an online Instagram web viewer

#ala medias

Photos

Part 1.
Omega 3 fatty acids are essential fats that we must consume in our diet as our bodies cannot make them.  They are important for cardiovascular and brain health, are anti-inflammatory, and they help protect against auto-immune diseases.
🌿🌾🍃
There are 3 different types of omega 3 fats.  The most abundant omega 3 fat in our food supply comes from short chain alpha-linolenic acid (ALA). There are many dietary sources of ALA but the best are flax seeds (preferably ground), chia seeds, hemp seeds, walnuts, dark leafy green veggies, and some root vegetables.
❓🐟
Studies show that our bodies can convert a small amount of ALA into the longer chain eicosapentaenoic acid (EPA) and docosahexaenoic (DHA). The conversion rate is higher for women than men and is best when we keep consumption of omega 6 fats (from oils) to a minimum.  The best source of DHA and EPA comes from the ocean.  Many people believe that it's necessary to consume fish or fish oil supplements for these omega 3s, however that's quite simply NOT true and in fact, farmed fish are very bad sources of omega 3 fats.
👎🐟
Just like consuming meat is a second hand source of protein that comes with the added baggage of cholesterol, saturated fat, heme iron, and carcinogens, consuming fish or fish oil to obtain DHA/EPA comes with the added baggage of cholesterol, saturated fat, and industrial pollutants like methylmercury, dioxin, and BPA.
🌿🌿🌿
Get your DHA/EPA from sea vegetables - seaweed and micro-algae.  Micro-algae supplements are a fantastic cruelty free source of EPA/DHA which can be sustainably grown, without the ecological devastation that comes with commercial fishing.  I take Nordic Naturals micro-algae supplements 2-3 times per week and I incorporate flax/chia/hemp seeds into oatmeal and smoothies.
💚
This video is from Erin Janus’ YouTube channel.
🌱
#vegan #govegan #vegetarian #pescatarian #meatlover #animallover ditch #lowcarb #ketodiet #atkins #paleo eat #plantbased #omega3 #ala #dha #epa #fishoil #fish #seafood eat #healthy #hclf #crueltyfree #sustainability #overfishing #oceanconservation #forksoverknives #healthiswealth #maketheconnection
Part 1. Omega 3 fatty acids are essential fats that we must consume in our diet as our bodies cannot make them. They are important for cardiovascular and brain health, are anti-inflammatory, and they help protect against auto-immune diseases. 🌿🌾🍃 There are 3 different types of omega 3 fats. The most abundant omega 3 fat in our food supply comes from short chain alpha-linolenic acid (ALA). There are many dietary sources of ALA but the best are flax seeds (preferably ground), chia seeds, hemp seeds, walnuts, dark leafy green veggies, and some root vegetables. ❓🐟 Studies show that our bodies can convert a small amount of ALA into the longer chain eicosapentaenoic acid (EPA) and docosahexaenoic (DHA). The conversion rate is higher for women than men and is best when we keep consumption of omega 6 fats (from oils) to a minimum. The best source of DHA and EPA comes from the ocean. Many people believe that it's necessary to consume fish or fish oil supplements for these omega 3s, however that's quite simply NOT true and in fact, farmed fish are very bad sources of omega 3 fats. 👎🐟 Just like consuming meat is a second hand source of protein that comes with the added baggage of cholesterol, saturated fat, heme iron, and carcinogens, consuming fish or fish oil to obtain DHA/EPA comes with the added baggage of cholesterol, saturated fat, and industrial pollutants like methylmercury, dioxin, and BPA. 🌿🌿🌿 Get your DHA/EPA from sea vegetables - seaweed and micro-algae. Micro-algae supplements are a fantastic cruelty free source of EPA/DHA which can be sustainably grown, without the ecological devastation that comes with commercial fishing. I take Nordic Naturals micro-algae supplements 2-3 times per week and I incorporate flax/chia/hemp seeds into oatmeal and smoothies. 💚 This video is from Erin Janus’ YouTube channel. 🌱 #vegan  #govegan  #vegetarian  #pescatarian  #meatlover  #animallover  ditch #lowcarb  #ketodiet  #atkins  #paleo  eat #plantbased  #omega3  #ala  #dha  #epa  #fishoil  #fish  #seafood  eat #healthy  #hclf  #crueltyfree  #sustainability  #overfishing  #oceanconservation  #forksoverknives  #healthiswealth  #maketheconnection 
Begini, gerimis sore memang mengundang perut paduan suara. Mau gofood tapi ga tega sama driver keujanan. Lagipula clueless mau makan apa. Untungnya punya anak hobi masak, kakak al bilang "Bunda, kita bikin apa yuk!? Kan ada kulit pangsit." Well, okelah saya bergerak buka kulkas cari bahan yang ada. Kemudian kres kres trok trok sreeeng. Berkat bantuan kakak al, jadilah pangsit ayam ala ala Chopstix. Terima kasih kakak al. .
💙
.
#pangsit #chickendumplings #dumplings #ala #chopstixindonesia #walaupun #agak #gosong #tapi #kami #bahagia #hastagapalagiya #instafood #food
Begini, gerimis sore memang mengundang perut paduan suara. Mau gofood tapi ga tega sama driver keujanan. Lagipula clueless mau makan apa. Untungnya punya anak hobi masak, kakak al bilang "Bunda, kita bikin apa yuk!? Kan ada kulit pangsit." Well, okelah saya bergerak buka kulkas cari bahan yang ada. Kemudian kres kres trok trok sreeeng. Berkat bantuan kakak al, jadilah pangsit ayam ala ala Chopstix. Terima kasih kakak al. . 💙 . #pangsit  #chickendumplings  #dumplings  #ala  #chopstixindonesia  #walaupun  #agak  #gosong  #tapi  #kami  #bahagia  #hastagapalagiya  #instafood  #food 
Yang pink, yang segar, yang manis-manis gitcuu 😍😘😂😂 #strawberrymojito #ala #manyface #hits #kekinian #tempat #nongkrong #cafe #anakmuda
Memegang perut yang semakin ke depan (gemok perut) 
#futsal lepas exam
#fokus exam
#ala tul
Memegang perut yang semakin ke depan (gemok perut) #futsal  lepas exam #fokus  exam #ala  tul
#nasilemak#valkenet eet cafe#ala carte#
Babo mesmo 😍 #maricota #ginasticaolimpica #ALA
Sesekaliii 🤘🏿hahahahahha  @clarisadewih @wesleylayley @echasoemantri @cokigram solo gitar cokii yasshhh  #rock#ala#ala
Sesekaliii 🤘🏿hahahahahha @clarisadewih @wesleylayley @echasoemantri @cokigram solo gitar cokii yasshhh #rock #ala #ala 
Hejka 😁
Jak mija dzień? :)
Czas na wygłupy 😂 Ktoś tak potrafi ?:p 
Prezentuję wam kwas Alfa-Liponowy @wish_pharmaceutical :)
Ktoś zna, używa ?😏😜
Kwas ALA ma silne działanie oksydacyjne ;) a po drugie bierze udział w metabolizmie spożywanych produktów,  pomagając przekształcić je w energię :) Reguluje poziom cukru we krwi , pomaga zmniejszać ryzyko rozwoju stanów zapalnych w organizmie 👌
Kwas ALA korzystnie wpływa na poprawę koncentracji pomaga zmysł wzroku 👍💟
#kwasala #alfaliponowy #wishpharmacetical #ironwoman #ala
Hejka 😁 Jak mija dzień? :) Czas na wygłupy 😂 Ktoś tak potrafi ?:p Prezentuję wam kwas Alfa-Liponowy @wish_pharmaceutical :) Ktoś zna, używa ?😏😜 Kwas ALA ma silne działanie oksydacyjne ;) a po drugie bierze udział w metabolizmie spożywanych produktów, pomagając przekształcić je w energię :) Reguluje poziom cukru we krwi , pomaga zmniejszać ryzyko rozwoju stanów zapalnych w organizmie 👌 Kwas ALA korzystnie wpływa na poprawę koncentracji pomaga zmysł wzroku 👍💟 #kwasala  #alfaliponowy  #wishpharmacetical  #ironwoman  #ala 
Безумцы🔥💋
Хорошего настроения MW💕.
__
@channelmadmen 
#madmen #madwave #forever #qazaqstan #ala #qpop #mmentertainment #madmenworld
Shared the same bench in Class. Now the same frame in #Ala. 😊
Shared the same bench in Class. Now the same frame in #Ala . 😊
Домой. Четыре часа задержки и 44й ряд 😶🔫. Но всё равно круто. Улетели не все 😀 #airastana #ala
Домой. Четыре часа задержки и 44й ряд 😶🔫. Но всё равно круто. Улетели не все 😀 #airastana  #ala 
Did I hear the word perfect 😉
Oh no I just heard HayMur ...and yes its synonymous ..HayMur is Perfection 😍😍😍😍😍
.
.
#haymur
#hayatuzun
#muratsarsilmaz 
#hanbur
#hanburedit 
#handeercel
#handeerçel
#burakdeniz
#ala
#asklaftananlamaz
#showtv
#bizimhikaye
#siyahinci
@handemiyy @_burakdeniz
# Dzięki 
# Było fajnie
#Natalia#Martyna#Oliwia#Ala#
Poznań/Mc'donalds
# Polishgirl
Photo by @zangarskakov  Make up by @tanaliya  #ala #kz
Photo by @zangarskakov Make up by @tanaliya #ala  #kz 
JoyeríamelvinH#recuerda#ala hora de visitarnos#puedan distinguir nuestro establecimiento#Donde todo lo encuentras#MH#joyeriamelvinh🔥🔥🔥🔥🔥mh🎄🎄🎄🎄🎄🎄
~I really like the forged carbon on the peformante makes it look even more special than it already is but never quite understood why it’s all forged carbon then if you have the race seats it’s carbon fibre weave!~
~I really like the forged carbon on the peformante makes it look even more special than it already is but never quite understood why it’s all forged carbon then if you have the race seats it’s carbon fibre weave!~
❤️Novedades en Plata 925 que llevas hoy con un 20% de descuento abonando en efectivo✨
💳También podes abonar con tu tarjeta por MercadoPago desde tu celular! 📍13 a 19,30hs en Av Corrientes 3968, local 27 (Galeria Patagonia, al fondo a la derecha) NO es el local de Piercing😉

#luva #luvajoyas #diseño #mujer #plata #plata925 #plateria #joyas #joyeria #bolitasdeplata #anillo #ring #mano #triangulo #circulo #geometric #corazon #ala #dije #pluma #midiring  #mediafalange #cruzdelequilibrio #turquesa #platainflada #corona #aros #pulsera
❤️Novedades en Plata 925 que llevas hoy con un 20% de descuento abonando en efectivo✨ 💳También podes abonar con tu tarjeta por MercadoPago desde tu celular! 📍13 a 19,30hs en Av Corrientes 3968, local 27 (Galeria Patagonia, al fondo a la derecha) NO es el local de Piercing😉 #luva  #luvajoyas  #diseño  #mujer  #plata  #plata925  #plateria  #joyas  #joyeria  #bolitasdeplata  #anillo  #ring  #mano  #triangulo  #circulo  #geometric  #corazon  #ala  #dije  #pluma  #midiring  #mediafalange  #cruzdelequilibrio  #turquesa  #platainflada  #corona  #aros  #pulsera 
Не давно услышал классную фразу «Открой дверь и посмотри, что за нею»

Все мы предприниматели - мы каждый день, каждый час предпринимаем какие-то действия, и после наша жизнь меняется.

Иной раз мы начинаем сомневаться в поступке: делать или нет, но сомнения съедают нашу энергию, которую мы можем потратить с пользой. Так вот, любое наше решение/сомнение - это дверь в неизвестность, по этому не надо сосневаться - просто откройте дверь и посмотрите, что там, как мы и делаем, когда мы видим закрытую дверь, но знаем, что там что-то интересное. 
Правда, а в друг за этой дверью что-то новое, классное и то, что изменит вашу жизнь?! Да, возможно там пропасть, но я всегда говорил и буду говорить: «Я лучше сделаю и пожалею, нежели не сделаю и пожалею еще больше из-за неизвестности!» #likebz #likebzalmaty #likebzalm #almaty #ala #ast #kz #madeyourself
Не давно услышал классную фразу «Открой дверь и посмотри, что за нею» Все мы предприниматели - мы каждый день, каждый час предпринимаем какие-то действия, и после наша жизнь меняется. Иной раз мы начинаем сомневаться в поступке: делать или нет, но сомнения съедают нашу энергию, которую мы можем потратить с пользой. Так вот, любое наше решение/сомнение - это дверь в неизвестность, по этому не надо сосневаться - просто откройте дверь и посмотрите, что там, как мы и делаем, когда мы видим закрытую дверь, но знаем, что там что-то интересное. Правда, а в друг за этой дверью что-то новое, классное и то, что изменит вашу жизнь?! Да, возможно там пропасть, но я всегда говорил и буду говорить: «Я лучше сделаю и пожалею, нежели не сделаю и пожалею еще больше из-за неизвестности!» #likebz  #likebzalmaty  #likebzalm  #almaty  #ala  #ast  #kz  #madeyourself 
Ini adalah suatu kesenangan dari kami, walaupun ini terlihat sederhana untuk kalian tapi ini adalah istimewah bagi kami karna kesenangan bukan di lihat dari mewah atau hebatnya apa yang kita perbuat tapi karna kami bersamalah yang bisa membuat semua ini menjadi mewah dan punya rasa yang beda.
.
.
.
.
.
@saummuhammad @fikryyramadhan@yopri_endarwanto
#acaramalamini #cocacola#bigcola#soda #anaktampan #ala
Ini adalah suatu kesenangan dari kami, walaupun ini terlihat sederhana untuk kalian tapi ini adalah istimewah bagi kami karna kesenangan bukan di lihat dari mewah atau hebatnya apa yang kita perbuat tapi karna kami bersamalah yang bisa membuat semua ini menjadi mewah dan punya rasa yang beda. . . . . . @saummuhammad @fikryyramadhan@yopri_endarwanto #acaramalamini  #cocacola #bigcola #soda  #anaktampan  #ala 
I love my life. I'm powerful. I'm beautiful. 🎈🌻🐾 Where's the love? Baby one love. Baby don't hurt me, don't hurt me. No more. 🌵
______________________________________
Вот что значит сидеть дома два дня 🤦🏻‍♀️😂 Начинаешь слушать все. И даже начинает нравится это ВСЕ 🐾👌🏻
Сегодня Пятница, а я дома. А потому что завтра на работу 😾😿
_______________________________________
С любимой Надеждой Добревной 🖤👌🏻😿
@bar_chukotka_almaty #onelove❤️ #алматы#надежда#чукотка#чука#ванлаф#ванлафчукотка#пятница#веселье#доутра#любимая#fun#ala#chukotkabar#onelive#onelove#brother#lovelybro
I love my life. I'm powerful. I'm beautiful. 🎈🌻🐾 Where's the love? Baby one love. Baby don't hurt me, don't hurt me. No more. 🌵 ______________________________________ Вот что значит сидеть дома два дня 🤦🏻‍♀️😂 Начинаешь слушать все. И даже начинает нравится это ВСЕ 🐾👌🏻 Сегодня Пятница, а я дома. А потому что завтра на работу 😾😿 _______________________________________ С любимой Надеждой Добревной 🖤👌🏻😿 @bar_chukotka_almaty #onelove ❤️ #алматы #надежда #чукотка #чука #ванлаф #ванлафчукотка #пятница #веселье #доутра #любимая #fun #ala #chukotkabar #onelive #onelove #brother #lovelybro 
Play with the beasts, until you become one 😈
Play with the beasts, until you become one 😈
Блин, не могу заморачиваться на деталях😬пока не познала всю вкусность этой проги🤤 пока что так🙄ловите в ленту @rosiehw 
#арт#рисунок#art#sketch#draw#paint#colors#red#kz#almaty#ala#алматы#казахстан
#VOY A ESTAR SORTEANDO PARA EL DÍA 23 DE DICIEMBRE
1° PREMIO 1 PAR DE SANDALIAS A ELECCIÓN
2° PREMIO UN BOLSO 
3° PREMIO UNA REMERA A ELECCIÓN 
VA A TENER UN VALOR DE $$30 
#El dia del sorteo voy a invitar alguna de las chicas que compran y lo vamos hacer en vivo  por face... Los números vienen del 0 al 100 
#Ala que le interese me avisa... #GRACIAS ❤
#VOY  A ESTAR SORTEANDO PARA EL DÍA 23 DE DICIEMBRE 1° PREMIO 1 PAR DE SANDALIAS A ELECCIÓN 2° PREMIO UN BOLSO 3° PREMIO UNA REMERA A ELECCIÓN VA A TENER UN VALOR DE $$30 #El  dia del sorteo voy a invitar alguna de las chicas que compran y lo vamos hacer en vivo por face... Los números vienen del 0 al 100 #Ala  que le interese me avisa... #GRACIAS  ❤
#ala’m
Duhhh orang2 iniiiii💘 telat 2 hari ngerayaaaiiinnn smpe gue badmood banget sumpah. Cerita panjang yaaaaa;v Bener apa yg dblg @murnimorang gue nyindir;v ga lewat sw tp, lwt status doang-_- lebay emg si murni😒 tp gue seneng sumpah;v kenapa gue harus tidur tadiiiiii😒 kalo gue ga tidur kan kalian gagal wkwk;v pertama gue tidur karna cape banget. Ga banget siii cape aja;v gue tdr dr jam 12 tu smpe jam 2 lebih. Mama gue bangunin;v mama bilang kalo ada tmn gue namanya 'tyas' lah tyas? Temen sma gue ya😞 gue bangun dengan sangat 'terpaksa' karna emg gue ngantuk bgt demi ape-_- gue liat ada atris, njel, tyas, sm muer ni mamak gue yg kedua. Gue bingung, lah ni org rame amat kesini. Bukan rame amat siii rame aja. Awalnya gue gatau mereka mo ngapain. Karna uda kebawa kesel dr kmrn gada yg ngucapin hbd ke gue:( trs gerak gerik mereka kek mencurigakan gt;v masa gue mo ngambil karpet dilarang?-_- pinter dikit anjer kalo mo ngelarang;v yauda gitu2 tuuu, trs tbtb ada siiiiiii @armedito_bayu ;v and cs @stevanus_phoenix lah gue kaget banget-_- kaget ajasi;v cuma ya dlm kategori kaget gimana yaaa ya gitu la sumpah;v gue kelabakan ganti baju lama bangetttt smpe diburu2 lilinnya meleleh;v "duh capek ya ngetik" akhirnya gue selesai, tbtb arme masukkkk;v bawa kue haha;v 2 hari gue makan kue tart;v sumpah grogi banget. Grogi aja deh;v ya itu laaa smpe tibalah acara potong kue setelah gue make a wish selama 1 taun-_- gue suapin mereka satu satu;v gue jail dikit dah sm si muer wkwkwk😂 yaaa you know laa gue nyuapin ke  siapa di kue pertama;v wkwk ya iya ke si ar;v sok malu2 gt dia;v dahal ma laper;v yauda gitu akhirnya gue disiram diruma tetangga lol-_- disiram trs di ceplokin telor astaga telor mama gue langsung diambil di kulkas kampret;v gatau kalo beli pake uang njay;v amis bgt sumpah. Amis aja deng;v tapi amis:( duh masi panjanggggggg❣💦💘 yauda intinya hari ini senenggggg bangetttt😭💙 i will say thank you for God because uda menghadiahkan mereka buat gue😭😭😭 syg bgt sm mereka astagaaaa main2 lagi ya kesiniiii😙

#cerpan
#bukancerpen
#birthday
#istimewa
#ala ala
#sayang
#banget
Duhhh orang2 iniiiii💘 telat 2 hari ngerayaaaiiinnn smpe gue badmood banget sumpah. Cerita panjang yaaaaa;v Bener apa yg dblg @murnimorang gue nyindir;v ga lewat sw tp, lwt status doang-_- lebay emg si murni😒 tp gue seneng sumpah;v kenapa gue harus tidur tadiiiiii😒 kalo gue ga tidur kan kalian gagal wkwk;v pertama gue tidur karna cape banget. Ga banget siii cape aja;v gue tdr dr jam 12 tu smpe jam 2 lebih. Mama gue bangunin;v mama bilang kalo ada tmn gue namanya 'tyas' lah tyas? Temen sma gue ya😞 gue bangun dengan sangat 'terpaksa' karna emg gue ngantuk bgt demi ape-_- gue liat ada atris, njel, tyas, sm muer ni mamak gue yg kedua. Gue bingung, lah ni org rame amat kesini. Bukan rame amat siii rame aja. Awalnya gue gatau mereka mo ngapain. Karna uda kebawa kesel dr kmrn gada yg ngucapin hbd ke gue:( trs gerak gerik mereka kek mencurigakan gt;v masa gue mo ngambil karpet dilarang?-_- pinter dikit anjer kalo mo ngelarang;v yauda gitu2 tuuu, trs tbtb ada siiiiiii @armedito_bayu ;v and cs @stevanus_phoenix lah gue kaget banget-_- kaget ajasi;v cuma ya dlm kategori kaget gimana yaaa ya gitu la sumpah;v gue kelabakan ganti baju lama bangetttt smpe diburu2 lilinnya meleleh;v "duh capek ya ngetik" akhirnya gue selesai, tbtb arme masukkkk;v bawa kue haha;v 2 hari gue makan kue tart;v sumpah grogi banget. Grogi aja deh;v ya itu laaa smpe tibalah acara potong kue setelah gue make a wish selama 1 taun-_- gue suapin mereka satu satu;v gue jail dikit dah sm si muer wkwkwk😂 yaaa you know laa gue nyuapin ke siapa di kue pertama;v wkwk ya iya ke si ar;v sok malu2 gt dia;v dahal ma laper;v yauda gitu akhirnya gue disiram diruma tetangga lol-_- disiram trs di ceplokin telor astaga telor mama gue langsung diambil di kulkas kampret;v gatau kalo beli pake uang njay;v amis bgt sumpah. Amis aja deng;v tapi amis:( duh masi panjanggggggg❣💦💘 yauda intinya hari ini senenggggg bangetttt😭💙 i will say thank you for God because uda menghadiahkan mereka buat gue😭😭😭 syg bgt sm mereka astagaaaa main2 lagi ya kesiniiii😙 #cerpan  #bukancerpen  #birthday  #istimewa  #ala  ala #sayang  #banget 
Zestaw leczniczy :D taki sobie prezent na urodziny zrobiłam 🖤 z wiekiem cieszy po prostu zdrowie 🤗😂 naprawiamy jelita, uwrażliwiamy tkanki na insulinę, regenerujemy nadnercza 🔥👍⚡ @testosterone.pl #ashwaganda @mlynoliwski #ala #berberyna #debutir #glutamine #omega3 #sanprobi #probiotyki #gorzknikkanadyjski #hepatica #bezwegety #popierwszezdrowie #jelita #insulinooporność #zmęczonenadnercza #regeneracja #power #najlepszawersjasiebie #suplementacja #witaminac #inspiracja #motywacja #healthylifestyle #weekend
Zestaw leczniczy :D taki sobie prezent na urodziny zrobiłam 🖤 z wiekiem cieszy po prostu zdrowie 🤗😂 naprawiamy jelita, uwrażliwiamy tkanki na insulinę, regenerujemy nadnercza 🔥👍⚡ @testosterone.pl #ashwaganda  @mlynoliwski #ala  #berberyna  #debutir  #glutamine  #omega3  #sanprobi  #probiotyki  #gorzknikkanadyjski  #hepatica  #bezwegety  #popierwszezdrowie  #jelita  #insulinooporność  #zmęczonenadnercza  #regeneracja  #power  #najlepszawersjasiebie  #suplementacja  #witaminac  #inspiracja  #motywacja  #healthylifestyle  #weekend 
Un vestido crop top por una boda moderna y una novia ultra feminina.
.
.
.
#vestidodenovia #croptop #sencillo #barato #promocion #descuento #calidad #variedad #mujer #novia #novias #boda #bodas #tresmarcas #unapaginaweb #másde250vestidos #ewedding.shop #elegancia #ala #frances #frenchbrands
🐿🦔🐿🦔🐿🦔🐿🦔🐿
"When you #absolutely #positively have to know, ask a #librarian." ~#American #Library Association #ALA
💙🐿📘🦔💛🐿📒🦔❤️🐿📕🐾💚🦔📗
Brian Paterson Illustration (foxwoodfineart.com)  #BrianPaterson
🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾
-------------------------------------------
#hedgehog #squirrel #storyteller ‪#readingandart‬ #artlover #literature #childrensbooks #readinganimals #bookstore #bookstagram #literaryquote #booksoninstagram #booklover #booknerd #bookworm #bibliophile #bookish #paperbacksplus #reader #books #literaryart #silence #askalibrarian
🐿🦔🐿🦔🐿🦔🐿🦔🐿
"When you #absolutely  #positively  have to know, ask a #librarian ." ~#American  #Library  Association #ALA  💙🐿📘🦔💛🐿📒🦔❤️🐿📕🐾💚🦔📗
Brian Paterson Illustration (foxwoodfineart.com) #BrianPaterson  🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾
-------------------------------------------
#hedgehog  #squirrel  #storyteller  ‪#readingandart ‬ #artlover  #literature  #childrensbooks  #readinganimals  #bookstore  #bookstagram  #literaryquote  #booksoninstagram  #booklover  #booknerd  #bookworm  #bibliophile  #bookish  #paperbacksplus  #reader  #books  #literaryart  #silence  #askalibrarian 
#ALA National Visit Ph 2017 (120317) #kyaroru
Ninguém vai bater mais forte do que a vida.
Não importa como você bate e sim o quanto aguenta apanhar e continuar lutando; o quanto pode suportar e seguir em frente.
É assim que se ganha!
#tbt #vem2018 #saudadesdetreinar #saudadesdosamigos #saudadesdessadordotreino #atletismo #colombia #corraatrasdosseussonhos #acrediteemvoce #focoforçaefé #lutepelosseussonhos #insista #percista #masnuncadesista #confienosenhor #amocorrer #atletismobrasil #cbat #ALA #fartlekrunning #vemjunto
Ninguém vai bater mais forte do que a vida. Não importa como você bate e sim o quanto aguenta apanhar e continuar lutando; o quanto pode suportar e seguir em frente. É assim que se ganha! #tbt  #vem2018  #saudadesdetreinar  #saudadesdosamigos  #saudadesdessadordotreino  #atletismo  #colombia  #corraatrasdosseussonhos  #acrediteemvoce  #focoforçaefé  #lutepelosseussonhos  #insista  #percista  #masnuncadesista  #confienosenhor  #amocorrer  #atletismobrasil  #cbat  #ALA  #fartlekrunning  #vemjunto 
#karan#battha#ala.......@karan_batth_official @honey_batth_1212 ........pgsu💪
#karan #battha #ala .......@karan_batth_official @honey_batth_1212 ........pgsu💪
#AlaiTomek są gotowi do przedświątecznych porządków, a Ty? ;) Obejrzyj odcinek 3 i sprawdź #rabaty na #sprzęt #Karcher - wejdź na al.to
#porządki #sprzatanie #sprzatamy #czysto #mamtozalto #alto #ala #tomek #zakupy #rabat #gratis #clean #cleaning #housekeeping #together #wspolnie #żółty #serial #obejrzyj #najlepszy
💡 O ômega-3 consiste em gorduras poli-insaturadas não produzidas pelo organismo, porém benéficas para todas as idades. Portanto, devem ser obtidas através da alimentação ou suplementação. Composto principalmente por DHA (ácido docosahexaenóico) e EPA (ácido eicosapentaenóico), de origem animal, e o ALA (ácido alfa-linolênico), de origem vegetal, este nutriente pode ser encontrado em peixes de água profunda, linhaça e nas sementes de abóbora, por exemplo.
•
🐠 Entre as suas inúmeras vantagens para a nossa saúde, podemos citar: possui ação anti-inflamatória, fortalece o sistema imunológico e a atenção cognitiva, ajuda no controle da pressão arterial, protege a saúde cardiovascular e também da pele, ajuda a reduzir os níveis de triglicerídeos no sangue, contribui para o desenvolvimento visual e cerebral durante a vida embrionária e infância, e muitas outras.
•
👉 Infelizmente, no Brasil, os níveis de ômega-3 na alimentação são muito pequenos, pois os peixes brasileiros não possuem grandes quantidades do nutriente. Portanto, o ideal está na suplementação. Que tal agendar a sua consulta? Saiba como suplementar de maneira saudável e responsável!
•
#drsergiofernandes #omega3 #DHA #EPA #ALA #emagrecimento #nutrologiaesportiva #medicinadoesporte #medicinadoexercicio #medicinadoexercicioedoesporte #envelhecimentosaudavel #nutrologia #nutrologiaclinica #nutrologiaesportiva #dieta #esporte #sport
💡 O ômega-3 consiste em gorduras poli-insaturadas não produzidas pelo organismo, porém benéficas para todas as idades. Portanto, devem ser obtidas através da alimentação ou suplementação. Composto principalmente por DHA (ácido docosahexaenóico) e EPA (ácido eicosapentaenóico), de origem animal, e o ALA (ácido alfa-linolênico), de origem vegetal, este nutriente pode ser encontrado em peixes de água profunda, linhaça e nas sementes de abóbora, por exemplo. • 🐠 Entre as suas inúmeras vantagens para a nossa saúde, podemos citar: possui ação anti-inflamatória, fortalece o sistema imunológico e a atenção cognitiva, ajuda no controle da pressão arterial, protege a saúde cardiovascular e também da pele, ajuda a reduzir os níveis de triglicerídeos no sangue, contribui para o desenvolvimento visual e cerebral durante a vida embrionária e infância, e muitas outras. • 👉 Infelizmente, no Brasil, os níveis de ômega-3 na alimentação são muito pequenos, pois os peixes brasileiros não possuem grandes quantidades do nutriente. Portanto, o ideal está na suplementação. Que tal agendar a sua consulta? Saiba como suplementar de maneira saudável e responsável! • #drsergiofernandes  #omega3  #DHA  #EPA  #ALA  #emagrecimento  #nutrologiaesportiva  #medicinadoesporte  #medicinadoexercicio  #medicinadoexercicioedoesporte  #envelhecimentosaudavel  #nutrologia  #nutrologiaclinica  #nutrologiaesportiva  #dieta  #esporte  #sport 
Sobre esse lugar e esse click!📸
.
Praia do Marceneiro-AL .
Nos marquem que entraremos em contato para sua foto aparecer por aqui. 😍😍😍
↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔
Foto  de @soualexferreira 😍🙏 ➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡ 🔉Parceria
@submersaarte
@narapedroso
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #praia  #maceió  #ala  #curti  #brasil #alagoas #domingo #fimdesemana  #barradesãomiguel #penedo #turistando #turism #saomigueldosmilagres #MelhoresPostsDez #praiadeboaviagem #bomdia🌞 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Sobre esse lugar e esse click!📸 . Praia do Marceneiro-AL . Nos marquem que entraremos em contato para sua foto aparecer por aqui. 😍😍😍 ↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔ Foto de @soualexferreira 😍🙏 ➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡ 🔉Parceria @submersaarte @narapedroso ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #praia  #maceió  #ala  #curti  #brasil  #alagoas  #domingo  #fimdesemana  #barradesãomiguel  #penedo  #turistando  #turism  #saomigueldosmilagres  #MelhoresPostsDez  #praiadeboaviagem  #bomdia 🌞 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Nongkrong diwaroeng ditemani teh tarik#ala rantauprapat_medan_indonesia 😁😁
Nongkrong diwaroeng ditemani teh tarik#ala  rantauprapat_medan_indonesia 😁😁
Good night 😉

#ala"
Good night 😉 #ala "
Уважаемые наши подписчики! 
Скоро прекрасный и светлый праздник Рождество и мы Вас ждем в нашей Православной лавке! 
Наш адрес: ярмарка Турксиб, 1 ряд, 3 бутик, за супермакетом Сабыржан. Ул. Суюнбая, уг.ул. Хмельницкого.

Все вопросы по телефону + 7 707 480 2 048 или в директ
.
#церковьалматы #церковныесвечи #церковь #казахстан #алматы #almaty #kz #ala #купить #освещенныесвечи #товаралматы #сереброалматы #купитьсеребро #крестик #купитьалматы #followme #silveralmaty #крестиныдочи #крестинысына #крестиныалматы
Уважаемые наши подписчики! Скоро прекрасный и светлый праздник Рождество и мы Вас ждем в нашей Православной лавке! Наш адрес: ярмарка Турксиб, 1 ряд, 3 бутик, за супермакетом Сабыржан. Ул. Суюнбая, уг.ул. Хмельницкого. Все вопросы по телефону + 7 707 480 2 048 или в директ . #церковьалматы  #церковныесвечи  #церковь  #казахстан  #алматы  #almaty  #kz  #ala  #купить  #освещенныесвечи  #товаралматы  #сереброалматы  #купитьсеребро  #крестик  #купитьалматы  #followme  #silveralmaty  #крестиныдочи  #крестинысына  #крестиныалматы 
Karia Suresi - Ebubekir Şatıri #fussilet  #karia  #fatiha  #fecr  #nebe  #ala  #vakia  #kuran  #ayet  #meal  #kuranıkerim  #kuranikerim  #quran  #kıraat  #tilavet  #ebubekirşatıri
Cuma Suresi - Nasser Al Qatami #fussilet  #cuma  #fatiha  #fecr  #nebe  #ala  #vakia  #kuran  #ayet  #meal  #kuranıkerim  #kuranikerim  #quran  #kıraat  #tilavet
Hümeze Suresi - Maher Al Muaiqly #fussilet  #humeze  #duhan  #fatiha  #fecr  #nebe  #ala #vakia  #kuran  #ayet  #meal  #kuranıkerim  #kuranikerim  #quran  #kıraat  #tilavet  #maheralmuaiqly