an online Instagram web viewer

#SayaJualProdukKurus medias

Photos

Perghh turun 7kg je kemam Gula Gula Kurus Mince? 😱
. 
Stop makan pun berat tak naikk?? Alhamdulillah 😍 . 
Korang bila lagi nak cuba? Whatsapp 0199174806 tau
Perghh turun 7kg je kemam Gula Gula Kurus Mince? 😱 . Stop makan pun berat tak naikk?? Alhamdulillah 😍 . Korang bila lagi nak cuba? Whatsapp 0199174806 tau
💖Beri diri kita peluang untuk amalkan Gula Gula Kurus ini sekurang kurangnya 3 bulan berturut turut untuk dapatkan hasil yang diimpikan.
.
💖Bayangkan diri kita ni dah berapa tahun simpan  lemak dalam badan kita ni? Takkan kita nak harapkan semua lemak ni hilang dalam masa sebulan?
.
💖Fokus untuk amalkan berterusan.
.
💖Ambil Langkah Pertama dengan wassap saya di 01
.
💖Kejayaan kita bermula dengan "langkah pertama"
.
💖Saya doakan siapa yang ambil langkah pertama ini, akan dapat berat badan diimpikan tidak lama lagi.
💖Beri diri kita peluang untuk amalkan Gula Gula Kurus ini sekurang kurangnya 3 bulan berturut turut untuk dapatkan hasil yang diimpikan. . 💖Bayangkan diri kita ni dah berapa tahun simpan lemak dalam badan kita ni? Takkan kita nak harapkan semua lemak ni hilang dalam masa sebulan? . 💖Fokus untuk amalkan berterusan. . 💖Ambil Langkah Pertama dengan wassap saya di 01 . 💖Kejayaan kita bermula dengan "langkah pertama" . 💖Saya doakan siapa yang ambil langkah pertama ini, akan dapat berat badan diimpikan tidak lama lagi.
DAH CUBA MCM2 PRODUK, TAPI TAK BERJAYA? JOM BACA TIPS KEVIN ZAHRI ⤵⤵⤵
.
✔️ Fikir dan tulis WHY anda mahu BERAT BADAN IDEAL?
.
✔️ Tuliskan MATLAMAT brapa TURUN berat
.
✔️Belajar ilmu yang betul dari segi pemakanan dan cara bersenam.
.
✔️ Tindakan, Terus bermula, usaha 100%, konsisten, bertahan sehingga berjaya.
.
✔️ Dapatkan rakan or coach yang boleh pantau prestasi anda.
.
Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN?
.
📲Whatsapp 0199174806
📲Whatsapp 0199174806
📲Whatsapp 0199174806
DAH CUBA MCM2 PRODUK, TAPI TAK BERJAYA? JOM BACA TIPS KEVIN ZAHRI ⤵⤵⤵ . ✔️ Fikir dan tulis WHY anda mahu BERAT BADAN IDEAL? . ✔️ Tuliskan MATLAMAT brapa TURUN berat . ✔️Belajar ilmu yang betul dari segi pemakanan dan cara bersenam. . ✔️ Tindakan, Terus bermula, usaha 100%, konsisten, bertahan sehingga berjaya. . ✔️ Dapatkan rakan or coach yang boleh pantau prestasi anda. . Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN? . 📲Whatsapp 0199174806 📲Whatsapp 0199174806 📲Whatsapp 0199174806
Waahh..lumayan keuntungan yang akan diperolehi.

Jom sertai saya 019 4761913
Waahh..lumayan keuntungan yang akan diperolehi. Jom sertai saya 019 4761913
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0192557314
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0192557314
Kurus cantik menawan dengan Q'ROSE ;)
.
.
Q'rose Detox Drink bukan sahaja untuk MEMBUANG TOKSIK tapi juga mampu untuk MENINGKATKAN METABOLISMA BADAN dan MELANCARKAN PEMBUANGAN.
Badan akan rasa lebih segar dan bertenaga! 👍👍👍
.
Jom DETOK & kurus sihat dengan Q'ROSE~
.
.
Normal Price: RM 188
⬇⬇⬇⬇⬇
💛 Special Promo💛
💛 Special Promo💛
💛 Special Promo💛
.
Pos : (SM): RM 60 including postage (SS): RM 70 including postage .
.
Whatsapp: 017 256 5711
Whatsapp: 017 256 5711
Whatsapp: 017 256 5711

#qrose #detox #detoxdrink #sachet #wangsamaju #kualalumpur #trustedseller #hargamampumilik #promosi #tawaranistimewa #hargaterlajakmurah #nakkurus #naksihat #nakkuruskenarajin #nakkurusjanganmalas #nakkurusjangankedekut #sayanakkurus #sayanaksihat #kuruscepat #kurusselamat #gayahidupsihat #sayajualprodukkurus #dietmudah #sangatberkesan #kuruscantik #tipskurus #syukurselalu #bazaarpaknil #meletop #afmegastar
Kurus cantik menawan dengan Q'ROSE ;) . . Q'rose Detox Drink bukan sahaja untuk MEMBUANG TOKSIK tapi juga mampu untuk MENINGKATKAN METABOLISMA BADAN dan MELANCARKAN PEMBUANGAN. Badan akan rasa lebih segar dan bertenaga! 👍👍👍 . Jom DETOK & kurus sihat dengan Q'ROSE~ . . Normal Price: RM 188 ⬇⬇⬇⬇⬇ 💛 Special Promo💛 💛 Special Promo💛 💛 Special Promo💛 . Pos : (SM): RM 60 including postage (SS): RM 70 including postage . . Whatsapp: 017 256 5711 Whatsapp: 017 256 5711 Whatsapp: 017 256 5711 #qrose  #detox  #detoxdrink  #sachet  #wangsamaju  #kualalumpur  #trustedseller  #hargamampumilik  #promosi  #tawaranistimewa  #hargaterlajakmurah  #nakkurus  #naksihat  #nakkuruskenarajin  #nakkurusjanganmalas  #nakkurusjangankedekut  #sayanakkurus  #sayanaksihat  #kuruscepat  #kurusselamat  #gayahidupsihat  #sayajualprodukkurus  #dietmudah  #sangatberkesan  #kuruscantik  #tipskurus  #syukurselalu  #bazaarpaknil  #meletop  #afmegastar 
KELEBIHAN MINCE . 
Paling utama terbukti berkesan untuk control selera makan. ✔️ Menjaga kestabilan gula dan darah.
✔️ Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme.
✔️ Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya.
✔️ Membuang toksin dalam tubuh.
✔️ Mengawal Berat Badan.
✔️ Menghalang pembentukan lemak.
✔️ Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan.
✔️ Agen awet muda.
✔️ Anti Kanser.
✔️ Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga.
✔️ Menurunkan kolestrol.
KELEBIHAN MINCE . Paling utama terbukti berkesan untuk control selera makan. ✔️ Menjaga kestabilan gula dan darah. ✔️ Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme. ✔️ Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya. ✔️ Membuang toksin dalam tubuh. ✔️ Mengawal Berat Badan. ✔️ Menghalang pembentukan lemak. ✔️ Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan. ✔️ Agen awet muda. ✔️ Anti Kanser. ✔️ Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga. ✔️ Menurunkan kolestrol.
Lunch time...
Jom tambah tenaga...
.
Geng2 #TeamSuriKurus dah update lunch masing2...
.
Korang dh lunch ke?
.
#LunchTime
#TeamBawakBekal
#CoachAyuJ
#SayaJualHerbalife #HerbalifeIndependentDistributor
Wow! Dah boleh sarung kebaya 5 tahun lepas punya !!! Tak caya kan? Sebab tu kena cuba sebotol dulu #NEURAlemon. 😊😊😊
Wow! Dah boleh sarung kebaya 5 tahun lepas punya !!! Tak caya kan? Sebab tu kena cuba sebotol dulu #NEURAlemon . 😊😊😊
Nak kurus tapi xda masa nk exercise? Nak kurus tapi xnak kena berpantang macam2? Nak kurus tapi xnak gemok semula after stop consume? #gorgeousleemadvanced solution utk anda ! Tapiiii hanya sebotol #gorgeousleem boleh membantu menurunkan berat 10kg-20kg dan terdapat byk testimoni yg berjaya. Anda xperlu susah2 BERLAPAR, heavy diet bagai kannn  dan jgk ULANG ALIK KE TOILET.

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 017-9078814

#sayajualgorgeousleem #bigsizemalaysia #gorgeousleem #greentea #slimmingherbal #produkkecantikanoriginal #originalproduct #produkkurus #slimmingproducts #bakarlemak #slimtea #sayanakkurus #bigsize  #sayajualprodukkurus #gorgeousleemadvanced #readystockgs #readystock #freegift
Nak kurus tapi xda masa nk exercise? Nak kurus tapi xnak kena berpantang macam2? Nak kurus tapi xnak gemok semula after stop consume? #gorgeousleemadvanced  solution utk anda ! Tapiiii hanya sebotol #gorgeousleem  boleh membantu menurunkan berat 10kg-20kg dan terdapat byk testimoni yg berjaya. Anda xperlu susah2 BERLAPAR, heavy diet bagai kannn dan jgk ULANG ALIK KE TOILET. Kita guide awak sampai kurus ok! Whatsapp : 017-9078814 #sayajualgorgeousleem  #bigsizemalaysia  #gorgeousleem  #greentea  #slimmingherbal  #produkkecantikanoriginal  #originalproduct  #produkkurus  #slimmingproducts  #bakarlemak  #slimtea  #sayanakkurus  #bigsize  #sayajualprodukkurus  #gorgeousleemadvanced  #readystockgs  #readystock  #freegift 
Nak kurus tapi xda masa nk exercise? Nak kurus tapi xnak kena berpantang macam2? Nak kurus tapi xnak gemok semula after stop consume? #gorgeousleemadvanced solution utk anda ! Tapiiii hanya sebotol #gorgeousleem boleh membantu menurunkan berat 10kg-20kg dan terdapat byk testimoni yg berjaya. Anda xperlu susah2 BERLAPAR, heavy diet bagai kannn  dan jgk ULANG ALIK KE TOILET.

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 017-9078814

#sayajualgorgeousleem #bigsizemalaysia #gorgeousleem #greentea #slimmingherbal #produkkecantikanoriginal #originalproduct #produkkurus #slimmingproducts #bakarlemak #slimtea #sayanakkurus #bigsize  #sayajualprodukkurus #gorgeousleemadvanced #readystockgs #readystock #freegift
Nak kurus tapi xda masa nk exercise? Nak kurus tapi xnak kena berpantang macam2? Nak kurus tapi xnak gemok semula after stop consume? #gorgeousleemadvanced  solution utk anda ! Tapiiii hanya sebotol #gorgeousleem  boleh membantu menurunkan berat 10kg-20kg dan terdapat byk testimoni yg berjaya. Anda xperlu susah2 BERLAPAR, heavy diet bagai kannn dan jgk ULANG ALIK KE TOILET. Kita guide awak sampai kurus ok! Whatsapp : 017-9078814 #sayajualgorgeousleem  #bigsizemalaysia  #gorgeousleem  #greentea  #slimmingherbal  #produkkecantikanoriginal  #originalproduct  #produkkurus  #slimmingproducts  #bakarlemak  #slimtea  #sayanakkurus  #bigsize  #sayajualprodukkurus  #gorgeousleemadvanced  #readystockgs  #readystock  #freegift 
💖 CEO SW YANG KACAK & FOUNDER YANG CUN MELECUN!! 😉 💖
.
.
✔ Hah uolls terkejut tak tengok perubahan our CEO & FOUNDER
✔ Uolls jangan ingat dari azali our CEO ni kacak tau 🙈
✔ Jangan ingat founder kami asalnya cun melecun 📛 Dulu pon CEO & FOUNDER SW ni ade masalah berat badan tau
👍😉 Lepas consume SW uolls tengok la kesan die
👍😉 Makin kacak +cun melecun dan bergaya kan
.
.
.
👸 Kalo uolls jenis yang:
❌ tak mampu berdiet
❌ tak larat menahan lapar
❌ tak sempat bersenam
✔ nak kurus cepat
✔ nak kulit putih berseri
✔ nak kurus mudah
✔ nak cutting persis model
👍😉 SW ni memang khas disediakan untuk uolls
.
.
🌸 Sesape yang ade ciri2 kat ats tu cepat2 wassup akak k 🌸
📲+6012-6151372
📲+6012-6151372
📲+6012-6151372
.
.
#produkkurus #produkkurusterbaik #juskurus #slimmewhite #slimmingproducts #slimmingproduct #sayajualprodukkurus #codkl #cod #kl #agentkl #jomkurus1malaysia #jomkurus #nakkurusbadan #nakkuruskanbadan #nakkuruscepat #nakkurus #kurusdansihat #kurusdalam2minggu #kurusdanputihserentak #ubatkurus #ubatkurussgtberkesan #buanglemak
💖 CEO SW YANG KACAK & FOUNDER YANG CUN MELECUN!! 😉 💖 . . ✔ Hah uolls terkejut tak tengok perubahan our CEO & FOUNDER ✔ Uolls jangan ingat dari azali our CEO ni kacak tau 🙈 ✔ Jangan ingat founder kami asalnya cun melecun 📛 Dulu pon CEO & FOUNDER SW ni ade masalah berat badan tau 👍😉 Lepas consume SW uolls tengok la kesan die 👍😉 Makin kacak +cun melecun dan bergaya kan . . . 👸 Kalo uolls jenis yang: ❌ tak mampu berdiet ❌ tak larat menahan lapar ❌ tak sempat bersenam ✔ nak kurus cepat ✔ nak kulit putih berseri ✔ nak kurus mudah ✔ nak cutting persis model 👍😉 SW ni memang khas disediakan untuk uolls . . 🌸 Sesape yang ade ciri2 kat ats tu cepat2 wassup akak k 🌸 📲+6012-6151372 📲+6012-6151372 📲+6012-6151372 . . #produkkurus  #produkkurusterbaik  #juskurus  #slimmewhite  #slimmingproducts  #slimmingproduct  #sayajualprodukkurus  #codkl  #cod  #kl  #agentkl  #jomkurus1malaysia  #jomkurus  #nakkurusbadan  #nakkuruskanbadan  #nakkuruscepat  #nakkurus  #kurusdansihat  #kurusdalam2minggu  #kurusdanputihserentak  #ubatkurus  #ubatkurussgtberkesan  #buanglemak 
Assalamualaikum dan Selamat Pagi 😊
Assalamualaikum dan Selamat Pagi 😊
Assalamualaikum, Selamat Pagi, Sarapan dah kerrr tuee😉
. 
Tak ambil sarapan lebih berisiko untuk naikkan berat badan!
.
Ramai yang 'skip' sarapan sebab nak turunkan berat badan. Anda silap!
.
Jika anda tidak ambil sarapan pagi, paras gula dalam darah akan jatuh di bawah paras normal. Anda akan cepat letih dan lapar.
.
Pastu bila tengahari anda akan makan banyak. Gula meningkat pulak dalam badan. Kemudian tenaga berlebihan dan bertukar menjadi simpanan lemak.
.
Jadi ambil sarapan pagi anda setiap hari ya 😍
.
P/s: Setengah jam sebelum sarapan kemam mince untuk bantu anda kawal selera makan dan bakar kalori berlebihan di dalam badan.
.
#TeamKepuks #TK4
Assalamualaikum, Selamat Pagi, Sarapan dah kerrr tuee😉 . Tak ambil sarapan lebih berisiko untuk naikkan berat badan! . Ramai yang 'skip' sarapan sebab nak turunkan berat badan. Anda silap! . Jika anda tidak ambil sarapan pagi, paras gula dalam darah akan jatuh di bawah paras normal. Anda akan cepat letih dan lapar. . Pastu bila tengahari anda akan makan banyak. Gula meningkat pulak dalam badan. Kemudian tenaga berlebihan dan bertukar menjadi simpanan lemak. . Jadi ambil sarapan pagi anda setiap hari ya 😍 . P/s: Setengah jam sebelum sarapan kemam mince untuk bantu anda kawal selera makan dan bakar kalori berlebihan di dalam badan. . #TeamKepuks  #TK4 
Cerita mak dan anak petang semalam balik dari jemputan Deepavali....
.
Happy dia nak bergambar...
Ummi dia pun sakan semalam tosai dua keping,mutton curry,ayam masak kicap,chutney kelapa dan mcm2 la....dah lama xmkn urundai...smlm dpt rasa..
.
Balik kenyang tersandar,dinner amik shake mcm biasa...pastu zzzz...
Oh tq Allah for this gift!
.
#Grateful #HerbalifeMom
#CoachBeraya #Treatmeal
#BacktoRoutine #EnjoyingLife
#HealthyActiveLifestyle
Assalamualaikum, selamat pagi semua. Jom sarapan sihat bersama keluarga😍. Ibu dan anak sama2 berebut shake cookies n cream pagi ni 😅. #sarapansihatpenuhnutrisi 
#herbalifeshakes 
#OnlineCoaching 
#kurusdarirumah
Seminggu 2 minggu guys.
bayangkan kalau consisten 8 minggu dah 16 kilo pa lost!
'
.
dah try ke belum #GulaGulaKurus produk #DimarKurusDenganSelamat  ni?
Urut dada akak tengok testimoni nie 
Sebab ramai yang cakap lebih 100 kg susah nak turun berat badan.

Tengok nie leh jer turun 8 kg dalam masa 3 minggu. Fuhhhh! Memang terbaik.
.
Susah ke senang nak turun berat badan nie? Kuncinya konsisten 👍
.
WhatsApp 012-9452419
Urut dada akak tengok testimoni nie Sebab ramai yang cakap lebih 100 kg susah nak turun berat badan. Tengok nie leh jer turun 8 kg dalam masa 3 minggu. Fuhhhh! Memang terbaik. . Susah ke senang nak turun berat badan nie? Kuncinya konsisten 👍 . WhatsApp 012-9452419
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 013-258288
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 013-258288
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +60194440077
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +60194440077
Perut buncit?? Haa tryla tips kempiskan perut dengan asam jawa.
.
Tapi kalau nak lagiii cepat makanlah gula gula kurus mince skali tauu😘
Perut buncit?? Haa tryla tips kempiskan perut dengan asam jawa. . Tapi kalau nak lagiii cepat makanlah gula gula kurus mince skali tauu😘
🍊MINCE ADA SIJIL HALAL & KKM? . 
Mince sudah pun memiliki Sijil Kelulusan Halal oleh Pihak JAKIM. 100% Bahan Halal dan Selamat Dimakan.
. 
MINCE tidak memerlukan pendaftaran KKM macam produk jamu dan supplemen lain sebab cara pengambilan adalah kemam/kunyah serta tidak mengandungi bahan aktif lebih 20%.
. 
MINCE diklasifikasikan sebagai bahan makanan dan perlu mengikut akta makanan.
🍊MINCE ADA SIJIL HALAL & KKM? . Mince sudah pun memiliki Sijil Kelulusan Halal oleh Pihak JAKIM. 100% Bahan Halal dan Selamat Dimakan. . MINCE tidak memerlukan pendaftaran KKM macam produk jamu dan supplemen lain sebab cara pengambilan adalah kemam/kunyah serta tidak mengandungi bahan aktif lebih 20%. . MINCE diklasifikasikan sebagai bahan makanan dan perlu mengikut akta makanan.
Assalamualaikum wbt dan selamat pagi
Assalamualaikum wbt dan selamat pagi
#assalamualaikum. Selamat pagi.. senyum selalu
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0192557314
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0192557314
Consume 10 hari turun 2kg.. Woww 😱😱😱 bestnya.
.
Syukur Alhamdulillah. Mai la cuba whatsapp 0177097695
Consume 10 hari turun 2kg.. Woww 😱😱😱 bestnya. . Syukur Alhamdulillah. Mai la cuba whatsapp 0177097695
Nak kuruskan badan ni yang penting kena KONSISTEN dan BERDISIPLIN. Kalau hanya semangat setengah jalan saja memang tak menjadilah
.
Bak kata pepatah Melayu, “Kalau tidak dipecahkan ruyung, manakan nak dapat sagunya“. Maksudnya perlulah berusaha bersungguh-sungguh kalau kita nak mendapatkan sesuatu hasil yang diidamkan
.
So untuk yg UNDER BUDGET, Farhana akan suggest Set Slimming Budget: Lecithin + Alfalfa😊
.
So apa kebaikan SET SLIMMING BUDGET SHAKLEE?
.
LECITHIN ⏩ BAKAR lemak yang tak perlu dalam badan especially yang dah lama tersimpan tu. Juga PECAHKAN KOLESTROL kepada molecule kecil. Turut membantu BERSIHkan salur darah.
.
ALFALFA ⏩ Bantu BUANG & singkirkan lemak, lebih lawas, and detox toksin keluar daripada badan. Alfalfa Complex juga dapat mencantikkan kulit, mencuci hati, darah & usus.
.
⏭Boleh ADD ON ESP / CINCH sekiranya awak jenis yang selera makan tak terkawal, ESP / CINCH bagus untuk memberikan rasa kenyang yang lebih lama and mengelakkan awak kerap mengunyah sepanjang hari. ESP / CINCH membantu dalam proses BINA otot yang kuat, dan bukan lemak.
.
Dengan tiga konsep iaitu BAKAR (pecah lemak dan kolesterol), BUANG (lemak dan toksin) dan BINA (otot yang kuat dan elak badan menggelebeh)
.
More info, consultation & order,
Farhana | 011-12162146
Nak kuruskan badan ni yang penting kena KONSISTEN dan BERDISIPLIN. Kalau hanya semangat setengah jalan saja memang tak menjadilah . Bak kata pepatah Melayu, “Kalau tidak dipecahkan ruyung, manakan nak dapat sagunya“. Maksudnya perlulah berusaha bersungguh-sungguh kalau kita nak mendapatkan sesuatu hasil yang diidamkan . So untuk yg UNDER BUDGET, Farhana akan suggest Set Slimming Budget: Lecithin + Alfalfa😊 . So apa kebaikan SET SLIMMING BUDGET SHAKLEE? . LECITHIN ⏩ BAKAR lemak yang tak perlu dalam badan especially yang dah lama tersimpan tu. Juga PECAHKAN KOLESTROL kepada molecule kecil. Turut membantu BERSIHkan salur darah. . ALFALFA ⏩ Bantu BUANG & singkirkan lemak, lebih lawas, and detox toksin keluar daripada badan. Alfalfa Complex juga dapat mencantikkan kulit, mencuci hati, darah & usus. . ⏭Boleh ADD ON ESP / CINCH sekiranya awak jenis yang selera makan tak terkawal, ESP / CINCH bagus untuk memberikan rasa kenyang yang lebih lama and mengelakkan awak kerap mengunyah sepanjang hari. ESP / CINCH membantu dalam proses BINA otot yang kuat, dan bukan lemak. . Dengan tiga konsep iaitu BAKAR (pecah lemak dan kolesterol), BUANG (lemak dan toksin) dan BINA (otot yang kuat dan elak badan menggelebeh) . More info, consultation & order, Farhana | 011-12162146
Bila tumit tak buat hal, nak beribadah pun lebih selesa.
.
Adek akak manis yang tercari-cari suplemen kurus boleh cuba mince. Terbaik kesannye, cuma kemam 2 kali sehari.
.
Jom kemam,wassap 0194440077
Bila tumit tak buat hal, nak beribadah pun lebih selesa. . Adek akak manis yang tercari-cari suplemen kurus boleh cuba mince. Terbaik kesannye, cuma kemam 2 kali sehari. . Jom kemam,wassap 0194440077
Bila mahu start dengan program Herbalife ne kena tanya dulu coach Herbalife.Sebab ramai di luar sana mindset da siap-siap kata harbalife mahal so dah tak payah tanya.Tanya dulu coach sebab coach memang ada sediakan pakej yang sesuai buat anda.
.
Bila tanya dengan coach banyak sangat benefits dapat.Pertamanya adalah senang dapatkan tips kurus okey.
.
Jom tanya coach Lynda tentang 👇🏻 ‼️END YEAR CHALLENGE‼️
▪️Turun 5 - 15kg sebelum 2018

PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟
✔️ Daily Meal Check
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
‼️DAFTAR SEKARANG 📱Herbalife Coach Lynda : 0172868966
🌸 #TeamSurikurus

#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
#Herbalifesabah
Bila mahu start dengan program Herbalife ne kena tanya dulu coach Herbalife.Sebab ramai di luar sana mindset da siap-siap kata harbalife mahal so dah tak payah tanya.Tanya dulu coach sebab coach memang ada sediakan pakej yang sesuai buat anda. . Bila tanya dengan coach banyak sangat benefits dapat.Pertamanya adalah senang dapatkan tips kurus okey. . Jom tanya coach Lynda tentang 👇🏻 ‼️END YEAR CHALLENGE‼️ ▪️Turun 5 - 15kg sebelum 2018 PROGRAM KURUS 30 HARI ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟 ✔️ Daily Meal Check ✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE ‼️DAFTAR SEKARANG 📱Herbalife Coach Lynda : 0172868966 🌸 #TeamSurikurus  #ProgramKurus30Hari  #CoachKurusOnline  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMalaysia  #Herbalifesabah 
Perut makin kempis lepas makan GCT?? 😱
.
GCT bantu melawaskan perut. Yang ada masalah sembelit tu sangat2 lah digalakkan makan GCT ni. Rass lega membuang, badan pun makin ringan.
.
Whatsapp 📲 010-8183534
Perut makin kempis lepas makan GCT?? 😱 . GCT bantu melawaskan perut. Yang ada masalah sembelit tu sangat2 lah digalakkan makan GCT ni. Rass lega membuang, badan pun makin ringan. . Whatsapp 📲 010-8183534
MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan.
.
GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu).
.
GREEN COFFEE TEA - Bantu buang toksin dalam usus & bakar lemak sekali.
.
Nak beli 1 1 boleh, nak beli 3 skali pun boleh. Lagiiiik jimat nau nau.
.
Jom wasap 010-8183534 nak tau lebih lanjut 😉
MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan. . GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu). . GREEN COFFEE TEA - Bantu buang toksin dalam usus & bakar lemak sekali. . Nak beli 1 1 boleh, nak beli 3 skali pun boleh. Lagiiiik jimat nau nau. . Jom wasap 010-8183534 nak tau lebih lanjut 😉
KELEBIHAN GREEN COFFEE TEA
.

1. Buang Toksin buat Badan Ringan 
2. Lawas. Senang membuang setiap hari
3. Rasa sedap. Tak kelat sangat
4. Buat perut kempis
5. Badan tak letih walaupun membuang
.
Nak order sekotak wasap terus 010-8183534 📲
KELEBIHAN GREEN COFFEE TEA . 1. Buang Toksin buat Badan Ringan 2. Lawas. Senang membuang setiap hari 3. Rasa sedap. Tak kelat sangat 4. Buat perut kempis 5. Badan tak letih walaupun membuang . Nak order sekotak wasap terus 010-8183534 📲
Jangan Tunggu Lama2,
Nanti Lama2 Lemak Semakin Tepu... ♨
=============================
🌟Magic Slims®🌟
.
Feel The Change ❗
=============================
Anda pernah rasa sebegini❓👇
.
📍Perut semakin membuncit❓
📍Semakin hari berat semakin bertambah❓
📍Susah utk turunkan berat badan❓
📍Susah/Tak puas buang air besar (sembelit)❓
📍Perut byk angin (selalu kembong / jarang kentut)❓
📍Mudah rasa letih❓
📍Peha bergesel❓
📍Cepat mengah/penat❓
📍Lutut, pinggang dan tumit selalu senggal & berdenyut❓
📍Badan lesu❓
📍Kulit rasa kusam❓
📍Wanita yg mengalami senggugut yg sgt kuat❓
📍Wanita yg haid tidak teratur (sbb tu sukar utk mengandung)❓
.
💟InsyaAllah... Dengan @magic_slims anda pasti dpt atasinya... Alhamdullillah... Ramai yang telah berjaya turunkan berat badan secara sihat dgn MS.
.
Secara purata pengguna MS berjaya turunkan berat badan antara 3KG - 7KG dalam masa 2-4minggu shj.
.
Terdapat 3K Manfaat MS.
.
♦Antara Manfaatnya 💪🏼
1. 🌟KURUS - ✅ Mampu menurunkan berat badan tanpa diet ketat & bersenam.
2. 🌟KESIHATAN - ✅ Mampu menstabilkan hormon, mengurangkan masalah period pain, memberi tenaga secara semulajadi, mengurangkan kolestrol, mengurangkan sakit-sakit sendi dan bermacam lagi.
3. 🌟KECANTIKKAN - ✅ Mampu mengembalikan keremajaan kpd kulit, membuatkan kulit menjadi lebih sihat & halus.
.
KEISTIMEWAAN MSbyKR® :
🍀LULUS Halal JAKIM – 1 053-09/2004.
🍀LULUS PENGKELASAN BPFK (BIRO PENGAWALAN FARMASEUTIKAL KEBANGSAAN) - NO RUJUKAN : 110914/08/310.
🍀DAFTAR KPDNKK (BUATAN MALAYSIA).
🌺Ratusan Ribu Botol Terjual.
🌺Boleh Makan Nasi Berlauk.
🌺Boleh Minum Teh Tarik / Kopi.
🌼Ramai Testimoni (Anda Bakal).
🌼Sesuai Untuk Wanita & Lelaki.
🌼Rasa Sedap Seperti Jus Buah.
.
💐Kini Harga PROMOSI KEMBALI & PELUANG MENANGI CABUTAN BERTUAH JAM TANGAN VALENTINO RUDY❗
.
🍁Info Lanjut Sila whatsapp "MS" : 👉011-19772237
.
🌸Website (Info Lanjut & Testimoni)
https://goo.gl/qRX2zd
.
#sayajual #sayajualonline  #produkpelangsingan #sayajualprodukkurus #onlinemalaysia #igshopmalaysia #igonlinemalaysia #malaysiaonline #instashopmalaysia #produkbumiputera #produkmuslim #produkkurus #testimonikurus #sayajualproduklangsing #MSbyKR #MSbyKhaiRosma #MagicSlims #KhaiRosma #FeelTheChange
Jangan Tunggu Lama2, Nanti Lama2 Lemak Semakin Tepu... ♨ ============================= 🌟Magic Slims®🌟 . Feel The Change ❗ ============================= Anda pernah rasa sebegini❓👇 . 📍Perut semakin membuncit❓ 📍Semakin hari berat semakin bertambah❓ 📍Susah utk turunkan berat badan❓ 📍Susah/Tak puas buang air besar (sembelit)❓ 📍Perut byk angin (selalu kembong / jarang kentut)❓ 📍Mudah rasa letih❓ 📍Peha bergesel❓ 📍Cepat mengah/penat❓ 📍Lutut, pinggang dan tumit selalu senggal & berdenyut❓ 📍Badan lesu❓ 📍Kulit rasa kusam❓ 📍Wanita yg mengalami senggugut yg sgt kuat❓ 📍Wanita yg haid tidak teratur (sbb tu sukar utk mengandung)❓ . 💟InsyaAllah... Dengan @magic_slims anda pasti dpt atasinya... Alhamdullillah... Ramai yang telah berjaya turunkan berat badan secara sihat dgn MS. . Secara purata pengguna MS berjaya turunkan berat badan antara 3KG - 7KG dalam masa 2-4minggu shj. . Terdapat 3K Manfaat MS. . ♦Antara Manfaatnya 💪🏼 1. 🌟KURUS - ✅ Mampu menurunkan berat badan tanpa diet ketat & bersenam. 2. 🌟KESIHATAN - ✅ Mampu menstabilkan hormon, mengurangkan masalah period pain, memberi tenaga secara semulajadi, mengurangkan kolestrol, mengurangkan sakit-sakit sendi dan bermacam lagi. 3. 🌟KECANTIKKAN - ✅ Mampu mengembalikan keremajaan kpd kulit, membuatkan kulit menjadi lebih sihat & halus. . KEISTIMEWAAN MSbyKR® : 🍀LULUS Halal JAKIM – 1 053-09/2004. 🍀LULUS PENGKELASAN BPFK (BIRO PENGAWALAN FARMASEUTIKAL KEBANGSAAN) - NO RUJUKAN : 110914/08/310. 🍀DAFTAR KPDNKK (BUATAN MALAYSIA). 🌺Ratusan Ribu Botol Terjual. 🌺Boleh Makan Nasi Berlauk. 🌺Boleh Minum Teh Tarik / Kopi. 🌼Ramai Testimoni (Anda Bakal). 🌼Sesuai Untuk Wanita & Lelaki. 🌼Rasa Sedap Seperti Jus Buah. . 💐Kini Harga PROMOSI KEMBALI & PELUANG MENANGI CABUTAN BERTUAH JAM TANGAN VALENTINO RUDY❗ . 🍁Info Lanjut Sila whatsapp "MS" : 👉011-19772237 . 🌸Website (Info Lanjut & Testimoni) https://goo.gl/qRX2zd . #sayajual  #sayajualonline  #produkpelangsingan  #sayajualprodukkurus  #onlinemalaysia  #igshopmalaysia  #igonlinemalaysia  #malaysiaonline  #instashopmalaysia  #produkbumiputera  #produkmuslim  #produkkurus  #testimonikurus  #sayajualproduklangsing  #MSbyKR  #MSbyKhaiRosma  #MagicSlims  #KhaiRosma  #FeelTheChange 
Banyak punca berat susah nak turun. Nasi tak pernah salah melainkan ambil berlebihan. Kesian sgt especially yg mmg jenis perut nak nasi. Ada yg terseksa tahan perut x makan nasi.
Alhamdulillah #teamsurikurus dah bantu sangat ramai insan turunkan berat badan. Of course everyone boleh makan nasi dlm program ! 😄
We educate how to have fun and balanced in your lifestyle. Without balanced, ur body will "crumble" in the end.
Learn how to manage ur weight with Coaching SuriKurus ! It's a stress free weight management program ! 😘
PROGRAM KURUS 30 HARI
|Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN|
✔️ Turun Berat 3-7kg
✔️ Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟
✔️ Daily Meal Check
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
‼️DAFTAR SEKARANG
🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach AnisRazali 0182234079
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
Banyak punca berat susah nak turun. Nasi tak pernah salah melainkan ambil berlebihan. Kesian sgt especially yg mmg jenis perut nak nasi. Ada yg terseksa tahan perut x makan nasi. Alhamdulillah #teamsurikurus  dah bantu sangat ramai insan turunkan berat badan. Of course everyone boleh makan nasi dlm program ! 😄 We educate how to have fun and balanced in your lifestyle. Without balanced, ur body will "crumble" in the end. Learn how to manage ur weight with Coaching SuriKurus ! It's a stress free weight management program ! 😘 PROGRAM KURUS 30 HARI |Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN| ✔️ Turun Berat 3-7kg ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟 ✔️ Daily Meal Check ✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📱Coach AnisRazali 0182234079 #TeamSuriKurus  #ProgramKurus30Hari  #CoachKurusOnline  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMalaysia 
~MANFAAT DALAM SEBOTOL (60 BIJI) PINK LADY BODY PERFECTION~
.
Pink Lady Body Perfection sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Boleh diambil seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun.
.
Antara kelebihan Pink Lady Body Perfection ialah :
◆Menjadikan bentuk badan lebih menarik.
◆Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu.
◆Membantu memulihkan keputihan teruk.
◆Membantu proses hamil dengan mudah.
◆Tidak alami hot flashes.
◆Membantu mengawal stress anda.
◆Tidak mudah marah.
◆Menjadkan rambut lebat dan berkilat.
◆Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat.
◆Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal.
◆Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda.
◆Membantu mencegah "osteoperosis".
◆Membantu mengurangkan period pain.
◆Membantu melancarkan sistem peredaran darah.
◆Meremajakan kulit.
◆Membantu meningkatkan libido wanita.
◆Memantapkan payudara dan punggung.
.
CARA PENGAMBILAN PINK LADY
BODY PERFECTION :
~Makan 2biji pada waktu pagi setiap hari sebelum dan selepas sarapan.
~Lebihkan minum air masak.
~Elakkan pengambilan caffein dan gula berlebihan.
~Jika hamil atau menyusu, dapatkan segera nasihat doktor
sebelum mengambil.
.
BORONG :
1 × Rm208
5 × Rm207
10 × Rm199
(free postage)
.
#sayajual #sayajualprodukkecantikkan #bazarpaknil #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkurus #sayajualborong #sayajualmurah #sayajualkosmetik #sayajualsupplement #produkkesihatanmurah #jdt #produkkecantikanmurah #sayajualkosmetikmurah
~MANFAAT DALAM SEBOTOL (60 BIJI) PINK LADY BODY PERFECTION~ . Pink Lady Body Perfection sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Boleh diambil seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun. . Antara kelebihan Pink Lady Body Perfection ialah : ◆Menjadikan bentuk badan lebih menarik. ◆Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu. ◆Membantu memulihkan keputihan teruk. ◆Membantu proses hamil dengan mudah. ◆Tidak alami hot flashes. ◆Membantu mengawal stress anda. ◆Tidak mudah marah. ◆Menjadkan rambut lebat dan berkilat. ◆Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat. ◆Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal. ◆Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda. ◆Membantu mencegah "osteoperosis". ◆Membantu mengurangkan period pain. ◆Membantu melancarkan sistem peredaran darah. ◆Meremajakan kulit. ◆Membantu meningkatkan libido wanita. ◆Memantapkan payudara dan punggung. . CARA PENGAMBILAN PINK LADY BODY PERFECTION : ~Makan 2biji pada waktu pagi setiap hari sebelum dan selepas sarapan. ~Lebihkan minum air masak. ~Elakkan pengambilan caffein dan gula berlebihan. ~Jika hamil atau menyusu, dapatkan segera nasihat doktor sebelum mengambil. . BORONG : 1 × Rm208 5 × Rm207 10 × Rm199 (free postage) . #sayajual  #sayajualprodukkecantikkan  #bazarpaknil  #sayajualprodukkesihatan  #sayajualprodukkurus  #sayajualborong  #sayajualmurah  #sayajualkosmetik  #sayajualsupplement  #produkkesihatanmurah  #jdt  #produkkecantikanmurah  #sayajualkosmetikmurah 
Khas untuk wanita yang berat badan naik lepas kahwin. Dah try macam-macam jenis produk kurus satu pun tak berhasil? Nahh ini memang set yang dibuat khas untuk uolss

Set Exclusive Untuk Pecahkan Lemak Paling Degil
.
Set Combo X Plus 👉2 Mince Gula Gula Kurus &
👉1 Gel CoolRose
.
. 
Nak dapatkan jom cepat-cepat wasap 0192557314 tau
Khas untuk wanita yang berat badan naik lepas kahwin. Dah try macam-macam jenis produk kurus satu pun tak berhasil? Nahh ini memang set yang dibuat khas untuk uolss Set Exclusive Untuk Pecahkan Lemak Paling Degil . Set Combo X Plus 👉2 Mince Gula Gula Kurus & 👉1 Gel CoolRose . . Nak dapatkan jom cepat-cepat wasap 0192557314 tau
Badan rasa ringan melayang lepas ambik gct!
.
Ha...bestkan! Senang nak memerut. Tak payah bersilang kaki pegang dinding bagai dah taw!
.
Nak gi keje pagi-pagi dah tak lambat dah. Kalau tak sejam dalam bilik kecik ye 🙈
.
Mesti cuba gct power nie! .
Cecepat contact hakak +6019-5553123
Badan rasa ringan melayang lepas ambik gct! . Ha...bestkan! Senang nak memerut. Tak payah bersilang kaki pegang dinding bagai dah taw! . Nak gi keje pagi-pagi dah tak lambat dah. Kalau tak sejam dalam bilik kecik ye 🙈 . Mesti cuba gct power nie! . Cecepat contact hakak +6019-5553123
SIAPA YANG PERLU CUBA GCT?
.
.
➡ Dah berbulan bulan tak buat detox
➡ Dah cuba macam macam suplement tapi semua tak berkesan ➡ Berat susah nak turun
➡ Susah kawal selera makan
➡ Selalu ada masalah sembelit ➡ Seminggu sekali baru membuang
.
Nak tau lebih lanjut segera wasap 019-5553123 sekarang 😘
SIAPA YANG PERLU CUBA GCT? . . ➡ Dah berbulan bulan tak buat detox ➡ Dah cuba macam macam suplement tapi semua tak berkesan ➡ Berat susah nak turun ➡ Susah kawal selera makan ➡ Selalu ada masalah sembelit ➡ Seminggu sekali baru membuang . Nak tau lebih lanjut segera wasap 019-5553123 sekarang 😘
SIAPA YANG PERLU CUBA GCT?
.
.
➡ Dah berbulan bulan tak buat detox
➡ Dah cuba macam macam suplement tapi semua tak berkesan ➡ Berat susah nak turun
➡ Susah kawal selera makan
➡ Selalu ada masalah sembelit ➡ Seminggu sekali baru membuang
.
Nak tau lebih lanjut segera wasap 019-5553123 sekarang 😘
SIAPA YANG PERLU CUBA GCT? . . ➡ Dah berbulan bulan tak buat detox ➡ Dah cuba macam macam suplement tapi semua tak berkesan ➡ Berat susah nak turun ➡ Susah kawal selera makan ➡ Selalu ada masalah sembelit ➡ Seminggu sekali baru membuang . Nak tau lebih lanjut segera wasap 019-5553123 sekarang 😘
Cinta mekar berputik pada GCTEA.
.
Mana taknya dari 66 kg turun ke 64kg hanya kerana berani cuba 5 sachet Gctea.
.
Anda nak cuba? Singkir toksin, cuci usus dengan Gctea. Halu-halu no wasap nie ya 😍
019-5553123
Cinta mekar berputik pada GCTEA. . Mana taknya dari 66 kg turun ke 64kg hanya kerana berani cuba 5 sachet Gctea. . Anda nak cuba? Singkir toksin, cuci usus dengan Gctea. Halu-halu no wasap nie ya 😍 019-5553123
SIAPA YANG PERLU CUBA GCT?
.
.
➡ Dah berbulan bulan tak buat detox
➡ Dah cuba macam macam suplement tapi semua tak berkesan ➡ Berat susah nak turun
➡ Susah kawal selera makan
➡ Selalu ada masalah sembelit ➡ Seminggu sekali baru membuang
.
Nak tau lebih lanjut segera wasap 019-5553123 sekarang 😘
SIAPA YANG PERLU CUBA GCT? . . ➡ Dah berbulan bulan tak buat detox ➡ Dah cuba macam macam suplement tapi semua tak berkesan ➡ Berat susah nak turun ➡ Susah kawal selera makan ➡ Selalu ada masalah sembelit ➡ Seminggu sekali baru membuang . Nak tau lebih lanjut segera wasap 019-5553123 sekarang 😘
SIAPA YANG PERLU CUBA GCT?
.
.
➡ Dah berbulan bulan tak buat detox
➡ Dah cuba macam macam suplement tapi semua tak berkesan ➡ Berat susah nak turun
➡ Susah kawal selera makan
➡ Selalu ada masalah sembelit ➡ Seminggu sekali baru membuang
.
Nak tau lebih lanjut segera wasap 019-5553123 sekarang 😘
SIAPA YANG PERLU CUBA GCT? . . ➡ Dah berbulan bulan tak buat detox ➡ Dah cuba macam macam suplement tapi semua tak berkesan ➡ Berat susah nak turun ➡ Susah kawal selera makan ➡ Selalu ada masalah sembelit ➡ Seminggu sekali baru membuang . Nak tau lebih lanjut segera wasap 019-5553123 sekarang 😘
Sape yang macam ni cer angkat tangan..hehehe kita geng.. 💪🏻💪🏻🏻jom sama2 turunkan berat badan 
Nak mudah,selamat mai Wassup
0192557314 kita sembang2 naa
Sape yang macam ni cer angkat tangan..hehehe kita geng.. 💪🏻💪🏻🏻jom sama2 turunkan berat badan Nak mudah,selamat mai Wassup 0192557314 kita sembang2 naa
Antata testimoni pelanggan kami yang telah berjaya mengawal selera makan dan turunkan berat badan dengan berkesan dan selamat.
.
Kalau dia boleh, anda pun pasti boleh.
Jom oder 0194761913
Antata testimoni pelanggan kami yang telah berjaya mengawal selera makan dan turunkan berat badan dengan berkesan dan selamat. . Kalau dia boleh, anda pun pasti boleh. Jom oder 0194761913
Abg, ayang positif dah ni

Suami berkerut dahi
Mengandung lagi ke

Tak lah abg
Bukan mengandung
Tapi ayang dah nampak
Kesan lepas guna 
Gula Gula Kurus kerempeng ni

Posittif sungguh result dia.
Ayang happy ni Abg.
Target 2017 dah nak capai

3 kg turun dalam masa 15 hari
Tak lama lagi,  ayang dah slim melim macam dulu dulu. 
Suami mengusik
Ayang jom tambah satu lagi.

Hehe. sejak selim melim abg kita hari hari macam pengantin baru
. 
Whatsapp 0196595655
Abg, ayang positif dah ni Suami berkerut dahi Mengandung lagi ke Tak lah abg Bukan mengandung Tapi ayang dah nampak Kesan lepas guna Gula Gula Kurus kerempeng ni Posittif sungguh result dia. Ayang happy ni Abg. Target 2017 dah nak capai 3 kg turun dalam masa 15 hari Tak lama lagi, ayang dah slim melim macam dulu dulu. Suami mengusik Ayang jom tambah satu lagi. Hehe. sejak selim melim abg kita hari hari macam pengantin baru . Whatsapp 0196595655
💐Magic slims sgt membantu kte dlm menurunkan berat badan, bkn sekadar itu malahan turut membantu menstabilkan hormon bg kte kaum wanita ni.
.
🌹Alhamdulillah, setelah consume produk Magic Slims ni secara konsisten berat badan Rosma berjaya diturunkan hampir 10kg dlm hanya 2bln setengah dan turut mengamalkan rutin pemakanan secara konsisten.
.
🌺Kte share sedikit tips utk uols yg nak menurunkan berat badan secara sihat.
.
1) Nak turunkan berat hati kena kental tapi tak bermakna sampai tak mkn tau. Yang penting amalkan rutin pemakanan yg teratur dan sihat.
.
2) Jangan mudah rasa give up, teruskan usaha sehingga kita berjaya.
.
3) Jangan rasa stress ketika berdiet kerana itu tidak membantu dlm diet seharian. Berdiet lah mcm mana pun tp kalau tetap stress... ermmm sia2 namanya.
.
4) Ajar diri utk ubah cara pemakanan sbb kita yg perlu paksa diri utk lakukan bkn org lain Sbb yg nak turunkan berat itu kita.
.
5) Jangan mulakan dgn ayat sebegini lg *ESOK2 LAH AKU START DIET, HARINI JE AKU MKN PUAS2* ayat ni sgt2 tak membantu sbb esoknya bila kita nak start diet blk, mesti x jd punye. Sbb ayat kt atas tu juga lah nnti kte gunakan berkali2 kan... Jadi, tak start2 lh diet kte smpi bila2. huhu😓
.
6) Nak berdiet??? Pasak dalam minda semai dalam jiwa dan mulakan. 💪🏻 Tp jgn diet yg pakai taram shj tau, rajinkan diri utk tgk menu apa yg bersesuaian utk kita ambil agar diet seimbang dan sihat.
.
7) Nasi pun boleh diambil dlm diet sehari so jgn rasa sedih2 ok. Ikutkan Rosma juga hari2 mkn nasi & minum teh tarik tau. 😍 ====================================
🌼Info Lanjut & HARGA PROMOSI 👇🏻 ✅Whatsapp (Manual) :
013-6733 659
.
.
#sayajual #sayajualonline  #produkpelangsingan #sayajualprodukkurus #onlinemalaysia #igshopmalaysia #igonlinemalaysia #malaysiaonline #instashopmalaysia #produkbumiputera #produkmuslim #produkkurus #testimonikurus #sayajualproduklangsing #MSbyKR #MSbyKhaiRosma #MagicSlims #KhaiRosma #FeelTheChange
💐Magic slims sgt membantu kte dlm menurunkan berat badan, bkn sekadar itu malahan turut membantu menstabilkan hormon bg kte kaum wanita ni. . 🌹Alhamdulillah, setelah consume produk Magic Slims ni secara konsisten berat badan Rosma berjaya diturunkan hampir 10kg dlm hanya 2bln setengah dan turut mengamalkan rutin pemakanan secara konsisten. . 🌺Kte share sedikit tips utk uols yg nak menurunkan berat badan secara sihat. . 1) Nak turunkan berat hati kena kental tapi tak bermakna sampai tak mkn tau. Yang penting amalkan rutin pemakanan yg teratur dan sihat. . 2) Jangan mudah rasa give up, teruskan usaha sehingga kita berjaya. . 3) Jangan rasa stress ketika berdiet kerana itu tidak membantu dlm diet seharian. Berdiet lah mcm mana pun tp kalau tetap stress... ermmm sia2 namanya. . 4) Ajar diri utk ubah cara pemakanan sbb kita yg perlu paksa diri utk lakukan bkn org lain Sbb yg nak turunkan berat itu kita. . 5) Jangan mulakan dgn ayat sebegini lg *ESOK2 LAH AKU START DIET, HARINI JE AKU MKN PUAS2* ayat ni sgt2 tak membantu sbb esoknya bila kita nak start diet blk, mesti x jd punye. Sbb ayat kt atas tu juga lah nnti kte gunakan berkali2 kan... Jadi, tak start2 lh diet kte smpi bila2. huhu😓 . 6) Nak berdiet??? Pasak dalam minda semai dalam jiwa dan mulakan. 💪🏻 Tp jgn diet yg pakai taram shj tau, rajinkan diri utk tgk menu apa yg bersesuaian utk kita ambil agar diet seimbang dan sihat. . 7) Nasi pun boleh diambil dlm diet sehari so jgn rasa sedih2 ok. Ikutkan Rosma juga hari2 mkn nasi & minum teh tarik tau. 😍 ==================================== 🌼Info Lanjut & HARGA PROMOSI 👇🏻 ✅Whatsapp (Manual) : 013-6733 659 . . #sayajual  #sayajualonline  #produkpelangsingan  #sayajualprodukkurus  #onlinemalaysia  #igshopmalaysia  #igonlinemalaysia  #malaysiaonline  #instashopmalaysia  #produkbumiputera  #produkmuslim  #produkkurus  #testimonikurus  #sayajualproduklangsing  #MSbyKR  #MSbyKhaiRosma  #MagicSlims  #KhaiRosma  #FeelTheChange 
PENGUMUMAN 📢📢📢
PENGUMUMAN 📢📢📢
PENGUMUMAN 📢📢📢 Diskaun sebanyak RM20.00 untuk pembelian 2 box Proslim Advanced Plus

Promosi sah sehingga 1 November 2017 (while stocks last)

Untuk pembelian boleh whatsapp

012-6130499
012-6130499
012-6130499

#agentproslim #sayajualprodukkurus #melawati #ampang
#codampang
#codmelawati
PENGUMUMAN 📢📢📢 PENGUMUMAN 📢📢📢 PENGUMUMAN 📢📢📢 Diskaun sebanyak RM20.00 untuk pembelian 2 box Proslim Advanced Plus Promosi sah sehingga 1 November 2017 (while stocks last) Untuk pembelian boleh whatsapp 012-6130499 012-6130499 012-6130499 #agentproslim  #sayajualprodukkurus  #melawati  #ampang  #codampang  #codmelawati 
Jangan Tunggu Lama2,
Nanti Lama2 Lemak Semakin Tepu... ♨
=============================
🌟Magic Slims®🌟
.
Feel The Change ❗
=============================
Anda pernah rasa sebegini❓👇
.
📍Perut semakin membuncit❓
📍Semakin hari berat semakin bertambah❓
📍Susah utk turunkan berat badan❓
📍Susah/Tak puas buang air besar (sembelit)❓
📍Perut byk angin (selalu kembong / jarang kentut)❓
📍Mudah rasa letih❓
📍Peha bergesel❓
📍Cepat mengah/penat❓
📍Lutut, pinggang dan tumit selalu senggal & berdenyut❓
📍Badan lesu❓
📍Kulit rasa kusam❓
📍Wanita yg mengalami senggugut yg sgt kuat❓
📍Wanita yg haid tidak teratur (sbb tu sukar utk mengandung)❓
.
💟InsyaAllah... Dengan @magic_slims anda pasti dpt atasinya... Alhamdullillah... Ramai yang telah berjaya turunkan berat badan secara sihat dgn MS.
.
Secara purata pengguna MS berjaya turunkan berat badan antara 3KG - 7KG dalam masa 2-4minggu shj.
.
Terdapat 3K Manfaat MS.
.
♦Antara Manfaatnya 💪🏼
1. 🌟KURUS - ✅ Mampu menurunkan berat badan tanpa diet ketat & bersenam.
2. 🌟KESIHATAN - ✅ Mampu menstabilkan hormon, mengurangkan masalah period pain, memberi tenaga secara semulajadi, mengurangkan kolestrol, mengurangkan sakit-sakit sendi dan bermacam lagi.
3. 🌟KECANTIKKAN - ✅ Mampu mengembalikan keremajaan kpd kulit, membuatkan kulit menjadi lebih sihat & halus.
.
KEISTIMEWAAN MSbyKR® :
🍀LULUS Halal JAKIM – 1 053-09/2004.
🍀LULUS PENGKELASAN BPFK (BIRO PENGAWALAN FARMASEUTIKAL KEBANGSAAN) - NO RUJUKAN : 110914/08/310.
🍀DAFTAR KPDNKK (BUATAN MALAYSIA).
🌺Ratusan Ribu Botol Terjual.
🌺Boleh Makan Nasi Berlauk.
🌺Boleh Minum Teh Tarik / Kopi.
🌼Ramai Testimoni (Anda Bakal).
🌼Sesuai Untuk Wanita & Lelaki.
🌼Rasa Sedap Seperti Jus Buah.
.
💐Kini Harga PROMOSI KEMBALI & PELUANG MENANGI CABUTAN BERTUAH JAM TANGAN VALENTINO RUDY❗
.
🍁Info Lanjut Sila whatsapp "MS" : 👉011-19772237
.
🌸Website (Info Lanjut & Testimoni)
https://goo.gl/qRX2zd
.
#sayajual #sayajualonline  #produkpelangsingan #sayajualprodukkurus #onlinemalaysia #igshopmalaysia #igonlinemalaysia #malaysiaonline #instashopmalaysia #produkbumiputera #produkmuslim #produkkurus #testimonikurus #sayajualproduklangsing #MSbyKR #MSbyKhaiRosma #MagicSlims #KhaiRosma #FeelTheChange
Jangan Tunggu Lama2, Nanti Lama2 Lemak Semakin Tepu... ♨ ============================= 🌟Magic Slims®🌟 . Feel The Change ❗ ============================= Anda pernah rasa sebegini❓👇 . 📍Perut semakin membuncit❓ 📍Semakin hari berat semakin bertambah❓ 📍Susah utk turunkan berat badan❓ 📍Susah/Tak puas buang air besar (sembelit)❓ 📍Perut byk angin (selalu kembong / jarang kentut)❓ 📍Mudah rasa letih❓ 📍Peha bergesel❓ 📍Cepat mengah/penat❓ 📍Lutut, pinggang dan tumit selalu senggal & berdenyut❓ 📍Badan lesu❓ 📍Kulit rasa kusam❓ 📍Wanita yg mengalami senggugut yg sgt kuat❓ 📍Wanita yg haid tidak teratur (sbb tu sukar utk mengandung)❓ . 💟InsyaAllah... Dengan @magic_slims anda pasti dpt atasinya... Alhamdullillah... Ramai yang telah berjaya turunkan berat badan secara sihat dgn MS. . Secara purata pengguna MS berjaya turunkan berat badan antara 3KG - 7KG dalam masa 2-4minggu shj. . Terdapat 3K Manfaat MS. . ♦Antara Manfaatnya 💪🏼 1. 🌟KURUS - ✅ Mampu menurunkan berat badan tanpa diet ketat & bersenam. 2. 🌟KESIHATAN - ✅ Mampu menstabilkan hormon, mengurangkan masalah period pain, memberi tenaga secara semulajadi, mengurangkan kolestrol, mengurangkan sakit-sakit sendi dan bermacam lagi. 3. 🌟KECANTIKKAN - ✅ Mampu mengembalikan keremajaan kpd kulit, membuatkan kulit menjadi lebih sihat & halus. . KEISTIMEWAAN MSbyKR® : 🍀LULUS Halal JAKIM – 1 053-09/2004. 🍀LULUS PENGKELASAN BPFK (BIRO PENGAWALAN FARMASEUTIKAL KEBANGSAAN) - NO RUJUKAN : 110914/08/310. 🍀DAFTAR KPDNKK (BUATAN MALAYSIA). 🌺Ratusan Ribu Botol Terjual. 🌺Boleh Makan Nasi Berlauk. 🌺Boleh Minum Teh Tarik / Kopi. 🌼Ramai Testimoni (Anda Bakal). 🌼Sesuai Untuk Wanita & Lelaki. 🌼Rasa Sedap Seperti Jus Buah. . 💐Kini Harga PROMOSI KEMBALI & PELUANG MENANGI CABUTAN BERTUAH JAM TANGAN VALENTINO RUDY❗ . 🍁Info Lanjut Sila whatsapp "MS" : 👉011-19772237 . 🌸Website (Info Lanjut & Testimoni) https://goo.gl/qRX2zd . #sayajual  #sayajualonline  #produkpelangsingan  #sayajualprodukkurus  #onlinemalaysia  #igshopmalaysia  #igonlinemalaysia  #malaysiaonline  #instashopmalaysia  #produkbumiputera  #produkmuslim  #produkkurus  #testimonikurus  #sayajualproduklangsing  #MSbyKR  #MSbyKhaiRosma  #MagicSlims  #KhaiRosma  #FeelTheChange 
~ viva eyebrow pencil ~
KELEBIHAN VIVA EYEBROW PENCIL:
.
-Waterproof
-Long lasting to 24 hours
-Warna yang sangat cantik dan natural (dark brown)
-Digunakan oleh kebanyakkan mak andam dan makeup artis professional
-Mudah digunakan
.
BORONG :
1 × Rm6
5 × Rm5.80
10 × Rm5.50
.
POST : RM7 sm / RM11 ss
.
#sayajual #sayajualprodukkecantikkan #bazarpaknil #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkurus #sayajualborong #sayajualmurah #sayajualkosmetik #sayajualsupplement #produkkesihatanmurah #jdt #produkkecantikanmurah #sayajualkosmetikmurah
~ viva eyebrow pencil ~ KELEBIHAN VIVA EYEBROW PENCIL: . -Waterproof -Long lasting to 24 hours -Warna yang sangat cantik dan natural (dark brown) -Digunakan oleh kebanyakkan mak andam dan makeup artis professional -Mudah digunakan . BORONG : 1 × Rm6 5 × Rm5.80 10 × Rm5.50 . POST : RM7 sm / RM11 ss . #sayajual  #sayajualprodukkecantikkan  #bazarpaknil  #sayajualprodukkesihatan  #sayajualprodukkurus  #sayajualborong  #sayajualmurah  #sayajualkosmetik  #sayajualsupplement  #produkkesihatanmurah  #jdt  #produkkecantikanmurah  #sayajualkosmetikmurah 
Mesti yakin dan konsisten.
.
Diperbuat dari bahan-bahan terbaik. Gel Cool Rose nyata beri hasil yang super awesome 😘
.
Anda mesti cuba ya!
.
Klik sini ya www.wasap.my/60189774791 .
#TeamKepuks
Mesti yakin dan konsisten. . Diperbuat dari bahan-bahan terbaik. Gel Cool Rose nyata beri hasil yang super awesome 😘 . Anda mesti cuba ya! . Klik sini ya www.wasap.my/60189774791 . #TeamKepuks 
Lunch tanpa sayur??? Oh no 😱😱😱😱!!!
.

Terus start enjin gi beli sayur kedai. Haha. Kebetulan lada dan telur pu dah habis. So restock apa yg patut je. Semua realfood. Tak der tambah processed food. .

Jap lagi kita lunch deh. Siap dah masuk tu. Tunggu uzma dan waled balik je nak makan.
Lunch tanpa sayur??? Oh no 😱😱😱😱!!! . Terus start enjin gi beli sayur kedai. Haha. Kebetulan lada dan telur pu dah habis. So restock apa yg patut je. Semua realfood. Tak der tambah processed food. . Jap lagi kita lunch deh. Siap dah masuk tu. Tunggu uzma dan waled balik je nak makan.
Antara bahan-bahan yg terkandung di dalam Deina Slimax Juice 😍😍 Diformulasi tanpa sebarang bahan kimia bagi memberikan tahap keberkesanan yg maksima & selamat digunakan. 👍🏻👍🏻 Jadi jom kurus & kekalkan kesihatan dgn Deina Slimax Juice! 😘 Berminat whatsapp saya di 0182487465 atau click link di bio saya 📲📲📲 #deinaslimaxjuicekurusdansihat #deinaslimaxjuice #sayajualprodukkurus #produkkurusmurah #jomkurus #badansihathidupceria #trustedseller #shahalam #Klang #kemaman #kuantan #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmlendu
Antara bahan-bahan yg terkandung di dalam Deina Slimax Juice 😍😍 Diformulasi tanpa sebarang bahan kimia bagi memberikan tahap keberkesanan yg maksima & selamat digunakan. 👍🏻👍🏻 Jadi jom kurus & kekalkan kesihatan dgn Deina Slimax Juice! 😘 Berminat whatsapp saya di 0182487465 atau click link di bio saya 📲📲📲 #deinaslimaxjuicekurusdansihat  #deinaslimaxjuice  #sayajualprodukkurus  #produkkurusmurah  #jomkurus  #badansihathidupceria  #trustedseller  #shahalam  #Klang  #kemaman  #kuantan  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #uitmlendu 
Sebulan jer konsisten makan MINCE dah turun 8 kilo. Dapat BONUS peha mengecil dan perut kempis sikit.
.
Selera makan terkawal, makan nasi pun dah jarang-jarang.
.
Anda nak turun 8 kilo jugak kan? Selamat selim melim😍
.
Komen 'Mince' untuk kami DM anda ya.

#TeamKepuks
Sebulan jer konsisten makan MINCE dah turun 8 kilo. Dapat BONUS peha mengecil dan perut kempis sikit. . Selera makan terkawal, makan nasi pun dah jarang-jarang. . Anda nak turun 8 kilo jugak kan? Selamat selim melim😍 . Komen 'Mince' untuk kami DM anda ya. #TeamKepuks 
➡ Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan  Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH
➡ Sebotol ada 30 biji
➡ Boleh Tahan 14 hari
➡ Bahan 100% Halal .
.
Bahan Mince
➡ Delima - Elak pengumpulan lemak
➡ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat
➡ Garcinia -.Control selera makan
➡ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak
➡ Green Coffee Bean- Bakar Lemak
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0194761913
➡ Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH ➡ Sebotol ada 30 biji ➡ Boleh Tahan 14 hari ➡ Bahan 100% Halal . . Bahan Mince ➡ Delima - Elak pengumpulan lemak ➡ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat ➡ Garcinia -.Control selera makan ➡ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak ➡ Green Coffee Bean- Bakar Lemak . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0194761913
.
🔥FEEDBACK SABUN ZUMBA🔥
.
✔Perut kempis
✔Lengan susut

Whatsapp 012-4085174
Atau lebih mudah klik link wassap di bio.
. 🔥FEEDBACK SABUN ZUMBA🔥 . ✔Perut kempis ✔Lengan susut Whatsapp 012-4085174 Atau lebih mudah klik link wassap di bio.
Happy Deepavali 2017🎉

Kurus cantik menawan dengan Q'ROSE ;)
.
.
Q'rose Detox Drink bukan sahaja untuk MEMBUANG TOKSIK tapi juga mampu untuk MENINGKATKAN METABOLISMA BADAN dan MELANCARKAN PEMBUANGAN.
Badan akan rasa lebih segar dan bertenaga! 👍👍👍
.
Jom DETOK & kurus sihat dengan Q'ROSE~
.
.
Normal Price: RM 188
⬇⬇⬇⬇⬇
💛 Special Promo💛
💛 Special Promo💛
💛 Special Promo💛
.
Pos : (SM): RM 60 including postage (SS): RM 70 including postage .
.
Whatsapp: 017 256 5711
Whatsapp: 017 256 5711
Whatsapp: 017 256 5711

#qrose #detox #detoxdrink #sachet #wangsamaju #kualalumpur #trustedseller #hargamampumilik #promosi #tawaranistimewa #hargaterlajakmurah #nakkurus #naksihat #nakkuruskenarajin #nakkurusjanganmalas #nakkurusjangankedekut #sayanakkurus #sayanaksihat #kuruscepat #kurusselamat #gayahidupsihat #sayajualprodukkurus #dietmudah #sangatberkesan #kuruscantik #tipskurus #syukurselalu #bazaarpaknil #meletop #afmegastar
Happy Deepavali 2017🎉 Kurus cantik menawan dengan Q'ROSE ;) . . Q'rose Detox Drink bukan sahaja untuk MEMBUANG TOKSIK tapi juga mampu untuk MENINGKATKAN METABOLISMA BADAN dan MELANCARKAN PEMBUANGAN. Badan akan rasa lebih segar dan bertenaga! 👍👍👍 . Jom DETOK & kurus sihat dengan Q'ROSE~ . . Normal Price: RM 188 ⬇⬇⬇⬇⬇ 💛 Special Promo💛 💛 Special Promo💛 💛 Special Promo💛 . Pos : (SM): RM 60 including postage (SS): RM 70 including postage . . Whatsapp: 017 256 5711 Whatsapp: 017 256 5711 Whatsapp: 017 256 5711 #qrose  #detox  #detoxdrink  #sachet  #wangsamaju  #kualalumpur  #trustedseller  #hargamampumilik  #promosi  #tawaranistimewa  #hargaterlajakmurah  #nakkurus  #naksihat  #nakkuruskenarajin  #nakkurusjanganmalas  #nakkurusjangankedekut  #sayanakkurus  #sayanaksihat  #kuruscepat  #kurusselamat  #gayahidupsihat  #sayajualprodukkurus  #dietmudah  #sangatberkesan  #kuruscantik  #tipskurus  #syukurselalu  #bazaarpaknil  #meletop  #afmegastar 
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp "igkurus" ke +6 013-2582878
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp "igkurus" ke +6 013-2582878
KELEBIHAN MINCE . . 
Paling utama terbukti berkesan untuk control selera makan. ✔️ Menjaga kestabilan gula dan darah.
✔️ Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme.
✔️ Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya.
✔️ Membuang toksin dalam tubuh.
✔️ Mengawal Berat Badan.
✔️ Menghalang pembentukan lemak.
✔️ Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan.
✔️ Agen awet muda.
✔️ Anti Kanser.
✔️ Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga.
✔️ Menurunkan kolestrol.
KELEBIHAN MINCE . . Paling utama terbukti berkesan untuk control selera makan. ✔️ Menjaga kestabilan gula dan darah. ✔️ Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme. ✔️ Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya. ✔️ Membuang toksin dalam tubuh. ✔️ Mengawal Berat Badan. ✔️ Menghalang pembentukan lemak. ✔️ Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan. ✔️ Agen awet muda. ✔️ Anti Kanser. ✔️ Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga. ✔️ Menurunkan kolestrol.
Assalamualaikum dan Selamat Pagi 😍
.
Setiap orang ada impian. Bezanya ada orang akan berusaha sedaya upaya untuk capai impian dan ada orang bermimpi berjaya capai impiannya.
.
BANGKIT!
.
#TeamKepuks
Assalamualaikum dan Selamat Pagi 😍 . Setiap orang ada impian. Bezanya ada orang akan berusaha sedaya upaya untuk capai impian dan ada orang bermimpi berjaya capai impiannya. . BANGKIT! . #TeamKepuks 
Assalamualaikum, happy deepavali dan selamat bercuti
Assalamualaikum, happy deepavali dan selamat bercuti
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +60124999358
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +60124999358
Kisahnya, adalah orang tu dia try sebotol Gula Gula Kurus je lepas tu tak turun KG langsung, terus fed up. stop! 😢
.
tanpa sedar member² duk tanya apsal makin nampak kecik. haa..jangan tak tau ada orang yang hilang inci dulu baru hilang kg tau, kann dah menyesal stop. terus laju² contact seller nak order lagi 😁😆
.
Mince ni dia bantu tingkatkan metabolisme kita semula. so ikut badan la, ada yang slow sikit tu botol pertama mungkin hilang inci dulu
.
nak kurus beli set sebulan terus. bolehla jimat banyak sikit uolls. menu bimbingan pun disediakan. tinggal nak follow je 😉
.
nak saya bimbing cara yang betul consume GulaGulaKurus ? whatsapp +6 01 24999358 SEKARANG 😍😘
Kisahnya, adalah orang tu dia try sebotol Gula Gula Kurus je lepas tu tak turun KG langsung, terus fed up. stop! 😢 . tanpa sedar member² duk tanya apsal makin nampak kecik. haa..jangan tak tau ada orang yang hilang inci dulu baru hilang kg tau, kann dah menyesal stop. terus laju² contact seller nak order lagi 😁😆 . Mince ni dia bantu tingkatkan metabolisme kita semula. so ikut badan la, ada yang slow sikit tu botol pertama mungkin hilang inci dulu . nak kurus beli set sebulan terus. bolehla jimat banyak sikit uolls. menu bimbingan pun disediakan. tinggal nak follow je 😉 . nak saya bimbing cara yang betul consume GulaGulaKurus ? whatsapp +6 01 24999358 SEKARANG 😍😘
Perut buncit?? Haa tryla tips kempiskan perut dengan asam jawa.
.
Tapi kalau nak lagiii cepat makanlah gula gula kurus mince skali tauu😘
Perut buncit?? Haa tryla tips kempiskan perut dengan asam jawa. . Tapi kalau nak lagiii cepat makanlah gula gula kurus mince skali tauu😘
Mince bantu anda 🍊bakar lemak
🍊kawal selera makan
🍊kawal kolestrol
🍊singkir lemak
🍊buang toksin dalam badan
.
Klik link di profile untuk tempahan set combo X plus anda sekarang 😍
.
#TeamKepuks #TK4
Mince bantu anda 🍊bakar lemak 🍊kawal selera makan 🍊kawal kolestrol 🍊singkir lemak 🍊buang toksin dalam badan . Klik link di profile untuk tempahan set combo X plus anda sekarang 😍 . #TeamKepuks  #TK4 
Hidup untuk makan
Makan untuk hidup
.
Anda pilih yang mana? Sudah tentu makan untuk hidup. Jadi makanlah makanan yang seimbang nutrisinya.
.
Amalkan gaya hidup sihat seperti melakukan senaman sekurang-kurangnya seminggu sekali.
.
Elakkan makan makanan segera dan berminyak. Kawal jumlah gula yang anda ambil.

Sayangi diri dan keluarga anda!

Kurus dengan SELAMAT. Pilih MINCE.
.
#TeamKepuks #TK4
Hidup untuk makan Makan untuk hidup . Anda pilih yang mana? Sudah tentu makan untuk hidup. Jadi makanlah makanan yang seimbang nutrisinya. . Amalkan gaya hidup sihat seperti melakukan senaman sekurang-kurangnya seminggu sekali. . Elakkan makan makanan segera dan berminyak. Kawal jumlah gula yang anda ambil. Sayangi diri dan keluarga anda! Kurus dengan SELAMAT. Pilih MINCE. . #TeamKepuks  #TK4 
Kita nak kurus bukan sebab nak pakai baju dan seluar ketat-ketat. Tapi sebab nak rasa sehat.
.
Boleh kemas rumah sambil kejar anak yang asik suke memanjat. Turun naik tangga 10x sehari pon masih larat. Barulah rumah berkilatttt.
.
Suami balik takdelah muke asik tersenyum kelatttt.
.
Ha, sebab tu Diana kemam MINCE 😘
.
Nak suami menjeling manja tengok awak macam anak Dara, halu-halu Diana ya.
.
#TeamKepuks #TK4
Kita nak kurus bukan sebab nak pakai baju dan seluar ketat-ketat. Tapi sebab nak rasa sehat. . Boleh kemas rumah sambil kejar anak yang asik suke memanjat. Turun naik tangga 10x sehari pon masih larat. Barulah rumah berkilatttt. . Suami balik takdelah muke asik tersenyum kelatttt. . Ha, sebab tu Diana kemam MINCE 😘 . Nak suami menjeling manja tengok awak macam anak Dara, halu-halu Diana ya. . #TeamKepuks  #TK4 
Korang dah diet dah makan supplement.. bersenam.. Timbang tengok tengok berat turun sekilo jer...........😔😔😔😔
.
Hmmmmmm...
.
Tapi tahu tak sekilo lemak yg hilang tu sebesar mana? Sebesar dalam gambar tu haaaa...
.
Besar tau.. Jadi korang perlu berbangga sebenarnya.. 😍😍😍
.
.
Teruskan usaha 💪💪💪
.
.
Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN?
.
📲Whatsapp 019 4440077
📲Whatsapp 019 4440077
📲Whatsapp 019 4440077
Korang dah diet dah makan supplement.. bersenam.. Timbang tengok tengok berat turun sekilo jer...........😔😔😔😔 . Hmmmmmm... . Tapi tahu tak sekilo lemak yg hilang tu sebesar mana? Sebesar dalam gambar tu haaaa... . Besar tau.. Jadi korang perlu berbangga sebenarnya.. 😍😍😍 . . Teruskan usaha 💪💪💪 . . Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN? . 📲Whatsapp 019 4440077 📲Whatsapp 019 4440077 📲Whatsapp 019 4440077
Mince bantu anda 🍊bakar lemak
🍊kawal selera makan
🍊kawal kolestrol
🍊singkir lemak
🍊buang toksin dalam badan
.
Klik link di profile untuk tempahan set combo X plus anda sekarang 😍
.
#TeamKepuks #TK4
Mince bantu anda 🍊bakar lemak 🍊kawal selera makan 🍊kawal kolestrol 🍊singkir lemak 🍊buang toksin dalam badan . Klik link di profile untuk tempahan set combo X plus anda sekarang 😍 . #TeamKepuks  #TK4 
Hidup untuk makan
Makan untuk hidup
.
Anda pilih yang mana? Sudah tentu makan untuk hidup. Jadi makanlah makanan yang seimbang nutrisinya.
.
Amalkan gaya hidup sihat seperti melakukan senaman sekurang-kurangnya seminggu sekali.
.
Elakkan makan makanan segera dan berminyak. Kawal jumlah gula yang anda ambil.

Sayangi diri dan keluarga anda!

Kurus dengan SELAMAT. Pilih MINCE.
.
#TeamKepuks #TK4
Hidup untuk makan Makan untuk hidup . Anda pilih yang mana? Sudah tentu makan untuk hidup. Jadi makanlah makanan yang seimbang nutrisinya. . Amalkan gaya hidup sihat seperti melakukan senaman sekurang-kurangnya seminggu sekali. . Elakkan makan makanan segera dan berminyak. Kawal jumlah gula yang anda ambil. Sayangi diri dan keluarga anda! Kurus dengan SELAMAT. Pilih MINCE. . #TeamKepuks  #TK4 
Kita nak kurus bukan sebab nak pakai baju dan seluar ketat-ketat. Tapi sebab nak rasa sehat.
.
Boleh kemas rumah sambil kejar anak yang asik suke memanjat. Turun naik tangga 10x sehari pon masih larat. Barulah rumah berkilatttt.
.
Suami balik takdelah muke asik tersenyum kelatttt.
.
Ha, sebab tu Diana kemam MINCE 😘
.
Nak suami menjeling manja tengok awak macam anak Dara, halu-halu Diana ya.
.
#TeamKepuks #TK4
Kita nak kurus bukan sebab nak pakai baju dan seluar ketat-ketat. Tapi sebab nak rasa sehat. . Boleh kemas rumah sambil kejar anak yang asik suke memanjat. Turun naik tangga 10x sehari pon masih larat. Barulah rumah berkilatttt. . Suami balik takdelah muke asik tersenyum kelatttt. . Ha, sebab tu Diana kemam MINCE 😘 . Nak suami menjeling manja tengok awak macam anak Dara, halu-halu Diana ya. . #TeamKepuks  #TK4 
#transformationtuesday 
Yang kiri tu zaman belum insaf lagi. Tebal baq hang 🙈 adoi. Tak sangka, pernah tebal macam tu. Baju sendat, badan cepat letih, semua ada.
.
What past is past. Semua tu kenangan. Yang kena fikir sekarang adalah masa depan. Demi si comel #RaniahJannah Mommy kena kuat 😍
.
.
#TeamSuriKurus 
#myweightlostjourney
#transformationtuesday  Yang kiri tu zaman belum insaf lagi. Tebal baq hang 🙈 adoi. Tak sangka, pernah tebal macam tu. Baju sendat, badan cepat letih, semua ada. . What past is past. Semua tu kenangan. Yang kena fikir sekarang adalah masa depan. Demi si comel #RaniahJannah  Mommy kena kuat 😍 . . #TeamSuriKurus  #myweightlostjourney 
‼Adakah semua di bawah ini CABARAN untuk anda❓
====================== 📍Teringin nak Langsing❓
📍Mudah rasa letih❓
📍Peha bergesel?❓
📍Semakin hari berat semakin bertambah❓
📍Susahnya nak susut❓
📍Teringin nak pakai Size M atau S❓
📍Baru berjalan tapi dah rasa mengah sangat❓
📍Haid tidak teratur❓
📍Lutut, pinggang dan  tumit senggal & berdenyut❓
📍Badan lesu❓
📍Kulit rasa kusam❓
📍Mengalami senggugut❓
.
Boleh dikatakan semua diatas ini sering dirasaikan oleh kita. ✅Betulkan‼
.
Nak singkirkan semua perkara diatas ini❓👆
.
Kenapa masih takut lagi utk sahut cabaran ini❗
Sampai bilakah❓
.
❌Jangan Biar Sampai LEMAK Menguasai Diri.
.
👉Adakah anda tergolong dalam golongan sebegini❓
.
Jangan gundah gulana, InsyaAllah... Kami boleh bantu anda tapi sebelum itu anda perlu whatsapp atau PM kami terlebih dahulu untuk kami berkongsikan kemampuan Produk kami iaitu MSbyKR (MagicSlims) lebih lanjut lagi. Kami juga sedia bantu anda kongsikan Tip2 pemakanan yang lengkap & cara pengambilan produk kami dengan betul.
.
Setiap habuan yang kita ingin rasai perlulah ada pengorbanan yg bersungguh2‼
.
Apa Tunggu Lagi...
Anda cepat buat keputusan, lebih cepat anda atasi cabaran anda & capai impian anda.💪
.
Info Lanjut Whatsapp :
013-216 3234 - Talian Panas
013-216 3234 - Talian Panas
013-216 3234 - Talian Panas

Terima Kasih... Website : www.krsuccessful.com

#sayajual #sayajualonline  #produkpelangsingan #sayajualprodukkurus #onlinemalaysia #igshopmalaysia #igonlinemalaysia #malaysiaonline #instashopmalaysia #produkbumiputera #produkmuslim #produkkurus #bazaronline #bazarpaknil #shoppingonline #malaysiaonlineshop #kuruslangsing #malaysiaonlineshopping #testimonikurus #bazaaronline #bakarlemak #kuruslangsing #slimming #MagicSlims #KhaiRosma #sayajualproduklangsing
‼Adakah semua di bawah ini CABARAN untuk anda❓ ====================== 📍Teringin nak Langsing❓ 📍Mudah rasa letih❓ 📍Peha bergesel?❓ 📍Semakin hari berat semakin bertambah❓ 📍Susahnya nak susut❓ 📍Teringin nak pakai Size M atau S❓ 📍Baru berjalan tapi dah rasa mengah sangat❓ 📍Haid tidak teratur❓ 📍Lutut, pinggang dan tumit senggal & berdenyut❓ 📍Badan lesu❓ 📍Kulit rasa kusam❓ 📍Mengalami senggugut❓ . Boleh dikatakan semua diatas ini sering dirasaikan oleh kita. ✅Betulkan‼ . Nak singkirkan semua perkara diatas ini❓👆 . Kenapa masih takut lagi utk sahut cabaran ini❗ Sampai bilakah❓ . ❌Jangan Biar Sampai LEMAK Menguasai Diri. . 👉Adakah anda tergolong dalam golongan sebegini❓ . Jangan gundah gulana, InsyaAllah... Kami boleh bantu anda tapi sebelum itu anda perlu whatsapp atau PM kami terlebih dahulu untuk kami berkongsikan kemampuan Produk kami iaitu MSbyKR (MagicSlims) lebih lanjut lagi. Kami juga sedia bantu anda kongsikan Tip2 pemakanan yang lengkap & cara pengambilan produk kami dengan betul. . Setiap habuan yang kita ingin rasai perlulah ada pengorbanan yg bersungguh2‼ . Apa Tunggu Lagi... Anda cepat buat keputusan, lebih cepat anda atasi cabaran anda & capai impian anda.💪 . Info Lanjut Whatsapp : 013-216 3234 - Talian Panas 013-216 3234 - Talian Panas 013-216 3234 - Talian Panas Terima Kasih... Website : www.krsuccessful.com #sayajual  #sayajualonline  #produkpelangsingan  #sayajualprodukkurus  #onlinemalaysia  #igshopmalaysia  #igonlinemalaysia  #malaysiaonline  #instashopmalaysia  #produkbumiputera  #produkmuslim  #produkkurus  #bazaronline  #bazarpaknil  #shoppingonline  #malaysiaonlineshop  #kuruslangsing  #malaysiaonlineshopping  #testimonikurus  #bazaaronline  #bakarlemak  #kuruslangsing  #slimming  #MagicSlims  #KhaiRosma  #sayajualproduklangsing 
Jangan Tunggu Lama2,
Nanti Lama2 Lemak Semakin Tepu... ♨
=============================
🌟Magic Slims®🌟
.
Feel The Change ❗
=============================
Anda pernah rasa sebegini❓👇
.
📍Perut semakin membuncit❓
📍Semakin hari berat semakin bertambah❓
📍Susah utk turunkan berat badan❓
📍Susah/Tak puas buang air besar (sembelit)❓
📍Perut byk angin (selalu kembong / jarang kentut)❓
📍Mudah rasa letih❓
📍Peha bergesel❓
📍Cepat mengah/penat❓
📍Lutut, pinggang dan tumit selalu senggal & berdenyut❓
📍Badan lesu❓
📍Kulit rasa kusam❓
📍Wanita yg mengalami senggugut yg sgt kuat❓
📍Wanita yg haid tidak teratur (sbb tu sukar utk mengandung)❓
.
💟InsyaAllah... Dengan @magic_slims anda pasti dpt atasinya... Alhamdullillah... Ramai yang telah berjaya turunkan berat badan secara sihat dgn MS.
.
Secara purata pengguna MS berjaya turunkan berat badan antara 3KG - 7KG dalam masa 2-4minggu shj.
.
Terdapat 3K Manfaat MS.
.
♦Antara Manfaatnya 💪🏼
1. 🌟KURUS - ✅ Mampu menurunkan berat badan tanpa diet ketat & bersenam.
2. 🌟KESIHATAN - ✅ Mampu menstabilkan hormon, mengurangkan masalah period pain, memberi tenaga secara semulajadi, mengurangkan kolestrol, mengurangkan sakit-sakit sendi dan bermacam lagi.
3. 🌟KECANTIKKAN - ✅ Mampu mengembalikan keremajaan kpd kulit, membuatkan kulit menjadi lebih sihat & halus.
.
KEISTIMEWAAN MSbyKR® :
🍀LULUS Halal JAKIM – 1 053-09/2004.
🍀LULUS PENGKELASAN BPFK (BIRO PENGAWALAN FARMASEUTIKAL KEBANGSAAN) - NO RUJUKAN : 110914/08/310.
🍀DAFTAR KPDNKK (BUATAN MALAYSIA).
🌺Ratusan Ribu Botol Terjual.
🌺Boleh Makan Nasi Berlauk.
🌺Boleh Minum Teh Tarik / Kopi.
🌼Ramai Testimoni (Anda Bakal).
🌼Sesuai Untuk Wanita & Lelaki.
🌼Rasa Sedap Seperti Jus Buah.
.
💐Kini Harga PROMOSI KEMBALI & PELUANG MENANGI CABUTAN BERTUAH JAM TANGAN VALENTINO RUDY❗
.
🍁Info Lanjut Sila whatsapp "MS" : 👉011-19772237
.
🌸Website (Info Lanjut & Testimoni)
https://goo.gl/qRX2zd
.
#sayajual #sayajualonline  #produkpelangsingan #sayajualprodukkurus #onlinemalaysia #igshopmalaysia #igonlinemalaysia #malaysiaonline #instashopmalaysia #produkbumiputera #produkmuslim #produkkurus #testimonikurus #sayajualproduklangsing #MSbyKR #MSbyKhaiRosma #MagicSlims #KhaiRosma #FeelTheChange
Jangan Tunggu Lama2, Nanti Lama2 Lemak Semakin Tepu... ♨ ============================= 🌟Magic Slims®🌟 . Feel The Change ❗ ============================= Anda pernah rasa sebegini❓👇 . 📍Perut semakin membuncit❓ 📍Semakin hari berat semakin bertambah❓ 📍Susah utk turunkan berat badan❓ 📍Susah/Tak puas buang air besar (sembelit)❓ 📍Perut byk angin (selalu kembong / jarang kentut)❓ 📍Mudah rasa letih❓ 📍Peha bergesel❓ 📍Cepat mengah/penat❓ 📍Lutut, pinggang dan tumit selalu senggal & berdenyut❓ 📍Badan lesu❓ 📍Kulit rasa kusam❓ 📍Wanita yg mengalami senggugut yg sgt kuat❓ 📍Wanita yg haid tidak teratur (sbb tu sukar utk mengandung)❓ . 💟InsyaAllah... Dengan @magic_slims anda pasti dpt atasinya... Alhamdullillah... Ramai yang telah berjaya turunkan berat badan secara sihat dgn MS. . Secara purata pengguna MS berjaya turunkan berat badan antara 3KG - 7KG dalam masa 2-4minggu shj. . Terdapat 3K Manfaat MS. . ♦Antara Manfaatnya 💪🏼 1. 🌟KURUS - ✅ Mampu menurunkan berat badan tanpa diet ketat & bersenam. 2. 🌟KESIHATAN - ✅ Mampu menstabilkan hormon, mengurangkan masalah period pain, memberi tenaga secara semulajadi, mengurangkan kolestrol, mengurangkan sakit-sakit sendi dan bermacam lagi. 3. 🌟KECANTIKKAN - ✅ Mampu mengembalikan keremajaan kpd kulit, membuatkan kulit menjadi lebih sihat & halus. . KEISTIMEWAAN MSbyKR® : 🍀LULUS Halal JAKIM – 1 053-09/2004. 🍀LULUS PENGKELASAN BPFK (BIRO PENGAWALAN FARMASEUTIKAL KEBANGSAAN) - NO RUJUKAN : 110914/08/310. 🍀DAFTAR KPDNKK (BUATAN MALAYSIA). 🌺Ratusan Ribu Botol Terjual. 🌺Boleh Makan Nasi Berlauk. 🌺Boleh Minum Teh Tarik / Kopi. 🌼Ramai Testimoni (Anda Bakal). 🌼Sesuai Untuk Wanita & Lelaki. 🌼Rasa Sedap Seperti Jus Buah. . 💐Kini Harga PROMOSI KEMBALI & PELUANG MENANGI CABUTAN BERTUAH JAM TANGAN VALENTINO RUDY❗ . 🍁Info Lanjut Sila whatsapp "MS" : 👉011-19772237 . 🌸Website (Info Lanjut & Testimoni) https://goo.gl/qRX2zd . #sayajual  #sayajualonline  #produkpelangsingan  #sayajualprodukkurus  #onlinemalaysia  #igshopmalaysia  #igonlinemalaysia  #malaysiaonline  #instashopmalaysia  #produkbumiputera  #produkmuslim  #produkkurus  #testimonikurus  #sayajualproduklangsing  #MSbyKR  #MSbyKhaiRosma  #MagicSlims  #KhaiRosma  #FeelTheChange 
Jom buat air detox untuk turunkan berat badan.
1. Hirisan buah lemon
2. Hirisan buah limau nipis
3. Daun pudina 4-5 helai
4. Air 1 jag

Campurkan semua,masukkkan dalam peti sejuk semalaman.

Erm,erm,erm...macam susah jer...
Bancuh 1 sachet Green Coffee Tea dengan air suam, minum terus. Amalkan sehari 1 sachet, selama 1 minggu.
Tau2 perut dah kempis, berat badan dh turun..senang kan?😉 Mana nak dapatkan GCT ni?
Oder jer dari saya
019 4761913
Jom buat air detox untuk turunkan berat badan. 1. Hirisan buah lemon 2. Hirisan buah limau nipis 3. Daun pudina 4-5 helai 4. Air 1 jag Campurkan semua,masukkkan dalam peti sejuk semalaman. Erm,erm,erm...macam susah jer... Bancuh 1 sachet Green Coffee Tea dengan air suam, minum terus. Amalkan sehari 1 sachet, selama 1 minggu. Tau2 perut dah kempis, berat badan dh turun..senang kan?😉 Mana nak dapatkan GCT ni? Oder jer dari saya 019 4761913
Mince Corner 🔴 Mitos: Gula Gula Kurus ini hanya untuk mereka yang ada masalah berat badan sahaja 🔵 Fakta : Gula Gula Kurus ini sesuai juga bagi mereka selera makan tinggi, perut buncit, peha & lengan mengembang lagi2 ibu menyusukan anak, anak dara yang bambam, isteri yang sibuk bekerja tak sempat bersenam yang mahu mentransformasikan badan kembali langsing semudah kemam sahaja 💃🏻💃🏻 ✅Awak pun berminat untuk menjadi pengamal GulaGulaKurus?

Komen, sy serius nakk..
Mince Corner 🔴 Mitos: Gula Gula Kurus ini hanya untuk mereka yang ada masalah berat badan sahaja 🔵 Fakta : Gula Gula Kurus ini sesuai juga bagi mereka selera makan tinggi, perut buncit, peha & lengan mengembang lagi2 ibu menyusukan anak, anak dara yang bambam, isteri yang sibuk bekerja tak sempat bersenam yang mahu mentransformasikan badan kembali langsing semudah kemam sahaja 💃🏻💃🏻 ✅Awak pun berminat untuk menjadi pengamal GulaGulaKurus? Komen, sy serius nakk..
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 012-9452419
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 012-9452419
Ini diantara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬
.
🍬 Mengawal selera makan @ cepat kenyang
🍬 Meningkat metobolisme ( lagi cepat burn lemak )
🍬 Buang toksin dalam badan ( detox )
🍬 Menstabilkan hormon
🍬 Burn kan lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya ( 100% selamat, proven test lab )
🍬 Menurunkan kolestrol.
🍬 Mengecilkan perut, pinggul & peha
🍬 Takde cirit birit, pening, mual
🍬 Sebulan 2 -33  kg inyaAllah berat turun.
🍬 Auto rasa nak minum air kosong banyak
🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah lost weight ! . 
Whatsapp 012-9452419😘 .
Ini diantara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬 . 🍬 Mengawal selera makan @ cepat kenyang 🍬 Meningkat metobolisme ( lagi cepat burn lemak ) 🍬 Buang toksin dalam badan ( detox ) 🍬 Menstabilkan hormon 🍬 Burn kan lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya ( 100% selamat, proven test lab ) 🍬 Menurunkan kolestrol. 🍬 Mengecilkan perut, pinggul & peha 🍬 Takde cirit birit, pening, mual 🍬 Sebulan 2 -33 kg inyaAllah berat turun. 🍬 Auto rasa nak minum air kosong banyak 🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah lost weight ! . Whatsapp 012-9452419😘 .
Percaya pada diri bahawa anda boleh!
.
Selamat tengahari!
.
Sebelum makan tu, kemam mince dulu ye 😉
.
Dapatkan set combo X plus anda sekarang untuk badan selim melim macam neolopah 😘
.
Klik link di profile ya 😍
.
#TeamKepuks #TK4
Percaya pada diri bahawa anda boleh! . Selamat tengahari! . Sebelum makan tu, kemam mince dulu ye 😉 . Dapatkan set combo X plus anda sekarang untuk badan selim melim macam neolopah 😘 . Klik link di profile ya 😍 . #TeamKepuks  #TK4