an online Instagram web viewer

#SayaJualProdukKurus medias

Photos

Sekali rasa sumpah jatuh cinta.. sape belum rasa #LentikDara jangan meroyan kalau lelemaks uols membiak gembira! 😜
Sekali rasa sumpah jatuh cinta.. sape belum rasa #LentikDara  jangan meroyan kalau lelemaks uols membiak gembira! 😜
Awal-awal je terseksa sebab nak kena berubah dari kebiasaan kann. Zaman sekarang ni dah banyak tips PERCUMA nak kuruskan badan dengan mood happy. Rasa sendiri feeling hilang kg dan inci sikit demi sikit sebab usaha sendiri. Memang bestt sangatt😉

GULA GULA KURUS
Kemam-kemam ehh kurus dahh
Dah banyak gilerr feedback 
Tengok kat sini👇//
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
IG : 👣 @formulapikatsuami
IG : 👣 @formulapikatsuami
IG : 👣 @formulapikatsuami
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Awal-awal je terseksa sebab nak kena berubah dari kebiasaan kann. Zaman sekarang ni dah banyak tips PERCUMA nak kuruskan badan dengan mood happy. Rasa sendiri feeling hilang kg dan inci sikit demi sikit sebab usaha sendiri. Memang bestt sangatt😉 GULA GULA KURUS Kemam-kemam ehh kurus dahh Dah banyak gilerr feedback Tengok kat sini👇// ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ IG : 👣 @formulapikatsuami IG : 👣 @formulapikatsuami IG : 👣 @formulapikatsuami ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
KURUS SIHAT BUKAN KURUS SAKIT .

Macam mana saya boleh capai berat badan ideal saya??? .

Banyak orang diet dengan tidak makan nasi kan? .

Tapi saya tidak ! .

Saya makan nasi juga tapi kuantiti sikit... .

Punya siksa kalau tidak makan nasi. Hahaha .

Mau makan kepsi pun tidak dapat? .

Tapi saya makan juga . turun juga 8kg dalam SEBULAN??? .

Macam mana saya buat ? .

Mari Whatsapp saya sekarang!! 📲 0146946586
📲 0146946586
📲 0146946586 .

#Briellemasters  #kurussihat #testimonikurussaya
KURUS SIHAT BUKAN KURUS SAKIT . Macam mana saya boleh capai berat badan ideal saya??? . Banyak orang diet dengan tidak makan nasi kan? . Tapi saya tidak ! . Saya makan nasi juga tapi kuantiti sikit... . Punya siksa kalau tidak makan nasi. Hahaha . Mau makan kepsi pun tidak dapat? . Tapi saya makan juga . turun juga 8kg dalam SEBULAN??? . Macam mana saya buat ? . Mari Whatsapp saya sekarang!! 📲 0146946586 📲 0146946586 📲 0146946586 . #Briellemasters  #kurussihat  #testimonikurussaya 
🌟MAGIC SLIMs®🌟
.
PROMOSI AKHIR TAHUN❗️
1 set (2botol-30hari)
RM190 (S/M) / RM200 (S/S) 💋
Harga ASAL RM218 (S/M) / RM238 (S/S)❗️
.
☄️FREE MEMBER.
☄️FREE SHAKER.
☄️FREE POSTAGE.
☄️FREE GST.
.
💡LUCKY DRAW WANG TUNAI BERNILAI RM1,000.
.
🌺MS SEJAK 2014🌺
.
Feel The Change ™ ❗️
.
♦Antara Manfaatnya 💪🏼
.
1. 🌟KURUS :
✅ Mampu menurunkan berat badan tanpa diet ketat & bersenam. Meningkatkan Metabolisme, Membersihkan Usus, Menyingkirkan Toksin & Menghapuskan Lemak. Sistem penurunan berat badan berlaku daripada proses pembuangan air besar & kecil juga daripada perpeluhan. (*Tidak Sampai Cirit-Birit*).
.
2. 🌟KESIHATAN :
✅ Mampu menstabilkan hormon, mengurangkan masalah period pain, memberi tenaga secara semulajadi, mengurangkan kolestrol dan mengurangkan sakit-sakit sendi serta menambahbaik kesihatan dalaman anda.
.
3. 🌟KECANTIKKAN:
✅ Mampu mengembalikan keremajaan kpd kulit, membuatkan kulit menjadi lebih sihat dan halus kerana istimewanya di dalam kandungan MS terdapat Aloe Vera Extract *BUKAN* Kolagen daripada Haiwan.
.
✅Info Lanjut Whatsapp "MS" : 012-9203451
.
🌐Website : www.krsuccessful.com
.
#MagicSlims #FeelTheChange #KhaiRosma #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #KurusCepat #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #kurusdenganmagicslims #kuruscararosma #kuruscepat #kurussihat #kurusdalam2minggu #kuruskanbadan #kurusdengancepat #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kurusdansihat #kurusbadan #kurustanpasenaman
🌟MAGIC SLIMs®🌟 . PROMOSI AKHIR TAHUN❗️ 1 set (2botol-30hari) RM190 (S/M) / RM200 (S/S) 💋 Harga ASAL RM218 (S/M) / RM238 (S/S)❗️ . ☄️FREE MEMBER. ☄️FREE SHAKER. ☄️FREE POSTAGE. ☄️FREE GST. . 💡LUCKY DRAW WANG TUNAI BERNILAI RM1,000. . 🌺MS SEJAK 2014🌺 . Feel The Change ™ ❗️ . ♦Antara Manfaatnya 💪🏼 . 1. 🌟KURUS : ✅ Mampu menurunkan berat badan tanpa diet ketat & bersenam. Meningkatkan Metabolisme, Membersihkan Usus, Menyingkirkan Toksin & Menghapuskan Lemak. Sistem penurunan berat badan berlaku daripada proses pembuangan air besar & kecil juga daripada perpeluhan. (*Tidak Sampai Cirit-Birit*). . 2. 🌟KESIHATAN : ✅ Mampu menstabilkan hormon, mengurangkan masalah period pain, memberi tenaga secara semulajadi, mengurangkan kolestrol dan mengurangkan sakit-sakit sendi serta menambahbaik kesihatan dalaman anda. . 3. 🌟KECANTIKKAN: ✅ Mampu mengembalikan keremajaan kpd kulit, membuatkan kulit menjadi lebih sihat dan halus kerana istimewanya di dalam kandungan MS terdapat Aloe Vera Extract *BUKAN* Kolagen daripada Haiwan. . ✅Info Lanjut Whatsapp "MS" : 012-9203451 . 🌐Website : www.krsuccessful.com . #MagicSlims  #FeelTheChange  #KhaiRosma  #Kurus  #Langsing  #ProdukKurus  #ProdukLangsing  #TestimoniKurus  #KurusCepat  #KurusSelamat  #KuruskanBadan  #KurusLangsing  #SayaJual  #SayaJualProdukKurus  #SayaJualProdukLangsing  #kurusdenganmagicslims  #kuruscararosma  #kuruscepat  #kurussihat  #kurusdalam2minggu  #kuruskanbadan  #kurusdengancepat  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #kurusdansihat  #kurusbadan  #kurustanpasenaman 
JOM MAKAN NASI LUNCH ESOK! OH SORRY I MAKAN SALAD JERRRR....
.
Pernah tak ada kawan korang macam ni? Sepanjang zaman makan salad.. tapi kurusnya nan hado. Betul ke boleh kurus kalau makan salad hari2 ni???
.
Boleh, kalau betul caranya. Apa apa makanan pun.. kena seimbangkan dari segi zat makanannya. Next time bila makan, tengok pinggan kita tu.. cukup tak sumber karbo, protein dan serat.
.
Jadi jom kita check balik pasal salad ni...
.
SERAT - ada sebab serat datang dari sayur sayuran kebanyakannya.
.
KARBO - jangan tak tahu.. sayur ni pun mengandungi karbo ya. Bezanya hi carbo atau low carbo je. Jadi, jangan risau kalau dalam salad takde nasi jadi mana nak dapat karbo? Yes, dari sumber sayur.
.
PROTEIN - ini yang selalu salah. Makan salad tapi takde protein. Protein ni sangat penting untuk tahan kenyang lebih lama, untuk pembentukan otot. Kenapa nak jisim otot tinggi? Sebab akan bakar kalori lebih cepat dan bila kurus nanti badan tak jadi flabby. Contoh protein boleh add on dalam salad : telur rebus, ayam bakar / rebus / grill, quinoa, chickpeas, etc.
.
DRESSING - ni pun antara kesilapan yg orang selalu buat. Makan salad kemain tapi dressing melimpah ruah dengan mayonis, thousand island, madu dan macam2 lagi. Boleh nak letak dressing tapi make sure berpada pada kuantitinya dan jenis dressing yang sihat untuk diet.
.
Jadi, kalau nak jadikan salad menu diet korang memang ok. Cuma ambil kira jugak faktor2 ni ya supaya takde la jadi pelik kenapa tak kurus2 walaupun dok makan salad hari2.
.
Gajah pun makan sayur / tumbuhan hari2 tapi tak kurus pun kan? Mungkin gajah tu belum baca tips dari ig @coachfatinnajwa ni kot 😝
.
Jangan lupa Like dan Tag kawan2 korang kat bawah ni supaya lebih ramai akan dapat tahu tentang info ni 😊
.
#onlinecoaching #saladatelier #saladlunch #saladsayur #turunberat #turunlemak #sayanakkurus #kuruscepat #coachkurus #saladdressing #jk1m #jomkurus #bakarlemak #ubatkurus #produkkurus #dietatkins #dietherbalife #herbalifemurah #sayajualherbalife #sayajualshaklee #sayajualprodukkurus #dietlicious #bazarpaknil #eatcleankl #lunchboxkl #cadanganmakan #testimonikurus #beforeafter
JOM MAKAN NASI LUNCH ESOK! OH SORRY I MAKAN SALAD JERRRR.... . Pernah tak ada kawan korang macam ni? Sepanjang zaman makan salad.. tapi kurusnya nan hado. Betul ke boleh kurus kalau makan salad hari2 ni??? . Boleh, kalau betul caranya. Apa apa makanan pun.. kena seimbangkan dari segi zat makanannya. Next time bila makan, tengok pinggan kita tu.. cukup tak sumber karbo, protein dan serat. . Jadi jom kita check balik pasal salad ni... . SERAT - ada sebab serat datang dari sayur sayuran kebanyakannya. . KARBO - jangan tak tahu.. sayur ni pun mengandungi karbo ya. Bezanya hi carbo atau low carbo je. Jadi, jangan risau kalau dalam salad takde nasi jadi mana nak dapat karbo? Yes, dari sumber sayur. . PROTEIN - ini yang selalu salah. Makan salad tapi takde protein. Protein ni sangat penting untuk tahan kenyang lebih lama, untuk pembentukan otot. Kenapa nak jisim otot tinggi? Sebab akan bakar kalori lebih cepat dan bila kurus nanti badan tak jadi flabby. Contoh protein boleh add on dalam salad : telur rebus, ayam bakar / rebus / grill, quinoa, chickpeas, etc. . DRESSING - ni pun antara kesilapan yg orang selalu buat. Makan salad kemain tapi dressing melimpah ruah dengan mayonis, thousand island, madu dan macam2 lagi. Boleh nak letak dressing tapi make sure berpada pada kuantitinya dan jenis dressing yang sihat untuk diet. . Jadi, kalau nak jadikan salad menu diet korang memang ok. Cuma ambil kira jugak faktor2 ni ya supaya takde la jadi pelik kenapa tak kurus2 walaupun dok makan salad hari2. . Gajah pun makan sayur / tumbuhan hari2 tapi tak kurus pun kan? Mungkin gajah tu belum baca tips dari ig @coachfatinnajwa ni kot 😝 . Jangan lupa Like dan Tag kawan2 korang kat bawah ni supaya lebih ramai akan dapat tahu tentang info ni 😊 . #onlinecoaching  #saladatelier  #saladlunch  #saladsayur  #turunberat  #turunlemak  #sayanakkurus  #kuruscepat  #coachkurus  #saladdressing  #jk1m  #jomkurus  #bakarlemak  #ubatkurus  #produkkurus  #dietatkins  #dietherbalife  #herbalifemurah  #sayajualherbalife  #sayajualshaklee  #sayajualprodukkurus  #dietlicious  #bazarpaknil  #eatcleankl  #lunchboxkl  #cadanganmakan  #testimonikurus  #beforeafter 
ROSMA LOST 10KG DENGAN MAGIC SLIMs® ❗️😱
.
PERKONGSIAN DRPD ROSMA KENAPA NAK TURUNKAN BERAT BADAN 🔥
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
.
🌟MAGIC SLIMs®🌟
.
🌺MS SEJAK 2014🌺
.
Feel The Change ™ ❗️
.
♦Antara Manfaat MAGIC SLIMs® 💪🏼
.
1. 🌟KURUS :
✅ Mampu menurunkan berat badan tanpa diet ketat & bersenam. Meningkatkan Metabolisme, Membersihkan Usus, Menyingkirkan Toksin & Menghapuskan Lemak. Sistem penurunan berat badan berlaku daripada proses pembuangan air besar & kecil juga daripada perpeluhan. (*Tidak Sampai Cirit-Birit*).
.
2. 🌟KESIHATAN :
✅ Mampu menstabilkan hormon, mengurangkan masalah period pain, memberi tenaga secara semulajadi, mengurangkan kolestrol dan mengurangkan sakit-sakit sendi serta menambahbaik kesihatan dalaman anda.
.
3. 🌟KECANTIKKAN:
✅ Mampu mengembalikan keremajaan kpd kulit, membuatkan kulit menjadi lebih sihat dan halus kerana istimewanya di dalam kandungan MS terdapat Aloe Vera Extract *BUKAN* Kolagen daripada Haiwan.
.
✅Info Lanjut Whatsapp "MS" : 017-745 2494
.
PROMOSI AKHIR TAHUN❗️
.
☄️FREE MEMBER.
☄️FREE SHAKER.
☄️FREE POSTAGE.
☄️FREE GST.
.
💡LUCKY DRAW WANG TUNAI BERNILAI RM1,000.
.
🌐Website : www.krsuccessful.com
.
#MagicSlims #FeelTheChange #KhaiRosma #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #KurusCepat #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #kurusdenganmagicslims #kuruscararosma #kuruscepat #kurussihat #kurusdalam2minggu #kuruskanbadan #kurusdengancepat #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kurusdansihat #kurusbadan #kurustanpasenaman
ROSMA LOST 10KG DENGAN MAGIC SLIMs® ❗️😱 . PERKONGSIAN DRPD ROSMA KENAPA NAK TURUNKAN BERAT BADAN 🔥 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . 🌟MAGIC SLIMs®🌟 . 🌺MS SEJAK 2014🌺 . Feel The Change ™ ❗️ . ♦Antara Manfaat MAGIC SLIMs® 💪🏼 . 1. 🌟KURUS : ✅ Mampu menurunkan berat badan tanpa diet ketat & bersenam. Meningkatkan Metabolisme, Membersihkan Usus, Menyingkirkan Toksin & Menghapuskan Lemak. Sistem penurunan berat badan berlaku daripada proses pembuangan air besar & kecil juga daripada perpeluhan. (*Tidak Sampai Cirit-Birit*). . 2. 🌟KESIHATAN : ✅ Mampu menstabilkan hormon, mengurangkan masalah period pain, memberi tenaga secara semulajadi, mengurangkan kolestrol dan mengurangkan sakit-sakit sendi serta menambahbaik kesihatan dalaman anda. . 3. 🌟KECANTIKKAN: ✅ Mampu mengembalikan keremajaan kpd kulit, membuatkan kulit menjadi lebih sihat dan halus kerana istimewanya di dalam kandungan MS terdapat Aloe Vera Extract *BUKAN* Kolagen daripada Haiwan. . ✅Info Lanjut Whatsapp "MS" : 017-745 2494 . PROMOSI AKHIR TAHUN❗️ . ☄️FREE MEMBER. ☄️FREE SHAKER. ☄️FREE POSTAGE. ☄️FREE GST. . 💡LUCKY DRAW WANG TUNAI BERNILAI RM1,000. . 🌐Website : www.krsuccessful.com . #MagicSlims  #FeelTheChange  #KhaiRosma  #Kurus  #Langsing  #ProdukKurus  #ProdukLangsing  #TestimoniKurus  #KurusCepat  #KurusSelamat  #KuruskanBadan  #KurusLangsing  #SayaJual  #SayaJualProdukKurus  #SayaJualProdukLangsing  #kurusdenganmagicslims  #kuruscararosma  #kuruscepat  #kurussihat  #kurusdalam2minggu  #kuruskanbadan  #kurusdengancepat  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #kurusdansihat  #kurusbadan  #kurustanpasenaman 
Ewah ewahh, kemain berderet soalan bila kita nak jemput coach ala ala artis sharing dalam group ye 😌

Tak sabar nak dengar sharing daripada awesome Caoch @nanaraihana esok dalam group coaching. .
.
Setiap bulan memang kitaorang selalu buat aktiviti dalam group coaching. To make sure everyone get results and also spark others to get results too ✨💛 JOIN US !!!
.
.
❗️SURI KURUS NEW YEAR TRANSFORMATION CHALLENGE❗️
▪️ turun 5 Kg in Dec
▪️Join Team Suri Kurus coaching TODAY !!! PROGRAM KURUS 30 Hari
✔️Mealplan mudah untuk kurus
✔️Awesome Coaching Group 🌟
✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online
❗️ DAFTAR SEKARANG ❗️
⚪️ Coach Nadiah 011 1147 5950
⚪️ Blog : nadiahmahamood.blogspot.com

#HerbalifeCoachMalaysia
#HerbalifeMuar 
#ProgramKurus30Hari
#TeamSuriKurus
Ewah ewahh, kemain berderet soalan bila kita nak jemput coach ala ala artis sharing dalam group ye 😌 Tak sabar nak dengar sharing daripada awesome Caoch @nanaraihana esok dalam group coaching. . . Setiap bulan memang kitaorang selalu buat aktiviti dalam group coaching. To make sure everyone get results and also spark others to get results too ✨💛 JOIN US !!! . . ❗️SURI KURUS NEW YEAR TRANSFORMATION CHALLENGE❗️ ▪️ turun 5 Kg in Dec ▪️Join Team Suri Kurus coaching TODAY !!! PROGRAM KURUS 30 Hari ✔️Mealplan mudah untuk kurus ✔️Awesome Coaching Group 🌟 ✔️ Daily Meal Check ✔️ All Online ❗️ DAFTAR SEKARANG ❗️ ⚪️ Coach Nadiah 011 1147 5950 ⚪️ Blog : nadiahmahamood.blogspot.com #HerbalifeCoachMalaysia  #HerbalifeMuar  #ProgramKurus30Hari  #TeamSuriKurus 
Habis sebotol dah boleh turun 6kg. ok macam best je kan tapiii setiap orang tak sama tau, kalau badan cepat serasi dengan mince haaa macam nii la hasil dia. camne nak tau serasi ke tak? kena la cuba dulu uolls😆

Jom follow official instagram
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
IG : 👣 @formulapikatsuami
IG : 👣 @formulapikatsuami 
IG : 👣 @formulapikatsuami ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
1 Mince RM90
1 Gel RM60
1 Detox RM45

Ambil set lengkap untuk kesan lebih cepat & harga lebih jimat😄

Berminat nak cuba?
Jom whatsapp laju-laju ke 
no 01128511631

#gulagulakurus #mince #dimar #formulapikatsuami #tipskurus #terapiinstagram #tabungdimar5figure #slimmewhite #sayajualprodukkurus #dietkalori #dietatkins  #zumbamalaysia #gengigpower #super100k #cspscs #kevinzahri #secretcorrea  #betheglamorousdrink 
#lemonex #deinaslimaxjuice 
#sahisarangburung #lentikdara #medinadesire #slimxpert #herbalifemalaysia #qurose #premiumbeautiful #dropshipwanted #agentwanted #shaklee
Habis sebotol dah boleh turun 6kg. ok macam best je kan tapiii setiap orang tak sama tau, kalau badan cepat serasi dengan mince haaa macam nii la hasil dia. camne nak tau serasi ke tak? kena la cuba dulu uolls😆 Jom follow official instagram ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ IG : 👣 @formulapikatsuami IG : 👣 @formulapikatsuami IG : 👣 @formulapikatsuami ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 1 Mince RM90 1 Gel RM60 1 Detox RM45 Ambil set lengkap untuk kesan lebih cepat & harga lebih jimat😄 Berminat nak cuba? Jom whatsapp laju-laju ke no 01128511631 #gulagulakurus  #mince  #dimar  #formulapikatsuami  #tipskurus  #terapiinstagram  #tabungdimar5figure  #slimmewhite  #sayajualprodukkurus  #dietkalori  #dietatkins  #zumbamalaysia  #gengigpower  #super100k  #cspscs  #kevinzahri  #secretcorrea  #betheglamorousdrink  #lemonex  #deinaslimaxjuice  #sahisarangburung  #lentikdara  #medinadesire  #slimxpert  #herbalifemalaysia  #qurose  #premiumbeautiful  #dropshipwanted  #agentwanted  #shaklee 
PROJEK MESTI KURUS .
✔️mealplan mudah untuk kurus
✔️coaching group awesome ✔️daily mealcheck ✔️💯% online and effective .
PIJA HERBALIFE COACH 👇👇👇
http://www.wasap.my/60168809639
http://www.wasap.my/60168809639
http://www.wasap.my/60168809639

#nakkurus #nakkuruscepat #fatburnermega #fatburner #bakarlemak #sayanakkurus #sayajualprodukkurus #testimonicustomer #kurussebelumraya #jomkurus #tipskurus 
#herbalifesingapore #turunberatbadan #coachonline #turunberat30hari #herbalifenutrition #jomsihat #makansihat ##coachkurus #pakejherbalife #fit1malaysia #kurusdenganherbalife#jk1m #mudahkurus #ubatkurus coachkurus #pakejherbalife #fit1malaysia #kurusdenganherbalife
PROJEK MESTI KURUS . ✔️mealplan mudah untuk kurus ✔️coaching group awesome ✔️daily mealcheck ✔️💯% online and effective . PIJA HERBALIFE COACH 👇👇👇 http://www.wasap.my/60168809639 http://www.wasap.my/60168809639 http://www.wasap.my/60168809639 #nakkurus  #nakkuruscepat  #fatburnermega  #fatburner  #bakarlemak  #sayanakkurus  #sayajualprodukkurus  #testimonicustomer  #kurussebelumraya  #jomkurus  #tipskurus  #herbalifesingapore  #turunberatbadan  #coachonline  #turunberat30hari  #herbalifenutrition  #jomsihat  #makansihat  ##coachkurus  #pakejherbalife  #fit1malaysia  #kurusdenganherbalife #jk1m  #mudahkurus  #ubatkurus  coachkurus #pakejherbalife  #fit1malaysia  #kurusdenganherbalife 
Salah satu ramuan semulajadi  Mince adalah DELIMA. 
MasyaAllah, sangat hebat fungsi Delima ciptaan Allah ni tahu😘

Let's check it out👯

Khasiat Delima:
💖 Baik untuk perkembangan minda
💖Kekalkan Awet Muda
💖Kawal Kadar Gula dalam Darah
💖Bantu turunkan berat badan
💖Lindungi Jantung
💖Bantu lancarkan perjalanan darah
💖Turunkan kolestrol
💖Kurangkan risiko kanser payudara
💖 Turunkan tekanan darah
💖Bantu pembakaran lemak yang tak digunakan🙂

Subhanallah. Hebatkan Allah yang menciptakan Delima dan khasiat²nya untuk kita😍
Salah satu ramuan semulajadi Mince adalah DELIMA. MasyaAllah, sangat hebat fungsi Delima ciptaan Allah ni tahu😘 Let's check it out👯 Khasiat Delima: 💖 Baik untuk perkembangan minda 💖Kekalkan Awet Muda 💖Kawal Kadar Gula dalam Darah 💖Bantu turunkan berat badan 💖Lindungi Jantung 💖Bantu lancarkan perjalanan darah 💖Turunkan kolestrol 💖Kurangkan risiko kanser payudara 💖 Turunkan tekanan darah 💖Bantu pembakaran lemak yang tak digunakan🙂 Subhanallah. Hebatkan Allah yang menciptakan Delima dan khasiat²nya untuk kita😍
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+) Hisap je macam gula gula
(+) Senang dibawa
(+) Sedap, rasa buah oren
(+) Selamat, dah buat labtest
(+) Tiada side effect macam cirit, menggigil
(+) Kawal selera makan
(+) Banyak testimoni diterima.
.
.
Nak order/pertanyaan
WhatsApp 📲 +6 0166425564
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+) Hisap je macam gula gula (+) Senang dibawa (+) Sedap, rasa buah oren (+) Selamat, dah buat labtest (+) Tiada side effect macam cirit, menggigil (+) Kawal selera makan (+) Banyak testimoni diterima. . . Nak order/pertanyaan WhatsApp 📲 +6 0166425564
Muka lepas habiskan sebekas lasagna kaii_ttdi. Cannot resist 😂
Lepas tu makan roti prata. Kat rumah xmakan. Pegi hi-tea berkeping2 roti prata order lol.
.
Ramai org ingat saya kekalkan berat xmakan nasi. In fact, saya xboleh lambat makan nasi setiap hari. 11.45-12pm is my lunch time. Especially bila kat rumah, badan xboleh accept any excuse. Semua kerja kena stop and lunch dulu. Lepastu baru boleh sambung kerja dgn tenang.
Saya manage berat dgn makan 5-6x sehari. Actually lagi kerap kita makan, badan kita akan lagi kerap burning fat sbb keep receiving fuel every 3-4 hours.
So, jangan takut utk makan. Yg menggemukkan bila kita skip makan.
Oke ladies? 😘
.
P/s : Wearing my fav jubah designer from @khaylaahijab. Tapi design ni dah sold out. Follow to see more surprise from them.
Muka lepas habiskan sebekas lasagna kaii_ttdi. Cannot resist 😂 Lepas tu makan roti prata. Kat rumah xmakan. Pegi hi-tea berkeping2 roti prata order lol. . Ramai org ingat saya kekalkan berat xmakan nasi. In fact, saya xboleh lambat makan nasi setiap hari. 11.45-12pm is my lunch time. Especially bila kat rumah, badan xboleh accept any excuse. Semua kerja kena stop and lunch dulu. Lepastu baru boleh sambung kerja dgn tenang. Saya manage berat dgn makan 5-6x sehari. Actually lagi kerap kita makan, badan kita akan lagi kerap burning fat sbb keep receiving fuel every 3-4 hours. So, jangan takut utk makan. Yg menggemukkan bila kita skip makan. Oke ladies? 😘 . P/s : Wearing my fav jubah designer from @khaylaahijab. Tapi design ni dah sold out. Follow to see more surprise from them.
PROJEK MESTI KURUS .
✔️mealplan mudah untuk kurus
✔️coaching group awesome ✔️daily mealcheck ✔️💯% online and effective .
PIJA HERBALIFE COACH 👇👇👇
http://www.wasap.my/60168809639
http://www.wasap.my/60168809639
http://www.wasap.my/60168809639

#nakkurus #nakkuruscepat #fatburnermega #fatburner #bakarlemak #sayanakkurus #sayajualprodukkurus #testimonicustomer #kurussebelumraya #jomkurus #tipskurus 
#herbalifesingapore #turunberatbadan #coachonline #turunberat30hari #herbalifenutrition #jomsihat #makansihat ##coachkurus #pakejherbalife #fit1malaysia #kurusdenganherbalife#jk1m #mudahkurus #ubatkurus coachkurus #pakejherbalife #fit1malaysia #kurusdenganherbalife
PROJEK MESTI KURUS . ✔️mealplan mudah untuk kurus ✔️coaching group awesome ✔️daily mealcheck ✔️💯% online and effective . PIJA HERBALIFE COACH 👇👇👇 http://www.wasap.my/60168809639 http://www.wasap.my/60168809639 http://www.wasap.my/60168809639 #nakkurus  #nakkuruscepat  #fatburnermega  #fatburner  #bakarlemak  #sayanakkurus  #sayajualprodukkurus  #testimonicustomer  #kurussebelumraya  #jomkurus  #tipskurus  #herbalifesingapore  #turunberatbadan  #coachonline  #turunberat30hari  #herbalifenutrition  #jomsihat  #makansihat  ##coachkurus  #pakejherbalife  #fit1malaysia  #kurusdenganherbalife #jk1m  #mudahkurus  #ubatkurus  coachkurus #pakejherbalife  #fit1malaysia  #kurusdenganherbalife 
Jom intai testimoni kat sebelah 😉

#TeamKepuks
Ewah ewahh, kemain berderet soalan bila kita nak jemput coach ala ala artis sharing dalam group ye 😌

Tak sabar nak dengar sharing daripada awesome Caoch @nanaraihana esok dalam group coaching. .
.
Setiap bulan memang kitaorang selalu buat aktiviti dalam group coaching. To make sure everyone get results and also spark others to get results too ✨💛 JOIN US !!!
.
.
❗️SURI KURUS NEW YEAR TRANSFORMATION CHALLENGE❗️
▪️ turun 5 Kg in Dec
▪️Join Team Suri Kurus coaching TODAY !!! PROGRAM KURUS 30 Hari
✔️Mealplan mudah untuk kurus
✔️Awesome Coaching Group 🌟
✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online
❗️ DAFTAR SEKARANG ❗️
⚪️ Coach Nadiah 011 1147 5950
⚪️ Blog : nadiahmahamood.blogspot.com

#HerbalifeCoachMalaysia
#HerbalifeMuar 
#ProgramKurus30Hari
#TeamSuriKurus
Ewah ewahh, kemain berderet soalan bila kita nak jemput coach ala ala artis sharing dalam group ye 😌 Tak sabar nak dengar sharing daripada awesome Caoch @nanaraihana esok dalam group coaching. . . Setiap bulan memang kitaorang selalu buat aktiviti dalam group coaching. To make sure everyone get results and also spark others to get results too ✨💛 JOIN US !!! . . ❗️SURI KURUS NEW YEAR TRANSFORMATION CHALLENGE❗️ ▪️ turun 5 Kg in Dec ▪️Join Team Suri Kurus coaching TODAY !!! PROGRAM KURUS 30 Hari ✔️Mealplan mudah untuk kurus ✔️Awesome Coaching Group 🌟 ✔️ Daily Meal Check ✔️ All Online ❗️ DAFTAR SEKARANG ❗️ ⚪️ Coach Nadiah 011 1147 5950 ⚪️ Blog : nadiahmahamood.blogspot.com #HerbalifeCoachMalaysia  #HerbalifeMuar  #ProgramKurus30Hari  #TeamSuriKurus 
Testimony tengahari
.
Alhamdulillah
.
Makan mince 2 minggu turun berat sebanyak 4 kilo.
.
Badan rasa susut sikit. Senanglah nak bergerak lepas nie. Tak mengah dah kan.
.
Badan sihat kita pun seronok kan?
.
Mince bantu anda turun berat badan dengan selamat.
.
Nak mince bantu anda? Sila wasap sini ye 0175529961 😍
.
#TeamKepuks #TK2018
Testimony tengahari . Alhamdulillah . Makan mince 2 minggu turun berat sebanyak 4 kilo. . Badan rasa susut sikit. Senanglah nak bergerak lepas nie. Tak mengah dah kan. . Badan sihat kita pun seronok kan? . Mince bantu anda turun berat badan dengan selamat. . Nak mince bantu anda? Sila wasap sini ye 0175529961 😍 . #TeamKepuks  #TK2018 
Kalau scincare ada set lengkap
Kami ada set lengkap Kurus ✔️Detox dengan GCT kasi cuci dulu
✔️Makan Mince kasi bakar lemak dengan control selera makan
✔️Sapu Gel bagi Firm dan hilang selulit

Cara macam mana nak amalkan 3 item ni?
➡️Pagi dalam 8am hisap 2 biji mince terus , 
boleh control selera satu hari terus.
➡️2pm lepas lunch Minum GCT & get ready sebelum tidur untuk membuang
➡️Sebelum tidur sapu Gel dekat perut, peha ,lengan bagi tidur pun nyenyak ja rasa berangin walaupun tak buka ekon.

Sapa belum try satu set lengkap ni?
Serius kena order harini so nanti terjumpa member yang selalu ejek kita kuat makan tu  mula bisik kat telinga masa salam cium pipi tu "Jangan la kurus sangat, jeles aku tauuu"

#TuelahDuluejekSangat!
#TabungDimar5figure
Kalau scincare ada set lengkap Kami ada set lengkap Kurus ✔️Detox dengan GCT kasi cuci dulu ✔️Makan Mince kasi bakar lemak dengan control selera makan ✔️Sapu Gel bagi Firm dan hilang selulit Cara macam mana nak amalkan 3 item ni? ➡️Pagi dalam 8am hisap 2 biji mince terus , boleh control selera satu hari terus. ➡️2pm lepas lunch Minum GCT & get ready sebelum tidur untuk membuang ➡️Sebelum tidur sapu Gel dekat perut, peha ,lengan bagi tidur pun nyenyak ja rasa berangin walaupun tak buka ekon. Sapa belum try satu set lengkap ni? Serius kena order harini so nanti terjumpa member yang selalu ejek kita kuat makan tu mula bisik kat telinga masa salam cium pipi tu "Jangan la kurus sangat, jeles aku tauuu" #TuelahDuluejekSangat ! #TabungDimar5figure 
Tips
.
Setelah membuat keputusan untuk menurunkan berat badan, maka haruslah melakukannya dengan bersungguh-sungguh.

Jangan menunda-nunda untuk melakukannya, lakukan hari ini juga! Bukannya besok, lusa atau minggu depan. Biasanya kebiasaan menunda-nunda ini yang menjadi masalah. . 
Jika anda salah seorang yang berpikiran seperti ini, anda tidak akan kurus selama-lamanya.😅
. 
#TeamKepuks
Tips . Setelah membuat keputusan untuk menurunkan berat badan, maka haruslah melakukannya dengan bersungguh-sungguh. Jangan menunda-nunda untuk melakukannya, lakukan hari ini juga! Bukannya besok, lusa atau minggu depan. Biasanya kebiasaan menunda-nunda ini yang menjadi masalah. . Jika anda salah seorang yang berpikiran seperti ini, anda tidak akan kurus selama-lamanya.😅 . #TeamKepuks 
.
Alhamdulillah
.
Seronok sangat dapat feedback macam nie. Tak sampai sebulan lagi kemam MINCE dah turun 5 kg 🙋
.
Kena konsisten taw baru nampak hasil.
.
Awak nak kurus dengan SELAMAT? Klik link di profile ya 😍
.
#TeamKepuks
. Alhamdulillah . Seronok sangat dapat feedback macam nie. Tak sampai sebulan lagi kemam MINCE dah turun 5 kg 🙋 . Kena konsisten taw baru nampak hasil. . Awak nak kurus dengan SELAMAT? Klik link di profile ya 😍 . #TeamKepuks 
KURUS SIHAT BUKAN KURUS SAKIT .

Macam mana saya boleh capai berat badan ideal saya??? .

Banyak orang diet dengan tidak makan nasi kan? .

Tapi saya tidak ! .

Saya makan nasi juga tapi kuantiti sikit... .

Punya siksa kalau tidak makan nasi. Hahaha .

Mau makan kepsi pun tidak dapat? .

Tapi saya makan juga . turun juga 8kg dalam SEBULAN??? .

Macam mana saya buat ? .

Mari Whatsapp saya sekarang!! 📲 0146946586
📲 0146946586
📲 0146946586 .

#Briellemasters  #kurussihat #testimonikurussaya
KURUS SIHAT BUKAN KURUS SAKIT . Macam mana saya boleh capai berat badan ideal saya??? . Banyak orang diet dengan tidak makan nasi kan? . Tapi saya tidak ! . Saya makan nasi juga tapi kuantiti sikit... . Punya siksa kalau tidak makan nasi. Hahaha . Mau makan kepsi pun tidak dapat? . Tapi saya makan juga . turun juga 8kg dalam SEBULAN??? . Macam mana saya buat ? . Mari Whatsapp saya sekarang!! 📲 0146946586 📲 0146946586 📲 0146946586 . #Briellemasters  #kurussihat  #testimonikurussaya 
Lunch Anda Biskut ke Nasi ???
.
Nak Kurus kena pilih nasi ,,, kalau pilih biskut,,maka bertambah la gemuk 😡
.
5 Tips lunch sihat.. *Dimulakan dgn buah
*air kosong
*nasi segenggam
*lauk lagi banyak dari nasi
*berhenti sebelum kekenyangan (Jangan Lupa Detox kerengga dahulu ye) 🐜
.
RM65 postage RM8/RM12
free guide untuk kurus
free gift

jom klik link dibawah
www.wasap.my/60183730705
.
harga PROMOSI RM65 je percuma plak lagi 6 tablet..amatla berbaloi
jom wasap akak www.wasap.my/60183730705
.
@detoxbodykerengga
@detoxbodykerengga
@detoxbodykerengga
.
#detoxbodykerengga #tembam #solid #fattofit  #fatburner #kurusdengancepat #kurusdangebu #garniciaburner #lawas  #selimmelim #kakishopping #Novalissa_TeamKurusDetox #kakishoppingmalaysia  #kedaionline #bazaarpaknil  #duckscarves #missfazura #collagen #sayajualonline #sayajualprodukkurus #jannanick #fattzura #arianirtw #novalissa #kemamkunyahkurus #testimonidetox #testimonidetoxbodykerengga #bahansemulajadi #kurustanpasenaman #fattzura #supplementkesihatanwanita
Lunch Anda Biskut ke Nasi ??? . Nak Kurus kena pilih nasi ,,, kalau pilih biskut,,maka bertambah la gemuk 😡 . 5 Tips lunch sihat.. *Dimulakan dgn buah *air kosong *nasi segenggam *lauk lagi banyak dari nasi *berhenti sebelum kekenyangan (Jangan Lupa Detox kerengga dahulu ye) 🐜 . RM65 postage RM8/RM12 free guide untuk kurus free gift jom klik link dibawah www.wasap.my/60183730705 . harga PROMOSI RM65 je percuma plak lagi 6 tablet..amatla berbaloi jom wasap akak www.wasap.my/60183730705 . @detoxbodykerengga @detoxbodykerengga @detoxbodykerengga . #detoxbodykerengga  #tembam  #solid  #fattofit  #fatburner  #kurusdengancepat  #kurusdangebu  #garniciaburner  #lawas  #selimmelim  #kakishopping  #Novalissa_TeamKurusDetox  #kakishoppingmalaysia  #kedaionline  #bazaarpaknil  #duckscarves  #missfazura  #collagen  #sayajualonline  #sayajualprodukkurus  #jannanick  #fattzura  #arianirtw  #novalissa  #kemamkunyahkurus  #testimonidetox  #testimonidetoxbodykerengga  #bahansemulajadi  #kurustanpasenaman  #fattzura  #supplementkesihatanwanita 
Dh lunch ker guys... Sharing dr Elite Group kami
Makan Nasi yg sihat pun sedap juga tau..
Bonusnya.. Turun Berat sekali..
.
Tak perlu goreng2, kuah banjir, nasi menggunung-ganang penuh sepinggan dan air manis... Oh tidak..😵😱😱😵
.
Cukup sekadar ada protein sihat, sayur-sayuran.. ditambah dgb karbo kompleks cam nasi perang segenggam, guna plak minyak zaitun pun dah lazat dan yang bestnya kenyang lebih lama
.
Dalam group coaching nanti kita berikan meal plan lengkap dan tak perlu berlapar untuk kurus sihat yer... Tahniah Semua peserta..
You All are Simply The Best..
.
#coachlfc
Coach LFC 012 3529 838
.
#mealplan #senamankurus #shawlmurah #kurus2minggu #kurusdalam2minggu #kuruslangsing #jjcm #fattzura #fattahamin #tipskurus #jomkurus #tipsdiet #sayajualprodukkurus #seluarbesar #jubahmoden #sale #sayanakkurus #kuruscepat #nakkurus #yes #tipscantik #perutbuncit #turunberatbadan #kurussihat #ariani #seluarbesar #kurus
Dh lunch ker guys... Sharing dr Elite Group kami Makan Nasi yg sihat pun sedap juga tau.. Bonusnya.. Turun Berat sekali.. . Tak perlu goreng2, kuah banjir, nasi menggunung-ganang penuh sepinggan dan air manis... Oh tidak..😵😱😱😵 . Cukup sekadar ada protein sihat, sayur-sayuran.. ditambah dgb karbo kompleks cam nasi perang segenggam, guna plak minyak zaitun pun dah lazat dan yang bestnya kenyang lebih lama . Dalam group coaching nanti kita berikan meal plan lengkap dan tak perlu berlapar untuk kurus sihat yer... Tahniah Semua peserta.. You All are Simply The Best.. . #coachlfc  Coach LFC 012 3529 838 . #mealplan  #senamankurus  #shawlmurah  #kurus2minggu  #kurusdalam2minggu  #kuruslangsing  #jjcm  #fattzura  #fattahamin  #tipskurus  #jomkurus  #tipsdiet  #sayajualprodukkurus  #seluarbesar  #jubahmoden  #sale  #sayanakkurus  #kuruscepat  #nakkurus  #yes  #tipscantik  #perutbuncit  #turunberatbadan  #kurussihat  #ariani  #seluarbesar  #kurus 
Alhamdulillah asbab makan mince, customer kami ni dah berjaya turun 7kg. Siap repeat order lagi tau. . 
Nak tahu lebih lanjut tentang mince? Wasap je 0194440077 tau
Alhamdulillah asbab makan mince, customer kami ni dah berjaya turun 7kg. Siap repeat order lagi tau. . Nak tahu lebih lanjut tentang mince? Wasap je 0194440077 tau
GulaGulaKurus produk DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah
.
.
➡Susah nak turun berat badan
➡Mengah bila naik tangga
➡Nak turunkan berat tapi masih menyusu
.
.
.
Kami ada hampir 500 testimoni yang sudi share. Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kami.
.
.
Kenapa korang kena try produk DiMAR ?
.
.
💋Kami gunakan bahan kualiti dan selamat.
💋Kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun.
💋Harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan.
.
.
Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN?
.
Macam mana nak order?? Mudah jer 😄
.
📲Whatsapp 0194440077
GulaGulaKurus produk DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah . . ➡Susah nak turun berat badan ➡Mengah bila naik tangga ➡Nak turunkan berat tapi masih menyusu . . . Kami ada hampir 500 testimoni yang sudi share. Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kami. . . Kenapa korang kena try produk DiMAR ? . . 💋Kami gunakan bahan kualiti dan selamat. 💋Kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun. 💋Harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan. . . Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN? . Macam mana nak order?? Mudah jer 😄 . 📲Whatsapp 0194440077
Ada masalah Perut buncit?? Haa tryla tips kempiskan perut dengan asam jawa.
.
Tapi kalau nak lagiii cepat makanlah dengan gula gula kurus mince skali tauu. Mince ni boleh kempiskan perut dengan mudah. Kemam kemam je dah kempis 😘
Ada masalah Perut buncit?? Haa tryla tips kempiskan perut dengan asam jawa. . Tapi kalau nak lagiii cepat makanlah dengan gula gula kurus mince skali tauu. Mince ni boleh kempiskan perut dengan mudah. Kemam kemam je dah kempis 😘
Green tea .. buat suam2 or buat sejuk2... tambah lemon & daun pudina...
mmg Padu & enjoy kt rumah guys.. 😍
.
Syukur... sy amalkan at least sekali sehari sama ada sejuk atau suam2..
jgn duk minum yg cordial plak tau.. mmg tinggi gula... 😵😵😵😱😱😱😱.
.
Banyak kebaikan Green Tea tau...
✔ high anti-oxidant dapat melindungi sel2 badan.
✔ melancarkan pembuangan
✔ Bantu anti-penuaan juga 😍
✔ ada masalah muka sembap & tak bermaya...
.
Cuba amalkan green tea..
brand depends atas anda..
jgn pm nak beli green tea plak😅
.
Sy xcoach mereka semata2 nk minum tea dpt turun berat... Tapi bagaimana dr meal plan.... & pemakanan sekeliling kita dpt bantu capai ideal weight seterusnya.. kesihatan yg optimum...
.
#coachlfc
Coach LFC 012 3529 838
.
#mealplan #senamankurus #shawlmurah #kurus2minggu #kurusdalam2minggu #kuruslangsing #jjcm #fattzura #fattahamin #tipskurus #jomkurus #tipsdiet #sayajualprodukkurus #seluarbesar #jubahmoden #sale #sayanakkurus #kuruscepat #nakkurus #yes #tipscantik #perutbuncit #turunberatbadan #kurussihat #ariani #seluarbesar #kurus #greentea
Green tea .. buat suam2 or buat sejuk2... tambah lemon & daun pudina... mmg Padu & enjoy kt rumah guys.. 😍 . Syukur... sy amalkan at least sekali sehari sama ada sejuk atau suam2.. jgn duk minum yg cordial plak tau.. mmg tinggi gula... 😵😵😵😱😱😱😱. . Banyak kebaikan Green Tea tau... ✔ high anti-oxidant dapat melindungi sel2 badan. ✔ melancarkan pembuangan ✔ Bantu anti-penuaan juga 😍 ✔ ada masalah muka sembap & tak bermaya... . Cuba amalkan green tea.. brand depends atas anda.. jgn pm nak beli green tea plak😅 . Sy xcoach mereka semata2 nk minum tea dpt turun berat... Tapi bagaimana dr meal plan.... & pemakanan sekeliling kita dpt bantu capai ideal weight seterusnya.. kesihatan yg optimum... . #coachlfc  Coach LFC 012 3529 838 . #mealplan  #senamankurus  #shawlmurah  #kurus2minggu  #kurusdalam2minggu  #kuruslangsing  #jjcm  #fattzura  #fattahamin  #tipskurus  #jomkurus  #tipsdiet  #sayajualprodukkurus  #seluarbesar  #jubahmoden  #sale  #sayanakkurus  #kuruscepat  #nakkurus  #yes  #tipscantik  #perutbuncit  #turunberatbadan  #kurussihat  #ariani  #seluarbesar  #kurus  #greentea 
LENGAN KECIK TUUUU!!! Best betul bila nampak perbezaan lengan dulu dengan sekarang.

Alhamdulillah lengan dah tak sado lagi hehe senang nak sarung baju lepas ni.

Kalau tak pepaham lah , kekadang baju dah ok size tapi tang lengan ketat sampai tak selesa dibuatnya.

Berbaloi ber #JUZLAB terbaik.
LENGAN KECIK TUUUU!!! Best betul bila nampak perbezaan lengan dulu dengan sekarang. Alhamdulillah lengan dah tak sado lagi hehe senang nak sarung baju lepas ni. Kalau tak pepaham lah , kekadang baju dah ok size tapi tang lengan ketat sampai tak selesa dibuatnya. Berbaloi ber #JUZLAB  terbaik.
.
Sayangi diri dan orang disekeliling anda!
.
Pesanan ikhlas dari #TeamKepuks #TK6
. Sayangi diri dan orang disekeliling anda! . Pesanan ikhlas dari #TeamKepuks  #TK6 
k.u.r.u.s  cara moden
#KemamKemamEhKurusDah
.
TAK perlu bancuh
TAK perlu takut untuk telan
.
SEMUDAH kemam jerr...😊👍🏻 Nikmati #Mince seperti gula gula sahaja!
.
DM no wassap kaih! atau whatsapp 'GGK' ke 0184057814 ..
.
Ejen & Dropship Diperlukan
.
#gulagulakurus #dimar #sayanakkurus #tipskuruscepat #tipskurus #ejendiperlukanseluruhmalaysia #ejendiperlukan #sayajualprodukkurus #bazaronline #productkurus #jomkurus
🌟Reset, Restart, & Lose More Weight

PROGRAM KURUS 30 HARI
. ✔️ Turun Berat 3-7kg
✔️ Mealplan plan untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟
✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach Ayu J ☎ +60193763228
🌸 #TeamSuriKurus

#ProgramKurus30Hari
#KurusDariRumah
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
Setiap orang ada sebab yg berbeza2 untuk menurunkan berat bdn tapi dgn MS bkn shj dpt menurunkan berat bdn malahan secara tak langsung bagus utk kesihatan dalaman & kulit anda juga 😘
.
🌟MAGIC SLIMs®🌟
.
Anda rasa begini❗
.
📍Perut semakin membuncit❓
📍Semakin hari berat semakin bertambah❓
📍Susah utk turunkan berat badan❓
📍Susah/Tak puas buang air besar (Sembelit)❓
📍Perut byk angin (selalu kembong / jarang kentut)❓
📍Mudah rasa letih❓
📍Peha bergesel❓
📍Cepat mengah/penat❓
📍Lutut, pinggang dan tumit selalu senggal & berdenyut❓
📍Badan lesu❓
📍Kulit rasa kusam❓
📍Wanita yg mengalami senggugut yg sgt kuat❓
📍Wanita yg haid tidak teratur (sbb tu sukar utk mengandung)❓
.
🌺MS SEJAK 2014🌺
.
♦Antara Manfaatnya 💪🏼
.
1. 🌟KURUS :
✅ Mampu menurunkan berat badan *TANPA* diet ketat & bersenam. Meningkatkan Metabolisme, Membersihkan Usus, Menyingkirkan Toksin & Menghapuskan Lemak. Sistem penurunan berat badan berlaku daripada proses pembuangan air besar & kecil juga daripada perpeluhan. (*Tidak Sampai Cirit-Birit*).
.
2. 🌟KESIHATAN :
✅ Mampu menstabilkan hormon, mengurangkan masalah period pain, memberi tenaga secara semulajadi, mengurangkan kolestrol dan mengurangkan sakit-sakit sendi serta menambahbaik kesihatan dalaman anda.
.
3. 🌟KECANTIKKAN:
✅ Mampu mengembalikan keremajaan kpd kulit, membuatkan kulit menjadi lebih sihat dan halus kerana istimewanya di dalam kandungan MS terdapat Aloe Vera Extract *BUKAN* Kolagen daripada Haiwan.
.
✅Info Lanjut & Harga PROMOSI Whatsapp "MS IG" : 011-10875196
.
🌐Website : www.krsuccessful.com
.
#MagicSlims #FeelTheChange #KhaiRosma #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #KurusCepat #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #kurusdenganmagicslims #kuruscararosma #kuruscepat #kurussihat #kurusdalam2minggu #kuruskanbadan #kurusdengancepat #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kurusdansihat #kurusbadan #kurustanpasenaman
Setiap orang ada sebab yg berbeza2 untuk menurunkan berat bdn tapi dgn MS bkn shj dpt menurunkan berat bdn malahan secara tak langsung bagus utk kesihatan dalaman & kulit anda juga 😘 . 🌟MAGIC SLIMs®🌟 . Anda rasa begini❗ . 📍Perut semakin membuncit❓ 📍Semakin hari berat semakin bertambah❓ 📍Susah utk turunkan berat badan❓ 📍Susah/Tak puas buang air besar (Sembelit)❓ 📍Perut byk angin (selalu kembong / jarang kentut)❓ 📍Mudah rasa letih❓ 📍Peha bergesel❓ 📍Cepat mengah/penat❓ 📍Lutut, pinggang dan tumit selalu senggal & berdenyut❓ 📍Badan lesu❓ 📍Kulit rasa kusam❓ 📍Wanita yg mengalami senggugut yg sgt kuat❓ 📍Wanita yg haid tidak teratur (sbb tu sukar utk mengandung)❓ . 🌺MS SEJAK 2014🌺 . ♦Antara Manfaatnya 💪🏼 . 1. 🌟KURUS : ✅ Mampu menurunkan berat badan *TANPA* diet ketat & bersenam. Meningkatkan Metabolisme, Membersihkan Usus, Menyingkirkan Toksin & Menghapuskan Lemak. Sistem penurunan berat badan berlaku daripada proses pembuangan air besar & kecil juga daripada perpeluhan. (*Tidak Sampai Cirit-Birit*). . 2. 🌟KESIHATAN : ✅ Mampu menstabilkan hormon, mengurangkan masalah period pain, memberi tenaga secara semulajadi, mengurangkan kolestrol dan mengurangkan sakit-sakit sendi serta menambahbaik kesihatan dalaman anda. . 3. 🌟KECANTIKKAN: ✅ Mampu mengembalikan keremajaan kpd kulit, membuatkan kulit menjadi lebih sihat dan halus kerana istimewanya di dalam kandungan MS terdapat Aloe Vera Extract *BUKAN* Kolagen daripada Haiwan. . ✅Info Lanjut & Harga PROMOSI Whatsapp "MS IG" : 011-10875196 . 🌐Website : www.krsuccessful.com . #MagicSlims  #FeelTheChange  #KhaiRosma  #Kurus  #Langsing  #ProdukKurus  #ProdukLangsing  #TestimoniKurus  #KurusCepat  #KurusSelamat  #KuruskanBadan  #KurusLangsing  #SayaJual  #SayaJualProdukKurus  #SayaJualProdukLangsing  #kurusdenganmagicslims  #kuruscararosma  #kuruscepat  #kurussihat  #kurusdalam2minggu  #kuruskanbadan  #kurusdengancepat  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #kurusdansihat  #kurusbadan  #kurustanpasenaman 
Morning uolls.. JUS SWEETDARA PLUS COLLAGEN.. Breakfast terbaik utk semua wanita 😘
.
#jussweetdarapluscollagen berperisa Berry 😋
.
 KEBAIKAN 
Jus Sweetdara plus Collagen
✔ awet muda
✔ tenaga luar biasa
✔ anjalkan payudara
✔ naikkan dan anjalkan punggung ✔ montok dan gebu
✔ kulit halus dan lembab
✔ hilangkan pecah2 dan rekahan di tapak tumit kaki
✔ muka jadi glowing ✔ perapat
✔ tiada angin jahat
✔ tiada senggugut ✔ tiada keputihan
✔ badan dan miss V berbau wangi
.
Harga: RM56 sebotol ( 250ml)
.
Berminat nak order or any enquiries bole whatsapp/pm Eja 0193940595 0193940595
.
READYSTOK!! POSTAGE AVAILABLE!! COD AREA UKAY PERDANA/ BUKIT ANTARABANGSA/ HULU KELANG/ ZOO NEGARA/ WANGSA WALK/ WANGSA MELAWATI/ DANAU KOTA/ TESCO AMPANG/ SUNGAI LONG/ CHERAS dan kawasan berdekatannya #sweetdara #jussweetdaraplus #kckskincare #kmdreambody #jebat #jebatmaxx
#sweetheartbodyputihmelepak
#sweetheartwhiteningsoap
#sweetheartblacksoap
#makincantikbodyku
#janganpernahtinggal  #kmbeautyhouse #bykm #sayajual #sayajualjamu #jamumalaysia #jusketat #jussweetdaraplus #juscollagen #jussweetdarapluscollagen #sayajualprodukkurus #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #codklangvalley
Morning uolls.. JUS SWEETDARA PLUS COLLAGEN.. Breakfast terbaik utk semua wanita 😘 . #jussweetdarapluscollagen  berperisa Berry 😋 . KEBAIKAN Jus Sweetdara plus Collagen ✔ awet muda ✔ tenaga luar biasa ✔ anjalkan payudara ✔ naikkan dan anjalkan punggung ✔ montok dan gebu ✔ kulit halus dan lembab ✔ hilangkan pecah2 dan rekahan di tapak tumit kaki ✔ muka jadi glowing ✔ perapat ✔ tiada angin jahat ✔ tiada senggugut ✔ tiada keputihan ✔ badan dan miss V berbau wangi . Harga: RM56 sebotol ( 250ml) . Berminat nak order or any enquiries bole whatsapp/pm Eja 0193940595 0193940595 . READYSTOK!! POSTAGE AVAILABLE!! COD AREA UKAY PERDANA/ BUKIT ANTARABANGSA/ HULU KELANG/ ZOO NEGARA/ WANGSA WALK/ WANGSA MELAWATI/ DANAU KOTA/ TESCO AMPANG/ SUNGAI LONG/ CHERAS dan kawasan berdekatannya #sweetdara  #jussweetdaraplus  #kckskincare  #kmdreambody  #jebat  #jebatmaxx  #sweetheartbodyputihmelepak  #sweetheartwhiteningsoap  #sweetheartblacksoap  #makincantikbodyku  #janganpernahtinggal  #kmbeautyhouse  #bykm  #sayajual  #sayajualjamu  #jamumalaysia  #jusketat  #jussweetdaraplus  #juscollagen  #jussweetdarapluscollagen  #sayajualprodukkurus  #sayajualprodukkesihatan  #sayajualprodukkecantikan  #codklangvalley 
Setiap orang ada sebab yg berbeza2 untuk menurunkan berat bdn tapi dgn MS bkn shj dpt menurunkan berat bdn malahan secara tak langsung bagus utk kesihatan dalaman & kulit anda juga 😘
.
🌟MAGIC SLIMs®️🌟
.
Anda rasa begini❗
.
📍Perut semakin membuncit❓
📍Semakin hari berat semakin bertambah❓
📍Susah utk turunkan berat badan❓
📍Susah/Tak puas buang air besar (Sembelit)❓
📍Perut byk angin (selalu kembong / jarang kentut)❓
📍Mudah rasa letih❓
📍Peha bergesel❓
📍Cepat mengah/penat❓
📍Lutut, pinggang dan tumit selalu senggal & berdenyut❓
📍Badan lesu❓
📍Kulit rasa kusam❓
📍Wanita yg mengalami senggugut yg sgt kuat❓
📍Wanita yg haid tidak teratur (sbb tu sukar utk mengandung)❓
.
🌺MS SEJAK 2014🌺
.
♦Antara Manfaatnya 💪🏼
.
1. 🌟KURUS :
✅ Mampu menurunkan berat badan *TANPA* diet ketat & bersenam. Meningkatkan Metabolisme, Membersihkan Usus, Menyingkirkan Toksin & Menghapuskan Lemak. Sistem penurunan berat badan berlaku daripada proses pembuangan air besar & kecil juga daripada perpeluhan. (*Tidak Sampai Cirit-Birit*).
.
2. 🌟KESIHATAN :
✅ Mampu menstabilkan hormon, mengurangkan masalah period pain, memberi tenaga secara semulajadi, mengurangkan kolestrol dan mengurangkan sakit-sakit sendi serta menambahbaik kesihatan dalaman anda.
.
3. 🌟KECANTIKKAN:
✅ Mampu mengembalikan keremajaan kpd kulit, membuatkan kulit menjadi lebih sihat dan halus kerana istimewanya di dalam kandungan MS terdapat Aloe Vera Extract *BUKAN* Kolagen daripada Haiwan.
.
✅Info Lanjut & Harga PROMOSI Whatsapp "MS IG" : 013-260 4094
.
🌐Website : www.casuccessful.my
.
#MagicSlims #FeelTheChange #KhaiRosma #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #KurusCepat #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #kurusdenganmagicslims #kuruscararosma #kuruscepat #kurussihat #kurusdalam2minggu #kuruskanbadan #kurusdengancepat #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kurusdansihat #kurusbadan #kurustanpasenaman
Setiap orang ada sebab yg berbeza2 untuk menurunkan berat bdn tapi dgn MS bkn shj dpt menurunkan berat bdn malahan secara tak langsung bagus utk kesihatan dalaman & kulit anda juga 😘 . 🌟MAGIC SLIMs®️🌟 . Anda rasa begini❗ . 📍Perut semakin membuncit❓ 📍Semakin hari berat semakin bertambah❓ 📍Susah utk turunkan berat badan❓ 📍Susah/Tak puas buang air besar (Sembelit)❓ 📍Perut byk angin (selalu kembong / jarang kentut)❓ 📍Mudah rasa letih❓ 📍Peha bergesel❓ 📍Cepat mengah/penat❓ 📍Lutut, pinggang dan tumit selalu senggal & berdenyut❓ 📍Badan lesu❓ 📍Kulit rasa kusam❓ 📍Wanita yg mengalami senggugut yg sgt kuat❓ 📍Wanita yg haid tidak teratur (sbb tu sukar utk mengandung)❓ . 🌺MS SEJAK 2014🌺 . ♦Antara Manfaatnya 💪🏼 . 1. 🌟KURUS : ✅ Mampu menurunkan berat badan *TANPA* diet ketat & bersenam. Meningkatkan Metabolisme, Membersihkan Usus, Menyingkirkan Toksin & Menghapuskan Lemak. Sistem penurunan berat badan berlaku daripada proses pembuangan air besar & kecil juga daripada perpeluhan. (*Tidak Sampai Cirit-Birit*). . 2. 🌟KESIHATAN : ✅ Mampu menstabilkan hormon, mengurangkan masalah period pain, memberi tenaga secara semulajadi, mengurangkan kolestrol dan mengurangkan sakit-sakit sendi serta menambahbaik kesihatan dalaman anda. . 3. 🌟KECANTIKKAN: ✅ Mampu mengembalikan keremajaan kpd kulit, membuatkan kulit menjadi lebih sihat dan halus kerana istimewanya di dalam kandungan MS terdapat Aloe Vera Extract *BUKAN* Kolagen daripada Haiwan. . ✅Info Lanjut & Harga PROMOSI Whatsapp "MS IG" : 013-260 4094 . 🌐Website : www.casuccessful.my . #MagicSlims  #FeelTheChange  #KhaiRosma  #Kurus  #Langsing  #ProdukKurus  #ProdukLangsing  #TestimoniKurus  #KurusCepat  #KurusSelamat  #KuruskanBadan  #KurusLangsing  #SayaJual  #SayaJualProdukKurus  #SayaJualProdukLangsing  #kurusdenganmagicslims  #kuruscararosma  #kuruscepat  #kurussihat  #kurusdalam2minggu  #kuruskanbadan  #kurusdengancepat  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #kurusdansihat  #kurusbadan  #kurustanpasenaman 
KORANG MEMANG GOJES

Assalamualaikum semua, gud morning gojes. Pagi ni korang mesti cantik kan, berseri seri gitew. Baru lah confident kan. So, pepagi ni korang jangan lupa breakfast tau. Tu lah yang paling penting sekali. Tapi JUZLAB dulu sesudu, haaaaa jangan lupa.

Bukan nak sembang ye, tapi memang JUZLAB ni sangat merecik kesedapannya itu. Bila sesudu JUZLAB tu merecik di segenap mulut ni, maka terbitlah satu rasa yang sukar digambarkan. Dengan gabungan buah PRUNE dan ASAM GELUGOR (GARCINIA CAMBOGIA), rasa manis manis masam itu cukup untuk membuatkan uolls merasa akan kesegarannya. Malah kemanisan yang ada dalam JUZLAB ni adalah semanis awak yang tengah baca posting ni. CIa Cia Cia.

Juzlab juga terjamin dengan bahan bahannya yang tidak mempunyai unsur kimia. Ianya diadun dari ekstrak herba dan buahan sahaja. Jadi tak perlu risau ye uolls. Pasti selamat untuk diminum.

Dah le sedap untuk diminum, selamat plak tu dan yang PALING PENTING SEKALI KORANG BOLEH KURUS TAU. Takkan nak tunggu bulan puasa nanti baru nak kurus, memang tak lah jawabnya.

Nak tau lebih lanjut pm je ittew okay. ADA JUZLAB BARULAH KURUS.
KORANG MEMANG GOJES Assalamualaikum semua, gud morning gojes. Pagi ni korang mesti cantik kan, berseri seri gitew. Baru lah confident kan. So, pepagi ni korang jangan lupa breakfast tau. Tu lah yang paling penting sekali. Tapi JUZLAB dulu sesudu, haaaaa jangan lupa. Bukan nak sembang ye, tapi memang JUZLAB ni sangat merecik kesedapannya itu. Bila sesudu JUZLAB tu merecik di segenap mulut ni, maka terbitlah satu rasa yang sukar digambarkan. Dengan gabungan buah PRUNE dan ASAM GELUGOR (GARCINIA CAMBOGIA), rasa manis manis masam itu cukup untuk membuatkan uolls merasa akan kesegarannya. Malah kemanisan yang ada dalam JUZLAB ni adalah semanis awak yang tengah baca posting ni. CIa Cia Cia. Juzlab juga terjamin dengan bahan bahannya yang tidak mempunyai unsur kimia. Ianya diadun dari ekstrak herba dan buahan sahaja. Jadi tak perlu risau ye uolls. Pasti selamat untuk diminum. Dah le sedap untuk diminum, selamat plak tu dan yang PALING PENTING SEKALI KORANG BOLEH KURUS TAU. Takkan nak tunggu bulan puasa nanti baru nak kurus, memang tak lah jawabnya. Nak tau lebih lanjut pm je ittew okay. ADA JUZLAB BARULAH KURUS.
KORANG MEMANG GOJES

Assalamualaikum semua, gud morning gojes. Pagi ni korang mesti cantik kan, berseri seri gitew. Baru lah confident kan. So, pepagi ni korang jangan lupa breakfast tau. Tu lah yang paling penting sekali. Tapi JUZLAB dulu sesudu, haaaaa jangan lupa.

Bukan nak sembang ye, tapi memang JUZLAB ni sangat merecik kesedapannya itu. Bila sesudu JUZLAB tu merecik di segenap mulut ni, maka terbitlah satu rasa yang sukar digambarkan. Dengan gabungan buah PRUNE dan ASAM GELUGOR (GARCINIA CAMBOGIA), rasa manis manis masam itu cukup untuk membuatkan uolls merasa akan kesegarannya. Malah kemanisan yang ada dalam JUZLAB ni adalah semanis awak yang tengah baca posting ni. CIa Cia Cia.

Juzlab juga terjamin dengan bahan bahannya yang tidak mempunyai unsur kimia. Ianya diadun dari ekstrak herba dan buahan sahaja. Jadi tak perlu risau ye uolls. Pasti selamat untuk diminum.

Dah le sedap untuk diminum, selamat plak tu dan yang PALING PENTING SEKALI KORANG BOLEH KURUS TAU. Takkan nak tunggu bulan puasa nanti baru nak kurus, memang tak lah jawabnya.

Nak tau lebih lanjut pm je ittew okay. ADA JUZLAB BARULAH KURUS.
KORANG MEMANG GOJES Assalamualaikum semua, gud morning gojes. Pagi ni korang mesti cantik kan, berseri seri gitew. Baru lah confident kan. So, pepagi ni korang jangan lupa breakfast tau. Tu lah yang paling penting sekali. Tapi JUZLAB dulu sesudu, haaaaa jangan lupa. Bukan nak sembang ye, tapi memang JUZLAB ni sangat merecik kesedapannya itu. Bila sesudu JUZLAB tu merecik di segenap mulut ni, maka terbitlah satu rasa yang sukar digambarkan. Dengan gabungan buah PRUNE dan ASAM GELUGOR (GARCINIA CAMBOGIA), rasa manis manis masam itu cukup untuk membuatkan uolls merasa akan kesegarannya. Malah kemanisan yang ada dalam JUZLAB ni adalah semanis awak yang tengah baca posting ni. CIa Cia Cia. Juzlab juga terjamin dengan bahan bahannya yang tidak mempunyai unsur kimia. Ianya diadun dari ekstrak herba dan buahan sahaja. Jadi tak perlu risau ye uolls. Pasti selamat untuk diminum. Dah le sedap untuk diminum, selamat plak tu dan yang PALING PENTING SEKALI KORANG BOLEH KURUS TAU. Takkan nak tunggu bulan puasa nanti baru nak kurus, memang tak lah jawabnya. Nak tau lebih lanjut pm je ittew okay. ADA JUZLAB BARULAH KURUS.
KORANG MEMANG GOJES

Assalamualaikum semua, gud morning gojes. Pagi ni korang mesti cantik kan, berseri seri gitew. Baru lah confident kan. So, pepagi ni korang jangan lupa breakfast tau. Tu lah yang paling penting sekali. Tapi JUZLAB dulu sesudu, haaaaa jangan lupa.

Bukan nak sembang ye, tapi memang JUZLAB ni sangat merecik kesedapannya itu. Bila sesudu JUZLAB tu merecik di segenap mulut ni, maka terbitlah satu rasa yang sukar digambarkan. Dengan gabungan buah PRUNE dan ASAM GELUGOR (GARCINIA CAMBOGIA), rasa manis manis masam itu cukup untuk membuatkan uolls merasa akan kesegarannya. Malah kemanisan yang ada dalam JUZLAB ni adalah semanis awak yang tengah baca posting ni. CIa Cia Cia.

Juzlab juga terjamin dengan bahan bahannya yang tidak mempunyai unsur kimia. Ianya diadun dari ekstrak herba dan buahan sahaja. Jadi tak perlu risau ye uolls. Pasti selamat untuk diminum.

Dah le sedap untuk diminum, selamat plak tu dan yang PALING PENTING SEKALI KORANG BOLEH KURUS TAU. Takkan nak tunggu bulan puasa nanti baru nak kurus, memang tak lah jawabnya.

Nak tau lebih lanjut pm je ittew okay. ADA JUZLAB BARULAH KURUS.
KORANG MEMANG GOJES Assalamualaikum semua, gud morning gojes. Pagi ni korang mesti cantik kan, berseri seri gitew. Baru lah confident kan. So, pepagi ni korang jangan lupa breakfast tau. Tu lah yang paling penting sekali. Tapi JUZLAB dulu sesudu, haaaaa jangan lupa. Bukan nak sembang ye, tapi memang JUZLAB ni sangat merecik kesedapannya itu. Bila sesudu JUZLAB tu merecik di segenap mulut ni, maka terbitlah satu rasa yang sukar digambarkan. Dengan gabungan buah PRUNE dan ASAM GELUGOR (GARCINIA CAMBOGIA), rasa manis manis masam itu cukup untuk membuatkan uolls merasa akan kesegarannya. Malah kemanisan yang ada dalam JUZLAB ni adalah semanis awak yang tengah baca posting ni. CIa Cia Cia. Juzlab juga terjamin dengan bahan bahannya yang tidak mempunyai unsur kimia. Ianya diadun dari ekstrak herba dan buahan sahaja. Jadi tak perlu risau ye uolls. Pasti selamat untuk diminum. Dah le sedap untuk diminum, selamat plak tu dan yang PALING PENTING SEKALI KORANG BOLEH KURUS TAU. Takkan nak tunggu bulan puasa nanti baru nak kurus, memang tak lah jawabnya. Nak tau lebih lanjut pm je ittew okay. ADA JUZLAB BARULAH KURUS.
Jom breakfast!
.
Sebelum mulakan kerja-kerja rumah, kita shake dulu 😉
.
.
🔴Coach AinS 📞 0123456982
🔴Health Coach / Earn Extra Income. Ask me how.
.
#SuriRumahHerbalife #HerbalifeCoachMalaysia
#KurusLepasBersalin
#ProgramKurus30Hari
#TeamSuriKurus
Cukup ke sekeping?🤔
Khusus utk pengemar roti canai .. tag & share kt kawan2😬
.
Pilihan yg ada semasa Sarapan selain nasi Lemak. Jika Ini pilihannya... Hampir 50% Anda sudah guna utk Kalori harian... utk pagi shj tau.. blm masuk 4x meal lain sblm Anda lelapkan mata hari ni...
saya consider anda fail hari ni🙏🏻
.
Benda yg nipis dan ringan belum tentu kalori rendah ..
Saranan saya elakkan dulu makanan berminyak dalam diet anda... Dlm kits setiap peserta2 Elite Coaching, sudah siap disediakan tapau bersama Dinner juga disediakan... 📝
.
Lagi 2minggu perjalanan peserta2 Bulan Disember. . Cayok2 Semua...
.
P/s:... Pssttt... Dgr berita dr Group Coaching, ada yg dh turun 3-6kg... Baru 2 Minggu... Cukup sebulan.. 8-10kg dlm genggaman kalian.. 💪💪💪💪
.
#coachlfc
Coach LFC 012 3529 838
.
#mealplan #senamankurus #shawlmurah #kurus2minggu #kurusdalam2minggu #kuruslangsing #jjcm #fattzura #fattahamin #tipskurus #jomkurus #tipsdiet #sayajualprodukkurus #seluarbesar #jubahmoden #sale #sayanakkurus #kuruscepat #nakkurus #yes #tipscantik #perutbuncit #turunberatbadan #kurussihat #ariani #seluarbesar #kurus
Cukup ke sekeping?🤔 Khusus utk pengemar roti canai .. tag & share kt kawan2😬 . Pilihan yg ada semasa Sarapan selain nasi Lemak. Jika Ini pilihannya... Hampir 50% Anda sudah guna utk Kalori harian... utk pagi shj tau.. blm masuk 4x meal lain sblm Anda lelapkan mata hari ni... saya consider anda fail hari ni🙏🏻 . Benda yg nipis dan ringan belum tentu kalori rendah .. Saranan saya elakkan dulu makanan berminyak dalam diet anda... Dlm kits setiap peserta2 Elite Coaching, sudah siap disediakan tapau bersama Dinner juga disediakan... 📝 . Lagi 2minggu perjalanan peserta2 Bulan Disember. . Cayok2 Semua... . P/s:... Pssttt... Dgr berita dr Group Coaching, ada yg dh turun 3-6kg... Baru 2 Minggu... Cukup sebulan.. 8-10kg dlm genggaman kalian.. 💪💪💪💪 . #coachlfc  Coach LFC 012 3529 838 . #mealplan  #senamankurus  #shawlmurah  #kurus2minggu  #kurusdalam2minggu  #kuruslangsing  #jjcm  #fattzura  #fattahamin  #tipskurus  #jomkurus  #tipsdiet  #sayajualprodukkurus  #seluarbesar  #jubahmoden  #sale  #sayanakkurus  #kuruscepat  #nakkurus  #yes  #tipscantik  #perutbuncit  #turunberatbadan  #kurussihat  #ariani  #seluarbesar  #kurus 
Setiap orang ada sebab yg berbeza2 untuk menurunkan berat bdn tapi dgn MS bkn shj dpt menurunkan berat bdn malahan secara tak langsung bagus utk kesihatan dalaman & kulit anda juga 💋
.
🌟MAGIC SLIMs®🌟
.
Anda rasa begini❗️
.
📍Perut semakin membuncit❓
📍Semakin hari berat semakin bertambah❓
📍Susah utk turunkan berat badan❓
📍Susah/Tak puas buang air besar (Sembelit)❓
📍Perut byk angin (selalu kembong / jarang kentut)❓
📍Mudah rasa letih❓
📍Peha bergesel❓
📍Cepat mengah/penat❓
📍Lutut, pinggang dan tumit selalu senggal & berdenyut❓
📍Badan lesu❓
📍Kulit rasa kusam❓
📍Wanita yg mengalami senggugut yg sgt kuat❓
📍Wanita yg haid tidak teratur (sbb tu sukar utk mengandung)❓
.
🌺MS SEJAK 2014🌺
.
♦Antara Manfaatnya 💪🏼
.
1. 🌟KURUS :
✅ Mampu menurunkan berat badan *TANPA* diet ketat & bersenam. Meningkatkan Metabolisme, Membersihkan Usus, Menyingkirkan Toksin & Menghapuskan Lemak. Sistem penurunan berat badan berlaku daripada proses pembuangan air besar & kecil juga daripada perpeluhan. (*Tidak Sampai Cirit-Birit*).
.
2. 🌟KESIHATAN :
✅ Mampu menstabilkan hormon, mengurangkan masalah period pain, memberi tenaga secara semulajadi, mengurangkan kolestrol dan mengurangkan sakit-sakit sendi serta menambahbaik kesihatan dalaman anda.
.
3. 🌟KECANTIKKAN:
✅ Mampu mengembalikan keremajaan kpd kulit, membuatkan kulit menjadi lebih sihat dan halus kerana istimewanya di dalam kandungan MS terdapat Aloe Vera Extract *BUKAN* Kolagen daripada Haiwan.
.
✅Info Lanjut & Harga PROMOSI Whatsapp "MS IG" : 012-9203451
.
🌐Website : www.krsuccessful.com
.
#MagicSlims #FeelTheChange #KhaiRosma #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #KurusCepat #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #kurusdenganmagicslims #kuruscararosma #kuruscepat #kurussihat #kurusdalam2minggu #kuruskanbadan #kurusdengancepat #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kurusdansihat #kurusbadan #kurustanpasenaman
Setiap orang ada sebab yg berbeza2 untuk menurunkan berat bdn tapi dgn MS bkn shj dpt menurunkan berat bdn malahan secara tak langsung bagus utk kesihatan dalaman & kulit anda juga 💋 . 🌟MAGIC SLIMs®🌟 . Anda rasa begini❗️ . 📍Perut semakin membuncit❓ 📍Semakin hari berat semakin bertambah❓ 📍Susah utk turunkan berat badan❓ 📍Susah/Tak puas buang air besar (Sembelit)❓ 📍Perut byk angin (selalu kembong / jarang kentut)❓ 📍Mudah rasa letih❓ 📍Peha bergesel❓ 📍Cepat mengah/penat❓ 📍Lutut, pinggang dan tumit selalu senggal & berdenyut❓ 📍Badan lesu❓ 📍Kulit rasa kusam❓ 📍Wanita yg mengalami senggugut yg sgt kuat❓ 📍Wanita yg haid tidak teratur (sbb tu sukar utk mengandung)❓ . 🌺MS SEJAK 2014🌺 . ♦Antara Manfaatnya 💪🏼 . 1. 🌟KURUS : ✅ Mampu menurunkan berat badan *TANPA* diet ketat & bersenam. Meningkatkan Metabolisme, Membersihkan Usus, Menyingkirkan Toksin & Menghapuskan Lemak. Sistem penurunan berat badan berlaku daripada proses pembuangan air besar & kecil juga daripada perpeluhan. (*Tidak Sampai Cirit-Birit*). . 2. 🌟KESIHATAN : ✅ Mampu menstabilkan hormon, mengurangkan masalah period pain, memberi tenaga secara semulajadi, mengurangkan kolestrol dan mengurangkan sakit-sakit sendi serta menambahbaik kesihatan dalaman anda. . 3. 🌟KECANTIKKAN: ✅ Mampu mengembalikan keremajaan kpd kulit, membuatkan kulit menjadi lebih sihat dan halus kerana istimewanya di dalam kandungan MS terdapat Aloe Vera Extract *BUKAN* Kolagen daripada Haiwan. . ✅Info Lanjut & Harga PROMOSI Whatsapp "MS IG" : 012-9203451 . 🌐Website : www.krsuccessful.com . #MagicSlims  #FeelTheChange  #KhaiRosma  #Kurus  #Langsing  #ProdukKurus  #ProdukLangsing  #TestimoniKurus  #KurusCepat  #KurusSelamat  #KuruskanBadan  #KurusLangsing  #SayaJual  #SayaJualProdukKurus  #SayaJualProdukLangsing  #kurusdenganmagicslims  #kuruscararosma  #kuruscepat  #kurussihat  #kurusdalam2minggu  #kuruskanbadan  #kurusdengancepat  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #kurusdansihat  #kurusbadan  #kurustanpasenaman 
Assalamualaikum dearies 😊

Ade sesiapa dekat sini yg aim PENURUNAN BERAT BADAN yg SELAMAT & BERKESAN? 
Bukan apa..dekat pasaran now terdapat banyak lambakan PRODUK KURUS. Tapi mostly tak diiktiraf oleh KKM & beri kesan utk jangka panjang seperti kenaikan berat badan mendadak

So for those yang tengah tercari2 PRODUK KURUS yang SELAMAT..most recommended untuk try SET SLIM SHAKLEE 👍

Ianya membantu menurunkan berat bdn dgn 3 LANGKAH :
.
❤OMEGAGUARD (BAKAR) ~ Meningkatkan kadar metabolisma tubuh & mempercepatkan proses pembakaran lemak baru & lemak lama yang termendap dalam tubuh
.
❤ALFALFA (BUANG) ~ Berfungsi sebagai agen detoks yang menyingkirkan toksin & lemak2 termendap pada usus serta membantu proses pencernaan.
.
❤ESP/CINCH (BINA) ~Protein dgn asid amino & mineral yg memberi rasa kenyang lebih lama & tenaga extra. Kandungan leucine bertindak membina otot & mengelakkan otot menggeleber apabila berat menurun.

More info & YES SALE boleh whatsapp wana ya 😊

Beauty Consultant,
Razwana Razif
011-29118686

#produkkurus #produklangsing #slimming #jomkurus #bakarlemak #diet #sembelit #kolestrol #sayajualprodukkurus #kurus #pilkurus #pudarkanparut #kosmetik #serum #setkecantikan #shakleeuitm #sayajual #murah #studentipta #uitm #uia #visitmyig #igshop #shakleesabakbernam #shakleekualaselangor #beautytips #testimonikurus #beautytips
Assalamualaikum dearies 😊 Ade sesiapa dekat sini yg aim PENURUNAN BERAT BADAN yg SELAMAT & BERKESAN? Bukan apa..dekat pasaran now terdapat banyak lambakan PRODUK KURUS. Tapi mostly tak diiktiraf oleh KKM & beri kesan utk jangka panjang seperti kenaikan berat badan mendadak So for those yang tengah tercari2 PRODUK KURUS yang SELAMAT..most recommended untuk try SET SLIM SHAKLEE 👍 Ianya membantu menurunkan berat bdn dgn 3 LANGKAH : . ❤OMEGAGUARD (BAKAR) ~ Meningkatkan kadar metabolisma tubuh & mempercepatkan proses pembakaran lemak baru & lemak lama yang termendap dalam tubuh . ❤ALFALFA (BUANG) ~ Berfungsi sebagai agen detoks yang menyingkirkan toksin & lemak2 termendap pada usus serta membantu proses pencernaan. . ❤ESP/CINCH (BINA) ~Protein dgn asid amino & mineral yg memberi rasa kenyang lebih lama & tenaga extra. Kandungan leucine bertindak membina otot & mengelakkan otot menggeleber apabila berat menurun. More info & YES SALE boleh whatsapp wana ya 😊 Beauty Consultant, Razwana Razif 011-29118686 #produkkurus  #produklangsing  #slimming  #jomkurus  #bakarlemak  #diet  #sembelit  #kolestrol  #sayajualprodukkurus  #kurus  #pilkurus  #pudarkanparut  #kosmetik  #serum  #setkecantikan  #shakleeuitm  #sayajual  #murah  #studentipta  #uitm  #uia  #visitmyig  #igshop  #shakleesabakbernam  #shakleekualaselangor  #beautytips  #testimonikurus  #beautytips 
Setiap orang ada sebab yg berbeza2 untuk menurunkan berat bdn tapi dgn MS bkn shj dpt menurunkan berat bdn malahan secara tak langsung bagus utk kesihatan dalaman & kulit anda juga 💋
.
🌟MAGIC SLIMs®🌟
.
Anda rasa begini❗️
.
📍Perut semakin membuncit❓
📍Semakin hari berat semakin bertambah❓
📍Susah utk turunkan berat badan❓
📍Susah/Tak puas buang air besar (Sembelit)❓
📍Perut byk angin (selalu kembong / jarang kentut)❓
📍Mudah rasa letih❓
📍Peha bergesel❓
📍Cepat mengah/penat❓
📍Lutut, pinggang dan tumit selalu senggal & berdenyut❓
📍Badan lesu❓
📍Kulit rasa kusam❓
📍Wanita yg mengalami senggugut yg sgt kuat❓
📍Wanita yg haid tidak teratur (sbb tu sukar utk mengandung)❓
.
🌺MS SEJAK 2014🌺
.
♦Antara Manfaatnya 💪🏼
.
1. 🌟KURUS :
✅ Mampu menurunkan berat badan *TANPA* diet ketat & bersenam. Meningkatkan Metabolisme, Membersihkan Usus, Menyingkirkan Toksin & Menghapuskan Lemak. Sistem penurunan berat badan berlaku daripada proses pembuangan air besar & kecil juga daripada perpeluhan. (*Tidak Sampai Cirit-Birit*).
.
2. 🌟KESIHATAN :
✅ Mampu menstabilkan hormon, mengurangkan masalah period pain, memberi tenaga secara semulajadi, mengurangkan kolestrol dan mengurangkan sakit-sakit sendi serta menambahbaik kesihatan dalaman anda.
.
3. 🌟KECANTIKKAN:
✅ Mampu mengembalikan keremajaan kpd kulit, membuatkan kulit menjadi lebih sihat dan halus kerana istimewanya di dalam kandungan MS terdapat Aloe Vera Extract *BUKAN* Kolagen daripada Haiwan.
.
✅Info Lanjut & Harga PROMOSI Whatsapp "MS IG" : 012-9203451
.
🌐Website : www.krsuccessful.com
.
#MagicSlims #FeelTheChange #KhaiRosma #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #KurusCepat #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #kurusdenganmagicslims #kuruscararosma #kuruscepat #kurussihat #kurusdalam2minggu #kuruskanbadan #kurusdengancepat #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kurusdansihat #kurusbadan #kurustanpasenaman
Setiap orang ada sebab yg berbeza2 untuk menurunkan berat bdn tapi dgn MS bkn shj dpt menurunkan berat bdn malahan secara tak langsung bagus utk kesihatan dalaman & kulit anda juga 💋 . 🌟MAGIC SLIMs®🌟 . Anda rasa begini❗️ . 📍Perut semakin membuncit❓ 📍Semakin hari berat semakin bertambah❓ 📍Susah utk turunkan berat badan❓ 📍Susah/Tak puas buang air besar (Sembelit)❓ 📍Perut byk angin (selalu kembong / jarang kentut)❓ 📍Mudah rasa letih❓ 📍Peha bergesel❓ 📍Cepat mengah/penat❓ 📍Lutut, pinggang dan tumit selalu senggal & berdenyut❓ 📍Badan lesu❓ 📍Kulit rasa kusam❓ 📍Wanita yg mengalami senggugut yg sgt kuat❓ 📍Wanita yg haid tidak teratur (sbb tu sukar utk mengandung)❓ . 🌺MS SEJAK 2014🌺 . ♦Antara Manfaatnya 💪🏼 . 1. 🌟KURUS : ✅ Mampu menurunkan berat badan *TANPA* diet ketat & bersenam. Meningkatkan Metabolisme, Membersihkan Usus, Menyingkirkan Toksin & Menghapuskan Lemak. Sistem penurunan berat badan berlaku daripada proses pembuangan air besar & kecil juga daripada perpeluhan. (*Tidak Sampai Cirit-Birit*). . 2. 🌟KESIHATAN : ✅ Mampu menstabilkan hormon, mengurangkan masalah period pain, memberi tenaga secara semulajadi, mengurangkan kolestrol dan mengurangkan sakit-sakit sendi serta menambahbaik kesihatan dalaman anda. . 3. 🌟KECANTIKKAN: ✅ Mampu mengembalikan keremajaan kpd kulit, membuatkan kulit menjadi lebih sihat dan halus kerana istimewanya di dalam kandungan MS terdapat Aloe Vera Extract *BUKAN* Kolagen daripada Haiwan. . ✅Info Lanjut & Harga PROMOSI Whatsapp "MS IG" : 012-9203451 . 🌐Website : www.krsuccessful.com . #MagicSlims  #FeelTheChange  #KhaiRosma  #Kurus  #Langsing  #ProdukKurus  #ProdukLangsing  #TestimoniKurus  #KurusCepat  #KurusSelamat  #KuruskanBadan  #KurusLangsing  #SayaJual  #SayaJualProdukKurus  #SayaJualProdukLangsing  #kurusdenganmagicslims  #kuruscararosma  #kuruscepat  #kurussihat  #kurusdalam2minggu  #kuruskanbadan  #kurusdengancepat  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #kurusdansihat  #kurusbadan  #kurustanpasenaman 
💰LUCKY DRAW WANG TUNAI BERNILAI RM1,000💰
.
🌟MAGIC SLIMs®🌟
.
🌺MS SEJAK 2014🌺
.
KEISTIMEWAAN MS :
✅LULUS Halal JAKIM – 1 053-09/2004.
✅LULUS PENGKELASAN BPFK (BIRO PENGAWALAN FARMASEUTIKAL KEBANGSAAN) - NO RUJUKAN : 110914/08/310.
✅DAFTAR KPDNKK (BUATAN MALAYSIA).
🔥Tanpa Senam & Diet Ketat.
🔥Boleh Makan Nasi Berlauk.
🔥Boleh Minum Teh Tarik / Kopi.
🔥LOST 3-7KG Dalam 2-4Minggu.
♨Ramai Testimoni (Anda Bakal).
♨Sesuai Untuk Wanita & Lelaki.
♨Terbukti Berkesan.
♨Rasa Sedap Seperti Jus Buah.
.
Jangan Tunggu Lama2,
Nanti Lama2 Lemak Semakin Tepu... ♨️
=====================================
.
Feel The Change ™ ❗️ .
🌺Terdapat "3K" Manfaat MAGIC SLIMs.
.
♦Antara Manfaatnya 💪🏼
.
1. 🌟KURUS :
✅ Mampu menurunkan berat badan tanpa diet ketat & bersenam. Meningkatkan Metabolisme, Membersihkan Usus, Menyingkirkan Toksin & Menghapuskan Lemak. Sistem penurunan berat badan berlaku daripada proses pembuangan air besar & kecil juga daripada perpeluhan. (*Tidak Sampai Cirit-Birit*).
.
2. 🌟KESIHATAN :
✅ Mampu menstabilkan hormon, mengurangkan masalah period pain, memberi tenaga secara semulajadi, mengurangkan kolestrol dan mengurangkan sakit-sakit sendi serta menambahbaik kesihatan dalaman anda.
.
3. 🌟KECANTIKKAN:
✅ Mampu mengembalikan keremajaan kpd kulit, membuatkan kulit menjadi lebih sihat dan halus kerana istimewanya di dalam kandungan MS terdapat Aloe Vera Extract *BUKAN* Kolagen daripada Haiwan.
.
✅Info Lanjut Whatsapp "MS" : 019-4583007
.
🌐Website : www.krsuccessful.com
.
#MagicSlims #MSbody #FeelTheChange #KhaiRosma #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #KurusDalam2Minggu #KurusCepat #KurusSelamat #JomKurus #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing
💰LUCKY DRAW WANG TUNAI BERNILAI RM1,000💰 . 🌟MAGIC SLIMs®🌟 . 🌺MS SEJAK 2014🌺 . KEISTIMEWAAN MS : ✅LULUS Halal JAKIM – 1 053-09/2004. ✅LULUS PENGKELASAN BPFK (BIRO PENGAWALAN FARMASEUTIKAL KEBANGSAAN) - NO RUJUKAN : 110914/08/310. ✅DAFTAR KPDNKK (BUATAN MALAYSIA). 🔥Tanpa Senam & Diet Ketat. 🔥Boleh Makan Nasi Berlauk. 🔥Boleh Minum Teh Tarik / Kopi. 🔥LOST 3-7KG Dalam 2-4Minggu. ♨Ramai Testimoni (Anda Bakal). ♨Sesuai Untuk Wanita & Lelaki. ♨Terbukti Berkesan. ♨Rasa Sedap Seperti Jus Buah. . Jangan Tunggu Lama2, Nanti Lama2 Lemak Semakin Tepu... ♨️ ===================================== . Feel The Change ™ ❗️ . 🌺Terdapat "3K" Manfaat MAGIC SLIMs. . ♦Antara Manfaatnya 💪🏼 . 1. 🌟KURUS : ✅ Mampu menurunkan berat badan tanpa diet ketat & bersenam. Meningkatkan Metabolisme, Membersihkan Usus, Menyingkirkan Toksin & Menghapuskan Lemak. Sistem penurunan berat badan berlaku daripada proses pembuangan air besar & kecil juga daripada perpeluhan. (*Tidak Sampai Cirit-Birit*). . 2. 🌟KESIHATAN : ✅ Mampu menstabilkan hormon, mengurangkan masalah period pain, memberi tenaga secara semulajadi, mengurangkan kolestrol dan mengurangkan sakit-sakit sendi serta menambahbaik kesihatan dalaman anda. . 3. 🌟KECANTIKKAN: ✅ Mampu mengembalikan keremajaan kpd kulit, membuatkan kulit menjadi lebih sihat dan halus kerana istimewanya di dalam kandungan MS terdapat Aloe Vera Extract *BUKAN* Kolagen daripada Haiwan. . ✅Info Lanjut Whatsapp "MS" : 019-4583007 . 🌐Website : www.krsuccessful.com . #MagicSlims  #MSbody  #FeelTheChange  #KhaiRosma  #Kurus  #Langsing  #ProdukKurus  #ProdukLangsing  #TestimoniKurus  #KurusDalam2Minggu  #KurusCepat  #KurusSelamat  #JomKurus  #KuruskanBadan  #KurusLangsing  #SayaJual  #SayaJualProdukKurus  #SayaJualProdukLangsing 
🌟Magic Slims®🌟
.
Feel The Change ❗️
============================
Anda pernah rasa sebegini❓👇
.
📍Perut semakin membuncit❓
📍Semakin hari berat semakin bertambah❓
📍Susah utk turunkan berat badan❓
📍Susah/Tak puas buang air besar (sembelit)❓
📍Perut byk angin (selalu kembong / jarang kentut)❓
📍Mudah rasa letih❓
📍Peha bergesel❓
📍Cepat mengah/penat❓
📍Lutut, pinggang dan tumit selalu senggal & berdenyut❓
📍Badan lesu❓
📍Kulit rasa kusam❓
📍Wanita yg mengalami senggugut yg sgt kuat❓
📍Wanita yg haid tidak teratur (sbb tu sukar utk mengandung)❓
.
💟InsyaAllah... Dengan magic slims anda pasti dpt atasinya... Alhamdullillah... Ramai yang telah berjaya turunkan berat badan secara sihat dgn MSbyKR®
.
Secara purata pengguna MSbyKR® berjaya turunkan berat badan antara 3KG - 7KG dalam masa 2-4minggu shj.
.
KEISTIMEWAAN MSbyKR® :
✅LULUS Halal JAKIM – 1 053-09/2004.
✅LULUS PENGKELASAN BPFK (BIRO PENGAWALAN FARMASEUTIKAL KEBANGSAAN) - NO RUJUKAN : 110914/08/310.
✅DAFTAR KPDNKK (BUATAN MALAYSIA).
✅DAFTAR PPIM (PERSATUAN PENGGUNA ISLAM MALAYSIA).
🔥30,000 Lebih Botol Terjual.
🔥Tanpa Senam & Diet Ketat.
🔥Boleh Makan Nasi Berlauk.
🔥Boleh Minum Teh Tarik / Kopi.
🔥LOST 3-7KG Dalam 2-4Minggu.
♨️Ramai Testimoni (Anda Bakal).
♨️Sesuai Untuk Wanita & Lelaki.
♨️Terbukti Berkesan.
♨️Rasa Sedap Seperti Jus Buah.
.
💟Harga ISTIMEWA Sila whatsapp "MS" :
👉013-2878977
.
📍Website (Info Lanjut & Testimoni) :
www.krsuccessful.com
.
#sayajual #sayajualonline  #produkpelangsingan #sayajualprodukkurus #onlinemalaysia #igshopmalaysia #igonlinemalaysia #malaysiaonline #instashopmalaysia #produkbumiputera #produkmuslim #produkkurus #testimonikurus #sayajualproduklangsing #MSbyKR #MSbyKhaiRosma #MagicSlims #KhaiRosma #FeelTheChange
🌟Magic Slims®🌟 . Feel The Change ❗️ ============================ Anda pernah rasa sebegini❓👇 . 📍Perut semakin membuncit❓ 📍Semakin hari berat semakin bertambah❓ 📍Susah utk turunkan berat badan❓ 📍Susah/Tak puas buang air besar (sembelit)❓ 📍Perut byk angin (selalu kembong / jarang kentut)❓ 📍Mudah rasa letih❓ 📍Peha bergesel❓ 📍Cepat mengah/penat❓ 📍Lutut, pinggang dan tumit selalu senggal & berdenyut❓ 📍Badan lesu❓ 📍Kulit rasa kusam❓ 📍Wanita yg mengalami senggugut yg sgt kuat❓ 📍Wanita yg haid tidak teratur (sbb tu sukar utk mengandung)❓ . 💟InsyaAllah... Dengan magic slims anda pasti dpt atasinya... Alhamdullillah... Ramai yang telah berjaya turunkan berat badan secara sihat dgn MSbyKR® . Secara purata pengguna MSbyKR® berjaya turunkan berat badan antara 3KG - 7KG dalam masa 2-4minggu shj. . KEISTIMEWAAN MSbyKR® : ✅LULUS Halal JAKIM – 1 053-09/2004. ✅LULUS PENGKELASAN BPFK (BIRO PENGAWALAN FARMASEUTIKAL KEBANGSAAN) - NO RUJUKAN : 110914/08/310. ✅DAFTAR KPDNKK (BUATAN MALAYSIA). ✅DAFTAR PPIM (PERSATUAN PENGGUNA ISLAM MALAYSIA). 🔥30,000 Lebih Botol Terjual. 🔥Tanpa Senam & Diet Ketat. 🔥Boleh Makan Nasi Berlauk. 🔥Boleh Minum Teh Tarik / Kopi. 🔥LOST 3-7KG Dalam 2-4Minggu. ♨️Ramai Testimoni (Anda Bakal). ♨️Sesuai Untuk Wanita & Lelaki. ♨️Terbukti Berkesan. ♨️Rasa Sedap Seperti Jus Buah. . 💟Harga ISTIMEWA Sila whatsapp "MS" : 👉013-2878977 . 📍Website (Info Lanjut & Testimoni) : www.krsuccessful.com . #sayajual  #sayajualonline  #produkpelangsingan  #sayajualprodukkurus  #onlinemalaysia  #igshopmalaysia  #igonlinemalaysia  #malaysiaonline  #instashopmalaysia  #produkbumiputera  #produkmuslim  #produkkurus  #testimonikurus  #sayajualproduklangsing  #MSbyKR  #MSbyKhaiRosma  #MagicSlims  #KhaiRosma  #FeelTheChange 
@gulagulakurus.official 
Meh GRAB full set
Terbaikkk

#GulagulaKurusSubangBestari
Hah? 
Sebotol 2 minggu jer. Cepatlah habis.

Adik manis. Adik makan sebotol untuk sebulan tapi tak turun berat. Lama kan sebulan baru habis sebotol. Seronok ker lambat habis tapi berat tak turun turun?

Tengok adik nie, makan mince 2 minggu 2 kilo turun berat. Siap golek golek keriangan dapat pakai baju peberet yang dah lama tersimpan dalam peti besi tu.

Bahan premium kesan pun premium adik sayang 😘

Tunggu apa lagi tu, klik link kat profile cecepat taw!
Hah? Sebotol 2 minggu jer. Cepatlah habis. Adik manis. Adik makan sebotol untuk sebulan tapi tak turun berat. Lama kan sebulan baru habis sebotol. Seronok ker lambat habis tapi berat tak turun turun? Tengok adik nie, makan mince 2 minggu 2 kilo turun berat. Siap golek golek keriangan dapat pakai baju peberet yang dah lama tersimpan dalam peti besi tu. Bahan premium kesan pun premium adik sayang 😘 Tunggu apa lagi tu, klik link kat profile cecepat taw!
Walaupun ramai yang cakap sayangnya tak dapat nak menikmati makanan sedap.
.
Sebenarnya banyak manfaat jika kita kurangkan atau pun tukar karbohidrat ringkas kepada karbohidrat kompleks seperti sayur, buah, rolled oats, nasi perang, quinoa dan banyak lagi.
.
Antara yang uolss akan alami ialah uolss akan dapat kurangkan selera makan secara semulajadi setelah uolss amalkan Low Carb Diet. Bukan tak boleh makan langsung karbohidrat tetapi ambil ikut porsi yang betul.
.
Nasi putih pun karbohidrat ringkas tetapi jika ambil masa makan tengahari hanya satu penumbuk tak jadi masalah.
.
Tapi jika di ambil berlebihan akan buatkan kita rasa ngantuk, ketagih makan dan gula darah naik mendadak. Hormon insulin akan banyak di rembes. Ini yang membuatkan badan menyimpan lemak.
.
Ingat makan ikut kuantiti dan sebaiknya tukar kepada karbohidrat kompleks.
Walaupun ramai yang cakap sayangnya tak dapat nak menikmati makanan sedap. . Sebenarnya banyak manfaat jika kita kurangkan atau pun tukar karbohidrat ringkas kepada karbohidrat kompleks seperti sayur, buah, rolled oats, nasi perang, quinoa dan banyak lagi. . Antara yang uolss akan alami ialah uolss akan dapat kurangkan selera makan secara semulajadi setelah uolss amalkan Low Carb Diet. Bukan tak boleh makan langsung karbohidrat tetapi ambil ikut porsi yang betul. . Nasi putih pun karbohidrat ringkas tetapi jika ambil masa makan tengahari hanya satu penumbuk tak jadi masalah. . Tapi jika di ambil berlebihan akan buatkan kita rasa ngantuk, ketagih makan dan gula darah naik mendadak. Hormon insulin akan banyak di rembes. Ini yang membuatkan badan menyimpan lemak. . Ingat makan ikut kuantiti dan sebaiknya tukar kepada karbohidrat kompleks.
Tatkala gula-gula perisa oren tu dihisap perlahan-lahan, terasa seluruh deria rasa bergetar. 
Hisap sekali ada rasa masam. Hisap 2 kali ada rasa manis buah. SEDAP sampai terbayang-bayang nikmat sebenar seperti minum air buah oren fresh dari ladang. 
BAYANGKAN gula-gula AJAIB itu mengandungi 6 bahan HEBAT yang mampu mencairkan lelemaks degil yang bersembunyi di celah-celah lipatan badan. 
Yang bestnya, hari demi hari badan terasa semakin RINGAN. Rupanya MUDAH je nak dapat tubuh badan IDEAL. 
Tak perlu nak bancuh bagai, hisap je dimana-mana. Yang penting ada SIJIL HALAL dan SELAMAT dimakan tanpa was-was
Tatkala gula-gula perisa oren tu dihisap perlahan-lahan, terasa seluruh deria rasa bergetar. Hisap sekali ada rasa masam. Hisap 2 kali ada rasa manis buah. SEDAP sampai terbayang-bayang nikmat sebenar seperti minum air buah oren fresh dari ladang. BAYANGKAN gula-gula AJAIB itu mengandungi 6 bahan HEBAT yang mampu mencairkan lelemaks degil yang bersembunyi di celah-celah lipatan badan. Yang bestnya, hari demi hari badan terasa semakin RINGAN. Rupanya MUDAH je nak dapat tubuh badan IDEAL. Tak perlu nak bancuh bagai, hisap je dimana-mana. Yang penting ada SIJIL HALAL dan SELAMAT dimakan tanpa was-was
ROSMA LOST 10KG DENGAN MAGIC SLIMs® ❗️😱
.
PERKONGSIAN DRPD ROSMA KENAPA NAK TURUNKAN BERAT BADAN 🔥
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
.
🌟MAGIC SLIMs®🌟
.
🌺MS SEJAK 2014🌺
.
Feel The Change ™ ❗️
.
♦Antara Manfaat MAGIC SLIMs® 💪🏼
.
1. 🌟KURUS :
✅ Mampu menurunkan berat badan tanpa diet ketat & bersenam. Meningkatkan Metabolisme, Membersihkan Usus, Menyingkirkan Toksin & Menghapuskan Lemak. Sistem penurunan berat badan berlaku daripada proses pembuangan air besar & kecil juga daripada perpeluhan. (*Tidak Sampai Cirit-Birit*).
.
2. 🌟KESIHATAN :
✅ Mampu menstabilkan hormon, mengurangkan masalah period pain, memberi tenaga secara semulajadi, mengurangkan kolestrol dan mengurangkan sakit-sakit sendi serta menambahbaik kesihatan dalaman anda.
.
3. 🌟KECANTIKKAN:
✅ Mampu mengembalikan keremajaan kpd kulit, membuatkan kulit menjadi lebih sihat dan halus kerana istimewanya di dalam kandungan MS terdapat Aloe Vera Extract *BUKAN* Kolagen daripada Haiwan.
.
✅Info Lanjut Whatsapp "MS" : 017-745 2494
.
PROMOSI AKHIR TAHUN❗️
.
☄️FREE MEMBER.
☄️FREE SHAKER.
☄️FREE POSTAGE.
☄️FREE GST.
.
💡LUCKY DRAW WANG TUNAI BERNILAI RM1,000.
.
🌐Website : www.krsuccessful.com
.
#MagicSlims #FeelTheChange #KhaiRosma #Kurus #Langsing #ProdukKurus #ProdukLangsing #TestimoniKurus #KurusCepat #KurusSelamat #KuruskanBadan #KurusLangsing #SayaJual #SayaJualProdukKurus #SayaJualProdukLangsing #kurusdenganmagicslims #kuruscararosma #kuruscepat #kurussihat #kurusdalam2minggu #kuruskanbadan #kurusdengancepat #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kurusdansihat #kurusbadan #kurustanpasenaman
ROSMA LOST 10KG DENGAN MAGIC SLIMs® ❗️😱 . PERKONGSIAN DRPD ROSMA KENAPA NAK TURUNKAN BERAT BADAN 🔥 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . 🌟MAGIC SLIMs®🌟 . 🌺MS SEJAK 2014🌺 . Feel The Change ™ ❗️ . ♦Antara Manfaat MAGIC SLIMs® 💪🏼 . 1. 🌟KURUS : ✅ Mampu menurunkan berat badan tanpa diet ketat & bersenam. Meningkatkan Metabolisme, Membersihkan Usus, Menyingkirkan Toksin & Menghapuskan Lemak. Sistem penurunan berat badan berlaku daripada proses pembuangan air besar & kecil juga daripada perpeluhan. (*Tidak Sampai Cirit-Birit*). . 2. 🌟KESIHATAN : ✅ Mampu menstabilkan hormon, mengurangkan masalah period pain, memberi tenaga secara semulajadi, mengurangkan kolestrol dan mengurangkan sakit-sakit sendi serta menambahbaik kesihatan dalaman anda. . 3. 🌟KECANTIKKAN: ✅ Mampu mengembalikan keremajaan kpd kulit, membuatkan kulit menjadi lebih sihat dan halus kerana istimewanya di dalam kandungan MS terdapat Aloe Vera Extract *BUKAN* Kolagen daripada Haiwan. . ✅Info Lanjut Whatsapp "MS" : 017-745 2494 . PROMOSI AKHIR TAHUN❗️ . ☄️FREE MEMBER. ☄️FREE SHAKER. ☄️FREE POSTAGE. ☄️FREE GST. . 💡LUCKY DRAW WANG TUNAI BERNILAI RM1,000. . 🌐Website : www.krsuccessful.com . #MagicSlims  #FeelTheChange  #KhaiRosma  #Kurus  #Langsing  #ProdukKurus  #ProdukLangsing  #TestimoniKurus  #KurusCepat  #KurusSelamat  #KuruskanBadan  #KurusLangsing  #SayaJual  #SayaJualProdukKurus  #SayaJualProdukLangsing  #kurusdenganmagicslims  #kuruscararosma  #kuruscepat  #kurussihat  #kurusdalam2minggu  #kuruskanbadan  #kurusdengancepat  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #kurusdansihat  #kurusbadan  #kurustanpasenaman 
kan dh cakap..sekali detox badan trus ramping bak kerengga, takkan nk tengok kawan je jadi perhatian dek badan kerengga, oder sekarang jangan tunggu lagi
.
harga PROMOSI RM65 je percuma plak lagi 6 tablet..amatla berbaloi
jom wasap akak www.wasap.my/60183730705
.
@detoxbodykerengga
@detoxbodykerengga
@detoxbodykerengga
.
#detoxbodykerengga #tembam #solid #fattofit  #fatburner #kurusdengancepat #kurusdangebu #garniciaburner #lawas  #selimmelim #kakishopping #Novalissa_TeamKurusDetox #kakishoppingmalaysia  #kedaionline #bazaarpaknil  #duckscarves #missfazura #collagen #sayajualonline #sayajualprodukkurus #jannanick #fattzura #arianirtw #novalissa #kemamkunyahkurus #testimonidetox #testimonidetoxbodykerengga #bahansemulajadi #kurustanpasenaman #fattzura #supplementkesihatanwanita
kan dh cakap..sekali detox badan trus ramping bak kerengga, takkan nk tengok kawan je jadi perhatian dek badan kerengga, oder sekarang jangan tunggu lagi . harga PROMOSI RM65 je percuma plak lagi 6 tablet..amatla berbaloi jom wasap akak www.wasap.my/60183730705 . @detoxbodykerengga @detoxbodykerengga @detoxbodykerengga . #detoxbodykerengga  #tembam  #solid  #fattofit  #fatburner  #kurusdengancepat  #kurusdangebu  #garniciaburner  #lawas  #selimmelim  #kakishopping  #Novalissa_TeamKurusDetox  #kakishoppingmalaysia  #kedaionline  #bazaarpaknil  #duckscarves  #missfazura  #collagen  #sayajualonline  #sayajualprodukkurus  #jannanick  #fattzura  #arianirtw  #novalissa  #kemamkunyahkurus  #testimonidetox  #testimonidetoxbodykerengga  #bahansemulajadi  #kurustanpasenaman  #fattzura  #supplementkesihatanwanita 
Alhamdulillah
.
Akak nie pesakit strok. Lepas kemam mince rase kurang sikit nak terjatuh bila berdiri.
.
Akak nie berjaya turun 5.4 kg. Yakin dan konsisten. Tahniah kak!
.
Awak nak turun berat macam akak nie? Klik link di profile ya 😍
.
#TeamKepuks #TK6
Alhamdulillah . Akak nie pesakit strok. Lepas kemam mince rase kurang sikit nak terjatuh bila berdiri. . Akak nie berjaya turun 5.4 kg. Yakin dan konsisten. Tahniah kak! . Awak nak turun berat macam akak nie? Klik link di profile ya 😍 . #TeamKepuks  #TK6 
ANDA ADA MASALAH INI 😰😰😰
.
Keputihan?
Mis V longgar,berbau dan kentut mis v?
Berat dan lemak berlebihan?
Susah nak dapat anak?
Masalah kesuburan?
Badan berbau dan kulit kasar?
Haid tak teratur?
Haid susah keluar?
Lemak dlm badan susah terbakar?
Metabolisme rendah?
Banyak angin dan mudah lesu?
Badan lenguh lenguh?
Selalu sakit di bahagian pinggang? .
Jangan risau, jus SWEETDARA plus Collagen boleh menyelesaikannya!! Jom cepat consume jus best ni, ianya sudah terbukti BERKESAN!! klu tak percaya meh cuba sekali meh!! Anak dara yang belum kahwin, bujang pon bole consume. Sape berminat nak order or any enquiries bole PM/Whatsapp Eja 0193940595 0193940595 😄😄
💌Postage Worldwide 🚗COD AREA UKAY PERDANA/ BUKIT ANTARABANGSA/ HULU KELANG/ ZOO NEGARA/ WANGSA WALK/ WANGSA MELAWATI/ DANAU KOTA/ TESCO AMPANG/ SUNGAI LONG/ CHERAS dan kawasan berdekatan #jebatmaxx #jebat #jamujebat #jusjebatmaxx #jamulelaki #juslelaki #jamulelakikuat #juslelakikuat #jamumalaysia #jamutradisional #justradisional #sweetdara #jussweetdaraplus #jussweetdarapluscollagen #jamusweetdara #sweetdarabylianarosli #agensahkakkm #agensahsweetdara #kmdreambody #kmbeautyhouse #sweetheartsoap #sayajualjamu #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #sayajualprodukkurus #deliveryklangvalley #codklangvalley
ANDA ADA MASALAH INI 😰😰😰 . Keputihan? Mis V longgar,berbau dan kentut mis v? Berat dan lemak berlebihan? Susah nak dapat anak? Masalah kesuburan? Badan berbau dan kulit kasar? Haid tak teratur? Haid susah keluar? Lemak dlm badan susah terbakar? Metabolisme rendah? Banyak angin dan mudah lesu? Badan lenguh lenguh? Selalu sakit di bahagian pinggang? . Jangan risau, jus SWEETDARA plus Collagen boleh menyelesaikannya!! Jom cepat consume jus best ni, ianya sudah terbukti BERKESAN!! klu tak percaya meh cuba sekali meh!! Anak dara yang belum kahwin, bujang pon bole consume. Sape berminat nak order or any enquiries bole PM/Whatsapp Eja 0193940595 0193940595 😄😄 💌Postage Worldwide 🚗COD AREA UKAY PERDANA/ BUKIT ANTARABANGSA/ HULU KELANG/ ZOO NEGARA/ WANGSA WALK/ WANGSA MELAWATI/ DANAU KOTA/ TESCO AMPANG/ SUNGAI LONG/ CHERAS dan kawasan berdekatan #jebatmaxx  #jebat  #jamujebat  #jusjebatmaxx  #jamulelaki  #juslelaki  #jamulelakikuat  #juslelakikuat  #jamumalaysia  #jamutradisional  #justradisional  #sweetdara  #jussweetdaraplus  #jussweetdarapluscollagen  #jamusweetdara  #sweetdarabylianarosli  #agensahkakkm  #agensahsweetdara  #kmdreambody  #kmbeautyhouse  #sweetheartsoap  #sayajualjamu  #sayajualprodukkesihatan  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualprodukkurus  #deliveryklangvalley  #codklangvalley 
Salah satu ramuan semulajadi  Mince adalah DELIMA. 
MasyaAllah, sangat² hebat fungsi Delima ciptaan Allah ni taw😘

Let's check it out👯

Khasiat Delima:
💖 Baik untuk perkembangan minda
💖Mengekalkan Awet Muda
💖Mengawal Kadar Gula dalam Darah
💖Membantu menurunkan berat badan
💖Melindungi Jantung
💖Membantu melancarkan perjalanan darah
💖menurunkan kolestrol
💖Mengurangkan risiko kanser payudara
💖 menurunkan tekanan darah
💖Membantu pembakaran lemak yang tak digunakan🙂

Subhanallah. Hebatkan Allah yang menciptakan Delima dan khasiat²nya untuk kita😍
Salah satu ramuan semulajadi Mince adalah DELIMA. MasyaAllah, sangat² hebat fungsi Delima ciptaan Allah ni taw😘 Let's check it out👯 Khasiat Delima: 💖 Baik untuk perkembangan minda 💖Mengekalkan Awet Muda 💖Mengawal Kadar Gula dalam Darah 💖Membantu menurunkan berat badan 💖Melindungi Jantung 💖Membantu melancarkan perjalanan darah 💖menurunkan kolestrol 💖Mengurangkan risiko kanser payudara 💖 menurunkan tekanan darah 💖Membantu pembakaran lemak yang tak digunakan🙂 Subhanallah. Hebatkan Allah yang menciptakan Delima dan khasiat²nya untuk kita😍
SATU-SATUNYA FACE OIL 100% NATURAL DENGAN BUNGA DI MALAYSIA. REAL FLOWER IN YOUR BOTTLE. KHAS UNTUK KULIT MATANG
.
The one and only face oil semacam ini di Malaysia. Face oil Teami adalah gabungan pelbagai plant-based carrier oil dan essential oil.
.
🌸 100% Natural - No artificial / Chemical 🌸 100% Pure - No dilution
🌸 Tiada pengawet
🌸 Tidak melekit - Cepat meresap ke liang kulit
🌸 Tiada menghakis - No alcohol / Acid berbahaya
🌸 Setiap botol ada bunga real & bukan bunga potpuri - Infuse flower gitu
.
Tak semua oil sesuai dengan kulit kita. Sebab kulit kita ni semuanya berbeza-beza. Jadi mak bunga tanpa segan silu dan dengan konfidennya keluarkan 3 jenis Faceoil supaya sesuai digunakan untuk pelbagai jenis kulit.
.
CIRI-CIRI TEAMI FACEOIL :
.
🌼 Face oil ini 100% natural, bagus untuk pencinta produk natural atau yang baru berjinak nak cuba produk natural.
🌼 Spesifik masalah kulit awak, bukan 1 jenis oily untuk semua skin. bila spesifik so boleh address betul-betul masalah skin uols kan.
🌼 Free Consultation dan support group Telegram. Kami agen Teami dilatih secara jitu untuk involve dengan masalah kulit uols.
🌼 Jimat. Hanya guna 2-3 drop, sehari 2x selepas mandi dan sebelum tidur. Tahan sehingga 2-3 bulan Insyaallah
🌼 Face Oil untuk mature skin sesuai untuk mereka yang berusia 35 Tahun keatas bagi mencegah kedutan dan garisan halus supaya kulit kekal anjal & awet muda
.
.
.
Price : RM 40.00
Postage : + RM 7 SM | RM 9 SS
.
WhatsApp : 0129911252
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualtehkurus #sayajualteatox #teatoxmurah #teatoxmalaysia #teatoxkurus #sayajualprodukkurus #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #cantikalami #kurustanpadiet #detox #detoxmalaysia #gegarvaganza #faceoil #faceserum #serummurah #serum
SATU-SATUNYA FACE OIL 100% NATURAL DENGAN BUNGA DI MALAYSIA. REAL FLOWER IN YOUR BOTTLE. KHAS UNTUK KULIT MATANG . The one and only face oil semacam ini di Malaysia. Face oil Teami adalah gabungan pelbagai plant-based carrier oil dan essential oil. . 🌸 100% Natural - No artificial / Chemical 🌸 100% Pure - No dilution 🌸 Tiada pengawet 🌸 Tidak melekit - Cepat meresap ke liang kulit 🌸 Tiada menghakis - No alcohol / Acid berbahaya 🌸 Setiap botol ada bunga real & bukan bunga potpuri - Infuse flower gitu . Tak semua oil sesuai dengan kulit kita. Sebab kulit kita ni semuanya berbeza-beza. Jadi mak bunga tanpa segan silu dan dengan konfidennya keluarkan 3 jenis Faceoil supaya sesuai digunakan untuk pelbagai jenis kulit. . CIRI-CIRI TEAMI FACEOIL : . 🌼 Face oil ini 100% natural, bagus untuk pencinta produk natural atau yang baru berjinak nak cuba produk natural. 🌼 Spesifik masalah kulit awak, bukan 1 jenis oily untuk semua skin. bila spesifik so boleh address betul-betul masalah skin uols kan. 🌼 Free Consultation dan support group Telegram. Kami agen Teami dilatih secara jitu untuk involve dengan masalah kulit uols. 🌼 Jimat. Hanya guna 2-3 drop, sehari 2x selepas mandi dan sebelum tidur. Tahan sehingga 2-3 bulan Insyaallah 🌼 Face Oil untuk mature skin sesuai untuk mereka yang berusia 35 Tahun keatas bagi mencegah kedutan dan garisan halus supaya kulit kekal anjal & awet muda . . . Price : RM 40.00 Postage : + RM 7 SM | RM 9 SS . WhatsApp : 0129911252 . #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualtehkurus  #sayajualteatox  #teatoxmurah  #teatoxmalaysia  #teatoxkurus  #sayajualprodukkurus  #sayajualprodukkesihatan  #sayajualprodukkecantikan  #cantikalami  #kurustanpadiet  #detox  #detoxmalaysia  #gegarvaganza  #faceoil  #faceserum  #serummurah  #serum 
PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ Turun Berat Badan
✔️ Kurus selepas bersalin
✔️ Healthy Breakfast
✔️ Sihat Bertenaga
✔️ Post Workout Meal
✔️ Nutrisi Harian
.
🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach Shafa 0192112157 🔵BLOG: noorshafawatimufid@wordpress.com
🌸 #TeamSuriKurus
.
#ProgramKurus30Hari
#KurusDariRumah
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
Turun 11kg dah. Korang bila? 😍
==========================
PROGRAM KURUS 30 HARI 💪🏼
✔ Turun 4-7KG
✔ Mealplan mudah untuk kurus
✔ Ada Coaching Group
✔ Coach Check Food Diary
✔ All Online
‼️DAFTAR SEKARANG
🔴Coach Eika 010-9291482
🔴Health Coach / Earn Extra Income. Ask me how!! #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia
#KurusSelepasRaya
#ProgramKurus30Hari
#Kurusmalaysia #Programkurusmalaysia #sayanakkurus #kuruscepat #ubatkurus #kurussebelumraya #kuruscarasihat #jomkurus #jomsihat #kurus #buanglemak #nakkurus #sayajualprodukkurus #sayajualherbalife #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #tipskuruscepat #tipskurus #naksihat #coachherbalifemalaysia #dietsihat #produkherbalife #sayacoachherbalife #herbalifemalaysiacoach #kurusselepasbersalin
Turun 11kg dah. Korang bila? 😍 ========================== PROGRAM KURUS 30 HARI 💪🏼 ✔ Turun 4-7KG ✔ Mealplan mudah untuk kurus ✔ Ada Coaching Group ✔ Coach Check Food Diary ✔ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🔴Coach Eika 010-9291482 🔴Health Coach / Earn Extra Income. Ask me how!! #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMalaysia  #KurusSelepasRaya  #ProgramKurus30Hari  #Kurusmalaysia  #Programkurusmalaysia  #sayanakkurus  #kuruscepat  #ubatkurus  #kurussebelumraya  #kuruscarasihat  #jomkurus  #jomsihat  #kurus  #buanglemak  #nakkurus  #sayajualprodukkurus  #sayajualherbalife  #herbalifemalaysia  #herbalifecoachmalaysia  #tipskuruscepat  #tipskurus  #naksihat  #coachherbalifemalaysia  #dietsihat  #produkherbalife  #sayacoachherbalife  #herbalifemalaysiacoach  #kurusselepasbersalin 
Asslmkm wtb.

INFO :
Sempena 'Fabulous December' Idaman akan beri 1 botol PERCUMA Q'ROSE.

Sila WhatsApp www.wasap.my/60172565711

Walk in, leh amek di IPSB or KPZ. Courier, penerima hanya perlu bayar courier postage RM12 😘

Syarat-syarat dah dapat Qurose, silalah :

1) Selfieee dengan botol QUROSE ikut gaya masing masing and yang penting kena kreatif 😍

2) Send gambar kreatif awak semua dekat sini, 017-3005301 🙆

Terima kasih ❤

Jangan lepaskan peluang yang ada, cepat cepat !!!Grab your Qurose now 💪

#qrose #detox #detoxdrink #sachet #wangsamaju #kualalumpur #trustedseller #hargamampumilik #promosi #tawaranistimewa #hargaterlajakmurah #nakkurus #naksihat #nakkuruskenarajin #nakkurusjanganmalas #nakkurusjangankedekut #sayanakkurus #sayanaksihat #kuruscepat #kurusselamat #gayahidupsihat #sayajualprodukkurus #dietmudah #sangatberkesan #kuruscantik #tipskurus #syukurselalu #bazaarpaknil #meletop #gegarvaganza
Asslmkm wtb. INFO : Sempena 'Fabulous December' Idaman akan beri 1 botol PERCUMA Q'ROSE. Sila WhatsApp www.wasap.my/60172565711 Walk in, leh amek di IPSB or KPZ. Courier, penerima hanya perlu bayar courier postage RM12 😘 Syarat-syarat dah dapat Qurose, silalah : 1) Selfieee dengan botol QUROSE ikut gaya masing masing and yang penting kena kreatif 😍 2) Send gambar kreatif awak semua dekat sini, 017-3005301 🙆 Terima kasih ❤ Jangan lepaskan peluang yang ada, cepat cepat !!!Grab your Qurose now 💪 #qrose  #detox  #detoxdrink  #sachet  #wangsamaju  #kualalumpur  #trustedseller  #hargamampumilik  #promosi  #tawaranistimewa  #hargaterlajakmurah  #nakkurus  #naksihat  #nakkuruskenarajin  #nakkurusjanganmalas  #nakkurusjangankedekut  #sayanakkurus  #sayanaksihat  #kuruscepat  #kurusselamat  #gayahidupsihat  #sayajualprodukkurus  #dietmudah  #sangatberkesan  #kuruscantik  #tipskurus  #syukurselalu  #bazaarpaknil  #meletop  #gegarvaganza 
dah cantik macam anak dara
setelah berdetox bertambah-tambah cantik sis ni
.
harga PROMOSI RM65 je percuma plak lagi 6 tablet..amatla berbaloi
jom wasap akak www.wasap.my/60183730705
.
@detoxbodykerengga
@detoxbodykerengga
@detoxbodykerengga
.
#detoxbodykerengga #tembam #solid #fattofit  #fatburner #kurusdengancepat #kurusdangebu #garniciaburner #lawas  #selimmelim #kakishopping #Novalissa_TeamKurusDetox #kakishoppingmalaysia  #kedaionline #bazaarpaknil  #duckscarves #missfazura #collagen #sayajualonline #sayajualprodukkurus #jannanick #fattzura #arianirtw #novalissa #kemamkunyahkurus #testimonidetox #testimonidetoxbodykerengga #bahansemulajadi #kurustanpasenaman #fattzura #supplementkesihatanwanita
dah cantik macam anak dara setelah berdetox bertambah-tambah cantik sis ni . harga PROMOSI RM65 je percuma plak lagi 6 tablet..amatla berbaloi jom wasap akak www.wasap.my/60183730705 . @detoxbodykerengga @detoxbodykerengga @detoxbodykerengga . #detoxbodykerengga  #tembam  #solid  #fattofit  #fatburner  #kurusdengancepat  #kurusdangebu  #garniciaburner  #lawas  #selimmelim  #kakishopping  #Novalissa_TeamKurusDetox  #kakishoppingmalaysia  #kedaionline  #bazaarpaknil  #duckscarves  #missfazura  #collagen  #sayajualonline  #sayajualprodukkurus  #jannanick  #fattzura  #arianirtw  #novalissa  #kemamkunyahkurus  #testimonidetox  #testimonidetoxbodykerengga  #bahansemulajadi  #kurustanpasenaman  #fattzura  #supplementkesihatanwanita 
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus
.
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat, dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit, menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp  013-2226105
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat, dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit, menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp 013-2226105
kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬
.
🍬 Mengawal selera makan @ cepat kenyang
🍬 Meningkat metobolisme ( lagi cepat burn lemak )
🍬 Buang toksin dalam badan ( detox )
🍬 Menstabilkan hormon
🍬 Burn kan lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya ( 100% selamat, proven test lab )
🍬 Menurunkan kolestrol.
🍬 Mengecilkan perut, pinggul & peha
🍬 Takde cirit birit, pening, mual
🍬 Sebulan 2 -33  kg inyaAllah berat turun.
🍬 Auto rasa nak minum air kosong banyak
🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah lost weight !
.

Whatsapp 013-2226105 😘
kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬 . 🍬 Mengawal selera makan @ cepat kenyang 🍬 Meningkat metobolisme ( lagi cepat burn lemak ) 🍬 Buang toksin dalam badan ( detox ) 🍬 Menstabilkan hormon 🍬 Burn kan lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya ( 100% selamat, proven test lab ) 🍬 Menurunkan kolestrol. 🍬 Mengecilkan perut, pinggul & peha 🍬 Takde cirit birit, pening, mual 🍬 Sebulan 2 -33 kg inyaAllah berat turun. 🍬 Auto rasa nak minum air kosong banyak 🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah lost weight ! . Whatsapp 013-2226105 😘
Wowww turun 18kg dalam 20 hari! 😱😱😱😱. Huntonglahh! . 
Korang tak jeles kee? .
Meh wasap 0128443099 tau kite borak-borak. Hihi
Wowww turun 18kg dalam 20 hari! 😱😱😱😱. Huntonglahh! . Korang tak jeles kee? . Meh wasap 0128443099 tau kite borak-borak. Hihi