᴵᴺᴳ ☀️ ——美好的一天从安米娜开始——❤︎ #anmyna  #skincare  #skincareroutine  #beautycare  #beautyproducts  #beautytips  #cleanser  #toner  #moisturizer  #skincream 
ยกกระชับ 5 จุดหย่อนคล้อย ลำคอ ใต้คาง แนวกราม โหนกแก้ม ถึงหน้าผาก

EUCERIN ELASTIC FILLER SERUM (30 ML.)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
ราคา 2,100 บาท 💜ฟรี EMS
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
EUCERIN ผลิตภัณฑ์ดูแลผิวหน้า Elastic
Filler Day ด้วยนวัตกรรมล่าสุดลิขสิทธิ์เฉพาะจากยูเซอริน Elastin Lift® หลักการเดียวกับเลเซอร์ยกกระชับตาข่ายผิวด้วยสาร Sylimarin ช่วยปกป้องระดับอีลาสตินในผิวให้คงอยู่แม้อายุเพิ่มขึ้น คืนความยืดหยุ่นผิว ยกกระชับ 5 จุดหย่อนคล้อย ลำคอ ใต้คาง แนวกราม โหนกแก้ม ถึงหน้าผาก
พร้อม Arctiin เสริมสร้างคอลลาเจน
รับรองโดยแพทย์ผู้เชี่ยวชาญด้านศาสตร์ชะลอวัย ผิวหน้าดูเต่งตึง ยกกระชับได้ทรง ริ้วรอยลดเลือน
ครีมบำรุงสำหรับกลางวัน50 ml.
🎀ผลลัพธ์🎀
📌📌ช่วยยกกระชับ 5 จุดหย่อนคล้อยจากลำคอ ใต้คาง แนวกราม โหนกแก้ม ถึงหน้าผาก
คืนความยืดหยุ่นผิว ผิวหน้าดูเต่งตึง
เติมริ้วรอยลึกได้ทุกระดับ

สอบถาม / สั่งซื้อ
FB : https://www.facebook.com/TiwaQueencare
Line : rainbow_p
ยกกระชับ 5 จุดหย่อนคล้อย ลำคอ ใต้คาง แนวกราม โหนกแก้ม ถึงหน้าผาก EUCERIN ELASTIC FILLER SERUM (30 ML.) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ราคา 2,100 บาท 💜ฟรี EMS ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ EUCERIN ผลิตภัณฑ์ดูแลผิวหน้า Elastic Filler Day ด้วยนวัตกรรมล่าสุดลิขสิทธิ์เฉพาะจากยูเซอริน Elastin Lift® หลักการเดียวกับเลเซอร์ยกกระชับตาข่ายผิวด้วยสาร Sylimarin ช่วยปกป้องระดับอีลาสตินในผิวให้คงอยู่แม้อายุเพิ่มขึ้น คืนความยืดหยุ่นผิว ยกกระชับ 5 จุดหย่อนคล้อย ลำคอ ใต้คาง แนวกราม โหนกแก้ม ถึงหน้าผาก พร้อม Arctiin เสริมสร้างคอลลาเจน รับรองโดยแพทย์ผู้เชี่ยวชาญด้านศาสตร์ชะลอวัย ผิวหน้าดูเต่งตึง ยกกระชับได้ทรง ริ้วรอยลดเลือน ครีมบำรุงสำหรับกลางวัน50 ml. 🎀ผลลัพธ์🎀 📌📌ช่วยยกกระชับ 5 จุดหย่อนคล้อยจากลำคอ ใต้คาง แนวกราม โหนกแก้ม ถึงหน้าผาก คืนความยืดหยุ่นผิว ผิวหน้าดูเต่งตึง เติมริ้วรอยลึกได้ทุกระดับ สอบถาม / สั่งซื้อ FB : https://www.facebook.com/TiwaQueencare Line : rainbow_p
Yg bener cara pake Collaskin Collagen Facial Cleanser adalah : 
Netralkan kulit Bunda/Sista dari produk berbahan kimia dengan Herbal COFC NASA (Collaskin Facial Clenser)
Lembut dan kenyal di wajah...😊
❤ Komedo go...!!!
❤ Jerawat minggat...!!!
❤ Flek hitam kabur...!!!
❤ Wajah Glowing.....!!!
CollaSkin Facial Cleanser berfungsi untuk merawat kulit wajah baik pada wanita maupun pria, tua ataupun muda. 
Manfaat CollaSkin Facial Cleanser :
♻ Membersihkan kulit wajah.
♻ Mengangkat sel kulit mati.
♻ Mencerahkan dan memutihkan kulit wajah.
♻ Meratakan warna kulit wajah.
♻ Meremajakan meregenerasi sel kulit wajah sehingga tampak awet muda.
♻ Mencegah dan menyembuhkan jerawat.
♻ Menghilangkan flek hitam dan bekas jerawat.
♻ Mengecilkan pori-pori.
♻ Menjaga kelembaban wajah.
♻ Mengontrol minyak berlebih. 💟 Komposisi utama CollaSkin Facial Cleanser adalah Collagen dari tulang sapi pilihan yang telah mendapat sertifikat halal MUI, dan berikut rincian komposisi CollaSkin Facial Cleanser:
Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamide DEA, Cocamidopropyl, Betaine, Collagen, Niacinamide, Citric Acid, 5Bromo-Nitro-1,3-Dioxane, Fragrance Component and Finished Fragrance. 💟 
Legalitas ijin edar BPOM
#sabunjerawat #sabunmuka #sabunmurah #pemutihwajah #olshopsleman #olshopjogja #facialcleanser #giveaway #makeup #ootd #hitz #aesthetic #tumblr #ulzzang #sabunherbal #nasajogja #cofc #facialcleanser #NasaSkinCare #Skincare #cleanser #aman #produknasa #produkanakbangsa #original #produkasli #fresh #collagen #collaskin #collaskinfacialcleansernasa #flekhitam
Yg bener cara pake Collaskin Collagen Facial Cleanser adalah : Netralkan kulit Bunda/Sista dari produk berbahan kimia dengan Herbal COFC NASA (Collaskin Facial Clenser) Lembut dan kenyal di wajah...😊 ❤ Komedo go...!!! ❤ Jerawat minggat...!!! ❤ Flek hitam kabur...!!! ❤ Wajah Glowing.....!!! CollaSkin Facial Cleanser berfungsi untuk merawat kulit wajah baik pada wanita maupun pria, tua ataupun muda. Manfaat CollaSkin Facial Cleanser : ♻ Membersihkan kulit wajah. ♻ Mengangkat sel kulit mati. ♻ Mencerahkan dan memutihkan kulit wajah. ♻ Meratakan warna kulit wajah. ♻ Meremajakan meregenerasi sel kulit wajah sehingga tampak awet muda. ♻ Mencegah dan menyembuhkan jerawat. ♻ Menghilangkan flek hitam dan bekas jerawat. ♻ Mengecilkan pori-pori. ♻ Menjaga kelembaban wajah. ♻ Mengontrol minyak berlebih. 💟 Komposisi utama CollaSkin Facial Cleanser adalah Collagen dari tulang sapi pilihan yang telah mendapat sertifikat halal MUI, dan berikut rincian komposisi CollaSkin Facial Cleanser: Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamide DEA, Cocamidopropyl, Betaine, Collagen, Niacinamide, Citric Acid, 5Bromo-Nitro-1,3-Dioxane, Fragrance Component and Finished Fragrance. 💟 Legalitas ijin edar BPOM #sabunjerawat  #sabunmuka  #sabunmurah  #pemutihwajah  #olshopsleman  #olshopjogja  #facialcleanser  #giveaway  #makeup  #ootd  #hitz  #aesthetic  #tumblr  #ulzzang  #sabunherbal  #nasajogja  #cofc  #facialcleanser  #NasaSkinCare  #Skincare  #cleanser  #aman  #produknasa  #produkanakbangsa  #original  #produkasli  #fresh  #collagen  #collaskin  #collaskinfacialcleansernasa  #flekhitam 
I had absolutely NO idea I was receiving this box but I am SO FREAKING excited about it! I received the @larocheposay Double Repair Moisturizer and Toleriane Purifying Foaming Cleanser complimentary from @influenster for testing purposes! Cannot wait to try this combo out immediately :) always on the hunt for some good skincare #NoNastiesSkincare #contest #complimentary @LaRochePosayUSA @Influenster #skincare #newproducts #moisturizer #makeupcolorswheel #cleanser #oilyskin #excited #complimentary #free #beauty #beautyjunkie
I had absolutely NO idea I was receiving this box but I am SO FREAKING excited about it! I received the @larocheposay Double Repair Moisturizer and Toleriane Purifying Foaming Cleanser complimentary from @influenster for testing purposes! Cannot wait to try this combo out immediately :) always on the hunt for some good skincare #NoNastiesSkincare  #contest  #complimentary  @LaRochePosayUSA @Influenster #skincare  #newproducts  #moisturizer  #makeupcolorswheel  #cleanser  #oilyskin  #excited  #complimentary  #free  #beauty  #beautyjunkie 
Pembersih wajah dengan kandungan utama ROYAL JELLY yang bentuknya CLEANSING MILK, jadi gak hanya mengangkat kotoran dan minyak dikulit aja tapi juga mengangkat sisa makeup dikulit 😍😍 .
.
Jangan heran kalo setelah pake ini kulit beneran bersih MAKSIMAL dan langsung kerasa halus, lembut dan cerah kulitnya. Enak banget dan bener-bener recommended. .
.
Kebayang kan pembersih wajah dengan kandungan Royal Jelly gimana, yang gak cuma bersihin kulit tapi juga bantu menutrisi kulit 😍😍 .

Ayuk dirasakan, jangan hanya dipertanyakan 😁😁 wa : 085606955176
.
.
#jafrasemarang #jafrakendal #jafraboja #jafrakaliwungu #jafrasubah #jafrabatang #jafrapemalang #jafracomal #jaframoga #jafrapekalongan #jafrategal #jafrabrebes #jafralarangan #jafralosari #jafraindonesia #cleanser #cleanserjafra #sabuncucimuka #jafrainfo #perawatanjafra #perawatankulitsehat
Pembersih wajah dengan kandungan utama ROYAL JELLY yang bentuknya CLEANSING MILK, jadi gak hanya mengangkat kotoran dan minyak dikulit aja tapi juga mengangkat sisa makeup dikulit 😍😍 . . Jangan heran kalo setelah pake ini kulit beneran bersih MAKSIMAL dan langsung kerasa halus, lembut dan cerah kulitnya. Enak banget dan bener-bener recommended. . . Kebayang kan pembersih wajah dengan kandungan Royal Jelly gimana, yang gak cuma bersihin kulit tapi juga bantu menutrisi kulit 😍😍 . Ayuk dirasakan, jangan hanya dipertanyakan 😁😁 wa : 085606955176 . . #jafrasemarang  #jafrakendal  #jafraboja  #jafrakaliwungu  #jafrasubah  #jafrabatang  #jafrapemalang  #jafracomal  #jaframoga  #jafrapekalongan  #jafrategal  #jafrabrebes  #jafralarangan  #jafralosari  #jafraindonesia  #cleanser  #cleanserjafra  #sabuncucimuka  #jafrainfo  #perawatanjafra  #perawatankulitsehat 
Punya masalah wajah yang bikin kita ga pede? 😱

Jerawat meradang? 
Atau riwayat pemakaian pernah memakai cream abal² (berbahaya) sehingga membuat wajah rusak? 
Banyak kulit mati menumpuk? 
Pake nih 3 rangkaian simple dari JAFRA yang ampuh bagi kamu yg pernah memakai cream abal² dan ingin pindah haluan agar kulit menjadi sehat

#MUDMASK
#BLEMISH 
#CLEANSER.

Untuk CLEANSER disesuaikan dengan jenis kulit yah dear 😘

#jafra #jafraskincare #skincare #skincareaman #skincarealami #skincareherbal #skincarebpom #jualjafra #jaframurah #jafrasehat #jafraaman #jafrahalal #bestseller
Punya masalah wajah yang bikin kita ga pede? 😱 Jerawat meradang? Atau riwayat pemakaian pernah memakai cream abal² (berbahaya) sehingga membuat wajah rusak? Banyak kulit mati menumpuk? Pake nih 3 rangkaian simple dari JAFRA yang ampuh bagi kamu yg pernah memakai cream abal² dan ingin pindah haluan agar kulit menjadi sehat #MUDMASK  #BLEMISH  #CLEANSER . Untuk CLEANSER disesuaikan dengan jenis kulit yah dear 😘 #jafra  #jafraskincare  #skincare  #skincareaman  #skincarealami  #skincareherbal  #skincarebpom  #jualjafra  #jaframurah  #jafrasehat  #jafraaman  #jafrahalal  #bestseller 
Pembersih wajah dengan kandungan utama ROYAL JELLY yang bentuknya CLEANSING MILK, jadi gak hanya mengangkat kotoran dan minyak dikulit aja tapi juga mengangkat sisa makeup dikulit 😍😍 .
.
Jangan heran kalo setelah pake ini kulit beneran bersih MAKSIMAL dan langsung kerasa halus, lembut dan cerah kulitnya. Enak banget dan bener-bener recommended. .
.
Kebayang kan pembersih wajah dengan kandungan Royal Jelly gimana, yang gak cuma bersihin kulit tapi juga bantu menutrisi kulit 😍😍 .

Ayuk dirasakan, jangan hanya dipertanyakan 😁😁 wa : 085606955176
.
.
#jafrasemarang #jafrakendal #jafraboja #jafrakaliwungu #jafrasubah #jafrabatang #jafrapemalang #jafracomal #jaframoga #jafrapekalongan #jafrategal #jafrabrebes #jafralarangan #jafralosari #jafraindonesia #cleanser #cleanserjafra #sabuncucimuka #jafrainfo #perawatanjafra #perawatankulitsehat
Pembersih wajah dengan kandungan utama ROYAL JELLY yang bentuknya CLEANSING MILK, jadi gak hanya mengangkat kotoran dan minyak dikulit aja tapi juga mengangkat sisa makeup dikulit 😍😍 . . Jangan heran kalo setelah pake ini kulit beneran bersih MAKSIMAL dan langsung kerasa halus, lembut dan cerah kulitnya. Enak banget dan bener-bener recommended. . . Kebayang kan pembersih wajah dengan kandungan Royal Jelly gimana, yang gak cuma bersihin kulit tapi juga bantu menutrisi kulit 😍😍 . Ayuk dirasakan, jangan hanya dipertanyakan 😁😁 wa : 085606955176 . . #jafrasemarang  #jafrakendal  #jafraboja  #jafrakaliwungu  #jafrasubah  #jafrabatang  #jafrapemalang  #jafracomal  #jaframoga  #jafrapekalongan  #jafrategal  #jafrabrebes  #jafralarangan  #jafralosari  #jafraindonesia  #cleanser  #cleanserjafra  #sabuncucimuka  #jafrainfo  #perawatanjafra  #perawatankulitsehat 
Kalo udah jam segini perlu banget yg seger22 yah 😅
Cuci muka dengan Facial Cleanser atasi semua asalah kulit wajahmu 👇 💦Melembabkan kulit
💦Menghilangkan Jerawat
💦Menghilangkan noda hitam
💦Melembutkan wajah
💦Wajah terlihat lebih Muda
💦Mengontrol Minyak berlebih
💦Menghilangkan Komedo
💦dan masih banyak lagi

COFC ini terlaris buktikan Manfaatnya 😍😍
Informasi Order dan Konsultasi 
Wa kontak di bio

#sabunjerawat #sabunmuka #sabunmurah #pemutihwajah #olshopsleman #olshopjogja #facialcleanser #giveaway #makeup #ootd #hitz #aesthetic #tumblr #ulzzang #sabunherbal #nasajogja #cofc #facialcleanser #NasaSkinCare #Skincare #cleanser #aman #produknasa #produkanakbangsa #original #produkasli #fresh #collagen #collaskin #collaskinfacialcleansernasa #flekhitam
Kalo udah jam segini perlu banget yg seger22 yah 😅 Cuci muka dengan Facial Cleanser atasi semua asalah kulit wajahmu 👇 💦Melembabkan kulit 💦Menghilangkan Jerawat 💦Menghilangkan noda hitam 💦Melembutkan wajah 💦Wajah terlihat lebih Muda 💦Mengontrol Minyak berlebih 💦Menghilangkan Komedo 💦dan masih banyak lagi COFC ini terlaris buktikan Manfaatnya 😍😍 Informasi Order dan Konsultasi Wa kontak di bio #sabunjerawat  #sabunmuka  #sabunmurah  #pemutihwajah  #olshopsleman  #olshopjogja  #facialcleanser  #giveaway  #makeup  #ootd  #hitz  #aesthetic  #tumblr  #ulzzang  #sabunherbal  #nasajogja  #cofc  #facialcleanser  #NasaSkinCare  #Skincare  #cleanser  #aman  #produknasa  #produkanakbangsa  #original  #produkasli  #fresh  #collagen  #collaskin  #collaskinfacialcleansernasa  #flekhitam 
Pembersih wajah dengan kandungan utama ROYAL JELLY yang bentuknya CLEANSING MILK, jadi gak hanya mengangkat kotoran dan minyak dikulit aja tapi juga mengangkat sisa makeup dikulit 😍😍 .
.
Jangan heran kalo setelah pake ini kulit beneran bersih MAKSIMAL dan langsung kerasa halus, lembut dan cerah kulitnya. Enak banget dan bener-bener recommended. .
.
Kebayang kan pembersih wajah dengan kandungan Royal Jelly gimana, yang gak cuma bersihin kulit tapi juga bantu menutrisi kulit 😍😍 .

Ayuk dirasakan, jangan hanya dipertanyakan 😁😁 wa : 085606955176
.
.
#jafrasemarang #jafrakendal #jafraboja #jafrakaliwungu #jafrasubah #jafrabatang #jafrapemalang #jafracomal #jaframoga #jafrapekalongan #jafrategal #jafrabrebes #jafralarangan #jafralosari #jafraindonesia #cleanser #cleanserjafra #sabuncucimuka #jafrainfo #perawatanjafra #perawatankulitsehat
Pembersih wajah dengan kandungan utama ROYAL JELLY yang bentuknya CLEANSING MILK, jadi gak hanya mengangkat kotoran dan minyak dikulit aja tapi juga mengangkat sisa makeup dikulit 😍😍 . . Jangan heran kalo setelah pake ini kulit beneran bersih MAKSIMAL dan langsung kerasa halus, lembut dan cerah kulitnya. Enak banget dan bener-bener recommended. . . Kebayang kan pembersih wajah dengan kandungan Royal Jelly gimana, yang gak cuma bersihin kulit tapi juga bantu menutrisi kulit 😍😍 . Ayuk dirasakan, jangan hanya dipertanyakan 😁😁 wa : 085606955176 . . #jafrasemarang  #jafrakendal  #jafraboja  #jafrakaliwungu  #jafrasubah  #jafrabatang  #jafrapemalang  #jafracomal  #jaframoga  #jafrapekalongan  #jafrategal  #jafrabrebes  #jafralarangan  #jafralosari  #jafraindonesia  #cleanser  #cleanserjafra  #sabuncucimuka  #jafrainfo  #perawatanjafra  #perawatankulitsehat 
Siapa suka pencuci muka tanpa buih angkat tangan! 🙋🏻
Yes yang best nya pencuci muka tanpa buih macam Argan Cleanser @moraessential ni, ia takkan buatkan muka kita kering tauu. Muka jadi lembap, plus kulit muka jadi tegang dan lembut macam kulit bayi sebab ada kandungan kolagen didalamnya. Hah, amacam, Mira boleh jadi ahli sains tak? Hehe 🙈✨ #MiraFilzah #moraessential #ilovemora #skincare #cleanser
Siapa suka pencuci muka tanpa buih angkat tangan! 🙋🏻 Yes yang best nya pencuci muka tanpa buih macam Argan Cleanser @moraessential ni, ia takkan buatkan muka kita kering tauu. Muka jadi lembap, plus kulit muka jadi tegang dan lembut macam kulit bayi sebab ada kandungan kolagen didalamnya. Hah, amacam, Mira boleh jadi ahli sains tak? Hehe 🙈✨ #MiraFilzah  #moraessential  #ilovemora  #skincare  #cleanser 
Silicone vibration cleansing instrument. 
Selalunya antara kita guna facial brush kan, apa kata try silicone ni. Ia vibrate bila mencuci kulit wajah. Boleh pilih nak kelajuan gegaran yang macam mana.

Cara guna mudah je. 
Cuci muka dengan pencuci pilihan masing-masing. Kemudian ambil alat ini, ON kan dan letakkan di wajah. Tak perlu nak tonyoh kuat. Rasa nak cuci sambil massage kulit, boleh kuatkan halaju vibration. Jangan terlena hokayy.

Harga promo RM120 tidak termasuk postage. Ada 2 pilihan kaler Pink dan Rose Red. Oh ye! Setiap pembelian promo ini cikpuan akan menerima 1 unit VitaminCGentleCleanser yang bernilai RM39. 😍

Stok HQ terhad. Deposit rm40 jika cikpuan berminat.

Jom whatsapp saya di 012-6029065 sekarang! 😊
.
#Vitamincserum #vitaminc #serum #cleanser #moisturiser #beauty #flawless #onlinelovers #onlineshopping #shoppingonline #bazarpaknil #bazaronline #bazarpaknilmurah #tombiruomovie #tombiruo #vcsnorarosli
Silicone vibration cleansing instrument. Selalunya antara kita guna facial brush kan, apa kata try silicone ni. Ia vibrate bila mencuci kulit wajah. Boleh pilih nak kelajuan gegaran yang macam mana. Cara guna mudah je. Cuci muka dengan pencuci pilihan masing-masing. Kemudian ambil alat ini, ON kan dan letakkan di wajah. Tak perlu nak tonyoh kuat. Rasa nak cuci sambil massage kulit, boleh kuatkan halaju vibration. Jangan terlena hokayy. Harga promo RM120 tidak termasuk postage. Ada 2 pilihan kaler Pink dan Rose Red. Oh ye! Setiap pembelian promo ini cikpuan akan menerima 1 unit VitaminCGentleCleanser yang bernilai RM39. 😍 Stok HQ terhad. Deposit rm40 jika cikpuan berminat. Jom whatsapp saya di 012-6029065 sekarang! 😊 . #Vitamincserum  #vitaminc  #serum  #cleanser  #moisturiser  #beauty  #flawless  #onlinelovers  #onlineshopping  #shoppingonline  #bazarpaknil  #bazaronline  #bazarpaknilmurah  #tombiruomovie  #tombiruo  #vcsnorarosli 
For all of my skincare peeps: I finally busted out my last Extra Comfort cleanser from my @clarinsusa stash and im super sad 😭 I've tried the @pixibeauty Double Cleanse and while I love it I wanted something that was just the cleanser, no balm, and I believe I've found it in the @olehenriksen Wonderfeel Double Cleanser! You can use it alone (yes, it works THAT well) or as your first cleanse as it removes makeup, including mascara, beautifully. It's non-irritating to the eyes and it comes with a cotton flannel in the box. I'm aware that Clarins has a different extra comfort cleanser (which I have not heard good things about) but I want to try it anyway and I may be able to get my hands on it soon but for now this will definitely do! I highly recommend it to all skin types especially now that's it's the colder season ✨#lotusmindbodyskin #clarins #olehenriksen #extracomfort #cleansingcream #coldcream #cleanser #carolinehirons #carolinehironsmademedoit
For all of my skincare peeps: I finally busted out my last Extra Comfort cleanser from my @clarinsusa stash and im super sad 😭 I've tried the @pixibeauty Double Cleanse and while I love it I wanted something that was just the cleanser, no balm, and I believe I've found it in the @olehenriksen Wonderfeel Double Cleanser! You can use it alone (yes, it works THAT well) or as your first cleanse as it removes makeup, including mascara, beautifully. It's non-irritating to the eyes and it comes with a cotton flannel in the box. I'm aware that Clarins has a different extra comfort cleanser (which I have not heard good things about) but I want to try it anyway and I may be able to get my hands on it soon but for now this will definitely do! I highly recommend it to all skin types especially now that's it's the colder season ✨#lotusmindbodyskin  #clarins  #olehenriksen  #extracomfort  #cleansingcream  #coldcream  #cleanser  #carolinehirons  #carolinehironsmademedoit 
Have you tried ADANIA Pure Lavender Face Cleanser yet? If not, you're missing out on what lavender can do to you! It's almost everyone's dream to be rolling around on the lavender field. But did you know? Lavender bushes often have bees and we mean lotsa bees around them! And we do know bees stung for sure! 🐝 But with ADANIA Pure Lavender Face Cleanser, you can guarantee bees are not included 😁

1. Help treats acne. Our Pure Lavender Face Cleanser is suitable for oily and acne prone skin due to lavender that is anti-inflammatory and antiseptic properties.

2. Aids in the treatment of eczema. Eczema can be a very embarrassing skin condition. Lavender oil has the ability to relieve itching and reduce the symptoms of eczema.

3. Heals burns and scars. The antiseptic and anti-inflammatory properties of lavender oil again play a role here. The oil is beneficial in healing the burns, and also helps treat the scars caused by them (or scars caused by injuries).
.
WhatsApp 018 9494093 to try our ADANIA Pure Lavender Face Cleanser. Pictured above is in 50 ml size (RM35), can last up to 4 months depending on usage frequency 😄

#adaniaskincare #natural #organic #beauty #lavender #fresh #cleanser #malaysia #local #organic #organicproducts #organicskincare #natural #naturalskincare #naturalproducts #productmalaysia #productorganic #skincare #skincaremalaysia #skincareorganik #belleforyou
Have you tried ADANIA Pure Lavender Face Cleanser yet? If not, you're missing out on what lavender can do to you! It's almost everyone's dream to be rolling around on the lavender field. But did you know? Lavender bushes often have bees and we mean lotsa bees around them! And we do know bees stung for sure! 🐝 But with ADANIA Pure Lavender Face Cleanser, you can guarantee bees are not included 😁 1. Help treats acne. Our Pure Lavender Face Cleanser is suitable for oily and acne prone skin due to lavender that is anti-inflammatory and antiseptic properties. 2. Aids in the treatment of eczema. Eczema can be a very embarrassing skin condition. Lavender oil has the ability to relieve itching and reduce the symptoms of eczema. 3. Heals burns and scars. The antiseptic and anti-inflammatory properties of lavender oil again play a role here. The oil is beneficial in healing the burns, and also helps treat the scars caused by them (or scars caused by injuries). . WhatsApp 018 9494093 to try our ADANIA Pure Lavender Face Cleanser. Pictured above is in 50 ml size (RM35), can last up to 4 months depending on usage frequency 😄 #adaniaskincare  #natural  #organic  #beauty  #lavender  #fresh  #cleanser  #malaysia  #local  #organic  #organicproducts  #organicskincare  #natural  #naturalskincare  #naturalproducts  #productmalaysia  #productorganic  #skincare  #skincaremalaysia  #skincareorganik  #belleforyou 
Clinical Acne Treatment System.
✦ Highly Effective
✦ Non-Irritating
✦ Simple 2-step System
✦ Fast Acting
✦ Sustained Results That Last

#acne #oilyskin #blackheads #effective#clearskin #girls #women #beauty #beautiful #beautyproduct #acnecleanser #cleanser #acnegel #gel #claritymd #concealnothing #jerawat #pembersihjerawat
Manfaat Eslim (Extrak Slim ) :
*Daun Jati Belanda ,
bermanfaat mengontrol dan membantu menurunkan kadar lemak dan kolesterol dalam darah.
*Daun Kemuning ,
membantu mengatasi lemak yang berlebihan (obesitas)
*Daun Murbay ,
bermanfaat untuk membantu mengeluarkan kolesterol tubuh.
*Rimpang Bengle ,
bermanfaat membantu membersihkan darah dan mengecilkan perut
*Rimpang Temulawak
bermanfaat membantu membersihkan saluran pencernaan
*Buah Jeruk Nipis
bermanfaat membantu membersihkan perut dan memperlancar pencernaan
.
Dietbsehat dengan produk NASA.
terbukti AMAN dan HALAL

#NASA #NATURAL #NATURALNUSANTARA #CANTIK #OBAT #ALAMI #GIGI #SEXY #PAYUDARA #SEHAT #AMAN #TEH #TOGE #SUBUR #TANAMAN #MINYAK #LUKA #BEKASLUKA #cristalx #collaskin #facial #cleanser #kurus #gemuk #jerawat #flek #RAMBUT #BOTAK #herbal
Manfaat Eslim (Extrak Slim ) : *Daun Jati Belanda , bermanfaat mengontrol dan membantu menurunkan kadar lemak dan kolesterol dalam darah. *Daun Kemuning , membantu mengatasi lemak yang berlebihan (obesitas) *Daun Murbay , bermanfaat untuk membantu mengeluarkan kolesterol tubuh. *Rimpang Bengle , bermanfaat membantu membersihkan darah dan mengecilkan perut *Rimpang Temulawak bermanfaat membantu membersihkan saluran pencernaan *Buah Jeruk Nipis bermanfaat membantu membersihkan perut dan memperlancar pencernaan . Dietbsehat dengan produk NASA. terbukti AMAN dan HALAL #NASA  #NATURAL  #NATURALNUSANTARA  #CANTIK  #OBAT  #ALAMI  #GIGI  #SEXY  #PAYUDARA  #SEHAT  #AMAN  #TEH  #TOGE  #SUBUR  #TANAMAN  #MINYAK  #LUKA  #BEKASLUKA  #cristalx  #collaskin  #facial  #cleanser  #kurus  #gemuk  #jerawat  #flek  #RAMBUT  #BOTAK  #herbal 
@Regranned from @mylia_argan_oil -  CARA PENYIMPANAN MORA CALISSA OIL
.
.
Kepada pengguna Calissa Oil MORA, kami nak ingatkan anda supaya simpan Calissa Oil kat tempat yg bersuhu bilik tau (30 darjah selsius ke bawah).
Jangan biar terdedah atas meja disinari cahaya matahari nan terik, sebab nanti dia akan meruap. Ingat ye ❤ **tindakbalas Mora mungkin berbeza mengikut jenis kulit individu..ada yg cepat ada yg lambat..kulit setiap orang biasanya berbeza 😆
. .

WhatsApp ⏩ +6014 9276453 .

Atau klik www.wasap.my/60149276453
.

#mylia_argan_oil #PureArganOil #MORAdropship #MORAfeedback #MORAfeedback_Mylia #MoraEssential #MoraCleanser #MoraArganOil #MoraMilkyAlmondScrub #MiraFilzah #ArganOil #FacialCleanser #Cleanser #skincare #jerawat #jeragat #HilangParut #RawatParut #RawatJerawat #KulitKering #KulitSensitif #KulitBerminyak #KulitNormal #whitehead #blackhead #flawless #ScarTreatment #ParutJerawat #Eczema
@Regranned from @mylia_argan_oil - CARA PENYIMPANAN MORA CALISSA OIL . . Kepada pengguna Calissa Oil MORA, kami nak ingatkan anda supaya simpan Calissa Oil kat tempat yg bersuhu bilik tau (30 darjah selsius ke bawah). Jangan biar terdedah atas meja disinari cahaya matahari nan terik, sebab nanti dia akan meruap. Ingat ye ❤ **tindakbalas Mora mungkin berbeza mengikut jenis kulit individu..ada yg cepat ada yg lambat..kulit setiap orang biasanya berbeza 😆 . . WhatsApp ⏩ +6014 9276453 . Atau klik www.wasap.my/60149276453 . #mylia_argan_oil  #PureArganOil  #MORAdropship  #MORAfeedback  #MORAfeedback_Mylia  #MoraEssential  #MoraCleanser  #MoraArganOil  #MoraMilkyAlmondScrub  #MiraFilzah  #ArganOil  #FacialCleanser  #Cleanser  #skincare  #jerawat  #jeragat  #HilangParut  #RawatParut  #RawatJerawat  #KulitKering  #KulitSensitif  #KulitBerminyak  #KulitNormal  #whitehead  #blackhead  #flawless  #ScarTreatment  #ParutJerawat  #Eczema 
Vitamin C Gentle Cleanser [VCGC]

Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

Fungsi VCGC
🔹Menyucikan dan Melindungi Kulit
🔹Mengekalkan Kelembapan Kulit
🔹Mengurangkan Garis Halus dan Kedutan pada wajah
🔹Mencerahkan Kulit dan Mengurangkan Kemerahan Kulit

Arahan Penggunaan : 
Untuk membersihkan wajah, ratakan pada wajah menggunakan jari atau span. Bilas dengan air. Gunakan bersama Vitamin C Serum dan Vitamin C Moisturising Cream untuk kesan lebih baik. 
Kelebihan VCGC : 🔻No SLS / SLES 🔻No Parabens
🔻No Alcohol
🔻No Pewangi Tiruan
🔻No Pewarna 
#VitaminCSeries
#Cleanser
Vitamin C Gentle Cleanser [VCGC] Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. Fungsi VCGC 🔹Menyucikan dan Melindungi Kulit 🔹Mengekalkan Kelembapan Kulit 🔹Mengurangkan Garis Halus dan Kedutan pada wajah 🔹Mencerahkan Kulit dan Mengurangkan Kemerahan Kulit Arahan Penggunaan : Untuk membersihkan wajah, ratakan pada wajah menggunakan jari atau span. Bilas dengan air. Gunakan bersama Vitamin C Serum dan Vitamin C Moisturising Cream untuk kesan lebih baik. Kelebihan VCGC : 🔻No SLS / SLES 🔻No Parabens 🔻No Alcohol 🔻No Pewangi Tiruan 🔻No Pewarna #VitaminCSeries  #Cleanser 
Ceraaahhh
Ceraaahhh
#SiDieuLeVeut #GiftCertificates Available https://m.facebook.com/Si-Dieu-Le-Veut-165611663770002/ #Massage #Facials #Waxing #Nails #Lashes Holiday Hassle Made Easy #Holiday #GiftSets Available #Cleanser #Exfoliator #BodyPolish #HandFootScrub #EyeSerum #FacialCreme #FacialOil Experience #Quality #Luxury #LifeLine By #NicoletteMonfi
gmna sama produk skin care kamu selama ini ??? apa kalian tau Komposisi & Efek samping nya bila di pakai berkepanjangan ??? kalo produk yg aku pake sih alhamdulillah jelas komposisi nya ,Jelas BPOm nya ,jelas manfaat nya Alhamdulillah jelas juga hasil nya dan tanpa ketergantungan 😉 
jadilah konsumen yg cerdas ya Honeeey dalam memilih Produk yg kalian beli ☺ apapun itu produk nya , apa lagi produk Skin Care jgn sampe pilih yg Abal2 yaaa karna di iming-iming harga murah dan hasil instan 😱😱😱😱 ihhhhh sereeeeeeem

#sr12 #sr12cikampek #sr12karawang #sr12purwakarta #sr12Dawuan #sr12bpom #herbal #skincarealami #amanuntukbumil #amanuntukbusui #jerawat #flekhitam #cleanser #obatjerawat #skincarebopm #cantikalami #komedo #maskerwajah #creamwajah #bodycare
gmna sama produk skin care kamu selama ini ??? apa kalian tau Komposisi & Efek samping nya bila di pakai berkepanjangan ??? kalo produk yg aku pake sih alhamdulillah jelas komposisi nya ,Jelas BPOm nya ,jelas manfaat nya Alhamdulillah jelas juga hasil nya dan tanpa ketergantungan 😉  jadilah konsumen yg cerdas ya Honeeey dalam memilih Produk yg kalian beli ☺ apapun itu produk nya , apa lagi produk Skin Care jgn sampe pilih yg Abal2 yaaa karna di iming-iming harga murah dan hasil instan 😱😱😱😱 ihhhhh sereeeeeeem #sr12  #sr12cikampek  #sr12karawang  #sr12purwakarta  #sr12Dawuan  #sr12bpom  #herbal  #skincarealami  #amanuntukbumil  #amanuntukbusui  #jerawat  #flekhitam  #cleanser  #obatjerawat  #skincarebopm  #cantikalami  #komedo  #maskerwajah  #creamwajah  #bodycare 
* •حماية الشمس تنقسم الى نوعين فيزيائي وكيميائي لكن نوع منهم ايجابياته وسلبياته * •الفيزيائيه توفر حمايه فوريه مناسبه للبشره الحساسه + لكنها تحتاج جهد اكثر لازالتها  كاستخدام بلسم منظف او منشفه لازالة المنظف وغالبا ما تترك لون ابيض على البشره * •الكيميائيه تحتاج ان تنتظر ٢٠ دقيقه قبل التعرض للشمس + خفيفة سريعة الامتصاص لا تترك لون ابيض على البشره سهلة الازاله بالغسول الرغوي او اي نوع غسول مناسب للبشره
* •في هذا البوست مفضلاتي من منتجات الحمايه للشمس:
* •سيتي سكن من مراد city block MURAD هذي الحمايه هي المفضله عندي في كل الفصول لانها تعطي حمايه قويه 50 spf لطيفه على البشره تعطي مظهر مطفي للبشره لساعات طويله ولا تترك لون ابيض على البشره ( مناسبه للبشره الدهنيه المعرضه لحب الشباب).
* •كلينيك كريم الجسم clinique body cream مع حمايه عاليه 50 spf ممتازه للبشره الحساسه وعاليه الترطيب وغنيه بمضادات الاكسده تستدخم للجسم والوجه معا مناسبه للرحلات.
* •كولا بودي سبراي coola sunscreen spray سهلة الاستحدام مناسبه للاستخدام الصيفي والسريع للجسم. * •ثري لاب سنسكرين  3lab sunscreen حمايه قويه لايام مشمسه مشكلتها اللون الابيض اللي تتركه على البشره لا تصلح لاصحاب البشره الدهنيه.
* •ريڤيشن  Revision Intellishade SPF 45 هالحمايه مناسبه للي اعمارهم تتجاوز الثلاثين لانها تعطي تغطيه خفيفه وتساعد على اخفاء عيوب البشره كالخطوط والمسامات الواسعه وترطيبها عالي.

#skincare #SKINCAREROUTINE #shelfie #shelf #clearout #drunkelephant #vichy #Clinique #cabinet #empties #cleanser #water #vitamins #exfoliant #serum #جمال #بشره #عناية #مشترياتي #الكويت #السعوديه #قطر #خليج #بوتيكات #الامارات
* •حماية الشمس تنقسم الى نوعين فيزيائي وكيميائي لكن نوع منهم ايجابياته وسلبياته * •الفيزيائيه توفر حمايه فوريه مناسبه للبشره الحساسه + لكنها تحتاج جهد اكثر لازالتها كاستخدام بلسم منظف او منشفه لازالة المنظف وغالبا ما تترك لون ابيض على البشره * •الكيميائيه تحتاج ان تنتظر ٢٠ دقيقه قبل التعرض للشمس + خفيفة سريعة الامتصاص لا تترك لون ابيض على البشره سهلة الازاله بالغسول الرغوي او اي نوع غسول مناسب للبشره * •في هذا البوست مفضلاتي من منتجات الحمايه للشمس: * •سيتي سكن من مراد city block MURAD هذي الحمايه هي المفضله عندي في كل الفصول لانها تعطي حمايه قويه 50 spf لطيفه على البشره تعطي مظهر مطفي للبشره لساعات طويله ولا تترك لون ابيض على البشره ( مناسبه للبشره الدهنيه المعرضه لحب الشباب). * •كلينيك كريم الجسم clinique body cream مع حمايه عاليه 50 spf ممتازه للبشره الحساسه وعاليه الترطيب وغنيه بمضادات الاكسده تستدخم للجسم والوجه معا مناسبه للرحلات. * •كولا بودي سبراي coola sunscreen spray سهلة الاستحدام مناسبه للاستخدام الصيفي والسريع للجسم. * •ثري لاب سنسكرين 3lab sunscreen حمايه قويه لايام مشمسه مشكلتها اللون الابيض اللي تتركه على البشره لا تصلح لاصحاب البشره الدهنيه. * •ريڤيشن Revision Intellishade SPF 45 هالحمايه مناسبه للي اعمارهم تتجاوز الثلاثين لانها تعطي تغطيه خفيفه وتساعد على اخفاء عيوب البشره كالخطوط والمسامات الواسعه وترطيبها عالي. #skincare  #SKINCAREROUTINE  #shelfie  #shelf  #clearout  #drunkelephant  #vichy  #Clinique  #cabinet  #empties  #cleanser  #water  #vitamins  #exfoliant  #serum  #جمال  #بشره  #عناية  #مشترياتي  #الكويت  #السعوديه  #قطر  #خليج  #بوتيكات  #الامارات 
Wanna get rid of pimples, oily or dull-looking skin?
.
Then this BASIC SET is a must have!!! These 2 are essential!
.
First, clean your face with #LoveraCompleteCleanser and then finish with #MagicJellyLovera. Just 2 easy steps to get you started on your #roadtoflawlessskin! 😍
.
For those with sensitive/dry/oily/combination type skin, don’t worry! These 2 were made for you!
.
I myself have sensitive skin and dry patches usually form on my cheeks but alhamdulillah after constant use of MJ, my skin troubles me NO MORE!!!
.
LCC has black seed as well as aloe vera extract, your skin will feel so clean and soft after!
.
Memang power la sebab dua2 boleh menyingkirkan kuman2 yang menyebabkan jerawat! 💪🏼💪🏼
.
Get your own BASIC SET now!!! Siapa buat payment awal, Alya🦉 akan bagi free gift hehe 😉
Wanna get rid of pimples, oily or dull-looking skin? . Then this BASIC SET is a must have!!! These 2 are essential! . First, clean your face with #LoveraCompleteCleanser  and then finish with #MagicJellyLovera . Just 2 easy steps to get you started on your #roadtoflawlessskin ! 😍 . For those with sensitive/dry/oily/combination type skin, don’t worry! These 2 were made for you! . I myself have sensitive skin and dry patches usually form on my cheeks but alhamdulillah after constant use of MJ, my skin troubles me NO MORE!!! . LCC has black seed as well as aloe vera extract, your skin will feel so clean and soft after! . Memang power la sebab dua2 boleh menyingkirkan kuman2 yang menyebabkan jerawat! 💪🏼💪🏼 . Get your own BASIC SET now!!! Siapa buat payment awal, Alya🦉 akan bagi free gift hehe 😉
Good Morning!
Good Morning!
Produk terbaru SKINCARE KUALITAS TERTINGGI..! 1. Melia SC Cleanser

Produk ini adalah produk kecantikan untuk wajah yang terbuat dari ektsrak Stem Cell Apple. Melia SC Cleanseradalah produk sabun pembersih wajah. Manfaat utama produk Melia Stem Cell Cleanser adalah sebagai berikut:

1. Membuat Wajah Lebih Segar
2. Membersihkan Make Up Wajah
3. Mengangkat Sel Kulit Mati Pada Wajah
4. Menambah Gizi Bagi Kulit Wajah

2. Melia Platinum Serum

Melia Platinum Serum adalah serum kulit wajah yang terbuat dari ekstrak berlian (Diamond Extract) dan vitamin yang berfungsi untuk memberikan penetrasi cepat untuk mengilangkan fleks wajah dan menghilangkan kerutan pada wajah.

Manfaat Melia Platinum Serum adalah sebagai berikut:

1. Menghilangkan flek wajah
2. Melembabkan kulit wajah
3. Mengencangkan dan melebutkan kulit wajah
4. Menghilangkan keriput wajah
5. Mengobati jerawat
.
.

3. Melia Anti Aging + Whitening Cream

Melia Anti Aging Whitening Creamadalah produk kecantikan pemutih wajah yang terbuat dari ekstrak Silk, Vitamin E dan bahan kecantikan alami lainnya. Adapun manfaat Melia Anti Aging + Whitening Cream ini adalah sebagai berikut:

1. Memperbaiki Tekstur Kulit Wajah
2. Menghilangkan Keriput Di Wajah
3. Menghilangkan Lipatan Garis Di Wajah
4. Melembabkan Kulit Wajah
5. Mengencangkan Kulit Wajah
6. Memudakan Kulit Wajah
7. Mencerahkan Kulit Wajah
.
.

MELIA SKINCARE TERUJI BERKUALITAS TINGGI dgn teknologi stemcell, sudah terdaftar Bpom,  berstandar GMP, TANPA PENGELUPASAN ATAUPUN KULIT MEMERAH
.
.
Cocok utk semua jenis kulit,  tua - muda,  laki" ataupun perempuan ... Menggunakkan bahan yg amat sangat aman! Bisa digunakan sampai ke leher ataupun bawah mata.. Tidak perlu tambahan cream lain .

BABAT HABIS SEMUA MASALAH KULITMU.. RASAKAN KEMBALI KULIT CANTIK & SEHAT SEPERTI BAYI
.
.
More info & konsultasi free silahkan
whatsApp : 082254160565
DESY
PENGIRIMAN : JNE,J&T,TIKI,POS
PEMBAYARAN: BRI

NB : Gratis ongkir untuk pemesanan satu paket
#skincare
#serumberlian
#serum
#platinumserum
#stemcell
#cleanser
#whiteningcream
#antiaging
#kecantikan
#bpom
#gmp
#aman #Herbal #alami #kesehatan #awetmuda
#Ptmel
Produk terbaru SKINCARE KUALITAS TERTINGGI..! 1. Melia SC Cleanser Produk ini adalah produk kecantikan untuk wajah yang terbuat dari ektsrak Stem Cell Apple. Melia SC Cleanseradalah produk sabun pembersih wajah. Manfaat utama produk Melia Stem Cell Cleanser adalah sebagai berikut: 1. Membuat Wajah Lebih Segar 2. Membersihkan Make Up Wajah 3. Mengangkat Sel Kulit Mati Pada Wajah 4. Menambah Gizi Bagi Kulit Wajah 2. Melia Platinum Serum Melia Platinum Serum adalah serum kulit wajah yang terbuat dari ekstrak berlian (Diamond Extract) dan vitamin yang berfungsi untuk memberikan penetrasi cepat untuk mengilangkan fleks wajah dan menghilangkan kerutan pada wajah. Manfaat Melia Platinum Serum adalah sebagai berikut: 1. Menghilangkan flek wajah 2. Melembabkan kulit wajah 3. Mengencangkan dan melebutkan kulit wajah 4. Menghilangkan keriput wajah 5. Mengobati jerawat . . 3. Melia Anti Aging + Whitening Cream Melia Anti Aging Whitening Creamadalah produk kecantikan pemutih wajah yang terbuat dari ekstrak Silk, Vitamin E dan bahan kecantikan alami lainnya. Adapun manfaat Melia Anti Aging + Whitening Cream ini adalah sebagai berikut: 1. Memperbaiki Tekstur Kulit Wajah 2. Menghilangkan Keriput Di Wajah 3. Menghilangkan Lipatan Garis Di Wajah 4. Melembabkan Kulit Wajah 5. Mengencangkan Kulit Wajah 6. Memudakan Kulit Wajah 7. Mencerahkan Kulit Wajah . . MELIA SKINCARE TERUJI BERKUALITAS TINGGI dgn teknologi stemcell, sudah terdaftar Bpom,  berstandar GMP, TANPA PENGELUPASAN ATAUPUN KULIT MEMERAH . . Cocok utk semua jenis kulit,  tua - muda,  laki" ataupun perempuan ... Menggunakkan bahan yg amat sangat aman! Bisa digunakan sampai ke leher ataupun bawah mata.. Tidak perlu tambahan cream lain . BABAT HABIS SEMUA MASALAH KULITMU.. RASAKAN KEMBALI KULIT CANTIK & SEHAT SEPERTI BAYI . . More info & konsultasi free silahkan whatsApp : 082254160565 DESY PENGIRIMAN : JNE,J&T,TIKI,POS PEMBAYARAN: BRI NB : Gratis ongkir untuk pemesanan satu paket #skincare  #serumberlian  #serum  #platinumserum  #stemcell  #cleanser  #whiteningcream  #antiaging  #kecantikan  #bpom  #gmp  #aman  #Herbal  #alami  #kesehatan  #awetmuda  #Ptmel 
The real #black!
#Africanblacksoap!

Tired of cutting our 1 pound blocks?
This customer was and decided to get our 6 Bar Value pack!

Since switching to our #Africanblacksoap it is the only #cleanser she uses. It helps her minimize her #eczema flare-ups and keeps her #skin so #smooth and clear!

Thanks for sharing your story with us! Our goal is to help people make simple and #conscious choices to switch to cleaner and #healthier products to take care if their skin!

#Healing happens when you make a choice to take control of what you use on your skin. Do your research and find #affordable options.

They exist! We exist! Have you tried us out yet?? #Freeshipping #blackmagic #Blacksoap #africa #motherland #Ghana #soao #handmade #Natural #aware #lasvegas #acne #men #beards  #teens #women #makeupremover #darkspots #happypeople #plantbased
The real #black ! #Africanblacksoap ! Tired of cutting our 1 pound blocks? This customer was and decided to get our 6 Bar Value pack! Since switching to our #Africanblacksoap  it is the only #cleanser  she uses. It helps her minimize her #eczema  flare-ups and keeps her #skin  so #smooth  and clear! Thanks for sharing your story with us! Our goal is to help people make simple and #conscious  choices to switch to cleaner and #healthier  products to take care if their skin! #Healing  happens when you make a choice to take control of what you use on your skin. Do your research and find #affordable  options. They exist! We exist! Have you tried us out yet?? #Freeshipping  #blackmagic  #Blacksoap  #africa  #motherland  #Ghana  #soao  #handmade  #Natural  #aware  #lasvegas  #acne  #men  #beards  #teens  #women  #makeupremover  #darkspots  #happypeople  #plantbased 
I've started my lengthy night routine, and I hadn't posted my morning routine yet. I actually did more than 5 steps! That almost never happens on a week day. I'm pretty proud of myself for this. .
.
.
➿#Loreal Micellar Cleansing Water
➿#Missha White Cure Essence .
➿#PureHeals Propolis 50 Volume Mist
➿#Reskin EGF Bomber Soother Day
➿#Foxbrim Vitamin C Lotion
➿#TuEl Daily Protect Moisturizer
.
.
.
#skincare #morningroutine #skincareroutine #micellarwater #cleansingwater #cleanser #serum #essence #propolis #facemist #egf #peptides #vitaminc #moisturizer #sunscreen #spf #kbeauty
I've started my lengthy night routine, and I hadn't posted my morning routine yet. I actually did more than 5 steps! That almost never happens on a week day. I'm pretty proud of myself for this. . . . ➿#Loreal  Micellar Cleansing Water ➿#Missha  White Cure Essence . ➿#PureHeals  Propolis 50 Volume Mist ➿#Reskin  EGF Bomber Soother Day ➿#Foxbrim  Vitamin C Lotion ➿#TuEl  Daily Protect Moisturizer . . . #skincare  #morningroutine  #skincareroutine  #micellarwater  #cleansingwater  #cleanser  #serum  #essence  #propolis  #facemist  #egf  #peptides  #vitaminc  #moisturizer  #sunscreen  #spf  #kbeauty 
ตัวช่วยลดริ้วรอยร่องลึกให้ดูตื้นขึ้น

HYALURON-FILLER DAY Cream SPF30 (50ml.) HYALURON-FILLER Night Cream 
day cream 1,290 บาท
Night Cream 1390 บาท

ซื้อคู่ลดเหลือ 2490 บาท
ส่งฟรี EMS

คุณสมบัติ
ครีมที่เติมริ้วรอยผสานไฮยาลูรอนเข้มข้นสายสั้น ขนาดเล็กที่สุด 50 เท่า (Nano-Molecule) ที่ช่วยเติมเต็มริ้วรอยลึกให้
ตื้นขึ้น บำรุงให้ริ้วรอยลดลง

สนใจสอบถามหรือสั่งซื้อ >>>>
กดลิงค์นี้เพื่อทักไลน์เราได้ทันที👇👇👇
0638401002
🆔 : http://bit.ly/2vQMXtL
Fan page : https://www.facebook.com/nesteucerin/
Instagram : https://www.instagram.com/nest_eucerin/

#eucerin #nesteucerin #dermopurifyer #dematoclean #volumefiller #hyaluronfiller #whitetherapy #cleansingfaom #cleanser #daycream #nightcream #serum #beauty #ยูเซอริน #ขายยูเซอริน #จำหน่ายยูเซอริน #ยูเซอรินราคาถูก #skincare #eucerinthailand #oxy #oxy10 #ขายoxy #daymat #ครีมกันแดด #sun
ตัวช่วยลดริ้วรอยร่องลึกให้ดูตื้นขึ้น HYALURON-FILLER DAY Cream SPF30 (50ml.) HYALURON-FILLER Night Cream day cream 1,290 บาท Night Cream 1390 บาท ซื้อคู่ลดเหลือ 2490 บาท ส่งฟรี EMS คุณสมบัติ ครีมที่เติมริ้วรอยผสานไฮยาลูรอนเข้มข้นสายสั้น ขนาดเล็กที่สุด 50 เท่า (Nano-Molecule) ที่ช่วยเติมเต็มริ้วรอยลึกให้ ตื้นขึ้น บำรุงให้ริ้วรอยลดลง สนใจสอบถามหรือสั่งซื้อ >>>> กดลิงค์นี้เพื่อทักไลน์เราได้ทันที👇👇👇 0638401002 🆔 : http://bit.ly/2vQMXtL Fan page : https://www.facebook.com/nesteucerin/ Instagram : https://www.instagram.com/nest_eucerin/ #eucerin  #nesteucerin  #dermopurifyer  #dematoclean  #volumefiller  #hyaluronfiller  #whitetherapy  #cleansingfaom  #cleanser  #daycream  #nightcream  #serum  #beauty  #ย ูเซอริน #ขายย ูเซอริน #จำหน ่ายยูเซอริน #ย ูเซอรินราคาถูก #skincare  #eucerinthailand  #oxy  #oxy10  #ขายoxy  #daymat  #คร ีมกันแดด #sun 
‼️Sayangi kulit sebelum terlambat‼️
.
.
TimeWise Miracle Set adalah set permulaan untuk Anti Aging yg membantu kulit muda & kulit berusia jadi lebih muda!

Best selling product dekat US & seluruh negara yang mempunyai Mary Kay 😍

TimeWise Miracle Set ne datang dengan:
.
🔹Cleanser
☑ Normal / Dry
☑ Combination / Oily
.
🔹Moisturizer
☑ Normal / Dry
☑ Combination / Oily
.
🔹Day Solution SPF35
☑ Suitable for all skin types
.
🔹Night Solution
☑ Suitable for all skin types 🍀Timewise® Miracle Set™🍀
.
💘 TimeWise® #Cleanser - Menanggalkan sel kulit mati secara halus, mengurangkan garis halus & kedutan, menegangkan, menganjalkan, 3-in-1 (cleanser, mask & freshen)
.
💘 TimeWise® #Moisturizer - Mengurangkan garis halus & kedutan, memastikan kulit sentiasa lembap.
.
💘 TimeWise® Day Solution Sunscreen SPF 35 - Membantu mencergaskan sel kulit, penghalang matahari UVA & UVB membantu melindungi kulit daripada ancaman radikal bebas persekitaran.
.
💘 TimeWise® Night Solution - Merangsang kolagen untuk melicin & menegangkan kulit, merawat sel2 kulit mati.
.
Additional
.
💘 TimeWise® Renewing Softerner - Bagi skin rasa lebih fresh, renew hydration dalam kulit, melambatkan proses aging, haluskan pori, penyedian untuk terima / menyerap langkah skin care seterusnya.
.
Siapa yang boleh pakai TimeWise? ☑ Yang ada jerawat2 halus / jerawat pasir
☑ Umur 24 tahun & keatas
.
Siapa yang xboleh pakai TimeWise? ☑ Yang tengah berjerawat
☑ Yang pakai high chemical product
☑ Yang xda early aging sign
.
.
Jangan tunggu sampai kulit kita da rosak taw. Sekarang kena mula tuk ade kulit yang cantik and sihat 😘
.
Mary Kay Beauty Consultant
📲☎️DM/PM/WhatsApp
011-23548589 (aenn) 🙋🏼
.
#marykay #marykaykl #marykayklcc #marykayjohor #marykaypahang #marykaymalaysia #marykayterbaik #matapanda #hitambawahmata #takperlurisau #marysabah#marysarawak #marykayipoh #marykayperlis #markaykelantan #marykayterangganu #marykayskincare #marykaykedah #marykayklang #marykaymelaka #marykayproduk
‼️Sayangi kulit sebelum terlambat‼️ . . TimeWise Miracle Set adalah set permulaan untuk Anti Aging yg membantu kulit muda & kulit berusia jadi lebih muda! Best selling product dekat US & seluruh negara yang mempunyai Mary Kay 😍 TimeWise Miracle Set ne datang dengan: . 🔹Cleanser ☑ Normal / Dry ☑ Combination / Oily . 🔹Moisturizer ☑ Normal / Dry ☑ Combination / Oily . 🔹Day Solution SPF35 ☑ Suitable for all skin types . 🔹Night Solution ☑ Suitable for all skin types 🍀Timewise® Miracle Set™🍀 . 💘 TimeWise® #Cleanser  - Menanggalkan sel kulit mati secara halus, mengurangkan garis halus & kedutan, menegangkan, menganjalkan, 3-in-1 (cleanser, mask & freshen) . 💘 TimeWise® #Moisturizer  - Mengurangkan garis halus & kedutan, memastikan kulit sentiasa lembap. . 💘 TimeWise® Day Solution Sunscreen SPF 35 - Membantu mencergaskan sel kulit, penghalang matahari UVA & UVB membantu melindungi kulit daripada ancaman radikal bebas persekitaran. . 💘 TimeWise® Night Solution - Merangsang kolagen untuk melicin & menegangkan kulit, merawat sel2 kulit mati. . Additional . 💘 TimeWise® Renewing Softerner - Bagi skin rasa lebih fresh, renew hydration dalam kulit, melambatkan proses aging, haluskan pori, penyedian untuk terima / menyerap langkah skin care seterusnya. . Siapa yang boleh pakai TimeWise? ☑ Yang ada jerawat2 halus / jerawat pasir ☑ Umur 24 tahun & keatas . Siapa yang xboleh pakai TimeWise? ☑ Yang tengah berjerawat ☑ Yang pakai high chemical product ☑ Yang xda early aging sign . . Jangan tunggu sampai kulit kita da rosak taw. Sekarang kena mula tuk ade kulit yang cantik and sihat 😘 . Mary Kay Beauty Consultant 📲☎️DM/PM/WhatsApp 011-23548589 (aenn) 🙋🏼 . #marykay  #marykaykl  #marykayklcc  #marykayjohor  #marykaypahang  #marykaymalaysia  #marykayterbaik  #matapanda  #hitambawahmata  #takperlurisau  #marysabah #marysarawak  #marykayipoh  #marykayperlis  #markaykelantan  #marykayterangganu  #marykayskincare  #marykaykedah  #marykayklang  #marykaymelaka  #marykayproduk 
ขายดีอันดับหนึ่ง !!!! Eucerin Dermopurifyer Toner 200ml.
ราคา 600 บาท (ปกติราคา 900 บาท)

โทนเนอร์สำหรับผิวมัน แพ้ง่ายและมีปัญหาสิว
• ช่วยสลายสิ่งอุดตัน ช่วยลดการอุดตันของรูขุมขน • ลดแบคทีเรียสะสม • ไม่ทำให้ผิวแห้งตึง พร้อมปรับสภาพผิวให้พร้อมรับการบำรุง

สนใจสอบถามหรือสั่งซื้อ >>>>
กดลิงค์นี้เพื่อทักไลน์เราได้ทันที👇👇
http://line.me/ti/p/KSjXg3ag1b

#eucerin #dermopurifyer #dematoclean #volumefiller #hyaluronfiller #whitetherapy #cleansingfaom #cleanser #daycream #nightcream #serum #nuney898 #beauty #ยูเซอริน #ขายยูเซอริน #จำหน่ายยูเซอริน #ยูเซอรินราคาถูก #skincare #eucerinthailand
ขายดีอันดับหนึ่ง !!!! Eucerin Dermopurifyer Toner 200ml. ราคา 600 บาท (ปกติราคา 900 บาท) โทนเนอร์สำหรับผิวมัน แพ้ง่ายและมีปัญหาสิว • ช่วยสลายสิ่งอุดตัน ช่วยลดการอุดตันของรูขุมขน • ลดแบคทีเรียสะสม • ไม่ทำให้ผิวแห้งตึง พร้อมปรับสภาพผิวให้พร้อมรับการบำรุง สนใจสอบถามหรือสั่งซื้อ >>>> กดลิงค์นี้เพื่อทักไลน์เราได้ทันที👇👇 http://line.me/ti/p/KSjXg3ag1b #eucerin  #dermopurifyer  #dematoclean  #volumefiller  #hyaluronfiller  #whitetherapy  #cleansingfaom  #cleanser  #daycream  #nightcream  #serum  #nuney898  #beauty  #ย ูเซอริน #ขายย ูเซอริน #จำหน ่ายยูเซอริน #ย ูเซอรินราคาถูก #skincare  #eucerinthailand 
Thank you so much @dermae! .

Hydrating Cleanser - This cleanser is so nice!!! I have been using it for the last few days and I can feel the difference. My face feels so soft and hydrated! I love it! .

Hydrating Night Cream - my favorite winter moisturizer! It is so nice and creamy. During the winter my skin gets so dry and I get dry patches, and this cream really helps! I was just looking at buying another jar, thank you DermaE! .

DermaE is cruelty free! 🐰🐰🐰. .

DermaE sent me these products. All opinions are my own. .  #dermae #DERMAEambassador #dermaesocial #hyaluronicacid #cleanser #moisturizer #skincare #skincareroutine #bblogger
Thank you so much @dermae! . Hydrating Cleanser - This cleanser is so nice!!! I have been using it for the last few days and I can feel the difference. My face feels so soft and hydrated! I love it! . Hydrating Night Cream - my favorite winter moisturizer! It is so nice and creamy. During the winter my skin gets so dry and I get dry patches, and this cream really helps! I was just looking at buying another jar, thank you DermaE! . DermaE is cruelty free! 🐰🐰🐰. . DermaE sent me these products. All opinions are my own. .  #dermae  #DERMAEambassador  #dermaesocial  #hyaluronicacid  #cleanser  #moisturizer  #skincare  #skincareroutine  #bblogger 
อะไรที่มันแพ็คคู่ มักจะคุ้ม จริงไหม???? โฟมแพ็คคู่ ราคาประหยัดกลับมาแล้วจ้าาาา

Eucerin White Therapy Clinical Cleansing Foam150 ml.
ราคาเพียง 890.-บาท 🎀👑🎀👑🎀👑🎀👑🎀👑🎀
คุณสมบัติ
🎀 ประสิทธิภาพสูงในการทำความสะอาดผิวหน้า
🎀 อ่อนโยนไม่มีสารทำร้ายผิวหน้า
🎀 ช่วยขจัดสิ่งสปรก เครื่องสำอาง
🎀 ขจัดความมันส่วนเกินบนผิวหน้าได้อย่างดี
🎀 ปรับสมดุลความชุ่มชื่นแก่ผิว ให้ผิวสุขภาพดี
🎀 ปราศจากแอลกอฮอล์และสารแต่งสี

สนใจสอบถามหรือสั่งซื้อ >>>>
กดลิงค์นี้เพื่อทักไลน์เราได้ทันที
http://line.me/ti/p/KSjXg3ag1b

#eucerin #dermopurifyer #dematoclean #volumefiller #hyaluronfiller #whitetherapy #cleansingfaom #cleanser #daycream #nightcream #serum #nuney898 #beauty #ยูเซอริน #ขายยูเซอริน #จำหน่ายยูเซอริน #ยูเซอรินราคาถูก #skincare #eucerinthailand
อะไรที่มันแพ็คคู่ มักจะคุ้ม จริงไหม???? โฟมแพ็คคู่ ราคาประหยัดกลับมาแล้วจ้าาาา Eucerin White Therapy Clinical Cleansing Foam150 ml. ราคาเพียง 890.-บาท 🎀👑🎀👑🎀👑🎀👑🎀👑🎀 คุณสมบัติ 🎀 ประสิทธิภาพสูงในการทำความสะอาดผิวหน้า 🎀 อ่อนโยนไม่มีสารทำร้ายผิวหน้า 🎀 ช่วยขจัดสิ่งสปรก เครื่องสำอาง 🎀 ขจัดความมันส่วนเกินบนผิวหน้าได้อย่างดี 🎀 ปรับสมดุลความชุ่มชื่นแก่ผิว ให้ผิวสุขภาพดี 🎀 ปราศจากแอลกอฮอล์และสารแต่งสี สนใจสอบถามหรือสั่งซื้อ >>>> กดลิงค์นี้เพื่อทักไลน์เราได้ทันที http://line.me/ti/p/KSjXg3ag1b #eucerin  #dermopurifyer  #dematoclean  #volumefiller  #hyaluronfiller  #whitetherapy  #cleansingfaom  #cleanser  #daycream  #nightcream  #serum  #nuney898  #beauty  #ย ูเซอริน #ขายย ูเซอริน #จำหน ่ายยูเซอริน #ย ูเซอรินราคาถูก #skincare  #eucerinthailand 
[FREE GIFT + DISKAUN]
. 
Sapa nak free gift facial mask?? . 
Jap2.. Ni bukan facial mask dari China ye.. tak main lah fake2 ni.. . 
Ni NATURAL  KOREAN  SKINCARE FACIAL MASK 🎈
. 
HQ nak bagi free je tau kat uolls.. Nak tahu macam mana nak dapat FREE FACIAL KOREAN MASK ni?
. ------------------------------------------------------------------------
. 
Beli salah satu produk QNA Solution, tak kisah lah Click White DD Cushion Foundation atau Miracle Skin Bar, uolls boleh dapat FACIAL KOREAN MASK  yang super duper terbaikk ni😀
. 
Nak tunggu lagi ke? Ni special untuk uolls yang suka cantik plus .. plus.... dengan foundation & cleanser bar.. . 
SALE ni dari 20 November - 31 Disember 2017 yew.. so uolls kena rebut cepat2 peluang keemasan ni.. . 
Dah la dapat diskaun, tambah plak dengan  NATURAL FACIAL KOREAN MASK lagi meletoppppp la kulit uolls 🤗🤗🤗
. 
Whatsapp +60102499937
. 
#QNASolution #ClickWhiteDDCushionFoundation
#CushionFoundation
#MiracleSkinBar #cleanser #pencucimuka #skincare #penjagaanmuka #jerawat #kulitkombinasi #kulitkering #jeragat #bazaarpaknil #tatiskincare #beevenomskincare #beauty #selkulitmati #organicskincare #penjagaankulit #beautybar #beautysoap #igmonsta #cikguseo
[FREE GIFT + DISKAUN] . Sapa nak free gift facial mask?? . Jap2.. Ni bukan facial mask dari China ye.. tak main lah fake2 ni.. . Ni NATURAL KOREAN SKINCARE FACIAL MASK 🎈 . HQ nak bagi free je tau kat uolls.. Nak tahu macam mana nak dapat FREE FACIAL KOREAN MASK ni? . ------------------------------------------------------------------------ . Beli salah satu produk QNA Solution, tak kisah lah Click White DD Cushion Foundation atau Miracle Skin Bar, uolls boleh dapat FACIAL KOREAN MASK yang super duper terbaikk ni😀 . Nak tunggu lagi ke? Ni special untuk uolls yang suka cantik plus .. plus.... dengan foundation & cleanser bar.. . SALE ni dari 20 November - 31 Disember 2017 yew.. so uolls kena rebut cepat2 peluang keemasan ni.. . Dah la dapat diskaun, tambah plak dengan NATURAL FACIAL KOREAN MASK lagi meletoppppp la kulit uolls 🤗🤗🤗 . Whatsapp +60102499937 . #QNASolution  #ClickWhiteDDCushionFoundation  #CushionFoundation  #MiracleSkinBar  #cleanser  #pencucimuka  #skincare  #penjagaanmuka  #jerawat  #kulitkombinasi  #kulitkering  #jeragat  #bazaarpaknil  #tatiskincare  #beevenomskincare  #beauty  #selkulitmati  #organicskincare  #penjagaankulit  #beautybar  #beautysoap  #igmonsta  #cikguseo 
Nyerah deh sama kulit yg berminyak BANGETTT, tiap bangun tidur udah kaya kilang minyak liat kaca mengkilapppp banget 😥😱😩😰 Pake produk ini itu gak ada yang cocok malah tambah berminyak jerawatan pula...
.
Apa harus pake perawatan klinik ya? 😕 Stop! Coba dulu paket sehari-hari perawatan untuk kulit berminyak ini. Mengontrol minyak di kulit, bukan menghilangkan ya, karena biar bagaimanapun minyak itu penting untuk menjaga kelembaban kulit supaya gak cepet keriput.
.
Paket lengkap ini bikin kulit lebih ringan karena minyak di kulit dikendalikan ke level yang nyaman. Mencegah jerawat tumbuh karena kulit bersih dan sehat. Biasakan minimal dengan 2 produk ini untuk merawat kulit agar sehat 😊😊
.
#jafra #mattifyingadvancedynamic #jafraalami #jafrahalal #jafrasehat #jafraamanbumilbusui #balancingjafra #perawatanjafra #produkjafra #kosmetikjafra #skincarejafra #parfumjafra #bisnisjafra #joinjafra #komunitasjafra #jualanjafra #jafrabandung #JafraSukabumi #jafrasumatera #jafrasurabaya #jafradepok #jafrausa #jafraindramayu #jafrasurabaya #kulitberminyak #pencucimuka #sabuncucimuka #cleanser
Nyerah deh sama kulit yg berminyak BANGETTT, tiap bangun tidur udah kaya kilang minyak liat kaca mengkilapppp banget 😥😱😩😰 Pake produk ini itu gak ada yang cocok malah tambah berminyak jerawatan pula... . Apa harus pake perawatan klinik ya? 😕 Stop! Coba dulu paket sehari-hari perawatan untuk kulit berminyak ini. Mengontrol minyak di kulit, bukan menghilangkan ya, karena biar bagaimanapun minyak itu penting untuk menjaga kelembaban kulit supaya gak cepet keriput. . Paket lengkap ini bikin kulit lebih ringan karena minyak di kulit dikendalikan ke level yang nyaman. Mencegah jerawat tumbuh karena kulit bersih dan sehat. Biasakan minimal dengan 2 produk ini untuk merawat kulit agar sehat 😊😊 . #jafra  #mattifyingadvancedynamic  #jafraalami  #jafrahalal  #jafrasehat  #jafraamanbumilbusui  #balancingjafra  #perawatanjafra  #produkjafra  #kosmetikjafra  #skincarejafra  #parfumjafra  #bisnisjafra  #joinjafra  #komunitasjafra  #jualanjafra  #jafrabandung  #JafraSukabumi  #jafrasumatera  #jafrasurabaya  #jafradepok  #jafrausa  #jafraindramayu  #jafrasurabaya  #kulitberminyak  #pencucimuka  #sabuncucimuka  #cleanser 
#contest #complimentary #garniersulfatefree @Influenster @GarnierUSA just tested out this #new #cleanser by @garnierusa #garniersulfatefree the cleaner was gentle and did not irritate my #skin after my #skin was #clean and #soft it really didn't have a scent which is fine as long as it keeps my skin from breaking out! #beauty #beautyblog #beautyreview #beautyblogger #skincare #skincareblog #skincarereview #pinkdiva1979 #freestuff #freeproducts #sparklevoxboxcampaign
#contest  #complimentary  #garniersulfatefree  @Influenster @GarnierUSA just tested out this #new  #cleanser  by @garnierusa #garniersulfatefree  the cleaner was gentle and did not irritate my #skin  after my #skin  was #clean  and #soft  it really didn't have a scent which is fine as long as it keeps my skin from breaking out! #beauty  #beautyblog  #beautyreview  #beautyblogger  #skincare  #skincareblog  #skincarereview  #pinkdiva1979  #freestuff  #freeproducts  #sparklevoxboxcampaign 
สต๊อกล๊อตใหม่ เข้ามาแล้วนะคะสาวๆๆๆ

ปรับราคาลงมานิดโหน่ยยยย

มีจริงหรือ ? ครีมที่ทั้งลดสิวและทำให้หน้าขาวได้ สำหรับคนผิวแพ้ง่าย ?
อยากมีผิวหน้ากระจ่างใส แต่ยังเป็นสิว แถมผิวบอบบางแพ้ง่าย แค่ตามหาครีมลดสิวที่ใช่ก็ยากแล้ว จะให้ใช้ไวท์เทนนิ่ง คงหมดสิทธิ์
ยูเซอริน ค้นพบทางออกของผิวแพ้ง่าย เพื่อผิวหน้ากระจ่างใสไร้สิว ปลอดภัย ไม่กลัวแพ้
ใหม่ Eucerin Day MAT Whitening
ครั้งแรก ที่ครีมลดสิว ช่วยเผยผิวกระจ่างใสในหนึ่งเดียว ผ่านการพิสูจน์จากผิวบอบบางแพ้ง่าย เป็นสิวง่าย ว่าปลอดภัย ไม่แพ้
ยูเซอรินท้าให้คุณร่วมพิสูจน์ด้วยตัวเอง

ยอดขายอันดับหนึ่ง ปังมากๆๆ

Eucerin DermoPurifyer Day MAT
Whitening SPF30 50ml.

ราคา 750 บาท (ปกติ 1,200 บาท)
ส่งฟรี ลทบ.

ผลิตภัณฑ์บำรุงผิวหน้าผสมสารป้องกันแสงแดดสำหรับผู้มีแนวโน้มเป็นสิวง่ายและหมองคล้ำ ที่ช่วยลดปัญหาสิว

รอยสิว พร้อมให้ผิวดูกระจ่างใส! ด้วยนวัตกรรมพิเศษเฉพาะจากยูเซอรินใน DermoPurifyer Day MAT Whitening

ดูแลผิวเป็นสิวอย่างอ่อนโยน ฟื้นบำรุงผิวระคาย ลดสิวอุดตัน ลดรอยสิวเพื่อผิวกระจ่างใส พร้อมปกป้องผิวระหว่างฟื้นฟูด้วย SPF30 โดยไม่ก่อให้เกิดการระคายเคือง ปลอดภัยสูงสุดสำหรับผิวเป็นสิวและบอบบางแพ้ง่าย

สนใจสอบถามหรือสั่งซื้อ >>>>
กดลิงค์นี้เพื่อทักไลน์เราได้ทันที👇👇
http://line.me/ti/p/KSjXg3ag1b

#eucerin #dermopurifyer #dematoclean #volumefiller #hyaluronfiller #whitetherapy #cleansingfaom #cleanser #daycream #nightcream #serum #nuney898 #beauty #ยูเซอริน #ขายยูเซอริน #จำหน่ายยูเซอริน #ยูเซอรินราคาถูก #skincare #eucerinthailand
สต๊อกล๊อตใหม่ เข้ามาแล้วนะคะสาวๆๆๆ ปรับราคาลงมานิดโหน่ยยยย มีจริงหรือ ? ครีมที่ทั้งลดสิวและทำให้หน้าขาวได้ สำหรับคนผิวแพ้ง่าย ? อยากมีผิวหน้ากระจ่างใส แต่ยังเป็นสิว แถมผิวบอบบางแพ้ง่าย แค่ตามหาครีมลดสิวที่ใช่ก็ยากแล้ว จะให้ใช้ไวท์เทนนิ่ง คงหมดสิทธิ์ ยูเซอริน ค้นพบทางออกของผิวแพ้ง่าย เพื่อผิวหน้ากระจ่างใสไร้สิว ปลอดภัย ไม่กลัวแพ้ ใหม่ Eucerin Day MAT Whitening ครั้งแรก ที่ครีมลดสิว ช่วยเผยผิวกระจ่างใสในหนึ่งเดียว ผ่านการพิสูจน์จากผิวบอบบางแพ้ง่าย เป็นสิวง่าย ว่าปลอดภัย ไม่แพ้ ยูเซอรินท้าให้คุณร่วมพิสูจน์ด้วยตัวเอง ยอดขายอันดับหนึ่ง ปังมากๆๆ Eucerin DermoPurifyer Day MAT Whitening SPF30 50ml. ราคา 750 บาท (ปกติ 1,200 บาท) ส่งฟรี ลทบ. ผลิตภัณฑ์บำรุงผิวหน้าผสมสารป้องกันแสงแดดสำหรับผู้มีแนวโน้มเป็นสิวง่ายและหมองคล้ำ ที่ช่วยลดปัญหาสิว รอยสิว พร้อมให้ผิวดูกระจ่างใส! ด้วยนวัตกรรมพิเศษเฉพาะจากยูเซอรินใน DermoPurifyer Day MAT Whitening ดูแลผิวเป็นสิวอย่างอ่อนโยน ฟื้นบำรุงผิวระคาย ลดสิวอุดตัน ลดรอยสิวเพื่อผิวกระจ่างใส พร้อมปกป้องผิวระหว่างฟื้นฟูด้วย SPF30 โดยไม่ก่อให้เกิดการระคายเคือง ปลอดภัยสูงสุดสำหรับผิวเป็นสิวและบอบบางแพ้ง่าย สนใจสอบถามหรือสั่งซื้อ >>>> กดลิงค์นี้เพื่อทักไลน์เราได้ทันที👇👇 http://line.me/ti/p/KSjXg3ag1b #eucerin  #dermopurifyer  #dematoclean  #volumefiller  #hyaluronfiller  #whitetherapy  #cleansingfaom  #cleanser  #daycream  #nightcream  #serum  #nuney898  #beauty  #ย ูเซอริน #ขายย ูเซอริน #จำหน ่ายยูเซอริน #ย ูเซอรินราคาถูก #skincare  #eucerinthailand 
Nyerah deh sama kulit yg berminyak BANGETTT, tiap bangun tidur udah kaya kilang minyak liat kaca mengkilapppp banget 😥😱😩😰 Pake produk ini itu gak ada yang cocok malah tambah berminyak jerawatan pula...
.
Apa harus pake perawatan klinik ya? 😕 Stop! Coba dulu paket sehari-hari perawatan untuk kulit berminyak ini. Mengontrol minyak di kulit, bukan menghilangkan ya, karena biar bagaimanapun minyak itu penting untuk menjaga kelembaban kulit supaya gak cepet keriput.
.
Paket lengkap ini bikin kulit lebih ringan karena minyak di kulit dikendalikan ke level yang nyaman. Mencegah jerawat tumbuh karena kulit bersih dan sehat. Biasakan minimal dengan 2 produk ini untuk merawat kulit agar sehat 😊😊
.
#jafra #mattifyingadvancedynamic #jafraalami #jafrahalal #jafrasehat #jafraamanbumilbusui #balancingjafra #perawatanjafra #produkjafra #kosmetikjafra #skincarejafra #parfumjafra #bisnisjafra #joinjafra #komunitasjafra #jualanjafra #jafrabandung #JafraSukabumi #jafrasumatera #jafrasurabaya #jafradepok #jafrausa #jafraindramayu #jafrasurabaya #kulitberminyak #pencucimuka #sabuncucimuka #cleanser
Nyerah deh sama kulit yg berminyak BANGETTT, tiap bangun tidur udah kaya kilang minyak liat kaca mengkilapppp banget 😥😱😩😰 Pake produk ini itu gak ada yang cocok malah tambah berminyak jerawatan pula... . Apa harus pake perawatan klinik ya? 😕 Stop! Coba dulu paket sehari-hari perawatan untuk kulit berminyak ini. Mengontrol minyak di kulit, bukan menghilangkan ya, karena biar bagaimanapun minyak itu penting untuk menjaga kelembaban kulit supaya gak cepet keriput. . Paket lengkap ini bikin kulit lebih ringan karena minyak di kulit dikendalikan ke level yang nyaman. Mencegah jerawat tumbuh karena kulit bersih dan sehat. Biasakan minimal dengan 2 produk ini untuk merawat kulit agar sehat 😊😊 . #jafra  #mattifyingadvancedynamic  #jafraalami  #jafrahalal  #jafrasehat  #jafraamanbumilbusui  #balancingjafra  #perawatanjafra  #produkjafra  #kosmetikjafra  #skincarejafra  #parfumjafra  #bisnisjafra  #joinjafra  #komunitasjafra  #jualanjafra  #jafrabandung  #JafraSukabumi  #jafrasumatera  #jafrasurabaya  #jafradepok  #jafrausa  #jafraindramayu  #jafrasurabaya  #kulitberminyak  #pencucimuka  #sabuncucimuka  #cleanser 
#ข่าวดีสุดๆ "คลีนซิ่งมูส โมเน่" จัดโปรมหกรรมลดทะลุพิกัด 🎉 คืนกำไรให้กับลูกค้า โปรทองแจกเหมือนเดิม เพิ่มเติมคือของแถม 👇🏻
1 แถม 1 ‼️
1 แถม 1 ‼️
1 แถม 1 ‼️ ซื้อเท่าไหร่ ก็แถมเท่านั้น!! ตั้งแต่วันนี้ จนถึง 31 ธันวาคม 2560 นี้เท่านั้น❗️รีบๆมาตำกันเลยจ้า ก่อนของจะหมด

#โมเน่ #คลีนซิ่ง #ล้างหน้าสะอาด #โฟม #มูส
#cleansing #cleanser #เช็ดทำความสะอาดผิวหน้า
#3in1
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#สั่งซื้อราคาพิเศษ_สมัครตัวแทน
☎️โทร: 090-4041175(ใหมแพร)
แอดไลน์เพื่อสั่งแบบรวดเร็วพร้อมของแถม 🔰Official LINE ID : @mnnatural (มี @ ด้วยนะคะ)  หรือแตะลิ้งค์สีฟ้านี้ค่ะ👇🏻 http://line.me/ti/p/%40mnnatural

หรือ www.mnnatural.com
#ข ่าวดีสุดๆ "คลีนซิ่งมูส โมเน่" จัดโปรมหกรรมลดทะลุพิกัด 🎉 คืนกำไรให้กับลูกค้า โปรทองแจกเหมือนเดิม เพิ่มเติมคือของแถม 👇🏻 1 แถม 1 ‼️ 1 แถม 1 ‼️ 1 แถม 1 ‼️ ซื้อเท่าไหร่ ก็แถมเท่านั้น!! ตั้งแต่วันนี้ จนถึง 31 ธันวาคม 2560 นี้เท่านั้น❗️รีบๆมาตำกันเลยจ้า ก่อนของจะหมด #โมเน ่ #คล ีนซิ่ง #ล ้างหน้าสะอาด #โฟม  #ม ูส #cleansing  #cleanser  #เช ็ดทำความสะอาดผิวหน้า #3in1  ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #ส ั่งซื้อราคาพิเศษ_สมัครตัวแทน ☎️โทร: 090-4041175(ใหมแพร) แอดไลน์เพื่อสั่งแบบรวดเร็วพร้อมของแถม 🔰Official LINE ID : @mnnatural (มี @ ด้วยนะคะ) หรือแตะลิ้งค์สีฟ้านี้ค่ะ👇🏻 http://line.me/ti/p/%40mnnatural หรือ www.mnnatural.com