an online Instagram web viewer

#ajimaura medias

Photos

💋Semua wanita impikan kulit yg cantik cerah putih gebu🙆🏻. 👠💄
.
..
Jika bukan sekarang bila lagi ? 😳
.
.Dan kalau bukan kita siapa lagi yg nak tolong kita kn 🤗
.
.
 Bukan sbb x bersyukur,☺ tetapi kita juga digalakkan utk mencari ikhtiar😊 agar mampu menjaga kebersihan & memperbaiki diri kita sendiri . 😋.🙆🏻
JOM TRY ☃BOOSTER WHITENING☃
HANYA BERMODALKAN🎀RM60 SAHAJA🎀
.
.
Makan 1 kapsul 💊utk 4 Hari . .
Byk kan mnum air masak✔.
.
Elakkan kafein.☕
.
.
. 
InshaAllah kesan puas hati.😻 Bukan sy cakap kosong, tapi berlambak2 testimoni & feedback yg kami dapat dari customer. 👍🏻👍🏻🌸
Sape nk order bole whatsapp👇🏽👇🏽👇🏽. .
0179249579
.
 #shhazbeauty #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #kosmetikmurah #borongkosmetikmurahmalaysia #tatiskincare #bvrmurah #vitaminC #putihsebadan #buangtoksin #feedbackbooster #serumMurah #aurawhite #promosi #terapiinstagram #ajimaura #letscantik #produklakukeras #produkkecantikan #onlineshopmalaysia #bazarpaknil #hannisgreencoffee #losyenajaib #vcinjection #ephyraskinsnow #whiteningbooster
💋Semua wanita impikan kulit yg cantik cerah putih gebu🙆🏻. 👠💄 . .. Jika bukan sekarang bila lagi ? 😳 . .Dan kalau bukan kita siapa lagi yg nak tolong kita kn 🤗 . . Bukan sbb x bersyukur,☺ tetapi kita juga digalakkan utk mencari ikhtiar😊 agar mampu menjaga kebersihan & memperbaiki diri kita sendiri . 😋.🙆🏻 JOM TRY ☃BOOSTER WHITENING☃ HANYA BERMODALKAN🎀RM60 SAHAJA🎀 . . Makan 1 kapsul 💊utk 4 Hari . . Byk kan mnum air masak✔. . Elakkan kafein.☕ . . . InshaAllah kesan puas hati.😻 Bukan sy cakap kosong, tapi berlambak2 testimoni & feedback yg kami dapat dari customer. 👍🏻👍🏻🌸 Sape nk order bole whatsapp👇🏽👇🏽👇🏽. . 0179249579 . #shhazbeauty  #ubatputih  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #kosmetikmurah  #borongkosmetikmurahmalaysia  #tatiskincare  #bvrmurah  #vitaminC  #putihsebadan  #buangtoksin  #feedbackbooster  #serumMurah  #aurawhite  #promosi  #terapiinstagram  #ajimaura  #letscantik  #produklakukeras  #produkkecantikan  #onlineshopmalaysia  #bazarpaknil  #hannisgreencoffee  #losyenajaib  #vcinjection  #ephyraskinsnow  #whiteningbooster 
@Regranned from @ajimaura -  Group Akademi Insta
Telah dibuka pada 16/8/2017
Secara PERCUMA
.
Anda boleh klik link Di Bahagian bio 👉 @sifucilik .
Untuk task Followers GEMPAK PART 3 ,boleh ke instagram 👉 @dukunsaka
.
Untuk panduan Khas 
Sila baca Di 👉 @akademi.insta .
Selamat memakmurkan insan kerana Allah S.W.T
.
Anda mahukan kejayaan kerana Allah?
.
Mulalah berfikir cara dengan mencari Redhanya.
.
Ya Allah Kau anugerahkan kepada Kami , perniagaan Yang menguntungkan Kami ,keluarga Kami, saudara mara Kami ,muslimin Dan muslimat Dunia Dan Akhirat.
.
Amin ya Allah .Amin
.
#ajimaura
#terapiinstagram
@Regranned from @ajimaura - Group Akademi Insta Telah dibuka pada 16/8/2017 Secara PERCUMA . Anda boleh klik link Di Bahagian bio 👉 @sifucilik . Untuk task Followers GEMPAK PART 3 ,boleh ke instagram 👉 @dukunsaka . Untuk panduan Khas Sila baca Di 👉 @akademi.insta . Selamat memakmurkan insan kerana Allah S.W.T . Anda mahukan kejayaan kerana Allah? . Mulalah berfikir cara dengan mencari Redhanya. . Ya Allah Kau anugerahkan kepada Kami , perniagaan Yang menguntungkan Kami ,keluarga Kami, saudara mara Kami ,muslimin Dan muslimat Dunia Dan Akhirat. . Amin ya Allah .Amin . #ajimaura  #terapiinstagram 
" ADAKAH MEERACLE GEMSTONE SERUM DIUJI TERLEBIH DAHULU ? "
.
.
Yes, sebelum memasarkan MEERACLE GEMSTONE SERUM, team RND telah pun membuat byk research berkenaan FORMULA GEMSTONE.
.
Kajian ini memakan masa sehingga 1 tahun lebih, setelah diperinci secara keseluruhanya, dan selamat digunakan barulah dipasarkan.
.
MEERACLE GEMSTONE SERUM telah pun mendapat kelulusan dari KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA, dan dijamin selamat digunakan.
.
Tiada bahan kimia yg terlarang di dalamnya, dan MEERACLE GEMSTONE SERUM adalah satu-satunya serum di pasaran yg mendapat SIJIL HALAL.
.
Segala butir-butiran ini boleh disemak di portal KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA dan JAKIM.
.
Untuk sebarang pertanyaan & maklumat lanjut : 📲 011 23755617 😉
.
#formulagemstone
#meeraclegemstonserum
#meeraclegemstonebeauty
#1stgemstonebeautyproductinasian 
#meeraclegemstonecleanser 
#stokismeeracle 
#sayajualmeeracle 
#sayajualsayapakai 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#possetiaphari 
#posseluruhmalaysia 
#codbandarayamelaka 
#like
#likeforlike 
#like4like 
#likeforfollow
" ADAKAH MEERACLE GEMSTONE SERUM DIUJI TERLEBIH DAHULU ? " . . Yes, sebelum memasarkan MEERACLE GEMSTONE SERUM, team RND telah pun membuat byk research berkenaan FORMULA GEMSTONE. . Kajian ini memakan masa sehingga 1 tahun lebih, setelah diperinci secara keseluruhanya, dan selamat digunakan barulah dipasarkan. . MEERACLE GEMSTONE SERUM telah pun mendapat kelulusan dari KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA, dan dijamin selamat digunakan. . Tiada bahan kimia yg terlarang di dalamnya, dan MEERACLE GEMSTONE SERUM adalah satu-satunya serum di pasaran yg mendapat SIJIL HALAL. . Segala butir-butiran ini boleh disemak di portal KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA dan JAKIM. . Untuk sebarang pertanyaan & maklumat lanjut : 📲 011 23755617 😉 . #formulagemstone  #meeraclegemstonserum  #meeraclegemstonebeauty  #1stgemstonebeautyproductinasian  #meeraclegemstonecleanser  #stokismeeracle  #sayajualmeeracle  #sayajualsayapakai  #ajimaura  #terapiinstagram  #possetiaphari  #posseluruhmalaysia  #codbandarayamelaka  #like  #likeforlike  #like4like  #likeforfollow 
BAWAL CHIFFON LABUH 50"/60"
.
MATERIAL TERBARU! "Saya memang pakai bawal je, tapi susah betul nak cari yang berkenan di hati, tapi bila jumpa AISYA saya dah tak pandang lain daahh😌" "Semua yang ada inginkan ada pada AISYA, labuh elok, senang bentuk, tak kejung, jatuh terletak je pakai.. yang paling best TAK JARANG 😍" Kerana kami memahami, muslimah pasti mencari-cari bawal yang :
❤ SUPER SENANG BENTUK! Pelanggan kami kata bawal dengar kata.
❤ TAK JARANG, tak perlu pakai inner.. selesa❄
❤ TAK KEJUNG, kalau pakai jatuh terletak bukan macam kotak🙈
❤ TAHAN RENYUK, ada yg kata bukak plastik terus pakai, iron sekali tahan berhari-hari!
❤ TAHAN LASAK, kain berkualiti, basuh pun tak luntur, nampak baruuuuuuu je.
❤ material chiffon PANAMERA berkualiti tinggi.. pegang pun dah tau😍
❤ JAHITAN BERKUALITI, jahit tepi piku rapat padat & tak mudah berbulu
❤ dan Yang penting LABUH ELOK, available bidang 50" & 60" sahaja.
.
PADA HARGA SUPER BERBALOI UNTUK KUALITI DI ATAS
.
Jangan Lepaskan Peluang Untuk Dapatkan koleksi bawal terbaru
.
📝 CARA TEMPAHAN:
📱Boleh sahaja whatsapp 👇
0134846389
0134846389
0134846389
.
Kami sedia berikan yang terbaik❤
.
#aizuqaifa #ajimaura #terapiinstagram #aurainsta #usim #uitm #bawallabuh #bawal #bidang60 #tudung #tudunglabuh #student #sayajual #hijab #hijablabuh #patuhsyariah #jualmurah #instafamous #tudungbawal 
#jomboomboomajim #tudungonline #tudungbidang60 #bawalruffle #tudungmalaysia #syariahcompliance #assalamualaikum #bawalchiffon
BAWAL CHIFFON LABUH 50"/60" . MATERIAL TERBARU! "Saya memang pakai bawal je, tapi susah betul nak cari yang berkenan di hati, tapi bila jumpa AISYA saya dah tak pandang lain daahh😌" "Semua yang ada inginkan ada pada AISYA, labuh elok, senang bentuk, tak kejung, jatuh terletak je pakai.. yang paling best TAK JARANG 😍" Kerana kami memahami, muslimah pasti mencari-cari bawal yang : ❤ SUPER SENANG BENTUK! Pelanggan kami kata bawal dengar kata. ❤ TAK JARANG, tak perlu pakai inner.. selesa❄ ❤ TAK KEJUNG, kalau pakai jatuh terletak bukan macam kotak🙈 ❤ TAHAN RENYUK, ada yg kata bukak plastik terus pakai, iron sekali tahan berhari-hari! ❤ TAHAN LASAK, kain berkualiti, basuh pun tak luntur, nampak baruuuuuuu je. ❤ material chiffon PANAMERA berkualiti tinggi.. pegang pun dah tau😍 ❤ JAHITAN BERKUALITI, jahit tepi piku rapat padat & tak mudah berbulu ❤ dan Yang penting LABUH ELOK, available bidang 50" & 60" sahaja. . PADA HARGA SUPER BERBALOI UNTUK KUALITI DI ATAS . Jangan Lepaskan Peluang Untuk Dapatkan koleksi bawal terbaru . 📝 CARA TEMPAHAN: 📱Boleh sahaja whatsapp 👇 0134846389 0134846389 0134846389 . Kami sedia berikan yang terbaik❤ . #aizuqaifa  #ajimaura  #terapiinstagram  #aurainsta  #usim  #uitm  #bawallabuh  #bawal  #bidang60  #tudung  #tudunglabuh  #student  #sayajual  #hijab  #hijablabuh  #patuhsyariah  #jualmurah  #instafamous  #tudungbawal  #jomboomboomajim  #tudungonline  #tudungbidang60  #bawalruffle  #tudungmalaysia  #syariahcompliance  #assalamualaikum  #bawalchiffon 
💖TEJA KURUNG PAHANG💖
.
✔️ Cutting Kurung Pahang (Pesak Gantung).
✔️ Gabungan Material Baju dr Platinum Pearl Skin dan Kain dr Dubai Silk.
✔️ High Quality 100% Gred AAA.
✔️ Saiz Available dr S-XXL.
✔️ Cutting Loose.
✔️ Kain Susun Sebelah Kiri.
✔️ Pinggang Kain Bergetah Penuh.
✔️ Zip Sebelah Kiri.
.
Harga RM105sm/110ss
.
Whatsapp 019 562 5667 (Amirah) skrg.
.
#bajukurung #bajukurungsilk #bajukurungplain #bajukurungbunga #bajukurungcantik #bajukurungmurah #bajukurungsale #royalsilk #terapiinstagram #ajimaura #bazaar #bazaarpaknil #bajuraya #bajukerja #bajudinner #bajuformal
💖TEJA KURUNG PAHANG💖 . ✔️ Cutting Kurung Pahang (Pesak Gantung). ✔️ Gabungan Material Baju dr Platinum Pearl Skin dan Kain dr Dubai Silk. ✔️ High Quality 100% Gred AAA. ✔️ Saiz Available dr S-XXL. ✔️ Cutting Loose. ✔️ Kain Susun Sebelah Kiri. ✔️ Pinggang Kain Bergetah Penuh. ✔️ Zip Sebelah Kiri. . Harga RM105sm/110ss . Whatsapp 019 562 5667 (Amirah) skrg. . #bajukurung  #bajukurungsilk  #bajukurungplain  #bajukurungbunga  #bajukurungcantik  #bajukurungmurah  #bajukurungsale  #royalsilk  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazaar  #bazaarpaknil  #bajuraya  #bajukerja  #bajudinner  #bajuformal 
💖TEJA KURUNG PAHANG💖
.
✔️ Cutting Kurung Pahang (Pesak Gantung).
✔️ Gabungan Material Baju dr Platinum Pearl Skin dan Kain dr Dubai Silk.
✔️ High Quality 100% Gred AAA.
✔️ Saiz Available dr S-XXL.
✔️ Cutting Loose.
✔️ Kain Susun Sebelah Kiri.
✔️ Pinggang Kain Bergetah Penuh.
✔️ Zip Sebelah Kiri.
.
Harga RM105sm/110ss
.
Whatsapp 019 562 5667 (Amirah) skrg.
.
#bajukurung #bajukurungsilk #bajukurungplain #bajukurungbunga #bajukurungcantik #bajukurungmurah #bajukurungsale #royalsilk #terapiinstagram #ajimaura #bazaar #bazaarpaknil #bajuraya #bajukerja #bajudinner #bajuformal
💖TEJA KURUNG PAHANG💖 . ✔️ Cutting Kurung Pahang (Pesak Gantung). ✔️ Gabungan Material Baju dr Platinum Pearl Skin dan Kain dr Dubai Silk. ✔️ High Quality 100% Gred AAA. ✔️ Saiz Available dr S-XXL. ✔️ Cutting Loose. ✔️ Kain Susun Sebelah Kiri. ✔️ Pinggang Kain Bergetah Penuh. ✔️ Zip Sebelah Kiri. . Harga RM105sm/110ss . Whatsapp 019 562 5667 (Amirah) skrg. . #bajukurung  #bajukurungsilk  #bajukurungplain  #bajukurungbunga  #bajukurungcantik  #bajukurungmurah  #bajukurungsale  #royalsilk  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazaar  #bazaarpaknil  #bajuraya  #bajukerja  #bajudinner  #bajuformal 
💖TEJA KURUNG PAHANG💖
.
✔️ Cutting Kurung Pahang (Pesak Gantung).
✔️ Gabungan Material Baju dr Platinum Pearl Skin dan Kain dr Dubai Silk.
✔️ High Quality 100% Gred AAA.
✔️ Saiz Available dr S-XXL.
✔️ Cutting Loose.
✔️ Kain Susun Sebelah Kiri.
✔️ Pinggang Kain Bergetah Penuh.
✔️ Zip Sebelah Kiri.
.
Harga RM105sm/110ss
.
Whatsapp 019 562 5667 (Amirah) skrg.
.
#bajukurung #bajukurungsilk #bajukurungplain #bajukurungbunga #bajukurungcantik #bajukurungmurah #bajukurungsale #royalsilk #terapiinstagram #ajimaura #bazaar #bazaarpaknil #bajuraya #bajukerja #bajudinner #bajuformal
💖TEJA KURUNG PAHANG💖 . ✔️ Cutting Kurung Pahang (Pesak Gantung). ✔️ Gabungan Material Baju dr Platinum Pearl Skin dan Kain dr Dubai Silk. ✔️ High Quality 100% Gred AAA. ✔️ Saiz Available dr S-XXL. ✔️ Cutting Loose. ✔️ Kain Susun Sebelah Kiri. ✔️ Pinggang Kain Bergetah Penuh. ✔️ Zip Sebelah Kiri. . Harga RM105sm/110ss . Whatsapp 019 562 5667 (Amirah) skrg. . #bajukurung  #bajukurungsilk  #bajukurungplain  #bajukurungbunga  #bajukurungcantik  #bajukurungmurah  #bajukurungsale  #royalsilk  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazaar  #bazaarpaknil  #bajuraya  #bajukerja  #bajudinner  #bajuformal 
Alhamdulillah...😊 ✔Fibroid dah kecut ✔Period dah lancar

Doktor sampai tanya ada makan ubat apa2 ke?..😅
Semoga lepas ni fibroid kecut, hilang habis okay..inshaALLAH..Aminn😄

Terima kasih juga sebab sudi cuba jspgold ye.😙 HARGA 1 BOTOL : 🍓RM55.00 (sm) RM60.00 (ss)

HARGA 2 BOTOL : 🍓RM100.00 (sm)
🍓RM110.00 (ss)

Jom wassap 📲011-60721276
Alhamdulillah...😊 ✔Fibroid dah kecut ✔Period dah lancar Doktor sampai tanya ada makan ubat apa2 ke?..😅 Semoga lepas ni fibroid kecut, hilang habis okay..inshaALLAH..Aminn😄 Terima kasih juga sebab sudi cuba jspgold ye.😙 HARGA 1 BOTOL : 🍓RM55.00 (sm) RM60.00 (ss) HARGA 2 BOTOL : 🍓RM100.00 (sm) 🍓RM110.00 (ss) Jom wassap 📲011-60721276
Mivo original phone.. Ultra 2 RM- 510
Ultra 4 RM- 500
Ultra 7 RM- 580
Ultra 8 RM-590
Caryota 1 RM- 600
Caryota 4 RM- 600
Caryota 5 RM- 600
Caryota 6 RM-600

Pos sm- RM 15
Pos ss- RM 25

Berminat boleh inbox ye..tq

#phonemurah
#mogaadarezekiku
#ajimaura
#sayajualmurah
#jemputintaiye
#bagetphone
#jgnseganye
#sayajual
#bazaarpaknil
#jemputtgkye
#jommontok
#dontgiveup
#jomgebu
#iloveit
#janelibra
#mudahmudahanye
#rezekiadeebarfan
#ohoktoberku
#pleasebenice
#sekadarcarirezekije
#mogaadasinar
#alhamdulillah
#amin3x
Mivo original phone.. Ultra 2 RM- 510 Ultra 4 RM- 500 Ultra 7 RM- 580 Ultra 8 RM-590 Caryota 1 RM- 600 Caryota 4 RM- 600 Caryota 5 RM- 600 Caryota 6 RM-600 Pos sm- RM 15 Pos ss- RM 25 Berminat boleh inbox ye..tq #phonemurah  #mogaadarezekiku  #ajimaura  #sayajualmurah  #jemputintaiye  #bagetphone  #jgnseganye  #sayajual  #bazaarpaknil  #jemputtgkye  #jommontok  #dontgiveup  #jomgebu  #iloveit  #janelibra  #mudahmudahanye  #rezekiadeebarfan  #ohoktoberku  #pleasebenice  #sekadarcarirezekije  #mogaadasinar  #alhamdulillah  #amin3x 
Repost🔛
.
Hye guys💦tengok tu iphone 6s warna matteblack pulak tu😽lawo kan warna tu😻ni nak tanya ni...mana nak dapat iphone macam tu and harga die murah?? Haaa senang je just stalk @cube.gadget memang admin bagi harga murah dalam 10 orang yang terawal😉100% original + 10 free gift😍so siapa nak tu bolehlah beli di @cube.gadget betul2 trusted seller💯servic pon memang tiptop la boleh cod tau😽ni nak habaq kat hampa semua yang @cube.gadget bukan scammer tau boleh dipercayai😭tak percaya boleh stalk @cube.gadget ...💚satu lagi yang cakap @cube.gadget tu tak payah la nk cakap scammer ke apa...jangan sibuk tepi kain orang😂 .
Guys @cube.gadget memang trusted seller tau boleh dipercayai 100%💦@cube.gadget ada buat giveaway iphone se siapa yang nak join tu boleh lah sambil2 duduk rumah tak tau nak buat apa😂ajaklah member2 yang perlukan iphone or minat sangat nak pakai iphone tapi tak cukup duit😄
.
#terapiinstagram #ajimaura
Repost🔛 . Hye guys💦tengok tu iphone 6s warna matteblack pulak tu😽lawo kan warna tu😻ni nak tanya ni...mana nak dapat iphone macam tu and harga die murah?? Haaa senang je just stalk @cube.gadget memang admin bagi harga murah dalam 10 orang yang terawal😉100% original + 10 free gift😍so siapa nak tu bolehlah beli di @cube.gadget betul2 trusted seller💯servic pon memang tiptop la boleh cod tau😽ni nak habaq kat hampa semua yang @cube.gadget bukan scammer tau boleh dipercayai😭tak percaya boleh stalk @cube.gadget ...💚satu lagi yang cakap @cube.gadget tu tak payah la nk cakap scammer ke apa...jangan sibuk tepi kain orang😂 . Guys @cube.gadget memang trusted seller tau boleh dipercayai 100%💦@cube.gadget ada buat giveaway iphone se siapa yang nak join tu boleh lah sambil2 duduk rumah tak tau nak buat apa😂ajaklah member2 yang perlukan iphone or minat sangat nak pakai iphone tapi tak cukup duit😄 . #terapiinstagram  #ajimaura 
Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️
.
COD AREA :-
🚗Klang
🚗Serdang
🚗Subang Jaya
🚗Putrajaya
🚗Cyberjaya
🚗petaling Jaya
🚗Kuala Lumpur
🚗Ampang
🚗Cheras
🚗Gombak
🚗Damansara
🚗Bangsar
🚗Puchong
🚗usj
🚗sungai Buluh
🚗Bangi
🚗Kajang
🚗Banting
🚗Shah alam
Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘
.
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
👫Agent & dropship diperlukan‼️
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️ . COD AREA :- 🚗Klang 🚗Serdang 🚗Subang Jaya 🚗Putrajaya 🚗Cyberjaya 🚗petaling Jaya 🚗Kuala Lumpur 🚗Ampang 🚗Cheras 🚗Gombak 🚗Damansara 🚗Bangsar 🚗Puchong 🚗usj 🚗sungai Buluh 🚗Bangi 🚗Kajang 🚗Banting 🚗Shah alam Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘 . 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . 👫Agent & dropship diperlukan‼️ . Whatsapp tiqa 📲019-2541640 Whatsapp tiqa 📲019-2541640
*ZULAIKHA 3.0 EXCLUSIVE DOUBLE LOOP INSTANT SHAWL by AnnChick™* Material Body: *Flamingo Chiffon* 
Material Awning: *Soft Cotton * *( inner lebih kemas, tidak meleret jatuh, jahitan lebih kualiti)*
Jenis perhiasan: *Handmade Flower with Crystal Stone*

Ukuran : Bidang 60 
Saiz L (2.0m x 0.75m)
Saiz XL (2.2m x 0.75m)

Jahitan : Tepi Halus ✅ Tidak Jarang (Opaque)
✅ Tidak Panas
✅ Flowy
✅ Labuh
✅ Pinless
✅ Minima Iron
✅ Didatangkan dengan 10 pilihan warna yang menarik (CANDY COLOUR) 🌺Harga Retails L RM69.00
🌺Harga Retails XL 79.00 *Harga pengenalan*
16/10/2017-* 22/10/2017*
L: *RM65.00*
XL: *RM75.00*

Exclude postage
RM 8 semenanjung
RM 11 sabah/sarawak

Berminat bole wasap @ telegram ct 0195610842 @ klik kat link bio di atas utk tengok koleksi yg lain.😊
*ZULAIKHA 3.0 EXCLUSIVE DOUBLE LOOP INSTANT SHAWL by AnnChick™* Material Body: *Flamingo Chiffon* Material Awning: *Soft Cotton * *( inner lebih kemas, tidak meleret jatuh, jahitan lebih kualiti)* Jenis perhiasan: *Handmade Flower with Crystal Stone* Ukuran : Bidang 60 Saiz L (2.0m x 0.75m) Saiz XL (2.2m x 0.75m) Jahitan : Tepi Halus ✅ Tidak Jarang (Opaque) ✅ Tidak Panas ✅ Flowy ✅ Labuh ✅ Pinless ✅ Minima Iron ✅ Didatangkan dengan 10 pilihan warna yang menarik (CANDY COLOUR) 🌺Harga Retails L RM69.00 🌺Harga Retails XL 79.00 *Harga pengenalan* 16/10/2017-* 22/10/2017* L: *RM65.00* XL: *RM75.00* Exclude postage RM 8 semenanjung RM 11 sabah/sarawak Berminat bole wasap @ telegram ct 0195610842 @ klik kat link bio di atas utk tengok koleksi yg lain.😊
Repost FROM @ajimaura

Group Akademi Insta
Sempena Penubuhan group ditelegram pada 16/8/2017
.
Kami telah membuat beberapa Siri Program khas bagi membantu seramai mungkin pengguna instagram bersosial secara sihat.
.
Jom celik Instagram bersama Kami.
.
Anda boleh klik link Di Bahagian bio 👉 @sifucilik .
.
TAMBAH FOLLOWERS PERCUMA AKTIF
boleh ke instagram 👉 @dukunsaka BACA PADA POSTING TERAKHIR
.
Untuk panduan Khas 
Sila baca Di 👉 @akademi.insta .
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #utm #muslimah #malaysia #tambahfollowers #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #tambahfollower #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahincome #shaklee
Repost FROM @ajimaura Group Akademi Insta Sempena Penubuhan group ditelegram pada 16/8/2017 . Kami telah membuat beberapa Siri Program khas bagi membantu seramai mungkin pengguna instagram bersosial secara sihat. . Jom celik Instagram bersama Kami. . Anda boleh klik link Di Bahagian bio 👉 @sifucilik . . TAMBAH FOLLOWERS PERCUMA AKTIF boleh ke instagram 👉 @dukunsaka BACA PADA POSTING TERAKHIR . Untuk panduan Khas Sila baca Di 👉 @akademi.insta . . . #ajimaura  #terapiinstagram  #seminar  #testimoni  #uitm  #bisneswomen  #surirumah  #niqab  #sales  #ibutunggal  #youngmillionaire  #marketing  #belajarinstagram  #utm  #muslimah  #malaysia  #tambahfollowers  #sayajual  #wiranegaraku  #wanita  #erezeki  #eusahawan  #azizanosman  #hijab  #tambahfollower  #bazarpaknil  #iphone  #irfankhairi  #tambahincome  #shaklee 
Koleksi Instant Hawa Shawl 💓
.

Koleksi paling mudah dan ringkas untuk dipakai serta kemasan batu permata berkilau yang menawan serta warna yang sesuai untuk semua padanan baju. Panjang dan pendek shawl yang boleh laras mengikut kehendak pelanggan...
. ☎️ + 6 0 1 3 - 3 7 8 1 3 3 4
.
#instagram #arriandrapromo #Arriandra #arriandra #arriandrashawl #classique #satinvelvet #flowers #hijab #hijabfashion #ajimaura #instadiary #instafamous #babycomel #wanita #erezeki #terapiinstagram #model #photoshoot #freedom #lifestyle #eusahawan #jutawan #businesswoman #love #girl #syukurselalu #youcanduit #azizanosman #irfankhairi
Koleksi Instant Hawa Shawl 💓 . Koleksi paling mudah dan ringkas untuk dipakai serta kemasan batu permata berkilau yang menawan serta warna yang sesuai untuk semua padanan baju. Panjang dan pendek shawl yang boleh laras mengikut kehendak pelanggan... . ☎️ + 6 0 1 3 - 3 7 8 1 3 3 4 . #instagram  #arriandrapromo  #Arriandra  #arriandra  #arriandrashawl  #classique  #satinvelvet  #flowers  #hijab  #hijabfashion  #ajimaura  #instadiary  #instafamous  #babycomel  #wanita  #erezeki  #terapiinstagram  #model  #photoshoot  #freedom  #lifestyle  #eusahawan  #jutawan  #businesswoman  #love  #girl  #syukurselalu  #youcanduit  #azizanosman  #irfankhairi 
have you done your weekend checklist ? another one blessed day to complete your weekend checklist ❤️
.
.
.
dont forget to drop by @rosehaydenboutique jb and as usual online order open 24h 🍃
.
.
.
.
#shawl #shawlchiffon #shawlplain  #chiffonshawl #scarf  #shawlmurah #wideshawl #tudungmurah #wideshawlmurah #wideshawlchiffon #bawal #tudungonline #tudungterkini #vendorboutique #ootd #sayajual #sayajualonline #igers #igshop #roketinstamethod #fashionblogger #hijab #visitmyigmalaysia #shoponline #shoplocal  #johorbahru #onlineshoppingmalaysia #ajimaura #terapiinstagram
have you done your weekend checklist ? another one blessed day to complete your weekend checklist ❤️ . . . dont forget to drop by @rosehaydenboutique jb and as usual online order open 24h 🍃 . . . . #shawl  #shawlchiffon  #shawlplain  #chiffonshawl  #scarf  #shawlmurah  #wideshawl  #tudungmurah  #wideshawlmurah  #wideshawlchiffon  #bawal  #tudungonline  #tudungterkini  #vendorboutique  #ootd  #sayajual  #sayajualonline  #igers  #igshop  #roketinstamethod  #fashionblogger  #hijab  #visitmyigmalaysia  #shoponline  #shoplocal  #johorbahru  #onlineshoppingmalaysia  #ajimaura  #terapiinstagram 
Assalamualaikum semua, selamat malam

GIVEAWAY TIME 😊😊 Malam ni Admin nak hadiahkan FACEMIST dyxy yang tengah meletops ni secara PERCUMA kepada seorang yang bertuah

Syaratnya sangat mudah
1) Follow Ig @dyxy.legacy
2) Like dan Komen "nak"
3) Pemenang akan diumumkan selepas admin komen DONE

Komen tiada had. Siapa yang berusaha In sha Allah ada rezeki

Good Luck semua 💞💞
Assalamualaikum semua, selamat malam GIVEAWAY TIME 😊😊 Malam ni Admin nak hadiahkan FACEMIST dyxy yang tengah meletops ni secara PERCUMA kepada seorang yang bertuah Syaratnya sangat mudah 1) Follow Ig @dyxy.legacy 2) Like dan Komen "nak" 3) Pemenang akan diumumkan selepas admin komen DONE Komen tiada had. Siapa yang berusaha In sha Allah ada rezeki Good Luck semua 💞💞
"Barang siapa yang melanggar hukum-hukum Allah maka sesungguhnya dia telah berbuat zalim terhadap dirinya sendiri" (Q.S Ath.Thalaaq: 1).
.
.
.
.
🌸 INNER BERDAGU RUNCING ( IBR )🌸
.
.
🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄
.
.
➡PAKEJ JATUH CINTA ❤️ INNER BERDAGU⬅
.
.
💜 Pakej Jatuh Cinta A 💜
🌼 1 Helai Rm15
📮Postage Rm8 Sem/Rm11 SS
.
.
💜 Pakej Jatuh Cinta B💜
🌼 3 Helai Rm50 Termasuk Pos Sem/Rm55 SS
✅ Jimat Rm3 Postage
.
.
💜 Pakej Jatuh Cinta C💜
🌼5 Helai Rm80 Termasuk Pos Sem/Rm85
✅Jimat Rm3 Postage
"Barang siapa yang melanggar hukum-hukum Allah maka sesungguhnya dia telah berbuat zalim terhadap dirinya sendiri" (Q.S Ath.Thalaaq: 1). . . . . 🌸 INNER BERDAGU RUNCING ( IBR )🌸 . . 🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄 . . ➡PAKEJ JATUH CINTA ❤️ INNER BERDAGU⬅ . . 💜 Pakej Jatuh Cinta A 💜 🌼 1 Helai Rm15 📮Postage Rm8 Sem/Rm11 SS . . 💜 Pakej Jatuh Cinta B💜 🌼 3 Helai Rm50 Termasuk Pos Sem/Rm55 SS ✅ Jimat Rm3 Postage . . 💜 Pakej Jatuh Cinta C💜 🌼5 Helai Rm80 Termasuk Pos Sem/Rm85 ✅Jimat Rm3 Postage
Okay korang admin nak bagitahu ni, stock khimar semua dah habis. Tinggal bawal sahaja itu pun stok dah tak banyak.
.
.
Pada sesiapa yang nak walk in ke butik, esok butik BUKA. So korang boleh cuci mata tengok koleksi abaya dari #sheikhasouq dan koleksi tudung #effiraexclusive yang ada 🤗🤗🤗.
.
.
Selamat bershopping 🙆🏻.
Untuk yang nak order online boleh whatsapp admin ya atau klik link di bio.
.
.
📲Whatsapp 011 197 33042
📲Whatsapp 011 197 33042
📲Whatsapp 011 197 33042
.
#qawiyanhayafq #teameffiraexclusive #teameffiraexclusivemelaka
#teameffiraexclusiveperak
#bawallabuh #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonflamingo #tudunglabuhmurahmalaysia #tudungbawalazzahra #tudungbawalchiffonbidang55 #bawalbidang55 #muslimah #niqabis #ajimaura #terapiisntagram
Okay korang admin nak bagitahu ni, stock khimar semua dah habis. Tinggal bawal sahaja itu pun stok dah tak banyak. . . Pada sesiapa yang nak walk in ke butik, esok butik BUKA. So korang boleh cuci mata tengok koleksi abaya dari #sheikhasouq  dan koleksi tudung #effiraexclusive  yang ada 🤗🤗🤗. . . Selamat bershopping 🙆🏻. Untuk yang nak order online boleh whatsapp admin ya atau klik link di bio. . . 📲Whatsapp 011 197 33042 📲Whatsapp 011 197 33042 📲Whatsapp 011 197 33042 . #qawiyanhayafq  #teameffiraexclusive  #teameffiraexclusivemelaka  #teameffiraexclusiveperak  #bawallabuh  #bawalchiffonlabuh  #bawalchiffonflamingo  #tudunglabuhmurahmalaysia  #tudungbawalazzahra  #tudungbawalchiffonbidang55  #bawalbidang55  #muslimah  #niqabis  #ajimaura  #terapiisntagram 
Cane nak basuh tu? 😅😅😅
.
.
🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
.
🎪 Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks
ㅤ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
ㅤ
 Jom Follow :
@lawak.tube 🔥
@abangcikgu 🔥
@jurugambar.alam 🔥
ㅤ
ㅤ
ㅤ
Cane nak basuh tu? 😅😅😅 . . 🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK . 🎪 Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks ㅤ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ㅤ Jom Follow : @lawak.tube 🔥 @abangcikgu 🔥 @jurugambar.alam 🔥 ㅤ ㅤ ㅤ
.
Repost FROM @ajimaura

Group Akademi Insta
Sempena Penubuhan group ditelegram pada 16/8/2017
.
Kami telah membuat beberapa Siri Program khas bagi membantu seramai mungkin pengguna instagram bersosial secara sihat.
.
Jom celik Instagram bersama Kami.
.
Anda boleh klik link Di Bahagian bio 👉 @sifucilik .
.
TAMBAH FOLLOWERS PERCUMA AKTIF
boleh ke instagram 👉 @dukunsaka BACA PADA POSTING TERAKHIR
.
Untuk panduan Khas 
Sila baca Di 👉 @akademi.insta .
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #utm #muslimah #malaysia #tambahfollowers #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #tambahfollower #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahincome #shaklee
. Repost FROM @ajimaura Group Akademi Insta Sempena Penubuhan group ditelegram pada 16/8/2017 . Kami telah membuat beberapa Siri Program khas bagi membantu seramai mungkin pengguna instagram bersosial secara sihat. . Jom celik Instagram bersama Kami. . Anda boleh klik link Di Bahagian bio 👉 @sifucilik . . TAMBAH FOLLOWERS PERCUMA AKTIF boleh ke instagram 👉 @dukunsaka BACA PADA POSTING TERAKHIR . Untuk panduan Khas Sila baca Di 👉 @akademi.insta . . . #ajimaura  #terapiinstagram  #seminar  #testimoni  #uitm  #bisneswomen  #surirumah  #niqab  #sales  #ibutunggal  #youngmillionaire  #marketing  #belajarinstagram  #utm  #muslimah  #malaysia  #tambahfollowers  #sayajual  #wiranegaraku  #wanita  #erezeki  #eusahawan  #azizanosman  #hijab  #tambahfollower  #bazarpaknil  #iphone  #irfankhairi  #tambahincome  #shaklee 
BABY-G DW5600 PETAK
=====================
Spek Terbaik :
📌 DW5600 EDITION
📌 Quality Rubber Material
📌 Digital Function
📌 Gred AA
📌 Water Resistant (No Warranty Cover)
📌 DIAMETER 32mm
📌 Sangat tahan lasak
📌 Sesuai untuk lelaki dan wanita
📌 Timer, Stopwatch, Day Date, Alarm berfungsi dengan tip top
📌 Pergerakkan Jam mengunakan bateri
📌 Lampu menyala selama mana button lampu ditekan
📌FREE KOTAK BABY-G
=====================
🔰 TAKDA AUTOLIGHT =====================
HARGA : RM 65 (1PCS) 
HARGA : RM 105 (2PCS)
=====================
FREE POSTAGE 
SABAH SARAWAK ADD RM5
=====================
BARANG BERKUALITI 😱
HARGA BERPATUTAN 😱
SANGAT BERGAYA 😱 
Hnya di :-
======================
@ezydome2  @ezydome.minyaklintah @ezydome.iphone @ezydome.supershine ======================
#terapiinstagram #ajimaura #watchmurah #watchmurahmalaysia #jammurah #jammurahmalaysia #jamberkualiti #jamberkualitimurah #watchberkualitimalaysia #ezydome2
BABY-G DW5600 PETAK ===================== Spek Terbaik : 📌 DW5600 EDITION 📌 Quality Rubber Material 📌 Digital Function 📌 Gred AA 📌 Water Resistant (No Warranty Cover) 📌 DIAMETER 32mm 📌 Sangat tahan lasak 📌 Sesuai untuk lelaki dan wanita 📌 Timer, Stopwatch, Day Date, Alarm berfungsi dengan tip top 📌 Pergerakkan Jam mengunakan bateri 📌 Lampu menyala selama mana button lampu ditekan 📌FREE KOTAK BABY-G ===================== 🔰 TAKDA AUTOLIGHT ===================== HARGA : RM 65 (1PCS) HARGA : RM 105 (2PCS) ===================== FREE POSTAGE SABAH SARAWAK ADD RM5 ===================== BARANG BERKUALITI 😱 HARGA BERPATUTAN 😱 SANGAT BERGAYA 😱 Hnya di :- ====================== @ezydome2 @ezydome.minyaklintah @ezydome.iphone @ezydome.supershine ====================== #terapiinstagram  #ajimaura  #watchmurah  #watchmurahmalaysia  #jammurah  #jammurahmalaysia  #jamberkualiti  #jamberkualitimurah  #watchberkualitimalaysia  #ezydome2 
🔥Original Nokia phone

Nokia
N105 2017 rm148
N130 rm185
N150 rm210
N216 rm215
N3310 rm310
Nokia 3 rm610
Nokia 5 rm810
Nokia 6 rm1050
Cash only
Pos by gdex sm -RM 15  Ss- RM 25

Berminat boleh inbox ye..
Tq.. #nokiaoriginal
#nokiaphone
#iloveit
#janelibra
#ajimaura
#sayajual
#jempyttgkye
#jgnseganye
#naktanyepunokje 
#sekadarmencarirezekije 
#sekadarmencuba 
#mogamurahlaaaarezekiku .
#mogaadasinar 
#bazzarpaknil 
#phonehot
#phonemurah 
#mudahmudahanye 
#plesebenice 
#donegiveup 
#rezekiaddebarfan
#alhamdulililah 
#amin3x
🔥Original Nokia phone Nokia N105 2017 rm148 N130 rm185 N150 rm210 N216 rm215 N3310 rm310 Nokia 3 rm610 Nokia 5 rm810 Nokia 6 rm1050 Cash only Pos by gdex sm -RM 15 Ss- RM 25 Berminat boleh inbox ye.. Tq.. #nokiaoriginal  #nokiaphone  #iloveit  #janelibra  #ajimaura  #sayajual  #jempyttgkye  #jgnseganye  #naktanyepunokje  #sekadarmencarirezekije  #sekadarmencuba  #mogamurahlaaaarezekiku  . #mogaadasinar  #bazzarpaknil  #phonehot  #phonemurah  #mudahmudahanye  #plesebenice  #donegiveup  #rezekiaddebarfan  #alhamdulililah  #amin3x 
Repost FROM @ajimaura

Group Akademi Insta
Sempena Penubuhan group ditelegram pada 16/8/2017
.
Kami telah membuat beberapa Siri Program khas bagi membantu seramai mungkin pengguna instagram bersosial secara sihat.
.
Jom celik Instagram bersama Kami.
.
Anda boleh klik link Di Bahagian bio 👉 @sifucilik .
.
TAMBAH FOLLOWERS PERCUMA AKTIF
boleh ke instagram 👉 @dukunsaka BACA PADA POSTING TERAKHIR
.
Untuk panduan Khas 
Sila baca Di 👉 @akademi.insta .
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #utm #muslimah #malaysia #tambahfollowers #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #tambahfollower #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahincome #shaklee
Repost FROM @ajimaura Group Akademi Insta Sempena Penubuhan group ditelegram pada 16/8/2017 . Kami telah membuat beberapa Siri Program khas bagi membantu seramai mungkin pengguna instagram bersosial secara sihat. . Jom celik Instagram bersama Kami. . Anda boleh klik link Di Bahagian bio 👉 @sifucilik . . TAMBAH FOLLOWERS PERCUMA AKTIF boleh ke instagram 👉 @dukunsaka BACA PADA POSTING TERAKHIR . Untuk panduan Khas Sila baca Di 👉 @akademi.insta . . . #ajimaura  #terapiinstagram  #seminar  #testimoni  #uitm  #bisneswomen  #surirumah  #niqab  #sales  #ibutunggal  #youngmillionaire  #marketing  #belajarinstagram  #utm  #muslimah  #malaysia  #tambahfollowers  #sayajual  #wiranegaraku  #wanita  #erezeki  #eusahawan  #azizanosman  #hijab  #tambahfollower  #bazarpaknil  #iphone  #irfankhairi  #tambahincome  #shaklee 
Repost FROM @ajimaura

Group Akademi Insta
Sempena Penubuhan group ditelegram pada 16/8/2017
.
Kami telah membuat beberapa Siri Program khas bagi membantu seramai mungkin pengguna instagram bersosial secara sihat.
.
Jom celik Instagram bersama Kami.
.
Anda boleh klik link Di Bahagian bio 👉 @sifucilik .
.
TAMBAH FOLLOWERS PERCUMA AKTIF
boleh ke instagram 👉 @dukunsaka BACA PADA POSTING TERAKHIR
.
Untuk panduan Khas 
Sila baca Di 👉 @akademi.insta .
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #utm #muslimah #malaysia #tambahfollowers #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #tambahfollower #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahincome #shaklee
Repost FROM @ajimaura Group Akademi Insta Sempena Penubuhan group ditelegram pada 16/8/2017 . Kami telah membuat beberapa Siri Program khas bagi membantu seramai mungkin pengguna instagram bersosial secara sihat. . Jom celik Instagram bersama Kami. . Anda boleh klik link Di Bahagian bio 👉 @sifucilik . . TAMBAH FOLLOWERS PERCUMA AKTIF boleh ke instagram 👉 @dukunsaka BACA PADA POSTING TERAKHIR . Untuk panduan Khas Sila baca Di 👉 @akademi.insta . . . #ajimaura  #terapiinstagram  #seminar  #testimoni  #uitm  #bisneswomen  #surirumah  #niqab  #sales  #ibutunggal  #youngmillionaire  #marketing  #belajarinstagram  #utm  #muslimah  #malaysia  #tambahfollowers  #sayajual  #wiranegaraku  #wanita  #erezeki  #eusahawan  #azizanosman  #hijab  #tambahfollower  #bazarpaknil  #iphone  #irfankhairi  #tambahincome  #shaklee 
Pengenalan🔥
.
Dropship Juanpablo Telah Ditubuhkan Untuk Membantu Anda Terutamanya Anak-Anak Muda  Untuk Membantu Mencari Duit DiUsia Muda.

Dengan Berbekalkan Modal RM65  Sebagai Yuran Pendaftaran, Anda Dapat Menjual 14 Barang.

Kini Dropship Juanpablo Telah Memiliki Hampir 3k Ahli Dan Mampu Membuat Pendapatan Yang Lumayan.

Berminat Untuk Tahu Lebih Lanjut Boleh WhatsApp 01110635639.

#terapiistagram #igshop #warungpaknil #hargamurah #dropship #juanpablo #ajimaura #kaya #sayajual #hargamurah #risingtogether
Pengenalan🔥 . Dropship Juanpablo Telah Ditubuhkan Untuk Membantu Anda Terutamanya Anak-Anak Muda Untuk Membantu Mencari Duit DiUsia Muda. Dengan Berbekalkan Modal RM65 Sebagai Yuran Pendaftaran, Anda Dapat Menjual 14 Barang. Kini Dropship Juanpablo Telah Memiliki Hampir 3k Ahli Dan Mampu Membuat Pendapatan Yang Lumayan. Berminat Untuk Tahu Lebih Lanjut Boleh WhatsApp 01110635639. #terapiistagram  #igshop  #warungpaknil  #hargamurah  #dropship  #juanpablo  #ajimaura  #kaya  #sayajual  #hargamurah  #risingtogether 
Original oppo phone 💥Oppo
A37 rm680 
A57 rm1200. 
A71 rm920. 
A77 rm1308. 
R9s rm1840. 
R9s plus rm2550

Berminat boleh inbox ye..
Tq.. Pos by gdex sm- 15
Pos by gdex ss- 25

#oppophone
#Budgetphone
#iloveit
#janelibra
#mogaadarezekiku
#mogaadasinar
##libragirl
#ohoktoberku 
#plesebenice
#pleasedontgiveup 
#jemputtgkye 
#jgnseganye 
#mudahmudahanye 
#rezekiaddebarfan 
#ajimaura 
#sayajualmurah 
#bisnesonline 
#jommontok 
#jomgebu 
#jgnkecamsaya 
#naktanyepunokje 
#mogaadasinar 
#alhamdulililah 
#amin3x
Original oppo phone 💥Oppo A37 rm680 A57 rm1200. A71 rm920. A77 rm1308. R9s rm1840. R9s plus rm2550 Berminat boleh inbox ye.. Tq.. Pos by gdex sm- 15 Pos by gdex ss- 25 #oppophone  #Budgetphone  #iloveit  #janelibra  #mogaadarezekiku  #mogaadasinar  ##libragirl  #ohoktoberku  #plesebenice  #pleasedontgiveup  #jemputtgkye  #jgnseganye  #mudahmudahanye  #rezekiaddebarfan  #ajimaura  #sayajualmurah  #bisnesonline  #jommontok  #jomgebu  #jgnkecamsaya  #naktanyepunokje  #mogaadasinar  #alhamdulililah  #amin3x 
DAYANA (BLOUSE & PALAZZO)
.
RM81sm/RM86ss
.
🌹Blouse material bubble crepe.
🌹Palazzo material como crepe.
🌹Blouse cutting fishtail lengan saloma cutt (kembang).
🌹Tiada tali.
🌹Palazzo pinggang bergetah poket disisi kiri kanan.
.
BAHU 16"
DADA 40"
KETIAK 20"
PANJANG LENGAN 22"
PINGGANG 42"
PINGGUL 50"
LABUH DEPAN 26"
LABUH BELAKANG 30"
.
PINGGANG 26"-38"
PINGGUL 40"
PEHA 20"
LABUH 39"
.
Whatsapp 019 5625667 (Amirah) sekarang
.
#blouse #blousebunga #blousecorakbunga #blouselonggar #blouselabuh #blousecotton #blouseprinted #blousekerja #blouseformal #baju #bajuwanita #ajimaura #terapiinstagram #ebooksaka #bazaar #bazaarpaknil #bajucantik #blousecantik #blouseplain #blousepastel
DAYANA (BLOUSE & PALAZZO) . RM81sm/RM86ss . 🌹Blouse material bubble crepe. 🌹Palazzo material como crepe. 🌹Blouse cutting fishtail lengan saloma cutt (kembang). 🌹Tiada tali. 🌹Palazzo pinggang bergetah poket disisi kiri kanan. . BAHU 16" DADA 40" KETIAK 20" PANJANG LENGAN 22" PINGGANG 42" PINGGUL 50" LABUH DEPAN 26" LABUH BELAKANG 30" . PINGGANG 26"-38" PINGGUL 40" PEHA 20" LABUH 39" . Whatsapp 019 5625667 (Amirah) sekarang . #blouse  #blousebunga  #blousecorakbunga  #blouselonggar  #blouselabuh  #blousecotton  #blouseprinted  #blousekerja  #blouseformal  #baju  #bajuwanita  #ajimaura  #terapiinstagram  #ebooksaka  #bazaar  #bazaarpaknil  #bajucantik  #blousecantik  #blouseplain  #blousepastel 
DAYANA (BLOUSE & PALAZZO)
.
RM81sm/RM86ss
.
🌹Blouse material bubble crepe.
🌹Palazzo material como crepe.
🌹Blouse cutting fishtail lengan saloma cutt (kembang).
🌹Tiada tali.
🌹Palazzo pinggang bergetah poket disisi kiri kanan.
.
BAHU 16"
DADA 40"
KETIAK 20"
PANJANG LENGAN 22"
PINGGANG 42"
PINGGUL 50"
LABUH DEPAN 26"
LABUH BELAKANG 30"
.
PINGGANG 26"-38"
PINGGUL 40"
PEHA 20"
LABUH 39"
.
Whatsapp 019 5625667 (Amirah) sekarang
.
#blouse #blousebunga #blousecorakbunga #blouselonggar #blouselabuh #blousecotton #blouseprinted #blousekerja #blouseformal #baju #bajuwanita #ajimaura #terapiinstagram #ebooksaka #bazaar #bazaarpaknil #bajucantik #blousecantik #blouseplain #blousepastel
DAYANA (BLOUSE & PALAZZO) . RM81sm/RM86ss . 🌹Blouse material bubble crepe. 🌹Palazzo material como crepe. 🌹Blouse cutting fishtail lengan saloma cutt (kembang). 🌹Tiada tali. 🌹Palazzo pinggang bergetah poket disisi kiri kanan. . BAHU 16" DADA 40" KETIAK 20" PANJANG LENGAN 22" PINGGANG 42" PINGGUL 50" LABUH DEPAN 26" LABUH BELAKANG 30" . PINGGANG 26"-38" PINGGUL 40" PEHA 20" LABUH 39" . Whatsapp 019 5625667 (Amirah) sekarang . #blouse  #blousebunga  #blousecorakbunga  #blouselonggar  #blouselabuh  #blousecotton  #blouseprinted  #blousekerja  #blouseformal  #baju  #bajuwanita  #ajimaura  #terapiinstagram  #ebooksaka  #bazaar  #bazaarpaknil  #bajucantik  #blousecantik  #blouseplain  #blousepastel 
DAYANA (BLOUSE & PALAZZO)
.
RM81sm/RM86ss
.
🌹Blouse material bubble crepe.
🌹Palazzo material como crepe.
🌹Blouse cutting fishtail lengan saloma cutt (kembang).
🌹Tiada tali.
🌹Palazzo pinggang bergetah poket disisi kiri kanan.
.
BAHU 16"
DADA 40"
KETIAK 20"
PANJANG LENGAN 22"
PINGGANG 42"
PINGGUL 50"
LABUH DEPAN 26"
LABUH BELAKANG 30"
.
PINGGANG 26"-38"
PINGGUL 40"
PEHA 20"
LABUH 39"
.
Whatsapp 019 5625667 (Amirah) sekarang
.
#blouse #blousebunga #blousecorakbunga #blouselonggar #blouselabuh #blousecotton #blouseprinted #blousekerja #blouseformal #baju #bajuwanita #ajimaura #terapiinstagram #ebooksaka #bazaar #bazaarpaknil #bajucantik #blousecantik #blouseplain #blousepastel
DAYANA (BLOUSE & PALAZZO) . RM81sm/RM86ss . 🌹Blouse material bubble crepe. 🌹Palazzo material como crepe. 🌹Blouse cutting fishtail lengan saloma cutt (kembang). 🌹Tiada tali. 🌹Palazzo pinggang bergetah poket disisi kiri kanan. . BAHU 16" DADA 40" KETIAK 20" PANJANG LENGAN 22" PINGGANG 42" PINGGUL 50" LABUH DEPAN 26" LABUH BELAKANG 30" . PINGGANG 26"-38" PINGGUL 40" PEHA 20" LABUH 39" . Whatsapp 019 5625667 (Amirah) sekarang . #blouse  #blousebunga  #blousecorakbunga  #blouselonggar  #blouselabuh  #blousecotton  #blouseprinted  #blousekerja  #blouseformal  #baju  #bajuwanita  #ajimaura  #terapiinstagram  #ebooksaka  #bazaar  #bazaarpaknil  #bajucantik  #blousecantik  #blouseplain  #blousepastel 
Repost FROM @ajimaura

Group Akademi Insta
Sempena Penubuhan group ditelegram pada 16/8/2017
.
Kami telah membuat beberapa Siri Program khas bagi membantu seramai mungkin pengguna instagram bersosial secara sihat.
.
Jom celik Instagram bersama Kami.
.
Anda boleh klik link Di Bahagian bio 👉 @sifucilik .
.
TAMBAH FOLLOWERS PERCUMA AKTIF
boleh ke instagram 👉 @dukunsaka BACA PADA POSTING TERAKHIR
.
Untuk panduan Khas 
Sila baca Di 👉 @akademi.insta .
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #utm #muslimah #malaysia #tambahfollowers #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #tambahfollower #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahincome #shaklee
Repost FROM @ajimaura Group Akademi Insta Sempena Penubuhan group ditelegram pada 16/8/2017 . Kami telah membuat beberapa Siri Program khas bagi membantu seramai mungkin pengguna instagram bersosial secara sihat. . Jom celik Instagram bersama Kami. . Anda boleh klik link Di Bahagian bio 👉 @sifucilik . . TAMBAH FOLLOWERS PERCUMA AKTIF boleh ke instagram 👉 @dukunsaka BACA PADA POSTING TERAKHIR . Untuk panduan Khas Sila baca Di 👉 @akademi.insta . . . #ajimaura  #terapiinstagram  #seminar  #testimoni  #uitm  #bisneswomen  #surirumah  #niqab  #sales  #ibutunggal  #youngmillionaire  #marketing  #belajarinstagram  #utm  #muslimah  #malaysia  #tambahfollowers  #sayajual  #wiranegaraku  #wanita  #erezeki  #eusahawan  #azizanosman  #hijab  #tambahfollower  #bazarpaknil  #iphone  #irfankhairi  #tambahincome  #shaklee 
APA ITU LEMONEX❓❓❓
.
🍋 LEMONEX dapat membantu mengempiskan perut, membakar lemak dari dalam dan detox badan anda dengan mengeluarkan toksin dalam badan melalui peluh dan buang air.
.
❌ LEMONEX tidak menyebabkan cirit-birit
.
📍Kesan perubahan seawal 2-7 hari.
📍Sebotol utk 30 hari (30 sachet)
📍Boleh turun berat 3-15kg.
.
Produk LEMONEX :
👉lulus KKM .
👉Berstatus HALAL
👉kilang yg lulus MESTI
👉memdapat sijil dari USM dan Kbio Corp yg mengesahkan Lemonex bebas dari bahan terlarang dan racun. 5 kelulusan utk menjaminkan anda kurus dengan selamat😊.
.
🍋 10 KELEBIHAN LEMONEX YG U OLLS WAJIB TAHU‼
1. Tidak perlu berlapar.
2. Tidak wajib bersenam.
3. Metabolisma cepat naik.
4. Detox.
5. Cepat mencairkan lemak.
6. 3x lebih pantas melangsingkan berat badan.
7. Tenaga bertambah.
8. 3x lebih pantas kecilkan perut.
9. Kurus dalam masa 7-14 hari.
10. Sesuai utk lelaki & perempuan.

LETS KURUS! .
#lemonex
#lemonexoriginal
#lemonexhq
#lemonexkurus
#agentwanted
#slimmingpil #slimmingdrink #slimwhite #ubatkurusluluskkm #ubatkurus #nakkurus #tipskurangkanberatbadan #detox #fiber #jamujelita #pinkyplus #jamujelitapinkyplus #korsetpelangsing #bumpants #saraana #enot #tipskuruskanbadan #jamudara #jamuyounggold #ajimaura #terapiinstagram
APA ITU LEMONEX❓❓❓ . 🍋 LEMONEX dapat membantu mengempiskan perut, membakar lemak dari dalam dan detox badan anda dengan mengeluarkan toksin dalam badan melalui peluh dan buang air. . ❌ LEMONEX tidak menyebabkan cirit-birit . 📍Kesan perubahan seawal 2-7 hari. 📍Sebotol utk 30 hari (30 sachet) 📍Boleh turun berat 3-15kg. . Produk LEMONEX : 👉lulus KKM . 👉Berstatus HALAL 👉kilang yg lulus MESTI 👉memdapat sijil dari USM dan Kbio Corp yg mengesahkan Lemonex bebas dari bahan terlarang dan racun. 5 kelulusan utk menjaminkan anda kurus dengan selamat😊. . 🍋 10 KELEBIHAN LEMONEX YG U OLLS WAJIB TAHU‼ 1. Tidak perlu berlapar. 2. Tidak wajib bersenam. 3. Metabolisma cepat naik. 4. Detox. 5. Cepat mencairkan lemak. 6. 3x lebih pantas melangsingkan berat badan. 7. Tenaga bertambah. 8. 3x lebih pantas kecilkan perut. 9. Kurus dalam masa 7-14 hari. 10. Sesuai utk lelaki & perempuan. LETS KURUS! . #lemonex  #lemonexoriginal  #lemonexhq  #lemonexkurus  #agentwanted  #slimmingpil  #slimmingdrink  #slimwhite  #ubatkurusluluskkm  #ubatkurus  #nakkurus  #tipskurangkanberatbadan  #detox  #fiber  #jamujelita  #pinkyplus  #jamujelitapinkyplus  #korsetpelangsing  #bumpants  #saraana  #enot  #tipskuruskanbadan  #jamudara  #jamuyounggold  #ajimaura  #terapiinstagram 
KELEBIHAN LIPMOIST -
PRODUK BERASASKAN TUMBUHAN
======================
_
🌻MENGGUNAKAN GRAPE SEED OIL dan OLIVE OIL.
Beri kesan kelembapan semulajadi pada bibir. Bibir tampak lembap sepanjang hari.
Serta, mengurangkan inflammasi terutama yg bibir kering.
Tiada lagi bibir pecah2, mengelupas sebab kering.
_
🌻MENGANDUNGI EKSTRAK BRASSICA ALBA SPROUT.
Bhn aktif mengembalikan hidrasi pd bibir
Mengurangkan garis2 bibir. Bibir nampak lebih mungil, lembut, ‘berisi’, ber’getah’
_
🌻KANDUNGAN TOCOPHERYL ACETATE (Vitamin E)
Sbg Moisturizing Agent, antioksida yg melindungi bibir dari UV dan toksin dari persekitaran.
Meningkatkan ‘elastisiti’, dan melembut sel2 kulit. Bibir lebih segar, nampak sihat dan menarik
_
Nak cuba tak???? 😉😉😉
_

#terapiinstagram #ajimaura
#happylife #batupahat
#projekstg #malaysiafollowers
#favfamily #mamadilbatupahat #mamadil #usahawanmuda #belajaronline #tanahairku #viral  #like4like  #follow4follow 
#instadiary #rozitachewan
#terlajaklaris #produkkesihatan #muslimah
#surirumah  #produkkecantikkan  #lokalah
#kitasamahero  #lotsoflove #produkmuslim  #sehatisejiwa #syukurselalu #lokalbrand
KELEBIHAN LIPMOIST - PRODUK BERASASKAN TUMBUHAN ====================== _ 🌻MENGGUNAKAN GRAPE SEED OIL dan OLIVE OIL. Beri kesan kelembapan semulajadi pada bibir. Bibir tampak lembap sepanjang hari. Serta, mengurangkan inflammasi terutama yg bibir kering. Tiada lagi bibir pecah2, mengelupas sebab kering. _ 🌻MENGANDUNGI EKSTRAK BRASSICA ALBA SPROUT. Bhn aktif mengembalikan hidrasi pd bibir Mengurangkan garis2 bibir. Bibir nampak lebih mungil, lembut, ‘berisi’, ber’getah’ _ 🌻KANDUNGAN TOCOPHERYL ACETATE (Vitamin E) Sbg Moisturizing Agent, antioksida yg melindungi bibir dari UV dan toksin dari persekitaran. Meningkatkan ‘elastisiti’, dan melembut sel2 kulit. Bibir lebih segar, nampak sihat dan menarik _ Nak cuba tak???? 😉😉😉 _ #terapiinstagram  #ajimaura  #happylife  #batupahat  #projekstg  #malaysiafollowers  #favfamily  #mamadilbatupahat  #mamadil  #usahawanmuda  #belajaronline  #tanahairku  #viral   #like4like  #follow4follow  #instadiary  #rozitachewan  #terlajaklaris  #produkkesihatan  #muslimah  #surirumah   #produkkecantikkan  #lokalah  #kitasamahero   #lotsoflove  #produkmuslim   #sehatisejiwa  #syukurselalu  #lokalbrand 
Ada yang nak joint kutu periuk goreng ajaib G3 ni. 
hanya rm 70 x 3 bulan

boleh masak berkuah, boleh bakar, boleh menggoreng juga.
Memang pelbagai guna dan hot item ni. produk terbaik

#pemanggangajaib 
#Pemanggangserbaguna 
#pemanggangori
#periukrendang 
#kualitakmelekat 
#neelofa 
#Fazura 
#fatahamin 
#zianazain 
#noradanish 
#zulariffin
#fatiyalatiff 
#titiancinta 
#ajimaura
#terapiintagram
#sifucilik
#dukunsaka
#sukamasak
#dapurjomblo
#jomblo
#dapur
#dapurku
#surirumah
#surirumahbergaji
Ada yang nak joint kutu periuk goreng ajaib G3 ni. hanya rm 70 x 3 bulan boleh masak berkuah, boleh bakar, boleh menggoreng juga. Memang pelbagai guna dan hot item ni. produk terbaik #pemanggangajaib  #Pemanggangserbaguna  #pemanggangori  #periukrendang  #kualitakmelekat  #neelofa  #Fazura  #fatahamin  #zianazain  #noradanish  #zulariffin  #fatiyalatiff  #titiancinta  #ajimaura  #terapiintagram  #sifucilik  #dukunsaka  #sukamasak  #dapurjomblo  #jomblo  #dapur  #dapurku  #surirumah  #surirumahbergaji 
💥Samsung Original

J1 mini prime rm340
J2 prime rm540
J1ace rm440
J5 prime rm845
J7 6 rm930
J3 pro rm720
J5 pro rm1148
J7 pro RM 1240
J7 plus RM 1600

Cash only
By pos only
Pos by gdex sm- RM 15  As - RM 25

Berminat boleh  inbox or DM ye 
#mogamurahlaaaarezekiku
#semogadipermudahkan
#mogaadasinar
#rezekiadeebarfan 
#sayajualmurah 
#bisnesonline 
#ajimaura 
#bazaarpaknil 
#sekadarmencarirezekije 
#libragirl 
#janelibra 
#ohoktoberku 
#pleasedontgiveup .
#pleasebenice 
#jomgebu 
#jommontok 
#jemputtgkye 
#jgnseganye 
#naktanyepunokje 
#alhamdulililah 
#amin3x
💥Samsung Original J1 mini prime rm340 J2 prime rm540 J1ace rm440 J5 prime rm845 J7 6 rm930 J3 pro rm720 J5 pro rm1148 J7 pro RM 1240 J7 plus RM 1600 Cash only By pos only Pos by gdex sm- RM 15 As - RM 25 Berminat boleh inbox or DM ye #mogamurahlaaaarezekiku  #semogadipermudahkan  #mogaadasinar  #rezekiadeebarfan  #sayajualmurah  #bisnesonline  #ajimaura  #bazaarpaknil  #sekadarmencarirezekije  #libragirl  #janelibra  #ohoktoberku  #pleasedontgiveup  . #pleasebenice  #jomgebu  #jommontok  #jemputtgkye  #jgnseganye  #naktanyepunokje  #alhamdulililah  #amin3x 
Our last memory . Last Beraya bersama Isteri dan Anak Anak . Next Year Beraya apa semua seorang diri tanpa Isteri dan Anak Anak lagi . Hanya Doa yang mampu kirimkan untuk Isteri dan Anak Anak selepas ini . 😟😟😟 #TerapiInstagram #AjiMaura #InstaLive #InstaLike #InstaLove #Instagram #Neelofa #ZulAriffin #Love #ForeverAlone #DimitriVegasLikeMike #Hardwell #Tiesto
Bismillahirrahmanirrahim,
Ini adalah post khas untuk yang akan sit untuk STAM and STPM yang mendatang ni khususnya pada helang² asywaq yang kembali menggilap sirna kat bumi waqafan tu.

Bittaufiq wannajah, dua kalam yang mudah disebut tapi mendalam maknanya. Korang² lagi alim dari aku makna dia. So papepun, good luck and Allah yuftah alaikum. 
@bilalkmrdn ngan @hafizizikryhasim , aku tahu korang tak amek tapi tolong² tagkanlah dak² MA60 yang ada amek pekse tu nanti, mekasih.😀😀😀
#stam
#stpm
#stam2017
#stpm2017
#kisas 
#kisaswasim
#ma60
#helangasywaq
#sasic
#alkis
#ajimaura
#terapiinstagram
#shadowban
Bismillahirrahmanirrahim, Ini adalah post khas untuk yang akan sit untuk STAM and STPM yang mendatang ni khususnya pada helang² asywaq yang kembali menggilap sirna kat bumi waqafan tu. Bittaufiq wannajah, dua kalam yang mudah disebut tapi mendalam maknanya. Korang² lagi alim dari aku makna dia. So papepun, good luck and Allah yuftah alaikum. @bilalkmrdn ngan @hafizizikryhasim , aku tahu korang tak amek tapi tolong² tagkanlah dak² MA60 yang ada amek pekse tu nanti, mekasih.😀😀😀 #stam  #stpm  #stam2017  #stpm2017  #kisas  #kisaswasim  #ma60  #helangasywaq  #sasic  #alkis  #ajimaura  #terapiinstagram  #shadowban 
Assalamualaikum & hi girls!
.
.
Nak tahu apa yang best sangat dengan PINKLADY ni? Teringin nak tahu kenapa 1 Botol je dah dapat menyelesaikan segala masalah anda😱
.
.
Kejap lagi Sis reveal satu-satu ye ingredients apa yg ada dlm pinklady & benefit untuk each ingredients tersebut😏
.
.
Sbb tu sis cakap tak rugi kalau awak semua nak beli pinklady, sbb apa? Sbb dari ingredient dya pun kita dah tahu 'power' ke tak 'power' supplement tu😎
.
.
Tak cuba belum tahu dah cuba  confirm nak repeat order 💯%
.
.
Sis taknak citer banyak. Kalau nak tahu lebih details jom Whatsapp sis cepat2 sayang2 semua 😘😘😘
.
.
📲 0192843446
📲 0192843446
📲 0192843446
.
.
#pinklady #cantik #montok #kurussihat #kurusselamat #putih #payudarakencang #payudarabesar #awekmuda #wanitasihat #slim #anjal #mantap #ketat #pikatsuami #kekaldara #missvketat #pejal #kurus #idaman #menawan #tegang #melentik #anakdara #janda #igshopmalaysia #cikguseo #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil
Assalamualaikum & hi girls! . . Nak tahu apa yang best sangat dengan PINKLADY ni? Teringin nak tahu kenapa 1 Botol je dah dapat menyelesaikan segala masalah anda😱 . . Kejap lagi Sis reveal satu-satu ye ingredients apa yg ada dlm pinklady & benefit untuk each ingredients tersebut😏 . . Sbb tu sis cakap tak rugi kalau awak semua nak beli pinklady, sbb apa? Sbb dari ingredient dya pun kita dah tahu 'power' ke tak 'power' supplement tu😎 . . Tak cuba belum tahu dah cuba confirm nak repeat order 💯% . . Sis taknak citer banyak. Kalau nak tahu lebih details jom Whatsapp sis cepat2 sayang2 semua 😘😘😘 . . 📲 0192843446 📲 0192843446 📲 0192843446 . . #pinklady  #cantik  #montok  #kurussihat  #kurusselamat  #putih  #payudarakencang  #payudarabesar  #awekmuda  #wanitasihat  #slim  #anjal  #mantap  #ketat  #pikatsuami  #kekaldara  #missvketat  #pejal  #kurus  #idaman  #menawan  #tegang  #melentik  #anakdara  #janda  #igshopmalaysia  #cikguseo  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazarpaknil 
Repost💦
.
Hye guys🙋tengok tu iphone 5s dengan iphone 6 memang mereciks kan!!! Mana nak dapat iphone tu?? Haaa senang je dapatkan ia di @cube.gadget 🎆 awak2 semua tau yang @cube.gadget ada bagi harga murah tau😻dapat banyak free gift tau🎁siapa tak nak kan!!! Cepat2 siapa yang nak beli iphone and teringin nak beli bolehlah beli di @cube.gadget ....💪servic @cube.gadget memang terbaiklah👍 banyak feedback bukan scammer tau❌😊trusted seller💯semua iphone @cube.gadget memang tiptop lah👍😽satu lagi @cube.gadget ada buat giveaway iphone se siapa yang tak mampu nak beli tu bolehlah join giveaway @cube.gadget 😂
.
#terapiinstagram #ajimaura
Repost💦 . Hye guys🙋tengok tu iphone 5s dengan iphone 6 memang mereciks kan!!! Mana nak dapat iphone tu?? Haaa senang je dapatkan ia di @cube.gadget 🎆 awak2 semua tau yang @cube.gadget ada bagi harga murah tau😻dapat banyak free gift tau🎁siapa tak nak kan!!! Cepat2 siapa yang nak beli iphone and teringin nak beli bolehlah beli di @cube.gadget ....💪servic @cube.gadget memang terbaiklah👍 banyak feedback bukan scammer tau❌😊trusted seller💯semua iphone @cube.gadget memang tiptop lah👍😽satu lagi @cube.gadget ada buat giveaway iphone se siapa yang tak mampu nak beli tu bolehlah join giveaway @cube.gadget 😂 . #terapiinstagram  #ajimaura 
👑KURUNG AUBRE👑
.
-Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak
-Ada Pad Di Bahu
-Wudhu dan Nursing friendly (Zip)
-Saiz XS hingga 2XL
.
•Details on skirts :
-cutting mermaid
-ade getah di bahagian tepi kiri dan kanan
-ade zip
-cutting loose.
.
Harga : RM 90 SM / RM 95 SS,
Percuma Postage 😊😊😊
.
Borong 10 helai minimum
Sehelai RM 82 SM / RM 87 SS,
Percuma Postage 😊😊😊
.

WhatsApp 0106651232
.
#bajukurungaubre #bajukurungmoden #kurungmoden #kurungmoden2017 #bajukurungbridesmaid #kurungbridesmaid #bajubridesmaid2017 #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaidmurahgila #bajubridesmaidcantik #bajubridesmaidsimple #bajukurungsimple #instashopmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #l4l #f4f #l4like #f4follow #kurungaubre #tandapagar #jomfollow #sayajual
👑KURUNG AUBRE👑 . -Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak -Ada Pad Di Bahu -Wudhu dan Nursing friendly (Zip) -Saiz XS hingga 2XL . •Details on skirts : -cutting mermaid -ade getah di bahagian tepi kiri dan kanan -ade zip -cutting loose. . Harga : RM 90 SM / RM 95 SS, Percuma Postage 😊😊😊 . Borong 10 helai minimum Sehelai RM 82 SM / RM 87 SS, Percuma Postage 😊😊😊 . WhatsApp 0106651232 . #bajukurungaubre  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #kurungmoden2017  #bajukurungbridesmaid  #kurungbridesmaid  #bajubridesmaid2017  #bajubridesmaidmurah  #bajubridesmaidmurahgila  #bajubridesmaidcantik  #bajubridesmaidsimple  #bajukurungsimple  #instashopmalaysia  #terapiinstagram  #ajimaura  #l4l  #f4f  #l4like  #f4follow  #kurungaubre  #tandapagar  #jomfollow  #sayajual 
Salam Maghrib😊
Salam Maghrib😊
👑KURUNG AUBRE👑
.
-Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak
-Ada Pad Di Bahu
-Wudhu dan Nursing friendly (Zip)
-Saiz XS hingga 2XL
.
•Details on skirts :
-cutting mermaid
-ade getah di bahagian tepi kiri dan kanan
-ade zip
-cutting loose.
.
Harga : RM 90 SM / RM 95 SS,
Percuma Postage 😊😊😊
.
Borong 10 helai minimum
Sehelai RM 82 SM / RM 87 SS,
Percuma Postage 😊😊😊
.

WhatsApp 0106651232
.
#bajukurungaubre #bajukurungmoden #kurungmoden #kurungmoden2017 #bajukurungbridesmaid #kurungbridesmaid #bajubridesmaid2017 #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaidmurahgila #bajubridesmaidcantik #bajubridesmaidsimple #bajukurungsimple #instashopmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #l4l #f4f #l4like #f4follow #kurungaubre #tandapagar #jomfollow #sayajual
👑KURUNG AUBRE👑 . -Material Como Crepe. Kain yang tidak mudah berkedut, tidak mengikut bentuk badan. Kemas dan terletak -Ada Pad Di Bahu -Wudhu dan Nursing friendly (Zip) -Saiz XS hingga 2XL . •Details on skirts : -cutting mermaid -ade getah di bahagian tepi kiri dan kanan -ade zip -cutting loose. . Harga : RM 90 SM / RM 95 SS, Percuma Postage 😊😊😊 . Borong 10 helai minimum Sehelai RM 82 SM / RM 87 SS, Percuma Postage 😊😊😊 . WhatsApp 0106651232 . #bajukurungaubre  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #kurungmoden2017  #bajukurungbridesmaid  #kurungbridesmaid  #bajubridesmaid2017  #bajubridesmaidmurah  #bajubridesmaidmurahgila  #bajubridesmaidcantik  #bajubridesmaidsimple  #bajukurungsimple  #instashopmalaysia  #terapiinstagram  #ajimaura  #l4l  #f4f  #l4like  #f4follow  #kurungaubre  #tandapagar  #jomfollow  #sayajual 
MARYAM DRESS
.
Price : Rm189 + FREE POSTAGE
.
✔ Free Khimar (Shawl labuh mcm model pakai)
✔ Nursing Friendly
✔ Wudhu' Friendly
✔ Princess Cutting
✔ Full Lining & Tak Jarang
✔ Sesuai utk Preggy Mom
.
Available Size : XS, S, M, L, XL ( for measurement kindly click #maryamdressbythelynnrose )
.
Whatsapp : 0189687611 (click link on bio)
MARYAM DRESS . Price : Rm189 + FREE POSTAGE . ✔ Free Khimar (Shawl labuh mcm model pakai) ✔ Nursing Friendly ✔ Wudhu' Friendly ✔ Princess Cutting ✔ Full Lining & Tak Jarang ✔ Sesuai utk Preggy Mom . Available Size : XS, S, M, L, XL ( for measurement kindly click #maryamdressbythelynnrose  ) . Whatsapp : 0189687611 (click link on bio)
MARYAM DRESS
.
Price : Rm189 + FREE POSTAGE
.
✔ Free Khimar (Shawl labuh mcm model pakai)
✔ Nursing Friendly
✔ Wudhu' Friendly
✔ Princess Cutting
✔ Full Lining & Tak Jarang
✔ Sesuai utk Preggy Mom
.
Available Size : XS, S, M, L, XL ( for measurement kindly click #maryamdressbythelynnrose )
.
Whatsapp : 0189687611 (click link on bio)
MARYAM DRESS . Price : Rm189 + FREE POSTAGE . ✔ Free Khimar (Shawl labuh mcm model pakai) ✔ Nursing Friendly ✔ Wudhu' Friendly ✔ Princess Cutting ✔ Full Lining & Tak Jarang ✔ Sesuai utk Preggy Mom . Available Size : XS, S, M, L, XL ( for measurement kindly click #maryamdressbythelynnrose  ) . Whatsapp : 0189687611 (click link on bio)
MARYAM DRESS
.
Price : Rm189 + FREE POSTAGE
.
✔ Free Khimar (Shawl labuh mcm model pakai)
✔ Nursing Friendly
✔ Wudhu' Friendly
✔ Princess Cutting
✔ Full Lining & Tak Jarang
✔ Sesuai utk Preggy Mom
.
Available Size : XS, S, M, L, XL ( for measurement kindly click #maryamdressbythelynnrose )
.
Whatsapp : 0189687611 (click link on bio)
MARYAM DRESS . Price : Rm189 + FREE POSTAGE . ✔ Free Khimar (Shawl labuh mcm model pakai) ✔ Nursing Friendly ✔ Wudhu' Friendly ✔ Princess Cutting ✔ Full Lining & Tak Jarang ✔ Sesuai utk Preggy Mom . Available Size : XS, S, M, L, XL ( for measurement kindly click #maryamdressbythelynnrose  ) . Whatsapp : 0189687611 (click link on bio)
Kalau suami merokok, boleh la kasi spray noraessential.  Kasi mulut buah,  bau bunga. Hati pun senang. Betul tak?
Kalau suami merokok, boleh la kasi spray noraessential. Kasi mulut buah, bau bunga. Hati pun senang. Betul tak?
LITTLE DARIENA mempunyai misi dan visi yang jelas iaitu  MISI LITTLE DARIENA :
1. Membantu ibu-ibu dalam usaha menggalakkan pemakaian tudung kpd anak-anak bermula dari usia muda.

2. Dan membantu Surirumah dan wanita bekerja menambah pendapatan hanya dari rumah.

#roadtosuccess 
#target #missionpossible 
#littledariena
#seremban #raub
#littledarienaseremban
#littledarienaraub
#ajimaura #instafamous #igshopsmy #igonlineshop #mlb #majalah #majalahpama
Alhamdulillah,, Tq kin @khairussakinah_ beli khimar niqavie untuk buat hadiah pelajar cemerlang🎁🎓 😍😍 .
.
#niqab #niqabi #niqabis #niqabmalaysia #niqabmurah #niqabexclusive #niqavie #niqavieexclusive #jemaahniqavie #purdahlace #purdahlacemalaysia #niqablace #Malaysia #Serikembangan #german #uk #usa #maldives #france #arabsaudi #yaman #islam #singapore #ajimaura #terapiinstagram #almarimuslimaaat
NANO RICE SKIN BEAUTY
( serum beras & tambahan pati 7jenis bunga.. serum berasaskan beras yg pertama di malaysia ) 
Fungsi / kelebihan.
💋Anti kedut.
💋Anti jerawat.
💋Menegangkan kulit.
💋V - shape.
💋Merawat jeragat.
💋Mengecilkan pori muka.
💋Mengurangkan minyak.
💋Menaik kan pipi yang jatuh.
💋Mencerahkan kulit.
💋Tona kulit kembali Sekata.
💋Melembapkan kulit.
💋Menaik kan seri muka .
💋Memberi Rasa kesegaran.
💋Sesuai untuk semua jenis kulit.
💋Mengurangkan eyebag.
15 ml ( sebulan lebih penggunaan )

RM45 .
Postage rm8 . . .
RARA-0197928023 
#fiirabreastserum 
#geleratrapat💋 
#serumberas
#ajimaura 
#terapiinstagram
NANO RICE SKIN BEAUTY ( serum beras & tambahan pati 7jenis bunga.. serum berasaskan beras yg pertama di malaysia ) Fungsi / kelebihan. 💋Anti kedut. 💋Anti jerawat. 💋Menegangkan kulit. 💋V - shape. 💋Merawat jeragat. 💋Mengecilkan pori muka. 💋Mengurangkan minyak. 💋Menaik kan pipi yang jatuh. 💋Mencerahkan kulit. 💋Tona kulit kembali Sekata. 💋Melembapkan kulit. 💋Menaik kan seri muka . 💋Memberi Rasa kesegaran. 💋Sesuai untuk semua jenis kulit. 💋Mengurangkan eyebag. 15 ml ( sebulan lebih penggunaan ) RM45 . Postage rm8 . . . RARA-0197928023 #fiirabreastserum  #geleratrapat 💋 #serumberas  #ajimaura  #terapiinstagram 
NANO RICE SKIN BEAUTY
( serum beras & tambahan pati 7jenis bunga.. serum berasaskan beras yg pertama di malaysia ) 
Fungsi / kelebihan.
💋Anti kedut.
💋Anti jerawat.
💋Menegangkan kulit.
💋V - shape.
💋Merawat jeragat.
💋Mengecilkan pori muka.
💋Mengurangkan minyak.
💋Menaik kan pipi yang jatuh.
💋Mencerahkan kulit.
💋Tona kulit kembali Sekata.
💋Melembapkan kulit.
💋Menaik kan seri muka .
💋Memberi Rasa kesegaran.
💋Sesuai untuk semua jenis kulit.
💋Mengurangkan eyebag.
15 ml ( sebulan lebih penggunaan )

RM45 .
Postage rm8 . . .
RARA-0197928023 
#fiirabreastserum 
#geleratrapat💋 
#serumberas
#ajimaura 
#terapiinstagram
NANO RICE SKIN BEAUTY ( serum beras & tambahan pati 7jenis bunga.. serum berasaskan beras yg pertama di malaysia ) Fungsi / kelebihan. 💋Anti kedut. 💋Anti jerawat. 💋Menegangkan kulit. 💋V - shape. 💋Merawat jeragat. 💋Mengecilkan pori muka. 💋Mengurangkan minyak. 💋Menaik kan pipi yang jatuh. 💋Mencerahkan kulit. 💋Tona kulit kembali Sekata. 💋Melembapkan kulit. 💋Menaik kan seri muka . 💋Memberi Rasa kesegaran. 💋Sesuai untuk semua jenis kulit. 💋Mengurangkan eyebag. 15 ml ( sebulan lebih penggunaan ) RM45 . Postage rm8 . . . RARA-0197928023 #fiirabreastserum  #geleratrapat 💋 #serumberas  #ajimaura  #terapiinstagram 
NANO RICE SKIN BEAUTY
( serum beras & tambahan pati 7jenis bunga.. serum berasaskan beras yg pertama di malaysia ) 
Fungsi / kelebihan.
💋Anti kedut.
💋Anti jerawat.
💋Menegangkan kulit.
💋V - shape.
💋Merawat jeragat.
💋Mengecilkan pori muka.
💋Mengurangkan minyak.
💋Menaik kan pipi yang jatuh.
💋Mencerahkan kulit.
💋Tona kulit kembali Sekata.
💋Melembapkan kulit.
💋Menaik kan seri muka .
💋Memberi Rasa kesegaran.
💋Sesuai untuk semua jenis kulit.
💋Mengurangkan eyebag.
15 ml ( sebulan lebih penggunaan )

RM45 .
Postage rm8 . . .
RARA-0197928023 
#fiirabreastserum 
#geleratrapat💋 
#serumberas
#ajimaura 
#terapiinstagram
NANO RICE SKIN BEAUTY ( serum beras & tambahan pati 7jenis bunga.. serum berasaskan beras yg pertama di malaysia ) Fungsi / kelebihan. 💋Anti kedut. 💋Anti jerawat. 💋Menegangkan kulit. 💋V - shape. 💋Merawat jeragat. 💋Mengecilkan pori muka. 💋Mengurangkan minyak. 💋Menaik kan pipi yang jatuh. 💋Mencerahkan kulit. 💋Tona kulit kembali Sekata. 💋Melembapkan kulit. 💋Menaik kan seri muka . 💋Memberi Rasa kesegaran. 💋Sesuai untuk semua jenis kulit. 💋Mengurangkan eyebag. 15 ml ( sebulan lebih penggunaan ) RM45 . Postage rm8 . . . RARA-0197928023 #fiirabreastserum  #geleratrapat 💋 #serumberas  #ajimaura  #terapiinstagram 
Syukur Alhamdulillah..
Aktiviti sihat di hari Sabtu 21 Oktober 2017 😄
.
Esok pun ada.. 😍😍😍
.
➡️Wasap ciksue 017-2345416
➡️Wasap ciksue 017-2345416
➡️Wasap ciksue 017-2345416
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Syukur Alhamdulillah.. Aktiviti sihat di hari Sabtu 21 Oktober 2017 😄 . Esok pun ada.. 😍😍😍 . ➡️Wasap ciksue 017-2345416 ➡️Wasap ciksue 017-2345416 ➡️Wasap ciksue 017-2345416 . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸
⚡️NEW ARRIVAL⚡️
.
💖TEJA KURUNG PAHANG💖
📲 0178764209
.
Asik kurung moden je kan 😙 disebabkan banyak permintaan dr customers diluar sana, kali ni HF bawakan anda kurung pahang plak 👏🏼👏🏼
.
✔️ Cutting Kurung Pahang (Pesak Gantung)
✔️ Harga of Course MURAH & MAMPU MILIK ✔️ Gabungan Material Baju dr Platinum Pearl Skin dan Kain dr Dubai Silk
✔️ High Quality 100% Gred AAA
✔️ Saiz Available dr S-XXL
✔️ Cutting Loose
✔️ Terletak Apabila Dipakai
✔️ Kain Susun Sebelah Kiri
✔️ Pinggang Kain Bergetah Penuh
✔️ Zip Sebelah Kiri
.
🌸 ❌ jarang
🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ❌warna tak luntur selepas dibasuh
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ CONFIRM repeat order
💲💲RM110sm / 115ss
📌READYSTOCK ‼️
.
#empayarfashion_gayamenawan #igmashup #aurainsta #bajumuslimah #jubahmuslimah #jubah #jubahmurah #jubahwanita #jubahmoden #ootdmuslimah #jubahcantikmurah #bajukurungmoden #bajukebaya #bajukebayaplain #bajukurung #kurungmoden #kurung #kurungpeplum #bazarpaknil #kurungpahang #kurungmurah #kurungcotton #kurungcantik #kurungsatin #bajukurungmurah #noradanish #kurungplain #gengaura #terapiinstagram #ajimaura
⚡️NEW ARRIVAL⚡️ . 💖TEJA KURUNG PAHANG💖 📲 0178764209 . Asik kurung moden je kan 😙 disebabkan banyak permintaan dr customers diluar sana, kali ni HF bawakan anda kurung pahang plak 👏🏼👏🏼 . ✔️ Cutting Kurung Pahang (Pesak Gantung) ✔️ Harga of Course MURAH & MAMPU MILIK ✔️ Gabungan Material Baju dr Platinum Pearl Skin dan Kain dr Dubai Silk ✔️ High Quality 100% Gred AAA ✔️ Saiz Available dr S-XXL ✔️ Cutting Loose ✔️ Terletak Apabila Dipakai ✔️ Kain Susun Sebelah Kiri ✔️ Pinggang Kain Bergetah Penuh ✔️ Zip Sebelah Kiri . 🌸 ❌ jarang 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ❌warna tak luntur selepas dibasuh 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ CONFIRM repeat order 💲💲RM110sm / 115ss 📌READYSTOCK ‼️ . #empayarfashion_gayamenawan  #igmashup  #aurainsta  #bajumuslimah  #jubahmuslimah  #jubah  #jubahmurah  #jubahwanita  #jubahmoden  #ootdmuslimah  #jubahcantikmurah  #bajukurungmoden  #bajukebaya  #bajukebayaplain  #bajukurung  #kurungmoden  #kurung  #kurungpeplum  #bazarpaknil  #kurungpahang  #kurungmurah  #kurungcotton  #kurungcantik  #kurungsatin  #bajukurungmurah  #noradanish  #kurungplain  #gengaura  #terapiinstagram  #ajimaura 
Rutin harian jika tiada buat apa . Kaki kiri bahagian betis makin sakit dan lebam . Tak tahu punca apa . Urat naik menegang dari kelmarin . Menahan sakit sahaja ini . Mahu jalan pun susah sikit .

#TerapiInstagram #AjiMaura #InstaFamous #InstaLive #InstaLike #InstaLove #DimitriVegasLikeMike #Tiesto #Hardwell #Instagram #AkuYangUpdateKauYangPanas #Coway
Kenapa perlu berbelanja mahal untuk kemeja cantik menarik tertarik? 😘
.
Jom beli Kemeja Hipster Preloved kami dengan harga mampu milik. Jangan anda risau. Postage kami tanggung. 😱
.
DETAILS SHIRT 👕
Code : D11
Size : L
Kain : Cotton Flannel Bfshirt
Gred : A
Condition : 8/10
Harga Mampu Milik : RM25
.
Kalau anda berminat, hello2 wasap admin bila2 pun boleh. Admin akan reply within 24 hours. 🤗
.
KLIK LINK KAT BIO YA
Tak perlu save no. Admin dah 🤣
.
BERGAYA BERSAMA KEMEJA HIPSTER
.
#kemejahipster #kemejacantik #kemejamurah #bfshirtmurah #bajumurah #prelovedmurah #bazarpaknil #bazaronline #bazarmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #cantik #smartcasual #sihatselalu #jangankecam #supportmember #fattahamin #haqiemrusli #uitm #unimap #utmskudai #universitimalaya #unitar #unikl #petronas
Kenapa perlu berbelanja mahal untuk kemeja cantik menarik tertarik? 😘 . Jom beli Kemeja Hipster Preloved kami dengan harga mampu milik. Jangan anda risau. Postage kami tanggung. 😱 . DETAILS SHIRT 👕 Code : D11 Size : L Kain : Cotton Flannel Bfshirt Gred : A Condition : 8/10 Harga Mampu Milik : RM25 . Kalau anda berminat, hello2 wasap admin bila2 pun boleh. Admin akan reply within 24 hours. 🤗 . KLIK LINK KAT BIO YA Tak perlu save no. Admin dah 🤣 . BERGAYA BERSAMA KEMEJA HIPSTER . #kemejahipster  #kemejacantik  #kemejamurah  #bfshirtmurah  #bajumurah  #prelovedmurah  #bazarpaknil  #bazaronline  #bazarmalaysia  #terapiinstagram  #ajimaura  #cantik  #smartcasual  #sihatselalu  #jangankecam  #supportmember  #fattahamin  #haqiemrusli  #uitm  #unimap  #utmskudai  #universitimalaya  #unitar  #unikl  #petronas 
Like Dan Tag Rakan Anda Kalau Nak Menang Giveaway😎
Actual Picture!!! Timberland Midcut Boots Light Brown
RM120
Size 40 - 44
Grade 5A
INI KUALITI BAEK BUKAN CINCAI PUNYA🔥

#ajimaura #terapiinstagram #juanpablodropshipbest #kasutperempuan #kasutpromo #kasutpromosi #kasuthighcut #kasuttimberland #trusted #trustedseller #kasutonline
Alhamdulillah 😊
.
Terima Kasih kakak syg sudi share testimoni dgn kami 💋💋
.
.
Kakak2 yg nk cuci mata boleh usha ig utama kami 👇👇
@nadaliti_collection
@nadaliti_collection
@nadaliti_collection
.
Sebarang pertanyaan boleh WhatsApp 👇👇
.
📲017-7642535 / 019-9847249
📲017-7642535 / 019-9847249
📲017-7642535 / 019-9847249
.
Insyaallah Kami boleh bantu anda 😊👌
.
TQ
.
#nadalititestimoni #testimonitudung #testimonitudungsarung #alhamdulillah #kamijual #kamijualtudung #nadalitihijab #tudung #tudungmurah #tudungexpress #instantshawl #instantshawl2loops #tudunglabuh #tudungsarung #tudungbawal #tudungpucci #shawlmurah #shawl #cikgumalaysia #ajimaura #muslimahfashion #terapiinstagram #likeforfollow #like4like #instalike #instafamous #jubah #blouse #brunei #sabah
Alhamdulillah 😊 . Terima Kasih kakak syg sudi share testimoni dgn kami 💋💋 . . Kakak2 yg nk cuci mata boleh usha ig utama kami 👇👇 @nadaliti_collection @nadaliti_collection @nadaliti_collection . Sebarang pertanyaan boleh WhatsApp 👇👇 . 📲017-7642535 / 019-9847249 📲017-7642535 / 019-9847249 📲017-7642535 / 019-9847249 . Insyaallah Kami boleh bantu anda 😊👌 . TQ . #nadalititestimoni  #testimonitudung  #testimonitudungsarung  #alhamdulillah  #kamijual  #kamijualtudung  #nadalitihijab  #tudung  #tudungmurah  #tudungexpress  #instantshawl  #instantshawl2loops  #tudunglabuh  #tudungsarung  #tudungbawal  #tudungpucci  #shawlmurah  #shawl  #cikgumalaysia  #ajimaura  #muslimahfashion  #terapiinstagram  #likeforfollow  #like4like  #instalike  #instafamous  #jubah  #blouse  #brunei  #sabah 
Hi semua! Selamat berhujung minggu. Weekend ni annedy nak share post ringan2 saja. Mesti ada yg tengah scroll or survey handbag baru kat ig ni kan? 🙊
.
.
Jangan main2 uolls. Ni antara sling bag fav customer annedy tau! Sebab apa? Murah, kualiti tiptop & yg penting look very exclusive 😎
.
.
Thank you dear sudi beli dengan kita🤗

#bbacustomer #customerfeedback #customerhappy #sayangcustomer #feedbackcustomer #feedback #customerseronok #customersatisfied #trustedseller #ajimaura #terapiinstagram #igseller #igsellermalaysia #igshop #igshopmalaysia
Hi semua! Selamat berhujung minggu. Weekend ni annedy nak share post ringan2 saja. Mesti ada yg tengah scroll or survey handbag baru kat ig ni kan? 🙊 . . Jangan main2 uolls. Ni antara sling bag fav customer annedy tau! Sebab apa? Murah, kualiti tiptop & yg penting look very exclusive 😎 . . Thank you dear sudi beli dengan kita🤗 #bbacustomer  #customerfeedback  #customerhappy  #sayangcustomer  #feedbackcustomer  #feedback  #customerseronok  #customersatisfied  #trustedseller  #ajimaura  #terapiinstagram  #igseller  #igsellermalaysia  #igshop  #igshopmalaysia 
Promosi istimewa untuk harga borong handsock Jannah/Yasmin
10hari sahaja ye. 22/10➡31/10/2017
.
HARGA SUDAH TERMASUK POS
🌺3pasang = RM35.00
🌺6pasang = RM60.00
🌺12pasang = RM105.00
🌺15pasang ke atas = RM8.00/psg😍
.
#handsock
#handsockmuslimah
#handsockdoubleruffle
#handsockjannah
#handsockdoublerufflejannah
#handsockring
#handsockyasmin
#handsockringyasmin
#handsocklycra
#handsockloves
#handsockcantik
#handsockcomel
#handsockcute
#handsocklawa
#handsockselesa
#handsocksejuk
#handsockringan
#handsockmurah
#handsockjimat
#handsockcombo
#handsockcomboringruffle
#handsockropol
#handsockhandmade 
#handsocksegamat
#inijugakamanah
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#uitmsegamat 
#hospitalsegamat
#segamatjohor
Promosi istimewa untuk harga borong handsock Jannah/Yasmin 10hari sahaja ye. 22/10➡31/10/2017 . HARGA SUDAH TERMASUK POS 🌺3pasang = RM35.00 🌺6pasang = RM60.00 🌺12pasang = RM105.00 🌺15pasang ke atas = RM8.00/psg😍 . #handsock  #handsockmuslimah  #handsockdoubleruffle  #handsockjannah  #handsockdoublerufflejannah  #handsockring  #handsockyasmin  #handsockringyasmin  #handsocklycra  #handsockloves  #handsockcantik  #handsockcomel  #handsockcute  #handsocklawa  #handsockselesa  #handsocksejuk  #handsockringan  #handsockmurah  #handsockjimat  #handsockcombo  #handsockcomboringruffle  #handsockropol  #handsockhandmade  #handsocksegamat  #inijugakamanah  #ajimaura  #terapiinstagram  #uitmsegamat  #hospitalsegamat  #segamatjohor 
MG ZZ Gundam Ver Ka

Price: RM240

Release date: September 2017

Item include:
Double Beam Rifle x 1 
Hyper Beam Saber x 2
Wing Shield x 2
Tube Missile Launcher x 2

#gundammalaysia #gundammurahmalaysia #ajimaura #ajimauragroup #gundamonlinemalaysia #bazaarpaknil #swapreviewmalaysia
👶🏻🍼POSISI PENYUSUAN BUAT MOMMIES SEMASA MENYUSUKAN BAYI TERSAYANG🍼👶🏻
.
.
Salam Maghrib & salam sejahtera Mommies dan igers semua😍.
.
.
Malam ni kak Roza sharekan visual posisi penyusuan buat mommies. Sila SWIPE 👆🏼untuk mendapat gambaran jelas tentang posisi tersebut😊.
.
.
Mommies boleh menggunakan mana-mana posisi di atas dengan syarat:
.
➡️ mommy dan bayi selesa
.
➡️Bahagian belakang mommy tegak dan tidak bongkok
.
➡️Gunakan beberapa biji bantal dan letakkan dibelakang,kiri atau kanan mommy
.
Okeh mommies selamat mencuba! Boleh tag kawan mommies atau share post ni ya😍.
.
#susuibususuterbaikdunia
#tambahsusu
#ibumenyusu
#like4like
#mamomgold
#kunyah2susumelimpah
#solusi_susu_kering
#perisavanilla
#kelabibumenyusu
#makmakmenyusu
#terapiinstagram
#rozamamom0197548013
#senawang
#codsenawangparoi
#tambahsusuibu
#dianadanielle
#mamomsupportbreastfeeding
#pakartambahsusuibu
#faktasusuibu 
#ajimaura #mamom #mamommilkbooster
#tipspenyusuan 
#wanita
#niqab
#iamamom
#kelabpenyusuanibu #neelofa
#likeforlike
👶🏻🍼POSISI PENYUSUAN BUAT MOMMIES SEMASA MENYUSUKAN BAYI TERSAYANG🍼👶🏻 . . Salam Maghrib & salam sejahtera Mommies dan igers semua😍. . . Malam ni kak Roza sharekan visual posisi penyusuan buat mommies. Sila SWIPE 👆🏼untuk mendapat gambaran jelas tentang posisi tersebut😊. . . Mommies boleh menggunakan mana-mana posisi di atas dengan syarat: . ➡️ mommy dan bayi selesa . ➡️Bahagian belakang mommy tegak dan tidak bongkok . ➡️Gunakan beberapa biji bantal dan letakkan dibelakang,kiri atau kanan mommy . Okeh mommies selamat mencuba! Boleh tag kawan mommies atau share post ni ya😍. . #susuibususuterbaikdunia  #tambahsusu  #ibumenyusu  #like4like  #mamomgold  #kunyah2susumelimpah  #solusi_susu_kering  #perisavanilla  #kelabibumenyusu  #makmakmenyusu  #terapiinstagram  #rozamamom0197548013  #senawang  #codsenawangparoi  #tambahsusuibu  #dianadanielle  #mamomsupportbreastfeeding  #pakartambahsusuibu  #faktasusuibu  #ajimaura  #mamom  #mamommilkbooster  #tipspenyusuan  #wanita  #niqab  #iamamom  #kelabpenyusuanibu  #neelofa  #likeforlike 
MG Hi-Resolution Wing Gundan Zero EW

Price: RM 470

Released: September 2017

Accessories
· Twin Buster Rifle × 1
· Beam · saber × 2
· Shield × 1

Product content
· Completed frame × 1
· Molded article × 15
· Lead wire × 2
· Instruction manual × 1

#gundammalaysia #gundammurahmalaysia #ajimaura #ajimauragroup #gundamonlinemalaysia #bazaarpaknil #swapreviewmalaysia
Alhamdulillah.. HOT TESTIMONI DARI OVEN.. Masih Panas 🔥Gituuu..!!😃
.
Incredible katanya bila muka senget sebelah.. hehe.. Maksudnya pipi terangkat ke atas tanpa sebarang cucuk botox.. Hanya spray dgn spray ajaib swisderm ini sahaja.. Baru sekali spray.. Kalau berkali2 spray.. Pastinya wajah kembali 20 tahun lebih muda dari usia sebenar..😘
.
Gunakan setiap hari setiap pagi dan malam sehingga dpt result yg diinginkan.. Selepas tu boleh maintain dgn spray 3-4 kali seminggu utk kekal awet muda dan kekalkan wajah V-shape..😘
.
REBUT HARGA PROMOSI + FREE POSTAGE + FREE MEMBERSHIP SEKARANG!
.
.
Berminat Nak Dptkan Spray Ajaib Swisderm Ini?
.
SEGERA hubungi 013 989 7669
utk order atau sebarang details lanjut..
Atau klik link di bio utk watsup tanpa perlu save no.😍
.
#spray2teruscantik #swisdermmalaysia #awetmuda #kulitkusam #cantik #jerawat #jeragat #putihgebu #glowingskin #flawless #instantglow #instantflawless #wanita #mirafilzah #neelofa #aydajebatlovers #noradanish #jannanick #muabellaz  #sayajual #makeupspray #dudapujaandara #titiancinta #dendamaurora #terapiinstagram #ajimaura #bazaarpaknil #igshopmalaysia #johor #awaksukasayatak
Alhamdulillah.. HOT TESTIMONI DARI OVEN.. Masih Panas 🔥Gituuu..!!😃 . Incredible katanya bila muka senget sebelah.. hehe.. Maksudnya pipi terangkat ke atas tanpa sebarang cucuk botox.. Hanya spray dgn spray ajaib swisderm ini sahaja.. Baru sekali spray.. Kalau berkali2 spray.. Pastinya wajah kembali 20 tahun lebih muda dari usia sebenar..😘 . Gunakan setiap hari setiap pagi dan malam sehingga dpt result yg diinginkan.. Selepas tu boleh maintain dgn spray 3-4 kali seminggu utk kekal awet muda dan kekalkan wajah V-shape..😘 . REBUT HARGA PROMOSI + FREE POSTAGE + FREE MEMBERSHIP SEKARANG! . . Berminat Nak Dptkan Spray Ajaib Swisderm Ini? . SEGERA hubungi 013 989 7669 utk order atau sebarang details lanjut.. Atau klik link di bio utk watsup tanpa perlu save no.😍 . #spray2teruscantik  #swisdermmalaysia  #awetmuda  #kulitkusam  #cantik  #jerawat  #jeragat  #putihgebu  #glowingskin  #flawless  #instantglow  #instantflawless  #wanita  #mirafilzah  #neelofa  #aydajebatlovers  #noradanish  #jannanick  #muabellaz  #sayajual  #makeupspray  #dudapujaandara  #titiancinta  #dendamaurora  #terapiinstagram  #ajimaura  #bazaarpaknil  #igshopmalaysia  #johor  #awaksukasayatak 
.Haiii koranggg. . .nk perfume murah??Nk perfume yg bau dia memang wangi cam original ??Nk perfume yg tahan lebih dari 8 jam??.. .Korang whtsapp jew num nie 0133224904
..0133224904..0133224904!!!! ============================== ==========================<<== Russ perfume ♡♡Inspired perfume  dari jenama  antarabangsa
♡♡1st gred pati
♡♡Tahan lama lebih dari 8jam (boleh brtahan sampai 2 hari jika disembur pada pakaian)
♡♡Boleh dibawa solat(Halal)
♡♡Ea de parfum
♡♡ Produk Bumiputra
♡♡Kualiti terbaik
♡♡35 ml
♡♡Stock tersedia ======================================== FOR HER
*Jadore Christian Dior
*Gucci flora Gucci
*Tresor midnight rose  Lancome
*La via est belle Lancome
*Chance Chanel
*Bombshell Victoria secret
*Paris YSL ==============================================FOR HIM =====
*Dunhill blue
*Eternity Calvin Klein
*one million Paco rabanne ======================================== ¤ ¤ .PRICE : RM 30 ( Exc postage ) =whatsaap 0133224904..... 0133224904...
0134224904================================ #tshirt#inspiredperfume#perfume#perfumemurah#hijab#minyakwangimurah#bisnesonline#design#cheta#bazarmalaysia#noradanish#tshirtmurah#lokalah#artwork#drawing#handpainting#kurta#instaart#instaartis#artlife#neelofa#dexandra#syukurselalu#toneexcel#ajimaura#bazarpaknil#produkviral#terapiinstagram#bazaronline#eusahawan
.Haiii koranggg. . .nk perfume murah??Nk perfume yg bau dia memang wangi cam original ??Nk perfume yg tahan lebih dari 8 jam??.. .Korang whtsapp jew num nie 0133224904 ..0133224904..0133224904!!!! ============================== ==========================<<== Russ perfume ♡♡Inspired perfume dari jenama antarabangsa ♡♡1st gred pati ♡♡Tahan lama lebih dari 8jam (boleh brtahan sampai 2 hari jika disembur pada pakaian) ♡♡Boleh dibawa solat(Halal) ♡♡Ea de parfum ♡♡ Produk Bumiputra ♡♡Kualiti terbaik ♡♡35 ml ♡♡Stock tersedia ======================================== FOR HER *Jadore Christian Dior *Gucci flora Gucci *Tresor midnight rose Lancome *La via est belle Lancome *Chance Chanel *Bombshell Victoria secret *Paris YSL ==============================================FOR HIM ===== *Dunhill blue *Eternity Calvin Klein *one million Paco rabanne ======================================== ¤ ¤ .PRICE : RM 30 ( Exc postage ) =whatsaap 0133224904..... 0133224904... 0134224904================================ #tshirt #inspiredperfume #perfume #perfumemurah #hijab #minyakwangimurah #bisnesonline #design #cheta #bazarmalaysia #noradanish #tshirtmurah #lokalah #artwork #drawing #handpainting #kurta #instaart #instaartis #artlife #neelofa #dexandra #syukurselalu #toneexcel #ajimaura #bazarpaknil #produkviral #terapiinstagram #bazaronline #eusahawan 
Iklan
@maydya.bn
@maydya.bn
@maydya.bn
.
🌻GOLDEN JUBILEE SALE🌻

16.10.2017-30.10.2017
(6 of 15)

Ball gown dresses are for those who dream when they were someone's princess and begin to live as a queen. Oh, don't mind the guests starring; brides love making it worth their while. 😉 Hence, a bride who love to be remembered of her elegance definitely wouldn't let fashion own her in trending era, instead she knew what she want to make herself look beautiful. 🌻
..
..
💛Material: Tulle/Jacobs
💛Style: ballgown
💛Color: Fuchsia
💛Measurements:

ETA 2-3 months 💰 Price BND300.00
💰 Book BND100.00 💛 FREE VEIL & FREE LINING

Interested? 🤗 FAST response:
📲 Dya +6737125256
📲 May +6738888707
..
..
#onsale #bruneiinstashop #maydyabn #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneiwedding #brunei_IG #bruneicollections #bruneifm #bruneionlineseller #bruneiinstapromotes #bruneiadvert #trustedseller #galleripengantin #weddingdress #beautifulmoment #bajupengantin #freeveil #ajimaura #letopkanjualandiinstagram
Iklan @maydya.bn @maydya.bn @maydya.bn . 🌻GOLDEN JUBILEE SALE🌻 16.10.2017-30.10.2017 (6 of 15) Ball gown dresses are for those who dream when they were someone's princess and begin to live as a queen. Oh, don't mind the guests starring; brides love making it worth their while. 😉 Hence, a bride who love to be remembered of her elegance definitely wouldn't let fashion own her in trending era, instead she knew what she want to make herself look beautiful. 🌻 .. .. 💛Material: Tulle/Jacobs 💛Style: ballgown 💛Color: Fuchsia 💛Measurements: ETA 2-3 months 💰 Price BND300.00 💰 Book BND100.00 💛 FREE VEIL & FREE LINING Interested? 🤗 FAST response: 📲 Dya +6737125256 📲 May +6738888707 .. .. #onsale  #bruneiinstashop  #maydyabn  #iklanbrunei  #bruneiadvert  #bruneiwedding  #brunei_IG  #bruneicollections  #bruneifm  #bruneionlineseller  #bruneiinstapromotes  #bruneiadvert  #trustedseller  #galleripengantin  #weddingdress  #beautifulmoment  #bajupengantin  #freeveil  #ajimaura  #letopkanjualandiinstagram 
Assalammualaikum 💖
CikMa nak cakap rugi sapa yang tak grab SEKARANG😘😘😘
(HABIS PROMO SAMPAI 31 OKTOBER 2017)😹😹😹
0182172509
.
🎁 *FREE NIGHT GEL (5g) Bernilai RM28*

dengan pembelian :
*NORMAL SET RM73sm rm85ss :*
1 cleanser 50ml
1 daycream (10g)
1 night gel (10g)
🎉 FREE night gel (5g) 📮TERMASOK POSTAGE

SIAPA CEPAT DIA DAPAT!! 😱🤑
🔺TERHAD ada lagi 346 stock shj!!
.
#khaylabeauty #ajimaura #terapiinstagram #produkpenjagaanwajah #cleanser #nomecury #bisneson9 #instafame #akademiinstagram #UpFollowerPercu
a #freeconsultion #cikmajualcikmapakai #trialsetRM35
Assalammualaikum 💖 CikMa nak cakap rugi sapa yang tak grab SEKARANG😘😘😘 (HABIS PROMO SAMPAI 31 OKTOBER 2017)😹😹😹 0182172509 . 🎁 *FREE NIGHT GEL (5g) Bernilai RM28* dengan pembelian : *NORMAL SET RM73sm rm85ss :* 1 cleanser 50ml 1 daycream (10g) 1 night gel (10g) 🎉 FREE night gel (5g) 📮TERMASOK POSTAGE SIAPA CEPAT DIA DAPAT!! 😱🤑 🔺TERHAD ada lagi 346 stock shj!! . #khaylabeauty  #ajimaura  #terapiinstagram  #produkpenjagaanwajah  #cleanser  #nomecury  #bisneson9  #instafame  #akademiinstagram  #UpFollowerPercu  a #freeconsultion  #cikmajualcikmapakai  #trialsetRM35 
Hi assalamualaikum korang...okay hari ni fariez nk suggest dekat korang, for beli kasut ni... gred AAA memang superb and selesa utk korang pakai...
📌Name: Puma GV Special
📌Color: black
📌Size: 41-45
📌Price: rm 84 only
.
🔥FREE POSTAGE🔥
🔥FREE POSTAGE🔥
.
#igersmalaysia #ikutcarakita #kasutlawa #sneakerslawa #sayajualsneakers #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #kasutmurah #budakhipster #sneakersmurah #hargastudent  #trustedseller #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa 
#dubsmashmalaysia #parodymalaysia #bazarpaknil  #lepak  #bazaronline 
#sifucilik #ajimaura #terapiinstagram #dukunsaka
Hi assalamualaikum korang...okay hari ni fariez nk suggest dekat korang, for beli kasut ni... gred AAA memang superb and selesa utk korang pakai... 📌Name: Puma GV Special 📌Color: black 📌Size: 41-45 📌Price: rm 84 only . 🔥FREE POSTAGE🔥 🔥FREE POSTAGE🔥 . #igersmalaysia  #ikutcarakita  #kasutlawa  #sneakerslawa  #sayajualsneakers  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand  #tempatanfest  #wakdoyok  #malaysia  #kasutmurah  #budakhipster  #sneakersmurah  #hargastudent  #trustedseller  #viralmalaysia  #DSV  #fattahamin  #neelofa  #dubsmashmalaysia  #parodymalaysia  #bazarpaknil  #lepak  #bazaronline  #sifucilik  #ajimaura  #terapiinstagram  #dukunsaka 
YOUR FAVOURITE BAWAL SAKURA is now available and limited in stock. Laju betul order masuk and stok makin menipis nii ada yang tinggal sehelai je utk satu2 warna tu.

Whatsapp sis 01140470995 cepat kalau uolls berkenan sgt2 dgn #bawalsakura ni sbb sis tak sampai hati dah nak reply kata " sorry dear, warna ni da habiss 😫 "
YOUR FAVOURITE BAWAL SAKURA is now available and limited in stock. Laju betul order masuk and stok makin menipis nii ada yang tinggal sehelai je utk satu2 warna tu. Whatsapp sis 01140470995 cepat kalau uolls berkenan sgt2 dgn #bawalsakura  ni sbb sis tak sampai hati dah nak reply kata " sorry dear, warna ni da habiss 😫 "