an online Instagram web viewer

#QM medias

Photos

À VENDA!! Lote 013!!🐴🔨⏳
King Of Rubi ON
Macho Zaino!!!
Filho de Blue Bayou Boon x Jay Pepita MN (Mr Jay Bee Dee x Pepita SKR, por Mr San Peppy).
O Leilão Online Summer Sale 2018 da XR Leilões termina hoje, dia 23/01/2018 às 22 horas.
Para ver o vídeo completo e dar o seu lance, acesse o site www.xrleiloes.com.br @xrleiloes 
#AquiÉSantaClara
#Apartação #Cavalodeboi #cavalodetrabalho #TeamPenning #TeamRoping #quartodemilha #cavalo #abqm #qm #aqha
PENGGUNAAN HANYA 2-3 HARI SAHAJA...
DAH BOLEH TIDUR LENA... TIADA LAGI HIDUNG TERSUMBAT... ALERGIK PUN TIADA...😱😱😱😱 Siapa sangka... Penggunaan yang baru saja masuk 2-3 hari.. Dah boleh selesaikan masalah yang sentiasa menganggu waktu tidur.. Tak perlu lagi tinggikan bantal.. Tak perlu lagi bernafas melalui mulut..
Tidur lena... Hati senang... ELERGIK???...
pun hilang... 😊😊😊😊 Bahagia kan?... Jom rawat masalah resdung, hidung tersumbat, selsema, alahan dan 1001 masalah yang lain.. #queenmutiara #qm #bazarpaknil #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah  #resdung #sprayresdung #spraygatal #ubatresdung #rawatresdung
PENGGUNAAN HANYA 2-3 HARI SAHAJA... DAH BOLEH TIDUR LENA... TIADA LAGI HIDUNG TERSUMBAT... ALERGIK PUN TIADA...😱😱😱😱 Siapa sangka... Penggunaan yang baru saja masuk 2-3 hari.. Dah boleh selesaikan masalah yang sentiasa menganggu waktu tidur.. Tak perlu lagi tinggikan bantal.. Tak perlu lagi bernafas melalui mulut.. Tidur lena... Hati senang... ELERGIK???... pun hilang... 😊😊😊😊 Bahagia kan?... Jom rawat masalah resdung, hidung tersumbat, selsema, alahan dan 1001 masalah yang lain.. #queenmutiara  #qm  #bazarpaknil  #bazarmalaysia  #bazarpaknilmurah  #resdung  #sprayresdung  #spraygatal  #ubatresdung  #rawatresdung 
Pernah buat masker tak?

Kalau yang pernah buat masker kunyit sendiri kat rumah mesti dah tau bestnya pakai masker tu. 
Bagi yang belum pernah, kalau hangpa google, benda yang akan buat hangpa teruja nak pakai qunyit masker ni mesti pasai BOLEH CERAHKAN KULIT. 
Bukan itu je, banyak lagi kelebihan qunyit masker ni. Segan aih nak cerita satu-satu. 
Meh sembang tepi, kita sembang sampai jadi 😉

www.wasap.my/60145163917/qunyitmasker
.
.
#qunyitviral #qunyitmaskershahalam #qunyitmaskerbyleeyabeauty #qm #qunyitmaskerpuncakperdana #qunyitmaskerpuncakalam #qunyitmasker #qunyitmaskerkelantan #qunyitmaskertanahmerah #kunyit #masker #kunyitmasker #viral #bazarpaknil #QM #QunyitMasker
Pernah buat masker tak? Kalau yang pernah buat masker kunyit sendiri kat rumah mesti dah tau bestnya pakai masker tu. Bagi yang belum pernah, kalau hangpa google, benda yang akan buat hangpa teruja nak pakai qunyit masker ni mesti pasai BOLEH CERAHKAN KULIT. Bukan itu je, banyak lagi kelebihan qunyit masker ni. Segan aih nak cerita satu-satu. Meh sembang tepi, kita sembang sampai jadi 😉 www.wasap.my/60145163917/qunyitmasker . . #qunyitviral  #qunyitmaskershahalam  #qunyitmaskerbyleeyabeauty  #qm  #qunyitmaskerpuncakperdana  #qunyitmaskerpuncakalam  #qunyitmasker  #qunyitmaskerkelantan  #qunyitmaskertanahmerah  #kunyit  #masker  #kunyitmasker  #viral  #bazarpaknil  #QM  #QunyitMasker 
В этом году это только начало, а сколько еще впереди!!!!!
Остановись регистрируйся в проект и мимо не проходи!!!!!
Только здесь много денег получишь, не останавливайся к нам иди!!!!!
Проект " QM" открытый и честный, новый проект в РК!!!!!
И в чате общаться всегда интересно,там много с нами друзей на всегда!!!!
Ты станешь достойным партнером проекта и знания приобретешь!!!!
И много денег и багаж знания ты с собой заберешь!!!!!!!
Без покупок и продаж продукций, регистрация бесплатно, офисы по всему РК, отдых за счет компаний, обучение..
По всем вопросам о казахстанском проекте QM пиши в Wats'App , звони по тел: 8-701-486-14-67 Руслан
.
.
.
.
#QM#QX#QT#QZ#дополнительныйдоход#системныйбизнес#несетевой#деньги#хочуденьги#бизнесподключ#быстрые_деньги,#работа_в_интернете, #командная_работа, #успех,#доход,#партнерская_программа, #интернет, #деньги, #заработок, #заработать, #работа, #бизнес, #интернетбизнес
В этом году это только начало, а сколько еще впереди!!!!! Остановись регистрируйся в проект и мимо не проходи!!!!! Только здесь много денег получишь, не останавливайся к нам иди!!!!! Проект " QM" открытый и честный, новый проект в РК!!!!! И в чате общаться всегда интересно,там много с нами друзей на всегда!!!! Ты станешь достойным партнером проекта и знания приобретешь!!!! И много денег и багаж знания ты с собой заберешь!!!!!!! Без покупок и продаж продукций, регистрация бесплатно, офисы по всему РК, отдых за счет компаний, обучение.. По всем вопросам о казахстанском проекте QM пиши в Wats'App , звони по тел: 8-701-486-14-67 Руслан . . . . #QM #QX #QT #QZ #дополнительныйдоход #системныйбизнес #несетевой #деньги #хочуденьги #бизнесподключ #быстрые_деньги ,#работа_в_интернете , #командная_работа , #успех ,#доход ,#партнерская_программа , #интернет , #деньги , #заработок , #заработать , #работа , #бизнес , #интернетбизнес 
Казалось бы, что сложного в том, чтобы рассказать о себе и ценности товара/услуги и дать понять потребителям, что это то, что им нужно, потому что продукт/услуга и правда хорошие! 💯🙏🏻Потому что их потребительские свойства на высоте, цена оптимальна и даже объективно несколько занижена, а общая концепция работы с клиентами во многом превосходит конкурентов и нет никаких причин Вам не доверять. 
Да мало что, на первый взгляд. 😙но, к сожалению, многие компании, продукты и услуги которых хорошие на самом деле, вынужденны терпеть колоссальные убытки еще на старте и выживают на рынке и объективных причин для этого несколько - о них недостаточно хорошо знают, или знают, но совсем не те, кому эти товары/услуги были бы полезны или... И то, и другое одновременно. 
Если компания выбирает для своего продукта/услуги правильные слова для его продвижения, даже те, потребители, которые не входят в целевую группу, обязательно поделятся интересным и вкусным контентом с друзьями и коллегами, если их заинтересует реклама. 😊
По сути, люди, чтобы они сами не думали, покупают не пирог, они покупают запах от пирога, румяную корочку, которую рисуют в представлении...Просто пирог никому не интересен. 
подумайте, если ли разница между фразами : ​ - Пироги с фруктовой, мясной и ягодной начинкой. Доставка на дом! ☕️
- Нежные горячие ягоды в наших пирогах хотят к Вам домой! 😊☕️______________ ☕️ __________________________ #реклама #маркетинг #продажи #бренд #art #brand #naming #marketingdigital #worktime #marketing #sales #business #management #success #sales #pdca #qm #job #work #teamshape #sovetum #ценность #продукт #услуга #психологиябизнеса #пирог #пироги #pie #доставка
Казалось бы, что сложного в том, чтобы рассказать о себе и ценности товара/услуги и дать понять потребителям, что это то, что им нужно, потому что продукт/услуга и правда хорошие! 💯🙏🏻Потому что их потребительские свойства на высоте, цена оптимальна и даже объективно несколько занижена, а общая концепция работы с клиентами во многом превосходит конкурентов и нет никаких причин Вам не доверять. Да мало что, на первый взгляд. 😙но, к сожалению, многие компании, продукты и услуги которых хорошие на самом деле, вынужденны терпеть колоссальные убытки еще на старте и выживают на рынке и объективных причин для этого несколько - о них недостаточно хорошо знают, или знают, но совсем не те, кому эти товары/услуги были бы полезны или... И то, и другое одновременно. Если компания выбирает для своего продукта/услуги правильные слова для его продвижения, даже те, потребители, которые не входят в целевую группу, обязательно поделятся интересным и вкусным контентом с друзьями и коллегами, если их заинтересует реклама. 😊 По сути, люди, чтобы они сами не думали, покупают не пирог, они покупают запах от пирога, румяную корочку, которую рисуют в представлении...Просто пирог никому не интересен. подумайте, если ли разница между фразами : ​ - Пироги с фруктовой, мясной и ягодной начинкой. Доставка на дом! ☕️ - Нежные горячие ягоды в наших пирогах хотят к Вам домой! 😊☕️______________ ☕️ __________________________ #реклама  #маркетинг  #продажи  #бренд  #art  #brand  #naming  #marketingdigital  #worktime  #marketing  #sales  #business  #management  #success  #sales  #pdca  #qm  #job  #work  #teamshape  #sovetum  #ценность  #продукт  #услуга  #психологиябизнеса  #пирог  #пироги  #pie  #доставка 
😍😋😍Comelnya customer ni bagi feedback
.
Alhamdulillah... dapat lagi New Feedback Booster whitening premium 😍
.
Parut dah pudar ... putih pinkishhhhh
😱😱😱makin cerahhh selepuk! bukan tangan je tapi seluruh badannn!
.
NAK PUTIH PINKISH DAN BEBAS DARI MASALAH JERAWAT, JERAGAT & KULIT KUSAM????
.
.
JANGAN TUNGGU LAMA2 BOOSTER WHITENING PREMIUM MAMPU MEMBANTU UOLSS SEMUA DAPATKAN KULIT IDAMAN 💕
.
👦🏻Lelaki pon ramai order tauuu!
Stock terhad.. meh booking cpat . Berminat join pos boleh pm📮📮📮
.
whatsapp 011-36689064 .
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #boosterwhiteningoriginal #agentboosterwhitening #boosterwhiteningoriginalHQ #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningMalaysia  #boosterwhiteningbyShanntek.co #boosterwhiteningperak #promosiboosterwhitening #bwmurah #bworiginal #bwmurahoriginal #feedbackboosterwhitening #BoosterWhiteningpremium #supplementmencerahberkesan #nnpc #qm #BoosterWhiteningpremiummurah #BoosterWhiteningpremiumoriginalperak #BoosterWhiteningpremiumHq  #BoosterWhiteningbaru #bwpremium #ubatputih #pemutihviral #bwp
😍😋😍Comelnya customer ni bagi feedback . Alhamdulillah... dapat lagi New Feedback Booster whitening premium 😍 . Parut dah pudar ... putih pinkishhhhh 😱😱😱makin cerahhh selepuk! bukan tangan je tapi seluruh badannn! . NAK PUTIH PINKISH DAN BEBAS DARI MASALAH JERAWAT, JERAGAT & KULIT KUSAM???? . . JANGAN TUNGGU LAMA2 BOOSTER WHITENING PREMIUM MAMPU MEMBANTU UOLSS SEMUA DAPATKAN KULIT IDAMAN 💕 . 👦🏻Lelaki pon ramai order tauuu! Stock terhad.. meh booking cpat . Berminat join pos boleh pm📮📮📮 . whatsapp 011-36689064 . . #shhazbeauty  #boosterwhitening  #boosterwhiteningoriginal  #agentboosterwhitening  #boosterwhiteningoriginalHQ  #boosterwhiteningmurah  #boosterwhiteningMalaysia  #boosterwhiteningbyShanntek .co #boosterwhiteningperak  #promosiboosterwhitening  #bwmurah  #bworiginal  #bwmurahoriginal  #feedbackboosterwhitening  #BoosterWhiteningpremium  #supplementmencerahberkesan  #nnpc  #qm  #BoosterWhiteningpremiummurah  #BoosterWhiteningpremiumoriginalperak  #BoosterWhiteningpremiumHq  #BoosterWhiteningbaru  #bwpremium  #ubatputih  #pemutihviral  #bwp 
А Вы знаете, что чтобы кто не говорил и какими бы регалиями при этом в области практического маркетинга не обладал, знаменитый “APPLE” поучил всемирную известность и популярность ☕️😊совсем не случайно?! Это не случайная история успеха на “нулевом маркетинге”, это не случайное стечение обстоятельств без анализа и расчета перспектив, и вовсе не случайно возникший бренд, казалось бы, из ниокуда. 🙏🏻
Фрукт, которым назвали компанию определил его дальнейшую судьбу, потому что название этого фрукта знакомо большинству людей с самого раннего детства. И знакомо в большинстве своем с положительными аасоциациями! Если бы это была “MARAKUIYA” или “Langsat Langsat”, похожая история продвижения не случилась бы никогда😉. Потому что территория, на которой эти фрукты зхорошо знают и употребляют в пищу с большим удовольствием, в то время вряд ли бы заинтересовалась компьютерными технологиями. 
Простое и четкое, известное всем с детства, любимое почти всеми в качестве десерта или закуски яблоко - это слово, охватившее колоссальное количество людей, из разных социальных групп, гендерных принадлежностей и сексуальных направленностей😊. Все должно быть легко!☕️__________________________ #реклама #маркетинг #продажи #бренд #art #brand #naming #marketingdigital #worktime #marketing #sales #business #management #success #sales #pdca #qm #job #work #teamshape #sovetum #ценность #продукт #услуга #психологиябизнеса #яблоко #искусство #apple #name #нейминг
А Вы знаете, что чтобы кто не говорил и какими бы регалиями при этом в области практического маркетинга не обладал, знаменитый “APPLE” поучил всемирную известность и популярность ☕️😊совсем не случайно?! Это не случайная история успеха на “нулевом маркетинге”, это не случайное стечение обстоятельств без анализа и расчета перспектив, и вовсе не случайно возникший бренд, казалось бы, из ниокуда. 🙏🏻 Фрукт, которым назвали компанию определил его дальнейшую судьбу, потому что название этого фрукта знакомо большинству людей с самого раннего детства. И знакомо в большинстве своем с положительными аасоциациями! Если бы это была “MARAKUIYA” или “Langsat Langsat”, похожая история продвижения не случилась бы никогда😉. Потому что территория, на которой эти фрукты зхорошо знают и употребляют в пищу с большим удовольствием, в то время вряд ли бы заинтересовалась компьютерными технологиями. Простое и четкое, известное всем с детства, любимое почти всеми в качестве десерта или закуски яблоко - это слово, охватившее колоссальное количество людей, из разных социальных групп, гендерных принадлежностей и сексуальных направленностей😊. Все должно быть легко!☕️__________________________ #реклама  #маркетинг  #продажи  #бренд  #art  #brand  #naming  #marketingdigital  #worktime  #marketing  #sales  #business  #management  #success  #sales  #pdca  #qm  #job  #work  #teamshape  #sovetum  #ценность  #продукт  #услуга  #психологиябизнеса  #яблоко  #искусство  #apple  #name  #нейминг 
@gdamke @quartodemilhabrasil @quartodemilhabr @abqmfotos @abqmoficial @quartistas @cavaloumapaixaoo @cavaloquartode @horseaficionado @rio_grande_dosul @canonbr @canon_photos #cavalodafamiliabrasileira #cavalomaisversatildomundo #horse #caballo #qm #ncsqm #abqm #photography @revistahorse @revistahorse_ #panning #lacocomprido #campeonatogaucholacocomprido @haras_rancho_verde #harassantahelena @laco_comprido_oficial @lacocompridobrasil @lacocompridoo @lacocomprido_
KEBAIKAN DAN KELEBIHAN QMTT (QM TRIPLE TURBO)
.

Kenapa kita perlu ambil QMTT sebagai supplement harian?
.
Sebab QMTT bukan hanya memutih kan seluruh badan, tapi menjaga kesihatan juga. Mencatikkan dalaman dan luaran.
QMTT supplement by qm produk paling tebaru dan yang paling laku keras.
.
Contoh QM lama dalam bentuk kapsul kalau alergic seafood xboleh makan, tapi QMTT tak ada masalah bagi yang ada alergic seafood!

kesan 3x ganda lebih HEBAT dari QM lama! 
Mencerah kan kulit sekaligus merawat masalah dalaman wanita,
memperbetulkan saraf, dan hormon-hormon yang tak stabil.
.
Mengetatkan mss v dan menegangkan  breast/payudara, bagus untuk tulang, menghilang kan parut,  jerawat, jeragat,  menutup pori-pori terbuka.
.
KESAN SEAWAL 3 HARI.
. *1 kotak ada 12 sachet tahan selama 12 hari.
*kesan dia memang awesome dengan 3 kali kuasa pencerahan dan pemutihan.
*rasa yang sedap masam2 manis berry cuma kemam2 ja,
*lepas tu minum air scukup nya.

BEST NYA QMTT NIH!!
.

Untuk dptkanye meh WhatsApp sy 📱0137381401
.
#qm
#qmtt
#sayajualqm
#sayajualqmtt
#queenofmutiara
#qmoriginal
#qmttoriginal
KEBAIKAN DAN KELEBIHAN QMTT (QM TRIPLE TURBO) . Kenapa kita perlu ambil QMTT sebagai supplement harian? . Sebab QMTT bukan hanya memutih kan seluruh badan, tapi menjaga kesihatan juga. Mencatikkan dalaman dan luaran. QMTT supplement by qm produk paling tebaru dan yang paling laku keras. . Contoh QM lama dalam bentuk kapsul kalau alergic seafood xboleh makan, tapi QMTT tak ada masalah bagi yang ada alergic seafood! kesan 3x ganda lebih HEBAT dari QM lama! Mencerah kan kulit sekaligus merawat masalah dalaman wanita, memperbetulkan saraf, dan hormon-hormon yang tak stabil. . Mengetatkan mss v dan menegangkan breast/payudara, bagus untuk tulang, menghilang kan parut, jerawat, jeragat, menutup pori-pori terbuka. . KESAN SEAWAL 3 HARI. . *1 kotak ada 12 sachet tahan selama 12 hari. *kesan dia memang awesome dengan 3 kali kuasa pencerahan dan pemutihan. *rasa yang sedap masam2 manis berry cuma kemam2 ja, *lepas tu minum air scukup nya. BEST NYA QMTT NIH!! . Untuk dptkanye meh WhatsApp sy 📱0137381401 . #qm  #qmtt  #sayajualqm  #sayajualqmtt  #queenofmutiara  #qmoriginal  #qmttoriginal 
Três Filhos do especial MR LIL 5R. No Team Roping, tanto na cabeça quanto no pé seus filhos respondem com excepcionais desempenhos, inteligência e também impecável morfologia. #qm #quarterhorse #teamroping #laçoemdupla #farm #fazenda #quartodemilha #cowboy #rodeo #rodeio #cavalo
#거제 #아주 #고현 #대우조선해양 #DSME #품질 #QM #2012년 LR본사교육 #London #책상정리중...
...
세월 참 빠르군 ㅠ
Tq bro jadi regular customer BOOSTER WHITENING PREMIUM 😘
.
Haaa kebanyakan ramai customers lelaki tau order BWP .
sbb bwp ni special bkn kapsul atau biji.. tapi just serbuk yg mudah diserap dalam darah & bg kesan pantas💨🌬❤️
Ade lagi nak join jadi pengguna bwp meh pm
.
Jom intai2 wall sis. Semua Original ✅Dyxy cosmetics ✅BOOSTER WHITENING PREMIUM .
berminat join pos boleh pm. 
Ada free gift 🎁 🎉🎉🎉Offer end month by ayu😍💸💸💸
.
whatsapp 011-36689064 .
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #boosterwhiteningoriginal #agentboosterwhitening #boosterwhiteningoriginalHQ #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningMalaysia  #boosterwhiteningbyShanntek.co #boosterwhiteningperak #promosiboosterwhitening #bwmurah #bworiginal #bwmurahoriginal #feedbackboosterwhitening #BoosterWhiteningpremium #supplementmencerahberkesan #nnpc #qm #BoosterWhiteningpremiummurah #BoosterWhiteningpremiumoriginalperak #BoosterWhiteningpremiumHq  #BoosterWhiteningbaru #bwpremium #ubatputih #pemutihviral #bwp
Tq bro jadi regular customer BOOSTER WHITENING PREMIUM 😘 . Haaa kebanyakan ramai customers lelaki tau order BWP . sbb bwp ni special bkn kapsul atau biji.. tapi just serbuk yg mudah diserap dalam darah & bg kesan pantas💨🌬❤️ Ade lagi nak join jadi pengguna bwp meh pm . Jom intai2 wall sis. Semua Original ✅Dyxy cosmetics ✅BOOSTER WHITENING PREMIUM . berminat join pos boleh pm. Ada free gift 🎁 🎉🎉🎉Offer end month by ayu😍💸💸💸 . whatsapp 011-36689064 . . #shhazbeauty  #boosterwhitening  #boosterwhiteningoriginal  #agentboosterwhitening  #boosterwhiteningoriginalHQ  #boosterwhiteningmurah  #boosterwhiteningMalaysia  #boosterwhiteningbyShanntek .co #boosterwhiteningperak  #promosiboosterwhitening  #bwmurah  #bworiginal  #bwmurahoriginal  #feedbackboosterwhitening  #BoosterWhiteningpremium  #supplementmencerahberkesan  #nnpc  #qm  #BoosterWhiteningpremiummurah  #BoosterWhiteningpremiumoriginalperak  #BoosterWhiteningpremiumHq  #BoosterWhiteningbaru  #bwpremium  #ubatputih  #pemutihviral  #bwp 
Aqui tem gerência 📷 #Registros
Recomendo:
@thethreecowgirls 
@oficialbrutas 
@xucrosdefato
@brutasebrutosbemcriados_ @brutasmalcriadas
@brutosebrutaspr
@brutasdegoias
@brutas.coom
🌱
🌱
🌱
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#agronomia #brutos #sertanejo #estilorustico #estilocountry #vidadepatroa
#trestambores #qm #horse
#horses #fazenda #tchaubrigado #cavalo #cavalos #bruto #brutomemo #madeinroça
#caipiras #jeitocaipira #cowgirl #rustico #estilocountry #caipiradefato #lida #laços
#campo #fartura #brutosebrutas #brutos
#brutas #gadodecorte ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Aqui tem gerência 📷 #Registros  Recomendo: @thethreecowgirls @oficialbrutas @xucrosdefato @brutasebrutosbemcriados_ @brutasmalcriadas @brutosebrutaspr @brutasdegoias @brutas.coom 🌱 🌱 🌱 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #agronomia  #brutos  #sertanejo  #estilorustico  #estilocountry  #vidadepatroa  #trestambores  #qm  #horse  #horses  #fazenda  #tchaubrigado  #cavalo  #cavalos  #bruto  #brutomemo  #madeinroça  #caipiras  #jeitocaipira  #cowgirl  #rustico  #estilocountry  #caipiradefato  #lida  #laços  #campo  #fartura  #brutosebrutas  #brutos  #brutas  #gadodecorte  ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Show de animal👊🔝💥... _➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Conheça nossos parceiros:
_✅ @msruraloficial
_✅ @fragnons
_➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #teampeba #teamroping #texas #texan #western #west #gado #drone #like #angus  #videos #madeinroça #mangalargamachador #viola #zooetcnia #rustico #mula  #sertanejo #boots #roça #cowboys #cowgirls #terere #qm #equine #vaquejada #rural #msforte #laçocomprido #2
B O A N O I T E 💁🏻‍♀️❤️, 📸: @eloisamarana ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅Parceiros marcados na foto! Turma boa de serviço! @sertanejos_porquantia @semredeas ✅Parcerias via DIRECT📥
📸Foto show da nossa amiga
👨🏻 Adm @hc_claudino1 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#_JEITAOSERTANEJO #SERTANEJO #VIDANOCAMPO #MEDVET #ANIMAIS #SOUDOCAMPO #BRASIL #PECUARIA #TEXAS #TEXAS #HORSE #BRUTOS #RARIDADE #EUSOUSERTANEJO #VIDA #AGROPECUARIA #ESTILODEVIDA #UMAVIDAPELAOUTRA #FAZENDA #QM
B O A N O I T E 💁🏻‍♀️❤️, 📸: @eloisamarana ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ✅Parceiros marcados na foto! Turma boa de serviço! @sertanejos_porquantia @semredeas ✅Parcerias via DIRECT📥 📸Foto show da nossa amiga 👨🏻 Adm @hc_claudino1 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #_JEITAOSERTANEJO  #SERTANEJO  #VIDANOCAMPO  #MEDVET  #ANIMAIS  #SOUDOCAMPO  #BRASIL  #PECUARIA  #TEXAS  #TEXAS  #HORSE  #BRUTOS  #RARIDADE  #EUSOUSERTANEJO  #VIDA  #AGROPECUARIA  #ESTILODEVIDA  #UMAVIDAPELAOUTRA  #FAZENDA  #QM 
Eitaaa  vontade de ir numa provinha 🛢🛢🛢🏇🏻💨
#horses #meucavaloeshow #vem2018 #speed #meugaroto #QM #3tb #countrylife
Colocação do tamanco de madeira para tratamento de laminite! 👊🏼🐎💪🏼 Equestre o seu hospital de cavalos na PB 🏥🐎🏪💉 #equestre #equestreclinica #equestreortopedia #laminite #qm #quartodemilha #vaquejada #vidadevet
Appeals King Special
Strawfly Specila X Queen Of Appeals. 
Parceiro: 
@topqm 
#vaquejadadosertão 
#QMvelocidade
#TopQM
#QM
Ram do nosso parceiro @kbmaga de Pindamonhangaba // @ramclubebrasil 
obrigado por enviar sua foto ! 
#amarok #ranger #S10 #l200 #hilux #D20  #F250  #ram #frontier #troller #4x4 #topatudo 
#QM #MM #crioulo #appaloosa #campolina #ponei  #arabe  #painthorse #trote #machabatita #picado - lembrando que já temos adesivos da pág, apenas  R$15,00 FRETE GRÁTIS.
Segue nossos parceiros : 👊🔝💯💪
------------------------
@sagadeumvaqueiro_oficial 
@xucra_e_malcriada @4x4_and_horses 
@madeindiesel
@tms4x4oficial 
@lojatms
@mgsertao
@roughingit
@broffroad
@portalcountryword
@agro_canal
@mafia_allterrain
@brutas_4x4oficial
@santoosainoa
@agro_canal 
@wagnerborgescanzenza 
@ricardo_ceni_marcon 
@vicosneves 
@keisypolidoro 
@steffanykellen 
@lispulici 
@juninhovitorio 
@dudakalopes
Ram do nosso parceiro @kbmaga de Pindamonhangaba // @ramclubebrasil obrigado por enviar sua foto ! #amarok  #ranger  #S10  #l200  #hilux  #D20  #F250  #ram  #frontier  #troller  #4x4  #topatudo  #QM  #MM  #crioulo  #appaloosa  #campolina  #ponei  #arabe  #painthorse  #trote  #machabatita  #picado  - lembrando que já temos adesivos da pág, apenas R$15,00 FRETE GRÁTIS. Segue nossos parceiros : 👊🔝💯💪 ------------------------ @sagadeumvaqueiro_oficial @xucra_e_malcriada @4x4_and_horses @madeindiesel @tms4x4oficial @lojatms @mgsertao @roughingit @broffroad @portalcountryword @agro_canal @mafia_allterrain @brutas_4x4oficial @santoosainoa @agro_canal @wagnerborgescanzenza @ricardo_ceni_marcon @vicosneves @keisypolidoro @steffanykellen @lispulici @juninhovitorio @dudakalopes
Paloma curiosa 🐎💚 #palomajayrocks #baioamarilho #qm #abqm #quarterhorse
A beleza é a melhor carta de recomendação. ☘️😍🐎
Seguidora: @isadimas
➖➖➖➖➖➖
🌵 @country.oficial
🔰 @pjunim_
➖➖➖➖➖➖
#countryoficial #country #vidacountry #roça #horse #cowboy #madeinmato #campo #rural #mato #fazenda #countrylife #quartodemilha #farm #pecuaria #nelore #QM #quarterhorse #sertanejo #cavalos #touros #veterinaria #mangalarga #painthorse #cavalosminhapaixao
➖➖➖➖➖➖
Ative as notificações ✅
A beleza é a melhor carta de recomendação. ☘️😍🐎 Seguidora: @isadimas ➖➖➖➖➖➖ 🌵 @country.oficial 🔰 @pjunim_ ➖➖➖➖➖➖ #countryoficial  #country  #vidacountry  #roça  #horse  #cowboy  #madeinmato  #campo  #rural  #mato  #fazenda  #countrylife  #quartodemilha  #farm  #pecuaria  #nelore  #QM  #quarterhorse  #sertanejo  #cavalos  #touros  #veterinaria  #mangalarga  #painthorse  #cavalosminhapaixao  ➖➖➖➖➖➖ Ative as notificações ✅
#repost @andersonvieira03
• • •
🐎🌿 #tbt #equideos #equino #medvet #barreiras #harasmalup #QM #ABQM #horses #rafavet
🔝🔝🔝
➖➖➖➖➖BX➖➖➖➖➖
➖➖➖➖OFICIAL➖➖➖➖
Adm: @gustavoferreiraa__
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
.#cavalos #roca #caipira #qm #painthorses #safra #soja #l4l #2018 #teamroping #vaqueiro #trestambores #omelhordemim
#natureza #simprao #caipira #sistemadiferente #top #farm #boi #lida #confinamento #tmj #heler #bordercollie #saidomato
.
Dobradinha de brutas hilux do parceiro @savio_us e amarok mascote da @4x4_and_horses 
obrigado por enviar sua foto ! 
#amarok #ranger #S10 #l200 #hilux #D20  #F250  #ram #frontier #troller #4x4 #topatudo 
#QM #MM #crioulo #appaloosa #campolina #ponei  #arabe  #painthorse #trote #machabatita #picado - lembrando que já temos adesivos da pág, apenas  R$15,00 FRETE GRÁTIS.
Segue nossos parceiros : 👊🔝💯💪
------------------------
@sagadeumvaqueiro_oficial 
@xucra_e_malcriada @4x4_and_horses 
@madeindiesel
@tms4x4oficial 
@lojatms
@mgsertao
@roughingit
@broffroad
@portalcountryword
@agro_canal
@mafia_allterrain
@brutas_4x4oficial
@santoosainoa
@agro_canal 
@wagnerborgescanzenza 
@ricardo_ceni_marcon 
@vicosneves 
@keisypolidoro 
@steffanykellen 
@lispulici 
@juninhovitorio 
@dudakalopes
Dobradinha de brutas hilux do parceiro @savio_us e amarok mascote da @4x4_and_horses obrigado por enviar sua foto ! #amarok  #ranger  #S10  #l200  #hilux  #D20  #F250  #ram  #frontier  #troller  #4x4  #topatudo  #QM  #MM  #crioulo  #appaloosa  #campolina  #ponei  #arabe  #painthorse  #trote  #machabatita  #picado  - lembrando que já temos adesivos da pág, apenas R$15,00 FRETE GRÁTIS. Segue nossos parceiros : 👊🔝💯💪 ------------------------ @sagadeumvaqueiro_oficial @xucra_e_malcriada @4x4_and_horses @madeindiesel @tms4x4oficial @lojatms @mgsertao @roughingit @broffroad @portalcountryword @agro_canal @mafia_allterrain @brutas_4x4oficial @santoosainoa @agro_canal @wagnerborgescanzenza @ricardo_ceni_marcon @vicosneves @keisypolidoro @steffanykellen @lispulici @juninhovitorio @dudakalopes
Filho do grande SPOOKS GOTTA GUN!
🌾🌵____BR____🌵🌾
🌾🌵__Agropecuária__🌵🌾 📲Mande suas fotos por direct 📲

#agropecuaria #quartodemilha #farm #BR_ag
ropecuaria #pecuaria #agronegocios #nelore #quarterhorse #lovehorse #vidanocampo #pecuariaBrasil #country #countrylife #rural #sertão #cavalos #touros #QM #horse #mangalarga #painthorse #cavalosminhapaixao #qmandaofficial #campo #tbt #agronomia #medvet
#tractor #horseshow #safra
Filho do grande SPOOKS GOTTA GUN! 🌾🌵____BR____🌵🌾 🌾🌵__Agropecuária__🌵🌾 📲Mande suas fotos por direct 📲 #agropecuaria  #quartodemilha  #farm  #BR_ag  ropecuaria #pecuaria  #agronegocios  #nelore  #quarterhorse  #lovehorse  #vidanocampo  #pecuariaBrasil  #country  #countrylife  #rural  #sertão  #cavalos  #touros  #QM  #horse  #mangalarga  #painthorse  #cavalosminhapaixao  #qmandaofficial  #campo  #tbt  #agronomia  #medvet  #tractor  #horseshow  #safra 
Essa laçada deu a segunda colocação na CGTR ao nosso parceiro @marcelor_henriquee 🐴🍀🌵💥® ——— ——— ——— ——— Confiram nossos parceiros :
-⭕️🔺 @horse_classic
-⭕️🔺 @horse_classicstore
-⭕️🔺 @criadosnaroca
-⭕️🔺 @baodepesca
-⭕️🔺 @teamropee
-⭕️🔺 @agro.central
——— ——— ——— ———
#parceria
#qualidade
#teamroping
#esporte
#profissionalismo
#qm
#quarterhorse
#quartodemilha
#docilidade
#ropegang.s
Essa laçada deu a segunda colocação na CGTR ao nosso parceiro @marcelor_henriquee 🐴🍀🌵💥® ——— ——— ——— ——— Confiram nossos parceiros : -⭕️🔺 @horse_classic -⭕️🔺 @horse_classicstore -⭕️🔺 @criadosnaroca -⭕️🔺 @baodepesca -⭕️🔺 @teamropee -⭕️🔺 @agro.central ——— ——— ——— ——— #parceria  #qualidade  #teamroping  #esporte  #profissionalismo  #qm  #quarterhorse  #quartodemilha  #docilidade  #ropegang .s
#Zapato #Turin #QM Cuero auténtico argentino.
Comprá aquí Con Envio Gratis todos los zapatos, zapas y botitas QM Cuero Argentino Hasta en 12 Pagos Sin Interes... https://ambientsaltasergioeduardofe.mercadoshops.com.ar/
#Zapato  #Turin  #QM  Cuero auténtico argentino. Comprá aquí Con Envio Gratis todos los zapatos, zapas y botitas QM Cuero Argentino Hasta en 12 Pagos Sin Interes... https://ambientsaltasergioeduardofe.mercadoshops.com.ar/
Absolute delight catching up with @watercolourwhisky before he heads off on his European adventure. Back on the old ship @qmunion .
.
.
#friends #pals #qm #qmu #queenmargaretunion #universityofglasgow #uofg #uofgalumni #glasgow #scotland_ig #scotland #bar #drinks #pub
Temporada de monta de 2017 , começou a  nascer , resultado garantido depois de um bom manejo , #painthorse #qm #quarterhorse #teampening #teamhope @cherokeeofmoon
Temporada de monta de 2017 , começou a  nascer , resultado garantido depois de um bom manejo , #painthorse #qm #quarterhorse #teampening #teamhope @cherokeeofmoon
La Vie en Rose. Available! #OrderNow. 
Info: Whatsapp, DM. 3106451991.
•
•
•
#QM #QuoteMe #trend #streetwear #streetstyle #fashion #quotes #brand
E o final de semana rendeu para @andreiabosi! Parabéns pelas conquistas e que venham mais e mais.. #elausatack4horse #tack4horse #tack4horseteam #tack4horseprotege #trestambores #barrelracing #redeas #apartacao #ligasdetrabalho #qm #quartodemilha #countrylife #horselovers
Esse é top! ❤️
➖➖➖➖➖➖
🌵 @country.oficial
🔰 @pjunim_
➖➖➖➖➖➖
#countryoficial #country #vidacountry #roça #horse #cowboy #madeinmato #campo #rural #mato #fazenda #countrylife #quartodemilha #farm #pecuaria #nelore #QM #quarterhorse #sertanejo #cavalos #touros #veterinaria #mangalarga #painthorse #cavalosminhapaixao
➖➖➖➖➖➖
Ative as notificações ✅
Boa Tarde Galera, borá tocamos bovinos 🔝☀️😥... _➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Conheça nossos parceiros:
_✅ @teampebabrasiloficial 
_✅ @fragnons 
_➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ _ #teampeba #teamroping #texas #texan #western #west #gado #drone #like #angus  #videos #madeinroça #mangalargamachador #viola #zooetcnia #rustico #mula  #sertanejo #boots #roça #cowboys #cowgirls #terere #qm #equine #vaquejada #rural #msforte #laçocomprido #2
Boa Tarde Galera, borá tocamos bovinos 🔝☀️😥... _➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Conheça nossos parceiros: _✅ @teampebabrasiloficial _✅ @fragnons _➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ _ #teampeba  #teamroping  #texas  #texan  #western  #west  #gado  #drone  #like  #angus  #videos  #madeinroça  #mangalargamachador  #viola  #zooetcnia  #rustico  #mula  #sertanejo  #boots  #roça  #cowboys  #cowgirls  #terere  #qm  #equine  #vaquejada  #rural  #msforte  #laçocomprido  #2 
Не выходи из комнаты, не совершай ошибку. 
Зачем тебе Солнце, если ты куришь Шипку?
 За дверью бессмысленно все, особенно -- возглас счастья.
 Только в уборную -- и сразу же возвращайся. 
О, не выходи из комнаты, не вызывай мотора. 
Потому что пространство сделано из коридора и кончается счетчиком. 
А если войдет живая милка, пасть разевая, выгони не раздевая. 
Не выходи из комнаты; считай, что тебя продуло. 
Что интересней на свете стены и стула? Зачем выходить оттуда, куда вернешься вечером таким же, каким ты был, тем более -- изувеченным? 
О, не выходи из комнаты.
 Танцуй, поймав, боссанову в пальто на голое тело, в туфлях на босу ногу. 
В прихожей пахнет капустой и мазью лыжной.
 Ты написал много букв; еще одна будет лишней. Не выходи из комнаты. О, пускай только комната догадывается, как ты выглядишь.
 И вообще инкогнито эрго сум, как заметила форме в сердцах субстанция. Не выходи из комнаты! 
На улице, чай, не Франция. Не будь дураком!
 Будь тем, чем другие не были. Не выходи из комнаты! 
То есть дай волю мебели, слейся лицом с обоями.
 Запрись и забаррикадируйся шкафом от хроноса, космоса, эроса, расы, вируса. *
*
— Бродский 
#невыходиизкомнаты #Бродский #плед #уют #тепло #котики #ひたちなか海浜公園 #そうだ京都行こう #けやき坂イルミネーション #しまむらパトロール #ほぼ日手帳カズン #めっちゃかわいい #う #お洒落さんと繋がりたい #げんこつハンバーグ #ごちそうさまでした🙏 #ろ #けやき坂イルミネーション #おしゃれさんと繋がりたい #とりあえず野菜食 #にゃー #qm #そうだ京都へ行こう #おにぎり弁当 #せんせい #ほくろ #もれた #ほぼ日手帳カズン #ふぃるむ写真 #うきうき #せんぱい
Не выходи из комнаты, не совершай ошибку. Зачем тебе Солнце, если ты куришь Шипку? За дверью бессмысленно все, особенно -- возглас счастья. Только в уборную -- и сразу же возвращайся. О, не выходи из комнаты, не вызывай мотора. Потому что пространство сделано из коридора и кончается счетчиком. А если войдет живая милка, пасть разевая, выгони не раздевая. Не выходи из комнаты; считай, что тебя продуло. Что интересней на свете стены и стула? Зачем выходить оттуда, куда вернешься вечером таким же, каким ты был, тем более -- изувеченным? О, не выходи из комнаты. Танцуй, поймав, боссанову в пальто на голое тело, в туфлях на босу ногу. В прихожей пахнет капустой и мазью лыжной. Ты написал много букв; еще одна будет лишней. Не выходи из комнаты. О, пускай только комната догадывается, как ты выглядишь. И вообще инкогнито эрго сум, как заметила форме в сердцах субстанция. Не выходи из комнаты! На улице, чай, не Франция. Не будь дураком! Будь тем, чем другие не были. Не выходи из комнаты! То есть дай волю мебели, слейся лицом с обоями. Запрись и забаррикадируйся шкафом от хроноса, космоса, эроса, расы, вируса. * * — Бродский #невыходиизкомнаты  #Бродский  #плед  #уют  #тепло  #котики  #ひたちなか海浜公園  #そうだ京都行こう  #けやき坂イルミネーション  #しまむらパトロール  #ほぼ日手帳カズン  #めっちゃかわいい  #う  #お洒落さんと繋がりたい  #げんこつハンバーグ  #ごちそうさまでした 🙏 #ろ  #けやき坂イルミネーション  #おしゃれさんと繋がりたい  #とりあえず野菜食  #にゃー  #qm  #そうだ京都へ行こう  #おにぎり弁当  #せんせい  #ほくろ  #もれた  #ほぼ日手帳カズン  #ふぃるむ写真  #うきうき  #せんぱい 
E que a semana seja abençoada!🙏🙏🌵🍃🐎
⏺
⏺
#Jhoe #cavalo #horse #quartodemilhabrasil
 #quartodemilha #QM #amor #paixão #fazenda #caatinga #animais
👧ADM: @taliamandinga
RM 40 FREE POSLAJU #queenofmutiara #kapsulmutiara #queenofmutiaramurah #queenofmutiaraoriginal #qm #upm #uitm #usm #qmmurah #queenofmutiaraori #ctdk #adibizara #kosmetikmurah #tambahfollower #like4like #likeforfollow #likeforlike #like4likeback
.
.
PLEASE DIRECT whatsapp Dyla 017-5800457 for FAST REPLY 💕
❎ DM / PM 🚫 CALL
RM 40 FREE POSLAJU #queenofmutiara #kapsulmutiara #queenofmutiaramurah #queenofmutiaraoriginal #qm #upm #uitm #usm #qmmurah #queenofmutiaraori #ctdk #adibizara #kosmetikmurah #tambahfollower #like4like #likeforfollow #likeforlike #like4likeback
.
.
PLEASE DIRECT whatsapp Dyla 017-5800457 for FAST REPLY 💕
❎ DM / PM 🚫 CALL
RM 40 FREE POSLAJU #queenofmutiara #kapsulmutiara #queenofmutiaramurah #queenofmutiaraoriginal #qm #upm #uitm #usm #qmmurah #queenofmutiaraori #ctdk #adibizara #kosmetikmurah #tambahfollower #like4like #likeforfollow #likeforlike #like4likeback
.
.
PLEASE DIRECT whatsapp Dyla 017-5800457 for FAST REPLY 💕
❎ DM / PM 🚫 CALL
RM 40 FREE POSLAJU #queenofmutiara #kapsulmutiara #queenofmutiaramurah #queenofmutiaraoriginal #qm #upm #uitm #usm #qmmurah #queenofmutiaraori #ctdk #adibizara #kosmetikmurah #tambahfollower #like4like #likeforfollow #likeforlike #like4likeback
.
.
PLEASE DIRECT whatsapp Dyla 017-5800457 for FAST REPLY 💕
❎ DM / PM 🚫 CALL
Sabato grande partita dei nostri fratelli della SanPrecario che si sono imposti 2-0 sul Brusegana

Sugli spalti numerosi i supporters della SanPrecario uniti a quelli del Quadrato Meticcio per sostenere lo sport popolare a suon di cori, fumogeni e birre.

UNITED ON THE TERRACES
UNITED AGAINST THE MODERN FOOTBALL

Support Quadrato Meticcio
Support SanPrecario
Love football hate racism
Love football hate fascism

#quadratometiccio #qm #sanprecario #sanpre #gemellaggio #twinning #figc #2cat #supporters #antifasupporters #antif #sanktpauli #unitedontheterraces  #lovefootballhateracism #lovefootballhatefascism #lovefootballhatesexism
Sabato grande partita dei nostri fratelli della SanPrecario che si sono imposti 2-0 sul Brusegana Sugli spalti numerosi i supporters della SanPrecario uniti a quelli del Quadrato Meticcio per sostenere lo sport popolare a suon di cori, fumogeni e birre. UNITED ON THE TERRACES UNITED AGAINST THE MODERN FOOTBALL Support Quadrato Meticcio Support SanPrecario Love football hate racism Love football hate fascism #quadratometiccio  #qm  #sanprecario  #sanpre  #gemellaggio  #twinning  #figc  #2cat  #supporters  #antifasupporters  #antif  #sanktpauli  #unitedontheterraces  #lovefootballhateracism  #lovefootballhatefascism  #lovefootballhatesexism 
RM 40 FREE POSLAJU #queenofmutiara #kapsulmutiara #queenofmutiaramurah #queenofmutiaraoriginal #qm #upm #uitm #usm #qmmurah #queenofmutiaraori #ctdk #adibizara #kosmetikmurah #tambahfollower #like4like #likeforfollow #likeforlike #like4likeback
.
.
PLEASE DIRECT whatsapp Dyla 017-5800457 for FAST REPLY 💕
❎ DM / PM 🚫 CALL
RM 40 FREE POSLAJU #queenofmutiara #kapsulmutiara #queenofmutiaramurah #queenofmutiaraoriginal #qm #upm #uitm #usm #qmmurah #queenofmutiaraori #ctdk #adibizara #kosmetikmurah #tambahfollower #like4like #likeforfollow #likeforlike #like4likeback
.
.
PLEASE DIRECT whatsapp Dyla 017-5800457 for FAST REPLY 💕
❎ DM / PM 🚫 CALL
É corda no bovino pra iniciar a semana, boa semana a todos. 
Foto do parceiro @hugoalvesbranco 🐴🍀🌵💥® ——— ——— ——— ——— Confiram nossos parceiros :
-⭕️🔺 @horse_classic
-⭕️🔺 @horse_classicstore
-⭕️🔺 @criadosnaroca
-⭕️🔺 @baodepesca
-⭕️🔺 @teamropee
-⭕️🔺 @agro.central
——— ——— ——— ———
#parceria
#qualidade
#teamroping
#esporte
#profissionalismo
#qm
#quarterhorse
#quartodemilha
#docilidade
#ropegang.s
É corda no bovino pra iniciar a semana, boa semana a todos. Foto do parceiro @hugoalvesbranco 🐴🍀🌵💥® ——— ——— ——— ——— Confiram nossos parceiros : -⭕️🔺 @horse_classic -⭕️🔺 @horse_classicstore -⭕️🔺 @criadosnaroca -⭕️🔺 @baodepesca -⭕️🔺 @teamropee -⭕️🔺 @agro.central ——— ——— ——— ——— #parceria  #qualidade  #teamroping  #esporte  #profissionalismo  #qm  #quarterhorse  #quartodemilha  #docilidade  #ropegang .s
First Líder! Treininho de agora. 🐎🐴🐎✌ #ctemariocoelho #vemproct #trestambores #barrelracer #qm #cavaloqm
Boa tarde parceiros do team peba👊🔝💥... _➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Conheça nossos parceiros:
_✅ @msruraloficial
_✅ @fragnons
_➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #teampeba #teamroping #texas #texan #western #west #gado #drone #like #angus  #videos #madeinroça #mangalargamachador #viola #zooetcnia #rustico #mula  #sertanejo #boots #roça #cowboys #cowgirls #terere #qm #equine #vaquejada #rural #msforte #laçocomprido #2
Boa tarde parceiros do team peba👊🔝💥... _➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Conheça nossos parceiros: _✅ @msruraloficial _✅ @fragnons _➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #teampeba  #teamroping  #texas  #texan  #western  #west  #gado  #drone  #like  #angus  #videos  #madeinroça  #mangalargamachador  #viola  #zooetcnia  #rustico  #mula  #sertanejo  #boots  #roça  #cowboys  #cowgirls  #terere  #qm  #equine  #vaquejada  #rural  #msforte  #laçocomprido  #2 
A paralisia facial ocorre quando há lesão do nervo facial. Este é responsável pela inervação de narinas, lábios, pálpebras e orelhas. As causas de lesão são classificadas em: idiopáticas, 
traumáticas, infecciosas, tumorais, metabólicas, congênitas, vasculares e tóxicas. 
Este potro estava normal pela manhã e apareceu assim ao fim do dia. Foi atendido por colega clínico, que receitou antiinflamatorio e antibiótico, apresentando melhora. Esta foto foi tirada 2 dias após o início do tratamento.

#potro #medicinaequina #qm #bh #mangalarga #raiamv

Conte com a gente!

MV Julia Rizzo - (11)99669-9148
A paralisia facial ocorre quando há lesão do nervo facial. Este é responsável pela inervação de narinas, lábios, pálpebras e orelhas. As causas de lesão são classificadas em: idiopáticas, traumáticas, infecciosas, tumorais, metabólicas, congênitas, vasculares e tóxicas. Este potro estava normal pela manhã e apareceu assim ao fim do dia. Foi atendido por colega clínico, que receitou antiinflamatorio e antibiótico, apresentando melhora. Esta foto foi tirada 2 dias após o início do tratamento. #potro  #medicinaequina  #qm  #bh  #mangalarga  #raiamv  Conte com a gente! MV Julia Rizzo - (11)99669-9148
Lmao!! Uhm yeah I never quite made became the top but sure as heck came close to the bottom 😂
#momlife #lovemykids #parenting #winowednesday #keepingitfun #QM #buildingmemories #notboring #sorrynotsorry #idrinkresponsibly
Hoje recebemos a visita apenas da MELHOR Personal horse do país! Venho por meio desta imagem agradecer a visita da @samilliferro por da uma atenção ao nosso menino...🙏🏻 e agradecer o grande responsável pelo desenvolvimento do nosso futuro, a @organnact  por fazer parte da nossa luta diária pelo melhoramento da estrutura e morfologia! #hollandflyng #cavalo #QM
Hoje recebemos a visita apenas da MELHOR Personal horse do país! Venho por meio desta imagem agradecer a visita da @samilliferro por da uma atenção ao nosso menino...🙏🏻 e agradecer o grande responsável pelo desenvolvimento do nosso futuro, a @organnact por fazer parte da nossa luta diária pelo melhoramento da estrutura e morfologia! #hollandflyng  #cavalo  #QM 
Trophies for @kokomo_quarter_midget_club were a hit! Drop us a line if your club or event needs custom, unique, affordable awards! #trophy #awards #gears #metalart #champions #qm
Hilux do parceiro @leoroswadoski_98 de Ivaiporã - PR

obrigado por enviar sua foto ! 
#amarok #ranger #S10 #l200 #hilux #D20  #F250  #ram #frontier #troller #4x4 #topatudo 
#QM #MM #crioulo #appaloosa #campolina #ponei  #arabe  #painthorse #trote #machabatita #picado - lembrando que já temos adesivos da pág, apenas  R$15,00 FRETE GRÁTIS.
Segue nossos parceiros : 👊🔝💯💪
------------------------
@sagadeumvaqueiro_oficial 
@xucra_e_malcriada @4x4_and_horses 
@madeindiesel
@tms4x4oficial 
@lojatms
@mgsertao
@roughingit
@broffroad
@portalcountryword
@agro_canal
@mafia_allterrain
@brutas_4x4oficial
@santoosainoa
@agro_canal 
@wagnerborgescanzenza 
@ricardo_ceni_marcon 
@vicosneves 
@keisypolidoro 
@steffanykellen 
@lispulici 
@juninhovitorio 
@dudakalopes
Hilux do parceiro @leoroswadoski_98 de Ivaiporã - PR obrigado por enviar sua foto ! #amarok  #ranger  #S10  #l200  #hilux  #D20  #F250  #ram  #frontier  #troller  #4x4  #topatudo  #QM  #MM  #crioulo  #appaloosa  #campolina  #ponei  #arabe  #painthorse  #trote  #machabatita  #picado  - lembrando que já temos adesivos da pág, apenas R$15,00 FRETE GRÁTIS. Segue nossos parceiros : 👊🔝💯💪 ------------------------ @sagadeumvaqueiro_oficial @xucra_e_malcriada @4x4_and_horses @madeindiesel @tms4x4oficial @lojatms @mgsertao @roughingit @broffroad @portalcountryword @agro_canal @mafia_allterrain @brutas_4x4oficial @santoosainoa @agro_canal @wagnerborgescanzenza @ricardo_ceni_marcon @vicosneves @keisypolidoro @steffanykellen @lispulici @juninhovitorio @dudakalopes
Ótimo dia pra todos.🤘🔝
➖➖➖➖➖BX➖➖➖➖➖
➖➖➖➖OFICIAL➖➖➖➖
Adm: @gustavoferreiraa__
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
.
.
#cavalos #roca #caipira #qm #painthorses #safra #soja #l4l #2018 #teamroping #vaqueiro #trestambores #omelhordemim
#natureza #simprao #caipira #sistemadiferente #top #farm #boi #lida #confinamento #tmj #heler #bordercollie #saidomato
Domingo top😍😍 #Semfiltro
#QM
A Galope vende
Potro Neto de Peeko Del Cielo e Noble Check Question, estruturado e bem conformado, potro pra quem procura um bom animal.
➡Nome: Mr Question Cielo
➡Registro: Em andamento
➡Gênero: Macho
➡Nascimento: 22/09/2017
➡Raça: Quarto de Milha
➡Pelagem: Alazão Tostado
➡Grau sanguíneo: 1/2 sangue
➡Pai: Mr Check Cielo
➡Mae: Ninna
📍Localização: Trindade GO
💰Valor: 8.000 mil
💳Forma de pagamento: Parcelado, Avista com desconto 📞Contato: Direct ou whats app 64 9 8101-5193
#AGalope #Cavalos #Horses #Farm #QM #PH #MM #Criolo #Appaloosa #VendaDeCavalos #VidaNoCampo #CampLife #EncontreSeuCavalo #Laço #CalfHope
A Galope vende Potro Neto de Peeko Del Cielo e Noble Check Question, estruturado e bem conformado, potro pra quem procura um bom animal. ➡Nome: Mr Question Cielo ➡Registro: Em andamento ➡Gênero: Macho ➡Nascimento: 22/09/2017 ➡Raça: Quarto de Milha ➡Pelagem: Alazão Tostado ➡Grau sanguíneo: 1/2 sangue ➡Pai: Mr Check Cielo ➡Mae: Ninna 📍Localização: Trindade GO 💰Valor: 8.000 mil 💳Forma de pagamento: Parcelado, Avista com desconto 📞Contato: Direct ou whats app 64 9 8101-5193 #AGalope  #Cavalos  #Horses  #Farm  #QM  #PH  #MM  #Criolo  #Appaloosa  #VendaDeCavalos  #VidaNoCampo  #CampLife  #EncontreSeuCavalo  #Laço  #CalfHope 
O nosso sonho um dia virá se realizar !!🙏💥
📎 Nos enviem suas fotos!
📎Parcerias para divulgação via direct!
💥Parceiros💥
🔝  @ropegang.s 🔝  @xucrosdefato
🔝  @comitivasdobrasil
🔝  @brutas_4x4oficial
🔝  @teamropee
🌱Que Deus abençoe nosso futuro 🌱
#agrocentral #agronomia #agropecuaria #teamroping #tererescompanions #qm #quartodemilha #texas #madeinroça #laçocomprido #rustico #horse #mangalargamachador #gringaz #western #wragler #teamrope #countrylife #laços #laçoemdupla  #vaquejada  #pecuaria  #gadodecorte  #gadoleiteiro #horse #zootecnia #veterinaria  #vidacountry #fazenda
O nosso sonho um dia virá se realizar !!🙏💥 📎 Nos enviem suas fotos! 📎Parcerias para divulgação via direct! 💥Parceiros💥 🔝 @ropegang.s 🔝 @xucrosdefato 🔝 @comitivasdobrasil 🔝 @brutas_4x4oficial 🔝 @teamropee 🌱Que Deus abençoe nosso futuro 🌱 #agrocentral  #agronomia  #agropecuaria  #teamroping  #tererescompanions  #qm  #quartodemilha  #texas  #madeinroça  #laçocomprido  #rustico  #horse  #mangalargamachador  #gringaz  #western  #wragler  #teamrope  #countrylife  #laços  #laçoemdupla  #vaquejada  #pecuaria  #gadodecorte  #gadoleiteiro  #horse  #zootecnia  #veterinaria  #vidacountry  #fazenda 
JANGAN RAGU2 dgn BOOSTER WHITENING PREMIUM 😘 Jom shantek & sihat! 💕
.
Nshhaz BW PREMIUM
keluaran produk baru daripada nshhaz beauty. 
produk ini telah didaftarkan di bawah klasifikasi pemakanan(underfood) 
produk ini tidak memerlukan pendaftaran MAL seperti ubat jamu dan supplement kerana produk ini di kategorikan kelas pemakanan.
Nshhaz bw premium diklasifikasikan sebagai bahan makanan dan perlu mengikut akta makanan.
id : kkm600-7/2/1
.
🍭whatsapp 011-36689064 .
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #boosterwhiteningoriginal #agentboosterwhitening #boosterwhiteningoriginalHQ #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningMalaysia  #boosterwhiteningbyShanntek.co #boosterwhiteningperak #promosiboosterwhitening #bwmurah #bworiginal #bwmurahoriginal #feedbackboosterwhitening #BoosterWhiteningpremium #supplementmencerahberkesan #nnpc #qm #BoosterWhiteningpremiummurah #BoosterWhiteningpremiumoriginalperak #BoosterWhiteningpremiumHq  #BoosterWhiteningbaru #bwpremium #ubatputih #pemutihviral
JANGAN RAGU2 dgn BOOSTER WHITENING PREMIUM 😘 Jom shantek & sihat! 💕 . Nshhaz BW PREMIUM keluaran produk baru daripada nshhaz beauty. produk ini telah didaftarkan di bawah klasifikasi pemakanan(underfood) produk ini tidak memerlukan pendaftaran MAL seperti ubat jamu dan supplement kerana produk ini di kategorikan kelas pemakanan. Nshhaz bw premium diklasifikasikan sebagai bahan makanan dan perlu mengikut akta makanan. id : kkm600-7/2/1 . 🍭whatsapp 011-36689064 . . #shhazbeauty  #boosterwhitening  #boosterwhiteningoriginal  #agentboosterwhitening  #boosterwhiteningoriginalHQ  #boosterwhiteningmurah  #boosterwhiteningMalaysia  #boosterwhiteningbyShanntek .co #boosterwhiteningperak  #promosiboosterwhitening  #bwmurah  #bworiginal  #bwmurahoriginal  #feedbackboosterwhitening  #BoosterWhiteningpremium  #supplementmencerahberkesan  #nnpc  #qm  #BoosterWhiteningpremiummurah  #BoosterWhiteningpremiumoriginalperak  #BoosterWhiteningpremiumHq  #BoosterWhiteningbaru  #bwpremium  #ubatputih  #pemutihviral 
As emoções são cavalos selvagens! 🐎💥
➖➖➖➖➖➖
🌵 @country.oficial
🔰 @pjunim_
➖➖➖➖➖➖
#countryoficial #country #vidacountry #roça #horse #cowboy #madeinmato #campo #rural #mato #fazenda #countrylife #quartodemilha #farm #pecuaria #nelore #QM #quarterhorse #sertanejo #cavalos #touros #veterinaria #mangalarga #painthorse #cavalosminhapaixao
➖➖➖➖➖➖
Ative as notificações ✅
Bolero ❤️🐴
#QM
Bolero ❤️🐴 #QM 
今は雪だけど、明日には雨になり、なんなら晴れるで、と教えてくれてるQM weather.ちゃん。
#qmweather #qm 
#iot #お洒落家電 #家電 #蔦屋家電 #我が家唯一のお洒落ゾーン
Alhamdulillah... dapat lagi New Feedback Booster whitening premium 😘
.
Jerawat & parut besor2 makin mengecut & memudarrrr
😱😱😱makin cerahhh selepuk! bukan tangan je tapi seluruh badannn!
.
NAK PUTIH PINKISH DAN BEBAS DARI MASALAH JERAWAT, JERAGAT & KULIT KUSAM????
.
.
JANGAN TUNGGU LAMA2 BOOSTER WHITENING PREMIUM MAMPU MEMBANTU UOLSS SEMUA DAPATKAN KULIT IDAMAN 💕
.
👦🏻Lelaki pon ramai order tauuu!
Stock tggal 2 kotak saje tak bertuan. Berminat join pos boleh pm📮📮📮
.
🍭whatsapp 011-36689064 .
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #boosterwhiteningoriginal #agentboosterwhitening #boosterwhiteningoriginalHQ #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningMalaysia  #boosterwhiteningbyShanntek.co #boosterwhiteningperak #promosiboosterwhitening #bwmurah #bworiginal #bwmurahoriginal #feedbackboosterwhitening #BoosterWhiteningpremium #supplementmencerahberkesan #nnpc #qm #BoosterWhiteningpremiummurah #BoosterWhiteningpremiumoriginalperak #BoosterWhiteningpremiumHq  #BoosterWhiteningbaru #bwpremium #ubatputih #pemutihviral
Alhamdulillah... dapat lagi New Feedback Booster whitening premium 😘 . Jerawat & parut besor2 makin mengecut & memudarrrr 😱😱😱makin cerahhh selepuk! bukan tangan je tapi seluruh badannn! . NAK PUTIH PINKISH DAN BEBAS DARI MASALAH JERAWAT, JERAGAT & KULIT KUSAM???? . . JANGAN TUNGGU LAMA2 BOOSTER WHITENING PREMIUM MAMPU MEMBANTU UOLSS SEMUA DAPATKAN KULIT IDAMAN 💕 . 👦🏻Lelaki pon ramai order tauuu! Stock tggal 2 kotak saje tak bertuan. Berminat join pos boleh pm📮📮📮 . 🍭whatsapp 011-36689064 . . #shhazbeauty  #boosterwhitening  #boosterwhiteningoriginal  #agentboosterwhitening  #boosterwhiteningoriginalHQ  #boosterwhiteningmurah  #boosterwhiteningMalaysia  #boosterwhiteningbyShanntek .co #boosterwhiteningperak  #promosiboosterwhitening  #bwmurah  #bworiginal  #bwmurahoriginal  #feedbackboosterwhitening  #BoosterWhiteningpremium  #supplementmencerahberkesan  #nnpc  #qm  #BoosterWhiteningpremiummurah  #BoosterWhiteningpremiumoriginalperak  #BoosterWhiteningpremiumHq  #BoosterWhiteningbaru  #bwpremium  #ubatputih  #pemutihviral 
RM53
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
[QM VIRAL GLOW SKIN]
(TABLET SUSU KAMBING)

BAHAN UTAMA
SUSU KAMBING-KURMA 
IBU HAMIL WAJIB MAKAN
UNTUK TENAGA UNTUK GIGI DAN TULANG SUMBER CALSIUM ANAK DALAM KANDUNGAN AKAN 
CERAH PUTIH PINKISH & GEBU

KANAK-KANAK 10 TAHUN KE ATAS
Bagus untuk IQ
Baik UNTUK tulang & gigi
Bagus untuk kanak kanak yang kulit kering bersisik untuk eczema gatal kulit kudis

DEWASA
Bagus untuk IQ
Bagus untuk tulang & gigi
Untuk seimbangnkan berat Badan 
anti penuaan
lancarkan perjalanan darah

VIRAL GLOW SKIN
Produk yang WAJIB ADA di setiap RUMAH 🏡🏠🏡🏠
Seisi rumah boleh makan dan berkongsi
Khasiat
👩 Mak 👨 Ayah 👧 Kakak
👦Abang
👶Adik
👴👵Atok dan nenek pon boleh
💕 Kemam-kemam dah cerdas
💕 Kunyah-kunyah dah putih
💕 Gigit-gigit kulit pon cantik
💕 Kunyah-kunyah Tulang jadi kuat
.
#qmviralglowskin#produkQM#viralglowskin  #qm #qmmurah #queenmutiara #queenmutiaramurah #queenofmutiara #queenofmutiaramurah #produkQM#viralslim#qmviralslim#qmblacksoap##tatiskincare#glowglowing#originalmalaysia#produkkecantikanmurah#produkkecantikanoriginal#sayajualmurah#sayajualprodukkecantikanmurahoriginal#bazaarpaknil#bazarmalaysia #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowmen
RM53 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . [QM VIRAL GLOW SKIN] (TABLET SUSU KAMBING) BAHAN UTAMA SUSU KAMBING-KURMA IBU HAMIL WAJIB MAKAN UNTUK TENAGA UNTUK GIGI DAN TULANG SUMBER CALSIUM ANAK DALAM KANDUNGAN AKAN CERAH PUTIH PINKISH & GEBU KANAK-KANAK 10 TAHUN KE ATAS Bagus untuk IQ Baik UNTUK tulang & gigi Bagus untuk kanak kanak yang kulit kering bersisik untuk eczema gatal kulit kudis DEWASA Bagus untuk IQ Bagus untuk tulang & gigi Untuk seimbangnkan berat Badan anti penuaan lancarkan perjalanan darah VIRAL GLOW SKIN Produk yang WAJIB ADA di setiap RUMAH 🏡🏠🏡🏠 Seisi rumah boleh makan dan berkongsi Khasiat 👩 Mak 👨 Ayah 👧 Kakak 👦Abang 👶Adik 👴👵Atok dan nenek pon boleh 💕 Kemam-kemam dah cerdas 💕 Kunyah-kunyah dah putih 💕 Gigit-gigit kulit pon cantik 💕 Kunyah-kunyah Tulang jadi kuat . #qmviralglowskin #produkQM #viralglowskin  #qm  #qmmurah  #queenmutiara  #queenmutiaramurah  #queenofmutiara  #queenofmutiaramurah  #produkQM #viralslim #qmviralslim #qmblacksoap ##tatiskincare #glowglowing #originalmalaysia #produkkecantikanmurah #produkkecantikanoriginal #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikanmurahoriginal #bazaarpaknil #bazarmalaysia  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowmen 
Proyecto: Baranda con 3 barraholder con pasamano externo en lateral. Todas las uniones fueron soldadas y pulidas.
.
#qm #qualitymetal #qualitymetalproyectos #barandasenaceroinoxidable #escalerasenaceroinoxidable #aceroinoxidable #stainlesssteelproducts
ONiLL - Overdrive (feat. QM)
2018.01.24 발매 
올해 첫 공식 작업은 제자이자 동생 곡으로 함께 
Tracklist:
01 Overdrive (Feat. QM) (prod. ONiLL)
02 Overdrive (Inst.) (prod. ONiLL) .
.
[Credit]
Executive Produced by ONiLL
Produced by ONiLL
Co-Produced by Optical Eyez XL
Composed by ONiLL
Lyrics by ONiLL, QM
Arranged by ONiLL, Optical Eyez XL
Drums and Keyboard by ONiLL
Chorus by ONiLL
Recorded by ONiLL, QM
Mixed & Mastered by Optical Eyez XL, ONiLL @TTFT Studio
Artwork by 박형준

#hiphop #rap #single #digital #onill #qm #opticaleyezxl #overdrive #mixing #mastering #teacher #student #midi #compose #arrange #official #rookie #producer #rapper #studiolife
ONiLL - Overdrive (feat. QM) 2018.01.24 발매 올해 첫 공식 작업은 제자이자 동생 곡으로 함께 Tracklist: 01 Overdrive (Feat. QM) (prod. ONiLL) 02 Overdrive (Inst.) (prod. ONiLL) . . [Credit] Executive Produced by ONiLL Produced by ONiLL Co-Produced by Optical Eyez XL Composed by ONiLL Lyrics by ONiLL, QM Arranged by ONiLL, Optical Eyez XL Drums and Keyboard by ONiLL Chorus by ONiLL Recorded by ONiLL, QM Mixed & Mastered by Optical Eyez XL, ONiLL @TTFT Studio Artwork by 박형준 #hiphop  #rap  #single  #digital  #onill  #qm  #opticaleyezxl  #overdrive  #mixing  #mastering  #teacher  #student  #midi  #compose  #arrange  #official  #rookie  #producer  #rapper  #studiolife