an online Instagram web viewer

#STG medias

Photos

Jangan takut berimpian kalau kita tahu kita d landasan yg btl!!! Besarkan impian.. buat & follow apa mentor kita ajar... #STG terbukti blh merealisasikan impian kita.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Semakinku lihat semakin dekat d hati...pasti suatu hari dlm genggaman...permudahkanlah ya Allah.

#projekbeliimpian 
#projekSTG #CATchampions
Jangan takut berimpian kalau kita tahu kita d landasan yg btl!!! Besarkan impian.. buat & follow apa mentor kita ajar... #STG  terbukti blh merealisasikan impian kita.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Semakinku lihat semakin dekat d hati...pasti suatu hari dlm genggaman...permudahkanlah ya Allah. #projekbeliimpian  #projekSTG  #CATchampions 
Bagaimana memilih TUALA WANITA yang BERKUALITI???
โœ… Perhatikan tarikh luput produk
โœ… Periksa cara pembungkusan produk- pastikan setiap keping tuala wanita adalah kedap udara
โœ… Periksa sama ada terdapat bau atau rasa pada produk. Aroma (rasa) mengandungi komposisi kimia berbahaya, boleh meningkatkan risiko alahan pada kulit. 
Bau (herba bersifat sejuk) Penggunaan jangka panjang boleh memberikan kesan sejuk kepada rahim dan mengakibatkan masalah sakit puan seperti haid yang tidak teratur, senggugut, keputihan yang berlebihan atau kesukaran untuk hamil. ***Laporan menunjukkan tuala wanita yang berbau wangi boleh mengakibatkan ruam pada kulit akibat pembiakan bakteria yang giat.
โœ… Periksa lapisan permukaan tuala wanita
โœ… Ujian Penyerapan Cecair
โœ… Periksa Jenis Bahan yang digunakan.
โœ… Memerhati 9 lapisan perlindungan
โœ… Memeriksa Kebolehtelapan Udara... Wahhhh rupanya banyak nak kena ambil tahu ni pasal tuala wanita. Bukan sebarangan pakai. So kenapa pilih Bio Seleza??? Bio Seleza merupakan pad sanitari bio velocity di mana ia gabungan fungsi tuala wanita 4 dalam 1.Tuala wanita yang selesa serta dilengkapi fungsi penjagaan kesihatan.
๐Ÿ‘‰ 4 Fungsi Utama :
1. Fungsi Pembasmian Kuman
2. Fungsi Penyahbauan
3. Menyelaraskan fungsi fisiologi tubuh badan
4. Melegakan masalah sakit puan

Ciri-ciri Bio Seleza :
- Lembut
- Kering
- Selesa
- Pengudaraan yang baik
- Berkesan mencegah  kebocoran
- Kuasa Penyerapan yang kuat
#SahajidahHaiO #STG #BioSeleza
Bagaimana memilih TUALA WANITA yang BERKUALITI??? โœ… Perhatikan tarikh luput produk โœ… Periksa cara pembungkusan produk- pastikan setiap keping tuala wanita adalah kedap udara โœ… Periksa sama ada terdapat bau atau rasa pada produk. Aroma (rasa) mengandungi komposisi kimia berbahaya, boleh meningkatkan risiko alahan pada kulit. Bau (herba bersifat sejuk) Penggunaan jangka panjang boleh memberikan kesan sejuk kepada rahim dan mengakibatkan masalah sakit puan seperti haid yang tidak teratur, senggugut, keputihan yang berlebihan atau kesukaran untuk hamil. ***Laporan menunjukkan tuala wanita yang berbau wangi boleh mengakibatkan ruam pada kulit akibat pembiakan bakteria yang giat. โœ… Periksa lapisan permukaan tuala wanita โœ… Ujian Penyerapan Cecair โœ… Periksa Jenis Bahan yang digunakan. โœ… Memerhati 9 lapisan perlindungan โœ… Memeriksa Kebolehtelapan Udara... Wahhhh rupanya banyak nak kena ambil tahu ni pasal tuala wanita. Bukan sebarangan pakai. So kenapa pilih Bio Seleza??? Bio Seleza merupakan pad sanitari bio velocity di mana ia gabungan fungsi tuala wanita 4 dalam 1.Tuala wanita yang selesa serta dilengkapi fungsi penjagaan kesihatan. ๐Ÿ‘‰ 4 Fungsi Utama : 1. Fungsi Pembasmian Kuman 2. Fungsi Penyahbauan 3. Menyelaraskan fungsi fisiologi tubuh badan 4. Melegakan masalah sakit puan Ciri-ciri Bio Seleza : - Lembut - Kering - Selesa - Pengudaraan yang baik - Berkesan mencegah kebocoran - Kuasa Penyerapan yang kuat #SahajidahHaiO  #STG  #BioSeleza 
Nuestra cita en @cofichile gracias amor por la excelente ideaโค๏ธ #cofi #concepcion #pedrodevaldivia #stg #cofi
Lato powoli siฤ™ koล„czy, ale nie u nas โค๏ธ๐Ÿ’š๐Ÿ’™ wpadajcie do nas na domowy KOMPOT ล›liwkowy. Idealne dopeล‚nienie do obiadu ๐Ÿ˜ #ilovestg #juniorstarogard #junior #bar #barmleczny #starogard #stg #miastostarogard #83200  #kociewie #instafood #igersgdansk #igerspoland #wstarogardzie #igersgdansk #igerspoland  #polishfood #barmlecznyjunior #barjunior #starogardgdanski #tczew #owidz #skarszewy #pelplin #zblewo #skรณrcz #lubichowo #pomorskietravel #pomorskie #ocypel #borzechowo #starogardgdanski #chojnice
Lato powoli siฤ™ koล„czy, ale nie u nas โค๏ธ๐Ÿ’š๐Ÿ’™ wpadajcie do nas na domowy KOMPOT ล›liwkowy. Idealne dopeล‚nienie do obiadu ๐Ÿ˜ #ilovestg  #juniorstarogard  #junior  #bar  #barmleczny  #starogard  #stg  #miastostarogard  #83200  #kociewie  #instafood  #igersgdansk  #igerspoland  #wstarogardzie  #igersgdansk  #igerspoland  #polishfood  #barmlecznyjunior  #barjunior  #starogardgdanski  #tczew  #owidz  #skarszewy  #pelplin  #zblewo  #skรณrcz  #lubichowo  #pomorskietravel  #pomorskie  #ocypel  #borzechowo  #starogardgdanski  #chojnice 
The limited edition Yeezy Boost Box air freshener is launching tomorrow! .
Tag us to be featured @EmojiFreshโ €
.โ €
Free postage and packing on all UK orders, available from the link in our bio @EmojiFresh.โ €
.โ €
.โ €
.โ €
.โ €
#EmojiFresh #Emoji #Emojis #Emoji #SuperCarsOfLondon #STG #Yiannimize #SOL #EmojiMasks #EmojiTalk #MajorKey #Yeezy #CarAirFreshener #PetrolHead #Yeezy #Yeezy350 #Boost
Gretchen Rubin popularized the One Minute Rule: Immediately do any task that can be accomplished in one minute. Weโ€™d like to add that if it takes more than that, give us a call. >>(435) 817-3016
Gretchen Rubin popularized the One Minute Rule: Immediately do any task that can be accomplished in one minute. Weโ€™d like to add that if it takes more than that, give us a call. >>(435) 817-3016
Hello Guys! I'll be doing a giveaway when I reach 10k! I will chose TWO winners. 1st prize winner will receive TWO stuff packs of their choice. (Sims 4 only) and 2nd prize winner will receive ONE stuff pack of their choice. Give away starts today! Ends October 15th or it may end earlier! ๐Ÿ‘€ So you'll have a lot of time! -
What to do to enter? 
1. You must be following me! ๐Ÿ‘‰๐Ÿพ@zaynsims๐Ÿ‘ˆ๐Ÿพ 2. Repost with #zaynsimsgiveaway10K
3. Spread the Word!
-
#thesims #thesims4 #zayn #zaynmalik #simstagram #simblr #ts4 #sims4cc #simsstory #sims4game #sims #sims4life #simmer #simming #simslegacy #sims4story #sims4rp #simsrp #rp #man #model #simslove #sims4 #gigihadid #tattoo #tattoos #stg #kyliejenner #nickiminaj
Hello Guys! I'll be doing a giveaway when I reach 10k! I will chose TWO winners. 1st prize winner will receive TWO stuff packs of their choice. (Sims 4 only) and 2nd prize winner will receive ONE stuff pack of their choice. Give away starts today! Ends October 15th or it may end earlier! ๐Ÿ‘€ So you'll have a lot of time! - What to do to enter? 1. You must be following me! ๐Ÿ‘‰๐Ÿพ@zaynsims๐Ÿ‘ˆ๐Ÿพ 2. Repost with #zaynsimsgiveaway10K  3. Spread the Word! - #thesims  #thesims4  #zayn  #zaynmalik  #simstagram  #simblr  #ts4  #sims4cc  #simsstory  #sims4game  #sims  #sims4life  #simmer  #simming  #simslegacy  #sims4story  #sims4rp  #simsrp  #rp  #man  #model  #simslove  #sims4  #gigihadid  #tattoo  #tattoos  #stg  #kyliejenner  #nickiminaj 
Na obiad w Juniorze nigdy nie jest za pรณลบno! โค๏ธ DANIE DNIA, to Antrykot drobiowy podawany z ziemniakami oraz bukietem surรณwek + Zupa do wyboru = Caล‚oล›ฤ‡ standardowo 8,90zล‚๐Ÿ‘Œ + domowy KOMPOT ล›liwkowy 1,50zล‚ 
Dodatkowo na tablicy pyszne klasyki wล‚asnej produkcji: โ˜‘๏ธ Naleล›niki m.in. z serem, dลผemem, brzoskwiniฤ… i bitฤ… ล›mietanฤ…...
โ˜‘๏ธ Krokiety m.in. ze szpinakiem, pieczarkami i serem, miฤ™sem i serem... โ˜‘๏ธ Pizza, ๐Ÿ•๐Ÿ•
โ˜‘๏ธ Pierogi,
โ˜‘๏ธ Pyszne zupy m.in. Flaczki, ลปurek z jajkiem i kieล‚basฤ…... โ˜‘๏ธ Dania obiadowe m.in. Befsztyk. Roladki z ananasem i ลผurawinฤ…, Gulasz, Kotlet mielony, Tradycyjny kotlet schabowy, Pieczeล„ z karkรณwki w sosie wล‚asnym, Kotlet schabowy z serem i pieczarkami, Kotlet po hawajsku, Golonka po bawarsku, De volaille... Zamรณw i odbierz โ˜Ž 58 56-227-53 
smacznego i do zobaczenia w Juniorze! 
7:00-19:00
Na obiad w Juniorze nigdy nie jest za pรณลบno! โค๏ธ DANIE DNIA, to Antrykot drobiowy podawany z ziemniakami oraz bukietem surรณwek + Zupa do wyboru = Caล‚oล›ฤ‡ standardowo 8,90zล‚๐Ÿ‘Œ + domowy KOMPOT ล›liwkowy 1,50zล‚ Dodatkowo na tablicy pyszne klasyki wล‚asnej produkcji: โ˜‘๏ธ Naleล›niki m.in. z serem, dลผemem, brzoskwiniฤ… i bitฤ… ล›mietanฤ…... โ˜‘๏ธ Krokiety m.in. ze szpinakiem, pieczarkami i serem, miฤ™sem i serem... โ˜‘๏ธ Pizza, ๐Ÿ•๐Ÿ• โ˜‘๏ธ Pierogi, โ˜‘๏ธ Pyszne zupy m.in. Flaczki, ลปurek z jajkiem i kieล‚basฤ…... โ˜‘๏ธ Dania obiadowe m.in. Befsztyk. Roladki z ananasem i ลผurawinฤ…, Gulasz, Kotlet mielony, Tradycyjny kotlet schabowy, Pieczeล„ z karkรณwki w sosie wล‚asnym, Kotlet schabowy z serem i pieczarkami, Kotlet po hawajsku, Golonka po bawarsku, De volaille... Zamรณw i odbierz โ˜Ž 58 56-227-53 smacznego i do zobaczenia w Juniorze! 7:00-19:00
#guwange #allclear #1cc #shmups #gaming #stg #shump #danmaku #cavecoltd #xbox360 #shootemup #waifus #arcade #retrocollective 
Kosame๐Ÿ’™๐Ÿ•น๐Ÿ‘๐Ÿป
Love #STG product...
Love #STG  product...
Purple Thursdays ๐Ÿ†๐Ÿ˜ˆ
.
Tag us to be featured @EmojiFreshโ €
.โ €
Free postage and packing on all UK orders, available from the link in our bio @EmojiFresh.โ €
.โ €
.โ €
.โ €
.โ €
#EmojiFresh #Emoji #Emojis #Emoji #SuperCarsOfLondon #STG #Yiannimize #SOL #EmojiMasks #EmojiTalk #MajorKey #Yeezy #CarAirFreshener #PetrolHead #gt3rs #porsche
Barszcz biaล‚y oraz spaghetti aglio e olio ๐Ÿ 
#alyzkanato#lunchoftheday#restaurant#stg#starogard#dishoftheday
Alhamdulillah registered newbie under #stg dengan bermodalkan RM50.00 sahaja. Online je. Orang macam saya yang tak sihat pun boleh buat. ๐Ÿ˜Š
.
.
.
Apa pun business yang kita hendak ceburi yang penting kita istiqomah & sabar. Istana tidak terbina 1 malam & yang penting ada jemaah yang bersatu hati & ada matlamat untuk memperbaiki diri & semestinya kehidupan ini. .
.
Business dengan STG ni ada kelasnya, ada coachingnya & yang sangat membantu tu online sahaja. Itu yang best tu.. Orang kata pakai baju kelawar a.k.a baju tido pun boleh hadir kelas. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
Oklah jom kita baca doa Akhir Tahun. Semoga Maal Hijrah kita menjadi manusia yang lebih baik dari segi apapun, baik agama, kehidupan, kesihatan, hubungan keluarga & semua, business etc.. Insya Allah. Amin Amin Amin yra..
Fii Amanillah semua.
Alhamdulillah registered newbie under #stg  dengan bermodalkan RM50.00 sahaja. Online je. Orang macam saya yang tak sihat pun boleh buat. ๐Ÿ˜Š . . . Apa pun business yang kita hendak ceburi yang penting kita istiqomah & sabar. Istana tidak terbina 1 malam & yang penting ada jemaah yang bersatu hati & ada matlamat untuk memperbaiki diri & semestinya kehidupan ini. . . Business dengan STG ni ada kelasnya, ada coachingnya & yang sangat membantu tu online sahaja. Itu yang best tu.. Orang kata pakai baju kelawar a.k.a baju tido pun boleh hadir kelas. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . Oklah jom kita baca doa Akhir Tahun. Semoga Maal Hijrah kita menjadi manusia yang lebih baik dari segi apapun, baik agama, kehidupan, kesihatan, hubungan keluarga & semua, business etc.. Insya Allah. Amin Amin Amin yra.. Fii Amanillah semua.
OWNER JAKEL MELAKA PUN JOIN #PROJEKSTG โ—
.
DATIN ZAILIYATON ALI
.
Kata beliau.. "Saya suka STG sebab saya nampak peluang..
Saya memang kaki bisnes.. even time saya kerja MAS dulu pun saya akan beli produk untuk dijual..STG sangat senang..Why not saya cuba? "
.
"Yang paling saya suka STG ni, Mentor NN.. kaya ilmu dunia dan akhirat..STG ajar kita bisnes KAYA RAMAI-RAMAI..bukan kaya sorang-sorang.."
.
The Power of Business STG..
Datin serah RM50 juga.. Sama macam yang lain juga.
.
Siapa-siapa pun boleh.. Tiada yang mustahil ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Betul cakap datin tu... Semua pun boleh buat sbb biz style #STG ni mmg sng giler!!! Rugi tak join tau..
.
Lagi rugi kalau dah join tapi tak buat!!!
Kita semua sama..
Bermula dgn rm50..
Cuma yg membezakan kita adalah tindakan!!!
Jom bertindak hari ini utk kesenangan hari esok..
Masa depan kita, kita yg mencoraknya..
Allah yg memudahkan kan..
Let's D.U.I.T!!!
.
Biz Online | Modal RM 50

#fightforSEPT 
#2GAJIsebulan
#projekSTG 
#CatChampions 
#CATgiKOREAmainsalji
#letsuccessmakesthenoise
OWNER JAKEL MELAKA PUN JOIN #PROJEKSTG  โ— . DATIN ZAILIYATON ALI . Kata beliau.. "Saya suka STG sebab saya nampak peluang.. Saya memang kaki bisnes.. even time saya kerja MAS dulu pun saya akan beli produk untuk dijual..STG sangat senang..Why not saya cuba? " . "Yang paling saya suka STG ni, Mentor NN.. kaya ilmu dunia dan akhirat..STG ajar kita bisnes KAYA RAMAI-RAMAI..bukan kaya sorang-sorang.." . The Power of Business STG.. Datin serah RM50 juga.. Sama macam yang lain juga. . Siapa-siapa pun boleh.. Tiada yang mustahil ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Betul cakap datin tu... Semua pun boleh buat sbb biz style #STG  ni mmg sng giler!!! Rugi tak join tau.. . Lagi rugi kalau dah join tapi tak buat!!! Kita semua sama.. Bermula dgn rm50.. Cuma yg membezakan kita adalah tindakan!!! Jom bertindak hari ini utk kesenangan hari esok.. Masa depan kita, kita yg mencoraknya.. Allah yg memudahkan kan.. Let's D.U.I.T!!! . Biz Online | Modal RM 50 #fightforSEPT  #2GAJIsebulan  #projekSTG  #CatChampions  #CATgiKOREAmainsalji  #letsuccessmakesthenoise 
Alhamdulillah hari ni Cmg SM Shafiqah Kamaruddin masuk lagi sales RM402 !! Tu dia yg tak reti2 tu kan sekali dia buat terus buat sales bulan ni je dah jejak RM1000 dengar pula cakap mentor memang cepat dapat bonus besar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ duduk rumah  pun buat Income dengan copy paste dan Modal RM50 !! online jaaaa 
Walaupun baru tapi segala gerak kerja iqa mudah faham so lepas ni buat "PSP" ya (bukan game tau ๐Ÿ˜… tapi besar kan BONUS )๐Ÿ‘๐Ÿ‘ sebab tu bestnya dalam #stg kita ada MENTOR ILMU DAN SISTEM buat je terus 
Tahniah ya iqa buat lagi .!!Moga rezeki melekat2 Aamiin

Malam ni insha allah stok sampai naaa ๐Ÿ˜ ada siapa nak join iqa buat income di rumah atau yg ada keje hakiki #2GAJIsebulan boleh pm iqa ya ๐Ÿ˜Ž

Bizonline Modal RM50
#projectSTG
Alhamdulillah hari ni Cmg SM Shafiqah Kamaruddin masuk lagi sales RM402 !! Tu dia yg tak reti2 tu kan sekali dia buat terus buat sales bulan ni je dah jejak RM1000 dengar pula cakap mentor memang cepat dapat bonus besar ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ duduk rumah pun buat Income dengan copy paste dan Modal RM50 !! online jaaaa Walaupun baru tapi segala gerak kerja iqa mudah faham so lepas ni buat "PSP" ya (bukan game tau ๐Ÿ˜… tapi besar kan BONUS )๐Ÿ‘๐Ÿ‘ sebab tu bestnya dalam #stg  kita ada MENTOR ILMU DAN SISTEM buat je terus Tahniah ya iqa buat lagi .!!Moga rezeki melekat2 Aamiin Malam ni insha allah stok sampai naaa ๐Ÿ˜ ada siapa nak join iqa buat income di rumah atau yg ada keje hakiki #2GAJIsebulan  boleh pm iqa ya ๐Ÿ˜Ž Bizonline Modal RM50 #projectSTG 
Elements Hemp King Size Slim Rolling Papers
*Elements Red Hemp KingSize Slim
*Natural Gum
*Zero Ash
Available on our website
www.shopthegreen.net
๐Ÿ’š๐Ÿ’š #shopthegreendotnet #hemppapers #NewIn #Elements #newaccessoriesalert #smoke #chill #ganja #HighSociety #weedhumour #GanjaGirl #highlife #StonerSociety #cannabiscommunity #Creativeminds #Marijuana #weedtown #710 #Weedstagram #girlswholoveweed #MaryJane #lagosweed #STG #StGLifestyle #Lagos #Nigeria
Elements Hemp King Size Slim Rolling Papers *Elements Red Hemp KingSize Slim *Natural Gum *Zero Ash Available on our website www.shopthegreen.net ๐Ÿ’š๐Ÿ’š #shopthegreendotnet  #hemppapers  #NewIn  #Elements  #newaccessoriesalert  #smoke  #chill  #ganja  #HighSociety  #weedhumour  #GanjaGirl  #highlife  #StonerSociety  #cannabiscommunity  #Creativeminds  #Marijuana  #weedtown  #710  #Weedstagram  #girlswholoveweed  #MaryJane  #lagosweed  #STG  #StGLifestyle  #Lagos  #Nigeria 
Aduh.
Selagi tak sampai masa.
Ada je kedai nak disinggahnye.
Ni gara2 cikgu pqa terjoin #stg #projekrm1000seMinggu la.

Sampai terpaksa pergi event
Heheheheh... Terima #shom
Aduh. Selagi tak sampai masa. Ada je kedai nak disinggahnye. Ni gara2 cikgu pqa terjoin #stg  #projekrm1000seMinggu  la. Sampai terpaksa pergi event Heheheheh... Terima #shom 
OWNER JAKEL MELAKA PUN JOIN #PROJEKSTG โ—
.
DATIN ZAILIYATON ALI
.
Kata beliau.. "Saya suka STG sebab saya nampak peluang.. Saya memang kaki bisnes.. even time saya kerja MAS dulu pun saya akan beli produk untuk dijual..STG sangat senang..
Why not saya cuba? "
.
"Yang paling saya suka STG ni, Mentor NN.. kaya ilmu dunia dan akhirat..STG ajar kita bisnes KAYA RAMAI-RAMAI..bukan kaya sorang-sorang.."
.
The Power of Business STG..
Datin serah RM50 juga.. Sama macam yang lain juga.
.
Siapa-siapa pun boleh.. Tiada yang mustahil ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Betul cakap datin tu... Semua pun boleh buat sbb biz style #STG ni mmg sng giler!!! Rugi tak join tau..
Lagi rugi kalau dah join tapi tak buat!!!
Kita semua sama..
Bermula dgn rm50..
Cuma yg membezakan kita adalah tindakan!!!
Jom bertindak hari ini utk kesenangan hari esok..
Masa depan kita, kita yg mencoraknya..
Allah yg memudahkan kan..
Let's D.U.I.T!!! Biz Online | Modal RM 50

#fightforSEPT 
#2GAJIsebulan
#projekSTG 
#CatChampions 
#CATgiKOREAmainsalji
#letsuccessmakesthenoise
OWNER JAKEL MELAKA PUN JOIN #PROJEKSTG  โ— . DATIN ZAILIYATON ALI . Kata beliau.. "Saya suka STG sebab saya nampak peluang.. Saya memang kaki bisnes.. even time saya kerja MAS dulu pun saya akan beli produk untuk dijual..STG sangat senang.. Why not saya cuba? " . "Yang paling saya suka STG ni, Mentor NN.. kaya ilmu dunia dan akhirat..STG ajar kita bisnes KAYA RAMAI-RAMAI..bukan kaya sorang-sorang.." . The Power of Business STG.. Datin serah RM50 juga.. Sama macam yang lain juga. . Siapa-siapa pun boleh.. Tiada yang mustahil ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Betul cakap datin tu... Semua pun boleh buat sbb biz style #STG  ni mmg sng giler!!! Rugi tak join tau.. Lagi rugi kalau dah join tapi tak buat!!! Kita semua sama.. Bermula dgn rm50.. Cuma yg membezakan kita adalah tindakan!!! Jom bertindak hari ini utk kesenangan hari esok.. Masa depan kita, kita yg mencoraknya.. Allah yg memudahkan kan.. Let's D.U.I.T!!! Biz Online | Modal RM 50 #fightforSEPT  #2GAJIsebulan  #projekSTG  #CatChampions  #CATgiKOREAmainsalji  #letsuccessmakesthenoise 
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ธ I AM MAHARANI ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ธ Jom kita nak share kehebatan herba tradisi yg menjadi amalan maharani dan gundik2 maharaja China dolu2 nie๐Ÿ˜
Skrg dah versi moden tapi khasiatnyer tetap sama๐Ÿ˜˜

Yg tersenarai kat bwh nie memang sesuailah sgt amalkan pengambilan herba maharani. ๐ŸŒธ Ibu2 yg dlm peringkat akan/telah MENOPAUS (pengaktifan hormon estrogen, progestron dan androgen wanita, menguatkan tulang dan imunisasi badan). ๐ŸŒธIsteri2 yg mengalami masalah malas utk BERSAMA. ๐ŸŒธAnak Dara yg akan berkahwin (utk kulit yg cantik, kelancaran haid, sentiasa bertenaga, meningkatkan metabolisma badan). ๐ŸŒธ Wanita & Gadis Remaja yg ada masalah (SENGGUGUT, KEPUTIHAN, HAID TIDAK TERATUR & usaha mengelakkan KEMANDULAN). ๐ŸŒธ Wanita selepas Bersalin: amalan BERPANTANG (menguat & mengecutkan otot rahim, menyempitkan saluran peranakan) ๐ŸŒธ Wanita yg KEGUGURAN. ๐ŸŒธ Wanita yg merancang utk mengandung kerana, MAHARANI mengaktifkan hormon estrogen, progestron & androgen wanita dan mengawalatur peredaran haid serta menambahkan nutrien utk badan.

Manfaatnya
1. Menyihatkan rahim
2. Membersihkan rahim
3. Merapatkan saluran peranakan
4. Boleh memberi zuriat . In Shaa Allah. 
5. Paling best mengembalikan keperawanan...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
hmmm... yg nie mesti ramai yg suka kannn...๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Sgt berbaloi utk uolls  amalkan demi kebahagiaan rumahtangga dan kesihatan dalaman...
Cantik, sihat dan mantap setiap masa dgn #HerbaMaharani๐Ÿ’

Klik link di bawah ๐Ÿ‘‡utk  info lanjut @ nak rege kasih sayang... nak joint biz.#STG pon blh sgt๐Ÿ˜‰

wasap.my/60177415615

#ProjekSTG
#JomKoreaFree
#SamaSamaLetopSeptember_17
#E3TeamMaharaniSept4_17
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ธ I AM MAHARANI ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ธ Jom kita nak share kehebatan herba tradisi yg menjadi amalan maharani dan gundik2 maharaja China dolu2 nie๐Ÿ˜ Skrg dah versi moden tapi khasiatnyer tetap sama๐Ÿ˜˜ Yg tersenarai kat bwh nie memang sesuailah sgt amalkan pengambilan herba maharani. ๐ŸŒธ Ibu2 yg dlm peringkat akan/telah MENOPAUS (pengaktifan hormon estrogen, progestron dan androgen wanita, menguatkan tulang dan imunisasi badan). ๐ŸŒธIsteri2 yg mengalami masalah malas utk BERSAMA. ๐ŸŒธAnak Dara yg akan berkahwin (utk kulit yg cantik, kelancaran haid, sentiasa bertenaga, meningkatkan metabolisma badan). ๐ŸŒธ Wanita & Gadis Remaja yg ada masalah (SENGGUGUT, KEPUTIHAN, HAID TIDAK TERATUR & usaha mengelakkan KEMANDULAN). ๐ŸŒธ Wanita selepas Bersalin: amalan BERPANTANG (menguat & mengecutkan otot rahim, menyempitkan saluran peranakan) ๐ŸŒธ Wanita yg KEGUGURAN. ๐ŸŒธ Wanita yg merancang utk mengandung kerana, MAHARANI mengaktifkan hormon estrogen, progestron & androgen wanita dan mengawalatur peredaran haid serta menambahkan nutrien utk badan. Manfaatnya 1. Menyihatkan rahim 2. Membersihkan rahim 3. Merapatkan saluran peranakan 4. Boleh memberi zuriat . In Shaa Allah. 5. Paling best mengembalikan keperawanan...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ hmmm... yg nie mesti ramai yg suka kannn...๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Sgt berbaloi utk uolls amalkan demi kebahagiaan rumahtangga dan kesihatan dalaman... Cantik, sihat dan mantap setiap masa dgn #HerbaMaharani ๐Ÿ’ Klik link di bawah ๐Ÿ‘‡utk info lanjut @ nak rege kasih sayang... nak joint biz.#STG  pon blh sgt๐Ÿ˜‰ wasap.my/60177415615 #ProjekSTG  #JomKoreaFree  #SamaSamaLetopSeptember_17  #E3TeamMaharaniSept4_17 
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ธ I AM MAHARANI ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ธ Jom kita nak share kehebatan herba tradisi yg menjadi amalan maharani dan gundik2 maharaja China dolu2 nie๐Ÿ˜
Skrg dah versi moden tapi khasiatnyer tetap sama๐Ÿ˜˜

Yg tersenarai kat bwh nie memang sesuailah sgt amalkan pengambilan herba maharani. ๐ŸŒธ Ibu2 yg dlm peringkat akan/telah MENOPAUS (pengaktifan hormon estrogen, progestron dan androgen wanita, menguatkan tulang dan imunisasi badan). ๐ŸŒธIsteri2 yg mengalami masalah malas utk BERSAMA. ๐ŸŒธAnak Dara yg akan berkahwin (utk kulit yg cantik, kelancaran haid, sentiasa bertenaga, meningkatkan metabolisma badan). ๐ŸŒธ Wanita & Gadis Remaja yg ada masalah (SENGGUGUT, KEPUTIHAN, HAID TIDAK TERATUR & usaha mengelakkan KEMANDULAN). ๐ŸŒธ Wanita selepas Bersalin: amalan BERPANTANG (menguat & mengecutkan otot rahim, menyempitkan saluran peranakan) ๐ŸŒธ Wanita yg KEGUGURAN. ๐ŸŒธ Wanita yg merancang utk mengandung kerana, MAHARANI mengaktifkan hormon estrogen, progestron & androgen wanita dan mengawalatur peredaran haid serta menambahkan nutrien utk badan.

Manfaatnya
1. Menyihatkan rahim
2. Membersihkan rahim
3. Merapatkan saluran peranakan
4. Boleh memberi zuriat . In Shaa Allah. 
5. Paling best mengembalikan keperawanan...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
hmmm... yg nie mesti ramai yg suka kannn...๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Sgt berbaloi utk uolls  amalkan demi kebahagiaan rumahtangga dan kesihatan dalaman...
Cantik, sihat dan mantap setiap masa dgn #HerbaMaharani๐Ÿ’

Klik link di bawah ๐Ÿ‘‡utk  info lanjut @ nak rege kasih sayang... nak joint biz.#STG pon blh sgt๐Ÿ˜‰

wasap.my/601128049497 #KakJija

#ProjekSTG
#JomKoreaFree
#SamaSamaLetopSeptember_17
#E3TeamMaharaniSept4_17
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ธ I AM MAHARANI ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ธ Jom kita nak share kehebatan herba tradisi yg menjadi amalan maharani dan gundik2 maharaja China dolu2 nie๐Ÿ˜ Skrg dah versi moden tapi khasiatnyer tetap sama๐Ÿ˜˜ Yg tersenarai kat bwh nie memang sesuailah sgt amalkan pengambilan herba maharani. ๐ŸŒธ Ibu2 yg dlm peringkat akan/telah MENOPAUS (pengaktifan hormon estrogen, progestron dan androgen wanita, menguatkan tulang dan imunisasi badan). ๐ŸŒธIsteri2 yg mengalami masalah malas utk BERSAMA. ๐ŸŒธAnak Dara yg akan berkahwin (utk kulit yg cantik, kelancaran haid, sentiasa bertenaga, meningkatkan metabolisma badan). ๐ŸŒธ Wanita & Gadis Remaja yg ada masalah (SENGGUGUT, KEPUTIHAN, HAID TIDAK TERATUR & usaha mengelakkan KEMANDULAN). ๐ŸŒธ Wanita selepas Bersalin: amalan BERPANTANG (menguat & mengecutkan otot rahim, menyempitkan saluran peranakan) ๐ŸŒธ Wanita yg KEGUGURAN. ๐ŸŒธ Wanita yg merancang utk mengandung kerana, MAHARANI mengaktifkan hormon estrogen, progestron & androgen wanita dan mengawalatur peredaran haid serta menambahkan nutrien utk badan. Manfaatnya 1. Menyihatkan rahim 2. Membersihkan rahim 3. Merapatkan saluran peranakan 4. Boleh memberi zuriat . In Shaa Allah. 5. Paling best mengembalikan keperawanan...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ hmmm... yg nie mesti ramai yg suka kannn...๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Sgt berbaloi utk uolls amalkan demi kebahagiaan rumahtangga dan kesihatan dalaman... Cantik, sihat dan mantap setiap masa dgn #HerbaMaharani ๐Ÿ’ Klik link di bawah ๐Ÿ‘‡utk info lanjut @ nak rege kasih sayang... nak joint biz.#STG  pon blh sgt๐Ÿ˜‰ wasap.my/601128049497 #KakJija  #ProjekSTG  #JomKoreaFree  #SamaSamaLetopSeptember_17  #E3TeamMaharaniSept4_17 
Ini lah #STG. Bisnes berjemaah

#sayagunasayajual 
#projekstg
Solo Brick Session๐Ÿšดโ€โ™‚๏ธ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ. #sydneytriathlongroup #sydney #cycling #tri #tribike #gianttrinity #stg #nsw #sydney #triathlon  #garmin #hokaoneone #qldtriseries #robinatriathlon #triaussie #training #bricksession #centennialpark #sydney_triathlon_group ๐ŸŠโ€โ™‚๏ธ๐Ÿšดโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ
Sebelum ni period tak lancar , kalau datang pun lama sgt dan sikitยฒ SELAMA 4-5 BULAN
.
Pakai pantyliner, Alhamdulillah keluar banyak ibarat dalaman dicuci , minta nak pakai pad Bioseleza pula
.
Lepas pakai pad untuk few days period cycle , Alhamdulillah period akhirnya clear dan stop.
- credit to Izan Razali
.
Cepat cantikkan rahim kita dengan Bio Seleza . INBOX untuk order yer๐Ÿ˜

P/s : Nak beli satu2 pun boleh ๐Ÿ˜Š

#sayaEJENsah_751156
#ProjekRM1000seMinggu via #STG
#beU_Xtraordinary
Sebelum ni period tak lancar , kalau datang pun lama sgt dan sikitยฒ SELAMA 4-5 BULAN . Pakai pantyliner, Alhamdulillah keluar banyak ibarat dalaman dicuci , minta nak pakai pad Bioseleza pula . Lepas pakai pad untuk few days period cycle , Alhamdulillah period akhirnya clear dan stop. - credit to Izan Razali . Cepat cantikkan rahim kita dengan Bio Seleza . INBOX untuk order yer๐Ÿ˜ P/s : Nak beli satu2 pun boleh ๐Ÿ˜Š #sayaEJENsah_751156  #ProjekRM1000seMinggu  via #STG  #beU_Xtraordinary 
I get asked frequently what services I offer besides lash extensions! I fail at posting about other services frequently ๐Ÿ™„ so here's a little break down of what I offer. There's a more detailed list of all the services on my website (www.thebeautyspotstg.com) there's is a direct link in my bio for it. Always feel free to DM for any questions or about booking an appointment!
ยท
ยท
ยท
ยท
ยท
ยท
 #lashes #lashextensions #waxing #fullbodywaxing #iwaxnostrils #lashlift #lashliftandtint #browtint #massagetherapy #bodywraps #southernutah #southernutahwaxing #southernutahlashes #southernutahbeauty #suitesalons #suitesalonswashington #stg #stgeorge #stgeorgeutah #stgutah
I get asked frequently what services I offer besides lash extensions! I fail at posting about other services frequently ๐Ÿ™„ so here's a little break down of what I offer. There's a more detailed list of all the services on my website (www.thebeautyspotstg.com) there's is a direct link in my bio for it. Always feel free to DM for any questions or about booking an appointment! ยท ยท ยท ยท ยท ยท #lashes  #lashextensions  #waxing  #fullbodywaxing  #iwaxnostrils  #lashlift  #lashliftandtint  #browtint  #massagetherapy  #bodywraps  #southernutah  #southernutahwaxing  #southernutahlashes  #southernutahbeauty  #suitesalons  #suitesalonswashington  #stg  #stgeorge  #stgeorgeutah  #stgutah 
Climb Mountains and forget your problems๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰ #TBT#Mt.Mauyog#STG#lovenature#leavenotrace
One more for ya.
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Owner: @f80_nascim3nto โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
#bmwf80m3 #bmwm3 #bmw #f80 #m3 #f80m3 #RoyalCarsMG #meatandgreaseottawa #thegreasyfix #ottawa #ottawacars #613supercars #carsofottawa #capitolcars #supercarsottawa #supercarsofottawa #itswhitenoise #sol #shmee150 #stg #canadacars #supercarscanada #mrjww #supercars #carsandcoffeeottawa #ontariocarculture
One more for ya. โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Owner: @f80_nascim3nto โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” #bmwf80m3  #bmwm3  #bmw  #f80  #m3  #f80m3  #RoyalCarsMG  #meatandgreaseottawa  #thegreasyfix  #ottawa  #ottawacars  #613supercars  #carsofottawa  #capitolcars  #supercarsottawa  #supercarsofottawa  #itswhitenoise  #sol  #shmee150  #stg  #canadacars  #supercarscanada  #mrjww  #supercars  #carsandcoffeeottawa  #ontariocarculture 
What do white people protest over? #Starbucks
In the shadows.
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
@audisport โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
#audir8v8 #audir8 #r8v8 #audiv8 #audi #r8 #v8 #RoyalCarsMG #meatandgreaseottawa #thegreasyfix #ottawa #ottawacars #613supercars #carsofottawa #capitolcars #supercarsottawa #supercarsofottawa #itswhitenoise #sol #shmee150 #stg #canadacars #supercarscanada #mrjww #supercars #carsandcoffeeottawa #ontariocarculture
In the shadows. โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” @audisport โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” #audir8v8  #audir8  #r8v8  #audiv8  #audi  #r8  #v8  #RoyalCarsMG  #meatandgreaseottawa  #thegreasyfix  #ottawa  #ottawacars  #613supercars  #carsofottawa  #capitolcars  #supercarsottawa  #supercarsofottawa  #itswhitenoise  #sol  #shmee150  #stg  #canadacars  #supercarscanada  #mrjww  #supercars  #carsandcoffeeottawa  #ontariocarculture 
SNEAK PEEK!  Big things coming DEV! Follow him now @pvblo_esco #stg #hiphop #rap #Duval #rappers #stgchallenge #soundcloud
That's real life.๐ŸŒƒ
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
@toyotaracing @fordperformance โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
#toyotasupra #supra #toyota #2jz #fordfocusrs #focusrs #ford #focus #rs #RoyalCarsMG #meatandgreaseottawa #thegreasyfix #ottawa #ottawacars #613supercars #carsofottawa #capitolcars #supercarsottawa #supercarsofottawa #itswhitenoise #sol #shmee150 #stg #canadacars #supercarscanada #mrjww #supercars #carsandcoffeeottawa #ontariocarculture
That's real life.๐ŸŒƒ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” @toyotaracing @fordperformance โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” #toyotasupra  #supra  #toyota  #2jz  #fordfocusrs  #focusrs  #ford  #focus  #rs  #RoyalCarsMG  #meatandgreaseottawa  #thegreasyfix  #ottawa  #ottawacars  #613supercars  #carsofottawa  #capitolcars  #supercarsottawa  #supercarsofottawa  #itswhitenoise  #sol  #shmee150  #stg  #canadacars  #supercarscanada  #mrjww  #supercars  #carsandcoffeeottawa  #ontariocarculture 
PENGEDAR BBPLUS COLLAGEN DIPERLUKAN SEGERAโ—โ— CDM cantik manis ni dari mula esma start join #projectstg ni esma suka tengok dia .. Sebab CDM dalam #stg memang cantik2 belaka !

Rahsia mereka #bbplus collagen lah itu pasal dalam product SHOM ni bbplus collagen paling best !
Esma pun amalkan bukan muka boleh cantik je malah kesihatan dalaman pun makin baik tau.. Ada tak yang nak jadi cantik manis macam CDM Intan ni jom whatsapp laju2 kat Esma 
Harga Kasih sayang nak bagi ni jangan lepas kan peluang tau โคโค
Klik link ๐Ÿ‘‰~Esma www.wasap.my/601128881403 for fast respond yaa...๐Ÿ˜Š Biz Online | Modal RM50
#ProjekSTG
#2GAJIsebulan
#CATchampions
#GEGARSEPTEMBER
#CATgiKOREAmainsalji
PENGEDAR BBPLUS COLLAGEN DIPERLUKAN SEGERAโ—โ— CDM cantik manis ni dari mula esma start join #projectstg  ni esma suka tengok dia .. Sebab CDM dalam #stg  memang cantik2 belaka ! Rahsia mereka #bbplus  collagen lah itu pasal dalam product SHOM ni bbplus collagen paling best ! Esma pun amalkan bukan muka boleh cantik je malah kesihatan dalaman pun makin baik tau.. Ada tak yang nak jadi cantik manis macam CDM Intan ni jom whatsapp laju2 kat Esma Harga Kasih sayang nak bagi ni jangan lepas kan peluang tau โคโค Klik link ๐Ÿ‘‰~Esma www.wasap.my/601128881403 for fast respond yaa...๐Ÿ˜Š Biz Online | Modal RM50 #ProjekSTG  #2GAJIsebulan  #CATchampions  #GEGARSEPTEMBER  #CATgiKOREAmainsalji 
Oh shit! ๐Ÿ˜‚
Oh shit! ๐Ÿ˜‚
" put your pride to the side and just let me help you . lil mama , you would never know . I just might be your blessing . got these niggas on my back , watching every move I make . if you want to get it then you got to go and [ take ] the cake . chopper real hot , going to cook you like some pancakes . my squad behind me and you know they donโ€™t hesitate . I donโ€™t need no signee for niggas to know what I make . " โœ‹๐Ÿ’ธ @yrnlingo ๐Ÿ’ธโœ‹ ๐Ÿ’ชโ˜ @yrntakeoff โ˜๐Ÿ’ช
.
.
.
.
.
little brother is on the come up ! for real , he got skills . such a dope mixtape . I'm ready for the brother features now . him and @yrntakeoff on a track together -- or a whole MIXTAPE , here for ittt . ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ #justwaitonit ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ
.
.
.
.
.
โœจ Z E A L O U S โœจ Z E E K โœจ
.
.
.
.
.
#spam #yrn #lingo #mufasa #helpme #strawberry #lingoham #lincoln #taurus #yfn #titania #freshprince #hotboy #lingogang #takeoff #brother #upnext #lowkey #monster #believethehype #migogang #yrn #everythingnice #bil #migosfamily #csws #weeating #stg
" put your pride to the side and just let me help you . lil mama , you would never know . I just might be your blessing . got these niggas on my back , watching every move I make . if you want to get it then you got to go and [ take ] the cake . chopper real hot , going to cook you like some pancakes . my squad behind me and you know they donโ€™t hesitate . I donโ€™t need no signee for niggas to know what I make . " โœ‹๐Ÿ’ธ @yrnlingo ๐Ÿ’ธโœ‹ ๐Ÿ’ชโ˜ @yrntakeoff โ˜๐Ÿ’ช . . . . . little brother is on the come up ! for real , he got skills . such a dope mixtape . I'm ready for the brother features now . him and @yrntakeoff on a track together -- or a whole MIXTAPE , here for ittt . ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ #justwaitonit  ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ . . . . . โœจ Z E A L O U S โœจ Z E E K โœจ . . . . . #spam  #yrn  #lingo  #mufasa  #helpme  #strawberry  #lingoham  #lincoln  #taurus  #yfn  #titania  #freshprince  #hotboy  #lingogang  #takeoff  #brother  #upnext  #lowkey  #monster  #believethehype  #migogang  #yrn  #everythingnice  #bil  #migosfamily  #csws  #weeating  #stg 
Sorry it took me so long to post...I was worried about school and then I started a new account...a spam account..you should go follow it @uglyspammgal
Plz and thx
.
.
,
#stg #nohate
#crackingopenacoldonewiththeboys #relateable #yay #lol #haha #hey #hashtag #famous #respectwomen #dank #ugg #love #kyliejenner #kendalljenner #kardashians #bestfriends #art #grapes #funny #humor #followmeplz #imdone #smile #formal #relateablepost #everyday
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#JayZ #KevinHart
#StyleTip. Dale a tu look un toque de diversiรณn,  color y originalidad llevando calcetines o medias con diseรฑos.

#STG #asesoriadeimagen #hombre #Imagenmasculina #MenStyle #ImagenPersonal #Medias #ImagenEjecutiva #MenSocks #OfficeSocks #InstaSocks #WorkStyle #Menfashion #socks #sox #Calcetines #Style #InstaStyle #Colours #modamasculina
Come see our kids bedroom selection, weโ€™ve got fun and timeless ways to make any kid feel at home! #stg #stgeorge #bedroom #kids #kidsbedroom #furniture #beds #bedding
Very impressed with #ios11 ability to record the screen and sound with no slowdown all on the device. You can finally see it at full speed and hear it too!! #Starsceptre #gamedev #indiedev #shmup #STG #retrogaming #pixelart #anime
Tonight's Steal the Glass at @eureka_bf features Pranqster Belgian Golden Ale by @northcoastbrewingcompany! They start pouring at 6 pm. $POUR #craftbeer #STG #stealtheglass #eurekaburger #northcoastbrewing #bakersfield #ontap #bakersfieldcraftbeer #ontapbakersfield
ADAKAH ANDA MENGALAMI SALAH SATU ATAU LEBIH DARIPADA MASALAH MASALAH  BERIKUT? ๐Ÿ‘‰Rambut gugur dan jarang ?
๐Ÿ‘‰Rambut kusut dan pecah ?
๐Ÿ‘‰Rambut perang dan tidak bersinar ?
๐Ÿ‘‰Semakin hari semakin botak ?
๐Ÿ‘‰Kelumumur ?
๐Ÿ‘‰Kulit kepala berminyak?
๐Ÿ‘‰Kutu ?
๐Ÿ‘‰Rambut berbau bagi wanita bertudung ?

MENCARI SHAMPOO YG BOLEH MEMBANTU ?? INI  dia SYAMPOO MARINE ESSENCE BAMBOO SALT.

Syampoo yang pertama menggabungkan teknologi inovatif dengan ramuan semulajadi dan botani garam buluh dan phenol SFE untuk membersih, menyihatkan serta melembapkan rambut anda dalam setiap cucian.

INGIN TAHU KEBAIKAN DAN KELEBIHAN SHAMPOO MARINE ESSENCE / SHAMPOO GARAM BULUH ??.. WASSAP TERUS KE 013-7013621
WASSAP TERUS KE 013-7013621

#ProjekRM1000seMinggu | BizOnline ModalRM50 cara #STG cara  #beU_millionaire #buatSampaiJadi
ADAKAH ANDA MENGALAMI SALAH SATU ATAU LEBIH DARIPADA MASALAH MASALAH BERIKUT? ๐Ÿ‘‰Rambut gugur dan jarang ? ๐Ÿ‘‰Rambut kusut dan pecah ? ๐Ÿ‘‰Rambut perang dan tidak bersinar ? ๐Ÿ‘‰Semakin hari semakin botak ? ๐Ÿ‘‰Kelumumur ? ๐Ÿ‘‰Kulit kepala berminyak? ๐Ÿ‘‰Kutu ? ๐Ÿ‘‰Rambut berbau bagi wanita bertudung ? MENCARI SHAMPOO YG BOLEH MEMBANTU ?? INI dia SYAMPOO MARINE ESSENCE BAMBOO SALT. Syampoo yang pertama menggabungkan teknologi inovatif dengan ramuan semulajadi dan botani garam buluh dan phenol SFE untuk membersih, menyihatkan serta melembapkan rambut anda dalam setiap cucian. INGIN TAHU KEBAIKAN DAN KELEBIHAN SHAMPOO MARINE ESSENCE / SHAMPOO GARAM BULUH ??.. WASSAP TERUS KE 013-7013621 WASSAP TERUS KE 013-7013621 #ProjekRM1000seMinggu  | BizOnline ModalRM50 cara #STG  cara #beU_millionaire  #buatSampaiJadi 
SENGGUGUT..?? Meh kita sharing2 & Caring.. Senggugut berlaku disebabkan oleh penguncupan dinding rahim yang amat kuat.

Proses ini berlaku sebab nak bagi ketulan darah haid yang bercampur dengan sedikit tisu keluar melalui salur pangkal rahim.

sebab tu kalau kita perasan, setiap kali sengugut teruk mesti akan keluar darah berketul ketul..
betul tak?

Anak dara yang selalu alami sengugut teruk..
sebab dinding rahim yang dimiliki oleh anak dara masih sempit.
Mak Dara pun masih ramai yang bermasalah.

so macam mana nak mengatasi sengugut ni?
kalau tanya hakak, 
SET CUCI RAHIM lah  jawapannya.. Konsisten dengan HERBA MAHARANI dan PAD BIO SELEZA .mampu merawat ๐Ÿ˜‰

Dapatkan segera SET CUCI RAHIM di kedai online hakak ye..PM terus ke 013-7013621

#ProjekRM1000seMinggu | BizOnline ModalRM50 cara #STG cara  #beU_millionaire #buatSampaiJadi
SENGGUGUT..?? Meh kita sharing2 & Caring.. Senggugut berlaku disebabkan oleh penguncupan dinding rahim yang amat kuat. Proses ini berlaku sebab nak bagi ketulan darah haid yang bercampur dengan sedikit tisu keluar melalui salur pangkal rahim. sebab tu kalau kita perasan, setiap kali sengugut teruk mesti akan keluar darah berketul ketul.. betul tak? Anak dara yang selalu alami sengugut teruk.. sebab dinding rahim yang dimiliki oleh anak dara masih sempit. Mak Dara pun masih ramai yang bermasalah. so macam mana nak mengatasi sengugut ni? kalau tanya hakak, SET CUCI RAHIM lah jawapannya.. Konsisten dengan HERBA MAHARANI dan PAD BIO SELEZA .mampu merawat ๐Ÿ˜‰ Dapatkan segera SET CUCI RAHIM di kedai online hakak ye..PM terus ke 013-7013621 #ProjekRM1000seMinggu  | BizOnline ModalRM50 cara #STG  cara #beU_millionaire  #buatSampaiJadi 
Okayyyy this is so obvious! I  the Beyonzayyyyy ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž๐Ÿ’ƒ Kak @rinaharyanii Miss Ahjumma & @azeanzea BCL Sinclair lahhh. AyaNina? nanti mau tanya dia balik dulu. ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜‚
.
Fabulous kan kamiiii ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
.
#sisters #stg #elevate #educate #love #live #life #learn #lesson #malaysia #hijabers #community #sabah #sabahan
Itโ€™s not often you seen manual 360โ€™s. But @meridienmodena has one for sale at the moment. Soon to be joined by another!

If only they werenโ€™t Rosso Corsa... #ferrari #ferrari360 #ferrari360modena #360 #360modena #meridienmodena #seenthroughglass #STG #VlogariTheContinuation
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Kabak2 menunggu suami โคpulang. 
Bikin menu sambil minum #minkaffe โœ…Nasi
โœ…Ayam masak kicap
โœ… #minkaffe Ice Cream KAW2
โœ… #skyjus

Simple saja bah.. Siapa ada idea ni. Apa masakan ISTEMEWA kamu.Share kita resepi bah. 
#housewife #Meroket1ribuseminggu #resepi #masakan #stg #elitkingdom
Recived my Gsg 522 mp5 and my stg with a retractable stock love them so much #gsgmp5 #stg
Recived my Gsg 522 mp5 and my stg with a retractable stock love them so much #gsgmp5  #stg 
#stg ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ”ซ
#stg  ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ”ซ
Yum!! Todayโ€™s special is steak fingers! Your drink is free with your meal if you order Tea, coffee, or water! Please post a picture of your plate and tag the Snyder Skeets page! #yum #steakfingers #stg
Yum!! Todayโ€™s special is steak fingers! Your drink is free with your meal if you order Tea, coffee, or water! Please post a picture of your plate and tag the Snyder Skeets page! #yum  #steakfingers  #stg 
4 more days!! Tell everyone you know! If you plan on bringing your car let us know if you get the chance!
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Car owner: @dubsesd 
Sponsor: @derandmotorsport โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
#meatandgreaseottawa #meatandgrease #ottawa #carmeet #supercars #itswhitenoise #stg #bbq #fun #sportscars #supercar #cars #car #carshow #derandmotorsport #thegreasyfix #ottawachineseautoclub #613bmw #mustsee #event #carevent #carshow
4 more days!! Tell everyone you know! If you plan on bringing your car let us know if you get the chance! โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Car owner: @dubsesd Sponsor: @derandmotorsport โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” #meatandgreaseottawa  #meatandgrease  #ottawa  #carmeet  #supercars  #itswhitenoise  #stg  #bbq  #fun  #sportscars  #supercar  #cars  #car  #carshow  #derandmotorsport  #thegreasyfix  #ottawachineseautoclub  #613bmw  #mustsee  #event  #carevent  #carshow