an online Instagram web viewer

#arau medias

Photos

Follow ⬇️⬇️⬇️
@girlssnapchatt ✅
@girlssnapchatt ✅
@girlssnapchatt ✅
•
•
•
•
•
#gym #hot #sexy #like #followme #tagsforlikes #video #spamforspam #shoutout4shoutout #tagafriend #love #beautifuldestinations #beautiful #money #despacito #tagsomeone #newyork #paris #london #colocolo #arau #germany #england #americ #california
....
JOM ORDER 😍😘
👇
☎Whatsapp : +601136213186
📲 WECHAT : Stokis_peninggi "CALSIUM TIENS" adalah rahasia  ARTIS bagi ketinggian mereka. Tak perlu banyak fikir SEGERA amalkan pengambilan heightup ini.
TERBUKTI BERKESAN Scientifically Researched&  Proven Height Formula
Dengan bahan berkualiti tinggi 
NO SIDE EFFECT

#Matang #Selama #taiping #Manjung #Serimanjung #Sitiawan #Lumut #Seriiskandar #Peraktengah #Arau #Perlis #Kangar #sabah #beautysolution#whiteningsupplement #bvrscrub #heightupmurah
#kasutmalaysia #onlinemalaysiashop 
#kasut #kasutmurah #kasutmurah #terlajakgol
.... JOM ORDER 😍😘 👇 ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi "CALSIUM TIENS" adalah rahasia ARTIS bagi ketinggian mereka. Tak perlu banyak fikir SEGERA amalkan pengambilan heightup ini. TERBUKTI BERKESAN Scientifically Researched& Proven Height Formula Dengan bahan berkualiti tinggi NO SIDE EFFECT #Matang  #Selama  #taiping  #Manjung  #Serimanjung  #Sitiawan  #Lumut  #Seriiskandar  #Peraktengah  #Arau  #Perlis  #Kangar  #sabah  #beautysolution #whiteningsupplement  #bvrscrub  #heightupmurah  #kasutmalaysia  #onlinemalaysiashop  #kasut  #kasutmurah  #kasutmurah  #terlajakgol 
....
JOM ORDER 😍😘
👇
☎Whatsapp : +601136213186
📲 WECHAT : Stokis_peninggi "CALSIUM TIENS" adalah rahasia  ARTIS bagi ketinggian mereka. Tak perlu banyak fikir SEGERA amalkan pengambilan heightup ini.
TERBUKTI BERKESAN Scientifically Researched&  Proven Height Formula
Dengan bahan berkualiti tinggi 
NO SIDE EFFECT

#Matang #Selama #taiping #Manjung #Serimanjung #Sitiawan #Lumut #Seriiskandar #Peraktengah #Arau #Perlis #Kangar #sabah #beautysolution#whiteningsupplement #bvrscrub #heightupmurah
#kasutmalaysia #onlinemalaysiashop 
#kasut #kasutmurah #kasutmurah #terlajakgol
.... JOM ORDER 😍😘 👇 ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi "CALSIUM TIENS" adalah rahasia ARTIS bagi ketinggian mereka. Tak perlu banyak fikir SEGERA amalkan pengambilan heightup ini. TERBUKTI BERKESAN Scientifically Researched& Proven Height Formula Dengan bahan berkualiti tinggi NO SIDE EFFECT #Matang  #Selama  #taiping  #Manjung  #Serimanjung  #Sitiawan  #Lumut  #Seriiskandar  #Peraktengah  #Arau  #Perlis  #Kangar  #sabah  #beautysolution #whiteningsupplement  #bvrscrub  #heightupmurah  #kasutmalaysia  #onlinemalaysiashop  #kasut  #kasutmurah  #kasutmurah  #terlajakgol 
Thank you @mysarahsn_ 💕  #toujoursadvanced #terengganu . .
🏹RM 199/30 sachets .
🛵COD PERCUMA KE SELURUH NEGERI #PERLIS 👉🏻 #kangar #arau #unimap #uitm #kualaperlis #padangbesar #uitmarau #ptss .
🛵#KEDAH 👉🏻 #kodiang #jitra #kubangpasu #alorsetar #aor #alorstar #uum #polimas #changlun #sintok .
.
📦 POS PERCUMA KE SEMENANJUNG . .
📲 012-5939220
Selamat Malam 😊
.
Ciklin nak cerita lagi ni yang TudungSiComel ada buat *PROMOSI TUDUNG SEKOLAH* yang pasti akan MengGEMBIRAkan mommies dan Si Comel.😄
.
.
📢📢 *HARGA PROMOSI TUDUNG SEKOLAH* 📢📢
.
Berikut adalah Harga Promosi Tudung Sekolah Awning Lembut Istimewa TudungSiComel 😊
.
✅ 16-30 Okt = RM15.90 😍
.
✅ 1 Nov - seterusnya = RM16.90
.
.
DM laju laju ye..😃
Insya Allah Ciklin akan BANTU urusan tempahan Puan secepat mungkin😊🌸🌷
.
🗣🗣CEPAT!CEPAT!CEPAT 'GRAB'! 🚶🏻‍♀🚶🏻‍♀
SEBELUM PROMOSI TAMAT!🤗
.
Hubungi Ciklin di 01133798003 atau click link di Bio💕
Selamat Malam 😊 . Ciklin nak cerita lagi ni yang TudungSiComel ada buat *PROMOSI TUDUNG SEKOLAH* yang pasti akan MengGEMBIRAkan mommies dan Si Comel.😄 . . 📢📢 *HARGA PROMOSI TUDUNG SEKOLAH* 📢📢 . Berikut adalah Harga Promosi Tudung Sekolah Awning Lembut Istimewa TudungSiComel 😊 . ✅ 16-30 Okt = RM15.90 😍 . ✅ 1 Nov - seterusnya = RM16.90 . . DM laju laju ye..😃 Insya Allah Ciklin akan BANTU urusan tempahan Puan secepat mungkin😊🌸🌷 . 🗣🗣CEPAT!CEPAT!CEPAT 'GRAB'! 🚶🏻‍♀🚶🏻‍♀ SEBELUM PROMOSI TAMAT!🤗 . Hubungi Ciklin di 01133798003 atau click link di Bio💕
~~3 langkah mudah utk dapatkan kulit sihat tanpa cela dgn bahan semulajadi~~ MARY JARDIN 
Tak perlu berbelanja lebih..satu essential set utk 3-4 bulan penggunaan..anda pasti puas hati.. Chewahh..tak kenal maka tak cinta gitu..😘😉 #maryjardin #maryjardinagent 
#maryjardinagentperlis #natural 
#naturalandorganicakincare #rawatmasalahkulit #pudarkanparut #pudarkanjeragat #kecutkanjerawat 
#essentialset #tambahcollagenkulit 
#lembutkankulit #rawatsunburn 
#perlis #kangar #arau #alorsetar #kl #kedah #penang #perak #n9 #selangor #melaka #johor #sabah #sarawak #terengganu #kelantan #pahang
~~3 langkah mudah utk dapatkan kulit sihat tanpa cela dgn bahan semulajadi~~ MARY JARDIN Tak perlu berbelanja lebih..satu essential set utk 3-4 bulan penggunaan..anda pasti puas hati.. Chewahh..tak kenal maka tak cinta gitu..😘😉 #maryjardin  #maryjardinagent  #maryjardinagentperlis  #natural  #naturalandorganicakincare  #rawatmasalahkulit  #pudarkanparut  #pudarkanjeragat  #kecutkanjerawat  #essentialset  #tambahcollagenkulit  #lembutkankulit  #rawatsunburn  #perlis  #kangar  #arau  #alorsetar  #kl  #kedah  #penang  #perak  #n9  #selangor  #melaka  #johor  #sabah  #sarawak  #terengganu  #kelantan  #pahang 
Ketiak semakin gelap disebabkan penggunaan pisau cukur & deodoren?
.
Jom cuba scrub organik untuk putihkan ketiak awak semua. Ingat ye, scrub boleh nyahkan sel kulit mati dan daki2 yang ada pada ketiak kita tau.
.
Cuba scrub 2x seminggu di ketiak untuk nampak kesannya. Tak tahu nak buat scrub? Scroll instagram & facebook Wawawax. Kami ada share cara nak buat scrub guna gula je. 😘😘😘.
.
Semoga bermanfaat 😊😊
#wawawax #waxing #wax #hairremoval #organicwax #organicproduct #followback #bestproduct #coldwax #bestwax #removehairuntilroots #waxingtips  #tutorialwax #armpitwaxing #ketiak #tipsbuangbuluketiak #buluketiak #norah #norahwax #dropshipneeded #agentwanted #dropshipmalaysia #penang #pulaupinang #uitmarau #perlis #arau #kmp #kmpp
Ketiak semakin gelap disebabkan penggunaan pisau cukur & deodoren? . Jom cuba scrub organik untuk putihkan ketiak awak semua. Ingat ye, scrub boleh nyahkan sel kulit mati dan daki2 yang ada pada ketiak kita tau. . Cuba scrub 2x seminggu di ketiak untuk nampak kesannya. Tak tahu nak buat scrub? Scroll instagram & facebook Wawawax. Kami ada share cara nak buat scrub guna gula je. 😘😘😘. . Semoga bermanfaat 😊😊 #wawawax  #waxing  #wax  #hairremoval  #organicwax  #organicproduct  #followback  #bestproduct  #coldwax  #bestwax  #removehairuntilroots  #waxingtips  #tutorialwax  #armpitwaxing  #ketiak  #tipsbuangbuluketiak  #buluketiak  #norah  #norahwax  #dropshipneeded  #agentwanted  #dropshipmalaysia  #penang  #pulaupinang  #uitmarau  #perlis  #arau  #kmp  #kmpp 
NAK CANTIK TAPI SUKA BERJIMAT?
.
Ekonomi sekarang yang tak menentu bukan penghalang kita untuk cantik tau. Cuma kita kena bijak untuk memilih produk ja nak cantik :)
.
Korang boleh cuba Beauty Water by Hawwa Beauty. Beauty Water ni boleh digunakan oleh seisi keluarga. So, korang boleh berkongsi ngan adik, kakak, abang, ayah, mak, suami, atuk dan nenek. HAHAHA. Jimat kan? Beli 1 kongsi 10 orang. HAHAHA
.
Bukan tu ja, Beauty Water juga insyallah boleh merawat pelbagai masalah tau. Korang sakit kepala, kulit kusam, kulit kering, kulit berjerawat, rambut gugur, dan resdung pun boleh diubati. Semua tu dengan izin ALLAH.
.
Haaaa best kan? bukan ja boleh digunakan oleh semua orang tapi Beauty Water mempunyai banyak kelebihan yang langsung tak padan dengan HARGANYA, Harganya Hanyalah RM30! Apa? YA RM30 SAHAJA!!
.
Bagi yang berminat nak tanya apa-apa soalan boleh whatsapp fana 0112100478
.
 #beautywater #beautywaterbyhawwabeauty #sayapakaisayajual #vendorjitra #uum #uumsintok #uumstudent #makeuptutorial #unimap #unimapstudent #ptss #polimas #IPGPerlis #ipda #kolejmatrikulasikedah #kmk #makeup #changlun #jitra #alorsetar #arau #kangar #kualaperlis #kedah #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline
NAK CANTIK TAPI SUKA BERJIMAT? . Ekonomi sekarang yang tak menentu bukan penghalang kita untuk cantik tau. Cuma kita kena bijak untuk memilih produk ja nak cantik :) . Korang boleh cuba Beauty Water by Hawwa Beauty. Beauty Water ni boleh digunakan oleh seisi keluarga. So, korang boleh berkongsi ngan adik, kakak, abang, ayah, mak, suami, atuk dan nenek. HAHAHA. Jimat kan? Beli 1 kongsi 10 orang. HAHAHA . Bukan tu ja, Beauty Water juga insyallah boleh merawat pelbagai masalah tau. Korang sakit kepala, kulit kusam, kulit kering, kulit berjerawat, rambut gugur, dan resdung pun boleh diubati. Semua tu dengan izin ALLAH. . Haaaa best kan? bukan ja boleh digunakan oleh semua orang tapi Beauty Water mempunyai banyak kelebihan yang langsung tak padan dengan HARGANYA, Harganya Hanyalah RM30! Apa? YA RM30 SAHAJA!! . Bagi yang berminat nak tanya apa-apa soalan boleh whatsapp fana 0112100478 . #beautywater  #beautywaterbyhawwabeauty  #sayapakaisayajual  #vendorjitra  #uum  #uumsintok  #uumstudent  #makeuptutorial  #unimap  #unimapstudent  #ptss  #polimas  #IPGPerlis  #ipda  #kolejmatrikulasikedah  #kmk  #makeup  #changlun  #jitra  #alorsetar  #arau  #kangar  #kualaperlis  #kedah  #bazarpaknil  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualonline 
.
Open order utk esk (21/10)
.
🍰 CHOCOLATE MOIST CAKE
🍰 PANDAN CHEESE CAKE
🍰 VANILLA CHEESE CAKE
🍰 OREO CHEESE CAKE
🍰 CHOCOCHIP CHEESE CAKE
.
RM2 | RM6 | RM10 | RM25
.
- penghantaran area Perlis sahaja
.
Untuk tempahan :
Call / Message / Whatsapp : 018-469 8149
.
#sayaanakperlis #peniagaonlineperlis #perlis #codperlis #kekperlis #groupdeliveryperlis #teamperlis #uitm #unimap #kangar #arau
.
Beauty Water
Kelebihan dan manfaat Beauty Water
.
❤Make up tahan 24 jam(effect glowing)
❤Boleh digunakan sebagai base untuk make up
❤Boleh merawat serta menghilangkan masalah resdung, jerawat dan jeragat .
❤Melembab dan menegangkan kulit .
.❤Menjadikan anda awet muda 
dengan melambatkan proses penuaan.
❤Mengelakkan kulit kusam dan kering.
❤Membantu mencuci dan mengecilkan liang pori.
❤Menghilangkan rasa mengantuk.
❤Membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka terutamanya akibat cahaya matahari.
❤Mengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk..
❤Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda. ❤Menstabilkan ph untuk kulit yang lebih sihat dan cantik..
❤Membantu mengurangkan migrain di kepala.
❤Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur sehingga bayi
.
Whatsapp 01121004478
COD UUM/CHANGLUN
.
 #beautywater #beautywaterbyhawwabeauty #sayapakaisayajual #vendorjitra #uum #uumsintok #uumstudent #makeuptutorial #unimap #unimapstudent #ptss #polimas #IPGPerlis #ipda #kolejmatrikulasikedah #kmk #makeup #changlun #jitra #alorsetar #arau #kangar #kualaperlis #kedah #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline
. Beauty Water Kelebihan dan manfaat Beauty Water . ❤Make up tahan 24 jam(effect glowing) ❤Boleh digunakan sebagai base untuk make up ❤Boleh merawat serta menghilangkan masalah resdung, jerawat dan jeragat . ❤Melembab dan menegangkan kulit . .❤Menjadikan anda awet muda dengan melambatkan proses penuaan. ❤Mengelakkan kulit kusam dan kering. ❤Membantu mencuci dan mengecilkan liang pori. ❤Menghilangkan rasa mengantuk. ❤Membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka terutamanya akibat cahaya matahari. ❤Mengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk.. ❤Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda. ❤Menstabilkan ph untuk kulit yang lebih sihat dan cantik.. ❤Membantu mengurangkan migrain di kepala. ❤Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur sehingga bayi . Whatsapp 01121004478 COD UUM/CHANGLUN .  #beautywater  #beautywaterbyhawwabeauty  #sayapakaisayajual  #vendorjitra  #uum  #uumsintok  #uumstudent  #makeuptutorial  #unimap  #unimapstudent  #ptss  #polimas  #IPGPerlis  #ipda  #kolejmatrikulasikedah  #kmk  #makeup  #changlun  #jitra  #alorsetar  #arau  #kangar  #kualaperlis  #kedah  #bazarpaknil  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualonline 
.
Beauty Water
Kelebihan dan manfaat Beauty Water
.
❤Make up tahan 24 jam(effect glowing)
❤Boleh digunakan sebagai base untuk make up
❤Boleh merawat serta menghilangkan masalah resdung, jerawat dan jeragat .
❤Melembab dan menegangkan kulit .
.❤Menjadikan anda awet muda 
dengan melambatkan proses penuaan.
❤Mengelakkan kulit kusam dan kering.
❤Membantu mencuci dan mengecilkan liang pori.
❤Menghilangkan rasa mengantuk.
❤Membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka terutamanya akibat cahaya matahari.
❤Mengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk..
❤Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda. ❤Menstabilkan ph untuk kulit yang lebih sihat dan cantik..
❤Membantu mengurangkan migrain di kepala.
❤Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur sehingga bayi
.
Whatsapp 01121004478
COD UUM/CHANGLUN
.
 #beautywater #beautywaterbyhawwabeauty #sayapakaisayajual #vendorjitra #uum #uumsintok #uumstudent #makeuptutorial #unimap #unimapstudent #ptss #polimas #IPGPerlis #ipda #kolejmatrikulasikedah #kmk #makeup #changlun #jitra #alorsetar #arau #kangar #kualaperlis #kedah #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline
. Beauty Water Kelebihan dan manfaat Beauty Water . ❤Make up tahan 24 jam(effect glowing) ❤Boleh digunakan sebagai base untuk make up ❤Boleh merawat serta menghilangkan masalah resdung, jerawat dan jeragat . ❤Melembab dan menegangkan kulit . .❤Menjadikan anda awet muda dengan melambatkan proses penuaan. ❤Mengelakkan kulit kusam dan kering. ❤Membantu mencuci dan mengecilkan liang pori. ❤Menghilangkan rasa mengantuk. ❤Membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka terutamanya akibat cahaya matahari. ❤Mengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk.. ❤Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda. ❤Menstabilkan ph untuk kulit yang lebih sihat dan cantik.. ❤Membantu mengurangkan migrain di kepala. ❤Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur sehingga bayi . Whatsapp 01121004478 COD UUM/CHANGLUN .  #beautywater  #beautywaterbyhawwabeauty  #sayapakaisayajual  #vendorjitra  #uum  #uumsintok  #uumstudent  #makeuptutorial  #unimap  #unimapstudent  #ptss  #polimas  #IPGPerlis  #ipda  #kolejmatrikulasikedah  #kmk  #makeup  #changlun  #jitra  #alorsetar  #arau  #kangar  #kualaperlis  #kedah  #bazarpaknil  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualonline 
Original Newyork Cheesecake ala SR..
❌ melting cheesecake
❌ japanese cotton cheesecake
.
Sedap lemak berkrim...guna cheese byk...biskut caramel....ohhhh hancus diet!! 😅
.
Nnt kita jual perslice na..nk beli sebiji dialu2kn 😙
.
#homemade #cheese #cheesecake #newyorkcheesecake #nycheesecake #cheesecakeperlis #cakeperlis
#perlis #padangbesar #kangar #arau #vendor #vendorperlis #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarpaknilcake #cake #cakestagram #madewithlove #tembunkitchen
Original Newyork Cheesecake ala SR.. ❌ melting cheesecake ❌ japanese cotton cheesecake . Sedap lemak berkrim...guna cheese byk...biskut caramel....ohhhh hancus diet!! 😅 . Nnt kita jual perslice na..nk beli sebiji dialu2kn 😙 . #homemade  #cheese  #cheesecake  #newyorkcheesecake  #nycheesecake  #cheesecakeperlis  #cakeperlis  #perlis  #padangbesar  #kangar  #arau  #vendor  #vendorperlis  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #bazaarpaknilcake  #cake  #cakestagram  #madewithlove  #tembunkitchen 
Jangan cakap perempuan jaa kena makeup utk majlis resepsi.. sebenarnya lelaki pun perlu tau 
Hyeeee utk tempahan blehh roger2 lilac 😘😘 🤗🤗🤗 -
-
Yg berminat dengan hasil kerja dari team lilac 
Plss whatsapp di number :
-
-

0194617550 ( cbob )
0194297944 (bae ) -
-
#perlis #pelaminkl #pelaminmurah #pelaminkedah #pelaminnikah #pelaminmini #baling #gurun #sungaipetani #sp #lilacwedding #weddingplannerkedah #photobooth #kerjakahwin #weddingplanner #pelaminmini 
#aor #alorsetar #jitrakedah #pelaminpenang #pelaminperlis #pelamindewan #pelaminutara #weddingplannerutara #pelaminnikah #pelaminsanding #kedah #perlis #arau #pelaminberendoi #makeupvideos #makeupalorsetar
Jangan cakap perempuan jaa kena makeup utk majlis resepsi.. sebenarnya lelaki pun perlu tau Hyeeee utk tempahan blehh roger2 lilac 😘😘 🤗🤗🤗 - - Yg berminat dengan hasil kerja dari team lilac Plss whatsapp di number : - - 0194617550 ( cbob ) 0194297944 (bae ) - - #perlis  #pelaminkl  #pelaminmurah  #pelaminkedah  #pelaminnikah  #pelaminmini  #baling  #gurun  #sungaipetani  #sp  #lilacwedding  #weddingplannerkedah  #photobooth  #kerjakahwin  #weddingplanner  #pelaminmini  #aor  #alorsetar  #jitrakedah  #pelaminpenang  #pelaminperlis  #pelamindewan  #pelaminutara  #weddingplannerutara  #pelaminnikah  #pelaminsanding  #kedah  #perlis  #arau  #pelaminberendoi  #makeupvideos  #makeupalorsetar 
24K Gold Plated (Emas Korea 24K)
.
Rantai TANGAN - RT- 467
.
Panjang : 19.8cm
Lebar Bunga Tengah : 2.4cm .
RM 35
.
Tambah Postage : RM5 (Semenanjung)/ RM10 (Sabah Sarawak)
.
**READY STOCK
**POS SETIAP HARI (POSLAJU)
.
WhatsApp/SMS -- 016-666-8597
.
👇👇👇👇👇👇👇👇
.
***FREE POSTAGE
*Semenanjung - dengan pembelian 2 item keatas
*Sabah/Sarawak -  dengan pembelian 3 item keatas (*Tidak kisah sama design atau lain2 design/item)
.
WhatsApp/SMS -- 016-666-8597
.
#arau#perlis#alorsetar#kedah#georgetown#pulaupinang#ipoh#perak#shahalam#selangor#seremban#negerisembilan#melaka#kulim#johorbaharu#johor#emassadur#emaskorea24k#emaskorea#pahang#kualaterengganu#terengganu#inanam#kelantan#kuching#sarawak#kotakinabalu#sabah#putrajaya
24K Gold Plated (Emas Korea 24K) . Rantai TANGAN - RT- 467 . Panjang : 19.8cm Lebar Bunga Tengah : 2.4cm . RM 35 . Tambah Postage : RM5 (Semenanjung)/ RM10 (Sabah Sarawak) . **READY STOCK **POS SETIAP HARI (POSLAJU) . WhatsApp/SMS -- 016-666-8597 . 👇👇👇👇👇👇👇👇 . ***FREE POSTAGE *Semenanjung - dengan pembelian 2 item keatas *Sabah/Sarawak - dengan pembelian 3 item keatas (*Tidak kisah sama design atau lain2 design/item) . WhatsApp/SMS -- 016-666-8597 . #arau #perlis #alorsetar #kedah #georgetown #pulaupinang #ipoh #perak #shahalam #selangor #seremban #negerisembilan #melaka #kulim #johorbaharu #johor #emassadur #emaskorea24k #emaskorea #pahang #kualaterengganu #terengganu #inanam #kelantan #kuching #sarawak #kotakinabalu #sabah #putrajaya 
24K Gold Plated (Emas Korea 24K)
.
Rantai TANGAN - RT- 466
.
Panjang : 18.5cm
Lebar : 2.0cm .
RM 35
.
Tambah Postage : RM5 (Semenanjung)/ RM10 (Sabah Sarawak)
.
**READY STOCK
**POS SETIAP HARI (POSLAJU)
.
WhatsApp/SMS -- 016-666-8597
.
👇👇👇👇👇👇👇👇
.
***FREE POSTAGE
*Semenanjung - dengan pembelian 2 item keatas
*Sabah/Sarawak -  dengan pembelian 3 item keatas (*Tidak kisah sama design atau lain2 design/item)
.
WhatsApp/SMS -- 016-666-8597
.
#arau#perlis#alorsetar#kedah#georgetown#pulaupinang#ipoh#perak#shahalam#selangor#seremban#negerisembilan#melaka#kulim#johorbaharu#johor#emassadur#emaskorea24k#emaskorea#pahang#kualaterengganu#terengganu#inanam#kelantan#kuching#sarawak#kotakinabalu#sabah#putrajaya
24K Gold Plated (Emas Korea 24K) . Rantai TANGAN - RT- 466 . Panjang : 18.5cm Lebar : 2.0cm . RM 35 . Tambah Postage : RM5 (Semenanjung)/ RM10 (Sabah Sarawak) . **READY STOCK **POS SETIAP HARI (POSLAJU) . WhatsApp/SMS -- 016-666-8597 . 👇👇👇👇👇👇👇👇 . ***FREE POSTAGE *Semenanjung - dengan pembelian 2 item keatas *Sabah/Sarawak - dengan pembelian 3 item keatas (*Tidak kisah sama design atau lain2 design/item) . WhatsApp/SMS -- 016-666-8597 . #arau #perlis #alorsetar #kedah #georgetown #pulaupinang #ipoh #perak #shahalam #selangor #seremban #negerisembilan #melaka #kulim #johorbaharu #johor #emassadur #emaskorea24k #emaskorea #pahang #kualaterengganu #terengganu #inanam #kelantan #kuching #sarawak #kotakinabalu #sabah #putrajaya 
#Inspiredariani series

Available in all colours as ☝🏻 READY STOCKS!! 1:1 with tagging
Copy ori with high quality
Rm 55 exc postage
Rm 7SM / 11SS

DM or whatsapp +60134012184 
#duckinspired #inspiredduck #inspiredariani #arianiinspired #kangar #perlis #arau #kedah #sayajual #duckscarve
Pilihan Gallery untuk minggu ini.

Diskaun 20% untuk buku terbitan Kata-Pilar Books hanya di www.galleryonline.com.my 
Promosi bermula dari 20/10/2017 sehingga 30/10/2017 atau sehingga stok masih ada.

Tertakluk pada TERMA & SYARAT 
#GalleryBookstore #KedaiBukuKomunitiAnda #yourcommunitybookstore #masjidtanah #bangi #arau #alorsetar #bandarsripermaisuri #kualakangsar #bertamperdana #aeonbandardatoonn #tescoparitraja #GalleryOnline #galleryprivelegecard #gpc
Cincin Saduran Emas Putih (White Gold Plated Ring)
.
Harga : RM 25
.
Sila tambah Postage - Semenanjung RM5 /  Sabah Swak RM10
.
Size available : 11, 12, 14, 15, 17, 18 & 19
.
Whatsapp - 016-666-8597
.
**READY STOCK
**POS SETIAP HARI (POSLAJU)
.
👇👇👇👇👇👇👇👇
.
***FREE POSTAGE
*Semenanjung - dengan pembelian 2 item keatas
*Sabah/Sarawak -  dengan pembelian 3 item keatas (*Tidak kisah sama design atau lain2 design/item)
.
WhatsApp/SMS -- 016-666-8597
.
#arau#perlis#alorsetar#kedah#georgetown#pulaupinang#ipoh#perak#shahalam#selangor#seremban#negerisembilan#melaka#kulim#johorbaharu#johor#emassadur#emaskorea24k#emaskorea#pahang#kualaterengganu#terengganu#inanam#kelantan#kuching#sarawak#kotakinabalu#sabah#putrajaya
Cincin Saduran Emas Putih (White Gold Plated Ring) . Harga : RM 25 . Sila tambah Postage - Semenanjung RM5 / Sabah Swak RM10 . Size available : 11, 12, 14, 15, 17, 18 & 19 . Whatsapp - 016-666-8597 . **READY STOCK **POS SETIAP HARI (POSLAJU) . 👇👇👇👇👇👇👇👇 . ***FREE POSTAGE *Semenanjung - dengan pembelian 2 item keatas *Sabah/Sarawak - dengan pembelian 3 item keatas (*Tidak kisah sama design atau lain2 design/item) . WhatsApp/SMS -- 016-666-8597 . #arau #perlis #alorsetar #kedah #georgetown #pulaupinang #ipoh #perak #shahalam #selangor #seremban #negerisembilan #melaka #kulim #johorbaharu #johor #emassadur #emaskorea24k #emaskorea #pahang #kualaterengganu #terengganu #inanam #kelantan #kuching #sarawak #kotakinabalu #sabah #putrajaya 
Kiss cut sticker in progress.. -----------------------------
ZenaiCreatief 019-5518455
Call / whatsapp
-----------------------------
"Quality is our business"
📮Postage disediakan bagi luar kawasan 📮
#zenaicreatief #printing #percetakan 
#banner #streamer #kadkahwin  #flyers #cetakbaju #bajukorporat #baju #heatpress #silkscreen #booklet #book #buku #buttonbadge #lanyard #sticker #label #tagging #utara #perlis #kelantan #kangar #arau #kualaperlis #malaysia #uitm #unimap
Kiss cut sticker in progress.. ----------------------------- ZenaiCreatief 019-5518455 Call / whatsapp ----------------------------- "Quality is our business" 📮Postage disediakan bagi luar kawasan 📮 #zenaicreatief  #printing  #percetakan  #banner  #streamer  #kadkahwin  #flyers  #cetakbaju  #bajukorporat  #baju  #heatpress  #silkscreen  #booklet  #book  #buku  #buttonbadge  #lanyard  #sticker  #label  #tagging  #utara  #perlis  #kelantan  #kangar  #arau  #kualaperlis  #malaysia  #uitm  #unimap 
Hyeeee utk tempahan blehh roger2 lilac 😘😘 🤗🤗🤗 -
-
Yg berminat dengan hasil kerja dari team lilac 
Plss whatsapp di number :
-
-

0194617550 ( cbob )
0194297944 (bae ) -
-
#perlis #pelaminkl #pelaminmurah #pelaminkedah #pelaminnikah #pelaminmini #baling #gurun #sungaipetani #sp #lilacwedding #weddingplannerkedah #photobooth #kerjakahwin #weddingplanner #pelaminmini 
#aor #alorsetar #jitrakedah #pelaminpenang #pelaminperlis #pelamindewan #pelaminutara #weddingplannerutara #pelaminnikah #pelaminsanding #kedah #perlis #arau #pelaminberendoi #makeupvideos #makeupalorsetar
Hyeeee utk tempahan blehh roger2 lilac 😘😘 🤗🤗🤗 - - Yg berminat dengan hasil kerja dari team lilac Plss whatsapp di number : - - 0194617550 ( cbob ) 0194297944 (bae ) - - #perlis  #pelaminkl  #pelaminmurah  #pelaminkedah  #pelaminnikah  #pelaminmini  #baling  #gurun  #sungaipetani  #sp  #lilacwedding  #weddingplannerkedah  #photobooth  #kerjakahwin  #weddingplanner  #pelaminmini  #aor  #alorsetar  #jitrakedah  #pelaminpenang  #pelaminperlis  #pelamindewan  #pelaminutara  #weddingplannerutara  #pelaminnikah  #pelaminsanding  #kedah  #perlis  #arau  #pelaminberendoi  #makeupvideos  #makeupalorsetar 
.
✅ Muka lembut
✅ Wangi
✅ Jerawat pun kurang
✅ Hidung tak gatal 😘
.
Macam-macam feedback yang kita dapat daripada customer. Haaaa bermacam manfaat yang dapat dalam satu botol beauty water ni sahaja.
.
Dah tu, satu family boleh guna. Tahan lama pulak tu. 😘
.
Nak try boleh whatsapp 01121004478
.
#beautywater #beautywaterbyhawwabeauty #vendorjitra #uum #uumsintok #uumstudent #makeuptutorial #unimap #unimapstudent #ptss #polimas #IPGPerlis #ipda #kolejmatrikulasikedah #kmk #makeup #changlun #jitra #alorsetar #arau #kangar #kualaperlis #kedah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #makeupsetting #makeupfixing #spraymakeup #spraymuka
. ✅ Muka lembut ✅ Wangi ✅ Jerawat pun kurang ✅ Hidung tak gatal 😘 . Macam-macam feedback yang kita dapat daripada customer. Haaaa bermacam manfaat yang dapat dalam satu botol beauty water ni sahaja. . Dah tu, satu family boleh guna. Tahan lama pulak tu. 😘 . Nak try boleh whatsapp 01121004478 . #beautywater  #beautywaterbyhawwabeauty  #vendorjitra  #uum  #uumsintok  #uumstudent  #makeuptutorial  #unimap  #unimapstudent  #ptss  #polimas  #IPGPerlis  #ipda  #kolejmatrikulasikedah  #kmk  #makeup  #changlun  #jitra  #alorsetar  #arau  #kangar  #kualaperlis  #kedah  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualonline  #makeupsetting  #makeupfixing  #spraymakeup  #spraymuka 
Have a new menu CHICKEN RICE CHOP
Only Rm 6.90 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗 #bigtasteaarau 
#takperluturunkereta 
#perlis 
#arau
.
✅ Pori tertutup
.
Macam-macam feedback yang kita dapat daripada customer. Haaaa bermacam manfaat yang dapat dalam satu botol beauty water ni sahaja.
.
Dah tu, satu family boleh guna. Tahan lama pulak tu. 😘
.
Whatsapp 0112100447
COD UUM/CHANGLUN
. 
#beautywater #beautywaterbyhawwabeauty #sayapakaisayajual #vendorjitra #uum #uumsintok #uumstudent #makeuptutorial #unimap #unimapstudent #ptss #polimas #IPGPerlis #ipda #kolejmatrikulasikedah #kmk #makeup #changlun #jitra #alorsetar #arau #kangar #kualaperlis #kedah #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline
. ✅ Pori tertutup . Macam-macam feedback yang kita dapat daripada customer. Haaaa bermacam manfaat yang dapat dalam satu botol beauty water ni sahaja. . Dah tu, satu family boleh guna. Tahan lama pulak tu. 😘 . Whatsapp 0112100447 COD UUM/CHANGLUN . #beautywater  #beautywaterbyhawwabeauty  #sayapakaisayajual  #vendorjitra  #uum  #uumsintok  #uumstudent  #makeuptutorial  #unimap  #unimapstudent  #ptss  #polimas  #IPGPerlis  #ipda  #kolejmatrikulasikedah  #kmk  #makeup  #changlun  #jitra  #alorsetar  #arau  #kangar  #kualaperlis  #kedah  #bazarpaknil  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualonline 
Pelamin sanding cik idris & sarena... tq guys cos hired team lilac utk mjlis resepsi .🤗 impian anda tanggung jawab kami 😘😘😘😘Realisasikan impian anda bersama dekorasi dari kami lilac wedding -
Yg berminat dengan hasil kerja dari team lilac 
Plss whatsapp di number :
-
-

0194617550 ( cbob )
0194297944 (bae ) -
-
#perlis #pelaminkl #pelaminmurah #pelaminkedah #pelaminnikah #pelaminmini #baling #gurun #sungaipetani #sp #lilacwedding #weddingplannerkedah #photobooth #kerjakahwin #weddingplanner #pelaminmini 
#aor #alorsetar #jitrakedah #pelaminpenang #pelaminperlis #pelamindewan #pelaminutara #weddingplannerutara #pelaminnikah #pelaminsanding #kedah #perlis #arau #pelaminberendoi
Pelamin sanding cik idris & sarena... tq guys cos hired team lilac utk mjlis resepsi .🤗 impian anda tanggung jawab kami 😘😘😘😘Realisasikan impian anda bersama dekorasi dari kami lilac wedding - Yg berminat dengan hasil kerja dari team lilac Plss whatsapp di number : - - 0194617550 ( cbob ) 0194297944 (bae ) - - #perlis  #pelaminkl  #pelaminmurah  #pelaminkedah  #pelaminnikah  #pelaminmini  #baling  #gurun  #sungaipetani  #sp  #lilacwedding  #weddingplannerkedah  #photobooth  #kerjakahwin  #weddingplanner  #pelaminmini  #aor  #alorsetar  #jitrakedah  #pelaminpenang  #pelaminperlis  #pelamindewan  #pelaminutara  #weddingplannerutara  #pelaminnikah  #pelaminsanding  #kedah  #perlis  #arau  #pelaminberendoi 
.
Alhamdulillah...
.
Terima kasih kepada Penjara Koreksional Arau kerana sudi memasarkan produk kami di dalam kawasan penjara....😊👍
.
Kepada pelawat (orang awam) dan staff penjara boleh dapatkan produk kami di KANTIN TEMPAT JUMPA di Penjara Koreksional Arau, Perlis....👍👍 #mrcookiessperlis
#pemborongbiskut
#pemborongcookies
#malaysia
#simpangempat
#kangar
#perlis
#bandartasikpermasuri
#padangbesar
#kualalumpur
#perak
#johor
#kedah
#melaka
#negerisembilan
#pahang
#kelantan
#terengganu
#arau
#cheras
#damansara
#penang
#sabah
#sarawak
#brunei
#singaporefood 
#sayaanakperlis 
#cairdimulutcairdihati
#bintong
. Alhamdulillah... . Terima kasih kepada Penjara Koreksional Arau kerana sudi memasarkan produk kami di dalam kawasan penjara....😊👍 . Kepada pelawat (orang awam) dan staff penjara boleh dapatkan produk kami di KANTIN TEMPAT JUMPA di Penjara Koreksional Arau, Perlis....👍👍 #mrcookiessperlis  #pemborongbiskut  #pemborongcookies  #malaysia  #simpangempat  #kangar  #perlis  #bandartasikpermasuri  #padangbesar  #kualalumpur  #perak  #johor  #kedah  #melaka  #negerisembilan  #pahang  #kelantan  #terengganu  #arau  #cheras  #damansara  #penang  #sabah  #sarawak  #brunei  #singaporefood  #sayaanakperlis  #cairdimulutcairdihati  #bintong 
.
Assalamualaikum & Selamat Petang.
.
Insyaallah November 2017 logo dan produk kami akan berada di kedai runcit, pasaraya, restoran, ekspo, carboot sale, sekolah dan IPT yg terpilih di seluruh negeri Perlis....minta jasa baik semua utk support brand n produk kami 👍👍😃😃...Terima Kasih.
.
Kalau ada sape2 yg berminat untuk join kami pasarkan produk ni di Perlis or Negeri lain blh hubungi kami:
.
018-3574459 (Wawa)
018-3574459 (Wawa)
.
#mrcookiessperlis
#pemborongbiskut
#pemborongcookies
#malaysia
#simpangempat
#kangar
#perlis
#bandartasikpermasuri
#padangbesar
#kualalumpur
#perak
#johor
#kedah
#melaka
#negerisembilan
#pahang
#kelantan
#terengganu
#arau
#cheras
#damansara
#penang
#sabah
#sarawak
#brunei
#singaporefood 
#sayaanakperlis 
#cairdimulutcairdihati
#bintong
. Assalamualaikum & Selamat Petang. . Insyaallah November 2017 logo dan produk kami akan berada di kedai runcit, pasaraya, restoran, ekspo, carboot sale, sekolah dan IPT yg terpilih di seluruh negeri Perlis....minta jasa baik semua utk support brand n produk kami 👍👍😃😃...Terima Kasih. . Kalau ada sape2 yg berminat untuk join kami pasarkan produk ni di Perlis or Negeri lain blh hubungi kami: . 018-3574459 (Wawa) 018-3574459 (Wawa) . #mrcookiessperlis  #pemborongbiskut  #pemborongcookies  #malaysia  #simpangempat  #kangar  #perlis  #bandartasikpermasuri  #padangbesar  #kualalumpur  #perak  #johor  #kedah  #melaka  #negerisembilan  #pahang  #kelantan  #terengganu  #arau  #cheras  #damansara  #penang  #sabah  #sarawak  #brunei  #singaporefood  #sayaanakperlis  #cairdimulutcairdihati  #bintong 
.
Salam Jumaat sahabat2 positif😊
.
Lama nau dak minion cuti sampai akak takdan nak hapdet poslaju ni kan😅
.
Seb baik cuti sekolah ni boleh mintak tolong anak akak skali😆
.
Abam posmen yang baik hati,
Hantar poslaju hari hari;
Janji sampai sudah pasti,
Jangan lupa makan tengahari😄
.
Poslaju kita jelajah Perlis untuk customer akak, Riza yang kena demam campak😰
.
Lepas banjir aritu memang macam2 penyakit yang mendatang. Moga IVMIST dapat menghilangkan kegatalan campak dan menghalang dari menjangkiti keluarga Riza yang lain😓
.
Tu yang sampai 3 botol terus Riza borong IVMIST senang standby sesiap katanya😄
.
Asalkan Riza ikut cara dan kaedah yang akak bagitau tu Insya Allah sama2 kita ikhtiar ye 😊
.
Lepas ni baru ke Kuala Terengganu pulok setelkan parcel untuk Kak Nisa💕
.
IVMIST dibeli untuk ayahanda tersayang yang sakit lutut. Takut dan malas nak makan ubat. Tu yang Kak Nisa try alternatif lain. Guna IVMIST senang sembur dan sapu je. Insya Allah besar ganjarannya jika kita ikhtiar permudahkan urusan ibadah ibu dan ayah👍👍
.
Pada korang yang nak join parcel arini, last payment sebelum 2.30 petang tau😅
.
Esok cuti, lusa pun cuti.
Klinik tutop jangan susah hati.
Roger akak kat whatsapp nanti.
Kedai ni bukak memang gerenti.😍😍😍
.
📲#whatsapp0123934394 😘
Peluang untuk korang menangi Cabutan Bertuah Emas dan Percutian masih berlangsung hingga 31/10/2017 ye😎
. Salam Jumaat sahabat2 positif😊 . Lama nau dak minion cuti sampai akak takdan nak hapdet poslaju ni kan😅 . Seb baik cuti sekolah ni boleh mintak tolong anak akak skali😆 . Abam posmen yang baik hati, Hantar poslaju hari hari; Janji sampai sudah pasti, Jangan lupa makan tengahari😄 . Poslaju kita jelajah Perlis untuk customer akak, Riza yang kena demam campak😰 . Lepas banjir aritu memang macam2 penyakit yang mendatang. Moga IVMIST dapat menghilangkan kegatalan campak dan menghalang dari menjangkiti keluarga Riza yang lain😓 . Tu yang sampai 3 botol terus Riza borong IVMIST senang standby sesiap katanya😄 . Asalkan Riza ikut cara dan kaedah yang akak bagitau tu Insya Allah sama2 kita ikhtiar ye 😊 . Lepas ni baru ke Kuala Terengganu pulok setelkan parcel untuk Kak Nisa💕 . IVMIST dibeli untuk ayahanda tersayang yang sakit lutut. Takut dan malas nak makan ubat. Tu yang Kak Nisa try alternatif lain. Guna IVMIST senang sembur dan sapu je. Insya Allah besar ganjarannya jika kita ikhtiar permudahkan urusan ibadah ibu dan ayah👍👍 . Pada korang yang nak join parcel arini, last payment sebelum 2.30 petang tau😅 . Esok cuti, lusa pun cuti. Klinik tutop jangan susah hati. Roger akak kat whatsapp nanti. Kedai ni bukak memang gerenti.😍😍😍 . 📲#whatsapp0123934394  😘 Peluang untuk korang menangi Cabutan Bertuah Emas dan Percutian masih berlangsung hingga 31/10/2017 ye😎
Wow 😱😱
Novel baru by #penakayu & #sitikhadijah in the house.

Yang belum dapat tu, meh WhatsApp kami laju2. Next week dah boleh pos.
Paling penting, DISKAUN 12% 😘😘
.

WhatsApp: 013-6786571
Inbox aje IG kami utk detail.

#ingkarcinta #kerinduan #novel #lovenovel #novelmurah #bukumurah #jimatduit #ulatbuku #kakinovel #penulisan2u #bookworm #malaysiabookstore #kedaibuku #pekanbaru #bandaaceh #kuantan #kotabharu #kualakangsar #kualaterengganu #arau #langkawi #seremban #serdang #klang
Wow 😱😱 Novel baru by #penakayu  & #sitikhadijah  in the house. Yang belum dapat tu, meh WhatsApp kami laju2. Next week dah boleh pos. Paling penting, DISKAUN 12% 😘😘 . WhatsApp: 013-6786571 Inbox aje IG kami utk detail. #ingkarcinta  #kerinduan  #novel  #lovenovel  #novelmurah  #bukumurah  #jimatduit  #ulatbuku  #kakinovel  #penulisan2u  #bookworm  #malaysiabookstore  #kedaibuku  #pekanbaru  #bandaaceh  #kuantan  #kotabharu  #kualakangsar  #kualaterengganu  #arau  #langkawi  #seremban  #serdang  #klang 
.
Open order utk hari ni (20/10)
.
🍰 CHOCOLATE MOIST CAKE
🍰 PANDAN CHEESE CAKE
🍰 VANILLA CHEESE CAKE
🍰 OREO CHEESE CAKE
🍰 CHOCOCHIP CHEESE CAKE
.
RM2 | RM6 | RM10 | RM25
.
- penghantaran area Perlis sahaja
.
Untuk tempahan :
Call / Message / Whatsapp : 018-469 8149
.
#sayaanakperlis #peniagaonlineperlis #perlis #codperlis #kekperlis #groupdeliveryperlis #teamperlis #uitm #unimap #kangar #arau
Salam Jumaat yang penuh barakah 😊
.
Ciklin cuma nak maklumkan yang TudungSiComel ada membuat *PROMOSI TUDUNG SEKOLAH* yang pasti akan MengGEMBIRAkan mommies dan Si Comel.😄
.
.
📢📢 *HARGA PROMOSI TUDUNG SEKOLAH* 📢📢
.
Berikut adalah Harga Promosi Tudung Sekolah Awning Lembut Istimewa TudungSiComel 😊
.
✅ 16-30 Okt = RM15.90 😍
.
✅ 1 Nov - seterusnya = RM16.90
.
.
Jika mommies Berminat boleh  PM, 
Insya Allah Ciklin akan BANTU urusan tempahan Puan secepat mungkin😊🌸🌷
.
🗣🗣CEPAT!CEPAT!CEPAT 'GRAB'! 🚶🏻‍♀🚶🏻‍♀
SEBELUM PROMOSI TAMAT!🤗
.
Hubungi Ciklin di 01133798003 atau click link di Bio💕
Salam Jumaat yang penuh barakah 😊 . Ciklin cuma nak maklumkan yang TudungSiComel ada membuat *PROMOSI TUDUNG SEKOLAH* yang pasti akan MengGEMBIRAkan mommies dan Si Comel.😄 . . 📢📢 *HARGA PROMOSI TUDUNG SEKOLAH* 📢📢 . Berikut adalah Harga Promosi Tudung Sekolah Awning Lembut Istimewa TudungSiComel 😊 . ✅ 16-30 Okt = RM15.90 😍 . ✅ 1 Nov - seterusnya = RM16.90 . . Jika mommies Berminat boleh PM, Insya Allah Ciklin akan BANTU urusan tempahan Puan secepat mungkin😊🌸🌷 . 🗣🗣CEPAT!CEPAT!CEPAT 'GRAB'! 🚶🏻‍♀🚶🏻‍♀ SEBELUM PROMOSI TAMAT!🤗 . Hubungi Ciklin di 01133798003 atau click link di Bio💕
Nak cuba Beauty Water tapi takut sebab Kulit jenis yang sensetif?
.
Jangan risau, disebabkan Beauty Water ni organik, tiada masalah la bagi kulit ampa yang sensetif tu. ❤
.
💕Spray-spray segak Baqhang 💕
.
Whatsapp 0112100447
COD UUM/CHANGLUN
. 
#beautywater #beautywaterbyhawwabeauty #sayapakaisayajual #vendorjitra #uum #uumsintok #uumstudent #makeuptutorial #unimap #unimapstudent #ptss #polimas #IPGPerlis #ipda #kolejmatrikulasikedah #kmk #makeup #changlun #jitra #alorsetar #arau #kangar #kualaperlis #kedah #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline
Nak cuba Beauty Water tapi takut sebab Kulit jenis yang sensetif? . Jangan risau, disebabkan Beauty Water ni organik, tiada masalah la bagi kulit ampa yang sensetif tu. ❤ . 💕Spray-spray segak Baqhang 💕 . Whatsapp 0112100447 COD UUM/CHANGLUN . #beautywater  #beautywaterbyhawwabeauty  #sayapakaisayajual  #vendorjitra  #uum  #uumsintok  #uumstudent  #makeuptutorial  #unimap  #unimapstudent  #ptss  #polimas  #IPGPerlis  #ipda  #kolejmatrikulasikedah  #kmk  #makeup  #changlun  #jitra  #alorsetar  #arau  #kangar  #kualaperlis  #kedah  #bazarpaknil  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualonline 
Dominance ‘The Roses’ is now available for you guys to grab it👊🏻👊🏻
.
Whatsapp 010-3942493 now to get an early promotion
.

#tempatanfest#aorfestival#aor#ootdlokalah#potdlokalah#katalokal#sapotlokal#ikutcarakita#hipster#hustle#dominance#perlis#arau#kangar#suwek#penang#bedominance#uitmarau#polipauh#ilpkangar#ikbnbeseri#lokalah#lokalahmy#lokalbrand#streetwear
Salam Jumaat yang penuh barakah 😊
.
Ciklin cuma nak maklumkan yang TudungSiComel ada membuat *PROMOSI TUDUNG SEKOLAH* yang pasti akan MengGEMBIRAkan mommies dan Si Comel.😄
.
.
📢📢 *HARGA PROMOSI TUDUNG SEKOLAH* 📢📢
.
Berikut adalah Harga Promosi Tudung Sekolah Awning Lembut Istimewa TudungSiComel 😊
.
✅ 16-30 Okt = RM15.90 😍
.
✅ 1 Nov - seterusnya = RM16.90
.
.
Jika mommies Berminat boleh  PM, 
Insya Allah Ciklin akan BANTU urusan tempahan Puan secepat mungkin😊🌸🌷
.
🗣🗣CEPAT!CEPAT!CEPAT 'GRAB'! 🚶🏻‍♀🚶🏻‍♀
SEBELUM PROMOSI TAMAT!🤗
.
Hubungi Ciklin di 01133798003 atau click link di Bio💕
Salam Jumaat yang penuh barakah 😊 . Ciklin cuma nak maklumkan yang TudungSiComel ada membuat *PROMOSI TUDUNG SEKOLAH* yang pasti akan MengGEMBIRAkan mommies dan Si Comel.😄 . . 📢📢 *HARGA PROMOSI TUDUNG SEKOLAH* 📢📢 . Berikut adalah Harga Promosi Tudung Sekolah Awning Lembut Istimewa TudungSiComel 😊 . ✅ 16-30 Okt = RM15.90 😍 . ✅ 1 Nov - seterusnya = RM16.90 . . Jika mommies Berminat boleh PM, Insya Allah Ciklin akan BANTU urusan tempahan Puan secepat mungkin😊🌸🌷 . 🗣🗣CEPAT!CEPAT!CEPAT 'GRAB'! 🚶🏻‍♀🚶🏻‍♀ SEBELUM PROMOSI TAMAT!🤗 . Hubungi Ciklin di 01133798003 atau click link di Bio💕
Meet ur barber at @bandit_barbershop 
Trust ur barber ✂️ Jom haircut di 
@bandit_barbershop 
Lokasi : Jalan utama kangar - arau . Selepas carwash automatik dan sebelum aura steambot (waze bandit barbershop)

Selasa - Ahad : 11 pagi - 11 mlm

Isnin : Tutup

Didi - 016 509 5596
Tam - 017 354 5256
Azhar - 013 526 4692

#barbershop 
#trustyourbarber 
#barber 
#supportyourlocalbarber 
#barberlife 
#fade 
#undercut 
#classiccut 
#kangar 
#perlisaktif 
#anakperlis 
#sayaanakperlis 
#padangbesar 
#unimap 
#politeknikpauh 
#uitmarau 
#uitmarauperlis 
#arau 
#perlis 
#lepasguntingmukasenyum 
#sampaibilanaktua 
#wakdoyok 
#adidas
#adidashamburg 
#adidasgazelle 
#adidasbermuda
Meet ur barber at @bandit_barbershop Trust ur barber ✂️ Jom haircut di @bandit_barbershop Lokasi : Jalan utama kangar - arau . Selepas carwash automatik dan sebelum aura steambot (waze bandit barbershop) Selasa - Ahad : 11 pagi - 11 mlm Isnin : Tutup Didi - 016 509 5596 Tam - 017 354 5256 Azhar - 013 526 4692 #barbershop  #trustyourbarber  #barber  #supportyourlocalbarber  #barberlife  #fade  #undercut  #classiccut  #kangar  #perlisaktif  #anakperlis  #sayaanakperlis  #padangbesar  #unimap  #politeknikpauh  #uitmarau  #uitmarauperlis  #arau  #perlis  #lepasguntingmukasenyum  #sampaibilanaktua  #wakdoyok  #adidas  #adidashamburg  #adidasgazelle  #adidasbermuda 
Salam Ceria 😊
.
Ciklin cuma nak maklumkan yang TudungSiComel ada membuat *PROMOSI TUDUNG SEKOLAH* yang pasti akan MengGEMBIRAkan mommies dan Si Comel.😄
.
.
📢📢 *HARGA PROMOSI TUDUNG SEKOLAH* 📢📢
.
Berikut adalah Harga Promosi Tudung Sekolah Awning Lembut Istimewa TudungSiComel 😊
.
✅ 5-15 Okt = *RM13.90* 😱
.
✅ 16-30 Okt = RM15.90 😍
.
✅ 1 Nov - seterusnya = RM16.90
.
.
Jika mommies Berminat boleh  PM, 
Insya Allah Ciklin akan BANTU urusan tempahan Puan secepat mungkin😊🌸🌷
.
🗣🗣CEPAT!CEPAT!CEPAT 'GRAB'! 🚶🏻‍♀🚶🏻‍♀
SEBELUM PROMOSI TAMAT!🤗
.
Hubungi Ciklin di 01133798003 atau click link di Bio💕
Salam Ceria 😊 . Ciklin cuma nak maklumkan yang TudungSiComel ada membuat *PROMOSI TUDUNG SEKOLAH* yang pasti akan MengGEMBIRAkan mommies dan Si Comel.😄 . . 📢📢 *HARGA PROMOSI TUDUNG SEKOLAH* 📢📢 . Berikut adalah Harga Promosi Tudung Sekolah Awning Lembut Istimewa TudungSiComel 😊 . ✅ 5-15 Okt = *RM13.90* 😱 . ✅ 16-30 Okt = RM15.90 😍 . ✅ 1 Nov - seterusnya = RM16.90 . . Jika mommies Berminat boleh PM, Insya Allah Ciklin akan BANTU urusan tempahan Puan secepat mungkin😊🌸🌷 . 🗣🗣CEPAT!CEPAT!CEPAT 'GRAB'! 🚶🏻‍♀🚶🏻‍♀ SEBELUM PROMOSI TAMAT!🤗 . Hubungi Ciklin di 01133798003 atau click link di Bio💕
19 Oktober 2017 KHAMIS 
Program Gotong -Royong menyediakan Bubur Asyura anjuran Majlis Tindakan Dun Guar Sanji diadakan di Surau Kg Pida 3 Semut Gatal.

Turut Hadir Sahibul Fadhilah Tuan Guru Hj Ahmad Ali (Ahli Majlis Syura Ulamak Pas Pusat yang juga mantan Wakil Rakyat Pas Dun Guar Sanji),Sahibul Fadhilah Ust Fuad Hashim (Pengarah Dun) & Ustazah Hajjah Latipah Mat (Ketua Muslimat Pas Kawasan Arau) serta seluruh cawangan dalam DUN Guar Sanji.

#buburasyura #gotongroyong #guarsanji #arau #paspusat #pasperlis #rapatkansaf
 #sejahterabersamaislam #istiqamahhinggakemenangan #sejahterabersamaislam #instalike #instaphoto #like4like
19 Oktober 2017 KHAMIS Program Gotong -Royong menyediakan Bubur Asyura anjuran Majlis Tindakan Dun Guar Sanji diadakan di Surau Kg Pida 3 Semut Gatal. Turut Hadir Sahibul Fadhilah Tuan Guru Hj Ahmad Ali (Ahli Majlis Syura Ulamak Pas Pusat yang juga mantan Wakil Rakyat Pas Dun Guar Sanji),Sahibul Fadhilah Ust Fuad Hashim (Pengarah Dun) & Ustazah Hajjah Latipah Mat (Ketua Muslimat Pas Kawasan Arau) serta seluruh cawangan dalam DUN Guar Sanji. #buburasyura  #gotongroyong  #guarsanji  #arau  #paspusat  #pasperlis  #rapatkansaf  #sejahterabersamaislam  #istiqamahhinggakemenangan  #sejahterabersamaislam  #instalike  #instaphoto  #like4like 
.
Buat masa sekarang, Moisturizer Gel by Ulfabeauty ni tengah ada sale. Harga baru Moisturizer Gel adalah RM35 tapi sempena harga pengenalan ni, founder berbesar hati bagi diskaun sebanyak RM10. Jadi sempena ada sale ni mai la grab banyak-banyak. RM25 sahaja tidak termasuk pos .
#MoisturizerGelbyUlfaaBeauty bebas 100% bahan kimia - sesuai untuk semua jenis kulit
.
✨ Makeup tahan lebih lama
✨ Lebih glowing
✨ Lebih lembap
✨ Tak bercapuk
✨ Tak bermiyak
✨ Kulit lebih cantik & sihat
✨ Merawat kulit
.
Rm25/pcs
.
Berminat whatsapp 01121004478
COD UUM/CHANGLUN
POS SELURUH MALAYSIA
.
 #moisturizergel #moisturizerbyulfabeauty #sayapakaisayajual #vendorjitra #uum #uumsintok #uumstudent #makeuptutorial #unimap #unimapstudent #ptss #polimas #IPGPerlis #ipda #kolejmatrikulasikedah #kmk #makeup #changlun #jitra #alorsetar #arau #kangar #kualaperlis #kedah #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline
. Buat masa sekarang, Moisturizer Gel by Ulfabeauty ni tengah ada sale. Harga baru Moisturizer Gel adalah RM35 tapi sempena harga pengenalan ni, founder berbesar hati bagi diskaun sebanyak RM10. Jadi sempena ada sale ni mai la grab banyak-banyak. RM25 sahaja tidak termasuk pos . #MoisturizerGelbyUlfaaBeauty  bebas 100% bahan kimia - sesuai untuk semua jenis kulit . ✨ Makeup tahan lebih lama ✨ Lebih glowing ✨ Lebih lembap ✨ Tak bercapuk ✨ Tak bermiyak ✨ Kulit lebih cantik & sihat ✨ Merawat kulit . Rm25/pcs . Berminat whatsapp 01121004478 COD UUM/CHANGLUN POS SELURUH MALAYSIA .  #moisturizergel  #moisturizerbyulfabeauty  #sayapakaisayajual  #vendorjitra  #uum  #uumsintok  #uumstudent  #makeuptutorial  #unimap  #unimapstudent  #ptss  #polimas  #IPGPerlis  #ipda  #kolejmatrikulasikedah  #kmk  #makeup  #changlun  #jitra  #alorsetar  #arau  #kangar  #kualaperlis  #kedah  #bazarpaknil  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualonline 
TERINGIN NAK KE SPA?
.
Tapi mahu jimat?
.
HOT NORAH ada untuk membantu ada berjimat tapi nak cantik..
.
Norah Hot Wax sesuai untuk anda semua yang ingin merasai sendiri pengalaman berwaxing seperti di spa tapi boleh dilakukan rumah tanpa perlu ke spa. 😍
.
Jom dapatkan Hot NORAH dengan whatsapp ke 0194046551!!☎️ 😋
.
AREA COD : #pauh #unimap #arau #abi #kangar #repoh #beseri #kualaperlis #simpangempat #uitm #ilp #ptss #kolejkomuniti .
#Norah
#NorahWax 
#NorahFact
#Waxing
#OrganicWax
#NorahNewLook
#NorahHairRemoval
TERINGIN NAK KE SPA? . Tapi mahu jimat? . HOT NORAH ada untuk membantu ada berjimat tapi nak cantik.. . Norah Hot Wax sesuai untuk anda semua yang ingin merasai sendiri pengalaman berwaxing seperti di spa tapi boleh dilakukan rumah tanpa perlu ke spa. 😍 . Jom dapatkan Hot NORAH dengan whatsapp ke 0194046551!!☎️ 😋 . AREA COD : #pauh  #unimap  #arau  #abi  #kangar  #repoh  #beseri  #kualaperlis  #simpangempat  #uitm  #ilp  #ptss  #kolejkomuniti  . #Norah  #NorahWax  #NorahFact  #Waxing  #OrganicWax  #NorahNewLook  #NorahHairRemoval 
Moisturizer Gel by Ulfa Beauty
.
❤ Gel timun ni sesuai untuk semua GOLONGAN!
❤ Tiada bahan kimia. semuanya natural!
.
KANDUNGAN :
.
❤ Mengandungi 95% EKSTRAK MENTIMUN!!
❤ 50gm
❤ Bahan-bahan utama: Mentimun, Ekstrak Alovera !!
.
10 KEBAIKAN MOISTURIZER GEL ULFAA BEAUTY :
.
1. Menghilangkan Masalah Kulit Kusam
2. Mengurangkan Masalah Kulit Kering
3. Mengurangkan Masalah Kulit Berminyak
4. Menjadikan Kulit Lembap Dan Anjal
5. Menghilangkan Masalah Kulit Tidak Sekata
6. Mengurangkan Eyebag Bawah Mata
7. Menghilangkan Garis Halus Bawah Mata
8. Merawat Eczema
9. Merawat Ruam Pada Punggung Muka Dan Leher Bayi
10. Merawat Kulit Sensitif
.
HARGA?
RM25 + postage (RM8sm) (RM12ss)
COD UUM/CHANGLUN
Whatsapp 01121004478
.
 #moisturizergel #pelembab #moisturizer #baby #ruam #kulitberminyak #kulitbermasalah #vendorjitra #uum #uumsintok #uumstudent #makeuptutorial #unimap #unimapstudent #ptss #polimas #ipda #kolejmatrikulasikedah #kmk #makeup #changlun #jitra #alorsetar #arau #kangar #kualaperlis #kedah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline
Moisturizer Gel by Ulfa Beauty . ❤ Gel timun ni sesuai untuk semua GOLONGAN! ❤ Tiada bahan kimia. semuanya natural! . KANDUNGAN : . ❤ Mengandungi 95% EKSTRAK MENTIMUN!! ❤ 50gm ❤ Bahan-bahan utama: Mentimun, Ekstrak Alovera !! . 10 KEBAIKAN MOISTURIZER GEL ULFAA BEAUTY : . 1. Menghilangkan Masalah Kulit Kusam 2. Mengurangkan Masalah Kulit Kering 3. Mengurangkan Masalah Kulit Berminyak 4. Menjadikan Kulit Lembap Dan Anjal 5. Menghilangkan Masalah Kulit Tidak Sekata 6. Mengurangkan Eyebag Bawah Mata 7. Menghilangkan Garis Halus Bawah Mata 8. Merawat Eczema 9. Merawat Ruam Pada Punggung Muka Dan Leher Bayi 10. Merawat Kulit Sensitif . HARGA? RM25 + postage (RM8sm) (RM12ss) COD UUM/CHANGLUN Whatsapp 01121004478 .  #moisturizergel  #pelembab  #moisturizer  #baby  #ruam  #kulitberminyak  #kulitbermasalah  #vendorjitra  #uum  #uumsintok  #uumstudent  #makeuptutorial  #unimap  #unimapstudent  #ptss  #polimas  #ipda  #kolejmatrikulasikedah  #kmk  #makeup  #changlun  #jitra  #alorsetar  #arau  #kangar  #kualaperlis  #kedah  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualonline 
bridesmaids for a day 
bestfriends for a life!!!
#gipangp
#usim
#arau
#institutbahasateikyo
#dengkil
#ump
.
まだ大丈夫でしょ~と思いながら
9ヵ月なってしまい、お腹もよく張り出して
そんなに動けなくなってきたから
受診後に必要最低限の物を急いで購入👶🍼
お布団とかはお給料後で...👛💸
.
明日晴れるらしいから水通し決行予定☀
.
12月生まれのママさん達で
これあると使える!てのがあれば
教えて頂きたいです。
今日はモコモコの#長袖コンビドレス と
#スタイ#長袖プレオール#ロンパース
#新生児肌着5点セット (短肌着×3.コンビ肌着×2) ×2
#arau. (洗濯用せっけん)を購入しました。
.
それと今日は初めてNSTした~
ボコボコ動いてるのに中々心音が取れず
助産師さん汗だくになってた😅
.
#12月予定日#男の子#冬生まれ
#ベビー用品#ベビー服#ベビー用 
#西松屋#お安いね#主婦の味方
#初マタ#ママリ#妊娠9ヵ月
#32w3d#1927g#初NST
#赤ちゃんの心音聞いてると眠くなる
. まだ大丈夫でしょ~と思いながら 9ヵ月なってしまい、お腹もよく張り出して そんなに動けなくなってきたから 受診後に必要最低限の物を急いで購入👶🍼 お布団とかはお給料後で...👛💸 . 明日晴れるらしいから水通し決行予定☀ . 12月生まれのママさん達で これあると使える!てのがあれば 教えて頂きたいです。 今日はモコモコの#長袖コンビドレス  と #スタイ #長袖プレオール #ロンパース  #新生児肌着5点セット  (短肌着×3.コンビ肌着×2) ×2 #arau . (洗濯用せっけん)を購入しました。 . それと今日は初めてNSTした~ ボコボコ動いてるのに中々心音が取れず 助産師さん汗だくになってた😅 . #12月予定日 #男の子 #冬生まれ  #ベビー用品 #ベビー服 #ベビー用  #西松屋 #お安いね #主婦の味方  #初マタ #ママリ #妊娠9ヵ月  #32w3d #1927g #初NST  #赤ちゃんの心音聞いてると眠くなる 
.
KENAPA PERLU BAYAR LEBIH ?
.
Kenapa perlu beli MOISTURIZER yang mahal mahal jika ada MOISTURIZER GEL yang harganya tersangatlah murah dan berkesan ??
.
Moisturizer Gel Cucumber by Ulfaabeauty. MOISTURIZER GEL PERTAMA local product yang dikeluarkan. Kami bukan product tirubasi. Kami ada identiti sendiri. Kami PALING MURAH PALING BERKESAN PALING WOOWWWW !!
.
Hanya RM25/50 mls murah nauu. Tak dapat dah tauu harga murah macam nie. Kami bukan nak untung kami cuma nak tolong 😍😍
.
whatsapp 01121004478
COD UUM/CHANGLUN
.
#moisturizergel #moisturizergelbyulfabeauty #sayapakaisayajual #uum #uumsintok #makeuptutorial #unimap #unimapstudent #ptss #polimas  #kolejmatrikulasikedah #kmk #makeup #changlun #jitra #alorsetar #arau #kangar #kualaperlis #kedah #bazarpaknil #sayajual  #sayajualonline #pelembab #kulitberminyak #kulitberjerawat #wajahbreakout #ruambaby #baby
. KENAPA PERLU BAYAR LEBIH ? . Kenapa perlu beli MOISTURIZER yang mahal mahal jika ada MOISTURIZER GEL yang harganya tersangatlah murah dan berkesan ?? . Moisturizer Gel Cucumber by Ulfaabeauty. MOISTURIZER GEL PERTAMA local product yang dikeluarkan. Kami bukan product tirubasi. Kami ada identiti sendiri. Kami PALING MURAH PALING BERKESAN PALING WOOWWWW !! . Hanya RM25/50 mls murah nauu. Tak dapat dah tauu harga murah macam nie. Kami bukan nak untung kami cuma nak tolong 😍😍 . whatsapp 01121004478 COD UUM/CHANGLUN . #moisturizergel  #moisturizergelbyulfabeauty  #sayapakaisayajual  #uum  #uumsintok  #makeuptutorial  #unimap  #unimapstudent  #ptss  #polimas  #kolejmatrikulasikedah  #kmk  #makeup  #changlun  #jitra  #alorsetar  #arau  #kangar  #kualaperlis  #kedah  #bazarpaknil  #sayajual  #sayajualonline  #pelembab  #kulitberminyak  #kulitberjerawat  #wajahbreakout  #ruambaby  #baby 
Kalau ada yang tertanya-tanya macam manalah tekstur Moisturizer Gel ni. Ni fana tunjuk ya
.
Ia berbentuk gel yang jernih. Paling penting tak melekit. Pakai pun sedap je
.
Berminat nak dapatkan?
Whatsapp 01121004477
COD UUM/CHANGLUN
.
 #moisturizergel #sayapakaisayajual #vendorjitra #uum #uumsintok #uumstudent #makeuptutorial #unimap #unimapstudent #ptss #polimas  #kolejmatrikulasikedah #kmk #makeup #changlun #jitra #alorsetar #arau #kangar #kualaperlis #kedah #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #jerawat #acne #jerawatbatu #kulitkering #kulitkusam
Kalau ada yang tertanya-tanya macam manalah tekstur Moisturizer Gel ni. Ni fana tunjuk ya . Ia berbentuk gel yang jernih. Paling penting tak melekit. Pakai pun sedap je . Berminat nak dapatkan? Whatsapp 01121004477 COD UUM/CHANGLUN .  #moisturizergel  #sayapakaisayajual  #vendorjitra  #uum  #uumsintok  #uumstudent  #makeuptutorial  #unimap  #unimapstudent  #ptss  #polimas  #kolejmatrikulasikedah  #kmk  #makeup  #changlun  #jitra  #alorsetar  #arau  #kangar  #kualaperlis  #kedah  #bazarpaknil  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualonline  #jerawat  #acne  #jerawatbatu  #kulitkering  #kulitkusam 
Feedback #jjag_feedback
.
👅Promosi Harga Borong👅
.
🔥1 Casing = RM30
.
🔥2 Casing = RM50
.
🔥5 Casing = RM110
.
👉Phone Lain Pun Boleh
.
👉WhatsApp +6017-7110957 Untuk Order
.
👉Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘
.
👉Pilih Design @janggut_caseart
.
#bukitmertajam #penang #penangites #arau #uitmarau #kodiang #sgpetani #alorsetar #terlajaklaris #quputeh #bachok #tumpat #kotabharu #georgetown #kuching #jitra #yan #kulim #gurun #changlun #merbok #machang #kualaperlis #wakdoyok #slimriver #pontian  #kedahan #sarawakian #sabahan
Feedback #jjag_feedback  . 👅Promosi Harga Borong👅 . 🔥1 Casing = RM30 . 🔥2 Casing = RM50 . 🔥5 Casing = RM110 . 👉Phone Lain Pun Boleh . 👉WhatsApp +6017-7110957 Untuk Order . 👉Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘 . 👉Pilih Design @janggut_caseart . #bukitmertajam  #penang  #penangites  #arau  #uitmarau  #kodiang  #sgpetani  #alorsetar  #terlajaklaris  #quputeh  #bachok  #tumpat  #kotabharu  #georgetown  #kuching  #jitra  #yan  #kulim  #gurun  #changlun  #merbok  #machang  #kualaperlis  #wakdoyok  #slimriver  #pontian   #kedahan  #sarawakian  #sabahan 
#西松屋 の#99円セール お店に行ったけど遅すぎて『くそぅ😡』と思ってたんだけど楽天の西松屋サイトで本当に数少なく残っていて70センチの龍な甚平を購入しました。笑
半年後なら半袖でちょうどいいし涼しそうだし安いし!!笑
それだけを頼むのもなぁと思って細かいものを色々と一緒に購入❤️
#エアーベビーバス
#キッズハンガー
#沐浴ガーゼ
#arau 洗濯用せっけん
#哺乳びん野菜洗い
#スポンジブラシ
##ベビー綿棒
#フェイスボディスポンジ
#ガーゼハンカチ 20枚セット
#コンビ肌着 お気に入り!可愛い!
#長袖コンビドレス は#ミトン と#帽子 もセット
入院準備リストを見てて必要な#お産パッド も。
ガーゼハンカチもとりあえず枚数いるからセットで無地の安いものを。
洋服もまだ足りないかなぁと思いますがお店を回る楽しみもとっておきたいから一枚だけ!
とりあえず必要そうな安いのをって感じでした笑
少しづつ買い物をして行ってますがそろそろ色々とどこに何を置くかとか場所考えていかないと、、、!
#妊娠6ヶ月#妊娠22週#22w5d#プレママ#出産準備#ベビー用品
#西松屋  の#99円セール  お店に行ったけど遅すぎて『くそぅ😡』と思ってたんだけど楽天の西松屋サイトで本当に数少なく残っていて70センチの龍な甚平を購入しました。笑 半年後なら半袖でちょうどいいし涼しそうだし安いし!!笑 それだけを頼むのもなぁと思って細かいものを色々と一緒に購入❤️ #エアーベビーバス  #キッズハンガー  #沐浴ガーゼ  #arau  洗濯用せっけん #哺乳びん野菜洗い  #スポンジブラシ  ##ベビー綿棒  #フェイスボディスポンジ  #ガーゼハンカチ  20枚セット #コンビ肌着  お気に入り!可愛い! #長袖コンビドレス  は#ミトン  と#帽子  もセット 入院準備リストを見てて必要な#お産パッド  も。 ガーゼハンカチもとりあえず枚数いるからセットで無地の安いものを。 洋服もまだ足りないかなぁと思いますがお店を回る楽しみもとっておきたいから一枚だけ! とりあえず必要そうな安いのをって感じでした笑 少しづつ買い物をして行ってますがそろそろ色々とどこに何を置くかとか場所考えていかないと、、、! #妊娠6ヶ月 #妊娠22週 #22w5d #プレママ #出産準備 #ベビー用品 
Petang2 hangat ni makan benda sejuk mmg heaven laaa
.
Dah try second flavor..."Choco Raisin Bread Pudding"
.
Mmg marvelous utk choco lovers tau 😍
.
Nk order blh whatsapp na 😘
.
#homemade #breadpudding #breadpuddingpremium #chocoraisinbreadpudding #puddingviral #perlis #kangar #arau #padangbesar #chocolate #chocoraisin #vendor #vendorperlis #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaarpaknilcake #madewithlove #tembunkitchen
Ciklin nak maklumkan, pihak TUDUNG SI COMEL ada mengeluarkan tudung sekolah terhangat di pasaran🎉
.
🌷 TUDUNG SEKOLAH 2 LAPIS 🌷
.
🌼 Material: Koshibo (Tidak terlalu nipis, tidak terlalu tebal)
.
🌼 Design: Lebih tirus di depan, curve di belakang
.
🌼 SAIZ / UMUR / UKURAN
.
Saiz S
❣ Cadangan umur : 7 tahun
❣ Labuh: 14 inci +/-
.
Saiz M
❣Cadangan umur: 8-10 tahun
❣Labuh: 17 inci +/-
.
Saiz L
❣Cadangan umur: 11-17 tahun
❣Labuh : 19 inci +/-
.
NOTA: Saiz muka perlu dijahit/ditetas sedikit bagi mendapatkan saiz yang lebih tepat kerana faktor regangan kain.
.
🌼 Warna : Putih nila & Biru Pengawas
.
🌼Harga : RM19/Helai Tidak Termasuk Pos
.
❤️ PROMOSI ❤️
Beli 3 PERCUMA INNER 1
.
GRAB NOW!!!
.
Hubungi Pegawai Khidmat Pelanggan Tudung Si Comel melalui link berikut 👇
www.wasap.my/601133798003
@
📱📞📞 01133798003
.
Jom ajak kawan-kawan untuk sertai bersama😍.
.
Boleh jimat kos penghantaran😉😉
Ciklin nak maklumkan, pihak TUDUNG SI COMEL ada mengeluarkan tudung sekolah terhangat di pasaran🎉 . 🌷 TUDUNG SEKOLAH 2 LAPIS 🌷 . 🌼 Material: Koshibo (Tidak terlalu nipis, tidak terlalu tebal) . 🌼 Design: Lebih tirus di depan, curve di belakang . 🌼 SAIZ / UMUR / UKURAN . Saiz S ❣ Cadangan umur : 7 tahun ❣ Labuh: 14 inci +/- . Saiz M ❣Cadangan umur: 8-10 tahun ❣Labuh: 17 inci +/- . Saiz L ❣Cadangan umur: 11-17 tahun ❣Labuh : 19 inci +/- . NOTA: Saiz muka perlu dijahit/ditetas sedikit bagi mendapatkan saiz yang lebih tepat kerana faktor regangan kain. . 🌼 Warna : Putih nila & Biru Pengawas . 🌼Harga : RM19/Helai Tidak Termasuk Pos . ❤️ PROMOSI ❤️ Beli 3 PERCUMA INNER 1 . GRAB NOW!!! . Hubungi Pegawai Khidmat Pelanggan Tudung Si Comel melalui link berikut 👇 www.wasap.my/601133798003 @ 📱📞📞 01133798003 . Jom ajak kawan-kawan untuk sertai bersama😍. . Boleh jimat kos penghantaran😉😉
Business card siap & akan dipos ke Kelantan
-----------------------------
ZenaiCreatief 019-5518455
Call / whatsapp
-----------------------------
"Quality is our business"
📮Postage disediakan bagi luar kawasan 📮
#zenaicreatief #printing #percetakan 
#banner #streamer #kadkahwin  #flyers #cetakbaju #bajukorporat #baju #heatpress #silkscreen #booklet #book #buku #buttonbadge #lanyard #sticker #label #tagging #utara #perlis #kelantan #kangar #arau #kualaperlis #malaysia #uitm #unimap
Business card siap & akan dipos ke Kelantan ----------------------------- ZenaiCreatief 019-5518455 Call / whatsapp ----------------------------- "Quality is our business" 📮Postage disediakan bagi luar kawasan 📮 #zenaicreatief  #printing  #percetakan  #banner  #streamer  #kadkahwin  #flyers  #cetakbaju  #bajukorporat  #baju  #heatpress  #silkscreen  #booklet  #book  #buku  #buttonbadge  #lanyard  #sticker  #label  #tagging  #utara  #perlis  #kelantan  #kangar  #arau  #kualaperlis  #malaysia  #uitm  #unimap 
Alhamdulillah.. Agent pertama Sweety Wax by Love Bella 😍😍😍
.
Warga Perlis yg nak cuba n nak COD Sweeety Wax boleh lah contact @cabut_bulu_tak_sakit yer. RM20 sahaja.
.
Yg nak eqa COD sendiri pun boleh tapi buat masa sekarang kalau agak jauh sikit tu xmampu lah. Tengah menunggu hari jer ni 😬
.
Pengambilan agent masih dibuka yer serendah RM100 sahaja.
.
#SweetyWax
#LoveBella
#CabutBuluTanpaRasaSakit
#AgentNeeded 
#DropshipNeeded 
#WaxingMurah 
#WaxingMurahMalaysia
#WaxMurah 
#SayaJualWax 
#WaxCabutBulu 
#Norahwax 
#WawaWax 
#CandyWax 
#CabutBulu
#TerapiInstagram
#AjimAura 
#Perlis
#Kangar
#Arau
#SimpangEmpat
#KualaPerlis
#Jejawi
#PTSS
#UITMarau
Alhamdulillah.. Agent pertama Sweety Wax by Love Bella 😍😍😍 . Warga Perlis yg nak cuba n nak COD Sweeety Wax boleh lah contact @cabut_bulu_tak_sakit yer. RM20 sahaja. . Yg nak eqa COD sendiri pun boleh tapi buat masa sekarang kalau agak jauh sikit tu xmampu lah. Tengah menunggu hari jer ni 😬 . Pengambilan agent masih dibuka yer serendah RM100 sahaja. . #SweetyWax  #LoveBella  #CabutBuluTanpaRasaSakit  #AgentNeeded  #DropshipNeeded  #WaxingMurah  #WaxingMurahMalaysia  #WaxMurah  #SayaJualWax  #WaxCabutBulu  #Norahwax  #WawaWax  #CandyWax  #CabutBulu  #TerapiInstagram  #AjimAura  #Perlis  #Kangar  #Arau  #SimpangEmpat  #KualaPerlis  #Jejawi  #PTSS  #UITMarau 
Karnival Usahawan Desa 19-22/10#savethedate !
.
Assalamualaikum uolls..jom dtg ke pwtc, ada offer menarik tau...!
.
Offer yg xda kat tmpt lain..!lain dari yg lain...!
.
Yang nak tgk Abaya yg gojes special edition, kurung moden yg versatile bila uollz kenakan, tudung yg ironless dan pinless, Handsock yg comey dan bnyk lg produk2 Almansouri bwkan utk uollz..!
.
Nak tau offer2 yg ada..?jom bw adik beradik 1 family shopping kat booth Almansouri no 432, tingkat 3..
.
Sekali lg kak zu bg tau ya, BOOTH ALMANSOURI NO 432, TINGKAT 3.

LIKE, SHARE DAN VIRALKAN post ni kat kengkawan uollz ya...! See u ok..😍😍😘 #almansouri2017 #kud2017 
#karnivalusahawandesa2017 #sayajual #sayajualtudung #tudunglabuh #tudungironless #tudungpinless #solatready #solatfrendly #abayasaudi #sayajualabaya #perlis #kangar #arau #maraperlis #marakangar #stokinmesir #stokinsilvy #stokinsilvyopaque #stokinsandy #stokinsoka #handsockmesir #handsockpendek #handsockcomel
Karnival Usahawan Desa 19-22/10#savethedate  ! . Assalamualaikum uolls..jom dtg ke pwtc, ada offer menarik tau...! . Offer yg xda kat tmpt lain..!lain dari yg lain...! . Yang nak tgk Abaya yg gojes special edition, kurung moden yg versatile bila uollz kenakan, tudung yg ironless dan pinless, Handsock yg comey dan bnyk lg produk2 Almansouri bwkan utk uollz..! . Nak tau offer2 yg ada..?jom bw adik beradik 1 family shopping kat booth Almansouri no 432, tingkat 3.. . Sekali lg kak zu bg tau ya, BOOTH ALMANSOURI NO 432, TINGKAT 3. LIKE, SHARE DAN VIRALKAN post ni kat kengkawan uollz ya...! See u ok..😍😍😘 #almansouri2017  #kud2017  #karnivalusahawandesa2017  #sayajual  #sayajualtudung  #tudunglabuh  #tudungironless  #tudungpinless  #solatready  #solatfrendly  #abayasaudi  #sayajualabaya  #perlis  #kangar  #arau  #maraperlis  #marakangar  #stokinmesir  #stokinsilvy  #stokinsilvyopaque  #stokinsandy  #stokinsoka  #handsockmesir  #handsockpendek  #handsockcomel 
PROMOSI! 
RECRUIT by The Rumi 
Military Green (Short Sleeve)
RM40 (harga asal rm50)
( +Rm10 postage) 
Size : S - 2XL 
Whatsapp us now to order 0125979384! " Come and we recruit your Soul! "

#therumimy 
#recruitrumi 
#kitalokalis 
#tempatanfest 
#rootsfest 
#lokalahbrand 
#lokalah 
#artwave 
#arau 
#perlis 
#penang 
#ipoh 
#perakian 
#malaysia
.
Assalammualaikum..
Semoga Allah murahkan rezeki dan permudahkan urusan kita pada hari ini..
. . ❤PELAMIN SANDING BUDGET❤ 🌸DARI RM 2++ SAHAJA🌸 .
➡TEMPAHAN MASIH DI BUKA UTK BULAN 10 -12 2017
➡CEPAT2 LOCK DATE UTK TARIKH PILIHAN ANDA
➡SLOT TERHAD
.
√UTK TUNANG/NIKAH
√SIAP PASANG
√SELURUH PERLIS /  KEDAH UTARA
√TERMURAH
TEMPAH SEKARANG!!! SELAGI SLOT MASIH ADA...
.
 Nak tempah macam mana?
➡WHATSAPP :012-4865397
➡WHATSAPP:012-4865397
➡WHATSAPP:012-4865397

#pelaminbajet #pelaminmurah #pelaminbudget  #pelaminsimple  #pelamintunang #butikpengantinperlis #butikpengantinbajet #butikpengantinbudget  #pakejkahwinbudget #pakejkahwin #minipelaminsimple #minipelaminmurah #minipelamin #minipelaminbudget  #pelaminbudgetperlis #pelaminmurahperlis #pelaminperlis #minipelaminperlis  #perlis #perlisinderakayangan  #perlisian #kangar #kualaperlis  #arau #padangbesarperlis
. Assalammualaikum.. Semoga Allah murahkan rezeki dan permudahkan urusan kita pada hari ini.. . . ❤PELAMIN SANDING BUDGET❤ 🌸DARI RM 2++ SAHAJA🌸 . ➡TEMPAHAN MASIH DI BUKA UTK BULAN 10 -12 2017 ➡CEPAT2 LOCK DATE UTK TARIKH PILIHAN ANDA ➡SLOT TERHAD . √UTK TUNANG/NIKAH √SIAP PASANG √SELURUH PERLIS / KEDAH UTARA √TERMURAH TEMPAH SEKARANG!!! SELAGI SLOT MASIH ADA... . Nak tempah macam mana? ➡WHATSAPP :012-4865397 ➡WHATSAPP:012-4865397 ➡WHATSAPP:012-4865397 #pelaminbajet  #pelaminmurah  #pelaminbudget  #pelaminsimple  #pelamintunang  #butikpengantinperlis  #butikpengantinbajet  #butikpengantinbudget  #pakejkahwinbudget  #pakejkahwin  #minipelaminsimple  #minipelaminmurah  #minipelamin  #minipelaminbudget  #pelaminbudgetperlis  #pelaminmurahperlis  #pelaminperlis  #minipelaminperlis  #perlis  #perlisinderakayangan  #perlisian  #kangar  #kualaperlis  #arau  #padangbesarperlis 
.
Assalammualaikum..
Semoga Allah murahkan rezeki dan permudahkan urusan kita pada hari ini..
.
PELAMIN NIKAH | WANI | ALOR ARA, ARAU | 18 OKT 2017
. ❤PELAMIN SANDING BUDGET❤ 🌸DARI RM 2++ SAHAJA🌸 .
➡TEMPAHAN MASIH DI BUKA UTK BULAN 10 -12 2017
➡CEPAT2 LOCK DATE UTK TARIKH PILIHAN ANDA
➡SLOT TERHAD
.
√UTK TUNANG/NIKAH
√SIAP PASANG
√SELURUH PERLIS /  KEDAH UTARA
√TERMURAH
TEMPAH SEKARANG!!! SELAGI SLOT MASIH ADA...
.
 Nak tempah macam mana?
➡WHATSAPP :012-4865397
➡WHATSAPP:012-4865397
➡WHATSAPP:012-4865397

#pelaminbajet #pelaminmurah #pelaminbudget  #pelaminsimple  #pelamintunang #butikpengantinperlis #butikpengantinbajet #butikpengantinbudget  #pakejkahwinbudget #pakejkahwin #minipelaminsimple #minipelaminmurah #minipelamin #minipelaminbudget  #pelaminbudgetperlis #pelaminmurahperlis #pelaminperlis #minipelaminperlis  #perlis #perlisinderakayangan  #perlisian #kangar #kualaperlis  #arau #padangbesarperlis
. Assalammualaikum.. Semoga Allah murahkan rezeki dan permudahkan urusan kita pada hari ini.. . PELAMIN NIKAH | WANI | ALOR ARA, ARAU | 18 OKT 2017 . ❤PELAMIN SANDING BUDGET❤ 🌸DARI RM 2++ SAHAJA🌸 . ➡TEMPAHAN MASIH DI BUKA UTK BULAN 10 -12 2017 ➡CEPAT2 LOCK DATE UTK TARIKH PILIHAN ANDA ➡SLOT TERHAD . √UTK TUNANG/NIKAH √SIAP PASANG √SELURUH PERLIS / KEDAH UTARA √TERMURAH TEMPAH SEKARANG!!! SELAGI SLOT MASIH ADA... . Nak tempah macam mana? ➡WHATSAPP :012-4865397 ➡WHATSAPP:012-4865397 ➡WHATSAPP:012-4865397 #pelaminbajet  #pelaminmurah  #pelaminbudget  #pelaminsimple  #pelamintunang  #butikpengantinperlis  #butikpengantinbajet  #butikpengantinbudget  #pakejkahwinbudget  #pakejkahwin  #minipelaminsimple  #minipelaminmurah  #minipelamin  #minipelaminbudget  #pelaminbudgetperlis  #pelaminmurahperlis  #pelaminperlis  #minipelaminperlis  #perlis  #perlisinderakayangan  #perlisian  #kangar  #kualaperlis  #arau  #padangbesarperlis 
.
Open order utk hari ni (19/10)
.
🍰 CHOCOLATE MOIST CAKE
🍰 PANDAN CHEESE CAKE
🍰 VANILLA CHEESE CAKE
🍰 OREO CHEESE CAKE
🍰 CHOCOCHIP CHEESE CAKE
.
RM2 | RM6 | RM10 | RM25
.
- penghantaran area Perlis sahaja
.
Untuk tempahan :
Call / Message / Whatsapp : 018-469 8149
.
#sayaanakperlis #peniagaonlineperlis #perlis #codperlis #kekperlis #groupdeliveryperlis #teamperlis #uitm #unimap #kangar #arau
.
KEBAYA ENGLISH COTTON
.
Butiran kebaya
🌺 Material 100% ENGLISH COTTON
🌺 Warna Yang Cantik & Memukau.
Rambang Mata Dibuatnya.
🌺 Design Kebaya Muslimah Anggun
🌺 Kain tidak mengecut
🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak
🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur
🌺 Saiz XS, S, M, L, XL
🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik)
🌺 Dart bahagian depan dan belakang
🌺 Zip bahagian depan
🌺 Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi)
🌺 Tidak jarang
🌺 Friendly bfeed
🌺 Dijamin berkualiti👍👍👍
.
.
Harga : RM 70
Postage : RM7 sm/ RM10 ss
.
.
Whatsapp_ 016-9475831
.
.
#kurungcotton #kebayalabuh #terapiinstagram #kurungpeplum #ajimaura #kebayacotton #jubahdress #bazarpaknil #bajukebaya  #kebayamodern #kebayamuslimah #kurungkedah #erezeki #lofattah #mirafilzah #kolej #cikgusekolah #kualalumpur #dgalerikct #perak #sarawak #sabah #penang #ipoh #zizanrazak #neelofa #sariyanti #kualakangsar #changlun #arau
. KEBAYA ENGLISH COTTON . Butiran kebaya 🌺 Material 100% ENGLISH COTTON 🌺 Warna Yang Cantik & Memukau. Rambang Mata Dibuatnya. 🌺 Design Kebaya Muslimah Anggun 🌺 Kain tidak mengecut 🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak 🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur 🌺 Saiz XS, S, M, L, XL 🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik) 🌺 Dart bahagian depan dan belakang 🌺 Zip bahagian depan 🌺 Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi) 🌺 Tidak jarang 🌺 Friendly bfeed 🌺 Dijamin berkualiti👍👍👍 . . Harga : RM 70 Postage : RM7 sm/ RM10 ss . . Whatsapp_ 016-9475831 . . #kurungcotton  #kebayalabuh  #terapiinstagram  #kurungpeplum  #ajimaura  #kebayacotton  #jubahdress  #bazarpaknil  #bajukebaya  #kebayamodern  #kebayamuslimah  #kurungkedah  #erezeki  #lofattah  #mirafilzah  #kolej  #cikgusekolah  #kualalumpur  #dgalerikct  #perak  #sarawak  #sabah  #penang  #ipoh  #zizanrazak  #neelofa  #sariyanti  #kualakangsar  #changlun  #arau 
Anak ada RUAM? Jom cuba guna Moisturizer Gel by Ulfa Beauty ❤
.
❤ Gel timun ni sesuai untuk semua GOLONGAN!
❤ Tiada bahan kimia. semuanya natural!
.
KANDUNGAN :
.
❤ Mengandungi 95% EKSTRAK MENTIMUN!!
❤ 50gm
❤ Bahan-bahan utama: Mentimun, Ekstrak Alovera !!
.
10 KEBAIKAN MOISTURIZER GEL ULFAA BEAUTY :
.
1. Menghilangkan Masalah Kulit Kusam
2. Mengurangkan Masalah Kulit Kering
3. Mengurangkan Masalah Kulit Berminyak
4. Menjadikan Kulit Lembap Dan Anjal
5. Menghilangkan Masalah Kulit Tidak Sekata
6. Mengurangkan Eyebag Bawah Mata
7. Menghilangkan Garis Halus Bawah Mata
8. Merawat Eczema
9. Merawat Ruam Pada Punggung Muka Dan Leher Bayi
10. Merawat Kulit Sensitif
.
HARGA?
RM25 + postage (RM8sm) (RM12ss)
COD UUM/CHANGLUN
Whatsapp 01121004478
.
 #moisturizergel #sayapakaisayajual #vendorjitra #uum #uumsintok #uumstudent #makeuptutorial #unimap #unimapstudent #ptss #polimas #IPGPerlis #ipda #kolejmatrikulasikedah #kmk #makeup #changlun #jitra #alorsetar #arau #kangar #kualaperlis #kedah #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #ruam #baby
Anak ada RUAM? Jom cuba guna Moisturizer Gel by Ulfa Beauty ❤ . ❤ Gel timun ni sesuai untuk semua GOLONGAN! ❤ Tiada bahan kimia. semuanya natural! . KANDUNGAN : . ❤ Mengandungi 95% EKSTRAK MENTIMUN!! ❤ 50gm ❤ Bahan-bahan utama: Mentimun, Ekstrak Alovera !! . 10 KEBAIKAN MOISTURIZER GEL ULFAA BEAUTY : . 1. Menghilangkan Masalah Kulit Kusam 2. Mengurangkan Masalah Kulit Kering 3. Mengurangkan Masalah Kulit Berminyak 4. Menjadikan Kulit Lembap Dan Anjal 5. Menghilangkan Masalah Kulit Tidak Sekata 6. Mengurangkan Eyebag Bawah Mata 7. Menghilangkan Garis Halus Bawah Mata 8. Merawat Eczema 9. Merawat Ruam Pada Punggung Muka Dan Leher Bayi 10. Merawat Kulit Sensitif . HARGA? RM25 + postage (RM8sm) (RM12ss) COD UUM/CHANGLUN Whatsapp 01121004478 .  #moisturizergel  #sayapakaisayajual  #vendorjitra  #uum  #uumsintok  #uumstudent  #makeuptutorial  #unimap  #unimapstudent  #ptss  #polimas  #IPGPerlis  #ipda  #kolejmatrikulasikedah  #kmk  #makeup  #changlun  #jitra  #alorsetar  #arau  #kangar  #kualaperlis  #kedah  #bazarpaknil  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualonline  #ruam  #baby 
APAKAH MANFAAT OSTEMATRIX? 🌸 Menguatkan tulang, kuku, gigi dan sistem saraf. 🌸 Ia juga boleh membantu merawat tulang retak, kuku rapuh, eczema, kekejangan dan gusi berdarah. 🌸 Membantu mengatasi kekejangan dan kebas-kebas. Pengambilan OsteMatrix sebelum tidur dapat membantu mengurangkan kebas-kebas, kejang, sakit sendi dan juga artristis. 🌸 Mengurangkan stress, di mana OsteMatrix membantu mengimbangi tekanan darah, menenangkan saraf, menggalakkan tidur lena dan membantu mood swing serta sakit kepala. 🌸 Mengurangkan masalah haid. Kajian menunjukkan dengan pengambilan 1000mg kalsium dan magnesium serentak, ia akan meringankan sakit semasa waktu haid dan membantu pembuangan air kecil. 🌸 Membantu mengurangkan hiperaktiviti perut dan masalah gastrik. 🌸 Membantu atlet sukan, membekalkan kalsium dan mineral penting dalam tubuh. Justeru, pergerakan dan aktiviti lasak dapat dilakukan dengan selesa dan mudah.

Boleh wassup wani utk pertanyaan dan order
011-10797936
011-10797936
011-10797936
011-10797936

#promo #promosiostematrik
#3harisahaja
#ostematrikmurah
#lenguhbadan #sakitpinggang #sakiturat #sembelit #ibuhamil #preggy #berpantang #bajuhamil #sakittumit #crampkaki

#pengedarshaklee
#shakleekedah #uum #uitm
#jitra #changlun #arau 
#shakleekelantan
APAKAH MANFAAT OSTEMATRIX? 🌸 Menguatkan tulang, kuku, gigi dan sistem saraf. 🌸 Ia juga boleh membantu merawat tulang retak, kuku rapuh, eczema, kekejangan dan gusi berdarah. 🌸 Membantu mengatasi kekejangan dan kebas-kebas. Pengambilan OsteMatrix sebelum tidur dapat membantu mengurangkan kebas-kebas, kejang, sakit sendi dan juga artristis. 🌸 Mengurangkan stress, di mana OsteMatrix membantu mengimbangi tekanan darah, menenangkan saraf, menggalakkan tidur lena dan membantu mood swing serta sakit kepala. 🌸 Mengurangkan masalah haid. Kajian menunjukkan dengan pengambilan 1000mg kalsium dan magnesium serentak, ia akan meringankan sakit semasa waktu haid dan membantu pembuangan air kecil. 🌸 Membantu mengurangkan hiperaktiviti perut dan masalah gastrik. 🌸 Membantu atlet sukan, membekalkan kalsium dan mineral penting dalam tubuh. Justeru, pergerakan dan aktiviti lasak dapat dilakukan dengan selesa dan mudah. Boleh wassup wani utk pertanyaan dan order 011-10797936 011-10797936 011-10797936 011-10797936 #promo  #promosiostematrik  #3harisahaja  #ostematrikmurah  #lenguhbadan  #sakitpinggang  #sakiturat  #sembelit  #ibuhamil  #preggy  #berpantang  #bajuhamil  #sakittumit  #crampkaki  #pengedarshaklee  #shakleekedah  #uum  #uitm  #jitra  #changlun  #arau  #shakleekelantan 
Trust ur barber ✂️ Jom haircut di 
@bandit_barbershop 
Lokasi : Jalan utama kangar - arau . Selepas carwash automatik dan sebelum aura steambot (waze bandit barbershop)

Selasa - Ahad : 11 pagi - 11 mlm

Isnin : Tutup

Didi - 016 509 5596
Tam - 017 354 5256
Azhar - 013 526 4692

#barbershop 
#trustyourbarber 
#barber 
#supportyourlocalbarber 
#barberlife 
#fade 
#undercut 
#classiccut 
#kangar 
#perlisaktif 
#anakperlis 
#sayaanakperlis 
#padangbesar 
#unimap 
#politeknikpauh 
#uitmarau 
#uitmarauperlis 
#arau 
#perlis 
#lepasguntingmukasenyum 
#sampaibilanaktua 
#wakdoyok 
#adidas
#adidashamburg 
#adidasgazelle 
#adidasbermuda
Trust ur barber ✂️ Jom haircut di @bandit_barbershop Lokasi : Jalan utama kangar - arau . Selepas carwash automatik dan sebelum aura steambot (waze bandit barbershop) Selasa - Ahad : 11 pagi - 11 mlm Isnin : Tutup Didi - 016 509 5596 Tam - 017 354 5256 Azhar - 013 526 4692 #barbershop  #trustyourbarber  #barber  #supportyourlocalbarber  #barberlife  #fade  #undercut  #classiccut  #kangar  #perlisaktif  #anakperlis  #sayaanakperlis  #padangbesar  #unimap  #politeknikpauh  #uitmarau  #uitmarauperlis  #arau  #perlis  #lepasguntingmukasenyum  #sampaibilanaktua  #wakdoyok  #adidas  #adidashamburg  #adidasgazelle  #adidasbermuda 
Thank you @ainaa_afiqahhh 💕  #toujoursadvanced #toujoursadvancedperlis .
. .
🌿RM 199/30 sachets .
🛵COD PERCUMA KE SELURUH NEGERI #PERLIS 👉🏻 #kangar #arau #unimap #uitm #kualaperlis #padangbesar #uitmarau #ptss .
🛵#KEDAH 👉🏻 #kodiang #jitra #kubangpasu #alorsetar #aor #alorstar #uum #polimas #changlun #sintok .
.
📦 POS PERCUMA KE SEMENANJUNG . .
📲 012-5939220
Tahniah @haninismail & husband -

Yg berminat dengan hasil kerja dari team lilac 
Plss whatsapp di number :
-
-

0194617550 ( cbob )
0194297944 (bae ) -
-
#perlis #pelaminkl #pelaminmurah #pelaminkedah #pelaminnikah #pelaminmini #baling #gurun #sungaipetani #sp #lilacwedding #weddingplannerkedah #photobooth #kerjakahwin #weddingplanner #pelaminmini 
#aor #alorsetar #jitrakedah #pelaminpenang #pelaminperlis #pelamindewan #pelaminutara #weddingplannerutara #pelaminnikah #pelaminsanding #kedah #perlis #arau #pelaminberendoi
Tahniah @haninismail & husband - Yg berminat dengan hasil kerja dari team lilac Plss whatsapp di number : - - 0194617550 ( cbob ) 0194297944 (bae ) - - #perlis  #pelaminkl  #pelaminmurah  #pelaminkedah  #pelaminnikah  #pelaminmini  #baling  #gurun  #sungaipetani  #sp  #lilacwedding  #weddingplannerkedah  #photobooth  #kerjakahwin  #weddingplanner  #pelaminmini  #aor  #alorsetar  #jitrakedah  #pelaminpenang  #pelaminperlis  #pelamindewan  #pelaminutara  #weddingplannerutara  #pelaminnikah  #pelaminsanding  #kedah  #perlis  #arau  #pelaminberendoi 
fatin & husband resepsi... thanksss @fatinnaddyra 😘😘😘😘 Yg berminat dengan hasil kerja dari team lilac 
Plss whatsapp di number :
-
-

0194617550 ( cbob )
0194297944 (bae ) -
-
#perlis #pelaminkl #pelaminmurah #pelaminkedah #pelaminnikah #pelaminmini #baling #gurun #sungaipetani #sp #lilacwedding #weddingplannerkedah #photobooth #kerjakahwin #weddingplanner #pelaminmini 
#aor #alorsetar #jitrakedah #pelaminpenang #pelaminperlis #pelamindewan #pelaminutara #weddingplannerutara #pelaminnikah #pelaminsanding #kedah #perlis #arau #pelaminberendoi
fatin & husband resepsi... thanksss @fatinnaddyra 😘😘😘😘 Yg berminat dengan hasil kerja dari team lilac Plss whatsapp di number : - - 0194617550 ( cbob ) 0194297944 (bae ) - - #perlis  #pelaminkl  #pelaminmurah  #pelaminkedah  #pelaminnikah  #pelaminmini  #baling  #gurun  #sungaipetani  #sp  #lilacwedding  #weddingplannerkedah  #photobooth  #kerjakahwin  #weddingplanner  #pelaminmini  #aor  #alorsetar  #jitrakedah  #pelaminpenang  #pelaminperlis  #pelamindewan  #pelaminutara  #weddingplannerutara  #pelaminnikah  #pelaminsanding  #kedah  #perlis  #arau  #pelaminberendoi 
Testimoni😍.
.
Baru nak tidoq tiba2 dapat wtsapp . Bukak2 tengok3 ada orang bagi testimoni . Tulah nak kongsi .. hehehehhe 😂
.
Terima kasih fikri kerana berpuas hati dan membeli wangian dengan kami 🤗
.
Jom siapa lagi yang  belum cuba boleh beli nah dengan kami wtsap 012-9489865 . .
Harga serendah RM15 sahaja !!! Dengan RM15 dah boleh wangi2 😝🤣
.
Cod area #arau #perlis
.
.
#perfume #wangian #murah #perfumemalaysia #perlis #kedah #uitmarau #ptss #unimap  #kolejvokasionalarau #ipgperlis #polimasjitra #ikbnperlis #ilpkangar #ikmberseri #perfumeutara #mampumilik #giftbirthday #hantarankahwin #lelaki #perempuan #victoriassecret #purseperfume #perfumequeenperlis
Testimoni😍. . Baru nak tidoq tiba2 dapat wtsapp . Bukak2 tengok3 ada orang bagi testimoni . Tulah nak kongsi .. hehehehhe 😂 . Terima kasih fikri kerana berpuas hati dan membeli wangian dengan kami 🤗 . Jom siapa lagi yang belum cuba boleh beli nah dengan kami wtsap 012-9489865 . . Harga serendah RM15 sahaja !!! Dengan RM15 dah boleh wangi2 😝🤣 . Cod area #arau  #perlis  . . #perfume  #wangian  #murah  #perfumemalaysia  #perlis  #kedah  #uitmarau  #ptss  #unimap  #kolejvokasionalarau  #ipgperlis  #polimasjitra  #ikbnperlis  #ilpkangar  #ikmberseri  #perfumeutara  #mampumilik  #giftbirthday  #hantarankahwin  #lelaki  #perempuan  #victoriassecret  #purseperfume  #perfumequeenperlis 
....
JOM ORDER 😍😘
👇
☎Whatsapp : +601136213186
📲 WECHAT : Stokis_peninggi "CALSIUM TIENS" adalah rahasia  ARTIS bagi ketinggian mereka. Tak perlu banyak fikir SEGERA amalkan pengambilan heightup ini.
TERBUKTI BERKESAN Scientifically Researched&  Proven Height Formula
Dengan bahan berkualiti tinggi 
NO SIDE EFFECT

#Matang #Selama #taiping #Manjung #Serimanjung #Sitiawan #Lumut #Seriiskandar #Peraktengah #Arau #Perlis #Kangar #sabah #beautysolution#whiteningsupplement #bvrscrub #heightupmurah
#kasutmalaysia #onlinemalaysiashop 
#kasut #kasutmurah #kasutmurah #terlajakgol
.... JOM ORDER 😍😘 👇 ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi "CALSIUM TIENS" adalah rahasia ARTIS bagi ketinggian mereka. Tak perlu banyak fikir SEGERA amalkan pengambilan heightup ini. TERBUKTI BERKESAN Scientifically Researched& Proven Height Formula Dengan bahan berkualiti tinggi NO SIDE EFFECT #Matang  #Selama  #taiping  #Manjung  #Serimanjung  #Sitiawan  #Lumut  #Seriiskandar  #Peraktengah  #Arau  #Perlis  #Kangar  #sabah  #beautysolution #whiteningsupplement  #bvrscrub  #heightupmurah  #kasutmalaysia  #onlinemalaysiashop  #kasut  #kasutmurah  #kasutmurah  #terlajakgol 
.
KEBAYA ENGLISH COTTON
.
Butiran kebaya
🌺 Material 100% ENGLISH COTTON
🌺 Warna Yang Cantik & Memukau.
Rambang Mata Dibuatnya.
🌺 Design Kebaya Muslimah Anggun
🌺 Kain tidak mengecut
🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak
🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur
🌺 Saiz XS, S, M, L, XL
🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik)
🌺 Dart bahagian depan dan belakang
🌺 Zip bahagian depan
🌺 Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi)
🌺 Tidak jarang
🌺 Friendly bfeed
🌺 Dijamin berkualiti👍👍👍
.
.
Harga : RM 70
Postage : RM7 sm/ RM10 ss
.
.
Whatsapp_ 016-9475831
.
.
#kurungcotton #kurungfishtale #terapiinstagram #kurungpeplum #ajimaura #kebayacotton #jubahdress #bazarpaknil #bajukebaya  #kebayamodern #kebayamuslimah #kurungkedah #erezeki #lofattah #mirafilzah #kolej #cikgusekolah #kualalumpur #dgalerikct #politeknik #sarawak #sabah #penang #ipoh #zizanrazak #neelofa #sariyanti #kualakangsar #changlun #arau
. KEBAYA ENGLISH COTTON . Butiran kebaya 🌺 Material 100% ENGLISH COTTON 🌺 Warna Yang Cantik & Memukau. Rambang Mata Dibuatnya. 🌺 Design Kebaya Muslimah Anggun 🌺 Kain tidak mengecut 🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak 🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur 🌺 Saiz XS, S, M, L, XL 🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik) 🌺 Dart bahagian depan dan belakang 🌺 Zip bahagian depan 🌺 Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi) 🌺 Tidak jarang 🌺 Friendly bfeed 🌺 Dijamin berkualiti👍👍👍 . . Harga : RM 70 Postage : RM7 sm/ RM10 ss . . Whatsapp_ 016-9475831 . . #kurungcotton  #kurungfishtale  #terapiinstagram  #kurungpeplum  #ajimaura  #kebayacotton  #jubahdress  #bazarpaknil  #bajukebaya  #kebayamodern  #kebayamuslimah  #kurungkedah  #erezeki  #lofattah  #mirafilzah  #kolej  #cikgusekolah  #kualalumpur  #dgalerikct  #politeknik  #sarawak  #sabah  #penang  #ipoh  #zizanrazak  #neelofa  #sariyanti  #kualakangsar  #changlun  #arau 
Short trip to Langkawi.. 16.10.2017 - 
Naik ETS dari Kajang jam 9.10 am - Arau jam 2.50 pm... Tapi sampai dalam jam 3.20 pm.. Delay 1/2 jam sebab stop kat tengah2 hutan.. ada problem elektrik katanya..
ETS Gold - RM76.00/sehala

Ambik teksi dari Arau ke Jeti Kuala Perlis - RM26.00/sehala

Feri jam 6.00 dari kuala - sampai langkawi dalam ~ sejam lebih kurang.. Tiket feri RM18.00/sehala

18.10.2017 - 
Feri dari langkawi jam 10.00 am, sampai jeti kuala dalam pukul 11.15am.. Tak tau kenapa lambat dari perjalanan awal.. Ambik teksi, sumbat 5 org kami dalam teksi tu.. Teksi RM35.00 tapi kami tambah lagi RM5.00 sebab pakcik teksi bawa kami pusing cari kedai makan.. Tapau nasi nk makan dalam train.. Naik ETS Platinum, tiket RM102.00.. Jam 1.15pm then sampai Kajang 6.40pm.. Sebab apa Platinum harganya lebih dari Gold.. Platinum hanya stop di stesen2 utama je & dapat food kit.. Ada sebotol air soya + biskut.. Tu je.. hehee

Dalam ETS, cafe di Coach C.. Hot water RM2.70 secawan, Nasi lemak/bihun/nasi kari ayam dll. RM8.00.. Tapi kalau beli pakej nasi + air.. harganya RM9.00 je.. #info #ETS #KTM #travell #langkawi #arau #kakitravell #kakijalan
Short trip to Langkawi.. 16.10.2017 - Naik ETS dari Kajang jam 9.10 am - Arau jam 2.50 pm... Tapi sampai dalam jam 3.20 pm.. Delay 1/2 jam sebab stop kat tengah2 hutan.. ada problem elektrik katanya.. ETS Gold - RM76.00/sehala Ambik teksi dari Arau ke Jeti Kuala Perlis - RM26.00/sehala Feri jam 6.00 dari kuala - sampai langkawi dalam ~ sejam lebih kurang.. Tiket feri RM18.00/sehala 18.10.2017 - Feri dari langkawi jam 10.00 am, sampai jeti kuala dalam pukul 11.15am.. Tak tau kenapa lambat dari perjalanan awal.. Ambik teksi, sumbat 5 org kami dalam teksi tu.. Teksi RM35.00 tapi kami tambah lagi RM5.00 sebab pakcik teksi bawa kami pusing cari kedai makan.. Tapau nasi nk makan dalam train.. Naik ETS Platinum, tiket RM102.00.. Jam 1.15pm then sampai Kajang 6.40pm.. Sebab apa Platinum harganya lebih dari Gold.. Platinum hanya stop di stesen2 utama je & dapat food kit.. Ada sebotol air soya + biskut.. Tu je.. hehee Dalam ETS, cafe di Coach C.. Hot water RM2.70 secawan, Nasi lemak/bihun/nasi kari ayam dll. RM8.00.. Tapi kalau beli pakej nasi + air.. harganya RM9.00 je.. #info  #ETS  #KTM  #travell  #langkawi  #arau  #kakitravell  #kakijalan