an online Instagram web viewer

#JomKurus medias

Photos

Consume 2 benda ni secara disiplin in shaa Allah tak terus jadi macam anak gajah dalam gambar tu. Tak faham macamana boleh gemuk sangat Dec 2016. Ada tak nak sahut cabaran ni? Tag kawan anda yang perlu kan fat burner ni!!! ##gemuk #carboflex #deflex #jomkurus
Consume 2 benda ni secara disiplin in shaa Allah tak terus jadi macam anak gajah dalam gambar tu. Tak faham macamana boleh gemuk sangat Dec 2016. Ada tak nak sahut cabaran ni? Tag kawan anda yang perlu kan fat burner ni!!! ##gemuk  #carboflex  #deflex  #jomkurus 
@coachtas kata dia janji ni last dia gelek utk season ni. Memperkenalkan #gelekduduk nama diberi🤣
.
#jk1m9 #coachtas #TasVengers #fitmalaysia #TeamWorkout #groupworkout #fitness #jomkurus #teampuncakjalil
.
#PoweredByUltron #OfficialApparelPartner #UltronKL #MicroDry #ChangeTheGame #FitScarf
Tudung sama! Tak sangka pernah gemuk sampai tahap macam tu. Siap boleh before after lagi. Produk ni memang terbaik yang pernah sis consume. Ada tak yang nak kurus? Type “YA” di ruang komen!! #sayanakkurus #jomkurus #carboflex
Tudung sama! Tak sangka pernah gemuk sampai tahap macam tu. Siap boleh before after lagi. Produk ni memang terbaik yang pernah sis consume. Ada tak yang nak kurus? Type “YA” di ruang komen!! #sayanakkurus  #jomkurus  #carboflex 
Feeling a bit under the cuaca today namun session diteruskan💪🏻Donning our new series #TasvengersTee #TasVengersCollection .
Tq @ultron.co for being our #OfficialApparelPartner
.
Tq @shah_wira for the design
.
#jk1m9 #coachtas #TasVengers #fitmalaysia #TeamWorkout #groupworkout #fitness #jomkurus #teampuncakjalil
.
#PoweredByUltron #UltronKL #MicroDry #ChangeTheGame #FitScarf
Our last session💪🏻
.
The have improved tremendously.
.
Majority will be with me at #scoutsX so hakak tak emo la kali ni🤣 #lasttimbang is this coming Saturday #allthebestgaiss #kitapartayyyyy
#cheatparty
.
#jk1m9 #coachtas #TasVengers #fitmalaysia #TeamWorkout #groupworkout #fitness #jomkurus #teampuncakjalil
.
#PoweredByUltron #OfficialApparelPartner #UltronKL #MicroDry #ChangeTheGame #FitScarf
💃KELEBIHAN xSLIMZ 🌸 .
.
💜Menurunkan berat badan 💜Melangsingkan dan mengecilkan perut menggeleber💜Tidak ada kesan sampingan💜Membakar dan mengurai lemak tepu💜Mengurangkan nafsu makan dan melawaskan pembuangan air besar💜Melancarkan sistem pencernaan💜Menegangkan dan membentuk otot dan perut
..
😍Meh pm laju2 📲 011-33532131
😍Meh pm laju2 📲 011-33532131
😍Meh pm laju2 📲 011-33532131
.
💎RM70sm, rm80ss
💎Free Postage
.
#sayajual #xslimz #xbeauty #sayajualxslimz #xslimztestimoni #produkkurus #xslimzubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
💃KELEBIHAN xSLIMZ 🌸 . . 💜Menurunkan berat badan 💜Melangsingkan dan mengecilkan perut menggeleber💜Tidak ada kesan sampingan💜Membakar dan mengurai lemak tepu💜Mengurangkan nafsu makan dan melawaskan pembuangan air besar💜Melancarkan sistem pencernaan💜Menegangkan dan membentuk otot dan perut .. 😍Meh pm laju2 📲 011-33532131 😍Meh pm laju2 📲 011-33532131 😍Meh pm laju2 📲 011-33532131 . 💎RM70sm, rm80ss 💎Free Postage . #sayajual  #xslimz  #xbeauty  #sayajualxslimz  #xslimztestimoni  #produkkurus  #xslimzubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
💃KELEBIHAN xSLIMZ 🌸 .
.
💜Menurunkan berat badan 💜Melangsingkan dan mengecilkan perut menggeleber💜Tidak ada kesan sampingan💜Membakar dan mengurai lemak tepu💜Mengurangkan nafsu makan dan melawaskan pembuangan air besar💜Melancarkan sistem pencernaan💜Menegangkan dan membentuk otot dan perut
..
😍Meh pm laju2 📲 011-33532131
😍Meh pm laju2 📲 011-33532131
😍Meh pm laju2 📲 011-33532131
.
💎RM70sm, rm80ss
💎Free Postage
.
#sayajual #xslimz #xbeauty #sayajualxslimz #xslimztestimoni #produkkurus #xslimzubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
💃KELEBIHAN xSLIMZ 🌸 . . 💜Menurunkan berat badan 💜Melangsingkan dan mengecilkan perut menggeleber💜Tidak ada kesan sampingan💜Membakar dan mengurai lemak tepu💜Mengurangkan nafsu makan dan melawaskan pembuangan air besar💜Melancarkan sistem pencernaan💜Menegangkan dan membentuk otot dan perut .. 😍Meh pm laju2 📲 011-33532131 😍Meh pm laju2 📲 011-33532131 😍Meh pm laju2 📲 011-33532131 . 💎RM70sm, rm80ss 💎Free Postage . #sayajual  #xslimz  #xbeauty  #sayajualxslimz  #xslimztestimoni  #produkkurus  #xslimzubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
BROCOLI DAN YOGURT BOLEH MERAWAT MASALAH GASTRIK
.
1. Broccoli
. 
Broccoli adalah salah satu makanan yang senang di dapati di Malaysia. Sayur ini mengandungi serat dan vitamin yang tinggi.
. 
Malah ia mempunyai satu kompaun yang mampu membantu pesakit gastrik yang di sebabkan jangkitan H. pylori.
. 
Kompaun tersebut adalah Glucoraphanin. Ia merupakan salah satu kompaun yang tinggi di dalam broccoli.
. 
Apabila memasuki badan, kompaun ini akan di tukarkan kepada kompaun sulforaphane yang merupakan kompaun aktif dan mampu membunuh bakteria H. pylori.
.
Kompaun sulforane telah terbukti di dalam makmal di mana ia mampu membunuh kuman H. pylori.
. 
Pada tahun 2009, satu uji kaji pada manusia telah di buat. Di mana kumpulan manusia yang mempunyai jangkitan H. pylori mempunyai kadar penurunan bakteria tersebut apabila mengambil broccoli secara kerap.
. 
Ini menunjukkan bahawa broccoli merupakan salah satu makanan yang mampu merawat penyakit gastrik.
.
2. Yogurt
. 
Kajian yang diterbitkan di dalam ‘American Journal of Clinical Nutrition’ telah menemukan bahawa yogurt yang mengandungi tinggi probiotik mampu memberi kesan kepada H. pylori ketika dalam proses rawatan.
. 
Ia di sebabkan yogurt mengandungi banyak bakteria baik yang membuatkan badan lebih senang menghapuskan bakteria H. pylori di dalam perut.
. 
Oleh itu, jika anda selalu menghadapi masalah pedih ulu hati dan kerap mengambil ubat untuk masalah tersebut, mungkin melebihkan sedikit pengambilan Broccoli dan Yogurt mampu membantu masalah perut anda.

Kami juga mempunyai whatsapp group👇
DILARANG IKLAN !
DILARANG IKLAN !
https://chat.whatsapp.com/9Z7du5Unb712fMvXzuLnoG ⏲OPEN EVERYDAY / 24HOURS
📲 Sms whatsapp : 0175953909
💻 Fb : Healthy Food Ipoh
📸 Ig : HealthyFoodIpoh
🖥 Wechat : HealthyFoodIpoh

#ipoh #healthyfood #healthymeal #diet #mealprep #ipohhealthyfood #healthyfoodipoh #foodporn #eatright #feelamazing #cheapest #cod #delivery #chickenbreast #mixedherbs #foodie #mealplanning #mealprepping #shreddedmeal #jomkurus #dietfood #dietmeal #malaysia #igfood #ighealthy #healthydrink #healthysos
#PLEASESHARE
#PLEASEVIRAL
BROCOLI DAN YOGURT BOLEH MERAWAT MASALAH GASTRIK . 1. Broccoli . Broccoli adalah salah satu makanan yang senang di dapati di Malaysia. Sayur ini mengandungi serat dan vitamin yang tinggi. . Malah ia mempunyai satu kompaun yang mampu membantu pesakit gastrik yang di sebabkan jangkitan H. pylori. . Kompaun tersebut adalah Glucoraphanin. Ia merupakan salah satu kompaun yang tinggi di dalam broccoli. . Apabila memasuki badan, kompaun ini akan di tukarkan kepada kompaun sulforaphane yang merupakan kompaun aktif dan mampu membunuh bakteria H. pylori. . Kompaun sulforane telah terbukti di dalam makmal di mana ia mampu membunuh kuman H. pylori. . Pada tahun 2009, satu uji kaji pada manusia telah di buat. Di mana kumpulan manusia yang mempunyai jangkitan H. pylori mempunyai kadar penurunan bakteria tersebut apabila mengambil broccoli secara kerap. . Ini menunjukkan bahawa broccoli merupakan salah satu makanan yang mampu merawat penyakit gastrik. . 2. Yogurt . Kajian yang diterbitkan di dalam ‘American Journal of Clinical Nutrition’ telah menemukan bahawa yogurt yang mengandungi tinggi probiotik mampu memberi kesan kepada H. pylori ketika dalam proses rawatan. . Ia di sebabkan yogurt mengandungi banyak bakteria baik yang membuatkan badan lebih senang menghapuskan bakteria H. pylori di dalam perut. . Oleh itu, jika anda selalu menghadapi masalah pedih ulu hati dan kerap mengambil ubat untuk masalah tersebut, mungkin melebihkan sedikit pengambilan Broccoli dan Yogurt mampu membantu masalah perut anda. Kami juga mempunyai whatsapp group👇 DILARANG IKLAN ! DILARANG IKLAN ! https://chat.whatsapp.com/9Z7du5Unb712fMvXzuLnoG ⏲OPEN EVERYDAY / 24HOURS 📲 Sms whatsapp : 0175953909 💻 Fb : Healthy Food Ipoh 📸 Ig : HealthyFoodIpoh 🖥 Wechat : HealthyFoodIpoh #ipoh  #healthyfood  #healthymeal  #diet  #mealprep  #ipohhealthyfood  #healthyfoodipoh  #foodporn  #eatright  #feelamazing  #cheapest  #cod  #delivery  #chickenbreast  #mixedherbs  #foodie  #mealplanning  #mealprepping  #shreddedmeal  #jomkurus  #dietfood  #dietmeal  #malaysia  #igfood  #ighealthy  #healthydrink  #healthysos  #PLEASESHARE  #PLEASEVIRAL 
💃KELEBIHAN xSLIMZ 🌸 .
.
💜Menurunkan berat badan 💜Melangsingkan dan mengecilkan perut menggeleber💜Tidak ada kesan sampingan💜Membakar dan mengurai lemak tepu💜Mengurangkan nafsu makan dan melawaskan pembuangan air besar💜Melancarkan sistem pencernaan💜Menegangkan dan membentuk otot dan perut
..
😍Meh pm laju2 📲 011-33532131
😍Meh pm laju2 📲 011-33532131
😍Meh pm laju2 📲 011-33532131
.
💎RM70sm, rm80ss
💎Free Postage
.
#sayajual #xslimz #xbeauty #sayajualxslimz #xslimztestimoni #produkkurus #xslimzubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
💃KELEBIHAN xSLIMZ 🌸 . . 💜Menurunkan berat badan 💜Melangsingkan dan mengecilkan perut menggeleber💜Tidak ada kesan sampingan💜Membakar dan mengurai lemak tepu💜Mengurangkan nafsu makan dan melawaskan pembuangan air besar💜Melancarkan sistem pencernaan💜Menegangkan dan membentuk otot dan perut .. 😍Meh pm laju2 📲 011-33532131 😍Meh pm laju2 📲 011-33532131 😍Meh pm laju2 📲 011-33532131 . 💎RM70sm, rm80ss 💎Free Postage . #sayajual  #xslimz  #xbeauty  #sayajualxslimz  #xslimztestimoni  #produkkurus  #xslimzubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
💃KELEBIHAN xSLIMZ 🌸 .
.
💜Menurunkan berat badan 💜Melangsingkan dan mengecilkan perut menggeleber💜Tidak ada kesan sampingan💜Membakar dan mengurai lemak tepu💜Mengurangkan nafsu makan dan melawaskan pembuangan air besar💜Melancarkan sistem pencernaan💜Menegangkan dan membentuk otot dan perut
..
😍Meh pm laju2 📲 011-33532131
😍Meh pm laju2 📲 011-33532131
😍Meh pm laju2 📲 011-33532131
.
💎RM70sm, rm80ss
💎Free Postage
.
#sayajual #xslimz #xbeauty #sayajualxslimz #xslimztestimoni #produkkurus #xslimzubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
💃KELEBIHAN xSLIMZ 🌸 . . 💜Menurunkan berat badan 💜Melangsingkan dan mengecilkan perut menggeleber💜Tidak ada kesan sampingan💜Membakar dan mengurai lemak tepu💜Mengurangkan nafsu makan dan melawaskan pembuangan air besar💜Melancarkan sistem pencernaan💜Menegangkan dan membentuk otot dan perut .. 😍Meh pm laju2 📲 011-33532131 😍Meh pm laju2 📲 011-33532131 😍Meh pm laju2 📲 011-33532131 . 💎RM70sm, rm80ss 💎Free Postage . #sayajual  #xslimz  #xbeauty  #sayajualxslimz  #xslimztestimoni  #produkkurus  #xslimzubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
💃KELEBIHAN xSLIMZ 🌸 .
.
💜Menurunkan berat badan 💜Melangsingkan dan mengecilkan perut menggeleber💜Tidak ada kesan sampingan💜Membakar dan mengurai lemak tepu💜Mengurangkan nafsu makan dan melawaskan pembuangan air besar💜Melancarkan sistem pencernaan💜Menegangkan dan membentuk otot dan perut
..
😍Meh pm laju2 📲 011-33532131
😍Meh pm laju2 📲 011-33532131
😍Meh pm laju2 📲 011-33532131
.
💎RM70sm, rm80ss
💎Free Postage
.
#sayajual #xslimz #xbeauty #sayajualxslimz #xslimztestimoni #produkkurus #xslimzubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
💃KELEBIHAN xSLIMZ 🌸 . . 💜Menurunkan berat badan 💜Melangsingkan dan mengecilkan perut menggeleber💜Tidak ada kesan sampingan💜Membakar dan mengurai lemak tepu💜Mengurangkan nafsu makan dan melawaskan pembuangan air besar💜Melancarkan sistem pencernaan💜Menegangkan dan membentuk otot dan perut .. 😍Meh pm laju2 📲 011-33532131 😍Meh pm laju2 📲 011-33532131 😍Meh pm laju2 📲 011-33532131 . 💎RM70sm, rm80ss 💎Free Postage . #sayajual  #xslimz  #xbeauty  #sayajualxslimz  #xslimztestimoni  #produkkurus  #xslimzubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
-  JOM KURUSS..!!
.
Baru je consume 2 sachet dah turun 4KG! Cust sis ni dia consume bulan puasa tau. Sape cakap bulan puasa tak boleh consume QuRose? Haaa tengoklah hasil dia. Pagi raya nanti mesti body meletopss macam model😍😍. Korang tak nak ke macam tu?
.
Alhamdulillah hari2 dapat positif feedback n repeat order. Kalau tak menjadi tak kan la nak repeat order kan? Terbaik lah adik ni dalam masa 3minggu je dah hilang 5KG even makan tak control. Kalau makan displin n ikut tips sis bg mesti lagi banyk turun. Btw tahniah dik. Goodluck for next box.
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? .
For more details, kindly whatsapp sis 0187788904 untuk harga PROMOSI.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #like4like
- JOM KURUSS..!! . Baru je consume 2 sachet dah turun 4KG! Cust sis ni dia consume bulan puasa tau. Sape cakap bulan puasa tak boleh consume QuRose? Haaa tengoklah hasil dia. Pagi raya nanti mesti body meletopss macam model😍😍. Korang tak nak ke macam tu? . Alhamdulillah hari2 dapat positif feedback n repeat order. Kalau tak menjadi tak kan la nak repeat order kan? Terbaik lah adik ni dalam masa 3minggu je dah hilang 5KG even makan tak control. Kalau makan displin n ikut tips sis bg mesti lagi banyk turun. Btw tahniah dik. Goodluck for next box. . Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? . For more details, kindly whatsapp sis 0187788904 untuk harga PROMOSI. . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #like4like 
ORANG LAIN BOLEH KURUS, TAKKAN UOOLLSS TAK BOLEH

setiap kali tengok pompuan lain cantik & kurus dari uooollss, mesti uoolllsss mengeluh kan? mana tak nya ngeluh, badan sendiri tak sekurus pompuan tu. pakai baju pun cantik je.

taknak tau ke apa rahsia pompuan tu? selidik punya selidik, rupa nya consume #Lemonex. patut la seliiiim.. http://www.wasap.my/601137113228

#Lemonexkurus #Lemonexslim #Lemonexselim #produkviral #jomkurusdenganLemonex #jomkurus #kuruscantikdenganLemonex #LemonexKedah #LemonexMalaysia#Lemonexsungaipetani
ORANG LAIN BOLEH KURUS, TAKKAN UOOLLSS TAK BOLEH setiap kali tengok pompuan lain cantik & kurus dari uooollss, mesti uoolllsss mengeluh kan? mana tak nya ngeluh, badan sendiri tak sekurus pompuan tu. pakai baju pun cantik je. taknak tau ke apa rahsia pompuan tu? selidik punya selidik, rupa nya consume #Lemonex . patut la seliiiim.. http://www.wasap.my/601137113228 #Lemonexkurus  #Lemonexslim  #Lemonexselim  #produkviral  #jomkurusdenganLemonex  #jomkurus  #kuruscantikdenganLemonex  #LemonexKedah  #LemonexMalaysia #Lemonexsungaipetani 
.
Thank you Coach Syafiq for tonight class #strongbyzumba .
Thank you uolls yang join.😘😘
.
#klfitclub #kualalumpur #puduraya #pudusentral #rapidkl #gymmurah #gymrakyat #zumba #zumbafitness #zumbakualalumpur #kurus #turunberat #jomsihat #jomkurus #cantik @fitili_24
DULU TRIPLE XL, SEKARANG L

sapa tak kenai Enot? dulu badan Enot besau tau.. 3 bulan beliau konsisten minum #Lemonex. ni la hasil nya. turun 29 kilooooo. dulu pakai baju TRIPLE XL. sekarang? L pun muat uooollsss. gila tak seronok bila berat turun? dulu selalu pakai jubah, sekarang kebaya pun boleh sarung.

http://www.wasap.my/60174109059/lemonex
http://www.wasap.my/60174109059/lemonex
http://www.wasap.my/60174109059/lemonex

#Lemonexkurus #Lemonexslim #Lemonexselim #produkviral #jomkurusdenganLemonex #jomkurus #kuruscantikdenganLemonex #LemonexKedah #LemonexMalaysia #LemonexEnot #Lemonexberkesan #Lemonexprodukkurus #bodycantikdenganLemonex #kurustanpasengaja #kurusslim
DULU TRIPLE XL, SEKARANG L sapa tak kenai Enot? dulu badan Enot besau tau.. 3 bulan beliau konsisten minum #Lemonex . ni la hasil nya. turun 29 kilooooo. dulu pakai baju TRIPLE XL. sekarang? L pun muat uooollsss. gila tak seronok bila berat turun? dulu selalu pakai jubah, sekarang kebaya pun boleh sarung. http://www.wasap.my/60174109059/lemonex http://www.wasap.my/60174109059/lemonex http://www.wasap.my/60174109059/lemonex #Lemonexkurus  #Lemonexslim  #Lemonexselim  #produkviral  #jomkurusdenganLemonex  #jomkurus  #kuruscantikdenganLemonex  #LemonexKedah  #LemonexMalaysia  #LemonexEnot  #Lemonexberkesan  #Lemonexprodukkurus  #bodycantikdenganLemonex  #kurustanpasengaja  #kurusslim 
MAKIN GEMOOK LEPAS BERSALIN

ha.... tu dia. mula-mula beranak sorang, sempat lagi nak jaga badan. bila dah beranak 3, badan makin mencanak naik. sibuk jaga anak sampai badan pun naik.

somi dok komplen, suruh kurus macam dolu-dolu. bukan taknak kurus, dah diet tapi berat still tak lost. buat apa susah-susah nak diet? minum la #Lemonex.. http://www.wasap.my/60174109059

#Lemonexkurus #Lemonexslim #Lemonexselim #produkviral #jomkurusdenganLemonex #jomkurus #kuruscantikdenganLemonex #LemonexKedah  #LemonexMalaysia #LemonexEnot #Lemonexberkesan #Lemonexprodukkurus #bodycantikdenganLemonex
MAKIN GEMOOK LEPAS BERSALIN ha.... tu dia. mula-mula beranak sorang, sempat lagi nak jaga badan. bila dah beranak 3, badan makin mencanak naik. sibuk jaga anak sampai badan pun naik. somi dok komplen, suruh kurus macam dolu-dolu. bukan taknak kurus, dah diet tapi berat still tak lost. buat apa susah-susah nak diet? minum la #Lemonex .. http://www.wasap.my/60174109059 #Lemonexkurus  #Lemonexslim  #Lemonexselim  #produkviral  #jomkurusdenganLemonex  #jomkurus  #kuruscantikdenganLemonex  #LemonexKedah  #LemonexMalaysia  #LemonexEnot  #Lemonexberkesan  #Lemonexprodukkurus  #bodycantikdenganLemonex 
JANGAN MINUM LEMONEX KALAU TAKMAU KURUS

bila dah slurrrp Lemonex, bukan kat perut je hilang lemaaak. tang perut, tang punggung, tang lengan, semua tempat yang berlemak, terhapus lemak nya. habis semua #Lemonex sapu kasi bersih.

http://www.wasap.my/60174109059/lemonex

#Lemonexkurus #Lemonexslim #Lemonexselim #produkviral #jomkurusdenganLemonex #jomkurus #kuruscantikdenganLemonex #LemonexKedah #LemonexMalaysia
🤔Bagaimana Qurose berkerja untuk membakar lemak anda?
•
MINGGU PERTAMA :
•
✏ Selera makan mula berkurangan.
✏ Terasa cepat kenyang .
✏ Kerap membuang air kecil merupakan effect biasa , kerana proses pembakaran lemak & toksin akan dibuang melalui proses air kecil.
•
MINGGU KEDUA :
✏ Perubahan dari segi ' inch loss ' dimana anda akan mulai merasakan effect seperti pakaian pakaian mula longgar , seluar mula longgar & badan terasa ringan .
•
MINGGU KE-3 :
✏ Berat badan mula turun 1-3 kg .
✏ Terasa cepat haus & kerap minum air .
•
MINGGU KE-4 :
✏ Berat mula turun dalam 1-3 kg sekali lagi.
✏ Kulit terasa lebih licin & berseri kerana ada kandungan kolagen dalam qurose.
•
Tapi ingat, semua perubahan ini mesti disertakan dengan cara permakanan yang sihat serta perbanyakkan minum air mineral semasa consume qurose . Selamat Mencuba ! ❤
.
.
Nak kurus jugak?
Nak sis bantu?
Nak free coaching?
Nak free tips?
Nak free jadual makan yg betul?
.
Whatsapp "QUROSE" ke 010-4315051
Whatsapp "QUROSE" ke 010-4315051
Whatsapp "QUROSE" ke 010-4315051
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
🤔Bagaimana Qurose berkerja untuk membakar lemak anda? • MINGGU PERTAMA : • ✏ Selera makan mula berkurangan. ✏ Terasa cepat kenyang . ✏ Kerap membuang air kecil merupakan effect biasa , kerana proses pembakaran lemak & toksin akan dibuang melalui proses air kecil. • MINGGU KEDUA : ✏ Perubahan dari segi ' inch loss ' dimana anda akan mulai merasakan effect seperti pakaian pakaian mula longgar , seluar mula longgar & badan terasa ringan . • MINGGU KE-3 : ✏ Berat badan mula turun 1-3 kg . ✏ Terasa cepat haus & kerap minum air . • MINGGU KE-4 : ✏ Berat mula turun dalam 1-3 kg sekali lagi. ✏ Kulit terasa lebih licin & berseri kerana ada kandungan kolagen dalam qurose. • Tapi ingat, semua perubahan ini mesti disertakan dengan cara permakanan yang sihat serta perbanyakkan minum air mineral semasa consume qurose . Selamat Mencuba ! ❤ . . Nak kurus jugak? Nak sis bantu? Nak free coaching? Nak free tips? Nak free jadual makan yg betul? . Whatsapp "QUROSE" ke 010-4315051 Whatsapp "QUROSE" ke 010-4315051 Whatsapp "QUROSE" ke 010-4315051 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
.
Sis nak cari 10 gegirls yang nak exercise dengan sis dan mahu dapat hasil yang bagus.
.
Dengan RM180 uolls boleh dapat:-
.
✔️11 kelas exercise (burn fat class + zumba fitness+strong by zumba)
*minuman disertakan
*peluh keluar macam air paip
*gambar group setiap kali lepas senaman
*jemputan ke whatsapp group untuk kumpulan sokongan dan tips sihat.
.
HEBAT kan...!!!
Dah la MURAH,KAWAN2 PUN SPORTING.
.
TEMPAT ADALAH TERHAD!
Jadi perlu daftarkan NAMA & LOKASI di link berikut ;
.
http://www.wasap.my/60197264268
http://www.wasap.my/60197264268
http://www.wasap.my/60197264268
.
JUMPA ANDA DI SANA 😘
.
#zumbafitness #zumbafitness #fitnessmotivation #fitness #senam #gymrakyat #onlinecoaching #coach #mealplans #realresults #mealplan #budgetfriendly #groupworkout #groupexercise #fit #fittips #cookingtips #jomsihat #jomkurus #weightlossjourney #weightloss #weightlosstransformation #weightlossmotivation #bazarpaknil #bazar #sayajualservis #kualalumpur #pwtc #onlineboutique #zumbakualalumpur @fitili_24
. Sis nak cari 10 gegirls yang nak exercise dengan sis dan mahu dapat hasil yang bagus. . Dengan RM180 uolls boleh dapat:- . ✔️11 kelas exercise (burn fat class + zumba fitness+strong by zumba) *minuman disertakan *peluh keluar macam air paip *gambar group setiap kali lepas senaman *jemputan ke whatsapp group untuk kumpulan sokongan dan tips sihat. . HEBAT kan...!!! Dah la MURAH,KAWAN2 PUN SPORTING. . TEMPAT ADALAH TERHAD! Jadi perlu daftarkan NAMA & LOKASI di link berikut ; . http://www.wasap.my/60197264268 http://www.wasap.my/60197264268 http://www.wasap.my/60197264268 . JUMPA ANDA DI SANA 😘 . #zumbafitness  #zumbafitness  #fitnessmotivation  #fitness  #senam  #gymrakyat  #onlinecoaching  #coach  #mealplans  #realresults  #mealplan  #budgetfriendly  #groupworkout  #groupexercise  #fit  #fittips  #cookingtips  #jomsihat  #jomkurus  #weightlossjourney  #weightloss  #weightlosstransformation  #weightlossmotivation  #bazarpaknil  #bazar  #sayajualservis  #kualalumpur  #pwtc  #onlineboutique  #zumbakualalumpur  @fitili_24
#TIPSKURUS : JANGAN BERLAPAR
.
Kenapa sis cakap kalau nak diet JANGAN BERLAPAR ?
.
SEBAB .
Makan ketika terlalu lapar selalunya menjadi penyebab anda makan secara berlebihan.
.
Seharusnya anda makan ketika baru terasa lapar, kunyah secara perlahan dan ini membolehkan anda mengawal pemakanan secara lebih baik.
.
SELAMAT MENCUBA YER ! DAN SELAMAT BERKURUS KURUS !
.
Nak kurus dgn cepat ? QUROSE bole tolong ! Banyak lgi tips yg sis akan bagi !
.
Kindly whatsapp 010-4315051 for more details.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
#TIPSKURUS  : JANGAN BERLAPAR . Kenapa sis cakap kalau nak diet JANGAN BERLAPAR ? . SEBAB . Makan ketika terlalu lapar selalunya menjadi penyebab anda makan secara berlebihan. . Seharusnya anda makan ketika baru terasa lapar, kunyah secara perlahan dan ini membolehkan anda mengawal pemakanan secara lebih baik. . SELAMAT MENCUBA YER ! DAN SELAMAT BERKURUS KURUS ! . Nak kurus dgn cepat ? QUROSE bole tolong ! Banyak lgi tips yg sis akan bagi ! . Kindly whatsapp 010-4315051 for more details. . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
🤔Bagaimana Qurose bekerja untuk membakar lemak anda?
•
MINGGU PERTAMA :
•
✏ Selera makan mula berkurangan.
✏ Terasa cepat kenyang.
✏ Kerap membuang air kecil merupakan effect biasa , kerana proses pembakaran lemak & toksin akan dibuang melalui proses air kecil.
•
MINGGU KEDUA :
✏ Perubahan dari segi 'inch loss' di mana anda akan mulai merasakan effect seperti pakaian pakaian mula longgar, seluar mula longgar & badan terasa ringan .
•
MINGGU KE-3 :
✏ Berat badan mula turun 1-3 kg.
✏ Terasa cepat haus & kerap minum air.
•
MINGGU KE-4 :
✏ Berat mula turun dalam 1-3 kg sekali lagi.
✏ Kulit terasa lebih licin & berseri kerana ada kandungan kolagen dalam qurose.
•
Tapi ingat, semua perubahan ini mesti disertakan dengan cara permakanan yang sihat serta perbanyakkan minum air mineral semasa consume qurose . Selamat Mencuba ! ❤
.
.
Nak kurus jugak?
Nak sis bantu?
Nak free coaching?
Nak free tips?
Nak free jadual makan yg betul?
.
Whatsapp "QUROSE" ke 010-4315051
Whatsapp "QUROSE" ke 010-4315051
Whatsapp "QUROSE" ke 010-4315051
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
🤔Bagaimana Qurose bekerja untuk membakar lemak anda? • MINGGU PERTAMA : • ✏ Selera makan mula berkurangan. ✏ Terasa cepat kenyang. ✏ Kerap membuang air kecil merupakan effect biasa , kerana proses pembakaran lemak & toksin akan dibuang melalui proses air kecil. • MINGGU KEDUA : ✏ Perubahan dari segi 'inch loss' di mana anda akan mulai merasakan effect seperti pakaian pakaian mula longgar, seluar mula longgar & badan terasa ringan . • MINGGU KE-3 : ✏ Berat badan mula turun 1-3 kg. ✏ Terasa cepat haus & kerap minum air. • MINGGU KE-4 : ✏ Berat mula turun dalam 1-3 kg sekali lagi. ✏ Kulit terasa lebih licin & berseri kerana ada kandungan kolagen dalam qurose. • Tapi ingat, semua perubahan ini mesti disertakan dengan cara permakanan yang sihat serta perbanyakkan minum air mineral semasa consume qurose . Selamat Mencuba ! ❤ . . Nak kurus jugak? Nak sis bantu? Nak free coaching? Nak free tips? Nak free jadual makan yg betul? . Whatsapp "QUROSE" ke 010-4315051 Whatsapp "QUROSE" ke 010-4315051 Whatsapp "QUROSE" ke 010-4315051 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
MUSCLE MUFFIN!
Whey Protien Muffin by  @kakifitnessworld Kitchen! Low Fat! No Extra Sugar! Good source of protien and carbohydrate! Healthy snacks! #fitness #healthy #muffin #wheyprotein #chocolatecake #chocolate #malaysia #kualalumpur #weightloss #lowfat #kurus #jomkurus #diet
Takde yang nak jogging hari2 sebab zaman sekarang masing2 busy dgn keja hakiki kan.

Abg ni steady lost 6kg dalam sebulan. Ingat senang nk turun 6kg tanpa supplement ? Kena exercise okay ? Kalau xnak exercise apa jalan yang ada ? Kena keluarkan duit sikit la kan.

Lemonex dah power. Cuba bayangkan Lemonex Advance macam mana ke power an dia ? Boleh bayang tak ? Haha rugi sungguh kalau tak try Lemonex Advance tau 😋😋
.
.
Tolong DM saya dulu ya. DM sy problem taktahu kenapa 😭😭 Atau terusss klik link di bio. Akan terus direct whatsapp tau 😘
.
.
#lemonex #lemonexadvance #visitmyig #sayajual #terkurustanpasengaja #kurus #diet #supplementkurus #kuruscarasihat #villagepeople #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #selfie #produkgym #visitmyig #sayanakkurus #ubatkurus #minumankurus #detoxkurus #teamkakaklemonex #fatburner #bakarlemak #sedutlemak #kevinzahritips #jomkurus #zumbamalaysia #jk1m
Takde yang nak jogging hari2 sebab zaman sekarang masing2 busy dgn keja hakiki kan. Abg ni steady lost 6kg dalam sebulan. Ingat senang nk turun 6kg tanpa supplement ? Kena exercise okay ? Kalau xnak exercise apa jalan yang ada ? Kena keluarkan duit sikit la kan. Lemonex dah power. Cuba bayangkan Lemonex Advance macam mana ke power an dia ? Boleh bayang tak ? Haha rugi sungguh kalau tak try Lemonex Advance tau 😋😋 . . Tolong DM saya dulu ya. DM sy problem taktahu kenapa 😭😭 Atau terusss klik link di bio. Akan terus direct whatsapp tau 😘 . . #lemonex  #lemonexadvance  #visitmyig  #sayajual  #terkurustanpasengaja  #kurus  #diet  #supplementkurus  #kuruscarasihat  #villagepeople  #bazaarpaknil  #produkkurus  #supplementgym  #selfie  #produkgym  #visitmyig  #sayanakkurus  #ubatkurus  #minumankurus  #detoxkurus  #teamkakaklemonex  #fatburner  #bakarlemak  #sedutlemak  #kevinzahritips  #jomkurus  #zumbamalaysia  #jk1m 
Takde yang nak jogging hari2 sebab zaman sekarang masing2 busy dgn keja hakiki kan.

Abg ni steady lost 6kg dalam sebulan. Ingat senang nk turun 6kg tanpa supplement ? Kena exercise okay ? Kalau xnak exercise apa jalan yang ada ? Kena keluarkan duit sikit la kan.

Lemonex dah power. Cuba bayangkan Lemonex Advance macam mana ke power an dia ? Boleh bayang tak ? Haha rugi sungguh kalau tak try Lemonex Advance tau 😋😋
.
.
Tolong DM saya dulu ya. DM sy problem taktahu kenapa 😭😭 Atau terusss klik link di bio. Akan terus direct whatsapp tau 😘
.
.
#lemonex #lemonexadvance #visitmyig #sayajual #terkurustanpasengaja #kurus #diet #supplementkurus #kuruscarasihat #villagepeople #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #selfie #produkgym #visitmyig #sayanakkurus #ubatkurus #minumankurus #detoxkurus #teamkakaklemonex #fatburner #bakarlemak #sedutlemak #kevinzahritips #jomkurus #zumbamalaysia #jk1m
Takde yang nak jogging hari2 sebab zaman sekarang masing2 busy dgn keja hakiki kan. Abg ni steady lost 6kg dalam sebulan. Ingat senang nk turun 6kg tanpa supplement ? Kena exercise okay ? Kalau xnak exercise apa jalan yang ada ? Kena keluarkan duit sikit la kan. Lemonex dah power. Cuba bayangkan Lemonex Advance macam mana ke power an dia ? Boleh bayang tak ? Haha rugi sungguh kalau tak try Lemonex Advance tau 😋😋 . . Tolong DM saya dulu ya. DM sy problem taktahu kenapa 😭😭 Atau terusss klik link di bio. Akan terus direct whatsapp tau 😘 . . #lemonex  #lemonexadvance  #visitmyig  #sayajual  #terkurustanpasengaja  #kurus  #diet  #supplementkurus  #kuruscarasihat  #villagepeople  #bazaarpaknil  #produkkurus  #supplementgym  #selfie  #produkgym  #visitmyig  #sayanakkurus  #ubatkurus  #minumankurus  #detoxkurus  #teamkakaklemonex  #fatburner  #bakarlemak  #sedutlemak  #kevinzahritips  #jomkurus  #zumbamalaysia  #jk1m 
Dah kawin.. bila jalan-jalan dengan somi, somi suka jalan depan. bini pulak tertinggal kat belakang. mana tak nya, bini gemok. jalan pun mengah2.

sebelum kawin, badan solid molid je. siap jalan pimpin tangan lagi. hepi sebab dapat awek cun, badan seliiiim.Tapi sekarang semua tu hanya mimpi.. uoollsss pernah alami situasi macam kat atas tu? teringin nak kurus macam dolu-dolu? #Lemonex la jawapan nya.. http://www.wasap.my/601137113228/lemonex
http://www.wasap.my/601137113228/lemonex
http://www.wasap.my/601137113228/lemonex

#Lemonexkurus #Lemonexslim #Lemonexselim #produkviral #jomkurusdenganLemonex #jomkurus #kuruscantikdenganLemonex #LemonexKedah  #LemonexMalaysia#Lemonexsungaipetani #LemonexEnotviral #Lemonexberkesan #Lemonexprodukkurus #bodycantikdenganLemonex
Dah kawin.. bila jalan-jalan dengan somi, somi suka jalan depan. bini pulak tertinggal kat belakang. mana tak nya, bini gemok. jalan pun mengah2. sebelum kawin, badan solid molid je. siap jalan pimpin tangan lagi. hepi sebab dapat awek cun, badan seliiiim.Tapi sekarang semua tu hanya mimpi.. uoollsss pernah alami situasi macam kat atas tu? teringin nak kurus macam dolu-dolu? #Lemonex  la jawapan nya.. http://www.wasap.my/601137113228/lemonex http://www.wasap.my/601137113228/lemonex http://www.wasap.my/601137113228/lemonex #Lemonexkurus  #Lemonexslim  #Lemonexselim  #produkviral  #jomkurusdenganLemonex  #jomkurus  #kuruscantikdenganLemonex  #LemonexKedah  #LemonexMalaysia #Lemonexsungaipetani  #LemonexEnotviral  #Lemonexberkesan  #Lemonexprodukkurus  #bodycantikdenganLemonex 
DULU TRIPLE XL, SEKARANG L

sapa tak kenai Enot? dulu badan Enot besau tau.. 3 bulan beliau konsisten minum #Lemonex. ni la hasil nya. turun 29 kilooooo. dulu pakai baju TRIPLE XL. sekarang? L pun muat uooollsss. gila tak seronok bila berat turun? dulu selalu pakai jubah, sekarang kebaya pun boleh sarung.

http://www.wasap.my/601137113228/lemonex
http://www.wasap.my/601137113228/lemonex
http://www.wasap.my/601137113228/lemonex

#Lemonexkurus #Lemonexslim #Lemonexselim #produkviral #jomkurusdenganLemonex #jomkurus #kuruscantikdenganLemonex #LemonexKedah #LemonexMalaysia #LemonexEnot #Lemonexberkesan #Lemonexprodukkurus #bodycantikdenganLemonex #kurustanpasengaja #kurusslim#Lemonexsungaipetani
DULU TRIPLE XL, SEKARANG L sapa tak kenai Enot? dulu badan Enot besau tau.. 3 bulan beliau konsisten minum #Lemonex . ni la hasil nya. turun 29 kilooooo. dulu pakai baju TRIPLE XL. sekarang? L pun muat uooollsss. gila tak seronok bila berat turun? dulu selalu pakai jubah, sekarang kebaya pun boleh sarung. http://www.wasap.my/601137113228/lemonex http://www.wasap.my/601137113228/lemonex http://www.wasap.my/601137113228/lemonex #Lemonexkurus  #Lemonexslim  #Lemonexselim  #produkviral  #jomkurusdenganLemonex  #jomkurus  #kuruscantikdenganLemonex  #LemonexKedah  #LemonexMalaysia  #LemonexEnot  #Lemonexberkesan  #Lemonexprodukkurus  #bodycantikdenganLemonex  #kurustanpasengaja  #kurusslim #Lemonexsungaipetani 
JANGAN MINUM LEMONEX KALAU TAKMAU KURUS

bila dah slurrrp Lemonex, bukan kat perut je hilang lemaaak. tang perut, tang punggung, tang lengan, semua tempat yang berlemak, terhapus lemak nya. habis semua #Lemonex sapu kasi bersih.

http://www.wasap.my/601137113228/lemonex

#Lemonexkurus #Lemonexslim #Lemonexselim #produkviral #jomkurusdenganLemonex #jomkurus #kuruscantikdenganLemonex #LemonexKedah#Lemonexsungaipetani #LemonexMalaysia
Sis nape lepas makan Lentik Dara saya lagi rasa lagi sakit ??? *Sakit lutut, sakit kepale ,lenguh2 badan* *HEALING CRISIS @ KRISIS PENYEMBUHAN*

Ia merupakan satu proses berterusan dalam badan yang mengambil masa untuk membersih dan membina semula sel-sel badan yang telah rosak akibat radikal bebas. Sebahagian dari proses ini akan mula untuk menyingkirkan toksin yang telah sekian lama terkumpul didalam badan sepanjang hidup. Semasa proses penyingkiran toksin, badan anda akan mengalami tanda atau sintom yang membuatkan rasa tidak selesa, dan ia dipanggil sebagai krisis penyembuhan.

Jom satu sudu lentik dara untuk bekalan tenaga hari esok dan kesihatan dalaman 😘 Jangan lupa 3 liter air sehari untuk memudahkan proses LD berkerja

012-9558991

#juslentikdara
#dalaman
#makanantambahan 
#kolestrol
#gout 
#kurus
#kurussihat 
#kurussihatcantik 
#kuruscepat 
#kuruscantik 
#badanberisi 
#productviral 
#productkurus 
#terapiinstagram 
#juslentikdara 
#lentikdaraterbaik 
#lentikdarakl 
#jomkurus1malaysia 
#jomkurus 
#pulapolkl 
#jalansemarak 
#tasiktitiwangsa
Sis nape lepas makan Lentik Dara saya lagi rasa lagi sakit ??? *Sakit lutut, sakit kepale ,lenguh2 badan* *HEALING CRISIS @ KRISIS PENYEMBUHAN* Ia merupakan satu proses berterusan dalam badan yang mengambil masa untuk membersih dan membina semula sel-sel badan yang telah rosak akibat radikal bebas. Sebahagian dari proses ini akan mula untuk menyingkirkan toksin yang telah sekian lama terkumpul didalam badan sepanjang hidup. Semasa proses penyingkiran toksin, badan anda akan mengalami tanda atau sintom yang membuatkan rasa tidak selesa, dan ia dipanggil sebagai krisis penyembuhan. Jom satu sudu lentik dara untuk bekalan tenaga hari esok dan kesihatan dalaman 😘 Jangan lupa 3 liter air sehari untuk memudahkan proses LD berkerja 012-9558991 #juslentikdara  #dalaman  #makanantambahan  #kolestrol  #gout  #kurus  #kurussihat  #kurussihatcantik  #kuruscepat  #kuruscantik  #badanberisi  #productviral  #productkurus  #terapiinstagram  #juslentikdara  #lentikdaraterbaik  #lentikdarakl  #jomkurus1malaysia  #jomkurus  #pulapolkl  #jalansemarak  #tasiktitiwangsa 
Sis nape lepas makan Lentik Dara saya lagi rasa lagi sakit ??? *Sakit lutut, sakit kepale ,lenguh2 badan* *HEALING CRISIS @ KRISIS PENYEMBUHAN*

Ia merupakan satu proses berterusan dalam badan yang mengambil masa untuk membersih dan membina semula sel-sel badan yang telah rosak akibat radikal bebas. Sebahagian dari proses ini akan mula untuk menyingkirkan toksin yang telah sekian lama terkumpul didalam badan sepanjang hidup. Semasa proses penyingkiran toksin, badan anda akan mengalami tanda atau sintom yang membuatkan rasa tidak selesa, dan ia dipanggil sebagai krisis penyembuhan.

Jom satu sudu lentik dara untuk bekalan tenaga hari esok dan kesihatan dalaman 😘 Jangan lupa 3 liter air sehari untuk memudahkan proses LD berkerja

012-9558991

#juslentikdara
#dalaman
#makanantambahan 
#kolestrol
#gout 
#kurus
#kurussihat 
#kurussihatcantik 
#kuruscepat 
#kuruscantik 
#badanberisi 
#productviral 
#productkurus 
#terapiinstagram 
#juslentikdara 
#lentikdaraterbaik 
#lentikdarakl 
#jomkurus1malaysia 
#jomkurus 
#pulapolkl 
#jalansemarak 
#tasiktitiwangsa
Sis nape lepas makan Lentik Dara saya lagi rasa lagi sakit ??? *Sakit lutut, sakit kepale ,lenguh2 badan* *HEALING CRISIS @ KRISIS PENYEMBUHAN* Ia merupakan satu proses berterusan dalam badan yang mengambil masa untuk membersih dan membina semula sel-sel badan yang telah rosak akibat radikal bebas. Sebahagian dari proses ini akan mula untuk menyingkirkan toksin yang telah sekian lama terkumpul didalam badan sepanjang hidup. Semasa proses penyingkiran toksin, badan anda akan mengalami tanda atau sintom yang membuatkan rasa tidak selesa, dan ia dipanggil sebagai krisis penyembuhan. Jom satu sudu lentik dara untuk bekalan tenaga hari esok dan kesihatan dalaman 😘 Jangan lupa 3 liter air sehari untuk memudahkan proses LD berkerja 012-9558991 #juslentikdara  #dalaman  #makanantambahan  #kolestrol  #gout  #kurus  #kurussihat  #kurussihatcantik  #kuruscepat  #kuruscantik  #badanberisi  #productviral  #productkurus  #terapiinstagram  #juslentikdara  #lentikdaraterbaik  #lentikdarakl  #jomkurus1malaysia  #jomkurus  #pulapolkl  #jalansemarak  #tasiktitiwangsa 
kadang-kadang bila badan dah tahap obesiti ada yang terima seadanya. Rasa memang dah tak boleh buat apa dah.
Mari saya bantu awak selesaikan masalah tu..
dah ramai custemr saya dh berjaya turunkan berat mereka.. WA 0162199742

set combo semurah Rm40 & hadiah percuma menjadi milik awak

#sayajual#sayajualbodyless#supplementkurus#kurusdalam2minggu#kurusdenganselamat#kurusdengancepat#jomkurus#carakurusbadan#atasimasalahgemuk#nakcantik#nakkurus#nakkuruscepat#nakkuruskanbadan#sayanakkurus#ubatkurus
kadang-kadang bila badan dah tahap obesiti ada yang terima seadanya. Rasa memang dah tak boleh buat apa dah. Mari saya bantu awak selesaikan masalah tu.. dah ramai custemr saya dh berjaya turunkan berat mereka.. WA 0162199742 set combo semurah Rm40 & hadiah percuma menjadi milik awak #sayajual #sayajualbodyless #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus 
kadang-kadang bila badan dah tahap obesiti ada yang terima seadanya. Rasa memang dah tak boleh buat apa dah.
Mari saya bantu awak selesaikan masalah tu..
dah ramai custemr saya dh berjaya turunkan berat mereka.. WA 0162199742

set combo semurah Rm40 & hadiah percuma menjadi milik awak

#langsing#kurussihat#kuruscantik#kurussebelumkawin#kuruskanbadan#kurusdengansihat#kuruslangsing#kuruspantas#kurustanpadiet#nakkurus#sayanakkurus#jomkurus#kurusselamat#kuruscepat#detoxteamalaysia#detoxmurah#detoxslim#detoxmalaysia#ramping
kadang-kadang bila badan dah tahap obesiti ada yang terima seadanya. Rasa memang dah tak boleh buat apa dah. Mari saya bantu awak selesaikan masalah tu.. dah ramai custemr saya dh berjaya turunkan berat mereka.. WA 0162199742 set combo semurah Rm40 & hadiah percuma menjadi milik awak #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping 
Testimoni Qurose .
Fenomena qurose makin menjadi 2  makin hari makin ramai yang berjaya kurus dengan qurose . Thanks uolss yang sudi cuba Qurose & share testimoni kepada kami .
.
Ada lagi nak cuba Qurose?? Mungkin lepas ni uolss pulak berjaya kurus& dapatkan berat idaman msing² .
.
Whatsapp 0174339569 now !
.
#sayajual #sayajualqurose #supplementkurus #jomkurus #ubatkurus #carakuruskanbadan #jomkurus #kurussihat #kurusdenganselamat #kurusdalam2minggu #kuruscepat
Testimoni Qurose .
Fenomena qurose makin menjadi 2  makin hari makin ramai yang berjaya kurus dengan qurose . Thanks uolss yang sudi cuba Qurose & share testimoni kepada kami .
.
Ada lagi nak cuba Qurose?? Mungkin lepas ni uolss pulak berjaya kurus& dapatkan berat idaman msing² .
.
Whatsapp 0174339569 now !
.
#sayajual #sayajualqurose #supplementkurus #jomkurus #ubatkurus #carakuruskanbadan #jomkurus #kurussihat #kurusdenganselamat #kurusdalam2minggu #kuruscepat
Waloo chegu jauhh berbatu2,chegu sentiasa dekat dihati..cia cia ciaaa..ehhh silap #pickup plkkk..waloo chegu jauh berbatu2,ilmu chegu tetap sampai ke anak murid 😂😂😂..thanksss a lotss chegu sweet gorjess utk ilmu2..minta halal dunia akhirat ye 😘😘😘 #Repost @hanimjoufry with @repostapp
・・・
.
alolo comey & gegurl sgt ni adik manez😍😅
dia boleh dancing lagi💃🏻😘
Congrats my cutie @aenbahar👏🏼
2nd mystery gift taken!🎁
So, who’s up next? Wanna take this challenge?👯
whatsapp video here 017-283 5038👌🏼
look up for this song title: know no better
Jom kita Zumba for fun!💃🏻💃🏻💃🏻🕺🏻
#knownobetterzumbachallenge #odiefitness #aerobic #zumba #dancer #zumbalove #zumbafitness #zumbadance #zumbalife #zumbaaddict #zumbafun #zumbawithhanimjoufry #senamrobik #workout #slim #fit #healthy #lifestyle #sihat #kurus #jomkurus #fitness #fitmalaysia #fitforlife #weightloss #knownobetter #harisukannegara
Waloo chegu jauhh berbatu2,chegu sentiasa dekat dihati..cia cia ciaaa..ehhh silap #pickup  plkkk..waloo chegu jauh berbatu2,ilmu chegu tetap sampai ke anak murid 😂😂😂..thanksss a lotss chegu sweet gorjess utk ilmu2..minta halal dunia akhirat ye 😘😘😘 #Repost  @hanimjoufry with @repostapp ・・・ . alolo comey & gegurl sgt ni adik manez😍😅 dia boleh dancing lagi💃🏻😘 Congrats my cutie @aenbahar👏🏼 2nd mystery gift taken!🎁 So, who’s up next? Wanna take this challenge?👯 whatsapp video here 017-283 5038👌🏼 look up for this song title: know no better Jom kita Zumba for fun!💃🏻💃🏻💃🏻🕺🏻 #knownobetterzumbachallenge  #odiefitness  #aerobic  #zumba  #dancer  #zumbalove  #zumbafitness  #zumbadance  #zumbalife  #zumbaaddict  #zumbafun  #zumbawithhanimjoufry  #senamrobik  #workout  #slim  #fit  #healthy  #lifestyle  #sihat  #kurus  #jomkurus  #fitness  #fitmalaysia  #fitforlife  #weightloss  #knownobetter  #harisukannegara 
Malam ni nenek belanja testimoni. Nenek memang sangat teruja dengan hasil mereka. Nenek sendiri da turun 4kg. Harap nenek terus istiqamah. Teruja? Cepat ambil 📲📲📲 whatsapp  0107600569 #deflexadave #adavedeflex #carboflex #carboflexagent #carboflexjohor  #carboflexkulai #carboflexjb #ubatkurusmalaysia  #ubatkurus  #ubatkurusmurah #ubatkurusjb #jomkurus
@Regranned from @aizat225 -  Jauh disudut hati, sedih rasanya.. sekejap sahaja masa berlalu..
.
Malam tadi menjadi malam terakhir kami training bersama bagi JK1M edisi 9. 
Walaupun sedih seluruh jiwa saya berbangga dengan perubahan demi perubahan yang anda terima.
.
moga perjuangan ini tidak terhenti di sini sahaja. Berjuang terus demi menjadi sihat selamanya!..
.
Jumpa sabtu ini untuk final weigh in dan Cabaran Masak Sihat!
. --
AIZAT RAZAK,
Weight  Loss Motivational Coach
Icon JK1M #wasonce220kg 
Founder #conquermentalbody #CMB

#aizatrazak #CMBIANS #bangi #bandarbarubangi
#kurus #jomkurus #jk1m #kevinzahri #carakurus #kurusbadan #nakkurus #ubatkurus #kuruscepat #kurusdalam6minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #loseweight #loseweightjourney #pushyourself #justdoit #nevergiveup #weightlossprogram  #eusahawan #mdec - #regrann
@Regranned from @aizat225 - Jauh disudut hati, sedih rasanya.. sekejap sahaja masa berlalu.. . Malam tadi menjadi malam terakhir kami training bersama bagi JK1M edisi 9. Walaupun sedih seluruh jiwa saya berbangga dengan perubahan demi perubahan yang anda terima. . moga perjuangan ini tidak terhenti di sini sahaja. Berjuang terus demi menjadi sihat selamanya!.. . Jumpa sabtu ini untuk final weigh in dan Cabaran Masak Sihat! . -- AIZAT RAZAK, Weight Loss Motivational Coach Icon JK1M #wasonce220kg  Founder #conquermentalbody  #CMB  #aizatrazak  #CMBIANS  #bangi  #bandarbarubangi  #kurus  #jomkurus  #jk1m  #kevinzahri  #carakurus  #kurusbadan  #nakkurus  #ubatkurus  #kuruscepat  #kurusdalam6minggu  #kurusdengancepat  #kurusdenganselamat  #loseweight  #loseweightjourney  #pushyourself  #justdoit  #nevergiveup  #weightlossprogram  #eusahawan  #mdec  - #regrann 
Assalamualaikum.  Saya coach Wan Hasni .  Umur 40 thn.  Saya amalkan healthy active lifestyle ni almost 3 years.  Masa zaman sekolah dulu active silat dan ada healthy lifestyle. tapi bila bekerja almost 11 years gaya hidup yang tak sihat , pernah patah kaki kanan,  kena bedah.. Major operation kat rahim berubah membesar mcam teddy 🐻 bear kutub utara. Naik tangga 1 level pon mengah beb!! 😔 . Berat Badan pernah mencecah 90++kg. .

Yang tak bestnya bila "GEMS" banyak penyakit 😔 
1. Kolestrol tinggi
2. Blood pressure 
3. Diabetes type2
4. Emosi tak stabil.. Grumpy 🐻 bear @ kak wan singa 🦁 .

Dengan Premium Coaching dan Group support  yg positive mcm ni saya dapat ilmu permakanan dan turun berat secara sihat.
 MUDAHNYA KURUS TERJADI:
1. ADA COACH
2.ADA ILMU
3. ADA STRONG GROUP SUPPORT. .

Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 .
Coach Wan 0173086001
.
Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇
http://tinyurl.com/WasapCoachWan

PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg se bulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜
✔meal plan -makan 5 kali ✔workout percuma 2 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta
✔suasana positif dan awesome teamwork
✔berpeluang menang cash reward rm1000

#kurustanpaberlapar #jomkurus #herbalifenutrition #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #gombak #setapak #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #zumba #piloxing
Assalamualaikum. Saya coach Wan Hasni . Umur 40 thn. Saya amalkan healthy active lifestyle ni almost 3 years. Masa zaman sekolah dulu active silat dan ada healthy lifestyle. tapi bila bekerja almost 11 years gaya hidup yang tak sihat , pernah patah kaki kanan, kena bedah.. Major operation kat rahim berubah membesar mcam teddy 🐻 bear kutub utara. Naik tangga 1 level pon mengah beb!! 😔 . Berat Badan pernah mencecah 90++kg. . Yang tak bestnya bila "GEMS" banyak penyakit 😔 1. Kolestrol tinggi 2. Blood pressure 3. Diabetes type2 4. Emosi tak stabil.. Grumpy 🐻 bear @ kak wan singa 🦁 . Dengan Premium Coaching dan Group support yg positive mcm ni saya dapat ilmu permakanan dan turun berat secara sihat. MUDAHNYA KURUS TERJADI: 1. ADA COACH 2.ADA ILMU 3. ADA STRONG GROUP SUPPORT. . Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 . Coach Wan 0173086001 . Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇 http://tinyurl.com/WasapCoachWan PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg se bulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜 ✔meal plan -makan 5 kali ✔workout percuma 2 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta ✔suasana positif dan awesome teamwork ✔berpeluang menang cash reward rm1000 #kurustanpaberlapar  #jomkurus  #herbalifenutrition  #kurus  #premiumcoaching  #powerfitkl  #passion  #eatclean  #weightlosschallengeonline  #gombak  #setapak  #diet  #coachkurus  #nakkurus  #dietkalori  #zumba  #piloxing 
🍄JUZFIT .

HARGA :
RM50(SM)/RM55(SS)
FREE POSTAGE
.
JUZFIT adalah makanan tambahan yang 100% dirumus khas dari bahan semulajadi. Mengunakan formulasi terbaik dengan gabungan 7 estrak buah-buahan serta makanan sunnah untuk diet yang sihat. Mampu untuk membantu mengatasi masalah berat badan.
.
🔴Menurunkan berat badan lebih 5 kali ganda lebih efektif
.
🔴Mengawal selera makan
.
🔴Menambah tenaga dan kecergasan sepanjang hari
.
🔴Memutih dan mencerahkan kulit
.
🔴Bertindak sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox
.
🔴Membaiki sistem percernaan
Mengurangkan masalah perut buncit
.
🔴Merendahkan kolestrol dalam badan
.
🔴Meningkatkan metabolisma badan
.
🔴Melawan kelesuan
.
📌Cara pengambilannya pun senang,tak payah bancuh pun:
.
1 sudu pagi sebelum breakfast
1 sudu malam sebelum dinner
.
Tips untuk lebih berkesan : Minum air masak 3 liter sehari,jaga pemakanan,senaman yang konsisten walau senaman ringan.Insya Allah dalam masa seminggu dah boleh lihat kesannya.

Yang bagusnya bahan-bahan dalam Juzfit ni memang semulajadi dan berkhasiat dari ekstrak buah-buahan :

Garcinia Cambogia yang boleh mengurangkan berat badan dan pembentukan lemak selain berfungsi mengurangkan kolestrol dan menambah tenaga 
Acaiberi pula membantu mencerahkan kulit dengan sekata serta membantu mencuci tubuh dan mengdetoksifikasi bagi melegakan haid bulanan wanita. 
Prun berperanan sebagai menghalang penyerapan karbohidrat yang berlebihan yang mengakibatkan pengumpulan lemak 
Kurma merupakan makanan sunnah dan kaya dengan karbohidrat dan nutrisi bagi menambahbaik tenaga.
.
WHATSAPP:+60166924560
.
#juzfit #juzfitmurah #juzfitoriginal #jomkurus #kedaikosmetikonline #kedaionlinemalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #onlineshopbarangkecantikanmurah #bazarpaknil #bazarmurah
🍄JUZFIT . HARGA : RM50(SM)/RM55(SS) FREE POSTAGE . JUZFIT adalah makanan tambahan yang 100% dirumus khas dari bahan semulajadi. Mengunakan formulasi terbaik dengan gabungan 7 estrak buah-buahan serta makanan sunnah untuk diet yang sihat. Mampu untuk membantu mengatasi masalah berat badan. . 🔴Menurunkan berat badan lebih 5 kali ganda lebih efektif . 🔴Mengawal selera makan . 🔴Menambah tenaga dan kecergasan sepanjang hari . 🔴Memutih dan mencerahkan kulit . 🔴Bertindak sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox . 🔴Membaiki sistem percernaan Mengurangkan masalah perut buncit . 🔴Merendahkan kolestrol dalam badan . 🔴Meningkatkan metabolisma badan . 🔴Melawan kelesuan . 📌Cara pengambilannya pun senang,tak payah bancuh pun: . 1 sudu pagi sebelum breakfast 1 sudu malam sebelum dinner . Tips untuk lebih berkesan : Minum air masak 3 liter sehari,jaga pemakanan,senaman yang konsisten walau senaman ringan.Insya Allah dalam masa seminggu dah boleh lihat kesannya. Yang bagusnya bahan-bahan dalam Juzfit ni memang semulajadi dan berkhasiat dari ekstrak buah-buahan : Garcinia Cambogia yang boleh mengurangkan berat badan dan pembentukan lemak selain berfungsi mengurangkan kolestrol dan menambah tenaga Acaiberi pula membantu mencerahkan kulit dengan sekata serta membantu mencuci tubuh dan mengdetoksifikasi bagi melegakan haid bulanan wanita. Prun berperanan sebagai menghalang penyerapan karbohidrat yang berlebihan yang mengakibatkan pengumpulan lemak Kurma merupakan makanan sunnah dan kaya dengan karbohidrat dan nutrisi bagi menambahbaik tenaga. . WHATSAPP:+60166924560 . #juzfit  #juzfitmurah  #juzfitoriginal  #jomkurus  #kedaikosmetikonline  #kedaionlinemalaysia  #sayajualonline  #sayajualmurah  #onlineshopbarangkecantikanmurah  #bazarpaknil  #bazarmurah 
Testimoni Qurose .
Fenomena qurose makin menjadi2 , makin hari makin ramai y berjaya kurus dengan qurose . Thanks uols yanvmg sudi cuba Qurose & share testimoni kepda kami .
.
Ada lgi nak cuba Qurose? Mungkin lepas ni uolss pulak berjaya kurus & dapatkan berat idaman masing2 .
.
Whatsapp 0174339569 now .
#sayajual #Qurose #sayajualqurose #ubatkurus #jomkurus #carakuruskanbadan #kurussihat #supplementkurus
Jauh disudut hati, sedih rasanya.. sekejap sahaja masa berlalu..
.
Malam tadi menjadi malam terakhir kami training bersama bagi JK1M edisi 9. 
Walaupun sedih seluruh jiwa saya berbangga dengan perubahan demi perubahan yang anda terima.
.
moga perjuangan ini tidak terhenti di sini sahaja. Berjuang terus demi menjadi sihat selamanya!..
.
Jumpa sabtu ini untuk final weigh in dan Cabaran Masak Sihat!
. --
AIZAT RAZAK,
Weight  Loss Motivational Coach
Icon JK1M #wasonce220kg 
Founder #conquermentalbody #CMB

#aizatrazak #CMBIANS #bangi #bandarbarubangi
#kurus #jomkurus #jk1m #kevinzahri #carakurus #kurusbadan #nakkurus #ubatkurus #kuruscepat #kurusdalam6minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #loseweight #loseweightjourney #pushyourself #justdoit #nevergiveup #weightlossprogram  #eusahawan #mdec
Jauh disudut hati, sedih rasanya.. sekejap sahaja masa berlalu.. . Malam tadi menjadi malam terakhir kami training bersama bagi JK1M edisi 9. Walaupun sedih seluruh jiwa saya berbangga dengan perubahan demi perubahan yang anda terima. . moga perjuangan ini tidak terhenti di sini sahaja. Berjuang terus demi menjadi sihat selamanya!.. . Jumpa sabtu ini untuk final weigh in dan Cabaran Masak Sihat! . -- AIZAT RAZAK, Weight Loss Motivational Coach Icon JK1M #wasonce220kg  Founder #conquermentalbody  #CMB  #aizatrazak  #CMBIANS  #bangi  #bandarbarubangi  #kurus  #jomkurus  #jk1m  #kevinzahri  #carakurus  #kurusbadan  #nakkurus  #ubatkurus  #kuruscepat  #kurusdalam6minggu  #kurusdengancepat  #kurusdenganselamat  #loseweight  #loseweightjourney  #pushyourself  #justdoit  #nevergiveup  #weightlossprogram  #eusahawan  #mdec 
Tea slimming detox yg mampu utk hilangkan perut buncit dan sembelit dlm masa seminggu😀...tak cuba tak tahu...slimming detox tea (SDT)utk buang toksin, kempiskan perut dan kuruskan badan. Jadi bila minum akan lawas, xde cirit birit uolls... 😊wasap 0162504147 😊
.
.
.
#teamilafazila #setberpantang #detoxteamurah #detoxteamurahmalaysia #detoxmurah #tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehdetoxmurah #kakicantiqtea #buanglemak #kurus #kuruscepatselamat #uitm #buanglemak #kurusmudah #kurussihat #jomkurus #jomsihat #dietsihat #dietatkins #slimmingtea #slimmingteamurah #ubatkurussgtberkesan #ubatkurusmurah #lemonex #kuruscepat #kecikkanpeha
Tea slimming detox yg mampu utk hilangkan perut buncit dan sembelit dlm masa seminggu😀...tak cuba tak tahu...slimming detox tea (SDT)utk buang toksin, kempiskan perut dan kuruskan badan. Jadi bila minum akan lawas, xde cirit birit uolls... 😊wasap 0162504147 😊 . . . #teamilafazila  #setberpantang  #detoxteamurah  #detoxteamurahmalaysia  #detoxmurah  #tehdetox  #tehdetoxmalaysia  #tehdetoxmurah  #kakicantiqtea  #buanglemak  #kurus  #kuruscepatselamat  #uitm  #buanglemak  #kurusmudah  #kurussihat  #jomkurus  #jomsihat  #dietsihat  #dietatkins  #slimmingtea  #slimmingteamurah  #ubatkurussgtberkesan  #ubatkurusmurah  #lemonex  #kuruscepat  #kecikkanpeha 
SEMBELIT PUNCA BUASIR
.
Dah la sakit, mesti berat badan pun susah nak turun..
.
Jgn risau, setiap masaalah ada penyelesaiannya. .
Moh cuba JuicyRaspberry. Kenapa❓❓
.
JOM SINGKIR TOKSIN DGN JUICYRASPBERRY.
.
Produk terlajak laris abad ini terbukti dapat menurunkan berat dalam masa 10 hari.
★ SEKALI SEHARI
★ TIADA DIET YANG KETAT
★ TIADA SENAMAN YANG MEMENATKAN
★ TIADA CIRIT BIRIT
★ PRODUK BUMIPUTERA
★ BUATAN MALAYSIA

APA KELEBIHAN #juicyraspberry 🌸Melangsingkan badan dgn pantas
🌸Menyingkirkan toksin dlm bdn
🌸Mengempiskan perut
🌸Membakar lemak
🌸Memberi tenaga sepanjang hari
🌸Mengawal selera makan secara automatik
🌸Tidak perlu berlapar dan tidak perlu kawal makan
🌸Mengatasi masalah sembelit
.
www.wasap.my/60122978187
.
#juicyraspberryfiber #juicyraspberryreadystock #juicyraspberrykualalumpur #nakkurus #nakcantik #sayajual #bazaarpaknil #detox #jomkurus #jomkahwin #testimoniJR #testimonijuicyraspberry #juicyraspberrymurah #bolehkurus #tipskurus #pm #kuruslepasraya #kuruslepasbersalin #jusdietkenyang #bakarlemakdegil #jusajaib #bazarmalaysia #onlinemalaysia
SEMBELIT PUNCA BUASIR . Dah la sakit, mesti berat badan pun susah nak turun.. . Jgn risau, setiap masaalah ada penyelesaiannya. . Moh cuba JuicyRaspberry. Kenapa❓❓ . JOM SINGKIR TOKSIN DGN JUICYRASPBERRY. . Produk terlajak laris abad ini terbukti dapat menurunkan berat dalam masa 10 hari. ★ SEKALI SEHARI ★ TIADA DIET YANG KETAT ★ TIADA SENAMAN YANG MEMENATKAN ★ TIADA CIRIT BIRIT ★ PRODUK BUMIPUTERA ★ BUATAN MALAYSIA APA KELEBIHAN #juicyraspberry  🌸Melangsingkan badan dgn pantas 🌸Menyingkirkan toksin dlm bdn 🌸Mengempiskan perut 🌸Membakar lemak 🌸Memberi tenaga sepanjang hari 🌸Mengawal selera makan secara automatik 🌸Tidak perlu berlapar dan tidak perlu kawal makan 🌸Mengatasi masalah sembelit . www.wasap.my/60122978187 . #juicyraspberryfiber  #juicyraspberryreadystock  #juicyraspberrykualalumpur  #nakkurus  #nakcantik  #sayajual  #bazaarpaknil  #detox  #jomkurus  #jomkahwin  #testimoniJR  #testimonijuicyraspberry  #juicyraspberrymurah  #bolehkurus  #tipskurus  #pm  #kuruslepasraya  #kuruslepasbersalin  #jusdietkenyang  #bakarlemakdegil  #jusajaib  #bazarmalaysia  #onlinemalaysia 
antara menu hari ni :

Which is menu yang takleh nak expect kiteorang boleh buat haha - bear walk turun tangga
- jalan itik naik tangga

#livestronger#jomkurus#royaldihati
antara menu hari ni : Which is menu yang takleh nak expect kiteorang boleh buat haha - bear walk turun tangga - jalan itik naik tangga #livestronger #jomkurus #royaldihati 
.
Ayu nya awek ni. Bergetar tulang rusuk jap. Eh eh lari tajuk plak. Alhamdulillah hasil sebulan guna #fatburnermega turun 3kg. Nak repeat order plak katanya. 
Nak beli fat burner?? Baca kat bawah ni.

WHATSAPP <Mega> ke 017-5354707
.
 WHATSAPP SEKARANG UTK DAPATKAN HARGA DISKAUN.
.
FAT BURNER MEGA PRO SERIES ✔ Mengawal selera makan (apetite control)
✔ Bertindak sebagai "Carb Blocker", Menghalang kabohidrat jadi lemak
✔ Meningkatkan Metabolisma
✔ Akan tukarkan lemak kpd tenaga ( cepat nampak hasil )
✔ Setiap botol tahan 40 hari
✔ Perisa baru PEACH PERFECT yang sangat awesome!
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔ Cuma minum setiap pagi
✔ Tidak perlu berlapar
✔ Berat menurun, lantas perut, lengan, peha mengecil
✔ Tenaga makin bertambah
✔ BUKAN buang air tp buang lemak !
✔ Beribu-ribu testimoni
.
TAK PERLU BIMBANG DAN RISAU....
✘ 100% Selamat, takde kesan sampingan,100% ramuan herba semulajadi
✘ Berat tak naik balik lepas stop guna
✘ Rasa seperti flav yg tertera bukan rasa lain( perisa PEACH PERFECT )
✘ Takde rasa cirit-birit dan tak kerap ke tandas

#fatburner #fatburnermega #megaproseries #fatburnermalaysia #produkkurus #projekkurus #jomkurus #workout #diet #preworkout #bakarlemak #fatburn #gym #ubatkurus #kurus #gemuk #slim #trustedseller #promosi #shahalam 
#perak
. Ayu nya awek ni. Bergetar tulang rusuk jap. Eh eh lari tajuk plak. Alhamdulillah hasil sebulan guna #fatburnermega  turun 3kg. Nak repeat order plak katanya. Nak beli fat burner?? Baca kat bawah ni. WHATSAPP ke 017-5354707 . WHATSAPP SEKARANG UTK DAPATKAN HARGA DISKAUN. . FAT BURNER MEGA PRO SERIES ✔ Mengawal selera makan (apetite control) ✔ Bertindak sebagai "Carb Blocker", Menghalang kabohidrat jadi lemak ✔ Meningkatkan Metabolisma ✔ Akan tukarkan lemak kpd tenaga ( cepat nampak hasil ) ✔ Setiap botol tahan 40 hari ✔ Perisa baru PEACH PERFECT yang sangat awesome! ✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ✔ Cuma minum setiap pagi ✔ Tidak perlu berlapar ✔ Berat menurun, lantas perut, lengan, peha mengecil ✔ Tenaga makin bertambah ✔ BUKAN buang air tp buang lemak ! ✔ Beribu-ribu testimoni . TAK PERLU BIMBANG DAN RISAU.... ✘ 100% Selamat, takde kesan sampingan,100% ramuan herba semulajadi ✘ Berat tak naik balik lepas stop guna ✘ Rasa seperti flav yg tertera bukan rasa lain( perisa PEACH PERFECT ) ✘ Takde rasa cirit-birit dan tak kerap ke tandas #fatburner  #fatburnermega  #megaproseries  #fatburnermalaysia  #produkkurus  #projekkurus  #jomkurus  #workout  #diet  #preworkout  #bakarlemak  #fatburn  #gym  #ubatkurus  #kurus  #gemuk  #slim  #trustedseller  #promosi  #shahalam  #perak 
RAHSIA BERIBU ORANG BODY LAWO. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 KILO ILANG. BUKAN SEMBANG TAPI KENYATAAN.

WHATSAPP <BURNER> KE 019-9555 827 SEKARANG!! HARGA ASAL RM 200.00. 
WHATSAPP SEKARANG UTK DAPATKAN DISKAUN.

#fatburner #fatburnermega  #zumba #aerobik #tipskurus #tipssihat #tipsbakarlemak #boroi #turunberat #fatburnermalaysia #produkkurus #projekkurus #jomkurus #workout #diet #preworkout #bakarlemak #gym #ubatkurus #kurus #gemuk #slim #trustedseller #bersenam #shahalam #jk1m #jogging #exercise #binabadan
RAHSIA BERIBU ORANG BODY LAWO. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 KILO ILANG. BUKAN SEMBANG TAPI KENYATAAN. WHATSAPP KE 019-9555 827 SEKARANG!! HARGA ASAL RM 200.00. WHATSAPP SEKARANG UTK DAPATKAN DISKAUN. #fatburner  #fatburnermega  #zumba  #aerobik  #tipskurus  #tipssihat  #tipsbakarlemak  #boroi  #turunberat  #fatburnermalaysia  #produkkurus  #projekkurus  #jomkurus  #workout  #diet  #preworkout  #bakarlemak  #gym  #ubatkurus  #kurus  #gemuk  #slim  #trustedseller  #bersenam  #shahalam  #jk1m  #jogging  #exercise  #binabadan 
SEBELUM TIDUR 😴😴😴
Siapa nak ⬇⬇⬇⬇⬇
👗 KURUS?
👗 RAMPING?
👗 ADE SHAPE PINGGANG MELENTIK?
👗 BADAN YANG CANTIK?
👗 BENTUK YANG MENAWAN?
tetapi.................. ❓❓❓❓❓
💥 DENGAN MUDAH
💥 CEPAT
💥 SELESA
💥 KEMAS
💥 SENANG
Jawapan nya senang saje 👇👇👇👇👇
❤ BENGKUNG SUPER SLIM ❤
🌟 PASTI IMPIAN MENJADI KENYATAAN 🌟
.
.
#sayajual #sayajualmurah #bengkungmoden #bodyshapemalaysia #superslim #jomkurus #bengkung #bengkungmurah #easytowear #sayajualbengkung #bodyshape #superslimbengkung #bengkungsuperslim #pemborong #pemborongmalaysia #borongbengkung #waisttrainermurah #waisttrainermalaysia #sayajualwaisttrainer #bengkungmoden #bengkungselepasbersalin #bengkungmudah #bengkungperut #bengkungberpantang
SEBELUM TIDUR 😴😴😴 Siapa nak ⬇⬇⬇⬇⬇ 👗 KURUS? 👗 RAMPING? 👗 ADE SHAPE PINGGANG MELENTIK? 👗 BADAN YANG CANTIK? 👗 BENTUK YANG MENAWAN? tetapi.................. ❓❓❓❓❓ 💥 DENGAN MUDAH 💥 CEPAT 💥 SELESA 💥 KEMAS 💥 SENANG Jawapan nya senang saje 👇👇👇👇👇 ❤ BENGKUNG SUPER SLIM ❤ 🌟 PASTI IMPIAN MENJADI KENYATAAN 🌟 . . #sayajual  #sayajualmurah  #bengkungmoden  #bodyshapemalaysia  #superslim  #jomkurus  #bengkung  #bengkungmurah  #easytowear  #sayajualbengkung  #bodyshape  #superslimbengkung  #bengkungsuperslim  #pemborong  #pemborongmalaysia  #borongbengkung  #waisttrainermurah  #waisttrainermalaysia  #sayajualwaisttrainer  #bengkungmoden  #bengkungselepasbersalin  #bengkungmudah  #bengkungperut  #bengkungberpantang 
RAHSIA BERIBU ORANG BODY LAWO. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 KILO ILANG. BUKAN SEMBANG TAPI KENYATAAN.

WHATSAPP <BURNER> KE 019-9555 827 SEKARANG!! HARGA ASAL RM 200.00. 
WHATSAPP SEKARANG UTK DAPATKAN DISKAUN.

#fatburner #fatburnermega  #zumba #aerobik #tipskurus #tipssihat #tipsbakarlemak #boroi #turunberat #fatburnermalaysia #produkkurus #projekkurus #jomkurus #workout #diet #preworkout #bakarlemak #gym #ubatkurus #kurus #gemuk #slim #trustedseller #bersenam #shahalam #jk1m #jogging #exercise #binabadan
RAHSIA BERIBU ORANG BODY LAWO. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 KILO ILANG. BUKAN SEMBANG TAPI KENYATAAN. WHATSAPP KE 019-9555 827 SEKARANG!! HARGA ASAL RM 200.00. WHATSAPP SEKARANG UTK DAPATKAN DISKAUN. #fatburner  #fatburnermega  #zumba  #aerobik  #tipskurus  #tipssihat  #tipsbakarlemak  #boroi  #turunberat  #fatburnermalaysia  #produkkurus  #projekkurus  #jomkurus  #workout  #diet  #preworkout  #bakarlemak  #gym  #ubatkurus  #kurus  #gemuk  #slim  #trustedseller  #bersenam  #shahalam  #jk1m  #jogging  #exercise  #binabadan 
☎ www.wasap.my/60136850959
Slmt malam semua. Ni Muezzah n Muezz. Muka xpuas hati n blur 😝😂😂. Memanjang gaduh haha. Tp Muezz syg Muezzah. Good boy adik 😘😘. Momi syg both of u.muah
.
.
.
Xperlu susah payah nak diet,xperlu nak bersenam, tiada cirit birit cuma perlu minum air kosong yg byk setiap hari. Mudah kan kan hehe 😉😘 #juicy #juicyraspberryfibermalaysia #juicyraspberrykualalumpur #juicyraspberries #juicyraspberryfiber
.
.
.
👍 Tanpa perlu bersenam
👍 Tanpa diet
👍 Meningkatkan Metabolisme
👍 Mengawal selera makan
👍 Mengenyangkan
👍 Menstabilkan hormon
👍 Susut inci badan
👍 Melawaskan pencernaan dan sembelit
👍 Mencantikkan kulit
👍 Detox
👍 Memberi tenaga
.
.
.
Nak order boleh wassap kak long laju2 nah 😘😘
.
.
.
📱 Stokis kak long 013-6850959
.
.
📱 Stokis kak long 013-6850959
.
.
📱Stokis kak long 013-6850959
.
.
#jrasbab #rezekidrAllah #murahrezekifamily  #juicy_fibre #jusajaib #kurussihat #buangtoksin #buanglemak #detox #jomsihat #catlovers
#juicyrasberry #sygfamily 
#bazaarkarat  #bazaarpaknil #jomkurus #stokisjuicyraspberry #stokissah #juicyraspberry #testimonijuicyraspberry #agentwanted  #dropshipwanted #productviral #islam #islamagamaku
☎ www.wasap.my/60136850959 Slmt malam semua. Ni Muezzah n Muezz. Muka xpuas hati n blur 😝😂😂. Memanjang gaduh haha. Tp Muezz syg Muezzah. Good boy adik 😘😘. Momi syg both of u.muah . . . Xperlu susah payah nak diet,xperlu nak bersenam, tiada cirit birit cuma perlu minum air kosong yg byk setiap hari. Mudah kan kan hehe 😉😘 #juicy  #juicyraspberryfibermalaysia  #juicyraspberrykualalumpur  #juicyraspberries  #juicyraspberryfiber  . . . 👍 Tanpa perlu bersenam 👍 Tanpa diet 👍 Meningkatkan Metabolisme 👍 Mengawal selera makan 👍 Mengenyangkan 👍 Menstabilkan hormon 👍 Susut inci badan 👍 Melawaskan pencernaan dan sembelit 👍 Mencantikkan kulit 👍 Detox 👍 Memberi tenaga . . . Nak order boleh wassap kak long laju2 nah 😘😘 . . . 📱 Stokis kak long 013-6850959 . . 📱 Stokis kak long 013-6850959 . . 📱Stokis kak long 013-6850959 . . #jrasbab  #rezekidrAllah  #murahrezekifamily  #juicy_fibre  #jusajaib  #kurussihat  #buangtoksin  #buanglemak  #detox  #jomsihat  #catlovers  #juicyrasberry  #sygfamily  #bazaarkarat  #bazaarpaknil  #jomkurus  #stokisjuicyraspberry  #stokissah  #juicyraspberry  #testimonijuicyraspberry  #agentwanted  #dropshipwanted  #productviral  #islam  #islamagamaku 
Percaya pada diri bahawa anda boleh!
.
Selamat tengahari!
.
Sebelum makan tu, kemam mince dulu ye 😉
.
Dapatkan set combo X plus anda sekarang untuk badan selim melim macam neolopah 😘
.
Klik link di profile ya 😍
.
#TeamKepuks #TK4
Percaya pada diri bahawa anda boleh! . Selamat tengahari! . Sebelum makan tu, kemam mince dulu ye 😉 . Dapatkan set combo X plus anda sekarang untuk badan selim melim macam neolopah 😘 . Klik link di profile ya 😍 . #TeamKepuks  #TK4 
Bohong sebenarnya kalau kata dalam badan kita ni takda toksin.Toksin ni punca dari pemakanan kita yang entah asyik duk ngidam pelik pelik tu ha.

makannn ja kojeee
walaupun membuang setiap hari, tu belum singkirkan toksin yang berkeladak dalam badan tu tau. 
Sayangnya lepastu makan suplement ke scincare apapun still nampak kusam sebab dalaman tu belum cuci.So detox dulu at least sebulan sekali. 
cukup 1 kotak GCT ni untuk detox, MUDAH ja cara dia, koyak satu sachet dalam satu gelas air suam ,minum lepas makan tengah hari atau dinner.

Bayangkan lepas korang consisten 7 hari berturut then  korang akan rasa FRESH,BERTENAGA perut pun automatik nampak kempisss.

Ada harga istimewa untuk korang yang terus klik link di profile ya 😍

#TeamKepuks #TK4
Bohong sebenarnya kalau kata dalam badan kita ni takda toksin.Toksin ni punca dari pemakanan kita yang entah asyik duk ngidam pelik pelik tu ha. makannn ja kojeee walaupun membuang setiap hari, tu belum singkirkan toksin yang berkeladak dalam badan tu tau. Sayangnya lepastu makan suplement ke scincare apapun still nampak kusam sebab dalaman tu belum cuci.So detox dulu at least sebulan sekali. cukup 1 kotak GCT ni untuk detox, MUDAH ja cara dia, koyak satu sachet dalam satu gelas air suam ,minum lepas makan tengah hari atau dinner. Bayangkan lepas korang consisten 7 hari berturut then korang akan rasa FRESH,BERTENAGA perut pun automatik nampak kempisss. Ada harga istimewa untuk korang yang terus klik link di profile ya 😍 #TeamKepuks  #TK4 
🤔Bagaimana Qurose bekerja untuk membakar lemak anda?
•
MINGGU PERTAMA :
•
✏ Selera makan mula berkurangan.
✏ Terasa cepat kenyang.
✏ Kerap membuang air kecil merupakan effect biasa , kerana proses pembakaran lemak & toksin akan dibuang melalui proses air kecil.
•
MINGGU KEDUA :
✏ Perubahan dari segi 'inch loss' di mana anda akan mulai merasakan effect seperti pakaian pakaian mula longgar, seluar mula longgar & badan terasa ringan .
•
MINGGU KE-3 :
✏ Berat badan mula turun 1-3 kg.
✏ Terasa cepat haus & kerap minum air.
•
MINGGU KE-4 :
✏ Berat mula turun dalam 1-3 kg sekali lagi.
✏ Kulit terasa lebih licin & berseri kerana ada kandungan kolagen dalam qurose.
•
Tapi ingat, semua perubahan ini mesti disertakan dengan cara permakanan yang sihat serta perbanyakkan minum air mineral semasa consume qurose . Selamat Mencuba ! ❤
.
.
Nak kurus jugak?
Nak sis bantu?
Nak free coaching?
Nak free tips?
Nak free jadual makan yg betul?
.
Whatsapp "kurus" ke 0148480892
Whatsapp "kurus" ke 0148480892
Whatsapp "kurus" ke 0148480892
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
🤔Bagaimana Qurose bekerja untuk membakar lemak anda? • MINGGU PERTAMA : • ✏ Selera makan mula berkurangan. ✏ Terasa cepat kenyang. ✏ Kerap membuang air kecil merupakan effect biasa , kerana proses pembakaran lemak & toksin akan dibuang melalui proses air kecil. • MINGGU KEDUA : ✏ Perubahan dari segi 'inch loss' di mana anda akan mulai merasakan effect seperti pakaian pakaian mula longgar, seluar mula longgar & badan terasa ringan . • MINGGU KE-3 : ✏ Berat badan mula turun 1-3 kg. ✏ Terasa cepat haus & kerap minum air. • MINGGU KE-4 : ✏ Berat mula turun dalam 1-3 kg sekali lagi. ✏ Kulit terasa lebih licin & berseri kerana ada kandungan kolagen dalam qurose. • Tapi ingat, semua perubahan ini mesti disertakan dengan cara permakanan yang sihat serta perbanyakkan minum air mineral semasa consume qurose . Selamat Mencuba ! ❤ . . Nak kurus jugak? Nak sis bantu? Nak free coaching? Nak free tips? Nak free jadual makan yg betul? . Whatsapp "kurus" ke 0148480892 Whatsapp "kurus" ke 0148480892 Whatsapp "kurus" ke 0148480892 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
GEMUKAIR ...Cuba check tengok dulu....
.
luruskan lengan , tengok bawah pangkal lengan beralun atau keras semacam,..kalu beralun yer... Tapi kalu agak keras , mampat itu mmg pejal lemak !
.
Apabila pemakanan kita dipenuhi dengan makanan yang tinggi dengan garam, garam tersebut akan masuk ke dalam saluran dan sistem badan kita. Cara garam tersebut keluar? Adalah melalui perkumuhan sama ada  melalui peluh atau air kencing. Namun begitu, garam lebih efektif dibuang melalui peluh berbanding air kencing.
.
Kebanyakan orang yang gemuk air biasanya kurang bersenam dan terlalu banyak makan makanan tinggi garam contohnya junk food, fast food, jeruk, fries, makanan ditin, kicap dll). Bila garam tidak dibuang daripada dalam badan, ianya akan mendap dalam sel badan kita.
.
Ini menyebabkan kondisi hyptonik dalam sel badan kita yang mana air akan ditarik masuk ke dalam sel badan supaya concentration dalam sel badan kembali normal. Inilah sebenarnya gemuk air.
.
Share dan tag kawan Anda.
.
.
.
#jomkurus #johor #sihat #tipsdiet #tipsbodydream #tipskurus #nakkurus #tipssihat #kurusdaripejabat #melaka #bodydreamslimmingdrink #viralpost #muar #dietseimbang #cabaranturunberatbadan #kurus #makansihat #sihatdancantik 
#wasap_0132696959
GEMUKAIR ...Cuba check tengok dulu.... . luruskan lengan , tengok bawah pangkal lengan beralun atau keras semacam,..kalu beralun yer... Tapi kalu agak keras , mampat itu mmg pejal lemak ! . Apabila pemakanan kita dipenuhi dengan makanan yang tinggi dengan garam, garam tersebut akan masuk ke dalam saluran dan sistem badan kita. Cara garam tersebut keluar? Adalah melalui perkumuhan sama ada  melalui peluh atau air kencing. Namun begitu, garam lebih efektif dibuang melalui peluh berbanding air kencing. . Kebanyakan orang yang gemuk air biasanya kurang bersenam dan terlalu banyak makan makanan tinggi garam contohnya junk food, fast food, jeruk, fries, makanan ditin, kicap dll). Bila garam tidak dibuang daripada dalam badan, ianya akan mendap dalam sel badan kita. . Ini menyebabkan kondisi hyptonik dalam sel badan kita yang mana air akan ditarik masuk ke dalam sel badan supaya concentration dalam sel badan kembali normal. Inilah sebenarnya gemuk air. . Share dan tag kawan Anda. . . . #jomkurus  #johor  #sihat  #tipsdiet  #tipsbodydream  #tipskurus  #nakkurus  #tipssihat  #kurusdaripejabat  #melaka  #bodydreamslimmingdrink  #viralpost  #muar  #dietseimbang  #cabaranturunberatbadan  #kurus  #makansihat  #sihatdancantik  #wasap_0132696959 
#TIPSKURUS : JANGAN BERLAPAR
.
Kenapa sis cakap kalau nak diet JANGAN BERLAPAR ?
.
SEBAB .
Makan ketika terlalu lapar selalunya menjadi penyebab anda makan secara berlebihan.
.
Seharusnya anda makan ketika baru terasa lapar, kunyah secara perlahan dan ini membolehkan anda mengawal pemakanan secara lebih baik.
.
SELAMAT MENCUBA YER ! DAN SELAMAT BERKURUS KURUS !
.
Nak kurus dgn cepat ? QUROSE bole tolong ! Banyak lgi tips yg sis akan bagi !
.
Kindly whatsapp 0148480892 for more details.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
#TIPSKURUS  : JANGAN BERLAPAR . Kenapa sis cakap kalau nak diet JANGAN BERLAPAR ? . SEBAB . Makan ketika terlalu lapar selalunya menjadi penyebab anda makan secara berlebihan. . Seharusnya anda makan ketika baru terasa lapar, kunyah secara perlahan dan ini membolehkan anda mengawal pemakanan secara lebih baik. . SELAMAT MENCUBA YER ! DAN SELAMAT BERKURUS KURUS ! . Nak kurus dgn cepat ? QUROSE bole tolong ! Banyak lgi tips yg sis akan bagi ! . Kindly whatsapp 0148480892 for more details. . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Sayangi diri anda. Kawal pemakanan dan jumlah kalori yang anda ambil setiap hari.
.
Pastikan jantung anda sihat dengan penjagaan kolestrol yang betul.
.
MINCE bantu anda kawal kolestrol. Klik link di profile untuk pertanyaan lanjut 😍
.
#TeamKepuks #TK4
Sayangi diri anda. Kawal pemakanan dan jumlah kalori yang anda ambil setiap hari. . Pastikan jantung anda sihat dengan penjagaan kolestrol yang betul. . MINCE bantu anda kawal kolestrol. Klik link di profile untuk pertanyaan lanjut 😍 . #TeamKepuks  #TK4 
Ramai di antara kita yang ada masalah berat badan & dah cuba macam-macam produk kurus tapi masih tak kurus-kurus. Duit dah banyak habis tapi berat masih tak turun-turun.😨
.
Yang mana ada masalah berat badan kami boleh tolong korang.. Jom cuba kurus dengan Produk #Qurose.
.
Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari customer.. Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, In shaa Allah akan berjaya!💪🏻💃🏻
.
Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!!😍
Cara menggunanya hanya bancuh dengan air kosong jerr.
.
Whatsapp 0148480892 utk info lanjut.
.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Ramai di antara kita yang ada masalah berat badan & dah cuba macam-macam produk kurus tapi masih tak kurus-kurus. Duit dah banyak habis tapi berat masih tak turun-turun.😨 . Yang mana ada masalah berat badan kami boleh tolong korang.. Jom cuba kurus dengan Produk #Qurose . . Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari customer.. Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, In shaa Allah akan berjaya!💪🏻💃🏻 . Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!!😍 Cara menggunanya hanya bancuh dengan air kosong jerr. . Whatsapp 0148480892 utk info lanjut. . . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Bestnya Mira dah turun 5 kg!
.
Makan tak konsisten pun turun 5 kg dari 68 kg ke 63 kg 😱
.
Kalau konsisten mesti boleh turun berkilo-kilo lagi kan!
.
Dapatkan set combo X plus anda sekarang ya. Klik link di profile untuk tempahan 😘
.
#TeamKepuks #TK4
Bestnya Mira dah turun 5 kg! . Makan tak konsisten pun turun 5 kg dari 68 kg ke 63 kg 😱 . Kalau konsisten mesti boleh turun berkilo-kilo lagi kan! . Dapatkan set combo X plus anda sekarang ya. Klik link di profile untuk tempahan 😘 . #TeamKepuks  #TK4 
Sape cakap perempuan je nak kurus??🤔😤Lelaki pun nak jaga badan jugak, nak kelihatan slim jugak tau.
.
Jangan risau, #Qurose ni sesuai utk lelaki & perempuan yg berumur 13 tahun ke atas.😉 Qurose merupakan sejenis minuman berperisa mixberry, berbentuk serbuk & hanya perlu dibancuh dengan air kosong sahaja.
.
Jom Whatsapp 0148480892 utk dapatkan QUROSE anda!
.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Sape cakap perempuan je nak kurus??🤔😤Lelaki pun nak jaga badan jugak, nak kelihatan slim jugak tau. . Jangan risau, #Qurose  ni sesuai utk lelaki & perempuan yg berumur 13 tahun ke atas.😉 Qurose merupakan sejenis minuman berperisa mixberry, berbentuk serbuk & hanya perlu dibancuh dengan air kosong sahaja. . Jom Whatsapp 0148480892 utk dapatkan QUROSE anda! . . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
GEMUK SELEPAS BERSALIN?
.
Ramai ibu2 yg down lepas bersalin sbb body yg dlu kurus jdi kembang mcm tong gas 😭
.
Bila kita fully breastfeeding asyik lapar je, mulut x berhenti nk mengunyah, betul tak? Ke Mimi je yg mcm tu? 😅
.
Mcm mana nk maintain kurus dan ramping bila fully breastfeeding? Mcm mana nk control mkn? Alah senang je uolls, consume je #Qurose. Ibu yg fully breastfeeding pun boleh consume 😋👍🏻
.
Jom Whatsapp 0148480892 kalau nak kurus!😍
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
GEMUK SELEPAS BERSALIN? . Ramai ibu2 yg down lepas bersalin sbb body yg dlu kurus jdi kembang mcm tong gas 😭 . Bila kita fully breastfeeding asyik lapar je, mulut x berhenti nk mengunyah, betul tak? Ke Mimi je yg mcm tu? 😅 . Mcm mana nk maintain kurus dan ramping bila fully breastfeeding? Mcm mana nk control mkn? Alah senang je uolls, consume je #Qurose . Ibu yg fully breastfeeding pun boleh consume 😋👍🏻 . Jom Whatsapp 0148480892 kalau nak kurus!😍 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
MAKIN GEMOOK LEPAS BERSALIN

ha.... tu dia. mula-mula beranak sorang, sempat lagi nak jaga badan. bila dah beranak 3, badan makin mencanak naik. sibuk jaga anak sampai badan pun naik.

somi dok komplen, suruh kurus macam dolu-dolu. bukan taknak kurus, dah diet tapi berat still tak lost. buat apa susah-susah nak diet? minum la #Lemonex.. http://www.wasap.my/601137113228

#Lemonexkurus #Lemonexslim #Lemonexselim #produkviral #jomkurusdenganLemonex #jomkurus #kuruscantikdenganLemonex #LemonexKedah  #LemonexMalaysia #LemonexEnot #Lemonexberkesan #Lemonexprodukkurus #bodycantikdenganLemonex#Lemonexsungaipetani
MAKIN GEMOOK LEPAS BERSALIN ha.... tu dia. mula-mula beranak sorang, sempat lagi nak jaga badan. bila dah beranak 3, badan makin mencanak naik. sibuk jaga anak sampai badan pun naik. somi dok komplen, suruh kurus macam dolu-dolu. bukan taknak kurus, dah diet tapi berat still tak lost. buat apa susah-susah nak diet? minum la #Lemonex .. http://www.wasap.my/601137113228 #Lemonexkurus  #Lemonexslim  #Lemonexselim  #produkviral  #jomkurusdenganLemonex  #jomkurus  #kuruscantikdenganLemonex  #LemonexKedah  #LemonexMalaysia  #LemonexEnot  #Lemonexberkesan  #Lemonexprodukkurus  #bodycantikdenganLemonex #Lemonexsungaipetani 
Busy mana pun jangan pernah skip consume #Qurose . Consume Qurose dulu baru boleh makan, baru la dapat kawal nafsu makan. Kalau tak dengan pinggan mangkuk sekali ditelan.😜
.
Tengok pipi adik ni dulu tembam sekarang dah kempis!😋 Kurus tanpa perlu skip nasi, yang belum cuba boleh order Qurose yang Trial Pack dulu harga mampu milik uols!😉
.
Lelaki perempuan semua boleh consume, takde masalah. Bukan perempuan je nak kurus kan?
.
Whatsapp 0148480892 untuk dapatkan #Qurose.😘
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Busy mana pun jangan pernah skip consume #Qurose  . Consume Qurose dulu baru boleh makan, baru la dapat kawal nafsu makan. Kalau tak dengan pinggan mangkuk sekali ditelan.😜 . Tengok pipi adik ni dulu tembam sekarang dah kempis!😋 Kurus tanpa perlu skip nasi, yang belum cuba boleh order Qurose yang Trial Pack dulu harga mampu milik uols!😉 . Lelaki perempuan semua boleh consume, takde masalah. Bukan perempuan je nak kurus kan? . Whatsapp 0148480892 untuk dapatkan #Qurose .😘 . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Ada azam nk kurus??? Yakin anda mampu berdisiplin?? Kami akan guide anda cara dan tips utk dapat badan ideal.. membakar lemak dan menurunkn berat badan adalah fungsi kami..
Dapatkan gcsuperburn terus ke tangan anda sekarang samada dirumah atau pejabat anda.. .
Whatsapp ke 0102908640
Whatsapp ke 0102908640

Untuk set tempat dan waktu.

Cod area
1. Shah alam
2. Cheras
3. Kajang
4. Bangi
5. Ampang
6. Klang
7. Subang
8. Putrajaya
9. Cyberjaya 
10. Puchong
11. Damansara
12. Selayang
13. Batu cave
14. Gombak
15. Sekitar kuala lumpur
16. Sepang
17. Nilai
18. Seremban
19. Senawang

Gc superburn berfungsi sebagai carbo blocker. Means dia akan block carbohidrat dlm badan kita. Carbohidrat menjadi gula didalam badan dan menjadi punca kegemukan.

Selain itu gcsuperburn juga membantu dlm meningkatkan kadar metabolisma badan. Metabolism badan menurun setelah kita meningkat usia. Metabolism ini membakar lemak kita secara semulajadi didalam badan. Gc superburn akan menaikkn matabolism badan supaya kekal aktif dan pembakaran semulajadi akan lebih lancar.

Sekiranya ada melakukan senaman penurunan akn lebih ketara.. #utm #ukm #usm #usim #uitmshahalam #uitmpuncakalam #upm #um #uia #kolejvokasional #baitulmal #politeknik #jomkurus #pembakarkemak #gcsuperburn #nakkurus #produkkurus #codterpantas #poslaju #shahalam #cheras #kajang #sado #cantik #kahwin #tunang #gmi #uniten #unisel #gcsuperburn
Ada azam nk kurus??? Yakin anda mampu berdisiplin?? Kami akan guide anda cara dan tips utk dapat badan ideal.. membakar lemak dan menurunkn berat badan adalah fungsi kami.. Dapatkan gcsuperburn terus ke tangan anda sekarang samada dirumah atau pejabat anda.. . Whatsapp ke 0102908640 Whatsapp ke 0102908640 Untuk set tempat dan waktu. Cod area 1. Shah alam 2. Cheras 3. Kajang 4. Bangi 5. Ampang 6. Klang 7. Subang 8. Putrajaya 9. Cyberjaya 10. Puchong 11. Damansara 12. Selayang 13. Batu cave 14. Gombak 15. Sekitar kuala lumpur 16. Sepang 17. Nilai 18. Seremban 19. Senawang Gc superburn berfungsi sebagai carbo blocker. Means dia akan block carbohidrat dlm badan kita. Carbohidrat menjadi gula didalam badan dan menjadi punca kegemukan. Selain itu gcsuperburn juga membantu dlm meningkatkan kadar metabolisma badan. Metabolism badan menurun setelah kita meningkat usia. Metabolism ini membakar lemak kita secara semulajadi didalam badan. Gc superburn akan menaikkn matabolism badan supaya kekal aktif dan pembakaran semulajadi akan lebih lancar. Sekiranya ada melakukan senaman penurunan akn lebih ketara.. #utm  #ukm  #usm  #usim  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #upm  #um  #uia  #kolejvokasional  #baitulmal  #politeknik  #jomkurus  #pembakarkemak  #gcsuperburn  #nakkurus  #produkkurus  #codterpantas  #poslaju  #shahalam  #cheras  #kajang  #sado  #cantik  #kahwin  #tunang  #gmi  #uniten  #unisel  #gcsuperburn 
SANTEE GREEN COFFEE CAPSULE
.

HARGA:
RM75(SM)/RM80(SS)
FREE POSTAGE
.
SANTEE GREEN COFFEE CAPSULE
☕60 Biji/botol
❌Tak perlu senaman penat
❌Tak perlu diet berat
❌Tiada pantang larang
❌Tiada kesan sampingan menakutkan

KINI anda boleh slim hanya dalam masa 7 hari dengan SANTEE GREEN COFFEE

MANFAAT SANTEE GREEN COFFEE
✅ Membantu menurunkan berat badan
✅ mengempiskan perut seawal 3-7 hari
✅ Badan ringan dan bertenaga
✅ Membantu mengawal kolestrol
✅ Membantu mengawal selera makan
✅ Membersih dan membuang segala usus yang tersumbat
✅ Detox
✅ Membantu memudahkan penghadaman ✍🏻Cara Makan:
Ambil sebiji pagi sebelum breakfast dan
Sebiji sebelum tido.. Untuk kesan yg cepat dan optimum,minum air masak sekurang-kurangnya 2 liter sehari.. HARGA PASARAN: RM85 - RM120

WHATSAPP : +60183274739

#santeegreen  #santeegreencoffee #santeegreenmurah #santeegreencoffeeoriginal #barangkecantikkanonline #barangkecantikkanmurah #sayajualsanteegreen #sayajualsanteengreenmurah #jomkurus #onlineshopbarangkosmetik #onlineshopbarangkecantikan #shop online murah #shopmycloset #shopping #bazarmurah #bazarpaknil #dropshipwelcome #nurinbeautyshoppe #kedaikecantikkanmurah #kosmetikmurah #kecantikkanmurah
SANTEE GREEN COFFEE CAPSULE . HARGA: RM75(SM)/RM80(SS) FREE POSTAGE . SANTEE GREEN COFFEE CAPSULE ☕60 Biji/botol ❌Tak perlu senaman penat ❌Tak perlu diet berat ❌Tiada pantang larang ❌Tiada kesan sampingan menakutkan KINI anda boleh slim hanya dalam masa 7 hari dengan SANTEE GREEN COFFEE MANFAAT SANTEE GREEN COFFEE ✅ Membantu menurunkan berat badan ✅ mengempiskan perut seawal 3-7 hari ✅ Badan ringan dan bertenaga ✅ Membantu mengawal kolestrol ✅ Membantu mengawal selera makan ✅ Membersih dan membuang segala usus yang tersumbat ✅ Detox ✅ Membantu memudahkan penghadaman ✍🏻Cara Makan: Ambil sebiji pagi sebelum breakfast dan Sebiji sebelum tido.. Untuk kesan yg cepat dan optimum,minum air masak sekurang-kurangnya 2 liter sehari.. HARGA PASARAN: RM85 - RM120 WHATSAPP : +60183274739 #santeegreen  #santeegreencoffee  #santeegreenmurah  #santeegreencoffeeoriginal  #barangkecantikkanonline  #barangkecantikkanmurah  #sayajualsanteegreen  #sayajualsanteengreenmurah  #jomkurus  #onlineshopbarangkosmetik  #onlineshopbarangkecantikan  #shop  online murah #shopmycloset  #shopping  #bazarmurah  #bazarpaknil  #dropshipwelcome  #nurinbeautyshoppe  #kedaikecantikkanmurah  #kosmetikmurah  #kecantikkanmurah 
😱💢KENAPA HYDRO WHEY SANGAT PENTING UNTUK PEMBINAAN TISU OTOT ANDA??? 💢😱
.
.
PROTEIN TERMURAH DI MALAYSIA ‼‼‼💢💢
.
.
Nak bina otot, tidak kira Tricep, Bicep, Pectoralis atau lattimus dorsi, mereka semua PERLU kan Protein.💪🏾💪🏾💪🏾💪🏾
.
.
Protein boleh diUmpamakan sebagai "BUILDING BLOCKS" kepada pembinaan OTOT.💪🏼💪🏼💪🏼
.
.
Karbohidrat dan Lemak tidak boleh BINA OTOT. PROTEIN SAHAJA. 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼
.
.
Dengan Hydrowhey Protein, anda akak dapat 20 gram Protein yang berkualiti ‼Protein ini dihasilkan dari protein yg paling HEBAT iaitu Hydrolysed !
.
.
Dengan setiap pembelian, bro akan dapat:
1. HydroWhey Protein + Shaker💪🏾
2. Ebook Teknik Bina Badan 📕
3. FREE Postage ke seluruh Malaysia🚚
4. Free consultation via Whatsapp 📱
.
.
Amacam bro? Invest sikit untuk kesihatan dan body shape tak rugi bro 😊
.
.
Berminat? Hantar 📱
.
.
📱"Whey" ke 012-528-2861🔥
📱"Whey" ke 012-528-2861🔥
📱"Whey" ke 012-528-2861🔥
.
.
#wheyprotein
#hydrowhey 
#mesotropin 
#igersmalaysia 
#fitness
#fitmalaysia
#abamsado
#kevinzahri
#tegaptv
#stokismesotropin 
#sayajual
#bazarpaknil
#trainhard 
#ripped
#jomkurus
#jomkurus1malaysia
#likeforfollow
#life4follow
#ontheroad
#instago
#instagram
😱💢KENAPA HYDRO WHEY SANGAT PENTING UNTUK PEMBINAAN TISU OTOT ANDA??? 💢😱 . . PROTEIN TERMURAH DI MALAYSIA ‼‼‼💢💢 . . Nak bina otot, tidak kira Tricep, Bicep, Pectoralis atau lattimus dorsi, mereka semua PERLU kan Protein.💪🏾💪🏾💪🏾💪🏾 . . Protein boleh diUmpamakan sebagai "BUILDING BLOCKS" kepada pembinaan OTOT.💪🏼💪🏼💪🏼 . . Karbohidrat dan Lemak tidak boleh BINA OTOT. PROTEIN SAHAJA. 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼 . . Dengan Hydrowhey Protein, anda akak dapat 20 gram Protein yang berkualiti ‼Protein ini dihasilkan dari protein yg paling HEBAT iaitu Hydrolysed ! . . Dengan setiap pembelian, bro akan dapat: 1. HydroWhey Protein + Shaker💪🏾 2. Ebook Teknik Bina Badan 📕 3. FREE Postage ke seluruh Malaysia🚚 4. Free consultation via Whatsapp 📱 . . Amacam bro? Invest sikit untuk kesihatan dan body shape tak rugi bro 😊 . . Berminat? Hantar 📱 . . 📱"Whey" ke 012-528-2861🔥 📱"Whey" ke 012-528-2861🔥 📱"Whey" ke 012-528-2861🔥 . . #wheyprotein  #hydrowhey  #mesotropin  #igersmalaysia  #fitness  #fitmalaysia  #abamsado  #kevinzahri  #tegaptv  #stokismesotropin  #sayajual  #bazarpaknil  #trainhard  #ripped  #jomkurus  #jomkurus1malaysia  #likeforfollow  #life4follow  #ontheroad  #instago  #instagram 
Alhamdulillah... lagi testimoni dari yang dah berjaya 😙 jangan susah hati and give up kalau seminggu pertama minum takde apa apa effect... semua org metabolismanya berbeza ye.. nak hasil macam ni ? wajib konsisten + extra minum air okay . InsyaAllah boleh. dah cuba baru tau 😉👌 wasap 0162504147
.
.
.
#teamilafazila #setberpantang #detoxteamurah #detoxteamurahmalaysia #detoxmurah #tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehdetoxmurah #kakicantiqtea #buanglemak #kurus #kuruscepatselamat #uitm #buanglemak #kurusmudah #kurussihat #jomkurus #jomsihat #dietsihat #dietatkins #slimmingtea #slimmingteamurah #ubatkurussgtberkesan #ubatkurusmurah #lemonex #kuruscepat #kecikkanpeha
Alhamdulillah... lagi testimoni dari yang dah berjaya 😙 jangan susah hati and give up kalau seminggu pertama minum takde apa apa effect... semua org metabolismanya berbeza ye.. nak hasil macam ni ? wajib konsisten + extra minum air okay . InsyaAllah boleh. dah cuba baru tau 😉👌 wasap 0162504147 . . . #teamilafazila  #setberpantang  #detoxteamurah  #detoxteamurahmalaysia  #detoxmurah  #tehdetox  #tehdetoxmalaysia  #tehdetoxmurah  #kakicantiqtea  #buanglemak  #kurus  #kuruscepatselamat  #uitm  #buanglemak  #kurusmudah  #kurussihat  #jomkurus  #jomsihat  #dietsihat  #dietatkins  #slimmingtea  #slimmingteamurah  #ubatkurussgtberkesan  #ubatkurusmurah  #lemonex  #kuruscepat  #kecikkanpeha 
"Don't focus on the person next to you. Don't focus on someone else's results or how far ahead they are. Every bodies on their own journey. FOCUS on you and what you have to do to become the BEST possible version you can be. Everyday it's YOU VS YOU!
.
#naelofarhijab #jubahbesar #tudung #bajubesar #rapi #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #eathealthy #dietseimbang #turun5kgsebulan #sizebesar #cabaranturunberatbadan #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #jamu #kurusdaripejabat #tipssihat #kebayaraya #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #zalora" (via @rickleyzai @erwenbantog @leyn_lenny @vonnyfloriyanti @ann_peter_majakil @jane.c.pielago @pamolaela @anizanambo @ninhaynes @attieyyatt @reasya_aaz )
"Don't focus on the person next to you. Don't focus on someone else's results or how far ahead they are. Every bodies on their own journey. FOCUS on you and what you have to do to become the BEST possible version you can be. Everyday it's YOU VS YOU! . #naelofarhijab  #jubahbesar  #tudung  #bajubesar  #rapi  #kurus  #gemuk  #jomkurus  #kurusdarirumah  #kurussihat  #hijab  #bawalexclusive  #eathealthy  #dietseimbang  #turun5kgsebulan  #sizebesar  #cabaranturunberatbadan  #sayanakkurus  #jomsihat  #makansihat  #jamu  #kurusdaripejabat  #tipssihat  #kebayaraya  #shawl  #plussize  #tipskurus  #tipsdiet  #seluarbesar  #zalora " (via @rickleyzai @erwenbantog @leyn_lenny @vonnyfloriyanti @ann_peter_majakil @jane.c.pielago @pamolaela @anizanambo @ninhaynes @attieyyatt @reasya_aaz )
"Don't focus on the person next to you. Don't focus on someone else's results or how far ahead they are. Every bodies on their own journey. FOCUS on you and what you have to do to become the BEST possible version you can be. Everyday it's YOU VS YOU!
.
#naelofarhijab #jubahbesar #tudung #bajubesar #rapi #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #bawalexclusive #eathealthy #dietseimbang #turun5kgsebulan #sizebesar #cabaranturunberatbadan #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #jamu #kurusdaripejabat #tipssihat #kebayaraya #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #zalora" (via @rickleyzai @erwenbantog @leyn_lenny @vonnyfloriyanti @ann_peter_majakil @jane.c.pielago @pamolaela @anizanambo @ninhaynes @attieyyatt @reasya_aaz )
"Don't focus on the person next to you. Don't focus on someone else's results or how far ahead they are. Every bodies on their own journey. FOCUS on you and what you have to do to become the BEST possible version you can be. Everyday it's YOU VS YOU! . #naelofarhijab  #jubahbesar  #tudung  #bajubesar  #rapi  #kurus  #gemuk  #jomkurus  #kurusdarirumah  #kurussihat  #hijab  #bawalexclusive  #eathealthy  #dietseimbang  #turun5kgsebulan  #sizebesar  #cabaranturunberatbadan  #sayanakkurus  #jomsihat  #makansihat  #jamu  #kurusdaripejabat  #tipssihat  #kebayaraya  #shawl  #plussize  #tipskurus  #tipsdiet  #seluarbesar  #zalora " (via @rickleyzai @erwenbantog @leyn_lenny @vonnyfloriyanti @ann_peter_majakil @jane.c.pielago @pamolaela @anizanambo @ninhaynes @attieyyatt @reasya_aaz )