an online Instagram web viewer

#PEN2303 medias

Photos

Adakah korang peminat mkanan pedas &suka mkn instant noodle, samyang ramen sesuai utk korang yg tk sempat utk memasak tp nk mkn mknan yg pnas2 n knyang, Ade 2 perisa original & curry
COD area bndar lama, bndar utama & sewaktu dgnnya, brminat blh pm di wechat paan_ shamshuri & whatsapp di 0119284568
#PEN2303#finalproject#abgjualramen#abgjualhakakbeli #spicymemes #spicyfood #spicynoodlechallenge #spicynoodles #spicyramen #spicylife#spicylover #spicyspicy #spicyforlife #spicyforyou
Adakah korang peminat mkanan pedas &suka mkn instant noodle, samyang ramen sesuai utk korang yg tk sempat utk memasak tp nk mkn mknan yg pnas2 n knyang, Ade 2 perisa original & curry COD area bndar lama, bndar utama & sewaktu dgnnya, brminat blh pm di wechat paan_ shamshuri & whatsapp di 0119284568 #PEN2303 #finalproject #abgjualramen #abgjualhakakbeli  #spicymemes  #spicyfood  #spicynoodlechallenge  #spicynoodles  #spicyramen  #spicylife #spicylover  #spicyspicy  #spicyforlife  #spicyforyou 
If you love spicy food samyang ramen is suitable for you, we have 4 type of flavour to satisfy your taste  COD area bndar lama, bndar utama & sewaktu dgnnya, brminat blh pm di wechat paan_ shamshuri & whatsapp di 0119284568
#PEN2303#finalproject#spicyfood #spicynoodlechallenge #spicylovers #spicylife #spicyramen #abgjualhakakbeli#spicyfoods #spicy #spicynoodle #spiceforlife
Nampak tak wajah kebahagiaan sis @alynnhndra bila dapat Crispy Choco Jar?πŸ˜‰
.
.
.
Sis ni dah try & katanya, "crispy choco jar ni memang sangat sangat rangup & coklat dia sangat sangat sedap". Thank you dear πŸ’–
.
.
.
So, apa yang nak diragukan lagi? Memang sudah terbukti yang this is THE BEST CRISPY CHOCO JAR YOU'LL EVER HAVE 😍

Meh DM or WS Kaksa 0146089738 to grab yours now πŸ‘Œ

#chocojar #crispychocojar #chocojarsedap #crispychocojarsedap #chocojarcoklatmeleleh #crispychocojarcoklatmeleleh #chocojarkelantan #crispychocojarkelantan #chocojarkotabharu #crispychocojarkotabharu #chocojarmurah #crispychocojarmurah #chocojarstudent #crispychocojarstudent #chocojarhargastudent #crispychocojarhargastudent #ccj #crispyccj #chocolatelovers #heavenforchocolatelovers #kptmkb #chocojarkptmkb #crispychocojarkptmkb #fyp #pen2303 #digitalentrepreneurship #madamfauzan #finalyear #semester5
Nampak tak wajah kebahagiaan sis @alynnhndra bila dapat Crispy Choco Jar?πŸ˜‰ . . . Sis ni dah try & katanya, "crispy choco jar ni memang sangat sangat rangup & coklat dia sangat sangat sedap". Thank you dear πŸ’– . . . So, apa yang nak diragukan lagi? Memang sudah terbukti yang this is THE BEST CRISPY CHOCO JAR YOU'LL EVER HAVE 😍 Meh DM or WS Kaksa 0146089738 to grab yours now πŸ‘Œ #chocojar  #crispychocojar  #chocojarsedap  #crispychocojarsedap  #chocojarcoklatmeleleh  #crispychocojarcoklatmeleleh  #chocojarkelantan  #crispychocojarkelantan  #chocojarkotabharu  #crispychocojarkotabharu  #chocojarmurah  #crispychocojarmurah  #chocojarstudent  #crispychocojarstudent  #chocojarhargastudent  #crispychocojarhargastudent  #ccj  #crispyccj  #chocolatelovers  #heavenforchocolatelovers  #kptmkb  #chocojarkptmkb  #crispychocojarkptmkb  #fyp  #pen2303  #digitalentrepreneurship  #madamfauzan  #finalyear  #semester5 
PREMIUM CRISPY CHOCO JAR 🍫

Korang semua dah cuba ke belum PREMIUM Crispy Choco Jar? Haa selama ni duk cuba yang kene rendam air panas kan?? Kali ni tak perlu risau lagi. Buka cap, NGAPPP terus makan..sampai terbeliak mata sedappppp sangat!!!😍
MONEY BACK GUARANTEE! Tak sedap kami pulangkan kembali wang anda. Harga berbaloi dengan kemanisan & kesedapan PREMIUM Crispy Choco Jar πŸ˜‰

DM or WS Kaksa 0146089738 sekarang cepat πŸ“£

#chocojar #crispychocojar #chocojarsedap #crispychocojarsedap #chocojarcoklatmeleleh #crispychocojarcoklatmeleleh #chocojarkelantan #crispychocojarkelantan #chocojarkotabharu #crispychocojarkotabharu #chocojarmurah #crispychocojarmurah #chocojarstudent #crispychocojarstudent #chocojarhargastudent #crispychocojarhargastudent #ccj #crispyccj #chocolatelovers #heavenforchocolatelovers #kptmkb #chocojarkptmkb #crispychocojarkptmkb #fyp #pen2303 #digitalentrepreneurship #madamfauzan #finalyear #semester5
PREMIUM CRISPY CHOCO JAR 🍫 Korang semua dah cuba ke belum PREMIUM Crispy Choco Jar? Haa selama ni duk cuba yang kene rendam air panas kan?? Kali ni tak perlu risau lagi. Buka cap, NGAPPP terus makan..sampai terbeliak mata sedappppp sangat!!!😍 MONEY BACK GUARANTEE! Tak sedap kami pulangkan kembali wang anda. Harga berbaloi dengan kemanisan & kesedapan PREMIUM Crispy Choco Jar πŸ˜‰ DM or WS Kaksa 0146089738 sekarang cepat πŸ“£ #chocojar  #crispychocojar  #chocojarsedap  #crispychocojarsedap  #chocojarcoklatmeleleh  #crispychocojarcoklatmeleleh  #chocojarkelantan  #crispychocojarkelantan  #chocojarkotabharu  #crispychocojarkotabharu  #chocojarmurah  #crispychocojarmurah  #chocojarstudent  #crispychocojarstudent  #chocojarhargastudent  #crispychocojarhargastudent  #ccj  #crispyccj  #chocolatelovers  #heavenforchocolatelovers  #kptmkb  #chocojarkptmkb  #crispychocojarkptmkb  #fyp  #pen2303  #digitalentrepreneurship  #madamfauzan  #finalyear  #semester5 
POSTAGE FEES πŸ“£

For your information about postage are stated as per below πŸ’‹

SEMENANJUNG;

1 jar - rm7
2 jars - rm8
3 jars - rm10
4 jars - rm11
5 - 6 jars - rm12
7 - 8 jars - rm13
9 - 10jars - rm14
11 - 12jars - rm15
13 - 14 jars - rm16

SABAH/SARAWAK;

1 jar - rm10
2 jars - rm16
3 jars - rm19
4 jars - rm25
5 jars - rm28
6 jars - rm32
7 jars - rm36
8 jars - rm40
9 jars - rm43
10 jars - rm46

#chocojar #crispychocojar #chocojarsedap #crispychocojarsedap #chocojarcoklatmeleleh #crispychocojarcoklatmeleleh #chocojarkelantan #crispychocojarkelantan #chocojarkotabharu #crispychocojarkotabharu #chocojarmurah #crispychocojarmurah #chocojarstudent #crispychocojarstudent #chocojarhargastudent #crispychocojarhargastudent #ccj #crispyccj #chocolatelovers #heavenforchocolatelovers #kptmkb #chocojarkptmkb #crispychocojarkptmkb #fyp #pen2303 #digitalentrepreneurship #madamfauzan #finalyear #semester5
POSTAGE FEES πŸ“£ For your information about postage are stated as per below πŸ’‹ SEMENANJUNG; 1 jar - rm7 2 jars - rm8 3 jars - rm10 4 jars - rm11 5 - 6 jars - rm12 7 - 8 jars - rm13 9 - 10jars - rm14 11 - 12jars - rm15 13 - 14 jars - rm16 SABAH/SARAWAK; 1 jar - rm10 2 jars - rm16 3 jars - rm19 4 jars - rm25 5 jars - rm28 6 jars - rm32 7 jars - rm36 8 jars - rm40 9 jars - rm43 10 jars - rm46 #chocojar  #crispychocojar  #chocojarsedap  #crispychocojarsedap  #chocojarcoklatmeleleh  #crispychocojarcoklatmeleleh  #chocojarkelantan  #crispychocojarkelantan  #chocojarkotabharu  #crispychocojarkotabharu  #chocojarmurah  #crispychocojarmurah  #chocojarstudent  #crispychocojarstudent  #chocojarhargastudent  #crispychocojarhargastudent  #ccj  #crispyccj  #chocolatelovers  #heavenforchocolatelovers  #kptmkb  #chocojarkptmkb  #crispychocojarkptmkb  #fyp  #pen2303  #digitalentrepreneurship  #madamfauzan  #finalyear  #semester5 
>> MANFAAT BERTIH BERAS <<
Bertih beras mempunyai kandungan karbohidrat & serat yang tinggi, sesuai untuk dinikmati pada waktu pagi kerana berkonsepkan makanan bijirin & mengenyangkan.

Terdapat banyak MANFAAT BERTIH BERAS. Antaranya ialah;
πŸ“Œ Dipenuhi dengan protein 
Bertih beras mempunyai lebih banyak protein & fosforus daripada kerepek kentang. (Dan lebih banyak zat besi daripada telur dan bayam!)
πŸ“Œ Bijirin yang sihat 
Bertih beras adalah "bijirin," yang bermakna ia sumber yang serat pemakanan. Malahan 1 cawan mempunyai 1.3 gram serat. Bijirin mempunyai kepekatan antioksidan berbanding buah-buahan & sayur-sayuran. Bijirin adalah tinggi dalam asid fenolik antioksidan yang mana lebih mudah untuk badan menyerapnya.
πŸ“Œ Membantu menghindari kelaparan 
Bertih beras adalah makanan ringan yang boleh mengenyangkan. Bertih beras kebanyakannya lempung dengan udara yang menjadikan ia sangat berkesan untuk mempercepatkan rasa kenyang & mengelak keinginan kelaparan tanpa merosakkan diet anda.

Banyak kan MANFAAT LUAR BIASA BERTIH BERAS?

Teringin nak makan BERTIH BERAS RANGUP bersalut COKLAT SEDAP?

Meh DM or WS Kaksa 0146089738 πŸ‘Œ

#chocojar #crispychocojar #chocojarsedap #crispychocojarsedap #chocojarcoklatmeleleh #crispychocojarcoklatmeleleh #chocojarkelantan #crispychocojarkelantan #chocojarkotabharu #crispychocojarkotabharu #chocojarmurah #crispychocojarmurah #chocojarstudent #crispychocojarstudent #chocojarhargastudent #crispychocojarhargastudent #ccj #crispyccj #chocolatelovers #heavenforchocolatelovers #kptmkb #chocojarkptmkb #crispychocojarkptmkb #fyp #pen2303 #digitalentrepreneurship #madamfauzan #finalyear #semester5
>> MANFAAT BERTIH BERAS << Bertih beras mempunyai kandungan karbohidrat & serat yang tinggi, sesuai untuk dinikmati pada waktu pagi kerana berkonsepkan makanan bijirin & mengenyangkan. Terdapat banyak MANFAAT BERTIH BERAS. Antaranya ialah; πŸ“Œ Dipenuhi dengan protein Bertih beras mempunyai lebih banyak protein & fosforus daripada kerepek kentang. (Dan lebih banyak zat besi daripada telur dan bayam!) πŸ“Œ Bijirin yang sihat Bertih beras adalah "bijirin," yang bermakna ia sumber yang serat pemakanan. Malahan 1 cawan mempunyai 1.3 gram serat. Bijirin mempunyai kepekatan antioksidan berbanding buah-buahan & sayur-sayuran. Bijirin adalah tinggi dalam asid fenolik antioksidan yang mana lebih mudah untuk badan menyerapnya. πŸ“Œ Membantu menghindari kelaparan Bertih beras adalah makanan ringan yang boleh mengenyangkan. Bertih beras kebanyakannya lempung dengan udara yang menjadikan ia sangat berkesan untuk mempercepatkan rasa kenyang & mengelak keinginan kelaparan tanpa merosakkan diet anda. Banyak kan MANFAAT LUAR BIASA BERTIH BERAS? Teringin nak makan BERTIH BERAS RANGUP bersalut COKLAT SEDAP? Meh DM or WS Kaksa 0146089738 πŸ‘Œ #chocojar  #crispychocojar  #chocojarsedap  #crispychocojarsedap  #chocojarcoklatmeleleh  #crispychocojarcoklatmeleleh  #chocojarkelantan  #crispychocojarkelantan  #chocojarkotabharu  #crispychocojarkotabharu  #chocojarmurah  #crispychocojarmurah  #chocojarstudent  #crispychocojarstudent  #chocojarhargastudent  #crispychocojarhargastudent  #ccj  #crispyccj  #chocolatelovers  #heavenforchocolatelovers  #kptmkb  #chocojarkptmkb  #crispychocojarkptmkb  #fyp  #pen2303  #digitalentrepreneurship  #madamfauzan  #finalyear  #semester5 
>> CRISPY CHOCO JAR DALAM PELBAGAI PILIHAN TOPPING <<
- Anda teringin nak makan BERTIH BERAS RANGUP yang disaluti dengan COKLAT SEDAP?
- Nak makan coklat yang mempunyai pelbagai pilihan TOPPING seperti :
🍫 OREO
🍫 KITKAT
🍫 M&M
🍫 KINDER BUENO (NEW)
🍫 MARSHMALLOW

Tak ramai yang tahu nak makan coklat apa yang mempunyai pelbagai pilihan TOPPING yang sememangnya MURAH & SEDAP.

Macam ada salah seorang daripada kawan Kaksa ni, dia suka sangat dekat COKLAT terutama sekali dekat COKLAT SEDAP yang mempunyai pelbagai pilihan TOPPING. Tapi, dalam masa yang sama jugak, dia ingin berjimat jadi, lepas Kaksa suggestkan dekat dia untuk beli CCJ by Kaksa yang ada banyak pilihan TOPPING ni terus dia repeat order tau 😍

CCJ MURAH & SEDAP confirm boleh buat korang terus jatuh hati dengan sekali NGAPP saja!

Dengan membeli CCJ by Kaksa ni, korang akan dapat banyak kelebihan iaitu:
πŸ“Œ SENANG DIBAWA KE MANA-MANA SAHAJA
Bila korang bukak je penutup CCJ ni, terus boleh makan
πŸ“Œ HARGA MAMPU MILIK
Harga yang diberi sangat berbaloi dengan coklat mewah yang extravaganza serta kerangupan bertih beras
πŸ“Œ SANGAT SEDAP
300% dijamin sedap (money back guarantee kalau tak sedap)

Jadi, anda berminat?

Jika berminat, bolehlah DM or WS Kaksa 0146089738 sekarang πŸ‘Œ

#chocojar #crispychocojar #chocojarsedap #crispychocojarsedap #chocojarcoklatmeleleh #crispychocojarcoklatmeleleh #chocojarkelantan #crispychocojarkelantan #chocojarkotabharu #crispychocojarkotabharu #chocojarmurah #crispychocojarmurah #chocojarstudent #crispychocojarstudent #chocojarhargastudent #crispychocojarhargastudent #ccj #crispyccj #chocolatelovers #heavenforchocolatelovers #kptmkb #chocojarkptmkb #crispychocojarkptmkb #fyp #pen2303 #digitalentrepreneurship #madamfauzan #finalyear #semester5
>> CRISPY CHOCO JAR DALAM PELBAGAI PILIHAN TOPPING << - Anda teringin nak makan BERTIH BERAS RANGUP yang disaluti dengan COKLAT SEDAP? - Nak makan coklat yang mempunyai pelbagai pilihan TOPPING seperti : 🍫 OREO 🍫 KITKAT 🍫 M&M 🍫 KINDER BUENO (NEW) 🍫 MARSHMALLOW Tak ramai yang tahu nak makan coklat apa yang mempunyai pelbagai pilihan TOPPING yang sememangnya MURAH & SEDAP. Macam ada salah seorang daripada kawan Kaksa ni, dia suka sangat dekat COKLAT terutama sekali dekat COKLAT SEDAP yang mempunyai pelbagai pilihan TOPPING. Tapi, dalam masa yang sama jugak, dia ingin berjimat jadi, lepas Kaksa suggestkan dekat dia untuk beli CCJ by Kaksa yang ada banyak pilihan TOPPING ni terus dia repeat order tau 😍 CCJ MURAH & SEDAP confirm boleh buat korang terus jatuh hati dengan sekali NGAPP saja! Dengan membeli CCJ by Kaksa ni, korang akan dapat banyak kelebihan iaitu: πŸ“Œ SENANG DIBAWA KE MANA-MANA SAHAJA Bila korang bukak je penutup CCJ ni, terus boleh makan πŸ“Œ HARGA MAMPU MILIK Harga yang diberi sangat berbaloi dengan coklat mewah yang extravaganza serta kerangupan bertih beras πŸ“Œ SANGAT SEDAP 300% dijamin sedap (money back guarantee kalau tak sedap) Jadi, anda berminat? Jika berminat, bolehlah DM or WS Kaksa 0146089738 sekarang πŸ‘Œ #chocojar  #crispychocojar  #chocojarsedap  #crispychocojarsedap  #chocojarcoklatmeleleh  #crispychocojarcoklatmeleleh  #chocojarkelantan  #crispychocojarkelantan  #chocojarkotabharu  #crispychocojarkotabharu  #chocojarmurah  #crispychocojarmurah  #chocojarstudent  #crispychocojarstudent  #chocojarhargastudent  #crispychocojarhargastudent  #ccj  #crispyccj  #chocolatelovers  #heavenforchocolatelovers  #kptmkb  #chocojarkptmkb  #crispychocojarkptmkb  #fyp  #pen2303  #digitalentrepreneurship  #madamfauzan  #finalyear  #semester5 
"Kenapa orang berjaya terus berjaya dan kenapa orang biasa susah nak berjaya"
_
1. Orang berjaya ni focus bila buat sesuatu, dan bila dia buat sesuatu dia buat dengan bersungguh-sungguh bukan separuh jalan, rasa down dan terus berhenti. Jangan berhenti kalau sudah bermula. 
2. Orang berjaya (kaya) ada jasa baik dia buat dan tak semua orang tahu benda baik yang dia buat. Contoh dalam diam dia seorang yang dermawan dan disebab kan itu, dia di murahkan rezeki. Yang susah berjaya ni orang yang suka nampak silap orang dan kritik orang sahaja.

3. Orang berjaya ni sentiasa meletakkan beban/tekanan pada hidup dia supaya dia lebih keras berusaha dan bukan meletakkan diri dia di tempat yang selesa (comfort zone). 4. Orang berjaya sentiasa mencari peluang yang ada dan usaha untuk jana pendapatan melalui peluang yang dicari. Bukan tunggu peluang datang kepada dia sebab peluang memang takkan datang kepada orang yang tak mencarinya.

5. Orang berjaya suka dan bahagia tengok orang lain berjaya bersama, bukan tamak dan rasa lokek nak berkongsi tips kejayaan dia kepada semua orang. 
_ 
Ingat, orang yang betul-betul hebat, akan melahirkan lebih ramai orang-orang hebat dibawahnya. 
So, muhasabah diri, jom kita berjaya bersama sama πŸ˜‰πŸ˜˜ #Kptmbg
#PEN2303
#1TeamEntrepreneur
"Kenapa orang berjaya terus berjaya dan kenapa orang biasa susah nak berjaya" _ 1. Orang berjaya ni focus bila buat sesuatu, dan bila dia buat sesuatu dia buat dengan bersungguh-sungguh bukan separuh jalan, rasa down dan terus berhenti. Jangan berhenti kalau sudah bermula. 2. Orang berjaya (kaya) ada jasa baik dia buat dan tak semua orang tahu benda baik yang dia buat. Contoh dalam diam dia seorang yang dermawan dan disebab kan itu, dia di murahkan rezeki. Yang susah berjaya ni orang yang suka nampak silap orang dan kritik orang sahaja. 3. Orang berjaya ni sentiasa meletakkan beban/tekanan pada hidup dia supaya dia lebih keras berusaha dan bukan meletakkan diri dia di tempat yang selesa (comfort zone). 4. Orang berjaya sentiasa mencari peluang yang ada dan usaha untuk jana pendapatan melalui peluang yang dicari. Bukan tunggu peluang datang kepada dia sebab peluang memang takkan datang kepada orang yang tak mencarinya. 5. Orang berjaya suka dan bahagia tengok orang lain berjaya bersama, bukan tamak dan rasa lokek nak berkongsi tips kejayaan dia kepada semua orang. _ Ingat, orang yang betul-betul hebat, akan melahirkan lebih ramai orang-orang hebat dibawahnya. So, muhasabah diri, jom kita berjaya bersama sama πŸ˜‰πŸ˜˜ #Kptmbg  #PEN2303  #1TeamEntrepreneur 
>> HANTU COKLAT <<
- Anda teringin nak makan coklat BRANDED yang MURAH tapi SEDAP?
- Nak makan coklat yang pekat meleleh?
- Teringin nak makan bertih beras rangup?

Tak ramai yang tahu nak makan coklat apa yang murah tapi sedap serta mudah didapati. 
Macam ada salah seorang daripada kawan Kaksa ni, dia suka sangat dekat COKLAT terutama sekali dekat COKLAT yang BRANDED tapi MURAH & SEDAP. Tapi, dalam masa yang sama jugak, dia ingin berjimat jadi, lepas Kaksa suggestkan dekat dia untuk beli CCJ by Kaksa ni terus dia repeat order tau 😍

CCJ MURAH & SEDAP confirm boleh buat korang terus jatuh hati dengan sekali NGAPP saja!

Dengan membeli CCJ by Kaksa ni, korang akan dapat banyak kelebihan iaitu:
πŸ“Œ SENANG DIBAWA KE MANA-MANA SAHAJA
Bila korang bukak je penutup CCJ ni, terus boleh makan
πŸ“Œ HARGA MAMPU MILIK
Harga yang diberi sangat berbaloi dengan coklat mewah yang extravaganza serta kerangupan bertih beras
πŸ“Œ SANGAT SEDAP
300% dijamin sedap (money back guarantee kalau tak sedap)

Jadi, anda berminat?

Jika berminat, jangan segan-segan DM or WS Kaksa 0146089738 πŸ‘Œ

#chocojar #crispychocojar #chocojarsedap #crispychocojarsedap #chocojarcoklatmeleleh #crispychocojarcoklatmeleleh #chocojarkelantan #crispychocojarkelantan #chocojarkotabharu #crispychocojarkotabharu #chocojarmurah #crispychocojarmurah #chocojarstudent #crispychocojarstudent #chocojarhargastudent #crispychocojarhargastudent #ccj #crispyccj #chocolatelovers #heavenforchocolatelovers #kptmkb #chocojarkptmkb #crispychocojarkptmkb #fyp #pen2303 #digitalentrepreneurship #madamfauzan #finalyear #semester5
>> HANTU COKLAT << - Anda teringin nak makan coklat BRANDED yang MURAH tapi SEDAP? - Nak makan coklat yang pekat meleleh? - Teringin nak makan bertih beras rangup? Tak ramai yang tahu nak makan coklat apa yang murah tapi sedap serta mudah didapati. Macam ada salah seorang daripada kawan Kaksa ni, dia suka sangat dekat COKLAT terutama sekali dekat COKLAT yang BRANDED tapi MURAH & SEDAP. Tapi, dalam masa yang sama jugak, dia ingin berjimat jadi, lepas Kaksa suggestkan dekat dia untuk beli CCJ by Kaksa ni terus dia repeat order tau 😍 CCJ MURAH & SEDAP confirm boleh buat korang terus jatuh hati dengan sekali NGAPP saja! Dengan membeli CCJ by Kaksa ni, korang akan dapat banyak kelebihan iaitu: πŸ“Œ SENANG DIBAWA KE MANA-MANA SAHAJA Bila korang bukak je penutup CCJ ni, terus boleh makan πŸ“Œ HARGA MAMPU MILIK Harga yang diberi sangat berbaloi dengan coklat mewah yang extravaganza serta kerangupan bertih beras πŸ“Œ SANGAT SEDAP 300% dijamin sedap (money back guarantee kalau tak sedap) Jadi, anda berminat? Jika berminat, jangan segan-segan DM or WS Kaksa 0146089738 πŸ‘Œ #chocojar  #crispychocojar  #chocojarsedap  #crispychocojarsedap  #chocojarcoklatmeleleh  #crispychocojarcoklatmeleleh  #chocojarkelantan  #crispychocojarkelantan  #chocojarkotabharu  #crispychocojarkotabharu  #chocojarmurah  #crispychocojarmurah  #chocojarstudent  #crispychocojarstudent  #chocojarhargastudent  #crispychocojarhargastudent  #ccj  #crispyccj  #chocolatelovers  #heavenforchocolatelovers  #kptmkb  #chocojarkptmkb  #crispychocojarkptmkb  #fyp  #pen2303  #digitalentrepreneurship  #madamfauzan  #finalyear  #semester5 
Terbaru!!! Terbaru!!! Terbaru!!! Assalamualaikum, sesiapa ingin mencuba samyang ramen, anda blh dapatkannya disini,kini terdapat dalam 4 perisa iaitu: 
1.original
2.curry
3.cheese
4.cold stir noodle

COD gua musang area bndar lama, bndar utama & sewaktu dgnnya, brminat blh pm di wechat paan_ shamshuri & WhatsApp di 0119284568
- [ ] #PEN2303#finalproject
Terbaru!!! Terbaru!!! Terbaru!!! Assalamualaikum, sesiapa ingin mencuba samyang ramen, anda blh dapatkannya disini,kini terdapat dalam 4 perisa iaitu: 1.original 2.curry 3.cheese 4.cold stir noodle COD gua musang area bndar lama, bndar utama & sewaktu dgnnya, brminat blh pm di wechat paan_ shamshuri & WhatsApp di 0119284568 - [ ] #PEN2303 #finalproject 
OPEN FOR ORDER πŸ“£

PERBEZAAN BIASA & PREMIUM

BIASA
βœ… Perlu meltkan dahulu
βœ… Coklat πŸ«πŸ’― SEDAP
βœ… Kerangupan yang terasa
βœ… BEST SELLER
βœ… HARGA mampu milik

PREMIUM
βœ… NEW Product
βœ… R&D telah dijalankan
βœ… 300% DIJAMIN SEDAP hingga menjilat sudu
βœ… COKLAT 🍫 YANG MEWAH
βœ… Tidak perlu meltkan / TERUS BOLEH MAKAN
βœ… DOUBLE LAYER & EXTRA VAGANZA COKLAT 🍫
βœ… MONEY BACK GUARANTEE if tak sedap

So, apa tunggu lagi? Meh DM or WS Kaksa 0146089738 sekarang jugak untuk order okay πŸ‘Œ

#chocojar #crispychocojar #chocojarsedap #crispychocojarsedap #chocojarcoklatmeleleh #crispychocojarcoklatmeleleh #chocojarkelantan #crispychocojarkelantan #chocojarkotabharu #crispychocojarkotabharu #chocojarmurah #crispychocojarmurah #chocojarstudent #crispychocojarstudent #chocojarhargastudent #crispychocojarhargastudent #ccj #crispyccj #chocolatelovers #heavenforchocolatelovers #kptmkb #chocojarkptmkb #crispychocojarkptmkb #fyp #pen2303 #digitalentrepreneurship #madamfauzan #finalyear #semester5
OPEN FOR ORDER πŸ“£ PERBEZAAN BIASA & PREMIUM BIASA βœ… Perlu meltkan dahulu βœ… Coklat πŸ«πŸ’― SEDAP βœ… Kerangupan yang terasa βœ… BEST SELLER βœ… HARGA mampu milik PREMIUM βœ… NEW Product βœ… R&D telah dijalankan βœ… 300% DIJAMIN SEDAP hingga menjilat sudu βœ… COKLAT 🍫 YANG MEWAH βœ… Tidak perlu meltkan / TERUS BOLEH MAKAN βœ… DOUBLE LAYER & EXTRA VAGANZA COKLAT 🍫 βœ… MONEY BACK GUARANTEE if tak sedap So, apa tunggu lagi? Meh DM or WS Kaksa 0146089738 sekarang jugak untuk order okay πŸ‘Œ #chocojar  #crispychocojar  #chocojarsedap  #crispychocojarsedap  #chocojarcoklatmeleleh  #crispychocojarcoklatmeleleh  #chocojarkelantan  #crispychocojarkelantan  #chocojarkotabharu  #crispychocojarkotabharu  #chocojarmurah  #crispychocojarmurah  #chocojarstudent  #crispychocojarstudent  #chocojarhargastudent  #crispychocojarhargastudent  #ccj  #crispyccj  #chocolatelovers  #heavenforchocolatelovers  #kptmkb  #chocojarkptmkb  #crispychocojarkptmkb  #fyp  #pen2303  #digitalentrepreneurship  #madamfauzan  #finalyear  #semester5 
OPEN FOR ORDER πŸ“£

PERBEZAAN BIASA & PREMIUM

BIASA
βœ… Perlu meltkan dahulu
βœ… Coklat πŸ«πŸ’― SEDAP
βœ… Kerangupan yang terasa
βœ… BEST SELLER
βœ… HARGA mampu milik

PREMIUM
βœ… NEW Product
βœ… R&D telah dijalankan
βœ… 300% DIJAMIN SEDAP hingga menjilat sudu
βœ… COKLAT 🍫 YANG MEWAH
βœ… Tidak perlu meltkan / TERUS BOLEH MAKAN
βœ… DOUBLE LAYER & EXTRA VAGANZA COKLAT 🍫
βœ… MONEY BACK GUARANTEE if tak sedap

So, apa tunggu lagi? Meh DM or WS Kaksa 0146089738 sekarang jugak untuk order okay πŸ‘Œ

#chocojar #crispychocojar #chocojarsedap #crispychocojarsedap #chocojarcoklatmeleleh #crispychocojarcoklatmeleleh #chocojarkelantan #crispychocojarkelantan #chocojarkotabharu #crispychocojarkotabharu #chocojarmurah #crispychocojarmurah #chocojarstudent #crispychocojarstudent #chocojarhargastudent #crispychocojarhargastudent #ccj #crispyccj #chocolatelovers #heavenforchocolatelovers #kptmkb #chocojarkptmkb #crispychocojarkptmkb #fyp #pen2303 #digitalentrepreneurship #madamfauzan #finalyear #semester5
OPEN FOR ORDER πŸ“£ PERBEZAAN BIASA & PREMIUM BIASA βœ… Perlu meltkan dahulu βœ… Coklat πŸ«πŸ’― SEDAP βœ… Kerangupan yang terasa βœ… BEST SELLER βœ… HARGA mampu milik PREMIUM βœ… NEW Product βœ… R&D telah dijalankan βœ… 300% DIJAMIN SEDAP hingga menjilat sudu βœ… COKLAT 🍫 YANG MEWAH βœ… Tidak perlu meltkan / TERUS BOLEH MAKAN βœ… DOUBLE LAYER & EXTRA VAGANZA COKLAT 🍫 βœ… MONEY BACK GUARANTEE if tak sedap So, apa tunggu lagi? Meh DM or WS Kaksa 0146089738 sekarang jugak untuk order okay πŸ‘Œ #chocojar  #crispychocojar  #chocojarsedap  #crispychocojarsedap  #chocojarcoklatmeleleh  #crispychocojarcoklatmeleleh  #chocojarkelantan  #crispychocojarkelantan  #chocojarkotabharu  #crispychocojarkotabharu  #chocojarmurah  #crispychocojarmurah  #chocojarstudent  #crispychocojarstudent  #chocojarhargastudent  #crispychocojarhargastudent  #ccj  #crispyccj  #chocolatelovers  #heavenforchocolatelovers  #kptmkb  #chocojarkptmkb  #crispychocojarkptmkb  #fyp  #pen2303  #digitalentrepreneurship  #madamfauzan  #finalyear  #semester5 
PREMIUM CRISPY CHOCO JAR 🍫

Korang semua dah cuba ke belum PREMIUM Crispy Choco Jar? Haa selama ni duk cuba yang kene rendam air panas kan?? Kali ni tak perlu risau lagi. Buka cap, NGAPPP terus makan..sampai terbeliak mata sedappppp sangat!!!😍
MONEY BACK GUARANTEE! Tak sedap kami pulangkan kembali wang anda. Harga berbaloi dengan kemanisan & kesedapan PREMIUM Crispy Choco Jar πŸ˜‰

DM or WS Kaksa 0146089738 sekarang cepat πŸ“£

#chocojar #crispychocojar #chocojarsedap #crispychocojarsedap #chocojarcoklatmeleleh #crispychocojarcoklatmeleleh #chocojarkelantan #crispychocojarkelantan #chocojarkotabharu #crispychocojarkotabharu #chocojarmurah #crispychocojarmurah #chocojarstudent #crispychocojarstudent #chocojarhargastudent #crispychocojarhargastudent #ccj #crispyccj #chocolatelovers #heavenforchocolatelovers #kptmkb #chocojarkptmkb #crispychocojarkptmkb #fyp #pen2303 #digitalentrepreneurship #madamfauzan #finalyear #semester5
PREMIUM CRISPY CHOCO JAR 🍫 Korang semua dah cuba ke belum PREMIUM Crispy Choco Jar? Haa selama ni duk cuba yang kene rendam air panas kan?? Kali ni tak perlu risau lagi. Buka cap, NGAPPP terus makan..sampai terbeliak mata sedappppp sangat!!!😍 MONEY BACK GUARANTEE! Tak sedap kami pulangkan kembali wang anda. Harga berbaloi dengan kemanisan & kesedapan PREMIUM Crispy Choco Jar πŸ˜‰ DM or WS Kaksa 0146089738 sekarang cepat πŸ“£ #chocojar  #crispychocojar  #chocojarsedap  #crispychocojarsedap  #chocojarcoklatmeleleh  #crispychocojarcoklatmeleleh  #chocojarkelantan  #crispychocojarkelantan  #chocojarkotabharu  #crispychocojarkotabharu  #chocojarmurah  #crispychocojarmurah  #chocojarstudent  #crispychocojarstudent  #chocojarhargastudent  #crispychocojarhargastudent  #ccj  #crispyccj  #chocolatelovers  #heavenforchocolatelovers  #kptmkb  #chocojarkptmkb  #crispychocojarkptmkb  #fyp  #pen2303  #digitalentrepreneurship  #madamfauzan  #finalyear  #semester5 
>> MANFAAT COKLAT <<
Terdapat banyak makanan ringan lain seperti nestum, biskut oat & lain-lain lagi yang mempunyai manfaatnya yang tersendiri untuk kesihatan.

Tapi pernah tak korang terfikir yang COKLAT juga mempunyai banyak MANFAAT?

Jadi, kat bawah ni Kaksa nyatakan beberapa MANFAAT COKLAT buat korang. Antaranya ialah:
πŸ“Œ Coklat dengan kandungan koko kaya dengan kandungan antioksidan iaitu fenol
πŸ“Œ Koko yang mengandungi antioksidan, memBANTU untuk menghapuskan radikal bebas dalam tubuh
πŸ“Œ Kandungan antioksidan didalam coklat juga adalah 3 kali ganda daripada teh hijau
πŸ“Œ Coklat dapat mengurangkan kandungan kolesterol dalam darah
πŸ“Œ Coklat membantu mengurangkan risiko terkena serangan jantung
πŸ“Œ Kandungan lemak pada coklat yang berkualiti tinggi terbukti ianya bebas kolestrol dan tidak menyumbat pembuluh darah
πŸ“Œ Coklat juga bermanfaat untuk kecantikan. Maka tidak hairan sekarang wujudnya skrub yang berasaskan koko

Banyak kan manfaat LUAR BIASA coklat?

Sekali sekala apa salahnya ganti menu berat sarapan korang dengan coklat kan?

Bukan coklat seketul tu!

SEKARANG kan banyak makanan yang berasaskan coklat untuk sarapan. 
Korang cuma kena pilih yang mana satu je.

PILIHAN TERBAIK semestinya sarapan yang bermanfaat & dapat membekalkan tenaga sepanjang pagi.

Jadi, tunggu apa lagi? Meh DM or WS Kaksa 0146089738 sekarang untuk mengetahui dengan lebih lanjut πŸ‘Œ

#chocojar #crispychocojar #chocojarsedap #crispychocojarsedap #chocojarcoklatmeleleh #crispychocojarcoklatmeleleh #chocojarkelantan #crispychocojarkelantan #chocojarkotabharu #crispychocojarkotabharu #chocojarmurah #crispychocojarmurah #chocojarstudent #crispychocojarstudent #chocojarhargastudent #crispychocojarhargastudent #ccj #crispyccj #chocolatelovers #heavenforchocolatelovers #kptmkb #chocojarkptmkb #crispychocojarkptmkb #fyp #pen2303 #digitalentrepreneurship #madamfauzan #finalyear #semester5
>> MANFAAT COKLAT << Terdapat banyak makanan ringan lain seperti nestum, biskut oat & lain-lain lagi yang mempunyai manfaatnya yang tersendiri untuk kesihatan. Tapi pernah tak korang terfikir yang COKLAT juga mempunyai banyak MANFAAT? Jadi, kat bawah ni Kaksa nyatakan beberapa MANFAAT COKLAT buat korang. Antaranya ialah: πŸ“Œ Coklat dengan kandungan koko kaya dengan kandungan antioksidan iaitu fenol πŸ“Œ Koko yang mengandungi antioksidan, memBANTU untuk menghapuskan radikal bebas dalam tubuh πŸ“Œ Kandungan antioksidan didalam coklat juga adalah 3 kali ganda daripada teh hijau πŸ“Œ Coklat dapat mengurangkan kandungan kolesterol dalam darah πŸ“Œ Coklat membantu mengurangkan risiko terkena serangan jantung πŸ“Œ Kandungan lemak pada coklat yang berkualiti tinggi terbukti ianya bebas kolestrol dan tidak menyumbat pembuluh darah πŸ“Œ Coklat juga bermanfaat untuk kecantikan. Maka tidak hairan sekarang wujudnya skrub yang berasaskan koko Banyak kan manfaat LUAR BIASA coklat? Sekali sekala apa salahnya ganti menu berat sarapan korang dengan coklat kan? Bukan coklat seketul tu! SEKARANG kan banyak makanan yang berasaskan coklat untuk sarapan. Korang cuma kena pilih yang mana satu je. PILIHAN TERBAIK semestinya sarapan yang bermanfaat & dapat membekalkan tenaga sepanjang pagi. Jadi, tunggu apa lagi? Meh DM or WS Kaksa 0146089738 sekarang untuk mengetahui dengan lebih lanjut πŸ‘Œ #chocojar  #crispychocojar  #chocojarsedap  #crispychocojarsedap  #chocojarcoklatmeleleh  #crispychocojarcoklatmeleleh  #chocojarkelantan  #crispychocojarkelantan  #chocojarkotabharu  #crispychocojarkotabharu  #chocojarmurah  #crispychocojarmurah  #chocojarstudent  #crispychocojarstudent  #chocojarhargastudent  #crispychocojarhargastudent  #ccj  #crispyccj  #chocolatelovers  #heavenforchocolatelovers  #kptmkb  #chocojarkptmkb  #crispychocojarkptmkb  #fyp  #pen2303  #digitalentrepreneurship  #madamfauzan  #finalyear  #semester5 
Suka makan coklat? Tapi dah muak makan coklat biasa-biasa? Nak coklat LUAR BIASA tapi BEST?

Nak makan coklat apa yang LUAR BIASA tapi BEST?

Pernah cuba THE BEST CRISPY CHOCO JAR YOU'LL EVER HAVE?

Apa yang best sangat dengan CCJ ni? Haa nak tahu apa yang best, jangan segan-segan DM or WS Kaksa 0146089738 sekarang πŸ‘Œ

#chocojar #crispychocojar #chocojarsedap #crispychocojarsedap #chocojarcoklatmeleleh #crispychocojarcoklatmeleleh #chocojarkelantan #crispychocojarkelantan #chocojarkotabharu #crispychocojarkotabharu #chocojarmurah #crispychocojarmurah #chocojarstudent #crispychocojarstudent #chocojarhargastudent #crispychocojarhargastudent #ccj #crispyccj #chocolatelovers #heavenforchocolatelovers #kptmkb #chocojarkptmkb #crispychocojarkptmkb #fyp #pen2303 #digitalentrepreneurship #madamfauzan #finalyear #semester5
Suka makan coklat? Tapi dah muak makan coklat biasa-biasa? Nak coklat LUAR BIASA tapi BEST? Nak makan coklat apa yang LUAR BIASA tapi BEST? Pernah cuba THE BEST CRISPY CHOCO JAR YOU'LL EVER HAVE? Apa yang best sangat dengan CCJ ni? Haa nak tahu apa yang best, jangan segan-segan DM or WS Kaksa 0146089738 sekarang πŸ‘Œ #chocojar  #crispychocojar  #chocojarsedap  #crispychocojarsedap  #chocojarcoklatmeleleh  #crispychocojarcoklatmeleleh  #chocojarkelantan  #crispychocojarkelantan  #chocojarkotabharu  #crispychocojarkotabharu  #chocojarmurah  #crispychocojarmurah  #chocojarstudent  #crispychocojarstudent  #chocojarhargastudent  #crispychocojarhargastudent  #ccj  #crispyccj  #chocolatelovers  #heavenforchocolatelovers  #kptmkb  #chocojarkptmkb  #crispychocojarkptmkb  #fyp  #pen2303  #digitalentrepreneurship  #madamfauzan  #finalyear  #semester5 
Thank you gais for purchasing CCJ by Kaksa 😍 & for being my "unpaid models" as well (sanggup tahan panas) πŸ˜†

Korang nampak tak muka teruja diorang bila pegang CCJ tu haa tu belum makan lagi kalau dah makan tu taktau la Kaksa nak kata apa πŸ‘…

Oh yes, not-to-forget to follow them @menaonempire for variety kinds of latest accessories & also @crunchysunseed kalau rasa nak mengunyah πŸ˜‰ -- promote kit.. well, ada orang kata "kalau kita sebarkan rezeki orang, rezeki kita pun akan bertambah". Ye dok?

Anything, kindly DM or WS Kaksa 0146089738 okay πŸ‘Œ

#chocojar #crispychocojar #chocojarsedap #crispychocojarsedap #chocojarcoklatmeleleh #crispychocojarcoklatmeleleh #chocojarkelantan #crispychocojarkelantan #chocojarkotabharu #crispychocojarkotabharu #chocojarmurah #crispychocojarmurah #chocojarstudent #crispychocojarstudent #chocojarhargastudent #crispychocojarhargastudent #ccj #crispyccj #chocolatelovers #heavenforchocolatelovers #kptmkb #chocojarkptmkb #crispychocojarkptmkb #fyp #pen2303 #digitalentrepreneurship #madamfauzan #finalyear #semester5
Thank you gais for purchasing CCJ by Kaksa 😍 & for being my "unpaid models" as well (sanggup tahan panas) πŸ˜† Korang nampak tak muka teruja diorang bila pegang CCJ tu haa tu belum makan lagi kalau dah makan tu taktau la Kaksa nak kata apa πŸ‘… Oh yes, not-to-forget to follow them @menaonempire for variety kinds of latest accessories & also @crunchysunseed kalau rasa nak mengunyah πŸ˜‰ -- promote kit.. well, ada orang kata "kalau kita sebarkan rezeki orang, rezeki kita pun akan bertambah". Ye dok? Anything, kindly DM or WS Kaksa 0146089738 okay πŸ‘Œ #chocojar  #crispychocojar  #chocojarsedap  #crispychocojarsedap  #chocojarcoklatmeleleh  #crispychocojarcoklatmeleleh  #chocojarkelantan  #crispychocojarkelantan  #chocojarkotabharu  #crispychocojarkotabharu  #chocojarmurah  #crispychocojarmurah  #chocojarstudent  #crispychocojarstudent  #chocojarhargastudent  #crispychocojarhargastudent  #ccj  #crispyccj  #chocolatelovers  #heavenforchocolatelovers  #kptmkb  #chocojarkptmkb  #crispychocojarkptmkb  #fyp  #pen2303  #digitalentrepreneurship  #madamfauzan  #finalyear  #semester5 
PRICE  LIST πŸ“£

CRISPY CHOCOJAR BY KAKSA

BIASA
βž–βž–βž–
RM 6.00 small (250g)
RM 8.50 big (380g)

TOPPINGS
-----
RM6.50 small (250g)
RM9.00Β  big (380g)

KINDER BUENO;
Add RM1.00

PREMIUM
βž–βž–βž–
RM 7.50 small (250g)
RM 11.00 big (380g)

TOPPINGS
--------
RM 8.00 small (250g)
RM 11.50 big (350g)

KINDER BUENO;
Add RM1.00

Toppings available;
🍫 OREO
🍫 KITKAT
🍫 M&M
🍫 KINDER BUENO (NEW)
🍫 MARSHMALLOW

Jangan tunggu lama-lama gais haa meh order cepat sebelum stock habis! DM or WS Kaksa 0146089738 sekarang untuk order πŸ‘Œ

#chocojar #crispychocojar #chocojarsedap #crispychocojarsedap #chocojarcoklatmeleleh #crispychocojarcoklatmeleleh #chocojarkelantan #crispychocojarkelantan #chocojarkotabharu #crispychocojarkotabharu #chocojarmurah #crispychocojarmurah #chocojarstudent #crispychocojarstudent #chocojarhargastudent #crispychocojarhargastudent #ccj #crispyccj #chocolatelovers #heavenforchocolatelovers #kptmkb #chocojarkptmkb #crispychocojarkptmkb #fyp #pen2303 #digitalentrepreneurship #madamfauzan #finalyear #semester5
PRICE LIST πŸ“£ CRISPY CHOCOJAR BY KAKSA BIASA βž–βž–βž– RM 6.00 small (250g) RM 8.50 big (380g) TOPPINGS ----- RM6.50 small (250g) RM9.00Β  big (380g) KINDER BUENO; Add RM1.00 PREMIUM βž–βž–βž– RM 7.50 small (250g) RM 11.00 big (380g) TOPPINGS -------- RM 8.00 small (250g) RM 11.50 big (350g) KINDER BUENO; Add RM1.00 Toppings available; 🍫 OREO 🍫 KITKAT 🍫 M&M 🍫 KINDER BUENO (NEW) 🍫 MARSHMALLOW Jangan tunggu lama-lama gais haa meh order cepat sebelum stock habis! DM or WS Kaksa 0146089738 sekarang untuk order πŸ‘Œ #chocojar  #crispychocojar  #chocojarsedap  #crispychocojarsedap  #chocojarcoklatmeleleh  #crispychocojarcoklatmeleleh  #chocojarkelantan  #crispychocojarkelantan  #chocojarkotabharu  #crispychocojarkotabharu  #chocojarmurah  #crispychocojarmurah  #chocojarstudent  #crispychocojarstudent  #chocojarhargastudent  #crispychocojarhargastudent  #ccj  #crispyccj  #chocolatelovers  #heavenforchocolatelovers  #kptmkb  #chocojarkptmkb  #crispychocojarkptmkb  #fyp  #pen2303  #digitalentrepreneurship  #madamfauzan  #finalyear  #semester5 
SELAMAT PAGI CHOCOLATE LOVERS πŸ’•

Pagi ni Kaksa  nak share dengan korang beberapa MANFAAT COKLAT 🍫

Antaranya ialah:

1.  Meningkatkan IQ dan metabolisma
2.  Mengelakkan strok
3.  Meningkatkan kesihatan jantung
4.  Mengenyangkan
5.  Mengurangkan tekanan perasaan (stress)
6.  Meningkatkan aliran darah
7.  Mengurangkan berat badan

Banyak kan manfaat LUAR BIASA coklat?

Sekali sekala apa salahnya ganti menu berat sarapan korang dengan coklat kan?

Bukan coklat seketul tu!

SEKARANG kan banyak makanan yang berasaskan coklat untuk sarapan. 
Korang cuma kena pilih yang mana satu je.

PILIHAN TERBAIK semestinya sarapan yang bermanfaat & dapat membekalkan tenaga sepanjang pagi.

#chocojar #crispychocojar #chocojarsedap #crispychocojarsedap #chocojarcoklatmeleleh #crispychocojarcoklatmeleleh #chocojarkelantan #crispychocojarkelantan #chocojarkotabharu #crispychocojarkotabharu #chocojarmurah #crispychocojarmurah #chocojarstudent #crispychocojarstudent #chocojarhargastudent #crispychocojarhargastudent #ccj #crispyccj #chocolatelovers #heavenforchocolatelovers #kptmkb #chocojarkptmkb #crispychocojarkptmkb #fyp #pen2303 #digitalentrepreneurship #madamfauzan #finalyear #semester5
SELAMAT PAGI CHOCOLATE LOVERS πŸ’• Pagi ni Kaksa nak share dengan korang beberapa MANFAAT COKLAT 🍫 Antaranya ialah: 1. Meningkatkan IQ dan metabolisma 2. Mengelakkan strok 3. Meningkatkan kesihatan jantung 4. Mengenyangkan 5. Mengurangkan tekanan perasaan (stress) 6. Meningkatkan aliran darah 7. Mengurangkan berat badan Banyak kan manfaat LUAR BIASA coklat? Sekali sekala apa salahnya ganti menu berat sarapan korang dengan coklat kan? Bukan coklat seketul tu! SEKARANG kan banyak makanan yang berasaskan coklat untuk sarapan. Korang cuma kena pilih yang mana satu je. PILIHAN TERBAIK semestinya sarapan yang bermanfaat & dapat membekalkan tenaga sepanjang pagi. #chocojar  #crispychocojar  #chocojarsedap  #crispychocojarsedap  #chocojarcoklatmeleleh  #crispychocojarcoklatmeleleh  #chocojarkelantan  #crispychocojarkelantan  #chocojarkotabharu  #crispychocojarkotabharu  #chocojarmurah  #crispychocojarmurah  #chocojarstudent  #crispychocojarstudent  #chocojarhargastudent  #crispychocojarhargastudent  #ccj  #crispyccj  #chocolatelovers  #heavenforchocolatelovers  #kptmkb  #chocojarkptmkb  #crispychocojarkptmkb  #fyp  #pen2303  #digitalentrepreneurship  #madamfauzan  #finalyear  #semester5 
COKLAT vs STRESS 😍

Makan coklat hilang stress. Mitos atau fakta?? 😏

Korang perasan ke tak ye?

Bila makan coklat je rasa happy.

Bila makan coklat je senang hati.

Student stress buat assignment pun boleh goyang kaki bila dapat makan coklat.

HA! SAMBUNG BACA FAKTA KAT BAWAH NI.

SUNIL KOCHHAR ada membuat kajian bertempat di Pusat Penyelidikan Nestle (Switzerland) bahawa sesungguhnya COKLAT adalah salah satu alat MENGURANGKAN STRESS.

SEBAB?? Coklat mempunyai bahan penenang yang mengeluarkan "Endorphinis". SEBAB tula rasa bahagia, hilang resah gelisah bila makan coklat.

Eh eh eh! Bau coklat pun mampu mewujudkan rasa tenang tau. Tak percaya jugak? Bila stress cuba makan Crispy Choco Jar.

CONFIRM TERBANG STRESS TU!

Haa menarik tak gais fakta yang Kaksa share tu? So, apa tunggu lagi gais meh lekaih DM or WS Kaksa 0146089738 sekarang untuk order πŸ‘Œ

#chocojar #crispychocojar #chocojarsedap #crispychocojarsedap #chocojarcoklatmeleleh #crispychocojarcoklatmeleleh #chocojarkelantan #crispychocojarkelantan #chocojarkotabharu #crispychocojarkotabharu #chocojarmurah #crispychocojarmurah #chocojarstudent #crispychocojarstudent #chocojarhargastudent #crispychocojarhargastudent #ccj #crispyccj #chocolatelovers #heavenforchocolatelovers #kptmkb #chocojarkptmkb #crispychocojarkptmkb #fyp #pen2303 #digitalentrepreneurship #madamfauzan #finalyear #semester5
COKLAT vs STRESS 😍 Makan coklat hilang stress. Mitos atau fakta?? 😏 Korang perasan ke tak ye? Bila makan coklat je rasa happy. Bila makan coklat je senang hati. Student stress buat assignment pun boleh goyang kaki bila dapat makan coklat. HA! SAMBUNG BACA FAKTA KAT BAWAH NI. SUNIL KOCHHAR ada membuat kajian bertempat di Pusat Penyelidikan Nestle (Switzerland) bahawa sesungguhnya COKLAT adalah salah satu alat MENGURANGKAN STRESS. SEBAB?? Coklat mempunyai bahan penenang yang mengeluarkan "Endorphinis". SEBAB tula rasa bahagia, hilang resah gelisah bila makan coklat. Eh eh eh! Bau coklat pun mampu mewujudkan rasa tenang tau. Tak percaya jugak? Bila stress cuba makan Crispy Choco Jar. CONFIRM TERBANG STRESS TU! Haa menarik tak gais fakta yang Kaksa share tu? So, apa tunggu lagi gais meh lekaih DM or WS Kaksa 0146089738 sekarang untuk order πŸ‘Œ #chocojar  #crispychocojar  #chocojarsedap  #crispychocojarsedap  #chocojarcoklatmeleleh  #crispychocojarcoklatmeleleh  #chocojarkelantan  #crispychocojarkelantan  #chocojarkotabharu  #crispychocojarkotabharu  #chocojarmurah  #crispychocojarmurah  #chocojarstudent  #crispychocojarstudent  #chocojarhargastudent  #crispychocojarhargastudent  #ccj  #crispyccj  #chocolatelovers  #heavenforchocolatelovers  #kptmkb  #chocojarkptmkb  #crispychocojarkptmkb  #fyp  #pen2303  #digitalentrepreneurship  #madamfauzan  #finalyear  #semester5 
PREMIUM CRISPY CHOCO JAR 🍫

Korang semua dah cuba ke belum PREMIUM Crispy Choco Jar? Haa selama ni duk cuba yang kene rendam air panas kan?? Kali ni tak perlu risau lagi. Buka cap, NGAPPP terus makan..sampai terbeliak mata sedappppp sangat!!!😍
MONEY BACK GUARANTEE! Tak sedap kami pulangkan kembali wang anda. Harga berbaloi dengan kemanisan & kesedapan PREMIUM Crispy Choco Jar πŸ˜‰

DM or WS Kaksa 0146089738 sekarang cepat πŸ“£

#chocojar #crispychocojar #chocojarsedap #crispychocojarsedap #chocojarcoklatmeleleh #crispychocojarcoklatmeleleh #chocojarkelantan #crispychocojarkelantan #chocojarkotabharu #crispychocojarkotabharu #chocojarmurah #crispychocojarmurah #chocojarstudent #crispychocojarstudent #chocojarhargastudent #crispychocojarhargastudent #ccj #crispyccj #chocolatelovers #heavenforchocolatelovers #kptmkb #chocojarkptmkb #crispychocojarkptmkb #fyp #pen2303 #digitalentrepreneurship #madamfauzan #finalyear #semester5
PREMIUM CRISPY CHOCO JAR 🍫 Korang semua dah cuba ke belum PREMIUM Crispy Choco Jar? Haa selama ni duk cuba yang kene rendam air panas kan?? Kali ni tak perlu risau lagi. Buka cap, NGAPPP terus makan..sampai terbeliak mata sedappppp sangat!!!😍 MONEY BACK GUARANTEE! Tak sedap kami pulangkan kembali wang anda. Harga berbaloi dengan kemanisan & kesedapan PREMIUM Crispy Choco Jar πŸ˜‰ DM or WS Kaksa 0146089738 sekarang cepat πŸ“£ #chocojar  #crispychocojar  #chocojarsedap  #crispychocojarsedap  #chocojarcoklatmeleleh  #crispychocojarcoklatmeleleh  #chocojarkelantan  #crispychocojarkelantan  #chocojarkotabharu  #crispychocojarkotabharu  #chocojarmurah  #crispychocojarmurah  #chocojarstudent  #crispychocojarstudent  #chocojarhargastudent  #crispychocojarhargastudent  #ccj  #crispyccj  #chocolatelovers  #heavenforchocolatelovers  #kptmkb  #chocojarkptmkb  #crispychocojarkptmkb  #fyp  #pen2303  #digitalentrepreneurship  #madamfauzan  #finalyear  #semester5 
This is what we called HEAVEN FOR CHOCOLATE LOVERS πŸ˜πŸ’•
Korang taknak ke merasa coklat leleh dengan bertih beras rangup ni? Dijamin 300% sedap sampai boleh terbawak-bawak ke dalam mimpi gais πŸ˜‰

Meh DM or WS Kaksa 0146089738 sekarang πŸ‘Œ

#chocojar #crispychocojar #chocojarsedap #crispychocojarsedap #chocojarcoklatmeleleh #crispychocojarcoklatmeleleh #chocojarkelantan #crispychocojarkelantan #chocojarkotabharu #crispychocojarkotabharu #chocojarmurah #crispychocojarmurah #chocojarstudent #crispychocojarstudent #chocojarhargastudent #crispychocojarhargastudent #ccj #crispyccj #chocolatelovers #heavenforchocolatelovers #kptmkb #chocojarkptmkb #crispychocojarkptmkb #fyp #pen2303 #digitalentrepreneurship #madamfauzan #finalyear #semester5
This is what we called HEAVEN FOR CHOCOLATE LOVERS πŸ˜πŸ’• Korang taknak ke merasa coklat leleh dengan bertih beras rangup ni? Dijamin 300% sedap sampai boleh terbawak-bawak ke dalam mimpi gais πŸ˜‰ Meh DM or WS Kaksa 0146089738 sekarang πŸ‘Œ #chocojar  #crispychocojar  #chocojarsedap  #crispychocojarsedap  #chocojarcoklatmeleleh  #crispychocojarcoklatmeleleh  #chocojarkelantan  #crispychocojarkelantan  #chocojarkotabharu  #crispychocojarkotabharu  #chocojarmurah  #crispychocojarmurah  #chocojarstudent  #crispychocojarstudent  #chocojarhargastudent  #crispychocojarhargastudent  #ccj  #crispyccj  #chocolatelovers  #heavenforchocolatelovers  #kptmkb  #chocojarkptmkb  #crispychocojarkptmkb  #fyp  #pen2303  #digitalentrepreneurship  #madamfauzan  #finalyear  #semester5 
Hello chocolate lovers πŸ’•

Time hujan-hujan gini mulut rasa macam nak kunyah macam-macam je kan? Haa apa kata kalau Kaksa suggestkan korang makan CCJ?

Sedap tau gais KRIUK KRIUK KRIUK dalam mulut dengan coklatnya yang meleleh-leleh gitu fuh heaven gila oi πŸ’¦

Meh DM or WS Kaksa 0146089738 cepat πŸ“£

#chocojar #crispychocojar #chocojarsedap #crispychocojarsedap #chocojarcoklatmeleleh #crispychocojarcoklatmeleleh #chocojarkelantan #crispychocojarkelantan #chocojarkotabharu #crispychocojarkotabharu #chocojarmurah #crispychocojarmurah #chocojarstudent #crispychocojarstudent #chocojarhargastudent #crispychocojarhargastudent #ccj #crispyccj #chocolatelovers #heavenforchocolatelovers #kptmkb #chocojarkptmkb #crispychocojarkptmkb #fyp #pen2303 #digitalentrepreneurship #madamfauzan #finalyear #semester5
Hello chocolate lovers πŸ’• Time hujan-hujan gini mulut rasa macam nak kunyah macam-macam je kan? Haa apa kata kalau Kaksa suggestkan korang makan CCJ? Sedap tau gais KRIUK KRIUK KRIUK dalam mulut dengan coklatnya yang meleleh-leleh gitu fuh heaven gila oi πŸ’¦ Meh DM or WS Kaksa 0146089738 cepat πŸ“£ #chocojar  #crispychocojar  #chocojarsedap  #crispychocojarsedap  #chocojarcoklatmeleleh  #crispychocojarcoklatmeleleh  #chocojarkelantan  #crispychocojarkelantan  #chocojarkotabharu  #crispychocojarkotabharu  #chocojarmurah  #crispychocojarmurah  #chocojarstudent  #crispychocojarstudent  #chocojarhargastudent  #crispychocojarhargastudent  #ccj  #crispyccj  #chocolatelovers  #heavenforchocolatelovers  #kptmkb  #chocojarkptmkb  #crispychocojarkptmkb  #fyp  #pen2303  #digitalentrepreneurship  #madamfauzan  #finalyear  #semester5 
Crispy Choco Jar

COKLAT IN JAR TERLAJAK LAKU! 
Siapa belum rasa lagi Crispy Choco Jar ni memang rugi sangat-sangat! Crispy Choco Jar dengan rasa coklat mewah & bertih beras rangup memang tak boleh lupa!

Apa tunggu lagi gais? Meh DM or WS Kaksa 0146089738 for fast reply πŸ˜‰

#chocojar #crispychocojar #chocojarsedap #crispychocojarsedap #chocojarcoklatmeleleh #crispychocojarcoklatmeleleh #chocojarkelantan #crispychocojarkelantan #chocojarkotabharu #crispychocojarkotabharu #chocojarmurah #crispychocojarmurah #chocojarstudent #crispychocojarstudent #chocojarhargastudent #crispychocojarhargastudent #ccj #crispyccj #chocolatelovers #heavenforchocolatelovers #kptmkb #chocojarkptmkb #crispychocojarkptmkb #fyp #pen2303 #digitalentrepreneurship #madamfauzan #finalyear #semester5
Crispy Choco Jar COKLAT IN JAR TERLAJAK LAKU! Siapa belum rasa lagi Crispy Choco Jar ni memang rugi sangat-sangat! Crispy Choco Jar dengan rasa coklat mewah & bertih beras rangup memang tak boleh lupa! Apa tunggu lagi gais? Meh DM or WS Kaksa 0146089738 for fast reply πŸ˜‰ #chocojar  #crispychocojar  #chocojarsedap  #crispychocojarsedap  #chocojarcoklatmeleleh  #crispychocojarcoklatmeleleh  #chocojarkelantan  #crispychocojarkelantan  #chocojarkotabharu  #crispychocojarkotabharu  #chocojarmurah  #crispychocojarmurah  #chocojarstudent  #crispychocojarstudent  #chocojarhargastudent  #crispychocojarhargastudent  #ccj  #crispyccj  #chocolatelovers  #heavenforchocolatelovers  #kptmkb  #chocojarkptmkb  #crispychocojarkptmkb  #fyp  #pen2303  #digitalentrepreneurship  #madamfauzan  #finalyear  #semester5 
Assalamualaikum everyone πŸ’˜

Fyi, CCJ juga didatangkan dalam pelbagai perisa @ topping which are;
🍫 OREO
🍫 KITKAT
🍫 M&M
🍫 KINDER BUENO (NEW)
🍫 MARSHMALLOW

So, apa tunggu lagi tu? Meh DM or WS Kaksa 0146089738 sekarang πŸ‘Œ

#chocojar #crispychocojar #chocojarsedap #crispychocojarsedap #chocojarcoklatmeleleh #crispychocojarcoklatmeleleh #chocojarkelantan #crispychocojarkelantan #chocojarkotabharu #crispychocojarkotabharu #chocojarmurah #crispychocojarmurah #chocojarstudent #crispychocojarstudent #chocojarhargastudent #crispychocojarhargastudent #ccj #crispyccj #chocolatelovers #heavenforchocolatelovers #kptmkb #chocojarkptmkb #crispychocojarkptmkb #fyp #pen2303 #digitalentrepreneurship #madamfauzan #finalyear #semester5
Assalamualaikum everyone πŸ’˜ Fyi, CCJ juga didatangkan dalam pelbagai perisa @ topping which are; 🍫 OREO 🍫 KITKAT 🍫 M&M 🍫 KINDER BUENO (NEW) 🍫 MARSHMALLOW So, apa tunggu lagi tu? Meh DM or WS Kaksa 0146089738 sekarang πŸ‘Œ #chocojar  #crispychocojar  #chocojarsedap  #crispychocojarsedap  #chocojarcoklatmeleleh  #crispychocojarcoklatmeleleh  #chocojarkelantan  #crispychocojarkelantan  #chocojarkotabharu  #crispychocojarkotabharu  #chocojarmurah  #crispychocojarmurah  #chocojarstudent  #crispychocojarstudent  #chocojarhargastudent  #crispychocojarhargastudent  #ccj  #crispyccj  #chocolatelovers  #heavenforchocolatelovers  #kptmkb  #chocojarkptmkb  #crispychocojarkptmkb  #fyp  #pen2303  #digitalentrepreneurship  #madamfauzan  #finalyear  #semester5 
POSTAGE FEES πŸ“£

For your information about postage are stated as per below πŸ’‹

SEMENANJUNG;

1 jar - rm7
2 jars - rm8
3 jars - rm10
4 jars - rm11
5 - 6 jars - rm12
7 - 8 jars - rm13
9 - 10jars - rm14
11 - 12jars - rm15
13 - 14 jars - rm16

SABAH/SARAWAK;

1 jar - rm10
2 jars - rm16
3 jars - rm19
4 jars - rm25
5 jars - rm28
6 jars - rm32
7 jars - rm36
8 jars - rm40
9 jars - rm43
10 jars - rm46

#chocojar #crispychocojar #chocojarsedap #crispychocojarsedap #chocojarcoklatmeleleh #crispychocojarcoklatmeleleh #chocojarkelantan #crispychocojarkelantan #chocojarkotabharu #crispychocojarkotabharu #chocojarmurah #crispychocojarmurah #chocojarstudent #crispychocojarstudent #chocojarhargastudent #crispychocojarhargastudent #ccj #crispyccj #chocolatelovers #heavenforchocolatelovers #kptmkb #chocojarkptmkb #crispychocojarkptmkb #fyp #pen2303 #digitalentrepreneurship #madamfauzan #finalyear #semester5
POSTAGE FEES πŸ“£ For your information about postage are stated as per below πŸ’‹ SEMENANJUNG; 1 jar - rm7 2 jars - rm8 3 jars - rm10 4 jars - rm11 5 - 6 jars - rm12 7 - 8 jars - rm13 9 - 10jars - rm14 11 - 12jars - rm15 13 - 14 jars - rm16 SABAH/SARAWAK; 1 jar - rm10 2 jars - rm16 3 jars - rm19 4 jars - rm25 5 jars - rm28 6 jars - rm32 7 jars - rm36 8 jars - rm40 9 jars - rm43 10 jars - rm46 #chocojar  #crispychocojar  #chocojarsedap  #crispychocojarsedap  #chocojarcoklatmeleleh  #crispychocojarcoklatmeleleh  #chocojarkelantan  #crispychocojarkelantan  #chocojarkotabharu  #crispychocojarkotabharu  #chocojarmurah  #crispychocojarmurah  #chocojarstudent  #crispychocojarstudent  #chocojarhargastudent  #crispychocojarhargastudent  #ccj  #crispyccj  #chocolatelovers  #heavenforchocolatelovers  #kptmkb  #chocojarkptmkb  #crispychocojarkptmkb  #fyp  #pen2303  #digitalentrepreneurship  #madamfauzan  #finalyear  #semester5 
PRICE  LIST πŸ“£

CRISPY CHOCOJAR BY KAKSA

BIASA
βž–βž–βž–
RM 6.00 small (250g)
RM 8.50 big (380g)

TOPPINGS
-----
RM6.50 small (250g)
RM9.00Β  big (380g)

KINDER BUENO;
Add RM1.00

PREMIUM
βž–βž–βž–
RM 7.50 small (250g)
RM 11.00 big (380g)

TOPPINGS
--------
RM 8.00 small (250g)
RM 11.50 big (350g)

KINDER BUENO;
Add RM1.00

Toppings available;
🍫 OREO
🍫 KITKAT
🍫 M&M
🍫 KINDER BUENO (NEW)
🍫 MARSHMALLOW

Jangan tunggu lama-lama gais haa meh order cepat sebelum stock habis! DM or WS Kaksa 0146089738 sekarang untuk order πŸ‘Œ

#chocojar #crispychocojar #chocojarsedap #crispychocojarsedap #chocojarcoklatmeleleh #crispychocojarcoklatmeleleh #chocojarkelantan #crispychocojarkelantan #chocojarkotabharu #crispychocojarkotabharu #chocojarmurah #crispychocojarmurah #chocojarstudent #crispychocojarstudent #chocojarhargastudent #crispychocojarhargastudent #ccj #crispyccj #chocolatelovers #heavenforchocolatelovers #kptmkb #chocojarkptmkb #crispychocojarkptmkb #fyp #pen2303 #digitalentrepreneurship #madamfauzan #finalyear #semester5
PRICE LIST πŸ“£ CRISPY CHOCOJAR BY KAKSA BIASA βž–βž–βž– RM 6.00 small (250g) RM 8.50 big (380g) TOPPINGS ----- RM6.50 small (250g) RM9.00Β  big (380g) KINDER BUENO; Add RM1.00 PREMIUM βž–βž–βž– RM 7.50 small (250g) RM 11.00 big (380g) TOPPINGS -------- RM 8.00 small (250g) RM 11.50 big (350g) KINDER BUENO; Add RM1.00 Toppings available; 🍫 OREO 🍫 KITKAT 🍫 M&M 🍫 KINDER BUENO (NEW) 🍫 MARSHMALLOW Jangan tunggu lama-lama gais haa meh order cepat sebelum stock habis! DM or WS Kaksa 0146089738 sekarang untuk order πŸ‘Œ #chocojar  #crispychocojar  #chocojarsedap  #crispychocojarsedap  #chocojarcoklatmeleleh  #crispychocojarcoklatmeleleh  #chocojarkelantan  #crispychocojarkelantan  #chocojarkotabharu  #crispychocojarkotabharu  #chocojarmurah  #crispychocojarmurah  #chocojarstudent  #crispychocojarstudent  #chocojarhargastudent  #crispychocojarhargastudent  #ccj  #crispyccj  #chocolatelovers  #heavenforchocolatelovers  #kptmkb  #chocojarkptmkb  #crispychocojarkptmkb  #fyp  #pen2303  #digitalentrepreneurship  #madamfauzan  #finalyear  #semester5