an online Instagram web viewer

#RisingTogether medias

Photos

ADA KELAB LIGA SUPER INTAI TERENS PUHIRI 🔎
.
Pemain sayap pasukan Borneo FC, Terens Puhiri viral sebelum ini di media sosial seluruh dunia dengan kepantasan tahap dewa bulan lepas. .
Winger muda berusia 21 tahun dari Indonesia ini turut jadi perhatian kelab luar negara termasuk dari Liga Super Malaysia. Agen beliau mengesahkan bahawa Terens Puhiri akan bermain di luar negara untuk musim depan. 🔥
.
Kelab Liga Super mana yang risik Terens Puhiri?
.
📷@sembangbola
.
#LigaSuper #Malaysia #PialaMalaysia #2018 #Welcome #Indonesia #Asean #Asian #AFC #FIFA #football #bolasepak #sepakbola #soccer #kakibola #KingofSpeed #SpeedDemon #GojekTravelokaLiga1 #RisingTogether #BangkitBersama #Respect
ADA KELAB LIGA SUPER INTAI TERENS PUHIRI 🔎 . Pemain sayap pasukan Borneo FC, Terens Puhiri viral sebelum ini di media sosial seluruh dunia dengan kepantasan tahap dewa bulan lepas. . Winger muda berusia 21 tahun dari Indonesia ini turut jadi perhatian kelab luar negara termasuk dari Liga Super Malaysia. Agen beliau mengesahkan bahawa Terens Puhiri akan bermain di luar negara untuk musim depan. 🔥 . Kelab Liga Super mana yang risik Terens Puhiri? . 📷@sembangbola . #LigaSuper  #Malaysia  #PialaMalaysia  #2018  #Welcome  #Indonesia  #Asean  #Asian  #AFC  #FIFA  #football  #bolasepak  #sepakbola  #soccer  #kakibola  #KingofSpeed  #SpeedDemon  #GojekTravelokaLiga1  #RisingTogether  #BangkitBersama  #Respect 
In the quiet of the night sky on 11/18/17 a New Moon in the fixed deep water sign of Scorpio washes into our psyches with an force that serves to blast through, clear out and transform our inner and outer lives. Those of us following astrology are aware that Scorpio influences have been present since 10/10 when Jupiter moved into Scorpio and that day the first sexual harassment charges began to hit the airwaves with the impact still strengthening by the day. Remembering that Scorpio is the cosmic underground priestess holding governance over the primal areas of our lives that are tough to talk about but drive our motives, needs and passions - power, control, death, rebirth, finances, sexuality - life force movement - these are formidable energies that we don't do well when we try to control or avoid but when respected, better understood and linked with a higher intention  to soul purpose, and authentic values of our hearts - a powerful healing and evolution is possible.  These planetary sequences are working on multiple levels with the same potential for individual/collective shifts as we draw near to the end of 2017. As Scorpio is the world beneath the horizon, utilizing principles, teachings and perspectives from Shamanic traditions offer so much clarity and assistance to navigate these complex realms. From this viewpoint this astro map holds a very beautiful and rich myth of the Rainbow Serpent or that of the feathered serpent of the Americas - Quetzalcoatl - who created a bridge between heaven and earth and held the knowledge of the creation and recreation of our world story with a mission to elevate consciousness to a collective state  of higher compassion or unconditional love. Many teachings around the millennium or during the 12/21/12 Mayan prophecies connected this rising of the Quetzalcoatl vibration of rainbow re-birth in play on our planet. 
Okay so back to this new moon- So here is the ground map✨ pt 2 in comments👇🏻
In the quiet of the night sky on 11/18/17 a New Moon in the fixed deep water sign of Scorpio washes into our psyches with an force that serves to blast through, clear out and transform our inner and outer lives. Those of us following astrology are aware that Scorpio influences have been present since 10/10 when Jupiter moved into Scorpio and that day the first sexual harassment charges began to hit the airwaves with the impact still strengthening by the day. Remembering that Scorpio is the cosmic underground priestess holding governance over the primal areas of our lives that are tough to talk about but drive our motives, needs and passions - power, control, death, rebirth, finances, sexuality - life force movement - these are formidable energies that we don't do well when we try to control or avoid but when respected, better understood and linked with a higher intention to soul purpose, and authentic values of our hearts - a powerful healing and evolution is possible. These planetary sequences are working on multiple levels with the same potential for individual/collective shifts as we draw near to the end of 2017. As Scorpio is the world beneath the horizon, utilizing principles, teachings and perspectives from Shamanic traditions offer so much clarity and assistance to navigate these complex realms. From this viewpoint this astro map holds a very beautiful and rich myth of the Rainbow Serpent or that of the feathered serpent of the Americas - Quetzalcoatl - who created a bridge between heaven and earth and held the knowledge of the creation and recreation of our world story with a mission to elevate consciousness to a collective state of higher compassion or unconditional love. Many teachings around the millennium or during the 12/21/12 Mayan prophecies connected this rising of the Quetzalcoatl vibration of rainbow re-birth in play on our planet. Okay so back to this new moon- So here is the ground map✨ pt 2 in comments👇🏻
#Throwback
.
Where as other TeamScouts from other places opt to have a fitness test and such for their first session, #TeamScoutsSepang had a different approach for the 1st session/KickOff
.
Guess what?
.
Chilling & Lepaking at Starbucks!!! 😎
.
#daretobedifferent
.
#CoachScouts #ScoutsX #Scouts10 #BangkitLahScouts #ScoutsTerritory #ScoutsEmpire #Abstrax #PromoScouts #RisingTogether #SepangLegions #EatCleanTrainDirty #BelieveInYourselves
AYUH SEMARAKKAN SUKAN ANTARA FAKULTI PADA KALI INI🔥
.
.
TUNJUKKAN SOKONGAN PADU ANDA BUAT PASUKAN PASUKAN KITA YANG AKAN MULA BERENTAP TIDAK LAMA LAGI..!
.
#risingtogether
#kitaFamily
#FssgTheGreat
AYUH SEMARAKKAN SUKAN ANTARA FAKULTI PADA KALI INI🔥 . . TUNJUKKAN SOKONGAN PADU ANDA BUAT PASUKAN PASUKAN KITA YANG AKAN MULA BERENTAP TIDAK LAMA LAGI..! . #risingtogether  #kitaFamily  #FssgTheGreat 
We will not split up despite everything that befell us❤

#thezerone#ikutsukahati #ikutcarakitaa#nomofight #spm2k18#risingtogether #ajl32👏👏 ....
[ PROMO TURUN HARGA GILER2 ❗]
.

YES KALI NI BETUL2 NAK TURUN HARGA KAW2 SAMPAI LICIN SEMUA STOCK!
.

1. JERSEY HARI SUKAN NEGARA
.

Roundneck 
Short - Rm32 
Long - Rm37

Collar Short - Rm39
.

2. Jersey JDT atau KEDAH

RM40 .

3. Jersey Kak Yaa - _Limited Size_

Short - Rm40
Long - Rm45
.

4. Jersey Sea Games

Short - Rm50
Long - Rm55

5. Lanyard Sea Games / Negaraku (Boleh Campur)
.

1 pcs - Rm15 
5 pcs - Rm75 (Free Postage)
10 pcs - Rm130 (Free Postage)
.

6. Drawstring Bag Sea Games
.

1 pcs - Rm20 
3 pcs - Rm60 (Free Postage)
.

Nak order?
.
Boleh follow ig
.
@bangkita.my
@bangkita.my
@bangkita.my
.
Lepas itu,tekan link biru di bio ig kita utk place order ANDA!
.
Bukan senang  nak jumpa harga promo giler2 nie 😁👍
.
#bangkita #bangkitamy #ombakexclusive #kedahfa #jdt #hsn #harisukannegara #harisukannegara2017
#sukansea #bajukakyaa #lanyard #negaraku #lanyardnegaraku #lanyardsukansea #bajusukansea #kl2017 #risingtogether #tmj #jannanick #lanpetpet #safiqrahim #miaahmad #jepsepahtu
[ PROMO TURUN HARGA GILER2 ❗] . YES KALI NI BETUL2 NAK TURUN HARGA KAW2 SAMPAI LICIN SEMUA STOCK! . 1. JERSEY HARI SUKAN NEGARA . Roundneck Short - Rm32 Long - Rm37 Collar Short - Rm39 . 2. Jersey JDT atau KEDAH RM40 . 3. Jersey Kak Yaa - _Limited Size_ Short - Rm40 Long - Rm45 . 4. Jersey Sea Games Short - Rm50 Long - Rm55 5. Lanyard Sea Games / Negaraku (Boleh Campur) . 1 pcs - Rm15 5 pcs - Rm75 (Free Postage) 10 pcs - Rm130 (Free Postage) . 6. Drawstring Bag Sea Games . 1 pcs - Rm20 3 pcs - Rm60 (Free Postage) . Nak order? . Boleh follow ig . @bangkita.my @bangkita.my @bangkita.my . Lepas itu,tekan link biru di bio ig kita utk place order ANDA! . Bukan senang nak jumpa harga promo giler2 nie 😁👍 . #bangkita  #bangkitamy  #ombakexclusive  #kedahfa  #jdt  #hsn  #harisukannegara  #harisukannegara2017  #sukansea  #bajukakyaa  #lanyard  #negaraku  #lanyardnegaraku  #lanyardsukansea  #bajusukansea  #kl2017  #risingtogether  #tmj  #jannanick  #lanpetpet  #safiqrahim  #miaahmad  #jepsepahtu 
Don’t miss Kuwait Airways offers to Rome 🇮🇹. Find us in Marina Mall today and tomorrow from 10am-3pm ✈️ @kuwaitairways @italyinkwt 
_____________________
#kuwaitairways #italianweek #italyinkuwait #kuwait #rome #bluebird #bluebirdrising #fuji #fujifilm #travel #italy #traveler #q8 #iflykuwaitairways #risingtogether
Easy kan?
Nak rambut cantik? Nak rambut bersinar? No split split? 
ARGANIA WONDER OIL!💧 Rambut gugur?
Rambut rosak?
Kusam?

ARGAN OIL LA SOLUSINYA!

WHATSAPP 013-7224871 😘😘😘😘😘😘
#RisingTogether #BangkitBersama #Merdeka60 #seagames #KL2017

KELEBIHAN ARGANIA UNTUK MUKA🏵
🔷 Melembapkan kulit muka
🔷 Menghilangkan parut
🔷 Menghilang kesan jerawat
🔷 Menghilangkan "rashes"
🔷 Sekatakan tona kulit muka
🔷 Menjadikan muka glowing
🔷 Menghilang kulit kusam
🔷 Melebatkan bulu mata
🔷 Melebatkan bulu kening
🔷 Menghilangkan bibir kering
🔷 Menjana semua sel-sel kulit muka yg mati akibat penggunaan produk yg mempunyai mercury ❌❌
Easy kan? Nak rambut cantik? Nak rambut bersinar? No split split? ARGANIA WONDER OIL!💧 Rambut gugur? Rambut rosak? Kusam? ARGAN OIL LA SOLUSINYA! WHATSAPP 013-7224871 😘😘😘😘😘😘 #RisingTogether  #BangkitBersama  #Merdeka60  #seagames  #KL2017  KELEBIHAN ARGANIA UNTUK MUKA🏵 🔷 Melembapkan kulit muka 🔷 Menghilangkan parut 🔷 Menghilang kesan jerawat 🔷 Menghilangkan "rashes" 🔷 Sekatakan tona kulit muka 🔷 Menjadikan muka glowing 🔷 Menghilang kulit kusam 🔷 Melebatkan bulu mata 🔷 Melebatkan bulu kening 🔷 Menghilangkan bibir kering 🔷 Menjana semua sel-sel kulit muka yg mati akibat penggunaan produk yg mempunyai mercury ❌❌
“Dan bersegeralah kamu kepada ampunan dari Tuhanmu dan kepada syurga yang luasnya seluas langit dan bumi yang disediakan untuk orang-orang yang bertakwa, (yaitu) orang-orang yang menafkahkan (hartanya), baik di waktu lapang maupun sempit, dan orang-orang yang menahan amarahnya dan memaafkan (kesalahan) orang. Allah menyukai orang-orang yang berbuat kebajikan.” #familysukankkm
#sukem17
#mtsukankerismas
#bangsakerismas
#eltigredorado
#risingtogether
“Dan bersegeralah kamu kepada ampunan dari Tuhanmu dan kepada syurga yang luasnya seluas langit dan bumi yang disediakan untuk orang-orang yang bertakwa, (yaitu) orang-orang yang menafkahkan (hartanya), baik di waktu lapang maupun sempit, dan orang-orang yang menahan amarahnya dan memaafkan (kesalahan) orang. Allah menyukai orang-orang yang berbuat kebajikan.” #familysukankkm  #sukem17  #mtsukankerismas  #bangsakerismas  #eltigredorado  #risingtogether 
Ice breaking. Lets break the ice together! 
Selection Camp for DSLB Kota Tinggi Cohort 3 and JSLC Cohort 9. 
#camp #selectioncamp #day1 #dslbkotatinggi #dslb #teamwork #worktogether #risingtogether #power #youth #futuregeneration #leaders #speak #youngleaders #talk #ppdkotatinggi #johor #johorsoutherntigers #johordarultakzim #malaysians #sehatisejiwa
I want to Live Great because ~
You live once, why not live to be greater!!! #livegreat #day #5100 #risingtogether #yolo #lpateam
I like when opponent talking about me but not you guys talking like shit..
#risingtogether
I like when opponent talking about me but not you guys talking like shit.. #risingtogether 
Just a throwback😜Opening Sukan SEA 2017 KL #sukansea2017 #malaysia #negaraku #teammalaysia #risingtogether #stadium
On ❌ On
#throwback #throwbackpic #fun #relax #young #upnext #enjoy #fun #happybirthday #birthdayparty #happy #together #funny #moments #truefriends #wellness #well #risingtogether 
follow my own backup acc
➡@nasruldxnshxh
Casio iluminator premium baru yg masuk stok
. 
Ada 50 pieces je sapa cepat dua dapat.. Jam viral hangat dipasaran ni
. 
LIKITED STOCK.  Sungguh cantik bergaya kalau pakai ni
.
▶Premium high gred quality
▶Nak box ori casio add rm10
▶3 month wrrty
. 
HARGA : RM 100 Sahaja
FREE POSTAGE
.
#friday #menatwork #putrajaya #dry #site #menswear #jersey #risingtogether #airasia #sukansea2017 #seagames2017 #ootd #malaysia #morningtag #airasiamurah #malaysiaigshop #malaysiashop #malaysiainstashop #bazarpaknil #sayajual #awakbeli #redq #event #nicethank #sabahtourism #futurecabincrew #tgifriday #allstar #skyyertravel #thaiairasia
Casio iluminator premium baru yg masuk stok . Ada 50 pieces je sapa cepat dua dapat.. Jam viral hangat dipasaran ni . LIKITED STOCK. Sungguh cantik bergaya kalau pakai ni . ▶Premium high gred quality ▶Nak box ori casio add rm10 ▶3 month wrrty . HARGA : RM 100 Sahaja FREE POSTAGE . #friday  #menatwork  #putrajaya  #dry  #site  #menswear  #jersey  #risingtogether  #airasia  #sukansea2017  #seagames2017  #ootd  #malaysia  #morningtag  #airasiamurah  #malaysiaigshop  #malaysiashop  #malaysiainstashop  #bazarpaknil  #sayajual  #awakbeli  #redq  #event  #nicethank  #sabahtourism  #futurecabincrew  #tgifriday  #allstar  #skyyertravel  #thaiairasia 
Jom rakan-rakan #waufactor , sertai #wfbowling17 di Residensi UTM 2 Disember ini.. Terma dan Syarat layari amirulshafiq94.wix.com/wfbowling17 ... Mohon tularkan pada yang lain...huhu ... #kualalumpur2017 #bangkitbersama #risingtogether #waufactor2017 #elitebowl
● ● ●
Pecah jari-jemari tekan tubi pensil kayu,
Resah harianku telan ubi berkipas bayu, Bangkit hadap mentari biar terik ku tak layu,
Belari kerah lagi selagi ku dirgahayu, Serapah pejuang-ulang sehingga mahkota dijulang, 
Dari putih mata, biar putus tunjang, putih tulang, Kalah sekali bukan bermakna selamanya🏆 ⚽ 
#pucketfckuantan
#football2017
#football9side 
#jengka21
#comebackstronger 
#risingtogether 
#janganisapgam 
#jangantakutlipas
#serah
#as23
#23
This is nasi kukus. For lunch, we have nasi kukus bungkus. #jjcm #eattolive #risingtogether #tiadamisiterlalusukar #tiadapengorbananterlalubesar
Kasi can lah! Bukan orang muda je enjoy photobox ni. Baya- baya mak ayah kita pon layan sekali.
.
Kenapa korang kene amek pakej dgn @abeyphotobox ?
.
1. Kami sedia memberi perkhidmatan untuk pelbagai jenis majlis pada harga rendah!
2. Printer yang kami gunakan ambil masa 8 SAAT sahaja utk print out strip gambar korang!
3. Pelbagai props kami sediakan ikot kesesuaian tema majlis korang.
4. Krew kami yang sedia melayan tetamu dengan ramah & professional.
5. Lighting studio kami bawa ke majlis anda. So quality gambar mmg tiada KOMPROMI!
6. Nak harga murah dan menang hadiah? Kene booking cepat2! Mana tau kami baik hati nak bagi pakej honeymoon percuma kepada yang terpilih ke kannnn? 😜😜😜
.
Jangan tunggu lama lama, nanti date penuh pula!
Whatsapp/DM je 🔹0187667324🔹0193802884🔹
.
#abeyphotobox #sayajual #sayajualservis #photoboothkl #weddingplannerkl
#pelamin #kl2017 #bangkitbersama #risingtogether #photoboothseremban  #photoboothselangor #joho #jbphotobooth #sgphotobooth #johorphotobooth #melakaphotobooth #photoboothmurah #photoboothmalaysia  #photoboothklang #hantaran
#kursusperkahwinan #kursuskahwinkualalumpur #kursuskahwinklang #photoboothbajet #kualalumpur #shahalam #photoboxmurah #photoboothseremban
Kasi can lah! Bukan orang muda je enjoy photobox ni. Baya- baya mak ayah kita pon layan sekali. . Kenapa korang kene amek pakej dgn @abeyphotobox ? . 1. Kami sedia memberi perkhidmatan untuk pelbagai jenis majlis pada harga rendah! 2. Printer yang kami gunakan ambil masa 8 SAAT sahaja utk print out strip gambar korang! 3. Pelbagai props kami sediakan ikot kesesuaian tema majlis korang. 4. Krew kami yang sedia melayan tetamu dengan ramah & professional. 5. Lighting studio kami bawa ke majlis anda. So quality gambar mmg tiada KOMPROMI! 6. Nak harga murah dan menang hadiah? Kene booking cepat2! Mana tau kami baik hati nak bagi pakej honeymoon percuma kepada yang terpilih ke kannnn? 😜😜😜 . Jangan tunggu lama lama, nanti date penuh pula! Whatsapp/DM je 🔹0187667324🔹0193802884🔹 . #abeyphotobox  #sayajual  #sayajualservis  #photoboothkl  #weddingplannerkl  #pelamin  #kl2017  #bangkitbersama  #risingtogether  #photoboothseremban  #photoboothselangor  #joho  #jbphotobooth  #sgphotobooth  #johorphotobooth  #melakaphotobooth  #photoboothmurah  #photoboothmalaysia  #photoboothklang  #hantaran  #kursusperkahwinan  #kursuskahwinkualalumpur  #kursuskahwinklang  #photoboothbajet  #kualalumpur  #shahalam  #photoboxmurah  #photoboothseremban 
Kasi can lah! Bukan orang muda je enjoy photobox ni. Baya- baya mak ayah kita pon layan sekali.
.
Kenapa korang kene amek pakej dgn @abeyphotobox ?
.
1. Kami sedia memberi perkhidmatan untuk pelbagai jenis majlis pada harga rendah!
2. Printer yang kami gunakan ambil masa 8 SAAT sahaja utk print out strip gambar korang!
3. Pelbagai props kami sediakan ikot kesesuaian tema majlis korang.
4. Krew kami yang sedia melayan tetamu dengan ramah & professional.
5. Lighting studio kami bawa ke majlis anda. So quality gambar mmg tiada KOMPROMI!
6. Nak harga murah dan menang hadiah? Kene booking cepat2! Mana tau kami baik hati nak bagi pakej honeymoon percuma kepada yang terpilih ke kannnn? 😜😜😜
.
Jangan tunggu lama lama, nanti date penuh pula!
Whatsapp/DM je 🔹0187667324🔹0193802884🔹
.
#abeyphotobox #sayajual #sayajualservis #photoboothkl #weddingplannerkl
#pelamin #kl2017 #bangkitbersama #risingtogether #photoboothseremban  #photoboothselangor #joho #jbphotobooth #sgphotobooth #johorphotobooth #melakaphotobooth #photoboothmurah #photoboothmalaysia  #photoboothklang #hantaran
#kursusperkahwinan #kursuskahwinkualalumpur #kursuskahwinklang #photoboothbajet #kualalumpur #shahalam #photoboxmurah #photoboothseremban
Kasi can lah! Bukan orang muda je enjoy photobox ni. Baya- baya mak ayah kita pon layan sekali. . Kenapa korang kene amek pakej dgn @abeyphotobox ? . 1. Kami sedia memberi perkhidmatan untuk pelbagai jenis majlis pada harga rendah! 2. Printer yang kami gunakan ambil masa 8 SAAT sahaja utk print out strip gambar korang! 3. Pelbagai props kami sediakan ikot kesesuaian tema majlis korang. 4. Krew kami yang sedia melayan tetamu dengan ramah & professional. 5. Lighting studio kami bawa ke majlis anda. So quality gambar mmg tiada KOMPROMI! 6. Nak harga murah dan menang hadiah? Kene booking cepat2! Mana tau kami baik hati nak bagi pakej honeymoon percuma kepada yang terpilih ke kannnn? 😜😜😜 . Jangan tunggu lama lama, nanti date penuh pula! Whatsapp/DM je 🔹0187667324🔹0193802884🔹 . #abeyphotobox  #sayajual  #sayajualservis  #photoboothkl  #weddingplannerkl  #pelamin  #kl2017  #bangkitbersama  #risingtogether  #photoboothseremban  #photoboothselangor  #joho  #jbphotobooth  #sgphotobooth  #johorphotobooth  #melakaphotobooth  #photoboothmurah  #photoboothmalaysia  #photoboothklang  #hantaran  #kursusperkahwinan  #kursuskahwinkualalumpur  #kursuskahwinklang  #photoboothbajet  #kualalumpur  #shahalam  #photoboxmurah  #photoboothseremban 
PRE-ORDER DIBUKA!!!
PRE-ORDER DIBUKA!!!.
PRE-ORDER DIBUKA!!!. Tempahan untuk JACKET HOODIE GENERASI MALAYSIA untuk kanak-kanak telah dibuka!!!! Sempena Tahun baru 2018 akan tiba tidak lama lagi, mari dapatkan Jacket Hoodie untuk kanak-kanak dengan azam dan semangat baru bersama kami. Terbaru dan EKSLUSIF daripada Phenomenarz ProjecTee. Sesuai dipakai ketika cuaca sejuk dan juga untuk beriadah.

Untuk Batch Pertama bermula
16 November 2017 sehingga 26 November 2017

Harga PROMOSI
Kod: GMKJ-001, - Harga Asal RM 55.00

HARGA PROMOSI RM 50.00
HARGA PROMOSI RM 50.00
HARGA PROMOSI RM 50.00
*Tidak termasuk postage.

www.wasap.my/+60173057643/GMKJ-001
www.wasap.my/+60173057643/GMKJ-001
www.wasap.my/+60173057643/GMKJ-001

Print Method: Fullprint Sublimation 
Material: Hipolytex
Size : S hingga L (sila rujuk carta ukuran)

Berminat...sila Whatsaap saya, Nazrin 017-3057643
www.wasap.my/+60173057643/GMKJ-001

Im trusted seller: www.facebook.com/narz.mn *Tempahan cetak akan bermula pada 50 helai terawal atau selepas 26 November 2017. Sekiranya sambutan mengalakkan, tempahan akan dimulakan lebih awal lagi dari tarikh tutup tempahan Pre-Order.

#bangkitbersama #kitasamahero #harimaumalaya #risingtogether #usahawankecil #malaysia #merdeka #harimalaysia #reunion #sekolah #bajumalaysia #hikingmalaysia #sukanmalaysia #kengkawan #trustedonlineseller #tadika #geniusaulad #preschool
PRE-ORDER DIBUKA!!! PRE-ORDER DIBUKA!!!. PRE-ORDER DIBUKA!!!. Tempahan untuk JACKET HOODIE GENERASI MALAYSIA untuk kanak-kanak telah dibuka!!!! Sempena Tahun baru 2018 akan tiba tidak lama lagi, mari dapatkan Jacket Hoodie untuk kanak-kanak dengan azam dan semangat baru bersama kami. Terbaru dan EKSLUSIF daripada Phenomenarz ProjecTee. Sesuai dipakai ketika cuaca sejuk dan juga untuk beriadah. Untuk Batch Pertama bermula 16 November 2017 sehingga 26 November 2017 Harga PROMOSI Kod: GMKJ-001, - Harga Asal RM 55.00 HARGA PROMOSI RM 50.00 HARGA PROMOSI RM 50.00 HARGA PROMOSI RM 50.00 *Tidak termasuk postage. www.wasap.my/+60173057643/GMKJ-001 www.wasap.my/+60173057643/GMKJ-001 www.wasap.my/+60173057643/GMKJ-001 Print Method: Fullprint Sublimation Material: Hipolytex Size : S hingga L (sila rujuk carta ukuran) Berminat...sila Whatsaap saya, Nazrin 017-3057643 www.wasap.my/+60173057643/GMKJ-001 Im trusted seller: www.facebook.com/narz.mn *Tempahan cetak akan bermula pada 50 helai terawal atau selepas 26 November 2017. Sekiranya sambutan mengalakkan, tempahan akan dimulakan lebih awal lagi dari tarikh tutup tempahan Pre-Order. #bangkitbersama  #kitasamahero  #harimaumalaya  #risingtogether  #usahawankecil  #malaysia  #merdeka  #harimalaysia  #reunion  #sekolah  #bajumalaysia  #hikingmalaysia  #sukanmalaysia  #kengkawan  #trustedonlineseller  #tadika  #geniusaulad  #preschool 
Deep love and gratitude for you being in my life @mariedolberg ❤️✨❤️ #sisterhood #sistersinlove #grateful #listentoyourangels #neveralone #risingtogether #hamburg #elbe
I believe in....
These silly, little at home workouts💪
the power of a good sweat 💦
Eating all your food groups🍏🍞🍳
The the power of community👯
Moderation ☯️
That it doesn't have to be so hard 🤦‍♀️ What I don't believe in....
Fad fixes
Extra long, intense workouts
The latest thing
Tonics, pills, potions
Complicated

Guess what I'll be doing 5 years from now??? The same thing - Eating real food, exercising in moderation, enjoying the heck out of life and feeling amazing while being surrounded by rock solid women who uplift each other ❤️. Tried and true. No quick fixes here💪.
I believe in.... These silly, little at home workouts💪 the power of a good sweat 💦 Eating all your food groups🍏🍞🍳 The the power of community👯 Moderation ☯️ That it doesn't have to be so hard 🤦‍♀️ What I don't believe in.... Fad fixes Extra long, intense workouts The latest thing Tonics, pills, potions Complicated Guess what I'll be doing 5 years from now??? The same thing - Eating real food, exercising in moderation, enjoying the heck out of life and feeling amazing while being surrounded by rock solid women who uplift each other ❤️. Tried and true. No quick fixes here💪.
" Ukur lilit pisang lagi besar dari ukur lilit zakar anda❓"
.
Isteri abang ambik tali pengukur untuk ukur zakar suami.
Isteri kata, "meh, I tunjuk dekat u betapa kecik saiz u."
Sedih tuan kalau isteri cakap camtu❗
.
Anda ingin mengubahnya❓
Ingin isteri kata zakar abang kuat macam singa atau harimau❓
Sampai isteri pun terkejut tengok saiz abang guna tali ukur❗
Wow❗ .
Pasti isteri akan meminta henjut setiap hari❗
.
Nak besarkan TETEK isteri pun boleh.. Memang jimatlah minyak ni..❗
.
Minyak Lintah Belacak (2in1) membantu:
🍆 Menguatkan zakar
🍆 Memanjangkan zakar
🍆 Menebalkan zakar
🍆 Bantu tahan lama
🍆 Panjangkan saiz
🍆 Lawaskan kencing
🍆 Luruskan zakar yang bengkok
👙 Menegangkan dan membesarkan payudara
.
Dari A cup ke C cup.
Wow❗
.
Apa yang special?
✅Kesan seawal 3-4 hari!
✅ Harga yang berpatutan
✅ Postage kami tanggung!
✅ Jaminan sampai. Kalau tak, kami ganti duit tu!
✅FREE cara urut
.
LGB Oil adalah pilihan No.1 suami di Malaysia.
Kenapa no.1?
🇲🇾Buatan Malaysia
🇲🇾Sudah lama di Malaysia
🇲🇾Tidak perlu telan apa-apa pill
🇲🇾Tiada kesan sampingan
🇲🇾Bebas bahan kimia
🇲🇾Testimoni beribu
.
DM
@minyaklintah_kuat
@minyaklintah_kuat
 atau whatsapp 
017-2395452 
017-2395452
sekarang!
.
#clevergirl #dramasangat #kautakdirku #brontpalare #astroarena #bangkitbersama #farahann #chordanchah #pandelelarinong #risingtogether  #negarakusehatisejiwa #samasamakitajuara  #sukansea2017 #kl2017  #mydarlinginspektordaniel  #misskaptencikguwaiz #pinggantakretaknasitakdingin #uqashasenrose #nelydiasenrose #idriskhan  #kitajuara #remyishak #kauyangsatu #izaraaisyah #hafizhamidun #joyrevfa  #zizanrazak #bangkitbersama #abanglongfadil2 #bisikpadalangit
.
#reviewigshopmalaysia
(30/30)
" Ukur lilit pisang lagi besar dari ukur lilit zakar anda❓" . Isteri abang ambik tali pengukur untuk ukur zakar suami. Isteri kata, "meh, I tunjuk dekat u betapa kecik saiz u." Sedih tuan kalau isteri cakap camtu❗ . Anda ingin mengubahnya❓ Ingin isteri kata zakar abang kuat macam singa atau harimau❓ Sampai isteri pun terkejut tengok saiz abang guna tali ukur❗ Wow❗ . Pasti isteri akan meminta henjut setiap hari❗ . Nak besarkan TETEK isteri pun boleh.. Memang jimatlah minyak ni..❗ . Minyak Lintah Belacak (2in1) membantu: 🍆 Menguatkan zakar 🍆 Memanjangkan zakar 🍆 Menebalkan zakar 🍆 Bantu tahan lama 🍆 Panjangkan saiz 🍆 Lawaskan kencing 🍆 Luruskan zakar yang bengkok 👙 Menegangkan dan membesarkan payudara . Dari A cup ke C cup. Wow❗ . Apa yang special? ✅Kesan seawal 3-4 hari! ✅ Harga yang berpatutan ✅ Postage kami tanggung! ✅ Jaminan sampai. Kalau tak, kami ganti duit tu! ✅FREE cara urut . LGB Oil adalah pilihan No.1 suami di Malaysia. Kenapa no.1? 🇲🇾Buatan Malaysia 🇲🇾Sudah lama di Malaysia 🇲🇾Tidak perlu telan apa-apa pill 🇲🇾Tiada kesan sampingan 🇲🇾Bebas bahan kimia 🇲🇾Testimoni beribu . DM @minyaklintah_kuat @minyaklintah_kuat atau whatsapp 017-2395452 017-2395452 sekarang! . #clevergirl  #dramasangat  #kautakdirku  #brontpalare  #astroarena  #bangkitbersama  #farahann  #chordanchah  #pandelelarinong  #risingtogether  #negarakusehatisejiwa  #samasamakitajuara  #sukansea2017  #kl2017  #mydarlinginspektordaniel  #misskaptencikguwaiz  #pinggantakretaknasitakdingin  #uqashasenrose  #nelydiasenrose  #idriskhan  #kitajuara  #remyishak  #kauyangsatu  #izaraaisyah  #hafizhamidun  #joyrevfa  #zizanrazak  #bangkitbersama  #abanglongfadil2  #bisikpadalangit  . #reviewigshopmalaysia  (30/30)
Thanks for the souvenir ! 
I LOVE it so so much ! 😍😍 #seagames2017 #kualalumpur #risingtogether
Casio iluminator premium baru yg masuk stok
. 
Gold Black Edition
. 
Dah macam sebijik original dah.. Sungguh cantik bergaya kalau pakai ni
.
▶Copy premium
▶Nak box ori casio add rm10
▶3 month wrrty
. 
HARGA : RM 100 Sahaja
FREE POSTAGE
.
#menatwork #friday #putrajaya #dry #site #menswear #jersey #risingtogether #airasia #sukansea2017 #seagames2017 #ootd #malaysia #morningthe #tudungruffle #minaz #malay #wedding #solemnisation #nikah #kahwin #married #uniform #bridal #bride #beautiful #bangi #perbadananputrajaya #cyberjaya #pinggiranputra
Casio iluminator premium baru yg masuk stok . Gold Black Edition . Dah macam sebijik original dah.. Sungguh cantik bergaya kalau pakai ni . ▶Copy premium ▶Nak box ori casio add rm10 ▶3 month wrrty . HARGA : RM 100 Sahaja FREE POSTAGE . #menatwork  #friday  #putrajaya  #dry  #site  #menswear  #jersey  #risingtogether  #airasia  #sukansea2017  #seagames2017  #ootd  #malaysia  #morningthe  #tudungruffle  #minaz  #malay  #wedding  #solemnisation  #nikah  #kahwin  #married  #uniform  #bridal  #bride  #beautiful  #bangi  #perbadananputrajaya  #cyberjaya  #pinggiranputra 
Srikandi Kedah ada tak kat sini. 🙋 satu kali. .

repost via @instarepost20 from @azlykechik . "SRIKANDI KEDAH"
#THROWBACK #AWAYDAYS #KEDAHVSJDT #FINALPIALAMALAYSIA #STADIUMSHAHALAM #SRIKANDI #SRIKANDIKEDAH #SK12 #KEDAH #SUPERGIRL #BANGGA #REALWOMENLOVEFOOTBALL #RISINGTOGETHER #WEALLSRIKANDIKEDAH12
🔥LANYARD SUPREME (RED)🔥
⚠ HOT SELLING ⚠
------------------------------------------
💸Price: RM15/each
.
🚚Postage + Rm5 sm / Rm10 ss
.
🎁BELI 5 PCS KE ATAS DAPAT FREE 1 LANYARD
🎁BELI 10 PCS KE ATAS DAPAT FREE 2 LANYARD
-------------------------------------------
📲BUY NOW !! Whatsapp 0199891951
ATAU BOLEH KLIK LINK DI BIO UNTUK DIRECT WHATSAPP 😉

#lanyardmurah #lanyardcantik #lanyardbranded #lanyardhipster #lanyardstudents #lanyardpuma #lanyardsupreme #lanyardthrasher #lanyard420 #lanyardnike #lanyardjordan #sayajuallanyard #sayajuallanyardmurah #bazaarpaknil #takpanaske #akuyangpostkauyangpanas #jombeli #usahawanmuda #risingtogether #bangkitbersama #kl2017
🔥LANYARD SUPREME (RED)🔥 ⚠ HOT SELLING ⚠ ------------------------------------------ 💸Price: RM15/each . 🚚Postage + Rm5 sm / Rm10 ss . 🎁BELI 5 PCS KE ATAS DAPAT FREE 1 LANYARD 🎁BELI 10 PCS KE ATAS DAPAT FREE 2 LANYARD ------------------------------------------- 📲BUY NOW !! Whatsapp 0199891951 ATAU BOLEH KLIK LINK DI BIO UNTUK DIRECT WHATSAPP 😉 #lanyardmurah  #lanyardcantik  #lanyardbranded  #lanyardhipster  #lanyardstudents  #lanyardpuma  #lanyardsupreme  #lanyardthrasher  #lanyard420  #lanyardnike  #lanyardjordan  #sayajuallanyard  #sayajuallanyardmurah  #bazaarpaknil  #takpanaske  #akuyangpostkauyangpanas  #jombeli  #usahawanmuda  #risingtogether  #bangkitbersama  #kl2017 
🔥LANYARD SUPREME (BLACK)🔥
⚠ HOT SELLING ⚠
------------------------------------------
💸Price: RM15/each
.
🚚Postage + Rm5 sm / Rm10 ss
.
🎁BELI 5 PCS KE ATAS DAPAT FREE 1 LANYARD
🎁BELI 10 PCS KE ATAS DAPAT FREE 2 LANYARD
-------------------------------------------
📲BUY NOW !! Whatsapp 0199891951
ATAU BOLEH KLIK LINK DI BIO UNTUK DIRECT WHATSAPP 😉

#lanyardmurah #lanyardcantik #lanyardbranded #lanyardhipster #lanyardstudents #lanyardpuma #lanyardsupreme #lanyardthrasher #lanyard420 #lanyardnike #lanyardjordan #sayajuallanyard #sayajuallanyardmurah #bazaarpaknil #takpanaske #akuyangpostkauyangpanas #jombeli #usahawanmuda #risingtogether #bangkitbersama #kl2017
🔥LANYARD SUPREME (BLACK)🔥 ⚠ HOT SELLING ⚠ ------------------------------------------ 💸Price: RM15/each . 🚚Postage + Rm5 sm / Rm10 ss . 🎁BELI 5 PCS KE ATAS DAPAT FREE 1 LANYARD 🎁BELI 10 PCS KE ATAS DAPAT FREE 2 LANYARD ------------------------------------------- 📲BUY NOW !! Whatsapp 0199891951 ATAU BOLEH KLIK LINK DI BIO UNTUK DIRECT WHATSAPP 😉 #lanyardmurah  #lanyardcantik  #lanyardbranded  #lanyardhipster  #lanyardstudents  #lanyardpuma  #lanyardsupreme  #lanyardthrasher  #lanyard420  #lanyardnike  #lanyardjordan  #sayajuallanyard  #sayajuallanyardmurah  #bazaarpaknil  #takpanaske  #akuyangpostkauyangpanas  #jombeli  #usahawanmuda  #risingtogether  #bangkitbersama  #kl2017 
🔥LANYARD RIP N DIP 🔥
⚠ HOT SELLING ⚠
------------------------------------------
💸Price: RM15/each
.
🚚Postage + Rm5 sm / Rm10 ss
.
🎁BELI 5 PCS KE ATAS DAPAT FREE 1 LANYARD
🎁BELI 10 PCS KE ATAS DAPAT FREE 2 LANYARD
-------------------------------------------
📲BUY NOW !! Whatsapp 0199891951
ATAU BOLEH KLIK LINK DI BIO UNTUK DIRECT WHATSAPP 😉

#lanyardmurah #lanyardcantik #lanyardbranded #lanyardhipster #lanyardstudents #lanyardpuma #lanyardsupreme #lanyardthrasher #lanyard420 #lanyardnike #lanyardjordan #sayajuallanyard #sayajuallanyardmurah #bazaarpaknil #takpanaske #akuyangpostkauyangpanas #jombeli #usahawanmuda #risingtogether #bangkitbersama #kl2017
🔥LANYARD RIP N DIP 🔥 ⚠ HOT SELLING ⚠ ------------------------------------------ 💸Price: RM15/each . 🚚Postage + Rm5 sm / Rm10 ss . 🎁BELI 5 PCS KE ATAS DAPAT FREE 1 LANYARD 🎁BELI 10 PCS KE ATAS DAPAT FREE 2 LANYARD ------------------------------------------- 📲BUY NOW !! Whatsapp 0199891951 ATAU BOLEH KLIK LINK DI BIO UNTUK DIRECT WHATSAPP 😉 #lanyardmurah  #lanyardcantik  #lanyardbranded  #lanyardhipster  #lanyardstudents  #lanyardpuma  #lanyardsupreme  #lanyardthrasher  #lanyard420  #lanyardnike  #lanyardjordan  #sayajuallanyard  #sayajuallanyardmurah  #bazaarpaknil  #takpanaske  #akuyangpostkauyangpanas  #jombeli  #usahawanmuda  #risingtogether  #bangkitbersama  #kl2017