an online Instagram web viewer

#Pahang medias

Photos

Buku Geopark Tasik Kenyir ini yang mendokumentasi keindahan geologi, keunikan flora dan fauna dan kepelbagaian seni tradisi masyarakat setempat diharap dapat menjustifikasikan keperluan Tasik Kenyir diiktiraf sebagai Geotapak warisan dunia dalam masa terdekat.

Buy click link at bio

#tasikkenyir #pahang #geopark #eco #ecoresort #heritage #unesco #research #design #idea #read #entrepreneur #millionaire #billionaire #q #intllab #startup #investor #investment #prof #mba #phd #gradschool #academia #iger #vscocam  #dreambig #dreamwild
Buku Geopark Tasik Kenyir ini yang mendokumentasi keindahan geologi, keunikan flora dan fauna dan kepelbagaian seni tradisi masyarakat setempat diharap dapat menjustifikasikan keperluan Tasik Kenyir diiktiraf sebagai Geotapak warisan dunia dalam masa terdekat. Buy click link at bio #tasikkenyir  #pahang  #geopark  #eco  #ecoresort  #heritage  #unesco  #research  #design  #idea  #read  #entrepreneur  #millionaire  #billionaire  #q  #intllab  #startup  #investor  #investment  #prof  #mba  #phd  #gradschool  #academia  #iger  #vscocam  #dreambig  #dreamwild 
testimoni...
.
TRUSTED SELLER FOR LUCKLY BUYER!!! PM OR WHATSAPP SAHAJA KE 0146613177
PM OR WHATSAPP SAHAJA KE 0146613177

ataupun sila buka link dibawah utk terus ke whatsapp kami.

https://hi.jomwasap.my/minyaklintahbelacakk_hq

instagram : https://instagram.com/minyaklintahbelacakk_hq

#minyak #minyaklintah #pahang #kuantan #murah #barangpower #rahsiasuami #minyakbelacak #doorgift #love #igshop #instashop
Our lovely customer wearing kurung moden MA 😍😍😘😘.She bought 2pcs Kurung MA. Thank you dear💕
.
Interested❓❓❓
.
Do pm or whatsapp,kindly click the link whatsapp at bio profile💋
.
#Englishcotton #englishcottonmurah #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungpahang #bajukurungraya #bajukurungcantik #bajukurungcantikmurah #lovemalaysia #sayajual #sayajualbajukurung #jombeli #jomshopping #promosi #pantaitimur #pahang #terengganu #kelantan #sabah #sarawak #kualalumpur #kedah
Our lovely customer wearing kurung moden MA 😍😍😘😘.She bought 2pcs Kurung MA. Thank you dear💕 . Interested❓❓❓ . Do pm or whatsapp,kindly click the link whatsapp at bio profile💋 . #Englishcotton  #englishcottonmurah  #bajukurung  #bajukurungmoden  #bajukurungmurah  #bajukurungpahang  #bajukurungraya  #bajukurungcantik  #bajukurungcantikmurah  #lovemalaysia  #sayajual  #sayajualbajukurung  #jombeli  #jomshopping  #promosi  #pantaitimur  #pahang  #terengganu  #kelantan  #sabah  #sarawak  #kualalumpur  #kedah 
#PialaAsia #malaysiaku #AFCU23 #highlights
FT : Arab Saudi U23 0-1 Malaysia U23
.
.
Malaysia melangkah ke suku akhir.
Tahniah Malaysia !!
. .
. .
(Gambar dan caption di sponsor IG @kaptenjersey . Nak jersi murah pelbagai jenis gred folow @kaptenjersey )
#TransformingFootballMalaysia
#malaysiasuperleague2018
#jdt #pahang #kedah #terengganu #perak #n9 #kualalumpur #pkns #pknp #kelantan #melakaunited #selangor #kaptenbolasepak #elephantarmy #bosjohor #tanahtumpahdarahku #demimalaysia #bangkitbersama #harimaumalaya #malaysiaku #ultrastamingsari #ultrassel #elephantarmy #bosjohor #ultrasn9 #HarimauMalaya #negaraku
#PialaAsia  #malaysiaku  #AFCU23  #highlights  FT : Arab Saudi U23 0-1 Malaysia U23 . . Malaysia melangkah ke suku akhir. Tahniah Malaysia !! . . . . (Gambar dan caption di sponsor IG @kaptenjersey . Nak jersi murah pelbagai jenis gred folow @kaptenjersey ) #TransformingFootballMalaysia  #malaysiasuperleague2018  #jdt  #pahang  #kedah  #terengganu  #perak  #n9  #kualalumpur  #pkns  #pknp  #kelantan  #melakaunited  #selangor  #kaptenbolasepak  #elephantarmy  #bosjohor  #tanahtumpahdarahku  #demimalaysia  #bangkitbersama  #harimaumalaya  #malaysiaku  #ultrastamingsari  #ultrassel  #elephantarmy  #bosjohor  #ultrasn9  #HarimauMalaya  #negaraku 
Promosi Terbaru:
First Gold hanya RM68 jah sebulan @ RM2.27 sehari.

Office:
Sri Galok Celcom, Jalan Dato' Hamid, 17000, Pasir Mas, Kelantan.

Tel: 0135905889

#kelantan #dekat #jauh #bolehcod #kualalumpur #airport #poslaju #kualaterengganu #pahang #jualbeli #murahberkualitas #murahabis #harga #gembira #jangancakapabangtakpayung
.....
Kita ini cuma pilihan AKSARA yang terkadang sesuai untuk memenuhi sudut HATI

Atau ianya sekadar hanya mengisi ruang PILIHAN

Off to KUALA TAHAN

#KualaTahan
#Jerantut
#Pahang
#AK 
#bukanbujangbiasa 
#Mmmmmmm
Assalamualaikum #sadalista .
Butik buka seperti biasa. 10pagi - 9mlm. .

Jangan lupa datang butik hari ni. Kita boleh sembang2, bincang2 dulu pasal nak custom baju #sadasbride or #sadasbridetobe u alls. Bulan 2 & 3 dah FULLY BOOKED!  Alhamdulillah.
. 
Persediaan awal kan lagi bagus! Jangan suka buat kerja last minit tau. Tak baik utk kesihatan. Hah, tetibe!! 😂
.
Jumpa nanti ya! 😊
.
Featuring detaills embellishment on #savannahballetkurung .
👰🏻 @nurulsyawalnirahim
📸 @meyjiphoto
Assalamualaikum #sadalista  . Butik buka seperti biasa. 10pagi - 9mlm. . Jangan lupa datang butik hari ni. Kita boleh sembang2, bincang2 dulu pasal nak custom baju #sadasbride  or #sadasbridetobe  u alls. Bulan 2 & 3 dah FULLY BOOKED! Alhamdulillah. . Persediaan awal kan lagi bagus! Jangan suka buat kerja last minit tau. Tak baik utk kesihatan. Hah, tetibe!! 😂 . Jumpa nanti ya! 😊 . Featuring detaills embellishment on #savannahballetkurung  . 👰🏻 @nurulsyawalnirahim 📸 @meyjiphoto
Tetibe...scroll Punya scroll terjumpa gambar ni..ni lama punya cerita..sbb tu photogrid bukan main byk lg sistur lethal gambar...nasib baik x letak 10, klu x alamatnya kejadian muka pun jd kecik jew la..#muakuantan #muapahang #muapekan #muabalok #muabeserah #muagebeng #muabatupahat #muajohor #makeupmurahkuantan #makeupmurahpahang #mac #lauriermercier #channel #bobbibrown #tunang #dinner #pahang #bridesmaid #sanding
Tetibe...scroll Punya scroll terjumpa gambar ni..ni lama punya cerita..sbb tu photogrid bukan main byk lg sistur lethal gambar...nasib baik x letak 10, klu x alamatnya kejadian muka pun jd kecik jew la..#muakuantan #muapahang #muapekan #muabalok #muabeserah #muagebeng #muabatupahat #muajohor #makeupmurahkuantan #makeupmurahpahang #mac #lauriermercier #channel #bobbibrown #tunang #dinner #pahang #bridesmaid #sanding
Assalamualaikum semua
Stok cdf dah sampai
Boleh cod / pos utk luar kawasan kuantan
Berminat wasap akak key😊
Cuba cari model cdf yang cute miut tu😁😁
#mysgkuantan 
#kuantansugarglider 
#sugarglidermalaysia 
#sugargliderkuantan 
#kuantan 
#pahang 
#pekan
Cuti Cuti Ke Bandung 
RM252/Pax [ 3N 4D ] 
Hotel & Transport 
Min 4 Pax 
RM182/Pax [ 2N 3D ] 
Hotel & Transport 
Min 4 Pax 
RM125/Day 
Transport Only 
Hotel include : ✓ Brekfast ✓ Air Cond ✓ Hot & Cold Water ✓ Tv Cable ✓ Free WiFi 
Transport Include : ✓ Parking ✓ Minyak ✓ driver ✓ Tol 
Exclude : × Meals × Entrance Ticket × Flight Ticket 
Sila Tuan/Puan memutuskan tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut rancangan sendiri .

Semoga Maklumat yang saya berikan memudahkan urusan anda bercuti ke bandung .
Terima Kasih . 
Booking Contact Us : 
Whatasapp : +6282262512221
Instagram : @pakej_bercuti_ke_bandung
Facebook : rif transport
FB Page : pakej bercuti ke bandung 
#bandung #malaysia #kualalumpur #selangor #kedah #langkawi #sabah #sarawak #pulaupinang #klantan #brunei #singapore #johorbahru #melaka #putrajaya #pahang #perlis #penang #subangjaya #terengganu #negerisembilan #semenanjung #kotakinabalu #klang
Cuti Cuti Ke Bandung RM252/Pax [ 3N 4D ] Hotel & Transport Min 4 Pax RM182/Pax [ 2N 3D ] Hotel & Transport Min 4 Pax RM125/Day Transport Only Hotel include : ✓ Brekfast ✓ Air Cond ✓ Hot & Cold Water ✓ Tv Cable ✓ Free WiFi Transport Include : ✓ Parking ✓ Minyak ✓ driver ✓ Tol Exclude : × Meals × Entrance Ticket × Flight Ticket Sila Tuan/Puan memutuskan tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut rancangan sendiri . Semoga Maklumat yang saya berikan memudahkan urusan anda bercuti ke bandung . Terima Kasih . Booking Contact Us : Whatasapp : +6282262512221 Instagram : @pakej_bercuti_ke_bandung Facebook : rif transport FB Page : pakej bercuti ke bandung #bandung  #malaysia  #kualalumpur  #selangor  #kedah  #langkawi  #sabah  #sarawak  #pulaupinang  #klantan  #brunei  #singapore  #johorbahru  #melaka  #putrajaya  #pahang  #perlis  #penang  #subangjaya  #terengganu  #negerisembilan  #semenanjung  #kotakinabalu  #klang 
WS1816. Hifi speaker + boleh record + ada radio + ada led light yang cantik😍😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅Bila nyanyi suara cantik je tak pecah.
✅Boleh record suara di mic bila kita tengah karoeke
✅Ada radio & hifi speaker. Tak perlu beli speaker lain sebab mic ni boleh jadi speaker. Satu rumah boleh dengar!!
✅3 months Warranty, kami bagi warranty yang lama sebab kami yakin dengan kualiti mic kami.
✅Support USB, pendrive, sd card
✅Ada button play & pause
✅Ada selfie button, letak phone jauh-jauh then tekan button mic ni untuk snap gambar korang.
✅LED light, ada lampu disco yang cantik tapi boleh off kalau tak suka.
✅Bluetooth IOS & ANDROID, semua phone boleh guna.
✅Colors: gold, black, white & red
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
----------------------
RM85
Inc postage sm/ ss
----------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Oder👉🏻 DM/ WHATSAPP 016-8373102
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#speakermurahmalaysia
#alorgajah
#rompin
#malaysia
#petang
#ahad
#microphonemurahmalaysia
#microphonewirelessmurah
#kampar
#smulemalaysian
#gadgetmalaysiamurah
#serdang
#gadgetmalaysia
#musicallymalaysia 
#merlimau
#wanyhasrita
#pahang
#selangor
#sitinordiana
#microphonemalaysia
#bangi
#smulemalaysia
#pulaupinang
#melaka
#karoke
#microphonebluetoothmurah
#bluetoothspeakermalaysia
#jitra
#gadgetmurahmalaysia
#kuantan
WS1816. Hifi speaker + boleh record + ada radio + ada led light yang cantik😍😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅Bila nyanyi suara cantik je tak pecah. ✅Boleh record suara di mic bila kita tengah karoeke ✅Ada radio & hifi speaker. Tak perlu beli speaker lain sebab mic ni boleh jadi speaker. Satu rumah boleh dengar!! ✅3 months Warranty, kami bagi warranty yang lama sebab kami yakin dengan kualiti mic kami. ✅Support USB, pendrive, sd card ✅Ada button play & pause ✅Ada selfie button, letak phone jauh-jauh then tekan button mic ni untuk snap gambar korang. ✅LED light, ada lampu disco yang cantik tapi boleh off kalau tak suka. ✅Bluetooth IOS & ANDROID, semua phone boleh guna. ✅Colors: gold, black, white & red ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ---------------------- RM85 Inc postage sm/ ss ---------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Oder👉🏻 DM/ WHATSAPP 016-8373102 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #speakermurahmalaysia  #alorgajah  #rompin  #malaysia  #petang  #ahad  #microphonemurahmalaysia  #microphonewirelessmurah  #kampar  #smulemalaysian  #gadgetmalaysiamurah  #serdang  #gadgetmalaysia  #musicallymalaysia  #merlimau  #wanyhasrita  #pahang  #selangor  #sitinordiana  #microphonemalaysia  #bangi  #smulemalaysia  #pulaupinang  #melaka  #karoke  #microphonebluetoothmurah  #bluetoothspeakermalaysia  #jitra  #gadgetmurahmalaysia  #kuantan 
MELELEH AIR MATA KASIH 😭😭😭
.
isteri mengidam nak
minum susu kambing tak berbau .
kesian kan
.
biar kami bantu
ada yang mengidam
kami simpankan special
.
istimewa buat baby dlm perut
yg x henti menendang
selagi x dapat
yg dia nak minum .
😀
.
"Pasti susu kambing diternak oleh muslim"

sesak phone dgn pertanyaan #Susukambingtakbaerbau nie,ramai yg masih x tahu selama nie ada susu kambing yang tak berbau
.
Alhamdulillah, susu kambing sebenar ada peminat bijak tersendiri......
.

#jerantut #pahang
#susukambing #ibuhamil 
#kuantan #temerloh 
#lipis #raub #jengka
MELELEH AIR MATA KASIH 😭😭😭 . isteri mengidam nak minum susu kambing tak berbau . kesian kan . biar kami bantu ada yang mengidam kami simpankan special . istimewa buat baby dlm perut yg x henti menendang selagi x dapat yg dia nak minum . 😀 . "Pasti susu kambing diternak oleh muslim" sesak phone dgn pertanyaan #Susukambingtakbaerbau  nie,ramai yg masih x tahu selama nie ada susu kambing yang tak berbau . Alhamdulillah, susu kambing sebenar ada peminat bijak tersendiri...... . #jerantut  #pahang  #susukambing  #ibuhamil  #kuantan  #temerloh  #lipis  #raub  #jengka 
Ini lah Team YengYeng.. Kami tak ramai.. tp Kami awesome 💕

Nak sertai kami?? Boleh laa pm.. in sha allah kami bntu dari zero to hero ❤️ #jamuchocoyeng2 #putehcandyyengyeng #vsco #vscocam #igers #malaysia #instashopmalaysia #bisnesonlinemalaysia #sayajual #malaysia #kelantan #pahang #cantik #mantop #sunday #marketing #onlineshopping #wednesday #happyworking #meletop #artismalaysia
*FEPL _MALAYSIA🇲🇾*
*_Jom Menang Hadiah Tournament FEPL MALAYSIA keseluruhan berjumlah RM 5656_*

Hadiah utama : 
_20 Hadiah_

Hadiah setiap gameweek: 
_13 Hadiah_

Hadiah contest: 
_30 Hadiah_ *Total hadiah ada 63 Hadiah* *Hadiah Contest * 
Setiap Gameweek akan ada 2 or 3 kali contest di berikan di dalam group tournament, hadiah keseluruhan bagi contest adalah berjumlah *RM800* *Ranking Bottom 5* : Pada setiap gameweek yang point tertinggi akan menang..if duduk no last sekali pun..klu gameweek tu dia paling tinggi..dia akan menang...Confirm korg da tak ada mood lgi kan nak main fantasy...sbb nak kejar point da jauh...so tournament kami ni,nak anda rasa hppy je..tak rasa down wlaupun dah jadi bottom5...sbb ada *Hadiah setiap gameweek* keseluruhan berjumlah *RM 325* 📝Last Daftar : 20/01/18
📝Gameweek 25 Start point dikira
📝1team RM 20
📝*3team RM 50 sahaja* ⚽️ Pertanyaan & Pendaftaran boleh whatapp @ hubungi di talian *0136133987 FARID*

#FantasyEnglishPremierLeague
#fepl_malaysia
#malaysia #sukan #bolasepak #manchesterunitedmalaysia #manchestercitymalaysia #arsenalmalaysia #chelseamalaysia #liverpoolmalaysia #spursmalaysia #evertonmalaysia #leicestercitymalaysia  #jdt #melaka #negerisembilan #kualalumpur #selangor #perak #penang #kedah #perlis #kelantan #terengganukite #pahang #sabah #sarawak
*FEPL _MALAYSIA🇲🇾* *_Jom Menang Hadiah Tournament FEPL MALAYSIA keseluruhan berjumlah RM 5656_* Hadiah utama : _20 Hadiah_ Hadiah setiap gameweek: _13 Hadiah_ Hadiah contest: _30 Hadiah_ *Total hadiah ada 63 Hadiah* *Hadiah Contest * Setiap Gameweek akan ada 2 or 3 kali contest di berikan di dalam group tournament, hadiah keseluruhan bagi contest adalah berjumlah *RM800* *Ranking Bottom 5* : Pada setiap gameweek yang point tertinggi akan menang..if duduk no last sekali pun..klu gameweek tu dia paling tinggi..dia akan menang...Confirm korg da tak ada mood lgi kan nak main fantasy...sbb nak kejar point da jauh...so tournament kami ni,nak anda rasa hppy je..tak rasa down wlaupun dah jadi bottom5...sbb ada *Hadiah setiap gameweek* keseluruhan berjumlah *RM 325* 📝Last Daftar : 20/01/18 📝Gameweek 25 Start point dikira 📝1team RM 20 📝*3team RM 50 sahaja* ⚽️ Pertanyaan & Pendaftaran boleh whatapp @ hubungi di talian *0136133987 FARID* #FantasyEnglishPremierLeague  #fepl_malaysia  #malaysia  #sukan  #bolasepak  #manchesterunitedmalaysia  #manchestercitymalaysia  #arsenalmalaysia  #chelseamalaysia  #liverpoolmalaysia  #spursmalaysia  #evertonmalaysia  #leicestercitymalaysia  #jdt  #melaka  #negerisembilan  #kualalumpur  #selangor  #perak  #penang  #kedah  #perlis  #kelantan  #terengganukite  #pahang  #sabah  #sarawak 
Pakai foundaction dyxy nampak glowing? 😱

Bukan setakat boleh nampakkan muka korang glowing malah dengan semua Produk dyxy kulit muka korang akan sentiasa sihat 😘

Jimat? Kenapa jimat? 
Sebab korang hanya perlukan keluar kan duit sekali dalam 3 @ 5 bulan je tuk dyxy, 😊💜 Tak perlu setiap minggu 😉
Tak perlu setiap bulan 😉

Jimat right? 
Takpaham? Nak try? Nak tanya? 
Semua boleh juat whatssap me 👇

Whatsapp saya 👉 601155031342

Pm pun bole 😉💜 #Dyxycosmetics #Teamfl #jengka #bandarjengkapahang #pahang #dyxybydyana #dyxylovers #dyxyfoundation #dyxybrushgemok #dyxylipstikmatte #dyxysprayfacemist
Pakai foundaction dyxy nampak glowing? 😱 Bukan setakat boleh nampakkan muka korang glowing malah dengan semua Produk dyxy kulit muka korang akan sentiasa sihat 😘 Jimat? Kenapa jimat? Sebab korang hanya perlukan keluar kan duit sekali dalam 3 @ 5 bulan je tuk dyxy, 😊💜 Tak perlu setiap minggu 😉 Tak perlu setiap bulan 😉 Jimat right? Takpaham? Nak try? Nak tanya? Semua boleh juat whatssap me 👇 Whatsapp saya 👉 601155031342 Pm pun bole 😉💜 #Dyxycosmetics  #Teamfl  #jengka  #bandarjengkapahang  #pahang  #dyxybydyana  #dyxylovers  #dyxyfoundation  #dyxybrushgemok  #dyxylipstikmatte  #dyxysprayfacemist 
Korean Women's Fashion Casual Tassel Composition Shoulder Bag
3pcs per Set
Our Price: RM30.00
Postage : RM10SM/RM15SS 
Product Code :BLSE 18440
Weight:0.86KG
Internal structure :
-Main pocket -Document pocket -Zipper pocket -Mobile phone pocket .
[Size]: .
Shoulder Bag: 
Bottom Length: 32cm 
Bottom Width: 9.5cm 
Height: 32cm 
Wristlet: 
Bottom Length: 23cm 
Bottom Width: 6cm 
Height: 16cm 
Card Holder: 
Bottom Length: 18cm 
Bottom Width: 3.5cm 
Height: 12cm .
.
👠 Screenshot items
📲Click WhatsApp link at our acc bio.
🚫STRICLY NO CALLS

Thankyou dear 💕
.
#beglawa #begmurah #bagmurah #beg #begmurahcantik #bagmalaysia #pahang #handbagmurah #handbagberjenama #sayajual #bazaarpaknil  #sayajualhandbag #sayajualbag #slingbagmalaysia #johor #slingbagmurah #handbagcantik #bagkorea #handbagkorea #begtangan #melaka #handbagmalaysiamurah #malaysia #igshopmalaysia #igshop #bagmurahmurah #bagcantik
Korean Women's Fashion Casual Tassel Composition Shoulder Bag 3pcs per Set Our Price: RM30.00 Postage : RM10SM/RM15SS Product Code :BLSE 18440 Weight:0.86KG Internal structure : -Main pocket -Document pocket -Zipper pocket -Mobile phone pocket . [Size]: . Shoulder Bag: Bottom Length: 32cm Bottom Width: 9.5cm Height: 32cm Wristlet: Bottom Length: 23cm Bottom Width: 6cm Height: 16cm Card Holder: Bottom Length: 18cm Bottom Width: 3.5cm Height: 12cm . . 👠 Screenshot items 📲Click WhatsApp link at our acc bio. 🚫STRICLY NO CALLS Thankyou dear 💕 . #beglawa  #begmurah  #bagmurah  #beg  #begmurahcantik  #bagmalaysia  #pahang  #handbagmurah  #handbagberjenama  #sayajual  #bazaarpaknil  #sayajualhandbag  #sayajualbag  #slingbagmalaysia  #johor  #slingbagmurah  #handbagcantik  #bagkorea  #handbagkorea  #begtangan  #melaka  #handbagmalaysiamurah  #malaysia  #igshopmalaysia  #igshop  #bagmurahmurah  #bagcantik 
: Thank you so much @teatyzbeautyy for your order. We really appreciate it ❤.
.
#businesscard #businesscardmurah #printingmurah #printingmurahmalaysia #bentong #pahang
: Thank you so much @teatyzbeautyy for your order. We really appreciate it ❤.
.
#businesscard #businesscardmurah #printingmurah #printingmurahmalaysia #bentong #pahang
: Thank you so much @syara.my for your order. We really appreciate it ❤.
.
#businesscard #businesscardmurah #printingmurah #printingmurahmalaysia #bentong #pahang
📣MEGA SALE!! MEGA SALE!! MEGA SALE❗❗ > MURAH, CANTIK DAN MAMPU MILIK <
===================================
.
Rm59 spasang

BAJU KURUNG MODEN ENGLISH COTTON by DHIA COTTON
.
.
====
" Kain selesa , sejuk je pakai. Nak repeat order lagi sis "
====
" Material dia best sangat sis🤗 "
====
" Sukanya sis, baju dah sampai. Cantiknya 😉"
====
ALHAMDULILLAH.
Banyak feedback positif yang sis terima. Terima kasih banyak banyak buat semua pengemar kurung cotton 😍😍
Nah mungee🌹🌹🌹
====
❤️ kain sangat selesa
❤️ tidak panas
❤️ tidak kecut selepas basuh
❤️ sais available saiz XS - XL
❤️ corak corak moden terkini
❤️ jahitan kemas ❤️ kain bawah lipat batik ===================
MACAM MANA NAK BELI ?
===================
.
Sila klik link whatsapp di bawah nie
www.wasap.my/60179564505/kurungmodendhiacotton
www.wasap.my/60179564505/kurungmodendhiacotton
www.wasap.my/60179564505/kurungmodendhiacotton 😘1st PAY 1st SERVE
💯Trusted Seller.
SERIUS BUYER ONLY ❗❗ #bajumuslimah  #noradanish #kurungcotton #kurungcottonmoden #bajukurung#bajukurungcotton #peplum #peplumcotton #peplumenglishcotton #peplummurah #bajukurungcottonmurah #bajukurungmodenmurah #bajukurungmodenmalaysia #bajuraya #bajukurungmurah  #englishcotton #bajukurungmodenmurah #bajukurungmodenenglishcotton #bajukurungpahang #bajukurungenglishcotton #bajukurungenglishcottonmurah #bajukurungmalaysia #bazaarpaknil #onlineshopping #sayajual #perlis #pahang #padangbesar #jerantutkampungku
#kebaya #kebayamurah
📣MEGA SALE!! MEGA SALE!! MEGA SALE❗❗ > MURAH, CANTIK DAN MAMPU MILIK < =================================== . Rm59 spasang BAJU KURUNG MODEN ENGLISH COTTON by DHIA COTTON . . ==== " Kain selesa , sejuk je pakai. Nak repeat order lagi sis " ==== " Material dia best sangat sis🤗 " ==== " Sukanya sis, baju dah sampai. Cantiknya 😉" ==== ALHAMDULILLAH. Banyak feedback positif yang sis terima. Terima kasih banyak banyak buat semua pengemar kurung cotton 😍😍 Nah mungee🌹🌹🌹 ==== ❤️ kain sangat selesa ❤️ tidak panas ❤️ tidak kecut selepas basuh ❤️ sais available saiz XS - XL ❤️ corak corak moden terkini ❤️ jahitan kemas ❤️ kain bawah lipat batik =================== MACAM MANA NAK BELI ? =================== . Sila klik link whatsapp di bawah nie www.wasap.my/60179564505/kurungmodendhiacotton www.wasap.my/60179564505/kurungmodendhiacotton www.wasap.my/60179564505/kurungmodendhiacotton 😘1st PAY 1st SERVE 💯Trusted Seller. SERIUS BUYER ONLY ❗❗ #bajumuslimah  #noradanish  #kurungcotton  #kurungcottonmoden  #bajukurung #bajukurungcotton  #peplum  #peplumcotton  #peplumenglishcotton  #peplummurah  #bajukurungcottonmurah  #bajukurungmodenmurah  #bajukurungmodenmalaysia  #bajuraya  #bajukurungmurah  #englishcotton  #bajukurungmodenmurah  #bajukurungmodenenglishcotton  #bajukurungpahang  #bajukurungenglishcotton  #bajukurungenglishcottonmurah  #bajukurungmalaysia  #bazaarpaknil  #onlineshopping  #sayajual  #perlis  #pahang  #padangbesar  #jerantutkampungku  #kebaya  #kebayamurah 
Alhamdulillah 😊

Set Mini Tasbih & Surah Yassin tempahan Azfar dari Singapore. Moga majlis berjalan lancar 😍😍😍 Untuk pertanyaan/tempahan, whatsapp 016-7611584 (Fatin)

#minitasbih #doorgiftyassin #doorgiftmurah #doorgift #tasbih33biji #tasbihmini #sayajualdoorgift #melaka #johor #negerisembilan #selangor #perak #kedah #perlis #kelantan #terengganu #kualalumpur #pulaupinang #pahang #sabah #sarawak #wedding #kenduri #aqiqah #tasbihmurahbajetfm #FNS96
Alhamdulillah 😊 Set Mini Tasbih & Surah Yassin tempahan Azfar dari Singapore. Moga majlis berjalan lancar 😍😍😍 Untuk pertanyaan/tempahan, whatsapp 016-7611584 (Fatin) #minitasbih  #doorgiftyassin  #doorgiftmurah  #doorgift  #tasbih33biji  #tasbihmini  #sayajualdoorgift  #melaka  #johor  #negerisembilan  #selangor  #perak  #kedah  #perlis  #kelantan  #terengganu  #kualalumpur  #pulaupinang  #pahang  #sabah  #sarawak  #wedding  #kenduri  #aqiqah  #tasbihmurahbajetfm  #FNS96 
SET CADAR AIZHUO CORAK 6IN1 (A)❗ PRICE
= RM98SM / RM115SS (harga dah termasuk pos) 📚BORONG(A)📝
3SET x RM94SM
3SET x RM110SS
6SET x RM92SM
6SET x RM107SS 
# 1 alamat
(harga dah termasuk pos)

FIT KING TO QUEEN ✔Warna tidak luntur setelah basuh
✔100% Cotton dacron1230 Count treat
✔Tidak Panas & Lembut ❤Set kadungan : 🌼1pc = Cadar Fitted 🌼1pc = Comforter Tebal 🌼2pc = Sarung Bantal tidur 🌼2pc = Sarung Bantal peluk

Berminat whtsp 0196073447 Nurul 
#cadarmurah #kedaimurah #kedaicadaronline #bazarpaknil #bazarkarat #cadarcotton #selangor #kualalumpur #ampang #perak #puchong #shahalam #kedah #sabah #sarawak #pahang #temerloh #raub #lipis #keramat #bangi #setapak #johorbahru #seremban #melaka #1malaysia #kluang #kajang #cadarhotel
SET CADAR AIZHUO CORAK 6IN1 (A)❗ PRICE = RM98SM / RM115SS (harga dah termasuk pos) 📚BORONG(A)📝 3SET x RM94SM 3SET x RM110SS 6SET x RM92SM 6SET x RM107SS # 1 alamat (harga dah termasuk pos) FIT KING TO QUEEN ✔Warna tidak luntur setelah basuh ✔100% Cotton dacron1230 Count treat ✔Tidak Panas & Lembut ❤Set kadungan : 🌼1pc = Cadar Fitted 🌼1pc = Comforter Tebal 🌼2pc = Sarung Bantal tidur 🌼2pc = Sarung Bantal peluk Berminat whtsp 0196073447 Nurul #cadarmurah  #kedaimurah  #kedaicadaronline  #bazarpaknil  #bazarkarat  #cadarcotton  #selangor  #kualalumpur  #ampang  #perak  #puchong  #shahalam  #kedah  #sabah  #sarawak  #pahang  #temerloh  #raub  #lipis  #keramat  #bangi  #setapak  #johorbahru  #seremban  #melaka  #1malaysia  #kluang  #kajang  #cadarhotel 
SET CADAR AIZHUO CORAK 6IN1 (A)❗ PRICE
= RM98SM / RM115SS (harga dah termasuk pos) 📚BORONG(A)📝
3SET x RM94SM
3SET x RM110SS
6SET x RM92SM
6SET x RM107SS 
# 1 alamat
(harga dah termasuk pos)

FIT KING TO QUEEN ✔Warna tidak luntur setelah basuh
✔100% Cotton dacron1230 Count treat
✔Tidak Panas & Lembut ❤Set kadungan : 🌼1pc = Cadar Fitted 🌼1pc = Comforter Tebal 🌼2pc = Sarung Bantal tidur 🌼2pc = Sarung Bantal peluk

Berminat whtsp 0196073447 Nurul 
#cadarmurah #kedaimurah #kedaicadaronline #bazarpaknil #bazarkarat #cadarcotton #selangor #kualalumpur #ampang #perak #puchong #shahalam #kedah #sabah #sarawak #pahang #temerloh #raub #lipis #keramat #bangi #setapak #johorbahru #seremban #melaka #1malaysia #kluang #kajang #cadarhotel
SET CADAR AIZHUO CORAK 6IN1 (A)❗ PRICE = RM98SM / RM115SS (harga dah termasuk pos) 📚BORONG(A)📝 3SET x RM94SM 3SET x RM110SS 6SET x RM92SM 6SET x RM107SS # 1 alamat (harga dah termasuk pos) FIT KING TO QUEEN ✔Warna tidak luntur setelah basuh ✔100% Cotton dacron1230 Count treat ✔Tidak Panas & Lembut ❤Set kadungan : 🌼1pc = Cadar Fitted 🌼1pc = Comforter Tebal 🌼2pc = Sarung Bantal tidur 🌼2pc = Sarung Bantal peluk Berminat whtsp 0196073447 Nurul #cadarmurah  #kedaimurah  #kedaicadaronline  #bazarpaknil  #bazarkarat  #cadarcotton  #selangor  #kualalumpur  #ampang  #perak  #puchong  #shahalam  #kedah  #sabah  #sarawak  #pahang  #temerloh  #raub  #lipis  #keramat  #bangi  #setapak  #johorbahru  #seremban  #melaka  #1malaysia  #kluang  #kajang  #cadarhotel 
SET CADAR AIZHUO CORAK 6IN1 (A)❗ PRICE
= RM98SM / RM115SS (harga dah termasuk pos) 📚BORONG(A)📝
3SET x RM94SM
3SET x RM110SS
6SET x RM92SM
6SET x RM107SS 
# 1 alamat
(harga dah termasuk pos)

FIT KING TO QUEEN ✔Warna tidak luntur setelah basuh
✔100% Cotton dacron1230 Count treat
✔Tidak Panas & Lembut ❤Set kadungan : 🌼1pc = Cadar Fitted 🌼1pc = Comforter Tebal 🌼2pc = Sarung Bantal tidur 🌼2pc = Sarung Bantal peluk

Berminat whtsp 0196073447 Nurul 
#cadarmurah #kedaimurah #kedaicadaronline #bazarpaknil #bazarkarat #cadarcotton #selangor #kualalumpur #ampang #perak #puchong #shahalam #kedah #sabah #sarawak #pahang #temerloh #raub #lipis #keramat #bangi #setapak #johorbahru #seremban #melaka #1malaysia #kluang #kajang #cadarhotel
SET CADAR AIZHUO CORAK 6IN1 (A)❗ PRICE = RM98SM / RM115SS (harga dah termasuk pos) 📚BORONG(A)📝 3SET x RM94SM 3SET x RM110SS 6SET x RM92SM 6SET x RM107SS # 1 alamat (harga dah termasuk pos) FIT KING TO QUEEN ✔Warna tidak luntur setelah basuh ✔100% Cotton dacron1230 Count treat ✔Tidak Panas & Lembut ❤Set kadungan : 🌼1pc = Cadar Fitted 🌼1pc = Comforter Tebal 🌼2pc = Sarung Bantal tidur 🌼2pc = Sarung Bantal peluk Berminat whtsp 0196073447 Nurul #cadarmurah  #kedaimurah  #kedaicadaronline  #bazarpaknil  #bazarkarat  #cadarcotton  #selangor  #kualalumpur  #ampang  #perak  #puchong  #shahalam  #kedah  #sabah  #sarawak  #pahang  #temerloh  #raub  #lipis  #keramat  #bangi  #setapak  #johorbahru  #seremban  #melaka  #1malaysia  #kluang  #kajang  #cadarhotel 
SET CADAR AIZHUO CORAK 6IN1 (A)❗ PRICE
= RM98SM / RM115SS (harga dah termasuk pos) 📚BORONG(A)📝
3SET x RM94SM
3SET x RM110SS
6SET x RM92SM
6SET x RM107SS 
# 1 alamat
(harga dah termasuk pos)

FIT KING TO QUEEN ✔Warna tidak luntur setelah basuh
✔100% Cotton dacron1230 Count treat
✔Tidak Panas & Lembut ❤Set kadungan : 🌼1pc = Cadar Fitted 🌼1pc = Comforter Tebal 🌼2pc = Sarung Bantal tidur 🌼2pc = Sarung Bantal peluk

Berminat whtsp 0196073447 Nurul 
#cadarmurah #kedaimurah #kedaicadaronline #bazarpaknil #bazarkarat #cadarcotton #selangor #kualalumpur #ampang #perak #puchong #shahalam #kedah #sabah #sarawak #pahang #temerloh #raub #lipis #keramat #bangi #setapak #johorbahru #seremban #melaka #1malaysia #kluang #kajang #cadarhotel
SET CADAR AIZHUO CORAK 6IN1 (A)❗ PRICE = RM98SM / RM115SS (harga dah termasuk pos) 📚BORONG(A)📝 3SET x RM94SM 3SET x RM110SS 6SET x RM92SM 6SET x RM107SS # 1 alamat (harga dah termasuk pos) FIT KING TO QUEEN ✔Warna tidak luntur setelah basuh ✔100% Cotton dacron1230 Count treat ✔Tidak Panas & Lembut ❤Set kadungan : 🌼1pc = Cadar Fitted 🌼1pc = Comforter Tebal 🌼2pc = Sarung Bantal tidur 🌼2pc = Sarung Bantal peluk Berminat whtsp 0196073447 Nurul #cadarmurah  #kedaimurah  #kedaicadaronline  #bazarpaknil  #bazarkarat  #cadarcotton  #selangor  #kualalumpur  #ampang  #perak  #puchong  #shahalam  #kedah  #sabah  #sarawak  #pahang  #temerloh  #raub  #lipis  #keramat  #bangi  #setapak  #johorbahru  #seremban  #melaka  #1malaysia  #kluang  #kajang  #cadarhotel 
❗Tshirt Trending❗
RM25 (short sleeve) 
RM30 (long sleeve) 
Saiz : xs-xxxl
Colour :Hitam,Grey,Maroon,Putih,Navy
Material 100% Cotton
Postage Seluruh Malaysia
Nak order? Klik je link dekat bio atau whatsapp ke 01125700671
#tshirtmurah #tshirtdesign #tshirttrending #tshirttrendy #bajumurah #baju #bajumalaysia #bajumurahmalaysiaonlineshop #tshirts #tshirtlawa #tshirtlawomurah #tshirtlawo #igshopmalaysia #terengganu #pahang #kelantan #kedah #perak #negeri9 #melaka #selangor #johor #sabah #sarawak
❗Tshirt Trending❗ RM25 (short sleeve) RM30 (long sleeve) Saiz : xs-xxxl Colour :Hitam,Grey,Maroon,Putih,Navy Material 100% Cotton Postage Seluruh Malaysia Nak order? Klik je link dekat bio atau whatsapp ke 01125700671 #tshirtmurah  #tshirtdesign  #tshirttrending  #tshirttrendy  #bajumurah  #baju  #bajumalaysia  #bajumurahmalaysiaonlineshop  #tshirts  #tshirtlawa  #tshirtlawomurah  #tshirtlawo  #igshopmalaysia  #terengganu  #pahang  #kelantan  #kedah  #perak  #negeri9  #melaka  #selangor  #johor  #sabah  #sarawak 
Repost from @agent_ayna on Instagram: “Haiii orang2 Pahang!!!!😘😘😘 . Minggu ni sis buat Roadtour Cuti2 Uitm tau!! Sesiapa berminat mai la…” using @RepostRegramApp - Haiii orang2 Pahang!!!!😘😘😘 .
Minggu ni sis buat Roadtour Cuti2 Uitm tau!! Sesiapa berminat mai la order lekas ye!! .
Last order 19 Januari 2018 (jumaat) pukul 6 petang ye. 😍😍😍😍 #roadtour #pahang #raub #uitmraub #student #bentong #encorpstrandmall #batucaves #gombak #murah #gentingsempah #genting #gentinghighland #rnrgentingsempah #food #streetfood #shaklee #sedap #junkfood #janganmengata #jalanjalancarimakan #streetfood
Repost from @agent_ayna on Instagram: “Haiii orang2 Pahang!!!!😘😘😘 . Minggu ni sis buat Roadtour Cuti2 Uitm tau!! Sesiapa berminat mai la…” using @RepostRegramApp - Haiii orang2 Pahang!!!!😘😘😘 . Minggu ni sis buat Roadtour Cuti2 Uitm tau!! Sesiapa berminat mai la order lekas ye!! . Last order 19 Januari 2018 (jumaat) pukul 6 petang ye. 😍😍😍😍 #roadtour  #pahang  #raub  #uitmraub  #student  #bentong  #encorpstrandmall  #batucaves  #gombak  #murah  #gentingsempah  #genting  #gentinghighland  #rnrgentingsempah  #food  #streetfood  #shaklee  #sedap  #junkfood  #janganmengata  #jalanjalancarimakan  #streetfood 
Alhamdulillah 😊

Set Mini Tasbih & Surah Yassin tempahan sis Zaharah dari Brunei Darussalam. Moga majlis berjalan lancar 😍😍😍 Untuk pertanyaan/tempahan, whatsapp 016-7611584 (Fatin)

#minitasbih #doorgiftyassin #doorgiftmurah #doorgift #tasbih33biji #tasbihmini #sayajualdoorgift #melaka #johor #negerisembilan #selangor #perak #kedah #perlis #kelantan #terengganu #kualalumpur #pulaupinang #pahang #sabah #sarawak #wedding #kenduri #aqiqah #tasbihmurahbajetfm #FNS96
Alhamdulillah 😊 Set Mini Tasbih & Surah Yassin tempahan sis Zaharah dari Brunei Darussalam. Moga majlis berjalan lancar 😍😍😍 Untuk pertanyaan/tempahan, whatsapp 016-7611584 (Fatin) #minitasbih  #doorgiftyassin  #doorgiftmurah  #doorgift  #tasbih33biji  #tasbihmini  #sayajualdoorgift  #melaka  #johor  #negerisembilan  #selangor  #perak  #kedah  #perlis  #kelantan  #terengganu  #kualalumpur  #pulaupinang  #pahang  #sabah  #sarawak  #wedding  #kenduri  #aqiqah  #tasbihmurahbajetfm  #FNS96 
Anda pakai handphone android?
.
Tapi tak tau mcm mn buat 💲💲💲 rm200-rm2000 seminggu?
.
komen NAK sy bagi caranya
Anda pakai handphone android? . Tapi tak tau mcm mn buat 💲💲💲 rm200-rm2000 seminggu? . komen NAK sy bagi caranya
Nike Running Zoom kini berada di @hi.ootd_malaysia cepat beli sekarang dengan potongan harga NP. Cantik dan bergaya apabila ber"OOTD". Klik link di bio untuk menempah
.
.
.
#cleaneating #chestday #hunk #jacked #hardwork #academynew #johor #melaka #negerisembilan #selangor #pahang #terengganu #kelantan #perak #pulaupinang #kedah #perlis #gelang #gelangmurah #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #malaysiaonlinestore #malaysiashopping #malaysiaigshop #malaysiashoponline #kedaionline #bazarpaknil #sayajual #lokalah#promosi
Nike Running Zoom kini berada di @hi.ootd_malaysia cepat beli sekarang dengan potongan harga NP. Cantik dan bergaya apabila ber"OOTD". Klik link di bio untuk menempah . . . #cleaneating  #chestday  #hunk  #jacked  #hardwork  #academynew  #johor  #melaka  #negerisembilan  #selangor  #pahang  #terengganu  #kelantan  #perak  #pulaupinang  #kedah  #perlis  #gelang  #gelangmurah  #instashopmalaysia  #malaysiaonlineshop  #malaysiaonlinestore  #malaysiashopping  #malaysiaigshop  #malaysiashoponline  #kedaionline  #bazarpaknil  #sayajual  #lokalah #promosi 
Barang panas🔥 #part6

Price: RM42 (short sleeve), RM50 (long sleeve)
Size: XS - XXXL
Colour: Black, White, Maroon, Grey
Quality: 100% cotton

HARGA TERMASUK POS 😁

SETIAP PEMBELIAN DAPAT FREE STICKER 🔥

To order:
-Screenshot
-Whatsapp (link di bio)

FIRST COME, FIRST SERVE 😁

#tshirt #tshirtmurah #tshirtmalaysia #tshirthipster #tshirtstyle #bazaarpaknil #moto #matmoto #kedah #penang #perak #perlis #kelantan #terengganu #negerisembilan #pahang #melaka #johor #selangor #kualalumpur #sabah #sarawak
Barang panas🔥 #part6  Price: RM42 (short sleeve), RM50 (long sleeve) Size: XS - XXXL Colour: Black, White, Maroon, Grey Quality: 100% cotton HARGA TERMASUK POS 😁 SETIAP PEMBELIAN DAPAT FREE STICKER 🔥 To order: -Screenshot -Whatsapp (link di bio) FIRST COME, FIRST SERVE 😁 #tshirt  #tshirtmurah  #tshirtmalaysia  #tshirthipster  #tshirtstyle  #bazaarpaknil  #moto  #matmoto  #kedah  #penang  #perak  #perlis  #kelantan  #terengganu  #negerisembilan  #pahang  #melaka  #johor  #selangor  #kualalumpur  #sabah  #sarawak 
Keychain Johor. Boleh jugak request keychain nama 😍😘 Untuk pertanyaan/tempahan, whatsapp 016-7611584 (Fatin)

#minitasbih #doorgiftyassin #doorgiftmurah #doorgift #tasbih33biji #tasbihmini #sayajualdoorgift #melaka #johor #negerisembilan #selangor #perak #kedah #perlis #kelantan #terengganu #kualalumpur #pulaupinang #pahang #sabah #sarawak #wedding #kenduri #aqiqah #tasbihmurahbajetfm #FNS96
Barang panas🔥 #part5

Price: RM42 (short sleeve), RM50 (long sleeve)
Size: XS - XXXL
Colour: Black, White, Maroon, Grey
Quality: 100% cotton

HARGA TERMASUK POS 😁

SETIAP PEMBELIAN DAPAT FREE STICKER 🔥

To order:
-Screenshot
-Whatsapp (link di bio)

FIRST COME, FIRST SERVE 😁

#tshirt #tshirtmurah #tshirtmalaysia #tshirthipster #tshirtstyle #bazaarpaknil #moto #matmoto #kedah #penang #perak #perlis #kelantan #terengganu #negerisembilan #pahang #melaka #johor #selangor #kualalumpur #sabah #sarawak
Barang panas🔥 #part5  Price: RM42 (short sleeve), RM50 (long sleeve) Size: XS - XXXL Colour: Black, White, Maroon, Grey Quality: 100% cotton HARGA TERMASUK POS 😁 SETIAP PEMBELIAN DAPAT FREE STICKER 🔥 To order: -Screenshot -Whatsapp (link di bio) FIRST COME, FIRST SERVE 😁 #tshirt  #tshirtmurah  #tshirtmalaysia  #tshirthipster  #tshirtstyle  #bazaarpaknil  #moto  #matmoto  #kedah  #penang  #perak  #perlis  #kelantan  #terengganu  #negerisembilan  #pahang  #melaka  #johor  #selangor  #kualalumpur  #sabah  #sarawak 
Alhamdulillah 😊

Set Mini Tasbih & Surah Yassin tempahan sis Hamidah dari Butterworth, Pulau Pinang. Moga majlis berjalan lancar 😍😍😍 Untuk pertanyaan/tempahan, whatsapp 016-7611584 (Fatin)

#minitasbih #doorgiftyassin #doorgiftmurah #doorgift #tasbih33biji #tasbihmini #sayajualdoorgift #melaka #johor #negerisembilan #selangor #perak #kedah #perlis #kelantan #terengganu #kualalumpur #pulaupinang #pahang #sabah #sarawak #wedding #kenduri #aqiqah #tasbihmurahbajetfm #FNS96
Alhamdulillah 😊 Set Mini Tasbih & Surah Yassin tempahan sis Hamidah dari Butterworth, Pulau Pinang. Moga majlis berjalan lancar 😍😍😍 Untuk pertanyaan/tempahan, whatsapp 016-7611584 (Fatin) #minitasbih  #doorgiftyassin  #doorgiftmurah  #doorgift  #tasbih33biji  #tasbihmini  #sayajualdoorgift  #melaka  #johor  #negerisembilan  #selangor  #perak  #kedah  #perlis  #kelantan  #terengganu  #kualalumpur  #pulaupinang  #pahang  #sabah  #sarawak  #wedding  #kenduri  #aqiqah  #tasbihmurahbajetfm  #FNS96 
Barang panas🔥 #part4

Price: RM42 (short sleeve), RM50 (long sleeve)
Size: XS - XXXL
Colour: Black, White, Maroon, Grey
Quality: 100% cotton

HARGA TERMASUK POS 😁

SETIAP PEMBELIAN DAPAT FREE STICKER 🔥

To order:
-Screenshot
-Whatsapp (link di bio)

FIRST COME, FIRST SERVE 😁

#tshirt #tshirtmurah #tshirtmalaysia #tshirthipster #tshirtstyle #bazaarpaknil #moto #matmoto #kedah #penang #perak #perlis #kelantan #terengganu #negerisembilan #pahang #melaka #johor #selangor #kualalumpur #sabah #sarawak
Barang panas🔥 #part4  Price: RM42 (short sleeve), RM50 (long sleeve) Size: XS - XXXL Colour: Black, White, Maroon, Grey Quality: 100% cotton HARGA TERMASUK POS 😁 SETIAP PEMBELIAN DAPAT FREE STICKER 🔥 To order: -Screenshot -Whatsapp (link di bio) FIRST COME, FIRST SERVE 😁 #tshirt  #tshirtmurah  #tshirtmalaysia  #tshirthipster  #tshirtstyle  #bazaarpaknil  #moto  #matmoto  #kedah  #penang  #perak  #perlis  #kelantan  #terengganu  #negerisembilan  #pahang  #melaka  #johor  #selangor  #kualalumpur  #sabah  #sarawak 
. PELAN JIMAT BLACK ONEXOX
=========================
.
PAKAI DULU BARU BAYAR 😎
.
SEMUA BOLEH CARRY FORWARD 👍
.
CONTOH : 
Ali beli DATA 20GB... Ali hanya pakai 2GB sahaja Bulan ni.. So 18GB lagi Ali boleh Pakai untuk bulan2 yg akan datang 😎 .
.
ALI PANDAI ATAU PANDAI ???
.
Xnak jdi mcm Ali ke?
Kalau nk jadi mcm Ali, PM sy. Sy akan Ali-kan anda🤣
. 
FOR DETAILS :
.
☎️019-9121342
☎️019-9121342
☎️019-9121342
☎️019-9121342
☎️019-9121342
.
www.wasap.my/60199121342
www.wasap.my/60199121342
www.wasap.my/60199121342
.
.
"Out There We Are One"
.
#onexoxgala2017
#InovasiPrabayarTerkini 
#28MonthValidity 
#TopupRM30Free500MB 
#SuperSeasonPass
#DealerWanted #simkadmurah #servis #prepaid #postpaid #onexox #xox #uniten #politeknik #cantik #ganu #pahang #jimat #sideincome #carbooth #promotion #discount #freegift #sayajual #ktwalk #moodrepublik  #akuYangpakaiKoyangPanas #kualalumpurmalaysia
. PELAN JIMAT BLACK ONEXOX ========================= . PAKAI DULU BARU BAYAR 😎 . SEMUA BOLEH CARRY FORWARD 👍 . CONTOH : Ali beli DATA 20GB... Ali hanya pakai 2GB sahaja Bulan ni.. So 18GB lagi Ali boleh Pakai untuk bulan2 yg akan datang 😎 . . ALI PANDAI ATAU PANDAI ??? . Xnak jdi mcm Ali ke? Kalau nk jadi mcm Ali, PM sy. Sy akan Ali-kan anda🤣 . FOR DETAILS : . ☎️019-9121342 ☎️019-9121342 ☎️019-9121342 ☎️019-9121342 ☎️019-9121342 . www.wasap.my/60199121342 www.wasap.my/60199121342 www.wasap.my/60199121342 . . "Out There We Are One" . #onexoxgala2017  #InovasiPrabayarTerkini  #28MonthValidity  #TopupRM30Free500MB  #SuperSeasonPass  #DealerWanted  #simkadmurah  #servis  #prepaid  #postpaid  #onexox  #xox  #uniten  #politeknik  #cantik  #ganu  #pahang  #jimat  #sideincome  #carbooth  #promotion  #discount  #freegift  #sayajual  #ktwalk  #moodrepublik  #akuYangpakaiKoyangPanas  #kualalumpurmalaysia 
♨LELONG♨CARLO RINO FREE WATCH
3A
High Quality Material
Rm95 ajer
No Booking, 1st pay 1st serve✔
.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
.
#handbagmurah #bazaarpaknil #kuantan #sarawak #sabah #kualalumpur #selangor #johor #pahang #taktuntuang #hijabstyle #hijabstylista
Bismillah..
Asalammualaikum dan selamat pagi😄😄
Salam RABU😊

Alhamdulillah kita masih diberikan kesempatan bernafas di muka bumi allah😃😃
Moga allah merahmati kita semua😉😉
Amin..
Hari ini kami beroperasi seperti biasa☺☺
Sesiapa yang nak oder ke boleh whatApps kami😉😉
Kalau malas nak save no boleh sahaja teakn link dibawa
MACAM BIASA LAH😊😊
SIAPA CEPAT😉😉
DIA DAPAT DULU😘😘
👇👇👇👇👇👇
#HANURISENTERPRISE ☎️019-6993119 (EN HAKIM)
☎️019-7913119 (OFFICE)
📲 www.wasap.my/0197913119
📮LOT 132, MELAKA HALAL HUB, SERKAM, 77300 MERLIMAU, MELAKA
📭hanurisenterprise@gmail.com
#belacandancencalokmamahalal #belacansedap #belacanmelaka #cencalok #gulamelaka #dodol #makanantradisional #produkbumiputera #muslim #halal #fama #makan #pengeluar #pemborong #pasaraya 
#masak #kelantan #terengganu #pahang #kuantan #johor #melaka #negerisembilan #seremban #portdickson #kualalumpur #perak #pulaupinang #kedah
Bismillah.. Asalammualaikum dan selamat pagi😄😄 Salam RABU😊 Alhamdulillah kita masih diberikan kesempatan bernafas di muka bumi allah😃😃 Moga allah merahmati kita semua😉😉 Amin.. Hari ini kami beroperasi seperti biasa☺☺ Sesiapa yang nak oder ke boleh whatApps kami😉😉 Kalau malas nak save no boleh sahaja teakn link dibawa MACAM BIASA LAH😊😊 SIAPA CEPAT😉😉 DIA DAPAT DULU😘😘 👇👇👇👇👇👇 #HANURISENTERPRISE  ☎️019-6993119 (EN HAKIM) ☎️019-7913119 (OFFICE) 📲 www.wasap.my/0197913119 📮LOT 132, MELAKA HALAL HUB, SERKAM, 77300 MERLIMAU, MELAKA 📭hanurisenterprise@gmail.com #belacandancencalokmamahalal  #belacansedap  #belacanmelaka  #cencalok  #gulamelaka  #dodol  #makanantradisional  #produkbumiputera  #muslim  #halal  #fama  #makan  #pengeluar  #pemborong  #pasaraya  #masak  #kelantan  #terengganu  #pahang  #kuantan  #johor  #melaka  #negerisembilan  #seremban  #portdickson  #kualalumpur  #perak  #pulaupinang  #kedah 
Hi unicorns 🦄

Im so excited dengan #scrubdistrictfeedback ikhlaa dari si cantik ni. 
Siap nak buat stock sampai akhir hayat tau . Jangan main-main. Jatuh cinta betul dengan #ScrubDistrict ni. 
Jomlah rasa macam mana jatuh cinta pandang pertama dengan #ScrubDistrict . Confirm tak sanggup nak putus kasih. Sebab boleh lebih cerah daripada dinding. 
Whatsapp 0195188751 now now untuk dapatkan Innisfree green teat seed serum as free gift. 
#scrubdistrict #scrubdistrictlimitededition #scrubditrictinjar #scrubdistrictkedah #scrubdistrictagent #scrubdistrictangels #codjitra #codalorsetar #amancentral #kedah #perlis #penang #perak #pahang #melaka #negerisembilan #sabah #sarawak #kl #selangor #dropship #agentwanted #johor
Hi unicorns 🦄 Im so excited dengan #scrubdistrictfeedback  ikhlaa dari si cantik ni. Siap nak buat stock sampai akhir hayat tau . Jangan main-main. Jatuh cinta betul dengan #ScrubDistrict  ni. Jomlah rasa macam mana jatuh cinta pandang pertama dengan #ScrubDistrict  . Confirm tak sanggup nak putus kasih. Sebab boleh lebih cerah daripada dinding. Whatsapp 0195188751 now now untuk dapatkan Innisfree green teat seed serum as free gift. #scrubdistrict  #scrubdistrictlimitededition  #scrubditrictinjar  #scrubdistrictkedah  #scrubdistrictagent  #scrubdistrictangels  #codjitra  #codalorsetar  #amancentral  #kedah  #perlis  #penang  #perak  #pahang  #melaka  #negerisembilan  #sabah  #sarawak  #kl  #selangor  #dropship  #agentwanted  #johor 
♨LELONG♨MARC JACOB
5A
High Quality Material
Rm99 ajer
No Booking, 1st pay 1st serve✔
.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
.
#handbagmurah #bazaarpaknil #kuantan #sarawak #sabah #kualalumpur #selangor #johor #pahang #taktuntuang #hijabstyle #hijabstylista
♨LELONG♨MARC JACOB
5A
High Quality Material
Rm99 ajer
No Booking, 1st pay 1st serve✔
.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
.
#handbagmurah #bazaarpaknil #kuantan #sarawak #sabah #kualalumpur #selangor #johor #pahang #taktuntuang #hijabstyle #hijabstylista
Kalau nak saya,kena tahan lama 😋😋
Morning 😘😘
.
.
No kkm ( NOT 161201971 K)

sebotol boleh digunakan sebanyak 15 kali penggunaan. 💴HARGA SEUNIT DIKOTAK
RM120. 
Kita bagi promosi termasuk poslaju RM100 sahaja ! *JAMINAN KAMI WANG DIKEMBALIKAN JIKA TIDAK BERKESAN. 
Berminat?

#kamamax #kamamaxmalaysiaofficial #ubatkuat #malaysia #seremban #kualalumpur #johor #melaka #pahang #terengganu #kedah #pulaupinang #perlis #sarawak #sabah #kelantan #perak #selangor #negerisembilan #melayuseksi #modelmelayu #kisahrumahtangga #suamiisteri #ubatkuat #pengantin
Kalau nak saya,kena tahan lama 😋😋 Morning 😘😘 . . No kkm ( NOT 161201971 K) sebotol boleh digunakan sebanyak 15 kali penggunaan. 💴HARGA SEUNIT DIKOTAK RM120. Kita bagi promosi termasuk poslaju RM100 sahaja ! *JAMINAN KAMI WANG DIKEMBALIKAN JIKA TIDAK BERKESAN. Berminat? #kamamax  #kamamaxmalaysiaofficial  #ubatkuat  #malaysia  #seremban  #kualalumpur  #johor  #melaka  #pahang  #terengganu  #kedah  #pulaupinang  #perlis  #sarawak  #sabah  #kelantan  #perak  #selangor  #negerisembilan  #melayuseksi  #modelmelayu  #kisahrumahtangga  #suamiisteri  #ubatkuat  #pengantin 
♨LELONG♨CHANEL LE BOY LAMBSKIN DARK SILVER HARDWARE
5A
High Quality Material
Rm155 ajer
No Booking, 1st pay 1st serve✔
.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
.
#handbagmurah #bazaarpaknil #kuantan #sarawak #sabah #kualalumpur #selangor #johor #pahang #taktuntuang #hijabstyle #hijabstylista
♨LELONG♨CHANEL LE BOY LAMBSKIN DARK SILVER HARDWARE
5A
High Quality Material
Rm155 ajer
No Booking, 1st pay 1st serve✔
.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
.
#handbagmurah #bazaarpaknil #kuantan #sarawak #sabah #kualalumpur #selangor #johor #pahang #taktuntuang #hijabstyle #hijabstylista
♨LELONG♨CARLORINO
5A
High Quality Material
Rm135 ajer
No Booking, 1st pay 1st serve✔
.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
.
#handbagmurah #bazaarpaknil #kuantan #sarawak #sabah #kualalumpur #selangor #johor #pahang #taktuntuang #hijabstyle #hijabstylista
Wah. Kak @tyaadnan dah cuba magic scrub 😍
.
Apa tunggu lagi,jom beli denfan harga murah dan jangan lupa beli set superr murah .
#aquaeyebalm #candylipsbalm #magicscrub #BNEhq #BNEstokiskapar #BNEcodkapar #BNEcodmeru 
#BNEcodpoliteknikshahalam
#BNEcodkualaselangor #BNEcodpelabuhanklang #sayajual #bazarpaknil #shahalam #kualalumpur #johor #melaka #kelantan #penang #perak #terengganu #pahang #langkawi #malaysia #sabah #sarawak
Sejuknya Kuantan pagi ni. Hujan masih berterusan sejak beberapa hari. Semoga hujan yang turun memberi rahmat dan rezeki kita juga mencurah² seperti air hujan. .

Jangan lupa untuk minum 1 sachet setiap hari sebelum atau selepas sarapan pagi untuk mengekalkan tenaga anda sepanjah hari. 
Satu sachet setiap hari mampu mengubah hidup anda ke arah lebih baik. .

Free gift, free consultation. Nak tanya apa,  nak usha² dulu pun boleh. Meh whatsapp, Dell tunggu. .

Authorized Agent 
Jamu Tun Teja Kuantan
📱 0172506926
🚗 cod Kuantan
📮 post within Malaysia

Fast reply,  just click link at bio. .

#jamutunteja #jamupremiumquality #jamumoden #modernjamu #lifestylejamu #jamucollagen #jamutuntejadell #jamutuntejakuantan #jttbabes #ekinjttteam #kuantan #kuantanese #pahang #sayajualjamu #energybooster #healthylifestyle #syurgayangkedua #kekasihpaksarela #cintahatibatu #bazarpaknilprodukkecantikkan #breakfast #sarapanpagi
Sejuknya Kuantan pagi ni. Hujan masih berterusan sejak beberapa hari. Semoga hujan yang turun memberi rahmat dan rezeki kita juga mencurah² seperti air hujan. . Jangan lupa untuk minum 1 sachet setiap hari sebelum atau selepas sarapan pagi untuk mengekalkan tenaga anda sepanjah hari. Satu sachet setiap hari mampu mengubah hidup anda ke arah lebih baik. . Free gift, free consultation. Nak tanya apa, nak usha² dulu pun boleh. Meh whatsapp, Dell tunggu. . Authorized Agent Jamu Tun Teja Kuantan 📱 0172506926 🚗 cod Kuantan 📮 post within Malaysia Fast reply, just click link at bio. . #jamutunteja  #jamupremiumquality  #jamumoden  #modernjamu  #lifestylejamu  #jamucollagen  #jamutuntejadell  #jamutuntejakuantan  #jttbabes  #ekinjttteam  #kuantan  #kuantanese  #pahang  #sayajualjamu  #energybooster  #healthylifestyle  #syurgayangkedua  #kekasihpaksarela  #cintahatibatu  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #breakfast  #sarapanpagi 
♨LELONG♨BALENCIAGA
3A
High Quality Material
Rm99 ajer
No Booking, 1st pay 1st serve✔
.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
.
#handbagmurah #bazaarpaknil #kuantan #sarawak #sabah #kualalumpur #selangor #johor #pahang #taktuntuang #hijabstyle #hijabstylista
♨LELONG♨BALENCIAGA
3A
High Quality Material
Rm99 ajer
No Booking, 1st pay 1st serve✔
.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
.
#handbagmurah #bazaarpaknil #kuantan #sarawak #sabah #kualalumpur #selangor #johor #pahang #taktuntuang #hijabstyle #hijabstylista
♨LELONG♨LACOSTE TOTE
3A
High Quality Material
Rm100 ajer
No Booking, 1st pay 1st serve✔
.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
.
#handbagmurah #bazaarpaknil #kuantan #sarawak #sabah #kualalumpur #selangor #johor #pahang #taktuntuang #hijabstyle #hijabstylista
♨LELONG♨LACOSTE TOTE
3A
High Quality Material
Rm100 ajer
No Booking, 1st pay 1st serve✔
.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
.
#handbagmurah #bazaarpaknil #kuantan #sarawak #sabah #kualalumpur #selangor #johor #pahang #taktuntuang #hijabstyle #hijabstylista
♨LELONG♨GUCCI
3A
High Quality Material
Rm110 ajer
No Booking, 1st pay 1st serve✔
.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
.
#handbagmurah #bazaarpaknil #kuantan #sarawak #sabah #kualalumpur #selangor #johor #pahang #taktuntuang #hijabstyle #hijabstylista
Terbukti Masker Spirulina yg bersahabat dengan kulit kita sangat aman dan hasilnya langsung terlihat bersih alami. . 🍃ini loh manfaat2nya ^_^ Cek testimoni 
@nutrisi_perawatan_wajah
💖Mengencangkan seluruh kulit
💖Menghilangkan jerawat 💖Memperhalus tekstur kulit wajah
💖Mencerahkan kulit wajah
💖Membersihkan komedo.
💖Mempertahankan kekenyalan kulit
💖Anti oksidan pada wajah
💖Menghambat penuaan dini
💖Mengencangkan pori pori
💖Menghilangkan flek hitam
Cek testimoni @nutrisi_perawatan_wajah
Efek dari Masker Spirulina, langsung keliatan begitu selesai kalian bilas dengan air hangat.

NO MERCURY, tanpa PENGELUPASAN tanpa IRITASI tanpa MERAH2.
Cek testimoni @nutrisi_perawatan_wajah
Masker Spirulina ini Bisa kalian hentikan kapan saja dan setelah berhenti kulit bersih bebas dari komedo, flek hitam, jerawat dan minyak yg berlebihan secara alami, hasil PERMANENT tanpa EFEK SAMPING.

Kosultasi Gratis 💖

LINE : nutrisi_alami
WA : +6282268975817

#johor#kedah#kelantan#melaka#negerisembilan#pahang #selangor#penang#sarawak#sabah#malaysia#pagi#bali #brunai#singapore#indonesia#siang#malam#wisata
#maskerwajah#maskerspirulina#jerawat#obatjerawat
#jalanjalan#malioboro#jayapura#papua#selamatpagi
Terbukti Masker Spirulina yg bersahabat dengan kulit kita sangat aman dan hasilnya langsung terlihat bersih alami. . 🍃ini loh manfaat2nya ^_^ Cek testimoni @nutrisi_perawatan_wajah 💖Mengencangkan seluruh kulit 💖Menghilangkan jerawat 💖Memperhalus tekstur kulit wajah 💖Mencerahkan kulit wajah 💖Membersihkan komedo. 💖Mempertahankan kekenyalan kulit 💖Anti oksidan pada wajah 💖Menghambat penuaan dini 💖Mengencangkan pori pori 💖Menghilangkan flek hitam Cek testimoni @nutrisi_perawatan_wajah Efek dari Masker Spirulina, langsung keliatan begitu selesai kalian bilas dengan air hangat. NO MERCURY, tanpa PENGELUPASAN tanpa IRITASI tanpa MERAH2. Cek testimoni @nutrisi_perawatan_wajah Masker Spirulina ini Bisa kalian hentikan kapan saja dan setelah berhenti kulit bersih bebas dari komedo, flek hitam, jerawat dan minyak yg berlebihan secara alami, hasil PERMANENT tanpa EFEK SAMPING. Kosultasi Gratis 💖 LINE : nutrisi_alami WA : +6282268975817 #johor #kedah #kelantan #melaka #negerisembilan #pahang  #selangor #penang #sarawak #sabah #malaysia #pagi #bali  #brunai #singapore #indonesia #siang #malam #wisata  #maskerwajah #maskerspirulina #jerawat #obatjerawat  #jalanjalan #malioboro #jayapura #papua #selamatpagi 
♨LELONG♨GUCCI
3A
High Quality Material
Rm110 ajer
No Booking, 1st pay 1st serve✔
.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
.
#handbagmurah #bazaarpaknil #kuantan #sarawak #sabah #kualalumpur #selangor #johor #pahang #taktuntuang #hijabstyle #hijabstylista
Terbukti Masker Spirulina yg bersahabat dengan kulit kita sangat aman dan hasilnya langsung terlihat bersih alami. . 🍃ini loh manfaat2nya ^_^ Cek testimoni 
@nutrisi_perawatan_wajah
💖Mengencangkan seluruh kulit
💖Menghilangkan jerawat 💖Memperhalus tekstur kulit wajah
💖Mencerahkan kulit wajah
💖Membersihkan komedo.
💖Mempertahankan kekenyalan kulit
💖Anti oksidan pada wajah
💖Menghambat penuaan dini
💖Mengencangkan pori pori
💖Menghilangkan flek hitam
Cek testimoni @nutrisi_perawatan_wajah
Efek dari Masker Spirulina, langsung keliatan begitu selesai kalian bilas dengan air hangat.

NO MERCURY, tanpa PENGELUPASAN tanpa IRITASI tanpa MERAH2.
Cek testimoni @nutrisi_perawatan_wajah
Masker Spirulina ini Bisa kalian hentikan kapan saja dan setelah berhenti kulit bersih bebas dari komedo, flek hitam, jerawat dan minyak yg berlebihan secara alami, hasil PERMANENT tanpa EFEK SAMPING.

Kosultasi Gratis 💖

LINE : nutrisi_alami
WA : +6282268975817

#johor#kedah#kelantan#melaka#negerisembilan#pahang #selangor#penang#sarawak#sabah#malaysia#pagi#bali #brunai#singapore#indonesia#siang#malam#wisata
#maskerwajah#maskerspirulina#jerawat#obatjerawat
#jalanjalan#malioboro#jayapura#papua#selamatpagi
Terbukti Masker Spirulina yg bersahabat dengan kulit kita sangat aman dan hasilnya langsung terlihat bersih alami. . 🍃ini loh manfaat2nya ^_^ Cek testimoni @nutrisi_perawatan_wajah 💖Mengencangkan seluruh kulit 💖Menghilangkan jerawat 💖Memperhalus tekstur kulit wajah 💖Mencerahkan kulit wajah 💖Membersihkan komedo. 💖Mempertahankan kekenyalan kulit 💖Anti oksidan pada wajah 💖Menghambat penuaan dini 💖Mengencangkan pori pori 💖Menghilangkan flek hitam Cek testimoni @nutrisi_perawatan_wajah Efek dari Masker Spirulina, langsung keliatan begitu selesai kalian bilas dengan air hangat. NO MERCURY, tanpa PENGELUPASAN tanpa IRITASI tanpa MERAH2. Cek testimoni @nutrisi_perawatan_wajah Masker Spirulina ini Bisa kalian hentikan kapan saja dan setelah berhenti kulit bersih bebas dari komedo, flek hitam, jerawat dan minyak yg berlebihan secara alami, hasil PERMANENT tanpa EFEK SAMPING. Kosultasi Gratis 💖 LINE : nutrisi_alami WA : +6282268975817 #johor #kedah #kelantan #melaka #negerisembilan #pahang  #selangor #penang #sarawak #sabah #malaysia #pagi #bali  #brunai #singapore #indonesia #siang #malam #wisata  #maskerwajah #maskerspirulina #jerawat #obatjerawat  #jalanjalan #malioboro #jayapura #papua #selamatpagi 
Terbukti Masker Spirulina yg bersahabat dengan kulit kita sangat aman dan hasilnya langsung terlihat bersih alami. . 🍃ini loh manfaat2nya ^_^ Cek testimoni 
@nutrisi_perawatan_wajah
💖Mengencangkan seluruh kulit
💖Menghilangkan jerawat 💖Memperhalus tekstur kulit wajah
💖Mencerahkan kulit wajah
💖Membersihkan komedo.
💖Mempertahankan kekenyalan kulit
💖Anti oksidan pada wajah
💖Menghambat penuaan dini
💖Mengencangkan pori pori
💖Menghilangkan flek hitam
Cek testimoni @nutrisi_perawatan_wajah
Efek dari Masker Spirulina, langsung keliatan begitu selesai kalian bilas dengan air hangat.

NO MERCURY, tanpa PENGELUPASAN tanpa IRITASI tanpa MERAH2.
Cek testimoni @nutrisi_perawatan_wajah
Masker Spirulina ini Bisa kalian hentikan kapan saja dan setelah berhenti kulit bersih bebas dari komedo, flek hitam, jerawat dan minyak yg berlebihan secara alami, hasil PERMANENT tanpa EFEK SAMPING.

Kosultasi Gratis 💖

LINE : nutrisi_alami
WA : +6282268975817

#johor#kedah#kelantan#melaka#negerisembilan#pahang #selangor#penang#sarawak#sabah#malaysia#pagi#bali #brunai#singapore#indonesia#siang#malam#wisata
#maskerwajah#maskerspirulina#jerawat#obatjerawat
#jalanjalan#malioboro#jayapura#papua#selamatpagi
Terbukti Masker Spirulina yg bersahabat dengan kulit kita sangat aman dan hasilnya langsung terlihat bersih alami. . 🍃ini loh manfaat2nya ^_^ Cek testimoni @nutrisi_perawatan_wajah 💖Mengencangkan seluruh kulit 💖Menghilangkan jerawat 💖Memperhalus tekstur kulit wajah 💖Mencerahkan kulit wajah 💖Membersihkan komedo. 💖Mempertahankan kekenyalan kulit 💖Anti oksidan pada wajah 💖Menghambat penuaan dini 💖Mengencangkan pori pori 💖Menghilangkan flek hitam Cek testimoni @nutrisi_perawatan_wajah Efek dari Masker Spirulina, langsung keliatan begitu selesai kalian bilas dengan air hangat. NO MERCURY, tanpa PENGELUPASAN tanpa IRITASI tanpa MERAH2. Cek testimoni @nutrisi_perawatan_wajah Masker Spirulina ini Bisa kalian hentikan kapan saja dan setelah berhenti kulit bersih bebas dari komedo, flek hitam, jerawat dan minyak yg berlebihan secara alami, hasil PERMANENT tanpa EFEK SAMPING. Kosultasi Gratis 💖 LINE : nutrisi_alami WA : +6282268975817 #johor #kedah #kelantan #melaka #negerisembilan #pahang  #selangor #penang #sarawak #sabah #malaysia #pagi #bali  #brunai #singapore #indonesia #siang #malam #wisata  #maskerwajah #maskerspirulina #jerawat #obatjerawat  #jalanjalan #malioboro #jayapura #papua #selamatpagi 
♨LELONG♨WRISLET
3A
High Quality Material
Rm69 ajer
No Booking, 1st pay 1st serve✔
.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
.
#handbagmurah #bazaarpaknil #kuantan #sarawak #sabah #kualalumpur #selangor #johor #pahang #taktuntuang #hijabstyle #hijabstylista
WS1816. Hifi speaker + boleh record + ada radio + ada led light yang cantik😍😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅Bila nyanyi suara cantik je tak pecah.
✅Boleh record suara di mic bila kita tengah karoeke
✅Ada radio & hifi speaker. Tak perlu beli speaker lain sebab mic ni boleh jadi speaker. Satu rumah boleh dengar!!
✅3 months Warranty, kami bagi warranty yang lama sebab kami yakin dengan kualiti mic kami.
✅Support USB, pendrive, sd card
✅Ada button play & pause
✅Ada selfie button, letak phone jauh-jauh then tekan button mic ni untuk snap gambar korang.
✅LED light, ada lampu disco yang cantik tapi boleh off kalau tak suka.
✅Bluetooth IOS & ANDROID, semua phone boleh guna.
✅Colors: gold, black, white & red
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
----------------------
RM85
Inc postage sm/ ss
----------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Oder👉🏻 DM/ WHATSAPP 016-8373102
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#speakermurahmalaysia
#alorgajah
#rompin
#malaysia
#petang
#ahad
#microphonemurahmalaysia
#microphonewirelessmurah
#kampar
#smulemalaysian
#gadgetmalaysiamurah
#serdang
#gadgetmalaysia
#musicallymalaysia 
#merlimau
#wanyhasrita
#pahang
#selangor
#sitinordiana
#microphonemalaysia
#bangi
#smulemalaysia
#pulaupinang
#melaka
#karoke
#microphonebluetoothmurah
#bluetoothspeakermalaysia
#jitra
#gadgetmurahmalaysia
#kuantan
WS1816. Hifi speaker + boleh record + ada radio + ada led light yang cantik😍😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅Bila nyanyi suara cantik je tak pecah. ✅Boleh record suara di mic bila kita tengah karoeke ✅Ada radio & hifi speaker. Tak perlu beli speaker lain sebab mic ni boleh jadi speaker. Satu rumah boleh dengar!! ✅3 months Warranty, kami bagi warranty yang lama sebab kami yakin dengan kualiti mic kami. ✅Support USB, pendrive, sd card ✅Ada button play & pause ✅Ada selfie button, letak phone jauh-jauh then tekan button mic ni untuk snap gambar korang. ✅LED light, ada lampu disco yang cantik tapi boleh off kalau tak suka. ✅Bluetooth IOS & ANDROID, semua phone boleh guna. ✅Colors: gold, black, white & red ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ---------------------- RM85 Inc postage sm/ ss ---------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Oder👉🏻 DM/ WHATSAPP 016-8373102 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #speakermurahmalaysia  #alorgajah  #rompin  #malaysia  #petang  #ahad  #microphonemurahmalaysia  #microphonewirelessmurah  #kampar  #smulemalaysian  #gadgetmalaysiamurah  #serdang  #gadgetmalaysia  #musicallymalaysia  #merlimau  #wanyhasrita  #pahang  #selangor  #sitinordiana  #microphonemalaysia  #bangi  #smulemalaysia  #pulaupinang  #melaka  #karoke  #microphonebluetoothmurah  #bluetoothspeakermalaysia  #jitra  #gadgetmurahmalaysia  #kuantan 
♨LELONG♨WRISLET
3A
High Quality Material
Rm69 ajer
No Booking, 1st pay 1st serve✔
.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
.
#handbagmurah #bazaarpaknil #kuantan #sarawak #sabah #kualalumpur #selangor #johor #pahang #taktuntuang #hijabstyle #hijabstylista
WS1816. Hifi speaker + boleh record + ada radio + ada led light yang cantik😍😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅Bila nyanyi suara cantik je tak pecah.
✅Boleh record suara di mic bila kita tengah karoeke
✅Ada radio & hifi speaker. Tak perlu beli speaker lain sebab mic ni boleh jadi speaker. Satu rumah boleh dengar!!
✅3 months Warranty, kami bagi warranty yang lama sebab kami yakin dengan kualiti mic kami.
✅Support USB, pendrive, sd card
✅Ada button play & pause
✅Ada selfie button, letak phone jauh-jauh then tekan button mic ni untuk snap gambar korang.
✅LED light, ada lampu disco yang cantik tapi boleh off kalau tak suka.
✅Bluetooth IOS & ANDROID, semua phone boleh guna.
✅Colors: gold, black, white & red
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
----------------------
RM85
Inc postage sm/ ss
----------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Oder👉🏻 DM/ WHATSAPP 016-8373102
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#speakermurahmalaysia
#alorgajah
#rompin
#malaysia
#petang
#ahad
#microphonemurahmalaysia
#microphonewirelessmurah
#kampar
#smulemalaysian
#gadgetmalaysiamurah
#serdang
#gadgetmalaysia
#musicallymalaysia 
#merlimau
#wanyhasrita
#pahang
#selangor
#sitinordiana
#microphonemalaysia
#bangi
#smulemalaysia
#pulaupinang
#melaka
#karoke
#microphonebluetoothmurah
#bluetoothspeakermalaysia
#jitra
#gadgetmurahmalaysia
#kuantan 🤖 Downloaded with @instasave_bot
WS1816. Hifi speaker + boleh record + ada radio + ada led light yang cantik😍😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅Bila nyanyi suara cantik je tak pecah. ✅Boleh record suara di mic bila kita tengah karoeke ✅Ada radio & hifi speaker. Tak perlu beli speaker lain sebab mic ni boleh jadi speaker. Satu rumah boleh dengar!! ✅3 months Warranty, kami bagi warranty yang lama sebab kami yakin dengan kualiti mic kami. ✅Support USB, pendrive, sd card ✅Ada button play & pause ✅Ada selfie button, letak phone jauh-jauh then tekan button mic ni untuk snap gambar korang. ✅LED light, ada lampu disco yang cantik tapi boleh off kalau tak suka. ✅Bluetooth IOS & ANDROID, semua phone boleh guna. ✅Colors: gold, black, white & red ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ---------------------- RM85 Inc postage sm/ ss ---------------------- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Oder👉🏻 DM/ WHATSAPP 016-8373102 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #speakermurahmalaysia  #alorgajah  #rompin  #malaysia  #petang  #ahad  #microphonemurahmalaysia  #microphonewirelessmurah  #kampar  #smulemalaysian  #gadgetmalaysiamurah  #serdang  #gadgetmalaysia  #musicallymalaysia  #merlimau  #wanyhasrita  #pahang  #selangor  #sitinordiana  #microphonemalaysia  #bangi  #smulemalaysia  #pulaupinang  #melaka  #karoke  #microphonebluetoothmurah  #bluetoothspeakermalaysia  #jitra  #gadgetmurahmalaysia  #kuantan  🤖 Downloaded with @instasave_bot
♨LELONG♨WRISLET
3A
High Quality Material
Rm69 ajer
No Booking, 1st pay 1st serve✔
.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
Whatsapp to purchase 0179538701.
.
#handbagmurah #bazaarpaknil #kuantan #sarawak #sabah #kualalumpur #selangor #johor #pahang #taktuntuang #hijabstyle #hijabstylista
AHMAD EDITKAN SAMPAI SIAP❗
.
. 
Bagi anda yang TIDAK berapa mahir menggunakan komputer, kini TIDAK mempunyai komputer, atau ada kesukaran bagi MENGEDIT Resume, JANGAN RISAU
.
.
Hanya send maklumat di emel Ahmad atau sekiranya anda ada resume lama, send ke ahmad, then ahmad akan tolong taipkan sampai siap, tinggal PRINT je 😉
.
.
⏩ Berminat❓DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume
.
.
🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕
.
✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu)
.
✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris)
.
✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu)
.
✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris)
.
✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online 2017
.
✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga
.
✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja
.
✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab
.
.
#Resumemurah #Kerjakosong #Jawatankosong #Jjcm #Konvokesyen #Tempatanfest #Sapotlokal #Kptm #Uia #Um #Ukm #Unisel #Uum #Unikl #Upm #Utm #Cyberjaya #Putrajaya #Johor #Kedah #Penang #Melaka #Selangor #Terengganu #Pahang #Kelantan #Perlis #Sabah #Ahmad_Resume
AHMAD EDITKAN SAMPAI SIAP❗ . . Bagi anda yang TIDAK berapa mahir menggunakan komputer, kini TIDAK mempunyai komputer, atau ada kesukaran bagi MENGEDIT Resume, JANGAN RISAU . . Hanya send maklumat di emel Ahmad atau sekiranya anda ada resume lama, send ke ahmad, then ahmad akan tolong taipkan sampai siap, tinggal PRINT je 😉 . . ⏩ Berminat❓DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume  . . 🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕 . ✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu) . ✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris) . ✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online 2017 . ✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga . ✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja . ✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab . . #Resumemurah  #Kerjakosong  #Jawatankosong  #Jjcm  #Konvokesyen  #Tempatanfest  #Sapotlokal  #Kptm  #Uia  #Um  #Ukm  #Unisel  #Uum  #Unikl  #Upm  #Utm  #Cyberjaya  #Putrajaya  #Johor  #Kedah  #Penang  #Melaka  #Selangor  #Terengganu  #Pahang  #Kelantan  #Perlis  #Sabah  #Ahmad_Resume