an online Instagram web viewer

#Shaklee medias

Photos

Mak buyong ni selalu kena makan untuk 2 orang😂
.
.
Untuk diri sendiri dengan untuk baby. Betul ke? Haha
.
.
Apa yang penting nutrition tu yang kena double untuk support keperluan nutrisi ibu n baby.  Shaklee ada SET KEHMILAN yang boleh bantu anda👶
.
.
👉ESP👈
✔Bantu ibu bertenaga
✔Mengawal rasa lapar
✔Mengawal kesan optimum untuk pengambilan vitami-vitamin lain
✔Merangsang pengeluaran susu yang banyak dan pekat
-
👉Vita-Lea👈
✔Mengandungi zat besi untuk mengekalkan paras HB dalam darah untuk pastikan ibu kekal cergas
✔Top up kekurangan nutrisi ibu
✔Elak pitam, lesu, kurang daya ingatan
-
👉Vita C👈
✔Merangsang pembentukan kolagen yang memnantu baik pulih kulit dan luka
✔Elak kelenjar susu dari terluka
✔Bantu penyerapan iron - kalau tak cukup vit c, makan la iron sekalap pun takkan diserap ke badan
✔Kulit cantik berseri
-
👉Ostematrix👈
✔Baby serap almost 90% kalsium ibu
✔Kalau ibu tak gantikan kalsium, ibu berisiko hadapi osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, mudah letih

Ha gittewwww. And thats how they work towards your body.
.
.
Contact sye untuk dapatkan harga special semua rangkaian produk Shaklee .
.
Sukasih | Trusted Shaklee Distributor
0177479256
.
.
#shaklee
#shakleemurah
#shakleeutm 
#shakleeuthm
#shakleeutem
#shakleeukm
#shakleejohor
#shakleeparitraja
#shakleebatupahat
#shakleeayerhitam
#sayajualshaklee
#promosishakleeoktober2017
#amazingempire
#kurusshaklee
#jerawatshaklee
#cantikshaklee
#putihshaklee
#milkboostershaklee
#pantangshaklee
#hamilshaklee
#kuruscepatdanberkesan
#testimonikurus
#gainweightshaklee
#resdung
#collagenshaklee
#kolagen
#promosiesp
Mak buyong ni selalu kena makan untuk 2 orang😂 . . Untuk diri sendiri dengan untuk baby. Betul ke? Haha . . Apa yang penting nutrition tu yang kena double untuk support keperluan nutrisi ibu n baby. Shaklee ada SET KEHMILAN yang boleh bantu anda👶 . . 👉ESP👈 ✔Bantu ibu bertenaga ✔Mengawal rasa lapar ✔Mengawal kesan optimum untuk pengambilan vitami-vitamin lain ✔Merangsang pengeluaran susu yang banyak dan pekat - 👉Vita-Lea👈 ✔Mengandungi zat besi untuk mengekalkan paras HB dalam darah untuk pastikan ibu kekal cergas ✔Top up kekurangan nutrisi ibu ✔Elak pitam, lesu, kurang daya ingatan - 👉Vita C👈 ✔Merangsang pembentukan kolagen yang memnantu baik pulih kulit dan luka ✔Elak kelenjar susu dari terluka ✔Bantu penyerapan iron - kalau tak cukup vit c, makan la iron sekalap pun takkan diserap ke badan ✔Kulit cantik berseri - 👉Ostematrix👈 ✔Baby serap almost 90% kalsium ibu ✔Kalau ibu tak gantikan kalsium, ibu berisiko hadapi osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, mudah letih Ha gittewwww. And thats how they work towards your body. . . Contact sye untuk dapatkan harga special semua rangkaian produk Shaklee . . Sukasih | Trusted Shaklee Distributor 0177479256 . . #shaklee  #shakleemurah  #shakleeutm  #shakleeuthm  #shakleeutem  #shakleeukm  #shakleejohor  #shakleeparitraja  #shakleebatupahat  #shakleeayerhitam  #sayajualshaklee  #promosishakleeoktober2017  #amazingempire  #kurusshaklee  #jerawatshaklee  #cantikshaklee  #putihshaklee  #milkboostershaklee  #pantangshaklee  #hamilshaklee  #kuruscepatdanberkesan  #testimonikurus  #gainweightshaklee  #resdung  #collagenshaklee  #kolagen  #promosiesp 
SHAKLEE'S HOT ITEM & BEST SELLER 👍👍 Kulit Cantik, Putih, Berseri Dengan ESP Shaklee 😘
-
-
APA KHASIAT ESP SHAKLEE ?
-
-
🌸 menjadikan kulit muka cantik, gebu, halus & berseri.
🌸 membantu hilangkan parut akibat jeragat dan jerawat.
🌸 membekalkan tenaga berjam lamanya dan menjadikan badan cergas dan tidak cepat letih.
🌸 membantu meningkatkan penghasilan susu ibu dgn cepat dan banyak serta pekat.
🌸 kulit kembali tegang dan anjal serta menganjalkan payudara.
🌸 cepat kenyang dan membantu dalam proses menurunkan berat badan.
🌸 bagi ibu hamil, ESP membantu perkembangan tumbesaran bayi dan kesihatan ibu.
🌸 untuk yang mengalami masalah kesuburan, ESP membantu membentuk tisu rahim dan sel ovum serta sel sperma yang sihat dan sempurna
-
-
Jom dapatkan ESP SHAKLEE sementara stock masih ada . Stock panas - panas baru sampai . Dengar cerita bakal jadi pisang goreng laris lagi 😂
-
-
TRUSTED SID
AIN | 018-7727898

#shaklee 
#shakleeunisza
#shakleeumt
#shakleeterengganu
#shakleejohor
#shakleegongbadak
#shakleeuthm
#shakleepahang
#shakleesimpangrenggam
#shakleekluang
#shakleeshahalam 
#shakleepuncakalam
#shakleeutm
#shakleeuia
#vivix
#collagen
#kurus
#setresdung
#garlicshaklee
#vitamincshaklee
#espshaklee
#vitamineshaklee
#alfalfa
#lecithin
#pappermint
#omegaguard
#herblax
#chinch
#vitalea
#herbalblend
SHAKLEE'S HOT ITEM & BEST SELLER 👍👍 Kulit Cantik, Putih, Berseri Dengan ESP Shaklee 😘 - - APA KHASIAT ESP SHAKLEE ? - - 🌸 menjadikan kulit muka cantik, gebu, halus & berseri. 🌸 membantu hilangkan parut akibat jeragat dan jerawat. 🌸 membekalkan tenaga berjam lamanya dan menjadikan badan cergas dan tidak cepat letih. 🌸 membantu meningkatkan penghasilan susu ibu dgn cepat dan banyak serta pekat. 🌸 kulit kembali tegang dan anjal serta menganjalkan payudara. 🌸 cepat kenyang dan membantu dalam proses menurunkan berat badan. 🌸 bagi ibu hamil, ESP membantu perkembangan tumbesaran bayi dan kesihatan ibu. 🌸 untuk yang mengalami masalah kesuburan, ESP membantu membentuk tisu rahim dan sel ovum serta sel sperma yang sihat dan sempurna - - Jom dapatkan ESP SHAKLEE sementara stock masih ada . Stock panas - panas baru sampai . Dengar cerita bakal jadi pisang goreng laris lagi 😂 - - TRUSTED SID AIN | 018-7727898 #shaklee  #shakleeunisza  #shakleeumt  #shakleeterengganu  #shakleejohor  #shakleegongbadak  #shakleeuthm  #shakleepahang  #shakleesimpangrenggam  #shakleekluang  #shakleeshahalam  #shakleepuncakalam  #shakleeutm  #shakleeuia  #vivix  #collagen  #kurus  #setresdung  #garlicshaklee  #vitamincshaklee  #espshaklee  #vitamineshaklee  #alfalfa  #lecithin  #pappermint  #omegaguard  #herblax  #chinch  #vitalea  #herbalblend 
IT'S POSITIVE!!!! 😍😍😍 Happynyaaa dapat berita nii
.
.
You have baby in your belly😍 Mesti nak yang terbaik untuk ibu and baby dalam perut kann. Jom jadikan pregnancy tu satu kenangan indah.
.
.
SET KEHAMILAN 1ST TRIMESTER
-
👉ESP👈
✔Bantu ibu bertenaga
✔Mengawal rasa lapar
✔Mengawal kesan optimum untuk pengambilan vitami-vitamin lain
✔Merangsang pengeluaran susu yang banyak dan pekat
-
👉Vita-Lea👈
✔Mengandungi zat besi untuk mengekalkan paras HB dalam darah untuk pastikan ibu kekal cergas
✔Top up kekurangan nutrisi ibu
✔Elak pitam, lesu, kurang daya ingatan
-
👉Vita C👈
✔Merangsang pembentukan kolagen yang memnantu baik pulih kulit dan luka
✔Elak kelenjar susu dari terluka
✔Bantu penyerapan iron - kalau tak cukup vit c, makan la iron sekalap pun takkan diserap ke badan
✔Kulit cantik berseri
-
👉Ostematrix👈
✔Baby serap almost 90% kalsium ibu
✔Kalau ibu tak gantikan kalsium, ibu berisiko hadapi osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, mudah letih
-
👉B-Complex👈
✔Lengkap dengan 8 kumpulan vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan untuk bantu tubuh badan bertenaga, lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri
.
.

sayang diri, sayang anak, ambik yang terbaik.😊
.
.
Klik link di @sukasihbeauty.co untuk dapatkan semua rangkaian produk shaklee
.
.

Sukasih | Trusted Shaklee Dritibutor,
0177479256
.
.
#shaklee
#shakleemurah
#shakleeutm 
#shakleeuthm
#shakleeutem
#shakleeukm
#shakleejohor
#shakleeparitraja
#shakleebatupahat
#shakleeayerhitam
#sayajualshaklee
#promosishakleeoktober2017
#amazingempire
#kurusshaklee
#jerawatshaklee
#cantikshaklee
#putihshaklee
#milkboostershaklee
#pantangshaklee
#hamilshaklee
#kuruscepatdanberkesan
#testimonikurus
#gainweightshaklee
#resdung
#collagenshaklee
#kolagen
#promosiesp
IT'S POSITIVE!!!! 😍😍😍 Happynyaaa dapat berita nii . . You have baby in your belly😍 Mesti nak yang terbaik untuk ibu and baby dalam perut kann. Jom jadikan pregnancy tu satu kenangan indah. . . SET KEHAMILAN 1ST TRIMESTER - 👉ESP👈 ✔Bantu ibu bertenaga ✔Mengawal rasa lapar ✔Mengawal kesan optimum untuk pengambilan vitami-vitamin lain ✔Merangsang pengeluaran susu yang banyak dan pekat - 👉Vita-Lea👈 ✔Mengandungi zat besi untuk mengekalkan paras HB dalam darah untuk pastikan ibu kekal cergas ✔Top up kekurangan nutrisi ibu ✔Elak pitam, lesu, kurang daya ingatan - 👉Vita C👈 ✔Merangsang pembentukan kolagen yang memnantu baik pulih kulit dan luka ✔Elak kelenjar susu dari terluka ✔Bantu penyerapan iron - kalau tak cukup vit c, makan la iron sekalap pun takkan diserap ke badan ✔Kulit cantik berseri - 👉Ostematrix👈 ✔Baby serap almost 90% kalsium ibu ✔Kalau ibu tak gantikan kalsium, ibu berisiko hadapi osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, mudah letih - 👉B-Complex👈 ✔Lengkap dengan 8 kumpulan vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan untuk bantu tubuh badan bertenaga, lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri . . sayang diri, sayang anak, ambik yang terbaik.😊 . . Klik link di @sukasihbeauty.co untuk dapatkan semua rangkaian produk shaklee . . Sukasih | Trusted Shaklee Dritibutor, 0177479256 . . #shaklee  #shakleemurah  #shakleeutm  #shakleeuthm  #shakleeutem  #shakleeukm  #shakleejohor  #shakleeparitraja  #shakleebatupahat  #shakleeayerhitam  #sayajualshaklee  #promosishakleeoktober2017  #amazingempire  #kurusshaklee  #jerawatshaklee  #cantikshaklee  #putihshaklee  #milkboostershaklee  #pantangshaklee  #hamilshaklee  #kuruscepatdanberkesan  #testimonikurus  #gainweightshaklee  #resdung  #collagenshaklee  #kolagen  #promosiesp 
.
.
SAKITNYA GASTRIK!
.
Pengalaman saya sendiri yang asyik gastrik setiap hari dan tengok kawan yang kena gastrik sampai muntah-muntah, berguling menahan sakit buatkan sedih. Sebab tak mampu nak tolong macam mana. Tolong cakap sabar, sabar & sabar je boleh.
.
Tapi sekarang, saya dah jumpa solution untuk diri sendiri dan kengkawan yang ada gastrik. Macam kawan saya ni, dia ada gastrik lama dah. Lepas consume ESP masuk tong yang kedua alhamdulillah. Jarang gastrik. Boleh buat kerja tanpa gangguan sakit perut, lapar, dan paling best bertenaga je. 😍
.
If ada kengkawan yang ada problem gastrik jugak (terutamanya diri sendiri hehe), saya recommend sangat untuk korang consume ESP SHAKLEE ni. Nak hasil yang terbaik, boleh ambil FULLSET GASTRIK terus. InsyaAllah. 👌
.
📲Untuk Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi ILA (ID: 1252007) di talian : 017-699 3492
.
🚗COD area:
Dengkil, Cyberjaya, Putrajaya, Kota Warisan dan kawasan berhampiran.
.
📮Pos seluruh Malaysia.
.
⬇️Click link for fast respond :
http://www.wasap.my/60176993492
.
#shaklee
#shakleedengkil
#shakleecyberjaya
#shakleeputrajaya
#shakleekotawarisan
#sidmommyiman
#kelabibuhamildanmenyusu
#kedaishakleemommyiman
#kamijualshaklee
#esp
. . SAKITNYA GASTRIK! . Pengalaman saya sendiri yang asyik gastrik setiap hari dan tengok kawan yang kena gastrik sampai muntah-muntah, berguling menahan sakit buatkan sedih. Sebab tak mampu nak tolong macam mana. Tolong cakap sabar, sabar & sabar je boleh. . Tapi sekarang, saya dah jumpa solution untuk diri sendiri dan kengkawan yang ada gastrik. Macam kawan saya ni, dia ada gastrik lama dah. Lepas consume ESP masuk tong yang kedua alhamdulillah. Jarang gastrik. Boleh buat kerja tanpa gangguan sakit perut, lapar, dan paling best bertenaga je. 😍 . If ada kengkawan yang ada problem gastrik jugak (terutamanya diri sendiri hehe), saya recommend sangat untuk korang consume ESP SHAKLEE ni. Nak hasil yang terbaik, boleh ambil FULLSET GASTRIK terus. InsyaAllah. 👌 . 📲Untuk Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi ILA (ID: 1252007) di talian : 017-699 3492 . 🚗COD area: Dengkil, Cyberjaya, Putrajaya, Kota Warisan dan kawasan berhampiran. . 📮Pos seluruh Malaysia. . ⬇️Click link for fast respond : http://www.wasap.my/60176993492 . #shaklee  #shakleedengkil  #shakleecyberjaya  #shakleeputrajaya  #shakleekotawarisan  #sidmommyiman  #kelabibuhamildanmenyusu  #kedaishakleemommyiman  #kamijualshaklee  #esp 
#assalamualaikum dan selamat petang gaiss.
.
Lawa2 kan warna2 #maryamdressSyams ni😍😍😍.
.
Btw Syams nak tanya ada suggestion mana2 kedai atau igshops yg jual #shawllabuh tak? Preferably glitter shawl atau satin warna off white ye. Kalau ada suggestion mohon komen dibawah ye😘😘😘
.
#dressnikah #shawllace #shawlglitter #shawlsatin #shawllabuh #dresstunang #dressmuslimah #cerahputihgebu #terapiinstagram #calitcalitcantik #shaklee #wedding #weddingdress #maryamdressSyams #kadkahwin #khimar #niqabis #serum
#assalamualaikum  dan selamat petang gaiss. . Lawa2 kan warna2 #maryamdressSyams  ni😍😍😍. . Btw Syams nak tanya ada suggestion mana2 kedai atau igshops yg jual #shawllabuh  tak? Preferably glitter shawl atau satin warna off white ye. Kalau ada suggestion mohon komen dibawah ye😘😘😘 . #dressnikah  #shawllace  #shawlglitter  #shawlsatin  #shawllabuh  #dresstunang  #dressmuslimah  #cerahputihgebu  #terapiinstagram  #calitcalitcantik  #shaklee  #wedding  #weddingdress  #maryamdressSyams  #kadkahwin  #khimar  #niqabis  #serum 
Ptg3 ni bau apam balik menusuk.hidung pulak !! Huhu.. skrg bukan main giant dia punya saiz !! 😅😅😅.. ada mini ada standard ada saiz besar.. fuhhh !! Puas makan 😉😉
.
Tapi, kalori in tetap kalori in.. saoz biasa almost 300kcal per piece apam balik ni !! 😱😱😱😱.. ye la.., bahan2 digunakan semua high sugar & carb
.
✔tepung
✔marjerin
✔gula
✔kacang
✔telur.
.
Fuhhhh !! 😱😱😱😱.. makan pulak dgn air kopi., apa nak dikata.. 😋😋😋.. lemak pula bermaharajalela klu tk burn 😢😢😢😢..
.
Coach fatin, +6019-4646480 💕💕💕.
.
Ptg3 ni bau apam balik menusuk.hidung pulak !! Huhu.. skrg bukan main giant dia punya saiz !! 😅😅😅.. ada mini ada standard ada saiz besar.. fuhhh !! Puas makan 😉😉 . Tapi, kalori in tetap kalori in.. saoz biasa almost 300kcal per piece apam balik ni !! 😱😱😱😱.. ye la.., bahan2 digunakan semua high sugar & carb . ✔tepung ✔marjerin ✔gula ✔kacang ✔telur. . Fuhhhh !! 😱😱😱😱.. makan pulak dgn air kopi., apa nak dikata.. 😋😋😋.. lemak pula bermaharajalela klu tk burn 😢😢😢😢.. . Coach fatin, +6019-4646480 💕💕💕. .
.
APA KATA PENGGUNA SHAKLEE YANG SANGAT BERPUAS HATI?
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @serimuslimahsihat
📲011.2894.6615
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #serimuslimahsihat #shakleepandanindah #shakleeampang #shakleecheras #pengedarshakleepandanindah #pengedarshakleeampang #pengedarshakleecheras #cantikluarcantikdalam #cantik #vitamincantik #kulitputih #kulitcerah #kulitgebu #espshaklee #sayajualespshaklee #sayajualesp #setcantikshaklee #esp #bazaar #shakleeeffect #testimonial
. APA KATA PENGGUNA SHAKLEE YANG SANGAT BERPUAS HATI? . . . PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿 . SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI . Tanya saya 👇👇👇 ====================== Ig: @serimuslimahsihat 📲011.2894.6615 . #shaklee  #sayajualshaklee  #igreview  #penjualonline  #jualonline  #sideincome  #bisnesdarirumah  #agenshaklee  #codshaklee  #serimuslimahsihat  #shakleepandanindah  #shakleeampang  #shakleecheras  #pengedarshakleepandanindah  #pengedarshakleeampang  #pengedarshakleecheras  #cantikluarcantikdalam  #cantik  #vitamincantik  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitgebu  #espshaklee  #sayajualespshaklee  #sayajualesp  #setcantikshaklee  #esp  #bazaar  #shakleeeffect  #testimonial 
Assalamualaikum and hiii !
.
Atin adalah pengguna yang mengamalkan ESP shaklee. ESP  adalah HOT ITEM DEMAND dalam SHAKLEE LOVERS..Tak kira LELAKI atau WANITA pun boleh mengambil ESP sebagai minuman harian... .
.
Ramai dah yang JATUH CINTA dengan ESP ni... sebab 1 CANISTER ESP ni mengandungi 1001 khasiat untuk kesihatan keseluruhan badan tau😍😍😍
.
kenapa atin kata ada 1001 khasiat?
.
🍷 NAK KULIT CANTIK - ESP membantu untuk dapatkan kulit yang CANTIK + ANJAL + GEBU dan LEBIH CERAH.
.
🍷NAK HILANGKAN PARUT- ESP membantu menghilangkan masalah PARUT JERAWAT termasuk lah PARUT BERLUBANG.
.
🍷NAK KURUS - ESP mampu MENGAWAL SELERA MAKAN.
.
🍷NAK PUASA - ESP mampu memberi RASA KENYANG YANG LAMA dan MEMBEKALKAN TENAGA SEPANJANG HARI.
.
🍷NAK STABILKAN HORMON - ESP mengandungi kacang soya NON- GMO yang sangat kaya dengan ISOFLAVON yang boleh membantu MEMULIHKAN HORMON WANITA.
.
🍷UNTUK PREGNANT WOMAN - ESP bantu KUATKAN RAHIM dan PEMBENTUKAN OTOT BABY.Protein sangat bagus untuk tumbesaran.
.
🍷UNTUK TAMBAH SUSU- ESP membantu memperbanyak AIR SUSU dan susu yang dihasilkan juga BERKHASIAT.
.
🍷UNTUK WANITA LEPAS BERSALIN- ESP dapat menghilangkan STRECH MARK dengan pengambilan secara KONSISTEN dan BERTERUSAN.
.
🍷 NAK BERMASKER- ESP boleh dijadikan sebagai MASKER MUKA .
. .
🍷NAK MAINTAIN SIHAT- ESP membantu MELENGKAPKAN NUTRIEN yang tak cukup dalam badan kita. .
.
.
Banyakkan kelebihan ESP ni.1 botol tahan 2-3 bulan penggunaan tau😍😍😍😍
.
Ur Beauty Consultant,
Fatin Ahmad l +60108032217 .
#shaklee #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleebatupahat #espmurah #espshaklee #cantik #sihat #kenyang #bertenaga #awetmuda #energizingsoyprotein #kulitbersih #kulitcerah #parutberlubang #paruthitam #shakleeeffect #testimonishaklee #shakleefeedback #agenshakleeandap
Assalamualaikum and hiii ! . Atin adalah pengguna yang mengamalkan ESP shaklee. ESP adalah HOT ITEM DEMAND dalam SHAKLEE LOVERS..Tak kira LELAKI atau WANITA pun boleh mengambil ESP sebagai minuman harian... . . Ramai dah yang JATUH CINTA dengan ESP ni... sebab 1 CANISTER ESP ni mengandungi 1001 khasiat untuk kesihatan keseluruhan badan tau😍😍😍 . kenapa atin kata ada 1001 khasiat? . 🍷 NAK KULIT CANTIK - ESP membantu untuk dapatkan kulit yang CANTIK + ANJAL + GEBU dan LEBIH CERAH. . 🍷NAK HILANGKAN PARUT- ESP membantu menghilangkan masalah PARUT JERAWAT termasuk lah PARUT BERLUBANG. . 🍷NAK KURUS - ESP mampu MENGAWAL SELERA MAKAN. . 🍷NAK PUASA - ESP mampu memberi RASA KENYANG YANG LAMA dan MEMBEKALKAN TENAGA SEPANJANG HARI. . 🍷NAK STABILKAN HORMON - ESP mengandungi kacang soya NON- GMO yang sangat kaya dengan ISOFLAVON yang boleh membantu MEMULIHKAN HORMON WANITA. . 🍷UNTUK PREGNANT WOMAN - ESP bantu KUATKAN RAHIM dan PEMBENTUKAN OTOT BABY.Protein sangat bagus untuk tumbesaran. . 🍷UNTUK TAMBAH SUSU- ESP membantu memperbanyak AIR SUSU dan susu yang dihasilkan juga BERKHASIAT. . 🍷UNTUK WANITA LEPAS BERSALIN- ESP dapat menghilangkan STRECH MARK dengan pengambilan secara KONSISTEN dan BERTERUSAN. . 🍷 NAK BERMASKER- ESP boleh dijadikan sebagai MASKER MUKA . . . 🍷NAK MAINTAIN SIHAT- ESP membantu MELENGKAPKAN NUTRIEN yang tak cukup dalam badan kita. . . . Banyakkan kelebihan ESP ni.1 botol tahan 2-3 bulan penggunaan tau😍😍😍😍 . Ur Beauty Consultant, Fatin Ahmad l +60108032217 . #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleejohor  #shakleebatupahat  #espmurah  #espshaklee  #cantik  #sihat  #kenyang  #bertenaga  #awetmuda  #energizingsoyprotein  #kulitbersih  #kulitcerah  #parutberlubang  #paruthitam  #shakleeeffect  #testimonishaklee  #shakleefeedback  #agenshakleeandap 
.
.
ATASI MIGRAIN / JERAWAT
.
B-COMPLEX : mengandungi vitamin B2 dan B6 yg terbukti dapat mengurangkan kesakitan akibat migrain di mana berupaya merangsang pengeluaran hormon serotonin di bahagian otak atau dikenali sebagai hormon gembira utk melegakan stress, strok dan depressi.
.
📲Untuk Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi ILA (ID: 1252007) di talian : 017-699 3492
.
🚗COD area:
Dengkil, Cyberjaya, Putrajaya, Kota Warisan dan kawasan berhampiran.
.
📮Pos seluruh Malaysia.
.
⬇️Click link for fast respond :
http://www.wasap.my/60176993492
.
#shaklee
#shakleedengkil
#shakleecyberjaya
#shakleeputrajaya
#shakleekotawarisan
#sidmommyiman
#kelabibuhamildanmenyusu
#kedaishakleemommyiman
#kamijualshaklee
#bcomplex
. . ATASI MIGRAIN / JERAWAT . B-COMPLEX : mengandungi vitamin B2 dan B6 yg terbukti dapat mengurangkan kesakitan akibat migrain di mana berupaya merangsang pengeluaran hormon serotonin di bahagian otak atau dikenali sebagai hormon gembira utk melegakan stress, strok dan depressi. . 📲Untuk Pertanyaan, konsultasi dan pesanan produk boleh hubungi ILA (ID: 1252007) di talian : 017-699 3492 . 🚗COD area: Dengkil, Cyberjaya, Putrajaya, Kota Warisan dan kawasan berhampiran. . 📮Pos seluruh Malaysia. . ⬇️Click link for fast respond : http://www.wasap.my/60176993492 . #shaklee  #shakleedengkil  #shakleecyberjaya  #shakleeputrajaya  #shakleekotawarisan  #sidmommyiman  #kelabibuhamildanmenyusu  #kedaishakleemommyiman  #kamijualshaklee  #bcomplex 
Khasiat dan Kebaikan Vita-E Complex
-
Pastikan anda mendapat vitamin E Shaklee dengan 25 manfaat berikut:
-
1. Melambatkan penuaan: Antioksidan yang tinggi dalam Vitamin E mampu melambatkan proses penuaan pada mereka yang mengamalkannya
2. Membantu mengurangkan kesan regangan atau stretchmark akibat kehamilan dan kegemukan lalu.
3. Pencegahan penyakit katarak
4. Mencegah penyakit jantung
5. Melindungi struktur membran daripada rosak
6. Mengekalkan struktur paru-paru, hati dan membran sel darah merah
7. Membantu melancarkan peredaran darah
8. Membantu memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan
9. Mengurangkan parut(boleh disapu pada tempat parut)
10. Mengendurkan otot kaki dari kekejangan
11. Meningkatkan pengeluaran air mani
12. Mengekalkan kesihatan saraf dan otot
13. Menguatkan dinding kapilari
14. Mengurangkan tekanan darah
15. Membantu mengekalkan  kecergasan dan meningkatkan prestasi atlit
16. Kulit dan rambut menjadi sihat
17. Mencegah anemia
18. Mengurangkan risiko kanser prostat di kalangan penghisap rokok
19. Memperlahankan perkembangan penyakit Alzheimer atau nyanyuk
20. Membantu menghilangkan parut, jerawat, jeragat dan tompok hitam
21. Membantu kesuburan(termasuk dalam set kesuburan Shaklee) dan mengelakkan keguguran
22. Merapatkan hubungan suami isteri@Vitamin Cinta
23. Membantu mencegah "retrolental fibroplasia", sejenis gejala mata yang boleh menjangkiti bayi pramatang.
24. Sangat membantu dalam rawatan "premenstrual syndrome" dan penyakit fibrocystic buah dada.
25. Mengandungi grape seed atau biji anggur yang juga penting dalam pencegahan kanser dan penyakit kardiovaskular
-
NURUL | 0113-7458808
#shaklee#shakleeterbaik#vitaminkulit#kulitcantik#vitaminE#shakleetermurah#viteshakleemurah#shakleesarawak#shakleekuching#shakleeeffect#shakleehargastudent#sayajualshakleel
Khasiat dan Kebaikan Vita-E Complex - Pastikan anda mendapat vitamin E Shaklee dengan 25 manfaat berikut: - 1. Melambatkan penuaan: Antioksidan yang tinggi dalam Vitamin E mampu melambatkan proses penuaan pada mereka yang mengamalkannya 2. Membantu mengurangkan kesan regangan atau stretchmark akibat kehamilan dan kegemukan lalu. 3. Pencegahan penyakit katarak 4. Mencegah penyakit jantung 5. Melindungi struktur membran daripada rosak 6. Mengekalkan struktur paru-paru, hati dan membran sel darah merah 7. Membantu melancarkan peredaran darah 8. Membantu memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan 9. Mengurangkan parut(boleh disapu pada tempat parut) 10. Mengendurkan otot kaki dari kekejangan 11. Meningkatkan pengeluaran air mani 12. Mengekalkan kesihatan saraf dan otot 13. Menguatkan dinding kapilari 14. Mengurangkan tekanan darah 15. Membantu mengekalkan kecergasan dan meningkatkan prestasi atlit 16. Kulit dan rambut menjadi sihat 17. Mencegah anemia 18. Mengurangkan risiko kanser prostat di kalangan penghisap rokok 19. Memperlahankan perkembangan penyakit Alzheimer atau nyanyuk 20. Membantu menghilangkan parut, jerawat, jeragat dan tompok hitam 21. Membantu kesuburan(termasuk dalam set kesuburan Shaklee) dan mengelakkan keguguran 22. Merapatkan hubungan suami isteri@Vitamin Cinta 23. Membantu mencegah "retrolental fibroplasia", sejenis gejala mata yang boleh menjangkiti bayi pramatang. 24. Sangat membantu dalam rawatan "premenstrual syndrome" dan penyakit fibrocystic buah dada. 25. Mengandungi grape seed atau biji anggur yang juga penting dalam pencegahan kanser dan penyakit kardiovaskular - NURUL | 0113-7458808 #shaklee #shakleeterbaik #vitaminkulit #kulitcantik #vitaminE #shakleetermurah #viteshakleemurah #shakleesarawak #shakleekuching #shakleeeffect #shakleehargastudent #sayajualshakleel 
TESTIMONI LECITHIN LEPAS BERSALIN
.
✅Berat badan turun dengan cepat.
.
✅Badan rasa ringan. 😍😍
.
✅Berat badan maintain dan ideal.
.
✅Tak ganggu langsung susu badan.🥛🍼
.
.
Ciksu
013.590.4360
Your Trusted Shaklee SID

#PromoESP
#sembelit
#kurussihat 
#kurusmudah 
#healthyfood 
#shakleeutara
#Alfafa
#berpantang
#seminar
#testimoni
#uitm
#bisneswomen
#surirumah
#ibutunggal
#marketing
#belajarinstagram
#tips 
#muslimah
#utm 
#sayajual 
#erezeki 
#azizanosman
#bazarpaknil 
#iphone 
#irfankhairi
#tambahfollowers 
#shaklee
TESTIMONI LECITHIN LEPAS BERSALIN . ✅Berat badan turun dengan cepat. . ✅Badan rasa ringan. 😍😍 . ✅Berat badan maintain dan ideal. . ✅Tak ganggu langsung susu badan.🥛🍼 . . Ciksu 013.590.4360 Your Trusted Shaklee SID #PromoESP  #sembelit  #kurussihat  #kurusmudah  #healthyfood  #shakleeutara  #Alfafa  #berpantang  #seminar  #testimoni  #uitm  #bisneswomen  #surirumah  #ibutunggal  #marketing  #belajarinstagram  #tips  #muslimah  #utm  #sayajual  #erezeki  #azizanosman  #bazarpaknil  #iphone  #irfankhairi  #tambahfollowers  #shaklee 
Garlic Complex - Antibiotik semulajadi - Tingkatkan sistem imun tubuh.
- Menghalang jangkitan kulat.
- Juga sebagai antikulat 📱0148047477
.
#shaklee #shakleemurah #shakleebestprice #keputihan #keputihangatal #keputihanbautaksedap #keputihanhilang #setkeputihanshaklee #setkeputihan #garlicshaklee
NAK KURUS! NAK FIT!.💪💪
.
Betul, kadang-kadang kita taknak la kurus sangat.
.
Tapi kita nak badan kita fit dan konfiden dengan badan sendiri. 💪
.
Tahu tak, kita boleh kurangkan lemak dengan Lecithin dan boleh fitkan badan kita dengan ESP. 💡💡
.
Lecithin sebagai pengelmusi lemak yang terbaik.
.
ESP membaiki sel dengan membekalkan protein.
.
ESP juga sebagai makanan kepada otot-otot untuk lebih fit.
.
Lecithin-BAKAR💥💥
ESP - BINA🏡🏡
.
 Nak best lagi, boleh amik Alfafa 😘😘
.
 Ciksu
013.590.4360
Your Trusted Shaklee SID

#PromoESP
#sembelit
#kurussihat 
#kurusmudah 
#healthyfood 
#shakleeutara
#Alfafa
#berpantang
#seminar
#testimoni
#uitm
#bisneswomen
#surirumah
#ibutunggal
#marketing
#belajarinstagram
#tips 
#muslimah
#utm 
#sayajual 
#erezeki 
#azizanosman
#bazarpaknil 
#iphone 
#irfankhairi
#tambahfollowers 
#shaklee
NAK KURUS! NAK FIT!.💪💪 . Betul, kadang-kadang kita taknak la kurus sangat. . Tapi kita nak badan kita fit dan konfiden dengan badan sendiri. 💪 . Tahu tak, kita boleh kurangkan lemak dengan Lecithin dan boleh fitkan badan kita dengan ESP. 💡💡 . Lecithin sebagai pengelmusi lemak yang terbaik. . ESP membaiki sel dengan membekalkan protein. . ESP juga sebagai makanan kepada otot-otot untuk lebih fit. . Lecithin-BAKAR💥💥 ESP - BINA🏡🏡 . Nak best lagi, boleh amik Alfafa 😘😘 . Ciksu 013.590.4360 Your Trusted Shaklee SID #PromoESP  #sembelit  #kurussihat  #kurusmudah  #healthyfood  #shakleeutara  #Alfafa  #berpantang  #seminar  #testimoni  #uitm  #bisneswomen  #surirumah  #ibutunggal  #marketing  #belajarinstagram  #tips  #muslimah  #utm  #sayajual  #erezeki  #azizanosman  #bazarpaknil  #iphone  #irfankhairi  #tambahfollowers  #shaklee 
Apabila nak mencari tablet kalsium, carilah yang berasaskan yang semulajadi. Mengandungi vitamin D until penyerapan optimum. Sebabnya bila badan cukup kalsium, kita akan rasa lebih segar, tidur malam yang lebih lena dan juga membantu mengurangkan sembelit.

Nak Ostematrix, WhatsApp 016-2364796.
Apabila nak mencari tablet kalsium, carilah yang berasaskan yang semulajadi. Mengandungi vitamin D until penyerapan optimum. Sebabnya bila badan cukup kalsium, kita akan rasa lebih segar, tidur malam yang lebih lena dan juga membantu mengurangkan sembelit. Nak Ostematrix, WhatsApp 016-2364796.
ESP BUKAN SEKADAR SOYA BIASA!
.
Sangat berbeza dengan soya yg ada di pasaran ya dimana ESP shaklee merupakan SOYA NON GMO
.
Diproses MENGGUNAKAN AIR UNTUK MENGEKALKAN KANDUNGAN ISOFLAVONESnya
.
Minum sekali pasti hendak lagi😊 Dicampur pulak dengan minuman feveret, memang teringat ingat setiap hari.. Hehe
.
Meh pakat beli sorang satu tong jika anda
.
❤NAK KULIT CANTIK
❤MAINTAIN SLIM
❤NAK CANTIKKAN RAMBUT DAN KUKU
❤TENAGA SEPANJANG HARI
❤MILKBOOSTER
❤KENYANG LAMA
.
Get your Shaklee with special FREE consultation/guide from me
.
AIN
I'm your Shaklee Independent Dist. 
@ainbeautyhealth
💁012 429 7926
.
#shakleeselangor #shakleeshahalam #codshaklee #shakleeklangvalley #setstudentshaklee #shaklee #setpantangshaklee #sethamilshaklee #setresdungshaklee #setweightgainshaklee #setbeautyshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #vivixshaklee #shakleemurah #setjerawat #setslimming #alamidaman #codshaklee #detoxset #ostematrix #shahalam #codeveryweekend #setjerawat
ESP BUKAN SEKADAR SOYA BIASA! . Sangat berbeza dengan soya yg ada di pasaran ya dimana ESP shaklee merupakan SOYA NON GMO . Diproses MENGGUNAKAN AIR UNTUK MENGEKALKAN KANDUNGAN ISOFLAVONESnya . Minum sekali pasti hendak lagi😊 Dicampur pulak dengan minuman feveret, memang teringat ingat setiap hari.. Hehe . Meh pakat beli sorang satu tong jika anda . ❤NAK KULIT CANTIK ❤MAINTAIN SLIM ❤NAK CANTIKKAN RAMBUT DAN KUKU ❤TENAGA SEPANJANG HARI ❤MILKBOOSTER ❤KENYANG LAMA . Get your Shaklee with special FREE consultation/guide from me . AIN I'm your Shaklee Independent Dist. @ainbeautyhealth 💁012 429 7926 . #shakleeselangor  #shakleeshahalam  #codshaklee  #shakleeklangvalley  #setstudentshaklee  #shaklee  #setpantangshaklee  #sethamilshaklee  #setresdungshaklee  #setweightgainshaklee  #setbeautyshaklee  #espshaklee  #vitamincshaklee  #vivixshaklee  #shakleemurah  #setjerawat  #setslimming  #alamidaman  #codshaklee  #detoxset  #ostematrix  #shahalam  #codeveryweekend  #setjerawat 
ESP BUKAN SEKADAR SOYA BIASA!
.
Sangat berbeza dengan soya yg ada di pasaran ya dimana ESP shaklee merupakan SOYA NON GMO
.
Diproses MENGGUNAKAN AIR UNTUK MENGEKALKAN KANDUNGAN ISOFLAVONESnya
.
Minum sekali pasti hendak lagi😊 Dicampur pulak dengan minuman feveret, memang teringat ingat setiap hari.. Hehe
.
Meh pakat beli sorang satu tong jika anda
.
❤NAK KULIT CANTIK
❤MAINTAIN SLIM
❤NAK CANTIKKAN RAMBUT DAN KUKU
❤TENAGA SEPANJANG HARI
❤MILKBOOSTER
❤KENYANG LAMA
.
Get your Shaklee with special FREE consultation/guide from me
.
AIN
I'm your Shaklee Independent Dist. 
@ainbeautyhealth
💁012 429 7926
.
#shakleeselangor #shakleeshahalam #codshaklee #shakleeklangvalley #setstudentshaklee #shaklee #setpantangshaklee #sethamilshaklee #setresdungshaklee #setweightgainshaklee #setbeautyshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #vivixshaklee #shakleemurah #setjerawat #setslimming #alamidaman #codshaklee #detoxset #ostematrix #shahalam #codeveryweekend #setjerawat
ESP BUKAN SEKADAR SOYA BIASA! . Sangat berbeza dengan soya yg ada di pasaran ya dimana ESP shaklee merupakan SOYA NON GMO . Diproses MENGGUNAKAN AIR UNTUK MENGEKALKAN KANDUNGAN ISOFLAVONESnya . Minum sekali pasti hendak lagi😊 Dicampur pulak dengan minuman feveret, memang teringat ingat setiap hari.. Hehe . Meh pakat beli sorang satu tong jika anda . ❤NAK KULIT CANTIK ❤MAINTAIN SLIM ❤NAK CANTIKKAN RAMBUT DAN KUKU ❤TENAGA SEPANJANG HARI ❤MILKBOOSTER ❤KENYANG LAMA . Get your Shaklee with special FREE consultation/guide from me . AIN I'm your Shaklee Independent Dist. @ainbeautyhealth 💁012 429 7926 . #shakleeselangor  #shakleeshahalam  #codshaklee  #shakleeklangvalley  #setstudentshaklee  #shaklee  #setpantangshaklee  #sethamilshaklee  #setresdungshaklee  #setweightgainshaklee  #setbeautyshaklee  #espshaklee  #vitamincshaklee  #vivixshaklee  #shakleemurah  #setjerawat  #setslimming  #alamidaman  #codshaklee  #detoxset  #ostematrix  #shahalam  #codeveryweekend  #setjerawat 
Tahukah anda apa itu balance ? 😉😉😉.
.
Balance = seimbang
.
Seimbang dr segala bentuk & perkara. Karbo, protin, good fat, fibre, air, rest.
.
Tak menjadi sesuatu diet klu kita abaikan salah satu.. .
✔karbo utk energy
✔protein utk tissue growth
✔serat utk kenyang & satisfy
✔air merupakan 70% drpd badan
✔tidur berkualiti utk kalori burn
.
⚠ WLC sesi November telah dibuka.. 2 bulan before 2018..,let's release 10kg !! 💪💪💪🔥🔥🔥
.
Coach fatin, +6019-4646480 💕💕💕
.
Tahukah anda apa itu balance ? 😉😉😉. . Balance = seimbang . Seimbang dr segala bentuk & perkara. Karbo, protin, good fat, fibre, air, rest. . Tak menjadi sesuatu diet klu kita abaikan salah satu.. . ✔karbo utk energy ✔protein utk tissue growth ✔serat utk kenyang & satisfy ✔air merupakan 70% drpd badan ✔tidur berkualiti utk kalori burn . ⚠ WLC sesi November telah dibuka.. 2 bulan before 2018..,let's release 10kg !! 💪💪💪🔥🔥🔥 . Coach fatin, +6019-4646480 💕💕💕 .
STOK MAKIN KURANG! 
Ramai ambil peluang PROMOSI OKTOBER ni 😘
.
.
ESP ialah satu-satunya supplement yang dicadangkan dalam kebanyakkan set cadangan Shaklee.
-
Kerana PROTIEN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. PROTIEN penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL.
-
Jadi bila set sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIEN menjadi lebih optimum :)
-
❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
❤ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.
-
No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee.
.
.
#shakleekl #shaklee #kurus #putihseluruhbadan #cantik
STOK MAKIN KURANG! Ramai ambil peluang PROMOSI OKTOBER ni 😘 . . ESP ialah satu-satunya supplement yang dicadangkan dalam kebanyakkan set cadangan Shaklee. - Kerana PROTIEN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. PROTIEN penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL. - Jadi bila set sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIEN menjadi lebih optimum :) - ❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama. ❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. ❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi. ❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat. ❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. ❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos. ❤ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah. ❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat. - No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee. . . #shakleekl  #shaklee  #kurus  #putihseluruhbadan  #cantik 
Kenapa ESP paling glamor???
Kenapa setiap set pasti ada ESP???
.
Sebab ESP mampu memekatkan supplement yg di consume.
Menjadikan supplement tersebut lebih efektif.
.
🌸Set Slimming
🌸Set Tambah Berat
🌸Set Kecantikan
🌸Set Tenaga
🌸Set Hamil
🌸Set Pantang
🌸Set Ibu Menyusu
.
☝☝☝☝☝☝ Semua ada ESP..
.
Whatsapp 011-33330257,
For orders and consultation.
.
.
#shaklee #shakleesibu #shakleesarawak #shakleemalaysiamurah #shakleemurahmalaysia #testimoniproduk #testimoniberjaya #testimonishaklee #shakleelovers #pengedarsah #agentshaklee #penjualshaklee #pengedarshaklee #kulithalus #kulitputih #kulitcantik #kulitcerah #produkmurah #produkkecantikan #supplementmurah #vitaminmurahmalaysia #esp #espmurah #espmalaysia #promosimalaysia #promosishaklee #promosiesp
Kenapa ESP paling glamor??? Kenapa setiap set pasti ada ESP??? . Sebab ESP mampu memekatkan supplement yg di consume. Menjadikan supplement tersebut lebih efektif. . 🌸Set Slimming 🌸Set Tambah Berat 🌸Set Kecantikan 🌸Set Tenaga 🌸Set Hamil 🌸Set Pantang 🌸Set Ibu Menyusu . ☝☝☝☝☝☝ Semua ada ESP.. . Whatsapp 011-33330257, For orders and consultation. . . #shaklee  #shakleesibu  #shakleesarawak  #shakleemalaysiamurah  #shakleemurahmalaysia  #testimoniproduk  #testimoniberjaya  #testimonishaklee  #shakleelovers  #pengedarsah  #agentshaklee  #penjualshaklee  #pengedarshaklee  #kulithalus  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitcerah  #produkmurah  #produkkecantikan  #supplementmurah  #vitaminmurahmalaysia  #esp  #espmurah  #espmalaysia  #promosimalaysia  #promosishaklee  #promosiesp 
Haa kali ni PROMOSI UNTUK produk URINEX pulak . 
Sesiapa yang nak KESIHATAN DALAMAN & LUARAN anda pada tahap cemerlang, anda mesti mencuba produk ini . 
URINEX, 3 paket kami bagi RM 60 sahaja. Jimat banyak tuuu . 
Tunggu apa lagi, takut abis time promosi nnt, dah kembali harge biase la
. 
#sihat #happy #kurma #tamar #pasarmalam #makanansunnah #makanannabi #hebat #awesome #sempoi #minyakzaitun #habbatussauda #ori #trustedseller #puashati #berkat #menarik #kulitcantik #kulithalus #menawan #tertarik #jelita #energybooster #shaklee
Haa kali ni PROMOSI UNTUK produk URINEX pulak . Sesiapa yang nak KESIHATAN DALAMAN & LUARAN anda pada tahap cemerlang, anda mesti mencuba produk ini . URINEX, 3 paket kami bagi RM 60 sahaja. Jimat banyak tuuu . Tunggu apa lagi, takut abis time promosi nnt, dah kembali harge biase la . #sihat  #happy  #kurma  #tamar  #pasarmalam  #makanansunnah  #makanannabi  #hebat  #awesome  #sempoi  #minyakzaitun  #habbatussauda  #ori  #trustedseller  #puashati  #berkat  #menarik  #kulitcantik  #kulithalus  #menawan  #tertarik  #jelita  #energybooster  #shaklee 
Herbal Blend .
Multipurpose cream
.
Kulit kering kerana ekzema boleh menyebabkan kegatalan.
.
Herbal blend memang sesuai untuk lembapkan kulit kering dan berkesan sangat pada anak saya yang ada ekzema.Alhamdulillah.
.
Satu lagi,anak yang ada ekzema ni perlu juga jaga sabun mandi nya..tak boleh sebarangan sebab kulit orang yang ada ekzema lebih sensitif.
.
Macam saya,memang  sediakan sabun khas untuk si kakak yang ada ekzema.next post nnt sy akan share gambar sabun yang saya pakai untuk anak saya.nak order pon boleh :)
.
Combination sabun + Herbal Blend, alhamdulillah berkesan untuk anak saya.
.
Nak cuba Herbal blend?..atau nak tanya pasal sabun tu?..meh DM saya
.

#shaklee #sayajualshaklee #agenshaklee #codshaklee  #shakleebangi #shakleeputrajaya #shakleekajang#shakleebandarsaujanaputra #vivix #vivixshaklee #esp #espshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #lecithinshaklee #collagenshaklee #omegashaklee #omegaguard #vitalea #vitaleashaklee #ostematrix #alfalfa #alfalfashaklee
Herbal Blend . Multipurpose cream . Kulit kering kerana ekzema boleh menyebabkan kegatalan. . Herbal blend memang sesuai untuk lembapkan kulit kering dan berkesan sangat pada anak saya yang ada ekzema.Alhamdulillah. . Satu lagi,anak yang ada ekzema ni perlu juga jaga sabun mandi nya..tak boleh sebarangan sebab kulit orang yang ada ekzema lebih sensitif. . Macam saya,memang sediakan sabun khas untuk si kakak yang ada ekzema.next post nnt sy akan share gambar sabun yang saya pakai untuk anak saya.nak order pon boleh :) . Combination sabun + Herbal Blend, alhamdulillah berkesan untuk anak saya. . Nak cuba Herbal blend?..atau nak tanya pasal sabun tu?..meh DM saya . #shaklee  #sayajualshaklee  #agenshaklee  #codshaklee   #shakleebangi  #shakleeputrajaya  #shakleekajang #shakleebandarsaujanaputra  #vivix  #vivixshaklee  #esp  #espshaklee  #vitamincshaklee  #vitamineshaklee  #lecithinshaklee  #collagenshaklee  #omegashaklee  #omegaguard  #vitalea  #vitaleashaklee  #ostematrix  #alfalfa  #alfalfashaklee 
DAH BERTANGAS BARU TAHU PENANGANNYA?

Mak selalu kata nak cantek ni bukan setakat kena makan produk putih atau tonyoh losyen banyak banyak..mak kata amalan orang lama jangan pernah tinggal...
.
Tapi bila arwah mak dah takde rasa macam susah sangat nak kutip akar kayu,nak cari rempah ratus dan rebus semua...Zaman moden sekarang orang nak yang cepat semua..termasuk aku.
.
Sebab tu lah masa jumpa jer dengan BASAHAN HERBA ni terus jatuh hati nak cuba...manakan tak...apa yang mak pesan semua ada dalam ni.
.
Senang jer cara nak guna...best jer...bau rempah ratus tu tak buat aku nak muntah pun...bau dia segar giler!....masukkan jer 4 sudu dalam air panas gel basahan ni lepas tu terus wapkan ke kawasan CIKPAP kita tu....
.
Betoi apa mak kata...lepas ja buat bertangas gel putih semua habis keluar...tak tinggai sikit pun...dulu sakit yg dok derita kat ari ari ni bertahun tahun tanggung...sekarang alhamdulilah dengan izin ALLAH dah pun beransur baik...tak sakit dah kat kawasan situ lagi....
.
Basahan ni banyak lagi kegunaan dia...boleh pulak kita ambik tonyoh badan buat macam mandian biasa tiap hari..hakikatnya kita mandi herba tau!
.
Memang sedap la badan dah tak lenguh..dah tak sakit...abg pun makin puji....makin lain macam katanya!
.
Tak rugi beli...cara mudah tak payah nak rebus bagai...yg penting memang aktif untuk baiki bagi mantop yg kiter tu....tu yg best!
.
Kalau nak cuba boleh jer terus klik link wasap
www.wasap.my/601116003779
RM65.00
FREE POS!

#basahankencurmurah #jamujalinancinta #jamukencurgold #jamukacipmalam #jamulangsing #iamsexylady #slimewhite #glutapancea #redbella #garlicplus #minkaffe #dianzvitamin #herbalife #shaklee #marineessence #bazarpaknilmurah #nealofarhijab #missvlonggar #fazura
DAH BERTANGAS BARU TAHU PENANGANNYA? Mak selalu kata nak cantek ni bukan setakat kena makan produk putih atau tonyoh losyen banyak banyak..mak kata amalan orang lama jangan pernah tinggal... . Tapi bila arwah mak dah takde rasa macam susah sangat nak kutip akar kayu,nak cari rempah ratus dan rebus semua...Zaman moden sekarang orang nak yang cepat semua..termasuk aku. . Sebab tu lah masa jumpa jer dengan BASAHAN HERBA ni terus jatuh hati nak cuba...manakan tak...apa yang mak pesan semua ada dalam ni. . Senang jer cara nak guna...best jer...bau rempah ratus tu tak buat aku nak muntah pun...bau dia segar giler!....masukkan jer 4 sudu dalam air panas gel basahan ni lepas tu terus wapkan ke kawasan CIKPAP kita tu.... . Betoi apa mak kata...lepas ja buat bertangas gel putih semua habis keluar...tak tinggai sikit pun...dulu sakit yg dok derita kat ari ari ni bertahun tahun tanggung...sekarang alhamdulilah dengan izin ALLAH dah pun beransur baik...tak sakit dah kat kawasan situ lagi.... . Basahan ni banyak lagi kegunaan dia...boleh pulak kita ambik tonyoh badan buat macam mandian biasa tiap hari..hakikatnya kita mandi herba tau! . Memang sedap la badan dah tak lenguh..dah tak sakit...abg pun makin puji....makin lain macam katanya! . Tak rugi beli...cara mudah tak payah nak rebus bagai...yg penting memang aktif untuk baiki bagi mantop yg kiter tu....tu yg best! . Kalau nak cuba boleh jer terus klik link wasap www.wasap.my/601116003779 RM65.00 FREE POS! #basahankencurmurah  #jamujalinancinta  #jamukencurgold  #jamukacipmalam  #jamulangsing  #iamsexylady  #slimewhite  #glutapancea  #redbella  #garlicplus  #minkaffe  #dianzvitamin  #herbalife  #shaklee  #marineessence  #bazarpaknilmurah  #nealofarhijab  #missvlonggar  #fazura 
Ada SOMETHING SPECIAL untuk yang order full set. WAJIB try set cantik ni tau😉. Hot item untuk kulit cantik💕
.
.
Kelebihan ESP
🌸 Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih 
berkrim & anak mudah kenyang
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut & mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 Kulit jadi lebih tegang & sihat
🌸 Mencegah penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga yg berpanjangan
🌸 Sentiasa kenyang walaupun buat 
kerja berat
🌸 Sesuai untuk mereka yg ingin turunkan 
berat badan
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuatkan memori & sembuhkan 
luka
🌸 Melindungi & menjaga rahim
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yg lengkap 
Mengurangkan risiko kanser payudara
.
Kelebihan VITAMIN C PLUS
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu mencegah masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu)
🌸 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi & 
pasir
🌸 Mengurangkan kedutan & tanda 
penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
.
Kelebihan VITAMIN E ( GRAPE SEED )
🌸 Menjadikan anda tampak lebih muda 
dgn membantutkan penuaan sel yg disebabkan oleh radikal bebas
🌸 Mengurangkan parut & masalah 
jerawat
🌸 Manggalakkan kulit & rambut menjadi sihat
🌸 Mengatasi masalah whitehead & blackhead
🌸 Mengawal masa Ada problem resdung? Rimas sebab selalu bersin, gatal2 hidung, lah kulit berminyak
🌸 Mengatasi masalah jeragat
🌸 Boleh buat sbg masker melambatkan proses penuaan
.
Whatsapp 013-5707812 sekarang!
.
#ShakleeBest #shaklee #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeselangor #VitaminC #vitaminE #esp #espshaklee .
Ada SOMETHING SPECIAL untuk yang order full set. WAJIB try set cantik ni tau😉. Hot item untuk kulit cantik💕 . . Kelebihan ESP 🌸 Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim & anak mudah kenyang 🌸 Pudarkan parut 🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸 Menguatkan akar rambut & mengurangkan keguguran rambut 🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🌸 Kulit jadi lebih tegang & sihat 🌸 Mencegah penyakit batu karang 🌸 Kekalkan tenaga yg berpanjangan 🌸 Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat 🌸 Sesuai untuk mereka yg ingin turunkan berat badan 🌸 Elakkan kencing manis 🌸 Kuatkan memori & sembuhkan luka 🌸 Melindungi & menjaga rahim 🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri 🌸 Mengandungi protein yg lengkap Mengurangkan risiko kanser payudara . Kelebihan VITAMIN C PLUS 🌸 Perlindungan daripada sinar UV 🌸 Mengurangkan kesan sunburn 🌸 Membantu mencegah masalah jerawat degil 🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata 🌸 Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka 🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu) 🌸 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi & pasir 🌸 Mengurangkan kedutan & tanda penuaan 🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🌸 Kulit lebih glowing dan radiant . Kelebihan VITAMIN E ( GRAPE SEED ) 🌸 Menjadikan anda tampak lebih muda dgn membantutkan penuaan sel yg disebabkan oleh radikal bebas 🌸 Mengurangkan parut & masalah jerawat 🌸 Manggalakkan kulit & rambut menjadi sihat 🌸 Mengatasi masalah whitehead & blackhead 🌸 Mengawal masa Ada problem resdung? Rimas sebab selalu bersin, gatal2 hidung, lah kulit berminyak 🌸 Mengatasi masalah jeragat 🌸 Boleh buat sbg masker melambatkan proses penuaan . Whatsapp 013-5707812 sekarang! . #ShakleeBest  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleesarawak  #shakleeselangor  #VitaminC  #vitaminE  #esp  #espshaklee  .
JOM JOIN LIVE MANIS DI FACEBOOK
.
Lama sangat tak buat Live.
.
Bukak facebook and search "Nudzul Aireena Zulkefli"
.
Jom jom jom jumpa nanti tau.
.
#manisss #bymanisss #liveFB #shakleeeffects #personalbranding #bisnesonline #business #shaklee #shakleekl #shakleeuitm #shakleklang #ryg
Harga promo October ESP berbaki lagi 8hari..tak tau bila lagi Shaklee nak bagi harga best macam ni lagi...
.
Cepat grab sebelum harga dah normal balik bulan depan..😲
.
Get your Shaklee with special FREE consultation/guide from me
.
AIN
I'm your Shaklee Independent Dist. 
@ainbeautyhealth
💁012 429 7926
.
#shakleeselangor #shakleeshahalam #codshaklee #shakleeklangvalley #setstudentshaklee #shaklee #setpantangshaklee #sethamilshaklee #setresdungshaklee #setweightgainshaklee #setbeautyshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #vivixshaklee #shakleemurah #setjerawat #setslimming #alamidaman #codshaklee #detoxset #ostematrix #shahalam #codeveryweekend #setjerawat
Harga promo October ESP berbaki lagi 8hari..tak tau bila lagi Shaklee nak bagi harga best macam ni lagi... . Cepat grab sebelum harga dah normal balik bulan depan..😲 . Get your Shaklee with special FREE consultation/guide from me . AIN I'm your Shaklee Independent Dist. @ainbeautyhealth 💁012 429 7926 . #shakleeselangor  #shakleeshahalam  #codshaklee  #shakleeklangvalley  #setstudentshaklee  #shaklee  #setpantangshaklee  #sethamilshaklee  #setresdungshaklee  #setweightgainshaklee  #setbeautyshaklee  #espshaklee  #vitamincshaklee  #vivixshaklee  #shakleemurah  #setjerawat  #setslimming  #alamidaman  #codshaklee  #detoxset  #ostematrix  #shahalam  #codeveryweekend  #setjerawat 
🌸FULL SET SLIMMING🌸

Set Slimming terdiri daripada 3 fungsi iaitu BINA,BAKAR,BUANG.Set Slimming Shaklee ni antara hot selling tau.
.
.
1)🌸BINA🌸
ESP (tahan 1-2 bulan)
ESP kaya dengan protein untuk mengekalkan dan membina otot badan serta mengelakkan badan geleber selepas berat badan turun.ESP juga memberi rasa kenyang berpanjangan agar selera makan dapat dikawal dan badan rasa lebih cergas bertenaga.

2)🌸BAKAR🌸
OMEGA GUARD
Berfungsi untuk memecahkan lemak dan menurunkan tahap kolestrol dalam badan.Omega guard juga bagus untuk kesihatan jantung.

3)🌸BUANG🌸
HERB-LAX
Merupakan agen detox untuk mengalakkan pembuangan lebih lancar,membuang toksin dalam badan,detox dan menghilangkan perut buncit.

SET SLIMMING ni supplement bukan ubat tau.Jadi 100% dijamin selamat.

Your Trusted SID
Wani Shaklee
0124184762

#shakleetaiping 
#shaklee
#shakleeperak 
#setslimming 
#setslimmingshaklee
#esp #omegaguardshaklee #herblaxshaklee #herblax 
#taiping 
#zootaiping 
#changkatjering
🌸FULL SET SLIMMING🌸 Set Slimming terdiri daripada 3 fungsi iaitu BINA,BAKAR,BUANG.Set Slimming Shaklee ni antara hot selling tau. . . 1)🌸BINA🌸 ESP (tahan 1-2 bulan) ESP kaya dengan protein untuk mengekalkan dan membina otot badan serta mengelakkan badan geleber selepas berat badan turun.ESP juga memberi rasa kenyang berpanjangan agar selera makan dapat dikawal dan badan rasa lebih cergas bertenaga. 2)🌸BAKAR🌸 OMEGA GUARD Berfungsi untuk memecahkan lemak dan menurunkan tahap kolestrol dalam badan.Omega guard juga bagus untuk kesihatan jantung. 3)🌸BUANG🌸 HERB-LAX Merupakan agen detox untuk mengalakkan pembuangan lebih lancar,membuang toksin dalam badan,detox dan menghilangkan perut buncit. SET SLIMMING ni supplement bukan ubat tau.Jadi 100% dijamin selamat. Your Trusted SID Wani Shaklee 0124184762 #shakleetaiping  #shaklee  #shakleeperak  #setslimming  #setslimmingshaklee  #esp  #omegaguardshaklee  #herblaxshaklee  #herblax  #taiping  #zootaiping  #changkatjering 
BERBALOI-BALOI BELI ESP SEKARANG!!
. 
Bukan senang Shaklee nak buat PROMO ESP ni tauu. Last tahun lepas!
.
ESP ni produk yang palinggg famous dalam shaklee tauu
.
Kali ni, Shaklee buat HARGA PROMO dengan DISKAUN SEHINGGA 5%!!!
.
Banyak tu tauuu
.
So korang yang dah lama aim tu memang wajib grab sekarang!!
.
ESP sesuai untuk hampir semua golongan.
.
🍁IBU HAMIL
-untuk menguatkan rahim dan membantu dalam perkembangan bayi
.
🍁IBU MENYUSU
-"milkbooster". Meningkatkan kuantiti dan kualiti susu badan ibu
.
🍁INGIN TUBUH CANTIK
-menganjalkan dan menegangkan otot dan kulit tubuh
.
🍁KESIHATAN KULIT
-kulit jadi licin, gebu dan cerah
-memperbaiki sel, tisu yang rosak dan luka perbedahan
.
🍁INGIN HAMIL
-membaikpulih dan memelihara rahim
.
🍁SIHAT
-memberi kesihatan secara menyeluruh serta membekalkan tenaga
.
🍁DIET
-memberi rasa kenyang yang lebih lama
.
.
Contact Niza untuk order atau sebarang pertanyaan okay?! 🤗
.
-Haniza Hassan-
010-7665828
Your trusted SID Shaklee
#shakleewithniza #shaklee #esp #ibuhamil #kecantikan #ttc #sihat #shakleeselama #shakleetaiping #shakleeipoh #konvokesyenuitm82
BERBALOI-BALOI BELI ESP SEKARANG!! . Bukan senang Shaklee nak buat PROMO ESP ni tauu. Last tahun lepas! . ESP ni produk yang palinggg famous dalam shaklee tauu . Kali ni, Shaklee buat HARGA PROMO dengan DISKAUN SEHINGGA 5%!!! . Banyak tu tauuu . So korang yang dah lama aim tu memang wajib grab sekarang!! . ESP sesuai untuk hampir semua golongan. . 🍁IBU HAMIL -untuk menguatkan rahim dan membantu dalam perkembangan bayi . 🍁IBU MENYUSU -"milkbooster". Meningkatkan kuantiti dan kualiti susu badan ibu . 🍁INGIN TUBUH CANTIK -menganjalkan dan menegangkan otot dan kulit tubuh . 🍁KESIHATAN KULIT -kulit jadi licin, gebu dan cerah -memperbaiki sel, tisu yang rosak dan luka perbedahan . 🍁INGIN HAMIL -membaikpulih dan memelihara rahim . 🍁SIHAT -memberi kesihatan secara menyeluruh serta membekalkan tenaga . 🍁DIET -memberi rasa kenyang yang lebih lama . . Contact Niza untuk order atau sebarang pertanyaan okay?! 🤗 . -Haniza Hassan- 010-7665828 Your trusted SID Shaklee #shakleewithniza  #shaklee  #esp  #ibuhamil  #kecantikan  #ttc  #sihat  #shakleeselama  #shakleetaiping  #shakleeipoh  #konvokesyenuitm82 
#AmbilTahu
Kesan Kencing manis semasa kehamilan
.
.
#GDM #kencingmanismasahamil
@Regrann from @ajimaura -  PENGGUNAAN frasa kata kunci “PM saya sis, Done PM, atau Check DM telah diharamkan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK). Pengarah bahagian penguatkuasaan KPDNKK, Datuk Mohd Roslan Mahayudin mengeluarkan amaran kepada peniaga atas talian dan semua web perniagaan supaya memaparkan harga barangan yang dijual  dan maklumat produk yang dengan jelas seperti apa yang pengguna ingin tahu.

Mohd Roslan berkata,  tindakan ini adalah bagi melindungi hak pengguna Selain undang-undang sedia ada memaksa untuk peniaga meletakkan harga dan maklumat barangan sebelum transaksi dilakukan. ”Penguatkuasa KPDNKK akan memburu mereka yang mengiklankan produk di atas talian tetapi tidak meletakkan tanda harga barang dijual sama ada sengaja atau tidak. ”Frasa ”PM saya, sis”, “Done PM”  antara kata kunci yang membuatkan penguatkuasa dapat mengesan kepada peniaga gagal memaparkan tanda harga,” tegasnya.

Tambah beliau, peniaga atas talian kini akan diperhatikan sama seperti yang dilakukan kepada peniaga konvensional yang lain dan hukuman akan dikenakan jika didapati melakukan kesalahan.

Peniaga perlu mengikut Akta Perlindungan Pengguna 1999 dengan perlu memaparkan maklumat seperti berikut:

1) Harga perlu dibayar
2) Nama penjual atau syarikat
3) Nombor Pendaftaran Perniagaan
4) Maklumat untuk dihubungi seperti nombor telefon atau alamat atau emel
5) Keterangan produk
6) Kaedah pembayaran
7)Terma dan syarat
8) Anggaran masa penghantaran

Untuk makluman, undang-undang ini dikuatkuasakan setelah sekian lama memberi kelonggaran kepada peniaga untuk menyesuaikan diri. ”Individu yang gagal mematuhi lapan ketetapan yang disenaraikan oleh kementerian ini boleh didenda sehingga RM50,000 atau penjara tidak lebih tiga tahun atau kedua-duanya sekali.

Nak tambah ilmu
Nak tambah Followers
Nak tambah sahabat
Jom follow instagram
@ajimaura
@dukunsaka
@sifucilik
@akademi.insta

#instagram #ajimaura #wanita #erezeki #terapiinstagram #review #tambahfollower #eusahawan #jutawan #bussinesswomen #jual #niqabis #syukurselalu #neelofa #dexandra #bazaarpaknil #belajarinstagram #nurraysa #toneexcel #projekstg #shaklee #malaysia #azizanosman #jualinsta
@Regrann from @ajimaura - PENGGUNAAN frasa kata kunci “PM saya sis, Done PM, atau Check DM telah diharamkan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK). Pengarah bahagian penguatkuasaan KPDNKK, Datuk Mohd Roslan Mahayudin mengeluarkan amaran kepada peniaga atas talian dan semua web perniagaan supaya memaparkan harga barangan yang dijual  dan maklumat produk yang dengan jelas seperti apa yang pengguna ingin tahu. Mohd Roslan berkata,  tindakan ini adalah bagi melindungi hak pengguna Selain undang-undang sedia ada memaksa untuk peniaga meletakkan harga dan maklumat barangan sebelum transaksi dilakukan. ”Penguatkuasa KPDNKK akan memburu mereka yang mengiklankan produk di atas talian tetapi tidak meletakkan tanda harga barang dijual sama ada sengaja atau tidak. ”Frasa ”PM saya, sis”, “Done PM”  antara kata kunci yang membuatkan penguatkuasa dapat mengesan kepada peniaga gagal memaparkan tanda harga,” tegasnya. Tambah beliau, peniaga atas talian kini akan diperhatikan sama seperti yang dilakukan kepada peniaga konvensional yang lain dan hukuman akan dikenakan jika didapati melakukan kesalahan. Peniaga perlu mengikut Akta Perlindungan Pengguna 1999 dengan perlu memaparkan maklumat seperti berikut: 1) Harga perlu dibayar 2) Nama penjual atau syarikat 3) Nombor Pendaftaran Perniagaan 4) Maklumat untuk dihubungi seperti nombor telefon atau alamat atau emel 5) Keterangan produk 6) Kaedah pembayaran 7)Terma dan syarat 8) Anggaran masa penghantaran Untuk makluman, undang-undang ini dikuatkuasakan setelah sekian lama memberi kelonggaran kepada peniaga untuk menyesuaikan diri. ”Individu yang gagal mematuhi lapan ketetapan yang disenaraikan oleh kementerian ini boleh didenda sehingga RM50,000 atau penjara tidak lebih tiga tahun atau kedua-duanya sekali. Nak tambah ilmu Nak tambah Followers Nak tambah sahabat Jom follow instagram @ajimaura @dukunsaka @sifucilik @akademi.insta #instagram  #ajimaura  #wanita  #erezeki  #terapiinstagram  #review  #tambahfollower  #eusahawan  #jutawan  #bussinesswomen  #jual  #niqabis  #syukurselalu  #neelofa  #dexandra  #bazaarpaknil  #belajarinstagram  #nurraysa  #toneexcel  #projekstg  #shaklee  #malaysia  #azizanosman  #jualinsta 
✨✨ PROMOSI ESP ✨✨
.
SANGAT RUGI kalau anda tak dapatkan ESP ni sekarang kerana ESP adalah HOT DEMAND PRODUCT. .
1 tong boleh TAHAN 2 - 3 BULAN.. JIMAT sangat tau 😊😊
.

Kebaikan ESP ialah :
.
✳ Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam.
✳ Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
✳ Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.
✳ Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
✳ Membantu mengurangkan risiko kanser
✳ Bertindak sebagai antioksidan
✳ Menguatkan sistem imun tubuh ✳ Mempertingkatkan tahap kolestol baik
✳ Memelihara kesihatan jantung
✳ Membantu merendahkan paras kolestrol
.
Hubungi Ada untuk order & pertanyaan
0175290402
.
#shaklee #shakleeoriginal #shakleemurah #allinonesupplement #testimonishakleebyada #shakleeeffect #terlajakmurah #terlajaklaris #terlajakbagus #pengedarsahshaklee #hotsupplement #supplemenpalinglaris #minumansoyaterbaik #thebestsoydrink #nongmosoysupplement
✨✨ PROMOSI ESP ✨✨ . SANGAT RUGI kalau anda tak dapatkan ESP ni sekarang kerana ESP adalah HOT DEMAND PRODUCT. . 1 tong boleh TAHAN 2 - 3 BULAN.. JIMAT sangat tau 😊😊 . Kebaikan ESP ialah : . ✳ Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam. ✳ Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan ✳ Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. ✳ Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu ✳ Membantu mengurangkan risiko kanser ✳ Bertindak sebagai antioksidan ✳ Menguatkan sistem imun tubuh ✳ Mempertingkatkan tahap kolestol baik ✳ Memelihara kesihatan jantung ✳ Membantu merendahkan paras kolestrol . Hubungi Ada untuk order & pertanyaan 0175290402 . #shaklee  #shakleeoriginal  #shakleemurah  #allinonesupplement  #testimonishakleebyada  #shakleeeffect  #terlajakmurah  #terlajaklaris  #terlajakbagus  #pengedarsahshaklee  #hotsupplement  #supplemenpalinglaris  #minumansoyaterbaik  #thebestsoydrink  #nongmosoysupplement 
Kan dah kata...
#taksungguhtakkata 
#vivix #vivixmurah #shaklee #pengedarsahshaklee
Klik cepat
http://wasap.my/+60192300762/vivixshakleemurah
🌹 ROMPER EXCLUSIVE 🌹
.
.
PERHATIAN Mommy² Semua!
.
.
Nie nak bg tau,kami ada barang panas hot from the oven! 🔥🔥🔥
.
.
Memperkenalkn Romper Exclusive Yg Dibuat Khas Untuk Si Comel Anda 😊😊
.
.
Material sngt² berkualiti  Cotton Yg Sngt Sesuai Untuk Baby, Tdk Panas,Strechable Utk Keselesaan Yg Maksimun😍😍
.
.
Si Comel anda pasti selesa apabila menggayakannya 😊😊
.
.
Terdapat 4 Design & 2 kaler iaitu Hitam & Putih.
.
.
Cepat² wasap sis untuk sebarang pembelian & pertanyaan lanjut ok 😉😉
.
.

#sayajual
#romperbabydrd
#rompercantik
#rompermurah
#babycomel
#romperbaby
#ukm
#johorbahru 
#shahalam 
#kualalumpur 
#utm 
#pasirgudang
#ibubapa 
#anaksoleh 
#azizanosman
#titiancinta 
#anakbijak 
#cintahati 
#darwishrichdesign 
#bazarpaknil
#bajukasual
#shaklee
#jdt 
#dendamaurora 
#ucandoit
🌹 ROMPER EXCLUSIVE 🌹 . . PERHATIAN Mommy² Semua! . . Nie nak bg tau,kami ada barang panas hot from the oven! 🔥🔥🔥 . . Memperkenalkn Romper Exclusive Yg Dibuat Khas Untuk Si Comel Anda 😊😊 . . Material sngt² berkualiti Cotton Yg Sngt Sesuai Untuk Baby, Tdk Panas,Strechable Utk Keselesaan Yg Maksimun😍😍 . . Si Comel anda pasti selesa apabila menggayakannya 😊😊 . . Terdapat 4 Design & 2 kaler iaitu Hitam & Putih. . . Cepat² wasap sis untuk sebarang pembelian & pertanyaan lanjut ok 😉😉 . . #sayajual  #romperbabydrd  #rompercantik  #rompermurah  #babycomel  #romperbaby  #ukm  #johorbahru  #shahalam  #kualalumpur  #utm  #pasirgudang  #ibubapa  #anaksoleh  #azizanosman  #titiancinta  #anakbijak  #cintahati  #darwishrichdesign  #bazarpaknil  #bajukasual  #shaklee  #jdt  #dendamaurora  #ucandoit 
TIK TOK TIK TOK!⏱
.
Sedar tak sedar tinggal 8 HARI sahaja lagi ESP PROMO bakal berakhir!!! 😱
.
Oh tidakk!!
.
Untuk korang yang dah lama aim nak beli ESP ni, inilah waktu paling sesuai korang nak beli tauu
.
Sama jugak yang dah memang consume ESP tu wajiblah buat stock satu dua tong untuk bulan akan datang!!
.
Harga memang BERBALOI-BALOI!!
.
Sape tak suka DISCOUNT kan?? 5% DISCOUNT tuu!! 😍
.
So koranggg..againnnn!! 8 days left!!
.
Still not late!! So cepat-cepat contact Niza untuk dapatkan HARGA PROMO!!
.
Dan pastinya SOMETHING SPECIAL pun menanti untuk customer Niza untuk bulan ini!! 😊
.
Haniza Hassan
Your Favourite SID
Founder of MAGNANIMOUS EMPIRE
#shakleewithniza #shaklee #shakleeselama #shakleealorpongsu #shakleesungaibayor #shakleebukitmerah #shakleetaiping #shakleeparitbuntar #shakleekulim
TIK TOK TIK TOK!⏱ . Sedar tak sedar tinggal 8 HARI sahaja lagi ESP PROMO bakal berakhir!!! 😱 . Oh tidakk!! . Untuk korang yang dah lama aim nak beli ESP ni, inilah waktu paling sesuai korang nak beli tauu . Sama jugak yang dah memang consume ESP tu wajiblah buat stock satu dua tong untuk bulan akan datang!! . Harga memang BERBALOI-BALOI!! . Sape tak suka DISCOUNT kan?? 5% DISCOUNT tuu!! 😍 . So koranggg..againnnn!! 8 days left!! . Still not late!! So cepat-cepat contact Niza untuk dapatkan HARGA PROMO!! . Dan pastinya SOMETHING SPECIAL pun menanti untuk customer Niza untuk bulan ini!! 😊 . Haniza Hassan Your Favourite SID Founder of MAGNANIMOUS EMPIRE #shakleewithniza  #shaklee  #shakleeselama  #shakleealorpongsu  #shakleesungaibayor  #shakleebukitmerah  #shakleetaiping  #shakleeparitbuntar  #shakleekulim 
CEPAT-CEPAT PROMOSI ESP DAH NAK HABIS😱😱😱 Bulan yang sangat menarik. Shaklee dah umumkan pelbagai promosi menarik.

Bagi penggemar atau pencinta ESP. Bulan ni memang bulan anda.

Anda berpeluang dapatkan Harga Promosi Istimewa..Special

Dapatkan potongan 5% bila anda membeli 4 tong ESP !

Banyak sangat? Mana ada banyak. Boleh kongsi tau.

Pakat dengan adik, kakak, abang, kawan, sedara mara.. Masa ni la nak buat pilihan yang bijak. Harga lebih jimat dari biasa.

Nak ke nak?

whatsapp za
017.928.7035
017.928.7035

#shaklee #shakleekb #shakleekelantan #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleelover #shakleeeffect #shakleeesp #shakleepromo #esp #esppromo #shakleeindependentdistributor #esppalingmurah #jerawat #jeragat #kurus #kuruscepat #shakleesemulajadi #jerawatpasir #shakleekl
CEPAT-CEPAT PROMOSI ESP DAH NAK HABIS😱😱😱 Bulan yang sangat menarik. Shaklee dah umumkan pelbagai promosi menarik. Bagi penggemar atau pencinta ESP. Bulan ni memang bulan anda. Anda berpeluang dapatkan Harga Promosi Istimewa..Special Dapatkan potongan 5% bila anda membeli 4 tong ESP ! Banyak sangat? Mana ada banyak. Boleh kongsi tau. Pakat dengan adik, kakak, abang, kawan, sedara mara.. Masa ni la nak buat pilihan yang bijak. Harga lebih jimat dari biasa. Nak ke nak? whatsapp za 017.928.7035 017.928.7035 #shaklee  #shakleekb  #shakleekelantan  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #shakleelover  #shakleeeffect  #shakleeesp  #shakleepromo  #esp  #esppromo  #shakleeindependentdistributor  #esppalingmurah  #jerawat  #jeragat  #kurus  #kuruscepat  #shakleesemulajadi  #jerawatpasir  #shakleekl 
CEPAT-CEPAT PROMOSI ESP DAH NAK HABIS😱😱😱 Bulan yang sangat menarik. Shaklee dah umumkan pelbagai promosi menarik.

Bagi penggemar atau pencinta ESP. Bulan ni memang bulan anda.

Anda berpeluang dapatkan Harga Promosi Istimewa..Special

Dapatkan potongan 5% bila anda membeli 4 tong ESP !

Banyak sangat? Mana ada banyak. Boleh kongsi tau.

Pakat dengan adik, kakak, abang, kawan, sedara mara.. Masa ni la nak buat pilihan yang bijak. Harga lebih jimat dari biasa.

Nak ke nak?

whatsapp za
017.928.7035
017.928.7035

#shaklee #shakleekb #shakleekelantan #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleelover #shakleeeffect #shakleeesp #shakleepromo #esp #esppromo #shakleeindependentdistributor #esppalingmurah #jerawat #jeragat #kurus #kuruscepat #shakleesemulajadi #jerawatpasir #shakleekl
CEPAT-CEPAT PROMOSI ESP DAH NAK HABIS😱😱😱 Bulan yang sangat menarik. Shaklee dah umumkan pelbagai promosi menarik. Bagi penggemar atau pencinta ESP. Bulan ni memang bulan anda. Anda berpeluang dapatkan Harga Promosi Istimewa..Special Dapatkan potongan 5% bila anda membeli 4 tong ESP ! Banyak sangat? Mana ada banyak. Boleh kongsi tau. Pakat dengan adik, kakak, abang, kawan, sedara mara.. Masa ni la nak buat pilihan yang bijak. Harga lebih jimat dari biasa. Nak ke nak? whatsapp za 017.928.7035 017.928.7035 #shaklee  #shakleekb  #shakleekelantan  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #shakleelover  #shakleeeffect  #shakleeesp  #shakleepromo  #esp  #esppromo  #shakleeindependentdistributor  #esppalingmurah  #jerawat  #jeragat  #kurus  #kuruscepat  #shakleesemulajadi  #jerawatpasir  #shakleekl 
Alhamdulillah
-
-
Terima  kasih  Cik  Marina  sudi  berurusan  dengan  kak  ros. -
-
Semua  nya  dengan  izin  Allah. -
Best  Seller  Vivix  walaupun  harga nya  mahal bagi  yang  dah  mencuba mereka  akan  repeat  order. -
Sapo  nak  selit  order. Kak  ros  baru  balik  COD kat  taman  cempaka. -
Area  ulu  klang  bolih  COD📣📣📣
-
Whatsapp  kak  ros  0196011657
-
-
#terapiinstagram
#ajimaura
Alhamdulillah - - Terima kasih Cik Marina sudi berurusan dengan kak ros. - - Semua nya dengan izin Allah. - Best Seller Vivix walaupun harga nya mahal bagi yang dah mencuba mereka akan repeat order. - Sapo nak selit order. Kak ros baru balik COD kat taman cempaka. - Area ulu klang bolih COD📣📣📣 - Whatsapp kak ros 0196011657 - - #terapiinstagram  #ajimaura 
🌹 ROMPER EXCLUSIVE 🌹
.
.
PERHATIAN Mommy² Semua!
.
.
Nie nak bg tau,kami ada barang panas hot from the oven! 🔥🔥🔥
.
.
Memperkenalkn Romper Exclusive Yg Dibuat Khas Untuk Si Comel Anda 😊😊
.
.
Material sngt² berkualiti  Cotton Yg Sngt Sesuai Untuk Baby, Tdk Panas,Strechable Utk Keselesaan Yg Maksimun😍😍
.
.
Si Comel anda pasti selesa apabila menggayakannya 😊😊
.
.
Terdapat 4 Design & 2 kaler iaitu Hitam & Putih.
.
.
Cepat² wasap sis untuk sebarang pembelian & pertanyaan lanjut ok 😉😉
.
.

#sayajual
#romperbabydrd
#rompercantik
#rompermurah
#babycomel
#romperbaby
#terapiinstagram
#ukm
#johorbahru 
#shahalam 
#kualalumpur 
#utm 
#pasirgudang
#ibubapa 
#anaksoleh 
#azizanosman
#titiancinta 
#anakbijak 
#cintahati 
#darwishrichdesign 
#bazarpaknil
#bajukasual
#shaklee
#jdt 
#dendamaurora 
#ucandoit
🌹 ROMPER EXCLUSIVE 🌹 . . PERHATIAN Mommy² Semua! . . Nie nak bg tau,kami ada barang panas hot from the oven! 🔥🔥🔥 . . Memperkenalkn Romper Exclusive Yg Dibuat Khas Untuk Si Comel Anda 😊😊 . . Material sngt² berkualiti Cotton Yg Sngt Sesuai Untuk Baby, Tdk Panas,Strechable Utk Keselesaan Yg Maksimun😍😍 . . Si Comel anda pasti selesa apabila menggayakannya 😊😊 . . Terdapat 4 Design & 2 kaler iaitu Hitam & Putih. . . Cepat² wasap sis untuk sebarang pembelian & pertanyaan lanjut ok 😉😉 . . #sayajual  #romperbabydrd  #rompercantik  #rompermurah  #babycomel  #romperbaby  #terapiinstagram  #ukm  #johorbahru  #shahalam  #kualalumpur  #utm  #pasirgudang  #ibubapa  #anaksoleh  #azizanosman  #titiancinta  #anakbijak  #cintahati  #darwishrichdesign  #bazarpaknil  #bajukasual  #shaklee  #jdt  #dendamaurora  #ucandoit 
Secara umumnya semua dah tahu kan yang pengambilan produk soya adalah baik untuk kesihatan ?
.
Antara kelebihan jika kita mengamalkan ESP secara konsisten :
.
➡ Protein membantu membina dan memperbaiki tisu-tisu badan.
.
➡ ESP ni juga mempunyai 14 gm protein kacang soya dalam setiap hidangan untuk menyihatkan jantung anda.
.
➡ Setiap hidangan membekalkan 50% dari Nilai Harian (Daily Value) Kalsium untuk menyokong tulang yang kuat dan gigi yang kuat. Sebab itulah ibu yang BF ni mempunyai susu yang melimpah ruah sebab ESP ni mengandungi Kalsium yang sangat tinggi.
.
➡ Mengandungi Phytoestrogen yang bagus untuk kesihatan prostat, payudara dan menopous.
.
➡ Glycemic Index (GI) yang rendah adalah bagus untuk membantu mengekalkan paras gula dalam darah yang optimum. Sangat sesuai lah dengan penghidap Diabetes ni.
.
➡ Tidak mengandungi Kolestrol dan Laktosa.
.
Antara kebaikan dan manfaat utama protein di dalam ESP Shaklee yang lainnya adalah :-
.
✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit
✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat
✅ Membantu meremajakan kulit
✅ Mempercepatkan proses penyembuhan luka
✅ Memberikan rasa kenyang yang lebih lama
✅ Menganjalkan payudara dan punggung
✅ Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati
✅ Memberikan lebih tenaga
✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu
✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah
✅ Menyihatkan kuku dan rambut
✅ Menghaluskan tumit yang pecah / merekah
✅ Mencegah osteoporosis (tulang rapuh)
✅ Membantu dalam pertumbuhan sel-sel baru
✅ Meningkatkan kesuburan dan menguatkan otot rahim
✅ Milk Booster bagi Ibu menyusu - bantu memekatkan dan membanyakkan susu badan
.
____________________________________
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukanlah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplements.
.
____________________________________
.
@actnowace
HIDAYAH ALWI
013.201.7699
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espshakleemurah #ESPhenomenal #protein #susuprotein #pr
Secara umumnya semua dah tahu kan yang pengambilan produk soya adalah baik untuk kesihatan ? . Antara kelebihan jika kita mengamalkan ESP secara konsisten : . ➡ Protein membantu membina dan memperbaiki tisu-tisu badan. . ➡ ESP ni juga mempunyai 14 gm protein kacang soya dalam setiap hidangan untuk menyihatkan jantung anda. . ➡ Setiap hidangan membekalkan 50% dari Nilai Harian (Daily Value) Kalsium untuk menyokong tulang yang kuat dan gigi yang kuat. Sebab itulah ibu yang BF ni mempunyai susu yang melimpah ruah sebab ESP ni mengandungi Kalsium yang sangat tinggi. . ➡ Mengandungi Phytoestrogen yang bagus untuk kesihatan prostat, payudara dan menopous. . ➡ Glycemic Index (GI) yang rendah adalah bagus untuk membantu mengekalkan paras gula dalam darah yang optimum. Sangat sesuai lah dengan penghidap Diabetes ni. . ➡ Tidak mengandungi Kolestrol dan Laktosa. . Antara kebaikan dan manfaat utama protein di dalam ESP Shaklee yang lainnya adalah :- . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat ✅ Membantu meremajakan kulit ✅ Mempercepatkan proses penyembuhan luka ✅ Memberikan rasa kenyang yang lebih lama ✅ Menganjalkan payudara dan punggung ✅ Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati ✅ Memberikan lebih tenaga ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah ✅ Menyihatkan kuku dan rambut ✅ Menghaluskan tumit yang pecah / merekah ✅ Mencegah osteoporosis (tulang rapuh) ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel-sel baru ✅ Meningkatkan kesuburan dan menguatkan otot rahim ✅ Milk Booster bagi Ibu menyusu - bantu memekatkan dan membanyakkan susu badan . ____________________________________ . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukanlah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplements. . ____________________________________ . @actnowace HIDAYAH ALWI 013.201.7699 . #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #espshaklee  #espshakleemurah  #ESPhenomenal  #protein  #susuprotein  #pr 
Silibus 
Kelas online + Ebook SAKA 4.0
1) Pengenalan
2) Peringatan Khas
3) Pengenalan Diri & Kata-kata aluan Sifu Ajim Aura
4) Persediaan untuk belajar
5) Apa Yang anda mahu ,selepas daftar instagram?
6) Fahaman-fahaman Salah ( Jangan ikut )
7) Fahaman Sifu Ajim Aura
8) kedai Ramai Pelanggan Vs Kurang pelanggan
9) Sikap-Sikap buruk ( Jangan ikut )
10) Story instagram
11) Tips & Teknik Iklan guna story
12) SAKA 4.0 
13) BRAND/BRANDING
14) KENAPA INSTAGRAM?
15) Business Offline
16) Business online
17) kelebihan "Business Profile"
18) Terapi Instagram
19) Apa Yang perlu tahu selepas Ada instagram?
20) ketegori business ( PANDUAN TAMBAH PENDAPATAN)
21) Tips Marketing 
22) Concept " Create awareness"
23) Teknik Marketing free " Flyers & Banner"
24) Saranan Akaun Instagram anda
25) Manfaatkan 3 golongan 
26) Sistem Database
27) Collect , Save & Follow-up teknik
28) Tops Post
29) Nota Tambahan
30) Soal & Jawab
31) Update 
32) update lagi
33) Ulangkaji . .
#ebooksaka
#wanita
#neelofa
#irfankhairi
#iphone
#youcanduit 
#powergold 
#shaklee 
#dms360 
#terapiinstagram
#ajimaura
#noradanish
#dexandra
#bazaarpaknil 
#belajarinstagram 
#nurraysa
#toneexcel 
#instafamous
#jsd
#tambahfollowers
#projekstg
#azizanosman
#eusahawan 
#tambahfollowers
#followers 
#erezeki 
#usahawan 
#bisnesonline 
#seminar.
.
Untuk ilmu PERCUMA Instagram jom follow rerapat :
@ajimaura - personal
@dukunsaka - belajar instagram advance 
@Sifucilik - belajar instagram basic 
@Akademi.insta - Group Support Khas
Silibus Kelas online + Ebook SAKA 4.0 1) Pengenalan 2) Peringatan Khas 3) Pengenalan Diri & Kata-kata aluan Sifu Ajim Aura 4) Persediaan untuk belajar 5) Apa Yang anda mahu ,selepas daftar instagram? 6) Fahaman-fahaman Salah ( Jangan ikut ) 7) Fahaman Sifu Ajim Aura 8) kedai Ramai Pelanggan Vs Kurang pelanggan 9) Sikap-Sikap buruk ( Jangan ikut ) 10) Story instagram 11) Tips & Teknik Iklan guna story 12) SAKA 4.0 13) BRAND/BRANDING 14) KENAPA INSTAGRAM? 15) Business Offline 16) Business online 17) kelebihan "Business Profile" 18) Terapi Instagram 19) Apa Yang perlu tahu selepas Ada instagram? 20) ketegori business ( PANDUAN TAMBAH PENDAPATAN) 21) Tips Marketing 22) Concept " Create awareness" 23) Teknik Marketing free " Flyers & Banner" 24) Saranan Akaun Instagram anda 25) Manfaatkan 3 golongan 26) Sistem Database 27) Collect , Save & Follow-up teknik 28) Tops Post 29) Nota Tambahan 30) Soal & Jawab 31) Update 32) update lagi 33) Ulangkaji . . #ebooksaka  #wanita  #neelofa  #irfankhairi  #iphone  #youcanduit  #powergold  #shaklee  #dms360  #terapiinstagram  #ajimaura  #noradanish  #dexandra  #bazaarpaknil  #belajarinstagram  #nurraysa  #toneexcel  #instafamous  #jsd  #tambahfollowers  #projekstg  #azizanosman  #eusahawan  #tambahfollowers  #followers  #erezeki  #usahawan  #bisnesonline  #seminar . . Untuk ilmu PERCUMA Instagram jom follow rerapat : @ajimaura - personal @dukunsaka - belajar instagram advance @Sifucilik - belajar instagram basic @Akademi.insta - Group Support Khas
Jom cantik dengan ESP 🌸 Tapi sambil kita nak cantik, kita mesti detox badan 😙 takdek lah menunggu kemain lama nak jadi cantik 😜 .
.
Setiap pembelian 4 tong ESP anda layak dapat free GIFT HERB LAX SHAKLEE . Seriuslyyy tak rugi langsung grab ESP 4 tong untuk bulan ni. Kalau tak mampu nak sambar semua. Awak share dengan mak kakak jiran saudara sepupu 👌🏻
.
.
8 hari lagi 🌸
.
.
#shaklee #shakleemurah #shakleemalaysia #shakleenazihah #shakleeadmal #yusufiskandar #haniszalikha #yanasamsudin #aydajebat #AmyramarJr #amyrarosli #helizahelmi #hazwanihelmi
Jom cantik dengan ESP 🌸 Tapi sambil kita nak cantik, kita mesti detox badan 😙 takdek lah menunggu kemain lama nak jadi cantik 😜 . . Setiap pembelian 4 tong ESP anda layak dapat free GIFT HERB LAX SHAKLEE . Seriuslyyy tak rugi langsung grab ESP 4 tong untuk bulan ni. Kalau tak mampu nak sambar semua. Awak share dengan mak kakak jiran saudara sepupu 👌🏻 . . 8 hari lagi 🌸 . . #shaklee  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleenazihah  #shakleeadmal  #yusufiskandar  #haniszalikha  #yanasamsudin  #aydajebat  #AmyramarJr  #amyrarosli  #helizahelmi  #hazwanihelmi 
KOMBINASI Vitamin C and Vitamin E for fast action and double action!! Cantik dari dalam dengan vitamin semula jadi Shaklee.!! .
VITAMIN C .
😍 menjadikan warna kulit lebih sekata, cerah, glowing dan lembab secara natural .
😍 sebagai antioksidan dan membaiki tekstur kulit yang kusam dan pucat .
😍 formula sustained release, dilepaskan secara perlahan selama 5 jam di dalam badan
😍 meningkatkan penghasilan kolagen dan perlindungan dari sinar uv .
😍 meningkatkan imunisasi tubuh dan mengurangkan stress .
. 
VITMIN E .
😽 Melambatkan proses penuaan wajah dan boleh dibuat masker .
😽 mengurangkan bintik hitam dan putih, menghaluskan kulit .
😽 mengawal kulit berminyak dan melindungi sinar uv .
😽 melembabkan kulit dan mengecilkan pori pada wajah .
Order & Free Consultation
Cik Dhuha 017 5058305

#shakleemurah #shakleemurahmalaysia #shaklee #shakeemalaysia #setjerawat #setcantik #setkurus #setdetox #jerawat #cantik #sihat #kurus #sethamil #setpantang #setkesuburan #hamil #pantang #kolegan
KOMBINASI Vitamin C and Vitamin E for fast action and double action!! Cantik dari dalam dengan vitamin semula jadi Shaklee.!! . VITAMIN C . 😍 menjadikan warna kulit lebih sekata, cerah, glowing dan lembab secara natural . 😍 sebagai antioksidan dan membaiki tekstur kulit yang kusam dan pucat . 😍 formula sustained release, dilepaskan secara perlahan selama 5 jam di dalam badan 😍 meningkatkan penghasilan kolagen dan perlindungan dari sinar uv . 😍 meningkatkan imunisasi tubuh dan mengurangkan stress . . VITMIN E . 😽 Melambatkan proses penuaan wajah dan boleh dibuat masker . 😽 mengurangkan bintik hitam dan putih, menghaluskan kulit . 😽 mengawal kulit berminyak dan melindungi sinar uv . 😽 melembabkan kulit dan mengecilkan pori pada wajah . Order & Free Consultation Cik Dhuha 017 5058305 #shakleemurah  #shakleemurahmalaysia  #shaklee  #shakeemalaysia  #setjerawat  #setcantik  #setkurus  #setdetox  #jerawat  #cantik  #sihat  #kurus  #sethamil  #setpantang  #setkesuburan  #hamil  #pantang  #kolegan 
New arrival!!
Fiona Fishtail
#rujukkatalogfionafishtail
.
Ukuran: Label F dan L
Rujuk gambar
.
Material: 
Premium cotton crepe
**potongan blouse fishtail
**butang dipergelangan tangan, friendly wudhuk
**butang bahagian dada hingga bawah, friendly breastfeed
**tali disediakan dan boleh ikat dibahagian pinggang. Tidak dijahit sekali, boleh juga kalau tidak mahu pakai
**corak jalur halus pada baju tampak exclusive dan elegant
**leher kolar
**trendy dan terkini
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
================
.
💰HARGA: RM65 SM / RM69 SS
.
BERMINAT Pm/WA 📲018-2626 119
@
Tekan je link wasap di bawah 👇👇👇
www.wasap.my/60182626119
www.wasap.my/60182626119
.
.
📌Booking 24 jam
📌Serious Buyer
📌No Cancel Order
.
.
.
#fionafishtailbyfitrisya769 #fionafishtailmurah #fionafishtail #koleksiblousebyfitrisya769 #niqab #niqabis #belajarinstagram #instalife #shaklee #nursingblouse #shawllabuh #kasut #chubbygirls #ootdblouse #bajubridesmaid #bajukurungmoden #pakaianwanita #wanita #jutawan #terlajaklaris #blousemampumilik #negaraku #curvee #bajukebayamurah #peplum #titiancinta #igshopmurah #fitrisya769_collection #hijabfashion
New arrival!! Fiona Fishtail #rujukkatalogfionafishtail  . Ukuran: Label F dan L Rujuk gambar . Material: Premium cotton crepe **potongan blouse fishtail **butang dipergelangan tangan, friendly wudhuk **butang bahagian dada hingga bawah, friendly breastfeed **tali disediakan dan boleh ikat dibahagian pinggang. Tidak dijahit sekali, boleh juga kalau tidak mahu pakai **corak jalur halus pada baju tampak exclusive dan elegant **leher kolar **trendy dan terkini **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera . ================ . 💰HARGA: RM65 SM / RM69 SS . BERMINAT Pm/WA 📲018-2626 119 @ Tekan je link wasap di bawah 👇👇👇 www.wasap.my/60182626119 www.wasap.my/60182626119 . . 📌Booking 24 jam 📌Serious Buyer 📌No Cancel Order . . . #fionafishtailbyfitrisya769  #fionafishtailmurah  #fionafishtail  #koleksiblousebyfitrisya769  #niqab  #niqabis  #belajarinstagram  #instalife  #shaklee  #nursingblouse  #shawllabuh  #kasut  #chubbygirls  #ootdblouse  #bajubridesmaid  #bajukurungmoden  #pakaianwanita  #wanita  #jutawan  #terlajaklaris  #blousemampumilik  #negaraku  #curvee  #bajukebayamurah  #peplum  #titiancinta  #igshopmurah  #fitrisya769_collection  #hijabfashion 
SIAPA YANG SESUAI AMBIL ESP NI?
.
✅ Ibu mengandung – makanan nutrisi yg terbaik,membantu kehamilan dan perkembangan fetus dengan lebih baik.
.
✅ Ibu yang menyusu – mengalakkan dan mengekalkan penghasilan susu. Pengambilan esp yang konsisten sepanjang tempoh penyusuan dapat membantu perkembangan fizikal bayi yang lebih sihat.
.
✅ Kanak-kanak 1 tahun ke atas – sangat sesuai untuk tumbesaran yang sempurna.
.
✅ Pelajar/pekerja/individu dewasa/warga emas - penambah tenaga/energy booster.
.
✅ Penghidap kencing manis.
.
✅ Lelaki dan wanita –  untuk mencegah dari penyakit.
.
✅ Orang yang alergik atau alahan.
.
✅ Wanita ingin menguruskan badan.
.
✅ Suami dan Isteri yang mahukan anak.
.
____________________________________
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukanlah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplements.
.
____________________________________
.
NURUL ZAYANAH
013.404.4174
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espshakleemurah #ESPhenomenal #protein #susuprotein #proteinsusu #supplementmurah #supplementputih #supplementkecantikan #nakcantik #TitianCinta #aisy #harris #umayrharris #setcantik #setkecantikan #milkbooster #tambahsusubadan #setparut #sethilangparut #ubathilangparut #ubatcantik #ubathilangjerawat #suppelementorganik #organicsupplement #actnowace
SIAPA YANG SESUAI AMBIL ESP NI? . ✅ Ibu mengandung – makanan nutrisi yg terbaik,membantu kehamilan dan perkembangan fetus dengan lebih baik. . ✅ Ibu yang menyusu – mengalakkan dan mengekalkan penghasilan susu. Pengambilan esp yang konsisten sepanjang tempoh penyusuan dapat membantu perkembangan fizikal bayi yang lebih sihat. . ✅ Kanak-kanak 1 tahun ke atas – sangat sesuai untuk tumbesaran yang sempurna. . ✅ Pelajar/pekerja/individu dewasa/warga emas - penambah tenaga/energy booster. . ✅ Penghidap kencing manis. . ✅ Lelaki dan wanita – untuk mencegah dari penyakit. . ✅ Orang yang alergik atau alahan. . ✅ Wanita ingin menguruskan badan. . ✅ Suami dan Isteri yang mahukan anak. . ____________________________________ . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukanlah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplements. . ____________________________________ . NURUL ZAYANAH 013.404.4174 . #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #espshaklee  #espshakleemurah  #ESPhenomenal  #protein  #susuprotein  #proteinsusu  #supplementmurah  #supplementputih  #supplementkecantikan  #nakcantik  #TitianCinta  #aisy  #harris  #umayrharris  #setcantik  #setkecantikan  #milkbooster  #tambahsusubadan  #setparut  #sethilangparut  #ubathilangparut  #ubatcantik  #ubathilangjerawat  #suppelementorganik  #organicsupplement  #actnowace 
CEPAT-CEPAT PROMOSI ESP DAH NAK HABIS😱😱😱 Bulan yang sangat menarik. Shaklee dah umumkan pelbagai promosi menarik.

Bagi penggemar atau pencinta ESP. Bulan ni memang bulan anda.

Anda berpeluang dapatkan Harga Promosi Istimewa..Special

Dapatkan potongan 5% bila anda membeli 4 tong ESP !

Banyak sangat? Mana ada banyak. Boleh kongsi tau.

Pakat dengan adik, kakak, abang, kawan, sedara mara.. Masa ni la nak buat pilihan yang bijak. Harga lebih jimat dari biasa.

Nak ke nak?

whatsapp za
017.928.7035
017.928.7035

#shaklee #shakleekb #shakleekelantan #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleelover #shakleeeffect #shakleeesp #shakleepromo #esp #esppromo #shakleeindependentdistributor #esppalingmurah #jerawat #jeragat #kurus #kuruscepat #shakleesemulajadi #jerawatpasir #shakleekl
CEPAT-CEPAT PROMOSI ESP DAH NAK HABIS😱😱😱 Bulan yang sangat menarik. Shaklee dah umumkan pelbagai promosi menarik. Bagi penggemar atau pencinta ESP. Bulan ni memang bulan anda. Anda berpeluang dapatkan Harga Promosi Istimewa..Special Dapatkan potongan 5% bila anda membeli 4 tong ESP ! Banyak sangat? Mana ada banyak. Boleh kongsi tau. Pakat dengan adik, kakak, abang, kawan, sedara mara.. Masa ni la nak buat pilihan yang bijak. Harga lebih jimat dari biasa. Nak ke nak? whatsapp za 017.928.7035 017.928.7035 #shaklee  #shakleekb  #shakleekelantan  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #shakleelover  #shakleeeffect  #shakleeesp  #shakleepromo  #esp  #esppromo  #shakleeindependentdistributor  #esppalingmurah  #jerawat  #jeragat  #kurus  #kuruscepat  #shakleesemulajadi  #jerawatpasir  #shakleekl 
PROMOSI ESP SHAKLEE BULAN INI!!! KENAPA ESP MENJADI KEGILAAN RAMAI?
=========================
.
Meh dayah kongsikan apa kebaikkan yang kita akan dapat kalau kita amalkan ESP ni secara konsisten.
.
✔Membantu membekalkan tenaga berpanjangan.
.
✔Anda akan rasa kenyang lebih lama, sebab itu ia sesuai untuk diet.
.
✔20 asid amino dalam ESP akan menjadikan kulit kelihatan lebih berseri dan anjal nampak awet muda berbanding usia sebenar.
.
✔Menggalakkan pertumbuhan semula kulit dan otot serta mengurangkan kedutan.
.
✔Warna kulit kelihatan lebih sekata. Tiada banyak ton pada kawasan muka berbeza.
.
✔Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, kulit kelihatan halus mulus dan gebu.
.
✔Rendah lemak, tanpa kolestrol.
.
✔Membantu menstabilkan hormon – Hormon yang tak stabil menyebabkan banyak jerawat di muka.
.
✔Membantu pembentukan sel-sel baru dan mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan.
.
✔Menyerlahkan Kecantikan kulit wajah dan rambut.
.
____________________________________
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukanlah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplements.
.
____________________________________
.
NURUL ZAYANAH
013.404.4174
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espshakleemurah #ESPhenomenal #protein #susuprotein #proteinsusu #supplementmurah #supplementputih #supplementkecantikan #nakcantik #TitianCinta #aisy #harris #umayrharris #setcantik #setkecantikan #milkbooster #tambahsusubadan #setparut #sethilangparut #ubathilangparut #ubatcantik #ubathilangjerawat #suppelementorganik #organicsupplement #actnowace
PROMOSI ESP SHAKLEE BULAN INI!!! KENAPA ESP MENJADI KEGILAAN RAMAI? ========================= . Meh dayah kongsikan apa kebaikkan yang kita akan dapat kalau kita amalkan ESP ni secara konsisten. . ✔Membantu membekalkan tenaga berpanjangan. . ✔Anda akan rasa kenyang lebih lama, sebab itu ia sesuai untuk diet. . ✔20 asid amino dalam ESP akan menjadikan kulit kelihatan lebih berseri dan anjal nampak awet muda berbanding usia sebenar. . ✔Menggalakkan pertumbuhan semula kulit dan otot serta mengurangkan kedutan. . ✔Warna kulit kelihatan lebih sekata. Tiada banyak ton pada kawasan muka berbeza. . ✔Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, kulit kelihatan halus mulus dan gebu. . ✔Rendah lemak, tanpa kolestrol. . ✔Membantu menstabilkan hormon – Hormon yang tak stabil menyebabkan banyak jerawat di muka. . ✔Membantu pembentukan sel-sel baru dan mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan. . ✔Menyerlahkan Kecantikan kulit wajah dan rambut. . ____________________________________ . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukanlah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplements. . ____________________________________ . NURUL ZAYANAH 013.404.4174 . #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #espshaklee  #espshakleemurah  #ESPhenomenal  #protein  #susuprotein  #proteinsusu  #supplementmurah  #supplementputih  #supplementkecantikan  #nakcantik  #TitianCinta  #aisy  #harris  #umayrharris  #setcantik  #setkecantikan  #milkbooster  #tambahsusubadan  #setparut  #sethilangparut  #ubathilangparut  #ubatcantik  #ubathilangjerawat  #suppelementorganik  #organicsupplement  #actnowace 
Alhamdulillah. -
-
Terima  kasih  Cik  Marina  sudi  berurusan  dengan  kak  ros. -
-
Ni  pertama  kali  berurusan  dengan  Cik  Marina  yang  tolong  beli  untuk  kawan. -
Baru  balik  COD  Taman  Cempaka. -
Minggu  ni  kak  ros  kat  KL. 
Sapo  nak  COD Area  ulu  klang. -
Meh  cepat  whatsapp  kak  ros  0196011657
-
#terapinstagram 
#ajimaura
Alhamdulillah. - - Terima kasih Cik Marina sudi berurusan dengan kak ros. - - Ni pertama kali berurusan dengan Cik Marina yang tolong beli untuk kawan. - Baru balik COD Taman Cempaka. - Minggu ni kak ros kat KL. Sapo nak COD Area ulu klang. - Meh cepat whatsapp kak ros 0196011657 - #terapinstagram  #ajimaura 
25 peratus daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya, kulit, kuku, otot-otot semua sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya.
.
Secara ringkasnya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut :
.
SEL ----> TISU ----> ORGAN ----> SISTEM
.
Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian sel ini akan membentuk tisu. Seterusnya tisu membentuk jadi organ dan akhir sekali organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu badan kita sangat memerlukan protein.
.
Antara kebaikan dan manfaat utama protein di dalam ESP Shaklee yang lainnya adalah :-
.
✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit
✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat
✅ Membantu meremajakan kulit
✅ Mempercepatkan proses penyembuhan luka
✅ Memberikan rasa kenyang yang lebih lama
✅ Menganjalkan payudara dan punggung
✅ Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati
✅ Memberikan lebih tenaga
✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu
✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah
✅ Menyihatkan kuku dan rambut
✅ Menghaluskan tumit yang pecah / merekah
✅ Mencegah osteoporosis (tulang rapuh)
✅ Membantu dalam pertumbuhan sel-sel baru
✅ Meningkatkan kesuburan dan menguatkan otot rahim
✅ Milk Booster bagi Ibu menyusu - bantu memekatkan dan membanyakkan susu badan
✅ Mengawal rasa lapar
✅ Boleh menjadi diet yang mengenyangkan
✅ Membantu membentukkan tubuh badan yang ideal
.
____________________________________
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukanlah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplements.
.
____________________________________
.
NURUL ZAYANAH
013.404.4174
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espshakleemurah #ESPhenomenal #protein #susuprotein #proteinsusu #supplementmurah #supplementputih #supplementkecantikan #nakcantik #TitianCinta #aisy #harris #umayrharris #setcantik #setkecantikan #milkbooster #tambahsusubadan #setparut #sethilangparut
25 peratus daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya, kulit, kuku, otot-otot semua sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya. . Secara ringkasnya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut : . SEL ----> TISU ----> ORGAN ----> SISTEM . Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian sel ini akan membentuk tisu. Seterusnya tisu membentuk jadi organ dan akhir sekali organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu badan kita sangat memerlukan protein. . Antara kebaikan dan manfaat utama protein di dalam ESP Shaklee yang lainnya adalah :- . ✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit ✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat ✅ Membantu meremajakan kulit ✅ Mempercepatkan proses penyembuhan luka ✅ Memberikan rasa kenyang yang lebih lama ✅ Menganjalkan payudara dan punggung ✅ Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati ✅ Memberikan lebih tenaga ✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu ✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah ✅ Menyihatkan kuku dan rambut ✅ Menghaluskan tumit yang pecah / merekah ✅ Mencegah osteoporosis (tulang rapuh) ✅ Membantu dalam pertumbuhan sel-sel baru ✅ Meningkatkan kesuburan dan menguatkan otot rahim ✅ Milk Booster bagi Ibu menyusu - bantu memekatkan dan membanyakkan susu badan ✅ Mengawal rasa lapar ✅ Boleh menjadi diet yang mengenyangkan ✅ Membantu membentukkan tubuh badan yang ideal . ____________________________________ . Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukanlah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplements. . ____________________________________ . NURUL ZAYANAH 013.404.4174 . #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #espshaklee  #espshakleemurah  #ESPhenomenal  #protein  #susuprotein  #proteinsusu  #supplementmurah  #supplementputih  #supplementkecantikan  #nakcantik  #TitianCinta  #aisy  #harris  #umayrharris  #setcantik  #setkecantikan  #milkbooster  #tambahsusubadan  #setparut  #sethilangparut 
MUKA FLAWLESS DENGAN VITAMIN C 😍
.
KELEBIHAN Vitamin C Shaklee?
.
- Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
- Mengurangkan simptom demam dan selsema
- Perlindungan sinar UV
- Mengurangkan kesan SUNBURN
- Menjadikan kulit lebih gebu
- Melembabkan kulit dari dalam
- Mengurangkan minyak dekat muka
- Mengurangkan kedutam dan tanda penuaan
- Tona kulit menjadi lebih sekata
- Bertindak sebagai anti-Histamim yang berkesan
- Melindungi badan dari radikal bebas
- Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka
- Merendahkan tekanan darah tinggi
- Memastikan saluran darah mengembang dengan baik
- Mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak - Mencerahkan kulit secara semulajadi
- Membantu kelihatan lebih muda
- Membantu untuk kurus
- Merendahkan paras insulin
- Mengekalkan berat yang ideal
- Mengimbangi sistem dalam badan
- Membantu penghasilan dopatime dalam sistem saraf
- Membantu fungsi adrenal dalam meningkatkan tenaga dalam badan
- Menghalang terkena serangan jantung
- Mengawal komplikasi diabetes
- Mengawal kelemumur
- Meningkatkan pertumbuhan rambut
- Mengurangkan keguguran rambut
- Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik
- Mengelak daripada uban

Your Beauty Consultant
#Shakleebyifaa
0145420 320
.
#shakleebyifa #vivixshaklee
#shakleeputrajaya
#shakleebanting 
#shakleeterengganu 
#shakleemalaysia
#shakleesingapore 
#shakleebrunei
#shakleestudentprice 
#shakleejimat
#shaklee
#vivixmurah
#vivixshaklee
#setberpantangshaklee
#setkurusshaklee
#setresdungshaklee
#sethamilshaklee
#setmilkboostershaklee
#setmenyusushaklee
#setkesuburanshaklee
#setkesuburanwanitashaklee
#setkesuburanlelakishaklee
#setcantikshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#ESPshakleejimat
#setimmuneshaklee
#setanakbijakshaklee
#setanakpandaishaklee
MUKA FLAWLESS DENGAN VITAMIN C 😍 . KELEBIHAN Vitamin C Shaklee? . - Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan - Mengurangkan simptom demam dan selsema - Perlindungan sinar UV - Mengurangkan kesan SUNBURN - Menjadikan kulit lebih gebu - Melembabkan kulit dari dalam - Mengurangkan minyak dekat muka - Mengurangkan kedutam dan tanda penuaan - Tona kulit menjadi lebih sekata - Bertindak sebagai anti-Histamim yang berkesan - Melindungi badan dari radikal bebas - Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka - Merendahkan tekanan darah tinggi - Memastikan saluran darah mengembang dengan baik - Mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak - Mencerahkan kulit secara semulajadi - Membantu kelihatan lebih muda - Membantu untuk kurus - Merendahkan paras insulin - Mengekalkan berat yang ideal - Mengimbangi sistem dalam badan - Membantu penghasilan dopatime dalam sistem saraf - Membantu fungsi adrenal dalam meningkatkan tenaga dalam badan - Menghalang terkena serangan jantung - Mengawal komplikasi diabetes - Mengawal kelemumur - Meningkatkan pertumbuhan rambut - Mengurangkan keguguran rambut - Menghasilkan rambut yang lebat dan cantik - Mengelak daripada uban Your Beauty Consultant #Shakleebyifaa  0145420 320 . #shakleebyifa  #vivixshaklee  #shakleeputrajaya  #shakleebanting  #shakleeterengganu  #shakleemalaysia  #shakleesingapore  #shakleebrunei  #shakleestudentprice  #shakleejimat  #shaklee  #vivixmurah  #vivixshaklee  #setberpantangshaklee  #setkurusshaklee  #setresdungshaklee  #sethamilshaklee  #setmilkboostershaklee  #setmenyusushaklee  #setkesuburanshaklee  #setkesuburanwanitashaklee  #setkesuburanlelakishaklee  #setcantikshaklee  #vitamincshaklee  #vitamineshaklee  #ESPshakleejimat  #setimmuneshaklee  #setanakbijakshaklee  #setanakpandaishaklee 
Charles & Keith classic Clutch Cantik ❤️
rm39 onlyyy
-

Whatsapp or DM us NOW
……………………………………………………………
+60136314317

#handbag #slingbag #nakcantik #sayajualbag #naelofar #instashopmalaysia #readystok #bazaaronline #jamujelita #tupperware #shaklee #redvelvetdrama #pursemurah #aurawhite #student
PROMO BULAN OKTOBER
.
Promosi yang dinanti-nanti oleh peminat ESP..antara supplemen Shaklee yang hot selling
.
Kenapa HOT SELLING?
Sebab ESP ini multipurpose supplemen
•Untuk CANTIK , boleh amalkan ESP
•Untuk KURUS , boleh amalkan ESP
•Untuk MENYUSU , boleh amalkan ESP
•Untuk IKHTIAR HAMIL , boleh amalkan ESP
•Untuk PANTANG , boleh amalkan ESP
•Untuk TENAGA , boleh amalkan ESP
•Untuk STUDENT , boleh amalkan ESP
•Untuk yang BEKERJA , boleh amalkan ESP
.
Untuk bulan nie beli 4 tong ESP akan dapat diskaun 5%. Boleh pakat-pakat borong dengan kekawan 😘😊
.
Boleh wasap untuk info lanjut
kakshimajelani
0122043175
PROMO BULAN OKTOBER . Promosi yang dinanti-nanti oleh peminat ESP..antara supplemen Shaklee yang hot selling . Kenapa HOT SELLING? Sebab ESP ini multipurpose supplemen •Untuk CANTIK , boleh amalkan ESP •Untuk KURUS , boleh amalkan ESP •Untuk MENYUSU , boleh amalkan ESP •Untuk IKHTIAR HAMIL , boleh amalkan ESP •Untuk PANTANG , boleh amalkan ESP •Untuk TENAGA , boleh amalkan ESP •Untuk STUDENT , boleh amalkan ESP •Untuk yang BEKERJA , boleh amalkan ESP . Untuk bulan nie beli 4 tong ESP akan dapat diskaun 5%. Boleh pakat-pakat borong dengan kekawan 😘😊 . Boleh wasap untuk info lanjut kakshimajelani 0122043175
Tips Timbang Berat Badan! 
_

Pastikan timbang setiap minggu sekali untuk pantau berat badan kita. Jangan timbang setiap hari
_

Cara yang betul nak timbang berat badan ialah waktu pagi sebelum makan dan minum
_

Atau setelah beberapa jam tidak makan dan minum. Lebih baik timbang sebelum mandi
_

Rambut yang basah pun akan mengganggu untuk dapatkan berat yang betul. Jangan pakai baju yang terlalu berat
_

Pastikan permukaan di mana kita letak penimbang semasa nak timbang adalah rata dan keras
_

Permukaan seperti karpet biasanya akan menyebabkan anda seolah olah turun 1 ke 2 kg
_

Nanti bila timbang di permukaan rata barulah dapat berat sebenar. Berdiri tegak. Sebab itu bagus penimbang digital sebab lepas timbang bacaan akan berhenti pada berat kita walaupun dah turun dari penimbang
-
Jom turun kg dgn whatsapp Nanie 019 663 8126

#ajimaura #terapinstagram 
#kurustanpadiet #womensfashion 
#lifestyle#jelita#gadis#comel
#shaklee#erezeki#beauty
#comel#bazarwanita#jomkurus
#slim #secretcorrea #powergold #kuruscepat #kurusselamat #jk1m #nakkurus #jomkurus #kurussihat #kopikesihatan #slimmingbooster
Tips Timbang Berat Badan! _ Pastikan timbang setiap minggu sekali untuk pantau berat badan kita. Jangan timbang setiap hari _ Cara yang betul nak timbang berat badan ialah waktu pagi sebelum makan dan minum _ Atau setelah beberapa jam tidak makan dan minum. Lebih baik timbang sebelum mandi _ Rambut yang basah pun akan mengganggu untuk dapatkan berat yang betul. Jangan pakai baju yang terlalu berat _ Pastikan permukaan di mana kita letak penimbang semasa nak timbang adalah rata dan keras _ Permukaan seperti karpet biasanya akan menyebabkan anda seolah olah turun 1 ke 2 kg _ Nanti bila timbang di permukaan rata barulah dapat berat sebenar. Berdiri tegak. Sebab itu bagus penimbang digital sebab lepas timbang bacaan akan berhenti pada berat kita walaupun dah turun dari penimbang - Jom turun kg dgn whatsapp Nanie 019 663 8126 #ajimaura  #terapinstagram  #kurustanpadiet  #womensfashion  #lifestyle #jelita #gadis #comel  #shaklee #erezeki #beauty  #comel #bazarwanita #jomkurus  #slim  #secretcorrea  #powergold  #kuruscepat  #kurusselamat  #jk1m  #nakkurus  #jomkurus  #kurussihat  #kopikesihatan  #slimmingbooster 
Esp #shaklee ni bgs sgt tuk bantu kawal kolestrol dalam badan.. Rasanya vanila yg sedap.. Bekalkan 9asid asid amino yg xdpt dihasilkan oleh badan.. Jgn lepaskan peluang. Sampai akhir bulan ni saja tu.. #promosiesp 
0143643214
#omsidpower 
#shakleeuitmsabah 
#shakleemembakut 
#shakleetuaran
#shakleeputatan
#shakleekinarut
PROMO BULAN OKTOBER
.
Promosi yang dinanti-nanti oleh peminat ESP..antara supplemen Shaklee yang hot selling
.
Kenapa HOT SELLING?
Sebab ESP ini multipurpose supplemen
•Untuk CANTIK , boleh amalkan ESP
•Untuk KURUS , boleh amalkan ESP
•Untuk MENYUSU , boleh amalkan ESP
•Untuk IKHTIAR HAMIL , boleh amalkan ESP
•Untuk PANTANG , boleh amalkan ESP
•Untuk TENAGA , boleh amalkan ESP
•Untuk STUDENT , boleh amalkan ESP
•Untuk yang BEKERJA , boleh amalkan ESP
.
Untuk bulan nie beli 4 tong ESP akan dapat diskaun 5%. Boleh pakat-pakat borong dengan kekawan 😘😊
.
Boleh wasap untuk info lanjut
kakshimajelani
0122043175
PROMO BULAN OKTOBER . Promosi yang dinanti-nanti oleh peminat ESP..antara supplemen Shaklee yang hot selling . Kenapa HOT SELLING? Sebab ESP ini multipurpose supplemen •Untuk CANTIK , boleh amalkan ESP •Untuk KURUS , boleh amalkan ESP •Untuk MENYUSU , boleh amalkan ESP •Untuk IKHTIAR HAMIL , boleh amalkan ESP •Untuk PANTANG , boleh amalkan ESP •Untuk TENAGA , boleh amalkan ESP •Untuk STUDENT , boleh amalkan ESP •Untuk yang BEKERJA , boleh amalkan ESP . Untuk bulan nie beli 4 tong ESP akan dapat diskaun 5%. Boleh pakat-pakat borong dengan kekawan 😘😊 . Boleh wasap untuk info lanjut kakshimajelani 0122043175
‼️ NEW ARRIVAL ‼️
🌸🌸🌸🌸🌸🌸 KEBAYA DESIRE 🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
.
 5 warna yang menarik untuk di rebut 😘 💯Design yang EXCLUSIVE dan LIMITED EDITION 
Menggunakan material lembut dan tahan lasak. 
Menjadi pilihan wanita berkejaya .
.
🌸material royal silk high quality .
🌸warna yang menawan dan memukau .
🌸design KEBAYA MODEN
🌸cutting loose dan  berdutt berlakang .
🌸butang depan baju
🌸jenis kain kembang payung
🌸saiz  XS  S M L XL XXL .
.
❌jarang
❌kecut
❌renyuk
✅mudah digosok ✅sejuk  dan selesa dipakai ✅tahan lasak & tak mudah luntur ✅tampil cantik & menawan dengan design simple ✅sesuai untuk majlis keramaian .
.

Cepat‼️STOCK SANGAT TERHAD‼️WARNA2 YG MENAWAN‼️Kombinasi warna yg menakjubkan.
.
. 🔺Ukur dahulu sebelum membuat  Pembelian . Please Take Note .
🔺Contoh Model Pakai Saiz S sepit Belakang
🔺Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android
🔺Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc

JOM WHATSAPP SEKARANG. .
📌Proceed order 2-3 hari masa bekerja.

Harga : rm115/ rm120 ss

ADD DIAMOND +RM10 💎
.
.
Pertanyaan & oder dm/ whatsapp 01111506825
.

#bajukurung #bazarpaknil #dglamcollections
#kebayamoden #kebaya 
#instashop #zawarakedah #perlaking
#bajukurungmoden #tudungmurah #cadarmurah
#ajimaura #bajukurungpahang #kosmetikmurah
#dukunsaka
#instafashion #instashop
#dropshipwanted
#nurraysabeauty
#muslimah #neelofa #kasutmurah
#nursajat #kainpasangmurah
#azizanosman #shaklee
#bajukurungglam
#igreview #terapiinstagram
‼️ NEW ARRIVAL ‼️ 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 KEBAYA DESIRE 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . 5 warna yang menarik untuk di rebut 😘 💯Design yang EXCLUSIVE dan LIMITED EDITION Menggunakan material lembut dan tahan lasak. Menjadi pilihan wanita berkejaya . . 🌸material royal silk high quality . 🌸warna yang menawan dan memukau . 🌸design KEBAYA MODEN 🌸cutting loose dan berdutt berlakang . 🌸butang depan baju 🌸jenis kain kembang payung 🌸saiz XS S M L XL XXL . . ❌jarang ❌kecut ❌renyuk ✅mudah digosok ✅sejuk dan selesa dipakai ✅tahan lasak & tak mudah luntur ✅tampil cantik & menawan dengan design simple ✅sesuai untuk majlis keramaian . . Cepat‼️STOCK SANGAT TERHAD‼️WARNA2 YG MENAWAN‼️Kombinasi warna yg menakjubkan. . . 🔺Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 🔺Contoh Model Pakai Saiz S sepit Belakang 🔺Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android 🔺Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc JOM WHATSAPP SEKARANG. . 📌Proceed order 2-3 hari masa bekerja. Harga : rm115/ rm120 ss ADD DIAMOND +RM10 💎 . . Pertanyaan & oder dm/ whatsapp 01111506825 . #bajukurung  #bazarpaknil  #dglamcollections  #kebayamoden  #kebaya  #instashop  #zawarakedah  #perlaking  #bajukurungmoden  #tudungmurah  #cadarmurah  #ajimaura  #bajukurungpahang  #kosmetikmurah  #dukunsaka  #instafashion  #instashop  #dropshipwanted  #nurraysabeauty  #muslimah  #neelofa  #kasutmurah  #nursajat  #kainpasangmurah  #azizanosman  #shaklee  #bajukurungglam  #igreview  #terapiinstagram 
Tips Timbang Berat Badan! 
_

Pastikan timbang setiap minggu sekali untuk pantau berat badan kita. Jangan timbang setiap hari
_

Cara yang betul nak timbang berat badan ialah waktu pagi sebelum makan dan minum
_

Atau setelah beberapa jam tidak makan dan minum. Lebih baik timbang sebelum mandi
_

Rambut yang basah pun akan mengganggu untuk dapatkan berat yang betul. Jangan pakai baju yang terlalu berat
_

Pastikan permukaan di mana kita letak penimbang semasa nak timbang adalah rata dan keras
_

Permukaan seperti karpet biasanya akan menyebabkan anda seolah olah turun 1 ke 2 kg
_

Nanti bila timbang di permukaan rata barulah dapat berat sebenar. Berdiri tegak. Sebab itu bagus penimbang digital sebab lepas timbang bacaan akan berhenti pada berat kita walaupun dah turun dari penimbang
-
Jom turun kg dgn whatsapp Sara 019 996 3084

#ajimaura #terapinstagram 
#kurustanpadiet #womensfashion 
#lifestyle#jelita#gadis#comel
#shaklee#erezeki#beauty
#comel#bazarwanita#jomkurus
#slim#uitmseriiskandar #usm
#uum #saracomey
Tips Timbang Berat Badan! _ Pastikan timbang setiap minggu sekali untuk pantau berat badan kita. Jangan timbang setiap hari _ Cara yang betul nak timbang berat badan ialah waktu pagi sebelum makan dan minum _ Atau setelah beberapa jam tidak makan dan minum. Lebih baik timbang sebelum mandi _ Rambut yang basah pun akan mengganggu untuk dapatkan berat yang betul. Jangan pakai baju yang terlalu berat _ Pastikan permukaan di mana kita letak penimbang semasa nak timbang adalah rata dan keras _ Permukaan seperti karpet biasanya akan menyebabkan anda seolah olah turun 1 ke 2 kg _ Nanti bila timbang di permukaan rata barulah dapat berat sebenar. Berdiri tegak. Sebab itu bagus penimbang digital sebab lepas timbang bacaan akan berhenti pada berat kita walaupun dah turun dari penimbang - Jom turun kg dgn whatsapp Sara 019 996 3084 #ajimaura  #terapinstagram  #kurustanpadiet  #womensfashion  #lifestyle #jelita #gadis #comel  #shaklee #erezeki #beauty  #comel #bazarwanita #jomkurus  #slim #uitmseriiskandar  #usm  #uum  #saracomey 
Pengguna dari Dakha
.
.

12 tahun stroke.
.

Amal 12 kotak alhamdulillah dah boleh berjalan sikit-sikit. .
Oder lg 10 kotak kalau dah boleh berjalan dengan laju dia nak datang malaysia negara pengeluar Cellmaxx katanya. .
.
Beliau sangat bersyukur kerana dipertemukan dengan cellmaxx

Pokoknya di Malaysia tapi sudah mula menjalar dengan laju ke asia pasific malah New Yorkpun dah mula oder. Bestttttnya berniaga produk ni.. tak sedar network menjalar sendiri begitu cepat

Tahniah Khan dah tembus pasaran Dakha 001 in Dakha 👍👍👍
.
.
Yang tersayang ada STROKE ??
.
 Boleh ikhitar dengan CELLMAXX.. yang jauh di INDIA pun dah berjaya pulih biiznillah. 
Jom wasap saya insyaAllah saya bantu.

Klik link di profil .
➡www.wasap.my/60125675371/cellmaxx.
. .
#cellmaxxsenawang #produkkesihatan #produkviral #ajimaura #bukitberuntung #jururawat #wanitamalaysia #dengkil #senawang #ukm #upmserdang  #kajang #cikgusekolah #sihatsecarasemulajadi #sihatdancantik #neelofa #negerisembilan #muslimah #shaklee #viralmalaysia #wecarewelove #halal #klang #jamu #utm #anggun #kanser #mokcun #perlis
Pengguna dari Dakha . . 12 tahun stroke. . Amal 12 kotak alhamdulillah dah boleh berjalan sikit-sikit. . Oder lg 10 kotak kalau dah boleh berjalan dengan laju dia nak datang malaysia negara pengeluar Cellmaxx katanya. . . Beliau sangat bersyukur kerana dipertemukan dengan cellmaxx Pokoknya di Malaysia tapi sudah mula menjalar dengan laju ke asia pasific malah New Yorkpun dah mula oder. Bestttttnya berniaga produk ni.. tak sedar network menjalar sendiri begitu cepat Tahniah Khan dah tembus pasaran Dakha 001 in Dakha 👍👍👍 . . Yang tersayang ada STROKE ?? . Boleh ikhitar dengan CELLMAXX.. yang jauh di INDIA pun dah berjaya pulih biiznillah. Jom wasap saya insyaAllah saya bantu. Klik link di profil . ➡www.wasap.my/60125675371/cellmaxx. . . #cellmaxxsenawang  #produkkesihatan  #produkviral  #ajimaura  #bukitberuntung  #jururawat  #wanitamalaysia  #dengkil  #senawang  #ukm  #upmserdang  #kajang  #cikgusekolah  #sihatsecarasemulajadi  #sihatdancantik  #neelofa  #negerisembilan  #muslimah  #shaklee  #viralmalaysia  #wecarewelove  #halal  #klang  #jamu  #utm  #anggun  #kanser  #mokcun  #perlis 
Siapa tau apa itu Shaklee?
.
Bagi yang belum tau, Shaklee ni adalah nama bagi sebuah company yang mengeluarkan pelbagai jenis vitamins dalam bentuk supplement kesihatan.
.
Produknya terdiri daripada 3 jenis kategori iaitu :-
.
🌹 Health Nutrition
🌹 Beauty Skincare
🌹 Home Product
.
Nak tau tak info lanjut mengenai Shaklee ni? Hubungi saya di whatsapp untuk dapatkan maklumat lanjut 😊
.
NURUL ZAYANAH
013.404.4174
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleedistributor #distrbutorshaklee #agensahshaklee #vitaminshaklee #vitaminkesihatan #vitaminsihat #vitamins #supplements #makanantambahan #makanankesihatan #makanansihat #healthylifestyle #healthynutrition #health
Siapa tau apa itu Shaklee? . Bagi yang belum tau, Shaklee ni adalah nama bagi sebuah company yang mengeluarkan pelbagai jenis vitamins dalam bentuk supplement kesihatan. . Produknya terdiri daripada 3 jenis kategori iaitu :- . 🌹 Health Nutrition 🌹 Beauty Skincare 🌹 Home Product . Nak tau tak info lanjut mengenai Shaklee ni? Hubungi saya di whatsapp untuk dapatkan maklumat lanjut 😊 . NURUL ZAYANAH 013.404.4174 . #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleedistributor  #distrbutorshaklee  #agensahshaklee  #vitaminshaklee  #vitaminkesihatan  #vitaminsihat  #vitamins  #supplements  #makanantambahan  #makanankesihatan  #makanansihat  #healthylifestyle  #healthynutrition  #health 
PATUTLAH RAMAI ESP. RUPA-RUPANYA...
-
Bila study detail, makin saya jatuh cinta bertalu-tali pada ESP 😘😍💖. Makin faham kenapa orang kata ESP hot item kat Shaklee. Sampai mereka kata MESTI ambil. Tak boleh tak minum.
-
Sejauh mana PENTING sangat ESP tu eh?
ESP tu Energizing Soy Protein. Maknanya, PROTEIN la. -
Apakah yang PROTEIN boleh lakukan pada BADAN kita?
-
Tahu ke tak? 
KITA ni diPERBUAT daripada protein. Haa ya, betul. Sebab, setiap SEL dalam badan kita, terbina dari rangkaian PROTEIN.
-
Contohnya RAMBUT kita adalah binaan protein, demikian juga KULIT, OTOT, urat-urat RAWAN dan TENDON semuanya protein. -
Beberapa jenis HORMON dan beribu-ribu ENZIM juga protein.  SISTEM IMUN kita yang menentang penyakit-penyakit hampir kesemuanya protein.
-
Perkataan “PROTEIN” itu sendiri datangnya daripada PROTEUS yang bermaksud “YANG MENGDAHULUI" yang paling penting la maknanya.
-
SEL kita makin MENUA, melusuh dan diTUKARGANTI dengan sel-sel baru yang lebih sihat. -
>> Lapisan pada SALURAN PENGHADAMAN kita juga diGANTIkan setiap ENAM HARI.
>> KULIT digantikan setiap 28 HARI.
>> TULANG belulang ditukar ganti setiap TUJUH TAHUN. ....
Kekuatan tulang kita pada 7 tahun AKAN DATANG DITENTUKAN oleh KUANTITI & KUALITI protein yang kita makan SEKARANG.
-
PROTEIN terdiri daripada unit-unit yang dikenali sebagai AMINO ASID. .
-
SEMBILAN daripadanya dikenali sebagai AMINO ASID perlu. Maknanya perlu diambil dari sumber makanan. .
-
Dengan adanya SEMBILAN asid amino perlu ini, badan kita dapat mengolah semua asid amino tak perlu yang lain.
-
Oleh itu, PROTEIN yang berKUALITI ialah yang mengandungi semua SEMBILAN asid amino perlu dengan amaun yang sesuai. .
-
Sesetengah protein tidak mengandungi semua asid amino perlu dan ini akan memdatangkan masalah. Terdapat banyak jenis protein di pasaran. Tapi kualiti perlu diteliti untuk meyakinkan diri kita mendapat keperluan protein sepenuhnya demi mencapai kesihatan optimum.
-
-
Whatsapp 
ZAZIELA AZIZ untuk protein ESP anda 💖

017.928.7035
-
#shaklee 
#codshaklee 
#shakleeshahalam 
#shakleemalaysia 
#espshaklee 
#espshakleemurah #espshakleepromo 
#shakershaklee
#shakleemurah 
#shakleekb 
#shakleekel
PATUTLAH RAMAI ESP. RUPA-RUPANYA... - Bila study detail, makin saya jatuh cinta bertalu-tali pada ESP 😘😍💖. Makin faham kenapa orang kata ESP hot item kat Shaklee. Sampai mereka kata MESTI ambil. Tak boleh tak minum. - Sejauh mana PENTING sangat ESP tu eh? ESP tu Energizing Soy Protein. Maknanya, PROTEIN la. - Apakah yang PROTEIN boleh lakukan pada BADAN kita? - Tahu ke tak? KITA ni diPERBUAT daripada protein. Haa ya, betul. Sebab, setiap SEL dalam badan kita, terbina dari rangkaian PROTEIN. - Contohnya RAMBUT kita adalah binaan protein, demikian juga KULIT, OTOT, urat-urat RAWAN dan TENDON semuanya protein. - Beberapa jenis HORMON dan beribu-ribu ENZIM juga protein. SISTEM IMUN kita yang menentang penyakit-penyakit hampir kesemuanya protein. - Perkataan “PROTEIN” itu sendiri datangnya daripada PROTEUS yang bermaksud “YANG MENGDAHULUI" yang paling penting la maknanya. - SEL kita makin MENUA, melusuh dan diTUKARGANTI dengan sel-sel baru yang lebih sihat. - >> Lapisan pada SALURAN PENGHADAMAN kita juga diGANTIkan setiap ENAM HARI. >> KULIT digantikan setiap 28 HARI. >> TULANG belulang ditukar ganti setiap TUJUH TAHUN. .... Kekuatan tulang kita pada 7 tahun AKAN DATANG DITENTUKAN oleh KUANTITI & KUALITI protein yang kita makan SEKARANG. - PROTEIN terdiri daripada unit-unit yang dikenali sebagai AMINO ASID. . - SEMBILAN daripadanya dikenali sebagai AMINO ASID perlu. Maknanya perlu diambil dari sumber makanan. . - Dengan adanya SEMBILAN asid amino perlu ini, badan kita dapat mengolah semua asid amino tak perlu yang lain. - Oleh itu, PROTEIN yang berKUALITI ialah yang mengandungi semua SEMBILAN asid amino perlu dengan amaun yang sesuai. . - Sesetengah protein tidak mengandungi semua asid amino perlu dan ini akan memdatangkan masalah. Terdapat banyak jenis protein di pasaran. Tapi kualiti perlu diteliti untuk meyakinkan diri kita mendapat keperluan protein sepenuhnya demi mencapai kesihatan optimum. - - Whatsapp ZAZIELA AZIZ untuk protein ESP anda 💖 017.928.7035 - #shaklee  #codshaklee  #shakleeshahalam  #shakleemalaysia  #espshaklee  #espshakleemurah  #espshakleepromo  #shakershaklee  #shakleemurah  #shakleekb  #shakleekel 
PENGGUNAAN frasa kata kunci “PM saya sis, Done PM, atau Check DM telah diharamkan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK). Pengarah bahagian penguatkuasaan KPDNKK, Datuk Mohd Roslan Mahayudin mengeluarkan amaran kepada peniaga atas talian dan semua web perniagaan supaya memaparkan harga barangan yang dijual  dan maklumat produk yang dengan jelas seperti apa yang pengguna ingin tahu.

Mohd Roslan berkata,  tindakan ini adalah bagi melindungi hak pengguna Selain undang-undang sedia ada memaksa untuk peniaga meletakkan harga dan maklumat barangan sebelum transaksi dilakukan. ”Penguatkuasa KPDNKK akan memburu mereka yang mengiklankan produk di atas talian tetapi tidak meletakkan tanda harga barang dijual sama ada sengaja atau tidak. ”Frasa ”PM saya, sis”, “Done PM”  antara kata kunci yang membuatkan penguatkuasa dapat mengesan kepada peniaga gagal memaparkan tanda harga,” tegasnya.

Tambah beliau, peniaga atas talian kini akan diperhatikan sama seperti yang dilakukan kepada peniaga konvensional yang lain dan hukuman akan dikenakan jika didapati melakukan kesalahan.

Peniaga perlu mengikut Akta Perlindungan Pengguna 1999 dengan perlu memaparkan maklumat seperti berikut:

1) Harga perlu dibayar
2) Nama penjual atau syarikat
3) Nombor Pendaftaran Perniagaan
4) Maklumat untuk dihubungi seperti nombor telefon atau alamat atau emel
5) Keterangan produk
6) Kaedah pembayaran
7)Terma dan syarat
8) Anggaran masa penghantaran

Untuk makluman, undang-undang ini dikuatkuasakan setelah sekian lama memberi kelonggaran kepada peniaga untuk menyesuaikan diri. ”Individu yang gagal mematuhi lapan ketetapan yang disenaraikan oleh kementerian ini boleh didenda sehingga RM50,000 atau penjara tidak lebih tiga tahun atau kedua-duanya sekali.

Nak tambah ilmu
Nak tambah Followers
Nak tambah sahabat
Jom follow instagram
@ajimaura
@dukunsaka
@sifucilik
@akademi.insta

#instagram #ajimaura #wanita #erezeki #terapiinstagram #review #tambahfollower #eusahawan #jutawan #bussinesswomen #jual #niqabis #syukurselalu #neelofa #dexandra #bazaarpaknil #belajarinstagram #nurraysa #toneexcel #projekstg #shaklee #malaysia #azizanosman #jualins #dropship
PENGGUNAAN frasa kata kunci “PM saya sis, Done PM, atau Check DM telah diharamkan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK). Pengarah bahagian penguatkuasaan KPDNKK, Datuk Mohd Roslan Mahayudin mengeluarkan amaran kepada peniaga atas talian dan semua web perniagaan supaya memaparkan harga barangan yang dijual  dan maklumat produk yang dengan jelas seperti apa yang pengguna ingin tahu. Mohd Roslan berkata,  tindakan ini adalah bagi melindungi hak pengguna Selain undang-undang sedia ada memaksa untuk peniaga meletakkan harga dan maklumat barangan sebelum transaksi dilakukan. ”Penguatkuasa KPDNKK akan memburu mereka yang mengiklankan produk di atas talian tetapi tidak meletakkan tanda harga barang dijual sama ada sengaja atau tidak. ”Frasa ”PM saya, sis”, “Done PM”  antara kata kunci yang membuatkan penguatkuasa dapat mengesan kepada peniaga gagal memaparkan tanda harga,” tegasnya. Tambah beliau, peniaga atas talian kini akan diperhatikan sama seperti yang dilakukan kepada peniaga konvensional yang lain dan hukuman akan dikenakan jika didapati melakukan kesalahan. Peniaga perlu mengikut Akta Perlindungan Pengguna 1999 dengan perlu memaparkan maklumat seperti berikut: 1) Harga perlu dibayar 2) Nama penjual atau syarikat 3) Nombor Pendaftaran Perniagaan 4) Maklumat untuk dihubungi seperti nombor telefon atau alamat atau emel 5) Keterangan produk 6) Kaedah pembayaran 7)Terma dan syarat 8) Anggaran masa penghantaran Untuk makluman, undang-undang ini dikuatkuasakan setelah sekian lama memberi kelonggaran kepada peniaga untuk menyesuaikan diri. ”Individu yang gagal mematuhi lapan ketetapan yang disenaraikan oleh kementerian ini boleh didenda sehingga RM50,000 atau penjara tidak lebih tiga tahun atau kedua-duanya sekali. Nak tambah ilmu Nak tambah Followers Nak tambah sahabat Jom follow instagram @ajimaura @dukunsaka @sifucilik @akademi.insta #instagram  #ajimaura  #wanita  #erezeki  #terapiinstagram  #review  #tambahfollower  #eusahawan  #jutawan  #bussinesswomen  #jual  #niqabis  #syukurselalu  #neelofa  #dexandra  #bazaarpaknil  #belajarinstagram  #nurraysa  #toneexcel  #projekstg  #shaklee  #malaysia  #azizanosman  #jualins  #dropship 
KELEBIHAN SWEETY WAX by LoveBella
.
🌼 100% daripada bahan semula jadi. TANPA BAHAN KIMIA.
🌼 Mencabut bulu hingga ke akar.
🌼 Bulu Lambat tumbuh.
🌼 Bulu yg tumbuh selepas itu lebih halus dan nipis.
🌼 Kulit semakin cerah dan gebu.
🌼 Tiada lagi rasa gatal akibat tunggul bulu selepas bercukur.
🌼 Jimat masa dan wang. TIDAK PERLU KE SPA.
🌼 Harga sangat mampu milik.
🌼 Sesuai digunakan diseluruh badan oleh lelaki dan wanita.
.
HARGA:
💰RM20 free postage. Ss add RM5
➡️200g wax (Trial kit)
➡️5 Reusable Cloth Strips
➡️2 Sticks (small & big)
➡️1 Manual Instruction.
.
#SweetyWax 
#LoveBella 
#SayaJualWax 
#WaxCabutBulu 
#Terapiinstagram 
#AjimAura 
#Norahwax 
#CandyWax 
#WawaWax 
#waxmurah 
#OrganicProduct 
#SayaJual
#MaryJardin 
#MaryKay
#Shaklee
#Dyxy
#OkayaFoundation 
#spm2017 
#redvelvet
KELEBIHAN SWEETY WAX by LoveBella . 🌼 100% daripada bahan semula jadi. TANPA BAHAN KIMIA. 🌼 Mencabut bulu hingga ke akar. 🌼 Bulu Lambat tumbuh. 🌼 Bulu yg tumbuh selepas itu lebih halus dan nipis. 🌼 Kulit semakin cerah dan gebu. 🌼 Tiada lagi rasa gatal akibat tunggul bulu selepas bercukur. 🌼 Jimat masa dan wang. TIDAK PERLU KE SPA. 🌼 Harga sangat mampu milik. 🌼 Sesuai digunakan diseluruh badan oleh lelaki dan wanita. . HARGA: 💰RM20 free postage. Ss add RM5 ➡️200g wax (Trial kit) ➡️5 Reusable Cloth Strips ➡️2 Sticks (small & big) ➡️1 Manual Instruction. . #SweetyWax  #LoveBella  #SayaJualWax  #WaxCabutBulu  #Terapiinstagram  #AjimAura  #Norahwax  #CandyWax  #WawaWax  #waxmurah  #OrganicProduct  #SayaJual  #MaryJardin  #MaryKay  #Shaklee  #Dyxy  #OkayaFoundation  #spm2017  #redvelvet 
KELEBIHAN SWEETY WAX by LoveBella
.
🌼 100% daripada bahan semula jadi. TANPA BAHAN KIMIA.
🌼 Mencabut bulu hingga ke akar.
🌼 Bulu Lambat tumbuh.
🌼 Bulu yg tumbuh selepas itu lebih halus dan nipis.
🌼 Kulit semakin cerah dan gebu.
🌼 Tiada lagi rasa gatal akibat tunggul bulu selepas bercukur.
🌼 Jimat masa dan wang. TIDAK PERLU KE SPA.
🌼 Harga sangat mampu milik.
🌼 Sesuai digunakan diseluruh badan oleh lelaki dan wanita.
.
HARGA:
💰RM20 free postage. Ss add RM5
➡️200g wax (Trial kit)
➡️5 Reusable Cloth Strips
➡️2 Sticks (small & big)
➡️1 Manual Instruction.
.
#SweetyWax 
#LoveBella 
#SayaJualWax 
#WaxCabutBulu 
#Terapiinstagram 
#AjimAura 
#Norahwax 
#CandyWax 
#WawaWax 
#waxmurah 
#OrganicProduct 
#SayaJual
#MaryJardin 
#MaryKay
#Shaklee
#Dyxy
#OkayaFoundation 
#spm2017 
#redvelvet
KELEBIHAN SWEETY WAX by LoveBella . 🌼 100% daripada bahan semula jadi. TANPA BAHAN KIMIA. 🌼 Mencabut bulu hingga ke akar. 🌼 Bulu Lambat tumbuh. 🌼 Bulu yg tumbuh selepas itu lebih halus dan nipis. 🌼 Kulit semakin cerah dan gebu. 🌼 Tiada lagi rasa gatal akibat tunggul bulu selepas bercukur. 🌼 Jimat masa dan wang. TIDAK PERLU KE SPA. 🌼 Harga sangat mampu milik. 🌼 Sesuai digunakan diseluruh badan oleh lelaki dan wanita. . HARGA: 💰RM20 free postage. Ss add RM5 ➡️200g wax (Trial kit) ➡️5 Reusable Cloth Strips ➡️2 Sticks (small & big) ➡️1 Manual Instruction. . #SweetyWax  #LoveBella  #SayaJualWax  #WaxCabutBulu  #Terapiinstagram  #AjimAura  #Norahwax  #CandyWax  #WawaWax  #waxmurah  #OrganicProduct  #SayaJual  #MaryJardin  #MaryKay  #Shaklee  #Dyxy  #OkayaFoundation  #spm2017  #redvelvet 
TAK PERNAH TAK HOT.
.
Hari-hari ada je yang nak Vit C ni. Sampai ready stok kat rumah sis pun surut sekejap aje.
.
Antara Kelebihan Vitamin C Shaklee yang TIADA pada Vitamin C lain di pasaran ialah;
.
Bersifat sustained release - ia melepaskan vitamin C secara perlahan ke dalam darah kita. Ini menjadikan ia bertahan lebih lama dalam badan daripada vitamin C lain!
.
Antara Kebaikan Vitamin C Shaklee ialah:
.
✔ MenCERAHkan kulit wajah dan badan
✔ Menjadikan kulit lebih LEMBUT
✔ Membantu mengatasi JERAWAT degil
✔ Memperbaiki & mengurangkan peetumbuhan JERAWAT HALUS / PASIR .
✔ Membantu menghasil KOLAGEN secara semulajadi
✔ Bagus untuk masalah ALERGI & RESDUNG
✔ Bagus untuk atasi SUNBURN
✔ Menegangkan kulit wajah
✔ Memudarkan kesan PARUT jerawat
✔ Mengurangkan MINYAK di muka
✔ Menghalang pigmen penyebab utama JERAGAT
✔ Meningkatkan sistem IMUNISASI badan
✔ Memperbaiki & menyembuhkan luka .
✔ Mengatasi masalah GUSI BERDARAH
✔ Meningkatkan kesuburan
 Dan banyak lagi!
.
.
#shakleekl #shaklee #shakleemurah #shakleemurahmalaysia #vitamincshaklee #vitamineshaklee
TAK PERNAH TAK HOT. . Hari-hari ada je yang nak Vit C ni. Sampai ready stok kat rumah sis pun surut sekejap aje. . Antara Kelebihan Vitamin C Shaklee yang TIADA pada Vitamin C lain di pasaran ialah; . Bersifat sustained release - ia melepaskan vitamin C secara perlahan ke dalam darah kita. Ini menjadikan ia bertahan lebih lama dalam badan daripada vitamin C lain! . Antara Kebaikan Vitamin C Shaklee ialah: . ✔ MenCERAHkan kulit wajah dan badan ✔ Menjadikan kulit lebih LEMBUT ✔ Membantu mengatasi JERAWAT degil ✔ Memperbaiki & mengurangkan peetumbuhan JERAWAT HALUS / PASIR . ✔ Membantu menghasil KOLAGEN secara semulajadi ✔ Bagus untuk masalah ALERGI & RESDUNG ✔ Bagus untuk atasi SUNBURN ✔ Menegangkan kulit wajah ✔ Memudarkan kesan PARUT jerawat ✔ Mengurangkan MINYAK di muka ✔ Menghalang pigmen penyebab utama JERAGAT ✔ Meningkatkan sistem IMUNISASI badan ✔ Memperbaiki & menyembuhkan luka . ✔ Mengatasi masalah GUSI BERDARAH ✔ Meningkatkan kesuburan Dan banyak lagi! . . #shakleekl  #shaklee  #shakleemurah  #shakleemurahmalaysia  #vitamincshaklee  #vitamineshaklee 
NAK TURUNKAN BERAT BADAN ? .
Jom kita cuba ESP dulu. diperbuat dari NON GMO (genetically modified organism) kacang soya. Berperisa vanila. Memang sedapppp sangat. Berkrimmm 😋😋
.
APA YANG ESP BOLEH TOLONG ?
💐mengawal selera makan
💐memberikan tubuh yang lebih anjal
💐mengenyangkan perut
💐memberi tenaga berpanjangan. .
tengok. memang sesuai kann untuk siapa nak kurus. takada lah 24 jam nak mengunyah je kan. minum ESP pada waktu pagi dan malam. Dah settle. KENYANG LAMA.
.
SPECIAL ESP NI . KULIT AKAN JADI CANTIK MULUS TAU. kira macam 2 in 1.
.

jom whatsup syida kalau nak tahu lagi pasal ESP yang jadi kegilaan ramai ni. .
boleh klik link je dekat bio syida.
.
#hargaahlishaklee #shaklee #shakleemalaysia #promosishaklee #shakleemurah #shakleehargastudent #activeuser #vsco #nakcantik #nakputih #kolagen #shakleeonline #sayajualshaklee #shakleebest #shakleekl #shakleeselangor  #hargakasihsayang #vitaminc #vitamincshaklee #nakkurus #kurusmalaysia #kuruscepat #skincaremalaysia #lecithin #alfafa  #vivix #vivixshaklee
NAK TURUNKAN BERAT BADAN ? . Jom kita cuba ESP dulu. diperbuat dari NON GMO (genetically modified organism) kacang soya. Berperisa vanila. Memang sedapppp sangat. Berkrimmm 😋😋 . APA YANG ESP BOLEH TOLONG ? 💐mengawal selera makan 💐memberikan tubuh yang lebih anjal 💐mengenyangkan perut 💐memberi tenaga berpanjangan. . tengok. memang sesuai kann untuk siapa nak kurus. takada lah 24 jam nak mengunyah je kan. minum ESP pada waktu pagi dan malam. Dah settle. KENYANG LAMA. . SPECIAL ESP NI . KULIT AKAN JADI CANTIK MULUS TAU. kira macam 2 in 1. . jom whatsup syida kalau nak tahu lagi pasal ESP yang jadi kegilaan ramai ni. . boleh klik link je dekat bio syida. . #hargaahlishaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #promosishaklee  #shakleemurah  #shakleehargastudent  #activeuser  #vsco  #nakcantik  #nakputih  #kolagen  #shakleeonline  #sayajualshaklee  #shakleebest  #shakleekl  #shakleeselangor  #hargakasihsayang  #vitaminc  #vitamincshaklee  #nakkurus  #kurusmalaysia  #kuruscepat  #skincaremalaysia  #lecithin  #alfafa  #vivix  #vivixshaklee 
layannn.... !! slmt petang. 
makan tu makan juga.. jangan lupa makan makanan tambahan shaklee ya... www.wasap.my/0163202253

#shaklee_naniey 
#shaklee
layannn.... !! slmt petang. makan tu makan juga.. jangan lupa makan makanan tambahan shaklee ya... www.wasap.my/0163202253 #shaklee_naniey  #shaklee 
[ HERBLAX ATASI MASALAH SEMBELIT ]

Ada one of my customer ni sangat teruja dengan keberkesanan Herblax.. Dulu sebelum jumpa Shaklee..,dia kata dah try macam2 produk untuk sembelit.. Kesannya, PERUT AKAN MEMULAS MULAS untuk ke toilet. Sakit wo bila memulas tu datang

So, sejak jumpa herblax shaklee ni, dia sangat jatuh cinta..sebab herblax tak buat perut sakit memulas mulas pun. Kesannya macam biasa macam nak ke toilet.. Perut pun makin lama makin susut! Tahniah Anis ucapkan sebab dah jumpa produk yg awesome ni

Agen Shaklee suka sharing,
Anis- 017 7832740

http://www.wasap.my/60177832740

#codkuantan 
#codjayagading 
#codtamantas 
#codgambang 
#codbandarkuantan
#codinderamahkota 
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas 
#shakleeinderamahkota
#kuipsas #bazarpaknil #vivik  #shakleesingapore #collagenshaklee #sayanakglowing #sayanakcantik #sayanakcantikdansihat  #setberpantangshaklee #sayajualshaklee #sayajualshakleemurahmalaysia #sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #shakleemalaysiabypos #shaklee #shakleemalaysia #alfalfashaklee #shakleeeffect #shakleemalaysian
[ HERBLAX ATASI MASALAH SEMBELIT ] Ada one of my customer ni sangat teruja dengan keberkesanan Herblax.. Dulu sebelum jumpa Shaklee..,dia kata dah try macam2 produk untuk sembelit.. Kesannya, PERUT AKAN MEMULAS MULAS untuk ke toilet. Sakit wo bila memulas tu datang So, sejak jumpa herblax shaklee ni, dia sangat jatuh cinta..sebab herblax tak buat perut sakit memulas mulas pun. Kesannya macam biasa macam nak ke toilet.. Perut pun makin lama makin susut! Tahniah Anis ucapkan sebab dah jumpa produk yg awesome ni Agen Shaklee suka sharing, Anis- 017 7832740 http://www.wasap.my/60177832740 #codkuantan  #codjayagading  #codtamantas  #codgambang  #codbandarkuantan  #codinderamahkota  #shakleepahang  #shakleekuantan  #shakleejayagading  #shakleetamantas  #shakleeinderamahkota  #kuipsas  #bazarpaknil  #vivik  #shakleesingapore  #collagenshaklee  #sayanakglowing  #sayanakcantik  #sayanakcantikdansihat  #setberpantangshaklee  #sayajualshaklee  #sayajualshakleemurahmalaysia  #sayajualshakleemurah  #shakleemurahmalaysia  #shakleemalaysiabypos  #shaklee  #shakleemalaysia  #alfalfashaklee  #shakleeeffect  #shakleemalaysian