an online Instagram web viewer

#GunungDatuk medias

Photos

Alhamdullillah.
da bergelar Datuk Jun.😆 Gunung Datuk 🏞🏔✔ meet a great people, Hasrullah Azrulkhan(adam),which  is oku person,who reach a Gunung Kinabalu. and @pendekarrimba otai ilmu rimba.

فَبِأَيِّ آلَاء رَبِّكُمَا تُكَذِّبَانِ "Maka nikmat Tuhan kamu yang manakah yang kamu dustakan?" (QS. Ar-Rahman [55] )

may Allah bless on us.

#gunungdatuk#rembau#gengonxon#pewaiitupastimenyesaljangansesekali #anjunadventure #cheritaJun
Alhamdullillah. da bergelar Datuk Jun.😆 Gunung Datuk 🏞🏔✔ meet a great people, Hasrullah Azrulkhan(adam),which is oku person,who reach a Gunung Kinabalu. and @pendekarrimba otai ilmu rimba. فَبِأَيِّ آلَاء رَبِّكُمَا تُكَذِّبَانِ "Maka nikmat Tuhan kamu yang manakah yang kamu dustakan?" (QS. Ar-Rahman [55] ) may Allah bless on us. #gunungdatuk #rembau #gengonxon #pewaiitupastimenyesaljangansesekali  #anjunadventure  #cheritaJun 
Life will only change when you become more committed to your dream than you are to your comfort zone.
#theposerhikers #explore #mountains #hiker #hiking #hike #gunungdatuk #hikingadventures
"There are no shortcut to any place worth going"-Beverly Sills .
.
.
Alhamdulillah, Done G. Datuk for 2018 
#misi100puncak #gunungdatuk #mountainmadness #hikers #nature #tropicalmadness #soul #wild
Sedangkan hati awak boleh sy tawan,inikan pula puncak gunung^^~
#gunungdatuk #mazpa11 #firsttimehiking
20 januari 2018 
Mula hiking dari kaki gunung datuk pada jam 2.30 pagi. Pada ketika ini hujan renyai-renyai. Sampai ke puncak gunung pada jam 5.30 pagi. Tinggi gunung datuk 884 meter / 2900 kaki dari aras laut. Hiking santai bersama rakan yang belum pernah jejak kaki dipuncak ini. Layan sunrise dan pemandangan daerah seremban, rembau, tampin dan alor gajah dipuncak gunung. Kelibat panorama kapal laut di selat melaka walaupun seketika. Jarang dapat view tersebut. Selepas selfie, bergambar drone dan borak santai bersama hiking yang kenal dipuncak gunung, pada jam 8.10 pagi mula turun ke bawah. Sampai ke kaki gunung pada jam 9.40 pagi. Bersurai. Harapan nak tengok awan karpet tidak tercapai. 
@noorazlibinzainal
@wafiabu 
@kuainibrahim 
@nasrulfnd 
@farid_85 
#gunungdatuk #884m #2900ft 
#hiking #outdoor #panorama #drone 
#friends #Photographer #perseni 
#rembau #negerisembilan #malaysia 
#rembaumostwanted #thisissomban 
#kemanosajo #sehatisejiwa #n9
20 januari 2018 Mula hiking dari kaki gunung datuk pada jam 2.30 pagi. Pada ketika ini hujan renyai-renyai. Sampai ke puncak gunung pada jam 5.30 pagi. Tinggi gunung datuk 884 meter / 2900 kaki dari aras laut. Hiking santai bersama rakan yang belum pernah jejak kaki dipuncak ini. Layan sunrise dan pemandangan daerah seremban, rembau, tampin dan alor gajah dipuncak gunung. Kelibat panorama kapal laut di selat melaka walaupun seketika. Jarang dapat view tersebut. Selepas selfie, bergambar drone dan borak santai bersama hiking yang kenal dipuncak gunung, pada jam 8.10 pagi mula turun ke bawah. Sampai ke kaki gunung pada jam 9.40 pagi. Bersurai. Harapan nak tengok awan karpet tidak tercapai. @noorazlibinzainal @wafiabu @kuainibrahim @nasrulfnd @farid_85 #gunungdatuk  #884m  #2900ft  #hiking  #outdoor  #panorama  #drone  #friends  #Photographer  #perseni  #rembau  #negerisembilan  #malaysia  #rembaumostwanted  #thisissomban  #kemanosajo  #sehatisejiwa  #n9 
Meriah puncak gunung datuk arini..setiap sudut penuh org..tak kira atas or bawah..mgkin salah satu nya sb bnyk gunung tutup skrg..kat trail pun jem..dah macam kat mall org kat gunung datuk arini...#meriahh#hiking#gunungdatuk#20/1/18
Meriah puncak gunung datuk arini..setiap sudut penuh org..tak kira atas or bawah..mgkin salah satu nya sb bnyk gunung tutup skrg..kat trail pun jem..dah macam kat mall org kat gunung datuk arini...#meriahh #hiking #gunungdatuk #20 /1/18
Up three hours, down two hours. Slipped, tripped, plodded my way to my first mountain summit ever. Thanks @frenchescar and @chelsiatan for doing this with me! #mountain #nature #gunungdatuk #malaysia #negrisembilan #summit #climbing #hiking #trekking #adventure #outdoors
'kalau abg muda lagi, abang pegi sampai ke langit hijau' - ujar seorang brader
#hiking #gunungdatuk #saturdays
With adik padu syawal#gunungdatuk
Think like a queen. A queen is not afraid to fail. Failure is another steppingstone to greatness.

#hiking #gunungdatuk #ghombau #rembau #bff #women #mummy #happy #life #love
Thanks. Saya jual ye 😆
Thanks. Saya jual ye 😆
READY STOCK

SALOMON
SPEEDCROSS 4

SIZE :  36-40 (Lady)

RM180

Whatsapp 0194542001
READY STOCK SALOMON SPEEDCROSS 4 SIZE : 36-40 (Lady) RM180 Whatsapp 0194542001
READY STOCK

SALOMON
SPEEDCROSS 4

SIZE :  40-45

Rm180

Whatsapp 0194542001
READY STOCK SALOMON SPEEDCROSS 4 SIZE : 40-45 Rm180 Whatsapp 0194542001
Patut ke nuang arini..siap dah wat baju lagi..tp apakan daya dah tutup..mendatuk la jwb nya arini#gunungdatuk#20/1/18
Patut ke nuang arini..siap dah wat baju lagi..tp apakan daya dah tutup..mendatuk la jwb nya arini#gunungdatuk #20 /1/18
Jumpe lagi kite kan beb..#gunungdatuk
POSTAGE !!! POSTAGE !!"
Ramai dah yg try product kitaorng, so awk xperlu risau... just order je and kitaorng pon msh ade promo and discaunt ;) Untuk mendapatkan info yg lebih lanjut untuk tinggi sila chat : 📞Wechat : herbalstoreco
📞Whatsapp : +60 16-503 2303  #kasut #malaysiafashion #kualalumpur #postage #tiensmalaysia #tiens #gunungdatuk #gununggagak #bajumurah #kasutmurah #shahalam #selangor #kl #kualalumpur
BERAPA RAMAI YANG NAK KURUS TAPI MASIH BELUM BERMULA? 🖐🏽🖐🏽🖐🏽
-
Sebenarnya tak perlu nak tunggu tahun baru, minggu baru, hari baru atau gaji baru.. Hari ini pun dah boleh mula 💪🏽
-
Jom cuba tips yang saya nak share ni, tak perlu tukar secara drastik, mulakan perlahan-lahan :
-
1. 🎯Tetapkan matlamat🎯
-
Tanya diri anda kenapa nak kurus? Kalau anda letakkan matlamat utama untuk sihat, InshaAllah anda sentiasa berada di landasan yang betul.
-
2. 🥤Kurangkan minuman manis 🥤
-
Jika sebelum ni setiap kali minum anda letak 3-4 sudu gula, hari ini cuba kurangkan ke 1-2 sudu.
-

3. 🍱Kecilkan saiz hidangan 🍱
-
Kurangkan pengambilan nasi dari sepinggan ke separuh pinggan dan hari seterusnya cuba untuk kurangkan sedikit lagi
-
4. ⏱Makan ikut jadual⏱
-
Disiplinkan diri anda supaya makan ikut waktu. Lambat atau cepat sedikit tak apa, tapi jangan sampai skip makan pulak.
-
5. 💤Tidur awal💤
-
Tidur yang secukupnya dapat membantu menstabilkan hormon anda dan dapat mengawal berat badan. Tapi jangan pulak sampai terlebih tidur.
-
6. 🍫Elakkan makanan ringan🍫
-
Sebaliknya gantikan dengan buah-buahan dan kekacang yang sihat jika anda terasa nak “mengunyah” di antara waktu makan
-
7. 🧗🏻‍♀️Get active 🧗🏻‍♀️
-
Penuhkan masa anda dengan melakukan aktiviti supaya anda tak asyik teringat nak makan. -
- 🤗 COACH LINI 012-2854442 🤗 -
-
#tipskurus
#weightlossjourney 
#onlinecoaching
#pagisabtu
#hujungminggu
BERAPA RAMAI YANG NAK KURUS TAPI MASIH BELUM BERMULA? 🖐🏽🖐🏽🖐🏽 - Sebenarnya tak perlu nak tunggu tahun baru, minggu baru, hari baru atau gaji baru.. Hari ini pun dah boleh mula 💪🏽 - Jom cuba tips yang saya nak share ni, tak perlu tukar secara drastik, mulakan perlahan-lahan : - 1. 🎯Tetapkan matlamat🎯 - Tanya diri anda kenapa nak kurus? Kalau anda letakkan matlamat utama untuk sihat, InshaAllah anda sentiasa berada di landasan yang betul. - 2. 🥤Kurangkan minuman manis 🥤 - Jika sebelum ni setiap kali minum anda letak 3-4 sudu gula, hari ini cuba kurangkan ke 1-2 sudu. - 3. 🍱Kecilkan saiz hidangan 🍱 - Kurangkan pengambilan nasi dari sepinggan ke separuh pinggan dan hari seterusnya cuba untuk kurangkan sedikit lagi - 4. ⏱Makan ikut jadual⏱ - Disiplinkan diri anda supaya makan ikut waktu. Lambat atau cepat sedikit tak apa, tapi jangan sampai skip makan pulak. - 5. 💤Tidur awal💤 - Tidur yang secukupnya dapat membantu menstabilkan hormon anda dan dapat mengawal berat badan. Tapi jangan pulak sampai terlebih tidur. - 6. 🍫Elakkan makanan ringan🍫 - Sebaliknya gantikan dengan buah-buahan dan kekacang yang sihat jika anda terasa nak “mengunyah” di antara waktu makan - 7. 🧗🏻‍♀️Get active 🧗🏻‍♀️ - Penuhkan masa anda dengan melakukan aktiviti supaya anda tak asyik teringat nak makan. - - 🤗 COACH LINI 012-2854442 🤗 - - #tipskurus  #weightlossjourney  #onlinecoaching  #pagisabtu  #hujungminggu 
Deuter zugspitze 65
50l

Rm160
Air comfort system
With steel back support
Include rain cover

Wasap 0194542001
Deuter zugspitze 65 50l Rm160 Air comfort system With steel back support Include rain cover Wasap 0194542001
Deuter zugspitze 65
50l

Rm160
Air comfort system
With steel back support
Include rain cover

Wasap 0194542001
Deuter zugspitze 65 50l Rm160 Air comfort system With steel back support Include rain cover Wasap 0194542001
READY STOCK

HIKING BAG
WATER BLADDER BAG

Rm85

Whatsapp 0194542001
READY STOCK HIKING BAG WATER BLADDER BAG Rm85 Whatsapp 0194542001
New item arrival
Vans skate Backpack limited!!!
.
🍍Readystock
🍍Size : 45 x 28 x 12 cm
.
RM130
.
Whatsapp 0194542001
New item arrival Vans skate Backpack limited!!! . 🍍Readystock 🍍Size : 45 x 28 x 12 cm . RM130 . Whatsapp 0194542001
New item arrival
Vans skate Backpack limited!!!
.
🍍Readystock
🍍Size : 45 x 28 x 12 cm
.
RM130
.
Whatsapp 0194542001
New item arrival Vans skate Backpack limited!!! . 🍍Readystock 🍍Size : 45 x 28 x 12 cm . RM130 . Whatsapp 0194542001
New item arrival
Vans skate Backpack limited!!!
.
🍍Readystock
🍍Size : 45 x 28 x 12 cm
.
RM130
.
Whatsapp 0194542001
New item arrival Vans skate Backpack limited!!! . 🍍Readystock 🍍Size : 45 x 28 x 12 cm . RM130 . Whatsapp 0194542001
New item arrival
Vans skate Backpack limited!!!
.
🍍Readystock
🍍Size : 45 x 28 x 12 cm
.
RM130
.
Whatsapp 0194542001
New item arrival Vans skate Backpack limited!!! . 🍍Readystock 🍍Size : 45 x 28 x 12 cm . RM130 . Whatsapp 0194542001
POSTAGE !!! POSTAGE !!"
Ramai dah yg try product kitaorng, so awk xperlu risau... just order je and kitaorng pon msh ade promo and discaunt ;) Untuk mendapatkan info yg lebih lanjut untuk tinggi sila chat : 📞Wechat : herbalstoreco
📞Whatsapp : +60 16-503 2303  #kasut #malaysiafashion #kualalumpur #postage #tiensmalaysia #tiens #gunungdatuk #gununggagak #bajumurah #kasutmurah #shahalam #selangor #kl #kualalumpur
TERLALU SIBUK SAMPAI TAK SEMPAT NAK MAKAN?
-
Bayangkan anda habis meeting @ 1.30pm dan ada appointment dengan client @ 2pm. Dalam masa 30 minit anda perlu solat dan lunch. Tapi makanan belum sempat beli lagi😩 -
Boleh je nak teruskan appointment tanpa lunch tapi yang pastinya tenaga akan berada di tahap minimum dan fokus pada kerja akan berkurangan.
-
Anda perlukan kalori dari makanan untuk kekal bertenaga.
-
Solusi terbaik kepada orang yang selalu sibuk ialah High Nutrition Herbalife F1 Shake sebagai pengganti lunch. Hanya beberapa minit diperlukan untuk buat n minum shake ni dan boleh mengenyangkan untuk 2-3 jam berikutnya.
-
PROGRAM KURUS ONLINE - INTAKE FEBUARI kini dibuka.
-
COACH LINI 012-2854442
-
-
#mealreplacement
#lunchideas 
#coachherbalifeseremban 
#programkurus30hari 
#onlinecoaching
TERLALU SIBUK SAMPAI TAK SEMPAT NAK MAKAN? - Bayangkan anda habis meeting @ 1.30pm dan ada appointment dengan client @ 2pm. Dalam masa 30 minit anda perlu solat dan lunch. Tapi makanan belum sempat beli lagi😩 - Boleh je nak teruskan appointment tanpa lunch tapi yang pastinya tenaga akan berada di tahap minimum dan fokus pada kerja akan berkurangan. - Anda perlukan kalori dari makanan untuk kekal bertenaga. - Solusi terbaik kepada orang yang selalu sibuk ialah High Nutrition Herbalife F1 Shake sebagai pengganti lunch. Hanya beberapa minit diperlukan untuk buat n minum shake ni dan boleh mengenyangkan untuk 2-3 jam berikutnya. - PROGRAM KURUS ONLINE - INTAKE FEBUARI kini dibuka. - COACH LINI 012-2854442 - - #mealreplacement  #lunchideas  #coachherbalifeseremban  #programkurus30hari  #onlinecoaching 
POSTAGE !!! POSTAGE !!"
Ramai dah yg try product kitaorng, so awk xperlu risau... just order je and kitaorng pon msh ade promo and discaunt ;) Untuk mendapatkan info yg lebih lanjut untuk tinggi sila chat : 📞Wechat : herbalstoreco
📞Whatsapp : +60 16-503 2303  #kasut #malaysiafashion #kualalumpur #postage #tiensmalaysia #tiens #gunungdatuk #gununggagak #bajumurah #kasutmurah #shahalam #selangor #kl #kualalumpur
:: My dream is not to become the best. It's to become someone I'm not ashamed to be...
.
.
.
.
#instalike #instagram #insta #instagood #instadaily #igeroftheday #igers #iger #igerdaily #igdaily #liveforthemoment #throwback #gunungdatuk
New Balance backpack
.
🍍size  29cm* 42cm* 15cm
🍍Material polyester
🍍Readystock

Rm120

Whatsapp 0194542001
New Balance backpack . 🍍size 29cm* 42cm* 15cm 🍍Material polyester 🍍Readystock Rm120 Whatsapp 0194542001
New Balance backpack
.
🍍size  29cm* 42cm* 15cm
🍍Material polyester
🍍Readystock

Rm120

Whatsapp 0194542001
New Balance backpack . 🍍size 29cm* 42cm* 15cm 🍍Material polyester 🍍Readystock Rm120 Whatsapp 0194542001
New Balance backpack
.
🍍size  29cm* 42cm* 15cm
🍍Material polyester
🍍Readystock

Rm120

Whatsapp 0194542001
New Balance backpack . 🍍size 29cm* 42cm* 15cm 🍍Material polyester 🍍Readystock Rm120 Whatsapp 0194542001
New Balance backpack
.
🍍size  29cm* 42cm* 15cm
🍍Material polyester
🍍Readystock

Rm120

Whatsapp 0194542001
New Balance backpack . 🍍size 29cm* 42cm* 15cm 🍍Material polyester 🍍Readystock Rm120 Whatsapp 0194542001
the north face duffel
. 🍒Readystock
🍒Waterproof
🍒original grade
.
. 🍒Capacity 40liter rm200
🍒Capacity 70liter  rm220
🍒Capacity 100liter rm240
.
Whatsapp 0194542001
the north face duffel . 🍒Readystock 🍒Waterproof 🍒original grade . . 🍒Capacity 40liter rm200 🍒Capacity 70liter rm220 🍒Capacity 100liter rm240 . Whatsapp 0194542001
the north face duffel
. 🍒Readystock
🍒Waterproof
🍒original grade
.
. 🍒Capacity 40liter rm200
🍒Capacity 70liter  rm220
🍒Capacity 100liter rm240
.
Whatsapp 0194542001
the north face duffel . 🍒Readystock 🍒Waterproof 🍒original grade . . 🍒Capacity 40liter rm200 🍒Capacity 70liter rm220 🍒Capacity 100liter rm240 . Whatsapp 0194542001
the north face duffel
. 🍒Readystock
🍒Waterproof
🍒original grade
.
. 🍒Capacity 40liter rm200
🍒Capacity 70liter  rm220
🍒Capacity 100liter rm240
.
Whatsapp 0194542001
the north face duffel . 🍒Readystock 🍒Waterproof 🍒original grade . . 🍒Capacity 40liter rm200 🍒Capacity 70liter rm220 🍒Capacity 100liter rm240 . Whatsapp 0194542001
the north face duffel
. 🍒Readystock
🍒Waterproof
🍒original grade
.
. 🍒Capacity 40liter rm200
🍒Capacity 70liter  rm220
🍒Capacity 100liter rm240
.
Whatsapp 0194542001
the north face duffel . 🍒Readystock 🍒Waterproof 🍒original grade . . 🍒Capacity 40liter rm200 🍒Capacity 70liter rm220 🍒Capacity 100liter rm240 . Whatsapp 0194542001
the north face duffel
. 🍒Readystock
🍒Waterproof
🍒original grade
.
. 🍒Capacity 40liter rm200
🍒Capacity 70liter  rm220
🍒Capacity 100liter rm240
.
Whatsapp 0194542001
the north face duffel . 🍒Readystock 🍒Waterproof 🍒original grade . . 🍒Capacity 40liter rm200 🍒Capacity 70liter rm220 🍒Capacity 100liter rm240 . Whatsapp 0194542001
“Good friends help you to find important things when you have lost them.....your smile, your hope and your courage”
.
⚜️AQif Zafran⚜️
.
#motivation #dumang #hikersmalaya #gunungdatuk
Indahnya kebersamaan

#gunungdatuk
bila lagi geng??
#JARANG❌LUGAS
#GUNUNGDATUK
@danialmazlan_ @hazlan_harun @adibzikry__ @riz_ijan @faiziskndr_ @alipcik_ @dauss_ncp
bila lagi geng?? #JARANG ❌LUGAS #GUNUNGDATUK  @danialmazlan_ @hazlan_harun @adibzikry__ @riz_ijan @faiziskndr_ @alipcik_ @dauss_ncp
.
“ People change, after they're bored with something. They turn to something else. Because its easier that way than just fucking work it. Instead of just fighting like a stupid baby. And even babies are smarter. "
.
#hakakredha #hakaksado #masihmencariilmu #shooting #talent #actresslife #camerawomenlife #kipidapdongibab #masihbelajar #melaka #behave #production #igers #igmalaysia #senyum #ikhlas #studentlife #gunungdatuk #hiking #lastmoment
POSTAGE !!! POSTAGE !!"
Ramai dah yg try product kitaorng, so awk xperlu risau... just order je and kitaorng pon msh ade promo and discaunt ;) Untuk mendapatkan info yg lebih lanjut untuk tinggi sila 📞Whatsapp +60168034191 :  #kasut #malaysiafashion #kualalumpur #postage #tiensmalaysia #tiens #gunungdatuk #gununggagak #bajumurah #kasutmurah #shahalam #selangor #kl #kualalumpur