an online Instagram web viewer

#ShakleeEffect medias

Photos

Detoks➡bakar lemak➡bina otot
.
http://www.wasap.my/60174131186
Detoks➡bakar lemak➡bina otot . http://www.wasap.my/60174131186
Yang mana nak selit order piemm dila okay.
.
Nak bagi harga kebabom kat korang.
.
😘😘😘
.
http://www.wasap.my/60174131186
Yang mana nak selit order piemm dila okay. . Nak bagi harga kebabom kat korang. . 😘😘😘 . http://www.wasap.my/60174131186
Setiap pagi selalu skip dan tak sempat ambil breakfast? 😌😌😌
.
Jangan di amalkan macam tu sebab breakfast sangat penting untuk memastikan fungsi tubuh dan otak kekal aktif dan bertenaga. 🏃🏃🏃
.
Tak ambil sarapan pagi adalah antara faktor penyebab korang selalu rasa penat atau letih.💆💆💆 .
Suka tak kalau ada breakfast yg boleh siap dlm masa 2 minit? 😀
.
Memperkenalkan sarapan instant tetapi berkhasiat yang sesuai untuk orang dewasa lelaki dan wanita. 👨👩👧
.
ESP adalah minuman berprotein tinggi  berasaskan tumbuhan yang membekalkan tenaga berpanjangan💪💪💪 tiada kolesterol🙅🙅🙅 dan rendah lemak. .
Cara paling mudah dan pantas untuk menikmati ESP adalah - campurkan ESP ke dalam air suam atau air sejuk, kemudian shake (goncang) sekejap. .
Haa, 2 minit je dah boleh siap untuk dinikmati ?😀 pantas bukan? 😉
.
http://www.wasap.my/60146919853

#shakleebysoniya #shakleebau #shakleekuching #shakleesarawak #hidupsihat #shakleeseluruhmalaysia #sayanakglowing #sayanakcantik  #sayanakslim #sayanakcantikdansihat #sayanakkuruscepat #sayajualshaklee #sayajualshakleemurahmalaysia 
#sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #shakleemalaysiabypos #shaklee #shakleemalaysia #vitaminshaklee #shakleeeffect 
#shakleemalaysian
Setiap pagi selalu skip dan tak sempat ambil breakfast? 😌😌😌 . Jangan di amalkan macam tu sebab breakfast sangat penting untuk memastikan fungsi tubuh dan otak kekal aktif dan bertenaga. 🏃🏃🏃 . Tak ambil sarapan pagi adalah antara faktor penyebab korang selalu rasa penat atau letih.💆💆💆 . Suka tak kalau ada breakfast yg boleh siap dlm masa 2 minit? 😀 . Memperkenalkan sarapan instant tetapi berkhasiat yang sesuai untuk orang dewasa lelaki dan wanita. 👨👩👧 . ESP adalah minuman berprotein tinggi berasaskan tumbuhan yang membekalkan tenaga berpanjangan💪💪💪 tiada kolesterol🙅🙅🙅 dan rendah lemak. . Cara paling mudah dan pantas untuk menikmati ESP adalah - campurkan ESP ke dalam air suam atau air sejuk, kemudian shake (goncang) sekejap. . Haa, 2 minit je dah boleh siap untuk dinikmati ?😀 pantas bukan? 😉 . http://www.wasap.my/60146919853 #shakleebysoniya  #shakleebau  #shakleekuching  #shakleesarawak  #hidupsihat  #shakleeseluruhmalaysia  #sayanakglowing  #sayanakcantik  #sayanakslim  #sayanakcantikdansihat  #sayanakkuruscepat  #sayajualshaklee  #sayajualshakleemurahmalaysia  #sayajualshakleemurah  #shakleemurahmalaysia  #shakleemalaysiabypos  #shaklee  #shakleemalaysia  #vitaminshaklee  #shakleeeffect  #shakleemalaysian 
JERAWAT

Opppss.. JERAWAT NAIK LAH! kecut sana., tumbuh sini, kecut sini, tumbuh situuu.. Alahai.. Stressnya😖
.
Ada banyak faktor sebenarnya jerawat ni tumbuh merata di muka..Antaranya:
.
❗HORMON TAK STABIL
❗KULIT TAK CUKUP NUTRISI
❗SALAH PAKAI PRODUK
❗SUKA PEGANG MUKA

Jika anda perlukan sebarang konsultasi, boleh direct whatsapp Anis ya

Agen Shaklee memahami,
Anis- 017 7832740
#codkuantan 
#codjayagading 
#codtamantas 
#codgambang 
#codbandarkuantan
#codinderamahkota 
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas 
#shakleeinderamahkota
#kuipsas #bazarpaknil #vivik  #shakleesingapore #collagenshaklee #sayanakglowing #sayanakcantik #sayanakcantikdansihat  #setberpantangshaklee #sayajualshaklee #sayajualshakleemurahmalaysia #sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #shakleemalaysiabypos #shaklee #shakleemalaysia #alfalfashaklee #shakleeeffect #shakleemalaysian
JERAWAT Opppss.. JERAWAT NAIK LAH! kecut sana., tumbuh sini, kecut sini, tumbuh situuu.. Alahai.. Stressnya😖 . Ada banyak faktor sebenarnya jerawat ni tumbuh merata di muka..Antaranya: . ❗HORMON TAK STABIL ❗KULIT TAK CUKUP NUTRISI ❗SALAH PAKAI PRODUK ❗SUKA PEGANG MUKA Jika anda perlukan sebarang konsultasi, boleh direct whatsapp Anis ya Agen Shaklee memahami, Anis- 017 7832740 #codkuantan  #codjayagading  #codtamantas  #codgambang  #codbandarkuantan  #codinderamahkota  #shakleepahang  #shakleekuantan  #shakleejayagading  #shakleetamantas  #shakleeinderamahkota  #kuipsas  #bazarpaknil  #vivik  #shakleesingapore  #collagenshaklee  #sayanakglowing  #sayanakcantik  #sayanakcantikdansihat  #setberpantangshaklee  #sayajualshaklee  #sayajualshakleemurahmalaysia  #sayajualshakleemurah  #shakleemurahmalaysia  #shakleemalaysiabypos  #shaklee  #shakleemalaysia  #alfalfashaklee  #shakleeeffect  #shakleemalaysian 
ESP dimana mana sahaja.
.
Promo untuk ESP masih ada yerr. Beli 4 tong ESP dapat less 5%.
.
http://www.wasap.my/60174131186
ESP dimana mana sahaja. . Promo untuk ESP masih ada yerr. Beli 4 tong ESP dapat less 5%. . http://www.wasap.my/60174131186
Korang pernah tak sakit badan, belakang dan pinggang sebab duduk terlalu lama?
.
Tak kisah lah sama ada sebab duduk lama dalam class ke, atau menghadap laptop kat office. Or may be travel jauh duduk lama dalam kenderaan ke..
.
Even housewife yang banyak berdiri, buat kerja rumah dan angkat barang ke sana sini pun akan alami masalah nih jugak. Dapat bonus sekali sakit lutut sakit kaki 😔
.
Kalau korang nak tahu, 99.9% customers yang dah try OSTEMATRIX nih beri feedback positive selepas consistent amalkan setiap hari.
.
Ehh, kenapa kena amalkan hari hari?
.
Sebab badan kita memang perlukan certain amount of calcium intake setiap hari.
.
Age 16-54 : 800 mg / day
Age 55 & above : 1000 mg / day
Pregnancy : 1100 mg / day
Breastfeeding: 1200 mg / day
.
Kalau you jenis minum susu hari hari dengan secukupnya, then it's fine.
.
Tapi kalau you jenis tak consistent, kena start ambil kira untuk ambil calcium tablet dari sekarang.
.
1 tablet OSTEMATRIX = 250 mg ❤️
.
So 1 bottle boleh tahan up to 1 month if you consume 4 tablets daily.
.
Korang ada masalah yang sama macam bella mention kt atas?
.
Start your action now, jangan biarkan masalah tu berlarutan sebab salah satu kesan lack of calcium intake boleh membawa kepada masalah Osteoporosis (tulang rapuh).
.
Yang pregnant or dah nak bersalin lagi bagus consume Ostematrix neh 😊
.
Boleh whatsapp Bella untuk order & pertanyaan lanjut 😊
.
Bella Mz
013-3701078
"I share because I care ♥️”
.
#collagen #collagenpowder #collagenShaklee #sayajualShaklee #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleekl #shakleesungaibesar #shakleeeffect  #shakleesabakbernam  #sayajualshaklee #shakleebrunei #shakleekajang #shakleebangi #shakleesemenyih #shakleesrikembangan #foundationserum #nabeauty #hdcreamfoundation #dxyxbccream #vitamincshaklee
Korang pernah tak sakit badan, belakang dan pinggang sebab duduk terlalu lama? . Tak kisah lah sama ada sebab duduk lama dalam class ke, atau menghadap laptop kat office. Or may be travel jauh duduk lama dalam kenderaan ke.. . Even housewife yang banyak berdiri, buat kerja rumah dan angkat barang ke sana sini pun akan alami masalah nih jugak. Dapat bonus sekali sakit lutut sakit kaki 😔 . Kalau korang nak tahu, 99.9% customers yang dah try OSTEMATRIX nih beri feedback positive selepas consistent amalkan setiap hari. . Ehh, kenapa kena amalkan hari hari? . Sebab badan kita memang perlukan certain amount of calcium intake setiap hari. . Age 16-54 : 800 mg / day Age 55 & above : 1000 mg / day Pregnancy : 1100 mg / day Breastfeeding: 1200 mg / day . Kalau you jenis minum susu hari hari dengan secukupnya, then it's fine. . Tapi kalau you jenis tak consistent, kena start ambil kira untuk ambil calcium tablet dari sekarang. . 1 tablet OSTEMATRIX = 250 mg ❤️ . So 1 bottle boleh tahan up to 1 month if you consume 4 tablets daily. . Korang ada masalah yang sama macam bella mention kt atas? . Start your action now, jangan biarkan masalah tu berlarutan sebab salah satu kesan lack of calcium intake boleh membawa kepada masalah Osteoporosis (tulang rapuh). . Yang pregnant or dah nak bersalin lagi bagus consume Ostematrix neh 😊 . Boleh whatsapp Bella untuk order & pertanyaan lanjut 😊 . Bella Mz 013-3701078 "I share because I care ♥️” . #collagen  #collagenpowder  #collagenShaklee  #sayajualShaklee  #shakleeputrajaya  #shakleecyberjaya  #shakleekl  #shakleesungaibesar  #shakleeeffect  #shakleesabakbernam  #sayajualshaklee  #shakleebrunei  #shakleekajang  #shakleebangi  #shakleesemenyih  #shakleesrikembangan  #foundationserum  #nabeauty  #hdcreamfoundation  #dxyxbccream  #vitamincshaklee 
Khasiat Alfalfa Shaklee Untuk Wanita.
.
👍Amalkan 3 biji sehari. .
👍Kepuasan Berganda. .
👍Kembali Dara.
.
👍Jamu Moden SUPER POWER
.
Jangan Malu Jangan Segan.
Jika Malu, Rugi Selamanya... Kembalikan DARA "Miss V" ANDA untuk para suami. .
.
PZ
018 250 52 30
.
#kttshaklee #isteridambaansuami #ketat #isteri #suamiisteri #dara #paruthilang #parutberlubang #igersmy #kakilike #shakleeEffect #shakleemurah #shahalam #bazaarpaknil #bazaronline #bazaarmalaysia #igmalaysia #trustedonlineshop #murahmurah  #villagepeople #hubunganintim #faraj #kakiskodeng #setbudget #instamalaysia #suamisayang #pzxfresh #missv #farajlonggar
Khasiat Alfalfa Shaklee Untuk Wanita. . 👍Amalkan 3 biji sehari. . 👍Kepuasan Berganda. . 👍Kembali Dara. . 👍Jamu Moden SUPER POWER . Jangan Malu Jangan Segan. Jika Malu, Rugi Selamanya... Kembalikan DARA "Miss V" ANDA untuk para suami. . . PZ 018 250 52 30 . #kttshaklee  #isteridambaansuami  #ketat  #isteri  #suamiisteri  #dara  #paruthilang  #parutberlubang  #igersmy  #kakilike  #shakleeEffect  #shakleemurah  #shahalam  #bazaarpaknil  #bazaronline  #bazaarmalaysia  #igmalaysia  #trustedonlineshop  #murahmurah  #villagepeople  #hubunganintim  #faraj  #kakiskodeng  #setbudget  #instamalaysia  #suamisayang  #pzxfresh  #missv  #farajlonggar 
Khasiat Alfalfa Shaklee Untuk Wanita.
.
👍Amalkan 3 biji sehari. .
👍Kepuasan Berganda. .
👍Kembali Dara.
.
👍Jamu Moden SUPER POWER
.
Jangan Malu Jangan Segan.
Jika Malu, Rugi Selamanya... Kembalikan DARA "Miss V" ANDA untuk para suami. .
.
PZ
018 250 52 30
.
#kttshaklee #isteridambaansuami #ketat #isteri #suamiisteri #dara #paruthilang #parutberlubang #igersmy #kakilike #shakleeEffect #shakleemurah #shahalam #bazaarpaknil #bazaronline #bazaarmalaysia #igmalaysia #trustedonlineshop #murahmurah  #villagepeople #hubunganintim #faraj #kakiskodeng #setbudget #instamalaysia #suamisayang #pzxfresh #missv #farajlonggar
Khasiat Alfalfa Shaklee Untuk Wanita. . 👍Amalkan 3 biji sehari. . 👍Kepuasan Berganda. . 👍Kembali Dara. . 👍Jamu Moden SUPER POWER . Jangan Malu Jangan Segan. Jika Malu, Rugi Selamanya... Kembalikan DARA "Miss V" ANDA untuk para suami. . . PZ 018 250 52 30 . #kttshaklee  #isteridambaansuami  #ketat  #isteri  #suamiisteri  #dara  #paruthilang  #parutberlubang  #igersmy  #kakilike  #shakleeEffect  #shakleemurah  #shahalam  #bazaarpaknil  #bazaronline  #bazaarmalaysia  #igmalaysia  #trustedonlineshop  #murahmurah  #villagepeople  #hubunganintim  #faraj  #kakiskodeng  #setbudget  #instamalaysia  #suamisayang  #pzxfresh  #missv  #farajlonggar 
Khasiat Alfalfa Shaklee Untuk Wanita.
.
👍Amalkan 3 biji sehari. .
👍Kepuasan Berganda. .
👍Kembali Dara.
.
👍Jamu Moden SUPER POWER
.
Jangan Malu Jangan Segan.
Jika Malu, Rugi Selamanya... Kembalikan DARA "Miss V" ANDA untuk para suami. .
.
PZ
018 250 52 30
.
#kttshaklee #isteridambaansuami #ketat #isteri #suamiisteri #dara #paruthilang #parutberlubang #igersmy #kakilike #shakleeEffect #shakleemurah #shahalam #bazaarpaknil #bazaronline #bazaarmalaysia #igmalaysia #trustedonlineshop #murahmurah  #villagepeople #abgsado #mencanak #kakiskodeng #setbudget #instamalaysia #suamisayang #pzxfresh
Khasiat Alfalfa Shaklee Untuk Wanita. . 👍Amalkan 3 biji sehari. . 👍Kepuasan Berganda. . 👍Kembali Dara. . 👍Jamu Moden SUPER POWER . Jangan Malu Jangan Segan. Jika Malu, Rugi Selamanya... Kembalikan DARA "Miss V" ANDA untuk para suami. . . PZ 018 250 52 30 . #kttshaklee  #isteridambaansuami  #ketat  #isteri  #suamiisteri  #dara  #paruthilang  #parutberlubang  #igersmy  #kakilike  #shakleeEffect  #shakleemurah  #shahalam  #bazaarpaknil  #bazaronline  #bazaarmalaysia  #igmalaysia  #trustedonlineshop  #murahmurah  #villagepeople  #abgsado  #mencanak  #kakiskodeng  #setbudget  #instamalaysia  #suamisayang  #pzxfresh 
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb
.
Selalu bersin pagi2??hidung kerap gatal???hidung berair??itu tanda2 resdung..dh mcm2 try produk x de kesan...ape kata korang try shaklee pulak.....shaklee ade set khas untuk resdung..vita c,bcomplex n alfafa
.
.
Meh tengok fungsi2nya..
.
vitamin C
.
Berfungsi meningkatkan daya tahan badan untuk melawan penyakit. Dalam kes ni resdung la kan. Selalunya bila kita selesema, kita digalakkan makan makanan yang tinggi vitamin C. Hebat jugak kalau dapat telan 7 bijik setengah buah oren. Sebab sebijik Sustained Release Vitamin C ni sama dengan kandungan 7bijik setengah buah oren tau. .
Alfalfa Complex
.
Dapat mengurangkan keradangan disebabkan resdung dan lain-lain alahan.Alfalfa juga boleh dibancuh dan dijadikanmask untuk merawat jerawat yang timbul akibat resdung ini.Namun penghidap SLE tidak digalakkan mengambil alfalfa ya. Dapatkan nasihat dari doktor anda
.
BComplexB6
.
 membantu pemuliharaan selaput lendir yang sihat dan membantu pengeluaran antibodi badanMembantu hati menghasilkan glikogen yang diperlukan oleh kulit untuk menyingkirkan sel-sel mati. Jadi sesiapa yang ada resdung ni dapat merawat jewarat dengan cara ini juga
nak try tak??...jom wasap saya 013 7843 786 utk dpt harga spesel....
.
.
 #shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#setresdungshaklee
#alfafashakleemurah
#vitacplusshakleemurah
#bcomplexshaklee
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb . Selalu bersin pagi2??hidung kerap gatal???hidung berair??itu tanda2 resdung..dh mcm2 try produk x de kesan...ape kata korang try shaklee pulak.....shaklee ade set khas untuk resdung..vita c,bcomplex n alfafa . . Meh tengok fungsi2nya.. . vitamin C . Berfungsi meningkatkan daya tahan badan untuk melawan penyakit. Dalam kes ni resdung la kan. Selalunya bila kita selesema, kita digalakkan makan makanan yang tinggi vitamin C. Hebat jugak kalau dapat telan 7 bijik setengah buah oren. Sebab sebijik Sustained Release Vitamin C ni sama dengan kandungan 7bijik setengah buah oren tau. . Alfalfa Complex . Dapat mengurangkan keradangan disebabkan resdung dan lain-lain alahan.Alfalfa juga boleh dibancuh dan dijadikanmask untuk merawat jerawat yang timbul akibat resdung ini.Namun penghidap SLE tidak digalakkan mengambil alfalfa ya. Dapatkan nasihat dari doktor anda . BComplexB6 .  membantu pemuliharaan selaput lendir yang sihat dan membantu pengeluaran antibodi badanMembantu hati menghasilkan glikogen yang diperlukan oleh kulit untuk menyingkirkan sel-sel mati. Jadi sesiapa yang ada resdung ni dapat merawat jewarat dengan cara ini juga nak try tak??...jom wasap saya 013 7843 786 utk dpt harga spesel.... . .  #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #setresdungshaklee  #alfafashakleemurah  #vitacplusshakleemurah  #bcomplexshaklee 
shaklee_sihat_cantik_jb
.
Selalu bersin pagi2??hidung kerap gatal???hidung berair??itu tanda2 resdung..dh mcm2 try produk x de kesan...ape kata korang try shaklee pulak.....shaklee ade set khas untuk resdung..vita c,bcomplex n alfafa
.
.
Meh tengok fungsi2nya..
.
vitamin C
.
Berfungsi meningkatkan daya tahan badan untuk melawan penyakit. Dalam kes ni resdung la kan. Selalunya bila kita selesema, kita digalakkan makan makanan yang tinggi vitamin C. Hebat jugak kalau dapat telan 7 bijik setengah buah oren. Sebab sebijik Sustained Release Vitamin C ni sama dengan kandungan 7bijik setengah buah oren tau. .
Alfalfa Complex
.
Dapat mengurangkan keradangan disebabkan resdung dan lain-lain alahan.Alfalfa juga boleh dibancuh dan dijadikanmask untuk merawat jerawat yang timbul akibat resdung ini.Namun penghidap SLE tidak digalakkan mengambil alfalfa ya. Dapatkan nasihat dari doktor anda
.
BComplexB6
.
 membantu pemuliharaan selaput lendir yang sihat dan membantu pengeluaran antibodi badanMembantu hati menghasilkan glikogen yang diperlukan oleh kulit untuk menyingkirkan sel-sel mati. Jadi sesiapa yang ada resdung ni dapat merawat jewarat dengan cara ini juga
nak try tak??...jom wasap saya 013 7843 786 utk dpt harga spesel....
.
.
 #shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#setresdungshaklee
#alfafashakleemurah
#vitacplusshakleemurah
#bcomplexshaklee
shaklee_sihat_cantik_jb . Selalu bersin pagi2??hidung kerap gatal???hidung berair??itu tanda2 resdung..dh mcm2 try produk x de kesan...ape kata korang try shaklee pulak.....shaklee ade set khas untuk resdung..vita c,bcomplex n alfafa . . Meh tengok fungsi2nya.. . vitamin C . Berfungsi meningkatkan daya tahan badan untuk melawan penyakit. Dalam kes ni resdung la kan. Selalunya bila kita selesema, kita digalakkan makan makanan yang tinggi vitamin C. Hebat jugak kalau dapat telan 7 bijik setengah buah oren. Sebab sebijik Sustained Release Vitamin C ni sama dengan kandungan 7bijik setengah buah oren tau. . Alfalfa Complex . Dapat mengurangkan keradangan disebabkan resdung dan lain-lain alahan.Alfalfa juga boleh dibancuh dan dijadikanmask untuk merawat jerawat yang timbul akibat resdung ini.Namun penghidap SLE tidak digalakkan mengambil alfalfa ya. Dapatkan nasihat dari doktor anda . BComplexB6 .  membantu pemuliharaan selaput lendir yang sihat dan membantu pengeluaran antibodi badanMembantu hati menghasilkan glikogen yang diperlukan oleh kulit untuk menyingkirkan sel-sel mati. Jadi sesiapa yang ada resdung ni dapat merawat jewarat dengan cara ini juga nak try tak??...jom wasap saya 013 7843 786 utk dpt harga spesel.... . .  #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #setresdungshaklee  #alfafashakleemurah  #vitacplusshakleemurah  #bcomplexshaklee 
shaklee_sihat_cantik_jb
.
Masalah resdung menganggu fikiran???rimas hidung kerap bersin n berair...
.
.
Meh saya try bantu anda..insya Allah kte usahakn..
.
.
Jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut...
.
.

#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#setresdungshaklee
shaklee_sihat_cantik_jb . Masalah resdung menganggu fikiran???rimas hidung kerap bersin n berair... . . Meh saya try bantu anda..insya Allah kte usahakn.. . . Jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut... . . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #lofatah  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #naelofar  #setresdungshaklee 
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb
.
Masalah resdung menganggu fikiran???rimas hidung kerap bersin n berair...
.
.
Meh saya try bantu anda..insya Allah kte usahakn..
.
.
Jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut...
.
.

#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#setresdungshaklee
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb . Masalah resdung menganggu fikiran???rimas hidung kerap bersin n berair... . . Meh saya try bantu anda..insya Allah kte usahakn.. . . Jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut... . . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #lofatah  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #naelofar  #setresdungshaklee 
Jerawat batu/degil, KENAPA ALFALFA COMPLEX?

Hai semua.
Ada masalah JERAWAT BATU / DEGIL?
.
Tahu tak, dengan berdetox, kita dah bantu badan kite bebas toksin juga bendasing yang mengganggu penyerapan vitamin dan juga nutrisi yang kita makan setiap hari tau.
.
Untuk mereka yang ada masalah kritikal dengan jerawat yang tak berhenti-henti menghujani kulit wajah atau badan, tiba masanya anda pertimbangkan untuk detox darah anda pula.
.
 Mungkin ada kandungan dalam darah kita yang mengalir ni masih belum dicuci sepenuhnya dari toksin-toksin yang banyak pelbagai sumber.
.
Contohnya :-
👉pencemaran
👉stress
👉makanan tidak seimbang
👉gaya hidup dan sebagainya.

Dengan pengambilan #ALFALFACOMPLEX secara konsisten, kita dah bantu cuci darah dari dalam tanpa perlu nak cucuk kat mana-mana.
.
Sebab apa tau, Alfalfa ni merupakan salah satu herba terbaik dalam berfungsi sebagai agen detox.
.
Tapi biasanya, DETOX yang Syera syorkan ambil bersama-sama ALFALFA COMPLEX adalah #HERBLAX dan #GARLICCOMPLEX .
.
Ambil secara konsisten mesti akan rasa perbezaannya selepas sebulan.
.
Ada masalah jerawat batu?
Jom iktiar dengan DETOX ASAS Shaklee 🤗
.
Syeera azmi
0173244776
Jerawat batu/degil, KENAPA ALFALFA COMPLEX? Hai semua. Ada masalah JERAWAT BATU / DEGIL? . Tahu tak, dengan berdetox, kita dah bantu badan kite bebas toksin juga bendasing yang mengganggu penyerapan vitamin dan juga nutrisi yang kita makan setiap hari tau. . Untuk mereka yang ada masalah kritikal dengan jerawat yang tak berhenti-henti menghujani kulit wajah atau badan, tiba masanya anda pertimbangkan untuk detox darah anda pula. . Mungkin ada kandungan dalam darah kita yang mengalir ni masih belum dicuci sepenuhnya dari toksin-toksin yang banyak pelbagai sumber. . Contohnya :- 👉pencemaran 👉stress 👉makanan tidak seimbang 👉gaya hidup dan sebagainya. Dengan pengambilan #ALFALFACOMPLEX  secara konsisten, kita dah bantu cuci darah dari dalam tanpa perlu nak cucuk kat mana-mana. . Sebab apa tau, Alfalfa ni merupakan salah satu herba terbaik dalam berfungsi sebagai agen detox. . Tapi biasanya, DETOX yang Syera syorkan ambil bersama-sama ALFALFA COMPLEX adalah #HERBLAX  dan #GARLICCOMPLEX  . . Ambil secara konsisten mesti akan rasa perbezaannya selepas sebulan. . Ada masalah jerawat batu? Jom iktiar dengan DETOX ASAS Shaklee 🤗 . Syeera azmi 0173244776
Cousin cousin yang baik yang sudi teman sya untuk ke konvo . Sorang datang dari perak , sorang dari uniten , sorang dari batu caves
.
Thanks for accompanying me . Hah rasakan kesesakan konvo ni ! Penat dak ??? Ahahahah
.
Penat ke letih ? Tapi sya dah kasi vitamin c tu korang makann lah
.
Its good ehehe . Lepas ni nak pey em . Ada orang tu dah nak booked dah . Siap tulis kat note 🤗🤗🤗
Cousin cousin yang baik yang sudi teman sya untuk ke konvo . Sorang datang dari perak , sorang dari uniten , sorang dari batu caves . Thanks for accompanying me . Hah rasakan kesesakan konvo ni ! Penat dak ??? Ahahahah . Penat ke letih ? Tapi sya dah kasi vitamin c tu korang makann lah . Its good ehehe . Lepas ni nak pey em . Ada orang tu dah nak booked dah . Siap tulis kat note 🤗🤗🤗
DENGAN GLA COMPLEX SHAKLEE,SIHAT DAPAT CANTIK PUN DAPAT!
-
GLA COMPLEX merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik, asid linolenik, minyak bunga matahari dan vitamin E
-
JOM TENGOK SIKIT KEBAIKAN GLA COMPLEX SHAKLEE NI
-
🌷membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
🌷membantu meningkatkan kesuburan
🌷melegakan PMS (sindrom pra haid)
🌷membantu dalam menangani masalah symptom menopous
🌷menguatkan dinding arteri
🌷mengawal kencing manis dan darah tinggi
🌷menjadikan kulit lebih sihat dan berseri
🌷melegakan symptom akibat arthritis rheumatoid
🌷mengurangkan blood-cot yang boleh menyebabkan serangan jantung
🌷membantu menangani eczema
-
🌸Your Beauty & Health Consultant
-
EMA | 017-8173591
#GLAshaklee#sengguguthilang#hilangjerawat#setkesuburanshaklee#sayajualshaklee#shakleeterlajakmurah#shakleeeffect#shakleemurahmalaysia#shakleeterlajakmurah#shakleehargadtudent
DENGAN GLA COMPLEX SHAKLEE,SIHAT DAPAT CANTIK PUN DAPAT! - GLA COMPLEX merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik, asid linolenik, minyak bunga matahari dan vitamin E - JOM TENGOK SIKIT KEBAIKAN GLA COMPLEX SHAKLEE NI - 🌷membantu mengawal dan mengatur kitaran haid 🌷membantu meningkatkan kesuburan 🌷melegakan PMS (sindrom pra haid) 🌷membantu dalam menangani masalah symptom menopous 🌷menguatkan dinding arteri 🌷mengawal kencing manis dan darah tinggi 🌷menjadikan kulit lebih sihat dan berseri 🌷melegakan symptom akibat arthritis rheumatoid 🌷mengurangkan blood-cot yang boleh menyebabkan serangan jantung 🌷membantu menangani eczema - 🌸Your Beauty & Health Consultant - EMA | 017-8173591 #GLAshaklee #sengguguthilang #hilangjerawat #setkesuburanshaklee #sayajualshaklee #shakleeterlajakmurah #shakleeeffect #shakleemurahmalaysia #shakleeterlajakmurah #shakleehargadtudent 
MENU 1 MINIT

Ok last sblom tido,, Syaheera rasa macam excited nak share Menu 1 Minit ni dgn korg 😍

Bahan2: 3 biji kurma + 3 4 ketoii ais + susu segar (syaheera suka cap dutch lady punya) + ESP

Cara penyediaan**Blend kesemua bahan 
Menu esp blended dengan kurma memang minuman sihat.. Bantu beri tenaga & bagi yg xsempat masak tu korang blend je la esp ni.. sure kenyang 👌🏻👌🏻 Bangun tido esok try terus noh 😋😋 Bagi yg breast-feeding, menu ni memang superb la.. meriah susu taw kalau amalkan 😄

#shakleemurah #shakleeeffect #shakleepromo #kulitcerah #kurusjelita #kulitputih #kurusputih #vitamincantik #wng #collagen
MENU 1 MINIT Ok last sblom tido,, Syaheera rasa macam excited nak share Menu 1 Minit ni dgn korg 😍 Bahan2: 3 biji kurma + 3 4 ketoii ais + susu segar (syaheera suka cap dutch lady punya) + ESP Cara penyediaan**Blend kesemua bahan Menu esp blended dengan kurma memang minuman sihat.. Bantu beri tenaga & bagi yg xsempat masak tu korang blend je la esp ni.. sure kenyang 👌🏻👌🏻 Bangun tido esok try terus noh 😋😋 Bagi yg breast-feeding, menu ni memang superb la.. meriah susu taw kalau amalkan 😄 #shakleemurah  #shakleeeffect  #shakleepromo  #kulitcerah  #kurusjelita  #kulitputih  #kurusputih  #vitamincantik  #wng  #collagen 
❤️Ini antara KESAN kalau korang CONSUME VIVIX DENGAN KONSISTEN❤️
-
🌸Menurunkan tekanan darah
🌸Meningkatkan tenaga
🌸Meningkatkan hubungan intim
🌸Meningkatkan kuantiti dan kualiti sperma serta kesihatan prostat
🌸Memutih dan mengurangkan pigmentasi
🌸Mengurangkan kedutan
🌸Melawan dan mencegah kanser
🌸Menurunkan paras kolestrol
🌸Menguatkan tulang
🌸Melambatkan penuaan
🌸Mengawal paras gula (diabetes)
🌸Anti-depresi
🌸Menstabilkan emosi
🌸Menstabilkan hormon estrogen
🌸Mengurangkan tanda penuaan
🌸Memperbaiki glaukoma/rabun
🌸Bantu athritis
🌸Anti-keradangan
🌸Menguatkan ingatan, cegal alzheimer
🌸Mencegah pertumbuhan tumor
🌸Mengurangkan rambut uban dan keguguran rambut
🌸Mengurangkan asma dan allergi
🌸Kesihatan sel
🌸Mengurangkan joundice/hati
🌸Membantu membesarkan salur darah, cegah strok
🌸Membantu imsomnia
🌸Memberikan kulit yang tegang dan gebu
🌸Mengurangkan triglycerides
-
Sebenarnya banyak lagi manfaat nya sebab VIVIX ni merangkumi KESIHATAN SELURUH TUBUH BADAN kita
-
Whatsapp 0113-7458808 untuk info lanjut💋
#shakleemalaysia 
#shakleeeffect 
#vivixshakleemurah 
#shakleehargastudent
❤️Ini antara KESAN kalau korang CONSUME VIVIX DENGAN KONSISTEN❤️ - 🌸Menurunkan tekanan darah 🌸Meningkatkan tenaga 🌸Meningkatkan hubungan intim 🌸Meningkatkan kuantiti dan kualiti sperma serta kesihatan prostat 🌸Memutih dan mengurangkan pigmentasi 🌸Mengurangkan kedutan 🌸Melawan dan mencegah kanser 🌸Menurunkan paras kolestrol 🌸Menguatkan tulang 🌸Melambatkan penuaan 🌸Mengawal paras gula (diabetes) 🌸Anti-depresi 🌸Menstabilkan emosi 🌸Menstabilkan hormon estrogen 🌸Mengurangkan tanda penuaan 🌸Memperbaiki glaukoma/rabun 🌸Bantu athritis 🌸Anti-keradangan 🌸Menguatkan ingatan, cegal alzheimer 🌸Mencegah pertumbuhan tumor 🌸Mengurangkan rambut uban dan keguguran rambut 🌸Mengurangkan asma dan allergi 🌸Kesihatan sel 🌸Mengurangkan joundice/hati 🌸Membantu membesarkan salur darah, cegah strok 🌸Membantu imsomnia 🌸Memberikan kulit yang tegang dan gebu 🌸Mengurangkan triglycerides - Sebenarnya banyak lagi manfaat nya sebab VIVIX ni merangkumi KESIHATAN SELURUH TUBUH BADAN kita - Whatsapp 0113-7458808 untuk info lanjut💋 #shakleemalaysia  #shakleeeffect  #vivixshakleemurah  #shakleehargastudent 
❤️Ini antara KESAN kalau korang CONSUME VIVIX DENGAN KONSISTEN❤️
-
🌸Menurunkan tekanan darah
🌸Meningkatkan tenaga
🌸Meningkatkan hubungan intim
🌸Meningkatkan kuantiti dan kualiti sperma serta kesihatan prostat
🌸Memutih dan mengurangkan pigmentasi
🌸Mengurangkan kedutan
🌸Melawan dan mencegah kanser
🌸Menurunkan paras kolestrol
🌸Menguatkan tulang
🌸Melambatkan penuaan
🌸Mengawal paras gula (diabetes)
🌸Anti-depresi
🌸Menstabilkan emosi
🌸Menstabilkan hormon estrogen
🌸Mengurangkan tanda penuaan
🌸Memperbaiki glaukoma/rabun
🌸Bantu athritis
🌸Anti-keradangan
🌸Menguatkan ingatan, cegal alzheimer
🌸Mencegah pertumbuhan tumor
🌸Mengurangkan rambut uban dan keguguran rambut
🌸Mengurangkan asma dan allergi
🌸Kesihatan sel
🌸Mengurangkan joundice/hati
🌸Membantu membesarkan salur darah, cegah strok
🌸Membantu imsomnia
🌸Memberikan kulit yang tegang dan gebu
🌸Mengurangkan triglycerides
-
Sebenarnya banyak lagi manfaat nya sebab VIVIX ni merangkumi KESIHATAN SELURUH TUBUH BADAN kita
-
Whatsapp 0113-7458808 untuk info lanjut💋
#shakleemalaysia 
#shakleeeffect 
#vivixshakleemurah 
#shakleehargastudent
❤️Ini antara KESAN kalau korang CONSUME VIVIX DENGAN KONSISTEN❤️ - 🌸Menurunkan tekanan darah 🌸Meningkatkan tenaga 🌸Meningkatkan hubungan intim 🌸Meningkatkan kuantiti dan kualiti sperma serta kesihatan prostat 🌸Memutih dan mengurangkan pigmentasi 🌸Mengurangkan kedutan 🌸Melawan dan mencegah kanser 🌸Menurunkan paras kolestrol 🌸Menguatkan tulang 🌸Melambatkan penuaan 🌸Mengawal paras gula (diabetes) 🌸Anti-depresi 🌸Menstabilkan emosi 🌸Menstabilkan hormon estrogen 🌸Mengurangkan tanda penuaan 🌸Memperbaiki glaukoma/rabun 🌸Bantu athritis 🌸Anti-keradangan 🌸Menguatkan ingatan, cegal alzheimer 🌸Mencegah pertumbuhan tumor 🌸Mengurangkan rambut uban dan keguguran rambut 🌸Mengurangkan asma dan allergi 🌸Kesihatan sel 🌸Mengurangkan joundice/hati 🌸Membantu membesarkan salur darah, cegah strok 🌸Membantu imsomnia 🌸Memberikan kulit yang tegang dan gebu 🌸Mengurangkan triglycerides - Sebenarnya banyak lagi manfaat nya sebab VIVIX ni merangkumi KESIHATAN SELURUH TUBUH BADAN kita - Whatsapp 0113-7458808 untuk info lanjut💋 #shakleemalaysia  #shakleeeffect  #vivixshakleemurah  #shakleehargastudent 
❤️Ini antara KESAN kalau korang CONSUME VIVIX DENGAN KONSISTEN❤️
-
🌸Menurunkan tekanan darah
🌸Meningkatkan tenaga
🌸Meningkatkan hubungan intim
🌸Meningkatkan kuantiti dan kualiti sperma serta kesihatan prostat
🌸Memutih dan mengurangkan pigmentasi
🌸Mengurangkan kedutan
🌸Melawan dan mencegah kanser
🌸Menurunkan paras kolestrol
🌸Menguatkan tulang
🌸Melambatkan penuaan
🌸Mengawal paras gula (diabetes)
🌸Anti-depresi
🌸Menstabilkan emosi
🌸Menstabilkan hormon estrogen
🌸Mengurangkan tanda penuaan
🌸Memperbaiki glaukoma/rabun
🌸Bantu athritis
🌸Anti-keradangan
🌸Menguatkan ingatan, cegal alzheimer
🌸Mencegah pertumbuhan tumor
🌸Mengurangkan rambut uban dan keguguran rambut
🌸Mengurangkan asma dan allergi
🌸Kesihatan sel
🌸Mengurangkan joundice/hati
🌸Membantu membesarkan salur darah, cegah strok
🌸Membantu imsomnia
🌸Memberikan kulit yang tegang dan gebu
🌸Mengurangkan triglycerides
-
Sebenarnya banyak lagi manfaat nya sebab VIVIX ni merangkumi KESIHATAN SELURUH TUBUH BADAN kita
-
Whatsapp 0113-7458808 untuk info lanjut💋
#shakleemalaysia 
#shakleeeffect 
#vivixshakleemurah 
#shakleehargastudent
❤️Ini antara KESAN kalau korang CONSUME VIVIX DENGAN KONSISTEN❤️ - 🌸Menurunkan tekanan darah 🌸Meningkatkan tenaga 🌸Meningkatkan hubungan intim 🌸Meningkatkan kuantiti dan kualiti sperma serta kesihatan prostat 🌸Memutih dan mengurangkan pigmentasi 🌸Mengurangkan kedutan 🌸Melawan dan mencegah kanser 🌸Menurunkan paras kolestrol 🌸Menguatkan tulang 🌸Melambatkan penuaan 🌸Mengawal paras gula (diabetes) 🌸Anti-depresi 🌸Menstabilkan emosi 🌸Menstabilkan hormon estrogen 🌸Mengurangkan tanda penuaan 🌸Memperbaiki glaukoma/rabun 🌸Bantu athritis 🌸Anti-keradangan 🌸Menguatkan ingatan, cegal alzheimer 🌸Mencegah pertumbuhan tumor 🌸Mengurangkan rambut uban dan keguguran rambut 🌸Mengurangkan asma dan allergi 🌸Kesihatan sel 🌸Mengurangkan joundice/hati 🌸Membantu membesarkan salur darah, cegah strok 🌸Membantu imsomnia 🌸Memberikan kulit yang tegang dan gebu 🌸Mengurangkan triglycerides - Sebenarnya banyak lagi manfaat nya sebab VIVIX ni merangkumi KESIHATAN SELURUH TUBUH BADAN kita - Whatsapp 0113-7458808 untuk info lanjut💋 #shakleemalaysia  #shakleeeffect  #vivixshakleemurah  #shakleehargastudent 
DENGAN GLA COMPLEX SHAKLEE,SIHAT DAPAT CANTIK PUN DAPAT!
-
GLA COMPLEX merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik, asid linolenik, minyak bunga matahari dan vitamin E
-
JOM TENGOK SIKIT KEBAIKAN GLA COMPLEX SHAKLEE NI
-
🌷membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
🌷membantu meningkatkan kesuburan
🌷melegakan PMS (sindrom pra haid)
🌷membantu dalam menangani masalah symptom menopous
🌷menguatkan dinding arteri
🌷mengawal kencing manis dan darah tinggi
🌷menjadikan kulit lebih sihat dan berseri
🌷melegakan symptom akibat arthritis rheumatoid
🌷mengurangkan blood-cot yang boleh menyebabkan serangan jantung
🌷membantu menangani eczema
-
🌸Your Beauty & Health Consultant
EMA | 017-8173591
#GLAshaklee#sengguguthilang#hilangjerawat#setkesuburanshaklee#sayajualshaklee#shakleeterlajakmurah#shakleeeffect#shakleemurahmalaysia#shakleeterlajakmurah#shakleehargadtudent
DENGAN GLA COMPLEX SHAKLEE,SIHAT DAPAT CANTIK PUN DAPAT! - GLA COMPLEX merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik, asid linolenik, minyak bunga matahari dan vitamin E - JOM TENGOK SIKIT KEBAIKAN GLA COMPLEX SHAKLEE NI - 🌷membantu mengawal dan mengatur kitaran haid 🌷membantu meningkatkan kesuburan 🌷melegakan PMS (sindrom pra haid) 🌷membantu dalam menangani masalah symptom menopous 🌷menguatkan dinding arteri 🌷mengawal kencing manis dan darah tinggi 🌷menjadikan kulit lebih sihat dan berseri 🌷melegakan symptom akibat arthritis rheumatoid 🌷mengurangkan blood-cot yang boleh menyebabkan serangan jantung 🌷membantu menangani eczema - 🌸Your Beauty & Health Consultant EMA | 017-8173591 #GLAshaklee #sengguguthilang #hilangjerawat #setkesuburanshaklee #sayajualshaklee #shakleeterlajakmurah #shakleeeffect #shakleemurahmalaysia #shakleeterlajakmurah #shakleehargadtudent 
DENGAN GLA COMPLEX SHAKLEE,SIHAT DAPAT CANTIK PUN DAPAT!
-
GLA COMPLEX merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik, asid linolenik, minyak bunga matahari dan vitamin E
-
JOM TENGOK SIKIT KEBAIKAN GLA COMPLEX SHAKLEE NI
-
🌷membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
🌷membantu meningkatkan kesuburan
🌷melegakan PMS (sindrom pra haid)
🌷membantu dalam menangani masalah symptom menopous
🌷menguatkan dinding arteri
🌷mengawal kencing manis dan darah tinggi
🌷menjadikan kulit lebih sihat dan berseri
🌷melegakan symptom akibat arthritis rheumatoid
🌷mengurangkan blood-cot yang boleh menyebabkan serangan jantung
🌷membantu menangani eczema
-
🌸Your Beauty & Health Consultant
EMA | 017-8173591
#GLAshaklee#sengguguthilang#hilangjerawat#setkesuburanshaklee#sayajualshaklee#shakleeterlajakmurah#shakleeeffect#shakleemurahmalaysia#shakleeterlajakmurah#shakleehargadtudent
DENGAN GLA COMPLEX SHAKLEE,SIHAT DAPAT CANTIK PUN DAPAT! - GLA COMPLEX merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik, asid linolenik, minyak bunga matahari dan vitamin E - JOM TENGOK SIKIT KEBAIKAN GLA COMPLEX SHAKLEE NI - 🌷membantu mengawal dan mengatur kitaran haid 🌷membantu meningkatkan kesuburan 🌷melegakan PMS (sindrom pra haid) 🌷membantu dalam menangani masalah symptom menopous 🌷menguatkan dinding arteri 🌷mengawal kencing manis dan darah tinggi 🌷menjadikan kulit lebih sihat dan berseri 🌷melegakan symptom akibat arthritis rheumatoid 🌷mengurangkan blood-cot yang boleh menyebabkan serangan jantung 🌷membantu menangani eczema - 🌸Your Beauty & Health Consultant EMA | 017-8173591 #GLAshaklee #sengguguthilang #hilangjerawat #setkesuburanshaklee #sayajualshaklee #shakleeterlajakmurah #shakleeeffect #shakleemurahmalaysia #shakleeterlajakmurah #shakleehargadtudent 
Selamat malam semua

Ostematrix, salah 1 suplement yg best dalam shaklee

Kalau nk tahu, OSTEMATRIX ni sangat2 membantu Atul ketika

1. HAMIL
✔ Atul tak kena sembelit ketika hamil
✔ Atul tak kena krem kaki
✔ Atul tak kena sakit urat

2. BERPANTANG
✔ Atul tak kena sembelit walaupun bape hari x membuang
✔ mudah bangun pagi, badan segar esoknya walaupun tak cukup tido ( baby kerap jaga menyusu)

3. Baby
✔ leher baby kuat, beberapa hari dah leh angkat kepala
(misi yang cakap ye)

Selain tu, dulu kalau atul salah makan, pasti kena sakit urat, tp itu sebelum kenal ostematrix, sejak kenal & mengamalkan ostematrix hari2, alhamdulillah, atul dah jarang kena kalau tersilap makan still okay lagi. syukur alhamdulillah

Tahu tak?

OSTEMATRIX Bukan sekadar pil kalsium. Ianya juga mengandungi Vitamin D, Magnesium dan Zink yang sangat baik untuk kesihatan.

Sangat sesuai untuk: ✅Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
✅Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
✅Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
✅Melegakan sakit ketika haid
✅Membantu mengurangkan sakit belakang
✅Membantu melegakan sembelit
✅Membantu melembutkan najis
✅Membantu mengatasi migrain
✅Membantu masalah buasir
✅Membantu mencantikkan wajah

Ibu mengandung, warga emas, ibu menyusu amatlah digalakkan untuk mengambil ostematrix. Serta sesuai untuk anda semua 😍

Jika anda ingin dapatkan ostematrix, boleh wasap atul di link 👇
http://atulhamid.wasap.my

Terima kasih. Have a nice day 😉

#atulhamid #gengbisnesmakmak #ostematrix #ostematrixshaklee #kalsium #calcium #ibuhamil #sethamil #sethamilshaklee #setberpantang #setberpantangshaklee #setbersalin #setbersalinshaklee #bajuhamil #nursingdress #bajumengandung #bajumenyusu #brestpumpmurah #shaklee #shakleemalaysia #shakleeperlis #shakleeperak #shakleebeseri #dendamaurora #indahdihati #bazaarpaknil #testimoni #testimonishaklee #shakleeeffect
Selamat malam semua Ostematrix, salah 1 suplement yg best dalam shaklee Kalau nk tahu, OSTEMATRIX ni sangat2 membantu Atul ketika 1. HAMIL ✔ Atul tak kena sembelit ketika hamil ✔ Atul tak kena krem kaki ✔ Atul tak kena sakit urat 2. BERPANTANG ✔ Atul tak kena sembelit walaupun bape hari x membuang ✔ mudah bangun pagi, badan segar esoknya walaupun tak cukup tido ( baby kerap jaga menyusu) 3. Baby ✔ leher baby kuat, beberapa hari dah leh angkat kepala (misi yang cakap ye) Selain tu, dulu kalau atul salah makan, pasti kena sakit urat, tp itu sebelum kenal ostematrix, sejak kenal & mengamalkan ostematrix hari2, alhamdulillah, atul dah jarang kena kalau tersilap makan still okay lagi. syukur alhamdulillah Tahu tak? OSTEMATRIX Bukan sekadar pil kalsium. Ianya juga mengandungi Vitamin D, Magnesium dan Zink yang sangat baik untuk kesihatan. Sangat sesuai untuk: ✅Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat ✅Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh) ✅Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas ✅Melegakan sakit ketika haid ✅Membantu mengurangkan sakit belakang ✅Membantu melegakan sembelit ✅Membantu melembutkan najis ✅Membantu mengatasi migrain ✅Membantu masalah buasir ✅Membantu mencantikkan wajah Ibu mengandung, warga emas, ibu menyusu amatlah digalakkan untuk mengambil ostematrix. Serta sesuai untuk anda semua 😍 Jika anda ingin dapatkan ostematrix, boleh wasap atul di link 👇 http://atulhamid.wasap.my Terima kasih. Have a nice day 😉 #atulhamid  #gengbisnesmakmak  #ostematrix  #ostematrixshaklee  #kalsium  #calcium  #ibuhamil  #sethamil  #sethamilshaklee  #setberpantang  #setberpantangshaklee  #setbersalin  #setbersalinshaklee  #bajuhamil  #nursingdress  #bajumengandung  #bajumenyusu  #brestpumpmurah  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleeperlis  #shakleeperak  #shakleebeseri  #dendamaurora  #indahdihati  #bazaarpaknil  #testimoni  #testimonishaklee  #shakleeeffect 
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb
.
.
Ade masalah resdung???kerap bersin???alamak ade pulak jerawat n jeragat halus tumbuh..ishhh memang rimas..malu pun ade..x pe..jangan risau..insya Allah shaklee boleh bantu..
.
.
shaklee ade set khas untung resdung iaitu vit.c,alfafa n bcomplex...meh belanja testimoni n korang blh tgk kesannya🤗🤗 alhamdulillah.
.
.
berminat???nak try???jom wasap 013 7843 786 untuk dapat harga spesel...
.
.

#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#alfafashakleemurah 
#vitacplusshakleemurah 
#bcomplexshakleemurah
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb . . Ade masalah resdung???kerap bersin???alamak ade pulak jerawat n jeragat halus tumbuh..ishhh memang rimas..malu pun ade..x pe..jangan risau..insya Allah shaklee boleh bantu.. . . shaklee ade set khas untung resdung iaitu vit.c,alfafa n bcomplex...meh belanja testimoni n korang blh tgk kesannya🤗🤗 alhamdulillah. . . berminat???nak try???jom wasap 013 7843 786 untuk dapat harga spesel... . . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #lofatah  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #naelofar  #alfafashakleemurah  #vitacplusshakleemurah  #bcomplexshakleemurah 
shaklee_sihat_cantik_jb
.
.
Ade masalah resdung???kerap bersin???alamak ade pulak jerawat n jeragat halus tumbuh..ishhh memang rimas..malu pun ade..x pe..jangan risau..insya Allah shaklee boleh bantu..
.
.
shaklee ade set khas untung resdung iaitu vit.c,alfafa n bcomplex...meh belanja testimoni n korang blh tgk kesannya🤗🤗 alhamdulillah.
.
.
berminat???nak try???jom wasap 013 7843 786 untuk dapat harga spesel...
.
.

#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#alfafashakleemurah 
#vitacplusshakleemurah 
#bcomplexshakleemurah
shaklee_sihat_cantik_jb . . Ade masalah resdung???kerap bersin???alamak ade pulak jerawat n jeragat halus tumbuh..ishhh memang rimas..malu pun ade..x pe..jangan risau..insya Allah shaklee boleh bantu.. . . shaklee ade set khas untung resdung iaitu vit.c,alfafa n bcomplex...meh belanja testimoni n korang blh tgk kesannya🤗🤗 alhamdulillah. . . berminat???nak try???jom wasap 013 7843 786 untuk dapat harga spesel... . . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #lofatah  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #naelofar  #alfafashakleemurah  #vitacplusshakleemurah  #bcomplexshakleemurah 
JERAWAT

Opppss.. JERAWAT NAIK LAH! kecut sana., tumbuh sini, kecut sini, tumbuh situuu.. Alahai.. Stressnya😖
.
Ada banyak faktor sebenarnya jerawat ni tumbuh merata di muka..Antaranya:
.
❗HORMON TAK STABIL
❗KULIT TAK CUKUP NUTRISI
❗SALAH PAKAI PRODUK
❗SUKA PEGANG MUKA

Jika anda perlukan sebarang konsultasi, boleh direct whatsapp Anis ya

Agen Shaklee memahami,
Anis- 017 7832740
#codkuantan 
#codjayagading 
#codtamantas 
#codgambang 
#codbandarkuantan
#codinderamahkota 
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas 
#shakleeinderamahkota
#kuipsas #bazarpaknil #vivik  #shakleesingapore #collagenshaklee #sayanakglowing #sayanakcantik #sayanakcantikdansihat  #setberpantangshaklee #sayajualshaklee #sayajualshakleemurahmalaysia #sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #shakleemalaysiabypos #shaklee #shakleemalaysia #alfalfashaklee #shakleeeffect #shakleemalaysian
JERAWAT Opppss.. JERAWAT NAIK LAH! kecut sana., tumbuh sini, kecut sini, tumbuh situuu.. Alahai.. Stressnya😖 . Ada banyak faktor sebenarnya jerawat ni tumbuh merata di muka..Antaranya: . ❗HORMON TAK STABIL ❗KULIT TAK CUKUP NUTRISI ❗SALAH PAKAI PRODUK ❗SUKA PEGANG MUKA Jika anda perlukan sebarang konsultasi, boleh direct whatsapp Anis ya Agen Shaklee memahami, Anis- 017 7832740 #codkuantan  #codjayagading  #codtamantas  #codgambang  #codbandarkuantan  #codinderamahkota  #shakleepahang  #shakleekuantan  #shakleejayagading  #shakleetamantas  #shakleeinderamahkota  #kuipsas  #bazarpaknil  #vivik  #shakleesingapore  #collagenshaklee  #sayanakglowing  #sayanakcantik  #sayanakcantikdansihat  #setberpantangshaklee  #sayajualshaklee  #sayajualshakleemurahmalaysia  #sayajualshakleemurah  #shakleemurahmalaysia  #shakleemalaysiabypos  #shaklee  #shakleemalaysia  #alfalfashaklee  #shakleeeffect  #shakleemalaysian 
ALKHAMDULILLAH TESTIMONI MASIH TERUS BERLANJUT
👉Ketika bunda dan suami hilang keyakinan dalam ikhtiar maka keberhasilan semakin menjauh
Memilih untk menunggu adalah kesiapan mencicipi nikmat lambatnya waktu. 
Jangan hanya sebagai penonton saja bun, maksimalkan usaha bunda, semoga bunda bisa merasakan kebahagian yg sama seperti mereka.
............................................................
Selamat Atas kehamilanya
Bunda Uvi dari Kebumen Jawa Tengah 
Penantian 9 Bulan
Herbal BEE
Keluhan Sperma Encer & Keputihan
Konsumsi Mulai 10 September 2017 dan Hari ini Minggu, 22 Oktober 2017 diNyatakan Positif Hamil 😍

semoga kebahagiaan ini bisa dirasakan oleh bunda2 yg lain, 
insya Allah........................
Rasakan menjadi ibu. 
Rasakan menjadi bagian ri kesempurnaan wanita. 
Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan.
Tidak ada sukses yg besar dgn usaha yg kecil? Tuhan pasti tahu hambanya yg benar2 sedang berusaha dan bersungguh2.
Alhamdulillah sudah RIBUAN bunda terbantu bisa HAMIL, bunda akn merasakan hal yg sama jika segerada memulai, 1 hri menunda promil sama dengan 9 bulan menunda kehadiran sang buah hati..
👉Pin BB:D99EB6B9 👉Wa/tlf: 085607038812🌼💐 #keluargabahagia #keluargamuslim #keluargasakinah #keluargagunarso #keluargacemara #family #keluargabuddhayanaindonesia #keluarga #keluargaharapan #keluargabesar #keluargakecil #indosiar #keluargasakinahmawaddahwarahmah #keluargaallah #keluargabaru #keluargasihat #keluargabesarku #keluargakecilku #gbika #keluargasehat #keluargaceria #keluargakedua #keluargaku #shakleejalankebun #zefashaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeshahalam #shakleejohansetia #keluargasihatbizgroup #shakleeeffect
ALKHAMDULILLAH TESTIMONI MASIH TERUS BERLANJUT 👉Ketika bunda dan suami hilang keyakinan dalam ikhtiar maka keberhasilan semakin menjauh Memilih untk menunggu adalah kesiapan mencicipi nikmat lambatnya waktu. Jangan hanya sebagai penonton saja bun, maksimalkan usaha bunda, semoga bunda bisa merasakan kebahagian yg sama seperti mereka. ............................................................ Selamat Atas kehamilanya Bunda Uvi dari Kebumen Jawa Tengah Penantian 9 Bulan Herbal BEE Keluhan Sperma Encer & Keputihan Konsumsi Mulai 10 September 2017 dan Hari ini Minggu, 22 Oktober 2017 diNyatakan Positif Hamil 😍 semoga kebahagiaan ini bisa dirasakan oleh bunda2 yg lain, insya Allah........................ Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian ri kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Tidak ada sukses yg besar dgn usaha yg kecil? Tuhan pasti tahu hambanya yg benar2 sedang berusaha dan bersungguh2. Alhamdulillah sudah RIBUAN bunda terbantu bisa HAMIL, bunda akn merasakan hal yg sama jika segerada memulai, 1 hri menunda promil sama dengan 9 bulan menunda kehadiran sang buah hati.. 👉Pin BB:D99EB6B9 👉Wa/tlf: 085607038812🌼💐 #keluargabahagia  #keluargamuslim  #keluargasakinah  #keluargagunarso  #keluargacemara  #family  #keluargabuddhayanaindonesia  #keluarga  #keluargaharapan  #keluargabesar  #keluargakecil  #indosiar  #keluargasakinahmawaddahwarahmah  #keluargaallah  #keluargabaru  #keluargasihat  #keluargabesarku  #keluargakecilku  #gbika  #keluargasehat  #keluargaceria  #keluargakedua  #keluargaku  #shakleejalankebun  #zefashaklee  #pengedarshaklee  #pengedarshakleeshahalam  #shakleejohansetia  #keluargasihatbizgroup  #shakleeeffect 
shaklee_sihat_cantik_jb
.
ATASI MASALAH RUAM DAN GATAL2 DENGAN HERBAL BLEND
.
Ruam mmg biasa berlaku pd baby..ade ruam susu..ruam lampin..n semua tu klu dibiarkn makin melarat n memedihkn..kesian kt baby..klu korang tgk ade ruam je...cepat2 sapu krim jgn dibiarkn wpun baru sikit..herbal blend mmg sesuai utk ruam2 ni.. meh tgk ape kelebihan herbal blend ni..
.
😎Dingin pada kulit
😎Ekstrak herba semulajadi
😎Tidak berminyak
😎Mudah meresap
😎Aroma menyenangkan
😎Mudah digunakan
😎Mudah dibawa
😎Sesuai untuk semua golongan
😎Dijamin berkesan
😎HalalTanpa paraben dan steroid
.
Berminat??jom wasap 013 7843 786..harga mampu milik... .
#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#herbalblendshaklee
shaklee_sihat_cantik_jb . ATASI MASALAH RUAM DAN GATAL2 DENGAN HERBAL BLEND . Ruam mmg biasa berlaku pd baby..ade ruam susu..ruam lampin..n semua tu klu dibiarkn makin melarat n memedihkn..kesian kt baby..klu korang tgk ade ruam je...cepat2 sapu krim jgn dibiarkn wpun baru sikit..herbal blend mmg sesuai utk ruam2 ni.. meh tgk ape kelebihan herbal blend ni.. . 😎Dingin pada kulit 😎Ekstrak herba semulajadi 😎Tidak berminyak 😎Mudah meresap 😎Aroma menyenangkan 😎Mudah digunakan 😎Mudah dibawa 😎Sesuai untuk semua golongan 😎Dijamin berkesan 😎HalalTanpa paraben dan steroid . Berminat??jom wasap 013 7843 786..harga mampu milik... . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #herbalblendshaklee 
shaklee_sihat_cantik_jb
.
ATASI MASALAH RUAM DAN GATAL2 DENGAN HERBAL BLEND
.
Ruam mmg biasa berlaku pd baby..ade ruam susu..ruam lampin..n semua tu klu dibiarkn makin melarat n memedihkn..kesian kt baby..klu korang tgk ade ruam je...cepat2 sapu krim jgn dibiarkn wpun baru sikit..herbal blend mmg sesuai utk ruam2 ni.. meh tgk ape kelebihan herbal blend ni..
.
😎Dingin pada kulit
😎Ekstrak herba semulajadi
😎Tidak berminyak
😎Mudah meresap
😎Aroma menyenangkan
😎Mudah digunakan
😎Mudah dibawa
😎Sesuai untuk semua golongan
😎Dijamin berkesan
😎HalalTanpa paraben dan steroid
.
Berminat??jom wasap 013 7843 786..harga mampu milik... .
#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#herbalblendshaklee
shaklee_sihat_cantik_jb . ATASI MASALAH RUAM DAN GATAL2 DENGAN HERBAL BLEND . Ruam mmg biasa berlaku pd baby..ade ruam susu..ruam lampin..n semua tu klu dibiarkn makin melarat n memedihkn..kesian kt baby..klu korang tgk ade ruam je...cepat2 sapu krim jgn dibiarkn wpun baru sikit..herbal blend mmg sesuai utk ruam2 ni.. meh tgk ape kelebihan herbal blend ni.. . 😎Dingin pada kulit 😎Ekstrak herba semulajadi 😎Tidak berminyak 😎Mudah meresap 😎Aroma menyenangkan 😎Mudah digunakan 😎Mudah dibawa 😎Sesuai untuk semua golongan 😎Dijamin berkesan 😎HalalTanpa paraben dan steroid . Berminat??jom wasap 013 7843 786..harga mampu milik... . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #herbalblendshaklee 
.
♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦
💥PROMOSI ESP HARGA MURAH💥
♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦
.
RASA LEBIH BERTENAGA LEPAS CONSUME ESP 😱😱
.
PERGHHH❗❗MEMANG THORBAIK 👍👍👍
.
RAMAI YANG DAH CUBA ESP SHAKLEE NI TAU..MEMANG PUAS HATI❗❗
.
KORANG NAK CUBA TAK 😉
.
HARGA TENGAH MURAH NI 😎
.
WASSAP SUZANA UNTUK DAPATKAN ESP NI PADA HARGA PROMOSI TERLAJAK MURAHH TAU❗❗
.
♦♦♦♦♦♦♦♦
📲 013.6289.100
♦♦♦♦♦♦♦♦
#espmurah#espshakleemurah#vitcshaklee#vitcshakleemurah#vitaminshakleemurah#shakleeberkesan#viteshakleemurah#shakleemurah#shakleepalingmurah#shakleetermurah#shakleememangmurah#shakleepromo#shakleeeffect#shakleebestprice#shakleeklang#shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleehargaahli#shakleehargaspecial#shakleeterlajaklaris#shakleetermurahdunia#shakleecantikmurah#shakleesetcantikmurah#shakleehargaahli#esphargamurah#shakleelover#shakleemurahmurah#shakleeconfirmmurah#testimoniespshaklee#shakleemurahcarisaya#esphargapromo
. ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ 💥PROMOSI ESP HARGA MURAH💥 ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ . RASA LEBIH BERTENAGA LEPAS CONSUME ESP 😱😱 . PERGHHH❗❗MEMANG THORBAIK 👍👍👍 . RAMAI YANG DAH CUBA ESP SHAKLEE NI TAU..MEMANG PUAS HATI❗❗ . KORANG NAK CUBA TAK 😉 . HARGA TENGAH MURAH NI 😎 . WASSAP SUZANA UNTUK DAPATKAN ESP NI PADA HARGA PROMOSI TERLAJAK MURAHH TAU❗❗ . ♦♦♦♦♦♦♦♦ 📲 013.6289.100 ♦♦♦♦♦♦♦♦ #espmurah #espshakleemurah #vitcshaklee #vitcshakleemurah #vitaminshakleemurah #shakleeberkesan #viteshakleemurah #shakleemurah #shakleepalingmurah #shakleetermurah #shakleememangmurah #shakleepromo #shakleeeffect #shakleebestprice #shakleeklang #shakleeshahalam #shakleeselangor #shakleehargaahli #shakleehargaspecial #shakleeterlajaklaris #shakleetermurahdunia #shakleecantikmurah #shakleesetcantikmurah #shakleehargaahli #esphargamurah #shakleelover #shakleemurahmurah #shakleeconfirmmurah #testimoniespshaklee #shakleemurahcarisaya #esphargapromo 
ESP promosi lagi 10 hari.😇
.
Penangan promosi ESP ni ade order masuk lagi this night sementara tengok af megastar pn Syaza Adreena amik order jugak tau.
. 
Anytime utk cust tercinta.
.
Order malam ni
🌸ESP - 4
🌸Mealshake - 1
🌸Lecithin - 1
.
Share dengan kawan dan keluarga ya! Order sertai team syaza sekarang!! Nak selit order whatsapp .
@syaza.adreena
.
www.wasap.my/60103198223
.
#shaklee 
#supplements 
#cantik 
#kulitcerah 
#promo 
#murah 
#shakleemurah 
#shakleekedah
#shakleehargaahli 
#promoshaklee 
#sayajualmurah 
#vitamin 
#shakleeeffect 
#espshaklee 
#espmurah 
#setjerawat 
#setkecantikan 
#setmengandung 
#setmenyusu 
#jerawatbatu 
#parutjerawat 
#setkurusshaklee 
#vitamineshaklee 
#testimonishaklee 
#lovemyskin
ESP promosi lagi 10 hari.😇 . Penangan promosi ESP ni ade order masuk lagi this night sementara tengok af megastar pn Syaza Adreena amik order jugak tau. . Anytime utk cust tercinta. . Order malam ni 🌸ESP - 4 🌸Mealshake - 1 🌸Lecithin - 1 . Share dengan kawan dan keluarga ya! Order sertai team syaza sekarang!! Nak selit order whatsapp . @syaza.adreena . www.wasap.my/60103198223 . #shaklee  #supplements  #cantik  #kulitcerah  #promo  #murah  #shakleemurah  #shakleekedah  #shakleehargaahli  #promoshaklee  #sayajualmurah  #vitamin  #shakleeeffect  #espshaklee  #espmurah  #setjerawat  #setkecantikan  #setmengandung  #setmenyusu  #jerawatbatu  #parutjerawat  #setkurusshaklee  #vitamineshaklee  #testimonishaklee  #lovemyskin 
SeT keSubuRan SuAmi IsTeri

Mengapa Mesti Pilih Set Kesuburan Shaklee?

BAGI LELAKI
Set kesuburan shaklee akan : 👨 Meningkatkan nafsu seks dan membantu meningkatkan kebolehan seksual lelaki. 👨 Meningkatkan kualiti dan kuantiti sperma. 👨 Memanjangkan tempoh hayat sesuatu sperma. 👨 Menghalang sperma dari rosak dan meningkatkan kemampuan pergerakan sperma. 👨 Menambahkan hormon lelaki iaitu hormon testosterone.

BAGI WANITA
Set kesuburan shaklee akan : 👩 Menstabilkan hormon wanita, kerana kestabilan hormon wanita amat penting untuk membolehkan seseorang wanita itu 'lekat'. 👩 Meningkatkan keinginan seksual wanita. 👩 Menambahbaik kualiti ovum atau "telur" wanita. 👩 Menambahkan hormon kewanitaan iaitu hormon estrogen.

Set Kesuburan Shaklee mengandungi multivitamin yang lengkap yang dibuat berasaskan bahan semulajadi yang dijamin selamat dan halal. Menurut pakar, pengambilan multivitamin dapat meningkatkan tahap kesuburan.🌺🌺🌺🌺 Berminat WhatsApp 🌺01137132485

#Shakleemachangbubok
#Shakleealmapenang
#Shakleeeffect
#Shaklesuamiisteri
#ShakleeMalaysia
#ShakleeLovers
SeT keSubuRan SuAmi IsTeri Mengapa Mesti Pilih Set Kesuburan Shaklee? BAGI LELAKI Set kesuburan shaklee akan : 👨 Meningkatkan nafsu seks dan membantu meningkatkan kebolehan seksual lelaki. 👨 Meningkatkan kualiti dan kuantiti sperma. 👨 Memanjangkan tempoh hayat sesuatu sperma. 👨 Menghalang sperma dari rosak dan meningkatkan kemampuan pergerakan sperma. 👨 Menambahkan hormon lelaki iaitu hormon testosterone. BAGI WANITA Set kesuburan shaklee akan : 👩 Menstabilkan hormon wanita, kerana kestabilan hormon wanita amat penting untuk membolehkan seseorang wanita itu 'lekat'. 👩 Meningkatkan keinginan seksual wanita. 👩 Menambahbaik kualiti ovum atau "telur" wanita. 👩 Menambahkan hormon kewanitaan iaitu hormon estrogen. Set Kesuburan Shaklee mengandungi multivitamin yang lengkap yang dibuat berasaskan bahan semulajadi yang dijamin selamat dan halal. Menurut pakar, pengambilan multivitamin dapat meningkatkan tahap kesuburan.🌺🌺🌺🌺 Berminat WhatsApp 🌺01137132485 #Shakleemachangbubok  #Shakleealmapenang  #Shakleeeffect  #Shaklesuamiisteri  #ShakleeMalaysia  #ShakleeLovers 
.
♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦
💥PROMOSI ESP HARGA MURAH💥
♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦
.
ESP MENJADIKAN KULIT LEBIH SEKATA DAN LEBIH CERAH 😱😱
.
PERGHHH❗❗MEMANG THORBAIK 👍👍👍
.
RAMAI YANG DAH CUBA ESP SHAKLEE NI TAU..MEMANG PUAS HATI❗❗
.
KORANG NAK CUBA TAK 😉
.
HARGA TENGAH MURAH NI 😎
.
WASSAP SUZANA UNTUK DAPATKAN ESP NI PADA HARGA PROMOSI TERLAJAK MURAHH TAU❗❗
.
♦♦♦♦♦♦♦♦
📲 013.6289.100
♦♦♦♦♦♦♦♦
#espmurah#espshakleemurah#vitcshaklee#vitcshakleemurah#vitaminshakleemurah#shakleeberkesan#viteshakleemurah#shakleemurah#shakleepalingmurah#shakleetermurah#shakleememangmurah#shakleepromo#shakleeeffect#shakleebestprice#shakleeklang#shakleeshahalam#shakleeselangor#shakleehargaahli#shakleehargaspecial#shakleeterlajaklaris#shakleetermurahdunia#shakleecantikmurah#shakleesetcantikmurah#shakleehargaahli#esphargamurah#shakleelover#shakleemurahmurah#shakleeconfirmmurah#testimoniespshaklee#shakleemurahcarisaya#esphargapromo
. ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ 💥PROMOSI ESP HARGA MURAH💥 ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ . ESP MENJADIKAN KULIT LEBIH SEKATA DAN LEBIH CERAH 😱😱 . PERGHHH❗❗MEMANG THORBAIK 👍👍👍 . RAMAI YANG DAH CUBA ESP SHAKLEE NI TAU..MEMANG PUAS HATI❗❗ . KORANG NAK CUBA TAK 😉 . HARGA TENGAH MURAH NI 😎 . WASSAP SUZANA UNTUK DAPATKAN ESP NI PADA HARGA PROMOSI TERLAJAK MURAHH TAU❗❗ . ♦♦♦♦♦♦♦♦ 📲 013.6289.100 ♦♦♦♦♦♦♦♦ #espmurah #espshakleemurah #vitcshaklee #vitcshakleemurah #vitaminshakleemurah #shakleeberkesan #viteshakleemurah #shakleemurah #shakleepalingmurah #shakleetermurah #shakleememangmurah #shakleepromo #shakleeeffect #shakleebestprice #shakleeklang #shakleeshahalam #shakleeselangor #shakleehargaahli #shakleehargaspecial #shakleeterlajaklaris #shakleetermurahdunia #shakleecantikmurah #shakleesetcantikmurah #shakleehargaahli #esphargamurah #shakleelover #shakleemurahmurah #shakleeconfirmmurah #testimoniespshaklee #shakleemurahcarisaya #esphargapromo 
shaklee_sihat_cantik_jb
.
HERBAL BLEND SHAKLEE
.
Korang nak cari krim yang yang multipurpose???untuk baby blh...dewasa boleh..yang tak ade kesan sampingan..tak ade bahan kimia...herbal blend la jawapannya...
.
.
Krim ini diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary. Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit. Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya.
.
.
Antaranya korang boleh gunakan herbal blend untuk chicken pox,gatal2,ruam,kalau kna minyak panak cepat2 sapu untuk elak gelembing dan banyak lagi..
.
.
Kna try ni...jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut...
.
.
#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#herbalblendshaklee
shaklee_sihat_cantik_jb . HERBAL BLEND SHAKLEE . Korang nak cari krim yang yang multipurpose???untuk baby blh...dewasa boleh..yang tak ade kesan sampingan..tak ade bahan kimia...herbal blend la jawapannya... . . Krim ini diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary. Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit. Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya. . . Antaranya korang boleh gunakan herbal blend untuk chicken pox,gatal2,ruam,kalau kna minyak panak cepat2 sapu untuk elak gelembing dan banyak lagi.. . . Kna try ni...jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut... . . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #lofatah  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #naelofar  #herbalblendshaklee 
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb
.
HERBAL BLEND SHAKLEE
.
Korang nak cari krim yang yang multipurpose???untuk baby blh...dewasa boleh..yang tak ade kesan sampingan..tak ade bahan kimia...herbal blend la jawapannya...
.
.
Krim ini diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary. Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit. Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya.
.
.
Antaranya korang boleh gunakan herbal blend untuk chicken pox,gatal2,ruam,kalau kna minyak panak cepat2 sapu untuk elak gelembing dan banyak lagi..
.
.
Kna try ni...jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut...
.
.
#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#herbalblendshaklee
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb . HERBAL BLEND SHAKLEE . Korang nak cari krim yang yang multipurpose???untuk baby blh...dewasa boleh..yang tak ade kesan sampingan..tak ade bahan kimia...herbal blend la jawapannya... . . Krim ini diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary. Tumbuhan-tumbuhan ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit. Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya. . . Antaranya korang boleh gunakan herbal blend untuk chicken pox,gatal2,ruam,kalau kna minyak panak cepat2 sapu untuk elak gelembing dan banyak lagi.. . . Kna try ni...jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut... . . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #lofatah  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #naelofar  #herbalblendshaklee 
Cik Syue tak mampu untuk ambil 4 gelas susu sehari apatah lagi makan 320 biji badam sehari. Dua2 ni sejujurnya tak berapa gemar telan banyak2. Jenoh oiii. Muntah 😝. Dah tak suka telan banyak, cukup kah keperluan kalsium yg diperlukan badan? Kena ingat, orang pompuan, semakin meningkat usia, paling mudah hilang kalsium & kena gejala reput tulang.

Mujoq ada Ostematrix! 💪🏻
1 tablet = 1 gelas susu = 80biji badam

Senang nak telan, kesan dia pun cepat.Hangpa yg tak pernah try, rugi.Feveret cik Syue ni.

Jadi, sebelum tidoq satgi2 ni, jangan lupa 4bijik naaa. Senang tidoq, mangkit pagi pun segar.

#ostematrix #pilkalsiumterbaik
#sakittulang #mudahtelan #pengedarshakleekedah #pengedarshakleealorstar #shakleeeffect #sidpro
Cik Syue tak mampu untuk ambil 4 gelas susu sehari apatah lagi makan 320 biji badam sehari. Dua2 ni sejujurnya tak berapa gemar telan banyak2. Jenoh oiii. Muntah 😝. Dah tak suka telan banyak, cukup kah keperluan kalsium yg diperlukan badan? Kena ingat, orang pompuan, semakin meningkat usia, paling mudah hilang kalsium & kena gejala reput tulang. Mujoq ada Ostematrix! 💪🏻 1 tablet = 1 gelas susu = 80biji badam Senang nak telan, kesan dia pun cepat.Hangpa yg tak pernah try, rugi.Feveret cik Syue ni. Jadi, sebelum tidoq satgi2 ni, jangan lupa 4bijik naaa. Senang tidoq, mangkit pagi pun segar. #ostematrix  #pilkalsiumterbaik  #sakittulang  #mudahtelan  #pengedarshakleekedah  #pengedarshakleealorstar  #shakleeeffect  #sidpro 
Calling for ESP LOVERSSSS ❗❗❗ Korang cepat mehhhh... malam ni last Kak Sena bagi harga murah sempena aniberseri Kak Sena today 😘

Esok harga promo biasa jer hehehe. Okla still murah jugak 🤣

Saja jaaa harini Kak Sena nak lanje lebih sikit 🙈 dah 5 orang grab ESP MURAH MALAM NI JURRR!! Semua dah bertuan alhamdulillah.. Cepat meh wassap Kak Sena kita deal sampai jadi 😍

Kak Sena | 011 3314 7039

#shakleemalaysia #sayamakansayajual #sayajual #shakleerawang #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeuitm #shakleelover #shakleepromo #shakleebandartasikputeri #milkbooster #setberpantang #setibuhamil #setjerawat #vitaminc #detox #setkurus #sayajualshaklee #setcantik #rawang #kuang #kundang #shahalam #sungaibuloh #petalingjaya #shakleekotadamansara #shakleegombak #shakleekelanajaya
Calling for ESP LOVERSSSS ❗❗❗ Korang cepat mehhhh... malam ni last Kak Sena bagi harga murah sempena aniberseri Kak Sena today 😘 Esok harga promo biasa jer hehehe. Okla still murah jugak 🤣 Saja jaaa harini Kak Sena nak lanje lebih sikit 🙈 dah 5 orang grab ESP MURAH MALAM NI JURRR!! Semua dah bertuan alhamdulillah.. Cepat meh wassap Kak Sena kita deal sampai jadi 😍 Kak Sena | 011 3314 7039 #shakleemalaysia  #sayamakansayajual  #sayajual  #shakleerawang  #shakleemurah  #shakleeeffect  #shakleeuitm  #shakleelover  #shakleepromo  #shakleebandartasikputeri  #milkbooster  #setberpantang  #setibuhamil  #setjerawat  #vitaminc  #detox  #setkurus  #sayajualshaklee  #setcantik  #rawang  #kuang  #kundang  #shahalam  #sungaibuloh  #petalingjaya  #shakleekotadamansara  #shakleegombak  #shakleekelanajaya 
Calling for ESP LOVERSSSS ❗❗❗ Korang cepat mehhhh... malam ni last Kak Sena bagi harga murah sempena aniberseri Kak Sena today 😘

Esok harga promo biasa jer hehehe. Okla still murah jugak 🤣

Saja jaaa harini Kak Sena nak lanje lebih sikit 🙈 dah 5 orang grab ESP MURAH MALAM NI JURRR!! Semua dah bertuan alhamdulillah.. Cepat meh wassap Kak Sena kita deal sampai jadi 😍

Kak Sena | 011 3314 7039

#shakleemalaysia #sayamakansayajual #sayajual #shakleerawang #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeuitm #shakleelover #shakleepromo #shakleebandartasikputeri #milkbooster #setberpantang #setibuhamil #setjerawat #vitaminc #detox #setkurus #sayajualshaklee #setcantik #rawang #kuang #kundang #shahalam #sungaibuloh #petalingjaya #shakleekotadamansara #shakleegombak #shakleekelanajaya
Calling for ESP LOVERSSSS ❗❗❗ Korang cepat mehhhh... malam ni last Kak Sena bagi harga murah sempena aniberseri Kak Sena today 😘 Esok harga promo biasa jer hehehe. Okla still murah jugak 🤣 Saja jaaa harini Kak Sena nak lanje lebih sikit 🙈 dah 5 orang grab ESP MURAH MALAM NI JURRR!! Semua dah bertuan alhamdulillah.. Cepat meh wassap Kak Sena kita deal sampai jadi 😍 Kak Sena | 011 3314 7039 #shakleemalaysia  #sayamakansayajual  #sayajual  #shakleerawang  #shakleemurah  #shakleeeffect  #shakleeuitm  #shakleelover  #shakleepromo  #shakleebandartasikputeri  #milkbooster  #setberpantang  #setibuhamil  #setjerawat  #vitaminc  #detox  #setkurus  #sayajualshaklee  #setcantik  #rawang  #kuang  #kundang  #shahalam  #sungaibuloh  #petalingjaya  #shakleekotadamansara  #shakleegombak  #shakleekelanajaya 
Calling for ESP LOVERSSSS ❗❗❗ Korang cepat mehhhh... malam ni last Kak Sena bagi harga murah sempena aniberseri Kak Sena today 😘

Esok harga promo biasa jer hehehe. Okla still murah jugak 🤣

Saja jaaa harini Kak Sena nak lanje lebih sikit 🙈 dah 5 orang grab ESP MURAH MALAM NI JURRR!! Semua dah bertuan alhamdulillah.. Cepat meh wassap Kak Sena kita deal sampai jadi 😍

Kak Sena | 011 3314 7039

#shakleemalaysia #sayamakansayajual #sayajual #shakleerawang #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeuitm #shakleelover #shakleepromo #shakleebandartasikputeri #milkbooster #setberpantang #setibuhamil #setjerawat #vitaminc #detox #setkurus #sayajualshaklee #setcantik #rawang #kuang #kundang #shahalam #sungaibuloh #petalingjaya #shakleekotadamansara #shakleegombak #shakleekelanajaya
Calling for ESP LOVERSSSS ❗❗❗ Korang cepat mehhhh... malam ni last Kak Sena bagi harga murah sempena aniberseri Kak Sena today 😘 Esok harga promo biasa jer hehehe. Okla still murah jugak 🤣 Saja jaaa harini Kak Sena nak lanje lebih sikit 🙈 dah 5 orang grab ESP MURAH MALAM NI JURRR!! Semua dah bertuan alhamdulillah.. Cepat meh wassap Kak Sena kita deal sampai jadi 😍 Kak Sena | 011 3314 7039 #shakleemalaysia  #sayamakansayajual  #sayajual  #shakleerawang  #shakleemurah  #shakleeeffect  #shakleeuitm  #shakleelover  #shakleepromo  #shakleebandartasikputeri  #milkbooster  #setberpantang  #setibuhamil  #setjerawat  #vitaminc  #detox  #setkurus  #sayajualshaklee  #setcantik  #rawang  #kuang  #kundang  #shahalam  #sungaibuloh  #petalingjaya  #shakleekotadamansara  #shakleegombak  #shakleekelanajaya 
Vitamin TIME... .
.
Lepas dinner haruslah ngap Omega + Alfalfa kan. Sehari tak kan miss punya. .
.
Omega ni kan bukan je bantu untuk menurunkan dan mengawal berat badan. Tapi banyak lagi khasiat dia yang bagus tau. Jom jaga kesihatan. .
.
.
Nak dapatkan #OMEGA + #ALFALFA ni wasap Siti 0127771217
.
.
.
.
#ShakleeEffect
#ShakleeDifferent
#ShakleebyAssiti
#Assiti_Shaklee
#ShakleeMurah
#ShakleeSkudai
#ShakleeJb
#PosSeluruhMalaysia
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb
.
MERAWAT TUMIT MEREKAH DAN  KASAR
.
korang...ibu2...mesti ade masalah tumit merekah dan kasar kan...kadang2 malu bila nmpk..
.
.
meh saya tolong...korang kna try herbal blend ni....rajin2 sapu insya Allah hilang....dan banyak lagi kegunaannya...
.
.
berminat???jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut..
.
. 
#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#herbalblendshaklee
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb . MERAWAT TUMIT MEREKAH DAN KASAR . korang...ibu2...mesti ade masalah tumit merekah dan kasar kan...kadang2 malu bila nmpk.. . . meh saya tolong...korang kna try herbal blend ni....rajin2 sapu insya Allah hilang....dan banyak lagi kegunaannya... . . berminat???jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut.. . . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #lofatah  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #naelofar  #herbalblendshaklee 
shaklee_sihat_cantik_jb
.
MERAWAT TUMIT MEREKAH DAN  KASAR
.
korang...ibu2...mesti ade masalah tumit merekah dan kasar kan...kadang2 malu bila nmpk..
.
.
meh saya tolong...korang kna try herbal blend ni....rajin2 sapu insya Allah hilang....dan banyak lagi kegunaannya...
.
.
berminat???jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut..
.
. 
#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#herbalblendshaklee
shaklee_sihat_cantik_jb . MERAWAT TUMIT MEREKAH DAN KASAR . korang...ibu2...mesti ade masalah tumit merekah dan kasar kan...kadang2 malu bila nmpk.. . . meh saya tolong...korang kna try herbal blend ni....rajin2 sapu insya Allah hilang....dan banyak lagi kegunaannya... . . berminat???jom wasap 013 7843 786 untuk info lanjut.. . . #shakleemutiararini  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleeeffect  #shakleeeffects  #shakleehargatermurah  #shakleehargastudent  #shakleehargapromo  #shakleeutm  #shakleeuitm  #sayajualonline  #sayajualshakleemurah  #codshakleejb  #codshakleeskudai  #lofatah  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #naelofar  #herbalblendshaklee 
Mine should say daughterS.  This struck a cord with me.  Momma’s we have such a HUGE impact in our children (especially daughters) lives.  Let’s set the example well, BUT let’s also acknowledge that we are flawed, admit when we are wrong & ask for forgiveness. 💗Happy Sunday💗 10.22.17 PS thanks @lucysinspired for this 💕
Mine should say daughterS. This struck a cord with me. Momma’s we have such a HUGE impact in our children (especially daughters) lives. Let’s set the example well, BUT let’s also acknowledge that we are flawed, admit when we are wrong & ask for forgiveness. 💗Happy Sunday💗 10.22.17 PS thanks @lucysinspired for this 💕
Asalamualaikum semua. 😊
.
Kalau tadi Syera share fungsi AGEN DETOX USUS BESAR iaitu #HERBLAX kan.
.
Ini juga antara supplemen detox shaklee tau. AGEN DETOX DARAH DAN USUS KECIL.
.
#ALFALFACOMPLEX
.
Biasanya HERBLAX dan ALFALFA COMPLEX antara supplemen asas yang Syera galakkan customer ambil.
.
SIAPA perlukan Alfalfa ni?
.
✔Lelaki dan Wanita yang pentingkan kesihatan
✔Ibu yang menyusu bayi (Milk Booster)
✔Mereka yang mempunyai masalah kewanitaan.
✔Mereka yang mempunyai allergi,athma
✔Mereka yang ada masalah resdung
✔Mereka yang ingin merasai setiap kebaikan alfalfa 🤗
.
Ada beza tau Alfalfa Shaklee dan jenama lain.
.
PERBEZAAN Alfalfa Shaklee
.
👉Formula Shaklee Signature yang  dibangunkan oleh Dr. Shaklee dalam 1950-an.
👉Menggunakan alfalfa terbaik yang tumbuh di California yang kaya dengan pelbagai jenis zat, termasuk kalsium, fosforous, zat besi, dan magnesium serta klorofil, bioflavonoid, pelbagai mineral surih dan vitamin.
.
Bagi mereka yang 1st time nak consume supplemen dan tak pernah berdetox, biasanya 2 item ni Syera akan suggest sekali.
.
Penting tau berdetox ni. Untuk bantu badan kita dapat serap sepenuhnya vitamin dan nutrisi yang badan kita perlukan.
.
Kalau nak kempiskan perut ambil 2 item ni pun boleh 😊
.
Untuk sebarang pertanyaan atau order boleh dm atau whatsapp Syera k.
.
Syeera azmi
0173244776
Asalamualaikum semua. 😊 . Kalau tadi Syera share fungsi AGEN DETOX USUS BESAR iaitu #HERBLAX  kan. . Ini juga antara supplemen detox shaklee tau. AGEN DETOX DARAH DAN USUS KECIL. . #ALFALFACOMPLEX  . Biasanya HERBLAX dan ALFALFA COMPLEX antara supplemen asas yang Syera galakkan customer ambil. . SIAPA perlukan Alfalfa ni? . ✔Lelaki dan Wanita yang pentingkan kesihatan ✔Ibu yang menyusu bayi (Milk Booster) ✔Mereka yang mempunyai masalah kewanitaan. ✔Mereka yang mempunyai allergi,athma ✔Mereka yang ada masalah resdung ✔Mereka yang ingin merasai setiap kebaikan alfalfa 🤗 . Ada beza tau Alfalfa Shaklee dan jenama lain. . PERBEZAAN Alfalfa Shaklee . 👉Formula Shaklee Signature yang  dibangunkan oleh Dr. Shaklee dalam 1950-an. 👉Menggunakan alfalfa terbaik yang tumbuh di California yang kaya dengan pelbagai jenis zat, termasuk kalsium, fosforous, zat besi, dan magnesium serta klorofil, bioflavonoid, pelbagai mineral surih dan vitamin. . Bagi mereka yang 1st time nak consume supplemen dan tak pernah berdetox, biasanya 2 item ni Syera akan suggest sekali. . Penting tau berdetox ni. Untuk bantu badan kita dapat serap sepenuhnya vitamin dan nutrisi yang badan kita perlukan. . Kalau nak kempiskan perut ambil 2 item ni pun boleh 😊 . Untuk sebarang pertanyaan atau order boleh dm atau whatsapp Syera k. . Syeera azmi 0173244776
Pre natal set is here ❤️
-
Haa kenapa ESP ada dalam set hamil?
-
ESP membantu meningkatkan imuniti badan ibu mengandung dan membantu pembentukan otot dan otak bayi.
-
Selain daripada itu, ESP jugak membantu kulit ibu dan bayi menjadi semakin halus, gebu dan putih.
-
Nak tahu fungsi yang lain? Meh pm Dee.
-
Kita bincang tepi 😉
-
Dee | 6010 536 1908 (WA) 🎀
#shakleemalaysia
#shakleekl
#shakleewangsamaju
#shakleenilai
#codshakleeareakl
#codshakleeareawangsamaju
#codshakleeareanilai
#sayajualshaklee 
#haeisdeeshaklee
#haeisdeejualshaklee
#ESPhenomenal
#ESPshaklee
#vitacplusshaklee
#alfalfacomplexshaklee
#garliccomplexshaklee
#shakleeeffect
Pre natal set is here ❤️ - Haa kenapa ESP ada dalam set hamil? - ESP membantu meningkatkan imuniti badan ibu mengandung dan membantu pembentukan otot dan otak bayi. - Selain daripada itu, ESP jugak membantu kulit ibu dan bayi menjadi semakin halus, gebu dan putih. - Nak tahu fungsi yang lain? Meh pm Dee. - Kita bincang tepi 😉 - Dee | 6010 536 1908 (WA) 🎀 #shakleemalaysia  #shakleekl  #shakleewangsamaju  #shakleenilai  #codshakleeareakl  #codshakleeareawangsamaju  #codshakleeareanilai  #sayajualshaklee  #haeisdeeshaklee  #haeisdeejualshaklee  #ESPhenomenal  #ESPshaklee  #vitacplusshaklee  #alfalfacomplexshaklee  #garliccomplexshaklee  #shakleeeffect 
JERAWAT

Opppss.. JERAWAT NAIK LAH! kecut sana., tumbuh sini, kecut sini, tumbuh situuu.. Alahai.. Stressnya😖
.
Ada banyak faktor sebenarnya jerawat ni tumbuh merata di muka..Antaranya:
.
❗HORMON TAK STABIL
❗KULIT TAK CUKUP NUTRISI
❗SALAH PAKAI PRODUK
❗SUKA PEGANG MUKA

Jika anda perlukan sebarang konsultasi, boleh direct whatsapp Anis ya

Agen Shaklee memahami,
Anis- 017 7832740
#codkuantan 
#codjayagading 
#codtamantas 
#codgambang 
#codbandarkuantan
#codinderamahkota 
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas 
#shakleeinderamahkota
#kuipsas #bazarpaknil #vivik  #shakleesingapore #collagenshaklee #sayanakglowing #sayanakcantik #sayanakcantikdansihat  #setberpantangshaklee #sayajualshaklee #sayajualshakleemurahmalaysia #sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #shakleemalaysiabypos #shaklee #shakleemalaysia #alfalfashaklee #shakleeeffect #shakleemalaysian
JERAWAT Opppss.. JERAWAT NAIK LAH! kecut sana., tumbuh sini, kecut sini, tumbuh situuu.. Alahai.. Stressnya😖 . Ada banyak faktor sebenarnya jerawat ni tumbuh merata di muka..Antaranya: . ❗HORMON TAK STABIL ❗KULIT TAK CUKUP NUTRISI ❗SALAH PAKAI PRODUK ❗SUKA PEGANG MUKA Jika anda perlukan sebarang konsultasi, boleh direct whatsapp Anis ya Agen Shaklee memahami, Anis- 017 7832740 #codkuantan  #codjayagading  #codtamantas  #codgambang  #codbandarkuantan  #codinderamahkota  #shakleepahang  #shakleekuantan  #shakleejayagading  #shakleetamantas  #shakleeinderamahkota  #kuipsas  #bazarpaknil  #vivik  #shakleesingapore  #collagenshaklee  #sayanakglowing  #sayanakcantik  #sayanakcantikdansihat  #setberpantangshaklee  #sayajualshaklee  #sayajualshakleemurahmalaysia  #sayajualshakleemurah  #shakleemurahmalaysia  #shakleemalaysiabypos  #shaklee  #shakleemalaysia  #alfalfashaklee  #shakleeeffect  #shakleemalaysian 
PROMO BULAN OKTOBER
.
Promosi yang dinanti-nanti oleh peminat ESP..antara supplemen Shaklee yang hot selling
.
Kenapa HOT SELLING?
Sebab ESP ini multipurpose supplemen
•Untuk CANTIK , boleh amalkan ESP
•Untuk KURUS , boleh amalkan ESP
•Untuk MENYUSU , boleh amalkan ESP
•Untuk IKHTIAR HAMIL , boleh amalkan ESP
•Untuk PANTANG , boleh amalkan ESP
•Untuk TENAGA , boleh amalkan ESP
•Untuk STUDENT , boleh amalkan ESP
•Untuk yang BEKERJA , boleh amalkan ESP
.
Untuk bulan nie beli 4 tong ESP akan dapat diskaun 5%. Boleh pakat-pakat borong dengan kekawan 😘😊
.
Boleh wasap untuk info lanjut
kakshimajelani
0122043175
PROMO BULAN OKTOBER . Promosi yang dinanti-nanti oleh peminat ESP..antara supplemen Shaklee yang hot selling . Kenapa HOT SELLING? Sebab ESP ini multipurpose supplemen •Untuk CANTIK , boleh amalkan ESP •Untuk KURUS , boleh amalkan ESP •Untuk MENYUSU , boleh amalkan ESP •Untuk IKHTIAR HAMIL , boleh amalkan ESP •Untuk PANTANG , boleh amalkan ESP •Untuk TENAGA , boleh amalkan ESP •Untuk STUDENT , boleh amalkan ESP •Untuk yang BEKERJA , boleh amalkan ESP . Untuk bulan nie beli 4 tong ESP akan dapat diskaun 5%. Boleh pakat-pakat borong dengan kekawan 😘😊 . Boleh wasap untuk info lanjut kakshimajelani 0122043175
PROMO BULAN OKTOBER
.
Promosi yang dinanti-nanti oleh peminat ESP..antara supplemen Shaklee yang hot selling
.
Kenapa HOT SELLING?
Sebab ESP ini multipurpose supplemen
•Untuk CANTIK , boleh amalkan ESP
•Untuk KURUS , boleh amalkan ESP
•Untuk MENYUSU , boleh amalkan ESP
•Untuk IKHTIAR HAMIL , boleh amalkan ESP
•Untuk PANTANG , boleh amalkan ESP
•Untuk TENAGA , boleh amalkan ESP
•Untuk STUDENT , boleh amalkan ESP
•Untuk yang BEKERJA , boleh amalkan ESP
.
Untuk bulan nie beli 4 tong ESP akan dapat diskaun 5%. Boleh pakat-pakat borong dengan kekawan 😘😊
.
Boleh wasap untuk info lanjut
kakshimajelani
0122043175
PROMO BULAN OKTOBER . Promosi yang dinanti-nanti oleh peminat ESP..antara supplemen Shaklee yang hot selling . Kenapa HOT SELLING? Sebab ESP ini multipurpose supplemen •Untuk CANTIK , boleh amalkan ESP •Untuk KURUS , boleh amalkan ESP •Untuk MENYUSU , boleh amalkan ESP •Untuk IKHTIAR HAMIL , boleh amalkan ESP •Untuk PANTANG , boleh amalkan ESP •Untuk TENAGA , boleh amalkan ESP •Untuk STUDENT , boleh amalkan ESP •Untuk yang BEKERJA , boleh amalkan ESP . Untuk bulan nie beli 4 tong ESP akan dapat diskaun 5%. Boleh pakat-pakat borong dengan kekawan 😘😊 . Boleh wasap untuk info lanjut kakshimajelani 0122043175
Tahu tak kenapa ESP sangat famous dikalangan orang yang menjaga kecantikan kulit?
-
🌸Membantu membina dan memperbaiki tisu-tisu badan.
🌸 Membantu menjadikan kulit berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.
🌸Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan.
🌸Memberi ton warna kulit yang sekata.
🌸Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka gebu dan halus-mulus.
-
Nak jaga kulit bukan susah.
-
Start dari pemakanan kita dulu.
-
Tengok apa yang kita ambil setiap hari.
-
Sihatkah? Seimbang kah?
-
Jom sihat dan cantik bersama ESP 🤴🏻👰🏻
-
Dee | 6010 536 1908 (WA) 🎀
#shakleemalaysia
#shakleekl
#shakleewangsamaju
#shakleenilai
#codshakleeareakl
#codshakleeareawangsamaju
#codshakleeareanilai
#sayajualshaklee 
#haeisdeeshaklee
#haeisdeejualshaklee
#ESPhenomenal
#ESPshaklee
#vitacplusshaklee
#alfalfacomplexshaklee
#garliccomplexshaklee
#shakleeeffect
Tahu tak kenapa ESP sangat famous dikalangan orang yang menjaga kecantikan kulit? - 🌸Membantu membina dan memperbaiki tisu-tisu badan. 🌸 Membantu menjadikan kulit berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 🌸Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan. 🌸Memberi ton warna kulit yang sekata. 🌸Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka gebu dan halus-mulus. - Nak jaga kulit bukan susah. - Start dari pemakanan kita dulu. - Tengok apa yang kita ambil setiap hari. - Sihatkah? Seimbang kah? - Jom sihat dan cantik bersama ESP 🤴🏻👰🏻 - Dee | 6010 536 1908 (WA) 🎀 #shakleemalaysia  #shakleekl  #shakleewangsamaju  #shakleenilai  #codshakleeareakl  #codshakleeareawangsamaju  #codshakleeareanilai  #sayajualshaklee  #haeisdeeshaklee  #haeisdeejualshaklee  #ESPhenomenal  #ESPshaklee  #vitacplusshaklee  #alfalfacomplexshaklee  #garliccomplexshaklee  #shakleeeffect 
.
"KEMBAR DUA
. -- Ni hot item juga sebenarnya. 
Tapi lambatnya la customer nak repeat order 😝

Bukan sebab tak berkesan tapi sebenarnya sebab tahan lama ❕
. -- Jangan terkejut tau kalau Saubie kata sebenarnya produk Shaklee berbaloi je beli sebab tahan lama.
.
Contoh la Set asas ni ada panggil twin set dalam Set Asas Kecantikan mengandungi 2 produk : .
🔘 Vitamin C
🔘Vitamin E .

Ok,
Berapa lama set ni boleh tahan ❔ -- 🔘Vitamin C  boleh tahan 6 bulan (180 biji)
🔘Vitamin E boleh tahan 4 bulan (120 biji)
.
Serius memang jimat untuk sekali beli
.
Dan kelebihan pada 2 produk ni boleh dijadikan masker 😱
.
Nak tahu macam mana nanti Saubie akan kongsikan tips untuk korang buat masker dengan Vitamin C & E .
.
Mudah sangat tau
-- Berapa lama dapat effect :
.
✔kulit bebas jerawat
✔kulit nampak bersih, lembab dan lembut jeee
✔tona kulit jadi sekata
✔kulit tak nampak kusam malah sihat .
Yang ni Saubie selalu bagi tahu customer yang konsisten tu sangat la penting.Jangan risau kalau seminggu makan tapi kulit masih belum putih melepak ❕
.
Produk shaklee selamat dan natural.
Suplemen ni pun tidak mengandungi bahan kimia merbahaya yang selalunya akan beri effect cepat tapi untuk jangka masa panjang adalah tidak selamat -- Konsisten dengan dua ni insyaAllah akan nampak perubahan kulit makin BERSERI SERI.
.
Silap silap memang kulit kalah neelofa nanti. .
KORANG NAK TAK CANTIK ❔
.
Meh grab promosi untuk dari Saubie ni !
.

Order dan consultation dari Saubie .
InsyaAllah saubie akan bantu dan berikan special price tuk korang yang beli dengan saubie sepanjang promosi ni -- Ikhlas nak tolong sama sama cantik 😉

Saubie
0139950661 😘 
#shakleeEffect 
#shakleetemerloh 
#shakleejengka
#shakleekuantan
#espshaklee
#setcantikshaklee
#cantik
#jerawat
#saubie_shaklee" #ipreview @preview.app
. "KEMBAR DUA . -- Ni hot item juga sebenarnya. Tapi lambatnya la customer nak repeat order 😝 Bukan sebab tak berkesan tapi sebenarnya sebab tahan lama ❕ . -- Jangan terkejut tau kalau Saubie kata sebenarnya produk Shaklee berbaloi je beli sebab tahan lama. . Contoh la Set asas ni ada panggil twin set dalam Set Asas Kecantikan mengandungi 2 produk : . 🔘 Vitamin C 🔘Vitamin E . Ok, Berapa lama set ni boleh tahan ❔ -- 🔘Vitamin C boleh tahan 6 bulan (180 biji) 🔘Vitamin E boleh tahan 4 bulan (120 biji) . Serius memang jimat untuk sekali beli . Dan kelebihan pada 2 produk ni boleh dijadikan masker 😱 . Nak tahu macam mana nanti Saubie akan kongsikan tips untuk korang buat masker dengan Vitamin C & E . . Mudah sangat tau -- Berapa lama dapat effect : . ✔kulit bebas jerawat ✔kulit nampak bersih, lembab dan lembut jeee ✔tona kulit jadi sekata ✔kulit tak nampak kusam malah sihat . Yang ni Saubie selalu bagi tahu customer yang konsisten tu sangat la penting.Jangan risau kalau seminggu makan tapi kulit masih belum putih melepak ❕ . Produk shaklee selamat dan natural. Suplemen ni pun tidak mengandungi bahan kimia merbahaya yang selalunya akan beri effect cepat tapi untuk jangka masa panjang adalah tidak selamat -- Konsisten dengan dua ni insyaAllah akan nampak perubahan kulit makin BERSERI SERI. . Silap silap memang kulit kalah neelofa nanti. . KORANG NAK TAK CANTIK ❔ . Meh grab promosi untuk dari Saubie ni ! . Order dan consultation dari Saubie . InsyaAllah saubie akan bantu dan berikan special price tuk korang yang beli dengan saubie sepanjang promosi ni -- Ikhlas nak tolong sama sama cantik 😉 Saubie 0139950661 😘 #shakleeEffect  #shakleetemerloh  #shakleejengka  #shakleekuantan  #espshaklee  #setcantikshaklee  #cantik  #jerawat  #saubie_shaklee " #ipreview  @preview.app
Bismillahhirrahmannirrahim. 
Hi My Wonderful Customer ❤

Anda bukan membayar untuk sebotol supplement tetapi Anda melabur untuk sebuah nikmat yang tiada penggantinya iaitu "KESIHATAN" 💋

VIVIX SHAKLEE.

READY STOCK IN HAND ✔

SAKIT ITU MAHAL. SIHAT ITU NIKMAT. 🙈

BERMINAT? JOM RISIK CEPAT2. PM ME FOR FAST RESPONSE 😘

YOUR TRUSTED SID ❤ 📲 016.8742375

#sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemurah #shakleemurahsarawak #shakleebintulu #shakleekuching #alwaysgreen #alwayssafe #alwayswork #vivixshaklee #fightcancer #iloveshaklee #readystock #postageseluruhmalaysia #codkuching 🚗🚗🚗
Bismillahhirrahmannirrahim. Hi My Wonderful Customer ❤ Anda bukan membayar untuk sebotol supplement tetapi Anda melabur untuk sebuah nikmat yang tiada penggantinya iaitu "KESIHATAN" 💋 VIVIX SHAKLEE. READY STOCK IN HAND ✔ SAKIT ITU MAHAL. SIHAT ITU NIKMAT. 🙈 BERMINAT? JOM RISIK CEPAT2. PM ME FOR FAST RESPONSE 😘 YOUR TRUSTED SID ❤ 📲 016.8742375 #sayajualshaklee  #shakleeeffect  #shakleemurah  #shakleemurahsarawak  #shakleebintulu  #shakleekuching  #alwaysgreen  #alwayssafe  #alwayswork  #vivixshaklee  #fightcancer  #iloveshaklee  #readystock  #postageseluruhmalaysia  #codkuching  🚗🚗🚗
My ever biased 😆
-
Taktahu nak cakap sayangnya dua ketul ni. Sampai rasa nak kunyah2 setiap masa.
-
Tau tak effect dekat atas 👆🏻tu real.
-
Haa sebab tu la makcik makcik pun jatuh hati dengan dua ketul ni. Hehe
-
Nak dapatkan dekat mana?
-
Pm Dee laju2 okay.
-
Dee | 6010 536 1908 (WA) 🎀
#shakleemalaysia
#shakleekl
#shakleewangsamaju
#shakleenilai
#codshakleeareakl
#codshakleeareawangsamaju
#codshakleeareanilai
#sayajualshaklee 
#haeisdeeshaklee
#haeisdeejualshaklee
#ESPhenomenal
#ESPshaklee
#vitacplusshaklee
#alfalfacomplexshaklee
#garliccomplexshaklee
#shakleeeffect
My ever biased 😆 - Taktahu nak cakap sayangnya dua ketul ni. Sampai rasa nak kunyah2 setiap masa. - Tau tak effect dekat atas 👆🏻tu real. - Haa sebab tu la makcik makcik pun jatuh hati dengan dua ketul ni. Hehe - Nak dapatkan dekat mana? - Pm Dee laju2 okay. - Dee | 6010 536 1908 (WA) 🎀 #shakleemalaysia  #shakleekl  #shakleewangsamaju  #shakleenilai  #codshakleeareakl  #codshakleeareawangsamaju  #codshakleeareanilai  #sayajualshaklee  #haeisdeeshaklee  #haeisdeejualshaklee  #ESPhenomenal  #ESPshaklee  #vitacplusshaklee  #alfalfacomplexshaklee  #garliccomplexshaklee  #shakleeeffect 
Kini kulit semakin flawless !! Sebelum : kulit kusam, jerawat & parut jerawat
.
Selepas : kulit semakin cerah, tona sekata, parut jerawat pudar, jerawat hilang dan kulit lebih licin
.
Order & Consultation
@byfatimajamil 
019-4486392
#esphargapromo
#kulitkusam 
#jerawat 
#parutberlubang 
#kulitcantik 
#nakkurus 
#shakleesetapak 
#shakleetamanmelati 
#shakleeampang 
#shakleegombak 
#shakleebrunei 
#shakleesingapore 
#shakleewangsamaju 
#shakleekelantan 
#shakleekb 
#shakleepasirputeh 
#shakleedamansara 
#shakleesrirampai 
#shakleepenang 
#shakleekedah 
#shakleejohor 
#shakleeeffect 
#sayajualshaklee
Kini kulit semakin flawless !! Sebelum : kulit kusam, jerawat & parut jerawat . Selepas : kulit semakin cerah, tona sekata, parut jerawat pudar, jerawat hilang dan kulit lebih licin . Order & Consultation @byfatimajamil 019-4486392 #esphargapromo  #kulitkusam  #jerawat  #parutberlubang  #kulitcantik  #nakkurus  #shakleesetapak  #shakleetamanmelati  #shakleeampang  #shakleegombak  #shakleebrunei  #shakleesingapore  #shakleewangsamaju  #shakleekelantan  #shakleekb  #shakleepasirputeh  #shakleedamansara  #shakleesrirampai  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleejohor  #shakleeeffect  #sayajualshaklee 
Kini kulit semakin flawless !! Sebelum : kulit kusam, jerawat & parut jerawat
.
Selepas : kulit semakin cerah, tona sekata, parut jerawat pudar, jerawat hilang dan kulit lebih licin
.
Order & Consultation
@byfatimajamil 
019-4486392
#esphargapromo
#kulitkusam 
#jerawat 
#parutberlubang 
#kulitcantik 
#nakkurus 
#shakleesetapak 
#shakleetamanmelati 
#shakleeampang 
#shakleegombak 
#shakleebrunei 
#shakleesingapore 
#shakleewangsamaju 
#shakleekelantan 
#shakleekb 
#shakleepasirputeh 
#shakleedamansara 
#shakleesrirampai 
#shakleepenang 
#shakleekedah 
#shakleejohor 
#shakleeeffect 
#sayajualshaklee
Kini kulit semakin flawless !! Sebelum : kulit kusam, jerawat & parut jerawat . Selepas : kulit semakin cerah, tona sekata, parut jerawat pudar, jerawat hilang dan kulit lebih licin . Order & Consultation @byfatimajamil 019-4486392 #esphargapromo  #kulitkusam  #jerawat  #parutberlubang  #kulitcantik  #nakkurus  #shakleesetapak  #shakleetamanmelati  #shakleeampang  #shakleegombak  #shakleebrunei  #shakleesingapore  #shakleewangsamaju  #shakleekelantan  #shakleekb  #shakleepasirputeh  #shakleedamansara  #shakleesrirampai  #shakleepenang  #shakleekedah  #shakleejohor  #shakleeeffect  #sayajualshaklee 
SIAPA LAGI MAHU KULIT CERAH, LICIN, LEMBUT TANPA APPLY FOUNDATION? "Suka sgt dengan Esp Soy protein ni. Tekejut lepas 1 bulan minum, Kulit makin putih, parut jerawat pon makin bkurang. Esp Soy Protein ni sya rekomenkan sgt utk student yg nk kulit cantik dari dalam dgn PROTEIN"

ESP SOY PROTEIN NON-GMO (VANILLA FLAVOR) - protein penting utk renew kulit baru yg lebih lembut, gebu & dpt menutup parut di wajah. Lepas ni just letak bedak je kat muka, dah perfect! 
EXTRA BENEFIT, minum Esp Soy protein ni boleh bagi kenyang lama. If minum time breakfast, boleh tahan kenyang sampai lunch tau❤ jimat duit, hehe.

Esp protein PROMO PRICE bulan October ni !

DM syaheera cepat sementara harga masih meletops!! www.wasap.my/60193474266/ESPpromo

#shakleemurah #shakleeeffect #shakleepromo #kulitcerah #kurusjelita #kulitputih #kurusputih #vitamincantik #wng #collagen
SIAPA LAGI MAHU KULIT CERAH, LICIN, LEMBUT TANPA APPLY FOUNDATION? "Suka sgt dengan Esp Soy protein ni. Tekejut lepas 1 bulan minum, Kulit makin putih, parut jerawat pon makin bkurang. Esp Soy Protein ni sya rekomenkan sgt utk student yg nk kulit cantik dari dalam dgn PROTEIN" ESP SOY PROTEIN NON-GMO (VANILLA FLAVOR) - protein penting utk renew kulit baru yg lebih lembut, gebu & dpt menutup parut di wajah. Lepas ni just letak bedak je kat muka, dah perfect! EXTRA BENEFIT, minum Esp Soy protein ni boleh bagi kenyang lama. If minum time breakfast, boleh tahan kenyang sampai lunch tau❤ jimat duit, hehe. Esp protein PROMO PRICE bulan October ni ! DM syaheera cepat sementara harga masih meletops!! www.wasap.my/60193474266/ESPpromo #shakleemurah  #shakleeeffect  #shakleepromo  #kulitcerah  #kurusjelita  #kulitputih  #kurusputih  #vitamincantik  #wng  #collagen 
SET DIET SHAKLEE (khusus untuk ibu baru lepas bersalin dan sedang berpantang)

1. LECITHIN : 
bakar lemak dan kolesterol
.
2. HERBLAX
membuang kerak usus dan melawaskan pembuangan najis. .

3. ESP
sumber protein. mengenyangkan. tahan lapar lebih lama dan meningkatkan metabolisma
.

#shakleebyjuejaapar 🌷
Your Trusted SID 
@kedai_vitaminjue
#0136484929
.
.
.
#shakleebyjuejaapar #miszjueshoppe #shaklee #shakleemalaysia #menyusu #breastfeeding  #ibumalaysia #babyshaklee #shakleepenang #shakleebest #shakleeeffect #ibumenyusu #sayajual #sayajualshaklee #mmteamshaklee #mmigers #shakleebrunei #shakleesingapore #lotsoflove #shakleeseremban #shakleekajang #shakleetapah #shakleeipoh
SET DIET SHAKLEE (khusus untuk ibu baru lepas bersalin dan sedang berpantang) 1. LECITHIN : bakar lemak dan kolesterol . 2. HERBLAX membuang kerak usus dan melawaskan pembuangan najis. . 3. ESP sumber protein. mengenyangkan. tahan lapar lebih lama dan meningkatkan metabolisma . #shakleebyjuejaapar  🌷 Your Trusted SID @kedai_vitaminjue #0136484929  . . . #shakleebyjuejaapar  #miszjueshoppe  #shaklee  #shakleemalaysia  #menyusu  #breastfeeding  #ibumalaysia  #babyshaklee  #shakleepenang  #shakleebest  #shakleeeffect  #ibumenyusu  #sayajual  #sayajualshaklee  #mmteamshaklee  #mmigers  #shakleebrunei  #shakleesingapore  #lotsoflove  #shakleeseremban  #shakleekajang  #shakleetapah  #shakleeipoh 
PERUT SLIM DENGAN HERBLAX 😘😘
.
Yang paling buat kita tak selesa ialah bila kawan-kawan asyik tengok perut kita.
.
Nak tegur mengandung ke kita buncit. Kita boleh jadi rendah diri. Mula lah beli bengkung la dan krim-krim panas untuk kempiskan perut.
.
Tahu tak apa punca perut buncit ni?
.
👉 TAHAP PENCERNAAN YANG LEMAH
.
🎗Bila makanan yang kita makan tak dapat dipecahkan dengan sempurna dan tak dihadam, itulah antara kesan sampingannya ialah perut buncit dan gemuk.
.
🎗Lapisan perut akan membentuk kerak yang tak dapat diproses oleh perut yang tidak cergas.
.
🎗kerak yang semakin tebal akan buatkan perut anda semakin buncit.
.
.
👉 METABOLISMA BADAN YANG LEMAH
.
🎗Metabolisma ialah proses menukar makanan kepada tenaga.
.
🎗Bila usia kita semakin meningkat, metabolisma kita semakin turun.
.
🎗Walaupun makan sikit perut tetap buncit. Susah pulak tu nak kempis.
.
Jadi, makanan yang tidak ditukar menjadi tenaga akan disimpan sebagai lemak. Lemak- lemak ini akan lebih tertumpu ke bahagian perut, pinggang dan peha.Perut pun nampak buncit.
.
Puncanya, metabolisma kita yang rendah.
.
Salah satu cara untuk detox usus besar kita daripada makanan-makanan yang tak cerna dan lemak serta lendir yang ada dalam badan kita ni dengan ambil HERBLAX Shaklee.
.
KESAN AMBIL HERBLAX ?
.
❤Perut kempis dengan cepat.
❤Masalah sembelit selesai.
❤Masalah perut tak lawas hilang.
❤Kulit lebih cantik kerana toksin dibuang dari perut.
❤Mengurangkan migrain.
.
Best tau ambil HERBLAX ni.
Tak perlu ambil hari-hari. Seminggu 2-3 kali dah cukup dah.
.
Ha. Ada ke yang alami masalah perut buncit ni? Meh order #HERBLAX ni dengan Syera.
.
Syeera azmi
0173244776
PERUT SLIM DENGAN HERBLAX 😘😘 . Yang paling buat kita tak selesa ialah bila kawan-kawan asyik tengok perut kita. . Nak tegur mengandung ke kita buncit. Kita boleh jadi rendah diri. Mula lah beli bengkung la dan krim-krim panas untuk kempiskan perut. . Tahu tak apa punca perut buncit ni? . 👉 TAHAP PENCERNAAN YANG LEMAH . 🎗Bila makanan yang kita makan tak dapat dipecahkan dengan sempurna dan tak dihadam, itulah antara kesan sampingannya ialah perut buncit dan gemuk. . 🎗Lapisan perut akan membentuk kerak yang tak dapat diproses oleh perut yang tidak cergas. . 🎗kerak yang semakin tebal akan buatkan perut anda semakin buncit. . . 👉 METABOLISMA BADAN YANG LEMAH . 🎗Metabolisma ialah proses menukar makanan kepada tenaga. . 🎗Bila usia kita semakin meningkat, metabolisma kita semakin turun. . 🎗Walaupun makan sikit perut tetap buncit. Susah pulak tu nak kempis. . Jadi, makanan yang tidak ditukar menjadi tenaga akan disimpan sebagai lemak. Lemak- lemak ini akan lebih tertumpu ke bahagian perut, pinggang dan peha.Perut pun nampak buncit. . Puncanya, metabolisma kita yang rendah. . Salah satu cara untuk detox usus besar kita daripada makanan-makanan yang tak cerna dan lemak serta lendir yang ada dalam badan kita ni dengan ambil HERBLAX Shaklee. . KESAN AMBIL HERBLAX ? . ❤Perut kempis dengan cepat. ❤Masalah sembelit selesai. ❤Masalah perut tak lawas hilang. ❤Kulit lebih cantik kerana toksin dibuang dari perut. ❤Mengurangkan migrain. . Best tau ambil HERBLAX ni. Tak perlu ambil hari-hari. Seminggu 2-3 kali dah cukup dah. . Ha. Ada ke yang alami masalah perut buncit ni? Meh order #HERBLAX  ni dengan Syera. . Syeera azmi 0173244776
FULL SET VITAMIN KEHAMILAN SHAKLEE

Khas untuk bakal ibu, yang mencari vitamin terbaik untuk diri sendiri dan kandungan..jom pilih produk bebas bahan kimia..organik dan terbukti berkesan.. Sekarang tengah offer ESP jadi automatik 1 set akan jadi lebih murahh dari biasa..jom order jangan risauuuu.. #AndaOrderSuamiBayar 😂😂😂😂 Sebelum tu jom baca fungsi setiap item ye.. 1. ESP
Protien soya. Ia penting untuk membantu pertumbuhan yang normal untuk bayi didalam kandungan.
Jika anda mempunyai masalah berat bayi kurang daripada yang sepatutnya, sebaiknya amalkan ESP kerana ESP boleh membantu pertumbuhan bayi dalam kandungan dengan baik.
ESP juga membantu membekalkan tenaga dan mengelakkan masalah pedih ulu hati atau gastrik.

2. B Complex
Membekalkan asid folik. Kekurangan asid folik bagi ibu yang hamil boleh menyebabkan risiko kecacatan tulang belakang (spina bifida) pada bayi.
Sebaiknya ia perlu dimakan sekurang-kurangnya sebulan sebelum hamil.
Vitamin B6 yang terdapat dalam B Complex juga dikatakan boleh mengurangkan masalah ‘morning sickness’ bagi ibu hamil.

3. Vitalea With Iron Formula
Ia merupakan Multivitamin yang sangat penting terutama untuk ibu yang mengalami masalah tekanan darah rendah atau ‘HB Low’.
Jika diambil bersama-sama dengan Vitamin C, penyerapan zat besi yang ada didalam vitalea adalah lebih baik dan berkesan untuk membantu masalah tekanan darah rendah.

4. Sustained Release Vita-C
Vitamin C mempunyai pelbagai fungsi. Antaranya sebagai penguat imuniti tubuh melawan penyakit, menjaga kapilari darah dan membantu penghasilan kolagen dalam badan.

5. Ostematrix
Tablet kalsium. Ia juga mengandungi vitamin D dan Magnesium.
Ibu hamil memerlukan sekurang-kurangnya 1000mg kalsium setiap hari.

6. Omega Guard
Membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan serta meningkatkan imune badan

www.wasap.my/60174237165

#MMIgers
#MMTeamShaklee
#ShakleeMalaysia
#PengedarShakleeIpoh
#ShakleeIpoh
#PengedarShakleeTamanMeruIpoh
#ShakleeByAnis
#SupplementSihatCantik
#SetKurusCantik
#ShakleeEffect
#SetJerawat
FULL SET VITAMIN KEHAMILAN SHAKLEE Khas untuk bakal ibu, yang mencari vitamin terbaik untuk diri sendiri dan kandungan..jom pilih produk bebas bahan kimia..organik dan terbukti berkesan.. Sekarang tengah offer ESP jadi automatik 1 set akan jadi lebih murahh dari biasa..jom order jangan risauuuu.. #AndaOrderSuamiBayar  😂😂😂😂 Sebelum tu jom baca fungsi setiap item ye.. 1. ESP Protien soya. Ia penting untuk membantu pertumbuhan yang normal untuk bayi didalam kandungan. Jika anda mempunyai masalah berat bayi kurang daripada yang sepatutnya, sebaiknya amalkan ESP kerana ESP boleh membantu pertumbuhan bayi dalam kandungan dengan baik. ESP juga membantu membekalkan tenaga dan mengelakkan masalah pedih ulu hati atau gastrik. 2. B Complex Membekalkan asid folik. Kekurangan asid folik bagi ibu yang hamil boleh menyebabkan risiko kecacatan tulang belakang (spina bifida) pada bayi. Sebaiknya ia perlu dimakan sekurang-kurangnya sebulan sebelum hamil. Vitamin B6 yang terdapat dalam B Complex juga dikatakan boleh mengurangkan masalah ‘morning sickness’ bagi ibu hamil. 3. Vitalea With Iron Formula Ia merupakan Multivitamin yang sangat penting terutama untuk ibu yang mengalami masalah tekanan darah rendah atau ‘HB Low’. Jika diambil bersama-sama dengan Vitamin C, penyerapan zat besi yang ada didalam vitalea adalah lebih baik dan berkesan untuk membantu masalah tekanan darah rendah. 4. Sustained Release Vita-C Vitamin C mempunyai pelbagai fungsi. Antaranya sebagai penguat imuniti tubuh melawan penyakit, menjaga kapilari darah dan membantu penghasilan kolagen dalam badan. 5. Ostematrix Tablet kalsium. Ia juga mengandungi vitamin D dan Magnesium. Ibu hamil memerlukan sekurang-kurangnya 1000mg kalsium setiap hari. 6. Omega Guard Membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan serta meningkatkan imune badan www.wasap.my/60174237165 #MMIgers  #MMTeamShaklee  #ShakleeMalaysia  #PengedarShakleeIpoh  #ShakleeIpoh  #PengedarShakleeTamanMeruIpoh  #ShakleeByAnis  #SupplementSihatCantik  #SetKurusCantik  #ShakleeEffect  #SetJerawat 
FULL SET VITAMIN KEHAMILAN SHAKLEE

Khas untuk bakal ibu, yang mencari vitamin terbaik untuk diri sendiri dan kandungan..jom pilih produk bebas bahan kimia..organik dan terbukti berkesan.. Sekarang tengah offer ESP jadi automatik 1 set akan jadi lebih murahh dari biasa..jom order jangan risauuuu.. #AndaOrderSuamiBayar 😂😂😂😂 Sebelum tu jom baca fungsi setiap item ye.. 1. ESP
Protien soya. Ia penting untuk membantu pertumbuhan yang normal untuk bayi didalam kandungan.

2. B Complex
Membekalkan asid folik. Kekurangan asid folik bagi ibu yang hamil boleh menyebabkan risiko kecacatan tulang belakang (spina bifida) pada bayi.
Sebaiknya ia perlu dimakan sekurang-kurangnya sebulan sebelum hamil.
Vitamin B6 yang terdapat dalam B Complex juga dikatakan boleh mengurangkan masalah ‘morning sickness’ bagi ibu hamil.

3. Vitalea With Iron Formula
Ia merupakan Multivitamin yang sangat penting terutama untuk ibu yang mengalami masalah tekanan darah rendah atau ‘HB Low’.
Jika diambil bersama-sama dengan Vitamin C, penyerapan zat besi yang ada didalam vitalea adalah lebih baik dan berkesan untuk membantu masalah tekanan darah rendah.

4. Sustained Release Vita-C
Vitamin C merupakan vitamin ‘mudah larut air’.Vitamin C mempunyai pelbagai fungsi. Antaranya sebagai penguat imuniti tubuh melawan penyakit, menjaga kapilari darah dan membantu penghasilan kolagen dalam badan.

5. Ostematrix
Tablet kalsium. Ia juga mengandungi vitamin D dan Magnesium.
Ibu hamil memerlukan sekurang-kurangnya 1000mg kalsium setiap hari.

6. Omega Guard
Membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan serta meningkatkan imune badan

www.wasap.my/60174237165

#MMIgers
#MMTeamShaklee
#ShakleeMalaysia
#PengedarShakleeIpoh
#ShakleeIpoh
#PengedarShakleeTamanMeruIpoh
#ShakleeByAnis
#SupplementSihatCantik
#SetKurusCantik
#ShakleeEffect
#SetJerawat
FULL SET VITAMIN KEHAMILAN SHAKLEE Khas untuk bakal ibu, yang mencari vitamin terbaik untuk diri sendiri dan kandungan..jom pilih produk bebas bahan kimia..organik dan terbukti berkesan.. Sekarang tengah offer ESP jadi automatik 1 set akan jadi lebih murahh dari biasa..jom order jangan risauuuu.. #AndaOrderSuamiBayar  😂😂😂😂 Sebelum tu jom baca fungsi setiap item ye.. 1. ESP Protien soya. Ia penting untuk membantu pertumbuhan yang normal untuk bayi didalam kandungan. 2. B Complex Membekalkan asid folik. Kekurangan asid folik bagi ibu yang hamil boleh menyebabkan risiko kecacatan tulang belakang (spina bifida) pada bayi. Sebaiknya ia perlu dimakan sekurang-kurangnya sebulan sebelum hamil. Vitamin B6 yang terdapat dalam B Complex juga dikatakan boleh mengurangkan masalah ‘morning sickness’ bagi ibu hamil. 3. Vitalea With Iron Formula Ia merupakan Multivitamin yang sangat penting terutama untuk ibu yang mengalami masalah tekanan darah rendah atau ‘HB Low’. Jika diambil bersama-sama dengan Vitamin C, penyerapan zat besi yang ada didalam vitalea adalah lebih baik dan berkesan untuk membantu masalah tekanan darah rendah. 4. Sustained Release Vita-C Vitamin C merupakan vitamin ‘mudah larut air’.Vitamin C mempunyai pelbagai fungsi. Antaranya sebagai penguat imuniti tubuh melawan penyakit, menjaga kapilari darah dan membantu penghasilan kolagen dalam badan. 5. Ostematrix Tablet kalsium. Ia juga mengandungi vitamin D dan Magnesium. Ibu hamil memerlukan sekurang-kurangnya 1000mg kalsium setiap hari. 6. Omega Guard Membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan serta meningkatkan imune badan www.wasap.my/60174237165 #MMIgers  #MMTeamShaklee  #ShakleeMalaysia  #PengedarShakleeIpoh  #ShakleeIpoh  #PengedarShakleeTamanMeruIpoh  #ShakleeByAnis  #SupplementSihatCantik  #SetKurusCantik  #ShakleeEffect  #SetJerawat 
.
Assalamualaikum uollss 🤗 Dah ambil Vitamin C?? Dah ambil Vitamin E?? Dah ber ESP?? 😃 Yang sayangkan kulit mesti dah ambil kan 👏🏻
.
.
Orang kata 'tak kenal maka tak cinta', jadi pada siapa-siapa yang belum cuba FULL SET KECANTIKAN Shaklee ni meh la cuba! Hasilnya nanti waauuu 😱 berkali-kali jatuh cinta❤️
.
.
Pada anda yang ada masalah kulit seperti BERJERAWAT, KUSAM, BERPARUT & etc. amat-amatlah di suggestkan untuk cuba and consume SET KECANTIKAN ini. 🤗
.
.
🥛ESP (850g tahan 2 bulan)
.
🌷Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌷Memudarkan parut
🌷Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌷Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌷Kekalkan tenaga jangka masa panjang
🌷Sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan
🌷Menghalang sel kanser
🌷Menyokong sistem imunisasi badan
🌷Mengandungi protein yang lengkap
.
🍊VITAMIN C PLUS (Tahan 6 bulan)
.
🍊Membentuk kolagen dalam kulit
🍊Mencerahkan kulit muka & badan.
🍊Melambatkan proses penuaan.
🍊Merawat masalah jeragat.
🍊Merawat masalah Jerawat pasir & batu
🍊Mengatasi masalah gusi berdarah.
🍊Kulit kelihatan glowing
🍊Merawat masalah 🍊Atasi masalah Whitehead & Blackhead
🍊Atasi Masalah Kulit Kusam
.
💊VITAMIN E COMPLEX (Tahan 4 bulan)
.
🎈Awet muda
🎈Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan untuk PMS
🎈Meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita
🎈Membantu kulit dan rambut menjadi lebih sihat, cantik dan lebat
🎈Merawat masalah keintiman
🎈Boleh dijadikan masker semulajadi
🎈Membantu kesihatan otak
.
Sebarang order & pertanyaan boleh hubungi Tika:
TIKA | 0194712694
Health & Beauty Consultant ❤🌸
.
.
#promovitaEvitaCandesp
#parutpudar
#vitaEshaklee
#vitaCshaklee
#espshaklee
#promosishaklee
#shakleepromo
#promosihebatshaklee
#shakleeEffect
#shakleemalaysia
#atasikulitkusam
#kulitcantikcepat
#kuruscantikselamat
#kulitflawless
#kulitmukacantik
#shakleebytikarazani
. Assalamualaikum uollss 🤗 Dah ambil Vitamin C?? Dah ambil Vitamin E?? Dah ber ESP?? 😃 Yang sayangkan kulit mesti dah ambil kan 👏🏻 . . Orang kata 'tak kenal maka tak cinta', jadi pada siapa-siapa yang belum cuba FULL SET KECANTIKAN Shaklee ni meh la cuba! Hasilnya nanti waauuu 😱 berkali-kali jatuh cinta❤️ . . Pada anda yang ada masalah kulit seperti BERJERAWAT, KUSAM, BERPARUT & etc. amat-amatlah di suggestkan untuk cuba and consume SET KECANTIKAN ini. 🤗 . . 🥛ESP (850g tahan 2 bulan) . 🌷Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🌷Memudarkan parut 🌷Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 🌷Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🌷Kekalkan tenaga jangka masa panjang 🌷Sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan 🌷Menghalang sel kanser 🌷Menyokong sistem imunisasi badan 🌷Mengandungi protein yang lengkap . 🍊VITAMIN C PLUS (Tahan 6 bulan) . 🍊Membentuk kolagen dalam kulit 🍊Mencerahkan kulit muka & badan. 🍊Melambatkan proses penuaan. 🍊Merawat masalah jeragat. 🍊Merawat masalah Jerawat pasir & batu 🍊Mengatasi masalah gusi berdarah. 🍊Kulit kelihatan glowing 🍊Merawat masalah 🍊Atasi masalah Whitehead & Blackhead 🍊Atasi Masalah Kulit Kusam . 💊VITAMIN E COMPLEX (Tahan 4 bulan) . 🎈Awet muda 🎈Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan untuk PMS 🎈Meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita 🎈Membantu kulit dan rambut menjadi lebih sihat, cantik dan lebat 🎈Merawat masalah keintiman 🎈Boleh dijadikan masker semulajadi 🎈Membantu kesihatan otak . Sebarang order & pertanyaan boleh hubungi Tika: TIKA | 0194712694 Health & Beauty Consultant ❤🌸 . . #promovitaEvitaCandesp  #parutpudar  #vitaEshaklee  #vitaCshaklee  #espshaklee  #promosishaklee  #shakleepromo  #promosihebatshaklee  #shakleeEffect  #shakleemalaysia  #atasikulitkusam  #kulitcantikcepat  #kuruscantikselamat  #kulitflawless  #kulitmukacantik  #shakleebytikarazani 
PROMO BULAN OKTOBER
.
Promosi yang dinanti-nanti oleh peminat ESP..antara supplemen Shaklee yang hot selling
.
Kenapa HOT SELLING?
Sebab ESP ini multipurpose supplemen
•Untuk CANTIK , boleh amalkan ESP
•Untuk KURUS , boleh amalkan ESP
•Untuk MENYUSU , boleh amalkan ESP
•Untuk IKHTIAR HAMIL , boleh amalkan ESP
•Untuk PANTANG , boleh amalkan ESP
•Untuk TENAGA , boleh amalkan ESP
•Untuk STUDENT , boleh amalkan ESP
•Untuk yang BEKERJA , boleh amalkan ESP
.
Untuk bulan nie beli 4 tong ESP akan dapat diskaun 5%. Boleh pakat-pakat borong dengan kekawan 😘😊
.
Boleh wasap untuk info lanjut
kakshimajelani
0122043175
PROMO BULAN OKTOBER . Promosi yang dinanti-nanti oleh peminat ESP..antara supplemen Shaklee yang hot selling . Kenapa HOT SELLING? Sebab ESP ini multipurpose supplemen •Untuk CANTIK , boleh amalkan ESP •Untuk KURUS , boleh amalkan ESP •Untuk MENYUSU , boleh amalkan ESP •Untuk IKHTIAR HAMIL , boleh amalkan ESP •Untuk PANTANG , boleh amalkan ESP •Untuk TENAGA , boleh amalkan ESP •Untuk STUDENT , boleh amalkan ESP •Untuk yang BEKERJA , boleh amalkan ESP . Untuk bulan nie beli 4 tong ESP akan dapat diskaun 5%. Boleh pakat-pakat borong dengan kekawan 😘😊 . Boleh wasap untuk info lanjut kakshimajelani 0122043175
FULL SET IBU HAMIL
bukan ahli RM 609.25
ahli RM513.40
save RM95+ untuk ahli.

1.ESP (tahan 2 bulan)
🌷Protien soya. Ia penting untuk membantu pertumbuhan yang normal untuk bayi didalam kandungan.
🌷Jika anda mempunyai masalah berat bayi kurang daripada yang sepatutnya, sebaiknya amalkan ESP kerana ESP boleh membantu pertumbuhan bayi dalam kandungan dengan baik.
🌷ESP juga membantu membekalkan tenaga dan mengelakkan masalah pedih ulu hati atau gastrik.
.
2. B Complex (tahan 4 bulan)
🌷Membekalkan asid folik. Kekurangan asid folik bagi ibu yang hamil boleh menyebabkan risiko kecacatan tulang belakang (spina bifida) pada bayi.
🌷Sebaiknya ia perlu dimakan sekurang-kurangnya sebulan sebelum hamil.
Vitamin B6 yang terdapat dalam B Complex juga dikatakan boleh mengurangkan masalah ‘morning sickness’ bagi ibu hamil.
.
3. Vitalea With Iron Formula (tahan 4 bulan)
🌷Ia merupakan Multivitamin yang sangat penting terutama untuk ibu yang mengalami masalah tekanan darah rendah atau ‘HB Low’.
🌷Jika diambil bersama-sama dengan Vitamin C, penyerapan zat besi yang ada didalam vitalea adalah lebih baik dan berkesan untuk membantu masalah tekanan darah rendah.
.
4. Sustained Release Vita-C (tahan 6 bulan)
🌷Vitamin C merupakan vitamin ‘mudah larut air’.h vitamin C shaklee mempunyai teknologi “Sustained Release” dimana dengan adanya teknologi ini, hanya 100gm vitamin C akan dilepaskan setiap 1jam.
1 biji Vitamin C shaklee mempunyai 500gm vit C.
🌷 penguat imuniti tubuh melawan penyakit, menjaga kapilari darah dan membantu penghasilan kolagen dalam badan
.
5. Ostematrix (tahan 1 bulan)
🌷Tablet kalsium. Ia juga mengandungi vitamin D dan Magnesium.
🌷Ibu hamil memerlukan sekurang-kurangnya 1000mg kalsium setiap hari.
.
6. Omega Guard (tahan 3 bulan)
🌷Membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan serta meningkatkan imune bayi dan elak eczema selepas kelahiran bayi.#mmigers #esp #shakleelabuan #shakleeeffect #setmenyusubasic 
#sethamil#supplementhamilbajet #supplementhamilmurah
FULL SET IBU HAMIL bukan ahli RM 609.25 ahli RM513.40 save RM95+ untuk ahli. 1.ESP (tahan 2 bulan) 🌷Protien soya. Ia penting untuk membantu pertumbuhan yang normal untuk bayi didalam kandungan. 🌷Jika anda mempunyai masalah berat bayi kurang daripada yang sepatutnya, sebaiknya amalkan ESP kerana ESP boleh membantu pertumbuhan bayi dalam kandungan dengan baik. 🌷ESP juga membantu membekalkan tenaga dan mengelakkan masalah pedih ulu hati atau gastrik. . 2. B Complex (tahan 4 bulan) 🌷Membekalkan asid folik. Kekurangan asid folik bagi ibu yang hamil boleh menyebabkan risiko kecacatan tulang belakang (spina bifida) pada bayi. 🌷Sebaiknya ia perlu dimakan sekurang-kurangnya sebulan sebelum hamil. Vitamin B6 yang terdapat dalam B Complex juga dikatakan boleh mengurangkan masalah ‘morning sickness’ bagi ibu hamil. . 3. Vitalea With Iron Formula (tahan 4 bulan) 🌷Ia merupakan Multivitamin yang sangat penting terutama untuk ibu yang mengalami masalah tekanan darah rendah atau ‘HB Low’. 🌷Jika diambil bersama-sama dengan Vitamin C, penyerapan zat besi yang ada didalam vitalea adalah lebih baik dan berkesan untuk membantu masalah tekanan darah rendah. . 4. Sustained Release Vita-C (tahan 6 bulan) 🌷Vitamin C merupakan vitamin ‘mudah larut air’.h vitamin C shaklee mempunyai teknologi “Sustained Release” dimana dengan adanya teknologi ini, hanya 100gm vitamin C akan dilepaskan setiap 1jam. 1 biji Vitamin C shaklee mempunyai 500gm vit C. 🌷 penguat imuniti tubuh melawan penyakit, menjaga kapilari darah dan membantu penghasilan kolagen dalam badan . 5. Ostematrix (tahan 1 bulan) 🌷Tablet kalsium. Ia juga mengandungi vitamin D dan Magnesium. 🌷Ibu hamil memerlukan sekurang-kurangnya 1000mg kalsium setiap hari. . 6. Omega Guard (tahan 3 bulan) 🌷Membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan serta meningkatkan imune bayi dan elak eczema selepas kelahiran bayi.#mmigers  #esp  #shakleelabuan  #shakleeeffect  #setmenyusubasic  #sethamil #supplementhamilbajet  #supplementhamilmurah 
PROMO BULAN OKTOBER
.
Promosi yang dinanti-nanti oleh peminat ESP..antara supplemen Shaklee yang hot selling
.
Kenapa HOT SELLING?
Sebab ESP ini multipurpose supplemen
•Untuk CANTIK , boleh amalkan ESP
•Untuk KURUS , boleh amalkan ESP
•Untuk MENYUSU , boleh amalkan ESP
•Untuk IKHTIAR HAMIL , boleh amalkan ESP
•Untuk PANTANG , boleh amalkan ESP
•Untuk TENAGA , boleh amalkan ESP
•Untuk STUDENT , boleh amalkan ESP
•Untuk yang BEKERJA , boleh amalkan ESP
.
Untuk bulan nie beli 4 tong ESP akan dapat diskaun 5%. Boleh pakat-pakat borong dengan kekawan 😘😊
.
Boleh wasap untuk info lanjut
kakshimajelani
0122043175
PROMO BULAN OKTOBER . Promosi yang dinanti-nanti oleh peminat ESP..antara supplemen Shaklee yang hot selling . Kenapa HOT SELLING? Sebab ESP ini multipurpose supplemen •Untuk CANTIK , boleh amalkan ESP •Untuk KURUS , boleh amalkan ESP •Untuk MENYUSU , boleh amalkan ESP •Untuk IKHTIAR HAMIL , boleh amalkan ESP •Untuk PANTANG , boleh amalkan ESP •Untuk TENAGA , boleh amalkan ESP •Untuk STUDENT , boleh amalkan ESP •Untuk yang BEKERJA , boleh amalkan ESP . Untuk bulan nie beli 4 tong ESP akan dapat diskaun 5%. Boleh pakat-pakat borong dengan kekawan 😘😊 . Boleh wasap untuk info lanjut kakshimajelani 0122043175
SET DIET SHAKLEE
1. LECITHIN : 
bakar lemak dan kolesterol
.
2. HERBLAX
membuang kerak usus dan melawaskan pembuangan najis. .
3. ESP
sumber protein. mengenyangkan. tahan lapar lebih lama dan meningkatkan metabolisma
.#shakleeeffect 
#shakleelabuan 
#esp 
#mmigers
SET DIET SHAKLEE 1. LECITHIN : bakar lemak dan kolesterol . 2. HERBLAX membuang kerak usus dan melawaskan pembuangan najis. . 3. ESP sumber protein. mengenyangkan. tahan lapar lebih lama dan meningkatkan metabolisma .#shakleeeffect  #shakleelabuan  #esp  #mmigers 
Susu kurang meriah??
Anak menangis sbb x puas menyusu??
Anda rasa susu anda tidak cukup untuk bayi anda? 
Berhajat mahu susukan bayi sehingga berumur 2 tahun? .
Saya syorkan anda mengambil  alfalfa complex & esp... Blanje 1 testimoni Set Menyusu Shaklee utk anda 😍
.
Antara khasiatnya :
✔Alfalfa
- Banyakkan susu ibu.
- Hilangkan KEPUTIHAN ibu.
- Bertindak sebagai kacip fatimah.
.
✔ESP
- Soya non-GMO yang MEMEKATKAN susu ibu dan anak akan cepat kenyang.
- Ibu akan rasa KENYANG DAN BERTENAGA untuk membuat kerja-kerja harian. Amat membantu di waktu berpuasa.
- Kulit ibu dan anak menjadi GEBU, HALUS dan LICIN.
.
.
Jom beli set menyusu dgn saya...harga istimewa menanti anda...Wassap 0193895811...
.
#alfalfabanyakkansusu 
#alfalfamilkbooster #esphargapromo
#alfalfashaklee #milkbooster #espshaklee #ShakleeEffect #bazaarmalaysia #espshakleemurah #shakleejohorbahru #shakleejohor #shakleejb #shakleeskudai #shakleemalaysiamurah #shakleemutiararini #shakleekl #shakleehargapromo #shakleeoriginal #shakleeonline #shakleedistributor
Susu kurang meriah?? Anak menangis sbb x puas menyusu?? Anda rasa susu anda tidak cukup untuk bayi anda? Berhajat mahu susukan bayi sehingga berumur 2 tahun? . Saya syorkan anda mengambil alfalfa complex & esp... Blanje 1 testimoni Set Menyusu Shaklee utk anda 😍 . Antara khasiatnya : ✔Alfalfa - Banyakkan susu ibu. - Hilangkan KEPUTIHAN ibu. - Bertindak sebagai kacip fatimah. . ✔ESP - Soya non-GMO yang MEMEKATKAN susu ibu dan anak akan cepat kenyang. - Ibu akan rasa KENYANG DAN BERTENAGA untuk membuat kerja-kerja harian. Amat membantu di waktu berpuasa. - Kulit ibu dan anak menjadi GEBU, HALUS dan LICIN. . . Jom beli set menyusu dgn saya...harga istimewa menanti anda...Wassap 0193895811... . #alfalfabanyakkansusu  #alfalfamilkbooster  #esphargapromo  #alfalfashaklee  #milkbooster  #espshaklee  #ShakleeEffect  #bazaarmalaysia  #espshakleemurah  #shakleejohorbahru  #shakleejohor  #shakleejb  #shakleeskudai  #shakleemalaysiamurah  #shakleemutiararini  #shakleekl  #shakleehargapromo  #shakleeoriginal  #shakleeonline  #shakleedistributor 
HERBLAX PENCUCI USUS TERBAIK 👍
.
Rutin wajib selepas mkn kita mesti kena telan 4 biji HERBLAX. kasi cuci kerak usus dlm bdn kita. Herblax jgak bertindak bakar + buang lemak lemak dalam mknan yg diambil & dlm bdn kita
.
Pepandai menternak lemak jd kenalah pndai buang. HERBLAX jgk mampu mengempiskn perut! Herblax bertindak sbg pelawas @ julap lembut..mslh sembelit mmg xdak !!!! 👏👏 jgn biar toksin berkilo2 dlm bdn anda sbb salah satu punca susah kurus sbb xbuang toksin dlm bdn korang tuh
.
HERBLAX (tahan 3-4 bulan)
🌿🌿🌿🌿🌿
💋pencuci usus terbaik
💋agen detox yg membersihkan badan dr mendapan toksin punca susah kurus
💋elak masalah sembelit,buasir
💋membersihkan najis tersekat
💋kempiskan perut,ringankan badan
💋meransang usus utk percepatkan proses pmbersihan secara lembut, lawas kpd najis tersekat @ kerak usus
💋membntu mengurangkan otot & memberi kepejalan pada perut
💋tindakan pembersihan secara lembut dpt mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus korang yg lemah (natural bowel movement)
.
.
Jom cuci usus! Whatsapp ima for order ya 😀
.
.
@sarimah.shakleedistributor
019-8996711
.
🔹fast action fast result!

#shakleesarimah #shaklee #shakleesabah #shakleesandakan #pengedarshaklee #herblax #herblaxshaklee #shakleeeffect #setkurusshaklee #pengedarshakleesabah #shakleemurah #promosishaklee #omegaguardshaklee #espshaklee #setdetox #setdetoxshaklee #detox #shakleekk #shakleetawau #shakleemalaysia #pengedarshakleesandakan #promoramadhan
HERBLAX PENCUCI USUS TERBAIK 👍 . Rutin wajib selepas mkn kita mesti kena telan 4 biji HERBLAX. kasi cuci kerak usus dlm bdn kita. Herblax jgak bertindak bakar + buang lemak lemak dalam mknan yg diambil & dlm bdn kita . Pepandai menternak lemak jd kenalah pndai buang. HERBLAX jgk mampu mengempiskn perut! Herblax bertindak sbg pelawas @ julap lembut..mslh sembelit mmg xdak !!!! 👏👏 jgn biar toksin berkilo2 dlm bdn anda sbb salah satu punca susah kurus sbb xbuang toksin dlm bdn korang tuh . HERBLAX (tahan 3-4 bulan) 🌿🌿🌿🌿🌿 💋pencuci usus terbaik 💋agen detox yg membersihkan badan dr mendapan toksin punca susah kurus 💋elak masalah sembelit,buasir 💋membersihkan najis tersekat 💋kempiskan perut,ringankan badan 💋meransang usus utk percepatkan proses pmbersihan secara lembut, lawas kpd najis tersekat @ kerak usus 💋membntu mengurangkan otot & memberi kepejalan pada perut 💋tindakan pembersihan secara lembut dpt mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus korang yg lemah (natural bowel movement) . . Jom cuci usus! Whatsapp ima for order ya 😀 . . @sarimah.shakleedistributor 019-8996711 . 🔹fast action fast result! #shakleesarimah  #shaklee  #shakleesabah  #shakleesandakan  #pengedarshaklee  #herblax  #herblaxshaklee  #shakleeeffect  #setkurusshaklee  #pengedarshakleesabah  #shakleemurah  #promosishaklee  #omegaguardshaklee  #espshaklee  #setdetox  #setdetoxshaklee  #detox  #shakleekk  #shakleetawau  #shakleemalaysia  #pengedarshakleesandakan  #promoramadhan 
HERBLAX PENCUCI USUS TERBAIK 👍
.
Rutin wajib selepas mkn kita mesti kena telan 4 biji HERBLAX. kasi cuci kerak usus dlm bdn kita. Herblax jgak bertindak bakar + buang lemak lemak dalam mknan yg diambil & dlm bdn kita
.
Pepandai menternak lemak jd kenalah pndai buang. HERBLAX jgk mampu mengempiskn perut! Herblax bertindak sbg pelawas @ julap lembut..mslh sembelit mmg xdak !!!! 👏👏 jgn biar toksin berkilo2 dlm bdn anda sbb salah satu punca susah kurus sbb xbuang toksin dlm bdn korang tuh
.
HERBLAX (tahan 3-4 bulan)
🌿🌿🌿🌿🌿
💋pencuci usus terbaik
💋agen detox yg membersihkan badan dr mendapan toksin punca susah kurus
💋elak masalah sembelit,buasir
💋membersihkan najis tersekat
💋kempiskan perut,ringankan badan
💋meransang usus utk percepatkan proses pmbersihan secara lembut, lawas kpd najis tersekat @ kerak usus
💋membntu mengurangkan otot & memberi kepejalan pada perut
💋tindakan pembersihan secara lembut dpt mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus korang yg lemah (natural bowel movement)
.
.
Jom cuci usus! Whatsapp ima for order ya 😀
.
.
@sarimah.shakleedistributor
019-8996711
.
🔹fast action fast result!

#shakleesarimah #shaklee #shakleesabah #shakleesandakan #pengedarshaklee #herblax #herblaxshaklee #shakleeeffect #setkurusshaklee #pengedarshakleesabah #shakleemurah #promosishaklee #omegaguardshaklee #espshaklee #setdetox #setdetoxshaklee #detox #shakleekk #shakleetawau #shakleemalaysia #pengedarshakleesandakan #promoramadhan
HERBLAX PENCUCI USUS TERBAIK 👍 . Rutin wajib selepas mkn kita mesti kena telan 4 biji HERBLAX. kasi cuci kerak usus dlm bdn kita. Herblax jgak bertindak bakar + buang lemak lemak dalam mknan yg diambil & dlm bdn kita . Pepandai menternak lemak jd kenalah pndai buang. HERBLAX jgk mampu mengempiskn perut! Herblax bertindak sbg pelawas @ julap lembut..mslh sembelit mmg xdak !!!! 👏👏 jgn biar toksin berkilo2 dlm bdn anda sbb salah satu punca susah kurus sbb xbuang toksin dlm bdn korang tuh . HERBLAX (tahan 3-4 bulan) 🌿🌿🌿🌿🌿 💋pencuci usus terbaik 💋agen detox yg membersihkan badan dr mendapan toksin punca susah kurus 💋elak masalah sembelit,buasir 💋membersihkan najis tersekat 💋kempiskan perut,ringankan badan 💋meransang usus utk percepatkan proses pmbersihan secara lembut, lawas kpd najis tersekat @ kerak usus 💋membntu mengurangkan otot & memberi kepejalan pada perut 💋tindakan pembersihan secara lembut dpt mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus korang yg lemah (natural bowel movement) . . Jom cuci usus! Whatsapp ima for order ya 😀 . . @sarimah.shakleedistributor 019-8996711 . 🔹fast action fast result! #shakleesarimah  #shaklee  #shakleesabah  #shakleesandakan  #pengedarshaklee  #herblax  #herblaxshaklee  #shakleeeffect  #setkurusshaklee  #pengedarshakleesabah  #shakleemurah  #promosishaklee  #omegaguardshaklee  #espshaklee  #setdetox  #setdetoxshaklee  #detox  #shakleekk  #shakleetawau  #shakleemalaysia  #pengedarshakleesandakan  #promoramadhan 
WELCOME OCTOBER!
yeah october bulan promo ESP tau.
.
kalau di tanya dalam banyak2 vitamin awak nak 1 je saya cadang kan ESP. satu canister ESP ni ada protein , asid amino, fiber. .
cara makan nye hari2 1-2 kali je.
shake dengan minuman  kegemaran atau pon plain pun ok.
kebaikan ESP
✅melembutkan kulit
✅memudarkan parut
✅memberi tenaga berpanjangan
✅mengenyangkan
✅kuruskan badan
✅tambah susu
✅menegangkan payudara dan punggung

ESP bukan sekadar air soya biasa. perbezaan ESP ialah: -1 canister seberat 850 mg dihasilkan dari 30kg kacang soya non GMO.
- setiap hidangan ESP membekalkan 14 gram protin soya. protin membantu menurunkan paras kolesterol
- protin yg mudah diserap tubuh - membekalkan 9 jenis asid amino perlu, yg penting untuk kecantukqn kulit, kuku dan rambut
-tinggi dalam kalsium untuk melindungi tulang dan otot.

cadangan pengambilan ialah  2 kali sehari. 
@wanhuzai.shaklee

#shakleebywanhuzai #shaklee #shakleemalaysia #shakleeeffect #mmigers
WELCOME OCTOBER! yeah october bulan promo ESP tau. . kalau di tanya dalam banyak2 vitamin awak nak 1 je saya cadang kan ESP. satu canister ESP ni ada protein , asid amino, fiber. . cara makan nye hari2 1-2 kali je. shake dengan minuman kegemaran atau pon plain pun ok. kebaikan ESP ✅melembutkan kulit ✅memudarkan parut ✅memberi tenaga berpanjangan ✅mengenyangkan ✅kuruskan badan ✅tambah susu ✅menegangkan payudara dan punggung ESP bukan sekadar air soya biasa. perbezaan ESP ialah: -1 canister seberat 850 mg dihasilkan dari 30kg kacang soya non GMO. - setiap hidangan ESP membekalkan 14 gram protin soya. protin membantu menurunkan paras kolesterol - protin yg mudah diserap tubuh - membekalkan 9 jenis asid amino perlu, yg penting untuk kecantukqn kulit, kuku dan rambut -tinggi dalam kalsium untuk melindungi tulang dan otot. cadangan pengambilan ialah 2 kali sehari. @wanhuzai.shaklee #shakleebywanhuzai  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleeeffect  #mmigers 
HERBLAX PENCUCI USUS TERBAIK 👍
.
Rutin wajib selepas mkn kita mesti kena telan 4 biji HERBLAX. kasi cuci kerak usus dlm bdn kita. Herblax jgak bertindak bakar + buang lemak lemak dalam mknan yg diambil & dlm bdn kita
.
Pepandai menternak lemak jd kenalah pndai buang. HERBLAX jgk mampu mengempiskn perut! Herblax bertindak sbg pelawas @ julap lembut..mslh sembelit mmg xdak !!!! 👏👏 jgn biar toksin berkilo2 dlm bdn anda sbb salah satu punca susah kurus sbb xbuang toksin dlm bdn korang tuh
.
HERBLAX (tahan 3-4 bulan)
🌿🌿🌿🌿🌿
💋pencuci usus terbaik
💋agen detox yg membersihkan badan dr mendapan toksin punca susah kurus
💋elak masalah sembelit,buasir
💋membersihkan najis tersekat
💋kempiskan perut,ringankan badan
💋meransang usus utk percepatkan proses pmbersihan secara lembut, lawas kpd najis tersekat @ kerak usus
💋membntu mengurangkan otot & memberi kepejalan pada perut
💋tindakan pembersihan secara lembut dpt mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus korang yg lemah (natural bowel movement)
.
.
Jom cuci usus! Whatsapp ima for order ya 😀
.
.
@sarimah.shakleedistributor
019-8996711
.
🔹fast action fast result!

#shakleesarimah #shaklee #shakleesabah #shakleesandakan #pengedarshaklee #herblax #herblaxshaklee #shakleeeffect #setkurusshaklee #pengedarshakleesabah #shakleemurah #promosishaklee #omegaguardshaklee #espshaklee #setdetox #setdetoxshaklee #detox #shakleekk #shakleetawau #shakleemalaysia #pengedarshakleesandakan #promoramadhan
HERBLAX PENCUCI USUS TERBAIK 👍 . Rutin wajib selepas mkn kita mesti kena telan 4 biji HERBLAX. kasi cuci kerak usus dlm bdn kita. Herblax jgak bertindak bakar + buang lemak lemak dalam mknan yg diambil & dlm bdn kita . Pepandai menternak lemak jd kenalah pndai buang. HERBLAX jgk mampu mengempiskn perut! Herblax bertindak sbg pelawas @ julap lembut..mslh sembelit mmg xdak !!!! 👏👏 jgn biar toksin berkilo2 dlm bdn anda sbb salah satu punca susah kurus sbb xbuang toksin dlm bdn korang tuh . HERBLAX (tahan 3-4 bulan) 🌿🌿🌿🌿🌿 💋pencuci usus terbaik 💋agen detox yg membersihkan badan dr mendapan toksin punca susah kurus 💋elak masalah sembelit,buasir 💋membersihkan najis tersekat 💋kempiskan perut,ringankan badan 💋meransang usus utk percepatkan proses pmbersihan secara lembut, lawas kpd najis tersekat @ kerak usus 💋membntu mengurangkan otot & memberi kepejalan pada perut 💋tindakan pembersihan secara lembut dpt mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus korang yg lemah (natural bowel movement) . . Jom cuci usus! Whatsapp ima for order ya 😀 . . @sarimah.shakleedistributor 019-8996711 . 🔹fast action fast result! #shakleesarimah  #shaklee  #shakleesabah  #shakleesandakan  #pengedarshaklee  #herblax  #herblaxshaklee  #shakleeeffect  #setkurusshaklee  #pengedarshakleesabah  #shakleemurah  #promosishaklee  #omegaguardshaklee  #espshaklee  #setdetox  #setdetoxshaklee  #detox  #shakleekk  #shakleetawau  #shakleemalaysia  #pengedarshakleesandakan  #promoramadhan 
SET HAMIL SHAKLEE

NUTRISI VS PREGNANCY

1. VITALEA IRON FORMULA
.
🌹 Membantu ibu menambahkan zat besi kerana kebiasaanya ibu mengandung kekurangan zat besi. kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam , kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi

2. SUSTAINED RELEASE VITAMIN C
.
🌹 sebagai antioksidan , membantu meningkatkan daya imunisasi badan, ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik
🌹 membantu penyerapan iron. kalau ak, cukup vitamin c, makan iron banyak pun tak akn diserap oleh badan

3. B COMPLEX
.
🌹 lengkap dengan 8 kumpulan B yang diperlukan oleh tubuh badan dan membantu tubuh badan bertenaga , bantu lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri serta mengelakkan risiko bayi cacat.

4. ESP
.
🌹 Memberikan tenaga berkekalan
🌹 membantu ibu memperolehi kesan gy optimum utk pengambilan vitamin lain
🌹 kulit lebih gebu, licin, cantik
🌹 menguatkan rahim
🌹 mengawal kandungan gula dalam darah

5. OSTEMATRIX
.
🌹 Baby menyerap 90% kalsium ibu
🌹 jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini, maka si ibu akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki, simpul biawak, mudah letih dan lesu

6. OMEGA GUARD
.
🌹 bagus untuk IQ & visual utama bayi, kurangkan risiko ekzema, dan bantu pengawalan berat badan ibu

ANIS 017 7832740

#codkuantan 
#codjayagading 
#codtamantas 
#codgambang 
#codbandarkuantan
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleejayagading
#shakleetamantas 
#hidupsihat #bazarpaknil #vivik  #shakleesingapore #collagenshaklee #sayanakglowing #sayanakcantik #sayanakslim #sayanakcantikdansihat #sayanakkuruscepat #setberpantangshaklee #sayajualshaklee #sayajualshakleemurahmalaysia #sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #shakleemalaysiabypos #shaklee #shakleemalaysia #alfalfashaklee #shakleeeffect #shakleemalaysian
SET HAMIL SHAKLEE NUTRISI VS PREGNANCY 1. VITALEA IRON FORMULA . 🌹 Membantu ibu menambahkan zat besi kerana kebiasaanya ibu mengandung kekurangan zat besi. kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam , kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi 2. SUSTAINED RELEASE VITAMIN C . 🌹 sebagai antioksidan , membantu meningkatkan daya imunisasi badan, ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik 🌹 membantu penyerapan iron. kalau ak, cukup vitamin c, makan iron banyak pun tak akn diserap oleh badan 3. B COMPLEX . 🌹 lengkap dengan 8 kumpulan B yang diperlukan oleh tubuh badan dan membantu tubuh badan bertenaga , bantu lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri serta mengelakkan risiko bayi cacat. 4. ESP . 🌹 Memberikan tenaga berkekalan 🌹 membantu ibu memperolehi kesan gy optimum utk pengambilan vitamin lain 🌹 kulit lebih gebu, licin, cantik 🌹 menguatkan rahim 🌹 mengawal kandungan gula dalam darah 5. OSTEMATRIX . 🌹 Baby menyerap 90% kalsium ibu 🌹 jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini, maka si ibu akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki, simpul biawak, mudah letih dan lesu 6. OMEGA GUARD . 🌹 bagus untuk IQ & visual utama bayi, kurangkan risiko ekzema, dan bantu pengawalan berat badan ibu ANIS 017 7832740 #codkuantan  #codjayagading  #codtamantas  #codgambang  #codbandarkuantan  #shakleepahang  #shakleekuantan  #shakleejayagading  #shakleetamantas  #hidupsihat  #bazarpaknil  #vivik  #shakleesingapore  #collagenshaklee  #sayanakglowing  #sayanakcantik  #sayanakslim  #sayanakcantikdansihat  #sayanakkuruscepat  #setberpantangshaklee  #sayajualshaklee  #sayajualshakleemurahmalaysia  #sayajualshakleemurah  #shakleemurahmalaysia  #shakleemalaysiabypos  #shaklee  #shakleemalaysia  #alfalfashaklee  #shakleeeffect  #shakleemalaysian 
BEEN THERE, DONE THAT! 
Dolok Miss Nina sik percayak Shaklee ok!

Terbalit balit mata nangga iklan SID Shaklee dolok, semua samaaa jak pesen! 
Patut orang madah jangan bencik gilak kelak berjodoh ohh?

Kmk dolok pk Shaklee supplement cekik darah! Mahal nak mampus tapi sama jak sikda hasil! 
Dah dpt #shakleeeffect, terdiam tergisin jak ohh?? Gago ku mala berselpie.🙈 Kmk now salah seorang pengguna Shaklee yang berpuas hati sangattt! ❤️ I started with #shakleedetox before ESP, Vit C and Vit E. ✅

My skin looks better with or without mekap! 
Dolok without makeup horror ok! Muahaha🤧

Apa yang Miss Nina consume? Jelas dan nyata gambar sebelah ya, 
Shaklee as supplement,✅ Simple Skincare ( i prefer something easy and safe) ✅

And Alha Alfa cosmetics! ✅

Nya pun foundation dapat merawat skin juak, and i love the effect on me! Laju gila nak makeup, and sik perlu touch up! 
Skin kenak treat dari dalam lepas ya luaran pake brand murah macam SIMPLE pun dah ok, 
I be more than happy to guide you if you have the same problem as mine, 
Count on me ok! 
#TULUS
#betterskin
#shakleeeffect
019.883.2509
BEEN THERE, DONE THAT! Dolok Miss Nina sik percayak Shaklee ok! Terbalit balit mata nangga iklan SID Shaklee dolok, semua samaaa jak pesen! Patut orang madah jangan bencik gilak kelak berjodoh ohh? Kmk dolok pk Shaklee supplement cekik darah! Mahal nak mampus tapi sama jak sikda hasil! Dah dpt #shakleeeffect , terdiam tergisin jak ohh?? Gago ku mala berselpie.🙈 Kmk now salah seorang pengguna Shaklee yang berpuas hati sangattt! ❤️ I started with #shakleedetox  before ESP, Vit C and Vit E. ✅ My skin looks better with or without mekap! Dolok without makeup horror ok! Muahaha🤧 Apa yang Miss Nina consume? Jelas dan nyata gambar sebelah ya, Shaklee as supplement,✅ Simple Skincare ( i prefer something easy and safe) ✅ And Alha Alfa cosmetics! ✅ Nya pun foundation dapat merawat skin juak, and i love the effect on me! Laju gila nak makeup, and sik perlu touch up! Skin kenak treat dari dalam lepas ya luaran pake brand murah macam SIMPLE pun dah ok, I be more than happy to guide you if you have the same problem as mine, Count on me ok! #TULUS  #betterskin  #shakleeeffect  019.883.2509
Nak kurus pun kena ada caranya juga kan .. Ada yang kurus tapi berat naik balik sekejap je kan. Ada pulak yang kurus tapi badan menggeleber
•
•
So disini wawa nak share dengan korang caranya .. antaea caranya adalah : •
•
1. BAKAR 🔥🔥
- OMEGA GUARD + LECHITIN Berfungsi untuk membakar & emulsi lemak dan elakkan jadi lemak tepu dalam badan
•
•
2. BUANG 💩💩
- HERBLAX + ALFAFA COMPLEX Bagi yang mengalami sembelit & sukar membuang 2 supplement ni membantu melawaskan sistem pencernaan
•
•
3. BINA 💪🏼💪🏼
-ESP + CINCH konsisten . Sebabnya kenape, kerana kita tak nak kurus but kulit menggelebeh so kena consume ESP nie untuk reduce food portion tahu! •
•
So korang dah paham ? So korang boleh buat pilihan sekarang ✅
•
•
Trusted Seller 
Najwa || 014-5411382
Nak kurus pun kena ada caranya juga kan .. Ada yang kurus tapi berat naik balik sekejap je kan. Ada pulak yang kurus tapi badan menggeleber • • So disini wawa nak share dengan korang caranya .. antaea caranya adalah : • • 1. BAKAR 🔥🔥 - OMEGA GUARD + LECHITIN Berfungsi untuk membakar & emulsi lemak dan elakkan jadi lemak tepu dalam badan • • 2. BUANG 💩💩 - HERBLAX + ALFAFA COMPLEX Bagi yang mengalami sembelit & sukar membuang 2 supplement ni membantu melawaskan sistem pencernaan • • 3. BINA 💪🏼💪🏼 -ESP + CINCH konsisten . Sebabnya kenape, kerana kita tak nak kurus but kulit menggelebeh so kena consume ESP nie untuk reduce food portion tahu! • • So korang dah paham ? So korang boleh buat pilihan sekarang ✅ • • Trusted Seller Najwa || 014-5411382
Nak kurus pun kena ada caranya juga kan .. Ada yang kurus tapi berat naik balik sekejap je kan. Ada pulak yang kurus tapi badan menggeleber
•
•
So disini wawa nak share dengan korang caranya .. antaea caranya adalah : •
•
1. BAKAR 🔥🔥
- OMEGA GUARD + LECHITIN Berfungsi untuk membakar & emulsi lemak dan elakkan jadi lemak tepu dalam badan
•
•
2. BUANG 💩💩
- HERBLAX + ALFAFA COMPLEX Bagi yang mengalami sembelit & sukar membuang 2 supplement ni membantu melawaskan sistem pencernaan
•
•
3. BINA 💪🏼💪🏼
-ESP + CINCH konsisten . Sebabnya kenape, kerana kita tak nak kurus but kulit menggelebeh so kena consume ESP nie untuk reduce food portion tahu! •
•
So korang dah paham ? So korang boleh buat pilihan sekarang ✅
•
•
Trusted Seller 
Najwa || 014-5411382
Nak kurus pun kena ada caranya juga kan .. Ada yang kurus tapi berat naik balik sekejap je kan. Ada pulak yang kurus tapi badan menggeleber • • So disini wawa nak share dengan korang caranya .. antaea caranya adalah : • • 1. BAKAR 🔥🔥 - OMEGA GUARD + LECHITIN Berfungsi untuk membakar & emulsi lemak dan elakkan jadi lemak tepu dalam badan • • 2. BUANG 💩💩 - HERBLAX + ALFAFA COMPLEX Bagi yang mengalami sembelit & sukar membuang 2 supplement ni membantu melawaskan sistem pencernaan • • 3. BINA 💪🏼💪🏼 -ESP + CINCH konsisten . Sebabnya kenape, kerana kita tak nak kurus but kulit menggelebeh so kena consume ESP nie untuk reduce food portion tahu! • • So korang dah paham ? So korang boleh buat pilihan sekarang ✅ • • Trusted Seller Najwa || 014-5411382
Nak kurus pun kena ada caranya juga kan .. Ada yang kurus tapi berat naik balik sekejap je kan. Ada pulak yang kurus tapi badan menggeleber
•
•
So disini wawa nak share dengan korang caranya .. antaea caranya adalah : •
•
1. BAKAR 🔥🔥
- OMEGA GUARD + LECHITIN Berfungsi untuk membakar & emulsi lemak dan elakkan jadi lemak tepu dalam badan
•
•
2. BUANG 💩💩
- HERBLAX + ALFAFA COMPLEX Bagi yang mengalami sembelit & sukar membuang 2 supplement ni membantu melawaskan sistem pencernaan
•
•
3. BINA 💪🏼💪🏼
-ESP + CINCH konsisten . Sebabnya kenape, kerana kita tak nak kurus but kulit menggelebeh so kena consume ESP nie untuk reduce food portion tahu! •
•
So korang dah paham ? So korang boleh buat pilihan sekarang ✅
•
•
Trusted Seller 
Najwa || 014-5411382
Nak kurus pun kena ada caranya juga kan .. Ada yang kurus tapi berat naik balik sekejap je kan. Ada pulak yang kurus tapi badan menggeleber • • So disini wawa nak share dengan korang caranya .. antaea caranya adalah : • • 1. BAKAR 🔥🔥 - OMEGA GUARD + LECHITIN Berfungsi untuk membakar & emulsi lemak dan elakkan jadi lemak tepu dalam badan • • 2. BUANG 💩💩 - HERBLAX + ALFAFA COMPLEX Bagi yang mengalami sembelit & sukar membuang 2 supplement ni membantu melawaskan sistem pencernaan • • 3. BINA 💪🏼💪🏼 -ESP + CINCH konsisten . Sebabnya kenape, kerana kita tak nak kurus but kulit menggelebeh so kena consume ESP nie untuk reduce food portion tahu! • • So korang dah paham ? So korang boleh buat pilihan sekarang ✅ • • Trusted Seller Najwa || 014-5411382