an online Instagram web viewer

#CoachGulaGulaKurus medias

Photos

Hah? 
Sebotol 2 minggu jer. Cepatlah habis.

Adik manis. Adik makan sebotol untuk sebulan tapi tak turun berat. Lama kan sebulan baru habis sebotol. Seronok ker lambat habis tapi berat tak turun turun?

Tengok adik nie, makan mince 2 minggu 3 kilo turun berat. Siap golek golek keriangan dapat pakai baju peberet yang dah lama tersimpan dalam peti besi tu.

Bahan premium kesan pun premium adik sayang ๐Ÿ˜˜

Tunggu apa lagi tu, klik link kat profile cecepat taw! 0173995914

#CoachGulaGulaKurus #TeamMasyukk 
#TeamKepuks #TK5
#TabungDiMar5FigureBatch2
Hah? Sebotol 2 minggu jer. Cepatlah habis. Adik manis. Adik makan sebotol untuk sebulan tapi tak turun berat. Lama kan sebulan baru habis sebotol. Seronok ker lambat habis tapi berat tak turun turun? Tengok adik nie, makan mince 2 minggu 3 kilo turun berat. Siap golek golek keriangan dapat pakai baju peberet yang dah lama tersimpan dalam peti besi tu. Bahan premium kesan pun premium adik sayang ๐Ÿ˜˜ Tunggu apa lagi tu, klik link kat profile cecepat taw! 0173995914 #CoachGulaGulaKurus  #TeamMasyukk  #TeamKepuks  #TK5  #TabungDiMar5FigureBatch2 
Hah? 
Sebotol 2 minggu jer. Cepatlah habis.

Adik manis. Adik makan sebotol untuk sebulan tapi tak turun berat. Lama kan sebulan baru habis sebotol. Seronok ker lambat habis tapi berat tak turun turun?

Tengok adik nie, makan mince 3 minggu 4 kilo turun berat. Siap golek golek keriangan dapat pakai baju peberet yang dah lama tersimpan dalam peti besi tu.

Bahan premium kesan pun premium adik sayang ๐Ÿ˜˜

Tunggu apa lagi tu, klik link kat profile cecepat taw! 0173995914

#CoachGulaGulaKurus #TeamMasyukk 
#TeamKepuks #TK5
#TabungDiMar5FigureBatch2
Hah? Sebotol 2 minggu jer. Cepatlah habis. Adik manis. Adik makan sebotol untuk sebulan tapi tak turun berat. Lama kan sebulan baru habis sebotol. Seronok ker lambat habis tapi berat tak turun turun? Tengok adik nie, makan mince 3 minggu 4 kilo turun berat. Siap golek golek keriangan dapat pakai baju peberet yang dah lama tersimpan dalam peti besi tu. Bahan premium kesan pun premium adik sayang ๐Ÿ˜˜ Tunggu apa lagi tu, klik link kat profile cecepat taw! 0173995914 #CoachGulaGulaKurus  #TeamMasyukk  #TeamKepuks  #TK5  #TabungDiMar5FigureBatch2 
Hah? 
Sebotol 2 minggu jer. Cepatlah habis.

Adik manis. Adik makan sebotol untuk sebulan tapi tak turun berat. Lama kan sebulan baru habis sebotol. Seronok ker lambat habis tapi berat tak turun turun?

Tengok adik nie, makan mince 2 minggu 2 kilo turun berat. Siap golek golek keriangan dapat pakai baju peberet yang dah lama tersimpan dalam peti besi tu.

Bahan premium kesan pun premium adik sayang ๐Ÿ˜˜

Tunggu apa lagi tu, klik link kat profile cecepat taw! 0173995914

#CoachGulaGulaKurus #TeamMasyukk 
#TeamKepuks #TK5
#TabungDiMar5FigureBatch2
Hah? Sebotol 2 minggu jer. Cepatlah habis. Adik manis. Adik makan sebotol untuk sebulan tapi tak turun berat. Lama kan sebulan baru habis sebotol. Seronok ker lambat habis tapi berat tak turun turun? Tengok adik nie, makan mince 2 minggu 2 kilo turun berat. Siap golek golek keriangan dapat pakai baju peberet yang dah lama tersimpan dalam peti besi tu. Bahan premium kesan pun premium adik sayang ๐Ÿ˜˜ Tunggu apa lagi tu, klik link kat profile cecepat taw! 0173995914 #CoachGulaGulaKurus  #TeamMasyukk  #TeamKepuks  #TK5  #TabungDiMar5FigureBatch2 
Alangยฒ nak kuruskan badan selepas berpantang, baik dear kemam #GulaGulaKurus Mince. Badan makin slim menawan, susu badan makin meriah. Anak kenyang, ibu slim.Wow๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Alangยฒ nak kuruskan badan selepas berpantang, baik dear kemam #GulaGulaKurus  Mince. Badan makin slim menawan, susu badan makin meriah. Anak kenyang, ibu slim.Wow๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Mewaahhhhhh sangat bahan MINCE ni buat #GGKLovers taw! ..
..
Kalau uols tengah fikir-fikir nak cari ubat kurus yang SELAMAT, SEDAP Pastu senang ja kemammmm! ..
..
Haaaa uols berada kat tempat betul dah niiii! Tunggu uolss wassap mas ja nk grab #ShockingSale nii! ๐Ÿ˜‰โค
0173995914

#CoachGulaGulaKurus
#TeamMasyukk
Mewaahhhhhh sangat bahan MINCE ni buat #GGKLovers  taw! .. .. Kalau uols tengah fikir-fikir nak cari ubat kurus yang SELAMAT, SEDAP Pastu senang ja kemammmm! .. .. Haaaa uols berada kat tempat betul dah niiii! Tunggu uolss wassap mas ja nk grab #ShockingSale  nii! ๐Ÿ˜‰โค 0173995914 #CoachGulaGulaKurus  #TeamMasyukk 
Kita nak kurus bukan sebab nak pakai baju dan seluar ketat-ketat. Tapi sebab nak rasa sehat.
.
Boleh kemas rumah sambil kejar anak yang asik suke memanjat. Turun naik tangga 10x sehari pon masih larat. Barulah rumah berkilatttt.
.
Suami balik takdelah muke asik tersenyum kelatttt.
.
Ha, sebab tu mas cadangkan awak kemam MINCE ๐Ÿ˜˜
.
Nak suami menjeling manja tengok awak macam anak Dara, halu-halu mas ya.
.
0173995914 #CoachGulaGulaKurus
#TeamMasyukk #TeamKepuks #TK5
Kita nak kurus bukan sebab nak pakai baju dan seluar ketat-ketat. Tapi sebab nak rasa sehat. . Boleh kemas rumah sambil kejar anak yang asik suke memanjat. Turun naik tangga 10x sehari pon masih larat. Barulah rumah berkilatttt. . Suami balik takdelah muke asik tersenyum kelatttt. . Ha, sebab tu mas cadangkan awak kemam MINCE ๐Ÿ˜˜ . Nak suami menjeling manja tengok awak macam anak Dara, halu-halu mas ya. . 0173995914 #CoachGulaGulaKurus  #TeamMasyukk  #TeamKepuks  #TK5 
Wah lega rasa lepas sapu GEL COOL ROSE. Kalau dulu masa period mesti rasa sakit Kat peha sekarang dah tak rasa dah.
.
Memang best sangat! Sengugut pun dah kurang.
.
Jom cuba GEL COOL ROSE ๐Ÿ˜˜
.
Klik link di profile ya ๐Ÿ˜ 
0173995914
.
#CoachGulaGulaKurus
 #TeamMasyukk  #TeamKepuks #TK5
Wah lega rasa lepas sapu GEL COOL ROSE. Kalau dulu masa period mesti rasa sakit Kat peha sekarang dah tak rasa dah. . Memang best sangat! Sengugut pun dah kurang. . Jom cuba GEL COOL ROSE ๐Ÿ˜˜ . Klik link di profile ya ๐Ÿ˜ 0173995914 . #CoachGulaGulaKurus  #TeamMasyukk  #TeamKepuks  #TK5 
Perghhhhhh
.
Bersusun parcel. Nie penangan shocking sales le nih!
.
Beratur wasap masuk. Mana taknye harga paling jimat dan superb! Memang rugi siapa yang tak grab sekarang!
.
Shocking sales akan tamat bila-bila masa! Klik link di profile untuk tempahan anda naw naw naw ๐Ÿ˜Ž
.
0173995914 #CoachGulaGulaKurus
#TeamKepuks #TK5
Perghhhhhh . Bersusun parcel. Nie penangan shocking sales le nih! . Beratur wasap masuk. Mana taknye harga paling jimat dan superb! Memang rugi siapa yang tak grab sekarang! . Shocking sales akan tamat bila-bila masa! Klik link di profile untuk tempahan anda naw naw naw ๐Ÿ˜Ž . 0173995914 #CoachGulaGulaKurus  #TeamKepuks  #TK5 
Mitos 
Gula perang mengandungi sirap perang (molasses). Jadi warna tu bertukar le sikit kan. .
Sebenarnya ada 377 kalori dalam 100 gram gula perang.
.
Manakala gula putih pulak ada sebanyak 387 kalori per 100 gram.
.
Tak banyak beza mana pun kan! Yang sepatutnya anda buat ialah kurangkan pengambilan gula dalam pemakanan anda. Boleh boleh!
.
#TeamMasyukk #coachgulagulakurus
#TeamKepuks #TK5
Mitos Gula perang mengandungi sirap perang (molasses). Jadi warna tu bertukar le sikit kan. . Sebenarnya ada 377 kalori dalam 100 gram gula perang. . Manakala gula putih pulak ada sebanyak 387 kalori per 100 gram. . Tak banyak beza mana pun kan! Yang sepatutnya anda buat ialah kurangkan pengambilan gula dalam pemakanan anda. Boleh boleh! . #TeamMasyukk  #coachgulagulakurus  #TeamKepuks  #TK5 
Shocking sales! Here we come!
.
Apa tu?
.
Hai Hai . Berita tergempar buat semua! Hq DiMar sekarang sedang buat sales super jimat paling best.
.
Harga pakej paling superb. Wajib grab sekarang. Lepas nie memang susah dah nak dapat harga laga pipi nie ๐Ÿ˜
.
Siapa yang duk menjeling lama dah tu cecepat klik link wasap mas nie di profile ye!
.
#TeamKepuks #TK5 #TeamMasyukk #coachgulagulakurus
Shocking sales! Here we come! . Apa tu? . Hai Hai . Berita tergempar buat semua! Hq DiMar sekarang sedang buat sales super jimat paling best. . Harga pakej paling superb. Wajib grab sekarang. Lepas nie memang susah dah nak dapat harga laga pipi nie ๐Ÿ˜ . Siapa yang duk menjeling lama dah tu cecepat klik link wasap mas nie di profile ye! . #TeamKepuks  #TK5  #TeamMasyukk  #coachgulagulakurus 
Ramai yang tertanya-tanya kan berapa biji dalam sebotol MINCE.
.
Ada 30 biji untuk penggunaan 15 hari.
.
Jangan terkejut ramai yang berjaya turunkan berat badan hanya dengan sebotol MINCE sahaja taw!
.
Mas sendiri turun 1 kg untuk 1 minggu. Best ke best?
.
Hey , klik link di profile cecepat ya! Ada special price untuk anda ๐Ÿ˜
.
#TeamMasyukk #TeamKepuks #TK5
#TabungDiMar5FigureBatch2 #coachgulagulakurus
Ramai yang tertanya-tanya kan berapa biji dalam sebotol MINCE. . Ada 30 biji untuk penggunaan 15 hari. . Jangan terkejut ramai yang berjaya turunkan berat badan hanya dengan sebotol MINCE sahaja taw! . Mas sendiri turun 1 kg untuk 1 minggu. Best ke best? . Hey , klik link di profile cecepat ya! Ada special price untuk anda ๐Ÿ˜ . #TeamMasyukk  #TeamKepuks  #TK5  #TabungDiMar5FigureBatch2  #coachgulagulakurus 
Kemam #GulaGulaKurus untuk masalah berat badan berlebihan tapi..
๐Ÿ›€berat dah semakin menurun
๐Ÿ›€lemak dah berkurang
๐Ÿ›€perut mula kempis
๐Ÿ›€selera makan terkawal

Sapu #GelCoolRose untuk masalah berat badan tapi...
๐Ÿ›€Badan maintain slim
๐Ÿ›€Pinggang makin ramping๐Ÿ˜Š
๐Ÿ›€Lengan dan peha mula mengecil
๐Ÿ›€Baju dan muka longgar

Minum #DetoksGreenCoffeaTea untuk cuci usus tapi...
๐Ÿ›€Tiada perut buncit lagi
๐Ÿ›€Berat badan makin berkurang
๐Ÿ›€Pembuangan najis makin lawas

Mereka amalkan set #CompleteGGK untuk satu tujuan, tapi terpaksa dapat manfaat lain..suka kan..โ˜บ๐Ÿ˜‰ Set #Complete GGK dapat menyelesaikan pelbagai masalah berat badan.

Rasa2 mereka berasa untung bila amalkan set COMPLETE GGK? 
Siap repeat order dan bagi testimoni hebat lagi ada laa..โ˜บโ˜บโ˜บ Anda bagaimana?

Jom Kurus Cantik menawan dengan Set ComboXPlus & Green Coffee Tea ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #NextCustomer #coachGulaGulaKurus
#GGkProdukMuslim #TeamMasyukk
Kemam #GulaGulaKurus  untuk masalah berat badan berlebihan tapi.. ๐Ÿ›€berat dah semakin menurun ๐Ÿ›€lemak dah berkurang ๐Ÿ›€perut mula kempis ๐Ÿ›€selera makan terkawal Sapu #GelCoolRose  untuk masalah berat badan tapi... ๐Ÿ›€Badan maintain slim ๐Ÿ›€Pinggang makin ramping๐Ÿ˜Š ๐Ÿ›€Lengan dan peha mula mengecil ๐Ÿ›€Baju dan muka longgar Minum #DetoksGreenCoffeaTea  untuk cuci usus tapi... ๐Ÿ›€Tiada perut buncit lagi ๐Ÿ›€Berat badan makin berkurang ๐Ÿ›€Pembuangan najis makin lawas Mereka amalkan set #CompleteGGK  untuk satu tujuan, tapi terpaksa dapat manfaat lain..suka kan..โ˜บ๐Ÿ˜‰ Set #Complete  GGK dapat menyelesaikan pelbagai masalah berat badan. Rasa2 mereka berasa untung bila amalkan set COMPLETE GGK? Siap repeat order dan bagi testimoni hebat lagi ada laa..โ˜บโ˜บโ˜บ Anda bagaimana? Jom Kurus Cantik menawan dengan Set ComboXPlus & Green Coffee Tea ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #NextCustomer  #coachGulaGulaKurus  #GGkProdukMuslim  #TeamMasyukk 
- Kenapa uols perlu cuba MINCE (GULA-GULA KURUS?)
.
.
#gulagulakurus  #TeamMasyukk
Set combo X plus mengandungi 2 botol mince dan 1 tiub gel cool rose.
.
Ini ialah set lengkap kurus luar dan dalam keluaran DiMar yang sangat exclusive buat anda.
.
Sangat jimat dan berbaloi!
.
Dapatkan set combo X plus anda sekarang. Setiap pembelian set ini anda akan dapat SPECIAL GIFT dan penghantaran secara PERCUMA! Klik link di profile untuk tempahan sekarang.
.
#TeamMasyukk #CoachGulaGulaKurus
Set combo X plus mengandungi 2 botol mince dan 1 tiub gel cool rose. . Ini ialah set lengkap kurus luar dan dalam keluaran DiMar yang sangat exclusive buat anda. . Sangat jimat dan berbaloi! . Dapatkan set combo X plus anda sekarang. Setiap pembelian set ini anda akan dapat SPECIAL GIFT dan penghantaran secara PERCUMA! Klik link di profile untuk tempahan sekarang. . #TeamMasyukk  #CoachGulaGulaKurus 
Kalau scincare ada set lengkap
Kami ada set lengkap Kurus โœ”๏ธDetox dengan GCT kasi cuci dulu
โœ”๏ธMakan Mince kasi bakar lemak dengan control selera makan
โœ”๏ธSapu Gel bagi Firm dan hilang selulit

Cara macam mana nak amalkan 3 item ni?
โžก๏ธPagi dalam 8am hisap 2 biji mince terus , 
boleh control selera satu hari terus.
โžก๏ธ2pm lepas lunch Minum GCT & get ready sebelum tidur untuk membuang
โžก๏ธSebelum tidur sapu Gel dekat perut, peha ,lengan bagi tidur pun nyenyak ja rasa berangin walaupun tak buka ekon.

Sapa belum try satu set lengkap ni?
Serius kena order harini so nanti terjumpa member yang selalu ejek kita kuat makan tu  mula bisik kat telinga masa salam cium pipi tu "Jangan la kurus sangat, jeles aku tauuu"

#TuelahDuluejekSangat!
#TabungDimar5figureT2 
#CoachGulaGulaKurus #GulaGulaKurus #Mince #detoks
Kalau scincare ada set lengkap Kami ada set lengkap Kurus โœ”๏ธDetox dengan GCT kasi cuci dulu โœ”๏ธMakan Mince kasi bakar lemak dengan control selera makan โœ”๏ธSapu Gel bagi Firm dan hilang selulit Cara macam mana nak amalkan 3 item ni? โžก๏ธPagi dalam 8am hisap 2 biji mince terus , boleh control selera satu hari terus. โžก๏ธ2pm lepas lunch Minum GCT & get ready sebelum tidur untuk membuang โžก๏ธSebelum tidur sapu Gel dekat perut, peha ,lengan bagi tidur pun nyenyak ja rasa berangin walaupun tak buka ekon. Sapa belum try satu set lengkap ni? Serius kena order harini so nanti terjumpa member yang selalu ejek kita kuat makan tu mula bisik kat telinga masa salam cium pipi tu "Jangan la kurus sangat, jeles aku tauuu" #TuelahDuluejekSangat ! #TabungDimar5figureT2  #CoachGulaGulaKurus  #GulaGulaKurus  #Mince  #detoks 
Kalau scincare ada set lengkap
Kami ada set lengkap Kurus โœ”๏ธDetox dengan GCT kasi cuci dulu
โœ”๏ธMakan Mince kasi bakar lemak dengan control selera makan
โœ”๏ธSapu Gel bagi Firm dan hilang selulit

Cara macam mana nak amalkan 3 item ni?
โžก๏ธPagi dalam 8am hisap 2 biji mince terus , 
boleh control selera satu hari terus.
โžก๏ธ2pm lepas lunch Minum GCT & get ready sebelum tidur untuk membuang
โžก๏ธSebelum tidur sapu Gel dekat perut, peha ,lengan bagi tidur pun nyenyak ja rasa berangin walaupun tak buka ekon.

Sapa belum try satu set lengkap ni?
Serius kena order harini so nanti terjumpa member yang selalu ejek kita kuat makan tu  mula bisik kat telinga masa salam cium pipi tu "Jangan la kurus sangat, jeles aku tauuu"

#TuelahDuluejekSangat!
#TabungDimar5figureT2 
#CoachGulaGulaKurus
Kalau scincare ada set lengkap Kami ada set lengkap Kurus โœ”๏ธDetox dengan GCT kasi cuci dulu โœ”๏ธMakan Mince kasi bakar lemak dengan control selera makan โœ”๏ธSapu Gel bagi Firm dan hilang selulit Cara macam mana nak amalkan 3 item ni? โžก๏ธPagi dalam 8am hisap 2 biji mince terus , boleh control selera satu hari terus. โžก๏ธ2pm lepas lunch Minum GCT & get ready sebelum tidur untuk membuang โžก๏ธSebelum tidur sapu Gel dekat perut, peha ,lengan bagi tidur pun nyenyak ja rasa berangin walaupun tak buka ekon. Sapa belum try satu set lengkap ni? Serius kena order harini so nanti terjumpa member yang selalu ejek kita kuat makan tu mula bisik kat telinga masa salam cium pipi tu "Jangan la kurus sangat, jeles aku tauuu" #TuelahDuluejekSangat ! #TabungDimar5figureT2  #CoachGulaGulaKurus 
Kalau scincare ada set lengkap
Kami ada set lengkap Kurus โœ”๏ธDetox dengan GCT kasi cuci dulu
โœ”๏ธMakan Mince kasi bakar lemak dengan control selera makan
โœ”๏ธSapu Gel bagi Firm dan hilang selulit

Cara macam mana nak amalkan 3 item ni?
โžก๏ธPagi dalam 8am hisap 2 biji mince terus , 
boleh control selera satu hari terus.
โžก๏ธ2pm lepas lunch Minum GCT & get ready sebelum tidur untuk membuang
โžก๏ธSebelum tidur sapu Gel dekat perut, peha ,lengan bagi tidur pun nyenyak ja rasa berangin walaupun tak buka ekon.

Sapa belum try satu set lengkap ni?
Serius kena order harini so nanti terjumpa member yang selalu ejek kita kuat makan tu  mula bisik kat telinga masa salam cium pipi tu "Jangan la kurus sangat, jeles aku tauuu"

#TuelahDuluejekSangat!
#TabungDimar5figureT2 
#CoachGulaGulaKurus
Kalau scincare ada set lengkap Kami ada set lengkap Kurus โœ”๏ธDetox dengan GCT kasi cuci dulu โœ”๏ธMakan Mince kasi bakar lemak dengan control selera makan โœ”๏ธSapu Gel bagi Firm dan hilang selulit Cara macam mana nak amalkan 3 item ni? โžก๏ธPagi dalam 8am hisap 2 biji mince terus , boleh control selera satu hari terus. โžก๏ธ2pm lepas lunch Minum GCT & get ready sebelum tidur untuk membuang โžก๏ธSebelum tidur sapu Gel dekat perut, peha ,lengan bagi tidur pun nyenyak ja rasa berangin walaupun tak buka ekon. Sapa belum try satu set lengkap ni? Serius kena order harini so nanti terjumpa member yang selalu ejek kita kuat makan tu mula bisik kat telinga masa salam cium pipi tu "Jangan la kurus sangat, jeles aku tauuu" #TuelahDuluejekSangat ! #TabungDimar5figureT2  #CoachGulaGulaKurus 
MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan.
.
GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu).
.
GREEN COFFEE TEA - Bantu buang toksin dalam usus & bakar lemak sekali.
.
Nak beli 1 1 boleh, nak beli 3 skali pun boleh. Lagiiiik jimat nau nau.
.
Jom wasap 017 399 5914  nak tau lebih lanjut ๐Ÿ˜‰
MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan. . GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu). . GREEN COFFEE TEA - Bantu buang toksin dalam usus & bakar lemak sekali. . Nak beli 1 1 boleh, nak beli 3 skali pun boleh. Lagiiiik jimat nau nau. . Jom wasap 017 399 5914 nak tau lebih lanjut ๐Ÿ˜‰
Aduh!! Nak masak tuk lunch ja pun, tak tahan bila tengok ja nasi,perut mula la ber krukk krukk, lapaaa.

Yayy.. Dah hilang pun rasa lapa lepas kemam 1 biji #GulaGulaKurus , klu x mesti 2-3 pinggan lunch nt. Eh! Ada ja yg kemam GGK tak jaga pantang masih turun berat badan. 
#KemamjaGulaGulaKurus #SiapaNak #TeamMasyukk
Aduh!! Nak masak tuk lunch ja pun, tak tahan bila tengok ja nasi,perut mula la ber krukk krukk, lapaaa. Yayy.. Dah hilang pun rasa lapa lepas kemam 1 biji #GulaGulaKurus  , klu x mesti 2-3 pinggan lunch nt. Eh! Ada ja yg kemam GGK tak jaga pantang masih turun berat badan. #KemamjaGulaGulaKurus  #SiapaNak  #TeamMasyukk 
Kata orang, sarapan mesti like the King sebab kita nak guna tenaga sepanjang hari

betul ke?? Sebenarnya kata sifu diet, untuk cepat penurunan berat kita mesti jaga kalori. Bagi wanita yang betul betul nak dapatkan berat ideal mesti makan tak lebih 1200 kalori sehari

So kalau sarapan macam King Kong, berapa kalori pulak nak makan tengahari dan malam!

Haaa, jadi kena jaga bab sarapan. Ambil sarapan yang sihat dan rendah kalori ;) pagi ni ummu cheat meal, minum milo huhu tapi masih kawal kalori

milo panas segelas 120 kcal
biskut kering 3 keping 160 kcal
Total 280 kcal 
Berbaki 920 kcal untuk lunch dan dinner

Korang sarapan apa? meh ummu kirakan. Tengah rajin pulak ๐Ÿ˜…

#TeamMasyukk #coachgulagulakurus
Kata orang, sarapan mesti like the King sebab kita nak guna tenaga sepanjang hari betul ke?? Sebenarnya kata sifu diet, untuk cepat penurunan berat kita mesti jaga kalori. Bagi wanita yang betul betul nak dapatkan berat ideal mesti makan tak lebih 1200 kalori sehari So kalau sarapan macam King Kong, berapa kalori pulak nak makan tengahari dan malam! Haaa, jadi kena jaga bab sarapan. Ambil sarapan yang sihat dan rendah kalori ;) pagi ni ummu cheat meal, minum milo huhu tapi masih kawal kalori milo panas segelas 120 kcal biskut kering 3 keping 160 kcal Total 280 kcal Berbaki 920 kcal untuk lunch dan dinner Korang sarapan apa? meh ummu kirakan. Tengah rajin pulak ๐Ÿ˜… #TeamMasyukk  #coachgulagulakurus 
Sahabat ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ Mana satu pilihan awak? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Suppliment Kurus yang mengandungi bahan racun yang menyebabkan penyakit buah pinggang hadir tanpa diminta.. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ATAU *Mince*- Gula Gula Kurus yang di buat dari ๐Ÿ’ฏ% bahan semulajadi, diformulasi 5 gabungan buah2an berkhasiat mampu menyingkirkan lemak dan toksin dalam badan dan ianya selamat untuk ibu menyusu. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #MasAmiza
#CoachGulaGulaKurus
#PerintisKurusSecaraKemam
Sahabat ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ Mana satu pilihan awak? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Suppliment Kurus yang mengandungi bahan racun yang menyebabkan penyakit buah pinggang hadir tanpa diminta.. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ATAU *Mince*- Gula Gula Kurus yang di buat dari ๐Ÿ’ฏ% bahan semulajadi, diformulasi 5 gabungan buah2an berkhasiat mampu menyingkirkan lemak dan toksin dalam badan dan ianya selamat untuk ibu menyusu. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #MasAmiza  #CoachGulaGulaKurus  #PerintisKurusSecaraKemam 
Sahabat ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ Mana satu pilihan awak? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Suppliment Kurus yang mengandungi bahan racun yang menyebabkan penyakit buah pinggang hadir tanpa diminta.. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ATAU *Mince*- Gula Gula Kurus yang di buat dari ๐Ÿ’ฏ% bahan semulajadi, diformulasi 5 gabungan buah2an berkhasiat mampu menyingkirkan lemak dan toksin dalam badan dan ianya selamat untuk ibu menyusu. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #MasAmiza
#CoachGulaGulaKurus
#PerintisKurusSecaraKemam
Sahabat ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ Mana satu pilihan awak? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Suppliment Kurus yang mengandungi bahan racun yang menyebabkan penyakit buah pinggang hadir tanpa diminta.. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ATAU *Mince*- Gula Gula Kurus yang di buat dari ๐Ÿ’ฏ% bahan semulajadi, diformulasi 5 gabungan buah2an berkhasiat mampu menyingkirkan lemak dan toksin dalam badan dan ianya selamat untuk ibu menyusu. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #MasAmiza  #CoachGulaGulaKurus  #PerintisKurusSecaraKemam 
G U L A - G U L A  KURUS โžก๏ธ MUDAH, Kemam sahaja
โžก๏ธ SELAMAT IBU MENYUSU
โžก๏ธ Ada Sijil Pusat Racun Negara
โžก๏ธ Ada Sijil Halal JAKIM
โžก๏ธ KESAN, seawal 7 hari โœ” Kawal selera makan
โœ” Perut makin kempis โœ” Peha & Lengan makin mengecil
โœ” Baju & Seluar makin longgar โœ” Susu badan meriah

Whatsapp segera untuk dapatkan HARGA CUN MELECUN ๐Ÿ˜˜ 
WhatsApp KURUS ke +6017.399.5914 ๐Ÿ’‹

Atau klik ja link ni http://bit.ly/GulaGulaKurusMince
" Jom Kurus dengan Selamat "

#CoachGulaGulaKurus #TeamMasyukk
G U L A - G U L A KURUS โžก๏ธ MUDAH, Kemam sahaja โžก๏ธ SELAMAT IBU MENYUSU โžก๏ธ Ada Sijil Pusat Racun Negara โžก๏ธ Ada Sijil Halal JAKIM โžก๏ธ KESAN, seawal 7 hari โœ” Kawal selera makan โœ” Perut makin kempis โœ” Peha & Lengan makin mengecil โœ” Baju & Seluar makin longgar โœ” Susu badan meriah Whatsapp segera untuk dapatkan HARGA CUN MELECUN ๐Ÿ˜˜ WhatsApp KURUS ke +6017.399.5914 ๐Ÿ’‹ Atau klik ja link ni http://bit.ly/GulaGulaKurusMince " Jom Kurus dengan Selamat " #CoachGulaGulaKurus  #TeamMasyukk 
Haishhh siapa tak nak kembali kurus macam mula mula kahwin..kan?

Yezzzaa. Kurus semula selepas bersalin adalah di antara wish list yang menjadi idaman setiap ibu.

Macam-macam cara dan tips yang cuba diamalkan termasuklah tonton video senaman d u tube sebagai sumber inspirasi bagi mendapatkan semula berat badan ideal ketika di zaman kegemilangan dahulu.

Syukur, Alhamdulillah. Mas sendiri tidak mengalami kenaikan berat badan yang terlalu banyak ketika mengandung. Walaupun tak dapat dipisahkan dengan rasa mengidam, tabiat makan sederhana je, biasa-biasa je. 
Mas akui selera makan makin menjadi jadi bila susukan baby, jadi tuk elakkan kenaikan badan secara mendadak mas consume gula gula kurus.

Wowww!! Teruja sangat dapat turun berat badan, dapat pulak menyusukan baby dengan susu badan penuh, siap ada sorang anak susuan lagi!๐Ÿ˜Š Ada ibu ibu nak kembali fit macam mas, masih ada masa lagi sebelum 2017 berakhir..jom kita ceting ceting, nanti mas bagi PERCUMA bimbingan cara makan gula gula kurus ni.

#TabungDimar5figureT4 #CoachGulaGulaKurus #TeamMasyukk
Haishhh siapa tak nak kembali kurus macam mula mula kahwin..kan? Yezzzaa. Kurus semula selepas bersalin adalah di antara wish list yang menjadi idaman setiap ibu. Macam-macam cara dan tips yang cuba diamalkan termasuklah tonton video senaman d u tube sebagai sumber inspirasi bagi mendapatkan semula berat badan ideal ketika di zaman kegemilangan dahulu. Syukur, Alhamdulillah. Mas sendiri tidak mengalami kenaikan berat badan yang terlalu banyak ketika mengandung. Walaupun tak dapat dipisahkan dengan rasa mengidam, tabiat makan sederhana je, biasa-biasa je. Mas akui selera makan makin menjadi jadi bila susukan baby, jadi tuk elakkan kenaikan badan secara mendadak mas consume gula gula kurus. Wowww!! Teruja sangat dapat turun berat badan, dapat pulak menyusukan baby dengan susu badan penuh, siap ada sorang anak susuan lagi!๐Ÿ˜Š Ada ibu ibu nak kembali fit macam mas, masih ada masa lagi sebelum 2017 berakhir..jom kita ceting ceting, nanti mas bagi PERCUMA bimbingan cara makan gula gula kurus ni. #TabungDimar5figureT4  #CoachGulaGulaKurus  #TeamMasyukk 
Ada yang tertanya tanya untuk sapa combo x plus ni?

Combo xplus ni BAGUS untuk Anda yang nak Turunkan berat badan dan dalam masa yang sama ada masalah Perut buncit , paha besar atau lengan besar.

So bila ANDA makan #gulagulakurus dan sapu gel, penurunan dan pengecilan bahagian tu akan kurang dengan AJAIBnyaa.

Tanpa sedar tetiba seluar sedia pakai jadi longgar di bahagian paha dan perut๐Ÿ˜

TAWARAN ISTIMEWA untuk ANDA yang terus klik link wassap bawah ni dan bersedia untuk transfer dalam tempoh 24jam akan dapat harga JIMATโค

sekarang klik link di komen 
www.wasap.my/60192066759/ComboXPlus 
#TabungDimar5figure #CoachGulaGulaKurus #TeamMasyukk
Ada yang tertanya tanya untuk sapa combo x plus ni? Combo xplus ni BAGUS untuk Anda yang nak Turunkan berat badan dan dalam masa yang sama ada masalah Perut buncit , paha besar atau lengan besar. So bila ANDA makan #gulagulakurus  dan sapu gel, penurunan dan pengecilan bahagian tu akan kurang dengan AJAIBnyaa. Tanpa sedar tetiba seluar sedia pakai jadi longgar di bahagian paha dan perut๐Ÿ˜ TAWARAN ISTIMEWA untuk ANDA yang terus klik link wassap bawah ni dan bersedia untuk transfer dalam tempoh 24jam akan dapat harga JIMATโค sekarang klik link di komen www.wasap.my/60192066759/ComboXPlus #TabungDimar5figure  #CoachGulaGulaKurus  #TeamMasyukk 
@Regranned from @gulagulakurus.coachmince -  Serius nak menangis masa tengok gambar ni

peminat peminat aiskrim nak menangis bila dalam tempoh diet tak boleh makan aiskrim kat luar yang boleh naikkan lagi berat tuuu.

relaaxxx lu, 
jom terai buat resepi aiskrim homemade lagi sihat lagi nyummy ni๐Ÿ˜

cara dia MUDAH ja dan rasa dia pulak LUAR BIASA, boleh terbayang keenakan bila masuk.dalam mulut tu kannnn?

melelh pulak air liur tu ha!

resepi dia 
sediakan buah favourite uolss 
tembikai
strawberry
pelam
kiwi
sunquick

blender asing asing 
dan masukkan madu masa blend tu satu sudu kecil.

lepastu campurkan dalam bekas aiskrim tu haaa

warna putih dekat aiskrim purple tu masukkan yogurt greek.yogurt ni masam skitโ˜บ๏ธsapa suka masam ok la.

jom cuba
tag kengkawan cepat!
#TabungDimar5FigureIG #CoachGulaGulaKurus #TeamMasyukk #terapiinstagram #ajimaura
@Regranned from @gulagulakurus.coachmince - Serius nak menangis masa tengok gambar ni peminat peminat aiskrim nak menangis bila dalam tempoh diet tak boleh makan aiskrim kat luar yang boleh naikkan lagi berat tuuu. relaaxxx lu, jom terai buat resepi aiskrim homemade lagi sihat lagi nyummy ni๐Ÿ˜ cara dia MUDAH ja dan rasa dia pulak LUAR BIASA, boleh terbayang keenakan bila masuk.dalam mulut tu kannnn? melelh pulak air liur tu ha! resepi dia sediakan buah favourite uolss tembikai strawberry pelam kiwi sunquick blender asing asing dan masukkan madu masa blend tu satu sudu kecil. lepastu campurkan dalam bekas aiskrim tu haaa warna putih dekat aiskrim purple tu masukkan yogurt greek.yogurt ni masam skitโ˜บ๏ธsapa suka masam ok la. jom cuba tag kengkawan cepat! #TabungDimar5FigureIG  #CoachGulaGulaKurus  #TeamMasyukk  #terapiinstagram  #ajimaura 
Serius nak menangis masa tengok gambar ni

peminat peminat aiskrim nak menangis bila dalam tempoh diet tak boleh makan aiskrim kat luar yang boleh naikkan lagi berat tuuu.

relaaxxx lu, 
jom terai buat resepi aiskrim homemade lagi sihat lagi nyummy ni๐Ÿ˜

cara dia MUDAH ja dan rasa dia pulak LUAR BIASA, boleh terbayang keenakan bila masuk.dalam mulut tu kannnn?

melelh pulak air liur tu ha!

resepi dia 
sediakan buah favourite uolss 
tembikai
strawberry
pelam
kiwi
sunquick

blender asing asing 
dan masukkan madu masa blend tu satu sudu kecil.

lepastu campurkan dalam bekas aiskrim tu haaa

warna putih dekat aiskrim purple tu masukkan yogurt greek.yogurt ni masam skitโ˜บ๏ธsapa suka masam ok la.

jom cuba
tag kengkawan cepat!
#TabungDimar5FigureIG #CoachGulaGulaKurus #TeamMasyukk #terapiinstagram #ajimaura
Serius nak menangis masa tengok gambar ni peminat peminat aiskrim nak menangis bila dalam tempoh diet tak boleh makan aiskrim kat luar yang boleh naikkan lagi berat tuuu. relaaxxx lu, jom terai buat resepi aiskrim homemade lagi sihat lagi nyummy ni๐Ÿ˜ cara dia MUDAH ja dan rasa dia pulak LUAR BIASA, boleh terbayang keenakan bila masuk.dalam mulut tu kannnn? melelh pulak air liur tu ha! resepi dia sediakan buah favourite uolss tembikai strawberry pelam kiwi sunquick blender asing asing dan masukkan madu masa blend tu satu sudu kecil. lepastu campurkan dalam bekas aiskrim tu haaa warna putih dekat aiskrim purple tu masukkan yogurt greek.yogurt ni masam skitโ˜บ๏ธsapa suka masam ok la. jom cuba tag kengkawan cepat! #TabungDimar5FigureIG  #CoachGulaGulaKurus  #TeamMasyukk  #terapiinstagram  #ajimaura 
Sekarang pepagi lawas la pulak, dulu perkataan lawas memang takda dalam kamus harian.

hurmmmm
baru perasan, rupanya jadi lawas ni sejak duk sapu gel cook rose dekat perut sebelum tidur.

uihhhh
punya syok nak kata macam baru tengok akaun masuk gaji la๐Ÿ˜‚ .Bukan apa,perut koi kempis,membuang pun lawas.

Patutla depa duk rekeman guna gel ni time pantang, takdala sembelit kannn.Lagipun sejuk ja perut ni haaaa.Tak risau kena kulit baby masa dukung menyusu .

Lepasni repeat order ada Diskaun Loyalty  pulak tuuue, korang dah order?

#TabungDimar5FigureT11
Sekarang pepagi lawas la pulak, dulu perkataan lawas memang takda dalam kamus harian. hurmmmm baru perasan, rupanya jadi lawas ni sejak duk sapu gel cook rose dekat perut sebelum tidur. uihhhh punya syok nak kata macam baru tengok akaun masuk gaji la๐Ÿ˜‚ .Bukan apa,perut koi kempis,membuang pun lawas. Patutla depa duk rekeman guna gel ni time pantang, takdala sembelit kannn.Lagipun sejuk ja perut ni haaaa.Tak risau kena kulit baby masa dukung menyusu . Lepasni repeat order ada Diskaun Loyalty pulak tuuue, korang dah order? #TabungDimar5FigureT11 
Ada yang tertanya tanya untuk sapa combo x plus ni?

Combo xplus ni BAGUS untuk Anda yang nak Turunkan berat badan dan dalam masa yang sama ada masalah Perut buncit , paha besar atau lengan besar.

So bila ANDA makan #gulagulakurus dan sapu gel, penurunan dan pengecilan bahagian tu akan kurang dengan AJAIBnyaa.

Tanpa sedar tetiba seluar sedia pakai jadi longgar di bahagian paha dan perut๐Ÿ˜

TAWARAN ISTIMEWA untuk ANDA yang terus klik link wassap bawah ni dan bersedia untuk transfer dalam tempoh 24jam akan dapat harga JIMATโค

sekarang klik link di komen 
www.wasap.my/60173995914/ComboXPlus 
#TabungDimar5figureT10 #CoachGulaGulaKurus #TeamMasyukk
Ada yang tertanya tanya untuk sapa combo x plus ni? Combo xplus ni BAGUS untuk Anda yang nak Turunkan berat badan dan dalam masa yang sama ada masalah Perut buncit , paha besar atau lengan besar. So bila ANDA makan #gulagulakurus  dan sapu gel, penurunan dan pengecilan bahagian tu akan kurang dengan AJAIBnyaa. Tanpa sedar tetiba seluar sedia pakai jadi longgar di bahagian paha dan perut๐Ÿ˜ TAWARAN ISTIMEWA untuk ANDA yang terus klik link wassap bawah ni dan bersedia untuk transfer dalam tempoh 24jam akan dapat harga JIMATโค sekarang klik link di komen www.wasap.my/60173995914/ComboXPlus #TabungDimar5figureT10  #CoachGulaGulaKurus  #TeamMasyukk 
Haaa patut la setiap kali exercise kita disarankan kena buat sampai 30 minit.

sebab macam fakta dalam gambar ni la.

so kita duk exercise 15 minit tu setakat bakar gula dengan carbo ja.Carbo tu nasi ,roti yang kita duk makan tu ha.

bila 30 minit baru kita masuk untuk bakar lemak.Adoi doi nak exercise 15 minit pun dah rasa macam sejam kan.Nak exercise 30 minit macam nak pengsan rasa!

Bagi #gulagulakurus tolong bakarkan lemak laaa,then exercise turun naik tangga pun cukup dah๐Ÿ˜‰

#TabungDimar5FigureIG #CoachGulaGulaKurus  #TeamMasyukk
Haaa patut la setiap kali exercise kita disarankan kena buat sampai 30 minit. sebab macam fakta dalam gambar ni la. so kita duk exercise 15 minit tu setakat bakar gula dengan carbo ja.Carbo tu nasi ,roti yang kita duk makan tu ha. bila 30 minit baru kita masuk untuk bakar lemak.Adoi doi nak exercise 15 minit pun dah rasa macam sejam kan.Nak exercise 30 minit macam nak pengsan rasa! Bagi #gulagulakurus  tolong bakarkan lemak laaa,then exercise turun naik tangga pun cukup dah๐Ÿ˜‰ #TabungDimar5FigureIG  #CoachGulaGulaKurus  #TeamMasyukk 
G U L A - G U L A  KURUS โžก๏ธ MUDAH, Kemam sahaja
โžก๏ธ SELAMAT IBU MENYUSU
โžก๏ธ Ada Sijil Pusat Racun Negara
โžก๏ธ Ada Sijil Halal JAKIM
โžก๏ธ KESAN, seawal 7 hari โœ” Kawal selera makan
โœ” Perut makin kempis โœ” Peha & Lengan makin mengecil
โœ” Baju & Seluar makin longgar โœ” Susu badan meriah

Whatsapp segera untuk dapatkan HARGA CUN MELECUN ๐Ÿ˜˜ 
WhatsApp KURUS ke +6017.399.5914 ๐Ÿ’‹

Atau klik ja link ni http://bit.ly/GulaGulaKurusMince
" Jom Kurus dengan Selamat "

#CoachGulaGulaKurus #TeamMasyukk
G U L A - G U L A KURUS โžก๏ธ MUDAH, Kemam sahaja โžก๏ธ SELAMAT IBU MENYUSU โžก๏ธ Ada Sijil Pusat Racun Negara โžก๏ธ Ada Sijil Halal JAKIM โžก๏ธ KESAN, seawal 7 hari โœ” Kawal selera makan โœ” Perut makin kempis โœ” Peha & Lengan makin mengecil โœ” Baju & Seluar makin longgar โœ” Susu badan meriah Whatsapp segera untuk dapatkan HARGA CUN MELECUN ๐Ÿ˜˜ WhatsApp KURUS ke +6017.399.5914 ๐Ÿ’‹ Atau klik ja link ni http://bit.ly/GulaGulaKurusMince " Jom Kurus dengan Selamat " #CoachGulaGulaKurus  #TeamMasyukk 
G U L A - G U L A  KURUS โžก๏ธ MUDAH, Kemam sahaja
โžก๏ธ SELAMAT IBU MENYUSU
โžก๏ธ Ada Sijil Pusat Racun Negara
โžก๏ธ Ada Sijil Halal JAKIM
โžก๏ธ KESAN, seawal 7 hari โœ” Kawal selera makan
โœ” Perut makin kempis โœ” Peha & Lengan makin mengecil
โœ” Baju & Seluar makin longgar โœ” Susu badan meriah

Whatsapp segera untuk dapatkan HARGA CUN MELECUN ๐Ÿ˜˜ 
WhatsApp KURUS ke +6017.399.5914 ๐Ÿ’‹

Atau klik ja link ni http://bit.ly/GulaGulaKurusMince
" Jom Kurus dengan Selamat "

#CoachGulaGulaKurus #TeamMasyukk
G U L A - G U L A KURUS โžก๏ธ MUDAH, Kemam sahaja โžก๏ธ SELAMAT IBU MENYUSU โžก๏ธ Ada Sijil Pusat Racun Negara โžก๏ธ Ada Sijil Halal JAKIM โžก๏ธ KESAN, seawal 7 hari โœ” Kawal selera makan โœ” Perut makin kempis โœ” Peha & Lengan makin mengecil โœ” Baju & Seluar makin longgar โœ” Susu badan meriah Whatsapp segera untuk dapatkan HARGA CUN MELECUN ๐Ÿ˜˜ WhatsApp KURUS ke +6017.399.5914 ๐Ÿ’‹ Atau klik ja link ni http://bit.ly/GulaGulaKurusMince " Jom Kurus dengan Selamat " #CoachGulaGulaKurus  #TeamMasyukk 
untuk sapa combo x plus ni?

Combo xplus ni BAGUS untuk Anda yang nak Turunkan berat badan dan dalam masa yang sama ada masalah Perut buncit , paha besar atau lengan besar.

so bila ANDA makan #gulagulakurus dan sapu gel, penurunan dan pengecilan bahagian tu akan kurang dengan AJAIBnyaa.

Tanpa sedar tetiba seluar sedia pakai jadi longgar di bahagian paha dan perut๐Ÿ˜

TAWARAN ISTIMEWA untuk ANDA yang terus klik link wassap bawah ni dan bersedia untuk transfer dalam tempoh 24jam akan dapat harga JIMATโค

sekarang klik link di komen 
www.wasap.my/60173995914/ComboXPlus 
#TabungDimar5figureT10
untuk sapa combo x plus ni? Combo xplus ni BAGUS untuk Anda yang nak Turunkan berat badan dan dalam masa yang sama ada masalah Perut buncit , paha besar atau lengan besar. so bila ANDA makan #gulagulakurus  dan sapu gel, penurunan dan pengecilan bahagian tu akan kurang dengan AJAIBnyaa. Tanpa sedar tetiba seluar sedia pakai jadi longgar di bahagian paha dan perut๐Ÿ˜ TAWARAN ISTIMEWA untuk ANDA yang terus klik link wassap bawah ni dan bersedia untuk transfer dalam tempoh 24jam akan dapat harga JIMATโค sekarang klik link di komen www.wasap.my/60173995914/ComboXPlus #TabungDimar5figureT10 
Assalamualaikum.. selamat pagi semua..
Ni la loceng Solat Subuh mas, pepagi dah kejut mama..Alhamdulillah..
..
..
#CoachGulaGulaKurus #Selamatpagi #syukuralhamdulillah #syukurselalu #ajimaura  #terapiinstagram #morning #anakku #anaksoleh #anaksyurga
5 Teh TERBAIK untuk Kurus

Kita cuma tau teh hijau jer kan, tapi ramai tak tau 4 lagi teh yang BAGUS untuk kurus. Jom sesama baca jenis teh yang boleh terai lepas ni nak kurus!

1. GREEN TEA
Seperti sedia maklum, mesti la teh hijau ,masuk rangking 5 TERBAIK sebab teh hijau ni bantu NAIKKAN METABOLIMA !

2.PEPPERMINT TEA
wow rupanya nak control selera makan boleh try minum peppermint tea ni. Based on kajian peppermint mampu alihkan tumpuan otak dari asyik fikir nak makan jadi kurang .So secara tak langsung batu kontrol selera makan! Yezzza!

3.OOLONG TEA: 
Semi-fermented tea yang mempunyai kesan yang lebih kuat dari Green Tea. Gitewss. Bnatu bakar lemak kitadan dikatakan membantu dalam mengurangkan kolestrol dan juga peratus lemak jahat dalam badan. Dicadangkan untuk minum 2 cawan sehari uolss... 4. ROOIBUS TEA
Teh ni sebenarnya dah ada rasa manis yang natural,jadi nak menggantikan teh biasa memang bagus untuk bantu elak gunakan gula. Dan secara tak langsung control selera makan dan kurangkan berat dari badan.

5. WHITE TEA
Menghalang pembentukan lemak baru disebabkan catechins, satu lagi kumpulan antioksidan yang dapat kurangkan kolestrol yang jahat dan tingkatkan kolestrol yang baik!

Ok, Nak lagi MUDAH dan malas nak pikir banyak teh apa nak beli, amalkan Green Cofee tea untuk detox dan bakar lemak dan secara tak langsung kempiskan perut uolsss

Ada harga istimewa uolsss,
RM45
DISKAUN RM10 untuk uolss tau

#TabungDimar5FigureIG
5 Teh TERBAIK untuk Kurus Kita cuma tau teh hijau jer kan, tapi ramai tak tau 4 lagi teh yang BAGUS untuk kurus. Jom sesama baca jenis teh yang boleh terai lepas ni nak kurus! 1. GREEN TEA Seperti sedia maklum, mesti la teh hijau ,masuk rangking 5 TERBAIK sebab teh hijau ni bantu NAIKKAN METABOLIMA ! 2.PEPPERMINT TEA wow rupanya nak control selera makan boleh try minum peppermint tea ni. Based on kajian peppermint mampu alihkan tumpuan otak dari asyik fikir nak makan jadi kurang .So secara tak langsung batu kontrol selera makan! Yezzza! 3.OOLONG TEA: Semi-fermented tea yang mempunyai kesan yang lebih kuat dari Green Tea. Gitewss. Bnatu bakar lemak kitadan dikatakan membantu dalam mengurangkan kolestrol dan juga peratus lemak jahat dalam badan. Dicadangkan untuk minum 2 cawan sehari uolss... 4. ROOIBUS TEA Teh ni sebenarnya dah ada rasa manis yang natural,jadi nak menggantikan teh biasa memang bagus untuk bantu elak gunakan gula. Dan secara tak langsung control selera makan dan kurangkan berat dari badan. 5. WHITE TEA Menghalang pembentukan lemak baru disebabkan catechins, satu lagi kumpulan antioksidan yang dapat kurangkan kolestrol yang jahat dan tingkatkan kolestrol yang baik! Ok, Nak lagi MUDAH dan malas nak pikir banyak teh apa nak beli, amalkan Green Cofee tea untuk detox dan bakar lemak dan secara tak langsung kempiskan perut uolsss Ada harga istimewa uolsss, RM45 DISKAUN RM10 untuk uolss tau #TabungDimar5FigureIG 
Kalau sebelum sebelum ni asyik bawak tahun depan
.
.
2017 #azamKurus bagi tercapai okeyh๐Ÿ”ฅ
.
.
3 bulan ni masih sempat untuk usahakan๐Ÿ’ช Pantang mengalah sebelum usaha! .
#DiMarKurusDenganSelamat
Kalau sebelum sebelum ni asyik bawak tahun depan . . 2017 #azamKurus  bagi tercapai okeyh๐Ÿ”ฅ . . 3 bulan ni masih sempat untuk usahakan๐Ÿ’ช Pantang mengalah sebelum usaha! . #DiMarKurusDenganSelamat 
Couple paling meletop kebabom ๐Ÿ’ฅ
.
Anda mesti cuba set combo X plus nie. Gabungan MINCE dan GEL COOL ROSE. .
Bantu anda bakar kalori dan singkir lemak dengan cepat!
.
Mimpikan jarum penimbang tunjuk ke kiri? Wasap sini ya www.wasap.my/60173995914
.
#TeamMasyukk #CoachGulaGulaKurus
Couple paling meletop kebabom ๐Ÿ’ฅ . Anda mesti cuba set combo X plus nie. Gabungan MINCE dan GEL COOL ROSE. . Bantu anda bakar kalori dan singkir lemak dengan cepat! . Mimpikan jarum penimbang tunjuk ke kiri? Wasap sini ya www.wasap.my/60173995914 . #TeamMasyukk  #CoachGulaGulaKurus 
Sesekali bercuti untuk hilangkan stresss atau paling mudah, pergi je tengok laut atau nikmati keindahan alam selain asyik makan ja bila stress

#CoachGulaGulaKurus #TabungDimar5FigureIG #TeamMasyukk
Kemam Kemam pon boleh kurus tau. Syoknyaaa :- Macam makan gulaยฒ je rasa masamยฒ manis memang sedap tau, dah ramai yang try & setuju (Y) "

kenapa saya mesti cuba MINCE ni?
" jawapannya: ๐ŸŒน Rasanya Sedap
๐ŸŒน Mudah, Kemam Sahaja
๐ŸŒน Terbukti Berkesan
๐ŸŒน Kawal Selera Makan
๐ŸŒน Senang Bawa ke Mana Mana 
Anda rasa sangat menarik dan nak mencuba sebotol terlebih dahulu?

Tak salah mencuba sebotol dahulu...
Namun ,Lebih baik anda terus grab pakej 2 botol.

Orang kata, alang alang nak kurus, biar betul betul kan?

Lagipun lebih jimat jika anda terus grab 2 botol 
Whatsap Sekarang 
kod "GGK" ke +60173995914
#CoachGulaGulaKurus
Kemam Kemam pon boleh kurus tau. Syoknyaaa :- Macam makan gulaยฒ je rasa masamยฒ manis memang sedap tau, dah ramai yang try & setuju (Y) " kenapa saya mesti cuba MINCE ni? " jawapannya: ๐ŸŒน Rasanya Sedap ๐ŸŒน Mudah, Kemam Sahaja ๐ŸŒน Terbukti Berkesan ๐ŸŒน Kawal Selera Makan ๐ŸŒน Senang Bawa ke Mana Mana Anda rasa sangat menarik dan nak mencuba sebotol terlebih dahulu? Tak salah mencuba sebotol dahulu... Namun ,Lebih baik anda terus grab pakej 2 botol. Orang kata, alang alang nak kurus, biar betul betul kan? Lagipun lebih jimat jika anda terus grab 2 botol Whatsap Sekarang kod "GGK" ke +60173995914 #CoachGulaGulaKurus 
Tahu Tak bahaya makan #PilPerancang

Pil pencegah kehamilan dikaitkan dengan kesan sampingan yang merisaukan kebanyakkan wanita yang dah berkahwin iaitu pertambahan berat badan. ๐Ÿ˜“

Perubahan ketara akan berlaku pada payudara, paha dan punggung mereka. ๐Ÿ™…

Jika berat badan bertambah tentu tidak baik untuk kesihatan dan dikhuatiri bakal berdepan masalah kesihatan yang lain pula. ๐Ÿ™

Pil pencegah kehamilan juga mempunyai hormon estrogen dan progestin yang tinggi dan juga boleh menyebabkan selera makan meningkat. ๐Ÿœ๐Ÿ”๐ŸŸ Anda mengamalkan pil pencegah kehamilan? 
JAGA! Anda dalam BAHAYAโ—๏ธโ—๏ธ Cara terbaik untuk kurangkan berat badan adalah jaga diet pemakanan dan bersenam. tapi, ada masa ke ?

Sebab tu saya pilih sweet sour candy gula-gula kurus yang semudah "kemam-kemam je eh dah kurus" ni. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kesan pon cepat. Seawal 7 hari je!๐Ÿ˜ Sangat bagus untuk kita yang sibuk bekerja dan tak suka leceh bancuh ni. โŒ

Kalau awak nak kurus jugak, baik tinggalkan je no tel awak atau pm saya supaya saya boleh bagi detail dengan segera. โค๏ธ #GulaGulaKurus
#DiMar
Tahu Tak bahaya makan #PilPerancang  Pil pencegah kehamilan dikaitkan dengan kesan sampingan yang merisaukan kebanyakkan wanita yang dah berkahwin iaitu pertambahan berat badan. ๐Ÿ˜“ Perubahan ketara akan berlaku pada payudara, paha dan punggung mereka. ๐Ÿ™… Jika berat badan bertambah tentu tidak baik untuk kesihatan dan dikhuatiri bakal berdepan masalah kesihatan yang lain pula. ๐Ÿ™ Pil pencegah kehamilan juga mempunyai hormon estrogen dan progestin yang tinggi dan juga boleh menyebabkan selera makan meningkat. ๐Ÿœ๐Ÿ”๐ŸŸ Anda mengamalkan pil pencegah kehamilan? JAGA! Anda dalam BAHAYAโ—๏ธโ—๏ธ Cara terbaik untuk kurangkan berat badan adalah jaga diet pemakanan dan bersenam. tapi, ada masa ke ? Sebab tu saya pilih sweet sour candy gula-gula kurus yang semudah "kemam-kemam je eh dah kurus" ni. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kesan pon cepat. Seawal 7 hari je!๐Ÿ˜ Sangat bagus untuk kita yang sibuk bekerja dan tak suka leceh bancuh ni. โŒ Kalau awak nak kurus jugak, baik tinggalkan je no tel awak atau pm saya supaya saya boleh bagi detail dengan segera. โค๏ธ #GulaGulaKurus  #DiMar 
6 respi simple air detox dengan fungsi spesifik!

Jom buat.

1.Teh Hijau + limau nipis+daun pudina
๐Ÿ”ฅkhas untuk bakar lemak

2.strawberry+kiwi+daun pudina
๐Ÿ”ฅkhas lawaskan sistem penghadaman

3.timun +lemon+limau nipis
๐Ÿ”ฅkhas nak control selera makan

4.timun+lemon+halia+daun pudina
๐Ÿ”ฅkhas nak kempiskan perut

5.lemon+daun pudina
๐Ÿ”ฅkhas untuk buang toksin

6'epal merah+epal hijau+kayu manis
๐Ÿ”ฅkhas untuk naikkan metabolisma

tag kengkawan korang,jom terai buat๐Ÿ’ชkalau malas sangat minum.satu sachet GCT je untuk detox

#TabungDimar5FigureIG #CoachGulaGulaKurus
#Tag nama 3 kawan bagi dorang tau resepi ni
6 respi simple air detox dengan fungsi spesifik! Jom buat. 1.Teh Hijau + limau nipis+daun pudina ๐Ÿ”ฅkhas untuk bakar lemak 2.strawberry+kiwi+daun pudina ๐Ÿ”ฅkhas lawaskan sistem penghadaman 3.timun +lemon+limau nipis ๐Ÿ”ฅkhas nak control selera makan 4.timun+lemon+halia+daun pudina ๐Ÿ”ฅkhas nak kempiskan perut 5.lemon+daun pudina ๐Ÿ”ฅkhas untuk buang toksin 6'epal merah+epal hijau+kayu manis ๐Ÿ”ฅkhas untuk naikkan metabolisma tag kengkawan korang,jom terai buat๐Ÿ’ชkalau malas sangat minum.satu sachet GCT je untuk detox #TabungDimar5FigureIG  #CoachGulaGulaKurus  #Tag  nama 3 kawan bagi dorang tau resepi ni
Majoriti ada masalah besaw nak diet ni bila selera makan ni macam bela saka๐Ÿ˜‚

Especially wanita gojess ni,
pagi kata nak diet, mai tengah hari terus haruuuu .

Boleh bagi mas bantu korang selesaikan masalah selera makan tu macam akak ni
..
..
..
Wa 017 399 5914
Majoriti ada masalah besaw nak diet ni bila selera makan ni macam bela saka๐Ÿ˜‚ Especially wanita gojess ni, pagi kata nak diet, mai tengah hari terus haruuuu . Boleh bagi mas bantu korang selesaikan masalah selera makan tu macam akak ni .. .. .. Wa 017 399 5914
Nak botol 1 MINCE  dan dapat ilmu bisnes ribuan secara percuma dari Jutawan sendiri?? Jom sertai DROPSHIP DIMAR  HARI NI! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
#TabungDimar5Figure #TeamMasyukk #CoachGulaGulaKurus
PROJEK #TabungDimar5Figure

Khusus akak2 suri rumah yang mahu kumpul duit tabung, jom join PROJEK BESAR kami #TabungDimar5Figure

Mudah aja, akak2 akan d guide sepenuhnya sepanjang dalam projek ni selama 15 hari

NILAI ilmu #TabungDimar5Figure ni rm5k tau tapi akak bertuah sebab yuran dia sangat sangat murah berbanding VALUE yang bakal akak dapat

Saya tak mau reramai, cukup la 7 orang sahaja yg serius mahu bergabung tenaga tuk projek ini.. Akak2 yg berminat boleh terus wassap saya tuk detail projek ni ya..017 399 5914
PROJEK #TabungDimar5Figure  Khusus akak2 suri rumah yang mahu kumpul duit tabung, jom join PROJEK BESAR kami #TabungDimar5Figure  Mudah aja, akak2 akan d guide sepenuhnya sepanjang dalam projek ni selama 15 hari NILAI ilmu #TabungDimar5Figure  ni rm5k tau tapi akak bertuah sebab yuran dia sangat sangat murah berbanding VALUE yang bakal akak dapat Saya tak mau reramai, cukup la 7 orang sahaja yg serius mahu bergabung tenaga tuk projek ini.. Akak2 yg berminat boleh terus wassap saya tuk detail projek ni ya..017 399 5914
PROJEK #TabungDimar5figure

Minggu depan 25 Sept 2017 kita akan mula projek #TabungDimar5Figure 
Dropship dan Ejen akan di guide sepenuhnya dalam group ni selama 15 hari oleh Founder MINCE a.k.a Gula Gula Kurus

NILAI ilmu #TabungDimar5Figure ni rm5k tapi korang bertuah sebab yuran dia sangat sangat murah berbanding VALUE yang korang dapat

Berminat? 
Boleh tinggalkan No wassap atau wassap terus ke 017 399 5914 Mas #CoachGulaGulaKurus
PROJEK #TabungDimar5figure  Minggu depan 25 Sept 2017 kita akan mula projek #TabungDimar5Figure  Dropship dan Ejen akan di guide sepenuhnya dalam group ni selama 15 hari oleh Founder MINCE a.k.a Gula Gula Kurus NILAI ilmu #TabungDimar5Figure  ni rm5k tapi korang bertuah sebab yuran dia sangat sangat murah berbanding VALUE yang korang dapat Berminat? Boleh tinggalkan No wassap atau wassap terus ke 017 399 5914 Mas #CoachGulaGulaKurus 
PROJEK #TabungDimar5figure

Minggu depan 25 Sept 2017 kita akan mula projek #TabungDimar5Figure 
Dropship dan Ejen akan di guide sepenuhnya dalam group ni selama 15 hari oleh Founder MINCE a.k.a Gula Gula Kurus

NILAI ilmu #TabungDimar5Figure ni rm5k tapi korang bertuah sebab yuran dia sangat sangat murah berbanding VALUE yang korang dapat

Berminat? 
Boleh tinggalkan No wassap atau wassap terus ke 017 399 5914 Mas #CoachGulaGulaKurus
PROJEK #TabungDimar5figure  Minggu depan 25 Sept 2017 kita akan mula projek #TabungDimar5Figure  Dropship dan Ejen akan di guide sepenuhnya dalam group ni selama 15 hari oleh Founder MINCE a.k.a Gula Gula Kurus NILAI ilmu #TabungDimar5Figure  ni rm5k tapi korang bertuah sebab yuran dia sangat sangat murah berbanding VALUE yang korang dapat Berminat? Boleh tinggalkan No wassap atau wassap terus ke 017 399 5914 Mas #CoachGulaGulaKurus 
Soalan Soalan Famous #GulaGulaKurus "Menyusu ni boleh makan ke?"
>>Boleeh, tak da masalah. Iqa banyak dapat wassap cust bagitau s u s u  dorang makin meriah ada la.. akak habis pantang ja boleh terus start consisten makan mince ni. "kena berulang ke tandasss tak ni?"
>>Tak kak. Kak lawas cam biasa ja, mince ni lebih kat KONTROL SELERA MAKAN.kak akan cepat kenyang dan tak makan banyak. "Cara makan camna?"
>>sebiji pagi,sebiji petang sebelum makan . Cara makan mudaah je,hisap jaa .Rasa dia sedaaap ,masam masam manis gitewww.Kalau dapat kat budak budak pun suka ni, ingat gula gula betul..So letak dalam handbeg sedia keyh "Selamaat ke ni?"
>>Bahan kita guna 100 peratus selamaat kak, ada sijill halal lagii. "berkesan kee ni?"
>> Ada yang mudah ja turun seminggu, ada yang lambaat sikit tapi still turun kak.Kak cuma kena consisten je kak. "ok,berapa harga? cara order?"
>>wassap saya 017 399 5914
Soalan Soalan Famous #GulaGulaKurus  "Menyusu ni boleh makan ke?" >>Boleeh, tak da masalah. Iqa banyak dapat wassap cust bagitau s u s u dorang makin meriah ada la.. akak habis pantang ja boleh terus start consisten makan mince ni. "kena berulang ke tandasss tak ni?" >>Tak kak. Kak lawas cam biasa ja, mince ni lebih kat KONTROL SELERA MAKAN.kak akan cepat kenyang dan tak makan banyak. "Cara makan camna?" >>sebiji pagi,sebiji petang sebelum makan . Cara makan mudaah je,hisap jaa .Rasa dia sedaaap ,masam masam manis gitewww.Kalau dapat kat budak budak pun suka ni, ingat gula gula betul..So letak dalam handbeg sedia keyh "Selamaat ke ni?" >>Bahan kita guna 100 peratus selamaat kak, ada sijill halal lagii. "berkesan kee ni?" >> Ada yang mudah ja turun seminggu, ada yang lambaat sikit tapi still turun kak.Kak cuma kena consisten je kak. "ok,berapa harga? cara order?" >>wassap saya 017 399 5914
Jangan risau kuruskan badan walaupun masih bf sepenuhnya. Nah tengok, bukan je lemak berjaya disingkirkan, susu pun bertambah. Alhamdulillah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
.
GulaGulaKurus produk DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah
.
.
โžกsusah nak turun berat badan
โžกmengah bila naik tangga
โžกnak turunkan berat tapi masih menyusu .
.
.
kita ada hampir 600 testimoni yang sudi share .Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kita.
.
.
kenapa korang kena try produk DiMAR ?
.
.
(+)kami gunakan bahan kualiti dan selamat .
(+)kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun
(+)harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan
.
.
mana nak order?
wassap saya 017 399 5914
Jangan risau kuruskan badan walaupun masih bf sepenuhnya. Nah tengok, bukan je lemak berjaya disingkirkan, susu pun bertambah. Alhamdulillah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ . . GulaGulaKurus produk DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah . . โžกsusah nak turun berat badan โžกmengah bila naik tangga โžกnak turunkan berat tapi masih menyusu . . . kita ada hampir 600 testimoni yang sudi share .Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kita. . . kenapa korang kena try produk DiMAR ? . . (+)kami gunakan bahan kualiti dan selamat . (+)kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun (+)harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan . . mana nak order? wassap saya 017 399 5914
Masak apa hari ni? Isteri ni memang seronok kalau dapat masakkan macamยฒ untuk suami kan. yelahh mak pesan awalยฒ kawen dulu isteri kena pandai jaga perut suami ๐Ÿ˜˜
.
.
tapi jangan lupa bab kesihatan tu, bila suami tak nak menambah nasik amboiii merajukk, muncung dia panjang boleh sangkut hanger. akhirnya suami dah TERRbiasa makan menambah. baru kawin tak sampai 5 tahun perut suami dah ke depan dah ๐Ÿ˜ฑ
.
.
mana yang dh terrrgemukkan suami tu haa, jom hadiahkan #gulagulakurus insyaallah boleh bantu suami kawal selera makan balik. kalau sama-sama dapat berat ideal macam masa nak kawen dulu kann best? pasangan gojes gittew
.
.
teringin nak jadi pasangan gojes, whatsapp mas sekarang 017 399 5914  untuk details
Masak apa hari ni? Isteri ni memang seronok kalau dapat masakkan macamยฒ untuk suami kan. yelahh mak pesan awalยฒ kawen dulu isteri kena pandai jaga perut suami ๐Ÿ˜˜ . . tapi jangan lupa bab kesihatan tu, bila suami tak nak menambah nasik amboiii merajukk, muncung dia panjang boleh sangkut hanger. akhirnya suami dah TERRbiasa makan menambah. baru kawin tak sampai 5 tahun perut suami dah ke depan dah ๐Ÿ˜ฑ . . mana yang dh terrrgemukkan suami tu haa, jom hadiahkan #gulagulakurus  insyaallah boleh bantu suami kawal selera makan balik. kalau sama-sama dapat berat ideal macam masa nak kawen dulu kann best? pasangan gojes gittew . . teringin nak jadi pasangan gojes, whatsapp mas sekarang 017 399 5914 untuk details
@Regranned from @aliffsyukriterlajaklaris -  setuju tak???โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜‰ tag ur friends or share ๐Ÿ˜˜
@Regranned from @aliffsyukriterlajaklaris - setuju tak???โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜‰ tag ur friends or share ๐Ÿ˜˜
Rebut peluang kurus menawan dengan #GulaGulaKurus Mince! ๐Ÿš€ Satu satunya GULA GULA KURUS hanya kemam 2x sehari sahaja, pagi dan petang dapat kembalikan berat badan yang ideal ! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿš€ Cara mudah tanpa perlu berpeluh2 untuk bersenam dan sihat luar dalam dengan khasiat Mince rasa masam masam manis gitu.. Adakah anda mahu kurus menawan?๐Ÿ˜Š Jom rasai sensasi Mince sekarang๐Ÿ’ƒ
Komen, SAYA NAK!

Adakah anda bakal #kurus sihat menawan? Insha Allah โ˜บโ˜บโ˜บ #PerintisKurusSecaraKemam
#MinceGulaGulaKurus #Dimar
Rebut peluang kurus menawan dengan #GulaGulaKurus  Mince! ๐Ÿš€ Satu satunya GULA GULA KURUS hanya kemam 2x sehari sahaja, pagi dan petang dapat kembalikan berat badan yang ideal ! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿš€ Cara mudah tanpa perlu berpeluh2 untuk bersenam dan sihat luar dalam dengan khasiat Mince rasa masam masam manis gitu.. Adakah anda mahu kurus menawan?๐Ÿ˜Š Jom rasai sensasi Mince sekarang๐Ÿ’ƒ Komen, SAYA NAK! Adakah anda bakal #kurus  sihat menawan? Insha Allah โ˜บโ˜บโ˜บ #PerintisKurusSecaraKemam  #MinceGulaGulaKurus  #Dimar 
@Regrann from @ajimaura -  Muhd Izzarudin Roslan, 15, .
Kebakaran Di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah, Keramat, Kuala Lumpur.
.
Sumber BERNAMA
.
Innalillah.
Al Fatihah
@Regrann from @ajimaura - Muhd Izzarudin Roslan, 15, . Kebakaran Di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah, Keramat, Kuala Lumpur. . Sumber BERNAMA . Innalillah. Al Fatihah
#TipsKurus
..
..
Cara mudah nak tgok portion makanan yang kita perlu. Gune tangan sendiri je. Utk portion karbo hanya perlu one cupped hand, vege biase saiz fist. Protein lak saiz tapak tangan. .
.
Dalam setiap meal utama make sure ade karbo, serat n protein. Bile meal tu seimbang. Lbh senang nak lose weight. Plus nafsu nak makan bukan2 berkurangan. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
#CoachGulaGulaKurus #TerapiInstagram
#TipsKurus  .. .. Cara mudah nak tgok portion makanan yang kita perlu. Gune tangan sendiri je. Utk portion karbo hanya perlu one cupped hand, vege biase saiz fist. Protein lak saiz tapak tangan. . . Dalam setiap meal utama make sure ade karbo, serat n protein. Bile meal tu seimbang. Lbh senang nak lose weight. Plus nafsu nak makan bukan2 berkurangan. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . #CoachGulaGulaKurus  #TerapiInstagram 
Assalamualaikum..selamat pagi
..
..
Hadiahkan AlFatihah buat ibu & bapa kita yang telah melahirkan dan membesarkan kita..
Berilah mereka kebahagiaan di hari tua mereka sebagai tanda terima kasih kita pada mereka..
..
..
Jom call ibu bapa tanda kita sentiasa mengingati mereka..
..
..
#CoachGulaGulaKurus -
Assalamualaikum..selamat pagi .. .. Hadiahkan AlFatihah buat ibu & bapa kita yang telah melahirkan dan membesarkan kita.. Berilah mereka kebahagiaan di hari tua mereka sebagai tanda terima kasih kita pada mereka.. .. .. Jom call ibu bapa tanda kita sentiasa mengingati mereka.. .. .. #CoachGulaGulaKurus  -
Turun 13kg dari 65kg kepada 62kg๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’“
.
Apa yang penting kena disiplin dan konsisten. Insyaallah pasti ada hasil yang boleh buat korang senyumm jer๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ’–
.
Nak try whatsapp 017 399 5914
Turun 13kg dari 65kg kepada 62kg๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’“ . Apa yang penting kena disiplin dan konsisten. Insyaallah pasti ada hasil yang boleh buat korang senyumm jer๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ’– . Nak try whatsapp 017 399 5914
Suami ROMANTIK- melihat isteri selera makan kuat dan semakin chubby, tapi tidak mengapa kerana pengorbanan isteri susukan anak. Buat kejutan hadiahkan #GulaGulaKurus sebagai ๐ŸŽ hadiah Ulangtahun Perkahwinan ke 5 untuk isteri tampil kurus menawan๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Isteri ROMANTIK-  Bahagia melihat suami berselera makan dengan masakan kita sendiri tapi gusar perut suami semakin maju ke depan. ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃTiap pagi, sebelum sarapan, isteri suapkan siap2 GULA GULA KURUS ke mulut suami, tersenyum bahagia suami menjamu makanan yang kita hidangkan.๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿฒ๐Ÿฒ๐Ÿฒ Awak berstatus yang mana satu?โ˜บ๐Ÿ˜Š #MAS
#PerintisKurusSecaraKemam
Suami ROMANTIK- melihat isteri selera makan kuat dan semakin chubby, tapi tidak mengapa kerana pengorbanan isteri susukan anak. Buat kejutan hadiahkan #GulaGulaKurus  sebagai ๐ŸŽ hadiah Ulangtahun Perkahwinan ke 5 untuk isteri tampil kurus menawan๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Isteri ROMANTIK- Bahagia melihat suami berselera makan dengan masakan kita sendiri tapi gusar perut suami semakin maju ke depan. ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃTiap pagi, sebelum sarapan, isteri suapkan siap2 GULA GULA KURUS ke mulut suami, tersenyum bahagia suami menjamu makanan yang kita hidangkan.๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿฒ๐Ÿฒ๐Ÿฒ Awak berstatus yang mana satu?โ˜บ๐Ÿ˜Š #MAS  #PerintisKurusSecaraKemam 
Rebut peluang kurus menawan dengan #GulaGulaKurus Mince! ๐Ÿš€ Satu satunya GULA GULA KURUS hanya kemam 2x sehari sahaja, pagi dan petang dapat kembalikan berat badan yang ideal ! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿš€ Cara mudah tanpa perlu berpeluh2 untuk bersenam dan sihat luar dalam dengan khasiat Mince rasa masam masam manis gitu.. Adakah anda mahu kurus menawan?๐Ÿ˜Š Jom rasai sensasi Mince sekarang๐Ÿ’ƒ
Komen, SAYA NAK!

Adakah anda bakal #kurus sihat menawan? Insha Allah โ˜บโ˜บโ˜บ #PerintisKurusSecaraKemam
#MinceGulaGulaKurus #Dimar
Rebut peluang kurus menawan dengan #GulaGulaKurus  Mince! ๐Ÿš€ Satu satunya GULA GULA KURUS hanya kemam 2x sehari sahaja, pagi dan petang dapat kembalikan berat badan yang ideal ! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿš€ Cara mudah tanpa perlu berpeluh2 untuk bersenam dan sihat luar dalam dengan khasiat Mince rasa masam masam manis gitu.. Adakah anda mahu kurus menawan?๐Ÿ˜Š Jom rasai sensasi Mince sekarang๐Ÿ’ƒ Komen, SAYA NAK! Adakah anda bakal #kurus  sihat menawan? Insha Allah โ˜บโ˜บโ˜บ #PerintisKurusSecaraKemam  #MinceGulaGulaKurus  #Dimar 
Kan Saya dah kata

Ada sahabat lama Mas wassap mengadu yang suami dia komplen bentuk badan dah tak cantik sejak beranak anak kedua..๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Mas menggelengkan kepala bila baca wassap dia yang montel tu..
Pastinya mas akan kenalkan #Mince sebab mas yakin dan pasti sahabat akan ๐Ÿ˜‡Merasai pengurangan lemak2 dalam badan ๐Ÿ˜‡ Badan mulai rasa ringan
๐Ÿ˜‡Suami pasti tertawan dengan pinggang yg ramping ๐Ÿ˜Š
๐Ÿ˜‡ Rasa Bahagia dengan pujian yang indah2 dari suami 
Best sangat kan? Alhamdulillah..,๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Apa perasaan awak sekarang? 
Nak ke nak?๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Kan Saya dah kata Ada sahabat lama Mas wassap mengadu yang suami dia komplen bentuk badan dah tak cantik sejak beranak anak kedua..๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Mas menggelengkan kepala bila baca wassap dia yang montel tu.. Pastinya mas akan kenalkan #Mince  sebab mas yakin dan pasti sahabat akan ๐Ÿ˜‡Merasai pengurangan lemak2 dalam badan ๐Ÿ˜‡ Badan mulai rasa ringan ๐Ÿ˜‡Suami pasti tertawan dengan pinggang yg ramping ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜‡ Rasa Bahagia dengan pujian yang indah2 dari suami Best sangat kan? Alhamdulillah..,๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Apa perasaan awak sekarang? Nak ke nak?๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Rasai sensasi #GulaGulaKurus Mince! ๐ŸŒบ Satu2 nya gula gula kurus dapat kembalikan berat badan ideal terutama buat isteri2 yang sudah mengembang selepas bersalin, selamat dikemam begitu sahaja tanpa perlu bersenam dan mampu mengawal selera makan yang membuak2. ๐ŸŒบ Satu2 nya Gula Gula Kurus yang telah mendapat kelulusan Pusat Racun Negara dan tiada sebarang kesan sampingan apa apa, hanya cuma akan rasa kenyang dan akan rasa badan makin ringan.. ๐ŸŒบ Satu2 nya Gula Gula Kurus sesuai bagi ibu menyusu, tanpa mengganggu proses pengeluaran susu namun ianya boleh diambil selepas pantang ya.. ๐ŸŒบ Satu2 nya Gula Gula Kurus yang mudah dibawa dan kemam begitu saja.. Rasa sedap masam masam manis gitu.. Adakah anda mahu kurus menawan untuk abang sayang?๐Ÿ˜Š
Jom rasai sensasi Mince sekarang๐Ÿ’ƒ
Komen, SAYA NAK!

Adakah anda bakal #kurus sihat menawan? Insha Allah โ˜บโ˜บโ˜บ #PerintisKurusSecaraKemam
#MinceGulaGulaKurus #Dimar
Rasai sensasi #GulaGulaKurus  Mince! ๐ŸŒบ Satu2 nya gula gula kurus dapat kembalikan berat badan ideal terutama buat isteri2 yang sudah mengembang selepas bersalin, selamat dikemam begitu sahaja tanpa perlu bersenam dan mampu mengawal selera makan yang membuak2. ๐ŸŒบ Satu2 nya Gula Gula Kurus yang telah mendapat kelulusan Pusat Racun Negara dan tiada sebarang kesan sampingan apa apa, hanya cuma akan rasa kenyang dan akan rasa badan makin ringan.. ๐ŸŒบ Satu2 nya Gula Gula Kurus sesuai bagi ibu menyusu, tanpa mengganggu proses pengeluaran susu namun ianya boleh diambil selepas pantang ya.. ๐ŸŒบ Satu2 nya Gula Gula Kurus yang mudah dibawa dan kemam begitu saja.. Rasa sedap masam masam manis gitu.. Adakah anda mahu kurus menawan untuk abang sayang?๐Ÿ˜Š Jom rasai sensasi Mince sekarang๐Ÿ’ƒ Komen, SAYA NAK! Adakah anda bakal #kurus  sihat menawan? Insha Allah โ˜บโ˜บโ˜บ #PerintisKurusSecaraKemam  #MinceGulaGulaKurus  #Dimar 
MITOS dan FAKTA tentang Gula Gula kurus #MINCE โŽ Mitos : 
Ibu menyusu TIDAK BOLEH mengamalkan pengambilan gula gula kurus #MINCE kerana boleh memberi gangguan pengeluaran susu dan kesan tak elok pada si kecil bayi . ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ โœ… Fakta : 
Ibu menyusu SELAMAT mengamalkan pengambilan #gulagulakurus kerana bahan2nya berkhasiat dan tiada racun malah pengeluaran susu semakin bertambah dan si kecil juga kenyang.. Kemam Gula Gula Kurus sebelum sarapan pagi ๐Ÿž๐Ÿฉ dan sebelum makan malam agar khasiat dapat di serap dengan lancar.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Dapatkan hasil yang memberansangkan, badan kembali langsing walau susukan si kecil๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป Haa...
Nak tahu kenapa?
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ To be continue,,, Siapa suka hati ingin #KurusDenganSelamat bulan ini... say I? ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป #PerintisKurusSecaraKemam
#CoachGulaGulaKurus
..
Sumber pic #google
MITOS dan FAKTA tentang Gula Gula kurus #MINCE  โŽ Mitos : Ibu menyusu TIDAK BOLEH mengamalkan pengambilan gula gula kurus #MINCE  kerana boleh memberi gangguan pengeluaran susu dan kesan tak elok pada si kecil bayi . ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ โœ… Fakta : Ibu menyusu SELAMAT mengamalkan pengambilan #gulagulakurus  kerana bahan2nya berkhasiat dan tiada racun malah pengeluaran susu semakin bertambah dan si kecil juga kenyang.. Kemam Gula Gula Kurus sebelum sarapan pagi ๐Ÿž๐Ÿฉ dan sebelum makan malam agar khasiat dapat di serap dengan lancar.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Dapatkan hasil yang memberansangkan, badan kembali langsing walau susukan si kecil๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป Haa... Nak tahu kenapa? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ To be continue,,, Siapa suka hati ingin #KurusDenganSelamat  bulan ini... say I? ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป #PerintisKurusSecaraKemam  #CoachGulaGulaKurus  .. Sumber pic #google 
Sempena BIRTHDAY BOSS Syam Syam, nah harga kasih sayang cinta buat anda semua

Serius harga palinggggggggg cun melecunn naa.. Sapa nak kurus cepaaatt ambil #GulaGulaKurus dengan harga berbaloiii baloii nii..
..
..
Cepat grab promo 24 jam sahaja.
017 399 5914
Sempena BIRTHDAY BOSS Syam Syam, nah harga kasih sayang cinta buat anda semua Serius harga palinggggggggg cun melecunn naa.. Sapa nak kurus cepaaatt ambil #GulaGulaKurus  dengan harga berbaloiii baloii nii.. .. .. Cepat grab promo 24 jam sahaja. 017 399 5914
Haa cuba jawab soalan tu ๐Ÿ˜‚
Kami dah kuruihhh penangan GULA GULA KURUS rasa oren ni.. Alhamdulillah โค
.
Ada lagi nakd bantu untuk kuruihhh ? terus ja wasap +6017.399.5914 ๐Ÿ˜™
.
Haa cuba jawab soalan tu ๐Ÿ˜‚ Kami dah kuruihhh penangan GULA GULA KURUS rasa oren ni.. Alhamdulillah โค . Ada lagi nakd bantu untuk kuruihhh ? terus ja wasap +6017.399.5914 ๐Ÿ˜™ .
Kalau scincare ada set lengkap
Kami ada set lengkap Kurus โœ”Detox dengan GCT kasi cuci dulu
โœ”Makan Mince kasi bakar lemak dengan control selera makan
โœ”Sapu Gel bagi Firm dan hilang selulit

Cara macam mana nak amalkan 3 item ni?
โžกPagi dalam 8am hisap 2 biji mince terus , 
boleh control selera satu hari terus.
โžก2pm lepas lunch Minum GCT & get ready sebelum tidur untuk membuang
โžกSebelum tidur sapu Gel dekat perut, peha ,lengan bagi tidur pun nyenyak ja rasa berangin walaupun tak buka ekon.

Sapa belum try satu set lengkap ni?
Serius kena order harini so raya haji nanti orang mula bisik kat telinga masa salam cium pipi tu "Jangan la kurus sangat, jeles aku tauuu"
Kalau scincare ada set lengkap Kami ada set lengkap Kurus โœ”Detox dengan GCT kasi cuci dulu โœ”Makan Mince kasi bakar lemak dengan control selera makan โœ”Sapu Gel bagi Firm dan hilang selulit Cara macam mana nak amalkan 3 item ni? โžกPagi dalam 8am hisap 2 biji mince terus , boleh control selera satu hari terus. โžก2pm lepas lunch Minum GCT & get ready sebelum tidur untuk membuang โžกSebelum tidur sapu Gel dekat perut, peha ,lengan bagi tidur pun nyenyak ja rasa berangin walaupun tak buka ekon. Sapa belum try satu set lengkap ni? Serius kena order harini so raya haji nanti orang mula bisik kat telinga masa salam cium pipi tu "Jangan la kurus sangat, jeles aku tauuu"
#GulaGulaKurus produk #DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah
.
.
โžกsusah nak turun berat badan
โžก mengah bila naik tangga
โžกnak turunkan berat tapi masih menyusu .
.
.
kita ada lebih 500 testimoni yang sudi share .Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kita.
.
.
kenapa korang kena try produk #DiMAR ?
.
.
(+)kami gunakan bahan kualiti dan selamat (+)kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun
(+)harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan
.
.
mana nak order?
wassap saya +6017.399.5914 .
#CoachGulaGulaKurus
#GulaGulaKurus  produk #DiMAR  ni khas untuk korang yang ada masalah . . โžกsusah nak turun berat badan โžก mengah bila naik tangga โžกnak turunkan berat tapi masih menyusu . . . kita ada lebih 500 testimoni yang sudi share .Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kita. . . kenapa korang kena try produk #DiMAR  ? . . (+)kami gunakan bahan kualiti dan selamat (+)kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun (+)harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan . . mana nak order? wassap saya +6017.399.5914 . #CoachGulaGulaKurus 
Alhamdulillah, dalam kesibukan melayan 3 hero, mas sempat juga train Dropship #GulaGulaKurus promot d IG
..
..
Permulaan yang baik, baru 2 hari 5 botol #GGK berjaya dijual..
..
..
Kesungguhan ini yg mas nak dari Dropship, bukan semata nak untung cepat..setuju? ..
..
Moga kita terus berjaya men'kurus'kan mereka yg nak kurus..
..
..
..
#CoachGulaGulaKurus
#terapiinstagram #ajimaura
Alhamdulillah, dalam kesibukan melayan 3 hero, mas sempat juga train Dropship #GulaGulaKurus  promot d IG .. .. Permulaan yang baik, baru 2 hari 5 botol #GGK  berjaya dijual.. .. .. Kesungguhan ini yg mas nak dari Dropship, bukan semata nak untung cepat..setuju? .. .. Moga kita terus berjaya men'kurus'kan mereka yg nak kurus.. .. .. .. #CoachGulaGulaKurus  #terapiinstagram  #ajimaura 
Allah beri kita ruang & peluang tuk 'recharge' kekurangan diri..
..
..
Alhamdulillah, kekuatan yg Allah beri buatku terus bertahan sebagai seorang ibu dan dalam masa yg sama dapat berbisnes online..
..
..
Terima kasih atas sokongan padu dari customer dan sahabat bisnes..
#terapiinstagram #ajimaura
Allah beri kita ruang & peluang tuk 'recharge' kekurangan diri.. .. .. Alhamdulillah, kekuatan yg Allah beri buatku terus bertahan sebagai seorang ibu dan dalam masa yg sama dapat berbisnes online.. .. .. Terima kasih atas sokongan padu dari customer dan sahabat bisnes.. #terapiinstagram  #ajimaura 
Nak pilih pakej mana ye? pastikan anda dapatkan bimbingan dulu dengan pengedar sah #GulaGulaKurus #Mince

whatsapp +6017.399.5914
Nak pilih pakej mana ye? pastikan anda dapatkan bimbingan dulu dengan pengedar sah #GulaGulaKurus  #Mince  whatsapp +6017.399.5914
Set COMBO X PLUS terbaru dari Dimar, harga gila gila promo..
..
..
..
2 mince + 1 gel
Rebut sementara Harga Promo,
Bertambah2 berbaloi nk kurus ni..
..
..
..
+6017.399.5914 #CoachGulaGulaKurus
Set COMBO X PLUS terbaru dari Dimar, harga gila gila promo.. .. .. .. 2 mince + 1 gel Rebut sementara Harga Promo, Bertambah2 berbaloi nk kurus ni.. .. .. .. +6017.399.5914 #CoachGulaGulaKurus 
MITOS dan FAKTA tentang GULA GULA KURUS #mince

Mitos : Wanita sahaja yang boleh kemam GGK ini 
Fakta : Semua Wanita, Lelaki, Isteri, Suami, Adik, Abang, Ayah, Ibu yang mengalami berat badan berlebihan boleh mengamalkannya.

Ini kerana kandungan #gulagulakurus yang terdapat mampu ๐Ÿ„ bantu menyingkir lemak2 & toksin yang terperam lama..
๐Ÿ„ kurangkan berat badan dan mengawal selera makan.
๐Ÿ„ bantu lancarkan peredaran darah dalam badan dan menurunkan kolestrol serta tekanan darah
๐Ÿ„ bantu merawat kulit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Siapa inginkan 1 produk yang mampu digunakan oleh abang, adik, kakak, ibu dan sebagainya serta memberi kegembiraan kepada keluarga dengan GGK say i?

@coachgulagulakurus.mince
MITOS dan FAKTA tentang GULA GULA KURUS #mince  Mitos : Wanita sahaja yang boleh kemam GGK ini Fakta : Semua Wanita, Lelaki, Isteri, Suami, Adik, Abang, Ayah, Ibu yang mengalami berat badan berlebihan boleh mengamalkannya. Ini kerana kandungan #gulagulakurus  yang terdapat mampu ๐Ÿ„ bantu menyingkir lemak2 & toksin yang terperam lama.. ๐Ÿ„ kurangkan berat badan dan mengawal selera makan. ๐Ÿ„ bantu lancarkan peredaran darah dalam badan dan menurunkan kolestrol serta tekanan darah ๐Ÿ„ bantu merawat kulit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Siapa inginkan 1 produk yang mampu digunakan oleh abang, adik, kakak, ibu dan sebagainya serta memberi kegembiraan kepada keluarga dengan GGK say i? @coachgulagulakurus.mince
Ramai ibu mengadu, berat badan makin naik selepas bersalin, lagi2 menyusukan anak..๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง
..
..
..
Selera makan menjadi2, baju pun makin tak muat..๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ
..
..
..
Alhamdulillah, selepas istiqamah kemam #GulaGulaKurus berat makin turun dan menten..๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Susu makin meriah malah anak kenyang gitew..๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป
..
..
..
Ada ibu2 alami masalah ini?wassap saya +6017.399.5914  Atau 
klik ja link ni bit.ly/GulaGulaKurusMince
Ramai ibu mengadu, berat badan makin naik selepas bersalin, lagi2 menyusukan anak..๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง .. .. .. Selera makan menjadi2, baju pun makin tak muat..๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ .. .. .. Alhamdulillah, selepas istiqamah kemam #GulaGulaKurus  berat makin turun dan menten..๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Susu makin meriah malah anak kenyang gitew..๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป .. .. .. Ada ibu2 alami masalah ini?wassap saya +6017.399.5914 Atau klik ja link ni bit.ly/GulaGulaKurusMince
Tiada pantang.. Cumanya kita nak bantu anda kawal selera makan dan cepat turunkan berat dan anda perlu elakkan makanan bergoreng dan berlemak.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
#CoachGulaGulaKurus #testimoniGGK
Tiada pantang.. Cumanya kita nak bantu anda kawal selera makan dan cepat turunkan berat dan anda perlu elakkan makanan bergoreng dan berlemak.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #CoachGulaGulaKurus  #testimoniGGK 
Golongan Yang Mesti Mengambil Mince* ๐Ÿ’ž Ibu Lepas berpantang
๐Ÿ’ž Ibu Menyusu
๐Ÿ’ž Remaja yang sedang meningkat dewasa
๐Ÿ’ž Golongan dewasa yang pentingkan kesihatan ideal โ— Untuk diabetis, hyper tension & kolestrol pun boleh amalkan Mince.. kecuali untuk ibu mengandung & masalah buat pinggang yang kronik tak galakkan untuk amik Mince ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ“ Konsisten air 2-3 liter sehari
Sila ambil perhatianโ—โ—
Golongan Yang Mesti Mengambil Mince* ๐Ÿ’ž Ibu Lepas berpantang ๐Ÿ’ž Ibu Menyusu ๐Ÿ’ž Remaja yang sedang meningkat dewasa ๐Ÿ’ž Golongan dewasa yang pentingkan kesihatan ideal โ— Untuk diabetis, hyper tension & kolestrol pun boleh amalkan Mince.. kecuali untuk ibu mengandung & masalah buat pinggang yang kronik tak galakkan untuk amik Mince ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ“ Konsisten air 2-3 liter sehari Sila ambil perhatianโ—โ—
Jangan risau kuruskan badan walaupun masih bf sepenuhnya. Nah tengok, bukan je lemak berjaya disingkirkan, susu pun bertambah. Alhamdulillah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
.
GulaGulaKurus produk DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah
.
.
โžกsusah nak turun berat badan
โžกmengah bila naik tangga
โžกnak turunkan berat tapi masih menyusu .
.
.
kita ada hampir 500 testimoni yang sudi share .Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kita.
.
.
kenapa korang kena try produk DiMAR ?
.
.
(+)kami gunakan bahan kualiti dan selamat .
(+)kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun
(+)harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan
.
.
mana nak order?
wassap saya +6017.399.5914 #GulaGulaKurus
Jangan risau kuruskan badan walaupun masih bf sepenuhnya. Nah tengok, bukan je lemak berjaya disingkirkan, susu pun bertambah. Alhamdulillah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ . . GulaGulaKurus produk DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah . . โžกsusah nak turun berat badan โžกmengah bila naik tangga โžกnak turunkan berat tapi masih menyusu . . . kita ada hampir 500 testimoni yang sudi share .Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kita. . . kenapa korang kena try produk DiMAR ? . . (+)kami gunakan bahan kualiti dan selamat . (+)kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun (+)harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan . . mana nak order? wassap saya +6017.399.5914 #GulaGulaKurus 
Cara makan 2 x sehari,
1biji pagi * 1biji petang๐Ÿ˜Š

Pastikan anda ambil 30minit sebelum makan ya.. Kemam sahaja caranyaโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
Rasa pun sedap..masam masam manis gitu
Cara makan 2 x sehari, 1biji pagi * 1biji petang๐Ÿ˜Š Pastikan anda ambil 30minit sebelum makan ya.. Kemam sahaja caranyaโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ Rasa pun sedap..masam masam manis gitu
MINCE tidak memerlukan pendaftaran MAL macam produk jamu dan supplemen lain sebab cara pengambilan adalah kemam/kunyah serta tidak mengandungi bahan aktif lebih 20%. MINCE juga tidak membuat apa jua tuntutan kesihatan dan kecantikan di botol. Kami cuma tulis secara UMUM sahaja iaitu cara makan dan kandungan seperti apa yg diarahkan oleh KKM jika produk mengikut klasifikasi akta makanan.

MINCE diklasifikasikan sebagai bahan makanan dan perlu mengikut akta makanan.

Jadi, jangan risau untuk consume ye semua๐Ÿ˜˜

KKM dalam proses namun result dari Pusat Racun Negara dh dapat.. Kami ada sijil Pusat Racun Negara ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
MINCE tidak memerlukan pendaftaran MAL macam produk jamu dan supplemen lain sebab cara pengambilan adalah kemam/kunyah serta tidak mengandungi bahan aktif lebih 20%. MINCE juga tidak membuat apa jua tuntutan kesihatan dan kecantikan di botol. Kami cuma tulis secara UMUM sahaja iaitu cara makan dan kandungan seperti apa yg diarahkan oleh KKM jika produk mengikut klasifikasi akta makanan. MINCE diklasifikasikan sebagai bahan makanan dan perlu mengikut akta makanan. Jadi, jangan risau untuk consume ye semua๐Ÿ˜˜ KKM dalam proses namun result dari Pusat Racun Negara dh dapat.. Kami ada sijil Pusat Racun Negara ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Kemam Kemam pon boleh kurus tau. Syoknyaaa :- Macam makan gulaยฒ je rasa masamยฒ manis memang sedap tau, dah ramai yang try & setuju (Y) "

kenapa saya mesti cuba MINCE ni?
" jawapannya: ๐ŸŒน Rasanya Sedap
๐ŸŒน Mudah, Kemam Sahaja
๐ŸŒน Terbukti Berkesan
๐ŸŒน Kawal Selera Makan
๐ŸŒน Senang Bawa ke Mana Mana 
Anda rasa sangat menarik dan nak mencuba sebotol terlebih dahulu?

Tak salah mencuba sebotol dahulu...
Namun ,Lebih baik anda terus grab pakej 2 botol.

Orang kata, alang alang nak kurus, biar betul betul kan?

Lagipun lebih jimat jika anda terus grab 2 botol 
Whatsap Sekarang 
kod "GGK" ke +6017.399.5914
Kemam Kemam pon boleh kurus tau. Syoknyaaa :- Macam makan gulaยฒ je rasa masamยฒ manis memang sedap tau, dah ramai yang try & setuju (Y) " kenapa saya mesti cuba MINCE ni? " jawapannya: ๐ŸŒน Rasanya Sedap ๐ŸŒน Mudah, Kemam Sahaja ๐ŸŒน Terbukti Berkesan ๐ŸŒน Kawal Selera Makan ๐ŸŒน Senang Bawa ke Mana Mana Anda rasa sangat menarik dan nak mencuba sebotol terlebih dahulu? Tak salah mencuba sebotol dahulu... Namun ,Lebih baik anda terus grab pakej 2 botol. Orang kata, alang alang nak kurus, biar betul betul kan? Lagipun lebih jimat jika anda terus grab 2 botol Whatsap Sekarang kod "GGK" ke +6017.399.5914
Nak selim melim.. Tapi + Malas nak bancuh, bila travel malas nak angkut bekas besar dan shaker. + Nak telan biji, tapi asyik kena belah 4 sebab penakut sangat nak telan. + Asyik stress bila dalam proses nak slim dan hidup dalam lifestyle yang tak sihat.

G U L A G U L A KURUS ada penyelesaiannya, semudah kemam sahaja.. +6017.399.5914
Nak selim melim.. Tapi + Malas nak bancuh, bila travel malas nak angkut bekas besar dan shaker. + Nak telan biji, tapi asyik kena belah 4 sebab penakut sangat nak telan. + Asyik stress bila dalam proses nak slim dan hidup dalam lifestyle yang tak sihat. G U L A G U L A KURUS ada penyelesaiannya, semudah kemam sahaja.. +6017.399.5914
Tiada sebarang kesan sampingan apa apa ๐Ÿ˜Š

cuma akan rasa kenyang๐Ÿ˜Š
Dan akan rasa badan makin ringan
Tiada sebarang kesan sampingan apa apa ๐Ÿ˜Š cuma akan rasa kenyang๐Ÿ˜Š Dan akan rasa badan makin ringan
KEMAM G U L A G U L A KURUS

Dulu ratusan kilo milik saya (105kg), kini puluhan kilo milik saya juga (85kg), (20kg) hilang terus tak kembali! 
Badan memang terasa ringan selepas kemam GulaGulaKurus

Serius nak kurus, klik link ini
 bit.ly/GulaGulaKurusMince
KEMAM G U L A G U L A KURUS Dulu ratusan kilo milik saya (105kg), kini puluhan kilo milik saya juga (85kg), (20kg) hilang terus tak kembali! Badan memang terasa ringan selepas kemam GulaGulaKurus Serius nak kurus, klik link ini bit.ly/GulaGulaKurusMince
Nak selim melim.. Tapi + Malas nak bancuh, bila travel malas nak angkut bekas besar dan shaker. + Nak telan biji, tapi asyik kena belah 4 sebab penakut sangat nak telan. + Asyik stress bila dalam proses nak slim dan hidup dalam lifestyle yang tak sihat.

G U L A G U L A KURUS ada penyelesaiannya, semudah kemam sahaja.. +6017.399.5914
Nak selim melim.. Tapi + Malas nak bancuh, bila travel malas nak angkut bekas besar dan shaker. + Nak telan biji, tapi asyik kena belah 4 sebab penakut sangat nak telan. + Asyik stress bila dalam proses nak slim dan hidup dalam lifestyle yang tak sihat. G U L A G U L A KURUS ada penyelesaiannya, semudah kemam sahaja.. +6017.399.5914