an online Instagram web viewer

#MarykaySkinCare medias

Photos

Letting go Mary May MelaCEP Plus Foaming Cleanser (100ml) ORIGINAL 💯
-
✔️ NEVER USED (Masih berbalut & dalam kotak)
✔️ Reason: I tak pakai sebab i silap beli.
✔️ Np: RM129 WITH POSTAGE (I bought it from BC Afiqah)
✔️ LETTING GO AT RM110 FREE POSTAGE (can negotiable)
-
▪️ Whatsapp 014-9048596 to order 🌸
-
#marykay #marykaymalaysia #marykaypreloved #marykayoriginal #marykaycleanser #marykayproduk #marykayskincare #marykaymalaysia
Ramai grab item ni in this month. Yelah, ramai yg ada masalah eyebag kan. Mmg tak lari dah masalah eyebag tu 😂muka dah cantik, tpi eyebag berkilo. 😱😱 tapi takpe, serahkan saje pada volu-firm eye renewal cream ni. .
.

Tak percaya? Haa tengok testimoni ni. Alhamdulillah, its work, dan sngt sngt berkesan 😍😍 . Tapi kenapa? Apa yg best sngt?? Mana taknya, 5 hari sahaja penggunaan cream ni, eyebag terus hilang!! Item ni mmg khas untuk mereka yg ada masalah dikawasan mata!! Terbukti berkesan!! Eye bag, kedutan, saggy skin, lingkaran gelap semua boleh! . .👉🏻👉🏻Volu-firm Eye Renewal Cream👈🏻👈🏻 .
✅Menghilangkan kedutan dan garis garis penuaan
✅mencerahkan lingkaran gelap eye bag sekeliling mata
✅Membuat kulit sekitar mata lebih anjal dan tegang
✅ Meningkatkan kelembapan kulit sekitar mataa yg kering
✅Tiub 'sedia untuk diguna' menyenang process penyapuan dimana kita hanya perlu picit sedikit dan boleh tros di sapu pada sekeliling mata😍
.

AIN
0109381466
Mary Kay Beauty Consultant
. 
#MaryKayMalaysia #MaryKayTerengganu #MarykayAjil  #MaryKaySkincare #MajalahPengantin #majalahsolusi #heroremaja #maskulin #bazarpaknilkecantikkan #bazarpaknil #bazaronline #bazarmurahmurah #Eyebag #EyebagRemover #MataSembab #TimewiseRepair #EyeSkincare #bajuraya #SkincareTerbaik #cantikdenganmarykay #cantekgebugebas
Ramai grab item ni in this month. Yelah, ramai yg ada masalah eyebag kan. Mmg tak lari dah masalah eyebag tu 😂muka dah cantik, tpi eyebag berkilo. 😱😱 tapi takpe, serahkan saje pada volu-firm eye renewal cream ni. . . Tak percaya? Haa tengok testimoni ni. Alhamdulillah, its work, dan sngt sngt berkesan 😍😍 . Tapi kenapa? Apa yg best sngt?? Mana taknya, 5 hari sahaja penggunaan cream ni, eyebag terus hilang!! Item ni mmg khas untuk mereka yg ada masalah dikawasan mata!! Terbukti berkesan!! Eye bag, kedutan, saggy skin, lingkaran gelap semua boleh! . .👉🏻👉🏻Volu-firm Eye Renewal Cream👈🏻👈🏻 . ✅Menghilangkan kedutan dan garis garis penuaan ✅mencerahkan lingkaran gelap eye bag sekeliling mata ✅Membuat kulit sekitar mata lebih anjal dan tegang ✅ Meningkatkan kelembapan kulit sekitar mataa yg kering ✅Tiub 'sedia untuk diguna' menyenang process penyapuan dimana kita hanya perlu picit sedikit dan boleh tros di sapu pada sekeliling mata😍 . AIN 0109381466 Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #MaryKayTerengganu  #MarykayAjil  #MaryKaySkincare  #MajalahPengantin  #majalahsolusi  #heroremaja  #maskulin  #bazarpaknilkecantikkan  #bazarpaknil  #bazaronline  #bazarmurahmurah  #Eyebag  #EyebagRemover  #MataSembab  #TimewiseRepair  #EyeSkincare  #bajuraya  #SkincareTerbaik  #cantikdenganmarykay  #cantekgebugebas 
💞OIL FREE HYDRATING GEL 💞
.
moisturizer yg paling best dila penah pakai sepanjang 10 tahun pakai skincare!.
.
Kalau pakai moisturizer ni, rasa sejuk jee.. lps tu senang meresap plak tu.. tmbh plak kalau kulit combination atau oily, memang NGAM sangat! .
Kalau pakai sebelum makeup, makeup tu bleh thn up to 13 jam taw... x akan crack! 😱😱.
.
Nak try? 😉.
.
Adilah | 0173484613 
Your Independent Beauty Consultant 
#mkadilahdin #oilyskin #oilfreehydratinggel #ofhg #moisturizer #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #combinationskin
💞OIL FREE HYDRATING GEL 💞 . moisturizer yg paling best dila penah pakai sepanjang 10 tahun pakai skincare!. . Kalau pakai moisturizer ni, rasa sejuk jee.. lps tu senang meresap plak tu.. tmbh plak kalau kulit combination atau oily, memang NGAM sangat! . Kalau pakai sebelum makeup, makeup tu bleh thn up to 13 jam taw... x akan crack! 😱😱. . Nak try? 😉. . Adilah | 0173484613 Your Independent Beauty Consultant #mkadilahdin  #oilyskin  #oilfreehydratinggel  #ofhg  #moisturizer  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #combinationskin 
Delivering at @starbucks is a great way to start my day! Thanks pretty girl @aliciapurdy_xoxo 💄💋#liveglam #makeupartistry #mymklife #beautycouture85 #mymklife💗💄💖💋 #marykaybeautyconsultant #marykaycccream #marykaymakeup #marykayskincare #makeupguru #makeuplife #makeupguru #makeuponfleek #makeupslaves #makeupfun
Selain pencuci muka, moisturizer (pelembap) juga merupakan keperluan yang amat asas dan penting dalam regime penjagaan kulit.ini kerana Moisturizer merupakan makanan yang paling penting untuk kulit kita. Tugas moosturizer adalah untuk memastikan kulit senyiasa terhidrat, dan mengawal pengeluaran minyak semulajadi skin, mengelakkan skin daripada menjadi kering atau berminyak.

Sama seperti cleanser, Mary Kay juga terdapat pelbagai jenis moisturizer yang diformulasikan khas mengikut masalah, jenis dan keperluan kulit kita. Bila pakai moisturizer yang betul, barulah ia dapat memberi kesan yang baik and effective pda skin kita. And jangan sesekali percaya mitos yg skin berminyak tak perlukan pelembap tau sebab tiada pelembap lah skin jadi berminyak tau!

Nak tahu  lebih lanjut lagi tentang moisturizer yang terbaik untuk skin anda? Boleh contact Nurul yaa 😘😘 Nurul jamaludin
010 3662673
Your trusted beauty consultant

#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #MaryKayProduct #marykayskincare #marykaykosmetik #pelembap #moisturizer #cantik #wangsamaju #perak #taiping #pahang #uia #gombak #uitm #nothingimpossible #imustdoit #ilovemylife❤️ #lovemarykay #superbswanunit #studentathlete #marykaylife
Selain pencuci muka, moisturizer (pelembap) juga merupakan keperluan yang amat asas dan penting dalam regime penjagaan kulit.ini kerana Moisturizer merupakan makanan yang paling penting untuk kulit kita. Tugas moosturizer adalah untuk memastikan kulit senyiasa terhidrat, dan mengawal pengeluaran minyak semulajadi skin, mengelakkan skin daripada menjadi kering atau berminyak. Sama seperti cleanser, Mary Kay juga terdapat pelbagai jenis moisturizer yang diformulasikan khas mengikut masalah, jenis dan keperluan kulit kita. Bila pakai moisturizer yang betul, barulah ia dapat memberi kesan yang baik and effective pda skin kita. And jangan sesekali percaya mitos yg skin berminyak tak perlukan pelembap tau sebab tiada pelembap lah skin jadi berminyak tau! Nak tahu lebih lanjut lagi tentang moisturizer yang terbaik untuk skin anda? Boleh contact Nurul yaa 😘😘 Nurul jamaludin 010 3662673 Your trusted beauty consultant #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #MaryKayProduct  #marykayskincare  #marykaykosmetik  #pelembap  #moisturizer  #cantik  #wangsamaju  #perak  #taiping  #pahang  #uia  #gombak  #uitm  #nothingimpossible  #imustdoit  #ilovemylife ❤️ #lovemarykay  #superbswanunit  #studentathlete  #marykaylife 
LIMITED TIME ONLY!!
.
You don't need to wait for a boy to make you blush if you have Mary Kay Baked Cheek Powder with you. Get yours now!! 😍😍
.
Ana Rodiah Mubin
0182224335
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKay #MarykayMalaysia #MarykayKualaLumpur #MarykaySelangor #MarykayBukitSentosa #MaryKayTemerloh #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #MaryKayBeautyCosultant #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #MUA
LIMITED TIME ONLY!! . You don't need to wait for a boy to make you blush if you have Mary Kay Baked Cheek Powder with you. Get yours now!! 😍😍 . Ana Rodiah Mubin 0182224335 Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKay  #MarykayMalaysia  #MarykayKualaLumpur  #MarykaySelangor  #MarykayBukitSentosa  #MaryKayTemerloh  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #SkincareTerbaik  #MaryKayBeautyCosultant  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #MUA 
Ramai grab item ni in this month. Yelah, ramai yg ada masalah eyebag kan. Mmg tak lari dah masalah eyebag tu 😂muka dah cantik, tpi eyebag berkilo. 😱😱 tapi takpe, serahkan saje pada volu-firm eye renewal cream ni. .
.

Tak percaya? Haa tengok testimoni ni. Alhamdulillah, its work, dan sngt sngt berkesan 😍😍 . Tapi kenapa? Apa yg best sngt?? Mana taknya, 5 hari sahaja penggunaan cream ni, eyebag terus hilang!! Item ni mmg khas untuk mereka yg ada masalah dikawasan mata!! Terbukti berkesan!! Eye bag, kedutan, saggy skin, lingkaran gelap semua boleh! . .👉🏻👉🏻Volu-firm Eye Renewal Cream👈🏻👈🏻 .
✅Menghilangkan kedutan dan garis garis penuaan
✅mencerahkan lingkaran gelap eye bag sekeliling mata
✅Membuat kulit sekitar mata lebih anjal dan tegang
✅ Meningkatkan kelembapan kulit sekitar mataa yg kering
✅Tiub 'sedia untuk diguna' menyenang process penyapuan dimana kita hanya perlu picit sedikit dan boleh tros di sapu pada sekeliling mata😍
.

AIN
0109381466
Mary Kay Beauty Consultant
. 
#MaryKayMalaysia #MaryKayTerengganu #MarykayAjil  #MaryKaySkincare #MajalahPengantin #majalahsolusi #heroremaja #maskulin #bazarpaknilkecantikkan #bazarpaknil #bazaronline #bazarmurahmurah #Eyebag #EyebagRemover #MataSembab #TimewiseRepair #EyeSkincare #bajuraya #SkincareTerbaik #cantikdenganmarykay #cantekgebugebas
Ramai grab item ni in this month. Yelah, ramai yg ada masalah eyebag kan. Mmg tak lari dah masalah eyebag tu 😂muka dah cantik, tpi eyebag berkilo. 😱😱 tapi takpe, serahkan saje pada volu-firm eye renewal cream ni. . . Tak percaya? Haa tengok testimoni ni. Alhamdulillah, its work, dan sngt sngt berkesan 😍😍 . Tapi kenapa? Apa yg best sngt?? Mana taknya, 5 hari sahaja penggunaan cream ni, eyebag terus hilang!! Item ni mmg khas untuk mereka yg ada masalah dikawasan mata!! Terbukti berkesan!! Eye bag, kedutan, saggy skin, lingkaran gelap semua boleh! . .👉🏻👉🏻Volu-firm Eye Renewal Cream👈🏻👈🏻 . ✅Menghilangkan kedutan dan garis garis penuaan ✅mencerahkan lingkaran gelap eye bag sekeliling mata ✅Membuat kulit sekitar mata lebih anjal dan tegang ✅ Meningkatkan kelembapan kulit sekitar mataa yg kering ✅Tiub 'sedia untuk diguna' menyenang process penyapuan dimana kita hanya perlu picit sedikit dan boleh tros di sapu pada sekeliling mata😍 . AIN 0109381466 Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #MaryKayTerengganu  #MarykayAjil  #MaryKaySkincare  #MajalahPengantin  #majalahsolusi  #heroremaja  #maskulin  #bazarpaknilkecantikkan  #bazarpaknil  #bazaronline  #bazarmurahmurah  #Eyebag  #EyebagRemover  #MataSembab  #TimewiseRepair  #EyeSkincare  #bajuraya  #SkincareTerbaik  #cantikdenganmarykay  #cantekgebugebas 
🌸 Set detox  ini khas untuk kulit  yang bermasalah akibat daripada penggunan skincare yg mengandungi bahan kimia atau local produk.
.
Ianya digunakan utk  membersihkan kulit wajah daripada kekotoran atau chemical dari dalam... kerana kulit wajah kita sudah tercemar dgn pelbagai jenis produk.
.
Set detox  ini adalah yang terbaik untuk merawat kulit anda. Please ..please ..please jangan pakai produk yang mengandungi merkuri & hidrokuinon lagi. Sayangi lah kulit anda. .
.
Set treatment  ini terdiri drpd:
.
🌸 Cleanser Botanical Formula 1, 2 or 3
.
🌸 Oil Free Hydrating Gel/ Intense Moisturizer cream
.
🌸 Liquid Foundation Matte/ Luminous
.
.
FREE CONSULTATION
.
Contact Gina 016-6601912
.
#marykay#miri#marykayskincare#jerawat#kulitberminyak#kulitkering#sayapakai#sayajual#flawless#makeup#beautyaddict#ariani#owlbynd#nadiassecret#alhumairafans#brunei#bruneicommunity#sarawak#sibu#bintulu#limbang#lawas#kulitsensitif#kulitsihat
🌸 Set detox ini khas untuk kulit yang bermasalah akibat daripada penggunan skincare yg mengandungi bahan kimia atau local produk. . Ianya digunakan utk membersihkan kulit wajah daripada kekotoran atau chemical dari dalam... kerana kulit wajah kita sudah tercemar dgn pelbagai jenis produk. . Set detox ini adalah yang terbaik untuk merawat kulit anda. Please ..please ..please jangan pakai produk yang mengandungi merkuri & hidrokuinon lagi. Sayangi lah kulit anda. . . Set treatment ini terdiri drpd: . 🌸 Cleanser Botanical Formula 1, 2 or 3 . 🌸 Oil Free Hydrating Gel/ Intense Moisturizer cream . 🌸 Liquid Foundation Matte/ Luminous . . FREE CONSULTATION . Contact Gina 016-6601912 . #marykay #miri #marykayskincare #jerawat #kulitberminyak #kulitkering #sayapakai #sayajual #flawless #makeup #beautyaddict #ariani #owlbynd #nadiassecret #alhumairafans #brunei #bruneicommunity #sarawak #sibu #bintulu #limbang #lawas #kulitsensitif #kulitsihat 
💕SEMI MATTE GEL LIPSTIK 💄 tak pernah tak laku tau. Apa yang best sangat pasal SEMI MATTE GEL LIPSTIK nie👍🏻 ??
.
💄 colour yg lebih intense dan tahan lama
💄teksture gel yang lembut & mudah dioles
💄mengekalkan kelembapan bibir mengandungi minyak bunga matahari dan ekstrak jojoba
💄 menutupi masalah bibir gelap atau tona tidak sekata
.
Ada 7 warna yg hebat:
.
1. Midnight red
2. Crushee berry
3. Rich truffle
4. Bashful you
5. Mauve moment
6. Powerful pink
7. Always apricot
.
Berminat nak tahu lebih lanjut bole whatapps sis sekarang .
.
SEMUA COLOR,READY STOCK
.
. ☎016-6601912 - Gina
.
Your Mary kay beauty consultant
.
.
FREE CONSULTATION
.
Contact Gina 016-6601912
.
#marykay#miri#marykayskincare#jerawat#kulitberminyak#kulitkering#sayapakai#sayajual#flawless#makeup#beautyaddict#ariani#owlbynd#nadiassecret#alhumairafans#brunei#bruneicommunity#sarawak#sibu#bintulu#limbang#lawas#kulitsensitif#kulitsihat
💕SEMI MATTE GEL LIPSTIK 💄 tak pernah tak laku tau. Apa yang best sangat pasal SEMI MATTE GEL LIPSTIK nie👍🏻 ?? . 💄 colour yg lebih intense dan tahan lama 💄teksture gel yang lembut & mudah dioles 💄mengekalkan kelembapan bibir mengandungi minyak bunga matahari dan ekstrak jojoba 💄 menutupi masalah bibir gelap atau tona tidak sekata . Ada 7 warna yg hebat: . 1. Midnight red 2. Crushee berry 3. Rich truffle 4. Bashful you 5. Mauve moment 6. Powerful pink 7. Always apricot . Berminat nak tahu lebih lanjut bole whatapps sis sekarang . . SEMUA COLOR,READY STOCK . . ☎016-6601912 - Gina . Your Mary kay beauty consultant . . FREE CONSULTATION . Contact Gina 016-6601912 . #marykay #miri #marykayskincare #jerawat #kulitberminyak #kulitkering #sayapakai #sayajual #flawless #makeup #beautyaddict #ariani #owlbynd #nadiassecret #alhumairafans #brunei #bruneicommunity #sarawak #sibu #bintulu #limbang #lawas #kulitsensitif #kulitsihat 
Whatever your skin type, we have a cleanser and skin care set that’s right for you! 😍

Love,
Rakina Hamid 🙋🏻
016-229 4969
http://www.wasap.my/60162294969
"BeautyConsultantMaryKay"

#marykaykepong #marykayklcc #marykaygombak #marykayklang #marykaylife #marykayskincare #sayajualmarykay #marykaymalaysia #maryselayang #marykaykl #kulitberminyakdanberjerawat #kulitkasar #kulitkering #kulitjerawat #kulitberlubang #parutlubang #paruthitam
Wallah!😍😍
#EynaShareTestimoni pepetang nii yeee
Terserlahh mukaa happy di situ yeeee.. heheh u ols teringinnn x nak ada kulit muka yg cerah n sihat semulajadi mcm niii? Kalauu nakkkk cecepatt roger Eyna yaaa😘

Nur Huwaina
0102332187
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayMy #MaryKaySelangor #MaryKayKL #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #MaryKayProducts #SkincareTerbaik #KosmetikTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #Flawless #SkincareClass #MakeupClass #MakeUpArtisMalaysia #Girls #GirlsStuff #Eyeshadow #EyeColor #EyeMakeUp #Eyes #Color #Makeup #EyeColorPalette #LimitedEdition #melacepskincare  #melacep
Wallah!😍😍 #EynaShareTestimoni  pepetang nii yeee Terserlahh mukaa happy di situ yeeee.. heheh u ols teringinnn x nak ada kulit muka yg cerah n sihat semulajadi mcm niii? Kalauu nakkkk cecepatt roger Eyna yaaa😘 Nur Huwaina 0102332187 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKayMalaysia  #MaryKayMy  #MaryKaySelangor  #MaryKayKL  #MaryKaySelangor  #MaryKayPuncakAlam  #MaryKaySkincare  #MaryKayCosmetics  #MaryKayProducts  #SkincareTerbaik  #KosmetikTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #Flawless  #SkincareClass  #MakeupClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Girls  #GirlsStuff  #Eyeshadow  #EyeColor  #EyeMakeUp  #Eyes  #Color  #Makeup  #EyeColorPalette  #LimitedEdition  #melacepskincare  #melacep 
Berus muka skinvi Mary Kay datang dalam satu kotak dengan 2 head brush + 2 batteries + 1 year warranty. This is my fav tools tau!

Paling suka guna dan paling suka jual. Seronok betul tau rasa bila dapat jual berus skinvi nie sebab dapat kongsi kebaikan berus nie. Tahu tak berus skinvi nie berpusing 400 kali dalam masa seminit

Tangan kita tak mampu kan berpusing banyak kali macam tu? Hehe. Bulu dia pula halus, mampu sentuh sampai kedalam liang pori kita tau, so kotoran yang tersumbat dalam pori pon akan dicuci sebersihnya. Tiada masalah pori tersumbat maka tiada lah masalah jerawat
.
MANFAAT SKINVIGORATE. 💋Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari menggunakan jari.
💋Menghaluskan garis halus dan kedutan serta mengecilkan liang-liang pori.
💋Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat supaya tona kulit menjadi sekata dan kulit menjadi lembut berseri.
💋Menanggalkan kulit mati, mengurangkan blackhead/whitehead, memudarkan parut jerawat dan menjadikan wajah lebih cerah berseri.
.
Nur Huwaina
0102332187
Your trusted Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick #gelsemimatte #jerawat #kulitsihat #skincareselamat #skinvigoratebrush
Berus muka skinvi Mary Kay datang dalam satu kotak dengan 2 head brush + 2 batteries + 1 year warranty. This is my fav tools tau! Paling suka guna dan paling suka jual. Seronok betul tau rasa bila dapat jual berus skinvi nie sebab dapat kongsi kebaikan berus nie. Tahu tak berus skinvi nie berpusing 400 kali dalam masa seminit Tangan kita tak mampu kan berpusing banyak kali macam tu? Hehe. Bulu dia pula halus, mampu sentuh sampai kedalam liang pori kita tau, so kotoran yang tersumbat dalam pori pon akan dicuci sebersihnya. Tiada masalah pori tersumbat maka tiada lah masalah jerawat . MANFAAT SKINVIGORATE. 💋Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari menggunakan jari. 💋Menghaluskan garis halus dan kedutan serta mengecilkan liang-liang pori. 💋Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat supaya tona kulit menjadi sekata dan kulit menjadi lembut berseri. 💋Menanggalkan kulit mati, mengurangkan blackhead/whitehead, memudarkan parut jerawat dan menjadikan wajah lebih cerah berseri. . Nur Huwaina 0102332187 Your trusted Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #MatteLipstick  #gelsemimatte  #jerawat  #kulitsihat  #skincareselamat  #skinvigoratebrush 
Lofah body scrub membantu kita hapuskan daki2 di badan..celah ketiak ke..peha kee..siku ke...semuaaa bole d atasi tau..seronokksss x?

Untuk keterangan lanjut bole roger Eyna eaaa

Nur Huwaina
0102332187
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayPuncakAlam #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #semimattegellipstick #cremelipstick #lipstickmarykay #palam #puncakalam #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana
Lofah body scrub membantu kita hapuskan daki2 di badan..celah ketiak ke..peha kee..siku ke...semuaaa bole d atasi tau..seronokksss x? Untuk keterangan lanjut bole roger Eyna eaaa Nur Huwaina 0102332187 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKayMalaysia  #MaryKaySelangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayPuncakAlam  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #semimattegellipstick  #cremelipstick  #lipstickmarykay  #palam  #puncakalam  #uitmpuncakalam  #uitmpuncakperdana 
Mary Kay Oil Free Hydrating Gel atau juga di panggil OFHG ✔ Bertindak sebagai moisturizer untuk instant hydrating & merupakan supplement kepada kulit wajah
✔ Oil free hydrating gel sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily. Pakai sebelum apply foundation, confirm makeup jadi GLOWING & TAHAN LAMA 🌷 Apa kegunaan & manfaat OFHG ni?
✔ Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap.
✔ Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak.
✔ Control minyak.
✔ Dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama.
✔ Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk!
✔ Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah.
✔ Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat.
✔ Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan)

Nur Huwaina
0102332187
Your trusted Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin  #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick #Hantaran #testimoniMaryKay
Mary Kay Oil Free Hydrating Gel atau juga di panggil OFHG ✔ Bertindak sebagai moisturizer untuk instant hydrating & merupakan supplement kepada kulit wajah ✔ Oil free hydrating gel sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily. Pakai sebelum apply foundation, confirm makeup jadi GLOWING & TAHAN LAMA 🌷 Apa kegunaan & manfaat OFHG ni? ✔ Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap. ✔ Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak. ✔ Control minyak. ✔ Dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama. ✔ Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk! ✔ Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah. ✔ Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat. ✔ Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan) Nur Huwaina 0102332187 Your trusted Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #MatteLipstick  #Hantaran  #testimoniMaryKay 
Ish lawanyaaaa dua ketul blusher ni. Korang peminat blusher? Tapi tercari cari yang mana blusher boleh menaikkan seri di wajah korang, selamat dan tak perlu apply banyak kali?
.
Haa tak payah dok pening pening lagi. Sekali guna guarantee takkan menyesal. Blusher mary kay dapat:
❤pakai sikit je dapat menaikkan pipi
❤tak perlu top up banyak kali so sangat jimat
❤selamat digunakan kerana mary kay adalah botanical, tiada bahan merbahaya
❤tekstur yang ringan dan sangat lembut menjadikan pipi anda kelihatan natural pink gitu
.
Buang rasa mahal ye ladies. Selagi tak contact dengan saya atau mana2 beauty consultant selagi tu lah korang akan pikir mary kay ni mahal. Sekali sekala rewàrd diri kita. Sayangi diri kita. 
Nur nadhirah
013-5890277
Senior beauty consultant

#marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaykedah #marykayipoh #marykayskincare #skincare #skincareori #skincareterbaik  #berbaloidenganharga #makeuptahanlama #lebihjimat #kulitcantik #kulitbersih #kulitsihat #bebasjerawat #flawless #acne  #skincareberbaloi #blushermarykay #makeupselamatdigunakan #makeuporganik #makeupmarykay #makeupmurah #blushertahanlama #testimonimarykay #kulitjerawat #lebihjimat #oilyskin
Ish lawanyaaaa dua ketul blusher ni. Korang peminat blusher? Tapi tercari cari yang mana blusher boleh menaikkan seri di wajah korang, selamat dan tak perlu apply banyak kali? . Haa tak payah dok pening pening lagi. Sekali guna guarantee takkan menyesal. Blusher mary kay dapat: ❤pakai sikit je dapat menaikkan pipi ❤tak perlu top up banyak kali so sangat jimat ❤selamat digunakan kerana mary kay adalah botanical, tiada bahan merbahaya ❤tekstur yang ringan dan sangat lembut menjadikan pipi anda kelihatan natural pink gitu . Buang rasa mahal ye ladies. Selagi tak contact dengan saya atau mana2 beauty consultant selagi tu lah korang akan pikir mary kay ni mahal. Sekali sekala rewàrd diri kita. Sayangi diri kita. Nur nadhirah 013-5890277 Senior beauty consultant #marykay  #marykaymalaysia  #marykayperak  #marykaykedah  #marykayipoh  #marykayskincare  #skincare  #skincareori  #skincareterbaik  #berbaloidenganharga  #makeuptahanlama  #lebihjimat  #kulitcantik  #kulitbersih  #kulitsihat  #bebasjerawat  #flawless  #acne  #skincareberbaloi  #blushermarykay  #makeupselamatdigunakan  #makeuporganik  #makeupmarykay  #makeupmurah  #blushertahanlama  #testimonimarykay  #kulitjerawat  #lebihjimat  #oilyskin 
Siapa kat sini peminat eyeliner? Tapi korang kena pilih yang selamat untuk digunakan. Nanti tak pasal pasal rosak mata tu
.
So eyeliner mary kay sangat selamat digunakan. Tak nampak comot. Smooth aje bila anda apply kat mata. Tak perlu guna banyak2 sekali apply je pun dah cantik.
.
Macam biasa lah barang2 mary kay memang sangat jimat sebab tahan lama. So anda buang lah rasa mahal tu ye. Tak salah reward diri sekali sekala. 
Nur Nadhirah
013-5890277
Senior beauty consultant

#marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaykedah #marykayipoh #marykayskincare #skincare #skincareori #skincareterbaik #eyelinermarykay #makeupmarykay #berbaloidenganharga #tahanlama #lebihjimat #kulitcantik #kulitbersih #kulitsihat #bebasjerawat #flawless #acne #jerawatbatu #skincareberbaloi  #pencucitanpakimia #marykayskincare #testimonimarykay #kulitjerawat #lebihjimat #oilyskin
Siapa kat sini peminat eyeliner? Tapi korang kena pilih yang selamat untuk digunakan. Nanti tak pasal pasal rosak mata tu . So eyeliner mary kay sangat selamat digunakan. Tak nampak comot. Smooth aje bila anda apply kat mata. Tak perlu guna banyak2 sekali apply je pun dah cantik. . Macam biasa lah barang2 mary kay memang sangat jimat sebab tahan lama. So anda buang lah rasa mahal tu ye. Tak salah reward diri sekali sekala. Nur Nadhirah 013-5890277 Senior beauty consultant #marykay  #marykaymalaysia  #marykayperak  #marykaykedah  #marykayipoh  #marykayskincare  #skincare  #skincareori  #skincareterbaik  #eyelinermarykay  #makeupmarykay  #berbaloidenganharga  #tahanlama  #lebihjimat  #kulitcantik  #kulitbersih  #kulitsihat  #bebasjerawat  #flawless  #acne  #jerawatbatu  #skincareberbaloi  #pencucitanpakimia  #marykayskincare  #testimonimarykay  #kulitjerawat  #lebihjimat  #oilyskin 
TAHUKAH ANDA MUKA TAK BERSIH WALAU DICUCI DGN PENCUCI ?? ...... Ya betul! Anda memerlukan SKINVIGORATE ini utk memastikn kulit wajah anda betul2 bersih ...... .. SKINVIGORATE CLEANSING TOOL 🕶 mempunyai : ..40ribu putaran ..20ribu bristle halus mampu mencuci kedalam liang pori ..sangat lembut(video cuci toufu/tahu mengunakan skinvigorate brush)

Berus ni sesuai untuk semua jenis cleanser, sebab ia mencuci kotoran yang dah lama menetap kat liang pori kita, nak cantik kena ada berus ni sebab bila kulit dah bersih lagi mudah untuk moisturizer atau serum meresap ke dalam kulit.

Lelaki pun sesuai pakai sebab kebayakn kulit lelaki berminyak dengan skinvigorate cleansing brush ni dia mampu menanggalkan minyak di kulit, bila kulit berminyak liang pori akan terbuka bila terbuka mula la tersumbat tu yg jadi jerawat, black head n white head. Berus ni mampu untuk menanggalkan black head degil tu.. Umpama berus gigi guna jari bersih tak tentu la tak kan sama la dengan muka, so nak bersih dan cantik kena la pakai brush ni.. Utk percubaan guna skinvigorate brush pm me .

Perunding Kecantikkan
Career opportunity

#MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKayProduct #MaryKaySkinCare #MaryKayMakeUp #MaryKayBeautyConsultant
TAHUKAH ANDA MUKA TAK BERSIH WALAU DICUCI DGN PENCUCI ?? ...... Ya betul! Anda memerlukan SKINVIGORATE ini utk memastikn kulit wajah anda betul2 bersih ...... .. SKINVIGORATE CLEANSING TOOL 🕶 mempunyai : ..40ribu putaran ..20ribu bristle halus mampu mencuci kedalam liang pori ..sangat lembut(video cuci toufu/tahu mengunakan skinvigorate brush) Berus ni sesuai untuk semua jenis cleanser, sebab ia mencuci kotoran yang dah lama menetap kat liang pori kita, nak cantik kena ada berus ni sebab bila kulit dah bersih lagi mudah untuk moisturizer atau serum meresap ke dalam kulit. Lelaki pun sesuai pakai sebab kebayakn kulit lelaki berminyak dengan skinvigorate cleansing brush ni dia mampu menanggalkan minyak di kulit, bila kulit berminyak liang pori akan terbuka bila terbuka mula la tersumbat tu yg jadi jerawat, black head n white head. Berus ni mampu untuk menanggalkan black head degil tu.. Umpama berus gigi guna jari bersih tak tentu la tak kan sama la dengan muka, so nak bersih dan cantik kena la pakai brush ni.. Utk percubaan guna skinvigorate brush pm me . Perunding Kecantikkan Career opportunity #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #MaryKayProduct  #MaryKaySkinCare  #MaryKayMakeUp  #MaryKayBeautyConsultant 
This is Maidura and (part) of her purchased products! (Xcukup tangan nak pegang semua 😆) Thank you so much Maidura, hope you love Mary Kay's range as much as we do!

#mkbeautiesisters #marykayshahalam #marykaykotadamansara #marykayskincare #liyanazza #ilovemarykay #skincareshahalam #skincarekotadamansara
LIMITED TIME ONLY!!
.
You don't need to wait for a boy to make you blush if you have Mary Kay Baked Cheek Powder with you. Get yours now!! 😍😍
.
Ana Rodiah Mubin
0182224335
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKay #MarykayMalaysia #MarykayKualaLumpur #MarykaySelangor #MarykayBukitSentosa #MaryKayTemerloh #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #MaryKayBeautyCosultant #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #MUA
LIMITED TIME ONLY!! . You don't need to wait for a boy to make you blush if you have Mary Kay Baked Cheek Powder with you. Get yours now!! 😍😍 . Ana Rodiah Mubin 0182224335 Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKay  #MarykayMalaysia  #MarykayKualaLumpur  #MarykaySelangor  #MarykayBukitSentosa  #MaryKayTemerloh  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #SkincareTerbaik  #MaryKayBeautyCosultant  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #MUA 
Masker Botanical Effect Mary Kay 
Setiap wanita mesti wajib pakai Mask Botanical Effect Mary Kay seminggu sekali untuk refreshkan kembali wajah anda !! Sangat istimewa .. anda akan teruja bila menggunakannya : 🎀 MENCERAHKAN 🎀MENGELUARKAN KOTORAN DARI DALAM KULIT 🎀MENGHILANGKAN BLACKHEADS 🎀MENEGANGKAN WAJAH DENGAN SERTA MERTA 🎀MEMUDAKAN DAN MENGANJALKAN KULIT .
.
Fatihah
0193042109
Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
.
COD Bayan Baru/Bayan Lepas
.
.
#MaryKayMalaysia #marykaypenang #marykaypulaupinang #MaryKayDungun #marykay #sayajual #bazarpaknil #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik#MaryKayProduk #Hijabista ##SkincareTerbaik #BeautyConsultant#SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti#BlackheadRemover #MajalahPengantin#Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass#MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls#GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik#Eyeshadow #Beautiful #girls
Masker Botanical Effect Mary Kay  Setiap wanita mesti wajib pakai Mask Botanical Effect Mary Kay seminggu sekali untuk refreshkan kembali wajah anda !! Sangat istimewa .. anda akan teruja bila menggunakannya : 🎀 MENCERAHKAN 🎀MENGELUARKAN KOTORAN DARI DALAM KULIT 🎀MENGHILANGKAN BLACKHEADS 🎀MENEGANGKAN WAJAH DENGAN SERTA MERTA 🎀MEMUDAKAN DAN MENGANJALKAN KULIT . . Fatihah 0193042109 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . COD Bayan Baru/Bayan Lepas . . #MaryKayMalaysia  #marykaypenang  #marykaypulaupinang  #MaryKayDungun  #marykay  #sayajual  #bazarpaknil  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk  #Hijabista  ##SkincareTerbaik  #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover  #MajalahPengantin #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
LIMITED TIME ONLY!!
.
You don't need to wait for a boy to make you blush if you have Mary Kay Baked Cheek Powder with you. Get yours now!! 😍😍
.
Ana Rodiah Mubin
0182224335
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKay #MarykayMalaysia #MarykayKualaLumpur #MarykaySelangor #MarykayBukitSentosa #MaryKayTemerloh #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #MaryKayBeautyCosultant #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #MUA
LIMITED TIME ONLY!! . You don't need to wait for a boy to make you blush if you have Mary Kay Baked Cheek Powder with you. Get yours now!! 😍😍 . Ana Rodiah Mubin 0182224335 Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKay  #MarykayMalaysia  #MarykayKualaLumpur  #MarykaySelangor  #MarykayBukitSentosa  #MaryKayTemerloh  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #SkincareTerbaik  #MaryKayBeautyCosultant  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #MUA 
Glossy Lip Oil from Mary Kay
🌸Sheer Pink🌸
.
.
Limited edition Lip oil ni sangat best, tekstur sangat ringin dan tidak melekit pada bibir.. jom kita rebut dlu untuk hari raya nanti..
.
.
For more information👇🏻
Lydiasumaya Beauty Consultant💃🏻
📞+601136844046
.
#marykaymaya #markaylydia #marykayskincare #marykayjohor #marykaypasirgudang #marykaythebest #marykaybeauty #marykayjb #marykaymysg #marykayparty #marykaylife #marykayskincare #marykayloveyou #marykaycantik
Glossy Lip Oil from Mary Kay 🌸Sheer Pink🌸 . . Limited edition Lip oil ni sangat best, tekstur sangat ringin dan tidak melekit pada bibir.. jom kita rebut dlu untuk hari raya nanti.. . . For more information👇🏻 Lydiasumaya Beauty Consultant💃🏻 📞+601136844046 . #marykaymaya  #markaylydia  #marykayskincare  #marykayjohor  #marykaypasirgudang  #marykaythebest  #marykaybeauty  #marykayjb  #marykaymysg  #marykayparty  #marykaylife  #marykayskincare  #marykayloveyou  #marykaycantik 
Mary Kay System for ACNE PRONE SKIN
1.Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin.
menanggalkan minyak berlebihan
meninggalkan sisa, dan memastikan kulit mati di permukaan dan tidak menyumbat pori
menjadikan kulit bersih, segar
2.Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin. 
mengawal minyak yang mungkin menyebabkan jerawat. mengecilkan pori-pori
membantu mengurangkan kilat muka. 
3.Spot Solution for Acne-Prone Skin. 
mengatasi kecelaan
membantu mengurangkan letusan akan datang dengan mengelupas kulit secara lembut.
terserap dgn pantas dan tidak meninggalkan sisa. 
4.Body Spray for Acne-Prone Skin. 
menembusi pori-pori bagi membersihkan minyak dan daki yang terperangkap, 
mengurangkan kemerahan berkaitan dengan kecelaan, membantu mengelupas permukaan kulit, 
mengawal minyak yang berlebihan.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayproduk #produkmarykay #mk #makeup #leeyanarahman #murah #marykaymen #makeup #skincare #marykayskincare #marykaymakup #kutumarykay #belimarykayhutang #marykayhutang #malaysia #penang #perlis #beautyconsultant #beautyconsultantperlis #beautyconsultantpenang #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia
Mary Kay System for ACNE PRONE SKIN 1.Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin.
menanggalkan minyak berlebihan meninggalkan sisa, dan memastikan kulit mati di permukaan dan tidak menyumbat pori menjadikan kulit bersih, segar 2.Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin. mengawal minyak yang mungkin menyebabkan jerawat. mengecilkan pori-pori membantu mengurangkan kilat muka. 3.Spot Solution for Acne-Prone Skin. mengatasi kecelaan membantu mengurangkan letusan akan datang dengan mengelupas kulit secara lembut. terserap dgn pantas dan tidak meninggalkan sisa. 4.Body Spray for Acne-Prone Skin. menembusi pori-pori bagi membersihkan minyak dan daki yang terperangkap, mengurangkan kemerahan berkaitan dengan kecelaan, membantu mengelupas permukaan kulit, mengawal minyak yang berlebihan. . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayproduk  #produkmarykay  #mk  #makeup  #leeyanarahman  #murah  #marykaymen  #makeup  #skincare  #marykayskincare  #marykaymakup  #kutumarykay  #belimarykayhutang  #marykayhutang  #malaysia  #penang  #perlis  #beautyconsultant  #beautyconsultantperlis  #beautyconsultantpenang  #beautyconsultantmarykay  #beautyconsultantmarykaymalaysia 
Produk ini tujuan untuk mengurangkan kewujudan minyak pada wajah n mengekalkan kelembapan pda kulit... .
.
Keistimewaan & manfaat 🍭OIL FREE HYDRATED GEL (OFHG) 🍭
.
👑gel yg ringan dengan cepat meresap ke dalam kulit
.
👑melembabkan kulit tanpa meninggalkan kesan minyak
.
👑meninggalkan kulit lembap sehingga 10jam
.
👑boleh dijadikan sebagai asas mekap supaya tahan lama
.
👑lepas berjemur lagi elok pakai untuk kurangkan panas kulit
.
👑boleh kurangkan kemerahan muka akibat kulit sensitif
.
👑membina kulit baru yg lagi sihat
.
👑membantu mempercepatkan proses pembuangan bahan kimia dlm kulit muka
.
Jadi OFHG ini sangat sesuai digunakan untuk kulit wajah normal, berminyak & kombinasi
.
.
FREE CONSULTATION
.
Contact Gina 016-6601912
.
#marykay#miri#marykayskincare#jerawat#kulitberminyak#kulitkering#sayapakai#sayajual#flawless#makeup#beautyaddict#ariani#owlbynd#nadiassecret#alhumairafans#brunei#bruneicommunity#sarawak#sibu#bintulu#limbang#lawas#kulitsensitif#kulitsihat
Produk ini tujuan untuk mengurangkan kewujudan minyak pada wajah n mengekalkan kelembapan pda kulit... . . Keistimewaan & manfaat 🍭OIL FREE HYDRATED GEL (OFHG) 🍭 . 👑gel yg ringan dengan cepat meresap ke dalam kulit . 👑melembabkan kulit tanpa meninggalkan kesan minyak . 👑meninggalkan kulit lembap sehingga 10jam . 👑boleh dijadikan sebagai asas mekap supaya tahan lama . 👑lepas berjemur lagi elok pakai untuk kurangkan panas kulit . 👑boleh kurangkan kemerahan muka akibat kulit sensitif . 👑membina kulit baru yg lagi sihat . 👑membantu mempercepatkan proses pembuangan bahan kimia dlm kulit muka . Jadi OFHG ini sangat sesuai digunakan untuk kulit wajah normal, berminyak & kombinasi . . FREE CONSULTATION . Contact Gina 016-6601912 . #marykay #miri #marykayskincare #jerawat #kulitberminyak #kulitkering #sayapakai #sayajual #flawless #makeup #beautyaddict #ariani #owlbynd #nadiassecret #alhumairafans #brunei #bruneicommunity #sarawak #sibu #bintulu #limbang #lawas #kulitsensitif #kulitsihat 
Mary Kay® Mineral Powder Foundation😘😍 Sesuai untuk Wanita, walau apa jua jenis kulit, yang inginkan wajah cerah dan berseri dengan litupan nipis alas mekap menyeluruh dan kemasan 'matte'..🙊❤
.
MANFAAT & KEISTIMEWAAN 💅💁
✅Mudah digunakan agar wajah tampak berseri.
.
✅Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah.
.
✅Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh..
.
BAGAIMANA PRODUK INI MEMBANTU ANDA ❓❔❓❔
.
* Alas mekap mineral ini membantu melitupi wajah sebagai asas mekap di samping membuat anda selesa dengan kehalusan bedak yang lembut.
.
Berminat? .
Nak cuba? .
Nak tahu lebih lanjut?
.
.
FREE CONSULTATION
.
Contact Gina 016-6601912
.
#marykay#miri#marykayskincare#jerawat#kulitberminyak#kulitkering#sayapakai#sayajual#flawless#makeup#beautyaddict#ariani#owlbynd#nadiassecret#alhumairafans#brunei#bruneicommunity#sarawak#sibu#bintulu#limbang#lawas#kulitsensitif#kulitsihat
Mary Kay® Mineral Powder Foundation😘😍 Sesuai untuk Wanita, walau apa jua jenis kulit, yang inginkan wajah cerah dan berseri dengan litupan nipis alas mekap menyeluruh dan kemasan 'matte'..🙊❤ . MANFAAT & KEISTIMEWAAN 💅💁 ✅Mudah digunakan agar wajah tampak berseri. . ✅Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah. . ✅Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh.. . BAGAIMANA PRODUK INI MEMBANTU ANDA ❓❔❓❔ . * Alas mekap mineral ini membantu melitupi wajah sebagai asas mekap di samping membuat anda selesa dengan kehalusan bedak yang lembut. . Berminat? . Nak cuba? . Nak tahu lebih lanjut? . . FREE CONSULTATION . Contact Gina 016-6601912 . #marykay #miri #marykayskincare #jerawat #kulitberminyak #kulitkering #sayapakai #sayajual #flawless #makeup #beautyaddict #ariani #owlbynd #nadiassecret #alhumairafans #brunei #bruneicommunity #sarawak #sibu #bintulu #limbang #lawas #kulitsensitif #kulitsihat 
Mary Kay® Mineral Eye Color
.
🌺French Roast (Shimmer)🌺
.
🎀sangat mudah digunakan yg berasaskan formula mineral.
🎀bebas minyak dan sesuai semua jenis kulit
🎀mempunyai vitamin A,B dan E untuk melindungi daripada radikal bebas kedutan.
🎀tona warna yang cantik menonjolkan warna yang sebenar
🎀ada 25 jenis warna yang menjadi kegilaan para artis dan jurusolek professional.
🎀tidak melekit dan bergumpal pada celah garisan halus bagi tona yg tidak sekata.
🎀sangat cantik dan sesuai bagi wanita yang menjaga penampilan harian
.
.
For more information👇🏻
Lydiasumaya Beauty Consultant💃🏻
📞+601136844046
.
#marykaymaya #markaylydia #marykayskincare #marykayjohor #marykaypasirgudang #marykaythebest #marykaybeauty #marykayjb #marykaymysg #marykayparty #marykaylife #marykayskincare #marykayloveyou #marykaycantik
Mary Kay® Mineral Eye Color . 🌺French Roast (Shimmer)🌺 . 🎀sangat mudah digunakan yg berasaskan formula mineral. 🎀bebas minyak dan sesuai semua jenis kulit 🎀mempunyai vitamin A,B dan E untuk melindungi daripada radikal bebas kedutan. 🎀tona warna yang cantik menonjolkan warna yang sebenar 🎀ada 25 jenis warna yang menjadi kegilaan para artis dan jurusolek professional. 🎀tidak melekit dan bergumpal pada celah garisan halus bagi tona yg tidak sekata. 🎀sangat cantik dan sesuai bagi wanita yang menjaga penampilan harian . . For more information👇🏻 Lydiasumaya Beauty Consultant💃🏻 📞+601136844046 . #marykaymaya  #markaylydia  #marykayskincare  #marykayjohor  #marykaypasirgudang  #marykaythebest  #marykaybeauty  #marykayjb  #marykaymysg  #marykayparty  #marykaylife  #marykayskincare  #marykayloveyou  #marykaycantik 
'Its never too late to rescue skin from the damage of the past....'
.
TIMEWISE REPAIR
utk yg berumur 40thn keatas atau yg keadaan kulit lebih tua dr usia.. 1) Timewise Repair Volu-firm (foaming cleanser) Berbuih serta mengekalkan kelembapan. Buang kotoran dan kulit mati serta memperbaharuii kecerahan kulit
.
2) Volu-firm Lifting Serum Membuat kulit lebih tegang dan anjal Mengembalikan V shape muka Mengekalkan keremajaan kulit dan gebu Mengurangkan garis halus dan kedutan di kwsn leher Menyegerakan kelembapan kulit
.
3) Volu-firm Day Cream SPF30 (UVA/UVB) Membantu memgurangkan kedutan Mengembalikan keremajaan kulit Diformulasi utk menolong kulit dr iritasi Melindungi dr sinar UVA /UVB Memperbaiki tona kulit agar sekata Memberi kelembapan kulif selama 12 jam
.
4) Volu-firm Night Treatment Membantu kulit kelihatan muda Mengandungi vitamin yg mengurangkan garis2 halus serta membantu kolagen kulit kita Mengurangkan kelihatan garisan halus dan kedutan.
.
5) Volu-firm Eye Renewal Cream Menghilangkan kedutan Mengurangkan dark circle dan eyebag Membuat kulit lebih anjal
.
Nadia Sukiran
0133606370
Your trusted Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin  #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick #Hantaran

#MaryKay #MaryKayBeautyConsultant
'Its never too late to rescue skin from the damage of the past....' . TIMEWISE REPAIR utk yg berumur 40thn keatas atau yg keadaan kulit lebih tua dr usia.. 1) Timewise Repair Volu-firm (foaming cleanser) Berbuih serta mengekalkan kelembapan. Buang kotoran dan kulit mati serta memperbaharuii kecerahan kulit . 2) Volu-firm Lifting Serum Membuat kulit lebih tegang dan anjal Mengembalikan V shape muka Mengekalkan keremajaan kulit dan gebu Mengurangkan garis halus dan kedutan di kwsn leher Menyegerakan kelembapan kulit . 3) Volu-firm Day Cream SPF30 (UVA/UVB) Membantu memgurangkan kedutan Mengembalikan keremajaan kulit Diformulasi utk menolong kulit dr iritasi Melindungi dr sinar UVA /UVB Memperbaiki tona kulit agar sekata Memberi kelembapan kulif selama 12 jam . 4) Volu-firm Night Treatment Membantu kulit kelihatan muda Mengandungi vitamin yg mengurangkan garis2 halus serta membantu kolagen kulit kita Mengurangkan kelihatan garisan halus dan kedutan. . 5) Volu-firm Eye Renewal Cream Menghilangkan kedutan Mengurangkan dark circle dan eyebag Membuat kulit lebih anjal . Nadia Sukiran 0133606370 Your trusted Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #MatteLipstick  #Hantaran  #MaryKay  #MaryKayBeautyConsultant 
Foundation Timewise Mary Kay
.
Mencantik , merawat dan meremajakan😍😍
.
suka sangat tau dengan foundation mary kay ni sebab macam tak pakai apa apa sangat ringan ❣❣❣❣
.

APA BEZA LIQUID FOUNDATION MARY KAY DENGAN FOUNDATION LAIN?
.
Liquid foundation Mary Kay diperkaya dgn vitamin E dan campuran peptides, hasilnya kulit kelihatan lebih anjal, muda dan sihat, SERTA MERTA!

Ia adalah foundation anti penuaan yg terbaik, sesuai utk kulit kombinasi hingga berminyak, ia dgn ketara mengurangkan penampakan pori wajah, garis halus, kedut dan cela wajah.
.
Dan yang penting, ianya lightweight, sangat selesa di kulit, tahan lama dan tidak berminyak.
.
Kalau guna dengan Primer Mary Kay, lagi meletops!
.
Wajib cuba foundation best seller ni tauuu
.
Nadia Sukiran
0133606370
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayselangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka
Foundation Timewise Mary Kay . Mencantik , merawat dan meremajakan😍😍 . suka sangat tau dengan foundation mary kay ni sebab macam tak pakai apa apa sangat ringan ❣❣❣❣ . APA BEZA LIQUID FOUNDATION MARY KAY DENGAN FOUNDATION LAIN? . Liquid foundation Mary Kay diperkaya dgn vitamin E dan campuran peptides, hasilnya kulit kelihatan lebih anjal, muda dan sihat, SERTA MERTA! Ia adalah foundation anti penuaan yg terbaik, sesuai utk kulit kombinasi hingga berminyak, ia dgn ketara mengurangkan penampakan pori wajah, garis halus, kedut dan cela wajah. . Dan yang penting, ianya lightweight, sangat selesa di kulit, tahan lama dan tidak berminyak. . Kalau guna dengan Primer Mary Kay, lagi meletops! . Wajib cuba foundation best seller ni tauuu . Nadia Sukiran 0133606370 Mary Kay Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKayMalaysia  #MaryKayselangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka 
Tahukah anda, proses penuaan berlaku seawal usia 25 tahun. Apabila kulit semakin tua, proses pembaharuan kulit akan menjadi perlahan dan menyebabkan kulit mula kering, tidak anjal dan tidak lagi berseri
.
Proses penuaan juga akan berlaku semakin cepat bila ditambah pula dengan faktor stress, gaya hidup dan pencemaran persekitaran. OMG !!. Tapi jangan risau. Kita ada set skincare Timewise Miracle nie produk penentang penuaan tercanggih untuk anda. Hehe
.
Meh try Set Timewise Miracle produk penentang usia yg sememangnya diperlukan oleh kulit untuk tampak lebih muda dan anggun dengan 11 manfaatnya. Iaitu
💋Cleanse(membersih).
💋Exfoliate(mengelupas secara lembut).
💋Freshen (menyegar).
💋Energize (memberi tenaga kpd kulit).
💋Hydrate (menghidrat).
💋Smooth (menghalus).
💋Visibly firm (menganjal).
💋Soft (melembutkan).
💋Protect (melindung).
💋Renew (memperbaharui).
💋Reduce the appearance of fine lines and wrinkles (mengurangkan tampilan garis2 halus dan kedutan)
.
Jom tampil sentiasa nampak muda dengan set Timewise. Hehe
.
Nadia Sukiran
0133606370
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
Tahukah anda, proses penuaan berlaku seawal usia 25 tahun. Apabila kulit semakin tua, proses pembaharuan kulit akan menjadi perlahan dan menyebabkan kulit mula kering, tidak anjal dan tidak lagi berseri . Proses penuaan juga akan berlaku semakin cepat bila ditambah pula dengan faktor stress, gaya hidup dan pencemaran persekitaran. OMG !!. Tapi jangan risau. Kita ada set skincare Timewise Miracle nie produk penentang penuaan tercanggih untuk anda. Hehe . Meh try Set Timewise Miracle produk penentang usia yg sememangnya diperlukan oleh kulit untuk tampak lebih muda dan anggun dengan 11 manfaatnya. Iaitu 💋Cleanse(membersih). 💋Exfoliate(mengelupas secara lembut). 💋Freshen (menyegar). 💋Energize (memberi tenaga kpd kulit). 💋Hydrate (menghidrat). 💋Smooth (menghalus). 💋Visibly firm (menganjal). 💋Soft (melembutkan). 💋Protect (melindung). 💋Renew (memperbaharui). 💋Reduce the appearance of fine lines and wrinkles (mengurangkan tampilan garis2 halus dan kedutan) . Jom tampil sentiasa nampak muda dengan set Timewise. Hehe . Nadia Sukiran 0133606370 Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #MaryKaySelangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
Body pampering Perfection

Hargai keindahan alam semulajadi dengan mengubah rutin harian menjadi pengalaman luar biasa dengan lotus & bamboo Body Care Collection . 💋 
Ada 3 items yang disediakan. Ianya sangat wangi dan menyegarkan. .
.
Loofah Body Cleanser (Body Scrub)
Menanggalkan kotoran pada kulit anda sepanjang hari 💋Deo Body Spritzer . Bila gunakan cleanser ni, segala daki yg ada boleh ditanggalkan dan kesan kesan gelap di celah pelipat juga boleh berkurangg. Haa..
.
(Body Spray / Deadorant)
Menyegar Dan mengharumkan kulit anda sepanjang hari . . For ur information, yg ni paling org suka! Sbb apa? Ha sbb boleh replace terus deodorant yg kita guna hari2 tu. Ada certain deodorant boleh hitamkan ketiak bukan? N to play safe, bila guna ni uolls akan feel fresh at all day. Plus mmg wangi sangat2 sampai dah habis pun org boleh repeat order lagi ;)
.
Nourishing Body Lotion
Mengekalkan kelembapan Dan kehalusan kulit . .
Berminat? Boleh pm sis ya.

#marykayMalaysia #marykaymakeup #marykayskinvigorate #marykayskincare #marykaylipstick #kuantanpahang #blackheadremover #marykaylife #beautywithmarykay #tutorialmakeup #marykaytimewise #botanicaleffects #loofahbodycare #bodybamboo #firmingeyecreammarykay #indulgesoothingeyegel #oilfreehydratinggelmarykay #intensemoisturizingcream
Body pampering Perfection Hargai keindahan alam semulajadi dengan mengubah rutin harian menjadi pengalaman luar biasa dengan lotus & bamboo Body Care Collection . 💋 Ada 3 items yang disediakan. Ianya sangat wangi dan menyegarkan. . . Loofah Body Cleanser (Body Scrub) Menanggalkan kotoran pada kulit anda sepanjang hari 💋Deo Body Spritzer . Bila gunakan cleanser ni, segala daki yg ada boleh ditanggalkan dan kesan kesan gelap di celah pelipat juga boleh berkurangg. Haa.. . (Body Spray / Deadorant) Menyegar Dan mengharumkan kulit anda sepanjang hari . . For ur information, yg ni paling org suka! Sbb apa? Ha sbb boleh replace terus deodorant yg kita guna hari2 tu. Ada certain deodorant boleh hitamkan ketiak bukan? N to play safe, bila guna ni uolls akan feel fresh at all day. Plus mmg wangi sangat2 sampai dah habis pun org boleh repeat order lagi ;) . Nourishing Body Lotion Mengekalkan kelembapan Dan kehalusan kulit . . Berminat? Boleh pm sis ya. #marykayMalaysia  #marykaymakeup  #marykayskinvigorate  #marykayskincare  #marykaylipstick  #kuantanpahang  #blackheadremover  #marykaylife  #beautywithmarykay  #tutorialmakeup  #marykaytimewise  #botanicaleffects  #loofahbodycare  #bodybamboo  #firmingeyecreammarykay  #indulgesoothingeyegel  #oilfreehydratinggelmarykay  #intensemoisturizingcream 
Siapa ada masalah kulit kering atau berminyak? Set ni khas untuk anda. 💋Set Detox Mary Kay :
- Untuk Kulit Kering & Untuk Kulit Berminyak

Jerawat menjadi² selepas tersalah guna produk ? Lebih² lagi produk peeling yang menghakis lapisan atas kulit. Kulit menjadi rengsa dan jerawat berlumba² nak tunjuk perasaan !

Mary Kay ada set sesuai untuk atasi masalah sebegini :
Apa set tu ? Jom kita baca sekejap ... Set basic untuk detox kulit muka terdiri daripada :
° Cleanser - mencuci
° Moistrizer- melembab
° Foundation - melindungi

Kenapa perlu lakukan 3 perkara ini ?
Cleanser - mencuci kotoran pada kulit dan selepas cuci kulit akan jadi kering dan perlukan pelembab

Moisterizer - melembabkan kulit serta membantu pertumbuhan sel kulit baru sambil merawat jerawat yang tumbuh

Foundation - melindungi kulit dari kotoran, maka tiada kotoran yang tersumbat yang boleh menyebabkan jerawat ::
.
Dm mira untuk pertanyaan dan pembelian atau whatsapp mira di .
https://www.wasap.my/60137137433 .
#marykaymalaysia #marykaylover #marykaybeautyconsultant #marykaymasai #marykaykotatinggi #marykaylife #marykayjohor #marykayjohorbahru #marykaypasirgudang
#MaryKay #MaryKayProduct #MaryKaySkinCare
#bcmarykaykemaman
#ilovemarykay
Siapa ada masalah kulit kering atau berminyak? Set ni khas untuk anda. 💋Set Detox Mary Kay : - Untuk Kulit Kering & Untuk Kulit Berminyak Jerawat menjadi² selepas tersalah guna produk ? Lebih² lagi produk peeling yang menghakis lapisan atas kulit. Kulit menjadi rengsa dan jerawat berlumba² nak tunjuk perasaan ! Mary Kay ada set sesuai untuk atasi masalah sebegini : Apa set tu ? Jom kita baca sekejap ... Set basic untuk detox kulit muka terdiri daripada : ° Cleanser - mencuci ° Moistrizer- melembab ° Foundation - melindungi Kenapa perlu lakukan 3 perkara ini ? Cleanser - mencuci kotoran pada kulit dan selepas cuci kulit akan jadi kering dan perlukan pelembab Moisterizer - melembabkan kulit serta membantu pertumbuhan sel kulit baru sambil merawat jerawat yang tumbuh Foundation - melindungi kulit dari kotoran, maka tiada kotoran yang tersumbat yang boleh menyebabkan jerawat :: . Dm mira untuk pertanyaan dan pembelian atau whatsapp mira di . https://www.wasap.my/60137137433 . #marykaymalaysia  #marykaylover  #marykaybeautyconsultant  #marykaymasai  #marykaykotatinggi  #marykaylife  #marykayjohor  #marykayjohorbahru  #marykaypasirgudang  #MaryKay  #MaryKayProduct  #MaryKaySkinCare  #bcmarykaykemaman  #ilovemarykay 
Apa itu 'Skinvigorate Brush?' .
✅
 Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih daripada menggunakan tangan. .
.
✅ 
Dengan hanya 400 putaran seminit ia mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri.
.
.
.
Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori.
.
.
. ✅ 
Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah.
. ✅ .
.Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. ✅
.
. 
Mempunyai butang 'On & Off' juga butang utk kawal tahap kelajuan.
.
.
Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat, penggunaan berus pencuci skinvigorate ini hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Anda cuma tekan butang 'On' & pilih tahap kelajuan dan lalukan berus ini ke keseluruhan wajah. Jimat masa & tenaga bukan? . .
.
Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. . ✅ Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah.
.

Anda pasti puas hati apabila menggunakannya ;) Berminat? Boleh pm sis ya. .

#marykayMalaysia #marykaymakeup #marykayskinvigorate #marykayskincare #marykaylipstick #kuantanpahang #blackheadremover #marykaylife #beautywithmarykay #tutorialmakeup #marykaytimewise #botanicaleffects #loofahbodycare #bodybamboo #firmingeyecreammarykay #indulgesoothingeyegel #oilfreehydratinggelmarykay #intensemoisturizingcream #satinhandspamperingset #lotionwangi
Apa itu 'Skinvigorate Brush?' . ✅ Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih daripada menggunakan tangan. . . ✅ Dengan hanya 400 putaran seminit ia mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri. . . . Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori. . . . ✅ Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah. . ✅ . .Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. ✅ . . Mempunyai butang 'On & Off' juga butang utk kawal tahap kelajuan. . . Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat, penggunaan berus pencuci skinvigorate ini hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Anda cuma tekan butang 'On' & pilih tahap kelajuan dan lalukan berus ini ke keseluruhan wajah. Jimat masa & tenaga bukan? . . . Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. . ✅ Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah. . Anda pasti puas hati apabila menggunakannya ;) Berminat? Boleh pm sis ya. . #marykayMalaysia  #marykaymakeup  #marykayskinvigorate  #marykayskincare  #marykaylipstick  #kuantanpahang  #blackheadremover  #marykaylife  #beautywithmarykay  #tutorialmakeup  #marykaytimewise  #botanicaleffects  #loofahbodycare  #bodybamboo  #firmingeyecreammarykay  #indulgesoothingeyegel  #oilfreehydratinggelmarykay  #intensemoisturizingcream  #satinhandspamperingset  #lotionwangi 
Apa itu 'Skinvigorate Brush?' .
✅
 Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih daripada menggunakan tangan. .
.
✅ 
Dengan hanya 400 putaran seminit ia mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri.
.
.
.
Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori.
.
.
. ✅ 
Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah.
. ✅ .
.Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. ✅
.
. 
Mempunyai butang 'On & Off' juga butang utk kawal tahap kelajuan.
.
.
Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat, penggunaan berus pencuci skinvigorate ini hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Anda cuma tekan butang 'On' & pilih tahap kelajuan dan lalukan berus ini ke keseluruhan wajah. Jimat masa & tenaga bukan? . .
.
Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. . ✅ Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah.
.

Anda pasti puas hati apabila menggunakannya ;) Berminat? Boleh pm sis ya. .

#marykayMalaysia #marykaymakeup #marykayskinvigorate #marykayskincare #marykaylipstick #kuantanpahang #blackheadremover #marykaylife #beautywithmarykay #tutorialmakeup #marykaytimewise #botanicaleffects #loofahbodycare #bodybamboo #firmingeyecreammarykay #indulgesoothingeyegel #oilfreehydratinggelmarykay #intensemoisturizingcream #satinhandspamperingset #lotionwangi
Apa itu 'Skinvigorate Brush?' . ✅ Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih daripada menggunakan tangan. . . ✅ Dengan hanya 400 putaran seminit ia mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri. . . . Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori. . . . ✅ Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah. . ✅ . .Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. ✅ . . Mempunyai butang 'On & Off' juga butang utk kawal tahap kelajuan. . . Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat, penggunaan berus pencuci skinvigorate ini hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Anda cuma tekan butang 'On' & pilih tahap kelajuan dan lalukan berus ini ke keseluruhan wajah. Jimat masa & tenaga bukan? . . . Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. . ✅ Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah. . Anda pasti puas hati apabila menggunakannya ;) Berminat? Boleh pm sis ya. . #marykayMalaysia  #marykaymakeup  #marykayskinvigorate  #marykayskincare  #marykaylipstick  #kuantanpahang  #blackheadremover  #marykaylife  #beautywithmarykay  #tutorialmakeup  #marykaytimewise  #botanicaleffects  #loofahbodycare  #bodybamboo  #firmingeyecreammarykay  #indulgesoothingeyegel  #oilfreehydratinggelmarykay  #intensemoisturizingcream  #satinhandspamperingset  #lotionwangi 
Okay sis sharee Mary Kay Mineral Cheek Colourr ♥
.
.
MANFAAT DAN KEISTIMEWAAN MARY KAY MINERAL CHEEK COLOR .
👉Tidak mudah luntur serta tampil menawan pada semua jenis tona kulit .
.
Berasaskan mineral.
.
👉Mengandungi vitamin A, C Dan E..
.
Membantu melindungi kulit drpd radikal bebas yg boleh menyebabkan kedutan pada mukaa :)
.
.
So apa tunggu lagi? Berminat? Boleh pm sis yaa ;)
.
 #marykayMalaysia #marykaymakeup #marykayskinvigorate #marykayskincare #marykaylipstick #kuantanpahang #blackheadremover #marykaylife #beautywithmarykay #tutorialmakeup #marykaytimewise #botanicaleffects #loofahbodycare #bodybamboo #firmingeyecreammarykay #indulgesoothingeyegel #oilfreehydratinggelmarykay #intensemoisturizingcream
Okay sis sharee Mary Kay Mineral Cheek Colourr ♥ . . MANFAAT DAN KEISTIMEWAAN MARY KAY MINERAL CHEEK COLOR . 👉Tidak mudah luntur serta tampil menawan pada semua jenis tona kulit . . Berasaskan mineral. . 👉Mengandungi vitamin A, C Dan E.. . Membantu melindungi kulit drpd radikal bebas yg boleh menyebabkan kedutan pada mukaa :) . . So apa tunggu lagi? Berminat? Boleh pm sis yaa ;) . #marykayMalaysia  #marykaymakeup  #marykayskinvigorate  #marykayskincare  #marykaylipstick  #kuantanpahang  #blackheadremover  #marykaylife  #beautywithmarykay  #tutorialmakeup  #marykaytimewise  #botanicaleffects  #loofahbodycare  #bodybamboo  #firmingeyecreammarykay  #indulgesoothingeyegel  #oilfreehydratinggelmarykay  #intensemoisturizingcream 
Hai uolsss! Item wajib adaa untuk kening yang kemas! Wajah yang flawless tanpaaa cela di HARI RAYA!🎀🎀🎀 .
Eye bag ?☹😫 Parut Jerawat ?? Radang radang jerawat ?? Garis halus di bawah mata ??? Dont worry!, applykan sahaja Mary Kay Perfecting Concealer untuk tutup dan rawat segala masalah atau ketidak sempurnaan pada wajah andaa !.
.

Perfecting Concealer Mary Kay
.
✔Concealer Mary Kay ni lain daripada lain tau ! Concealer ni mengandungi bahan antioksidan yang dapat membantu melindungi kulit wajah daripada radikal bebas yang boleh merosakkan kulit.
.
Fungsi utama.
.
✔Menutup kekurangan pada kulit wajah seperti lingkaran hitam bawah mata, parut jerawat di bahagian wajah dan memberikan kemasan pada kening agar tampak rapi.
.
✔Teksturnya sangat lembut. Bestkan? Yang tak nak cukur kening tapi nak kening rapi boleh cuba concealer ni! Worth to buy! Serius!
.
.
Berminat? Boleh pm sis ya ;)
.
#marykayMalaysia #marykaymakeup #marykayskinvigorate #marykayskincare #marykaylipstick #kuantanpahang #blackheadremover #marykaylife #beautywithmarykay #tutorialmakeup #marykaytimewise #botanicaleffects #loofahbodycare #bodybamboo #firmingeyecreammarykay #indulgesoothingeyegel #oilfreehydratinggelmarykay #intensemoisturizingcream
Hai uolsss! Item wajib adaa untuk kening yang kemas! Wajah yang flawless tanpaaa cela di HARI RAYA!🎀🎀🎀 . Eye bag ?☹😫 Parut Jerawat ?? Radang radang jerawat ?? Garis halus di bawah mata ??? Dont worry!, applykan sahaja Mary Kay Perfecting Concealer untuk tutup dan rawat segala masalah atau ketidak sempurnaan pada wajah andaa !. . Perfecting Concealer Mary Kay . ✔Concealer Mary Kay ni lain daripada lain tau ! Concealer ni mengandungi bahan antioksidan yang dapat membantu melindungi kulit wajah daripada radikal bebas yang boleh merosakkan kulit. . Fungsi utama. . ✔Menutup kekurangan pada kulit wajah seperti lingkaran hitam bawah mata, parut jerawat di bahagian wajah dan memberikan kemasan pada kening agar tampak rapi. . ✔Teksturnya sangat lembut. Bestkan? Yang tak nak cukur kening tapi nak kening rapi boleh cuba concealer ni! Worth to buy! Serius! . . Berminat? Boleh pm sis ya ;) . #marykayMalaysia  #marykaymakeup  #marykayskinvigorate  #marykayskincare  #marykaylipstick  #kuantanpahang  #blackheadremover  #marykaylife  #beautywithmarykay  #tutorialmakeup  #marykaytimewise  #botanicaleffects  #loofahbodycare  #bodybamboo  #firmingeyecreammarykay  #indulgesoothingeyegel  #oilfreehydratinggelmarykay  #intensemoisturizingcream 
Mary Kay Foundation VS Mary Kay CC Cream!

Kalau uolls perlukan coverage yg bagus tapi tak nak foundation yg terlalu tebal 10 inci, uolls kena try Mary Kay Foundation ni sbb:
.
. ✔Texture yg ringan, ✔Natural look, lembut, ✔Mudah untuk dicuci. ✔Tidak melekit. ✔Water based foundation. ✔Sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combination. ✔Mengurangkan jeragat. ✔Mengurangkan cela atau jerawat. ✔Ada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit. ✔Boleh juga di bawa solat. Mesra solat. ✔Tahan sehingga 8 bulan.

Kalau uolls jenis yg suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai CC cream.
.
.
✔Melawan garis halus dan tanda penuaan. ✔Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. ✔Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15). ✔Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. ✔Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera. ✔Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. ✔Mengurangkan kemerahan pada kulit. ✔Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida.
.
. 👍
Kalau nak lagi FLAWLESS & GLOWING, combine dua2 yer. Berminat? Boleh pm sis ya. .

#marykayMalaysia #marykayskincare #marykaymen #kuantanpahang #marykaylife #marykayskinvigorate #blackheadremoval #tutorialmakeup #botanicaleffect #timewise #marykaylipstick #marykaymelacep #oilfreehydratinggelmarykay #satinlipsmarykay #kualalumpur #johorbahru #selangor #kelantan #terengganu
Mary Kay Foundation VS Mary Kay CC Cream! Kalau uolls perlukan coverage yg bagus tapi tak nak foundation yg terlalu tebal 10 inci, uolls kena try Mary Kay Foundation ni sbb: . . ✔Texture yg ringan, ✔Natural look, lembut, ✔Mudah untuk dicuci. ✔Tidak melekit. ✔Water based foundation. ✔Sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combination. ✔Mengurangkan jeragat. ✔Mengurangkan cela atau jerawat. ✔Ada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit. ✔Boleh juga di bawa solat. Mesra solat. ✔Tahan sehingga 8 bulan. Kalau uolls jenis yg suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai CC cream. . . ✔Melawan garis halus dan tanda penuaan. ✔Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. ✔Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15). ✔Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. ✔Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera. ✔Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. ✔Mengurangkan kemerahan pada kulit. ✔Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. . . 👍 Kalau nak lagi FLAWLESS & GLOWING, combine dua2 yer. Berminat? Boleh pm sis ya. . #marykayMalaysia  #marykayskincare  #marykaymen  #kuantanpahang  #marykaylife  #marykayskinvigorate  #blackheadremoval  #tutorialmakeup  #botanicaleffect  #timewise  #marykaylipstick  #marykaymelacep  #oilfreehydratinggelmarykay  #satinlipsmarykay  #kualalumpur  #johorbahru  #selangor  #kelantan  #terengganu 
Say Hi to glowing skin that shine bright like a 💎 with TimeWise® Miracle Set®
.
.
TimeWise® Miracle Set® juga dapat membantu menyeragamkan tona warna kulit anda agar lebih sekata.
.
.
Boleh contact Teha untuk details ya 💐
-------
❤,
Fatiehah
Mary Kay Beauty Consultant
0194340408
#marykay #marykayskincare #timewiseseries #timewisemiracleset #miracleset #marykayampang #marykaykl #marykayalorsetar #markaykedah #sayajualmarykay #sayajual #marykaybeautyconsultant #discoverwhatyoulove
Say Hi to glowing skin that shine bright like a 💎 with TimeWise® Miracle Set® . . TimeWise® Miracle Set® juga dapat membantu menyeragamkan tona warna kulit anda agar lebih sekata. . . Boleh contact Teha untuk details ya 💐 ------- ❤, Fatiehah Mary Kay Beauty Consultant 0194340408 #marykay  #marykayskincare  #timewiseseries  #timewisemiracleset  #miracleset  #marykayampang  #marykaykl  #marykayalorsetar  #markaykedah  #sayajualmarykay  #sayajual  #marykaybeautyconsultant  #discoverwhatyoulove 
Timewise miracle set

TimeWise Miracle Set (early-to-moderate signs of aging)

TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. 👉 timewise 3 in 1 cleanser = bantu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar kulit anda 👉 timewise age fighting moisturizer = dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam 👉timewise day solution sunscreen SPF 25 = melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus 👉 timewise night solution = ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan

11 manfaat kebaikan untuk kulit anda:
👉 membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan. *FREE consultatation provided. Whatsapp 01119706957

#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayskincare #marykaycosmetic #freeskincareclass #freeskinconsultation
Timewise miracle set TimeWise Miracle Set (early-to-moderate signs of aging) TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. 👉 timewise 3 in 1 cleanser = bantu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar kulit anda 👉 timewise age fighting moisturizer = dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam 👉timewise day solution sunscreen SPF 25 = melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus 👉 timewise night solution = ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan 11 manfaat kebaikan untuk kulit anda: 👉 membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan. *FREE consultatation provided. Whatsapp 01119706957 #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayskincare  #marykaycosmetic  #freeskincareclass  #freeskinconsultation 
Spot the difference? Yes, right!
Grab your Mary Kay Botanical Effects System now or at least yes please have Botanical Effects Mask with you!!😍😍😍 .
Gotta have it baby! Cleanse that skin! ❤️
.
P.s Asyik baju je kemain melaram, muka pun nak kena invest lawa-lawa kasi healthy jugak! Dari mata (kat muka) turun ke hati gittewwww hihi 🙈
.
Ingin tahu lebih lanjut?
.
Maznin Sani
01119706957
Career opportunities
Beauty consultant marykay

#marykay #marykaykl #marykay #wangsamaju #setiawangsabarbershop #uiakuantan #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #marykayproduct #marykaykosmetik #marykayskincare #supweswanunit #marykaytestimoni #careeropportunity
Spot the difference? Yes, right! Grab your Mary Kay Botanical Effects System now or at least yes please have Botanical Effects Mask with you!!😍😍😍 . Gotta have it baby! Cleanse that skin! ❤️ . P.s Asyik baju je kemain melaram, muka pun nak kena invest lawa-lawa kasi healthy jugak! Dari mata (kat muka) turun ke hati gittewwww hihi 🙈 . Ingin tahu lebih lanjut? . Maznin Sani 01119706957 Career opportunities Beauty consultant marykay #marykay  #marykaykl  #marykay  #wangsamaju  #setiawangsabarbershop  #uiakuantan  #uitmseriiskandar  #uitmpuncakperdana  #marykayproduct  #marykaykosmetik  #marykayskincare  #supweswanunit  #marykaytestimoni  #careeropportunity 
Pengguna yg gunakan LASH LOVE MASCARA vs ULTIMATE MASCARA ..
.
nampak kan perbezaan bulu mata si cantik manis ni?? 😍
.
-Sape suka nampak natural? Boleh guna Lash Love Mascara..
.
-Sape suka nmpak vouge dan bulu mata tebal?? Boleh guna Ultimate mascara
.
Best kan???😘 jom wassap nuul utk tau prduct mascara ni & prduct skincare lain..
.
💞Nuul Ashari
💞012-2528296
💞Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #marykayKL #marykaypahang #marykay #MaryKayLife #timewiserepair #timewisemiracle #MelaCEPskincare #botanicaleffects #mascara #ultimatemascara #lashlovemascara #ootd #ofhg #acneproblemsolved #sethantaran #sayajual  #careeropportunity #marykayproducts #marykayskincare #skincareorganik #skinvibrush  #nuulsharetestimoni
Pengguna yg gunakan LASH LOVE MASCARA vs ULTIMATE MASCARA .. . nampak kan perbezaan bulu mata si cantik manis ni?? 😍 . -Sape suka nampak natural? Boleh guna Lash Love Mascara.. . -Sape suka nmpak vouge dan bulu mata tebal?? Boleh guna Ultimate mascara . Best kan???😘 jom wassap nuul utk tau prduct mascara ni & prduct skincare lain.. . 💞Nuul Ashari 💞012-2528296 💞Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #marykayKL  #marykaypahang  #marykay  #MaryKayLife  #timewiserepair  #timewisemiracle  #MelaCEPskincare  #botanicaleffects  #mascara  #ultimatemascara  #lashlovemascara  #ootd  #ofhg  #acneproblemsolved  #sethantaran  #sayajual  #careeropportunity  #marykayproducts  #marykayskincare  #skincareorganik  #skinvibrush  #nuulsharetestimoni 
Sebelum berjemur tengah panas. Jangan lupa bersedia.

Kalau sebelum hujan💧💧 sediakan payung☔☔. Musim panas 🌞 sediakan SUN PROTECTOR .

Perlindungan spektrum lebar ini bukan sahaja melindungi daripada sinaran UVB yang menyebabkan selaran kulit, tetapi yang pentingnya ia melindungi kulit daripada sinaran UVA yang boleh menembus dengan mendalam serta mengakibatkan tanda-tanda penuaan ketara seperti kedutan dan nada kulit tidak sekata. -Losyen yang RINGAN
-Tidak BERMINYAK
-Tekstur yang LEMBUT dan LICIN
-Menyerap PANTAS
-MENGERING kepada kemasa matte
-Digunakan sebagai penghalang matahari
-Dijadikan sebagai BES mekap
-Boleh dijadikan sebagai pelindungan matahari tinggi yang sesuai utk penggunaan SETIAP HARI.

Jom dapatkan kulit yg sihat!

Fatihah Salleh
MK Beauty Consultant
012-9483790
#marykaymalaysia
#ilovemarykay
#marykay #marykayskincare
Sebelum berjemur tengah panas. Jangan lupa bersedia. Kalau sebelum hujan💧💧 sediakan payung☔☔. Musim panas 🌞 sediakan SUN PROTECTOR . Perlindungan spektrum lebar ini bukan sahaja melindungi daripada sinaran UVB yang menyebabkan selaran kulit, tetapi yang pentingnya ia melindungi kulit daripada sinaran UVA yang boleh menembus dengan mendalam serta mengakibatkan tanda-tanda penuaan ketara seperti kedutan dan nada kulit tidak sekata. -Losyen yang RINGAN -Tidak BERMINYAK -Tekstur yang LEMBUT dan LICIN -Menyerap PANTAS -MENGERING kepada kemasa matte -Digunakan sebagai penghalang matahari -Dijadikan sebagai BES mekap -Boleh dijadikan sebagai pelindungan matahari tinggi yang sesuai utk penggunaan SETIAP HARI. Jom dapatkan kulit yg sihat! Fatihah Salleh MK Beauty Consultant 012-9483790 #marykaymalaysia  #ilovemarykay  #marykay  #marykayskincare 
Lash & Brow Building Serum
.
Saksikan Hasil Dalam 30 Hari
.
Membina bulu mata yg kelihatan lebih lebat dan penuh
.
Memperbaiki penampilan bulu mata dan bulu kening yg nipis dan jarang
.
Meningkatkan jumlah bulu mata
.
Penampilan bulu kening yg lebih sihat
.
Siapa yang bulu mata xberapa panjang n penuh tu. Pakaila Lash & Brow Building Serum ni🤗
.
🌷Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay, atau ingin membina kerjaya Mary Kay seperti saya boleh hubungi saya,

Fatihah
0193042109
Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
.
COD Bayan Baru/Bayan Lepas
.
.
#MaryKayMalaysia #marykaypenang #marykaypulaupinang #beautyconsultantmarykay #bcmarykay #MaryKayDungun #marykay #sayajual #MaryKayKuantan #MaryKayPahang #MaryKaySelangor #MaryKayKL #MaryKayterengganu 
#MaryKayKelantan  #bazarpaknil #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik#MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista#SkincareTerbaik #BeautyConsultant#SayaJualKosmetik  #Flawless #SkincareClass#MakeUpArtisMalaysia
Lash & Brow Building Serum . Saksikan Hasil Dalam 30 Hari . Membina bulu mata yg kelihatan lebih lebat dan penuh . Memperbaiki penampilan bulu mata dan bulu kening yg nipis dan jarang . Meningkatkan jumlah bulu mata . Penampilan bulu kening yg lebih sihat . Siapa yang bulu mata xberapa panjang n penuh tu. Pakaila Lash & Brow Building Serum ni🤗 . 🌷Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay, atau ingin membina kerjaya Mary Kay seperti saya boleh hubungi saya, Fatihah 0193042109 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . COD Bayan Baru/Bayan Lepas . . #MaryKayMalaysia  #marykaypenang  #marykaypulaupinang  #beautyconsultantmarykay  #bcmarykay  #MaryKayDungun  #marykay  #sayajual  #MaryKayKuantan  #MaryKayPahang  #MaryKaySelangor  #MaryKayKL  #MaryKayterengganu  #MaryKayKelantan  #bazarpaknil  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik   #Flawless  #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia 
MARY KAY FOUNDATION PRIMER
🌸Membekalkan kanvas yg sempurna untuk dipakaikan bedak asas serta melanjutkan pengekalan makeup
🌸Ramuan peresap cahaya dan membantu kulit kelihatan lebih licin
🌸Membantu mengurangkan keketaraan garis halus dan kedutan, pori serta ketidaksempurnaan kulit yg lain
🌸Menambahkan lapisan perlindungan matahari di bawah lapisan bedak asas marykay
🌸Formula gel ringan menunggu paten tanpa minyak ini boleh dipakai bersama bedak asas
.
Discover what you LOVE 💋
.
Ana Rodiah Mubin
0182224335
@maryk.anarodiah
.
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKay #MarykayMalaysia #MarykayKualaLumpur #MarykaySelangor #MarykayBukitSentosa #MaryKayTemerloh #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #MaryKayBeautyCosultant #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #MUA
MARY KAY FOUNDATION PRIMER 🌸Membekalkan kanvas yg sempurna untuk dipakaikan bedak asas serta melanjutkan pengekalan makeup 🌸Ramuan peresap cahaya dan membantu kulit kelihatan lebih licin 🌸Membantu mengurangkan keketaraan garis halus dan kedutan, pori serta ketidaksempurnaan kulit yg lain 🌸Menambahkan lapisan perlindungan matahari di bawah lapisan bedak asas marykay 🌸Formula gel ringan menunggu paten tanpa minyak ini boleh dipakai bersama bedak asas . Discover what you LOVE 💋 . Ana Rodiah Mubin 0182224335 @maryk.anarodiah . Mary Kay Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay  #MarykayMalaysia  #MarykayKualaLumpur  #MarykaySelangor  #MarykayBukitSentosa  #MaryKayTemerloh  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #SkincareTerbaik  #MaryKayBeautyCosultant  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #MUA 
I am my number one customer! I love the Clearproof Deep-Cleansing Charcoal Mask! The mask is used for facial cleansing, unclog your pores, treat oily skin & treat acne. I use the mask after cleansing my face with TimeWise facial cleanser. Then I apply the mask for 15 minutes. You only need to use the mask 2 times per week. Last I apply TimeWise moisturizer. 
#skincare #skincareroutine #skincareaddict #marykay #marykayus #marykayatl #marykayatlanta #marykayskincare #timewisemarykay #timewiseskincare #timewisemiracleset #timewiserenewinggelmask #clearproofmarykay #clearproofmask #clearproofcharcoalmask #clearproofacnesystemmarykay
Buy or sell Mary Kay! Link in my bio
I am my number one customer! I love the Clearproof Deep-Cleansing Charcoal Mask! The mask is used for facial cleansing, unclog your pores, treat oily skin & treat acne. I use the mask after cleansing my face with TimeWise facial cleanser. Then I apply the mask for 15 minutes. You only need to use the mask 2 times per week. Last I apply TimeWise moisturizer. #skincare  #skincareroutine  #skincareaddict  #marykay  #marykayus  #marykayatl  #marykayatlanta  #marykayskincare  #timewisemarykay  #timewiseskincare  #timewisemiracleset  #timewiserenewinggelmask  #clearproofmarykay  #clearproofmask  #clearproofcharcoalmask  #clearproofacnesystemmarykay  Buy or sell Mary Kay! Link in my bio
⭐️SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN⭐️
.
Nak tahu anything pasal Mary Kay atau pun promosi bulanan? Jangan risau, raya raya pun still boleh consult tentang kulit masalah ke jerawat ke or apa apa sahajaa 😉
.
✨whatsapp izzah sekarang okay 
Izzah
01116301049
Independent Beauty Consultant 
Mary Kay Malaysia
⭐️SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN⭐️ . Nak tahu anything pasal Mary Kay atau pun promosi bulanan? Jangan risau, raya raya pun still boleh consult tentang kulit masalah ke jerawat ke or apa apa sahajaa 😉 . ✨whatsapp izzah sekarang okay Izzah 01116301049 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
MaryKay Sun Protector .
.
.
Jom nak kongsikan sikit apa yang sy pakai utk atasi sinaran uva dan uvb .
.
.
Tambah2 musim skrg ni..kalau panas bahang dia lain macam kan..mmg wajib pakai! 🌞.
.
.
Jom tengok kebaikan sun protector spf 35 dr mary kay.
.
.
Setiap orang wajib ada satu sun protector ni tau😍.
.
.
✔perlindungan dr uva dan uvb
✔tekstur ringan
✔Tidak melekit walaupon aktiviti air
✔meresap terus ke dlm kulit
✔mengelakkan sunburn
✔perlindungan dr kesan penuaan..
✔kekalkan lembabkn kulit
✔perlindungan terbaik utk elakkan jeragat, sunburn , skin jadi gelap & kusam ... .
.
so wajib pakai pelindung UV ni..
.
.
Jom lah jaga kulit lindungi kulit kita dari sekarang sebelum terlambat! .
.
Berminat untuk mencubanya?😉😉
.
.
Whtsapp or dm
.
.
Dibah
0136827371
Ind Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
MaryKay Sun Protector . . . Jom nak kongsikan sikit apa yang sy pakai utk atasi sinaran uva dan uvb . . . Tambah2 musim skrg ni..kalau panas bahang dia lain macam kan..mmg wajib pakai! 🌞. . . Jom tengok kebaikan sun protector spf 35 dr mary kay. . . Setiap orang wajib ada satu sun protector ni tau😍. . . ✔perlindungan dr uva dan uvb ✔tekstur ringan ✔Tidak melekit walaupon aktiviti air ✔meresap terus ke dlm kulit ✔mengelakkan sunburn ✔perlindungan dr kesan penuaan.. ✔kekalkan lembabkn kulit ✔perlindungan terbaik utk elakkan jeragat, sunburn , skin jadi gelap & kusam ... . . so wajib pakai pelindung UV ni.. . . Jom lah jaga kulit lindungi kulit kita dari sekarang sebelum terlambat! . . Berminat untuk mencubanya?😉😉 . . Whtsapp or dm . . Dibah 0136827371 Ind Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriSembilan  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
Mary Kay Timewise Repair Plus Set!!!
.
.
Pelaburan yg sangat berbaloi..!set ini khas utk penuaan lanjut... Umur 40 ke atas dah boleh guna ye...
.
.
Nak kelihatan cantik di usia lanjut, tak perlu nak cucuk2, atau buat rawatan muka mengerikan...
.
.
Cukup dgn menggunakan skincare yang betul, wajah boleh kembali tegang, anjal dan muda semula!! Sebijik macam dicucuk botox... tapi ni x perlu cucuk2 ye, sapu2 je pun dah cantik😁
.
.
Dibah
0136827371
Ind Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
Mary Kay Timewise Repair Plus Set!!! . . Pelaburan yg sangat berbaloi..!set ini khas utk penuaan lanjut... Umur 40 ke atas dah boleh guna ye... . . Nak kelihatan cantik di usia lanjut, tak perlu nak cucuk2, atau buat rawatan muka mengerikan... . . Cukup dgn menggunakan skincare yang betul, wajah boleh kembali tegang, anjal dan muda semula!! Sebijik macam dicucuk botox... tapi ni x perlu cucuk2 ye, sapu2 je pun dah cantik😁 . . Dibah 0136827371 Ind Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriSembilan  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
.
👝SHEER MINERAL PRESSES POWDER👝
.
" Wanita kini mula menyedari betapa pentingnya bedak. Ia merupakan produk solekan pelbagai guna. Dengannya, wajah kelihatan halus dan gebu. Dengannya, penyamar noda dapat bertahan lebih lama. Ia juga membantu menyempurnakan alas makeup "
.
Apa yang best dengan bedak ni berbanding compact powder di luar sana?
.
👼🏻 Memberi litupan menyeluruh
👼🏻 Membantu mengawal kilatan dan minyak berlebihan
👼🏻 Formula sehalus sutera
👼🏻 Memberi rona samar pada kulit
👼🏻 Tampak semula jadi (tanpa kelihatan kering atau berhabuk)
👼🏻 Menyembunyikan kedutan dengan berkesan
👼🏻 Mudah diadun dengan warna solekan lain
👼🏻 Mudah digunakan
👼🏻 Aplikasi yang sempurna tanpa cela
👼🏻 Kulit tidak berminyak atau melekit
👼🏻 Menyegarkan kulit
👼🏻 Tidak terkumpul di celah-celah kedutan atau garis-garis halus pada wajah
👼🏻 Tahan lebih lama
👼🏻 Menyempurnakan solekan sepanjang hari
.
Wahhh best ke tidak? Nak try? Tapi tak tahu nak pilih bedak yang mana jom roger saya 😘
.
Ms Diha 👱🏻‍♀️
019-2301984
Beauty Consultant MK®
.
#diha
#dihamarykay
#marykaycosmetic 
#marykayskincare 
#mua 
#marykaypowder 
#ofhg 
#oilcontrol
#onlineshopping 
#flawless 
#jeragathilang 
#cantik 
#elegant
. 👝SHEER MINERAL PRESSES POWDER👝 . " Wanita kini mula menyedari betapa pentingnya bedak. Ia merupakan produk solekan pelbagai guna. Dengannya, wajah kelihatan halus dan gebu. Dengannya, penyamar noda dapat bertahan lebih lama. Ia juga membantu menyempurnakan alas makeup " . Apa yang best dengan bedak ni berbanding compact powder di luar sana? . 👼🏻 Memberi litupan menyeluruh 👼🏻 Membantu mengawal kilatan dan minyak berlebihan 👼🏻 Formula sehalus sutera 👼🏻 Memberi rona samar pada kulit 👼🏻 Tampak semula jadi (tanpa kelihatan kering atau berhabuk) 👼🏻 Menyembunyikan kedutan dengan berkesan 👼🏻 Mudah diadun dengan warna solekan lain 👼🏻 Mudah digunakan 👼🏻 Aplikasi yang sempurna tanpa cela 👼🏻 Kulit tidak berminyak atau melekit 👼🏻 Menyegarkan kulit 👼🏻 Tidak terkumpul di celah-celah kedutan atau garis-garis halus pada wajah 👼🏻 Tahan lebih lama 👼🏻 Menyempurnakan solekan sepanjang hari . Wahhh best ke tidak? Nak try? Tapi tak tahu nak pilih bedak yang mana jom roger saya 😘 . Ms Diha 👱🏻‍♀️ 019-2301984 Beauty Consultant MK® . #diha  #dihamarykay  #marykaycosmetic  #marykayskincare  #mua  #marykaypowder  #ofhg  #oilcontrol  #onlineshopping  #flawless  #jeragathilang  #cantik  #elegant 
Semalam bt open house, tgh sibuk duk layan tamu mai la van citylink hantar brg order korg ni !
Terbaik CityLink raya ketiga dah start keje👍👍
.
Ada yg nak order lagi ?
Boleh whatsapp 013-9869291
Fika Abdullah 💋
.
#skincare #sayajual #sayapakaisayajual #jomgunamarykay #ilovemarykay #kulitsihat #kulitcantik #botanicaleffects #lipstickmarykay #skincaremarykay #igshopmalaysia #gelsemimattelipstick #beautyconsultant #marykayskincare #skinvigoratebrush #cccreammarykay
Semalam bt open house, tgh sibuk duk layan tamu mai la van citylink hantar brg order korg ni ! Terbaik CityLink raya ketiga dah start keje👍👍 . Ada yg nak order lagi ? Boleh whatsapp 013-9869291 Fika Abdullah 💋 . #skincare  #sayajual  #sayapakaisayajual  #jomgunamarykay  #ilovemarykay  #kulitsihat  #kulitcantik  #botanicaleffects  #lipstickmarykay  #skincaremarykay  #igshopmalaysia  #gelsemimattelipstick  #beautyconsultant  #marykayskincare  #skinvigoratebrush  #cccreammarykay 
More than 1 million NEW Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Masks have been sold! 🎉 Now it’s time to treat your skin to a daily routine that will help keep you looking fabulous between those pampering mask sessions! http://expi.co/01RZJz#marykay #marykayskincare #skincare #beauty #charcoalmask
More than 1 million NEW Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Masks have been sold! 🎉 Now it’s time to treat your skin to a daily routine that will help keep you looking fabulous between those pampering mask sessions! http://expi.co/01RZJz#marykay  #marykayskincare  #skincare  #beauty  #charcoalmask 
Botanical Effects™ Freshen Formula 2
(Normal Skin)

formula Nondrying perlahan-lahan membuang sisa yang berlebihan dari kulit. Dirumuskan dengan ramuan botani khas untuk jenis kulit anda dan mengandungi kompleks botani yang kaya dengan antioksidan . . 👰Memperbaiki tekstur kulit, meninggalkan ia dengan lembut, kemasan matte .
👰Meninggalkan kulit kelihatan lebih sihat dan segar .
👰kulit biasa dirawat dengan kuasa antioksidan bunga kemboja dan ekstrak air teratai .
👰Dirumus tanpa pewarna sintetik atau wangian ditambah. penjagaan kulit yang mudah sesuai untuk kulit yang paling sensitif. .
.
Fatihah
0193042109
Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
.
COD Bayan Baru/Bayan Lepas
.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayDungun #marykay #MarykayPenang #MarykayPulauPinang #sayajual #MaryKayKuantan #MaryKayPahang #MaryKaySelangor #MaryKayKL #MaryKayterengganu 
#MaryKayKelantan  #bazarpaknil #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik#MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista#SkincareTerbaik #BeautyConsultant#SayaJualKosmetik  #Flawless #SkincareClass#MakeUpArtisMalaysia
Botanical Effects™ Freshen Formula 2 (Normal Skin) formula Nondrying perlahan-lahan membuang sisa yang berlebihan dari kulit. Dirumuskan dengan ramuan botani khas untuk jenis kulit anda dan mengandungi kompleks botani yang kaya dengan antioksidan . . 👰Memperbaiki tekstur kulit, meninggalkan ia dengan lembut, kemasan matte . 👰Meninggalkan kulit kelihatan lebih sihat dan segar . 👰kulit biasa dirawat dengan kuasa antioksidan bunga kemboja dan ekstrak air teratai . 👰Dirumus tanpa pewarna sintetik atau wangian ditambah. penjagaan kulit yang mudah sesuai untuk kulit yang paling sensitif. . . Fatihah 0193042109 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . COD Bayan Baru/Bayan Lepas . . #MaryKayMalaysia  #MaryKayDungun  #marykay  #MarykayPenang  #MarykayPulauPinang  #sayajual  #MaryKayKuantan  #MaryKayPahang  #MaryKaySelangor  #MaryKayKL  #MaryKayterengganu  #MaryKayKelantan  #bazarpaknil  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik   #Flawless  #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia 
The Timewise Age Fighting skin care collection. Reduce the appearance of fine lines, target skin resilience and help even out skin tone.  Email me if you're interested. #timewiseskincare #agefightingmoisturizer #agefighting #marykayskincare #makeup #marykaycypress #marykayhouston #skintone #improveskin #marykayconsultant #marykaymakeup #marykayfoundation
MKMen Skincare
.
Bukan perempuan sahaja perlukan jagaan muka, lelaki pon perlu. Tiada alasan jika muka berminyak, dan berjerawat, muka haruslah dijaga.
.
MKMen ini terdiri daripada:
.
🍁MkMen Daily Facial Wash
Ia membantu membersihkan kulit wajah dan mengurangkan lebihan minyak di muka
.
🍁)MKMen Facial Toner
menambahbaikkan tekstur kulit dan meninggalkan kulit berasa lega,hidrat, seimbang dan tenang
.
🍁MKMen Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF30
Perlindungan matahari UVA/UVB dan menghidrat sehingga 10jam. Kompleks MKMen terpaten telah mengurangkan tampilan garisan halus serta kedutan
.
🍁MKMen Advanced Eye Cream
menghidrat dengan segera dan menegangkan tampilan kulit disekitar mata. Mengurangkan tampilan lingkaran hitam
.
🍁MKMen Body Spray
Penyembur badan ini memberi haruman segar dan mencergaskan untuk menyuntikkan semangat.
.
Bagi mendapatkan hasil yang lebih baik, cuci muka anda dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush. Anda akan tampak lebih cerah berbanding sebelum ni dan tampil segar dan bersih tanpa perlu mencuci muka mengunakan tangan!
.
Discover what you LOVE 💋
.
Ana Rodiah Mubin
0182224335
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKay #MarykayMalaysia #MarykayKualaLumpur #MarykaySelangor #MarykayBukitSentosa #MaryKayTemerloh #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #MaryKayBeautyCosultant #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #MUA
MKMen Skincare . Bukan perempuan sahaja perlukan jagaan muka, lelaki pon perlu. Tiada alasan jika muka berminyak, dan berjerawat, muka haruslah dijaga. . MKMen ini terdiri daripada: . 🍁MkMen Daily Facial Wash Ia membantu membersihkan kulit wajah dan mengurangkan lebihan minyak di muka . 🍁)MKMen Facial Toner menambahbaikkan tekstur kulit dan meninggalkan kulit berasa lega,hidrat, seimbang dan tenang . 🍁MKMen Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF30 Perlindungan matahari UVA/UVB dan menghidrat sehingga 10jam. Kompleks MKMen terpaten telah mengurangkan tampilan garisan halus serta kedutan . 🍁MKMen Advanced Eye Cream menghidrat dengan segera dan menegangkan tampilan kulit disekitar mata. Mengurangkan tampilan lingkaran hitam . 🍁MKMen Body Spray Penyembur badan ini memberi haruman segar dan mencergaskan untuk menyuntikkan semangat. . Bagi mendapatkan hasil yang lebih baik, cuci muka anda dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush. Anda akan tampak lebih cerah berbanding sebelum ni dan tampil segar dan bersih tanpa perlu mencuci muka mengunakan tangan! . Discover what you LOVE 💋 . Ana Rodiah Mubin 0182224335 Mary Kay Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay  #MarykayMalaysia  #MarykayKualaLumpur  #MarykaySelangor  #MarykayBukitSentosa  #MaryKayTemerloh  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #SkincareTerbaik  #MaryKayBeautyCosultant  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #MUA 
🆕 Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask: Clear the way to more beautiful skin! 🌟 Deeply cleanse skin and reduce shine with this multitasking mask created with activated charcoal, a powerful ingredient that can bind up to double its weight in pore-clogging impurities. Smooth, creamy and beautifully fluid, this mask delivers an extraordinary sensory experience. ❄ The formula delivers a gentle cooling sensation as you smooth the mask across your skin.
🌱 Extracts of rosemary and peppermint deliver a fresh scent to awaken your senses.
🌟 79% of women and men confirmed that “skin looks clearer” after use.
*Contains honeysuckle and navy bean extracts shown to target the appearance of skin discoloration and help soothe skin.
** Suitable for all skin types.
📝 Contact me to find out more! #marykay
#marykaycosmetics
#clearproofcharcoalmask #clearproof #clearproofmarykay #clearproofacnesystem #marykayibc #marykayskincare
🆕 Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask: Clear the way to more beautiful skin! 🌟 Deeply cleanse skin and reduce shine with this multitasking mask created with activated charcoal, a powerful ingredient that can bind up to double its weight in pore-clogging impurities. Smooth, creamy and beautifully fluid, this mask delivers an extraordinary sensory experience. ❄ The formula delivers a gentle cooling sensation as you smooth the mask across your skin. 🌱 Extracts of rosemary and peppermint deliver a fresh scent to awaken your senses. 🌟 79% of women and men confirmed that “skin looks clearer” after use. *Contains honeysuckle and navy bean extracts shown to target the appearance of skin discoloration and help soothe skin. ** Suitable for all skin types. 📝 Contact me to find out more! #marykay  #marykaycosmetics  #clearproofcharcoalmask  #clearproof  #clearproofmarykay  #clearproofacnesystem  #marykayibc  #marykayskincare 
Restocking skincare products. Direct message me your requests. International shipping to Puerto Rico, US Virgin Islands and Guam. Enviame un mensaje directo a tus peticiones. Envío a Puerto Rico. #marykay #marykayskincare #timewise #beauty #skincare #antiagingproducts #marykaybotanicaleffect
Gotta love #goodhair and #makeup days!! Thanks to @shellysalonmicah for always keepin my #cutandcolor fresh!! #ilovemymarykay #marykayskincare #marykay #colorcosmetics #mkforlife #marykaykissed #marykaybeauty #marykayconsultant
🌸 Set detox  ini khas untuk kulit  yang bermasalah akibat daripada penggunan skincare yg mengandungi bahan kimia atau local produk.
.
Ianya digunakan utk  membersihkan kulit wajah daripada kekotoran atau chemical dari dalam... kerana kulit wajah kita sudah tercemar dgn pelbagai jenis produk.
.
Set detox  ini adalah yang terbaik untuk merawat kulit anda. Please ..please ..please jangan pakai produk yang mengandungi merkuri & hidrokuinon lagi. Sayangi lah kulit anda. .
.
Set treatment  ini terdiri drpd:
.
🌸 Cleanser Botanical Formula 1, 2 or 3
.
🌸 Oil Free Hydrating Gel/ Intense Moisturizer cream
.
🌸 Liquid Foundation Matte/ Luminous
.
.
FREE CONSULTATION
.
Contact Gina 016-6601912
.
#marykay#miri#marykayskincare#jerawat#kulitberminyak#kulitkering#sayapakai#sayajual#flawless#makeup#beautyaddict#ariani#owlbynd#nadiassecret#alhumairafans#brunei#bruneicommunity#sarawak#sibu#bintulu#limbang#lawas#kulitsensitif#kulitsihat
🌸 Set detox ini khas untuk kulit yang bermasalah akibat daripada penggunan skincare yg mengandungi bahan kimia atau local produk. . Ianya digunakan utk membersihkan kulit wajah daripada kekotoran atau chemical dari dalam... kerana kulit wajah kita sudah tercemar dgn pelbagai jenis produk. . Set detox ini adalah yang terbaik untuk merawat kulit anda. Please ..please ..please jangan pakai produk yang mengandungi merkuri & hidrokuinon lagi. Sayangi lah kulit anda. . . Set treatment ini terdiri drpd: . 🌸 Cleanser Botanical Formula 1, 2 or 3 . 🌸 Oil Free Hydrating Gel/ Intense Moisturizer cream . 🌸 Liquid Foundation Matte/ Luminous . . FREE CONSULTATION . Contact Gina 016-6601912 . #marykay #miri #marykayskincare #jerawat #kulitberminyak #kulitkering #sayapakai #sayajual #flawless #makeup #beautyaddict #ariani #owlbynd #nadiassecret #alhumairafans #brunei #bruneicommunity #sarawak #sibu #bintulu #limbang #lawas #kulitsensitif #kulitsihat 
.
.
Siapa suka pakai eyeliner..?? Jom cuba eyeliner  Mary Kay..
.
.
Mak2 handam tu pon boleh cuba ya.. :
.
Mary Kay Gel Eyeliner With Expandable Brush Applicator :
.
👉 Hasilan yang tepat dan tajam bak dilukis oleh penggaris mata pensel serta ketebalan yang dicipta bak dilukis oleh penggaris mata cair dan dalam formula penggaris mata jel yang lancar..
. 👉 Tahan dlm 8-12 bulan pnggunaan .
.
Jom PM atau whatsapp sis  sambil2 boleh sis ajar macam mana cara nak pakai gel eye liner ni .
.
.
FREE CONSULTATION
.
Contact Gina 016-6601912
.
#marykay#miri#marykayskincare#jerawat#kulitberminyak#kulitkering#sayapakai#sayajual#flawless#makeup#beautyaddict#ariani#owlbynd#nadiassecret#alhumairafans#brunei#bruneicommunity#sarawak#sibu#bintulu#limbang#lawas#kulitsensitif#kulitsihat
. . Siapa suka pakai eyeliner..?? Jom cuba eyeliner Mary Kay.. . . Mak2 handam tu pon boleh cuba ya.. : . Mary Kay Gel Eyeliner With Expandable Brush Applicator : . 👉 Hasilan yang tepat dan tajam bak dilukis oleh penggaris mata pensel serta ketebalan yang dicipta bak dilukis oleh penggaris mata cair dan dalam formula penggaris mata jel yang lancar.. . 👉 Tahan dlm 8-12 bulan pnggunaan . . Jom PM atau whatsapp sis sambil2 boleh sis ajar macam mana cara nak pakai gel eye liner ni . . . FREE CONSULTATION . Contact Gina 016-6601912 . #marykay #miri #marykayskincare #jerawat #kulitberminyak #kulitkering #sayapakai #sayajual #flawless #makeup #beautyaddict #ariani #owlbynd #nadiassecret #alhumairafans #brunei #bruneicommunity #sarawak #sibu #bintulu #limbang #lawas #kulitsensitif #kulitsihat 
PORI BESAR?! PARUT JERAWAT?! MUKA BERTOMPOK?! TONA X SEKATA?! .

Pade sesiapa yg ade masalah diatas, tak perlu risau n bimbang atau menangis dibucu meja sbb anda boleh mengatasinya dgn menggunakan set Microdermabrasion ni dengan kesan yang dpt dlihat seawal 7hari tau!

Secara am nya, set ni mengandungi 2 item yg merupakan 2 steps dlm merawat masalah2 td.

1- Refine: die akn merbersihkan sel kulit mati yg terkumpul didlm n dtepi2 liang pori kite. Kotoran ni lah buat liang pori nmpk besar. Microbeadsnye juga trut memperbaiki struktur kulit yg tlh rosak mjadi parut atau tona yg xsekata.

2-Minimizer: merupakan serum yg akn mnyerap dgn pntas dan jauh kdlm liang pori yg tbuka n mngecikkan liang pori tu. Mnjadikan kulit lebih licin n lmbut serta dot membaik pulih tekstur kulit.

For more details n free consultation or free skincare class, boleh whatsapp yee

Maznin Sani
01119706957
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayselangor #SkincareTerbaik #beautyconsultant #microdermabrasion #poreminimizerset #superbswan #skincre #marykaymakeup #marykaykl #wangsamaju
PORI BESAR?! PARUT JERAWAT?! MUKA BERTOMPOK?! TONA X SEKATA?! . Pade sesiapa yg ade masalah diatas, tak perlu risau n bimbang atau menangis dibucu meja sbb anda boleh mengatasinya dgn menggunakan set Microdermabrasion ni dengan kesan yang dpt dlihat seawal 7hari tau! Secara am nya, set ni mengandungi 2 item yg merupakan 2 steps dlm merawat masalah2 td. 1- Refine: die akn merbersihkan sel kulit mati yg terkumpul didlm n dtepi2 liang pori kite. Kotoran ni lah buat liang pori nmpk besar. Microbeadsnye juga trut memperbaiki struktur kulit yg tlh rosak mjadi parut atau tona yg xsekata. 2-Minimizer: merupakan serum yg akn mnyerap dgn pntas dan jauh kdlm liang pori yg tbuka n mngecikkan liang pori tu. Mnjadikan kulit lebih licin n lmbut serta dot membaik pulih tekstur kulit. For more details n free consultation or free skincare class, boleh whatsapp yee Maznin Sani 01119706957 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayselangor  #SkincareTerbaik  #beautyconsultant  #microdermabrasion  #poreminimizerset  #superbswan  #skincre  #marykaymakeup  #marykaykl  #wangsamaju 
Aquele produto que desde que lançou eu não tiro da nécessaire ... 💕
.
.
Eu uso ele de duas formas:
1-Como hidratante mesmo rsrs, nossa pele precisa de hidratação e proteção sempre e eu nunca deixo de usar hidratante. Esse tem FPS 30 é perfeito pra usar durante o dia 🌞😍 por isso nunca tiro da nécessaire, desde que experimentei ele se tornou meu preferido.
2-Eu costumo misturar ele com a minha base quando vou sair muito cedo de manhã (tipo quando eu vou pra faculdade kk) pra ficar com uma com uma cobertura mais leve, tipo BB cream e eu amoo o efeito que dá 😍 a pele fica perfeita com um aspecto bem leve e natural 💕
.
.
.
#MaryKay #SkinCare #MaryKaySkinCare #BotanicalEffects #Pitaya #Pele #BBCream #HidratanteFacial #Hidratante #Hidratação #LimpezadePele #Dica #MakeDia #CuidadoscomaPele #Proteção #FPS30 🌞💕
Aquele produto que desde que lançou eu não tiro da nécessaire ... 💕 . . Eu uso ele de duas formas: 1-Como hidratante mesmo rsrs, nossa pele precisa de hidratação e proteção sempre e eu nunca deixo de usar hidratante. Esse tem FPS 30 é perfeito pra usar durante o dia 🌞😍 por isso nunca tiro da nécessaire, desde que experimentei ele se tornou meu preferido. 2-Eu costumo misturar ele com a minha base quando vou sair muito cedo de manhã (tipo quando eu vou pra faculdade kk) pra ficar com uma com uma cobertura mais leve, tipo BB cream e eu amoo o efeito que dá 😍 a pele fica perfeita com um aspecto bem leve e natural 💕 . . . #MaryKay  #SkinCare  #MaryKaySkinCare  #BotanicalEffects  #Pitaya  #Pele  #BBCream  #HidratanteFacial  #Hidratante  #Hidratação  #LimpezadePele  #Dica  #MakeDia  #CuidadoscomaPele  #Proteção  #FPS30  🌞💕
No makeup selfie 🤳🏻 Just a day in with my girl 💗
#selfie #greatskin #marykayskincare #dayin
Hari Raya mesti kita semua pakai makeup cantik2 kan? Macam mana pulak bila part nak remove makeup tu? Bagi yang dah pernah cuba makeup remover Mary Kay ni pasti tahu macam mana it works kan? ✨
.
Dengan hanya satu sapuan lembut ia mampu menanggalkan kesan solekan mata tanpa menyebabkan kulit terasa pedih dan berminyak.
.
Makeup Remover Mary Kay ni jugak selamat untuk bibir tau.
.
Haa pastikan anda pakai dan pilih makeup remover yang tepat untuk kulit wajah anda ya! Jika tersalah pilih boleh mengakibatkan pertumbuhan oil seed disekitar mata tau 😥
--------
Fatiehah
Mary Kay Beauty Consultant
0194340408
#marykay #marykayskincare #oilfreemakeupremover #makeupremover #marykayampang #marykaykl #marykayalorsetar #sayajualmarykay #sayajual #marykaybeautyconsultant #discoverwhatyoulove
Hari Raya mesti kita semua pakai makeup cantik2 kan? Macam mana pulak bila part nak remove makeup tu? Bagi yang dah pernah cuba makeup remover Mary Kay ni pasti tahu macam mana it works kan? ✨ . Dengan hanya satu sapuan lembut ia mampu menanggalkan kesan solekan mata tanpa menyebabkan kulit terasa pedih dan berminyak. . Makeup Remover Mary Kay ni jugak selamat untuk bibir tau. . Haa pastikan anda pakai dan pilih makeup remover yang tepat untuk kulit wajah anda ya! Jika tersalah pilih boleh mengakibatkan pertumbuhan oil seed disekitar mata tau 😥 -------- Fatiehah Mary Kay Beauty Consultant 0194340408 #marykay  #marykayskincare  #oilfreemakeupremover  #makeupremover  #marykayampang  #marykaykl  #marykayalorsetar  #sayajualmarykay  #sayajual  #marykaybeautyconsultant  #discoverwhatyoulove 
This is perhaps my new favorite look. I call it "Emerald eyes", and I absolutely love it! Want this look? Comment 👇 and I'll show you how! I'm just going to drop off some Mary Kay deliveries today and I though, hmm what will match this dress? And here we are! All these colors can be yours too, my website link is in my bio, think green everybody! ❤💋 #Ootd  #autogramtags #ootdshare  #ottd  #ootdfashion  #ootdstyle  #Eyeshadow  #eyeliner  #eyemakeup  #lipstick  #makeupoftheday  #Eyeshadowforsale  #Beauty  #shine  #bueaty  #glam  #lady  #Marykayskincare #marykayproducts  #Love  #happy  #smile  #lovley  #nice  #Marykaycosmetics  #marykayconsultant
This is perhaps my new favorite look. I call it "Emerald eyes", and I absolutely love it! Want this look? Comment 👇 and I'll show you how! I'm just going to drop off some Mary Kay deliveries today and I though, hmm what will match this dress? And here we are! All these colors can be yours too, my website link is in my bio, think green everybody! ❤💋 #Ootd   #autogramtags  #ootdshare   #ottd   #ootdfashion   #ootdstyle   #Eyeshadow   #eyeliner   #eyemakeup   #lipstick   #makeupoftheday   #Eyeshadowforsale   #Beauty   #shine   #bueaty   #glam   #lady   #Marykayskincare  #marykayproducts   #Love   #happy   #smile   #lovley   #nice   #Marykaycosmetics   #marykayconsultant 
#MaryKay hands down has the BEST #CharcoalMask on the market! 2 MILLION SOLD  IN 2 MONTHS!!! The BEST charcoal mask to hit the market. I don't have to pull my skin off to get results! (That's not even healthy 🤷🏿‍♀️) This mask improves skin clarity,  instantly absorbs excess oil, reduces shine,  pull the impurities and toxins out of your skin....AND YOU SIMPLY RINSE IT OFF TO REMOVE! 
Get yours today.  Specials ALL week. 
DM me now.

#MyMKLife #MaryKayUS #MaryKaySkincare #Chocolate #ChocolateWasted #Melanin #Goddess #Queen #Brownskin #BrownEyes #MUA #Makeup #MakeupJunkie #MakeupAddict #MakeupLover #WOCmakeup  #MakeupForColoredGirls #HealthySkin #Love #L4l #Lifers #Balance #BlackGirlMagic
#MaryKay  hands down has the BEST #CharcoalMask  on the market! 2 MILLION SOLD IN 2 MONTHS!!! The BEST charcoal mask to hit the market. I don't have to pull my skin off to get results! (That's not even healthy 🤷🏿‍♀️) This mask improves skin clarity, instantly absorbs excess oil, reduces shine, pull the impurities and toxins out of your skin....AND YOU SIMPLY RINSE IT OFF TO REMOVE! Get yours today. Specials ALL week. DM me now. #MyMKLife  #MaryKayUS  #MaryKaySkincare  #Chocolate  #ChocolateWasted  #Melanin  #Goddess  #Queen  #Brownskin  #BrownEyes  #MUA  #Makeup  #MakeupJunkie  #MakeupAddict  #MakeupLover  #WOCmakeup  #MakeupForColoredGirls  #HealthySkin  #Love  #L4l  #Lifers  #Balance  #BlackGirlMagic 
Malam sebelum tidor, ini antara rutin saya. 2 kali seminggu. Saya pilih utk guna 2 jenis mask sebab mask ni fungsi dia lain2. Nak nampak gorgeous kena grab semua khasiat yg ada 😁
1) Mary Kay Timewise Renewing Gel Mask
💕 Bekalkan extra hydration
💕 Melembutkan kulit
💕 Memberi Calming and Relaxing effects
💕 Meredakan radang kulit
💕 Menggalakkan penghasilan sel baru
.
2) Mary Kay Botanical Effects Mask
💕 Membersih kulit dengan lebih mendalam
💕 Membantu buang sel kulit mati 💕 Menghilangkan whitehead dan blackhead
💕 Menegangkan kulit
💕 Mencerahkan kulit

Nurul 
0103662673

#marykay #marykaykl #marykaymasker #lovemarykay #marykaygelmask #botanical #love #skincaremarykay #opportunities #marykaygelmask #marykaymasker #marykayskincare #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant
Malam sebelum tidor, ini antara rutin saya. 2 kali seminggu. Saya pilih utk guna 2 jenis mask sebab mask ni fungsi dia lain2. Nak nampak gorgeous kena grab semua khasiat yg ada 😁 1) Mary Kay Timewise Renewing Gel Mask 💕 Bekalkan extra hydration 💕 Melembutkan kulit 💕 Memberi Calming and Relaxing effects 💕 Meredakan radang kulit 💕 Menggalakkan penghasilan sel baru . 2) Mary Kay Botanical Effects Mask 💕 Membersih kulit dengan lebih mendalam 💕 Membantu buang sel kulit mati 💕 Menghilangkan whitehead dan blackhead 💕 Menegangkan kulit 💕 Mencerahkan kulit Nurul 0103662673 #marykay  #marykaykl  #marykaymasker  #lovemarykay  #marykaygelmask  #botanical  #love  #skincaremarykay  #opportunities  #marykaygelmask  #marykaymasker  #marykayskincare  #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant 
Gambar tersebut menunjukkan Perbezaan kalau u ols sapu foundation primer dlu sblom sapu foundation atau tidak. Beza kannn? Kalau sapu foundation primer dlu, skin xkan nampak berlubang2 o lopak2.. foundation primer membantu kita cover liang pori yg terbukak/ lopak2 parut jerawat... selain tu dgn sapuan foundation primer terlebih dahulu juga akan buat warna mekap yg di sapu akan tampak lebih lawa tauuu dan makeup lebih kekal lamaaaa.. sesuai laaaaa kan kitaa nak raya xlama lagiiiii😍😍
.
.
🌷Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay, atau ingin membina kerjaya Mary Kay seperti saya boleh hubungi saya,

Fatihah
0193042109
Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
.
COD Bayan Baru/Bayan Lepas
.
.
#MaryKayMalaysia #marykaypenang #marykaypulaupinang #beautyconsultantmarykay #bcmarykay #MaryKayDungun #marykay #sayajual #MaryKayKuantan #MaryKayPahang #MaryKaySelangor #MaryKayKL #MaryKayterengganu 
#MaryKayKelantan  #bazarpaknil #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik#MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista#SkincareTerbaik #BeautyConsultant#SayaJualKosmetik  #Flawless #SkincareClass#MakeUpArtisMalaysia
Gambar tersebut menunjukkan Perbezaan kalau u ols sapu foundation primer dlu sblom sapu foundation atau tidak. Beza kannn? Kalau sapu foundation primer dlu, skin xkan nampak berlubang2 o lopak2.. foundation primer membantu kita cover liang pori yg terbukak/ lopak2 parut jerawat... selain tu dgn sapuan foundation primer terlebih dahulu juga akan buat warna mekap yg di sapu akan tampak lebih lawa tauuu dan makeup lebih kekal lamaaaa.. sesuai laaaaa kan kitaa nak raya xlama lagiiiii😍😍 . . 🌷Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay, atau ingin membina kerjaya Mary Kay seperti saya boleh hubungi saya, Fatihah 0193042109 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . COD Bayan Baru/Bayan Lepas . . #MaryKayMalaysia  #marykaypenang  #marykaypulaupinang  #beautyconsultantmarykay  #bcmarykay  #MaryKayDungun  #marykay  #sayajual  #MaryKayKuantan  #MaryKayPahang  #MaryKaySelangor  #MaryKayKL  #MaryKayterengganu  #MaryKayKelantan  #bazarpaknil  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik   #Flawless  #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia 
Always know that when I'm quiet,  I'm grinding the hardest. My surface is calm but there's a fire burning inside of me.  My hunger for greatness is insatiable!  #MaryKay #MyMKLife #MaryKayUS #MaryKaySkincare #Inspo #Inspiration #l4l #lifers #Balance #BlackGirlMagic #Queen #Goddess #GodIs #Love #Entreprenuers #InvestInYou #SelfInvestmentsAreBestInvestments
TAHUKAH ANDA MUKA TAK BERSIH WALAU DICUCI DGN PENCUCI ?? ...... Ya betul! Anda memerlukan SKINVIGORATE ini utk memastikn kulit wajah anda betul2 bersih ...... .. SKINVIGORATE CLEANSING TOOL 🕶 mempunyai : ..40ribu putaran ..20ribu bristle halus mampu mencuci kedalam liang pori ..sangat lembut(video cuci toufu/tahu mengunakan skinvigorate brush)

Berus ni sesuai untuk semua jenis cleanser, sebab ia mencuci kotoran yang dah lama menetap kat liang pori kita, nak cantik kena ada berus ni sebab bila kulit dah bersih lagi mudah untuk moisturizer atau serum meresap ke dalam kulit.

Lelaki pun sesuai pakai sebab kebayakn kulit lelaki berminyak dengan skinvigorate cleansing brush ni dia mampu menanggalkan minyak di kulit, bila kulit berminyak liang pori akan terbuka bila terbuka mula la tersumbat tu yg jadi jerawat, black head n white head. Berus ni mampu untuk menanggalkan black head degil tu.. Umpama berus gigi guna jari bersih tak tentu la tak kan sama la dengan muka, so nak bersih dan cantik kena la pakai brush ni.. Perunding Kecantikkan
Career opportunity

#MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKayProduct #MaryKaySkinCare #MaryKayMakeUp #MaryKayBeautyConsultant
TAHUKAH ANDA MUKA TAK BERSIH WALAU DICUCI DGN PENCUCI ?? ...... Ya betul! Anda memerlukan SKINVIGORATE ini utk memastikn kulit wajah anda betul2 bersih ...... .. SKINVIGORATE CLEANSING TOOL 🕶 mempunyai : ..40ribu putaran ..20ribu bristle halus mampu mencuci kedalam liang pori ..sangat lembut(video cuci toufu/tahu mengunakan skinvigorate brush) Berus ni sesuai untuk semua jenis cleanser, sebab ia mencuci kotoran yang dah lama menetap kat liang pori kita, nak cantik kena ada berus ni sebab bila kulit dah bersih lagi mudah untuk moisturizer atau serum meresap ke dalam kulit. Lelaki pun sesuai pakai sebab kebayakn kulit lelaki berminyak dengan skinvigorate cleansing brush ni dia mampu menanggalkan minyak di kulit, bila kulit berminyak liang pori akan terbuka bila terbuka mula la tersumbat tu yg jadi jerawat, black head n white head. Berus ni mampu untuk menanggalkan black head degil tu.. Umpama berus gigi guna jari bersih tak tentu la tak kan sama la dengan muka, so nak bersih dan cantik kena la pakai brush ni.. Perunding Kecantikkan Career opportunity #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #MaryKayProduct  #MaryKaySkinCare  #MaryKayMakeUp  #MaryKayBeautyConsultant 
Nak tau? Kalau nak make up lagi tahan lama, nak lagi jimat penggunaan make up tak payah asyik top up je, guna lah finishing spray. .
Dengab menggunakan finishing spray ni make up anda akan nampak lebih glowing gitu tauuu.
.
Dan last sekali make sure dapatkan yang paling selamat dan tak merosakkan muka. Guna lah finishing make up spray mary kay. Guarantee takkan menyesal. :)
.
Untuk ketahui lebih lanjut mengenai produk mary kay, boleh contact saya.

Nur Nadhirah
013-5890277
Senior beauty consultant

#marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaykedah #marykayipoh #marykayskincare #skincare #skincareori #skincareterbaik #jomcantik #berbaloidenganharga #tahanlama #lebihjimat #kulitcantik #kulitbersih #kulitsihat #bebasjerawat #flawless #acne #jerawatbatu #skincareberbaloi  #pencucimukaorganik #pencucitanpakimia #marykayskincare #testimonimarykay #kulitjerawat #lebihjimat #oilyskin
Nak tau? Kalau nak make up lagi tahan lama, nak lagi jimat penggunaan make up tak payah asyik top up je, guna lah finishing spray. . Dengab menggunakan finishing spray ni make up anda akan nampak lebih glowing gitu tauuu. . Dan last sekali make sure dapatkan yang paling selamat dan tak merosakkan muka. Guna lah finishing make up spray mary kay. Guarantee takkan menyesal. :) . Untuk ketahui lebih lanjut mengenai produk mary kay, boleh contact saya. Nur Nadhirah 013-5890277 Senior beauty consultant #marykay  #marykaymalaysia  #marykayperak  #marykaykedah  #marykayipoh  #marykayskincare  #skincare  #skincareori  #skincareterbaik  #jomcantik  #berbaloidenganharga  #tahanlama  #lebihjimat  #kulitcantik  #kulitbersih  #kulitsihat  #bebasjerawat  #flawless  #acne  #jerawatbatu  #skincareberbaloi  #pencucimukaorganik  #pencucitanpakimia  #marykayskincare  #testimonimarykay  #kulitjerawat  #lebihjimat  #oilyskin