an online Instagram web viewer

#backpackingMalaysia medias

Photos

A great experience and nice memories of this day with my lovely friend @amorsurfer in Langkawi ♥️
#malaysia #langkawi #islandlife #island #jetski #jetskitour #nature #sea #fun #traveling #travelaroundtheworld #backpackingmalaysia #backpackinglife #trowback
„And into the forest I go to lose my mind and find my soul.“ 🌳🌈🌊
________________________
#malaysia #langkawi #island #islandlife #islandgirl #travel #travelblogger #travelphotography #traveling #traveltheworld #travelgram #traveldiaries #doyoutravel #nature #naturephotography #naturelovers #beautifulnature #backpacking #backpackingmalaysia #waterfall #hiking #sevenwells 📸 by @mr.z_rik
Street art stroll in Penang #streetartpenang #greattalents #backpackingmalaysia
Getting bumped to VIP on the ferry apparently means:
A)getting to watch the sunset from the prow with the captain😍 
B) Actual Malaysian celebs asking for photos with us 😂

#backpackerlife #backpackingmalaysia
#backpackingasia
#girlslovetravel
New Blogpost: Relaxing  at beautiful  Melina Beach at #Tioman. :-)
New Blogpost: Relaxing at beautiful Melina Beach at #Tioman . :-)
Find a beautiful place and get lost🌸

#perhentianisland #girlstrip #backpackingmalaysia 👭💛
ok, 1 thing we like the most masa travel adalah shopping dekat grocery store diorg. kalau kat melb kitorg suke gile lepak kat woolworth tu kadang berejam. kitorg sgt suka beli ice-cream, juice, choc milk, chips or biscuit yg pelik2 (of coz i check ingredients ya ✌🏼). harga? harusla murah (jgn convert le).. kalau botol beso leh dpt 4-5 AUD.. and original juice with orange pulp lagi. I think faktor usia kot.. haha dulu rajin jugak tawaf shopping mall from one to another.. now.. masuk tpt grocery mcm ada satu perasaan gumbira hahahha.. masa umrah pon mcm tu... hari2 la dok singgah bindawood tu.. 😂
#travel #traveladdict #photoaddict #backpack #backpacking #backpackingmalaysia #backpacker #backpackersmalaysia #cuti #jalanjalan #kakijalan #kakitravel #melbourne #melbournetrip2015 #momentcaptured #cucigambar @cucigambar_fotofilem
ok, 1 thing we like the most masa travel adalah shopping dekat grocery store diorg. kalau kat melb kitorg suke gile lepak kat woolworth tu kadang berejam. kitorg sgt suka beli ice-cream, juice, choc milk, chips or biscuit yg pelik2 (of coz i check ingredients ya ✌🏼). harga? harusla murah (jgn convert le).. kalau botol beso leh dpt 4-5 AUD.. and original juice with orange pulp lagi. I think faktor usia kot.. haha dulu rajin jugak tawaf shopping mall from one to another.. now.. masuk tpt grocery mcm ada satu perasaan gumbira hahahha.. masa umrah pon mcm tu... hari2 la dok singgah bindawood tu.. 😂 #travel  #traveladdict  #photoaddict  #backpack  #backpacking  #backpackingmalaysia  #backpacker  #backpackersmalaysia  #cuti  #jalanjalan  #kakijalan  #kakitravel  #melbourne  #melbournetrip2015  #momentcaptured  #cucigambar  @cucigambar_fotofilem
A great experience and nice memories of this day with my lovely friend @amorsurfer in Langkawi ♥️
#malaysia #langkawi #islandlife #island #jetski #jetskitour #nature #sea #fun #traveling #travelaroundtheworld #backpackingmalaysia #backpackinglife #trowback
A snap of Malaysia’s west coast. Turquoise sea and jungle hills. Nature never did betray the heart that loved her 👌.
A snap of Malaysia’s west coast. Turquoise sea and jungle hills. Nature never did betray the heart that loved her 👌.
Xsilap ni masa kami kat NARA. Sory na sbb trip 2014 dok throwback 2017, tu segala lupa... trip spring kami xlama rasanya dalam 5-6 hari je mcmtu, so xbyk tempat boleh cover. lagipon ikut kemampuan diri dan kemampuan kaki menapak juga... lazimnya, kitorg balik travel sure lost about 3-4kg.. begitu menunjukkan betapa banyaknya berjalan... at least 20k steps a day... ce duduk rumah/opis... dapat 2k tu dah besar nikmat laa.. 😅 tu yg membesar bagai juara tu 😜
#travel #backpacking #backpackingmalaysia #backpackersmalaysia #backpacker #osaka #springtrip2014 #sakura #cherryblossom #kyoto #nara #jalanjalan #cuticuti #cucigambar #cucigambarmurah #polaroidmurah #traveladdict #photoaddict #momentcaptured
Xsilap ni masa kami kat NARA. Sory na sbb trip 2014 dok throwback 2017, tu segala lupa... trip spring kami xlama rasanya dalam 5-6 hari je mcmtu, so xbyk tempat boleh cover. lagipon ikut kemampuan diri dan kemampuan kaki menapak juga... lazimnya, kitorg balik travel sure lost about 3-4kg.. begitu menunjukkan betapa banyaknya berjalan... at least 20k steps a day... ce duduk rumah/opis... dapat 2k tu dah besar nikmat laa.. 😅 tu yg membesar bagai juara tu 😜 #travel  #backpacking  #backpackingmalaysia  #backpackersmalaysia  #backpacker  #osaka  #springtrip2014  #sakura  #cherryblossom  #kyoto  #nara  #jalanjalan  #cuticuti  #cucigambar  #cucigambarmurah  #polaroidmurah  #traveladdict  #photoaddict  #momentcaptured 
I could spent the last hour on my south east Asia trip in the infinity pool in Kuala Lumpur 😊❤️
It was hard to leave this place! 😢😄
But I'll definitely come back one day! 😉
.
#timetomoveon #southeastasiatravel #infinitypool
I could spent the last hour on my south east Asia trip in the infinity pool in Kuala Lumpur 😊❤️ It was hard to leave this place! 😢😄 But I'll definitely come back one day! 😉 . #timetomoveon  #southeastasiatravel  #infinitypool 
Monkeys are everywhere at the Batu Caves 🐒😊
.
#batucaves #monkeys #memories
The most dangerous risk of all — the risk of spending your life not doing what you want on the bet you can buy yourself the freedom to do it later. Excited for new things to come in the new year 🌺
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#ilovekualalumpur #kualalumpur #KL #travelpic  #malaysia #travel #travelling #backpacking #backpackingmalaysia #malaysiatrip #travelwithme #travelgram #travelgirl #followme #travelpics #travelife #onlygooddays #instagood #followmyjounrey #welovetravel
The most dangerous risk of all — the risk of spending your life not doing what you want on the bet you can buy yourself the freedom to do it later. Excited for new things to come in the new year 🌺 - - - - - - - - - - #ilovekualalumpur  #kualalumpur  #KL  #travelpic  #malaysia  #travel  #travelling  #backpacking  #backpackingmalaysia  #malaysiatrip  #travelwithme  #travelgram  #travelgirl  #followme  #travelpics  #travelife  #onlygooddays  #instagood  #followmyjounrey  #welovetravel 
Kuala Lumpur Skyline at night 🌃😍😊
.
#travelmemories #kualalumpur #kualalumpurskyline
Best views & delicious food in KL can be exceled 🙆‍♀️: Meeting up with the two lovely ladies whom I got friends with during my Aussie study time 👍Thanks for this great reunion-lunch! Has been sooo good to see you both again!!! Sweeties you are 😘To be repeated! 😉🇲🇾 #friends #friendsallovertheworld  #studyabroad #stayincontact #myklfriends #backpackingmalaysia #kualalumpur #welovefood #meetlocals #malaysia #travelmalaysia #worldtrip #travelicious #ilovekl #food #foodies #travelandeat #alwayshungry 
#neverstopexploring #aroundtheworld #wanderlust #weltreise #travelbug #truelyasia  #mobilephotography
Best views & delicious food in KL can be exceled 🙆‍♀️: Meeting up with the two lovely ladies whom I got friends with during my Aussie study time 👍Thanks for this great reunion-lunch! Has been sooo good to see you both again!!! Sweeties you are 😘To be repeated! 😉🇲🇾 #friends  #friendsallovertheworld  #studyabroad  #stayincontact  #myklfriends  #backpackingmalaysia  #kualalumpur  #welovefood  #meetlocals  #malaysia  #travelmalaysia  #worldtrip  #travelicious  #ilovekl  #food  #foodies  #travelandeat  #alwayshungry  #neverstopexploring  #aroundtheworld  #wanderlust  #weltreise  #travelbug  #truelyasia  #mobilephotography 
La-La-Laksa 😋 This delicious dish could be a single reason to visit wonderful KL ... 🙆‍♀️(good to know: Penang is serving Assam Laksa, in KL Laksa comes without fish, what tastes even better, I think) ... Breakfast with watermelon & poolview (2nd pic) is also nice 😉 🇲🇾 #backpackingmalaysia #kualalumpur #papparich #malaysia #travelmalaysia #worldtrip #streetfood #delicious #travelicious #ilovekl #food #foodies #travelandeat #watermelon #alwayshungry #laksa #curry #delicaciesaroundtheworld
#neverstopexploring #aroundtheworld #wanderlust #instatravel #weltreise #travelbug #truelyasia  #mobilephotography #fernweh #travelgram
La-La-Laksa 😋 This delicious dish could be a single reason to visit wonderful KL ... 🙆‍♀️(good to know: Penang is serving Assam Laksa, in KL Laksa comes without fish, what tastes even better, I think) ... Breakfast with watermelon & poolview (2nd pic) is also nice 😉 🇲🇾 #backpackingmalaysia  #kualalumpur  #papparich  #malaysia  #travelmalaysia  #worldtrip  #streetfood  #delicious  #travelicious  #ilovekl  #food  #foodies  #travelandeat  #watermelon  #alwayshungry  #laksa  #curry  #delicaciesaroundtheworld  #neverstopexploring  #aroundtheworld  #wanderlust  #instatravel  #weltreise  #travelbug  #truelyasia  #mobilephotography  #fernweh  #travelgram 
My spring trip back in 2014 Kansai Region 😍. My very first visit to 🇯🇵! impressed sgt dengan transportation dia, culture, hospitality dan mcm2 lagi. Paling win adalah berkesempatan tgk sakura full bloom 🌸🌸🌸🌸 Indah sgt2 😍, kitorg advice korg kene pilih waktu sesuai untuk visit sesuatu tempat, br feel. Jgn main sapu tiket free seat ja.. sometime timing xsesuai, rezqi jugala, ada dapat hujan, ada dapat panas litlit 😆, dapat hat cuaca gloomy mmg gambar pon ikut mood cuaca, sendu ja
.

Tapi peak season mcm spring sememangnya sedikit mahal. so plan wisely, pegi dlm group bit cheaper sbb sharing basis. Pada kitorg yg paling mudah, selamat dan tanpa was was nak backpack mmg jepun la.. ok kitorg dh g korea jugak, tp kalau compare jepun ni mcm dekat dihati 😌😚
.

#duotravel #travel #backpacker #backpacking #backpackingmalaysia #travelmalaysia #osakatrip2014 #sakura #cuticuti #cuticutimalaysia #momentcaptured #photoaddict #traveladdict #cucigambar #polaroid #polaroidmurah
My spring trip back in 2014 Kansai Region 😍. My very first visit to 🇯🇵! impressed sgt dengan transportation dia, culture, hospitality dan mcm2 lagi. Paling win adalah berkesempatan tgk sakura full bloom 🌸🌸🌸🌸 Indah sgt2 😍, kitorg advice korg kene pilih waktu sesuai untuk visit sesuatu tempat, br feel. Jgn main sapu tiket free seat ja.. sometime timing xsesuai, rezqi jugala, ada dapat hujan, ada dapat panas litlit 😆, dapat hat cuaca gloomy mmg gambar pon ikut mood cuaca, sendu ja . Tapi peak season mcm spring sememangnya sedikit mahal. so plan wisely, pegi dlm group bit cheaper sbb sharing basis. Pada kitorg yg paling mudah, selamat dan tanpa was was nak backpack mmg jepun la.. ok kitorg dh g korea jugak, tp kalau compare jepun ni mcm dekat dihati 😌😚 . #duotravel  #travel  #backpacker  #backpacking  #backpackingmalaysia  #travelmalaysia  #osakatrip2014  #sakura  #cuticuti  #cuticutimalaysia  #momentcaptured  #photoaddict  #traveladdict  #cucigambar  #polaroid  #polaroidmurah 
Collection 😍. Kami mmg sejenis yang sgt2 appreciate FM. Walaula FM tu I ❤️ Melaka je pon, tetap sayang 😊. Lagi2 kalau FM tu adalah pemberian dr rakan2/officemate/bosses, sbb kami faham effort nak keluarkan duit (mahal ok seketui kadang cecah RM20 😅 walau xsemenggah mana, tu kalau sorg? kalau 20 org?) jalan cari kedai souvenir kat overseas tu (kalau winter, windy lagi tetap gigih cari tau), lps tu bawa balik ke Malaysia lagik dan yg paling penting masih ada ingatan pada kawan2 mcm kitorg ni yg kadang xtau malu buat muke seposen minta souvenir . Tapi kalau bosses yg jalan, mmg wajib kene pau la.. maunye x... FM tu celah gigi je gaji dia 😁
.

Tapi, ada juga kalangan yg x berapa hargai pemberian kawan2 mcm ni, kadang tgk sepah2 ja atas cubicle office.. kita pulak sedih tgk. Kitorg jenis filter kawan2/officemate kalau nak bg souvenir, agak dia xheran benda2 mcmni, slalunya mmg xde dalam list 😛 walaula kadang depa buat muke seposen minta kat kita... 😅
.

Esok nak pi IKEA lg, nak cari magnet board yeay!
.

#duotravel #travel #backpackersmalaysia #backpack #backpacking #backpackingmalaysia #photoaddict #traveladdict #FMaddict #jalanjalan #jomjalan #cuticuti #cuticutimalaysia #jom #budgettravel #jomcucigambar #cucigambar #cucigambarmalaysia #cucigambarmurah #polaroid #polaroidmurah #cucipolaroid #polaroidmalaysiamurah #polaroidmalaysia #putrajaya #shahalam #klang #semenanjung
Collection 😍. Kami mmg sejenis yang sgt2 appreciate FM. Walaula FM tu I ❤️ Melaka je pon, tetap sayang 😊. Lagi2 kalau FM tu adalah pemberian dr rakan2/officemate/bosses, sbb kami faham effort nak keluarkan duit (mahal ok seketui kadang cecah RM20 😅 walau xsemenggah mana, tu kalau sorg? kalau 20 org?) jalan cari kedai souvenir kat overseas tu (kalau winter, windy lagi tetap gigih cari tau), lps tu bawa balik ke Malaysia lagik dan yg paling penting masih ada ingatan pada kawan2 mcm kitorg ni yg kadang xtau malu buat muke seposen minta souvenir . Tapi kalau bosses yg jalan, mmg wajib kene pau la.. maunye x... FM tu celah gigi je gaji dia 😁 . Tapi, ada juga kalangan yg x berapa hargai pemberian kawan2 mcm ni, kadang tgk sepah2 ja atas cubicle office.. kita pulak sedih tgk. Kitorg jenis filter kawan2/officemate kalau nak bg souvenir, agak dia xheran benda2 mcmni, slalunya mmg xde dalam list 😛 walaula kadang depa buat muke seposen minta kat kita... 😅 . Esok nak pi IKEA lg, nak cari magnet board yeay! . #duotravel  #travel  #backpackersmalaysia  #backpack  #backpacking  #backpackingmalaysia  #photoaddict  #traveladdict  #FMaddict  #jalanjalan  #jomjalan  #cuticuti  #cuticutimalaysia  #jom  #budgettravel  #jomcucigambar  #cucigambar  #cucigambarmalaysia  #cucigambarmurah  #polaroid  #polaroidmurah  #cucipolaroid  #polaroidmalaysiamurah  #polaroidmalaysia  #putrajaya  #shahalam  #klang  #semenanjung 
Streetart in George Town 🙆‍♀️ A very colourful place 😉 There are about more than 20 mural paintings in the town 👍 Some facts: In 2012 Penang’s municipal council hired the Lithuanian artist, Ernest Zacharevic and charged him with breathing new life into some of the atmospheric Chinese shop-houses around the inner city... quite successful he has been😉 (please note: Super Mario is out of a different collection) #backpackingmalaysia #supermario #spiderman #comic #placeyoufeelgood #georgetown #penang #malaysia #travelmalaysia #worldtrip #ilovepenang #placesvisitedtwice #worthtovisit #mural #muralart #streetart #design 
#neverstopexploring #colourfulstreets #aroundtheworld #wanderlust #instatravel #weltreise #travelbug #truelyasia  #mobilephotography #fernweh #travelgram
Streetart in George Town 🙆‍♀️ A very colourful place 😉 There are about more than 20 mural paintings in the town 👍 Some facts: In 2012 Penang’s municipal council hired the Lithuanian artist, Ernest Zacharevic and charged him with breathing new life into some of the atmospheric Chinese shop-houses around the inner city... quite successful he has been😉 (please note: Super Mario is out of a different collection) #backpackingmalaysia  #supermario  #spiderman  #comic  #placeyoufeelgood  #georgetown  #penang  #malaysia  #travelmalaysia  #worldtrip  #ilovepenang  #placesvisitedtwice  #worthtovisit  #mural  #muralart  #streetart  #design  #neverstopexploring  #colourfulstreets  #aroundtheworld  #wanderlust  #instatravel  #weltreise  #travelbug  #truelyasia  #mobilephotography  #fernweh  #travelgram 
At the Pinang Peranakan Mansion 🙆‍♀️ One of the must-see places in George Town!
This typical home of a rich Baba of a century ago offers a glimpse of their opulent lifestyle & of their many customs and traditions. With over 1,000 pieces of antiques and collectibles of the era on display, this Baba-Nyonya museum is also housed in one of Penang’s heritage mansion of eclectic design and architecture. Built at the end of the 19th century by one of local history’s famous personalities. Amazing interior design 🙆‍♀️👍🇲🇾
#backpackingmalaysia #peranakan #nonya #peranakanmanson #georgetown #penang #malaysia #travelmalaysia #worldtrip #ilovepenang #placesvisitedtwice #worthtovisit #placestoosee #interiordesign #architecture #design 
#neverstopexploring #aroundtheworld #wanderlust #instatravel #weltreise #travelbug #truelyasia  #mobilephotography #fernweh #travelgram #placestostay
At the Pinang Peranakan Mansion 🙆‍♀️ One of the must-see places in George Town! This typical home of a rich Baba of a century ago offers a glimpse of their opulent lifestyle & of their many customs and traditions. With over 1,000 pieces of antiques and collectibles of the era on display, this Baba-Nyonya museum is also housed in one of Penang’s heritage mansion of eclectic design and architecture. Built at the end of the 19th century by one of local history’s famous personalities. Amazing interior design 🙆‍♀️👍🇲🇾 #backpackingmalaysia  #peranakan  #nonya  #peranakanmanson  #georgetown  #penang  #malaysia  #travelmalaysia  #worldtrip  #ilovepenang  #placesvisitedtwice  #worthtovisit  #placestoosee  #interiordesign  #architecture  #design  #neverstopexploring  #aroundtheworld  #wanderlust  #instatravel  #weltreise  #travelbug  #truelyasia  #mobilephotography  #fernweh  #travelgram  #placestostay 
😍Double tap if you like backpacking👍
😍Double tap if you like backpacking👍
At the turtle conservation centre 🐢 🐢🐢🇲🇾 (2nd pic - no, the one shown in the glas is not alive any more, just 'conserved') 🙆‍♀️ #backpackingmalaysia #tamannegara #turtle #turtleconservation #seaturtlelovers #penang #malaysia #travelmalaysia #worldtrip #ilovepenang
#neverstopexploring #aroundtheworld #wanderlust #instatravel #weltreise #travelbug #truelyasia #mobilephotography #fernweh #travelgram
... strict rules up here, guiding what you should better not do in the national park of the island ... 🙆‍♀️🇲🇾 #backpackingmalaysia #tamannegara #signs #rules #attention #penang #malaysia #travelmalaysia #worldtrip #ilovepenang
#neverstopexploring #aroundtheworld #wanderlust #instatravel #weltreise #travelbug #truelyasia  #mobilephotography #fernweh #travelgram
Back to London 🇬🇧. Kesuraman suasana apabila lewat autumn masuk ke winter ❄️. dah la sejuk windy 🌬💨 pula tu.. nak ketik camera 📷 pon gigil. Anyway, berapa kali pon dtg ke london, jiwa dia tetap sama 😊
#travel #duotravellers #backpackersmalaysia #backpacking #backpackingmalaysia #photoaddict #traveladdict #london #ilovelondon #bigben #momentcaptured #cuti #cuticuti #cuticutimalaysia #europetrip2016 #budgettravel #cucigambar #jomcucigambar #cucigambarmurah #cucigambarmalaysia #bazaarpaknil #polaroid #polaroidmalaysia #polaroidmalaysiamurah #cucipolaroid #sayacucigambar #sayatolongcucigambar #sayajualmurah
Back to London 🇬🇧. Kesuraman suasana apabila lewat autumn masuk ke winter ❄️. dah la sejuk windy 🌬💨 pula tu.. nak ketik camera 📷 pon gigil. Anyway, berapa kali pon dtg ke london, jiwa dia tetap sama 😊 #travel  #duotravellers  #backpackersmalaysia  #backpacking  #backpackingmalaysia  #photoaddict  #traveladdict  #london  #ilovelondon  #bigben  #momentcaptured  #cuti  #cuticuti  #cuticutimalaysia  #europetrip2016  #budgettravel  #cucigambar  #jomcucigambar  #cucigambarmurah  #cucigambarmalaysia  #bazaarpaknil  #polaroid  #polaroidmalaysia  #polaroidmalaysiamurah  #cucipolaroid  #sayacucigambar  #sayatolongcucigambar  #sayajualmurah 
On my travels I actually don't fancy Starbucks too much (takes always a bit of the local experience & culture ...), but in George Town I received (somehow ?) a voucher & was just meant to try the Green Tea Frappuccino 🙆‍♀️😋 ... and what a great name I have on the cup ... 😉👍🇲🇾 #Starbucks #greentea #frappuccino #coffeshop #alwayshungry #eataroundtheworld #backpackingmalaysia #placeyoufeelgood #georgetown #penang #malaysia #travelmalaysia #worldtrip #ilovepenang
#neverstopexploring #aroundtheworld #wanderlust #instatravel #weltreise #travelbug #truelyasia  #mobilephotography #fernweh #travelgram
On my travels I actually don't fancy Starbucks too much (takes always a bit of the local experience & culture ...), but in George Town I received (somehow ?) a voucher & was just meant to try the Green Tea Frappuccino 🙆‍♀️😋 ... and what a great name I have on the cup ... 😉👍🇲🇾 #Starbucks  #greentea  #frappuccino  #coffeshop  #alwayshungry  #eataroundtheworld  #backpackingmalaysia  #placeyoufeelgood  #georgetown  #penang  #malaysia  #travelmalaysia  #worldtrip  #ilovepenang  #neverstopexploring  #aroundtheworld  #wanderlust  #instatravel  #weltreise  #travelbug  #truelyasia  #mobilephotography  #fernweh  #travelgram 
Chinese festival 🙆‍♀️ 🐉 😉  By the way, good to know: Georgetown is the capital city of the Malaysian state / Island of Penang Georgetown old town is located on Penang island and attached to the mainland by a huuuge bridge. 
With a population of approx.  740,000 (2012), the city is the second-largest in the country (after capital KL). It’s an exciting multicultural community of Malays (>30%), Chinese (>50%), Indians (8%) and some western expats (... many international industries settled down here, attracted by 10 years free of taxes ... Ikea just being built:-) 👍🇲🇾 #backpackingmalaysia #placeyoufeelgood #georgetown #penang #malaysia #travelmalaysia #worldtrip #ilovepenang #placesvisitedtwice #worthtovisit #placestoosee 
#neverstopexploring #aroundtheworld #wanderlust #instatravel #weltreise #travelbug #truelyasia  #mobilephotography #fernweh #travelgram #dragon #chinesedragon #chinesefestival
Chinese festival 🙆‍♀️ 🐉 😉 By the way, good to know: Georgetown is the capital city of the Malaysian state / Island of Penang Georgetown old town is located on Penang island and attached to the mainland by a huuuge bridge. With a population of approx. 740,000 (2012), the city is the second-largest in the country (after capital KL). It’s an exciting multicultural community of Malays (>30%), Chinese (>50%), Indians (8%) and some western expats (... many international industries settled down here, attracted by 10 years free of taxes ... Ikea just being built:-) 👍🇲🇾 #backpackingmalaysia  #placeyoufeelgood  #georgetown  #penang  #malaysia  #travelmalaysia  #worldtrip  #ilovepenang  #placesvisitedtwice  #worthtovisit  #placestoosee  #neverstopexploring  #aroundtheworld  #wanderlust  #instatravel  #weltreise  #travelbug  #truelyasia  #mobilephotography  #fernweh  #travelgram  #dragon  #chinesedragon  #chinesefestival 
Spend Thursday in a rooftop pool day drinking, safe to say I'm not ready to return to reality just yet.-
-
-
-
-
-
#ilovekualalumpur #kualalumpur #KL #travelpic  #malaysia #travel #travelling #backpacking #backpackingmalaysia #malaysiatrip #travelwithme #travelgram #travelgirl #followme #travelpics #travelife #onlygooddays #instagood #followmyjounrey #welovetravel #rooftop
😍Double tap if you love nature👍
😍Double tap if you love nature👍
People queuing for the world's best Cendol 🙆‍♀️ #Cendol is a shaved ice desert sweetened with palm sugar and coconut milk. Topped with red beans and sweet corn - be careful, the level of sweetness can be handled from the brave ones only ... 😉 🇲🇾 #shavedice #backpackingmalaysia #georgetown #penang #malaysia #travelmalaysia #worldtrip #streetfood #delicious #travelicious #ilovepenang #food #foodies #travelandeat #alwayshungry #delicaciesaroundtheworld #cendol #icecream #iloveicecream 
#neverstopexploring #aroundtheworld #wanderlust #instatravel #weltreise #travelbug #truelyasia  #mobilephotography #fernweh #travelgram
People queuing for the world's best Cendol 🙆‍♀️ #Cendol  is a shaved ice desert sweetened with palm sugar and coconut milk. Topped with red beans and sweet corn - be careful, the level of sweetness can be handled from the brave ones only ... 😉 🇲🇾 #shavedice  #backpackingmalaysia  #georgetown  #penang  #malaysia  #travelmalaysia  #worldtrip  #streetfood  #delicious  #travelicious  #ilovepenang  #food  #foodies  #travelandeat  #alwayshungry  #delicaciesaroundtheworld  #cendol  #icecream  #iloveicecream  #neverstopexploring  #aroundtheworld  #wanderlust  #instatravel  #weltreise  #travelbug  #truelyasia  #mobilephotography  #fernweh  #travelgram 
Due to the variety of ethnicities arriving on the shores as an important international (spice) port in former times, Georgetown old town acquired an assortment of great architecture 🙆‍♀️ There are many grand British colonial buildings, old Chinese 2-storey shops and a mix of temples of various religions 👍 Strolling across the streets and just observe this beauty became one of my main activities in Georgetown, next to eating perhaps... 😉👍🇲🇾 #backpackingmalaysia #placeyoufeelgood #georgetown #penang #malaysia #travelmalaysia #worldtrip #ilovepenang #placesvisitedtwice #worthtovisit #placestoosee #colonial #architecture #design 
#neverstopexploring #aroundtheworld #wanderlust #instatravel #weltreise #travelbug #truelyasia  #mobilephotography #fernweh #travelgram #placestostay
Due to the variety of ethnicities arriving on the shores as an important international (spice) port in former times, Georgetown old town acquired an assortment of great architecture 🙆‍♀️ There are many grand British colonial buildings, old Chinese 2-storey shops and a mix of temples of various religions 👍 Strolling across the streets and just observe this beauty became one of my main activities in Georgetown, next to eating perhaps... 😉👍🇲🇾 #backpackingmalaysia  #placeyoufeelgood  #georgetown  #penang  #malaysia  #travelmalaysia  #worldtrip  #ilovepenang  #placesvisitedtwice  #worthtovisit  #placestoosee  #colonial  #architecture  #design  #neverstopexploring  #aroundtheworld  #wanderlust  #instatravel  #weltreise  #travelbug  #truelyasia  #mobilephotography  #fernweh  #travelgram  #placestostay 
😋And ... Georgetown is heaven for all foodies of the world 🙆‍♀️ The whole island Penang is known as one of Asia’s gastronomical delights. It’s famous for a vast amount of delicious dishes, this definitely can be experienced on the streets in Georgetown old town.
The most famous local delicacies ...: Char Kway Teow – A spicy dry noodle dish with prawns, cockles, chicken and shallots
Assam Laksa (2nd pic) – A sweet and sour noodle soup cooked with fruit juice 😉😋👍🇲🇾 #backpackingmalaysia #georgetown #penang #malaysia #travelmalaysia #worldtrip #streetfood #delicious #travelicious #ilovepenang #food #foodies #travelandeat #alwayshungry #delicaciesaroundtheworld #placestoosee 
#neverstopexploring #aroundtheworld #wanderlust #instatravel #weltreise #travelbug #truelyasia  #mobilephotography #fernweh #travelgram
😋And ... Georgetown is heaven for all foodies of the world 🙆‍♀️ The whole island Penang is known as one of Asia’s gastronomical delights. It’s famous for a vast amount of delicious dishes, this definitely can be experienced on the streets in Georgetown old town. The most famous local delicacies ...: Char Kway Teow – A spicy dry noodle dish with prawns, cockles, chicken and shallots Assam Laksa (2nd pic) – A sweet and sour noodle soup cooked with fruit juice 😉😋👍🇲🇾 #backpackingmalaysia  #georgetown  #penang  #malaysia  #travelmalaysia  #worldtrip  #streetfood  #delicious  #travelicious  #ilovepenang  #food  #foodies  #travelandeat  #alwayshungry  #delicaciesaroundtheworld  #placestoosee  #neverstopexploring  #aroundtheworld  #wanderlust  #instatravel  #weltreise  #travelbug  #truelyasia  #mobilephotography  #fernweh  #travelgram 
... a very special place in the world 🌏  The city has a very laid back and peaceful, somehow mysterious vibe, something I cannot really describe, better experience yourself 😉Have to say, Georgetown became quite a tourist hub within the last 7 years, but somehow, it successfully kept its own, very unique atmosphere. Still one of my favourites, always good to return 👍🇲🇾 #backpackingmalaysia #placeyoufeelgood #georgetown #penang #malaysia #travelmalaysia #worldtrip #ilovepenang #placesvisitedtwice #worthtovisit #placestoosee 
#neverstopexploring #colonialstyle #aroundtheworld #wanderlust #instatravel #weltreise #travelbug #truelyasia  #mobilephotography #fernweh #travelgram
... a very special place in the world 🌏 The city has a very laid back and peaceful, somehow mysterious vibe, something I cannot really describe, better experience yourself 😉Have to say, Georgetown became quite a tourist hub within the last 7 years, but somehow, it successfully kept its own, very unique atmosphere. Still one of my favourites, always good to return 👍🇲🇾 #backpackingmalaysia  #placeyoufeelgood  #georgetown  #penang  #malaysia  #travelmalaysia  #worldtrip  #ilovepenang  #placesvisitedtwice  #worthtovisit  #placestoosee  #neverstopexploring  #colonialstyle  #aroundtheworld  #wanderlust  #instatravel  #weltreise  #travelbug  #truelyasia  #mobilephotography  #fernweh  #travelgram 
After 7 seven years ... back to lovely Georgetown on the Island Penang (in the north-western corner of the Malaysia) 🙆‍♀️
! Since 2008 Georgetown old town is a well-deserved UNESCO World Heritage Site (along with its fellow Malaysian city Malacca, further south on the mainland) 👍🇲🇾 #backpackingmalaysia #georgetown #penang #malaysia #travelmalaysia #worldtrip #ilovepenang #unescoworldheritage #placesvisitedtwice #worthtovisit
#neverstopexploring #placestosee #aroundtheworld #wanderlust #instatravel #weltreise #travelbug #truelyasia  #mobilephotography #fernweh #travelgram
After 7 seven years ... back to lovely Georgetown on the Island Penang (in the north-western corner of the Malaysia) 🙆‍♀️ ! Since 2008 Georgetown old town is a well-deserved UNESCO World Heritage Site (along with its fellow Malaysian city Malacca, further south on the mainland) 👍🇲🇾 #backpackingmalaysia  #georgetown  #penang  #malaysia  #travelmalaysia  #worldtrip  #ilovepenang  #unescoworldheritage  #placesvisitedtwice  #worthtovisit  #neverstopexploring  #placestosee  #aroundtheworld  #wanderlust  #instatravel  #weltreise  #travelbug  #truelyasia  #mobilephotography  #fernweh  #travelgram 
😍Double tap if you like traveling👍
😍Double tap if you like traveling👍
*Welcome to Malaysia* After 8 weeks in beautiful Indonesia, I decided to have a stopover in the neighbouring country, Malaysia.  The flight from Medan, Sumatra, to lovely Penang Island 🏖takes only 35 min, sporty people most likely could swim 😉👍🇲🇾 #backpackingmalaysia #medan #penang #malaysia #travelmalaysia #worldtrip #ilovepenang 
#neverstopexploring #aroundtheworld #wanderlust #instatravel #weltreise #travelbug #truelyasia  #mobilephotography #fernweh #travelgram
*Welcome to Malaysia* After 8 weeks in beautiful Indonesia, I decided to have a stopover in the neighbouring country, Malaysia. The flight from Medan, Sumatra, to lovely Penang Island 🏖takes only 35 min, sporty people most likely could swim 😉👍🇲🇾 #backpackingmalaysia  #medan  #penang  #malaysia  #travelmalaysia  #worldtrip  #ilovepenang  #neverstopexploring  #aroundtheworld  #wanderlust  #instatravel  #weltreise  #travelbug  #truelyasia  #mobilephotography  #fernweh  #travelgram 
👍Like if you are a nature lover😍
👍Like if you are a nature lover😍
😍Double tap if you like the view👍
😍Double tap if you like the view👍
One of many incredible sunsets in Langkawi😍
One of many incredible sunsets in Langkawi😍
BUKU LONELY PLANET DLM BAHASA MELAYU?

Ahah yg ni bukan Lonely planet, tapi ala ala lonely planet. Koleksi buku yg ni namanya "Im a backpacker". Tak caye? Eheh boleh try beli sebuah.

Lengkap semua panduan merangkumi cuaca, pemakaian, budaya, matawang, makanan, panduan solat, tempat menarik dan lain lain. 
Harga:

Eropah RM25
Jerman RM25
Jepun RM25
Korea RM23
Turki RM25
Un. Kingdom RM25 *harga pos tdk termasuk

Whatsapp jom
0194026467
0194026467
0194026467

#backpacker
#imabackpacker
#backpacking
#backpackingmalaysia
#travel
#kakitravel
#bukupanduan
#bukupanduantravel
#buku
#bukumurah
#bukuonline
#jualbuku
#jualbukuonline
BUKU LONELY PLANET DLM BAHASA MELAYU? Ahah yg ni bukan Lonely planet, tapi ala ala lonely planet. Koleksi buku yg ni namanya "Im a backpacker". Tak caye? Eheh boleh try beli sebuah. Lengkap semua panduan merangkumi cuaca, pemakaian, budaya, matawang, makanan, panduan solat, tempat menarik dan lain lain. Harga: Eropah RM25 Jerman RM25 Jepun RM25 Korea RM23 Turki RM25 Un. Kingdom RM25 *harga pos tdk termasuk Whatsapp jom 0194026467 0194026467 0194026467 #backpacker  #imabackpacker  #backpacking  #backpackingmalaysia  #travel  #kakitravel  #bukupanduan  #bukupanduantravel  #buku  #bukumurah  #bukuonline  #jualbuku  #jualbukuonline