an online Instagram web viewer

#RunnerCapAyam medias

Photos

Larian Hari Natal BDM-kuasa2; berat dengan muatan lemak tepu yang sedia ada sejak azali + seliter air kosong dan benda2 mengarut yang ku sumbat dalam hydration pack konon nak re-train lari with beban.

Teringin nak jadikan ianya alasan lari lembap.. padahal lupa diri memang senantiasa selowmosyen πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ #solorun #latestart #runKiara #runnerslife #trailrunning #roadtosomewhere #runner #RunnerCapAyam #kurakurapace #XmasDayRun
Saya over excited.. maka full video 4:22 saya kerat 5! Sue me! πŸ’ƒπŸ».. *fliphair* .. Nonetheless, fun bunch to run with.. strangers and those familiar faces on social media(s) aka otai sifu trail runners. Here's an awesome video(s) by @phixel during @trailblazerz_ Kiara Trail Run session on Sunday 26th Nov 17.. look for 'Pelari Denai' on youtube atau laman sesawang https://www.facebook.com/pelaridenai/ dan juga https://www.facebook.com/groups/Trailblazerzmy/ .. best group nie.. sempoi. Oktengsbye #TrailblazerzMY  #WeLikeItDirty  #trailrun  #trailrunning  #kiarapark  #savekiara  #naturelovers  #SundayRunDayFunDay  #outdoorisfree  #morningrun  #runnerslife  #run  #running  #trail  #trailrunner  #tertinggaljantungcelahsemak  #paruparutersangkutkatpokok  #RunnerCapAyam  <--πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ #newbie  😝
Itu dia.. #RunnerCapAyam <--πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ.. si Barney... dan rakan-rakan.. pagi Ahad dah main lari-lari dalam hutan.

#throwback #WeLikeItDirty #SundayRunDayFunDay #outdoorisfree #morningrun #trailrunning #runnerslife #run #running #trail #trailrunner #tertinggaljantungcelahsemak #paruparutersangkutkatpokok 
Repost @trailblazerz_ (@get_repost)
・・・
Trailblazerz Kiara Trail Run this morning ... view at Bara-Kuda trail ... .
.
Vid : Ata .
.

#trailblazerzmy #welikeitdirty #savekiara #trailrunning #trailrun #trailrunners #naturelovers
Itu dia.. #RunnerCapAyam  <--πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ.. si Barney... dan rakan-rakan.. pagi Ahad dah main lari-lari dalam hutan. #throwback  #WeLikeItDirty  #SundayRunDayFunDay  #outdoorisfree  #morningrun  #trailrunning  #runnerslife  #run  #running  #trail  #trailrunner  #tertinggaljantungcelahsemak  #paruparutersangkutkatpokok  Repost @trailblazerz_ (@get_repost) ・・・ Trailblazerz Kiara Trail Run this morning ... view at Bara-Kuda trail ... . . Vid : Ata . . #trailblazerzmy  #welikeitdirty  #savekiara  #trailrunning  #trailrun  #trailrunners  #naturelovers 
Cucuk rapat... rapatkan saf... breaking my #kurakurapace  today sebab nak catch up with them otai trail runners.. selalunya bila #solorun  kat Kiara memang pace suka hati.. #santaimode  sepak2 daun kering.. kuis2 ranting kayu.. selagi larat nak merayau #runKiara  seorang diri selagi itu tak mau keluar hutan.. nasib tak baik van JennyHongSoyaBean pon dah katup sebab keluar trail lambat sangat 😒.. pastu kejung sendirian bila cross path ngan 🐍.. hahaha.. padan muka. #TrailblazerzMY  #WeLikeItDirty  #SundayRunDayFunDay  #outdoorisfree  #morningrun  #trailrunning  #runnerslife  #run  #running  #trail  #trailrunner  #tertinggaljantungcelahsemak  #paruparutersangkutkatpokok  #RunnerCapAyam  <--πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ . . Thanks Mister πŸ“Έ @theeyepeeper
πŸ” for my lungs; I may have left em hanging on a tree somewhere πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ.. 10km #runKiara with #TrailblazerzMY.. dem they're fast.. very the fast.

#WeLikeItDirty #SundayRunDayFunDay #outdoorisfree #morningrun #trailrunning #runnerslife #run #running #trail #trailrunner #tertinggaljantungcelahsemak #paruparutersangkutkatpokok #RunnerCapAyam <--πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ #papanlapis #plywood
Rasa bersalah sangat2 sebab ajak road runner masuk trail πŸ™Š.. start sesama running along Office cut through cabin masuk tarmac then mid Upper Carnival then Shriner's Convention.. kemudian beliau DNF.. takpa lah.. I is faham.. jangan paksa diri. Sorry tau @irwann83.. and thanks tunggu kat parkir.. nanti claim 3 sesi maha santai #runKiara  ok? I promise to take good photo of you kat tepi sungai atas titi Denai Keladi 🀞.. (alaaa kena clear my phn memory ler cenggitu πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ) Nanti jangan pula revenge berdesupπŸƒβ€β™‚οΈπŸ’¨ tinggal I bila kita road run tau ✌ huhu #outdoorisfree  #morningrun  #trailrunning  #runnerslife  #run  #running  #trail  #tertinggaljantungcelahsemak  #paruparutersangkutkatpokok  #RunnerCapAyam  <--πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ
Ambil aura katanya.. with @hattaaffendy and @nursyajusoh.. finisher of the recent #IronmanMalaysia2017 #IronmanLangkawi.. power.. πŸ’ͺ.. mental kental. Congrats!

I can run altho snail mode.. I can ride "look ma no hands" anytime.. just the open water swimming part je I is agak fail sikit.. kuak lentang atas katil 😴😴😴.. haaa kalau itu I pandai πŸ˜‰. Huhu

#sifumaster #idola #outdoorisfree #morningrun #trailrunning #runnerslife #run #running #trail #trailrunner #RunnerCapAyam <--πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ
Ambil aura katanya.. with @hattaaffendy and @nursyajusoh.. finisher of the recent #IronmanMalaysia2017  #IronmanLangkawi .. power.. πŸ’ͺ.. mental kental. Congrats! I can run altho snail mode.. I can ride "look ma no hands" anytime.. just the open water swimming part je I is agak fail sikit.. kuak lentang atas katil 😴😴😴.. haaa kalau itu I pandai πŸ˜‰. Huhu #sifumaster  #idola  #outdoorisfree  #morningrun  #trailrunning  #runnerslife  #run  #running  #trail  #trailrunner  #RunnerCapAyam  <--πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ
Ada betik dalam betis 😭

Kasi tips camana nak sagat kasi tipis please. 
#betisbagak #RunnerCapAyam #runnerslife
Drizzling cold and windy evening.. 3rd Nov 2017 @ 5.00pm.. flag off for 170km runners.. COT in 46hours.. all the best to all runners.. πŸƒπŸ»β€β™€οΈπŸ’¨πŸƒβ€β™‚οΈπŸ’¨.. see you guys at finish line on Sunday! Spotted!! Idola ku.. Abg @puzidolah πŸ’ͺ.. all the best bang! Checkout the trail map and elevation.. mmg tabik spring lah.. power runners. https://raceyaya.com/live-tracking/bts-ultra-2017 #bismillahfirst  #BTSUltra2017  #BTSUltra100  #BromoTenggerSemeru  #trailrunning  #runnerslife  #runner  #runningathighaltitudewithanattitude  #outdoorisfree 
Almost there.. No ride this week 😷.. Mana lagik 2km p tah.. Makin bengong Endomondo ni.. #runnercapayam .
.
.
.
.
#sunset #sunrise #run #travel #potd #vsco #vscocam
Takpandai nak dab tapi macam nak menari gaya Jesse Lingard kahkahkahkahkah 
Terima kasih Keriang Trail V1 bagi pengalaman yang ohsem πŸ’ͺ ada rezeki kami mai lagi nah πŸ™Œ

Coming up next gitteww dan event penutup sebelum posa tadaaaaaa Penang Blue Collar Run πŸƒ ini bukan dia la nak top20 pasai cina bukit ramai tapi masih nak bersaing untuk perbaiki catatan masa ⏰ 
#PainWillPass
#PrideWillLast
#LipasOsoKenRan
#LipasOsoKenFelai
#PenangHikers
#RunnerCapAyam
Takpandai nak dab tapi macam nak menari gaya Jesse Lingard kahkahkahkahkah Terima kasih Keriang Trail V1 bagi pengalaman yang ohsem πŸ’ͺ ada rezeki kami mai lagi nah πŸ™Œ Coming up next gitteww dan event penutup sebelum posa tadaaaaaa Penang Blue Collar Run πŸƒ ini bukan dia la nak top20 pasai cina bukit ramai tapi masih nak bersaing untuk perbaiki catatan masa ⏰ #PainWillPass  #PrideWillLast  #LipasOsoKenRan  #LipasOsoKenFelai  #PenangHikers  #RunnerCapAyam