an online Instagram web viewer

#Ekzema medias

Photos

.
.
.
Morning lovely ladiess.. .
.
Crystal tomato dah sold out ya last night. .
.
.
Thanks for those yg dm and whatsapp me. Sorry, told u it wont last till next week. Malam td trus dah habis kene borong. Hehe.
.
.
.
Ok so nnt bila restock i akan announce lagi ya. .
.
.
Have a good day everyone. Take care! 😍
.
.
. . . Morning lovely ladiess.. . . Crystal tomato dah sold out ya last night. . . . Thanks for those yg dm and whatsapp me. Sorry, told u it wont last till next week. Malam td trus dah habis kene borong. Hehe. . . . Ok so nnt bila restock i akan announce lagi ya. . . . Have a good day everyone. Take care! 😍 . .
Epyderma Hydrogel, Your Lovelies Little Secret 😘.
.
Sebarang pertanyaan boleh direct whatsapp ke 01114644895 (dR. Pakar Kulit Anda).
. 
#epyderma #hydrogel #cantiksemulajadi #putihgebu #jeragat #kulitcantik #mingguanwanita #skincaremalaysia #kulitsihat #parutjerawat #jeragat #gebugebas #jomcantik #produkterbaik #produkhalal #miraclewhite #jerawattanah #parut #produklaris #anakdara #kulitcantikgebu #rahsiawanita #pikatsuami #nakcantikcarisaya #sayagunasayajual #ekzema #jeragathilang
Epyderma Hydrogel, Your Lovelies Little Secret 😘. . Sebarang pertanyaan boleh direct whatsapp ke 01114644895 (dR. Pakar Kulit Anda). . #epyderma  #hydrogel  #cantiksemulajadi  #putihgebu  #jeragat  #kulitcantik  #mingguanwanita  #skincaremalaysia  #kulitsihat  #parutjerawat  #jeragat  #gebugebas  #jomcantik  #produkterbaik  #produkhalal  #miraclewhite  #jerawattanah  #parut  #produklaris  #anakdara  #kulitcantikgebu  #rahsiawanita  #pikatsuami  #nakcantikcarisaya  #sayagunasayajual  #ekzema  #jeragathilang 
RAWAT MASALAH BABY ECZEMA.

#TESTIMONI 
#ECZEMA
#babyeczema
#ekzema

Nak Cuba Sebotol..👇
Taip KRIM GATAL wasap ke 010838896
.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 .
.
Kelebihan Produk Gelenggang .
.
👉 Mengatasi gatal pada kulit
👉 Mengubati Panau
👉 Merawat kurap
👉 Mengubati Kulat Air
👉 Merawat Kudis .
👉 Mengatasi masalah kudis kulit kepala
👉 Sebagai ubat bisul
👉 Mempercepat penyembuhan luka
👉 Memulihkan kulit yang terkena air dan minyak panas
👉 Memulih sel kulit yang mati
👉 Menyihatkan kulit .
.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 .
.
.
📲 Pm sy sekarang 0199218002 .
.
.
#SetDaunGelenggang #SetRawatanKulit #SetGelenggang #GatalGatal #KrimGelenggang #KrimDaunGelenggang #SabunGelenggang #SabunDaunGelenggang #BazarPaknil #BazarPaknilMurah #RuangRezekiHanania #ThinkerStudio #Meletop #MencintaimuMrPhotographer #JemyAira #BazarOnlineMalaysia #VisitMyIg #VisitMyIgShop #PaidReview #GiftReview #PaidReviewMurah #ReviewMurah #Panau #Kurap #Kudis #Ekzema #Gelenggang #KulatAir #DaunGelenggang ..
. 🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 . . Kelebihan Produk Gelenggang . . 👉 Mengatasi gatal pada kulit 👉 Mengubati Panau 👉 Merawat kurap 👉 Mengubati Kulat Air 👉 Merawat Kudis . 👉 Mengatasi masalah kudis kulit kepala 👉 Sebagai ubat bisul 👉 Mempercepat penyembuhan luka 👉 Memulihkan kulit yang terkena air dan minyak panas 👉 Memulih sel kulit yang mati 👉 Menyihatkan kulit . . 🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 . . . 📲 Pm sy sekarang 0199218002 . . . #SetDaunGelenggang  #SetRawatanKulit  #SetGelenggang  #GatalGatal  #KrimGelenggang  #KrimDaunGelenggang  #SabunGelenggang  #SabunDaunGelenggang  #BazarPaknil  #BazarPaknilMurah  #RuangRezekiHanania  #ThinkerStudio  #Meletop  #MencintaimuMrPhotographer  #JemyAira  #BazarOnlineMalaysia  #VisitMyIg  #VisitMyIgShop  #PaidReview  #GiftReview  #PaidReviewMurah  #ReviewMurah  #Panau  #Kurap  #Kudis  #Ekzema  #Gelenggang  #KulatAir  #DaunGelenggang  ..
TESTIMONI SUSU MAAEZ .
.
Alhamdulillah kalau susu memang elok, kita tak mintak feedback pun customer memang akan bagi feedback dengan rela hati tau. Hikhik
.
.
Selepas amalkan Susu Maaez, selain dapat hilangkan ruam-ruam kat muka, sis ni pun perasan yang kulit dia makin cerah! Seronoknya kan? Dah lah masalah kulit hilang, dapat pulak bonus kulit cerah uishh bestnyaa! .
.
Baiklah tak lama lagi kami akan adakan YEAR END SALE tau! Memang jimat berganda-ganda lah ceritanya! Haa time Y.E.S ni lah uolls kena grab banyak-banyak tau. Promise okay? 😉
.
.
Berminat dengan Susu Maaez cecepat whatsapp Yanie di +6013-9443481 okayy🤗
.
.
#susumaaez #susukambing #susukambingkurmamadu #susukambingtanpacollagen #susuuntukkulit #ekzema #caraputihkankulit #putihkankulit #teamellyyaney
TESTIMONI SUSU MAAEZ . . Alhamdulillah kalau susu memang elok, kita tak mintak feedback pun customer memang akan bagi feedback dengan rela hati tau. Hikhik . . Selepas amalkan Susu Maaez, selain dapat hilangkan ruam-ruam kat muka, sis ni pun perasan yang kulit dia makin cerah! Seronoknya kan? Dah lah masalah kulit hilang, dapat pulak bonus kulit cerah uishh bestnyaa! . . Baiklah tak lama lagi kami akan adakan YEAR END SALE tau! Memang jimat berganda-ganda lah ceritanya! Haa time Y.E.S ni lah uolls kena grab banyak-banyak tau. Promise okay? 😉 . . Berminat dengan Susu Maaez cecepat whatsapp Yanie di +6013-9443481 okayy🤗 . . #susumaaez  #susukambing  #susukambingkurmamadu  #susukambingtanpacollagen  #susuuntukkulit  #ekzema  #caraputihkankulit  #putihkankulit  #teamellyyaney 
DULU NAK PAKAI KASUT PUN TAK SELESA!
.
Nampak tak? Kesan ekzema pada bahagian belakang kaki sis ni semakin pulih?
.
Alhamdulillah, syukur sangat-sangat sebab Susu Maaez sememangnya berkesan dalam membantu mereka yang mempunyai pelbagai masalah kulit.
.
Kalau tak berkesan mana mungkin ada testimoni kan? Dah la banyak pulak tu testimoni pengguna Susu Maaez niiii.
.
Nak kulit sihat tanpa sebarang masalah meh cuba susu maaez..Whatsapp k lynda +601139984945
.
#susumaaez #susuuntukkulitcantik #susurawatkulit #ekzema #sofieyabeauty
DULU NAK PAKAI KASUT PUN TAK SELESA! . Nampak tak? Kesan ekzema pada bahagian belakang kaki sis ni semakin pulih? . Alhamdulillah, syukur sangat-sangat sebab Susu Maaez sememangnya berkesan dalam membantu mereka yang mempunyai pelbagai masalah kulit. . Kalau tak berkesan mana mungkin ada testimoni kan? Dah la banyak pulak tu testimoni pengguna Susu Maaez niiii. . Nak kulit sihat tanpa sebarang masalah meh cuba susu maaez..Whatsapp k lynda +601139984945 . #susumaaez  #susuuntukkulitcantik  #susurawatkulit  #ekzema  #sofieyabeauty 
⏩ UMFRAGE: Für wen von euch wäre eine telefonische Beratung zur Neurodermitis interessant? 💡 Da ich mittlerweile wirklich viele Anfragen von Betroffenen aus ganz Deutschland erhalte, würde ich gerne von euch wissen, ob das in euren Augen Sinn macht.
.
Ich überlege mir ein Konzept für eine telefonische Neurodermitis-Beratung aufzuziehen - so dass man als Betroffener im Endeffekt einige große Werkzeuge an die Hand bekommt und seinen Weg zur Besserung beschreiten kann. 👣 Hier bin ich natürlich insofern eingeschränkt, dass ich wirklich nur beraten darf und euch z.B. keine Dosierungsempfehlungen für ein spezielles Präparat verordnen kann - dies würde dann unter eine Therapie fallen und das darf ich nur bei mir in der Praxis vor Ort machen. Soll auch so sein! Ich will meine Patienten zumindest einmal gesehen haben.
.
Man kann aber auch durch eine Beratung viel erreichen, indem man schon mal viel über Ernährung, Pflegemittel, Hilfsmittel, Therapien mit Erfolgschancen usw. spricht. 🥑 Ich kann hier einfach als selbst Betroffene auf einen unglaublichen Erfahrungsschatz zurückgreifen. Hier würde ich dann auch speziell auf Fragen der Betroffenen eingehen. 🙋‍♀️
.
Mal so aus Erfahrung heraus würde so eine Beratung (mit Fragen) ca. 90 Minuten dauern. 🕓 Der Kostenpunkt würde hier bei ca. 120-150 € liegen.
.
Natürlich ist die sinnvollste Methode zu mir in die Praxis zu kommen, weil ich dann wirklich therapeutisch tätig sein darf und wir so am schnellsten weiterkommen, aber es besteht wohl auch eine Nachfrage zu solchen Beratungen.
.
Könnt ihr mir dazu mal Feedback geben, wie ihr die Idee findet? Ich danke euch ganz herzlich ♥️
⏩ UMFRAGE: Für wen von euch wäre eine telefonische Beratung zur Neurodermitis interessant? 💡 Da ich mittlerweile wirklich viele Anfragen von Betroffenen aus ganz Deutschland erhalte, würde ich gerne von euch wissen, ob das in euren Augen Sinn macht. . Ich überlege mir ein Konzept für eine telefonische Neurodermitis-Beratung aufzuziehen - so dass man als Betroffener im Endeffekt einige große Werkzeuge an die Hand bekommt und seinen Weg zur Besserung beschreiten kann. 👣 Hier bin ich natürlich insofern eingeschränkt, dass ich wirklich nur beraten darf und euch z.B. keine Dosierungsempfehlungen für ein spezielles Präparat verordnen kann - dies würde dann unter eine Therapie fallen und das darf ich nur bei mir in der Praxis vor Ort machen. Soll auch so sein! Ich will meine Patienten zumindest einmal gesehen haben. . Man kann aber auch durch eine Beratung viel erreichen, indem man schon mal viel über Ernährung, Pflegemittel, Hilfsmittel, Therapien mit Erfolgschancen usw. spricht. 🥑 Ich kann hier einfach als selbst Betroffene auf einen unglaublichen Erfahrungsschatz zurückgreifen. Hier würde ich dann auch speziell auf Fragen der Betroffenen eingehen. 🙋‍♀️ . Mal so aus Erfahrung heraus würde so eine Beratung (mit Fragen) ca. 90 Minuten dauern. 🕓 Der Kostenpunkt würde hier bei ca. 120-150 € liegen. . Natürlich ist die sinnvollste Methode zu mir in die Praxis zu kommen, weil ich dann wirklich therapeutisch tätig sein darf und wir so am schnellsten weiterkommen, aber es besteht wohl auch eine Nachfrage zu solchen Beratungen. . Könnt ihr mir dazu mal Feedback geben, wie ihr die Idee findet? Ich danke euch ganz herzlich ♥️
🌿ПСОРИАЗ🌿

Псориаз - это кожное рецидивирующее заболевание хронического характера, которое проявляется в виде шелушащихся папул.

1️⃣Лечение Псориаза 
начинается со щадящего очищения очагов  Natural Cleanser & Moisturizer Lotion 
500 руб 
225 грн. Утро/ Вечер
2️⃣После очищения наносится Healing Oil - смесь лечебных масел для увлажнения и заживления Утро/Вечер
1350 руб. 
607 грн.
3️⃣Через 5-10 мин, после того как впиталось масло- наносится Psоriasis Cream Утро/ Вечер
Psoriasis Cream 
1050 руб. 
470 грн. .
🍏Лечит симптомы псориаза
🍏избавляет от покраснения и позволяет коже заживать.
🍏Проникает в поры контролирует псориаз и помогает сохранить кожу чистой от образования новых очагов. •••Применение: .
наносить крем утром и вечером, предварительно очистив кожу 3-в-1 Натуральным Очищающим и увлажняющим Лосьоном и увлажнив лечебным маслом Healing oil. .
••• Приобрести средства можно в салоне💜 @nagdi_sun 💜м. Кузьминки, Текстильщики .
🌵Active Ingredient: Fumaric Acid (7.5%). Other Natural Ingredients:  Ionized water with Ions silver, Blackcurrant (Ribes Nigrum) Seed Oil, Borage (Borago officinals) Seed Oil, Calendula Officinalis Flower, Red Clover (Trifolium Pratense), Salicylic Acid, Sulfur USP (in microencapsulated form), Virgin Olive Oil, Avocado Oil, Burdock root extract, Coenzyme Q10, Chamomile Oil, Dog Rose Hip Oil, Glycine, Evening Primrose Oil, Arginine, Vitamin E (dα Tocopherol). Grapefruit seed extract. Made in the USA 
#psoriasis#cream#акне#кожа#экзема #харьков#днепропетровск#астана#казань#краснодар#псориаз#ногти#skincare #тюмень#ростов#черновцы#питер#кузьминки#москва#nagdisun#львов#россия#украина#nutechnology#cosmetics#kiev#lviv#natural#салон#ekzema
🌿ПСОРИАЗ🌿 Псориаз - это кожное рецидивирующее заболевание хронического характера, которое проявляется в виде шелушащихся папул. 1️⃣Лечение Псориаза начинается со щадящего очищения очагов Natural Cleanser & Moisturizer Lotion 500 руб 225 грн. Утро/ Вечер 2️⃣После очищения наносится Healing Oil - смесь лечебных масел для увлажнения и заживления Утро/Вечер 1350 руб. 607 грн. 3️⃣Через 5-10 мин, после того как впиталось масло- наносится Psоriasis Cream Утро/ Вечер Psoriasis Cream 1050 руб. 470 грн. . 🍏Лечит симптомы псориаза 🍏избавляет от покраснения и позволяет коже заживать. 🍏Проникает в поры контролирует псориаз и помогает сохранить кожу чистой от образования новых очагов. •••Применение: . наносить крем утром и вечером, предварительно очистив кожу 3-в-1 Натуральным Очищающим и увлажняющим Лосьоном и увлажнив лечебным маслом Healing oil. . ••• Приобрести средства можно в салоне💜 @nagdi_sun 💜м. Кузьминки, Текстильщики . 🌵Active Ingredient: Fumaric Acid (7.5%). Other Natural Ingredients: Ionized water with Ions silver, Blackcurrant (Ribes Nigrum) Seed Oil, Borage (Borago officinals) Seed Oil, Calendula Officinalis Flower, Red Clover (Trifolium Pratense), Salicylic Acid, Sulfur USP (in microencapsulated form), Virgin Olive Oil, Avocado Oil, Burdock root extract, Coenzyme Q10, Chamomile Oil, Dog Rose Hip Oil, Glycine, Evening Primrose Oil, Arginine, Vitamin E (dα Tocopherol). Grapefruit seed extract. Made in the USA #psoriasis #cream #акне #кожа #экзема  #харьков #днепропетровск #астана #казань #краснодар #псориаз #ногти #skincare  #тюмень #ростов #черновцы #питер #кузьминки #москва #nagdisun #львов #россия #украина #nutechnology #cosmetics #kiev #lviv #natural #салон #ekzema 
"2 botol konsisten Dianz Vitamin, dah nampak perubahan kulit makin CERAH, LEMBUT dan BERSERI. Ramai dah tegur, katanya makin berseri-seri sekarang ni." - Kak Ja.

Sekarang sis ni dah repeat untuk botol ke 3.

WOW  kan kesan DV ni

Awak nak cuba? Rm50/30biji

Whatsapp ke 017-5879753

#dianzVitamin #jerawat #jeragat #kulitkusam #allergik #ekzema #putihgebu #cerahBerseri #vitaminC #vitaminE #kecantikan #kulit
Cuaca yang tak menentu sekarang ni akan mengundang pelbagai penyakit terutama kepada anak kecil. Batuk,  selsema,  berkahak dan asma adalah penyakit yg sering menyerang. 
Mesti ibu-ibu risau akan kesihatan anak-anak kan. Untuk anak dibawah 2 tahun adalah tidak digalakkan sama sekali diberi ubat kerana tidak elok untuk jangka masa panjang. 
Ibu-ibu jangan susah hati, kami cadangkan ibu-ibu guna kan balm kami. Baby Rub Balm kami dapat membantu mengatasi masalah ini.  Kahak, batuk selsema dapat diatasi denagn balm kami. 
Seperti ibu ni memang sepenuhnya menggunakan balm Puer'sKidsdom. Alhamdulillah selepas beberapa kali disapu balm anaknya sudah tidak meragam lagi.  Hingus akan terus keluar dan hidung pun tidak tersumbat. .
.

#everymomswish#babyproduk#selesema
#sakitperut#tantrum#seleramakan
#sembelit#lotionbaby#ekzema#bebaskimia
#demam#batuk#lelah
#deepsleep#tidurnyenyak
#ajimaura#belajarinstagram
#terapiinstagram#erezeki#bisneswomen
#eusahawan#youcandoit#wanita#neelofa
#irfankhairi#azizanosman#sayajual
Cuaca yang tak menentu sekarang ni akan mengundang pelbagai penyakit terutama kepada anak kecil. Batuk, selsema, berkahak dan asma adalah penyakit yg sering menyerang. Mesti ibu-ibu risau akan kesihatan anak-anak kan. Untuk anak dibawah 2 tahun adalah tidak digalakkan sama sekali diberi ubat kerana tidak elok untuk jangka masa panjang. Ibu-ibu jangan susah hati, kami cadangkan ibu-ibu guna kan balm kami. Baby Rub Balm kami dapat membantu mengatasi masalah ini. Kahak, batuk selsema dapat diatasi denagn balm kami. Seperti ibu ni memang sepenuhnya menggunakan balm Puer'sKidsdom. Alhamdulillah selepas beberapa kali disapu balm anaknya sudah tidak meragam lagi. Hingus akan terus keluar dan hidung pun tidak tersumbat. . . #everymomswish #babyproduk #selesema  #sakitperut #tantrum #seleramakan  #sembelit #lotionbaby #ekzema #bebaskimia  #demam #batuk #lelah  #deepsleep #tidurnyenyak  #ajimaura #belajarinstagram  #terapiinstagram #erezeki #bisneswomen  #eusahawan #youcandoit #wanita #neelofa  #irfankhairi #azizanosman #sayajual 
Cuaca yang tak menentu sekarang ni akan mengundang pelbagai penyakit terutama kepada anak kecil. Batuk,  selsema,  berkahak dan asma adalah penyakit yg sering menyerang. 
Mesti ibu-ibu risau akan kesihatan anak-anak kan. Untuk anak dibawah 2 tahun adalah tidak digalakkan sama sekali diberi ubat kerana tidak elok untuk jangka masa panjang. 
Ibu-ibu jangan susah hati, kami cadangkan ibu-ibu guna kan balm kami. Baby Rub Balm kami dapat membantu mengatasi masalah ini.  Kahak, batuk selsema dapat diatasi denagn balm kami. 
Seperti ibu ni memang sepenuhnya menggunakan balm Puer'sKidsdom. Alhamdulillah selepas beberapa kali disapu balm anaknya sudah tidak meragam lagi.  Hingus akan terus keluar dan hidung pun tidak tersumbat. .
.

#everymomswish#babyproduk#selesema
#sakitperut#tantrum#seleramakan
#sembelit#lotionbaby#ekzema#bebaskimia
#demam#batuk#lelah
#deepsleep#tidurnyenyak
#ajimaura#belajarinstagram
#terapiinstagram#erezeki#bisneswomen
#eusahawan#youcandoit#wanita#neelofa
#irfankhairi#azizanosman#sayajual
Cuaca yang tak menentu sekarang ni akan mengundang pelbagai penyakit terutama kepada anak kecil. Batuk, selsema, berkahak dan asma adalah penyakit yg sering menyerang. Mesti ibu-ibu risau akan kesihatan anak-anak kan. Untuk anak dibawah 2 tahun adalah tidak digalakkan sama sekali diberi ubat kerana tidak elok untuk jangka masa panjang. Ibu-ibu jangan susah hati, kami cadangkan ibu-ibu guna kan balm kami. Baby Rub Balm kami dapat membantu mengatasi masalah ini. Kahak, batuk selsema dapat diatasi denagn balm kami. Seperti ibu ni memang sepenuhnya menggunakan balm Puer'sKidsdom. Alhamdulillah selepas beberapa kali disapu balm anaknya sudah tidak meragam lagi. Hingus akan terus keluar dan hidung pun tidak tersumbat. . . #everymomswish #babyproduk #selesema  #sakitperut #tantrum #seleramakan  #sembelit #lotionbaby #ekzema #bebaskimia  #demam #batuk #lelah  #deepsleep #tidurnyenyak  #ajimaura #belajarinstagram  #terapiinstagram #erezeki #bisneswomen  #eusahawan #youcandoit #wanita #neelofa  #irfankhairi #azizanosman #sayajual 
Cuaca yang tak menentu sekarang ni akan mengundang pelbagai penyakit terutama kepada anak kecil. Batuk,  selsema,  berkahak dan asma adalah penyakit yg sering menyerang. 
Mesti ibu-ibu risau akan kesihatan anak-anak kan. Untuk anak dibawah 2 tahun adalah tidak digalakkan sama sekali diberi ubat kerana tidak elok untuk jangka masa panjang. 
Ibu-ibu jangan susah hati, kami cadangkan ibu-ibu guna kan balm kami. Baby Rub Balm kami dapat membantu mengatasi masalah ini.  Kahak, batuk selsema dapat diatasi denagn balm kami. 
Seperti ibu ni memang sepenuhnya menggunakan balm Puer'sKidsdom. Alhamdulillah selepas beberapa kali disapu balm anaknya sudah tidak meragam lagi.  Hingus akan terus keluar dan hidung pun tidak tersumbat. .
.

#everymomswish#babyproduk#selesema
#sakitperut#tantrum#seleramakan
#sembelit#lotionbaby#ekzema#bebaskimia
#demam#batuk#lelah
#deepsleep#tidurnyenyak
#ajimaura#belajarinstagram
#terapiinstagram#erezeki#bisneswomen
#eusahawan#youcandoit#wanita#neelofa
#irfankhairi#azizanosman#sayajual
Cuaca yang tak menentu sekarang ni akan mengundang pelbagai penyakit terutama kepada anak kecil. Batuk, selsema, berkahak dan asma adalah penyakit yg sering menyerang. Mesti ibu-ibu risau akan kesihatan anak-anak kan. Untuk anak dibawah 2 tahun adalah tidak digalakkan sama sekali diberi ubat kerana tidak elok untuk jangka masa panjang. Ibu-ibu jangan susah hati, kami cadangkan ibu-ibu guna kan balm kami. Baby Rub Balm kami dapat membantu mengatasi masalah ini. Kahak, batuk selsema dapat diatasi denagn balm kami. Seperti ibu ni memang sepenuhnya menggunakan balm Puer'sKidsdom. Alhamdulillah selepas beberapa kali disapu balm anaknya sudah tidak meragam lagi. Hingus akan terus keluar dan hidung pun tidak tersumbat. . . #everymomswish #babyproduk #selesema  #sakitperut #tantrum #seleramakan  #sembelit #lotionbaby #ekzema #bebaskimia  #demam #batuk #lelah  #deepsleep #tidurnyenyak  #ajimaura #belajarinstagram  #terapiinstagram #erezeki #bisneswomen  #eusahawan #youcandoit #wanita #neelofa  #irfankhairi #azizanosman #sayajual 
#strechmark? 😱
👉🏾 #sabunanggunpesonajsd .
.
#ketiakhitam? 🙈
👉🏾#sabunanggunpesonajsd
.
.
#jerawat belakang badan?? 😳
👉🏾#sabunanggunpesonajsd
.
.
#kurap??
👉🏾#sabunanggunpesonajsd
.
.
#panau??
👉🏾#sabunanggunpesonajsd
.
.
#eczema??
👉🏾#sabunanggunpesonajsd
.
.
#badanberbau??
👉🏾#sabunanggunpesonajsd
.
.
#kakimerekah??
👉🏾#sabunanggunpesonajsd
.
.
#daki degil berkerak? 👉🏾#sabunanggunpesonajsd
.
.#tumitmerekah? 
Wahhhhh semua pon boleh dirawat dengan #sabunanggunpesonajsd jer?? Betul ke nie??
.
.
Betul bah sayang, dengan hanya sental-sental manja setiap kali mandi pelbagai masalah dapat dihilangkan!!
In sha Allah 😘
Namapun sabun magic kan!!
😉😉
.
.
Testimoni pon beribu-riban tau!!
Tak percaya juga ke?? Wajib percaya tau sayang2 !! 😉😘 .
Sebutir RM46 jerr!!
What??? Mahal??
Haaa kalau nak murah mai la grab time offer nie!!
Jiimatttt sangat sayang!!
🙈🙈
.
Wasap je kak ann
017 9032210

#ekzema 
#panau 
#ketiakhitam 
#kurap #jamususukdara #sisjualjsd #buangdaki #sabah #sarawak #posseluruhmalaysia #kualalumpur
#tumitpecah 
#tumitkakimerekah
#strechmark ? 😱 👉🏾 #sabunanggunpesonajsd  . . #ketiakhitam ? 🙈 👉🏾#sabunanggunpesonajsd  . . #jerawat  belakang badan?? 😳 👉🏾#sabunanggunpesonajsd  . . #kurap ?? 👉🏾#sabunanggunpesonajsd  . . #panau ?? 👉🏾#sabunanggunpesonajsd  . . #eczema ?? 👉🏾#sabunanggunpesonajsd  . . #badanberbau ?? 👉🏾#sabunanggunpesonajsd  . . #kakimerekah ?? 👉🏾#sabunanggunpesonajsd  . . #daki  degil berkerak? 👉🏾#sabunanggunpesonajsd  . .#tumitmerekah ? Wahhhhh semua pon boleh dirawat dengan #sabunanggunpesonajsd  jer?? Betul ke nie?? . . Betul bah sayang, dengan hanya sental-sental manja setiap kali mandi pelbagai masalah dapat dihilangkan!! In sha Allah 😘 Namapun sabun magic kan!! 😉😉 . . Testimoni pon beribu-riban tau!! Tak percaya juga ke?? Wajib percaya tau sayang2 !! 😉😘 . Sebutir RM46 jerr!! What??? Mahal?? Haaa kalau nak murah mai la grab time offer nie!! Jiimatttt sangat sayang!! 🙈🙈 . Wasap je kak ann 017 9032210 #ekzema  #panau  #ketiakhitam  #kurap  #jamususukdara  #sisjualjsd  #buangdaki  #sabah  #sarawak  #posseluruhmalaysia  #kualalumpur  #tumitpecah  #tumitkakimerekah 
' Kawan cuba Susu Maaez, susu badan dia meriah. Baby pun kulit cantik' .
.
Wahhh bestnya baca testimoni kat atas ni! Susu Maaez ni bukan je bagus untuk kulit tau tapi untuk preggy and breastfeeding mom pun bagus tau. .
.
Susu badan meriah + pekat je lepas amalkan Susu Maaez ni. Baby pun cepat kenyang alhamdulillah hehe. Parut stretchmark dekat perut pun hilang uolls selepas konsisten amalkan Susu Maaez ni. Haaa apa lagi kome? .
.
Jomlerr grab sekotak sorang Susu Ajaib ni. Harga mur mur je tau inshaAllah memang mampu milik student pun mampu beli 👍🏻
.
.
Berminat terus whatsapp Yanie di +6013-9443481 okayy😙
.
.
#susumaaez #susukambing #susukambingkurmamadu #susukambingtanpacollagen #susuuntukkulit #ekzema #putihkankulit #caraputihkankulit #susuibu #teamellyyaney
' Kawan cuba Susu Maaez, susu badan dia meriah. Baby pun kulit cantik' . . Wahhh bestnya baca testimoni kat atas ni! Susu Maaez ni bukan je bagus untuk kulit tau tapi untuk preggy and breastfeeding mom pun bagus tau. . . Susu badan meriah + pekat je lepas amalkan Susu Maaez ni. Baby pun cepat kenyang alhamdulillah hehe. Parut stretchmark dekat perut pun hilang uolls selepas konsisten amalkan Susu Maaez ni. Haaa apa lagi kome? . . Jomlerr grab sekotak sorang Susu Ajaib ni. Harga mur mur je tau inshaAllah memang mampu milik student pun mampu beli 👍🏻 . . Berminat terus whatsapp Yanie di +6013-9443481 okayy😙 . . #susumaaez  #susukambing  #susukambingkurmamadu  #susukambingtanpacollagen  #susuuntukkulit  #ekzema  #putihkankulit  #caraputihkankulit  #susuibu  #teamellyyaney 
#strechmark? 😱
👉🏾 #sabunanggunpesonajsd .
.
#ketiakhitam? 🙈
👉🏾#sabunanggunpesonajsd
.
.
#jerawat belakang badan?? 😳
👉🏾#sabunanggunpesonajsd
.
.
#kurap??
👉🏾#sabunanggunpesonajsd
.
.
#panau??
👉🏾#sabunanggunpesonajsd
.
.
#eczema??
👉🏾#sabunanggunpesonajsd
.
.
#badanberbau??
👉🏾#sabunanggunpesonajsd
.
.
#kakimerekah??
👉🏾#sabunanggunpesonajsd
.
.
#daki degil berkerak? 👉🏾#sabunanggunpesonajsd
.
.#tumitmerekah? 
Wahhhhh semua pon boleh dirawat dengan #sabunanggunpesonajsd jer?? Betul ke nie??
.
.
Betul bah sayang, dengan hanya sental-sental manja setiap kali mandi pelbagai masalah dapat dihilangkan!!
In sha Allah 😘
Namapun sabun magic kan!!
😉😉
.
.
Testimoni pon beribu-riban tau!!
Tak percaya juga ke?? Wajib percaya tau sayang2 !! 😉😘 .
Sebutir RM46 jerr!!
What??? Mahal??
Haaa kalau nak murah mai la grab time offer nie!!
Jiimatttt sangat sayang!!
🙈🙈
.
Wasap je kak ann
017 9032210

#ekzema 
#panau 
#ketiakhitam 
#kurap #jamususukdara #sisjualjsd #buangdaki #sabah #sarawak #posseluruhmalaysia #kualalumpur
#tumitpecah 
#tumitkakimerekah
#strechmark ? 😱 👉🏾 #sabunanggunpesonajsd  . . #ketiakhitam ? 🙈 👉🏾#sabunanggunpesonajsd  . . #jerawat  belakang badan?? 😳 👉🏾#sabunanggunpesonajsd  . . #kurap ?? 👉🏾#sabunanggunpesonajsd  . . #panau ?? 👉🏾#sabunanggunpesonajsd  . . #eczema ?? 👉🏾#sabunanggunpesonajsd  . . #badanberbau ?? 👉🏾#sabunanggunpesonajsd  . . #kakimerekah ?? 👉🏾#sabunanggunpesonajsd  . . #daki  degil berkerak? 👉🏾#sabunanggunpesonajsd  . .#tumitmerekah ? Wahhhhh semua pon boleh dirawat dengan #sabunanggunpesonajsd  jer?? Betul ke nie?? . . Betul bah sayang, dengan hanya sental-sental manja setiap kali mandi pelbagai masalah dapat dihilangkan!! In sha Allah 😘 Namapun sabun magic kan!! 😉😉 . . Testimoni pon beribu-riban tau!! Tak percaya juga ke?? Wajib percaya tau sayang2 !! 😉😘 . Sebutir RM46 jerr!! What??? Mahal?? Haaa kalau nak murah mai la grab time offer nie!! Jiimatttt sangat sayang!! 🙈🙈 . Wasap je kak ann 017 9032210 #ekzema  #panau  #ketiakhitam  #kurap  #jamususukdara  #sisjualjsd  #buangdaki  #sabah  #sarawak  #posseluruhmalaysia  #kualalumpur  #tumitpecah  #tumitkakimerekah 
Sudahkah anda memiliki balm kami? 
Sudahkah anda menggunakan balm kami hari ini? 🐘Kesemua balm kami hanya menggunakan bahan-bahan yang organik dan selamat. 🐘Tidak mengandungi paraben, SLS dan bahan kimia lain. 🐘Balm kami juga menggunakan lebih dari 3 jenis Essential Oil yang berkualiti tinggi. 🐘Balm kami mendapat kelulusan KKM. 🐘Balm kami sangat sesuai dia gunakan dari baby sehingga orang dewasa. 🐘Paling penting balm kami mampu milik. 
Antara balm kami yang paling hot: 🌹Baby Rub
🌹Lovely Skin
🌹Calming 🌹Deep Sleep
🌹Happy Tummy
🌹Bugs Away

Ibu-ibu yang ingin berikhtiar dengan kebaikan balm organik kami boleh terus wasap ke nombor di bawah.

http://www.wasap.my/60197250509
.
#everymomswish#babyproduk
#selesema
#sakitperut#tantrum#seleramakan
#sembelit#lotionbaby#ekzema
#bebaskimia
#demam#batuk#lelah
#deepsleep#tidurnyenyak
#ajimaura#belajarinstagram
#terapiinstagram
#erezeki#bisneswomen
#eusahawan#youcandoit#wanita
#neelofa#irfankhairi#azizanosman#sayajual
Sudahkah anda memiliki balm kami? Sudahkah anda menggunakan balm kami hari ini? 🐘Kesemua balm kami hanya menggunakan bahan-bahan yang organik dan selamat. 🐘Tidak mengandungi paraben, SLS dan bahan kimia lain. 🐘Balm kami juga menggunakan lebih dari 3 jenis Essential Oil yang berkualiti tinggi. 🐘Balm kami mendapat kelulusan KKM. 🐘Balm kami sangat sesuai dia gunakan dari baby sehingga orang dewasa. 🐘Paling penting balm kami mampu milik. Antara balm kami yang paling hot: 🌹Baby Rub 🌹Lovely Skin 🌹Calming 🌹Deep Sleep 🌹Happy Tummy 🌹Bugs Away Ibu-ibu yang ingin berikhtiar dengan kebaikan balm organik kami boleh terus wasap ke nombor di bawah. http://www.wasap.my/60197250509 . #everymomswish #babyproduk  #selesema  #sakitperut #tantrum #seleramakan  #sembelit #lotionbaby #ekzema  #bebaskimia  #demam #batuk #lelah  #deepsleep #tidurnyenyak  #ajimaura #belajarinstagram  #terapiinstagram  #erezeki #bisneswomen  #eusahawan #youcandoit #wanita  #neelofa #irfankhairi #azizanosman #sayajual 
Sudahkah anda memiliki balm kami? 
Sudahkah anda menggunakan balm kami hari ini? 🐘Kesemua balm kami hanya menggunakan bahan-bahan yang organik dan selamat. 🐘Tidak mengandungi paraben, SLS dan bahan kimia lain. 🐘Balm kami juga menggunakan lebih dari 3 jenis Essential Oil yang berkualiti tinggi. 🐘Balm kami mendapat kelulusan KKM. 🐘Balm kami sangat sesuai dia gunakan dari baby sehingga orang dewasa. 🐘Paling penting balm kami mampu milik. 
Antara balm kami yang paling hot: 🌹Baby Rub
🌹Lovely Skin
🌹Calming 🌹Deep Sleep
🌹Happy Tummy
🌹Bugs Away

Ibu-ibu yang ingin berikhtiar dengan kebaikan balm organik kami boleh terus wasap ke nombor di bawah.

http://www.wasap.my/60197250509
.
#everymomswish#babyproduk
#selesema
#sakitperut#tantrum#seleramakan
#sembelit#lotionbaby#ekzema
#bebaskimia
#demam#batuk#lelah
#deepsleep#tidurnyenyak
#ajimaura#belajarinstagram
#terapiinstagram
#erezeki#bisneswomen
#eusahawan#youcandoit#wanita
#neelofa#irfankhairi#azizanosman#sayajual
Sudahkah anda memiliki balm kami? Sudahkah anda menggunakan balm kami hari ini? 🐘Kesemua balm kami hanya menggunakan bahan-bahan yang organik dan selamat. 🐘Tidak mengandungi paraben, SLS dan bahan kimia lain. 🐘Balm kami juga menggunakan lebih dari 3 jenis Essential Oil yang berkualiti tinggi. 🐘Balm kami mendapat kelulusan KKM. 🐘Balm kami sangat sesuai dia gunakan dari baby sehingga orang dewasa. 🐘Paling penting balm kami mampu milik. Antara balm kami yang paling hot: 🌹Baby Rub 🌹Lovely Skin 🌹Calming 🌹Deep Sleep 🌹Happy Tummy 🌹Bugs Away Ibu-ibu yang ingin berikhtiar dengan kebaikan balm organik kami boleh terus wasap ke nombor di bawah. http://www.wasap.my/60197250509 . #everymomswish #babyproduk  #selesema  #sakitperut #tantrum #seleramakan  #sembelit #lotionbaby #ekzema  #bebaskimia  #demam #batuk #lelah  #deepsleep #tidurnyenyak  #ajimaura #belajarinstagram  #terapiinstagram  #erezeki #bisneswomen  #eusahawan #youcandoit #wanita  #neelofa #irfankhairi #azizanosman #sayajual 
Sudahkah anda memiliki balm kami? 
Sudahkah anda menggunakan balm kami hari ini? 🐘Kesemua balm kami hanya menggunakan bahan-bahan yang organik dan selamat. 🐘Tidak mengandungi paraben, SLS dan bahan kimia lain. 🐘Balm kami juga menggunakan lebih dari 3 jenis Essential Oil yang berkualiti tinggi. 🐘Balm kami mendapat kelulusan KKM. 🐘Balm kami sangat sesuai dia gunakan dari baby sehingga orang dewasa. 🐘Paling penting balm kami mampu milik. 
Antara balm kami yang paling hot: 🌹Baby Rub
🌹Lovely Skin
🌹Calming 🌹Deep Sleep
🌹Happy Tummy
🌹Bugs Away

Ibu-ibu yang ingin berikhtiar dengan kebaikan balm organik kami boleh terus wasap ke nombor di bawah.

http://www.wasap.my/60197250509
.
#everymomswish#babyproduk
#selesema
#sakitperut#tantrum#seleramakan
#sembelit#lotionbaby#ekzema
#bebaskimia
#demam#batuk#lelah
#deepsleep#tidurnyenyak
#ajimaura#belajarinstagram
#terapiinstagram
#erezeki#bisneswomen
#eusahawan#youcandoit#wanita
#neelofa#irfankhairi#azizanosman#sayajual
Sudahkah anda memiliki balm kami? Sudahkah anda menggunakan balm kami hari ini? 🐘Kesemua balm kami hanya menggunakan bahan-bahan yang organik dan selamat. 🐘Tidak mengandungi paraben, SLS dan bahan kimia lain. 🐘Balm kami juga menggunakan lebih dari 3 jenis Essential Oil yang berkualiti tinggi. 🐘Balm kami mendapat kelulusan KKM. 🐘Balm kami sangat sesuai dia gunakan dari baby sehingga orang dewasa. 🐘Paling penting balm kami mampu milik. Antara balm kami yang paling hot: 🌹Baby Rub 🌹Lovely Skin 🌹Calming 🌹Deep Sleep 🌹Happy Tummy 🌹Bugs Away Ibu-ibu yang ingin berikhtiar dengan kebaikan balm organik kami boleh terus wasap ke nombor di bawah. http://www.wasap.my/60197250509 . #everymomswish #babyproduk  #selesema  #sakitperut #tantrum #seleramakan  #sembelit #lotionbaby #ekzema  #bebaskimia  #demam #batuk #lelah  #deepsleep #tidurnyenyak  #ajimaura #belajarinstagram  #terapiinstagram  #erezeki #bisneswomen  #eusahawan #youcandoit #wanita  #neelofa #irfankhairi #azizanosman #sayajual 
Hi hard die fan EO!

Si manja tak mau tido?

Ayak! Mau diffuse EO ape?

Konfius gitew.

Usah risau. Sekarang sudah ada EO #goodnight untuk si manja tidor lena.

Eh, untuk baby?

Yes, untuk baby uols. Suka?

EO yang sesuai untuk duffuse masa baby tidur. Tak perlu pening2 nak campur EO apa yang sesuai macam ahli kimia. Hehe

Just titiskan sahaja pada diffuser ikut kesesuaian.

Senangkan?

Pakar yang buat tau. :) #TeamHSRonella

#Rashes
#babyproductsmalaysia 
#BabyBalmSeries 
#essentialoilmalaysia 
#bayiselsema 
#organic 
#Breathe 
#essentialoilmalaysia 
#ekzema
#babysensitiveskin 
#babypramatang 
#babycentre 
#eczema
#ruam
#Ronella 
#imprenuer 
#organic
#essentialoilmalaysia 
#ibumengandung 
#ibumenyusuby
#BalmDayOut
#NoworiesGoOutDay
#TeamHSronellaamHSRonella
Hi hard die fan EO! Si manja tak mau tido? Ayak! Mau diffuse EO ape? Konfius gitew. Usah risau. Sekarang sudah ada EO #goodnight  untuk si manja tidor lena. Eh, untuk baby? Yes, untuk baby uols. Suka? EO yang sesuai untuk duffuse masa baby tidur. Tak perlu pening2 nak campur EO apa yang sesuai macam ahli kimia. Hehe Just titiskan sahaja pada diffuser ikut kesesuaian. Senangkan? Pakar yang buat tau. :) #TeamHSRonella  #Rashes  #babyproductsmalaysia  #BabyBalmSeries  #essentialoilmalaysia  #bayiselsema  #organic  #Breathe  #essentialoilmalaysia  #ekzema  #babysensitiveskin  #babypramatang  #babycentre  #eczema  #ruam  #Ronella  #imprenuer  #organic  #essentialoilmalaysia  #ibumengandung  #ibumenyusuby  #BalmDayOut  #NoworiesGoOutDay  #TeamHSronellaamHSRonella 
CASH RM100 & BELLEZA ! Nak menang wang tunai? Tak susah pun nak menang. Cuma uolls perlu beli samaada SUSU MAAEZ atau BELLEZA dan uolls akan dapat satu no. Cabutan bertuah. Setiap 1 box 1 no cabutan bertuah. 😍
.
.
.
Lagi banyak uolls beli lagi besarlah peluang nak menang okeyh. Jadi apa tunggu lagi meh lah serbu kedai online efa. Banyak FREE GIFT efa nak bagi dengan uolls tau. 😘
.
.
Terbuka utk semua orang, siapa nak join dipersilakan yea. No. Cabutan bertuah akan diberikan bermula dari 01 DISEMBER 2017 - 01 JANUARI 2018! Pemenang akan diumumkan pada hari esoknye. .
.
Jom ajak member-member join LUCKYDRAW ni. Sambil beli sambil MENANG! 🎁 Whatsapp efa sekarang +6012-9197944.
.
.
#sofieyabeauty #sofieybeautyhq #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #susumaaez #susuviral2017
#susuajaib #susuuntukkulit 
#susukambing #milkbooster #tipsputih #tipskulitsehat #masalahkulit #kulitkering #kulitkasar #ekzema #kulitkusam 
#putihgebu #gebu 
#halusmulus  #instashop #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan 
#bazar #bazarkarat #redvelvetdrama
CASH RM100 & BELLEZA ! Nak menang wang tunai? Tak susah pun nak menang. Cuma uolls perlu beli samaada SUSU MAAEZ atau BELLEZA dan uolls akan dapat satu no. Cabutan bertuah. Setiap 1 box 1 no cabutan bertuah. 😍 . . . Lagi banyak uolls beli lagi besarlah peluang nak menang okeyh. Jadi apa tunggu lagi meh lah serbu kedai online efa. Banyak FREE GIFT efa nak bagi dengan uolls tau. 😘 . . Terbuka utk semua orang, siapa nak join dipersilakan yea. No. Cabutan bertuah akan diberikan bermula dari 01 DISEMBER 2017 - 01 JANUARI 2018! Pemenang akan diumumkan pada hari esoknye. . . Jom ajak member-member join LUCKYDRAW ni. Sambil beli sambil MENANG! 🎁 Whatsapp efa sekarang +6012-9197944. . . #sofieyabeauty  #sofieybeautyhq  #sofieyabeautycosmetics  #bellezacollagen  #susumaaez  #susuviral2017  #susuajaib  #susuuntukkulit  #susukambing  #milkbooster  #tipsputih  #tipskulitsehat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitkasar  #ekzema  #kulitkusam  #putihgebu  #gebu  #halusmulus   #instashop  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazar  #bazarkarat  #redvelvetdrama 
"2 botol konsisten Dianz Vitamin, dah nampak perubahan kulit makin CERAH, LEMBUT dan BERSERI. Ramai dah tegur, katanya makin berseri-seri sekarang ni." - Kak Ja.

Sekarang sis ni dah repeat untuk botol ke 3.

WOW  kan kesan DV ni

Awak nak cuba? Rm50/30biji

Whatsapp ke 017-5879753

#dianzVitamin #jerawat #jeragat #kulitkusam #allergik #ekzema #putihgebu #cerahBerseri #vitaminC #vitaminE #kecantikan #kulit
"Semalam nak turun dari sofa, uwais turun kepala dulu. Pastu jatuh koyak bibir. Pastu sapu MRS, terus stop darah". . 🐱 0139486278
.

#miraclerefreshingscent 
#minyakanginwangi
#testimonimrs
#rambutgugur
#kelemumur
#ekzema
#jomguna
#visitmyig
#terapiinstagram
#aurainstabatch6 
#ctdk
#gv4
#azizanosman
#igreview
#likelikelike
#assalamualaikum
#tambahfollowers
#bazaarmurah
"Rambut gugur dah kurang" - Pengguna MRS. .

Yang serius nak elak rambut gugur, whatsapp 0139486278
.

#miraclerefreshingscent 
#minyakanginwangi
#testimonimrs
#rambutgugur
#kelemumur
#ekzema
#jomguna
#visitmyig
#terapiinstagram
#aurainstabatch6 
#ctdk
#gv4
#azizanosman
#igreview
#likelikelike
#tambahfollowers
#bazaarmurah
TESTIMONI SUSU MAAEZ .
.
Alhamdulillah kalau susu memang elok, kita tak mintak feedback pun customer memang akan bagi feedback dengan rela hati tau. Hikhik
.
.
Selepas amalkan Susu Maaez, selain dapat hilangkan ruam-ruam kat muka, sis ni pun perasan yang kulit dia makin cerah! Seronoknya kan? Dah lah masalah kulit hilang, dapat pulak bonus kulit cerah uishh bestnyaa! .
.
Baiklah tak lama lagi kami akan adakan YEAR END SALE tau! Memang jimat berganda-ganda lah ceritanya! Haa time Y.E.S ni lah uolls kena grab banyak-banyak tau. Promise okay? 😉
.
.
Berminat dengan Susu Maaez cecepat whatsapp Yanie di +6013-9443481 okayy🤗
.
.
#susumaaez #susukambing #susukambingkurmamadu #susukambingtanpacollagen #susuuntukkulit #ekzema #caraputihkankulit #putihkankulit #teamellyyaney
TESTIMONI SUSU MAAEZ . . Alhamdulillah kalau susu memang elok, kita tak mintak feedback pun customer memang akan bagi feedback dengan rela hati tau. Hikhik . . Selepas amalkan Susu Maaez, selain dapat hilangkan ruam-ruam kat muka, sis ni pun perasan yang kulit dia makin cerah! Seronoknya kan? Dah lah masalah kulit hilang, dapat pulak bonus kulit cerah uishh bestnyaa! . . Baiklah tak lama lagi kami akan adakan YEAR END SALE tau! Memang jimat berganda-ganda lah ceritanya! Haa time Y.E.S ni lah uolls kena grab banyak-banyak tau. Promise okay? 😉 . . Berminat dengan Susu Maaez cecepat whatsapp Yanie di +6013-9443481 okayy🤗 . . #susumaaez  #susukambing  #susukambingkurmamadu  #susukambingtanpacollagen  #susuuntukkulit  #ekzema  #caraputihkankulit  #putihkankulit  #teamellyyaney 
Jangan lupe tonton live YBhg. Dato' Prof. Dr. Hassan Yaacob pada 12.12.2017 hari selasa (esok) dalam pukul 8.20 pagi difacebook @Ikimfm...
.
.
.
Untuk maklumat lebih lanjut boleh hubungi:-
☎ 013 9263787/018-3787664 (Adibah) & 0145161050 (Haifa)
🚗 COD : K. terengganu, K. Nerus, Gong Badak
✈ Pengeposan ke seluruh Malaysia
.
#healing
#houseofhealing
#gamat
#darahtinggi
#suplement
#kesihatan
#kecantikan
#kualaterengganu
#cod
#poslaju
#pembersihmuka
#merawat
#membekalzat
#lipstik
#merawatjerawat
#halal
#kosmetikbebaskimia
#jeragat
#kulitsensitif
#jerawat
#eczema
#ekzema
#penyakitkulit
#kencingmanis
#kosmetik
#dataranaustin
#jombelionline
#terlajaklaris
Jangan lupe tonton live YBhg. Dato' Prof. Dr. Hassan Yaacob pada 12.12.2017 hari selasa (esok) dalam pukul 8.20 pagi difacebook @Ikimfm... . . . Untuk maklumat lebih lanjut boleh hubungi:- ☎ 013 9263787/018-3787664 (Adibah) & 0145161050 (Haifa) 🚗 COD : K. terengganu, K. Nerus, Gong Badak ✈ Pengeposan ke seluruh Malaysia . #healing  #houseofhealing  #gamat  #darahtinggi  #suplement  #kesihatan  #kecantikan  #kualaterengganu  #cod  #poslaju  #pembersihmuka  #merawat  #membekalzat  #lipstik  #merawatjerawat  #halal  #kosmetikbebaskimia  #jeragat  #kulitsensitif  #jerawat  #eczema  #ekzema  #penyakitkulit  #kencingmanis  #kosmetik  #dataranaustin  #jombelionline  #terlajaklaris 
Apa yang best sangat Krim Ajaib ni?? Swipe more untuk lihat kebaikan lain .

Kalau nak tahu Krim Herbal Blend ni TANPA PARABEN tau dan yang penting TAK MELEKIT.

1. Merawat eczema dan gatal-gatal digigit serangga

2. Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah
Bila kita berjalan di atas permukaan simen, tumit kaki akan mudah terdedah kepada masaalah kering dan merekah. Try lah sapu krim ni dan hasilnya tumit jadi lembut dan rekahan pulih.

3. Ubat luka / lecur

Boleh guna ganti minyak gamat. Seeloknya ada satu herbal blend dalam rumah, bila ada luka je, cepat baik. Terhiris pisau? Kena cakar kucing? Terkena minyak panas? Semua pun boleh. Pernah sekali terkena minyak panas..so bila terkena minyak panas kulit kita akan gelembung kan. Lepas terkena tu saya cepat-cepat sapu krim ni. Alhamdulillah kulit tak gelembung dan rasa pedih tu kurang. Esoknya dah kering kesan terkena minyak panas tu.

4. Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu

Memang dah terbukti, bila ada luka pada puting akibat gigitan anak, pedih yang teramat. Jadi selepas ni, ibu-ibu yang sedang menyusukan anak,cuba guna krim ni untuk kegakan pedih dan sembuh kan luka tu.

5. Menghilangkan parut

Kalau ada parut akibat chicken pox atau campak, cuba sapukan herbal blend. InsyaAllah akan pudar dan hilang.

6. Ruam pada bayi

Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutama ruam lampin. Bayi kan masih kecil, kulitnya baru sahaja hendak sesuai dengan alam ini. Jadi, sapukan sahaja Herbal Blend. Ia akan melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam. Pernah sekali sapu satu krim kat ruam anak semakin teruk jadinya. Kulit jadi merah dan pecah sehingga ternampak isi. COnfirm memang sakit..then saya sapu herbal blend secara nipis je..alhamdulillah malamnya dan makin berkurang kemerahan.

7. Losyen harian

Boleh digunakan sebagai losyen harian. Baunya yang mint sikit buat kita rasa segar dan badan pon jadi sejuk je.

Whatsapp untuk info lanjut +60189760754

#konsultans
#herbalblend #ruambayi #eczema #gatal #gigitanserangga #sayajual #agenshaklee
#ruamsusu#ekzema#chickenpox #parutjerawat #parutpudar #agenshaklee #shakleemurah#shakleemalaysiamurah
Apa yang best sangat Krim Ajaib ni?? Swipe more untuk lihat kebaikan lain . Kalau nak tahu Krim Herbal Blend ni TANPA PARABEN tau dan yang penting TAK MELEKIT. 1. Merawat eczema dan gatal-gatal digigit serangga 2. Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah Bila kita berjalan di atas permukaan simen, tumit kaki akan mudah terdedah kepada masaalah kering dan merekah. Try lah sapu krim ni dan hasilnya tumit jadi lembut dan rekahan pulih. 3. Ubat luka / lecur Boleh guna ganti minyak gamat. Seeloknya ada satu herbal blend dalam rumah, bila ada luka je, cepat baik. Terhiris pisau? Kena cakar kucing? Terkena minyak panas? Semua pun boleh. Pernah sekali terkena minyak panas..so bila terkena minyak panas kulit kita akan gelembung kan. Lepas terkena tu saya cepat-cepat sapu krim ni. Alhamdulillah kulit tak gelembung dan rasa pedih tu kurang. Esoknya dah kering kesan terkena minyak panas tu. 4. Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu Memang dah terbukti, bila ada luka pada puting akibat gigitan anak, pedih yang teramat. Jadi selepas ni, ibu-ibu yang sedang menyusukan anak,cuba guna krim ni untuk kegakan pedih dan sembuh kan luka tu. 5. Menghilangkan parut Kalau ada parut akibat chicken pox atau campak, cuba sapukan herbal blend. InsyaAllah akan pudar dan hilang. 6. Ruam pada bayi Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutama ruam lampin. Bayi kan masih kecil, kulitnya baru sahaja hendak sesuai dengan alam ini. Jadi, sapukan sahaja Herbal Blend. Ia akan melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam. Pernah sekali sapu satu krim kat ruam anak semakin teruk jadinya. Kulit jadi merah dan pecah sehingga ternampak isi. COnfirm memang sakit..then saya sapu herbal blend secara nipis je..alhamdulillah malamnya dan makin berkurang kemerahan. 7. Losyen harian Boleh digunakan sebagai losyen harian. Baunya yang mint sikit buat kita rasa segar dan badan pon jadi sejuk je. Whatsapp untuk info lanjut +60189760754 #konsultans  #herbalblend  #ruambayi  #eczema  #gatal  #gigitanserangga  #sayajual  #agenshaklee  #ruamsusu #ekzema #chickenpox  #parutjerawat  #parutpudar  #agenshaklee  #shakleemurah #shakleemalaysiamurah 
Sebab ada yg tnya sis "Epyderma HYDROgel ni ada KKM tak?" "Selamat ke?" Nah sis payung sikit 😉
.
Epyderma Product Info.
.
Epyderma Hydrogel telah disahkan selamat di gunakan.😘. . 
Epyderma HYDROGel KKM Code : NOT161203282K.
.
#epyderma #hydrogel #cantiksemulajadi #putihgebu #jeragat #kulitcantik #mingguanwanita #skincaremalaysia #kulitsihat #parutjerawat #jeragat #gebugebas #jomcantik #produkterbaik #produkhalal #miraclewhite #jerawattanah #parut #produklaris #anakdara #kulitcantikgebu #rahsiawanita #pikatsuami #nakcantikcarisaya #sayagunasayajual #ekzema #jeragathilang
Sebab ada yg tnya sis "Epyderma HYDROgel ni ada KKM tak?" "Selamat ke?" Nah sis payung sikit 😉 . Epyderma Product Info. . Epyderma Hydrogel telah disahkan selamat di gunakan.😘. . Epyderma HYDROGel KKM Code : NOT161203282K. . #epyderma  #hydrogel  #cantiksemulajadi  #putihgebu  #jeragat  #kulitcantik  #mingguanwanita  #skincaremalaysia  #kulitsihat  #parutjerawat  #jeragat  #gebugebas  #jomcantik  #produkterbaik  #produkhalal  #miraclewhite  #jerawattanah  #parut  #produklaris  #anakdara  #kulitcantikgebu  #rahsiawanita  #pikatsuami  #nakcantikcarisaya  #sayagunasayajual  #ekzema  #jeragathilang 
1 KELUARGA 1 HERBAL BLEND
.
.
.
Sape yang masih belum dapatkan krim serba guna Shaklee ni jom dapatkan segera.
.
.
.
Jangan risau Herbal Blend telahpun diuji secara klinikal selamat untuk digunakan. Lagipun ianya dirumus dari sumber semulajadi iaitu rosemary leaf, horse chestnut seed, chamomilla recutita, sage lead dan yarrow.
.
.
.
Antara fungsi krim Herbal Blend ni termasuklah:
.
.
1. Merawat parut campak dan chicken pox
2. Merawat kegatalan akibat eczema
3. Merawat masalah ruam bayi/ruam lampin
4. Meredakan demam simanja
5. Merawat masalah tumit kaki merekah, kulit kering pada lutut dan siku
6. Merawat masalah kulit kasar dan kering
7. Merawat kegatalan akibat gigitan serangga
8. Losyen kegunaan harian seperti lenguh .
.
.
.
Nak dapatkan herbal blend? Meh cepat whatsapp yuni.
.
Yuni
0139136155
(Klik link dekat bio)
.
.
#shaklee #shakleemurah #shakleebyyuni #shakleemalaysia #shakleeherbalblend #ajimaura #meletop #fattzura  #herbalblendshakleemurah #ruambayi #ekzema #terapiinstagram #aurainstagram #awaksukasayatak #minyakurut #minyakgamat  #instaseleb #instafamous #helena #redvelvat #sfmm32
1 KELUARGA 1 HERBAL BLEND . . . Sape yang masih belum dapatkan krim serba guna Shaklee ni jom dapatkan segera. . . . Jangan risau Herbal Blend telahpun diuji secara klinikal selamat untuk digunakan. Lagipun ianya dirumus dari sumber semulajadi iaitu rosemary leaf, horse chestnut seed, chamomilla recutita, sage lead dan yarrow. . . . Antara fungsi krim Herbal Blend ni termasuklah: . . 1. Merawat parut campak dan chicken pox 2. Merawat kegatalan akibat eczema 3. Merawat masalah ruam bayi/ruam lampin 4. Meredakan demam simanja 5. Merawat masalah tumit kaki merekah, kulit kering pada lutut dan siku 6. Merawat masalah kulit kasar dan kering 7. Merawat kegatalan akibat gigitan serangga 8. Losyen kegunaan harian seperti lenguh . . . . Nak dapatkan herbal blend? Meh cepat whatsapp yuni. . Yuni 0139136155 (Klik link dekat bio) . . #shaklee  #shakleemurah  #shakleebyyuni  #shakleemalaysia  #shakleeherbalblend  #ajimaura  #meletop  #fattzura  #herbalblendshakleemurah  #ruambayi  #ekzema  #terapiinstagram  #aurainstagram  #awaksukasayatak  #minyakurut  #minyakgamat  #instaseleb  #instafamous  #helena  #redvelvat  #sfmm32 
Alhamdulillah.  Membantu melegakan chicken pox.
.
#bedakasmak #BedakViral #bandarbarubangi
ADA MASALAH JERAWAT & PARUT?
.
.
Anak perempuan akak ni ada masalah jerawat teruk. Tapi lepas consume susu maaez, jerawat makin kecut, parut jerawat yang lama dah pudar dan hilang. Jerawat pun dah malu2 nak menyinggah.
.
.
Akak ni ada share gambar sebelum dan selepas anak dia consume susu maaez. Memang puas hati sangat. Sebab nampak perbezaan ketara dekat muka anak dia lepas consume  sekotak susu maaez. Baru sekotak tau, dah nampak kesan wowww macam ni. Kalau anak dia teruskan minum lg 4-6kotak insyaAllah bersih terus muka tu.
.
.
Awak ada masalah macam ni jugak? Apa kata whatsapp anis 013-9587737.

#susumaaez #susuuntukkulitcantik #susukambing #rawatekzema #masalahkulit #kulithalus #kulitmulus #kulitgebu #kulitkering #jerawat #kusam #eczema #milkbooster #gastrik #ekzema #babyekzema #serbukmutiara #tipscantik #tipsputih #tipskecantikan #redvelvetdrama
ADA MASALAH JERAWAT & PARUT? . . Anak perempuan akak ni ada masalah jerawat teruk. Tapi lepas consume susu maaez, jerawat makin kecut, parut jerawat yang lama dah pudar dan hilang. Jerawat pun dah malu2 nak menyinggah. . . Akak ni ada share gambar sebelum dan selepas anak dia consume susu maaez. Memang puas hati sangat. Sebab nampak perbezaan ketara dekat muka anak dia lepas consume sekotak susu maaez. Baru sekotak tau, dah nampak kesan wowww macam ni. Kalau anak dia teruskan minum lg 4-6kotak insyaAllah bersih terus muka tu. . . Awak ada masalah macam ni jugak? Apa kata whatsapp anis 013-9587737. #susumaaez  #susuuntukkulitcantik  #susukambing  #rawatekzema  #masalahkulit  #kulithalus  #kulitmulus  #kulitgebu  #kulitkering  #jerawat  #kusam  #eczema  #milkbooster  #gastrik  #ekzema  #babyekzema  #serbukmutiara  #tipscantik  #tipsputih  #tipskecantikan  #redvelvetdrama 
Membantu menyelesaikan masalah kulit spt ruam, psoriasis, ekzema, gatal-gatal,kudis buta, kayap, demam campak dan lain-lain yang berkaitan dengan penyakit kulit. 💃�Nak tahu apa yang best sangat Ruam Bayi Powder ni?
🌀Bedak ini dihasilkan daripada 💯% tanah liat yang mengandungi mineral semulajadi.
🌀Ia mengandungi mineral semulajadi yang bertindak menyerap segala kotoran dan toksik yang terdapat pada kulit.
🌀Cepat meresap dalam kulit. Kulit terasa sejuk dan lembut .
🌀Satu bekas tahan agak lama. Selalunya saya guna beberapa bulan.
🌀Walaupun ia tidak semahal produk-produk lain, Alhamdulillah setiap kali sapu ruam atau penyakit kulit anak-anak kita semakin berkurangan.
🌀Bebas Paraben dan juga bahan-bahan kimia berbahaya.
🌀Selamatlah anak-anak anda terutama yang masih bayi, sebab kandungannya dari 💯% bahan semulajadi seperti tanah liat putih dan air galian yang telah ditapis secara khusus.
🌀Ruam Bayi Powder ini sememangnya sangat menjadi pilihan ibubapa untuk bayi mereka terutama masalah berkaitan ruam.

Whatsapp: 010-3413514

#ruambayipowder #ruambayi #youcanduit #kulitsihat #ekzema #eczema #psoriasis #ruam #kudis #panau #kurap #gatalgatal #gatalgatalhilang #hidupsihat #ibubapa #mama #parenting #bedakbayi #dewasa #kedaibayi #babyshop #manjaku #bayi #baby #RuamBayiPowder #neelofa #laraalana #jerawat #gegarvaganza #fattzura
Membantu menyelesaikan masalah kulit spt ruam, psoriasis, ekzema, gatal-gatal,kudis buta, kayap, demam campak dan lain-lain yang berkaitan dengan penyakit kulit. 💃�Nak tahu apa yang best sangat Ruam Bayi Powder ni? 🌀Bedak ini dihasilkan daripada 💯% tanah liat yang mengandungi mineral semulajadi. 🌀Ia mengandungi mineral semulajadi yang bertindak menyerap segala kotoran dan toksik yang terdapat pada kulit. 🌀Cepat meresap dalam kulit. Kulit terasa sejuk dan lembut . 🌀Satu bekas tahan agak lama. Selalunya saya guna beberapa bulan. 🌀Walaupun ia tidak semahal produk-produk lain, Alhamdulillah setiap kali sapu ruam atau penyakit kulit anak-anak kita semakin berkurangan. 🌀Bebas Paraben dan juga bahan-bahan kimia berbahaya. 🌀Selamatlah anak-anak anda terutama yang masih bayi, sebab kandungannya dari 💯% bahan semulajadi seperti tanah liat putih dan air galian yang telah ditapis secara khusus. 🌀Ruam Bayi Powder ini sememangnya sangat menjadi pilihan ibubapa untuk bayi mereka terutama masalah berkaitan ruam. Whatsapp: 010-3413514 #ruambayipowder  #ruambayi  #youcanduit  #kulitsihat  #ekzema  #eczema  #psoriasis  #ruam  #kudis  #panau  #kurap  #gatalgatal  #gatalgatalhilang  #hidupsihat  #ibubapa  #mama  #parenting  #bedakbayi  #dewasa  #kedaibayi  #babyshop  #manjaku  #bayi  #baby  #RuamBayiPowder  #neelofa  #laraalana  #jerawat  #gegarvaganza  #fattzura 
Banyak sangat manfaat Susu Maaez ni. Orang lelaki, kanak-kanak, perempuan, ibu mengandung pun boleh minum!
.
.

Jangan tak tahu, bahan Susu Maaez ni 100% dari makanan sunnah tau. Contohnya susu kambing, kurma, madu, delima dan lain-lain tu. Macam mana tak berkhasiat kalau bahan pun dah powerrr macam ni💪🏻
.
.

Kalau ada ibu mengandung nak amalkan apa-apa jenis susu, anis memang syorkan Susu Maaez ni. In shaa Allah sangat bagus untuk ibu dan baby dalam kandungan. So far dah ramai ibu yang amalkan, alhamdulillah baby keluar kulit cantik, gebu dan sihat.
.

Ibu yang sedang ikhtiar nak pregnant pun boleh minum. Sepanjang kehamilan boleh minum, tak perlu stop. Ya Allah, memang bagus lahh Susu Maaez ni. Tak tau nak cakap macam mana😂
.
.

Kalau nak cuba boleh whatsapp anis 0139587737

#susumaaez #susukambing #susuviral #viral2017 #tipscantik #tipskurus #tipsputih #makanansunnah #laraalana ##redvelvetdrama #helenaizzat #susukambing #susuputih #susuviral #tipsgebu #tipskurus #tipsputih #tipscantik #tipskecantikan #tipskecantikan #tipskesihatan #kulitcerah #kulitkusam #kulitputih #kulitkusam #kulitcerah #ekzema #eczema #babyekzema
Banyak sangat manfaat Susu Maaez ni. Orang lelaki, kanak-kanak, perempuan, ibu mengandung pun boleh minum! . . Jangan tak tahu, bahan Susu Maaez ni 100% dari makanan sunnah tau. Contohnya susu kambing, kurma, madu, delima dan lain-lain tu. Macam mana tak berkhasiat kalau bahan pun dah powerrr macam ni💪🏻 . . Kalau ada ibu mengandung nak amalkan apa-apa jenis susu, anis memang syorkan Susu Maaez ni. In shaa Allah sangat bagus untuk ibu dan baby dalam kandungan. So far dah ramai ibu yang amalkan, alhamdulillah baby keluar kulit cantik, gebu dan sihat. . Ibu yang sedang ikhtiar nak pregnant pun boleh minum. Sepanjang kehamilan boleh minum, tak perlu stop. Ya Allah, memang bagus lahh Susu Maaez ni. Tak tau nak cakap macam mana😂 . . Kalau nak cuba boleh whatsapp anis 0139587737 #susumaaez  #susukambing  #susuviral  #viral2017  #tipscantik  #tipskurus  #tipsputih  #makanansunnah  #laraalana  ##redvelvetdrama  #helenaizzat  #susukambing  #susuputih  #susuviral  #tipsgebu  #tipskurus  #tipsputih  #tipscantik  #tipskecantikan  #tipskecantikan  #tipskesihatan  #kulitcerah  #kulitkusam  #kulitputih  #kulitkusam  #kulitcerah  #ekzema  #eczema  #babyekzema 
#BOTOX seakan #SUNTIKANTERMAHAL😱
=========================== 🌸 Memancungkan #HIDUNG
🌸 Menganjalkan #PAYUDARA
🌸 Menegangkan #PUNGGUNG
🌸 Menaikkan #PIPI yang Jatuh 🌸 Wajah #TEGANG seperti disuntik
🌸 Merawat Penyakit #EKZEMA
🌸 Membolehkan #MAKEUP tahan lama
🌸 Make up #BASE untuk Glowing
🌸 MESRA #WUDHU OKAY❤❤
BOTOX ni siap ++ VITAMIN C tauuu... 🔥🔥 Itu je ke KELEBIHAN dia??? Opssss kelebihan merawat #jerawat #jeragat #pigmen #mencerah #halus #poripori semua tu malas nak Explain !!! sebabb semuaa tu OF COURSE la FUNGSI #UTAMA😍 kan kan... =========
🔥HARGA 🔥
========= 1 BOTOL = *RM35 je
Penggunaan Tahan 1 bulan ++ 😍😍 KESAN SEAWAL *1 kali PAKAI* 😱😱
kulit LEMBUT, LICIN, HALUS, GLOWING,
TEGANG, PORI-PORI MENGECIL terus nampak kesan tau !!! pakai selalu lagiii CUN ! 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 **Untuk *MANCUNGKAN HIDUNG*
Gunakan Rawatan dari BAWAH ke ATAS dengan menggunakan 2 JARI yang sama. amalkan selalu untuk tindakan maksima. (contoh jari telunjuk KIRI dan KANAN ) **untuk RAWATAN MUKA, PIPI, PUNGGUNG, PAYUDARA* sapu dari BAWAH KE ATAS amalkan selalu insyaAllah pipi naik dan punggung & payudara tegang. ====================
🔥*CARA PENGGUNAAN*🔥
====================
cara pakai bersama set SKINCARE

PENCUCI --> TONER -->
BOOSTER BOTOX --> KRIM SKINCARE ANDA

Pakai 1 hari cukup 1 kali sahaja..
samada pagi / petang / malam 😍

www.wasap.my/601139771880
#BOTOX  seakan #SUNTIKANTERMAHAL 😱 =========================== 🌸 Memancungkan #HIDUNG  🌸 Menganjalkan #PAYUDARA  🌸 Menegangkan #PUNGGUNG  🌸 Menaikkan #PIPI  yang Jatuh 🌸 Wajah #TEGANG  seperti disuntik 🌸 Merawat Penyakit #EKZEMA  🌸 Membolehkan #MAKEUP  tahan lama 🌸 Make up #BASE  untuk Glowing 🌸 MESRA #WUDHU  OKAY❤❤ BOTOX ni siap ++ VITAMIN C tauuu... 🔥🔥 Itu je ke KELEBIHAN dia??? Opssss kelebihan merawat #jerawat  #jeragat  #pigmen  #mencerah  #halus  #poripori  semua tu malas nak Explain !!! sebabb semuaa tu OF COURSE la FUNGSI #UTAMA 😍 kan kan... ========= 🔥HARGA 🔥 ========= 1 BOTOL = *RM35 je Penggunaan Tahan 1 bulan ++ 😍😍 KESAN SEAWAL *1 kali PAKAI* 😱😱 kulit LEMBUT, LICIN, HALUS, GLOWING, TEGANG, PORI-PORI MENGECIL terus nampak kesan tau !!! pakai selalu lagiii CUN ! 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 **Untuk *MANCUNGKAN HIDUNG* Gunakan Rawatan dari BAWAH ke ATAS dengan menggunakan 2 JARI yang sama. amalkan selalu untuk tindakan maksima. (contoh jari telunjuk KIRI dan KANAN ) **untuk RAWATAN MUKA, PIPI, PUNGGUNG, PAYUDARA* sapu dari BAWAH KE ATAS amalkan selalu insyaAllah pipi naik dan punggung & payudara tegang. ==================== 🔥*CARA PENGGUNAAN*🔥 ==================== cara pakai bersama set SKINCARE PENCUCI --> TONER --> BOOSTER BOTOX --> KRIM SKINCARE ANDA Pakai 1 hari cukup 1 kali sahaja.. samada pagi / petang / malam 😍 www.wasap.my/601139771880
Alamak baby kena gigit nyamuk.. habis bintik2 muka dan badan.  Dengan buzz bite balm dapat bantu anda RM24.30 je
Safe, natural & effective against annoying little friends a.k.a bugs and insects. BabyOrganix BuzzOff Soothing Balm works to repel and as an after bite treatment for already existing bites.

Size : 20gram, normal price at RM 24.30 each

#kathandbelle #inspiredbylove

#babyorganix 
#organik 
#ekzema 
#bayi
#penawarekzemaorganik
#rawatanekzemasecaratradisional
#krimtanpasteroid
#bahansemulajadi
#penawarekzema
#ekzema
#rawatanekzema
#masalahkulit
#kulitgatal
#kulitsensitif
#kulitkering
#ruam
#alergik
#bintikmerah
#menggelupas
#kudis
#ruamsusu
#psoriasis
#ekzemakronik
#ekzemautopik
#cararawatekzema
#ubatekzemauntukbayi
#ubatekzema
#bayiekzema
Alamak baby kena gigit nyamuk.. habis bintik2 muka dan badan. Dengan buzz bite balm dapat bantu anda RM24.30 je Safe, natural & effective against annoying little friends a.k.a bugs and insects. BabyOrganix BuzzOff Soothing Balm works to repel and as an after bite treatment for already existing bites. Size : 20gram, normal price at RM 24.30 each #kathandbelle  #inspiredbylove  #babyorganix  #organik  #ekzema  #bayi  #penawarekzemaorganik  #rawatanekzemasecaratradisional  #krimtanpasteroid  #bahansemulajadi  #penawarekzema  #ekzema  #rawatanekzema  #masalahkulit  #kulitgatal  #kulitsensitif  #kulitkering  #ruam  #alergik  #bintikmerah  #menggelupas  #kudis  #ruamsusu  #psoriasis  #ekzemakronik  #ekzemautopik  #cararawatekzema  #ubatekzemauntukbayi  #ubatekzema  #bayiekzema 
Epyderma Hydrogel, Your Lovelies Little Secret 😘.
.
Sebarang pertanyaan boleh direct whatsapp ke 01114644895 (dR. Pakar Kulit Anda).
. 
#epyderma #hydrogel #cantiksemulajadi #putihgebu #jeragat #kulitcantik #mingguanwanita #skincaremalaysia #kulitsihat #parutjerawat #jeragat #gebugebas #jomcantik #produkterbaik #produkhalal #miraclewhite #jerawattanah #parut #produklaris #anakdara #kulitcantikgebu #rahsiawanita #pikatsuami #nakcantikcarisaya #sayagunasayajual #ekzema #jeragathilang
Epyderma Hydrogel, Your Lovelies Little Secret 😘. . Sebarang pertanyaan boleh direct whatsapp ke 01114644895 (dR. Pakar Kulit Anda). . #epyderma  #hydrogel  #cantiksemulajadi  #putihgebu  #jeragat  #kulitcantik  #mingguanwanita  #skincaremalaysia  #kulitsihat  #parutjerawat  #jeragat  #gebugebas  #jomcantik  #produkterbaik  #produkhalal  #miraclewhite  #jerawattanah  #parut  #produklaris  #anakdara  #kulitcantikgebu  #rahsiawanita  #pikatsuami  #nakcantikcarisaya  #sayagunasayajual  #ekzema  #jeragathilang 
Dec offer 📢📢📢
Free kids tumbler dengan pembelian  satu set BALM SERIES RONELLA
.
.
.
Kalau dekat agent atau stokis abes stok tu normal. Ni kat HQ pon abes stock.
.
.
Ke-dahsyat-an apekah ini? 😱
.
.
Tapi kalau barang bagus, harga berpatutan, orang puas hati asik nak repeat order, tak la pelik kalau cenggitu.
.
.
Sementara nak tggu stok masuk ni kita akan bagi FREE KIDS TUMBLER untuk yang buat preorder.
.
.
BOLEH BUAT DUA KALI BAYARAN. 
50% bayar semasa pre order.
.
Lagi 50% bayar bila stock available.

The offer only available in December je tau. 
Rugi kalau tak grab sekarang! :
Berminat nak try baby balm wasap 019 664 5371

#Krimbaby
#Ubatbaby
#balsembayi
#minyaktelon
#minyakbayi
#minyakbaby
#minyakkayuputih
#ruambaby
#ruamsusu
#babyrashes
#eczemababy
#ruamlampin
#ekzema
#eczema
#batuk
#repellent
#antinyamuk
#denggi
#insectrepellent
#kembungperut
#ajimaura
#terapiinstagram
#viral
#batuk
#instafamous
#sayajualmurah
#kedaibabymalaysia
Dec offer 📢📢📢 Free kids tumbler dengan pembelian satu set BALM SERIES RONELLA . . . Kalau dekat agent atau stokis abes stok tu normal. Ni kat HQ pon abes stock. . . Ke-dahsyat-an apekah ini? 😱 . . Tapi kalau barang bagus, harga berpatutan, orang puas hati asik nak repeat order, tak la pelik kalau cenggitu. . . Sementara nak tggu stok masuk ni kita akan bagi FREE KIDS TUMBLER untuk yang buat preorder. . . BOLEH BUAT DUA KALI BAYARAN. 50% bayar semasa pre order. . Lagi 50% bayar bila stock available. The offer only available in December je tau. Rugi kalau tak grab sekarang! : Berminat nak try baby balm wasap 019 664 5371 #Krimbaby  #Ubatbaby  #balsembayi  #minyaktelon  #minyakbayi  #minyakbaby  #minyakkayuputih  #ruambaby  #ruamsusu  #babyrashes  #eczemababy  #ruamlampin  #ekzema  #eczema  #batuk  #repellent  #antinyamuk  #denggi  #insectrepellent  #kembungperut  #ajimaura  #terapiinstagram  #viral  #batuk  #instafamous  #sayajualmurah  #kedaibabymalaysia 
Alfafa complex Shaklee

Selalu dengar cerita hebat tentang Alfalfa shaklee , tapi taktau siapa yang perlukannya?
.
- induvidu yang ada ekzema
- individu yang mengalami gout
- ibu menyusu yang mahu banyakkan susu badan
- individu yang ada masalah sembelit dan najis keras
- individu yang ada masalah keintiman
- individu yang ada masalah keputihan
- individu yang ada masalah kolestrol tinggi 😊

Jika ader antara kawan2 SocMed saya yang ada masalah di atas, boleh ikhtiar ya dgn Alfafa Complex Shaklee

WhatsApp 
www.wasap.my/60148410787

Walk In ke Vendor Butik Awatif 
Lokasi di Lorong Tun Ismail 5, Depan Kuantan Plaza, 200m dari Mydin Kuantan 
Pos ke Seluruh Malaysia.. #shaklee #alfafacomplex #alfafa #vitamin #sihat 
#ekzema #gout #tambahsusu #sembelit #viral 
#sayajual #jualmurah #murah #wargakuantan 
#vendorwanted #supportmemberniaga
Alfafa complex Shaklee Selalu dengar cerita hebat tentang Alfalfa shaklee , tapi taktau siapa yang perlukannya? . - induvidu yang ada ekzema - individu yang mengalami gout - ibu menyusu yang mahu banyakkan susu badan - individu yang ada masalah sembelit dan najis keras - individu yang ada masalah keintiman - individu yang ada masalah keputihan - individu yang ada masalah kolestrol tinggi 😊 Jika ader antara kawan2 SocMed saya yang ada masalah di atas, boleh ikhtiar ya dgn Alfafa Complex Shaklee WhatsApp www.wasap.my/60148410787 Walk In ke Vendor Butik Awatif Lokasi di Lorong Tun Ismail 5, Depan Kuantan Plaza, 200m dari Mydin Kuantan Pos ke Seluruh Malaysia.. #shaklee  #alfafacomplex  #alfafa  #vitamin  #sihat  #ekzema  #gout  #tambahsusu  #sembelit  #viral  #sayajual  #jualmurah  #murah  #wargakuantan  #vendorwanted  #supportmemberniaga 
Hasil consume #susumaaez .Alhamdulillah masalah kulit adik ni makin berkurang. Siapa tak suka kan, dengan mnum susu maaez masalah kulit makin berkurang
.
Yang mana ada masalah kulit,jangan biarkan mcm tu jea tau. Cepat-cepat consume #susumaaez. In shaa Allah ada perubahan
.
Sebarang pertanyaan atau order bleh whatsapp ke +6018-2994508
.
#sofieyabeauty #sofieybeautyhq #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #susumaaez #susuviral2017
#susuajaib #susuuntukkulit 
#susukambing #milkbooster #tipsputih #tipskulitsehat #masalahkulit #kulitkering #kulitkasar #ekzema #kulitkusam 
#putihgebu #gebu 
#halusmulus  #instashop #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan 
#bazar #bazarkarat
Hasil consume #susumaaez  .Alhamdulillah masalah kulit adik ni makin berkurang. Siapa tak suka kan, dengan mnum susu maaez masalah kulit makin berkurang . Yang mana ada masalah kulit,jangan biarkan mcm tu jea tau. Cepat-cepat consume #susumaaez . In shaa Allah ada perubahan . Sebarang pertanyaan atau order bleh whatsapp ke +6018-2994508 . #sofieyabeauty  #sofieybeautyhq  #sofieyabeautycosmetics  #bellezacollagen  #susumaaez  #susuviral2017  #susuajaib  #susuuntukkulit  #susukambing  #milkbooster  #tipsputih  #tipskulitsehat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitkasar  #ekzema  #kulitkusam  #putihgebu  #gebu  #halusmulus   #instashop  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazar  #bazarkarat 
Alfafa complex Shaklee

Selalu dengar cerita hebat tentang Alfalfa shaklee , tapi taktau siapa yang perlukannya?
.
- induvidu yang ada ekzema
- individu yang mengalami gout
- ibu menyusu yang mahu banyakkan susu badan
- individu yang ada masalah sembelit dan najis keras
- individu yang ada masalah keintiman
- individu yang ada masalah keputihan
- individu yang ada masalah kolestrol tinggi 😊

Jika ader antara kawan2 SocMed saya yang ada masalah di atas, boleh ikhtiar ya dgn Alfafa Complex Shaklee

WhatsApp 
www.wasap.my/60148410787

Walk In ke Vendor Butik Awatif 
Lokasi di Lorong Tun Ismail 5, Depan Kuantan Plaza, 200m dari Mydin Kuantan 
Pos ke Seluruh Malaysia.. #shaklee #alfafacomplex #alfafa #vitamin #sihat 
#ekzema #gout #tambahsusu #sembelit #viral 
#sayajual #jualmurah #murah #wargakuantan 
#vendorwanted #supportmemberniaga
Alfafa complex Shaklee Selalu dengar cerita hebat tentang Alfalfa shaklee , tapi taktau siapa yang perlukannya? . - induvidu yang ada ekzema - individu yang mengalami gout - ibu menyusu yang mahu banyakkan susu badan - individu yang ada masalah sembelit dan najis keras - individu yang ada masalah keintiman - individu yang ada masalah keputihan - individu yang ada masalah kolestrol tinggi 😊 Jika ader antara kawan2 SocMed saya yang ada masalah di atas, boleh ikhtiar ya dgn Alfafa Complex Shaklee WhatsApp www.wasap.my/60148410787 Walk In ke Vendor Butik Awatif Lokasi di Lorong Tun Ismail 5, Depan Kuantan Plaza, 200m dari Mydin Kuantan Pos ke Seluruh Malaysia.. #shaklee  #alfafacomplex  #alfafa  #vitamin  #sihat  #ekzema  #gout  #tambahsusu  #sembelit  #viral  #sayajual  #jualmurah  #murah  #wargakuantan  #vendorwanted  #supportmemberniaga 
Alfafa complex Shaklee

Selalu dengar cerita hebat tentang Alfalfa shaklee , tapi taktau siapa yang perlukannya?
.
- induvidu yang ada ekzema
- individu yang mengalami gout
- ibu menyusu yang mahu banyakkan susu badan
- individu yang ada masalah sembelit dan najis keras
- individu yang ada masalah keintiman
- individu yang ada masalah keputihan
- individu yang ada masalah kolestrol tinggi 😊

Jika ader antara kawan2 SocMed saya yang ada masalah di atas, boleh ikhtiar ya dgn Alfafa Complex Shaklee

WhatsApp 
www.wasap.my/60148410787

Walk In ke Vendor Butik Awatif 
Lokasi di Lorong Tun Ismail 5, Depan Kuantan Plaza, 200m dari Mydin Kuantan 
Pos ke Seluruh Malaysia.. #shaklee #alfafacomplex #alfafa #vitamin #sihat 
#ekzema #gout #tambahsusu #sembelit #viral 
#sayajual #jualmurah #murah #wargakuantan 
#vendorwanted #supportmemberniaga
Alfafa complex Shaklee Selalu dengar cerita hebat tentang Alfalfa shaklee , tapi taktau siapa yang perlukannya? . - induvidu yang ada ekzema - individu yang mengalami gout - ibu menyusu yang mahu banyakkan susu badan - individu yang ada masalah sembelit dan najis keras - individu yang ada masalah keintiman - individu yang ada masalah keputihan - individu yang ada masalah kolestrol tinggi 😊 Jika ader antara kawan2 SocMed saya yang ada masalah di atas, boleh ikhtiar ya dgn Alfafa Complex Shaklee WhatsApp www.wasap.my/60148410787 Walk In ke Vendor Butik Awatif Lokasi di Lorong Tun Ismail 5, Depan Kuantan Plaza, 200m dari Mydin Kuantan Pos ke Seluruh Malaysia.. #shaklee  #alfafacomplex  #alfafa  #vitamin  #sihat  #ekzema  #gout  #tambahsusu  #sembelit  #viral  #sayajual  #jualmurah  #murah  #wargakuantan  #vendorwanted  #supportmemberniaga 
🌸 MENOPAUSE , PMS 🌸
GLA COMPLEX SHAKLEE
.
.
APAKAH KEBAIKAN GLA COMPLEX SHAKLEE?
📌Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
📌Meningkatkan kesuburan.
📌Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
📌Membantu dalam menangani menopause.
📌Menguatkan kuku & rambut.
📌Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
📌Membantu menangani ekzema.
📌Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.
📌Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
📌Menguatkn immuniti badan.
📌Melambatkan proses penuaan.
📌Mengawal kencing manis
📌Mengawal kolesterol.
📌Bagus untuk saraf.
.
.
GLA boleh diambil oleh lelaki dan wanita.
▪Ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis.
▪Ia juga mengandungi vitamin E yang asli. GLA boleh membantu menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping, bersisik.
.
.
.
ORDER & INQUIRY,
📲013-915-0118 
www.wasap.my/60139150118
📮POSTAGE WORLDWIDE

#shaklee #glacomplex #kesuburan #pms #period #sengugut #sayajual #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemiri #l4l #instagood #love #ekzema #menopause #penuaan #shakleejb #shakleepenang #shakleeseremban
🌸 MENOPAUSE , PMS 🌸 GLA COMPLEX SHAKLEE . . APAKAH KEBAIKAN GLA COMPLEX SHAKLEE? 📌Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid. 📌Meningkatkan kesuburan. 📌Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome) 📌Membantu dalam menangani menopause. 📌Menguatkan kuku & rambut. 📌Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri. 📌Membantu menangani ekzema. 📌Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis. 📌Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri. 📌Menguatkn immuniti badan. 📌Melambatkan proses penuaan. 📌Mengawal kencing manis 📌Mengawal kolesterol. 📌Bagus untuk saraf. . . GLA boleh diambil oleh lelaki dan wanita. ▪Ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis. ▪Ia juga mengandungi vitamin E yang asli. GLA boleh membantu menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping, bersisik. . . . ORDER & INQUIRY, 📲013-915-0118 www.wasap.my/60139150118 📮POSTAGE WORLDWIDE #shaklee  #glacomplex  #kesuburan  #pms  #period  #sengugut  #sayajual  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #shakleemiri  #l4l  #instagood  #love  #ekzema  #menopause  #penuaan  #shakleejb  #shakleepenang  #shakleeseremban 
RESEPI UNTUK HIDUNG TERSUMBAT..
.

Kerap sangat tersumbat hidung cer cuba resepi dibawah ni.. Paling mudah paling murah.. .

nota: kalau rasa tak tahan dengan kepedihan limau nipis ni, boleh guna #ivmist.. kesan pantas, selamat dan mudah digunakan.. 😉  Hanya spray dan sapu dihidung, hidu sedikit dan sembuh inshaa allah.
.
.
Nak order ivmist ? 01119921385
.
.
.
.
.
.
.
.
.. #IvMist #PenawarResdungKronik #KhimatNasihatLepasJualan  #ivmist1001KEGUNAAN #assalammualaikum #resdung #migrain #sakitsendi #sakitotot #selsema #jerawat #demam #sakitkepala #batuk #asma #ekzema #ruam #senggugut #dengkur #imsomia #susahtidur
RESEPI UNTUK HIDUNG TERSUMBAT.. . Kerap sangat tersumbat hidung cer cuba resepi dibawah ni.. Paling mudah paling murah.. . nota: kalau rasa tak tahan dengan kepedihan limau nipis ni, boleh guna #ivmist .. kesan pantas, selamat dan mudah digunakan.. 😉 Hanya spray dan sapu dihidung, hidu sedikit dan sembuh inshaa allah. . . Nak order ivmist ? 01119921385 . . . . . . . . .. #IvMist  #PenawarResdungKronik  #KhimatNasihatLepasJualan  #ivmist1001KEGUNAAN  #assalammualaikum  #resdung  #migrain  #sakitsendi  #sakitotot  #selsema  #jerawat  #demam  #sakitkepala  #batuk  #asma  #ekzema  #ruam  #senggugut  #dengkur  #imsomia  #susahtidur 
Siapa kat sini ada masalah kulit? Atau sedara mara, kawan-kawan yang ada masalah macam ni? Dah cuba macam2 cara tapi tak berkesan?
.
Okay yaney nak suggest pada yang mempunyai masalah tersebut jangan cepat mengalah sebab uolls ada 1 lagi jalan penyelesaian iaitu Susu Maaez. Susu ni dah bantu ramai penggunanya selesaikan masalah kulit.
.
Ianya telah dibuktikan dengan pelbagai testimoni berjaya! Dari kulit penuh kesan merah-merah jadi hilang 100%, dari kulit bernanah jadi sembuh sepenuhnya.
.
Tak percaya? Uolls boleh tgk previous post kami. Mesti terkejut dengan result dia😍
.
.
Meh whatsapp anis cecepattt 0139587737 sebab sekarang ada promosi tau, sampai bulan ni jerrrr

#susumaaez #susukambing #susuviral #sofieyabeauty #tipsputih #tipscantik #ripskurus #bazaarpaknil #gopaknil #susukambing #kosmetikmurah #kosmetikviral #kolagen #susuputih #tipsputih #tipskurus #tipskeputihan #tipskesihatan #tipskecantikan #kulitkusam #kulitcerah #ekzema #eczema #babyekzema
Siapa kat sini ada masalah kulit? Atau sedara mara, kawan-kawan yang ada masalah macam ni? Dah cuba macam2 cara tapi tak berkesan? . Okay yaney nak suggest pada yang mempunyai masalah tersebut jangan cepat mengalah sebab uolls ada 1 lagi jalan penyelesaian iaitu Susu Maaez. Susu ni dah bantu ramai penggunanya selesaikan masalah kulit. . Ianya telah dibuktikan dengan pelbagai testimoni berjaya! Dari kulit penuh kesan merah-merah jadi hilang 100%, dari kulit bernanah jadi sembuh sepenuhnya. . Tak percaya? Uolls boleh tgk previous post kami. Mesti terkejut dengan result dia😍 . . Meh whatsapp anis cecepattt 0139587737 sebab sekarang ada promosi tau, sampai bulan ni jerrrr #susumaaez  #susukambing  #susuviral  #sofieyabeauty  #tipsputih  #tipscantik  #ripskurus  #bazaarpaknil  #gopaknil  #susukambing  #kosmetikmurah  #kosmetikviral  #kolagen  #susuputih  #tipsputih  #tipskurus  #tipskeputihan  #tipskesihatan  #tipskecantikan  #kulitkusam  #kulitcerah  #ekzema  #eczema  #babyekzema 
SAYA TIDAK MENJUAL MINYAK AJAIB 
Tiada yang ajaib dengan IV Mist walapun ia boleh melawan 32 jenis segmen penyakit. .

Jika dilihat dari sudut kandungan IV Mist itu sendiri, ia sudah cukup kuat menyatakan IV Mist memang terhasil daripada 10 herba berkualiti bukan saja dikenali di dalam negara malah seantero dunia. .

Habbatussauda umpamanya telah terbukti dalam dunia perubatan Islam kerana ia disifatkan sebagai makanan Sunnah serta ubat yang boleh melawan segala penyakit kecuali As-Saam iaitu mati. .

Saya jual Aromatic Nano-Oil yang terhasil dari bahan berkualiti dan mempunyai fungsinya tersendiri. .

Saya jual Aromatic Nano-Oil yang dikilangkan oleh pengilang berstatus GMP. .

Saya jual Aromatic Nano-Oil yang lulus KKM dan selamat digunakan. .

Jika anda seorang yang gemar mencari produk berkualiti untuk tujuan kesihatan. #IVMist adalah jawapannya.

Wasap.my/+60163649751

#minyakmujarab🏡 
#pelbagaiguna 
#kanakkanak
#alahanmengandung
#demam
#batuk
#lenguh #ekzema #KKM
#GMP
#produkbumiputera 
#bazarpaknil 
#bazaaronline 
#igshopmalaysia 
#terlajaklaris
#bazarwanitaonline 
#bazarpaknilmurah
#instashopmalaysia 
#malaysianfood
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#instafamous 
#noradanish 
#dexandra 
#promosi
#stokisivmist
#ajendiperlukan
#dropshipdiperlukan
#promosi
SAYA TIDAK MENJUAL MINYAK AJAIB Tiada yang ajaib dengan IV Mist walapun ia boleh melawan 32 jenis segmen penyakit. . Jika dilihat dari sudut kandungan IV Mist itu sendiri, ia sudah cukup kuat menyatakan IV Mist memang terhasil daripada 10 herba berkualiti bukan saja dikenali di dalam negara malah seantero dunia. . Habbatussauda umpamanya telah terbukti dalam dunia perubatan Islam kerana ia disifatkan sebagai makanan Sunnah serta ubat yang boleh melawan segala penyakit kecuali As-Saam iaitu mati. . Saya jual Aromatic Nano-Oil yang terhasil dari bahan berkualiti dan mempunyai fungsinya tersendiri. . Saya jual Aromatic Nano-Oil yang dikilangkan oleh pengilang berstatus GMP. . Saya jual Aromatic Nano-Oil yang lulus KKM dan selamat digunakan. . Jika anda seorang yang gemar mencari produk berkualiti untuk tujuan kesihatan. #IVMist  adalah jawapannya. Wasap.my/+60163649751 #minyakmujarab 🏡 #pelbagaiguna  #kanakkanak  #alahanmengandung  #demam  #batuk  #lenguh  #ekzema  #KKM  #GMP  #produkbumiputera  #bazarpaknil  #bazaaronline  #igshopmalaysia  #terlajaklaris  #bazarwanitaonline  #bazarpaknilmurah  #instashopmalaysia  #malaysianfood  #ajimaura  #terapiinstagram  #instafamous  #noradanish  #dexandra  #promosi  #stokisivmist  #ajendiperlukan  #dropshipdiperlukan  #promosi 
🌟FREE POUCH BAG : CHRISTMAS PROMO ⭐ .
.
FROM  DEC 11 - DEC 22 2017 ONLY
.
CHRISTMAS PROMO ⤵
.
.
.
👍 BASIC SET 1MJ+1LCC RM110
.
👍TWIN SET 👉🏻 2MJ = RM135
.
☄
.
👍 TRIPLET SET 👉🏻 3 MJ = RM200
.
☄
.
👍 ACNE SET 👉🏻 1MJ+1LCC+1LDC = RM150
.
☄
.
👍 GLOWING SET 👉🏻 1MJ+ 1LCC + 1LGM = RM150
☄
.
👍FLAWLESS SET 👉🏻 1MJ+1LCC+1LDC+1LGM = Rm190
☄
.
☄
.
☄
.
🎉( POSTAGE RM8 SEM // RM 11 SS)
.
🎁 FREE RM10 VOUCHER
.
🎁 FREE LOVERA POUCH BAG FOR PURCHASE RM150 ABOVE .
.
🎁 FREE BEAUTY BOX FOR EVERY SET PURCHASE .
‼BAYAR LAMBAT HARGA NORMAL!!
.
.
.
.
☄
.
📝

TO ORDER

1. ✅wa/sms "CHRISTMAS PROMO" (Set Promo Pilihan)" ke +6017 3377017
.
☄
.
🚙👭NAK COD?

LEMBAH SUBANG, ARA DAMANSARA, KELANA JAYA, SUBANG AIRPORT, SUBANG PERDANA, KG. MELAYU SUBANG, TROPICANA. COVER AREA USJ, PJ, TAMAN MEDAN, DATO HARUN, SHAH ALAM EVERY WEEKEND. .
#ubatparut #ubatparutjerawat #naturalbeauty #beautifulinsideout #naturalproduct #LulusKKM #rawatbreakouts #loverabeauty #duitkahwin #trustedbrand #aloevera #naturalskincare #jerawathilang #kulitFlawless #bukanprodukTimbangKilo #produkrawatkulit #kulitkusam #ekzema #kulitGlowing #produkMalaysia #masalahkulit #kulitcantik #gelaloevera #organicproduct #tipscantik #loverabeautytips #authorizedagentLovera #acneaway #treatment #aloeveratreatment
🌟FREE POUCH BAG : CHRISTMAS PROMO ⭐ . . FROM DEC 11 - DEC 22 2017 ONLY . CHRISTMAS PROMO ⤵ . . . 👍 BASIC SET 1MJ+1LCC RM110 . 👍TWIN SET 👉🏻 2MJ = RM135 . ☄ . 👍 TRIPLET SET 👉🏻 3 MJ = RM200 . ☄ . 👍 ACNE SET 👉🏻 1MJ+1LCC+1LDC = RM150 . ☄ . 👍 GLOWING SET 👉🏻 1MJ+ 1LCC + 1LGM = RM150 ☄ . 👍FLAWLESS SET 👉🏻 1MJ+1LCC+1LDC+1LGM = Rm190 ☄ . ☄ . ☄ . 🎉( POSTAGE RM8 SEM // RM 11 SS) . 🎁 FREE RM10 VOUCHER . 🎁 FREE LOVERA POUCH BAG FOR PURCHASE RM150 ABOVE . . 🎁 FREE BEAUTY BOX FOR EVERY SET PURCHASE . ‼BAYAR LAMBAT HARGA NORMAL!! . . . . ☄ . 📝 TO ORDER 1. ✅wa/sms "CHRISTMAS PROMO" (Set Promo Pilihan)" ke +6017 3377017 . ☄ . 🚙👭NAK COD? LEMBAH SUBANG, ARA DAMANSARA, KELANA JAYA, SUBANG AIRPORT, SUBANG PERDANA, KG. MELAYU SUBANG, TROPICANA. COVER AREA USJ, PJ, TAMAN MEDAN, DATO HARUN, SHAH ALAM EVERY WEEKEND. . #ubatparut  #ubatparutjerawat  #naturalbeauty  #beautifulinsideout  #naturalproduct  #LulusKKM  #rawatbreakouts  #loverabeauty  #duitkahwin  #trustedbrand  #aloevera  #naturalskincare  #jerawathilang  #kulitFlawless  #bukanprodukTimbangKilo  #produkrawatkulit  #kulitkusam  #ekzema  #kulitGlowing  #produkMalaysia  #masalahkulit  #kulitcantik  #gelaloevera  #organicproduct  #tipscantik  #loverabeautytips  #authorizedagentLovera  #acneaway  #treatment  #aloeveratreatment 
💥COWAY YEAR END SALE : FREE REGISTRATION FEE💥
========================================
PENAPIS UDARA COWAY INDICATOR
.
🔸Coverage up to 1600sqft
🔸Ada Haze Mode
🔸Super slim design
🔸Mempunyai 5 filter
🔸Energy saving mode
🔸RM95 sebulan
.
Sesuai untuk mereka yang :
.
✔Asma/ Allergik.
✔Perokok tegar.
✔Pemilik haiwan peliharaan.
✔Anak-anak selalu demam.
✔Ekzema.
✔Tinggal dekat kawasan pembinaan.
.
.
***
Nak order Coway? Meh wasap Kak Hai. Kita deal sampai jadi.
📲01136385814
.
Untuk respond lebih pantas, boleh klik link di bio.

#cowaycentre
💥COWAY YEAR END SALE : FREE REGISTRATION FEE💥 ======================================== PENAPIS UDARA COWAY INDICATOR . 🔸Coverage up to 1600sqft 🔸Ada Haze Mode 🔸Super slim design 🔸Mempunyai 5 filter 🔸Energy saving mode 🔸RM95 sebulan . Sesuai untuk mereka yang : . ✔Asma/ Allergik. ✔Perokok tegar. ✔Pemilik haiwan peliharaan. ✔Anak-anak selalu demam. ✔Ekzema. ✔Tinggal dekat kawasan pembinaan. . . *** Nak order Coway? Meh wasap Kak Hai. Kita deal sampai jadi. 📲01136385814 . Untuk respond lebih pantas, boleh klik link di bio. #cowaycentre 
Haftaya yama testi ile başladık. Yama testi, özellikle cildimize temas eden maddelere karşı alerjiyi tespit etmekte kullanılan bir testtir. #dermatoloji #alerji #ekzema #atopikdermatit #kaşıntı #yamatesti #istanbul #türkiye #drcananöztürk
Baru 10 sachet dah berderet orang tegur 😍
.
.
Perasaan kena puji tu memang kembang setaman kan. Alaa macam lah efa xtahu, kita ni kan suka dipuji. 🤣
.
.
Apa yang uolls dapat dengan consume BELLEZA 💁 ✔️Menjadikan kulit putih kemerah merahan
✔️Menjadikan kulit glowing secara natural .
✔️Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit.
✔️Mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri.
✔️Mengecilkan liang roma.
✔️Merawat masalah jerawat.
✔️Memantapkan bentuk payudara dan punggung.
✔️Mengetatkan faraj dan merawat keputihan.
✔️Menghalang jangkitan pada vagina.
✔️Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan berkilat.
✔️Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah.
✔️Membantu menstabilkan hormon wanita menopous.

Boleh efa tahu uoll ada masalah apa yea? 🤗 boleh efa suggestkan.
.
.

#sofieyabeauty #sofieybeautyhq #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #susumaaez #susuviral2017
#susuajaib #susuuntukkulit 
#susukambing #milkbooster #tipsputih #tipskulitsehat #masalahkulit #kulitkering #kulitkasar #ekzema #kulitkusam 
#putihgebu #gebu 
#halusmulus  #instashop #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan 
#bazar #bazarkarat #redvelvetdrama
Baru 10 sachet dah berderet orang tegur 😍 . . Perasaan kena puji tu memang kembang setaman kan. Alaa macam lah efa xtahu, kita ni kan suka dipuji. 🤣 . . Apa yang uolls dapat dengan consume BELLEZA 💁 ✔️Menjadikan kulit putih kemerah merahan ✔️Menjadikan kulit glowing secara natural . ✔️Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit. ✔️Mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri. ✔️Mengecilkan liang roma. ✔️Merawat masalah jerawat. ✔️Memantapkan bentuk payudara dan punggung. ✔️Mengetatkan faraj dan merawat keputihan. ✔️Menghalang jangkitan pada vagina. ✔️Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan berkilat. ✔️Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah. ✔️Membantu menstabilkan hormon wanita menopous. Boleh efa tahu uoll ada masalah apa yea? 🤗 boleh efa suggestkan. . . #sofieyabeauty  #sofieybeautyhq  #sofieyabeautycosmetics  #bellezacollagen  #susumaaez  #susuviral2017  #susuajaib  #susuuntukkulit  #susukambing  #milkbooster  #tipsputih  #tipskulitsehat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitkasar  #ekzema  #kulitkusam  #putihgebu  #gebu  #halusmulus   #instashop  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazar  #bazarkarat  #redvelvetdrama 
Dec offer 📢📢📢
Free kids tumbler dengan pembelian  satu set BALM SERIES RONELLA
.
.
.
Kalau dekat agent atau stokis abes stok tu normal. Ni kat HQ pon abes stock.
.
.
Ke-dahsyat-an apekah ini? 😱
.
.
Tapi kalau barang bagus, harga berpatutan, orang puas hati asik nak repeat order, tak la pelik kalau cenggitu.
.
.
Sementara nak tggu stok masuk ni kita akan bagi FREE KIDS TUMBLER untuk yang buat preorder.
.
.
BOLEH BUAT DUA KALI BAYARAN. 
50% bayar semasa pre order.
.
Lagi 50% bayar bila stock available.

The offer only available in December je tau. 
Rugi kalau tak grab sekarang! :
Berminat nak try baby balm wasap 019 664 5371

#Krimbaby
#Ubatbaby
#balsembayi
#minyaktelon
#minyakbayi
#minyakbaby
#minyakkayuputih
#ruambaby
#ruamsusu
#babyrashes
#eczemababy
#ruamlampin
#ekzema
#eczema
#batuk
#repellent
#antinyamuk
#denggi
#insectrepellent
#kembungperut
#ajimaura
#terapiinstagram
#viral
#batuk
#instafamous
#sayajualmurah
#kedaibabymalaysia
Dec offer 📢📢📢 Free kids tumbler dengan pembelian satu set BALM SERIES RONELLA . . . Kalau dekat agent atau stokis abes stok tu normal. Ni kat HQ pon abes stock. . . Ke-dahsyat-an apekah ini? 😱 . . Tapi kalau barang bagus, harga berpatutan, orang puas hati asik nak repeat order, tak la pelik kalau cenggitu. . . Sementara nak tggu stok masuk ni kita akan bagi FREE KIDS TUMBLER untuk yang buat preorder. . . BOLEH BUAT DUA KALI BAYARAN. 50% bayar semasa pre order. . Lagi 50% bayar bila stock available. The offer only available in December je tau. Rugi kalau tak grab sekarang! : Berminat nak try baby balm wasap 019 664 5371 #Krimbaby  #Ubatbaby  #balsembayi  #minyaktelon  #minyakbayi  #minyakbaby  #minyakkayuputih  #ruambaby  #ruamsusu  #babyrashes  #eczemababy  #ruamlampin  #ekzema  #eczema  #batuk  #repellent  #antinyamuk  #denggi  #insectrepellent  #kembungperut  #ajimaura  #terapiinstagram  #viral  #batuk  #instafamous  #sayajualmurah  #kedaibabymalaysia 
MINUM SUSU UNTUK HILANGKAN KUDIS DI KAKI, TAPI LAIN PULAK JADI NYA 😱
.
Hmmm suspen tak ? Hehe. Adik ni ada masalah kudis di kaki. Tujuan beli susu maaez ni untuk hilangkan parut kudis di kaki. Tapi apa yang mengejutkan, kulit muka pulak yang semakin cerah !
.
Seriouss tak tipu, tengok lah gambar dalam feedback atas ni. Baru minum 1 box susu maaez. Customer sendiri tak percaya dan terkejut. Alhamdulillah susu maaez ni sangat membantu tau.
.
Whatsapp ke +6018-2994508
.
#sofieyabeauty #sofieybeautyhq #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #susumaaez #susuviral2017
#susuajaib #susuuntukkulit 
#susukambing #milkbooster #tipsputih #tipskulitsehat #masalahkulit #kulitkering #kulitkasar #ekzema #kulitkusam 
#putihgebu #gebu 
#halusmulus  #instashop #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan 
#bazar #bazarkarat
MINUM SUSU UNTUK HILANGKAN KUDIS DI KAKI, TAPI LAIN PULAK JADI NYA 😱 . Hmmm suspen tak ? Hehe. Adik ni ada masalah kudis di kaki. Tujuan beli susu maaez ni untuk hilangkan parut kudis di kaki. Tapi apa yang mengejutkan, kulit muka pulak yang semakin cerah ! . Seriouss tak tipu, tengok lah gambar dalam feedback atas ni. Baru minum 1 box susu maaez. Customer sendiri tak percaya dan terkejut. Alhamdulillah susu maaez ni sangat membantu tau. . Whatsapp ke +6018-2994508 . #sofieyabeauty  #sofieybeautyhq  #sofieyabeautycosmetics  #bellezacollagen  #susumaaez  #susuviral2017  #susuajaib  #susuuntukkulit  #susukambing  #milkbooster  #tipsputih  #tipskulitsehat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitkasar  #ekzema  #kulitkusam  #putihgebu  #gebu  #halusmulus   #instashop  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazar  #bazarkarat 
Hai korang buat apa tu? Dah consume dah #susumaaez? Kalau dah consume, awak bagusss! Lepas ni makin cantik la kulit awak.
.
Kpd yg tak pernah cuba Susu Maaez ni mesti tertanya-tanya apa rasa dia kan? Rasa dia sangat sedap! Ramai dah bagitahu pada asalnya dia tak boleh minum susu tapi bila minum maaez dia tak rasa pun macam susu. Rasa lemak2 manis gitu.
.
Saya sendiri pun tak boleh minum dengan 1 sachet sehari, at least sehari saya akan ambik 2 atau 3 sachets sebab rasa dia sedap!!
.
Okay lah, nak cerita panjang2 kang takut uolls tak suka baca .
Whatsapp +6018-2994508
.
#sofieyabeauty #sofieybeautyhq #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #susumaaez #susuviral2017
#susuajaib #susuuntukkulit 
#susukambing #milkbooster #tipsputih #tipskulitsehat #masalahkulit #kulitkering #kulitkasar #ekzema #kulitkusam 
#putihgebu #gebu 
#halusmulus  #instashop #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan 
#bazar #bazarkarat
Hai korang buat apa tu? Dah consume dah #susumaaez ? Kalau dah consume, awak bagusss! Lepas ni makin cantik la kulit awak. . Kpd yg tak pernah cuba Susu Maaez ni mesti tertanya-tanya apa rasa dia kan? Rasa dia sangat sedap! Ramai dah bagitahu pada asalnya dia tak boleh minum susu tapi bila minum maaez dia tak rasa pun macam susu. Rasa lemak2 manis gitu. . Saya sendiri pun tak boleh minum dengan 1 sachet sehari, at least sehari saya akan ambik 2 atau 3 sachets sebab rasa dia sedap!! . Okay lah, nak cerita panjang2 kang takut uolls tak suka baca . Whatsapp +6018-2994508 . #sofieyabeauty  #sofieybeautyhq  #sofieyabeautycosmetics  #bellezacollagen  #susumaaez  #susuviral2017  #susuajaib  #susuuntukkulit  #susukambing  #milkbooster  #tipsputih  #tipskulitsehat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitkasar  #ekzema  #kulitkusam  #putihgebu  #gebu  #halusmulus   #instashop  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazar  #bazarkarat 
Sabun Anggun Pesona dari JSD
Sabun herba berkesan👍🏻 💟Menghilangkan bau badan,rekahan selulit dan rekahan pd perut
💟Menyembuhkan kurap,kayap,panau,jerawat dibadan dan punggung
💟Menanggalkan daki degil di tengkok,siku dan lutut
💟Menanggalkan kesan gelap rekahan tumit kaki
💟Menanggalkan kulit2 mati dgn pantas
💟Merawat kulit terbakar akibat sinaran matahari
💟Menyegarkan badan

Jom sental2 dgn sabun magic nie selesa spnjg hari😍

WhatsApp 
0136048182

#anggunpesonasoap #sabunanggunpesona #jamususukdara #posseluruhmalaysia  #buangdaki #sentaldaki #sisjualjsd #ekzema #kurap #ketiakhitam #sikuhitam #celahpahagelap #merawatkulit #sunburn #kudisbuta #panau #kayap #terapiinstagram #iklanig - #regrann
Sabun Anggun Pesona dari JSD Sabun herba berkesan👍🏻 💟Menghilangkan bau badan,rekahan selulit dan rekahan pd perut 💟Menyembuhkan kurap,kayap,panau,jerawat dibadan dan punggung 💟Menanggalkan daki degil di tengkok,siku dan lutut 💟Menanggalkan kesan gelap rekahan tumit kaki 💟Menanggalkan kulit2 mati dgn pantas 💟Merawat kulit terbakar akibat sinaran matahari 💟Menyegarkan badan Jom sental2 dgn sabun magic nie selesa spnjg hari😍 WhatsApp 0136048182 #anggunpesonasoap  #sabunanggunpesona  #jamususukdara  #posseluruhmalaysia  #buangdaki  #sentaldaki  #sisjualjsd  #ekzema  #kurap  #ketiakhitam  #sikuhitam  #celahpahagelap  #merawatkulit  #sunburn  #kudisbuta  #panau  #kayap  #terapiinstagram  #iklanig  - #regrann 
Susu Maaez strawberry ready stock tau di kedai online Yanie ni🍓
.
.
Uolls ada masalah kulit tapi tak suka minum susu? Haaa jangan risau lagi sebab sekarang HQ dah keluarkan Susu Maaez berperisa khas untuk uolls tau! .
.
For strawberry lovers kat luar sana tu jomlah grab Susu Maaez Strawberry ni. Sedap sangat tau rasa dia tak rasa hamis kambing langsung! Rasa macam minum susu Goodday Strawberry tu jurr. Sedap kan? 😋
.
.
Berminat terus whatsapp Yanie di +6013-9443481 okayy😗 .
.
#susumaaez #susukambing #susukambingkurmamadu #putihkankulit #caraputihkankulit #ekzema #SusuUntukKulit #TeamEllyyaney
Susu Maaez strawberry ready stock tau di kedai online Yanie ni🍓 . . Uolls ada masalah kulit tapi tak suka minum susu? Haaa jangan risau lagi sebab sekarang HQ dah keluarkan Susu Maaez berperisa khas untuk uolls tau! . . For strawberry lovers kat luar sana tu jomlah grab Susu Maaez Strawberry ni. Sedap sangat tau rasa dia tak rasa hamis kambing langsung! Rasa macam minum susu Goodday Strawberry tu jurr. Sedap kan? 😋 . . Berminat terus whatsapp Yanie di +6013-9443481 okayy😗 . . #susumaaez  #susukambing  #susukambingkurmamadu  #putihkankulit  #caraputihkankulit  #ekzema  #SusuUntukKulit  #TeamEllyyaney 
Dec offer 📢📢📢
Free kids tumbler dengan pembelian  satu set BALM SERIES RONELLA
.
.
.
Kalau dekat agent atau stokis abes stok tu normal. Ni kat HQ pon abes stock.
.
.
Ke-dahsyat-an apekah ini? 😱
.
.
Tapi kalau barang bagus, harga berpatutan, orang puas hati asik nak repeat order, tak la pelik kalau cenggitu.
.
.
Sementara nak tggu stok masuk ni kita akan bagi FREE KIDS TUMBLER untuk yang buat preorder.
.
.
BOLEH BUAT DUA KALI BAYARAN. 
50% bayar semasa pre order.
.
Lagi 50% bayar bila stock available.

The offer only available in December je tau. 
Rugi kalau tak grab sekarang! :
Berminat nak try baby balm wasap 019 664 5371

#Krimbaby
#Ubatbaby
#balsembayi
#minyaktelon
#minyakbayi
#minyakbaby
#minyakkayuputih
#ruambaby
#ruamsusu
#babyrashes
#eczemababy
#ruamlampin
#ekzema
#eczema
#batuk
#repellent
#antinyamuk
#denggi
#insectrepellent
#kembungperut
#ajimaura
#terapiinstagram
#viral
#batuk
#instafamous
#sayajualmurah
#kedaibabymalaysia
Dec offer 📢📢📢 Free kids tumbler dengan pembelian satu set BALM SERIES RONELLA . . . Kalau dekat agent atau stokis abes stok tu normal. Ni kat HQ pon abes stock. . . Ke-dahsyat-an apekah ini? 😱 . . Tapi kalau barang bagus, harga berpatutan, orang puas hati asik nak repeat order, tak la pelik kalau cenggitu. . . Sementara nak tggu stok masuk ni kita akan bagi FREE KIDS TUMBLER untuk yang buat preorder. . . BOLEH BUAT DUA KALI BAYARAN. 50% bayar semasa pre order. . Lagi 50% bayar bila stock available. The offer only available in December je tau. Rugi kalau tak grab sekarang! : Berminat nak try baby balm wasap 019 664 5371 #Krimbaby  #Ubatbaby  #balsembayi  #minyaktelon  #minyakbayi  #minyakbaby  #minyakkayuputih  #ruambaby  #ruamsusu  #babyrashes  #eczemababy  #ruamlampin  #ekzema  #eczema  #batuk  #repellent  #antinyamuk  #denggi  #insectrepellent  #kembungperut  #ajimaura  #terapiinstagram  #viral  #batuk  #instafamous  #sayajualmurah  #kedaibabymalaysia 
Dec offer 📢📢📢
Free kids tumbler dengan pembelian  satu set BALM SERIES RONELLA
.
.
.
Kalau dekat agent atau stokis abes stok tu normal. Ni kat HQ pon abes stock.
.
.
Ke-dahsyat-an apekah ini? 😱
.
.
Tapi kalau barang bagus, harga berpatutan, orang puas hati asik nak repeat order, tak la pelik kalau cenggitu.
.
.
Sementara nak tggu stok masuk ni kita akan bagi FREE KIDS TUMBLER untuk yang buat preorder.
.
.
BOLEH BUAT DUA KALI BAYARAN. 
50% bayar semasa pre order.
.
Lagi 50% bayar bila stock available.

The offer only available in December je tau. 
Rugi kalau tak grab sekarang! :
Berminat nak try baby balm wasap 019 664 5371

#Krimbaby
#Ubatbaby
#balsembayi
#minyaktelon
#minyakbayi
#minyakbaby
#minyakkayuputih
#ruambaby
#ruamsusu
#babyrashes
#eczemababy
#ruamlampin
#ekzema
#eczema
#batuk
#repellent
#antinyamuk
#denggi
#insectrepellent
#kembungperut
#ajimaura
#terapiinstagram
#viral
#batuk
#instafamous
#sayajualmurah
#kedaibabymalaysia
Dec offer 📢📢📢 Free kids tumbler dengan pembelian satu set BALM SERIES RONELLA . . . Kalau dekat agent atau stokis abes stok tu normal. Ni kat HQ pon abes stock. . . Ke-dahsyat-an apekah ini? 😱 . . Tapi kalau barang bagus, harga berpatutan, orang puas hati asik nak repeat order, tak la pelik kalau cenggitu. . . Sementara nak tggu stok masuk ni kita akan bagi FREE KIDS TUMBLER untuk yang buat preorder. . . BOLEH BUAT DUA KALI BAYARAN. 50% bayar semasa pre order. . Lagi 50% bayar bila stock available. The offer only available in December je tau. Rugi kalau tak grab sekarang! : Berminat nak try baby balm wasap 019 664 5371 #Krimbaby  #Ubatbaby  #balsembayi  #minyaktelon  #minyakbayi  #minyakbaby  #minyakkayuputih  #ruambaby  #ruamsusu  #babyrashes  #eczemababy  #ruamlampin  #ekzema  #eczema  #batuk  #repellent  #antinyamuk  #denggi  #insectrepellent  #kembungperut  #ajimaura  #terapiinstagram  #viral  #batuk  #instafamous  #sayajualmurah  #kedaibabymalaysia 
Dec offer 📢📢📢
Free kids tumbler dengan pembelian  satu set BALM SERIES RONELLA
.
.
.
Kalau dekat agent atau stokis abes stok tu normal. Ni kat HQ pon abes stock.
.
.
Ke-dahsyat-an apekah ini? 😱
.
.
Tapi kalau barang bagus, harga berpatutan, orang puas hati asik nak repeat order, tak la pelik kalau cenggitu.
.
.
Sementara nak tggu stok masuk ni kita akan bagi FREE KIDS TUMBLER untuk yang buat preorder.
.
.
BOLEH BUAT DUA KALI BAYARAN. 
50% bayar semasa pre order.
.
Lagi 50% bayar bila stock available.

The offer only available in December je tau. 
Rugi kalau tak grab sekarang! :
Berminat nak try baby balm wasap 019 664 5371

#Krimbaby
#Ubatbaby
#balsembayi
#minyaktelon
#minyakbayi
#minyakbaby
#minyakkayuputih
#ruambaby
#ruamsusu
#babyrashes
#eczemababy
#ruamlampin
#ekzema
#eczema
#batuk
#repellent
#antinyamuk
#denggi
#insectrepellent
#kembungperut
#ajimaura
#terapiinstagram
#viral
#batuk
#instafamous
#sayajualmurah
#kedaibabymalaysia
Dec offer 📢📢📢 Free kids tumbler dengan pembelian satu set BALM SERIES RONELLA . . . Kalau dekat agent atau stokis abes stok tu normal. Ni kat HQ pon abes stock. . . Ke-dahsyat-an apekah ini? 😱 . . Tapi kalau barang bagus, harga berpatutan, orang puas hati asik nak repeat order, tak la pelik kalau cenggitu. . . Sementara nak tggu stok masuk ni kita akan bagi FREE KIDS TUMBLER untuk yang buat preorder. . . BOLEH BUAT DUA KALI BAYARAN. 50% bayar semasa pre order. . Lagi 50% bayar bila stock available. The offer only available in December je tau. Rugi kalau tak grab sekarang! : Berminat nak try baby balm wasap 019 664 5371 #Krimbaby  #Ubatbaby  #balsembayi  #minyaktelon  #minyakbayi  #minyakbaby  #minyakkayuputih  #ruambaby  #ruamsusu  #babyrashes  #eczemababy  #ruamlampin  #ekzema  #eczema  #batuk  #repellent  #antinyamuk  #denggi  #insectrepellent  #kembungperut  #ajimaura  #terapiinstagram  #viral  #batuk  #instafamous  #sayajualmurah  #kedaibabymalaysia 
SUSU MAAEZ BOLEH PUTIHKAN KULIT KE? .
.
Ramai sangat yang tanya soalan ni, sebabnya banyak sangat testimoni yang jadi putih pun banyak kan? .
.
Sebenarnya susu maaez ni WHITENING BOOSTER untuk Ufora Collagen. Susu tak boleh putihkan kulit, tapi boleh cerahkan kulit. .
.
Haa mesti dah tak sabar semua nak cantik dan handsome kan. Lekas whatsap anis kita bisik-bisik. 
Whatsapp (Anis) +60139587737

#susumaaez #susuviral #susukambing #susuputih #sususunnah #susukurma #tipsputih #tipskesihatan #ekzema #eczema #tipscantik #sofieyabeauty #kulitkusam #babyekzema #tipskecantikan #laraalana #meletop #naelofar #makanansunnah #kl #melaka #kelantan
SUSU MAAEZ BOLEH PUTIHKAN KULIT KE? . . Ramai sangat yang tanya soalan ni, sebabnya banyak sangat testimoni yang jadi putih pun banyak kan? . . Sebenarnya susu maaez ni WHITENING BOOSTER untuk Ufora Collagen. Susu tak boleh putihkan kulit, tapi boleh cerahkan kulit. . . Haa mesti dah tak sabar semua nak cantik dan handsome kan. Lekas whatsap anis kita bisik-bisik. Whatsapp (Anis) +60139587737 #susumaaez  #susuviral  #susukambing  #susuputih  #sususunnah  #susukurma  #tipsputih  #tipskesihatan  #ekzema  #eczema  #tipscantik  #sofieyabeauty  #kulitkusam  #babyekzema  #tipskecantikan  #laraalana  #meletop  #naelofar  #makanansunnah  #kl  #melaka  #kelantan 
HUSBAND ADA EKZEMA, LEPAS SEMINGGU MINUM SUSU MAAEZ, DENGAN RELA HATI BAGI FEEDBACK 😍
.
Supportive kan suami Fyra ni. Walaupun isteri dia jual susu maaez, xde pun nak mintak free susu tu. Dia beli dengan harga jual okay
.
Suami dia bagi feedback, kulit dah lembut, susu pun sedapp 😋.Paling penting, ekzema pun dah berkurang
.
Lagi satu, sebelum ni suami dia ketagih dengan nescafe. Sekarang, dah ketagih dengan susu maaez. Tak pandang nescafe dah. Hehe
.
Siapa nak bagi suami atau isteri cuba susu maaez?  Whatsapp ke +6018-2994508
.
#sofieyabeauty #sofieybeautyhq #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #susumaaez #susuviral2017
#susuajaib #susuuntukkulit 
#susukambing #milkbooster #tipsputih #tipskulitsehat #masalahkulit #kulitkering #kulitkasar #ekzema #kulitkusam 
#putihgebu #gebu 
#halusmulus  #instashop #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan 
#bazar #bazarkarat
HUSBAND ADA EKZEMA, LEPAS SEMINGGU MINUM SUSU MAAEZ, DENGAN RELA HATI BAGI FEEDBACK 😍 . Supportive kan suami Fyra ni. Walaupun isteri dia jual susu maaez, xde pun nak mintak free susu tu. Dia beli dengan harga jual okay . Suami dia bagi feedback, kulit dah lembut, susu pun sedapp 😋.Paling penting, ekzema pun dah berkurang . Lagi satu, sebelum ni suami dia ketagih dengan nescafe. Sekarang, dah ketagih dengan susu maaez. Tak pandang nescafe dah. Hehe . Siapa nak bagi suami atau isteri cuba susu maaez? Whatsapp ke +6018-2994508 . #sofieyabeauty  #sofieybeautyhq  #sofieyabeautycosmetics  #bellezacollagen  #susumaaez  #susuviral2017  #susuajaib  #susuuntukkulit  #susukambing  #milkbooster  #tipsputih  #tipskulitsehat  #masalahkulit  #kulitkering  #kulitkasar  #ekzema  #kulitkusam  #putihgebu  #gebu  #halusmulus   #instashop  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bazar  #bazarkarat