an online Instagram web viewer

#accoustic medias

Photos

First recording studio session of the year @attikstudio. Guitare Accoustic riddim played and session recorded directed by the only One @kubixguitsy . When Mr Music comes to you, let it enter your soul. Break the distance and Link with your feelings, upcoming second album#music#guitar#accoustic#recording#studio#france#paris#guitsy#guitarpro#realthing#kubixguitsy#mirnamusics#upcomingalbum#2018
Took a break from editing to give y'all my testimony 🙋🏽‍♀️💃🏽lol
#IRememberWhen
#NowIGetTheLyrics #EvenYourEmotionsHadAnEcho 
#AndSoMuchSpace #DoesThatMakeMeCrazy 
#CoversAndCoffee 
#FeltLikeSinging #Cover #Instrumental #Beats #Accoustic #Crazy
@theacademic will be live on the #fm104strawberry🍓 at 9.10am tomorrow ! What song would you like them to cover? 
#irishmusic #accoustic #irishband
Hari ke-3 Recording @w.a.r.d.band_offical_bkl kita gunakan untuk Recording Vocals,.. Ditunggu single-single selanjutnya untuk @w.a.r.d.band_offical_bkl  thank's to sudah mempercayakan @riyan_studiobkl
Dalam penggaraoan single terbarunya.... .. Dan Bagi brader2 lain yg mau tanya2 seputaran recording dan jgn lewatkan spesial promo di awal tahun, ayoo sikat...
More info recording :

WA/hp : 085377325092
Bbm : 75f3cc29
www.soundcloud.com/riyan_dry
Instagram : @riyan_studiobkl

#accoustic #recording #producer #indiemusik #band #vocals #gangs #accoustic #gitarakustik #gitaris #guitarist #ibanezguitars #ibanez #vocalsgroup #homestudio #homerecording #music #mxl #mxlmichrophone #vocalbooth #iskat3000 #iskheadphones #iskrf9 #kurzweilks40 #line6 #rekamanmurahbengkulu #riyanstudio #bengkulu #indonesia
Hari ke-3 Recording @w.a.r.d.band_offical_bkl kita gunakan untuk Recording Vocals,.. Ditunggu single-single selanjutnya untuk @w.a.r.d.band_offical_bkl thank's to sudah mempercayakan @riyan_studiobkl Dalam penggaraoan single terbarunya.... .. Dan Bagi brader2 lain yg mau tanya2 seputaran recording dan jgn lewatkan spesial promo di awal tahun, ayoo sikat... More info recording : WA/hp : 085377325092 Bbm : 75f3cc29 www.soundcloud.com/riyan_dry Instagram : @riyan_studiobkl #accoustic  #recording  #producer  #indiemusik  #band  #vocals  #gangs  #accoustic  #gitarakustik  #gitaris  #guitarist  #ibanezguitars  #ibanez  #vocalsgroup  #homestudio  #homerecording  #music  #mxl  #mxlmichrophone  #vocalbooth  #iskat3000  #iskheadphones  #iskrf9  #kurzweilks40  #line6  #rekamanmurahbengkulu  #riyanstudio  #bengkulu  #indonesia 
Hail... Hail... Hail...
#hailtotheking #accoustic
.
.
Ojok lali KRSan reks 🙋
One of my favourite photos taken in a local village pub!  2016 💛 😊🍺🥃 #villagepub #local #chattingwiththelocals #goodconversation #socialise #spontaneousselfie #awayfromthenorm #topnight #singing #accoustic #music #lovethisphoto #beardedman
Check out for my FULL COVER!!
Naked - James Arthur | Cover by Mitch
Don't forget to SHARE, LIKE, SUBSCRIBE!

Link in my bio 😁👍 #naked #jamesarthur #cover #accoustic @singers @listentothesevoices @hotvocals @omgvoices @thespecialvoice @worldofmusic @crazyvoicess @indomusikgram @indozonemusic @indocovermusik_id @covermusikid
Check out for my FULL COVER!! Naked - James Arthur | Cover by Mitch Don't forget to SHARE, LIKE, SUBSCRIBE! Link in my bio 😁👍 #naked  #jamesarthur  #cover  #accoustic  @singers @listentothesevoices @hotvocals @omgvoices @thespecialvoice @worldofmusic @crazyvoicess @indomusikgram @indozonemusic @indocovermusik_id @covermusikid
//fourtwenty - Zona nyaman //
Kita ini insan bukan seekor sapi.
@fourtwntymusic
-
-
-
@indomusikgram @indovidgram @vandorbles_music @indoakustikgram 
@coversong_id 
#indomusikgram #vandorblesmusic #mousaik #coversaik #music #accoustic #vokalplus
our way to say ‘till-we-meet-again’ to our lil bro in #music, @danieldwb, was by playing some music together. doing it #accoustic this time! @danielh_14 #westinjakarta
our way to say ‘till-we-meet-again’ to our lil bro in #music , @danieldwb, was by playing some music together. doing it #accoustic  this time! @danielh_14 #westinjakarta 
Sunday Night time to chill out at a cozy bar or sing along with a band,
#terbaik2live sunday night will accompany you with greatest love songs of all time..
.
Enjoy a glass of cold beer only IDR 20K
.
.
#terbaik2live #geronimofm #beer #20K #sing #friends #chill #relax #sunday #hangout #indonesian #accoustic #cubicbar
Merantaulah agar kamu tau apa itu rindu
.
Pulang @iksanskuterofficial
youtube: iksanskuterofficial
#folkindonesia #folk #iksanskuter #akustik #musik #guitarist #jalanhidup #puisi #guitar #jancukers #javanese #ngalam #pulang #ngawiramah #anakrantau #merantau #accoustic
Saat aku harus menjadi penyanyi backingan, joget aja ah.. 😂😂😂😂 biar si @haryabraham yang fokus.. Wkwkwk.. .
.
.
Everything- Michael Bubble (cover) .
.
Voc+gitar @haryabraham 
Bass @benget.htb
Keyboard @vickakuen 
Drum lek @daniel_horeb
.
.
.
#weddinggig#vcoustic#band#music#accoustic#everythingcover#michaelbubble
Tələbəmizdən bir ifa 😘

Gitara Kursları 🎸
@agroup_gitar_kurslari
1)Dərslər  həftədə 2 dəfə 2 akademik saat aylıq ödəniş 30 azn , həftədə 3 dəfə 2 akademik saat aylıq ödəniş 40 azn.
2)Müxtəlif janr musiqilər,solo,arpejio,akord və ritmlər.
3)Öz vaxtlarınızı 🕑 özünüz təyin edirsiniz.
Əlaqə 
Tel ☎
Drect 📥
Tel : (055) 359 - 13 - 26 (051) 760 - 67 - 15
Arzularınızı xəyala çevirməyin xəyallarınızı reala çevirin 💪⛺
#muhteşemsesler #guitarcover#gitardersleri#guitar#gitar#guitara#gitara#classicguitar#accoustic#baku#amatormusic #bakuguitar#bakigitar#gitarkurslari#bakigitarkurslari#bakugitarkurslari#gitardersleri#guitarmusic#amator #voicetags #osestürkiye #muzik_medya #aztagram#leomessi#osesturkiye#video_medya #osesgram #osesscorp #voices #allahverdi#allahverdiagayev
Tələbəmizdən bir ifa 😘 Gitara Kursları 🎸 @agroup_gitar_kurslari 1)Dərslər həftədə 2 dəfə 2 akademik saat aylıq ödəniş 30 azn , həftədə 3 dəfə 2 akademik saat aylıq ödəniş 40 azn. 2)Müxtəlif janr musiqilər,solo,arpejio,akord və ritmlər. 3)Öz vaxtlarınızı 🕑 özünüz təyin edirsiniz. Əlaqə Tel ☎ Drect 📥 Tel : (055) 359 - 13 - 26 (051) 760 - 67 - 15 Arzularınızı xəyala çevirməyin xəyallarınızı reala çevirin 💪⛺ #muhteşemsesler  #guitarcover #gitardersleri #guitar #gitar #guitara #gitara #classicguitar #accoustic #baku #amatormusic  #bakuguitar #bakigitar #gitarkurslari #bakigitarkurslari #bakugitarkurslari #gitardersleri #guitarmusic #amator  #voicetags  #osestürkiye  #muzik_medya  #aztagram #leomessi #osesturkiye #video_medya  #osesgram  #osesscorp  #voices  #allahverdi #allahverdiagayev 
So nice ❤️
•
•
📹: James Bartholomew on youtube, make sure to go check him out!
•
•
Also go ahead and follow @guitarssounds (me)
So nice ❤️ • • 📹: James Bartholomew on youtube, make sure to go check him out! • • Also go ahead and follow @guitarssounds (me)
Apa yang terpancar dari dalam hati
Tak dapat aku bantah tak mampu kusingkirkan
Sesungguhnya aku sangat ingin melupakan ingin ku melupakan inginku melupakan... Padi - Seperti Kekasihku .
.
.
#coversong#padi#sepertikekasihku#cover#sobatpadi#amatirguitar#accoustic#vscocam
Should I Stay or Should I go?
#theclash #accoustic
Song:- MERI BHEEGI BHEEGI SI 
Singer:- KISHORE KUMAR ...
*HEADPHONE PE ZYADA ACHA LAGTA HAI*😅
#music #guitar #instacover #onemincover #accoustic #chakkdefatte #kishorekumar  #song
(Dengerinnya pake headset ya)
. . .

Ini adalah single pertama kami yang berjudul "Awal Yang Manis". Pada lagu ini menceritakan tentang seorang pria yang sedang jatuh hati dan ingin mengungkapkan perasaan pada perempuan yang Ia suka, tetapi mirisnya sebelum pria ini mengungkapkan perasaannya, perempuan tersebut tiba-tiba menjauhi si pria tanpa alasan yang jelas.😢
-
-
-
-
-
Jangan lupa tonton full version nya ya, link ada di bio 😁 Special thanks to videographer @auris.inf @bagasyr @asfifairuzzabad @farhan.ghaziya and mas @twistagilang sebagai pencipta lagu ini. Jangan lupa juga like, share & subscribes 👌🏻
.
.
.
#BerkaryalahDenganCaramu
(Dengerinnya pake headset ya) . . . Ini adalah single pertama kami yang berjudul "Awal Yang Manis". Pada lagu ini menceritakan tentang seorang pria yang sedang jatuh hati dan ingin mengungkapkan perasaan pada perempuan yang Ia suka, tetapi mirisnya sebelum pria ini mengungkapkan perasaannya, perempuan tersebut tiba-tiba menjauhi si pria tanpa alasan yang jelas.😢 - - - - - Jangan lupa tonton full version nya ya, link ada di bio 😁 Special thanks to videographer @auris.inf @bagasyr @asfifairuzzabad @farhan.ghaziya and mas @twistagilang sebagai pencipta lagu ini. Jangan lupa juga like, share & subscribes 👌🏻 . . . #BerkaryalahDenganCaramu 
Hamdard - Arijit Singh 
Did kinda complete paragraph audio cover this time. 😁 Hope you guys ll like and appreciate as you always do. 💕
Swipe right for the complete part. ✌️
#hamdard #bollywood #song #accoustic #cover #songoftheday #arijitsingh
F - coustic Smeleketew lagii...jreeeng
#accoustic #akustik #redblackroses #cover #gitaran #guitar #kopong #yamahaF310 #red #black #roses #imissyou #missyou #video
I will always love the idea of not being what people expect me to be...
#happy #music #accoustic #accousticguitar #change
hai para calon pengantin, saksikan penampilan Air Putih Entertainment tanggal 16 Februari 2018 di Balai Kartini.
dan penampilan mc kami @dyra_mayori di tgl 16-18 februari 2018.

dapatkan harga diskon hingga 30% dari kami, bagi anda yang melakukan transaksi di hari pertama (16 februari 2018)... dan bonus hadiah bagi 10 calon pengantin yang melakukan transaksi pertama... dapatkan kesempatan menarik dan pembayaran yang lebih mudah dengan mencicil menggunakan kartu kredit mandiri... kami tunggu yaa... untuk informasi lebih lanjut silahkan hub no air putih management di 0878 8365 0200

#airputihmanagement #airputihentertainment #musicforwedding #musikpernikahan #paketmusikpernikahan #chamber #band #accoustic #akustik #weddingexpo #gebyarpernikahan2018 #087883650200 #tagfortag #tagforlikes #tagforfollowers
hai para calon pengantin, saksikan penampilan Air Putih Entertainment tanggal 16 Februari 2018 di Balai Kartini. dan penampilan mc kami @dyra_mayori di tgl 16-18 februari 2018. dapatkan harga diskon hingga 30% dari kami, bagi anda yang melakukan transaksi di hari pertama (16 februari 2018)... dan bonus hadiah bagi 10 calon pengantin yang melakukan transaksi pertama... dapatkan kesempatan menarik dan pembayaran yang lebih mudah dengan mencicil menggunakan kartu kredit mandiri... kami tunggu yaa... untuk informasi lebih lanjut silahkan hub no air putih management di 0878 8365 0200 #airputihmanagement  #airputihentertainment  #musicforwedding  #musikpernikahan  #paketmusikpernikahan  #chamber  #band  #accoustic  #akustik  #weddingexpo  #gebyarpernikahan2018  #087883650200  #tagfortag  #tagforlikes  #tagforfollowers 
Angin pujaan hujan tapi beungeutna teu ngenaheun @payungteduhofficial
#accoustic
Angin pujaan hujan tapi beungeutna teu ngenaheun @payungteduhofficial #accoustic 
R.I.P😭😔 Dolores  O’Riordan 🎤🎸🎼 I cover 🎤🎸when you’re gone/ The Cranberries 1995 😭😔 รู้จักเธอกับวงจากไอแลนด์วงนี้ ตั้งแต่ชุดแรก เสียงร้องมีเอกลักษณ์ ใจหายเหมือนกัน 😭😔เพลงนี้จากงานชุดที่3 ❤️ ชอบเป็นการส่วนตัว แต่เศร้าจัง😭
R.I.P😭😔 Dolores O’Riordan 🎤🎸🎼 I cover 🎤🎸when you’re gone/ The Cranberries 1995 😭😔 รู้จักเธอกับวงจากไอแลนด์วงนี้ ตั้งแต่ชุดแรก เสียงร้องมีเอกลักษณ์ ใจหายเหมือนกัน 😭😔เพลงนี้จากงานชุดที่3 ❤️ ชอบเป็นการส่วนตัว แต่เศร้าจัง😭
hai para calon pengantin, saksikan penampilan Air Putih Entertainment tanggal 16 Februari 2018 di Balai Kartini.
dan penampilan mc kami @dyra_mayori di tgl 16-18 februari 2018.

dapatkan harga diskon hingga 30% dari kami, bagi anda yang melakukan transaksi di hari pertama (16 februari 2018)... dan bonus hadiah bagi 10 calon pengantin yang melakukan transaksi pertama... dapatkan kesempatan menarik dan pembayaran yang lebih mudah dengan mencicil menggunakan kartu kredit mandiri... kami tunggu yaa... untuk informasi lebih lanjut silahkan hub no air putih management di 0878 8365 0200

#airputihmanagement #airputihentertainment #musicforwedding #musikpernikahan #paketmusikpernikahan #chamber #band #accoustic #akustik #weddingexpo #gebyarpernikahan2018 #087883650200 #tagfortag #tagforlikes #tagforfollowers
hai para calon pengantin, saksikan penampilan Air Putih Entertainment tanggal 16 Februari 2018 di Balai Kartini. dan penampilan mc kami @dyra_mayori di tgl 16-18 februari 2018. dapatkan harga diskon hingga 30% dari kami, bagi anda yang melakukan transaksi di hari pertama (16 februari 2018)... dan bonus hadiah bagi 10 calon pengantin yang melakukan transaksi pertama... dapatkan kesempatan menarik dan pembayaran yang lebih mudah dengan mencicil menggunakan kartu kredit mandiri... kami tunggu yaa... untuk informasi lebih lanjut silahkan hub no air putih management di 0878 8365 0200 #airputihmanagement  #airputihentertainment  #musicforwedding  #musikpernikahan  #paketmusikpernikahan  #chamber  #band  #accoustic  #akustik  #weddingexpo  #gebyarpernikahan2018  #087883650200  #tagfortag  #tagforlikes  #tagforfollowers 
Ganaskustik !
@jrocks_instagram 
Good crowd even cm akustikan..
Bersama @gen987fm dan @meikarta.lippockr 
#jrock #jrockstar #accoustic #depoktownsquare
Lyric video for one of my songs,, link in bio😊
#ifoundGod #lyricvideo #music #songwriting #gospel #accoustic
Edcoustic - nantikaku di batas waktu

Dikedalaman hatiku tersembunyi harapan yang suci
Tak perlu engkau menyangsikan
Lewat kesalihanmu yang terukir menghiasi dirimu
Tak perlu dengan kata-kata
Sungguh walau kukelu tuk mengungkapkan perasaanku
Namun penantianmu pada diriku jangan salahkan
Kalau memang kau pilihkan aku
Tunggu sampai aku datang nanti
Kubawa kau pergi kesyurga abadi
Kini belumlah saatnya aku membalas cintamu
Nantikanku dibatas waktu
#cover #edcoustic #accoustic #nantikankudibataswaktu
Edcoustic - nantikaku di batas waktu Dikedalaman hatiku tersembunyi harapan yang suci Tak perlu engkau menyangsikan Lewat kesalihanmu yang terukir menghiasi dirimu Tak perlu dengan kata-kata Sungguh walau kukelu tuk mengungkapkan perasaanku Namun penantianmu pada diriku jangan salahkan Kalau memang kau pilihkan aku Tunggu sampai aku datang nanti Kubawa kau pergi kesyurga abadi Kini belumlah saatnya aku membalas cintamu Nantikanku dibatas waktu #cover  #edcoustic  #accoustic  #nantikankudibataswaktu 
Looping Sessions
bitter sweet symphony - the verve
.
.
#looping #martin #theverve #guitar #accoustic #bittersweetsymphony #pratice
When a newbi grunge tries like kurt cobain. Lol
#nirvana #lithium #nirvanacover #lithiumcover #cover #coversong #nirvanaina #nevermind #accoustic #grunge #kurtcobain
Apologies for the short hiatus. Back with Michael Head & The Strings... led by Rod Skipp. ‘Adiós Señor Pussycat’ Ark Recording Studio. Photography by @john.johno 
#love #music #michaelheadandtheredelasticband #michaelhead #treb #accoustic #guitar #cello #strings #liverpool #studio #recordingstudio #photooftheday #instagood #igers #blackandwhite
Ini bukan soal cinta kasih biasa, sesal dan harapan jadi satu disaat kamu tidak lagi memilikinya. Terima kasih untuk semua peluh mu, untuk air mata mu dan pengorbanan sampai saat terakhir itu. We love u mom. Tidak bnyk yg bisa kami berikan. "untuk IBU yg ada ditempat terindah.  Amiin

Abaikan jari segede gajah
@saptahariyandi
@aldimaulana16
@neng_rattnaa 
#mama #songformom #ikhlas #lagu #music #accoustic
Ini bukan soal cinta kasih biasa, sesal dan harapan jadi satu disaat kamu tidak lagi memilikinya. Terima kasih untuk semua peluh mu, untuk air mata mu dan pengorbanan sampai saat terakhir itu. We love u mom. Tidak bnyk yg bisa kami berikan. "untuk IBU yg ada ditempat terindah. Amiin Abaikan jari segede gajah @saptahariyandi @aldimaulana16 @neng_rattnaa #mama  #songformom  #ikhlas  #lagu  #music  #accoustic 
#baarish (cover) by Indonesian Students
First time cover hindi song w/ @indra.samudraa .
.
.
@memoriesofamu #arjitsingh #barish #halfgirlfriend #singing #hindisong #cover #bollywoodsongs #accoustic
@beerpoint_bdg -  Tonight🍻
Every tuesday
“Urban pop”
With

PURE .
.
@ringgomusic.ent
@beerpoint_bdg

Phone : 022-42690743 
Phone/WA : 085795778811 
Pin. : 5AC55C6B 
Line id : beerpoint 
#beer #beers #beerpoint #beerpong #beerpromo #beerpromosi #beerpromotion #bdg #bandung #bandungpromo #bandungpromosi #bandungpromotion #hangout #takeaway #delivery #deliveryorder #deliveryservice #event #events #musik #music #dj #band #akustik #accoustic #acoustic #tuesday -
@beerpoint_bdg - Tonight🍻 Every tuesday “Urban pop” With PURE . . @ringgomusic.ent @beerpoint_bdg Phone : 022-42690743 Phone/WA : 085795778811 Pin. : 5AC55C6B Line id : beerpoint #beer  #beers  #beerpoint  #beerpong  #beerpromo  #beerpromosi  #beerpromotion  #bdg  #bandung  #bandungpromo  #bandungpromosi  #bandungpromotion  #hangout  #takeaway  #delivery  #deliveryorder  #deliveryservice  #event  #events  #musik  #music  #dj  #band  #akustik  #accoustic  #acoustic  #tuesday  -
[Earphones Recommended] 🎙️🎧
This is a song i made a few months back. Back in 2017, it all started with me jamming to my guitar and created a melody that i thought it sounded cool and nice. Lyrics just came into my mind and thats how this was created. This is an appreciation post to my wonderful friend @ainin_sofeena . She helped me with alot of stuff like vocals, moral support and others, she's a one of a kind girl that u will never see in any other girl u'll find, she's unique, and her personality is different from others. She's super nice and she's beautiful too😍. @ainin_sofeena , gave me such an inspiration to be more confident. If it wasnt for @ainin_sofeena , i would never post song covers back in 2017, this song would never make it to any social platform if it wasnt for her. She taught me alot about life. @ainin_sofeena u're a wonderful person and i owe you alot of things.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#vocals #thevoice #singing #song #accoustic #cover #songcover
[Earphones Recommended] 🎙️🎧 This is a song i made a few months back. Back in 2017, it all started with me jamming to my guitar and created a melody that i thought it sounded cool and nice. Lyrics just came into my mind and thats how this was created. This is an appreciation post to my wonderful friend @ainin_sofeena . She helped me with alot of stuff like vocals, moral support and others, she's a one of a kind girl that u will never see in any other girl u'll find, she's unique, and her personality is different from others. She's super nice and she's beautiful too😍. @ainin_sofeena , gave me such an inspiration to be more confident. If it wasnt for @ainin_sofeena , i would never post song covers back in 2017, this song would never make it to any social platform if it wasnt for her. She taught me alot about life. @ainin_sofeena u're a wonderful person and i owe you alot of things. . . . . . . . . . . . #vocals  #thevoice  #singing  #song  #accoustic  #cover  #songcover 
Glad to see "Wailers" strap still with @sikopatdelik gear. Thank you so much brother for sharing 🍻 .
#wailers
#gearporn 
#guitargear
Glad to see "Wailers" strap still with @sikopatdelik gear. Thank you so much brother for sharing 🍻 . #wailers  #gearporn  #guitargear 
heiii babi airr 😎😁 kangen elo lo lo lo dan lo 👈👉👆☝👇
Gak kerasa udh 1thn gk ketemu #babiair #vidiotahunlalu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
@christine
@nicovanwilliam.s
@rony_sahputra
@ronyblueshutasoit 
@botak_premium_barbershop
#justforfun  #happymoment #remember #history #cabrita #cafemedan  #backofstage #friends #simplesoul #accoustic #missing #babiair #video
Daripada manyun lah...
Jrengg jrengg saja lah....
#accoustic #oblaghmanagement 
#indieband #indonesiaraya
Cover HIVI - Siapkah Kau Tuk Jatuh Cinta Lagi 👂🎧
By @acengnurjaman_ .
Kalo kurang jelas make hadset ya MALIH !!
.
.
@acousticcover_indo @acousticpeople @indomusikgram
#accoustik #accoustic #coverup #hivi #indomusikgram #accousticcover #accousticguitar
Bunga - kasih jangan kau pergi
#cover #accoustic #bunga #kasihjangankaupergi #kdri
Classic love song... acoustic 😍🎤🎸🎷✨🎶 love this

#justalittle #performance #singing #singer #wedding #accoustic #band #vscocam
Naff- terendap laraku
#cover #accoustic #naff #terendaplaraku
Little Miss is off to Nashville to bust out some more 🎵🎤 Go do what you do best girl - miss you already ❤️❤️ @tasha_amoroso 
#pocketrocket #singersonwriter #accoustic #babyshesgotit
オススメ頂いた曲より!
【毎日裕哥#134】
*
今夜はエメ(Aimer)の
「for ロンリー」です!!
*
特に最初の2行が好きな部分。
教えてもらってすぐお気に入り入れた。
てかAimerの声良いよなぁ~!!
http://www.youtube.com/user/ohtayuko33
*
*****
*
そういえばちょこちょこ文字のないサムネイルの時がありますが、特に日本語、デザイン的に美しくできない時、デザインの方優先してるためです…
今日のタイトル、デザイン的にどうしても美しくできなかった…日本語のフォントもっと欲しいわ、英語はかっこいいわw
*
*****
*
■1/6にアップした新作MV[愛し命]
https://www.youtube.com/watch?v=ymmcg8XScSM
■そのMV制作裏話
http://www.yukoppoi.com/archives/51911665.html
■YouTube : ohtayuko33
■Twitter : ohtayuko33
*
#毎日裕哥 #piano #singersongwriter #music #cover #音楽 #ピアノ #弾き語り #カバー #シンガーソングライター #毎日 #everyday #シンガー #作曲家 #DTMer #singer #comporser #動画 #accoustic #アコースティック #aimer
オススメ頂いた曲より! 【毎日裕哥#134 】 * 今夜はエメ(Aimer)の 「for ロンリー」です!! * 特に最初の2行が好きな部分。 教えてもらってすぐお気に入り入れた。 てかAimerの声良いよなぁ~!! http://www.youtube.com/user/ohtayuko33 * ***** * そういえばちょこちょこ文字のないサムネイルの時がありますが、特に日本語、デザイン的に美しくできない時、デザインの方優先してるためです… 今日のタイトル、デザイン的にどうしても美しくできなかった…日本語のフォントもっと欲しいわ、英語はかっこいいわw * ***** * ■1/6にアップした新作MV[愛し命] https://www.youtube.com/watch?v=ymmcg8XScSM ■そのMV制作裏話 http://www.yukoppoi.com/archives/51911665.html ■YouTube : ohtayuko33 ■Twitter : ohtayuko33 * #毎日裕哥  #piano  #singersongwriter  #music  #cover  #音楽  #ピアノ  #弾き語り  #カバー  #シンガーソングライター  #毎日  #everyday  #シンガー  #作曲家  #DTMer  #singer  #comporser  #動画  #accoustic  #アコースティック  #aimer 
Haha  buat kmaren yg gag sempet nonton Liam Gallagher, ini versi kw busuknya yak haha. 
Kesulitan take video ini tu... you know lah, "fokusin mata" 😜 kan mata gw jereng wkwkwwk ..😜
..
..
#cover#music#accoustic#ukulele#mahalo #oasis #standbyme #LiamGallagher #indoakustikcover #vandorblesmusic #tmgmusikgram #indomusikvideo #indomusikgram #vocalplus
dash ucha - merindukanmu

pake hetset biar lebih jelas ancurnya wkwk

maap dengan suara yg pas pasan dan nafas yg engap engapan wkwk

#indozonemusic #cover #accoustic #indovidgram #music #indonesian #ibanez #dash #uchiha #merindukanmu #merindukanmudashuciha #coversong #vocalplus #musiceverywhere #like4like #likeforlike #likeforfollow #like4follow #instagram #instagood
To Be With You - Mr.Big
Nylon Fingerstyle
By Sony Xperia
#guitar #nylon #accoustic #cover #song #fingerstyle #music #rock #pop #poprock #mrbig #70s
Mercy cover ❤✌🎸 @indiansingers @shawnmendes #mercy
.
.
@singers_fresh @indiansvoice @hmc_music @talentedvocalists97 @indianrockstars @talented_musicians @best_ig_singers @wipmusic @indian_singers_01 @indian_mosiqi @bofsindia @singer_songwriter_talents 
@musiciansofworld @acousticpeople  @singers_of_india @amazing_recordz @talent.of.india @betmee
#instawipp #musiciansofworld #guitar #guitarist #accoustic #accousticguitar #acousticpeople #guitarcovers #covers #1minutecovers #guitarlover #musiclovers #tbt #follow #tflers #igors #instamusiciansdaily #instaguitar #instadaily #instatalent #instagramsingers
Mercy cover ❤✌🎸 @indiansingers @shawnmendes #mercy  . . @singers_fresh @indiansvoice @hmc_music @talentedvocalists97 @indianrockstars @talented_musicians @best_ig_singers @wipmusic @indian_singers_01 @indian_mosiqi @bofsindia @singer_songwriter_talents @musiciansofworld @acousticpeople @singers_of_india @amazing_recordz @talent.of.india @betmee #instawipp  #musiciansofworld  #guitar  #guitarist  #accoustic  #accousticguitar  #acousticpeople  #guitarcovers  #covers  #1minutecovers  #guitarlover  #musiclovers  #tbt  #follow  #tflers  #igors  #instamusiciansdaily  #instaguitar  #instadaily  #instatalent  #instagramsingers 
Before this song in the post, someone asked me to cover this song. But at that time I can not accept the request. Time passes, we love face to face through video call. Share the story and joke until late at night, but now the woman disappears. She and I do not have a special relationship, but only the woman who almost every night always call me via video. Thank you for the time you poured to come to my life, even for a while. My hope for you, be a good woman and hope you get a man - faithful men love you, and patiently take care of your children. And now I have to go back into my dark, and make peace with my loneliness :)
.
🎙️Ed Sheeran - Perfect🎼 | Using your 🎧 for better experience
.
Delsoon ! #Music #EdSheeran #Musician #Solo #Sing #Accoustic #Indomusikgram
Before this song in the post, someone asked me to cover this song. But at that time I can not accept the request. Time passes, we love face to face through video call. Share the story and joke until late at night, but now the woman disappears. She and I do not have a special relationship, but only the woman who almost every night always call me via video. Thank you for the time you poured to come to my life, even for a while. My hope for you, be a good woman and hope you get a man - faithful men love you, and patiently take care of your children. And now I have to go back into my dark, and make peace with my loneliness :) . 🎙️Ed Sheeran - Perfect🎼 | Using your 🎧 for better experience . Delsoon ! #Music  #EdSheeran  #Musician  #Solo  #Sing  #Accoustic  #Indomusikgram