an online Instagram web viewer

#alfalfa medias

Photos

Salah satu kodrat ISTRI yg diinginkan SUAMI adalah bisa melahirkan bayi dari ‌RAHIMNYA sendiri. Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. Cek ‌ⓘⓖ kami!!! Pin BBM: DD0B2C89
Wa/tlpn: 087754369562 
Follow & like
#Regrann
@aku_inginhamil_sehat88
@aku_inginhamil_sehat88
@aku_inginhamil_sehat88
Salah satu kodrat ISTRI yg diinginkan SUAMI adalah bisa melahirkan bayi dari ‌RAHIMNYA sendiri. Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. Cek ‌ⓘⓖ kami!!! Pin BBM: DD0B2C89 Wa/tlpn: 087754369562 Follow & like #Regrann  @aku_inginhamil_sehat88 @aku_inginhamil_sehat88 @aku_inginhamil_sehat88
Salah satu kodrat ISTRI yg diinginkan SUAMI adalah bisa melahirkan bayi dari ‌RAHIMNYA sendiri. Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. Cek ‌ⓘⓖ kami!!! Pin BBM: DD0B2C89
Wa/tlpn: 087754369562 
Follow & like
#Regrann
@aku_inginhamil_sehat99
@aku_inginhamil_sehat99
@aku_inginhamil_sehat99
Salah satu kodrat ISTRI yg diinginkan SUAMI adalah bisa melahirkan bayi dari ‌RAHIMNYA sendiri. Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. Cek ‌ⓘⓖ kami!!! Pin BBM: DD0B2C89 Wa/tlpn: 087754369562 Follow & like #Regrann  @aku_inginhamil_sehat99 @aku_inginhamil_sehat99 @aku_inginhamil_sehat99
Tentunya bagi wanita akan sangat ingin memiliki bayi atau keturunan, maka dari itu penting menjaga kesehatannya. Pada bagi ibu hamil harus menjaga kesehatannya, karena hal itu akan berpegaruh pada janin yang ada di dalam kandungan.

Terlebih dalam bulan-bulan menunggu kelahiran sang bayi ke dunia ini, rentan terhadap penyakit-penyakit yang dapat membahayakan.

Munculnya tanda-tanda atau gejala yang sederhana bisa menjadi tanda munculnya penyakit yang bisa menghambat kehamilan, untuk itu perlu mengetahui berbagai tandanya atau gejalanya, untuk mengantisipasi.

Setelah menikah, tidak lama untuk para pasangan suami istri dapat langsung mendapatkan rezeki anak. Akan tetapi juga ada yang sudah bertahun-tahun bahkan puluhan tahun belum juga dikaruniai rezeki anak.

Faktor kesuburan ataupun penyakit tertentu bisa menjadi penyebab masalah seorang wanita sulit hamil. Demikian juga dalam masa kehamilan juga tidak terlepas dari yang namanya masalah penyakit. 
PROGRAM HAMIL
Konsultasi gratis👇
️✔PIN BB DD0B2C89
️✔Wa 087754369562
Follow & like
#Regrann
@tips.cepat.hamil.pasutri
@tips.cepat.hamil.pasutri
@tips.cepat.hamil.pasutri
Tentunya bagi wanita akan sangat ingin memiliki bayi atau keturunan, maka dari itu penting menjaga kesehatannya. Pada bagi ibu hamil harus menjaga kesehatannya, karena hal itu akan berpegaruh pada janin yang ada di dalam kandungan. Terlebih dalam bulan-bulan menunggu kelahiran sang bayi ke dunia ini, rentan terhadap penyakit-penyakit yang dapat membahayakan. Munculnya tanda-tanda atau gejala yang sederhana bisa menjadi tanda munculnya penyakit yang bisa menghambat kehamilan, untuk itu perlu mengetahui berbagai tandanya atau gejalanya, untuk mengantisipasi. Setelah menikah, tidak lama untuk para pasangan suami istri dapat langsung mendapatkan rezeki anak. Akan tetapi juga ada yang sudah bertahun-tahun bahkan puluhan tahun belum juga dikaruniai rezeki anak. Faktor kesuburan ataupun penyakit tertentu bisa menjadi penyebab masalah seorang wanita sulit hamil. Demikian juga dalam masa kehamilan juga tidak terlepas dari yang namanya masalah penyakit. PROGRAM HAMIL Konsultasi gratis👇 ️✔PIN BB DD0B2C89 ️✔Wa 087754369562 Follow & like #Regrann  @tips.cepat.hamil.pasutri @tips.cepat.hamil.pasutri @tips.cepat.hamil.pasutri
Ada apa dengan Lecithin? .
.
.
Salah satu sebab saya suka Lecithin ni semestinya sebab boleh elakkan bengkak susu. Lebih2 lagi masa dalam pantang kan...pengalaman sendiri saakitttt sangat2 kalau bengkak susu ni sampai boleh demam🤒
.
Ye,petua orang dulu2 letak kobis utuk kurangkan bengkak susu ni tapi kita kena tahu bila letak kobis ni impaknya mengurangkan susu. pendek kata susu kering lah..matlamat kita nak susukan baby sampai 2 tahun, betul tak? 😉
.
Selain dari itu,lecithin juga membantu untuk pecahkan lemak. jadi, cepatlah mummy2 semua slim nanti kan 👧👶
.
Nak dapat kan Lecithin? Boleh hubungi saya..
.
Harga sebotol RM55.00
.
Nak dapat harga khas dr saya? 
Jom whatsapp sekarang & saya boleh guide cara makan yang betul😉
.
Your trusted SID👩
📱anis 017.9053292
.
Self pickup/delivery
🚗Subang Bestari/Sungai Buloh
.
#shakleemalaysia #shakleesubangbestari #shakleedistributor #breastfeeding #subangbestari #subangsuria #subangperdana #subangairport #kgmelayusubang #cantik #kurus #hamil #sethamil #shakleemurah #espmurah #espshaklee #hargaahli #alfalfa #alfalfamurah #milkbooster #bengkaksusu #lecithin
Ada apa dengan Lecithin? . . . Salah satu sebab saya suka Lecithin ni semestinya sebab boleh elakkan bengkak susu. Lebih2 lagi masa dalam pantang kan...pengalaman sendiri saakitttt sangat2 kalau bengkak susu ni sampai boleh demam🤒 . Ye,petua orang dulu2 letak kobis utuk kurangkan bengkak susu ni tapi kita kena tahu bila letak kobis ni impaknya mengurangkan susu. pendek kata susu kering lah..matlamat kita nak susukan baby sampai 2 tahun, betul tak? 😉 . Selain dari itu,lecithin juga membantu untuk pecahkan lemak. jadi, cepatlah mummy2 semua slim nanti kan 👧👶 . Nak dapat kan Lecithin? Boleh hubungi saya.. . Harga sebotol RM55.00 . Nak dapat harga khas dr saya? Jom whatsapp sekarang & saya boleh guide cara makan yang betul😉 . Your trusted SID👩 📱anis 017.9053292 . Self pickup/delivery 🚗Subang Bestari/Sungai Buloh . #shakleemalaysia  #shakleesubangbestari  #shakleedistributor  #breastfeeding  #subangbestari  #subangsuria  #subangperdana  #subangairport  #kgmelayusubang  #cantik  #kurus  #hamil  #sethamil  #shakleemurah  #espmurah  #espshaklee  #hargaahli  #alfalfa  #alfalfamurah  #milkbooster  #bengkaksusu  #lecithin 
Literally the most beautiful little person with the teeny tiniest alfalfa hair 💛 #tubtime #lifeofleah #alfalfa #beautifuleyes #perfection
Cara cepat membantu mengatasi semua hambatan kehamilan Suami Istri agar kesuburan meningkat & peluang kehamilan semakin besar dengan metode Holistic yang terkenal dari Timur Tengah.

Mengatasi masalah PASUTRI menyangkut kesuburan serta berbagai macam penyakit melalui Terapi Holistic. 
BBM : DAEA5581
Line, Wa. 082178592183

#cepathamil, #penyuburkandungan, #solusihamil, #programhamil, #caracepathamil, #macamx, #keputihan, #alfalfa, #seagoldcucumber, #zoexury, #tipshamil, #hamil, #hamilcepat, #pcos, #haidtidakteratur, #obatmiom, #obatkista, #diet, #kista, #miom, #endometriosis, #tubafallopi, #indungtelur, #oligozoospermia, #azoospermia, #asthenozoospermia, #mandul, #teratozoospermia, #promilholistic, #programhamilholistic
Cara cepat membantu mengatasi semua hambatan kehamilan Suami Istri agar kesuburan meningkat & peluang kehamilan semakin besar dengan metode Holistic yang terkenal dari Timur Tengah. Mengatasi masalah PASUTRI menyangkut kesuburan serta berbagai macam penyakit melalui Terapi Holistic. BBM : DAEA5581 Line, Wa. 082178592183 #cepathamil , #penyuburkandungan , #solusihamil , #programhamil , #caracepathamil , #macamx , #keputihan , #alfalfa , #seagoldcucumber , #zoexury , #tipshamil , #hamil , #hamilcepat , #pcos , #haidtidakteratur , #obatmiom , #obatkista , #diet , #kista , #miom , #endometriosis , #tubafallopi , #indungtelur , #oligozoospermia , #azoospermia , #asthenozoospermia , #mandul , #teratozoospermia , #promilholistic , #programhamilholistic 
Siapa perlu ambil ESP Shaklee?

1. IBU HAMIL – makanan nutrisi yg terbaik,membantu kehamilan dan perkembangan fetus dengan lebih baik

2. IBU YANG MENYUSU – mengalakkan dan mengekalkan penghasilan susu. Pengambilan esp yang konsisten sepanjang tempoh penyusuan dapat membantu perkembangan fizikal bayi yang lebih sihatPenghidap kencing manis

3. KANAK-KANAK BERUMUR 1 TAHUN KEATAS – sangat sesuai untuk tumbesaran yang sempurna 
4. PELAJAR/PEKERJA/INDIVIDU DEWASA/WARGA EMAS - penambah tenaga/energy booster

5. PENGIDAP KENCING MANIS

6. LELAKI DAN PEREMPUAN –  untuk mencegah dari penyakit

7. INDIVIDU yang alergik atau alahan.

8. WANITA yang ingin menguruskan badan

Terang, jelas dan nyata

1 tong 1 rumah .. Promo ada lagi 1 minggu sahaja

Setiap hari ada je yang order ESP .. Sebab apa? Sebab keberkesananya 📲 012 647 9177

#vitamine #bcomplex #esp #vitalea #vitaminc #omegaguard #alfalfa #ostematrix #setibuhamil #setberpantang #setibumenyusu #promoesp #promoespecial #promooctober #shakleeuser #shakleemurah #shakleemeru #shakleeselangor #shaklee #shakleesupplement #espcontestDAE
Siapa perlu ambil ESP Shaklee? 1. IBU HAMIL – makanan nutrisi yg terbaik,membantu kehamilan dan perkembangan fetus dengan lebih baik 2. IBU YANG MENYUSU – mengalakkan dan mengekalkan penghasilan susu. Pengambilan esp yang konsisten sepanjang tempoh penyusuan dapat membantu perkembangan fizikal bayi yang lebih sihatPenghidap kencing manis 3. KANAK-KANAK BERUMUR 1 TAHUN KEATAS – sangat sesuai untuk tumbesaran yang sempurna 4. PELAJAR/PEKERJA/INDIVIDU DEWASA/WARGA EMAS - penambah tenaga/energy booster 5. PENGIDAP KENCING MANIS 6. LELAKI DAN PEREMPUAN – untuk mencegah dari penyakit 7. INDIVIDU yang alergik atau alahan. 8. WANITA yang ingin menguruskan badan Terang, jelas dan nyata 1 tong 1 rumah .. Promo ada lagi 1 minggu sahaja Setiap hari ada je yang order ESP .. Sebab apa? Sebab keberkesananya 📲 012 647 9177 #vitamine  #bcomplex  #esp  #vitalea  #vitaminc  #omegaguard  #alfalfa  #ostematrix  #setibuhamil  #setberpantang  #setibumenyusu  #promoesp  #promoespecial  #promooctober  #shakleeuser  #shakleemurah  #shakleemeru  #shakleeselangor  #shaklee  #shakleesupplement  #espcontestDAE 
MUSIM PANAS BERMULA

Akak sempat le buat ESP + buah naga + susu DL

Minum sejuk2 tapi jangan lupa air kosong juga

Elakkan diri tu dari kekurangan air .. Macam2 boleh jadi

Esp masih ada promo dalam seminggu ye .. ESP juga dpt bantu tambah tenaga

Boleh cpt2 pm @ wa akak 📲 012 647 9177

#vitamine #bcomplex #esp #vitalea #vitaminc #omegaguard #alfalfa #ostematrix #setibuhamil #setberpantang #setibumenyusu #promoesp #promoespecial #promooctober #shakleeuser #shakleemurah #shakleemeru #shakleeselangor #shaklee #shakleesupplement #espcontestDAE
MUSIM PANAS BERMULA Akak sempat le buat ESP + buah naga + susu DL Minum sejuk2 tapi jangan lupa air kosong juga Elakkan diri tu dari kekurangan air .. Macam2 boleh jadi Esp masih ada promo dalam seminggu ye .. ESP juga dpt bantu tambah tenaga Boleh cpt2 pm @ wa akak 📲 012 647 9177 #vitamine  #bcomplex  #esp  #vitalea  #vitaminc  #omegaguard  #alfalfa  #ostematrix  #setibuhamil  #setberpantang  #setibumenyusu  #promoesp  #promoespecial  #promooctober  #shakleeuser  #shakleemurah  #shakleemeru  #shakleeselangor  #shaklee  #shakleesupplement  #espcontestDAE 
No 8. G R E E N  D E V I // Deeply alkalising, this blend neutralises acid in the bloodstream leading to increased oxygen levels and improved energy and metabolism. Helps maintain healthy weight, improves immune function and has anti-cancer properties.
.
Indicated in acidity related conditions, accumulation of toxins in the body, depletion of nutrients, oxidative stress and symptoms of inflammation (fatigue, brain fog, skin conditions, premature ageing and weakened immunity).
.
#greenpowder #alkalise #cleanse #support #nourish
#matcha #moringa #chlorella #spirulina #aloe #nettle #alfalfa
No 8. G R E E N D E V I // Deeply alkalising, this blend neutralises acid in the bloodstream leading to increased oxygen levels and improved energy and metabolism. Helps maintain healthy weight, improves immune function and has anti-cancer properties. . Indicated in acidity related conditions, accumulation of toxins in the body, depletion of nutrients, oxidative stress and symptoms of inflammation (fatigue, brain fog, skin conditions, premature ageing and weakened immunity). . #greenpowder  #alkalise  #cleanse  #support  #nourish  #matcha  #moringa  #chlorella  #spirulina  #aloe  #nettle  #alfalfa 
Short and snout 🐽
*
*
*
#dog #dogsofinstagram #puppy #fatty #doggo #cavoodle #alfalfa
PENAT DENGAN MASALAH RESDUNG
.
Penyakit resdung adalah antara penyakit yang sering menjadi masalah kepada ramai orang di Malaysia.Pelbagai rawatan telah dicuba untuk atasi masalah penyakit resdung ini. Bukan sahaja menyerang orang dewasa malah kanak-kanak jugak.
.
Salah satu cara terbaik untuk mengatasi masalah Resdung adalah dengan mengambil set resdung d ari Shaklee.
.
Alfalfa Complex
💟Berfungsi mengurangkan tahap keradangan penyakit resdung (sinuisitis).
💟Ramuannya yang kaya dengan sumber klorofil dapat membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives) dan resdung (sinuisitis).
.
Vitamin C
💟Ia berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit.
💟Mempercepat proses penyembukan tisu tubuh.
💟Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna.
.
Jom dapatkan set resdung dari Ida dengan BEST PRICE 😍😍.
.
#vitaminc
#vitamincshaklee
#alfalfa
#alfalfashaklee
#setresdungshaklee
#setresdung
#shakleebangi
#shakleekajang
#shakleesemenyih
PENAT DENGAN MASALAH RESDUNG . Penyakit resdung adalah antara penyakit yang sering menjadi masalah kepada ramai orang di Malaysia.Pelbagai rawatan telah dicuba untuk atasi masalah penyakit resdung ini. Bukan sahaja menyerang orang dewasa malah kanak-kanak jugak. . Salah satu cara terbaik untuk mengatasi masalah Resdung adalah dengan mengambil set resdung d ari Shaklee. . Alfalfa Complex 💟Berfungsi mengurangkan tahap keradangan penyakit resdung (sinuisitis). 💟Ramuannya yang kaya dengan sumber klorofil dapat membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives) dan resdung (sinuisitis). . Vitamin C 💟Ia berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit. 💟Mempercepat proses penyembukan tisu tubuh. 💟Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna. . Jom dapatkan set resdung dari Ida dengan BEST PRICE 😍😍. . #vitaminc  #vitamincshaklee  #alfalfa  #alfalfashaklee  #setresdungshaklee  #setresdung  #shakleebangi  #shakleekajang  #shakleesemenyih 
KENAPA VIVIX INI SANGAT
BERBALOI UNTUK BELI
.
Manfaat utama Vivix®:
.
💟Melindungi dan membaiki sellular DNA
.
💟Memberi impak positif kepada pengawalan genetik
.
💟Menggalakkan biogenesis mitochondria
.
💟Melambatkan pembentukan protin AGE

Tapi, yang penting
SELAMAT & TERBUKTI BERKESAN.
.
Harga: RM503.50 (150ml) .
===========
CARA ORDER:
===========
☎ 0138187984
http://tanyacikeva.wasap.my

#PengedarShakleeKotaBelud
#vivix #shakleemalaysia #bazarpaknil #bazaronline #shaklee #shakleemurah  #kotabelud #esp #omegaguard #alfalfa #mealshakes #lecithin #vitamineshaklee #ostematrix #polluxfamily #polluxinsta #PolluxBiz #soya
KENAPA VIVIX INI SANGAT BERBALOI UNTUK BELI . Manfaat utama Vivix®: . 💟Melindungi dan membaiki sellular DNA . 💟Memberi impak positif kepada pengawalan genetik . 💟Menggalakkan biogenesis mitochondria . 💟Melambatkan pembentukan protin AGE Tapi, yang penting SELAMAT & TERBUKTI BERKESAN. . Harga: RM503.50 (150ml) . =========== CARA ORDER: =========== ☎ 0138187984 http://tanyacikeva.wasap.my #PengedarShakleeKotaBelud  #vivix  #shakleemalaysia  #bazarpaknil  #bazaronline  #shaklee  #shakleemurah  #kotabelud  #esp  #omegaguard  #alfalfa  #mealshakes  #lecithin  #vitamineshaklee  #ostematrix  #polluxfamily  #polluxinsta  #PolluxBiz  #soya 
My favorite ever!!!! Sangat-sangat sayang dekat vitamin C ni tau. Sebab apa? Meh Bella citer
-
-
🌸Penghalang Scurvy: 
Terjadi akibat kekurangan vitamin C dimana tisu, tulang & salur darah yang berfungsi dalam proses penghasilan kolagen dalam badan menjadi lemah. Vitamin mempunyai Antioksidan yang tinggi membantu boost kolagen dalam badan. .
-
-
🌸Kuatkan sistem imun 
Vitamin C dapat menghalang virus selsema dan batuk dimana ia membantu proses penyerapan zat besi dan menguatkan sistem pertahanan badan .
-
-
🌸Kurangkan Tekanan
Mampu mengurangkan potensi serangan jantung dan mengurangkan tekanan darah tinggi .
-
-
🌸Kanser
Kajian membuktikan pengambilan sayuran dan buah-buahan boleh mengurangkan risiko pelbagai penyakit kanser. Kajian juga membuktikan pengambilan vitamin C dapat mengurangkan risiko kanser paru2, mulut, usus kecil & besar,  perut. .
-
-
🌸Penyembuhan luka 
Membantu proses penyembuhan luka dengan cepat dengan membantu tisu-tisu berhubung dan memperbaiki tisu badan. .
-
-
✅ Tinggi antioksidan
✅Penyembuhan luka dengan cepat ✅Memperbaiki dan membina tisu badan
✅Mencegah penyakit jantung .
✅Membantu penyerapan zat besi .
✅Menghalang scurvy .
✅Mengurangkan risiko kanser
✅Meneutralkan kesan nitrat akibat bahan pengawet dari makanan
✅Cegah katarak
✅Kuatkan sistem imun .
✅Cantikkan kulit .
✅Mengurangkan risiko gusi berdarah .
-
-
Nak tahu lebih details? Boleh pm Bella ya. .
-
-
TRUSTED SID:

Bella: 01121513623

#shaklee 
#shakleemurah 
#shakleemalaysia 
#shakleekl 
#shakleebangsar 
#shakleebangsarsouth 
#shakleekelantan 
#shakleekb 
#shakleeshahalam 
#shakleekedah 
#shakleeklsentral 
#shakleepantaidalam 
#shakleepantaipermai 
#esp
#espmurah 
#esppromo 
#vitaminc 
#vitamine 
#alfalfa 
#collagen 
#collagenshaklee
#setkurus 
#setslimming 
#setkecantikkan 
#setsihat 
#setresdung 
#setcantik
My favorite ever!!!! Sangat-sangat sayang dekat vitamin C ni tau. Sebab apa? Meh Bella citer - - 🌸Penghalang Scurvy: Terjadi akibat kekurangan vitamin C dimana tisu, tulang & salur darah yang berfungsi dalam proses penghasilan kolagen dalam badan menjadi lemah. Vitamin mempunyai Antioksidan yang tinggi membantu boost kolagen dalam badan. . - - 🌸Kuatkan sistem imun Vitamin C dapat menghalang virus selsema dan batuk dimana ia membantu proses penyerapan zat besi dan menguatkan sistem pertahanan badan . - - 🌸Kurangkan Tekanan Mampu mengurangkan potensi serangan jantung dan mengurangkan tekanan darah tinggi . - - 🌸Kanser Kajian membuktikan pengambilan sayuran dan buah-buahan boleh mengurangkan risiko pelbagai penyakit kanser. Kajian juga membuktikan pengambilan vitamin C dapat mengurangkan risiko kanser paru2, mulut, usus kecil & besar, perut. . - - 🌸Penyembuhan luka Membantu proses penyembuhan luka dengan cepat dengan membantu tisu-tisu berhubung dan memperbaiki tisu badan. . - - ✅ Tinggi antioksidan ✅Penyembuhan luka dengan cepat ✅Memperbaiki dan membina tisu badan ✅Mencegah penyakit jantung . ✅Membantu penyerapan zat besi . ✅Menghalang scurvy . ✅Mengurangkan risiko kanser ✅Meneutralkan kesan nitrat akibat bahan pengawet dari makanan ✅Cegah katarak ✅Kuatkan sistem imun . ✅Cantikkan kulit . ✅Mengurangkan risiko gusi berdarah . - - Nak tahu lebih details? Boleh pm Bella ya. . - - TRUSTED SID: Bella: 01121513623 #shaklee  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleekl  #shakleebangsar  #shakleebangsarsouth  #shakleekelantan  #shakleekb  #shakleeshahalam  #shakleekedah  #shakleeklsentral  #shakleepantaidalam  #shakleepantaipermai  #esp  #espmurah  #esppromo  #vitaminc  #vitamine  #alfalfa  #collagen  #collagenshaklee  #setkurus  #setslimming  #setkecantikkan  #setsihat  #setresdung  #setcantik 
My little rascal 🎃👻#alyssasbday #ashleysbday #alfalfa
My favorite ever!!!! Sangat-sangat sayang dekat vitamin C ni tau. Sebab apa? Meh Bella citer
-
-
🌸Penghalang Scurvy: 
Terjadi akibat kekurangan vitamin C dimana tisu, tulang & salur darah yang berfungsi dalam proses penghasilan kolagen dalam badan menjadi lemah. Vitamin mempunyai Antioksidan yang tinggi membantu boost kolagen dalam badan. .
-
-
🌸Kuatkan sistem imun 
Vitamin C dapat menghalang virus selsema dan batuk dimana ia membantu proses penyerapan zat besi dan menguatkan sistem pertahanan badan .
-
-
🌸Kurangkan Tekanan
Mampu mengurangkan potensi serangan jantung dan mengurangkan tekanan darah tinggi .
-
-
🌸Kanser
Kajian membuktikan pengambilan sayuran dan buah-buahan boleh mengurangkan risiko pelbagai penyakit kanser. Kajian juga membuktikan pengambilan vitamin C dapat mengurangkan risiko kanser paru2, mulut, usus kecil & besar,  perut. .
-
-
🌸Penyembuhan luka 
Membantu proses penyembuhan luka dengan cepat dengan membantu tisu-tisu berhubung dan memperbaiki tisu badan. .
-
-
✅ Tinggi antioksidan
✅Penyembuhan luka dengan cepat ✅Memperbaiki dan membina tisu badan
✅Mencegah penyakit jantung .
✅Membantu penyerapan zat besi .
✅Menghalang scurvy .
✅Mengurangkan risiko kanser
✅Meneutralkan kesan nitrat akibat bahan pengawet dari makanan
✅Cegah katarak
✅Kuatkan sistem imun .
✅Cantikkan kulit .
✅Mengurangkan risiko gusi berdarah .
-
-
Nak tahu lebih details? Boleh pm Bella ya. .
-
-
TRUSTED SID:

Bella: 01121513623

#shaklee 
#shakleemurah 
#shakleemalaysia 
#shakleekl 
#shakleebangsar 
#shakleebangsarsouth 
#shakleekelantan 
#shakleekb 
#shakleeshahalam 
#shakleekedah 
#shakleeklsentral 
#shakleepantaidalam 
#shakleepantaipermai 
#esp
#espmurah 
#esppromo 
#vitaminc 
#vitamine 
#alfalfa 
#collagen 
#collagenshaklee
#setkurus 
#setslimming 
#setkecantikkan 
#setsihat 
#setresdung 
#setcantik
My favorite ever!!!! Sangat-sangat sayang dekat vitamin C ni tau. Sebab apa? Meh Bella citer - - 🌸Penghalang Scurvy: Terjadi akibat kekurangan vitamin C dimana tisu, tulang & salur darah yang berfungsi dalam proses penghasilan kolagen dalam badan menjadi lemah. Vitamin mempunyai Antioksidan yang tinggi membantu boost kolagen dalam badan. . - - 🌸Kuatkan sistem imun Vitamin C dapat menghalang virus selsema dan batuk dimana ia membantu proses penyerapan zat besi dan menguatkan sistem pertahanan badan . - - 🌸Kurangkan Tekanan Mampu mengurangkan potensi serangan jantung dan mengurangkan tekanan darah tinggi . - - 🌸Kanser Kajian membuktikan pengambilan sayuran dan buah-buahan boleh mengurangkan risiko pelbagai penyakit kanser. Kajian juga membuktikan pengambilan vitamin C dapat mengurangkan risiko kanser paru2, mulut, usus kecil & besar, perut. . - - 🌸Penyembuhan luka Membantu proses penyembuhan luka dengan cepat dengan membantu tisu-tisu berhubung dan memperbaiki tisu badan. . - - ✅ Tinggi antioksidan ✅Penyembuhan luka dengan cepat ✅Memperbaiki dan membina tisu badan ✅Mencegah penyakit jantung . ✅Membantu penyerapan zat besi . ✅Menghalang scurvy . ✅Mengurangkan risiko kanser ✅Meneutralkan kesan nitrat akibat bahan pengawet dari makanan ✅Cegah katarak ✅Kuatkan sistem imun . ✅Cantikkan kulit . ✅Mengurangkan risiko gusi berdarah . - - Nak tahu lebih details? Boleh pm Bella ya. . - - TRUSTED SID: Bella: 01121513623 #shaklee  #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleekl  #shakleebangsar  #shakleebangsarsouth  #shakleekelantan  #shakleekb  #shakleeshahalam  #shakleekedah  #shakleeklsentral  #shakleepantaidalam  #shakleepantaipermai  #esp  #espmurah  #esppromo  #vitaminc  #vitamine  #alfalfa  #collagen  #collagenshaklee  #setkurus  #setslimming  #setkecantikkan  #setsihat  #setresdung  #setcantik 
MENCARI VITAMIN UNTUK BANYAKKAN SUSU BADAN DAN BANTU DETOX? .
ESP dan Alfalfa mesti dicuba. .
ESP membantu memekatkan susu badan, milkbooster dan memberikan tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih.
.
Alfalfa adalah supplement penting untuk boost penghasilan susu kerana mempunyai 1001 khasiat. Turut membantu dalam memekatkan susu dan menjadikan susu ibu lebih lemak berkrim.
.
Kurang susu badan? Ikhtiarlah dengan dua vitamin ini! .
===========
CARA ORDER:
===========
☎ 0138187984
http://tanyacikeva.wasap.my

#PengedarShakleeKotaBelud
#vivix #shakleemalaysia #bazarpaknil #bazaronline #shaklee #shakleemurah  #kotabelud #esp #omegaguard #alfalfa #mealshakes #lecithin #vitamineshaklee #ostematrix #polluxfamily #polluxinsta #PolluxBiz #soya
MENCARI VITAMIN UNTUK BANYAKKAN SUSU BADAN DAN BANTU DETOX? . ESP dan Alfalfa mesti dicuba. . ESP membantu memekatkan susu badan, milkbooster dan memberikan tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih. . Alfalfa adalah supplement penting untuk boost penghasilan susu kerana mempunyai 1001 khasiat. Turut membantu dalam memekatkan susu dan menjadikan susu ibu lebih lemak berkrim. . Kurang susu badan? Ikhtiarlah dengan dua vitamin ini! . =========== CARA ORDER: =========== ☎ 0138187984 http://tanyacikeva.wasap.my #PengedarShakleeKotaBelud  #vivix  #shakleemalaysia  #bazarpaknil  #bazaronline  #shaklee  #shakleemurah  #kotabelud  #esp  #omegaguard  #alfalfa  #mealshakes  #lecithin  #vitamineshaklee  #ostematrix  #polluxfamily  #polluxinsta  #PolluxBiz  #soya 
Kembali ke berat asal dengan 3 produk ini.Cik Syue pun ambil yg ni jugaakkk. Sedap badan tau.(Cik Syue nak kurus ka?hahaha. We'll see😜) Tak perlu gesa2 nak kurus kan.
Biar lambat, asal selamat 😄

Ada yg belum try ka? Nak try?
Ok, contact cik Syue naaa 😉😉 #esp #lecithin #alfalfa #setkurusshaklee #shakleethebestwayoflife #shakleeeffect #bazaronline #bazaar #suplimenshaklee #pengedarshakleekedah #pengedarshakleealorstar #shakleelife #shakleeeffect
Dirty mirror shots should be my trademark. Wash your hands and brush your teeth. #growth#alfalfa
Dirty mirror shots should be my trademark. Wash your hands and brush your teeth. #growth #alfalfa 
Apa bestnya Jus Wh0detox?

Selain untuk kuruskan badan.Whodetox boleh juga cantik skin kita.Sebab kebaikan bahan yg ada dalam jus whodetox ada #chiaseeds
#mixberry #Alfalfa
3 ² bahan ini bagus untuk kecantikan kulit yang diperkayakan dengan vitamin C.

Ringkasnya Jus whodetox ini.ialah proses detoksifikasi berfungsi untuk NEUTRALKAN TOKSIN supaya badan dapat dilepaskan dalam bentuk yang lebih mudah, yang larut dalam air. Sekiranya toksin boleh larut dengan air, toksin boleh keluar dari badan melalui air kencing atau peluh. 👫Siapa yang boleh minum Jus Whodetox?

Semua orang tanpa mengira LELAKI DAN PEREMPUAN. 
Kecuali PESAKIT KRONIK, DARAH TINGGI,KENCING MANIS, IBU MENGANDUNG, IBU MENYUSU. 💡💡Kelebihan Jus Whodetox?💡💡
- Memberikan tenaga.
- Meningkatkan metabolism badan.
- Menyokong sistem imun dalaman badan.
- Membantu dalam proses melangsingkan badan.
- Membersih dan melancarkan sistem pencernaan.
- Mencantikkan kulit kerana kandungan vitamin C yang tinggi.

CARA MINUM☺
Minum air masak sekurang kurangnya 3LITER sehari.
Minum Jus Whodetox dengan kemam pelan2. No gelojoh2.

Berminat pi em,pi em
0194528310
#teamatikah
#Dropship wanted
Apa bestnya Jus Wh0detox? Selain untuk kuruskan badan.Whodetox boleh juga cantik skin kita.Sebab kebaikan bahan yg ada dalam jus whodetox ada #chiaseeds  #mixberry  #Alfalfa  3 ² bahan ini bagus untuk kecantikan kulit yang diperkayakan dengan vitamin C. Ringkasnya Jus whodetox ini.ialah proses detoksifikasi berfungsi untuk NEUTRALKAN TOKSIN supaya badan dapat dilepaskan dalam bentuk yang lebih mudah, yang larut dalam air. Sekiranya toksin boleh larut dengan air, toksin boleh keluar dari badan melalui air kencing atau peluh. 👫Siapa yang boleh minum Jus Whodetox? Semua orang tanpa mengira LELAKI DAN PEREMPUAN. Kecuali PESAKIT KRONIK, DARAH TINGGI,KENCING MANIS, IBU MENGANDUNG, IBU MENYUSU. 💡💡Kelebihan Jus Whodetox?💡💡 - Memberikan tenaga. - Meningkatkan metabolism badan. - Menyokong sistem imun dalaman badan. - Membantu dalam proses melangsingkan badan. - Membersih dan melancarkan sistem pencernaan. - Mencantikkan kulit kerana kandungan vitamin C yang tinggi. CARA MINUM☺ Minum air masak sekurang kurangnya 3LITER sehari. Minum Jus Whodetox dengan kemam pelan2. No gelojoh2. Berminat pi em,pi em 0194528310 #teamatikah  #Dropship  wanted
SEMUA KATA JERAWAT SURUT! KENAPA CEPAT SANGAT? PELIK JUGAK NI...
.
.
.
Dah 2-3 orang dah kawan marsya bagi feedback pasal masker Alfalfa ni. Semua kata jerawat surut lepas buat masker ni.
.
.
So, marsya pun try la sendiri jugak. Wahhh!!! Memang serius menjadi. Lepas buat masker ni kulit memang rasa lembut, fresh & sejuk je. 2-3 hari lepas tu tengok jerawat kecik2 tu dah nak hilang. Lepas tu kawan tegur,
.
.
"Eh, cepatnya jerawat kecik2 kau tu kecut"
.
.
Okay nak buat research sikit lah pasal Alfalfa ni. Kenapa dia boleh surutkan jerawat cepat eh? Hari tu baca sebab dia kata chlorophyll dia ni memang power as a healing substances! Curious😱 .
.
🍃Yang penting Alfalfa ni NATURAL & ORGANIC.🍃 .
.
Next posting! Stay tuned & follow posting marsya kalau nak tahu magic & powerfulnya Alfalfa ni. .
.
Mahal?? Tak langsung. RM XX je!
.
.
Roger me for more info, serius best ALFALFA ni😉
.
.
www.wasap.my/0125088250
www.wasap.my/0125088250
www.wasap.my/0125088250

#alfalfa #healing #jerawatkecut #shaklee #organic #alfalfashaklee #organic
SEMUA KATA JERAWAT SURUT! KENAPA CEPAT SANGAT? PELIK JUGAK NI... . . . Dah 2-3 orang dah kawan marsya bagi feedback pasal masker Alfalfa ni. Semua kata jerawat surut lepas buat masker ni. . . So, marsya pun try la sendiri jugak. Wahhh!!! Memang serius menjadi. Lepas buat masker ni kulit memang rasa lembut, fresh & sejuk je. 2-3 hari lepas tu tengok jerawat kecik2 tu dah nak hilang. Lepas tu kawan tegur, . . "Eh, cepatnya jerawat kecik2 kau tu kecut" . . Okay nak buat research sikit lah pasal Alfalfa ni. Kenapa dia boleh surutkan jerawat cepat eh? Hari tu baca sebab dia kata chlorophyll dia ni memang power as a healing substances! Curious😱 . . 🍃Yang penting Alfalfa ni NATURAL & ORGANIC.🍃 . . Next posting! Stay tuned & follow posting marsya kalau nak tahu magic & powerfulnya Alfalfa ni. . . Mahal?? Tak langsung. RM XX je! . . Roger me for more info, serius best ALFALFA ni😉 . . www.wasap.my/0125088250 www.wasap.my/0125088250 www.wasap.my/0125088250 #alfalfa  #healing  #jerawatkecut  #shaklee  #organic  #alfalfashaklee  #organic 
Yg motoin gak ikhlas 😂 📷: @taufik_hidayaat 
#latepost #alfalfa
ESP DAN ADIK
.
Salam dan selamat pagi...pagi tadi wana wat esp...anak wana tengok je wana shake shake esp tuh...
.
Ye la...mesti ingat wana wat susu untuk die...sebab kalau dok dengan pengasuhkan minum susu fm je...so, kena shake...
.
Die dah sengih2 dah...ingat die punya ler tuh...
.
Adik...esp nih ibu punya...adik punya yang lain...ibu kena minum esp sebab nak kumpul tenaga untuk keja...tapi time cuti, ibu minum esp sebab nak kumpul tenaga kejar adik pulak kan...😉
.
Trusted SID Wana Ismail
www.wasap.my/60179328372
#shaklee#shakleeKertih#shakleepaka#shakleekemasik#shakleekemaman#shakleeterengganu#shakleepoliteknikdungun#shakleemalaysia#esp#vivix#vitaminc#vitamine#alfalfa#omegaguard#ostematrix#setkecantikan#setkurus#sethamil#setpantang#setmenyusu#uitm#bisnessonline#sayamakansayajual#codkertehkemamankemasik#bcomplex#rantaupetronas#rantaubukit#rantaulaut#rantaupaya
ESP DAN ADIK . Salam dan selamat pagi...pagi tadi wana wat esp...anak wana tengok je wana shake shake esp tuh... . Ye la...mesti ingat wana wat susu untuk die...sebab kalau dok dengan pengasuhkan minum susu fm je...so, kena shake... . Die dah sengih2 dah...ingat die punya ler tuh... . Adik...esp nih ibu punya...adik punya yang lain...ibu kena minum esp sebab nak kumpul tenaga untuk keja...tapi time cuti, ibu minum esp sebab nak kumpul tenaga kejar adik pulak kan...😉 . Trusted SID Wana Ismail www.wasap.my/60179328372 #shaklee #shakleeKertih #shakleepaka #shakleekemasik #shakleekemaman #shakleeterengganu #shakleepoliteknikdungun #shakleemalaysia #esp #vivix #vitaminc #vitamine #alfalfa #omegaguard #ostematrix #setkecantikan #setkurus #sethamil #setpantang #setmenyusu #uitm #bisnessonline #sayamakansayajual #codkertehkemamankemasik #bcomplex #rantaupetronas #rantaubukit #rantaulaut #rantaupaya 
Yuk cek IG kami, seputar kehamilan, membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun peghalangnya, seperti :
KISTA
MIOM
SIKLUS HAID TIDAK LANCAR
TUBA FALOPI
OBESITAS/KEGEMUKAN
KEKURUSAN
KELAINAN MULUT RAHIM
KELAINAN RAHIM
INVEKSI VAGINA (keputihan)
KURET BERULANG - ULANG
PCOS
ENDOMETRIOSIS
VERIKOKEL
TORCH ( virus/bakteri )
MASALAH SPERMA, DLL

kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95TERBUKTI KEBERHASILANYA, KONSULTASI GRATIS
Harap menghubungi kami,
Invite pin: DD0B2C89
WA: 087754369562
Follow & like
#Regrann
@aku_inginhamil_sehat99
@aku_inginhamil_sehat99
@aku_inginhamil_sehat99
Yuk cek IG kami, seputar kehamilan, membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun peghalangnya, seperti : KISTA MIOM SIKLUS HAID TIDAK LANCAR TUBA FALOPI OBESITAS/KEGEMUKAN KEKURUSAN KELAINAN MULUT RAHIM KELAINAN RAHIM INVEKSI VAGINA (keputihan) KURET BERULANG - ULANG PCOS ENDOMETRIOSIS VERIKOKEL TORCH ( virus/bakteri ) MASALAH SPERMA, DLL kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95TERBUKTI KEBERHASILANYA, KONSULTASI GRATIS Harap menghubungi kami, Invite pin: DD0B2C89 WA: 087754369562 Follow & like #Regrann  @aku_inginhamil_sehat99 @aku_inginhamil_sehat99 @aku_inginhamil_sehat99
Yuk cek IG kami, seputar kehamilan, membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun peghalangnya, seperti :
KISTA
MIOM
SIKLUS HAID TIDAK LANCAR
TUBA FALOPI
OBESITAS/KEGEMUKAN
KEKURUSAN
KELAINAN MULUT RAHIM
KELAINAN RAHIM
INVEKSI VAGINA (keputihan)
KURET BERULANG - ULANG
PCOS
ENDOMETRIOSIS
VERIKOKEL
TORCH ( virus/bakteri )
MASALAH SPERMA, DLL

kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95TERBUKTI KEBERHASILANYA, KONSULTASI GRATIS
Harap menghubungi kami,
Invite pin: DD0B2C89
WA: 087754369562
Follow & like
#Regrann
@tips.cepat.hamil.pasutri
@tips.cepat.hamil.pasutri
@tips.cepat.hamil.pasutri
Yuk cek IG kami, seputar kehamilan, membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun peghalangnya, seperti : KISTA MIOM SIKLUS HAID TIDAK LANCAR TUBA FALOPI OBESITAS/KEGEMUKAN KEKURUSAN KELAINAN MULUT RAHIM KELAINAN RAHIM INVEKSI VAGINA (keputihan) KURET BERULANG - ULANG PCOS ENDOMETRIOSIS VERIKOKEL TORCH ( virus/bakteri ) MASALAH SPERMA, DLL kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95TERBUKTI KEBERHASILANYA, KONSULTASI GRATIS Harap menghubungi kami, Invite pin: DD0B2C89 WA: 087754369562 Follow & like #Regrann  @tips.cepat.hamil.pasutri @tips.cepat.hamil.pasutri @tips.cepat.hamil.pasutri
PB&J (2) - Snow storm. Arctic blast. Frost bite. Just some word association - things that immediately come to mind when I examine this beautiful cut. 😍
____________________
#PeanutButterAndJelly (2) #indoor #organic #cannabis #garden #growmoreweed #growmoreeverything #420 #weedstagram #weedporn #budporn #dragonflyearthmedicine #kelp #alfalfa #RaspberryKush x #PeanutButterBreath #square1genetics @square1genetics
Little Alfalfa reading his farm book 👶🏽
•
#reginaldkyle #alfalfa #hair #farm #book
Harta tahta tidak sebanding dengan kelahiran sang buah hati dari rahim Ibu nya semoga yang LIKE cepat hamil & sehat amiiiin...
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Yuk follow  Untuk dapat Info 1001 RAHASIA CEPAT HAMIL Serta Konsultasi Tentang Seputar Masalah Kehamilan dan Infertilitas konsultasi Selangkapnya Via BBM/WA Yg Ada Di Bio (Privasi Terjaga) . . . . 💝
. 
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! #zoexury #papua #ternate #denpasar #medan #dietsehat #maca #alfalfa #diet #toxo #jne #sehat #hamil #momongan #buahhati #ayahbunda #herbal #haid #tuba #rokok #sperma #bee #solusicepathamil #caracepathamil #tipscepathamil #bandung #bali #palembang #surabaya #aceh
Harta tahta tidak sebanding dengan kelahiran sang buah hati dari rahim Ibu nya semoga yang LIKE cepat hamil & sehat amiiiin... ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Yuk follow Untuk dapat Info 1001 RAHASIA CEPAT HAMIL Serta Konsultasi Tentang Seputar Masalah Kehamilan dan Infertilitas konsultasi Selangkapnya Via BBM/WA Yg Ada Di Bio (Privasi Terjaga) . . . . 💝 . Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! #zoexury  #papua  #ternate  #denpasar  #medan  #dietsehat  #maca  #alfalfa  #diet  #toxo  #jne  #sehat  #hamil  #momongan  #buahhati  #ayahbunda  #herbal  #haid  #tuba  #rokok  #sperma  #bee  #solusicepathamil  #caracepathamil  #tipscepathamil  #bandung  #bali  #palembang  #surabaya  #aceh 
greatest thing you never had #alfalfa #iloveyouman #veryspecial
set penyusuan shaklee mmg terbaik.. gabungan ketiga tiga vitamin ni mmg byk membantu ibu2 yg buntu dalam mencari alternative utk penghasilan susu yg berkualiti... #ostematrix bukan sekadar kalsium..ianya bertindak sebagai vitamin penenang juga..supaya ibu2 tidak stress

#esp utk melancarkan peredaran susu di samping memberikan rasa kenyang yg lebih lama pd si manja anda..best kan

#alfalfa dikenali sebagai milkbooster...mengandungi vitamin dan minerals yg diperlukan tubuh..juga menguatkan imun si ibu dan bayi anda.

www.wasap.my/60193115284/setmenyusu
www.wasap.my/60193115284/setmenyusu

#shakleemurah #shakleepaka #shakleedungun #shakleekertih #shakleekerteh  #ruangrezekihanania #bazaarpaknil  #pengedarshakleepaka #pengedarshakleedungun #pengedarshakleekerteh  #setkulitshaklee #setkesuburan #setdetoxshaklee #sethamilshaklee #setpantangshaklee #setbajetshaklee #promosishaklee #setkulitshaklee  #shakleekotabharu #shakleeselangor #paka #dungun #kerteh #setmenyusushaklee #setmenyusu
set penyusuan shaklee mmg terbaik.. gabungan ketiga tiga vitamin ni mmg byk membantu ibu2 yg buntu dalam mencari alternative utk penghasilan susu yg berkualiti... #ostematrix  bukan sekadar kalsium..ianya bertindak sebagai vitamin penenang juga..supaya ibu2 tidak stress #esp  utk melancarkan peredaran susu di samping memberikan rasa kenyang yg lebih lama pd si manja anda..best kan #alfalfa  dikenali sebagai milkbooster...mengandungi vitamin dan minerals yg diperlukan tubuh..juga menguatkan imun si ibu dan bayi anda. www.wasap.my/60193115284/setmenyusu www.wasap.my/60193115284/setmenyusu #shakleemurah  #shakleepaka  #shakleedungun  #shakleekertih  #shakleekerteh  #ruangrezekihanania  #bazaarpaknil  #pengedarshakleepaka  #pengedarshakleedungun  #pengedarshakleekerteh  #setkulitshaklee  #setkesuburan  #setdetoxshaklee  #sethamilshaklee  #setpantangshaklee  #setbajetshaklee  #promosishaklee  #setkulitshaklee  #shakleekotabharu  #shakleeselangor  #paka  #dungun  #kerteh  #setmenyusushaklee  #setmenyusu 
set penyusuan shaklee mmg terbaik.. gabungan ketiga tiga vitamin ni mmg byk membantu ibu2 yg buntu dalam mencari alternative utk penghasilan susu yg berkualiti... #ostematrix bukan sekadar kalsium..ianya bertindak sebagai vitamin penenang juga..supaya ibu2 tidak stress

#esp utk melancarkan peredaran susu di samping memberikan rasa kenyang yg lebih lama pd si manja anda..best kan

#alfalfa dikenali sebagai milkbooster...mengandungi vitamin dan minerals yg diperlukan tubuh..juga menguatkan imun si ibu dan bayi anda.

www.wasap.my/60193115284/setmenyusu
www.wasap.my/60193115284/setmenyusu

#shakleemurah #shakleepaka #shakleedungun #shakleekertih #shakleekerteh  #ruangrezekihanania #bazaarpaknil  #pengedarshakleepaka #pengedarshakleedungun #pengedarshakleekerteh  #setkulitshaklee #setkesuburan #setdetoxshaklee #sethamilshaklee #setpantangshaklee #setbajetshaklee #promosishaklee #setkulitshaklee  #shakleekotabharu #shakleeselangor #paka #dungun #kerteh #setmenyusushaklee #setmenyusu
set penyusuan shaklee mmg terbaik.. gabungan ketiga tiga vitamin ni mmg byk membantu ibu2 yg buntu dalam mencari alternative utk penghasilan susu yg berkualiti... #ostematrix  bukan sekadar kalsium..ianya bertindak sebagai vitamin penenang juga..supaya ibu2 tidak stress #esp  utk melancarkan peredaran susu di samping memberikan rasa kenyang yg lebih lama pd si manja anda..best kan #alfalfa  dikenali sebagai milkbooster...mengandungi vitamin dan minerals yg diperlukan tubuh..juga menguatkan imun si ibu dan bayi anda. www.wasap.my/60193115284/setmenyusu www.wasap.my/60193115284/setmenyusu #shakleemurah  #shakleepaka  #shakleedungun  #shakleekertih  #shakleekerteh  #ruangrezekihanania  #bazaarpaknil  #pengedarshakleepaka  #pengedarshakleedungun  #pengedarshakleekerteh  #setkulitshaklee  #setkesuburan  #setdetoxshaklee  #sethamilshaklee  #setpantangshaklee  #setbajetshaklee  #promosishaklee  #setkulitshaklee  #shakleekotabharu  #shakleeselangor  #paka  #dungun  #kerteh  #setmenyusushaklee  #setmenyusu 
Snapshot of (part of) my daily regimen. 
A Vitalizer Strip to make sure all of my baseline nutritional gaps are filled✔️
Recently I have been adding a GLA complex (Gamma-Linolenic Acid from borage and sunflower seed oil) and Vitamin E to protect arterial walls and supports the immune system by helping to maintain cell integrity. 
I’ve been incorporating alfalfa since the Summer and feel a greater difference in my digestion and a decrease in aches and pains from regular activities and being an active momma in my thirties. I love that everything from Shaklee is safe, proven to work and guaranteed to do what it says it is going to do. Every time. 
Turns out, the Shaklee population is scientifically proven to have markedly better health than the regular population, with longer telomeres.  I look at it as an investment in my wellness, long term. I was recently sick, for the first time in a very long time and do you want to know how long before it had taken a hike? 28 hours. ( I did triple my vitamin intake, but whatever it was, received the message to go kick rocks. 👌🏼👋🏼 Now YOU. 
What are your daily regimens? Why do you love them?
Looking to establish one?  Let me know and I’ll pass on a great tool to start to identify goals and stepping stones.
To your health! #healthyforlife #whyishaklee #alfalfa #gla #vitalizerwomen #vitaminb #probiotics #harmonywithnature🌳 #safe #provenresults #garanteed #feelgooddogood #helpothers #lovewhatyoudo #keepwell #nosweeteners #chlorophyll
Snapshot of (part of) my daily regimen. A Vitalizer Strip to make sure all of my baseline nutritional gaps are filled✔️ Recently I have been adding a GLA complex (Gamma-Linolenic Acid from borage and sunflower seed oil) and Vitamin E to protect arterial walls and supports the immune system by helping to maintain cell integrity. I’ve been incorporating alfalfa since the Summer and feel a greater difference in my digestion and a decrease in aches and pains from regular activities and being an active momma in my thirties. I love that everything from Shaklee is safe, proven to work and guaranteed to do what it says it is going to do. Every time. Turns out, the Shaklee population is scientifically proven to have markedly better health than the regular population, with longer telomeres. I look at it as an investment in my wellness, long term. I was recently sick, for the first time in a very long time and do you want to know how long before it had taken a hike? 28 hours. ( I did triple my vitamin intake, but whatever it was, received the message to go kick rocks. 👌🏼👋🏼 Now YOU. What are your daily regimens? Why do you love them? Looking to establish one? Let me know and I’ll pass on a great tool to start to identify goals and stepping stones. To your health! #healthyforlife  #whyishaklee  #alfalfa  #gla  #vitalizerwomen  #vitaminb  #probiotics  #harmonywithnature 🌳 #safe  #provenresults  #garanteed  #feelgooddogood  #helpothers  #lovewhatyoudo  #keepwell  #nosweeteners  #chlorophyll 
Kelebihan Vitamin E Shaklee 🌟Vitamin E Shaklee terdiri daripada Vitamin E d-alpha tocopherol concentrate and d-alpha tocopheryl acetate selain lengkap dengan Selenium. Kenapa dengan selenium? Kerana vitamin E tanpa selenium adalah tidak sempurna, selenium membantu penyerapan vitamin E dengan lebih berkesan 🌟 Vitamin E Shaklee didatangkan bersama dengan grape seed yang mana kelebihan grape seed ni mengandungi kuasa antioksidan 20x lebih hebat daripada vitamin E sahaja. Grape seed mengandungi OPC iaitu Oligomeric Proanthi Cyanidin membantu kulit lebih anjal dan awet muda. Grape seed juga bertindak sebagai anti kanser ✔Cara mudah untuk hilangkan parut dengan Vitamin E Shaklee hanyalah dengan pecahkan kapsul vitamin E dan sapu pada kawasan parut setiap malam sehingga dapat kesan yang diingini. Satu botol Vitamin E mengandungi 120 biji, hanya makan sebiji sehari.

Meh dapatkan viatmin E complex sekarang!! Sebotol vitamin E shaklee tahan sehingga 4 bulan penggunaan. Sehari hanya sebiji je sblm tdo... Sgt berbaloi kan!!😄😄😄😄😍😍 @inspireyourbeauty 
011-1091 1745 
Trusted Leader Shaklee
Kelebihan Vitamin E Shaklee 🌟Vitamin E Shaklee terdiri daripada Vitamin E d-alpha tocopherol concentrate and d-alpha tocopheryl acetate selain lengkap dengan Selenium. Kenapa dengan selenium? Kerana vitamin E tanpa selenium adalah tidak sempurna, selenium membantu penyerapan vitamin E dengan lebih berkesan 🌟 Vitamin E Shaklee didatangkan bersama dengan grape seed yang mana kelebihan grape seed ni mengandungi kuasa antioksidan 20x lebih hebat daripada vitamin E sahaja. Grape seed mengandungi OPC iaitu Oligomeric Proanthi Cyanidin membantu kulit lebih anjal dan awet muda. Grape seed juga bertindak sebagai anti kanser ✔Cara mudah untuk hilangkan parut dengan Vitamin E Shaklee hanyalah dengan pecahkan kapsul vitamin E dan sapu pada kawasan parut setiap malam sehingga dapat kesan yang diingini. Satu botol Vitamin E mengandungi 120 biji, hanya makan sebiji sehari. Meh dapatkan viatmin E complex sekarang!! Sebotol vitamin E shaklee tahan sehingga 4 bulan penggunaan. Sehari hanya sebiji je sblm tdo... Sgt berbaloi kan!!😄😄😄😄😍😍 @inspireyourbeauty 011-1091 1745 Trusted Leader Shaklee
My babies, Alfalfa and Cruella, at BooFest. #Halloween #Alfalfa #CruelladeVil
SET PANTANG SHAKLEE ❗❗❗
ALTERNATIF JAMU PANTANG . ☺
.
.
⏺ Tak seperti produk yang lain yang ada banyak pantang larang dan mungkin ada kesan sampingan. .
.
⏺ Tak perlu risau takut anak akan terkena jaundice atau penyakit kuning. Boleh mula dimakan dari hari pertama sejurus selepas bersalin. .
.
⏺ Membantu ibu lebih bertenaga walaupun baru lepas bersalin . .
.
⏺ Bonus bagi ibu yang menyusukan di mana kulit anak jadi lebih gebu dan cantik. .
.
⏺ Boleh ubat penyakit buasir si ibu.
.
.
⏺ Bantu atasi sembelit si ibu ketika pantang.
.
.
⏺ Yang penting luka bersalin/pembedahan cepat baik! .
.
⏺ Jika set pantang + ESP pula, boleh membantu ibu langsing semula, kulit cantik dan dapat tenaga yang berpanjangan. .
.
⏺ Set pantang + Alfalfa , boleh kurangkan sakit sendi, cepatkan pengecutan rahim, mengatasi masalah kewanitaan dan paling penting ia adalah milk booster atau boleh banyakkan susu. . .
.
.
Indahnya waktu berpantang dengan pengambilan #setpantangshaklee
.
📞 Whatsapp : 01136269397 utk Order .
.
.
#omegaguardshaklee #bcomplexshakleemurah #glashaklee #espshaklee #vitamincplusshaklee #vitamincplus #vitaeshaklee #herbablendshaklee #herbablend #lecithin #lecithinshaklee #alfalfa #vitalea #ostematrixshaklee #garlicshaklee #herblaxshaklee #setberpantangshaklee #setkurusshaklee #setkecantikanshaklee #setsuburshaklee
SET PANTANG SHAKLEE ❗❗❗ ALTERNATIF JAMU PANTANG . ☺ . . ⏺ Tak seperti produk yang lain yang ada banyak pantang larang dan mungkin ada kesan sampingan. . . ⏺ Tak perlu risau takut anak akan terkena jaundice atau penyakit kuning. Boleh mula dimakan dari hari pertama sejurus selepas bersalin. . . ⏺ Membantu ibu lebih bertenaga walaupun baru lepas bersalin . . . ⏺ Bonus bagi ibu yang menyusukan di mana kulit anak jadi lebih gebu dan cantik. . . ⏺ Boleh ubat penyakit buasir si ibu. . . ⏺ Bantu atasi sembelit si ibu ketika pantang. . . ⏺ Yang penting luka bersalin/pembedahan cepat baik! . . ⏺ Jika set pantang + ESP pula, boleh membantu ibu langsing semula, kulit cantik dan dapat tenaga yang berpanjangan. . . ⏺ Set pantang + Alfalfa , boleh kurangkan sakit sendi, cepatkan pengecutan rahim, mengatasi masalah kewanitaan dan paling penting ia adalah milk booster atau boleh banyakkan susu. . . . . Indahnya waktu berpantang dengan pengambilan #setpantangshaklee  . 📞 Whatsapp : 01136269397 utk Order . . . #omegaguardshaklee  #bcomplexshakleemurah  #glashaklee  #espshaklee  #vitamincplusshaklee  #vitamincplus  #vitaeshaklee  #herbablendshaklee  #herbablend  #lecithin  #lecithinshaklee  #alfalfa  #vitalea  #ostematrixshaklee  #garlicshaklee  #herblaxshaklee  #setberpantangshaklee  #setkurusshaklee  #setkecantikanshaklee  #setsuburshaklee 
Pagi nih jangan lupa amik #vitaminC 
Luka cepat sembuh. Parut pun hilang dengan amalkan #vitaminC.
.
.
📞 Whatsapp : 01136269397 utk Order .
.
.
#omegaguardshaklee #bcomplexshakleemurah #glashaklee #espshaklee #vitamincplusshaklee #vitamincplus #vitaeshaklee #herbablendshaklee #herbablend #lecithin #lecithinshaklee #alfalfa #vitalea #ostematrixshaklee #garlicshaklee #herblaxshaklee
God creates beautiful creatures... #cactuscreekbarn #alfalfa #nashvilleweddings #tennesseeweddings
Roading my rig to the barns to head back home for a week. Good work, Benjamin Tractor 🙂

#Alfalfa #SomewhereInKansas #FarmersDaughter
And on Saturdays, we bale hay! Trailer is just slightly overloaded 😝#4thCuttingHay #Alfalfa #HaulingInStyle #GirlsWhoDriveTrucks #Farm365 #FarmHer
Mommy👩, Deddy👦 gimana dengan Usaha, Doa dan Iktiarnya Mom, Ded👫 sudahkah di lakukan untuk menjemput aku anak mu si buah hati😇 yg akan segera datang di dalam kandungan mu Mommy👪. "Pesan dari anak mu si buah hati"
Karena tidak ada Usaha yg dapat membuahi hasil tanpa adanya kerja sama. Tidak ada Kerja sama tanpa adanya perjuangan, tidak ada Perjuangan tanpa adanya doa dan iktiar dan tidak adanya Doa dan Iktiar yg berhasil tanpa adanya usaha yg di jalani. Kerja sama dan Iringan doa tanpa adanya perjuangan. Karena dari semua itu harus di jalani dan kunci keberhasilan itu semua adanya ("Usaha, Perjuangan, Kerja sama, Doa dan Iktiar akan berhasil"). Untuk konsultasi seputar kehamilan atau semua penghambat kehamilan silakan hubungi bidan dwiyani☎👇
📞 WA : 082289085757
📲 BBM : DC4D7F4C
Mommy👩, Deddy👦 gimana dengan Usaha, Doa dan Iktiarnya Mom, Ded👫 sudahkah di lakukan untuk menjemput aku anak mu si buah hati😇 yg akan segera datang di dalam kandungan mu Mommy👪. "Pesan dari anak mu si buah hati" Karena tidak ada Usaha yg dapat membuahi hasil tanpa adanya kerja sama. Tidak ada Kerja sama tanpa adanya perjuangan, tidak ada Perjuangan tanpa adanya doa dan iktiar dan tidak adanya Doa dan Iktiar yg berhasil tanpa adanya usaha yg di jalani. Kerja sama dan Iringan doa tanpa adanya perjuangan. Karena dari semua itu harus di jalani dan kunci keberhasilan itu semua adanya ("Usaha, Perjuangan, Kerja sama, Doa dan Iktiar akan berhasil"). Untuk konsultasi seputar kehamilan atau semua penghambat kehamilan silakan hubungi bidan dwiyani☎👇 📞 WA : 082289085757 📲 BBM : DC4D7F4C
Mommy👩, Deddy👦 gimana dengan Usaha, Doa dan Iktiarnya Mom, Ded👫 sudahkah di lakukan untuk menjemput aku anak mu si buah hati😇 yg akan segera datang di dalam kandungan mu Mommy👪. "Pesan dari anak mu si buah hati"
Karena tidak ada Usaha yg dapat membuahi hasil tanpa adanya kerja sama. Tidak ada Kerja sama tanpa adanya perjuangan, tidak ada Perjuangan tanpa adanya doa dan iktiar dan tidak adanya Doa dan Iktiar yg berhasil tanpa adanya usaha yg di jalani. Kerja sama dan Iringan doa tanpa adanya perjuangan. Karena dari semua itu harus di jalani dan kunci keberhasilan itu semua adanya ("Usaha, Perjuangan, Kerja sama, Doa dan Iktiar akan berhasil"). Untuk konsultasi seputar kehamilan atau semua penghambat kehamilan silakan hubungi bidan dwiyani☎👇
📞 WA : 082289085757
📲 BBM : DC4D7F4C
Mommy👩, Deddy👦 gimana dengan Usaha, Doa dan Iktiarnya Mom, Ded👫 sudahkah di lakukan untuk menjemput aku anak mu si buah hati😇 yg akan segera datang di dalam kandungan mu Mommy👪. "Pesan dari anak mu si buah hati" Karena tidak ada Usaha yg dapat membuahi hasil tanpa adanya kerja sama. Tidak ada Kerja sama tanpa adanya perjuangan, tidak ada Perjuangan tanpa adanya doa dan iktiar dan tidak adanya Doa dan Iktiar yg berhasil tanpa adanya usaha yg di jalani. Kerja sama dan Iringan doa tanpa adanya perjuangan. Karena dari semua itu harus di jalani dan kunci keberhasilan itu semua adanya ("Usaha, Perjuangan, Kerja sama, Doa dan Iktiar akan berhasil"). Untuk konsultasi seputar kehamilan atau semua penghambat kehamilan silakan hubungi bidan dwiyani☎👇 📞 WA : 082289085757 📲 BBM : DC4D7F4C
Truckee River | California
.
.
.
#alfalfa #💁🏼 #truckeeriver #california #familyvacation #bikeride
“i gotta pickle hey hey hey hey!” 👶 #alfalfa #jdub #jojobaoil #bougie #somuchhair
Avocado lovers 🥑
Avocado lovers 🥑
the breakfast burrito with sausage is 👍🏽; Sonia's  illustration 👌🏽 #irvsburgers #alfalfa #twitter
Suns out tongues out 😝#fosterkittens @aarcs #alfalfa #yyc #aarcs #adoptme #sunshine
When i was little my grandma used to make me #sopitasconhuevo aka tortilla pieces with #scrambledeggs to this day is one of my favorite dishes but now that i'm keto i don't eat it... but i had some #porkrinds left in the bag so i decided to try and make sopitas con huevo and it was really good, i also had some #alfalfa sprouts for the #fiber 😬👌🏼💪🏼😉 #ketobreakfast  #keto #ketogenicdiet #ketosis #ketogenic #ketofam #ketochef #ketofoodie #ketofood #ketolife #ketolifestyle #ketoweightloss #weightloss #weightlossjourney #lowcarb #lowcarbhighfat #lchf #lchfdiet #dietacetogenica #dietaceto
When i was little my grandma used to make me #sopitasconhuevo  aka tortilla pieces with #scrambledeggs  to this day is one of my favorite dishes but now that i'm keto i don't eat it... but i had some #porkrinds  left in the bag so i decided to try and make sopitas con huevo and it was really good, i also had some #alfalfa  sprouts for the #fiber  😬👌🏼💪🏼😉 #ketobreakfast  #keto  #ketogenicdiet  #ketosis  #ketogenic  #ketofam  #ketochef  #ketofoodie  #ketofood  #ketolife  #ketolifestyle  #ketoweightloss  #weightloss  #weightlossjourney  #lowcarb  #lowcarbhighfat  #lchf  #lchfdiet  #dietacetogenica  #dietaceto