an online Instagram web viewer

#SkinviGorate medias

Photos

Perbezaan antara Mary Kay CC Cream dgn Mary Kay Liquid Foundation 👇🏻 .
💋 CC Cream: 👉litupannya agak nipis dari Liquid foundation. 👉digunakan sebagai day cream juga. 👉kalau takda jerawat/ parut jerawat / jeragat blh pakai CC cream . 👉natural look. 👉ada spf15 so dapat melindungi kulit wajah dr UV sinaran matahari 👉sesuai untuk semua jenis kulit .
💋liquid foundation : 👉litupannya lagi tebal dari CC Cream. 👉kalau ada parut jerawat , jeragat blh pakai Liquid foundation .. atleast blh cover jg parut2 tu dan tutup Cela.. 👉 tiada SPF 👉ada dua jenis Matte: Untuk kulit berminyak dan combination. Luminous: Untuk kulit normal dan kering.
.
Pm kalau berminatt 😘😘
.
AinShari
Your Beauty Consultant
016 6342684
#MaryKay #Skincare #Makeup #Noncomedogenic #foundation #CcCream #Botanical #Timewise #Cosmetics #Primer #kosmetik #sayajual #niaga #Promotion #JualMurah #Shopping #Skinvigorate #Brush #melacep #Lipscrub #HandScrub #Lipcare #CleansingBrush #bisnesonline #UTM #student #MaryKayForAll #SupportMember
#marykaybeautyconsultant #MaryKayMalaysia
Perbezaan antara Mary Kay CC Cream dgn Mary Kay Liquid Foundation 👇🏻 . 💋 CC Cream: 👉litupannya agak nipis dari Liquid foundation. 👉digunakan sebagai day cream juga. 👉kalau takda jerawat/ parut jerawat / jeragat blh pakai CC cream . 👉natural look. 👉ada spf15 so dapat melindungi kulit wajah dr UV sinaran matahari 👉sesuai untuk semua jenis kulit . 💋liquid foundation : 👉litupannya lagi tebal dari CC Cream. 👉kalau ada parut jerawat , jeragat blh pakai Liquid foundation .. atleast blh cover jg parut2 tu dan tutup Cela.. 👉 tiada SPF 👉ada dua jenis Matte: Untuk kulit berminyak dan combination. Luminous: Untuk kulit normal dan kering. . Pm kalau berminatt 😘😘 . AinShari Your Beauty Consultant 016 6342684 #MaryKay  #Skincare  #Makeup  #Noncomedogenic  #foundation  #CcCream  #Botanical  #Timewise  #Cosmetics  #Primer  #kosmetik  #sayajual  #niaga  #Promotion  #JualMurah  #Shopping  #Skinvigorate  #Brush  #melacep  #Lipscrub  #HandScrub  #Lipcare  #CleansingBrush  #bisnesonline  #UTM  #student  #MaryKayForAll  #SupportMember  #marykaybeautyconsultant  #MaryKayMalaysia 
Sapa rasa toner tak penting dalam rutin penjagaan harian silap yaw 😘😘
.
Lepas kita cuci muka pulak pakai mask tu pori kita terbuka. So toner la bertindak menutup kembali liang pori terbuka
.
Dalam Mary Kay,  Timewise Moisture Renewing Softener ni favourite item lah  sangat best dan lembut pada kulit. Softener juga bertindak membersih sisa kotoran lebihan cuci muka tadi
.
Softener kita pakai tak boleh rasa pedih tegang berangin tu tanda ada alkohol yg buatkan kulit jadi kering.
.
Berminat. Pm pm 😁😘
.
AinShari
016 6342684
Beauty Consultant Mary Kay
#MaryKay #LoveMaryKay #MaryKayBangi #Softener #TonerMaryKay #LipScrub #Lipcare #SayaJualProdukMaryKay #sayaJual #skincare #Semimatte #Makeup #foundation #Kosmetik #brush #CremeLipstick #Noncomedogenic #jerawat #jeragat #Makeuplover #LipstickMaryKay #CleanserMaryKay #PencuciMaryKay #Skinvigorate #MaryKayMakeUp #primer #MaryKayMalaysia #lipstick #MarykayForAll
Sapa rasa toner tak penting dalam rutin penjagaan harian silap yaw 😘😘 . Lepas kita cuci muka pulak pakai mask tu pori kita terbuka. So toner la bertindak menutup kembali liang pori terbuka . Dalam Mary Kay, Timewise Moisture Renewing Softener ni favourite item lah sangat best dan lembut pada kulit. Softener juga bertindak membersih sisa kotoran lebihan cuci muka tadi . Softener kita pakai tak boleh rasa pedih tegang berangin tu tanda ada alkohol yg buatkan kulit jadi kering. . Berminat. Pm pm 😁😘 . AinShari 016 6342684 Beauty Consultant Mary Kay #MaryKay  #LoveMaryKay  #MaryKayBangi  #Softener  #TonerMaryKay  #LipScrub  #Lipcare  #SayaJualProdukMaryKay  #sayaJual  #skincare  #Semimatte  #Makeup  #foundation  #Kosmetik  #brush  #CremeLipstick  #Noncomedogenic  #jerawat  #jeragat  #Makeuplover  #LipstickMaryKay  #CleanserMaryKay  #PencuciMaryKay  #Skinvigorate  #MaryKayMakeUp  #primer  #MaryKayMalaysia  #lipstick  #MarykayForAll 
Hai semua! Jangan lupa tau setiap pagi cuci muka dengan cleanser dari Mary Kay dan skinvigorate brush ohsem ni! Baru lah muka bersih je hehe..siapa nak dapatkan satu cecepat roger Ya okay. Next batch order 28hb ni tauuu
.

Nadia (yaya)
0127740861
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.

#MaryKayJohor #MaryKayMalaysia #Skincare #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #semimattegellipstick #lipstickmatte #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #Botanicaleffectsevo #botanicaleffectsevolution #skincare #kulitidaman #kulitgebu #skinvigoratebrush #skinvigorate #berusmuka #skincarewanita #satinhands #lipstickmatte #cremelipstickmarykay
Hai semua! Jangan lupa tau setiap pagi cuci muka dengan cleanser dari Mary Kay dan skinvigorate brush ohsem ni! Baru lah muka bersih je hehe..siapa nak dapatkan satu cecepat roger Ya okay. Next batch order 28hb ni tauuu . Nadia (yaya) 0127740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKayJohor  #MaryKayMalaysia  #Skincare  #Skincareterbaik  #thebestskincare  #BotanicalEffectsskincare  #Timewiseskincare  #melacepskincare  #acneproneskincare  #timewiseplusskincare  #ladies  #semimattegellipstick  #lipstickmatte  #jerawat  #beautyconsultant  #lipmask  #produkkecantikan  #lipscrub  #Botanicaleffectsevo  #botanicaleffectsevolution  #skincare  #kulitidaman  #kulitgebu  #skinvigoratebrush  #skinvigorate  #berusmuka  #skincarewanita  #satinhands  #lipstickmatte  #cremelipstickmarykay 
Nak foundation awet muda tak?? Haaa boleh cuba Timewise liquid foundation Mary Kay ni😍👍🏻
Ianya memang ada kuasa awet muda tau..😘 Selama ni kita pakai foundation utk keluar rumah atau nk make-up je kan.. Tapi foundation ni boleh pakai selepas cuci muka,walaupun duduk di rumah..
😱Sebab ianya lebih kepada merawat kulit kita💃🏼💕 Timewise foundation ni mengikut keserasian kulit kita tau..Samada kulit kering normal atau berminyak kombinasi.. So..siapa yang berminat nak nampak berseri2,
awet muda..glowing ..shinning tu..
meh whtsapp/pm saya cepat..🙋😃
.
AinShari
Independent Beauty Consultant Mary Kay
016 6342684
#MaryKay #Skincare #Makeup #FoundationMaryKay #Noncomedogenic #foundation #CcCream #Botanical #Timewise #Cosmetics #Primer #foundation #kosmetik #sayajual #niaga #Promotion #JualMurah #Shopping #Skinvigorate #Brush #malacep #Lipscrub #HandScrub #Lipcare #CleansingBrush #MaryKayForAll
#marykaybeautyconsultant #MaryKayMalaysia
#antiaging
Nak foundation awet muda tak?? Haaa boleh cuba Timewise liquid foundation Mary Kay ni😍👍🏻 Ianya memang ada kuasa awet muda tau..😘 Selama ni kita pakai foundation utk keluar rumah atau nk make-up je kan.. Tapi foundation ni boleh pakai selepas cuci muka,walaupun duduk di rumah.. 😱Sebab ianya lebih kepada merawat kulit kita💃🏼💕 Timewise foundation ni mengikut keserasian kulit kita tau..Samada kulit kering normal atau berminyak kombinasi.. So..siapa yang berminat nak nampak berseri2, awet muda..glowing ..shinning tu.. meh whtsapp/pm saya cepat..🙋😃 . AinShari Independent Beauty Consultant Mary Kay 016 6342684 #MaryKay  #Skincare  #Makeup  #FoundationMaryKay  #Noncomedogenic  #foundation  #CcCream  #Botanical  #Timewise  #Cosmetics  #Primer  #foundation  #kosmetik  #sayajual  #niaga  #Promotion  #JualMurah  #Shopping  #Skinvigorate  #Brush  #malacep  #Lipscrub  #HandScrub  #Lipcare  #CleansingBrush  #MaryKayForAll  #marykaybeautyconsultant  #MaryKayMalaysia  #antiaging 
Post ini sesuai untuk orang yg mempunyai kulit kering dan kasar !

Bila nak mandi , boleh try pakai loofah body cleanser ni . Dalam tu ada serbuk buluh dan biji kiwi 🥝 , sesuai untuk di jadi kan scrub badan . Semestinya produk mary kay boleh di guna pakai setiap hari 😘

Dah siap mandi , sapu kan lotion loofah kat tempat kering . Iols selalu sapu kat tumit sebab tumit kering dan pecah2 . Mmg tak perlu di ingat kan keberkesanan dia 😍 
Siapa yg kulit kering tu , sesuai pakai dua2 ni . Scrub badan untuk menanggalkan sel kulit mati so bila sapu lotion , senang segala nutrisi utk di serap ke dalam kulit 🌸

Suka suka suka 😍
.
Berminat? Hehehe pm la kita 😚😚
.
AinShari
Independent Beauty Consultant Mary Kay
016 6342684
#MaryKay #Skincare #loofah #bodylotion #BodyScrub #JomCantik #foundation #CcCream #Botanical #Timewise #Cosmetics #deodorant #sayajual #JomSihat #Skinvigorate #Brush #malacep #Lipscrub #Lipcare #CleansingBrush #deepcleansing #bisnesonline #UTM #JomCuba #MaryKayForAll
#marykaybeautyconsultant #MaryKayMalaysia  #marykayjb
Post ini sesuai untuk orang yg mempunyai kulit kering dan kasar ! Bila nak mandi , boleh try pakai loofah body cleanser ni . Dalam tu ada serbuk buluh dan biji kiwi 🥝 , sesuai untuk di jadi kan scrub badan . Semestinya produk mary kay boleh di guna pakai setiap hari 😘 Dah siap mandi , sapu kan lotion loofah kat tempat kering . Iols selalu sapu kat tumit sebab tumit kering dan pecah2 . Mmg tak perlu di ingat kan keberkesanan dia 😍 Siapa yg kulit kering tu , sesuai pakai dua2 ni . Scrub badan untuk menanggalkan sel kulit mati so bila sapu lotion , senang segala nutrisi utk di serap ke dalam kulit 🌸 Suka suka suka 😍 . Berminat? Hehehe pm la kita 😚😚 . AinShari Independent Beauty Consultant Mary Kay 016 6342684 #MaryKay  #Skincare  #loofah  #bodylotion  #BodyScrub  #JomCantik  #foundation  #CcCream  #Botanical  #Timewise  #Cosmetics  #deodorant  #sayajual  #JomSihat  #Skinvigorate  #Brush  #malacep  #Lipscrub  #Lipcare  #CleansingBrush  #deepcleansing  #bisnesonline  #UTM  #JomCuba  #MaryKayForAll  #marykaybeautyconsultant  #MaryKayMalaysia  #marykayjb 
Assalamualaikum and good morning!! 😘

Saya ingin mencari 50 muka yang ingin mencuba product Mary Kay. Selain mencuba product MK, saya juga akan kongsikan cara penjagaan muka dengan betul serta consultation secara PERCUMA!!! 😍

Dan saya mahu menyelesaikan tugasan sebelum 31/03/2017 ✍😃 Book your date and time! ❤️
Mira | 019-7307804 🎀

#ilovemymarykay #sharewithheart #iamabeautyconsultant #marykay #fallinginlove #marykayutm #marykayutmskudai #love #sharingiscaring #utmskudai #discoverwhatyoulove #timewise #botanicaleffect #melacep #skinvigorate #cccream #lipbalm #lipscrub #foundation #nakcantik #nakkulitsihat #bibirmungil #naturalproduct #happy #love #pretty
Assalamualaikum and good morning!! 😘 Saya ingin mencari 50 muka yang ingin mencuba product Mary Kay. Selain mencuba product MK, saya juga akan kongsikan cara penjagaan muka dengan betul serta consultation secara PERCUMA!!! 😍 Dan saya mahu menyelesaikan tugasan sebelum 31/03/2017 ✍😃 Book your date and time! ❤️ Mira | 019-7307804 🎀 #ilovemymarykay  #sharewithheart  #iamabeautyconsultant  #marykay  #fallinginlove  #marykayutm  #marykayutmskudai  #love  #sharingiscaring  #utmskudai  #discoverwhatyoulove  #timewise  #botanicaleffect  #melacep  #skinvigorate  #cccream  #lipbalm  #lipscrub  #foundation  #nakcantik  #nakkulitsihat  #bibirmungil  #naturalproduct  #happy  #love  #pretty 
Skinvigorate cleansing brush  Memang patut ada ini brush ajaib,pun makin di mininati Ramai pengguna... ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Kerja brush nie magic tau...
💜Membuang sel kulit mati.. 💛Mengurangkan kedutan halus di muka.. 💚tona kulit jadi sekata.. 💙membuang black and white head... 💗membersih hingga ke liang Pori.. 💖menganjalkan kulit...
Macam lepas dari salon hasilnya 😍
Tapi ini lebih jimat, jimat Masa Dan Juga jimat money 😊
Satu family wajib ada Satu magic brush nie.. Satu brush untuk One family... Hari hari lah kita berfacia One family 😉
.
AinShari
016-6342684
Mary Kay Beauty Consultant
#MaryKay #CleansingBrush #Skinvigorate #CleansingBrushMaryKay #MaskMaryKay #Mask #PoreMinimizer #Foundation #Primer #CCcream #Skincare #Flawless #FaceScrub  #Microdermabrasion #lipstick #Lipstickmatte #Makeuplover #Makeup #MUA #SayaJual #PencuciMaryKay #UTM #KulitSihat #SayangKulit #jeragat #selulit #jerawat #MaryKayForAll #MaryKayMalaysia
Skinvigorate cleansing brush Memang patut ada ini brush ajaib,pun makin di mininati Ramai pengguna... ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Kerja brush nie magic tau... 💜Membuang sel kulit mati.. 💛Mengurangkan kedutan halus di muka.. 💚tona kulit jadi sekata.. 💙membuang black and white head... 💗membersih hingga ke liang Pori.. 💖menganjalkan kulit... Macam lepas dari salon hasilnya 😍 Tapi ini lebih jimat, jimat Masa Dan Juga jimat money 😊 Satu family wajib ada Satu magic brush nie.. Satu brush untuk One family... Hari hari lah kita berfacia One family 😉 . AinShari 016-6342684 Mary Kay Beauty Consultant #MaryKay  #CleansingBrush  #Skinvigorate  #CleansingBrushMaryKay  #MaskMaryKay  #Mask  #PoreMinimizer  #Foundation  #Primer  #CCcream  #Skincare  #Flawless  #FaceScrub  #Microdermabrasion  #lipstick  #Lipstickmatte  #Makeuplover  #Makeup  #MUA  #SayaJual  #PencuciMaryKay  #UTM  #KulitSihat  #SayangKulit  #jeragat  #selulit  #jerawat  #MaryKayForAll  #MaryKayMalaysia 
Assalamualaikum.. 😘

Haii my beauty gojess..! 🙋

Uols ada masalah: 
Bibir gelap..?
Bibir kering..?
Bibir mengelupas..?
Bibir luka..? Don't worry..!! Satin lip set blh mmbntu menyelesaikan mslh bibir yg saya senaraikan td..haaa..lelaki pon blh guna jgk yer.. 😘 sgt2 best tau..! 😱 bibir sntiase lmbap..nk apply lipstick pon cntek ja.. 😍😍
.
AinShari
016 6342684
Beauty Consultant Mary Kay
#MaryKay #LoveMaryKay #MaryKayBangi #LipScrub #Lipcare #SayaJualProdukMaryKay #sayaJual #skincare #Semimatte #Makeup #foundation #beauty #Kosmetik #brush #CremeLipstick #longlasting #Noncomedogenic #jerawat #jeragat #Makeuplover #CleanserMaryKay #PencuciMaryKay #Skinvigorate #MaryKayMakeUp #primer #MaryKayMalaysia #lipstick #MarykayForAll
Assalamualaikum.. 😘 Haii my beauty gojess..! 🙋 Uols ada masalah: Bibir gelap..? Bibir kering..? Bibir mengelupas..? Bibir luka..? Don't worry..!! Satin lip set blh mmbntu menyelesaikan mslh bibir yg saya senaraikan td..haaa..lelaki pon blh guna jgk yer.. 😘 sgt2 best tau..! 😱 bibir sntiase lmbap..nk apply lipstick pon cntek ja.. 😍😍 . AinShari 016 6342684 Beauty Consultant Mary Kay #MaryKay  #LoveMaryKay  #MaryKayBangi  #LipScrub  #Lipcare  #SayaJualProdukMaryKay  #sayaJual  #skincare  #Semimatte  #Makeup  #foundation  #beauty  #Kosmetik  #brush  #CremeLipstick  #longlasting  #Noncomedogenic  #jerawat  #jeragat  #Makeuplover  #CleanserMaryKay  #PencuciMaryKay  #Skinvigorate  #MaryKayMakeUp  #primer  #MaryKayMalaysia  #lipstick  #MarykayForAll 
Apa ni? Apa ni?

Haaa ini lah lapisan epidermis kulit kite.. lapisan plg luar sekali.. lapisan yg melindung.. sbb tu penting epidermis ni.. jgn la sesekali pakai product yg peeling.. kesian kulit kite.. da takde protection :-(
.
.
 Nnt maizatul share lg ok!

Maizatul - 0133107033
Mary Kay beauty consultant

#marykaymakeup
#marykaymalaysia
#marykay❤
#marykayshahalam #mascara
#makeup #healthyskin #beauty #skincare  #timewise #botanical #cccream #mattelipstick #skinvigorate #marykay #lipstick #promotion #uitm #utm #usm #uniten #um #unisel #freepostage #freesample #freeconsultation #loveyourskin #love #sayajual #sayajualmarykay
Apa ni? Apa ni? Haaa ini lah lapisan epidermis kulit kite.. lapisan plg luar sekali.. lapisan yg melindung.. sbb tu penting epidermis ni.. jgn la sesekali pakai product yg peeling.. kesian kulit kite.. da takde protection :-( . . Nnt maizatul share lg ok! Maizatul - 0133107033 Mary Kay beauty consultant #marykaymakeup  #marykaymalaysia  #marykay ❤ #marykayshahalam  #mascara  #makeup  #healthyskin  #beauty  #skincare  #timewise  #botanical  #cccream  #mattelipstick  #skinvigorate  #marykay  #lipstick  #promotion  #uitm  #utm  #usm  #uniten  #um  #unisel  #freepostage  #freesample  #freeconsultation  #loveyourskin  #love  #sayajual  #sayajualmarykay 
Saturday routine from site to class in the afternoon(tapii today tida jadi sa attend class)

After using BE F3 cleanse with #skinvigorate cleansing brush, I apply Timewise Moisture Renewing Softener,  Botanical Effect Evo - Moisturizing Lotion SPF 30,  Timewise Matte Wear Liquid Foundation (Beige 5), and ofcourse finish witl Marykay Translucent Loose Powder.
.
Photo taken around 3:30pm, no editing. Siok saja rasa dia tida melekit di muka. Jangan sebab kerja di site terus tida jaga muka, sa mau sihat kulit muka. Bettter and healthier skin with marykay. Im on my way to get a better skinn. Thank you MaryKay! .
#marykay #marykaykotakinabalu #marykaysabah #timewise #botanical #skincare #translucemtpowder #loosepowder #foundationmarykay #inlove #thanksmarykay #skinvigoratebrush #snlwithmarykay
Saturday routine from site to class in the afternoon(tapii today tida jadi sa attend class) After using BE F3 cleanse with #skinvigorate  cleansing brush, I apply Timewise Moisture Renewing Softener, Botanical Effect Evo - Moisturizing Lotion SPF 30, Timewise Matte Wear Liquid Foundation (Beige 5), and ofcourse finish witl Marykay Translucent Loose Powder. . Photo taken around 3:30pm, no editing. Siok saja rasa dia tida melekit di muka. Jangan sebab kerja di site terus tida jaga muka, sa mau sihat kulit muka. Bettter and healthier skin with marykay. Im on my way to get a better skinn. Thank you MaryKay! . #marykay  #marykaykotakinabalu  #marykaysabah  #timewise  #botanical  #skincare  #translucemtpowder  #loosepowder  #foundationmarykay  #inlove  #thanksmarykay  #skinvigoratebrush  #snlwithmarykay 
SKINVIGORATE BEST WOOOO!!!
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Jangan cakap perempuan je teruja nak ke spa urut muka..
Adik yan yang darjah 5 ni pun..Bila tgk akak die dok pakai skinvigorate nih mulalah dia pun menyibuk try kat muka dia..
Ehheeheh..Alongg!!! Best la😃
Hah..ambik kau..Mana xbest nye.kulit muka adik yg masih gebu tu cakap Best.😍😍😍
Skinvigorate ni bagus sangat utk kulit yang mempunyai pori2 besar,Kulit yang Kusam dan Yang Banyak White Head Black Head.
Wah..Ni da Cukup Bagus ni Membantu  orang yang
🤔 Org kulit berminyak
Sbb pori besar, senang perangkap kotoran, bacteria and free radical, kalo x pakai berus, senang pori tersumbat mcm tanah yg terkambus..bile tersumbat, minyak x dpt keluar dgn lancar and akan tersekat..itu menyebabkan white head.. 🤔Org yg nk betul2 cantik and repair kulit
Selagi kite x bersihkan pori2 dgn betul, segala supplement, serum, moisturiser x dpt masuk sepenuhnya ke dalam kulit sebab tersekat..so betul2 nk cantik mmg Kene pakai skinvigorate ni

Jom grab Skinvigorate ni hadiahkan diri sendiri.
Berbaloi2!!😍
Nak cuba dulu skinvigorate???jom set date ngan i😃 kelas kecantikan dan konsultasi percuma💕

Yan
013 8342065
Ind Beauty Consultant

#NAK CANTIK BERMARYKAY
#marykaymelaka#marykaykedah
#marykaysarawak#marykaysabah
#marykaypahang#marykayseremban
#marykaykl#marykayselangor
#marykayjohor
#melakabeautyconsultant
#cikgucantik#nursemalaysia
#terapiminda
#kulitmulus#skinvigorate
SKINVIGORATE BEST WOOOO!!! 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Jangan cakap perempuan je teruja nak ke spa urut muka.. Adik yan yang darjah 5 ni pun..Bila tgk akak die dok pakai skinvigorate nih mulalah dia pun menyibuk try kat muka dia.. Ehheeheh..Alongg!!! Best la😃 Hah..ambik kau..Mana xbest nye.kulit muka adik yg masih gebu tu cakap Best.😍😍😍 Skinvigorate ni bagus sangat utk kulit yang mempunyai pori2 besar,Kulit yang Kusam dan Yang Banyak White Head Black Head. Wah..Ni da Cukup Bagus ni Membantu orang yang 🤔 Org kulit berminyak Sbb pori besar, senang perangkap kotoran, bacteria and free radical, kalo x pakai berus, senang pori tersumbat mcm tanah yg terkambus..bile tersumbat, minyak x dpt keluar dgn lancar and akan tersekat..itu menyebabkan white head.. 🤔Org yg nk betul2 cantik and repair kulit Selagi kite x bersihkan pori2 dgn betul, segala supplement, serum, moisturiser x dpt masuk sepenuhnya ke dalam kulit sebab tersekat..so betul2 nk cantik mmg Kene pakai skinvigorate ni Jom grab Skinvigorate ni hadiahkan diri sendiri. Berbaloi2!!😍 Nak cuba dulu skinvigorate???jom set date ngan i😃 kelas kecantikan dan konsultasi percuma💕 Yan 013 8342065 Ind Beauty Consultant #NAK  CANTIK BERMARYKAY #marykaymelaka #marykaykedah  #marykaysarawak #marykaysabah  #marykaypahang #marykayseremban  #marykaykl #marykayselangor  #marykayjohor  #melakabeautyconsultant  #cikgucantik #nursemalaysia  #terapiminda  #kulitmulus #skinvigorate 
Sape suke perfume? Angkat tangan.. 🙋
.
Bau die sangat wangi n tahan lame. Sape yg obses dgn perfume mesti suka bau forever diamond ni. Boleh lah try.. 👯
.
#marykaytelukintan #marykaytelukintan #marykaytelukintan #skinvigorate #skincareroutine #kulitgebu #kulitsehat #serum#skinvigorate
Siapa suka pinkk?
.
NEW! BOTANICAL EFFECTS EVO
.
Refreshingly Simple Skin Care
.
~Rangkaian penjagaan kulit yang mudah diguna, sesuai untuk gaya hidup anda yang sibuk.
~pilihan produk yang kulit anda berasa senang hati dan juga menawarkan pelbagai manfaat untuk kulit.
~dengan bahan dari buah naga & aloe.
.
~5 in 1 set:
1. Botanical Effects Cleansing Gel
> membersih secara mendalam dan berkesan, mengurangkan minyak pada wajah.
.

2. Botanical Effects Invigorating Scrub
> mengelupas untuk hapuskan sel kulit mati dan kulit kusam, pori2 dibersih secara mendalam.
.

3. Botanical Effects Refreshing Toner
> mengecilkan tampilan pori2 semasa menanggalkan minyak lebihan pada wajah.
.

4. Botanical Effects Moisterizing Gel
> menawarkan perlindungan matahari spektrum luas dengan pelembapan yang mencukupi untuk kulitmu.
.

5. Botanical Effects Moisterizing Lotion SPF30 Sunscreen
> formula ringan yang tidak rasa berminyak pada kulit serta tidak meninggalkan sisa pada wajah, ia menawarkan kelembapan untuk kulit sepanjang 12jam.
.
Nak beli satu set boleh...nak beli satu2 pun boleh..  
jom ws or pm Ya kalau berminat atau nk tau apa apa hehe
.

Nadia (yaya)
0127740861
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.

#MaryKayJohor #MaryKayMalaysia #Skincare #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #semimattegellipstick #lipstickmatte #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #Botanicaleffectsevo #botanicaleffectsevolution #skincare #kulitidaman #kulitgebu #skinvigoratebrush #skinvigorate #berusmuka #skincarewanita #satinhands #lipstickmatte #cremelipstickmarykay
Siapa suka pinkk? . NEW! BOTANICAL EFFECTS EVO . Refreshingly Simple Skin Care . ~Rangkaian penjagaan kulit yang mudah diguna, sesuai untuk gaya hidup anda yang sibuk. ~pilihan produk yang kulit anda berasa senang hati dan juga menawarkan pelbagai manfaat untuk kulit. ~dengan bahan dari buah naga & aloe. . ~5 in 1 set: 1. Botanical Effects Cleansing Gel > membersih secara mendalam dan berkesan, mengurangkan minyak pada wajah. . 2. Botanical Effects Invigorating Scrub > mengelupas untuk hapuskan sel kulit mati dan kulit kusam, pori2 dibersih secara mendalam. . 3. Botanical Effects Refreshing Toner > mengecilkan tampilan pori2 semasa menanggalkan minyak lebihan pada wajah. . 4. Botanical Effects Moisterizing Gel > menawarkan perlindungan matahari spektrum luas dengan pelembapan yang mencukupi untuk kulitmu. . 5. Botanical Effects Moisterizing Lotion SPF30 Sunscreen > formula ringan yang tidak rasa berminyak pada kulit serta tidak meninggalkan sisa pada wajah, ia menawarkan kelembapan untuk kulit sepanjang 12jam. . Nak beli satu set boleh...nak beli satu2 pun boleh..   jom ws or pm Ya kalau berminat atau nk tau apa apa hehe . Nadia (yaya) 0127740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKayJohor  #MaryKayMalaysia  #Skincare  #Skincareterbaik  #thebestskincare  #BotanicalEffectsskincare  #Timewiseskincare  #melacepskincare  #acneproneskincare  #timewiseplusskincare  #ladies  #semimattegellipstick  #lipstickmatte  #jerawat  #beautyconsultant  #lipmask  #produkkecantikan  #lipscrub  #Botanicaleffectsevo  #botanicaleffectsevolution  #skincare  #kulitidaman  #kulitgebu  #skinvigoratebrush  #skinvigorate  #berusmuka  #skincarewanita  #satinhands  #lipstickmatte  #cremelipstickmarykay 
Tiap kali buat scc mesti guest yg dtg & guna skinvigorate brush ni akan ckp, ' Eewww kotornya..ingatkan pkai tgn dh bersih, ingatkan cuci guna cleanser yg bnyk buih tu dh bersih! TAK lah awk, awk pkai jari boleh cuci di permukaan je, guna cleanser buih bnyk nt msuk liang pori makin mengeringkan je kulit kita..tak bagus tu..
.
Cuba bayangkan awk basuh pinggan tanpa guna span..awk rasa yakin ke cuci? 🤔🤔 mstilah tak kan?? Span tu wajib kalo nk cuci pinggan kan? .
Dah tu napa kt kulit muka awk x guna brush?..#skinvigorate & #pobling lain tau! SANGAT2 BERBEZA!!! pobling cuma beri rasa vibrate je, tak cuci pun..tapi skinvigorate ni akan mncuci 85% lebih bersih jauh ke dalam liang pori & brush yg halus mampu berputar sbnyk 400putaran/minit..terasa muka diurut & dibelai je..dgn skinvigorate awk dh tak perlu ke spa dh 😂😂
.
Ada yg nk cuba? Whatsapp akak kita meet up 😉

Love, Tina
0132119574
Beauty consultant

#marykaymalaysia #marykaypahang #marykaymaran #marykayjengka #lipstickmarykay #lipsticklovers #semimattelipstick #kulitsensitif #kulitkering #kulitberminyak #kvshas #kualalipis #kulitberjerawat #jerawat #jeragat #pigmentasi #masalahkulit #produkbebasmerkuri #produkbotani #aaisyahdhiarana #kulitkekalsihat #foundation #cccream #marykaykualalipis #skinvigorate #pobling #makeupartist #MUAMalaysia #makeuplovers
Tiap kali buat scc mesti guest yg dtg & guna skinvigorate brush ni akan ckp, ' Eewww kotornya..ingatkan pkai tgn dh bersih, ingatkan cuci guna cleanser yg bnyk buih tu dh bersih! TAK lah awk, awk pkai jari boleh cuci di permukaan je, guna cleanser buih bnyk nt msuk liang pori makin mengeringkan je kulit kita..tak bagus tu.. . Cuba bayangkan awk basuh pinggan tanpa guna span..awk rasa yakin ke cuci? 🤔🤔 mstilah tak kan?? Span tu wajib kalo nk cuci pinggan kan? . Dah tu napa kt kulit muka awk x guna brush?..#skinvigorate  & #pobling  lain tau! SANGAT2 BERBEZA!!! pobling cuma beri rasa vibrate je, tak cuci pun..tapi skinvigorate ni akan mncuci 85% lebih bersih jauh ke dalam liang pori & brush yg halus mampu berputar sbnyk 400putaran/minit..terasa muka diurut & dibelai je..dgn skinvigorate awk dh tak perlu ke spa dh 😂😂 . Ada yg nk cuba? Whatsapp akak kita meet up 😉 Love, Tina 0132119574 Beauty consultant #marykaymalaysia  #marykaypahang  #marykaymaran  #marykayjengka  #lipstickmarykay  #lipsticklovers  #semimattelipstick  #kulitsensitif  #kulitkering  #kulitberminyak  #kvshas  #kualalipis  #kulitberjerawat  #jerawat  #jeragat  #pigmentasi  #masalahkulit  #produkbebasmerkuri  #produkbotani  #aaisyahdhiarana  #kulitkekalsihat  #foundation  #cccream  #marykaykualalipis  #skinvigorate  #pobling  #makeupartist  #MUAMalaysia  #makeuplovers 
👉🏼Ada yg tanya kenapa pilih MaryKay? Salah satu sebabnye terdapat berjuta-juta pelanggan setia MaryKay kerana produk MaryKay konsisten memberi faedah yg wanita mahu pada harga yg mereka mampu 👉🏼MaryKay menjalankan 500k ujian utk memastikan produk MaryKay memenuhi piawaian kualiti,keselamatan, dan prestasi yg tinggi. 👉🏼MaryKay Inc tidak menjalankan ujian produknye ke atas haiwan. 👉🏼 harga yg berpatutan dan tahan lama 5-6 bulan.Jimat kan.. 😍 👉🏼kepuasan pelanggan keutamaan kami.
Jomlah awak2 semua kita berMarykay 😍.insyaAllah pasti anda berpuas hati. 😊

Boleh contact CikWa 
0174610958 ♥️
.
#kulitsehat #marykaykl #marykaymysg #marykaykedah #marykaytanjungmalim #marykaytelukintan #marykaytanjungmalim #serum #skinvigorate #skincareroutine
👉🏼Ada yg tanya kenapa pilih MaryKay? Salah satu sebabnye terdapat berjuta-juta pelanggan setia MaryKay kerana produk MaryKay konsisten memberi faedah yg wanita mahu pada harga yg mereka mampu 👉🏼MaryKay menjalankan 500k ujian utk memastikan produk MaryKay memenuhi piawaian kualiti,keselamatan, dan prestasi yg tinggi. 👉🏼MaryKay Inc tidak menjalankan ujian produknye ke atas haiwan. 👉🏼 harga yg berpatutan dan tahan lama 5-6 bulan.Jimat kan.. 😍 👉🏼kepuasan pelanggan keutamaan kami. Jomlah awak2 semua kita berMarykay 😍.insyaAllah pasti anda berpuas hati. 😊 Boleh contact CikWa 0174610958 ♥️ . #kulitsehat  #marykaykl  #marykaymysg  #marykaykedah  #marykaytanjungmalim  #marykaytelukintan  #marykaytanjungmalim  #serum  #skinvigorate  #skincareroutine 
Timewise miracle set ni memang best la.. Ramai yg bg feedback kata garis2 kedut kat muka dah kurang....tak dinafikan permulaan tu mungkin sesetengah org akan mengalami proses detox bergantung pd produk yg dipakai sebelum ni.. N hasil konsisten, muka akan bertambah sihat.. Banyak sgt item yg ade dlm set ni.. Nak tanye boleh roger k 👌🏻
.
CikWa 
0174610958
.
#skinvigorate #skincareroutine #settimewisemiracle #marykayipoh #poreminimizer #marykaytelukintan #makeup #serum #settimewisemiracle #kulitsehat
Timewise miracle set ni memang best la.. Ramai yg bg feedback kata garis2 kedut kat muka dah kurang....tak dinafikan permulaan tu mungkin sesetengah org akan mengalami proses detox bergantung pd produk yg dipakai sebelum ni.. N hasil konsisten, muka akan bertambah sihat.. Banyak sgt item yg ade dlm set ni.. Nak tanye boleh roger k 👌🏻 . CikWa 0174610958 . #skinvigorate  #skincareroutine  #settimewisemiracle  #marykayipoh  #poreminimizer  #marykaytelukintan  #makeup  #serum  #settimewisemiracle  #kulitsehat 
Любимый процесс глубокого очищения кожи лица - это ваше любимое очищающее средство и #Щетка для глубокого #очищения #кожи #лица #Skinvigorate.
С помощью Щетки вы более эффективно очистите свою кожу, сузятся поры, повысится тонус кожи, разгладятся мелкие морщинки и ваши средства по уходу будут эффективнее для кожи. 
Щетка имеет две скорости. И две сменные насадки. Очень качественная. Ей можно пользоваться даже в душе. 
Все в наличии. 
Для заказа пишите в директ. 
#очищениекожи #очищение #обновление #скоровесна #красота #косметика #косметикаукраина #косметикакиев #купитькрем #купитькиев #идеядляподарка #уход #уходзакожей #глубокоеочищениекожи #щеткаSkinvigorate #уходзакожей #увлажнение #украина #Ukraine #present #girls #top #skin #skincare
Любимый процесс глубокого очищения кожи лица - это ваше любимое очищающее средство и #Щетка  для глубокого #очищения  #кожи  #лица  #Skinvigorate . С помощью Щетки вы более эффективно очистите свою кожу, сузятся поры, повысится тонус кожи, разгладятся мелкие морщинки и ваши средства по уходу будут эффективнее для кожи. Щетка имеет две скорости. И две сменные насадки. Очень качественная. Ей можно пользоваться даже в душе. Все в наличии. Для заказа пишите в директ. #очищениекожи  #очищение  #обновление  #скоровесна  #красота  #косметика  #косметикаукраина  #косметикакиев  #купитькрем  #купитькиев  #идеядляподарка  #уход  #уходзакожей  #глубокоеочищениекожи  #щеткаSkinvigorate  #уходзакожей  #увлажнение  #украина  #Ukraine  #present  #girls  #top  #skin  #skincare 
Meh nak belanja testimoni pengguna Mary Kay Skincare ! 😍😍
Anda pernah pakai peeling (pengelupasan) produk?. Kulit makin lama makin bermasalah, makin nipis, kulit makin pedih memerah dan makin kusam?. Jerawat tumbuh berbau busuk meninggalkan parut hitam di wajah? Whitehead/blackhead penuh di wajah and anda mula buntu mencari penyelesaian untuk mendapatkan kulit wajah yang sihat, cantik dan bebas cela kembali?. Jom saya bantu anda selesaikan masalah wajah anda dengan set skincare dari Mary Kay nie. Diekstrak dari bahan semulajadi, yang akan merawat kulit anda dari lapisan paling bawah. Whatsaap saya for more info.
.
.
Tihah
0145123075
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKay #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #KosmetikBebasKimia #BotanicProduct #PeluangKerjaya #Surirumah #BotanicalEffect #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #Flawless #Foundation #CcCream #LoosePowder #Lotion #Lotiontangan #ScrubTangan #KosmetikKawalMinyak #Flawless #LaraAlana #ProdukBebasKimia #Skinvigorate #Pobling #BerusMuka
Meh nak belanja testimoni pengguna Mary Kay Skincare ! 😍😍 Anda pernah pakai peeling (pengelupasan) produk?. Kulit makin lama makin bermasalah, makin nipis, kulit makin pedih memerah dan makin kusam?. Jerawat tumbuh berbau busuk meninggalkan parut hitam di wajah? Whitehead/blackhead penuh di wajah and anda mula buntu mencari penyelesaian untuk mendapatkan kulit wajah yang sihat, cantik dan bebas cela kembali?. Jom saya bantu anda selesaikan masalah wajah anda dengan set skincare dari Mary Kay nie. Diekstrak dari bahan semulajadi, yang akan merawat kulit anda dari lapisan paling bawah. Whatsaap saya for more info. . . Tihah 0145123075 Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKay  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #KosmetikBebasKimia  #BotanicProduct  #PeluangKerjaya  #Surirumah  #BotanicalEffect  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #Flawless  #Foundation  #CcCream  #LoosePowder  #Lotion  #Lotiontangan  #ScrubTangan  #KosmetikKawalMinyak  #Flawless  #LaraAlana  #ProdukBebasKimia  #Skinvigorate  #Pobling  #BerusMuka 
Morir mucho de amor 😍
Cuando hay mucho silencio en casa es que Leo algo estará tramando 😈
Ir al baño y descubrirlo con mis cosas, haciendo lo que yo hago ❤ como se fijan 👀 en todo. 
#guapaalinstante #marykay #marykaycosmetics #marykaylife #marykaybarcelona #consultoramarykay #beautyconsultant #marykayespaña #marykayespana #marykay #makeup #ponteguapa #marykaycosmetics #marykaylife #marykayproducts #timewise #skinvigorate
Apa itu 'Skinvigorate Brush?' .
✅ Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan.
.
✅ 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri.
.
✅ Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori.
.
✅ Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah.
.
✅ Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. .
✅ Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. .
✅ Utk tujuan pembersihan , setiap berus perlu ditukar setiap 3 bulan. Hanya grab berus pengganti shj. Berus pengganti juga ada dijual berasingan. .
✅ Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty.
.
✅ Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah.
.
✅ Mampu milik!! Sangat berbaloi jika anda grab Berus Pencuci Skinvigorate ini berbanding jenama lain diluar sana & mmg tidak dinafikan tdpt byk jenama2 lain di pasaran skrg, tapi ianya pasti berbeza krn berus yg di luar agak kasar pada kulit wajah. .
Setiap pembungkusan terdpt :-
1. Peranti / device
2. 2 kepala berus
3. 2 biji bateri AA
3. Buku manual

Anda pasti tak menyesal memilikinya! 💖

Untuk maklumat lanjut,mahu cuba? Boleh hubungi hakak
.
Kak Sab | 013 955 1354

#skinvigorate
#mymarykay
Apa itu 'Skinvigorate Brush?' . ✅ Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan. . ✅ 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri. . ✅ Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori. . ✅ Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah. . ✅ Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. . ✅ Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. . ✅ Utk tujuan pembersihan , setiap berus perlu ditukar setiap 3 bulan. Hanya grab berus pengganti shj. Berus pengganti juga ada dijual berasingan. . ✅ Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty. . ✅ Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah. . ✅ Mampu milik!! Sangat berbaloi jika anda grab Berus Pencuci Skinvigorate ini berbanding jenama lain diluar sana & mmg tidak dinafikan tdpt byk jenama2 lain di pasaran skrg, tapi ianya pasti berbeza krn berus yg di luar agak kasar pada kulit wajah. . Setiap pembungkusan terdpt :- 1. Peranti / device 2. 2 kepala berus 3. 2 biji bateri AA 3. Buku manual Anda pasti tak menyesal memilikinya! 💖 Untuk maklumat lanjut,mahu cuba? Boleh hubungi hakak . Kak Sab | 013 955 1354 #skinvigorate  #mymarykay 
1 Set Lengkap Botanical Effects yg bakal sampai kepada Tuan Baru! 😘😍 Surprised!! 🎉🎊🎆 Moga selamat tiba..esok kite pos..😘 Botanical Effects ni bukan khas untuk Perempuan sahaja tau! LELAKI 👨 pun boleh! 
#Marykay #independentbeautyconsultant #yourbeautyyourownresponsibilityNOTorders #yourbeautyconsultant #marykaylovers #marykaymalaysia #discoverwhatyoulove #skincare #skinvigorate
💋Dengan Cleansing brush ni, anda boleh berfacial spa dirumah! Haa.. siapa yang nak muka kotor kan?
💋Selama ni kita hanya cuci & bilas muka dengan pencuci muka menggunakan tangan saja kan.. 💋Tahu tak, dengan bantuan alat comel serta canggih ni.. ia akan membersihkan kulit wajah kita dengan lebih efectif,lebih bersih dan kulit akan kelihatan sihat & cantik uolz!
💋Cleansing brush ni juga bantu menanggalkan kulit mati dan sisa make up yang degil dengan sangat bersih.
💋Cara penggunaan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush.... 🌸15 saat pipi kanan
🌸15 saat pipi kiri
🌸15 saat dahi
🌸7.5 saat hidung
🌸7.5 saat dagu

Psst: JANGAN TEKAN!! Letak dengan lembut.. Taraaa........... YOUR SKIN WILL BE MORE SOFT, FRESH, AND VERY CLEAN.. Best sangat uolz!! Dapatkan satu dari saya 😘😘
.
AinShari
016-6342684
Mary Kay Beauty Consultant
#MaryKay #CleansingBrush #Skinvigorate #CleansingBrushMaryKay #MaskMaryKay #Mask #PoreMinimizer #Foundation #Primer #CCcream #Skincare #Flawless #FaceScrub  #Microdermabrasion #lipstick #Lipstickmatte #Makeuplover #Makeup #MUA #SayaJual #PencuciMaryKay #UTM #KulitSihat #SayangKulit #jeragat #selulit #jerawat #MaryKayForAll #MaryKayMalaysia
💋Dengan Cleansing brush ni, anda boleh berfacial spa dirumah! Haa.. siapa yang nak muka kotor kan? 💋Selama ni kita hanya cuci & bilas muka dengan pencuci muka menggunakan tangan saja kan.. 💋Tahu tak, dengan bantuan alat comel serta canggih ni.. ia akan membersihkan kulit wajah kita dengan lebih efectif,lebih bersih dan kulit akan kelihatan sihat & cantik uolz! 💋Cleansing brush ni juga bantu menanggalkan kulit mati dan sisa make up yang degil dengan sangat bersih. 💋Cara penggunaan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush.... 🌸15 saat pipi kanan 🌸15 saat pipi kiri 🌸15 saat dahi 🌸7.5 saat hidung 🌸7.5 saat dagu Psst: JANGAN TEKAN!! Letak dengan lembut.. Taraaa........... YOUR SKIN WILL BE MORE SOFT, FRESH, AND VERY CLEAN.. Best sangat uolz!! Dapatkan satu dari saya 😘😘 . AinShari 016-6342684 Mary Kay Beauty Consultant #MaryKay  #CleansingBrush  #Skinvigorate  #CleansingBrushMaryKay  #MaskMaryKay  #Mask  #PoreMinimizer  #Foundation  #Primer  #CCcream  #Skincare  #Flawless  #FaceScrub  #Microdermabrasion  #lipstick  #Lipstickmatte  #Makeuplover  #Makeup  #MUA  #SayaJual  #PencuciMaryKay  #UTM  #KulitSihat  #SayangKulit  #jeragat  #selulit  #jerawat  #MaryKayForAll  #MaryKayMalaysia 
💋Dengan Cleansing brush ni, anda boleh berfacial spa dirumah! Haa.. siapa yang nak muka kotor kan?
💋Selama ni kita hanya cuci & bilas muka dengan pencuci muka menggunakan tangan saja kan.. 💋Tahu tak, dengan bantuan alat comel serta canggih ni.. ia akan membersihkan kulit wajah kita dengan lebih efectif,lebih bersih dan kulit akan kelihatan sihat & cantik uolz!
💋Cleansing brush ni juga bantu menanggalkan kulit mati dan sisa make up yang degil dengan sangat bersih.
💋Cara penggunaan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush.... 🌸15 saat pipi kanan
🌸15 saat pipi kiri
🌸15 saat dahi
🌸7.5 saat hidung
🌸7.5 saat dagu

Psst: JANGAN TEKAN!! Letak dengan lembut.. Taraaa........... YOUR SKIN WILL BE MORE SOFT, FRESH, AND VERY CLEAN.. Best sangat uolz!! Dapatkan satu dari saya 😘😘
.
AinShari
016-6342684
Mary Kay Beauty Consultant
#MaryKay #CleansingBrush #Skinvigorate #CleansingBrushMaryKay #MaskMaryKay #Mask #PoreMinimizer #Foundation #Primer #CCcream #Skincare #Flawless #FaceScrub  #Microdermabrasion #lipstick #Lipstickmatte #Makeuplover #Makeup #MUA #SayaJual #PencuciMaryKay #UTM #KulitSihat #SayangKulit #jeragat #selulit #jerawat #MaryKayForAll #MaryKayMalaysia
💋Dengan Cleansing brush ni, anda boleh berfacial spa dirumah! Haa.. siapa yang nak muka kotor kan? 💋Selama ni kita hanya cuci & bilas muka dengan pencuci muka menggunakan tangan saja kan.. 💋Tahu tak, dengan bantuan alat comel serta canggih ni.. ia akan membersihkan kulit wajah kita dengan lebih efectif,lebih bersih dan kulit akan kelihatan sihat & cantik uolz! 💋Cleansing brush ni juga bantu menanggalkan kulit mati dan sisa make up yang degil dengan sangat bersih. 💋Cara penggunaan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush.... 🌸15 saat pipi kanan 🌸15 saat pipi kiri 🌸15 saat dahi 🌸7.5 saat hidung 🌸7.5 saat dagu Psst: JANGAN TEKAN!! Letak dengan lembut.. Taraaa........... YOUR SKIN WILL BE MORE SOFT, FRESH, AND VERY CLEAN.. Best sangat uolz!! Dapatkan satu dari saya 😘😘 . AinShari 016-6342684 Mary Kay Beauty Consultant #MaryKay  #CleansingBrush  #Skinvigorate  #CleansingBrushMaryKay  #MaskMaryKay  #Mask  #PoreMinimizer  #Foundation  #Primer  #CCcream  #Skincare  #Flawless  #FaceScrub  #Microdermabrasion  #lipstick  #Lipstickmatte  #Makeuplover  #Makeup  #MUA  #SayaJual  #PencuciMaryKay  #UTM  #KulitSihat  #SayangKulit  #jeragat  #selulit  #jerawat  #MaryKayForAll  #MaryKayMalaysia 
PARUT LEKUK / BERLUBANG PERLAHAN² HILANG !!! (✓) Tanpa Rawatan Laser yang mahal
(✓) Produk diformulasikan dari TEXAS
(✓) Pada Kos Berpatutan
(✓) Hanya perlu REFINE + REPLENISH (❌) PARABEN
(❌) MERCURY
(❌) HYDROQUINONE
(❌) COLOURING
(❌) PERFUME

10 KEBAIKAN Microdemabration Set :
(✓) Meratakan kembali parut lekuk/berlubang yang hodoh
(✓) Memudarkan/menghilangkan parut jerawat batu yang hitam/kemerahan
(✓) Mengecutkan jerawat batu dengan lebih cepat
(✓) Mengecilkan Pori-pori
(✓) Mengaktifkan pertumbuhan sel kulit baru
(✓) Menyihatkan kulit dan membuat wajah kelihatan lebih berseri
(✓) Menghilangkan bintik hitam dan bintik putih
(✓) Menghilangkan biji-biji (bintik2) (✓) Merawat masalah kulit sensitif disebabkan hormon / salah guna produk
(✓) Melembapkan kulit kering / bersisik / ekzema
.
Nk tanya apa apa, meh pm saya😘
.
AinShari
Beauty Consultant Mary kay
016-6342684
#MaryKay #MaryKayBangi #Microdermabrasion #PoreMinimiser #SayaJualProdukMaryKay #sayaJual #skincare #Semimatte #Makeup #foundation #beautyConsultant #Kosmetik #brush #Mascara #Rawatan #Botanical #Noncomodegenic #jerawat #jeragat #Makeuplover #bisnes #online #Skinvigorate #MaryKayMakeUp #primer #MaryKayMalaysia #lipstick #Bangi #MarykayForAll #shopping
PARUT LEKUK / BERLUBANG PERLAHAN² HILANG !!! (✓) Tanpa Rawatan Laser yang mahal (✓) Produk diformulasikan dari TEXAS (✓) Pada Kos Berpatutan (✓) Hanya perlu REFINE + REPLENISH (❌) PARABEN (❌) MERCURY (❌) HYDROQUINONE (❌) COLOURING (❌) PERFUME 10 KEBAIKAN Microdemabration Set : (✓) Meratakan kembali parut lekuk/berlubang yang hodoh (✓) Memudarkan/menghilangkan parut jerawat batu yang hitam/kemerahan (✓) Mengecutkan jerawat batu dengan lebih cepat (✓) Mengecilkan Pori-pori (✓) Mengaktifkan pertumbuhan sel kulit baru (✓) Menyihatkan kulit dan membuat wajah kelihatan lebih berseri (✓) Menghilangkan bintik hitam dan bintik putih (✓) Menghilangkan biji-biji (bintik2) (✓) Merawat masalah kulit sensitif disebabkan hormon / salah guna produk (✓) Melembapkan kulit kering / bersisik / ekzema . Nk tanya apa apa, meh pm saya😘 . AinShari Beauty Consultant Mary kay 016-6342684 #MaryKay  #MaryKayBangi  #Microdermabrasion  #PoreMinimiser  #SayaJualProdukMaryKay  #sayaJual  #skincare  #Semimatte  #Makeup  #foundation  #beautyConsultant  #Kosmetik  #brush  #Mascara  #Rawatan  #Botanical  #Noncomodegenic  #jerawat  #jeragat  #Makeuplover  #bisnes  #online  #Skinvigorate  #MaryKayMakeUp  #primer  #MaryKayMalaysia  #lipstick  #Bangi  #MarykayForAll  #shopping 
Jom buat spa tangan...! Psttt..smlm customer kita sukaaaa sgttt pakai set ni..tak sudah-sudah cium tgn sdri..tgn automatik terus jd cerah, lembut, halus, wangii..comell la uolls..TIADA LAGI TANGAN KASAR kannnnn..
.
Suke ke suke sgt?
.
Mereka sudah..Awak bile lagi? Nak try?
.
Jom kite set masa, kita date. Jumpa kat mana mana pun bolehh. Nak datang tempat awak pun takde masalah. Kita boleh datang 😍😍 Tak payah susah2 pegi spa tau, kos lagiii mahal..ni kita bg try FREE je..Rugi sape xnk tau.

So jgn lepaskan peluang ni. Meh pm/whatsapp kita 😚😚
.
AinShari
Beauty Consultant Mary kay
016-6342684
#MaryKay #MaryKayBangi #HandScrub #HandCare #SatinHand #SayaJualProdukMaryKay #sayaJual #skincare #Semimatte #Makeup #foundation #beautyConsultant #Kosmetik #brush #Mascara #Rawatan #Botanical #Noncomodegenic #jerawat #jeragat #Makeuplover #bisnes #online #Skinvigorate #MaryKayMakeUp #primer #MaryKayMalaysia #lipstick #Bangi #MarykayForAll
Jom buat spa tangan...! Psttt..smlm customer kita sukaaaa sgttt pakai set ni..tak sudah-sudah cium tgn sdri..tgn automatik terus jd cerah, lembut, halus, wangii..comell la uolls..TIADA LAGI TANGAN KASAR kannnnn.. . Suke ke suke sgt? . Mereka sudah..Awak bile lagi? Nak try? . Jom kite set masa, kita date. Jumpa kat mana mana pun bolehh. Nak datang tempat awak pun takde masalah. Kita boleh datang 😍😍 Tak payah susah2 pegi spa tau, kos lagiii mahal..ni kita bg try FREE je..Rugi sape xnk tau. So jgn lepaskan peluang ni. Meh pm/whatsapp kita 😚😚 . AinShari Beauty Consultant Mary kay 016-6342684 #MaryKay  #MaryKayBangi  #HandScrub  #HandCare  #SatinHand  #SayaJualProdukMaryKay  #sayaJual  #skincare  #Semimatte  #Makeup  #foundation  #beautyConsultant  #Kosmetik  #brush  #Mascara  #Rawatan  #Botanical  #Noncomodegenic  #jerawat  #jeragat  #Makeuplover  #bisnes  #online  #Skinvigorate  #MaryKayMakeUp  #primer  #MaryKayMalaysia  #lipstick  #Bangi  #MarykayForAll 
KINI MENCUCI MUKA 85% AKAN JADI LEBIH BERSIH BERBANDING MENGGUNAKAN TANGAN 🙌🏻
.
Are you sure segala kotoran, daki & make up telah bersih sebersihnya dari kulit wajah jika membersihkan muka hanya menggunakan tangan? 😱
.
Skinvigorate Cleansing Brush Mary May ni akan bersihkan wajah anda 85% lebih bersih berbanding hanya cuci muka menggunakan tangan tau..
.
Selain tu siapa yang selalu ada masalah whitehead & blackhead, this brush is a MUST HAVE 👍🏻
.
Grab now coz for limited time Faz ada special deal for LIMITED EDITION SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH ni. Pasni maybe akan back to normal dah. 😉
Faz,
MK Beauty Consultant
013-362 4006
KINI MENCUCI MUKA 85% AKAN JADI LEBIH BERSIH BERBANDING MENGGUNAKAN TANGAN 🙌🏻 . Are you sure segala kotoran, daki & make up telah bersih sebersihnya dari kulit wajah jika membersihkan muka hanya menggunakan tangan? 😱 . Skinvigorate Cleansing Brush Mary May ni akan bersihkan wajah anda 85% lebih bersih berbanding hanya cuci muka menggunakan tangan tau.. . Selain tu siapa yang selalu ada masalah whitehead & blackhead, this brush is a MUST HAVE 👍🏻 . Grab now coz for limited time Faz ada special deal for LIMITED EDITION SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH ni. Pasni maybe akan back to normal dah. 😉 Faz, MK Beauty Consultant 013-362 4006
Haaa bila dah guna makeup pada mata, mesti lah kene bersihkan sebaiknya.
.
 5 KEBURUKAN menggunakan TISU BASAH untuk bersihkan make up dan wajah.

1. Kulit disekitar mata akan mudah kendur

Kebiasaan membersihkan make up dengan tisu basah dapat menyebabkan kulit sekitar mata menjadi kendur. Sebab masa membersihkan sisa make up atau kotoran, wanita selalu menggosok dengan kuat sekitar kulit mata tersebut. Padahal kulit mata sangat sensitif,5 kali lebih sensitif dan lebih nipis daripada kulit wajah. Jika berulang kali digosok dengan kuat, maka ia akan mudah kendur dan mengalami kedutan. Apalagi tekstur tisu basah umumnya keras dan agak kasar.

2. Iritasi / Alergik

Tisu basah mengandung bahan kimia pembersih seperti sulfur ataupun pewangi yang untuk beberapa jenis kulit sensitif boleh terjadinya iritasi dan kemerahan. Dengan pemakaian terus menerus dikhawatirkan bahan kimia tersebut dapat membuat kulit makin parah iritasinya.

3. Kulit kering

Biasanya tisu basah pembersih terdapat kandungan alkohol untuk membunuh bakteria atau membersihkan make up. Alkohol dapat membuat kulit wajah menjadi kering.

4. Kulit berkedut

Kulit berkedut adalah salah satu puncanya drpd memakai tisu basah untuk membersihkan kulit. Ini kerana proses pembersihan tidak efektif membersih seluruh kotoran dan kulit mati. Hasilnya, kotoran masih menempel, membuat kulit kusam, dan menghalang kerja-kerja membaikpulih daripada produk penjagaan kulit juga tidak dapat bekerja dgn begitu efektif.

5. Jerawat dan noda

Karana pembersihan tak maksimum yg dilakukan, maka kotoran akan menyumbat pori, ini akan menyebabkan pertumbuhan jerawat serta membuat kulit kusam dan meninggalkan kesan di permukaannya
. 🌸💞 jadiii, gunalah penanggal mekap yang sesuai disamping merawat semula bahagian mata anda.. Oil Free Makeup Remover Mary Kay 💕
.
AinShari
Independent Beauty Consultant Mary kay
016-6342684
#MaryKay #MaryKayBangi #MaryKayJohorBahru #JohorBahru #SayaJualProdukMaryKay #sayaJual #skincare #Semimatte #MakeupRemover #foundation #Kosmetik #brush #Mascara #Ultimate #longlasting #Rawatan #Noncomodegenic #jerawat #jeragat #Makeuplover #bisnes #online #Skinvigorate #MaryKayMakeUp #primer #MaryKayMalaysia
Haaa bila dah guna makeup pada mata, mesti lah kene bersihkan sebaiknya. . 5 KEBURUKAN menggunakan TISU BASAH untuk bersihkan make up dan wajah. 1. Kulit disekitar mata akan mudah kendur Kebiasaan membersihkan make up dengan tisu basah dapat menyebabkan kulit sekitar mata menjadi kendur. Sebab masa membersihkan sisa make up atau kotoran, wanita selalu menggosok dengan kuat sekitar kulit mata tersebut. Padahal kulit mata sangat sensitif,5 kali lebih sensitif dan lebih nipis daripada kulit wajah. Jika berulang kali digosok dengan kuat, maka ia akan mudah kendur dan mengalami kedutan. Apalagi tekstur tisu basah umumnya keras dan agak kasar. 2. Iritasi / Alergik Tisu basah mengandung bahan kimia pembersih seperti sulfur ataupun pewangi yang untuk beberapa jenis kulit sensitif boleh terjadinya iritasi dan kemerahan. Dengan pemakaian terus menerus dikhawatirkan bahan kimia tersebut dapat membuat kulit makin parah iritasinya. 3. Kulit kering Biasanya tisu basah pembersih terdapat kandungan alkohol untuk membunuh bakteria atau membersihkan make up. Alkohol dapat membuat kulit wajah menjadi kering. 4. Kulit berkedut Kulit berkedut adalah salah satu puncanya drpd memakai tisu basah untuk membersihkan kulit. Ini kerana proses pembersihan tidak efektif membersih seluruh kotoran dan kulit mati. Hasilnya, kotoran masih menempel, membuat kulit kusam, dan menghalang kerja-kerja membaikpulih daripada produk penjagaan kulit juga tidak dapat bekerja dgn begitu efektif. 5. Jerawat dan noda Karana pembersihan tak maksimum yg dilakukan, maka kotoran akan menyumbat pori, ini akan menyebabkan pertumbuhan jerawat serta membuat kulit kusam dan meninggalkan kesan di permukaannya . 🌸💞 jadiii, gunalah penanggal mekap yang sesuai disamping merawat semula bahagian mata anda.. Oil Free Makeup Remover Mary Kay 💕 . AinShari Independent Beauty Consultant Mary kay 016-6342684 #MaryKay  #MaryKayBangi  #MaryKayJohorBahru  #JohorBahru  #SayaJualProdukMaryKay  #sayaJual  #skincare  #Semimatte  #MakeupRemover  #foundation  #Kosmetik  #brush  #Mascara  #Ultimate  #longlasting  #Rawatan  #Noncomodegenic  #jerawat  #jeragat  #Makeuplover  #bisnes  #online  #Skinvigorate  #MaryKayMakeUp  #primer  #MaryKayMalaysia 
Night & Day Solution Timewise!! Day Solution SPF 35 👉 Adalah krim siang yang mengandungi formula anti penuaan dan SPF35 yang bertindak untuk melindungi kulit dari sinaran matahari/uv yang boleh menyebabkan pertumbuhan jeragat, kemunculan garis2 halus, kekedutan dan kekusaman.

Night Solution 👉 Mengandungi vitamin A E C. Memperbaiki kerosakan kulit serta mengaktifkan kolegen semula jadi pada waktu malam. 
Mari dapatkan Timewise Miracle Set ini.. agar wajah anda sihat, bersih dan anda kelihatan muda dari usia sebenar 😉
.
Berminat? Pm sayaa 😊
.
AinShari
Independent Beauty Consultant Mary kay
016-6342684
#MaryKay #MaryKayBangi #NightSolution #DaySolution #ganti #NightCream  #SayaJualProdukMaryKay #sayaJual #skincare #matte #Makeup #foundation #beautyconsultant #brush #longlasting #Rawatan #jerawat #jeragat #Makeuplover #bisnes #online #Skinvigorate #MaryKayMakeUp #primer #Serum #MaryKayMalaysia #lipstick #sayapenggunamarykay #MarykayForAll #shopping
Night & Day Solution Timewise!! Day Solution SPF 35 👉 Adalah krim siang yang mengandungi formula anti penuaan dan SPF35 yang bertindak untuk melindungi kulit dari sinaran matahari/uv yang boleh menyebabkan pertumbuhan jeragat, kemunculan garis2 halus, kekedutan dan kekusaman. Night Solution 👉 Mengandungi vitamin A E C. Memperbaiki kerosakan kulit serta mengaktifkan kolegen semula jadi pada waktu malam. Mari dapatkan Timewise Miracle Set ini.. agar wajah anda sihat, bersih dan anda kelihatan muda dari usia sebenar 😉 . Berminat? Pm sayaa 😊 . AinShari Independent Beauty Consultant Mary kay 016-6342684 #MaryKay  #MaryKayBangi  #NightSolution  #DaySolution  #ganti  #NightCream  #SayaJualProdukMaryKay  #sayaJual  #skincare  #matte  #Makeup  #foundation  #beautyconsultant  #brush  #longlasting  #Rawatan  #jerawat  #jeragat  #Makeuplover  #bisnes  #online  #Skinvigorate  #MaryKayMakeUp  #primer  #Serum  #MaryKayMalaysia  #lipstick  #sayapenggunamarykay  #MarykayForAll  #shopping 
Siapa yang ada masalah bibir kering, bibir mengelupas, bibir hitam dan bibir sensitif tak bole kena aircond ??.. Satin Lips set ni sesuai sangat untuk anda
.
✔Shea Sugar Scrub - mengelupas secara lembut untuk melembut, menghalus dan mengilatkan bibir. Scrub selama 1 minit dan bilas
.
✔Shea Butter Balm - melembapkan bibir secara mendalam dan meninggalkannya dengan rasa segar. Pakai bila2 masa dan di mana jua.

Tahan 8-9bulan. Lama baru habis. Bibir makin sihat. Berbaloi dengan harga. Sekarang saya mmg tak ada masalah bibir kering. Sangattt best! 💋😍
.
AinShari
016 6342684
Beauty Consultant Mary Kay
#MaryKay #LoveMaryKay #MaryKayBangi #LipScrub #Lipcare #SayaJualProdukMaryKay #sayaJual #skincare #Semimatte #Makeup #foundation #beauty #Kosmetik #brush #CremeLipstick #longlasting #Noncomedogenic #jerawat #jeragat #Makeuplover #CleanserMaryKay #PencuciMaryKay #Skinvigorate #MaryKayMakeUp #primer #MaryKayMalaysia #lipstick #MarykayForAll
Siapa yang ada masalah bibir kering, bibir mengelupas, bibir hitam dan bibir sensitif tak bole kena aircond ??.. Satin Lips set ni sesuai sangat untuk anda . ✔Shea Sugar Scrub - mengelupas secara lembut untuk melembut, menghalus dan mengilatkan bibir. Scrub selama 1 minit dan bilas . ✔Shea Butter Balm - melembapkan bibir secara mendalam dan meninggalkannya dengan rasa segar. Pakai bila2 masa dan di mana jua. Tahan 8-9bulan. Lama baru habis. Bibir makin sihat. Berbaloi dengan harga. Sekarang saya mmg tak ada masalah bibir kering. Sangattt best! 💋😍 . AinShari 016 6342684 Beauty Consultant Mary Kay #MaryKay  #LoveMaryKay  #MaryKayBangi  #LipScrub  #Lipcare  #SayaJualProdukMaryKay  #sayaJual  #skincare  #Semimatte  #Makeup  #foundation  #beauty  #Kosmetik  #brush  #CremeLipstick  #longlasting  #Noncomedogenic  #jerawat  #jeragat  #Makeuplover  #CleanserMaryKay  #PencuciMaryKay  #Skinvigorate  #MaryKayMakeUp  #primer  #MaryKayMalaysia  #lipstick  #MarykayForAll 
Gel Semi Matte Lipstick!! 💋💋💋
.
Antara hot item dan paling laris di pasaran. Semua lipstik Mary Kay tiada plumbum dan tidak akan menyebabkan bibir hitam. Jadi bgi yg penggemar memakai lipstik pastikan lipstik anda selamat digunakan. Sbb kbykn lipstik yg brda di pasaran mngandungi plumbum dan bhan yg mna dlm jangka msa lama akan beri kesan yg buruk pda bibir. Jadilah pengguna yg bijak ya. 🤗

Kebaikan lipstick ini adalah :
👉 Dengan pengggunaan "Teknologi Cushion Matrix" terkini, membuatkan warna lipstik ini kekal lama pada bibir anda.
👉 Soft-Focus Effects untuk menampakkan bibir yang mungil.
👉 Mengandungi Bunga Matahari dan Ester Jojoba utk melembapkan bibir.
👉 Clear-Top Windows pada penutup lipstik memudahkan anda mencari warna yg tepat dan cepat.
👉 Merupakan antara lipstik yang disarankan oleh pharmacist di Malaysia.. Jom dapatkan segera memang xrugi n pasti nak order! Ready stockk pun ada! 😍😍
.
AinShari
Independent Beauty Consultant Mary kay
016-6342684
#MaryKay #MaryKayBangi #Bangi #Kajang #SayaJualProdukMaryKay #sayaJual #skincare #Semimatte #Makeup #foundation #beauty #Kosmetik #brush #longlasting #Rawatan #jerawat #jeragat #Makeuplover #bisnes #online #Skinvigorate #MaryKayMakeUp #primer #Serum #MaryKayMalaysia #lipstick #online #bisnes #sayapenggunamarykay #MarykayForAll #shopping
Gel Semi Matte Lipstick!! 💋💋💋 . Antara hot item dan paling laris di pasaran. Semua lipstik Mary Kay tiada plumbum dan tidak akan menyebabkan bibir hitam. Jadi bgi yg penggemar memakai lipstik pastikan lipstik anda selamat digunakan. Sbb kbykn lipstik yg brda di pasaran mngandungi plumbum dan bhan yg mna dlm jangka msa lama akan beri kesan yg buruk pda bibir. Jadilah pengguna yg bijak ya. 🤗 Kebaikan lipstick ini adalah : 👉 Dengan pengggunaan "Teknologi Cushion Matrix" terkini, membuatkan warna lipstik ini kekal lama pada bibir anda. 👉 Soft-Focus Effects untuk menampakkan bibir yang mungil. 👉 Mengandungi Bunga Matahari dan Ester Jojoba utk melembapkan bibir. 👉 Clear-Top Windows pada penutup lipstik memudahkan anda mencari warna yg tepat dan cepat. 👉 Merupakan antara lipstik yang disarankan oleh pharmacist di Malaysia.. Jom dapatkan segera memang xrugi n pasti nak order! Ready stockk pun ada! 😍😍 . AinShari Independent Beauty Consultant Mary kay 016-6342684 #MaryKay  #MaryKayBangi  #Bangi  #Kajang  #SayaJualProdukMaryKay  #sayaJual  #skincare  #Semimatte  #Makeup  #foundation  #beauty  #Kosmetik  #brush  #longlasting  #Rawatan  #jerawat  #jeragat  #Makeuplover  #bisnes  #online  #Skinvigorate  #MaryKayMakeUp  #primer  #Serum  #MaryKayMalaysia  #lipstick  #online  #bisnes  #sayapenggunamarykay  #MarykayForAll  #shopping 
Lepas seharian jalan2 weekend ni.. Apakata manjakam diri dengan Loutus & Bamboo Loofah Body Cleanser ni... Bestttt tauuuu...
.
.
Mandian nie sangat best tau. Serius best pakai Lotus and Bamboo Body Wash nie. Hari-hari pakai pon best. Scrub badan hari-hari, halus lembut and cerah je satu badan. Wangi sepanjang hari tau. Cubalah check and ingat balik bahagian badan uolls. Ada ke gelap-gelap, daki-daki kat celah pelipat ke, belakang leher ke. Kalau ada meh sental pakai body wash Mary Kay nie. Thorbaikkkkkk tau ! Memang kawasan gelap tu makin cerah, kulit makin putih, lembut dan terasa lembab. Fuyooooo ! 😍😍
.
.
.
Tihah
0145123075
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKay #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #KosmetikBebasKimia #BotanicProduct #PeluangKerjaya #Surirumah #BotanicalEffect #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #Flawless #Foundation #CcCream #LoosePowder #Lotion #Lotiontangan #ScrubTangan #KosmetikKawalMinyak #Flawless #LaraAlana #ProdukBebasKimia #Skinvigorate #Pobling #BerusMuka
Lepas seharian jalan2 weekend ni.. Apakata manjakam diri dengan Loutus & Bamboo Loofah Body Cleanser ni... Bestttt tauuuu... . . Mandian nie sangat best tau. Serius best pakai Lotus and Bamboo Body Wash nie. Hari-hari pakai pon best. Scrub badan hari-hari, halus lembut and cerah je satu badan. Wangi sepanjang hari tau. Cubalah check and ingat balik bahagian badan uolls. Ada ke gelap-gelap, daki-daki kat celah pelipat ke, belakang leher ke. Kalau ada meh sental pakai body wash Mary Kay nie. Thorbaikkkkkk tau ! Memang kawasan gelap tu makin cerah, kulit makin putih, lembut dan terasa lembab. Fuyooooo ! 😍😍 . . . Tihah 0145123075 Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKay  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #KosmetikBebasKimia  #BotanicProduct  #PeluangKerjaya  #Surirumah  #BotanicalEffect  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #Flawless  #Foundation  #CcCream  #LoosePowder  #Lotion  #Lotiontangan  #ScrubTangan  #KosmetikKawalMinyak  #Flawless  #LaraAlana  #ProdukBebasKimia  #Skinvigorate  #Pobling  #BerusMuka 
PEREMPUAN & FOUNDATION WAJIB ADA!

#HOTITEM 😍😍😍 The best foundation yg pernah saya ada & pakai sekarang ni. Fuhh. Best sangat!! Sekali grab tahan setahun. Amboi amboi. Paling cpt habis pun 8bln. Boleh tahan setahun taw. ewahh~ ;) Hmm. Best ke best ? ;) Jimat!

MESTI pakai tiap kali keluar rumah tw. Untk cover skin dr kotoran & debu luar. Ringan sangat bila dah guna & sapuan yg mudah di muka 😍😍
.
Meh pm for details 😚😚
.
AinShari
Independent Beauty Consultant Mary Kay
016 6342684
#MaryKay #Skincare #Makeup #FoundationMaryKay #Noncomedogenic #foundation #CcCream #Botanical #Timewise #Cosmetics #Primer #foundation #kosmetik #sayajual #niaga #JualMurah #Shopping #Skinvigorate #Brush #malacep #Lipscrub #HandScrub #Lipcare #CleansingBrush #bisnesonline #UTM #MaryKayForAll
#marykaybeautyconsultant #MaryKayMalaysia
PEREMPUAN & FOUNDATION WAJIB ADA! #HOTITEM  😍😍😍 The best foundation yg pernah saya ada & pakai sekarang ni. Fuhh. Best sangat!! Sekali grab tahan setahun. Amboi amboi. Paling cpt habis pun 8bln. Boleh tahan setahun taw. ewahh~ ;) Hmm. Best ke best ? ;) Jimat! MESTI pakai tiap kali keluar rumah tw. Untk cover skin dr kotoran & debu luar. Ringan sangat bila dah guna & sapuan yg mudah di muka 😍😍 . Meh pm for details 😚😚 . AinShari Independent Beauty Consultant Mary Kay 016 6342684 #MaryKay  #Skincare  #Makeup  #FoundationMaryKay  #Noncomedogenic  #foundation  #CcCream  #Botanical  #Timewise  #Cosmetics  #Primer  #foundation  #kosmetik  #sayajual  #niaga  #JualMurah  #Shopping  #Skinvigorate  #Brush  #malacep  #Lipscrub  #HandScrub  #Lipcare  #CleansingBrush  #bisnesonline  #UTM  #MaryKayForAll  #marykaybeautyconsultant  #MaryKayMalaysia 
Why I love Mary Kay???? .
💋GO GIVE SPIRIT
💋GOLDEN RULE
💋MAKE ME FEEL INPORTANT
💋BALANCED PRIORITIES

Have a great week lovelies!!!!! 😘 .
Mira | 019-7307804 🎀

#iamabeautyconsultant #marykay #fallinginlove #marykayutm #marykayutmskudai #love #sharingiscaring #utmskudai #discoverwhatyoulove #timewise #botanicaleffect #melacep #skinvigorate #cccream #lipbalm #lipscrub #cccream #nakcantik #nakkulitsihat #bibirmungil #naturalproduct #happy #love #pretty
Why I love Mary Kay???? . 💋GO GIVE SPIRIT 💋GOLDEN RULE 💋MAKE ME FEEL INPORTANT 💋BALANCED PRIORITIES Have a great week lovelies!!!!! 😘 . Mira | 019-7307804 🎀 #iamabeautyconsultant  #marykay  #fallinginlove  #marykayutm  #marykayutmskudai  #love  #sharingiscaring  #utmskudai  #discoverwhatyoulove  #timewise  #botanicaleffect  #melacep  #skinvigorate  #cccream  #lipbalm  #lipscrub  #cccream  #nakcantik  #nakkulitsihat  #bibirmungil  #naturalproduct  #happy  #love  #pretty 
Nt nk cuti skolah mesti rmai kawan2 naik pelamin kan..hihii..tak salah nk berhias sikit ke mjlis kn? 😉😉 nk kelihatan natural & flawless tak?? Ni akak bg tips utk dapatkan solekan flawless dan tahan lama 😉

1. Mesti apply Primer Mary Kay. Primer akan menutup pori yg besar, solekan menjadi tahan lama dan flawless. Selain mempunyai SPF 15 untuk pelindung dari sinar uv.

2. Apply liquid foundation Mary Kay. Untuk applikasi yg maksimum tanpa pembaziran, apply menggunakan berus foundation Mary Kay yg sungguh lembut. Susunan berusnya yg teratur dan berkualiti menjadikan sapuan foundation lebih rata dan cantik.

3. Lastly anda boleh memberikan kemasan terakhir dgn sapuan Mary Kay Translucent Powder atau Mary Kay Loose Powder Foundation.

Translucent loose powder diformulasi khas utk mengurangkan shine, solekan nampak sheer glowing.

Loose Powder Foundation pula, menutup kesan2 cela yg masih kelihatan dan menaikkan lagi seri solekan.

PM or whatsapp me for more info about these flawless products.

Love, Tina
013 2119574
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MarykayMalaysia #MarykayPahang #MarykayMaran #BlackheadRemover #LipstickMarykay #LipstickLovers #SemiMatteLipstick #KulitSensitif #BibirKering #KulitBerminyak #laraalana #Dermatologist #ParutJerawat #Jerawat #Jeragat #Pigmentasi #MasalahKulit #ProdukBebasMerkuri #Flawless #aaisyahdhiarana #MarykayRaub #Foundation #MarykayJengka #CcCream #MarykayKualaLipis #Skinvigorate #Pobling #MKMen #MakeupRemover #MakeupLovers
Nt nk cuti skolah mesti rmai kawan2 naik pelamin kan..hihii..tak salah nk berhias sikit ke mjlis kn? 😉😉 nk kelihatan natural & flawless tak?? Ni akak bg tips utk dapatkan solekan flawless dan tahan lama 😉 1. Mesti apply Primer Mary Kay. Primer akan menutup pori yg besar, solekan menjadi tahan lama dan flawless. Selain mempunyai SPF 15 untuk pelindung dari sinar uv. 2. Apply liquid foundation Mary Kay. Untuk applikasi yg maksimum tanpa pembaziran, apply menggunakan berus foundation Mary Kay yg sungguh lembut. Susunan berusnya yg teratur dan berkualiti menjadikan sapuan foundation lebih rata dan cantik. 3. Lastly anda boleh memberikan kemasan terakhir dgn sapuan Mary Kay Translucent Powder atau Mary Kay Loose Powder Foundation. Translucent loose powder diformulasi khas utk mengurangkan shine, solekan nampak sheer glowing. Loose Powder Foundation pula, menutup kesan2 cela yg masih kelihatan dan menaikkan lagi seri solekan. PM or whatsapp me for more info about these flawless products. Love, Tina 013 2119574 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MarykayMalaysia  #MarykayPahang  #MarykayMaran  #BlackheadRemover  #LipstickMarykay  #LipstickLovers  #SemiMatteLipstick  #KulitSensitif  #BibirKering  #KulitBerminyak  #laraalana  #Dermatologist  #ParutJerawat  #Jerawat  #Jeragat  #Pigmentasi  #MasalahKulit  #ProdukBebasMerkuri  #Flawless  #aaisyahdhiarana  #MarykayRaub  #Foundation  #MarykayJengka  #CcCream  #MarykayKualaLipis  #Skinvigorate  #Pobling  #MKMen  #MakeupRemover  #MakeupLovers 
Assalamualaikum uolls....😘
.
Halluuuuuu......hari ni Akk nak share tentang sebuah mesin.. Yang pasti mesin ni mmg menjadi kegilaan wanita di luar sana.. Kalau yg dh order tu.. Siap repeat order lagi untuk orang laen plak.. 😊😘
.
Haaa mesin tu.. Nama nya skinvigoret brush.. Korang kalau masih cuci muka dengan tangan tu.. Boley laa bertuka cuci muka dengan mesin ni.. Ya Allah perasaan selepas cuci muka tu.. Xtau nk ckp mcm mn.. Rasa mcm muka bertuka jadi muka neelofa.. Eh!! Ahhahaa.. Haaa nmpk x bertapa teruja nya akk nk bagitau Kelebihan mesin ni..whitehead,blackead,pinkhead sgala head2.. Habis die cantas.. Macam mesin potong rumput.. 😂😂
.
Klu dh pki mesin ni.. Pakai la skali dgn skincare marykay.. Kompem muka korang meletop kebaboom...hehehee..cerah berseri nnt..
.
Haaaa byk daa akk membebel pasal skinvigoret brush ni. Jom order.. Sape nk?  Sementara stock masih ada ni.. Kang klu dah out of stock.. Lama plak nk tunggu blk..
.
Wassap akk k.. Ayu l 012-7960046
.
#marykaybeautybyayu #marykay #skinvigorate #cleansingbrush #Pobling #brushmuka #whitehead #BlackheadRemover  #iklanshop #jerawat #sayajualonline #marykayyongpeng #marykaybatupahat #marykaymersing #marykaypulaupinang #marykaymalaysia #penjagaankulit #hilangkanjerawat #kulitkusam #kulitsensitif #thebestproductskincare
Assalamualaikum uolls....😘 . Halluuuuuu......hari ni Akk nak share tentang sebuah mesin.. Yang pasti mesin ni mmg menjadi kegilaan wanita di luar sana.. Kalau yg dh order tu.. Siap repeat order lagi untuk orang laen plak.. 😊😘 . Haaa mesin tu.. Nama nya skinvigoret brush.. Korang kalau masih cuci muka dengan tangan tu.. Boley laa bertuka cuci muka dengan mesin ni.. Ya Allah perasaan selepas cuci muka tu.. Xtau nk ckp mcm mn.. Rasa mcm muka bertuka jadi muka neelofa.. Eh!! Ahhahaa.. Haaa nmpk x bertapa teruja nya akk nk bagitau Kelebihan mesin ni..whitehead,blackead,pinkhead sgala head2.. Habis die cantas.. Macam mesin potong rumput.. 😂😂 . Klu dh pki mesin ni.. Pakai la skali dgn skincare marykay.. Kompem muka korang meletop kebaboom...hehehee..cerah berseri nnt.. . Haaaa byk daa akk membebel pasal skinvigoret brush ni. Jom order.. Sape nk? Sementara stock masih ada ni.. Kang klu dah out of stock.. Lama plak nk tunggu blk.. . Wassap akk k.. Ayu l 012-7960046 . #marykaybeautybyayu  #marykay  #skinvigorate  #cleansingbrush  #Pobling  #brushmuka  #whitehead  #BlackheadRemover  #iklanshop  #jerawat  #sayajualonline  #marykayyongpeng  #marykaybatupahat  #marykaymersing  #marykaypulaupinang  #marykaymalaysia  #penjagaankulit  #hilangkanjerawat  #kulitkusam  #kulitsensitif  #thebestproductskincare 
🐟🐟อยากว่ายน้ำ แต่กลัว ผิวเสีย ผมพัง บางคนขาวแต่ไม่เนียน หรือขาวเหลืองดูเลือดน้อยไม่สดใส อยากผิวขาวใสอมชมพูกันไหมคะ ?? ต้องเริ่มที่ดูแลตัวเองจะกินวิตามินอะไรก้อได้เกี่ยวกับผิวแต่ตัว main หลักๆที่ต้องกินเลยคือ Collagen ซึ่งมีมากมายตามท้องตลาด ชง ฉีก เชค กันบ้าง ลำบากแท้ คอลาเจนเป็นสารที่มีโมเลกุลใหญ่นะคะจะดูดซึมได้น้อยมากเมื่อเข้าร่างกาย แต่ถ้าทาน Ausway Bio Collagen ตัวนี้ โดสไม่ได้สูงเป็นแสนเหมือนแนวญี่ปุ่น แต่เน้นดูดซึมได้ดีกว่าซึ่งจะเห็นผลดีกว่ามาก #auswaybiocollagen #คอลาเจนโมเลกุลเล็กจิ๋ว #เห็นผลดีกว่า 🙆🙆ผิวเด้งเต่งตึงไม่ต้องชง เพียงวันละเม็ดสะดวก ง๊ายง่าย สวยไวเห็นผลเร็ว ลูกค้าร้านเราหน้าเด๊กกเด็กนะคะทานทุกวันเลย  #auswaybiocollagen 🐳คอลลาเจน อายุ 25+ ต้องทานกันเลยนะจ๊ะ เพราะร่างกายเราจะผลิตคอลลาเจนน้อยลงเมื่ออายุมากขึ้น สังเกดได้ว่าทำไมผิวเริ่มแพ้ง่าย เริ่มมีริ้วรอยทั้งๆที่ดูแลตัวเองเหมือนเดิม  #auswaycolloagen #nanocollagen 🐳มาด้วยส่วนผสมปังๆ Ausway Bio Collagen ✅Ausway bio Collagen คอลลาเจนแบบ ซอฟเจล กินปุ้บดูดซึมเลย เข้มข้นกว่า แบบนี้เค้าสกัดเข้มข้น แถมยังมีส่วนผสมอื่นๆที่ทานแล้ว ดี กับผิวด้วยค่ะ #biocollagen #healthessence #skinvigorate 🍃 คอลลาเจน #marinecollagen
🍃 อีฟนิ่งพริมโรสออยล์  #eveningprimrose
🍃เกรฟซีดออยล์ #grapeseedoil
🍃รอยัลเจลลี่ #royaljelly นมผึ้ง
🌸 ❥วิธีรับประทานBioCollagen 🌞ทาน 1 เม็ด 3 เวลา กับน้ำอุ่น
#biocollagenaus บรรจุ 100 เม็ด ✔️ราคา 1290 บาท‼️
และขนาดทดลอง 30 เม็ด✔️ราคา 500 บาท‼️
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
ㅤㅤㅤㅤ
💁แม่ค้าใจดีต่อรองปรึกษาได้จ้า
🎀สั่งซื้อ-สอบถามรายละเอียด👇🏻👇🏻
🆔📲Line : Medsinedent
📱หรือจิ้มลิงค์สีฟ้าด้านบนหน้าร้าน เชื่อมต่อไลน์ของแม่ค้าค่ะ ตอบไว สะดวกสุดๆ
☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️ #vitaminc #vitc #นมผึ้ง #placenta #อาหารเสริม #grapeseed #royaljelly #นมผึ้งใหม่ #ผิวสวย #นมผึ้งแท้ #collagen #คอลลาเจน #amado
🐟🐟อยากว่ายน้ำ แต่กลัว ผิวเสีย ผมพัง บางคนขาวแต่ไม่เนียน หรือขาวเหลืองดูเลือดน้อยไม่สดใส อยากผิวขาวใสอมชมพูกันไหมคะ ?? ต้องเริ่มที่ดูแลตัวเองจะกินวิตามินอะไรก้อได้เกี่ยวกับผิวแต่ตัว main หลักๆที่ต้องกินเลยคือ Collagen ซึ่งมีมากมายตามท้องตลาด ชง ฉีก เชค กันบ้าง ลำบากแท้ คอลาเจนเป็นสารที่มีโมเลกุลใหญ่นะคะจะดูดซึมได้น้อยมากเมื่อเข้าร่างกาย แต่ถ้าทาน Ausway Bio Collagen ตัวนี้ โดสไม่ได้สูงเป็นแสนเหมือนแนวญี่ปุ่น แต่เน้นดูดซึมได้ดีกว่าซึ่งจะเห็นผลดีกว่ามาก #auswaybiocollagen  #คอลาเจนโมเลก ุลเล็กจิ๋ว #เห ็นผลดีกว่า 🙆🙆ผิวเด้งเต่งตึงไม่ต้องชง เพียงวันละเม็ดสะดวก ง๊ายง่าย สวยไวเห็นผลเร็ว ลูกค้าร้านเราหน้าเด๊กกเด็กนะคะทานทุกวันเลย #auswaybiocollagen  🐳คอลลาเจน อายุ 25+ ต้องทานกันเลยนะจ๊ะ เพราะร่างกายเราจะผลิตคอลลาเจนน้อยลงเมื่ออายุมากขึ้น สังเกดได้ว่าทำไมผิวเริ่มแพ้ง่าย เริ่มมีริ้วรอยทั้งๆที่ดูแลตัวเองเหมือนเดิม #auswaycolloagen  #nanocollagen  🐳มาด้วยส่วนผสมปังๆ Ausway Bio Collagen ✅Ausway bio Collagen คอลลาเจนแบบ ซอฟเจล กินปุ้บดูดซึมเลย เข้มข้นกว่า แบบนี้เค้าสกัดเข้มข้น แถมยังมีส่วนผสมอื่นๆที่ทานแล้ว ดี กับผิวด้วยค่ะ #biocollagen  #healthessence  #skinvigorate  🍃 คอลลาเจน #marinecollagen  🍃 อีฟนิ่งพริมโรสออยล์ #eveningprimrose  🍃เกรฟซีดออยล์ #grapeseedoil  🍃รอยัลเจลลี่ #royaljelly  นมผึ้ง 🌸 ❥วิธีรับประทานBioCollagen 🌞ทาน 1 เม็ด 3 เวลา กับน้ำอุ่น #biocollagenaus  บรรจุ 100 เม็ด ✔️ราคา 1290 บาท‼️ และขนาดทดลอง 30 เม็ด✔️ราคา 500 บาท‼️ ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ ㅤㅤㅤㅤ 💁แม่ค้าใจดีต่อรองปรึกษาได้จ้า 🎀สั่งซื้อ-สอบถามรายละเอียด👇🏻👇🏻 🆔📲Line : Medsinedent 📱หรือจิ้มลิงค์สีฟ้าด้านบนหน้าร้าน เชื่อมต่อไลน์ของแม่ค้าค่ะ ตอบไว สะดวกสุดๆ ☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️ #vitaminc  #vitc  #นมผ ึ้ง #placenta  #อาหารเสร ิม #grapeseed  #royaljelly  #นมผ ึ้งใหม่ #ผ ิวสวย #นมผ ึ้งแท้ #collagen  #คอลลาเจน  #amado 
Haiii, keluar jln2 pakai lipstick ape tu.. Ape kata cuba lipstick Semi Matte Mary Kay ni.. Hehe, color lawa2, cantik je dekat bibir tu haaa.. Jom baca kelebihan nya
.
.
New Semi-Matte Finish ✨
.
💄 Formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut.
💄 Dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir.
💄 Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir.
💄 Mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir.
💄 'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah.
.
Berminat? Hubungi saya segera

Tihah
0145123075
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKay #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #KosmetikBebasKimia #BotanicProduct #PeluangKerjaya #Surirumah #BotanicalEffect #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #Flawless #Foundation #CcCream #LoosePowder #Lotion #Lotiontangan #ScrubTangan #KosmetikKawalMinyak #Flawless #LaraAlana #ProdukBebasKimia #Skinvigorate #Pobling #BerusMuka
Haiii, keluar jln2 pakai lipstick ape tu.. Ape kata cuba lipstick Semi Matte Mary Kay ni.. Hehe, color lawa2, cantik je dekat bibir tu haaa.. Jom baca kelebihan nya . . New Semi-Matte Finish ✨ . 💄 Formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄 Dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄 Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄 Mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄 'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah. . Berminat? Hubungi saya segera Tihah 0145123075 Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKay  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #KosmetikBebasKimia  #BotanicProduct  #PeluangKerjaya  #Surirumah  #BotanicalEffect  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #Flawless  #Foundation  #CcCream  #LoosePowder  #Lotion  #Lotiontangan  #ScrubTangan  #KosmetikKawalMinyak  #Flawless  #LaraAlana  #ProdukBebasKimia  #Skinvigorate  #Pobling  #BerusMuka 
Siapa suka pkai eyeshadow? Jom try Baked Eye Trio ni. Ada 3 warna hebat dlm satu pallete kecil hehe comel jeee. Warna pun sesangat cntik! Harga mmg mampu milik utk semua tak kira la student ke atau yg dh kerja hehe. Cntik sgt utk makeup. Jom place order dgn Ya cecepat
.

Nadia (yaya)
0127740861
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.

#MaryKay #MaryKayMalaysia  #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #perempuan #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #bebasjerawat #skincare #kulitidaman #kulitgebu #skinvigoratebrush #skinvigorate #berusmuka #skincarewanita #eyeshadowmarykay #Bakedeyetrio #marykayeyeshadow #eyeshadowpallete #marykaylimitededition
Siapa suka pkai eyeshadow? Jom try Baked Eye Trio ni. Ada 3 warna hebat dlm satu pallete kecil hehe comel jeee. Warna pun sesangat cntik! Harga mmg mampu milik utk semua tak kira la student ke atau yg dh kerja hehe. Cntik sgt utk makeup. Jom place order dgn Ya cecepat . Nadia (yaya) 0127740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #Skincareterbaik  #thebestskincare  #BotanicalEffectsskincare  #Timewiseskincare  #melacepskincare  #acneproneskincare  #timewiseplusskincare  #ladies  #perempuan  #penjagaankulit  #jerawat  #beautyconsultant  #lipmask  #produkkecantikan  #lipscrub  #bebasjerawat  #skincare  #kulitidaman  #kulitgebu  #skinvigoratebrush  #skinvigorate  #berusmuka  #skincarewanita  #eyeshadowmarykay  #Bakedeyetrio  #marykayeyeshadow  #eyeshadowpallete  #marykaylimitededition 
Siapa suka pkai eyeshadow? Jom try Baked Eye Trio ni. Ada 3 warna hebat dlm satu pallete kecil hehe comel jeee. Warna pun sesangat cntik! Harga mmg mampu milik utk semua tak kira la student ke atau yg dh kerja hehe. Cntik sgt utk makeup. Jom place order dgn Ya cecepat
.

Nadia (yaya)
0127740861
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.

#MaryKay #MaryKayMalaysia  #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #perempuan #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #bebasjerawat #skincare #kulitidaman #kulitgebu #skinvigoratebrush #skinvigorate #berusmuka #skincarewanita #eyeshadowmarykay #Bakedeyetrio #marykayeyeshadow #eyeshadowpallete #marykaylimitededition
Siapa suka pkai eyeshadow? Jom try Baked Eye Trio ni. Ada 3 warna hebat dlm satu pallete kecil hehe comel jeee. Warna pun sesangat cntik! Harga mmg mampu milik utk semua tak kira la student ke atau yg dh kerja hehe. Cntik sgt utk makeup. Jom place order dgn Ya cecepat . Nadia (yaya) 0127740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #Skincareterbaik  #thebestskincare  #BotanicalEffectsskincare  #Timewiseskincare  #melacepskincare  #acneproneskincare  #timewiseplusskincare  #ladies  #perempuan  #penjagaankulit  #jerawat  #beautyconsultant  #lipmask  #produkkecantikan  #lipscrub  #bebasjerawat  #skincare  #kulitidaman  #kulitgebu  #skinvigoratebrush  #skinvigorate  #berusmuka  #skincarewanita  #eyeshadowmarykay  #Bakedeyetrio  #marykayeyeshadow  #eyeshadowpallete  #marykaylimitededition 
Siapa suka pkai eyeshadow? Jom try Baked Eye Trio ni. Ada 3 warna hebat dlm satu pallete kecil hehe comel jeee. Warna pun sesangat cntik! Harga mmg mampu milik utk semua tak kira la student ke atau yg dh kerja hehe. Cntik sgt utk makeup. Jom place order dgn Ya cecepat
.

Nadia (yaya)
0127740861
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.

#MaryKay #MaryKayMalaysia  #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #perempuan #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #bebasjerawat #skincare #kulitidaman #kulitgebu #skinvigoratebrush #skinvigorate #berusmuka #skincarewanita #eyeshadowmarykay #Bakedeyetrio #marykayeyeshadow #eyeshadowpallete #marykaylimitededition
Siapa suka pkai eyeshadow? Jom try Baked Eye Trio ni. Ada 3 warna hebat dlm satu pallete kecil hehe comel jeee. Warna pun sesangat cntik! Harga mmg mampu milik utk semua tak kira la student ke atau yg dh kerja hehe. Cntik sgt utk makeup. Jom place order dgn Ya cecepat . Nadia (yaya) 0127740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #Skincareterbaik  #thebestskincare  #BotanicalEffectsskincare  #Timewiseskincare  #melacepskincare  #acneproneskincare  #timewiseplusskincare  #ladies  #perempuan  #penjagaankulit  #jerawat  #beautyconsultant  #lipmask  #produkkecantikan  #lipscrub  #bebasjerawat  #skincare  #kulitidaman  #kulitgebu  #skinvigoratebrush  #skinvigorate  #berusmuka  #skincarewanita  #eyeshadowmarykay  #Bakedeyetrio  #marykayeyeshadow  #eyeshadowpallete  #marykaylimitededition 
Siapa suka pkai eyeshadow? Jom try Baked Eye Trio ni. Ada 3 warna hebat dlm satu pallete kecil hehe comel jeee. Warna pun sesangat cntik! Harga mmg mampu milik utk semua tak kira la student ke atau yg dh kerja hehe. Cntik sgt utk makeup. Jom place order dgn Ya cecepat
.

Nadia (yaya)
0127740861
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.

#MaryKay #MaryKayMalaysia  #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #perempuan #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #bebasjerawat #skincare #kulitidaman #kulitgebu #skinvigoratebrush #skinvigorate #berusmuka #skincarewanita #eyeshadowmarykay #Bakedeyetrio #marykayeyeshadow #eyeshadowpallete #marykaylimitededition
Siapa suka pkai eyeshadow? Jom try Baked Eye Trio ni. Ada 3 warna hebat dlm satu pallete kecil hehe comel jeee. Warna pun sesangat cntik! Harga mmg mampu milik utk semua tak kira la student ke atau yg dh kerja hehe. Cntik sgt utk makeup. Jom place order dgn Ya cecepat . Nadia (yaya) 0127740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #Skincareterbaik  #thebestskincare  #BotanicalEffectsskincare  #Timewiseskincare  #melacepskincare  #acneproneskincare  #timewiseplusskincare  #ladies  #perempuan  #penjagaankulit  #jerawat  #beautyconsultant  #lipmask  #produkkecantikan  #lipscrub  #bebasjerawat  #skincare  #kulitidaman  #kulitgebu  #skinvigoratebrush  #skinvigorate  #berusmuka  #skincarewanita  #eyeshadowmarykay  #Bakedeyetrio  #marykayeyeshadow  #eyeshadowpallete  #marykaylimitededition 
13 sebab mengapa berus SKINVIGORATE ini best sangat. .
-Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari. .
-waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh .
-Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan!  Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer..dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! .
-Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus.  Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini.Nak lagi dapat kesan gunakan sekali dengan pencuci wajah Mary Kay .
-Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas. .
-Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja.  Berputar selaju 400 kali seminit. dapat membuang sel kulit mati dan kotoran serta memberi urutan pada wajah ketika memberus. .
-Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari. .
-Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah. .
-Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja.  Yang pasti berkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran. Ada jaminan 365 hari.

Excited nak cuba satu?  Kalau nak, bagitau Ya eh hihi. Jom join order 20hb ni!
.

Nadia (yaya)
0127740861
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.

#MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #Skincare #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #perempuan #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #mukacantik #produkkecantikan #nakcantik #bebasjerawat #ubatkulit #kulitidaman #kulitgebu #skinvigoratebrush #skinvigorate #berusmuka #skincarewanita #mkmen
13 sebab mengapa berus SKINVIGORATE ini best sangat. . -Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari. . -waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh . -Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan! Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer..dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! . -Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini.Nak lagi dapat kesan gunakan sekali dengan pencuci wajah Mary Kay . -Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas. . -Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja. Berputar selaju 400 kali seminit. dapat membuang sel kulit mati dan kotoran serta memberi urutan pada wajah ketika memberus. . -Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari. . -Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah. . -Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja. Yang pasti berkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran. Ada jaminan 365 hari. Excited nak cuba satu? Kalau nak, bagitau Ya eh hihi. Jom join order 20hb ni! . Nadia (yaya) 0127740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #MaryKaySelangor  #Skincare  #Skincareterbaik  #thebestskincare  #BotanicalEffectsskincare  #Timewiseskincare  #melacepskincare  #acneproneskincare  #timewiseplusskincare  #ladies  #perempuan  #penjagaankulit  #jerawat  #beautyconsultant  #mukacantik  #produkkecantikan  #nakcantik  #bebasjerawat  #ubatkulit  #kulitidaman  #kulitgebu  #skinvigoratebrush  #skinvigorate  #berusmuka  #skincarewanita  #mkmen 
13 sebab mengapa berus SKINVIGORATE ini best sangat. .
-Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari. .
-waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh .
-Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan!  Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer..dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! .
-Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus.  Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini.Nak lagi dapat kesan gunakan sekali dengan pencuci wajah Mary Kay .
-Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas. .
-Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja.  Berputar selaju 400 kali seminit. dapat membuang sel kulit mati dan kotoran serta memberi urutan pada wajah ketika memberus. .
-Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari. .
-Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah. .
-Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja.  Yang pasti berkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran. Ada jaminan 365 hari.

Excited nak cuba satu?  Kalau nak, bagitau Ya eh hihi. Jom join order 20hb ni!
.

Nadia (yaya)
0127740861
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.

#MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #Skincare #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #perempuan #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #mukacantik #produkkecantikan #nakcantik #bebasjerawat #ubatkulit #kulitidaman #kulitgebu #skinvigoratebrush #skinvigorate #berusmuka #skincarewanita #mkmen
13 sebab mengapa berus SKINVIGORATE ini best sangat. . -Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari. . -waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh . -Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan! Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer..dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! . -Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini.Nak lagi dapat kesan gunakan sekali dengan pencuci wajah Mary Kay . -Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas. . -Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja. Berputar selaju 400 kali seminit. dapat membuang sel kulit mati dan kotoran serta memberi urutan pada wajah ketika memberus. . -Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari. . -Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah. . -Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja. Yang pasti berkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran. Ada jaminan 365 hari. Excited nak cuba satu? Kalau nak, bagitau Ya eh hihi. Jom join order 20hb ni! . Nadia (yaya) 0127740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #MaryKaySelangor  #Skincare  #Skincareterbaik  #thebestskincare  #BotanicalEffectsskincare  #Timewiseskincare  #melacepskincare  #acneproneskincare  #timewiseplusskincare  #ladies  #perempuan  #penjagaankulit  #jerawat  #beautyconsultant  #mukacantik  #produkkecantikan  #nakcantik  #bebasjerawat  #ubatkulit  #kulitidaman  #kulitgebu  #skinvigoratebrush  #skinvigorate  #berusmuka  #skincarewanita  #mkmen 
TimeWise Miracle Set (early-to-moderate signs of aging)

TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. :-) .
.
.
timewise 3 in 1 cleanser = bantu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar kulit anda :-) .
.
.
timewise age fighting moisturizer = dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam :-) .
.
.
timewise day solution sunscreen SPF 25 = melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida membantu melegakan garis-garis halus :-) .
.
.
timewise night solution = ramuannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan

11 manfaat kebaikan untuk kulit anda:
:-) membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan.

Sila hubungi saya utk details :) saya sedia membantu

Maizatul - 0133107033
Mary Kay beauty consultant

#marykaymakeup
#marykaymalaysia
#marykay❤
#marykayshahalam #mascara
#makeup #healthyskin #beauty #skincare  #timewise #botanical #cccream #mattelipstick #skinvigorate #marykay #lipstick #promotion #uitm #utm #usm #uniten #um #unisel #freepostage #freesample #freeconsultation #loveyourskin #love #sayajual #sayajualmarykay
TimeWise Miracle Set (early-to-moderate signs of aging) TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. :-) . . . timewise 3 in 1 cleanser = bantu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar kulit anda :-) . . . timewise age fighting moisturizer = dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam :-) . . . timewise day solution sunscreen SPF 25 = melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida membantu melegakan garis-garis halus :-) . . . timewise night solution = ramuannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan 11 manfaat kebaikan untuk kulit anda: :-) membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan. Sila hubungi saya utk details :) saya sedia membantu Maizatul - 0133107033 Mary Kay beauty consultant #marykaymakeup  #marykaymalaysia  #marykay ❤ #marykayshahalam  #mascara  #makeup  #healthyskin  #beauty  #skincare  #timewise  #botanical  #cccream  #mattelipstick  #skinvigorate  #marykay  #lipstick  #promotion  #uitm  #utm  #usm  #uniten  #um  #unisel  #freepostage  #freesample  #freeconsultation  #loveyourskin  #love  #sayajual  #sayajualmarykay 
Siapa ada masalah
-jeragat? -bintik2 pigmentasi?
-kulit kusam🙋🙋
.
jom baca sharing drp pengguna marykay ni..suami tegur kulit makin bersinar..jeragat dh pudar..isteri mana tak jatuh cinta ngan marykay kann?? 😍😍
.
Jeragat atau pigmentasi? Jangan keliru ye, keduanya adalah berbeza mngikut keadaan walopon hakikatnya kelihatan sama je..okay moh akak educate skit 👇
.
JERAGAT adalah daripada keturunan..cuba tanya mak kita moyang dulu ada jeragat tak..hihiii...PIGMENTASI pula adalah disebabkan PRODUK KOSMETIK BERACUN/ KANDUNGAN MERKURI YG TINGGI...yg ni sepatutnya kita takot..bila dh keluar pigmentasi tu mksudnya lapisan kulit kita dah sgt2 nazak 😥
.
Soalan: Ye ke kak? Dah tu boleh hilang tak jeragat & pigmentasi ni?
.
Jawapan: Jeragat tak boleh hilang ye sayang. Cuma boleh dikurangkan dan dikawal daripada terus merebak. Kalau laser pon hanya akan hilang paling lama 6bulan, itupon sekiranya regimen penjagaan kulit yg diambil adalah selamat dan lengkap. Kalau tidak, jeragat akan bertambah banyak dan semakin teruk. Jeragat tak boleh dilenyapkan melainkan produk tersebut mengandungi chemical berbahaya. TAPI pigmentasi boleh dihilangkan dgn regimen penjagaan kulit yg selamat & bebas merkuri..Dan ianya ada di MaryKay! 😉

P/s: Jeragat sgt sensitif pada sinar uv ye..so pemakaian SPF (sun protection factor) sangat2 PENTING!! 😘😘😘😘😘😘😘 Perlukan skin consultation dari akak? Akak sedia mmbantu..moh ler whatsapp 🤗

Love, Tina
013 2119574
Mary kay beauty consultant

#marykaymalaysia #marykaypahang #marykaymaran #blackheadremover #lipstickmarykay #lipsticklovers #semimattelipstick #kulitsensitif #bibirkering #kulitberminyak #laraalana #parutjerawat #jerawat #jeragat #pigmentasi #masalahkulit #produkbebasmerkuri #produkbotani #aaisyahdhiarana #marykayraub #foundation #marykayjengka #cccream #marykaykualalipis #skinvigorate #pobling #makeupremover #makeuplovers
Siapa ada masalah -jeragat? -bintik2 pigmentasi? -kulit kusam🙋🙋 . jom baca sharing drp pengguna marykay ni..suami tegur kulit makin bersinar..jeragat dh pudar..isteri mana tak jatuh cinta ngan marykay kann?? 😍😍 . Jeragat atau pigmentasi? Jangan keliru ye, keduanya adalah berbeza mngikut keadaan walopon hakikatnya kelihatan sama je..okay moh akak educate skit 👇 . JERAGAT adalah daripada keturunan..cuba tanya mak kita moyang dulu ada jeragat tak..hihiii...PIGMENTASI pula adalah disebabkan PRODUK KOSMETIK BERACUN/ KANDUNGAN MERKURI YG TINGGI...yg ni sepatutnya kita takot..bila dh keluar pigmentasi tu mksudnya lapisan kulit kita dah sgt2 nazak 😥 . Soalan: Ye ke kak? Dah tu boleh hilang tak jeragat & pigmentasi ni? . Jawapan: Jeragat tak boleh hilang ye sayang. Cuma boleh dikurangkan dan dikawal daripada terus merebak. Kalau laser pon hanya akan hilang paling lama 6bulan, itupon sekiranya regimen penjagaan kulit yg diambil adalah selamat dan lengkap. Kalau tidak, jeragat akan bertambah banyak dan semakin teruk. Jeragat tak boleh dilenyapkan melainkan produk tersebut mengandungi chemical berbahaya. TAPI pigmentasi boleh dihilangkan dgn regimen penjagaan kulit yg selamat & bebas merkuri..Dan ianya ada di MaryKay! 😉 P/s: Jeragat sgt sensitif pada sinar uv ye..so pemakaian SPF (sun protection factor) sangat2 PENTING!! 😘😘😘😘😘😘😘 Perlukan skin consultation dari akak? Akak sedia mmbantu..moh ler whatsapp 🤗 Love, Tina 013 2119574 Mary kay beauty consultant #marykaymalaysia  #marykaypahang  #marykaymaran  #blackheadremover  #lipstickmarykay  #lipsticklovers  #semimattelipstick  #kulitsensitif  #bibirkering  #kulitberminyak  #laraalana  #parutjerawat  #jerawat  #jeragat  #pigmentasi  #masalahkulit  #produkbebasmerkuri  #produkbotani  #aaisyahdhiarana  #marykayraub  #foundation  #marykayjengka  #cccream  #marykaykualalipis  #skinvigorate  #pobling  #makeupremover  #makeuplovers 
🦋เพิ่มคอลาเจนให้ผิวสวยเด้งไร้ริ้วรอยกันนะจ๊ะสาวๆ รู้รึป่าว ผู้หญิงนั้นสร้างคอลลาเจนได้น้อยกว่าผู้ชาย และมีอัตราการสร้างที่ลดลงประมาณ 1% ต่อปี จึงไม่ต้องแปลกใจว่าทำไมสาวๆ ถึงได้ดูแก่เร็วกว่าหนุ่มๆเมื่ออายุมากขึ้น #auswaybiocollagen  บางคนอายุไม่เท่าไหร่ผิวพรรณหน้าตาไปสะแล้ว จะทำให้ดูไม่มีน้ำมีนวลแก่กว่าวัยนะเนียะ

ㅤ🐳คอลลาเจน อายุ 25+ ต้องทานกันเลยนะจ๊ะ เพราะร่างกายเราจะผลิตคอลลาเจนน้อยลงเมื่ออายุมากขึ้น สังเกดได้ว่าทำไมผิวเริ่มแพ้ง่าย เริ่มมีริ้วรอยทั้งๆที่ดูแลตัวเองเหมือนเดิม  #auswaycolloagen #biocollagen #skinvigorate #healthessence 
ㅤㅤㅤㅤ
✅Ausway bio Collagen คอลลาเจนแบบ ซอฟเจล กินปุ้บดูดซึมเลย เข้มข้นกว่า แบบนี้เค้าสกัดเข้มข้น แถมยังมีส่วนผสมอื่นๆที่ทานแล้ว ดี กับผิวด้วยค่ะ #biocollagen 🍃 คอลลาเจน #marinecollagen
🍃 อีฟนิ่งพริมโรสออยล์  #eveningprimrose
🍃เกรฟซีดออยล์ #grapeseedoil
🍃รอยัลเจลลี่ #royaljelly  นมผึ้ง ❌อย่าคิดว่าคอลาเจนไม่สำคัญ มาดูกันทานแล้วได้อัลไลบ้าง ผิวพรรณ ผิวหน้า กระดูก กล้ามเนื้อ ข้อต่อ ผม เล็บ มีคอลาเจนทั้งนั้น
🌸 ❥วิธีรับประทานBioCollagen 🌞ทาน 1 เม็ด 3 เวลา กับน้ำอุ่น ก่อนอาหารเช้า อาหารเที่ยง และ 🚧โปรดระวัง‼ ❎ของลอกเลียนแบบ ♻เพื่อความมั่นใจ 📝สั่งซื้อกับ สวัสดีมาร์ทเท่านั้น
🎯สวัสดีมาร์ท 🔱ได้รับการจดทะเบียนพาณิชย์อิเล็กทรอนิกส์กับทางกรมพัฒนาธุรกิจการค้า กระทรวงพาณิชย์ ถูกต้องตามกฏหมาย
🔰รายละเอียดสินค้าเพิ่มเติม
🔰 http://www.sawasdeemart.com
🔰 สั่งซื้อ ☎ 080-202-4709
Line: sawasdeemart
กดแอดไลน์ http://line.me/ti/p/~sawasdeemart
📳(ฝากข้อความใต้โพสพ่อค้าไม่เห็นครับ)
🦋เพิ่มคอลาเจนให้ผิวสวยเด้งไร้ริ้วรอยกันนะจ๊ะสาวๆ รู้รึป่าว ผู้หญิงนั้นสร้างคอลลาเจนได้น้อยกว่าผู้ชาย และมีอัตราการสร้างที่ลดลงประมาณ 1% ต่อปี จึงไม่ต้องแปลกใจว่าทำไมสาวๆ ถึงได้ดูแก่เร็วกว่าหนุ่มๆเมื่ออายุมากขึ้น #auswaybiocollagen  บางคนอายุไม่เท่าไหร่ผิวพรรณหน้าตาไปสะแล้ว จะทำให้ดูไม่มีน้ำมีนวลแก่กว่าวัยนะเนียะ ㅤ🐳คอลลาเจน อายุ 25+ ต้องทานกันเลยนะจ๊ะ เพราะร่างกายเราจะผลิตคอลลาเจนน้อยลงเมื่ออายุมากขึ้น สังเกดได้ว่าทำไมผิวเริ่มแพ้ง่าย เริ่มมีริ้วรอยทั้งๆที่ดูแลตัวเองเหมือนเดิม #auswaycolloagen  #biocollagen  #skinvigorate  #healthessence  ㅤㅤㅤㅤ ✅Ausway bio Collagen คอลลาเจนแบบ ซอฟเจล กินปุ้บดูดซึมเลย เข้มข้นกว่า แบบนี้เค้าสกัดเข้มข้น แถมยังมีส่วนผสมอื่นๆที่ทานแล้ว ดี กับผิวด้วยค่ะ #biocollagen  🍃 คอลลาเจน #marinecollagen  🍃 อีฟนิ่งพริมโรสออยล์ #eveningprimrose  🍃เกรฟซีดออยล์ #grapeseedoil  🍃รอยัลเจลลี่ #royaljelly  นมผึ้ง ❌อย่าคิดว่าคอลาเจนไม่สำคัญ มาดูกันทานแล้วได้อัลไลบ้าง ผิวพรรณ ผิวหน้า กระดูก กล้ามเนื้อ ข้อต่อ ผม เล็บ มีคอลาเจนทั้งนั้น 🌸 ❥วิธีรับประทานBioCollagen 🌞ทาน 1 เม็ด 3 เวลา กับน้ำอุ่น ก่อนอาหารเช้า อาหารเที่ยง และ 🚧โปรดระวัง‼ ❎ของลอกเลียนแบบ ♻เพื่อความมั่นใจ 📝สั่งซื้อกับ สวัสดีมาร์ทเท่านั้น 🎯สวัสดีมาร์ท 🔱ได้รับการจดทะเบียนพาณิชย์อิเล็กทรอนิกส์กับทางกรมพัฒนาธุรกิจการค้า กระทรวงพาณิชย์ ถูกต้องตามกฏหมาย 🔰รายละเอียดสินค้าเพิ่มเติม 🔰 http://www.sawasdeemart.com 🔰 สั่งซื้อ ☎ 080-202-4709 Line: sawasdeemart กดแอดไลน์ http://line.me/ti/p/~sawasdeemart 📳(ฝากข้อความใต้โพสพ่อค้าไม่เห็นครับ)
Ramai tanya akak 👇👇👇
.
💞 Kenapa marykay mahal ?
💞 Marykay ni product dr mana?
💞 Tak pernah dengar pon sebelum ni ?
💞Kenapa lipstik marykay mahal ?
.
Dan banyakk lagii pertanyaan yg diajukan.
.
Meh akaq citer sikit ye..
Nak type panjang sgt . Ni antara JAWAPAN utk soalan2 trsebut 👇
.
💋MARYKAY sudah bertapak 54 tahun di pasaran dunia
💋MARYKAY sudah 16 tahun di Malaysia (lame kan..jadi memang diyakini)
💋MARYKAY adalah di antara Syarikat yg mempunyai SAINTIS tersendiri utk R&D Produk
💋Kilang pembuatan MARYKAY menggunakan mesin teknologi yg tinggi & canggih
💋MARYKAY tiada unsur haiwan KECUALI di china dan kilang di china hnya utk penduduk china shja!... kita made in Dallas, US tau! -kalau tiada unsur haiwan means halal ye..mane ade produk botani or dr tmbuh-tmbuhan xhalal😁
💋Lipstick MARYKAY adalah BEBAS PLUMBUM!
💋MARYKAY mempunyai 90 days satisfaction guarantee (moneyback guarantee? 😍
.
Dah terjawab semua persoalan anda? Kalo dah boleh lah wassap akak 😂nak tanye lebih lagi😆
.
Korang berminat nak tau pasal kerjaya Beauty Consultant Mary Kay pon akaq sudi sharing😍
.
Fatin
01112996914
Senior Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MarykayMalaysia #MarykayTerengganu #BlackheadRemover #LipstickMarykay #LipstickLovers #SemiMatteLipstick #KulitSensitif #BibirKering #KulitBerminyak #Dermatologist #ParutJerawat #Jerawat #Jeragat #Pigmentasi #MasalahKulit #ProdukBebasMerkuri #ProdukBotani  #Marykay #Foundation #CcCream  #Skinvigorate #Pobling #MKMen #MakeupRemover #MakeupLovers
Ramai tanya akak 👇👇👇 . 💞 Kenapa marykay mahal ? 💞 Marykay ni product dr mana? 💞 Tak pernah dengar pon sebelum ni ? 💞Kenapa lipstik marykay mahal ? . Dan banyakk lagii pertanyaan yg diajukan. . Meh akaq citer sikit ye.. Nak type panjang sgt . Ni antara JAWAPAN utk soalan2 trsebut 👇 . 💋MARYKAY sudah bertapak 54 tahun di pasaran dunia 💋MARYKAY sudah 16 tahun di Malaysia (lame kan..jadi memang diyakini) 💋MARYKAY adalah di antara Syarikat yg mempunyai SAINTIS tersendiri utk R&D Produk 💋Kilang pembuatan MARYKAY menggunakan mesin teknologi yg tinggi & canggih 💋MARYKAY tiada unsur haiwan KECUALI di china dan kilang di china hnya utk penduduk china shja!... kita made in Dallas, US tau! -kalau tiada unsur haiwan means halal ye..mane ade produk botani or dr tmbuh-tmbuhan xhalal😁 💋Lipstick MARYKAY adalah BEBAS PLUMBUM! 💋MARYKAY mempunyai 90 days satisfaction guarantee (moneyback guarantee? 😍 . Dah terjawab semua persoalan anda? Kalo dah boleh lah wassap akak 😂nak tanye lebih lagi😆 . Korang berminat nak tau pasal kerjaya Beauty Consultant Mary Kay pon akaq sudi sharing😍 . Fatin 01112996914 Senior Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MarykayMalaysia  #MarykayTerengganu  #BlackheadRemover  #LipstickMarykay  #LipstickLovers  #SemiMatteLipstick  #KulitSensitif  #BibirKering  #KulitBerminyak  #Dermatologist  #ParutJerawat  #Jerawat  #Jeragat  #Pigmentasi  #MasalahKulit  #ProdukBebasMerkuri  #ProdukBotani  #Marykay  #Foundation  #CcCream  #Skinvigorate  #Pobling  #MKMen  #MakeupRemover  #MakeupLovers 
MK MEN DAILY FACIAL WASH BERFUNGSI UNTUK : .
.
👉🏻Membersihkan kotoran!
👉🏻Mengurangkan minyak berlebihan dgn ketara!
👉🏻Menyediakan kulit untuk langkah mencukur!
👉🏻Pori pori berasa bersih dengan sepenuhnya!
👉🏻Meninggalkan kulit berasa lebih licin, segar dan cergas! .
.
👦🏻Ianya bersifat lembut dan sesuai digunakan setiap hari tanpa mengeringkan kulit!

Maizatul - 0133107033
Mary Kay beauty consultant

#marykaymakeup
#marykaymalaysia
#marykay❤
#marykayshahalam #mascara
#makeup #healthyskin #beauty #skincare  #timewise #botanical #cccream #mattelipstick #skinvigorate #marykay #lipstick #promotion #uitm #utm #usm #uniten #um #unisel #freepostage #freesample #freeconsultation #loveyourskin #love #sayajual #sayajualmarykay
MK MEN DAILY FACIAL WASH BERFUNGSI UNTUK : . . 👉🏻Membersihkan kotoran! 👉🏻Mengurangkan minyak berlebihan dgn ketara! 👉🏻Menyediakan kulit untuk langkah mencukur! 👉🏻Pori pori berasa bersih dengan sepenuhnya! 👉🏻Meninggalkan kulit berasa lebih licin, segar dan cergas! . . 👦🏻Ianya bersifat lembut dan sesuai digunakan setiap hari tanpa mengeringkan kulit! Maizatul - 0133107033 Mary Kay beauty consultant #marykaymakeup  #marykaymalaysia  #marykay ❤ #marykayshahalam  #mascara  #makeup  #healthyskin  #beauty  #skincare  #timewise  #botanical  #cccream  #mattelipstick  #skinvigorate  #marykay  #lipstick  #promotion  #uitm  #utm  #usm  #uniten  #um  #unisel  #freepostage  #freesample  #freeconsultation  #loveyourskin  #love  #sayajual  #sayajualmarykay 
CREME LIPSTICK MARY KAY
.

Antara  kebaikan dalam Creme lipstik Mary Kay ialah .
♡ bersifat krim
♡ kekal lama, ada vitamin E dan C lagi tau, ( amat sesuai bagi anda yang mengalami bibir sensitif)
♡ amat ringan
♡ mudah untuk dicuci, ♡ mengandungi moisturizer (bersifat sebagai pelembap bibir)
.
jom cecepat roger wany ehh kalau berminat..
.

Wany
0165661639
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.

#MaryKay #MaryKayMalaysia #Skincare #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #perempuan #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #bebasjerawat #skincare #kulitidaman #kulitgebu #skinvigoratebrush #skinvigorate #berusmuka #skincarewanita #satinhands #lipstickmatte #Marykayjohor #marykaykotatinggi
CREME LIPSTICK MARY KAY . Antara kebaikan dalam Creme lipstik Mary Kay ialah . ♡ bersifat krim ♡ kekal lama, ada vitamin E dan C lagi tau, ( amat sesuai bagi anda yang mengalami bibir sensitif) ♡ amat ringan ♡ mudah untuk dicuci, ♡ mengandungi moisturizer (bersifat sebagai pelembap bibir) . jom cecepat roger wany ehh kalau berminat.. . Wany 0165661639 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #Skincare  #Skincareterbaik  #thebestskincare  #BotanicalEffectsskincare  #Timewiseskincare  #melacepskincare  #acneproneskincare  #timewiseplusskincare  #ladies  #perempuan  #penjagaankulit  #jerawat  #beautyconsultant  #lipmask  #produkkecantikan  #lipscrub  #bebasjerawat  #skincare  #kulitidaman  #kulitgebu  #skinvigoratebrush  #skinvigorate  #berusmuka  #skincarewanita  #satinhands  #lipstickmatte  #Marykayjohor  #marykaykotatinggi 
Nak bibir cantik, merah semulajadi? Guna je, The NEW Mary Kay Satin Lip Set. 😍Diperbaharui dgn Shea Butter. Yg sangat terkenal dgn kehebatannya kerana ia mampu memberi kelembapan pada bibir dan merawat masalah bibir seperti bibir kering, bibir hitam, bibir merekah dan lain-lain masalah bibir. Paling best, ia juga berfungsi sebagai Anti Bakteria tau ! Wow ! 😱😱
.
Bye-bye bibir hitam, bibir kusam and bibir kering ! .
.
.
Tihah
0145123075
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKay #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #KosmetikBebasKimia #BotanicProduct #PeluangKerjaya #Surirumah #BotanicalEffect #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #Flawless #Foundation #CcCream #LoosePowder #Lotion #Lotiontangan #ScrubTangan #KosmetikKawalMinyak #Flawless #LaraAlana #ProdukBebasKimia #Skinvigorate #Pobling #BerusMuka
Nak bibir cantik, merah semulajadi? Guna je, The NEW Mary Kay Satin Lip Set. 😍Diperbaharui dgn Shea Butter. Yg sangat terkenal dgn kehebatannya kerana ia mampu memberi kelembapan pada bibir dan merawat masalah bibir seperti bibir kering, bibir hitam, bibir merekah dan lain-lain masalah bibir. Paling best, ia juga berfungsi sebagai Anti Bakteria tau ! Wow ! 😱😱 . Bye-bye bibir hitam, bibir kusam and bibir kering ! . . . Tihah 0145123075 Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKay  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #KosmetikBebasKimia  #BotanicProduct  #PeluangKerjaya  #Surirumah  #BotanicalEffect  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #Flawless  #Foundation  #CcCream  #LoosePowder  #Lotion  #Lotiontangan  #ScrubTangan  #KosmetikKawalMinyak  #Flawless  #LaraAlana  #ProdukBebasKimia  #Skinvigorate  #Pobling  #BerusMuka 
Kenapa MASK penting untuk wajah??
Fungsi UTAMA mask ialah untuk membuang kekotoran dan Sel kulit mati daripada lapisan bahg dlm kulit yg tidak dpt di lakukan oleh pencucian shj ... Jadi PENTING kan mask ?? Jika anda tidak gunakan Secara Rutin penjagaan .
Kulit akan KUSAM, TIDAK BERMAYA dan minyak atau white head akan menetap bebas di wajah anda .. 🌷 Jadi baca ni 👇👇👇👇👇👇👇👇
. 📌GEL MASK - Bertindak Hebat untuk kulit Jenis kering! 👉Kesan yang menakjubkan jika anda guna kan 3x Seminggu GEL MASK. . ❤ Menyekatakan kulit agar rasa lembut dan hidrat.
❤ Membantu kulit kelihatan lebih licin. ❤ Mengurangkan keketaraan Pori2 .
❤ Ia dpt menenangkan kulit dr radangan, melicinkan , melembutkan dan paling ketara ialah menyihatkan kulit .

Ni la mask favourite Ya! Sumpahh sedap gileee pkai ni hahaha..bila bangun pagi kan ase lembuttt sesangat muka! Cm nak nangis tau muka lembut..siapa nk try free sample jom pm Ya okayyy!
.

Nadia (yaya)
0127740861
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.

#MaryKay #MaryKayMalaysia  #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #perempuan #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #bebasjerawat #skincare #kulitidaman #kulitgebu #skinvigoratebrush #skinvigorate #berusmuka #skincarewanita #satinhands #maskmarykay #Renewinggelmask
Kenapa MASK penting untuk wajah?? Fungsi UTAMA mask ialah untuk membuang kekotoran dan Sel kulit mati daripada lapisan bahg dlm kulit yg tidak dpt di lakukan oleh pencucian shj ... Jadi PENTING kan mask ?? Jika anda tidak gunakan Secara Rutin penjagaan . Kulit akan KUSAM, TIDAK BERMAYA dan minyak atau white head akan menetap bebas di wajah anda .. 🌷 Jadi baca ni 👇👇👇👇👇👇👇👇 . 📌GEL MASK - Bertindak Hebat untuk kulit Jenis kering! 👉Kesan yang menakjubkan jika anda guna kan 3x Seminggu GEL MASK. . ❤ Menyekatakan kulit agar rasa lembut dan hidrat. ❤ Membantu kulit kelihatan lebih licin. ❤ Mengurangkan keketaraan Pori2 . ❤ Ia dpt menenangkan kulit dr radangan, melicinkan , melembutkan dan paling ketara ialah menyihatkan kulit . Ni la mask favourite Ya! Sumpahh sedap gileee pkai ni hahaha..bila bangun pagi kan ase lembuttt sesangat muka! Cm nak nangis tau muka lembut..siapa nk try free sample jom pm Ya okayyy! . Nadia (yaya) 0127740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #Skincareterbaik  #thebestskincare  #BotanicalEffectsskincare  #Timewiseskincare  #melacepskincare  #acneproneskincare  #timewiseplusskincare  #ladies  #perempuan  #penjagaankulit  #jerawat  #beautyconsultant  #lipmask  #produkkecantikan  #lipscrub  #bebasjerawat  #skincare  #kulitidaman  #kulitgebu  #skinvigoratebrush  #skinvigorate  #berusmuka  #skincarewanita  #satinhands  #maskmarykay  #Renewinggelmask 
Kenapa MASK penting untuk wajah??
Fungsi UTAMA mask ialah untuk membuang kekotoran dan Sel kulit mati daripada lapisan bahg dlm kulit yg tidak dpt di lakukan oleh pencucian shj ... Jadi PENTING kan mask ?? Jika anda tidak gunakan Secara Rutin penjagaan .
Kulit akan KUSAM, TIDAK BERMAYA dan minyak atau white head akan menetap bebas di wajah anda .. 🌷 Jadi baca ni 👇👇👇👇👇👇👇👇
. 📌GEL MASK - Bertindak Hebat untuk kulit Jenis kering! 👉Kesan yang menakjubkan jika anda guna kan 3x Seminggu GEL MASK. . ❤ Menyekatakan kulit agar rasa lembut dan hidrat.
❤ Membantu kulit kelihatan lebih licin. ❤ Mengurangkan keketaraan Pori2 .
❤ Ia dpt menenangkan kulit dr radangan, melicinkan , melembutkan dan paling ketara ialah menyihatkan kulit .

Ni la mask favourite Ya! Sumpahh sedap gileee pkai ni hahaha..bila bangun pagi kan ase lembuttt sesangat muka! Cm nak nangis tau muka lembut..siapa nk try free sample jom pm Ya okayyy!
.

Nadia (yaya)
0127740861
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.

#MaryKay #MaryKayMalaysia  #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #perempuan #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #bebasjerawat #skincare #kulitidaman #kulitgebu #skinvigoratebrush #skinvigorate #berusmuka #skincarewanita #satinhands #maskmarykay #Renewinggelmask
Kenapa MASK penting untuk wajah?? Fungsi UTAMA mask ialah untuk membuang kekotoran dan Sel kulit mati daripada lapisan bahg dlm kulit yg tidak dpt di lakukan oleh pencucian shj ... Jadi PENTING kan mask ?? Jika anda tidak gunakan Secara Rutin penjagaan . Kulit akan KUSAM, TIDAK BERMAYA dan minyak atau white head akan menetap bebas di wajah anda .. 🌷 Jadi baca ni 👇👇👇👇👇👇👇👇 . 📌GEL MASK - Bertindak Hebat untuk kulit Jenis kering! 👉Kesan yang menakjubkan jika anda guna kan 3x Seminggu GEL MASK. . ❤ Menyekatakan kulit agar rasa lembut dan hidrat. ❤ Membantu kulit kelihatan lebih licin. ❤ Mengurangkan keketaraan Pori2 . ❤ Ia dpt menenangkan kulit dr radangan, melicinkan , melembutkan dan paling ketara ialah menyihatkan kulit . Ni la mask favourite Ya! Sumpahh sedap gileee pkai ni hahaha..bila bangun pagi kan ase lembuttt sesangat muka! Cm nak nangis tau muka lembut..siapa nk try free sample jom pm Ya okayyy! . Nadia (yaya) 0127740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #Skincareterbaik  #thebestskincare  #BotanicalEffectsskincare  #Timewiseskincare  #melacepskincare  #acneproneskincare  #timewiseplusskincare  #ladies  #perempuan  #penjagaankulit  #jerawat  #beautyconsultant  #lipmask  #produkkecantikan  #lipscrub  #bebasjerawat  #skincare  #kulitidaman  #kulitgebu  #skinvigoratebrush  #skinvigorate  #berusmuka  #skincarewanita  #satinhands  #maskmarykay  #Renewinggelmask 
LIMITED EDITION EYESHADOW
.
maknanya smpai 28hb ni jeeee ade tauuu. So kalau ase mcm nak tuu tros grab je! nnti menyesal tktauu..Hehe. Ada 3 pilihan dalam pallete yang comel .
❤️Maui Gardens
❤️Paris Starlight
❤️Morocon Dunes
.

Kelebihannya
✅warna menawan dan berdimensi/pure dimension
✅tekstur yang lembut bak baldu/silky teksture
✅effek soft-focus yang mudah di adun pada mata
.
Yang pastinya uolss akan nampak anggun dengan eye shadow pallet ni,.jom pm Ya. Ya akan bagi tips memilih eye shadow yang tepat
.

Nadia (yaya)
0127740861
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.

#MaryKay #MaryKayMalaysia  #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #perempuan #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #bebasjerawat #skincare #kulitidaman #kulitgebu #skinvigoratebrush #skinvigorate #berusmuka #skincarewanita #satinhands #lipstickmatte #marykayeyeshadow #eyeshadowpallete #marykaylimitededition
LIMITED EDITION EYESHADOW . maknanya smpai 28hb ni jeeee ade tauuu. So kalau ase mcm nak tuu tros grab je! nnti menyesal tktauu..Hehe. Ada 3 pilihan dalam pallete yang comel . ❤️Maui Gardens ❤️Paris Starlight ❤️Morocon Dunes . Kelebihannya ✅warna menawan dan berdimensi/pure dimension ✅tekstur yang lembut bak baldu/silky teksture ✅effek soft-focus yang mudah di adun pada mata . Yang pastinya uolss akan nampak anggun dengan eye shadow pallet ni,.jom pm Ya. Ya akan bagi tips memilih eye shadow yang tepat . Nadia (yaya) 0127740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #Skincareterbaik  #thebestskincare  #BotanicalEffectsskincare  #Timewiseskincare  #melacepskincare  #acneproneskincare  #timewiseplusskincare  #ladies  #perempuan  #penjagaankulit  #jerawat  #beautyconsultant  #lipmask  #produkkecantikan  #lipscrub  #bebasjerawat  #skincare  #kulitidaman  #kulitgebu  #skinvigoratebrush  #skinvigorate  #berusmuka  #skincarewanita  #satinhands  #lipstickmatte  #marykayeyeshadow  #eyeshadowpallete  #marykaylimitededition 
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Apa yang bestnya pakai Produk Mary Kay ni? Yg bestnya sebab ada banyak pilihan untuk pelbagai jenis kulit. Tak boleh guna ikut suka hati je ingat tu. Kena tahu jenis kulit dulu untuk buat pilihan set skincare yang betul. Untuk set botanical ni ada 3 fomula iaitu?

Formula 1 Kulit kering + sensitif (merah, gatal, pedih)
Formula 2: Kulit normal & kombinasi
Formula 3: Kulit berminyak

Botanical Effect Setiap set ada:

CLEANSER
➡️ Membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar muka kita bersih, sihat dan lembut. ➡️Tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering. Lama kelamaan skin akan menjadi mengelupas dan bertambah nipis dan sensitif😯

MASK
➡️ Membantu menanggalkan sel-sel kulit mati ➡️ Mengecilkan pori-pori
➡️ Membersihkan pori-pori tersumbat
➡️ Menganjalkan kulit.
➡️ Membersihkan muka dari blackhead dan whitehead
➡️ Pemakaian mask yg konsisten akan membuat pipi kita menjadi anjal seperti di cucuk botox giteww.Mask sangat penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia wajib di miliki!

FRESHEN (TONER)
➡️ membantu membersihkan muka dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah
➡️ mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka
➡️ kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori-pori

HYDRATE ( MOISTURIZER )
➡️ membantu melembabkan kulit wajah disepanjang hari
➡️ Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap, jeragat dan tanda2 penuaan seperti garis-garis halus mula kelihatan.g bestnya pakai Produk Mary Kay ni? Yg bestnya sebab ada banyak pilihan untuk pelbagai jenis kulit. Tak boleh guna ikut suka hati je ingat tu. Kena tahu jenis kulit dulu untuk buat pilihan set skincare yang betul. Untuk set botanical ni ada 3 fomula iaitu?

Formula 1 Kulit kering + sensitif (merah, gatal, pedih)
Formula 2: Kulit normal & kombinasi
Formula 3: Kulit berminyak

Botanical Effect Setiap set ada:

CLEANSER
➡️ Membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar muka kita bersih, sihat dan lembut.
.
#kulitflawless #kulitgebu #liquidfoundation #skinvigorate #skincareroutine #marykaytapah
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Apa yang bestnya pakai Produk Mary Kay ni? Yg bestnya sebab ada banyak pilihan untuk pelbagai jenis kulit. Tak boleh guna ikut suka hati je ingat tu. Kena tahu jenis kulit dulu untuk buat pilihan set skincare yang betul. Untuk set botanical ni ada 3 fomula iaitu? Formula 1 Kulit kering + sensitif (merah, gatal, pedih) Formula 2: Kulit normal & kombinasi Formula 3: Kulit berminyak Botanical Effect Setiap set ada: CLEANSER ➡️ Membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar muka kita bersih, sihat dan lembut. ➡️Tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering. Lama kelamaan skin akan menjadi mengelupas dan bertambah nipis dan sensitif😯 MASK ➡️ Membantu menanggalkan sel-sel kulit mati ➡️ Mengecilkan pori-pori ➡️ Membersihkan pori-pori tersumbat ➡️ Menganjalkan kulit. ➡️ Membersihkan muka dari blackhead dan whitehead ➡️ Pemakaian mask yg konsisten akan membuat pipi kita menjadi anjal seperti di cucuk botox giteww.Mask sangat penting bagi wanita yg benar2 nak jaga kecantikan dan ia wajib di miliki! FRESHEN (TONER) ➡️ membantu membersihkan muka dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah ➡️ mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka ➡️ kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori-pori HYDRATE ( MOISTURIZER ) ➡️ membantu melembabkan kulit wajah disepanjang hari ➡️ Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurang bermaya/ kusam, gelap, jeragat dan tanda2 penuaan seperti garis-garis halus mula kelihatan.g bestnya pakai Produk Mary Kay ni? Yg bestnya sebab ada banyak pilihan untuk pelbagai jenis kulit. Tak boleh guna ikut suka hati je ingat tu. Kena tahu jenis kulit dulu untuk buat pilihan set skincare yang betul. Untuk set botanical ni ada 3 fomula iaitu? Formula 1 Kulit kering + sensitif (merah, gatal, pedih) Formula 2: Kulit normal & kombinasi Formula 3: Kulit berminyak Botanical Effect Setiap set ada: CLEANSER ➡️ Membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar muka kita bersih, sihat dan lembut. . #kulitflawless  #kulitgebu  #liquidfoundation  #skinvigorate  #skincareroutine  #marykaytapah 
Pamper Your Skin..What s your must-have daily beauty routine Product?💖💖 #marykay #marykaymalaysia #botanicaleffects #primer #translucentloosepowder #marykayatplay #skinvigorate #foundationprimer #dailyroutine
💦SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH
.
💦Dengan Cleansing brush ni, anda boleh berfacial spa dirumah! Haa...siapa yang nak muka kotor kan?
.
💦Selama ni kita hanya cuci & bilas muka dengan pencuci muka menggunakan tangan saja kan...
.
💦Tahu tak, dengan bantuan alat comel serta canggih ni...ia akan membersihkan kulit wajah kita dengan lebih efectif, lebih bersih dan kulit akan kelihatan sihat & cantik uolz!
.
💦Cleansing brush ni juga bantu menanggalkan kulit mati dan sisa make up yang degil dengan sangat bersih.
.
💦Cara penggunaan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush....
👉15 saat pipi kanan
👉15 saat pipi kiri
👉15 saat dahi
👉7.5 saat hidung
👉7.5 saat dagu
.
Psst: JANGAN TEKAN!! Letak dengan lembut....
Taraaa........... YOUR SKIN WILL BE MORE SOFT, FRESH, AND VERY CLEAN....Best sangat uolz!! 🤗🤗🤗
.
.
Berminat boleh whatsapp sis ya 😎
☎ 012-6434291

#marykaylover #marykay_linda 
#skinvigorate #skinvigoratebrush #facial #spaathome #whitehead #blackhead #jeragat
💦SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH . 💦Dengan Cleansing brush ni, anda boleh berfacial spa dirumah! Haa...siapa yang nak muka kotor kan? . 💦Selama ni kita hanya cuci & bilas muka dengan pencuci muka menggunakan tangan saja kan... . 💦Tahu tak, dengan bantuan alat comel serta canggih ni...ia akan membersihkan kulit wajah kita dengan lebih efectif, lebih bersih dan kulit akan kelihatan sihat & cantik uolz! . 💦Cleansing brush ni juga bantu menanggalkan kulit mati dan sisa make up yang degil dengan sangat bersih. . 💦Cara penggunaan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush.... 👉15 saat pipi kanan 👉15 saat pipi kiri 👉15 saat dahi 👉7.5 saat hidung 👉7.5 saat dagu . Psst: JANGAN TEKAN!! Letak dengan lembut.... Taraaa........... YOUR SKIN WILL BE MORE SOFT, FRESH, AND VERY CLEAN....Best sangat uolz!! 🤗🤗🤗 . . Berminat boleh whatsapp sis ya 😎 ☎ 012-6434291 #marykaylover  #marykay_linda  #skinvigorate  #skinvigoratebrush  #facial  #spaathome  #whitehead  #blackhead  #jeragat 
==========================
KULIT KELIHATAN ANJAL & MUDA
=========================
FOUNDATION flawless!!!? -Sekali calik sudah cantik
-Liquid foundation yg sangat ringan
-Tahan lama & mudah utk dibersihkan
-Dapat menutup cela dimuka
-Terasa ringan dimuka tanpa menyumbatkan pori muka
-Dapat kawal minyak dimuka -Tiada masalah capuk dimuka
-Penggunaanya tahan sehingga 8bulan-1tahun
-Jimat & mudah dibawa
-Best sangat!

Berminat ingin memilikinya ??
Meh pm 😚
.
AinShari
Independent Beauty Consultant Mary Kay
016 6342684
#MaryKay #Skincare #Makeup #FoundationMaryKay #Noncomedogenic #foundation #CcCream #Botanical #Timewise #Cosmetics #Primer #foundation #kosmetik #sayajual #niaga #Promotion #JualMurah #Shopping #Skinvigorate #Brush #malacep #Lipscrub #HandScrub #Lipcare #CleansingBrush #MaryKayForAll
#marykaybeautyconsultant #MaryKayMalaysia
#antiaging
========================== KULIT KELIHATAN ANJAL & MUDA ========================= FOUNDATION flawless!!!? -Sekali calik sudah cantik -Liquid foundation yg sangat ringan -Tahan lama & mudah utk dibersihkan -Dapat menutup cela dimuka -Terasa ringan dimuka tanpa menyumbatkan pori muka -Dapat kawal minyak dimuka -Tiada masalah capuk dimuka -Penggunaanya tahan sehingga 8bulan-1tahun -Jimat & mudah dibawa -Best sangat! Berminat ingin memilikinya ?? Meh pm 😚 . AinShari Independent Beauty Consultant Mary Kay 016 6342684 #MaryKay  #Skincare  #Makeup  #FoundationMaryKay  #Noncomedogenic  #foundation  #CcCream  #Botanical  #Timewise  #Cosmetics  #Primer  #foundation  #kosmetik  #sayajual  #niaga  #Promotion  #JualMurah  #Shopping  #Skinvigorate  #Brush  #malacep  #Lipscrub  #HandScrub  #Lipcare  #CleansingBrush  #MaryKayForAll  #marykaybeautyconsultant  #MaryKayMalaysia  #antiaging 
Haaaa, tula ghupe sebelum Mary Kay. 🙈🙈🙈 kusam yang amat! Eyebag pun berkilo-kilo tu. Hahaha. 😂😂
.
Start dengan set Botanical Effects dan cc cream. Kenapa dengan 5 item ni? Sebab penjagaan kulit muka yang betul ada 5 langkah Penting; MEMBERSIH, EXFOLIATE, MENYEGAR, MELEMBAP dan MELINDUNGI kulit kita. 😍😍😍
.
Lepas tu, tambah sikit2 barang skincare Mary Kay yang lain. Lagipun ada jugak yang dihadiahkan company (free ❤). Yang penting, SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH! Skinvigorate termasuk dalam step pertama, Membersih. Sangat penting untuk bersihkan wajah secara optimum. Guna jari sahaja, masih ada 85% sisa kotoran dan makeup yang tertinggal. Pastu, terkumpul la kotor2 tu kat muka. Sebab tu duk tepek pelembap ke, serum ke takde pape perubahan. Membazir je kan. 😥
.
Nak elak jadi macam tu? Jomla standby Skinvigorate ni satu kat rumah. Nak bawak ke mana2 pun senang. Didatangkan dengan 2 brush yang super lembut, bateri dan satu tahun warranty. Boleh share dengan encik husband ke wife ke. Tak ke romantic tu. Hehehe. 😉
.
Boleh WhatsApp untuk tahu lebih lanjut ya.
.
Fizah Sanusi
01128048553
Mary Kay Beauty Consultant
#fizahkongsi #testimonimarykay #kulitsihat #skinvigorate #beautytools #skincareclassfree #makeupclassfree
Haaaa, tula ghupe sebelum Mary Kay. 🙈🙈🙈 kusam yang amat! Eyebag pun berkilo-kilo tu. Hahaha. 😂😂 . Start dengan set Botanical Effects dan cc cream. Kenapa dengan 5 item ni? Sebab penjagaan kulit muka yang betul ada 5 langkah Penting; MEMBERSIH, EXFOLIATE, MENYEGAR, MELEMBAP dan MELINDUNGI kulit kita. 😍😍😍 . Lepas tu, tambah sikit2 barang skincare Mary Kay yang lain. Lagipun ada jugak yang dihadiahkan company (free ❤). Yang penting, SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH! Skinvigorate termasuk dalam step pertama, Membersih. Sangat penting untuk bersihkan wajah secara optimum. Guna jari sahaja, masih ada 85% sisa kotoran dan makeup yang tertinggal. Pastu, terkumpul la kotor2 tu kat muka. Sebab tu duk tepek pelembap ke, serum ke takde pape perubahan. Membazir je kan. 😥 . Nak elak jadi macam tu? Jomla standby Skinvigorate ni satu kat rumah. Nak bawak ke mana2 pun senang. Didatangkan dengan 2 brush yang super lembut, bateri dan satu tahun warranty. Boleh share dengan encik husband ke wife ke. Tak ke romantic tu. Hehehe. 😉 . Boleh WhatsApp untuk tahu lebih lanjut ya. . Fizah Sanusi 01128048553 Mary Kay Beauty Consultant #fizahkongsi  #testimonimarykay  #kulitsihat  #skinvigorate  #beautytools  #skincareclassfree  #makeupclassfree 
Jangan dibuat main dengan Timewise Replenishing Serum +C ni. Ada karang orang ingat you pergi cucuk botox pulak. 😂😂 Serum C dari Mary Kay ni, sangat eksklusif. Lebih pekat dan mengandungi kandungan vitamin C yang tinggi. Tak hairan la 3 hari je dah nampak effect kan. 😉
.
Apakah kandungan serum C Mary Kay ini?
.
✳Ekstrak BUAH DELIMA - dikenali sbg 'buah super' kerana mengandungi byk jenis vitamin. ✳Ekstrak KEKADU PLUM - mempunyai kepekatan vitamin C yg sgt tinggi
✳Ekstrak CAMU CAMU - mempunyai vit C pada paras kedua tertinggi berbanding mana-mana buah. Hanya boleh didapati di hutan hujan Amerika Selatan dan sgt tahan lasak dgn cuaca ekstrem di sana.
✳Ekstrak CERI ACEROLA - kaya dgn Vit A dan terbukti mempunyai antioksidan yg tinggi.
✳Ekstrak BERI ANGGUR HITAM - mempunyai paras vitamin dan mineral yg tinggi.
✳Ekstrak BIJI ARGAN - Sejenis bahan botani yg tumbuh di Afrika.
.
🔆Inilah kunci utama kulit wajah yang lebih licin, cerah, muda, elok, sihat dan terangkat! Kesannya seperti BOTOX dan SUNTIKAN VIT C! 😱 Tetapi ianya jauh lebih  selamat dan lebih murah berbanding botox dan suntikan! .
Mengapa perlu bayar lebih untuk hasil yg lebih HEBAT bukan?
.
Fizah Sanusi
01128048553
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKay #skincare #skincareclass #makeup #marykaycosmetics #basicmakeup #kulitsihat #flawless #sayajual #onlineshop #skinvigorate #makeover #foundation #pori #kulitsensitif #beauty #eyemakeup #makeupremover  #peluangkerjaya #business #parttime #fulltime #bellaamara #bella #serum
Jangan dibuat main dengan Timewise Replenishing Serum +C ni. Ada karang orang ingat you pergi cucuk botox pulak. 😂😂 Serum C dari Mary Kay ni, sangat eksklusif. Lebih pekat dan mengandungi kandungan vitamin C yang tinggi. Tak hairan la 3 hari je dah nampak effect kan. 😉 . Apakah kandungan serum C Mary Kay ini? . ✳Ekstrak BUAH DELIMA - dikenali sbg 'buah super' kerana mengandungi byk jenis vitamin. ✳Ekstrak KEKADU PLUM - mempunyai kepekatan vitamin C yg sgt tinggi ✳Ekstrak CAMU CAMU - mempunyai vit C pada paras kedua tertinggi berbanding mana-mana buah. Hanya boleh didapati di hutan hujan Amerika Selatan dan sgt tahan lasak dgn cuaca ekstrem di sana. ✳Ekstrak CERI ACEROLA - kaya dgn Vit A dan terbukti mempunyai antioksidan yg tinggi. ✳Ekstrak BERI ANGGUR HITAM - mempunyai paras vitamin dan mineral yg tinggi. ✳Ekstrak BIJI ARGAN - Sejenis bahan botani yg tumbuh di Afrika. . 🔆Inilah kunci utama kulit wajah yang lebih licin, cerah, muda, elok, sihat dan terangkat! Kesannya seperti BOTOX dan SUNTIKAN VIT C! 😱 Tetapi ianya jauh lebih selamat dan lebih murah berbanding botox dan suntikan! . Mengapa perlu bayar lebih untuk hasil yg lebih HEBAT bukan? . Fizah Sanusi 01128048553 Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKay  #skincare  #skincareclass  #makeup  #marykaycosmetics  #basicmakeup  #kulitsihat  #flawless  #sayajual  #onlineshop  #skinvigorate  #makeover  #foundation  #pori  #kulitsensitif  #beauty  #eyemakeup  #makeupremover  #peluangkerjaya  #business  #parttime  #fulltime  #bellaamara  #bella  #serum 
Lipscrub n Lip Balm + lipstick gel semi matte = FREE Lip Liner. Siapa nak bagi barang2 free macam ni. Mary Kay sangat baik hati nak bagi Li liner for free. Siapa cepat dia dapat. Sementara stok masih ada 😍😍
.
AinShari
016 6342684
Independent Beauty Consultant Mary Kay
#MaryKay #LoveMaryKay #LipScrub #Lipcare #SayaJualProdukMaryKay #sayaJual #skincare #Semimatte #Makeup #foundation #beauty #Kosmetik #brush #CremeLipstick #Noncomodegenic #jerawat #jeragat #Makeuplover #JomCantik #online #Skinvigorate #MaryKayMakeUp #primer #MaryKayMalaysia #lipstick #online #JomSihat #FebPromoMaryKay #sayapenggunamarykay #MarykayForAll #MaryKayMalaysia
Lipscrub n Lip Balm + lipstick gel semi matte = FREE Lip Liner. Siapa nak bagi barang2 free macam ni. Mary Kay sangat baik hati nak bagi Li liner for free. Siapa cepat dia dapat. Sementara stok masih ada 😍😍 . AinShari 016 6342684 Independent Beauty Consultant Mary Kay #MaryKay  #LoveMaryKay  #LipScrub  #Lipcare  #SayaJualProdukMaryKay  #sayaJual  #skincare  #Semimatte  #Makeup  #foundation  #beauty  #Kosmetik  #brush  #CremeLipstick  #Noncomodegenic  #jerawat  #jeragat  #Makeuplover  #JomCantik  #online  #Skinvigorate  #MaryKayMakeUp  #primer  #MaryKayMalaysia  #lipstick  #online  #JomSihat  #FebPromoMaryKay  #sayapenggunamarykay  #MarykayForAll  #MaryKayMalaysia 
Perbezaan ketara bila kita tak pakai eye primer dgn pakai eye primer
.
Mesti ramai taktau kegunaan eye primer tu apa kan, eye primer adalah basic yg perlu kita pakai sebelum pakai eye shadow
.
👉Fungsinya adalah untuk warna eye shadow lebih jelas kelihatan cantik & tahan lebih lama. Nampak kan perbezaan pada gambar ni yang cerah tu sbb guna eye primer 😍😍
.
Bukan itu sahaja, Eye Primer drpd Mary Kay mempunyai vitamin A utk kebaikkan kulit bahagian mata anda yg sensitive tau. Sangat  bagus 😄
. 
Berminat maii roger sis 😉
.
.
AinShari
016 6342684
Beauty Consultant Mary Kay
#MaryKay #LoveMaryKay #MaryKayBangi #eyepalette #SayaJualProdukMaryKay #sayaJual #skincare #Semimatte #Makeup #foundation #beauty #Kosmetik #brush #CremeLipstick #longlasting #Noncomodegenic #jerawat #jeragat #MatteFoundation #Makeuplover #bisnes #online #Skinvigorate #MaryKayMakeUp #EyePrimer #primer #MaryKayMalaysia #lipstick #online #sayapenggunamarykay #MarykayForAll
Perbezaan ketara bila kita tak pakai eye primer dgn pakai eye primer . Mesti ramai taktau kegunaan eye primer tu apa kan, eye primer adalah basic yg perlu kita pakai sebelum pakai eye shadow . 👉Fungsinya adalah untuk warna eye shadow lebih jelas kelihatan cantik & tahan lebih lama. Nampak kan perbezaan pada gambar ni yang cerah tu sbb guna eye primer 😍😍 . Bukan itu sahaja, Eye Primer drpd Mary Kay mempunyai vitamin A utk kebaikkan kulit bahagian mata anda yg sensitive tau. Sangat bagus 😄 . Berminat maii roger sis 😉 . . AinShari 016 6342684 Beauty Consultant Mary Kay #MaryKay  #LoveMaryKay  #MaryKayBangi  #eyepalette  #SayaJualProdukMaryKay  #sayaJual  #skincare  #Semimatte  #Makeup  #foundation  #beauty  #Kosmetik  #brush  #CremeLipstick  #longlasting  #Noncomodegenic  #jerawat  #jeragat  #MatteFoundation  #Makeuplover  #bisnes  #online  #Skinvigorate  #MaryKayMakeUp  #EyePrimer  #primer  #MaryKayMalaysia  #lipstick  #online  #sayapenggunamarykay  #MarykayForAll 
Semua nak cerah kan ? Kan kan ? Okay . Siapa yg nak cerah secara selamat tanpa pengelupasan baca ni 😘😘😘 .

Let me introducing you 
NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 .

satu set terdiri drpd: . 💖FOAMING CLEANSER .
- Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin . 💖MASK .
-Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah . 💖FRESHNER .
-Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar . 💖ULTIMATE SERUM .
-Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam . 💖ULTIMATE CREAM .
-Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera .

Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear dan sangat sesuai untuk pudarkan JERAGAT.

Berminat nak tau set pencerahan?? Nak ilangkn pigmentasi tebal?? Meh wassap 😘
.
AinShari
Independent Beauty Consultant Mary Kay
016 6342684
#MaryKay #Skincare #CleanserMaryKay #PencuciMukaMaryKay #Melacep #Timewise #Botanical #Makeup #FoundationMaryKay #foundation #CcCream #Cosmetics #Primer #kosmetik #sayajual #niaga #JualMurah #Skinvigorate #Brush #malacep #Lipscrub #HandScrub #Lipcare #CleansingBrush #UTM #MaryKayForAll
#marykaybeautyconsultant #MaryKayMalaysia
Semua nak cerah kan ? Kan kan ? Okay . Siapa yg nak cerah secara selamat tanpa pengelupasan baca ni 😘😘😘 . Let me introducing you NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 . satu set terdiri drpd: . 💖FOAMING CLEANSER . - Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin . 💖MASK . -Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah . 💖FRESHNER . -Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar . 💖ULTIMATE SERUM . -Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam . 💖ULTIMATE CREAM . -Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera . Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear dan sangat sesuai untuk pudarkan JERAGAT. Berminat nak tau set pencerahan?? Nak ilangkn pigmentasi tebal?? Meh wassap 😘 . AinShari Independent Beauty Consultant Mary Kay 016 6342684 #MaryKay  #Skincare  #CleanserMaryKay  #PencuciMukaMaryKay  #Melacep  #Timewise  #Botanical  #Makeup  #FoundationMaryKay  #foundation  #CcCream  #Cosmetics  #Primer  #kosmetik  #sayajual  #niaga  #JualMurah  #Skinvigorate  #Brush  #malacep  #Lipscrub  #HandScrub  #Lipcare  #CleansingBrush  #UTM  #MaryKayForAll  #marykaybeautyconsultant  #MaryKayMalaysia 
Creme lipstick MARY KAY.. CREME LIPSTIK dari Mary Kay ini adalah antara hot item di kalangan penggemar lipstik... 💄💄tekstur berkirim yg ringan meluncur laju apabila di plus utk menyerikan bibir dgn impak warna tahan lama & tidak mudah pudar👄

Di perkata dgn vitamin E & prerogatif vitamin C bg menentang radikal bebas punca kedutan.... Tidak mengeringkan bibir malah memberi kelembapan yg berpanjangan..diperkaya dgn vitamin E & C supaya bibir tidak berkedut. Apa yg bestnya ia bebas dari pewangi. Compact direka bentuk khas agar memudahkan pengguna memilih lipstik istimewa ini
.
Berminat? Pm/whatsapp 👇👇👇
.
AinShari
Independent Beauty Consultant Mary kay
016-6342684
#MaryKay #LipStick #CremeLipstick #SayaJualProdukMaryKay #sayaJual #skincare #Semimatte #Makeup #foundation #beauty #brush #Rawatan #jerawat #jeragat #Makeuplover #LipstickMaryKay #online #Skinvigorate #MaryKayMakeUp #primer #Serum #MaryKayBangi #MaryKayKajang #MaryKayMalaysia #lipstickMaryKay #sayapenggunamarykay #MarykayForAll
Creme lipstick MARY KAY.. CREME LIPSTIK dari Mary Kay ini adalah antara hot item di kalangan penggemar lipstik... 💄💄tekstur berkirim yg ringan meluncur laju apabila di plus utk menyerikan bibir dgn impak warna tahan lama & tidak mudah pudar👄 Di perkata dgn vitamin E & prerogatif vitamin C bg menentang radikal bebas punca kedutan.... Tidak mengeringkan bibir malah memberi kelembapan yg berpanjangan..diperkaya dgn vitamin E & C supaya bibir tidak berkedut. Apa yg bestnya ia bebas dari pewangi. Compact direka bentuk khas agar memudahkan pengguna memilih lipstik istimewa ini . Berminat? Pm/whatsapp 👇👇👇 . AinShari Independent Beauty Consultant Mary kay 016-6342684 #MaryKay  #LipStick  #CremeLipstick  #SayaJualProdukMaryKay  #sayaJual  #skincare  #Semimatte  #Makeup  #foundation  #beauty  #brush  #Rawatan  #jerawat  #jeragat  #Makeuplover  #LipstickMaryKay  #online  #Skinvigorate  #MaryKayMakeUp  #primer  #Serum  #MaryKayBangi  #MaryKayKajang  #MaryKayMalaysia  #lipstickMaryKay  #sayapenggunamarykay  #MarykayForAll 
#skinvigorate cleansing brush👍
Sesiapa yg x de tool ni amat la rugi...penat je cuci muka,ingt dh brsih...tp sebenar nye masih x brsih..masih bnyk lg kotoran tinggl kt dlm...klu x guna cleansing brush memang impossible la nk cuci kulit wajah sampai ke liang roma....bl x betl2 bersih, mula lah wajah mudah naik#jerawat#jeragat#kulit kusam...so jgn tunggu lg...maximum kn kadar cucian anda supaya kulit wajah betul2 brsih
Wssp 010-3109159😙
Mary Kay Beauty Consultant Imah😙😙
#skinvigorate  cleansing brush👍 Sesiapa yg x de tool ni amat la rugi...penat je cuci muka,ingt dh brsih...tp sebenar nye masih x brsih..masih bnyk lg kotoran tinggl kt dlm...klu x guna cleansing brush memang impossible la nk cuci kulit wajah sampai ke liang roma....bl x betl2 bersih, mula lah wajah mudah naik#jerawat #jeragat #kulit  kusam...so jgn tunggu lg...maximum kn kadar cucian anda supaya kulit wajah betul2 brsih Wssp 010-3109159😙 Mary Kay Beauty Consultant Imah😙😙
Rutin pagi maizatul.. maizatul tgh dlm process rawat kulit lg.. tp apa yg maizatul dpt rasa.. whitehead da takdeeeee.. wehuuu.. seronoknya... kalo korg nk tny2 pasal kulit korg.. meh la whatsapp maizatul

Maizatul - 0133107033
Mary Kay beauty consultant

#marykaymakeup
#marykaymalaysia
#marykay❤
#marykayshahalam #mascara
#makeup #healthyskin #beauty #skincare  #timewise #botanical #cccream #mattelipstick #skinvigorate #marykay #lipstick #promotion #uitm #utm #usm #uniten #um #unisel #freepostage #freesample #freeconsultation #loveyourskin #love #sayajual #sayajualmarykay
Rutin pagi maizatul.. maizatul tgh dlm process rawat kulit lg.. tp apa yg maizatul dpt rasa.. whitehead da takdeeeee.. wehuuu.. seronoknya... kalo korg nk tny2 pasal kulit korg.. meh la whatsapp maizatul Maizatul - 0133107033 Mary Kay beauty consultant #marykaymakeup  #marykaymalaysia  #marykay ❤ #marykayshahalam  #mascara  #makeup  #healthyskin  #beauty  #skincare  #timewise  #botanical  #cccream  #mattelipstick  #skinvigorate  #marykay  #lipstick  #promotion  #uitm  #utm  #usm  #uniten  #um  #unisel  #freepostage  #freesample  #freeconsultation  #loveyourskin  #love  #sayajual  #sayajualmarykay 
Gud morning!! Jom kita cuci dgn set penuaan 😊

Kulit kering? Kulit berminyak? Jom siapa yg sesuai dgn set Timewise ini. 
SIAPA YG SESUAI UTK SET TIMEWISE MARY KAY INI ???
--------------------------------------- 🍅Kulit terlalu kering dan kulit berminyak sebab Set ini ade 2 formula utk kulit anda
🍅Liang pori besar secara tak langsung boleh bantu kecikkan pori
🍅Banyak whitehead dan blackhead ni mmg sangat popular
🍅Yg memerlukan pencerahan semulajadi bkn hari ni pakai esok putih merkuri tu, bukan hari ni pakai bersih sgt...tiada jerawat 🙄
🍅Yang memerlukan set upgrade utk anti penuaan dan ingin wajah sentiasa tegang jelita tanpa kedutan

Okey siapa yg ade masalah sebegini meh sini pm/wassap mya..biarlah umur semakin meningkat tetapi wajah sentiasa muda remaja uollsss😘😘 Slot minggu ni Class Penjagaan Kulit wajah di Jb, Pasir Gudang dan Pontian, jumpa org2 jb 25hb ye 😍

Ani
0127902793

#martkaymakeup #beautiful #skincare 
#free #majalahpengantin
#MaryKayMalaysia #MaryKayKl #MaryKayJb #MaryKaySkincare #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClassFree #MakeUpArtisMalaysia #BeautyClass #FondationMaryKay #CcCreamMaryKay #LipstikMaryKay #GurlStaff #Skinvigorate #BerusMukaTerbaik #Timewise #Melacep #BotanicalEffects #BeautyConsultant #ZafinaInstructor
Gud morning!! Jom kita cuci dgn set penuaan 😊 Kulit kering? Kulit berminyak? Jom siapa yg sesuai dgn set Timewise ini. SIAPA YG SESUAI UTK SET TIMEWISE MARY KAY INI ??? --------------------------------------- 🍅Kulit terlalu kering dan kulit berminyak sebab Set ini ade 2 formula utk kulit anda 🍅Liang pori besar secara tak langsung boleh bantu kecikkan pori 🍅Banyak whitehead dan blackhead ni mmg sangat popular 🍅Yg memerlukan pencerahan semulajadi bkn hari ni pakai esok putih merkuri tu, bukan hari ni pakai bersih sgt...tiada jerawat 🙄 🍅Yang memerlukan set upgrade utk anti penuaan dan ingin wajah sentiasa tegang jelita tanpa kedutan Okey siapa yg ade masalah sebegini meh sini pm/wassap mya..biarlah umur semakin meningkat tetapi wajah sentiasa muda remaja uollsss😘😘 Slot minggu ni Class Penjagaan Kulit wajah di Jb, Pasir Gudang dan Pontian, jumpa org2 jb 25hb ye 😍 Ani 0127902793 #martkaymakeup  #beautiful  #skincare  #free  #majalahpengantin  #MaryKayMalaysia  #MaryKayKl  #MaryKayJb  #MaryKaySkincare  #MaryKayProduk  #SkincareTerbaik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClassFree  #MakeUpArtisMalaysia  #BeautyClass  #FondationMaryKay  #CcCreamMaryKay  #LipstikMaryKay  #GurlStaff  #Skinvigorate  #BerusMukaTerbaik  #Timewise  #Melacep  #BotanicalEffects  #BeautyConsultant  #ZafinaInstructor 
Самый достойным и актуальным подарком 2017 года. Признанный гаджет нового поколения уже миллионами женщин всего Мира!!!
Самый желаемый подарок... Отзыв из простор интернета:

Сразу после первого применения была поражена-влюблена-восхищена в аппарат и в эффект от его использования. Умывание с эффектом массажа, никого не оставит равнодушным. Это очень приятно, а когда еще получаете и очищенную кожу, так вообще начинаешь верить в чудеса. 
Он и в самом деле значительно, нет, очень значительно, уменьшил количество моих черных точек после первого применения. В тот же вечер я умыла мужа, чтобы он понял за что заплатил )) Главное не переусердствовать и не вдавливать аппарат в кожу, ну чтобы повысить эффективность умывания, так травмируете кожу щёткой и получите раздражение. Да, каюсь, я именно такой результат и получила в один из первых применений.

Сейчас я использую  щётку с фирменное средство для умывания ежедневно по вечерам ... Clarisonic для меня это незаменимая вещь, очень жалею, что не было подобных аппаратов лет 15 назад, когда приходилось ходить в школу с прыщавым лицом и прятаться за густой челкой. А потом вечная проблема чёрных точек, активность которых мне удалось снизить, лишь приучить себя ежедневно перед сном умываться с хорошим гелем для умывания, но что греха таить, они и после этих процедур были на моём лице, просто в не запущенном виде. Только #щеткой удаётся "выбить" их из кожи, попутно промассировав лицо, что делает кожу приятно мягкой, чистой и подтянутой.

Скажу точно, что если мой  сломается, то я обязательно куплю себе новый, а ещё я думаю о покупке Системы для ухода Time Wise , только пока муж не в курсе.

#marykay #mk #moscow #marykayrussia #marykay❤  #marykayrulev #Щетка #глубокоеочищения #лицо #Skinvigorate # уходзалицом #ежедневныйуход #подарок #8марта
Самый достойным и актуальным подарком 2017 года. Признанный гаджет нового поколения уже миллионами женщин всего Мира!!! Самый желаемый подарок... Отзыв из простор интернета: Сразу после первого применения была поражена-влюблена-восхищена в аппарат и в эффект от его использования. Умывание с эффектом массажа, никого не оставит равнодушным. Это очень приятно, а когда еще получаете и очищенную кожу, так вообще начинаешь верить в чудеса. Он и в самом деле значительно, нет, очень значительно, уменьшил количество моих черных точек после первого применения. В тот же вечер я умыла мужа, чтобы он понял за что заплатил )) Главное не переусердствовать и не вдавливать аппарат в кожу, ну чтобы повысить эффективность умывания, так травмируете кожу щёткой и получите раздражение. Да, каюсь, я именно такой результат и получила в один из первых применений. Сейчас я использую щётку с фирменное средство для умывания ежедневно по вечерам ... Clarisonic для меня это незаменимая вещь, очень жалею, что не было подобных аппаратов лет 15 назад, когда приходилось ходить в школу с прыщавым лицом и прятаться за густой челкой. А потом вечная проблема чёрных точек, активность которых мне удалось снизить, лишь приучить себя ежедневно перед сном умываться с хорошим гелем для умывания, но что греха таить, они и после этих процедур были на моём лице, просто в не запущенном виде. Только #щеткой  удаётся "выбить" их из кожи, попутно промассировав лицо, что делает кожу приятно мягкой, чистой и подтянутой. Скажу точно, что если мой сломается, то я обязательно куплю себе новый, а ещё я думаю о покупке Системы для ухода Time Wise , только пока муж не в курсе. #marykay  #mk  #moscow  #marykayrussia  #marykay ❤ #marykayrulev  #Щетка  #глубокоеочищения  #лицо  #Skinvigorate  # уходзалицом #ежедневныйуход  #подарок  #8марта 
Kenapa MASK penting untuk wajah??
Fungsi UTAMA mask ialah untuk membuang kekotoran dan Sel kulit mati daripada lapisan bahg dlm kulit yg tidak dpt di lakukan oleh pencucian shj ... Jadi PENTING kan mask ?? Jika anda tidak gunakan Secara Rutin penjagaan .
Kulit akan KUSAM, TIDAK BERMAYA dan minyak atau white head akan menetap bebas di wajah anda .. 🌷 Jadi baca ni 👇👇👇👇👇👇👇👇
. 📌GEL MASK - Bertindak Hebat untuk kulit Jenis kering! 👉Kesan yang menakjubkan jika anda guna kan 3x Seminggu GEL MASK. . ❤ Menyekatakan kulit agar rasa lembut dan hidrat.
❤ Membantu kulit kelihatan lebih licin. ❤ Mengurangkan keketaraan Pori2 .
❤ Ia dpt menenangkan kulit dr radangan, melicinkan , melembutkan dan paling ketara ialah menyihatkan kulit .

Ni la mask favourite Ya! Sumpahh sedap gileee pkai ni hahaha..bila bangun pagi kan ase lembuttt sesangat muka! Cm nak nangis tau muka lembut..siapa nk try free sample jom pm Ya okayyy!
.

Nadia (yaya)
0127740861
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.

#MaryKay #MaryKayMalaysia  #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #perempuan #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #bebasjerawat #skincare #kulitidaman #kulitgebu #skinvigoratebrush #skinvigorate #berusmuka #skincarewanita #satinhands #maskmarykay #Renewinggelmask
Kenapa MASK penting untuk wajah?? Fungsi UTAMA mask ialah untuk membuang kekotoran dan Sel kulit mati daripada lapisan bahg dlm kulit yg tidak dpt di lakukan oleh pencucian shj ... Jadi PENTING kan mask ?? Jika anda tidak gunakan Secara Rutin penjagaan . Kulit akan KUSAM, TIDAK BERMAYA dan minyak atau white head akan menetap bebas di wajah anda .. 🌷 Jadi baca ni 👇👇👇👇👇👇👇👇 . 📌GEL MASK - Bertindak Hebat untuk kulit Jenis kering! 👉Kesan yang menakjubkan jika anda guna kan 3x Seminggu GEL MASK. . ❤ Menyekatakan kulit agar rasa lembut dan hidrat. ❤ Membantu kulit kelihatan lebih licin. ❤ Mengurangkan keketaraan Pori2 . ❤ Ia dpt menenangkan kulit dr radangan, melicinkan , melembutkan dan paling ketara ialah menyihatkan kulit . Ni la mask favourite Ya! Sumpahh sedap gileee pkai ni hahaha..bila bangun pagi kan ase lembuttt sesangat muka! Cm nak nangis tau muka lembut..siapa nk try free sample jom pm Ya okayyy! . Nadia (yaya) 0127740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #Skincareterbaik  #thebestskincare  #BotanicalEffectsskincare  #Timewiseskincare  #melacepskincare  #acneproneskincare  #timewiseplusskincare  #ladies  #perempuan  #penjagaankulit  #jerawat  #beautyconsultant  #lipmask  #produkkecantikan  #lipscrub  #bebasjerawat  #skincare  #kulitidaman  #kulitgebu  #skinvigoratebrush  #skinvigorate  #berusmuka  #skincarewanita  #satinhands  #maskmarykay  #Renewinggelmask