an online Instagram web viewer

#anas medias

Photos

Oturmuşduq Elmlər Akademiyasının pilləkənlərində, Nigara elm eşqimdən danışırdım 😂 #ANAS #AMEA #science #academy #mydream #insta #instaphoto #instalike #instagood #instapic #instanight #sogood
#anas&paulas❤️
Il Consiglio di Amministrazione di Anas, presieduto da Gianni Vittorio Armani, ha dato il via libera a sette progetti per la realizzazione di nuove opere infrastrutturali che riguardano Lombardia, Veneto, Emilia Romagna, Toscana, Campania, Puglia e Sardegna per un investimento complessivo di 1.375 milioni di euro.  #Anas #progetti http://www.b2s.pm/Ltud1y
Il Consiglio di Amministrazione di Anas, presieduto da Gianni Vittorio Armani, ha dato il via libera a sette progetti per la realizzazione di nuove opere infrastrutturali che riguardano Lombardia, Veneto, Emilia Romagna, Toscana, Campania, Puglia e Sardegna per un investimento complessivo di 1.375 milioni di euro. #Anas  #progetti  http://www.b2s.pm/Ltud1y
Give a woman the right lipstick and she can conquer the world. Now let's show your true colour with ANAS lipcream💋💋💋💋💋💋Order through yours truly, 
Official PDA005 (Nish 🌺) #TeamKakRED

017-2497823

http://www.wasap.my/+60172497823

#teamkakred #iwearANAS #ANASismPDA #ANASism #ANASismPDAKL 
#anaslipcream #aisya #warda #amina #sofea #safia #latifa #iwearAnas #anasismlipcreamkl #anasismkl #anaskl #anas #anasism #anaslipcream #anasismlipcream #anaskl #anaslipcreamkl #lipcream #kl #anasismkl #anasismlipcreamkl #lipsticks #lipstick #anas
Give a woman the right lipstick and she can conquer the world. Now let's show your true colour with ANAS lipcream💋💋💋💋💋💋Order through yours truly, Official PDA005 (Nish 🌺) #TeamKakRED  017-2497823 http://www.wasap.my/+60172497823 #teamkakred  #iwearANAS  #ANASismPDA  #ANASism  #ANASismPDAKL  #anaslipcream  #aisya  #warda  #amina  #sofea  #safia  #latifa  #iwearAnas  #anasismlipcreamkl  #anasismkl  #anaskl  #anas  #anasism  #anaslipcream  #anasismlipcream  #anaskl  #anaslipcreamkl  #lipcream  #kl  #anasismkl  #anasismlipcreamkl  #lipsticks  #lipstick  #anas 
إن أشعلت شمعة لأحد ما ..
فأنت تنير دربك أيضا ! ^_^ 
#anas
إن أشعلت شمعة لأحد ما .. فأنت تنير دربك أيضا ! ^_^ #anas 
Também na nossa Black Sale💥corre pro site e pra loja em Ipanema e veja todos os modelos com desconto! 
#anas #sale #blacksale #sandalia #couro #feitoamao #rj
Nak jadi cantik and fabulous macam model-model ini? Come and get ANAS MILLION SERUM right now!!! Now the price is only at MYR59.90. 팔리 사주세요 🧡 
Contact me for details. 🌼Don’t worry. I’m not Korean person. I just love on how to speak Korean language for my examination tomorrow 😁
#anasismmy #anasism #ANAS #anasismmillionserum #anasismshahalam #anasismmalaysia #anasismrevival
ANAS Million Serum -
The new price for ANAS MILLION SERUM is now MYR59.90. It already launch at www.anasism.com and you can buy it from me as an authorised ANASISM agent 😘
- 
The ANAS MILLION SERUM is called “The serum to a healthy skin” and also called “The serum that will change your life.”
☘️ Formulated with good ingredients to give BRIGHTER, FAIRER and HEALTHY GLOW.
☘️ Non-oily, absorb easily to skin and not leaving any sticky feeling
☘️ ANASISM create this serum to moisturisers, protect and stimulate cell generated which results to be YOUTHFUL SKIN and HEALTHY SKIN 🌸
-
Surely you will love this! 
Contact DM/WhatsApp 0129533491 for details 🕊
#ANAS #ANASISM #anasismrevival #anasismmy #anasismmillionserum #anasismshahalam
ANAS Million Serum - The new price for ANAS MILLION SERUM is now MYR59.90. It already launch at www.anasism.com and you can buy it from me as an authorised ANASISM agent 😘 - The ANAS MILLION SERUM is called “The serum to a healthy skin” and also called “The serum that will change your life.” ☘️ Formulated with good ingredients to give BRIGHTER, FAIRER and HEALTHY GLOW. ☘️ Non-oily, absorb easily to skin and not leaving any sticky feeling ☘️ ANASISM create this serum to moisturisers, protect and stimulate cell generated which results to be YOUTHFUL SKIN and HEALTHY SKIN 🌸 - Surely you will love this! Contact DM/WhatsApp 0129533491 for details 🕊 #ANAS  #ANASISM  #anasismrevival  #anasismmy  #anasismmillionserum  #anasismshahalam 
ANAS Million Serum.
Multi-Vitamin Serum. The secret to a healthy skin. Sesiapa nak muka flawless dan cantik boleh grab 1 serum ni.
.
Harga cuma RM59.90
Tak termasuk postage.
.
#anas #anasism #iwearAnas #anascosmetics #buatselfpickupjekatkt #anaslipcream #anaslipstick #kualaterengganu #chendering #kualalumpur #codlrtcempaka #lrtcempaka  #codlrt #selfpickupuitmkt #uitmkt #uitmchendering #selfpickupkualaterengganu #pickupkualaterengganu #codkualaterenganu #codchendering #selfpickupchendering #pickupchendering #buatSelfPickupJeKatKT
ANAS Million Serum. Multi-Vitamin Serum. The secret to a healthy skin. Sesiapa nak muka flawless dan cantik boleh grab 1 serum ni. . Harga cuma RM59.90 Tak termasuk postage. . #anas  #anasism  #iwearAnas  #anascosmetics  #buatselfpickupjekatkt  #anaslipcream  #anaslipstick  #kualaterengganu  #chendering  #kualalumpur  #codlrtcempaka  #lrtcempaka  #codlrt  #selfpickupuitmkt  #uitmkt  #uitmchendering  #selfpickupkualaterengganu  #pickupkualaterengganu  #codkualaterenganu  #codchendering  #selfpickupchendering  #pickupchendering  #buatSelfPickupJeKatKT 
Terima kasih untukmu dan segala sesuatunya.😅😆 #Anisa
#Anas
Terima kasih untukmu dan segala sesuatunya.😅😆 #Anisa  #Anas 
Con questa splendida panoramica dall'alto vi sfidiamo con un nuovo quiz #indovinadove di #Anas.
Qualche indizio per voi:
1) siamo nel "cuore" dell'#Italia
2) è una strada statale a "tre cifre"
3) ci troviamo in provincia della "Manchester italiana" dell'800

#lenostrestrade #aciascunolasuastrada #Italy #green #landscape
@sariyanti pun pakai taw million serum from @anasism ni sangat berbaloi baloi. Nak kulit anjal? You have to try this .

ANAS Million Serum "The Serum To A Healthy Skin" or we like to call it, "The Serum That Will Change Your Life"

This serum is formulated with all the good ingredients to give u the BRIGHTER, FAIRER and HEALTHY GLOW. Million Serum is a non-oily formulation, thus it will absorbed easily to your skin and not leaving any sticky feeling. We create this serum to moisturises, protects and stimulates cell generation, resulting in even and youthful skin 
Ingredients:

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Squalane, Yeast Extract, Sclerocarya Bierra (Marula) Seed Oil, Phenoxyethanol, Acrylates/Acrylamide Copolymer, Carbomer, Fragrance, Ascorbyl Isopalmitate (Vitamin C), Piper Betle (Betel) Leaf Extract, Triethanolamine, Acetyl Glycyl Beta-Alanine, Methylisothiazoline 
Directions:

Massage the serum gently onto your face and neck areas. Use it twice a day (morning and night) for a better result.

Click dekat bio bella terus ke whatsapp 💕 semuaanya dihujung jari ualls je

01140042472

#anaslipcream #aisya #warda #amina #sofea #safia #latifa #iwearAnas #anasismlipcreamkl #anasismkl #anaskl #anas #anasism #anaslipcream #anasismlipcream #anaskl #anaslipcreamkl #lipcream #kl #anasismkl #anasismlipcreamkl #lipsticks #lipstick #anas #lipcreammalaysia #mua #makeup #anasmillionserum
@sariyanti pun pakai taw million serum from @anasism ni sangat berbaloi baloi. Nak kulit anjal? You have to try this . ANAS Million Serum "The Serum To A Healthy Skin" or we like to call it, "The Serum That Will Change Your Life" This serum is formulated with all the good ingredients to give u the BRIGHTER, FAIRER and HEALTHY GLOW. Million Serum is a non-oily formulation, thus it will absorbed easily to your skin and not leaving any sticky feeling. We create this serum to moisturises, protects and stimulates cell generation, resulting in even and youthful skin Ingredients: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Squalane, Yeast Extract, Sclerocarya Bierra (Marula) Seed Oil, Phenoxyethanol, Acrylates/Acrylamide Copolymer, Carbomer, Fragrance, Ascorbyl Isopalmitate (Vitamin C), Piper Betle (Betel) Leaf Extract, Triethanolamine, Acetyl Glycyl Beta-Alanine, Methylisothiazoline Directions: Massage the serum gently onto your face and neck areas. Use it twice a day (morning and night) for a better result. Click dekat bio bella terus ke whatsapp 💕 semuaanya dihujung jari ualls je 01140042472 #anaslipcream  #aisya  #warda  #amina  #sofea  #safia  #latifa  #iwearAnas  #anasismlipcreamkl  #anasismkl  #anaskl  #anas  #anasism  #anaslipcream  #anasismlipcream  #anaskl  #anaslipcreamkl  #lipcream  #kl  #anasismkl  #anasismlipcreamkl  #lipsticks  #lipstick  #anas  #lipcreammalaysia  #mua  #makeup  #anasmillionserum 
Choose your lipcream well 💋 choose anas lipcream for more better look.

Bella suka semua shades ni sumpah lawa!!
Bukam setakat lawa, dia membantu membaiki kulit bibir kita taw.

Siapa tahu sebab apa?
Sebab dia ada VITAMIN E. 
Haaa gempak kan? Ofcoz lah . 
Tak merekah, tak melekit and paling best tahan lama serta fully coverage.

Weh, rugi la kalau uaalls tak grab atleast satu. Wajib ada satu. Uaalls grab one, pakai and rasai sendiri . THE BEST AMONG THE BEST.

Dapatkan secepat mungkin kali ni ready stock kaw kaw punya!! Banyak pilihan yaang ualls boleh pilih lawa lawa pulak tu!!
.
Click at my bio for purchase. Semua dihujung jari jee kan ualls nak jadi cantik. 
01140042472

#anaslipcream #aisya #warda #amina #sofea #safia #latifa #iwearAnas #anasismlipcreamkl #anasismkl #anaskl #anas #anasism #anaslipcream #anasismlipcream #anaskl #anaslipcreamkl #lipcream #kl #anasismkl #anasismlipcreamkl #lipsticks #lipstick #anas
Choose your lipcream well 💋 choose anas lipcream for more better look. Bella suka semua shades ni sumpah lawa!! Bukam setakat lawa, dia membantu membaiki kulit bibir kita taw. Siapa tahu sebab apa? Sebab dia ada VITAMIN E. Haaa gempak kan? Ofcoz lah . Tak merekah, tak melekit and paling best tahan lama serta fully coverage. Weh, rugi la kalau uaalls tak grab atleast satu. Wajib ada satu. Uaalls grab one, pakai and rasai sendiri . THE BEST AMONG THE BEST. Dapatkan secepat mungkin kali ni ready stock kaw kaw punya!! Banyak pilihan yaang ualls boleh pilih lawa lawa pulak tu!! . Click at my bio for purchase. Semua dihujung jari jee kan ualls nak jadi cantik. 01140042472 #anaslipcream  #aisya  #warda  #amina  #sofea  #safia  #latifa  #iwearAnas  #anasismlipcreamkl  #anasismkl  #anaskl  #anas  #anasism  #anaslipcream  #anasismlipcream  #anaskl  #anaslipcreamkl  #lipcream  #kl  #anasismkl  #anasismlipcreamkl  #lipsticks  #lipstick  #anas 
Os 3 mosqueteiros 👌👌👌 😂😍😊💞🔝✔ #Naran #Sham #Anas #AD 😉
Introducing the first collection of ANAS LIP CREAM, a soft & light lip cream with a seamless matte finish
ANAS LIP CREAM gives a full coverage when applied onto your moisturized lips
The first collection introduces you to 6 beautiful and flawless nude shades
Warda, Aisya, Amina, Safia, Sofea & Latifa
______________________________________________

The inspiration for the first collection derived from the beautiful Asian skin tone
ANAS LIP CREAM are infused with Vitamin E to act as an antioxidant that fights the damaged skin cells which aids
in rejuvenating & repairing your lips while reducing the fine lines  Order through yours truly, 
Official PDA005 (Nish 🌺) #TeamKakRED

017-2497823

http://www.wasap.my/+60172497823

#teamkakred #iwearANAS #ANASismPDA #ANASism #ANASismPDAKL 
#anaslipcream #aisya #warda #amina #sofea #safia #latifa #iwearAnas #anasismlipcreamkl #anasismkl #anaskl #anas #anasism #anaslipcream #anasismlipcream #anaskl #anaslipcreamkl #lipcream #kl #anasismkl #anasismlipcreamkl #lipsticks #lipstick #anas
Introducing the first collection of ANAS LIP CREAM, a soft & light lip cream with a seamless matte finish ANAS LIP CREAM gives a full coverage when applied onto your moisturized lips The first collection introduces you to 6 beautiful and flawless nude shades Warda, Aisya, Amina, Safia, Sofea & Latifa ______________________________________________ The inspiration for the first collection derived from the beautiful Asian skin tone ANAS LIP CREAM are infused with Vitamin E to act as an antioxidant that fights the damaged skin cells which aids in rejuvenating & repairing your lips while reducing the fine lines Order through yours truly, Official PDA005 (Nish 🌺) #TeamKakRED  017-2497823 http://www.wasap.my/+60172497823 #teamkakred  #iwearANAS  #ANASismPDA  #ANASism  #ANASismPDAKL  #anaslipcream  #aisya  #warda  #amina  #sofea  #safia  #latifa  #iwearAnas  #anasismlipcreamkl  #anasismkl  #anaskl  #anas  #anasism  #anaslipcream  #anasismlipcream  #anaskl  #anaslipcreamkl  #lipcream  #kl  #anasismkl  #anasismlipcreamkl  #lipsticks  #lipstick  #anas 
• شصآر لو هسهۂَ أنت يميَ وأششمَ ععطرككَ وتلمني.#Anas
• شصآر لو هسهۂَ أنت يميَ وأششمَ ععطرككَ وتلمني.#Anas 
Meski Nyawa Taruhannya, tetap berani membongkar semuanya.... #korupsi #ektp #kpk #nazaruddin #anas #setyanovanto #dpd #dpr #tahanan #video #koruptor #gila #edan #sexy #lucu #ngakak #hambalang
Meski Nyawa Taruhannya, tetap berani membongkar semuanya.... #korupsi #ektp #kpk #nazaruddin #anas #setyanovanto #dpd #dpr #tahanan #video #koruptor #gila #edan #sexy #lucu #ngakak
Semoga di era Jokowi ini, KPK Sukses Memberantas Koruptor. Dulu, Nazaruddin bilang kalau Setya Novanto itu kebal hukum. Ternyata benar... tpi semoga tdk di masa Pakde ini. 
#korupsi #ektp #kpk #nazaruddin #anas #setyanovanto #dpd #dpr #tahanan #video #koruptor #gila #edan #sexy #lucu #ngakak #ott #mendagri
Meski Nyawa Taruhannya, tetap berani membongkar semuanya.... #korupsi #ektp #kpk #nazaruddin #anas #setyanovanto #dpd #dpr #tahanan #video #koruptor #gila #edan #sexy #lucu #ngakak
Sama-sama lah kita berdoa dan berharap agar selamat pergi dan pulang serta mendapat ke redhaanNYA ketika menunaikan umrah one and only founder ANAS @anasism encik @annaseaskey bersama ibu tersayang dan adiknya @ashhry21🌹❤️🌹❤️ p/s boleh tak tag kawan-kawan yang nak pergi ke tanah suci❤️❤️❤️❤️🕋❤️❤️❤️❤️ #ANAS #anasism #anasismmalaysia #masterdistributorANAS #teamCikEL
Sama-sama lah kita berdoa dan berharap agar selamat pergi dan pulang serta mendapat ke redhaanNYA ketika menunaikan umrah one and only founder ANAS @anasism encik @annaseaskey bersama ibu tersayang dan adiknya @ashhry21🌹❤️🌹❤️ p/s boleh tak tag kawan-kawan yang nak pergi ke tanah suci❤️❤️❤️❤️🕋❤️❤️❤️❤️ #ANAS  #anasism  #anasismmalaysia  #masterdistributorANAS  #teamCikEL 
Alhamdulilah..😘😘😘
#Tokoh Akedemik,Tokoh Mutiara
Congrats jgk..Kpd yg ditag..
#anas(Tokoh Sahsiah)
#irwan(Tokoh Akedemik)
Alhamdulilah..😘😘😘 #Tokoh  Akedemik,Tokoh Mutiara Congrats jgk..Kpd yg ditag.. #anas (Tokoh Sahsiah) #irwan (Tokoh Akedemik)
ok gurls. serum anas dah reduce harga dari RM89.90 ke RM59.90. so dah murah sekarang cepat2 wasap k sb uols menangis tepi bucu.🤣🤣😭 dah murah sgt2 dah ni.. 👍👍👍😉😉
#teamkakred 
#iwearanas 
#anasismrevival 
#ANAS 
#ANASISM
ok gurls. serum anas dah reduce harga dari RM89.90 ke RM59.90. so dah murah sekarang cepat2 wasap k sb uols menangis tepi bucu.🤣🤣😭 dah murah sgt2 dah ni.. 👍👍👍😉😉 #teamkakred  #iwearanas  #anasismrevival  #ANAS  #ANASISM 
Warda is really selling like hot cakes,lovelies!Have you gotten yours?DM or Whatsapp at +601131229269 to get a hold of this while it’s still in stock!
.
Pick Warda & Show Your True Colors
.
#ANASism #iwearANAS #ANAS #ANASlipcream #lipcream #lipstick #matte #makeup #lips #makeupaddict #shimmer #blush #bronzer #makeover #lipstickaddict #lipcream #lipstickliquid #lipmatte #liquidlipstick #lipstickmatte #cosmetics #nude #motd #lipswatch #lipswatches #potd #makeoverid #nudeattitude
Warda is really selling like hot cakes,lovelies!Have you gotten yours?DM or Whatsapp at +601131229269 to get a hold of this while it’s still in stock! . Pick Warda & Show Your True Colors . #ANASism  #iwearANAS  #ANAS  #ANASlipcream  #lipcream  #lipstick  #matte  #makeup  #lips  #makeupaddict  #shimmer  #blush  #bronzer  #makeover  #lipstickaddict  #lipcream  #lipstickliquid  #lipmatte  #liquidlipstick  #lipstickmatte  #cosmetics  #nude  #motd  #lipswatch  #lipswatches  #potd  #makeoverid  #nudeattitude 
Give a woman the right lipcream so she can conquer the world ❤️ #ANAS #ANASlipcream #anasism #anasismrevival #iwearANAS #anascosmetics #lipcream #lipmatte #lips #bibir #cantik #kahwin #murahrezeki
Fuck yeah here's s sneak preview of some slipknot I was playing earlier the double kick cost me like $380 #bandana #bandanaboys #bandanas #band #anas
Hujan lebat kat luar tu. abang peluk adek ye!!
#Anas #Aqil
Hujan lebat kat luar tu. abang peluk adek ye!! #Anas  #Aqil 
PENGUMUMAM PENTING!!! nak bagitau million serum sekarang dah turun harga tau. Dari rm89.90 turun jadi RM59.90 je. Ulang rm59.90 😍😍😍.
.
Dah la turun harga lepas tu serum ni semua orang boleh guna tau tak terhad untuk perempuan je okay untuk lelaki pun boleh. Yang dah kawin tu boleh la share2 pakai dengan suami kan jimat tu 😉😍😍.
Jom pakat2 beli million serum dari ANAS. 
#showurtruebeauty #ANAS #bepretty #millionserum #shoppingonline #onlineshopmalaysia #trustedshop #trustedseller
PENGUMUMAM PENTING!!! nak bagitau million serum sekarang dah turun harga tau. Dari rm89.90 turun jadi RM59.90 je. Ulang rm59.90 😍😍😍. . Dah la turun harga lepas tu serum ni semua orang boleh guna tau tak terhad untuk perempuan je okay untuk lelaki pun boleh. Yang dah kawin tu boleh la share2 pakai dengan suami kan jimat tu 😉😍😍. Jom pakat2 beli million serum dari ANAS. #showurtruebeauty  #ANAS  #bepretty  #millionserum  #shoppingonline  #onlineshopmalaysia  #trustedshop  #trustedseller 
Please "Show Your True Colour" with ANAS lipcream. Come with super gorgeous 6 colour😘😘😘. Should have one Gorgeous.
-
#ANASism #ANASlipcream #ANAS #iwearANAS #sayajuallipstick #sayajuallipcream #sayajualcosmetic #sayajualmekap #sayajualmakeup #sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #bazarpaknil #bazarpaknilonline #onlineshopping #onlineshopkl
Please "Show Your True Colour" with ANAS lipcream. Come with super gorgeous 6 colour😘😘😘. Should have one Gorgeous.
-
#ANASism #ANASlipcream #ANAS #iwearANAS #sayajuallipstick #sayajuallipcream #sayajualcosmetic #sayajualmekap #sayajualmakeup #sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #bazarpaknil #bazarpaknilonline #onlineshopping #onlineshopkl
We have Aisya, Amina, Latifa, Warda , Sofea, Safia from ANAS. U must grab one if u want your lips be more sexy and beautiful ❤
-
#ANASism #ANASlipcream #ANAS #iwearANAS #sayajuallipstick #sayajuallipcream #sayajualcosmetic #sayajualmekap #sayajualmakeup #sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #bazarpaknil #bazarpaknilonline #onlineshopping #onlineshopkl
Nak makeup cantik.Base kita tu kena cantik juga.Baru hasil kebabom!!
.
Apply Million Serum ke seluruh wajah sebelum letak foundation atau nak terus pakai compact powder je pun takpe. Wajah akan kelihatan flawless,cantik & glowing. Kalau nak cerita,banyak sangat kelebihan serum ni.Uolls cuba sendiri la senang..hihihi
.
Ingat pesan sis,cari produk kene sentiasa cerewet dan berhati2 sebab kita bukan nak cantik masa makeup je. Pastikan lepas makeup di remove pun,kulit masih dapat penjagaan yang baik.
.
Sekian,bebelan sisturr..
.
#ANAS #ANASism #ANASMillionSerum #iwearANAS #serum #healthy #sayajual
Nak makeup cantik.Base kita tu kena cantik juga.Baru hasil kebabom!! . Apply Million Serum ke seluruh wajah sebelum letak foundation atau nak terus pakai compact powder je pun takpe. Wajah akan kelihatan flawless,cantik & glowing. Kalau nak cerita,banyak sangat kelebihan serum ni.Uolls cuba sendiri la senang..hihihi . Ingat pesan sis,cari produk kene sentiasa cerewet dan berhati2 sebab kita bukan nak cantik masa makeup je. Pastikan lepas makeup di remove pun,kulit masih dapat penjagaan yang baik. . Sekian,bebelan sisturr.. . #ANAS  #ANASism  #ANASMillionSerum  #iwearANAS  #serum  #healthy  #sayajual 
Never forget who was there for you when no one else was. 
#Oumaima #Anas <3 <3
Never forget who was there for you when no one else was.  #Oumaima  #Anas  <3 <3
SOFEA in action! Dont forget to grab this ANAS lipcream dearies 😊

WARDA
SAFIA
LATIFA
AISYA
AMINA
SOFEA

Rm49.90
#ANASlipcream #ANAS #anasism #lipcream #lipstick

Wassup:019 4450697💋
A N A S Lipcream AVAILABLE NOW!
💄SIX COLOURS TO CHOOSE!
.
✅ KKM Approved
✅ No Animal Testing
✅ Paraben Free
✅ Matte Finishing
✅ Long-lasting & No Cakey
✅ Infused with Olive oil & Vitamin E
✅ Full coverage (only one glide application)
✅ Suits very well for all of skin tones (from darkest to lightest)
.
All Readystock
RM49.90 each EXCLUDE POSTAGE (SM: RM8/ SS: RM10)
.
Click link at my bio to purchase👆🚫NO DM🚫, TQ😊
🌺Yours truly, PDA140 - TIEHA🌺
.
#ANASism #ANASlipcream #iwearANAS #anasismpda 
#anaslipcream #aisya #warda #amina #sofea #safia #latifa #iwearAnas #anasismlipcreamkl #anasismkl #anaskl #anas #anasism #anaslipcream #anasismlipcream #anaskl #anaslipcreamkl #lipcream #kl #anasismkl #anasismlipcreamkl #lipsticks #lipscream #teamintan
A N A S Lipcream AVAILABLE NOW! 💄SIX COLOURS TO CHOOSE! . ✅ KKM Approved ✅ No Animal Testing ✅ Paraben Free ✅ Matte Finishing ✅ Long-lasting & No Cakey ✅ Infused with Olive oil & Vitamin E ✅ Full coverage (only one glide application) ✅ Suits very well for all of skin tones (from darkest to lightest) . All Readystock RM49.90 each EXCLUDE POSTAGE (SM: RM8/ SS: RM10) . Click link at my bio to purchase👆🚫NO DM🚫, TQ😊 🌺Yours truly, PDA140 - TIEHA🌺 . #ANASism  #ANASlipcream  #iwearANAS  #anasismpda  #anaslipcream  #aisya  #warda  #amina  #sofea  #safia  #latifa  #iwearAnas  #anasismlipcreamkl  #anasismkl  #anaskl  #anas  #anasism  #anaslipcream  #anasismlipcream  #anaskl  #anaslipcreamkl  #lipcream  #kl  #anasismkl  #anasismlipcreamkl  #lipsticks  #lipscream  #teamintan 
FAQ

1. Harga untuk ANAS lipcream?
-RM49.90

2. Ada berapa warna?
- 6 super gorgeous shades (Warda,Aisya,Amina,Safia,Sofea & Latifa)

3. ANAS Lipcream Paraben free?
- Yess!! 100% sure!

4. ANAS Lipcream tiada Animal Testing?
-Yasss! No animal testing pleasee. No! No!

5. KKM Approved? Diluluskan KKM?
- Yess! Yess! KKM APPROVED!

6. Tahan lama?
- Yaa sangat tahan lamaa ok!  Order through yours truly, 
Official PDA005 (Nish 🌺) #TeamKakRED

017-2497823

http://www.wasap.my/+60172497823

#teamkakred #iwearANAS #ANASismPDA #ANASism #ANASismPDAKL 
#anaslipcream #aisya #warda #amina #sofea #safia #latifa #iwearAnas #anasismlipcreamkl #anasismkl #anaskl #anas #anasism #anaslipcream #anasismlipcream #anaskl #anaslipcreamkl #lipcream #kl #anasismkl #anasismlipcreamkl #lipsticks #lipstick #anas
FAQ 1. Harga untuk ANAS lipcream? -RM49.90 2. Ada berapa warna? - 6 super gorgeous shades (Warda,Aisya,Amina,Safia,Sofea & Latifa) 3. ANAS Lipcream Paraben free? - Yess!! 100% sure! 4. ANAS Lipcream tiada Animal Testing? -Yasss! No animal testing pleasee. No! No! 5. KKM Approved? Diluluskan KKM? - Yess! Yess! KKM APPROVED! 6. Tahan lama? - Yaa sangat tahan lamaa ok! Order through yours truly, Official PDA005 (Nish 🌺) #TeamKakRED  017-2497823 http://www.wasap.my/+60172497823 #teamkakred  #iwearANAS  #ANASismPDA  #ANASism  #ANASismPDAKL  #anaslipcream  #aisya  #warda  #amina  #sofea  #safia  #latifa  #iwearAnas  #anasismlipcreamkl  #anasismkl  #anaskl  #anas  #anasism  #anaslipcream  #anasismlipcream  #anaskl  #anaslipcreamkl  #lipcream  #kl  #anasismkl  #anasismlipcreamkl  #lipsticks  #lipstick  #anas 
Another 2 months to leave but sooo over nak wefie2 skang..haha.. Tq to my PA's top LG the cutest in branch @saidatul_shima n @straussltdsignature anas.. I will keep uolss in heart n tq so much for ur support.. 😗😗 #maybankersklang #toplgpa #anas #shima #colleagues #maybankers #gonnamissu #pfa2017 #21112017 #lastyearaspfa
Program Dropship ANAS went well for the last two days with superb team 💃🏻
.
.
Partner in crime di tempat kejadian 👆🏾
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ruangshahalam #ruangshahalameventspace #shahalam #ProgramDropshipANAS #PDA #ANAS #ANASism #pdaFIGHTER #potd
GOOD NEWS 🎊🎉
After some surveys and discussion, i am excited to announce that our HQ has decided and finalized to mark down the serum's price from RM89.90 to just RM59.90! thats a big number being cut off dont you think?
Now everyone can enjoy our MILLION SERUM benefits with an affordable price! 
Order now, click link in my bio 🔝
.
Good day, ladies and gents 💄👒
.
#anasism #anasismlipcream #anas #iwearanasism #makeupmalaysia #makeupartist #malaysiamakeupartist
#malaysiacosmeticbrand #iwearanas #jomcantik
GOOD NEWS 🎊🎉 After some surveys and discussion, i am excited to announce that our HQ has decided and finalized to mark down the serum's price from RM89.90 to just RM59.90! thats a big number being cut off dont you think? Now everyone can enjoy our MILLION SERUM benefits with an affordable price! Order now, click link in my bio 🔝 . Good day, ladies and gents 💄👒 . #anasism  #anasismlipcream  #anas  #iwearanasism  #makeupmalaysia  #makeupartist  #malaysiamakeupartist  #malaysiacosmeticbrand  #iwearanas  #jomcantik