an online Instagram web viewer

#MKmen medias

Photos

Seusia 40 tahun dan ke atas, semestinya kulit mengalami kedutan secara berterusan dan semakin jelas kelihatan. Tetapi dengan Timewise Plus+, kedutan akan dapat dikurangkan dengan berkesan sekali. Jom kita tengok fungsi² setiap regimen dalam set Timewise Plus+ ini. Sangat mengagumkan 😍

Timewise Plus+ Regena Firm Skincare mempunyai 5 product dalam set skincare ini iaitu:
🌸 Timewise Plus+ Regena Firm Day Treatment with Spf 30/PA+++
° memadatkan dan menganjalkan kulit agar keremajaannya sentiasa terpelihara
🌸 Timewise Plus+ Regena Firm Night Treatment
° mempercepatkan transformasi kulit dengan memulihkan keanjalan dan kepadatan kulit
🌸 Timewise Plus+ Regena Firm Insentive Serum
° kontur wajah kembali sempurna tanpa geleber. Kulit berasa segar dan mulus sepanjang hari. Malah ia tampak bertahun lebih muda, lebih tegang dan lebih sekata
🌸Timewise Plus+ Regena Firm Correcting Eye Cream
° menegang dan menghilangkan geleber di sekeliling mata. Rahsia wajah muda berseri
🌸 Timewise Plus+ Volu-fill Wrinkle Corrector
° mengurangkan kepanjangan, kelebaran dan kedalaman kedutan

Beauty Consultant Mary Kay
Maznin Sani +601119706957
Career opportunities

#MaryKay #MarykayMalaysia #MaryKayProduct #MaryKaySkinCare #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayKL #MaryKayCheras #Timewise #TimewisePlus #BotanicalEffectsEvolution #BotanicalEffects #MelacepPlus #MkMen #AcneProne #kedut #aging #tegang #skin #wangsamaju #supwrbswanunit
Seusia 40 tahun dan ke atas, semestinya kulit mengalami kedutan secara berterusan dan semakin jelas kelihatan. Tetapi dengan Timewise Plus+, kedutan akan dapat dikurangkan dengan berkesan sekali. Jom kita tengok fungsi² setiap regimen dalam set Timewise Plus+ ini. Sangat mengagumkan 😍 Timewise Plus+ Regena Firm Skincare mempunyai 5 product dalam set skincare ini iaitu: 🌸 Timewise Plus+ Regena Firm Day Treatment with Spf 30/PA+++ ° memadatkan dan menganjalkan kulit agar keremajaannya sentiasa terpelihara 🌸 Timewise Plus+ Regena Firm Night Treatment ° mempercepatkan transformasi kulit dengan memulihkan keanjalan dan kepadatan kulit 🌸 Timewise Plus+ Regena Firm Insentive Serum ° kontur wajah kembali sempurna tanpa geleber. Kulit berasa segar dan mulus sepanjang hari. Malah ia tampak bertahun lebih muda, lebih tegang dan lebih sekata 🌸Timewise Plus+ Regena Firm Correcting Eye Cream ° menegang dan menghilangkan geleber di sekeliling mata. Rahsia wajah muda berseri 🌸 Timewise Plus+ Volu-fill Wrinkle Corrector ° mengurangkan kepanjangan, kelebaran dan kedalaman kedutan Beauty Consultant Mary Kay Maznin Sani +601119706957 Career opportunities #MaryKay  #MarykayMalaysia  #MaryKayProduct  #MaryKaySkinCare  #MaryKayBeautyConsultant  #MaryKayKL  #MaryKayCheras  #Timewise  #TimewisePlus  #BotanicalEffectsEvolution  #BotanicalEffects  #MelacepPlus  #MkMen  #AcneProne  #kedut  #aging  #tegang  #skin  #wangsamaju  #supwrbswanunit 
Идеальный уход за молодой кожей! Многие считают, что в 16 лет в уходе за лицом нет необходимости, но это не так.  В любом возрасте коже нуждается  в уходе, так как в течение дня в ней скапливается много грязи, которая проникает глубже, что приводит уже к проблемам. Чтобы предостеречь Вас от них, MaryKay выпустила замечательный уход Botanical Effects. #mk #marykay #mkmen #makeup #мэйкап #макияж #мерикей #мерикэй #мэрикей #косметика #косметикаростов #уход #уходзалицом #ростов #ростовнадону #зерноград #крем #тоник #скраб
Идеальный уход за молодой кожей! Многие считают, что в 16 лет в уходе за лицом нет необходимости, но это не так. В любом возрасте коже нуждается в уходе, так как в течение дня в ней скапливается много грязи, которая проникает глубже, что приводит уже к проблемам. Чтобы предостеречь Вас от них, MaryKay выпустила замечательный уход Botanical Effects. #mk  #marykay  #mkmen  #makeup  #мэйкап  #макияж  #мерикей  #мерикэй  #мэрикей  #косметика  #косметикаростов  #уход  #уходзалицом  #ростов  #ростовнадону  #зерноград  #крем  #тоник  #скраб 
💗Discover what you Love with Mary Kay💗

My 2nd batch order is here!
Ada org tu siap borong 3 perfume MKmen... xdpt nak pilih yg mana satu.. smua wangi... boleh buat koleksi katanye 😂😂👍👍 Niway thnk you for your support.. .
Packing time..
Will deliver to you soon..😊😊 .
#happycustomerhappyme 
#mkmen 
#mkmenfragrance
#masculine
#satinhandmk 
#sheasugarscrubs 
#sheabutterbalm
#truedimensionlipstick 
#ilovemarykay 
#cosmetics
#jomcantik 
#baazarpaknil

Free testing available!
PM/Whatsapp for more details;
Miriam
📲012 8735001
💗Discover what you Love with Mary Kay💗 My 2nd batch order is here! Ada org tu siap borong 3 perfume MKmen... xdpt nak pilih yg mana satu.. smua wangi... boleh buat koleksi katanye 😂😂👍👍 Niway thnk you for your support.. . Packing time.. Will deliver to you soon..😊😊 . #happycustomerhappyme  #mkmen  #mkmenfragrance  #masculine  #satinhandmk  #sheasugarscrubs  #sheabutterbalm  #truedimensionlipstick  #ilovemarykay  #cosmetics  #jomcantik  #baazarpaknil  Free testing available! PM/Whatsapp for more details; Miriam 📲012 8735001
¡Porque MaryKay también los consiente a ellos!👨💆🙌 Atrévete a probar todo lo que tu línea #MKmen tiene para ti😎 recuerda que pueden gustarnos rudos pero que se cuiden, enamora😏
¡Porque MaryKay también los consiente a ellos!👨💆🙌 Atrévete a probar todo lo que tu línea #MKmen  tiene para ti😎 recuerda que pueden gustarnos rudos pero que se cuiden, enamora😏
Excited to try our Mary Kay premium products? 😍😍it's free.. Booking your place and date..whatssap for fast respon. 
Siti Khodijah, 
Ind. Senior Consultant, 
Mary Kay Malaysia, 
0135944623

#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykedah #marykaysungaipetani #marykaygurun #marykaypendang #marykayalorsetar #skincarebest #botanicaleffects #botanicaleffectsevolution #timewisemiracleset #melaceplumimoussystem #mkmen #freeconsultation #freeskincareclass #freemakeupclass #freepostage #fastrespon #ilovemyjob #ilovemarykay
Excited to try our Mary Kay premium products? 😍😍it's free.. Booking your place and date..whatssap for fast respon. Siti Khodijah, Ind. Senior Consultant, Mary Kay Malaysia, 0135944623 #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaykedah  #marykaysungaipetani  #marykaygurun  #marykaypendang  #marykayalorsetar  #skincarebest  #botanicaleffects  #botanicaleffectsevolution  #timewisemiracleset  #melaceplumimoussystem  #mkmen  #freeconsultation  #freeskincareclass  #freemakeupclass  #freepostage  #fastrespon  #ilovemyjob  #ilovemarykay 
#HeyMen a #DicaMK de hj é pra vc!!🙋
O Sistema de Cuidados #MKMen tem o que vc precisa pra ✔limpar✔hidratar ✔ proteger ✔reduzir olheiras 
São apenas três simples passos pra manter uma pele jovem, saudável e revitalizada🔝
#Experimente 💬fale com uma #consultoramarykay. Se ainda não conhece uma...#simples! Chama no 📥direct😉
📷@davimotta 👈#eleusa
#marykay #marykaybrasil #cuidadoscomapele #regiaoserrana #top #novafriburgo #petropolis #teresopolis #homemquesecuida #beauty
#HeyMen  a #DicaMK  de hj é pra vc!!🙋 O Sistema de Cuidados #MKMen  tem o que vc precisa pra ✔limpar✔hidratar ✔ proteger ✔reduzir olheiras São apenas três simples passos pra manter uma pele jovem, saudável e revitalizada🔝 #Experimente  💬fale com uma #consultoramarykay . Se ainda não conhece uma...#simples ! Chama no 📥direct😉 📷@davimotta 👈#eleusa  #marykay  #marykaybrasil  #cuidadoscomapele  #regiaoserrana  #top  #novafriburgo  #petropolis  #teresopolis  #homemquesecuida  #beauty 
Pernah guna produk local?  Bila stop je, muka abis breakouts teruk! Jerawat sana sini. Muka jadi tersangat sensitif. Merah2.  Kalau tanya saya cara nak redakan masalah tu saya jawab guna set treatment. 
So 4 item ini ialah set treatment Mary Kay 🌸 utk detox skin yg breakout td tu.. Set ini sangat sesuai untuk uolls yang mengalami masalah kulit sensitif, berjerawat, & pernah menggunakan produk-produk pengelupasan. So this is the best solution ever.

Membantu merawat & memulihkan kembali kulit muka uolls dari lapisan yang paling dalam sekali. Turut membantu dalam pertumbuhan sel-sel kulit baru sekaligus menyihatkan kembali kulit muka uollss yang pernah tercemar dengan bahan kimia bahaya dalam produk  tu.

Macam mana nk tau produk yg uolls pakai tu produk pengelupasan? Mehhh tanya saya, saya bantu uollss. ✌
.
📲 +6014 5229968
Farhana 
#marykaybeautyconsultantmalaysia .
#marykay #marykaymalaysia #marykayterengganu #marykaylovers #marykayskincare #marykayoilfreehydratinggel #marykayacneprone #marykayliquidfoundation #marykaytreatmentset #marykaytimewisemiracleset #marykaybotanicaleffect #marykaymelacepplus #mkmen #marykayskinvigoratebrush #marykayoffer #marykaypromotion #marykayrenewinggelmask #marykaycosmetic #marykaylipstik #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup
Pernah guna produk local? Bila stop je, muka abis breakouts teruk! Jerawat sana sini. Muka jadi tersangat sensitif. Merah2. Kalau tanya saya cara nak redakan masalah tu saya jawab guna set treatment. So 4 item ini ialah set treatment Mary Kay 🌸 utk detox skin yg breakout td tu.. Set ini sangat sesuai untuk uolls yang mengalami masalah kulit sensitif, berjerawat, & pernah menggunakan produk-produk pengelupasan. So this is the best solution ever. Membantu merawat & memulihkan kembali kulit muka uolls dari lapisan yang paling dalam sekali. Turut membantu dalam pertumbuhan sel-sel kulit baru sekaligus menyihatkan kembali kulit muka uollss yang pernah tercemar dengan bahan kimia bahaya dalam produk tu. Macam mana nk tau produk yg uolls pakai tu produk pengelupasan? Mehhh tanya saya, saya bantu uollss. ✌ . 📲 +6014 5229968 Farhana #marykaybeautyconsultantmalaysia  . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayterengganu  #marykaylovers  #marykayskincare  #marykayoilfreehydratinggel  #marykayacneprone  #marykayliquidfoundation  #marykaytreatmentset  #marykaytimewisemiracleset  #marykaybotanicaleffect  #marykaymelacepplus  #mkmen  #marykayskinvigoratebrush  #marykayoffer  #marykaypromotion  #marykayrenewinggelmask  #marykaycosmetic  #marykaylipstik  #marykaybeautyconsultant  #marykaymakeup 
Antara body care yang best selling dari Mary Kay, 2in1 Body Wash & Shave and Hydrating Lotion. 👍
.
2in1 Body Wash & Shave, formula gel tumbuhan yang mampu menyegar, membersih, menghalus dan melicinkan kulit. Paling best nya sebab ia pembersih dan pencukur dalam 1 produk tau. Maksudnya kat sini sambil bersabun untuk mandi, boleh terus cukur bulu yang tak dikehendaki tu lah. Hehe, senang and cepat kan?

Lepas mandi and bercukur, bertambah best lah bila apply Hydrating Lotion tu pula. Losyen nie sangat berkesan untuk merawat kulit yang terdedah kepada angin, udara kering dan cuaca panas. Mampu memberikan kelembapan sepanjang 10 jam tau. Wow, lamanya. Dahla losyen nie pon untuk lembutkan and licinkan kulit. Bau nya pulaaaaaa semerbak wangi. Tengok botol pon dah tau wangi. Hehe.
.

Jom dapatkan produk mary kay dari farida. Nak free skin consultation pm laju2😁💜 Farida
011-11498846
Your Trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay

#marykayskincare #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareerbaik #skincareselamat #beautyconsultant #sayajualskincare #sayajualmakeup #KosmetikBerkualiti #blackheadremover #blackheads #flawless #skincareclass #marykay #mkmen #mkcareeropportunity #freeskinconsultation
Antara body care yang best selling dari Mary Kay, 2in1 Body Wash & Shave and Hydrating Lotion. 👍 . 2in1 Body Wash & Shave, formula gel tumbuhan yang mampu menyegar, membersih, menghalus dan melicinkan kulit. Paling best nya sebab ia pembersih dan pencukur dalam 1 produk tau. Maksudnya kat sini sambil bersabun untuk mandi, boleh terus cukur bulu yang tak dikehendaki tu lah. Hehe, senang and cepat kan? Lepas mandi and bercukur, bertambah best lah bila apply Hydrating Lotion tu pula. Losyen nie sangat berkesan untuk merawat kulit yang terdedah kepada angin, udara kering dan cuaca panas. Mampu memberikan kelembapan sepanjang 10 jam tau. Wow, lamanya. Dahla losyen nie pon untuk lembutkan and licinkan kulit. Bau nya pulaaaaaa semerbak wangi. Tengok botol pon dah tau wangi. Hehe. . Jom dapatkan produk mary kay dari farida. Nak free skin consultation pm laju2😁💜 Farida 011-11498846 Your Trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay #marykayskincare  #marykaykosmetik  #marykayproduk  #skincareerbaik  #skincareselamat  #beautyconsultant  #sayajualskincare  #sayajualmakeup  #KosmetikBerkualiti  #blackheadremover  #blackheads  #flawless  #skincareclass  #marykay  #mkmen  #mkcareeropportunity  #freeskinconsultation 
Yey..finally got mine

Bukan senang nak senang yg penting adalah usaha yg berterusan

Red jaket on going..tak sabaq nak sarung red jaket..asyik sarung black jaket je kan..kali ni boleh merasa naik pangkat pulak..hihi

Seronok betol dlm team Mary Kay ni...sentiasa ras dihargai dan dapat hadiah hadiah yg best

Ajumm sertai kami..seronok tau,, dapat buat sale secara sihat dan dpt mcm2 pengiktiran dari team leader

Nak tahu lebih lanjut mengenai Mary kay serta peluang kerjaya dalam Mary Kay boleh teros roger Kak D..kita chit chat sampai faham tau.. Ayuh memperkayakan lagi kehidupan wanita..Kita wanita hebat

Wan Adilah (+60104146173)
Ind. Beauty Consultant of Mary Kay

#marykay #ilovemarykay #marykaymalaysia #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #foundationmarykay #marykaylovers #ilovemarykay #marykaymalaysia #malaysiakosmetikproduk #marykaymalaysiaoriginal #marykay❤ #marykay💄 #marykaybyadilah #skincaremarykay #lipstikmarykaycantik #umt #utm #unimas #ukm #unimap #uitmmalaysia #MKmen #MaryKaymen #SkinCareMen #ilovemarykay #lipstickmarykay #lipstick #scincarebebasbahankimia #beautyconsultant #perundingkecantikan #kosmetikmalaysia #peluangkerjaya #parttimejob #fulltimejob
Yey..finally got mine Bukan senang nak senang yg penting adalah usaha yg berterusan Red jaket on going..tak sabaq nak sarung red jaket..asyik sarung black jaket je kan..kali ni boleh merasa naik pangkat pulak..hihi Seronok betol dlm team Mary Kay ni...sentiasa ras dihargai dan dapat hadiah hadiah yg best Ajumm sertai kami..seronok tau,, dapat buat sale secara sihat dan dpt mcm2 pengiktiran dari team leader Nak tahu lebih lanjut mengenai Mary kay serta peluang kerjaya dalam Mary Kay boleh teros roger Kak D..kita chit chat sampai faham tau.. Ayuh memperkayakan lagi kehidupan wanita..Kita wanita hebat Wan Adilah (+60104146173) Ind. Beauty Consultant of Mary Kay #marykay  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #marykay  #marykaymalaysia  #beautyconsultant  #foundationmarykay  #marykaylovers  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #malaysiakosmetikproduk  #marykaymalaysiaoriginal  #marykay ❤ #marykay 💄 #marykaybyadilah  #skincaremarykay  #lipstikmarykaycantik  #umt  #utm  #unimas  #ukm  #unimap  #uitmmalaysia  #MKmen  #MaryKaymen  #SkinCareMen  #ilovemarykay  #lipstickmarykay  #lipstick  #scincarebebasbahankimia  #beautyconsultant  #perundingkecantikan  #kosmetikmalaysia  #peluangkerjaya  #parttimejob  #fulltimejob 
What type of foundation do u need for ur skin?.
.

Each type has different benefits n functions to help ur skin look better n healthier❤️❤️
.
Need help? I can help u!!.
. ☎️me at 014840527 for free consultation n tips!!
.

#2017 #marykay #malaysia #singapore #marykaymalaysia #marykaysingapore #marykayjohor #dermatology #skincare #botanical #timewise #melacep #mkmen #lipstick #eyeshadow #foundation #supplement #vitamin #makeup #makeupartist #bridal #pengantin #cinta #suka #kulit #cantik #beautiful #skin #sexy #face
What type of foundation do u need for ur skin?. . Each type has different benefits n functions to help ur skin look better n healthier❤️❤️ . Need help? I can help u!!. . ☎️me at 014840527 for free consultation n tips!! . #2017  #marykay  #malaysia  #singapore  #marykaymalaysia  #marykaysingapore  #marykayjohor  #dermatology  #skincare  #botanical  #timewise  #melacep  #mkmen  #lipstick  #eyeshadow  #foundation  #supplement  #vitamin  #makeup  #makeupartist  #bridal  #pengantin  #cinta  #suka  #kulit  #cantik  #beautiful  #skin  #sexy  #face 
📢📢📢NEW! Mary Kay Botanical Effects Refreshingly Simple Skin Care📢📢📢 💋Rangkaian penjagaan kulit yang mudah diguna, sesuai untuk gaya hidup anda yang sibuk.
💋Pilihan produk yang kulit anda berasa senang hati dan juga menawarkan pelbagai manfaat untuk kulit.
💋Dengan bahan dari buah naga & aloe. 💋5 in 1 set:
1. Botanical Effects Cleansing Gel
👉membersih secara mendalam dan berkesan, mengurangkan minyak pada wajah.

2. Botanical Effects Invigorating Scrub
👉mengelupas untuk hapuskan sel kulit mati dan kulit kusam, pori2 dibersih secara mendalam.

3. Botanical Effects Refreshing Toner 👉mengecilkan tampilan pori2 semasa menanggalkan minyak lebihan pada wajah.

4. Botanical Effects Moisterizing Gel
👉menawarkan perlindungan matahari spektrum luas dengan pelembapan yang mencukupi untuk kulitmu.

5. Botanical Effects Moisterizing Lotion SPF30 Sunscreen
👉formula ringan yang tidak rasa berminyak pada kulit serta tidak meninggalkan sisa pada wajah, ia menawarkan kelembapan untuk kulit sepanjang 12jam.
.

Farida
011-11498846
Your Trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay

#marykayskincare #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareerbaik #skincareselamat #beautyconsultant #sayajualskincare #sayajualmakeup #KosmetikBerkualiti #blackheadremover #blackheads #flawless #skincareclass #marykay #mkmen #mkcareeropportunity #freeskinconsultation
📢📢📢NEW! Mary Kay Botanical Effects Refreshingly Simple Skin Care📢📢📢 💋Rangkaian penjagaan kulit yang mudah diguna, sesuai untuk gaya hidup anda yang sibuk. 💋Pilihan produk yang kulit anda berasa senang hati dan juga menawarkan pelbagai manfaat untuk kulit. 💋Dengan bahan dari buah naga & aloe. 💋5 in 1 set: 1. Botanical Effects Cleansing Gel 👉membersih secara mendalam dan berkesan, mengurangkan minyak pada wajah. 2. Botanical Effects Invigorating Scrub 👉mengelupas untuk hapuskan sel kulit mati dan kulit kusam, pori2 dibersih secara mendalam. 3. Botanical Effects Refreshing Toner 👉mengecilkan tampilan pori2 semasa menanggalkan minyak lebihan pada wajah. 4. Botanical Effects Moisterizing Gel 👉menawarkan perlindungan matahari spektrum luas dengan pelembapan yang mencukupi untuk kulitmu. 5. Botanical Effects Moisterizing Lotion SPF30 Sunscreen 👉formula ringan yang tidak rasa berminyak pada kulit serta tidak meninggalkan sisa pada wajah, ia menawarkan kelembapan untuk kulit sepanjang 12jam. . Farida 011-11498846 Your Trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay #marykayskincare  #marykaykosmetik  #marykayproduk  #skincareerbaik  #skincareselamat  #beautyconsultant  #sayajualskincare  #sayajualmakeup  #KosmetikBerkualiti  #blackheadremover  #blackheads  #flawless  #skincareclass  #marykay  #mkmen  #mkcareeropportunity  #freeskinconsultation 
Antara one of the things that i realise after attending ESRS last week. Sedar x Mary Kay dari dolok xda duta or model for their products? Sbb ya cdak suka polah free skincare class so that kita boleh coba and experience dikpun product MK. Skincare class tok bukan talk apa suma ya. Tok kita nang coba pake dikpun brg2 produk2 MK. Haaa sapa2 yg blom pernah pergi and ingin pergi ya. Jom brik nama and no phone ctok. Sabtu tok ya jum jum free apa gk maok ktk aih. Hahah x meres ikot rela hati lah oh ☺
.
.
Hani 
014-5772427 
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #marykaysarawak #unimas #uitm #marykayskincare #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareerbaik #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #berusmakeupmalaysia #sayajualskincare #sayajualmakeup #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia #KosmetikBerkualiti #berusmakeupmurah #blackheads #flawless #flawlessskin #flawlessskincare #skincaremurah #skincareclass #mkmen #marykaymen #marykaymurah #marykaykotasamarahan #marykaykuching #skinvigoratebrushmarykay
Antara one of the things that i realise after attending ESRS last week. Sedar x Mary Kay dari dolok xda duta or model for their products? Sbb ya cdak suka polah free skincare class so that kita boleh coba and experience dikpun product MK. Skincare class tok bukan talk apa suma ya. Tok kita nang coba pake dikpun brg2 produk2 MK. Haaa sapa2 yg blom pernah pergi and ingin pergi ya. Jom brik nama and no phone ctok. Sabtu tok ya jum jum free apa gk maok ktk aih. Hahah x meres ikot rela hati lah oh ☺ . . Hani 014-5772427 Mary Kay Beauty Consultant . #marykaymalaysia  #marykaysarawak  #unimas  #uitm  #marykayskincare  #marykaykosmetik  #marykayproduk  #skincareerbaik  #skincareselamat  #skincaremalaysia  #skincaremalaysiamurah  #berusmakeupmalaysia  #sayajualskincare  #sayajualmakeup  #makeupmalaysiamurah  #makeupmalaysia  #KosmetikBerkualiti  #berusmakeupmurah  #blackheads  #flawless  #flawlessskin  #flawlessskincare  #skincaremurah  #skincareclass  #mkmen  #marykaymen  #marykaymurah  #marykaykotasamarahan  #marykaykuching  #skinvigoratebrushmarykay 
Sebenarnya kulit lelaki lebih banyak terdedah dengan kotoran, kan? Dan kebiasaanya kulit lelaki lebih banyak cela berbanding wanita tetapi kurang kelihatan atas faktor warna kulit dan jenis kulit. Kalau jenis kulit tebal, mungkin kurang jelas tentang kewujudan masalah pada wajah. 👨🏽
.
Kulit muka lelaki pun banyak whitehead dan blackhead betul tak? Oleh itu, lelaki paling wajib guna skinvi brush ni! Sepatutnya setiap hari! Untuk membersihkan segala kotoran dan bendasing yg melekat pada wajah 👷🏿dan jangan lupa untuk guna bersama MK Men cleanser ni. Ia membantu mengawal minyak dan membersihkan kulit. Lepas cuci muka confirm segar. 💕
.
💋 Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay, atau ingin membina kerjaya Mary Kay seperti saya boleh hubungi saya,

Ain
0145190322
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykayterengganu #marykay #marykaymysg#marykaymakeup #marykaybeautyconsultant#marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykaylife#marykayskincare #marykayproducts #marykay#MKmen #malaysia #skincare#skincaremalaysia #skincareoriginal
#skinvigorate #bazarpaknil #sayajualkosmetik #nakcantik #umt #unisza
Sebenarnya kulit lelaki lebih banyak terdedah dengan kotoran, kan? Dan kebiasaanya kulit lelaki lebih banyak cela berbanding wanita tetapi kurang kelihatan atas faktor warna kulit dan jenis kulit. Kalau jenis kulit tebal, mungkin kurang jelas tentang kewujudan masalah pada wajah. 👨🏽 . Kulit muka lelaki pun banyak whitehead dan blackhead betul tak? Oleh itu, lelaki paling wajib guna skinvi brush ni! Sepatutnya setiap hari! Untuk membersihkan segala kotoran dan bendasing yg melekat pada wajah 👷🏿dan jangan lupa untuk guna bersama MK Men cleanser ni. Ia membantu mengawal minyak dan membersihkan kulit. Lepas cuci muka confirm segar. 💕 . 💋 Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay, atau ingin membina kerjaya Mary Kay seperti saya boleh hubungi saya, Ain 0145190322 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykayterengganu  #marykay  #marykaymysg #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykaylife #marykayskincare  #marykayproducts  #marykay #MKmen  #malaysia  #skincare #skincaremalaysia  #skincareoriginal  #skinvigorate  #bazarpaknil  #sayajualkosmetik  #nakcantik  #umt  #unisza 
Da pukul 530pm 
Panas lagi cuaca ni. Masa untuk amik Farah Sofea @uya_sofia kat sekolah.

Jangan lupa apply Mary Kay Timewise Sun Protector ya.

Ada SPF 35

Mary Kay products

Fahana Affendi
0133485584
Mary Kay Beauty Consultant
Kuantan , Kuala Lumpur, Kuching

#marykay #marykaykuantan #marykaypahang #marykaykl #marykaykuching #marykaymalaysia #marykay #marykaybeautyconsultant #mkbeautyconsultant #marykaybc #mkbc
#mkmen #sayapakaisayajual #mkusers #enrichingwomenlives #mkmakeup
#marykayskincare #mktimewise #mkperfume #mkloofahbodycleanser #mk #mkbotanicaleffects #mkesrs #mkpinkcar
#marykaymalaysiasingapore #mkmalaysiasingapore ysiasingapore
#mkmelacep #mkmakeup #marykaymakeup
Da pukul 530pm Panas lagi cuaca ni. Masa untuk amik Farah Sofea @uya_sofia kat sekolah. Jangan lupa apply Mary Kay Timewise Sun Protector ya. Ada SPF 35 Mary Kay products Fahana Affendi 0133485584 Mary Kay Beauty Consultant Kuantan , Kuala Lumpur, Kuching #marykay  #marykaykuantan  #marykaypahang  #marykaykl  #marykaykuching  #marykaymalaysia  #marykay  #marykaybeautyconsultant  #mkbeautyconsultant  #marykaybc  #mkbc  #mkmen  #sayapakaisayajual  #mkusers  #enrichingwomenlives  #mkmakeup  #marykayskincare  #mktimewise  #mkperfume  #mkloofahbodycleanser  #mk  #mkbotanicaleffects  #mkesrs  #mkpinkcar  #marykaymalaysiasingapore  #mkmalaysiasingapore  ysiasingapore #mkmelacep  #mkmakeup  #marykaymakeup 
Hargai si dia dengan MKMen Skincare😘😘 Kulit seseorang lelaki sering menghadapi pelbagai lawanan - kotoran, peluh, minyak, pencukuran. Ia adalah mudah untuk memiliki wajah yang bersih berseri apabila anda mempunyai
kuasa hebat untuk menentang kotoran. ⭐ Menyaksikan manfaat - manfaat ini selepas mengguna MKMen® Daily Facial Wash. ✔ Membersihkan kotoran ✔ Mengurangkan minyak berlebihan dengan ketara ✔ Menyediakan kulit untuk langkah mencukur ✔ Pori - pori berasa bersih dengan sepenuhnya ✔ Meninggalkan kulit berasa cergas ⭐CARA PEMAKAIAN:
Sapukan MKMen® Daily Facial Wash pada muka yang basah dan pada leher dan mencuci. Selepas itu, bersihkan dengan air. ⭐CIRI-CIRI FORMULA UNTUK MKMEN® DAILY FACIAL WASH: 💙 Sesuai untuk semua jenis kulit 💙 Sesuai untuk mata sensitif 💙 Bebas Haruman 💙 Bebas alkohol 💙 Tak komedogenik
.
Aya
0177774879
#MKmen 
#MarykayMalaysia 
#marykay
#lelaki
#jejaka
#men
#marykayshahalam 
#MarykayMalaysia 
#marykaymelaka
Hargai si dia dengan MKMen Skincare😘😘 Kulit seseorang lelaki sering menghadapi pelbagai lawanan - kotoran, peluh, minyak, pencukuran. Ia adalah mudah untuk memiliki wajah yang bersih berseri apabila anda mempunyai kuasa hebat untuk menentang kotoran. ⭐ Menyaksikan manfaat - manfaat ini selepas mengguna MKMen® Daily Facial Wash. ✔ Membersihkan kotoran ✔ Mengurangkan minyak berlebihan dengan ketara ✔ Menyediakan kulit untuk langkah mencukur ✔ Pori - pori berasa bersih dengan sepenuhnya ✔ Meninggalkan kulit berasa cergas ⭐CARA PEMAKAIAN: Sapukan MKMen® Daily Facial Wash pada muka yang basah dan pada leher dan mencuci. Selepas itu, bersihkan dengan air. ⭐CIRI-CIRI FORMULA UNTUK MKMEN® DAILY FACIAL WASH: 💙 Sesuai untuk semua jenis kulit 💙 Sesuai untuk mata sensitif 💙 Bebas Haruman 💙 Bebas alkohol 💙 Tak komedogenik . Aya 0177774879 #MKmen  #MarykayMalaysia  #marykay  #lelaki  #jejaka  #men  #marykayshahalam  #MarykayMalaysia  #marykaymelaka 
CC CREAM MARY KAY
.
1 STICK
4 WARNA
8 KELEBIHAN
.
1. Melawan garis halus dan tanda penuaan.
2. Melembabkan kulit tanpa menjadikan berminyak atau melekit.
3. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (SPF15).
4. Menutup cela, Memelihara kulit, jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segara.
6.  Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
7. Mengurangkan kemerahan pada kulit.
8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida.
.
💟 Independent Beauty Consultant 💟
📱 NurAchik +60179002494
.
#marykay #marykaymalaysia #TLCbee #marykayserikembangan #marykayserdang #marykaybalakong #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #jerawat #jeragat #flawless #glowing #botanicaleffect #botanicaleffectevolution #timewise #malacep #mkmen #foundation #cccreammarykay #semimattelipstick #uitm #utm #uiam #uniten #upm
CC CREAM MARY KAY . 1 STICK 4 WARNA 8 KELEBIHAN . 1. Melawan garis halus dan tanda penuaan. 2. Melembabkan kulit tanpa menjadikan berminyak atau melekit. 3. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (SPF15). 4. Menutup cela, Memelihara kulit, jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segara. 6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. 7. Mengurangkan kemerahan pada kulit. 8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. . 💟 Independent Beauty Consultant 💟 📱 NurAchik +60179002494 . #marykay  #marykaymalaysia  #TLCbee  #marykayserikembangan  #marykayserdang  #marykaybalakong  #marykayputrajaya  #marykaycyberjaya  #jerawat  #jeragat  #flawless  #glowing  #botanicaleffect  #botanicaleffectevolution  #timewise  #malacep  #mkmen  #foundation  #cccreammarykay  #semimattelipstick  #uitm  #utm  #uiam  #uniten  #upm 
Testimoni MK Men
.
Kakak ni cakap , husband dia suka pakai MK Men ni sebab serasi dengan kulit , muka segar , dah tak berminyak dah , muka pon makin flawless . Kakak ni pon dah makin jatuh cinta dengan husband dia . Wahh wahh akak , kemain ye 😂😂 Alhamdulillah 😊
.
Haa isteri2 yang lain, tak nak ke payung suami sekali sekala . Yang tengah dok pening nak cari hantaran kahwin tu pon boleh beli ni . Sangat2 berbaloi sebab tahan lama , kulit pon sihat , terlindung lagi , korang . Beli la untuk diri sendiri , abang2 . Bila lagi nak makin hensem terr ?! Mana tau lepas ni makin hensem , jodoh pon datang 😊😅
.
Khalilah | 019-9947933 👩📱
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaypasirmas #marykaytestimoni #testimonimkmen #mkmen #basicmkmen #skincareformen #produkuntuklelaki #abamsado #kulitberminyak #skincaremarykay #facialwash #facialhydrator #spf30 #uvprotection #hantaranperkahwinan #hantarankahwin #wedding
Testimoni MK Men . Kakak ni cakap , husband dia suka pakai MK Men ni sebab serasi dengan kulit , muka segar , dah tak berminyak dah , muka pon makin flawless . Kakak ni pon dah makin jatuh cinta dengan husband dia . Wahh wahh akak , kemain ye 😂😂 Alhamdulillah 😊 . Haa isteri2 yang lain, tak nak ke payung suami sekali sekala . Yang tengah dok pening nak cari hantaran kahwin tu pon boleh beli ni . Sangat2 berbaloi sebab tahan lama , kulit pon sihat , terlindung lagi , korang . Beli la untuk diri sendiri , abang2 . Bila lagi nak makin hensem terr ?! Mana tau lepas ni makin hensem , jodoh pon datang 😊😅 . Khalilah | 019-9947933 👩📱 Mary Kay Beauty Consultant . #marykaymalaysia  #marykaykelantan  #marykaypasirmas  #marykaytestimoni  #testimonimkmen  #mkmen  #basicmkmen  #skincareformen  #produkuntuklelaki  #abamsado  #kulitberminyak  #skincaremarykay  #facialwash  #facialhydrator  #spf30  #uvprotection  #hantaranperkahwinan  #hantarankahwin  #wedding 
Perempuan je nak cantik? Eh lelaki pun nak tau! Kene jugak cuci muka kan? Kenapa?
.
Kulit seseorang lelaki sering menghadapi pelbagai lawanan - kotoran, peluh, minyak, pencukuran. Ia adalah mudah untuk memiliki wajah yang bersih berseri apabila anda mempunyai kuasa hebat untuk menentang kotoran.
.
⭐ Menyaksikan manfaat - manfaat ini selepas menggunakan MKMen Daily Facial Wash.
✔ Membersihkan kotoran
✔ Mengurangkan minyak berlebihan dengan ketara
✔ Menyediakan kulit untuk langkah mencukur
✔ Pori - pori berasa bersih dengan sepenuhnya
✔ Meninggalkan kulit berasa cergas
.
⭐ CARA PEMAKAIAN:
Sapukan MKMen Daily Facial Wash pada muka yang basah dan pada leher dan mencuci. Selepas itu, bersihkan dengan air.
.
⭐ CIRI-CIRI FORMULA UNTUK MKMEN DAILY FACIAL WASH:
💙 Sesuai untuk semua jenis kulit
💙 Sesuai untuk mata sensitif
💙 Bebas Haruman
💙 Bebas alkohol
💙 Tak komedogenik
.
💋 Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay, boleh hubungi saya

Ain
0145190322
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaysterengganu #marykay #marykaymysg#marykaymakeup #marykaybeautyconsultant#marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykaylife#marykayskincare #marykayproducts #marykay#MkMen
#sayajualkosmetik #lelaki #nakcantik #unisza #umt #dungun #kemaman #kerteh #woman #malaysia #skincare#skincaremalaysia #skincareoriginal #men #bazarpaknil #perundingkecantikan
Perempuan je nak cantik? Eh lelaki pun nak tau! Kene jugak cuci muka kan? Kenapa? . Kulit seseorang lelaki sering menghadapi pelbagai lawanan - kotoran, peluh, minyak, pencukuran. Ia adalah mudah untuk memiliki wajah yang bersih berseri apabila anda mempunyai kuasa hebat untuk menentang kotoran. . ⭐ Menyaksikan manfaat - manfaat ini selepas menggunakan MKMen Daily Facial Wash. ✔ Membersihkan kotoran ✔ Mengurangkan minyak berlebihan dengan ketara ✔ Menyediakan kulit untuk langkah mencukur ✔ Pori - pori berasa bersih dengan sepenuhnya ✔ Meninggalkan kulit berasa cergas . ⭐ CARA PEMAKAIAN: Sapukan MKMen Daily Facial Wash pada muka yang basah dan pada leher dan mencuci. Selepas itu, bersihkan dengan air. . ⭐ CIRI-CIRI FORMULA UNTUK MKMEN DAILY FACIAL WASH: 💙 Sesuai untuk semua jenis kulit 💙 Sesuai untuk mata sensitif 💙 Bebas Haruman 💙 Bebas alkohol 💙 Tak komedogenik . 💋 Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay, boleh hubungi saya Ain 0145190322 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykaysterengganu  #marykay  #marykaymysg #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykaylife #marykayskincare  #marykayproducts  #marykay #MkMen  #sayajualkosmetik  #lelaki  #nakcantik  #unisza  #umt  #dungun  #kemaman  #kerteh  #woman  #malaysia  #skincare #skincaremalaysia  #skincareoriginal  #men  #bazarpaknil  #perundingkecantikan 
Harap2 petang ni x hujan...
#mkmen #mkmalaysia #marykay #pomademurah #Zaaimpomade #business
Basic Set MK Men . Ada orang bagi nama set ni set hensem Mary Kay , kita layankan aje yang sorang tu 😜
.
Khas buat kaum adam yang tak pernah pakai apa2 produk or pernah pakai pencuci muka yang tak peeling sahaja . Haa abang sado , jangan badan je sado , muka berminyak . Tak nak macam tu okayy . Jom kita tengok apa fungsi 2 produk ni 👇👇
.
1. Daily Facial wash (cleanser)
- Membersihkan kotoran
- Mengurangkan minyak berlebihan dengan ketara
- Menyediakan kulit untuk langkah mencukur
- Pori pori berasa bersih dengan sepenuhnya
- Meninggalkan kulit berasa lebih licin , segar dan cergas
.
2. Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF 30 (moisturizer)
- Perlindungan matahari UVA/UVB dan menghidrat sehingga 10 jam . Kompleks MK Men terpaten telah mengurangkan tampilan garisan halus serta kedutan .
.
.
Jika lapisan luar kulit kita terdedah kepada cahaya matahari tanpa perlindungan , ia berisiko mengalami kedutan dan pertumbuhan jeragat . Kalau terlalu kerap terdedah dengan cahaya matahari tanpa apa2 perlindungan jugak boleh menyebabkan kanser kulit tau . O M G 😱 Jom jom mula dari sekarang pakai produk yang selamat dan bagus untuk kulit kita 😊
.
Khalilah | 019-9947933 👩📱
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaypasirmas #mkmen #dailyfacialwash #cleanser #facialhydratorsunscreenspf30 #marykayskinprotection #marykayprodycts #uvprotection #skinprotection #marykayskincare #marykayproducts #suncare #skincare #produkkecantikan
Basic Set MK Men . Ada orang bagi nama set ni set hensem Mary Kay , kita layankan aje yang sorang tu 😜 . Khas buat kaum adam yang tak pernah pakai apa2 produk or pernah pakai pencuci muka yang tak peeling sahaja . Haa abang sado , jangan badan je sado , muka berminyak . Tak nak macam tu okayy . Jom kita tengok apa fungsi 2 produk ni 👇👇 . 1. Daily Facial wash (cleanser) - Membersihkan kotoran - Mengurangkan minyak berlebihan dengan ketara - Menyediakan kulit untuk langkah mencukur - Pori pori berasa bersih dengan sepenuhnya - Meninggalkan kulit berasa lebih licin , segar dan cergas . 2. Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF 30 (moisturizer) - Perlindungan matahari UVA/UVB dan menghidrat sehingga 10 jam . Kompleks MK Men terpaten telah mengurangkan tampilan garisan halus serta kedutan . . . Jika lapisan luar kulit kita terdedah kepada cahaya matahari tanpa perlindungan , ia berisiko mengalami kedutan dan pertumbuhan jeragat . Kalau terlalu kerap terdedah dengan cahaya matahari tanpa apa2 perlindungan jugak boleh menyebabkan kanser kulit tau . O M G 😱 Jom jom mula dari sekarang pakai produk yang selamat dan bagus untuk kulit kita 😊 . Khalilah | 019-9947933 👩📱 Mary Kay Beauty Consultant . #marykaymalaysia  #marykaykelantan  #marykaypasirmas  #mkmen  #dailyfacialwash  #cleanser  #facialhydratorsunscreenspf30  #marykayskinprotection  #marykayprodycts  #uvprotection  #skinprotection  #marykayskincare  #marykayproducts  #suncare  #skincare  #produkkecantikan 
MARY KAY FIRMING EYE CREAM -Kedutan dan Garis-garis Halus
Tahukah anda sebenarnye penjagaan mata ini boleh dilakukan dengan mudah di rumah sahaja. Dalam erti kata lain. Kali ini saya ingin berkongsi dgn anda tentang cara2 penjagaan mata dengan betul.

FIRMING EYE CREAM 👀 
Mengatasi masalah mata seperti SEMBAB,DARK CIRCLE,KULIT MATA KERING,MATA BERKEDUT TAPI XBANYAK.
👉 produk ini menegang,mencerah, melembab dan membantu minimumkn garis2 halus sekitar mata.💕💖💞👍 #marykaymalaysia
#beautyconsultant 
#firmingeyecream 
#botanicalset 
#timewisebody 
#timewiseset
#mkmen
MARY KAY FIRMING EYE CREAM -Kedutan dan Garis-garis Halus Tahukah anda sebenarnye penjagaan mata ini boleh dilakukan dengan mudah di rumah sahaja. Dalam erti kata lain. Kali ini saya ingin berkongsi dgn anda tentang cara2 penjagaan mata dengan betul. FIRMING EYE CREAM 👀 Mengatasi masalah mata seperti SEMBAB,DARK CIRCLE,KULIT MATA KERING,MATA BERKEDUT TAPI XBANYAK. 👉 produk ini menegang,mencerah, melembab dan membantu minimumkn garis2 halus sekitar mata.💕💖💞👍 #marykaymalaysia  #beautyconsultant  #firmingeyecream  #botanicalset  #timewisebody  #timewiseset  #mkmen 
NEW!!!!!😍
.
Memperkenalkan MARY KAY - GOLDEN BEAUTY BAR ( Golden Beauty Bar's T-head disadur dengan emas 22K) .
Berfungsi sebagai peranti kecantikan yang mudah pakai direka khas untuk memejal, mempermuda dan menambah seri kulit anda. .
Ia sangat sesuai untuk mereka yang prihatin tentang tanda penuaan seperti kelandutan dan kekusaman. .
Dengan pengunaan bersama serum akan mempercepatkan lagi proses yang diinginkan .
.
Bergetar 6000 - 8000 kali seminit untuk meningkatkan penyerapan produk penjagaan wajah.
.
Penggunaan secara konsisten membuatkan kulit wajah lebih anjal dengan kesan 'V' shapes.
.
Nikmatilah rawatan wajah seperti profesional dalam keselesaan rumah anda sendiri pada bila-bila masa!
.
Hubungi saya sekarang untuk sesi skin consultation secara PERCUMA!
.
Ain
014 6165823
Your Trusted Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
Mary kay muar, n9 & melaka

#marykaymalaysia #marykaymuar #marykayskincare #skincareselamat #skincaremalaysia #sayajualskincare #makeupmalaysia #flawlessskin #kulitkusam #muar #skinvigoratebrush #kingcoco #likeforfollow #followforfollow #sayajualsayapakai #produkkecantikan #kulitcantik #melacep #timewise #foundation #loosepowder #mkmen #botanicaleffect #botanicalproduct #waterbaseproduct #botanicaleffectevo #lipstick #primer #foundationprimer #eyeprimer
NEW!!!!!😍 . Memperkenalkan MARY KAY - GOLDEN BEAUTY BAR ( Golden Beauty Bar's T-head disadur dengan emas 22K) . Berfungsi sebagai peranti kecantikan yang mudah pakai direka khas untuk memejal, mempermuda dan menambah seri kulit anda. . Ia sangat sesuai untuk mereka yang prihatin tentang tanda penuaan seperti kelandutan dan kekusaman. . Dengan pengunaan bersama serum akan mempercepatkan lagi proses yang diinginkan . . Bergetar 6000 - 8000 kali seminit untuk meningkatkan penyerapan produk penjagaan wajah. . Penggunaan secara konsisten membuatkan kulit wajah lebih anjal dengan kesan 'V' shapes. . Nikmatilah rawatan wajah seperti profesional dalam keselesaan rumah anda sendiri pada bila-bila masa! . Hubungi saya sekarang untuk sesi skin consultation secara PERCUMA! . Ain 014 6165823 Your Trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia Mary kay muar, n9 & melaka #marykaymalaysia  #marykaymuar  #marykayskincare  #skincareselamat  #skincaremalaysia  #sayajualskincare  #makeupmalaysia  #flawlessskin  #kulitkusam  #muar  #skinvigoratebrush  #kingcoco  #likeforfollow  #followforfollow  #sayajualsayapakai  #produkkecantikan  #kulitcantik  #melacep  #timewise  #foundation  #loosepowder  #mkmen  #botanicaleffect  #botanicalproduct  #waterbaseproduct  #botanicaleffectevo  #lipstick  #primer  #foundationprimer  #eyeprimer 
SET BOTANICAL EFFECTS ini akan digunakan dalam kelas penjagaan kulit wajah. Kenapa? Sebab ianya adalah botanical, tiada chemical, semua jenis kulit boleh pakai set ini. Kulit korang berjerawat ke, kering ke, berminyak ke, sensitif ke, semua akan gunakan set botanical ini dalam kelas.
.
Sesuai untuk semua jenis kulit yang dah nipis kerana produk kimia, ini jalan penyelesaiannya. Botani. Ia akan merawat dari luar ke dalam dan ke luar semula, korang akan dapat hasilnya insyaAllah within 3-4months. Berbaloi-baloi & sangat menjimatkan kerana kesemua botol ini tahan lama berbulan-bulan 😊
.
Kepada semua yang berminat nak mencuba, marilah contact saya 019-7443979 kita berspa spa dirumah 🤗 FREE sahaja tau!
SET BOTANICAL EFFECTS ini akan digunakan dalam kelas penjagaan kulit wajah. Kenapa? Sebab ianya adalah botanical, tiada chemical, semua jenis kulit boleh pakai set ini. Kulit korang berjerawat ke, kering ke, berminyak ke, sensitif ke, semua akan gunakan set botanical ini dalam kelas. . Sesuai untuk semua jenis kulit yang dah nipis kerana produk kimia, ini jalan penyelesaiannya. Botani. Ia akan merawat dari luar ke dalam dan ke luar semula, korang akan dapat hasilnya insyaAllah within 3-4months. Berbaloi-baloi & sangat menjimatkan kerana kesemua botol ini tahan lama berbulan-bulan 😊 . Kepada semua yang berminat nak mencuba, marilah contact saya 019-7443979 kita berspa spa dirumah 🤗 FREE sahaja tau!
Yeah.. stock da smpai utk customer ku... Sikit2 dulu. Lama2 jadi bukit. 
@faranatalia @aisya_am @wawannnnns @othmxnsons aunty ayu n mejar jafry.. Trm ksh kerana membeli dgn sy. 
Ade rezeki beli lagi. 😍😄 Mary Kay products

Fahana Affendi
0133485584
Mary Kay Beauty Consultant
Kuantan , Kuala Lumpur, Kuching

#marykay #marykaykuantan #marykaypahang #marykaykl #marykaykuching #marykaymalaysia #marykay #marykaybeautyconsultant #mkbeautyconsultant #marykaybc #mkbc
#mkmen #sayapakaisayajual #mkusers #enrichingwomenlives #mkmakeup
#marykayskincare #mktimewise #mkperfume #mkloofahbodycleanser #mk #mkbotanicaleffects #mkesrs #mkpinkcar
#marykaymalaysiasingapore #mkmalaysiasingapore ysiasingapore
#mkmelacep #mkmakeup #marykaymakeup
Yeah.. stock da smpai utk customer ku... Sikit2 dulu. Lama2 jadi bukit. @faranatalia @aisya_am @wawannnnns @othmxnsons aunty ayu n mejar jafry.. Trm ksh kerana membeli dgn sy. Ade rezeki beli lagi. 😍😄 Mary Kay products Fahana Affendi 0133485584 Mary Kay Beauty Consultant Kuantan , Kuala Lumpur, Kuching #marykay  #marykaykuantan  #marykaypahang  #marykaykl  #marykaykuching  #marykaymalaysia  #marykay  #marykaybeautyconsultant  #mkbeautyconsultant  #marykaybc  #mkbc  #mkmen  #sayapakaisayajual  #mkusers  #enrichingwomenlives  #mkmakeup  #marykayskincare  #mktimewise  #mkperfume  #mkloofahbodycleanser  #mk  #mkbotanicaleffects  #mkesrs  #mkpinkcar  #marykaymalaysiasingapore  #mkmalaysiasingapore  ysiasingapore #mkmelacep  #mkmakeup  #marykaymakeup 
Assalamualaikum.. happy lunch.

Nak tanye. Mary kay ni ade skincare utk wanita je ke? Untuk lelaki takde ke?
Eh eh.. ada la..jangan risaw. Ada la utk lelaki .
Ni haaa.., jangan fikir Mary Kay ni hanya dikhususkan untuk kaum wanita. Lelaki juga boleh tampil bergaya dengan kulit bersih dan sihat. .
MKMEN Daily Facial Wash saangat berkesan untuk hilangkan kotoran dan minyak and sangat lembut pada kulit.

Facial Wash - membersihkan kototran, membuang minyak berlebihan, menyediakan kulit untuk bercukur, pori rasa bersih sepenuhnya dan kulit rasa cergas serta tampil seimbang.

Toner - memperbaiki tekstur kulit dan menjadikan kulit rasa lega, hidrat dan seimbang.

Hydrator Sunscreen SPF 30 - perlindungan matahari UVA/UVB dan menghidrat sehingga 10 jam. Kompleks MKMEN mengurangkan tampilan garisan halus serta kedutan.

Eye Cream - menghidrat dengan cepat dan menegangkan kulit di sekitar mata serta mengurangkan lingkaran hitam.

Body Spray - memberikan haruman segar dan mencergaskan.

Terbaikkan. 
Jom PM hani. Boleh wat hadiah utk org tersayang tau.

#skincare
#mkmen #marykaybeautyconsultant #marykaykotabharu #pasirputeh
Assalamualaikum.. happy lunch. Nak tanye. Mary kay ni ade skincare utk wanita je ke? Untuk lelaki takde ke? Eh eh.. ada la..jangan risaw. Ada la utk lelaki . Ni haaa.., jangan fikir Mary Kay ni hanya dikhususkan untuk kaum wanita. Lelaki juga boleh tampil bergaya dengan kulit bersih dan sihat. . MKMEN Daily Facial Wash saangat berkesan untuk hilangkan kotoran dan minyak and sangat lembut pada kulit. Facial Wash - membersihkan kototran, membuang minyak berlebihan, menyediakan kulit untuk bercukur, pori rasa bersih sepenuhnya dan kulit rasa cergas serta tampil seimbang. Toner - memperbaiki tekstur kulit dan menjadikan kulit rasa lega, hidrat dan seimbang. Hydrator Sunscreen SPF 30 - perlindungan matahari UVA/UVB dan menghidrat sehingga 10 jam. Kompleks MKMEN mengurangkan tampilan garisan halus serta kedutan. Eye Cream - menghidrat dengan cepat dan menegangkan kulit di sekitar mata serta mengurangkan lingkaran hitam. Body Spray - memberikan haruman segar dan mencergaskan. Terbaikkan. Jom PM hani. Boleh wat hadiah utk org tersayang tau. #skincare  #mkmen  #marykaybeautyconsultant  #marykaykotabharu  #pasirputeh 
MasyaAllah exclusive sgt...😍😍😍 Siapa tgh mencari idea utk hantaran? Meh akak tlg 😚

Pm akak tau 🤗

Love, Tina
013 2119574
Senior Consultant

#hantaran #musimkahwin #hantaranlelaki #hantaranperempuan #skincareformen #mkmen #lorealmen #maskulin #marykaymalaysia #marykayskincare #marykaypahang #kahwin2k17 #weddingoftheyear #baranghantaran #persalinankahwin #majalahperkahwinan #dashing #skincaremurah #hantaranbajet #wanitahariini
Morningg! Harini jom tengok mcm mana kita uji skinvigorate brush ke atas buah oren. Kenapa buah oren? Sbb buah oren ni umpama kulit kita lah..ada pori2. Nmpk tk gambar ke tiga tu? Cucian sebelah kanan menggunakan tgn manakala sebelah kiri menggunakan skinvi. Bezaa sgttt..kdg kdg kita rasa dh cukup bersih tapi muka still gatal2 kan..tapi dgn skinvi, dia membersihkan hingga ke dlm pori tau!
.

So jom bertukar ke skinvi!  Ya akan submit order esok tauu..yeayy tk sabarnyaa hehe siapa nm join order tros laju laju pm Ya
.

Nadia (yaya)
0127740861
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.

#MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #Skincare #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #perempuan #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #mukacantik #produkkecantikan #nakcantik #bebasjerawat #ubatkulit #kulitidaman #kulitgebu #skinvigoratebrush #skinvigorate #berusmuka #skincarewanita #mkmen
Morningg! Harini jom tengok mcm mana kita uji skinvigorate brush ke atas buah oren. Kenapa buah oren? Sbb buah oren ni umpama kulit kita lah..ada pori2. Nmpk tk gambar ke tiga tu? Cucian sebelah kanan menggunakan tgn manakala sebelah kiri menggunakan skinvi. Bezaa sgttt..kdg kdg kita rasa dh cukup bersih tapi muka still gatal2 kan..tapi dgn skinvi, dia membersihkan hingga ke dlm pori tau! . So jom bertukar ke skinvi! Ya akan submit order esok tauu..yeayy tk sabarnyaa hehe siapa nm join order tros laju laju pm Ya . Nadia (yaya) 0127740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #MaryKaySelangor  #Skincare  #Skincareterbaik  #thebestskincare  #BotanicalEffectsskincare  #Timewiseskincare  #melacepskincare  #acneproneskincare  #timewiseplusskincare  #ladies  #perempuan  #penjagaankulit  #jerawat  #beautyconsultant  #mukacantik  #produkkecantikan  #nakcantik  #bebasjerawat  #ubatkulit  #kulitidaman  #kulitgebu  #skinvigoratebrush  #skinvigorate  #berusmuka  #skincarewanita  #mkmen 
Yeay... Testimoni lagiii #NadShareTestimoni pagi ni nak belanja 1 lagi testimoni...
.
Memang berbeza membersihkan muka dgn tgn dan skinvigorate ni... Amat2 berbeza.. serius Nad cakap nih! Nad sendiri menggunakan skinvigorate brush ni...
.
Kalau u all ada masalah whitehead/blackhead, mask dari Botanical effects ni mmg the best produk utk mereka yg ada masalah ni... .
Jom pm me utk further detail..
.
Nadia Sukiran
0133606370
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#blackhead #jerawathilang  #kulitlicin #marykay #limitededition #cccream #cccreammarykay #MakeUpArtisMalaysia #marykay #marykayproducts #gorgeous  #BeautyConsultant #marykayKL #latestmakeup #beautiful #marykaymalaysia #bestmakeup #marykaynilai #skincareselamat  #perfumemarykay #melacep #timewisemiracleset  #mkmen #pencucimuka #makeupmarykay #lipstickMaryKay
Yeay... Testimoni lagiii #NadShareTestimoni  pagi ni nak belanja 1 lagi testimoni... . Memang berbeza membersihkan muka dgn tgn dan skinvigorate ni... Amat2 berbeza.. serius Nad cakap nih! Nad sendiri menggunakan skinvigorate brush ni... . Kalau u all ada masalah whitehead/blackhead, mask dari Botanical effects ni mmg the best produk utk mereka yg ada masalah ni... . Jom pm me utk further detail.. . Nadia Sukiran 0133606370 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #blackhead  #jerawathilang  #kulitlicin  #marykay  #limitededition  #cccream  #cccreammarykay  #MakeUpArtisMalaysia  #marykay  #marykayproducts  #gorgeous  #BeautyConsultant  #marykayKL  #latestmakeup  #beautiful  #marykaymalaysia  #bestmakeup  #marykaynilai  #skincareselamat  #perfumemarykay  #melacep  #timewisemiracleset  #mkmen  #pencucimuka  #makeupmarykay  #lipstickMaryKay 
Kulit seseorang lelaki sering menghadapi pelbagai lawanan - kotoran, peluh, minyak, pencukuran. Ia adalah mudah untuk memiliki wajah yang bersih berseri apabila anda mempunyai
kuasa hebat untuk menentang kotoran. ⭐️ Menyaksikan manfaat - manfaat ini selepas mengguna MKMen® Daily Facial Wash. ✔️ Membersihkan kotoran ✔️ Mengurangkan minyak berlebihan dengan ketara ✔️ Menyediakan kulit untuk langkah mencukur ✔️ Pori - pori berasa bersih dengan sepenuhnya ✔️ Meninggalkan kulit berasa cergas ⭐️CARA PEMAKAIAN:
Sapukan MKMen® Daily Facial Wash pada muka yang basah dan pada leher dan mencuci. Selepas itu, bersihkan dengan air. ⭐️CIRI-CIRI FORMULA UNTUK MKMEN® DAILY FACIAL WASH: 💙 Sesuai untuk semua jenis kulit 💙 Sesuai untuk mata sensitif 💙 Bebas Haruman 💙 Bebas alkohol 💙 Tak komedogenik

Berminat? 
Naa
017 6099200
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#mkmen #testimonial... Siapa kata lelaki tkayah jga mukaa. 😁😁😁 Nah Tengok testimoni set #mkmen dr marykay. 😍. #MaryKayMalaysia #marykay #sayaperundingkecantikan #mkmebtestimonial #marykayjerantut #marykaymakeup #marykaybrunei
Kulit seseorang lelaki sering menghadapi pelbagai lawanan - kotoran, peluh, minyak, pencukuran. Ia adalah mudah untuk memiliki wajah yang bersih berseri apabila anda mempunyai kuasa hebat untuk menentang kotoran. ⭐️ Menyaksikan manfaat - manfaat ini selepas mengguna MKMen® Daily Facial Wash. ✔️ Membersihkan kotoran ✔️ Mengurangkan minyak berlebihan dengan ketara ✔️ Menyediakan kulit untuk langkah mencukur ✔️ Pori - pori berasa bersih dengan sepenuhnya ✔️ Meninggalkan kulit berasa cergas ⭐️CARA PEMAKAIAN: Sapukan MKMen® Daily Facial Wash pada muka yang basah dan pada leher dan mencuci. Selepas itu, bersihkan dengan air. ⭐️CIRI-CIRI FORMULA UNTUK MKMEN® DAILY FACIAL WASH: 💙 Sesuai untuk semua jenis kulit 💙 Sesuai untuk mata sensitif 💙 Bebas Haruman 💙 Bebas alkohol 💙 Tak komedogenik Berminat? Naa 017 6099200 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #mkmen  #testimonial ... Siapa kata lelaki tkayah jga mukaa. 😁😁😁 Nah Tengok testimoni set #mkmen  dr marykay. 😍. #MaryKayMalaysia  #marykay  #sayaperundingkecantikan  #mkmebtestimonial  #marykayjerantut  #marykaymakeup  #marykaybrunei 
Book! Book! Book! Contact me today to start on your GREAT skincare regimen!!!! Let me pamper you!!! Text "PAMPER ME" to 909-244-7904 😍😉💆 #mymklife #mkbossbabe #timewiseskincare #botanicaleffects #mkmen #timewiserepair #clearproof
Having dull skin??🙇🏼‍♀️
.
☎️me @ 0148405217 for free skin consultation!!
.
Yeah!! Its free!!💃💃💃
.

#2017 #marykay #malaysia #singapore #marykaymalaysia #marykaysingapore #marykayjohor #dermatology #skincare #botanical #timewise #melacep #mkmen #lipstick #eyeshadow #foundation #supplement #vitamin #makeup #makeupartist #bridal #pengantin #cinta #suka #kulit #cantik #beautiful #skin #sexy #face
Assalamualaikum..selamat pagi..Alhamdulillah..barang dah selamat sampai ke customer. 😀✈✈ 🙍MK MEN 👦 .
.
Bukan perempuan je yg kena jaga muka.. Lelaki pun kena jaga jgk. Kalau muka awk berminyak, berjerawat, berjeragat xkan nak biar mcm tu aje kan..So meh jaga muka awk dgn  MK Men dari Mary Kay ni. Akak2 boleh la beli utk suami tersayang..hehe.. 👇👇
.
1)MK Men Daily Facial Wash
Membantu membersihkan kulit wajah dan mengurangkan lebihan minyak di muka .
.
2) MK Men Facial Toner
Memberikan kebaikan pada texture kulit wajah .
.
3) MK Men Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF30
Perlindungan matahari UVA/UVB dan menghidrat sehingga 10jam. Kompleks MKMen terpaten telah mengurangkan tampilan garisan halus serta kedutan .
For more details atau nak free consultation just whatsapp ya!
.
☎️ 019 -751709 Mimi
.
#marykay #marykaykulim #mkmen #marykaymalaysia  #setlelaki #pencucimukalelaki #hantaranpihaklelaki #hantaranuntuklelaki
Assalamualaikum..selamat pagi..Alhamdulillah..barang dah selamat sampai ke customer. 😀✈✈ 🙍MK MEN 👦 . . Bukan perempuan je yg kena jaga muka.. Lelaki pun kena jaga jgk. Kalau muka awk berminyak, berjerawat, berjeragat xkan nak biar mcm tu aje kan..So meh jaga muka awk dgn MK Men dari Mary Kay ni. Akak2 boleh la beli utk suami tersayang..hehe.. 👇👇 . 1)MK Men Daily Facial Wash Membantu membersihkan kulit wajah dan mengurangkan lebihan minyak di muka . . 2) MK Men Facial Toner Memberikan kebaikan pada texture kulit wajah . . 3) MK Men Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF30 Perlindungan matahari UVA/UVB dan menghidrat sehingga 10jam. Kompleks MKMen terpaten telah mengurangkan tampilan garisan halus serta kedutan . For more details atau nak free consultation just whatsapp ya! . ☎️ 019 -751709 Mimi . #marykay  #marykaykulim  #mkmen  #marykaymalaysia  #setlelaki  #pencucimukalelaki  #hantaranpihaklelaki  #hantaranuntuklelaki 
Untung nya la jadi @syafeyilyas
Adik #beautyconsultant 
Semua product #MKMen yang ada
Dialah penggunanya 👦Mk Men Daily Facial Wash
👦Mk Men Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF30
👦High Intensity Ocean Cologne Spray

Katanya, barang yang Ada sticker kan tester
Tu barang buat kelas 😂😂😂 #forhim #skincare #men #facial #moisturiser #sunscreen #perfume #cologne #fresh #natural #ilovemarykay #marykaymalaysia
MK Men Moisturizer Sunscreen 😍😍😍
.
Contact 01123128829
#marykay #mkmen #mkbeautyconsultant #ilovemymarykay
MK Men Facial Toner 😍😍😍
.
Contact 01123128829
#marykay #mkmen #mkbeautyconsultant #ilovemymarykay
Saviez-vous que votre peau chers messieurs a des besoins différents de celle des femmes ? Mary Kay offre une gamme abordable de produits pour hommes. #Mkmen #skincare #marykay
Saviez-vous que votre peau chers messieurs a des besoins différents de celle des femmes ? Mary Kay offre une gamme abordable de produits pour hommes. #Mkmen  #skincare  #marykay 
Ohh äääälskar att få paket 😊😍💗💖
#mymklife #leveranspåg #mkmen
No solo contamos  con  cuidado para las mujeres también los hombres de la casa deben de cuidarse y mimarse, Mary Kay también tiene soluciones para ellos #hombres #mkmen #belleza #cuidado #afeitado #men ™@marykayij #skincare
💕Nak kulit lembab, seimbang (cukup air dan minyak) pakailaa moisturizer/hydrate.
💕Nak kulit anjal.. Pakailaa mask.
💕Nak kulit awet muda.. Pakaila serum. ¤¤¤~~¤¤¤~~¤¤¤~~¤¤¤~~¤¤¤~ Setiap produk ada fungsi dan manfaat yang tersendiri. Sebab kulit manusia sangat kompleks. Setiap dari kita mempunyai masalah dan keperluan yang berbeza. Mary Kay memahami kehendak anda. Sebab itu, kami mempunyai 6 jenis skincare yang berbeza. 
Perlukan konsultasi kulit? Menghadapi masalah kulit? Tak tahu nak cari produk yang bersesuaian? Jom whatssap sis, sis bantu anda sampai berjaya.. In syaa allah, dengan izinNya.. Yang penting, anda sabar, konsisten dan percaya. Kalau nak kesan cepat, pakai-pakai terus nak ploless, gebu gebass tu sis mintak maaf awal-awal. Sis nak bantu mereka yang betul-betul nak sihatkan kulit secara selamat. 
Love, 
Siti Khodijah, 
Ind. Senior Consultant, 
Mary Kay Malaysia, 
0135944623

#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykedah #marykaysungaipetani #marykaygurun #marykaypendang #marykayalorsetar #skincarebest #botanicaleffects #botanicaleffectsevolution #timewisemiracleset #melaceplumimoussystem #mkmen #timewiserepair #sayaguna #sayajual #freeconsultation #freeskincareclass #freepostage #fastrespon #ilovemyjob #ilovemarykay
💕Nak kulit lembab, seimbang (cukup air dan minyak) pakailaa moisturizer/hydrate. 💕Nak kulit anjal.. Pakailaa mask. 💕Nak kulit awet muda.. Pakaila serum. ¤¤¤~~¤¤¤~~¤¤¤~~¤¤¤~~¤¤¤~ Setiap produk ada fungsi dan manfaat yang tersendiri. Sebab kulit manusia sangat kompleks. Setiap dari kita mempunyai masalah dan keperluan yang berbeza. Mary Kay memahami kehendak anda. Sebab itu, kami mempunyai 6 jenis skincare yang berbeza. Perlukan konsultasi kulit? Menghadapi masalah kulit? Tak tahu nak cari produk yang bersesuaian? Jom whatssap sis, sis bantu anda sampai berjaya.. In syaa allah, dengan izinNya.. Yang penting, anda sabar, konsisten dan percaya. Kalau nak kesan cepat, pakai-pakai terus nak ploless, gebu gebass tu sis mintak maaf awal-awal. Sis nak bantu mereka yang betul-betul nak sihatkan kulit secara selamat. Love, Siti Khodijah, Ind. Senior Consultant, Mary Kay Malaysia, 0135944623 #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaykedah  #marykaysungaipetani  #marykaygurun  #marykaypendang  #marykayalorsetar  #skincarebest  #botanicaleffects  #botanicaleffectsevolution  #timewisemiracleset  #melaceplumimoussystem  #mkmen  #timewiserepair  #sayaguna  #sayajual  #freeconsultation  #freeskincareclass  #freepostage  #fastrespon  #ilovemyjob  #ilovemarykay 
Tribute® for Men Spray Cologne is in the leathery chypre fragrance family and features a masculine blend of citrus fruits and earthy patchouli, plus long-lasting sage and sandalwood. Its scent says, “Relax and enjoy life.”
#itsallabouttheguys #mkmen #man #guy #cologne #menskincare #swagger #dapper #manly #guys #dudes #handsome #instagood #gentemen #men #menstyle #beard #shaves #gent #fades #menhairstyle #menfashion #gentleman #citystyle #styleformen #menfashionwithclass #instafitguy #maleblogger #grooming #forhim
Tribute® for Men Spray Cologne is in the leathery chypre fragrance family and features a masculine blend of citrus fruits and earthy patchouli, plus long-lasting sage and sandalwood. Its scent says, “Relax and enjoy life.” #itsallabouttheguys  #mkmen  #man  #guy  #cologne  #menskincare  #swagger  #dapper  #manly  #guys  #dudes  #handsome  #instagood  #gentemen  #men  #menstyle  #beard  #shaves  #gent  #fades  #menhairstyle  #menfashion  #gentleman  #citystyle  #styleformen  #menfashionwithclass  #instafitguy  #maleblogger  #grooming  #forhim 
So, my RED JACKET UNIVERSITY class was far beyond awesome...! Best gila sampai penat pon still rasa nak sharing..
.
Let say, RED JACKET is one step before being SALES DIRECTOR..! And alhamdulillah dah sampai ke tahap ini..
.
Alhamdulillah, mary kay dah sediakan macam2 platform.. Diantara buat dgn xnak buat jer.. Semua dah ada.. Sape buat dia dapat, sape malas dia lambat, What say u? .
And thankyou untuk rakan2 seperjuangan.. Best sgt.. Best of luck and see u career conference nt..!
.
Terima kasih SKYSCRAPER SWAN UNIT sbb selalu beri tunjuk ajar and x putus2 jadi TOP UNIT IN MALAYSIA & SINGAPORE. Semangat untuk ain letak nama future unit ain nt utk stay on top of the board.. Top malaysia and singapore unit!! Very proud to say I am one of the unit members!
.
X lupa tulang belakang.. Supporter dr dlu.. Shareena Sam dan future unit Nuna Una Hajar Aswad Shm Byhajaraswadd Nayomi Nazri Izzati Nurshakira Lancer JOM JD SD SAMA2...!
.
Ain
014 6165823
Your Trusted Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
Mary kay muar, n9 & melaka

#marykaymalaysia #marykaymuar #marykayskincare #skincareselamat #skincaremalaysia #sayajualskincare #makeupmalaysia #flawlessskin #kulitkusam #muar #skinvigoratebrush #kingcoco #likeforfollow #followforfollow #sayajualsayapakai #produkkecantikan #kulitcantik #melacep #timewise #foundation #loosepowder #mkmen #botanicaleffect #botanicalproduct #waterbaseproduct #botanicaleffectevo #lipstick #primer #foundationprimer #eyeprimer
So, my RED JACKET UNIVERSITY class was far beyond awesome...! Best gila sampai penat pon still rasa nak sharing.. . Let say, RED JACKET is one step before being SALES DIRECTOR..! And alhamdulillah dah sampai ke tahap ini.. . Alhamdulillah, mary kay dah sediakan macam2 platform.. Diantara buat dgn xnak buat jer.. Semua dah ada.. Sape buat dia dapat, sape malas dia lambat, What say u? . And thankyou untuk rakan2 seperjuangan.. Best sgt.. Best of luck and see u career conference nt..! . Terima kasih SKYSCRAPER SWAN UNIT sbb selalu beri tunjuk ajar and x putus2 jadi TOP UNIT IN MALAYSIA & SINGAPORE. Semangat untuk ain letak nama future unit ain nt utk stay on top of the board.. Top malaysia and singapore unit!! Very proud to say I am one of the unit members! . X lupa tulang belakang.. Supporter dr dlu.. Shareena Sam dan future unit Nuna Una Hajar Aswad Shm Byhajaraswadd Nayomi Nazri Izzati Nurshakira Lancer JOM JD SD SAMA2...! . Ain 014 6165823 Your Trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia Mary kay muar, n9 & melaka #marykaymalaysia  #marykaymuar  #marykayskincare  #skincareselamat  #skincaremalaysia  #sayajualskincare  #makeupmalaysia  #flawlessskin  #kulitkusam  #muar  #skinvigoratebrush  #kingcoco  #likeforfollow  #followforfollow  #sayajualsayapakai  #produkkecantikan  #kulitcantik  #melacep  #timewise  #foundation  #loosepowder  #mkmen  #botanicaleffect  #botanicalproduct  #waterbaseproduct  #botanicaleffectevo  #lipstick  #primer  #foundationprimer  #eyeprimer 
Quem disse que só mulher cuida da beleza. Homens também cuidam e são muito vaidosos.
E para os rapazes de plantão temos a linha masculina MkMen. 
#mundobeleza #mkmen #vaidade #marykay #amese
Quem disse que só mulher cuida da beleza. Homens também cuidam e são muito vaidosos. E para os rapazes de plantão temos a linha masculina MkMen. #mundobeleza  #mkmen  #vaidade  #marykay  #amese 
yg penting nk highlight ade membe tegur muke kite glowing since pakai MK Men ! ahha 
#MaryKay #MK #MKMen #skincare
OMAIGODD Muka Break Down 😱 ❗️❗️❗️ Huda Nak Share Sikit Testimoni Daripada Kulit Muka Huda  Sendiri Daripada Mary Kay😻
Pernah Sangka Tak Muka Huda Macam Nie ? Nampak Biase Nya Kalau Selfie cantik Je kan ? Inilah Situasi Beberapa Bulan Yang Huda Hadapi😢Tapi Huda Percaya MARY KAY Dapat Membantu Selesai Kan Masalah kulit Muka Huda Nie . Rahsia Nya Pakai Secara Konsistan Dan Paling Penting SABAR😇
Tapi Cabaran Tetap Ada Sepanjang Proses Treatment , Cuba Bayang Kan Huda Nak Hadap Kawan-2 LEBIH-2 Lagi Customer Mary Kay , Sedih Hilang Keyakinan Diri , Tapi Huda Yakin Muka Break Down Sekejap Je , Tu La Padahnya Dulu Mengunakan Produk Penglupasan Yang Nampak Kesan Awal Cepat Putih Tapi Bila Stop Habis Naik Semua . 
TAPI Sekarang Huda Happy Sangat Skin Dah Okey Make Up Nipis Pun Dah Cantik😻 Ada Masalah Macam Huda ? Ataupun Nak Huda Bantu Suggest Kan Produk Yang Sesuai Untuk Youalls Jangan Segan , PM Lelaju Huda FREE nie😻Boleh Booking Jugak Kelas Kecantikan Bersama Huda💋 Percuma Je😋
#ilovemymarykay #Marykay #Facial #kulitsesitif #Asassemulajadi #botanicalskincare  #kulitsihat #flawless #paritraja #batupahat #Uthm #skincarebagus #kulitcantik #treatment #Cikmonalisa #mkmen #cantik
OMAIGODD Muka Break Down 😱 ❗️❗️❗️ Huda Nak Share Sikit Testimoni Daripada Kulit Muka Huda Sendiri Daripada Mary Kay😻 Pernah Sangka Tak Muka Huda Macam Nie ? Nampak Biase Nya Kalau Selfie cantik Je kan ? Inilah Situasi Beberapa Bulan Yang Huda Hadapi😢Tapi Huda Percaya MARY KAY Dapat Membantu Selesai Kan Masalah kulit Muka Huda Nie . Rahsia Nya Pakai Secara Konsistan Dan Paling Penting SABAR😇 Tapi Cabaran Tetap Ada Sepanjang Proses Treatment , Cuba Bayang Kan Huda Nak Hadap Kawan-2 LEBIH-2 Lagi Customer Mary Kay , Sedih Hilang Keyakinan Diri , Tapi Huda Yakin Muka Break Down Sekejap Je , Tu La Padahnya Dulu Mengunakan Produk Penglupasan Yang Nampak Kesan Awal Cepat Putih Tapi Bila Stop Habis Naik Semua . TAPI Sekarang Huda Happy Sangat Skin Dah Okey Make Up Nipis Pun Dah Cantik😻 Ada Masalah Macam Huda ? Ataupun Nak Huda Bantu Suggest Kan Produk Yang Sesuai Untuk Youalls Jangan Segan , PM Lelaju Huda FREE nie😻Boleh Booking Jugak Kelas Kecantikan Bersama Huda💋 Percuma Je😋 #ilovemymarykay  #Marykay  #Facial  #kulitsesitif  #Asassemulajadi  #botanicalskincare  #kulitsihat  #flawless  #paritraja  #batupahat  #Uthm  #skincarebagus  #kulitcantik  #treatment  #Cikmonalisa  #mkmen  #cantik 
Крем-гель Smooth-Action™ TimeWise Body™ против признаков целлюлита
177 ml.  Благодаря направленному воздействию крем-геля Smooth-Action™ кожа выглядит молодой, гладкой и упругой, а тело приобретает более четкие контуры.

Способствует визуальному сокращению существующего целлюлита.
Уменьшает вероятность образования новых проявлений целлюлита.
Укрепляет поддерживающую структуру кожи.
Тонизирует, укрепляет, подтягивает и восстанавливает кожу в наиболее проблемных зонах – особенно на бедрах, ягодицах и верхней части рук.
Повышает эластичность кожи.  #mk #marykay #mkmen #мерикей #мерикэй #мэрикей #крем #косметика #косметикаростов #уход #уходзателом #уходзакожей #целлюлит #тонус #весна #ростов #ростовнадону #зерноград #красота
Крем-гель Smooth-Action™ TimeWise Body™ против признаков целлюлита 177 ml. Благодаря направленному воздействию крем-геля Smooth-Action™ кожа выглядит молодой, гладкой и упругой, а тело приобретает более четкие контуры. Способствует визуальному сокращению существующего целлюлита. Уменьшает вероятность образования новых проявлений целлюлита. Укрепляет поддерживающую структуру кожи. Тонизирует, укрепляет, подтягивает и восстанавливает кожу в наиболее проблемных зонах – особенно на бедрах, ягодицах и верхней части рук. Повышает эластичность кожи. #mk  #marykay  #mkmen  #мерикей  #мерикэй  #мэрикей  #крем  #косметика  #косметикаростов  #уход  #уходзателом  #уходзакожей  #целлюлит  #тонус  #весна  #ростов  #ростовнадону  #зерноград  #красота 
Skincare class Mary Kay tertarik, menarik, meletoop kebaboom dia kata.. 😌😌dah laa free, sapa nak bagi! .
Apa yang anda akan pelajari sepanjang class? ✅Teknik penjagaan kulit wajah yang betul. ✅Kenali jenis-jenis kulit. ✅Hands spa
✅Lips spa
✅Basic makeup
✅face-to-face personal consultation. ✅Career path. 
Berminat untuk menghadiri kelas, whatssap saya 'NAK' 👉 0135944623

Kelas persendirian dan berkumpulan dialu-alukan. 
Siti Khodijah, 
Ind. Senior Consultant, 
Mary Kay Malaysia. 
#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykedah #marykaysungaipetani #marykaygurun #marykaypendang #marykayalorsetar #skincarebest #freeconsultation #freeskincareclass #freemakeupclass #freepostage #fastrespon #sayaguna #sayajual #botanicaleffects #botanicaleffectsevolution #timewisemiracleset #melaceplumimoussystem #mkmen #ilovemyjob #ilovemarykay
Skincare class Mary Kay tertarik, menarik, meletoop kebaboom dia kata.. 😌😌dah laa free, sapa nak bagi! . Apa yang anda akan pelajari sepanjang class? ✅Teknik penjagaan kulit wajah yang betul. ✅Kenali jenis-jenis kulit. ✅Hands spa ✅Lips spa ✅Basic makeup ✅face-to-face personal consultation. ✅Career path. Berminat untuk menghadiri kelas, whatssap saya 'NAK' 👉 0135944623 Kelas persendirian dan berkumpulan dialu-alukan. Siti Khodijah, Ind. Senior Consultant, Mary Kay Malaysia. #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaykedah  #marykaysungaipetani  #marykaygurun  #marykaypendang  #marykayalorsetar  #skincarebest  #freeconsultation  #freeskincareclass  #freemakeupclass  #freepostage  #fastrespon  #sayaguna  #sayajual  #botanicaleffects  #botanicaleffectsevolution  #timewisemiracleset  #melaceplumimoussystem  #mkmen  #ilovemyjob  #ilovemarykay 
Pamper your skin guys.
With Mary Kay products.
Not only ladies need to look good to impress a man.
Mans need it too. 😉😉😉
#pamperhisskin #marykay #marykayproducts #mkmen #marykaysg
Yang ni pula, special offer untuk abang2 hensem kacak lagi bergaya.

Siapa kata kalau pakai MK hilang kejantanan muka lelaki tu. Jangan silap. 
MK pun ada special set tau untuk uols guys. Berkesan untuk hapuskan kotoran dan minyak dan juga lembut pada kulit.

Sesuai untuk lelaki yang:-
Nak kulit sihat.
Nak rutin penjagaan kulit yang mudah.

Sesuai untuk semua jenis kulit. Sesuai untuk mata sensitif. Bebas haruman. Bebas alkohol. Tidak komedogenik.

Sesuai la nak letak atas dulang hantaran, nak buat hadiah birthday untuk yang tersayang dan juga yang nak nampak hensem lagi bergaya.

Cepat2 roger kita ye.

Lat
0133187569

#marykay #marykaymalaysia  #marykaybc #marykayuser #mkmen #skincare #igmalaysia #lelakimelayu
Yang ni pula, special offer untuk abang2 hensem kacak lagi bergaya. Siapa kata kalau pakai MK hilang kejantanan muka lelaki tu. Jangan silap. MK pun ada special set tau untuk uols guys. Berkesan untuk hapuskan kotoran dan minyak dan juga lembut pada kulit. Sesuai untuk lelaki yang:- Nak kulit sihat. Nak rutin penjagaan kulit yang mudah. Sesuai untuk semua jenis kulit. Sesuai untuk mata sensitif. Bebas haruman. Bebas alkohol. Tidak komedogenik. Sesuai la nak letak atas dulang hantaran, nak buat hadiah birthday untuk yang tersayang dan juga yang nak nampak hensem lagi bergaya. Cepat2 roger kita ye. Lat 0133187569 #marykay  #marykaymalaysia  #marykaybc  #marykayuser  #mkmen  #skincare  #igmalaysia  #lelakimelayu 
Mary Kay juga mengeluarkan set untuk body care. Loofah set nie memang sangat best. Bauan yang nyaman dan menyegarkan 😊😊
.
.
1) Gunakan Loofah Body cleanser
Skrub badan yang mengandungi biji2 halus dengan wangian buah kiwi. ia membantu membuang sel2 kulit mati, daki2 di badan , menghilangkan jerawat nasi di badan anda..Cuba guna di ketiak dan tengok akan kurang hitam2 tu.. you will see.. trust me! . Boleh hilangkan jerawat kat badan2 tu sekali. Best kan ? 😍😍
.
.
2) Deo spritzer :
Untuk gantikan deodorant/anti perspirant. Mmg bagus sbb ia tidak menghalang peluh tapi tak membuatkan badan berbau. spray spritzer terus selepas mandi. Keringkan dulu la ketiak tu baru spray ye..
.
.
3) nourishing Body lotion :
Sapukan Body lotion ini keseluruh badan bagi membantu mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit..
.
.
HAJAR | 017 6019135
Your Trusted Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykaymalaysia #marykayn9 #marykayskincare #skincareselamat #skincaremalaysia #sayajualskincare #makeupmalaysia #flawlessskin #kulitkusam #muar #skinvigoratebrush #kingcoco #likeforfollow #followforfollow #sayajualsayapakai #produkkecantikan #kulitcantik #melacep #timewise #foundation #loosepowder #mkmen #botanicaleffect #botanicalproduct #waterbaseproduct #botanicaleffectevo #lipstick #primer #foundationprimer #eyeprimer
Mary Kay juga mengeluarkan set untuk body care. Loofah set nie memang sangat best. Bauan yang nyaman dan menyegarkan 😊😊 . . 1) Gunakan Loofah Body cleanser Skrub badan yang mengandungi biji2 halus dengan wangian buah kiwi. ia membantu membuang sel2 kulit mati, daki2 di badan , menghilangkan jerawat nasi di badan anda..Cuba guna di ketiak dan tengok akan kurang hitam2 tu.. you will see.. trust me! . Boleh hilangkan jerawat kat badan2 tu sekali. Best kan ? 😍😍 . . 2) Deo spritzer : Untuk gantikan deodorant/anti perspirant. Mmg bagus sbb ia tidak menghalang peluh tapi tak membuatkan badan berbau. spray spritzer terus selepas mandi. Keringkan dulu la ketiak tu baru spray ye.. . . 3) nourishing Body lotion : Sapukan Body lotion ini keseluruh badan bagi membantu mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit.. . . HAJAR | 017 6019135 Your Trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykaymalaysia  #marykayn9  #marykayskincare  #skincareselamat  #skincaremalaysia  #sayajualskincare  #makeupmalaysia  #flawlessskin  #kulitkusam  #muar  #skinvigoratebrush  #kingcoco  #likeforfollow  #followforfollow  #sayajualsayapakai  #produkkecantikan  #kulitcantik  #melacep  #timewise  #foundation  #loosepowder  #mkmen  #botanicaleffect  #botanicalproduct  #waterbaseproduct  #botanicaleffectevo  #lipstick  #primer  #foundationprimer  #eyeprimer 
Banyakkk yee jenis cleanser skincare Mary Kay nihh .
.
awakkk...awak yg baca post ni..tahu takkk..setiap orang rutin penjagaan kulit wajah tak sama pun sebenarnye...
.
Di MaryKay kita ada set jagaan yg berbeza,yg pasti sesuai dengan kulit awak..
.
awak remaja?awak dewasa?awak sudah berusia?
.
kulit kering?kulit berminyak?kulit kombinasi?kulit berjeragat?kulit berjerawat?tona tak sekata?
.
Awak janganlah suka2 tiru apa orang lain pakai...kaji dulu kulit muka.then, baru pilih...
.
Tiqah boleh guide awak kalau nak cuba Mary Kay..kita selidik jenis kulit muka,baru Tiqah consult yg mana awak boleh pakai dan sesuai..
.
Dm@wasap Tiqah okayy...nnt Tiqah story apa yg sesuai ngan awak...
.
💟 Independent Beauty Consultant💟
Atiqah_tlc.bee ☎017-9411521

#MaryKay
#MaryKayMalaysia
#TLC2017
#mkmen
#botanicaleffects
#melacepskincare
#timewisemarykay
Banyakkk yee jenis cleanser skincare Mary Kay nihh . . awakkk...awak yg baca post ni..tahu takkk..setiap orang rutin penjagaan kulit wajah tak sama pun sebenarnye... . Di MaryKay kita ada set jagaan yg berbeza,yg pasti sesuai dengan kulit awak.. . awak remaja?awak dewasa?awak sudah berusia? . kulit kering?kulit berminyak?kulit kombinasi?kulit berjeragat?kulit berjerawat?tona tak sekata? . Awak janganlah suka2 tiru apa orang lain pakai...kaji dulu kulit muka.then, baru pilih... . Tiqah boleh guide awak kalau nak cuba Mary Kay..kita selidik jenis kulit muka,baru Tiqah consult yg mana awak boleh pakai dan sesuai.. . Dm@wasap Tiqah okayy...nnt Tiqah story apa yg sesuai ngan awak... . 💟 Independent Beauty Consultant💟 Atiqah_tlc.bee ☎017-9411521 #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #TLC2017  #mkmen  #botanicaleffects  #melacepskincare  #timewisemarykay 
Apa yg best sangat pasal NEW MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie?💄 💄 💄 😍😍😍 💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah
.
Ada 7 warna hebat!
💋 BASHFUL YOU
💋 RICH TRUFFLE
💋 MAUVE MOMENT
💋 POWERFUL PINK 💋 ALWAYS APRICOT
💋 MIDNIGHT RED
💋 CRUSHED BERRY

#marykay #marykaymalaysia #marykayjohor #kosmetikbebaskimia #kosmetiksihat #marykayproduct #marykayskincare #kulitlembut #kulitlicin #kulitsihat #kulitmudamalaysia #flawlessface #healtyskin #marykay2017 #readystock #skincareterbaik #berusmakeupmalaysia #berusmakeupmurah #marykaymurah #beautyconsultantmarykay #makeupberkualiti #makeupberkualitas #mkmen #skincareselamat #skincaremalaysia #kulitkusam #kulitputihgebu #kulitputihsihat
Apa yg best sangat pasal NEW MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie?💄 💄 💄 😍😍😍 💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah . Ada 7 warna hebat! 💋 BASHFUL YOU 💋 RICH TRUFFLE 💋 MAUVE MOMENT 💋 POWERFUL PINK 💋 ALWAYS APRICOT 💋 MIDNIGHT RED 💋 CRUSHED BERRY #marykay  #marykaymalaysia  #marykayjohor  #kosmetikbebaskimia  #kosmetiksihat  #marykayproduct  #marykayskincare  #kulitlembut  #kulitlicin  #kulitsihat  #kulitmudamalaysia  #flawlessface  #healtyskin  #marykay2017  #readystock  #skincareterbaik  #berusmakeupmalaysia  #berusmakeupmurah  #marykaymurah  #beautyconsultantmarykay  #makeupberkualiti  #makeupberkualitas  #mkmen  #skincareselamat  #skincaremalaysia  #kulitkusam  #kulitputihgebu  #kulitputihsihat 
Melacep Serum memang terbaik. Tahukah anda serum adalah ibarat makanan kepada kulit?. Serum mengandungi banyak nutrient yang di perlukan oleh kulit. Serum ini juga dapat membantu memulihkn kembali kulit kita dari bahagian paling bawah kulit yang di panggil eperdemis sekiranya kulit kita pernah rosak disebabkan pemakaian produk yang mengandungi bahan merbahaya seperti merkuri dan hydroquinon. Takut kan bila kulit wajah mula menipis, mula merah dan rosak kemudian nya mula tumbuh jeragat?. Melacep Ultimate Serum membantu mencerahkan wajah, memudarkan parut jeragat dan menjadikan kulit nampak lebih jernih dan lembab.
.
5 BENEFIT UTAMA MELACEP SERUM PLUS
💋Untuk tona kulit yang sekata.
💋Untuk kuasa kelembapan kulit siang dan malam.
💋Kuasa pencerahan kulit serta merta secara sihat.
💋Kulit tampil cerah berkilau dan berseri.
💋Menjernihkan kulit dari sebarang cela.

Cepat pm farida untuk dapatkan free skin consultation 😉

Farida
011-11498846
Your Trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay

#marykayskincare #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareerbaik #skincareselamat #beautyconsultant #sayajualskincare #sayajualmakeup #KosmetikBerkualiti #blackheadremover #blackheads #flawless #skincareclass #marykay #mkmen #mkcareeropportunity #freeskinconsultation
Melacep Serum memang terbaik. Tahukah anda serum adalah ibarat makanan kepada kulit?. Serum mengandungi banyak nutrient yang di perlukan oleh kulit. Serum ini juga dapat membantu memulihkn kembali kulit kita dari bahagian paling bawah kulit yang di panggil eperdemis sekiranya kulit kita pernah rosak disebabkan pemakaian produk yang mengandungi bahan merbahaya seperti merkuri dan hydroquinon. Takut kan bila kulit wajah mula menipis, mula merah dan rosak kemudian nya mula tumbuh jeragat?. Melacep Ultimate Serum membantu mencerahkan wajah, memudarkan parut jeragat dan menjadikan kulit nampak lebih jernih dan lembab. . 5 BENEFIT UTAMA MELACEP SERUM PLUS 💋Untuk tona kulit yang sekata. 💋Untuk kuasa kelembapan kulit siang dan malam. 💋Kuasa pencerahan kulit serta merta secara sihat. 💋Kulit tampil cerah berkilau dan berseri. 💋Menjernihkan kulit dari sebarang cela. Cepat pm farida untuk dapatkan free skin consultation 😉 Farida 011-11498846 Your Trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay #marykayskincare  #marykaykosmetik  #marykayproduk  #skincareerbaik  #skincareselamat  #beautyconsultant  #sayajualskincare  #sayajualmakeup  #KosmetikBerkualiti  #blackheadremover  #blackheads  #flawless  #skincareclass  #marykay  #mkmen  #mkcareeropportunity  #freeskinconsultation 
Sijil ini bukti saya adalah Beauty Consultant yang sah & komited nak membantu semua sama-sama tampil cantik, sihat & gojes 😉
.
Saya tengah followup customers saya, sambil-sambil tu terjumpa pula sijil ESRS ni 💪🏻 Yeayyy road to success 💃
Sijil ini bukti saya adalah Beauty Consultant yang sah & komited nak membantu semua sama-sama tampil cantik, sihat & gojes 😉 . Saya tengah followup customers saya, sambil-sambil tu terjumpa pula sijil ESRS ni 💪🏻 Yeayyy road to success 💃
Assalamualaikum😘 .
.
PARUT / BEKAS JERAWAT BERLEKUK & PORI BESAR ??? .
.
Set MICRODERMABRASION ni memang sangat membantu anda! .
.
Korang nak tahu tak?? .
.
Di Eropah sana, mereka banyak berhabis duit untuk treatment yang dipanggil "microdermabrasion" yang mana treatment ini dapat mengembalikan texture kulit agar kembali HALUS & LICIN .
.
Berbanding mereka yang telah berhabis beribu ringgit demi treatment MICRODERMABRASION ini, Mary Kay telah memperkenalkan SET MICRODERMABRASION supaya dapat membantu anda yang mempunyai masalah seperti diatas dengan harga mampu milik dan tanpa kesan bahaya! 😱.
.
Set ini terdiri daripada: .
.
1. TIMEWISE MICRODERMABRASION REFINE (SCRUB) .
2. TIMEWISE PORE MINIMIZER (SERUM) .
.
FUNGSI:- .
.
⭐Menanggalkan sel sel kulit mati akibat dari jerawat yang kecut .
⭐Menghilangkan parut dan kesan2 hitam dimuka .
⭐Menghaluskan muka, so kalau muka di lihat dari jarak dekat akan nampk licin sangat2 .
⭐Mengecilkan pori dengan kesan yang lebih cepat .
⭐Menegangkan muka agar nampak kelihatan lebih muda .
⭐Bila pori dah mengecil nak mekup pun cantik licin .
.
Jom segera hubungi sis untuk dapatkan SET MICRODERMABRASION ini 😘 .
.
click sini www.wasap.my/60167026604
Maryam Tauhed
.
#marykaykulai #marykaybrunei #marykayskincare #marykaykosmetik #lipstickmarykay #mattelipstick #toner #mask #cleanser #beautyregimen #MUAmalaysia #setmandianmarykay #terapiinstagram #melacep #timewise #awetmuda #bloomingswan#marykay #mkmen #abangmacho #maskulin #men #him #segak #poribesar #jerawat #jeragat #kulitflawless #poreminimizerserum #refinescrub
Assalamualaikum😘 . . PARUT / BEKAS JERAWAT BERLEKUK & PORI BESAR ??? . . Set MICRODERMABRASION ni memang sangat membantu anda! . . Korang nak tahu tak?? . . Di Eropah sana, mereka banyak berhabis duit untuk treatment yang dipanggil "microdermabrasion" yang mana treatment ini dapat mengembalikan texture kulit agar kembali HALUS & LICIN . . Berbanding mereka yang telah berhabis beribu ringgit demi treatment MICRODERMABRASION ini, Mary Kay telah memperkenalkan SET MICRODERMABRASION supaya dapat membantu anda yang mempunyai masalah seperti diatas dengan harga mampu milik dan tanpa kesan bahaya! 😱. . Set ini terdiri daripada: . . 1. TIMEWISE MICRODERMABRASION REFINE (SCRUB) . 2. TIMEWISE PORE MINIMIZER (SERUM) . . FUNGSI:- . . ⭐Menanggalkan sel sel kulit mati akibat dari jerawat yang kecut . ⭐Menghilangkan parut dan kesan2 hitam dimuka . ⭐Menghaluskan muka, so kalau muka di lihat dari jarak dekat akan nampk licin sangat2 . ⭐Mengecilkan pori dengan kesan yang lebih cepat . ⭐Menegangkan muka agar nampak kelihatan lebih muda . ⭐Bila pori dah mengecil nak mekup pun cantik licin . . Jom segera hubungi sis untuk dapatkan SET MICRODERMABRASION ini 😘 . . click sini www.wasap.my/60167026604 Maryam Tauhed . #marykaykulai  #marykaybrunei  #marykayskincare  #marykaykosmetik  #lipstickmarykay  #mattelipstick  #toner  #mask  #cleanser  #beautyregimen  #MUAmalaysia  #setmandianmarykay  #terapiinstagram  #melacep  #timewise  #awetmuda  #bloomingswan #marykay  #mkmen  #abangmacho  #maskulin  #men  #him  #segak  #poribesar  #jerawat  #jeragat  #kulitflawless  #poreminimizerserum  #refinescrub 
Uolls tau tak Mary Kay pon ada jual berus? Macam-macam berus ada tau. Paling best, bulu berus tu dari ponytail asli bukan bulu sintetik tau siap handcraft lagi. .
.
Lembut sangat, bila pakai kemasan mekap pon cantik je. Kalau yang biasa pakai berus sintetik tu mesti dapat rasa perbezaan nya tau. Berus nie yang bagusnya tak membuatkan kulit kita gatal-gatal pastu tak menyebabkan pori kita tersumbat tau.
.
.
Mary kay Brush Collection includes;
1) cheek brush
2) powder brush
3) eye colour brush
4) eyeliner/eyebrow brush
5) eye crease brush
6) organizer bag
.
.
Berminat? Boleh whatsapp Hajar ye 🤗
.
.
HAJAR | 017 6019135
Your Trusted Independent Beauty Consultant
.
.
#marykaymalaysia #marykayn9 #marykayskincare #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareerbaik #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #berusmakeupmalaysia #sayajualskincare #sayajualmakeup #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia  #KosmetikBerkualiti #berusmakeupmurah #blackheads #flawless #flawlessskin #flawlessskincare #skincaremurah #skincareclass #mkmen #marykaymen #marykaymurah #putihgebu #produkkecantikan #sayajualsayapakai #ootd #skinvigoratebrushmarykay
Uolls tau tak Mary Kay pon ada jual berus? Macam-macam berus ada tau. Paling best, bulu berus tu dari ponytail asli bukan bulu sintetik tau siap handcraft lagi. . . Lembut sangat, bila pakai kemasan mekap pon cantik je. Kalau yang biasa pakai berus sintetik tu mesti dapat rasa perbezaan nya tau. Berus nie yang bagusnya tak membuatkan kulit kita gatal-gatal pastu tak menyebabkan pori kita tersumbat tau. . . Mary kay Brush Collection includes; 1) cheek brush 2) powder brush 3) eye colour brush 4) eyeliner/eyebrow brush 5) eye crease brush 6) organizer bag . . Berminat? Boleh whatsapp Hajar ye 🤗 . . HAJAR | 017 6019135 Your Trusted Independent Beauty Consultant . . #marykaymalaysia  #marykayn9  #marykayskincare  #marykaykosmetik  #marykayproduk  #skincareerbaik  #skincareselamat  #skincaremalaysia  #skincaremalaysiamurah  #berusmakeupmalaysia  #sayajualskincare  #sayajualmakeup  #makeupmalaysiamurah  #makeupmalaysia  #KosmetikBerkualiti  #berusmakeupmurah  #blackheads  #flawless  #flawlessskin  #flawlessskincare  #skincaremurah  #skincareclass  #mkmen  #marykaymen  #marykaymurah  #putihgebu  #produkkecantikan  #sayajualsayapakai  #ootd  #skinvigoratebrushmarykay 
Creminho também é para homens!
Achou que a Mary Kay fosse exclusiva para cuidados com as mulheres? Pois errou!
Além dos nossos perfumes maravilhosos, temos produtos exclusivos para homens na nossa Linha MKMen.
✔Gel de limpeza facial;
✔ Loção hidratante intensiva FPS 30;
✔ Espuma para barbear;
✔ Gel refrescante pós barba;
✔ Sabonete facial;
✔ Creme intensivo para área dos olhos.
Esses são os cuidados básicos que todo homem deveria ter. Ainda não é tarde pra se cuidar, hein! 😘
#mk #mkmen #coisaprahomem #consultoramk #consultoradebeleza #consultoramarykay #marykayniteroi #marykay #regiaooceanica #niteroi #itaipu #piratininga #camboinhas #itacoatiara #vilaisabel #marykayvilaisabel  #marykaytijuca #marykayriodejaneiro #tijuca #cuidadosmk  #cuidadoscomapele #makeup #fragranciasmk #perfumesmk
Creminho também é para homens! Achou que a Mary Kay fosse exclusiva para cuidados com as mulheres? Pois errou! Além dos nossos perfumes maravilhosos, temos produtos exclusivos para homens na nossa Linha MKMen. ✔Gel de limpeza facial; ✔ Loção hidratante intensiva FPS 30; ✔ Espuma para barbear; ✔ Gel refrescante pós barba; ✔ Sabonete facial; ✔ Creme intensivo para área dos olhos. Esses são os cuidados básicos que todo homem deveria ter. Ainda não é tarde pra se cuidar, hein! 😘 #mk  #mkmen  #coisaprahomem  #consultoramk  #consultoradebeleza  #consultoramarykay  #marykayniteroi  #marykay  #regiaooceanica  #niteroi  #itaipu  #piratininga  #camboinhas  #itacoatiara  #vilaisabel  #marykayvilaisabel   #marykaytijuca  #marykayriodejaneiro  #tijuca  #cuidadosmk   #cuidadoscomapele  #makeup  #fragranciasmk  #perfumesmk 
Cuit2 pagi!
"Jangan sibuk mencari salah tetapi sibuklah untuk mencari peluang!"
#mkmen #mkmalaysia #skincare #supportbini #marykay #homespa #pacak #handsome
Cuidado de la piel para Hombre MK Men 🙋🏻‍♂️ #teammk #marykaylatino #marykay #mkmen