an online Instagram web viewer

#FoodPic medias

Photos

🍍Phuket-Pineapples🍍fields are scattered all over the island and in my humble opinion, the freshest fruits are found on Phuket. Just stop after the Sarasin Bridge at a road-side pineapple stall. You will not regret it!

#food #streetfood #pineapple #bangkok #thailand #instafood #street #dinner #lunch #breakfast #tasty #eating #thai #foodpic #foods #phuket #krabi #pattaya #huahin #mysiamworld
Here is part 2 of the rice portion of the Kaiseki lunch at Den. It is Ikura which is salmon roe on top of rice. Swipe left to see it the way it is served. Sublime is the only word that I can think of to describe chef Nakahara’s beef sandwich. We sat on the counter right in front of Him and watched him do his magic. 4 seater only. #tokyofood #tokyofoodie #tokyo #japan #tokyoeats #tokyofoodies #sushi #foodporn #東京グルメ #instafood #ginza #yummy #foodstagram #foodpornshare #foodpic #foodie #food #washoku #tokyosushi #tokyorestaurant #tokyolife #tokyocoffee #sushitokyo #sushitaichi #shizukuontour #eater #eat #foodblogger #photography #ikura
Here is part 2 of the rice portion of the Kaiseki lunch at Den. It is Ikura which is salmon roe on top of rice. Swipe left to see it the way it is served. Sublime is the only word that I can think of to describe chef Nakahara’s beef sandwich. We sat on the counter right in front of Him and watched him do his magic. 4 seater only. #tokyofood  #tokyofoodie  #tokyo  #japan  #tokyoeats  #tokyofoodies  #sushi  #foodporn  #東京グルメ  #instafood  #ginza  #yummy  #foodstagram  #foodpornshare  #foodpic  #foodie  #food  #washoku  #tokyosushi  #tokyorestaurant  #tokyolife  #tokyocoffee  #sushitokyo  #sushitaichi  #shizukuontour  #eater  #eat  #foodblogger  #photography  #ikura 
Ayam Goreng Kecap Inggris.. Bkn kecap Indonesia 🤣🤣🤣🤣
#lilycatering #catering #cooking #instafood #instagood #delicious #doyanmasak #homemade #happycooking #foodporn #foodlovers #foodpic #happycooking #thegaring #culidiary #hobimasak #ayamgoreng
명태식혜가 들어간 막국수의 달인 👨🏻‍🍳
🏠 참전통한식
🍽 석쇠불고기
💰 11,000원
🚙 경남 창원시 마산합포구 오동동4길 19
☎️ ‭055-226-5669
⌚️ 매일 11:30 - 20:30 일요일 휴무
......Break time 16:30~18:30
.
#창원 #창원맛집 #마산 #마산맛집 #참전통한식
#석쇠불고기 #한정식 #pork
#food #foodstagram #foodporn #foodlover #foodpic
#korea #koreanfood #foodphotography #yummy
#instafood #instafoodie #foodoftheday #foodpost
#먹스타그램 #먹방 #맛집 #맛스타그램
명태식혜가 들어간 막국수의 달인 👨🏻‍🍳 🏠 참전통한식 🍽 석쇠불고기 💰 11,000원 🚙 경남 창원시 마산합포구 오동동4길 19 ☎️ ‭055-226-5669 ⌚️ 매일 11:30 - 20:30 일요일 휴무 ......Break time 16:30~18:30 . #창원  #창원맛집  #마산  #마산맛집  #참전통한식  #석쇠불고기  #한정식  #pork  #food  #foodstagram  #foodporn  #foodlover  #foodpic  #korea  #koreanfood  #foodphotography  #yummy  #instafood  #instafoodie  #foodoftheday  #foodpost  #먹스타그램  #먹방  #맛집  #맛스타그램 
昨日のストーリーにも載せた
昨日のあさごはん🍚💕
よくやる納豆とたくあんを
混ぜて食べるとごはんが
進むんだよねぇ😋✨
大好きなんだ~♡♡♡ #おうちごはん#朝ごはん#朝食
#さおりのごはん#納豆#梅干し
#小ねぎ#たくあん#納豆ごはん
#ごはんのおとも#ごはん#白米
#日本食#クラシル#クッキングラム
#食卓#暮らを楽しむ#delistagrammer#locari_kitchen
#cookingram#lin_stagrammer
#foodstagram#foodie#foodpic#japanesefood#nattou#umeboshi#yummy
昨日のストーリーにも載せた 昨日のあさごはん🍚💕 よくやる納豆とたくあんを 混ぜて食べるとごはんが 進むんだよねぇ😋✨ 大好きなんだ~♡♡♡ #おうちごはん #朝ごはん #朝食  #さおりのごはん #納豆 #梅干し  #小ねぎ #たくあん #納豆ごはん  #ごはんのおとも #ごはん #白米  #日本食 #クラシル #クッキングラム  #食卓 #暮らを楽しむ #delistagrammer #locari_kitchen  #cookingram #lin_stagrammer  #foodstagram #foodie #foodpic #japanesefood #nattou #umeboshi #yummy 
初、春日飯店☝️
いりつけらいす、完食😋😋🤣🤣 #いりつけらいす 
#噂の春日飯店やっといけた
#中華
#food #yummy #foodlovers #foodie #delicious #foodoftheday #follow #foodgasm #yum #fresh #tasty #eating #foodpic #foodpics #eat #delish #yummyinmyt#yummyfood#yummyinmyt#yummyfood
高田馬場「麺屋 海汰(ウタ)」
尾道ラーメン 700円

比較的最近できた、現時点で自宅から一番近いラーメン屋さんに初入店。

尾道ラーメンとやらをあまり食べたことがなかったので味のイメージが湧かなかったのですが、自家製スープに背脂を浮かせたという、こちらの醤油ラーメン、これが予想以上のヒット! 
食感も喉ごしも良い細麺に、クドすぎない少し甘めの背脂スープと、実に食べやすく、ここ最近、久々に「うん、美味い!」と思えた一杯でした。いやー、灯台下暗しというかなんというか、やっぱ一度は食べないとわからないもんですなー😅

#food #foodpic #foodpics #foodies #foodporn #foodgasm #japanesefood #yummy #ramen #noodle #ramennoodles #ラーメン #ラーメンインスタグラマー #麺活 #麺スタグラム #尾道ラーメン #2017年83杯目 #高田馬場 #麺屋海汰
高田馬場「麺屋 海汰(ウタ)」 尾道ラーメン 700円 比較的最近できた、現時点で自宅から一番近いラーメン屋さんに初入店。 尾道ラーメンとやらをあまり食べたことがなかったので味のイメージが湧かなかったのですが、自家製スープに背脂を浮かせたという、こちらの醤油ラーメン、これが予想以上のヒット! 食感も喉ごしも良い細麺に、クドすぎない少し甘めの背脂スープと、実に食べやすく、ここ最近、久々に「うん、美味い!」と思えた一杯でした。いやー、灯台下暗しというかなんというか、やっぱ一度は食べないとわからないもんですなー😅 #food  #foodpic  #foodpics  #foodies  #foodporn  #foodgasm  #japanesefood  #yummy  #ramen  #noodle  #ramennoodles  #ラーメン  #ラーメンインスタグラマー  #麺活  #麺スタグラム  #尾道ラーメン  #2017å¹´83杯目  #高田馬場  #麺屋海汰 
Sehabis olahraga, aku biasanya tidak suka makanan yang terlalu berat. Untuk makan malam kali ini aku menikmati spicy tuna ciabatta sandwich with volcano egg (IDR 75K) dari @monologcoffee . Untuk rotinya aku ganti ke roti gandum sebagai alternatif yang lebih sehat. Rotinya sendiri dipanggang sehingga teksturnya crunchy. Isinya sandwich ini ada daging tuna yang sudah diolah dengan sayur segar. Favorit aku adalah volcano egg, penyajiannya juga unik karena walaupun dalamnya seperti hard-boiled egg, tapi luarnya digoreng dengan crust yang renyah dan gurih. Untuk sidenya, aku memilih salad dengan nicoise dressing yang segar dan guilt-free. Selamat mencoba! .
.
.
.
#devourpower #spoonfeed #forkyeah #vscofood #foodislife #beautifulcuisines #foodoftheday #huffposttaste #foodislove #lovefood #eatguide #eater #eatmunchies #foodography #foodiegram #eeeeeats #foodnetwork #healthyfood #wisatakuliner #foodblogger #kulinerjakarta #doubletap #littlebirdieeats #like #liker #vscofood #vscofilter #instalike #like4like #likeback
Sehabis olahraga, aku biasanya tidak suka makanan yang terlalu berat. Untuk makan malam kali ini aku menikmati spicy tuna ciabatta sandwich with volcano egg (IDR 75K) dari @monologcoffee . Untuk rotinya aku ganti ke roti gandum sebagai alternatif yang lebih sehat. Rotinya sendiri dipanggang sehingga teksturnya crunchy. Isinya sandwich ini ada daging tuna yang sudah diolah dengan sayur segar. Favorit aku adalah volcano egg, penyajiannya juga unik karena walaupun dalamnya seperti hard-boiled egg, tapi luarnya digoreng dengan crust yang renyah dan gurih. Untuk sidenya, aku memilih salad dengan nicoise dressing yang segar dan guilt-free. Selamat mencoba! . . . . #devourpower  #spoonfeed  #forkyeah  #vscofood  #foodislife  #beautifulcuisines  #foodoftheday  #huffposttaste  #foodislove  #lovefood  #eatguide  #eater  #eatmunchies  #foodography  #foodiegram  #eeeeeats  #foodnetwork  #healthyfood  #wisatakuliner  #foodblogger  #kulinerjakarta  #doubletap  #littlebirdieeats  #like  #liker  #vscofood  #vscofilter  #instalike  #like4like  #likeback 
🍙お弁当の記録用に🍱 ✴豚丼
✴だし巻き卵
✴海老マヨ
✴蓮根のラー油きんぴら
✴えのきとコーンの塩バター
✴きゅうり竹輪
✴ミートボール&ウインナー
✴マイクロミニトマト  豚の生姜焼きにしようと思ったら生姜がなかったので豚丼に変更😓 
#お弁当#おべんとう#おひるごはん#ランチ#おうちごはん#うちカフェ#手作り#ランチタイム#男飯#ガッツリ弁当#lunch#OBENTOU#handmade#homecooking#Japan#Japanesefoods#foodpic#instapic#instafood#happytime
🍙お弁当の記録用に🍱 ✴豚丼 ✴だし巻き卵 ✴海老マヨ ✴蓮根のラー油きんぴら ✴えのきとコーンの塩バター ✴きゅうり竹輪 ✴ミートボール&ウインナー ✴マイクロミニトマト 豚の生姜焼きにしようと思ったら生姜がなかったので豚丼に変更😓 #お弁当 #おべんとう #おひるごはん #ランチ #おうちごはん #うちカフェ #手作り #ランチタイム #男飯 #ガッツリ弁当 #lunch #OBENTOU #handmade #homecooking #Japan #Japanesefoods #foodpic #instapic #instafood #happytime 
🍝
Unchh 💦 Ini juga enak, #cheese lumer, meleleh 💧 .
Spaghetti Panggang
Spaghetti Carbonara 💰48k
.
📍Jl. Pangrango No. 21, Bogor Tengah. Jawa Barat, 16128.
.
#pizza #kuliner #bogor #foodphotography#foodie #foodporn #nomnomnom #picoftheday #amazing #foodgasm  #nomnom #food #cleaeating #foods #foodstagram #foodblogger #foodphotography #foodpic #foodgasm #foodlover #eat #eating #yum #yummy
#repost dari akun sebelumnya
🍝 Unchh 💦 Ini juga enak, #cheese  lumer, meleleh 💧 . Spaghetti Panggang Spaghetti Carbonara 💰48k . 📍Jl. Pangrango No. 21, Bogor Tengah. Jawa Barat, 16128. . #pizza  #kuliner  #bogor  #foodphotography #foodie  #foodporn  #nomnomnom  #picoftheday  #amazing  #foodgasm  #nomnom  #food  #cleaeating  #foods  #foodstagram  #foodblogger  #foodphotography  #foodpic  #foodgasm  #foodlover  #eat  #eating  #yum  #yummy  #repost  dari akun sebelumnya
Dinner at home wagyu burger with grilled onions, American cheese, over easy egg on a pretzel roll #delicious #deliciousfood #burger #cheeseburger #prezelbun #onions #egg #chef #cheflife #food #foodie #foodpic #foodporn #foodgasm #instapic #instagram #instafood #instagood #instaphoto #homemadefood #dinner
📍Kushiyaki Sesson
Japanese kagoshima black pork don 🐷
Served with pork soup, japanese pickle and salsad 👀
Lunch time price: $98🤔
.
.
📍雪村串燒
鹿兒島黑豚丼🐷
.
不起眼的日式小店
午餐價錢 $98
味道不錯👀
但總是覺得不夠日式🤔
.
💬溫馨提示
因坐位不多 需提早訂位☝🏻
.
Taste: ⭐️⭐️⭐️⚪️⚪️
.
📍Kushiyaki Sesson Japanese kagoshima black pork don 🐷 Served with pork soup, japanese pickle and salsad 👀 Lunch time price: $98🤔 . . 📍雪村串燒 鹿兒島黑豚丼🐷 . 不起眼的日式小店 午餐價錢 $98 味道不錯👀 但總是覺得不夠日式🤔 . 💬溫馨提示 因坐位不多 需提早訂位☝🏻 . Taste: ⭐️⭐️⭐️⚪️⚪️ .
- Presents 
Delicious Features

By 📷 - @plavaneeta_borah

What 🍽 -

Location 📌 -

Congrats On Your Feature

Share Your Food Stories , Always Tag #thefoodofficial

#food #foodporn #yum #instafood #yummy #amazing #instagood #photooftheday #sweet #dinner #lunch #breakfast #fresh #tasty #food #delish #delicious #eating #foodpic #foodpics #eat #hungry #foodgasm #hot
Tadi pagi sebelum berangkat sempetin masak,liat gallery nya @bunda_didi nemu resep kentang goreng ini,cuuusss deh bikin,katanya ga melempem meskipun sudah disimpan beberapa hari kedepan☺️makasih bunda resep dan tipsnya,saya izin share disini ya
Kupas kentang kemudian di iris,cuci bersih,pada air rendaman beri sedikit garam,kemudian tiriskan.
Goreng kentang sampai kering
Bumbu : bawang merah dan putih,cabe,sedikit gula,iris semua bumbu kemudian goreng
Masak gula dgn sedikit air sampai mendidih masukan irisan bumbu yg telah digoreng,matikan api kemudian masukkan kentang serta pelengkapnya,kacang tanah(saya pakai kacang mede😁ga punya stok kacang tanah soale mamak)*opt 
Sajikan🙇‍♀️
Tadi pagi sebelum berangkat sempetin masak,liat gallery nya @bunda_didi nemu resep kentang goreng ini,cuuusss deh bikin,katanya ga melempem meskipun sudah disimpan beberapa hari kedepan☺️makasih bunda resep dan tipsnya,saya izin share disini ya Kupas kentang kemudian di iris,cuci bersih,pada air rendaman beri sedikit garam,kemudian tiriskan. Goreng kentang sampai kering Bumbu : bawang merah dan putih,cabe,sedikit gula,iris semua bumbu kemudian goreng Masak gula dgn sedikit air sampai mendidih masukan irisan bumbu yg telah digoreng,matikan api kemudian masukkan kentang serta pelengkapnya,kacang tanah(saya pakai kacang mede😁ga punya stok kacang tanah soale mamak)*opt Sajikan🙇‍♀️
Scrumptious foods at SOULed Out, love this place so much! Great food, big portion, nice environment, friendly staffs, and even amazing live bands at night. My new favourite spot to hangout with friends & families! 😍 If you have no clue what drink to order, give Mint Royale a try, damn nice wei!

I📍 SOULed Out, Imago
I⏳ Mon-Fri: 12pm-12am, Sat-Sun: 11am-12am
- Serves no Pork
#foodpornsabah
Scrumptious foods at SOULed Out, love this place so much! Great food, big portion, nice environment, friendly staffs, and even amazing live bands at night. My new favourite spot to hangout with friends & families! 😍 If you have no clue what drink to order, give Mint Royale a try, damn nice wei! I📍 SOULed Out, Imago I⏳ Mon-Fri: 12pm-12am, Sat-Sun: 11am-12am - Serves no Pork #foodpornsabah 
Yuk ketemuan sama 
@shecreatbelly 
@jnyfoodjournal 
@foodwaw 
@inspirasigendut 
@storeateller 
@reysgallery 
@ninilapar 
@ivanlapar 
@wancicih 
@perutendut 
@malvinthio 
Di acara @chocotoberfest2017 di @maltamananggrek besok Minggu.. see yaa 😗😗
Yuk ketemuan sama @shecreatbelly @jnyfoodjournal @foodwaw @inspirasigendut @storeateller @reysgallery @ninilapar @ivanlapar @wancicih @perutendut @malvinthio Di acara @chocotoberfest2017 di @maltamananggrek besok Minggu.. see yaa 😗😗
2017.10.19
【お赤飯おにぎり、レンコン醤油煮、焼き鮭、ミニトマト、緑パプリカと卵の炒めもの】

パックお赤飯に助けられた。

#おにぎり #おむすび #饭团 #riceballs #riceball #onigiri #OnigiriAction #おにぎりアクション2017

#bento #bentobox #obento #obentobox  #lunchbox #弁当 #お弁当#阿雅子的便当 #便当

#お昼ごはん #ランチ #lunch #サラメシ

#instafood #foodpic #foodpics  #foodstagram #instafoodie #foodie #foodphotography #foodporn #foodgasm
2017.10.19 【お赤飯おにぎり、レンコン醤油煮、焼き鮭、ミニトマト、緑パプリカと卵の炒めもの】 パックお赤飯に助けられた。 #おにぎり  #おむすび  #饭团  #riceballs  #riceball  #onigiri  #OnigiriAction  #おにぎりアクション2017  #bento  #bentobox  #obento  #obentobox  #lunchbox  #弁当  #お弁当 #阿雅子的便当  #便当  #お昼ごはん  #ランチ  #lunch  #サラメシ  #instafood  #foodpic  #foodpics  #foodstagram  #instafoodie  #foodie  #foodphotography  #foodporn  #foodgasm 
♡
今日のお昼ご飯 🍴✨
*#天ぷらそば
*#おにぎり
.
.
.
#おにぎりアクション に参加したくて 🍙✨
.
3年ぐらい前に
孫達のオモチャになるかと思って
.
フェリシモのクチュリエ
フェルトの手作りキットで作った 「天ぷらそばと おにぎりセット」が出てきたので
一緒に写したら面白いかと思って
ちょっとふざけて作ってみました (*´艸`)
.
.
.
今月末まで
何かと色々忙しくなりそう💦
▶要領悪いだけ
▶そうとも言う
.
今日もこれから
ちょっと街まで買い出しに行ってきます🚋💨
.
.
.
#今日の昼ご飯#昼ごはん#ランチ#おうちごはん#ふたりごはん#夫婦ご飯#手料理#手作りご飯#クッキングラム#豊かな食卓#フェリシモ#クチュリエ#フェルト#手作りキット#フェルト手作りキット#和食

#lunch#food#foodpic#instafood#cooking#instafood#japanesefood#cookingram#lin_stagrammer
♡ 今日のお昼ご飯 🍴✨ *#天ぷらそば  *#おにぎり  . . . #おにぎりアクション  に参加したくて 🍙✨ . 3年ぐらい前に 孫達のオモチャになるかと思って . フェリシモのクチュリエ フェルトの手作りキットで作った 「天ぷらそばと おにぎりセット」が出てきたので 一緒に写したら面白いかと思って ちょっとふざけて作ってみました (*´艸`) . . . 今月末まで 何かと色々忙しくなりそう💦 ▶要領悪いだけ ▶そうとも言う . 今日もこれから ちょっと街まで買い出しに行ってきます🚋💨 . . . #今日の昼ご飯 #昼ごはん #ランチ #おうちごはん #ふたりごはん #夫婦ご飯 #手料理 #手作りご飯 #クッキングラム #豊かな食卓 #フェリシモ #クチュリエ #フェルト #手作りキット #フェルト手作りキット #和食  #lunch #food #foodpic #instafood #cooking #instafood #japanesefood #cookingram #lin_stagrammer 
Salted Egg Chicken
Hai semuanya! Pada makan ap siang hari ini? Kalau aku makan makanan yg super yummy ini! Lagi2 menyantap salted egg ini 😂 di tambah rawit potong yg membuat ad pedes2 nuikmat bnget!! Salted egg kesukaan kalian dimana nih guys? 😆
▪ ▪ ▪
🏩 Sec Bowl (Jl. Tanah Sereal I no. 2, RT.5/RW.14, Tambora, Jakarta Barat)
🕙 10.00 - 21.30
💸 Rp 42.000,-
▪ ▪ ▪
#discoverymeal #halal
Salted Egg Chicken Hai semuanya! Pada makan ap siang hari ini? Kalau aku makan makanan yg super yummy ini! Lagi2 menyantap salted egg ini 😂 di tambah rawit potong yg membuat ad pedes2 nuikmat bnget!! Salted egg kesukaan kalian dimana nih guys? 😆 ▪ ▪ ▪ 🏩 Sec Bowl (Jl. Tanah Sereal I no. 2, RT.5/RW.14, Tambora, Jakarta Barat) 🕙 10.00 - 21.30 💸 Rp 42.000,- ▪ ▪ ▪ #discoverymeal  #halal 
Did you know that we have an amazing breakfast?? Well, we do. This granola and yogurt is one of our "Light N Fresh Fixins" 
Join us from 7-11am
.
.
.
.
#RevolutionBC #BeaverCreek #Vail #VailColorado #Colorado #Avon #Arrowhead 
#meat #steak #Rotisserie #meatballs #chicken
#healthyliving #healthyfood #farmtotable #food #foodie #foodies #foodstagram #instafood #foodporn #foodphotography #foodislife #foodpic #foodielife #breakfast #healthybreakfast #breakfastfood
Did you know that we have an amazing breakfast?? Well, we do. This granola and yogurt is one of our "Light N Fresh Fixins" Join us from 7-11am . . . . #RevolutionBC  #BeaverCreek  #Vail  #VailColorado  #Colorado  #Avon  #Arrowhead  #meat  #steak  #Rotisserie  #meatballs  #chicken  #healthyliving  #healthyfood  #farmtotable  #food  #foodie  #foodies  #foodstagram  #instafood  #foodporn  #foodphotography  #foodislife  #foodpic  #foodielife  #breakfast  #healthybreakfast  #breakfastfood 
Comida ricaaa en @pansalaire ! Tostones, Pizzas 🍕 y postres 🍨 .. buenazo! Las pizzas me parecen lo más rico, y la de arugula mi preferida ! ✨
.
.
🗓 Miércoles
📍Barranco
.
.
#food #foodpic #foodie #foodlover #pizza #limafood #instafoodperu #instafood #friends #dinner
お一人さま おうちランチ🍴

残り物でちゃちゃっとオープンサンド
*ハムチーズとグリーンリーフ
*カスタードと柿のグリル

#歯列矯正 中につき
只今、痛みと闘い中!
右奥がかろうじて噛めるので
食べ物は全てそちらで

やっぱりお米の方が優しい
パンは、硬い
と実感
ですが、ちょっとねー、お米なくてね😅

身体を冷やす柿ちゃん
グリルしてちょっとその力を弱め
シナモン振って対応

本来ならば、もう少し気温が高く
柿の力を借りたい季節
今年は、ちょっと様子が違うのね
でも大丈夫❗️
こういう時こそ
#薬膳 の出番です❗️
先人の智恵大いに役立てて下さいね🎵

カスタードクリーム、久しぶりに作って気付く
すっごい卵料理じゃん!
甘さ控え目でも、柿の甘さで充分甘い
おやつにぴったりだわね😁
パン買ってきて、
今日のおやつに作ろうかしら🎵

#国際薬膳調理師 #薬膳料理 #おうちごはん #おうちおやつ #おうちカフェ #オープンサンド #主婦楽しもう部 #テーブルフォト #クッキングラム 
#foodpic #lunch #opensandwich #yakuzen #tablephoto #healthyfood
お一人さま おうちランチ🍴 残り物でちゃちゃっとオープンサンド *ハムチーズとグリーンリーフ *カスタードと柿のグリル #歯列矯正  中につき 只今、痛みと闘い中! 右奥がかろうじて噛めるので 食べ物は全てそちらで やっぱりお米の方が優しい パンは、硬い と実感 ですが、ちょっとねー、お米なくてね😅 身体を冷やす柿ちゃん グリルしてちょっとその力を弱め シナモン振って対応 本来ならば、もう少し気温が高く 柿の力を借りたい季節 今年は、ちょっと様子が違うのね でも大丈夫❗️ こういう時こそ #薬膳  の出番です❗️ 先人の智恵大いに役立てて下さいね🎵 カスタードクリーム、久しぶりに作って気付く すっごい卵料理じゃん! 甘さ控え目でも、柿の甘さで充分甘い おやつにぴったりだわね😁 パン買ってきて、 今日のおやつに作ろうかしら🎵 #国際薬膳調理師  #薬膳料理  #おうちごはん  #おうちおやつ  #おうちカフェ  #オープンサンド  #主婦楽しもう部  #テーブルフォト  #クッキングラム  #foodpic  #lunch  #opensandwich  #yakuzen  #tablephoto  #healthyfood 
.. Resep Sambal Bawang.. .
.
.
Ini sambel bukan buat sayur asem yah...😁
Sambel bawang sgt simple buatnya, aku buat teman ayam goreng, penyet, panggang .
Sambal Bawang .
.

Bahan : 
15 Bamer iris tipis
3 lembar daun jeruk buang tulang
2 baput
12 rawit pedas
1/4 sdt terasi sangrai/kukus
Gula
Garam .
.

Cara membuat :

1. Ulek kasar rawit, baput, terasi
2. Bawang merah iris2 tipis, daun jeruk juga
3. Panaskan minyak, masukkan bamer sampe layu, rawit ulek tadi, garam, gula, daun jeruk
4. Masak sebentar saja sampe wangi .
_________________
.

#sambalbawang #sajiansedap #foodgasm #homecooking #healthyfood #yummy #foodpic #picoftheday #foodporn #lunch #culinary #hobby #cooking #instagram #instagood #instafood #feed #describeindonesia #seleranusantara #instadaily #homemade #wonderfood #recipe #foodblogger #likeforfollow #shareresep #foodgasm #pocketfood #like #iphone7 #like4like ...💕
.. Resep Sambal Bawang.. . . . Ini sambel bukan buat sayur asem yah...😁 Sambel bawang sgt simple buatnya, aku buat teman ayam goreng, penyet, panggang . Sambal Bawang . . Bahan : 15 Bamer iris tipis 3 lembar daun jeruk buang tulang 2 baput 12 rawit pedas 1/4 sdt terasi sangrai/kukus Gula Garam . . Cara membuat : 1. Ulek kasar rawit, baput, terasi 2. Bawang merah iris2 tipis, daun jeruk juga 3. Panaskan minyak, masukkan bamer sampe layu, rawit ulek tadi, garam, gula, daun jeruk 4. Masak sebentar saja sampe wangi . _________________ . #sambalbawang  #sajiansedap  #foodgasm  #homecooking  #healthyfood  #yummy  #foodpic  #picoftheday  #foodporn  #lunch  #culinary  #hobby  #cooking  #instagram  #instagood  #instafood  #feed  #describeindonesia  #seleranusantara  #instadaily  #homemade  #wonderfood  #recipe  #foodblogger  #likeforfollow  #shareresep  #foodgasm  #pocketfood  #like  #iphone7  #like4like  ...💕
ずんだ.ガラムマサラ.スパイスカレーライス完成!

こちらは、ガラムマサラのスパイスでカレーライスを作りました!

使用する野菜はタマネギ、パセリ、セロリ、舞茸、枝豆です!

使用する調味料は、ガラムマサラスパイス、カレー粉、

それ以外は、豚肉股間切り。

#food #instafood #yummy #sharefood #foodpic #followback #followme #エスニック #foodtime #名古屋 #岐阜 #宮城 #愛知 #岡崎 #仙台 #大坂 #東京
#snaprace
#ダイエットメニュー #痩せる #ダイエットスタグラム #ずんだ #キーマカレー #カレーライス #ガラムマサラ #america #finrand 
Gullam masala. Spice curry rice finished!

I cooked curry and rice with Garam Masala spices!

The vegetables to use are onions, parsley, celery, mai, and edamame!

Seasonings to use are garam masala spices, curry powder,

Other than that, pork cuts.
ずんだ.ガラムマサラ.スパイスカレーライス完成! こちらは、ガラムマサラのスパイスでカレーライスを作りました! 使用する野菜はタマネギ、パセリ、セロリ、舞茸、枝豆です! 使用する調味料は、ガラムマサラスパイス、カレー粉、 それ以外は、豚肉股間切り。 #food  #instafood  #yummy  #sharefood  #foodpic  #followback  #followme  #エスニック  #foodtime  #名古屋  #岐阜  #宮城  #愛知  #岡崎  #仙台  #大坂  #東京  #snaprace  #ダイエットメニュー  #痩せる  #ダイエットスタグラム  #ずんだ  #キーマカレー  #カレーライス  #ガラムマサラ  #america  #finrand  Gullam masala. Spice curry rice finished! I cooked curry and rice with Garam Masala spices! The vegetables to use are onions, parsley, celery, mai, and edamame! Seasonings to use are garam masala spices, curry powder, Other than that, pork cuts.
The rice part of the Kaiseki dinner was done with this exquisite piece from near the beef shoulder. It was divided into individual portions and topped with white truffles. Thank you Chef @zaiyuhasegawa at his amazing restaurant that has one table for 10 persons only. #tokyofood #tokyofoodie #tokyo #japan #tokyoeats #tokyofoodies #sushi #foodporn #東京グルメ #instafood #ginza #yummy #foodstagram #foodpornshare #foodpic #foodie #food #washoku #tokyosushi #tokyorestaurant #tokyolife #tokyocoffee #sushitokyo #sushitaichi #shizukuontour #eater #eat #foodblogger #photography #beef
The rice part of the Kaiseki dinner was done with this exquisite piece from near the beef shoulder. It was divided into individual portions and topped with white truffles. Thank you Chef @zaiyuhasegawa at his amazing restaurant that has one table for 10 persons only. #tokyofood  #tokyofoodie  #tokyo  #japan  #tokyoeats  #tokyofoodies  #sushi  #foodporn  #東京グルメ  #instafood  #ginza  #yummy  #foodstagram  #foodpornshare  #foodpic  #foodie  #food  #washoku  #tokyosushi  #tokyorestaurant  #tokyolife  #tokyocoffee  #sushitokyo  #sushitaichi  #shizukuontour  #eater  #eat  #foodblogger  #photography  #beef 
Savory and crispy become one to be goodness for your day !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#food #foodporn #yum #instafood #yummy #amazing #instagood #photooftheday #sweet #dinner #lunch #breakfast #fresh #tasty #food #delish #delicious #eating #foodpic #foodpics #eat #hungry #foodgasm #hot #foodstagram #foodporn #fitnessfood
🌸 🌸 Il n'y a pas de plus belle aventure au monde que de vivre la vie de ses rêves 🌸 🌸 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Je me réveille en étant si bien 😊
Tellement heureuse en repensant à la joie de mon fils hier. Au plaisir qu'il a pris avec ses amis, à se plonger quelques heures dans l'univers d'Harry Potter. A son sourire lorsqu'il a commencé à monter ses nouveaux lego avec son père.

Je suis ravie de mettre donnée autant de mal pour lui, car ça en valait largement la peine.

Alors du coup, je pense continuer à lui faire plaisir (ainsi qu'au reste de la tribu), en préparant dans la journée des pancakes au chocolat et à la banane. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ La recette est ici ➡️ https://www.boiteamalicedemamanfee.fr/pancakes-banane-chocolat/ 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸

N'oubliez pas de m'identifier sur vos photos lorsque vous réalisez une de mes recettes 😉❤️ 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
Pour rappel, vous avez ➡ . . -20€ sur 2 premiers paniers recettes QUITOQUE = MAMANFEE40
.
-15% FITVIA = MAMAN15 .
.
-25% MYPROTEIN = GAUDIN-R2
. .
. 🌸PARRAINAGE 🌸

SHOPMIUM = KAHMGKLM
.
.

MÉDITATION ZENFIE = app.zenfie.com/fr/ac/2QJ75I🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 #boiteamalicedemamanfee #recette #instafood #fitfood #goodfood #foodie #recipe #foodlight  #yummy #foodpic #healthyfood #photooftheday #homemade #faitmaison #homecooking #fitmom #beautifulcuisines #teamfit  #healthy #healthyrecipes #pancakes #breakfast #greedy #chocolate #foodblogger #gourmandise #chocolatepancakes #perfectbreakfast #sogood #snack
🌸 🌸 Il n'y a pas de plus belle aventure au monde que de vivre la vie de ses rêves 🌸 🌸 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Je me réveille en étant si bien 😊 Tellement heureuse en repensant à la joie de mon fils hier. Au plaisir qu'il a pris avec ses amis, à se plonger quelques heures dans l'univers d'Harry Potter. A son sourire lorsqu'il a commencé à monter ses nouveaux lego avec son père. Je suis ravie de mettre donnée autant de mal pour lui, car ça en valait largement la peine. Alors du coup, je pense continuer à lui faire plaisir (ainsi qu'au reste de la tribu), en préparant dans la journée des pancakes au chocolat et à la banane. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ La recette est ici ➡️ https://www.boiteamalicedemamanfee.fr/pancakes-banane-chocolat/ 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 N'oubliez pas de m'identifier sur vos photos lorsque vous réalisez une de mes recettes 😉❤️ 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 Pour rappel, vous avez ➡ . . -20€ sur 2 premiers paniers recettes QUITOQUE = MAMANFEE40 . -15% FITVIA = MAMAN15 . . -25% MYPROTEIN = GAUDIN-R2 . . . 🌸PARRAINAGE 🌸 SHOPMIUM = KAHMGKLM . . MÉDITATION ZENFIE = app.zenfie.com/fr/ac/2QJ75I🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 #boiteamalicedemamanfee  #recette  #instafood  #fitfood  #goodfood  #foodie  #recipe  #foodlight  #yummy  #foodpic  #healthyfood  #photooftheday  #homemade  #faitmaison  #homecooking  #fitmom  #beautifulcuisines  #teamfit Â  #healthy  #healthyrecipes  #pancakes  #breakfast  #greedy  #chocolate  #foodblogger  #gourmandise  #chocolatepancakes  #perfectbreakfast  #sogood  #snack 
Always amazed me how a small piece cooked to a huge prawn chips. An Southeast Asian traditional snack, a very popular snack indeed. 😋
#snack #prawnchips #chips #igers #prawn #yummy #southeastasia #malaysia #indonesia #brunei #deepfry #singapore #delicious #instagood #favorite #instalike #foodie #vsco #foodporn #foodiepic #vscofood #foodoftheday #picoftheday #foodpic
• ‘tis the season🍁🍂 • #fall #roasted #butternutsquashsoup w/crispy #baconbits & basil • can u believe this recipe has no butter or heavy cream?! used #Siggis plain drinkable yogurt as a healthier alternative.  can’t tell the difference😜
•
•
#bonappetit #homemade #homecooking #homecook #homecookedmeal #homecookedfood #feedfeed #ilovefood #instafoodies #instafoodie #foodpic #foodie #foodies #foodiesofinstagram #foodporn #foodblog #foodbloggers #foodiefeed #foodislife #foodphotography #foodphoto #healthyfoodshare #comfortfood #bowlofcomfort
• ‘tis the season🍁🍂 • #fall  #roasted  #butternutsquashsoup  w/crispy #baconbits  & basil • can u believe this recipe has no butter or heavy cream?! used #Siggis  plain drinkable yogurt as a healthier alternative. can’t tell the difference😜 • • #bonappetit  #homemade  #homecooking  #homecook  #homecookedmeal  #homecookedfood  #feedfeed  #ilovefood  #instafoodies  #instafoodie  #foodpic  #foodie  #foodies  #foodiesofinstagram  #foodporn  #foodblog  #foodbloggers  #foodiefeed  #foodislife  #foodphotography  #foodphoto  #healthyfoodshare  #comfortfood  #bowlofcomfort 
.
.
今日のお昼ごはん
.
#トマトクリームグラタン
.
寒いと人肌とグラタンが恋しくなる
.
あー、さみし。笑
.
今日はトマトソースとホワイトソースを合わせた
トマトクリームのなすグラタン
.
秋の寒さを癒してくれる人はいないけど
温かいごはんで心も体もほっこり満足
.
でもやっぱり誰かに甘えたい←
.
.
.
#木曜日 #休日 #今日のお昼ごはん #おうちごはん #おうちランチ #簡単レシピ #グラタン #なすのグラタン #秋メニュー #thursday #todayslunch #lunch #homecook #recipe #easyrecipe #cookpad #delicious #delistagrammer #foodpic #gratin
. . 今日のお昼ごはん . #トマトクリームグラタン  . 寒いと人肌とグラタンが恋しくなる . あー、さみし。笑 . 今日はトマトソースとホワイトソースを合わせた トマトクリームのなすグラタン . 秋の寒さを癒してくれる人はいないけど 温かいごはんで心も体もほっこり満足 . でもやっぱり誰かに甘えたい← . . . #木曜日  #休日  #今日のお昼ごはん  #おうちごはん  #おうちランチ  #簡単レシピ  #グラタン  #なすのグラタン  #秋メニュー  #thursday  #todayslunch  #lunch  #homecook  #recipe  #easyrecipe  #cookpad  #delicious  #delistagrammer  #foodpic  #gratin 
Mèm Mèm junior sous chef Rafa Tha Machine...Siao Long Bao de Carabinero e kimchi, Leite de tigre, algas, e burrata com lima e manga.
#gastronomylover #instafood #foodlovers #foodpic #chefstalk #chef💯 #armyofchefs #artofplating #artculinar
#Cassoulet 🇫🇷 @bistrotducoin
東麻布でオフィスの内見をして自然な流れで久しぶりの野田岩へ。予約してないのにいい席に通された。全部美味しいんだけど鰻巻きと煮こごりが最高なんだよね。
#food #foodie #foodporn #foodpic #foodstagram #dericiousfood #instafood #japanesefood #eel
東麻布でオフィスの内見をして自然な流れで久しぶりの野田岩へ。予約してないのにいい席に通された。全部美味しいんだけど鰻巻きと煮こごりが最高なんだよね。 #food  #foodie  #foodporn  #foodpic  #foodstagram  #dericiousfood  #instafood  #japanesefood  #eel 
*
おひるごはん。
.
✔︎残りもののチキンのクリーム煮をペンネに絡めて
✔︎安寧芋とレーズンの蜂蜜煮
✔︎ブルーベリーのマフィン(ブルーベリーがまだ冷凍庫に1㎏もある)
.
.
.
.
#おうちカフェ #カフェ #おやつ  #けやきんカフェ #foodpic #インテリア #interior #instatoday #instafood  #instamood  #sweet #japan  #管理栄養士 #マフィン #homemade #maffin #器 #家カフェ #パスタ #ペンネ #ランチ #nutritionist
* おひるごはん。 . ✔︎残りもののチキンのクリーム煮をペンネに絡めて ✔︎安寧芋とレーズンの蜂蜜煮 ✔︎ブルーベリーのマフィン(ブルーベリーがまだ冷凍庫に1㎏もある) . . . . #おうちカフェ  #カフェ  #おやつ  #けやきんカフェ  #foodpic  #インテリア  #interior  #instatoday  #instafood  #instamood  #sweet  #japan  #管理栄養士  #マフィン  #homemade  #maffin  #器  #家カフェ  #パスタ  #ペンネ  #ランチ  #nutritionist 
.
[로만테이-송이쯔꾸네, 규카츠, 송이후라이, 마라면, 문어숙회👍👍👍]
그냥 쯔끄네는 심심하다며...
송이와 온센다마고로 재미를 더한 송이쯔꾸네
.
.
#서울맛집#압구정로데오맛집#로만테이#토사요리#천관웅셰프#오늘뭐먹지
#송이#쯔꾸네#온센다마고#규카츠#마라소스#문어숙회
#japanesefood#foodstargram#foodie#foodgram#delish#yummy#yummyfood#tasty#eat#delicious#instafood#foodpic
. [로만테이-송이쯔꾸네, 규카츠, 송이후라이, 마라면, 문어숙회👍👍👍] 그냥 쯔끄네는 심심하다며... 송이와 온센다마고로 재미를 더한 송이쯔꾸네 . . #서울맛집 #압구정로데오맛집 #로만테이 #토사요리 #천관웅셰프 #오늘뭐먹지  #송이 #쯔꾸네 #온센다마고 #규카츠 #마라소스 #문어숙회  #japanesefood #foodstargram #foodie #foodgram #delish #yummy #yummyfood #tasty #eat #delicious #instafood #foodpic 
Sooo crispy!
Vietnamese Spring rolls $6(4pcs) 😋: 6/10
💵cash only
Sooo crispy! Vietnamese Spring rolls $6(4pcs) 😋: 6/10 💵cash only
Still on the mood for savory and sweet carbonara sauce !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#food #foodporn #yum #instafood #yummy #amazing #instagood #photooftheday #sweet #dinner #lunch #breakfast #fresh #tasty #food #delish #delicious #eating #foodpic #foodpics #eat #hungry #foodgasm #hot #foodstagram #foodporn #fitnessfood
#물국수 #떡볶이 #김밥 #라면 #둘이서 #점심

소식하자면서.......... 왜 안말려?😬😧ㅋㅋㅋㅋ
😋
クアアイナ🍔💕
.
安定の美味しさ(*´∀`*)
.
帰りにtogoしたスタバに可愛い絵が(*´ェ`*)
可愛い😊
.
ありがとうございます(*'-'*)ノ
.
#foodstagram#foodpic#yummy#delicious
#kuaaina#hamburger#🍔#avocado
#starbucksjapan#starbuckslovers
#starbucks#starbuckscoffee
#coffeelover#coffeeshop#cafe
.
#クアアイナ#美味しい#ごはん#ハンバーガー
#スタバ#スターバックス#スターバックスコーヒー
#スタバ大好き#スタバカ#スタバマニア
#スタバ中毒#ほっこり#カフェ
😋 クアアイナ🍔💕 . 安定の美味しさ(*´∀`*) . 帰りにtogoしたスタバに可愛い絵が(*´ェ`*) 可愛い😊 . ありがとうございます(*'-'*)ノ . #foodstagram #foodpic #yummy #delicious  #kuaaina #hamburger #🍔#avocado  #starbucksjapan #starbuckslovers  #starbucks #starbuckscoffee  #coffeelover #coffeeshop #cafe  . #クアアイナ #美味しい #ごはん #ハンバーガー  #スタバ #スターバックス #スターバックスコーヒー  #スタバ大好き #スタバカ #スタバマニア  #スタバ中毒 #ほっこり #カフェ 
You're only allowed one.
You're only allowed one.
【メゾンジブレー】洋梨タルト
またイートインした洋梨タルト食べた~^^って写真送られてきてじたばた
いいな…無花果と一緒にこれも食べたかったな…😂
生地は今回は固めだった模様。フルーティーそうな洋梨、つるんと生かな?🍐🍐
メゾンジブレーでも秋の果物のタルト続々美味しそうもっと食べたいですね~!!
.
というかミニかぼちゃかわいいな…🎃
.
#メゾンジブレー #MAISONGIVREE #洋梨のタルト #洋梨 #pear #タルト #カスタード #クレームダマンド #tart #tarts #cream #sugar #fruits  #custard #almondcream #cremedamandes #ケーキ #スイーツ #パティスリー #cake #sweets #patisserie #desserts #dessert #tasty #instafood #foodpic #dessertporn
【メゾンジブレー】洋梨タルト またイートインした洋梨タルト食べた~^^って写真送られてきてじたばた いいな…無花果と一緒にこれも食べたかったな…😂 生地は今回は固めだった模様。フルーティーそうな洋梨、つるんと生かな?🍐🍐 メゾンジブレーでも秋の果物のタルト続々美味しそうもっと食べたいですね~!! . というかミニかぼちゃかわいいな…🎃 . #メゾンジブレー  #MAISONGIVREE  #洋梨のタルト  #洋梨  #pear  #タルト  #カスタード  #クレームダマンド  #tart  #tarts  #cream  #sugar  #fruits   #custard  #almondcream  #cremedamandes  #ケーキ  #スイーツ  #パティスリー  #cake  #sweets  #patisserie  #desserts  #dessert  #tasty  #instafood  #foodpic  #dessertporn 
Have you heard about our locals card? We put 10% of each purchase in savings for you to redeem at any time. You gotta have a local ID or current pay stub. 
It is the best deal in town!
.
.
.
.
.
#Garfinkels #GarfinkelsVail #GarfsVail #Garfs #Vail #VailColorado #VailValley 
#football #wings #familyfriendly #beer #burger #steak #local #views #mountains #Lionshead #foodie #foodies #foodstagram #instafood #foodporn #foodphotography #foodislife #foodpic #foodielife #foodpassion #foodlover #foodphoto
Have you heard about our locals card? We put 10% of each purchase in savings for you to redeem at any time. You gotta have a local ID or current pay stub. It is the best deal in town! . . . . . #Garfinkels  #GarfinkelsVail  #GarfsVail  #Garfs  #Vail  #VailColorado  #VailValley  #football  #wings  #familyfriendly  #beer  #burger  #steak  #local  #views  #mountains  #Lionshead  #foodie  #foodies  #foodstagram  #instafood  #foodporn  #foodphotography  #foodislife  #foodpic  #foodielife  #foodpassion  #foodlover  #foodphoto 
Lemon and herb pan seared chicken breast served with sautéed red onion, baby portabellas ,asparagus tips and baby heirloom tomatoes over a bed of orzo pasta and finished with a Parmesan pesto cream sauce and truffle oil.
#chicken #mushrooms #asparagus #tomatoes #onion #truffle #heirloom #pesto #parmesan #sautéed #pasta #orzo #chef #cheflife #food #foodporn #foodie #foodpic #foodstagram #picoftheday #photooftheday #dinner #homecooking #arizona #rmck #wüstenfuchs
Lemon and herb pan seared chicken breast served with sautéed red onion, baby portabellas ,asparagus tips and baby heirloom tomatoes over a bed of orzo pasta and finished with a Parmesan pesto cream sauce and truffle oil. #chicken  #mushrooms  #asparagus  #tomatoes  #onion  #truffle  #heirloom  #pesto  #parmesan  #sautéed  #pasta  #orzo  #chef  #cheflife  #food  #foodporn  #foodie  #foodpic  #foodstagram  #picoftheday  #photooftheday  #dinner  #homecooking  #arizona  #rmck  #wüstenfuchs 
Menu lunch for today😋😋
●Nasi
●Sup lobak wortel
●Chasiu
●Tahu cah tauge
.
Untuk info catering & Pemesanan bisa hubungi 
@rasanyonya
Email:
rasanyonyaenak@gmail.com
WA👉087809704246
Deliver to Jakarta & BSD
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#chasio#babimerah#pork#suplobak#tumissayur#nasi#masakanrumah#homemade#homecooking#rantangan#cateringkantor#cateringsehat#healthyfood#healthy#maknyus#makanenak#makanterus#makananenak#nasibox#pagi#selamatpagi#19october2017#delicious#delish#nasikotak#bento#masakanmama
Menu lunch for today😋😋 ●Nasi ●Sup lobak wortel ●Chasiu ●Tahu cah tauge . Untuk info catering & Pemesanan bisa hubungi @rasanyonya Email: rasanyonyaenak@gmail.com WA👉087809704246 Deliver to Jakarta & BSD . . . . . . . . . . . . . . . . #chasio #babimerah #pork #suplobak #tumissayur #nasi #masakanrumah #homemade #homecooking #rantangan #cateringkantor #cateringsehat #healthyfood #healthy #maknyus #makanenak #makanterus #makananenak #nasibox #pagi #selamatpagi #19october2017 #delicious #delish #nasikotak #bento #masakanmama 
Sausage bacon bites crumbed chicken avo and youghurt flat bread topped with fennel #delish
Sausage bacon bites crumbed chicken avo and youghurt flat bread topped with fennel #delish