an online Instagram web viewer

#Serum medias

Photos

Another 5 serum bottle 😍😍 #wowo #wowosg #serum
AZKA WHITENING TERJUAL 100 BOTOL SEMINGGU !! Sis..nape lambat reply?? Sis nampak online je tapi nape tak reply?? Sis..reply wasap saya.. !! Nak meniaga ke tak?? wasap tak reply !
.

huhu..ni antara wasap yang kami dapat lately..
.

Ni Nadia tunjukkan wasap yang tiap hari Nadia hadap.
Maaf sangat2 sayang semua. Nadia cuba the best ok =)
.
Nadia akan balas mesej-mesej semua ikut turn yer .
.
==========================================
.  NAPE AGAKNYA RAMAI YANG NAK AZKA WHITENING NI?? . ✔ OFKOS SEBAB BERKESAN !!
✔ MENDAPAT KELULUSAN KKM
( NOT 171100746K )
✔ MEMBERI KELEMBAPAN PADA KULIT UNTUK KESELESAAN !
✔ SERUM PILIHAN MASA KINI =)
.
.
.

So kepada yang berminat sila KOMEN “SAYA NAK” kat bawah..
Admin Nadia akan reply sorang2..
Siap harga kami akan PM nanti.
.

NAK LAGI FAST RESPOND??
WASAP DIRECT SHA +6011-51496090

#serum #serumwajahmurah #gojesskin #azka #azkawhitening #serumwhitening #cantik #kulitputih #kosmetik #whitening #neelofa
AZKA WHITENING TERJUAL 100 BOTOL SEMINGGU !! Sis..nape lambat reply?? Sis nampak online je tapi nape tak reply?? Sis..reply wasap saya.. !! Nak meniaga ke tak?? wasap tak reply ! . huhu..ni antara wasap yang kami dapat lately.. . Ni Nadia tunjukkan wasap yang tiap hari Nadia hadap. Maaf sangat2 sayang semua. Nadia cuba the best ok =) . Nadia akan balas mesej-mesej semua ikut turn yer . . ========================================== . NAPE AGAKNYA RAMAI YANG NAK AZKA WHITENING NI?? . ✔ OFKOS SEBAB BERKESAN !! ✔ MENDAPAT KELULUSAN KKM ( NOT 171100746K ) ✔ MEMBERI KELEMBAPAN PADA KULIT UNTUK KESELESAAN ! ✔ SERUM PILIHAN MASA KINI =) . . . So kepada yang berminat sila KOMEN “SAYA NAK” kat bawah.. Admin Nadia akan reply sorang2.. Siap harga kami akan PM nanti. . NAK LAGI FAST RESPOND?? WASAP DIRECT SHA +6011-51496090 #serum  #serumwajahmurah  #gojesskin  #azka  #azkawhitening  #serumwhitening  #cantik  #kulitputih  #kosmetik  #whitening  #neelofa 
พร้อมตอบไลน์ตอลอดน้า
รานีเริศจริงอะไรจริง 
กล้าการันตรีไม่เห็นผลยินดีคืนเงิน
📌เห็นผลภายใน14วัน‼️
📌ใช้ปลูกได้ทั้งไรผม หนวด เครา คิ้ว
📌มีสารกระตุ้นการเกิดเส้นขนได้ไวมาก
📌ใช้ง่ายแค่ทาวันละ 2 ครั้ง/วัน
📌หมดปัญหาเอาผมลงมาปิด
📌หัวล้านก็สามารถใช้ได้
📌กล้าการันตีว่าขึ้นไวกว่าตามร้านขายยา
📌ไม่ต้องวาดคิ้วทรงใหญ่ๆอีกต่อไป
⭐️รานี
15 ml ราคา 650 ฿
❤️promotion❤️
📌 2 ขวดเล็กเพียง1200฿
📌3 ขวดเพียง 1700 ฿
📌 4 ขวดเพียง 2200 ฿
ส่งฟรี Ems
🙆🏻สอบถามรายละเอียดได้เลยนะค่ะ
📩สนใจสั่งได้ที่
🆔 : @rmx4770d (มี@ข้างหน้าด้วยนะคะ)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
#ranee #hairserum #sosnail #shoppingonline #ปลูกผม #ปลูกหนวด #ปลูกคิ้ว #สวย #snailwhite #gluta_cc #ตามหาจนเจอ #shoppingthailand #serum #hair #dressbrand #Sammyprincess  #soap #thailand #shopping#รีวิว #ผมหนา #ผมบาง #ตามหาจนเจอ  #ขายของ #2hand #usedlikenew #มือ2 #usedbrandname
พร้อมตอบไลน์ตอลอดน้า รานีเริศจริงอะไรจริง กล้าการันตรีไม่เห็นผลยินดีคืนเงิน 📌เห็นผลภายใน14วัน‼️ 📌ใช้ปลูกได้ทั้งไรผม หนวด เครา คิ้ว 📌มีสารกระตุ้นการเกิดเส้นขนได้ไวมาก 📌ใช้ง่ายแค่ทาวันละ 2 ครั้ง/วัน 📌หมดปัญหาเอาผมลงมาปิด 📌หัวล้านก็สามารถใช้ได้ 📌กล้าการันตีว่าขึ้นไวกว่าตามร้านขายยา 📌ไม่ต้องวาดคิ้วทรงใหญ่ๆอีกต่อไป ⭐️รานี 15 ml ราคา 650 ฿ ❤️promotion❤️ 📌 2 ขวดเล็กเพียง1200฿ 📌3 ขวดเพียง 1700 ฿ 📌 4 ขวดเพียง 2200 ฿ ส่งฟรี Ems 🙆🏻สอบถามรายละเอียดได้เลยนะค่ะ 📩สนใจสั่งได้ที่ 🆔 : @rmx4770d (มี@ข้างหน้าด้วยนะคะ) 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰 #ranee  #hairserum  #sosnail  #shoppingonline  #ปล ูกผม #ปล ูกหนวด #ปล ูกคิ้ว #สวย  #snailwhite  #gluta_cc  #ตามหาจนเจอ  #shoppingthailand  #serum  #hair  #dressbrand  #Sammyprincess  #soap  #thailand  #shopping #ร ีวิว #ผมหนา  #ผมบาง  #ตามหาจนเจอ  #ขายของ  #2hand  #usedlikenew  #ม ือ2 #usedbrandname 
Banyak kelebihan dalam 1 botol 🌸
.
.
KEBAIKKAN ' WS TREATMENT SERUM' ✔️Merawat kulit yang rosak
✔️ merawat jerawat & jeragat
✔️ melincinkan kulit
✔️ Menampakkan kesan GLOWING & Melembapkan kulit
✔️ mencerahkan kulit tanpa penglupasan
✔️ jadikan kulit lebih gebu
✔️ mengecilkan pori & menjadilan kulit anda tidak lagi berminyak
✔️ membentukan pipi yang jatuh ✔️ mengurangkan kedut pada muka
✔️ merawat kulit kering & Exzima
.
.
PROMO PRICE RM35 + RM7 sm
.
.

#wscosmetics#wsteam#wsfeedback#serum#moisturizer#skincare#kosmetik#cosmetic#cantik#makeup#lipsmatte#lipstick#lipsmatte#makeupspray#cantik#lawa#beauty
Banyak kelebihan dalam 1 botol 🌸 . . KEBAIKKAN ' WS TREATMENT SERUM' ✔️Merawat kulit yang rosak ✔️ merawat jerawat & jeragat ✔️ melincinkan kulit ✔️ Menampakkan kesan GLOWING & Melembapkan kulit ✔️ mencerahkan kulit tanpa penglupasan ✔️ jadikan kulit lebih gebu ✔️ mengecilkan pori & menjadilan kulit anda tidak lagi berminyak ✔️ membentukan pipi yang jatuh ✔️ mengurangkan kedut pada muka ✔️ merawat kulit kering & Exzima . . PROMO PRICE RM35 + RM7 sm . . #wscosmetics #wsteam #wsfeedback #serum #moisturizer #skincare #kosmetik #cosmetic #cantik #makeup #lipsmatte #lipstick #lipsmatte #makeupspray #cantik #lawa #beauty 
Ini bukan operasi plastik, cuma pake serum Royal Jelly JAFRA
.
.
.
.
Banyak yg takjub dengan efek pemakaian serum mungil ini.
Botolnya mungil, isinya Royal Jelly dengan konsentrasi tinggi , dan dipakai sangat cepat meresap ke dalam kulit.
Tidak lengket dan efek sampingnya menjadikan kulit menjadi glowing seketika.

Jika kamu punya msalah kulit kusam dan gejala penuaan dini... Wajib pakai nih serum Royal jelly rutin selama 28hari, 4 botol.

Order dan konsultasi JAFRA
KLIK Link di BIO
WA 08562948136
Bbm F4RID4

#royaljelly #jafraoriginal #jafrabandung #royaljellyjafra #serumroyaljelly #serum #jafrareadystock
Ini bukan operasi plastik, cuma pake serum Royal Jelly JAFRA . . . . Banyak yg takjub dengan efek pemakaian serum mungil ini. Botolnya mungil, isinya Royal Jelly dengan konsentrasi tinggi , dan dipakai sangat cepat meresap ke dalam kulit. Tidak lengket dan efek sampingnya menjadikan kulit menjadi glowing seketika. Jika kamu punya msalah kulit kusam dan gejala penuaan dini... Wajib pakai nih serum Royal jelly rutin selama 28hari, 4 botol. Order dan konsultasi JAFRA KLIK Link di BIO WA 08562948136 Bbm F4RID4 #royaljelly  #jafraoriginal  #jafrabandung  #royaljellyjafra  #serumroyaljelly  #serum  #jafrareadystock 
Banyak kelebihan dalam 1 botol 🌸
.
.
KEBAIKKAN ' WS TREATMENT SERUM' ✔️Merawat kulit yang rosak
✔️ merawat jerawat & jeragat
✔️ melincinkan kulit
✔️ Menampakkan kesan GLOWING & Melembapkan kulit
✔️ mencerahkan kulit tanpa penglupasan
✔️ jadikan kulit lebih gebu
✔️ mengecilkan pori & menjadilan kulit anda tidak lagi berminyak
✔️ membentukan pipi yang jatuh ✔️ mengurangkan kedut pada muka
✔️ merawat kulit kering & Exzima
.
.
PROMO PRICE RM35 + RM7 sm
.
.

#wscosmetics#wsteam#wsfeedback#serum#moisturizer#skincare#kosmetik#cosmetic#cantik#makeup#lipsmatte#lipstick#lipsmatte#makeupspray#cantik#lawa#beauty
Banyak kelebihan dalam 1 botol 🌸 . . KEBAIKKAN ' WS TREATMENT SERUM' ✔️Merawat kulit yang rosak ✔️ merawat jerawat & jeragat ✔️ melincinkan kulit ✔️ Menampakkan kesan GLOWING & Melembapkan kulit ✔️ mencerahkan kulit tanpa penglupasan ✔️ jadikan kulit lebih gebu ✔️ mengecilkan pori & menjadilan kulit anda tidak lagi berminyak ✔️ membentukan pipi yang jatuh ✔️ mengurangkan kedut pada muka ✔️ merawat kulit kering & Exzima . . PROMO PRICE RM35 + RM7 sm . . #wscosmetics #wsteam #wsfeedback #serum #moisturizer #skincare #kosmetik #cosmetic #cantik #makeup #lipsmatte #lipstick #lipsmatte #makeupspray #cantik #lawa #beauty 
Banyak kelebihan dalam 1 botol 🌸
.
.
KEBAIKKAN ' WS TREATMENT SERUM' ✔️Merawat kulit yang rosak
✔️ merawat jerawat & jeragat
✔️ melincinkan kulit
✔️ Menampakkan kesan GLOWING & Melembapkan kulit
✔️ mencerahkan kulit tanpa penglupasan
✔️ jadikan kulit lebih gebu
✔️ mengecilkan pori & menjadilan kulit anda tidak lagi berminyak
✔️ membentukan pipi yang jatuh ✔️ mengurangkan kedut pada muka
✔️ merawat kulit kering & Exzima
.
.
PROMO PRICE RM35 + RM7 sm
.
.

#wscosmetics#wsteam#wsfeedback#serum#moisturizer#skincare#kosmetik#cosmetic#cantik#makeup#lipsmatte#lipstick#lipsmatte#makeupspray#cantik#lawa#beauty
Banyak kelebihan dalam 1 botol 🌸 . . KEBAIKKAN ' WS TREATMENT SERUM' ✔️Merawat kulit yang rosak ✔️ merawat jerawat & jeragat ✔️ melincinkan kulit ✔️ Menampakkan kesan GLOWING & Melembapkan kulit ✔️ mencerahkan kulit tanpa penglupasan ✔️ jadikan kulit lebih gebu ✔️ mengecilkan pori & menjadilan kulit anda tidak lagi berminyak ✔️ membentukan pipi yang jatuh ✔️ mengurangkan kedut pada muka ✔️ merawat kulit kering & Exzima . . PROMO PRICE RM35 + RM7 sm . . #wscosmetics #wsteam #wsfeedback #serum #moisturizer #skincare #kosmetik #cosmetic #cantik #makeup #lipsmatte #lipstick #lipsmatte #makeupspray #cantik #lawa #beauty 
#newproduct They've arrived! RE: Fresh Sheet Masks are 100% cruelty-free & EWG VERIFIED™ These sheet masks are full of rich botanical extracts and smart ingredients. They feature materials that adheres well to the face, prevents quick evaporation, and delivers the serum deep into the skin. #sheetmask
#newproduct  They've arrived! RE: Fresh Sheet Masks are 100% cruelty-free & EWG VERIFIED™ These sheet masks are full of rich botanical extracts and smart ingredients. They feature materials that adheres well to the face, prevents quick evaporation, and delivers the serum deep into the skin. #sheetmask 
Jangan biarkan asam urat mengganggu aktivitas hari anda.. Tuntaskan dgn minun herbathus
Yg alami pasti lebih baik kan??? Tunggu apalagi say.. Klik WA otomatis yg ada di bio 
#nasa #naturalnusantara #natural #herbal #pastagigi #bpom #produk #produknasa #serum #perawatan #perawatanwajah #perawatanrambut #kecantikan #kulit #moreskin #alami #aman #shampoo #conditioner #collaskin #madu #pupuk #pupukbuah #online #onlineshop #indonesia
Banyak kelebihan dalam 1 botol 🌸
.
.
KEBAIKKAN ' WS TREATMENT SERUM' ✔️Merawat kulit yang rosak
✔️ merawat jerawat & jeragat
✔️ melincinkan kulit
✔️ Menampakkan kesan GLOWING & Melembapkan kulit
✔️ mencerahkan kulit tanpa penglupasan
✔️ jadikan kulit lebih gebu
✔️ mengecilkan pori & menjadilan kulit anda tidak lagi berminyak
✔️ membentukan pipi yang jatuh ✔️ mengurangkan kedut pada muka
✔️ merawat kulit kering & Exzima
.
.
PROMO PRICE RM35 + RM7 sm
.
.

#wscosmetics#wsteam#wsfeedback#serum#moisturizer#skincare#kosmetik#cosmetic#cantik#makeup#lipsmatte#lipstick#lipsmatte#makeupspray#cantik#lawa#beauty
Banyak kelebihan dalam 1 botol 🌸 . . KEBAIKKAN ' WS TREATMENT SERUM' ✔️Merawat kulit yang rosak ✔️ merawat jerawat & jeragat ✔️ melincinkan kulit ✔️ Menampakkan kesan GLOWING & Melembapkan kulit ✔️ mencerahkan kulit tanpa penglupasan ✔️ jadikan kulit lebih gebu ✔️ mengecilkan pori & menjadilan kulit anda tidak lagi berminyak ✔️ membentukan pipi yang jatuh ✔️ mengurangkan kedut pada muka ✔️ merawat kulit kering & Exzima . . PROMO PRICE RM35 + RM7 sm . . #wscosmetics #wsteam #wsfeedback #serum #moisturizer #skincare #kosmetik #cosmetic #cantik #makeup #lipsmatte #lipstick #lipsmatte #makeupspray #cantik #lawa #beauty 
Musim'2 hujan nie mesti cuaca disekitar kita punn jadi sejuk kann 😌 dan kulit punn jadi kering jha sentiasa , so kalau taknak kulit uolls kering haruslah guna MEKCUN SERUM taw 😘 nak order bole 
#whatssap 0179337414

#teammekcunserum
#nuramalinimekcun
#serum
#cantik
Musim'2 hujan nie mesti cuaca disekitar kita punn jadi sejuk kann 😌 dan kulit punn jadi kering jha sentiasa , so kalau taknak kulit uolls kering haruslah guna MEKCUN SERUM taw 😘 nak order bole #whatssap  0179337414 #teammekcunserum  #nuramalinimekcun  #serum  #cantik 
Brand : APIEU
Product:  BB Maker Moisture SPF30/PA++ 20g
Code:#211LightBeige #212NaturalBeige
Type : Makeup(BB Cream )
.
💰Price :RM19.90 /pc excl postage .
📮Postage Fee: RM7 to SM RM10 to SS
.
📲Whatsapp : +6018 6690 865 [to order]
.
🙋🏼‍♀️Serious Buyer Only
.
📦 Delivery will take within 3 Working day ‼️
.
.

#koreacosmetic #koreamakeup #koreamask #cosmetics #moisturizer #asianbeauty #serum #Lips #Innisfree #Peripera #Laneige # Ponyeffect #skinfood #Mamonde#3wclinic #iope #Tonymoly #Missha#Neogen #Yurica #3CE#beautyqueen #korea
Brand : APIEU Product: BB Maker Moisture SPF30/PA++ 20g Code:#211LightBeige  #212NaturalBeige  Type : Makeup(BB Cream ) . 💰Price :RM19.90 /pc excl postage . 📮Postage Fee: RM7 to SM RM10 to SS . 📲Whatsapp : +6018 6690 865 [to order] . 🙋🏼‍♀️Serious Buyer Only . 📦 Delivery will take within 3 Working day ‼️ . . #koreacosmetic  #koreamakeup  #koreamask  #cosmetics  #moisturizer  #asianbeauty  #serum  #Lips  #Innisfree  #Peripera  #Laneige  # Ponyeffect #skinfood  #Mamonde #3wclinic  #iope  #Tonymoly  #Missha #Neogen  #Yurica  #3CE #beautyqueen  #korea 
Ось такий трек)Трек готовий залишилось свести краще і зробити мастеринг) #fl_studio #flstudio12produceredition #flstudio12 #edm #musicproducers #Serum #Mysong
BEAUTY SECRET LASH SERUM (10ML) - FREE SIKAT MASCARA -

IDR 175.000

Kegunaan:
Untuk memanjangkan dan menebalkan bulu mata serta alis dalam waktu pemakaian satu minggu. Tergantung pada siklus pertumbuhan masing-masing orang.

BISA DIGUNAKAN SEBAGAI SERUM SAAT KONDISI EYELASH EXTENTION

Cara pemakaian:
Kocok serum terlebih dahulu, tuang satu tetes serum ke sikat lalu oleskan pada alis terlebih dahulu kemudian bulu mata. (BISA SALAH SATU SAJA).
Serum dapat digunakan pada siang hari dan malam hari. Tidak disarankan digunakan pada saat bepergian
.
.
Ordernya disini👇👇👇
Wa: 081217175822
Line: cece_key
Bbm: D1723236

#serum #serumbulumata #serumalis #vbeautycare #victorybeautycare #recomended #recomendedolshopindonesia
BEAUTY SECRET LASH SERUM (10ML) - FREE SIKAT MASCARA - IDR 175.000 Kegunaan: Untuk memanjangkan dan menebalkan bulu mata serta alis dalam waktu pemakaian satu minggu. Tergantung pada siklus pertumbuhan masing-masing orang. BISA DIGUNAKAN SEBAGAI SERUM SAAT KONDISI EYELASH EXTENTION Cara pemakaian: Kocok serum terlebih dahulu, tuang satu tetes serum ke sikat lalu oleskan pada alis terlebih dahulu kemudian bulu mata. (BISA SALAH SATU SAJA). Serum dapat digunakan pada siang hari dan malam hari. Tidak disarankan digunakan pada saat bepergian . . Ordernya disini👇👇👇 Wa: 081217175822 Line: cece_key Bbm: D1723236 #serum  #serumbulumata  #serumalis  #vbeautycare  #victorybeautycare  #recomended  #recomendedolshopindonesia 
Kaip ten sakom ? Živilė žino ka sako ❤️❤️❤️❤️💪💪💪💪🤩🌟🌟🌟#nutralash #nutralashlithuania #nutralashserum #eye #eyelashes #lashlift #blakstienos #serum #serumas #lithuaniangirl #lithuania
Need a boost? Reach for #VitaminC Serum. Lurey Vitamin C Serum features a special collagen-boosting formula that contains 12% Ascorbic Acid (vitamin C) to support your skin’s health, brighten the complexion, reduce discoloration, and minimize fine lines.
#lurey #lureycosmetics #skincare #skincareaddict #premiumskincare #vitamincserum #serum #skincareregimen #skincaretips
İnanılmaz kampanya 3... 😱😱😱 1'er adet Luminesce serum+ temizleme jeli+ günlük bakım kremi... 30 Ocak son... Bilimle gelen güzellik... Kök hücre teknolojisinin en güzel örnekleri bu pakette... Bu fırsatı kaçırmayınn... #jeunesse #jeunesse #luminesce #serum #temizlemejeli #gündüzbakım #kökhücre #kökhücreteknolojisi #bilimsel #ciltbakımı #nemlendirici #canlılık #onarım #tedaviedici #yaşlanmakarşıtı #kırışıklıkgiderici #güzellik #güzelliksalonu #mucizevi #ürün #kampanya #yaş al ama #yaşlanma #ayvalik #ayvalikjeunesse
İnanılmaz kampanya 3... 😱😱😱 1'er adet Luminesce serum+ temizleme jeli+ günlük bakım kremi... 30 Ocak son... Bilimle gelen güzellik... Kök hücre teknolojisinin en güzel örnekleri bu pakette... Bu fırsatı kaçırmayınn... #jeunesse  #jeunesse  #luminesce  #serum  #temizlemejeli  #gündüzbakım  #kökhücre  #kökhücreteknolojisi  #bilimsel  #ciltbakımı  #nemlendirici  #canlılık  #onarım  #tedaviedici  #yaşlanmakarşıtı  #kırışıklıkgiderici  #güzellik  #güzelliksalonu  #mucizevi  #ürün  #kampanya  #yaş  al ama #yaşlanma  #ayvalik  #ayvalikjeunesse 
ไหนใครเป็นสิวตรงไหนกันบ้างคะ แม่ค้าชอบเป็นสิวอุดตัน เห็นละมันคันไม้คันมืออยากจะกดอยากจะบีบ พอบีบแล้วก็เป็นรอย  ก็เลยใช้เซรั่มช่วยบำรุง รอยสิวก็จางลง ตอนนี้แม่ค้าก็เป็นรอยอยู่ เดี๋ยวเอามาพิสูจน์ว่าหายจริงมั้ย อิอิ #Soulcare#skin#skincare#soup#face#300#serum#เซรั่ม#บำรุงผิว#ราคาถูก#บอกต่อ#boktor#ใช้แล้วดี#ใช้เอง#ขายเอง#สบู่#ธรรมชาติ
ไหนใครเป็นสิวตรงไหนกันบ้างคะ แม่ค้าชอบเป็นสิวอุดตัน เห็นละมันคันไม้คันมืออยากจะกดอยากจะบีบ พอบีบแล้วก็เป็นรอย ก็เลยใช้เซรั่มช่วยบำรุง รอยสิวก็จางลง ตอนนี้แม่ค้าก็เป็นรอยอยู่ เดี๋ยวเอามาพิสูจน์ว่าหายจริงมั้ย อิอิ #Soulcare #skin #skincare #soup #face #300 #serum #เซร ั่ม#บำร ุงผิว#ราคาถ ูก#บอกต ่อ#boktor #ใช ้แล้วดี#ใช ้เอง#ขายเอง #สบ ู่#ธรรมชาต ิ
TESTIMONI Hot⚡⚡⚡
#serum 
#serumwajah 
#flawless 
#ANTI-AGING
Hallo ihr Lieben, 
heute empfehle ich euch 
das Hautliebe-Set 👌🏻
Wellness & Spa für zu Hause 🌸

Das alles und viel mehr für nur 107€!
Starterkit mit Hautpflege Produkte 💜
Wert der Tasche 376€
Lest euch mal die Link in den Kommentaren durch bitte.
Ihr werdet begeistert sein. Auf jede weitere Bestellung nach der Tasche, bekommt ihr 20% Rabatt und Bonis😍

#wellness #spa #erholungpur☀️ #skincare #hautpflege #trockenehaut #hautliebe #rossenwasser #beautiful #serum #starterkit #jobmöglichkeit #karriere #direktvertrieb #webshop #smartphonebusiness #seyhanröll #youniquebyseyhan
Hallo ihr Lieben, heute empfehle ich euch das Hautliebe-Set 👌🏻 Wellness & Spa für zu Hause 🌸 Das alles und viel mehr für nur 107€! Starterkit mit Hautpflege Produkte 💜 Wert der Tasche 376€ Lest euch mal die Link in den Kommentaren durch bitte. Ihr werdet begeistert sein. Auf jede weitere Bestellung nach der Tasche, bekommt ihr 20% Rabatt und Bonis😍 #wellness  #spa  #erholungpur ☀️ #skincare  #hautpflege  #trockenehaut  #hautliebe  #rossenwasser  #beautiful  #serum  #starterkit  #jobmöglichkeit  #karriere  #direktvertrieb  #webshop  #smartphonebusiness  #seyhanröll  #youniquebyseyhan 
The glossier exfoliator is now live and will be available in Canada January 29th! Click link in bio to check out their products and get 10% off everything! #glossier #glossieryou #glossieruk #glossiercode #serum #exfoliator
如果你對自己肌膚好有要求,愛錫自己寵愛自己更多的話,應該試下呢個來自亞爾卑斯山不凋謝玫瑰~臻時粹顏系列🌹
配方蘊含特別的Infinite-Rose ™Complex玫瑰複合物、月見草籽精華、三肰技術,同步實現「延緩、煥活、抵禦」三重至臻功效,幫你重拾夢想中嘅完美肌膚。

1月仲有超值優惠🎉 $2988就可以擁有永恆玫瑰精華 (30ml) + 玫瑰眼霜 (15ml) [原價$3900]
有興趣購買可以揾我。

踢走暗沉、色斑、鬆弛、皺紋、無彈性,加上生活工作上嘅壓力,變回青春的你💖

#MaryKayHK‬ #Youthfinity #InfiniteRose #Youthful #Serum #Eyecare #亞爾卑斯山玫瑰 #玫瑰精華 #玫瑰眼霜 #歡迎訂購 #有興趣可pm我 #超值 #優惠 #promotion #寵愛自己 #錫自己
如果你對自己肌膚好有要求,愛錫自己寵愛自己更多的話,應該試下呢個來自亞爾卑斯山不凋謝玫瑰~臻時粹顏系列🌹 配方蘊含特別的Infinite-Rose ™Complex玫瑰複合物、月見草籽精華、三肰技術,同步實現「延緩、煥活、抵禦」三重至臻功效,幫你重拾夢想中嘅完美肌膚。 1月仲有超值優惠🎉 $2988就可以擁有永恆玫瑰精華 (30ml) + 玫瑰眼霜 (15ml) [原價$3900] 有興趣購買可以揾我。 踢走暗沉、色斑、鬆弛、皺紋、無彈性,加上生活工作上嘅壓力,變回青春的你💖 #MaryKayHK ‬ #Youthfinity  #InfiniteRose  #Youthful  #Serum  #Eyecare  #亞爾卑斯山玫瑰  #玫瑰精華  #玫瑰眼霜  #歡迎訂購  #有興趣可pm我  #超值  #優惠  #promotion  #寵愛自己  #錫自己 
Plump it! 💗💗💗 .
.
Instantly plumps up you lips!
Apply the serum 
Wait 5 minutes
Your lips will become full and luscious 
Available 
10 KD 
فيلر طبيعي للشفايف 💕

النتايج تبين خلال ٥ دقايق 😍❤❤ .
.
متوفر ب١٠ د.ك . 
#plum #plumpit #lips #lip #serum #full #fullerlips #natural #beauty #beautiful #makeup #مكياج #سيرم #سيرم_شفايف #فيلر #فيلرز #شايف #تكبيرالشفايف #تكبير_الشفايف #تكبير_الشفاه #ميكب #ارتست #ميك_اب #ميك_اب_ارتست #تجميل #طبيعي #عروس #تجهيز_عرايس #تجهيز #عرس
Plump it! 💗💗💗 . . Instantly plumps up you lips! Apply the serum Wait 5 minutes Your lips will become full and luscious Available 10 KD فيلر طبيعي للشفايف 💕 النتايج تبين خلال ٥ دقايق 😍❤❤ . . متوفر ب١٠ د.ك . #plum  #plumpit  #lips  #lip  #serum  #full  #fullerlips  #natural  #beauty  #beautiful  #makeup  #مكياج  #سيرم  #سيرم_شفايف  #فيلر  #فيلرز  #شايف  #تكبيرالشفايف  #تكبير_الشفايف  #تكبير_الشفاه  #ميكب  #ارتست  #ميك_اب  #ميك_اب_ارتست  #تجميل  #طبيعي  #عروس  #تجهيز_عرايس  #تجهيز  #عرس 
แนะนำสินค้ากันนิดนึง #Soulcare#skin#skincare#soup#face#300#serum#เซรั่ม#บำรุงผิว#ราคาถูก#บอกต่อ#boktor#ใช้แล้วดี#ใช้เอง#ขายเอง#สบู่#ธรรมชาติ
Do wszystkich miłośników zdrowej, rozświetlonej i naturalnie wyglądającej cery!!! 💆Przedstawiamy Wam Bless Me Saint Oil - Serum Rozświetlające od @blessmecosmetics, stworzone przez Anetę Kolendo-Borowską @makemebetter_pl - charakteryzatorkę z wieloletnim stażem, która stworzyła produkt totalnie organiczny, odpowiadający potrzebom najbardziej wymagających profesjonalistów z branży. 
Formuła lekkiego olejku wzbogacona o złote drobinki świetnie wnika w głąb skóry, ale też pięknie łączy się z podkładami, zwłaszcza tymi na bazie emolientu. Musicie sprawdzić go na własnej skórze, WARTO! 👍💪😍😍😍 #blessmecosmetics #blessmesaintoil #oil #serum #brighteningserum #gold #particles #beautiful #skin #natural #glow #promakeup #proartist #polishcosmetics
Do wszystkich miłośników zdrowej, rozświetlonej i naturalnie wyglądającej cery!!! 💆Przedstawiamy Wam Bless Me Saint Oil - Serum Rozświetlające od @blessmecosmetics, stworzone przez Anetę Kolendo-Borowską @makemebetter_pl - charakteryzatorkę z wieloletnim stażem, która stworzyła produkt totalnie organiczny, odpowiadający potrzebom najbardziej wymagających profesjonalistów z branży. Formuła lekkiego olejku wzbogacona o złote drobinki świetnie wnika w głąb skóry, ale też pięknie łączy się z podkładami, zwłaszcza tymi na bazie emolientu. Musicie sprawdzić go na własnej skórze, WARTO! 👍💪😍😍😍 #blessmecosmetics  #blessmesaintoil  #oil  #serum  #brighteningserum  #gold  #particles  #beautiful  #skin  #natural  #glow  #promakeup  #proartist  #polishcosmetics 
Ga heran kalo skrg nemu banyak banget foto cewe2 cantik💕 bernarsiskan diri dengan masker yang lagi booming ini . Bahkan dengan budget terbatas pun org2 biasa memaksakan memangkas budget lain untuk dpt produk ini . Di bilang murah memang ga murah , tp di bilang mahal jelas ngga menurut saya . Toh besar nya produk bisa di pakai berbulan2.. Worth it untuk didapatkan ,BANYAK BANGET manfaatnya  mencerahkan, mengecilkan pori2,mengencangkan kulit, mengeringkan jerawat, mengangkat sel kulit mati #jafra#jaframudmask#serum#royaljellyserum#bisnisjafra #jaframudmask#mudmaskjafra#jafrajogja#mudmaskmurah#maskerlumpur#maskerkefir #jafrajakarta#jafrabekasi#jafradepok#jafratangerang#bedakjafra#lipstikjafra#masker#maskerjafra#maskerlumpurhalal#jafraindo esia#jafrabekasi#jualmudmask#mudmask
Ga heran kalo skrg nemu banyak banget foto cewe2 cantik💕 bernarsiskan diri dengan masker yang lagi booming ini . Bahkan dengan budget terbatas pun org2 biasa memaksakan memangkas budget lain untuk dpt produk ini . Di bilang murah memang ga murah , tp di bilang mahal jelas ngga menurut saya . Toh besar nya produk bisa di pakai berbulan2.. Worth it untuk didapatkan ,BANYAK BANGET manfaatnya mencerahkan, mengecilkan pori2,mengencangkan kulit, mengeringkan jerawat, mengangkat sel kulit mati #jafra #jaframudmask #serum #royaljellyserum #bisnisjafra  #jaframudmask #mudmaskjafra #jafrajogja #mudmaskmurah #maskerlumpur #maskerkefir  #jafrajakarta #jafrabekasi #jafradepok #jafratangerang #bedakjafra #lipstikjafra #masker #maskerjafra #maskerlumpurhalal #jafraindo  esia#jafrabekasi #jualmudmask #mudmask 
2000+ testimoni 
Mekcun serum!!!Serum viral 2018!! Korang ada masalah kulit?? Nak cantik tanpa sebarang masalah kulit??jom guna mekcun serum.  Pasti xrugi taw... #Whatsapp di 0179337414

#teamMekcunserum
#serum
#cantik
#serumvirul
Nak flawless seperti insta famous syafiqah aina?? yes she have transform from problem skin to flawless skin!!! jom try Ainaa serum utk dapat skin yang #flawless!

#nsabeautybysyafiqahaina #nsaserum #serum #skin #flawless #acne #transform #newlaunch
If you have super sensitive skin and haven't found many products that are gentle enough for you BUT this #hyavitcserumsitnie is seriously Amazing. ACTIVE WHITE 
Natural Extract from 🇫🇷 🇰🇷
Products of Thailand 🇹🇭
ID FDA : 10-1-6010061035
🌷Firming
🌹Lightening skin
🌻Youthful
Contact : http://bit.ly/2fqMgNm
#serum #serumvitc  #serumhyaluronicacid  #hyaluron  #skincare  #lighteningskin  #skin 
#youthfulskin #whiteningskin #antiaging #longlastingmakeup #oilcontrol #beauty  #youcam #sogood  #beautiful  #nature 
#beautyblogger #30plus #spaitgirl
If you have super sensitive skin and haven't found many products that are gentle enough for you BUT this #hyavitcserumsitnie  is seriously Amazing. ACTIVE WHITE Natural Extract from 🇫🇷 🇰🇷 Products of Thailand 🇹🇭 ID FDA : 10-1-6010061035 🌷Firming 🌹Lightening skin 🌻Youthful Contact : http://bit.ly/2fqMgNm #serum  #serumvitc   #serumhyaluronicacid   #hyaluron   #skincare   #lighteningskin   #skin  #youthfulskin  #whiteningskin  #antiaging  #longlastingmakeup  #oilcontrol  #beauty   #youcam  #sogood   #beautiful   #nature  #beautyblogger  #30plus  #spaitgirl 
หน้าใสขนาดนี้ สะอาดขนาดนี้ สิวที่ไหนจะมารบกวนคะ อิอิ #Soulcare#skin#skincare#soup#face#300#serum#เซรั่ม#บำรุงผิว#ราคาถูก#บอกต่อ#boktor#ใช้แล้วดี#ใช้เอง#ขายเอง#สบู่#ธรรมชาติ
"Jangan risau bila kulit banyak scars, berjerawat, kasar, kusam... Sebab... AINAA SERUM kan ada😍" Aina dulu pun ada masalah kulit kusam dan sensitif. Normal mcm you guys jugak, ada scars, jerawat.

Tapi bila start pakai AINAA SERUM, chinggg!, kulit Aina slowly recover. Scars hilang, jerawat jarang tumbuh, and natural glowing ✨

Semua orang pun boleh cantik, flawless. Yang penting kena rajin sapu AINAA SERUM kat muka kita.

So sekarang semua orang pun boleh cantik macam Aina kan? ✨☺✨ AINAA SERUM
15ml
RM 65
Postage: RM8 sm, RM12 ss 🌸 WHATSAPP NOW 📲whatsapp : 0176475658
.
.
.
#nsabeauty #nsateameyka #amareka #nsabeauty #nsabeautyteameyka #nsabeauty #serum #nsabeautyupm
#nsaagentneeded #nsaagentwantes
#serummodern
#serumwaterbased #nsaserum
#tipscantiknsabeauty #malaysia
#cantik #flawless
#cantikonthego #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #nakcantik #flawlessskin #nsaampang #nsaukm
"Jangan risau bila kulit banyak scars, berjerawat, kasar, kusam... Sebab... AINAA SERUM kan ada😍" Aina dulu pun ada masalah kulit kusam dan sensitif. Normal mcm you guys jugak, ada scars, jerawat. Tapi bila start pakai AINAA SERUM, chinggg!, kulit Aina slowly recover. Scars hilang, jerawat jarang tumbuh, and natural glowing ✨ Semua orang pun boleh cantik, flawless. Yang penting kena rajin sapu AINAA SERUM kat muka kita. So sekarang semua orang pun boleh cantik macam Aina kan? ✨☺✨ AINAA SERUM 15ml RM 65 Postage: RM8 sm, RM12 ss 🌸 WHATSAPP NOW 📲whatsapp : 0176475658 . . . #nsabeauty  #nsateameyka  #amareka  #nsabeauty  #nsabeautyteameyka  #nsabeauty  #serum  #nsabeautyupm  #nsaagentneeded  #nsaagentwantes  #serummodern  #serumwaterbased  #nsaserum  #tipscantiknsabeauty  #malaysia  #cantik  #flawless  #cantikonthego  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #nakcantik  #flawlessskin  #nsaampang  #nsaukm 
hai uollss.. ade ke nak kulit cantik mulus-mulus macam sis nie.
.
harus la guna #feeltaherrazskincare dan ada berita baik utk uollss. 
nanti saya update yewww.. tungguuu
.
for detail. kindly whatapps +60185734005

#feeltaherrazskincare 
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal @RepostIt_app
hai uollss.. ade ke nak kulit cantik mulus-mulus macam sis nie. . harus la guna #feeltaherrazskincare  dan ada berita baik utk uollss. nanti saya update yewww.. tungguuu . for detail. kindly whatapps +60185734005 #feeltaherrazskincare  #putih  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitflawless  #skincaremalaysia  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal  @RepostIt_app
Hi semua. 😘 Sebelum tidor ni, sis nak share sikit condition kulit founder kita sebelum ni, yang mengalami masalah kulit disebabkan kerap makeup. Jom baca apa kata Syafiqah Aina 👇👇👇
___________________

Hi, guys ❤️
.
Ok ni soalan paling banyak orang tanya Aina dari dulu lagi. Regarding skin’s problem
.
After Aina start buat modelling, kulit muka Aina memang teruk sangat. Kusam, kasar, selalu naik rashes, freckles dah start keluar and pimples pun senang keluar sebab terlalu kerap makeup. Satu hari paling banyak 4 kali Aina makeup then remove then makeup balik. Sampai tak terjaga muka ni. Bila selalu sangat makeup kulit memang akan kusam ☹️
.
Bila kata perempuan, skin’s problem sangatla kita risau. Kan? Lagi lagi bahagian muka. So then Aina cari initiative untuk jaga tidur balik, cuci makeup dengan betul, jaga makan, amik supplement untuk dalaman & guna product yang elok untuk skin Aina yang terlalu sensitive ni. So biar cantik luar & dalam
.
Macam Aina pula, kulit terlalu sensitive tak boleh guna product yang bukan bukan. So bila dah jumpa product yang bagus untuk settlekan skin’s problem, Aina memang akan stay dengan product yg sama sebab tak nak tamak & tak nak rosakkan muka balik 😅 Yang penting harga memang mampula nak beli tiap bulan. Sebab tak semesti product mahal, menjadi & tak semesti product murah tak mejadi. Apa apa pun kena try and error
.
And until now Alhamdulillah, Aina sangat sangat puas hati bila tengok kulit muka sekarang. Ramai yang tanya Aina guna apa untuk elokkan skin’s problem Aina
.
Aina akan share dekat korang semua. Bukan tak nak share sekarang. Cuma Aina nak bantu betul betul korang yang ada masalah sama macam Aina. Aina tahu sangat macamana rasanya bila ada skin’s problem. Plus, bila jadi perempuan, skin dah elok pun kita nak lagi bertambah elok. Aina kalau boleh nak bantu semua jenis masalah skin yang ada. Yang tak elok, boleh elok and yang elok boleh jadi makin elok. 💋💋❤
Hi semua. 😘 Sebelum tidor ni, sis nak share sikit condition kulit founder kita sebelum ni, yang mengalami masalah kulit disebabkan kerap makeup. Jom baca apa kata Syafiqah Aina 👇👇👇 ___________________ Hi, guys ❤️ . Ok ni soalan paling banyak orang tanya Aina dari dulu lagi. Regarding skin’s problem . After Aina start buat modelling, kulit muka Aina memang teruk sangat. Kusam, kasar, selalu naik rashes, freckles dah start keluar and pimples pun senang keluar sebab terlalu kerap makeup. Satu hari paling banyak 4 kali Aina makeup then remove then makeup balik. Sampai tak terjaga muka ni. Bila selalu sangat makeup kulit memang akan kusam ☹️ . Bila kata perempuan, skin’s problem sangatla kita risau. Kan? Lagi lagi bahagian muka. So then Aina cari initiative untuk jaga tidur balik, cuci makeup dengan betul, jaga makan, amik supplement untuk dalaman & guna product yang elok untuk skin Aina yang terlalu sensitive ni. So biar cantik luar & dalam . Macam Aina pula, kulit terlalu sensitive tak boleh guna product yang bukan bukan. So bila dah jumpa product yang bagus untuk settlekan skin’s problem, Aina memang akan stay dengan product yg sama sebab tak nak tamak & tak nak rosakkan muka balik 😅 Yang penting harga memang mampula nak beli tiap bulan. Sebab tak semesti product mahal, menjadi & tak semesti product murah tak mejadi. Apa apa pun kena try and error . And until now Alhamdulillah, Aina sangat sangat puas hati bila tengok kulit muka sekarang. Ramai yang tanya Aina guna apa untuk elokkan skin’s problem Aina . Aina akan share dekat korang semua. Bukan tak nak share sekarang. Cuma Aina nak bantu betul betul korang yang ada masalah sama macam Aina. Aina tahu sangat macamana rasanya bila ada skin’s problem. Plus, bila jadi perempuan, skin dah elok pun kita nak lagi bertambah elok. Aina kalau boleh nak bantu semua jenis masalah skin yang ada. Yang tak elok, boleh elok and yang elok boleh jadi makin elok. 💋💋❤
I am excited to announce that my exclusive range of skincare products is now on Amazon!

The same luxurious Night Moisturiser, Day Moisturiser, High Potency Serum and Silk Cleanser that were always available at my Glasgow clinic can be purchased now with a click of a button on Amazon.

Amazon has outstanding reliability - your orders will be packed and shipped by Amazon and Prime members enjoy free next day delivery. All of our products are backed by Amazon's satisfaction guarantee. If you are unsatisfied with the product for any reason, you can return the item in accordance with Amazon's Returns Policy.

For a limited period - and start from tomorrow - we are offering 15% (worth £20) discount if you purchase the full range of my products on Amazon (discount code 4GET15PC). In addition, Standard Shipping is free too. To delight yourself with a toned rejuvenated wrinkle-free skin, hit that 'Add to Cart' button now!

OneClinic. OneDoctor. OneExpert. #amazon #amazonprime #skincare #skincareroutine #expertdoctor #ageing #aging #dryskin #hyaluronicacid #retinol #marinecollagen #serum #moisturizer
I am excited to announce that my exclusive range of skincare products is now on Amazon! The same luxurious Night Moisturiser, Day Moisturiser, High Potency Serum and Silk Cleanser that were always available at my Glasgow clinic can be purchased now with a click of a button on Amazon. Amazon has outstanding reliability - your orders will be packed and shipped by Amazon and Prime members enjoy free next day delivery. All of our products are backed by Amazon's satisfaction guarantee. If you are unsatisfied with the product for any reason, you can return the item in accordance with Amazon's Returns Policy. For a limited period - and start from tomorrow - we are offering 15% (worth £20) discount if you purchase the full range of my products on Amazon (discount code 4GET15PC). In addition, Standard Shipping is free too. To delight yourself with a toned rejuvenated wrinkle-free skin, hit that 'Add to Cart' button now! OneClinic. OneDoctor. OneExpert. #amazon  #amazonprime  #skincare  #skincareroutine  #expertdoctor  #ageing  #aging  #dryskin  #hyaluronicacid  #retinol  #marinecollagen  #serum  #moisturizer 
Zawsze potrzebna witamina C🍋🍋
Twoja skóra jej potrzebuje!!
#serum #witaminac #obagi #medycynaestetycznarzeszów #medycynaestetyczna #gabinetrzeszów #badzpiekna
Nós sabemos como transformar sobrancelhas. 😍 
Venha conhecer a técnica exclusiva SD e apaixone-se pelo resultado! ❤ ✅ Deixe seu Whatsapp nos comentários ou inbox para agendar o seu atendimento! 😉

SD Campos
☎ (22)3055-3208 | WhatsApp: (22)99944-0025 📍AV. Pelinca, 257 📲 App: SD Mobile ( Android e IOS )! Escolha a unidade Campos dos Goytacazes e agende seu horário!
#SD #SobrancelhasDesign #técnicaSD #tratamentoderecuperação #tratamentodosfios #sobrancelha #designperfeito #geltonalizante #SobrancelhasPoderosas #amoSD #sobrancelhas #Estética #VocêMaisBela
#sobrancelhasdesigncampos #sdcampos #designdesobrancelhas #serum #regeneraçãodosfios #camposdosgoytacazes #errejota #riodejaneiro #mulheres #sobrancelhasperfeitas
Nós sabemos como transformar sobrancelhas. 😍 Venha conhecer a técnica exclusiva SD e apaixone-se pelo resultado! ❤ ✅ Deixe seu Whatsapp nos comentários ou inbox para agendar o seu atendimento! 😉 SD Campos ☎ (22)3055-3208 | WhatsApp: (22)99944-0025 📍AV. Pelinca, 257 📲 App: SD Mobile ( Android e IOS )! Escolha a unidade Campos dos Goytacazes e agende seu horário! #SD  #SobrancelhasDesign  #técnicaSD  #tratamentoderecuperação  #tratamentodosfios  #sobrancelha  #designperfeito  #geltonalizante  #SobrancelhasPoderosas  #amoSD  #sobrancelhas  #Estética  #VocêMaisBela  #sobrancelhasdesigncampos  #sdcampos  #designdesobrancelhas  #serum  #regeneraçãodosfios  #camposdosgoytacazes  #errejota  #riodejaneiro  #mulheres  #sobrancelhasperfeitas 
Jatuh cinta kat sapa tu..
siapa lagi kat #feeltaherrazskincare laaa
.
haa nampak tak bukti feedback pengguna skincare kami.dahhh jangan pikir2 lagi jom grab..
.
nak kulit mulus-mulus whatapps +60185734005

#feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal @RepostIt_app
Jatuh cinta kat sapa tu.. siapa lagi kat #feeltaherrazskincare  laaa . haa nampak tak bukti feedback pengguna skincare kami.dahhh jangan pikir2 lagi jom grab.. . nak kulit mulus-mulus whatapps +60185734005 #feeltaherrazskincare  #putih  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitflawless  #skincaremalaysia  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal  @RepostIt_app
HYA Vit C Serum Active White🍊🍊🍊
ผิวดีขึ้น 5 ประการ
👑ขาวใส  มีออร่าขึ้น
👑ลบเลือน ริ้วรอยผิวเรียบเนียน
👑ยกกระชับรอยเหี่ยวย่น
👑ผิวอ่อนเยาว์
👑หน้านุ่ม อุ้มน้ำ ชุ่มชื่นขึ้น

#เซรั่มหน้าใส #เซรั่มหน้าเด็ก #สิวหาย
#หน้าขาวใส #เซรั่มไฮยาวิตซีซิทนี่ #เซรั่มวิตซี  #เซรั่ม #เซรั่มไฮยา #แต่งหน้าติดทนนาน #ควบคุมความมัน #serum #serumvitc  #serumhyaluronicacid  #hyaluron  #skincare  #lighteningskin #skin 
#youthfulskin #whiteningskin #antiaging #longlastingmakeup #oilcontrol #beauty  #youcam #sogood  #beautiful  #nature
HYA Vit C Serum Active White🍊🍊🍊 ผิวดีขึ้น 5 ประการ 👑ขาวใส  มีออร่าขึ้น 👑ลบเลือน ริ้วรอยผิวเรียบเนียน 👑ยกกระชับรอยเหี่ยวย่น 👑ผิวอ่อนเยาว์ 👑หน้านุ่ม อุ้มน้ำ ชุ่มชื่นขึ้น #เซร ั่มหน้าใส #เซร ั่มหน้าเด็ก #ส ิวหาย #หน ้าขาวใส #เซร ั่มไฮยาวิตซีซิทนี่ #เซร ั่มวิตซี  #เซร ั่ม #เซร ั่มไฮยา #แต ่งหน้าติดทนนาน #ควบค ุมความมัน #serum  #serumvitc   #serumhyaluronicacid   #hyaluron   #skincare   #lighteningskin  #skin  #youthfulskin  #whiteningskin  #antiaging  #longlastingmakeup  #oilcontrol  #beauty   #youcam  #sogood   #beautiful   #nature 
Jatuh cinta kat sapa tu..
siapa lagi kat #feeltaherrazskincare laaa
.
haa nampak tak bukti feedback pengguna skincare kami.dahhh jangan pikir2 lagi jom grab..
.
nak kulit mulus-mulus whatapps +60185734005

#feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal @RepostIt_app
Jatuh cinta kat sapa tu.. siapa lagi kat #feeltaherrazskincare  laaa . haa nampak tak bukti feedback pengguna skincare kami.dahhh jangan pikir2 lagi jom grab.. . nak kulit mulus-mulus whatapps +60185734005 #feeltaherrazskincare  #putih  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitflawless  #skincaremalaysia  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal  @RepostIt_app
💭Pernah makan atau suka makan IKAN SALMON?
.
Kalau pernah, mesti tahu HARGA ikan ni yang MENGANCAM sangat kan.😎😎
.
🐟Ikan salmon sebenarnya adalah salah satu ikan yang dikategorikan sebagai jenis IKAN MAHAL dan susah didapati di Malaysia kerana tak boleh ditangkap di perairan laut Malaysia.
.
Walaupun harganya yang MENGANCAM tu tapi tetap menjadi pilihan orang ramai disebabkan khasiat yang SANGAT BANYAK!😱😱
.
Dan kalau nak tahu, Collagen Serum dari Mary Jardin tu pon mengandungi SALMON COLLAGEN sebagai salah satu bahan premium yang digunakan.😍😍
.
💭Nak tahu tak kenapa Salmon Collagen jadi pilihan?
.
Sebab........
.
SALMON COLLAGEN :
➖➖➖➖➖➖➖➖
.
🐟7 kali ganda lebih baik dari talapia collagen yg terdapat di dalam kebanyakan produk lain.
🐟dapat bantu mencerahkan kulit.
🐟dapat memperbaiki dan mencantikkan struktur kulit yg rosak.
🐟dapat menggebukan kulit.
🐟membantu menghilangkan parut dengan berkesan tanpa ragu.
🐟dapat mengurangkan garis halus dan kedutan(awet muda).
🐟bantu mengatasi masalah jeragat dan pigmentasi.
🐟mengurangkan penghasilan jerawat dan boleh mengecutkan jerawat.
.
Melalui Omega-3 yang terkandung di dalam ikan salmon :
.
🐟dapat melindungi sel kulit.
🐟dan juga dapat membantu menggalakkan penghasilan kolagen semulajadi untuk membantu kulit lebih sihat.
.
Psst..LAGI MENGANCAM ke idok?😉😉
.
Nak lagi mengancam grab promo Collagen Serum sempena #mjwarehouseclearancegrandfinale ni sekarang dapat JIMAT RM30 tau dari harga biasa.😍😍
.
Whatsapp:0194305326(Athirah)/Klik link di bio 👆 👆 
MJ ID:002682
.
#kebaikansalmoncollagen
#tipscantikdansihatkulit
#maryjardin#teamEA#maryjardinshahalam 
#codshahalam#sayajualsayapakai 
#naturalskincarelovers 
#naturalskincare#skincare
#naturalskincaremalaysia 
#masalahkulit#nakcantik 
#serum#collagenserum 
#jerawatbanyak#jerawat 
#jeragat#awetmuda#baikikulit
#pudarkanparutjerawat 
#pudarkanparut#anjalkankulit
#kulitkusam#sunblock#spf30
#kurangkankedut#rawatkulit
#produknatural
💭Pernah makan atau suka makan IKAN SALMON? . Kalau pernah, mesti tahu HARGA ikan ni yang MENGANCAM sangat kan.😎😎 . 🐟Ikan salmon sebenarnya adalah salah satu ikan yang dikategorikan sebagai jenis IKAN MAHAL dan susah didapati di Malaysia kerana tak boleh ditangkap di perairan laut Malaysia. . Walaupun harganya yang MENGANCAM tu tapi tetap menjadi pilihan orang ramai disebabkan khasiat yang SANGAT BANYAK!😱😱 . Dan kalau nak tahu, Collagen Serum dari Mary Jardin tu pon mengandungi SALMON COLLAGEN sebagai salah satu bahan premium yang digunakan.😍😍 . 💭Nak tahu tak kenapa Salmon Collagen jadi pilihan? . Sebab........ . SALMON COLLAGEN : ➖➖➖➖➖➖➖➖ . 🐟7 kali ganda lebih baik dari talapia collagen yg terdapat di dalam kebanyakan produk lain. 🐟dapat bantu mencerahkan kulit. 🐟dapat memperbaiki dan mencantikkan struktur kulit yg rosak. 🐟dapat menggebukan kulit. 🐟membantu menghilangkan parut dengan berkesan tanpa ragu. 🐟dapat mengurangkan garis halus dan kedutan(awet muda). 🐟bantu mengatasi masalah jeragat dan pigmentasi. 🐟mengurangkan penghasilan jerawat dan boleh mengecutkan jerawat. . Melalui Omega-3 yang terkandung di dalam ikan salmon : . 🐟dapat melindungi sel kulit. 🐟dan juga dapat membantu menggalakkan penghasilan kolagen semulajadi untuk membantu kulit lebih sihat. . Psst..LAGI MENGANCAM ke idok?😉😉 . Nak lagi mengancam grab promo Collagen Serum sempena #mjwarehouseclearancegrandfinale  ni sekarang dapat JIMAT RM30 tau dari harga biasa.😍😍 . Whatsapp:0194305326(Athirah)/Klik link di bio 👆 👆 MJ ID:002682 . #kebaikansalmoncollagen  #tipscantikdansihatkulit  #maryjardin #teamEA #maryjardinshahalam  #codshahalam #sayajualsayapakai  #naturalskincarelovers  #naturalskincare #skincare  #naturalskincaremalaysia  #masalahkulit #nakcantik  #serum #collagenserum  #jerawatbanyak #jerawat  #jeragat #awetmuda #baikikulit  #pudarkanparutjerawat  #pudarkanparut #anjalkankulit  #kulitkusam #sunblock #spf30  #kurangkankedut #rawatkulit  #produknatural 
Sebelum tidur, pastikan solat isyak dan baca doa tidur dulu. Tapi kalau rasa nak cantik berseri, boleh follow checklist dari kami. Mana tahu bangun-bangun pagi esok terus digilai ramai. Tak cuba tak tahu. Dah cuba baru tahu 🙂
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Sebelum tidur, pastikan solat isyak dan baca doa tidur dulu. Tapi kalau rasa nak cantik berseri, boleh follow checklist dari kami. Mana tahu bangun-bangun pagi esok terus digilai ramai. Tak cuba tak tahu. Dah cuba baru tahu 🙂 . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Ramai yang tanya umur berapa ye perlu amalkan glow serum ? 
Sebenarnya , seawal remaja lagi perlu titik beratkan tentang penjagaan wajah . Sebab peningkatan hormon sedang pesat berlaku pada umur ini

Dimana sel sel kalenjer minyak,peluh aktif di rembeskan . Semua tu bila tidak terkawal dan dibersihkan akan menyebabkan jerawat,kusam dan kulit berminyak " Haa tak akan lah kulit dah rosak baru nak rawatkan ? " Mencegah lebih baik dari mengubati .

Jangan lupa grab satu untuk anak tersayang .

wasap 0185734710 .

#feeltaglowserum
#feeltaherrazskincare 
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
Ramai yang tanya umur berapa ye perlu amalkan glow serum ? Sebenarnya , seawal remaja lagi perlu titik beratkan tentang penjagaan wajah . Sebab peningkatan hormon sedang pesat berlaku pada umur ini Dimana sel sel kalenjer minyak,peluh aktif di rembeskan . Semua tu bila tidak terkawal dan dibersihkan akan menyebabkan jerawat,kusam dan kulit berminyak " Haa tak akan lah kulit dah rosak baru nak rawatkan ? " Mencegah lebih baik dari mengubati . Jangan lupa grab satu untuk anak tersayang . wasap 0185734710 . #feeltaglowserum  #feeltaherrazskincare  #putih  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitflawless  #skincaremalaysia  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal 
For those yang asyik tanya tanya bila nak buat postage tu ???? Haaa , start next week kita dah buat postage bagi yang sudah bayar . .
.
Insha Allah , barang akan sampai dalam masa 2/3 hari mengikut waktu bekerja pihak pejabat pos . .
.
Kepada yang nak selit order untuk postage next week jangan segan segan whatsapp sis okay ? 💋 .
.
Kepada yang masih belum tahu apa kelebihan NSABEAUTYSERUM , mehh sis listkan bagi youalls tahu akan kebaikkan produk nii . .
.
💥Aina Serum 💥
Akan memulihkan kulit2 anda yang bermasalah n mnjadikan kulit anda lebih cantik dan segar dari makeup yg dipakai😍 . .
.
Kelebihan NSABEAUTY Serum: .
🖌melembabkan kulit muka
🖌 menjadikan struktur kulit lebih tegang & anjal
🖌 mencegah penuaan semulajadi
🖌 menjadikan kulit lebih cerah dan berseri
🖌 menghilangkan tompok-tompok hitam dimuka
🖌 menghaluskan kulit muka yang kusam
🖌 memberi nutrisi kepada kulit
🖌  menyamarkan kedutan muka
.
.
Berminat ? Jangan segan segan whatsapp sis di 0172996397 atau tekan sahaja link di ruang bio .
.

#nsabeautyserum #nsabeautyofficial #syafiqahaina #hafizmahamad #nsaamaniglobalstaypositive #nsaamaniglobal #shaklee #youthskincare #serum #product #instafamous #trending
For those yang asyik tanya tanya bila nak buat postage tu ???? Haaa , start next week kita dah buat postage bagi yang sudah bayar . . . Insha Allah , barang akan sampai dalam masa 2/3 hari mengikut waktu bekerja pihak pejabat pos . . . Kepada yang nak selit order untuk postage next week jangan segan segan whatsapp sis okay ? 💋 . . Kepada yang masih belum tahu apa kelebihan NSABEAUTYSERUM , mehh sis listkan bagi youalls tahu akan kebaikkan produk nii . . . 💥Aina Serum 💥 Akan memulihkan kulit2 anda yang bermasalah n mnjadikan kulit anda lebih cantik dan segar dari makeup yg dipakai😍 . . . Kelebihan NSABEAUTY Serum: . 🖌melembabkan kulit muka 🖌 menjadikan struktur kulit lebih tegang & anjal 🖌 mencegah penuaan semulajadi 🖌 menjadikan kulit lebih cerah dan berseri 🖌 menghilangkan tompok-tompok hitam dimuka 🖌 menghaluskan kulit muka yang kusam 🖌 memberi nutrisi kepada kulit 🖌 menyamarkan kedutan muka . . Berminat ? Jangan segan segan whatsapp sis di 0172996397 atau tekan sahaja link di ruang bio . . #nsabeautyserum  #nsabeautyofficial  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #nsaamaniglobalstaypositive  #nsaamaniglobal  #shaklee  #youthskincare  #serum  #product  #instafamous  #trending 
For those yang asyik tanya tanya bila nak buat postage tu ???? Haaa , start next week kita dah buat postage bagi yang sudah bayar . .
.
Insha Allah , barang akan sampai dalam masa 2/3 hari mengikut waktu bekerja pihak pejabat pos . .
.
Kepada yang nak selit order untuk postage next week jangan segan segan whatsapp sis okay ? 💋 .
.
Kepada yang masih belum tahu apa kelebihan NSABEAUTYSERUM , mehh sis listkan bagi youalls tahu akan kebaikkan produk nii . .
.
💥Aina Serum 💥
Akan memulihkan kulit2 anda yang bermasalah n mnjadikan kulit anda lebih cantik dan segar dari makeup yg dipakai😍 . .
.
Kelebihan NSABEAUTY Serum: .
🖌melembabkan kulit muka
🖌 menjadikan struktur kulit lebih tegang & anjal
🖌 mencegah penuaan semulajadi
🖌 menjadikan kulit lebih cerah dan berseri
🖌 menghilangkan tompok-tompok hitam dimuka
🖌 menghaluskan kulit muka yang kusam
🖌 memberi nutrisi kepada kulit
🖌  menyamarkan kedutan muka
.
.
Berminat ? Jangan segan segan whatsapp sis di 0172996397 atau tekan sahaja link di ruang bio .
.

#nsabeautyserum #nsabeautyofficial #syafiqahaina #hafizmahamad #nsaamaniglobalstaypositive #nsaamaniglobal #shaklee #youthskincare #serum #product #instafamous #trending
For those yang asyik tanya tanya bila nak buat postage tu ???? Haaa , start next week kita dah buat postage bagi yang sudah bayar . . . Insha Allah , barang akan sampai dalam masa 2/3 hari mengikut waktu bekerja pihak pejabat pos . . . Kepada yang nak selit order untuk postage next week jangan segan segan whatsapp sis okay ? 💋 . . Kepada yang masih belum tahu apa kelebihan NSABEAUTYSERUM , mehh sis listkan bagi youalls tahu akan kebaikkan produk nii . . . 💥Aina Serum 💥 Akan memulihkan kulit2 anda yang bermasalah n mnjadikan kulit anda lebih cantik dan segar dari makeup yg dipakai😍 . . . Kelebihan NSABEAUTY Serum: . 🖌melembabkan kulit muka 🖌 menjadikan struktur kulit lebih tegang & anjal 🖌 mencegah penuaan semulajadi 🖌 menjadikan kulit lebih cerah dan berseri 🖌 menghilangkan tompok-tompok hitam dimuka 🖌 menghaluskan kulit muka yang kusam 🖌 memberi nutrisi kepada kulit 🖌 menyamarkan kedutan muka . . Berminat ? Jangan segan segan whatsapp sis di 0172996397 atau tekan sahaja link di ruang bio . . #nsabeautyserum  #nsabeautyofficial  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #nsaamaniglobalstaypositive  #nsaamaniglobal  #shaklee  #youthskincare  #serum  #product  #instafamous  #trending 
Hi alls a little sneak peak for our new product!! #ainaaserum #nsabeautybysyafiqahaina 
#dropshipper #serum #flawless #fattzura #syafiqahaina
FUNGSI FEELTA MLP ✅Membuat makeup lebih kemas dan flawless.
✅Membuat wajah lebih berseri dan tidak kelihatan pucat.
✅Memberi pelindungan kulit wajah dari sinaran UV.
✅Merawat kulit sambil mencantikan wajah.
✅Mesra solat dan halal dipakai
✅Memberi hasiat mineral dan vitamin pada kulit.
✅ Loose Powder pertama 2IN1 boleh di buat alas makeup dan bedak sejuk pada waktu malam

FEELTA MINERAL LOOSE YANG PERTAMA DIDUNIA MERAWAT SAMBIL MENCANTIKAN KULIT ANDA.
.

#feeltaherrazskincare 
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal @RepostIt_app
FUNGSI FEELTA MLP ✅Membuat makeup lebih kemas dan flawless. ✅Membuat wajah lebih berseri dan tidak kelihatan pucat. ✅Memberi pelindungan kulit wajah dari sinaran UV. ✅Merawat kulit sambil mencantikan wajah. ✅Mesra solat dan halal dipakai ✅Memberi hasiat mineral dan vitamin pada kulit. ✅ Loose Powder pertama 2IN1 boleh di buat alas makeup dan bedak sejuk pada waktu malam FEELTA MINERAL LOOSE YANG PERTAMA DIDUNIA MERAWAT SAMBIL MENCANTIKAN KULIT ANDA. . #feeltaherrazskincare  #putih  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitflawless  #skincaremalaysia  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal  @RepostIt_app
For those yang asyik tanya tanya bila nak buat postage tu ???? Haaa , start next week kita dah buat postage bagi yang sudah bayar . .
.
Insha Allah , barang akan sampai dalam masa 2/3 hari mengikut waktu bekerja pihak pejabat pos . .
.
Kepada yang nak selit order untuk postage next week jangan segan segan whatsapp sis okay ? 💋 .
.
Kepada yang masih belum tahu apa kelebihan NSABEAUTYSERUM , mehh sis listkan bagi youalls tahu akan kebaikkan produk nii . .
.
💥Aina Serum 💥
Akan memulihkan kulit2 anda yang bermasalah n mnjadikan kulit anda lebih cantik dan segar dari makeup yg dipakai😍 . .
.
Kelebihan NSABEAUTY Serum: .
🖌melembabkan kulit muka
🖌 menjadikan struktur kulit lebih tegang & anjal
🖌 mencegah penuaan semulajadi
🖌 menjadikan kulit lebih cerah dan berseri
🖌 menghilangkan tompok-tompok hitam dimuka
🖌 menghaluskan kulit muka yang kusam
🖌 memberi nutrisi kepada kulit
🖌  menyamarkan kedutan muka
.
.
Berminat ? Jangan segan segan whatsapp sis di 0172996397 atau tekan sahaja link di ruang bio .
.

#nsabeautyserum #nsabeautyofficial #syafiqahaina #hafizmahamad #nsaamaniglobalstaypositive #nsaamaniglobal #shaklee #youthskincare #serum #product #instafamous #trending
For those yang asyik tanya tanya bila nak buat postage tu ???? Haaa , start next week kita dah buat postage bagi yang sudah bayar . . . Insha Allah , barang akan sampai dalam masa 2/3 hari mengikut waktu bekerja pihak pejabat pos . . . Kepada yang nak selit order untuk postage next week jangan segan segan whatsapp sis okay ? 💋 . . Kepada yang masih belum tahu apa kelebihan NSABEAUTYSERUM , mehh sis listkan bagi youalls tahu akan kebaikkan produk nii . . . 💥Aina Serum 💥 Akan memulihkan kulit2 anda yang bermasalah n mnjadikan kulit anda lebih cantik dan segar dari makeup yg dipakai😍 . . . Kelebihan NSABEAUTY Serum: . 🖌melembabkan kulit muka 🖌 menjadikan struktur kulit lebih tegang & anjal 🖌 mencegah penuaan semulajadi 🖌 menjadikan kulit lebih cerah dan berseri 🖌 menghilangkan tompok-tompok hitam dimuka 🖌 menghaluskan kulit muka yang kusam 🖌 memberi nutrisi kepada kulit 🖌 menyamarkan kedutan muka . . Berminat ? Jangan segan segan whatsapp sis di 0172996397 atau tekan sahaja link di ruang bio . . #nsabeautyserum  #nsabeautyofficial  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #nsaamaniglobalstaypositive  #nsaamaniglobal  #shaklee  #youthskincare  #serum  #product  #instafamous  #trending 
Badan tidak dapat menghasilkan Vitamin C atau pun menyimpannya sendiri.Sebab itu kita memerlukan bekalan yang berterusan.
.
.
Menurut ahli dermatologi & ahli sains penyelidikan,Vitamin C memainkan peranan yang signifikan dalam merangsang sintesis kolagen penegang kulit,sebab itulah ekstrak Vitamin ini dianggap bermanfaat sebagai ramuan penjagaan kulit.
.
More info
WhatsApp #dottypoaad 017-2262774
.
.
#serumc #serumcantiksihat #serumwajah #serum #serumrepleneshingc #timewisereplenishingserumc #serumvitc #bazarmalaysia #kulitsihat #menghaluskankulit #menganjalkankulit #mengecilkanpori
Badan tidak dapat menghasilkan Vitamin C atau pun menyimpannya sendiri.Sebab itu kita memerlukan bekalan yang berterusan. . . Menurut ahli dermatologi & ahli sains penyelidikan,Vitamin C memainkan peranan yang signifikan dalam merangsang sintesis kolagen penegang kulit,sebab itulah ekstrak Vitamin ini dianggap bermanfaat sebagai ramuan penjagaan kulit. . More info WhatsApp #dottypoaad  017-2262774 . . #serumc  #serumcantiksihat  #serumwajah  #serum  #serumrepleneshingc  #timewisereplenishingserumc  #serumvitc  #bazarmalaysia  #kulitsihat  #menghaluskankulit  #menganjalkankulit  #mengecilkanpori 
🍃🍃🍃SERUM MELANO CC VITAMIN C NHẬT BẢN: GIÚP SÁNG DA, TRỊ THÂM, NÁM, TÀN NHANG, NGĂN MỤN👍🏼👍🏼
💧 Gia 280k
✌🏼️Melano CC Vitamin C serum 20ml - Serum Vitamin C phân tử kép hiệu quả hơn
Vtamin C vốn rất được chị em ưa chuộng và tin dùng trong việc dưỡng da, làm sáng da với rất nhiều tác dụng tuyệt vời lại an toàn, hiệu quả, lành tính
👉🏼Là sp mới của hãng Rohto Nhật Bản. Melano CC được chị em phụ nữ săn lùng bởi công thức bổ sung " Siêu phân tử kép" vitamin C và vitamin E cần thiết cho việc tái tạo và trẻ hoá da các vùng da bị thâm do mụn, vùng da xuất hiện nếp nhăn trên khuôn mặt, làm trắng vùng da sẫm ko đều màu trên khuôn mặt!
👉🏼SP dạng serum có thể thấm sâu lớp vào da để phát huy hiệu quả ngăn sự hình thành và làm mờ hắc tố melanin; từng bước làm da trắng sáng, đều màu, trị nám da, đốm nâu và tàn nhang, ,làm trắng da hiệu quả!
👉🏼Ngoài ra Vitamin C (acid ascorbic) cũng là là một chất chống oxy hóa mạnh nên chống lại các gốc tự do, có tác dụng ngăn ngừa sự lão hóa, do đó cũng giúp duy trì làn da tươi trẻ.
👉🏼Dạng serum cho hiệu quả cao hơn 10% so với sản phẩm thông thường. Sản phẩm được đánh giá điểm tuyệt đối 5/5 sao
💕Đầu tuýp thiết kế thông minh giúp nhỏ giọt dễ dàng và chuẩn xác
❤️Tác dụng : 👉🏼 Sự Kết hợp giữa vitamin C và E giúp ngăn chặn sự sản xuất melanin (tác nhân gây ra vết thâm nám, tàn nhang).
👉🏼Ngăn ngừa mụn, rôm sảy.
👉🏼Giữ cho làn da sạch, giàu ẩm, khỏe mạnh.
👉🏼 Nghiên cứu cho thấy CC Melano tốt hơn 10% so với sản phẩm cùng loại thông thường khác
💜Thành phần : - Các thành phần chính: Ascorbic acid (vitamin C), este tocopherol acetate (vitamin E), Dipotassium glycyrrhizinate, isopropyl metyl phenol.
- Thành phần khác: Vitamin C tetraisopalmitate diglycol ethoxy palmitate recalls, polyoxyethylene cure castor oil 50, BG, acid edetic, viscosity adjustment agents, hương liệu.
😍Hướng dẫn sử dụng :
– Rửa mặt thật sạch với sữa rửa mặt và nước hoa hồng.
– Cho một lượng vừa phải ra lòng bàn tay (4-5 giọt). 1 tuýp dùng đc tầm 5-6 tháng
– Chấm lên vùng mặt cần điều trị hoặc toàn bộ khuôn mặt
#serummelano #serumccmelano #serum #chamsocda #skincare #mypham #cosmetics
🍃🍃🍃SERUM MELANO CC VITAMIN C NHẬT BẢN: GIÚP SÁNG DA, TRỊ THÂM, NÁM, TÀN NHANG, NGĂN MỤN👍🏼👍🏼 💧 Gia 280k ✌🏼️Melano CC Vitamin C serum 20ml - Serum Vitamin C phân tử kép hiệu quả hơn Vtamin C vốn rất được chị em ưa chuộng và tin dùng trong việc dưỡng da, làm sáng da với rất nhiều tác dụng tuyệt vời lại an toàn, hiệu quả, lành tính 👉🏼Là sp mới của hãng Rohto Nhật Bản. Melano CC được chị em phụ nữ săn lùng bởi công thức bổ sung " Siêu phân tử kép" vitamin C và vitamin E cần thiết cho việc tái tạo và trẻ hoá da các vùng da bị thâm do mụn, vùng da xuất hiện nếp nhăn trên khuôn mặt, làm trắng vùng da sẫm ko đều màu trên khuôn mặt! 👉🏼SP dạng serum có thể thấm sâu lớp vào da để phát huy hiệu quả ngăn sự hình thành và làm mờ hắc tố melanin; từng bước làm da trắng sáng, đều màu, trị nám da, đốm nâu và tàn nhang, ,làm trắng da hiệu quả! 👉🏼Ngoài ra Vitamin C (acid ascorbic) cũng là là một chất chống oxy hóa mạnh nên chống lại các gốc tự do, có tác dụng ngăn ngừa sự lão hóa, do đó cũng giúp duy trì làn da tươi trẻ. 👉🏼Dạng serum cho hiệu quả cao hơn 10% so với sản phẩm thông thường. Sản phẩm được đánh giá điểm tuyệt đối 5/5 sao 💕Đầu tuýp thiết kế thông minh giúp nhỏ giọt dễ dàng và chuẩn xác ❤️Tác dụng : 👉🏼 Sự Kết hợp giữa vitamin C và E giúp ngăn chặn sự sản xuất melanin (tác nhân gây ra vết thâm nám, tàn nhang). 👉🏼Ngăn ngừa mụn, rôm sảy. 👉🏼Giữ cho làn da sạch, giàu ẩm, khỏe mạnh. 👉🏼 Nghiên cứu cho thấy CC Melano tốt hơn 10% so với sản phẩm cùng loại thông thường khác 💜Thành phần : - Các thành phần chính: Ascorbic acid (vitamin C), este tocopherol acetate (vitamin E), Dipotassium glycyrrhizinate, isopropyl metyl phenol. - Thành phần khác: Vitamin C tetraisopalmitate diglycol ethoxy palmitate recalls, polyoxyethylene cure castor oil 50, BG, acid edetic, viscosity adjustment agents, hương liệu. 😍Hướng dẫn sử dụng : – Rửa mặt thật sạch với sữa rửa mặt và nước hoa hồng. – Cho một lượng vừa phải ra lòng bàn tay (4-5 giọt). 1 tuýp dùng đc tầm 5-6 tháng – Chấm lên vùng mặt cần điều trị hoặc toàn bộ khuôn mặt #serummelano  #serumccmelano  #serum  #chamsocda  #skincare  #mypham  #cosmetics 
#serum #antioxydants  #essence #unicorn  باشترين جوري سيروم  نرخي زور هه رزان
Hai uols. 
Nak kulit sihat cantik dengan mudah? .
Haaa hanya dengan 2 items nie je uols boleh miliki kulit wajah cantik tanpa kos rawatan mahal. .
🌷memutihkan kulit dan menjadikan kulit bersinar. 🌷memperlambatkan proses penuaan kulit. 🌷 mengurangkan garis2 kedutan di wajah. .
Kalau ada masalah Dan pertanyaan boleh wasap atau DM  nur 0185734005

#feeltaglowserum #feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal @RepostIt_app
Hai uols. Nak kulit sihat cantik dengan mudah? . Haaa hanya dengan 2 items nie je uols boleh miliki kulit wajah cantik tanpa kos rawatan mahal. . 🌷memutihkan kulit dan menjadikan kulit bersinar. 🌷memperlambatkan proses penuaan kulit. 🌷 mengurangkan garis2 kedutan di wajah. . Kalau ada masalah Dan pertanyaan boleh wasap atau DM nur 0185734005 #feeltaglowserum  #feeltaherrazskincare  #putih  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitflawless  #skincaremalaysia  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal  @RepostIt_app
İyi akşamlar 💫
Jeunesse Global’in Luminesce serisindeki ürünler sizin daha genç görünmenize yardımcı olacak 🤩
Siz de kendinize bir güzellik yapın ve Jeunesse’le tanışın ✔️
🌸Ürünlerimiz hakkında bilgi almak ve sipariş vermek isterseniz mesaj yoluyla iletişime geçebilir veya feyzakara.jenuesseglobal.com adresinde ürünleri inceleyebilir, sipariş verebilirsiniz ✅ #jeunesse #balıkesir #istanbul #gençlik #güzellik #bakım #kırışıklık #kökhücreteknolojisi #mucize #serum #luminesce #ageless #göz #cilt #kusursuz #kazayağı #yüztemizleyici #ciltaydınlatıcı #gündüznemlendiricikompleksi #nemlendirici #gecebakımkremi #maske #ultimetoparlayıcımaske #temelvücutyenilemelosyonu #losyon #vücut #reserve #nv #fondöten
İyi akşamlar 💫 Jeunesse Global’in Luminesce serisindeki ürünler sizin daha genç görünmenize yardımcı olacak 🤩 Siz de kendinize bir güzellik yapın ve Jeunesse’le tanışın ✔️ 🌸Ürünlerimiz hakkında bilgi almak ve sipariş vermek isterseniz mesaj yoluyla iletişime geçebilir veya feyzakara.jenuesseglobal.com adresinde ürünleri inceleyebilir, sipariş verebilirsiniz ✅ #jeunesse  #balıkesir  #istanbul  #gençlik  #güzellik  #bakım  #kırışıklık  #kökhücreteknolojisi  #mucize  #serum  #luminesce  #ageless  #göz  #cilt  #kusursuz  #kazayağı  #yüztemizleyici  #ciltaydınlatıcı  #gündüznemlendiricikompleksi  #nemlendirici  #gecebakımkremi  #maske  #ultimetoparlayıcımaske  #temelvücutyenilemelosyonu  #losyon  #vücut  #reserve  #nv  #fondöten 
Frizzy and flyaway hair? Hair Prescriptives clinical grade, anti-aging Hair Gloss Serum and Styling Cream not only tames your hair, but nourishes it with all-natural ingredients.
Frizzy and flyaway hair? Hair Prescriptives clinical grade, anti-aging Hair Gloss Serum and Styling Cream not only tames your hair, but nourishes it with all-natural ingredients.
Jeunesse Global mucizesi 😍
❣️ Siz de ürünlerimiz hakkında bilgi almak ve sipariş vermek isterseniz mesaj yoluyla iletişime geçebilir veya feyzakara.jenuesseglobal.com adresinde ürünleri inceleyebilir, sipariş verebilirsiniz ✅ #jeunesse #balıkesir #istanbul #gençlik #güzellik #bakım #kırışıklık #kökhücreteknolojisi #mucize #serum #luminesce #ageless #göz #cilt #kusursuz #kazayağı #yüztemizleyici #ciltaydınlatıcı #gündüznemlendiricikompleksi #nemlendirici #gecebakımkremi #maske #ultimetoparlayıcımaske #temelvücutyenilemelosyonu #losyon #vücut #reserve #nv #fondöten
Jeunesse Global mucizesi 😍 ❣️ Siz de ürünlerimiz hakkında bilgi almak ve sipariş vermek isterseniz mesaj yoluyla iletişime geçebilir veya feyzakara.jenuesseglobal.com adresinde ürünleri inceleyebilir, sipariş verebilirsiniz ✅ #jeunesse  #balıkesir  #istanbul  #gençlik  #güzellik  #bakım  #kırışıklık  #kökhücreteknolojisi  #mucize  #serum  #luminesce  #ageless  #göz  #cilt  #kusursuz  #kazayağı  #yüztemizleyici  #ciltaydınlatıcı  #gündüznemlendiricikompleksi  #nemlendirici  #gecebakımkremi  #maske  #ultimetoparlayıcımaske  #temelvücutyenilemelosyonu  #losyon  #vücut  #reserve  #nv  #fondöten 
Beadoll Glowing Serum,.... -Produk terlaris Dan teryakini dah pernah masuk newspaper dia punya keberkesanannya tu x payah cakap lah superb tiptop .
paling awal boleh nmpk dalam masa sehari.
.
Ade elergic ke kulit sensitif ke normal ke kering ke semua x Ade masalah boleh pakai.
.
Bukan kat muka ke boleh sapu kat kesan luka, gatal2, kurap, kudis , panau dan lain2
.
Lelaki perempuan boleh pakai tidak Kira peringkat umur termasuk bayi
.
Jangan tunggu lama2 nanti kehabisan stock .
#pmj #pmjawesome #pmjawesome👍 #serumwajah #serum #beadollbeautyglowingserum #beadoll #perfume #dexandra #perfumedexandramurah #perfumedexandra#sheetmask #facemask #mask
Beadoll Glowing Serum,.... -Produk terlaris Dan teryakini dah pernah masuk newspaper dia punya keberkesanannya tu x payah cakap lah superb tiptop . paling awal boleh nmpk dalam masa sehari. . Ade elergic ke kulit sensitif ke normal ke kering ke semua x Ade masalah boleh pakai. . Bukan kat muka ke boleh sapu kat kesan luka, gatal2, kurap, kudis , panau dan lain2 . Lelaki perempuan boleh pakai tidak Kira peringkat umur termasuk bayi . Jangan tunggu lama2 nanti kehabisan stock . #pmj  #pmjawesome  #pmjawesome 👍 #serumwajah  #serum  #beadollbeautyglowingserum  #beadoll  #perfume  #dexandra  #perfumedexandramurah  #perfumedexandra #sheetmask  #facemask  #mask 
Rimasnya nak makeup tapi jerawat ketul-ketul
Tutup pakai concealer pun dia punya gemok jerawat tu kalah gunung kota kinabalu, tinggi mengunung.
.
macam mana nak tutup?
.
Uols ada masalah  jerawat gemok² ?
Nak makeup tapi tak cantik?
.
Haaa. Ingat nak bunuh jerawat semuanya bermula dari dalam.
Skin care hanya membantu mengecutkan 
tetapi akar jerawat masih boleh "Beranak dan beranak pinak"
.
Jom bunuh jerawat dari Akar!
Bersama #FeeltaSecretLove lah.
.
for more details,kindly whatapps +60185734005
.
AGENT & STOKIS diperlukan
.

#feeltasecretlove
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal @RepostIt_app
Rimasnya nak makeup tapi jerawat ketul-ketul Tutup pakai concealer pun dia punya gemok jerawat tu kalah gunung kota kinabalu, tinggi mengunung. . macam mana nak tutup? . Uols ada masalah jerawat gemok² ? Nak makeup tapi tak cantik? . Haaa. Ingat nak bunuh jerawat semuanya bermula dari dalam. Skin care hanya membantu mengecutkan tetapi akar jerawat masih boleh "Beranak dan beranak pinak" . Jom bunuh jerawat dari Akar! Bersama #FeeltaSecretLove  lah. . for more details,kindly whatapps +60185734005 . AGENT & STOKIS diperlukan . #feeltasecretlove  #putih  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitflawless  #skincaremalaysia  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal  @RepostIt_app
"Pakai bedak tebal-tebal last-last jerawat tumbuh merata-rata." Gilaaa tak strees ? Tak pakai bedak habis muka kantoi kusam . Nak lalu depan suami pun segan .

Haaa siapa ada allergic macam nie👆? Tak pakai salah dah pakai pun bermasalah.
Nak jaga kulit muka bukan macam makan kFc Mcd terus kulit kenyang.

Kena manja-manja kena belai baru lah licin poleless gituww. Haa sebab tu HQ Feelta keluarkan satu product di formulasikan
 dari Nenek monyang kita.

Dari extra Beras uolss. Perbagai mineral yang Kulit uols boleh dapat dari manfaat beras.
So Berani jamin kalau pakai masalah jerawat makin kurang tau .

Haaa beratus-ratus TESTIMONI⤵⤵ pakej pula dengan supplement dalam secret love lagi pakej mudah flawless .
.
for more details,kindly whatapps +60185734005
.
AGENT & STOKIS diperlukan
.
#feeltaglowserum#feeltasecretlove#feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik. #AdiraAF #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia  #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang  #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal @RepostIt_app
"Pakai bedak tebal-tebal last-last jerawat tumbuh merata-rata." Gilaaa tak strees ? Tak pakai bedak habis muka kantoi kusam . Nak lalu depan suami pun segan . Haaa siapa ada allergic macam nie👆? Tak pakai salah dah pakai pun bermasalah. Nak jaga kulit muka bukan macam makan kFc Mcd terus kulit kenyang. Kena manja-manja kena belai baru lah licin poleless gituww. Haa sebab tu HQ Feelta keluarkan satu product di formulasikan dari Nenek monyang kita. Dari extra Beras uolss. Perbagai mineral yang Kulit uols boleh dapat dari manfaat beras. So Berani jamin kalau pakai masalah jerawat makin kurang tau . Haaa beratus-ratus TESTIMONI⤵⤵ pakej pula dengan supplement dalam secret love lagi pakej mudah flawless . . for more details,kindly whatapps +60185734005 . AGENT & STOKIS diperlukan . #feeltaglowserum #feeltasecretlove #feeltaherrazskincare  #putih  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik . #AdiraAF  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitflawless  #skincaremalaysia  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal  @RepostIt_app
Hai selamat malam semua ?
. -
KENAPA SERUM LEBIH MAHAL ?
. -
Penggunaan serum dalam set routine skincare membuat kulit lebih sihat kerana
serum merupakan zat cair yg formulanya terdiri dari asam amino,air dan emulasi (air didalam minyak atau minyak didalam air),
. -
Berbagai macam formula yang membuatkan sehingga serum dapat meresap kedalam lapisan terdalam kulit, molekul dari formula zat tersebut merupakan partikel kecil (sangat halus) dan penyerapannya jauh lebih pantas 10x ganda dari krim wajah biasa .
.
-
Haaa sebab tu kalau korang perasan biasanya serum dalam botol kecil harga dia jauh lebih mahal dari krim yang bekas besar.
. -
Manfaat serum pada kulit ? Kulit lebih anjal malah dapat melembabkan kulit . Mengawal pertumbuhan jerawat atau pigmentasi. -
Selain itu, kebiasaannya fungsi serum dapat mencegah penuaan . Kalau korang perasan lepas dap dengan serum kulit bersinar fresh sebab serum memberi nutrisi lengkap pada lapisan kulit paling dalam kerana penyerapan yang pantas . .
.
-
Tapi jangan risau #HerrazGlowSerum mampu milik .
.
whatapps +60185734005

#feeltaglowserum
#feeltaherrazskincare 
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal @RepostIt_app
Hai selamat malam semua ? . - KENAPA SERUM LEBIH MAHAL ? . - Penggunaan serum dalam set routine skincare membuat kulit lebih sihat kerana serum merupakan zat cair yg formulanya terdiri dari asam amino,air dan emulasi (air didalam minyak atau minyak didalam air), . - Berbagai macam formula yang membuatkan sehingga serum dapat meresap kedalam lapisan terdalam kulit, molekul dari formula zat tersebut merupakan partikel kecil (sangat halus) dan penyerapannya jauh lebih pantas 10x ganda dari krim wajah biasa . . - Haaa sebab tu kalau korang perasan biasanya serum dalam botol kecil harga dia jauh lebih mahal dari krim yang bekas besar. . - Manfaat serum pada kulit ? Kulit lebih anjal malah dapat melembabkan kulit . Mengawal pertumbuhan jerawat atau pigmentasi. - Selain itu, kebiasaannya fungsi serum dapat mencegah penuaan . Kalau korang perasan lepas dap dengan serum kulit bersinar fresh sebab serum memberi nutrisi lengkap pada lapisan kulit paling dalam kerana penyerapan yang pantas . . . - Tapi jangan risau #HerrazGlowSerum  mampu milik . . whatapps +60185734005 #feeltaglowserum  #feeltaherrazskincare  #putih  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitflawless  #skincaremalaysia  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal  @RepostIt_app
Hazakura Serum 😉
Muka sentiasa glow glow glowing ghiiitewww💕
Belum Cuba belum tahu😋
Hazakura Serum mampu merawat masalah kulit jerawat, jeragat, dan berminyak❤️
Let's try Hazakura Serum🌸🌸🌸
.
.
Hazakura Serum🌸
.
.
HS dengan ekstrak bunga Sakura dan limau kasturi❤️
.
.
Macam mane nak order ? 
Whatsapp no di bawah
👇👇👇
📲0199891878
📲0199891878
📲0199891878
.
.
#hazakuraserum
#feedbackhazakuraserum
#testimonihazakuraserum
#HS
#hazakuraserum
#jomjadicantik
#serum
#serumbahansemulajadi
#lukuskkm 
#kulitgebugebas
#sakura
#limaukasturi
#produkecantikanmurah
#serumurah
#serumurahmalaysia
#cantik
#igshop
#igshoppingonline
Hazakura Serum 😉 Muka sentiasa glow glow glowing ghiiitewww💕 Belum Cuba belum tahu😋 Hazakura Serum mampu merawat masalah kulit jerawat, jeragat, dan berminyak❤️ Let's try Hazakura Serum🌸🌸🌸 . . Hazakura Serum🌸 . . HS dengan ekstrak bunga Sakura dan limau kasturi❤️ . . Macam mane nak order ? Whatsapp no di bawah 👇👇👇 📲0199891878 📲0199891878 📲0199891878 . . #hazakuraserum  #feedbackhazakuraserum  #testimonihazakuraserum  #HS  #hazakuraserum  #jomjadicantik  #serum  #serumbahansemulajadi  #lukuskkm  #kulitgebugebas  #sakura  #limaukasturi  #produkecantikanmurah  #serumurah  #serumurahmalaysia  #cantik  #igshop  #igshoppingonline 
Manufacturing date sangat penting yer
Memastikan barang yang anda beli bukan FAKE dan kilo kilo
Batch no pun kena ada..jika terjadi sebarang masalah..rujuk jer batch no yg tertera pada produk .
JOM buat produk jenama sendiri dengan kami, semestinya anda akan berpuas hati... Nak order/pertanyaan boleh DM Ima atau WhatsApp jer okay..
Pendaftaran KKM juga disediakan dengan harga minima dipasaran 😍

Untuk maklumat lebih lanjut, boleh hubungi :
📲012-2233156 (siti) 📲012-2233156 (siti)
📲 012-2233156 (siti)
#krimkilo #krimkilomalaysia #jenamaproduksendiri #jenamasendirikosmetik #kosmetik #krimkilomalaysia #bekaskosmetik #kilangkosmetik #bekaskapsul #foundation #foundationmilo #serumfoundation #serum #lipmattekilo #lipmatte #kkm #daftarkkm #lipmatte #lipmattekilo #lotionkurus #whiteningtablets #mascara #vevious #cleanser #facemist #serumwajah #produkkecantikanmurah #jenamasendiri #oem #kilangoemproduk #kotakkosmetikmurah
Manufacturing date sangat penting yer Memastikan barang yang anda beli bukan FAKE dan kilo kilo Batch no pun kena ada..jika terjadi sebarang masalah..rujuk jer batch no yg tertera pada produk . JOM buat produk jenama sendiri dengan kami, semestinya anda akan berpuas hati... Nak order/pertanyaan boleh DM Ima atau WhatsApp jer okay.. Pendaftaran KKM juga disediakan dengan harga minima dipasaran 😍 Untuk maklumat lebih lanjut, boleh hubungi : 📲012-2233156 (siti) 📲012-2233156 (siti) 📲 012-2233156 (siti) #krimkilo  #krimkilomalaysia  #jenamaproduksendiri  #jenamasendirikosmetik  #kosmetik  #krimkilomalaysia  #bekaskosmetik  #kilangkosmetik  #bekaskapsul  #foundation  #foundationmilo  #serumfoundation  #serum  #lipmattekilo  #lipmatte  #kkm  #daftarkkm  #lipmatte  #lipmattekilo  #lotionkurus  #whiteningtablets  #mascara  #vevious  #cleanser  #facemist  #serumwajah  #produkkecantikanmurah  #jenamasendiri  #oem  #kilangoemproduk  #kotakkosmetikmurah 
Kadang2 stress bila make up bercapuk.
Muka berminyak dari jauh orang dah tegur.
.
-
Gila stress , Nak berhadapan dengan orang pun sampai malu. Make up tidak penah sempurna di mata saya apa tah lagi orang lain yang melihat.
.
-
Ada kawan yang kenalkan saya dengan Feelta Mineral Loose powder. Katanya tidak bercapuk? Masalah kulit berminyak pun hilang? Yang best jerawat mudah kecut?
.
-
Tapi masa tu memang saya tak percaya ! Yeke boleh serasi berpuluh kali saya tukar bedak .Sampai saya sendiri mencubanya.!
.
-
Perhhh gempak sangat dengan hasil bedak ni memang teruja. Hasil pakai seminggu memang apa yang dikata betul2 terjadi kepada saya.
.
-
Hasil make up saya lebih tahan lama dan tidak bercapuk terujanya jerawat yang baru tumbuh kecut .
.
-
Happy gilaa wei harga pun berpatutan .😘😍
.
-
"SIANG GOJES MALAM BERHANTU"
.
-
whatapps kami di +60185734005
.

#feeltaglowserum
#feeltaherrazskincare 
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal @RepostIt_app
Kadang2 stress bila make up bercapuk. Muka berminyak dari jauh orang dah tegur. . - Gila stress , Nak berhadapan dengan orang pun sampai malu. Make up tidak penah sempurna di mata saya apa tah lagi orang lain yang melihat. . - Ada kawan yang kenalkan saya dengan Feelta Mineral Loose powder. Katanya tidak bercapuk? Masalah kulit berminyak pun hilang? Yang best jerawat mudah kecut? . - Tapi masa tu memang saya tak percaya ! Yeke boleh serasi berpuluh kali saya tukar bedak .Sampai saya sendiri mencubanya.! . - Perhhh gempak sangat dengan hasil bedak ni memang teruja. Hasil pakai seminggu memang apa yang dikata betul2 terjadi kepada saya. . - Hasil make up saya lebih tahan lama dan tidak bercapuk terujanya jerawat yang baru tumbuh kecut . . - Happy gilaa wei harga pun berpatutan .😘😍 . - "SIANG GOJES MALAM BERHANTU" . - whatapps kami di +60185734005 . #feeltaglowserum  #feeltaherrazskincare  #putih  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitflawless  #skincaremalaysia  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal  @RepostIt_app
Brand : APIEU
Product:  BB Maker Long Wear SPF30/PA++ 20g
Code:#211LightBeige #212NaturalBeige
Type : Makeup(BB Cream )
.
💰Price :RM19.90 /pc excl postage .
📮Postage Fee: RM7 to SM RM10 to SS
.
📲Whatsapp : +6018 6690 865 [to order]
.
🙋🏼‍♀️Serious Buyer Only
.
📦 Delivery will take within 3 Working day ‼️
.
.

#koreacosmetic #koreamakeup #koreamask #cosmetics #moisturizer #asianbeauty #serum #Lips #Innisfree #Peripera #Laneige # Ponyeffect #skinfood #Mamonde#3wclinic #iope #Tonymoly #Missha#Neogen #Yurica #3CE#beautyqueen #korea
Brand : APIEU Product: BB Maker Long Wear SPF30/PA++ 20g Code:#211LightBeige  #212NaturalBeige  Type : Makeup(BB Cream ) . 💰Price :RM19.90 /pc excl postage . 📮Postage Fee: RM7 to SM RM10 to SS . 📲Whatsapp : +6018 6690 865 [to order] . 🙋🏼‍♀️Serious Buyer Only . 📦 Delivery will take within 3 Working day ‼️ . . #koreacosmetic  #koreamakeup  #koreamask  #cosmetics  #moisturizer  #asianbeauty  #serum  #Lips  #Innisfree  #Peripera  #Laneige  # Ponyeffect #skinfood  #Mamonde #3wclinic  #iope  #Tonymoly  #Missha #Neogen  #Yurica  #3CE #beautyqueen  #korea 
#Payudara yang #montok , besar, #anjal dan bulat terletak menjadi idaman dan impian kebanyakkan wanita. ========
#BREAST SERUM dapat membantu anda !! hanya SAPU sahaja !

Harga : RM76
**10ampoule
**untuk SS add post RM13

Origin : Italy - Mengangkat dan menganjalkan kembali payudara yang mengendur.
- Memantapkan lagi bentuk menjadikan isi lebih padat dan menstabilkan kedudukan payudara.
- Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut.
- Menjadikan payudara anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara.
- Menghilangkan kedutan di sekitar payudara.
- #Menegangkan , memantapkan dan membentuk payudara.
- Mengekalkan keanjalan payudara agar kental, montok dan cantik.
- Membesarkan payudara yang kecil.
- Membentuk payudara lebih padat berisi.
- Mengekalkan kedudukan payudara ke tempat asalnya.
- Melancarkan peredaran darah sekitar payudara.

Cara Penggunaan :
* Sapukan di kawasan payudara pada waktu pagi dan malam.
* Buat urutan secara bulatan * Penggunaan 3 ampoule untuk seminggu

#breastserum
#besarkanpayudara
#breast
#serum
#bust
#firming
#breastenlarge
#beautyserum
#breastsexy
#breastmontok
#bustfirming
#anjalpayudara
#besarkanbreast
#malaysia
#usa
#france
#kuwait
#bahrain
#malaysia
#philippines
#Sabah
#sarawak
#brunei
#oman

Whatsapp +60175005707
#Payudara  yang #montok  , besar, #anjal  dan bulat terletak menjadi idaman dan impian kebanyakkan wanita. ======== #BREAST  SERUM dapat membantu anda !! hanya SAPU sahaja ! Harga : RM76 **10ampoule **untuk SS add post RM13 Origin : Italy - Mengangkat dan menganjalkan kembali payudara yang mengendur. - Memantapkan lagi bentuk menjadikan isi lebih padat dan menstabilkan kedudukan payudara. - Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut. - Menjadikan payudara anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara. - Menghilangkan kedutan di sekitar payudara. - #Menegangkan  , memantapkan dan membentuk payudara. - Mengekalkan keanjalan payudara agar kental, montok dan cantik. - Membesarkan payudara yang kecil. - Membentuk payudara lebih padat berisi. - Mengekalkan kedudukan payudara ke tempat asalnya. - Melancarkan peredaran darah sekitar payudara. Cara Penggunaan : * Sapukan di kawasan payudara pada waktu pagi dan malam. * Buat urutan secara bulatan * Penggunaan 3 ampoule untuk seminggu #breastserum  #besarkanpayudara  #breast  #serum  #bust  #firming  #breastenlarge  #beautyserum  #breastsexy  #breastmontok  #bustfirming  #anjalpayudara  #besarkanbreast  #malaysia  #usa  #france  #kuwait  #bahrain  #malaysia  #philippines  #Sabah  #sarawak  #brunei  #oman  Whatsapp +60175005707
Selamat Malam 
Sebelum tidur tu Jangan lupa calitkan serum hazakura ye 😉bangun pagi mesti senang hati Sebab rasa kulit muka segar je kan 😎
.
Jom order Hazakura
Whatsapp no di bawah
👇👇👇
📲0199891878
📲0199891878
📲0199891878
.
.
#hazakuraserum
#feedbackhazakuraserum
#testimonihazakuraserum
#HS
#hazakuraserumbyain
#jomjadicantik
#serum
#serumbahansemulajadi
#lukuskkm 
#kulitgebugebas
#sakura
#limaukasturi
#produkecantikanmurah
#serumurah
#serumurahmalaysia
#cantik
#igshop
#igshoppingonline
Selamat Malam Sebelum tidur tu Jangan lupa calitkan serum hazakura ye 😉bangun pagi mesti senang hati Sebab rasa kulit muka segar je kan 😎 . Jom order Hazakura Whatsapp no di bawah 👇👇👇 📲0199891878 📲0199891878 📲0199891878 . . #hazakuraserum  #feedbackhazakuraserum  #testimonihazakuraserum  #HS  #hazakuraserumbyain  #jomjadicantik  #serum  #serumbahansemulajadi  #lukuskkm  #kulitgebugebas  #sakura  #limaukasturi  #produkecantikanmurah  #serumurah  #serumurahmalaysia  #cantik  #igshop  #igshoppingonline 
💎Ürünümüz müşterimize ulaşmıştır. Sağlıklı günlerde kullanması dileklerimizle... .
💎Sizlerde bu muhteşem ürünlere en uygun fiyata sahip olmak için DM atın. .
.
#musterimemnuniyeti #jeunesse #jeunesseglobal #jeunesseurunsatissizdengelenler #jeunesseturkiye #luminesce #luminesceserum #reserve #kirisiklik #kırışıklık #genclikiksiri #genc #kokhucre #gozaltitorbalari #kellik #leke #guneslekesi #sivilce #sivilceizleri #yaraizi #serum
💎Ürünümüz müşterimize ulaşmıştır. Sağlıklı günlerde kullanması dileklerimizle... . 💎Sizlerde bu muhteşem ürünlere en uygun fiyata sahip olmak için DM atın. . . #musterimemnuniyeti  #jeunesse  #jeunesseglobal  #jeunesseurunsatissizdengelenler  #jeunesseturkiye  #luminesce  #luminesceserum  #reserve  #kirisiklik  #kırışıklık  #genclikiksiri  #genc  #kokhucre  #gozaltitorbalari  #kellik  #leke  #guneslekesi  #sivilce  #sivilceizleri  #yaraizi  #serum 
เด็กๆก็ใช้ได้นะคะ ชาร์โคลเซรั่ม เซรั่มบำรุงผมชนิดล้างออก
▪15ml. 390฿ (จาก 490฿)
▪30ml. 690฿ (จาก 980฿)
▪สั่งซื้อสินค้า 👉📱line :  supinnie
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
V040-G3-7 (ตัวแทนรายย่อย)
#ปริญ #ตัวแทนปริญ #PARIN #CHARCOALSERUM #ชาร์โคลเซรั่ม #เซรั่มบำรุงผมชนิดล้างออก #แชมพู #shampoo #สเปรย์บำรุงผม #tonic #spray #ผมเสีย #ผมบาง #ผมร่วง #ผมแตกปลาย #รังแค #ผมสวย #บำรุงผม #อาหารผม #hair #hairfall #hairserum #hairtreatment #hairspa #serum #treatment #spa #ดีลเลอร์ภาคใต้ #PARINDealerGift
เด็กๆก็ใช้ได้นะคะ ชาร์โคลเซรั่ม เซรั่มบำรุงผมชนิดล้างออก ▪15ml. 390฿ (จาก 490฿) ▪30ml. 690฿ (จาก 980฿) ▪สั่งซื้อสินค้า 👉📱line : supinnie -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- V040-G3-7 (ตัวแทนรายย่อย) #ปร ิญ #ต ัวแทนปริญ #PARIN  #CHARCOALSERUM  #ชาร ์โคลเซรั่ม #เซร ั่มบำรุงผมชนิดล้างออก #แชมพ ู #shampoo  #สเปรย ์บำรุงผม #tonic  #spray  #ผมเส ีย #ผมบาง  #ผมร ่วง #ผมแตกปลาย  #ร ังแค #ผมสวย  #บำร ุงผม #อาหารผม  #hair  #hairfall  #hairserum  #hairtreatment  #hairspa  #serum  #treatment  #spa  #ด ีลเลอร์ภาคใต้ #PARINDealerGift 
JOMM uolss hari2 minggu nie kita jalan2 sambil dap2 serum kat wajah kita best nie
-
cane nak jalan2 kalau mekap pun nampak jerawat yang membukit tu kan sis
-
haa nak kami bantu uolsss x?
whatapps kami di +60185734005
.

#feeltaglowserum
#feeltaherrazskincare 
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal @RepostIt_app
JOMM uolss hari2 minggu nie kita jalan2 sambil dap2 serum kat wajah kita best nie - cane nak jalan2 kalau mekap pun nampak jerawat yang membukit tu kan sis - haa nak kami bantu uolsss x? whatapps kami di +60185734005 . #feeltaglowserum  #feeltaherrazskincare  #putih  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitflawless  #skincaremalaysia  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal  @RepostIt_app
Satu je masalah perempuan suka membazir masa . Ehhh ? betulkan ? Baik mengaku ? 
Lelaki kalau siap paling smart pun ambil masa kurang dari 10 minit .

Perempuan kalau siap paling simple pun 30 minit . Jangan percaya kalau perempuan cakap " sattt² 5minit nak betul tudung "
Nak hembus tudung je makan masa 5 minit.

Osza perempuan mesti lah tau .Opsss ! kantoi🤭 .Tapi lepas jumpa bedak gebu dalam masa 2minit lagi cepat Osza siap . Setakat nak keluar pergi pasar malam ? 3kali sapuan je boleh lindungi kulit dari Sinar Uv .

Tanpa perlu tonyoh sunblock👏Satu je masalah perempuan suka membazir masa . Ehhh ? betulkan ? Baik mengaku ? 
Lelaki kalau siap paling smart pun ambil masa kurang dari 10 minit .

Perempuan kalau siap paling simple pun 30 minit . Jangan percaya kalau perempuan cakap " sattt² 5minit nak betul tudung "
Nak hembus tudung je makan masa 5 minit.

Osza perempuan mesti lah tau .Opsss ! kantoi🤭 .Tapi lepas jumpa bedak gebu dalam masa 2minit lagi cepat Osza siap . Setakat nak keluar pergi pasar malam ? 3kali sapuan je boleh lindungi kulit dari Sinar Uv .

Tanpa perlu tonyoh sunblock👏
.

for more detail,whatapps +60185734005
.

#feeltaloosepowder
#feeltaherrazskincare 
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal @RepostIt_app
Satu je masalah perempuan suka membazir masa . Ehhh ? betulkan ? Baik mengaku ? Lelaki kalau siap paling smart pun ambil masa kurang dari 10 minit . Perempuan kalau siap paling simple pun 30 minit . Jangan percaya kalau perempuan cakap " sattt² 5minit nak betul tudung " Nak hembus tudung je makan masa 5 minit. Osza perempuan mesti lah tau .Opsss ! kantoi🤭 .Tapi lepas jumpa bedak gebu dalam masa 2minit lagi cepat Osza siap . Setakat nak keluar pergi pasar malam ? 3kali sapuan je boleh lindungi kulit dari Sinar Uv . Tanpa perlu tonyoh sunblock👏Satu je masalah perempuan suka membazir masa . Ehhh ? betulkan ? Baik mengaku ? Lelaki kalau siap paling smart pun ambil masa kurang dari 10 minit . Perempuan kalau siap paling simple pun 30 minit . Jangan percaya kalau perempuan cakap " sattt² 5minit nak betul tudung " Nak hembus tudung je makan masa 5 minit. Osza perempuan mesti lah tau .Opsss ! kantoi🤭 .Tapi lepas jumpa bedak gebu dalam masa 2minit lagi cepat Osza siap . Setakat nak keluar pergi pasar malam ? 3kali sapuan je boleh lindungi kulit dari Sinar Uv . Tanpa perlu tonyoh sunblock👏 . for more detail,whatapps +60185734005 . #feeltaloosepowder  #feeltaherrazskincare  #putih  #kulitputih  #skincareoriginal  #serum  #flawless  #cantik  #kulitsihat  #jomcantik  #pencucimuka  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitberminyak  #kulitflawless  #skincaremalaysia  #skincareproducts  #serumwajah  #serumjerawat  #serumpemutih  #jerawathilang  #pembersihwajah  #kulitsehat  #kulitkusam  #kulitglowing #kulitgebu  #kulitkusam  #skincareterbaik  #skincarehalal  @RepostIt_app
Malem malem gini dpt testi dr cust buat si allure
nah langsung melek seketika
Beneran loh, punya wajah bersih dan kinclong itu hak segala bangsa
mau cewek mau cowok bisa banget bersihin wajah pake allure
Mau bukti? Nih.... Pemakaian seminggu aja, jdi lbh bersih dan jerawatnya pada kempes
Bye bye muka kusem, bye bye jerawat

#elevate #bisnisbooming #bisnisbooming2018 #produk #skincare  #promil #programhamil #herbal #alami #morileaf #morileafelevate #allure #beyouth  #bodyshape #dietsehat #serum #kakaduplumserum #diet #masculin #onlineshop #onlineshopsurabaya #surabaya #beauty #healthy #serum #kakaduplum #kakaduserum
Malem malem gini dpt testi dr cust buat si allure nah langsung melek seketika Beneran loh, punya wajah bersih dan kinclong itu hak segala bangsa mau cewek mau cowok bisa banget bersihin wajah pake allure Mau bukti? Nih.... Pemakaian seminggu aja, jdi lbh bersih dan jerawatnya pada kempes Bye bye muka kusem, bye bye jerawat #elevate  #bisnisbooming  #bisnisbooming2018  #produk  #skincare  #promil  #programhamil  #herbal  #alami  #morileaf  #morileafelevate  #allure  #beyouth  #bodyshape  #dietsehat  #serum  #kakaduplumserum  #diet  #masculin  #onlineshop  #onlineshopsurabaya  #surabaya  #beauty  #healthy  #serum  #kakaduplum  #kakaduserum 
❥ที่สุดของผลิตภัณฑ์เซรั่มอาหารผิววิตามินซี
การันตีจากช่างแต่งหน้าอันดับ 1 ของประเทศไทย #น้องฉัตร
ขอบพระคุณทุกเสียงตอบรับ ที่ไว้ใจเลือกใช้ VitCBioFace
.
#VitCBioFaceOfficial #VCOfficial #VCReviews
#VitCBioFaceThailand #serum #VitaminC
#เซรั่มวิตามินซีที่มาแรงที่สุด
#VitCBioFace #VitC
#vitcbiofacelotion #เซรั่มวิตามินซีสด #เซรั่มวิตซี #เซรั่ม #ลดสิว #หน้าใส
❥ที่สุดของผลิตภัณฑ์เซรั่มอาหารผิววิตามินซี การันตีจากช่างแต่งหน้าอันดับ 1 ของประเทศไทย #น ้องฉัตร ขอบพระคุณทุกเสียงตอบรับ ที่ไว้ใจเลือกใช้ VitCBioFace . #VitCBioFaceOfficial  #VCOfficial  #VCReviews  #VitCBioFaceThailand  #serum  #VitaminC  #เซร ั่มวิตามินซีที่มาแรงที่สุด #VitCBioFace  #VitC  #vitcbiofacelotion  #เซร ั่มวิตามินซีสด #เซร ั่มวิตซี #เซร ั่ม #ลดส ิว #หน ้าใส
#Repost @xamania (@get_repost)
・・・
Una de nuestras JOYAS: Serum de Macadamia orgánica. Alimenta tu piel con una cascada de vitaminas, minerales y aceites omega. ¡Para todo tipo de piel! No deja efecto graso. Ideal para prevenir y reducir arrugas y líneas de expresión. Úsalo noche y día, aplica cuantas veces quieras. Llévalo siempre en tu bolso, tenlo siempre cerca de ti. ¡Es tu mejor aliado! 
#terraecoskincare #natural #skincare #biocosmetic #ecoskincare #organic #natural #beauty #skin #vegan #veggie #toxicfree #crueltyfree #madeinmexico #handmade #eco #green #artesanal #serum #skintherapy #face
#Repost  @xamania (@get_repost) ・・・ Una de nuestras JOYAS: Serum de Macadamia orgánica. Alimenta tu piel con una cascada de vitaminas, minerales y aceites omega. ¡Para todo tipo de piel! No deja efecto graso. Ideal para prevenir y reducir arrugas y líneas de expresión. Úsalo noche y día, aplica cuantas veces quieras. Llévalo siempre en tu bolso, tenlo siempre cerca de ti. ¡Es tu mejor aliado! #terraecoskincare  #natural  #skincare  #biocosmetic  #ecoskincare  #organic  #natural  #beauty  #skin  #vegan  #veggie  #toxicfree  #crueltyfree  #madeinmexico  #handmade  #eco  #green  #artesanal  #serum  #skintherapy  #face 
Hàng có sẵn - Ship cod toàn quốc 🌟🌟🌟NATURIE SKIN CONDITIONING GEL - sản phẩm được xếp hạng số 1 “Best New Cream First Half 2016” của tạp chí Cosme uy tín tại Nhật.
🔴🔴Naturie Skin Conditioning Gel là kem dưỡng ẩm dạng #serum #gel lỏng nhẹ thấm nhanh với thành phần 81% là nước. Kem có thành phần chính là chiết xuất từ hạt ý dĩ với những công dụng dưỡng da tuyệt vời: dưỡng ẩm, làm mềm mịn da, cải thiện các dấu hiệu lão hóa, giúp da trắng sáng từng ngày. 💠💠Công dụng chính:
🍃🍃Naturie Skin Conditioning Gel hình thành một lớp “micro-gel” của nước để bổ sung độ ẩm cho da. Đồng thời lớp “micro-gel” này giúp khóa ẩm mà không cần dựa vào các thành phần gốc dầu như kem dưỡng thông thường.
🍃🍃Cải thiện độ đàn hồi của da, cho da mềm mịn, chống thô ráp.
🍃🍃Làm sáng da, làm dịu viêm mụn, cải thiện thâm mụn.
🍃🍃Cho cảm giác tươi mát, nhẹ nhàng, thoải mái ngay khi chạm vào da.
🍃🍃Giữ cho lớp trang điểm lâu bền hơn, tránh bị cakey do khô da.
🍃🍃Thẩm thấu nhanh, không hề gây cảm giác dính, bí.
🍃🍃Sản phẩm không chứa cồn, hương liệu, chất tạo màu, không gây kích ứng da.
🍃🍃Đa năng, đa dụng, có thể sử dụng tốt cho cả mặt và body.
🍃🍃Đặc biệt phù hợp với mọi loại da, đặc biệt là làn da dầu mụn.
➖
💠💠Hướng dẫn sử dụng:
1⃣Sử dụng như kem dưỡng: dùng vào mỗi buổi sáng và tối sau khi rửa mặt và dùng sau bước nước hoa hồng Naturie.
2⃣Sử dụng như mặt nạ: dùng lượng gấp đôi bình thường, thoa 1 lớp dày lên mặt sau 10 phút thì rửa lại bằng nước, ngay lập tức cảm nhận làn da ẩm mịn, ngậm nước.
3⃣Sử dụng như kem dưỡng thể: dùng sau khi tắm để bổ sung độ ẩm cho da, giúp da ẩm mịn, căng mọng.
Hàng có sẵn - Ship cod toàn quốc 🌟🌟🌟NATURIE SKIN CONDITIONING GEL - sản phẩm được xếp hạng số 1 “Best New Cream First Half 2016” của tạp chí Cosme uy tín tại Nhật. 🔴🔴Naturie Skin Conditioning Gel là kem dưỡng ẩm dạng #serum  #gel  lỏng nhẹ thấm nhanh với thành phần 81% là nước. Kem có thành phần chính là chiết xuất từ hạt ý dĩ với những công dụng dưỡng da tuyệt vời: dưỡng ẩm, làm mềm mịn da, cải thiện các dấu hiệu lão hóa, giúp da trắng sáng từng ngày. 💠💠Công dụng chính: 🍃🍃Naturie Skin Conditioning Gel hình thành một lớp “micro-gel” của nước để bổ sung độ ẩm cho da. Đồng thời lớp “micro-gel” này giúp khóa ẩm mà không cần dựa vào các thành phần gốc dầu như kem dưỡng thông thường. 🍃🍃Cải thiện độ đàn hồi của da, cho da mềm mịn, chống thô ráp. 🍃🍃Làm sáng da, làm dịu viêm mụn, cải thiện thâm mụn. 🍃🍃Cho cảm giác tươi mát, nhẹ nhàng, thoải mái ngay khi chạm vào da. 🍃🍃Giữ cho lớp trang điểm lâu bền hơn, tránh bị cakey do khô da. 🍃🍃Thẩm thấu nhanh, không hề gây cảm giác dính, bí. 🍃🍃Sản phẩm không chứa cồn, hương liệu, chất tạo màu, không gây kích ứng da. 🍃🍃Đa năng, đa dụng, có thể sử dụng tốt cho cả mặt và body. 🍃🍃Đặc biệt phù hợp với mọi loại da, đặc biệt là làn da dầu mụn. ➖ 💠💠Hướng dẫn sử dụng: 1⃣Sử dụng như kem dưỡng: dùng vào mỗi buổi sáng và tối sau khi rửa mặt và dùng sau bước nước hoa hồng Naturie. 2⃣Sử dụng như mặt nạ: dùng lượng gấp đôi bình thường, thoa 1 lớp dày lên mặt sau 10 phút thì rửa lại bằng nước, ngay lập tức cảm nhận làn da ẩm mịn, ngậm nước. 3⃣Sử dụng như kem dưỡng thể: dùng sau khi tắm để bổ sung độ ẩm cho da, giúp da ẩm mịn, căng mọng.
This Eyelash serum is perfect! If you are consistent, you will be seeing results in two months! Perfect for people with hardly any lashes, conditions that make you lose your lashes or just simply short and annoying! Give this treatment a try ♥️ #longlashes #eyelashgoals #serum #perfectlashes #treatment #beautysalon #sale #instapic #beautyblogging
🎉🎉PROMOSI JANUARI🎉🎉
setiap pembelian booster whitening premium/mekcun serum akan berpeluang memenangi  1 BOX Booster whitening premium/Mekcun serum SECARA PERCUMA!!! .
pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuahb iaitu setiap
1 pembelian, akan dpt 1 tiket cabutan bertuah!! .
🎉🎉Pemenang akan diumum pada 17/2/2018  ini🎉🎉
So,  apa tunggu lagi, jom beli booster whitening premium/mekcun serum untuk untuk dapatkan TIKET CABUTAN BERTUAH ANDA!!! #whatsapp  0179337414

#teammekcun
#murah
#cantik
#serum
🎉🎉PROMOSI JANUARI🎉🎉 setiap pembelian booster whitening premium/mekcun serum akan berpeluang memenangi 1 BOX Booster whitening premium/Mekcun serum SECARA PERCUMA!!! . pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuahb iaitu setiap 1 pembelian, akan dpt 1 tiket cabutan bertuah!! . 🎉🎉Pemenang akan diumum pada 17/2/2018 ini🎉🎉 So, apa tunggu lagi, jom beli booster whitening premium/mekcun serum untuk untuk dapatkan TIKET CABUTAN BERTUAH ANDA!!! #whatsapp  0179337414 #teammekcun  #murah  #cantik  #serum 
Was für ein stürmischer Tag 🙄💨🌧 da ich heute keine Termine auswärts habe, reicht ein kleines MakeUp mit meinen persönlichen #beautymusthaves 💄 kommt gut durch den Tag 💨 some of my favorite beauty products 💄 have a nice day everbody!
•
•
•Werbung-PR Sample / selbstgekauft
•
•
•
•
#fashionblogger #fashionblog #beauty #mineralcosmetics #cosmetic #beautygram #makeup #makeupbrush #makeupaddict #primer #serum #fashionblogger_de #germanblogger #bblogger #todayimwearing  #liketkit #wiw #instadaily #instagood #instafashion #instalike #blogger #instablog #ootd #picoftheday #blogger_de #potd #lookoftheday
Was für ein stürmischer Tag 🙄💨🌧 da ich heute keine Termine auswärts habe, reicht ein kleines MakeUp mit meinen persönlichen #beautymusthaves  💄 kommt gut durch den Tag 💨 some of my favorite beauty products 💄 have a nice day everbody! • • •Werbung-PR Sample / selbstgekauft
•
•
•
•
#fashionblogger  #fashionblog  #beauty  #mineralcosmetics  #cosmetic  #beautygram  #makeup  #makeupbrush  #makeupaddict  #primer  #serum  #fashionblogger_de  #germanblogger  #bblogger  #todayimwearing  #liketkit  #wiw  #instadaily  #instagood  #instafashion  #instalike  #blogger  #instablog  #ootd  #picoftheday  #blogger_de  #potd  #lookoftheday 
En estos días fríos ❄☃️ no dejes que tu piel se reseque, con nuestro Suero Regenerador humecta tu rostro sin dejarlo grasoso, además de brindarle los antioxidantes necesarios para regenerar tu piel.

#SueroFacial #Serum #Antioxidantes
En estos días fríos ❄☃️ no dejes que tu piel se reseque, con nuestro Suero Regenerador humecta tu rostro sin dejarlo grasoso, además de brindarle los antioxidantes necesarios para regenerar tu piel. #SueroFacial  #Serum  #Antioxidantes 
#ClubTestadoras Próximo #Test Flavo-C Day&Night de @isdinofficial , con el innovador Flavo-C Melatonin, el primer #serum reparador de #noche formulado con #Melatonina 😍 ¡Descúbrelo! https://youtu.be/F_4W6Ce7Y40 #belleza #piel #felizjueves