an online Instagram web viewer

#alhamdulillahforeverything medias

Photos

Waduh2x...😱dok busy ngn meeting tetiba dpt 💐🍫💐atas meja...so gula2x...😍tq dear @hez_lianas a.k.a.mommy yana...mmuuaahhh ciked...💋ehhh....?YB kah...?hahaha...(yg taw jaa...)
#sibblings 
#15012018 
#alhamdulillahforeverything
Waduh2x...😱dok busy ngn meeting tetiba dpt 💐🍫💐atas meja...so gula2x...😍tq dear @hez_lianas a.k.a.mommy yana...mmuuaahhh ciked...💋ehhh....?YB kah...?hahaha...(yg taw jaa...) #sibblings  #15012018  #alhamdulillahforeverything 
18 Januari 3 tahun lalu "Terlahir" sebagai istri.
Syukur alhamdulillah for everything 🙏
#alhamdulillahforeverything #anniversarywedding #3rdanniversary
Alhamdulillah.. bertambah lg usiaku.. tima ksh Ya Allah atas segala kurniaan yg Engkau berikan.. tima ksh jugak yg wish besday iera semalam.. 😘 
Alhamdulillah on da same date 16hb pun “Happy Anniversary” jugak.. hehe.. tima ksh suamiku utk segalanya.. tima ksh sentiasa bersama susah mahupun senang.. semoga ikatan perkahwinan kita hingga ke Jannah.. Amin.. 😍 
#mybirthday #myanniversary #samedate #16hb #alhamdulillah #alhamdulillahforeverything
Alhamdulillah.. bertambah lg usiaku.. tima ksh Ya Allah atas segala kurniaan yg Engkau berikan.. tima ksh jugak yg wish besday iera semalam.. 😘 Alhamdulillah on da same date 16hb pun “Happy Anniversary” jugak.. hehe.. tima ksh suamiku utk segalanya.. tima ksh sentiasa bersama susah mahupun senang.. semoga ikatan perkahwinan kita hingga ke Jannah.. Amin.. 😍 #mybirthday  #myanniversary  #samedate  #16hb  #alhamdulillah  #alhamdulillahforeverything 
Agek di mase kejayaan bangkak gajah 😆😆
#alhamdulillahforeverything 
#zamankreponadam
💅💞MAKEUP BRUSH !! JIKA BERMINAT BOLEH DM@WS 0139250095(NIK)

#alhamdulillahforeverything 
#makeup 
#doraemon 
#nakedbrush 
#sisjualmurah 
#murmurrjerrrr
#letscantikk 
#beezbeautylaiya
Everyday brings a choice.. To practice stress or to practice PEACE ✌
#shasharaman 
#alhamdulillahforeverything
👀 EYESHADOW PALETTE !! PLEASE PLEASE SWIPE RIGHT TO SEE 💋💋💋💋. JIKA BERMINAT BOLEH DM@WS 0139250095(NIK)

#alhamdulillahforeverything
#beezbeauty
#makeup
#sisjual 
#murmurrjerrr
#eyeshadow 
#huda,morphe,missrose
#letscantik
Dilema karyawan di gedung tinggi saat hujan harus mencari makan siang, antri lift, makanan di kantin abis#happymomhappywife#workingmom#alhamdulillahforeverything
Daging harimau tak jadi menangis bakar asam pedas dan segala ulam yang ditemui tumbuh dari pasar keramat.. keropok belinjau pun juga betul keramat pasar ni..rasa mcm masuk taman agro.. tamu2 slow down sikit ya makmunah baru halfway perang kat dapur.. Ya Allah aku syukuri tiap rezeki MU.. aamiin
#rumahkecilseluaslangit #dapurbarumulaberasap #tamulalu  #alhamdulillahforeverything #anugerahmukamisyukuri #adabudi #kitaraiseadanya
.
Alhamdulillah.. alhamdulillah..
Bismillah..
can't wait to see u my lil boy friend.. who is half me and half who the one i love 💙 @ndik_ichi .
.
#alhamdulillahforeverything #happymaternity #35weekspreggi
“...and now I know a steady place to let down my defenses” #choosingmyownhappiness #alhamdulillahforeverything #mayallaheaseeverything
*throwback
Dipenjara Janji - cover by me😂😂😂
Biarlah sumbang, yg pnting mnyumbang. Gituuuuu. Yg pnting confident !!!!!😝😝😝💕💕💕 of coz la BAD kannnnn. Hahahaha. Tahan telinga jak la dgr. Malam ni mimpi ngeri smua😂😂😂 Ni kali ada HASHTAG !!!
#syukurselalu #alhamdulillahforeverything
*throwback Dipenjara Janji - cover by me😂😂😂 Biarlah sumbang, yg pnting mnyumbang. Gituuuuu. Yg pnting confident !!!!!😝😝😝💕💕💕 of coz la BAD kannnnn. Hahahaha. Tahan telinga jak la dgr. Malam ni mimpi ngeri smua😂😂😂 Ni kali ada HASHTAG !!! #syukurselalu  #alhamdulillahforeverything 
New design Kasut kawin 
size: 34 - 39

color: Black, green, red, grey

Heels: 14.5cm

Harga:
SM RM100
SS  RM105

Include Postage 
whtapp: 0165138324

#novashoes
#sayajual
#kasutkawin
#kasutkawinmurah
#kasutnikah
#sayajualkasutmurah 
#sayajualkasut
#sayajualmurah 
#kasutcantik 
#sayajualmurah
#kasutmurah 
#kasutmalaysia 
#wedgesmurah 
#weddingshoes 
#visitmyig 
#alhamdulillahforeverything
Harapan..
Pernah bertanya..
Dimana dan pada siapa seharusnya berharap..
Lelah tentu berharap pada makluk Nya..
Kemudian Allah berbisik..
Aku lah tempat sebaik baiknya berharap..
"Apabila kau mendekat pada ku dengan berjalan,maka Aku akan berlari mendekat pada mu.."
Indah bukan??
#selfreminder
#alhamdulillahforeverything❤
Harapan.. Pernah bertanya.. Dimana dan pada siapa seharusnya berharap.. Lelah tentu berharap pada makluk Nya.. Kemudian Allah berbisik.. Aku lah tempat sebaik baiknya berharap.. "Apabila kau mendekat pada ku dengan berjalan,maka Aku akan berlari mendekat pada mu.." Indah bukan?? #selfreminder  #alhamdulillahforeverything ❤
Baby Freya Pinky Rocker mamii 🤣🤣 kmrin papi ke hong kong dibeliin baju hard rock..bener2 yaa anak kesayangan papi semua dibeliin alhamdulilah jazakillah khoir papi sygg 😍😍
#babyfreya #hardrock #hardrockbaby #hardrockhongkong #babycantikku #alhamdulillahforeverything
Smoge dprmudhkan sgale urusan sy .. Yaallah, hrp smue brjln dgn lancar ,, Aaminn .....
#newteam2018
#rezekitakpernahsalahalamat 
#alhamdulillahforeverything 
#koiowgtemerloh 
#beautifuldestinations
Tubuh ini hanya kendaraan hidup ini hanya sandiwara cinta jodoh karir hanya bonus,rezeki sudah ada yg mengatur..
Allah tidak pernah jauh lebih dekat dr nadi yg mengalir darah ini,mengapa q msh jg sprti manusia  lainnya yg slalu salah memilih jalan gusti...
Lindungilah jagalah langkahku slalu di jalanmu..
hidupku matiku ibadahku & jagalah rasa syukurku..
#alhamdulillahforeverything
#hasiljepretankemaren
#cekrek📷 
#selamatpagi😇
Tubuh ini hanya kendaraan hidup ini hanya sandiwara cinta jodoh karir hanya bonus,rezeki sudah ada yg mengatur.. Allah tidak pernah jauh lebih dekat dr nadi yg mengalir darah ini,mengapa q msh jg sprti manusia lainnya yg slalu salah memilih jalan gusti... Lindungilah jagalah langkahku slalu di jalanmu.. hidupku matiku ibadahku & jagalah rasa syukurku.. #alhamdulillahforeverything  #hasiljepretankemaren  #cekrek 📷 #selamatpagi 😇
Terus belajar yach,Sayang... 👩😘😘😘👦👍👍👏👏
#Keanu22MonthsOld 
#AlhamdulillahToHaveYouInMyLife 
#AlhamdulillahForEverything
Some day
Mungkin
Tidak sekarang 
Terima kasih mas @agungsukrianto
Cangkir lawasnya kece banget .
.
.
.
#metime 
#AlhamdulillahForEverything 
#EverythingOk
"Seorang pria pernah mendatangi Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam lalu berkata, ‘Siapa dari kerabatku yang paling berhak aku berbuat baik?’ Beliau shallallahu ‘alaihi wa sallam mengatakan, ‘Ibumu’. Dia berkata lagi, ‘Kemudian siapa lagi?’ Beliau shallallahu ‘alaihi wa sallam mengatakan, ‘Ibumu.’ Dia berkata lagi, ‘Kemudian siapa lagi?’ Beliau shallallahu ‘alaihi wa sallam mengatakan, ‘Ibumu’. Dia berkata lagi, ‘Kemudian siapa lagi?’ Beliau shallallahu ‘alaihi wa sallam mengatakan, ‘Ayahmu’.” (HR. Bukhari dan Muslim)

ibumu, ibumu, ibumu, kemudian ayahmu 😇
Selamat pagi 🙋 jangan lupa bersyukur hari ini 😁

#lagirajinmasak
#bekalbekalku
#idebekal
#bekalbojohariini
#Alhamdulillahforeverything
"Seorang pria pernah mendatangi Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam lalu berkata, ‘Siapa dari kerabatku yang paling berhak aku berbuat baik?’ Beliau shallallahu ‘alaihi wa sallam mengatakan, ‘Ibumu’. Dia berkata lagi, ‘Kemudian siapa lagi?’ Beliau shallallahu ‘alaihi wa sallam mengatakan, ‘Ibumu.’ Dia berkata lagi, ‘Kemudian siapa lagi?’ Beliau shallallahu ‘alaihi wa sallam mengatakan, ‘Ibumu’. Dia berkata lagi, ‘Kemudian siapa lagi?’ Beliau shallallahu ‘alaihi wa sallam mengatakan, ‘Ayahmu’.” (HR. Bukhari dan Muslim) ibumu, ibumu, ibumu, kemudian ayahmu 😇 Selamat pagi 🙋 jangan lupa bersyukur hari ini 😁 #lagirajinmasak  #bekalbekalku  #idebekal  #bekalbojohariini  #Alhamdulillahforeverything 
Alhamdullilah the firstday of shooting 
ESOK UNTUK KITA with the kembara Sufi team hopefully everything will be easier 
#actress #pelakonkanakkanakmalaysia #alhamdulillahforeverything #ikhlaskan