an online Instagram web viewer

#SkinviGorate medias

Photos

Hi!!!.... lipstick lipstick lipstick!!!! Meh tgkkk....best... utk yg suka lipstick matte! this is the best okeh... 💄Gel Semi-Matte Lipstick Mary Kay 💄

Lipstick yg dihasilkan melalui GEL technology - dihasilkan daripada molekul yg paling halus agar warna lipstick dilindungi dan tahan lebih lama. 
Dengan ini, warna lipstick lambat pudar dan what i like the most is, ianya :-
.
❌Tidak mngeringkan bibir 💋💋💋
❌tiada plumbum
❌tiada lead (kimia yg menyumbang kpd kanser)
✔ Vitamin E (melindungi bibir dari radikal bebas)
✔ Jojoba, Mango Butter& Sunflower Seed Oli (manfaat pelembapnya)
.
Love ❤
AinShari
Independent Beauty Consultant Mary kay
016-6342684
#MaryKay #LipStickSemiMatte #Matte #SayaJualProdukMaryKay #sayaJual #skincare #Semimatte #Makeup #foundationMaryKay #LipstickMaryKay #brush #Rawatan #jerawat #jeragat #Makeuplover #bisnes #online #Skinvigorate #MaryKayMakeUp #primer #Serum #MaryKayBangi #MaryKayKajang #MaryKayMalaysia #lipstickmarykay #online #sayapenggunamarykay #MarykayForAll
Hi!!!.... lipstick lipstick lipstick!!!! Meh tgkkk....best... utk yg suka lipstick matte! this is the best okeh... 💄Gel Semi-Matte Lipstick Mary Kay 💄 Lipstick yg dihasilkan melalui GEL technology - dihasilkan daripada molekul yg paling halus agar warna lipstick dilindungi dan tahan lebih lama. Dengan ini, warna lipstick lambat pudar dan what i like the most is, ianya :- . ❌Tidak mngeringkan bibir 💋💋💋 ❌tiada plumbum ❌tiada lead (kimia yg menyumbang kpd kanser) ✔ Vitamin E (melindungi bibir dari radikal bebas) ✔ Jojoba, Mango Butter& Sunflower Seed Oli (manfaat pelembapnya) . Love ❤ AinShari Independent Beauty Consultant Mary kay 016-6342684 #MaryKay  #LipStickSemiMatte  #Matte  #SayaJualProdukMaryKay  #sayaJual  #skincare  #Semimatte  #Makeup  #foundationMaryKay  #LipstickMaryKay  #brush  #Rawatan  #jerawat  #jeragat  #Makeuplover  #bisnes  #online  #Skinvigorate  #MaryKayMakeUp  #primer  #Serum  #MaryKayBangi  #MaryKayKajang  #MaryKayMalaysia  #lipstickmarykay  #online  #sayapenggunamarykay  #MarykayForAll 
Set Timewise untuk kulit matang iaitu usia 24 tahun keatas. Texture yg sangat best membuatkan kulit kita sihat, lembut, bersih dan nampak muda dari usia sebenar 🙈🙈
.
Tak percaya? Meh try duluu. Mesti puas hati. Yg penting kulit kene sihat dulu. Macam mana? Tanya saya 🙆 Hehe berminat boleh pm or whatsapp saya ye terus tau uolls 😁😘
.
Love ❤
AinShari
Independent Beauty Consultant Mary kay
016-6342684
#MaryKay #MaryKayBangi #NightSolution #DaySolution #TimewiseMaryKay #PencuciMaryKay #CleanserMaryKay #SayaJualProdukMaryKay #sayaJual #skincare #matte #Makeup #foundationMaryKay #beautyconsultant #brush #longlasting #Rawatan #jerawat #jeragat #Makeuplover #Foundation #Skinvigorate #MaryKayMakeUp #primer #Serum #MaryKayMalaysia #lipstick #sayapenggunamarykay #MarykayForAll
Set Timewise untuk kulit matang iaitu usia 24 tahun keatas. Texture yg sangat best membuatkan kulit kita sihat, lembut, bersih dan nampak muda dari usia sebenar 🙈🙈 . Tak percaya? Meh try duluu. Mesti puas hati. Yg penting kulit kene sihat dulu. Macam mana? Tanya saya 🙆 Hehe berminat boleh pm or whatsapp saya ye terus tau uolls 😁😘 . Love ❤ AinShari Independent Beauty Consultant Mary kay 016-6342684 #MaryKay  #MaryKayBangi  #NightSolution  #DaySolution  #TimewiseMaryKay  #PencuciMaryKay  #CleanserMaryKay  #SayaJualProdukMaryKay  #sayaJual  #skincare  #matte  #Makeup  #foundationMaryKay  #beautyconsultant  #brush  #longlasting  #Rawatan  #jerawat  #jeragat  #Makeuplover  #Foundation  #Skinvigorate  #MaryKayMakeUp  #primer  #Serum  #MaryKayMalaysia  #lipstick  #sayapenggunamarykay  #MarykayForAll 
💁🏻 🌟 臉上還有多少殘留的髒東西你沒看到呢? 💟 MaryKay #Skinvigorate ™#洁面仪 👏🏻 ✔洁净程度比用手更高出85% ✔幫助皮肤迅速吸收营养 ✔去除殘留臉上化妝品,黑頭粉刺 ✔提亮肤色 ✔溫和去除角質 ✔美白亮肤 ✔收縮毛孔 ✔緊緻皮膚,淡化細紋 ✔提高下一步保養的吸收 ✔小巧方便攜帶 ✔防水 刷毛柔軟適合敏感及任何膚質還可以天天使用噢! 🙋🏻 详情请自行 pm 我哦❗️😉
💁🏻 🌟 臉上還有多少殘留的髒東西你沒看到呢? 💟 MaryKay #Skinvigorate  ™#洁面仪  👏🏻 ✔洁净程度比用手更高出85% ✔幫助皮肤迅速吸收营养 ✔去除殘留臉上化妝品,黑頭粉刺 ✔提亮肤色 ✔溫和去除角質 ✔美白亮肤 ✔收縮毛孔 ✔緊緻皮膚,淡化細紋 ✔提高下一步保養的吸收 ✔小巧方便攜帶 ✔防水 刷毛柔軟適合敏感及任何膚質還可以天天使用噢! 🙋🏻 详情请自行 pm 我哦❗️😉
Testimoni pengguna SkinV
.
Raya da nak dekat da,nda mau ka bebas jerawat jadi bole mekap lawa2?😂
.
Jum ramai2 pakat pakai SkinV utk bebas jerawat sebelum raya😘
.
.
WHATAPPA SIS FLO
👉🏻013-8892500

#marykay #marykayuser #marykaysale #marykaysabah #marykaytools #beautytips #marykaysandakan #marykaysarawak #marykaymalaysia #berusmuka #berminyak #berusajaib #Skinvigorate #skinvigoratebrush #skinvigoratemarykay
Sis ada jeragat? .
.
kalau mekap pun x boleh nak tutup? Kedut2 pun dah semakin nampak ? 😞😞
.
Alaaaaa tak best la , sebab semua benda tu boleh dirawat dan dijaga tauuu, bru lah kulit cerah berseriii ,dengan Melacep Serum dari Mary Kay !
.
🌼Mary Kay melaCEP Serum🌼
.
Dapat membantu:
💋mencerahkan kulit
💋membuatkan tona kulit kembali sekata
💋kulit lebih halus
💋membantu memudarkan parut jerawat dan jeragat
.
✨wajah akan kelihatan cantik dengan serum yg bebas bahan kimia ini. 100% botanic based, kesan pun cepat, seawal 3-4 minggu penggunaan konsisten .
Nak tahu lanjut? Mari whatsapp sis 0134057888 😊😊
.
#marykaymalaysia #marykaymelacepserum #wrinkles #jeragat #marykaybeautyconsultants #jeragatserius #antiaging #marykaykualalumpur 
#melacepplus #jeragat #marykayampang #skinvigorate #penuaan #awetmuda
Sis ada jeragat? . . kalau mekap pun x boleh nak tutup? Kedut2 pun dah semakin nampak ? 😞😞 . Alaaaaa tak best la , sebab semua benda tu boleh dirawat dan dijaga tauuu, bru lah kulit cerah berseriii ,dengan Melacep Serum dari Mary Kay ! . 🌼Mary Kay melaCEP Serum🌼 . Dapat membantu: 💋mencerahkan kulit 💋membuatkan tona kulit kembali sekata 💋kulit lebih halus 💋membantu memudarkan parut jerawat dan jeragat . ✨wajah akan kelihatan cantik dengan serum yg bebas bahan kimia ini. 100% botanic based, kesan pun cepat, seawal 3-4 minggu penggunaan konsisten . Nak tahu lanjut? Mari whatsapp sis 0134057888 😊😊 . #marykaymalaysia  #marykaymelacepserum  #wrinkles  #jeragat  #marykaybeautyconsultants  #jeragatserius  #antiaging  #marykaykualalumpur  #melacepplus  #jeragat  #marykayampang  #skinvigorate  #penuaan  #awetmuda 
Rezeki hari jumaat.. semalam baru order.. harini dah sampai.. yeah!! Hujung minggu boleh berSPA la uolls..!!!😍😍xrugi tau ada 1 kat rumah... semua orang blh guna..😊 #skinvigorate #ilovemarykay #marykaybeautyconsultant #jomcantiksama2😘
BEST EVER COMBO!
Bagi baru yg nak tukar ke skin care MaryKay boleh try combo ni. Ada few combo yg lain yg boleh dipadankan dengan #skinvigorate ni. Nnt qila share okeh.😉
.
💖Manik pembersih lembut  dapat menanggalkan sel kulit mati melalui pengelupasan
.
💖mengurangkan garis halus dan kedutan dengan memacu proses pembaharuan semula jadi kulit
.
Hubungi Beauty Consultant anda
.
http://www.wasap.my/60122958774

Aqilah MaryKay
0122958774
Independent Beauty Consultant
BEST EVER COMBO! Bagi baru yg nak tukar ke skin care MaryKay boleh try combo ni. Ada few combo yg lain yg boleh dipadankan dengan #skinvigorate  ni. Nnt qila share okeh.😉 . 💖Manik pembersih lembut dapat menanggalkan sel kulit mati melalui pengelupasan . 💖mengurangkan garis halus dan kedutan dengan memacu proses pembaharuan semula jadi kulit . Hubungi Beauty Consultant anda . http://www.wasap.my/60122958774 Aqilah MaryKay 0122958774 Independent Beauty Consultant
Alhamdulilah... Saya jual ya... Semoga kecantikan itu dapat dirasai dan dimiliki bersama-sama ✌...Nak jana duit poket dgn Mary Kay pun boleh.. 😍😍😍
❤ Pm/whtsapp Sha 0146703660
 #skinvigorate #ilovemarykay #marykaybeautyconsultant #marykay #sypakaisyjual
Hi fellas.now hanis nak share sikit pasal skinvigorate. 💆 best sangat bila guna skinvigorate  ni.  boleh cuci muka kita dengan lebih bersih dan boleh dah stop tenyeh muka kita kuat2. kasi mnja sikit.  plus nak puasa lepas tu raya. kasi peluang sikit kulit kita nampak gebuss 😘😘😘
boleh pm hanis di no.  0183786335/ 0163596335 untuk mengetahui lebih Detail tentang skinvigorate  ni. 😻😻😻 #skinvigorate  #marykayskinvigorate  #beautyconsultant #lifestyle #blogger #beautyandhealth #love #skincare #marykay
Hi fellas.now hanis nak share sikit pasal skinvigorate. 💆 best sangat bila guna skinvigorate ni. boleh cuci muka kita dengan lebih bersih dan boleh dah stop tenyeh muka kita kuat2. kasi mnja sikit. plus nak puasa lepas tu raya. kasi peluang sikit kulit kita nampak gebuss 😘😘😘 boleh pm hanis di no. 0183786335/ 0163596335 untuk mengetahui lebih Detail tentang skinvigorate ni. 😻😻😻 #skinvigorate  #marykayskinvigorate  #beautyconsultant  #lifestyle  #blogger  #beautyandhealth  #love  #skincare  #marykay 
Customize your own compact..
Best kan..kita susun ikut keperluan kita..citarasa kita..😍 .
Tgk gambar kt atas..ni compact mini..kita letak eyeshadow dan blusher..Boleh jugak nak letak creme to powder foundation ke..pressed powder ke..nak letak brush boleh..sbb kt bhgian bwh ada tempat jugak..ikut kita nak susun mcm mana..cute kan.. .
Kalau yg besarrr tu lagi awesome siap bole letak lipstick skali, so snang laaa bile nak guna kluarkan satu compact jeeee siap situ dah semuaaaa😍 x payah nk kalut2.. .
.
Kila
019-9621617
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #BotanicalEffectsskincare #timewiseskincare #acneproneskincare #blackhead #whitehead #blackheadremover #whiteheadremover #SkincareTerbaik #Blackheads #MakeUpArtisMalaysia #bazarpaknil #marykaypuncakalam #laraalana #uitmpuncakAlam #uitmpalam #uitmshahalam  #setiaalam #uitmpuncakperdana #botanicaleffects #finishingmakeupspra #skinvigorate #skinvigoratebrushbrush #bulumatapalsu #bulumata #nakcantik
Customize your own compact.. Best kan..kita susun ikut keperluan kita..citarasa kita..😍 . Tgk gambar kt atas..ni compact mini..kita letak eyeshadow dan blusher..Boleh jugak nak letak creme to powder foundation ke..pressed powder ke..nak letak brush boleh..sbb kt bhgian bwh ada tempat jugak..ikut kita nak susun mcm mana..cute kan.. . Kalau yg besarrr tu lagi awesome siap bole letak lipstick skali, so snang laaa bile nak guna kluarkan satu compact jeeee siap situ dah semuaaaa😍 x payah nk kalut2.. . . Kila 019-9621617 Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #MaryKaySelangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #BotanicalEffectsskincare  #timewiseskincare  #acneproneskincare  #blackhead  #whitehead  #blackheadremover  #whiteheadremover  #SkincareTerbaik  #Blackheads  #MakeUpArtisMalaysia  #bazarpaknil  #marykaypuncakalam  #laraalana  #uitmpuncakAlam  #uitmpalam  #uitmshahalam  #setiaalam  #uitmpuncakperdana  #botanicaleffects  #finishingmakeupspra  #skinvigorate  #skinvigoratebrushbrush  #bulumatapalsu  #bulumata  #nakcantik 
Customize your own compact..
Best kan..kita susun ikut keperluan kita..citarasa kita..😍 .
Tgk gambar kt atas..ni compact mini..kita letak eyeshadow dan blusher..Boleh jugak nak letak creme to powder foundation ke..pressed powder ke..nak letak brush boleh..sbb kt bhgian bwh ada tempat jugak..ikut kita nak susun mcm mana..cute kan.. .
Kalau yg besarrr tu lagi awesome siap bole letak lipstick skali, so snang laaa bile nak guna kluarkan satu compact jeeee siap situ dah semuaaaa😍 x payah nk kalut2.. .
.
Kila
019-9621617
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #BotanicalEffectsskincare #timewiseskincare #acneproneskincare #blackhead #whitehead #blackheadremover #whiteheadremover #SkincareTerbaik #Blackheads #MakeUpArtisMalaysia #bazarpaknil #marykaypuncakalam #laraalana #uitmpuncakAlam #uitmpalam #uitmshahalam  #setiaalam #uitmpuncakperdana #botanicaleffects #finishingmakeupspra #skinvigorate #skinvigoratebrushbrush #bulumatapalsu #bulumata #nakcantik
Customize your own compact.. Best kan..kita susun ikut keperluan kita..citarasa kita..😍 . Tgk gambar kt atas..ni compact mini..kita letak eyeshadow dan blusher..Boleh jugak nak letak creme to powder foundation ke..pressed powder ke..nak letak brush boleh..sbb kt bhgian bwh ada tempat jugak..ikut kita nak susun mcm mana..cute kan.. . Kalau yg besarrr tu lagi awesome siap bole letak lipstick skali, so snang laaa bile nak guna kluarkan satu compact jeeee siap situ dah semuaaaa😍 x payah nk kalut2.. . . Kila 019-9621617 Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #MaryKaySelangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #BotanicalEffectsskincare  #timewiseskincare  #acneproneskincare  #blackhead  #whitehead  #blackheadremover  #whiteheadremover  #SkincareTerbaik  #Blackheads  #MakeUpArtisMalaysia  #bazarpaknil  #marykaypuncakalam  #laraalana  #uitmpuncakAlam  #uitmpalam  #uitmshahalam  #setiaalam  #uitmpuncakperdana  #botanicaleffects  #finishingmakeupspra  #skinvigorate  #skinvigoratebrushbrush  #bulumatapalsu  #bulumata  #nakcantik 
Customize your own compact..
Best kan..kita susun ikut keperluan kita..citarasa kita..😍 .
Tgk gambar kt atas..ni compact mini..kita letak eyeshadow dan blusher..Boleh jugak nak letak creme to powder foundation ke..pressed powder ke..nak letak brush boleh..sbb kt bhgian bwh ada tempat jugak..ikut kita nak susun mcm mana..cute kan.. .
Kalau yg besarrr tu lagi awesome siap bole letak lipstick skali, so snang laaa bile nak guna kluarkan satu compact jeeee siap situ dah semuaaaa😍 x payah nk kalut2.. .
.
Kila
019-9621617
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #BotanicalEffectsskincare #timewiseskincare #acneproneskincare #blackhead #whitehead #blackheadremover #whiteheadremover #SkincareTerbaik #Blackheads #MakeUpArtisMalaysia #bazarpaknil #marykaypuncakalam #laraalana #uitmpuncakAlam #uitmpalam #uitmshahalam  #setiaalam #uitmpuncakperdana #botanicaleffects #finishingmakeupspra #skinvigorate #skinvigoratebrushbrush #bulumatapalsu #bulumata #nakcantik
Customize your own compact.. Best kan..kita susun ikut keperluan kita..citarasa kita..😍 . Tgk gambar kt atas..ni compact mini..kita letak eyeshadow dan blusher..Boleh jugak nak letak creme to powder foundation ke..pressed powder ke..nak letak brush boleh..sbb kt bhgian bwh ada tempat jugak..ikut kita nak susun mcm mana..cute kan.. . Kalau yg besarrr tu lagi awesome siap bole letak lipstick skali, so snang laaa bile nak guna kluarkan satu compact jeeee siap situ dah semuaaaa😍 x payah nk kalut2.. . . Kila 019-9621617 Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #MaryKaySelangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #BotanicalEffectsskincare  #timewiseskincare  #acneproneskincare  #blackhead  #whitehead  #blackheadremover  #whiteheadremover  #SkincareTerbaik  #Blackheads  #MakeUpArtisMalaysia  #bazarpaknil  #marykaypuncakalam  #laraalana  #uitmpuncakAlam  #uitmpalam  #uitmshahalam  #setiaalam  #uitmpuncakperdana  #botanicaleffects  #finishingmakeupspra  #skinvigorate  #skinvigoratebrushbrush  #bulumatapalsu  #bulumata  #nakcantik 
Customize your own compact..
Best kan..kita susun ikut keperluan kita..citarasa kita..😍 Tgk gambar kt atas..ni compact mini..kita letak eyeshadow dan blusher..Boleh jugak nak letak creme to powder foundation ke..pressed powder ke..nak letak brush boleh..sbb kt bhgian bwh ada tempat jugak..ikut kita nak susun mcm mana..cute kan.. Kalau yg besarrr tu lagi awesome siap bole letak lipstick skali, so snang laaa bile nak guna kluarkan satu compact jeeee siap situ dah semuaaaa😍 x payah nk kalut2.. Kila
019-9621617
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #BotanicalEffectsskincare #timewiseskincare #acneproneskincare #blackhead #whitehead #blackheadremover #whiteheadremover #SkincareTerbaik #Blackheads #MakeUpArtisMalaysia #bazarpaknil #marykaypuncakalam #laraalana #uitmpuncakAlam #uitmpalam #uitmshahalam  #setiaalam #uitmpuncakperdana #botanicaleffects #finishingmakeupspra #skinvigorate #skinvigoratebrushbrush #bulumatapalsu #bulumata #nakcantik
Customize your own compact.. Best kan..kita susun ikut keperluan kita..citarasa kita..😍 Tgk gambar kt atas..ni compact mini..kita letak eyeshadow dan blusher..Boleh jugak nak letak creme to powder foundation ke..pressed powder ke..nak letak brush boleh..sbb kt bhgian bwh ada tempat jugak..ikut kita nak susun mcm mana..cute kan.. Kalau yg besarrr tu lagi awesome siap bole letak lipstick skali, so snang laaa bile nak guna kluarkan satu compact jeeee siap situ dah semuaaaa😍 x payah nk kalut2.. Kila 019-9621617 Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #MaryKaySelangor  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #BotanicalEffectsskincare  #timewiseskincare  #acneproneskincare  #blackhead  #whitehead  #blackheadremover  #whiteheadremover  #SkincareTerbaik  #Blackheads  #MakeUpArtisMalaysia  #bazarpaknil  #marykaypuncakalam  #laraalana  #uitmpuncakAlam  #uitmpalam  #uitmshahalam  #setiaalam  #uitmpuncakperdana  #botanicaleffects  #finishingmakeupspra  #skinvigorate  #skinvigoratebrushbrush  #bulumatapalsu  #bulumata  #nakcantik 
💋💋Kissable Lips💄💄May Promotion ⠀
Any weather 🌞🌙🌈☃️☔️⠀
Long Lasting wear without drying lips 👄 ⠀
⠀
#marykay #marykaymalaysia #marykayjb #may2017 #mothersday #fathersday #22kgoldenbeautybar #cleansingbrush #skinvigorate #skincare #makeup #mattelipstick #homefacial #johorbahru #kempas #kempasutama #kempasindah #setiatropika #setiaindah #seriaustin #terbau #bandardatoonn #parttime #freelance #lovebeauty #enrichingwomenslife ⠀
⠀
Li Hui⠀
Mary Kay Independent Beauty Consultant
💋💋Kissable Lips💄💄May Promotion ⠀ Any weather 🌞🌙🌈☃️☔️⠀ Long Lasting wear without drying lips 👄 ⠀ ⠀ #marykay  #marykaymalaysia  #marykayjb  #may2017  #mothersday  #fathersday  #22kgoldenbeautybar  #cleansingbrush  #skinvigorate  #skincare  #makeup  #mattelipstick  #homefacial  #johorbahru  #kempas  #kempasutama  #kempasindah  #setiatropika  #setiaindah  #seriaustin  #terbau  #bandardatoonn  #parttime  #freelance  #lovebeauty  #enrichingwomenslife  ⠀ ⠀ Li Hui⠀ Mary Kay Independent Beauty Consultant
Gadget baru saya dh smpai...yeay !!! #marykay #loveit #skinvigorate
Assalamualaikum..salam jumaat yg terakhir dalam bulan syaaban...😌 Awal2 pagi ni akak nk share testimoni drp consultant sndri..kulit beliau normal, tiada masalah cuma kusam dan kering..bermula dgn set marykay, mula nmpak perubahan, kulit dah makin terhidrat dan lebih fresh..calit cc cream skit terus nmpak flawless..gitteww 😉
.
Mcm mana nak kulit sihat? GUNA MARY KAY LAA 😄😄😄
.

Love, Tina
013 2119574
Mary Kay Beauty Consultant

#MarykayMalaysia #MarykayPahang #MarykayCosmetics #BlackheadRemover #bellaamara #hudabeauty #MatteLipstick #KulitSensitif #BibirKering #laraalana #Dermatologist #Aesthetic #UbatJerawat #UbatJeragat #minaz #MasalahKulit #jobmalaysia #kerjakosong #aaisyahdhiarana #kelasmekapbajet #Foundation #ootd  #MarykayKualaLipis #Skinvigorate #Pobling #MakeupRemover #Testimonialmarykay #marykayskincare #YouCanDuit #rayacollection
Assalamualaikum..salam jumaat yg terakhir dalam bulan syaaban...😌 Awal2 pagi ni akak nk share testimoni drp consultant sndri..kulit beliau normal, tiada masalah cuma kusam dan kering..bermula dgn set marykay, mula nmpak perubahan, kulit dah makin terhidrat dan lebih fresh..calit cc cream skit terus nmpak flawless..gitteww 😉 . Mcm mana nak kulit sihat? GUNA MARY KAY LAA 😄😄😄 . Love, Tina 013 2119574 Mary Kay Beauty Consultant #MarykayMalaysia  #MarykayPahang  #MarykayCosmetics  #BlackheadRemover  #bellaamara  #hudabeauty  #MatteLipstick  #KulitSensitif  #BibirKering  #laraalana  #Dermatologist  #Aesthetic  #UbatJerawat  #UbatJeragat  #minaz  #MasalahKulit  #jobmalaysia  #kerjakosong  #aaisyahdhiarana  #kelasmekapbajet  #Foundation  #ootd  #MarykayKualaLipis  #Skinvigorate  #Pobling  #MakeupRemover  #Testimonialmarykay  #marykayskincare  #YouCanDuit  #rayacollection 
Хит продаж. 
Чистит Черные точки и убирает Поры! 
Уникальная Щетка для глубокого очищения лица Skinvigorate Mary Kay. 
Мягко шлифует лицо, на 90% лучше очищает кожу, чем ручное умывание, рекомендовано с 13-ти лет! 
В наличии)#щеткадлялица #щеткадлялицамэрикэй #шымкент #мерикей #skinvigorate #marykayкосметика #marykayконсультант #marykayшымкент #доставкабесплатно #вналичии #скидка #девушкишымкента #уходзакожей #уходзакожейлица #рахимаплазашымкент #акция#подарокдлянее #подарокшымкент
Хит продаж. Чистит Черные точки и убирает Поры! Уникальная Щетка для глубокого очищения лица Skinvigorate Mary Kay. Мягко шлифует лицо, на 90% лучше очищает кожу, чем ручное умывание, рекомендовано с 13-ти лет! В наличии)#щеткадлялица  #щеткадлялицамэрикэй  #шымкент  #мерикей  #skinvigorate  #marykayкосметика  #marykayконсультант  #marykayшымкент  #доставкабесплатно  #вналичии  #скидка  #девушкишымкента  #уходзакожей  #уходзакожейлица  #рахимаплазашымкент  #акция #подарокдлянее  #подарокшымкент 
Purifica tu piel 😍 recibe el verano con una piel renovada👍 #carbonactivado #timewise #clearproof #skinvigorate
Wow!😲😲😲
.
Qila baru order kelmarin dah sampai. Yeay! Habis kelas tuition je mmg tak sabar nak buka. Ajak  cik abg join sekali nak shooting apa kat dalam tu.
Jeng jeng jeng😁😁😁
.
Okeh. Tggu nnt qila share apa kat yg bersinar sinar kat dalam tu
.
Aqilah MaryKay
0122958774
Independent Beauty Consultant
Ig: @aqilahto.marykay

#marykay #marykayseremban #timewise #skinvigorate #hadiahdarimarykay
Wow!😲😲😲 . Qila baru order kelmarin dah sampai. Yeay! Habis kelas tuition je mmg tak sabar nak buka. Ajak cik abg join sekali nak shooting apa kat dalam tu. Jeng jeng jeng😁😁😁 . Okeh. Tggu nnt qila share apa kat yg bersinar sinar kat dalam tu . Aqilah MaryKay 0122958774 Independent Beauty Consultant Ig: @aqilahto.marykay #marykay  #marykayseremban  #timewise  #skinvigorate  #hadiahdarimarykay 
¡Saca el máximo partido a tu rutina diaria con el Cepillo Limpiador Facial Skinvigorate! Además, ¡lo puedes meter en la ducha! 
#marykay #cepillofacial #skinvigorate #cuidadodelapiel #limpiezafacial
Esok cuti... malam ni tido lewat sket.. sementara duk tengok tv., pedehal manjakan muka jap.. #thingsicantlivewithout #Marykay #skinvigorate #timewisecleanser #refine #freshen #poreminimizer  #hydrate 
#sapecarutmaksantau #kenaldohperangaimu #sentaptak
MICRODERMABRASION SET
.
Ini set penting untuk lelaki/wanita yg ada masalah muka berlubang dan pori muka kelihatan besar
.
Granul halus yg terdapat di dalamnya bertindak sebagai exfoliator dan membuang sel kulit mati dan digantikan dengan lapisan kulit yg baru
.
Meh la whatsapp cepat kalau nk kulit nampak lebih muda dr usia sebenar dan anti-aging!.
.
Roshapiza,
0175065205

#marykay
#microdermabrasion
#timewisemiracle
#skinvigorate
#beautyconsultant
#marykaykedah
#marykaybatucaves
Get your true clean. Reveal Skinvigorate difference.

Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush is great for everyone, loved by all. This brush allows your skin care products to absorb better and more quickly, and it helps maximize the instant hydration benefits of your moisturizer. Even makeup applies more easily and evenly.

Women of all ages - from 13 to 70 - loved this easy-to-use cleansing brush. So much in fact, 8 out of 10 of them said they would buy it. In addition to thoroughly sleaning skin and clearing pores, here's what else they said : - 97% maximizes my skin care benefits
- 94% transforms dull skin into a radiant complexion
- 96% provides a more even-looking skin tone

It also removes makeup 85% better than cleansing by hand, starts improving skin's appearance immediately, deep cleans and unclog pores as it minimizes their appearance. Suitable for daily use on all skin types, even acne-prone skin.

Still cleansing by hand? There's a lot you're missing there, ladies!

Try it for FREE during FREE BEAUTY WORKSHOP at #pinkswanbeautycentre.
Book your seat now cause its FREE! FREE! FREE!

WhatsApp #0145276527

Love,
#nurafifahmustafa 
#taliankulitsihatdancantik #pinkswanunit #marykay #marykayskincaretools #marykayskinvigoratecleansingbrush #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykaymalaysia #cleansingbrush #cleansingtool #skinvigorate
Get your true clean. Reveal Skinvigorate difference. Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush is great for everyone, loved by all. This brush allows your skin care products to absorb better and more quickly, and it helps maximize the instant hydration benefits of your moisturizer. Even makeup applies more easily and evenly. Women of all ages - from 13 to 70 - loved this easy-to-use cleansing brush. So much in fact, 8 out of 10 of them said they would buy it. In addition to thoroughly sleaning skin and clearing pores, here's what else they said : - 97% maximizes my skin care benefits - 94% transforms dull skin into a radiant complexion - 96% provides a more even-looking skin tone It also removes makeup 85% better than cleansing by hand, starts improving skin's appearance immediately, deep cleans and unclog pores as it minimizes their appearance. Suitable for daily use on all skin types, even acne-prone skin. Still cleansing by hand? There's a lot you're missing there, ladies! Try it for FREE during FREE BEAUTY WORKSHOP at #pinkswanbeautycentre . Book your seat now cause its FREE! FREE! FREE! WhatsApp #0145276527  Love, #nurafifahmustafa  #taliankulitsihatdancantik  #pinkswanunit  #marykay  #marykayskincaretools  #marykayskinvigoratecleansingbrush  #marykaykotabharu  #marykaykelantan  #marykaymalaysia  #cleansingbrush  #cleansingtool  #skinvigorate 
MASIH MENCUCI MUKA GUNA JARI?? .
.
Now it's time to say YES to SKINVIGORATE!! ✔✔
.
.
Skinvigorate Mary kay sangat memahami kehendak semua sebagai wanita? 😇😇
.
.
Kenapa? 
Sebab boleh digunakan bila2 masa dan membuatkan kita rasa seolah-olah di spa!! Rasa dibelai belai diurut urut gituuu 😆
.
.
Best kan? 😍 
Sebab setiap kali cuci muka kita akan dapat mencuci dengan bersih! 👍🏻👍🏻
.
.
Tak cukup best lagi? Meh sini Meknis explain lagi kelebihan skinvigorate :
. 🌸Menanggalkan 85% Makeup lebih baik dari guna jari
🌸membersihkan kulit wajah
🌸membuang sel kulit mati pada lapisan atas kulit
🌸 menghaluskan garisan2 halus dan kedutan serta liang pori kelihatan lebih kecil
🌸membuang kotoran yang tersumbat dalam pori
🌸membuang white head dan black head terutama di kawasan hidung!!! .
.
Best sangat kan? 
Tak rugi grab satu sebab boleh pakai lama dan setiap masa! 😘
.
.
Ready stock!
Whatsapp Meknis cecepat kalau you all berminat. Sempat lagi ni nak kulit licin sebelum raya 💃💃
.
.
Meknis
014-5471734
.
.
#mkbeautyconsultant #skinvigorate #skinvigoratecleansingbrush #marykaybeautyconsultant #skinvigoratepurple #marykayskinvigoratecleansingbrush #marykayskinvigorate #marykayskinvigoratebrush #marykaygambang #marykaypahang #marykaykuantan #marykaytamantas #marykaykelantan #marykaymachang #marykaykoklanas #marykaytanahmerah #marykayskinvigoratelimitededition #marykayskinvigoratecleansingbrushlimitededition
MASIH MENCUCI MUKA GUNA JARI?? . . Now it's time to say YES to SKINVIGORATE!! ✔✔ . . Skinvigorate Mary kay sangat memahami kehendak semua sebagai wanita? 😇😇 . . Kenapa? Sebab boleh digunakan bila2 masa dan membuatkan kita rasa seolah-olah di spa!! Rasa dibelai belai diurut urut gituuu 😆 . . Best kan? 😍 Sebab setiap kali cuci muka kita akan dapat mencuci dengan bersih! 👍🏻👍🏻 . . Tak cukup best lagi? Meh sini Meknis explain lagi kelebihan skinvigorate : . 🌸Menanggalkan 85% Makeup lebih baik dari guna jari 🌸membersihkan kulit wajah 🌸membuang sel kulit mati pada lapisan atas kulit 🌸 menghaluskan garisan2 halus dan kedutan serta liang pori kelihatan lebih kecil 🌸membuang kotoran yang tersumbat dalam pori 🌸membuang white head dan black head terutama di kawasan hidung!!! . . Best sangat kan? Tak rugi grab satu sebab boleh pakai lama dan setiap masa! 😘 . . Ready stock! Whatsapp Meknis cecepat kalau you all berminat. Sempat lagi ni nak kulit licin sebelum raya 💃💃 . . Meknis 014-5471734 . . #mkbeautyconsultant  #skinvigorate  #skinvigoratecleansingbrush  #marykaybeautyconsultant  #skinvigoratepurple  #marykayskinvigoratecleansingbrush  #marykayskinvigorate  #marykayskinvigoratebrush  #marykaygambang  #marykaypahang  #marykaykuantan  #marykaytamantas  #marykaykelantan  #marykaymachang  #marykaykoklanas  #marykaytanahmerah  #marykayskinvigoratelimitededition  #marykayskinvigoratecleansingbrushlimitededition 
Este cepillo me salvo la vida, ADIÓS A LOS POROS NEGROS CON IMPURESAS,  #cepillolimpiadorfacial #skinvigorate #marykay #pielsaludable #bellezanatural #bellezafacial 
Haz tu pedido 809.307.5855 
@marykay.indhiramerejo 
www.marykay.com/imerejopieraldi
Secret to great skin? Proper cleansing with #MaryKay Skinvigorate Cleansing Brush which thoroughly removes makeup and effectively cleanses to reveal a youthful and even-looking complexion! .
.
If you're still cleaning your face with your hands, do you know how many clogged pores you're missing? The bristles of the #Skinvigorate brush are smaller than our pores, so it'll be able to clean them thoroughly to leave skin rejuvenated and set for better absorption of subsequent skincare application.
.
.#marykayphilippines #marykayph 
#marykayproducts #marykaylovers #marykaylipstick #marykaycleanser #marykaymoisturizer #marykaycccream #mkphliquidfoundation #marykayblush #marykaymakeup #marykaytimewise #marykayperfume #marykaylotion #marykaymen #marykaymelacep #legitseller #legitsellerph #marykayconsultant #marykayfreeshipping #mkgelsemimattelipstick #marykaymineralpressedpowder #marykaymineralfoundation #marykaymascara #marykaycheekcolor
Secret to great skin? Proper cleansing with #MaryKay  Skinvigorate Cleansing Brush which thoroughly removes makeup and effectively cleanses to reveal a youthful and even-looking complexion! . . If you're still cleaning your face with your hands, do you know how many clogged pores you're missing? The bristles of the #Skinvigorate  brush are smaller than our pores, so it'll be able to clean them thoroughly to leave skin rejuvenated and set for better absorption of subsequent skincare application. . .#marykayphilippines  #marykayph  #marykayproducts  #marykaylovers  #marykaylipstick  #marykaycleanser  #marykaymoisturizer  #marykaycccream  #mkphliquidfoundation  #marykayblush  #marykaymakeup  #marykaytimewise  #marykayperfume  #marykaylotion  #marykaymen  #marykaymelacep  #legitseller  #legitsellerph  #marykayconsultant  #marykayfreeshipping  #mkgelsemimattelipstick  #marykaymineralpressedpowder  #marykaymineralfoundation  #marykaymascara  #marykaycheekcolor 
Testimoni pengguna SkinV
.
Raya da nak dekat da,nda mau ka bebas jerawat jadi bole mekap lawa2?😂
.
Jum ramai2 pakat pakai SkinV utk bebas jerawat😘
.
.
WHATAPPA SIS FLO
👉🏻013-8892500

#marykay #marykayuser #marykaysale #marykaysabah #marykaytools #beautytips #marykaysandakan #marykaysarawak #marykaymalaysia #berusmuka #berminyak #berusajaib #Skinvigorate #skinvigoratebrush #skinvigoratemarykay
Tau tak kenapa yang dah cuba mesti  jatuh 💕💕 dengan ....SKINVIGORATE BRUSH ... Semestinya aku mencinta
Seharusnya aku menyayang💃

Sebab is dicipta sesuai untuk kulit..Tak terlalu lembut tak terlalu kasar..Just NICE!

Manfaat lain penggunaan SKINVIGORATE BRUSH 💎Mencuci Muka Lebih Bersih Drpd Menggunakan Tangan 💎Memberi Texture Kulit yg Lebih Halus 💎Mengurangkan Excess Sebum Pada kulit (Bintik2 Putih kat Kwsn Hidung & Dagu tu) 💎 Kulit Lebih Cerah (Sebab Brush Berfungsi Menyingkirkan Sel Kulit Mati yg Buat Kulit Nampak Kusam) 💎 Menanggalkan Habis Semua Sisa Make Up 💎Membantu Penyerapan Maksimum Extract2 yg Terdapat dalam Cleanser & Serum yg Kita Guna

Best ke best

Grab sebelum raya..wah anggunnya 😍

013-3483318

#mkbeautytool
#mkbyazymuda
#beruspusing
#berusmuka
#skinvigorate
#kulitbebasselmati
#nyahblackheads
#nomorewhiteheads
#mkpuncakalam 
#moodrepublik 
#raya2017
Tau tak kenapa yang dah cuba mesti jatuh 💕💕 dengan ....SKINVIGORATE BRUSH ... Semestinya aku mencinta Seharusnya aku menyayang💃 Sebab is dicipta sesuai untuk kulit..Tak terlalu lembut tak terlalu kasar..Just NICE! Manfaat lain penggunaan SKINVIGORATE BRUSH 💎Mencuci Muka Lebih Bersih Drpd Menggunakan Tangan 💎Memberi Texture Kulit yg Lebih Halus 💎Mengurangkan Excess Sebum Pada kulit (Bintik2 Putih kat Kwsn Hidung & Dagu tu) 💎 Kulit Lebih Cerah (Sebab Brush Berfungsi Menyingkirkan Sel Kulit Mati yg Buat Kulit Nampak Kusam) 💎 Menanggalkan Habis Semua Sisa Make Up 💎Membantu Penyerapan Maksimum Extract2 yg Terdapat dalam Cleanser & Serum yg Kita Guna Best ke best Grab sebelum raya..wah anggunnya 😍 013-3483318 #mkbeautytool  #mkbyazymuda  #beruspusing  #berusmuka  #skinvigorate  #kulitbebasselmati  #nyahblackheads  #nomorewhiteheads  #mkpuncakalam  #moodrepublik  #raya2017 
MUKA BERSIH DLM SEMINIT 😎
.
Kita suma cni pun mo muka yg bersih ba kan? Tp mcm mna? Sa sibuk ba x masa mo jaga muka☹
.
Walau cbuk mcm mn pun kan,kmu tetap bole curi ckt masa tuk jaga muka kmu. SkinV Mary Kay ni paling ngam la tuk org yg cbuk tp mo muka bersi. Cuci guna tgn x dpt kasi bersi kotoran yg ada dlm pori tp ni SkinV bole sbb knp? Sbb berus yg ada pada skinV ni halus n byk smpi bole cuci bersi3 ke dlm pori kmu. Hebat kan ni tools? 😍
.
Mcm mna bole seminit sda siap? Tmbrg saja kali c vone ni😆. Hahahha gini certanya. Brush ni bole putar 400kali dlm seminit, sgt bgs tuk massage muka kita spy lancar darah d muka kita hehehe. Jadi tricknya cuci bahagian pipi kiri 15sec, pipi kanan 15sec, dahi 15 sec, t zone 15sec. X terasa suda seminit blalu. Senang ja kan?
.
WhatsApp 0178971005
.
#skinvigorate #marykaymalaysia #blackhead #whitehead #marykaysabah #cleanface #mukabersih #mukasihat #kulitsihat #kulitcantik #berusmuka #jerawat #marykaysarawak #marykaykuching #marykaykl
MUKA BERSIH DLM SEMINIT 😎 . Kita suma cni pun mo muka yg bersih ba kan? Tp mcm mna? Sa sibuk ba x masa mo jaga muka☹ . Walau cbuk mcm mn pun kan,kmu tetap bole curi ckt masa tuk jaga muka kmu. SkinV Mary Kay ni paling ngam la tuk org yg cbuk tp mo muka bersi. Cuci guna tgn x dpt kasi bersi kotoran yg ada dlm pori tp ni SkinV bole sbb knp? Sbb berus yg ada pada skinV ni halus n byk smpi bole cuci bersi3 ke dlm pori kmu. Hebat kan ni tools? 😍 . Mcm mna bole seminit sda siap? Tmbrg saja kali c vone ni😆. Hahahha gini certanya. Brush ni bole putar 400kali dlm seminit, sgt bgs tuk massage muka kita spy lancar darah d muka kita hehehe. Jadi tricknya cuci bahagian pipi kiri 15sec, pipi kanan 15sec, dahi 15 sec, t zone 15sec. X terasa suda seminit blalu. Senang ja kan? . WhatsApp 0178971005 . #skinvigorate  #marykaymalaysia  #blackhead  #whitehead  #marykaysabah  #cleanface  #mukabersih  #mukasihat  #kulitsihat  #kulitcantik  #berusmuka  #jerawat  #marykaysarawak  #marykaykuching  #marykaykl 
С чего начинаается утро?⏰⏰⏰ В моем случае совсем не с чашечки кофе☕ а с правильного очищения после сна! ☝️Обожаю эту парочку!!! Очищающее увлажняющее средство #timewise + щеточка  #skinvigorate и вуа-ля! Ваша кожа свеженькая и подтянутая! Добввьте немного освежающего макияжа, и можно покорять вершины!😉😎👜👝🛍 #мерикей #мерикейсевастополь #правильный #уход #консультантпокрасоте #консультантпокрасотемэрикэй #косметика #классалюкс #рекомендую
С чего начинаается утро?⏰⏰⏰ В моем случае совсем не с чашечки кофе☕ а с правильного очищения после сна! ☝️Обожаю эту парочку!!! Очищающее увлажняющее средство #timewise  + щеточка #skinvigorate  и вуа-ля! Ваша кожа свеженькая и подтянутая! Добввьте немного освежающего макияжа, и можно покорять вершины!😉😎👜👝🛍 #мерикей  #мерикейсевастополь  #правильный  #уход  #консультантпокрасоте  #консультантпокрасотемэрикэй  #косметика  #классалюкс  #рекомендую 
KULIT KUSAM ❓
BERDAKI ❓
BERMINYAK ❓
SEL KULIT MATI❓
WHITEHEAD❓
BLACKHEAD ❓
👉JOM CUCI WAJAH DENGAN PANTAS DAN BERKESAN !
👉JANGAN BIARKAN WAJAH ANDA BERKERAK DAN KOTOR ! 
Skinvigorate FACIAL MASSAGE 💕 . .
✔️Menegangkan kulit dan wajah.
✔️Membantu melancarkan peredaran darah/wajah.
✔️Membersihkan make up/kotoran pada permukaan kulit tubuh/wajah.
✔️Meratakan make up/bedak foundation sebelum bermake up.
✔️Mengurangi dan menghapus kerusakan kulit yg disebabkan sinar matahari (U.V).
✔️Mengecilkan pori-pori.
✔️Mengurangi garis halus & kerutan pada kulit.
✔️Mengurangi bintik hitam & warna kulit yg tidak merata.
✔️Meningkatkan aktifitasi sel baru untuk peremajaan kulit. .
✖️Tak perlu ke SPA lagi dan bayar beratus ringgit untuk facial muka.
•
Didatangi dengan :
√ 2 berus tukar ganti.
√ bateri AA √ waranti setahun √ kawalan laju berus

Berminat ?🙋🙋
.
💝Liza 0172270196
Beauty consultant..
.
#marykaymalaysia #marykaybangsar #marykaymidvalley #marykayampang #bestskincare #skinvigorate #bestdevice #alatcucimuka #beruscucimuka #cantik #skincare #flawless #skinvigoratepurple
KULIT KUSAM ❓ BERDAKI ❓ BERMINYAK ❓ SEL KULIT MATI❓ WHITEHEAD❓ BLACKHEAD ❓ 👉JOM CUCI WAJAH DENGAN PANTAS DAN BERKESAN ! 👉JANGAN BIARKAN WAJAH ANDA BERKERAK DAN KOTOR ! Skinvigorate FACIAL MASSAGE 💕 . . ✔️Menegangkan kulit dan wajah. ✔️Membantu melancarkan peredaran darah/wajah. ✔️Membersihkan make up/kotoran pada permukaan kulit tubuh/wajah. ✔️Meratakan make up/bedak foundation sebelum bermake up. ✔️Mengurangi dan menghapus kerusakan kulit yg disebabkan sinar matahari (U.V). ✔️Mengecilkan pori-pori. ✔️Mengurangi garis halus & kerutan pada kulit. ✔️Mengurangi bintik hitam & warna kulit yg tidak merata. ✔️Meningkatkan aktifitasi sel baru untuk peremajaan kulit. . ✖️Tak perlu ke SPA lagi dan bayar beratus ringgit untuk facial muka. • Didatangi dengan : √ 2 berus tukar ganti. √ bateri AA √ waranti setahun √ kawalan laju berus Berminat ?🙋🙋 . 💝Liza 0172270196 Beauty consultant.. . #marykaymalaysia  #marykaybangsar  #marykaymidvalley  #marykayampang  #bestskincare  #skinvigorate  #bestdevice  #alatcucimuka  #beruscucimuka  #cantik  #skincare  #flawless  #skinvigoratepurple 
KULIT KUSAM ❓
BERDAKI ❓
BERMINYAK ❓
SEL KULIT MATI❓
WHITEHEAD❓
BLACKHEAD ❓
👉JOM CUCI WAJAH DENGAN PANTAS DAN BERKESAN !
👉JANGAN BIARKAN WAJAH ANDA BERKERAK DAN KOTOR ! 
Skinvigorate FACIAL MASSAGE 💕 . .
✔️Menegangkan kulit dan wajah.
✔️Membantu melancarkan peredaran darah/wajah.
✔️Membersihkan make up/kotoran pada permukaan kulit tubuh/wajah.
✔️Meratakan make up/bedak foundation sebelum bermake up.
✔️Mengurangi dan menghapus kerusakan kulit yg disebabkan sinar matahari (U.V).
✔️Mengecilkan pori-pori.
✔️Mengurangi garis halus & kerutan pada kulit.
✔️Mengurangi bintik hitam & warna kulit yg tidak merata.
✔️Meningkatkan aktifitasi sel baru untuk peremajaan kulit. .
✖️Tak perlu ke SPA lagi dan bayar beratus ringgit untuk facial muka.
•
Didatangi dengan :
√ 2 berus tukar ganti.
√ bateri AA √ waranti setahun √ kawalan laju berus

Berminat ?🙋🙋
.
💝Liza 0172270196
Beauty consultant..
.
#marykaymalaysia #marykaybangsar #marykaymidvalley #marykayampang #bestskincare #skinvigorate #bestdevice #alatcucimuka #beruscucimuka #cantik #skincare #flawless #skinvigoratepurple
KULIT KUSAM ❓ BERDAKI ❓ BERMINYAK ❓ SEL KULIT MATI❓ WHITEHEAD❓ BLACKHEAD ❓ 👉JOM CUCI WAJAH DENGAN PANTAS DAN BERKESAN ! 👉JANGAN BIARKAN WAJAH ANDA BERKERAK DAN KOTOR ! Skinvigorate FACIAL MASSAGE 💕 . . ✔️Menegangkan kulit dan wajah. ✔️Membantu melancarkan peredaran darah/wajah. ✔️Membersihkan make up/kotoran pada permukaan kulit tubuh/wajah. ✔️Meratakan make up/bedak foundation sebelum bermake up. ✔️Mengurangi dan menghapus kerusakan kulit yg disebabkan sinar matahari (U.V). ✔️Mengecilkan pori-pori. ✔️Mengurangi garis halus & kerutan pada kulit. ✔️Mengurangi bintik hitam & warna kulit yg tidak merata. ✔️Meningkatkan aktifitasi sel baru untuk peremajaan kulit. . ✖️Tak perlu ke SPA lagi dan bayar beratus ringgit untuk facial muka. • Didatangi dengan : √ 2 berus tukar ganti. √ bateri AA √ waranti setahun √ kawalan laju berus Berminat ?🙋🙋 . 💝Liza 0172270196 Beauty consultant.. . #marykaymalaysia  #marykaybangsar  #marykaymidvalley  #marykayampang  #bestskincare  #skinvigorate  #bestdevice  #alatcucimuka  #beruscucimuka  #cantik  #skincare  #flawless  #skinvigoratepurple 
KULIT KUSAM ❓
BERDAKI ❓
BERMINYAK ❓
SEL KULIT MATI❓
WHITEHEAD❓
BLACKHEAD ❓
👉JOM CUCI WAJAH DENGAN PANTAS DAN BERKESAN !
👉JANGAN BIARKAN WAJAH ANDA BERKERAK DAN KOTOR ! 
Skinvigorate FACIAL MASSAGE 💕 . .
✔️Menegangkan kulit dan wajah.
✔️Membantu melancarkan peredaran darah/wajah.
✔️Membersihkan make up/kotoran pada permukaan kulit tubuh/wajah.
✔️Meratakan make up/bedak foundation sebelum bermake up.
✔️Mengurangi dan menghapus kerusakan kulit yg disebabkan sinar matahari (U.V).
✔️Mengecilkan pori-pori.
✔️Mengurangi garis halus & kerutan pada kulit.
✔️Mengurangi bintik hitam & warna kulit yg tidak merata.
✔️Meningkatkan aktifitasi sel baru untuk peremajaan kulit. .
✖️Tak perlu ke SPA lagi dan bayar beratus ringgit untuk facial muka.
•
Didatangi dengan :
√ 2 berus tukar ganti.
√ bateri AA √ waranti setahun √ kawalan laju berus

Berminat ?🙋🙋
.
💝Liza 0172270196
Beauty consultant..
.
#marykaymalaysia #marykaybangsar #marykaymidvalley #marykayampang #bestskincare #skinvigorate #bestdevice #alatcucimuka #beruscucimuka #cantik #skincare #flawless #skinvigoratepurple
KULIT KUSAM ❓ BERDAKI ❓ BERMINYAK ❓ SEL KULIT MATI❓ WHITEHEAD❓ BLACKHEAD ❓ 👉JOM CUCI WAJAH DENGAN PANTAS DAN BERKESAN ! 👉JANGAN BIARKAN WAJAH ANDA BERKERAK DAN KOTOR ! Skinvigorate FACIAL MASSAGE 💕 . . ✔️Menegangkan kulit dan wajah. ✔️Membantu melancarkan peredaran darah/wajah. ✔️Membersihkan make up/kotoran pada permukaan kulit tubuh/wajah. ✔️Meratakan make up/bedak foundation sebelum bermake up. ✔️Mengurangi dan menghapus kerusakan kulit yg disebabkan sinar matahari (U.V). ✔️Mengecilkan pori-pori. ✔️Mengurangi garis halus & kerutan pada kulit. ✔️Mengurangi bintik hitam & warna kulit yg tidak merata. ✔️Meningkatkan aktifitasi sel baru untuk peremajaan kulit. . ✖️Tak perlu ke SPA lagi dan bayar beratus ringgit untuk facial muka. • Didatangi dengan : √ 2 berus tukar ganti. √ bateri AA √ waranti setahun √ kawalan laju berus Berminat ?🙋🙋 . 💝Liza 0172270196 Beauty consultant.. . #marykaymalaysia  #marykaybangsar  #marykaymidvalley  #marykayampang  #bestskincare  #skinvigorate  #bestdevice  #alatcucimuka  #beruscucimuka  #cantik  #skincare  #flawless  #skinvigoratepurple 
KULIT KUSAM ❓
BERDAKI ❓
BERMINYAK ❓
SEL KULIT MATI❓
WHITEHEAD❓
BLACKHEAD ❓
👉JOM CUCI WAJAH DENGAN PANTAS DAN BERKESAN !
👉JANGAN BIARKAN WAJAH ANDA BERKERAK DAN KOTOR ! 
Skinvigorate FACIAL MASSAGE 💕 . .
✔️Menegangkan kulit dan wajah.
✔️Membantu melancarkan peredaran darah/wajah.
✔️Membersihkan make up/kotoran pada permukaan kulit tubuh/wajah.
✔️Meratakan make up/bedak foundation sebelum bermake up.
✔️Mengurangi dan menghapus kerusakan kulit yg disebabkan sinar matahari (U.V).
✔️Mengecilkan pori-pori.
✔️Mengurangi garis halus & kerutan pada kulit.
✔️Mengurangi bintik hitam & warna kulit yg tidak merata.
✔️Meningkatkan aktifitasi sel baru untuk peremajaan kulit. .
✖️Tak perlu ke SPA lagi dan bayar beratus ringgit untuk facial muka.
•
Didatangi dengan :
√ 2 berus tukar ganti.
√ bateri AA √ waranti setahun √ kawalan laju berus

Berminat ?🙋🙋
.
💝Liza 0172270196
Beauty consultant..
.
#marykaymalaysia #marykaybangsar #marykaymidvalley #marykayampang #bestskincare #skinvigorate #bestdevice #alatcucimuka #beruscucimuka #cantik #skincare #flawless #skinvigoratepurple
KULIT KUSAM ❓ BERDAKI ❓ BERMINYAK ❓ SEL KULIT MATI❓ WHITEHEAD❓ BLACKHEAD ❓ 👉JOM CUCI WAJAH DENGAN PANTAS DAN BERKESAN ! 👉JANGAN BIARKAN WAJAH ANDA BERKERAK DAN KOTOR ! Skinvigorate FACIAL MASSAGE 💕 . . ✔️Menegangkan kulit dan wajah. ✔️Membantu melancarkan peredaran darah/wajah. ✔️Membersihkan make up/kotoran pada permukaan kulit tubuh/wajah. ✔️Meratakan make up/bedak foundation sebelum bermake up. ✔️Mengurangi dan menghapus kerusakan kulit yg disebabkan sinar matahari (U.V). ✔️Mengecilkan pori-pori. ✔️Mengurangi garis halus & kerutan pada kulit. ✔️Mengurangi bintik hitam & warna kulit yg tidak merata. ✔️Meningkatkan aktifitasi sel baru untuk peremajaan kulit. . ✖️Tak perlu ke SPA lagi dan bayar beratus ringgit untuk facial muka. • Didatangi dengan : √ 2 berus tukar ganti. √ bateri AA √ waranti setahun √ kawalan laju berus Berminat ?🙋🙋 . 💝Liza 0172270196 Beauty consultant.. . #marykaymalaysia  #marykaybangsar  #marykaymidvalley  #marykayampang  #bestskincare  #skinvigorate  #bestdevice  #alatcucimuka  #beruscucimuka  #cantik  #skincare  #flawless  #skinvigoratepurple 
KULIT KUSAM ❓
BERDAKI ❓
BERMINYAK ❓
SEL KULIT MATI❓
WHITEHEAD❓
BLACKHEAD ❓
👉JOM CUCI WAJAH DENGAN PANTAS DAN BERKESAN !
👉JANGAN BIARKAN WAJAH ANDA BERKERAK DAN KOTOR ! 
Skinvigorate FACIAL MASSAGE 💕 . .
✔️Menegangkan kulit dan wajah.
✔️Membantu melancarkan peredaran darah/wajah.
✔️Membersihkan make up/kotoran pada permukaan kulit tubuh/wajah.
✔️Meratakan make up/bedak foundation sebelum bermake up.
✔️Mengurangi dan menghapus kerusakan kulit yg disebabkan sinar matahari (U.V).
✔️Mengecilkan pori-pori.
✔️Mengurangi garis halus & kerutan pada kulit.
✔️Mengurangi bintik hitam & warna kulit yg tidak merata.
✔️Meningkatkan aktifitasi sel baru untuk peremajaan kulit. .
✖️Tak perlu ke SPA lagi dan bayar beratus ringgit untuk facial muka.
•
Didatangi dengan :
√ 2 berus tukar ganti.
√ bateri AA √ waranti setahun √ kawalan laju berus

Berminat ?🙋🙋
.
💝Liza 0172270196
Beauty consultant..
.
#marykaymalaysia #marykaybangsar #marykaymidvalley #marykayampang #bestskincare #skinvigorate #bestdevice #alatcucimuka #beruscucimuka #cantik #skincare #flawless #skinvigoratepurple
KULIT KUSAM ❓ BERDAKI ❓ BERMINYAK ❓ SEL KULIT MATI❓ WHITEHEAD❓ BLACKHEAD ❓ 👉JOM CUCI WAJAH DENGAN PANTAS DAN BERKESAN ! 👉JANGAN BIARKAN WAJAH ANDA BERKERAK DAN KOTOR ! Skinvigorate FACIAL MASSAGE 💕 . . ✔️Menegangkan kulit dan wajah. ✔️Membantu melancarkan peredaran darah/wajah. ✔️Membersihkan make up/kotoran pada permukaan kulit tubuh/wajah. ✔️Meratakan make up/bedak foundation sebelum bermake up. ✔️Mengurangi dan menghapus kerusakan kulit yg disebabkan sinar matahari (U.V). ✔️Mengecilkan pori-pori. ✔️Mengurangi garis halus & kerutan pada kulit. ✔️Mengurangi bintik hitam & warna kulit yg tidak merata. ✔️Meningkatkan aktifitasi sel baru untuk peremajaan kulit. . ✖️Tak perlu ke SPA lagi dan bayar beratus ringgit untuk facial muka. • Didatangi dengan : √ 2 berus tukar ganti. √ bateri AA √ waranti setahun √ kawalan laju berus Berminat ?🙋🙋 . 💝Liza 0172270196 Beauty consultant.. . #marykaymalaysia  #marykaybangsar  #marykaymidvalley  #marykayampang  #bestskincare  #skinvigorate  #bestdevice  #alatcucimuka  #beruscucimuka  #cantik  #skincare  #flawless  #skinvigoratepurple 
Skinvigorate niiii, besttt sgtt tau. Smua Wajib ada, lagi2 yg suka makeup tu. Antara kelebihan Skinvigorate 😍💓: ✅Pertama, Skinvi mencuci kulit you 85% lagi effective dari cuci muka guna tangan. ✅Kedua, Skinvi boleh berputar 400 kali putaran SEMINIT sambil mengurut kulit, jadi bagus sangat utk blood circulation. Blood circulation yang baik boleh bantu you untuk dapat kulit sihat dan lebih radiant. ✅Ketiga, kita ada sebanyak 20,000 pores di seluruh muka (tak nampak kan?) Jerawat akan tumbuh bilamana pores tersumbat dengan debu and minyak. Brush Skinvi memang sengaja di-design dengan saiz yang teramat kecik, lagi kecik dari saiz pores kita, jadi bristle Skinvi dapat masuk dalam dan bersihkan pores yang tersumbat. ✅Keempat, sesuai untuk semua jenis kulit termasuk yang berkulit sensitif, sebab bristles-nya tersangatlah soft. ✅Kelima, sesuai untuk orang yang selalu busy, sebab you hanya perlukan paling lama 2 minit! ✅Keenam, banyak cleansing yang ada kat pasaran cepat rosak kalau terkena air, tapi Skinvi adalah bersifat waterproof. ✅Ketujuh, cara cuci brush tersangatlah senang. Cuci je dengan shower gel atau shampoo right after lepas guna dan bilas bersih. Selamat, jangan risau. ✅Kelapan, jauh affordable berbanding brand yang lain. Sila compare dengan produk yang tinggi kualitinya. Yang lebih murah dari Mary Kay, adalah lebih baik you guna berus gigi je pada kulit sebab lagi murah harganya, lagi kasar bristle-nya (your choice). ✅Kesembilan, ringan dan ada dua tahap kelajuan yang you boleh pilih. I biasa guna yang laju untuk sental bahagian hidung hehe. ✅Kesepuluh, maksimumkan pembersihan kulit muka dari segala mak nenek kotoran makeup dan debu. Ikut kajian, Skinvi akan cuci muka you 85% dari tangan okay! ✅Kesebelas, Skinvi boleh capai lebih dari 400 putaran SEMINIT dengan urutan lembut dan jauh lebih bersih
#skinvigorate  #marykaymuar #marykaymelaka #ilovemarykay #marykay #marykaybatupahat
Skinvigorate niiii, besttt sgtt tau. Smua Wajib ada, lagi2 yg suka makeup tu. Antara kelebihan Skinvigorate 😍💓: ✅Pertama, Skinvi mencuci kulit you 85% lagi effective dari cuci muka guna tangan. ✅Kedua, Skinvi boleh berputar 400 kali putaran SEMINIT sambil mengurut kulit, jadi bagus sangat utk blood circulation. Blood circulation yang baik boleh bantu you untuk dapat kulit sihat dan lebih radiant. ✅Ketiga, kita ada sebanyak 20,000 pores di seluruh muka (tak nampak kan?) Jerawat akan tumbuh bilamana pores tersumbat dengan debu and minyak. Brush Skinvi memang sengaja di-design dengan saiz yang teramat kecik, lagi kecik dari saiz pores kita, jadi bristle Skinvi dapat masuk dalam dan bersihkan pores yang tersumbat. ✅Keempat, sesuai untuk semua jenis kulit termasuk yang berkulit sensitif, sebab bristles-nya tersangatlah soft. ✅Kelima, sesuai untuk orang yang selalu busy, sebab you hanya perlukan paling lama 2 minit! ✅Keenam, banyak cleansing yang ada kat pasaran cepat rosak kalau terkena air, tapi Skinvi adalah bersifat waterproof. ✅Ketujuh, cara cuci brush tersangatlah senang. Cuci je dengan shower gel atau shampoo right after lepas guna dan bilas bersih. Selamat, jangan risau. ✅Kelapan, jauh affordable berbanding brand yang lain. Sila compare dengan produk yang tinggi kualitinya. Yang lebih murah dari Mary Kay, adalah lebih baik you guna berus gigi je pada kulit sebab lagi murah harganya, lagi kasar bristle-nya (your choice). ✅Kesembilan, ringan dan ada dua tahap kelajuan yang you boleh pilih. I biasa guna yang laju untuk sental bahagian hidung hehe. ✅Kesepuluh, maksimumkan pembersihan kulit muka dari segala mak nenek kotoran makeup dan debu. Ikut kajian, Skinvi akan cuci muka you 85% dari tangan okay! ✅Kesebelas, Skinvi boleh capai lebih dari 400 putaran SEMINIT dengan urutan lembut dan jauh lebih bersih #skinvigorate  #marykaymuar  #marykaymelaka  #ilovemarykay  #marykay  #marykaybatupahat 
KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN YANG DIIKTIRAF DI SELURUH DUNIA! INILAH PELUANG ANDA!

Adakah anda sedang mencari peluang kerjaya part time @ full time?.
.
Adakah anda bosan dengan kerja anda sekarang?.
.
Adakah anda inginkan sebuah kerjaya yang fleksible?
.
Adakah anda inginkan sebuah kerjaya yang boleh memberikan pendapatan setanding CEO?.
.
.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
.
Sekarang saya ingin membuka peluang ini kepada 3 lagi wanita untuk menyertai saya. Anda boleh menyertai saya dengan 2 sebab:

1. Anda hanya ingin menjadi pengguna produk Mary Kay yang awesome ini sambil menikmati harga yang sangat istimewa dan produk percuma dari Company; atau

2. Anda ingin membina kerjaya dan berjaya di Mary Kay. Pastinya saya akan membimbing anda dari Zero.
Jom rebut peluang ini. Anda pasti suka dan teruja 💖
.
.
Syarat untuk menjadi seorang Beauty Consultant Mary Kay adalah anda perlulah berumur 18 tahun ke atas dan terbuka kepada sesiapa sahaja tidak kira surirumah sepenuh masa, bekerja mahupun student. Namun begitu, untuk menjadi seorang Beauty Consultant Mary Kay yang berjaya, anda haruslah proaktif, sukakan cabaran, berwawasan dan sentiasa berfikiran positif serta bermotivasi yang tinggi.
.
PM saya jika anda berminat . 😊😊😊😍😍🌷🌷🌷
.
.
Love ❤❤❤
Kak Yong 
Beauty Consultant 
019-5763632

#skincare #instashop #kulitsihat #glowingskin #suncare #skinvigorate #marykayKosmetik  #marykayproduk
KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN YANG DIIKTIRAF DI SELURUH DUNIA! INILAH PELUANG ANDA! Adakah anda sedang mencari peluang kerjaya part time @ full time?. . Adakah anda bosan dengan kerja anda sekarang?. . Adakah anda inginkan sebuah kerjaya yang fleksible? . Adakah anda inginkan sebuah kerjaya yang boleh memberikan pendapatan setanding CEO?. . . 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 . Sekarang saya ingin membuka peluang ini kepada 3 lagi wanita untuk menyertai saya. Anda boleh menyertai saya dengan 2 sebab: 1. Anda hanya ingin menjadi pengguna produk Mary Kay yang awesome ini sambil menikmati harga yang sangat istimewa dan produk percuma dari Company; atau 2. Anda ingin membina kerjaya dan berjaya di Mary Kay. Pastinya saya akan membimbing anda dari Zero. Jom rebut peluang ini. Anda pasti suka dan teruja 💖 . . Syarat untuk menjadi seorang Beauty Consultant Mary Kay adalah anda perlulah berumur 18 tahun ke atas dan terbuka kepada sesiapa sahaja tidak kira surirumah sepenuh masa, bekerja mahupun student. Namun begitu, untuk menjadi seorang Beauty Consultant Mary Kay yang berjaya, anda haruslah proaktif, sukakan cabaran, berwawasan dan sentiasa berfikiran positif serta bermotivasi yang tinggi. . PM saya jika anda berminat . 😊😊😊😍😍🌷🌷🌷 . . Love ❤❤❤ Kak Yong Beauty Consultant 019-5763632 #skincare  #instashop  #kulitsihat  #glowingskin  #suncare  #skinvigorate  #marykayKosmetik  #marykayproduk 
Apa bagus sgt Skinvigorate brush ni? 
Jom kita tengok ujian ke atas limau, kenapa kulit limau? Sebab limau ada pori mcm kulit muka kita tau. 
Gambar satu. . . 
Foundation disapukan kepada 2 biji limau. 
Gambar dua. . . 
Cleanser MK di picitkan ke atas permukaan  limau yg terdapat foundtion tadi . . 
Limau pertama dicuci menggunakan tangan  manakala limau kedua dicuci dengan menggunakan #skinvigoratebrush dr MK. . . 
Perhatikan permukaan limau antara kedua dua limau tersebut, limau 1 yg dicuci menggunakan tangan masih terdapat kesan foundtion kan, manakala limau kedua bersih dari sisa foundtion tersebut. 
Begitu juga kulit kita  mencuci menggunakan tangan hanya mencuci separuh dr kotoran,  tetapi #skinvigorate mampu mencuci jauh kedalan liang pori dan 85% lebih bersih.  Kulit dah bersih dari kotoran maka segala regimen penjagaan kulit akan lebih mudah meresap jauh ke dalam kulit dan memberikan kesan optimum. 
Top 2 GLOBAL DUNIA ya, 😘

Naa
017 6099200 
Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
Apa bagus sgt Skinvigorate brush ni? Jom kita tengok ujian ke atas limau, kenapa kulit limau? Sebab limau ada pori mcm kulit muka kita tau. Gambar satu. . . Foundation disapukan kepada 2 biji limau. Gambar dua. . . Cleanser MK di picitkan ke atas permukaan limau yg terdapat foundtion tadi . . Limau pertama dicuci menggunakan tangan manakala limau kedua dicuci dengan menggunakan #skinvigoratebrush  dr MK. . . Perhatikan permukaan limau antara kedua dua limau tersebut, limau 1 yg dicuci menggunakan tangan masih terdapat kesan foundtion kan, manakala limau kedua bersih dari sisa foundtion tersebut. Begitu juga kulit kita mencuci menggunakan tangan hanya mencuci separuh dr kotoran, tetapi #skinvigorate  mampu mencuci jauh kedalan liang pori dan 85% lebih bersih. Kulit dah bersih dari kotoran maka segala regimen penjagaan kulit akan lebih mudah meresap jauh ke dalam kulit dan memberikan kesan optimum. Top 2 GLOBAL DUNIA ya, 😘 Naa 017 6099200 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
Bukan sesaja nak jadikan limau tu sebagai contoh tau. Ada sebab dia... Cuba bayangkan limau tu kulit muka kita. Kan muka kita ada banyak liang pori kan. Ala2 limau tu la. Contoh terdekat. Heee 😁

Okay. Jom buat eksperimen. Bila kita pakai foundation kat muka kita kan, cuba cuci pakai tangan je macam biasa. Resultnya gambar A. Tapi kalau pakai Skinvigorate Cleansing Brush pulak, resultnya gambar B. 😳

So, mana satu yang betul2 bersih? A ke B? B la kan 😍

Memang berbaloi sangat tau cuci muka pakai Skinvigorate Cleansing Brush ni. Bersih betul. Terbaik 👍

Teringin nak cuba dulu? 😉

Nurhalena 
0135971714 
Beauty Consultant

#MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #MaryKayBodyCare #MaryKayBeautyTools #MaryKayFragrances #SkinvigorateCleansingBrush #Skinvigorate #Cleansing #Brush #Tools #Beauty #BeautyTools #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #sayajualmurah #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia
Bukan sesaja nak jadikan limau tu sebagai contoh tau. Ada sebab dia... Cuba bayangkan limau tu kulit muka kita. Kan muka kita ada banyak liang pori kan. Ala2 limau tu la. Contoh terdekat. Heee 😁 Okay. Jom buat eksperimen. Bila kita pakai foundation kat muka kita kan, cuba cuci pakai tangan je macam biasa. Resultnya gambar A. Tapi kalau pakai Skinvigorate Cleansing Brush pulak, resultnya gambar B. 😳 So, mana satu yang betul2 bersih? A ke B? B la kan 😍 Memang berbaloi sangat tau cuci muka pakai Skinvigorate Cleansing Brush ni. Bersih betul. Terbaik 👍 Teringin nak cuba dulu? 😉 Nurhalena 0135971714 Beauty Consultant #MaryKay  #MaryKayMy  #MaryKayMalaysia  #MaryKayKL  #MaryKayKualaLumpur  #MaryKaySelangor  #MaryKayPuncakAlam  #MaryKayBeautyConsultant  #MaryKayProducts  #MaryKaySkincare  #MaryKayCosmetics  #MaryKayBodyCare  #MaryKayBeautyTools  #MaryKayFragrances  #SkinvigorateCleansingBrush  #Skinvigorate  #Cleansing  #Brush  #Tools  #Beauty  #BeautyTools  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia  #onlineshopmalaysia  #malaysiaonlineshop  #sayajual  #sayajualmurah  #jualan  #bazarpaknil  #trustedsellermalaysia 
Whitehead, i HATE you!
.
Betul2 la bikin rimas whitehead ni tau. Recently, i had a short talk with my hansome crush 😍 awww ada butterfly di perut sa (HAAHA!!). Skali sa pigi tngok di cermin, LARI TRUS BUTTERFLY sebab sana tu whitehead and bff dia c blackhead. ISH! rosak mood!!
.

Ini mesti sebab x bersih cuci muka. Bikin panas oh. One time sa ber'utube'ing, skali sa nmpk review pasal skinvigorate brush dri marykay. Tida sa kasi lama, cari BC MK trus purchase satu. Once sa trima parcel, ada satu skinv brush, dua replacement bristle brush, battery and risalah. Paling siok ada 1tahun warranty bebeh!! Cleansing brush kamu ada warranty jg? 😝 if tiada, time to change girls! 😎
.

Satu kali cuba, makin jatuh cinta! Haha. Kulit rasa sgt bersih, my oily face pun makin kurang (thanks cleanser MaryKay) and whitehead + bff dia makin kurang sdh (yakin sdh sa jmpa c crush)😝 sa percaya kulit yg cantik dan sihat akan buat kita rasa lebih berkeyakinan dan gembira. Ini kali la! 😂🤠 sa pigi jumpa ex crush sa,  dia bilang 'your skin are getting better and bebeh oh baby. 😉😉' gila syukur x pingsan. 😂 aww, c crush jadi bf sa sdh. 💐
.
Jom start jaga muka and atur skincare routine - good news is I can help you dear! 🌸
.

Just whatsapp sa @ +60198123617
.

#marykay #marykaymalaysia #marykaysg #marykaysabah #marykaykotakinabalu #marykaytelupid #kkcity #telupid #skinvigorate #skinv #cleansingbrush #cleansingtools #brush #tools #flawless #oilyskin #dryskin #berminyak #kukitkering #kulitsihat #kulitlawa #kulitcantik #skincare #botanical #cleanser #whitehead #blackhead
Whitehead, i HATE you! . Betul2 la bikin rimas whitehead ni tau. Recently, i had a short talk with my hansome crush 😍 awww ada butterfly di perut sa (HAAHA!!). Skali sa pigi tngok di cermin, LARI TRUS BUTTERFLY sebab sana tu whitehead and bff dia c blackhead. ISH! rosak mood!! . Ini mesti sebab x bersih cuci muka. Bikin panas oh. One time sa ber'utube'ing, skali sa nmpk review pasal skinvigorate brush dri marykay. Tida sa kasi lama, cari BC MK trus purchase satu. Once sa trima parcel, ada satu skinv brush, dua replacement bristle brush, battery and risalah. Paling siok ada 1tahun warranty bebeh!! Cleansing brush kamu ada warranty jg? 😝 if tiada, time to change girls! 😎 . Satu kali cuba, makin jatuh cinta! Haha. Kulit rasa sgt bersih, my oily face pun makin kurang (thanks cleanser MaryKay) and whitehead + bff dia makin kurang sdh (yakin sdh sa jmpa c crush)😝 sa percaya kulit yg cantik dan sihat akan buat kita rasa lebih berkeyakinan dan gembira. Ini kali la! 😂🤠 sa pigi jumpa ex crush sa, dia bilang 'your skin are getting better and bebeh oh baby. 😉😉' gila syukur x pingsan. 😂 aww, c crush jadi bf sa sdh. 💐 . Jom start jaga muka and atur skincare routine - good news is I can help you dear! 🌸 . Just whatsapp sa @ +60198123617 . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaysg  #marykaysabah  #marykaykotakinabalu  #marykaytelupid  #kkcity  #telupid  #skinvigorate  #skinv  #cleansingbrush  #cleansingtools  #brush  #tools  #flawless  #oilyskin  #dryskin  #berminyak  #kukitkering  #kulitsihat  #kulitlawa  #kulitcantik  #skincare  #botanical  #cleanser  #whitehead  #blackhead 
#testimoni pengguna eye renewal cream utk mata panda beliau Alhamdulillah😍
.
Tapi kenapa? Apa yg best sngt?? Item ni mmg khas untuk mereka yg ada masalah dikawasan mata!! Terbukti berkesan!! Eye bag, kedutan, saggy skin, lingkaran gelap semua boleh
.
👉🏻👉🏻Volu-firm Eye Renewal Cream👈🏻👈🏻
✅Menghilangkan kedutan dan garis garis penuaan
✅mencerahkan lingkaran gelap eye bag sekeliling mata
✅Membuat kulit sekitar mata lebih anjal dan tegang
✅ Meningkatkan kelembapan kulit sekitar mataa yg kering
✅Tiub 'sedia untuk diguna' menyenang process penyapuan dimana kita hanya perlu picit sedikit dan boleh tros di sapu pada sekeliling mata😍
.
Anis || 0145519334
Beauty consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor#MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik#MaryKayProduk #Hijabista #eyerenewalcream#SkincareTerbaik #BeautyConsultant#SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti#BlackheadRemover #MajalahPengantin#marykayampang #Maskulin #Flawless#SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation#marykaygombak #GirlsStuff #Pobling#SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful#BotanicalEffects #Skinvigorate #BerusMuka #marykaywangsamaju #NARS
#testimoni  pengguna eye renewal cream utk mata panda beliau Alhamdulillah😍 . Tapi kenapa? Apa yg best sngt?? Item ni mmg khas untuk mereka yg ada masalah dikawasan mata!! Terbukti berkesan!! Eye bag, kedutan, saggy skin, lingkaran gelap semua boleh . 👉🏻👉🏻Volu-firm Eye Renewal Cream👈🏻👈🏻 ✅Menghilangkan kedutan dan garis garis penuaan ✅mencerahkan lingkaran gelap eye bag sekeliling mata ✅Membuat kulit sekitar mata lebih anjal dan tegang ✅ Meningkatkan kelembapan kulit sekitar mataa yg kering ✅Tiub 'sedia untuk diguna' menyenang process penyapuan dimana kita hanya perlu picit sedikit dan boleh tros di sapu pada sekeliling mata😍 . Anis || 0145519334 Beauty consultant . #MaryKayMalaysia  #MaryKaySelangor #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk  #Hijabista  #eyerenewalcream #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover  #MajalahPengantin #marykayampang  #Maskulin  #Flawless #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation #marykaygombak  #GirlsStuff  #Pobling #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful #BotanicalEffects  #Skinvigorate  #BerusMuka  #marykaywangsamaju  #NARS 
.
. Sis ada jeragat? kalau mekap pun x boleh nak tutup? Kedut2 pun dah semakin nampak ? 😞😞
.
Alaaaaa tak best la , sebab semua benda tu boleh dirawat dan dijaga tauuu, bru lah kulit cerah berseriii ,dengan Melacep Serum dari Mary Kay !
.
🌼Mary Kay melaCEP Serum🌼
.
Dapat membantu:
💋mencerahkan kulit
💋membuatkan tona kulit kembali sekata
💋kulit lebih halus
💋membantu memudarkan parut jerawat dan jeragat
.
✨wajah akan kelihatan cantik dengan serum yg bebas bahan kimia ini. 100% botanic based, kesan pun cepat, seawal 3-4 minggu penggunaan konsisten .
Nak tahu lanjut? Mari whatsapp sis 011-21290619 Fira 😊😊
.
#marykaymalaysia #marykaymelacepserum #wrinkles #jeragat #marykaybeautyconsultants #jeragatserius #antiaging #marykaykualalumpur 
#melacepplus #jeragat #marykayampang #skinvigorate #penuaan #awetmuda
. . Sis ada jeragat? kalau mekap pun x boleh nak tutup? Kedut2 pun dah semakin nampak ? 😞😞 . Alaaaaa tak best la , sebab semua benda tu boleh dirawat dan dijaga tauuu, bru lah kulit cerah berseriii ,dengan Melacep Serum dari Mary Kay ! . 🌼Mary Kay melaCEP Serum🌼 . Dapat membantu: 💋mencerahkan kulit 💋membuatkan tona kulit kembali sekata 💋kulit lebih halus 💋membantu memudarkan parut jerawat dan jeragat . ✨wajah akan kelihatan cantik dengan serum yg bebas bahan kimia ini. 100% botanic based, kesan pun cepat, seawal 3-4 minggu penggunaan konsisten . Nak tahu lanjut? Mari whatsapp sis 011-21290619 Fira 😊😊 . #marykaymalaysia  #marykaymelacepserum  #wrinkles  #jeragat  #marykaybeautyconsultants  #jeragatserius  #antiaging  #marykaykualalumpur  #melacepplus  #jeragat  #marykayampang  #skinvigorate  #penuaan  #awetmuda 
Hi selamat pagi semua 💜.
.
ENDLESS PERFORMANCE CREME TO POWDER MARY KAY ni memang my ❤️tau ! Selalu bila pakai liquid foundation kena lapik lagi dengan bedak alas kan ? Dengan CREME TO POWDER dah tak perlu dah 😊 Tekstur creamy tapi finishing powder. Tekstur nya sangat halus dan bila ke g memberikan kemasan matte, gebu dan lembut tau. Litupan nipis dan ringan tapi sangat bagus kerana mampu cover semua cela 😇😍.
.
. 
Nak cuba sendiri kehebatan CREME TO POWDER ni ? Nak konsultasi percuma ? Jom whatsApp saya 😍😍
.
.
.
Mimiey
014-5271803
Mary Kay Beauty Consultant 
#MaryKayMalaysia #MaryKayBangi #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #SayaJualKosmetik #SayaPakaiSayaJual #Foundation #Eyeliner #Eyeshadow #Lipmask #Lipbalm #Pobling #Skinvigorate #SetPenjagaanTangandanKaki #SerumBuluMataPanjangLebatLentik #BeautyConsultant #peluangkerjaya1
Hi selamat pagi semua 💜. . ENDLESS PERFORMANCE CREME TO POWDER MARY KAY ni memang my ❤️tau ! Selalu bila pakai liquid foundation kena lapik lagi dengan bedak alas kan ? Dengan CREME TO POWDER dah tak perlu dah 😊 Tekstur creamy tapi finishing powder. Tekstur nya sangat halus dan bila ke g memberikan kemasan matte, gebu dan lembut tau. Litupan nipis dan ringan tapi sangat bagus kerana mampu cover semua cela 😇😍. . . Nak cuba sendiri kehebatan CREME TO POWDER ni ? Nak konsultasi percuma ? Jom whatsApp saya 😍😍 . . . Mimiey 014-5271803 Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKayBangi  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #SkincareTerbaik  #SayaJualKosmetik  #SayaPakaiSayaJual  #Foundation  #Eyeliner  #Eyeshadow  #Lipmask  #Lipbalm  #Pobling  #Skinvigorate  #SetPenjagaanTangandanKaki  #SerumBuluMataPanjangLebatLentik  #BeautyConsultant  #peluangkerjaya1 
Este ligero cepillo con dos velocidades masajea suavemente tu piel mientras la limpia en profundidad eliminando cualquier residuo así como restos de maquillaje en solo unos segundos. #skinvigorate #cuidadodelapiel #marykay #mkmich #gif #woman #mother #santiago #lavega #puntacana
Who doesn't like clean face? Semua pun suka. .
.
.
You can consider adding this tool to your beauty list. You will love it. For sure. Xx

This Limited Edition Purple Skinvigorate Cleansing Brush is still available. Buzz me. 
#MaryKay
#skinvigorate
#cleansingbrush
#skincare
#beauty

#Repost @audreyrantau (@get_repost)
・・・
Who doesn't like clean face? Semua pun suka. . . . You can consider adding this tool to your beauty list. You will love it. For sure. Xx This Limited Edition Purple Skinvigorate Cleansing Brush is still available. Buzz me. #MaryKay  #skinvigorate  #cleansingbrush  #skincare  #beauty  #Repost  @audreyrantau (@get_repost) ・・・
JERAWAT😱😱 Omg!!!! Sila baca kalau kamurang takut Jerawat!
.

Jerawat tjdi apabila pori d kulit kita tsumbat shnga mnimbulkan kantung nanah,ada ramai wnita mgalami masalah ini tau  dan pakar mslh kulit ternama dunia jg cakap tiada satu pn org d dunia yg tdk melewati masa hdupnya inda pandai berJerawat ini tmasuk mereka yg bkulit normal
.
kmungkinan besar dri prtumbuhan jerawat adalah d sebabkan faktor perubahan hormon yg meransang kelenjar minyak d klit,faktor perubahan hormon ini juga tmasuk la menstruasi,stress,kehamilan,pemakaian pil2 supplement, pemakaian produk2 yg salah serta pola pemakanan yg tdk sihat (Yg suka makan KFC tu kasi kurg2 lah 😏😏) hahaha
.
sebab itu sya sgt syor kamurang cuci muka mggunakan SkinV cleansing brush sebab ni brush bgus utk cegah pgumpulan mnyak d kulit kamu supaya tdk tsumbat dan mghasilkan jerawat sama bagus bikin kasi halus kulit dan kasi V-shape balik muka kita yg ada double chin,inda susa suda kan?? pakai cleansing brush suda bha org zmn skg canggih suda😂
.
.
WHATAPPS TO ORDER
👉🏻013-8892500

#marykay #mary #marykaysale #marykayconsultant #marykayskincare #marykaysabah #marykaymalaysia #limitededition #skincare #makeup #marykaysarawak #Skinvigorate #flawless #berusmuka #berusajaib #kulitsihat #kulitbersih #marykaysandakan #jerawat #jerawatbatu #jerawatbesar
JERAWAT😱😱 Omg!!!! Sila baca kalau kamurang takut Jerawat! . Jerawat tjdi apabila pori d kulit kita tsumbat shnga mnimbulkan kantung nanah,ada ramai wnita mgalami masalah ini tau dan pakar mslh kulit ternama dunia jg cakap tiada satu pn org d dunia yg tdk melewati masa hdupnya inda pandai berJerawat ini tmasuk mereka yg bkulit normal . kmungkinan besar dri prtumbuhan jerawat adalah d sebabkan faktor perubahan hormon yg meransang kelenjar minyak d klit,faktor perubahan hormon ini juga tmasuk la menstruasi,stress,kehamilan,pemakaian pil2 supplement, pemakaian produk2 yg salah serta pola pemakanan yg tdk sihat (Yg suka makan KFC tu kasi kurg2 lah 😏😏) hahaha . sebab itu sya sgt syor kamurang cuci muka mggunakan SkinV cleansing brush sebab ni brush bgus utk cegah pgumpulan mnyak d kulit kamu supaya tdk tsumbat dan mghasilkan jerawat sama bagus bikin kasi halus kulit dan kasi V-shape balik muka kita yg ada double chin,inda susa suda kan?? pakai cleansing brush suda bha org zmn skg canggih suda😂 . . WHATAPPS TO ORDER 👉🏻013-8892500 #marykay  #mary  #marykaysale  #marykayconsultant  #marykayskincare  #marykaysabah  #marykaymalaysia  #limitededition  #skincare  #makeup  #marykaysarawak  #Skinvigorate  #flawless  #berusmuka  #berusajaib  #kulitsihat  #kulitbersih  #marykaysandakan  #jerawat  #jerawatbatu  #jerawatbesar 
🌸Hverdagsluksus #marykay #InspirationUnit #beautybybaalerud #lovemyjob #skinvigoratebrushmarykay #skinvigorate #cleansingbrush www.ann.kristin.haugen.marykaynorway.no
Setel cod skinvigorate brush dgn hadiah comel utk customer dri bukit katil...
muka byk whitehead@oily skin wajib cuba😘😘 Untk yg baru order sabar yer stok i.allah menyusul esok lusa.. #MKMelaka
#skinvigoratebrush
#alhamdulillah #marykaymelaka #bukitkatil #bukitrambai #marykaykl #skincaremurah #skinvigorate #timewise #poreminimizer #ariani
Setel cod skinvigorate brush dgn hadiah comel utk customer dri bukit katil...
muka byk whitehead@oily skin wajib cuba😘😘 Untk yg baru order sabar yer stok i.allah menyusul esok lusa.. #MKMelaka
#skinvigoratebrush
#alhamdulillah #marykaymelaka #bukitkatil #bukitrambai #marykaykl #skincaremurah #skinvigorate #timewise #poreminimizer #ariani
Setel cod skinvigorate brush dgn hadiah comel utk customer dri bukit katil...
muka byk whitehead@oily skin wajib cuba😘😘 Untk yg baru order sabar yer stok i.allah menyusul esok lusa.. #MKMelaka
#skinvigoratebrush
#alhamdulillah #marykaymelaka #bukitkatil #bukitrambai #marykaykl #skincaremurah #skinvigorate #timewise #poreminimizer #ariani
Hi beauty💋

Skinvigorate Brush tu best sbb? 🌷Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari..
.
🌷waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. .
🌷Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan!.
.
🌷Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer!.
.
🌷Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus..
.
🌷Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini.
.
🌷Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas..
.
🌷Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja..
.
🌷Berputar selaju 400 kali seminit. Ia bukan hanya dapat membuang sel kulit mati dan kotoran malah turut memberi urutan pada wajah ketika memberus. Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari..
.
🌷Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah..
.
🌷Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja..
.
🌷Ada warranty 12 bulan.

meh PM Gee terus
http://www.wasap.my/60197266510

#skinvigorate #bersih #marykay💕 #discoverwhatyoulove #realnotillusion
Hi beauty💋 Skinvigorate Brush tu best sbb? 🌷Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari.. . 🌷waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. . 🌷Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan!. . 🌷Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer!. . 🌷Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus.. . 🌷Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini. . 🌷Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas.. . 🌷Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja.. . 🌷Berputar selaju 400 kali seminit. Ia bukan hanya dapat membuang sel kulit mati dan kotoran malah turut memberi urutan pada wajah ketika memberus. Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari.. . 🌷Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah.. . 🌷Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja.. . 🌷Ada warranty 12 bulan. meh PM Gee terus http://www.wasap.my/60197266510 #skinvigorate  #bersih  #marykay 💕 #discoverwhatyoulove  #realnotillusion 
Esok dah gaji kan?? Jom reward utk diri sendiri lovelies! 😍
.
Skinvigorate Cleansing Brush nie mencuci muka sebersihnya secara mendalam tau. Sekali guna hari2 nakkk je tau. Tak puas kalo tertinggal sehari hehe. Bila muka dah btol2 bersih barula senang nak absorb segala serum bagai dalam kulit kita tau. Barula berkesan penggunaan segala krim serum bagai secepat mungkin. .
Apa beza purple & putih? Sama je function nyer. Bezanya cuma yg purple colour kiri tue limited edition. Kanan tue sentiasa ade setiap bulan. Hehe. Sape nak join order utk esok cpt2 pm nini ek! 😉😘
.
Nak try dulu pun bole. Whatsapp nini utk kita set date & time okay! 😉
.
Noyen Ninie ❤
019 3998737
.
#marykay #noyenninie #skinvigorate #cleansingbrush #flawlessskin #marykayputrajaya #marykaymalaysia
Esok dah gaji kan?? Jom reward utk diri sendiri lovelies! 😍 . Skinvigorate Cleansing Brush nie mencuci muka sebersihnya secara mendalam tau. Sekali guna hari2 nakkk je tau. Tak puas kalo tertinggal sehari hehe. Bila muka dah btol2 bersih barula senang nak absorb segala serum bagai dalam kulit kita tau. Barula berkesan penggunaan segala krim serum bagai secepat mungkin. . Apa beza purple & putih? Sama je function nyer. Bezanya cuma yg purple colour kiri tue limited edition. Kanan tue sentiasa ade setiap bulan. Hehe. Sape nak join order utk esok cpt2 pm nini ek! 😉😘 . Nak try dulu pun bole. Whatsapp nini utk kita set date & time okay! 😉 . Noyen Ninie ❤ 019 3998737 . #marykay  #noyenninie  #skinvigorate  #cleansingbrush  #flawlessskin  #marykayputrajaya  #marykaymalaysia 
Perkataan BOTANICAL itu saja dah cukup menjelaskan bahawa produk ni dperbuat daripada bahan bahan semulajadi yang sememangnya sihat dan banyak manfaat untuk kulit kita
.
Kalau nak cantik bukan kena makeup semata mata deknon, kita kenalah jaga kulit kita dari langkah yang paling asas basic sekali iaitu cara penjagaan dan pembersihan kulit kita. Dengan senyuman dan kulit kita ok dah cukup buat kita cantik tanpa makeup💃🏻
.
Natasha
Senior Beauty Consultant 
Mary Kay 🇲🇾 +6018-2085044

#marykaymalaysia #semimattelipstick #facial  #marykaykotadamansara #marykay #marykaydamansara #botanicalskin #timewisemarykay #satinhandpampering #lipstickmatte #semigelmatte #marykaymattelipsticks #freefacial #kulitsihat #marykaysubang #marykayshahalam #melacepserum #skinvigorate #skinvigoratebrush #cleansingbrush #marykaykl #marykayselangor #marykaykl #freeskincareclass #skincare #botanicaleffects #melacep #berusmuka #cccream #marykaymakeup #marykayskincare
Perkataan BOTANICAL itu saja dah cukup menjelaskan bahawa produk ni dperbuat daripada bahan bahan semulajadi yang sememangnya sihat dan banyak manfaat untuk kulit kita . Kalau nak cantik bukan kena makeup semata mata deknon, kita kenalah jaga kulit kita dari langkah yang paling asas basic sekali iaitu cara penjagaan dan pembersihan kulit kita. Dengan senyuman dan kulit kita ok dah cukup buat kita cantik tanpa makeup💃🏻 . Natasha Senior Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾 +6018-2085044 #marykaymalaysia  #semimattelipstick  #facial  #marykaykotadamansara  #marykay  #marykaydamansara  #botanicalskin  #timewisemarykay  #satinhandpampering  #lipstickmatte  #semigelmatte  #marykaymattelipsticks  #freefacial  #kulitsihat  #marykaysubang  #marykayshahalam  #melacepserum  #skinvigorate  #skinvigoratebrush  #cleansingbrush  #marykaykl  #marykayselangor  #marykaykl  #freeskincareclass  #skincare  #botanicaleffects  #melacep  #berusmuka  #cccream  #marykaymakeup  #marykayskincare 
KULIT KUSAM ❓
BERDAKI ❓
BERMINYAK ❓
SEL KULIT MATI❓
WHITEHEAD❓
BLACKHEAD ❓
👉JOM CUCI WAJAH DENGAN PANTAS DAN BERKESAN !
👉JANGAN BIARKAN WAJAH ANDA BERKERAK DAN KOTOR ! 
Skinvigorate FACIAL MASSAGE 💕 . .
✔️Menegangkan kulit dan wajah.
✔️Membantu melancarkan peredaran darah/wajah.
✔️Membersihkan make up/kotoran pada permukaan kulit tubuh/wajah.
✔️Meratakan make up/bedak foundation sebelum bermake up.
✔️Mengurangi dan menghapus kerusakan kulit yg disebabkan sinar matahari (U.V).
✔️Mengecilkan pori-pori.
✔️Mengurangi garis halus & kerutan pada kulit.
✔️Mengurangi bintik hitam & warna kulit yg tidak merata.
✔️Meningkatkan aktifitasi sel baru untuk peremajaan kulit. .
✖️Tak perlu ke SPA lagi dan bayar beratus ringgit untuk facial muka.
•
Didatangi dengan :
√ 2 berus tukar ganti.
√ bateri AA √ waranti setahun √ kawalan laju berus

Berminat ?🙋🙋
.
💝Liza 0172270196
Beauty consultant..
.
#marykaymalaysia #marykaybangsar #marykaymidvalley #marykayampang #bestskincare #skinvigorate #bestdevice #alatcucimuka #beruscucimuka #cantik #skincare #flawless #skinvigoratepurple
KULIT KUSAM ❓ BERDAKI ❓ BERMINYAK ❓ SEL KULIT MATI❓ WHITEHEAD❓ BLACKHEAD ❓ 👉JOM CUCI WAJAH DENGAN PANTAS DAN BERKESAN ! 👉JANGAN BIARKAN WAJAH ANDA BERKERAK DAN KOTOR ! Skinvigorate FACIAL MASSAGE 💕 . . ✔️Menegangkan kulit dan wajah. ✔️Membantu melancarkan peredaran darah/wajah. ✔️Membersihkan make up/kotoran pada permukaan kulit tubuh/wajah. ✔️Meratakan make up/bedak foundation sebelum bermake up. ✔️Mengurangi dan menghapus kerusakan kulit yg disebabkan sinar matahari (U.V). ✔️Mengecilkan pori-pori. ✔️Mengurangi garis halus & kerutan pada kulit. ✔️Mengurangi bintik hitam & warna kulit yg tidak merata. ✔️Meningkatkan aktifitasi sel baru untuk peremajaan kulit. . ✖️Tak perlu ke SPA lagi dan bayar beratus ringgit untuk facial muka. • Didatangi dengan : √ 2 berus tukar ganti. √ bateri AA √ waranti setahun √ kawalan laju berus Berminat ?🙋🙋 . 💝Liza 0172270196 Beauty consultant.. . #marykaymalaysia  #marykaybangsar  #marykaymidvalley  #marykayampang  #bestskincare  #skinvigorate  #bestdevice  #alatcucimuka  #beruscucimuka  #cantik  #skincare  #flawless  #skinvigoratepurple 
KULIT KUSAM ❓
BERDAKI ❓
BERMINYAK ❓
SEL KULIT MATI❓
WHITEHEAD❓
BLACKHEAD ❓
👉JOM CUCI WAJAH DENGAN PANTAS DAN BERKESAN !
👉JANGAN BIARKAN WAJAH ANDA BERKERAK DAN KOTOR ! 
Skinvigorate FACIAL MASSAGE 💕 . .
✔️Menegangkan kulit dan wajah.
✔️Membantu melancarkan peredaran darah/wajah.
✔️Membersihkan make up/kotoran pada permukaan kulit tubuh/wajah.
✔️Meratakan make up/bedak foundation sebelum bermake up.
✔️Mengurangi dan menghapus kerusakan kulit yg disebabkan sinar matahari (U.V).
✔️Mengecilkan pori-pori.
✔️Mengurangi garis halus & kerutan pada kulit.
✔️Mengurangi bintik hitam & warna kulit yg tidak merata.
✔️Meningkatkan aktifitasi sel baru untuk peremajaan kulit. .
✖️Tak perlu ke SPA lagi dan bayar beratus ringgit untuk facial muka.
•
Didatangi dengan :
√ 2 berus tukar ganti.
√ bateri AA √ waranti setahun √ kawalan laju berus

Berminat ?🙋🙋
.
💝Liza 0172270196
Beauty consultant..
.
#marykaymalaysia #marykaybangsar #marykaymidvalley #marykayampang #bestskincare #skinvigorate #bestdevice #alatcucimuka #beruscucimuka #cantik #skincare #flawless #skinvigoratepurple
KULIT KUSAM ❓ BERDAKI ❓ BERMINYAK ❓ SEL KULIT MATI❓ WHITEHEAD❓ BLACKHEAD ❓ 👉JOM CUCI WAJAH DENGAN PANTAS DAN BERKESAN ! 👉JANGAN BIARKAN WAJAH ANDA BERKERAK DAN KOTOR ! Skinvigorate FACIAL MASSAGE 💕 . . ✔️Menegangkan kulit dan wajah. ✔️Membantu melancarkan peredaran darah/wajah. ✔️Membersihkan make up/kotoran pada permukaan kulit tubuh/wajah. ✔️Meratakan make up/bedak foundation sebelum bermake up. ✔️Mengurangi dan menghapus kerusakan kulit yg disebabkan sinar matahari (U.V). ✔️Mengecilkan pori-pori. ✔️Mengurangi garis halus & kerutan pada kulit. ✔️Mengurangi bintik hitam & warna kulit yg tidak merata. ✔️Meningkatkan aktifitasi sel baru untuk peremajaan kulit. . ✖️Tak perlu ke SPA lagi dan bayar beratus ringgit untuk facial muka. • Didatangi dengan : √ 2 berus tukar ganti. √ bateri AA √ waranti setahun √ kawalan laju berus Berminat ?🙋🙋 . 💝Liza 0172270196 Beauty consultant.. . #marykaymalaysia  #marykaybangsar  #marykaymidvalley  #marykayampang  #bestskincare  #skinvigorate  #bestdevice  #alatcucimuka  #beruscucimuka  #cantik  #skincare  #flawless  #skinvigoratepurple 
KULIT KUSAM ❓
BERDAKI ❓
BERMINYAK ❓
SEL KULIT MATI❓
WHITEHEAD❓
BLACKHEAD ❓
👉JOM CUCI WAJAH DENGAN PANTAS DAN BERKESAN !
👉JANGAN BIARKAN WAJAH ANDA BERKERAK DAN KOTOR ! 
Skinvigorate FACIAL MASSAGE 💕 . .
✔️Menegangkan kulit dan wajah.
✔️Membantu melancarkan peredaran darah/wajah.
✔️Membersihkan make up/kotoran pada permukaan kulit tubuh/wajah.
✔️Meratakan make up/bedak foundation sebelum bermake up.
✔️Mengurangi dan menghapus kerusakan kulit yg disebabkan sinar matahari (U.V).
✔️Mengecilkan pori-pori.
✔️Mengurangi garis halus & kerutan pada kulit.
✔️Mengurangi bintik hitam & warna kulit yg tidak merata.
✔️Meningkatkan aktifitasi sel baru untuk peremajaan kulit. .
✖️Tak perlu ke SPA lagi dan bayar beratus ringgit untuk facial muka.
•
Didatangi dengan :
√ 2 berus tukar ganti.
√ bateri AA √ waranti setahun √ kawalan laju berus

Berminat ?🙋🙋
.
💝Liza 0172270196
Beauty consultant..
.
#marykaymalaysia #marykaybangsar #marykaymidvalley #marykayampang #bestskincare #skinvigorate #bestdevice #alatcucimuka #beruscucimuka #cantik #skincare #flawless #skinvigoratepurple
KULIT KUSAM ❓ BERDAKI ❓ BERMINYAK ❓ SEL KULIT MATI❓ WHITEHEAD❓ BLACKHEAD ❓ 👉JOM CUCI WAJAH DENGAN PANTAS DAN BERKESAN ! 👉JANGAN BIARKAN WAJAH ANDA BERKERAK DAN KOTOR ! Skinvigorate FACIAL MASSAGE 💕 . . ✔️Menegangkan kulit dan wajah. ✔️Membantu melancarkan peredaran darah/wajah. ✔️Membersihkan make up/kotoran pada permukaan kulit tubuh/wajah. ✔️Meratakan make up/bedak foundation sebelum bermake up. ✔️Mengurangi dan menghapus kerusakan kulit yg disebabkan sinar matahari (U.V). ✔️Mengecilkan pori-pori. ✔️Mengurangi garis halus & kerutan pada kulit. ✔️Mengurangi bintik hitam & warna kulit yg tidak merata. ✔️Meningkatkan aktifitasi sel baru untuk peremajaan kulit. . ✖️Tak perlu ke SPA lagi dan bayar beratus ringgit untuk facial muka. • Didatangi dengan : √ 2 berus tukar ganti. √ bateri AA √ waranti setahun √ kawalan laju berus Berminat ?🙋🙋 . 💝Liza 0172270196 Beauty consultant.. . #marykaymalaysia  #marykaybangsar  #marykaymidvalley  #marykayampang  #bestskincare  #skinvigorate  #bestdevice  #alatcucimuka  #beruscucimuka  #cantik  #skincare  #flawless  #skinvigoratepurple 
KULIT KUSAM ❓
BERDAKI ❓
BERMINYAK ❓
SEL KULIT MATI❓
WHITEHEAD❓
BLACKHEAD ❓
👉JOM CUCI WAJAH DENGAN PANTAS DAN BERKESAN !
👉JANGAN BIARKAN WAJAH ANDA BERKERAK DAN KOTOR ! 
Skinvigorate FACIAL MASSAGE 💕 . .
✔️Menegangkan kulit dan wajah.
✔️Membantu melancarkan peredaran darah/wajah.
✔️Membersihkan make up/kotoran pada permukaan kulit tubuh/wajah.
✔️Meratakan make up/bedak foundation sebelum bermake up.
✔️Mengurangi dan menghapus kerusakan kulit yg disebabkan sinar matahari (U.V).
✔️Mengecilkan pori-pori.
✔️Mengurangi garis halus & kerutan pada kulit.
✔️Mengurangi bintik hitam & warna kulit yg tidak merata.
✔️Meningkatkan aktifitasi sel baru untuk peremajaan kulit. .
✖️Tak perlu ke SPA lagi dan bayar beratus ringgit untuk facial muka.
•
Didatangi dengan :
√ 2 berus tukar ganti.
√ bateri AA √ waranti setahun √ kawalan laju berus

Berminat ?🙋🙋
.
💝Liza 0172270196
Beauty consultant..
.
#marykaymalaysia #marykaybangsar #marykaymidvalley #marykayampang #bestskincare #skinvigorate #bestdevice #alatcucimuka #beruscucimuka #cantik #skincare #flawless #skinvigoratepurple
KULIT KUSAM ❓ BERDAKI ❓ BERMINYAK ❓ SEL KULIT MATI❓ WHITEHEAD❓ BLACKHEAD ❓ 👉JOM CUCI WAJAH DENGAN PANTAS DAN BERKESAN ! 👉JANGAN BIARKAN WAJAH ANDA BERKERAK DAN KOTOR ! Skinvigorate FACIAL MASSAGE 💕 . . ✔️Menegangkan kulit dan wajah. ✔️Membantu melancarkan peredaran darah/wajah. ✔️Membersihkan make up/kotoran pada permukaan kulit tubuh/wajah. ✔️Meratakan make up/bedak foundation sebelum bermake up. ✔️Mengurangi dan menghapus kerusakan kulit yg disebabkan sinar matahari (U.V). ✔️Mengecilkan pori-pori. ✔️Mengurangi garis halus & kerutan pada kulit. ✔️Mengurangi bintik hitam & warna kulit yg tidak merata. ✔️Meningkatkan aktifitasi sel baru untuk peremajaan kulit. . ✖️Tak perlu ke SPA lagi dan bayar beratus ringgit untuk facial muka. • Didatangi dengan : √ 2 berus tukar ganti. √ bateri AA √ waranti setahun √ kawalan laju berus Berminat ?🙋🙋 . 💝Liza 0172270196 Beauty consultant.. . #marykaymalaysia  #marykaybangsar  #marykaymidvalley  #marykayampang  #bestskincare  #skinvigorate  #bestdevice  #alatcucimuka  #beruscucimuka  #cantik  #skincare  #flawless  #skinvigoratepurple 
KULIT KUSAM ❓
BERDAKI ❓
BERMINYAK ❓
SEL KULIT MATI❓
WHITEHEAD❓
BLACKHEAD ❓
👉JOM CUCI WAJAH DENGAN PANTAS DAN BERKESAN !
👉JANGAN BIARKAN WAJAH ANDA BERKERAK DAN KOTOR ! 
Skinvigorate FACIAL MASSAGE 💕 . .
✔️Menegangkan kulit dan wajah.
✔️Membantu melancarkan peredaran darah/wajah.
✔️Membersihkan make up/kotoran pada permukaan kulit tubuh/wajah.
✔️Meratakan make up/bedak foundation sebelum bermake up.
✔️Mengurangi dan menghapus kerusakan kulit yg disebabkan sinar matahari (U.V).
✔️Mengecilkan pori-pori.
✔️Mengurangi garis halus & kerutan pada kulit.
✔️Mengurangi bintik hitam & warna kulit yg tidak merata.
✔️Meningkatkan aktifitasi sel baru untuk peremajaan kulit. .
✖️Tak perlu ke SPA lagi dan bayar beratus ringgit untuk facial muka.
•
Didatangi dengan :
√ 2 berus tukar ganti.
√ bateri AA √ waranti setahun √ kawalan laju berus

Berminat ?🙋🙋
.
💝Liza 0172270196
Beauty consultant..
.
#marykaymalaysia #marykaybangsar #marykaymidvalley #marykayampang #bestskincare #skinvigorate #bestdevice #alatcucimuka #beruscucimuka #cantik #skincare #flawless #skinvigoratepurple
KULIT KUSAM ❓ BERDAKI ❓ BERMINYAK ❓ SEL KULIT MATI❓ WHITEHEAD❓ BLACKHEAD ❓ 👉JOM CUCI WAJAH DENGAN PANTAS DAN BERKESAN ! 👉JANGAN BIARKAN WAJAH ANDA BERKERAK DAN KOTOR ! Skinvigorate FACIAL MASSAGE 💕 . . ✔️Menegangkan kulit dan wajah. ✔️Membantu melancarkan peredaran darah/wajah. ✔️Membersihkan make up/kotoran pada permukaan kulit tubuh/wajah. ✔️Meratakan make up/bedak foundation sebelum bermake up. ✔️Mengurangi dan menghapus kerusakan kulit yg disebabkan sinar matahari (U.V). ✔️Mengecilkan pori-pori. ✔️Mengurangi garis halus & kerutan pada kulit. ✔️Mengurangi bintik hitam & warna kulit yg tidak merata. ✔️Meningkatkan aktifitasi sel baru untuk peremajaan kulit. . ✖️Tak perlu ke SPA lagi dan bayar beratus ringgit untuk facial muka. • Didatangi dengan : √ 2 berus tukar ganti. √ bateri AA √ waranti setahun √ kawalan laju berus Berminat ?🙋🙋 . 💝Liza 0172270196 Beauty consultant.. . #marykaymalaysia  #marykaybangsar  #marykaymidvalley  #marykayampang  #bestskincare  #skinvigorate  #bestdevice  #alatcucimuka  #beruscucimuka  #cantik  #skincare  #flawless  #skinvigoratepurple 
KULIT KUSAM ❓
BERDAKI ❓
BERMINYAK ❓
SEL KULIT MATI❓
WHITEHEAD❓
BLACKHEAD ❓
👉JOM CUCI WAJAH DENGAN PANTAS DAN BERKESAN !
👉JANGAN BIARKAN WAJAH ANDA BERKERAK DAN KOTOR ! 
Skinvigorate FACIAL MASSAGE 💕 . .
✔️Menegangkan kulit dan wajah.
✔️Membantu melancarkan peredaran darah/wajah.
✔️Membersihkan make up/kotoran pada permukaan kulit tubuh/wajah.
✔️Meratakan make up/bedak foundation sebelum bermake up.
✔️Mengurangi dan menghapus kerusakan kulit yg disebabkan sinar matahari (U.V).
✔️Mengecilkan pori-pori.
✔️Mengurangi garis halus & kerutan pada kulit.
✔️Mengurangi bintik hitam & warna kulit yg tidak merata.
✔️Meningkatkan aktifitasi sel baru untuk peremajaan kulit. .
✖️Tak perlu ke SPA lagi dan bayar beratus ringgit untuk facial muka.
•
Didatangi dengan :
√ 2 berus tukar ganti.
√ bateri AA √ waranti setahun √ kawalan laju berus

Berminat ?🙋🙋
.
💝Liza 0172270196
Beauty consultant..
.
#marykaymalaysia #marykaybangsar #marykaymidvalley #marykayampang #bestskincare #skinvigorate #bestdevice #alatcucimuka #beruscucimuka #cantik #skincare #flawless #skinvigoratepurple
KULIT KUSAM ❓ BERDAKI ❓ BERMINYAK ❓ SEL KULIT MATI❓ WHITEHEAD❓ BLACKHEAD ❓ 👉JOM CUCI WAJAH DENGAN PANTAS DAN BERKESAN ! 👉JANGAN BIARKAN WAJAH ANDA BERKERAK DAN KOTOR ! Skinvigorate FACIAL MASSAGE 💕 . . ✔️Menegangkan kulit dan wajah. ✔️Membantu melancarkan peredaran darah/wajah. ✔️Membersihkan make up/kotoran pada permukaan kulit tubuh/wajah. ✔️Meratakan make up/bedak foundation sebelum bermake up. ✔️Mengurangi dan menghapus kerusakan kulit yg disebabkan sinar matahari (U.V). ✔️Mengecilkan pori-pori. ✔️Mengurangi garis halus & kerutan pada kulit. ✔️Mengurangi bintik hitam & warna kulit yg tidak merata. ✔️Meningkatkan aktifitasi sel baru untuk peremajaan kulit. . ✖️Tak perlu ke SPA lagi dan bayar beratus ringgit untuk facial muka. • Didatangi dengan : √ 2 berus tukar ganti. √ bateri AA √ waranti setahun √ kawalan laju berus Berminat ?🙋🙋 . 💝Liza 0172270196 Beauty consultant.. . #marykaymalaysia  #marykaybangsar  #marykaymidvalley  #marykayampang  #bestskincare  #skinvigorate  #bestdevice  #alatcucimuka  #beruscucimuka  #cantik  #skincare  #flawless  #skinvigoratepurple 
Bismillahirrahmanirrahim 😊
.
Yeay kotak ajaib Mary Kay dah sampai untuk 2nd batch for May 😊 Semalam submit order arini dah dapat 😘 Esok dah boleh nak delivery kat tuan baru 😃😁😅.
.
Terima kasih my lovely customers & friends yang keep supporting & trust me ! Mwah ciked 💋
.
Nak kulit cantik, bersih & sihat boleh whatsApp saya untuk free skin consultation 😘
.
.
.
Mimiey
014-5271803
Mary Kay Beauty Consultant 
#MaryKayMalaysia #MaryKayBangi #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #SayaJualKosmetik #SayaPakaiSayaJual #Foundation #Eyeliner #Eyeshadow #Lipmask #Lipbalm #Pobling #Skinvigorate #SetPenjagaanTangandanKaki #SerumBuluMataPanjangLebatLentik #BeautyConsultant #PeluangKerjaya
Bismillahirrahmanirrahim 😊 . Yeay kotak ajaib Mary Kay dah sampai untuk 2nd batch for May 😊 Semalam submit order arini dah dapat 😘 Esok dah boleh nak delivery kat tuan baru 😃😁😅. . Terima kasih my lovely customers & friends yang keep supporting & trust me ! Mwah ciked 💋 . Nak kulit cantik, bersih & sihat boleh whatsApp saya untuk free skin consultation 😘 . . . Mimiey 014-5271803 Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKayBangi  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #SkincareTerbaik  #SayaJualKosmetik  #SayaPakaiSayaJual  #Foundation  #Eyeliner  #Eyeshadow  #Lipmask  #Lipbalm  #Pobling  #Skinvigorate  #SetPenjagaanTangandanKaki  #SerumBuluMataPanjangLebatLentik  #BeautyConsultant  #PeluangKerjaya 
WHITE TEA & CITRUS SATIN HANDS PAMPERING SET
.
1) Protecting softener
-membantu menyokong penghalang kulit & mengekalkan kelembapan
-Formula bebas wangian. ianya dapat melembab,elindungi kulit & menyediakan kulit utk pengalaman spa yg meransangkan
.
2) Refining Shea Scrub
- menggelupas kulit mati dgn lembut & berkesan menghilangkan kawasan2 kusam,kering & merekah di kaki atau tangan.
-mengandungi shea butter, kulit tampak lebih licin
.
3)Nourishing Shea Cream
-krim mengandungi shea butter menyuntikkan kelembapan ke dlm kulit dgn segera
-secara klinikal nya terbukti kulit dpt dilembapkan sepanjang 24 jam
-termasuk minyak apricot,calirfornia & sunflower, ianya terbukti bhwa kaya dalam vitamin A,E & omega-3s .
Wawa
017-9294799
Senior Beauty consultant
.
#marykay #marykayproducts #MaryKayMalaysia#marykaypahang #bodylotion #pamperingset#setpenjagaankulit #sethantaran #setkahwin#setjerawat #setjeragat #pekanpahang #melacepskincare#Timewiseskincare #birthdaygift #kuantanpahang #botanicaleffects#majalahwanita #mua #mekapartis #skinvigorate#bazaarpaknil #visitmyig
WHITE TEA & CITRUS SATIN HANDS PAMPERING SET . 1) Protecting softener -membantu menyokong penghalang kulit & mengekalkan kelembapan -Formula bebas wangian. ianya dapat melembab,elindungi kulit & menyediakan kulit utk pengalaman spa yg meransangkan . 2) Refining Shea Scrub - menggelupas kulit mati dgn lembut & berkesan menghilangkan kawasan2 kusam,kering & merekah di kaki atau tangan. -mengandungi shea butter, kulit tampak lebih licin . 3)Nourishing Shea Cream -krim mengandungi shea butter menyuntikkan kelembapan ke dlm kulit dgn segera -secara klinikal nya terbukti kulit dpt dilembapkan sepanjang 24 jam -termasuk minyak apricot,calirfornia & sunflower, ianya terbukti bhwa kaya dalam vitamin A,E & omega-3s . Wawa 017-9294799 Senior Beauty consultant . #marykay  #marykayproducts  #MaryKayMalaysia #marykaypahang  #bodylotion  #pamperingset #setpenjagaankulit  #sethantaran  #setkahwin #setjerawat  #setjeragat  #pekanpahang  #melacepskincare #Timewiseskincare  #birthdaygift  #kuantanpahang  #botanicaleffects #majalahwanita  #mua  #mekapartis  #skinvigorate #bazaarpaknil  #visitmyig 
❥ปฏิวัติผิวเสียเป็นผิวสวย ❌หมดยุค ฉีก ชง คน เชค นะคะ สมัยนี้ต้องเร็วหยิบทาน 2 เม็ด ปิ๊งๆ 🍃ผิวชุ่มฉ่ำ ขาวใส ง๊าย ง่ายลูกค้าบอกทานคอลาเจนมาหลายตัวผิวยังไม่เด้งเท่าทาน Ausway Bio Collagen เลยน้า ผิวเนียนเด้ง ชุ่มน้ำตลอดวันเหมือนได้รับการบำรุงเต็มๆ เพราะใน 1 เม็ดมีส่วนผสมตั้ง 4 ชนิดแถมเป็นโมเลกุล Bio ดูดซึมได้ดีมากๆ สกัดจากปลาทะเลลึกเกรดดีที่สุดประเทศออสเตรเลีย ไม่เหมือนคอลลาเจนแบบอื่นสกัดจาก กระดูกวัวควาย นะจ๊ะคุณภาพต่างกันเยอะ ✅Ausway bio Collagen คอลลาเจนแบบ ซอฟเจล กินปุ้บดูดซึมเลย เข้มข้นกว่า แบบนี้เค้าสกัดเข้มข้น แถมยังมีส่วนผสมอื่นๆที่ทานแล้ว ดี กับผิวด้วยค่ะ #biocollagen #healthessence #skinvigorate 🍃 คอลลาเจน #marinecollagen
🍃 อีฟนิ่งพริมโรสออยล์  #eveningprimrose
🍃เกรฟซีดออยล์ #grapeseedoil
🍃รอยัลเจลลี่ #royaljelly นมผึ้ง
บรรจุ 100 เม็ดจ้า ทานง่าย ไม่คาว ไม่ต้องชง!! และขนาดทดลอง 30 เม็ดจ้า #wealthyhealth #hairnailbeauty
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
ㅤㅤㅤㅤ
☑ วิธีรับประทาน: ทาน 1 เม็ด 3 เวลา กับน้ำอุ่น ก่อนอาหารเช้า อาหารเที่ยง และก่อนนอน
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
ㅤㅤㅤㅤ 
บรรจุ 100 เม็ด ✔️ราคา 1250 บาท‼️
และขนาดทดลอง 30 เม็ด✔️ราคา 500 บาท‼️ ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
ㅤㅤㅤㅤ
💁แม่ค้าใจดีต่อรองปรึกษาได้จ้า
🎀สั่งซื้อ-สอบถามรายละเอียด👇🏻👇🏻
🆔📲Line : Medsinedent
📱หรือจิ้มลิงค์สีฟ้าด้านบนหน้าร้าน เชื่อมต่อไลน์ของแม่ค้าค่ะ ตอบไว สะดวกสุดๆ
☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️ #vitaminc #vitc #นมผึ้ง #placenta #อาหารเสริม #grapeseed #royaljelly #นมผึ้งใหม่ #ผิวสวย #นมผึ้งแท้ #collagen #คอลลาเจน #glutathione #gluta #กลูต้า #กลูต้าไธโอนขาว #biocollagenaus
#คอลลาเจน #วิตามินกันแดด #biocollagen #ausway #healthway
❥ปฏิวัติผิวเสียเป็นผิวสวย ❌หมดยุค ฉีก ชง คน เชค นะคะ สมัยนี้ต้องเร็วหยิบทาน 2 เม็ด ปิ๊งๆ 🍃ผิวชุ่มฉ่ำ ขาวใส ง๊าย ง่ายลูกค้าบอกทานคอลาเจนมาหลายตัวผิวยังไม่เด้งเท่าทาน Ausway Bio Collagen เลยน้า ผิวเนียนเด้ง ชุ่มน้ำตลอดวันเหมือนได้รับการบำรุงเต็มๆ เพราะใน 1 เม็ดมีส่วนผสมตั้ง 4 ชนิดแถมเป็นโมเลกุล Bio ดูดซึมได้ดีมากๆ สกัดจากปลาทะเลลึกเกรดดีที่สุดประเทศออสเตรเลีย ไม่เหมือนคอลลาเจนแบบอื่นสกัดจาก กระดูกวัวควาย นะจ๊ะคุณภาพต่างกันเยอะ ✅Ausway bio Collagen คอลลาเจนแบบ ซอฟเจล กินปุ้บดูดซึมเลย เข้มข้นกว่า แบบนี้เค้าสกัดเข้มข้น แถมยังมีส่วนผสมอื่นๆที่ทานแล้ว ดี กับผิวด้วยค่ะ #biocollagen  #healthessence  #skinvigorate  🍃 คอลลาเจน #marinecollagen  🍃 อีฟนิ่งพริมโรสออยล์ #eveningprimrose  🍃เกรฟซีดออยล์ #grapeseedoil  🍃รอยัลเจลลี่ #royaljelly  นมผึ้ง บรรจุ 100 เม็ดจ้า ทานง่าย ไม่คาว ไม่ต้องชง!! และขนาดทดลอง 30 เม็ดจ้า #wealthyhealth  #hairnailbeauty  ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ ㅤㅤㅤㅤ ☑ วิธีรับประทาน: ทาน 1 เม็ด 3 เวลา กับน้ำอุ่น ก่อนอาหารเช้า อาหารเที่ยง และก่อนนอน ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ ㅤㅤㅤㅤ บรรจุ 100 เม็ด ✔️ราคา 1250 บาท‼️ และขนาดทดลอง 30 เม็ด✔️ราคา 500 บาท‼️ ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ ㅤㅤㅤㅤ 💁แม่ค้าใจดีต่อรองปรึกษาได้จ้า 🎀สั่งซื้อ-สอบถามรายละเอียด👇🏻👇🏻 🆔📲Line : Medsinedent 📱หรือจิ้มลิงค์สีฟ้าด้านบนหน้าร้าน เชื่อมต่อไลน์ของแม่ค้าค่ะ ตอบไว สะดวกสุดๆ ☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️ #vitaminc  #vitc  #นมผ ึ้ง #placenta  #อาหารเสร ิม #grapeseed  #royaljelly  #นมผ ึ้งใหม่ #ผ ิวสวย #นมผ ึ้งแท้ #collagen  #คอลลาเจน  #glutathione  #gluta  #กล ูต้า #กล ูต้าไธโอนขาว #biocollagenaus  #คอลลาเจน  #ว ิตามินกันแดด #biocollagen  #ausway  #healthway 
Still cleansing by hand ? There's a lot you're missing ! 😏 .
.

This Skinvigorate can increase your skin care product's absorption level and with a good cleansing brush it can provide you a deep cleansing with a gentle exfoliation. .
.

Nak try satu ? DM me or Whatsapp me at 011-3578 8687 
Azrin Azianie
Independent Beauty Consultant 
Mary Kay Malaysia

#skinvigorate #marykaymalaysia #marykayttdi #marykaytelukintan #marykaykl #marykaypetalingjaya
Still cleansing by hand ? There's a lot you're missing ! 😏 . . This Skinvigorate can increase your skin care product's absorption level and with a good cleansing brush it can provide you a deep cleansing with a gentle exfoliation. . . Nak try satu ? DM me or Whatsapp me at 011-3578 8687 Azrin Azianie Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #skinvigorate  #marykaymalaysia  #marykayttdi  #marykaytelukintan  #marykaykl  #marykaypetalingjaya