an online Instagram web viewer

#SkinviGorate medias

Photos

Power sangat skinvigorate brush mary kay ni.
White head degil di bahagian dagu pun kalah di tangan SV.

Apa lagi, jom pm akak untuk try and ada koleksi peribadi. Akak jamin uolls tak nyesal 
Nad
Mary Kay Beauty consultant
0124570694

www wasap.my/60124570694

#marykaymalaysia
#marykaykedah
#marykaykl
#skinvigorate
#marykayselangor 
#marykaykelantan 
#marykaychanglun
Mary Kay Skinvigorate™ Cleansing Brush . .
. ✔️ Membantu membersihkan wajah secara maximum. Yelah, kalau mencuci wajah menggunakan tangan, sejauh mana je wajah kita dapat dibersihkan . . .
✔️ Berus yang ringan serta berkuasa 2 kelajuan mengurut dan dapat mencapai sehingga 400 pusingan dalam seminit . . Jika kita mencuci mengunakan tangan agaknya berapa pusingan yg kita boleh lakukan dalam seminit🤔 . . Ia juga dapat memberikan pengurutan lembut semasa membersihkan kulit, menanggalkan bahan sisa kotoran dan solekan serta membantu membuang kulit mati juga . . Berus ni menambah elemen seumpama spa ke dalam rutin penjagaan kulit dan membantu memaksimumkan manfaat penjagaan kulit anda . Kelebihan Mary Kay Skinvigorate™ Cleansing Brush : . .
. 🔵Menanggalkan 85% make up lebih baik dari guna jari . .
🔵Menghaluskan garisan halus dan kedutan serta liang pori kelihatan lebih kecil . .
🔵Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat Seperti membuat rawatan facial spa dengan berus yang berkelajuan dual-speed. .
🔵Memberikan pembersihan yang mendalam serta membersihkan pori-pori . . Berikut adalah apa yg mereka katakan tentang Skinvigorate Cleansing Brush disebuah kajian pengguna bebas: . . 97% - Memaksimumkan manfaat penjagaan kulit . 94% - Mengubah kulit kusam ke tona kulit yg cerah berseri . 96% - Memberikan tona kulit yg lebih sekata . 93% - Memulihkan kulit wajah yg tampil muda . 95% - Kulit rasa lebih lembut, licin dan sihat . .
→→→→ Antara ciri-ciri Skinvigorate Cleansing Brush: . . .
🔴Bulu berus nylon serta penghujung bulatan itu dapat mengilatkan wajah dan amat lembut pada kulit . .
🔴Mempunyai butang kawalan kelajuan .
.
🔴Mempunyai butang On/Off .
. 🔴Rekabentuknya yang unik dapat cover seluruh kontur wajah supaya lebih bersih . . 📱0175997012 - Yati Mary Kay Beauty Consultant . .  #marykay  #skinvigorate  #skinvibrush  #beruscucimukamarykay  #marykaycleansingbrush  #cleansingbrush  #facialbrush  #marykaymalaysia  #skincaremalaysia  #skincareterbaik  #beautytools
Mary Kay Skinvigorate™ Cleansing Brush . . . ✔️ Membantu membersihkan wajah secara maximum. Yelah, kalau mencuci wajah menggunakan tangan, sejauh mana je wajah kita dapat dibersihkan . . . ✔️ Berus yang ringan serta berkuasa 2 kelajuan mengurut dan dapat mencapai sehingga 400 pusingan dalam seminit . . Jika kita mencuci mengunakan tangan agaknya berapa pusingan yg kita boleh lakukan dalam seminit🤔 . . Ia juga dapat memberikan pengurutan lembut semasa membersihkan kulit, menanggalkan bahan sisa kotoran dan solekan serta membantu membuang kulit mati juga . . Berus ni menambah elemen seumpama spa ke dalam rutin penjagaan kulit dan membantu memaksimumkan manfaat penjagaan kulit anda . Kelebihan Mary Kay Skinvigorate™ Cleansing Brush : . . . 🔵Menanggalkan 85% make up lebih baik dari guna jari . . 🔵Menghaluskan garisan halus dan kedutan serta liang pori kelihatan lebih kecil . . 🔵Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat Seperti membuat rawatan facial spa dengan berus yang berkelajuan dual-speed. . 🔵Memberikan pembersihan yang mendalam serta membersihkan pori-pori . . Berikut adalah apa yg mereka katakan tentang Skinvigorate Cleansing Brush disebuah kajian pengguna bebas: . . 97% - Memaksimumkan manfaat penjagaan kulit . 94% - Mengubah kulit kusam ke tona kulit yg cerah berseri . 96% - Memberikan tona kulit yg lebih sekata . 93% - Memulihkan kulit wajah yg tampil muda . 95% - Kulit rasa lebih lembut, licin dan sihat . . →→→→ Antara ciri-ciri Skinvigorate Cleansing Brush: . . . 🔴Bulu berus nylon serta penghujung bulatan itu dapat mengilatkan wajah dan amat lembut pada kulit . . 🔴Mempunyai butang kawalan kelajuan . . 🔴Mempunyai butang On/Off . . 🔴Rekabentuknya yang unik dapat cover seluruh kontur wajah supaya lebih bersih . . 📱0175997012 - Yati Mary Kay Beauty Consultant . .  #marykay   #skinvigorate   #skinvibrush   #beruscucimukamarykay   #marykaycleansingbrush   #cleansingbrush   #facialbrush   #marykaymalaysia   #skincaremalaysia   #skincareterbaik   #beautytools 
Apa beza CC cream dan BB cream?
👉BB cream ialah sejenis cairan yang mengabungkan fungsi pelembap, Primer, Sun Protector, Foundation dan juga Anti Aging Cream.
👉CC cream pula lebih advanced dari BB cream. CC cream itu sendiri adalah singkatan dari Colour Correction atau Complextion Correction. .
Ia bebas minyak dan teksturnya lebih ringan dari BB cream. Oleh kerana itu ia sangat sesuai kegunaan harian anda.
.
Apa kelebihan CC Cream MK ni?
1. Sesuai untuk semua jenis kulit
2. Sesuai juga untuk kulit yang berjerawat dan sensitif.
3. Bebas Minyak & wangi
4. Diuji oleh pakar dermatologist.
5. Tidak menyumbatkan pori-pori.
.
Mempunyai 8 kebaikan dalam 1 cream:
1. Melawan garis halus dan tanda penuaan.
2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
3. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (SPF15)
4. Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.
6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
7. Mengurangkan kemerahan pada kulit.
8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida.
.
4 tona warna untuk disesuaikan dengan tona kulit anda!
.
Leana
012-3361478
-Beauty Consultant MaryKay-
.
#Marykay #BeautyConsultant #MelacepSerum #Skinvigorate #BotanicalEffect #skin #Flawless #Loofah #BodyCleanser #Mosturizer #Foundation #CCcream #Blusher #Toner #SkinProtector #Timewise #MintBliss #HighIntensity #CityEscape #Lipstick #TimewiseRepair #LiquidFoundation #ClearProof #PrimerFoundation #MKMen #LoosePowder #UTeM
Apa beza CC cream dan BB cream? 👉BB cream ialah sejenis cairan yang mengabungkan fungsi pelembap, Primer, Sun Protector, Foundation dan juga Anti Aging Cream. 👉CC cream pula lebih advanced dari BB cream. CC cream itu sendiri adalah singkatan dari Colour Correction atau Complextion Correction. . Ia bebas minyak dan teksturnya lebih ringan dari BB cream. Oleh kerana itu ia sangat sesuai kegunaan harian anda. . Apa kelebihan CC Cream MK ni? 1. Sesuai untuk semua jenis kulit 2. Sesuai juga untuk kulit yang berjerawat dan sensitif. 3. Bebas Minyak & wangi 4. Diuji oleh pakar dermatologist. 5. Tidak menyumbatkan pori-pori. . Mempunyai 8 kebaikan dalam 1 cream: 1. Melawan garis halus dan tanda penuaan. 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 3. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (SPF15) 4. Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera. 6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. 7. Mengurangkan kemerahan pada kulit. 8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. . 4 tona warna untuk disesuaikan dengan tona kulit anda! . Leana 012-3361478 -Beauty Consultant MaryKay- . #Marykay  #BeautyConsultant  #MelacepSerum  #Skinvigorate  #BotanicalEffect  #skin  #Flawless  #Loofah  #BodyCleanser  #Mosturizer  #Foundation  #CCcream  #Blusher  #Toner  #SkinProtector  #Timewise  #MintBliss  #HighIntensity  #CityEscape  #Lipstick  #TimewiseRepair  #LiquidFoundation  #ClearProof  #PrimerFoundation  #MKMen  #LoosePowder  #UTeM 
💜Mary Kay® Undereye Corrector 💜
.
🌸Meneutralkan lingkaran hitam dan mencerahkan kawasan bawah mata
🌸menjadikan mata tampak segar dan luas terbuka.
🌸Warna peach nya dirumus khas untuk menutup bayangan biru-ungu di bawah mata.
🌸Sapuan yang begitu cantik menggunakan Mary Kay® Perfecting Concealer dan tampak semulajadi dan natural
🌸Sesuai untuk kulit sensitif, termasuklah kulit pada bahagian mata yang lembut.
🌸Sesuai untuk pemakai kanta sentuh.
.
Leana
012-3361478
-Beauty Consultant MaryKay-
.
#Marykay #BeautyConsultant #MelacepSerum #Skinvigorate #BotanicalEffect #skin #Flawless #Loofah #BodyCleanser #Mosturizer #Foundation #CCcream #Blusher #Toner #SkinProtector #Timewise #MintBliss #HighIntensity #CityEscape #Lipstick #TimewiseRepair #LiquidFoundation #ClearProof #PrimerFoundation #MKMen #LoosePowder #UTeM
💜Mary Kay® Undereye Corrector 💜 . 🌸Meneutralkan lingkaran hitam dan mencerahkan kawasan bawah mata 🌸menjadikan mata tampak segar dan luas terbuka. 🌸Warna peach nya dirumus khas untuk menutup bayangan biru-ungu di bawah mata. 🌸Sapuan yang begitu cantik menggunakan Mary Kay® Perfecting Concealer dan tampak semulajadi dan natural 🌸Sesuai untuk kulit sensitif, termasuklah kulit pada bahagian mata yang lembut. 🌸Sesuai untuk pemakai kanta sentuh. . Leana 012-3361478 -Beauty Consultant MaryKay- . #Marykay  #BeautyConsultant  #MelacepSerum  #Skinvigorate  #BotanicalEffect  #skin  #Flawless  #Loofah  #BodyCleanser  #Mosturizer  #Foundation  #CCcream  #Blusher  #Toner  #SkinProtector  #Timewise  #MintBliss  #HighIntensity  #CityEscape  #Lipstick  #TimewiseRepair  #LiquidFoundation  #ClearProof  #PrimerFoundation  #MKMen  #LoosePowder  #UTeM 
Mary Kay | Gel Semi Matte Lipstick 💋Formula Gel yang ringan, mudah dioles pada bibir
💋Rona berpigmen tinggi dengan warna yang mempersona
💋Kemasan semi-matte
💋Pemakaian tahan lama tanpa mengeringkan bibir
.
Try it & you'll sure love it😍
.
Leana
012-3361478
-Beauty Consultant MaryKay-
.
#Marykay #BeautyConsultant #MelacepSerum #Skinvigorate #BotanicalEffect #skin #Flawless #Loofah #BodyCleanser #Mosturizer #Foundation #CCcream #Blusher #Toner #SkinProtector #Timewise #MintBliss #HighIntensity #CityEscape #Lipstick #TimewiseRepair #LiquidFoundation #ClearProof #PrimerFoundation #MKMen #LoosePowder #UTeM
Mary Kay | Gel Semi Matte Lipstick 💋Formula Gel yang ringan, mudah dioles pada bibir 💋Rona berpigmen tinggi dengan warna yang mempersona 💋Kemasan semi-matte 💋Pemakaian tahan lama tanpa mengeringkan bibir . Try it & you'll sure love it😍 . Leana 012-3361478 -Beauty Consultant MaryKay- . #Marykay  #BeautyConsultant  #MelacepSerum  #Skinvigorate  #BotanicalEffect  #skin  #Flawless  #Loofah  #BodyCleanser  #Mosturizer  #Foundation  #CCcream  #Blusher  #Toner  #SkinProtector  #Timewise  #MintBliss  #HighIntensity  #CityEscape  #Lipstick  #TimewiseRepair  #LiquidFoundation  #ClearProof  #PrimerFoundation  #MKMen  #LoosePowder  #UTeM 
Hai semua..hari ini saya ingin berkongsi ttg produk yang hebat nih. 
Jom baca.
Apa itu 'Skinvigorate Brush?' .
✅ Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan.
.
✅ 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri.
.
✅ Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori.
.
✅ Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah.
.
✅ Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. .
✅ Mempunyai butang 'On & Off' juga butang utk kawal tahap kelajuan.
.
✅ Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat, penggunaan berus pencuci skinvigorate ini hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Anda cuma tekan butang 'On' & pilih tahap kelajuan dan lalukan berus ini ke keseluruhan wajah. Jimat masa & tenaga bukan? .
✅ Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. .
✅ Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty.
.
✅ Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah.
.
✅ Mampu milik!! Sangat berbaloi jika anda beli Berus Pencuci Skinvigorate ini berbanding jenama lain diluar sana & ianya pasti berbeza krn berus yg murah agak kasar pada kulit wajah.
.
Setiap pembungkusan terdpt :-
1. Peranti / device
2. 2 kepala berus
3. 2 biji bateri AA
3. Buku manual

Anda pasti tak menyesal membelinya 💖
📞 Wan 016-666 3946
#marykaymalaysia #marykaykualaLumpur #marykaykl #marypuncakalam #marykaycheras #charcoalmaskmarykay #oilfreehidratinggelmarykay #skinsupplement #lipstickmarykay #marykaybandarpermasuri #botanicalevo #botanicalpink #botanicaleffect #marykaycodshahalam #marykayshahalam #skinvigorate
Hai semua..hari ini saya ingin berkongsi ttg produk yang hebat nih. Jom baca. Apa itu 'Skinvigorate Brush?' . ✅ Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan. . ✅ 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri. . ✅ Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori. . ✅ Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah. . ✅ Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. . ✅ Mempunyai butang 'On & Off' juga butang utk kawal tahap kelajuan. . ✅ Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat, penggunaan berus pencuci skinvigorate ini hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Anda cuma tekan butang 'On' & pilih tahap kelajuan dan lalukan berus ini ke keseluruhan wajah. Jimat masa & tenaga bukan? . ✅ Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. . ✅ Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty. . ✅ Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah. . ✅ Mampu milik!! Sangat berbaloi jika anda beli Berus Pencuci Skinvigorate ini berbanding jenama lain diluar sana & ianya pasti berbeza krn berus yg murah agak kasar pada kulit wajah. . Setiap pembungkusan terdpt :- 1. Peranti / device 2. 2 kepala berus 3. 2 biji bateri AA 3. Buku manual Anda pasti tak menyesal membelinya 💖 📞 Wan 016-666 3946 #marykaymalaysia  #marykaykualaLumpur  #marykaykl  #marypuncakalam  #marykaycheras  #charcoalmaskmarykay  #oilfreehidratinggelmarykay  #skinsupplement  #lipstickmarykay  #marykaybandarpermasuri  #botanicalevo  #botanicalpink  #botanicaleffect  #marykaycodshahalam  #marykayshahalam  #skinvigorate 
Mary Kay keluarkan set terbaru utk sesiapa yg ada masalah kulit berjerawat 💥💥💥
.
Set Clear Proof Mary Kay for acne prone skin!
🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿
.
Set acne prone skin ini terdiri daripada ;
.
1) Clarifying Cleansing Gel - 
Pencuci muka berunsur gel mampu membersih secara mendalam untuk menyingkirkan lebihan minyak dan membantu menyingkirkan sel kulit mati
.
2) Deep Cleansing Charcoal Mask -
Mask arang berfungsi 3 dalam 1 iaitu seperti magnet yg menyedut kotoran yg menyumbat pori, menyerap minyak berlebihan yg menjadi punca jerawat seterusnya mengawal kilatan pada wajah
.
3) Blemish Control Toner -
Penyegar yang tidak mengeringkan kulit, membersih dengan sempurna dan mengawal kilatan. Ia meninggalkan kesan lembut dan terawat.
.
4) Acne treatment gel / Spot solution -
Mengandungi tumbuhan yang mampu membasmi kuman jerawat sehingga ke akarnya untuk menghalang kehadiran jerawat dari berulang
.
5) Pore Purifying Serum -
Lapisan nipis serum mengandungi tumbuhan yg menyejukkan serta membantu mengecilkan  saiz pori wajah di samping mengawal kilatan pada wajah
.
6) Oil Free Moisturiser -
Langkah terakhir penjagaan wajah anda dengan menyapu pelembab bebas minyak untuk menghasilkan lembapan kulit yang seimbang tanpa memberi kesan berminyak atau melekit
.
Leana
012-3361478
-Beauty Consultant MaryKay-
.
#Marykay #BeautyConsultant #MelacepSerum #Skinvigorate #BotanicalEffect #skin #Flawless #Loofah #BodyCleanser #Mosturizer #Foundation #CCcream #Blusher #Toner #SkinProtector #Timewise #MintBliss #HighIntensity #CityEscape #Lipstick #TimewiseRepair #LiquidFoundation #ClearProof #PrimerFoundation #MKMen #LoosePowder #UTeM
Mary Kay keluarkan set terbaru utk sesiapa yg ada masalah kulit berjerawat 💥💥💥 . Set Clear Proof Mary Kay for acne prone skin! 🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿 . Set acne prone skin ini terdiri daripada ; . 1) Clarifying Cleansing Gel - Pencuci muka berunsur gel mampu membersih secara mendalam untuk menyingkirkan lebihan minyak dan membantu menyingkirkan sel kulit mati . 2) Deep Cleansing Charcoal Mask - Mask arang berfungsi 3 dalam 1 iaitu seperti magnet yg menyedut kotoran yg menyumbat pori, menyerap minyak berlebihan yg menjadi punca jerawat seterusnya mengawal kilatan pada wajah . 3) Blemish Control Toner - Penyegar yang tidak mengeringkan kulit, membersih dengan sempurna dan mengawal kilatan. Ia meninggalkan kesan lembut dan terawat. . 4) Acne treatment gel / Spot solution - Mengandungi tumbuhan yang mampu membasmi kuman jerawat sehingga ke akarnya untuk menghalang kehadiran jerawat dari berulang . 5) Pore Purifying Serum - Lapisan nipis serum mengandungi tumbuhan yg menyejukkan serta membantu mengecilkan saiz pori wajah di samping mengawal kilatan pada wajah . 6) Oil Free Moisturiser - Langkah terakhir penjagaan wajah anda dengan menyapu pelembab bebas minyak untuk menghasilkan lembapan kulit yang seimbang tanpa memberi kesan berminyak atau melekit . Leana 012-3361478 -Beauty Consultant MaryKay- . #Marykay  #BeautyConsultant  #MelacepSerum  #Skinvigorate  #BotanicalEffect  #skin  #Flawless  #Loofah  #BodyCleanser  #Mosturizer  #Foundation  #CCcream  #Blusher  #Toner  #SkinProtector  #Timewise  #MintBliss  #HighIntensity  #CityEscape  #Lipstick  #TimewiseRepair  #LiquidFoundation  #ClearProof  #PrimerFoundation  #MKMen  #LoosePowder  #UTeM 
TESTIMONI TIMEWISE BASIC SET
.
Tiada lain yg lebih menggembirakan hati seorang consultant apabila dia berjaya guide customernya hingga nampak perubahan macam ni!
.
Feedback selepas sebulan. Beliau pakai Timewise Cleanser, Timewise Moisturizer, dan Softener. Kulit jauh improved berbanding bulan lepas.
.
Jerawat kecut dan hanya tinggal parut tekstur kulit nampak halus dan licin, kulit nampak berseri, kemerahan impak jerawat hampir hilang! Customer ni terlalu gembira sebab katanya dah lama tercari produk yg boleh repair kulit dia. Saya terharu kak!
.
So beliau dah excited nak completekan set sekarang dan ditambah serum supaya kulit 100% elok seperti yg saya guide. Alhamdulillah. Tak sabar nak tengok perubahan akan datang 😍😍
.
Lily Suraya | 0175961077
www.lilysurayamarykay.blogspot.com
Mary Kay Independent Sales Director
.
#DILARANGCURICAPTION #MaryKayJohor #MaryKayMalaysia #MaryKayMY #MaryKayJohorBahru #MaryKayJb #MaryKayKL #MaryKaySelangor #MaryKayPerak #MaryKayPerlis #MaryKayKedah #MaryKayMelaka #MaryKayPahang #MaryKayTerengganu #MaryKayKelantan #MaryKaySabah #MaryKayPenang #MaryKayKuantan #MaryKayTimewise #MaryKaySingapore #TerapiInstagram #Skinvigorate
TESTIMONI TIMEWISE BASIC SET . Tiada lain yg lebih menggembirakan hati seorang consultant apabila dia berjaya guide customernya hingga nampak perubahan macam ni! . Feedback selepas sebulan. Beliau pakai Timewise Cleanser, Timewise Moisturizer, dan Softener. Kulit jauh improved berbanding bulan lepas. . Jerawat kecut dan hanya tinggal parut tekstur kulit nampak halus dan licin, kulit nampak berseri, kemerahan impak jerawat hampir hilang! Customer ni terlalu gembira sebab katanya dah lama tercari produk yg boleh repair kulit dia. Saya terharu kak! . So beliau dah excited nak completekan set sekarang dan ditambah serum supaya kulit 100% elok seperti yg saya guide. Alhamdulillah. Tak sabar nak tengok perubahan akan datang 😍😍 . Lily Suraya | 0175961077 www.lilysurayamarykay.blogspot.com Mary Kay Independent Sales Director . #DILARANGCURICAPTION  #MaryKayJohor  #MaryKayMalaysia  #MaryKayMY  #MaryKayJohorBahru  #MaryKayJb  #MaryKayKL  #MaryKaySelangor  #MaryKayPerak  #MaryKayPerlis  #MaryKayKedah  #MaryKayMelaka  #MaryKayPahang  #MaryKayTerengganu  #MaryKayKelantan  #MaryKaySabah  #MaryKayPenang  #MaryKayKuantan  #MaryKayTimewise  #MaryKaySingapore  #TerapiInstagram  #Skinvigorate 
Mary Kay Make up Finishing Spray 😍😍 💋boleh mengekalkan make up pada kulit sehingga 16 jam
💋membantu make up kelihatan fresh dan bertahan lama
💋boleh juga bertindak sebagai penyegar pada bila2 masa sepanjang hari. Just sprayyyy
💋kering dgn cepat, dan mudah di cuci
.
Cara mengaplikasi :: 🌸 goncang botol sebaiknya
🌸tutup mata 😌 dan jauhkan botol 8-10 inci dari wajah
🌸spray 2 hingga 4 kali dalam bentuk X . Ia akan kering dgn cepat
🌸skrg anda mempunyai make up yang kekal sepanjang hari 🤗🤗 Best ke best?? Hihi.. jimat kn xyah la touch up2 lagi..and masa pun jimat
.
Leana
012-3361478
-Beauty Consultant MaryKay-
.
#Marykay #BeautyConsultant #MelacepSerum #Skinvigorate #BotanicalEffect #skin #Flawless #Loofah #BodyCleanser #Mosturizer #Foundation #CCcream #Blusher #Toner #SkinProtector #Timewise #MintBliss #HighIntensity #CityEscape #Lipstick #TimewiseRepair #LiquidFoundation #ClearProof #PrimerFoundation #MKMen #LoosePowder #UTeM
Mary Kay Make up Finishing Spray 😍😍 💋boleh mengekalkan make up pada kulit sehingga 16 jam 💋membantu make up kelihatan fresh dan bertahan lama 💋boleh juga bertindak sebagai penyegar pada bila2 masa sepanjang hari. Just sprayyyy 💋kering dgn cepat, dan mudah di cuci . Cara mengaplikasi :: 🌸 goncang botol sebaiknya 🌸tutup mata 😌 dan jauhkan botol 8-10 inci dari wajah 🌸spray 2 hingga 4 kali dalam bentuk X . Ia akan kering dgn cepat 🌸skrg anda mempunyai make up yang kekal sepanjang hari 🤗🤗 Best ke best?? Hihi.. jimat kn xyah la touch up2 lagi..and masa pun jimat . Leana 012-3361478 -Beauty Consultant MaryKay- . #Marykay  #BeautyConsultant  #MelacepSerum  #Skinvigorate  #BotanicalEffect  #skin  #Flawless  #Loofah  #BodyCleanser  #Mosturizer  #Foundation  #CCcream  #Blusher  #Toner  #SkinProtector  #Timewise  #MintBliss  #HighIntensity  #CityEscape  #Lipstick  #TimewiseRepair  #LiquidFoundation  #ClearProof  #PrimerFoundation  #MKMen  #LoosePowder  #UTeM 
Skincare Mary Kay yang paling I sayang. Yang pertama dipakai hinggalah sekarang. Setiap hari dipakai untuk dapatkan anti aging benefitnya hehe. Sangat sesuai utk kita yang berumur 23 tahun dan keatas. Yang ada masalah kulit kat bawah wajib cuba tauuu.
.
1 - Berjerawat, berjeragat, kulit rosak sbb salah produk
2 - Kulit terlalu kering/berminyak/oily dekat T-zone
3 - Liang pori besar/banyak whitehead/blackhead
4 - Muka kusam dan gelap kesan sunburn
5 - Perlukan pencerahan semulajadi
.
Satu set tahan 5-6 bulan. Nak tau sesuai ke tidak? Jom whatsapp I utk skin consultation kalau belum ada Beauty Consultant 😊
.
Lily Suraya | 0175961077
www.lilysurayamarykay.blogspot.com
Mary Kay Independent Sales Director
.
#DILARANGCURICAPTION #MaryKayJohor #MaryKayMalaysia #MaryKayMY #MaryKayJohorBahru #MaryKayJb #MaryKayKL #MaryKaySelangor #MaryKayPerak #MaryKayPerlis #MaryKayKedah #MaryKayMelaka #MaryKayPahang #MaryKayTerengganu #MaryKayKelantan #MaryKaySabah #MaryKayPenang #MaryKayKuantan #MaryKayTimewise
#MaryKayBeautyConsultant #MaryKaySingapore #TerapiInstagram #Skinvigorate
Skincare Mary Kay yang paling I sayang. Yang pertama dipakai hinggalah sekarang. Setiap hari dipakai untuk dapatkan anti aging benefitnya hehe. Sangat sesuai utk kita yang berumur 23 tahun dan keatas. Yang ada masalah kulit kat bawah wajib cuba tauuu. . 1 - Berjerawat, berjeragat, kulit rosak sbb salah produk 2 - Kulit terlalu kering/berminyak/oily dekat T-zone 3 - Liang pori besar/banyak whitehead/blackhead 4 - Muka kusam dan gelap kesan sunburn 5 - Perlukan pencerahan semulajadi . Satu set tahan 5-6 bulan. Nak tau sesuai ke tidak? Jom whatsapp I utk skin consultation kalau belum ada Beauty Consultant 😊 . Lily Suraya | 0175961077 www.lilysurayamarykay.blogspot.com Mary Kay Independent Sales Director . #DILARANGCURICAPTION  #MaryKayJohor  #MaryKayMalaysia  #MaryKayMY  #MaryKayJohorBahru  #MaryKayJb  #MaryKayKL  #MaryKaySelangor  #MaryKayPerak  #MaryKayPerlis  #MaryKayKedah  #MaryKayMelaka  #MaryKayPahang  #MaryKayTerengganu  #MaryKayKelantan  #MaryKaySabah  #MaryKayPenang  #MaryKayKuantan  #MaryKayTimewise  #MaryKayBeautyConsultant  #MaryKaySingapore  #TerapiInstagram  #Skinvigorate 
Selamat malam 🌝
.
Sebelum tidur jangan lupa bersihkan muka dulu ya ☝🏻cuci muka BERSIH-BERSIHHH barulah selesa nak tidur ☺️🛌💤❗️
.
Nak senang cuci muka, gunalah #skinvigoratebrush  dari #marykay ni . 😍
.
Memang BESTTTT 👍🏻👍🏻👍🏻 ANDDD yang special #skinvigorate ni, ia mampu berputar 400 putaran seminit dengan bulu halus yang SANGATT lembut. 😊
.
Wajah kita ni ade 20 000 pori tauuu ☝🏻 jari TAK AKAN sampi nak bersihkan dalam liang-liang pori tu. Sebab tu kita PERLUKANN bantuan #skinvigoratebrush ni.
.
Dalam masa SEMINGGU jee kita akan rasa perbezaan yang ketara tauu. 😍😍😍
.
Nak tau lagi pasal #skinvigoratebrush ni boleh contact 👇🏻
.
🎗BEAUTY CONSULTANT MARY KAY🎗 .
📲+6019-5141804
. 💋Syu💋
.
#marykaygombak #marykaysentul #marykaybatucaves #marykaytaiping #marykayipoh #marykaykualakangsar #marykayklcc #marykaylover #marykayperak #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayproducts #marykaycareer #marykayperlis #marykaykedah #marykaypenang #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypahang #marykayn9 #marykayputrajaya #marykaymelaka #marykayjohor #marykaysarawak #marykaysabah #skincare
Selamat malam 🌝 . Sebelum tidur jangan lupa bersihkan muka dulu ya ☝🏻cuci muka BERSIH-BERSIHHH barulah selesa nak tidur ☺️🛌💤❗️ . Nak senang cuci muka, gunalah #skinvigoratebrush  dari #marykay  ni . 😍 . Memang BESTTTT 👍🏻👍🏻👍🏻 ANDDD yang special #skinvigorate  ni, ia mampu berputar 400 putaran seminit dengan bulu halus yang SANGATT lembut. 😊 . Wajah kita ni ade 20 000 pori tauuu ☝🏻 jari TAK AKAN sampi nak bersihkan dalam liang-liang pori tu. Sebab tu kita PERLUKANN bantuan #skinvigoratebrush  ni. . Dalam masa SEMINGGU jee kita akan rasa perbezaan yang ketara tauu. 😍😍😍 . Nak tau lagi pasal #skinvigoratebrush  ni boleh contact 👇🏻 . 🎗BEAUTY CONSULTANT MARY KAY🎗 . 📲+6019-5141804 . 💋Syu💋 . #marykaygombak  #marykaysentul  #marykaybatucaves  #marykaytaiping  #marykayipoh  #marykaykualakangsar  #marykayklcc  #marykaylover  #marykayperak  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayproducts  #marykaycareer  #marykayperlis  #marykaykedah  #marykaypenang  #marykaykelantan  #marykayterengganu  #marykaypahang  #marykayn9  #marykayputrajaya  #marykaymelaka  #marykayjohor  #marykaysarawak  #marykaysabah  #skincare 
TAHNIAH! 
sebab awak dah upgrade cara cuci muka dengan #mesinajaib SKINVIGORATE! 
serius! JATUH CINTA sangat dengan #mesinajaib. 
cuci muka lebih BERSIH, FRESH & AWESOME gile!
Blackhead & Whitehead pun takut nak singgah dah. sebab #mesinajaib jelajah satu muka. 
kini tampil lebih YAKIN & senyum pun dah extra berseri.

awak pun nak alami? 
dapatkan #mesinajaib ari ni.
kalau tak,#mesinajaib masuk dalam mimpi. hihihi

FisdWani| 016 5661639
Your Mary kay beauty Consultant

#skinvigorate #marykayperak #ilovemymarykay#marykayseriiskandar
#ilovemarykay
#marykaybeautyconsultant #marykaykl #marykayampang #marykayukayperdana #marykaywangsamaju #marykaysetapak #MaryKaySelangor #marykayau2 #marykaysetiawangsa #marykaygombak #marykaypj #marykaymalaysia #ampang #setapak #wangsamaju #ukayperdana
TAHNIAH! sebab awak dah upgrade cara cuci muka dengan #mesinajaib  SKINVIGORATE! serius! JATUH CINTA sangat dengan #mesinajaib . cuci muka lebih BERSIH, FRESH & AWESOME gile! Blackhead & Whitehead pun takut nak singgah dah. sebab #mesinajaib  jelajah satu muka. kini tampil lebih YAKIN & senyum pun dah extra berseri. awak pun nak alami? dapatkan #mesinajaib  ari ni. kalau tak,#mesinajaib  masuk dalam mimpi. hihihi FisdWani| 016 5661639 Your Mary kay beauty Consultant #skinvigorate  #marykayperak  #ilovemymarykay #marykayseriiskandar  #ilovemarykay  #marykaybeautyconsultant  #marykaykl  #marykayampang  #marykayukayperdana  #marykaywangsamaju  #marykaysetapak  #MaryKaySelangor  #marykayau2  #marykaysetiawangsa  #marykaygombak  #marykaypj  #marykaymalaysia  #ampang  #setapak  #wangsamaju  #ukayperdana 
Kenapa penting sangat Night Solution ni? 💋🤔🤔
.
Jawapannya dalam Night solution ni ada microbeads yang diperkaya dengan vitamin. Nampak tak dalam botol tu ada manik-manik yg berwarna pink, purple, biru & putih? 
Vitamin A, C dan E. .
💋Ianya merupakan agen antipenuaan untuk melicinkan & menegangkn kulit. 💋Fungsi lainnya adalah merangsang kolagen & memperbaharui kulit baru dengan lebih cepat. 💋 Baunya sangat wangi. Sejuk je muka bila pakai tau...langsung x melekit..😍😍
.
.
Kebanyakan yg pkai ni mesti suka..
Tahan lbih 4 bulan ni klu pkai..sbb sekali je sehari..
Jimat kan!
.
.💋suhainaatmk.blogspot.com | www.wasap.my/60128588356 
Mary Kay Beauty Consultant
.
.
#mksuhaina #marykayskincare #marykayshahalam
#marykayjalankebun  #marykaylovers #tipsflawless #marykaymalaysia #marykaykl  #marykayproduk #skincareterbaik #blackheadremover  #skincareclassfree #makeupartist #foundationterbaik #foundationmarykay #cccreammarykay #skinvigorate #berusmukaterbaik #timewise #beautyconsultant #marykaypelabuhanklang
Kenapa penting sangat Night Solution ni? 💋🤔🤔 . Jawapannya dalam Night solution ni ada microbeads yang diperkaya dengan vitamin. Nampak tak dalam botol tu ada manik-manik yg berwarna pink, purple, biru & putih? Vitamin A, C dan E. . 💋Ianya merupakan agen antipenuaan untuk melicinkan & menegangkn kulit. 💋Fungsi lainnya adalah merangsang kolagen & memperbaharui kulit baru dengan lebih cepat. 💋 Baunya sangat wangi. Sejuk je muka bila pakai tau...langsung x melekit..😍😍 . . Kebanyakan yg pkai ni mesti suka.. Tahan lbih 4 bulan ni klu pkai..sbb sekali je sehari.. Jimat kan! . .💋suhainaatmk.blogspot.com | www.wasap.my/60128588356 Mary Kay Beauty Consultant . . #mksuhaina  #marykayskincare  #marykayshahalam  #marykayjalankebun  #marykaylovers  #tipsflawless  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayproduk  #skincareterbaik  #blackheadremover  #skincareclassfree  #makeupartist  #foundationterbaik  #foundationmarykay  #cccreammarykay  #skinvigorate  #berusmukaterbaik  #timewise  #beautyconsultant  #marykaypelabuhanklang 
Meh nak belanja testimoni pengguna Mary Kay Skincare ! 😍😍 Anda pernah Menggunakan produk yang menjanjikan effect segera?. Kulit makin lama makin bermasalah, makin nipis, kulit makin pedih memerah dan makin kusam?. Jerawat tumbuh berbau busuk meninggalkan parut hitam di wajah? Whitehead/blackhead penuh di wajah and anda mula buntu mencari penyelesaian untuk mendapatkan kulit wajah yang sihat, cantik dan bebas cela kembali?. Jom saya bantu anda selesaikan masalah wajah anda dengan set skincare dari Mary Kay nie. Diekstrak dari bahan botani, yang akan merawat kulit anda dari lapisan paling bawah. .

For more details atau nak free consultation just whatsapp ya!
.

Aimi. 👑
📲 012-4033922
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia
#marykay
#marykaytimewise
#timewise
#marykayuser
#beautyconsultantmarykay 
#discoverwhatyoulove
#botanicaleffects
#oilfreeeyemakeupremover
#skinvigorate
#skinvigoratebrush
#mkmen
#marykaymen
#foundationprimer
#translucentloosepowder
#oilmattifier
#poreminimizer
#renewinggelmask
#timewiserenewinggelmask
Meh nak belanja testimoni pengguna Mary Kay Skincare ! 😍😍 Anda pernah Menggunakan produk yang menjanjikan effect segera?. Kulit makin lama makin bermasalah, makin nipis, kulit makin pedih memerah dan makin kusam?. Jerawat tumbuh berbau busuk meninggalkan parut hitam di wajah? Whitehead/blackhead penuh di wajah and anda mula buntu mencari penyelesaian untuk mendapatkan kulit wajah yang sihat, cantik dan bebas cela kembali?. Jom saya bantu anda selesaikan masalah wajah anda dengan set skincare dari Mary Kay nie. Diekstrak dari bahan botani, yang akan merawat kulit anda dari lapisan paling bawah. . For more details atau nak free consultation just whatsapp ya! . Aimi. 👑 📲 012-4033922 Mary Kay Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykay  #marykaytimewise  #timewise  #marykayuser  #beautyconsultantmarykay  #discoverwhatyoulove  #botanicaleffects  #oilfreeeyemakeupremover  #skinvigorate  #skinvigoratebrush  #mkmen  #marykaymen  #foundationprimer  #translucentloosepowder  #oilmattifier  #poreminimizer  #renewinggelmask  #timewiserenewinggelmask 
🌺Salah satu serum yang bagus untuk kulit adalah MelaCEP Plus+™ Ultimate Serum dari Mary Kay. Serum ini mengandungi MelaCEP Plus+™ Luminous Kompleks unik yang mampu menjadikan kulit cerah dan berseri dengan kuasa 3 ramuan utama iaitu:
.
1. Edelweiss Extract iaitu tumbuhan dari persekitaran yang keras yang melampau; sebatiannya berkesan mencerahkan, memberi perlindungan, kaya dengan Antioksidan untuk membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit.
.
2. Ekstrak Alga, yang meransang pembentukan melanin dan membantu menghalang Perubahan Warna pada permukaan kulit.
.
3. Asid Amino dari sayuran, yang terbukti dapat memperbaiki Kecerahan Kulit, menjadikan tona kulit lebih sekata dan mengurangkan bintik-bintik hitam pada kulit.
.
🌺Diantara kelebihan selepas menggunakan MelaCEP Plus + ™ Ultimate Serum:
- Kulit berseri kerana kebaikan ekstrak Edelweiss.
- Kulit lebih cerah, tekstur kulit lebih baik disamping mengurangkan bintik-bintik hitam.
-kulit menjadi lebih anjal dan halus
.
🌺Serum  ini dipercayai mampu menjadikan kulit lebih cerah dan berseri.
Penggunaan serum perlulah secara berterusan setiap hari pada siang dan malam. Serum digunakan selepas muka dicuci dengan pencuci muka dan toner. Sapukan sedikit serum di muka dan leher dan jika anda suka, sapukan pelembab selepas menggunakan serum. Perubahan dapat dirasai selepas menggunakannya.
.
🌺Satu kajian kepada pengguna bebas, wanita telah dibuat dan keputusannya adalah: - 93% berkata ia membantu memulihkan keserian wajah kulit - 86% berkata ia memberikan pencerahan sekata pada wajah - 81% berkata ia memulihkan kelainan pada tona warna wajah .
☎️013 3130863 | k.ct
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
#Toner 
#Whitening 
#MaryKayKelantan
#MaryKaySelangor 
#terapiinstagram013 3130863
🌺Salah satu serum yang bagus untuk kulit adalah MelaCEP Plus+™ Ultimate Serum dari Mary Kay. Serum ini mengandungi MelaCEP Plus+™ Luminous Kompleks unik yang mampu menjadikan kulit cerah dan berseri dengan kuasa 3 ramuan utama iaitu: . 1. Edelweiss Extract iaitu tumbuhan dari persekitaran yang keras yang melampau; sebatiannya berkesan mencerahkan, memberi perlindungan, kaya dengan Antioksidan untuk membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit.
. 2. Ekstrak Alga, yang meransang pembentukan melanin dan membantu menghalang Perubahan Warna pada permukaan kulit.
. 3. Asid Amino dari sayuran, yang terbukti dapat memperbaiki Kecerahan Kulit, menjadikan tona kulit lebih sekata dan mengurangkan bintik-bintik hitam pada kulit. . 🌺Diantara kelebihan selepas menggunakan MelaCEP Plus + ™ Ultimate Serum: - Kulit berseri kerana kebaikan ekstrak Edelweiss. - Kulit lebih cerah, tekstur kulit lebih baik disamping mengurangkan bintik-bintik hitam. -kulit menjadi lebih anjal dan halus . 🌺Serum ini dipercayai mampu menjadikan kulit lebih cerah dan berseri. Penggunaan serum perlulah secara berterusan setiap hari pada siang dan malam. Serum digunakan selepas muka dicuci dengan pencuci muka dan toner. Sapukan sedikit serum di muka dan leher dan jika anda suka, sapukan pelembab selepas menggunakan serum. Perubahan dapat dirasai selepas menggunakannya. . 🌺Satu kajian kepada pengguna bebas, wanita telah dibuat dan keputusannya adalah: - 93% berkata ia membantu memulihkan keserian wajah kulit - 86% berkata ia memberikan pencerahan sekata pada wajah - 81% berkata ia memulihkan kelainan pada tona warna wajah . ☎️013 3130863 | k.ct 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep  #Toner  #Whitening  #MaryKayKelantan  #MaryKaySelangor  #terapiinstagram013  3130863
Seronoknya jadi lady boss ni. Kita yang susun waktu kerja kita bila.
.
Waktu kita makan. Waktu kita jenjalan shopping. Semua flexible.
.
Takde orang marah. Kerja jadi laju sebab ada je plan nak buat.
.
Paling best, kerja kat rumah tapi dapat income. Best kan?
.
Korang bila nak jadi boss? Takde ke impian nak kerja sendiri?
.
Kalau ada, tapi tatau cara. Meh WhatsApp Sis. Sis guide korang. Buat part time je dulu.
.
Dah selesajaya nanti, buat full time pulak. Jangan terkejut pulak masa ni setahun 6 kali korang fly oversea tau.
.
Nak tahu sangat? Cepat WhatsApp Sis!
👧🏻 Dayang
📲 017 244 7636
(WhatsApp link at bio profile)
Seronoknya jadi lady boss ni. Kita yang susun waktu kerja kita bila. . Waktu kita makan. Waktu kita jenjalan shopping. Semua flexible. . Takde orang marah. Kerja jadi laju sebab ada je plan nak buat. . Paling best, kerja kat rumah tapi dapat income. Best kan? . Korang bila nak jadi boss? Takde ke impian nak kerja sendiri? . Kalau ada, tapi tatau cara. Meh WhatsApp Sis. Sis guide korang. Buat part time je dulu. . Dah selesajaya nanti, buat full time pulak. Jangan terkejut pulak masa ni setahun 6 kali korang fly oversea tau. . Nak tahu sangat? Cepat WhatsApp Sis! 👧🏻 Dayang 📲 017 244 7636 (WhatsApp link at bio profile)
my faveret facial tools ever.. hapuskan blackheads dan whitehead.. skali cuba terus JATUH CINTA😍😍
.
.
Ind.Beauty Consultant
👉🏻013-8892500 (Sis Flo)
.
#marykay #marykaysabah #marykaymalaysia #marykaysandakan #marykaysarawak #marykaylover #beautyconsultantmarykay #beautyconsultant #skinvigoratemarykay #skinvigoratemalaysia #skinvigoratecleansingbrush #skinvigorate #facialtools
Bestnya guna berus ni, urut2 muka gitu. Sepanjang guna skinvigorate brush ni muka rasa licin je iolls. Rasa nak pegang je kulit muka sndiri. Lagi satu rasa kekok bila cuci muka guna tgn hehe. Blackhead pun dah brkurangan. First time guna mcm x percaya blackhead kat muka dah kurang x mcm dulu. Kalau dulu menggerutu je dduk kat muka especially kat hidung dgn dagu. 
Nak tahu benefit brush ni lebih lanjut nahh ini dia💁 🌸 Mary Kay Skinvigorate Brush

Apa fungsi berus ni? 💝mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda 💝mampu membersihkan sehingga 85% kotoran diwajah 💝menyelesaikan masalah white head dan black head
💝menjadikan wajah dicuci dgn lebih bersih berseri 💝meningkatkan kadar serapan serum di wajah 💝brush yang tidak terlalu kasar atau terlalu lembut mengikut kadar kesesuaian tekanan kulit kerana produk Mary Kay dihasilkn dr kajian pakar kulit dan pakar perubatan. 💝tahan lasak dan mudah dibawa ke mana mana. Berminat boleh pm sis

Afifah Zainal
Independent beauty consultant
+601119462269

#marykay #marykaymalaysia #skinvigorate #
Bestnya guna berus ni, urut2 muka gitu. Sepanjang guna skinvigorate brush ni muka rasa licin je iolls. Rasa nak pegang je kulit muka sndiri. Lagi satu rasa kekok bila cuci muka guna tgn hehe. Blackhead pun dah brkurangan. First time guna mcm x percaya blackhead kat muka dah kurang x mcm dulu. Kalau dulu menggerutu je dduk kat muka especially kat hidung dgn dagu. Nak tahu benefit brush ni lebih lanjut nahh ini dia💁 🌸 Mary Kay Skinvigorate Brush Apa fungsi berus ni? 💝mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda 💝mampu membersihkan sehingga 85% kotoran diwajah 💝menyelesaikan masalah white head dan black head 💝menjadikan wajah dicuci dgn lebih bersih berseri 💝meningkatkan kadar serapan serum di wajah 💝brush yang tidak terlalu kasar atau terlalu lembut mengikut kadar kesesuaian tekanan kulit kerana produk Mary Kay dihasilkn dr kajian pakar kulit dan pakar perubatan. 💝tahan lasak dan mudah dibawa ke mana mana. Berminat boleh pm sis Afifah Zainal Independent beauty consultant +601119462269 #marykay  #marykaymalaysia  #skinvigorate  #
#NadShareTestimoni penguna set Microdermabrasion dari Mary Kay. Alhamdulillah parut berlopak kesan dari jerawat dah start hilang dang skin pon dah tampak sekata dan sihatttt😍
.
Next post Nad attach gamba set Microdermabrasion tu yee🌱
.
Anda mempunyaai masalah yg same dan berniat untuk menyelesaikan masalah tersebut? Jomm Nad bantuu anda hapuskan parut berlopak di wajah anda💃🏼
.
Whtsapp Nad yaa😘
.
Nadia Sukiran
0133606370
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaykedah #Skincare #Skincareterbaik #kulitsihat #kulitbersih #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #botanicaleffectsevolution #clearproofskincare #timewiseplusskincare #lipmatte #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #produkkecantikan #bebasjerawat  #kulitidaman #kulitgebu #skinvigoratebrush #skinvigorate #uitmarau #uum #marykayalorstar #hantaran #birthdaysurprise
#NadShareTestimoni  penguna set Microdermabrasion dari Mary Kay. Alhamdulillah parut berlopak kesan dari jerawat dah start hilang dang skin pon dah tampak sekata dan sihatttt😍 . Next post Nad attach gamba set Microdermabrasion tu yee🌱 . Anda mempunyaai masalah yg same dan berniat untuk menyelesaikan masalah tersebut? Jomm Nad bantuu anda hapuskan parut berlopak di wajah anda💃🏼 . Whtsapp Nad yaa😘 . Nadia Sukiran 0133606370 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #MaryKaykedah  #Skincare  #Skincareterbaik  #kulitsihat  #kulitbersih  #thebestskincare  #BotanicalEffectsskincare  #Timewiseskincare  #melacepskincare  #botanicaleffectsevolution  #clearproofskincare  #timewiseplusskincare  #lipmatte  #penjagaankulit  #jerawat  #beautyconsultant  #produkkecantikan  #bebasjerawat  #kulitidaman  #kulitgebu  #skinvigoratebrush  #skinvigorate  #uitmarau  #uum  #marykayalorstar  #hantaran  #birthdaysurprise 
🍁Мы открываем Тайны Осени🍁

Осень.👢👒 Она радует нас своими яркими красками и неповторимыми пейзажами. Каждый раз природа по-новому сияет в лучах осеннего солнца. Самое время позаботиться о себе и своей коже в осенний период и подготовиться к холодам. Не пропустите! Сегодня у нас в гостях Юлия @ulia_valiullina эксперт по уходу за кожей, профессиональный консультант по красоте. Яркая, открытая, многогранная расскажет вам об особенностях ухода за кожей в зимний период, и почему нужно менять уход по сезонам. Как правильно подобрать средства по уходу за кожей? Обо всем, и о главном Юлия расскажет вам здесь, на нашей страничке. У вас есть возможность задать ей любые вопросы. 
А через сутки наша гостья выберет самый интересный, оригинальный вопрос и этот счастливчик получит от нас подарок, а какой 
это мы напишем чуть позже 😉🙃
И мы вместе с вами спешим узнать все самое интересное ...
🍁Мы открываем Тайны Осени🍁 Осень.👢👒 Она радует нас своими яркими красками и неповторимыми пейзажами. Каждый раз природа по-новому сияет в лучах осеннего солнца. Самое время позаботиться о себе и своей коже в осенний период и подготовиться к холодам. Не пропустите! Сегодня у нас в гостях Юлия @ulia_valiullina эксперт по уходу за кожей, профессиональный консультант по красоте. Яркая, открытая, многогранная расскажет вам об особенностях ухода за кожей в зимний период, и почему нужно менять уход по сезонам. Как правильно подобрать средства по уходу за кожей? Обо всем, и о главном Юлия расскажет вам здесь, на нашей страничке. У вас есть возможность задать ей любые вопросы. А через сутки наша гостья выберет самый интересный, оригинальный вопрос и этот счастливчик получит от нас подарок, а какой это мы напишем чуть позже 😉🙃 И мы вместе с вами спешим узнать все самое интересное ...
haiii haiii haiiii
mai sini semua rin nak belanja #testimonimarykay haaaa....
.
.
ni dia hasil selepas 6bulan penggunaan treatment set 😍😍😍
percaya ke hidokkkkkkk?????? haaa korang semua perlu percaya tawwww...memang de bommm hasil diaa...jerawat dah slowly recovered uollss...
.
.
korang yg ada masalah kulit tuu jom ler whtspp rin...tekan je link dekat bio tite okay 😉😉 nanti kita sembang2 santai pasal kulit taww...
.
.
#marykayskincare #botanicaleffects #skinvigorate #botanicaleffectsevolution #lipmatte #trending #melacepplus #lipbalm #mycoffeeprince #dara #melacepskincare #lipgloss #setjeragatmarykay #cleo #melacepcleanser #clearproofmarykay #remaja #dara #majalaheh #marykaysubang #igshop #marykayshahalam #marykaysgbuloh #lipmask #marykaysubangjaya #bebaskimia #naturalproducts#botanicaleffectevo #bazarpaknil
haiii haiii haiiii mai sini semua rin nak belanja #testimonimarykay  haaaa.... . . ni dia hasil selepas 6bulan penggunaan treatment set 😍😍😍 percaya ke hidokkkkkkk?????? haaa korang semua perlu percaya tawwww...memang de bommm hasil diaa...jerawat dah slowly recovered uollss... . . korang yg ada masalah kulit tuu jom ler whtspp rin...tekan je link dekat bio tite okay 😉😉 nanti kita sembang2 santai pasal kulit taww... . . #marykayskincare  #botanicaleffects  #skinvigorate  #botanicaleffectsevolution  #lipmatte  #trending  #melacepplus  #lipbalm  #mycoffeeprince  #dara  #melacepskincare  #lipgloss  #setjeragatmarykay  #cleo  #melacepcleanser  #clearproofmarykay  #remaja  #dara  #majalaheh  #marykaysubang  #igshop  #marykayshahalam  #marykaysgbuloh  #lipmask  #marykaysubangjaya  #bebaskimia  #naturalproducts #botanicaleffectevo  #bazarpaknil 
Haiiii..nak kenalkan feveret saya!!tak ada benda alah ni tak sah cuci muka..😅😅😅
.
Haaa dah selalu cuci muka dengan jari jemari je kan..
.
Jom cuba Skinvigorate dari Mary Kay ni..confirmm terus jatuh cinta 😊😊😊 .
APA MANFAAT SKINVIGORATE NI?? .
💖Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari menggunakan jari.
.
💖Menghaluskan garis halus dan kedutan serta mengecilkan liang-liang pori.
.
💖Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat supaya tona kulit menjadi sekata dan kulit menjadi lembut berseri.
.
💖Menanggalkan kulit mati, menghilangkan blackhead/whitehead, memudarkan parut jerawat dan menjadikan wajah lebih cerah berseri.

Nak tengok2 je dulu?nak cuba dulu?boleh je..jom kita sembang2.. .
👰Sha_marykay.beauty.consultant👰
📲 +6019-9456715

#skinvigorate#marykay#mencucilebih efektif#upgradenow#beautyconsultant#klang#shahalam#discoveryourlovebeauty
Haiiii..nak kenalkan feveret saya!!tak ada benda alah ni tak sah cuci muka..😅😅😅 . Haaa dah selalu cuci muka dengan jari jemari je kan.. . Jom cuba Skinvigorate dari Mary Kay ni..confirmm terus jatuh cinta 😊😊😊 . APA MANFAAT SKINVIGORATE NI?? . 💖Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari menggunakan jari. . 💖Menghaluskan garis halus dan kedutan serta mengecilkan liang-liang pori. . 💖Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat supaya tona kulit menjadi sekata dan kulit menjadi lembut berseri. . 💖Menanggalkan kulit mati, menghilangkan blackhead/whitehead, memudarkan parut jerawat dan menjadikan wajah lebih cerah berseri. Nak tengok2 je dulu?nak cuba dulu?boleh je..jom kita sembang2.. . 👰Sha_marykay.beauty.consultant👰 📲 +6019-9456715 #skinvigorate #marykay #mencucilebih  efektif#upgradenow #beautyconsultant #klang #shahalam #discoveryourlovebeauty 
Haiiii😍😍😍.
.
Dah grab semi matte lipstick mary kay ke belum? .
Kenapa kena ade collection semi matte ni?
.
Semi-matte is the Best listick In the World 👍🏼👍🏼
Sape-sape belum pernah pakai wajib pakai.. Agar anda kelihatan lebih angun dan cantik sentiasa ..
.
Lipstick ini dirumus  khas agar bibir anda : .
🌸Tidak kering
🌸Bibir tak hitam dan tak  kusam
🌸lipstik tahan lama..
🌸ringan
🌸Siap ada sunflower oil dan jojoba esters lagi tu untuk melembapkan bibir anda. Ohsemm 👏👏😍😍😍
.
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
#Toner 
#Whitening 
#MaryKayKelantan
#MaryKaySelangor 
#terapiinstagram
Haiiii😍😍😍. . Dah grab semi matte lipstick mary kay ke belum? . Kenapa kena ade collection semi matte ni? . Semi-matte is the Best listick In the World 👍🏼👍🏼 Sape-sape belum pernah pakai wajib pakai.. Agar anda kelihatan lebih angun dan cantik sentiasa .. . Lipstick ini dirumus khas agar bibir anda : . 🌸Tidak kering 🌸Bibir tak hitam dan tak kusam 🌸lipstik tahan lama.. 🌸ringan 🌸Siap ada sunflower oil dan jojoba esters lagi tu untuk melembapkan bibir anda. Ohsemm 👏👏😍😍😍 . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep  #Toner  #Whitening  #MaryKayKelantan  #MaryKaySelangor  #terapiinstagram 
🌺Temui Solusi Kulit Cantik Dengan Bantuan Rangkaian Mary Kay TimeWise Repair 🌺
.
Seusia 40 tahun dan ke atas, semestinya kulit mengalami kedutan secara berterusan dan semakin jelas kelihatan. Tetapi dengan Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare, kedutan akan dapat dikurangkan dengan berkesan sekali .
.
Fungsi² setiap regimen dalam set Timewise Repair ini sangat mengagumkan 😍 .
.
Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare mempunyai 7 product dalam set skincare ini iaitu :
.
📌
.
Volu-Firm™ Eye Renewal Cream
🌷 bantu menghilangkan garisan halus, kedutan serta kulit kendur sekitar mata.
🌷menghilangkan kantung mata serta lingkaran hitam disebabkan keletihan mata.
🌷Lebih menarik hadapan tiub itu juga boleh dijadikan alat pengurut untuk menggalakkan penghasilan kolagen sekitar mata!.
.
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
#Toner 
#Whitening 
#MaryKayKelantan
#MaryKaySelangor 
#terapiinstagram
🌺Temui Solusi Kulit Cantik Dengan Bantuan Rangkaian Mary Kay TimeWise Repair 🌺 . Seusia 40 tahun dan ke atas, semestinya kulit mengalami kedutan secara berterusan dan semakin jelas kelihatan. Tetapi dengan Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare, kedutan akan dapat dikurangkan dengan berkesan sekali . . Fungsi² setiap regimen dalam set Timewise Repair ini sangat mengagumkan 😍 . . Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare mempunyai 7 product dalam set skincare ini iaitu : . 📌 . Volu-Firm™ Eye Renewal Cream 🌷 bantu menghilangkan garisan halus, kedutan serta kulit kendur sekitar mata. 🌷menghilangkan kantung mata serta lingkaran hitam disebabkan keletihan mata. 🌷Lebih menarik hadapan tiub itu juga boleh dijadikan alat pengurut untuk menggalakkan penghasilan kolagen sekitar mata!. . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep  #Toner  #Whitening  #MaryKayKelantan  #MaryKaySelangor  #terapiinstagram 
🌺Temui Solusi Kulit Cantik Dengan Bantuan Rangkaian Mary Kay TimeWise Repair 🌺
.
Seusia 40 tahun dan ke atas, semestinya kulit mengalami kedutan secara berterusan dan semakin jelas kelihatan. Tetapi dengan Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare, kedutan akan dapat dikurangkan dengan berkesan sekali .
.
Fungsi² setiap regimen dalam set Timewise Repair ini sangat mengagumkan 😍 .
.
Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare mempunyai 7 product dalam set skincare ini iaitu :
.
📌
.
Volu-Firm™ Deep Wrinkle Filler
📌Memperbaiki 6 kawasan kedutan yang ketara :.
🌷 kedutan pada dahi.
🌷kedutan diantara kening.
🌷kedutan disudut mata.
🌷garisan senyum.
🌷garisan vertikal bibir.
🌷garisan tepi bibir.
.
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
#Toner 
#Whitening 
#MaryKayKelantan
#MaryKaySelangor 
#terapiinstagram
🌺Temui Solusi Kulit Cantik Dengan Bantuan Rangkaian Mary Kay TimeWise Repair 🌺 . Seusia 40 tahun dan ke atas, semestinya kulit mengalami kedutan secara berterusan dan semakin jelas kelihatan. Tetapi dengan Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare, kedutan akan dapat dikurangkan dengan berkesan sekali . . Fungsi² setiap regimen dalam set Timewise Repair ini sangat mengagumkan 😍 . . Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare mempunyai 7 product dalam set skincare ini iaitu : . 📌 . Volu-Firm™ Deep Wrinkle Filler 📌Memperbaiki 6 kawasan kedutan yang ketara :. 🌷 kedutan pada dahi. 🌷kedutan diantara kening. 🌷kedutan disudut mata. 🌷garisan senyum. 🌷garisan vertikal bibir. 🌷garisan tepi bibir. . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep  #Toner  #Whitening  #MaryKayKelantan  #MaryKaySelangor  #terapiinstagram 
💐Cleansing Gel💐
Fungsi adalah :
.
🌸untuk membersihkan permukaan kulit dari kotoran dan minyak.
🌸Sedikit berbuih yang tidak ketara bagi memastikan kulit sentiasa bersih dan segar.
🌸Bagi yang mempunyai kulit mudah berminyak, anda pasti akan suka dengan cleansing gel ini .
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
.
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
#Toner 
#Whitening 
#MaryKayKelantan
#MaryKaySelangor 
#terapiinstagram
💐Cleansing Gel💐 Fungsi adalah : . 🌸untuk membersihkan permukaan kulit dari kotoran dan minyak. 🌸Sedikit berbuih yang tidak ketara bagi memastikan kulit sentiasa bersih dan segar. 🌸Bagi yang mempunyai kulit mudah berminyak, anda pasti akan suka dengan cleansing gel ini . 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep  #Toner  #Whitening  #MaryKayKelantan  #MaryKaySelangor  #terapiinstagram 
💐Invigorating Scrub💐
.
Fungsi adalah:
.
🌸 untuk menanggalkan sel kulit mati dengan lembut pada permukaan kulit anda.
🌸Cadangan penggunaan dua ke tiga kali seminggu.
🌸Kulit akan segar dan bersih malah cerah selepas penggunaan. 😘
.
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻.
.
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
#Toner 
#Whitening 
#MaryKayKelantan
#MaryKaySelangor 
#terapiinstagram
💐Invigorating Scrub💐 . Fungsi adalah: . 🌸 untuk menanggalkan sel kulit mati dengan lembut pada permukaan kulit anda. 🌸Cadangan penggunaan dua ke tiga kali seminggu. 🌸Kulit akan segar dan bersih malah cerah selepas penggunaan. 😘 . 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻. . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep  #Toner  #Whitening  #MaryKayKelantan  #MaryKaySelangor  #terapiinstagram 
💐Refreshing Toner💐
.
Fungsi adalah :
.
🌻menyingkirkan kotoran berlebihan dari kulit.
🌻membuatkan liang pori lebih halus dan kecil.
🌻Seterusnya kulit anda tampak lebih anjal dan tengang. .
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
#Toner 
#Whitening 
#MaryKayKelantan
#MaryKaySelangor 
#terapiinstagram
💐Refreshing Toner💐 . Fungsi adalah : . 🌻menyingkirkan kotoran berlebihan dari kulit. 🌻membuatkan liang pori lebih halus dan kecil. 🌻Seterusnya kulit anda tampak lebih anjal dan tengang. . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep  #Toner  #Whitening  #MaryKayKelantan  #MaryKaySelangor  #terapiinstagram 
Foundation brand mahal?
Tapi beli dekat pasar malam?😱
.
Dah dah dah.. jangan sakiti kulit kita lagi dah, meh guna liquid foundation mary kay ni, jenama dah international tapi HARGA berbaloi, mampu milik... WAJIB ADA utk awak yang suka kesihatan dan kesempurnaan kulit wajah😍😍
.
Banyak manfaat yang ada dlm foundation mary kay ni tau😘🌹
.
Jom whatsapp linda, cepat
.
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay #leiyndarahman #maryk_leiynda 
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
Foundation brand mahal? Tapi beli dekat pasar malam?😱 . Dah dah dah.. jangan sakiti kulit kita lagi dah, meh guna liquid foundation mary kay ni, jenama dah international tapi HARGA berbaloi, mampu milik... WAJIB ADA utk awak yang suka kesihatan dan kesempurnaan kulit wajah😍😍 . Banyak manfaat yang ada dlm foundation mary kay ni tau😘🌹 . Jom whatsapp linda, cepat . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #leiyndarahman  #maryk_leiynda  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep 
😍Moisturizing Gel😍
.
.
Fungsi adalah:
🌸 memberikan lembapan selama 12 jam. 🌸Tekstur gel dimana ia menjadikan pelembap anda tidak berminyak.
🌸 meresap dengan cepat. Ia pasti menjadi kesukaan anda yang mempunyai kulit berminyak atau kombinasi. 🌸Boleh digunakan dua ke tiga kali sehari selepas mencuci muka anda. 😘
.
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
#Toner 
#Whitening 
#MaryKayKelantan
#MaryKaySelangor 
#terapiinstagram
😍Moisturizing Gel😍 . . Fungsi adalah: 🌸 memberikan lembapan selama 12 jam. 🌸Tekstur gel dimana ia menjadikan pelembap anda tidak berminyak. 🌸 meresap dengan cepat. Ia pasti menjadi kesukaan anda yang mempunyai kulit berminyak atau kombinasi. 🌸Boleh digunakan dua ke tiga kali sehari selepas mencuci muka anda. 😘 . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep  #Toner  #Whitening  #MaryKayKelantan  #MaryKaySelangor  #terapiinstagram 
💗Moisturizer Lotion SPF 30 Sunscreen💗
.
.
pelembab 2in1😍😍😍
.
Fungsi :🍁🍁🍁🍁🍁
.
1) adalah melembapkan kulit anda sekali gus 
2) pelindung matahari kepada kulit. 😘
3) Ia merupakan koleksi pelembap yang anda perlu ada jika anda selalu terdedah secara terbuka kepada cahaya matahari 😘.
.
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
#Toner 
#Whitening 
#MaryKayKelantan
#MaryKaySelangor 
#terapiinstagram
💗Moisturizer Lotion SPF 30 Sunscreen💗 . . pelembab 2in1😍😍😍 . Fungsi :🍁🍁🍁🍁🍁 . 1) adalah melembapkan kulit anda sekali gus 2) pelindung matahari kepada kulit. 😘 3) Ia merupakan koleksi pelembap yang anda perlu ada jika anda selalu terdedah secara terbuka kepada cahaya matahari 😘. . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep  #Toner  #Whitening  #MaryKayKelantan  #MaryKaySelangor  #terapiinstagram 
Mask juga sangat penting dlm rutin penjagaan skin kita kerana mask bfungsi untuk exfoliating iaitu membuang sel sel kulit mati yg terkumpul dalam pori dan skin kita yang juga mnyebabkan muka nampak kusam atau gelap.. 😱
.
Sebab tu jgn lupa pkai mask tau! And mask di Mary Kay bkn sahaja mampu exfoliate sel kulit mati tau tapi juga datang dengan pelbagai fungsi khas yang menambah baik skin kita tauu!! Ada untuk mencerah menganjal menegangkan skin dan membuang kotoran dlm pori yang tersumbat untuk deep cleansing dan sebgainya!! Bestkann 😍😍😍.
.
Rasa terpikat??? Tak tahu nk pilih yg mne? Atau nak pkai semua sekali?? Boleh!! Jom saya suggestkan untuk anda! 😘
.
.

Aishah
0195488373
Your trusted Beauty consultant

#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor 
#marykaybeautyconsultant #mattelipcream #foundation #marykaygombak #blackheads #nars #mac #skinvigorate #hijabista #muamalaysia #makeupori #aprilskin #sephoragirl #blinqskincare #tutorialmakeup #skincareterbaik #timewiseskincare #marykayskinvigorate #marykaykl #marykaymakeup #pobling #lipstickmurah #kulitputih #botanicaleffects #marykaydamansara #lipstickmarykay #lipstickjunkies
Mask juga sangat penting dlm rutin penjagaan skin kita kerana mask bfungsi untuk exfoliating iaitu membuang sel sel kulit mati yg terkumpul dalam pori dan skin kita yang juga mnyebabkan muka nampak kusam atau gelap.. 😱 . Sebab tu jgn lupa pkai mask tau! And mask di Mary Kay bkn sahaja mampu exfoliate sel kulit mati tau tapi juga datang dengan pelbagai fungsi khas yang menambah baik skin kita tauu!! Ada untuk mencerah menganjal menegangkan skin dan membuang kotoran dlm pori yang tersumbat untuk deep cleansing dan sebgainya!! Bestkann 😍😍😍. . Rasa terpikat??? Tak tahu nk pilih yg mne? Atau nak pkai semua sekali?? Boleh!! Jom saya suggestkan untuk anda! 😘 . . Aishah 0195488373 Your trusted Beauty consultant #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaybeautyconsultant  #mattelipcream  #foundation  #marykaygombak  #blackheads  #nars  #mac  #skinvigorate  #hijabista  #muamalaysia  #makeupori  #aprilskin  #sephoragirl  #blinqskincare  #tutorialmakeup  #skincareterbaik  #timewiseskincare  #marykayskinvigorate  #marykaykl  #marykaymakeup  #pobling  #lipstickmurah  #kulitputih  #botanicaleffects  #marykaydamansara  #lipstickmarykay  #lipstickjunkies 
Testimoni hari ni.. cust ni ada masalah blackhead n Whitehead..xsampai seminggu pun guna..dah dpat respon positif.. Alhamdulillah

Dan mcm yg u ols sedia maklum la kan.. set Botanical Effects Mary Kay ni memang sangat2 membantu msalah2 mcm ni okey..bukan sorg dua tauu yg feedbcak gini.. cust mesti jatuh cinta dekat Mask die..hehehe😍

U ols ada masalah Blackhead kat hidung? Bawah mulot.. area pipi? Mehhh roger Ecah..hehe💋

Aishah
0195488373
Your trusted Beauty Consultant
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor 
#marykaybeautyconsultant #mattelipcream #foundation #marykaygombak #blackheads #nars #mac #skinvigorate #hijabista #muamalaysia #makeupori #aprilskin #sephoragirl #blinqskincare #tutorialmakeup #skincareterbaik #timewiseskincare #marykayskinvigorate #marykaykl #marykaymakeup #pobling #lipstickmurah #kulitputih #botanicaleffects #marykaydamansara #lipstickmarykay #lipstickjunkies
Testimoni hari ni.. cust ni ada masalah blackhead n Whitehead..xsampai seminggu pun guna..dah dpat respon positif.. Alhamdulillah Dan mcm yg u ols sedia maklum la kan.. set Botanical Effects Mary Kay ni memang sangat2 membantu msalah2 mcm ni okey..bukan sorg dua tauu yg feedbcak gini.. cust mesti jatuh cinta dekat Mask die..hehehe😍 U ols ada masalah Blackhead kat hidung? Bawah mulot.. area pipi? Mehhh roger Ecah..hehe💋 Aishah 0195488373 Your trusted Beauty Consultant . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaybeautyconsultant  #mattelipcream  #foundation  #marykaygombak  #blackheads  #nars  #mac  #skinvigorate  #hijabista  #muamalaysia  #makeupori  #aprilskin  #sephoragirl  #blinqskincare  #tutorialmakeup  #skincareterbaik  #timewiseskincare  #marykayskinvigorate  #marykaykl  #marykaymakeup  #pobling  #lipstickmurah  #kulitputih  #botanicaleffects  #marykaydamansara  #lipstickmarykay  #lipstickjunkies 
PORE MINIMIZER SERUM. Untuk mreka dgn pori yg besar dan ketara!!
===============================
.
.
.
.
Bertindak supaya mnyerap lebih dalam ke lapisan dermis( lapisan kulit yg kedua) yang mngandungi kolagen sel fibre elastin .
🌸Sesuai untuk semua jenis kulit .
🌸 mengandungi gabungan ekstrak bahan botani .
🌸 mensasarkan keanjalan kulit dan memperbaiki tekstur kulit .
🌸 ekstrak perisian silk tree dan ekstrak soya telah di buktikan dapat menyokong protein kulit .
🌸 mengecil dan membersih liang pori pada wajah

So sesiapa yang nak more details, atau nak cuba sendiri, boleh text Ecah for free consultation or skincare class ya! 😘

Aishah
0195488373
Beauty Consultant .

#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaybeautyconsultant #skincare #acne #pengantin #flawless #blackheads #bebasjerawat #ubatjerawat #putihkekal #skinvigorate #hijabista #marykaydamansara #blackheads #jeragat #marykayshahalam  #menskincare #marykayskinvigorate #marykaykl #lipstick #marykaymakeup #marykaybangi #marykayperak #berusmuka #kulitputih
PORE MINIMIZER SERUM. Untuk mreka dgn pori yg besar dan ketara!! =============================== . . . . Bertindak supaya mnyerap lebih dalam ke lapisan dermis( lapisan kulit yg kedua) yang mngandungi kolagen sel fibre elastin . 🌸Sesuai untuk semua jenis kulit . 🌸 mengandungi gabungan ekstrak bahan botani . 🌸 mensasarkan keanjalan kulit dan memperbaiki tekstur kulit . 🌸 ekstrak perisian silk tree dan ekstrak soya telah di buktikan dapat menyokong protein kulit . 🌸 mengecil dan membersih liang pori pada wajah So sesiapa yang nak more details, atau nak cuba sendiri, boleh text Ecah for free consultation or skincare class ya! 😘 Aishah 0195488373 Beauty Consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaybeautyconsultant  #skincare  #acne  #pengantin  #flawless  #blackheads  #bebasjerawat  #ubatjerawat  #putihkekal  #skinvigorate  #hijabista  #marykaydamansara  #blackheads  #jeragat  #marykayshahalam  #menskincare  #marykayskinvigorate  #marykaykl  #lipstick  #marykaymakeup  #marykaybangi  #marykayperak  #berusmuka  #kulitputih 
🍁Blemish control toner🍁
.
Penyegar yang tidak mengeringkan kulit, membersih dengan sempurna dan mengawal kilatan. Ia meninggalkan kesan lembut dan terawat.
.
🌹tidak membuat kulit terlalu kering.
🌹membersih kukit sepenuhnya dan membantu mengawal kilatan.
🌹menjaga liang pori agar lebih bersih.
🌹membantu mengawal minyak berlebihan.
🌹membantu mengurangkan jerawat dan whiteheads.
🌹meninggalkan kulit rasa lembut dan licin.
.
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
#Toner 
#Whitening 
#MaryKayKelantan
#MaryKaySelangor 
#terapiinstagram
🍁Blemish control toner🍁 . Penyegar yang tidak mengeringkan kulit, membersih dengan sempurna dan mengawal kilatan. Ia meninggalkan kesan lembut dan terawat. . 🌹tidak membuat kulit terlalu kering. 🌹membersih kukit sepenuhnya dan membantu mengawal kilatan. 🌹menjaga liang pori agar lebih bersih. 🌹membantu mengawal minyak berlebihan. 🌹membantu mengurangkan jerawat dan whiteheads. 🌹meninggalkan kulit rasa lembut dan licin. . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep  #Toner  #Whitening  #MaryKayKelantan  #MaryKaySelangor  #terapiinstagram 
🙋🏻🙋🏻🙋🏻 JERAWAT😱😱😱💨💨💨💨💨 Siapa ade masalah jerawat, ??😉
.
Mesti risau kan bila ade jerawat tumbuh kat muka, Mr J ni pun tahu, asal kita ade majlis ke, nak g jenjalan ke, mesti Mr J nak ikut sekali kan😭 Rimas sgt kan
.
Okay meh sni kita nak share, acne serum ni memang awesome sgt sebab sapu je kt muka.
🌸tak oily langsung..
🌸ia boleh mengawal jerawat dari tumbuh dan hilang terus tau😉.
🌸mengecilkan pori2 kat muka.
🌸menghilangkan kemerah merahan pada muka.
🌸segala jenis jerawat pun boleh guna serum ni, jerawat pasir ke, batu ke, pun boleh
.
Berdasarkan pengalaman sy guna serum ni dah hmpir dua tahun, 😁😍 VERY HIGHLY RECOMMENDED 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻💨
.
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
#Toner 
#Whitening 
#MaryKayKelantan
#MaryKaySelangor 
#terapiinstagram
🙋🏻🙋🏻🙋🏻 JERAWAT😱😱😱💨💨💨💨💨 Siapa ade masalah jerawat, ??😉 . Mesti risau kan bila ade jerawat tumbuh kat muka, Mr J ni pun tahu, asal kita ade majlis ke, nak g jenjalan ke, mesti Mr J nak ikut sekali kan😭 Rimas sgt kan . Okay meh sni kita nak share, acne serum ni memang awesome sgt sebab sapu je kt muka. 🌸tak oily langsung.. 🌸ia boleh mengawal jerawat dari tumbuh dan hilang terus tau😉. 🌸mengecilkan pori2 kat muka. 🌸menghilangkan kemerah merahan pada muka. 🌸segala jenis jerawat pun boleh guna serum ni, jerawat pasir ke, batu ke, pun boleh . Berdasarkan pengalaman sy guna serum ni dah hmpir dua tahun, 😁😍 VERY HIGHLY RECOMMENDED 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻💨 . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep  #Toner  #Whitening  #MaryKayKelantan  #MaryKaySelangor  #terapiinstagram 
Acne treatment gel / Spot solution .
🍁Mengandungi tumbuhan yang mampu membasmi kuman jerawat sehingga ke akarnya untuk menghalang kehadiran jerawat dari berulang
.
🌹membersih parut2 jerawat tanpa merengsakan kulit.
🌹membantu mengurangkan kemerahan dan size jerawat.
🌹membantu mengurangkan bintik hitam.
🌹membantu membersihkan jerawat dengan cepat sambil mencegah pembentukan jerawat baru.
🌹menyerap dengan cepat tanpa rasa melekit.
🌹texture yang cukup ringan.
.
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
#Toner 
#Whitening 
#MaryKayKelantan
#MaryKaySelangor 
#terapiinstagram
Acne treatment gel / Spot solution . 🍁Mengandungi tumbuhan yang mampu membasmi kuman jerawat sehingga ke akarnya untuk menghalang kehadiran jerawat dari berulang . 🌹membersih parut2 jerawat tanpa merengsakan kulit. 🌹membantu mengurangkan kemerahan dan size jerawat. 🌹membantu mengurangkan bintik hitam. 🌹membantu membersihkan jerawat dengan cepat sambil mencegah pembentukan jerawat baru. 🌹menyerap dengan cepat tanpa rasa melekit. 🌹texture yang cukup ringan. . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep  #Toner  #Whitening  #MaryKayKelantan  #MaryKaySelangor  #terapiinstagram 
Cantiknyaa kulit sis @manj4_maryk  ni😍😍😍😍😍
.
Macam mana nak skin mcm ni?😍
.
🌸kulit menjadi halus seperti kulit bayi.
🌸kedutan hilang.
🌸wajah yang kusam kembali berseri.
🌸minyak pda wajah dpt dikawal
.
Jom whatsapp sis jika mahukan kulit wajah yang sedemikian😍😍😍😍😍.
.
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay #leiyndarahman #maryk_leiynda 
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
Cantiknyaa kulit sis @manj4_maryk ni😍😍😍😍😍 . Macam mana nak skin mcm ni?😍 . 🌸kulit menjadi halus seperti kulit bayi. 🌸kedutan hilang. 🌸wajah yang kusam kembali berseri. 🌸minyak pda wajah dpt dikawal . Jom whatsapp sis jika mahukan kulit wajah yang sedemikian😍😍😍😍😍. . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #leiyndarahman  #maryk_leiynda  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep 
Clear Proof Oil Free Moisturiser for Acne Prone Skin
.
1. Menambah kelembapan untuk memberi hidrasi seimbang pada kulit wajah
2. Adalah ringan dan cepat menyerap tanpa merasa berminyak
3. Tidak menyumbat liang pori
4. Bertindak utk mengawal minyak berlebihan, meninggalkan kulit bersih dan licin
5. Meningkatkan penampilan tona kulit
6. Membantu kulit merasa bersih , sihat dan licin
7. Bersifat " non- comedogenic" sesuai utk kulit sensitif dan berjerawat. Diuji secara klinikal untuk kerengsaan kulit dan alahan.
.
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
#Toner 
#Whitening 
#MaryKayKelantan
#MaryKaySelangor 
#terapiinstagram
Clear Proof Oil Free Moisturiser for Acne Prone Skin . 1. Menambah kelembapan untuk memberi hidrasi seimbang pada kulit wajah 2. Adalah ringan dan cepat menyerap tanpa merasa berminyak 3. Tidak menyumbat liang pori 4. Bertindak utk mengawal minyak berlebihan, meninggalkan kulit bersih dan licin 5. Meningkatkan penampilan tona kulit 6. Membantu kulit merasa bersih , sihat dan licin 7. Bersifat " non- comedogenic" sesuai utk kulit sensitif dan berjerawat. Diuji secara klinikal untuk kerengsaan kulit dan alahan. . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep  #Toner  #Whitening  #MaryKayKelantan  #MaryKaySelangor  #terapiinstagram 
Selamat Tinggal tompok hitam, jeragat 🙋🏻 Selamat datang Kulit yang CERAH dan SELAMAT 🌹
.
.
Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System: 💞Meningkatkan kilauan kulit.
💞Mencerahkan kulit & memudarkan jeragat.
💞Membuatkan tona kulit menjadi sekata
💞Membantu meningkatkan, mendapatkan semula & mengekalkan kejelasan (clarity) kulit.
💞Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit
💞Melembut & melicinkan kulit
💞Menyerikan kulit yg kusam
.
.
.
MELACEP PLUS MASKER🌟.
.
💄menjernihkan kulit. melembapkan kulit pada kadar yg segera. meratakan tona kulit. kulit berasa lembut, bersih dan licin sehingga ke lapisan pling dalam.
💄Kulit kelihatan bercahaya dan berseri.
💄Meningkatkan daya hidup kulit .
💄Kulit terasa lembut dan licin .
💄Mengurangkan perubahan warna kulit (mencerahkan kulit 3x ganda).
💄Lembut pada kulit.
.
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
#Toner 
#Whitening 
#MaryKayKelantan
#MaryKaySelangor 
#terapiinstagram
Selamat Tinggal tompok hitam, jeragat 🙋🏻 Selamat datang Kulit yang CERAH dan SELAMAT 🌹 . . Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System: 💞Meningkatkan kilauan kulit. 💞Mencerahkan kulit & memudarkan jeragat. 💞Membuatkan tona kulit menjadi sekata 💞Membantu meningkatkan, mendapatkan semula & mengekalkan kejelasan (clarity) kulit. 💞Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit 💞Melembut & melicinkan kulit 💞Menyerikan kulit yg kusam . . . MELACEP PLUS MASKER🌟. . 💄menjernihkan kulit. melembapkan kulit pada kadar yg segera. meratakan tona kulit. kulit berasa lembut, bersih dan licin sehingga ke lapisan pling dalam. 💄Kulit kelihatan bercahaya dan berseri. 💄Meningkatkan daya hidup kulit . 💄Kulit terasa lembut dan licin . 💄Mengurangkan perubahan warna kulit (mencerahkan kulit 3x ganda). 💄Lembut pada kulit. . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep  #Toner  #Whitening  #MaryKayKelantan  #MaryKaySelangor  #terapiinstagram 
🌻Timewise firming eye cream🌻
.
Krim mata mewah & kaya yg begitu canggih
.
🍁 utk meningkatkan ketegangan.
🍁memberi kecerahan, membekalkan lembapan mantap.
🍁serta mengurangkan garis halus & kedutan di sekitar mata.
.
‼️Sesuai digunakan untuk Kedut bawah mata.
‼️Untuk elak bawah mata menggelebeh.
‼️sesuai utk 35 thn ke atas.
.
Cara guna: Sapu dr luar ke dlm secara perlahan2, juga sapu tepi mata untuk hilangkan garis2 halus.
.
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
#Toner 
#Whitening 
#MaryKayKelantan
#MaryKaySelangor 
#terapiinstagram
🌻Timewise firming eye cream🌻 . Krim mata mewah & kaya yg begitu canggih . 🍁 utk meningkatkan ketegangan. 🍁memberi kecerahan, membekalkan lembapan mantap. 🍁serta mengurangkan garis halus & kedutan di sekitar mata. . ‼️Sesuai digunakan untuk Kedut bawah mata. ‼️Untuk elak bawah mata menggelebeh. ‼️sesuai utk 35 thn ke atas. . Cara guna: Sapu dr luar ke dlm secara perlahan2, juga sapu tepi mata untuk hilangkan garis2 halus. . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep  #Toner  #Whitening  #MaryKayKelantan  #MaryKaySelangor  #terapiinstagram 
PENYELIDIK PERUBATAN MEMBERITAHU KAMI,
“Kulit di sekitar mata mempunyai sedikit kelenjar sebum dan kurang kolagen serta elastin berbanding dengan kulit di kawasan lain di muka. Apabila manusia semakin meningkat usianya, pad lemak di bawah dermis berkurang, menyebabkan kulit nampak lebih nipis dan geronggang di bawah mata. Ciri-ciri unik kulit di sekitar mata ini memerlukan perhatian tambahan.”
.
FAKTA:
Kulit di sekitar mata ialah yang paling nipis, paling halus di muka.
.
🌻TimeWise® Age Fighting Eye Cream🌻
.
mengandungi ramuan yang memberikan faedah segera dan jangka panjang untuk mengurangkan tanda penuaan di kawasan mata yang halus.Ia mengandungi:
🌸Peptida perangsang kolagen
.
🌸Ramuan pembaur cahaya mencerahkan kulit di bawah mata .
🌸Perapi kulit semula jadi yang diperoleh daripada sayuran mengikat air untuk menghidratkan dan menggebukan kulit supaya kulit kelihatan lebih lembut, lebih licin dan lebih lembap.
.
Sapukan secara lembut di kawasan sekitar mata Ia akan melembapkan kawasan sapuan.
.
Ciri-Ciri:
- Sesuai untuk kulit sensitif.
-Diuji oleh ahli oftalmologi.
-Sesuai untuk pemakai kanta lekap.
.
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
#Toner 
#Whitening 
#MaryKayKelantan
#MaryKaySelangor 
#terapiinstagram
PENYELIDIK PERUBATAN MEMBERITAHU KAMI, “Kulit di sekitar mata mempunyai sedikit kelenjar sebum dan kurang kolagen serta elastin berbanding dengan kulit di kawasan lain di muka. Apabila manusia semakin meningkat usianya, pad lemak di bawah dermis berkurang, menyebabkan kulit nampak lebih nipis dan geronggang di bawah mata. Ciri-ciri unik kulit di sekitar mata ini memerlukan perhatian tambahan.” . FAKTA: Kulit di sekitar mata ialah yang paling nipis, paling halus di muka. . 🌻TimeWise® Age Fighting Eye Cream🌻 . mengandungi ramuan yang memberikan faedah segera dan jangka panjang untuk mengurangkan tanda penuaan di kawasan mata yang halus.Ia mengandungi: 🌸Peptida perangsang kolagen . 🌸Ramuan pembaur cahaya mencerahkan kulit di bawah mata . 🌸Perapi kulit semula jadi yang diperoleh daripada sayuran mengikat air untuk menghidratkan dan menggebukan kulit supaya kulit kelihatan lebih lembut, lebih licin dan lebih lembap. . Sapukan secara lembut di kawasan sekitar mata Ia akan melembapkan kawasan sapuan. . Ciri-Ciri: - Sesuai untuk kulit sensitif. -Diuji oleh ahli oftalmologi. -Sesuai untuk pemakai kanta lekap. . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep  #Toner  #Whitening  #MaryKayKelantan  #MaryKaySelangor  #terapiinstagram 
Masih tercari-cari nak hadiahkan apa untuk ayah, tunang atau pon suami ? Apa kata, hadiahkan perfume, pasti mereka tersenyum 😊
.
For him / Untuk lelaki
.
1. Mary Kay High Intensity™ Ocean Cologne Spray
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
👱Bau yang maskulin , tersangatlah wangi . Sembur sikit je dah semerbak , tahan 24 jam . 6 bulan pun tak habis pakai lagi , super jimat ! .
.
2. MK High Intensity™ Sport Cologne Spray
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
👱Bau yang menyegarkan , bau yg manly (gagah , berani) , bau yg kelakian la senang cerita . Hehe . Perfume ni long lasting . Sesuai untuk lelaki yang gemarkan aktiviti luar , lelaki yg lasak dan yg sukakan cabaran . .
.
3.Cityscape™ Cologne Spray
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
👦Bau yang lembut, maskulin & exclusive sangat. Tahan lebih lama sehingga 8 jam. Kepada lelaki yg suka wangi2 tu, perfume ni amat sesuai untuk anda. Boleh kekal wangi untuk isteri tercinta.
.
Ianya sesuai jugak untuk dijadikan hantaran..😍
.
Berminat ?? Pm akak utk details 😉
013 2119574
Mary Kay Beauty Consultant

#MarykayMalaysia #MarykayPahang #MarykaySkincare #BlackheadRemover #bellaamara #hudabeauty #MatteLipstick #KulitSensitif #BibirKering #laraalana #Dermatologist #Aesthetic #UbatJerawat #UbatJeragat #minaz #MasalahKulit #jobmalaysia #kerjakosong #jerawat #aaisyahdhiarana #kelasmekap #Foundation #tutorialmakeup #Mekap #Skinvigorate #Pobling #MakeupRemover #YouCanDuit #Antipenuaan #perfumeforhim
Masih tercari-cari nak hadiahkan apa untuk ayah, tunang atau pon suami ? Apa kata, hadiahkan perfume, pasti mereka tersenyum 😊 . For him / Untuk lelaki . 1. Mary Kay High Intensity™ Ocean Cologne Spray 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 👱Bau yang maskulin , tersangatlah wangi . Sembur sikit je dah semerbak , tahan 24 jam . 6 bulan pun tak habis pakai lagi , super jimat ! . . 2. MK High Intensity™ Sport Cologne Spray 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 👱Bau yang menyegarkan , bau yg manly (gagah , berani) , bau yg kelakian la senang cerita . Hehe . Perfume ni long lasting . Sesuai untuk lelaki yang gemarkan aktiviti luar , lelaki yg lasak dan yg sukakan cabaran . . . 3.Cityscape™ Cologne Spray 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 👦Bau yang lembut, maskulin & exclusive sangat. Tahan lebih lama sehingga 8 jam. Kepada lelaki yg suka wangi2 tu, perfume ni amat sesuai untuk anda. Boleh kekal wangi untuk isteri tercinta. . Ianya sesuai jugak untuk dijadikan hantaran..😍 . Berminat ?? Pm akak utk details 😉 013 2119574 Mary Kay Beauty Consultant #MarykayMalaysia  #MarykayPahang  #MarykaySkincare  #BlackheadRemover  #bellaamara  #hudabeauty  #MatteLipstick  #KulitSensitif  #BibirKering  #laraalana  #Dermatologist  #Aesthetic  #UbatJerawat  #UbatJeragat  #minaz  #MasalahKulit  #jobmalaysia  #kerjakosong  #jerawat  #aaisyahdhiarana  #kelasmekap  #Foundation  #tutorialmakeup  #Mekap  #Skinvigorate  #Pobling  #MakeupRemover  #YouCanDuit  #Antipenuaan  #perfumeforhim 
Pernah tak dekat area badan tu ade tempat² yang gelap yg susah nk hilangkan. Lagi² celah lipatan tu 😅.
.
Boleh try "Loofah Body Cleanser” ni. .
Produk ni fungsinya untuk :
.
❤️Membuang sel-sel kulit mati di kawasan ketiak,celah paha, tengkuk berdaki dan hitam
❤️Memudarkan parut
❤️Memberikan lembapan pada kulit
❤️Melembutkan kulit,jadi halus dan gebu bau yang sangat wangi dengan haruman bamboo,teratai biru dan buah kiwi
❤️Satu tiub ni boleh tahan 8 bulan tau, hanya picit sebesar duit syiling 10 sen boleh guna satu badan. Makin diletak makin berbuih, wangi dan lembut jer kulit kita nanti selepas mandi.
❤️Hasilnya kulit lebih halus mulus dan gebu ya. Pelaburan yang sangat-sangat berbaloi. .
.
Jangan simpan lama² daki tu nanti lagi berkerak semakin susah nak dihilangkan😬
.
#marykaymalaysia #marykayreadystock #makeuporganizermalaysia #marykayipoh #marykaykotabharu #marykaykuantan #marykaypuchong #marykayseremban #marykaypenang #marykayperlis #marykaybangi #marykayjasin #marykayampang #makeuptutorial #marykaymelaka #marykaykajang #marykayjohor #marykaybatupahat #marykayayerhitam #marykaytangkak #skinvigorate #marykayjb #marykayserikembangan #marykaypuchong #marykayputrajaya #cccream #marykaykluang
#charcoalmask #clearproof #duckcosmetic
Pernah tak dekat area badan tu ade tempat² yang gelap yg susah nk hilangkan. Lagi² celah lipatan tu 😅. . Boleh try "Loofah Body Cleanser” ni. . Produk ni fungsinya untuk : . ❤️Membuang sel-sel kulit mati di kawasan ketiak,celah paha, tengkuk berdaki dan hitam ❤️Memudarkan parut ❤️Memberikan lembapan pada kulit ❤️Melembutkan kulit,jadi halus dan gebu bau yang sangat wangi dengan haruman bamboo,teratai biru dan buah kiwi ❤️Satu tiub ni boleh tahan 8 bulan tau, hanya picit sebesar duit syiling 10 sen boleh guna satu badan. Makin diletak makin berbuih, wangi dan lembut jer kulit kita nanti selepas mandi. ❤️Hasilnya kulit lebih halus mulus dan gebu ya. Pelaburan yang sangat-sangat berbaloi. . . Jangan simpan lama² daki tu nanti lagi berkerak semakin susah nak dihilangkan😬 . #marykaymalaysia  #marykayreadystock  #makeuporganizermalaysia  #marykayipoh  #marykaykotabharu  #marykaykuantan  #marykaypuchong  #marykayseremban  #marykaypenang  #marykayperlis  #marykaybangi  #marykayjasin  #marykayampang  #makeuptutorial  #marykaymelaka  #marykaykajang  #marykayjohor  #marykaybatupahat  #marykayayerhitam  #marykaytangkak  #skinvigorate  #marykayjb  #marykayserikembangan  #marykaypuchong  #marykayputrajaya  #cccream  #marykaykluang  #charcoalmask  #clearproof  #duckcosmetic 
👑
Perkongsian tentang Serum C Time Wise Mary Kay®
.
Kulit akan jadi CERAH (disebabkan kandungan Vitamin C yg banyak!) , tegang, anjal, garis2 halus hilang, pipi akan naik cantik (macam cucuk  botox)
.
Dan anda akan nampak muda 10 tahun!!😍😍😍 .
Apa yg ada dalam Serum C?
Kita ada 5 bahan utama yg exclusive & sangat kaya dgn Vitamin C!
.
1. Kakadu Plum Extract
- mengandungi level Vitamin C yg paling tinggi di antara buah- buahan yg ada Vitamin C termasuklah Orange.
Kepekatan Vit C dia lebih berkali2 ganda tinggi drp Orange
.
2. Camu - camu extract
- 2nd highest level kepekatan Vitamin C.
Pokok ni juga tahan pada semua jenis persekitaran , tak kira lah trlalu panas or terlalu sejuk.
.
3. Acerola Cherry extract
- juga sgt kaya dgn Vitamin C
Pokok ni sgt bernilai hinggakan sesetengah negara tak benarkan utk ia dieksport ke luar
.
4. Blackcurrant Berry extract
- Kaya dengan Vitamin C & antioksida untuk melawan penuaan
.
5. Pomegranate extract
- Kaya dengan Vitamin C & antioksida untuk melawan penuaan & juga anti stress
.
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
#Toner 
#Whitening 
#MaryKayKelantan
#MaryKaySelangor 
#terapiinstagram
👑 Perkongsian tentang Serum C Time Wise Mary Kay® . Kulit akan jadi CERAH (disebabkan kandungan Vitamin C yg banyak!) , tegang, anjal, garis2 halus hilang, pipi akan naik cantik (macam cucuk botox) . Dan anda akan nampak muda 10 tahun!!😍😍😍 . Apa yg ada dalam Serum C? Kita ada 5 bahan utama yg exclusive & sangat kaya dgn Vitamin C! . 1. Kakadu Plum Extract - mengandungi level Vitamin C yg paling tinggi di antara buah- buahan yg ada Vitamin C termasuklah Orange. Kepekatan Vit C dia lebih berkali2 ganda tinggi drp Orange . 2. Camu - camu extract - 2nd highest level kepekatan Vitamin C. Pokok ni juga tahan pada semua jenis persekitaran , tak kira lah trlalu panas or terlalu sejuk. . 3. Acerola Cherry extract - juga sgt kaya dgn Vitamin C Pokok ni sgt bernilai hinggakan sesetengah negara tak benarkan utk ia dieksport ke luar . 4. Blackcurrant Berry extract - Kaya dengan Vitamin C & antioksida untuk melawan penuaan . 5. Pomegranate extract - Kaya dengan Vitamin C & antioksida untuk melawan penuaan & juga anti stress . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep  #Toner  #Whitening  #MaryKayKelantan  #MaryKaySelangor  #terapiinstagram 
Jangan pernah menyesal dengan Mary kay😌..
Cantik cepat2 nak pergi mana😌
Dengan Mary Kay memang ambil masa tapi kesan nya KEKAL ABADI😍😉💘
.
Alhamdulillah, ☺️☺️👍🏻👍🏻👍🏻
Ingin kan kulit sihat dan cantik berseri???
Mary Kay lah jawapannya..☺️☺️🌹🔥
.
Jom whatsapp linda untuk sebarang pertanyaan dan consultations .
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES

#iM38viralteam
#MaryKay #leiyndarahman #maryk_leiynda 
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep .
Jangan pernah menyesal dengan Mary kay😌.. Cantik cepat2 nak pergi mana😌 Dengan Mary Kay memang ambil masa tapi kesan nya KEKAL ABADI😍😉💘 . Alhamdulillah, ☺️☺️👍🏻👍🏻👍🏻 Ingin kan kulit sihat dan cantik berseri??? Mary Kay lah jawapannya..☺️☺️🌹🔥 . Jom whatsapp linda untuk sebarang pertanyaan dan consultations . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES #iM38viralteam  #MaryKay  #leiyndarahman  #maryk_leiynda  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep  .
🌻Timewise 3in1 cleansing bar🌻
.
- multi functional pencuci
- exfoliating - menyegarkan
Dalam satu masa☺️
.
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
#Toner 
#Whitening 
#MaryKayKelantan
#MaryKaySelangor 
#terapiinstagram
🌻Timewise 3in1 cleansing bar🌻 . - multi functional pencuci - exfoliating - menyegarkan Dalam satu masa☺️ . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep  #Toner  #Whitening  #MaryKayKelantan  #MaryKaySelangor  #terapiinstagram 
🌱Timewise Moisture Renewing gel mask 😍.
.
Adakah anda mengalami masalah kulit wajah y sensitif seperti merah2, gatal2 dan terlalu kering akibat penggunaan produk pengelupasan dan pemutihan.. :
🌸Timewise Moisture Renewing Gel mask ini dpt mmbantu 
masalah anda di mana ia dapat ::
1) mengecilkan pori2
2) beri kelembapan PD kulit
3) tambah kologen PD kulit( Ada acaiberi) 
4) renew skin.
5) pulihkn keradangan kulit wajah akibat penggunaan produk pengelupasan dan pemutihan
.
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
#Toner 
#Whitening 
#MaryKayKelantan
#MaryKaySelangor 
#terapiinstagram
🌱Timewise Moisture Renewing gel mask 😍. . Adakah anda mengalami masalah kulit wajah y sensitif seperti merah2, gatal2 dan terlalu kering akibat penggunaan produk pengelupasan dan pemutihan.. : 🌸Timewise Moisture Renewing Gel mask ini dpt mmbantu masalah anda di mana ia dapat :: 1) mengecilkan pori2 2) beri kelembapan PD kulit 3) tambah kologen PD kulit( Ada acaiberi) 4) renew skin. 5) pulihkn keradangan kulit wajah akibat penggunaan produk pengelupasan dan pemutihan . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep  #Toner  #Whitening  #MaryKayKelantan  #MaryKaySelangor  #terapiinstagram 
FAKTA: KULIT YANG DIHIDRATKAN DENGAN BAIK TAMPAK LEBIH MUDA KERANA KULIT YANG TERSEDUH DENGAN LEMBAPAN KURANG MENUNJUKKAN KEDUTAN DAN TAMPAK LEBIH TEGANG SERTA LICIN
.
.
BAGAIMANA IA BERTINDAK
Pelembut ini dirumus khas untuk menjadikan kulit anda berasa lembut bak sutera, dihidratkan dan sedia menerima pelbagai faedah daripada setiap langkah yang berikutnya.
.
💗 Ia menyeduh kulit dengan lembapan. TimeWise® Moisture Renewing Softener mengandungi natrium hialuronat penggemar lembapan, satu humektan kuat yang bertindak seperti span pada kulit anda, membantu menarik lembapan supaya kulit anda boleh menggunakannya secara lebih berkesan. Kulit akan segera dilembapkan dan membantu kulit kelihatan lebih licin, sihat dan mudah pulih.
.
💗 Ia membantu mengurangkan keketaraan pori. TimeWise® Moisture Renewing Softener dirumus dengan mirtus komunis, sejenis ekstrak daripada pokok bunga mirtel, dan ekstrak biji lentil yang kedua-duanya dapat membantu menyokong matriks derma kulit. Tekstur kulit kelihatan halus serta dapat mengurangkan keketaraan pori dan garis-garis halus.
.
💗 Ia menjadikan kulit kelihatan lebih cerah. Dirumus dengan Niasinamida, pelembut ini membelai dan menjadikan kulit kelihatan lebih cerah, berkilau dengan seri wajah yang sihat. Niasinamida telah menunjukkan keupayaannya mengurangkan kesan kerosakan akibat dedahan kepada UV yang menyebabkan pigmentasi tidak sekata. .
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
#Toner 
#Whitening 
#MaryKayKelantan
#MaryKaySelangor 
#terapiinstagram
FAKTA: KULIT YANG DIHIDRATKAN DENGAN BAIK TAMPAK LEBIH MUDA KERANA KULIT YANG TERSEDUH DENGAN LEMBAPAN KURANG MENUNJUKKAN KEDUTAN DAN TAMPAK LEBIH TEGANG SERTA LICIN . . BAGAIMANA IA BERTINDAK Pelembut ini dirumus khas untuk menjadikan kulit anda berasa lembut bak sutera, dihidratkan dan sedia menerima pelbagai faedah daripada setiap langkah yang berikutnya. . 💗 Ia menyeduh kulit dengan lembapan. TimeWise® Moisture Renewing Softener mengandungi natrium hialuronat penggemar lembapan, satu humektan kuat yang bertindak seperti span pada kulit anda, membantu menarik lembapan supaya kulit anda boleh menggunakannya secara lebih berkesan. Kulit akan segera dilembapkan dan membantu kulit kelihatan lebih licin, sihat dan mudah pulih. . 💗 Ia membantu mengurangkan keketaraan pori. TimeWise® Moisture Renewing Softener dirumus dengan mirtus komunis, sejenis ekstrak daripada pokok bunga mirtel, dan ekstrak biji lentil yang kedua-duanya dapat membantu menyokong matriks derma kulit. Tekstur kulit kelihatan halus serta dapat mengurangkan keketaraan pori dan garis-garis halus. . 💗 Ia menjadikan kulit kelihatan lebih cerah. Dirumus dengan Niasinamida, pelembut ini membelai dan menjadikan kulit kelihatan lebih cerah, berkilau dengan seri wajah yang sihat. Niasinamida telah menunjukkan keupayaannya mengurangkan kesan kerosakan akibat dedahan kepada UV yang menyebabkan pigmentasi tidak sekata. . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep  #Toner  #Whitening  #MaryKayKelantan  #MaryKaySelangor  #terapiinstagram 
TIMEWISE MIRACLE SET (EARLY-TO-MODERATE SIGNS OF AGING)
.
TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas.
.
.
👉 Timewise 3 in 1 Cleanser
Membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar
.
👉 Timewise Age fighting Moisturizer 
Dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam
.
👉 Timewise Day Solution Sunscreen SPF 25
Melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus
.
👉 Timewise Night Solution 
Ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan
.
Kebaikannya :
💗 membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan. .
.
.
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay #leiyndarahman #maryk_leiynda 
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
TIMEWISE MIRACLE SET (EARLY-TO-MODERATE SIGNS OF AGING) . TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas. . . 👉 Timewise 3 in 1 Cleanser Membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar . 👉 Timewise Age fighting Moisturizer Dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam . 👉 Timewise Day Solution Sunscreen SPF 25 Melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus . 👉 Timewise Night Solution Ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan . Kebaikannya : 💗 membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan. . . . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #leiyndarahman  #maryk_leiynda  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep 
Selamat Tinggal tompok hitam, jeragat 🙋🏻 Selamat datang Kulit yang CERAH dan SELAMAT 🌹
.
.
Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System: 💞Meningkatkan kilauan kulit.
💞Mencerahkan kulit & memudarkan jeragat.
💞Membuatkan tona kulit menjadi sekata
💞Membantu meningkatkan, mendapatkan semula & mengekalkan kejelasan (clarity) kulit.
💞Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit
💞Melembut & melicinkan kulit
💞Menyerikan kulit yg kusam
.
.
.
MELACEP PLUS MASKER🌟.
.
💄menjernihkan kulit. melembapkan kulit pada kadar yg segera. meratakan tona kulit. kulit berasa lembut, bersih dan licin sehingga ke lapisan pling dalam.
💄Kulit kelihatan bercahaya dan berseri.
💄Meningkatkan daya hidup kulit .
💄Kulit terasa lembut dan licin .
💄Mengurangkan perubahan warna kulit (mencerahkan kulit 3x ganda).
💄Lembut pada kulit.
.
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
#Toner 
#Whitening 
#MaryKayKelantan
#MaryKaySelangor 
#terapiinstagram
Selamat Tinggal tompok hitam, jeragat 🙋🏻 Selamat datang Kulit yang CERAH dan SELAMAT 🌹 . . Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System: 💞Meningkatkan kilauan kulit. 💞Mencerahkan kulit & memudarkan jeragat. 💞Membuatkan tona kulit menjadi sekata 💞Membantu meningkatkan, mendapatkan semula & mengekalkan kejelasan (clarity) kulit. 💞Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit 💞Melembut & melicinkan kulit 💞Menyerikan kulit yg kusam . . . MELACEP PLUS MASKER🌟. . 💄menjernihkan kulit. melembapkan kulit pada kadar yg segera. meratakan tona kulit. kulit berasa lembut, bersih dan licin sehingga ke lapisan pling dalam. 💄Kulit kelihatan bercahaya dan berseri. 💄Meningkatkan daya hidup kulit . 💄Kulit terasa lembut dan licin . 💄Mengurangkan perubahan warna kulit (mencerahkan kulit 3x ganda). 💄Lembut pada kulit. . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep  #Toner  #Whitening  #MaryKayKelantan  #MaryKaySelangor  #terapiinstagram 
Selamat Tinggal tompok hitam, jeragat 🙋🏻 Selamat datang Kulit yang CERAH dan SELAMAT 🌹
.
.
Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System: 💞Meningkatkan kilauan kulit.
💞Mencerahkan kulit & memudarkan jeragat.
💞Membuatkan tona kulit menjadi sekata
💞Membantu meningkatkan, mendapatkan semula & mengekalkan kejelasan (clarity) kulit.
💞Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit
💞Melembut & melicinkan kulit
💞Menyerikan kulit yg kusam
.
MELACEP ULTIMATE CREAM
💄menyediakan kelembapan 24jam.
💄menghilang kan kekusaman kulit.
💄effect pencerahan yang semula jadi.
💄memudarkan jeragat dalam 12 minggu penggunaan.
💄kulit wajah lebih berseri.
.
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
#Toner 
#Whitening 
#MaryKayKelantan
#MaryKaySelangor 
#terapiinstagram
Selamat Tinggal tompok hitam, jeragat 🙋🏻 Selamat datang Kulit yang CERAH dan SELAMAT 🌹 . . Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System: 💞Meningkatkan kilauan kulit. 💞Mencerahkan kulit & memudarkan jeragat. 💞Membuatkan tona kulit menjadi sekata 💞Membantu meningkatkan, mendapatkan semula & mengekalkan kejelasan (clarity) kulit. 💞Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit 💞Melembut & melicinkan kulit 💞Menyerikan kulit yg kusam . MELACEP ULTIMATE CREAM 💄menyediakan kelembapan 24jam. 💄menghilang kan kekusaman kulit. 💄effect pencerahan yang semula jadi. 💄memudarkan jeragat dalam 12 minggu penggunaan. 💄kulit wajah lebih berseri. . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep  #Toner  #Whitening  #MaryKayKelantan  #MaryKaySelangor  #terapiinstagram 
🌺Salah satu serum yang bagus untuk kulit adalah MelaCEP Plus+™ Ultimate Serum dari Mary Kay. Serum ini mengandungi MelaCEP Plus+™ Luminous Kompleks unik yang mampu menjadikan kulit cerah dan berseri dengan kuasa 3 ramuan utama iaitu:
.
1. Edelweiss Extract iaitu tumbuhan dari persekitaran yang keras yang melampau; sebatiannya berkesan mencerahkan, memberi perlindungan, kaya dengan Antioksidan untuk membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit.
.
2. Ekstrak Alga, yang meransang pembentukan melanin dan membantu menghalang Perubahan Warna pada permukaan kulit.
.
3. Asid Amino dari sayuran, yang terbukti dapat memperbaiki Kecerahan Kulit, menjadikan tona kulit lebih sekata dan mengurangkan bintik-bintik hitam pada kulit.
.
🌺Diantara kelebihan selepas menggunakan MelaCEP Plus + ™ Ultimate Serum:
- Kulit berseri kerana kebaikan ekstrak Edelweiss.
- Kulit lebih cerah, tekstur kulit lebih baik disamping mengurangkan bintik-bintik hitam.
-kulit menjadi lebih anjal dan halus
.
🌺Serum  ini dipercayai mampu menjadikan kulit lebih cerah dan berseri.
Penggunaan serum perlulah secara berterusan setiap hari pada siang dan malam. Serum digunakan selepas muka dicuci dengan pencuci muka dan toner. Sapukan sedikit serum di muka dan leher dan jika anda suka, sapukan pelembab selepas menggunakan serum. Perubahan dapat dirasai selepas menggunakannya.
.
🌺Satu kajian kepada pengguna bebas, wanita telah dibuat dan keputusannya adalah: - 93% berkata ia membantu memulihkan keserian wajah kulit - 86% berkata ia memberikan pencerahan sekata pada wajah - 81% berkata ia memulihkan kelainan pada tona warna wajah .
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
#Toner 
#Whitening 
#MaryKayKelantan
#MaryKaySelangor 
#terapiinstagram
🌺Salah satu serum yang bagus untuk kulit adalah MelaCEP Plus+™ Ultimate Serum dari Mary Kay. Serum ini mengandungi MelaCEP Plus+™ Luminous Kompleks unik yang mampu menjadikan kulit cerah dan berseri dengan kuasa 3 ramuan utama iaitu: . 1. Edelweiss Extract iaitu tumbuhan dari persekitaran yang keras yang melampau; sebatiannya berkesan mencerahkan, memberi perlindungan, kaya dengan Antioksidan untuk membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit.
. 2. Ekstrak Alga, yang meransang pembentukan melanin dan membantu menghalang Perubahan Warna pada permukaan kulit.
. 3. Asid Amino dari sayuran, yang terbukti dapat memperbaiki Kecerahan Kulit, menjadikan tona kulit lebih sekata dan mengurangkan bintik-bintik hitam pada kulit. . 🌺Diantara kelebihan selepas menggunakan MelaCEP Plus + ™ Ultimate Serum: - Kulit berseri kerana kebaikan ekstrak Edelweiss. - Kulit lebih cerah, tekstur kulit lebih baik disamping mengurangkan bintik-bintik hitam. -kulit menjadi lebih anjal dan halus . 🌺Serum ini dipercayai mampu menjadikan kulit lebih cerah dan berseri. Penggunaan serum perlulah secara berterusan setiap hari pada siang dan malam. Serum digunakan selepas muka dicuci dengan pencuci muka dan toner. Sapukan sedikit serum di muka dan leher dan jika anda suka, sapukan pelembab selepas menggunakan serum. Perubahan dapat dirasai selepas menggunakannya. . 🌺Satu kajian kepada pengguna bebas, wanita telah dibuat dan keputusannya adalah: - 93% berkata ia membantu memulihkan keserian wajah kulit - 86% berkata ia memberikan pencerahan sekata pada wajah - 81% berkata ia memulihkan kelainan pada tona warna wajah . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep  #Toner  #Whitening  #MaryKayKelantan  #MaryKaySelangor  #terapiinstagram 
Selamat Tinggal tompok hitam, jeragat 🙋🏻 Selamat datang Kulit yang CERAH dan SELAMAT 🌹
.
.
Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System: 💞Meningkatkan kilauan kulit.
💞Mencerahkan kulit & memudarkan jeragat.
💞Membuatkan tona kulit menjadi sekata
💞Membantu meningkatkan, mendapatkan semula & mengekalkan kejelasan (clarity) kulit.
💞Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit
💞Melembut & melicinkan kulit
💞Menyerikan kulit yg kusam
.
.
MELACEP PLUS FRESHENER
💄kulit berasa anjal dan segar.
💄memberi litupan liang pori yang sempurna.
💄kulit 2 kali lebih cerah dan segar.
💄kilauan pada kulit seumpama menyerlah dari dalam dan luar(natural glow).
.
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
#Toner 
#Whitening 
#MaryKayKelantan
#MaryKaySelangor 
#terapiinstagram
Selamat Tinggal tompok hitam, jeragat 🙋🏻 Selamat datang Kulit yang CERAH dan SELAMAT 🌹 . . Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System: 💞Meningkatkan kilauan kulit. 💞Mencerahkan kulit & memudarkan jeragat. 💞Membuatkan tona kulit menjadi sekata 💞Membantu meningkatkan, mendapatkan semula & mengekalkan kejelasan (clarity) kulit. 💞Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit 💞Melembut & melicinkan kulit 💞Menyerikan kulit yg kusam . . MELACEP PLUS FRESHENER 💄kulit berasa anjal dan segar. 💄memberi litupan liang pori yang sempurna. 💄kulit 2 kali lebih cerah dan segar. 💄kilauan pada kulit seumpama menyerlah dari dalam dan luar(natural glow). . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep  #Toner  #Whitening  #MaryKayKelantan  #MaryKaySelangor  #terapiinstagram 
Selamat Tinggal tompok hitam, jeragat 🙋🏻 Selamat datang Kulit yang CERAH dan SELAMAT 🌹
.
.
Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System: 💞Meningkatkan kilauan kulit.
💞Mencerahkan kulit & memudarkan jeragat.
💞Membuatkan tona kulit menjadi sekata
💞Membantu meningkatkan, mendapatkan semula & mengekalkan kejelasan (clarity) kulit.
💞Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit
💞Melembut & melicinkan kulit
💞Menyerikan kulit yg kusam
.
.
MELACEP PLUS FOAMING CLEANSER
💄membuang kotoran dan bendasing pada kulit dengan efektif.
💄memanjakan dan mnyegarkan kulit.
💄kulit berasa lembut dan licin.
💄mencerahkan kulit kusam.
.
☎️011-16441091. | LEIYNDA
👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant
_____________________________
💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES
.
#MaryKay
#MaryKayMalaysia 
#syukurselalu 
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8 
#aurainsta 
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#jutawan
#serummelacep
#skinvigorate
#melacep
#Toner 
#Whitening 
#MaryKayKelantan
#MaryKaySelangor 
#terapiinstagram
Selamat Tinggal tompok hitam, jeragat 🙋🏻 Selamat datang Kulit yang CERAH dan SELAMAT 🌹 . . Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System: 💞Meningkatkan kilauan kulit. 💞Mencerahkan kulit & memudarkan jeragat. 💞Membuatkan tona kulit menjadi sekata 💞Membantu meningkatkan, mendapatkan semula & mengekalkan kejelasan (clarity) kulit. 💞Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit 💞Melembut & melicinkan kulit 💞Menyerikan kulit yg kusam . . MELACEP PLUS FOAMING CLEANSER 💄membuang kotoran dan bendasing pada kulit dengan efektif. 💄memanjakan dan mnyegarkan kulit. 💄kulit berasa lembut dan licin. 💄mencerahkan kulit kusam. . ☎️011-16441091. | LEIYNDA 👩🏻‍💻Independent Beauty Consultant _____________________________ 💕ENRICH 💕WOMEN'S💕LIVES . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #syukurselalu  #purewhite  #blusher  #jeragat  #jerawatbatu  #jerawat  #timewise  #aurainstabatch8  #aurainsta  #lipstick  #rosetyara  #wedding  #tati  #tabita  #johor  #penang  #skincaremurah  #botanical  #maryjardin  #jutawan  #serummelacep  #skinvigorate  #melacep  #Toner  #Whitening  #MaryKayKelantan  #MaryKaySelangor  #terapiinstagram 
haii semua....salam jumaat uolls....
.
.
haaa ada yg bakal melangsungkan perkahwinan tak??? masih pening nak letak hantaran apa??? ni dia rin tunjuk sikit hantaran #MkMenSkincare niii... memang super gojesss & exclusive sangatt tawwwwwww..... 😍😍😍
.
.
memang wowwww la bila buat hantaran #mkmen #marykay nii... melting sokmo rin tengokkk 😵😵... .
.
kalau ada yang nak boleh tekan link kat bio rin yeee...tekan link whtspp tuu kita sembang2 okay 😘😘😘... rin bagi harga special utk #bridetobe 😍
.
.
#marykayskincare #botanicaleffects #skinvigorate #botanicaleffectsevolution #lipmatte #trending #melacepplus #lipbalm #melacepskincare #lipgloss #setjeragatmarykay #cleo #melacepcleanser #clearproofmarykay #remaja #dara #majalaheh #marykaysubang #igshop #marykayshahalam #marykaysgbuloh #lipmask #marykaysubangjaya #bebaskimia #naturalproducts #bazarpaknil
haii semua....salam jumaat uolls.... . . haaa ada yg bakal melangsungkan perkahwinan tak??? masih pening nak letak hantaran apa??? ni dia rin tunjuk sikit hantaran #MkMenSkincare  niii... memang super gojesss & exclusive sangatt tawwwwwww..... 😍😍😍 . . memang wowwww la bila buat hantaran #mkmen  #marykay  nii... melting sokmo rin tengokkk 😵😵... . . kalau ada yang nak boleh tekan link kat bio rin yeee...tekan link whtspp tuu kita sembang2 okay 😘😘😘... rin bagi harga special utk #bridetobe  😍 . . #marykayskincare  #botanicaleffects  #skinvigorate  #botanicaleffectsevolution  #lipmatte  #trending  #melacepplus  #lipbalm  #melacepskincare  #lipgloss  #setjeragatmarykay  #cleo  #melacepcleanser  #clearproofmarykay  #remaja  #dara  #majalaheh  #marykaysubang  #igshop  #marykayshahalam  #marykaysgbuloh  #lipmask  #marykaysubangjaya  #bebaskimia  #naturalproducts  #bazarpaknil 
Ada yang mengalami masalah seperti d bawah ni? .
✔ Jerawat serius / batu / merah
✔ Resdung kritikal
✔ Jerawat pasir
✔ Jerawat bernanah
.
Jangan risau sebab set Clear Proof ne mampu mengatasinya. Xpercaya? Jom cuba! .
.
0165096112 - Nor
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayproducts #acne #clearproof  #timewisemiracle #timewisesolution #awetmuda #antipenuaan
#wrinkles #aging  #marykaybodycare #marykaymen #sideincome #careerpath #careergoals #careeropportunity  #healthyskin #healthyskincare #antiagingskincare #testimonialcustomer #testimony #testimonipenggunamarykay #skinvi #skinvigorate #skinvigoratebrush #melacep
Ada yang mengalami masalah seperti d bawah ni? . ✔ Jerawat serius / batu / merah ✔ Resdung kritikal ✔ Jerawat pasir ✔ Jerawat bernanah . Jangan risau sebab set Clear Proof ne mampu mengatasinya. Xpercaya? Jom cuba! . . 0165096112 - Nor . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaymysg  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayproducts  #acne  #clearproof  #timewisemiracle  #timewisesolution  #awetmuda  #antipenuaan  #wrinkles  #aging  #marykaybodycare  #marykaymen  #sideincome  #careerpath  #careergoals  #careeropportunity  #healthyskin  #healthyskincare  #antiagingskincare  #testimonialcustomer  #testimony  #testimonipenggunamarykay  #skinvi  #skinvigorate  #skinvigoratebrush  #melacep 
5easy steps to a flawless younger skin! 😍
.

Susah untuk wanita yg mnginjak usia 35 tahun dan keatas untuk tampak flawless dan glowing kerana pde usia tsebut selalunga telah bermula tanda penuaan atau Kedutan pde wajah. In serious case sampai wajah nampak jauh lebih berusia dri umur sebenar.
.

Ini kerana kedutan dan usia memang sinonim antara satu sama lain. Lebih lebih lagi apabila kita meningkat usia. 
Kulit yang tidak mendapat penjagaan rapi dari awal akan lebih mudah kendur, kering, berkedut dan ditumbuhi jeragat.
.

Kerana itu Mary Kay memformulasikan rangkaian khas produk penjaggan muka Timewise Repair Plus set buat mereka yang berumur 40 tahun keatas untuk menganjalkan semula dan mengurangkan kedutan. Menjadikan kulit kembali sihat, tegang dan anjal!

Berminat nak tahu lebih lanjut? Hubungi saya sekarang!
Aishah
0195488373
Your trusted Beauty consultant

#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor 
#marykaybeautyconsultant #mattelipcream #foundation #marykaygombak #blackheads #nars #mac #skinvigorate #hijabista #muamalaysia #makeupori #aprilskin #sephoragirl #blinqskincare #tutorialmakeup #skincareterbaik #timewiseskincare #marykayskinvigorate #marykaykl #marykaymakeup #pobling #lipstickmurah #kulitputih #botanicaleffects #marykaydamansara #lipstickmarykay #lipstickjunkies
5easy steps to a flawless younger skin! 😍 . Susah untuk wanita yg mnginjak usia 35 tahun dan keatas untuk tampak flawless dan glowing kerana pde usia tsebut selalunga telah bermula tanda penuaan atau Kedutan pde wajah. In serious case sampai wajah nampak jauh lebih berusia dri umur sebenar. . Ini kerana kedutan dan usia memang sinonim antara satu sama lain. Lebih lebih lagi apabila kita meningkat usia. Kulit yang tidak mendapat penjagaan rapi dari awal akan lebih mudah kendur, kering, berkedut dan ditumbuhi jeragat. . Kerana itu Mary Kay memformulasikan rangkaian khas produk penjaggan muka Timewise Repair Plus set buat mereka yang berumur 40 tahun keatas untuk menganjalkan semula dan mengurangkan kedutan. Menjadikan kulit kembali sihat, tegang dan anjal! Berminat nak tahu lebih lanjut? Hubungi saya sekarang! Aishah 0195488373 Your trusted Beauty consultant #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaybeautyconsultant  #mattelipcream  #foundation  #marykaygombak  #blackheads  #nars  #mac  #skinvigorate  #hijabista  #muamalaysia  #makeupori  #aprilskin  #sephoragirl  #blinqskincare  #tutorialmakeup  #skincareterbaik  #timewiseskincare  #marykayskinvigorate  #marykaykl  #marykaymakeup  #pobling  #lipstickmurah  #kulitputih  #botanicaleffects  #marykaydamansara  #lipstickmarykay  #lipstickjunkies 
Haaaa semua tgh rest kann! Jomm baca hana share beauty tips untuk makeup lover ❤️❤️❤️ Penting tauuu untuk kita jaga skin kita especially untuk kita yg suka makeup ni. And penjagaan skin yg baik bermula dengan pemilihan makeup yg baik!.
.

Pernah dengar tak bila kita pakai makeup ABC tibe tibe muka naik jerawat??? Atau jadi gatal? Atau naik ruam merah?? Itu bermaksud bukan shaja makeup tu x sesuai malah mengandungi bahan yg mnyumbat pori dan mendatangkan kesan allergy
.

So tips makeup yg pling asas yg WAJIB kita buat adalah 
1. Sentiasa apply primer! 
Primer bkn sahaja menjadikan makeup tahan lebih lama dan cantik tetapi juga bertindak sebagai lapisan perlindungan untuk skin kita dari lapisan makeup kita. Makeup pon lebih senang dibersihkan
.

2. Pilih Mineral Based Makeup!
Makeup yg pling baik adalah yg berasaskan mineral dimana ia tidak menyebabkan keradangan dan mngotorkan pori kita
.

3. Cuci muka sebelum tidur!
Ingat ni!! NO GOOD MAKEUP IS GOOD ENOUGH to be wear during sleep. WAJIB cuci bersih muka kita sampai hilang semua makeup supaya pori kita bersih dan dpt bnafas dan menghalang pembentukan bakteria
.

In Mary Kay, we have all that!! So senang kan??? Tak pyah cari sana sini. Just contact your beauty consultant! ❤️❤️ Saya lah! Hehe 
Hana 0143695746
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaybeautyconsultant #skincare #acne #pengantin #flawless #blackheads #bebasjerawat #ubatjerawat #putihkekal #skinvigorate #hijabista #marykaysetiawangsa #marykaywangsamaju #blackheads #jeragat #marykayshahalam #marykaykedah #menskincare #marykayskinvigorate #marykaykl #lipstick #marykaymakeup #marykaybangi #marykayperak #berusmuka #kulitputih #marykaymelaka #marykaypahang
Haaaa semua tgh rest kann! Jomm baca hana share beauty tips untuk makeup lover ❤️❤️❤️ Penting tauuu untuk kita jaga skin kita especially untuk kita yg suka makeup ni. And penjagaan skin yg baik bermula dengan pemilihan makeup yg baik!. . Pernah dengar tak bila kita pakai makeup ABC tibe tibe muka naik jerawat??? Atau jadi gatal? Atau naik ruam merah?? Itu bermaksud bukan shaja makeup tu x sesuai malah mengandungi bahan yg mnyumbat pori dan mendatangkan kesan allergy . So tips makeup yg pling asas yg WAJIB kita buat adalah 1. Sentiasa apply primer! Primer bkn sahaja menjadikan makeup tahan lebih lama dan cantik tetapi juga bertindak sebagai lapisan perlindungan untuk skin kita dari lapisan makeup kita. Makeup pon lebih senang dibersihkan . 2. Pilih Mineral Based Makeup! Makeup yg pling baik adalah yg berasaskan mineral dimana ia tidak menyebabkan keradangan dan mngotorkan pori kita . 3. Cuci muka sebelum tidur! Ingat ni!! NO GOOD MAKEUP IS GOOD ENOUGH to be wear during sleep. WAJIB cuci bersih muka kita sampai hilang semua makeup supaya pori kita bersih dan dpt bnafas dan menghalang pembentukan bakteria . In Mary Kay, we have all that!! So senang kan??? Tak pyah cari sana sini. Just contact your beauty consultant! ❤️❤️ Saya lah! Hehe Hana 0143695746 . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaybeautyconsultant  #skincare  #acne  #pengantin  #flawless  #blackheads  #bebasjerawat  #ubatjerawat  #putihkekal  #skinvigorate  #hijabista  #marykaysetiawangsa  #marykaywangsamaju  #blackheads  #jeragat  #marykayshahalam  #marykaykedah  #menskincare  #marykayskinvigorate  #marykaykl  #lipstick  #marykaymakeup  #marykaybangi  #marykayperak  #berusmuka  #kulitputih  #marykaymelaka  #marykaypahang 
🌼TIPS UNTUK SI KULIT KERING🌼
.
Jika  mempunyai kulit yang kering, sapulah mosturizer  selepas mandi atau selepas cuci muka. Ini kerana selepas mandi atau cuci muka, liang roma terbuka dan pelembap akan diserap dengan lebih mudah.
.
Pelembap berfungsi untuk membuat wajah kita kelihatan lebih segar dan menyimpan amaun minyak yang secukupnya untuk kulit kita
.
Jangan terlalu obses untuk bermekap hingga mengabaikan penjagaan asas muka, iaitu pelembap. Luangkan masa mencari pelembap yang sesuai dengan kulit, terutama bila mencapai umur 30 tahun ke atas.
.
Sebab tu kami amat menekankankan penggunaan pelembap kerana ia memainkan peranan yg sangat penting dalam memastikan kulit menjadi sihat dan cantik.
.
Cr: Dr Zubaidi Hj Ahmad
.
Mary Kay ada banyak sangat pelembap untuk disesuaikan dgn skin anda. Tak tau nak pilih yang mana? Jum Nad bantu anda!!🙋🙋🙋
.

Nadia Sukiran
0133606370
Mary Kay Beauty Consultant
.
.
Nadia Sukiran
0133606370
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaykedah #Skincare #Skincareterbaik #kulitsihat #kulitbersih #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #botanicaleffectsevolution #clearproofskincare #timewiseplusskincare #perempuan #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #produkkecantikan #bebasjerawat #ubatkulit #kulitidaman #kulitgebu #skinvigoratebrush #skinvigorate #uitmarau #uum #marykayalorstar #hantaran #birthdaysurprise
🌼TIPS UNTUK SI KULIT KERING🌼 . Jika mempunyai kulit yang kering, sapulah mosturizer selepas mandi atau selepas cuci muka. Ini kerana selepas mandi atau cuci muka, liang roma terbuka dan pelembap akan diserap dengan lebih mudah. . Pelembap berfungsi untuk membuat wajah kita kelihatan lebih segar dan menyimpan amaun minyak yang secukupnya untuk kulit kita . Jangan terlalu obses untuk bermekap hingga mengabaikan penjagaan asas muka, iaitu pelembap. Luangkan masa mencari pelembap yang sesuai dengan kulit, terutama bila mencapai umur 30 tahun ke atas. . Sebab tu kami amat menekankankan penggunaan pelembap kerana ia memainkan peranan yg sangat penting dalam memastikan kulit menjadi sihat dan cantik. . Cr: Dr Zubaidi Hj Ahmad . Mary Kay ada banyak sangat pelembap untuk disesuaikan dgn skin anda. Tak tau nak pilih yang mana? Jum Nad bantu anda!!🙋🙋🙋 . Nadia Sukiran 0133606370 Mary Kay Beauty Consultant . . Nadia Sukiran 0133606370 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #MaryKaykedah  #Skincare  #Skincareterbaik  #kulitsihat  #kulitbersih  #thebestskincare  #BotanicalEffectsskincare  #Timewiseskincare  #melacepskincare  #botanicaleffectsevolution  #clearproofskincare  #timewiseplusskincare  #perempuan  #penjagaankulit  #jerawat  #beautyconsultant  #produkkecantikan  #bebasjerawat  #ubatkulit  #kulitidaman  #kulitgebu  #skinvigoratebrush  #skinvigorate  #uitmarau  #uum  #marykayalorstar  #hantaran  #birthdaysurprise 
💜Mary Kay® Undereye Corrector 💜
.
🌸Meneutralkan lingkaran hitam dan mencerahkan kawasan bawah mata
🌸menjadikan mata tampak segar dan luas terbuka.
🌸Warna peach nya dirumus khas untuk menutup bayangan biru-ungu di bawah mata.
🌸Sapuan yang begitu cantik menggunakan Mary Kay® Perfecting Concealer dan tampak semulajadi dan natural
🌸Sesuai untuk kulit sensitif, termasuklah kulit pada bahagian mata yang lembut.
🌸Sesuai untuk pemakai kanta sentuh.
.
Leana
012-3361478
-Beauty Consultant MaryKay-
.
#Marykay #BeautyConsultant #MelacepSerum #Skinvigorate #BotanicalEffect #skin #Flawless #Loofah #BodyCleanser #Mosturizer #Foundation #CCcream #Blusher #Toner #SkinProtector #Timewise #MintBliss #HighIntensity #CityEscape #Lipstick #TimewiseRepair #LiquidFoundation #ClearProof #PrimerFoundation #MKMen #LoosePowder #UTeM #skincare #makeup
💜Mary Kay® Undereye Corrector 💜 . 🌸Meneutralkan lingkaran hitam dan mencerahkan kawasan bawah mata 🌸menjadikan mata tampak segar dan luas terbuka. 🌸Warna peach nya dirumus khas untuk menutup bayangan biru-ungu di bawah mata. 🌸Sapuan yang begitu cantik menggunakan Mary Kay® Perfecting Concealer dan tampak semulajadi dan natural 🌸Sesuai untuk kulit sensitif, termasuklah kulit pada bahagian mata yang lembut. 🌸Sesuai untuk pemakai kanta sentuh. . Leana 012-3361478 -Beauty Consultant MaryKay- . #Marykay  #BeautyConsultant  #MelacepSerum  #Skinvigorate  #BotanicalEffect  #skin  #Flawless  #Loofah  #BodyCleanser  #Mosturizer  #Foundation  #CCcream  #Blusher  #Toner  #SkinProtector  #Timewise  #MintBliss  #HighIntensity  #CityEscape  #Lipstick  #TimewiseRepair  #LiquidFoundation  #ClearProof  #PrimerFoundation  #MKMen  #LoosePowder  #UTeM  #skincare  #makeup 
🌹Scrub Loofah Body Cleanser 🌹
.
✔️membuang sel-sel kulit mati di kawasan ketiak,celah paha,tengkuk hitam
✔️memudarkan parut
✔️memberikan lembapan pada kulit
✔️melindungi tubuh daripada ancaman radikal bebas
✔️melembutkan kulit,jadi halus dan gebu
bau yang sangat wangi dengan haruman bamboo,teratai biru dan buah kiwi
✔️Satu tiub ni boleh tahan 8 bulan tau, hanya picit sebesar duit syiling 10 sen boleh guna satu badan. Makin diletak makin berbuih, wangi dan lembut ja kulit kita nanti selepas mandi.
.
Hasilnya kulit lebih halus mulus dan gebu ya. Pelaburan yang sangat-sangat berbaloi. Jimat boleh tahan sampai 8 bulan.
.
Leana
012-3361478
-Beauty Consultant MaryKay-
.
#Marykay #BeautyConsultant #MelacepSerum #Skinvigorate #BotanicalEffect #skin #Flawless #Loofah #BodyCleanser #Mosturizer #Foundation #CCcream #Blusher #Toner #SkinProtector #Timewise #MintBliss #HighIntensity #CityEscape #Lipstick #TimewiseRepair #LiquidFoundation #ClearProof #PrimerFoundation #MKMen #LoosePowder #UTeM
🌹Scrub Loofah Body Cleanser 🌹 . ✔️membuang sel-sel kulit mati di kawasan ketiak,celah paha,tengkuk hitam ✔️memudarkan parut ✔️memberikan lembapan pada kulit ✔️melindungi tubuh daripada ancaman radikal bebas ✔️melembutkan kulit,jadi halus dan gebu bau yang sangat wangi dengan haruman bamboo,teratai biru dan buah kiwi ✔️Satu tiub ni boleh tahan 8 bulan tau, hanya picit sebesar duit syiling 10 sen boleh guna satu badan. Makin diletak makin berbuih, wangi dan lembut ja kulit kita nanti selepas mandi. . Hasilnya kulit lebih halus mulus dan gebu ya. Pelaburan yang sangat-sangat berbaloi. Jimat boleh tahan sampai 8 bulan. . Leana 012-3361478 -Beauty Consultant MaryKay- . #Marykay  #BeautyConsultant  #MelacepSerum  #Skinvigorate  #BotanicalEffect  #skin  #Flawless  #Loofah  #BodyCleanser  #Mosturizer  #Foundation  #CCcream  #Blusher  #Toner  #SkinProtector  #Timewise  #MintBliss  #HighIntensity  #CityEscape  #Lipstick  #TimewiseRepair  #LiquidFoundation  #ClearProof  #PrimerFoundation  #MKMen  #LoosePowder  #UTeM 
SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH
.
OK ini dia! Cer tengok video ni dan perhatikan perubahan. Kalau Skinvi boleh buat tangan kita yang kasar ni sebegitu bersih, cuba bayangkan apa yg Skinvi mampu lakukan pada kulit muka yang lebih lembut 🤗🤗🤗
.
Habis tanggal segala whitehead/blackhead. Tona kulit akan sekata dan takde lagi kulit gelap dan kusam yang disebabkan sekilo sel kulit mati bertapa kat kulit!
.
Patutlah Mary Kay tool ni jadi kegilaan kalau sekali cuba haha. Just letak brush kat kulit dan dia akan berputar dgn lembut sambil mengurut dan tanggalkan sel mati sekali. Best!
.
Jom whatsapp I 😊
.
Lily Suraya | 0175961077
www.lilysurayamarykay.blogspot.com
Mary Kay Independent Sales Director
.
#DILARANGCURICAPTION #MaryKayJohor #MaryKayMalaysia #MaryKayMY #MaryKayJohorBahru #MaryKayJb #MaryKayKL #MaryKaySelangor #MaryKayPerak #MaryKayPerlis #MaryKayKedah #MaryKayMelaka #MaryKayPahang #MaryKayTerengganu #MaryKayKelantan #MaryKaySabah #MaryKayPenang #MaryKayKuantan #MaryKayTimewise #MaryKaySingapore #TerapiInstagram #Skinvigorate
SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH . OK ini dia! Cer tengok video ni dan perhatikan perubahan. Kalau Skinvi boleh buat tangan kita yang kasar ni sebegitu bersih, cuba bayangkan apa yg Skinvi mampu lakukan pada kulit muka yang lebih lembut 🤗🤗🤗 . Habis tanggal segala whitehead/blackhead. Tona kulit akan sekata dan takde lagi kulit gelap dan kusam yang disebabkan sekilo sel kulit mati bertapa kat kulit! . Patutlah Mary Kay tool ni jadi kegilaan kalau sekali cuba haha. Just letak brush kat kulit dan dia akan berputar dgn lembut sambil mengurut dan tanggalkan sel mati sekali. Best! . Jom whatsapp I 😊 . Lily Suraya | 0175961077 www.lilysurayamarykay.blogspot.com Mary Kay Independent Sales Director . #DILARANGCURICAPTION  #MaryKayJohor  #MaryKayMalaysia  #MaryKayMY  #MaryKayJohorBahru  #MaryKayJb  #MaryKayKL  #MaryKaySelangor  #MaryKayPerak  #MaryKayPerlis  #MaryKayKedah  #MaryKayMelaka  #MaryKayPahang  #MaryKayTerengganu  #MaryKayKelantan  #MaryKaySabah  #MaryKayPenang  #MaryKayKuantan  #MaryKayTimewise  #MaryKaySingapore  #TerapiInstagram  #Skinvigorate 
Siapa nak kulit cerah? 😁
🌸The MelaCEP Plus+🌸 .
MelaCEP Plus+ Foaming Cleanser 100mL
🍁menggeluarkan bendasing dgn berkesan
🍁menyediakan kulit utk langkah penjagaan kulit seterusnya
🍁kulit berasa lmbut dan licin
🍁menyerikan kulit kusam
.
MelaCEP Plus+ Mask  85g ☘kulit berasa jernih dgn segera
☘kulit berasa lmbap dan lembut ☘menyekatakan tampilan kulit
☘kulit berasa lmbut, licin dan jernih
.
MelaCEP Plus+ Freshener  1ooML 🌸kulit berasa anjal dan segar
🌸kulit menjadi cerah dgn segera
🌸kilauan kulit seumpama menyerlah dr dlm keluar
.
MelaCEP Plus+ Ultimate Serum  3oML 🌷Ia memberikan manfaat2 pencerahan dgn segera serta utk jangka panjang
🌷Membantu kulit mengembali dan mengekalkan kejernihan wajah
🌷menambahbaikan tampilan kulit lebih cerah , tekstur dan bintik2 hitam secara ketara
.
MelaCEP Plus+ Ultimate Cream  3oML 🌻Memberikan kelembapan dgn segera
🌻79% wanita menunjukkan penambahbaikan dalam kecerahan kulit
🌻90% wanita menunjukkan penambahbaikan dlm tekstur kulit
🌻dapat diserap dgn cepat oleh kulit
🌻Meningkatkan tahap kecerahan kulit
.
Leana
012-3361478
-Beauty Consultant MaryKay-
.
#Marykay #BeautyConsultant #MelacepSerum #Skinvigorate #BotanicalEffect #skin #Flawless #Loofah #BodyCleanser #Mosturizer #Foundation #CCcream #Blusher #Toner #SkinProtector #Timewise #MintBliss #HighIntensity #CityEscape #Lipstick #TimewiseRepair #LiquidFoundation #ClearProof #PrimerFoundation #MKMen #LoosePowder #UTeM
Siapa nak kulit cerah? 😁 🌸The MelaCEP Plus+🌸 . MelaCEP Plus+ Foaming Cleanser 100mL 🍁menggeluarkan bendasing dgn berkesan 🍁menyediakan kulit utk langkah penjagaan kulit seterusnya 🍁kulit berasa lmbut dan licin 🍁menyerikan kulit kusam . MelaCEP Plus+ Mask 85g ☘kulit berasa jernih dgn segera ☘kulit berasa lmbap dan lembut ☘menyekatakan tampilan kulit ☘kulit berasa lmbut, licin dan jernih . MelaCEP Plus+ Freshener 1ooML 🌸kulit berasa anjal dan segar 🌸kulit menjadi cerah dgn segera 🌸kilauan kulit seumpama menyerlah dr dlm keluar . MelaCEP Plus+ Ultimate Serum 3oML 🌷Ia memberikan manfaat2 pencerahan dgn segera serta utk jangka panjang 🌷Membantu kulit mengembali dan mengekalkan kejernihan wajah 🌷menambahbaikan tampilan kulit lebih cerah , tekstur dan bintik2 hitam secara ketara . MelaCEP Plus+ Ultimate Cream 3oML 🌻Memberikan kelembapan dgn segera 🌻79% wanita menunjukkan penambahbaikan dalam kecerahan kulit 🌻90% wanita menunjukkan penambahbaikan dlm tekstur kulit 🌻dapat diserap dgn cepat oleh kulit 🌻Meningkatkan tahap kecerahan kulit . Leana 012-3361478 -Beauty Consultant MaryKay- . #Marykay  #BeautyConsultant  #MelacepSerum  #Skinvigorate  #BotanicalEffect  #skin  #Flawless  #Loofah  #BodyCleanser  #Mosturizer  #Foundation  #CCcream  #Blusher  #Toner  #SkinProtector  #Timewise  #MintBliss  #HighIntensity  #CityEscape  #Lipstick  #TimewiseRepair  #LiquidFoundation  #ClearProof  #PrimerFoundation  #MKMen  #LoosePowder  #UTeM 
TOP 80'S EDITOR PICKS!
.
Rasanya tak perlu disangkal lagi kelebihan Skinvigorate ni. Ye memang ada banyak brand di pasaran, tapi dah try Mary Kay punya tak? Hihi
.
Banyak terima beauty awards kerana kualitinya. I loike! Nak tengok tak video macam mana dia berfungsi dan apa kesannya pada kulit? Jap lagi sis upload OK. Sila teruja! 😁
.
Lily Suraya | 0175961077
www.lilysurayamarykay.blogspot.com
Mary Kay Independent Sales Director
.
#DILARANGCURICAPTION #MaryKayJohor #MaryKayMalaysia #MaryKayMY #MaryKayJohorBahru #MaryKayJb #MaryKayKL #MaryKaySelangor #MaryKayPerak #MaryKayPerlis #MaryKayKedah #MaryKayMelaka #MaryKayPahang #MaryKayTerengganu #MaryKayKelantan #MaryKaySabah #MaryKayPenang #MaryKayKuantan #MaryKayTimewise
#MaryKayBeautyConsultant #MaryKaySingapore #TerapiInstagram #Skinvigorate
TOP 80'S EDITOR PICKS! . Rasanya tak perlu disangkal lagi kelebihan Skinvigorate ni. Ye memang ada banyak brand di pasaran, tapi dah try Mary Kay punya tak? Hihi . Banyak terima beauty awards kerana kualitinya. I loike! Nak tengok tak video macam mana dia berfungsi dan apa kesannya pada kulit? Jap lagi sis upload OK. Sila teruja! 😁 . Lily Suraya | 0175961077 www.lilysurayamarykay.blogspot.com Mary Kay Independent Sales Director . #DILARANGCURICAPTION  #MaryKayJohor  #MaryKayMalaysia  #MaryKayMY  #MaryKayJohorBahru  #MaryKayJb  #MaryKayKL  #MaryKaySelangor  #MaryKayPerak  #MaryKayPerlis  #MaryKayKedah  #MaryKayMelaka  #MaryKayPahang  #MaryKayTerengganu  #MaryKayKelantan  #MaryKaySabah  #MaryKayPenang  #MaryKayKuantan  #MaryKayTimewise  #MaryKayBeautyConsultant  #MaryKaySingapore  #TerapiInstagram  #Skinvigorate 
Cuaca panas buat muka rasa kering sangat! 😥 Alhamdulillah lepas apply ofhg skin rasa dingin je tau, sebab ofhg ni ada cooling effect plus kalau ada radang jerawat pun akan pulih. Skin pun rasa lembut dan lembap!. Love it! .
.
💕 Ini Oil Free Hydrating Gel atau nama manja dia OFHG!
.
💕Ia adalah sejenis moisturizer tapi termasuk jgk dalam category supplement.
.
💕Oil free hydrating gel sesuai digunakan utk orang yg kulit COMBINATION TO OILY..
.
💕Jom kita go through satu-satu.
Apa kegunaan & manfaat OFHG ni?
.
👉 Texture gel yang sangat ringan & cepat meresap
👉 Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
👉Dpt mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan pd wajah 👉blh dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
👉 Sebagai  cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk!
👉 Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
👉Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone
.
Belum ada Beauty Consultant lagi..? Meh roger Azzuana kita sembang2.. FREE consultation jer.. 😊😊
.
Azzuana || 012-565 8482
.
(Easy step for FREE Consultation, pergi ke profile & click link whatsapp dekat situ je " tak perlu save no" 🤗)
.
#marykaylife #marykaytapah #marykayipoh #marykayperak #marykaymalaysia #marykaybatugajah #marykayseriiskandar #marykaytanjongmalim #marykaykampar #marykaytaiping #marykaykualakangsar #mkmenskincare #marykaytimewisemiracle #marykaytimewiserepair #marykaytimewise #marykaymelacep #marykaybotanicaleffects
#skinvigorate #oilfreehydratinggel
Cuaca panas buat muka rasa kering sangat! 😥 Alhamdulillah lepas apply ofhg skin rasa dingin je tau, sebab ofhg ni ada cooling effect plus kalau ada radang jerawat pun akan pulih. Skin pun rasa lembut dan lembap!. Love it! . . 💕 Ini Oil Free Hydrating Gel atau nama manja dia OFHG! . 💕Ia adalah sejenis moisturizer tapi termasuk jgk dalam category supplement. . 💕Oil free hydrating gel sesuai digunakan utk orang yg kulit COMBINATION TO OILY.. . 💕Jom kita go through satu-satu. Apa kegunaan & manfaat OFHG ni? . 👉 Texture gel yang sangat ringan & cepat meresap 👉 Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak 👉Dpt mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan pd wajah 👉blh dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama 👉 Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk! 👉 Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat 👉Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone . Belum ada Beauty Consultant lagi..? Meh roger Azzuana kita sembang2.. FREE consultation jer.. 😊😊 . Azzuana || 012-565 8482 . (Easy step for FREE Consultation, pergi ke profile & click link whatsapp dekat situ je " tak perlu save no" 🤗) . #marykaylife  #marykaytapah  #marykayipoh  #marykayperak  #marykaymalaysia  #marykaybatugajah  #marykayseriiskandar  #marykaytanjongmalim  #marykaykampar  #marykaytaiping  #marykaykualakangsar  #mkmenskincare  #marykaytimewisemiracle  #marykaytimewiserepair  #marykaytimewise  #marykaymelacep  #marykaybotanicaleffects  #skinvigorate  #oilfreehydratinggel 
Happy tak bila skin kita makin lama makin moist, soft dan berseri2 😍😍
Dan lagi happy bila skin cantik dan duit poket pun masuk jgk kan?...Alhamdulillah..🤗
.
Masih mencari consultant utk masalah skin anda?..jom whatsapp akak 😉

Love, Tina
013 2119574
Mary Kay Beauty Consultant

#MarykayMalaysia #MarykayPahang #MarykayCosmetics #BlackheadRemover #bellaamara #hudabeauty #MatteLipstick #KulitSensitif #BibirKering #laraalana #Dermatologist #Aesthetic #UbatJerawat #UbatJeragat #minaz #MasalahKulit #jobmalaysia #kerjakosong #aaisyahdhiarana #kelasmakeupbajet #Foundation #ootd  #MarykayKualaLipis #Skinvigorate #Pobling #MakeupRemover #rayacollection #minazbloomingraya2017 #YouCanDuit
Happy tak bila skin kita makin lama makin moist, soft dan berseri2 😍😍 Dan lagi happy bila skin cantik dan duit poket pun masuk jgk kan?...Alhamdulillah..🤗 . Masih mencari consultant utk masalah skin anda?..jom whatsapp akak 😉 Love, Tina 013 2119574 Mary Kay Beauty Consultant #MarykayMalaysia  #MarykayPahang  #MarykayCosmetics  #BlackheadRemover  #bellaamara  #hudabeauty  #MatteLipstick  #KulitSensitif  #BibirKering  #laraalana  #Dermatologist  #Aesthetic  #UbatJerawat  #UbatJeragat  #minaz  #MasalahKulit  #jobmalaysia  #kerjakosong  #aaisyahdhiarana  #kelasmakeupbajet  #Foundation  #ootd  #MarykayKualaLipis  #Skinvigorate  #Pobling  #MakeupRemover  #rayacollection  #minazbloomingraya2017  #YouCanDuit 
Kenapa perlu ada Skinvigorate Brush Ni? ⚘Bersihkan muka hingga liang pori
⚘Untuk kulit muka yg kusam ⚘Masalah whitehead bole settle
⚘Masalah blackhead pun bole settle
⚘Menanggalkan 85% solekan dengan lebih baik
⚘Menambahbaik penampilan kulit dengan segera
⚘Memperhaluskan garisan-garisan halus dan kedutan
⚘ Memperhalus kerosakan kulit lampau untuk rona kulit wajah yang lebih sekata
⚘Muka betul2 bersih and fresh.

Jom berMarykay dengan Skinvigorate Brush dan gunakan cleanser pilihan anda dari #mk.. syokk tau anda boleh merasai seperti berspa dirumah..😘..
.
Video tu special facial treatment untuk adik aii yang mempunyai masalah kulit muka berjerawat akibat penyalahgunaan produk skincare sebelum ni. .
AR⚘
01111139186
#missdoubleM
#m
#mk
#marykay
#marykaymelaka
#skinvigorate
#mab
#maajunanggunbistari 
#maajunanggunbistarimelaka
#sihatdancantik
Kenapa perlu ada Skinvigorate Brush Ni? ⚘Bersihkan muka hingga liang pori ⚘Untuk kulit muka yg kusam ⚘Masalah whitehead bole settle ⚘Masalah blackhead pun bole settle ⚘Menanggalkan 85% solekan dengan lebih baik ⚘Menambahbaik penampilan kulit dengan segera ⚘Memperhaluskan garisan-garisan halus dan kedutan ⚘ Memperhalus kerosakan kulit lampau untuk rona kulit wajah yang lebih sekata ⚘Muka betul2 bersih and fresh. Jom berMarykay dengan Skinvigorate Brush dan gunakan cleanser pilihan anda dari #mk .. syokk tau anda boleh merasai seperti berspa dirumah..😘.. . Video tu special facial treatment untuk adik aii yang mempunyai masalah kulit muka berjerawat akibat penyalahgunaan produk skincare sebelum ni. . AR⚘ 01111139186 #missdoubleM  #m  #mk  #marykay  #marykaymelaka  #skinvigorate  #mab  #maajunanggunbistari  #maajunanggunbistarimelaka  #sihatdancantik 
Осенне-зимний период это идеальное время для проведения различных пилингов! 
За три месяца лета кожа накопила очень большое количество ороговевших клеток и если вы хотите иметь красивый цвет лица и здоровую кожу, необходимо от них избавляться.

Для этого в #МэриКэй есть прекрасная двухэтапная система пилинга, а также недавно появившаяся новинка - гликолевый(кислотный) пилинг , который работает на более глубоких слоях кожи!

А также напоминаю о нашей замечательном чудо-девайс #щеткаДляОчищенияКожи #Skinvigorate от #МэриКэй! 
Она рекомендована к использованию с 13 лет и позволяет более тщательно избавляться от загрязнений во время умывания с использованием очищающего средства для лица для вашего типа кожи. * Избавляет от чёрных точек * улучшает цвет лица и состояние кожи
* улучшает лимфодренаж * избавляет от отечности
* все наносимые следом крема в разы повышают свою эффективность! Потому что они гораздо лучше впитываются после такого очищения! 📲055335888
Осенне-зимний период это идеальное время для проведения различных пилингов! За три месяца лета кожа накопила очень большое количество ороговевших клеток и если вы хотите иметь красивый цвет лица и здоровую кожу, необходимо от них избавляться. Для этого в #МэриКэй  есть прекрасная двухэтапная система пилинга, а также недавно появившаяся новинка - гликолевый(кислотный) пилинг , который работает на более глубоких слоях кожи! А также напоминаю о нашей замечательном чудо-девайс #щеткаДляОчищенияКожи  #Skinvigorate  от #МэриКэй ! Она рекомендована к использованию с 13 лет и позволяет более тщательно избавляться от загрязнений во время умывания с использованием очищающего средства для лица для вашего типа кожи. * Избавляет от чёрных точек * улучшает цвет лица и состояние кожи * улучшает лимфодренаж * избавляет от отечности * все наносимые следом крема в разы повышают свою эффективность! Потому что они гораздо лучше впитываются после такого очищения! 📲055335888
TANGAN KORANG HITAM? KERING? MENGGELUPAS?? BURN?? Korang kne bce ni.

Set Peach Satin Hands® Pampering bertindak bersama-sama untuk memastikan kulit luar biasa licin, lembut dan berbau citrus segar. .
.
 Langkah 1: Fragrance-Free Hand Softener memberikan penghidratan segera dengan mengunci lembapan dan memastikan tangan dilindungi dan bersedia untuk langkah seterusnya. Tangan akan berasa licin, lembut bak sutera dan halus. .
.
 Langkah 2: Satin Smoothie® Hand Scrub membersih dan mengelupas dalam satu langkah. Ia menanggalkan sel kulit mati di permukaan dan segera melicinkan, menjadikan kulit berasa lembut, kelihatan lebih sihat dengan haruman pic. .
.
 Langkah 3: White Tea and Citrus Hand Cream memberikan pelembapan sehingga 24 jam. Formula kaya ini cepat meresap dan membekalkan lapisan pelindung pada tangan yang boleh bertahan walaupun dicuci beberapa kali. Kini ditambah dengan haruman pic. .

Yg best, bukan kt tgn je tau, kt lulut, buku lali, tumit semua boleh tau!! For more info n free consultation, feel free to text me ya! 😘
.

Hana
0143695746
Beauty Consultant
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaybeautyconsultant #skincare #acne #pengantin #flawless #blackheads #bebasjerawat #ubatjerawat #putihkekal #skinvigorate #hijabista #marykaysetiawangsa #marykaywangsamaju #blackheads #jeragat #marykayshahalam #marykaykedah #menskincare #marykayskinvigorate #marykaykl #lipstick #marykaymakeup #marykaybangi #marykayperak #berusmuka #kulitputih #marykaymelaka #marykaypahang
TANGAN KORANG HITAM? KERING? MENGGELUPAS?? BURN?? Korang kne bce ni. Set Peach Satin Hands® Pampering bertindak bersama-sama untuk memastikan kulit luar biasa licin, lembut dan berbau citrus segar. . . Langkah 1: Fragrance-Free Hand Softener memberikan penghidratan segera dengan mengunci lembapan dan memastikan tangan dilindungi dan bersedia untuk langkah seterusnya. Tangan akan berasa licin, lembut bak sutera dan halus. . . Langkah 2: Satin Smoothie® Hand Scrub membersih dan mengelupas dalam satu langkah. Ia menanggalkan sel kulit mati di permukaan dan segera melicinkan, menjadikan kulit berasa lembut, kelihatan lebih sihat dengan haruman pic. . . Langkah 3: White Tea and Citrus Hand Cream memberikan pelembapan sehingga 24 jam. Formula kaya ini cepat meresap dan membekalkan lapisan pelindung pada tangan yang boleh bertahan walaupun dicuci beberapa kali. Kini ditambah dengan haruman pic. . Yg best, bukan kt tgn je tau, kt lulut, buku lali, tumit semua boleh tau!! For more info n free consultation, feel free to text me ya! 😘 . Hana 0143695746 Beauty Consultant . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaybeautyconsultant  #skincare  #acne  #pengantin  #flawless  #blackheads  #bebasjerawat  #ubatjerawat  #putihkekal  #skinvigorate  #hijabista  #marykaysetiawangsa  #marykaywangsamaju  #blackheads  #jeragat  #marykayshahalam  #marykaykedah  #menskincare  #marykayskinvigorate  #marykaykl  #lipstick  #marykaymakeup  #marykaybangi  #marykayperak  #berusmuka  #kulitputih  #marykaymelaka  #marykaypahang 
Knpe sya suka sanggat cuci muka pkai berus skinvigorate mary kay ni? 🤔🤔🤔 🤗Sebab nya ia mmbersih 85% dari kotoran yg ada di kulit wajah kita.. terutamanya yang pkai foundtion, ia boleh membantu menanggalkan kotoran dgn bersih dri kulit wajah... 😱Jika jari jemari yang mencuci, hanya permukaan sahaja yang bersih. Tapi di dalam pori masih ada minyak & kotoran yang tersumbat. 😍Bila kita gunakan brush skinvigorate ini untuk mencuci, bulu2 nylon yang lembut & lebih halus dapat membuang kotoran & minyak berlebihan dengan lebih mudah. 😍Kulit akan jadi lebih sihat, cerah, anjal & yang paling penting, BERSIH❗️
Terutamanya yg mempunyai blackhead n whitehead... VERY RECOMMENDED!!! Jadi bagi uolls yang ada masalah kulit berminyak, kulit tak sekata, kusam & sebagainya, sis galakkan utk mencuci dgn Skinvigorate ni. 😘😘 Nak cuba dengan percuma? Wasap Dura
.
📲0142151562
💋Marykay beauty consultant

#marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #skinvigoratebrush #skinvi #skinvigorate #skinvigoratecleansingbrush #skinvigoratecleansingbrushmarykay
Knpe sya suka sanggat cuci muka pkai berus skinvigorate mary kay ni? 🤔🤔🤔 🤗Sebab nya ia mmbersih 85% dari kotoran yg ada di kulit wajah kita.. terutamanya yang pkai foundtion, ia boleh membantu menanggalkan kotoran dgn bersih dri kulit wajah... 😱Jika jari jemari yang mencuci, hanya permukaan sahaja yang bersih. Tapi di dalam pori masih ada minyak & kotoran yang tersumbat. 😍Bila kita gunakan brush skinvigorate ini untuk mencuci, bulu2 nylon yang lembut & lebih halus dapat membuang kotoran & minyak berlebihan dengan lebih mudah. 😍Kulit akan jadi lebih sihat, cerah, anjal & yang paling penting, BERSIH❗️ Terutamanya yg mempunyai blackhead n whitehead... VERY RECOMMENDED!!! Jadi bagi uolls yang ada masalah kulit berminyak, kulit tak sekata, kusam & sebagainya, sis galakkan utk mencuci dgn Skinvigorate ni. 😘😘 Nak cuba dengan percuma? Wasap Dura . 📲0142151562 💋Marykay beauty consultant #marykaybeautyconsultant  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #beautyconsultantmarykay  #beautyconsultantmarykaymalaysia  #skinvigoratebrush  #skinvi  #skinvigorate  #skinvigoratecleansingbrush  #skinvigoratecleansingbrushmarykay 
Here is a list of the Top 10 Most Expensive Makeup Brands in the world

10. SMASHBOX
9. NU SKIN
8. ORIFLAME
7. ELIZABETH ARDEN INC
6. ARTISTRY
5. ESTEE LAUDER
4. MAC
3. L’OREAL
2. MARY KAY
1. CHANEL

Mary Kay is number 2!! Woww! Because great quality products dont come cheap

TAPI TAPI TAPI!!! Kalau anda compare price dgn MAC  atau ESTEE LAUDER you will be suprised how way cheaper MARY KAY IS!

Yup harga produk Mary Kay jauh lebih 
Rendah and berpatutan! And paling best siap ada jaminan kpuasan pelanggan 90 hari! 
Ape lagi?? Jom cuba!! .
Hana, 0143695746
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaybeautyconsultant #skincare #acne #pengantin #flawless #blackheads #bebasjerawat #ubatjerawat #putihkekal #skinvigorate #hijabista #marykaysetiawangsa #marykaywangsamaju #blackheads #jeragat #marykayshahalam #marykaykedah #menskincare #marykayskinvigorate #marykaykl #lipstick #marykaymakeup #marykaybangi #marykayperak #berusmuka #kulitputih #marykaymelaka #marykaypahang
Here is a list of the Top 10 Most Expensive Makeup Brands in the world 10. SMASHBOX 9. NU SKIN 8. ORIFLAME 7. ELIZABETH ARDEN INC 6. ARTISTRY 5. ESTEE LAUDER 4. MAC 3. L’OREAL 2. MARY KAY 1. CHANEL Mary Kay is number 2!! Woww! Because great quality products dont come cheap TAPI TAPI TAPI!!! Kalau anda compare price dgn MAC atau ESTEE LAUDER you will be suprised how way cheaper MARY KAY IS! Yup harga produk Mary Kay jauh lebih Rendah and berpatutan! And paling best siap ada jaminan kpuasan pelanggan 90 hari! Ape lagi?? Jom cuba!! . Hana, 0143695746 . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaybeautyconsultant  #skincare  #acne  #pengantin  #flawless  #blackheads  #bebasjerawat  #ubatjerawat  #putihkekal  #skinvigorate  #hijabista  #marykaysetiawangsa  #marykaywangsamaju  #blackheads  #jeragat  #marykayshahalam  #marykaykedah  #menskincare  #marykayskinvigorate  #marykaykl  #lipstick  #marykaymakeup  #marykaybangi  #marykayperak  #berusmuka  #kulitputih  #marykaymelaka  #marykaypahang 
Waahhhhh !! Masuk magazine lagi! Tapi bkn slot iklan berbayar tauuu! Tapi menang anugerah lagi! 😍😍😍 jommm kita berkenalan dgn mereka! 😉 ini serum Melacep! Serum mencerah paling best especially untuk mereka dgn masalah kesan parut jerawat, masalah jeragat atau kulit yg kusam dan nampak xbermaya
.
.

This is why i believe and love mary kay products so much! Satu satunyaaa product dengan jaminan kepuasan pelanggan! ❤️❤️ Jomlahhhh cuba! Find a beauty consultant now!

Nana, 0143695746
Your trusted beauty consultant
.
#marykay #marykayproducts #marykayselangor #blackheads #marykayrawang #marykayskincare #marykaymalaysia #hijabista #moisturizers #kulitcantik #gymlife #lelakikacak #bebasjeragat #pengantin #trendhijab #nars #pesonapengantin #sayankkurus #bestskincare #pobling #skinvigorate 
#timewiseskincare #maskulin #marykaylovers #iphone7plus #marykaylipstick #bebasjerawat 
#muamalaysia #botanicaleffects #ideahantaran
Waahhhhh !! Masuk magazine lagi! Tapi bkn slot iklan berbayar tauuu! Tapi menang anugerah lagi! 😍😍😍 jommm kita berkenalan dgn mereka! 😉 ini serum Melacep! Serum mencerah paling best especially untuk mereka dgn masalah kesan parut jerawat, masalah jeragat atau kulit yg kusam dan nampak xbermaya . . This is why i believe and love mary kay products so much! Satu satunyaaa product dengan jaminan kepuasan pelanggan! ❤️❤️ Jomlahhhh cuba! Find a beauty consultant now! Nana, 0143695746 Your trusted beauty consultant . #marykay  #marykayproducts  #marykayselangor  #blackheads  #marykayrawang  #marykayskincare  #marykaymalaysia  #hijabista  #moisturizers  #kulitcantik  #gymlife  #lelakikacak  #bebasjeragat  #pengantin  #trendhijab  #nars  #pesonapengantin  #sayankkurus  #bestskincare  #pobling  #skinvigorate  #timewiseskincare  #maskulin  #marykaylovers  #iphone7plus  #marykaylipstick  #bebasjerawat  #muamalaysia  #botanicaleffects  #ideahantaran 
Padankan Berus Skinvigorate Mary Kay ni dengan pencuci muka kegemaran anda..
Tahu tak berus ni best.. Boleh hilangkan 🌟Sel kulit mati
🌟Whitehead dan blackhead
🌟Parut jerawat
🌟Minyak berlebihan pada muka

Dan yg paling best muka diurut macam pergi spa okeyyyy😘😘😘😘 Kalau nak rasa spa dirumah sendiri kena la jadikan Berus Skinvigorate Mary Kay ni sebagai koleksi anda.

Sis Riena
+6010 5200860

#skinvigorate #berusmuka #mersing
Padankan Berus Skinvigorate Mary Kay ni dengan pencuci muka kegemaran anda.. Tahu tak berus ni best.. Boleh hilangkan 🌟Sel kulit mati 🌟Whitehead dan blackhead 🌟Parut jerawat 🌟Minyak berlebihan pada muka Dan yg paling best muka diurut macam pergi spa okeyyyy😘😘😘😘 Kalau nak rasa spa dirumah sendiri kena la jadikan Berus Skinvigorate Mary Kay ni sebagai koleksi anda. Sis Riena +6010 5200860 #skinvigorate  #berusmuka  #mersing 
Siapa biasa jadi bila pakai Foundation tapi di bahagian mata akan jadi bercapuk?🙋
.
Kenapa bercapuk ya?😫 sebabnya area mata adalah KERING! Tapi macamana nak buat tak bagi kering ya, nk sapu pelembap (moisturizer) tak boleh kat area mata pulak kan😕
.
Cara penyelesaianya kena pakai samada:
.
1. Soothing Eye Gel
2. Firming Eye Cream
.
Supaya area mata lebih moist dan mekap tak crack dan bercapuk. Jika bahagian mata KERING, senang punyai garis-garis penuaan di hujung mata👀😖
.
Dh tau jawapannya? Free consultansi⬇⬇⬇
.
.
💋suhainaatmk.blogspot.com | www.wasap.my/60128588356 
Mary Kay Beauty Consultant
.
.
#mksuhaina #marykayskincare #marykayshahalam #tipscantik 
#marykayjalankebun  #marykaylovers #tipsflawless #marykaymalaysia #marykaykl  #marykayproduk #skincareterbaik #blackheadremover  #skincareclassfree #makeupartist #foundationterbaik #foundationmarykay #cccreammarykay #skinvigorate #berusmukaterbaik #timewise #beautyconsultant #marykaypelabuhanklang
Siapa biasa jadi bila pakai Foundation tapi di bahagian mata akan jadi bercapuk?🙋 . Kenapa bercapuk ya?😫 sebabnya area mata adalah KERING! Tapi macamana nak buat tak bagi kering ya, nk sapu pelembap (moisturizer) tak boleh kat area mata pulak kan😕 . Cara penyelesaianya kena pakai samada: . 1. Soothing Eye Gel 2. Firming Eye Cream . Supaya area mata lebih moist dan mekap tak crack dan bercapuk. Jika bahagian mata KERING, senang punyai garis-garis penuaan di hujung mata👀😖 . Dh tau jawapannya? Free consultansi⬇⬇⬇ . . 💋suhainaatmk.blogspot.com | www.wasap.my/60128588356 Mary Kay Beauty Consultant . . #mksuhaina  #marykayskincare  #marykayshahalam  #tipscantik  #marykayjalankebun  #marykaylovers  #tipsflawless  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayproduk  #skincareterbaik  #blackheadremover  #skincareclassfree  #makeupartist  #foundationterbaik  #foundationmarykay  #cccreammarykay  #skinvigorate  #berusmukaterbaik  #timewise  #beautyconsultant  #marykaypelabuhanklang 
Dengan cuaca yang panas dan kering... apa yang anda rasakan sekarang keadaan kulit anda??
keringgg????
.
Yup .. sebab udara kering menyebabkan lagi cepat kehilangan lembapan pada kulit wajah..lebih cepat berlaku penuaan..kelihatan kulit wajah lebih berusia..
garis2 halus kelihatan d hujung mata??
.
Ini adalah koleksi skincare menjadi pilihan hati ramai..pastinya kulit kekal lembap dan garis2 halus yg mula kelihatan dapat saya kurangkan.. Kelihatan lebih muda 10 tahun ..yeahhh!! .
Belum ada Beauty Consultant lagi..? Meh roger Azzuana kita sembang2.. FREE consultation jer.. 😊😊
.
Azzuana || 012-565 8482
.
(Easy step for FREE Consultation, pergi ke profile & click link whatsapp dekat situ je " tak perlu save no" 🤗)
.
#marykaylife #marykaytapah #marykayipoh #marykayperak #marykaymalaysia #marykaybatugajah #marykayseriiskandar #marykaytanjongmalim #marykaykampar #marykaytaiping #marykaykualakangsar #mkmenskincare #marykaytimewisemiracle #marykaytimewiserepair #marykaytimewise #marykaymelacep #marykaybotanicaleffects
#skinvigorate
Dengan cuaca yang panas dan kering... apa yang anda rasakan sekarang keadaan kulit anda??
keringgg???? .
Yup .. sebab udara kering menyebabkan lagi cepat kehilangan lembapan pada kulit wajah..lebih cepat berlaku penuaan..kelihatan kulit wajah lebih berusia..
garis2 halus kelihatan d hujung mata?? . Ini adalah koleksi skincare menjadi pilihan hati ramai..pastinya kulit kekal lembap dan garis2 halus yg mula kelihatan dapat saya kurangkan.. Kelihatan lebih muda 10 tahun ..yeahhh!! . Belum ada Beauty Consultant lagi..? Meh roger Azzuana kita sembang2.. FREE consultation jer.. 😊😊 . Azzuana || 012-565 8482 . (Easy step for FREE Consultation, pergi ke profile & click link whatsapp dekat situ je " tak perlu save no" 🤗) . #marykaylife  #marykaytapah  #marykayipoh  #marykayperak  #marykaymalaysia  #marykaybatugajah  #marykayseriiskandar  #marykaytanjongmalim  #marykaykampar  #marykaytaiping  #marykaykualakangsar  #mkmenskincare  #marykaytimewisemiracle  #marykaytimewiserepair  #marykaytimewise  #marykaymelacep  #marykaybotanicaleffects  #skinvigorate