an online Instagram web viewer

#MinyakAromaterapi medias

Photos

.
Hihii..
Minyak naik lagi uolls!😰
.
Memang lah akak tak jual minyak petrol😁
.
Tapi kan kalau dah minyak asyik naik je korang tak naik minyak?😆
.
Haaa..meh sini sapu minyak angin sedass😄
.
Terus segar nyaman tak jadik stress tak jadik marah😀
.
Oklah dah nak lunch time.
Jom makan nasik minyak!😂😂
.
Sape nak standby IVMIST atau nak carik extra income jual minyak roger akak kat 📲#whatsapp0123934394
😘
. Hihii.. Minyak naik lagi uolls!😰 . Memang lah akak tak jual minyak petrol😁 . Tapi kan kalau dah minyak asyik naik je korang tak naik minyak?😆 . Haaa..meh sini sapu minyak angin sedass😄 . Terus segar nyaman tak jadik stress tak jadik marah😀 . Oklah dah nak lunch time. Jom makan nasik minyak!😂😂 . Sape nak standby IVMIST atau nak carik extra income jual minyak roger akak kat 📲#whatsapp0123934394  😘
Keharuman minyak aromaterapi SleepingEasy membuai ketenangan,kesegaran,kewangian & terbit senyum utk org tersayang..Untuk perawat & terapis sesuai guna minyak ini..Salah satu pikat hati suami titis minyak & nyala lilin serta on penghawa dingin.!! Kalau x percaya cuba buat !! Mood sentiasa tenang.
#tenangitunikmay
#minyakaromaterapi 
#zaiizabeautyhouse 
#spazaiizabeautyhouse
#urutan
IVMIST

Bukan setakat berkesan, tengok botol pun sudah tertawan. Terbayang-bayang bau yang boleh dikaitkan dengan warna botol. IV Mist. .
Walaupun fungsi serta baunya sama, 
namun sifatnya yang bertindak sebagai terapi mata memberi pilihan kepada pengguna memilih warna kegemaran. .
💜 Purple lavender..
🌊 Ocean Blue
🍊 Tangerine Orange
🍏Apple green
🌹 Rose Pink
.
Untuk pengetahuan anda IV Mist ini dihasilkan menggunakan Nano Bio-Technology, Gabungan 10 Herba Tradisional terpilih.
.
Zarah minyak IVMist begitu kecil memberikan kesan serapan ke dalam kulit dengan pantas sehingga boleh dirasai dalam tempoh yang singkat.
.
KANDUNGAN ; 📍Habbatus Sauda
📍Halia Bara
📍Minyak Argan
📍Kelapa Dara
📍Serai
📍Limau Purut
📍Kayu Putih
📍Pudina
📍Halia
📍Saffran
.
Setiap herba di atas mempunyai banyak khasiat tersendiri. Tidak hairanlah jika IVMist ini merupakan minyak serbaguna dan amat mujarab untuk menyelesaikan masalah seperti berikut: ➡ Resdung ➡ Migrain ➡ Jerawat
➡ Selsema ➡ Kerap bersin
➡ Sakit Kepala ➡ Gout ➡ Eczema ➡ Gatal Muka Hidung
➡ Hidung tersumbat
.
.
Ingin saya tahu adakah anda sering mengalami masalah-masalah di atas? 
DM/ whatsap 0197901740

#IVmist
#MinyakAngin
#MinyakMujarab
#MinyakAromaterapi
IVMIST Bukan setakat berkesan, tengok botol pun sudah tertawan. Terbayang-bayang bau yang boleh dikaitkan dengan warna botol. IV Mist. . Walaupun fungsi serta baunya sama, namun sifatnya yang bertindak sebagai terapi mata memberi pilihan kepada pengguna memilih warna kegemaran. . 💜 Purple lavender.. 🌊 Ocean Blue 🍊 Tangerine Orange 🍏Apple green 🌹 Rose Pink . Untuk pengetahuan anda IV Mist ini dihasilkan menggunakan Nano Bio-Technology, Gabungan 10 Herba Tradisional terpilih. . Zarah minyak IVMist begitu kecil memberikan kesan serapan ke dalam kulit dengan pantas sehingga boleh dirasai dalam tempoh yang singkat. . KANDUNGAN ; 📍Habbatus Sauda 📍Halia Bara 📍Minyak Argan 📍Kelapa Dara 📍Serai 📍Limau Purut 📍Kayu Putih 📍Pudina 📍Halia 📍Saffran . Setiap herba di atas mempunyai banyak khasiat tersendiri. Tidak hairanlah jika IVMist ini merupakan minyak serbaguna dan amat mujarab untuk menyelesaikan masalah seperti berikut: ➡ Resdung ➡ Migrain ➡ Jerawat ➡ Selsema ➡ Kerap bersin ➡ Sakit Kepala ➡ Gout ➡ Eczema ➡ Gatal Muka Hidung ➡ Hidung tersumbat . . Ingin saya tahu adakah anda sering mengalami masalah-masalah di atas? DM/ whatsap 0197901740 #IVmist  #MinyakAngin  #MinyakMujarab  #MinyakAromaterapi 
Saya tak claim Vco Plus mampu rawat KANSER  sebab saya tahu KANSER  susah dirawat selagi Allah tak izinkan. Tapi saya bersyukur pada Allah sebab berikan sedikit kelegaan untuk pesakit KANSER 😊
.
.
#vcoplusmalaysia #minyakvcoplus #agentvcoplus #minyakaromaterapi #masalahtidur #masalahsenggugut #masalahsakitkepala #sayajualvcoplus #sayajualmurah #sayajual #agentkl #hargamurah #vcoplusfeedback #vcoplus30juzuk #ajimaura #terapiinstagram #masalahsihir #masalahsaka #masalahsantau #bazaarpaknil #rawatanislam #islamicquotes #twitter #igshop #facebook #igseller #dakwahislam #vcoplus #rawatanasma #rawatanresdung
Saya tak claim Vco Plus mampu rawat KANSER sebab saya tahu KANSER susah dirawat selagi Allah tak izinkan. Tapi saya bersyukur pada Allah sebab berikan sedikit kelegaan untuk pesakit KANSER 😊 . . #vcoplusmalaysia  #minyakvcoplus  #agentvcoplus  #minyakaromaterapi  #masalahtidur  #masalahsenggugut  #masalahsakitkepala  #sayajualvcoplus  #sayajualmurah  #sayajual  #agentkl  #hargamurah  #vcoplusfeedback  #vcoplus30juzuk  #ajimaura  #terapiinstagram  #masalahsihir  #masalahsaka  #masalahsantau  #bazaarpaknil  #rawatanislam  #islamicquotes  #twitter  #igshop  #facebook  #igseller  #dakwahislam  #vcoplus  #rawatanasma  #rawatanresdung 
Paling suka campur EO wangi bunga di sabun mandi, seperti Geranium ini. Castile soap + Geranium EO + vegetable oil (tujuannya sebagai moisturizer, pilihannya bisa jojoba, avocado, almond oil).. setelah itu... Oles peppermint, di area badan yang lagi terasa pegel linu 😂 bilas. Seger deh
.
.
Order ? 
LINE : oiljourney
wa : 0818137419
.
.
#younglivingindonesia #younglivingcinere #younglivingdepok #younglivingtermurah #younglivingbali #younglivingciganjur #oilclassjakarta #oilclassyoungliving #oilclasscinere #younglivingjakarta #younglivingjaksel #jualyoungliving #jualyleo #younglivingmurah #yleocinere #memberyl #memberyoungliving #yltips #yleodepok #aromaterapi #essentialoil #minyakaromaterapi #mompreneur #mommiesdaily #ylmember #yleojakarta #promoyoungliving
Paling suka campur EO wangi bunga di sabun mandi, seperti Geranium ini. Castile soap + Geranium EO + vegetable oil (tujuannya sebagai moisturizer, pilihannya bisa jojoba, avocado, almond oil).. setelah itu... Oles peppermint, di area badan yang lagi terasa pegel linu 😂 bilas. Seger deh . . Order ? LINE : oiljourney wa : 0818137419 . . #younglivingindonesia  #younglivingcinere  #younglivingdepok  #younglivingtermurah  #younglivingbali  #younglivingciganjur  #oilclassjakarta  #oilclassyoungliving  #oilclasscinere  #younglivingjakarta  #younglivingjaksel  #jualyoungliving  #jualyleo  #younglivingmurah  #yleocinere  #memberyl  #memberyoungliving  #yltips  #yleodepok  #aromaterapi  #essentialoil  #minyakaromaterapi  #mompreneur  #mommiesdaily  #ylmember  #yleojakarta  #promoyoungliving 
Here are our colourful Essential Oil Blend series - a blend of three until four pure essential oils formulated to support and help certain emotional states or mood. Note that we only use 100% pure essential oils - no colourant, no alcohol, no added ingredients.
🌻 Confidence Booster
🌻 Wake Me Up
🌻 Be Happy
🌻 Focus On
🌻 Calming Down
🌻 Love Potion
🌻 Get Inspired
.
Direction to use :
🌱 Diffuse using diffuser or oil burner as room freshener
🌱 Dilute with carrier oil (jojoba oil, coconut oil, etc)
🌱 Drop in milk for bath
🌱 Drop directly into your pulse point (not suggested for sensitive skin)
.
To purchase, DM or drop us an email prajna.essential@gmail.com or chat +6281236014169. You can find us also at Qlapa and Tokopedia. Cheers! 😇
.
#essentialoils #essentialoiljakarta #essentialoilindonesia #aromatherapy #naturaltherapy #naturalremedy #emotionalremedy #minyakesensial #minyakaromaterapi #aromaterapi #jualessentiaoils #jualaromateraphy #jualessentialoil #confidence #focus #creativity #happy #uplift #lovepotion #love #calmdown #essentialoilblend #prajnaessential #essentialoilsurabaya
Here are our colourful Essential Oil Blend series - a blend of three until four pure essential oils formulated to support and help certain emotional states or mood. Note that we only use 100% pure essential oils - no colourant, no alcohol, no added ingredients. 🌻 Confidence Booster 🌻 Wake Me Up 🌻 Be Happy 🌻 Focus On 🌻 Calming Down 🌻 Love Potion 🌻 Get Inspired . Direction to use : 🌱 Diffuse using diffuser or oil burner as room freshener 🌱 Dilute with carrier oil (jojoba oil, coconut oil, etc) 🌱 Drop in milk for bath 🌱 Drop directly into your pulse point (not suggested for sensitive skin) . To purchase, DM or drop us an email prajna.essential@gmail.com or chat +6281236014169. You can find us also at Qlapa and Tokopedia. Cheers! 😇 . #essentialoils  #essentialoiljakarta  #essentialoilindonesia  #aromatherapy  #naturaltherapy  #naturalremedy  #emotionalremedy  #minyakesensial  #minyakaromaterapi  #aromaterapi  #jualessentiaoils  #jualaromateraphy  #jualessentialoil  #confidence  #focus  #creativity  #happy  #uplift  #lovepotion  #love  #calmdown  #essentialoilblend  #prajnaessential  #essentialoilsurabaya 
#throwback maryam dalam hari dulu.. budak sekarang dalam hari dah selsema jadi mummy xmau dia  jadi lebih mummy ikhtiar guna essential oil.
Alhamdulillah sampai sekarang lungs maryam masih clear lagi. •
Nak tanya mengenai YL klik ne :
http://yleokeluargaazan.wasap.my/ •
Nak jadi Ahli Young Living klik ne :
goo.gl/WhWjwL
•
#yleokeluargaazan #wehaveoilsforthat
#yleo #yleomurah #yleomalaysia #younglivingmalaysia #younglivingbrunei #younglivingindonesia #younglivingsingapore #younglivingmurah 
#aromaterapi #minyakaromaterapi 
#naturalremedies #organicproduct 
#homemade #essentialOilMalaysia #teamyoniebonawi #minyakpati #teamkeluargaazan #eomalaysia
#throwback  maryam dalam hari dulu.. budak sekarang dalam hari dah selsema jadi mummy xmau dia jadi lebih mummy ikhtiar guna essential oil. Alhamdulillah sampai sekarang lungs maryam masih clear lagi. • Nak tanya mengenai YL klik ne : http://yleokeluargaazan.wasap.my/ • Nak jadi Ahli Young Living klik ne : goo.gl/WhWjwL • #yleokeluargaazan  #wehaveoilsforthat  #yleo  #yleomurah  #yleomalaysia  #younglivingmalaysia  #younglivingbrunei  #younglivingindonesia  #younglivingsingapore  #younglivingmurah  #aromaterapi  #minyakaromaterapi  #naturalremedies  #organicproduct  #homemade  #essentialOilMalaysia  #teamyoniebonawi  #minyakpati  #teamkeluargaazan  #eomalaysia 
Saya tak claim Vco Plus mampu rawat KANSER  sebab saya tahu KANSER  susah dirawat selagi Allah tak izinkan. Tapi saya bersyukur pada Allah sebab berikan sedikit kelegaan untuk pesakit KANSER 😊
.
.
#vcoplusmalaysia #minyakvcoplus #agentvcoplus #minyakaromaterapi #masalahtidur #masalahsenggugut #masalahsakitkepala #sayajualvcoplus #sayajualmurah #sayajual #agentkl #hargamurah #vcoplusfeedback #vcoplus30juzuk #ajimaura #terapiinstagram #masalahsihir #masalahsaka #masalahsantau #bazaarpaknil #rawatanislam #islamicquotes #twitter #igshop #facebook #igseller #dakwahislam #vcoplus #rawatanasma #rawatanresdung
Saya tak claim Vco Plus mampu rawat KANSER sebab saya tahu KANSER susah dirawat selagi Allah tak izinkan. Tapi saya bersyukur pada Allah sebab berikan sedikit kelegaan untuk pesakit KANSER 😊 . . #vcoplusmalaysia  #minyakvcoplus  #agentvcoplus  #minyakaromaterapi  #masalahtidur  #masalahsenggugut  #masalahsakitkepala  #sayajualvcoplus  #sayajualmurah  #sayajual  #agentkl  #hargamurah  #vcoplusfeedback  #vcoplus30juzuk  #ajimaura  #terapiinstagram  #masalahsihir  #masalahsaka  #masalahsantau  #bazaarpaknil  #rawatanislam  #islamicquotes  #twitter  #igshop  #facebook  #igseller  #dakwahislam  #vcoplus  #rawatanasma  #rawatanresdung 
Diffuse je...
Diffuse je...
IVMIST

Bukan setakat berkesan, tengok botol pun sudah tertawan. Terbayang-bayang bau yang boleh dikaitkan dengan warna botol. IV Mist. .
Walaupun fungsi serta baunya sama, 
namun sifatnya yang bertindak sebagai terapi mata memberi pilihan kepada pengguna memilih warna kegemaran. .
💜 Purple lavender..
🌊 Ocean Blue
🍊 Tangerine Orange
🍏Apple green
🌹 Rose Pink
.
Untuk pengetahuan anda IV Mist ini dihasilkan menggunakan Nano Bio-Technology, Gabungan 10 Herba Tradisional terpilih.
.
Zarah minyak IVMist begitu kecil memberikan kesan serapan ke dalam kulit dengan pantas sehingga boleh dirasai dalam tempoh yang singkat.
.
KANDUNGAN ; 📍Habbatus Sauda
📍Halia Bara
📍Minyak Argan
📍Kelapa Dara
📍Serai
📍Limau Purut
📍Kayu Putih
📍Pudina
📍Halia
📍Saffran
.
Setiap herba di atas mempunyai banyak khasiat tersendiri. Tidak hairanlah jika IVMist ini merupakan minyak serbaguna dan amat mujarab untuk menyelesaikan masalah seperti berikut: ➡ Resdung ➡ Migrain ➡ Jerawat
➡ Selsema ➡ Kerap bersin
➡ Sakit Kepala ➡ Gout ➡ Eczema ➡ Gatal Muka Hidung
➡ Hidung tersumbat
.
.
Ingin saya tahu adakah anda sering mengalami masalah-masalah di atas? 
DM/ whatsap 0197901740

#IVmist
#MinyakAngin
#MinyakMujarab
#MinyakAromaterapi
IVMIST Bukan setakat berkesan, tengok botol pun sudah tertawan. Terbayang-bayang bau yang boleh dikaitkan dengan warna botol. IV Mist. . Walaupun fungsi serta baunya sama, namun sifatnya yang bertindak sebagai terapi mata memberi pilihan kepada pengguna memilih warna kegemaran. . 💜 Purple lavender.. 🌊 Ocean Blue 🍊 Tangerine Orange 🍏Apple green 🌹 Rose Pink . Untuk pengetahuan anda IV Mist ini dihasilkan menggunakan Nano Bio-Technology, Gabungan 10 Herba Tradisional terpilih. . Zarah minyak IVMist begitu kecil memberikan kesan serapan ke dalam kulit dengan pantas sehingga boleh dirasai dalam tempoh yang singkat. . KANDUNGAN ; 📍Habbatus Sauda 📍Halia Bara 📍Minyak Argan 📍Kelapa Dara 📍Serai 📍Limau Purut 📍Kayu Putih 📍Pudina 📍Halia 📍Saffran . Setiap herba di atas mempunyai banyak khasiat tersendiri. Tidak hairanlah jika IVMist ini merupakan minyak serbaguna dan amat mujarab untuk menyelesaikan masalah seperti berikut: ➡ Resdung ➡ Migrain ➡ Jerawat ➡ Selsema ➡ Kerap bersin ➡ Sakit Kepala ➡ Gout ➡ Eczema ➡ Gatal Muka Hidung ➡ Hidung tersumbat . . Ingin saya tahu adakah anda sering mengalami masalah-masalah di atas? DM/ whatsap 0197901740 #IVmist  #MinyakAngin  #MinyakMujarab  #MinyakAromaterapi 
ASAP ROKOK YANG MENGGERUNKAN!! Bahaya asap rokok ini berkait rapat dengan kandungan zat kimia yang ada di dalamnya. Sebatang rokok mengandungi 3000 lebih bahan kimia aktif yang boleh membahayakan kesihatan tubuh.

Zat kimia tersebut adalah zat yang berbahaya,yang boleh mengancam kesihatan  bukan sahaja akan dialami oleh orang dewasa. Malahan,anak-anak kecil juga akan terkena. 
Kesan buruk pada pengguna tegar perokok antaranya  Penyakit Jantung Koroner, Kanser, Masalah Pernafasan dan perkembangan janin mungkin akan terjejas.

Sayangi hidup dan masa depan anda dan keluarga anda

#InfoSawanahWow #TipsSawanahWow #ResipiSawanahWow #TazkirahSawanahWow #SawanahWow #SawanahKoko #LabanaSusuKambing #MinyakAromaterapi #MemangWow
ASAP ROKOK YANG MENGGERUNKAN!! Bahaya asap rokok ini berkait rapat dengan kandungan zat kimia yang ada di dalamnya. Sebatang rokok mengandungi 3000 lebih bahan kimia aktif yang boleh membahayakan kesihatan tubuh. Zat kimia tersebut adalah zat yang berbahaya,yang boleh mengancam kesihatan bukan sahaja akan dialami oleh orang dewasa. Malahan,anak-anak kecil juga akan terkena. Kesan buruk pada pengguna tegar perokok antaranya Penyakit Jantung Koroner, Kanser, Masalah Pernafasan dan perkembangan janin mungkin akan terjejas. Sayangi hidup dan masa depan anda dan keluarga anda #InfoSawanahWow  #TipsSawanahWow  #ResipiSawanahWow  #TazkirahSawanahWow  #SawanahWow  #SawanahKoko  #LabanaSusuKambing  #MinyakAromaterapi  #MemangWow 
(INFO SIHAT SAWANAH WOW)

5 TIPS MENCEGAH OBESITI

1.Ubah sikap dan jalani cara hidup sihat dengan mengawal pemakanan dan meningkatkan aktiviti fizikal.

2.Pengambilan makanan boleh dikawal dengan bantuan kaunseling oleh pegawai dietetik. Bagi peningkatan aktiviti fizikal atau bersenam, dapatkan konsultasi daripada pegawai pendidikan kesihatan atau pakar kecergasan.

3.Tingkatkan pengambilan kadar serat dan kurangkan lemak serta karbohidrat.

4.Amalkan aktiviti fizikal sederhana misalnya melakukan aktiviti kecergasan 60 hingga 90 minit setiap hari boleh membantu mengurangkan BMI bagi mereka yang obes.

5.Dapatkan sesi konsultasi dan berbincang dengan pakar pemakanan untuk merangka jadual pemakanan seharian anda. Ia bagi memastikan hanya pemakanan yang berkhasiat sahaja diambil.

#InfoSawanahWow #TipsSawanahWow #ResipiSawanahWow #TazkirahSawanahWow #SawanahWow #SawanahKoko #LabanaSusuKambing #MinyakAromaterapi #MemangWow #sawanahasni
(INFO SIHAT SAWANAH WOW) 5 TIPS MENCEGAH OBESITI 1.Ubah sikap dan jalani cara hidup sihat dengan mengawal pemakanan dan meningkatkan aktiviti fizikal. 2.Pengambilan makanan boleh dikawal dengan bantuan kaunseling oleh pegawai dietetik. Bagi peningkatan aktiviti fizikal atau bersenam, dapatkan konsultasi daripada pegawai pendidikan kesihatan atau pakar kecergasan. 3.Tingkatkan pengambilan kadar serat dan kurangkan lemak serta karbohidrat. 4.Amalkan aktiviti fizikal sederhana misalnya melakukan aktiviti kecergasan 60 hingga 90 minit setiap hari boleh membantu mengurangkan BMI bagi mereka yang obes. 5.Dapatkan sesi konsultasi dan berbincang dengan pakar pemakanan untuk merangka jadual pemakanan seharian anda. Ia bagi memastikan hanya pemakanan yang berkhasiat sahaja diambil. #InfoSawanahWow  #TipsSawanahWow  #ResipiSawanahWow  #TazkirahSawanahWow  #SawanahWow  #SawanahKoko  #LabanaSusuKambing  #MinyakAromaterapi  #MemangWow  #sawanahasni 
TAK TAHAN SENGGUGUT..?? senggugut memang sakit..paling tak best bila rasa tak selesa untuk lakukan aktiviti seharian.. Kini anda tidak perlu risau lagi.. Minyak Aromaterapi Sawanah boleh membantu... Dengan botol yang senang dibawa dan roll-on, anda lebih mudah menggunakannya.. whatsapp ke 0136212550 SEKARANG!!! #sawanahwow #minyakAromaterapi #memangwowMENGHILANGKAN JERAWAT DENGAN SUSU KAMBING ?

Dengan tekstur yang lebih lembut, susu kambing mengandung komposisi zat yang lebih dibandingkan susu lembu atau kerbau.

Disamping untuk kesihatan tubuh, susu kambing juga dipercaya untuk perawatan kulit.

Dengan mengamalkan labana susu kambing, kulit akan lebih halus dan lembut.. Vitamin yang terkandung pada susu kambing memiliki beberapa sifat anti-peradangan yang dapat membantu mengurangi kemerahan jerawat.

NAK CUBA LABANA SUSU KAMBING 
whatsapp ke 0136212550 SEKARANG!!! #SawanahWow  #LabanaSusuKambing #MemangWow #sawanahasni #sawanahasni
TAK TAHAN SENGGUGUT..?? senggugut memang sakit..paling tak best bila rasa tak selesa untuk lakukan aktiviti seharian.. Kini anda tidak perlu risau lagi.. Minyak Aromaterapi Sawanah boleh membantu... Dengan botol yang senang dibawa dan roll-on, anda lebih mudah menggunakannya.. whatsapp ke 0136212550 SEKARANG!!! #sawanahwow  #minyakAromaterapi  #memangwowMENGHILANGKAN  JERAWAT DENGAN SUSU KAMBING ? Dengan tekstur yang lebih lembut, susu kambing mengandung komposisi zat yang lebih dibandingkan susu lembu atau kerbau. Disamping untuk kesihatan tubuh, susu kambing juga dipercaya untuk perawatan kulit. Dengan mengamalkan labana susu kambing, kulit akan lebih halus dan lembut.. Vitamin yang terkandung pada susu kambing memiliki beberapa sifat anti-peradangan yang dapat membantu mengurangi kemerahan jerawat. NAK CUBA LABANA SUSU KAMBING whatsapp ke 0136212550 SEKARANG!!! #SawanahWow  #LabanaSusuKambing  #MemangWow  #sawanahasni  #sawanahasni 
BILA PAKAI VCOPLUS MUKA MAKIN BERSERI SERI? EH YEKE? 😱😱😱😱
.
.
Dulu Makcik ni muka dia kusam, gelap, tak bermaya. Tapi dia tak putus asa untuk pakai vcoplus ni 😱😱😱 Bila habis je repeat 😍
.
.
Itu Kesan yang Makcik tu dapat. Kalau awak? 😊
.
.
#vcoplusmalaysia #minyakvcoplus #agentvcoplus #minyakaromaterapi #masalahtidur #masalahsenggugut #masalahsakitkepala #sayajualvcoplus #sayajualmurah #sayajual #agentkl #hargamurah #vcoplusfeedback #vcoplus30juzuk #ajimaura #terapiinstagram #masalahsihir #masalahsaka #masalahsantau #bazaarpaknil #rawatanislam #islamicquotes #twitter #igshop #facebook #igseller #dakwahislam #vcoplus #rawatanasma #rawatanresdung
BILA PAKAI VCOPLUS MUKA MAKIN BERSERI SERI? EH YEKE? 😱😱😱😱 . . Dulu Makcik ni muka dia kusam, gelap, tak bermaya. Tapi dia tak putus asa untuk pakai vcoplus ni 😱😱😱 Bila habis je repeat 😍 . . Itu Kesan yang Makcik tu dapat. Kalau awak? 😊 . . #vcoplusmalaysia  #minyakvcoplus  #agentvcoplus  #minyakaromaterapi  #masalahtidur  #masalahsenggugut  #masalahsakitkepala  #sayajualvcoplus  #sayajualmurah  #sayajual  #agentkl  #hargamurah  #vcoplusfeedback  #vcoplus30juzuk  #ajimaura  #terapiinstagram  #masalahsihir  #masalahsaka  #masalahsantau  #bazaarpaknil  #rawatanislam  #islamicquotes  #twitter  #igshop  #facebook  #igseller  #dakwahislam  #vcoplus  #rawatanasma  #rawatanresdung 
Alhamdulillah dengan vcoplus dapat rawat masalah resdung. Siapa ada masalah resdung dekat sini? 😊
.
.
Berapa kali dah Korang buat rawatan resdung, Tapi still rasa sama je? Korang boleh ikhtiar pakai vcoplus ni tau 😊
.
.
#vcoplusmalaysia #minyakvcoplus #agentvcoplus #minyakaromaterapi #masalahtidur #masalahsenggugut #masalahsakitkepala #sayajualvcoplus #sayajualmurah #sayajual #agentkl #hargamurah #vcoplusfeedback #vcoplus30juzuk #ajimaura #terapiinstagram #masalahsihir #masalahsaka #masalahsantau #bazaarpaknil #rawatanislam #islamicquotes #twitter #igshop #facebook #igseller #dakwahislam #vcoplus #rawatanasma #rawatanresdung
Alhamdulillah dengan vcoplus dapat rawat masalah resdung. Siapa ada masalah resdung dekat sini? 😊 . . Berapa kali dah Korang buat rawatan resdung, Tapi still rasa sama je? Korang boleh ikhtiar pakai vcoplus ni tau 😊 . . #vcoplusmalaysia  #minyakvcoplus  #agentvcoplus  #minyakaromaterapi  #masalahtidur  #masalahsenggugut  #masalahsakitkepala  #sayajualvcoplus  #sayajualmurah  #sayajual  #agentkl  #hargamurah  #vcoplusfeedback  #vcoplus30juzuk  #ajimaura  #terapiinstagram  #masalahsihir  #masalahsaka  #masalahsantau  #bazaarpaknil  #rawatanislam  #islamicquotes  #twitter  #igshop  #facebook  #igseller  #dakwahislam  #vcoplus  #rawatanasma  #rawatanresdung 
INFO VCO PLUS 💚
.
.
Sesuai buat semua peringkat usia. Dari baby, kanak-kanak, orang dewasa hinggalah warga emas ye.
.
.
Cara guna:-
☑ Inhalasi
☑ Sapuan
☑ Urutan
✴untuk baby- sapuan secara nipis✴
.
.
Kandungan VCO PLUS:-
▶ White Oil (mineral oil dari Korea)
▶ Pudina
▶ Habbatussauda
▶ Minyak kelapa dara
▶ Aroma terapi
.
.
#vcoplusmalaysia #minyakvcoplus #agentvcoplus #minyakaromaterapi #masalahtidur #masalahsenggugut #masalahsakitkepala #sayajualvcoplus #sayajualmurah #sayajual #agentkl #hargamurah #vcoplusfeedback #vcoplus30juzuk #ajimaura #terapiinstagram #masalahsihir #masalahsaka #masalahsantau #bazaarpaknil #rawatanislam #islamicquotes #twitter #igshop #facebook #igseller #dakwahislam #vcoplus #rawatanasma #rawatanresdung
INFO VCO PLUS 💚 . . Sesuai buat semua peringkat usia. Dari baby, kanak-kanak, orang dewasa hinggalah warga emas ye. . . Cara guna:- ☑ Inhalasi ☑ Sapuan ☑ Urutan ✴untuk baby- sapuan secara nipis✴ . . Kandungan VCO PLUS:- ▶ White Oil (mineral oil dari Korea) ▶ Pudina ▶ Habbatussauda ▶ Minyak kelapa dara ▶ Aroma terapi . . #vcoplusmalaysia  #minyakvcoplus  #agentvcoplus  #minyakaromaterapi  #masalahtidur  #masalahsenggugut  #masalahsakitkepala  #sayajualvcoplus  #sayajualmurah  #sayajual  #agentkl  #hargamurah  #vcoplusfeedback  #vcoplus30juzuk  #ajimaura  #terapiinstagram  #masalahsihir  #masalahsaka  #masalahsantau  #bazaarpaknil  #rawatanislam  #islamicquotes  #twitter  #igshop  #facebook  #igseller  #dakwahislam  #vcoplus  #rawatanasma  #rawatanresdung 
Hi selamat petang 😊
.
.
Siapa siapa yang belum kenal apa itu VcoPlus? Moh lerr kita kenal kenal dulu 😍
.
.
VcoPlus merupakan salah satu produk kesihatan yang dapat penyembuhkan 1001 jenis penyakit 😊
.
.
Vcoplus dihasilkan daripada gabungan bahan-bahan kesihatan terpilih seperti kayu putih, pudina, habatussauda', minyak kelapa dara & aromaterapi 😊
.
.
Vcoplus juga diformulasikan daripada pilihan bacaan ayat-Ayat ruqyah dan 30juzuk AlQuran🤗
.
.
VcoPlus sesuai & selamat digunakan oleh semua golongan daripada bayi-kanak2-remaja-dewasa & warga emas 👨‍👨‍👧‍👦 dalam erti kata lain 1 KELUARGA boleh guna☺️
.
.
#vcoplusmalaysia #minyakvcoplus #agentvcoplus #minyakaromaterapi #masalahtidur #masalahsenggugut #masalahsakitkepala #sayajualvcoplus #sayajualmurah #sayajual #agentkl #hargamurah #vcoplusfeedback #vcoplus30juzuk #ajimaura #terapiinstagram #masalahsihir #masalahsaka #masalahsantau #bazaarpaknil #rawatanislam #islamicquotes #twitter #igshop #facebook #igseller #dakwahislam #vcoplus #rawatanasma #rawatanresdung
Hi selamat petang 😊 . . Siapa siapa yang belum kenal apa itu VcoPlus? Moh lerr kita kenal kenal dulu 😍 . . VcoPlus merupakan salah satu produk kesihatan yang dapat penyembuhkan 1001 jenis penyakit 😊 . . Vcoplus dihasilkan daripada gabungan bahan-bahan kesihatan terpilih seperti kayu putih, pudina, habatussauda', minyak kelapa dara & aromaterapi 😊 . . Vcoplus juga diformulasikan daripada pilihan bacaan ayat-Ayat ruqyah dan 30juzuk AlQuran🤗 . . VcoPlus sesuai & selamat digunakan oleh semua golongan daripada bayi-kanak2-remaja-dewasa & warga emas 👨‍👨‍👧‍👦 dalam erti kata lain 1 KELUARGA boleh guna☺️ . . #vcoplusmalaysia  #minyakvcoplus  #agentvcoplus  #minyakaromaterapi  #masalahtidur  #masalahsenggugut  #masalahsakitkepala  #sayajualvcoplus  #sayajualmurah  #sayajual  #agentkl  #hargamurah  #vcoplusfeedback  #vcoplus30juzuk  #ajimaura  #terapiinstagram  #masalahsihir  #masalahsaka  #masalahsantau  #bazaarpaknil  #rawatanislam  #islamicquotes  #twitter  #igshop  #facebook  #igseller  #dakwahislam  #vcoplus  #rawatanasma  #rawatanresdung 
KOKTEL BUAH - BUAHAN CAMPUR SAWANAH WOW

Bahan - bahan : -  250g cincau (dipotong dadu)
-  250ml LABANA SUSU KAMBING
-  125 air gula & sirap
-  250g buah - buahan campur dalam tin
-  Ais secukupnya

Cara Memasak :

1) Satukan kesemua bahan di dalam jug.
2) Kacau sebati. **Sedap diminum sejuk

#InfoSawanahWow #TipsSawanahWow #ResipiSawanahWow #TazkirahSawanahWow #SawanahWow #SawanahKoko #LabanaSusuKambing #MinyakAromaterapi #MemangWow
Istighfar membuka pintu rahmat, melapangkan hati dan fikiran serta menghilangkan kesempitan. Ia adalah kunci untuk mencari rezeki sekaligus hidayah Ilahi. .
.
Jom istighfar 😊📿
.
.
 #vcoplusmalaysia #minyakvcoplus #agentvcoplus #minyakaromaterapi #masalahtidur #masalahsenggugut #masalahsakitkepala #sayajualvcoplus #sayajualmurah #sayajual #agentkl #hargamurah #vcoplusfeedback #vcoplus30juzuk #ajimaura #terapiinstagram #masalahsihir #masalahsaka #masalahsantau #bazaarpaknil #rawatanislam #islamicquotes #twitter #igshop #facebook #igseller #dakwahislam #vcoplus #rawatanasma #rawatanresdung
Istighfar membuka pintu rahmat, melapangkan hati dan fikiran serta menghilangkan kesempitan. Ia adalah kunci untuk mencari rezeki sekaligus hidayah Ilahi. . . Jom istighfar 😊📿 . . #vcoplusmalaysia  #minyakvcoplus  #agentvcoplus  #minyakaromaterapi  #masalahtidur  #masalahsenggugut  #masalahsakitkepala  #sayajualvcoplus  #sayajualmurah  #sayajual  #agentkl  #hargamurah  #vcoplusfeedback  #vcoplus30juzuk  #ajimaura  #terapiinstagram  #masalahsihir  #masalahsaka  #masalahsantau  #bazaarpaknil  #rawatanislam  #islamicquotes  #twitter  #igshop  #facebook  #igseller  #dakwahislam  #vcoplus  #rawatanasma  #rawatanresdung 
Ada sesetengah orang tak percaya Vco Plus harga Rm15. Sampai terpaksa Ulang balik harga 😂
.
.
Depa tak percaya pasai Testimoni Semua Gempak 😍
.
.
Hampa jangan ingat barang murah Takda power. Cuba dulu, dah cuba doa banyak-banyak jangan ketagih 😝😝
.
.
 #vcoplusmalaysia #minyakvcoplus #agentvcoplus #minyakaromaterapi #masalahtidur #masalahsenggugut #masalahsakitkepala #sayajualvcoplus #sayajualmurah #sayajual #agentkl #hargamurah #vcoplusfeedback #vcoplus30juzuk #ajimaura #terapiinstagram #masalahsihir #masalahsaka #masalahsantau #bazaarpaknil #rawatanislam #islamicquotes #twitter #igshop #facebook #igseller #dakwahislam #vcoplus #rawatanasma #rawatanresdung
Ada sesetengah orang tak percaya Vco Plus harga Rm15. Sampai terpaksa Ulang balik harga 😂 . . Depa tak percaya pasai Testimoni Semua Gempak 😍 . . Hampa jangan ingat barang murah Takda power. Cuba dulu, dah cuba doa banyak-banyak jangan ketagih 😝😝 . . #vcoplusmalaysia  #minyakvcoplus  #agentvcoplus  #minyakaromaterapi  #masalahtidur  #masalahsenggugut  #masalahsakitkepala  #sayajualvcoplus  #sayajualmurah  #sayajual  #agentkl  #hargamurah  #vcoplusfeedback  #vcoplus30juzuk  #ajimaura  #terapiinstagram  #masalahsihir  #masalahsaka  #masalahsantau  #bazaarpaknil  #rawatanislam  #islamicquotes  #twitter  #igshop  #facebook  #igseller  #dakwahislam  #vcoplus  #rawatanasma  #rawatanresdung 
CARI OLEH2 PULKAM??
Diffuser Necklace
Cocok untuk dijadikan oleh2 pulkam yang
Keren
Ekonomis
Ga pasaran
.
.
.
Media aromaterapi
Rp. 35.000
.
.
Tetesi diffuser dengan oil aromaterapi
Maka harumnya akan tersimpan selama beberapa hari
.
.
Aromaterapi berfungsi untuk
Relaxing tubuh & syaraf
Refreshing
Terutama ketika tubuh sedang dalam kondisi lelah, jenuh akan rutinitas
Oil aromaterapi akan merangsang syaraf otak, memberikan kesegaran baru
.
.
.
#aromaterapi#
#diffuser#
#diffusernecklaces#
#oilaromatheraphy#
#jualaromaterapi#
#jualaromatheraphy#
#mediaaromaterapi#
#oil#
#minyakaromaterapi#
#aromatherapy#
#oleh2#
#carioleh2#
#jualoleh2#
#jualoleh2pulkam#
#oleh2pulangkampung#
CARI OLEH2 PULKAM?? Diffuser Necklace Cocok untuk dijadikan oleh2 pulkam yang Keren Ekonomis Ga pasaran . . . Media aromaterapi Rp. 35.000 . . Tetesi diffuser dengan oil aromaterapi Maka harumnya akan tersimpan selama beberapa hari . . Aromaterapi berfungsi untuk Relaxing tubuh & syaraf Refreshing Terutama ketika tubuh sedang dalam kondisi lelah, jenuh akan rutinitas Oil aromaterapi akan merangsang syaraf otak, memberikan kesegaran baru . . . #aromaterapi # #diffuser # #diffusernecklaces # #oilaromatheraphy # #jualaromaterapi # #jualaromatheraphy # #mediaaromaterapi # #oil # #minyakaromaterapi # #aromatherapy # #oleh2 # #carioleh2 # #jualoleh2 # #jualoleh2pulkam # #oleh2pulangkampung #
PROMO VIA SHOPEE 😊😊
.
.
www.shopee.co.id/mere.idn
.
Red Nose 30ml
No More Drama 30ml
All Purpose Healing Balm 30ml
Get Well Baby 30ml
Tender Tummy 30ml
.
DI akhir tahun ini untuk menyambut Tahun yang baru, @mere.idn memberikan Promo menarik lho buat Mommy.. yang kebingungan cari produk turunan essential oil yang aman baby dan keluarganya.
.
.
Semua item 30ml cuma IDR 50K aja lho Mom.. pembelian hingga 300K dapet hadiah menarik 😍😍.. .
.
La Meillèure Mère
.
.
#mère #mere #nomoredrama #mèrenomoredrama #merenomoredrama #aromatherapy #essentialoil #blendedoil #minyakgosok #busui #bumil #asiekskusif #mpasi #asix #motherhood #anxiety #aromaterapibayi #aromaterapibandung #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakatsiri #minyakatsiriindonesia #minyakaromaterapi #minyakaromaterapianak #minyakaromaterapimurah #minyakaromaterapisehat #mèreidn #essentialoilindonesia #diffuseoil #localessentialoil
PROMO VIA SHOPEE 😊😊 . . www.shopee.co.id/mere.idn . Red Nose 30ml No More Drama 30ml All Purpose Healing Balm 30ml Get Well Baby 30ml Tender Tummy 30ml . DI akhir tahun ini untuk menyambut Tahun yang baru, @mere.idn memberikan Promo menarik lho buat Mommy.. yang kebingungan cari produk turunan essential oil yang aman baby dan keluarganya. . . Semua item 30ml cuma IDR 50K aja lho Mom.. pembelian hingga 300K dapet hadiah menarik 😍😍.. . . La Meillèure Mère . . #mère  #mere  #nomoredrama  #mèrenomoredrama  #merenomoredrama  #aromatherapy  #essentialoil  #blendedoil  #minyakgosok  #busui  #bumil  #asiekskusif  #mpasi  #asix  #motherhood  #anxiety  #aromaterapibayi  #aromaterapibandung  #aromaterapi  #aromaterapisehat  #minyakatsiri  #minyakatsiriindonesia  #minyakaromaterapi  #minyakaromaterapianak  #minyakaromaterapimurah  #minyakaromaterapisehat  #mèreidn  #essentialoilindonesia  #diffuseoil  #localessentialoil 
Set 
Essential Oil Diffuser
power 0-25w
frequency 50Hz
Tank capacity 2L
with 2 btls essential oil (10ml) 
RM150
free postage
free gift perfume 12ml

www.wasap.my/60125245541

#essentialoilmalaysia 
#aromatherapy 
#diffuseressentialoil
#minyakwangimalaysia 
#minyakaromaterapi 
#zheolab
#throwback maryam dalam hari dulu.. budak sekarang dalam hari dah selsema jadi mummy xmau dia  jadi lebih mummy ikhtiar guna essential oil.
Alhamdulillah sampai sekarang lungs maryam masih clear lagi. •
Nak tanya mengenai YL klik ne :
http://yleokeluargaazan.wasap.my/ •
Nak jadi Ahli Young Living klik ne :
goo.gl/WhWjwL
•
#yleokeluargaazan #wehaveoilsforthat
#yleo #yleomurah #yleomalaysia #younglivingmalaysia #younglivingbrunei #younglivingindonesia #younglivingsingapore #younglivingmurah 
#aromaterapi #minyakaromaterapi 
#naturalremedies #organicproduct 
#homemade #essentialOilMalaysia #teamyoniebonawi #minyakpati #teamkeluargaazan #eomalaysia
#throwback  maryam dalam hari dulu.. budak sekarang dalam hari dah selsema jadi mummy xmau dia jadi lebih mummy ikhtiar guna essential oil. Alhamdulillah sampai sekarang lungs maryam masih clear lagi. • Nak tanya mengenai YL klik ne : http://yleokeluargaazan.wasap.my/ • Nak jadi Ahli Young Living klik ne : goo.gl/WhWjwL • #yleokeluargaazan  #wehaveoilsforthat  #yleo  #yleomurah  #yleomalaysia  #younglivingmalaysia  #younglivingbrunei  #younglivingindonesia  #younglivingsingapore  #younglivingmurah  #aromaterapi  #minyakaromaterapi  #naturalremedies  #organicproduct  #homemade  #essentialOilMalaysia  #teamyoniebonawi  #minyakpati  #teamkeluargaazan  #eomalaysia 
Here are our colourful Essential Oil Blend series - a blend of three until four pure essential oils formulated to support and help certain emotional states or mood. Note that we only use 100% pure essential oils - no colourant, no alcohol, no added ingredients.
🌻 Confidence Booster
🌻 Wake Me Up
🌻 Be Happy
🌻 Focus On
🌻 Calming Down
🌻 Love Potion
🌻 Get Inspired
.
Direction to use :
🌱 Diffuse using diffuser or oil burner as room freshener
🌱 Dilute with carrier oil (jojoba oil, coconut oil, etc)
🌱 Drop in milk for bath
🌱 Drop directly into your pulse point (not suggested for sensitive skin)
.
To purchase, DM or drop us an email prajna.essential@gmail.com or chat +6281236014169. You can find us also at Qlapa and Tokopedia. Cheers! 😇
.
#essentialoils #essentialoiljakarta #essentialoilindonesia #aromatherapy #naturaltherapy #naturalremedy #emotionalremedy #minyakesensial #minyakaromaterapi #aromaterapi #jualessentiaoils #jualaromateraphy #jualessentialoil #confidence #focus #creativity #happy #uplift #lovepotion #love #calmdown #essentialoilblend #prajnaessential #essentialoilsurabaya
Here are our colourful Essential Oil Blend series - a blend of three until four pure essential oils formulated to support and help certain emotional states or mood. Note that we only use 100% pure essential oils - no colourant, no alcohol, no added ingredients. 🌻 Confidence Booster 🌻 Wake Me Up 🌻 Be Happy 🌻 Focus On 🌻 Calming Down 🌻 Love Potion 🌻 Get Inspired . Direction to use : 🌱 Diffuse using diffuser or oil burner as room freshener 🌱 Dilute with carrier oil (jojoba oil, coconut oil, etc) 🌱 Drop in milk for bath 🌱 Drop directly into your pulse point (not suggested for sensitive skin) . To purchase, DM or drop us an email prajna.essential@gmail.com or chat +6281236014169. You can find us also at Qlapa and Tokopedia. Cheers! 😇 . #essentialoils  #essentialoiljakarta  #essentialoilindonesia  #aromatherapy  #naturaltherapy  #naturalremedy  #emotionalremedy  #minyakesensial  #minyakaromaterapi  #aromaterapi  #jualessentiaoils  #jualaromateraphy  #jualessentialoil  #confidence  #focus  #creativity  #happy  #uplift  #lovepotion  #love  #calmdown  #essentialoilblend  #prajnaessential  #essentialoilsurabaya 
Aneka aromaterapi
Isi 15 ml, harga 55 rb
Bisa untuk pengisi humidifier, difuser atau tungku elektrik
Varian :
- Kopi ( Coffee )
- Lemon
- Peppermint
- Sandalwood(kayu cendana) -Jasmine -Vanilla
-Lavender
-Lemongrass(sereh)
-aloe vera
-Greentea
-Romantic Flowers

#aromaterapi  #aromatherapy  #minyakaromaterapi #aromatherapyoil #pengisihumidifier #pengisidifuser #pengisitungkuelektrik
1 Sebab Kenapa Minuman Koko Ini Tidak Menyebabkan Anda Sembelit...
Seperti Minuman Koko Jenama Lain

Selalunya, ramai yang hadapi masalah sembelit jika ambil minuman koko. Terutamanya, kanak-kanak, memang mudah kena sembelit kalau pagi-pagi minum air koko masa sarapan.
Tapi, Minuman koko sawanah tak seperti jenama lain, jika anda minum air koko jenama sawanah, anda tak terkena sembelit... Dan ini sebabnya:
.
.
Minuman Sawanah Koko mengandungi madu dan kurma.

Buah kurma mengandungi kandungan fiber yang tinggi. Ini akan membantu melancarkan sistem penghadaman anda. Secara tak langsung, insyaAllah anda tak sembelit.
Bukan itu sahaja, kandungan madu juga mampu memudahkan perut anda untuk mencerna makanan.
Mengikut kajian, satu sudu madu yang dicampurkan dalam minuman mampu mencegah dari sembelit.
---
Mahukan minuman koko yang terbaik untuk perut keluarga anda? Dapatkan Sawanah Koko sekarang juga! Beli 2 pek sawanah koko percuma kalendar sawanah wow - sementara stok masih ada

HUBUNGI >> >>( 017 6673877 Alia )
 #InfoSawanahWow #TipsSawanahWow #ResipiSawanahWow #TazkirahSawanaWow #SawanahWow #SawanahKoko #LabanaSusuKambing #MinyakAromaterapi #MemangWow
1 Sebab Kenapa Minuman Koko Ini Tidak Menyebabkan Anda Sembelit... Seperti Minuman Koko Jenama Lain Selalunya, ramai yang hadapi masalah sembelit jika ambil minuman koko. Terutamanya, kanak-kanak, memang mudah kena sembelit kalau pagi-pagi minum air koko masa sarapan. Tapi, Minuman koko sawanah tak seperti jenama lain, jika anda minum air koko jenama sawanah, anda tak terkena sembelit... Dan ini sebabnya: . . Minuman Sawanah Koko mengandungi madu dan kurma. Buah kurma mengandungi kandungan fiber yang tinggi. Ini akan membantu melancarkan sistem penghadaman anda. Secara tak langsung, insyaAllah anda tak sembelit. Bukan itu sahaja, kandungan madu juga mampu memudahkan perut anda untuk mencerna makanan. Mengikut kajian, satu sudu madu yang dicampurkan dalam minuman mampu mencegah dari sembelit. --- Mahukan minuman koko yang terbaik untuk perut keluarga anda? Dapatkan Sawanah Koko sekarang juga! Beli 2 pek sawanah koko percuma kalendar sawanah wow - sementara stok masih ada HUBUNGI >> >>( 017 6673877 Alia ) #InfoSawanahWow  #TipsSawanahWow  #ResipiSawanahWow  #TazkirahSawanaWow  #SawanahWow  #SawanahKoko  #LabanaSusuKambing  #MinyakAromaterapi  #MemangWow 
Selamat Beradu..............
•
Nak tanya mengenai YL klik ne :
http://yleokeluargaazan.wasap.my/ •
Nak jadi Ahli Young Living klik ne :
goo.gl/WhWjwL
•
#yleokeluargaazan #wehaveoilsforthat
#yleo #yleomurah #yleomalaysia #younglivingmalaysia #younglivingbrunei #younglivingindonesia #younglivingsingapore #younglivingmurah 
#aromaterapi #minyakaromaterapi 
#naturalremedies #organicproduct 
#homemade #essentialOilMalaysia #teamyoniebonawi #minyakpati #teamkeluargaazan #eomalaysia
Selamat Beradu.............. • Nak tanya mengenai YL klik ne : http://yleokeluargaazan.wasap.my/ • Nak jadi Ahli Young Living klik ne : goo.gl/WhWjwL • #yleokeluargaazan  #wehaveoilsforthat  #yleo  #yleomurah  #yleomalaysia  #younglivingmalaysia  #younglivingbrunei  #younglivingindonesia  #younglivingsingapore  #younglivingmurah  #aromaterapi  #minyakaromaterapi  #naturalremedies  #organicproduct  #homemade  #essentialOilMalaysia  #teamyoniebonawi  #minyakpati  #teamkeluargaazan  #eomalaysia 
😍Idea untuk hadiah Christmas😍
•
Nak tanya mengenai YL klik ne :
http://yleokeluargaazan.wasap.my/ •
Nak jadi Ahli Young Living klik ne :
goo.gl/WhWjwL
•
#yleokeluargaazan #wehaveoilsforthat
#yleo #yleomurah #yleomalaysia #younglivingmalaysia #younglivingbrunei #younglivingindonesia #younglivingsingapore #younglivingmurah 
#aromaterapi #minyakaromaterapi 
#naturalremedies #organicproduct 
#homemade #essentialOilMalaysia #teamyoniebonawi #minyakpati #teamkeluargaazan #eomalaysia
😍Idea untuk hadiah Christmas😍 • Nak tanya mengenai YL klik ne : http://yleokeluargaazan.wasap.my/ • Nak jadi Ahli Young Living klik ne : goo.gl/WhWjwL • #yleokeluargaazan  #wehaveoilsforthat  #yleo  #yleomurah  #yleomalaysia  #younglivingmalaysia  #younglivingbrunei  #younglivingindonesia  #younglivingsingapore  #younglivingmurah  #aromaterapi  #minyakaromaterapi  #naturalremedies  #organicproduct  #homemade  #essentialOilMalaysia  #teamyoniebonawi  #minyakpati  #teamkeluargaazan  #eomalaysia 
😍Idea untuk hadiah Christmas😍
•
Nak tanya mengenai YL klik ne :
http://yleokeluargaazan.wasap.my/ •
Nak jadi Ahli Young Living klik ne :
goo.gl/WhWjwL
•
#yleokeluargaazan #wehaveoilsforthat
#yleo #yleomurah #yleomalaysia #younglivingmalaysia #younglivingbrunei #younglivingindonesia #younglivingsingapore #younglivingmurah 
#aromaterapi #minyakaromaterapi 
#naturalremedies #organicproduct 
#homemade #essentialOilMalaysia #teamyoniebonawi #minyakpati #teamkeluargaazan #eomalaysia
😍Idea untuk hadiah Christmas😍 • Nak tanya mengenai YL klik ne : http://yleokeluargaazan.wasap.my/ • Nak jadi Ahli Young Living klik ne : goo.gl/WhWjwL • #yleokeluargaazan  #wehaveoilsforthat  #yleo  #yleomurah  #yleomalaysia  #younglivingmalaysia  #younglivingbrunei  #younglivingindonesia  #younglivingsingapore  #younglivingmurah  #aromaterapi  #minyakaromaterapi  #naturalremedies  #organicproduct  #homemade  #essentialOilMalaysia  #teamyoniebonawi  #minyakpati  #teamkeluargaazan  #eomalaysia 
😍Idea untuk hadiah Christmas😍
•
Nak tanya mengenai YL klik ne :
http://yleokeluargaazan.wasap.my/ •
Nak jadi Ahli Young Living klik ne :
goo.gl/WhWjwL
•
#yleokeluargaazan #wehaveoilsforthat
#yleo #yleomurah #yleomalaysia #younglivingmalaysia #younglivingbrunei #younglivingindonesia #younglivingsingapore #younglivingmurah 
#aromaterapi #minyakaromaterapi 
#naturalremedies #organicproduct 
#homemade #essentialOilMalaysia #teamyoniebonawi #minyakpati #teamkeluargaazan #eomalaysia
😍Idea untuk hadiah Christmas😍 • Nak tanya mengenai YL klik ne : http://yleokeluargaazan.wasap.my/ • Nak jadi Ahli Young Living klik ne : goo.gl/WhWjwL • #yleokeluargaazan  #wehaveoilsforthat  #yleo  #yleomurah  #yleomalaysia  #younglivingmalaysia  #younglivingbrunei  #younglivingindonesia  #younglivingsingapore  #younglivingmurah  #aromaterapi  #minyakaromaterapi  #naturalremedies  #organicproduct  #homemade  #essentialOilMalaysia  #teamyoniebonawi  #minyakpati  #teamkeluargaazan  #eomalaysia 
Pukul 1.30am kami baru sampai rumah. Dari dalam kereta daddy dah request Essential Oil untuk sakit tekak dia. Tetiba dia rasa gatal tekak rasa macam nak selsema. Nampak tak daddy pun pandai minta minyak sekarang.
•
Sebelah tu air limau nipis biasa la orang baru nak berdiet dia minum air suam tanpa gula sekarang.
•
Nak tanya mengenai YL klik ne :
http://yleokeluargaazan.wasap.my/ •
Nak jadi Ahli Young Living klik ne :
goo.gl/WhWjwL
•
#yleokeluargaazan #wehaveoilsforthat
#yleo #yleomurah #yleomalaysia #younglivingmalaysia #younglivingbrunei #younglivingindonesia #younglivingsingapore #younglivingmurah 
#aromaterapi #minyakaromaterapi 
#naturalremedies #organicproduct 
#homemade #essentialOilMalaysia #teamyoniebonawi #minyakpati #teamkeluargaazan #eomalaysia
Pukul 1.30am kami baru sampai rumah. Dari dalam kereta daddy dah request Essential Oil untuk sakit tekak dia. Tetiba dia rasa gatal tekak rasa macam nak selsema. Nampak tak daddy pun pandai minta minyak sekarang. • Sebelah tu air limau nipis biasa la orang baru nak berdiet dia minum air suam tanpa gula sekarang. • Nak tanya mengenai YL klik ne : http://yleokeluargaazan.wasap.my/ • Nak jadi Ahli Young Living klik ne : goo.gl/WhWjwL • #yleokeluargaazan  #wehaveoilsforthat  #yleo  #yleomurah  #yleomalaysia  #younglivingmalaysia  #younglivingbrunei  #younglivingindonesia  #younglivingsingapore  #younglivingmurah  #aromaterapi  #minyakaromaterapi  #naturalremedies  #organicproduct  #homemade  #essentialOilMalaysia  #teamyoniebonawi  #minyakpati  #teamkeluargaazan  #eomalaysia 
Relaxing Aroma Theraphy😍 Menenangkan pikiran dgn meditasi smbil menikmati aroma theraphy&cahaya yg terpancar dr lilin😊😍😴😇#aromatheraphy#aromatherapy#aromatheraphyoil#meditasi#lilinaromaterapi#minyakaromaterapi#relaxing#relaxingtime#relaxingday
Good night VcoPlus Lovers 🌝
.
Saya nak share sikit tanda-tanda gangguan Jin 💀 .
.
👉🏽Sakit kepala selepas waktu asar ke atas.
👉🏽Badan terasa berat dan malas.
👉🏽Sukar mendapat jodoh.
👉🏽Badan terasa bisa-bisa.
👉🏽Sakit ketika ziarah orang meninggal.
👉🏽Sukar tidur malam.
👉🏽Sakit pinggang tanpa sebab.
👉🏽Sakit dada bila waktu asar keatas.
👉🏽Mimpi melihat binatang berbisa seperti ular dan sebagainya.
👉🏽 Bermimpi bayi atau menyusukan bayi.
👉🏽 Bermimpi di tempat tinggi.
👉🏽 Bermimpi di tempat yang kotor.
👉🏽 Sakit anggota badan tertentu seperti kaki selepas waktu asar.
👉🏽 Terasa benda bergerak dibawah kulit.
👉🏽 Bayi kerap menangis.
👉🏽 Suami isteri kerap bertengkar walau perkara kecil.
👉🏽 Sayang melampau-lampau pada orang yang baru dikenali.
👉🏽 Malas beribadat.
👉🏽 Panas baran.
👉🏽 Sikap berubah secara mendadak.
👉🏽 Gelisah dan panas ditengkuk bila dengar al-quran.
👉🏽 Suka melakukan tabiat buruk.
👉🏽 Kerap sendawa bila mendengar al-quran.
👉🏽 Kerap keguguran.
👉🏽 Gagal melakukan hubungan kelamin.
👉🏽 Mengantuk bila dengar Al-Quran.
👉🏽 Bermimpi seram yang menakutkan.
👉🏽 Darah haid turun lebih 15 hari.
👉🏽 Batuk yang berpanjangan.
👉🏽 Selalu ditindih ketika tidur.
👉🏽 Kuat berangan.
👉🏽 Terlalu rasa rendah diri dan tidak berkeyakinan.
👉🏽 Nafsu seksual yang melampau.
👉🏽 Selalu melihat kelibat di sekitar rumah.
👉🏽 Terasa diri selalu diperhatikan.
👉🏽 Mandul.
👉🏽 Kerap mendengar sesuatu bisikan.
👉🏽 Melihat jin secara terus.
👉🏽 Sakit mental atau gila.
.
Rawat & ikhtiarlah dengan VcoPlus 😊 InsyaAllah. Allah bantu 😊
.
.
Berminat? WhatsApp 0182480030 click link at bio 😊
.
.
 #vcoplusmalaysia #minyakvcoplus #agentvcoplus #minyakaromaterapi #masalahtidur #masalahsenggugut #masalahsakitkepala #sayajualvcoplus #sayajualmurah #sayajual #agentkl #hargamurah #vcoplusfeedback #vcoplus30juzuk #ajimaura #terapiinstagram #masalahsihir #masalahsaka #masalahsantau #bazaarpaknil #rawatanislam #islamicquotes #twitter #igshop #facebook #igseller #dakwahislam #vcoplus #rawatanasma #rawatanresdung
Good night VcoPlus Lovers 🌝 . Saya nak share sikit tanda-tanda gangguan Jin 💀 . . 👉🏽Sakit kepala selepas waktu asar ke atas. 👉🏽Badan terasa berat dan malas. 👉🏽Sukar mendapat jodoh. 👉🏽Badan terasa bisa-bisa. 👉🏽Sakit ketika ziarah orang meninggal. 👉🏽Sukar tidur malam. 👉🏽Sakit pinggang tanpa sebab. 👉🏽Sakit dada bila waktu asar keatas. 👉🏽Mimpi melihat binatang berbisa seperti ular dan sebagainya. 👉🏽 Bermimpi bayi atau menyusukan bayi. 👉🏽 Bermimpi di tempat tinggi. 👉🏽 Bermimpi di tempat yang kotor. 👉🏽 Sakit anggota badan tertentu seperti kaki selepas waktu asar. 👉🏽 Terasa benda bergerak dibawah kulit. 👉🏽 Bayi kerap menangis. 👉🏽 Suami isteri kerap bertengkar walau perkara kecil. 👉🏽 Sayang melampau-lampau pada orang yang baru dikenali. 👉🏽 Malas beribadat. 👉🏽 Panas baran. 👉🏽 Sikap berubah secara mendadak. 👉🏽 Gelisah dan panas ditengkuk bila dengar al-quran. 👉🏽 Suka melakukan tabiat buruk. 👉🏽 Kerap sendawa bila mendengar al-quran. 👉🏽 Kerap keguguran. 👉🏽 Gagal melakukan hubungan kelamin. 👉🏽 Mengantuk bila dengar Al-Quran. 👉🏽 Bermimpi seram yang menakutkan. 👉🏽 Darah haid turun lebih 15 hari. 👉🏽 Batuk yang berpanjangan. 👉🏽 Selalu ditindih ketika tidur. 👉🏽 Kuat berangan. 👉🏽 Terlalu rasa rendah diri dan tidak berkeyakinan. 👉🏽 Nafsu seksual yang melampau. 👉🏽 Selalu melihat kelibat di sekitar rumah. 👉🏽 Terasa diri selalu diperhatikan. 👉🏽 Mandul. 👉🏽 Kerap mendengar sesuatu bisikan. 👉🏽 Melihat jin secara terus. 👉🏽 Sakit mental atau gila. . Rawat & ikhtiarlah dengan VcoPlus 😊 InsyaAllah. Allah bantu 😊 . . Berminat? WhatsApp 0182480030 click link at bio 😊 . . #vcoplusmalaysia  #minyakvcoplus  #agentvcoplus  #minyakaromaterapi  #masalahtidur  #masalahsenggugut  #masalahsakitkepala  #sayajualvcoplus  #sayajualmurah  #sayajual  #agentkl  #hargamurah  #vcoplusfeedback  #vcoplus30juzuk  #ajimaura  #terapiinstagram  #masalahsihir  #masalahsaka  #masalahsantau  #bazaarpaknil  #rawatanislam  #islamicquotes  #twitter  #igshop  #facebook  #igseller  #dakwahislam  #vcoplus  #rawatanasma  #rawatanresdung 
Campurkan carrier oil dengan clary sage essential oil dan massage pada kepala untuk rambut sihat...
.
p/s saya tiada clary sage dalam simpanan
Campurkan carrier oil dengan clary sage essential oil dan massage pada kepala untuk rambut sihat... . p/s saya tiada clary sage dalam simpanan
Hai hampa. Semua flavour Freshcare ready stock. Holder Freshcare, Freshmix Inhaler dan Tolak Angin Care pun ada. Sekarang ni kami tengah buat promosi end sale 😊

Sebarang pertanyaan boleh terus Whatsapp no kami di 0125584784. Kami akan cuba bagi servis terpantas untuk hampa semua 🤗

#freshcarekedah #freshcaremalaysia #freshcarejitra
#minyakanginwangi #minyakanginfreshcare
#minyakaromaterapi
#therapyoil #sakitkepala #morningsickness #sakitperut #masukangin #migrain #selesema #resdung #kembungperut #sakiturat #lenguh #muntah #mabuklaut #gatal² #gigitanserangga
Hai hampa. Semua flavour Freshcare ready stock. Holder Freshcare, Freshmix Inhaler dan Tolak Angin Care pun ada. Sekarang ni kami tengah buat promosi end sale 😊 Sebarang pertanyaan boleh terus Whatsapp no kami di 0125584784. Kami akan cuba bagi servis terpantas untuk hampa semua 🤗 #freshcarekedah  #freshcaremalaysia  #freshcarejitra  #minyakanginwangi  #minyakanginfreshcare  #minyakaromaterapi  #therapyoil  #sakitkepala  #morningsickness  #sakitperut  #masukangin  #migrain  #selesema  #resdung  #kembungperut  #sakiturat  #lenguh  #muntah  #mabuklaut  #gatal²  #gigitanserangga 
Kotak warna hijau tapi Isi dalam warna purple. Sama juga dengan manusia rambut warna hitam, Tapi hati lain 😊❤️
.
.
Dapatkan sekarang Vcoplus RM 15 (Exclude Postage) 😊
.
.
 #vcoplusmalaysia #minyakvcoplus #agentvcoplus #minyakaromaterapi #masalahtidur #masalahsenggugut #masalahsakitkepala #sayajualvcoplus #sayajualmurah #sayajual #agentkl #hargamurah #vcoplusfeedback #vcoplus30juzuk #ajimaura #terapiinstagram #masalahsihir #masalahsaka #masalahsantau #bazaarpaknil #rawatanislam #islamicquotes #twitter #igshop #facebook #igseller #dakwahislam #vcoplus #rawatanasma #rawatanresdung
Kotak warna hijau tapi Isi dalam warna purple. Sama juga dengan manusia rambut warna hitam, Tapi hati lain 😊❤️ . . Dapatkan sekarang Vcoplus RM 15 (Exclude Postage) 😊 . . #vcoplusmalaysia  #minyakvcoplus  #agentvcoplus  #minyakaromaterapi  #masalahtidur  #masalahsenggugut  #masalahsakitkepala  #sayajualvcoplus  #sayajualmurah  #sayajual  #agentkl  #hargamurah  #vcoplusfeedback  #vcoplus30juzuk  #ajimaura  #terapiinstagram  #masalahsihir  #masalahsaka  #masalahsantau  #bazaarpaknil  #rawatanislam  #islamicquotes  #twitter  #igshop  #facebook  #igseller  #dakwahislam  #vcoplus  #rawatanasma  #rawatanresdung 
"Do all things with love" ❤️
.
.
Sebab apa kita kena buat sesuatu tu kena sungguh sungguh? Kenapa kita kena buat apa yang kita cinta, suka? 😊
.
.
Sebab kita nak impian kita tercapai suatu hari Nanti. Apa impian Awak semua? ☺️
.
.
 #vcoplusmalaysia #minyakvcoplus #agentvcoplus #minyakaromaterapi #masalahtidur #masalahsenggugut #masalahsakitkepala #sayajualvcoplus #sayajualmurah #sayajual #agentkl #hargamurah #vcoplusfeedback #vcoplus30juzuk #ajimaura #terapiinstagram #masalahsihir #masalahsaka #masalahsantau #bazaarpaknil #rawatanislam #islamicquotes #twitter #igshop #facebook #igseller #dakwahislam #vcoplus #rawatanasma #rawatanresdung
"Do all things with love" ❤️ . . Sebab apa kita kena buat sesuatu tu kena sungguh sungguh? Kenapa kita kena buat apa yang kita cinta, suka? 😊 . . Sebab kita nak impian kita tercapai suatu hari Nanti. Apa impian Awak semua? ☺️ . . #vcoplusmalaysia  #minyakvcoplus  #agentvcoplus  #minyakaromaterapi  #masalahtidur  #masalahsenggugut  #masalahsakitkepala  #sayajualvcoplus  #sayajualmurah  #sayajual  #agentkl  #hargamurah  #vcoplusfeedback  #vcoplus30juzuk  #ajimaura  #terapiinstagram  #masalahsihir  #masalahsaka  #masalahsantau  #bazaarpaknil  #rawatanislam  #islamicquotes  #twitter  #igshop  #facebook  #igseller  #dakwahislam  #vcoplus  #rawatanasma  #rawatanresdung 
PROMO VIA SHOPEE 😊😊
.
.
www.shopee.co.id/mere.idn
.
Red Nose 30ml
No More Drama 30ml
All Purpose Healing Balm 30ml
Get Well Baby 30ml
Tender Tummy 30ml
.
DI akhir tahun ini untuk menyambut Tahun yang baru, @mere.idn memberikan Promo menarik lho buat Mommy.. yang kebingungan cari produk turunan essential oil yang aman baby dan keluarganya.
.
.
Semua item 30ml cuma IDR 50K aja lho Mom.. pembelian hingga 300K dapet hadiah menarik 😍😍.. .
.
La Meillèure Mère
.
.
#mère #mere #nomoredrama #mèrenomoredrama #merenomoredrama #aromatherapy #essentialoil #blendedoil #minyakgosok #busui #bumil #asiekskusif #mpasi #asix #motherhood #anxiety #aromaterapibayi #aromaterapibandung #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakatsiri #minyakatsiriindonesia #minyakaromaterapi #minyakaromaterapianak #minyakaromaterapimurah #minyakaromaterapisehat #mèreidn #essentialoilindonesia #diffuseoil #localessentialoil
PROMO VIA SHOPEE 😊😊 . . www.shopee.co.id/mere.idn . Red Nose 30ml No More Drama 30ml All Purpose Healing Balm 30ml Get Well Baby 30ml Tender Tummy 30ml . DI akhir tahun ini untuk menyambut Tahun yang baru, @mere.idn memberikan Promo menarik lho buat Mommy.. yang kebingungan cari produk turunan essential oil yang aman baby dan keluarganya. . . Semua item 30ml cuma IDR 50K aja lho Mom.. pembelian hingga 300K dapet hadiah menarik 😍😍.. . . La Meillèure Mère . . #mère  #mere  #nomoredrama  #mèrenomoredrama  #merenomoredrama  #aromatherapy  #essentialoil  #blendedoil  #minyakgosok  #busui  #bumil  #asiekskusif  #mpasi  #asix  #motherhood  #anxiety  #aromaterapibayi  #aromaterapibandung  #aromaterapi  #aromaterapisehat  #minyakatsiri  #minyakatsiriindonesia  #minyakaromaterapi  #minyakaromaterapianak  #minyakaromaterapimurah  #minyakaromaterapisehat  #mèreidn  #essentialoilindonesia  #diffuseoil  #localessentialoil 
PROMO VIA SHOPEE 😊😊
.
.
www.shopee.co.id/mere.idn
.
Red Nose 30ml
No More Drama 30ml
All Purpose Healing Balm 30ml
Get Well Baby 30ml
Tender Tummy 30ml
.
DI akhir tahun ini untuk menyambut Tahun yang baru, @mere.idn memberikan Promo menarik lho buat Mommy.. yang kebingungan cari produk turunan essential oil yang aman baby dan keluarganya.
.
.
Semua item 30ml cuma IDR 50K aja lho Mom.. pembelian hingga 300K dapet hadiah menarik 😍😍.. .
.
La Meillèure Mère
.
.
#mère #mere #nomoredrama #mèrenomoredrama #merenomoredrama #aromatherapy #essentialoil #blendedoil #minyakgosok #busui #bumil #asiekskusif #mpasi #asix #motherhood #anxiety #aromaterapibayi #aromaterapibandung #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakatsiri #minyakatsiriindonesia #minyakaromaterapi #minyakaromaterapianak #minyakaromaterapimurah #minyakaromaterapisehat #mèreidn #essentialoilindonesia #diffuseoil #localessentialoil
PROMO VIA SHOPEE 😊😊 . . www.shopee.co.id/mere.idn . Red Nose 30ml No More Drama 30ml All Purpose Healing Balm 30ml Get Well Baby 30ml Tender Tummy 30ml . DI akhir tahun ini untuk menyambut Tahun yang baru, @mere.idn memberikan Promo menarik lho buat Mommy.. yang kebingungan cari produk turunan essential oil yang aman baby dan keluarganya. . . Semua item 30ml cuma IDR 50K aja lho Mom.. pembelian hingga 300K dapet hadiah menarik 😍😍.. . . La Meillèure Mère . . #mère  #mere  #nomoredrama  #mèrenomoredrama  #merenomoredrama  #aromatherapy  #essentialoil  #blendedoil  #minyakgosok  #busui  #bumil  #asiekskusif  #mpasi  #asix  #motherhood  #anxiety  #aromaterapibayi  #aromaterapibandung  #aromaterapi  #aromaterapisehat  #minyakatsiri  #minyakatsiriindonesia  #minyakaromaterapi  #minyakaromaterapianak  #minyakaromaterapimurah  #minyakaromaterapisehat  #mèreidn  #essentialoilindonesia  #diffuseoil  #localessentialoil 
PROMO VIA SHOPEE 😊😊
.
.
www.shopee.co.id/mere.idn
.
Red Nose 30ml
No More Drama 30ml
All Purpose Healing Balm 30ml
Get Well Baby 30ml
Tender Tummy 30ml
.
DI akhir tahun ini untuk menyambut Tahun yang baru, @mere.idn memberikan Promo menarik lho buat Mommy.. yang kebingungan cari produk turunan essential oil yang aman baby dan keluarganya.
.
.
Semua item 30ml cuma IDR 50K aja lho Mom.. pembelian hingga 300K dapet hadiah menarik 😍😍.. .
.
La Meillèure Mère
.
.
#mère #mere #nomoredrama #mèrenomoredrama #merenomoredrama #aromatherapy #essentialoil #blendedoil #minyakgosok #busui #bumil #asiekskusif #mpasi #asix #motherhood #anxiety #aromaterapibayi #aromaterapibandung #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakatsiri #minyakatsiriindonesia #minyakaromaterapi #minyakaromaterapianak #minyakaromaterapimurah #minyakaromaterapisehat #mèreidn #essentialoilindonesia #diffuseoil #localessentialoil
PROMO VIA SHOPEE 😊😊 . . www.shopee.co.id/mere.idn . Red Nose 30ml No More Drama 30ml All Purpose Healing Balm 30ml Get Well Baby 30ml Tender Tummy 30ml . DI akhir tahun ini untuk menyambut Tahun yang baru, @mere.idn memberikan Promo menarik lho buat Mommy.. yang kebingungan cari produk turunan essential oil yang aman baby dan keluarganya. . . Semua item 30ml cuma IDR 50K aja lho Mom.. pembelian hingga 300K dapet hadiah menarik 😍😍.. . . La Meillèure Mère . . #mère  #mere  #nomoredrama  #mèrenomoredrama  #merenomoredrama  #aromatherapy  #essentialoil  #blendedoil  #minyakgosok  #busui  #bumil  #asiekskusif  #mpasi  #asix  #motherhood  #anxiety  #aromaterapibayi  #aromaterapibandung  #aromaterapi  #aromaterapisehat  #minyakatsiri  #minyakatsiriindonesia  #minyakaromaterapi  #minyakaromaterapianak  #minyakaromaterapimurah  #minyakaromaterapisehat  #mèreidn  #essentialoilindonesia  #diffuseoil  #localessentialoil 
Masih ramai yang belom mengenali Vco Plus. hari ini sis akan bagitahu ape itu Vco Plus. Vco Plus  mampu mengesan aura negatif dan mampu merawat pelbagai masalah seperti
-Merawat asma
-imsonia
-masalah baby
√  Mengesan sihir dan  ganguan jin
√ Merawat Masalah  iritasi kulit sperti  ruam,alahan dan  gatal
√  Merawat migrain √ Menghilngkn Stress
√ Merawat angin berlebihan  di dalam badan
√ Merawat masalah  Segugut
√ Mengatasi maslah  mabuk perjalanan
√  mengurangkan Lenguh  Sendi
√ Merawat kudis,luka  dan Kurap
√ Perut kembung
√ Bayi kencing Malam
√ Mengelakkan jangkitan  kuman
√ Minyak urut dan  pelembab kulit
√  Melegakan kekejangan  Otot
√ Merawat cirit birit
√ Menghilangkan rasa  loya √  Melegakan sistem  Pernafasan
√  Melegakan kekejangan  Di bahagian peranakan
√ Mencegah infeksi  pada Luka
√ Merawat gigitan  serangga
√ Mengecutkan Jerawat
√ Aromaterapi untuk  mengurangkan Kelesuan
√ Mengurangkn sakit  Gout,nyeri punggung
√ Meredakan Kram Otot
√ Mengurangkn risiko  kejang dan Pengsan
√ Mengusir serangga  dari tubuh
.
.
Nak tahu lagi?? VCO ini juga telah diformulasi dengan 30  juzuk al quran. Serta yang pasti diluluskan oleh KKM
.
.
👪 sesuai untuk seisi keluarga. Anda hanya perlu ''sapuu sapuu sapuu terussss rasa'' TERBAIK!! 👍🏻👍🏻👍🏻
.
.
 #vcoplusmalaysia #minyakvcoplus #agentvcoplus #minyakaromaterapi #masalahtidur #masalahsenggugut #masalahsakitkepala #sayajualvcoplus #sayajualmurah #sayajual #agentkl #hargamurah #vcoplusfeedback #vcoplus30juzuk #ajimaura #terapiinstagram #masalahsihir #masalahsaka #masalahsantau #bazaarpaknil #rawatanislam #islamicquotes #twitter #igshop #facebook #igseller #dakwahislam #vcoplus #rawatanasma #rawatanresdung
Masih ramai yang belom mengenali Vco Plus. hari ini sis akan bagitahu ape itu Vco Plus. Vco Plus mampu mengesan aura negatif dan mampu merawat pelbagai masalah seperti -Merawat asma -imsonia -masalah baby √ Mengesan sihir dan ganguan jin √ Merawat Masalah iritasi kulit sperti ruam,alahan dan gatal √ Merawat migrain √ Menghilngkn Stress √ Merawat angin berlebihan di dalam badan √ Merawat masalah Segugut √ Mengatasi maslah mabuk perjalanan √ mengurangkan Lenguh Sendi √ Merawat kudis,luka dan Kurap √ Perut kembung √ Bayi kencing Malam √ Mengelakkan jangkitan kuman √ Minyak urut dan pelembab kulit √ Melegakan kekejangan Otot √ Merawat cirit birit √ Menghilangkan rasa loya √ Melegakan sistem Pernafasan √ Melegakan kekejangan Di bahagian peranakan √ Mencegah infeksi pada Luka √ Merawat gigitan serangga √ Mengecutkan Jerawat √ Aromaterapi untuk mengurangkan Kelesuan √ Mengurangkn sakit Gout,nyeri punggung √ Meredakan Kram Otot √ Mengurangkn risiko kejang dan Pengsan √ Mengusir serangga dari tubuh . . Nak tahu lagi?? VCO ini juga telah diformulasi dengan 30 juzuk al quran. Serta yang pasti diluluskan oleh KKM . . 👪 sesuai untuk seisi keluarga. Anda hanya perlu ''sapuu sapuu sapuu terussss rasa'' TERBAIK!! 👍🏻👍🏻👍🏻 . . #vcoplusmalaysia  #minyakvcoplus  #agentvcoplus  #minyakaromaterapi  #masalahtidur  #masalahsenggugut  #masalahsakitkepala  #sayajualvcoplus  #sayajualmurah  #sayajual  #agentkl  #hargamurah  #vcoplusfeedback  #vcoplus30juzuk  #ajimaura  #terapiinstagram  #masalahsihir  #masalahsaka  #masalahsantau  #bazaarpaknil  #rawatanislam  #islamicquotes  #twitter  #igshop  #facebook  #igseller  #dakwahislam  #vcoplus  #rawatanasma  #rawatanresdung 
Bagaimana Vco Plus mampu merawat gangguan Jin atau santau?? Sebab dalam Vco Plus terdapat bacaan rukyah untuk mengesan dan merawat 😊
.
.
 Sebab tu la yang mana pakai mereka akan pening, pengsan , muntah darah dan macam-macam kesan negatif.
Yang mana dah cuba bagus dan alhamdulilah 😊
.
.
 #vcoplusmalaysia #minyakvcoplus #agentvcoplus #minyakaromaterapi #masalahtidur #masalahsenggugut #masalahsakitkepala #sayajualvcoplus #sayajualmurah #sayajual #agentkl #hargamurah #vcoplusfeedback #vcoplus30juzuk #ajimaura #terapiinstagram #masalahsihir #masalahsaka #masalahsantau #bazaarpaknil #rawatanislam #islamicquotes #twitter #igshop #facebook #igseller #dakwahislam #vcoplus #rawatanasma #rawatanresdung
Bagaimana Vco Plus mampu merawat gangguan Jin atau santau?? Sebab dalam Vco Plus terdapat bacaan rukyah untuk mengesan dan merawat 😊 . . Sebab tu la yang mana pakai mereka akan pening, pengsan , muntah darah dan macam-macam kesan negatif. Yang mana dah cuba bagus dan alhamdulilah 😊 . . #vcoplusmalaysia  #minyakvcoplus  #agentvcoplus  #minyakaromaterapi  #masalahtidur  #masalahsenggugut  #masalahsakitkepala  #sayajualvcoplus  #sayajualmurah  #sayajual  #agentkl  #hargamurah  #vcoplusfeedback  #vcoplus30juzuk  #ajimaura  #terapiinstagram  #masalahsihir  #masalahsaka  #masalahsantau  #bazaarpaknil  #rawatanislam  #islamicquotes  #twitter  #igshop  #facebook  #igseller  #dakwahislam  #vcoplus  #rawatanasma  #rawatanresdung 
Paling suka campur EO wangi bunga di sabun mandi, seperti Geranium ini. Castile soap + Geranium EO + vegetable oil (tujuannya sebagai moisturizer, pilihannya bisa jojoba, avocado, almond oil).. setelah itu... Oles peppermint, di area badan yang lagi terasa pegel linu 😂 bilas. Seger deh
.
.
Order ? 
LINE : oiljourney
wa : 0818137419
.
.
#younglivingindonesia #younglivingcinere #younglivingdepok #younglivingtermurah #younglivingbali #younglivingciganjur #oilclassjakarta #oilclassyoungliving #oilclasscinere #younglivingjakarta #younglivingjaksel #jualyoungliving #jualyleo #younglivingmurah #yleocinere #memberyl #memberyoungliving #yltips #yleodepok #aromaterapi #essentialoil #minyakaromaterapi #mompreneur #mommiesdaily #ylmember #yleojakarta #promoyoungliving
Paling suka campur EO wangi bunga di sabun mandi, seperti Geranium ini. Castile soap + Geranium EO + vegetable oil (tujuannya sebagai moisturizer, pilihannya bisa jojoba, avocado, almond oil).. setelah itu... Oles peppermint, di area badan yang lagi terasa pegel linu 😂 bilas. Seger deh . . Order ? LINE : oiljourney wa : 0818137419 . . #younglivingindonesia  #younglivingcinere  #younglivingdepok  #younglivingtermurah  #younglivingbali  #younglivingciganjur  #oilclassjakarta  #oilclassyoungliving  #oilclasscinere  #younglivingjakarta  #younglivingjaksel  #jualyoungliving  #jualyleo  #younglivingmurah  #yleocinere  #memberyl  #memberyoungliving  #yltips  #yleodepok  #aromaterapi  #essentialoil  #minyakaromaterapi  #mompreneur  #mommiesdaily  #ylmember  #yleojakarta  #promoyoungliving 
7 HB

10 PM
.
.
ADA 7 MAKANAN KHASIAT DI DALAM LABANA SUSU KAMBING 😱😱😱 ✅ DELIMA 
Buah Delima mempunyai kandungan yang boleh melembutkan kulit dan wajah. ✅ BUAH TIN 
Buah Tin membantu menjaga tekanan darah serta serangan jantung. ✅ MADU 
Fungsi Madu adalah memulihkan sel-sel urat besar, mengimbangi kekuatan badan serta membersihkan lapisan darah supaya darah menjadi bersih. ✅ SAFRON
Saffron pula membantu menyembuhkan demam kuning bayi yang baru dilahirkan. ✅ BUAH ZAITUN
Buah Zaitun mempunyai khasiat untuk melembabkan kulit. ✅ KURMA
Kandungan vitamin A di dalam Kurma membantu menyihatkan mata, kulit serta melindungi diri daripada terkena kanser paru-paru dan kanser mulut. ✅ KISMIS
Kismis membantu menguatkan daya ingatan dan mengubati penyakit lupa.
WOWW BANYAKNYA KHASIAT DI DALAM LABANA SUSU KAMBING NI !!! HUBUNGI : www.wasap.my/60163047173

#sawanahwowbanting #labanasusukambing #minyakaromaterapi #sawanahcocoa #memangwow
7 HB 10 PM . . ADA 7 MAKANAN KHASIAT DI DALAM LABANA SUSU KAMBING 😱😱😱 ✅ DELIMA Buah Delima mempunyai kandungan yang boleh melembutkan kulit dan wajah. ✅ BUAH TIN Buah Tin membantu menjaga tekanan darah serta serangan jantung. ✅ MADU Fungsi Madu adalah memulihkan sel-sel urat besar, mengimbangi kekuatan badan serta membersihkan lapisan darah supaya darah menjadi bersih. ✅ SAFRON Saffron pula membantu menyembuhkan demam kuning bayi yang baru dilahirkan. ✅ BUAH ZAITUN Buah Zaitun mempunyai khasiat untuk melembabkan kulit. ✅ KURMA Kandungan vitamin A di dalam Kurma membantu menyihatkan mata, kulit serta melindungi diri daripada terkena kanser paru-paru dan kanser mulut. ✅ KISMIS Kismis membantu menguatkan daya ingatan dan mengubati penyakit lupa. WOWW BANYAKNYA KHASIAT DI DALAM LABANA SUSU KAMBING NI !!! HUBUNGI : www.wasap.my/60163047173 #sawanahwowbanting  #labanasusukambing  #minyakaromaterapi  #sawanahcocoa  #memangwow 
Khasiat #minyakmorha

Ini adalah minyak campuran herba-herba dan akar kayu termasuklah safron, keduduk putih, serai, dan raja kayu.

Selain itu ia turut diruqyah dengan ayat-ayat Al-Quran dan doa-doa yang menjadi amalan ulama sejak dahulu.Antara kegunaannya :-
❤️1.Sapukan pada betis dan perut bayi bagi mengelak kembung dan menambah keselesaannya.
❤️2.Calitkan pada kening, leher, belakang telinga, ubun-ubun, dan tempat-tempat tersorok pada tubuh bayi bagi menghindari gangguan makhluk halus.
❤️3.Lakukan juga begitu untuk melawan sihir, santau, histeria dan sebagainya.
❤️4.Sapu pada dada untuk membantu sesak nafas atau sakit dada.
❤️5.Sapukan pada kepala dan tengkuk jika sakit kepala.
❤️6.Lekap pada gigi atau gusi menggunakan kapas atau tisu jika sakit gigi.
❤️7.Sapukan pada perut jika cirit birit. Sapukan juga pada dubur jika buasir.
❤️8.Sapukan pada kulit bermasalah termasuk luka, bengkak, alahan, jerawat, kurap, kayap, kudis dan sebagainya.
❤️9.Begitu juga sakit mulut, lidah dan lain-lain samada bayi, kanka-kanak, mahupun orang dewasa.
❤️10.Gunakan jika disengat serangga atau haiwan bisa seperti lipan dan kala jengking.
❤️11.Minyak Morhabshi juga bertindak sebagai antiseptik dan antibiotik bagi melawan bisa, mengurangkan kesakitan, menawar racun seperti kencing tikus dan nyamuk aedes.
❤️12.Ia juga digunakan untuk melancarkan aliran darah samada darah tinggi atau rendah.
❤️13.Amalan meminumnya membantu meningkatkan kehebatan lelaki.
❤️14.Kajian saintifik juga mendapati myrrh dan safron yang digunakan dalam produk ini berkesan menurunkan kandungan gula.
❤️15.Selain digunakan secara sapuan, minyak herba ini juga boleh diminum untuk semua perkara di atas samada dicampur sedikit air atau tanpa air.
❤️16.Minum beberapa titik atau sehingga lebih kurang satu sudu teh dan dilakukan tiga kali sehari setiap hari.
Semoga usaha menyediakan ramuan ini dan menggunanya diberkati Allah Taala dan dapat membantu tuan/puan sekeluarga.
Sesungguhnya Allah Taala jua yang menentukannya.
.
Utk pertanyaan dn belian boleh wasap Kak  Zai @ 0166579276
.
#minyakmorha 
#minyakmorhabshi 
#penawarsihir 
#pelembabwajahorganik 
#minyakserbaguna 
#minyakajaib 
#minyakaromaterapi
Khasiat #minyakmorha  Ini adalah minyak campuran herba-herba dan akar kayu termasuklah safron, keduduk putih, serai, dan raja kayu. Selain itu ia turut diruqyah dengan ayat-ayat Al-Quran dan doa-doa yang menjadi amalan ulama sejak dahulu.Antara kegunaannya :- ❤️1.Sapukan pada betis dan perut bayi bagi mengelak kembung dan menambah keselesaannya. ❤️2.Calitkan pada kening, leher, belakang telinga, ubun-ubun, dan tempat-tempat tersorok pada tubuh bayi bagi menghindari gangguan makhluk halus. ❤️3.Lakukan juga begitu untuk melawan sihir, santau, histeria dan sebagainya. ❤️4.Sapu pada dada untuk membantu sesak nafas atau sakit dada. ❤️5.Sapukan pada kepala dan tengkuk jika sakit kepala. ❤️6.Lekap pada gigi atau gusi menggunakan kapas atau tisu jika sakit gigi. ❤️7.Sapukan pada perut jika cirit birit. Sapukan juga pada dubur jika buasir. ❤️8.Sapukan pada kulit bermasalah termasuk luka, bengkak, alahan, jerawat, kurap, kayap, kudis dan sebagainya. ❤️9.Begitu juga sakit mulut, lidah dan lain-lain samada bayi, kanka-kanak, mahupun orang dewasa. ❤️10.Gunakan jika disengat serangga atau haiwan bisa seperti lipan dan kala jengking. ❤️11.Minyak Morhabshi juga bertindak sebagai antiseptik dan antibiotik bagi melawan bisa, mengurangkan kesakitan, menawar racun seperti kencing tikus dan nyamuk aedes. ❤️12.Ia juga digunakan untuk melancarkan aliran darah samada darah tinggi atau rendah. ❤️13.Amalan meminumnya membantu meningkatkan kehebatan lelaki. ❤️14.Kajian saintifik juga mendapati myrrh dan safron yang digunakan dalam produk ini berkesan menurunkan kandungan gula. ❤️15.Selain digunakan secara sapuan, minyak herba ini juga boleh diminum untuk semua perkara di atas samada dicampur sedikit air atau tanpa air. ❤️16.Minum beberapa titik atau sehingga lebih kurang satu sudu teh dan dilakukan tiga kali sehari setiap hari. Semoga usaha menyediakan ramuan ini dan menggunanya diberkati Allah Taala dan dapat membantu tuan/puan sekeluarga. Sesungguhnya Allah Taala jua yang menentukannya. . Utk pertanyaan dn belian boleh wasap Kak Zai @ 0166579276 . #minyakmorha  #minyakmorhabshi  #penawarsihir  #pelembabwajahorganik  #minyakserbaguna  #minyakajaib  #minyakaromaterapi 
Vcoplus harga memang tak masuk akal!!!! 😱😱😱
Rm15 je. Kira paling murah lah kalau nak bandingkan dengan kelebihan kandungannya 🤗
.
.
Bukan minyak gamat atau minyak angin ye 🤔 Ni minyak aromaterapi VCO 😍
.
.
 #vcoplusmalaysia #minyakvcoplus #agentvcoplus #minyakaromaterapi #masalahtidur #masalahsenggugut #masalahsakitkepala #sayajualvcoplus #sayajualmurah #sayajual #agentkl #hargamurah #vcoplusfeedback #vcoplus30juzuk #ajimaura #terapiinstagram #masalahsihir #masalahsaka #masalahsantau #bazaarpaknil #rawatanislam #islamicquotes #twitter #igshop #facebook #igseller #dakwahislam #vcoplus #rawatanasma #rawatanresdung
Vcoplus harga memang tak masuk akal!!!! 😱😱😱 Rm15 je. Kira paling murah lah kalau nak bandingkan dengan kelebihan kandungannya 🤗 . . Bukan minyak gamat atau minyak angin ye 🤔 Ni minyak aromaterapi VCO 😍 . . #vcoplusmalaysia  #minyakvcoplus  #agentvcoplus  #minyakaromaterapi  #masalahtidur  #masalahsenggugut  #masalahsakitkepala  #sayajualvcoplus  #sayajualmurah  #sayajual  #agentkl  #hargamurah  #vcoplusfeedback  #vcoplus30juzuk  #ajimaura  #terapiinstagram  #masalahsihir  #masalahsaka  #masalahsantau  #bazaarpaknil  #rawatanislam  #islamicquotes  #twitter  #igshop  #facebook  #igseller  #dakwahislam  #vcoplus  #rawatanasma  #rawatanresdung 
PROMO VIA SHOPEE 😊😊
.
.
www.shopee.co.id/mere.idn
.
Red Nose 30ml
No More Drama 30ml
All Purpose Healing Balm 30ml
Get Well Baby 30ml
Tender Tummy 30ml
.
DI akhir tahun ini untuk menyambut Tahun yang baru, @mere.idn memberikan Promo menarik lho buat Mommy.. yang kebingungan cari produk turunan essential oil yang aman baby dan keluarganya.
.
.
Semua item 30ml cuma IDR 50K aja lho Mom.. pembelian hingga 300K dapet hadiah menarik 😍😍.. .
.
La Meillèure Mère
.
.
#mère #mere #nomoredrama #mèrenomoredrama #merenomoredrama #aromatherapy #essentialoil #blendedoil #minyakgosok #busui #bumil #asiekskusif #mpasi #asix #motherhood #anxiety #aromaterapibayi #aromaterapibandung #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakatsiri #minyakatsiriindonesia #minyakaromaterapi #minyakaromaterapianak #minyakaromaterapimurah #minyakaromaterapisehat #mèreidn #essentialoilindonesia #diffuseoil #localessentialoil
PROMO VIA SHOPEE 😊😊 . . www.shopee.co.id/mere.idn . Red Nose 30ml No More Drama 30ml All Purpose Healing Balm 30ml Get Well Baby 30ml Tender Tummy 30ml . DI akhir tahun ini untuk menyambut Tahun yang baru, @mere.idn memberikan Promo menarik lho buat Mommy.. yang kebingungan cari produk turunan essential oil yang aman baby dan keluarganya. . . Semua item 30ml cuma IDR 50K aja lho Mom.. pembelian hingga 300K dapet hadiah menarik 😍😍.. . . La Meillèure Mère . . #mère  #mere  #nomoredrama  #mèrenomoredrama  #merenomoredrama  #aromatherapy  #essentialoil  #blendedoil  #minyakgosok  #busui  #bumil  #asiekskusif  #mpasi  #asix  #motherhood  #anxiety  #aromaterapibayi  #aromaterapibandung  #aromaterapi  #aromaterapisehat  #minyakatsiri  #minyakatsiriindonesia  #minyakaromaterapi  #minyakaromaterapianak  #minyakaromaterapimurah  #minyakaromaterapisehat  #mèreidn  #essentialoilindonesia  #diffuseoil  #localessentialoil 
PROMO VIA SHOPEE 😊😊
.
.
www.shopee.co.id/mere.idn
.
Red Nose 30ml
No More Drama 30ml
All Purpose Healing Balm 30ml
Get Well Baby 30ml
Tender Tummy 30ml
.
DI akhir tahun ini untuk menyambut Tahun yang baru, @mere.idn memberikan Promo menarik lho buat Mommy.. yang kebingungan cari produk turunan essential oil yang aman baby dan keluarganya.
.
.
Semua item 30ml cuma IDR 50K aja lho Mom.. pembelian hingga 300K dapet hadiah menarik 😍😍.. .
.
La Meillèure Mère
.
.
#mère #mere #nomoredrama #mèrenomoredrama #merenomoredrama #aromatherapy #essentialoil #blendedoil #minyakgosok #busui #bumil #asiekskusif #mpasi #asix #motherhood #anxiety #aromaterapibayi #aromaterapibandung #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakatsiri #minyakatsiriindonesia #minyakaromaterapi #minyakaromaterapianak #minyakaromaterapimurah #minyakaromaterapisehat #mèreidn #essentialoilindonesia #diffuseoil #localessentialoil
PROMO VIA SHOPEE 😊😊 . . www.shopee.co.id/mere.idn . Red Nose 30ml No More Drama 30ml All Purpose Healing Balm 30ml Get Well Baby 30ml Tender Tummy 30ml . DI akhir tahun ini untuk menyambut Tahun yang baru, @mere.idn memberikan Promo menarik lho buat Mommy.. yang kebingungan cari produk turunan essential oil yang aman baby dan keluarganya. . . Semua item 30ml cuma IDR 50K aja lho Mom.. pembelian hingga 300K dapet hadiah menarik 😍😍.. . . La Meillèure Mère . . #mère  #mere  #nomoredrama  #mèrenomoredrama  #merenomoredrama  #aromatherapy  #essentialoil  #blendedoil  #minyakgosok  #busui  #bumil  #asiekskusif  #mpasi  #asix  #motherhood  #anxiety  #aromaterapibayi  #aromaterapibandung  #aromaterapi  #aromaterapisehat  #minyakatsiri  #minyakatsiriindonesia  #minyakaromaterapi  #minyakaromaterapianak  #minyakaromaterapimurah  #minyakaromaterapisehat  #mèreidn  #essentialoilindonesia  #diffuseoil  #localessentialoil 
PROMO VIA SHOPEE 😊😊
.
.
www.shopee.co.id/mere.idn
.
Red Nose 30ml
No More Drama 30ml
All Purpose Healing Balm 30ml
Get Well Baby 30ml
Tender Tummy 30ml
.
DI akhir tahun ini untuk menyambut Tahun yang baru, @mere.idn memberikan Promo menarik lho buat Mommy.. yang kebingungan cari produk turunan essential oil yang aman baby dan keluarganya.
.
.
Semua item 30ml cuma IDR 50K aja lho Mom.. pembelian hingga 300K dapet hadiah menarik 😍😍.. .
.
La Meillèure Mère
.
.
#mère #mere #nomoredrama #mèrenomoredrama #merenomoredrama #aromatherapy #essentialoil #blendedoil #minyakgosok #busui #bumil #asiekskusif #mpasi #asix #motherhood #anxiety #aromaterapibayi #aromaterapibandung #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakatsiri #minyakatsiriindonesia #minyakaromaterapi #minyakaromaterapianak #minyakaromaterapimurah #minyakaromaterapisehat #mèreidn #essentialoilindonesia #diffuseoil #localessentialoil
PROMO VIA SHOPEE 😊😊 . . www.shopee.co.id/mere.idn . Red Nose 30ml No More Drama 30ml All Purpose Healing Balm 30ml Get Well Baby 30ml Tender Tummy 30ml . DI akhir tahun ini untuk menyambut Tahun yang baru, @mere.idn memberikan Promo menarik lho buat Mommy.. yang kebingungan cari produk turunan essential oil yang aman baby dan keluarganya. . . Semua item 30ml cuma IDR 50K aja lho Mom.. pembelian hingga 300K dapet hadiah menarik 😍😍.. . . La Meillèure Mère . . #mère  #mere  #nomoredrama  #mèrenomoredrama  #merenomoredrama  #aromatherapy  #essentialoil  #blendedoil  #minyakgosok  #busui  #bumil  #asiekskusif  #mpasi  #asix  #motherhood  #anxiety  #aromaterapibayi  #aromaterapibandung  #aromaterapi  #aromaterapisehat  #minyakatsiri  #minyakatsiriindonesia  #minyakaromaterapi  #minyakaromaterapianak  #minyakaromaterapimurah  #minyakaromaterapisehat  #mèreidn  #essentialoilindonesia  #diffuseoil  #localessentialoil 
End Year Promo...
.
Red Nose 30ml
No More Drama 30ml
All Purpose Healing Balm 30ml
Get Well Baby 30ml
Tender Tummy 30ml
.
DI akhir tahun ini untuk menyambut Tahun yang baru, @mere.idn memberikan Promo menarik lho buat Mommy.. yang kebingungan cari produk turunan essential oil yang aman baby dan keluarganya.
.
.
Semua item 30ml cuma IDR 50K aja lho Mom.. pembelian hingga 300K dapet hadiah menarik 😍😍.. .
.
La Meillèure Mère
.
.
#mère #mere #nomoredrama #mèrenomoredrama #merenomoredrama #aromatherapy #essentialoil #blendedoil #minyakgosok #busui #bumil #asiekskusif #mpasi #asix #motherhood #anxiety #aromaterapibayi #aromaterapibandung #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakatsiri #minyakatsiriindonesia #minyakaromaterapi #minyakaromaterapianak #minyakaromaterapimurah #minyakaromaterapisehat #mèreidn #essentialoilindonesia #diffuseoil #localessentialoil
End Year Promo... . Red Nose 30ml No More Drama 30ml All Purpose Healing Balm 30ml Get Well Baby 30ml Tender Tummy 30ml . DI akhir tahun ini untuk menyambut Tahun yang baru, @mere.idn memberikan Promo menarik lho buat Mommy.. yang kebingungan cari produk turunan essential oil yang aman baby dan keluarganya. . . Semua item 30ml cuma IDR 50K aja lho Mom.. pembelian hingga 300K dapet hadiah menarik 😍😍.. . . La Meillèure Mère . . #mère  #mere  #nomoredrama  #mèrenomoredrama  #merenomoredrama  #aromatherapy  #essentialoil  #blendedoil  #minyakgosok  #busui  #bumil  #asiekskusif  #mpasi  #asix  #motherhood  #anxiety  #aromaterapibayi  #aromaterapibandung  #aromaterapi  #aromaterapisehat  #minyakatsiri  #minyakatsiriindonesia  #minyakaromaterapi  #minyakaromaterapianak  #minyakaromaterapimurah  #minyakaromaterapisehat  #mèreidn  #essentialoilindonesia  #diffuseoil  #localessentialoil 
End Year Promo...
.
Red Nose 30ml
No More Drama 30ml
All Purpose Healing Balm 30ml
Get Well Baby 30ml
Tender Tummy 30ml
.
DI akhir tahun ini untuk menyambut Tahun yang baru, @mere.idn memberikan Promo menarik lho buat Mommy.. yang kebingungan cari produk turunan essential oil yang aman baby dan keluarganya.
.
.
Semua item 30ml cuma IDR 50K aja lho Mom.. pembelian hingga 300K dapet hadiah menarik 😍😍.. .
.
La Meillèure Mère
.
.
#mère #mere #nomoredrama #mèrenomoredrama #merenomoredrama #aromatherapy #essentialoil #blendedoil #minyakgosok #busui #bumil #asiekskusif #mpasi #asix #motherhood #anxiety #aromaterapibayi #aromaterapibandung #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakatsiri #minyakatsiriindonesia #minyakaromaterapi #minyakaromaterapianak #minyakaromaterapimurah #minyakaromaterapisehat #mèreidn #essentialoilindonesia #diffuseoil #localessentialoil
End Year Promo... . Red Nose 30ml No More Drama 30ml All Purpose Healing Balm 30ml Get Well Baby 30ml Tender Tummy 30ml . DI akhir tahun ini untuk menyambut Tahun yang baru, @mere.idn memberikan Promo menarik lho buat Mommy.. yang kebingungan cari produk turunan essential oil yang aman baby dan keluarganya. . . Semua item 30ml cuma IDR 50K aja lho Mom.. pembelian hingga 300K dapet hadiah menarik 😍😍.. . . La Meillèure Mère . . #mère  #mere  #nomoredrama  #mèrenomoredrama  #merenomoredrama  #aromatherapy  #essentialoil  #blendedoil  #minyakgosok  #busui  #bumil  #asiekskusif  #mpasi  #asix  #motherhood  #anxiety  #aromaterapibayi  #aromaterapibandung  #aromaterapi  #aromaterapisehat  #minyakatsiri  #minyakatsiriindonesia  #minyakaromaterapi  #minyakaromaterapianak  #minyakaromaterapimurah  #minyakaromaterapisehat  #mèreidn  #essentialoilindonesia  #diffuseoil  #localessentialoil 
End Year Promo...
.
Red Nose 30ml
No More Drama 30ml
All Purpose Healing Balm 30ml
Get Well Baby 30ml
Tender Tummy 30ml
.
DI akhir tahun ini untuk menyambut Tahun yang baru, @mere.idn memberikan Promo menarik lho buat Mommy.. yang kebingungan cari produk turunan essential oil yang aman baby dan keluarganya.
.
.
Semua item 30ml cuma IDR 50K aja lho Mom.. pembelian hingga 300K dapet hadiah menarik 😍😍.. .
.
La Meillèure Mère
.
.
#mère #mere #nomoredrama #mèrenomoredrama #merenomoredrama #aromatherapy #essentialoil #blendedoil #minyakgosok #busui #bumil #asiekskusif #mpasi #asix #motherhood #anxiety #aromaterapibayi #aromaterapibandung #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakatsiri #minyakatsiriindonesia #minyakaromaterapi #minyakaromaterapianak #minyakaromaterapimurah #minyakaromaterapisehat #mèreidn #essentialoilindonesia #diffuseoil #localessentialoil
End Year Promo... . Red Nose 30ml No More Drama 30ml All Purpose Healing Balm 30ml Get Well Baby 30ml Tender Tummy 30ml . DI akhir tahun ini untuk menyambut Tahun yang baru, @mere.idn memberikan Promo menarik lho buat Mommy.. yang kebingungan cari produk turunan essential oil yang aman baby dan keluarganya. . . Semua item 30ml cuma IDR 50K aja lho Mom.. pembelian hingga 300K dapet hadiah menarik 😍😍.. . . La Meillèure Mère . . #mère  #mere  #nomoredrama  #mèrenomoredrama  #merenomoredrama  #aromatherapy  #essentialoil  #blendedoil  #minyakgosok  #busui  #bumil  #asiekskusif  #mpasi  #asix  #motherhood  #anxiety  #aromaterapibayi  #aromaterapibandung  #aromaterapi  #aromaterapisehat  #minyakatsiri  #minyakatsiriindonesia  #minyakaromaterapi  #minyakaromaterapianak  #minyakaromaterapimurah  #minyakaromaterapisehat  #mèreidn  #essentialoilindonesia  #diffuseoil  #localessentialoil 
End Year Promo...
.
Red Nose 30ml
No More Drama 30ml
All Purpose Healing Balm 30ml
Get Well Baby 30ml
Tender Tummy 30ml
.
DI akhir tahun ini untuk menyambut Tahun yang baru, @mere.idn memberikan Promo menarik lho buat Mommy.. yang kebingungan cari produk turunan essential oil yang aman baby dan keluarganya.
.
.
Semua item 30ml cuma IDR 50K aja lho Mom.. pembelian hingga 300K dapet hadiah menarik 😍😍.. .
.
La Meillèure Mère
.
.
#mère #mere #nomoredrama #mèrenomoredrama #merenomoredrama #aromatherapy #essentialoil #blendedoil #minyakgosok #busui #bumil #asiekskusif #mpasi #asix #motherhood #anxiety #aromaterapibayi #aromaterapibandung #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakatsiri #minyakatsiriindonesia #minyakaromaterapi #minyakaromaterapianak #minyakaromaterapimurah #minyakaromaterapisehat #mèreidn #essentialoilindonesia #diffuseoil #localessentialoil
End Year Promo... . Red Nose 30ml No More Drama 30ml All Purpose Healing Balm 30ml Get Well Baby 30ml Tender Tummy 30ml . DI akhir tahun ini untuk menyambut Tahun yang baru, @mere.idn memberikan Promo menarik lho buat Mommy.. yang kebingungan cari produk turunan essential oil yang aman baby dan keluarganya. . . Semua item 30ml cuma IDR 50K aja lho Mom.. pembelian hingga 300K dapet hadiah menarik 😍😍.. . . La Meillèure Mère . . #mère  #mere  #nomoredrama  #mèrenomoredrama  #merenomoredrama  #aromatherapy  #essentialoil  #blendedoil  #minyakgosok  #busui  #bumil  #asiekskusif  #mpasi  #asix  #motherhood  #anxiety  #aromaterapibayi  #aromaterapibandung  #aromaterapi  #aromaterapisehat  #minyakatsiri  #minyakatsiriindonesia  #minyakaromaterapi  #minyakaromaterapianak  #minyakaromaterapimurah  #minyakaromaterapisehat  #mèreidn  #essentialoilindonesia  #diffuseoil  #localessentialoil