an online Instagram web viewer

#Malaysia medias

Photos

BUY NOW @surupafashion.......... TO CUSTOMISE ANY OUTFITS OR DESIGNS 📞📞+919831775535(Waztup) 
Call +919831775535(no watzup) 
visit our page 👉🏻👉🏻
https://m.facebook.com/surupafashion/
🔴SHIPPING WORLD WIDE 
#lehenga #partywear #indianethnics #stylish #fashion #bahrain #canada #saudiarabia #uk #us #uae #malaysia
#dreamwedding #indianbrides #weddingfashion #bridalwear #lehengacholi #variety #designer #prettywears #gown #anarkali #pakistaniwedding #pakistani #pakistanibride #indowestern #indowedding #golden #handworks
BUY NOW @surupafashion.......... TO CUSTOMISE ANY OUTFITS OR DESIGNS 📞📞+919831775535(Waztup) Call +919831775535(no watzup) visit our page 👉🏻👉🏻 https://m.facebook.com/surupafashion/ 🔴SHIPPING WORLD WIDE #lehenga  #partywear  #indianethnics  #stylish  #fashion  #bahrain  #canada  #saudiarabia  #uk  #us  #uae  #malaysia  #dreamwedding  #indianbrides  #weddingfashion  #bridalwear  #lehengacholi  #variety  #designer  #prettywears  #gown  #anarkali  #pakistaniwedding  #pakistani  #pakistanibride  #indowestern  #indowedding  #golden  #handworks 
Korang tau tak satu fakta menarik tentang Ostematrix Shaklee ni?
.
1biji Ostematrix Shaklee ni sama dengan 1 gelas susu tinggi kalsium ataupun sama dengan 80biji kacang badam yang berkualiti. 😍
.
So, untuk korang yang tak gemar minum susu tu. Atau susah-susah je gi telan 80biji badam tiap-tiap hari tu, eloklah ambik Ostematrix ni. .
Dan apa yang best lagi, Ostematrix ni senang nak telan tau. Ada ditulis di botol, easy to swallow, jangan bimbang. .
Kelebihan Ostematrix Shaklee :
✔ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat.
✔ Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
✔ Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas.
✔ Meringankan stress.
✔ Menstabilkan tekanan darah.
✔ Melegakan sakit ketika haid.
✔ Membantu dalam masalah gastrik.
✔ Membantu mengurangkan sakit belakang.
✔ Membantu dalam masalah tumit pecah/sakit.
✔ Mengelakkan sakit sendi.
✔ Membantu kurangkan risiko sakit jantung.
✔ Membantu mengatasi migrain.
✔Membantu masalah sembelit.
.
Boleh dapatkan dengan Ciksu. Harga tak sampai RM70 pun. 
#ostematrix
#shakleeklang
#shaklewpulauindah
#bazaarpaknil
#bazaaronline
#instashopmalaysia
#bazaarmalaysia
#shoppingonline
#orangmalaysia
#jerawat
#glowing
#bisnesonline
#niqabis
#handsock 
#produkviral
#lokalah
#tshirtmurah 
#bawallabuh
#igshops
#malaysia
#plussizemurah
#antipenuaan
#serum
#calitcalitcantik
#handbagmurah
#sayajual
#skincarehalal
#assalamualaikum
#jeragat
Korang tau tak satu fakta menarik tentang Ostematrix Shaklee ni? . 1biji Ostematrix Shaklee ni sama dengan 1 gelas susu tinggi kalsium ataupun sama dengan 80biji kacang badam yang berkualiti. 😍 . So, untuk korang yang tak gemar minum susu tu. Atau susah-susah je gi telan 80biji badam tiap-tiap hari tu, eloklah ambik Ostematrix ni. . Dan apa yang best lagi, Ostematrix ni senang nak telan tau. Ada ditulis di botol, easy to swallow, jangan bimbang. . Kelebihan Ostematrix Shaklee : ✔ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat. ✔ Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh) ✔ Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas. ✔ Meringankan stress. ✔ Menstabilkan tekanan darah. ✔ Melegakan sakit ketika haid. ✔ Membantu dalam masalah gastrik. ✔ Membantu mengurangkan sakit belakang. ✔ Membantu dalam masalah tumit pecah/sakit. ✔ Mengelakkan sakit sendi. ✔ Membantu kurangkan risiko sakit jantung. ✔ Membantu mengatasi migrain. ✔Membantu masalah sembelit. . Boleh dapatkan dengan Ciksu. Harga tak sampai RM70 pun. #ostematrix  #shakleeklang  #shaklewpulauindah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #instashopmalaysia  #bazaarmalaysia  #shoppingonline  #orangmalaysia  #jerawat  #glowing  #bisnesonline  #niqabis  #handsock  #produkviral  #lokalah  #tshirtmurah  #bawallabuh  #igshops  #malaysia  #plussizemurah  #antipenuaan  #serum  #calitcalitcantik  #handbagmurah  #sayajual  #skincarehalal  #assalamualaikum  #jeragat 
Tadaaa...Baby Muah mix Talkative! Laff lafff lafff sgt.
.

SISTHOLIPMATTE
👄 tak merekah
👄 tak mengeringkan bibir
👄 meresap pada bibir
👄 beri kesan gebu seakan baldu
👄 tampak bibir lebih penuh dan menawan
👄 senang ditanggalkan
👄 tak melekat pada cawan atau beri kesan pada mana mana bersentuhan dengan bibir
👄 bau honey dew yang sangat wangi dan tenang
👄 bukan lipmatte biasa biasa.
.
.
.
DM to order or  Whatsapp 
011 2116 7489 .

#sistho #sistholipmatte #lipmatte #lipcream #lipsticks #instaglam #cosmetics #lokalah  #mattegloss #lips #smile #insiderbeauty #colorful #ootd #instalook  #sapotlokal #love #wakeupandmakeup #cewek #makeupaddict #malaysiaonlineseller #sayajual #kl #malaysia #lipstickmurah #avlv.co #titiancinta #neelopa
Tadaaa...Baby Muah mix Talkative! Laff lafff lafff sgt. . SISTHOLIPMATTE 👄 tak merekah 👄 tak mengeringkan bibir 👄 meresap pada bibir 👄 beri kesan gebu seakan baldu 👄 tampak bibir lebih penuh dan menawan 👄 senang ditanggalkan 👄 tak melekat pada cawan atau beri kesan pada mana mana bersentuhan dengan bibir 👄 bau honey dew yang sangat wangi dan tenang 👄 bukan lipmatte biasa biasa. . . . DM to order or Whatsapp 011 2116 7489 . #sistho  #sistholipmatte  #lipmatte  #lipcream  #lipsticks  #instaglam  #cosmetics  #lokalah  #mattegloss  #lips  #smile  #insiderbeauty  #colorful  #ootd  #instalook  #sapotlokal  #love  #wakeupandmakeup  #cewek  #makeupaddict  #malaysiaonlineseller  #sayajual  #kl  #malaysia  #lipstickmurah  #avlv .co #titiancinta  #neelopa 
欢迎来到暹粒吴哥柬埔寨。

Welcome to Siemreap Angkor Cambodia. Kim Hak Angkor Wat Tour By Tuk Tuk & Car. Free of Charge: Pick up.Cool Water.Cool Towel. Tour Information. Dears Visitors My Name Kim Hak. Was Born in Siem Reap Angkor Cambodia. 07. February. 1983. I Have been a Tuk Tuk and Car Driver Since 2006. I am a Legal Driver for Tourists In Siem Reap Angkor Cambodia. Most professional Driver. Helpful and Friendly Driver. Make Sure My Customers Smile. Safety and Happy. I alway Drive By My self for My customers by My Tuk Tuk and Car. To Ancient Angkor and other Beautiful  place in Siem  Reap Angkor Cambodia. I always try to help All the Customers that did not have plan yet For their tour in Siem Reap Angkor Cambodia. I always give Some Suggestions and discuss about tour in Siem Reap Angkor Cambodia. I alway provided a reasonable  and affordable price. Please don't worry. For My many years experience I will can be your local driver and assistant in Siem Reap Angkor Cambodia for your best holiday with your friends and family. I am very happy to be your local driver and assistant. I alway worry about my customers and take good care for them during their best holiday in Siem  Reap Angkor Cambodia. Thank you so much for use my service. Please book now for your safety and happy tour in Siem Reap Angkor Cambodia. May the world peaceful.

#Siemreap #Siemreapdriver #Cambodia #Cambodiadriver #Angkor #Angkorwat #Angkordriver #USA #Canada #Malaysia #Taiwan #hongkong #Indonesia #tour #vocation #adventure #trip #China #Thai #England #Asia #Philippine #tuktuk #taxi #Australia  #Lao #Singapore #Beijing #Shenzhen #Korea
欢迎来到暹粒吴哥柬埔寨。 Welcome to Siemreap Angkor Cambodia. Kim Hak Angkor Wat Tour By Tuk Tuk & Car. Free of Charge: Pick up.Cool Water.Cool Towel. Tour Information. Dears Visitors My Name Kim Hak. Was Born in Siem Reap Angkor Cambodia. 07. February. 1983. I Have been a Tuk Tuk and Car Driver Since 2006. I am a Legal Driver for Tourists In Siem Reap Angkor Cambodia. Most professional Driver. Helpful and Friendly Driver. Make Sure My Customers Smile. Safety and Happy. I alway Drive By My self for My customers by My Tuk Tuk and Car. To Ancient Angkor and other Beautiful place in Siem Reap Angkor Cambodia. I always try to help All the Customers that did not have plan yet For their tour in Siem Reap Angkor Cambodia. I always give Some Suggestions and discuss about tour in Siem Reap Angkor Cambodia. I alway provided a reasonable and affordable price. Please don't worry. For My many years experience I will can be your local driver and assistant in Siem Reap Angkor Cambodia for your best holiday with your friends and family. I am very happy to be your local driver and assistant. I alway worry about my customers and take good care for them during their best holiday in Siem Reap Angkor Cambodia. Thank you so much for use my service. Please book now for your safety and happy tour in Siem Reap Angkor Cambodia. May the world peaceful. #Siemreap  #Siemreapdriver  #Cambodia  #Cambodiadriver  #Angkor  #Angkorwat  #Angkordriver  #USA  #Canada  #Malaysia  #Taiwan  #hongkong  #Indonesia  #tour  #vocation  #adventure  #trip  #China  #Thai  #England  #Asia  #Philippine  #tuktuk  #taxi  #Australia  #Lao  #Singapore  #Beijing  #Shenzhen  #Korea 
If you're a sucker for vanilla gelato like us, we have them now available in pints! Made with real vanilla beans, DM us to order and get them delivered right to your doorstep🙏🏻 .
.
.
.
.
.
.
#thatshweet #gelato #italianicecream #icecream #icecreamlover #instaicecream #klfood #eatdrinkkl #klfoodies #dessert #igkl #sayajual #startup #malaysia #foodie #nomnomnom #eatingfortheinsta #hungry #chefmode #notcleaneating #sweet #fresh #instagood #foodstagram #buzzfeast #droolclub #huffposttaste #bhgfood #kualalumpur
If you're a sucker for vanilla gelato like us, we have them now available in pints! Made with real vanilla beans, DM us to order and get them delivered right to your doorstep🙏🏻 . . . . . . . #thatshweet  #gelato  #italianicecream  #icecream  #icecreamlover  #instaicecream  #klfood  #eatdrinkkl  #klfoodies  #dessert  #igkl  #sayajual  #startup  #malaysia  #foodie  #nomnomnom  #eatingfortheinsta  #hungry  #chefmode  #notcleaneating  #sweet  #fresh  #instagood  #foodstagram  #buzzfeast  #droolclub  #huffposttaste  #bhgfood  #kualalumpur 
Korang tau tak satu fakta menarik tentang Ostematrix Shaklee ni?
.
1biji Ostematrix Shaklee ni sama dengan 1 gelas susu tinggi kalsium ataupun sama dengan 80biji kacang badam yang berkualiti. 😍
.
So, untuk korang yang tak gemar minum susu tu. Atau susah-susah je gi telan 80biji badam tiap-tiap hari tu, eloklah ambik Ostematrix ni. .
Dan apa yang best lagi, Ostematrix ni senang nak telan tau. Ada ditulis di botol, easy to swallow, jangan bimbang. .
Kelebihan Ostematrix Shaklee :
✔ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat.
✔ Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
✔ Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas.
✔ Meringankan stress.
✔ Menstabilkan tekanan darah.
✔ Melegakan sakit ketika haid.
✔ Membantu dalam masalah gastrik.
✔ Membantu mengurangkan sakit belakang.
✔ Membantu dalam masalah tumit pecah/sakit.
✔ Mengelakkan sakit sendi.
✔ Membantu kurangkan risiko sakit jantung.
✔ Membantu mengatasi migrain.
✔Membantu masalah sembelit.
.
Boleh dapatkan dengan Ciksu. Harga tak sampai RM70 pun. 
#ostematrix
#shakleeklang
#shaklewpulauindah
#bazaarpaknil
#bazaaronline
#instashopmalaysia
#bazaarmalaysia
#shoppingonline
#orangmalaysia
#jerawat
#glowing
#bisnesonline
#niqabis
#handsock 
#produkviral
#lokalah
#tshirtmurah 
#bawallabuh
#igshops
#malaysia
#plussizemurah
#antipenuaan
#serum
#calitcalitcantik
#handbagmurah
#sayajual
#skincarehalal
#assalamualaikum
#jeragat
Korang tau tak satu fakta menarik tentang Ostematrix Shaklee ni? . 1biji Ostematrix Shaklee ni sama dengan 1 gelas susu tinggi kalsium ataupun sama dengan 80biji kacang badam yang berkualiti. 😍 . So, untuk korang yang tak gemar minum susu tu. Atau susah-susah je gi telan 80biji badam tiap-tiap hari tu, eloklah ambik Ostematrix ni. . Dan apa yang best lagi, Ostematrix ni senang nak telan tau. Ada ditulis di botol, easy to swallow, jangan bimbang. . Kelebihan Ostematrix Shaklee : ✔ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat. ✔ Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh) ✔ Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas. ✔ Meringankan stress. ✔ Menstabilkan tekanan darah. ✔ Melegakan sakit ketika haid. ✔ Membantu dalam masalah gastrik. ✔ Membantu mengurangkan sakit belakang. ✔ Membantu dalam masalah tumit pecah/sakit. ✔ Mengelakkan sakit sendi. ✔ Membantu kurangkan risiko sakit jantung. ✔ Membantu mengatasi migrain. ✔Membantu masalah sembelit. . Boleh dapatkan dengan Ciksu. Harga tak sampai RM70 pun. #ostematrix  #shakleeklang  #shaklewpulauindah  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #instashopmalaysia  #bazaarmalaysia  #shoppingonline  #orangmalaysia  #jerawat  #glowing  #bisnesonline  #niqabis  #handsock  #produkviral  #lokalah  #tshirtmurah  #bawallabuh  #igshops  #malaysia  #plussizemurah  #antipenuaan  #serum  #calitcalitcantik  #handbagmurah  #sayajual  #skincarehalal  #assalamualaikum  #jeragat 
A jewel she is @eslimah 💕. .
Thank you @rivafashionme. Model @eslimah. Personalized Black Leather Bag @goldsoleil. .
.
#designer #hijab #hijabfashion #hijabstyle #fashionblogger #dailylook #modestfashion #muslimah #streetstyle #chic #hijabers #hijabdaily #modestishottest #styleblog #lookbook #dxb #malaysia #goldsoleil #ootd #stylegram #hijabindonesia #voguearabia #fashionforward #vogue #purse #purselover #handmade #swarovski .
Each purse can be made in any color with any name in any language. #beyourownbrand. Worldwide Delievery. Www.goldsoleil.com. Direct message or email us at Goldsoleil@Gmail.com. .
@goldsoleil is looking for Fashion bloggers for collaboration. Message us 💋. @kinglimaa @gayamagazine @hijabhills @hijab_fashioninspiration @miragebynumra @themodestymovement @modestfashionlondon @voguearabia @arabfashioncouncil @graziaqatar @dubaistreetsyle
A jewel she is @eslimah 💕. . Thank you @rivafashionme. Model @eslimah. Personalized Black Leather Bag @goldsoleil. . . #designer  #hijab  #hijabfashion  #hijabstyle  #fashionblogger  #dailylook  #modestfashion  #muslimah  #streetstyle  #chic  #hijabers  #hijabdaily  #modestishottest  #styleblog  #lookbook  #dxb  #malaysia  #goldsoleil  #ootd  #stylegram  #hijabindonesia  #voguearabia  #fashionforward  #vogue  #purse  #purselover  #handmade  #swarovski  . Each purse can be made in any color with any name in any language. #beyourownbrand . Worldwide Delievery. Www.goldsoleil.com. Direct message or email us at Goldsoleil@Gmail.com. . @goldsoleil is looking for Fashion bloggers for collaboration. Message us 💋. @kinglimaa @gayamagazine @hijabhills @hijab_fashioninspiration @miragebynumra @themodestymovement @modestfashionlondon @voguearabia @arabfashioncouncil @graziaqatar @dubaistreetsyle
Terti cream robisis 😘 happy cantik ya sista💋

BISMILLAHIRROHMANIRROHIM.

ROBISIS adalah cream asli dari Malaysia yang memiliki:
-Sertifikasi HALAL
-Bpom Malaysia
-Segel Original keaslian produknya - Tidak mengandung Mercuri
di produksi oleh (Ys Medicals). Kami mengambil langsung produk ini dari Negara Malaysia.

Cream ini mampu :
- Mencerahkan wajah - Menghilangkan jerawat
- Menghilangnan Bekas jerawat
- Mengecilkan pori pori
- Menghilangkan flek hitam di wajah
- Membuat wajah Glowing

Bisa digunakan untuk pria dan wanita.

Masih jaman pakai CREAM yg MENGELUPAS?
Masih jaman pakai CREAM yg MERAH TERKENA MATAHARI?
Masih jaman pakai CREAM yg KETERGANTUNGAN ?
Gak lah ya sist...
Sekarang udah gk mesti lagi ya mau cantik harus MENDERITA!!!
Ini saya kenalin CREAM yang bisa banget jadi sahabat wajah kamu ...
*TIDAK MENGELUPAS DI WAJAH!
*TIDAK MERAH KENAK MATAHARI!
*TIDAK KETERGANTUNGAN!

Order silahkan hubungi kami.

#robisis #original #ori #skincare #malaysia #cantik #kecantikan #ysmedicals #alami #jualcream #creammuka #menghilangkanjerawat #memutihkanwajah #menghilangkanflek #bekasjerawat #reseller #openreseller #dropship #dropshiper
Terti cream robisis 😘 happy cantik ya sista💋 BISMILLAHIRROHMANIRROHIM. ROBISIS adalah cream asli dari Malaysia yang memiliki: -Sertifikasi HALAL -Bpom Malaysia -Segel Original keaslian produknya - Tidak mengandung Mercuri di produksi oleh (Ys Medicals). Kami mengambil langsung produk ini dari Negara Malaysia. Cream ini mampu : - Mencerahkan wajah - Menghilangkan jerawat - Menghilangnan Bekas jerawat - Mengecilkan pori pori - Menghilangkan flek hitam di wajah - Membuat wajah Glowing Bisa digunakan untuk pria dan wanita. Masih jaman pakai CREAM yg MENGELUPAS? Masih jaman pakai CREAM yg MERAH TERKENA MATAHARI? Masih jaman pakai CREAM yg KETERGANTUNGAN ? Gak lah ya sist... Sekarang udah gk mesti lagi ya mau cantik harus MENDERITA!!! Ini saya kenalin CREAM yang bisa banget jadi sahabat wajah kamu ... *TIDAK MENGELUPAS DI WAJAH! *TIDAK MERAH KENAK MATAHARI! *TIDAK KETERGANTUNGAN! Order silahkan hubungi kami. #robisis  #original  #ori  #skincare  #malaysia  #cantik  #kecantikan  #ysmedicals  #alami  #jualcream  #creammuka  #menghilangkanjerawat  #memutihkanwajah  #menghilangkanflek  #bekasjerawat  #reseller  #openreseller  #dropship  #dropshiper 
.
KEBARUNG RANIA BY NFH
.
MATERIAL COMO CREPE DENGAN FREE SET HIASAN BROACH
.
CIRI-CIRI COMO CREPE
-Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable -Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai.
-Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus
-Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai
.
PRICE : RM109 FREE POSTAGE
.
COLOR: 6 COLORS AVAILABLE
.
SIZE: S, M L, XL, DAN XXL
.
CONTACT : 
www.wasap.my/60193948087
www.wasap.my/60193948087
www.wasap.my/60193948087
.
CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok di hadapan baju
-Design ala kebarung labuh dengan cutting yang menarik -Direka khas untuk penggayaan sempurna bagi sambutan Aidiladha
-Material yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung
-Fabric como crepe exclusive dan classy
-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang
-Bakal menjadi fenomena dan kegilaan para wanita dengan design moden dan sopan
.
#fashionvalet #fashionstyle #fashiondiaries #fashionblogger #fashionmodel #modeling #moodrepubliktour #moodrepublik #bazaar #bazaarniaga #bazaarpaknil #bazaaronline #trustedseller #shopping #shoppingonline #shoppingonlinemalaysia #malaysiashoponline #malaysia
. KEBARUNG RANIA BY NFH . MATERIAL COMO CREPE DENGAN FREE SET HIASAN BROACH . CIRI-CIRI COMO CREPE -Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable -Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai. -Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai . PRICE : RM109 FREE POSTAGE . COLOR: 6 COLORS AVAILABLE . SIZE: S, M L, XL, DAN XXL . CONTACT : www.wasap.my/60193948087 www.wasap.my/60193948087 www.wasap.my/60193948087 . CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di hadapan baju -Design ala kebarung labuh dengan cutting yang menarik -Direka khas untuk penggayaan sempurna bagi sambutan Aidiladha -Material yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung -Fabric como crepe exclusive dan classy -Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang -Bakal menjadi fenomena dan kegilaan para wanita dengan design moden dan sopan . #fashionvalet  #fashionstyle  #fashiondiaries  #fashionblogger  #fashionmodel  #modeling  #moodrepubliktour  #moodrepublik  #bazaar  #bazaarniaga  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #trustedseller  #shopping  #shoppingonline  #shoppingonlinemalaysia  #malaysiashoponline  #malaysia 
Petua dan tips kecantikan kulit wajah anda untuk dicuba dan diamalkan. Pelbagai petua yang mudah untuk mencantikkan tubuh badan anda supaya nampak segar dan berseri. .
.
Bahan yang digunakan juga mudah untuk ditemui didapur rumah anda. Gunakalah sumber alam semulajadi kerana banyak faedahnya untuk penjagaan tubuh badan anda. .
.
Antara petua yang terkandung seperti mencerahkan kulit wajah, melebatkan bulu mata, menghilangkan sel kulit mati dan sebagainya. .
.
#SkinPotionOil #PotionLover #sayajual #sayajualmurah #arganoil #apricotoil #rosepetaloil #spo #skinpotionoil #ileesh #bazarpaknil #jomcantik #kulitcantik #skinproblem #acneproblem #scarproblem #ubatjerawat #ubatparutjerawat  #muamalaysia #muabellaz #beautyhack #makeupmurah #makeupmalaysia #barangmakeup #foundationmalaysia #moodrepublik #malaysia #pulaupinang #serumglowing #glowing
Petua dan tips kecantikan kulit wajah anda untuk dicuba dan diamalkan. Pelbagai petua yang mudah untuk mencantikkan tubuh badan anda supaya nampak segar dan berseri. . . Bahan yang digunakan juga mudah untuk ditemui didapur rumah anda. Gunakalah sumber alam semulajadi kerana banyak faedahnya untuk penjagaan tubuh badan anda. . . Antara petua yang terkandung seperti mencerahkan kulit wajah, melebatkan bulu mata, menghilangkan sel kulit mati dan sebagainya. . . #SkinPotionOil  #PotionLover  #sayajual  #sayajualmurah  #arganoil  #apricotoil  #rosepetaloil  #spo  #skinpotionoil  #ileesh  #bazarpaknil  #jomcantik  #kulitcantik  #skinproblem  #acneproblem  #scarproblem  #ubatjerawat  #ubatparutjerawat  #muamalaysia  #muabellaz  #beautyhack  #makeupmurah  #makeupmalaysia  #barangmakeup  #foundationmalaysia  #moodrepublik  #malaysia  #pulaupinang  #serumglowing  #glowing 
BAWAL COTTON NUR 🌷

Material : Cotton voile
Price : RM8 excluded postage
Postage : RM8 sm / RM11 ss
🌸 Bidang 45
🌈 Color might be different due to lighthing effects.
📲 01139845449
🚚 Postage every monday and wednesday🎈

#bawalchiffonbyfiescarves #sayajualbawal #sayajualshawl #scarf #hijab #bawalchiffon #bawalchiffonmurah#malaysia #bawalchiffonrm9 #tudungbawal #tudungborong #bawalcotton #bawalcottourah #bawalcottonrm8 #bawalcottonnur
Alhamdulillah lepas Menang di #APM2017 #Dirgahayu duet @faizal_tahir rezeki kakak kesayangan ku lagi @ctdk Menang dalam #SiletAwards2017 kategori #ThemeSongSinetronTersilet menerusi lagu #SeluruhCinta hasil undiaan peminat dari indonesia 🇮🇩 tq u guys!! @sitizoneid @Regranned from @silet_indigo -  Selamat kepada lagu seluruh cinta "Siti Nurhaliza & Cakra Khan" menjadi Theme Song Sinetron Tersilet 2017 - #regrann  #SitiNurhaliza #DatoSitiNurhaliza#ctdk #siti #Sitizone #Sitizoners #CreacionbySitinurhaliza #SimplySiti #SimetriSiti #SegalaPerasaan #AkuBukanMalaikat #Dafbama2017_SitiNurhaliza #Dafbama2017 #Malaysia #My 🇲🇾
Alhamdulillah lepas Menang di #APM2017  #Dirgahayu  duet @faizal_tahir rezeki kakak kesayangan ku lagi @ctdk Menang dalam #SiletAwards2017  kategori #ThemeSongSinetronTersilet  menerusi lagu #SeluruhCinta  hasil undiaan peminat dari indonesia 🇮🇩 tq u guys!! @sitizoneid @Regranned from @silet_indigo - Selamat kepada lagu seluruh cinta "Siti Nurhaliza & Cakra Khan" menjadi Theme Song Sinetron Tersilet 2017 - #regrann  #SitiNurhaliza  #DatoSitiNurhaliza #ctdk  #siti  #Sitizone  #Sitizoners  #CreacionbySitinurhaliza  #SimplySiti  #SimetriSiti  #SegalaPerasaan  #AkuBukanMalaikat  #Dafbama2017_SitiNurhaliza  #Dafbama2017  #Malaysia  #My  🇲🇾
#CINDELLE3000
RM240 
FREE WHITENING BOOSTER
FREE POSTAGE

STOCK #cindelle3000 
SAMPAI BYKKKKKKKKKKKKKKKK... LAKU SGT SEBAB DLM DIA DAH ADA.
📍GLUTATHIONE 3000MG.
📍VITC.
📍THIOTIC.
📍PURE PLACENTA SHEEP.

Product Details
Ingredients: 
Reduced Glutathione 3000mg 
Thioctic Acid 1800mg 
Vitamin C 500mg 
Sheep Placenta 
One box has 6 sets of injections. * Result depends on individual metabolism 
Recommended Dosage: 
One ampoules/injection every week for 1 or 2 months
======= ALL IN ONE.. RESULT.OPKOS TERBAIKKKKK....PRODUCT TERBAIK.UNTUK UOLS YANG INGINKAN RESULT TERBAIK. .
NAK BELI SEKOTAK PUN BOLEH.
NAK BELI BORONG PUN BOLEH. ========
✅💯 Original Guaranteed

#injectionmurahoriginal
#cindelle3000murah
#aquaveniscynexgen
#EsenseuWhite
#cindelle3000
#cindelle3000original
#cindelle
#cindellemurah
#cindellefreewhiteningbooster
#cindelleoriginalborong
#cindellemurahmalaysia
#suntikputih
#injectionputih
#injectputih
#nakputih
#cucukputih
#putihgebu
#malaysia
#kenya
#dubai
#singapore
#kuwait
#brazil
#africa
#nigeria

Whatsapp +60175005707
#CINDELLE3000  RM240 FREE WHITENING BOOSTER FREE POSTAGE STOCK #cindelle3000  SAMPAI BYKKKKKKKKKKKKKKKK... LAKU SGT SEBAB DLM DIA DAH ADA. 📍GLUTATHIONE 3000MG. 📍VITC. 📍THIOTIC. 📍PURE PLACENTA SHEEP. Product Details Ingredients: Reduced Glutathione 3000mg Thioctic Acid 1800mg Vitamin C 500mg Sheep Placenta One box has 6 sets of injections. * Result depends on individual metabolism Recommended Dosage: One ampoules/injection every week for 1 or 2 months ======= ALL IN ONE.. RESULT.OPKOS TERBAIKKKKK....PRODUCT TERBAIK.UNTUK UOLS YANG INGINKAN RESULT TERBAIK. . NAK BELI SEKOTAK PUN BOLEH. NAK BELI BORONG PUN BOLEH. ======== ✅💯 Original Guaranteed #injectionmurahoriginal  #cindelle3000murah  #aquaveniscynexgen  #EsenseuWhite  #cindelle3000  #cindelle3000original  #cindelle  #cindellemurah  #cindellefreewhiteningbooster  #cindelleoriginalborong  #cindellemurahmalaysia  #suntikputih  #injectionputih  #injectputih  #nakputih  #cucukputih  #putihgebu  #malaysia  #kenya  #dubai  #singapore  #kuwait  #brazil  #africa  #nigeria  Whatsapp +60175005707
Непередоваемые ощущения) 🌴Тропик Трэвел & Турс 📲 What'sApp +60125013537

Организация незабываемого отдыха на о.Лангкави! 
Бронирование отелей, трансферы, туры! 
Быстро, доступно, профессионально!  #лангкави#турыналангкави #лангкавигид #скороотпуск#скороканикулы #хочувотпуск#экскурсииналангкави #малайзия#малайзия2017 #туризм #путешествия#langkawi #malaysia #турынаморе #отдыхнаморе#отдыхнаморе2017 #лангкави2017#путешествуй #отпуск #каникулы#райскоеместо #райскийостров #островлегенд
Непередоваемые ощущения) 🌴Тропик Трэвел & Турс 📲 What'sApp +60125013537 Организация незабываемого отдыха на о.Лангкави!  Бронирование отелей, трансферы, туры!  Быстро, доступно, профессионально!  #лангкави #турыналангкави  #лангкавигид  #скороотпуск #скороканикулы  #хочувотпуск #экскурсииналангкави  #малайзия #малайзия2017  #туризм  #путешествия #langkawi  #malaysia  #турынаморе  #отдыхнаморе #отдыхнаморе2017  #лангкави2017 #путешествуй  #отпуск  #каникулы #райскоеместо  #райскийостров  #островлегенд 
Vogue Portugal October editorial feat. Maria Borges ph. Branislav Simonchik
Vogue Portugal October editorial feat. Maria Borges ph. Branislav Simonchik
FARAS SYAR'I BY RIHANNA
IDR 335.000 RESELLER 315.000
Minimal 2 : @305.000

Gamis 
Bahan Jersey
Allsize LD s.d 120 cm, PB 135-140cm, panjang lengan 58cm, resleting depan, karet pinggang belakang, furing rok
Rok Bahan Denim kombinasi renda dan aplikasi kupu-kupu

Khimar
Bahan Bubble, panjang depan lebih kurang 85-90cm,  panjang belakang lebih kurang 140 cm

ada 4 pilihan warna
Est ready 20 Oktober

#olshopmurah#bajumuslimahmurah#bajuhijabers#bajumurah#bajubranded#brandoriginal#bajupesta#bajumuslim#setelanmurah#setelanhijab#gamissyari#gamismodis#gamisoriginal#olshopjakarta#olshoptangerang#dress#singapore#malaysia#taiwan#indonesia#resellerwelcome#trustedseller#dropship#recomendedonline#dropshipper#tokoonlinemuslimah#onlineshop#farassyari#farassyaribyrihanna#rihanna
FARAS SYAR'I BY RIHANNA IDR 335.000 RESELLER 315.000 Minimal 2 : @305.000 Gamis Bahan Jersey Allsize LD s.d 120 cm, PB 135-140cm, panjang lengan 58cm, resleting depan, karet pinggang belakang, furing rok Rok Bahan Denim kombinasi renda dan aplikasi kupu-kupu Khimar Bahan Bubble, panjang depan lebih kurang 85-90cm, panjang belakang lebih kurang 140 cm ada 4 pilihan warna Est ready 20 Oktober #olshopmurah #bajumuslimahmurah #bajuhijabers #bajumurah #bajubranded #brandoriginal #bajupesta #bajumuslim #setelanmurah #setelanhijab #gamissyari #gamismodis #gamisoriginal #olshopjakarta #olshoptangerang #dress #singapore #malaysia #taiwan #indonesia #resellerwelcome #trustedseller #dropship #recomendedonline #dropshipper #tokoonlinemuslimah #onlineshop #farassyari #farassyaribyrihanna #rihanna 
Antasya atau Talia? #AntasyaSyarfan @tashashilla @niezamzaidi @syazwanzulkifly @neeraazizi @syaanasir  @putrinajuwa @dj.nas.t  @muhammadafiqmuiz @mubarakmajid  @migonline @farisfitrii @mangkinprestij @hypptv @hyppsensasi @lakumallofficial 
#migdrama #migartis #trending #viral #2017 #malaysia #hyppsensasi #dramabest  #sedingincintaantasya #hypptv #kl2017 #setiapmasabernilai
.
Tq customer 😍 || TEAM BERCUTI KE PERTH 🔄Throwback
⚫
Gais, nak buat tshirt @ lain2 untuk🔽
❌ Company/Event/Korporat
❌ Kerja kahwin @ rewang
❌ Baju kelas/Baju Kelab/Jersi
❌ Tuala/Beg/Mug/Topi/Seluar
❌ Nak pakai sendiri pon boleh aje
⚫
Aaajom tempah dengan kami👕🎽👚👗
⚫
Nak order selai pon boleh! Harga bermula serendah RM13 bergantung kepada design dan jenis t-shirt mengikut kuantiti 😉 Quotation FREE ! Tiada caj tersembunyi 😹
⚫
Yang mana duk area terdekat kat #kuantan, kita COD. Yang jauh2 mestila guna POSLAJU 😎 Senang kan?
⚫
Ouh ya, boleh trus klik je no whatsapp kat bio detail 👆😎 Kan senang 👍

#homemadeprinting #printingbajumurah #bajumurah #tshirtmurah #printingbaju #silkscreen #heatpress #kuantan #malaysia #printingmurah #codkuantan #polisas #kipsas #uitm #politeknik #bajumurah #bajukelas #bajurewang #bajukorporat #begmurah #pahang #bajubajetcantikpunya #tukangcetaklokal
. Tq customer 😍 || TEAM BERCUTI KE PERTH 🔄Throwback ⚫ Gais, nak buat tshirt @ lain2 untuk🔽 ❌ Company/Event/Korporat ❌ Kerja kahwin @ rewang ❌ Baju kelas/Baju Kelab/Jersi ❌ Tuala/Beg/Mug/Topi/Seluar ❌ Nak pakai sendiri pon boleh aje ⚫ Aaajom tempah dengan kami👕🎽👚👗 ⚫ Nak order selai pon boleh! Harga bermula serendah RM13 bergantung kepada design dan jenis t-shirt mengikut kuantiti 😉 Quotation FREE ! Tiada caj tersembunyi 😹 ⚫ Yang mana duk area terdekat kat #kuantan , kita COD. Yang jauh2 mestila guna POSLAJU 😎 Senang kan? ⚫ Ouh ya, boleh trus klik je no whatsapp kat bio detail 👆😎 Kan senang 👍 #homemadeprinting  #printingbajumurah  #bajumurah  #tshirtmurah  #printingbaju  #silkscreen  #heatpress  #kuantan  #malaysia  #printingmurah  #codkuantan  #polisas  #kipsas  #uitm  #politeknik  #bajumurah  #bajukelas  #bajurewang  #bajukorporat  #begmurah  #pahang  #bajubajetcantikpunya  #tukangcetaklokal 
欢迎来到暹粒吴哥柬埔寨。

Welcome to Siemreap Angkor Cambodia. Kim Hak Angkor Wat Tour By Tuk Tuk & Car. Free of Charge: Pick up.Cool Water.Cool Towel. Tour Information. Dears Visitors My Name Kim Hak. Was Born in Siem Reap Angkor Cambodia. 07. February. 1983. I Have been a Tuk Tuk and Car Driver Since 2006. I am a Legal Driver for Tourists In Siem Reap Angkor Cambodia. Most professional Driver. Helpful and Friendly Driver. Make Sure My Customers Smile. Safety and Happy. I alway Drive By My self for My customers by My Tuk Tuk and Car. To Ancient Angkor and other Beautiful  place in Siem  Reap Angkor Cambodia. I always try to help All the Customers that did not have plan yet For their tour in Siem Reap Angkor Cambodia. I always give Some Suggestions and discuss about tour in Siem Reap Angkor Cambodia. I alway provided a reasonable  and affordable price. Please don't worry. For My many years experience I will can be your local driver and assistant in Siem Reap Angkor Cambodia for your best holiday with your friends and family. I am very happy to be your local driver and assistant. I alway worry about my customers and take good care for them during their best holiday in Siem  Reap Angkor Cambodia. Thank you so much for use my service. Please book now for your safety and happy tour in Siem Reap Angkor Cambodia. May the world peaceful.

#Siemreap #Siemreapdriver #Cambodia #Cambodiadriver #Angkor #Angkorwat #Angkordriver #USA #Canada #Malaysia #Taiwan #hongkong #Indonesia #tour #vocation #adventure #trip #China #Thai #England #Asia #Philippine #tuktuk #taxi #Australia  #Lao #Singapore #Beijing #Shenzhen #Korea
欢迎来到暹粒吴哥柬埔寨。 Welcome to Siemreap Angkor Cambodia. Kim Hak Angkor Wat Tour By Tuk Tuk & Car. Free of Charge: Pick up.Cool Water.Cool Towel. Tour Information. Dears Visitors My Name Kim Hak. Was Born in Siem Reap Angkor Cambodia. 07. February. 1983. I Have been a Tuk Tuk and Car Driver Since 2006. I am a Legal Driver for Tourists In Siem Reap Angkor Cambodia. Most professional Driver. Helpful and Friendly Driver. Make Sure My Customers Smile. Safety and Happy. I alway Drive By My self for My customers by My Tuk Tuk and Car. To Ancient Angkor and other Beautiful place in Siem Reap Angkor Cambodia. I always try to help All the Customers that did not have plan yet For their tour in Siem Reap Angkor Cambodia. I always give Some Suggestions and discuss about tour in Siem Reap Angkor Cambodia. I alway provided a reasonable and affordable price. Please don't worry. For My many years experience I will can be your local driver and assistant in Siem Reap Angkor Cambodia for your best holiday with your friends and family. I am very happy to be your local driver and assistant. I alway worry about my customers and take good care for them during their best holiday in Siem Reap Angkor Cambodia. Thank you so much for use my service. Please book now for your safety and happy tour in Siem Reap Angkor Cambodia. May the world peaceful. #Siemreap  #Siemreapdriver  #Cambodia  #Cambodiadriver  #Angkor  #Angkorwat  #Angkordriver  #USA  #Canada  #Malaysia  #Taiwan  #hongkong  #Indonesia  #tour  #vocation  #adventure  #trip  #China  #Thai  #England  #Asia  #Philippine  #tuktuk  #taxi  #Australia  #Lao  #Singapore  #Beijing  #Shenzhen  #Korea 
BLOUSE NISA 
Basic Loose Fit Cutting A

Material : Korean Lycra
Nursing Friendly
Minimal Ironing Needed 
Size : Free and Plus size only
7colour : (Deep Red, Dusty Mangosteen, Soft Violet, Dark Salmon, Blue Black, Fern Green, Soft Brown)

Price :
Discount RM10 for 2pcs.
1pcs RM55 *FREE POSTAGE*

Whatsapp : 014-8030349
.
.
#blousenisa #nisablouse #blouse #blousemurah #blouseimannabdul #blouseloose #loosecutting #blousemalaysia #blouselycra #koreanlycra #blousetravel #blouselessiron #blousenursing #nursingfriendly #blousewanita #blouselabuh #blouselonggar #blousecantik #bajuwanita #blousecasual #muslimahwear #hijabstyle #malaysia
BLOUSE NISA Basic Loose Fit Cutting A Material : Korean Lycra Nursing Friendly Minimal Ironing Needed Size : Free and Plus size only 7colour : (Deep Red, Dusty Mangosteen, Soft Violet, Dark Salmon, Blue Black, Fern Green, Soft Brown) Price : Discount RM10 for 2pcs. 1pcs RM55 *FREE POSTAGE* Whatsapp : 014-8030349 . . #blousenisa  #nisablouse  #blouse  #blousemurah  #blouseimannabdul  #blouseloose  #loosecutting  #blousemalaysia  #blouselycra  #koreanlycra  #blousetravel  #blouselessiron  #blousenursing  #nursingfriendly  #blousewanita  #blouselabuh  #blouselonggar  #blousecantik  #bajuwanita  #blousecasual  #muslimahwear  #hijabstyle  #malaysia 
Stop letting other people define You,be yourself and be proud of it.
Stop letting other people define You,be yourself and be proud of it.
Selain simple design dari @makaraetnik_id  banyak sekali koleksinya dan tas etnik ini asli produk lokal indonesia dan buat kalian yang mau jadi resseler pun bisa silahkan follow dan dapatkan segera di @makaraetnik_id  #malaysia #indonesia #littlebandung
Selain simple design dari @makaraetnik_id banyak sekali koleksinya dan tas etnik ini asli produk lokal indonesia dan buat kalian yang mau jadi resseler pun bisa silahkan follow dan dapatkan segera di @makaraetnik_id #malaysia  #indonesia  #littlebandung 
RAMAI DM TANYE, TEKNIK "ARTIS TU MACAM MANE?"😁
.
Admin rase dah banyak kali admin ajar dan siap buat video lagi(link video ade pada bio profile @tambah_follower_my).
.
Tapi takpe lah, disebabkan Admin sayang korang, admin buat satu lagi post khas untuk teknik ni. Tak susah pon. .
Lagi satu, ramai tanye "Eh kenape buat teknik ni kadang-kadang dapat sikit je followers masuk?". Jawapan dia, kene la buat selalu.
.
APE LAGI! SHARE LA KAT KAWAN2 KORANG!!😍😘
.
*Ps:Nanti admin nak buat gambar post pasal teknik paling POWER, iaitu "TEKNIK REPOST".
.
#Igersmalaya #vscomalaysia #uitm #uum #universitimalaya #malaysia #ikutcarakita #my_genggua #igersmy #prismamalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #pokemongo #sayajual #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #malaysia #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas
RAMAI DM TANYE, TEKNIK "ARTIS TU MACAM MANE?"😁 . Admin rase dah banyak kali admin ajar dan siap buat video lagi(link video ade pada bio profile @tambah_follower_my). . Tapi takpe lah, disebabkan Admin sayang korang, admin buat satu lagi post khas untuk teknik ni. Tak susah pon. . Lagi satu, ramai tanye "Eh kenape buat teknik ni kadang-kadang dapat sikit je followers masuk?". Jawapan dia, kene la buat selalu. . APE LAGI! SHARE LA KAT KAWAN2 KORANG!!😍😘 . *Ps:Nanti admin nak buat gambar post pasal teknik paling POWER, iaitu "TEKNIK REPOST". . #Igersmalaya  #vscomalaysia  #uitm  #uum  #universitimalaya  #malaysia  #ikutcarakita  #my_genggua  #igersmy  #prismamalaysia  #uitmshahalam  #uia  #kolejkomuniti  #pokemongo  #sayajual  #bazarpaknil  #kosmetik  #bajukurung  #malaysia  #fitmalaysia  #akuyangpakaikauyangpanas 
For a start, visit me once a week... no, friday prayer doesn't count... || #masjidkristal #kualaterengganu #malaysia #lgg6
Coucher de soleil sur l'île Pulau Perhentian Besar #perhentiansisland #malaysia
🔥SIDIMUKTI TRIYASA🔥
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔥HOT PRODUCT TERBARU TERKEREN BUAT KAMU YANG TERLAHIR SEBAGAI PRIA LIMITED EDITION🔥
Printed batik
IDR 280.000
Stoknya Limit Banget
SEGERA ORDER!
SEBELUM SOLDOUT LAGI 😊
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Layanan order
💎WA 0821 37 456 456
💎LINE @mensbatikslimfit (pakai @)
💎Cek ootd @ootd_mensbatikslimfit
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Size chart :
S | bust/lebar dada 48 cm l lenght shirt/ panjang baju 71cm
M | bust/lebar dada 50 cm | length shirt/ panjang baju 71 cm
L | bust/lebar dada 52 cm | length shirt/panjang baju 74 cm
XL | bust/lebar dada 54 cm | length shirt/panjang baju 77 cm ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
*sebagai informasi poto yang kami ambil menggunakan kamera DSLR dengan setting standar/normal disesuaikan dengan kondisi real 100% objeknya, apabila ada sedikit perbedaan kemungkinan disebabkan spesifikasi smartphone yang berbeda satu sama lain. sebagai acuan, warna produk yang tampak di smartphone untuk tipe samsung terlihat 100% sama persis dengan kondisi real produk :)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#Batikpria #batikindonesia #batikslimfit #batikpekalongan #batiksolo #batikmodern #hembatik #kemejabatik #kemejaslimfit #hemslimfit #malaysia #singapore #mensreview #mensfashion #menstyle #mensbatik #mensbatikslimfit #batikcowok #hempria #kemejapria #hemkeren #kemejakeren #kemejacowokmurahbanget #jualbatiksogan
🔥SIDIMUKTI TRIYASA🔥 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔥HOT PRODUCT TERBARU TERKEREN BUAT KAMU YANG TERLAHIR SEBAGAI PRIA LIMITED EDITION🔥 Printed batik IDR 280.000 Stoknya Limit Banget SEGERA ORDER! SEBELUM SOLDOUT LAGI 😊 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Layanan order 💎WA 0821 37 456 456 💎LINE @mensbatikslimfit (pakai @) 💎Cek ootd @ootd_mensbatikslimfit ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Size chart : S | bust/lebar dada 48 cm l lenght shirt/ panjang baju 71cm M | bust/lebar dada 50 cm | length shirt/ panjang baju 71 cm L | bust/lebar dada 52 cm | length shirt/panjang baju 74 cm XL | bust/lebar dada 54 cm | length shirt/panjang baju 77 cm ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ *sebagai informasi poto yang kami ambil menggunakan kamera DSLR dengan setting standar/normal disesuaikan dengan kondisi real 100% objeknya, apabila ada sedikit perbedaan kemungkinan disebabkan spesifikasi smartphone yang berbeda satu sama lain. sebagai acuan, warna produk yang tampak di smartphone untuk tipe samsung terlihat 100% sama persis dengan kondisi real produk :) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #Batikpria  #batikindonesia  #batikslimfit  #batikpekalongan  #batiksolo  #batikmodern  #hembatik  #kemejabatik  #kemejaslimfit  #hemslimfit  #malaysia  #singapore  #mensreview  #mensfashion  #menstyle  #mensbatik  #mensbatikslimfit  #batikcowok  #hempria  #kemejapria  #hemkeren  #kemejakeren  #kemejacowokmurahbanget  #jualbatiksogan 
FOR SALE
------------
2-Storey Taman Koperasi Polis Fasa 2,Batu Caves
Selling Price : RM400,000 Net
Property Details :
----------------- - Freehold
- 4 Bedrooms - 2 Bathroom
- 16x55
- 883sqft
- Freehold - Bumi Lot
- Intermediate
- Renovated with kitchen cabinet

Facilities:- - Masjid
- Sekolah
- Restaurant
- KTM Batu caves
- Petrol Station
- International Islamic Collage
- UIA Gombak

Access :-
- MRR2
- Duke Highway
- Jalan Sentul
- Jalan Kuching

For more info or viewing session, please contact me:
ASRAF
017-2031308
REN 23964

#property #Jualbelirumah #propertyagent #realestate #realestateagent #apartment #malaysia #kualalumpur #condominium #serviceapartment #terrace #townhouse #sellhomes #selangor #batucaves #gombak #freehold
FOR SALE ------------ 2-Storey Taman Koperasi Polis Fasa 2,Batu Caves Selling Price : RM400,000 Net Property Details : ----------------- - Freehold - 4 Bedrooms - 2 Bathroom - 16x55 - 883sqft - Freehold - Bumi Lot - Intermediate - Renovated with kitchen cabinet Facilities:- - Masjid - Sekolah - Restaurant - KTM Batu caves - Petrol Station - International Islamic Collage - UIA Gombak Access :- - MRR2 - Duke Highway - Jalan Sentul - Jalan Kuching For more info or viewing session, please contact me: ASRAF 017-2031308 REN 23964 #property  #Jualbelirumah  #propertyagent  #realestate  #realestateagent  #apartment  #malaysia  #kualalumpur  #condominium  #serviceapartment  #terrace  #townhouse  #sellhomes  #selangor  #batucaves  #gombak  #freehold 
DEEPAVALI PROMOTION 🎉🎊
.
1892 Givenchy (3in1) .
RM110/115ss
.
IF INTERESTED,WHATSAPP 0162513942
#bazarpaknil #murahmurah #murah #bazarkl #bazar #promosi #offer #shoppingmurah #facebook #wechat #whatsapp #instagram #anniversary #diskaun #mall #mirafilzah #neelofa #ctdk #jimat #malaysia #shoppingonlinemalaysia #female #wanita #perempuan #handbag #handbagset #handbagmurah #hanbaggivenchy
| Personal Planner Update | 
Surprise bridal shower for Mia
Requested by Darl .
.
#ajpevents #balloons #bridalshower #love #girlfriend #events #malaysia #kualalumpur #event #love #party
.
Tq customer 😍 || TEAM BERCUTI KE PERTH 🔄Throwback
⚫
Gais, nak buat tshirt @ lain2 untuk🔽
❌ Company/Event/Korporat
❌ Kerja kahwin @ rewang
❌ Baju kelas/Baju Kelab/Jersi
❌ Tuala/Beg/Mug/Topi/Seluar
❌ Nak pakai sendiri pon boleh aje
⚫
Aaajom tempah dengan kami👕🎽👚👗
⚫
Nak order selai pon boleh! Harga bermula serendah RM13 bergantung kepada design dan jenis t-shirt mengikut kuantiti 😉 Quotation FREE ! Tiada caj tersembunyi 😹
⚫
Yang mana duk area terdekat kat #kuantan, kita COD. Yang jauh2 mestila guna POSLAJU 😎 Senang kan?
⚫
Ouh ya, boleh trus klik je no whatsapp kat bio detail 👆😎 Kan senang 👍

#homemadeprinting #printingbajumurah #bajumurah #tshirtmurah #printingbaju #silkscreen #heatpress #kuantan #malaysia #printingmurah #codkuantan #polisas #kipsas #uitm #politeknik #bajumurah #bajukelas #bajurewang #bajukorporat #begmurah #pahang #bajubajetcantikpunya #tukangcetaklokal
. Tq customer 😍 || TEAM BERCUTI KE PERTH 🔄Throwback ⚫ Gais, nak buat tshirt @ lain2 untuk🔽 ❌ Company/Event/Korporat ❌ Kerja kahwin @ rewang ❌ Baju kelas/Baju Kelab/Jersi ❌ Tuala/Beg/Mug/Topi/Seluar ❌ Nak pakai sendiri pon boleh aje ⚫ Aaajom tempah dengan kami👕🎽👚👗 ⚫ Nak order selai pon boleh! Harga bermula serendah RM13 bergantung kepada design dan jenis t-shirt mengikut kuantiti 😉 Quotation FREE ! Tiada caj tersembunyi 😹 ⚫ Yang mana duk area terdekat kat #kuantan , kita COD. Yang jauh2 mestila guna POSLAJU 😎 Senang kan? ⚫ Ouh ya, boleh trus klik je no whatsapp kat bio detail 👆😎 Kan senang 👍 #homemadeprinting  #printingbajumurah  #bajumurah  #tshirtmurah  #printingbaju  #silkscreen  #heatpress  #kuantan  #malaysia  #printingmurah  #codkuantan  #polisas  #kipsas  #uitm  #politeknik  #bajumurah  #bajukelas  #bajurewang  #bajukorporat  #begmurah  #pahang  #bajubajetcantikpunya  #tukangcetaklokal 
欢迎来到暹粒吴哥柬埔寨。

Welcome to Siemreap Angkor Cambodia. Kim Hak Angkor Wat Tour By Tuk Tuk & Car. Free of Charge: Pick up.Cool Water.Cool Towel. Tour Information. Dears Visitors My Name Kim Hak. Was Born in Siem Reap Angkor Cambodia. 07. February. 1983. I Have been a Tuk Tuk and Car Driver Since 2006. I am a Legal Driver for Tourists In Siem Reap Angkor Cambodia. Most professional Driver. Helpful and Friendly Driver. Make Sure My Customers Smile. Safety and Happy. I alway Drive By My self for My customers by My Tuk Tuk and Car. To Ancient Angkor and other Beautiful  place in Siem  Reap Angkor Cambodia. I always try to help All the Customers that did not have plan yet For their tour in Siem Reap Angkor Cambodia. I always give Some Suggestions and discuss about tour in Siem Reap Angkor Cambodia. I alway provided a reasonable  and affordable price. Please don't worry. For My many years experience I will can be your local driver and assistant in Siem Reap Angkor Cambodia for your best holiday with your friends and family. I am very happy to be your local driver and assistant. I alway worry about my customers and take good care for them during their best holiday in Siem  Reap Angkor Cambodia. Thank you so much for use my service. Please book now for your safety and happy tour in Siem Reap Angkor Cambodia. May the world peaceful.

#Siemreap #Siemreapdriver #Cambodia #Cambodiadriver #Angkor #Angkorwat #Angkordriver #USA #Canada #Malaysia #Taiwan #hongkong #Indonesia #tour #vocation #adventure #trip #China #Thai #England #Asia #Philippine #tuktuk #taxi #Australia  #Lao #Singapore #Beijing #Shenzhen #Korea
欢迎来到暹粒吴哥柬埔寨。 Welcome to Siemreap Angkor Cambodia. Kim Hak Angkor Wat Tour By Tuk Tuk & Car. Free of Charge: Pick up.Cool Water.Cool Towel. Tour Information. Dears Visitors My Name Kim Hak. Was Born in Siem Reap Angkor Cambodia. 07. February. 1983. I Have been a Tuk Tuk and Car Driver Since 2006. I am a Legal Driver for Tourists In Siem Reap Angkor Cambodia. Most professional Driver. Helpful and Friendly Driver. Make Sure My Customers Smile. Safety and Happy. I alway Drive By My self for My customers by My Tuk Tuk and Car. To Ancient Angkor and other Beautiful place in Siem Reap Angkor Cambodia. I always try to help All the Customers that did not have plan yet For their tour in Siem Reap Angkor Cambodia. I always give Some Suggestions and discuss about tour in Siem Reap Angkor Cambodia. I alway provided a reasonable and affordable price. Please don't worry. For My many years experience I will can be your local driver and assistant in Siem Reap Angkor Cambodia for your best holiday with your friends and family. I am very happy to be your local driver and assistant. I alway worry about my customers and take good care for them during their best holiday in Siem Reap Angkor Cambodia. Thank you so much for use my service. Please book now for your safety and happy tour in Siem Reap Angkor Cambodia. May the world peaceful. #Siemreap  #Siemreapdriver  #Cambodia  #Cambodiadriver  #Angkor  #Angkorwat  #Angkordriver  #USA  #Canada  #Malaysia  #Taiwan  #hongkong  #Indonesia  #tour  #vocation  #adventure  #trip  #China  #Thai  #England  #Asia  #Philippine  #tuktuk  #taxi  #Australia  #Lao  #Singapore  #Beijing  #Shenzhen  #Korea 
Pop Magazine FW'17 editorial feat. Stella Lucia ph. Sean & Seng
Pop Magazine FW'17 editorial feat. Stella Lucia ph. Sean & Seng
yesterday is history , tomorrow is a mystery and today is a gift. that’s why they call it present!!
💕💕💕💕💕💕
#shortvacay #cameronhighland #tehboh #tehcameron #ootd #igers #malaysia #holiday #lelaki #menstyle #like4like #sweet #regram
💪🏻 ABANG SADO PUN JAGA MUKA 💪🏻
.
.
Malu la klu pakwe kita kulit licin tp kita X.. Bukan salah kulit tp kita sendiri yg X nak berusaha.
.
.
Sapu2 terus cantik 👸🏼
.
.
Whatsapp 016-456 7710 .
.
.
#distrohouz #distroherbs #mayabeautebydistroherbs #mayabeaute #malaysia #indonesia #negerisembilan #selangor #perak #langkawi #kedah #kelantan #terengganu #perlis #johorbahru #melaka #sabah #sarawak #visitmyig #igseller #agentwanted #dropshipwanted #singapore #nurse #stewardess
💪🏻 ABANG SADO PUN JAGA MUKA 💪🏻 . . Malu la klu pakwe kita kulit licin tp kita X.. Bukan salah kulit tp kita sendiri yg X nak berusaha. . . Sapu2 terus cantik 👸🏼 . . Whatsapp 016-456 7710 . . . #distrohouz  #distroherbs  #mayabeautebydistroherbs  #mayabeaute  #malaysia  #indonesia  #negerisembilan  #selangor  #perak  #langkawi  #kedah  #kelantan  #terengganu  #perlis  #johorbahru  #melaka  #sabah  #sarawak  #visitmyig  #igseller  #agentwanted  #dropshipwanted  #singapore  #nurse  #stewardess 
Yeayyy..STOK da landing kt HQ
By Friday hakak boleh COD n pos kt Uolss dah
.

SISTHOLIPMATTE
👄 tak merekah
👄 tak mengeringkan bibir
👄 meresap pada bibir
👄 beri kesan gebu seakan baldu
👄 tampak bibir lebih penuh dan menawan
👄 senang ditanggalkan
👄 tak melekat pada cawan atau beri kesan pada mana mana bersentuhan dengan bibir
👄 bau honey dew yang sangat wangi dan tenang
👄 bukan lipmatte biasa biasa.
.
.
.
DM to order or  Whatsapp 
011 2116 7489 .

#sistho #sistholipmatte #lipmatte #lipcream #lipsticks #instaglam #cosmetics #lokalah  #mattegloss #lips #smile #insiderbeauty #colorful #ootd #instalook  #sapotlokal #love #wakeupandmakeup #cewek #makeupaddict #malaysiaonlineseller #sayajual #kl #malaysia #lipstickmurah #avlv.co #titiancinta #neelopa
Yeayyy..STOK da landing kt HQ By Friday hakak boleh COD n pos kt Uolss dah . SISTHOLIPMATTE 👄 tak merekah 👄 tak mengeringkan bibir 👄 meresap pada bibir 👄 beri kesan gebu seakan baldu 👄 tampak bibir lebih penuh dan menawan 👄 senang ditanggalkan 👄 tak melekat pada cawan atau beri kesan pada mana mana bersentuhan dengan bibir 👄 bau honey dew yang sangat wangi dan tenang 👄 bukan lipmatte biasa biasa. . . . DM to order or Whatsapp 011 2116 7489 . #sistho  #sistholipmatte  #lipmatte  #lipcream  #lipsticks  #instaglam  #cosmetics  #lokalah  #mattegloss  #lips  #smile  #insiderbeauty  #colorful  #ootd  #instalook  #sapotlokal  #love  #wakeupandmakeup  #cewek  #makeupaddict  #malaysiaonlineseller  #sayajual  #kl  #malaysia  #lipstickmurah  #avlv .co #titiancinta  #neelopa 
Kalau ada essential oils lain yang boleh tunjuk..sebagaimana young living show to us...jangan salah guna essential oils
#younglivingmalaysia 
#malaysia #singapore  #indonesia
BAWAL COTTON NUR 🌷

Material : Cotton voile
Price : RM8 excluded postage
Postage : RM8 sm / RM11 ss
🌸 Bidang 45
🌈 Color might be different due to lighthing effects.
📲 01139845449
🚚 Postage every monday and wednesday🎈

#bawalchiffonbyfiescarves #sayajualbawal #sayajualshawl #scarf #hijab #bawalchiffon #bawalchiffonmurah#malaysia #bawalchiffonrm9 #tudungbawal #tudungborong #bawalcotton #bawalcottourah #bawalcottonrm8 #bawalcottonnur
Actually he's ignoring me..... #meme #memes #love #hijabis #justkidding #malaysia #followforfollow
欢迎来到暹粒吴哥柬埔寨。

Welcome to Siemreap Angkor Cambodia. Kim Hak Angkor Wat Tour By Tuk Tuk & Car. Free of Charge: Pick up.Cool Water.Cool Towel. Tour Information. Dears Visitors My Name Kim Hak. Was Born in Siem Reap Angkor Cambodia. 07. February. 1983. I Have been a Tuk Tuk and Car Driver Since 2006. I am a Legal Driver for Tourists In Siem Reap Angkor Cambodia. Most professional Driver. Helpful and Friendly Driver. Make Sure My Customers Smile. Safety and Happy. I alway Drive By My self for My customers by My Tuk Tuk and Car. To Ancient Angkor and other Beautiful  place in Siem  Reap Angkor Cambodia. I always try to help All the Customers that did not have plan yet For their tour in Siem Reap Angkor Cambodia. I always give Some Suggestions and discuss about tour in Siem Reap Angkor Cambodia. I alway provided a reasonable  and affordable price. Please don't worry. For My many years experience I will can be your local driver and assistant in Siem Reap Angkor Cambodia for your best holiday with your friends and family. I am very happy to be your local driver and assistant. I alway worry about my customers and take good care for them during their best holiday in Siem  Reap Angkor Cambodia. Thank you so much for use my service. Please book now for your safety and happy tour in Siem Reap Angkor Cambodia. May the world peaceful.

#Siemreap #Siemreapdriver #Cambodia #Cambodiadriver #Angkor #Angkorwat #Angkordriver #USA #Canada #Malaysia #Taiwan #hongkong #Indonesia #tour #vocation #adventure #trip #China #Thai #England #Asia #Philippine #tuktuk #taxi #Australia  #Lao #Singapore #Beijing #Shenzhen #Korea
欢迎来到暹粒吴哥柬埔寨。 Welcome to Siemreap Angkor Cambodia. Kim Hak Angkor Wat Tour By Tuk Tuk & Car. Free of Charge: Pick up.Cool Water.Cool Towel. Tour Information. Dears Visitors My Name Kim Hak. Was Born in Siem Reap Angkor Cambodia. 07. February. 1983. I Have been a Tuk Tuk and Car Driver Since 2006. I am a Legal Driver for Tourists In Siem Reap Angkor Cambodia. Most professional Driver. Helpful and Friendly Driver. Make Sure My Customers Smile. Safety and Happy. I alway Drive By My self for My customers by My Tuk Tuk and Car. To Ancient Angkor and other Beautiful place in Siem Reap Angkor Cambodia. I always try to help All the Customers that did not have plan yet For their tour in Siem Reap Angkor Cambodia. I always give Some Suggestions and discuss about tour in Siem Reap Angkor Cambodia. I alway provided a reasonable and affordable price. Please don't worry. For My many years experience I will can be your local driver and assistant in Siem Reap Angkor Cambodia for your best holiday with your friends and family. I am very happy to be your local driver and assistant. I alway worry about my customers and take good care for them during their best holiday in Siem Reap Angkor Cambodia. Thank you so much for use my service. Please book now for your safety and happy tour in Siem Reap Angkor Cambodia. May the world peaceful. #Siemreap  #Siemreapdriver  #Cambodia  #Cambodiadriver  #Angkor  #Angkorwat  #Angkordriver  #USA  #Canada  #Malaysia  #Taiwan  #hongkong  #Indonesia  #tour  #vocation  #adventure  #trip  #China  #Thai  #England  #Asia  #Philippine  #tuktuk  #taxi  #Australia  #Lao  #Singapore  #Beijing  #Shenzhen  #Korea 
💘SHAWL ARABIC MATRIX
.
❗READY STOCK UPDATE❗

16/10 - 12:36PM

AVAILABLE NOW 😊
.
🌈Grey 😁Dapatkan satu dulu, gerenti nak lagi👍
.
⏩warna sedikit berbeza dgn warna sebenar kerana pencahayaan dan kesan camera

#innersnowcap #innercapmurah #innersnowcapberhantu #scarfmalaysia #scarf #scarfmurah #snowcapberhantu #snowcapmurah #snowcapped #tudungmurah #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #innerneck #innerneckmurah #innerneckkualiti #bazarpaknil #bazar #malaysia #muslimah #muslim #muslimahstyle #muslimahfashion #sayajual #sayajualinnersnowcap #sayajualinner #sayajualtudungmurah #sayajualbag #sayajualbeg #sayajualjam
💘SHAWL ARABIC MATRIX . ❗READY STOCK UPDATE❗ 16/10 - 12:36PM AVAILABLE NOW 😊 . 🌈Grey 😁Dapatkan satu dulu, gerenti nak lagi👍 . ⏩warna sedikit berbeza dgn warna sebenar kerana pencahayaan dan kesan camera #innersnowcap  #innercapmurah  #innersnowcapberhantu  #scarfmalaysia  #scarf  #scarfmurah  #snowcapberhantu  #snowcapmurah  #snowcapped  #tudungmurah  #tudunglabuhmurah  #tudunglabuh  #innerneck  #innerneckmurah  #innerneckkualiti  #bazarpaknil  #bazar  #malaysia  #muslimah  #muslim  #muslimahstyle  #muslimahfashion  #sayajual  #sayajualinnersnowcap  #sayajualinner  #sayajualtudungmurah  #sayajualbag  #sayajualbeg  #sayajualjam 
OFFER!!!
GUESS  STEEL SPECIAL
RM90
.
FREE POSTAGE!!! WOW!!!
.
Berminat? 
whatsapp 0177204067 ========================
.
Spek Terbaik :
.
🌹 1 Month Warranty (Engine)
.
🌹 GUESS EDITION .
🌹 Quality Steel Strap .
🌹 Steel Case .
🌹 Analog Function
.
🌹 Gred AA
.
🌹 Sesuai untuk Gadis-Gadis !
.
🌹 Jarum bergerak dengan baik
.
🌹 Pergerakkan Jam mengunakan bateri
.
🌹 Condition NEW With Free Box
.
=======================
.
GPB-12132
.
#jam 
#jamtanganmurah 
#jualjamtangan 
#wanita 
#perempuan 
#gadis 
#malaysia 
#jamperempuan 
#jamperempuanmurah 
#jamperempuanmurahmalaysia 
#jamperempuancantik 
#jamwanita 
#jamwanitamurah 
#jamtanganmurah 
#jamtanganperempuan 
#jamtanganperempuanmurah 
#jamtanganperempuanmalaysia 
#jamcantik 
#jamcantikmurah 
#jammalaysia 
#jammalaysiamurah 
#jamtangan 
#gadismalaysia 
#wanitamalaysia 
#perempuanmalaysia
OFFER!!! GUESS STEEL SPECIAL RM90 . FREE POSTAGE!!! WOW!!! . Berminat? whatsapp 0177204067 ======================== . Spek Terbaik : . 🌹 1 Month Warranty (Engine) . 🌹 GUESS EDITION . 🌹 Quality Steel Strap . 🌹 Steel Case . 🌹 Analog Function . 🌹 Gred AA . 🌹 Sesuai untuk Gadis-Gadis ! . 🌹 Jarum bergerak dengan baik . 🌹 Pergerakkan Jam mengunakan bateri . 🌹 Condition NEW With Free Box . ======================= . GPB-12132 . #jam  #jamtanganmurah  #jualjamtangan  #wanita  #perempuan  #gadis  #malaysia  #jamperempuan  #jamperempuanmurah  #jamperempuanmurahmalaysia  #jamperempuancantik  #jamwanita  #jamwanitamurah  #jamtanganmurah  #jamtanganperempuan  #jamtanganperempuanmurah  #jamtanganperempuanmalaysia  #jamcantik  #jamcantikmurah  #jammalaysia  #jammalaysiamurah  #jamtangan  #gadismalaysia  #wanitamalaysia  #perempuanmalaysia 
.
Tq customer 😍 || TEAM BERCUTI KE PERTH 🔄Throwback
⚫
Gais, nak buat tshirt @ lain2 untuk🔽
❌ Company/Event/Korporat
❌ Kerja kahwin @ rewang
❌ Baju kelas/Baju Kelab/Jersi
❌ Tuala/Beg/Mug/Topi/Seluar
❌ Nak pakai sendiri pon boleh aje
⚫
Aaajom tempah dengan kami👕🎽👚👗
⚫
Nak order selai pon boleh! Harga bermula serendah RM13 bergantung kepada design dan jenis t-shirt mengikut kuantiti 😉 Quotation FREE ! Tiada caj tersembunyi 😹
⚫
Yang mana duk area terdekat kat #kuantan, kita COD. Yang jauh2 mestila guna POSLAJU 😎 Senang kan?
⚫
Ouh ya, boleh trus klik je no whatsapp kat bio detail 👆😎 Kan senang 👍

#homemadeprinting #printingbajumurah #bajumurah #tshirtmurah #printingbaju #silkscreen #heatpress #kuantan #malaysia #printingmurah #codkuantan #polisas #kipsas #uitm #politeknik #bajumurah #bajukelas #bajurewang #bajukorporat #begmurah #pahang #bajubajetcantikpunya #tukangcetaklokal
. Tq customer 😍 || TEAM BERCUTI KE PERTH 🔄Throwback ⚫ Gais, nak buat tshirt @ lain2 untuk🔽 ❌ Company/Event/Korporat ❌ Kerja kahwin @ rewang ❌ Baju kelas/Baju Kelab/Jersi ❌ Tuala/Beg/Mug/Topi/Seluar ❌ Nak pakai sendiri pon boleh aje ⚫ Aaajom tempah dengan kami👕🎽👚👗 ⚫ Nak order selai pon boleh! Harga bermula serendah RM13 bergantung kepada design dan jenis t-shirt mengikut kuantiti 😉 Quotation FREE ! Tiada caj tersembunyi 😹 ⚫ Yang mana duk area terdekat kat #kuantan , kita COD. Yang jauh2 mestila guna POSLAJU 😎 Senang kan? ⚫ Ouh ya, boleh trus klik je no whatsapp kat bio detail 👆😎 Kan senang 👍 #homemadeprinting  #printingbajumurah  #bajumurah  #tshirtmurah  #printingbaju  #silkscreen  #heatpress  #kuantan  #malaysia  #printingmurah  #codkuantan  #polisas  #kipsas  #uitm  #politeknik  #bajumurah  #bajukelas  #bajurewang  #bajukorporat  #begmurah  #pahang  #bajubajetcantikpunya  #tukangcetaklokal 
Bestnya bila dpt feedback mcm ni positif je rasa! Tersenyum kambing tau kami sorg2 baca psl miracle serum ni rm38 sahaja 😱😎 dgr cte nanti nak buat sale so R u guys ready dah keee 🤡🤡 .
.
.
#flawless #cantik #miracleserum #niamiracleserum #hariharitestimonibaru #kulitlicin #johorbahru #kualalumpur #dessert #mukabebasjerawat #jeragat #glowingskin #malaysia #sayajualserum #cantik #terbaik #kulit #glowingskin #glowing #serum
OFFER!!!
GUESS  STEEL SPECIAL
RM90
.
FREE POSTAGE!!! WOW!!!
.
Berminat? 
whatsapp 0177204067 ========================
.
Spek Terbaik :
.
🌹 1 Month Warranty (Engine)
.
🌹 GUESS EDITION .
🌹 Quality Steel Strap .
🌹 Steel Case .
🌹 Analog Function
.
🌹 Gred AA
.
🌹 Sesuai untuk Gadis-Gadis !
.
🌹 Jarum bergerak dengan baik
.
🌹 Pergerakkan Jam mengunakan bateri
.
🌹 Condition NEW With Free Box
.
=======================
.
GPB-12132
.
#jam 
#jamtanganmurah 
#jualjamtangan 
#wanita 
#perempuan 
#gadis 
#malaysia 
#jamperempuan 
#jamperempuanmurah 
#jamperempuanmurahmalaysia 
#jamperempuancantik 
#jamwanita 
#jamwanitamurah 
#jamtanganmurah 
#jamtanganperempuan 
#jamtanganperempuanmurah 
#jamtanganperempuanmalaysia 
#jamcantik 
#jamcantikmurah 
#jammalaysia 
#jammalaysiamurah 
#jamtangan 
#gadismalaysia 
#wanitamalaysia 
#perempuanmalaysia
OFFER!!! GUESS STEEL SPECIAL RM90 . FREE POSTAGE!!! WOW!!! . Berminat? whatsapp 0177204067 ======================== . Spek Terbaik : . 🌹 1 Month Warranty (Engine) . 🌹 GUESS EDITION . 🌹 Quality Steel Strap . 🌹 Steel Case . 🌹 Analog Function . 🌹 Gred AA . 🌹 Sesuai untuk Gadis-Gadis ! . 🌹 Jarum bergerak dengan baik . 🌹 Pergerakkan Jam mengunakan bateri . 🌹 Condition NEW With Free Box . ======================= . GPB-12132 . #jam  #jamtanganmurah  #jualjamtangan  #wanita  #perempuan  #gadis  #malaysia  #jamperempuan  #jamperempuanmurah  #jamperempuanmurahmalaysia  #jamperempuancantik  #jamwanita  #jamwanitamurah  #jamtanganmurah  #jamtanganperempuan  #jamtanganperempuanmurah  #jamtanganperempuanmalaysia  #jamcantik  #jamcantikmurah  #jammalaysia  #jammalaysiamurah  #jamtangan  #gadismalaysia  #wanitamalaysia  #perempuanmalaysia 
Bestnya bila dpt feedback mcm ni positif je rasa! Tersenyum kambing tau kami sorg2 baca psl miracle serum ni rm38 sahaja 😱😎 dgr cte nanti nak buat sale so R u guys ready dah keee 🤡🤡 .
.
.
#flawless #cantik #miracleserum #niamiracleserum #hariharitestimonibaru #kulitlicin #johorbahru #kualalumpur #dessert #mukabebasjerawat #jeragat #glowingskin #malaysia #sayajualserum #cantik #terbaik #kulit #glowingskin #glowing #serum
🔰 CULA MENJANGAN 🔰
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔥HOT PRODUCT TERBARU TERKEREN BUAT KAMU YANG TERLAHIR SEBAGAI PRIA LIMITED EDITION🔥
Printed batik
IDR 280.000
Stoknya Limit Banget
SEGERA ORDER!
SEBELUM SOLDOUT LAGI 😊
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Layanan order
💎WA 0821 37 456 456
💎LINE @mensbatikslimfit (pakai @)
💎Cek ootd @ootd_mensbatikslimfit
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Size chart :
S | bust/lebar dada 48 cm l lenght shirt/ panjang baju 71cm
M | bust/lebar dada 50 cm | length shirt/ panjang baju 71 cm
L | bust/lebar dada 52 cm | length shirt/panjang baju 74 cm
XL | bust/lebar dada 54 cm | length shirt/panjang baju 77 cm ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
*sebagai informasi poto yang kami ambil menggunakan kamera DSLR dengan setting standar/normal disesuaikan dengan kondisi real 100% objeknya, apabila ada sedikit perbedaan kemungkinan disebabkan spesifikasi smartphone yang berbeda satu sama lain. sebagai acuan, warna produk yang tampak di smartphone untuk tipe samsung terlihat 100% sama persis dengan kondisi real produk :)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#Batikpria #batikindonesia #batikslimfit #batikpekalongan #batiksolo #batikmodern #hembatik #kemejabatik #kemejaslimfit #hemslimfit #malaysia #singapore #mensreview #mensfashion #menstyle #mensbatik #mensbatikslimfit #batikcowok #hempria #kemejapria #hemkeren #kemejakeren #kemejacowokmurahbanget #jualbatiksogan
🔰 CULA MENJANGAN 🔰 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔥HOT PRODUCT TERBARU TERKEREN BUAT KAMU YANG TERLAHIR SEBAGAI PRIA LIMITED EDITION🔥 Printed batik IDR 280.000 Stoknya Limit Banget SEGERA ORDER! SEBELUM SOLDOUT LAGI 😊 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Layanan order 💎WA 0821 37 456 456 💎LINE @mensbatikslimfit (pakai @) 💎Cek ootd @ootd_mensbatikslimfit ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Size chart : S | bust/lebar dada 48 cm l lenght shirt/ panjang baju 71cm M | bust/lebar dada 50 cm | length shirt/ panjang baju 71 cm L | bust/lebar dada 52 cm | length shirt/panjang baju 74 cm XL | bust/lebar dada 54 cm | length shirt/panjang baju 77 cm ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ *sebagai informasi poto yang kami ambil menggunakan kamera DSLR dengan setting standar/normal disesuaikan dengan kondisi real 100% objeknya, apabila ada sedikit perbedaan kemungkinan disebabkan spesifikasi smartphone yang berbeda satu sama lain. sebagai acuan, warna produk yang tampak di smartphone untuk tipe samsung terlihat 100% sama persis dengan kondisi real produk :) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #Batikpria  #batikindonesia  #batikslimfit  #batikpekalongan  #batiksolo  #batikmodern  #hembatik  #kemejabatik  #kemejaslimfit  #hemslimfit  #malaysia  #singapore  #mensreview  #mensfashion  #menstyle  #mensbatik  #mensbatikslimfit  #batikcowok  #hempria  #kemejapria  #hemkeren  #kemejakeren  #kemejacowokmurahbanget  #jualbatiksogan 
OFFER!!!
GUESS  STEEL SPECIAL
RM90
.
FREE POSTAGE!!! WOW!!!
.
Berminat? 
whatsapp 0177204067 ========================
.
Spek Terbaik :
.
🌹 1 Month Warranty (Engine)
.
🌹 GUESS EDITION .
🌹 Quality Steel Strap .
🌹 Steel Case .
🌹 Analog Function
.
🌹 Gred AA
.
🌹 Sesuai untuk Gadis-Gadis !
.
🌹 Jarum bergerak dengan baik
.
🌹 Pergerakkan Jam mengunakan bateri
.
🌹 Condition NEW With Free Box
.
=======================
.
GPB-12132
.
#jam 
#jamtanganmurah 
#jualjamtangan 
#wanita 
#perempuan 
#gadis 
#malaysia 
#jamperempuan 
#jamperempuanmurah 
#jamperempuanmurahmalaysia 
#jamperempuancantik 
#jamwanita 
#jamwanitamurah 
#jamtanganmurah 
#jamtanganperempuan 
#jamtanganperempuanmurah 
#jamtanganperempuanmalaysia 
#jamcantik 
#jamcantikmurah 
#jammalaysia 
#jammalaysiamurah 
#jamtangan 
#gadismalaysia 
#wanitamalaysia 
#perempuanmalaysia
OFFER!!! GUESS STEEL SPECIAL RM90 . FREE POSTAGE!!! WOW!!! . Berminat? whatsapp 0177204067 ======================== . Spek Terbaik : . 🌹 1 Month Warranty (Engine) . 🌹 GUESS EDITION . 🌹 Quality Steel Strap . 🌹 Steel Case . 🌹 Analog Function . 🌹 Gred AA . 🌹 Sesuai untuk Gadis-Gadis ! . 🌹 Jarum bergerak dengan baik . 🌹 Pergerakkan Jam mengunakan bateri . 🌹 Condition NEW With Free Box . ======================= . GPB-12132 . #jam  #jamtanganmurah  #jualjamtangan  #wanita  #perempuan  #gadis  #malaysia  #jamperempuan  #jamperempuanmurah  #jamperempuanmurahmalaysia  #jamperempuancantik  #jamwanita  #jamwanitamurah  #jamtanganmurah  #jamtanganperempuan  #jamtanganperempuanmurah  #jamtanganperempuanmalaysia  #jamcantik  #jamcantikmurah  #jammalaysia  #jammalaysiamurah  #jamtangan  #gadismalaysia  #wanitamalaysia  #perempuanmalaysia 
欢迎来到暹粒吴哥柬埔寨。

Welcome to Siemreap Angkor Cambodia. Kim Hak Angkor Wat Tour By Tuk Tuk & Car. Free of Charge: Pick up.Cool Water.Cool Towel. Tour Information. Dears Visitors My Name Kim Hak. Was Born in Siem Reap Angkor Cambodia. 07. February. 1983. I Have been a Tuk Tuk and Car Driver Since 2006. I am a Legal Driver for Tourists In Siem Reap Angkor Cambodia. Most professional Driver. Helpful and Friendly Driver. Make Sure My Customers Smile. Safety and Happy. I alway Drive By My self for My customers by My Tuk Tuk and Car. To Ancient Angkor and other Beautiful  place in Siem  Reap Angkor Cambodia. I always try to help All the Customers that did not have plan yet For their tour in Siem Reap Angkor Cambodia. I always give Some Suggestions and discuss about tour in Siem Reap Angkor Cambodia. I alway provided a reasonable  and affordable price. Please don't worry. For My many years experience I will can be your local driver and assistant in Siem Reap Angkor Cambodia for your best holiday with your friends and family. I am very happy to be your local driver and assistant. I alway worry about my customers and take good care for them during their best holiday in Siem  Reap Angkor Cambodia. Thank you so much for use my service. Please book now for your safety and happy tour in Siem Reap Angkor Cambodia. May the world peaceful.

#Siemreap #Siemreapdriver #Cambodia #Cambodiadriver #Angkor #Angkorwat #Angkordriver #USA #Canada #Malaysia #Taiwan #hongkong #Indonesia #tour #vocation #adventure #trip #China #Thai #England #Asia #Philippine #tuktuk #taxi #Australia  #Lao #Singapore #Beijing #Shenzhen #Korea
欢迎来到暹粒吴哥柬埔寨。 Welcome to Siemreap Angkor Cambodia. Kim Hak Angkor Wat Tour By Tuk Tuk & Car. Free of Charge: Pick up.Cool Water.Cool Towel. Tour Information. Dears Visitors My Name Kim Hak. Was Born in Siem Reap Angkor Cambodia. 07. February. 1983. I Have been a Tuk Tuk and Car Driver Since 2006. I am a Legal Driver for Tourists In Siem Reap Angkor Cambodia. Most professional Driver. Helpful and Friendly Driver. Make Sure My Customers Smile. Safety and Happy. I alway Drive By My self for My customers by My Tuk Tuk and Car. To Ancient Angkor and other Beautiful place in Siem Reap Angkor Cambodia. I always try to help All the Customers that did not have plan yet For their tour in Siem Reap Angkor Cambodia. I always give Some Suggestions and discuss about tour in Siem Reap Angkor Cambodia. I alway provided a reasonable and affordable price. Please don't worry. For My many years experience I will can be your local driver and assistant in Siem Reap Angkor Cambodia for your best holiday with your friends and family. I am very happy to be your local driver and assistant. I alway worry about my customers and take good care for them during their best holiday in Siem Reap Angkor Cambodia. Thank you so much for use my service. Please book now for your safety and happy tour in Siem Reap Angkor Cambodia. May the world peaceful. #Siemreap  #Siemreapdriver  #Cambodia  #Cambodiadriver  #Angkor  #Angkorwat  #Angkordriver  #USA  #Canada  #Malaysia  #Taiwan  #hongkong  #Indonesia  #tour  #vocation  #adventure  #trip  #China  #Thai  #England  #Asia  #Philippine  #tuktuk  #taxi  #Australia  #Lao  #Singapore  #Beijing  #Shenzhen  #Korea 
👍BEST SELLING!
.
2 Bag RM100
.
. Delivery time 3-14 Day (Pre-Order 2 Week)
.
+POSTAGE RM10SM/RM15SS
.
BOLEH MIX BAG YANG LAIN
.
whatsapp 01123434504

#begpreorder #begmurahmalaysia #2bagRm100 #asbegpromos #begcomel #bagcupcake #begaiskrim #begburger #begtelur #begmusang #ns #sayasuka #cantik #moodrepublik
#maribelisekarang #sayajual
#preorder #likeforlike #handbagmurah #bagcantik
#beglawa #murah #malaysia #bazarpaknill #ssmregisteredseller
Kota Kinabalu,🇲🇾 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀올해 마지막 여름🌴
.
.
.
#kotakinabalu#malaysia#nexus#nexusresort#whitebeach#coconuttree#🌴#instagram #jeju#birthday#beach#sunset#fff#f4f#l4l#코타키나발루#여행#말레이시아#선셋#비치#넥서스리조트#일상#소통#맞팔#댓글#좋아요
CHAK @INSTABABYFEST KEMBALI‼️
.
.
Meet our Super Vendor : @babysdya .
.
Hai mommies & Daddies! Instababyfest Kembali.. Yesss kalini Harga RUNTUH , Sale hingga 90%, Masa ni la mommies nak shopping  pelbagai barangan keperluan & Kelengakapan Ibu & Anak.. Baju Anak, Baju Mommies Hamil & Menyusu, Kasut, Tudung, Dress, Stokin, Botol Susu, Stroller, Baby Seat, Kasut, Minyak Tenang baby, Education Toys, Barangan persediaan Bersalin serta berpantang & Banyak lagi barangan Menarik! Senang Cite semua kelengkapan dari BABY sampai MAMA lah ade kat bawah satu bumbung 🏫
.
.
Mommies Daddies & Anak-anak dijemput hadir ke event InstaBabyFest yang Pertama Kalinya Diadakan Di KUALA LUMPUR! Jomla rasai Kemeriahnya! Kat Mana tuuu?? Baca detail bawah ni 👇🏻
.
.
Jam : 10pagi hingga 10 Malam
Tarikh :  28 & 29 October 2017
Bertempat di : Hall 1, Viva HomeMall, Cheras, Kuala Lumpur
.
.
Register & Win | Discounts Up To 90% | Free Gifts | Happy Hour | Mascot Spiderman & Ironman | Petting Zoo | Sand Art | Play Area | Kids Games | Local Celebriti | 10000 Baby & Moms Item | 1500 Goodies Beg | 1000 Souvenir | 150 Instafemes
.
.
SAVE THE DATE MOMMIES! .
.
Rugi tak join tau sebab Semua murah-murah!! Masa ni la nak shopping barang murah & rare untuk satu keluarga!👨‍👩‍👧‍👦
.
.
TAG kawan-kawan tau... 😍 Jzkk...
Follow INSTAGRAM & FACEBOOK : @InstaBabyFest for more updates!
.
.
#babyexpo #viral #bajubudak #offer #raraootd #kualalumpur  #shahalam #ajimaura #lelong #murah #diskaun #offline  #yearendsale #malaysia #laralana #barangbaby #barangpantangmurah #freegift #majalahpama #permainan #sayajual #karnival #jualanmurah #aisyahdhiarana #bazarpaknil #terapiinstagram #yusufiskandar #fattzura #barangbabymurah
CHAK @INSTABABYFEST KEMBALI‼️ . . Meet our Super Vendor : @babysdya . . Hai mommies & Daddies! Instababyfest Kembali.. Yesss kalini Harga RUNTUH , Sale hingga 90%, Masa ni la mommies nak shopping pelbagai barangan keperluan & Kelengakapan Ibu & Anak.. Baju Anak, Baju Mommies Hamil & Menyusu, Kasut, Tudung, Dress, Stokin, Botol Susu, Stroller, Baby Seat, Kasut, Minyak Tenang baby, Education Toys, Barangan persediaan Bersalin serta berpantang & Banyak lagi barangan Menarik! Senang Cite semua kelengkapan dari BABY sampai MAMA lah ade kat bawah satu bumbung 🏫 . . Mommies Daddies & Anak-anak dijemput hadir ke event InstaBabyFest yang Pertama Kalinya Diadakan Di KUALA LUMPUR! Jomla rasai Kemeriahnya! Kat Mana tuuu?? Baca detail bawah ni 👇🏻 . . Jam : 10pagi hingga 10 Malam Tarikh : 28 & 29 October 2017 Bertempat di : Hall 1, Viva HomeMall, Cheras, Kuala Lumpur . . Register & Win | Discounts Up To 90% | Free Gifts | Happy Hour | Mascot Spiderman & Ironman | Petting Zoo | Sand Art | Play Area | Kids Games | Local Celebriti | 10000 Baby & Moms Item | 1500 Goodies Beg | 1000 Souvenir | 150 Instafemes . . SAVE THE DATE MOMMIES! . . Rugi tak join tau sebab Semua murah-murah!! Masa ni la nak shopping barang murah & rare untuk satu keluarga!👨‍👩‍👧‍👦 . . TAG kawan-kawan tau... 😍 Jzkk... Follow INSTAGRAM & FACEBOOK : @InstaBabyFest for more updates! . . #babyexpo  #viral  #bajubudak  #offer  #raraootd  #kualalumpur  #shahalam  #ajimaura  #lelong  #murah  #diskaun  #offline  #yearendsale  #malaysia  #laralana  #barangbaby  #barangpantangmurah  #freegift  #majalahpama  #permainan  #sayajual  #karnival  #jualanmurah  #aisyahdhiarana  #bazarpaknil  #terapiinstagram  #yusufiskandar  #fattzura  #barangbabymurah 
.
RSFG
Rahim Simon Fashion Gallery
012-2023312 / http://RSFG.wasap.my

https://www.facebook.com/RSFG.BUTIK

Baju Kurung Johor Riau
Potongan Pesak Yang Besar.
Poket Kiri Dan Kanan.
Fabric Cotton Yang Selesa.
Gaya Tradisi Lama. Tampak Anggun Berbeza.
Sentuhan Rahim Simon Fashion Gallery.
Tampilkan Kelainan Dalam Berpakaian.

Color: Seperti Yang Tertulis Pada Gambar
Size: Xs, S, M, L, XL & XXL
Harga:
Size Xs, S, M Dan L Harga RM250.00 Sepasang.
Size XL, XXL, XXL Dan Keatas RM300.00 Sepasang.
Anda Juga Boleh Memberi Ukuran Anda..
*Tailor Made (Ikut Ukuran Anda) 
Harga Mengikut Harga Ready Made Pada Gambar*
Tiada Charge Tambahan Dikenakan

Printed Flora Harga: 
Size Xs-L RM300.00 
SIze XL& Above RM350.00
Free Postage.
Sangat Terhad..!! Utk Order 
Sila Pastikan Anda Inbox Kami Gambar Produk Dan Sertakan Detail Anda:
Nama:
Alamat Penghantaran:
No Tell:
Size:

Kerana Kami Akan Print Order Anda
ATAU
WhatsApp Gambar Ke: 0122023312
NOTE PENTING:
Payment: M2U Dalam Masa 24 Jam Dari Masa Invoice Diberi.
Sila Inbox Bukti Pembayaran Atau WhatsApp: 0122023312
Enjoy Shopping.. Sementara Stock Masih Ada. .
*VISIT MY INSTA*
.
.

#kebaya #kebarong #kebarung #kurung #bajukurungmoden #bajukurung #kurungpahang #kurungriau #fashion #kurungmoden #fashions #ootd #ootn #abaya #jubah #hijab #hijabfashion #hijabers #hijabstyle #malaysia #malaysian #cotton #shopping #shoppingonline #muslim #muslimah #muslimahfashion #butik #johor #kl
. RSFG Rahim Simon Fashion Gallery 012-2023312 / http://RSFG.wasap.my https://www.facebook.com/RSFG.BUTIK Baju Kurung Johor Riau Potongan Pesak Yang Besar. Poket Kiri Dan Kanan. Fabric Cotton Yang Selesa. Gaya Tradisi Lama. Tampak Anggun Berbeza. Sentuhan Rahim Simon Fashion Gallery. Tampilkan Kelainan Dalam Berpakaian. Color: Seperti Yang Tertulis Pada Gambar Size: Xs, S, M, L, XL & XXL Harga: Size Xs, S, M Dan L Harga RM250.00 Sepasang. Size XL, XXL, XXL Dan Keatas RM300.00 Sepasang. Anda Juga Boleh Memberi Ukuran Anda.. *Tailor Made (Ikut Ukuran Anda) Harga Mengikut Harga Ready Made Pada Gambar* Tiada Charge Tambahan Dikenakan Printed Flora Harga: Size Xs-L RM300.00 SIze XL& Above RM350.00 Free Postage. Sangat Terhad..!! Utk Order Sila Pastikan Anda Inbox Kami Gambar Produk Dan Sertakan Detail Anda: Nama: Alamat Penghantaran: No Tell: Size: Kerana Kami Akan Print Order Anda ATAU WhatsApp Gambar Ke: 0122023312 NOTE PENTING: Payment: M2U Dalam Masa 24 Jam Dari Masa Invoice Diberi. Sila Inbox Bukti Pembayaran Atau WhatsApp: 0122023312 Enjoy Shopping.. Sementara Stock Masih Ada. . *VISIT MY INSTA* . . #kebaya  #kebarong  #kebarung  #kurung  #bajukurungmoden  #bajukurung  #kurungpahang  #kurungriau  #fashion  #kurungmoden  #fashions  #ootd  #ootn  #abaya  #jubah  #hijab  #hijabfashion  #hijabers  #hijabstyle  #malaysia  #malaysian  #cotton  #shopping  #shoppingonline  #muslim  #muslimah  #muslimahfashion  #butik  #johor  #kl 
MAL KELAPA GADING TRAVEL FAIR - Best Tour Deal Fare !

Visit our Booth – Mal Kelapa Gading
10 – 22 Oct 2017

International / Domestic Tour !! For more information and Reservation , please feel free contact our call Center

021-3864177 : HO
021-29465177 : KOTA KASABLANKA
022-4215168 : BANDUNG

grab it fast....seat are very limited ({}) ({}) ({}) #travelfair #malkelapagading #promosi #promo #tour #tourmurah #kualalumpur #malaysia #singapore #bangkok #hongkong #london #amsterdam  #japan #shillatour
MAL KELAPA GADING TRAVEL FAIR - Best Tour Deal Fare ! Visit our Booth – Mal Kelapa Gading 10 – 22 Oct 2017 International / Domestic Tour !! For more information and Reservation , please feel free contact our call Center 021-3864177 : HO 021-29465177 : KOTA KASABLANKA 022-4215168 : BANDUNG grab it fast....seat are very limited ({}) ({}) ({}) #travelfair  #malkelapagading  #promosi  #promo  #tour  #tourmurah  #kualalumpur  #malaysia  #singapore  #bangkok  #hongkong  #london  #amsterdam  #japan  #shillatour 
#AnnDemeulemeester Leather Black Lace Hi Boots.

Men Size Available to order. 男裝接受預訂: 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45

Price❗️: HKD5980

No refund or Exchange. 貨品出售後不接受任何交換或退款.

Worldwide Shipping. PayPal Accepts. (4.5% Service charge)
全球送抵. 接受Paypal或支付寶付款. (4.5%手續費)

Whatsapp: +852 96370678 / +852 67633120
Wechat微信: nthlastsf

#forsell#mensfashion#blackfashion#blvckfashion#darkfashion#hongkong#onlinestore#china#beijing#shanghai#taiwan#taipei#singapore#malaysia#macau#thailand#tokyo#seoul#boots
#AnnDemeulemeester  Leather Black Lace Hi Boots. Men Size Available to order. 男裝接受預訂: 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 Price❗️: HKD5980 No refund or Exchange. 貨品出售後不接受任何交換或退款. Worldwide Shipping. PayPal Accepts. (4.5% Service charge) 全球送抵. 接受Paypal或支付寶付款. (4.5%手續費) Whatsapp: +852 96370678 / +852 67633120 Wechat微信: nthlastsf #forsell #mensfashion #blackfashion #blvckfashion #darkfashion #hongkong #onlinestore #china #beijing #shanghai #taiwan #taipei #singapore #malaysia #macau #thailand #tokyo #seoul #boots 
Of tulips, roses and hydrangea. Tulips because, her favourite flowers. .
.
Happy 35th anniversary to Mr and Mrs Chen 💑 .

#warmwishesflorist #klflorist #floristkl #florist #floristsg #sgflorist #roses #hydrangeas #tulips #purple #love #anniversary #anniversarygift #bouquet #handbouquet #malaysia #kualalumpur #pjflorist #floristpj #potd #instadaily #vscocam #vscoflowers #igdaily #igflowers #floweroftheday #empiredamansara
UNICORN POWERBANK
.
.
✅2000MAH
✅Ready stock
✅Sesuai untuk dijadikan hadiah
.
-----------------
RM55
Inc Pos (SM&SS)
-----------------
.
Dm/WA 014-9947406
.
.
#emojipowerbank
#unicornpowerbankmalaysia
#powerbankmurahmalaysia
#emojipowerbankmurah
#selamatpagimalaysia
#unicornpowerbank
#emojipowerbankmalaysia
#unicornpowerbankmurah
#powerbankmalaysia 
#powerbankcomel
#kualalumpur
#powerbankmalaysiamurah
#johor
#malaysia
#selasa
#pahang
#selangor