an online Instagram web viewer

#TabungDimar5figureIg medias

Photos

Iinii la #GulagulaKurus  yang hakak kemam😉
Sebiji pagi dan sebijik petang.
So hakak boleh la maintance kan berat hakak dari naik mendadak😍😍
Korang pun wajib ada botol oren ni kat rumah taw.
#GulagulaKurus #TabungDimar5FigureIG
Wow..D.I.S.K.A.U.N GILA-GILA

Jom lekaihh rebutkan peluang keemasan sementara D.I.S.K.A.U.N tengah berlangsungg..rugi bagi uolss yang lepaskan peluang ini..😅😅😅 Berminat?Jom whatup Kak Mas  019 5456752

#GulaGulaKurus
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#TabungDimar5FigureIG 
#kakaknomey
#GulagulaKurus ni sesuai untuk boy jugak taw😎so korang tk yah segan segan nk cuba na.wasap ja laila 0127019030
#TabungDimar5FigureIG #kurusdalam2minggu #kurus #DimarKurusDenganSelamat
5 Teh TERBAIK untuk Kurus

Kita cuma tau teh hijau jer kan, tapi ramai tak tau 4 lagi teh yang BAGUS untuk kurus. Jom sesama baca jenis teh yang boleh terai lepas ni nak kurus!

1. GREEN TEA
Seperti sedia maklum, mesti la teh hijau ,masuk rangking 5 TERBAIK sebab teh hijau ni bantu NAIKKAN METABOLIMA !

2.PEPPERMINT TEA
wow rupanya nak control selera makan boleh try minum peppermint tea ni. Based on kajian peppermint mampu alihkan tumpuan otak dari asyik fikir nak makan jadi kurang .So secara tak langsung batu kontrol selera makan! Yezzza!

3.OOLONG TEA: 
Semi-fermented tea yang mempunyai kesan yang lebih kuat dari Green Tea. Gitewss. Bnatu bakar lemak kitadan dikatakan membantu dalam mengurangkan kolestrol dan juga peratus lemak jahat dalam badan. Dicadangkan untuk minum 2 cawan sehari uolss... 4. ROOIBUS TEA
Teh ni sebenarnya dah ada rasa manis yang natural,jadi nak menggantikan teh biasa memang bagus untuk bantu elak gunakan gula. Dan secara tak langsung control selera makan dan kurangkan berat dari badan.

5. WHITE TEA
Menghalang pembentukan lemak baru disebabkan catechins, satu lagi kumpulan antioksidan yang dapat kurangkan kolestrol yang jahat dan tingkatkan kolestrol yang baik!

Ok, Nak lagi MUDAH dan malas nak pikir banyak teh apa nak beli, amalkan Green Cofee tea untuk detox dan bakar lemak dan secara tak langsung kempiskan perut uolsss

Ada harga istimewa uolsss,
RM45
DISKAUN RM10 untuk uolss tau

#TabungDimar5FigureIG
5 Teh TERBAIK untuk Kurus Kita cuma tau teh hijau jer kan, tapi ramai tak tau 4 lagi teh yang BAGUS untuk kurus. Jom sesama baca jenis teh yang boleh terai lepas ni nak kurus! 1. GREEN TEA Seperti sedia maklum, mesti la teh hijau ,masuk rangking 5 TERBAIK sebab teh hijau ni bantu NAIKKAN METABOLIMA ! 2.PEPPERMINT TEA wow rupanya nak control selera makan boleh try minum peppermint tea ni. Based on kajian peppermint mampu alihkan tumpuan otak dari asyik fikir nak makan jadi kurang .So secara tak langsung batu kontrol selera makan! Yezzza! 3.OOLONG TEA: Semi-fermented tea yang mempunyai kesan yang lebih kuat dari Green Tea. Gitewss. Bnatu bakar lemak kitadan dikatakan membantu dalam mengurangkan kolestrol dan juga peratus lemak jahat dalam badan. Dicadangkan untuk minum 2 cawan sehari uolss... 4. ROOIBUS TEA Teh ni sebenarnya dah ada rasa manis yang natural,jadi nak menggantikan teh biasa memang bagus untuk bantu elak gunakan gula. Dan secara tak langsung control selera makan dan kurangkan berat dari badan. 5. WHITE TEA Menghalang pembentukan lemak baru disebabkan catechins, satu lagi kumpulan antioksidan yang dapat kurangkan kolestrol yang jahat dan tingkatkan kolestrol yang baik! Ok, Nak lagi MUDAH dan malas nak pikir banyak teh apa nak beli, amalkan Green Cofee tea untuk detox dan bakar lemak dan secara tak langsung kempiskan perut uolsss Ada harga istimewa uolsss, RM45 DISKAUN RM10 untuk uolss tau #TabungDimar5FigureIG 
Alhamdulillah
.
Makan mince 2 minggu turun berat sebanyak 4 kilo.
.
Badan rasa susut sikit. Senanglah nak bergerak lepas nie. Tak mengah dah kan.
.
Badan sihat kita pun seronok kan?
.
Mince bantu anda turun berat badan dengan selamat.
.
Nak mince bantu anda? Sila wasap sini ye 0199200700 😍
.
#TeamKepuks #TK5 #GulaGulaKurus #TabungDiMar5FigureIg
Alhamdulillah . Makan mince 2 minggu turun berat sebanyak 4 kilo. . Badan rasa susut sikit. Senanglah nak bergerak lepas nie. Tak mengah dah kan. . Badan sihat kita pun seronok kan? . Mince bantu anda turun berat badan dengan selamat. . Nak mince bantu anda? Sila wasap sini ye 0199200700 😍 . #TeamKepuks  #TK5  #GulaGulaKurus  #TabungDiMar5FigureIg 
RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT

Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha.

ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan?

jom try buat sendiri scrub ni

RESEPI SCRUB DIY
1/4  cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental
1/4 cawan  minyak zaitun
1/4 cawan gula perang

gaulkan dalam mangkuk besar
sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam

kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit.

konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha

rm60 ja
korang nak jimat, order sekali set comboxplus!

#TabungDimar5FigureIG
RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha. ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan? jom try buat sendiri scrub ni RESEPI SCRUB DIY 1/4 cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental 1/4 cawan minyak zaitun 1/4 cawan gula perang gaulkan dalam mangkuk besar sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit. konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha rm60 ja korang nak jimat, order sekali set comboxplus! #TabungDimar5FigureIG 
.
6 respi simple air detox dengan fungsi spesifik!

Jom buat.

1.Teh Hijau + limau nipis+daun pudina
🔥khas untuk bakar lemak

2.strawberry+kiwi+daun pudina
🔥khas lawaskan sistem penghadaman

3.timun +lemon+limau nipis
🔥khas nak control selera makan

4.timun+lemon+halia+daun pudina
🔥khas nak kempiskan perut

5.lemon+daun pudina
🔥khas untuk buang toksin

6'epal merah+epal hijau+kayu manis
🔥khas untuk naikkan metabolisma

tag kengkawan korang,jom terai buat💪kalau malas sangat minum.satu sachet GCT je untuk detox

#TabungDimar5FigureIG
#Tag nama 3 kawan bagi dorang tau resepi ni
. 6 respi simple air detox dengan fungsi spesifik! Jom buat. 1.Teh Hijau + limau nipis+daun pudina 🔥khas untuk bakar lemak 2.strawberry+kiwi+daun pudina 🔥khas lawaskan sistem penghadaman 3.timun +lemon+limau nipis 🔥khas nak control selera makan 4.timun+lemon+halia+daun pudina 🔥khas nak kempiskan perut 5.lemon+daun pudina 🔥khas untuk buang toksin 6'epal merah+epal hijau+kayu manis 🔥khas untuk naikkan metabolisma tag kengkawan korang,jom terai buat💪kalau malas sangat minum.satu sachet GCT je untuk detox #TabungDimar5FigureIG  #Tag  nama 3 kawan bagi dorang tau resepi ni
#GulagulaKurus ni sesuai untuk boy jugak taw😎so korang tk yah segan segan nk cuba na.wasap ja laila 0127019030
#TabungDimar5FigureIG #kurusdalam2minggu #kurus #DimarKurusDenganSelamat
#GulagulaKurus ni sesuai untuk boy jugak taw😎so korang tk yah segan segan nk cuba na.wasap ja laila 0127019030
#TabungDimar5FigureIG #kurusdalam2minggu #kurus #DimarKurusDenganSelamat
#GulagulaKurus ni sesuai untuk boy jugak taw😎so korang tk yah segan segan nk cuba na.wasap ja laila 0127019030
#TabungDimar5FigureIG #kurusdalam2minggu #kurus #DimarKurusDenganSelamat
5 Tips Control Selera Makan
Bukan tak nak diet tapi pantang nampak makanan mesti selera ya Rabbi.

mula la saka saka tu nak keluarkan?

so ni 5 tips boleh try nak control selera.

1. Minum air kosong dulu sebelum makan.

2.Elak minum atau makan manis sebab gula tu yang akan naikkan selera makan kita

3. Elak berlapar sebab bila kita biar perut betul betul lapar baru nak makan tu yang susah nak control selera.Semua makanan nampak sedap ja.

4. Makan buah dulu sebelum makan nasi.so kenyang cepat.

5'boleh terai amalkan minum air detox timun+lemon+limau nipis untuk control selera makan

nak senang, hisap ja gula gula kurus untuk control selera makan

tag member cepat
#TabungDimar5FigureIG
5 Tips Control Selera Makan Bukan tak nak diet tapi pantang nampak makanan mesti selera ya Rabbi. mula la saka saka tu nak keluarkan? so ni 5 tips boleh try nak control selera. 1. Minum air kosong dulu sebelum makan. 2.Elak minum atau makan manis sebab gula tu yang akan naikkan selera makan kita 3. Elak berlapar sebab bila kita biar perut betul betul lapar baru nak makan tu yang susah nak control selera.Semua makanan nampak sedap ja. 4. Makan buah dulu sebelum makan nasi.so kenyang cepat. 5'boleh terai amalkan minum air detox timun+lemon+limau nipis untuk control selera makan nak senang, hisap ja gula gula kurus untuk control selera makan tag member cepat #TabungDimar5FigureIG 
Tips
.
6 respi simple air detox dengan fungsi spesifik!

Jom buat.

1.Teh Hijau + limau nipis+daun pudina
🔥khas untuk bakar lemak

2.strawberry+kiwi+daun pudina
🔥khas lawaskan sistem penghadaman

3.timun +lemon+limau nipis
🔥khas nak control selera makan

4.timun+lemon+halia+daun pudina
🔥khas nak kempiskan perut

5.lemon+daun pudina
🔥khas untuk buang toksin

6'epal merah+epal hijau+kayu manis
🔥khas untuk naikkan metabolisma

tag kengkawan korang,jom terai buat💪kalau malas sangat minum.satu sachet GCT je untuk detox

#TabungDimar5FigureIG
#Tag nama 3 kawan bagi dorang tau resepi ni
Tips . 6 respi simple air detox dengan fungsi spesifik! Jom buat. 1.Teh Hijau + limau nipis+daun pudina 🔥khas untuk bakar lemak 2.strawberry+kiwi+daun pudina 🔥khas lawaskan sistem penghadaman 3.timun +lemon+limau nipis 🔥khas nak control selera makan 4.timun+lemon+halia+daun pudina 🔥khas nak kempiskan perut 5.lemon+daun pudina 🔥khas untuk buang toksin 6'epal merah+epal hijau+kayu manis 🔥khas untuk naikkan metabolisma tag kengkawan korang,jom terai buat💪kalau malas sangat minum.satu sachet GCT je untuk detox #TabungDimar5FigureIG  #Tag  nama 3 kawan bagi dorang tau resepi ni
RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT

Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha.

ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan?

jom try buat sendiri scrub ni

RESEPI SCRUB DIY
1/4  cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental
1/4 cawan  minyak zaitun
1/4 cawan gula perang

gaulkan dalam mangkuk besar
sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam

kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit.

konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha

rm60 ja
korang nak jimat, order sekali set comboxplus!

#TabungDimar5FigureIG
RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha. ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan? jom try buat sendiri scrub ni RESEPI SCRUB DIY 1/4 cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental 1/4 cawan minyak zaitun 1/4 cawan gula perang gaulkan dalam mangkuk besar sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit. konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha rm60 ja korang nak jimat, order sekali set comboxplus! #TabungDimar5FigureIG 
Wow! Ternganga melopong mulut. Memang terbeliak mata tengok wasap Cik Nurul nie.
.
Baru 6 hari makan MINCE dah turun 2 kg. Kuncinya Cik Nurul ikut aturan cara makan dan minum air kosong dengan banyak.
.
Tak pernah skip dan jaga pemakanan. Memang senang nak jaga makan sebab MINCE sendiri ada bahan aktif until kawal selera makan.
.
Kipidap Cik Nurul. Semoga dapat badan kerengge diet 10 hari!
.
Anda nak rasa seronok macam Cik Nurul? Wasap 018-9774791 .
CikYan tunggu dengan karpet pink 💓
.
#TeamKepuks
Wow! Ternganga melopong mulut. Memang terbeliak mata tengok wasap Cik Nurul nie. . Baru 6 hari makan MINCE dah turun 2 kg. Kuncinya Cik Nurul ikut aturan cara makan dan minum air kosong dengan banyak. . Tak pernah skip dan jaga pemakanan. Memang senang nak jaga makan sebab MINCE sendiri ada bahan aktif until kawal selera makan. . Kipidap Cik Nurul. Semoga dapat badan kerengge diet 10 hari! . Anda nak rasa seronok macam Cik Nurul? Wasap 018-9774791 . CikYan tunggu dengan karpet pink 💓 . #TeamKepuks 
Azam 2017
.
Saya nak diet! Saya nak turunkan berat 10 kg!
.
Dah bulan 11 dah nie. Berjaya ke tidak?
.
Dari awal bulan 1 cuba diet. Sekilo pun tak turun. Kalau tak mampu , ambillah bantuan MINCE.
.
Sebulan turun sekilo pun jadilah. Bayangkan kalau dari bulan 1 dulu awak consume MINCE kan dah 10 kg awak turun!
.
Yang penting siapa turun berat dulu bukan siapa yang diet dulu 😆
.
Boleh boleh!
.
Ade lagi nie 'shocking sales'! Sempat lagi nak turun berat sebelum 2018 menjelma.
.
Klik link wassap di profile ya 😍
.
.
.
. 
#TeamKepuks #TK5
#TabungDimar5FigureIG reBatch2 #TeamMasyukk
Azam 2017 . Saya nak diet! Saya nak turunkan berat 10 kg! . Dah bulan 11 dah nie. Berjaya ke tidak? . Dari awal bulan 1 cuba diet. Sekilo pun tak turun. Kalau tak mampu , ambillah bantuan MINCE. . Sebulan turun sekilo pun jadilah. Bayangkan kalau dari bulan 1 dulu awak consume MINCE kan dah 10 kg awak turun! . Yang penting siapa turun berat dulu bukan siapa yang diet dulu 😆 . Boleh boleh! . Ade lagi nie 'shocking sales'! Sempat lagi nak turun berat sebelum 2018 menjelma. . Klik link wassap di profile ya 😍 . . . . #TeamKepuks  #TK5  #TabungDimar5FigureIG  reBatch2 #TeamMasyukk 
Bersyukurlah dengan apa yang diperoleh pagi ini nescaya diri akan rasa cukuo dengan rezeki di petang hari 
Assalammualaikum😙😙😙
#TabungDimar5FigureIG #kurus #DimarKurusDenganSelamat #kurusdalam2minggu #sihatdanhalal
1.5 kg dalam masa seminggu!! 😱
. 
Cepat naww turun nya. Macam tak caya je kan. Itulah penangan gula-gula kurus. Bestkan bila berat turun cepat macam ni. . 
Nak? Dan ingin tahu lebih lanjut, klik je link dibawah ni⤵
www.wasap.my/60135303761

#GulaGulaKurus
 #TeamKepuks #TK5
 #TabungDimar5FigureIG
1.5 kg dalam masa seminggu!! 😱 . Cepat naww turun nya. Macam tak caya je kan. Itulah penangan gula-gula kurus. Bestkan bila berat turun cepat macam ni. . Nak? Dan ingin tahu lebih lanjut, klik je link dibawah ni⤵ www.wasap.my/60135303761 #GulaGulaKurus  #TeamKepuks  #TK5  #TabungDimar5FigureIG 
Alhamdulillah
.
Makan mince 2 minggu turun berat sebanyak 4 kilo.
.
Badan rasa susut sikit. Senanglah nak bergerak lepas nie. Tak mengah dah kan.
.
Badan sihat kita pun seronok kan?
.
Mince bantu anda turun berat badan dengan selamat.
.
Nak mince bantu anda? Sila wasap sini ye 0199200700 😍
.
#TeamKepuks #TK5 #GulaGulaKurus #TabungDiMar5FigureIg
Alhamdulillah . Makan mince 2 minggu turun berat sebanyak 4 kilo. . Badan rasa susut sikit. Senanglah nak bergerak lepas nie. Tak mengah dah kan. . Badan sihat kita pun seronok kan? . Mince bantu anda turun berat badan dengan selamat. . Nak mince bantu anda? Sila wasap sini ye 0199200700 😍 . #TeamKepuks  #TK5  #GulaGulaKurus  #TabungDiMar5FigureIg 
Wah. Betul ke ni baru ambik 6 hari dah turun 2 keelo?
.
Haa. Tengok la hebat tak hebat mi buat keje. .
Tips nak dapat macam ni senang je. Makan ikut aturan yang kami berikan. .
Banyakkan minum air putih. Confirm dapat turun banyak keelo tau.
.
Tak percaya cuba la. Klik je link kat profile tu. 
#TeamKepuks #TK5 #TabungDimar5FigureIG
Wah. Betul ke ni baru ambik 6 hari dah turun 2 keelo? . Haa. Tengok la hebat tak hebat mi buat keje. . Tips nak dapat macam ni senang je. Makan ikut aturan yang kami berikan. . Banyakkan minum air putih. Confirm dapat turun banyak keelo tau. . Tak percaya cuba la. Klik je link kat profile tu. #TeamKepuks  #TK5  #TabungDimar5FigureIG 
Gulai ikan tak tahu nama😂
Sebenarnya kakak tak kenai sangat ikan ikan ni.
Cuma kakak rajin masak jer.😂
Nampak ja ikan besar besar kakak masak la gulai ker, sup ker atau asam pedas tumis.janji perut en suami kakak kenyang
Cara cara gulai ikan.
Ni cara kakak laila masak yer
3 sudu kari ikan
1 sudu cili kering blender
3 ulas bawang merah ( tumbuk )
3 ulas bawang putih ( tumbuk )
1 sudu kecil halba campur
1 tangkai daun kari
1 sudu asam jawa ( amik air je tau )
Santan
Bendi ** tumis bahan bahan yang di tumbuk bersama halba.daun kari sehingga naik bau.masukkan kari, asam jawa dan cili kering.
Kacau sampai pecah minyak.masukkan ikan dan santan dan last masa nk tutup api.masukkan bendi.
Siap utk di hidangkan 😍
::postage #GulaGulaKurus ada tau jam 1.45 petang nanti.
Boleh submit order sekarang👯👯
0127019030
#TabungDimar5FigureIG #kurusdalam2minggu #DimarKurusDenganSelamat
Gulai ikan tak tahu nama😂 Sebenarnya kakak tak kenai sangat ikan ikan ni. Cuma kakak rajin masak jer.😂 Nampak ja ikan besar besar kakak masak la gulai ker, sup ker atau asam pedas tumis.janji perut en suami kakak kenyang Cara cara gulai ikan. Ni cara kakak laila masak yer 3 sudu kari ikan 1 sudu cili kering blender 3 ulas bawang merah ( tumbuk ) 3 ulas bawang putih ( tumbuk ) 1 sudu kecil halba campur 1 tangkai daun kari 1 sudu asam jawa ( amik air je tau ) Santan Bendi ** tumis bahan bahan yang di tumbuk bersama halba.daun kari sehingga naik bau.masukkan kari, asam jawa dan cili kering. Kacau sampai pecah minyak.masukkan ikan dan santan dan last masa nk tutup api.masukkan bendi. Siap utk di hidangkan 😍 ::postage #GulaGulaKurus  ada tau jam 1.45 petang nanti. Boleh submit order sekarang👯👯 0127019030 #TabungDimar5FigureIG  #kurusdalam2minggu  #DimarKurusDenganSelamat 
Varang barang yang diperlukan untuk wanita wanita yang cantik, kurus dan serba boleh😂😉
Betulkan.heeee.korang laila ada buat shocking sale tawww utk #GulagulaKurus wasap laila 0127019030

#DimarKurusDenganSelamat #kurus #TabungDimar5FigureIG #GulagulaKurus
Heloooo hangpa.
Laila nak bagi tau ni #shockingsale  #GulagulaKurus  ni...
Hangpa nak tau.harga jimat berbaloi baloiiii..wajib hangpa grab peluang ni taw.
Wasap laila 0127019030
#TabungDimar5FigureIG #GulagulaKurus #kurusdalam2minggu #KurusCepat #DimarKurusDenganSelamat
Ramai  ibu ibu yang menyusu akan tanya laila soalan gini.
Susu tak kering ker kalau kita amik mince ni?sebab kakak menyusukan baby sepenuhnya.

Boleh jer sebenarnya.tak de kesan ape ape pun.
Sebab laila sendiri pun menyusukan baby sepenuhnya.sekarang baby laila pun dah 7 bulan.Ibu ibu jugak dapat kontrol selera makan mereka.

Maklum la,bila menyusu selera makan bertambah tambah😂
Rasa nampak makanan semua nak ngapp😂😂
So ibu tak perlu risau hokey.Grab jer #GulaGulaKurus tanpa fikir panjang🔥🔥 #TabungDimar5FigureIG 
#GulaGulaKurus
#dimarkurusdenganselamat #kurus
Ramai ibu ibu yang menyusu akan tanya laila soalan gini. Susu tak kering ker kalau kita amik mince ni?sebab kakak menyusukan baby sepenuhnya. Boleh jer sebenarnya.tak de kesan ape ape pun. Sebab laila sendiri pun menyusukan baby sepenuhnya.sekarang baby laila pun dah 7 bulan.Ibu ibu jugak dapat kontrol selera makan mereka. Maklum la,bila menyusu selera makan bertambah tambah😂 Rasa nampak makanan semua nak ngapp😂😂 So ibu tak perlu risau hokey.Grab jer #GulaGulaKurus  tanpa fikir panjang🔥🔥 #TabungDimar5FigureIG  #GulaGulaKurus  #dimarkurusdenganselamat  #kurus 
Iinii la #GulagulaKurus  yang hakak kemam😉
Sebiji pagi dan sebijik petang.
So hakak boleh la maintance kan berat hakak dari naik mendadak😍😍
Korang pun wajib ada botol oren ni kat rumah taw.
#GulagulaKurus #TabungDimar5FigureIG
🔥10 TIPS KEMPISKAN PERUT YANG MUNCIT🔥

1.Minum segelas air sebelum makan
2.Banyakkan makan buah buahan sebagai snek
3.Makan hidangan sederhana 5× sehari
4.Makan perlahan lahan sehingga lumat
5.Bersenam sekurang kurangnya 3× seminggu
6.Kurangkan gula
7.Menjaga kedudukan badan ketika duduk dengan betul
8.Jangan tinggal sarapan pagi
9.Sentiasa lakukan push up
10.Jangan amalkan makanan segera dan air bikarbonat

Dan boleh jugak amalkan makan apple hijau hari hari taw.
Boleh jugak kuruskan badan uolsss😍😍 #TabungDimar5FigureIG
🔥10 TIPS KEMPISKAN PERUT YANG MUNCIT🔥 1.Minum segelas air sebelum makan 2.Banyakkan makan buah buahan sebagai snek 3.Makan hidangan sederhana 5× sehari 4.Makan perlahan lahan sehingga lumat 5.Bersenam sekurang kurangnya 3× seminggu 6.Kurangkan gula 7.Menjaga kedudukan badan ketika duduk dengan betul 8.Jangan tinggal sarapan pagi 9.Sentiasa lakukan push up 10.Jangan amalkan makanan segera dan air bikarbonat Dan boleh jugak amalkan makan apple hijau hari hari taw. Boleh jugak kuruskan badan uolsss😍😍 #TabungDimar5FigureIG 
Korang tau ke #Mince ni apa?
Mince ni dalam bahasa FRANCE maksud dia kurus.
.
kalau omputih daging cincang😂, tapi dalam malaysia MINCE ni #GulaGulaKurus .
.
.
sebotol ja mampu buat korang kontrol selera makan tau
.
#TabungDimar5FigureIG
Korang tau ke #Mince  ni apa? Mince ni dalam bahasa FRANCE maksud dia kurus. . kalau omputih daging cincang😂, tapi dalam malaysia MINCE ni #GulaGulaKurus  . . . sebotol ja mampu buat korang kontrol selera makan tau . #TabungDimar5FigureIG 
.
Macam mana MINCE bertindak?
.
Mince akan kawal selera makan dan bakar lemak dengan pantas.
Lemak akan disingkir melalui sistem perkumuhan.
.
Anda akan rasa lebih LAWAS tanpa ada masalah selalu ke tandas.
.
#GulagulaKurusSubangBestari 
#Gulagulakurus 
#TeamKepuks 
#TabungDimar5FigureIG
apa beza mince dengan lipstik?
lipstik cantikkan bibir awak
mince cantikkan tubuh awak. 😍😘😅. #pikapline 
#TabungDimar5FigureIG 
#TeamMasyukk
.
Ini kak bad 😉
.
Kak bad nie rajin orangnya memang konsisten makan MINCE tiap hari.
.
Mula-mula tak perasan berat turun sebab takde penimbang berat Kat umah. Cuma bila pakai baju ngan seluar rase longgar siap angin leh bertiup sepoi sepoi bahasa gitew!
.
Tak sabar gi cari penimbang lepas kiraan 5 hari katanya turun 2 kg uolls!
.
Merecikkk kak bad! Nak angin berlalu masuk ikut kanan keluar ikut kiri baju macam kak bad?
.
Halu-halu  taw! Picit sini ya 😍
www.wasap.my/6017 4555 743
.
#TeamKepuks #TabungDimar5FigureIG
. Ini kak bad 😉 . Kak bad nie rajin orangnya memang konsisten makan MINCE tiap hari. . Mula-mula tak perasan berat turun sebab takde penimbang berat Kat umah. Cuma bila pakai baju ngan seluar rase longgar siap angin leh bertiup sepoi sepoi bahasa gitew! . Tak sabar gi cari penimbang lepas kiraan 5 hari katanya turun 2 kg uolls! . Merecikkk kak bad! Nak angin berlalu masuk ikut kanan keluar ikut kiri baju macam kak bad? . Halu-halu taw! Picit sini ya 😍 www.wasap.my/6017 4555 743 . #TeamKepuks  #TabungDimar5FigureIG 
- RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT

Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha.

ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan?

jom try buat sendiri scrub ni

RESEPI SCRUB DIY
1/4  cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental
1/4 cawan  minyak zaitun
1/4 cawan gula perang

gaulkan dalam mangkuk besar
sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam

kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit.

konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha

rm60 ja
korang nak jimat, order sekali set comboxplus!

#TabungDimar5FigureIG
- RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha. ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan? jom try buat sendiri scrub ni RESEPI SCRUB DIY 1/4 cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental 1/4 cawan minyak zaitun 1/4 cawan gula perang gaulkan dalam mangkuk besar sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit. konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha rm60 ja korang nak jimat, order sekali set comboxplus! #TabungDimar5FigureIG 
5 Teh TERBAIK untuk Kurus

Kita cuma tau teh hijau jer kan, tapi ramai tak tau 4 lagi teh yang BAGUS untuk kurus. Jom sesama baca jenis teh yang boleh terai lepas ni nak kurus!

1. GREEN TEA
Seperti sedia maklum, mesti la teh hijau ,masuk rangking 5 TERBAIK sebab teh hijau ni bantu NAIKKAN METABOLIMA !

2.PEPPERMINT TEA
wow rupanya nak control selera makan boleh try minum peppermint tea ni. Based on kajian peppermint mampu alihkan tumpuan otak dari asyik fikir nak makan jadi kurang .So secara tak langsung batu kontrol selera makan! Yezzza!

3.OOLONG TEA: 
Semi-fermented tea yang mempunyai kesan yang lebih kuat dari Green Tea. Gitewss. Bnatu bakar lemak kitadan dikatakan membantu dalam mengurangkan kolestrol dan juga peratus lemak jahat dalam badan. Dicadangkan untuk minum 2 cawan sehari uolss... 4. ROOIBUS TEA
Teh ni sebenarnya dah ada rasa manis yang natural,jadi nak menggantikan teh biasa memang bagus untuk bantu elak gunakan gula. Dan secara tak langsung control selera makan dan kurangkan berat dari badan.

5. WHITE TEA
Menghalang pembentukan lemak baru disebabkan catechins, satu lagi kumpulan antioksidan yang dapat kurangkan kolestrol yang jahat dan tingkatkan kolestrol yang baik!

Ok, Nak lagi MUDAH dan malas nak pikir banyak teh apa nak beli, amalkan Green Cofee tea untuk detox dan bakar lemak dan secara tak langsung kempiskan perut uolsss

Ada harga istimewa uolsss,
RM45
DISKAUN RM10 untuk uolss tau

#TabungDimar5FigureIG
5 Teh TERBAIK untuk Kurus Kita cuma tau teh hijau jer kan, tapi ramai tak tau 4 lagi teh yang BAGUS untuk kurus. Jom sesama baca jenis teh yang boleh terai lepas ni nak kurus! 1. GREEN TEA Seperti sedia maklum, mesti la teh hijau ,masuk rangking 5 TERBAIK sebab teh hijau ni bantu NAIKKAN METABOLIMA ! 2.PEPPERMINT TEA wow rupanya nak control selera makan boleh try minum peppermint tea ni. Based on kajian peppermint mampu alihkan tumpuan otak dari asyik fikir nak makan jadi kurang .So secara tak langsung batu kontrol selera makan! Yezzza! 3.OOLONG TEA: Semi-fermented tea yang mempunyai kesan yang lebih kuat dari Green Tea. Gitewss. Bnatu bakar lemak kitadan dikatakan membantu dalam mengurangkan kolestrol dan juga peratus lemak jahat dalam badan. Dicadangkan untuk minum 2 cawan sehari uolss... 4. ROOIBUS TEA Teh ni sebenarnya dah ada rasa manis yang natural,jadi nak menggantikan teh biasa memang bagus untuk bantu elak gunakan gula. Dan secara tak langsung control selera makan dan kurangkan berat dari badan. 5. WHITE TEA Menghalang pembentukan lemak baru disebabkan catechins, satu lagi kumpulan antioksidan yang dapat kurangkan kolestrol yang jahat dan tingkatkan kolestrol yang baik! Ok, Nak lagi MUDAH dan malas nak pikir banyak teh apa nak beli, amalkan Green Cofee tea untuk detox dan bakar lemak dan secara tak langsung kempiskan perut uolsss Ada harga istimewa uolsss, RM45 DISKAUN RM10 untuk uolss tau #TabungDimar5FigureIG 
Sesekali bercuti untuk hilangkan stresss atau paling mudah, pergi je tengok laut atau nikmati keindahan alam selain asyik makan ja bila stress

#TabungDimar5FigureIG 
#teamkepuks
Sesekali bercuti untuk hilangkan stresss atau paling mudah, pergi je tengok laut atau nikmati keindahan alam selain asyik makan ja bila stress #TabungDimar5FigureIG  #teamkepuks 
.
6 respi simple air detox dengan fungsi spesifik!

Jom buat.

1.Teh Hijau + limau nipis+daun pudina
🔥khas untuk bakar lemak

2.strawberry+kiwi+daun pudina
🔥khas lawaskan sistem penghadaman

3.timun +lemon+limau nipis
🔥khas nak control selera makan

4.timun+lemon+halia+daun pudina
🔥khas nak kempiskan perut

5.lemon+daun pudina
🔥khas untuk buang toksin

6'epal merah+epal hijau+kayu manis
🔥khas untuk naikkan metabolisma

tag kengkawan korang,jom terai buat💪kalau malas sangat minum.satu sachet GCT je untuk detox

#TabungDimar5FigureIG
. 6 respi simple air detox dengan fungsi spesifik! Jom buat. 1.Teh Hijau + limau nipis+daun pudina 🔥khas untuk bakar lemak 2.strawberry+kiwi+daun pudina 🔥khas lawaskan sistem penghadaman 3.timun +lemon+limau nipis 🔥khas nak control selera makan 4.timun+lemon+halia+daun pudina 🔥khas nak kempiskan perut 5.lemon+daun pudina 🔥khas untuk buang toksin 6'epal merah+epal hijau+kayu manis 🔥khas untuk naikkan metabolisma tag kengkawan korang,jom terai buat💪kalau malas sangat minum.satu sachet GCT je untuk detox #TabungDimar5FigureIG 
.
Serius nak menangis masa tengok gambar ni

peminat peminat aiskrim nak menangis bila dalam tempoh diet tak boleh makan aiskrim kat luar yang boleh naikkan lagi berat tuuu.

relaaxxx lu, 
jom terai buat resepi aiskrim homemade lagi sihat lagi nyummy ni😍

cara dia MUDAH ja dan rasa dia pulak LUAR BIASA, boleh terbayang keenakan bila masuk.dalam mulut tu kannnn?

melelh pulak air liur tu ha!

resepi dia 
sediakan buah favourite uolss 
tembikai
strawberry
pelam
kiwi
sunquick

blender asing asing 
dan masukkan madu masa blend tu satu sudu kecil.

lepastu campurkan dalam bekas aiskrim tu haaa

warna putih dekat aiskrim purple tu masukkan yogurt greek.yogurt ni masam skit☺️sapa suka masam ok la.

jom cuba
tag kengkawan cepat!
#TabungDimar5FigureIG
. Serius nak menangis masa tengok gambar ni peminat peminat aiskrim nak menangis bila dalam tempoh diet tak boleh makan aiskrim kat luar yang boleh naikkan lagi berat tuuu. relaaxxx lu, jom terai buat resepi aiskrim homemade lagi sihat lagi nyummy ni😍 cara dia MUDAH ja dan rasa dia pulak LUAR BIASA, boleh terbayang keenakan bila masuk.dalam mulut tu kannnn? melelh pulak air liur tu ha! resepi dia sediakan buah favourite uolss tembikai strawberry pelam kiwi sunquick blender asing asing dan masukkan madu masa blend tu satu sudu kecil. lepastu campurkan dalam bekas aiskrim tu haaa warna putih dekat aiskrim purple tu masukkan yogurt greek.yogurt ni masam skit☺️sapa suka masam ok la. jom cuba tag kengkawan cepat! #TabungDimar5FigureIG 
RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT

Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha.

ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan?

jom try buat sendiri scrub ni

RESEPI SCRUB DIY
1/4  cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental
1/4 cawan  minyak zaitun
1/4 cawan gula perang

gaulkan dalam mangkuk besar
sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam

kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit.

konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha

rm60 ja
korang nak jimat, order sekali set comboxplus!

#TabungDimar5FigureIG
RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha. ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan? jom try buat sendiri scrub ni RESEPI SCRUB DIY 1/4 cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental 1/4 cawan minyak zaitun 1/4 cawan gula perang gaulkan dalam mangkuk besar sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit. konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha rm60 ja korang nak jimat, order sekali set comboxplus! #TabungDimar5FigureIG 
7 tanda badan penuh toksin

1. Sering rasa letih

Walau pun cukup tidur tapi anda tetap rasa mengantuk dan kurang bertenaga.

2. Berat badan sukar turun

Sudah bersenam sudah, makan pun dikawal tapi berat badan tak juga kurang.

3. Mulut berbau

Walau pun sudah memberus gigi, berkumur dan makan gula-gula getah tapi mulut masih berbau. Bau mulut memang ada kaitan dengan masalah pencernaan yang mengganggu proses penyingkiran toksin dari tubuh.

4. Sembelit

Usus menyingkirkan banyak racun setiap hari dari tubuh kita. Tapi ketika sembelit, tubuh menyimpan semua racun tersebut, yang akan memberi kesan negatif pada kesihatan. Sembelit ini akan menyebabkan sakit kepala, lenguh badan dan keletihan.

5. Daya ingatan dan tumpuan yang lemah

Selain itu anda juga kerap rasa cemas.

6. Alahan dan masalah sinus

Ini kerana sistem imun yang lemah. Boleh jadi juga anda jadi sensitif kepada bau terutama wangian.

7. Masalah kulit

Jerawat, ruam, dan masalah kulit lainnya mungkin menandakan tubuh anda banyak toksin. Awas juga jika mata bengkak atau mengalami psoriasis. Ia boleh jadi tanda bahawa kandungan racun dalam tubuh sudah terlalu banyak.

jom detox seminggu dengan GCT
#TabungDimar5FigureIG
#gulagulakurus
7 tanda badan penuh toksin 1. Sering rasa letih Walau pun cukup tidur tapi anda tetap rasa mengantuk dan kurang bertenaga. 2. Berat badan sukar turun Sudah bersenam sudah, makan pun dikawal tapi berat badan tak juga kurang. 3. Mulut berbau Walau pun sudah memberus gigi, berkumur dan makan gula-gula getah tapi mulut masih berbau. Bau mulut memang ada kaitan dengan masalah pencernaan yang mengganggu proses penyingkiran toksin dari tubuh. 4. Sembelit Usus menyingkirkan banyak racun setiap hari dari tubuh kita. Tapi ketika sembelit, tubuh menyimpan semua racun tersebut, yang akan memberi kesan negatif pada kesihatan. Sembelit ini akan menyebabkan sakit kepala, lenguh badan dan keletihan. 5. Daya ingatan dan tumpuan yang lemah Selain itu anda juga kerap rasa cemas. 6. Alahan dan masalah sinus Ini kerana sistem imun yang lemah. Boleh jadi juga anda jadi sensitif kepada bau terutama wangian. 7. Masalah kulit Jerawat, ruam, dan masalah kulit lainnya mungkin menandakan tubuh anda banyak toksin. Awas juga jika mata bengkak atau mengalami psoriasis. Ia boleh jadi tanda bahawa kandungan racun dalam tubuh sudah terlalu banyak. jom detox seminggu dengan GCT #TabungDimar5FigureIG  #gulagulakurus 
.
Baru habis sebotol nie. Tapi dah turun 4kg! Ingat senang ker? .
Senyum meleret dari jauh leh nampak gigi 😀.
.
Kuncinya setiap hari makan mince. Jangan timbul tenggelam. Air kosong 2 liter atau lebih sehari.
.
Mesti boleh! In Shaa Allah. Janji ada usaha kan?
.
Meh nak hantar 2 botol kat awak. Komen 'Mince' untuk kami dm ya 😍
.
.
Wasap : 014-5072643
.

#TeamKepuks #TK4
#TabungDimar5FigureIG #gulagulakurus
#kurustanpadiet #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #kuruscepat #nakkuruscepat  #kuruskanbadan #kurustanpalapar #kuruslangsing #kuruscantik #kempiskanperut #kecikkanpeha #pehabesar #perutboroi #kurustanpaberlapar #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kurusmurah #bakarlemak #bakarlemakcepat #CepatKurus #produkkurusberkesan #herbalifemalaysia #shakleemalaysia #bazaarpaknil #produkkurusmalaysia #supplementkurus
. Baru habis sebotol nie. Tapi dah turun 4kg! Ingat senang ker? . Senyum meleret dari jauh leh nampak gigi 😀. . Kuncinya setiap hari makan mince. Jangan timbul tenggelam. Air kosong 2 liter atau lebih sehari. . Mesti boleh! In Shaa Allah. Janji ada usaha kan? . Meh nak hantar 2 botol kat awak. Komen 'Mince' untuk kami dm ya 😍 . . Wasap : 014-5072643 . #TeamKepuks  #TK4  #TabungDimar5FigureIG  #gulagulakurus  #kurustanpadiet  #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin  #kuruscepat  #nakkuruscepat  #kuruskanbadan  #kurustanpalapar  #kuruslangsing  #kuruscantik  #kempiskanperut  #kecikkanpeha  #pehabesar  #perutboroi  #kurustanpaberlapar  #kurustanpasenaman  #kurusdalam7hari  #kurusmurah  #bakarlemak  #bakarlemakcepat  #CepatKurus  #produkkurusberkesan  #herbalifemalaysia  #shakleemalaysia  #bazaarpaknil  #produkkurusmalaysia  #supplementkurus 
➡ Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan  Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH
➡ Sebotol ada 30 biji
➡ Boleh Tahan 14 hari
➡ Bahan 100% Halal .
.
Bahan Mince
➡ Delima - Elak pengumpulan lemak
➡ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat
➡ Garcinia -.Control selera makan
➡ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak
➡ Green Coffee Bean- Bakar Lemak
.
.
Hisap 1biji Pagi & Petang ,
30Minit sebelum makan
.

Dapatkan MINCE anda sekarang!
.
Wasap : 014-5072643
.

#TeamKepuks #TK4
#TabungDimar5FigureIG #gulagulakurus
#kurustanpadiet #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #kuruscepat #nakkuruscepat  #kuruskanbadan #kurustanpalapar #kuruslangsing #kuruscantik #kempiskanperut #kecikkanpeha #pehabesar #perutboroi #kurustanpaberlapar #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kurusmurah #bakarlemak #bakarlemakcepat #CepatKurus #produkkurusberkesan #herbalifemalaysia #shakleemalaysia #bazaarpaknil #produkkurusmalaysia #supplementkurus
➡ Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH ➡ Sebotol ada 30 biji ➡ Boleh Tahan 14 hari ➡ Bahan 100% Halal . . Bahan Mince ➡ Delima - Elak pengumpulan lemak ➡ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat ➡ Garcinia -.Control selera makan ➡ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak ➡ Green Coffee Bean- Bakar Lemak . . Hisap 1biji Pagi & Petang , 30Minit sebelum makan . Dapatkan MINCE anda sekarang! . Wasap : 014-5072643 . #TeamKepuks  #TK4  #TabungDimar5FigureIG  #gulagulakurus  #kurustanpadiet  #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin  #kuruscepat  #nakkuruscepat  #kuruskanbadan  #kurustanpalapar  #kuruslangsing  #kuruscantik  #kempiskanperut  #kecikkanpeha  #pehabesar  #perutboroi  #kurustanpaberlapar  #kurustanpasenaman  #kurusdalam7hari  #kurusmurah  #bakarlemak  #bakarlemakcepat  #CepatKurus  #produkkurusberkesan  #herbalifemalaysia  #shakleemalaysia  #bazaarpaknil  #produkkurusmalaysia  #supplementkurus 
.
Akak nie dah turun 3.5 kg dalam masa 2 minggu.
.
Nyata berkesan. Ada 3 bulan lagi sebelum 2018. Meh dayah bantu awak capai AZAM nak turunkan berat tahun nie.
.
Klik link di profile ya 😍
Diana tunggu taw!
.
#TeamKepuks #TK4
.

#TeamKepuks #TK4
#TabungDimar5FigureIG #gulagulakurus
#kurustanpadiet #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #kuruscepat #nakkuruscepat  #kuruskanbadan #kurustanpalapar #kuruslangsing #kuruscantik #kempiskanperut #kecikkanpeha #pehabesar #perutboroi #kurustanpaberlapar #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kurusmurah #bakarlemak #bakarlemakcepat #CepatKurus #produkkurusberkesan #herbalifemalaysia #shakleemalaysia #bazaarpaknil #produkkurusmalaysia #supplementkurus
. Akak nie dah turun 3.5 kg dalam masa 2 minggu. . Nyata berkesan. Ada 3 bulan lagi sebelum 2018. Meh dayah bantu awak capai AZAM nak turunkan berat tahun nie. . Klik link di profile ya 😍 Diana tunggu taw! . #TeamKepuks  #TK4  . #TeamKepuks  #TK4  #TabungDimar5FigureIG  #gulagulakurus  #kurustanpadiet  #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin  #kuruscepat  #nakkuruscepat  #kuruskanbadan  #kurustanpalapar  #kuruslangsing  #kuruscantik  #kempiskanperut  #kecikkanpeha  #pehabesar  #perutboroi  #kurustanpaberlapar  #kurustanpasenaman  #kurusdalam7hari  #kurusmurah  #bakarlemak  #bakarlemakcepat  #CepatKurus  #produkkurusberkesan  #herbalifemalaysia  #shakleemalaysia  #bazaarpaknil  #produkkurusmalaysia  #supplementkurus 
RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT

Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha.

ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan?

jom try buat sendiri scrub ni

RESEPI SCRUB DIY
1/4  cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental
1/4 cawan  minyak zaitun
1/4 cawan gula perang

gaulkan dalam mangkuk besar
sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam

kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit.

konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha

rm60 ja
korang nak jimat, order sekali set comboxplus!

#TabungDimar5FigureIG
RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha. ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan? jom try buat sendiri scrub ni RESEPI SCRUB DIY 1/4 cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental 1/4 cawan minyak zaitun 1/4 cawan gula perang gaulkan dalam mangkuk besar sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit. konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha rm60 ja korang nak jimat, order sekali set comboxplus! #TabungDimar5FigureIG 
. RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT
.
Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha.
.
ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan?
.
jom try buat sendiri scrub ni

RESEPI SCRUB DIY
1/4  cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental
1/4 cawan  minyak zaitun
1/4 cawan gula perang .
gaulkan dalam mangkuk besar
sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam
.
kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit.
.
konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha
.
rm60 ja
korang nak jimat, order sekali set comboxplus!
.
#TeamKepuks #TK4
#TabungDimar5FigureIG
. RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT . Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha. . ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan? . jom try buat sendiri scrub ni RESEPI SCRUB DIY 1/4 cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental 1/4 cawan minyak zaitun 1/4 cawan gula perang . gaulkan dalam mangkuk besar sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam . kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit. . konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha . rm60 ja korang nak jimat, order sekali set comboxplus! . #TeamKepuks  #TK4  #TabungDimar5FigureIG 
RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT

Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha.

ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan?

jom try buat sendiri scrub ni

RESEPI SCRUB DIY
1/4  cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental
1/4 cawan  minyak zaitun
1/4 cawan gula perang

gaulkan dalam mangkuk besar
sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam

kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit.

konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha

rm60 ja
korang nak jimat, order sekali set comboxplus!

#TabungDimar5FigureIG
RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha. ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan? jom try buat sendiri scrub ni RESEPI SCRUB DIY 1/4 cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental 1/4 cawan minyak zaitun 1/4 cawan gula perang gaulkan dalam mangkuk besar sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit. konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha rm60 ja korang nak jimat, order sekali set comboxplus! #TabungDimar5FigureIG 
.
RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT

Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha.

ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan?

jom try buat sendiri scrub ni

RESEPI SCRUB DIY
1/4  cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental
1/4 cawan  minyak zaitun
1/4 cawan gula perang

gaulkan dalam mangkuk besar
sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam

kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit.

konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha

rm60 ja
korang nak jimat, order sekali set comboxplus!

#TeamKepuks #TK4
#TabungDimar5FigureIG
#GulaGulaKurus
. RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha. ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan? jom try buat sendiri scrub ni RESEPI SCRUB DIY 1/4 cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental 1/4 cawan minyak zaitun 1/4 cawan gula perang gaulkan dalam mangkuk besar sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit. konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha rm60 ja korang nak jimat, order sekali set comboxplus! #TeamKepuks  #TK4  #TabungDimar5FigureIG  #GulaGulaKurus 
RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT
.
Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha.
.
Ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan?
.
Jom try buat sendiri scrub ni
.
RESEPI SCRUB DIY
1/4  cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental
1/4 cawan  minyak zaitun
1/4 cawan gula perang
.
Gaulkan dalam mangkuk besar
sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam
.
Kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit.
.
Konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat. Sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha
.
Rm60 ja
korang nak jimat, order sekali set comboxplus!
.
#TabungDimar5FigureIG
RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT . Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha. . Ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan? . Jom try buat sendiri scrub ni . RESEPI SCRUB DIY 1/4 cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental 1/4 cawan minyak zaitun 1/4 cawan gula perang . Gaulkan dalam mangkuk besar sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam . Kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit. . Konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat. Sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha . Rm60 ja korang nak jimat, order sekali set comboxplus! . #TabungDimar5FigureIG 
❤RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT❤
.
Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha. .
.
ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan? .
.
jom try buat sendiri scrub ni👍 .
.
❤RESEPI SCRUB DIY❤ .
1/4  cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum  tue kau sental .
1/4 cawan  minyak zaitun .
1/4 cawan gula perang .
.
✔gaulkan dalam mangkuk besar
sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam .
.
✔kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit. .
.
✔konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je #gelcoolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha 😍👍 .
.
rm60 jew
korang nak jimat, order sekali set combo X plus!
.
#TabungDimar5FigureIG
#TeamMasyukk
#ggkbycikpuanamny
#cikpuanamny
.
❤RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT❤ . Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha. . . ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan? . . jom try buat sendiri scrub ni👍 . . ❤RESEPI SCRUB DIY❤ . 1/4 cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental . 1/4 cawan minyak zaitun . 1/4 cawan gula perang . . ✔gaulkan dalam mangkuk besar sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam . . ✔kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit. . . ✔konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je #gelcoolrose , dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha 😍👍 . . rm60 jew korang nak jimat, order sekali set combo X plus! . #TabungDimar5FigureIG  #TeamMasyukk  #ggkbycikpuanamny  #cikpuanamny  .
RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT

Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha.

ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan?

jom try buat sendiri scrub ni

RESEPI SCRUB DIY
1/4  cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental
1/4 cawan  minyak zaitun
1/4 cawan gula perang

gaulkan dalam mangkuk besar
sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam

kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit.

konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha

rm60 ja
korang nak jimat, order sekali set comboxplus!

#TabungDimar5FigureIG
RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha. ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan? jom try buat sendiri scrub ni RESEPI SCRUB DIY 1/4 cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental 1/4 cawan minyak zaitun 1/4 cawan gula perang gaulkan dalam mangkuk besar sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit. konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha rm60 ja korang nak jimat, order sekali set comboxplus! #TabungDimar5FigureIG 
RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT

Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan peha.

Ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat peha kaaan?

Jom try buat sendiri scrub ni. 
RESEPI SCRUB DIY
1/4  cawan serbuk kopi, yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental
1/4 cawan  minyak zaitun
1/4 cawan gula perang

Gaulkan dalam mangkuk besar
sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudian bilas dengan air suam. 
Kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit.

Konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best, kalau korang malas yang amat, sapu je gel coolrose. Dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha

Rm60 je
korang nak jimat, order sekali set comboxplus!

#TeamKepuks #TK4
#TabungDimar5FigureIG
RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan peha. Ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat peha kaaan? Jom try buat sendiri scrub ni. RESEPI SCRUB DIY 1/4 cawan serbuk kopi, yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental 1/4 cawan minyak zaitun 1/4 cawan gula perang Gaulkan dalam mangkuk besar sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudian bilas dengan air suam. Kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit. Konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best, kalau korang malas yang amat, sapu je gel coolrose. Dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha Rm60 je korang nak jimat, order sekali set comboxplus! #TeamKepuks  #TK4  #TabungDimar5FigureIG 
RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT

Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha.

ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan?

jom try buat sendiri scrub ni

RESEPI SCRUB DIY
1/4  cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental
1/4 cawan  minyak zaitun
1/4 cawan gula perang

gaulkan dalam mangkuk besar
sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam

kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit.

konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha

rm60 ja
korang nak jimat, order sekali set comboxplus!

#NurulAura #TeamKepuks #TK4 #TabungDimar5FigureIG
RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha. ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan? jom try buat sendiri scrub ni RESEPI SCRUB DIY 1/4 cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental 1/4 cawan minyak zaitun 1/4 cawan gula perang gaulkan dalam mangkuk besar sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit. konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha rm60 ja korang nak jimat, order sekali set comboxplus! #NurulAura  #TeamKepuks  #TK4  #TabungDimar5FigureIG 
RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT

Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha.

ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan?

jom try buat sendiri scrub ni

RESEPI SCRUB DIY
1/4  cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental
1/4 cawan  minyak zaitun
1/4 cawan gula perang

gaulkan dalam mangkuk besar
sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam

kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit.

konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha

rm60 ja
korang nak jimat, order sekali set comboxplus!

#TabungDimar5FigureIG
RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha. ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan? jom try buat sendiri scrub ni RESEPI SCRUB DIY 1/4 cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental 1/4 cawan minyak zaitun 1/4 cawan gula perang gaulkan dalam mangkuk besar sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit. konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha rm60 ja korang nak jimat, order sekali set comboxplus! #TabungDimar5FigureIG 
RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT
_
Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha.
_
ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan?
_
jom try buat sendiri scrub ni
_
RESEPI SCRUB DIY
1/4  cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental
1/4 cawan  minyak zaitun
1/4 cawan gula perang
_
gaulkan dalam mangkuk besar
sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam
_
kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit.
_
konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha
_
rm60 ja
korang nak jimat, order sekali set comboxplus!
_
#TabungDimar5FigureIG
RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT _ Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha. _ ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan? _ jom try buat sendiri scrub ni _ RESEPI SCRUB DIY 1/4 cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental 1/4 cawan minyak zaitun 1/4 cawan gula perang _ gaulkan dalam mangkuk besar sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam _ kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit. _ konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha _ rm60 ja korang nak jimat, order sekali set comboxplus! _ #TabungDimar5FigureIG 
RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT

Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha.

ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan?

jom try buat sendiri scrub ni

RESEPI SCRUB DIY
1/4  cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental
1/4 cawan  minyak zaitun
1/4 cawan gula perang

gaulkan dalam mangkuk besar
sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam

kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit.

konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha

rm60 ja
korang nak jimat, order sekali set comboxplus!

wasap "nak kurus 1" ke 011 2654 6546
.
#TabungDimar5FigureIG
RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha. ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan? jom try buat sendiri scrub ni RESEPI SCRUB DIY 1/4 cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental 1/4 cawan minyak zaitun 1/4 cawan gula perang gaulkan dalam mangkuk besar sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit. konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha rm60 ja korang nak jimat, order sekali set comboxplus! wasap "nak kurus 1" ke 011 2654 6546 . #TabungDimar5FigureIG 
Serius nak menangis masa tengok gambar ni

peminat peminat aiskrim nak menangis bila dalam tempoh diet tak boleh makan aiskrim kat luar yang boleh naikkan lagi berat tuuu.

relaaxxx lu, 
jom terai buat resepi aiskrim homemade lagi sihat lagi nyummy ni😍

cara dia MUDAH ja dan rasa dia pulak LUAR BIASA, boleh terbayang keenakan bila masuk.dalam mulut tu kannnn?

melelh pulak air liur tu ha!

resepi dia 
sediakan buah favourite uolss 
tembikai
strawberry
pelam
kiwi
sunquick

blender asing asing 
dan masukkan madu masa blend tu satu sudu kecil.

lepastu campurkan dalam bekas aiskrim tu haaa

warna putih dekat aiskrim purple tu masukkan yogurt greek.yogurt ni masam skit☺️sapa suka masam ok la.

jom cuba
tag kengkawan cepat!
#TabungDimar5FigureIG
Serius nak menangis masa tengok gambar ni peminat peminat aiskrim nak menangis bila dalam tempoh diet tak boleh makan aiskrim kat luar yang boleh naikkan lagi berat tuuu. relaaxxx lu, jom terai buat resepi aiskrim homemade lagi sihat lagi nyummy ni😍 cara dia MUDAH ja dan rasa dia pulak LUAR BIASA, boleh terbayang keenakan bila masuk.dalam mulut tu kannnn? melelh pulak air liur tu ha! resepi dia sediakan buah favourite uolss tembikai strawberry pelam kiwi sunquick blender asing asing dan masukkan madu masa blend tu satu sudu kecil. lepastu campurkan dalam bekas aiskrim tu haaa warna putih dekat aiskrim purple tu masukkan yogurt greek.yogurt ni masam skit☺️sapa suka masam ok la. jom cuba tag kengkawan cepat! #TabungDimar5FigureIG 
Tengah Buat ape tu?
Meh, Cikja nak Share resepi untuk Korang ni⤵️ RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT

Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha.

ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan?

jom try buat sendiri scrub ni

RESEPI SCRUB DIY
1/4  cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental
1/4 cawan  minyak zaitun
1/4 cawan gula perang

gaulkan dalam mangkuk besar
sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam

kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit.

konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha

rm60 ja
korang nak jimat, order sekali set comboxplus!

#TabungDimar5FigureIG
#GulagulaKurus
#TeamGempakz
#TeamSApower
Tengah Buat ape tu? Meh, Cikja nak Share resepi untuk Korang ni⤵️ RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha. ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan? jom try buat sendiri scrub ni RESEPI SCRUB DIY 1/4 cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental 1/4 cawan minyak zaitun 1/4 cawan gula perang gaulkan dalam mangkuk besar sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit. konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best,kalau korang malas yang amat.sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha rm60 ja korang nak jimat, order sekali set comboxplus! #TabungDimar5FigureIG  #GulagulaKurus  #TeamGempakz  #TeamSApower 
Serius nak menangis masa tengok gambar ni
.
peminat peminat aiskrim nak menangis bila dalam tempoh diet tak boleh makan aiskrim kat luar yang boleh naikkan lagi berat tuuu. .
relaaxxx lu, 
jom terai buat resepi aiskrim homemade lagi sihat lagi nyummy ni😍
.
cara dia MUDAH ja dan rasa dia pulak LUAR BIASA, boleh terbayang keenakan bila masuk dalam mulut tu kannnn?
.
meleleh pulak air liur tu ha! .
resepi dia 
sediakan buah favourite uolss 
tembikai
strawberry
pelam
kiwi
sunquick
.
blender asing asing 
dan masukkan madu masa blend tu satu sudu kecil.
.
lepastu campurkan dalam bekas aiskrim tu haaa
.
warna putih dekat aiskrim purple tu masukkan yogurt greek. yogurt ni masam skit☺️sapa suka masam ok la.

jom cuba
tag kengkawan cepat!
.
#TabungDimar5FigureIG
Serius nak menangis masa tengok gambar ni . peminat peminat aiskrim nak menangis bila dalam tempoh diet tak boleh makan aiskrim kat luar yang boleh naikkan lagi berat tuuu. . relaaxxx lu, jom terai buat resepi aiskrim homemade lagi sihat lagi nyummy ni😍 . cara dia MUDAH ja dan rasa dia pulak LUAR BIASA, boleh terbayang keenakan bila masuk dalam mulut tu kannnn? . meleleh pulak air liur tu ha! . resepi dia sediakan buah favourite uolss tembikai strawberry pelam kiwi sunquick . blender asing asing dan masukkan madu masa blend tu satu sudu kecil. . lepastu campurkan dalam bekas aiskrim tu haaa . warna putih dekat aiskrim purple tu masukkan yogurt greek. yogurt ni masam skit☺️sapa suka masam ok la. jom cuba tag kengkawan cepat! . #TabungDimar5FigureIG 
Serius nak menangis masa tengok gambar ni

peminat peminat aiskrim nak menangis bila dalam tempoh diet tak boleh makan aiskrim kat luar yang boleh naikkan lagi berat tuuu.

relaaxxx lu, 
jom terai buat resepi aiskrim homemade lagi sihat lagi nyummy ni😍

cara dia MUDAH ja dan rasa dia pulak LUAR BIASA, boleh terbayang keenakan bila masuk.dalam mulut tu kannnn?

melelh pulak air liur tu ha!

resepi dia 
sediakan buah favourite uolss 
tembikai
strawberry
pelam
kiwi
sunquick

blender asing asing 
dan masukkan madu masa blend tu satu sudu kecil.

lepastu campurkan dalam bekas aiskrim tu haaa

warna putih dekat aiskrim purple tu masukkan yogurt greek.yogurt ni masam skit☺️sapa suka masam ok la.

jom cuba
tag kengkawan cepat!
#TabungDimar5FigureIG
Serius nak menangis masa tengok gambar ni peminat peminat aiskrim nak menangis bila dalam tempoh diet tak boleh makan aiskrim kat luar yang boleh naikkan lagi berat tuuu. relaaxxx lu, jom terai buat resepi aiskrim homemade lagi sihat lagi nyummy ni😍 cara dia MUDAH ja dan rasa dia pulak LUAR BIASA, boleh terbayang keenakan bila masuk.dalam mulut tu kannnn? melelh pulak air liur tu ha! resepi dia sediakan buah favourite uolss tembikai strawberry pelam kiwi sunquick blender asing asing dan masukkan madu masa blend tu satu sudu kecil. lepastu campurkan dalam bekas aiskrim tu haaa warna putih dekat aiskrim purple tu masukkan yogurt greek.yogurt ni masam skit☺️sapa suka masam ok la. jom cuba tag kengkawan cepat! #TabungDimar5FigureIG 
Serius nak menangis masa tengok gambar ni
.
peminat peminat aiskrim nak menangis bila dalam tempoh diet tak boleh makan aiskrim kat luar yang boleh naikkan lagi berat tuuu.
.
.
relaaxxx lu, 
jom terai buat resepi aiskrim homemade lagi sihat lagi nyummy ni😍
.
cara dia MUDAH ja dan rasa dia pulak LUAR BIASA, boleh terbayang keenakan bila masuk.dalam mulut tu kannnn?
.
meleleh pulak air liur tu ha!
.
.
resepi dia 
sediakan buah favourite uolss 
tembikai
strawberry
pelam
kiwi
sunquick
.
blender asing asing 
dan masukkan madu masa blend tu satu sudu kecil.
.
lepastu campurkan dalam bekas aiskrim tu haaa
.
warna putih dekat aiskrim purple tu masukkan yogurt greek.yogurt ni masam skit☺️sapa suka masam ok la.
.
jom cuba
tag kengkawan cepat!
#TabungDimar5FigureIG
Serius nak menangis masa tengok gambar ni . peminat peminat aiskrim nak menangis bila dalam tempoh diet tak boleh makan aiskrim kat luar yang boleh naikkan lagi berat tuuu. . . relaaxxx lu, jom terai buat resepi aiskrim homemade lagi sihat lagi nyummy ni😍 . cara dia MUDAH ja dan rasa dia pulak LUAR BIASA, boleh terbayang keenakan bila masuk.dalam mulut tu kannnn? . meleleh pulak air liur tu ha! . . resepi dia sediakan buah favourite uolss tembikai strawberry pelam kiwi sunquick . blender asing asing dan masukkan madu masa blend tu satu sudu kecil. . lepastu campurkan dalam bekas aiskrim tu haaa . warna putih dekat aiskrim purple tu masukkan yogurt greek.yogurt ni masam skit☺️sapa suka masam ok la. . jom cuba tag kengkawan cepat! #TabungDimar5FigureIG 
Serius nak menangis masa tengok gambar ni

Peminat peminat aiskrim nak menangis bila dalam tempoh diet tak boleh makan aiskrim kat luar yang boleh naikkan lagi berat tuuu.

Relaaxxx lu, 
Jom terai buat resepi aiskrim homemade lagi sihat lagi nyummy ni😍

Cara dia MUDAH ja dan rasa dia pulak LUAR BIASA, boleh terbayang keenakan bila masuk dalam mulut tu kannnn?

Meleleh pulak air liur tu ha!

Resepi dia
Sediakan buah favourite uolss 
Tembikai
Strawberry
Pelam
Kiwi
Sunquick

Bender asing asing dan masukkan madu masa blend tu satu sudu kecil.

Lepastu campurkan dalam bekas aiskrim tu haaa

Warna putih dekat aiskrim purple tu masukkan yogurt greek. Yogurt ni masam skit sapa suka masam ok la.☺ Jom cuba
tag kengkawan cepat!
.
#TabungDimar5FigureIG
Serius nak menangis masa tengok gambar ni Peminat peminat aiskrim nak menangis bila dalam tempoh diet tak boleh makan aiskrim kat luar yang boleh naikkan lagi berat tuuu. Relaaxxx lu, Jom terai buat resepi aiskrim homemade lagi sihat lagi nyummy ni😍 Cara dia MUDAH ja dan rasa dia pulak LUAR BIASA, boleh terbayang keenakan bila masuk dalam mulut tu kannnn? Meleleh pulak air liur tu ha! Resepi dia Sediakan buah favourite uolss Tembikai Strawberry Pelam Kiwi Sunquick Bender asing asing dan masukkan madu masa blend tu satu sudu kecil. Lepastu campurkan dalam bekas aiskrim tu haaa Warna putih dekat aiskrim purple tu masukkan yogurt greek. Yogurt ni masam skit sapa suka masam ok la.☺ Jom cuba tag kengkawan cepat! . #TabungDimar5FigureIG 
Serius nak menangis masa tengok gambar ni

peminat peminat aiskrim nak menangis bila dalam tempoh diet tak boleh makan aiskrim kat luar yang boleh naikkan lagi berat tuuu.

relaaxxx lu, 
jom terai buat resepi aiskrim homemade lagi sihat lagi nyummy ni😍

cara dia MUDAH ja dan rasa dia pulak LUAR BIASA, boleh terbayang keenakan bila masuk.dalam mulut tu kannnn?

melelh pulak air liur tu ha!

resepi dia 
sediakan buah favourite uolss 
tembikai
strawberry
pelam
kiwi
sunquick

blender asing asing 
dan masukkan madu masa blend tu satu sudu kecil.

lepastu campurkan dalam bekas aiskrim tu haaa

warna putih dekat aiskrim purple tu masukkan yogurt greek.yogurt ni masam skit☺️sapa suka masam ok la.

jom cuba
tag kengkawan cepat!
#TabungDimar5FigureIG
Serius nak menangis masa tengok gambar ni peminat peminat aiskrim nak menangis bila dalam tempoh diet tak boleh makan aiskrim kat luar yang boleh naikkan lagi berat tuuu. relaaxxx lu, jom terai buat resepi aiskrim homemade lagi sihat lagi nyummy ni😍 cara dia MUDAH ja dan rasa dia pulak LUAR BIASA, boleh terbayang keenakan bila masuk.dalam mulut tu kannnn? melelh pulak air liur tu ha! resepi dia sediakan buah favourite uolss tembikai strawberry pelam kiwi sunquick blender asing asing dan masukkan madu masa blend tu satu sudu kecil. lepastu campurkan dalam bekas aiskrim tu haaa warna putih dekat aiskrim purple tu masukkan yogurt greek.yogurt ni masam skit☺️sapa suka masam ok la. jom cuba tag kengkawan cepat! #TabungDimar5FigureIG 
.
Serius nak menangis masa tengok gambar ni

peminat peminat aiskrim nak menangis bila dalam tempoh diet tak boleh makan aiskrim kat luar yang boleh naikkan lagi berat tuuu.

relaaxxx lu, 
jom terai buat resepi aiskrim homemade lagi sihat lagi nyummy ni😍

cara dia MUDAH ja dan rasa dia pulak LUAR BIASA, boleh terbayang keenakan bila masuk.dalam mulut tu kannnn?

melelh pulak air liur tu ha!

resepi dia 
sediakan buah favourite uolss 
tembikai
strawberry
pelam
kiwi
sunquick

blender asing asing 
dan masukkan madu masa blend tu satu sudu kecil.

lepastu campurkan dalam bekas aiskrim tu haaa

warna putih dekat aiskrim purple tu masukkan yogurt greek.yogurt ni masam skit☺️sapa suka masam ok la.

jom cuba
tag kengkawan cepat!
.
#GulaGulaKurus
#TabungDimar5FigureIG
. Serius nak menangis masa tengok gambar ni peminat peminat aiskrim nak menangis bila dalam tempoh diet tak boleh makan aiskrim kat luar yang boleh naikkan lagi berat tuuu. relaaxxx lu, jom terai buat resepi aiskrim homemade lagi sihat lagi nyummy ni😍 cara dia MUDAH ja dan rasa dia pulak LUAR BIASA, boleh terbayang keenakan bila masuk.dalam mulut tu kannnn? melelh pulak air liur tu ha! resepi dia sediakan buah favourite uolss tembikai strawberry pelam kiwi sunquick blender asing asing dan masukkan madu masa blend tu satu sudu kecil. lepastu campurkan dalam bekas aiskrim tu haaa warna putih dekat aiskrim purple tu masukkan yogurt greek.yogurt ni masam skit☺️sapa suka masam ok la. jom cuba tag kengkawan cepat! . #GulaGulaKurus  #TabungDimar5FigureIG 
Serius nak menangis masa tengok gambar ni

peminat peminat aiskrim nak menangis bila dalam tempoh diet tak boleh makan aiskrim kat luar yang boleh naikkan lagi berat tuuu.

relaaxxx lu, 
jom terai buat resepi aiskrim homemade lagi sihat lagi nyummy ni😍

cara dia MUDAH ja dan rasa dia pulak LUAR BIASA, boleh terbayang keenakan bila masuk.dalam mulut tu kannnn?

melelh pulak air liur tu ha!

resepi dia 
sediakan buah favourite uolss 
tembikai
strawberry
pelam
kiwi
sunquick

blender asing asing 
dan masukkan madu masa blend tu satu sudu kecil.

lepastu campurkan dalam bekas aiskrim tu haaa

warna putih dekat aiskrim purple tu masukkan yogurt greek.yogurt ni masam skit☺️sapa suka masam ok la.

jom cuba
tag kengkawan cepat!
#TabungDimar5FigureIG
Serius nak menangis masa tengok gambar ni peminat peminat aiskrim nak menangis bila dalam tempoh diet tak boleh makan aiskrim kat luar yang boleh naikkan lagi berat tuuu. relaaxxx lu, jom terai buat resepi aiskrim homemade lagi sihat lagi nyummy ni😍 cara dia MUDAH ja dan rasa dia pulak LUAR BIASA, boleh terbayang keenakan bila masuk.dalam mulut tu kannnn? melelh pulak air liur tu ha! resepi dia sediakan buah favourite uolss tembikai strawberry pelam kiwi sunquick blender asing asing dan masukkan madu masa blend tu satu sudu kecil. lepastu campurkan dalam bekas aiskrim tu haaa warna putih dekat aiskrim purple tu masukkan yogurt greek.yogurt ni masam skit☺️sapa suka masam ok la. jom cuba tag kengkawan cepat! #TabungDimar5FigureIG 
Haaa patut la setiap kali exercise kita disarankan kena buat sampai 30 minit.

sebab macam fakta dalam gambar ni la.

so kita duk exercise 15 minit tu setakat bakar gula dengan carbo ja.Carbo tu nasi ,roti yang kita duk makan tu ha.

bila 30 minit baru kita masuk untuk bakar lemak.Adoi doi nak exercise 15 minit pun dah rasa macam sejam kan.Nak exercise 30 minit macam nak pengsan rasa!

Bagi #gulagulakurus tolong bakarkan lemak laaa,then exercise turun naik tangga pun cukup dah😉

#TabungDiMar5FigureIg 
#TeamMasyukk
Haaa patut la setiap kali exercise kita disarankan kena buat sampai 30 minit. sebab macam fakta dalam gambar ni la. so kita duk exercise 15 minit tu setakat bakar gula dengan carbo ja.Carbo tu nasi ,roti yang kita duk makan tu ha. bila 30 minit baru kita masuk untuk bakar lemak.Adoi doi nak exercise 15 minit pun dah rasa macam sejam kan.Nak exercise 30 minit macam nak pengsan rasa! Bagi #gulagulakurus  tolong bakarkan lemak laaa,then exercise turun naik tangga pun cukup dah😉 #TabungDiMar5FigureIg  #TeamMasyukk 
Serius nak menangis masa tengok gambar ni

peminat peminat aiskrim nak menangis bila dalam tempoh diet tak boleh makan aiskrim kat luar yang boleh naikkan lagi berat tuuu.

relaaxxx lu, 
jom terai buat resepi aiskrim homemade lagi sihat lagi nyummy ni😍

cara dia MUDAH ja dan rasa dia pulak LUAR BIASA, boleh terbayang keenakan bila masuk.dalam mulut tu kannnn?

melelh pulak air liur tu ha!

resepi dia 
sediakan buah favourite uolss 
tembikai
strawberry
pelam
kiwi
sunquick

blender asing asing 
dan masukkan madu masa blend tu satu sudu kecil.

lepastu campurkan dalam bekas aiskrim tu haaa

warna putih dekat aiskrim purple tu masukkan yogurt greek.yogurt ni masam skit☺️sapa suka masam ok la.

jom cuba
tag kengkawan cepat!
#TabungDimar5FigureIG
#TeamMasyukk
Serius nak menangis masa tengok gambar ni peminat peminat aiskrim nak menangis bila dalam tempoh diet tak boleh makan aiskrim kat luar yang boleh naikkan lagi berat tuuu. relaaxxx lu, jom terai buat resepi aiskrim homemade lagi sihat lagi nyummy ni😍 cara dia MUDAH ja dan rasa dia pulak LUAR BIASA, boleh terbayang keenakan bila masuk.dalam mulut tu kannnn? melelh pulak air liur tu ha! resepi dia sediakan buah favourite uolss tembikai strawberry pelam kiwi sunquick blender asing asing dan masukkan madu masa blend tu satu sudu kecil. lepastu campurkan dalam bekas aiskrim tu haaa warna putih dekat aiskrim purple tu masukkan yogurt greek.yogurt ni masam skit☺️sapa suka masam ok la. jom cuba tag kengkawan cepat! #TabungDimar5FigureIG  #TeamMasyukk 
Serius nak menangis masa tengok gambar ni

peminat peminat aiskrim nak menangis bila dalam tempoh diet tak boleh makan aiskrim kat luar yang boleh naikkan lagi berat tuuu.

relaaxxx lu, 
jom terai buat resepi aiskrim homemade lagi sihat lagi nyummy ni😍

cara dia MUDAH ja dan rasa dia pulak LUAR BIASA, boleh terbayang keenakan bila masuk.dalam mulut tu kannnn?

melelh pulak air liur tu ha!

resepi dia 
sediakan buah favourite uolss 
tembikai
strawberry
pelam
kiwi
sunquick

blender asing asing 
dan masukkan madu masa blend tu satu sudu kecil.

lepastu campurkan dalam bekas aiskrim tu haaa

warna putih dekat aiskrim purple tu masukkan yogurt greek.yogurt ni masam skit☺️sapa suka masam ok la.

jom cuba
tag kengkawan cepat!
#TabungDimar5FigureIG
#teamkepuks
#nasuhaempire
Serius nak menangis masa tengok gambar ni peminat peminat aiskrim nak menangis bila dalam tempoh diet tak boleh makan aiskrim kat luar yang boleh naikkan lagi berat tuuu. relaaxxx lu, jom terai buat resepi aiskrim homemade lagi sihat lagi nyummy ni😍 cara dia MUDAH ja dan rasa dia pulak LUAR BIASA, boleh terbayang keenakan bila masuk.dalam mulut tu kannnn? melelh pulak air liur tu ha! resepi dia sediakan buah favourite uolss tembikai strawberry pelam kiwi sunquick blender asing asing dan masukkan madu masa blend tu satu sudu kecil. lepastu campurkan dalam bekas aiskrim tu haaa warna putih dekat aiskrim purple tu masukkan yogurt greek.yogurt ni masam skit☺️sapa suka masam ok la. jom cuba tag kengkawan cepat! #TabungDimar5FigureIG  #teamkepuks  #nasuhaempire