an online Instagram web viewer

#azizanosman medias

Photos

Rindu suasana IMKK. Jumpa lagi next year❤️
_
#imkkoct2017
#azizanosman
Nak share salah satu sesi fitness training hari ini. Bagi yang dah biasa training, this is nothing. 
Tapi bagi someone yang tak biasa high intense training, jangan cuba buat sendiri k. Seriously jangan. 
Alhamdulillah dari 131.4kg pada 17 Mei 2017 dan kini baru dapat kurangkan lebih kurang 38kg ke 93kg. Tak ada lah banyak sangat. Insha Allah komitmen diteruskan untuk capai 75kg dan Insha Allah impian nak bina 6-packs. Mungkin impian ni biasa sahaja untuk anda yang dah memang fit dan ada 6-packs. Macam gosok gigi jer.

Tapi mungkin ia inspirasi buat mereka yang perlukannya. 
Doakan saya & anda Insha Allah terus dahlah kaya, berjaya, barokah, sihat walafiat, bermanfaat dan fit. 
#RoadTo75kg
#AzizanOsman
Nak share salah satu sesi fitness training hari ini. Bagi yang dah biasa training, this is nothing. Tapi bagi someone yang tak biasa high intense training, jangan cuba buat sendiri k. Seriously jangan. Alhamdulillah dari 131.4kg pada 17 Mei 2017 dan kini baru dapat kurangkan lebih kurang 38kg ke 93kg. Tak ada lah banyak sangat. Insha Allah komitmen diteruskan untuk capai 75kg dan Insha Allah impian nak bina 6-packs. Mungkin impian ni biasa sahaja untuk anda yang dah memang fit dan ada 6-packs. Macam gosok gigi jer. Tapi mungkin ia inspirasi buat mereka yang perlukannya. Doakan saya & anda Insha Allah terus dahlah kaya, berjaya, barokah, sihat walafiat, bermanfaat dan fit. #RoadTo75kg  #AzizanOsman 
Alhamdulillah. Tamat dah MMM 2017. #mmmdis2017 #azizanosman
Cuba share matlamat yang anda komited mesti capai pada tahun 2018 Insha Allah? #azizanosman
Cuba share matlamat yang anda komited mesti capai pada tahun 2018 Insha Allah? #azizanosman 
3-2-1 📸

Berakhirlah sudah Millionaire Marketing Mastery (MMM) by Dr. Azizan Osman. Alhamdulillah banyak gila teknik dan strategy marketing yang diajar oleh doc. .
.
- Yang Paling Best is bila belajar Unit Distinctive Proposition (UDP) di mana kita belajar post fb bukan utk menjual. Macam mana product or services kami menyelesaikan masalah siapa, masalah apa, dan critical state of the problem. Lastly, the solution to the problem. Bukan sahaja main buat je FB ads lepastu tekan “Boost Bodoh”. Ibarat nak buat rumah terus start buat pintu lupa nak buat the planning and framework of the house. .
.
- Tak sangka marketing paling power sekarang is “Live Hacking” di mana kita perlu buat FB Live secara consistent because its like our free media and tv. If the big brands do it, we have to do it as well. Normal la first time buat FB Live 2-3 org je tgk but selagi kita tak menjual and just story our experience, inshaAllah ramai akan tengok and interested. .
.
- Lastly, customer feedback. Everytime customer dah dapat their product, always minta testimoni and gambar. So here I am, taking a picture as a testimoni yang class Doc adalah yang terbaik. Terima Kasih Doc 💪 #mmmdis2017 #drazizanosman #azizanosman
3-2-1 📸 Berakhirlah sudah Millionaire Marketing Mastery (MMM) by Dr. Azizan Osman. Alhamdulillah banyak gila teknik dan strategy marketing yang diajar oleh doc. . . - Yang Paling Best is bila belajar Unit Distinctive Proposition (UDP) di mana kita belajar post fb bukan utk menjual. Macam mana product or services kami menyelesaikan masalah siapa, masalah apa, dan critical state of the problem. Lastly, the solution to the problem. Bukan sahaja main buat je FB ads lepastu tekan “Boost Bodoh”. Ibarat nak buat rumah terus start buat pintu lupa nak buat the planning and framework of the house. . . - Tak sangka marketing paling power sekarang is “Live Hacking” di mana kita perlu buat FB Live secara consistent because its like our free media and tv. If the big brands do it, we have to do it as well. Normal la first time buat FB Live 2-3 org je tgk but selagi kita tak menjual and just story our experience, inshaAllah ramai akan tengok and interested. . . - Lastly, customer feedback. Everytime customer dah dapat their product, always minta testimoni and gambar. So here I am, taking a picture as a testimoni yang class Doc adalah yang terbaik. Terima Kasih Doc 💪 #mmmdis2017  #drazizanosman  #azizanosman 
Alhamdulillah & Terima kasih di atas tulisan artikel di Harian Metro hari ini (Ahad 26/11/2017) tentang pengiktirafan International Coach Guild (ICG) kepada Richworks sebagai satu-satunya coaching school yang diiktiraf bertaraf World-Class in business training & coaching dan Accredited Mentorship Provider. Dan yang ke-2 di dunia serta accredited Master Coach diiktiraf oleh ICG. 
Masya Allah Tabarakallah. 
#AzizanOsman
Alhamdulillah & Terima kasih di atas tulisan artikel di Harian Metro hari ini (Ahad 26/11/2017) tentang pengiktirafan International Coach Guild (ICG) kepada Richworks sebagai satu-satunya coaching school yang diiktiraf bertaraf World-Class in business training & coaching dan Accredited Mentorship Provider. Dan yang ke-2 di dunia serta accredited Master Coach diiktiraf oleh ICG. Masya Allah Tabarakallah. #AzizanOsman 
Orang yang rugi adalah mereka yang sudah mulakan sesuatu yang boleh ubah hidup mereka, tetapi mereka tidak buat bersungguh-sungguh sehingga berjaya. 
Tapi lebih teruk lagi ialah mereka yang tidak pernah bermula apa-apa tindakan untuk perbaiki hidup mereka dan mereka sibuk sakit hati melihat perubahan hidup orang lain. #azizanosman
Orang yang rugi adalah mereka yang sudah mulakan sesuatu yang boleh ubah hidup mereka, tetapi mereka tidak buat bersungguh-sungguh sehingga berjaya. Tapi lebih teruk lagi ialah mereka yang tidak pernah bermula apa-apa tindakan untuk perbaiki hidup mereka dan mereka sibuk sakit hati melihat perubahan hidup orang lain. #azizanosman 
It was a great journey with 2,000 entrepreneurs at Millionaire Marketing Mastery (#mmmdis2017) 3-days bootcamp teaching how to grow their business and run their resultmarketing campaign. I love my life Masya Allah Tabarakallah! #azizanosman
It was a great journey with 2,000 entrepreneurs at Millionaire Marketing Mastery (#mmmdis2017 ) 3-days bootcamp teaching how to grow their business and run their resultmarketing campaign. I love my life Masya Allah Tabarakallah! #azizanosman 
Orang yang rugi adalah mereka yang sudah mulakan sesuatu yang boleh ubah hidup mereka, tetapi mereka tidak buat bersungguh-sungguh sehingga berjaya. .
Tapi lebih teruk lagi ialah mereka yang tidak pernah bermula apa-apa tindakan untuk perbaiki hidup mereka dan mereka sibuk sakit hati melihat perubahan hidup orang lain. .
#AzizanOsman
.
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp +60174461973
.
Atau
.
2. Comment "SAYA NAK PLANNER ENUUR" di ruangan comment nanti saya DM 😊 ✅follow✅
📌@azieebookstore
📌@azieebookstore
📌@azieebookstore
📌@azieebookstore

#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
Orang yang rugi adalah mereka yang sudah mulakan sesuatu yang boleh ubah hidup mereka, tetapi mereka tidak buat bersungguh-sungguh sehingga berjaya. . Tapi lebih teruk lagi ialah mereka yang tidak pernah bermula apa-apa tindakan untuk perbaiki hidup mereka dan mereka sibuk sakit hati melihat perubahan hidup orang lain. . #AzizanOsman  . . Cara Tempahan : . 1. Whatsapp +60174461973 . Atau . 2. Comment "SAYA NAK PLANNER ENUUR" di ruangan comment nanti saya DM 😊 ✅follow✅ 📌@azieebookstore 📌@azieebookstore 📌@azieebookstore 📌@azieebookstore #SahabateNuur  #LegacyOfKnowledge  #TEAMSahabateNuur 
Jom tambah followers anda gila-gila ramai
.
PERCUMA
.
kita follow instagram @dukunsaka tunggu arahan selanjutnya
.
Kita follow instagram @ajimaura 
Tanda kita akan bersama
.
Kita forward posting ni di instagram ,di facebook ,di group whatsapp ,diblog dan disemua media .Tanda kita masih berminat untuk meneruskan task tambah followers gila-gila ni
.
Teruskan bersama 
Jangan pernah mengalah
.
#seminar #erezeki #bisneswomen #surirumah #giveaway #review #belajarinstagram #nurraysabeauty #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #ebook #bazarpaknil #muslimah #wiranegaraku #niqab #dropshipwanted  #produkmuslim #senyum #shaklee #eusahawan #azizanosman #malaysia #sayajual #dropshipwanted #halal #tambahfollowers #ajimaura #usahawan #youcanduit
Jom tambah followers anda gila-gila ramai . PERCUMA . kita follow instagram @dukunsaka tunggu arahan selanjutnya . Kita follow instagram @ajimaura Tanda kita akan bersama . Kita forward posting ni di instagram ,di facebook ,di group whatsapp ,diblog dan disemua media .Tanda kita masih berminat untuk meneruskan task tambah followers gila-gila ni . Teruskan bersama Jangan pernah mengalah . #seminar  #erezeki  #bisneswomen  #surirumah  #giveaway  #review  #belajarinstagram  #nurraysabeauty  #terapiinstagram  #youngmillionaire  #neelofa  #ebook  #bazarpaknil  #muslimah  #wiranegaraku  #niqab  #dropshipwanted  #produkmuslim  #senyum  #shaklee  #eusahawan  #azizanosman  #malaysia  #sayajual  #dropshipwanted  #halal  #tambahfollowers  #ajimaura  #usahawan  #youcanduit 
Jom tambah followers anda gila-gila ramai
.
PERCUMA
.
kita follow instagram @dukunsaka tunggu arahan selanjutnya
.
Kita follow instagram @ajimaura 
Tanda kita akan bersama
.
Kita forward posting ni di instagram ,di facebook ,di group whatsapp ,diblog dan disemua media .Tanda kita masih berminat untuk meneruskan task tambah followers gila-gila ni
.
Teruskan bersama 
Jangan pernah mengalah
.
#seminar #erezeki #bisneswomen #surirumah #giveaway #review #belajarinstagram #nurraysabeauty #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #ebook #bazarpaknil #muslimah #wiranegaraku #niqab #dropshipwanted  #produkmuslim #senyum #shaklee #eusahawan #azizanosman #malaysia #sayajual #dropshipwanted #halal #tambahfollowers #ajimaura #usahawan #youcanduit
Jom tambah followers anda gila-gila ramai . PERCUMA . kita follow instagram @dukunsaka tunggu arahan selanjutnya . Kita follow instagram @ajimaura Tanda kita akan bersama . Kita forward posting ni di instagram ,di facebook ,di group whatsapp ,diblog dan disemua media .Tanda kita masih berminat untuk meneruskan task tambah followers gila-gila ni . Teruskan bersama Jangan pernah mengalah . #seminar  #erezeki  #bisneswomen  #surirumah  #giveaway  #review  #belajarinstagram  #nurraysabeauty  #terapiinstagram  #youngmillionaire  #neelofa  #ebook  #bazarpaknil  #muslimah  #wiranegaraku  #niqab  #dropshipwanted  #produkmuslim  #senyum  #shaklee  #eusahawan  #azizanosman  #malaysia  #sayajual  #dropshipwanted  #halal  #tambahfollowers  #ajimaura  #usahawan  #youcanduit 
Jom tambah followers anda gila-gila ramai
.
PERCUMA
.
kita follow instagram @dukunsaka tunggu arahan selanjutnya
.
Kita follow instagram @ajimaura 
Tanda kita akan bersama
.
Kita forward posting ni di instagram ,di facebook ,di group whatsapp ,diblog dan disemua media .Tanda kita masih berminat untuk meneruskan task tambah followers gila-gila ni
.
Teruskan bersama 
Jangan pernah mengalah
.
#seminar #erezeki #bisneswomen #surirumah #giveaway #review #belajarinstagram #nurraysabeauty #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #ebook #bazarpaknil #muslimah #wiranegaraku #niqab #dropshipwanted  #produkmuslim #senyum #shaklee #eusahawan #azizanosman #malaysia #sayajual #dropshipwanted #halal #tambahfollowers #ajimaura #usahawan #youcanduit
Jom tambah followers anda gila-gila ramai . PERCUMA . kita follow instagram @dukunsaka tunggu arahan selanjutnya . Kita follow instagram @ajimaura Tanda kita akan bersama . Kita forward posting ni di instagram ,di facebook ,di group whatsapp ,diblog dan disemua media .Tanda kita masih berminat untuk meneruskan task tambah followers gila-gila ni . Teruskan bersama Jangan pernah mengalah . #seminar  #erezeki  #bisneswomen  #surirumah  #giveaway  #review  #belajarinstagram  #nurraysabeauty  #terapiinstagram  #youngmillionaire  #neelofa  #ebook  #bazarpaknil  #muslimah  #wiranegaraku  #niqab  #dropshipwanted  #produkmuslim  #senyum  #shaklee  #eusahawan  #azizanosman  #malaysia  #sayajual  #dropshipwanted  #halal  #tambahfollowers  #ajimaura  #usahawan  #youcanduit 
Akademi Insta:
Jom tambah followers anda gila-gila ramai

PERCUMA

kita follow instagram @dukunsaka tunggu arahan selanjutnya 
Kita follow instagram @ajimaura 
Tanda kita akan bersama

Kita forward posting ni di instagram ,di facebook ,di group whatsapp ,diblog dan disemua media .Tanda kita masih berminat untuk meneruskan task tambah followers gila-gila ni

Teruskan bersama 
Jangan pernah mengalah

#seminar #erezeki #bisneswomen #surirumah #giveaway #review #belajarinstagram #nurraysabeauty #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #ebook #bazarpaknil #muslimah #wiranegaraku #niqab #dropshipwanted  #produkmuslim #senyum #shaklee #eusahawan #azizanosman #malaysia #sayajual #dropshipwanted #halal #tambahfollowers #ajimaura #usahawan #youcanduit
Akademi Insta: Jom tambah followers anda gila-gila ramai PERCUMA kita follow instagram @dukunsaka tunggu arahan selanjutnya Kita follow instagram @ajimaura Tanda kita akan bersama Kita forward posting ni di instagram ,di facebook ,di group whatsapp ,diblog dan disemua media .Tanda kita masih berminat untuk meneruskan task tambah followers gila-gila ni Teruskan bersama Jangan pernah mengalah #seminar  #erezeki  #bisneswomen  #surirumah  #giveaway  #review  #belajarinstagram  #nurraysabeauty  #terapiinstagram  #youngmillionaire  #neelofa  #ebook  #bazarpaknil  #muslimah  #wiranegaraku  #niqab  #dropshipwanted  #produkmuslim  #senyum  #shaklee  #eusahawan  #azizanosman  #malaysia  #sayajual  #dropshipwanted  #halal  #tambahfollowers  #ajimaura  #usahawan  #youcanduit 
.
.
THE LEGEND LEESA LONG TOP IS BACK! - BY QAMISSQA
.
🌸 HARGA : RM75
ADD POSTAGE SM RM8 SEHELAI. TAMBAHAN ITEM SETERUSNYA RM3
.
ADD POSTAGE SS RM12 SEHELAI. TAMBAHAN ITEM SETERUSNYA RM5
.
✔ DESIGN LEESA YG UNIVERSAL, SIMPLE, & MODEST - blh dipakai secara menyeluruh, ke tempat kerja, ke sekolah, ke pejabat, ke kenduri, ke majlis majlis rasmi.. jln2 pun boleh tau.. .
✔ DIPERBUAT DRPD MATERIAL MOSSCREPE KOSHIBO BERKUALITI TINGGI -  Material ni kita gunakan since penubuhan QAMISSQA pd tahun 2015 dan ramai sgt yg beri feedback positif.. Ianya x panas, sgt selesa.. lembut beralun, tak rasa melekit.. Blh pakai dr pg smpai mlm tau.. Selesa sangat :-) .
✔ POTONGAN "CUTTING" YG TERLETAK PD BDN SI EMPUNYA - Kepakaran QAMISSQA adalah menghasilkan outfit yg sgt menarik, sarung je terus WOW ! Cantik gilerr.. Uols mst akan suka & jatuh hati dgn cutting QAMISSQA.. Smpai sedara mara puji2 uols tau..
.
✔ NURSING FRIENDLY - Kak Fira faham ramai mummies2 nak bergaya juga tapi simple sambil nk menyusu anak.. Jd jgn risau! Ada zip di bahagian dada untuk mudahkan pergerakan mummies2 kalau jln2 kat luar.. .
✔ 11 WARNA CANTIK & HOT - Ada banyak pilihan warna lawa lawa.. Ini antara warna HOT yg pernah QAMISSQA keluarkan pd tahun 2015, ianya muncul kembali! .
.
✔ TERDAPAT DALAM SAIZ S HINGGA XXL - Dr semolek2 gadis smpai ke hot & cute bodyy pun boleh bergaya tau.. SO SWEET !
.
.
✔ WUDHUK FRIENDLY - Kalau baju yang takde butang kan susah nak selak..nak ambil p wudhuk pun rimas je..Ketat nak tarik smpai ke siku... Leesa ada butang dah jadi senang!
.
.
✔ HARGA BERPATUTAN SETANDING KUALITO - Outfit berkualiti dr segi jahitan kemas. Potongan yang sangat selesa, beribu wanita di luar sana mengakui akan kepakaran QAMISSQA terhadap rekaan cutting.
.
p/s : Warna pada gambar mungkin dalam 10% berbeza sedikit disebabkan effect lighting semasa photoshoot
.
Whatapps ➡0124577699
Whatapps ➡0124577699
Whatapps ➡0124577699
. . THE LEGEND LEESA LONG TOP IS BACK! - BY QAMISSQA . 🌸 HARGA : RM75 ADD POSTAGE SM RM8 SEHELAI. TAMBAHAN ITEM SETERUSNYA RM3 . ADD POSTAGE SS RM12 SEHELAI. TAMBAHAN ITEM SETERUSNYA RM5 . ✔ DESIGN LEESA YG UNIVERSAL, SIMPLE, & MODEST - blh dipakai secara menyeluruh, ke tempat kerja, ke sekolah, ke pejabat, ke kenduri, ke majlis majlis rasmi.. jln2 pun boleh tau.. . ✔ DIPERBUAT DRPD MATERIAL MOSSCREPE KOSHIBO BERKUALITI TINGGI - Material ni kita gunakan since penubuhan QAMISSQA pd tahun 2015 dan ramai sgt yg beri feedback positif.. Ianya x panas, sgt selesa.. lembut beralun, tak rasa melekit.. Blh pakai dr pg smpai mlm tau.. Selesa sangat :-) . ✔ POTONGAN "CUTTING" YG TERLETAK PD BDN SI EMPUNYA - Kepakaran QAMISSQA adalah menghasilkan outfit yg sgt menarik, sarung je terus WOW ! Cantik gilerr.. Uols mst akan suka & jatuh hati dgn cutting QAMISSQA.. Smpai sedara mara puji2 uols tau.. . ✔ NURSING FRIENDLY - Kak Fira faham ramai mummies2 nak bergaya juga tapi simple sambil nk menyusu anak.. Jd jgn risau! Ada zip di bahagian dada untuk mudahkan pergerakan mummies2 kalau jln2 kat luar.. . ✔ 11 WARNA CANTIK & HOT - Ada banyak pilihan warna lawa lawa.. Ini antara warna HOT yg pernah QAMISSQA keluarkan pd tahun 2015, ianya muncul kembali! . . ✔ TERDAPAT DALAM SAIZ S HINGGA XXL - Dr semolek2 gadis smpai ke hot & cute bodyy pun boleh bergaya tau.. SO SWEET ! . . ✔ WUDHUK FRIENDLY - Kalau baju yang takde butang kan susah nak selak..nak ambil p wudhuk pun rimas je..Ketat nak tarik smpai ke siku... Leesa ada butang dah jadi senang! . . ✔ HARGA BERPATUTAN SETANDING KUALITO - Outfit berkualiti dr segi jahitan kemas. Potongan yang sangat selesa, beribu wanita di luar sana mengakui akan kepakaran QAMISSQA terhadap rekaan cutting. . p/s : Warna pada gambar mungkin dalam 10% berbeza sedikit disebabkan effect lighting semasa photoshoot . Whatapps ➡0124577699 Whatapps ➡0124577699 Whatapps ➡0124577699
.
.
THE LEGEND LEESA LONG TOP IS BACK! - BY QAMISSQA
.
🌸 HARGA : RM75
ADD POSTAGE SM RM8 SEHELAI. TAMBAHAN ITEM SETERUSNYA RM3
.
ADD POSTAGE SS RM12 SEHELAI. TAMBAHAN ITEM SETERUSNYA RM5
.
✔ DESIGN LEESA YG UNIVERSAL, SIMPLE, & MODEST - blh dipakai secara menyeluruh, ke tempat kerja, ke sekolah, ke pejabat, ke kenduri, ke majlis majlis rasmi.. jln2 pun boleh tau.. .
✔ DIPERBUAT DRPD MATERIAL MOSSCREPE KOSHIBO BERKUALITI TINGGI -  Material ni kita gunakan since penubuhan QAMISSQA pd tahun 2015 dan ramai sgt yg beri feedback positif.. Ianya x panas, sgt selesa.. lembut beralun, tak rasa melekit.. Blh pakai dr pg smpai mlm tau.. Selesa sangat :-) .
✔ POTONGAN "CUTTING" YG TERLETAK PD BDN SI EMPUNYA - Kepakaran QAMISSQA adalah menghasilkan outfit yg sgt menarik, sarung je terus WOW ! Cantik gilerr.. Uols mst akan suka & jatuh hati dgn cutting QAMISSQA.. Smpai sedara mara puji2 uols tau..
.
✔ NURSING FRIENDLY - Kak Fira faham ramai mummies2 nak bergaya juga tapi simple sambil nk menyusu anak.. Jd jgn risau! Ada zip di bahagian dada untuk mudahkan pergerakan mummies2 kalau jln2 kat luar.. .
✔ 11 WARNA CANTIK & HOT - Ada banyak pilihan warna lawa lawa.. Ini antara warna HOT yg pernah QAMISSQA keluarkan pd tahun 2015, ianya muncul kembali! .
.
✔ TERDAPAT DALAM SAIZ S HINGGA XXL - Dr semolek2 gadis smpai ke hot & cute bodyy pun boleh bergaya tau.. SO SWEET !
.
.
✔ WUDHUK FRIENDLY - Kalau baju yang takde butang kan susah nak selak..nak ambil p wudhuk pun rimas je..Ketat nak tarik smpai ke siku... Leesa ada butang dah jadi senang!
.
.
✔ HARGA BERPATUTAN SETANDING KUALITO - Outfit berkualiti dr segi jahitan kemas. Potongan yang sangat selesa, beribu wanita di luar sana mengakui akan kepakaran QAMISSQA terhadap rekaan cutting.
.
p/s : Warna pada gambar mungkin dalam 10% berbeza sedikit disebabkan effect lighting semasa photoshoot
.
Whatapps ➡0124577699
Whatapps ➡0124577699
Whatapps ➡0124577699
. . THE LEGEND LEESA LONG TOP IS BACK! - BY QAMISSQA . 🌸 HARGA : RM75 ADD POSTAGE SM RM8 SEHELAI. TAMBAHAN ITEM SETERUSNYA RM3 . ADD POSTAGE SS RM12 SEHELAI. TAMBAHAN ITEM SETERUSNYA RM5 . ✔ DESIGN LEESA YG UNIVERSAL, SIMPLE, & MODEST - blh dipakai secara menyeluruh, ke tempat kerja, ke sekolah, ke pejabat, ke kenduri, ke majlis majlis rasmi.. jln2 pun boleh tau.. . ✔ DIPERBUAT DRPD MATERIAL MOSSCREPE KOSHIBO BERKUALITI TINGGI - Material ni kita gunakan since penubuhan QAMISSQA pd tahun 2015 dan ramai sgt yg beri feedback positif.. Ianya x panas, sgt selesa.. lembut beralun, tak rasa melekit.. Blh pakai dr pg smpai mlm tau.. Selesa sangat :-) . ✔ POTONGAN "CUTTING" YG TERLETAK PD BDN SI EMPUNYA - Kepakaran QAMISSQA adalah menghasilkan outfit yg sgt menarik, sarung je terus WOW ! Cantik gilerr.. Uols mst akan suka & jatuh hati dgn cutting QAMISSQA.. Smpai sedara mara puji2 uols tau.. . ✔ NURSING FRIENDLY - Kak Fira faham ramai mummies2 nak bergaya juga tapi simple sambil nk menyusu anak.. Jd jgn risau! Ada zip di bahagian dada untuk mudahkan pergerakan mummies2 kalau jln2 kat luar.. . ✔ 11 WARNA CANTIK & HOT - Ada banyak pilihan warna lawa lawa.. Ini antara warna HOT yg pernah QAMISSQA keluarkan pd tahun 2015, ianya muncul kembali! . . ✔ TERDAPAT DALAM SAIZ S HINGGA XXL - Dr semolek2 gadis smpai ke hot & cute bodyy pun boleh bergaya tau.. SO SWEET ! . . ✔ WUDHUK FRIENDLY - Kalau baju yang takde butang kan susah nak selak..nak ambil p wudhuk pun rimas je..Ketat nak tarik smpai ke siku... Leesa ada butang dah jadi senang! . . ✔ HARGA BERPATUTAN SETANDING KUALITO - Outfit berkualiti dr segi jahitan kemas. Potongan yang sangat selesa, beribu wanita di luar sana mengakui akan kepakaran QAMISSQA terhadap rekaan cutting. . p/s : Warna pada gambar mungkin dalam 10% berbeza sedikit disebabkan effect lighting semasa photoshoot . Whatapps ➡0124577699 Whatapps ➡0124577699 Whatapps ➡0124577699
Suplimen terbaik untuk semua wanita!
Serious berbaloi tauuu
Bukan setakat mengurangkat senggugut,melancarkan haid
Tapi membuatkan kulit glowing!
.
Kelebihan GLA Complex
.
🌸 Menggalakkan kesihatan semasa kitaran Haid
🌸 Menyokong sistem imun
🌸 Setiap kapsul Shaklee GLA Complex mengandungi asid-asid lemak utama daripada campuran minyak bunga matahari dan vitamin E, serta Shaklee Guard, iaitu sistem antioksidan semulajadi Shaklee yang eksklusif untuk memastikan keberkesanan penuh dan kesegarannya
🌸 Vitamin E membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara integriiti sel
.
.
Untuk oder & info produk @ harga merudum
Pm/whatsapp 0192638675
www.mommylizz.com
.
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
.
Suplimen terbaik untuk semua wanita! Serious berbaloi tauuu Bukan setakat mengurangkat senggugut,melancarkan haid Tapi membuatkan kulit glowing! . Kelebihan GLA Complex . 🌸 Menggalakkan kesihatan semasa kitaran Haid 🌸 Menyokong sistem imun 🌸 Setiap kapsul Shaklee GLA Complex mengandungi asid-asid lemak utama daripada campuran minyak bunga matahari dan vitamin E, serta Shaklee Guard, iaitu sistem antioksidan semulajadi Shaklee yang eksklusif untuk memastikan keberkesanan penuh dan kesegarannya 🌸 Vitamin E membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara integriiti sel . . Untuk oder & info produk @ harga merudum Pm/whatsapp 0192638675 www.mommylizz.com . ...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃..... ...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃..... ...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃..... .
@Regrann from @dukunsaka - Jom Tambah Followers Anda
 FREE!!! .
ikut cara dibawah
.
Follow Instagram @ajimaura
.
Jika dah follow kenalah unfollow dulu.
.
Selepas anda follow @ajimaura
TERUS FOLLOW 10 orang new followers @ajimaura .
.
Selepas 10 minit Kemudian ,Anda unfollow @ajimaura
Dalam 5 Saat anda Follow semula @ajimaura
.
Follow lagi 10 orang new followers saya @ajimaura
.
Ulang sampai 200 orang sejam anda follow.Pastikan anda Kira berapa ramai Yang anda follow , termasuk follow @ajimaura
.
Selepas sejam lebih ,anda ulang step pertama.
.
PERHATIAN
JANGAN UNFOLLOW SELAGI TAK CAPAI LIMIT FOLLOWING 7500 ORANG
.
JANGAN LAH PERASAN BAGUS .KALAU DAH BAGUS TAK PERLU IKUT TASK NI.
.
JANGAN TUNGGU ORANG FOLLOW ANDA DULU
.
JANGAN PRIVATEKAN AKAUN ANDA
.
JUJUR DAN AMANAH ADALAH KUNCI KEJAYAAN KITA SEMUA
.
JIKA ANDA HANYA NAK MENGAMBIL KESEMPATAN, SEMUA AKAN RUGI.
.
PASTIKAN ANDA IKUT SYARAT YANG DITETAPKAN JIKA ANDA MAHU TERUS MENIKMATI PERTAMBAHAN FOLLOWERS ANDA BERTERUSAN UNTUK JANGKA MASA YANG PANJANG .
repost dan sebarkan kepada kenalan anda diFacebook, group whatapps, telegram,jiran-jiran, kawan-kawan,adik-bradik, paklong kompang . sebarkan agar lebih ramai join Kita.LEBIH RAMAI YANG TAHU DAN JOIN.LEBIH MENGUNTUNGKAN ANDA.
.
Selagi posting ini Masih Ada.Task ini Masih berjalan.
. 
#seminar #erezeki #bisneswomen #surirumah #giveaway #review #belajarinstagram #nurraysabeauty #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #ebook #bazarpaknil #muslimah #wiranegaraku #niqab #dropshipwanted  #produkmuslim #senyum #shaklee #eusahawan #azizanosman #malaysia #sayajual #dropshipwanted #halal #tambahfollowers #ajimaura #usahawan #youcanduit
@Regrann from @dukunsaka - Jom Tambah Followers Anda FREE!!! . ikut cara dibawah . Follow Instagram @ajimaura . Jika dah follow kenalah unfollow dulu. . Selepas anda follow @ajimaura TERUS FOLLOW 10 orang new followers @ajimaura . . Selepas 10 minit Kemudian ,Anda unfollow @ajimaura Dalam 5 Saat anda Follow semula @ajimaura . Follow lagi 10 orang new followers saya @ajimaura . Ulang sampai 200 orang sejam anda follow.Pastikan anda Kira berapa ramai Yang anda follow , termasuk follow @ajimaura . Selepas sejam lebih ,anda ulang step pertama. . PERHATIAN JANGAN UNFOLLOW SELAGI TAK CAPAI LIMIT FOLLOWING 7500 ORANG . JANGAN LAH PERASAN BAGUS .KALAU DAH BAGUS TAK PERLU IKUT TASK NI. . JANGAN TUNGGU ORANG FOLLOW ANDA DULU . JANGAN PRIVATEKAN AKAUN ANDA . JUJUR DAN AMANAH ADALAH KUNCI KEJAYAAN KITA SEMUA . JIKA ANDA HANYA NAK MENGAMBIL KESEMPATAN, SEMUA AKAN RUGI. . PASTIKAN ANDA IKUT SYARAT YANG DITETAPKAN JIKA ANDA MAHU TERUS MENIKMATI PERTAMBAHAN FOLLOWERS ANDA BERTERUSAN UNTUK JANGKA MASA YANG PANJANG . repost dan sebarkan kepada kenalan anda diFacebook, group whatapps, telegram,jiran-jiran, kawan-kawan,adik-bradik, paklong kompang . sebarkan agar lebih ramai join Kita.LEBIH RAMAI YANG TAHU DAN JOIN.LEBIH MENGUNTUNGKAN ANDA. . Selagi posting ini Masih Ada.Task ini Masih berjalan. . #seminar  #erezeki  #bisneswomen  #surirumah  #giveaway  #review  #belajarinstagram  #nurraysabeauty  #terapiinstagram  #youngmillionaire  #neelofa  #ebook  #bazarpaknil  #muslimah  #wiranegaraku  #niqab  #dropshipwanted  #produkmuslim  #senyum  #shaklee  #eusahawan  #azizanosman  #malaysia  #sayajual  #dropshipwanted  #halal  #tambahfollowers  #ajimaura  #usahawan  #youcanduit 
#bismillahirrahmanirrahim .
.
Selamat tinggal BAU KETIAK
.

CL penganti deodorant. 
Kalau dah pakai CL x perlu guna deo lagi.
.
Selain boleh hilangkan bau badan, ketiak, kaki, bau makan sambal belacan, bau tangan makan durian, bau rokok dll pon boleh.
.
Whatsapp untuk info dan order k 010-6163593
.

#ketiakmasam #ketiaktengik #penghilangbauketiak #kakiberbau #ketiakberbau #bauketiak #baukaki #deodorant #perfumemurah #bazarmurah #bazaarpaknil #alhamdulillah #syukurselalu #instashop #sayajualmurah #trustedseller #nurraysa #nurraysabeauty #toneexcel #instafamous #jsd #azizanosman #usahawan #bisnesonline #bisneswoman #giveaway #review #muslimah #clteamwahida
#bismillahirrahmanirrahim  . . Selamat tinggal BAU KETIAK . CL penganti deodorant. Kalau dah pakai CL x perlu guna deo lagi. . Selain boleh hilangkan bau badan, ketiak, kaki, bau makan sambal belacan, bau tangan makan durian, bau rokok dll pon boleh. . Whatsapp untuk info dan order k 010-6163593 . #ketiakmasam  #ketiaktengik  #penghilangbauketiak  #kakiberbau  #ketiakberbau  #bauketiak  #baukaki  #deodorant  #perfumemurah  #bazarmurah  #bazaarpaknil  #alhamdulillah  #syukurselalu  #instashop  #sayajualmurah  #trustedseller  #nurraysa  #nurraysabeauty  #toneexcel  #instafamous  #jsd  #azizanosman  #usahawan  #bisnesonline  #bisneswoman  #giveaway  #review  #muslimah  #clteamwahida 
.
Jom tambah followers anda gila-gila ramai

PERCUMA

kita follow instagram @dukunsaka tunggu arahan selanjutnya 
Kita follow instagram @ajimaura 
Tanda kita akan bersama

Kita forward posting ni di instagram ,di facebook ,di group whatsapp ,diblog dan disemua media .Tanda kita masih berminat untuk meneruskan task tambah followers gila-gila ni

Teruskan bersama 
Jangan pernah mengalah

#seminar #erezeki #bisneswomen #surirumah #giveaway #review #belajarinstagram #nurraysabeauty #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #ebook #bazarpaknil #muslimah #wiranegaraku #niqab #dropshipwanted  #produkmuslim #senyum #shaklee #eusahawan #azizanosman #malaysia #sayajual #dropshipwanted #halal #tambahfollowers #ajimaura #usahawan #youcanduit
. Jom tambah followers anda gila-gila ramai PERCUMA kita follow instagram @dukunsaka tunggu arahan selanjutnya Kita follow instagram @ajimaura Tanda kita akan bersama Kita forward posting ni di instagram ,di facebook ,di group whatsapp ,diblog dan disemua media .Tanda kita masih berminat untuk meneruskan task tambah followers gila-gila ni Teruskan bersama Jangan pernah mengalah #seminar  #erezeki  #bisneswomen  #surirumah  #giveaway  #review  #belajarinstagram  #nurraysabeauty  #terapiinstagram  #youngmillionaire  #neelofa  #ebook  #bazarpaknil  #muslimah  #wiranegaraku  #niqab  #dropshipwanted  #produkmuslim  #senyum  #shaklee  #eusahawan  #azizanosman  #malaysia  #sayajual  #dropshipwanted  #halal  #tambahfollowers  #ajimaura  #usahawan  #youcanduit 
Takut girls cantik ngorat suami anda ❓Dah kalau anda sendiri pun macam nenek tua mau tak nya suami cari lain kan ❓Cuba tilik sikit diri tu kat cermin😆
.
Habis tu xreti-reti lagi ke nak ubah kasi cantik sikit ❓Setidaknya supaya suami uollls xlari dekat girls cantik tu.. 😅
.
Jom cepat cuba rangkaian produk kecantikan Drk sekarang.. Wasap now‼️‼️‼️‼️‼️‼️📲📲📲
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #psoriasis #parutjerawat #laserfree #drk #drkkosmetik #drkkosmetikmurahsokmo #drk5 #gojessmojess #solitemolite #mmmdis2017 #azizanosman
Takut girls cantik ngorat suami anda ❓Dah kalau anda sendiri pun macam nenek tua mau tak nya suami cari lain kan ❓Cuba tilik sikit diri tu kat cermin😆 . Habis tu xreti-reti lagi ke nak ubah kasi cantik sikit ❓Setidaknya supaya suami uollls xlari dekat girls cantik tu.. 😅 . Jom cepat cuba rangkaian produk kecantikan Drk sekarang.. Wasap now‼️‼️‼️‼️‼️‼️📲📲📲 . #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #psoriasis  #parutjerawat  #laserfree  #drk  #drkkosmetik  #drkkosmetikmurahsokmo  #drk5  #gojessmojess  #solitemolite  #mmmdis2017  #azizanosman 
Tengkiu sudi jengah2 ig kte
.
Siap bg gift lgi 💥💥💥💥
.
.
.
Jap lgi iolls bom back oke.. 😍😍😍
.
.
.
.
Anda dtolak utk naik .
.
.
.
#ivmist #ivbright #ivkids #ivsoup #datosrivida #ajimaura #azizanosman #gegarvaganza #ggv4 #terapiinstagram #kataajim #kitabaikramaisayang #kitagunani #cutisekolah #pregnant #halal #jimat #mamatobe #minyakserbaguna #serbaguna #semulajadi #dropshipwanted #demam #seluarmengandungmurah #selsema #bayisehat #aromatherapy
Tengkiu sudi jengah2 ig kte . Siap bg gift lgi 💥💥💥💥 . . . Jap lgi iolls bom back oke.. 😍😍😍 . . . . Anda dtolak utk naik . . . . #ivmist  #ivbright  #ivkids  #ivsoup  #datosrivida  #ajimaura  #azizanosman  #gegarvaganza  #ggv4  #terapiinstagram  #kataajim  #kitabaikramaisayang  #kitagunani  #cutisekolah  #pregnant  #halal  #jimat  #mamatobe  #minyakserbaguna  #serbaguna  #semulajadi  #dropshipwanted  #demam  #seluarmengandungmurah  #selsema  #bayisehat  #aromatherapy 
@Regranned from @dukunsaka -  Jom Tambah Followers Anda
 FREE!!! .
ikut cara dibawah
.
Follow Instagram @ajimaura
.
Jika dah follow kenalah unfollow dulu.
.
Selepas anda follow @ajimaura
TERUS FOLLOW 10 orang new followers @ajimaura .
.
Selepas 10 minit Kemudian ,Anda unfollow @ajimaura
Dalam 5 Saat anda Follow semula @ajimaura
.
Follow lagi 10 orang new followers saya @ajimaura
.
Ulang sampai 200 orang sejam anda follow.Pastikan anda Kira berapa ramai Yang anda follow , termasuk follow @ajimaura
.
Selepas sejam lebih ,anda ulang step pertama.
.
PERHATIAN
JANGAN UNFOLLOW SELAGI TAK CAPAI LIMIT FOLLOWING 7500 ORANG
.
JANGAN LAH PERASAN BAGUS .KALAU DAH BAGUS TAK PERLU IKUT TASK NI.
.
JANGAN TUNGGU ORANG FOLLOW ANDA DULU
.
JANGAN PRIVATEKAN AKAUN ANDA
.
JUJUR DAN AMANAH ADALAH KUNCI KEJAYAAN KITA SEMUA
.
JIKA ANDA HANYA NAK MENGAMBIL KESEMPATAN, SEMUA AKAN RUGI.
.
PASTIKAN ANDA IKUT SYARAT YANG DITETAPKAN JIKA ANDA MAHU TERUS MENIKMATI PERTAMBAHAN FOLLOWERS ANDA BERTERUSAN UNTUK JANGKA MASA YANG PANJANG .
repost dan sebarkan kepada kenalan anda diFacebook, group whatapps, telegram,jiran-jiran, kawan-kawan,adik-bradik, paklong kompang . sebarkan agar lebih ramai join Kita.LEBIH RAMAI YANG TAHU DAN JOIN.LEBIH MENGUNTUNGKAN ANDA.
.
Selagi posting ini Masih Ada.Task ini Masih berjalan.
. 
#seminar #erezeki #bisneswomen #surirumah #giveaway #review #belajarinstagram #nurraysabeauty #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #ebook #bazarpaknil #muslimah #wiranegaraku #niqab #dropshipwanted  #produkmuslim #senyum #shaklee #eusahawan #azizanosman #malaysia #sayajual #dropshipwanted #halal #tambahfollowers #ajimaura #usahawan #youcanduit
@Regranned from @dukunsaka - Jom Tambah Followers Anda FREE!!! . ikut cara dibawah . Follow Instagram @ajimaura . Jika dah follow kenalah unfollow dulu. . Selepas anda follow @ajimaura TERUS FOLLOW 10 orang new followers @ajimaura . . Selepas 10 minit Kemudian ,Anda unfollow @ajimaura Dalam 5 Saat anda Follow semula @ajimaura . Follow lagi 10 orang new followers saya @ajimaura . Ulang sampai 200 orang sejam anda follow.Pastikan anda Kira berapa ramai Yang anda follow , termasuk follow @ajimaura . Selepas sejam lebih ,anda ulang step pertama. . PERHATIAN JANGAN UNFOLLOW SELAGI TAK CAPAI LIMIT FOLLOWING 7500 ORANG . JANGAN LAH PERASAN BAGUS .KALAU DAH BAGUS TAK PERLU IKUT TASK NI. . JANGAN TUNGGU ORANG FOLLOW ANDA DULU . JANGAN PRIVATEKAN AKAUN ANDA . JUJUR DAN AMANAH ADALAH KUNCI KEJAYAAN KITA SEMUA . JIKA ANDA HANYA NAK MENGAMBIL KESEMPATAN, SEMUA AKAN RUGI. . PASTIKAN ANDA IKUT SYARAT YANG DITETAPKAN JIKA ANDA MAHU TERUS MENIKMATI PERTAMBAHAN FOLLOWERS ANDA BERTERUSAN UNTUK JANGKA MASA YANG PANJANG . repost dan sebarkan kepada kenalan anda diFacebook, group whatapps, telegram,jiran-jiran, kawan-kawan,adik-bradik, paklong kompang . sebarkan agar lebih ramai join Kita.LEBIH RAMAI YANG TAHU DAN JOIN.LEBIH MENGUNTUNGKAN ANDA. . Selagi posting ini Masih Ada.Task ini Masih berjalan. . #seminar  #erezeki  #bisneswomen  #surirumah  #giveaway  #review  #belajarinstagram  #nurraysabeauty  #terapiinstagram  #youngmillionaire  #neelofa  #ebook  #bazarpaknil  #muslimah  #wiranegaraku  #niqab  #dropshipwanted  #produkmuslim  #senyum  #shaklee  #eusahawan  #azizanosman  #malaysia  #sayajual  #dropshipwanted  #halal  #tambahfollowers  #ajimaura  #usahawan  #youcanduit 
@Regranned from @dukunsaka -  Jom Tambah Followers Anda
 FREE!!! .
ikut cara dibawah
.
Follow Instagram @ajimaura
.
Jika dah follow kenalah unfollow dulu.
.
Selepas anda follow @ajimaura
TERUS FOLLOW 10 orang new followers @ajimaura .
.
Selepas 10 minit Kemudian ,Anda unfollow @ajimaura
Dalam 5 Saat anda Follow semula @ajimaura
.
Follow lagi 10 orang new followers saya @ajimaura
.
Ulang sampai 200 orang sejam anda follow.Pastikan anda Kira berapa ramai Yang anda follow , termasuk follow @ajimaura
.
Selepas sejam lebih ,anda ulang step pertama.
.
PERHATIAN
JANGAN UNFOLLOW SELAGI TAK CAPAI LIMIT FOLLOWING 7500 ORANG
.
JANGAN LAH PERASAN BAGUS .KALAU DAH BAGUS TAK PERLU IKUT TASK NI.
.
JANGAN TUNGGU ORANG FOLLOW ANDA DULU
.
JANGAN PRIVATEKAN AKAUN ANDA
.
JUJUR DAN AMANAH ADALAH KUNCI KEJAYAAN KITA SEMUA
.
JIKA ANDA HANYA NAK MENGAMBIL KESEMPATAN, SEMUA AKAN RUGI.
.
PASTIKAN ANDA IKUT SYARAT YANG DITETAPKAN JIKA ANDA MAHU TERUS MENIKMATI PERTAMBAHAN FOLLOWERS ANDA BERTERUSAN UNTUK JANGKA MASA YANG PANJANG .
repost dan sebarkan kepada kenalan anda diFacebook, group whatapps, telegram,jiran-jiran, kawan-kawan,adik-bradik, paklong kompang . sebarkan agar lebih ramai join Kita.LEBIH RAMAI YANG TAHU DAN JOIN.LEBIH MENGUNTUNGKAN ANDA.
.
Selagi posting ini Masih Ada.Task ini Masih berjalan.
. 
#seminar #erezeki #bisneswomen #surirumah #giveaway #review #belajarinstagram #nurraysabeauty #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #ebook #bazarpaknil #muslimah #wiranegaraku #niqab #dropshipwanted  #produkmuslim #senyum #shaklee #eusahawan #azizanosman #malaysia #sayajual #dropshipwanted #halal #tambahfollowers #ajimaura #usahawan #youcanduit
@Regranned from @dukunsaka - Jom Tambah Followers Anda FREE!!! . ikut cara dibawah . Follow Instagram @ajimaura . Jika dah follow kenalah unfollow dulu. . Selepas anda follow @ajimaura TERUS FOLLOW 10 orang new followers @ajimaura . . Selepas 10 minit Kemudian ,Anda unfollow @ajimaura Dalam 5 Saat anda Follow semula @ajimaura . Follow lagi 10 orang new followers saya @ajimaura . Ulang sampai 200 orang sejam anda follow.Pastikan anda Kira berapa ramai Yang anda follow , termasuk follow @ajimaura . Selepas sejam lebih ,anda ulang step pertama. . PERHATIAN JANGAN UNFOLLOW SELAGI TAK CAPAI LIMIT FOLLOWING 7500 ORANG . JANGAN LAH PERASAN BAGUS .KALAU DAH BAGUS TAK PERLU IKUT TASK NI. . JANGAN TUNGGU ORANG FOLLOW ANDA DULU . JANGAN PRIVATEKAN AKAUN ANDA . JUJUR DAN AMANAH ADALAH KUNCI KEJAYAAN KITA SEMUA . JIKA ANDA HANYA NAK MENGAMBIL KESEMPATAN, SEMUA AKAN RUGI. . PASTIKAN ANDA IKUT SYARAT YANG DITETAPKAN JIKA ANDA MAHU TERUS MENIKMATI PERTAMBAHAN FOLLOWERS ANDA BERTERUSAN UNTUK JANGKA MASA YANG PANJANG . repost dan sebarkan kepada kenalan anda diFacebook, group whatapps, telegram,jiran-jiran, kawan-kawan,adik-bradik, paklong kompang . sebarkan agar lebih ramai join Kita.LEBIH RAMAI YANG TAHU DAN JOIN.LEBIH MENGUNTUNGKAN ANDA. . Selagi posting ini Masih Ada.Task ini Masih berjalan. . #seminar  #erezeki  #bisneswomen  #surirumah  #giveaway  #review  #belajarinstagram  #nurraysabeauty  #terapiinstagram  #youngmillionaire  #neelofa  #ebook  #bazarpaknil  #muslimah  #wiranegaraku  #niqab  #dropshipwanted  #produkmuslim  #senyum  #shaklee  #eusahawan  #azizanosman  #malaysia  #sayajual  #dropshipwanted  #halal  #tambahfollowers  #ajimaura  #usahawan  #youcanduit 
#assalammualaikum

Jom tambah followers anda gila-gila ramai

PERCUMA

kita follow instagram @dukunsaka tunggu arahan selanjutnya 
Kita follow instagram @ajimaura 
Tanda kita akan bersama

Kita forward posting ni di instagram ,di facebook ,di group whatsapp ,diblog dan disemua media .Tanda kita masih berminat untuk meneruskan task tambah followers gila-gila ni

Teruskan bersama 
Jangan pernah mengalah

#seminar #erezeki #bisneswomen #surirumah #giveaway #review #belajarinstagram #nurraysabeauty #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #ebook #bazarpaknil #muslimah #wiranegaraku #niqab #dropshipwanted  #produkmuslim #senyum #shaklee #eusahawan #azizanosman #malaysia #dropshipwanted #tambahfollowers #ajimaura #usahawan #youcanduit
#assalammualaikum  Jom tambah followers anda gila-gila ramai PERCUMA kita follow instagram @dukunsaka tunggu arahan selanjutnya Kita follow instagram @ajimaura Tanda kita akan bersama Kita forward posting ni di instagram ,di facebook ,di group whatsapp ,diblog dan disemua media .Tanda kita masih berminat untuk meneruskan task tambah followers gila-gila ni Teruskan bersama Jangan pernah mengalah #seminar  #erezeki  #bisneswomen  #surirumah  #giveaway  #review  #belajarinstagram  #nurraysabeauty  #terapiinstagram  #youngmillionaire  #neelofa  #ebook  #bazarpaknil  #muslimah  #wiranegaraku  #niqab  #dropshipwanted  #produkmuslim  #senyum  #shaklee  #eusahawan  #azizanosman  #malaysia  #dropshipwanted  #tambahfollowers  #ajimaura  #usahawan  #youcanduit 
NAK BODY SOLID MANTOP WALAUPON DAH BERANAK PINAK❓
.
NAK JADI MACAM ANAK DARA KEMBALI❓❓❓
.
SOLITE MOLITE LAH JAWAPANNYA‼️🔥🔥🔥
.
TUNGGU APA LAGI CEPAT CUBA PRODUK TERHANGAT TUUU 😍
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #psoriasis #parutjerawat #laserfree #drk #drkkosmetik #drkkosmetikmurahsokmo #drk5 #gojessmojess #solitemolite #mmmdis2017 #azizanosman
.
FOR MORE INFO PLEASE  GO TO MY❤❤❤ .
YOUTUBE: DATODRK_OFFICIAL
.
INSTAGRAM: @datodrk_official
@drk_sham 
@drk_mieyla
@drk_yana 
@drk_pikinn
@drk_ereen
@drk_tirah 
@drk_nadia
@drk_humaira
ADMIN ONLINE DRK :+6012-9546632 (ZUNIRA)
NAK BODY SOLID MANTOP WALAUPON DAH BERANAK PINAK❓ . NAK JADI MACAM ANAK DARA KEMBALI❓❓❓ . SOLITE MOLITE LAH JAWAPANNYA‼️🔥🔥🔥 . TUNGGU APA LAGI CEPAT CUBA PRODUK TERHANGAT TUUU 😍 . #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #psoriasis  #parutjerawat  #laserfree  #drk  #drkkosmetik  #drkkosmetikmurahsokmo  #drk5  #gojessmojess  #solitemolite  #mmmdis2017  #azizanosman  . FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ . YOUTUBE: DATODRK_OFFICIAL . INSTAGRAM: @datodrk_official @drk_sham @drk_mieyla @drk_yana @drk_pikinn @drk_ereen @drk_tirah @drk_nadia @drk_humaira ADMIN ONLINE DRK :+6012-9546632 (ZUNIRA)
SHAWL NAAILA GLITTER XL
. . 
Kod ICGX08 - Red
. . ● Instant Double Loop Shawl
● Soft Awning Cotton
● Material Smoggy Lycra Glitter
. . ★Selesa ★Labuh ★Tidak Jarang
. . 
RM55 (exclude postage)
. . 
Whatsapp 013 3362012
SHAWL NAAILA GLITTER XL . . Kod ICGX08 - Red . . ● Instant Double Loop Shawl ● Soft Awning Cotton ● Material Smoggy Lycra Glitter . . ★Selesa ★Labuh ★Tidak Jarang . . RM55 (exclude postage) . . Whatsapp 013 3362012
Assalamualaikum!

Halu online sellers yang nak belajar selok belok e-commerce yang tengah booming kat Mesia ni, meh DM mamikino meh.

Selama tiga malam berturut-turut hampa akan dibimbing oleh tiga orang trainers yang merupakan Shopee Preferred Seller dan juga Seller of the Month.

Ilmu sebasic-basicnya dari create account, sampailah cara marketing di Shopee.

Kesilapan shopee sellers yang biasa MK jumpak ialah create account, upload product lebih kurang, lepastu biarkan je sales masuk dengan sendirinya.Eh jangan camtu tau sayams.

Meh spend masa, labur sedikit modal dan join kami dalam Shopee Basic Class 2.0 yang bakal berlangsung dalam seminggu lagi. InsyaAllah Shopee anda tidak lagi krik krik. Hiks.

Tunggu apa lagi? DM mamikino atau WhatsApp 0123709258 untuk maklumat lanjut. MK tunggu hampa di tepi pintu kelas.

#seminar #erezeki #bisneswomen #surirumah #giveaway #review #belajarinstagram #nurraysabeauty #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #ebook #bazarpaknil #muslimah #shopeemyclass #niqab #dropshipwanted  #produkmuslim #senyum #shaklee #eusahawan #azizanosman #malaysia #sayajual #dropshipwanted #halal #tambahfollowers #ajimaura #usahawan #youcanduit
Assalamualaikum! Halu online sellers yang nak belajar selok belok e-commerce yang tengah booming kat Mesia ni, meh DM mamikino meh. Selama tiga malam berturut-turut hampa akan dibimbing oleh tiga orang trainers yang merupakan Shopee Preferred Seller dan juga Seller of the Month. Ilmu sebasic-basicnya dari create account, sampailah cara marketing di Shopee. Kesilapan shopee sellers yang biasa MK jumpak ialah create account, upload product lebih kurang, lepastu biarkan je sales masuk dengan sendirinya.Eh jangan camtu tau sayams. Meh spend masa, labur sedikit modal dan join kami dalam Shopee Basic Class 2.0 yang bakal berlangsung dalam seminggu lagi. InsyaAllah Shopee anda tidak lagi krik krik. Hiks. Tunggu apa lagi? DM mamikino atau WhatsApp 0123709258 untuk maklumat lanjut. MK tunggu hampa di tepi pintu kelas. #seminar  #erezeki  #bisneswomen  #surirumah  #giveaway  #review  #belajarinstagram  #nurraysabeauty  #terapiinstagram  #youngmillionaire  #neelofa  #ebook  #bazarpaknil  #muslimah  #shopeemyclass  #niqab  #dropshipwanted  #produkmuslim  #senyum  #shaklee  #eusahawan  #azizanosman  #malaysia  #sayajual  #dropshipwanted  #halal  #tambahfollowers  #ajimaura  #usahawan  #youcanduit 
Jelussss hati busuk bila tengok girls lain kulit cantik berseri body mantap ❓
.
Takut girls cantik ngorat suami anda ❓Dah kalau anda sendiri pun macam nenek tua mau tak nya suami cari lain kan ❓Cuba tilik sikit diri tu kat cermin❓Macam nenek tua kan ❓😆
.
Habis tu xreti-reti lagi ke nak ubah kasi cantik sikit ❓Setidaknya supaya suami uollls xlari dekat girls cantik tu.. 😅
.
Jom cepat cuba rangkaian produk kecantikan Drk sekarang.. Wasap now‼️‼️‼️‼️‼️‼️📲📲📲
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #psoriasis #parutjerawat #laserfree #drk #drkkosmetik #drkkosmetikmurahsokmo #drk5 #gojessmojess #solitemolite #mmmdis2017 #azizanosman
.
FOR MORE INFO PLEASE  GO TO MY❤❤❤ .
YOUTUBE: DATODRK_OFFICIAL
.
INSTAGRAM: @datodrk_official
@drk_sham 
@drk_mieyla
@drk_yana 
@drk_pikinn
@drk_ereen
@drk_tirah 
@drk_nadia
@drk_humaira
ADMIN ONLINE DRK :+6012-9546632 (ZUNIRA)
Jelussss hati busuk bila tengok girls lain kulit cantik berseri body mantap ❓ . Takut girls cantik ngorat suami anda ❓Dah kalau anda sendiri pun macam nenek tua mau tak nya suami cari lain kan ❓Cuba tilik sikit diri tu kat cermin❓Macam nenek tua kan ❓😆 . Habis tu xreti-reti lagi ke nak ubah kasi cantik sikit ❓Setidaknya supaya suami uollls xlari dekat girls cantik tu.. 😅 . Jom cepat cuba rangkaian produk kecantikan Drk sekarang.. Wasap now‼️‼️‼️‼️‼️‼️📲📲📲 . #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #psoriasis  #parutjerawat  #laserfree  #drk  #drkkosmetik  #drkkosmetikmurahsokmo  #drk5  #gojessmojess  #solitemolite  #mmmdis2017  #azizanosman  . FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ . YOUTUBE: DATODRK_OFFICIAL . INSTAGRAM: @datodrk_official @drk_sham @drk_mieyla @drk_yana @drk_pikinn @drk_ereen @drk_tirah @drk_nadia @drk_humaira ADMIN ONLINE DRK :+6012-9546632 (ZUNIRA)
Bangun pagi muka macam kertas pasir berlobang❓❓❓😩
.
Dalaman hancur luaran hampeh❓
Umur muda tapi nampak jauh lebih tua ❓
.
Nak x kalau dapat miliki kulit cantik berseri natural beauty bangun pagi je dah senyum lebar bila tengok cermin 😃
.
Cepattt consume GOJESS MOJESSS TERBARU sekarang ❤️❤️❤️❤️
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #psoriasis #parutjerawat #laserfree #drk #drkkosmetik #drkkosmetikmurahsokmo #drk5 #gojessmojess #solitemolite #mmmdis2017 #azizanosman
.
FOR MORE INFO PLEASE  GO TO MY❤❤❤ .
YOUTUBE: DATODRK_OFFICIAL
.
INSTAGRAM: @datodrk_official
@drk_sham 
@drk_mieyla
@drk_yana 
@drk_pikinn
@drk_ereen
@drk_tirah 
@drk_nadia
@drk_humaira
ADMIN ONLINE DRK :+6012-9546632 (ZUNIRA)
Bangun pagi muka macam kertas pasir berlobang❓❓❓😩 . Dalaman hancur luaran hampeh❓ Umur muda tapi nampak jauh lebih tua ❓ . Nak x kalau dapat miliki kulit cantik berseri natural beauty bangun pagi je dah senyum lebar bila tengok cermin 😃 . Cepattt consume GOJESS MOJESSS TERBARU sekarang ❤️❤️❤️❤️ . #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #psoriasis  #parutjerawat  #laserfree  #drk  #drkkosmetik  #drkkosmetikmurahsokmo  #drk5  #gojessmojess  #solitemolite  #mmmdis2017  #azizanosman  . FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ . YOUTUBE: DATODRK_OFFICIAL . INSTAGRAM: @datodrk_official @drk_sham @drk_mieyla @drk_yana @drk_pikinn @drk_ereen @drk_tirah @drk_nadia @drk_humaira ADMIN ONLINE DRK :+6012-9546632 (ZUNIRA)
.
.
KHAS UTK MEREKA YG INGIN TAMPIL SIMPLE TAPI TETAP CANTIK 😎
.
Kali ni kami lancarkan Blouse Maya Sari Batik Edition dengan 10 corak yg berbeza.😱😱
.
Wahhh..banyaknye pilihan.. Mau smpai ke mlm pikir nk pilih yg mana sebab semua nye cantik2 sgt.. 😍😍
.
Cepat dm Cik G kita utk tgk yg lain2.. 😘Assalam, Inysaallah kita akan release new collection MAYA SARI BLOUSE bermula ESOK
.  Harga : RM79
Postage : RM8 SM / RM12 SS
.  Untuk pembelian 2 pcs :
Harga : RM140
.  MATERIAL: HIGH QUALITY POLYSTER 
DESCRIPTION :
.
[+] Material POLYSTER .
TAK PERLU IRON, serap peluh, travel friendly
.
[+] Selesa & Sesuai Dengan Persekitaran
.
Bab penting yg Zoffya terapkan, elemen selesa dalam penggayaan, sebab dah la tak perlu iron, material pulak tak tebal tapi tak nipis tau. Sesuai sangat untuk korang gayakan even dalam cuaca yang tak menentu dan material ni serap peluh
.
[+] WUDHU FRIENDLY .
Pergelangan tangan  mudah dilipat, berikan keselesaan utk mengambil wudhu
.
[+] LABUH YG MENUTUPI PUNGGUNG
.
Walaupun cantik, bergaya, namun tetap Zoffya pentingkan labuh baju & patuh syariah..
.
**Sila ambil perbezaan 5-10% perbezaan warna atas faktor pencahayaan
.
.
Whatapps ➡0124577699
Whatapps ➡0124577699
Whatapps ➡0124577699
. . KHAS UTK MEREKA YG INGIN TAMPIL SIMPLE TAPI TETAP CANTIK 😎 . Kali ni kami lancarkan Blouse Maya Sari Batik Edition dengan 10 corak yg berbeza.😱😱 . Wahhh..banyaknye pilihan.. Mau smpai ke mlm pikir nk pilih yg mana sebab semua nye cantik2 sgt.. 😍😍 . Cepat dm Cik G kita utk tgk yg lain2.. 😘Assalam, Inysaallah kita akan release new collection MAYA SARI BLOUSE bermula ESOK . Harga : RM79 Postage : RM8 SM / RM12 SS . Untuk pembelian 2 pcs : Harga : RM140 . MATERIAL: HIGH QUALITY POLYSTER DESCRIPTION : . [+] Material POLYSTER . TAK PERLU IRON, serap peluh, travel friendly . [+] Selesa & Sesuai Dengan Persekitaran . Bab penting yg Zoffya terapkan, elemen selesa dalam penggayaan, sebab dah la tak perlu iron, material pulak tak tebal tapi tak nipis tau. Sesuai sangat untuk korang gayakan even dalam cuaca yang tak menentu dan material ni serap peluh . [+] WUDHU FRIENDLY . Pergelangan tangan mudah dilipat, berikan keselesaan utk mengambil wudhu . [+] LABUH YG MENUTUPI PUNGGUNG . Walaupun cantik, bergaya, namun tetap Zoffya pentingkan labuh baju & patuh syariah.. . **Sila ambil perbezaan 5-10% perbezaan warna atas faktor pencahayaan . . Whatapps ➡0124577699 Whatapps ➡0124577699 Whatapps ➡0124577699
Susu kambing kurma madu by nareena

YES AND SALE 
SALE SALE SALE 
16- 31 DISEMBER

HARGA SEBENAR RM 50
SALE SALE RM 35 
JIMAT RM 15 
JIMAT BANYAK YE😘

LEPAS NI TAK DE LAGI TAU!! www.wasap.my/60187654583
www.wasap.my/60187654583
www.wasap.my/60187654583
Susu kambing kurma madu by nareena YES AND SALE SALE SALE SALE 16- 31 DISEMBER HARGA SEBENAR RM 50 SALE SALE RM 35 JIMAT RM 15 JIMAT BANYAK YE😘 LEPAS NI TAK DE LAGI TAU!! www.wasap.my/60187654583 www.wasap.my/60187654583 www.wasap.my/60187654583
Susu kambing kurma madu by nareena

YES AND SALE 
SALE SALE SALE 
16- 31 DISEMBER

HARGA SEBENAR RM 50
SALE SALE RM 35 
JIMAT RM 15 
JIMAT BANYAK YE😘

LEPAS NI TAK DE LAGI TAU!! www.wasap.my/60187654583
www.wasap.my/60187654583
www.wasap.my/60187654583
Susu kambing kurma madu by nareena YES AND SALE SALE SALE SALE 16- 31 DISEMBER HARGA SEBENAR RM 50 SALE SALE RM 35 JIMAT RM 15 JIMAT BANYAK YE😘 LEPAS NI TAK DE LAGI TAU!! www.wasap.my/60187654583 www.wasap.my/60187654583 www.wasap.my/60187654583
Peringatan untuk diri sendiri dan semua muslimin muslimat
Peringatan untuk diri sendiri dan semua muslimin muslimat
@Regranned from @penawar.co -  ANDA ADA MASALAH YANG BERIKUT?? .
✔ BILA BANGUN PAGI HIDUNG AKAN TERSUMBAT DAN BERAIR.
✔ GATAL HIDUNG, MATA DAN SEBAGAINYA.
✔ LENDIR SELALU KELUAR DARIPADA HIDUNG DAN TEKAK.
✔ MUKA BERASA SAKIT DAN BERAT TERUTAMANYA PADA BAHAGIAN ANTARA MATA.
✔ SAKIT TEKAK BERPANJANGAN DAN BERULANG-ULANG.
✔ NAFAS JADI BERBAU.
✔ JERAWAT NAIK PENUH DI MUKA.
✔ KEPALA DAN RAMBUT MULA ADA KELEMUMUR.
✔ DEMAM ATAU RASA TIDAK SEDAP BADAN YANG BERPANJANGAN AKIBAT GEJALA DI ATAS.
✔ KURANG DERIA RASA ATAU BAU. .
. 
Whatsapp 0134721416

#ivmistteamcikumi #ivmist 
#seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #tips #muslimah #ajimaurabaru #utm #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #sahabat #dropshipwanted #halal #bazarpaknil #iphone #irfankhairi
@Regranned from @penawar.co - ANDA ADA MASALAH YANG BERIKUT?? . ✔ BILA BANGUN PAGI HIDUNG AKAN TERSUMBAT DAN BERAIR. ✔ GATAL HIDUNG, MATA DAN SEBAGAINYA. ✔ LENDIR SELALU KELUAR DARIPADA HIDUNG DAN TEKAK. ✔ MUKA BERASA SAKIT DAN BERAT TERUTAMANYA PADA BAHAGIAN ANTARA MATA. ✔ SAKIT TEKAK BERPANJANGAN DAN BERULANG-ULANG. ✔ NAFAS JADI BERBAU. ✔ JERAWAT NAIK PENUH DI MUKA. ✔ KEPALA DAN RAMBUT MULA ADA KELEMUMUR. ✔ DEMAM ATAU RASA TIDAK SEDAP BADAN YANG BERPANJANGAN AKIBAT GEJALA DI ATAS. ✔ KURANG DERIA RASA ATAU BAU. . . Whatsapp 0134721416 #ivmistteamcikumi  #ivmist  #seminar  #testimoni  #uitm  #bisneswomen  #surirumah  #niqab  #sales  #ibutunggal  #youngmillionaire  #marketing  #belajarinstagram  #tips  #muslimah  #ajimaurabaru  #utm  #sayajual  #wiranegaraku  #wanita  #erezeki  #eusahawan  #azizanosman  #hijab  #sahabat  #dropshipwanted  #halal  #bazarpaknil  #iphone  #irfankhairi 
🔥Blouse
Free size
Bahu 15
Dada 38
Ketiak 18
Lengan 20
Labuh 23
Meterial: moss crepe
RM27
Rm8sm/rm12ss

Whatsapp +60183915127 atau tekan saja link dibio myra k.

#sayajual #sayajualpalazo #sayajualblouse #blousetrendy #blousemurah #legging #tshirtmurah #tshirt #skirt #palazo #blouse #blouseootd #ootd #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaaronline #bazaarmalaysia #marketing #belajarinstagram #eusahawan #erezeki #azizanosman #iphone #lokalah #lokalbrand #bisnesonline #kedaionline #glowing #youngmillionaire
🔥Blouse Free size Bahu 15 Dada 38 Ketiak 18 Lengan 20 Labuh 23 Meterial: moss crepe RM27 Rm8sm/rm12ss Whatsapp +60183915127 atau tekan saja link dibio myra k. #sayajual  #sayajualpalazo  #sayajualblouse  #blousetrendy  #blousemurah  #legging  #tshirtmurah  #tshirt  #skirt  #palazo  #blouse  #blouseootd  #ootd  #bazaarpaknilmurah  #bazaarpaknil  #bazaarmalaysia  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #marketing  #belajarinstagram  #eusahawan  #erezeki  #azizanosman  #iphone  #lokalah  #lokalbrand  #bisnesonline  #kedaionline  #glowing  #youngmillionaire 
🔥Blouse
Free size
Bahu 15
Dada 38
Ketiak 18
Lengan 20
Labuh 23
Meterial: moss crepe
RM27
Rm8sm/rm12ss

Whatsapp +60183915127 atau tekan saja link dibio myra k.

#sayajual #sayajualpalazo #sayajualblouse #blousetrendy #blousemurah #legging #tshirtmurah #tshirt #skirt #palazo #blouse #blouseootd #ootd #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaaronline #bazaarmalaysia #marketing #belajarinstagram #eusahawan #erezeki #azizanosman #iphone #lokalah #lokalbrand #bisnesonline #kedaionline #glowing #youngmillionaire
🔥Blouse Free size Bahu 15 Dada 38 Ketiak 18 Lengan 20 Labuh 23 Meterial: moss crepe RM27 Rm8sm/rm12ss Whatsapp +60183915127 atau tekan saja link dibio myra k. #sayajual  #sayajualpalazo  #sayajualblouse  #blousetrendy  #blousemurah  #legging  #tshirtmurah  #tshirt  #skirt  #palazo  #blouse  #blouseootd  #ootd  #bazaarpaknilmurah  #bazaarpaknil  #bazaarmalaysia  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #marketing  #belajarinstagram  #eusahawan  #erezeki  #azizanosman  #iphone  #lokalah  #lokalbrand  #bisnesonline  #kedaionline  #glowing  #youngmillionaire 
thank you so much... Student blaja kt UK mai beli Gel Amani mlm ni... Sis ni pernah eksiden dulu dan mengalami sakit2 dibhgian lutut.Kesan dari xcident tu.Jadi saya SYORKAN kt Sis ni Gel Amani yg sudah byk mmbntu pesakit lutut yg pernah xcident.

Semoga cpt sembuh ya Sis dn blh blja dgn smpurna.Nk bwk blk UK nnt katanya.Kt sana ssh nk cari yg Halalan toyyiban😁

Sekian.Coretan kisah slh seorg pelanggan sy😀

#seminar #erezeki #bisneswomen #surirumah #giveaway #review #belajarinstagram #nurraysabeauty #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #ebook #bazarpaknil #muslimah #wiranegaraku #niqab #dropshipwanted  #produkmuslim #senyum #shaklee #eusahawan #azizanosman #malaysia #sayajual #dropshipwanted #halal #tambahfollowers #ajimaura #usahawan #youcanduit
thank you so much... Student blaja kt UK mai beli Gel Amani mlm ni... Sis ni pernah eksiden dulu dan mengalami sakit2 dibhgian lutut.Kesan dari xcident tu.Jadi saya SYORKAN kt Sis ni Gel Amani yg sudah byk mmbntu pesakit lutut yg pernah xcident. Semoga cpt sembuh ya Sis dn blh blja dgn smpurna.Nk bwk blk UK nnt katanya.Kt sana ssh nk cari yg Halalan toyyiban😁 Sekian.Coretan kisah slh seorg pelanggan sy😀 #seminar  #erezeki  #bisneswomen  #surirumah  #giveaway  #review  #belajarinstagram  #nurraysabeauty  #terapiinstagram  #youngmillionaire  #neelofa  #ebook  #bazarpaknil  #muslimah  #wiranegaraku  #niqab  #dropshipwanted  #produkmuslim  #senyum  #shaklee  #eusahawan  #azizanosman  #malaysia  #sayajual  #dropshipwanted  #halal  #tambahfollowers  #ajimaura  #usahawan  #youcanduit 
Selamat Malam 🌹 ada yang cari jubah untuk dulang girl . Boleh jengok ig saya ini. Ada jubah cecantik tawww....❤❤ free postage pulak tu . Siapa nak bgi free pos 🙈🙈
.
.
#seminar #erezeki #bisneswomen #jubah #shop #surirumah #giveaway #review #belajarinstagram #nurraysabeauty #youngmillionaire #neelofa #ebook #bazarpaknil #muslimah #wiranegaraku #niqab #dropshipwanted  #produkmuslim #senyum #shaklee #eusahawan #azizanosman #malaysia #sayajual #dropshipwanted #halal #tambahfollowers #usahawan #youcanduit
Selamat Malam 🌹 ada yang cari jubah untuk dulang girl . Boleh jengok ig saya ini. Ada jubah cecantik tawww....❤❤ free postage pulak tu . Siapa nak bgi free pos 🙈🙈 . . #seminar  #erezeki  #bisneswomen  #jubah  #shop  #surirumah  #giveaway  #review  #belajarinstagram  #nurraysabeauty  #youngmillionaire  #neelofa  #ebook  #bazarpaknil  #muslimah  #wiranegaraku  #niqab  #dropshipwanted  #produkmuslim  #senyum  #shaklee  #eusahawan  #azizanosman  #malaysia  #sayajual  #dropshipwanted  #halal  #tambahfollowers  #usahawan  #youcanduit 
Eh eh..! Gara² UFORA Collagen, kulit makin glowing, putih gebu..! haa pasangan somi isteri boleh cuba jgk tau. .

Bukan pmpuan je nk lawa, lelaki pon nak jaga kulit juga. Mana tau nanti jd abam korea pulak kan ha. .

Nak order? 
PM Admin sekarang 
atau whatsapp 
0142602939
0142602939
0142602939
.
.

#GV4 #GegarVaganza2017 #KasiUp1Kali #redvelvet #giveaway #review #belajarinstagram #nurraysabeauty #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #ebook #bazarpaknil #muslimah #wiranegaraku #dropshipwanted #fattzura #produkmuslim #senyum #fattahaminz #eusahawan #azizanosman #malaysia #sayajual #dropshipwanted #halal #tambahfollowers #ajimaura #adibizara
Eh eh..! Gara² UFORA Collagen, kulit makin glowing, putih gebu..! haa pasangan somi isteri boleh cuba jgk tau. . Bukan pmpuan je nk lawa, lelaki pon nak jaga kulit juga. Mana tau nanti jd abam korea pulak kan ha. . Nak order? PM Admin sekarang atau whatsapp 0142602939 0142602939 0142602939 . . #GV4  #GegarVaganza2017  #KasiUp1Kali  #redvelvet  #giveaway  #review  #belajarinstagram  #nurraysabeauty  #terapiinstagram  #youngmillionaire  #neelofa  #ebook  #bazarpaknil  #muslimah  #wiranegaraku  #dropshipwanted  #fattzura  #produkmuslim  #senyum  #fattahaminz  #eusahawan  #azizanosman  #malaysia  #sayajual  #dropshipwanted  #halal  #tambahfollowers  #ajimaura  #adibizara 
1mmf buat sis ni MAKIN BERSERI-SERI 😍😍 !!
.
.
First time  pakai tak sangka teruss JATUH HATI. Alhamdulillah, terima kasih sebab perkenalkan produk 1mmf ni 😙😙 Apa itu 1mmf?? 💋Foundation 2 dalam 1 cantik & merawat
💋Murah dan mampu milik (tahan 60-80 hari)
💋Mesra wuduk (mudah dicuci)
💋Wangi dan tak melekit
💋Glowing dan tahan panas (tak mudah cair)
.
.
.
whatsapp 01132220384
.
.
#seminar #erezeki #bisneswomen #surirumah #giveaway #review #belajarinstagram #merelipbakmutiara #terapiinstagram #kkmapproved#neelofa #ebook #bazarpaknil #muslimah #1mmm #niqab #dropshipwanted  #produkmuslim #mascara #1mmf #eusahawan #azizanosman #malaysia #sayajual #dropshipwanted #halal #tambahfollowers #ajimaura #usahawan #youcanduit
1mmf buat sis ni MAKIN BERSERI-SERI 😍😍 !! . . First time pakai tak sangka teruss JATUH HATI. Alhamdulillah, terima kasih sebab perkenalkan produk 1mmf ni 😙😙 Apa itu 1mmf?? 💋Foundation 2 dalam 1 cantik & merawat 💋Murah dan mampu milik (tahan 60-80 hari) 💋Mesra wuduk (mudah dicuci) 💋Wangi dan tak melekit 💋Glowing dan tahan panas (tak mudah cair) . . . whatsapp 01132220384 . . #seminar  #erezeki  #bisneswomen  #surirumah  #giveaway  #review  #belajarinstagram  #merelipbakmutiara  #terapiinstagram  #kkmapproved #neelofa  #ebook  #bazarpaknil  #muslimah  #1mmm  #niqab  #dropshipwanted  #produkmuslim  #mascara  #1mmf  #eusahawan  #azizanosman  #malaysia  #sayajual  #dropshipwanted  #halal  #tambahfollowers  #ajimaura  #usahawan  #youcanduit 
Jom tambah followers anda gila-gila ramai
.
PERCUMA
.
kita follow instagram @dukunsaka tunggu arahan selanjutnya
.
Kita follow instagram @ajimaura 
Tanda kita akan bersama
.
Kita forward posting ni di instagram ,di facebook ,di group whatsapp ,diblog dan disemua media .Tanda kita masih berminat untuk meneruskan task tambah followers gila-gila ni
.
Teruskan bersama 
Jangan pernah mengalah
.
#seminar #erezeki #bisneswomen #surirumah #giveaway #review #belajarinstagram #nurraysabeauty #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #ebook #bazarpaknil #muslimah #wiranegaraku #niqab #dropshipwanted  #produkmuslim #senyum #shaklee #eusahawan #azizanosman #malaysia #sayajual #dropshipwanted #halal #tambahfollowers #ajimaura #usahawan #youcanduit
Jom tambah followers anda gila-gila ramai . PERCUMA . kita follow instagram @dukunsaka tunggu arahan selanjutnya . Kita follow instagram @ajimaura Tanda kita akan bersama . Kita forward posting ni di instagram ,di facebook ,di group whatsapp ,diblog dan disemua media .Tanda kita masih berminat untuk meneruskan task tambah followers gila-gila ni . Teruskan bersama Jangan pernah mengalah . #seminar  #erezeki  #bisneswomen  #surirumah  #giveaway  #review  #belajarinstagram  #nurraysabeauty  #terapiinstagram  #youngmillionaire  #neelofa  #ebook  #bazarpaknil  #muslimah  #wiranegaraku  #niqab  #dropshipwanted  #produkmuslim  #senyum  #shaklee  #eusahawan  #azizanosman  #malaysia  #sayajual  #dropshipwanted  #halal  #tambahfollowers  #ajimaura  #usahawan  #youcanduit 
Fiza ni ibu berpantang. Baru terai sekotak kopi SC, terus repeat lg 3 kotak. Katanya kopi ni sedap dan perut rasa lawas jer. 
Hurm kan dah bgtau. Kopi SC ni agent detoks. Tak la susah hati dlm pantang asyik sembelit jer 😍

#seminar #erezeki #bisneswomen #surirumah #giveaway #review #belajarinstagram #nurraysabeauty #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #ebook #bazarpaknil #muslimah #wiranegaraku #niqab #dropshipwanted  #produkmuslim #senyum #shaklee #eusahawan #azizanosman #malaysia #sayajual #dropshipwanted #halal #tambahfollowers #ajimaura #usahawan #youcanduit
Fiza ni ibu berpantang. Baru terai sekotak kopi SC, terus repeat lg 3 kotak. Katanya kopi ni sedap dan perut rasa lawas jer. Hurm kan dah bgtau. Kopi SC ni agent detoks. Tak la susah hati dlm pantang asyik sembelit jer 😍 #seminar  #erezeki  #bisneswomen  #surirumah  #giveaway  #review  #belajarinstagram  #nurraysabeauty  #terapiinstagram  #youngmillionaire  #neelofa  #ebook  #bazarpaknil  #muslimah  #wiranegaraku  #niqab  #dropshipwanted  #produkmuslim  #senyum  #shaklee  #eusahawan  #azizanosman  #malaysia  #sayajual  #dropshipwanted  #halal  #tambahfollowers  #ajimaura  #usahawan  #youcanduit 
#bismillahirrahmanirrahim 
Pesanan yang sangat berguna.
.
Elakkan diri dari menjadi mangsa penipuan identiti dengan sentiasa berwaspada terhadap salinan MyKad yang anda serahkan kepada sesiapa sahaja. Amalkan tips yang berguna ini.
.
.
.
.
#erezeki #bisneswomen #surirumah #giveaway #review #belajarinstagram #nurraysabeauty #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #ebook #bazarpaknil #muslimah #wiranegaraku #niqab #dropshipwanted  #produkmuslim #senyum #shaklee #eusahawan #azizanosman #malaysia #sayajual #dropshipwanted #halal #tambahfollowers #ajimaura #usahawan #youcanduit
#bismillahirrahmanirrahim  Pesanan yang sangat berguna. . Elakkan diri dari menjadi mangsa penipuan identiti dengan sentiasa berwaspada terhadap salinan MyKad yang anda serahkan kepada sesiapa sahaja. Amalkan tips yang berguna ini. . . . . #erezeki  #bisneswomen  #surirumah  #giveaway  #review  #belajarinstagram  #nurraysabeauty  #terapiinstagram  #youngmillionaire  #neelofa  #ebook  #bazarpaknil  #muslimah  #wiranegaraku  #niqab  #dropshipwanted  #produkmuslim  #senyum  #shaklee  #eusahawan  #azizanosman  #malaysia  #sayajual  #dropshipwanted  #halal  #tambahfollowers  #ajimaura  #usahawan  #youcanduit 
Cepat follow @thempiree.cf tengah buat sales gila gila guys 😘🙌 Whatsapp bos kami sekarang untuk dapatkan harga adik beradik pergh rugi gila guys kalau tak beli sekarang nanti terlepas peluang 😭😭
.
.
SIAPA LAGI NAK SELIT ORDER UNTUK ESOK ,CEPAT WHATSAPP ADMIN UNTUK DETAIL 018-370 4236 👌👍📢
.
.
 #feedbackcustomer 
#theempiree 
#Trustseller #instagram #ajimaura #ajimaurabaru #instadairy #instafamous #wanita #erezeki #terapiinstagram #model #review #lifestyle #eusahawan #jutawan #businesswoman #syukurselalu #belajarinstagram #toneexcel #projekstg #azizanosman #youcanduit #irfankhairi #bazaarpaknil #neelofa #theempiree #giveaway1kfollower
Cepat follow @thempiree.cf tengah buat sales gila gila guys 😘🙌 Whatsapp bos kami sekarang untuk dapatkan harga adik beradik pergh rugi gila guys kalau tak beli sekarang nanti terlepas peluang 😭😭 . . SIAPA LAGI NAK SELIT ORDER UNTUK ESOK ,CEPAT WHATSAPP ADMIN UNTUK DETAIL 018-370 4236 👌👍📢 . . #feedbackcustomer  #theempiree  #Trustseller  #instagram  #ajimaura  #ajimaurabaru  #instadairy  #instafamous  #wanita  #erezeki  #terapiinstagram  #model  #review  #lifestyle  #eusahawan  #jutawan  #businesswoman  #syukurselalu  #belajarinstagram  #toneexcel  #projekstg  #azizanosman  #youcanduit  #irfankhairi  #bazaarpaknil  #neelofa  #theempiree  #giveaway1kfollower 
💥🎉YEAR END SALE 2017 #SHEIKHASOUQ 🎉💥 _

Apa yang ditunggu-tunggukan kini kembaliiiii!!! _

COMBO SALE #SHEIKHAYES2017 
Buy 1 Get 10% OFF
Buy 2 Get 20% OFF
Buy 3 Get 30% OFF 
_
Promotion Valid on 15/12/2017 to 15/1/2018 only!!
.
P/S: Stock limited, jom dapatkan sekaraaangg 😆

Suka ke sukaaaaaaaaa????? Jom cepat2 klik wasap.my/60135828174
.
#abayadubai #abayacantik #nurr_collection #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #ajimaura #muslimah #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #sahabat #terapiinstagram #fattahamin  #fattzura
💥🎉YEAR END SALE 2017 #SHEIKHASOUQ  🎉💥 _ Apa yang ditunggu-tunggukan kini kembaliiiii!!! _ COMBO SALE #SHEIKHAYES2017  Buy 1 Get 10% OFF Buy 2 Get 20% OFF Buy 3 Get 30% OFF _ Promotion Valid on 15/12/2017 to 15/1/2018 only!! . P/S: Stock limited, jom dapatkan sekaraaangg 😆 Suka ke sukaaaaaaaaa????? Jom cepat2 klik wasap.my/60135828174 . #abayadubai  #abayacantik  #nurr_collection  #testimoni  #uitm  #bisneswomen  #surirumah  #niqab  #sales  #ibutunggal  #youngmillionaire  #marketing  #belajarinstagram  #ajimaura  #muslimah  #wanita  #erezeki  #eusahawan  #azizanosman  #hijab  #sahabat  #terapiinstagram  #fattahamin  #fattzura 
Assalamualaikum .

@Regrann from @sifucilik -  jom tambah followers free!!! .
ikut cara dibawah
.
Follow Instagram @ajimaura
.
Jika dah follow kenalah unfollow dulu.
.
Selepas anda follow @ajimaura
TERUS FOLLOW 10 orang new followers @ajimaura .
.
Selepas 10 minit Kemudian ,Anda unfollow @ajimaura
Dalam 5 Saat anda Follow semula @ajimaura
.
Follow lagi 10 orang new followers saya @ajimaura
.
Ulang sampai 200 orang sejam anda follow.Pastikan anda Kira berapa ramai Yang anda follow , termasuk follow @ajimaura
.
Selepas sejam lebih ,anda ulang step pertama.
.
PERHATIAN
JANGAN UNFOLLOW SELAGI TAK CAPAI LIMIT FOLLOWING 7500 ORANG
.
JANGAN LAH PERASAN BAGUS .KALAU DAH BAGUS TAK PERLU IKUT TASK NI.
.
JANGAN TUNGGU ORANG FOLLOW ANDA DULU
.
JANGAN PRIVATEKAN AKAUN ANDA
.
JUJUR DAN AMANAH ADALAH KUNCI KEJAYAAN KITA SEMUA
.
JIKA ANDA HANYA NAK MENGAMBIL KESEMPATAN, SEMUA AKAN RUGI.
.
PASTIKAN ANDA IKUT SYARAT YANG DITETAPKAN JIKA ANDA MAHU TERUS MENIKMATI PERTAMBAHAN FOLLOWERS ANDA BERTERUSAN UNTUK JANGKA MASA YANG PANJANG .
repost dan sebarkan kepada kenalan anda diFacebook, group whatapps, telegram,jiran-jiran, kawan-kawan,adik-bradik, paklong kompang . sebarkan agar lebih ramai join Kita.LEBIH RAMAI YANG TAHU DAN JOIN.LEBIH MENGUNTUNGKAN ANDA.
.
Selagi posting ini Masih Ada.Task ini Masih berjalan.
. 
#seminar #erezeki #bisneswomen #surirumah #giveaway #review #belajarinstagram #nurraysabeauty #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #ebook #bazarpaknil #muslimah #wiranegaraku #elopura #dropshipwanted  #produkmuslim #sabah #shaklee #eusahawan #azizanosman #malaysia #sayajual #dropshipwanted #halal #tambahfollowers #ajimaura #usahawan #semporna
Assalamualaikum . @Regrann from @sifucilik - jom tambah followers free!!! . ikut cara dibawah . Follow Instagram @ajimaura . Jika dah follow kenalah unfollow dulu. . Selepas anda follow @ajimaura TERUS FOLLOW 10 orang new followers @ajimaura . . Selepas 10 minit Kemudian ,Anda unfollow @ajimaura Dalam 5 Saat anda Follow semula @ajimaura . Follow lagi 10 orang new followers saya @ajimaura . Ulang sampai 200 orang sejam anda follow.Pastikan anda Kira berapa ramai Yang anda follow , termasuk follow @ajimaura . Selepas sejam lebih ,anda ulang step pertama. . PERHATIAN JANGAN UNFOLLOW SELAGI TAK CAPAI LIMIT FOLLOWING 7500 ORANG . JANGAN LAH PERASAN BAGUS .KALAU DAH BAGUS TAK PERLU IKUT TASK NI. . JANGAN TUNGGU ORANG FOLLOW ANDA DULU . JANGAN PRIVATEKAN AKAUN ANDA . JUJUR DAN AMANAH ADALAH KUNCI KEJAYAAN KITA SEMUA . JIKA ANDA HANYA NAK MENGAMBIL KESEMPATAN, SEMUA AKAN RUGI. . PASTIKAN ANDA IKUT SYARAT YANG DITETAPKAN JIKA ANDA MAHU TERUS MENIKMATI PERTAMBAHAN FOLLOWERS ANDA BERTERUSAN UNTUK JANGKA MASA YANG PANJANG . repost dan sebarkan kepada kenalan anda diFacebook, group whatapps, telegram,jiran-jiran, kawan-kawan,adik-bradik, paklong kompang . sebarkan agar lebih ramai join Kita.LEBIH RAMAI YANG TAHU DAN JOIN.LEBIH MENGUNTUNGKAN ANDA. . Selagi posting ini Masih Ada.Task ini Masih berjalan. . #seminar  #erezeki  #bisneswomen  #surirumah  #giveaway  #review  #belajarinstagram  #nurraysabeauty  #terapiinstagram  #youngmillionaire  #neelofa  #ebook  #bazarpaknil  #muslimah  #wiranegaraku  #elopura  #dropshipwanted  #produkmuslim  #sabah  #shaklee  #eusahawan  #azizanosman  #malaysia  #sayajual  #dropshipwanted  #halal  #tambahfollowers  #ajimaura  #usahawan  #semporna 
Makin hari, badan rasa letih
Sbb apa? Banyak toksin dalam badan.
Anda tak perlu nak makan pil2 yang belum tentu memberi manfaat kepada tubuh badan. Jangka masa pendek, YA akan dapat berat badan yg idamkan.
..
TAPI..... tahukah anda pil-pil membuatkan anda mendapat penyakit buah pinggang, ,degupan jntung lebih cepat dari biasa??
Boleh membawa MAUT. !! .
.#KEMPENNYAHTOKSIN memang selamat untuk anda yang ingin mendapatkan berat badan yg ideal. mcm mne? .
.
...Teruja tau dgn sis ni asbab follow saranan kita utk #kempennyahtoksin..
Alhamdllah banyak kilo turun 😱😱😱 Nak x saya bantu guide sis utk turun berat badan min 3-4 kilo seminggu atau 10 kilo sebulan bagi berat yang lebih 60 kilo😁😁💪
whatapp dan dm admin sekarang 0197973578
Makin hari, badan rasa letih Sbb apa? Banyak toksin dalam badan. Anda tak perlu nak makan pil2 yang belum tentu memberi manfaat kepada tubuh badan. Jangka masa pendek, YA akan dapat berat badan yg idamkan. .. TAPI..... tahukah anda pil-pil membuatkan anda mendapat penyakit buah pinggang, ,degupan jntung lebih cepat dari biasa?? Boleh membawa MAUT. !! . .#KEMPENNYAHTOKSIN  memang selamat untuk anda yang ingin mendapatkan berat badan yg ideal. mcm mne? . . ...Teruja tau dgn sis ni asbab follow saranan kita utk #kempennyahtoksin .. Alhamdllah banyak kilo turun 😱😱😱 Nak x saya bantu guide sis utk turun berat badan min 3-4 kilo seminggu atau 10 kilo sebulan bagi berat yang lebih 60 kilo😁😁💪 whatapp dan dm admin sekarang 0197973578
Early dinner :
.
.

Nasi goreng pedas 🌶🌶🌶🌶
.
.
Alhamdulillah.....korang dinner APA Tu?....Jom grab sambal kentang Yang pedas2 Manis ni, sekali Cuba pasti nak lagi👍👍👍
.
.

Jom whassap admin lelaju 🤗🤗...sapa tak beli, Rugi tau....makan sekali, Rasa nak beli berkali2!!!!
.
.

Beli banyak, dapat diskaun!!!
Cod boleh, POS pun boleh...
.
.
WHASSAP 0195292905 for order
.
.
#agentkekyah #agen2kawasankekyah #openorder #bolehcod #bolehpos #sayajualsambalkentang #sambalkentangazama #sambalkentang #murah  #sambalgorengkentangazama #sambalgorengkentang #ampang #cheras #kualalumpur #shahalam #selangor #ajimaura #terapiinstagram #viral #syukurselalu #belajarinstagram #instafamous #uitm #erezeki #bazarpaknilmurah #berikanmasa #online #tijm #titiancinta #azizanosman
Early dinner : . . Nasi goreng pedas 🌶🌶🌶🌶 . . Alhamdulillah.....korang dinner APA Tu?....Jom grab sambal kentang Yang pedas2 Manis ni, sekali Cuba pasti nak lagi👍👍👍 . . Jom whassap admin lelaju 🤗🤗...sapa tak beli, Rugi tau....makan sekali, Rasa nak beli berkali2!!!! . . Beli banyak, dapat diskaun!!! Cod boleh, POS pun boleh... . . WHASSAP 0195292905 for order . . #agentkekyah  #agen2kawasankekyah  #openorder  #bolehcod  #bolehpos  #sayajualsambalkentang  #sambalkentangazama  #sambalkentang  #murah  #sambalgorengkentangazama  #sambalgorengkentang  #ampang  #cheras  #kualalumpur  #shahalam  #selangor  #ajimaura  #terapiinstagram  #viral  #syukurselalu  #belajarinstagram  #instafamous  #uitm  #erezeki  #bazarpaknilmurah  #berikanmasa  #online  #tijm  #titiancinta  #azizanosman 
Bila kita takut kepada harimau , kita akan lari jauh daripadanya .
.
Berbeza dengan Allah .
.
Semakin kita takut kepada Allah , semakin kita kena dekat kepadaNya .
.

Salam maghrib🍃
.
.
.
.
@sindiransigadis
Bila kita takut kepada harimau , kita akan lari jauh daripadanya . . Berbeza dengan Allah . . Semakin kita takut kepada Allah , semakin kita kena dekat kepadaNya . . Salam maghrib🍃 . . . . @sindiransigadis
ANDA SAKIT LUTUT?? Harga untuk produk kami yang mampu melegakan sakit dengan pantas tanpa perlu anda telan.

Terbukti berkesan dengan ribuan testimoni pelanggan dan research yang dijalankan di Amerika Syarikat.

Mampu mengelakkan anda dari rawatan suntikan dan pembedahan yang jauh lebih mahal.

1 botol boleh guna maksimum sehingga 4 minggu.

Penghantaran 1-2 hari dengan Poslaju.

HADIAH TERBAIK BUAT LUTUT DAN SENDI ANDA

Www.wasap.my/60195101295

join pasar mlm Station 18, ipoh.... hari ni.😁 #seminar #erezeki #bisneswomen #surirumah #giveaway #review #belajarinstagram #nurraysabeauty #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #ebook #bazarpaknil #muslimah #wiranegaraku #niqab #dropshipwanted  #produkmuslim #senyum #shaklee #eusahawan #azizanosman #malaysia #sayajual #dropshipwanted #halal #tambahfollowers #ajimaura #usahawan #youcanduit
ANDA SAKIT LUTUT?? Harga untuk produk kami yang mampu melegakan sakit dengan pantas tanpa perlu anda telan. Terbukti berkesan dengan ribuan testimoni pelanggan dan research yang dijalankan di Amerika Syarikat. Mampu mengelakkan anda dari rawatan suntikan dan pembedahan yang jauh lebih mahal. 1 botol boleh guna maksimum sehingga 4 minggu. Penghantaran 1-2 hari dengan Poslaju. HADIAH TERBAIK BUAT LUTUT DAN SENDI ANDA Www.wasap.my/60195101295 join pasar mlm Station 18, ipoh.... hari ni.😁 #seminar  #erezeki  #bisneswomen  #surirumah  #giveaway  #review  #belajarinstagram  #nurraysabeauty  #terapiinstagram  #youngmillionaire  #neelofa  #ebook  #bazarpaknil  #muslimah  #wiranegaraku  #niqab  #dropshipwanted  #produkmuslim  #senyum  #shaklee  #eusahawan  #azizanosman  #malaysia  #sayajual  #dropshipwanted  #halal  #tambahfollowers  #ajimaura  #usahawan  #youcanduit 
CANDY SKKM NAREENA- Hanya kemam2 je terus putih
======================= Selalu tengok kulit member2 flawless glowing tp bila kita cuba produk tu takde kesan pun.

Dah telan air 3L sehari sampai tak larat nak ulang pi toilet tp still takde perubahan.

Mesti ramai yg macam tu kan?

Nak tau kenapa?
👉 Sebab badan korang penuh ngan toksin so macam mana badan korang nak serap supplement tu kan?? Tapi skg jgn risau kita dah ada NAREENA Glow Shine Candy, perisa Vanilla lagi. 😉 Hanya KEMAM2 terus putih... CANDY NAREENA ni ada fungsi detox tau so korang tak payah la nak prepare air detox pastu tunggu sampai habis toksin dlm badan tu baru nak consume supplement.. Ia akan singkirkan toksin tu secara automatik so boleh la bahan2 magik dalam CANDY NAREENA ni bertindak balas menghasilkan kesan yg 'WOW' gituuu😍

Yang penting produk kami selamat dan ada kelulusan ye...Siap Masuk Surat Khabar SINAR HARIAN & KOSMO LAGI... ☼☼ KENAPA SKKM NAREENA ?? ✔ Mencerah dan menggebukan kulit secara semulajadi
✔ Kulit menjadi lebih licin dan lembab
✔ Penjagaan tulang, gigi, otot, jantung
✔ Menstabilkan tekanan darah & kolestrol
✔ Meningkatkan sistem imunisasi badan
✔ Perlu utk pembentukan sel baru dalam badan
✔ Mudah hadam, khasiat mudah diserap badan.
✔ Mencegah kencing manis, gastrik, gaut, keletihan.
✔ Susu kambing ialah yg terbaik selepas susu ibu.

Tempahan dan pertanyaan klik link di bawah ni ya 👇👇 www.wasap.my/60187654583
CANDY SKKM NAREENA- Hanya kemam2 je terus putih ======================= Selalu tengok kulit member2 flawless glowing tp bila kita cuba produk tu takde kesan pun. Dah telan air 3L sehari sampai tak larat nak ulang pi toilet tp still takde perubahan. Mesti ramai yg macam tu kan? Nak tau kenapa? 👉 Sebab badan korang penuh ngan toksin so macam mana badan korang nak serap supplement tu kan?? Tapi skg jgn risau kita dah ada NAREENA Glow Shine Candy, perisa Vanilla lagi. 😉 Hanya KEMAM2 terus putih... CANDY NAREENA ni ada fungsi detox tau so korang tak payah la nak prepare air detox pastu tunggu sampai habis toksin dlm badan tu baru nak consume supplement.. Ia akan singkirkan toksin tu secara automatik so boleh la bahan2 magik dalam CANDY NAREENA ni bertindak balas menghasilkan kesan yg 'WOW' gituuu😍 Yang penting produk kami selamat dan ada kelulusan ye...Siap Masuk Surat Khabar SINAR HARIAN & KOSMO LAGI... ☼☼ KENAPA SKKM NAREENA ?? ✔ Mencerah dan menggebukan kulit secara semulajadi ✔ Kulit menjadi lebih licin dan lembab ✔ Penjagaan tulang, gigi, otot, jantung ✔ Menstabilkan tekanan darah & kolestrol ✔ Meningkatkan sistem imunisasi badan ✔ Perlu utk pembentukan sel baru dalam badan ✔ Mudah hadam, khasiat mudah diserap badan. ✔ Mencegah kencing manis, gastrik, gaut, keletihan. ✔ Susu kambing ialah yg terbaik selepas susu ibu. Tempahan dan pertanyaan klik link di bawah ni ya 👇👇 www.wasap.my/60187654583
CANDY SKKM NAREENA- Hanya kemam2 je terus putih
======================= Selalu tengok kulit member2 flawless glowing tp bila kita cuba produk tu takde kesan pun.

Dah telan air 3L sehari sampai tak larat nak ulang pi toilet tp still takde perubahan.

Mesti ramai yg macam tu kan?

Nak tau kenapa?
👉 Sebab badan korang penuh ngan toksin so macam mana badan korang nak serap supplement tu kan?? Tapi skg jgn risau kita dah ada NAREENA Glow Shine Candy, perisa Vanilla lagi. 😉 Hanya KEMAM2 terus putih... CANDY NAREENA ni ada fungsi detox tau so korang tak payah la nak prepare air detox pastu tunggu sampai habis toksin dlm badan tu baru nak consume supplement.. Ia akan singkirkan toksin tu secara automatik so boleh la bahan2 magik dalam CANDY NAREENA ni bertindak balas menghasilkan kesan yg 'WOW' gituuu😍

Yang penting produk kami selamat dan ada kelulusan ye...Siap Masuk Surat Khabar SINAR HARIAN & KOSMO LAGI... ☼☼ KENAPA SKKM NAREENA ?? ✔ Mencerah dan menggebukan kulit secara semulajadi
✔ Kulit menjadi lebih licin dan lembab
✔ Penjagaan tulang, gigi, otot, jantung
✔ Menstabilkan tekanan darah & kolestrol
✔ Meningkatkan sistem imunisasi badan
✔ Perlu utk pembentukan sel baru dalam badan
✔ Mudah hadam, khasiat mudah diserap badan.
✔ Mencegah kencing manis, gastrik, gaut, keletihan.
✔ Susu kambing ialah yg terbaik selepas susu ibu.

Tempahan dan pertanyaan klik link di bawah ni ya 👇👇 www.wasap.my/60187654583
CANDY SKKM NAREENA- Hanya kemam2 je terus putih ======================= Selalu tengok kulit member2 flawless glowing tp bila kita cuba produk tu takde kesan pun. Dah telan air 3L sehari sampai tak larat nak ulang pi toilet tp still takde perubahan. Mesti ramai yg macam tu kan? Nak tau kenapa? 👉 Sebab badan korang penuh ngan toksin so macam mana badan korang nak serap supplement tu kan?? Tapi skg jgn risau kita dah ada NAREENA Glow Shine Candy, perisa Vanilla lagi. 😉 Hanya KEMAM2 terus putih... CANDY NAREENA ni ada fungsi detox tau so korang tak payah la nak prepare air detox pastu tunggu sampai habis toksin dlm badan tu baru nak consume supplement.. Ia akan singkirkan toksin tu secara automatik so boleh la bahan2 magik dalam CANDY NAREENA ni bertindak balas menghasilkan kesan yg 'WOW' gituuu😍 Yang penting produk kami selamat dan ada kelulusan ye...Siap Masuk Surat Khabar SINAR HARIAN & KOSMO LAGI... ☼☼ KENAPA SKKM NAREENA ?? ✔ Mencerah dan menggebukan kulit secara semulajadi ✔ Kulit menjadi lebih licin dan lembab ✔ Penjagaan tulang, gigi, otot, jantung ✔ Menstabilkan tekanan darah & kolestrol ✔ Meningkatkan sistem imunisasi badan ✔ Perlu utk pembentukan sel baru dalam badan ✔ Mudah hadam, khasiat mudah diserap badan. ✔ Mencegah kencing manis, gastrik, gaut, keletihan. ✔ Susu kambing ialah yg terbaik selepas susu ibu. Tempahan dan pertanyaan klik link di bawah ni ya 👇👇 www.wasap.my/60187654583
JOM FACIAL CANTIKKAN MUKA!

Servis facial di hujung jari je.

Ramai yang happy dan berpuas hati dgn servis facial @ejabeautyspa.. Muka berseri-seri, kulit wajah bersih licin dan semakin sihat.

Berminat?
Whatssapp directly 👇👇 wasap.my/60196009151/facialbooking
.
#ejabeautyspa #mobilespa #homefacial #mbf #mbfempire #facialspa #facialkl #facialselangor #nakcantik #facialmurah #tv3 #tv9 #redvelvet #gegarvaganza2017 #emmamaembong #neelofa #azizanosman #irfankhairi  #butikpelamin #pengantin #muamalaysia #mahligaicinta #malaywedding #assalamualaikum #quputeh #dherbs #glowglowing #aurawhite
JOM FACIAL CANTIKKAN MUKA! Servis facial di hujung jari je. Ramai yang happy dan berpuas hati dgn servis facial @ejabeautyspa.. Muka berseri-seri, kulit wajah bersih licin dan semakin sihat. Berminat? Whatssapp directly 👇👇 wasap.my/60196009151/facialbooking . #ejabeautyspa  #mobilespa  #homefacial  #mbf  #mbfempire  #facialspa  #facialkl  #facialselangor  #nakcantik  #facialmurah  #tv3  #tv9  #redvelvet  #gegarvaganza2017  #emmamaembong  #neelofa  #azizanosman  #irfankhairi  #butikpelamin  #pengantin  #muamalaysia  #mahligaicinta  #malaywedding  #assalamualaikum  #quputeh  #dherbs  #glowglowing  #aurawhite 
JOM FACIAL CANTIKKAN MUKA!

Servis facial di hujung jari je.

Ramai yang happy dan berpuas hati dgn servis facial @ejabeautyspa.. Muka berseri-seri, kulit wajah bersih licin dan semakin sihat.

Berminat?
Whatssapp directly 👇👇 wasap.my/60196009151/facialbooking
.
#ejabeautyspa #mobilespa #homefacial #mbf #mbfempire #facialspa #facialkl #facialselangor #nakcantik #facialmurah #tv3 #tv9 #redvelvet #gegarvaganza2017 #emmamaembong #neelofa #azizanosman #irfankhairi  #butikpelamin #pengantin #muamalaysia #mahligaicinta #malaywedding #assalamualaikum #quputeh #dherbs #glowglowing #aurawhite
JOM FACIAL CANTIKKAN MUKA! Servis facial di hujung jari je. Ramai yang happy dan berpuas hati dgn servis facial @ejabeautyspa.. Muka berseri-seri, kulit wajah bersih licin dan semakin sihat. Berminat? Whatssapp directly 👇👇 wasap.my/60196009151/facialbooking . #ejabeautyspa  #mobilespa  #homefacial  #mbf  #mbfempire  #facialspa  #facialkl  #facialselangor  #nakcantik  #facialmurah  #tv3  #tv9  #redvelvet  #gegarvaganza2017  #emmamaembong  #neelofa  #azizanosman  #irfankhairi  #butikpelamin  #pengantin  #muamalaysia  #mahligaicinta  #malaywedding  #assalamualaikum  #quputeh  #dherbs  #glowglowing  #aurawhite 
🔥Blouse Marsha
-Material zara
-Free saiz fit s to small xl
-Ukuran Baju (inci)
Bahu 15.5
Dada 40
Labuh 24

Harga
1 helai RM32
Rm8sm/rm12ss
3helai RM100 free postage

Berminat whatsapp +60183915127 atau tekan saja link dibio myra k!

#sayajual #sayajualpalazo #sayajualblouse #blousetrendy #blousemurah #legging #tshirtmurah #tshirt #skirt #palazo #blouse #blouseootd #ootd #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaaronline #bazaarmalaysia #marketing #belajarinstagram #eusahawan #erezeki #azizanosman #iphone #lokalah #lokalbrand #bisnesonline #kedaionline #glowing #youngmillionaire
🔥Blouse Marsha -Material zara -Free saiz fit s to small xl -Ukuran Baju (inci) Bahu 15.5 Dada 40 Labuh 24 Harga 1 helai RM32 Rm8sm/rm12ss 3helai RM100 free postage Berminat whatsapp +60183915127 atau tekan saja link dibio myra k! #sayajual  #sayajualpalazo  #sayajualblouse  #blousetrendy  #blousemurah  #legging  #tshirtmurah  #tshirt  #skirt  #palazo  #blouse  #blouseootd  #ootd  #bazaarpaknilmurah  #bazaarpaknil  #bazaarmalaysia  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #marketing  #belajarinstagram  #eusahawan  #erezeki  #azizanosman  #iphone  #lokalah  #lokalbrand  #bisnesonline  #kedaionline  #glowing  #youngmillionaire 
🔥Blouse Marsha
-Material zara
-Free saiz fit s to small xl
-Ukuran Baju (inci)
Bahu 15.5
Dada 40
Labuh 24

Harga
1 helai RM32
Rm8sm/rm12ss
3helai RM100 free postage

Berminat whatsapp +60183915127 atau tekan saja link dibio myra k!

#sayajual #sayajualpalazo #sayajualblouse #blousetrendy #blousemurah #legging #tshirtmurah #tshirt #skirt #palazo #blouse #blouseootd #ootd #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaaronline #bazaarmalaysia #marketing #belajarinstagram #eusahawan #erezeki #azizanosman #iphone #lokalah #lokalbrand #bisnesonline #kedaionline #glowing #youngmillionaire
🔥Blouse Marsha -Material zara -Free saiz fit s to small xl -Ukuran Baju (inci) Bahu 15.5 Dada 40 Labuh 24 Harga 1 helai RM32 Rm8sm/rm12ss 3helai RM100 free postage Berminat whatsapp +60183915127 atau tekan saja link dibio myra k! #sayajual  #sayajualpalazo  #sayajualblouse  #blousetrendy  #blousemurah  #legging  #tshirtmurah  #tshirt  #skirt  #palazo  #blouse  #blouseootd  #ootd  #bazaarpaknilmurah  #bazaarpaknil  #bazaarmalaysia  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #marketing  #belajarinstagram  #eusahawan  #erezeki  #azizanosman  #iphone  #lokalah  #lokalbrand  #bisnesonline  #kedaionline  #glowing  #youngmillionaire 
🔥Blouse Marsha
-Material zara
-Free saiz fit s to small xl
-Ukuran Baju (inci)
Bahu 15.5
Dada 40
Labuh 24

Harga
1 helai RM32
Rm8sm/rm12ss
3helai RM100 free postage

Berminat whatsapp +60183915127 atau tekan saja link dibio myra k!

#sayajual #sayajualpalazo #sayajualblouse #blousetrendy #blousemurah #legging #tshirtmurah #tshirt #skirt #palazo #blouse #blouseootd #ootd #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaaronline #bazaarmalaysia #marketing #belajarinstagram #eusahawan #erezeki #azizanosman #iphone #lokalah #lokalbrand #bisnesonline #kedaionline #glowing #youngmillionaire
🔥Blouse Marsha -Material zara -Free saiz fit s to small xl -Ukuran Baju (inci) Bahu 15.5 Dada 40 Labuh 24 Harga 1 helai RM32 Rm8sm/rm12ss 3helai RM100 free postage Berminat whatsapp +60183915127 atau tekan saja link dibio myra k! #sayajual  #sayajualpalazo  #sayajualblouse  #blousetrendy  #blousemurah  #legging  #tshirtmurah  #tshirt  #skirt  #palazo  #blouse  #blouseootd  #ootd  #bazaarpaknilmurah  #bazaarpaknil  #bazaarmalaysia  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #marketing  #belajarinstagram  #eusahawan  #erezeki  #azizanosman  #iphone  #lokalah  #lokalbrand  #bisnesonline  #kedaionline  #glowing  #youngmillionaire 
Alhamdulillah terbaik lah hasill consume SOLITE MOLITE TERBARU‼️‼️‼️PINGGGG🔥
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #psoriasis #parutjerawat #laserfree #drk #drkkosmetik #drkkosmetikmurahsokmo #drk5 #gojessmojess #solitemolite #mmmdis2017 #azizanosman
.
FOR MORE INFO PLEASE  GO TO MY❤❤❤ .
YOUTUBE: DATODRK_OFFICIAL
.
INSTAGRAM: @datodrk_official
@drk_sham 
@drk_mieyla
@drk_yana 
@drk_pikinn
@drk_ereen
@drk_tirah 
@drk_nadia
@drk_humaira
ADMIN ONLINE DRK :+6012-9546632 (ZUNIRA)
Alhamdulillah terbaik lah hasill consume SOLITE MOLITE TERBARU‼️‼️‼️PINGGGG🔥 . #jerawat  #jeragat  #resdung  #putihkulit  #psoriasis  #parutjerawat  #laserfree  #drk  #drkkosmetik  #drkkosmetikmurahsokmo  #drk5  #gojessmojess  #solitemolite  #mmmdis2017  #azizanosman  . FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ . YOUTUBE: DATODRK_OFFICIAL . INSTAGRAM: @datodrk_official @drk_sham @drk_mieyla @drk_yana @drk_pikinn @drk_ereen @drk_tirah @drk_nadia @drk_humaira ADMIN ONLINE DRK :+6012-9546632 (ZUNIRA)