an online Instagram web viewer

#ampang medias

Photos

Sebelum makan jangan lupa minum #gorgeousjuice ni....memang sesuai untuk semua wanita yang nak cantik luar dalam ya...rasa pun sedap..happy working

#mervecosmetics 
#cantikbukanlagifantasi 
#gorgeousjuice 
#scarserum 
#collagen 
#nakcantik 
#face 
#skincare 
#skinrepair 
#skinwhitening 
#dates 
#flawless 
#refreshing 
#beautiful 
#serum 
#juice 
#womenhealth 
#womenstyle 
#diet 
#dietfood 
#putrajaya 
#puchong 
#shahalam 
#ampang
Uolls rasa ??? Da mmg terbukti kelebihan bila da pakai pipi pink ni Confirm jatuh n jatuh cinta lg 😍😍😍😍 Nak jatuh cinta mcm sis ni ?? Meh lelaju whatsapp iolls. Bole iolls reserve kan pipi pink blusher y akan smpai esok or lusa tu. 😘 
#whatsapp 0166601427

#pipipinkagent #pipipink #pipipinkblusher #pipipinkbyfamirafaa #pipipinkstickblusher #kakimakeup #kpop #kpopmakeup #barbie #babydoll #barbiedoll #natural #nampakayudanjelita #sayajual #stokis #ampang
Uolls rasa ??? Da mmg terbukti kelebihan bila da pakai pipi pink ni Confirm jatuh n jatuh cinta lg 😍😍😍😍 Nak jatuh cinta mcm sis ni ?? Meh lelaju whatsapp iolls. Bole iolls reserve kan pipi pink blusher y akan smpai esok or lusa tu. 😘 #whatsapp  0166601427 #pipipinkagent  #pipipink  #pipipinkblusher  #pipipinkbyfamirafaa  #pipipinkstickblusher  #kakimakeup  #kpop  #kpopmakeup  #barbie  #babydoll  #barbiedoll  #natural  #nampakayudanjelita  #sayajual  #stokis  #ampang 
Promasi minggu gaji!
.
beli 2 botol ke atas sis belanja postage! CEPAT CEPAT ! Sape yg nak kulit cantik from head to toe
.
. 💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸
.
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . .
.

Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni?😍 Haaa meh dekat2 nk gtauu. .
👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! ✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita .
✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering .
✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit .
✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda .
✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? .
😍Meh pm sis laju2 📲 011-12506519
.
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #perlakin #kulitputih #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia#shahalam #cheras #klang#banting#ampang
Promasi minggu gaji! . beli 2 botol ke atas sis belanja postage! CEPAT CEPAT ! Sape yg nak kulit cantik from head to toe . . 💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸 . 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . . . Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni?😍 Haaa meh dekat2 nk gtauu. . 👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! ✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita . ✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering . ✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit . ✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar . ✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda . ✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? . 😍Meh pm sis laju2 📲 011-12506519 . . #shhazbeauty  #boosterwhitening  #ubatputih  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #scrubcoffee  #kosmetikmurah  #booster  #feedbackbooster  #perlakin  #kulitputih  #kosmetik  #kosmetikmurah  #kosmetikmurahmalaysia #shahalam  #cheras  #klang #banting #ampang 
Assalamualaikum selamat pagi semua😊 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha yang free2 tu..chewan @mas.z.irwan kata banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah😍 cepat2 lah grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua😗.
•
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
•
Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen.
•
SELASA 25/04/2017
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM180.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... 😘😘😘.
• •
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum selamat pagi semua😊 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha yang free2 tu..chewan @mas.z.irwan kata banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah😍 cepat2 lah grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua😗. • Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. • Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen. • SELASA 25/04/2017 • HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM180.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊. • HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... 😘😘😘. • • ~ALAMAT kami~📮📮~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. • ~Waze / Google Maps~🗺🗺~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". • ~Hotline kami~☎☎~. 📲01133233118. 📲01133233116. 📲01133233114. • #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
BOOSTER WHITENING .
Hey, lelaki pun kena jaga penampilan tau..dah cerah tanpa cela baru lah ramai yg tertawan..😍😍
Eh2, lelaki pun jg kulit tau, awak2 yg prempuan tu xkn nk muka gelap, dan berjerawat kn? Jom2 cuba booster whitening! Confirm boleh PUTIH! .
.
Makan 1 biji je setiap 4 hari..makan 3 capsules dh cerah‼‼ .
.
. ✅Bebas kimia ✅💯Halal ✅TIdak ada kesan sampingan .
.
💜Kulit putih 5x ganda
💜Mehilangkan parut lama
💜Mengecilkan liang roma terbuka
💜Mengecutkan JERAWAT .
💜Menyingkir kan toksin dlm bdn
💜Kulit gebu,lembap&pink .
.
❤❤mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤❤
.
📌Whatsapp Asyiqin 0183844017📌 .
.Satu botol tahan satu bulan .
TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼
Digalakan utk ibu menyusu bayi . 👶

#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #perlaking #kulitputih #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia
#shahalam #cheras #klang #banting #ampang #lendufornia #lendu #melaka #aydajebat #lofattah #toneexcel #uitmpuncakalam #pasum #tatiskincare
BOOSTER WHITENING . Hey, lelaki pun kena jaga penampilan tau..dah cerah tanpa cela baru lah ramai yg tertawan..😍😍 Eh2, lelaki pun jg kulit tau, awak2 yg prempuan tu xkn nk muka gelap, dan berjerawat kn? Jom2 cuba booster whitening! Confirm boleh PUTIH! . . Makan 1 biji je setiap 4 hari..makan 3 capsules dh cerah‼‼ . . . ✅Bebas kimia ✅💯Halal ✅TIdak ada kesan sampingan . . 💜Kulit putih 5x ganda 💜Mehilangkan parut lama 💜Mengecilkan liang roma terbuka 💜Mengecutkan JERAWAT . 💜Menyingkir kan toksin dlm bdn 💜Kulit gebu,lembap&pink . . ❤❤mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤❤ . 📌Whatsapp Asyiqin 0183844017📌 . .Satu botol tahan satu bulan . TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼ Digalakan utk ibu menyusu bayi . 👶 #shhazbeauty  #boosterwhitening  #ubatputih  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #scrubcoffee  #kosmetikmurah  #booster  #feedbackbooster  #perlaking  #kulitputih  #kosmetik  #kosmetikmurah  #kosmetikmurahmalaysia  #shahalam  #cheras  #klang  #banting  #ampang  #lendufornia  #lendu  #melaka  #aydajebat  #lofattah  #toneexcel  #uitmpuncakalam  #pasum  #tatiskincare 
PROMOSI 😍😍
.
1 botol Feminine Wash = RM68
2 botol dah RM136 kan.
.
Tapi kini anda boleh dapatkan 
2 botol Feminine Wash JSD hanya RM110 sahaja.
.
JIMAT RM26.
Boleh makan ayam Mcd krup krappp tu 😂😅
.
ITEMS READY STOK!!
Whatsapp Jiha
📲016.6374691 😘
Stokis sah JSD~
AGEN & DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
#femininewashjsd #bebaskeputihan #jamususukdara #jsdmurah #jsdampang #ampang #sarawak #sabah #shahalam #kl #jihastokisjsdampang #empireaurafidarich
💖FAIRY TEARS POTION MULTIVITAMIN SERUM💖

CEPAT DAPATKAN SERUM ANDA SEKARANG!

HARGA PROMOTION:
💋RM75 SM & RM85 SS💋

HARGA SEBENAR:
RM120 SM & RM130 SS

Kindly, please DM/WhatsApp 0183795659💕

#merve #mervefairytearspotion #mervemultivitaminserum #merveserum #multivitaminserum #serum #serummalaysia #makeupmalaysia #muamalaysia #lokal #dropshipmalaysiawanted #sayajual #sayajualonline #original #testimonimerve #kkm #putih #cantik #gebu #glowing #scarsmalaysia #malaysia #ampang #selangor #kl #borneo #sabah #sarawak
💖FAIRY TEARS POTION MULTIVITAMIN SERUM💖 CEPAT DAPATKAN SERUM ANDA SEKARANG! HARGA PROMOTION: 💋RM75 SM & RM85 SS💋 HARGA SEBENAR: RM120 SM & RM130 SS Kindly, please DM/WhatsApp 0183795659💕 #merve  #mervefairytearspotion  #mervemultivitaminserum  #merveserum  #multivitaminserum  #serum  #serummalaysia  #makeupmalaysia  #muamalaysia  #lokal  #dropshipmalaysiawanted  #sayajual  #sayajualonline  #original  #testimonimerve  #kkm  #putih  #cantik  #gebu  #glowing  #scarsmalaysia  #malaysia  #ampang  #selangor  #kl  #borneo  #sabah  #sarawak 
Assalamualaikum selamat pagi semua😊 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha yang free2 tu..chewan @mas.z.irwan kata banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah😍 cepat2 lah grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua😗.
•
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
•
Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen.
•
SELASA 25/04/2017
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM180.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... 😘😘😘.
• •
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum selamat pagi semua😊 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha yang free2 tu..chewan @mas.z.irwan kata banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah😍 cepat2 lah grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua😗. • Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. • Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen. • SELASA 25/04/2017 • HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM180.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊. • HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... 😘😘😘. • • ~ALAMAT kami~📮📮~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. • ~Waze / Google Maps~🗺🗺~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". • ~Hotline kami~☎☎~. 📲01133233118. 📲01133233116. 📲01133233114. • #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
Cekidout! Click, Relax and Happy 😍😍💕💕😀
.
FREE DELIVERY EVERYDAY!! 📦🌸💐🎊🚗🚗
.
Pavlova cake - RM50
Minipavlova 25pcs - RM50
Red velvet cheese brownies - RM50
Chocolate cake - RM60
Surprise Delivery Package - RM75
.
Thank you 😊😄👍🏻👍🏻
.
#rotijala #kuzi #kuziayam #minipavlova #pavlova #sayajualpavlova #surprisedeliverygombak #redvelvetbrownies #redvelvet #bihunsingapura #pavlovamurah #kuzikambing #melawati #cheras #redvelvetcheese #surprisedeliverywangsamaju #fooddeliverykl #jommakan #surprisedeliverysetapak #surprisedeliveryselangor #foodpanda #foodpandakl #kualalumpur #surprisedeliverycheras #surprisedeliverykl #surprisedeliveryampang #gombak #ampang #wangsamaju #setapak
.
Cekidout! Click, Relax and Happy 😍😍💕💕😀 . FREE DELIVERY EVERYDAY!! 📦🌸💐🎊🚗🚗 . Pavlova cake - RM50 Minipavlova 25pcs - RM50 Red velvet cheese brownies - RM50 Chocolate cake - RM60 Surprise Delivery Package - RM75 . Thank you 😊😄👍🏻👍🏻 . #rotijala  #kuzi  #kuziayam  #minipavlova  #pavlova  #sayajualpavlova  #surprisedeliverygombak  #redvelvetbrownies  #redvelvet  #bihunsingapura  #pavlovamurah  #kuzikambing  #melawati  #cheras  #redvelvetcheese  #surprisedeliverywangsamaju  #fooddeliverykl  #jommakan  #surprisedeliverysetapak  #surprisedeliveryselangor  #foodpanda  #foodpandakl  #kualalumpur  #surprisedeliverycheras  #surprisedeliverykl  #surprisedeliveryampang  #gombak  #ampang  #wangsamaju  #setapak  .
Cekidout! Click, Relax and Happy 😍😍💕💕😀
.
FREE DELIVERY EVERYDAY!! 📦🌸💐🎊🚗🚗
.
Pavlova cake - RM50
Minipavlova 25pcs - RM50
Red velvet cheese brownies - RM50
Chocolate cake - RM60
Surprise Delivery Package - RM75
.
Thank you 😊😄👍🏻👍🏻
.
#rotijala #kuzi #kuziayam #minipavlova #pavlova #sayajualpavlova #surprisedeliverygombak #redvelvetbrownies #redvelvet #bihunsingapura #pavlovamurah #kuzikambing #melawati #cheras #redvelvetcheese #surprisedeliverywangsamaju #fooddeliverykl #jommakan #surprisedeliverysetapak #surprisedeliveryselangor #foodpanda #foodpandakl #kualalumpur #surprisedeliverycheras #surprisedeliverykl #surprisedeliveryampang #gombak #ampang #wangsamaju #setapak
.
Cekidout! Click, Relax and Happy 😍😍💕💕😀 . FREE DELIVERY EVERYDAY!! 📦🌸💐🎊🚗🚗 . Pavlova cake - RM50 Minipavlova 25pcs - RM50 Red velvet cheese brownies - RM50 Chocolate cake - RM60 Surprise Delivery Package - RM75 . Thank you 😊😄👍🏻👍🏻 . #rotijala  #kuzi  #kuziayam  #minipavlova  #pavlova  #sayajualpavlova  #surprisedeliverygombak  #redvelvetbrownies  #redvelvet  #bihunsingapura  #pavlovamurah  #kuzikambing  #melawati  #cheras  #redvelvetcheese  #surprisedeliverywangsamaju  #fooddeliverykl  #jommakan  #surprisedeliverysetapak  #surprisedeliveryselangor  #foodpanda  #foodpandakl  #kualalumpur  #surprisedeliverycheras  #surprisedeliverykl  #surprisedeliveryampang  #gombak  #ampang  #wangsamaju  #setapak  .
Cekidout! Click, Relax and Happy 😍😍💕💕😀
.
FREE DELIVERY EVERYDAY!! 📦🌸💐🎊🚗🚗
.
Pavlova cake - RM50
Minipavlova 25pcs - RM50
Red velvet cheese brownies - RM50
Chocolate cake - RM60
Surprise Delivery Package - RM75
.
Thank you 😊😄👍🏻👍🏻
.
#rotijala #kuzi #kuziayam #minipavlova #pavlova #sayajualpavlova #surprisedeliverygombak #redvelvetbrownies #redvelvet #bihunsingapura #pavlovamurah #kuzikambing #melawati #cheras #redvelvetcheese #surprisedeliverywangsamaju #fooddeliverykl #jommakan #surprisedeliverysetapak #surprisedeliveryselangor #foodpanda #foodpandakl #kualalumpur #surprisedeliverycheras #surprisedeliverykl #surprisedeliveryampang #gombak #ampang #wangsamaju #setapak
.
Cekidout! Click, Relax and Happy 😍😍💕💕😀 . FREE DELIVERY EVERYDAY!! 📦🌸💐🎊🚗🚗 . Pavlova cake - RM50 Minipavlova 25pcs - RM50 Red velvet cheese brownies - RM50 Chocolate cake - RM60 Surprise Delivery Package - RM75 . Thank you 😊😄👍🏻👍🏻 . #rotijala  #kuzi  #kuziayam  #minipavlova  #pavlova  #sayajualpavlova  #surprisedeliverygombak  #redvelvetbrownies  #redvelvet  #bihunsingapura  #pavlovamurah  #kuzikambing  #melawati  #cheras  #redvelvetcheese  #surprisedeliverywangsamaju  #fooddeliverykl  #jommakan  #surprisedeliverysetapak  #surprisedeliveryselangor  #foodpanda  #foodpandakl  #kualalumpur  #surprisedeliverycheras  #surprisedeliverykl  #surprisedeliveryampang  #gombak  #ampang  #wangsamaju  #setapak  .
Selamat tengahari semua..jangan lupa lunch yer walau pun focus kerja.. semoga kita sentiasa produktif
#boboypetstation 
#catonholidaymood 
#ampang
Cekidout! Click, Relax and Happy 😍😍💕💕😀
.
FREE DELIVERY EVERYDAY!! 📦🌸💐🎊🚗🚗
.
Pavlova cake - RM50
Minipavlova 25pcs - RM50
Red velvet cheese brownies - RM50
Chocolate cake - RM60
Surprise Delivery Package - RM75
.
Thank you 😊😄👍🏻👍🏻
.
#rotijala #kuzi #kuziayam #minipavlova #pavlova #sayajualpavlova #surprisedeliverygombak #redvelvetbrownies #redvelvet #bihunsingapura #pavlovamurah #kuzikambing #melawati #cheras #redvelvetcheese #surprisedeliverywangsamaju #fooddeliverykl #jommakan #surprisedeliverysetapak #surprisedeliveryselangor #foodpanda #foodpandakl #kualalumpur #surprisedeliverycheras #surprisedeliverykl #surprisedeliveryampang #gombak #ampang #wangsamaju #setapak
.
Cekidout! Click, Relax and Happy 😍😍💕💕😀 . FREE DELIVERY EVERYDAY!! 📦🌸💐🎊🚗🚗 . Pavlova cake - RM50 Minipavlova 25pcs - RM50 Red velvet cheese brownies - RM50 Chocolate cake - RM60 Surprise Delivery Package - RM75 . Thank you 😊😄👍🏻👍🏻 . #rotijala  #kuzi  #kuziayam  #minipavlova  #pavlova  #sayajualpavlova  #surprisedeliverygombak  #redvelvetbrownies  #redvelvet  #bihunsingapura  #pavlovamurah  #kuzikambing  #melawati  #cheras  #redvelvetcheese  #surprisedeliverywangsamaju  #fooddeliverykl  #jommakan  #surprisedeliverysetapak  #surprisedeliveryselangor  #foodpanda  #foodpandakl  #kualalumpur  #surprisedeliverycheras  #surprisedeliverykl  #surprisedeliveryampang  #gombak  #ampang  #wangsamaju  #setapak  .
Cekidout! Click, Relax and Happy 😍😍💕💕😀
.
FREE DELIVERY EVERYDAY!! 📦🌸💐🎊🚗🚗
.
Pavlova cake - RM50
Minipavlova 25pcs - RM50
Red velvet cheese brownies - RM50
Chocolate cake - RM60
Surprise Delivery Package - RM75
.
Thank you 😊😄👍🏻👍🏻
.
#rotijala #kuzi #kuziayam #minipavlova #pavlova #sayajualpavlova #surprisedeliverygombak #redvelvetbrownies #redvelvet #bihunsingapura #pavlovamurah #kuzikambing #melawati #cheras #redvelvetcheese #surprisedeliverywangsamaju #fooddeliverykl #jommakan #surprisedeliverysetapak #surprisedeliveryselangor #foodpanda #foodpandakl #kualalumpur #surprisedeliverycheras #surprisedeliverykl #surprisedeliveryampang #gombak #ampang #wangsamaju #setapak
.
Cekidout! Click, Relax and Happy 😍😍💕💕😀 . FREE DELIVERY EVERYDAY!! 📦🌸💐🎊🚗🚗 . Pavlova cake - RM50 Minipavlova 25pcs - RM50 Red velvet cheese brownies - RM50 Chocolate cake - RM60 Surprise Delivery Package - RM75 . Thank you 😊😄👍🏻👍🏻 . #rotijala  #kuzi  #kuziayam  #minipavlova  #pavlova  #sayajualpavlova  #surprisedeliverygombak  #redvelvetbrownies  #redvelvet  #bihunsingapura  #pavlovamurah  #kuzikambing  #melawati  #cheras  #redvelvetcheese  #surprisedeliverywangsamaju  #fooddeliverykl  #jommakan  #surprisedeliverysetapak  #surprisedeliveryselangor  #foodpanda  #foodpandakl  #kualalumpur  #surprisedeliverycheras  #surprisedeliverykl  #surprisedeliveryampang  #gombak  #ampang  #wangsamaju  #setapak  .
Nutella Cheesetart
6 inch
9 inch

Pertanyaan / Tempahan 📲 019 2641049

#nutellacheesetart #cake #zuraskitchen #cafe #cateringorder #bazarpaknilcake #tamanmelawati #ampang #kl #wangsamaju #gombak
Yummyyyy!!! Try je terus caairrrr di mulutt habaq maiii 😍 
jangan risau boleyyyy cod ampang/kajang dan area berdekatan. 💃

Ada yang nakkk ? Kalau ada yang nakkk boleh laa pm atau wasap +6012-9520454 sis ye. Nakk lattteeww 😜

#kuihkapit #kuihkapitmurah #kuihkapitcoklat #kuihkapitpeanut #kuihkapitmix #kuihkapittradisional #kuihkapitberinti #kuihraya #kuihmurah #kuihsedap #kuihranggup #kuihantarabangsa #kuihmakkauhijau #sedap #kuih #kuihtradisional #kuihmuih #ampang #ampangpoint #kajang #kajang2 #tescoampang #tescokajang
Yummyyyy!!! Try je terus caairrrr di mulutt habaq maiii 😍 jangan risau boleyyyy cod ampang/kajang dan area berdekatan. 💃 Ada yang nakkk ? Kalau ada yang nakkk boleh laa pm atau wasap +6012-9520454 sis ye. Nakk lattteeww 😜 #kuihkapit  #kuihkapitmurah  #kuihkapitcoklat  #kuihkapitpeanut  #kuihkapitmix  #kuihkapittradisional  #kuihkapitberinti  #kuihraya  #kuihmurah  #kuihsedap  #kuihranggup  #kuihantarabangsa  #kuihmakkauhijau  #sedap  #kuih  #kuihtradisional  #kuihmuih  #ampang  #ampangpoint  #kajang  #kajang2  #tescoampang  #tescokajang 
Yummyyyy!!! Try je terus caairrrr di mulutt habaq maiii 😍 
jangan risau boleyyyy cod ampang/kajang dan area berdekatan. 💃

Ada yang nakkk ? Kalau ada yang nakkk boleh laa pm atau wasap +6012-9520454 sis ye. Nakk lattteeww 😜

#kuihkapit #kuihkapitmurah #kuihkapitcoklat #kuihkapitpeanut #kuihkapitmix #kuihkapittradisional #kuihkapitberinti #kuihraya #kuihmurah #kuihsedap #kuihranggup #kuihantarabangsa #kuihmakkauhijau #sedap #kuih #kuihtradisional #kuihmuih #ampang #ampangpoint #kajang #kajang2 #tescoampang #tescokajang
Yummyyyy!!! Try je terus caairrrr di mulutt habaq maiii 😍 jangan risau boleyyyy cod ampang/kajang dan area berdekatan. 💃 Ada yang nakkk ? Kalau ada yang nakkk boleh laa pm atau wasap +6012-9520454 sis ye. Nakk lattteeww 😜 #kuihkapit  #kuihkapitmurah  #kuihkapitcoklat  #kuihkapitpeanut  #kuihkapitmix  #kuihkapittradisional  #kuihkapitberinti  #kuihraya  #kuihmurah  #kuihsedap  #kuihranggup  #kuihantarabangsa  #kuihmakkauhijau  #sedap  #kuih  #kuihtradisional  #kuihmuih  #ampang  #ampangpoint  #kajang  #kajang2  #tescoampang  #tescokajang 
Nutella Choc Fudge Cake
10 inch
Topping Choc Fudge Nutella 
Full Choc

Pertanyaan / Tempahan 📲 019 2641049

#nutellachocfudgecake #cake #zuraskitchen #cafe #cateringorder #bazarpaknilcake #tamanmelawati #ampang #kl #wangsamaju #gombak
Ajak kawan-kawan lunch di Neighbours hari ni! Promo best nih! 😊😊😍 #neighboursampang #ampang
Alhamdulillah. Delivery ke Institut Kanser Negara Putrajaya 😘
.
Untuk tempahan atau pertanyaan :
☎️ +60173617846 (Whatsapp Only)
🖥 www.wmskitchen.com
💌 wmskitchensalam@gmail.com
📍Shah Alam (Self pickup)
💵 Deposit or Full payment within 12 hrs upon order confirmation
🚗 Delivery Available
💯 Halal,homefood, himalayan salt

#wmskitchen #shahalam #subangjaya #petalingjaya #kelanajaya #setiaalam #bukitjelutong #usj #putraheights #putrajaya #cyberjaya #ampang #pulutkuning #pulutkuningberhias #rotijala #karipap #kuihmuih #foodcaterer #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverykl #rendangayam #rendangdaging #halal #homefood #himalayansalt
Alhamdulillah. Delivery ke Institut Kanser Negara Putrajaya 😘 . Untuk tempahan atau pertanyaan : ☎️ +60173617846 (Whatsapp Only) 🖥 www.wmskitchen.com 💌 wmskitchensalam@gmail.com 📍Shah Alam (Self pickup) 💵 Deposit or Full payment within 12 hrs upon order confirmation 🚗 Delivery Available 💯 Halal,homefood, himalayan salt #wmskitchen  #shahalam  #subangjaya  #petalingjaya  #kelanajaya  #setiaalam  #bukitjelutong  #usj  #putraheights  #putrajaya  #cyberjaya  #ampang  #pulutkuning  #pulutkuningberhias  #rotijala  #karipap  #kuihmuih  #foodcaterer  #fooddeliveryshahalam  #fooddeliveryputrajaya  #fooddeliverykl  #rendangayam  #rendangdaging  #halal  #homefood  #himalayansalt 
Red Velvet Cake
7 inch 3 layer
Topping Cream Cheese

Pertanyaan / Tempahan 📲 019 2641049

#redvelvet #cake #zuraskitchen #cafe #cateringorder #bazarpaknilcake #tamanmelawati #ampang #kl #wangsamaju #gombak
SESI BERPANTANG TAK LENGKAP TANPANYA...
.
.
Tanpa Aryza Chia Seed lah. Apa lagi?

Sangat banyak kelebihannya.

IBU yang baru lepas melahirkan selalunyaaa ada masalah sembelit kan? Nak ke toilet pun mengerikan. Tapi kalau amalkan Aryza Chia Seed yang tinggi serat ini, in Sha Allah masalah sembelit Takkan ADA.
.
Selain itu, Aryza Chia Seed tinggi kalsium dan magnesium baik untuk IBU bagi menggantikan zat yang banyak hilang semasa proses mengandung. Membekalkan tenaga berpanjangan dan memastikan ibu dalam pantang kekal hidrasi dan segar.

Dengan mengamalkan Aryza Chia Seed dalam diet harian IBU juga akan lebih mudah menurunkan berat badan. Chia seeds akan memberikan rasa kenyang lebih lama. Takde la cepat lapar.

Menyusu anak? Jangan bimbang, ratusan testimoni IBU menyusu gembira selepas mengamalkan bijian chia ini, kerana susu badan bertambah dari biasa. Bukan sahaja bertambah, PEKAT Pula. Baby pasti kekenyangan.

Takdela ibu2 depressed bila ADA masalah kekurangan Susu badan.

Tqvvm Stokis Quaiah Dari SEBERANG Jaya Penang ( 013 411 7714)  Kerana berkongsi testimoni pelanggan anda .
.
.
🍀Bijian chia Aryza didatangkan dengan 2 saiz " junior pack" 100gms Dan Normal pack 200gms. Beli lebih reduce price uollsss.
.
Agen dropship diperlukan.
WhatsApp +60146255258

#aryzachiaseedampang #ampang #tamandagang #tamancahaya #lrtampang #chiaseedorganik #chiaseed #chiaseedmalaysia
SESI BERPANTANG TAK LENGKAP TANPANYA... . . Tanpa Aryza Chia Seed lah. Apa lagi? Sangat banyak kelebihannya. IBU yang baru lepas melahirkan selalunyaaa ada masalah sembelit kan? Nak ke toilet pun mengerikan. Tapi kalau amalkan Aryza Chia Seed yang tinggi serat ini, in Sha Allah masalah sembelit Takkan ADA. . Selain itu, Aryza Chia Seed tinggi kalsium dan magnesium baik untuk IBU bagi menggantikan zat yang banyak hilang semasa proses mengandung. Membekalkan tenaga berpanjangan dan memastikan ibu dalam pantang kekal hidrasi dan segar. Dengan mengamalkan Aryza Chia Seed dalam diet harian IBU juga akan lebih mudah menurunkan berat badan. Chia seeds akan memberikan rasa kenyang lebih lama. Takde la cepat lapar. Menyusu anak? Jangan bimbang, ratusan testimoni IBU menyusu gembira selepas mengamalkan bijian chia ini, kerana susu badan bertambah dari biasa. Bukan sahaja bertambah, PEKAT Pula. Baby pasti kekenyangan. Takdela ibu2 depressed bila ADA masalah kekurangan Susu badan. Tqvvm Stokis Quaiah Dari SEBERANG Jaya Penang ( 013 411 7714) Kerana berkongsi testimoni pelanggan anda . . . 🍀Bijian chia Aryza didatangkan dengan 2 saiz " junior pack" 100gms Dan Normal pack 200gms. Beli lebih reduce price uollsss. . Agen dropship diperlukan. WhatsApp +60146255258 #aryzachiaseedampang  #ampang  #tamandagang  #tamancahaya  #lrtampang  #chiaseedorganik  #chiaseed  #chiaseedmalaysia 
Thank you @kyla_azman order roti jala dengan kitaa. 😘
.
Untuk tempahan atau pertanyaan :
☎️ +60173617846 (Whatsapp Only)
🖥 www.wmskitchen.com
💌 wmskitchensalam@gmail.com
📍Shah Alam (Self pickup)
💵 Deposit or Full payment within 12 hrs upon order confirmation
🚗 Delivery Available
💯 Halal,homefood, himalayan salt

#wmskitchen #shahalam #subangjaya #petalingjaya #kelanajaya #setiaalam #bukitjelutong #usj #putraheights #putrajaya #cyberjaya #ampang #pulutkuning #pulutkuningberhias #rotijala #karipap #kuihmuih #foodcaterer #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverykl #rendangayam #rendangdaging #halal #homefood #himalayansalt
Thank you @kyla_azman order roti jala dengan kitaa. 😘 . Untuk tempahan atau pertanyaan : ☎️ +60173617846 (Whatsapp Only) 🖥 www.wmskitchen.com 💌 wmskitchensalam@gmail.com 📍Shah Alam (Self pickup) 💵 Deposit or Full payment within 12 hrs upon order confirmation 🚗 Delivery Available 💯 Halal,homefood, himalayan salt #wmskitchen  #shahalam  #subangjaya  #petalingjaya  #kelanajaya  #setiaalam  #bukitjelutong  #usj  #putraheights  #putrajaya  #cyberjaya  #ampang  #pulutkuning  #pulutkuningberhias  #rotijala  #karipap  #kuihmuih  #foodcaterer  #fooddeliveryshahalam  #fooddeliveryputrajaya  #fooddeliverykl  #rendangayam  #rendangdaging  #halal  #homefood  #himalayansalt 
Avalaible for iphone 6, 6 Plus 6s Plus. Jom convert body iphone korang sekarang pada iphone 7 & 7 Plus 🤤🤤🤤
.
#iPhone6 #iphone6plus #iphone6s #iphone6splus #iphonerepair #repairiphone #iphone #applerepair #subangjaya #petalingjaya #shahalam #ampang
Ke jelobak ke jolobu
Done print sticker untuk Gadis Jolobu
Terima kasih menggunakan khidmat kami
⏩Whatsapp 012 3611739⏪

Material sticker : Mirrokote + glossy
Size : 50mm x 90mm
Qty : 1000pcs
Price : RM80.00
.
.
.
.
.
.
#malaysia #melaka #namecardmurah #seremban #selangor #nilai #ampang #nsembilan #johor #bukitserindit #bukitpiatu #stickermurah #event #gadisjolobu #moodrepublik #bangi #flyers #billbooks #bunting #banner #dagingjeruk
Tudiaaa founder Mylea..sepasang suami isteri yg loving n serasi.
Ada warga KL&Gombak sekitarnya nk sy cod SERUM Freckles MYLEA?
Ws aje kyra 0183936020
#KualaLumpur #setiawangsa 
#Keramat #jelatik #Jalantunrazak #Ampang #wangsamaju #melati #melawati #gombak #danaukota #batucave #gombakprima #selayang #uiagombak #klccsuria #hospitalgleanegles #TescoAmpang 
#serumfrecklesmylea 
#hashtagpower
Sepasang kerusi comel 
Whatsapp 0166882030

Galeri dan bilik pameran :
No. 8, Jalan AWF 1, 
Ampang Waterfront, 
68000 Ampang, 
Selangor.  #perabot#perabotjati
#selangor
#hiasandalaman#hiasanrumah
#hargamurah#hargaberpatutan
#mahligaijati#homedeco#ampang
#ampangwaterfront
Alhamdulillah ... X nk ckp byk2 ... sbb tkot nati korg kata akk tipu ... nk rasai penangan #SabunHomemade jom wassap akk 011-29028303 ....
#SabunHomemade 
#Homemade_Beauty 
#AkakPakaiAkakJual 
#bazaarpaknil 
#ampang 
#selangor 
#malaysia
250417 | 1122 Hrs | Walau pelangi petang hanya bersinar seketika, tapi cinta i pada u akan bersinar buat selamanya..chia chia chia.. Haipp..bukan betul2 yee..ini hanya atas dasar kerja saja yee..jangan patah hati, abang masih single dan gadis2 masih boleh cuba rebut hatiku.. Theme : Koleksi Raja Sehari
Model : @Rahzalirhays + @princesshildamaria
Wardrobe : @gobok_pengantin
MUA : @nurieyda_murshid
Photographer : @niz_photo_element_photography 
Organizer : @kr_golden

#model #wedding #weddingcollection #malayweddingcollection #bajupengantin #koleksipengantin #krgoldentouch #gobokpengantin #koleksipengantin #abangtry #abangcuba #brocuba #asianboy #asians #nizphotoelementphotography #vscocam #vscomalaysia #ootw #ootd #jangankecamsaya  #janganlupabahagia #budakbarubelajar #igersmalaysia #jangancakapabangtakpayung #letcantikjanganmengata #nursajat02 #modeling #menoutfit #ampang  #bandarbaruampang #igersmalaysia
250417 | 1122 Hrs | Walau pelangi petang hanya bersinar seketika, tapi cinta i pada u akan bersinar buat selamanya..chia chia chia.. Haipp..bukan betul2 yee..ini hanya atas dasar kerja saja yee..jangan patah hati, abang masih single dan gadis2 masih boleh cuba rebut hatiku.. Theme : Koleksi Raja Sehari Model : @Rahzalirhays + @princesshildamaria Wardrobe : @gobok_pengantin MUA : @nurieyda_murshid Photographer : @niz_photo_element_photography Organizer : @kr_golden #model  #wedding  #weddingcollection  #malayweddingcollection  #bajupengantin  #koleksipengantin  #krgoldentouch  #gobokpengantin  #koleksipengantin  #abangtry  #abangcuba  #brocuba  #asianboy  #asians  #nizphotoelementphotography  #vscocam  #vscomalaysia  #ootw  #ootd  #jangankecamsaya  #janganlupabahagia  #budakbarubelajar  #igersmalaysia  #jangancakapabangtakpayung  #letcantikjanganmengata  #nursajat02  #modeling  #menoutfit  #ampang  #bandarbaruampang  #igersmalaysia 
SET BASIC KECANTIKAN 🔥
.
Dua supplement basic Esp dan Vitamin E ni pula sangat sesuai untuk awak yg nak hilangkan PARUT JERAWAT❤
.
Sangat untung dan berbaloi tau sebenarnya consume shaklee ni. 
Set basic kecantikan ni pun tahan lama dan jimat pulak tu. .
ESP▶ 2 bulan
VITA-E▶ 4 bulan
.
KELEBIHAN ESP
🌸 Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu, susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 Kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
🌸 Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuatkan ingatan memori
🌸 Sembuhkan luka
🌸 Melindungi dan menjaga rahim
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara
🌸 Menyokong sistem imunisasi badan
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
.

KELEBIHAN VITA-E COMPLEX
💖Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
💖 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
💖 Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
💖 Mengatasi masalah whiteheads & blackheads
💖 Mengatasi masalah jeragat
💖 Boleh buat sebagai masker
💖 Melambatkan proses penuaan
.
#sayajual #bazarpaknil #sayajualshaklee #vitaminshaklee #shakleeeffect #shakleeoriginal #shakleemalaysia #shakleekl  #shakleekualalumpur #shakleeklcc #shakleeampang #shakleeselangor #shakleewangsamaju #shakleesetiwangsa #shakleecheras #shakleeklang #shakleebangsar #shakleepj #shakleemurah #espmurah #ampang #shakleeuitm #shakleeshahalam
#shakleepuncakalam #shakleeuitmshahalam
#shakleeunisel #uiam #unisel #uitm
SET BASIC KECANTIKAN 🔥 . Dua supplement basic Esp dan Vitamin E ni pula sangat sesuai untuk awak yg nak hilangkan PARUT JERAWAT❤ . Sangat untung dan berbaloi tau sebenarnya consume shaklee ni. Set basic kecantikan ni pun tahan lama dan jimat pulak tu. . ESP▶ 2 bulan VITA-E▶ 4 bulan . KELEBIHAN ESP 🌸 Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🌸 Banyakkan susu ibu, susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang 🌸 Pudarkan parut 🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🌸 Kulit jadi lebih tegang dan sihat 🌸 Menghalang penyakit batu karang 🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang 🌸 Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat 🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan 🌸 Elakkan kencing manis 🌸 Kuatkan ingatan memori 🌸 Sembuhkan luka 🌸 Melindungi dan menjaga rahim 🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri 🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara 🌸 Menyokong sistem imunisasi badan 🌸 Mengandungi protein yang lengkap . KELEBIHAN VITA-E COMPLEX 💖Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas 💖 Mengurangkan parut dan masalah jerawat 💖 Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat 💖 Mengatasi masalah whiteheads & blackheads 💖 Mengatasi masalah jeragat 💖 Boleh buat sebagai masker 💖 Melambatkan proses penuaan . #sayajual  #bazarpaknil  #sayajualshaklee  #vitaminshaklee  #shakleeeffect  #shakleeoriginal  #shakleemalaysia  #shakleekl  #shakleekualalumpur  #shakleeklcc  #shakleeampang  #shakleeselangor  #shakleewangsamaju  #shakleesetiwangsa  #shakleecheras  #shakleeklang  #shakleebangsar  #shakleepj  #shakleemurah  #espmurah  #ampang  #shakleeuitm  #shakleeshahalam  #shakleepuncakalam  #shakleeuitmshahalam  #shakleeunisel  #uiam  #unisel  #uitm 
Okaysis nak jawab pertanyaan ramai yang bertanya,  Elysian Booster Serum boleh pakai dengan semua skincare ke?

Jawapannya BOLEH!

Elysian Booster Serum boleh pakai dengan semua skincare.  Boleh campur tiada masalah.  Yang penting kene guna SEBELUM sapu krim siang dan malam ya.  Kesannya, krim siang dan malam akan lebih berkesan.

KENAPA? Sebabnya kandungan Swiss Apple Stem Cell yang ada di dalam Elysian Booster Serum ini juga berfungsi penyerapan yang LEBIH untuk krim siang dan malam. Muka pun jadi glowing, fresh, sekata dan flawless jer bila guna. Elysian Booster Serum ni merawat sampai lapisan paling dalam kulit 😁 📱 Whatsapp 019-2048059

Kekal Cantik Dan Selamat

Ada promo hari gaji tau! Cepat DM atau whatsapp sis ya 😍😍 #ukm
#elysiancosmestics
#rubyskincare
#bangi
#ampang
#bandarseriputra
Okaysis nak jawab pertanyaan ramai yang bertanya,  Elysian Booster Serum boleh pakai dengan semua skincare ke? Jawapannya BOLEH! Elysian Booster Serum boleh pakai dengan semua skincare.  Boleh campur tiada masalah.  Yang penting kene guna SEBELUM sapu krim siang dan malam ya.  Kesannya, krim siang dan malam akan lebih berkesan. KENAPA? Sebabnya kandungan Swiss Apple Stem Cell yang ada di dalam Elysian Booster Serum ini juga berfungsi penyerapan yang LEBIH untuk krim siang dan malam. Muka pun jadi glowing, fresh, sekata dan flawless jer bila guna. Elysian Booster Serum ni merawat sampai lapisan paling dalam kulit 😁 📱 Whatsapp 019-2048059 Kekal Cantik Dan Selamat Ada promo hari gaji tau! Cepat DM atau whatsapp sis ya 😍😍 #ukm  #elysiancosmestics  #rubyskincare  #bangi  #ampang  #bandarseriputra 
SET BASIC KECANTIKAN 🔥
.
Dua supplement basic Esp dan Vitamin C ni memang HOT DEMAND supplement❤
.
Sangat untung dan berbaloi tau sebenarnya consume shaklee ni. 
Set basic kecantikan ni pun tahan lama dan jimat pulak tu.
.
ESP▶ 2-3 bulan
VITA-C▶4-6 bulan
.
KELEBIHAN ESP
🌸 Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu, susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 Kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
🌸 Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuatkan ingatan memori
🌸 Sembuhkan luka
🌸 Melindungi dan menjaga rahim
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara
🌸 Menyokong sistem imunisasi badan
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
.
KELEBIHAN VITA-C PLUS
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu prevent masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semula jadi (bukan muka sahaja tau)
🌸 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
.
Untuk consultation dan details boleh whatsapp amal 😉
.
Amalina
0193261289
.
#sayajual #bazarpaknil #sayajualshaklee #vitaminshaklee #shakleeeffect #shakleeoriginal #shakleemalaysia #shakleekl #shakleekualalumpur #shakleeklcc #shakleeampang #shakleeselangor #shakleewangsamaju  #shakleesetiawangsa #shakleebangsar #shakleepj #shakleemurah #esp #espmurah #ampang #shakleeuitm #shakleepuncakalam #shakleeuitmshahalam
#shakleeunisel #uiam #unisel #uitm #flawless
SET BASIC KECANTIKAN 🔥 . Dua supplement basic Esp dan Vitamin C ni memang HOT DEMAND supplement❤ . Sangat untung dan berbaloi tau sebenarnya consume shaklee ni. Set basic kecantikan ni pun tahan lama dan jimat pulak tu. . ESP▶ 2-3 bulan VITA-C▶4-6 bulan . KELEBIHAN ESP 🌸 Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🌸 Banyakkan susu ibu, susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang 🌸 Pudarkan parut 🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🌸 Kulit jadi lebih tegang dan sihat 🌸 Menghalang penyakit batu karang 🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang 🌸 Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat 🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan 🌸 Elakkan kencing manis 🌸 Kuatkan ingatan memori 🌸 Sembuhkan luka 🌸 Melindungi dan menjaga rahim 🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri 🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara 🌸 Menyokong sistem imunisasi badan 🌸 Mengandungi protein yang lengkap . KELEBIHAN VITA-C PLUS 🌸 Perlindungan daripada sinar UV 🌸 Mengurangkan kesan sunburn 🌸 Membantu prevent masalah jerawat degil 🌸 Tona kulit lebih sekata 🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka 🌸 Mencerahkan kulit secara semula jadi (bukan muka sahaja tau) 🌸 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir 🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🌸 Kulit lebih glowing dan radiant . Untuk consultation dan details boleh whatsapp amal 😉 . Amalina 0193261289 . #sayajual  #bazarpaknil  #sayajualshaklee  #vitaminshaklee  #shakleeeffect  #shakleeoriginal  #shakleemalaysia  #shakleekl  #shakleekualalumpur  #shakleeklcc  #shakleeampang  #shakleeselangor  #shakleewangsamaju  #shakleesetiawangsa  #shakleebangsar  #shakleepj  #shakleemurah  #esp  #espmurah  #ampang  #shakleeuitm  #shakleepuncakalam  #shakleeuitmshahalam  #shakleeunisel  #uiam  #unisel  #uitm  #flawless 
Promasi minggu gaji!
.
beli 2 botol ke atas sis belanja postage! CEPAT CEPAT ! Sape yg nak kulit cantik from head to toe
.
. 💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸
.
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . .
.

Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni?😍 Haaa meh dekat2 nk gtauu. .
👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! ✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita .
✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering .
✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit .
✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda .
✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? .
😍Meh pm sis laju2 📲 011-12506519
.
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #perlakin #kulitputih #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia#shahalam #cheras #klang#banting#ampang
Promasi minggu gaji! . beli 2 botol ke atas sis belanja postage! CEPAT CEPAT ! Sape yg nak kulit cantik from head to toe . . 💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸 . 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . . . Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni?😍 Haaa meh dekat2 nk gtauu. . 👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! ✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita . ✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering . ✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit . ✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar . ✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda . ✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? . 😍Meh pm sis laju2 📲 011-12506519 . . #shhazbeauty  #boosterwhitening  #ubatputih  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #scrubcoffee  #kosmetikmurah  #booster  #feedbackbooster  #perlakin  #kulitputih  #kosmetik  #kosmetikmurah  #kosmetikmurahmalaysia #shahalam  #cheras  #klang #banting #ampang 
Assalamualaikum selamat pagi semua😊 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha yang free2 tu..chewan @mas.z.irwan kata banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah😍 cepat2 lah grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua😗.
•
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
•
Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen.
•
SELASA 25/04/2017
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM180.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... 😘😘😘.
• •
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum selamat pagi semua😊 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha yang free2 tu..chewan @mas.z.irwan kata banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah😍 cepat2 lah grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua😗. • Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. • Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen. • SELASA 25/04/2017 • HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM180.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊. • HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... 😘😘😘. • • ~ALAMAT kami~📮📮~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. • ~Waze / Google Maps~🗺🗺~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". • ~Hotline kami~☎☎~. 📲01133233118. 📲01133233116. 📲01133233114. • #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
Promasi minggu gaji!
.
beli 2 botol ke atas sis belanja postage! CEPAT CEPAT ! Sape yg nak kulit cantik from head to toe
.
. 💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸
.
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . .
.

Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni?😍 Haaa meh dekat2 nk gtauu. .
👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! ✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita .
✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering .
✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit .
✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda .
✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? .
😍Meh pm sis laju2 📲 011-12506519
.
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #perlakin #kulitputih #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia#shahalam #cheras #klang#banting#ampang
Promasi minggu gaji! . beli 2 botol ke atas sis belanja postage! CEPAT CEPAT ! Sape yg nak kulit cantik from head to toe . . 💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸 . 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . . . Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni?😍 Haaa meh dekat2 nk gtauu. . 👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! ✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita . ✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering . ✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit . ✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar . ✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda . ✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? . 😍Meh pm sis laju2 📲 011-12506519 . . #shhazbeauty  #boosterwhitening  #ubatputih  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #scrubcoffee  #kosmetikmurah  #booster  #feedbackbooster  #perlakin  #kulitputih  #kosmetik  #kosmetikmurah  #kosmetikmurahmalaysia #shahalam  #cheras  #klang #banting #ampang 
Promasi minggu gaji!
.
beli 2 botol ke atas sis belanja postage! CEPAT CEPAT ! Sape yg nak kulit cantik from head to toe
.
. 💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸
.
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . .
.

Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni?😍 Haaa meh dekat2 nk gtauu. .
👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! ✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita .
✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering .
✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit .
✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda .
✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? .
😍Meh pm sis laju2 📲 011-12506519
.
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #perlakin #kulitputih #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia#shahalam #cheras #klang#banting#ampang
Promasi minggu gaji! . beli 2 botol ke atas sis belanja postage! CEPAT CEPAT ! Sape yg nak kulit cantik from head to toe . . 💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸 . 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . . . Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni?😍 Haaa meh dekat2 nk gtauu. . 👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! ✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita . ✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering . ✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit . ✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar . ✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda . ✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? . 😍Meh pm sis laju2 📲 011-12506519 . . #shhazbeauty  #boosterwhitening  #ubatputih  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #scrubcoffee  #kosmetikmurah  #booster  #feedbackbooster  #perlakin  #kulitputih  #kosmetik  #kosmetikmurah  #kosmetikmurahmalaysia #shahalam  #cheras  #klang #banting #ampang 
Promasi minggu gaji!
.
beli 2 botol ke atas sis belanja postage! CEPAT CEPAT ! Sape yg nak kulit cantik from head to toe
.
. 💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸
.
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . .
.

Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni?😍 Haaa meh dekat2 nk gtauu. .
👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! ✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita .
✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering .
✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit .
✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda .
✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? .
😍Meh pm sis laju2 📲 011-12506519
.
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #perlakin #kulitputih #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia#shahalam #cheras #klang#banting#ampang
Promasi minggu gaji! . beli 2 botol ke atas sis belanja postage! CEPAT CEPAT ! Sape yg nak kulit cantik from head to toe . . 💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸 . 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal 💜Putih sepantas injection . 💜Tidak ada kesan sampingan 💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi 💜Menghapuskan toksin dlm badan 💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit . 💜Mengecutkan jerawat . 💜Menghilangkan Parut hitam yg lame 💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . . . Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni?😍 Haaa meh dekat2 nk gtauu. . 👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! ✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita . ✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering . ✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit . ✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar . ✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda . ✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? . 😍Meh pm sis laju2 📲 011-12506519 . . #shhazbeauty  #boosterwhitening  #ubatputih  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #scrubcoffee  #kosmetikmurah  #booster  #feedbackbooster  #perlakin  #kulitputih  #kosmetik  #kosmetikmurah  #kosmetikmurahmalaysia #shahalam  #cheras  #klang #banting #ampang 
Semua retis pon Guna scrub district so if u all nak dapatkan skin yang flawless , gebu gebas boleh try scrub district. .
Dah try confirm tak boleh tinggal hari2 pegi holiday memang wajib bawak tau.
.
📮postage everyday
.
🚗🚗COD area Cheras,Maluri,IKEA & My Town Cheras,Sunway Velocity Cheras,Shamelin,Viva Mall,Miharja,Permaisuri,Bandar Tun Razak, Taman Midah,Bandar Tasik Selatan,Desa Pandan,Ampang,Mid Valley City,Segambut,Jalan Ipoh,Mont Kiara&Desa Sri Hartamas..
.
Stokist, Agent & Dropship diperlukan .
 Whatsapp📲📲 012 3745669
#scrubdistrict #scrubdistrictcheras #scrubdistrictmontkiara #scrubdistrictampang #scrubdistrictmidvalley #scrubdistrictkl #klcc #cheras #ampang #midvalley #montkiara #klmu #sogokl #sogo #uitmperak #uitmshahalam #unikl #scrubmuka #scrubjerawat #scrubbadan
Semua retis pon Guna scrub district so if u all nak dapatkan skin yang flawless , gebu gebas boleh try scrub district. . Dah try confirm tak boleh tinggal hari2 pegi holiday memang wajib bawak tau. . 📮postage everyday . 🚗🚗COD area Cheras,Maluri,IKEA & My Town Cheras,Sunway Velocity Cheras,Shamelin,Viva Mall,Miharja,Permaisuri,Bandar Tun Razak, Taman Midah,Bandar Tasik Selatan,Desa Pandan,Ampang,Mid Valley City,Segambut,Jalan Ipoh,Mont Kiara&Desa Sri Hartamas.. . Stokist, Agent & Dropship diperlukan . Whatsapp📲📲 012 3745669 #scrubdistrict  #scrubdistrictcheras  #scrubdistrictmontkiara  #scrubdistrictampang  #scrubdistrictmidvalley  #scrubdistrictkl  #klcc  #cheras  #ampang  #midvalley  #montkiara  #klmu  #sogokl  #sogo  #uitmperak  #uitmshahalam  #unikl  #scrubmuka  #scrubjerawat  #scrubbadan 
Alhamdulillah ..customer dah self collect jam 6.45 pagi tadi.Tqsm boss
#caraberlauk
#repeatorder 
#nazcakes 
#nazcakescatering 
#klcc#ampang#kualalumpurmalaysia 
019 649 3155
Promasi minggu gaji!!
.
FREE POSTAGE TO SM! 
FREE POSTAGE TO SM!
FREE POSTAGE TO SM!
.
To Sabah/ Sarawak add postage RM5
.
berminat?? jom whatsapp 011-12506519
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #perlakin #kulitputih #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia#shahalam #cheras #klang#banting#ampang #shampoosantan #scruborganik
SIAPA NAK OFFER HARI GAJI? 
Wassap "Offer Hari Gaji" ke 019-3394063 atau klik je http://www.wasap.my/60193394063 .
✔️ 24 JAM sahaja! ✔️ TERHAD kepada 100 org yg terawal sahaja! ✔️ KHAS utk mereka yang wassap dahulu sahaja! 
HARI Ini bermula sekarang 
Malam esok pukul 11.59pm kita stop!

Sapa nak angkat tangan 🙋

#sayajual #losyenkurussejuk #secretcorrea #langsing #cantik #kurus #vshape #daguruncing #kolagen #kesanseawal3hari #kl #ampang #agentwanted
Promasi minggu gaji!!
.
FREE POSTAGE TO SM! 
FREE POSTAGE TO SM!
FREE POSTAGE TO SM!
.
To Sabah/ Sarawak add postage RM5
.
berminat?? jom whatsapp 011-12506519
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #perlakin #kulitputih #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia#shahalam #cheras #klang#banting#ampang #shampoosantan #scruborganik
Sale item for #bstravellerseries n #bsikatseries payment must be made by today n only for READY STOCK item. To order kindly Whatsapp us 0102788085😉 (p/s: sale only for today ya) #damansara #wangsamaju #ampang #bukitantarabangsa #sayajual #sayajualmurah #sayajualshawl #hijabistamalaysia #hijabista
Assalamualaikum selamat pagi semua😊 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha yang free2 tu..chewan @mas.z.irwan kata banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah😍 cepat2 lah grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua😗.
•
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
•
Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen.
•
SELASA 25/04/2017
•
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM180.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.
•
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... 😘😘😘.
• •
~ALAMAT kami~📮📮~.
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
•
~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
•
~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.
•
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
Assalamualaikum selamat pagi semua😊 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ye..nnti boleh lh singgah kedai kaknon ni ha yang free2 tu..chewan @mas.z.irwan kata banyak design gojes2 nih.. harga pun terlajak murah😍 cepat2 lah grab ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan ingat tau jgn koyak voucher tu dulu ye lalingg2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua😗. • Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh.. • Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smuee. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hikhik 😙Alright semua, kaknon chow lu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙. Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen. • SELASA 25/04/2017 • HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM180.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊. • HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% jaaaa dari harga semasa kita taw.. okeee anjeeee..... 😘😘😘. • • ~ALAMAT kami~📮📮~. AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. • ~Waze / Google Maps~🗺🗺~. "KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur". • ~Hotline kami~☎☎~. 📲01133233118. 📲01133233116. 📲01133233114. • #keznsap  #emaszakariasons2  #kedaionlinemalaysia  #emasmurah  #kedaionline  #ampang  #malaysia  #kualalumpur  #emas916  #916gold  #selangor  #usedgold  #scrappedgold  #goldbar  #gold  #gorgeous  #hotstuff  #hotselling  #instadaily  #instafashion 
بسم الله الرحمن الرحيم 
Misi Minggu Ni

130 pack zipper lock silver
600 pack zipper lock clear
200 seal
300 cup seal
250 bucket 750ml
1000 bucket 750ml

Alhamdulillah😘😘😘
Terima Kasih Yang Order
Terima Kasih Allah SWT

Kalau sesiapa nak order kilo atau nak beli satu2 selepas tarikh 7 May 2017 ye sis nak siapkan order doorgift dulu

Whatsapp 0173689184

#popcornmalaysia
#popcornbajet
#popcornmurah
#doorgiftpopcorn
#doorgiftmurah 
#doorgift
#doorgiftpopcornmurah
#doorgiftpopcornmalaysia
#buaiberendoi 
#buaianberendoi 
#buaicukurjambul 
#buaiancukurjambul 
#minipelamin
#pelaminbudget
#majliscukurjambul
#pelaminbudget
#doorgiftkahwin
#cenderahatikahwin
#popcornbudget
#pelamin
#doorgifttunang
#doorgiftwedding
#doorgiftidea
#doorgiftmalaysia
#wangsamaju
#bukitantarabangsa
#ukayperdana
#ampang
#mediaprima
بسم الله الرحمن الرحيم Misi Minggu Ni 130 pack zipper lock silver 600 pack zipper lock clear 200 seal 300 cup seal 250 bucket 750ml 1000 bucket 750ml Alhamdulillah😘😘😘 Terima Kasih Yang Order Terima Kasih Allah SWT Kalau sesiapa nak order kilo atau nak beli satu2 selepas tarikh 7 May 2017 ye sis nak siapkan order doorgift dulu Whatsapp 0173689184 #popcornmalaysia  #popcornbajet  #popcornmurah  #doorgiftpopcorn  #doorgiftmurah  #doorgift  #doorgiftpopcornmurah  #doorgiftpopcornmalaysia  #buaiberendoi  #buaianberendoi  #buaicukurjambul  #buaiancukurjambul  #minipelamin  #pelaminbudget  #majliscukurjambul  #pelaminbudget  #doorgiftkahwin  #cenderahatikahwin  #popcornbudget  #pelamin  #doorgifttunang  #doorgiftwedding  #doorgiftidea  #doorgiftmalaysia  #wangsamaju  #bukitantarabangsa  #ukayperdana  #ampang  #mediaprima 
NAK TAHU TAK ❔❔❔
.
🎋 Feminine Wash JSD mampu menarik sisa2 period yang tak habis keluar 😱😱😱
.
Jom baca info FW JSD ni jap...
.
📍Salah satu fungsi FEMININE WASH JSD ialah untuk menyerap dan menarik kotoran di dalam cik 🌹 antaranya keputihan terpendam & darah2 lama yang menempel pada dinding vagina contohnya darah period atau darah nifas...
.
📍Mencegah daripada jangkitan kuman dan bakteria yang boleh mencetuskan penyakit dan bau.
.
📍So para jelitawan semua tunggu apa lagi, jom amalkan kepada pencuci wanita yang mampu merawat, bebas sabun dan mesra dengan tahap lembapan pH cik 🌹 anda..
.
Feminine Wash JSD ni mmg best pakai. Kegemaran para wanita di luar sana. Guna produk JSD, JIMAT sehingga 2 bulan tau 😍
.
ITEMS READY STOK!!
Whatsapp Jiha
📲016.6374691 😘
Stokis sah JSD~
AGEN & DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
#femininewashjsd #bebaskeputihsn #jsdampang #ampang #sabah #sarawak #johor #kl #shahalam #jihastokisjsdampang #empireaurafidarich
NAK TAHU TAK ❔❔❔ . 🎋 Feminine Wash JSD mampu menarik sisa2 period yang tak habis keluar 😱😱😱 . Jom baca info FW JSD ni jap... . 📍Salah satu fungsi FEMININE WASH JSD ialah untuk menyerap dan menarik kotoran di dalam cik 🌹 antaranya keputihan terpendam & darah2 lama yang menempel pada dinding vagina contohnya darah period atau darah nifas... . 📍Mencegah daripada jangkitan kuman dan bakteria yang boleh mencetuskan penyakit dan bau. . 📍So para jelitawan semua tunggu apa lagi, jom amalkan kepada pencuci wanita yang mampu merawat, bebas sabun dan mesra dengan tahap lembapan pH cik 🌹 anda.. . Feminine Wash JSD ni mmg best pakai. Kegemaran para wanita di luar sana. Guna produk JSD, JIMAT sehingga 2 bulan tau 😍 . ITEMS READY STOK!! Whatsapp Jiha 📲016.6374691 😘 Stokis sah JSD~ AGEN & DROPSHIP DIPERLUKAN!!! . #femininewashjsd  #bebaskeputihsn  #jsdampang  #ampang  #sabah  #sarawak  #johor  #kl  #shahalam  #jihastokisjsdampang  #empireaurafidarich 
Dfcc mini pack... Sesuai mkn sorg2..kalo nk share kene beli besar nye baru puas😉
.
Pm/Whatsapp
0132505426 (wani)/ 0139987054 (aizat)
.
#sabrinabakery #desserts #dessertsampang #dessertskl #dessertsdelivery #cake #kekampang #kekdelivery #cookies #cookiesampang #cookieskl #cookiessedapmurah #cookiesdelivery #chocolatechipcookies #domisicookies #domisicookiesampang #deliveryampang #deliverykl #kamideliver #agentampangkl #ampang #kl #sedaplainmachiammm
#cheras
Dfcc mini pack... Sesuai mkn sorg2..kalo nk share kene beli besar nye baru puas😉 . Pm/Whatsapp 0132505426 (wani)/ 0139987054 (aizat) . #sabrinabakery  #desserts  #dessertsampang  #dessertskl  #dessertsdelivery  #cake  #kekampang  #kekdelivery  #cookies  #cookiesampang  #cookieskl  #cookiessedapmurah  #cookiesdelivery  #chocolatechipcookies  #domisicookies  #domisicookiesampang  #deliveryampang  #deliverykl  #kamideliver  #agentampangkl  #ampang  #kl  #sedaplainmachiammm  #cheras 
Hollaa darling 😘
.
Nak selit order? Hakak nak COD area KL harini..
Text me kalau nak iyea 😄😘
.
📞TEXT ME NOW! 📞
.
COD AMPANG AREAS:
BKT INDAH/ TMN KOSAS/ BDR BR AMPANG/ TMN CAHAYA/ TMN DAGANG/ TMN CEMPAKA/ NIRWANA/ KG MELAYU AMPANG/ AMPANG POINT & YG BERDEKATAN
.
📲 DM or WHATSAPP/ TELEGRAM
Eiza +6019 231 3680
.
#ScrubDistrict
#DistrictBabes
#BarbieAngels
#ScrubDistrictAngels
#ScrubDistrictFeedback
#ScrubJerawat
#ScrubBadan
#ScrubMurah
#ScrubMurahMalaysia
#WhiteningFaceScrub
#KoreanScrub
#londonvibes
#ampang
.
Hollaa darling 😘 . Nak selit order? Hakak nak COD area KL harini.. Text me kalau nak iyea 😄😘 . 📞TEXT ME NOW! 📞 . COD AMPANG AREAS: BKT INDAH/ TMN KOSAS/ BDR BR AMPANG/ TMN CAHAYA/ TMN DAGANG/ TMN CEMPAKA/ NIRWANA/ KG MELAYU AMPANG/ AMPANG POINT & YG BERDEKATAN . 📲 DM or WHATSAPP/ TELEGRAM Eiza +6019 231 3680 . #ScrubDistrict  #DistrictBabes  #BarbieAngels  #ScrubDistrictAngels  #ScrubDistrictFeedback  #ScrubJerawat  #ScrubBadan  #ScrubMurah  #ScrubMurahMalaysia  #WhiteningFaceScrub  #KoreanScrub  #londonvibes  #ampang  .
MARK DOWN PRICE ❗❗❗
👜READY STOCK MALAYSIA👜
MICHAEL KORS SIGNATURE LARGE WRISTLET  WITH STRAP RM280 LIMITED STOCK❗

Measurement: 8'× 5.5'x 1'

2x INSTALLMENT ACCEPTED 
WHATSAPP 📲 +60196782553

#sayajual #sayajualmichaelkors #michaelkorscollection #michaelkorsmalaysia #michaelkorsoriginalmalaysia  #mkwristlet  #hantaran #hadiah #hantarantunang  #hantarankahwin #gift #bazaarpaknil  #handbagmurah #handbagoriginal #coachmalaysia  #weddinggift #cikserbatahu #bajuraya #bajuraya2017  #gegarvaganza #hondamalaysia #ampang #uitm #kl
MARK DOWN PRICE ❗❗❗ 👜READY STOCK MALAYSIA👜 MICHAEL KORS SIGNATURE LARGE WRISTLET WITH STRAP RM280 LIMITED STOCK❗ Measurement: 8'× 5.5'x 1' 2x INSTALLMENT ACCEPTED WHATSAPP 📲 +60196782553 #sayajual  #sayajualmichaelkors  #michaelkorscollection  #michaelkorsmalaysia  #michaelkorsoriginalmalaysia  #mkwristlet  #hantaran  #hadiah  #hantarantunang  #hantarankahwin  #gift  #bazaarpaknil  #handbagmurah  #handbagoriginal  #coachmalaysia  #weddinggift  #cikserbatahu  #bajuraya  #bajuraya2017  #gegarvaganza  #hondamalaysia  #ampang  #uitm  #kl 
Alhamdulillah
#fruitycake 
Tq Cikgu Ukir Bestari
Untuk Tempahan Sila WhatsApp 0192163997
@Dm
👇
@mixerpinky
@mixerpinky
@mixerpinky
#instacake#keksedap#dessert#kekmurah#hululangat#kajang#ceras#ampang#kekbirthday#kekkawin#kektunang#kekhantaran#homemadecake#on9cake#bazarpaknilcake#bazaron9#food#MalaysiaCake
Assalammualaikum dan Selamat pagi akak akak , abang abang,adik adik dan semua yang tgk ig nie.. siapa belum try tauhu bakar @otak otak sedap tau . Rugi siapa yang tak rasa . Cuba sekali pasti nak lagi .  Makanan ini bersih dan selamat . Kami menggunakan bahan bahan yang bermutu tinggi dan semestinya bagi umat islam kita selawat ke atas nabi supaya makanan yang kita makan itu bersih.. Harga :
otak otak sekeping 80 sen
Tauhu bakar..1 set(2 keping tauhu) rm 4.00

Kalau anda mahu order untuk sebarang majlis juga di terima 
Seperti ;jamuan..kenduri ,rumah terbuka..untuk lunch juga diterima ... sila Whatsapp ke 0173713675 segera . Cepat cepat sebelum terlambat .Jika ada masa lapang , jemput datang ke kedai saya kat  MS 105 UTC keramat 
Waktu operasi pada pukul 11 hingga 10.malam
Setiap hari kecuali.cuti.umum.. # dato senu
#tauhu bakar
#titiwangsa station
#plaza rakyat
#klcc lrt station
#ampang park lrt station
#pasar seni
# sri rampai
#sentul timur
#sunway putra
#masjid.jamek
#makan
#tempahan
Assalammualaikum dan Selamat pagi akak akak , abang abang,adik adik dan semua yang tgk ig nie.. siapa belum try tauhu bakar @otak otak sedap tau . Rugi siapa yang tak rasa . Cuba sekali pasti nak lagi . Makanan ini bersih dan selamat . Kami menggunakan bahan bahan yang bermutu tinggi dan semestinya bagi umat islam kita selawat ke atas nabi supaya makanan yang kita makan itu bersih.. Harga : otak otak sekeping 80 sen Tauhu bakar..1 set(2 keping tauhu) rm 4.00 Kalau anda mahu order untuk sebarang majlis juga di terima Seperti ;jamuan..kenduri ,rumah terbuka..untuk lunch juga diterima ... sila Whatsapp ke 0173713675 segera . Cepat cepat sebelum terlambat .Jika ada masa lapang , jemput datang ke kedai saya kat MS 105 UTC keramat Waktu operasi pada pukul 11 hingga 10.malam Setiap hari kecuali.cuti.umum.. # dato senu #tauhu  bakar #titiwangsa  station #plaza  rakyat #klcc  lrt station #ampang  park lrt station #pasar  seni # sri rampai #sentul  timur #sunway  putra #masjid .jamek #makan  #tempahan 
Buttermoist strawberry cake
Batman & lego tema
Tqvm @nuralhana 😉😉
Happy Birthday 🎈🎈🎈🎈🎁🎁🎁🎉🎉🎉
Semoga jd anak yg soleh & solehah ❤❤
.
.
.
.
Tiramisu cakes ❤❤❤
Good bye..adios.. .
.
#cake #cake #cakedecorating  #kek #birthdaycake #cakebirthday #kekharijadi  #deliverycake #foodlover #intagramcake #instacake #cakestagram #majalahrasa #gombak #wangsamaju #ampang #kualalumpur #everywhere #birthday #kekharilahir.
RAWANG -  22 April 2017

Team Zol Kambing Bakar berada di Taman Hijau, Rawang.

Jutaan Terima kasih kepada Puan Malar sekeluarga kerana telah menempah dengan kami .
semoga berpuas hati dengan servis dan hidangan yg kami sajikan .Dan Semoga dapat berurusan lagi di masa akan datang ☺ " Ingat kambing bakar ingat Zkb "

Untuk tempahan  Hubungi kami di :
012-2821004/012-2818234

Anda juga boleh kunjungi fb pages kami untuk mengikuti perkembangan kami:
Fb : Mercu Agro Farm
Fb : Zol Kambing Bakar
Fb : Zkb Marinated Lamb & Chicken Chop
Fb : Biri Biri Cafe

Email : mercuagro@gmail.com📩📧 #Aqiqah #CukurJambul #ZolKambingBakar #KambingGolek #MercuAgroFarm #MenuIstimewa #SgBuaya #Rawang #KgJawa #Klang #Akusuka #zkb #maf #bbc #bktberuntung #bktsentosa #btgkali #serendah #antaragapi #kualakububharu #serendah #jlnteluki #selangor #bukitantarabangsa #ampang #kualalumpur #tmnmaluri #kgpandan
RAWANG - 22 April 2017 Team Zol Kambing Bakar berada di Taman Hijau, Rawang. Jutaan Terima kasih kepada Puan Malar sekeluarga kerana telah menempah dengan kami . semoga berpuas hati dengan servis dan hidangan yg kami sajikan .Dan Semoga dapat berurusan lagi di masa akan datang ☺ " Ingat kambing bakar ingat Zkb " Untuk tempahan Hubungi kami di : 012-2821004/012-2818234 Anda juga boleh kunjungi fb pages kami untuk mengikuti perkembangan kami: Fb : Mercu Agro Farm Fb : Zol Kambing Bakar Fb : Zkb Marinated Lamb & Chicken Chop Fb : Biri Biri Cafe Email : mercuagro@gmail.com📩📧 #Aqiqah  #CukurJambul  #ZolKambingBakar  #KambingGolek  #MercuAgroFarm  #MenuIstimewa  #SgBuaya  #Rawang  #KgJawa  #Klang  #Akusuka  #zkb  #maf  #bbc  #bktberuntung  #bktsentosa  #btgkali  #serendah  #antaragapi  #kualakububharu  #serendah  #jlnteluki  #selangor  #bukitantarabangsa  #ampang  #kualalumpur  #tmnmaluri  #kgpandan 
Area yang terdekat
⇛Selangor,Klang,Rawang,Shah Alam,Puchong,Seri Kembangan,Ampang,Selayang, Putrajaya, Cyperjaya, Nilai, Subang, Kuala Lumpur

Documents yang diperlukan:
⇛Slip gaji sebulan
⇛Rumah bil Air atau Api
⇛Fotostat Ic berwarna
⇛Offerletter/Comfirmletter
⇛EPF(kalau ada)

Call/WhatsApp/SMS/Wechat
010-228 2191
(KEN)

http://pinjamwangpj.blogspot.com/2017/04/nama-penuh-nomber-ic-nomber-telefon_13.html

#pinjaman #peribadi #cepat #wang #berlesen #personal  #loan #duit #tunai #selangor #kualanlumpurtower #puchong #ampang #shahalam #damansara #titiwangsa #kerajaan #kepong #serikembangan #cheras #putrajaya #cyperjaya #selayang #nilai #subang #kualalumpurmalaysia
Area yang terdekat ⇛Selangor,Klang,Rawang,Shah Alam,Puchong,Seri Kembangan,Ampang,Selayang, Putrajaya, Cyperjaya, Nilai, Subang, Kuala Lumpur Documents yang diperlukan: ⇛Slip gaji sebulan ⇛Rumah bil Air atau Api ⇛Fotostat Ic berwarna ⇛Offerletter/Comfirmletter ⇛EPF(kalau ada) Call/WhatsApp/SMS/Wechat 010-228 2191 (KEN) http://pinjamwangpj.blogspot.com/2017/04/nama-penuh-nomber-ic-nomber-telefon_13.html #pinjaman  #peribadi  #cepat  #wang  #berlesen  #personal  #loan  #duit  #tunai  #selangor  #kualanlumpurtower  #puchong  #ampang  #shahalam  #damansara  #titiwangsa  #kerajaan  #kepong  #serikembangan  #cheras  #putrajaya  #cyperjaya  #selayang  #nilai  #subang  #kualalumpurmalaysia