an online Instagram web viewer

#TsunamiShaklee medias

Photos

Kalau nak cerita suplemen Shaklee yang saya suka memang lebih dari satu dua. Tak cukup satu.

Tapi hari ni nak kongsi salah satu suplemen yang bantu atasi masalah hormon saya. Hampir 10 tahun tau hormon tak stabil. Sadis.. Tambah dengan sakit senggugut lagi. Ya ampun.. tak sanggup. Sampai masuk universiti, macam tu juga kisahnya.

Tak lama ada seorang sahabat gojes bagi GLA Complex. Sampai hari ini rasa terima kasih sangat kat sahabat yang satu ni.

Lepas amal GLA Complex, hormon mula stabil. Setiap bulan sama je tarikh period. Dan yang paling seronok, sakit senggugut pun boleh hilang.

Sekarang memang tak tinggal dah suplemen yang satu ni. Sebab tu bagi siapa siapa yang ada masalah hormon tak stabil, saya memang syorkan ambil GLA Complex.

Insya Allah, sangat membantu ๐Ÿ˜Š

#StarGazer
#RisebyLiftingOthers
#TsunamiShaklee
#shakleePuchong
#GLAcomplex
Kalau nak cerita suplemen Shaklee yang saya suka memang lebih dari satu dua. Tak cukup satu. Tapi hari ni nak kongsi salah satu suplemen yang bantu atasi masalah hormon saya. Hampir 10 tahun tau hormon tak stabil. Sadis.. Tambah dengan sakit senggugut lagi. Ya ampun.. tak sanggup. Sampai masuk universiti, macam tu juga kisahnya. Tak lama ada seorang sahabat gojes bagi GLA Complex. Sampai hari ini rasa terima kasih sangat kat sahabat yang satu ni. Lepas amal GLA Complex, hormon mula stabil. Setiap bulan sama je tarikh period. Dan yang paling seronok, sakit senggugut pun boleh hilang. Sekarang memang tak tinggal dah suplemen yang satu ni. Sebab tu bagi siapa siapa yang ada masalah hormon tak stabil, saya memang syorkan ambil GLA Complex. Insya Allah, sangat membantu ๐Ÿ˜Š #StarGazer  #RisebyLiftingOthers  #TsunamiShaklee  #shakleePuchong  #GLAcomplex 
Repost from @healthbeauty_lynda .
.
Morning Protein
.
.
.
Harini special sikit minum ESP dgn choc milk dlm mug special Shaklee. Hehe .
.
My Energy Booster & sumber protein. Especially yg tgh pregnant mmg perlukan sumber protein yg cukup utk ibu & baby. Kenapa Protein penting utk ibu hamil? .
.
๐ŸŒธ Protein penting utk perkembangan otak bayi. Otak bayi mula berkembang seawal persenyawaan berlaku!
.
.
๐ŸŒธ Protein penting utk pembentukan otot bayi & ibu hamil. .
.
๐ŸŒธ Protein membantu meningkatkan sistem imun badan si ibu selain vitamin c. .
.
So kalau ada yg tanya boleh ke minum masa awal2 pregnant, jawapannya YA! Siapa lagi yg boleh minum ESP, SEISI KELUARGA! .
.
Nak dapatkan ESP boleh whatsapp lynda terus yea. Lynda akan consult dulu sebelum nak consume mana2. ๐Ÿ˜Š
.
.
Lynda,
017-6103051
Your Trusted SID
.
.
Follow IG : @healthbeauty_lynda

#shakleeeffect #shakleemalaysia #shakleeshahalam #shaklee #tsunamishaklee
Repost from @healthbeauty_lynda . . Morning Protein . . . Harini special sikit minum ESP dgn choc milk dlm mug special Shaklee. Hehe . . My Energy Booster & sumber protein. Especially yg tgh pregnant mmg perlukan sumber protein yg cukup utk ibu & baby. Kenapa Protein penting utk ibu hamil? . . ๐ŸŒธ Protein penting utk perkembangan otak bayi. Otak bayi mula berkembang seawal persenyawaan berlaku! . . ๐ŸŒธ Protein penting utk pembentukan otot bayi & ibu hamil. . . ๐ŸŒธ Protein membantu meningkatkan sistem imun badan si ibu selain vitamin c. . . So kalau ada yg tanya boleh ke minum masa awal2 pregnant, jawapannya YA! Siapa lagi yg boleh minum ESP, SEISI KELUARGA! . . Nak dapatkan ESP boleh whatsapp lynda terus yea. Lynda akan consult dulu sebelum nak consume mana2. ๐Ÿ˜Š . . Lynda, 017-6103051 Your Trusted SID . . Follow IG : @healthbeauty_lynda #shakleeeffect  #shakleemalaysia  #shakleeshahalam  #shaklee  #tsunamishaklee 
2014 diberi rezeki dapat menjejakkan kaki sendiri ke HQ Shaklee di Pleasanton, California.
-
melihat sendiri HQ nya.. WOW!! Shaklee bukan productnya yang 100% dari bahan semulajadi tetapi setiap barang di office nya pun dari bahan semulajadi, recycle.
-
betapa Shaklee menjaga setiap benda yang boleh menjejaskan alam ekitar
-
Setiap pokok yang ditebang , Shaklee akan tanam semula
-
HQ ni menggunakan aircond zero carbon emission.
-
Lampu pun bukan calang calang.. memang jenis yang dapat mengurangkan penggunaan elektrik.
-
Banyak lagi la yang BEST pasal HQ ni. Dapat jumpa saintis yang cipta vitamin yang dok makan setiap hari tu. .
-
2018, kami pasti akan menjejakkan kaki lagi ke sini.. #shaklee #tsunamishaklee #hi5shaklee #sgv
2014 diberi rezeki dapat menjejakkan kaki sendiri ke HQ Shaklee di Pleasanton, California. - melihat sendiri HQ nya.. WOW!! Shaklee bukan productnya yang 100% dari bahan semulajadi tetapi setiap barang di office nya pun dari bahan semulajadi, recycle. - betapa Shaklee menjaga setiap benda yang boleh menjejaskan alam ekitar - Setiap pokok yang ditebang , Shaklee akan tanam semula - HQ ni menggunakan aircond zero carbon emission. - Lampu pun bukan calang calang.. memang jenis yang dapat mengurangkan penggunaan elektrik. - Banyak lagi la yang BEST pasal HQ ni. Dapat jumpa saintis yang cipta vitamin yang dok makan setiap hari tu. . - 2018, kami pasti akan menjejakkan kaki lagi ke sini.. #shaklee  #tsunamishaklee  #hi5shaklee  #sgv 
Sunday well spent โค๏ธ.
.
#phenomenalpearls 
#TsunamiShaklee 
#iloveshaklee
BLC 2017
Macam macam cerita ada kat BLC nih, sebabnya gua ingat lagi, hampir gagal nak ke program nih, tah macam mana boleh sakit kepala kaw kaw punya. Hhahaha, sib baik makan megadose shaklee, oklah hahhaa. Kalau Ainul Fadzilah Mustafa tak sediakan semua vitamin extra jawabnya balik awallah.
Sebelum BLC lagi dahh kecoh pasal dresscode itu dan ini, jawabnya pasangan aku kena tunggu lama kat shopping complex terkemuka di shah alam sebab banyak sangat shopping baju baru seluar baru dan semuanya baru sebab aku pun tak pernah pakai smart macam hari BLC nih, hahahha. Takpa yanng penting, memang balik, semmua semangat nak naik cruise jalan jalan eropah. Hhahaha, memang terbaik sungguh program nih, the best program yang aku pernah join sejak buat shaklee nih. Cunzzz
#sahabatgua18
#tsunamishaklee
#builttolast
BLC 2017 Macam macam cerita ada kat BLC nih, sebabnya gua ingat lagi, hampir gagal nak ke program nih, tah macam mana boleh sakit kepala kaw kaw punya. Hhahaha, sib baik makan megadose shaklee, oklah hahhaa. Kalau Ainul Fadzilah Mustafa tak sediakan semua vitamin extra jawabnya balik awallah. Sebelum BLC lagi dahh kecoh pasal dresscode itu dan ini, jawabnya pasangan aku kena tunggu lama kat shopping complex terkemuka di shah alam sebab banyak sangat shopping baju baru seluar baru dan semuanya baru sebab aku pun tak pernah pakai smart macam hari BLC nih, hahahha. Takpa yanng penting, memang balik, semmua semangat nak naik cruise jalan jalan eropah. Hhahaha, memang terbaik sungguh program nih, the best program yang aku pernah join sejak buat shaklee nih. Cunzzz #sahabatgua18  #tsunamishaklee  #builttolast 
*SHAKLEE LANDMARK STUDY*

Shaklee Landmark Study yang dijalankan selama 3 tahun dari 2004 - 2007 memang menunjukkan pengguna vitamin Shaklee mendapat kesihatan yang lebih baik, berbanding: 
1. pengamal vitamin lain, dan
2. bukan pengamal suplemen. 
Haa nampak tak ? Sebagai seorang pencinta vitamin Shaklee, tentu kita semua berbangga dengan pencapaian ini, kerana Shaklee sahaja yang betul2 diuji dan diiktiraf oleh pihak ketiga yang mempunyai autoriti dalam bidang nutrisi . 
Dgn menukar brand vitamin anda secara automatik akan menukar tahap kesihatan anda. Keputusan ini juga menunjukkan pengamal shaklee tiada masalah buah pinggang. Darah pengamal shaklee mengandungi vitamin yang paling banyak, kerana vitamin Shaklee mudah di serap, berbanding vitamin lain.

Namun, kajian ini tidak menunjukkan makan suplemmen sbg satu BULLETPROOF kepada penyakit kronik, cumanya risiko penyakit tersebut dapat dikurangkan.

http://buff.ly/2k2kBTC

#tsunamishaklee #prog20
#landmarkstudyshaklee_fatinhamzah
#kedaivitaminmeruklang
#pengedarshakleemeruklang_0175438337
0125244773
*SHAKLEE LANDMARK STUDY* Shaklee Landmark Study yang dijalankan selama 3 tahun dari 2004 - 2007 memang menunjukkan pengguna vitamin Shaklee mendapat kesihatan yang lebih baik, berbanding: 1. pengamal vitamin lain, dan 2. bukan pengamal suplemen. Haa nampak tak ? Sebagai seorang pencinta vitamin Shaklee, tentu kita semua berbangga dengan pencapaian ini, kerana Shaklee sahaja yang betul2 diuji dan diiktiraf oleh pihak ketiga yang mempunyai autoriti dalam bidang nutrisi . Dgn menukar brand vitamin anda secara automatik akan menukar tahap kesihatan anda. Keputusan ini juga menunjukkan pengamal shaklee tiada masalah buah pinggang. Darah pengamal shaklee mengandungi vitamin yang paling banyak, kerana vitamin Shaklee mudah di serap, berbanding vitamin lain. Namun, kajian ini tidak menunjukkan makan suplemmen sbg satu BULLETPROOF kepada penyakit kronik, cumanya risiko penyakit tersebut dapat dikurangkan. http://buff.ly/2k2kBTC #tsunamishaklee  #prog20  #landmarkstudyshaklee_fatinhamzah  #kedaivitaminmeruklang  #pengedarshakleemeruklang_0175438337  0125244773
Haiiii...vivix sudah sampai ke sini..Pantai Timang Yogjakarta..
.
#kaksutravel
#shakleemasjidtanah
#shakleemelaka
#tsunamishaklee
#vivixlover
Kalau tanya bab bab macam mana nak cerah kulit.. Saya boleh jawab dengan vitamin C Shaklee.. Kalau tanya kaedah lain maaf ya.. Den tak tahu.. ๐Ÿ˜‚

#StarGazer
#RisebyLiftingOthers
#TsunamiShaklee
#VitaminCShaklee
#shakleePuchong
PADA 29 SEPTEMBER 2010

Masa tu bawak Ainul Fadzilah Mustafa pergi check up minggu keberapa tah, anak pertama kami dalam kandungan. Bila doctor check, doctor kata, nak kena bawa keluar dah. Hahhaa, gile lah terkejut. Tapi doctor Zamri DEMC tu kata nak check dulu, baby stabil ke tidak, kalau stress sangat jawabnya, kena bawak keluar jugaklah harituh jugak. Lepas dah check , ok doktor kata, kita akan bawak baby keluar pada 1 OCTOBER 2010, hahaha. Ini memang terbaik punya, pada hari jumaat. Sebab doctor kata baby tali pusat pendek, dah songsang, jawabnya, kena bedah kat perutlah.

Pada 1 OKTOBER 2010 
memang saya pakai baju melayu biru siap semua, nak menyambut anak pertama, hahah, takdadah perasaan berdebar tuh, sebab semuanya dah standby, tinggal nak sambut je. Pembedahan berjaya dilakukan dan baby selamat dikeluarkan pada pukul 10.46 pagki. Hhahaha. Itulah tarikh keramat saya terus dapat pangkat BABAH. Perkataan babah tuh pun dah ada siap-siap, sebab anak sedara selalu panggil babah.

Semuanya pasal 10, hahahha, lahir di selangor ko d IC - 10. Itulah anak pertama kami Arreessa Zulaikha . sekarang dah 6 tahun besor panjang dah, hahaha.

#tsunamishaklee
#hunt2shaklee
#babahshaklee
#gilagilashaklee
PADA 29 SEPTEMBER 2010 Masa tu bawak Ainul Fadzilah Mustafa pergi check up minggu keberapa tah, anak pertama kami dalam kandungan. Bila doctor check, doctor kata, nak kena bawa keluar dah. Hahhaa, gile lah terkejut. Tapi doctor Zamri DEMC tu kata nak check dulu, baby stabil ke tidak, kalau stress sangat jawabnya, kena bawak keluar jugaklah harituh jugak. Lepas dah check , ok doktor kata, kita akan bawak baby keluar pada 1 OCTOBER 2010, hahaha. Ini memang terbaik punya, pada hari jumaat. Sebab doctor kata baby tali pusat pendek, dah songsang, jawabnya, kena bedah kat perutlah. Pada 1 OKTOBER 2010 memang saya pakai baju melayu biru siap semua, nak menyambut anak pertama, hahah, takdadah perasaan berdebar tuh, sebab semuanya dah standby, tinggal nak sambut je. Pembedahan berjaya dilakukan dan baby selamat dikeluarkan pada pukul 10.46 pagki. Hhahaha. Itulah tarikh keramat saya terus dapat pangkat BABAH. Perkataan babah tuh pun dah ada siap-siap, sebab anak sedara selalu panggil babah. Semuanya pasal 10, hahahha, lahir di selangor ko d IC - 10. Itulah anak pertama kami Arreessa Zulaikha . sekarang dah 6 tahun besor panjang dah, hahaha. #tsunamishaklee  #hunt2shaklee  #babahshaklee  #gilagilashaklee 
โ€œ Tidak seperti anggur lain, muscadine mengandungi pekatan luar biasa asid elagik dan elagitanin yang apabila digabungkan dengan polifenol lain, menghasilkan kuasa antioksidan yang sangat hebatโ€.
.
.
Buy 6 Free 1 - Save RM933.90 
Earn Cash Bonus RM250.00 ++
Free Member | Free Starter Kit | Free Postage.
.
Buy 2 Twin Pack - Save RM224.35
Earn Cash Bonus RM33.00 ++
Free Member | Free Starter Kit | Free Postage. .
Buy & Signup Member Now. .
Pengedar Sah Shaklee.
. . . . . . . . . . .
Lysa - 011.5166.0108.
http://houseoflysavitashop.wasap.my/
www.houseoflysa.blogspot.com
. . . . . . . . . . .
.
.
#houseoflysavitashop #GetClean #Move_Empire #Getclean #sayajual #sayajualshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleekudat #pengedarsahshaklee #Vivix #Vivixmurah #Vivixshaklee #Tsunamishaklee #Shakleesabah
โ€œ Tidak seperti anggur lain, muscadine mengandungi pekatan luar biasa asid elagik dan elagitanin yang apabila digabungkan dengan polifenol lain, menghasilkan kuasa antioksidan yang sangat hebatโ€. . . Buy 6 Free 1 - Save RM933.90 Earn Cash Bonus RM250.00 ++ Free Member | Free Starter Kit | Free Postage. . Buy 2 Twin Pack - Save RM224.35 Earn Cash Bonus RM33.00 ++ Free Member | Free Starter Kit | Free Postage. . Buy & Signup Member Now. . Pengedar Sah Shaklee. . . . . . . . . . . . Lysa - 011.5166.0108. http://houseoflysavitashop.wasap.my/ www.houseoflysa.blogspot.com . . . . . . . . . . . . . #houseoflysavitashop  #GetClean  #Move_Empire  #Getclean  #sayajual  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleekudat  #pengedarsahshaklee  #Vivix  #Vivixmurah  #Vivixshaklee  #Tsunamishaklee  #Shakleesabah 
Good Morning.
.
Mulakan pagi anda sedang serapan minuman Anti-Aging anti-antioksidan yang tinggi.
.
.
Pengedar Sah Shaklee.
. . . . . . . . . . .
Lysa - 011.5166.0108.
http://houseoflysavitashop.wasap.my/
www.houseoflysa.blogspot.com
. . . . . . . . . . .
.
.
#houseoflysavitashop #GetClean #Move_Empire #Getclean #sayajual #sayajualshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleekudat #pengedarsahshaklee #Vivix #Vivixmurah #Vivixshaklee #Tsunamishaklee #Shakleesabah
#Sethamilshaklee #Setkesuburanshaklee #SetkecantikanShaklee #Setpengantinshaklee #Setkanak-kanak #SetGastrik #Settinggidarah #Setbuasir #Haircare #Vitaleaforchildren #Vitaleashaklee
Good Morning. . Mulakan pagi anda sedang serapan minuman Anti-Aging anti-antioksidan yang tinggi. . . Pengedar Sah Shaklee. . . . . . . . . . . . Lysa - 011.5166.0108. http://houseoflysavitashop.wasap.my/ www.houseoflysa.blogspot.com . . . . . . . . . . . . . #houseoflysavitashop  #GetClean  #Move_Empire  #Getclean  #sayajual  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleekudat  #pengedarsahshaklee  #Vivix  #Vivixmurah  #Vivixshaklee  #Tsunamishaklee  #Shakleesabah  #Sethamilshaklee  #Setkesuburanshaklee  #SetkecantikanShaklee  #Setpengantinshaklee  #Setkanak -kanak #SetGastrik  #Settinggidarah  #Setbuasir  #Haircare  #Vitaleaforchildren  #Vitaleashaklee 
Hari ini datang rumah orang kaya lagi hihi aduiii rezeki saya di sana kali ๐Ÿคฃ dapat payment order customer 1 Set Hamil ๐Ÿ˜.
.
.
Owh yeah , inform kamu promosi vivix masih on dan paling Hot sekarang ramai cust pm lysa ada yang terus join member.
.
Promosi vivix ada dua jenis 1 Beli Twinpack Vivix kamu boleh dapat 5% discount dan dapat keahliaan percuma dan juga dapat Cash Bonus.
.
Ke 2 , ini yang paling berbaloi Beli 6 dapat free 1 dan Bonus 3 Angka ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ wwooo ini yang buat orang Excited.
.
Vivix ini memang best , saya kalau tidak minum vivix 1 hari badan rasa macam ada something wrong ahhaha ! Pasa kulit flawless tu memang saya perasan effect dari minum Vivix shaklee so no wonder ada yang minum vivix umur 56 tahun tapi muka dan badan look 30tahun ๐Ÿ˜‚.
.
So boleh pm saya kalau kami juga berminat untuk cuba vivix. Berbaloi beli bulan ini ๐Ÿ˜Š.
.
.
Pengedar Sah Shaklee.
. . . . . . . . . . .
Lysa - 011.5166.0108.
http://houseoflysavitashop.wasap.my/
www.houseoflysa.blogspot.com
. . . . . . . . . . .
.
.
#houseoflysavitashop #GetClean #Move_Empire #Getclean #sayajual #sayajualshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleekudat #pengedarsahshaklee #Vivix #Vivixmurah #Vivixshaklee #Tsunamishaklee #Shakleesabah
#Sethamilshaklee #Setkesuburanshaklee #SetkecantikanShaklee #Setpengantinshaklee #Setkanak-kanak #SetGastrik #Settinggidarah #Setbuasir #Haircare #Vitaleaforchildren #Vitaleashaklee
Hari ini datang rumah orang kaya lagi hihi aduiii rezeki saya di sana kali ๐Ÿคฃ dapat payment order customer 1 Set Hamil ๐Ÿ˜. . . Owh yeah , inform kamu promosi vivix masih on dan paling Hot sekarang ramai cust pm lysa ada yang terus join member. . Promosi vivix ada dua jenis 1 Beli Twinpack Vivix kamu boleh dapat 5% discount dan dapat keahliaan percuma dan juga dapat Cash Bonus. . Ke 2 , ini yang paling berbaloi Beli 6 dapat free 1 dan Bonus 3 Angka ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ wwooo ini yang buat orang Excited. . Vivix ini memang best , saya kalau tidak minum vivix 1 hari badan rasa macam ada something wrong ahhaha ! Pasa kulit flawless tu memang saya perasan effect dari minum Vivix shaklee so no wonder ada yang minum vivix umur 56 tahun tapi muka dan badan look 30tahun ๐Ÿ˜‚. . So boleh pm saya kalau kami juga berminat untuk cuba vivix. Berbaloi beli bulan ini ๐Ÿ˜Š. . . Pengedar Sah Shaklee. . . . . . . . . . . . Lysa - 011.5166.0108. http://houseoflysavitashop.wasap.my/ www.houseoflysa.blogspot.com . . . . . . . . . . . . . #houseoflysavitashop  #GetClean  #Move_Empire  #Getclean  #sayajual  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleekudat  #pengedarsahshaklee  #Vivix  #Vivixmurah  #Vivixshaklee  #Tsunamishaklee  #Shakleesabah  #Sethamilshaklee  #Setkesuburanshaklee  #SetkecantikanShaklee  #Setpengantinshaklee  #Setkanak -kanak #SetGastrik  #Settinggidarah  #Setbuasir  #Haircare  #Vitaleaforchildren  #Vitaleashaklee 
Apa itu VIVIX??
Minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru dalam pemakan Polifenol.

Kandungan VIVIX

Polygonum Cuspidatum Extract dikenali sebgai Knotweed Jepun.
-  Mengandungi tinggi resveratrol .
-  Resveratrol merupakan agen anti penuaan.
-  Juga boleh didapati dalam ekstrak Kulit anggur merah dan juga biji anggur.

Anggur Muscadine
-  Anggur semulajadi yang mempunyai lebih 1 kromosom.
-  Tinggi kandungan polifenol
-  Mengandungi asig ellagik yang mempunyai kepekatan tinggi dan phyo nutrient yang mempunyai cirri-ciri menghentikan tindakan bahan kimia dalam badan yang boleh menyebabkan kanser.ia juga berfungsi sebagai antivirus dan anti bacteria.

Purple Carrot
-  Sumber terbaik Vitamin A.
-  Mengandungi Anthocyanins yang merupakan anti oksuda yang tinggi.
- Mengandungi Klorogenik iaitu anti oksidan yang ada dalam semua jenis carrot.
- Bertindak sebagai antioksidan,anti radang,anti microbial dan anti carcinogen.

Elderberry (Sambucurus Nigra)
- Kaya dengan anthocyanin(antioksidan),vitamin A.B dan C dan nutrient seperti asid,asid amino carotenoid,tannin dan rutin.
- Meningkatkan imuniti badan.
- Baik untuk menyembuhkan selesema,batuk,sesak nafas,merendahkan tahap kolesterol.

#hidayah_0132789532 #vivix_hidayahYf #polluxfamily #polluxBiz #pengedarshakleesipitang #gempro #tsunamiShaklee
Apa itu VIVIX?? Minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru dalam pemakan Polifenol. Kandungan VIVIX Polygonum Cuspidatum Extract dikenali sebgai Knotweed Jepun. - Mengandungi tinggi resveratrol . - Resveratrol merupakan agen anti penuaan. - Juga boleh didapati dalam ekstrak Kulit anggur merah dan juga biji anggur. Anggur Muscadine - Anggur semulajadi yang mempunyai lebih 1 kromosom. - Tinggi kandungan polifenol - Mengandungi asig ellagik yang mempunyai kepekatan tinggi dan phyo nutrient yang mempunyai cirri-ciri menghentikan tindakan bahan kimia dalam badan yang boleh menyebabkan kanser.ia juga berfungsi sebagai antivirus dan anti bacteria. Purple Carrot - Sumber terbaik Vitamin A. - Mengandungi Anthocyanins yang merupakan anti oksuda yang tinggi. - Mengandungi Klorogenik iaitu anti oksidan yang ada dalam semua jenis carrot. - Bertindak sebagai antioksidan,anti radang,anti microbial dan anti carcinogen. Elderberry (Sambucurus Nigra) - Kaya dengan anthocyanin(antioksidan),vitamin A.B dan C dan nutrient seperti asid,asid amino carotenoid,tannin dan rutin. - Meningkatkan imuniti badan. - Baik untuk menyembuhkan selesema,batuk,sesak nafas,merendahkan tahap kolesterol. #hidayah_0132789532  #vivix_hidayahYf  #polluxfamily  #polluxBiz  #pengedarshakleesipitang  #gempro  #tsunamiShaklee 
Kenapa ESP Shaklee Menjadi Pilihan Saya?? Che wan memang suka soya dan boleh dikatakan penggemar soya la. Soya selalu dikaitkan dengan kecantikan kulit. Kalau dulu2, selalu dengar, kalau minum soya kukit jadi cantik, cerah dan gebu๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ฐ Tapi tak sangka pulak, soya yang jadi feveret dan yang terjual di pasaran kebanyakannya soya gmo. Maksudnya, yang telah dimodifikasi dan bukan 100% natural. 
Lepas kenal ESP, secara jujurnya saya mula tak minum soya biasa, kecuali terpaksa. Makanan lain yang mungkin ada gmo pun saya elakkan. Gmo ni bahaya, dan pengambilan dalam jangka masa panjang akan menjejaskan kesihatan. 
Beberapa sebab saya suka sangat2 kat ENERGIZING SOY PROTEIN SHAKLEE (ESP) ialah... 1. Membekalkan tenaga seharian. Memang betul2 energetik bila amik esp. Tak boleh duduk diam. 
2. Meningkatkan penghasilan dan pengeluaran susu ibu serta menjadikan bayi saya cepat kenyang

3. Mengenyangkan iaitu memberikan rasa kenyang sehingga 8 jam dan boleh menurunkan berat badan. Sekarang dah selim! Hehehe

4. Mencantikkan kulit muka, terutamanya mengecilkan pori wajah. Dan yang paling perasan, masalah kulit kering tiada, dan jerawat payah nak tumbuh.

5. Masa bulan Ramadhan, memang best ambil esp sebab x ganggu pengeluaran susu, malah mantain je. Kenyang sampai berbuka. 
6. Masalah gastrik dah takde !

Ini adalah apa yang che wan rasa selepas amalkan hampir 4 tahun ESP ni, alhamdulillah. Memang tak cuba yang lain dah. Bukan pilihan che wan je tau..cust2 che wan , puji esp ni best sangat! Rugilah sape tak cuba. K

#tsunamishaklee
#vvipsupermom
#shakleeterengganu
Kenapa ESP Shaklee Menjadi Pilihan Saya?? Che wan memang suka soya dan boleh dikatakan penggemar soya la. Soya selalu dikaitkan dengan kecantikan kulit. Kalau dulu2, selalu dengar, kalau minum soya kukit jadi cantik, cerah dan gebu๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ‘ฐ Tapi tak sangka pulak, soya yang jadi feveret dan yang terjual di pasaran kebanyakannya soya gmo. Maksudnya, yang telah dimodifikasi dan bukan 100% natural. Lepas kenal ESP, secara jujurnya saya mula tak minum soya biasa, kecuali terpaksa. Makanan lain yang mungkin ada gmo pun saya elakkan. Gmo ni bahaya, dan pengambilan dalam jangka masa panjang akan menjejaskan kesihatan. Beberapa sebab saya suka sangat2 kat ENERGIZING SOY PROTEIN SHAKLEE (ESP) ialah... 1. Membekalkan tenaga seharian. Memang betul2 energetik bila amik esp. Tak boleh duduk diam. 2. Meningkatkan penghasilan dan pengeluaran susu ibu serta menjadikan bayi saya cepat kenyang 3. Mengenyangkan iaitu memberikan rasa kenyang sehingga 8 jam dan boleh menurunkan berat badan. Sekarang dah selim! Hehehe 4. Mencantikkan kulit muka, terutamanya mengecilkan pori wajah. Dan yang paling perasan, masalah kulit kering tiada, dan jerawat payah nak tumbuh. 5. Masa bulan Ramadhan, memang best ambil esp sebab x ganggu pengeluaran susu, malah mantain je. Kenyang sampai berbuka. 6. Masalah gastrik dah takde ! Ini adalah apa yang che wan rasa selepas amalkan hampir 4 tahun ESP ni, alhamdulillah. Memang tak cuba yang lain dah. Bukan pilihan che wan je tau..cust2 che wan , puji esp ni best sangat! Rugilah sape tak cuba. K #tsunamishaklee  #vvipsupermom  #shakleeterengganu 
VIVIX UNTUK IKHTIAR HAMIL
.
๐Ÿ‡VIVIX sangat bagus dalam membantu menurunkan kadar penuaan
.
๐Ÿ‡Secara TIDAK LANGSUNG membantu atasi masalah ketidaksuburan kerana salah satu masalah penuaan bila mana kadar KESUBURAN akan semakin rendah.
.
๐Ÿ‡Kehidupan kita sekarang ni penuh dengan radikal bebas di sekeliling kita, yang mana radikal bebas efek kepada merosakkan sel tubuh badan kita termasuk sel persenyawaan (ovum & sperm), menurunkan kualiti sel ovum dan sperm.
.
๐Ÿ‡Oleh itu persenyawaan susah nak jadi.
.
๐Ÿ‡Resveratrol dalam Vivix membantu atasi masalah radikal bebas dalam badan
.
๐Ÿ‡Sekaligus memelihara dan memperbaharui sel dan DNA.
.
๐Ÿ‡Membuatkan organ dapat berfungsi dengan baik termasuklah organ persenyawaan.
.
.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
For order:
http://supplementhouz.wasap.my
Saza,
SID SHAKLEE
012-4064948

Disclaimer:

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.

Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.

#ShakleeEffect #TsunamiShaklee #shakleecodrawang #shakleekundang #shakleesgbuloh #shakleebatucaves  #shakleeselayang #shakleewangsamaju #shakleemalaysia #shakleelover #whyiloveshaklee
#shakleesabah #shakleesarawak #shakleekotakinabalu
#shakleepenampang
#shakleeputatan
#setskincareshaklee
#vivix
#ikhtiarhamil
#nakmengandung
#ubatmengandung
#ttcjourney
#buahzuriat
VIVIX UNTUK IKHTIAR HAMIL . ๐Ÿ‡VIVIX sangat bagus dalam membantu menurunkan kadar penuaan . ๐Ÿ‡Secara TIDAK LANGSUNG membantu atasi masalah ketidaksuburan kerana salah satu masalah penuaan bila mana kadar KESUBURAN akan semakin rendah. . ๐Ÿ‡Kehidupan kita sekarang ni penuh dengan radikal bebas di sekeliling kita, yang mana radikal bebas efek kepada merosakkan sel tubuh badan kita termasuk sel persenyawaan (ovum & sperm), menurunkan kualiti sel ovum dan sperm. . ๐Ÿ‡Oleh itu persenyawaan susah nak jadi. . ๐Ÿ‡Resveratrol dalam Vivix membantu atasi masalah radikal bebas dalam badan . ๐Ÿ‡Sekaligus memelihara dan memperbaharui sel dan DNA. . ๐Ÿ‡Membuatkan organ dapat berfungsi dengan baik termasuklah organ persenyawaan. . . . Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul, . . For order: http://supplementhouz.wasap.my Saza, SID SHAKLEE 012-4064948 Disclaimer: Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. #ShakleeEffect  #TsunamiShaklee  #shakleecodrawang  #shakleekundang  #shakleesgbuloh  #shakleebatucaves  #shakleeselayang  #shakleewangsamaju  #shakleemalaysia  #shakleelover  #whyiloveshaklee  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleekotakinabalu  #shakleepenampang  #shakleeputatan  #setskincareshaklee  #vivix  #ikhtiarhamil  #nakmengandung  #ubatmengandung  #ttcjourney  #buahzuriat 
E UNTUK EHEM EHEM
_
_
๐Ÿ˜‚
_
_
Hahaha.. Nak cakap, vitamin E ni memang best untuk suami isteri ambil jika fokus untuk hubungan intim yang lebih โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
_
_
Tapi tak bermakna wanita / lelaki bujang tak leh amik vitamin E ni
_
_
Antara manfaat utama vitamin E (D-alpha-tocopherol):
. ๐ŸŽฏ kesihatan jantung
๐ŸŽฏ kesihatan prostat lelaki
๐ŸŽฏ kesihatan kulit
. 
Untuk kulit, vitamin E fokus pada beri kelembapan, perbaiki kesan parut & bertindak sebagai antioksidan serta UV sunblock dari dalam
_
Yang mana nak atasi #jeragat & #masalahparut eloklah ikhtiar konsisten ambil vitamin E ini (makan & buat masker) 
_
_
Dapatkan Vitamin E Beserta Konsultasi ๐Ÿ“ฒ 019-7646021 
providenetwork.com 
_
_
#vitaminE
#setkesuburanshaklee
#mudahhamil
#kesihatanjantung
#matipucuk
#bintikhitam
#liveamazing #tsunamishaklee #vitaminsemulajadi #vitaminshaklee #konsultasishaklee #shaklee0197646021 #pengedarshaklee #pengedarshakleeskudai #pengedarvivix #shakleemalaysia 
#codshakleeskudai #codshakleejb #codshakleejohorbahru #codshakleesenai #codshakleekulai #bellaammara #duck #duckscarves #bazarpaknilprodukkecantikkan #shakleeeffect #vivix #vitaminkulitcantik
E UNTUK EHEM EHEM _ _ ๐Ÿ˜‚ _ _ Hahaha.. Nak cakap, vitamin E ni memang best untuk suami isteri ambil jika fokus untuk hubungan intim yang lebih โค๏ธโค๏ธโค๏ธ _ _ Tapi tak bermakna wanita / lelaki bujang tak leh amik vitamin E ni _ _ Antara manfaat utama vitamin E (D-alpha-tocopherol): . ๐ŸŽฏ kesihatan jantung ๐ŸŽฏ kesihatan prostat lelaki ๐ŸŽฏ kesihatan kulit . Untuk kulit, vitamin E fokus pada beri kelembapan, perbaiki kesan parut & bertindak sebagai antioksidan serta UV sunblock dari dalam _ Yang mana nak atasi #jeragat  & #masalahparut  eloklah ikhtiar konsisten ambil vitamin E ini (makan & buat masker) _ _ Dapatkan Vitamin E Beserta Konsultasi ๐Ÿ“ฒ 019-7646021 providenetwork.com _ _ #vitaminE  #setkesuburanshaklee  #mudahhamil  #kesihatanjantung  #matipucuk  #bintikhitam  #liveamazing  #tsunamishaklee  #vitaminsemulajadi  #vitaminshaklee  #konsultasishaklee  #shaklee0197646021  #pengedarshaklee  #pengedarshakleeskudai  #pengedarvivix  #shakleemalaysia  #codshakleeskudai  #codshakleejb  #codshakleejohorbahru  #codshakleesenai  #codshakleekulai  #bellaammara  #duck  #duckscarves  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #shakleeeffect  #vivix  #vitaminkulitcantik 
Hadiah Buat Mak Ayah
_
_
Alhamdulillah bulan ni dapatla hadiahkan kepada mak ayah sorang sebotol. Pakat-pakat dengan adik beradik
_
_
Orang tua kita (yang masih ada), inilah peluang kita. Berikan mereka hanya yang terbaik 
_
_
Saya sendiri risau kalau mak ayah guna produk yang merapu kat pasaran. Haritu ternampak botol Pa**** ada kat dapur
_
_
Tak dinafikan faktor iklan penaja di kaca TV memang boleh buat mak ayah kita mudah terpengaruh nak beli
_
_
Padahal produk tu entah betul entah tidak bagusnya untuk kesihatan 
_
Please anak-anak semak dulu. Ada kajian ke tak? Ada pakar yang buat penyelidikan untuk kesihatan jangka panjang ke tak?
_
_
Jangan risikokan kesihatan mereka dengan produk yang macam-macam. 
_
_
Dapatkan produk yang berkualiti. Nilaikan pada kualiti bukan pada wang semata2 
_
_
Vitamin & Konsultasi 
019-7646021 
providenetwork.com 
_
_
#vitaminorangtua
#awetmuda
#antikeradangan
#antipenuaan
#promosivivix
#tonikajaib
#kawalguladalamdarah
#kawalkolesterol 
#liveamazing #tsunamishaklee #vitaminsemulajadi #vitaminshaklee #konsultasishaklee #shaklee0197646021 #pengedarshaklee #pengedarshakleeskudai #pengedarvivix #shakleemalaysia 
#codshakleeskudai #codshakleejb #codshakleejohorbahru #codshakleesenai #codshakleekulai #bellaammara #duck #duckscarves #bazarpaknilprodukkecantikkan #shakleeeffect #vivix #vitaminkulitcantik
Hadiah Buat Mak Ayah _ _ Alhamdulillah bulan ni dapatla hadiahkan kepada mak ayah sorang sebotol. Pakat-pakat dengan adik beradik _ _ Orang tua kita (yang masih ada), inilah peluang kita. Berikan mereka hanya yang terbaik _ _ Saya sendiri risau kalau mak ayah guna produk yang merapu kat pasaran. Haritu ternampak botol Pa**** ada kat dapur _ _ Tak dinafikan faktor iklan penaja di kaca TV memang boleh buat mak ayah kita mudah terpengaruh nak beli _ _ Padahal produk tu entah betul entah tidak bagusnya untuk kesihatan _ Please anak-anak semak dulu. Ada kajian ke tak? Ada pakar yang buat penyelidikan untuk kesihatan jangka panjang ke tak? _ _ Jangan risikokan kesihatan mereka dengan produk yang macam-macam. _ _ Dapatkan produk yang berkualiti. Nilaikan pada kualiti bukan pada wang semata2 _ _ Vitamin & Konsultasi 019-7646021 providenetwork.com _ _ #vitaminorangtua  #awetmuda  #antikeradangan  #antipenuaan  #promosivivix  #tonikajaib  #kawalguladalamdarah  #kawalkolesterol  #liveamazing  #tsunamishaklee  #vitaminsemulajadi  #vitaminshaklee  #konsultasishaklee  #shaklee0197646021  #pengedarshaklee  #pengedarshakleeskudai  #pengedarvivix  #shakleemalaysia  #codshakleeskudai  #codshakleejb  #codshakleejohorbahru  #codshakleesenai  #codshakleekulai  #bellaammara  #duck  #duckscarves  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #shakleeeffect  #vivix  #vitaminkulitcantik 
1 Canister boleh Jimat 2 Bulan hihi . Ini rasiah cantik | energetic | body yang ideal - Minum ja Esp setiap hari.
.
.
Kesihatan pun terjaga dengan baik . Bebas Kolestrol dan banyak lagi.
.
Pm Lica sekarang ya kalau mahu.
.
Detail seperti di bawa.
.
Pengedar Sah Shaklee.
. . . . . . . . . . .
Lysa - 011.5166.0108.
http://houseoflysavitashop.wasap.my/
www.houseoflysa.blogspot.com
. . . . . . . . . . .
.
.
#houseoflysavitashop #GetClean #Move_Empire #Getclean #sayajual #sayajualshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleekudat #pengedarsahshaklee #Vivix #Vivixmurah #Vivixshaklee #Tsunamishaklee #Shakleesabah
#Sethamilshaklee #Setkesuburanshaklee #SetkecantikanShaklee #Setpengantinshaklee #Setkanak-kanak #SetGastrik #Settinggidarah #Setbuasir #Haircare #Vitaleaforchildren #Vitaleashaklee
1 Canister boleh Jimat 2 Bulan hihi . Ini rasiah cantik | energetic | body yang ideal - Minum ja Esp setiap hari. . . Kesihatan pun terjaga dengan baik . Bebas Kolestrol dan banyak lagi. . Pm Lica sekarang ya kalau mahu. . Detail seperti di bawa. . Pengedar Sah Shaklee. . . . . . . . . . . . Lysa - 011.5166.0108. http://houseoflysavitashop.wasap.my/ www.houseoflysa.blogspot.com . . . . . . . . . . . . . #houseoflysavitashop  #GetClean  #Move_Empire  #Getclean  #sayajual  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleekudat  #pengedarsahshaklee  #Vivix  #Vivixmurah  #Vivixshaklee  #Tsunamishaklee  #Shakleesabah  #Sethamilshaklee  #Setkesuburanshaklee  #SetkecantikanShaklee  #Setpengantinshaklee  #Setkanak -kanak #SetGastrik  #Settinggidarah  #Setbuasir  #Haircare  #Vitaleaforchildren  #Vitaleashaklee 
Dulu anak kerap warded sebab Asthma teruk. .
Mama budak ini terpaksa control aktiviti & pemakanan budak ni atas sebab kesihatan tidak mengizinkan.
.
Beruba selepas mama budak ini iktiarkan Vita-Lea Children untuk anaknya.
.
Sejak konsisten ambil Vita-lea for children anak semakin baik dan jarang diserang asthma.
.
Mama budak ni pun dari Last year sampai sekarang tidak pernah lagi post gambar anak dia warded di Facebook.
.
.
Lysa berharap sangat pada all mama di luar sana ambil perhatiaan pasal extra vitamin untuk anak2..
.
Perlukan Konsultasi, boleh pm Whatโ€™sapp lysa ya.
Pengedar Sah Shaklee.
. . . . . . . . . . .
Lysa - 011.5166.0108.
http://houseoflysavitashop.wasap.my/
www.houseoflysa.blogspot.com
. . . . . . . . . . .
.
.
#houseoflysavitashop #GetClean #Move_Empire #Getclean #sayajual #sayajualshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleekudat #pengedarsahshaklee #Vivix #Vivixmurah #Vivixshaklee #Tsunamishaklee #Shakleesabah
#Sethamilshaklee #Setkesuburanshaklee #SetkecantikanShaklee #Setpengantinshaklee #Setkanak-kanak #SetGastrik #Settinggidarah #Setbuasir #Haircare #Vitaleaforchildren #Vitaleashaklee
Dulu anak kerap warded sebab Asthma teruk. . Mama budak ini terpaksa control aktiviti & pemakanan budak ni atas sebab kesihatan tidak mengizinkan. . Beruba selepas mama budak ini iktiarkan Vita-Lea Children untuk anaknya. . Sejak konsisten ambil Vita-lea for children anak semakin baik dan jarang diserang asthma. . Mama budak ni pun dari Last year sampai sekarang tidak pernah lagi post gambar anak dia warded di Facebook. . . Lysa berharap sangat pada all mama di luar sana ambil perhatiaan pasal extra vitamin untuk anak2.. . Perlukan Konsultasi, boleh pm Whatโ€™sapp lysa ya. Pengedar Sah Shaklee. . . . . . . . . . . . Lysa - 011.5166.0108. http://houseoflysavitashop.wasap.my/ www.houseoflysa.blogspot.com . . . . . . . . . . . . . #houseoflysavitashop  #GetClean  #Move_Empire  #Getclean  #sayajual  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleekudat  #pengedarsahshaklee  #Vivix  #Vivixmurah  #Vivixshaklee  #Tsunamishaklee  #Shakleesabah  #Sethamilshaklee  #Setkesuburanshaklee  #SetkecantikanShaklee  #Setpengantinshaklee  #Setkanak -kanak #SetGastrik  #Settinggidarah  #Setbuasir  #Haircare  #Vitaleaforchildren  #Vitaleashaklee 
VIVIX UNTUK IKHTIAR HAMIL
.
๐Ÿ‡VIVIX sangat bagus dalam membantu menurunkan kadar penuaan
.
๐Ÿ‡Secara TIDAK LANGSUNG membantu atasi masalah ketidaksuburan kerana salah satu masalah penuaan bila mana kadar KESUBURAN akan semakin rendah.
.
๐Ÿ‡Kehidupan kita sekarang ni penuh dengan radikal bebas di sekeliling kita, yang mana radikal bebas efek kepada merosakkan sel tubuh badan kita termasuk sel persenyawaan (ovum & sperm), menurunkan kualiti sel ovum dan sperm.
.
๐Ÿ‡Oleh itu persenyawaan susah nak jadi.
.
๐Ÿ‡Resveratrol dalam Vivix membantu atasi masalah radikal bebas dalam badan
.
๐Ÿ‡Sekaligus memelihara dan memperbaharui sel dan DNA.
.
๐Ÿ‡Membuatkan organ dapat berfungsi dengan baik termasuklah organ persenyawaan.
.
.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
For order:
http://supplementhouz.wasap.my
Saza,
SID SHAKLEE
012-4064948

Disclaimer:

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.

Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.

#ShakleeEffect #TsunamiShaklee #shakleecodrawang #shakleekundang #shakleesgbuloh #shakleebatucaves  #shakleeselayang #shakleewangsamaju #shakleemalaysia #shakleelover #whyiloveshaklee
#shakleesabah #shakleesarawak #shakleekotakinabalu
#shakleepenampang
#shakleeputatan
#setskincareshaklee
#vivix
#ikhtiarhamil
#nakmengandung
#ubatmengandung
#ttcjourney
#buahzuriat
VIVIX UNTUK IKHTIAR HAMIL . ๐Ÿ‡VIVIX sangat bagus dalam membantu menurunkan kadar penuaan . ๐Ÿ‡Secara TIDAK LANGSUNG membantu atasi masalah ketidaksuburan kerana salah satu masalah penuaan bila mana kadar KESUBURAN akan semakin rendah. . ๐Ÿ‡Kehidupan kita sekarang ni penuh dengan radikal bebas di sekeliling kita, yang mana radikal bebas efek kepada merosakkan sel tubuh badan kita termasuk sel persenyawaan (ovum & sperm), menurunkan kualiti sel ovum dan sperm. . ๐Ÿ‡Oleh itu persenyawaan susah nak jadi. . ๐Ÿ‡Resveratrol dalam Vivix membantu atasi masalah radikal bebas dalam badan . ๐Ÿ‡Sekaligus memelihara dan memperbaharui sel dan DNA. . ๐Ÿ‡Membuatkan organ dapat berfungsi dengan baik termasuklah organ persenyawaan. . . . Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul, . . For order: http://supplementhouz.wasap.my Saza, SID SHAKLEE 012-4064948 Disclaimer: Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. #ShakleeEffect  #TsunamiShaklee  #shakleecodrawang  #shakleekundang  #shakleesgbuloh  #shakleebatucaves  #shakleeselayang  #shakleewangsamaju  #shakleemalaysia  #shakleelover  #whyiloveshaklee  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleekotakinabalu  #shakleepenampang  #shakleeputatan  #setskincareshaklee  #vivix  #ikhtiarhamil  #nakmengandung  #ubatmengandung  #ttcjourney  #buahzuriat 
VIVIX UNTUK IKHTIAR HAMIL
.
๐Ÿ‡VIVIX sangat bagus dalam membantu menurunkan kadar penuaan
.
๐Ÿ‡Secara TIDAK LANGSUNG membantu atasi masalah ketidaksuburan kerana salah satu masalah penuaan bila mana kadar KESUBURAN akan semakin rendah.
.
๐Ÿ‡Kehidupan kita sekarang ni penuh dengan radikal bebas di sekeliling kita, yang mana radikal bebas efek kepada merosakkan sel tubuh badan kita termasuk sel persenyawaan (ovum & sperm), menurunkan kualiti sel ovum dan sperm.
.
๐Ÿ‡Oleh itu persenyawaan susah nak jadi.
.
๐Ÿ‡Resveratrol dalam Vivix membantu atasi masalah radikal bebas dalam badan
.
๐Ÿ‡Sekaligus memelihara dan memperbaharui sel dan DNA.
.
๐Ÿ‡Membuatkan organ dapat berfungsi dengan baik termasuklah organ persenyawaan.
.
.
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
For order:
http://supplementhouz.wasap.my
Saza,
SID SHAKLEE
012-4064948

Disclaimer:

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.

Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.

#ShakleeEffect #TsunamiShaklee #shakleecodrawang #shakleekundang #shakleesgbuloh #shakleebatucaves  #shakleeselayang #shakleewangsamaju #shakleemalaysia #shakleelover #whyiloveshaklee
#shakleesabah #shakleesarawak #shakleekotakinabalu
#shakleepenampang
#shakleeputatan
#setskincareshaklee
#vivix
#ikhtiarhamil
#nakmengandung
#ubatmengandung
#ttcjourney
#buahzuriat
VIVIX UNTUK IKHTIAR HAMIL . ๐Ÿ‡VIVIX sangat bagus dalam membantu menurunkan kadar penuaan . ๐Ÿ‡Secara TIDAK LANGSUNG membantu atasi masalah ketidaksuburan kerana salah satu masalah penuaan bila mana kadar KESUBURAN akan semakin rendah. . ๐Ÿ‡Kehidupan kita sekarang ni penuh dengan radikal bebas di sekeliling kita, yang mana radikal bebas efek kepada merosakkan sel tubuh badan kita termasuk sel persenyawaan (ovum & sperm), menurunkan kualiti sel ovum dan sperm. . ๐Ÿ‡Oleh itu persenyawaan susah nak jadi. . ๐Ÿ‡Resveratrol dalam Vivix membantu atasi masalah radikal bebas dalam badan . ๐Ÿ‡Sekaligus memelihara dan memperbaharui sel dan DNA. . ๐Ÿ‡Membuatkan organ dapat berfungsi dengan baik termasuklah organ persenyawaan. . . . Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul, . . For order: http://supplementhouz.wasap.my Saza, SID SHAKLEE 012-4064948 Disclaimer: Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. #ShakleeEffect  #TsunamiShaklee  #shakleecodrawang  #shakleekundang  #shakleesgbuloh  #shakleebatucaves  #shakleeselayang  #shakleewangsamaju  #shakleemalaysia  #shakleelover  #whyiloveshaklee  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleekotakinabalu  #shakleepenampang  #shakleeputatan  #setskincareshaklee  #vivix  #ikhtiarhamil  #nakmengandung  #ubatmengandung  #ttcjourney  #buahzuriat 
Lately ni busy mengalahkan orang fyp. Makan pun gelojoh sbb nak cepat weh ๐Ÿ˜ญ
.
Nasib ada esp boleh bantu la lapar setiap masa tu. Just makan ikut waktu je
.
Takyah susah susah time buat keje sibuk nak cari makanan dah ๐Ÿ˜Š
Lately ni busy mengalahkan orang fyp. Makan pun gelojoh sbb nak cepat weh ๐Ÿ˜ญ . Nasib ada esp boleh bantu la lapar setiap masa tu. Just makan ikut waktu je . Takyah susah susah time buat keje sibuk nak cari makanan dah ๐Ÿ˜Š
Lepas bagi Vita-Lea kids mesti kamu tidak risau lagi ๐Ÿ˜Š.
.
.
Pengedar Sah Shaklee.
. . . . . . . . . . .
Lysa - 011.5166.0108.
http://houseoflysavitashop.wasap.my/
www.houseoflysa.blogspot.com
. . . . . . . . . . .
.
.
#houseoflysavitashop #GetClean #Move_Empire #Getclean #sayajual #sayajualshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleekudat #pengedarsahshaklee #Vivix #Vivixmurah #Vivixshaklee #Tsunamishaklee #Shakleesabah
#Sethamilshaklee #Setkesuburanshaklee #SetkecantikanShaklee #Setpengantinshaklee #Setkanak-kanak #SetGastrik #Settinggidarah #Setbuasir #Haircare #Vitaleaforchildren #Vitaleashaklee
Lepas bagi Vita-Lea kids mesti kamu tidak risau lagi ๐Ÿ˜Š. . . Pengedar Sah Shaklee. . . . . . . . . . . . Lysa - 011.5166.0108. http://houseoflysavitashop.wasap.my/ www.houseoflysa.blogspot.com . . . . . . . . . . . . . #houseoflysavitashop  #GetClean  #Move_Empire  #Getclean  #sayajual  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleekudat  #pengedarsahshaklee  #Vivix  #Vivixmurah  #Vivixshaklee  #Tsunamishaklee  #Shakleesabah  #Sethamilshaklee  #Setkesuburanshaklee  #SetkecantikanShaklee  #Setpengantinshaklee  #Setkanak -kanak #SetGastrik  #Settinggidarah  #Setbuasir  #Haircare  #Vitaleaforchildren  #Vitaleashaklee 
Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli shaklee?

Ada 2 cara

1) Bayar RM79.50 keahlian atau

2) Buat pembelian 2 botol vivix untuk dapat FREE keahlian,FREE postage, dan bulan disember ni bulan yg SPECIAL untuk vivix korang akan dapat 5% diskaun

Sgt2 untung jika korang daftar pada bulan nii ok

Sebarang pertanyaan boleh direct whatsapp diyana ye

Diyana
0167244796
. ..
#ajimaura #bisnesonline #bisnesshaklee #bisneswomen  #workathomemom #bekerjadarirumah #upsi #uitm #utm #utmskudai #uum #proteinesp #bisnesonlineterbaik #buatduit #semuabolehduit #mentorbisnes #mentorbisnesshaklee #peluangbisnes #dms360 #kolagenshaklee #pendapatansampingan #tsunamishaklee #usahawanonline #jutawanonline #ctdk #pengedarshakleejb #sayajualshaklee #surirumahjanaincome #bisnesdarirumah  #surirumah
Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli shaklee? Ada 2 cara 1) Bayar RM79.50 keahlian atau 2) Buat pembelian 2 botol vivix untuk dapat FREE keahlian,FREE postage, dan bulan disember ni bulan yg SPECIAL untuk vivix korang akan dapat 5% diskaun Sgt2 untung jika korang daftar pada bulan nii ok Sebarang pertanyaan boleh direct whatsapp diyana ye Diyana 0167244796 . .. #ajimaura  #bisnesonline  #bisnesshaklee  #bisneswomen  #workathomemom  #bekerjadarirumah  #upsi  #uitm  #utm  #utmskudai  #uum  #proteinesp  #bisnesonlineterbaik  #buatduit  #semuabolehduit  #mentorbisnes  #mentorbisnesshaklee  #peluangbisnes  #dms360  #kolagenshaklee  #pendapatansampingan  #tsunamishaklee  #usahawanonline  #jutawanonline  #ctdk  #pengedarshakleejb  #sayajualshaklee  #surirumahjanaincome  #bisnesdarirumah  #surirumah 
Krim serbaguna daripada Shaklee...
.
1 rumah wajib ada 1 herbal cream shaklee โ—
.
๐ŸŒน Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
.
๐ŸŒน Melegakan gigitan serangga / nyamuk
.
๐ŸŒน Merawat kulit gatal
.
๐ŸŒน Merawat kesan luka melecur
.
๐ŸŒน Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga
.
๐ŸŒน Ubat luka atau melecur
.
๐ŸŒน Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
.
๐ŸŒน Losyen harian
.
Follow ig @shakleebyazizah
Whatsapp : 0132378013
.
#Shaklee #pengedarshaklee #sayajualshaklee #shakleemalaysia #tsunamishaklee #kecantikan #setkurus #setcantik #sidshaklee #vitaminshaklee #setkulitcantikshaklee #promosishaklee #sayapenggunashaklee #shakleeeffect #sayajualsayaguna #codshaklee #sihatcantik #testimonishaklee #ruambayi #herbalblendshaklee #kulitsensitif #kulitcantik #ruamlampin #ruampipi #gigitnyamuk #cracknipple #herbalblendcreamshaklee #shakleebyazizah
Krim serbaguna daripada Shaklee... . 1 rumah wajib ada 1 herbal cream shaklee โ— . ๐ŸŒน Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala . ๐ŸŒน Melegakan gigitan serangga / nyamuk . ๐ŸŒน Merawat kulit gatal . ๐ŸŒน Merawat kesan luka melecur . ๐ŸŒน Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga . ๐ŸŒน Ubat luka atau melecur . ๐ŸŒน Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu . ๐ŸŒน Losyen harian . Follow ig @shakleebyazizah Whatsapp : 0132378013 . #Shaklee  #pengedarshaklee  #sayajualshaklee  #shakleemalaysia  #tsunamishaklee  #kecantikan  #setkurus  #setcantik  #sidshaklee  #vitaminshaklee  #setkulitcantikshaklee  #promosishaklee  #sayapenggunashaklee  #shakleeeffect  #sayajualsayaguna  #codshaklee  #sihatcantik  #testimonishaklee  #ruambayi  #herbalblendshaklee  #kulitsensitif  #kulitcantik  #ruamlampin  #ruampipi  #gigitnyamuk  #cracknipple  #herbalblendcreamshaklee  #shakleebyazizah 
=================
SET HAMIL SHAKLEE
=================
Dalam Set Hamil ada:-
๐ŸŒผ ESP - yang membekalkan protein untuk pembentukan tisu baby. ESP juga membantu menguatkan rahim ibu
.
๐ŸŒผ Vitalea - membekalkan 28 jenis vitamin dan mineral yang sangat diperlukan oleh ibu dan bayi. Mengandungi zat besi yang membantu pembentukan sel darah merah yang sangat baik untuk masalah anemia dan Hb semasa hamil
. ๐ŸŒผ Ostematrix - sumber kalsium dan vitamin D terpenting untuk pembentukan tulang dan gigi bayi. Mengelakkan ibu daripada cramp akibat kekurangan kalsium. Membantu ibu lebih lawas dan mengatasi masalah sembelit
.
๐ŸŒผ B Complex - mengatasi masalah stress ibu. Di samping itu B Complex membekalkan asid folik yang sangat baik diamalkan sebelum dan sepanjang tempoh kehamilan
.
๐ŸŒผ Vitamin C - membantu meningkatkan sistem imun ibu dan bayi, juga membantu penyerapan zat besi yang optimum. Sangat baik diambil bersama Vitalea
.
๐ŸŒผ Omega Guard - membekalkan asid lemak omega-3 yang baik untuk perkembangan otak dan retina bayi. Memperbaiki emosi ibu sepanjang kehamilan
.
Anda masih mencari2 supplement terbaik utk diri anda dan bayi? Shaklee lah supplement terbaik utk anda!
.
Jom kita WA! Kak Sya sedia utk bantu anda utk dptkan supplement terbaik sepanjang tempoh kehamilan
.
.

http://shakleepasirgudang.wasap.my
http://shakleepasirgudang.wasap.my
http://shakleepasirgudang.wasap.my
.
.
.
#shakleepasirgudang #shakleepermasjaya #shakleekotamasai #shakleemasai #shakleeserialam #shakleereadystock #shakleetanjunglangsat #shakleeplentong #shakleeSierraPerdana #shakleetamanrinting #shakleeplentong #shakleeeffect #shakleesenawang #shakleesingapore #pengedarshakleepasirgudang #SetHamilShaklee #supplementmengandung #ibuhamil #GMFFighter #tsunamiGMF
#tsunamishaklee #TeamMagnifique๐Ÿš€ #Happymom #gmf_jombeliVivix
================= SET HAMIL SHAKLEE ================= Dalam Set Hamil ada:- ๐ŸŒผ ESP - yang membekalkan protein untuk pembentukan tisu baby. ESP juga membantu menguatkan rahim ibu . ๐ŸŒผ Vitalea - membekalkan 28 jenis vitamin dan mineral yang sangat diperlukan oleh ibu dan bayi. Mengandungi zat besi yang membantu pembentukan sel darah merah yang sangat baik untuk masalah anemia dan Hb semasa hamil . ๐ŸŒผ Ostematrix - sumber kalsium dan vitamin D terpenting untuk pembentukan tulang dan gigi bayi. Mengelakkan ibu daripada cramp akibat kekurangan kalsium. Membantu ibu lebih lawas dan mengatasi masalah sembelit . ๐ŸŒผ B Complex - mengatasi masalah stress ibu. Di samping itu B Complex membekalkan asid folik yang sangat baik diamalkan sebelum dan sepanjang tempoh kehamilan . ๐ŸŒผ Vitamin C - membantu meningkatkan sistem imun ibu dan bayi, juga membantu penyerapan zat besi yang optimum. Sangat baik diambil bersama Vitalea . ๐ŸŒผ Omega Guard - membekalkan asid lemak omega-3 yang baik untuk perkembangan otak dan retina bayi. Memperbaiki emosi ibu sepanjang kehamilan . Anda masih mencari2 supplement terbaik utk diri anda dan bayi? Shaklee lah supplement terbaik utk anda! . Jom kita WA! Kak Sya sedia utk bantu anda utk dptkan supplement terbaik sepanjang tempoh kehamilan . . http://shakleepasirgudang.wasap.my http://shakleepasirgudang.wasap.my http://shakleepasirgudang.wasap.my . . . #shakleepasirgudang  #shakleepermasjaya  #shakleekotamasai  #shakleemasai  #shakleeserialam  #shakleereadystock  #shakleetanjunglangsat  #shakleeplentong  #shakleeSierraPerdana  #shakleetamanrinting  #shakleeplentong  #shakleeeffect  #shakleesenawang  #shakleesingapore  #pengedarshakleepasirgudang  #SetHamilShaklee  #supplementmengandung  #ibuhamil  #GMFFighter  #tsunamiGMF  #tsunamishaklee  #TeamMagnifique ๐Ÿš€ #Happymom  #gmf_jombeliVivix 
Hari ini tempat kerja lysa ada Grand Sales. Lysa kerja kedai Jual Barangan camping ada lebih 200 brand yang kami jual.8-9dec 2017 siapa2 free boleh datang la ya discount sampai 50% kaw kaw punya hihi. Lokasi kami di Kompleks BSA kolombong KK ja , jumpa nnt k.
.
.
Minum Cinch tea dan Vivix pagi ni , untuk kuatkan dan bantu Mitokondria saya menghasilkan ITP atau energy yang lagi Kuat , hari ini saya perlukan 18 jam untuk Non-stop kerja.
.
Biasanya memang membantu hihi sebab tu lysa minum. .
.
Pengedar Sah Shaklee.
. . . . . . . . . . .
Lysa - 011.5166.0108.
http://houseoflysavitashop.wasap.my/
www.houseoflysa.blogspot.com
. . . . . . . . . . .
.
.
#houseoflysavitashop #GetClean #Move_Empire #Getclean #sayajual #sayajualshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleekudat #pengedarsahshaklee #Vivix #Vivixmurah #Vivixshaklee #Tsunamishaklee #Shakleesabah
#Sethamilshaklee #Setkesuburanshaklee #SetkecantikanShaklee #Setpengantinshaklee #Setkanak-kanak #SetGastrik #Settinggidarah #Setbuasir #Haircare
Hari ini tempat kerja lysa ada Grand Sales. Lysa kerja kedai Jual Barangan camping ada lebih 200 brand yang kami jual.8-9dec 2017 siapa2 free boleh datang la ya discount sampai 50% kaw kaw punya hihi. Lokasi kami di Kompleks BSA kolombong KK ja , jumpa nnt k. . . Minum Cinch tea dan Vivix pagi ni , untuk kuatkan dan bantu Mitokondria saya menghasilkan ITP atau energy yang lagi Kuat , hari ini saya perlukan 18 jam untuk Non-stop kerja. . Biasanya memang membantu hihi sebab tu lysa minum. . . Pengedar Sah Shaklee. . . . . . . . . . . . Lysa - 011.5166.0108. http://houseoflysavitashop.wasap.my/ www.houseoflysa.blogspot.com . . . . . . . . . . . . . #houseoflysavitashop  #GetClean  #Move_Empire  #Getclean  #sayajual  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleekudat  #pengedarsahshaklee  #Vivix  #Vivixmurah  #Vivixshaklee  #Tsunamishaklee  #Shakleesabah  #Sethamilshaklee  #Setkesuburanshaklee  #SetkecantikanShaklee  #Setpengantinshaklee  #Setkanak -kanak #SetGastrik  #Settinggidarah  #Setbuasir  #Haircare 
Good Morning ๐Ÿ˜.
Tidak rasa hari ini genap 2 tahun 2 bulan minum vivix.
.
Vivix ini salah satu suplement shaklee yang lysa tidak boleh STOP ! Setiap hari mesti minum.
.
Pernah sekali Lysa kena demam tonsel masa itu belum konsisten minum Vivix huhuhu rupanya sakit tonsel ni bukan calang2 sakit.
.
Suara hilang , telan air sakit , tunduk sakit ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ. .
Ulang alik pigi Klinik tapi masih sama tiada kurang sakit tonsel sampai terfikir minum vivix dan Nutriferon, nasib baik 2 ini sentiasa ada peti ais.
.
Lepas minum vivix & Nutriferon esok pagi tonsel terus kurang sakit , bercakap pun senang , sakit semasa minum & makan pun mula berkurang. Jadi start ari tu lysa konsisten ambil Shaklee saja sampai la sekarang. Aduii takut ba kena lagi jerah terus.
.
Bila konsisten vivix No 1 paling ketara Rambut. Cepat betul panjang ๐Ÿ˜‚ dan semakin tebal kurang pula gugur๐Ÿ˜„. Sampai la sekarang ba.
.
Paling paling best kulit muka bersih bebas jerawat (kalau kamu pernah baca previous testimoni lysa) na... salah satu Lysa ambil vivix la hihi.
.
Mungkin sebab itu badan lysa kurang sensitive walaupun selalu kena hujan , bermain dengan kucing & anjing hihi.
.
Kamu pun boleh try juga , Vivix ni kalau macam kita yang syukur masih sihat boleh minum 1 sudu saja setiap hari. Kalau rasa badan macam mo demam atau kamu memang ada penyakit sorry cakap 2 sudu setiap hari secara teratur mengikut jadual kamu makan ubat hospital jarakkan at least 4-5 Jam..
.
More details boleh wacap wacap lica hihi.
.
Pengedar Sah Shaklee.
. . . . . . . . . . .
Lysa - 011.5166.0108.
http://houseoflysavitashop.wasap.my/
www.houseoflysa.blogspot.com
. . . . . . . . . . .
.
.
#houseoflysavitashop #GetClean #Move_Empire #Getclean #sayajual #sayajualshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleekudat #pengedarsahshaklee #Vivix #Vivixmurah #Vivixshaklee #Tsunamishaklee #Shakleesabah
#Sethamilshaklee #Setkesuburanshaklee #SetkecantikanShaklee #Setpengantinshaklee #Setkanak-kanak #SetGastrik #Settinggidarah #Setbuasir #Haircare
Good Morning ๐Ÿ˜. Tidak rasa hari ini genap 2 tahun 2 bulan minum vivix. . Vivix ini salah satu suplement shaklee yang lysa tidak boleh STOP ! Setiap hari mesti minum. . Pernah sekali Lysa kena demam tonsel masa itu belum konsisten minum Vivix huhuhu rupanya sakit tonsel ni bukan calang2 sakit. . Suara hilang , telan air sakit , tunduk sakit ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ. . Ulang alik pigi Klinik tapi masih sama tiada kurang sakit tonsel sampai terfikir minum vivix dan Nutriferon, nasib baik 2 ini sentiasa ada peti ais. . Lepas minum vivix & Nutriferon esok pagi tonsel terus kurang sakit , bercakap pun senang , sakit semasa minum & makan pun mula berkurang. Jadi start ari tu lysa konsisten ambil Shaklee saja sampai la sekarang. Aduii takut ba kena lagi jerah terus. . Bila konsisten vivix No 1 paling ketara Rambut. Cepat betul panjang ๐Ÿ˜‚ dan semakin tebal kurang pula gugur๐Ÿ˜„. Sampai la sekarang ba. . Paling paling best kulit muka bersih bebas jerawat (kalau kamu pernah baca previous testimoni lysa) na... salah satu Lysa ambil vivix la hihi. . Mungkin sebab itu badan lysa kurang sensitive walaupun selalu kena hujan , bermain dengan kucing & anjing hihi. . Kamu pun boleh try juga , Vivix ni kalau macam kita yang syukur masih sihat boleh minum 1 sudu saja setiap hari. Kalau rasa badan macam mo demam atau kamu memang ada penyakit sorry cakap 2 sudu setiap hari secara teratur mengikut jadual kamu makan ubat hospital jarakkan at least 4-5 Jam.. . More details boleh wacap wacap lica hihi. . Pengedar Sah Shaklee. . . . . . . . . . . . Lysa - 011.5166.0108. http://houseoflysavitashop.wasap.my/ www.houseoflysa.blogspot.com . . . . . . . . . . . . . #houseoflysavitashop  #GetClean  #Move_Empire  #Getclean  #sayajual  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleekudat  #pengedarsahshaklee  #Vivix  #Vivixmurah  #Vivixshaklee  #Tsunamishaklee  #Shakleesabah  #Sethamilshaklee  #Setkesuburanshaklee  #SetkecantikanShaklee  #Setpengantinshaklee  #Setkanak -kanak #SetGastrik  #Settinggidarah  #Setbuasir  #Haircare 
Keistimewaan vivix.
.
.
Pengedar Sah Shaklee.
. . . . . . . . . . .
Lysa - 011.5166.0108.
http://houseoflysavitashop.wasap.my/
www.houseoflysa.blogspot.com
. . . . . . . . . . .
.
.
#houseoflysavitashop #GetClean #Move_Empire #Getclean #sayajual #sayajualshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleekudat #pengedarsahshaklee #Vivix #Vivixmurah #Vivixshaklee #Tsunamishaklee #Shakleesabah
#Sethamilshaklee #Setkesuburanshaklee #SetkecantikanShaklee #Setpengantinshaklee #Setkanak-kanak #SetGastrik #Settinggidarah #Setbuasir #Haircare
Keistimewaan vivix. . . Pengedar Sah Shaklee. . . . . . . . . . . . Lysa - 011.5166.0108. http://houseoflysavitashop.wasap.my/ www.houseoflysa.blogspot.com . . . . . . . . . . . . . #houseoflysavitashop  #GetClean  #Move_Empire  #Getclean  #sayajual  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleekudat  #pengedarsahshaklee  #Vivix  #Vivixmurah  #Vivixshaklee  #Tsunamishaklee  #Shakleesabah  #Sethamilshaklee  #Setkesuburanshaklee  #SetkecantikanShaklee  #Setpengantinshaklee  #Setkanak -kanak #SetGastrik  #Settinggidarah  #Setbuasir  #Haircare 
Selepas minum Vivix, customer rasa rokok dah tak sedap. Beliau kata sangat-sangat tak sedap. Alhamdulillah, niat beliau mengambil Vivix untuk menghilangkan lesu dan migrain berjaya dan dapat bonus terus stop merokok
.
Jika anda benar-benar hendak berikhtiar untuk berhenti merokok jangan ragu-ragu untuk mencuba Vivix
.
๐Ÿšญ Vivix membantu men-detox-kan nikotin dari dalam darah, organ, otak, dan sebagainya. Bila nikotin dah tiada, rasa ketagih badan kita nak nikotin pun hilang.
.
๐Ÿšญ Orang merokok merasakan satu โ€˜feelingโ€™ bila dia hisap rokok. Sebab tu lah apabila dia berhenti menghisap rokok, otak dia rasa lain macam je dan terus memanggil-manggil untuk dia hisap rokok balik bagi mendapatkan semula โ€˜feelingโ€™ tu. Vivix boleh memberikan โ€˜feelingโ€™ tu, jadi bila dia minum Vivix, dia tak rasa terpanggil nak merokok.
.
๐Ÿšญ Vivix mengurangkan simptom withdrawal bila berhenti merokok. Simptom withdarawal ni teruk-teruk juga. sebab tu ramai orang yang berhenti merokok secara tiba-tiba, dia kena macam-macam penyakit. Senang cakap, badan โ€˜terkejutโ€™ dengan keadaan yang dia tak biasa (takde sumber nikotin). Insya-Allah dengan Vivix boleh redakan kejutan tu.
.
Jom ikhtiar berhenti merokok dengan Vivix!
.
Bulan ni Vivix si supplement hebat tengah promo tau! .
๐Ÿ‡ Beli 6 botol dpt 1 botol PERCUMA
๐Ÿ‡ Beli 2 botol dan dapatkan diskaun 5%
.
Anda juga boleh dapat 'hadiah best' kalau anda borong Vivix harini!
.
๐Ÿ‡ Free membership bernilai RM68.90 ๐Ÿ‡ FREE pos bernilai RM10.60 ๐Ÿ‡ Cash BONUS sebanyak RM250 (utk pembelian 6 botol Vivix) yg akan dikreditkan ke dalam akaun anda!
๐Ÿ‡ Utk bulan ini saja, anda layak membeli beg Vivix limited edition. Dpt sudu sekali tauu!
.
.
http://shakleepasirgudang.wasap.my
http://shakleepasirgudang.wasap.my
http://shakleepasirgudang.wasap.my/
.
.
#shakleepasirgudang #shakleepermasjaya #shakleekotamasai #shakleemasai #shakleeserialam #shakleereadystock #shakleetanjunglangsat #shakleeplentong #shakleeSierraPerdana #shakleetamanrinting #shakleeeffect #shakleesenawang #shakleesingapore #pengedarshakleepasirgudang #SayajualVivixShaklee #sayajualshaklee #Vivix #promo #GMFFighter #tsunamiGMF #tsunamishaklee #TeamMagnifique๐Ÿš€
Selepas minum Vivix, customer rasa rokok dah tak sedap. Beliau kata sangat-sangat tak sedap. Alhamdulillah, niat beliau mengambil Vivix untuk menghilangkan lesu dan migrain berjaya dan dapat bonus terus stop merokok . Jika anda benar-benar hendak berikhtiar untuk berhenti merokok jangan ragu-ragu untuk mencuba Vivix . ๐Ÿšญ Vivix membantu men-detox-kan nikotin dari dalam darah, organ, otak, dan sebagainya. Bila nikotin dah tiada, rasa ketagih badan kita nak nikotin pun hilang. . ๐Ÿšญ Orang merokok merasakan satu โ€˜feelingโ€™ bila dia hisap rokok. Sebab tu lah apabila dia berhenti menghisap rokok, otak dia rasa lain macam je dan terus memanggil-manggil untuk dia hisap rokok balik bagi mendapatkan semula โ€˜feelingโ€™ tu. Vivix boleh memberikan โ€˜feelingโ€™ tu, jadi bila dia minum Vivix, dia tak rasa terpanggil nak merokok. . ๐Ÿšญ Vivix mengurangkan simptom withdrawal bila berhenti merokok. Simptom withdarawal ni teruk-teruk juga. sebab tu ramai orang yang berhenti merokok secara tiba-tiba, dia kena macam-macam penyakit. Senang cakap, badan โ€˜terkejutโ€™ dengan keadaan yang dia tak biasa (takde sumber nikotin). Insya-Allah dengan Vivix boleh redakan kejutan tu. . Jom ikhtiar berhenti merokok dengan Vivix! . Bulan ni Vivix si supplement hebat tengah promo tau! . ๐Ÿ‡ Beli 6 botol dpt 1 botol PERCUMA ๐Ÿ‡ Beli 2 botol dan dapatkan diskaun 5% . Anda juga boleh dapat 'hadiah best' kalau anda borong Vivix harini! . ๐Ÿ‡ Free membership bernilai RM68.90 ๐Ÿ‡ FREE pos bernilai RM10.60 ๐Ÿ‡ Cash BONUS sebanyak RM250 (utk pembelian 6 botol Vivix) yg akan dikreditkan ke dalam akaun anda! ๐Ÿ‡ Utk bulan ini saja, anda layak membeli beg Vivix limited edition. Dpt sudu sekali tauu! . . http://shakleepasirgudang.wasap.my http://shakleepasirgudang.wasap.my http://shakleepasirgudang.wasap.my/ . . #shakleepasirgudang  #shakleepermasjaya  #shakleekotamasai  #shakleemasai  #shakleeserialam  #shakleereadystock  #shakleetanjunglangsat  #shakleeplentong  #shakleeSierraPerdana  #shakleetamanrinting  #shakleeeffect  #shakleesenawang  #shakleesingapore  #pengedarshakleepasirgudang  #SayajualVivixShaklee  #sayajualshaklee  #Vivix  #promo  #GMFFighter  #tsunamiGMF  #tsunamishaklee  #TeamMagnifique ๐Ÿš€
LAKU KERAS !
.
Kalau korang nak tahu, sepanjang ummijun buat Shaklee, Set ni antara set yang LAKU KERAS !
.
Sebab rakyat Malaysia ramaiii yang punya masalah kulit muka ๐Ÿ˜ช
.
Jom, sama2 dengan ummijun, kita road to #misikulitcantik menjelang 2018 ni ๐Ÿ˜
.
Set ni sesuai untuk mereka yang berjerawat pasir, berjeragat, muka berparut, tona kulit tak sekata dan kulit kering.
.
.
ESP
๐ŸถSebagai pelengkap yang kaya dengan protein untuk membantu penghasilan kolagen dalam badan.
๐ŸถCerahkan kulit
๐ŸถHilangkan jeragat
๐ŸถMembantu menghilangkan parut jerawat di muka
๐ŸถMenjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
.
.
VITAMIN C
๐ŸŠ Mengurangkan sunburn
๐ŸŠ Perlindungan daripada sinar uv
๐ŸŠ Tona kulit menjadi lebih sekata
๐ŸŠ Membantu mengatasi masalah jerawat degil
๐ŸŠ Menggantikan tisu yang rosak dan senang menyembuhkan luka
๐ŸŠ Mencerahkan kulit secara semulajadi
๐ŸŠ Mengatasi masalah jerawat nasi dan jerawat pasir
๐ŸŠ Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
๐ŸŠ kulit menjadi lebih glowing
.
.
VITAMIN E
๐Ÿ‡ Mengurangkan parut jerawat
๐Ÿ‡ Mengatasi masalah whiteheads dan blackheads
๐Ÿ‡ Membantu mengurangkan eyebag
๐Ÿ‡ Mengawal masalah kulit berminyak
๐Ÿ‡ Mengatasi masalah jeragat
.
.
Your fevret SID,
Ummijun.
011 3252 1933
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleemuar #setjerawatshaklee #shakleesales #shakleepromo #promosishaklee #tsunamishaklee #sajat #abangkosmetik #vivyyusof #fattzura
LAKU KERAS ! . Kalau korang nak tahu, sepanjang ummijun buat Shaklee, Set ni antara set yang LAKU KERAS ! . Sebab rakyat Malaysia ramaiii yang punya masalah kulit muka ๐Ÿ˜ช . Jom, sama2 dengan ummijun, kita road to #misikulitcantik  menjelang 2018 ni ๐Ÿ˜ . Set ni sesuai untuk mereka yang berjerawat pasir, berjeragat, muka berparut, tona kulit tak sekata dan kulit kering. . . ESP ๐ŸถSebagai pelengkap yang kaya dengan protein untuk membantu penghasilan kolagen dalam badan. ๐ŸถCerahkan kulit ๐ŸถHilangkan jeragat ๐ŸถMembantu menghilangkan parut jerawat di muka ๐ŸถMenjadikan kulit muka halus-mulus, gebu . . VITAMIN C ๐ŸŠ Mengurangkan sunburn ๐ŸŠ Perlindungan daripada sinar uv ๐ŸŠ Tona kulit menjadi lebih sekata ๐ŸŠ Membantu mengatasi masalah jerawat degil ๐ŸŠ Menggantikan tisu yang rosak dan senang menyembuhkan luka ๐ŸŠ Mencerahkan kulit secara semulajadi ๐ŸŠ Mengatasi masalah jerawat nasi dan jerawat pasir ๐ŸŠ Membantu menghasilkan kolagen dalam badan ๐ŸŠ kulit menjadi lebih glowing . . VITAMIN E ๐Ÿ‡ Mengurangkan parut jerawat ๐Ÿ‡ Mengatasi masalah whiteheads dan blackheads ๐Ÿ‡ Membantu mengurangkan eyebag ๐Ÿ‡ Mengawal masalah kulit berminyak ๐Ÿ‡ Mengatasi masalah jeragat . . Your fevret SID, Ummijun. 011 3252 1933 . #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleejohor  #shakleemuar  #setjerawatshaklee  #shakleesales  #shakleepromo  #promosishaklee  #tsunamishaklee  #sajat  #abangkosmetik  #vivyyusof  #fattzura 
LAKU KERAS !
.
Kalau korang nak tahu, sepanjang ummijun buat Shaklee, Set ni antara set yang LAKU KERAS !
.
Sebab rakyat Malaysia ramaiii yang punya masalah kulit muka ๐Ÿ˜ช
.
Jom, sama2 dengan ummijun, kita road to #misikulitcantik lepas raya ni ๐Ÿ˜
.
Set ni sesuai untuk mereka yang berjerawat pasir, berjeragat, muka berparut, tona kulit tak sekata dan kulit kering.
.
.
ESP
๐ŸถSebagai pelengkap yang kaya dengan protein untuk membantu penghasilan kolagen dalam badan.
๐ŸถCerahkan kulit
๐ŸถHilangkan jeragat
๐ŸถMembantu menghilangkan parut jerawat di muka
๐ŸถMenjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
.
.
VITAMIN C
๐ŸŠ Mengurangkan sunburn
๐ŸŠ Perlindungan daripada sinar uv
๐ŸŠ Tona kulit menjadi lebih sekata
๐ŸŠ Membantu mengatasi masalah jerawat degil
๐ŸŠ Menggantikan tisu yang rosak dan senang menyembuhkan luka
๐ŸŠ Mencerahkan kulit secara semulajadi
๐ŸŠ Mengatasi masalah jerawat nasi dan jerawat pasir
๐ŸŠ Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
๐ŸŠ kulit menjadi lebih glowing
.
.
VITAMIN E
๐Ÿ‡ Mengurangkan parut jerawat
๐Ÿ‡ Mengatasi masalah whiteheads dan blackheads
๐Ÿ‡ Membantu mengurangkan eyebag
๐Ÿ‡ Mengawal masalah kulit berminyak
๐Ÿ‡ Mengatasi masalah jeragat
.
.
Your fevret SID,
Ummijun.
011 3252 1933
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleemuar #setjerawatshaklee #shakleesales #shakleepromo #promosishaklee #tsunamishaklee #sajat #abangkosmetik #vivyyusof #fattzura
LAKU KERAS ! . Kalau korang nak tahu, sepanjang ummijun buat Shaklee, Set ni antara set yang LAKU KERAS ! . Sebab rakyat Malaysia ramaiii yang punya masalah kulit muka ๐Ÿ˜ช . Jom, sama2 dengan ummijun, kita road to #misikulitcantik  lepas raya ni ๐Ÿ˜ . Set ni sesuai untuk mereka yang berjerawat pasir, berjeragat, muka berparut, tona kulit tak sekata dan kulit kering. . . ESP ๐ŸถSebagai pelengkap yang kaya dengan protein untuk membantu penghasilan kolagen dalam badan. ๐ŸถCerahkan kulit ๐ŸถHilangkan jeragat ๐ŸถMembantu menghilangkan parut jerawat di muka ๐ŸถMenjadikan kulit muka halus-mulus, gebu . . VITAMIN C ๐ŸŠ Mengurangkan sunburn ๐ŸŠ Perlindungan daripada sinar uv ๐ŸŠ Tona kulit menjadi lebih sekata ๐ŸŠ Membantu mengatasi masalah jerawat degil ๐ŸŠ Menggantikan tisu yang rosak dan senang menyembuhkan luka ๐ŸŠ Mencerahkan kulit secara semulajadi ๐ŸŠ Mengatasi masalah jerawat nasi dan jerawat pasir ๐ŸŠ Membantu menghasilkan kolagen dalam badan ๐ŸŠ kulit menjadi lebih glowing . . VITAMIN E ๐Ÿ‡ Mengurangkan parut jerawat ๐Ÿ‡ Mengatasi masalah whiteheads dan blackheads ๐Ÿ‡ Membantu mengurangkan eyebag ๐Ÿ‡ Mengawal masalah kulit berminyak ๐Ÿ‡ Mengatasi masalah jeragat . . Your fevret SID, Ummijun. 011 3252 1933 . #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleejohor  #shakleemuar  #setjerawatshaklee  #shakleesales  #shakleepromo  #promosishaklee  #tsunamishaklee  #sajat  #abangkosmetik  #vivyyusof  #fattzura 
Vivix adalah supplement terbaik Shaklee.

All in one !

Tingkatkan kesihatan tubuh anda dengan VIVIX . Supplement anti-penuaan terbaik dunia. ๐Ÿ‘

Jom cuba VIVIX sekarang ๐Ÿ˜Š

http://www.wasap.my/60135838036

#shakleejohorbahru
#codshakleejb
#codshakleeulutiram
#codshakleekotatinggi
#codshakleemalaysia
#gmffighter
#kuruskanbadandenganshaklee
#fattzura
#GMFfighter 
#sapphireteam
#Happymom 
#tsunamishaklee
#setberpantangshakleejb
Bulan ni ada dua promosi VIVIX

BELI 2 DENGAN 5% DISKUAN ( Rebate RM36.10)
BELI 6 PERCUMA 1(REBATE RM200)

Apa yang anda akan dapat ?

Keahlian secara percuma seumur hidup ( Daftar ahli RM80)
Cashback/rebate ( RM36.10/RM200)
Penghantaran percuma

Jom beli VIVIX sekarang ๐Ÿ˜

http://www.wasap.my/60135838036

#shakleejohorbahru
#codshakleejb
#codshakleeulutiram
#codshakleekotatinggi
#codshakleemalaysia
#gmffighter
#kuruskanbadandenganshaklee
#fattzura
#GMFfighter 
#sapphireteam
#Happymom 
#tsunamishaklee
#setberpantangshakleejb
Bulan ni ada dua promosi VIVIX BELI 2 DENGAN 5% DISKUAN ( Rebate RM36.10) BELI 6 PERCUMA 1(REBATE RM200) Apa yang anda akan dapat ? Keahlian secara percuma seumur hidup ( Daftar ahli RM80) Cashback/rebate ( RM36.10/RM200) Penghantaran percuma Jom beli VIVIX sekarang ๐Ÿ˜ http://www.wasap.my/60135838036 #shakleejohorbahru  #codshakleejb  #codshakleeulutiram  #codshakleekotatinggi  #codshakleemalaysia  #gmffighter  #kuruskanbadandenganshaklee  #fattzura  #GMFfighter  #sapphireteam  #Happymom  #tsunamishaklee  #setberpantangshakleejb 
Hai saya Pengedar Shaklee Johor Bahru.

Bagitau saya apa masalah anda. Saya boleh cadangkan Vitamin yang sesuai ๐Ÿ˜˜

Start your healthy lifestyle today !

http://www.wasap.my/60135838036

#shakleejohorbahru
#codshakleejb
#codshakleeulutiram
#codshakleekotatinggi
#codshakleemalaysia
#gmffighter
#kuruskanbadandenganshaklee
#fattzura
#GMFfighter 
#sapphireteam
#Happymom 
#tsunamishaklee
#setberpantangshakleejb
#gmf_vivixlover
Susu badan Meriah !

Bulan ni ada dua promosi VIVIX

BELI 2 DENGAN 5% DISKUAN ( Rebate RM36.10)
BELI 6 PERCUMA 1(REBATE RM200)

Apa yang anda akan dapat ?

Keahlian secara percuma seumur hidup ( Daftar ahli RM80)
Cashback/rebate ( RM36.10/RM200)
Penghantaran percuma

Jom beli VIVIX sekarang ๐Ÿ˜

http://www.wasap.my/60135838036

#shakleejohorbahru
#codshakleejb
#codshakleeulutiram
#codshakleekotatinggi
#codshakleemalaysia
#gmffighter
#kuruskanbadandenganshaklee
#fattzura
#GMFfighter 
#sapphireteam
#Happymom 
#tsunamishaklee
#setberpantangshakleejb
Susu badan Meriah ! Bulan ni ada dua promosi VIVIX BELI 2 DENGAN 5% DISKUAN ( Rebate RM36.10) BELI 6 PERCUMA 1(REBATE RM200) Apa yang anda akan dapat ? Keahlian secara percuma seumur hidup ( Daftar ahli RM80) Cashback/rebate ( RM36.10/RM200) Penghantaran percuma Jom beli VIVIX sekarang ๐Ÿ˜ http://www.wasap.my/60135838036 #shakleejohorbahru  #codshakleejb  #codshakleeulutiram  #codshakleekotatinggi  #codshakleemalaysia  #gmffighter  #kuruskanbadandenganshaklee  #fattzura  #GMFfighter  #sapphireteam  #Happymom  #tsunamishaklee  #setberpantangshakleejb 
Rezeki anak nak menyusu ibu sepenuhnya.

Bulan ni ada dua promosi VIVIX

BELI 2 DENGAN 5% DISKUAN ( Rebate RM36.10)
BELI 6 PERCUMA 1(REBATE RM200)

Apa yang anda akan dapat ?

Keahlian secara percuma seumur hidup ( Daftar ahli RM80)
Cashback/rebate ( RM36.10/RM200)
Penghantaran percuma

Jom beli VIVIX sekarang ๐Ÿ˜

http://www.wasap.my/60135838036

#shakleejohorbahru
#codshakleejb
#codshakleeulutiram
#codshakleekotatinggi
#codshakleemalaysia
#gmffighter
#kuruskanbadandenganshaklee
#fattzura
#GMFfighter 
#sapphireteam
#Happymom 
#tsunamishaklee
#setberpantangshakleejb
Rezeki anak nak menyusu ibu sepenuhnya. Bulan ni ada dua promosi VIVIX BELI 2 DENGAN 5% DISKUAN ( Rebate RM36.10) BELI 6 PERCUMA 1(REBATE RM200) Apa yang anda akan dapat ? Keahlian secara percuma seumur hidup ( Daftar ahli RM80) Cashback/rebate ( RM36.10/RM200) Penghantaran percuma Jom beli VIVIX sekarang ๐Ÿ˜ http://www.wasap.my/60135838036 #shakleejohorbahru  #codshakleejb  #codshakleeulutiram  #codshakleekotatinggi  #codshakleemalaysia  #gmffighter  #kuruskanbadandenganshaklee  #fattzura  #GMFfighter  #sapphireteam  #Happymom  #tsunamishaklee  #setberpantangshakleejb 
VIVIX sebagai Milkbooster.

Bulan ni ada dua promosi VIVIX

BELI 2 DENGAN 5% DISKUAN ( Rebate RM36.10)
BELI 6 PERCUMA 1(REBATE RM200)

Apa yang anda akan dapat ?

Keahlian secara percuma seumur hidup ( Daftar ahli RM80)
Cashback/rebate ( RM36.10/RM200)
Penghantaran percuma

Jom beli VIVIX sekarang ๐Ÿ˜

http://www.wasap.my/60135838036

#shakleejohorbahru
#codshakleejb
#codshakleeulutiram
#codshakleekotatinggi
#codshakleemalaysia
#gmffighter
#kuruskanbadandenganshaklee
#fattzura
#GMFfighter 
#sapphireteam
#Happymom 
#tsunamishaklee
#setberpantangshakleejb
VIVIX sebagai Milkbooster. Bulan ni ada dua promosi VIVIX BELI 2 DENGAN 5% DISKUAN ( Rebate RM36.10) BELI 6 PERCUMA 1(REBATE RM200) Apa yang anda akan dapat ? Keahlian secara percuma seumur hidup ( Daftar ahli RM80) Cashback/rebate ( RM36.10/RM200) Penghantaran percuma Jom beli VIVIX sekarang ๐Ÿ˜ http://www.wasap.my/60135838036 #shakleejohorbahru  #codshakleejb  #codshakleeulutiram  #codshakleekotatinggi  #codshakleemalaysia  #gmffighter  #kuruskanbadandenganshaklee  #fattzura  #GMFfighter  #sapphireteam  #Happymom  #tsunamishaklee  #setberpantangshakleejb 
Rawat bentan dengan VIVIX.

Bulan ni ada dua promosi VIVIX

BELI 2 DENGAN 5% DISKUAN ( Rebate RM36.10)
BELI 6 PERCUMA 1(REBATE RM200)

Apa yang anda akan dapat ?

Keahlian secara percuma seumur hidup ( Daftar ahli RM80)
Cashback/rebate ( RM36.10/RM200)
Penghantaran percuma

Jom beli VIVIX sekarang ๐Ÿ˜

http://www.wasap.my/60135838036

#shakleejohorbahru
#codshakleejb
#codshakleeulutiram
#codshakleekotatinggi
#codshakleemalaysia
#gmffighter
#kuruskanbadandenganshaklee
#fattzura
#GMFfighter 
#sapphireteam
#Happymom 
#tsunamishaklee
#setberpantangshakleejb
Rawat bentan dengan VIVIX. Bulan ni ada dua promosi VIVIX BELI 2 DENGAN 5% DISKUAN ( Rebate RM36.10) BELI 6 PERCUMA 1(REBATE RM200) Apa yang anda akan dapat ? Keahlian secara percuma seumur hidup ( Daftar ahli RM80) Cashback/rebate ( RM36.10/RM200) Penghantaran percuma Jom beli VIVIX sekarang ๐Ÿ˜ http://www.wasap.my/60135838036 #shakleejohorbahru  #codshakleejb  #codshakleeulutiram  #codshakleekotatinggi  #codshakleemalaysia  #gmffighter  #kuruskanbadandenganshaklee  #fattzura  #GMFfighter  #sapphireteam  #Happymom  #tsunamishaklee  #setberpantangshakleejb 
Bahaya bentan dalam pantang. Rawat dengan VIVIX.

Bulan ni ada dua promosi VIVIX

BELI 2 DENGAN 5% DISKUAN ( Rebate RM36.10)
BELI 6 PERCUMA 1(REBATE RM200)

Apa yang anda akan dapat ?

Keahlian secara percuma seumur hidup ( Daftar ahli RM80)
Cashback/rebate ( RM36.10/RM200)
Penghantaran percuma

Jom beli VIVIX sekarang ๐Ÿ˜

http://www.wasap.my/60135838036

#shakleejohorbahru
#codshakleejb
#codshakleeulutiram
#codshakleekotatinggi
#codshakleemalaysia
#gmffighter
#kuruskanbadandenganshaklee
#fattzura
#GMFfighter 
#sapphireteam
#Happymom 
#tsunamishaklee
#setberpantangshakleejb
Bahaya bentan dalam pantang. Rawat dengan VIVIX. Bulan ni ada dua promosi VIVIX BELI 2 DENGAN 5% DISKUAN ( Rebate RM36.10) BELI 6 PERCUMA 1(REBATE RM200) Apa yang anda akan dapat ? Keahlian secara percuma seumur hidup ( Daftar ahli RM80) Cashback/rebate ( RM36.10/RM200) Penghantaran percuma Jom beli VIVIX sekarang ๐Ÿ˜ http://www.wasap.my/60135838036 #shakleejohorbahru  #codshakleejb  #codshakleeulutiram  #codshakleekotatinggi  #codshakleemalaysia  #gmffighter  #kuruskanbadandenganshaklee  #fattzura  #GMFfighter  #sapphireteam  #Happymom  #tsunamishaklee  #setberpantangshakleejb 
Bantu rawat bentan dalam pantang.

Bulan ni ada dua promosi VIVIX

BELI 2 DENGAN 5% DISKUAN ( Rebate RM36.10)
BELI 6 PERCUMA 1(REBATE RM200)

Apa yang anda akan dapat ?

Keahlian secara percuma seumur hidup ( Daftar ahli RM80)
Cashback/rebate ( RM36.10/RM200)
Penghantaran percuma

Jom beli VIVIX sekarang ๐Ÿ˜

http://www.wasap.my/60135838036

#shakleejohorbahru
#codshakleejb
#codshakleeulutiram
#codshakleekotatinggi
#codshakleemalaysia
#gmffighter
#kuruskanbadandenganshaklee
#fattzura
#GMFfighter 
#sapphireteam
#Happymom 
#tsunamishaklee
#setberpantangshakleejb
Bantu rawat bentan dalam pantang. Bulan ni ada dua promosi VIVIX BELI 2 DENGAN 5% DISKUAN ( Rebate RM36.10) BELI 6 PERCUMA 1(REBATE RM200) Apa yang anda akan dapat ? Keahlian secara percuma seumur hidup ( Daftar ahli RM80) Cashback/rebate ( RM36.10/RM200) Penghantaran percuma Jom beli VIVIX sekarang ๐Ÿ˜ http://www.wasap.my/60135838036 #shakleejohorbahru  #codshakleejb  #codshakleeulutiram  #codshakleekotatinggi  #codshakleemalaysia  #gmffighter  #kuruskanbadandenganshaklee  #fattzura  #GMFfighter  #sapphireteam  #Happymom  #tsunamishaklee  #setberpantangshakleejb 
Maintain berat badan macam sebelum mengandung.

Bulan ni ada dua promosi VIVIX

BELI 2 DENGAN 5% DISKUAN ( Rebate RM36.10)
BELI 6 PERCUMA 1(REBATE RM200)

Apa yang anda akan dapat ?

Keahlian secara percuma seumur hidup ( Daftar ahli RM80)
Cashback/rebate ( RM36.10/RM200)
Penghantaran percuma

Jom beli VIVIX sekarang ๐Ÿ˜

http://www.wasap.my/60135838036

#shakleejohorbahru
#codshakleejb
#codshakleeulutiram
#codshakleekotatinggi
#codshakleemalaysia
#gmffighter
#kuruskanbadandenganshaklee
#fattzura
#GMFfighter 
#sapphireteam
#Happymom 
#tsunamishaklee
#setberpantangshakleejb
Maintain berat badan macam sebelum mengandung. Bulan ni ada dua promosi VIVIX BELI 2 DENGAN 5% DISKUAN ( Rebate RM36.10) BELI 6 PERCUMA 1(REBATE RM200) Apa yang anda akan dapat ? Keahlian secara percuma seumur hidup ( Daftar ahli RM80) Cashback/rebate ( RM36.10/RM200) Penghantaran percuma Jom beli VIVIX sekarang ๐Ÿ˜ http://www.wasap.my/60135838036 #shakleejohorbahru  #codshakleejb  #codshakleeulutiram  #codshakleekotatinggi  #codshakleemalaysia  #gmffighter  #kuruskanbadandenganshaklee  #fattzura  #GMFfighter  #sapphireteam  #Happymom  #tsunamishaklee  #setberpantangshakleejb 
Berat badan cepat turun lepas berpantang dengan VIVIX.

Bulan ni ada dua promosi VIVIX

BELI 2 DENGAN 5% DISKUAN ( Rebate RM36.10)
BELI 6 PERCUMA 1(REBATE RM200)

Apa yang anda akan dapat ?

Keahlian secara percuma seumur hidup ( Daftar ahli RM80)
Cashback/rebate ( RM36.10/RM200)
Penghantaran percuma

Jom beli VIVIX sekarang ๐Ÿ˜

http://www.wasap.my/60135838036

#shakleejohorbahru
#codshakleejb
#codshakleeulutiram
#codshakleekotatinggi
#codshakleemalaysia
#gmffighter
#kuruskanbadandenganshaklee
#fattzura
#GMFfighter 
#sapphireteam
#Happymom 
#tsunamishaklee
#setberpantangshakleejb
Berat badan cepat turun lepas berpantang dengan VIVIX. Bulan ni ada dua promosi VIVIX BELI 2 DENGAN 5% DISKUAN ( Rebate RM36.10) BELI 6 PERCUMA 1(REBATE RM200) Apa yang anda akan dapat ? Keahlian secara percuma seumur hidup ( Daftar ahli RM80) Cashback/rebate ( RM36.10/RM200) Penghantaran percuma Jom beli VIVIX sekarang ๐Ÿ˜ http://www.wasap.my/60135838036 #shakleejohorbahru  #codshakleejb  #codshakleeulutiram  #codshakleekotatinggi  #codshakleemalaysia  #gmffighter  #kuruskanbadandenganshaklee  #fattzura  #GMFfighter  #sapphireteam  #Happymom  #tsunamishaklee  #setberpantangshakleejb 
Jom berpantang dengan Vivix

Bulan ni ada dua promosi VIVIX

BELI 2 DENGAN 5% DISKUAN ( Rebate RM36.10)
BELI 6 PERCUMA 1(REBATE RM200)

Apa yang anda akan dapat ?

Keahlian secara percuma seumur hidup ( Daftar ahli RM80)
Cashback/rebate ( RM36.10/RM200)
Penghantaran percuma

Jom beli VIVIX sekarang ๐Ÿ˜

http://www.wasap.my/60135838036

#shakleejohorbahru
#codshakleejb
#codshakleeulutiram
#codshakleekotatinggi
#codshakleemalaysia
#gmffighter
#kuruskanbadandenganshaklee
#fattzura
#GMFfighter 
#sapphireteam
#Happymom 
#tsunamishaklee
Jom berpantang dengan Vivix Bulan ni ada dua promosi VIVIX BELI 2 DENGAN 5% DISKUAN ( Rebate RM36.10) BELI 6 PERCUMA 1(REBATE RM200) Apa yang anda akan dapat ? Keahlian secara percuma seumur hidup ( Daftar ahli RM80) Cashback/rebate ( RM36.10/RM200) Penghantaran percuma Jom beli VIVIX sekarang ๐Ÿ˜ http://www.wasap.my/60135838036 #shakleejohorbahru  #codshakleejb  #codshakleeulutiram  #codshakleekotatinggi  #codshakleemalaysia  #gmffighter  #kuruskanbadandenganshaklee  #fattzura  #GMFfighter  #sapphireteam  #Happymom  #tsunamishaklee 
Luka jahitan cepat sembuh lepas amalkan VIVIX.

Bulan ni ada dua promosi VIVIX

BELI 2 DENGAN 5% DISKUAN ( Rebate RM36.10)
BELI 6 PERCUMA 1(REBATE RM200)

Apa yang anda akan dapat ?

Keahlian secara percuma seumur hidup ( Daftar ahli RM80)
Cashback/rebate ( RM36.10/RM200)
Penghantaran percuma

Jom beli VIVIX sekarang ๐Ÿ˜

http://www.wasap.my/60135838036

#shakleejohorbahru
#codshakleejb
#codshakleeulutiram
#codshakleekotatinggi
#codshakleemalaysia
#gmffighter
#kuruskanbadandenganshaklee
#fattzura
#GMFfighter 
#sapphireteam
#Happymom 
#tsunamishaklee
#setberpantangshakleejb
Luka jahitan cepat sembuh lepas amalkan VIVIX. Bulan ni ada dua promosi VIVIX BELI 2 DENGAN 5% DISKUAN ( Rebate RM36.10) BELI 6 PERCUMA 1(REBATE RM200) Apa yang anda akan dapat ? Keahlian secara percuma seumur hidup ( Daftar ahli RM80) Cashback/rebate ( RM36.10/RM200) Penghantaran percuma Jom beli VIVIX sekarang ๐Ÿ˜ http://www.wasap.my/60135838036 #shakleejohorbahru  #codshakleejb  #codshakleeulutiram  #codshakleekotatinggi  #codshakleemalaysia  #gmffighter  #kuruskanbadandenganshaklee  #fattzura  #GMFfighter  #sapphireteam  #Happymom  #tsunamishaklee  #setberpantangshakleejb 
Resviratrol membantu luka cepat sembuh.

Jom berpantang dengan VIVIX

Bulan ni ada dua promosi VIVIX

BELI 2 DENGAN 5% DISKUAN ( Rebate RM36.10)
BELI 6 PERCUMA 1(REBATE RM200)

Apa yang anda akan dapat ?

Keahlian secara percuma seumur hidup ( Daftar ahli RM80)
Cashback/rebate ( RM36.10/RM200)
Penghantaran percuma

Jom beli VIVIX sekarang ๐Ÿ˜

http://www.wasap.my/60135838036

#shakleejohorbahru
#codshakleejb
#codshakleeulutiram
#codshakleekotatinggi
#codshakleemalaysia
#gmffighter
#kuruskanbadandenganshaklee
#fattzura
#GMFfighter 
#sapphireteam
#Happymom 
#tsunamishaklee
Resviratrol membantu luka cepat sembuh. Jom berpantang dengan VIVIX Bulan ni ada dua promosi VIVIX BELI 2 DENGAN 5% DISKUAN ( Rebate RM36.10) BELI 6 PERCUMA 1(REBATE RM200) Apa yang anda akan dapat ? Keahlian secara percuma seumur hidup ( Daftar ahli RM80) Cashback/rebate ( RM36.10/RM200) Penghantaran percuma Jom beli VIVIX sekarang ๐Ÿ˜ http://www.wasap.my/60135838036 #shakleejohorbahru  #codshakleejb  #codshakleeulutiram  #codshakleekotatinggi  #codshakleemalaysia  #gmffighter  #kuruskanbadandenganshaklee  #fattzura  #GMFfighter  #sapphireteam  #Happymom  #tsunamishaklee 
Jom berpantang dengan Vivix

Bulan ni ada dua promosi VIVIX

BELI 2 DENGAN 5% DISKUAN ( Rebate RM36.10)
BELI 6 PERCUMA 1(REBATE RM200)

Apa yang anda akan dapat ?

Keahlian secara percuma seumur hidup ( Daftar ahli RM80)
Cashback/rebate ( RM36.10/RM200)
Penghantaran percuma

Jom beli VIVIX sekarang ๐Ÿ˜

http://www.wasap.my/60135838036

#shakleejohorbahru
#codshakleejb
#codshakleeulutiram
#codshakleekotatinggi
#codshakleemalaysia
#gmffighter
#kuruskanbadandenganshaklee
#fattzura
#GMFfighter 
#sapphireteam
#Happymom 
#tsunamishaklee
Jom berpantang dengan Vivix Bulan ni ada dua promosi VIVIX BELI 2 DENGAN 5% DISKUAN ( Rebate RM36.10) BELI 6 PERCUMA 1(REBATE RM200) Apa yang anda akan dapat ? Keahlian secara percuma seumur hidup ( Daftar ahli RM80) Cashback/rebate ( RM36.10/RM200) Penghantaran percuma Jom beli VIVIX sekarang ๐Ÿ˜ http://www.wasap.my/60135838036 #shakleejohorbahru  #codshakleejb  #codshakleeulutiram  #codshakleekotatinggi  #codshakleemalaysia  #gmffighter  #kuruskanbadandenganshaklee  #fattzura  #GMFfighter  #sapphireteam  #Happymom  #tsunamishaklee 
Berbeza dengan Artis2 lain , Jihan Muse lebih nampak energetic bila pregnant ๐Ÿคฐ๐Ÿป.
.
Saya percaya anda semua pun inginkan badan lebih energetic sepanjang proses kehamilan kan.
.
Sepertimana yang Jihan Muse pernah kongsikan vitamin yang dia ambil sepanjang kehamilan iaitu  Vitamin Shaklee.
.
Sejak itu lebih bertambah2 la ramai customer DM lysa dan sid2 lain untuk cuba Set Hamil Shaklee juga. Terima kasih #Jihanmuse.
.
Antara Set Hamil pilihan Jihan:.
โœ”๏ธ Omega Guard.
โœ”๏ธ Vita-C.
โœ”๏ธ Ostemarix.
.
.
.
Untuk Konsultasi Percuma & Penghantaran yang cepat boleh dm atau whatsapp lysa.
.
Pengedar Sah Shaklee.
. . . . . . . . . . .
Lysa - 011.5166.0108.
http://houseoflysavitashop.wasap.my/
www.houseoflysa.blogspot.com
. . . . . . . . . . .
.
.
#houseoflysavitashop #GetClean #Move_Empire #Getclean #sayajual #sayajualshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleekudat #pengedarsahshaklee #Vivix #Vivixmurah #Vivixshaklee #Tsunamishaklee #Shakleesabah
#Sethamilshaklee #Setkesuburanshaklee #SetkecantikanShaklee #Setpengantinshaklee #Setkanak-kanak #SetGastrik #Settinggidarah #Setbuasir #Haircare #Hair
Berbeza dengan Artis2 lain , Jihan Muse lebih nampak energetic bila pregnant ๐Ÿคฐ๐Ÿป. . Saya percaya anda semua pun inginkan badan lebih energetic sepanjang proses kehamilan kan. . Sepertimana yang Jihan Muse pernah kongsikan vitamin yang dia ambil sepanjang kehamilan iaitu Vitamin Shaklee. . Sejak itu lebih bertambah2 la ramai customer DM lysa dan sid2 lain untuk cuba Set Hamil Shaklee juga. Terima kasih #Jihanmuse . . Antara Set Hamil pilihan Jihan:. โœ”๏ธ Omega Guard. โœ”๏ธ Vita-C. โœ”๏ธ Ostemarix. . . . Untuk Konsultasi Percuma & Penghantaran yang cepat boleh dm atau whatsapp lysa. . Pengedar Sah Shaklee. . . . . . . . . . . . Lysa - 011.5166.0108. http://houseoflysavitashop.wasap.my/ www.houseoflysa.blogspot.com . . . . . . . . . . . . . #houseoflysavitashop  #GetClean  #Move_Empire  #Getclean  #sayajual  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleekudat  #pengedarsahshaklee  #Vivix  #Vivixmurah  #Vivixshaklee  #Tsunamishaklee  #Shakleesabah  #Sethamilshaklee  #Setkesuburanshaklee  #SetkecantikanShaklee  #Setpengantinshaklee  #Setkanak -kanak #SetGastrik  #Settinggidarah  #Setbuasir  #Haircare  #Hair 
Kaknis baru lepas suap medi dan aryan makan nasi, sampai 2pinggan nasi bertambah. Ish ish ishhhh (selera makan kemain memasing sejak mami bagi mealshake kat dorang nie)
.
Tapi kan, bahaya tau suap anak makan nie, kadang tak sedar dah berapa banyak masuk dalam perot sendiri ๐Ÿ˜‚
.
Tapi sebab kaknis dah terbiasa dengan situasi nie, untuk menyelamatkan perot sendiri, sebelum suap dorang, lincah shake ESP sebotol. ๐Ÿ˜‰
.
Hasilnya? 
Satu suap je mampu ngecek, lepas tu rasa macam nak terbelahak sebab memang tengah kenyang bebeno ๐Ÿ˜„
.
Kaknis suke sangat-sangat dengan protein ESP nie tau, selain memberi rasa kenyang lama, dia memang mampu memberi kita tenaga yang luar biasa.
.
Bila perot tak lapar, badan pula rasa cergas, banyak benda kaknis boleh settle kan kat rumah niem
.
Almaklumlar, cuti sekolah ni 4 4ada kat rumah kan, seawal 10pagi semua dah minta makan nasi, kalau kaknis pon lemau lemah lesu, mesti huru-hara rumah kaknis jawabnya ๐Ÿ˜…
.
Ada ibu-ibu yang asek letih dan kerap rasa lapar (lagi-lagi yang surirumah tue) haaa, memang kena cuba ambil ESP nie tauu, dan rasakan keberhasilannya, mesti teruja! ๐Ÿ˜‡
.
JOM ESP
.
http://www.wasap.my/60177061908
.
#GMFfighter 
#sapphireteam
#Happymom 
#tsunamishaklee
#gmf_100botolvivixbydecember
Kaknis baru lepas suap medi dan aryan makan nasi, sampai 2pinggan nasi bertambah. Ish ish ishhhh (selera makan kemain memasing sejak mami bagi mealshake kat dorang nie) . Tapi kan, bahaya tau suap anak makan nie, kadang tak sedar dah berapa banyak masuk dalam perot sendiri ๐Ÿ˜‚ . Tapi sebab kaknis dah terbiasa dengan situasi nie, untuk menyelamatkan perot sendiri, sebelum suap dorang, lincah shake ESP sebotol. ๐Ÿ˜‰ . Hasilnya? Satu suap je mampu ngecek, lepas tu rasa macam nak terbelahak sebab memang tengah kenyang bebeno ๐Ÿ˜„ . Kaknis suke sangat-sangat dengan protein ESP nie tau, selain memberi rasa kenyang lama, dia memang mampu memberi kita tenaga yang luar biasa. . Bila perot tak lapar, badan pula rasa cergas, banyak benda kaknis boleh settle kan kat rumah niem . Almaklumlar, cuti sekolah ni 4 4ada kat rumah kan, seawal 10pagi semua dah minta makan nasi, kalau kaknis pon lemau lemah lesu, mesti huru-hara rumah kaknis jawabnya ๐Ÿ˜… . Ada ibu-ibu yang asek letih dan kerap rasa lapar (lagi-lagi yang surirumah tue) haaa, memang kena cuba ambil ESP nie tauu, dan rasakan keberhasilannya, mesti teruja! ๐Ÿ˜‡ . JOM ESP . http://www.wasap.my/60177061908 . #GMFfighter  #sapphireteam  #Happymom  #tsunamishaklee  #gmf_100botolvivixbydecember 
Panjang sudah ๐Ÿ˜Š . Colour pun sudah turun sampai paras bahu , cepatnya panjang.
.
Ini salah satu sebab Lysa suka Consume Shaklee. .
Bukan setakat badan & Muka terjaga baik tapi rambut juga โ˜บ๏ธ.
.
Semakin tebal dan panjang , mudah pula di urus sebab tidak mudah kusut dan bercabang.
.
Cuma colour tu tidak cantik sudah kesan bleach , tiapa nanti bonus Shaklee masuk kita visit @borneo_hairvision ya rambut. .
Mahu rambut sihat tebal dan tidak gugur. .
Jaga Pemakanan dan ambil suplement shaklee untuk menyokong kesihatan menyeluruh badan kita.
.
.
Luv, Lysa.
.
Pengedar Sah Shaklee.
. . . . . . . . . . .
Lysa - 011.5166.0108.
http://houseoflysavitashop.wasap.my/
www.houseoflysa.blogspot.com
. . . . . . . . . . .
.
.
#houseoflysavitashop #GetClean #Move_Empire #Getclean #sayajual #sayajualshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleekudat #pengedarsahshaklee #Vivix #Vivixmurah #Vivixshaklee #Tsunamishaklee #Shakleesabah
#Sethamilshaklee #Setkesuburanshaklee #SetkecantikanShaklee #Setpengantinshaklee #Setkanak-kanak #SetGastrik #Settinggidarah #Setbuasir #Haircare #Hair
Panjang sudah ๐Ÿ˜Š . Colour pun sudah turun sampai paras bahu , cepatnya panjang. . Ini salah satu sebab Lysa suka Consume Shaklee. . Bukan setakat badan & Muka terjaga baik tapi rambut juga โ˜บ๏ธ. . Semakin tebal dan panjang , mudah pula di urus sebab tidak mudah kusut dan bercabang. . Cuma colour tu tidak cantik sudah kesan bleach , tiapa nanti bonus Shaklee masuk kita visit @borneo_hairvision ya rambut. . Mahu rambut sihat tebal dan tidak gugur. . Jaga Pemakanan dan ambil suplement shaklee untuk menyokong kesihatan menyeluruh badan kita. . . Luv, Lysa. . Pengedar Sah Shaklee. . . . . . . . . . . . Lysa - 011.5166.0108. http://houseoflysavitashop.wasap.my/ www.houseoflysa.blogspot.com . . . . . . . . . . . . . #houseoflysavitashop  #GetClean  #Move_Empire  #Getclean  #sayajual  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleekudat  #pengedarsahshaklee  #Vivix  #Vivixmurah  #Vivixshaklee  #Tsunamishaklee  #Shakleesabah  #Sethamilshaklee  #Setkesuburanshaklee  #SetkecantikanShaklee  #Setpengantinshaklee  #Setkanak -kanak #SetGastrik  #Settinggidarah  #Setbuasir  #Haircare  #Hair 
Hi semua , ini poster baru vivix By Lysa ahaa. sekarang ni Lysa ada di padang Bola Likas sedang teman a.k.a penonton Game Bola #MyMrBhubhu ๐Ÿ˜.
.
Jadi penonton ni kadang buat boring kalau tidak buat apa2 kan . So dalam masa 2 Minute spend time buat poster baru , poster suplement kesayangan lysa is Vivix!!!.
.
VIVIX adalah solution terbaik untuk apa jua masalah . Ini Lysa gelar untuk si kesayangan ni hihi. Mujarab untuk banyak kegunaan walaupun vivix hanyala sama seperti Jus. Tapi bukan calang2 jus!.
.
Vivix membantu membetulkan DNA dan SEL sekaligus memperbaiki kerosakan pada organ badan - sebab tu Vivix ini sangat sesuai pada pasagan suami isteri yang lama menantikkan Zuriat.
.
Bila badan dan sel Sihat , donโ€™t worry mudah la tu conceive termasukla organ persenyawaan.
.
Apabila ovari sihat, akan hasilkan telur yang berkualiti. Hormon pun cantik sahaja.
Mudah untuk sperm bertindak pantas menuju sasaran sebenar ๐Ÿ˜Š.
.
Kerap demam ? Tanda immune badan kita tidak kuat , ya walaupun kita mengamalkan gaya hidup sihat tapi still kerap demam means makanan sihat yang anda makan itu belum dapat menampung keperluan Nutrisi untuk menyokong menguatkan Immunisasi badan anda. Jadi vivix sangat tepat untuk anda.
.
Mengalami masalah kulit muka berjerawat , muka nampak lesu & tua walaupun usia baru menjangkau 30an - Amalkan 1 sudu vivix setiap hari..
.
Lysa sekarang happy sangat bila kenal dengan shaklee tambahan pula genap 4 tahun sebagai consumer Shaklee. Lysa ibaratkan vivix ini 1st Aid pertama yang harus di bawa di mana2 sahaja , even hanya kena food Poisoning pun vivix membantu elakkan badan kita dihidrasi dan muntah banyak. .
.
Minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu.
.
sPengedar Sah Shaklee.
. . . . . . . . . . .
Lysa - 011.5166.0108.
http://houseoflysavitashop.wasap.my/
www.houseoflysa.blogspot.com
. . . . . . . . . . .
.
.
#houseoflysavitashop #GetClean #Move_Empire #Getclean #sayajual #sayajualshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleekudat #pengedarsahshaklee #Vivix #Vivixmurah #Vivixshaklee #Tsunamishaklee #Shakleesabah
#Sethamilshaklee #setkesuburanshaklee
Hi semua , ini poster baru vivix By Lysa ahaa. sekarang ni Lysa ada di padang Bola Likas sedang teman a.k.a penonton Game Bola #MyMrBhubhu  ๐Ÿ˜. . Jadi penonton ni kadang buat boring kalau tidak buat apa2 kan . So dalam masa 2 Minute spend time buat poster baru , poster suplement kesayangan lysa is Vivix!!!. . VIVIX adalah solution terbaik untuk apa jua masalah . Ini Lysa gelar untuk si kesayangan ni hihi. Mujarab untuk banyak kegunaan walaupun vivix hanyala sama seperti Jus. Tapi bukan calang2 jus!. . Vivix membantu membetulkan DNA dan SEL sekaligus memperbaiki kerosakan pada organ badan - sebab tu Vivix ini sangat sesuai pada pasagan suami isteri yang lama menantikkan Zuriat. . Bila badan dan sel Sihat , donโ€™t worry mudah la tu conceive termasukla organ persenyawaan. . Apabila ovari sihat, akan hasilkan telur yang berkualiti. Hormon pun cantik sahaja. Mudah untuk sperm bertindak pantas menuju sasaran sebenar ๐Ÿ˜Š. . Kerap demam ? Tanda immune badan kita tidak kuat , ya walaupun kita mengamalkan gaya hidup sihat tapi still kerap demam means makanan sihat yang anda makan itu belum dapat menampung keperluan Nutrisi untuk menyokong menguatkan Immunisasi badan anda. Jadi vivix sangat tepat untuk anda. . Mengalami masalah kulit muka berjerawat , muka nampak lesu & tua walaupun usia baru menjangkau 30an - Amalkan 1 sudu vivix setiap hari.. . Lysa sekarang happy sangat bila kenal dengan shaklee tambahan pula genap 4 tahun sebagai consumer Shaklee. Lysa ibaratkan vivix ini 1st Aid pertama yang harus di bawa di mana2 sahaja , even hanya kena food Poisoning pun vivix membantu elakkan badan kita dihidrasi dan muntah banyak. . . Minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu. . sPengedar Sah Shaklee. . . . . . . . . . . . Lysa - 011.5166.0108. http://houseoflysavitashop.wasap.my/ www.houseoflysa.blogspot.com . . . . . . . . . . . . . #houseoflysavitashop  #GetClean  #Move_Empire  #Getclean  #sayajual  #sayajualshaklee  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleekudat  #pengedarsahshaklee  #Vivix  #Vivixmurah  #Vivixshaklee  #Tsunamishaklee  #Shakleesabah  #Sethamilshaklee  #setkesuburanshaklee 
PROMOTIONNNNNN! ๐Ÿ˜ HOT SELLING .
Assalammualaikum Dearies :)
.
Kombinasi Set Asas Kecantikan Shaklee iaitu ESP & VITAMIN C dapat membantu tingkatkan KEYAKINAN DIRI SENDIRI kerana ianya membantu awak untuk dapatkan KULIT yang CANTIK, FLAWLESS, GEBU dan paling penting, KULIT CERAH SECARA SEMULAJADI.
.
Gabungan daripada pengambilan dedua supplement ni membantu #ShakleeEffect yang memang ramai tunggu dalam masa 1-2 minggu penggunaan.
.
Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee?
.
- Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
- Mengurangkan simptom demam dan selsema
- Perlindungan sinar UV
- Mengurangkan kesan SUNBURN
- Menjadikan kulit lebih gebu
- Melembabkan kulit dari dalam
- Mengurangkan minyak dekat muka
- Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
- Tona kulit menjadi lebih sekata
- Melindungi badan dari radikal bebas
- Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka
- Mencerahkan kulit secara semulajadi
- Membantu kelihatan lebih muda
.
Apakah KELEBIHAN ESP?
.
- Memudarkan parut jerawat
- Mengawal pertumbuhan jerawat
- Kulit menjadi lebih tegang dan sihat
- Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
- Menguatkan daya ingatan
- Kulit menjadi lebih anjal dan gebu
- Melindungi dan menjaga rahim
- Mengandungi PROTIEN lengkap
- Sangat mengeyangkan
- Paras Glisemik Indeks (GI) yang rendah (hanya 39) untuk mengekalkan paras gula dalam darah
.
Your Beauty And Health Consultant,
Zahratul Muna | 0132087276
.

#supplementkurus  #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkurusbadan #ubatkurus #produkkurus #kuruscaraselamat #kurusdalam2minggu #sayajualshaklee #shakleeselayang #zahratulmuna  #shakleebatucaves  #tsunamishaklee #shakleeeffect 
#pengedarshakleeselayang
#pengedarshakleebtcaves
#supermomshakleestory
#supermomrocks
#shakleeeffects
#liveamazing
#welovevivix
PROMOTIONNNNNN! ๐Ÿ˜ HOT SELLING . Assalammualaikum Dearies :) . Kombinasi Set Asas Kecantikan Shaklee iaitu ESP & VITAMIN C dapat membantu tingkatkan KEYAKINAN DIRI SENDIRI kerana ianya membantu awak untuk dapatkan KULIT yang CANTIK, FLAWLESS, GEBU dan paling penting, KULIT CERAH SECARA SEMULAJADI. . Gabungan daripada pengambilan dedua supplement ni membantu #ShakleeEffect  yang memang ramai tunggu dalam masa 1-2 minggu penggunaan. . Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee? . - Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan - Mengurangkan simptom demam dan selsema - Perlindungan sinar UV - Mengurangkan kesan SUNBURN - Menjadikan kulit lebih gebu - Melembabkan kulit dari dalam - Mengurangkan minyak dekat muka - Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan - Tona kulit menjadi lebih sekata - Melindungi badan dari radikal bebas - Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka - Mencerahkan kulit secara semulajadi - Membantu kelihatan lebih muda . Apakah KELEBIHAN ESP? . - Memudarkan parut jerawat - Mengawal pertumbuhan jerawat - Kulit menjadi lebih tegang dan sihat - Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang - Menguatkan daya ingatan - Kulit menjadi lebih anjal dan gebu - Melindungi dan menjaga rahim - Mengandungi PROTIEN lengkap - Sangat mengeyangkan - Paras Glisemik Indeks (GI) yang rendah (hanya 39) untuk mengekalkan paras gula dalam darah . Your Beauty And Health Consultant, Zahratul Muna | 0132087276 . #supplementkurus  #carakurusbadan  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkurusbadan  #ubatkurus  #produkkurus  #kuruscaraselamat  #kurusdalam2minggu  #sayajualshaklee  #shakleeselayang  #zahratulmuna  #shakleebatucaves  #tsunamishaklee  #shakleeeffect  #pengedarshakleeselayang  #pengedarshakleebtcaves  #supermomshakleestory  #supermomrocks  #shakleeeffects  #liveamazing  #welovevivix 
Vivix membantu  untuk tingkatkan kesihatan & mencegah penyakit
.
Ada yang nak jaga kesihatan dengan Vivix dekat sini ???
Vivix membantu untuk tingkatkan kesihatan & mencegah penyakit . Ada yang nak jaga kesihatan dengan Vivix dekat sini ???
ALAHAN KULIT

Pernah tak korang mengalami gatai-gatai akibat alergik seafood ker atau kerana habuk atau sebagainya?
.
Kakmai pernah alaminya dulu sebab makan ketam..! Time tu umoq dalam 6@7 tahun kot. Malam sebelum tu elok jer makan dengan ketam dengan seleranya, tapi bangun esok jer habis mulut bengkak..! adoyaiii๐Ÿ˜ฅ
.
Sebenarnya ada banyak jenis alahan ni l, salah satunya ialah ekzema. Ekzema sering dikaitkan dengan asma, hay fever ataupun alahan pada makanan.

Simptom Ekzema biasanya menyebabkan kegatalan, kemerahan dan kulit kering. Apabila digaru, tempat tersebut mungkin akan mengeluarkan cecair.

Elakkan dari menggaru dan cepat cari sebab kenapa ianya terjadi. Adakah disebabkan alahan makanan atau sebagainya. Kalau ia, elakkan dari mengambil makanan tersebut untuk jangka masa yang lama, maybe dalam sebulan macam tu.

Kalau dulu kakmai selalu guna krim yang klinik beri, tapi sejak ada Herbal blend nih bintat nyamuk pun kak mai sapu. Yang bestnyer sebab tak der paraben dan baunya wangi fresh giteww. 
#ekzema #alahankulit #kulitgatal #fattzura #kulitkering #keradangankulit #tsunamigmf
#sapphireteam
#Happymom 
#tsunamishaklee
#gmf_ratuvivix
ALAHAN KULIT Pernah tak korang mengalami gatai-gatai akibat alergik seafood ker atau kerana habuk atau sebagainya? . Kakmai pernah alaminya dulu sebab makan ketam..! Time tu umoq dalam 6@7 tahun kot. Malam sebelum tu elok jer makan dengan ketam dengan seleranya, tapi bangun esok jer habis mulut bengkak..! adoyaiii๐Ÿ˜ฅ . Sebenarnya ada banyak jenis alahan ni l, salah satunya ialah ekzema. Ekzema sering dikaitkan dengan asma, hay fever ataupun alahan pada makanan. Simptom Ekzema biasanya menyebabkan kegatalan, kemerahan dan kulit kering. Apabila digaru, tempat tersebut mungkin akan mengeluarkan cecair. Elakkan dari menggaru dan cepat cari sebab kenapa ianya terjadi. Adakah disebabkan alahan makanan atau sebagainya. Kalau ia, elakkan dari mengambil makanan tersebut untuk jangka masa yang lama, maybe dalam sebulan macam tu. Kalau dulu kakmai selalu guna krim yang klinik beri, tapi sejak ada Herbal blend nih bintat nyamuk pun kak mai sapu. Yang bestnyer sebab tak der paraben dan baunya wangi fresh giteww. #ekzema  #alahankulit  #kulitgatal  #fattzura  #kulitkering  #keradangankulit  #tsunamigmf  #sapphireteam  #Happymom  #tsunamishaklee  #gmf_ratuvivix 
HABIS BERIBU CARI PRODUK UNTUK MASALAH KULIT ATAU KULIT PENUH JERAWAT/JERAGAT? .
Kerapa kali kaknis menerima customer yang alami masalah kulit muka, ada yang usia baru jejak awal 20an, dah bertepek jeragat menerpa.
.
Ada juga mereka yang alami jerawat teruk akibat dari penggunaan skincare yang tinggi merkuri dan juga bahan kimia. hasil dari terdesak nak sangat putih dan cantik segera. ๐Ÿ˜ญ
.
ramai orang berhabis duit semata-mata ingin menyelesaikan masalah kulit. Lepas cuba satu produk, cuba lagi produk lain. Sampai rasa give up dah sebab tak berkesan. Lebih menyakitkan bila masalah kulit jadi semakin teruk. Takde pun tanda-tanda untuk licin gebu. ๐Ÿ˜ช
.
Biasanya yang ada masalah begini, kaknis akan cadangkan VIVIX. ๐Ÿ˜‡
.
Kenapa VIVIX ?
.
kerana vivix Shaklee adalah suplemen anti penuaan terbaik di dunia. Ia berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan suplemen pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia.
.
Bila SEL DNA sihat, maka terhasil lar kulit yang sihat. ๐Ÿ‘
.
Jom vivix 
http://www.wasap.my/60177061908
#GMFfighter 
#sapphireteam
#Happymom 
#tsunamishaklee
#gmf_ratuvivix
#vivixPROMO #pengedarshakleePelangiindah #pengedarshakleepasirgudang #pengedarshakleesingapore #pengedarshakleeulutiram #pengedarshakleebukitjaya #pengedarshakleeBukittiram #pengedarshakleeDesajaya #pengedarshakleesaujanakotatinggi #pengedarshakleetamantirambaru
HABIS BERIBU CARI PRODUK UNTUK MASALAH KULIT ATAU KULIT PENUH JERAWAT/JERAGAT? . Kerapa kali kaknis menerima customer yang alami masalah kulit muka, ada yang usia baru jejak awal 20an, dah bertepek jeragat menerpa. . Ada juga mereka yang alami jerawat teruk akibat dari penggunaan skincare yang tinggi merkuri dan juga bahan kimia. hasil dari terdesak nak sangat putih dan cantik segera. ๐Ÿ˜ญ . ramai orang berhabis duit semata-mata ingin menyelesaikan masalah kulit. Lepas cuba satu produk, cuba lagi produk lain. Sampai rasa give up dah sebab tak berkesan. Lebih menyakitkan bila masalah kulit jadi semakin teruk. Takde pun tanda-tanda untuk licin gebu. ๐Ÿ˜ช . Biasanya yang ada masalah begini, kaknis akan cadangkan VIVIX. ๐Ÿ˜‡ . Kenapa VIVIX ? . kerana vivix Shaklee adalah suplemen anti penuaan terbaik di dunia. Ia berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan suplemen pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia. . Bila SEL DNA sihat, maka terhasil lar kulit yang sihat. ๐Ÿ‘ . Jom vivix http://www.wasap.my/60177061908 #GMFfighter  #sapphireteam  #Happymom  #tsunamishaklee  #gmf_ratuvivix  #vivixPROMO  #pengedarshakleePelangiindah  #pengedarshakleepasirgudang  #pengedarshakleesingapore  #pengedarshakleeulutiram  #pengedarshakleebukitjaya  #pengedarshakleeBukittiram  #pengedarshakleeDesajaya  #pengedarshakleesaujanakotatinggi  #pengedarshakleetamantirambaru 
Penyakit Gout ialah salah satu bentuk artritis yang diakibatkan oleh pengumpulan hablur-hablur asid urik pada sendi-sendi. Penyakit ini terlalu menyakitkan dan dalam kebanyakan kes, hanya menjejaskan satu sendi (monoartritis), khususnya ibu jari kaki
.
Tanda2 gout adalah sakit yang melampau serta mengejut, bengkak, kemerahan, dan kehangatan, serta kekakuan pada sendi. .
Vivix membantu pesakit gout dengan mengurangkan keradangan pada sendi yg terjejas akibat gout kerana Vivix mengandungi kadar antioksidan yg tinggi, dan melindungi badan kita dari keradangan
.
Katakan bye2 kepada gout dengan Vivix!
.
.
Baca lebih banyak testimoni gout di:
FB Page - Pengedar Shaklee  Pasir Gudang 0137799624
.
Instagram - shaklee.pasir.gudang
.
.
Untuk order boleh klik link ni ye:

http://shakleepasirgudang.wasap.my
http://shakleepasirgudang.wasap.my
http://shakleepasirgudang.wasap.my
.
.
.
#shakleepasirgudang #shakleepermasjaya #shakleekotamasai #shakleemasai #shakleeserialam #shakleereadystock #shakleetanjunglangsat #shakleeSierraPerdana #shakleetamanrinting #shakleeplentong #shakleeeffect #shakleesenawang #shakleesingapore #pengedarshakleepasirgudang #gmffighter #Happymom #tsunamishaklee #TeamMagnifique๐Ÿš€ #tsunamiGMF #gmf_ratuvivix
Penyakit Gout ialah salah satu bentuk artritis yang diakibatkan oleh pengumpulan hablur-hablur asid urik pada sendi-sendi. Penyakit ini terlalu menyakitkan dan dalam kebanyakan kes, hanya menjejaskan satu sendi (monoartritis), khususnya ibu jari kaki . Tanda2 gout adalah sakit yang melampau serta mengejut, bengkak, kemerahan, dan kehangatan, serta kekakuan pada sendi. . Vivix membantu pesakit gout dengan mengurangkan keradangan pada sendi yg terjejas akibat gout kerana Vivix mengandungi kadar antioksidan yg tinggi, dan melindungi badan kita dari keradangan . Katakan bye2 kepada gout dengan Vivix! . . Baca lebih banyak testimoni gout di: FB Page - Pengedar Shaklee Pasir Gudang 0137799624 . Instagram - shaklee.pasir.gudang . . Untuk order boleh klik link ni ye: http://shakleepasirgudang.wasap.my http://shakleepasirgudang.wasap.my http://shakleepasirgudang.wasap.my . . . #shakleepasirgudang  #shakleepermasjaya  #shakleekotamasai  #shakleemasai  #shakleeserialam  #shakleereadystock  #shakleetanjunglangsat  #shakleeSierraPerdana  #shakleetamanrinting  #shakleeplentong  #shakleeeffect  #shakleesenawang  #shakleesingapore  #pengedarshakleepasirgudang  #gmffighter  #Happymom  #tsunamishaklee  #TeamMagnifique ๐Ÿš€ #tsunamiGMF  #gmf_ratuvivix 
RAHSIA PROTEIN .
-
-
Adalah salah satu sbb kulit jadi halus mulus .
-
-
Badan yang tak cukup protein punca kulit kusam, lesu .
-
-
Hilang manis, comel tu weh
.
Hangpa nak dak protein siap dalam masa kurang 2 minit and sedap and berkhasiat pulak tu .
-
-
Mudah cepat & berkhasiat! .
-
-
ESP is my saviour. Takperlu fikir lagi dah kalau lapar ka letih ka apa ka
-
-
Shake ja dah siap ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Mudah jur nak dapat protein
RAHSIA PROTEIN . - - Adalah salah satu sbb kulit jadi halus mulus . - - Badan yang tak cukup protein punca kulit kusam, lesu . - - Hilang manis, comel tu weh . Hangpa nak dak protein siap dalam masa kurang 2 minit and sedap and berkhasiat pulak tu . - - Mudah cepat & berkhasiat! . - - ESP is my saviour. Takperlu fikir lagi dah kalau lapar ka letih ka apa ka - - Shake ja dah siap ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Mudah jur nak dapat protein
Anda terlalu kurus ?

Selalu tak ada selera makan?

Dah makan banyak tapi berat masib tak naik?

Mehh..Cikqiena cadangkan 
Set lengkap Untuk Tambah Berat Badan.

Jangan risau kalau terlalu kurus ๐Ÿ˜Š

Set tambah berat badan Shaklee ni dapat bantu anda untuk bekalkan keperluan nutrisi secukupnya kepada tubuh.

Bantu tambah selera makan.

Bantu membina otot.

Jom tambh berat badan secara sihat dengan Shaklee ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ http://www.wasap.my/60135838036

#shakleejohorbahru
#codshakleejb
#codshakleeulutiram
#codshakleekotatinggi
#codshakleemalaysia
#gmffighter
#kuruskanbadandenganshaklee
#fattzura
#GMFfighter 
#sapphireteam
#Happymom 
#tsunamishaklee
Anda terlalu kurus ? Selalu tak ada selera makan? Dah makan banyak tapi berat masib tak naik? Mehh..Cikqiena cadangkan Set lengkap Untuk Tambah Berat Badan. Jangan risau kalau terlalu kurus ๐Ÿ˜Š Set tambah berat badan Shaklee ni dapat bantu anda untuk bekalkan keperluan nutrisi secukupnya kepada tubuh. Bantu tambah selera makan. Bantu membina otot. Jom tambh berat badan secara sihat dengan Shaklee ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ http://www.wasap.my/60135838036 #shakleejohorbahru  #codshakleejb  #codshakleeulutiram  #codshakleekotatinggi  #codshakleemalaysia  #gmffighter  #kuruskanbadandenganshaklee  #fattzura  #GMFfighter  #sapphireteam  #Happymom  #tsunamishaklee 
Tengoklah ni...belikan set berpantang untuk isteri yang bersalin Czer.

Husband dia yang bagi feedback. 
Ohh..suami mithali.

Encik-encik suami sekalian..dah belikan belum set berpantang untuk isteri ?

Mehh laa...cuba set berpantang Shaklee ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š http://www.wasap.my/60135838036

#shakleejohorbahru
#codshakleejb
#codshakleeulutiram
#codshakleekotatinggi
#codshakleemalaysia
#gmffighter
#kuruskanbadandenganshaklee
#fattzura
#GMFfighter 
#sapphireteam
#Happymom 
#tsunamishaklee
Tengoklah ni...belikan set berpantang untuk isteri yang bersalin Czer. Husband dia yang bagi feedback. Ohh..suami mithali. Encik-encik suami sekalian..dah belikan belum set berpantang untuk isteri ? Mehh laa...cuba set berpantang Shaklee ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š http://www.wasap.my/60135838036 #shakleejohorbahru  #codshakleejb  #codshakleeulutiram  #codshakleekotatinggi  #codshakleemalaysia  #gmffighter  #kuruskanbadandenganshaklee  #fattzura  #GMFfighter  #sapphireteam  #Happymom  #tsunamishaklee 
Mencuci dengan Selamat โ™ฅ๏ธ Memang dah jadi rutin Cikqiena akan basuh buah dan sayur dengan Basic H2 sebelum dimakan.

Harini nak masak sup. So, sesiap rendam daun sup dalam Basic H2. Bila nampak segala kekotoran tu dah keluar rasa puas hati sesangatt ๐Ÿ˜๐Ÿ‘ Lepastu Cikqiena letak daun sup tu dlm bekas ala-ala pasu bunga gituu. Letak air sikit dalam bekas tu.

Lepasni kalau nak guna boleh petik-petik je. Biasanya tahan sampai 3-4 hari. Pastikan beli yang masih berakar tau. ๐Ÿคญ

Sayur & buah pun kena cuci bersih-bersih. Kita tak tau kalau masih ada racun atau kotoran yang melekat.

Jangan terus ngapp je ๐Ÿ˜‚

Lepas buat cuci sayur Cikqiena bancuh Basic H2 untuk cuci dapur pulak...habis berkilat dapur Cikqiena. Memang serbaguna betul Basic H2 ni. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Satu rumah patut ada satu Basic H2 jugak, sebab Basic H2 ni selamat, berkesan dan mesra alam โ™ฅ๏ธ Tak perlu bilas pun. Tak merosakkan kulit jugak ๐Ÿคญ

Jom..dapatkan Basic H2 dengan Cikqiena sekarang ๐Ÿ˜˜

http://www.wasap.my/60135838036

#shakleejohorbahru
#codshakleejb
#codshakleeulutiram
#codshakleekotatinggi
#codshakleemalaysia
#gmffighter
#kuruskanbadandenganshaklee
#fattzura
#GMFfighter 
#sapphireteam
#Happymom 
#tsunamishaklee
Mencuci dengan Selamat โ™ฅ๏ธ Memang dah jadi rutin Cikqiena akan basuh buah dan sayur dengan Basic H2 sebelum dimakan. Harini nak masak sup. So, sesiap rendam daun sup dalam Basic H2. Bila nampak segala kekotoran tu dah keluar rasa puas hati sesangatt ๐Ÿ˜๐Ÿ‘ Lepastu Cikqiena letak daun sup tu dlm bekas ala-ala pasu bunga gituu. Letak air sikit dalam bekas tu. Lepasni kalau nak guna boleh petik-petik je. Biasanya tahan sampai 3-4 hari. Pastikan beli yang masih berakar tau. ๐Ÿคญ Sayur & buah pun kena cuci bersih-bersih. Kita tak tau kalau masih ada racun atau kotoran yang melekat. Jangan terus ngapp je ๐Ÿ˜‚ Lepas buat cuci sayur Cikqiena bancuh Basic H2 untuk cuci dapur pulak...habis berkilat dapur Cikqiena. Memang serbaguna betul Basic H2 ni. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Satu rumah patut ada satu Basic H2 jugak, sebab Basic H2 ni selamat, berkesan dan mesra alam โ™ฅ๏ธ Tak perlu bilas pun. Tak merosakkan kulit jugak ๐Ÿคญ Jom..dapatkan Basic H2 dengan Cikqiena sekarang ๐Ÿ˜˜ http://www.wasap.my/60135838036 #shakleejohorbahru  #codshakleejb  #codshakleeulutiram  #codshakleekotatinggi  #codshakleemalaysia  #gmffighter  #kuruskanbadandenganshaklee  #fattzura  #GMFfighter  #sapphireteam  #Happymom  #tsunamishaklee