an online Instagram web viewer

#bakalpengantin medias

Photos

Mencari bunga tangan untuk.majlis anda... merah pastinya pilihan yang akan menyerlahkan keindahan majlis istimewa anda.. What app 0189873361

#bungatanganmalaysia #bungatangan  #pengantinmalaysia #pengantinbaru #bakalpengantin #bungatelurkahwinmalaysia #bungatanganmurahmurah
@dulanghantarankelantan 
@dulanghantarankelantan 
@dulanghantarankelantan 
#weddingplanner #ribbonmemories #pengantin #pelamin #pelaminsanding #pelaminnikah #pelamintunang #pelaminbajet #pelaminkelate #pelaminexlusive #pelamindewan #wedding #weddingkelate #gubahanhantaran #bakalpengantin #bakalpengantin #kerjakawen 
Sewa dan gubah rm35 sebekas

Gubahan custom dan jadi hak milik RM55 sebekas
Outdoor resepsi Izzati 
bride to be 2017/2018 yg masih mencari photographer jom DM or ws 01115192606 dptkan pakej2 yg berbaloi dan puas hati dari kami...insyaallah 
jgn tunggu lagi jom lock date dgn kami
#bride2017 #rajasehari #resepsi #bridetobe #malaysiabrides #weddingphoto #weddingdress #weddingphotographer #weddingpakej #pakejkahwin #pakejwedding #bakalpengantin #bakalpengantinbaru #jurufotomalaysia #jurufoto #jurugambarperkahwinan #gallerywedding #malaysiawedding #malaysiamua #nikon #fulltimephotographer #coupleshoot #outdoorwedding #outdoors
Outdoor resepsi Izzati bride to be 2017/2018 yg masih mencari photographer jom DM or ws 01115192606 dptkan pakej2 yg berbaloi dan puas hati dari kami...insyaallah jgn tunggu lagi jom lock date dgn kami #bride2017  #rajasehari  #resepsi  #bridetobe  #malaysiabrides  #weddingphoto  #weddingdress  #weddingphotographer  #weddingpakej  #pakejkahwin  #pakejwedding  #bakalpengantin  #bakalpengantinbaru  #jurufotomalaysia  #jurufoto  #jurugambarperkahwinan  #gallerywedding  #malaysiawedding  #malaysiamua  #nikon  #fulltimephotographer  #coupleshoot  #outdoorwedding  #outdoors 
πŸ”₯F*ssil Hobo FREE JAMπŸ”₯
.
Gred : AAA
.
Quality : PU leather
.
28x22x15cm
.
Rm 90 Sm
Rm 95 Ss
.
πŸ“Œ New arrivals , very prettyβ—πŸ’•
.
WhatsApp
0125525600
0125525600
0125525600
.
#handbaglawa #handbagofis #handbagletops #handbagmurah #hadiahbirthday #handbagofis #wanitaumno #puteriumno #usm #sethantaranmurah #bajukurungmurah #setmakeupmurah #cikgutadika #enciksuami #enciktunang #cikgusekolah #cikgucikgi  #handbagbajet #carsem #sethantaranbajet #bakalpengantin #bridetobe #ipohcityawesome #hadiahbajet #hadiahsurprise #cantikcantikshopbags
πŸ”₯F*ssil Hobo FREE JAMπŸ”₯ . Gred : AAA . Quality : PU leather . 28x22x15cm . Rm 90 Sm Rm 95 Ss . πŸ“Œ New arrivals , very prettyβ—πŸ’• . WhatsApp 0125525600 0125525600 0125525600 . #handbaglawa  #handbagofis  #handbagletops  #handbagmurah  #hadiahbirthday  #handbagofis  #wanitaumno  #puteriumno  #usm  #sethantaranmurah  #bajukurungmurah  #setmakeupmurah  #cikgutadika  #enciksuami  #enciktunang  #cikgusekolah  #cikgucikgi  #handbagbajet  #carsem  #sethantaranbajet  #bakalpengantin  #bridetobe  #ipohcityawesome  #hadiahbajet  #hadiahsurprise  #cantikcantikshopbags 
πŸ”₯C*ach 2in1 HOTπŸ”₯
.
Gred : AAA
.
Quality : PU leather
.
24.5x18cm
.
Rm 90 Sm
Rm 95 Ss
.
πŸ“Œ New arrivals , beautiful bagsβ—πŸ’•
.
WhatsApp
0125525600
0125525600
0125525600
.
#handbaglawa #handbagofis #handbagletops #handbagmurah #hadiahbirthday #handbagofis #wanitaumno #puteriumno #usm #sethantaranmurah #bajukurungmurah #setmakeupmurah #cikgutadika #enciksuami #enciktunang #cikgusekolah #cikgucikgi  #handbagbajet #carsem #sethantaranbajet #bakalpengantin #bridetobe #ipohcityawesome #hadiahbajet #hadiahsurprise #cantikcantikshopbags
πŸ”₯C*ach 2in1 HOTπŸ”₯ . Gred : AAA . Quality : PU leather . 24.5x18cm . Rm 90 Sm Rm 95 Ss . πŸ“Œ New arrivals , beautiful bagsβ—πŸ’• . WhatsApp 0125525600 0125525600 0125525600 . #handbaglawa  #handbagofis  #handbagletops  #handbagmurah  #hadiahbirthday  #handbagofis  #wanitaumno  #puteriumno  #usm  #sethantaranmurah  #bajukurungmurah  #setmakeupmurah  #cikgutadika  #enciksuami  #enciktunang  #cikgusekolah  #cikgucikgi  #handbagbajet  #carsem  #sethantaranbajet  #bakalpengantin  #bridetobe  #ipohcityawesome  #hadiahbajet  #hadiahsurprise  #cantikcantikshopbags 
πŸ”₯C*ach Hobo HOTπŸ”₯
.
Gred : AAA
.
Quality : PU leather
.
32x27cm
.
Rm 95 Sm
Rm 100 Ss
.
πŸ“Œ New arrivals , very prettyβ—πŸ’•
.
WhatsApp
0125525600
0125525600
0125525600
.
#handbaglawa #handbagofis #handbagletops #handbagmurah #hadiahbirthday #handbagofis #wanitaumno #puteriumno #usm #sethantaranmurah #bajukurungmurah #setmakeupmurah #cikgutadika #enciksuami #enciktunang #cikgusekolah #cikgucikgi  #handbagbajet #carsem #sethantaranbajet #bakalpengantin #bridetobe #ipohcityawesome #hadiahbajet #hadiahsurprise #cantikcantikshopbags
πŸ”₯C*ach Hobo HOTπŸ”₯ . Gred : AAA . Quality : PU leather . 32x27cm . Rm 95 Sm Rm 100 Ss . πŸ“Œ New arrivals , very prettyβ—πŸ’• . WhatsApp 0125525600 0125525600 0125525600 . #handbaglawa  #handbagofis  #handbagletops  #handbagmurah  #hadiahbirthday  #handbagofis  #wanitaumno  #puteriumno  #usm  #sethantaranmurah  #bajukurungmurah  #setmakeupmurah  #cikgutadika  #enciksuami  #enciktunang  #cikgusekolah  #cikgucikgi  #handbagbajet  #carsem  #sethantaranbajet  #bakalpengantin  #bridetobe  #ipohcityawesome  #hadiahbajet  #hadiahsurprise  #cantikcantikshopbags 
πŸ’… Inai Celop MeQhah by Qaisha πŸ’…
.
.
》DENGAN TAMBAHAN OLIVE OIL UNTUK KEBAIKAN KULIT & KUKUγ€Š
.
.
"CELOP-CELOP TERUIH MERAH"
.
.
πŸ“Warna Merah Ruby Red
πŸ“Sebotol boleh pakai 4-5 orang
πŸ“Halal & sah dibawa solat
πŸ“Inai Instant Celop tahan sehingga 5-7 hari
πŸ“Warna merah tahan lama
πŸ“Warna tak cepat pudar
πŸ“100% bahan asli
πŸ“Tiada campuran bahan kimia
πŸ“40 gram

5 MINIT JE DAH MERAH..TAK PAYAH TUNGGU LAMA2!

RM15 sebotol
Excl postage

Whatsapp 0186604138

Click πŸ‘‡
www.wasap.my/60186604138/InaiCelop

OPEN AGENT & DROPSHIP

#inaipengantin #inai #inaicalit #inaicelop #inaicelopmeqhah #inaicelup #inaicelupmurah #inaicelupmerah #inaicelupqaisha #inaiceloppuchong #bridetobe #inaipengantinmurah #inaimerah #inaimurah #inaihalal #inaicantik #bakalpengantin #butikpengantin #inaimurah #inaicantik #inaiqtex #henna #kukucantik #inaikuku #inaiberus #pengantin #wedding #agentwanted #dropshipwanted #inaiborong
πŸ’… Inai Celop MeQhah by Qaisha πŸ’… . . 》DENGAN TAMBAHAN OLIVE OIL UNTUK KEBAIKAN KULIT & KUKUγ€Š . . "CELOP-CELOP TERUIH MERAH" . . πŸ“Warna Merah Ruby Red πŸ“Sebotol boleh pakai 4-5 orang πŸ“Halal & sah dibawa solat πŸ“Inai Instant Celop tahan sehingga 5-7 hari πŸ“Warna merah tahan lama πŸ“Warna tak cepat pudar πŸ“100% bahan asli πŸ“Tiada campuran bahan kimia πŸ“40 gram 5 MINIT JE DAH MERAH..TAK PAYAH TUNGGU LAMA2! RM15 sebotol Excl postage Whatsapp 0186604138 Click πŸ‘‡ www.wasap.my/60186604138/InaiCelop OPEN AGENT & DROPSHIP #inaipengantin  #inai  #inaicalit  #inaicelop  #inaicelopmeqhah  #inaicelup  #inaicelupmurah  #inaicelupmerah  #inaicelupqaisha  #inaiceloppuchong  #bridetobe  #inaipengantinmurah  #inaimerah  #inaimurah  #inaihalal  #inaicantik  #bakalpengantin  #butikpengantin  #inaimurah  #inaicantik  #inaiqtex  #henna  #kukucantik  #inaikuku  #inaiberus  #pengantin  #wedding  #agentwanted  #dropshipwanted  #inaiborong 
πŸ’… Inai Celop MeQhah by Qaisha πŸ’…
.
.
》DENGAN TAMBAHAN OLIVE OIL UNTUK KEBAIKAN KULIT & KUKUγ€Š
.
.
"CELOP-CELOP TERUIH MERAH"
.
.
πŸ“Warna Merah Ruby Red
πŸ“Sebotol boleh pakai 4-5 orang
πŸ“Halal & sah dibawa solat
πŸ“Inai Instant Celop tahan sehingga 5-7 hari
πŸ“Warna merah tahan lama
πŸ“Warna tak cepat pudar
πŸ“100% bahan asli
πŸ“Tiada campuran bahan kimia
πŸ“40 gram

5 MINIT JE DAH MERAH..TAK PAYAH TUNGGU LAMA2!

RM15 sebotol
Excl postage

Whatsapp 0186604138

Click πŸ‘‡
www.wasap.my/60186604138/InaiCelop

OPEN AGENT & DROPSHIP

#inaipengantin #inai #inaicalit #inaicelop #inaicelopmeqhah #inaicelup #inaicelupmurah #inaicelupmerah #inaicelupqaisha #inaiceloppuchong #bridetobe #inaipengantinmurah #inaimerah #inaimurah #inaihalal #inaicantik #bakalpengantin #butikpengantin #inaimurah #inaicantik #inaiqtex #henna #kukucantik #inaikuku #inaiberus #pengantin #wedding #agentwanted #dropshipwanted #inaiborong
πŸ’… Inai Celop MeQhah by Qaisha πŸ’… . . 》DENGAN TAMBAHAN OLIVE OIL UNTUK KEBAIKAN KULIT & KUKUγ€Š . . "CELOP-CELOP TERUIH MERAH" . . πŸ“Warna Merah Ruby Red πŸ“Sebotol boleh pakai 4-5 orang πŸ“Halal & sah dibawa solat πŸ“Inai Instant Celop tahan sehingga 5-7 hari πŸ“Warna merah tahan lama πŸ“Warna tak cepat pudar πŸ“100% bahan asli πŸ“Tiada campuran bahan kimia πŸ“40 gram 5 MINIT JE DAH MERAH..TAK PAYAH TUNGGU LAMA2! RM15 sebotol Excl postage Whatsapp 0186604138 Click πŸ‘‡ www.wasap.my/60186604138/InaiCelop OPEN AGENT & DROPSHIP #inaipengantin  #inai  #inaicalit  #inaicelop  #inaicelopmeqhah  #inaicelup  #inaicelupmurah  #inaicelupmerah  #inaicelupqaisha  #inaiceloppuchong  #bridetobe  #inaipengantinmurah  #inaimerah  #inaimurah  #inaihalal  #inaicantik  #bakalpengantin  #butikpengantin  #inaimurah  #inaicantik  #inaiqtex  #henna  #kukucantik  #inaikuku  #inaiberus  #pengantin  #wedding  #agentwanted  #dropshipwanted  #inaiborong 
πŸ’… Inai Celop MeQhah by Qaisha πŸ’…
.
.
》DENGAN TAMBAHAN OLIVE OIL UNTUK KEBAIKAN KULIT & KUKUγ€Š
.
.
"CELOP-CELOP TERUIH MERAH"
.
.
πŸ“Warna Merah Ruby Red
πŸ“Sebotol boleh pakai 4-5 orang
πŸ“Halal & sah dibawa solat
πŸ“Inai Instant Celop tahan sehingga 5-7 hari
πŸ“Warna merah tahan lama
πŸ“Warna tak cepat pudar
πŸ“100% bahan asli
πŸ“Tiada campuran bahan kimia
πŸ“40 gram

5 MINIT JE DAH MERAH..TAK PAYAH TUNGGU LAMA2!

RM15 sebotol
Excl postage

Whatsapp 0186604138

Click πŸ‘‡
www.wasap.my/60186604138/InaiCelop

OPEN AGENT & DROPSHIP

#inaipengantin #inai #inaicalit #inaicelop #inaicelopmeqhah #inaicelup #inaicelupmurah #inaicelupmerah #inaicelupqaisha #inaiceloppuchong #bridetobe #inaipengantinmurah #inaimerah #inaimurah #inaihalal #inaicantik #bakalpengantin #butikpengantin #inaimurah #inaicantik #inaiqtex #henna #kukucantik #inaikuku #inaiberus #pengantin #wedding #agentwanted #dropshipwanted #inaiborong
πŸ’… Inai Celop MeQhah by Qaisha πŸ’… . . 》DENGAN TAMBAHAN OLIVE OIL UNTUK KEBAIKAN KULIT & KUKUγ€Š . . "CELOP-CELOP TERUIH MERAH" . . πŸ“Warna Merah Ruby Red πŸ“Sebotol boleh pakai 4-5 orang πŸ“Halal & sah dibawa solat πŸ“Inai Instant Celop tahan sehingga 5-7 hari πŸ“Warna merah tahan lama πŸ“Warna tak cepat pudar πŸ“100% bahan asli πŸ“Tiada campuran bahan kimia πŸ“40 gram 5 MINIT JE DAH MERAH..TAK PAYAH TUNGGU LAMA2! RM15 sebotol Excl postage Whatsapp 0186604138 Click πŸ‘‡ www.wasap.my/60186604138/InaiCelop OPEN AGENT & DROPSHIP #inaipengantin  #inai  #inaicalit  #inaicelop  #inaicelopmeqhah  #inaicelup  #inaicelupmurah  #inaicelupmerah  #inaicelupqaisha  #inaiceloppuchong  #bridetobe  #inaipengantinmurah  #inaimerah  #inaimurah  #inaihalal  #inaicantik  #bakalpengantin  #butikpengantin  #inaimurah  #inaicantik  #inaiqtex  #henna  #kukucantik  #inaikuku  #inaiberus  #pengantin  #wedding  #agentwanted  #dropshipwanted  #inaiborong 
Salam. 2017 dh nak melabuh tirai. Khas utk customer2 kesayangan yg selama ni byk memberi sokongan. Print sendiri je uols. Kalau nak selit Order boleh pm hakak. Boleh letak gambo family, business, kucing dan sbg nya. Minimum order 100 tau. Nak yg Islamic boleh, kuda pon boleh. Eh.. Ops... terbukak order pulok πŸ˜—πŸ˜„ ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
Utk pertanyaan / tempahan :
Whatsapp: 0187749266 / 0187749166 
Atau boleh click link ni je utk direct whatsapp whatsapp:
http://ellehanim.wasap.my/
http://mohdnazar.wasap.my/
FB page: Mini Pelamin Johor 
Instagram: minipelaminjohor
Twitter: @minipelaminjoho ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
#pelaminjohor #pelaminkulai #pelaminpontian
#minipelaminjohor #minipelamintunang #minipelaminnikah #makeupjohor  #minipelaminkulai #pelaminkulai #minipelaminjb  #pengantinjohor #pengantinpontian #pengantinkulai #pengantinjb #johorbahru #bakalpengantin #pelaminkanopi #pelaminkhemah #pelaminkanopijb #pelamintunang #kahwinjohor #johorbahru #kulai #pelamindewanjohor #pelaminmurahpontian #minipelaminmurahjohor #pelaminmurahkulai #pelaminmurahjohor #pakejperkahwinan #pakejkahwinbajet #pakejkahwinmurahjb
Salam. 2017 dh nak melabuh tirai. Khas utk customer2 kesayangan yg selama ni byk memberi sokongan. Print sendiri je uols. Kalau nak selit Order boleh pm hakak. Boleh letak gambo family, business, kucing dan sbg nya. Minimum order 100 tau. Nak yg Islamic boleh, kuda pon boleh. Eh.. Ops... terbukak order pulok πŸ˜—πŸ˜„ ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ Utk pertanyaan / tempahan : Whatsapp: 0187749266 / 0187749166 Atau boleh click link ni je utk direct whatsapp whatsapp: http://ellehanim.wasap.my/ http://mohdnazar.wasap.my/ FB page: Mini Pelamin Johor Instagram: minipelaminjohor Twitter: @minipelaminjoho ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ #pelaminjohor  #pelaminkulai  #pelaminpontian  #minipelaminjohor  #minipelamintunang  #minipelaminnikah  #makeupjohor  #minipelaminkulai  #pelaminkulai  #minipelaminjb  #pengantinjohor  #pengantinpontian  #pengantinkulai  #pengantinjb  #johorbahru  #bakalpengantin  #pelaminkanopi  #pelaminkhemah  #pelaminkanopijb  #pelamintunang  #kahwinjohor  #johorbahru  #kulai  #pelamindewanjohor  #pelaminmurahpontian  #minipelaminmurahjohor  #pelaminmurahkulai  #pelaminmurahjohor  #pakejperkahwinan  #pakejkahwinbajet  #pakejkahwinmurahjb 
BODY SCRUB GARAM BULUH
.
.
Memang best !!!
Tanpa Sabun
Tanpa SLES
Tanpa PARABEN
AntiBakteria
Tanpa Minyak Mineral
Tanpa Wangian Tiruan
Penggelupas Semulajadi 100%
.
.
.
Bakal pengantin tu sila lah service mana-mana tempat yang patut tu. Mak berpantang pun sama. Orang yang pernah hamil tahu lah akibat Perubahan hormon kan. .
Whatsapp for order 
0106652737
.
#ProjekSTG 
#SkrubBadan
#BodyScrub
#TerapiInstagram 
#MandiLulur
#BakalPengantin
#SelamatPengantinBaru 
#SelamatBertunang 
#MajalahWanita 
#MajalahNona
#MajalahRemaja 
#Wanita
#NakKulitCantik 
#AjimAura
BODY SCRUB GARAM BULUH . . Memang best !!! Tanpa Sabun Tanpa SLES Tanpa PARABEN AntiBakteria Tanpa Minyak Mineral Tanpa Wangian Tiruan Penggelupas Semulajadi 100% . . . Bakal pengantin tu sila lah service mana-mana tempat yang patut tu. Mak berpantang pun sama. Orang yang pernah hamil tahu lah akibat Perubahan hormon kan. . Whatsapp for order 0106652737 . #ProjekSTG  #SkrubBadan  #BodyScrub  #TerapiInstagram  #MandiLulur  #BakalPengantin  #SelamatPengantinBaru  #SelamatBertunang  #MajalahWanita  #MajalahNona  #MajalahRemaja  #Wanita  #NakKulitCantik  #AjimAura 
Warnanya mampu membuat mata comel awak terpesona. 
Hati kecil awak terpikat dengan aura serinya. 
Hanya 15 minit je, hati awak terikat dengan kuat dan bibir awak senyum sepanjang masa.

Jum tinggalkan jejak di whatsapp kak aimi 0123174458.

#sayajual #inai #yang #merah
#inaicelup #inaipengantin #inaimerahasli #inaimerahcantik #inaimerahmenyala #inaimerahmurah #untuk #malamberinai #bakalpengantin #raikancinta #menjadi #rajasehari #paritbuntarperak #paritbuntarismyhometown #nibongtebal
Warnanya mampu membuat mata comel awak terpesona. Hati kecil awak terpikat dengan aura serinya. Hanya 15 minit je, hati awak terikat dengan kuat dan bibir awak senyum sepanjang masa. Jum tinggalkan jejak di whatsapp kak aimi 0123174458. #sayajual  #inai  #yang  #merah  #inaicelup  #inaipengantin  #inaimerahasli  #inaimerahcantik  #inaimerahmenyala  #inaimerahmurah  #untuk  #malamberinai  #bakalpengantin  #raikancinta  #menjadi  #rajasehari  #paritbuntarperak  #paritbuntarismyhometown  #nibongtebal 
Assalamualaikum dan salam maghrib BAKAL PENGANTIN πŸ’–πŸ’– πŸ’œHantaran DYXY Superb Jimat πŸ’œ Jom survey barang kosmetik untuk hantaran, sambil tu boleh cuci mata hehe
.
.
.
Haaa pada kakak kakak, abang abang dan awak awak yg tengah PENING SANGAT dgn perbelanjan nk beli HANTARAN makeup ni kan, takut lari bajet sbb mcm2 nk bayar & beli! Kawan kita ramai pm tanya set dyxy untuk hantaran kahwin. Hah pilihan bijakk tu hehe
.
.
Nahhh grab set DYXY COSMETICS sudah memadai dah utk kelengkapan si isteri yg tercintaπŸ’• Tak perlu dah nak spend mahal mahal, akhirnya tersimpan bawah katil! πŸ˜‚ Nak repeat order pun tak mampuu nanti. Dengan dyxy ni, berbulan bulan tahan uolls, dapat satu set ni pun dah cukup kelengkapan harian isteri nak berhias utk suami.
.
DYXY Cosmetics ni lepas kahwin hari hari pon boleh pakai! Natural look je! Bertambah tambah seri di muka awak πŸ‘°πŸ’• seri pengantin dapat, seri dyxy cosmetics pun dapat.. Jimat right?? .
.
Nk order?❗
.
.
πŸ“± 01123209684
.
πŸ“± 01123209684
.
πŸ“± 01123209684
.

#wedding
#hantaranmurah
#hantarankahwin 
#pengantin 
#bakalpengantin 
#bride 
#hantaran 
#weddingreception
#bccream
#bccreambydyana 
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics
#dyxykedah
#dyxyalorsetar
#dyxyjitra
#greenteafacemist 
#facemist
#stokisdyxykedah
#teamnafisha
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#myrajerfamily
#dyxypromosi
#infodyxy
Assalamualaikum dan salam maghrib BAKAL PENGANTIN πŸ’–πŸ’– πŸ’œHantaran DYXY Superb Jimat πŸ’œ Jom survey barang kosmetik untuk hantaran, sambil tu boleh cuci mata hehe . . . Haaa pada kakak kakak, abang abang dan awak awak yg tengah PENING SANGAT dgn perbelanjan nk beli HANTARAN makeup ni kan, takut lari bajet sbb mcm2 nk bayar & beli! Kawan kita ramai pm tanya set dyxy untuk hantaran kahwin. Hah pilihan bijakk tu hehe . . Nahhh grab set DYXY COSMETICS sudah memadai dah utk kelengkapan si isteri yg tercintaπŸ’• Tak perlu dah nak spend mahal mahal, akhirnya tersimpan bawah katil! πŸ˜‚ Nak repeat order pun tak mampuu nanti. Dengan dyxy ni, berbulan bulan tahan uolls, dapat satu set ni pun dah cukup kelengkapan harian isteri nak berhias utk suami. . DYXY Cosmetics ni lepas kahwin hari hari pon boleh pakai! Natural look je! Bertambah tambah seri di muka awak πŸ‘°πŸ’• seri pengantin dapat, seri dyxy cosmetics pun dapat.. Jimat right?? . . Nk order?❗ . . πŸ“± 01123209684 . πŸ“± 01123209684 . πŸ“± 01123209684 . #wedding  #hantaranmurah  #hantarankahwin  #pengantin  #bakalpengantin  #bride  #hantaran  #weddingreception  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxykedah  #dyxyalorsetar  #dyxyjitra  #greenteafacemist  #facemist  #stokisdyxykedah  #teamnafisha  #ajimaura  #terapiinstagram  #myrajerfamily  #dyxypromosi  #infodyxy 
.
.
manis d'jari collections
.
Assalamualaikum & Salam Sejahtera... Kami di MDC menawarkan perkhidmatan tempahan cincin custom made bagi mereka yg mungkin inginkan kelainan
.
βœ” Pening kepala utk cari kedai cincin di luar  sana?
βœ” Susah utk dptkan size yg diinginkan?
βœ” Inginkan Jenis Batu atau warna yg Lain?
βœ” Design Custom made mengikut kesukaan?
.
InsyaAllah...kami tunaikan hasrat Anda πŸ˜€
.
Untuk Pertanyaan :- πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’Ž πŸ“²  Whatsapp : 012-6673756 πŸ“²  Whatsapp : 012-6673756 πŸ“²  Whatsapp : 012-6673756 πŸ“²  Whatsapp : 012-6673756 πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’
.
Untuk UPDATE TERKINI Sila Follow
 IG @mdc_menerima_tempahan_cincin
.
P/s : Semua urusan samada pertanyaan & tempahan hendaklah melalui πŸ”΄ Whatsapp :  012-6673756 πŸ”΄ bagi memudahkan segala urusan & respon yg pantas. Harga berbeza mengikut keperluan pelanggan spt material,jenis batu & sbgainya.
.
#manisdjaricollections #igshoponline #reviewmyig #igshopmalaysia #instabazaar #instashop #tempahancincin #kedaionline #murah #sayajualsilver #cincinkahwin #sweetcouple #cincincouple #cincinukirnama #visitmyig #iklaninstagram #tunang #isell #kahwinmalaysia #pengantin #ring #kerjakahwin #barangkahwin #bakalpengantin #cincinukirnamajawi #tempahcincin
. . manis d'jari collections . Assalamualaikum & Salam Sejahtera... Kami di MDC menawarkan perkhidmatan tempahan cincin custom made bagi mereka yg mungkin inginkan kelainan . βœ” Pening kepala utk cari kedai cincin di luar sana? βœ” Susah utk dptkan size yg diinginkan? βœ” Inginkan Jenis Batu atau warna yg Lain? βœ” Design Custom made mengikut kesukaan? . InsyaAllah...kami tunaikan hasrat Anda πŸ˜€ . Untuk Pertanyaan :- πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’Ž πŸ“² Whatsapp : 012-6673756 πŸ“² Whatsapp : 012-6673756 πŸ“² Whatsapp : 012-6673756 πŸ“² Whatsapp : 012-6673756 πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ . Untuk UPDATE TERKINI Sila Follow IG @mdc_menerima_tempahan_cincin . P/s : Semua urusan samada pertanyaan & tempahan hendaklah melalui πŸ”΄ Whatsapp : 012-6673756 πŸ”΄ bagi memudahkan segala urusan & respon yg pantas. Harga berbeza mengikut keperluan pelanggan spt material,jenis batu & sbgainya. . #manisdjaricollections  #igshoponline  #reviewmyig  #igshopmalaysia  #instabazaar  #instashop  #tempahancincin  #kedaionline  #murah  #sayajualsilver  #cincinkahwin  #sweetcouple  #cincincouple  #cincinukirnama  #visitmyig  #iklaninstagram  #tunang  #isell  #kahwinmalaysia  #pengantin  #ring  #kerjakahwin  #barangkahwin  #bakalpengantin  #cincinukirnamajawi  #tempahcincin 
.
.
manis d'jari collections
.
Assalamualaikum & Salam Sejahtera... Kami di MDC menawarkan perkhidmatan tempahan cincin custom made bagi mereka yg mungkin inginkan kelainan
.
βœ” Pening kepala utk cari kedai cincin di luar  sana?
βœ” Susah utk dptkan size yg diinginkan?
βœ” Inginkan Jenis Batu atau warna yg Lain?
βœ” Design Custom made mengikut kesukaan?
.
InsyaAllah...kami tunaikan hasrat Anda πŸ˜€
.
Untuk Pertanyaan :- πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’Ž πŸ“²  Whatsapp : 012-6673756 πŸ“²  Whatsapp : 012-6673756 πŸ“²  Whatsapp : 012-6673756 πŸ“²  Whatsapp : 012-6673756 πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’
.
Untuk UPDATE TERKINI Sila Follow
 IG @mdc_menerima_tempahan_cincin
.
P/s : Semua urusan samada pertanyaan & tempahan hendaklah melalui πŸ”΄ Whatsapp :  012-6673756 πŸ”΄ bagi memudahkan segala urusan & respon yg pantas. Harga berbeza mengikut keperluan pelanggan spt material,jenis batu & sbgainya.
.
#manisdjaricollections #igshoponline #reviewmyig #igshopmalaysia #instabazaar #instashop #tempahancincin #kedaionline #murah #sayajualsilver #cincinkahwin #sweetcouple #cincincouple #cincinukirnama #visitmyig #iklaninstagram #tunang #isell #kahwinmalaysia #pengantin #ring #kerjakahwin #barangkahwin #bakalpengantin #cincinukirnamajawi #tempahcincin
. . manis d'jari collections . Assalamualaikum & Salam Sejahtera... Kami di MDC menawarkan perkhidmatan tempahan cincin custom made bagi mereka yg mungkin inginkan kelainan . βœ” Pening kepala utk cari kedai cincin di luar sana? βœ” Susah utk dptkan size yg diinginkan? βœ” Inginkan Jenis Batu atau warna yg Lain? βœ” Design Custom made mengikut kesukaan? . InsyaAllah...kami tunaikan hasrat Anda πŸ˜€ . Untuk Pertanyaan :- πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’Ž πŸ“² Whatsapp : 012-6673756 πŸ“² Whatsapp : 012-6673756 πŸ“² Whatsapp : 012-6673756 πŸ“² Whatsapp : 012-6673756 πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ . Untuk UPDATE TERKINI Sila Follow IG @mdc_menerima_tempahan_cincin . P/s : Semua urusan samada pertanyaan & tempahan hendaklah melalui πŸ”΄ Whatsapp : 012-6673756 πŸ”΄ bagi memudahkan segala urusan & respon yg pantas. Harga berbeza mengikut keperluan pelanggan spt material,jenis batu & sbgainya. . #manisdjaricollections  #igshoponline  #reviewmyig  #igshopmalaysia  #instabazaar  #instashop  #tempahancincin  #kedaionline  #murah  #sayajualsilver  #cincinkahwin  #sweetcouple  #cincincouple  #cincinukirnama  #visitmyig  #iklaninstagram  #tunang  #isell  #kahwinmalaysia  #pengantin  #ring  #kerjakahwin  #barangkahwin  #bakalpengantin  #cincinukirnamajawi  #tempahcincin 
linda pija kakja 😊🌸β™₯️ #darahmanisuntukkakja #bakalpengantin #tahniahuntukkakja
Feeback customer.. 😍😍😍😍
18 Hari 
Turun 2 Kg... πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ Katanya SC  lain dari yang lain... #bakalpengantin
Masih belum terlambat.. Buang perut
#buncit
#boroi
Naik seri wajah.. #slymochoco
#slymochocotaiping
#slymochocobynayla
#mr_slymochoco_sham
#testimonislymochoco
#testimonislymochocotaiping
#coklatajaib
#coklatkurus
#kuruscaramudah
#kuruscepat
#kuruscantik
#kurussecarasihat
#kunyahkurus
#obesiti
#kurussebelumkahwin
#cikgu
#cikgucomel
#cikguaktif 
#produkviral
#produkkurusviral
#fattahamin
#ajimaura
#terapiistagram 
#Codtaiping

www.wasap.my/60135394734 faizah 
www.wasap.my/60195121251 sham
Feeback customer.. 😍😍😍😍 18 Hari Turun 2 Kg... πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ Katanya SC lain dari yang lain... #bakalpengantin  Masih belum terlambat.. Buang perut #buncit  #boroi  Naik seri wajah.. #slymochoco  #slymochocotaiping  #slymochocobynayla  #mr_slymochoco_sham  #testimonislymochoco  #testimonislymochocotaiping  #coklatajaib  #coklatkurus  #kuruscaramudah  #kuruscepat  #kuruscantik  #kurussecarasihat  #kunyahkurus  #obesiti  #kurussebelumkahwin  #cikgu  #cikgucomel  #cikguaktif  #produkviral  #produkkurusviral  #fattahamin  #ajimaura  #terapiistagram  #Codtaiping  www.wasap.my/60135394734 faizah www.wasap.my/60195121251 sham
FEELING PRINCESS CUTE πŸ‘°

Cute2 je bila buat pakai tunang / nikah. Tambah lagi dengan veil kat atas berseri2 bak bidadari πŸ‘°
-
-
Rhinestone Headband CrownπŸ‘°

SALE!
RM22 Sahaja βœ”
Normal Price : RM25 ❌
Pos : RM8 sm / RM12 ss

Sesuai untuk :
- event
- bertunang
- nikah
- wedding
- dinner

Cute sangat 😘
Limited pcs!

Whatsapp kak sha 018-6604138

Click πŸ‘‡
www.wasap.my/60186604138

#crown #crownpengantin #crownbraid #crownbridal #crowncantik #aksesoripengantin #pengantin #pengantinbaru #bakalpengantin #pengantinhijab #pengantin2017 #crownqaisha #crownqueen #minicrown #minicrowns #minicrownheadband #crownkecilpengantin #crowncute #crownmini #butikpengantin #crownπŸ‘‘ #rhinestone #rhinestoneheadband
FEELING PRINCESS CUTE πŸ‘° Cute2 je bila buat pakai tunang / nikah. Tambah lagi dengan veil kat atas berseri2 bak bidadari πŸ‘° - - Rhinestone Headband CrownπŸ‘° SALE! RM22 Sahaja βœ” Normal Price : RM25 ❌ Pos : RM8 sm / RM12 ss Sesuai untuk : - event - bertunang - nikah - wedding - dinner Cute sangat 😘 Limited pcs! Whatsapp kak sha 018-6604138 Click πŸ‘‡ www.wasap.my/60186604138 #crown  #crownpengantin  #crownbraid  #crownbridal  #crowncantik  #aksesoripengantin  #pengantin  #pengantinbaru  #bakalpengantin  #pengantinhijab  #pengantin2017  #crownqaisha  #crownqueen  #minicrown  #minicrowns  #minicrownheadband  #crownkecilpengantin  #crowncute  #crownmini  #butikpengantin  #crown πŸ‘‘ #rhinestone  #rhinestoneheadband 
AKSESORI TANGAN PALING CUN!

Sis ada dinner tapi takde idea nak pakai apa bagi tangan nampak wow?

Apa kata sis pakai je LACE BRACELET RING by @qaisha_handsock ni! Pehh comfirm cun habis sis.
.
Nak dating dengan husband, nak photoshoot pon sangat la sesuai you olsss!

RM29 one pcs!
pos : RM8 sm / RM12 ss

Hahh jangan tunggu lama2, berkenan terus je roger sis 😘
.
.
WHATSAPP 018.660.4138

Click πŸ‘‡
www.wasap.my/60186604138

#pengantin2017 #handsockpengantin #bakalpengantin #handsockbridal #handsockbridalbudget #handsockpengantinmurah #handsockpengantinonline #handsockpengantinmurah2 #handsocklace #handlace #handlacenikah #handlacebridal #handlacepengantin #aksesoripengantin #henna #inaipengantin #bridalglove #ringbracelet #lacebracelet #cincinpengantin #wedding #bridetobe #pengantin #butikpengantin #aksesoripengantin #dinner #aksesoritangan
AKSESORI TANGAN PALING CUN! Sis ada dinner tapi takde idea nak pakai apa bagi tangan nampak wow? Apa kata sis pakai je LACE BRACELET RING by @qaisha_handsock ni! Pehh comfirm cun habis sis. . Nak dating dengan husband, nak photoshoot pon sangat la sesuai you olsss! RM29 one pcs! pos : RM8 sm / RM12 ss Hahh jangan tunggu lama2, berkenan terus je roger sis 😘 . . WHATSAPP 018.660.4138 Click πŸ‘‡ www.wasap.my/60186604138 #pengantin2017  #handsockpengantin  #bakalpengantin  #handsockbridal  #handsockbridalbudget  #handsockpengantinmurah  #handsockpengantinonline  #handsockpengantinmurah2  #handsocklace  #handlace  #handlacenikah  #handlacebridal  #handlacepengantin  #aksesoripengantin  #henna  #inaipengantin  #bridalglove  #ringbracelet  #lacebracelet  #cincinpengantin  #wedding  #bridetobe  #pengantin  #butikpengantin  #aksesoripengantin  #dinner  #aksesoritangan 
#HandlaceRibbon BRIDAL PENYERI TANGAN PENGANTIN! CUTE OVERLOAD πŸ‘°

Wow! GOJES habis Pengantin yang pakai HANDLACE BRIDAL VIRAL nie. Trend pengantin2 sekarang pakai handlace 😘

Kawan2 pun asyik PUJI je Handlace yang pengantin pakai sebab JARANG JUMPA.

Bertuah pengantin sekarang dapat pakai handlace πŸ‘°

HANDLACE RIBBON Bridal πŸ‘°
RM29 only!
pos : RM8 sm / RM12 ss

Color : White & Red πŸ‘„
Pergelangan LACE sahaja, tak sampai siku, boleh pakai handsock sebagai inner

Whatsapp 018-6604138
.
Click πŸ‘‡
www.wasap.my/60186604138
www.wasap.my/60186604138
www.wasap.my/60186604138

SHARE & TAG kawan2 yang bakal berkahwin. Mana tahu ada yang tengah mencari 😘
.
#pengantin2017 #handsock #handsockpengantin #bakalpengantin #handsockmurah #handsockbridal #handsockbridalbudget #handsockpengantinmurah #handsockpengantinonline #handsockpengantinmurah2 #handsocklace #handlace #handlacenikah #handlacebridal #handlacepengantin #aksesoripengantin #henna #inaipengantin #bridalglove #handlacebridalpuchong #butikpengantin
#HandlaceRibbon  BRIDAL PENYERI TANGAN PENGANTIN! CUTE OVERLOAD πŸ‘° Wow! GOJES habis Pengantin yang pakai HANDLACE BRIDAL VIRAL nie. Trend pengantin2 sekarang pakai handlace 😘 Kawan2 pun asyik PUJI je Handlace yang pengantin pakai sebab JARANG JUMPA. Bertuah pengantin sekarang dapat pakai handlace πŸ‘° HANDLACE RIBBON Bridal πŸ‘° RM29 only! pos : RM8 sm / RM12 ss Color : White & Red πŸ‘„ Pergelangan LACE sahaja, tak sampai siku, boleh pakai handsock sebagai inner Whatsapp 018-6604138 . Click πŸ‘‡ www.wasap.my/60186604138 www.wasap.my/60186604138 www.wasap.my/60186604138 SHARE & TAG kawan2 yang bakal berkahwin. Mana tahu ada yang tengah mencari 😘 . #pengantin2017  #handsock  #handsockpengantin  #bakalpengantin  #handsockmurah  #handsockbridal  #handsockbridalbudget  #handsockpengantinmurah  #handsockpengantinonline  #handsockpengantinmurah2  #handsocklace  #handlace  #handlacenikah  #handlacebridal  #handlacepengantin  #aksesoripengantin  #henna  #inaipengantin  #bridalglove  #handlacebridalpuchong  #butikpengantin 
Handsock Lace Arianna πŸ‘°
RM29 only!
pos : RM8 sm / RM12 ss

Color Available : Blue
Panjang handsock lace bawah siku!

Whatsapp 018-6604138

Click linkπŸ‘‡ to order
www.wasap.my/60186604138

SHARE & TAG kawan2 yang bakal berkahwin 😘 .
.
#pengantin2017 #handsock #handsockpengantin #bakalpengantin #handsockmurah #handsockbridal #handsockbridalbudget #handsockpengantinmurah #handsockpengantinonline #handsockpengantinmurah2 #handsocklace #handlace #handlacenikah #handlacebridal #handlacepengantin #aksesoripengantin #henna #inaipengantin #bridalglove #handlacebridalpuchong #butikpengantin
Handsock Lace Arianna πŸ‘° RM29 only! pos : RM8 sm / RM12 ss Color Available : Blue Panjang handsock lace bawah siku! Whatsapp 018-6604138 Click linkπŸ‘‡ to order www.wasap.my/60186604138 SHARE & TAG kawan2 yang bakal berkahwin 😘 . . #pengantin2017  #handsock  #handsockpengantin  #bakalpengantin  #handsockmurah  #handsockbridal  #handsockbridalbudget  #handsockpengantinmurah  #handsockpengantinonline  #handsockpengantinmurah2  #handsocklace  #handlace  #handlacenikah  #handlacebridal  #handlacepengantin  #aksesoripengantin  #henna  #inaipengantin  #bridalglove  #handlacebridalpuchong  #butikpengantin 
Inspired by @fyzakadir30
.
.
Share your inspiring Weddingootd by tagging and mentioning #weddingootd
.
.
So we can share your awesome selected photo..
Inspired by @fyzakadir30 . . Share your inspiring Weddingootd by tagging and mentioning #weddingootd  . . So we can share your awesome selected photo..
Olalalaala..hari 3 pun masih merah lagi..😍😍memang puas hati buat pakai time kahwin...
.
Tak kerlip mata orang tgk jari2 awak tau.
.
Rm15 sahaja 40g.
.
http://Www.wasap.my/+6(01123810556)/fidah
.
#handsockmurah #handsockpengantin #handsockmurah #handsockonline #handlacenikah.a #handlacemurah #handlacepengantin #handlacebridal #handlacepengantinmurah #bridalove #bakalpengantin #aksesoripengantin
#inaicelop #inaimerah #inaihalal #inaipengantin #inaibridal #inaiBTB #inainikah
#palong #pasirbesar #bahau #gemas #nilai #melaka #kymmelaka. #ikbnalorgajah #ikbn #usim #portdikson #pahang
Olalalaala..hari 3 pun masih merah lagi..😍😍memang puas hati buat pakai time kahwin... . Tak kerlip mata orang tgk jari2 awak tau. . Rm15 sahaja 40g. . http://Www.wasap.my/+6(01123810556)/fidah . #handsockmurah  #handsockpengantin  #handsockmurah  #handsockonline  #handlacenikah .a #handlacemurah  #handlacepengantin  #handlacebridal  #handlacepengantinmurah  #bridalove  #bakalpengantin  #aksesoripengantin  #inaicelop  #inaimerah  #inaihalal  #inaipengantin  #inaibridal  #inaiBTB  #inainikah  #palong  #pasirbesar  #bahau  #gemas  #nilai  #melaka  #kymmelaka . #ikbnalorgajah  #ikbn  #usim  #portdikson  #pahang 
RM75
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
Molly Beauty Miss V Perfume.. DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake.
.
BUY MISS V PERFUME πŸ“

FREE MOISTURIZER GEL 🎁

PRICE :
RM 75
FREE POSTAGE SEM
POSTAGE TO SS ADD RM 5
.
#mollybeautymissvperfume #missvperfume #missvperfumemollybeauty #mollybeautymissvperfumemurah  #missvperfumemurah #missvperfumemollybeautymurah
#mollybeautymissvperfumeoriginal  #missvperfumeoriginal  #missvperfumemollybeautyoriginal
#ShopWithUsMy
#SayaJual
#MollysBeauty
#FeminineStrawberrySpray
#PencuciWanita
#ManjakaniExtract
#VaginaPerfume
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#MoisturizerGel
#UntukWanita
#BakalPengantin
#PengantinBaru
#PengantinLama
#PewangiMissV
#VaginaSpray
#VaginaWash  #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM75 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . Molly Beauty Miss V Perfume.. DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. . BUY MISS V PERFUME πŸ“ FREE MOISTURIZER GEL 🎁 PRICE : RM 75 FREE POSTAGE SEM POSTAGE TO SS ADD RM 5 . #mollybeautymissvperfume  #missvperfume  #missvperfumemollybeauty  #mollybeautymissvperfumemurah  #missvperfumemurah  #missvperfumemollybeautymurah  #mollybeautymissvperfumeoriginal  #missvperfumeoriginal  #missvperfumemollybeautyoriginal  #ShopWithUsMy  #SayaJual  #MollysBeauty  #FeminineStrawberrySpray  #PencuciWanita  #ManjakaniExtract  #VaginaPerfume  #SayaJualProdukKecantikan  #InstaBeauty  #MoisturizerGel  #UntukWanita  #BakalPengantin  #PengantinBaru  #PengantinLama  #PewangiMissV  #VaginaSpray  #VaginaWash  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
Free Size Sexy Lingerie / Babydoll J0250 (Skin)

Size : FREE SIZE (Suitable for Body Size S / M / L)

Material : Ice silk

Package include Dress+G string

#combo5freeposfree1 #combo4free1 
#bajutidurcantik 
#bajutidurmalaysia 
#bajutidurmurah 
#bajutidurmurahmalaysia
#bajutidurberkualiti 
#jompikatsuami 
#jomkawen 
#malampertama 
#bakalpengantin 
#sexylingeriemalaysia
#sexylingeriemurah
#sleepwear 
#nightwear
#freeshipping
#freepostage
#malaysia
Say Bye Bye To Pisau Cukur. Tak nak tajam-tajam lagi. Jom start waxing dengan Candywax. Produk pencabut bulu dari akar yang sangat berkesan dan 100% selamat. Ibu mengandung pun boleh pakai tau. Sangat diyakini bila Candywax mendapat pengiktirafan dari ujian makmal. So, jangan ragu-ragu lagi. Jom bertukar kepada Candywax!!
.
Best kanπŸ˜‰So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepatπŸ˜‰πŸ˜‰
.
DM/Whatsapp "CANDY" 0143291731
.
#ent530 #uitm #kbm #triofff #bm242 #sayajual #sayajualhairremoval #buangbulu #bridestobe
#waxhairremoval #bakalpengantin 
#hairremoval 
#buangbulu
Say Bye Bye To Pisau Cukur. Tak nak tajam-tajam lagi. Jom start waxing dengan Candywax. Produk pencabut bulu dari akar yang sangat berkesan dan 100% selamat. Ibu mengandung pun boleh pakai tau. Sangat diyakini bila Candywax mendapat pengiktirafan dari ujian makmal. So, jangan ragu-ragu lagi. Jom bertukar kepada Candywax!! . Best kanπŸ˜‰So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepatπŸ˜‰πŸ˜‰ . DM/Whatsapp "CANDY" 0143291731 . #ent530  #uitm  #kbm  #triofff  #bm242  #sayajual  #sayajualhairremoval  #buangbulu  #bridestobe  #waxhairremoval  #bakalpengantin  #hairremoval  #buangbulu 
Free Size Sexy Transparent Lace Dress J0246 (White / Black)

2 piece,Including : Dress & Panty

Color : White / Black

Size : FREE SIZE

Material : Polyester + Nylon

#combo5freeposfree1 #combo4free1 
#bajutidurcantik 
#bajutidurmalaysia 
#bajutidurmurah 
#bajutidurmurahmalaysia
#bajutidurberkualiti 
#jompikatsuami 
#jomkawen 
#malampertama 
#bakalpengantin 
#sexylingeriemalaysia
#sexylingeriemurah
#sleepwear 
#nightwear
#freeshipping
#freepostage
#malaysia
Free Size Sexy Transparent Lace Dress J0246 (White / Black)

2 piece,Including : Dress & Panty

Color : White / Black

Size : FREE SIZE

Material : Polyester + Nylon

#combo5freeposfree1 #combo4free1 
#bajutidurcantik 
#bajutidurmalaysia 
#bajutidurmurah 
#bajutidurmurahmalaysia
#bajutidurberkualiti 
#jompikatsuami 
#jomkawen 
#malampertama 
#bakalpengantin 
#sexylingeriemalaysia
#sexylingeriemurah
#sleepwear 
#nightwear
#freeshipping
#freepostage
#malaysia
Mencari bunga tangan untuk.majlis anda... merah pastinya pilihan yang akan menyerlahkan keindahan majlis istimewa anda.. What app 0189873361

#bungatanganmalaysia #bungatangan  #pengantinmalaysia #pengantinbaru #bakalpengantin #bungatelurkahwinmalaysia #bungatanganmurahmurah
DEPOSIT HANYA RM200 SAHAJA! Untuk semua jenis tempahan pakej.
.
Mari tempah kami sebagai photographer anda.

For booking or more info whatsapps 018-329 4869 l 010-266 9260 l 017-388 0622
.
#wedding #malaywedding #malayphotographer #weddingphotography #bazaarpaknil #sayajual #negerisembilan #sayajualgambar #melaka #jomkahwin #pameranpengantinmalaysia #kahwin #pelamin #pengantin #pertunangan #merisik #photographer #pengantin #pengantinmelayu #sanding #nikah #photographermalaysia #photographerselangor #bakalpengantin #bakalbertunang #kajang #bangi #johor #perak
#photograficostudio #konvokesyenuitm
DEPOSIT HANYA RM200 SAHAJA! Untuk semua jenis tempahan pakej. . Mari tempah kami sebagai photographer anda. For booking or more info whatsapps 018-329 4869 l 010-266 9260 l 017-388 0622 . #wedding  #malaywedding  #malayphotographer  #weddingphotography  #bazaarpaknil  #sayajual  #negerisembilan  #sayajualgambar  #melaka  #jomkahwin  #pameranpengantinmalaysia  #kahwin  #pelamin  #pengantin  #pertunangan  #merisik  #photographer  #pengantin  #pengantinmelayu  #sanding  #nikah  #photographermalaysia  #photographerselangor  #bakalpengantin  #bakalbertunang  #kajang  #bangi  #johor  #perak  #photograficostudio  #konvokesyenuitm 
DEPOSIT HANYA RM200 SAHAJA! Untuk semua jenis tempahan pakej.
.
Mari tempah kami sebagai photographer anda.

For booking or more info whatsapps 018-329 4869 l 010-266 9260 l 017-388 0622
.
#wedding #malaywedding #malayphotographer #weddingphotography #bazaarpaknil #sayajual #negerisembilan #sayajualgambar #melaka #jomkahwin #pameranpengantinmalaysia #kahwin #pelamin #pengantin #pertunangan #merisik #photographer #pengantin #pengantinmelayu #sanding #nikah #photographermalaysia #photographerselangor #bakalpengantin #bakalbertunang #kajang #bangi #johor #perak
#photograficostudio #konvokesyenuitm
DEPOSIT HANYA RM200 SAHAJA! Untuk semua jenis tempahan pakej. . Mari tempah kami sebagai photographer anda. For booking or more info whatsapps 018-329 4869 l 010-266 9260 l 017-388 0622 . #wedding  #malaywedding  #malayphotographer  #weddingphotography  #bazaarpaknil  #sayajual  #negerisembilan  #sayajualgambar  #melaka  #jomkahwin  #pameranpengantinmalaysia  #kahwin  #pelamin  #pengantin  #pertunangan  #merisik  #photographer  #pengantin  #pengantinmelayu  #sanding  #nikah  #photographermalaysia  #photographerselangor  #bakalpengantin  #bakalbertunang  #kajang  #bangi  #johor  #perak  #photograficostudio  #konvokesyenuitm 
DEPOSIT HANYA RM200 SAHAJA! Untuk semua jenis tempahan pakej.
.
Mari tempah kami sebagai photographer anda.

For booking or more info whatsapps 018-329 4869 l 010-266 9260 l 017-388 0622
.
#wedding #malaywedding #malayphotographer #weddingphotography #bazaarpaknil #sayajual #negerisembilan #sayajualgambar #melaka #jomkahwin #pameranpengantinmalaysia #kahwin #pelamin #pengantin #pertunangan #merisik #photographer #pengantin #pengantinmelayu #sanding #nikah #photographermalaysia #photographerselangor #bakalpengantin #bakalbertunang #kajang #bangi #johor #perak
#photograficostudio #konvokesyenuitm
DEPOSIT HANYA RM200 SAHAJA! Untuk semua jenis tempahan pakej. . Mari tempah kami sebagai photographer anda. For booking or more info whatsapps 018-329 4869 l 010-266 9260 l 017-388 0622 . #wedding  #malaywedding  #malayphotographer  #weddingphotography  #bazaarpaknil  #sayajual  #negerisembilan  #sayajualgambar  #melaka  #jomkahwin  #pameranpengantinmalaysia  #kahwin  #pelamin  #pengantin  #pertunangan  #merisik  #photographer  #pengantin  #pengantinmelayu  #sanding  #nikah  #photographermalaysia  #photographerselangor  #bakalpengantin  #bakalbertunang  #kajang  #bangi  #johor  #perak  #photograficostudio  #konvokesyenuitm 
DEPOSIT HANYA RM200 SAHAJA! Untuk semua jenis tempahan pakej.
.
Mari tempah kami sebagai photographer anda.

For booking or more info whatsapps 018-329 4869 l 010-266 9260 l 017-388 0622
.
#wedding #malaywedding #malayphotographer #weddingphotography #bazaarpaknil #sayajual #negerisembilan #sayajualgambar #melaka #jomkahwin #pameranpengantinmalaysia #kahwin #pelamin #pengantin #pertunangan #merisik #photographer #pengantin #pengantinmelayu #sanding #nikah #photographermalaysia #photographerselangor #bakalpengantin #bakalbertunang #kajang #bangi #johor #perak
#photograficostudio #konvokesyenuitm
DEPOSIT HANYA RM200 SAHAJA! Untuk semua jenis tempahan pakej. . Mari tempah kami sebagai photographer anda. For booking or more info whatsapps 018-329 4869 l 010-266 9260 l 017-388 0622 . #wedding  #malaywedding  #malayphotographer  #weddingphotography  #bazaarpaknil  #sayajual  #negerisembilan  #sayajualgambar  #melaka  #jomkahwin  #pameranpengantinmalaysia  #kahwin  #pelamin  #pengantin  #pertunangan  #merisik  #photographer  #pengantin  #pengantinmelayu  #sanding  #nikah  #photographermalaysia  #photographerselangor  #bakalpengantin  #bakalbertunang  #kajang  #bangi  #johor  #perak  #photograficostudio  #konvokesyenuitm 
DEPOSIT HANYA RM200 SAHAJA! Untuk semua jenis tempahan pakej.
.
Mari tempah kami sebagai photographer anda.

For booking or more info whatsapps 018-329 4869 l 010-266 9260 l 017-388 0622
.
#wedding #malaywedding #malayphotographer #weddingphotography #bazaarpaknil #sayajual #negerisembilan #sayajualgambar #melaka #jomkahwin #pameranpengantinmalaysia #kahwin #pelamin #pengantin #pertunangan #merisik #photographer #pengantin #pengantinmelayu #sanding #nikah #photographermalaysia #photographerselangor #bakalpengantin #bakalbertunang #kajang #bangi #johor #perak
#photograficostudio #konvokesyenuitm
DEPOSIT HANYA RM200 SAHAJA! Untuk semua jenis tempahan pakej. . Mari tempah kami sebagai photographer anda. For booking or more info whatsapps 018-329 4869 l 010-266 9260 l 017-388 0622 . #wedding  #malaywedding  #malayphotographer  #weddingphotography  #bazaarpaknil  #sayajual  #negerisembilan  #sayajualgambar  #melaka  #jomkahwin  #pameranpengantinmalaysia  #kahwin  #pelamin  #pengantin  #pertunangan  #merisik  #photographer  #pengantin  #pengantinmelayu  #sanding  #nikah  #photographermalaysia  #photographerselangor  #bakalpengantin  #bakalbertunang  #kajang  #bangi  #johor  #perak  #photograficostudio  #konvokesyenuitm 
DEPOSIT HANYA RM200 SAHAJA! Untuk semua jenis tempahan pakej.
.
Mari tempah kami sebagai photographer anda.

For booking or more info whatsapps 018-329 4869 l 010-266 9260 l 017-388 0622
.
#wedding #malaywedding #malayphotographer #weddingphotography #bazaarpaknil #sayajual #negerisembilan #sayajualgambar #melaka #jomkahwin #pameranpengantinmalaysia #kahwin #pelamin #pengantin #pertunangan #merisik #photographer #pengantin #pengantinmelayu #sanding #nikah #photographermalaysia #photographerselangor #bakalpengantin #bakalbertunang #kajang #bangi #johor #perak
#photograficostudio #konvokesyenuitm
DEPOSIT HANYA RM200 SAHAJA! Untuk semua jenis tempahan pakej. . Mari tempah kami sebagai photographer anda. For booking or more info whatsapps 018-329 4869 l 010-266 9260 l 017-388 0622 . #wedding  #malaywedding  #malayphotographer  #weddingphotography  #bazaarpaknil  #sayajual  #negerisembilan  #sayajualgambar  #melaka  #jomkahwin  #pameranpengantinmalaysia  #kahwin  #pelamin  #pengantin  #pertunangan  #merisik  #photographer  #pengantin  #pengantinmelayu  #sanding  #nikah  #photographermalaysia  #photographerselangor  #bakalpengantin  #bakalbertunang  #kajang  #bangi  #johor  #perak  #photograficostudio  #konvokesyenuitm 
Blue Stone..
Silver 925.. Ramai yang dah risik2 ..
Sekarang Ashajewellery nak bagi anda peluang untuk capai impian anda.. Kepada bakal RAJA SEHARI..jom grab sekarang..boleh JIMAT sambil cantik menawan jari jemari dengan kilauan Silver925 kami.. X tau saiz??..jangan risau..saya bantu..tekan je link ni..mudah kanπŸ€—πŸ€— http://www.wasap.my/60129575731

Group Perkahwinan Barjet (1M)
#rajasehari #pakejpengantin #bakalpengantin #lawalawa #murah #jimat #weedingplanner #silver925 #xluntur #xkarat #bolehpolish
Blue Stone.. Silver 925.. Ramai yang dah risik2 .. Sekarang Ashajewellery nak bagi anda peluang untuk capai impian anda.. Kepada bakal RAJA SEHARI..jom grab sekarang..boleh JIMAT sambil cantik menawan jari jemari dengan kilauan Silver925 kami.. X tau saiz??..jangan risau..saya bantu..tekan je link ni..mudah kanπŸ€—πŸ€— http://www.wasap.my/60129575731 Group Perkahwinan Barjet (1M) #rajasehari  #pakejpengantin  #bakalpengantin  #lawalawa  #murah  #jimat  #weedingplanner  #silver925  #xluntur  #xkarat  #bolehpolish 
Ramai yang risik2 sebelum ni ..
Sekarang Ashajewellery nak bagi anda peluang untuk capai impian IDAMAN ... Kepada bakal RAJA SEHARI..jom grab sekarang..boleh JIMAT sambil cantik menawan jari jemari dengan kilauan Silver925 kami.. X tau saiz??..jangan risau..saya bantu..tekan je link ni..mudah kanπŸ€—πŸ€— http://www.wasap.my/60129575731

Group Perkahwinan Barjet (1M)
#rajasehari #pakejpengantin #bakalpengantin #lawalawa #murah #jimat #weedingplanner #silver925 #xluntur #xkarat #bolehpolish
Ramai yang risik2 sebelum ni .. Sekarang Ashajewellery nak bagi anda peluang untuk capai impian IDAMAN ... Kepada bakal RAJA SEHARI..jom grab sekarang..boleh JIMAT sambil cantik menawan jari jemari dengan kilauan Silver925 kami.. X tau saiz??..jangan risau..saya bantu..tekan je link ni..mudah kanπŸ€—πŸ€— http://www.wasap.my/60129575731 Group Perkahwinan Barjet (1M) #rajasehari  #pakejpengantin  #bakalpengantin  #lawalawa  #murah  #jimat  #weedingplanner  #silver925  #xluntur  #xkarat  #bolehpolish 
Ramai yang risik2 sebelum ni ..
Sekarang Ashajewellery nak bagi anda peluang untuk capai impian IDAMAN ... Kepada bakal RAJA SEHARI..jom grab sekarang..boleh JIMAT sambil cantik menawan jari jemari dengan kilauan Silver925 kami.. X tau saiz??..jangan risau..saya bantu..tekan je link ni..mudah kanπŸ€—πŸ€— http://www.wasap.my/60129575731

Group Perkahwinan Barjet (1M)
#rajasehari #pakejpengantin #bakalpengantin #lawalawa #murah #jimat #weedingplanner #silver925 #xluntur #xkarat #bolehpolish
Ramai yang risik2 sebelum ni .. Sekarang Ashajewellery nak bagi anda peluang untuk capai impian IDAMAN ... Kepada bakal RAJA SEHARI..jom grab sekarang..boleh JIMAT sambil cantik menawan jari jemari dengan kilauan Silver925 kami.. X tau saiz??..jangan risau..saya bantu..tekan je link ni..mudah kanπŸ€—πŸ€— http://www.wasap.my/60129575731 Group Perkahwinan Barjet (1M) #rajasehari  #pakejpengantin  #bakalpengantin  #lawalawa  #murah  #jimat  #weedingplanner  #silver925  #xluntur  #xkarat  #bolehpolish 
Good morning everyone! Pagi pagi ni buat apa? Masih buntu nak selesaikan masalah bulu bulu anda? Ha jangan risau! Candywax ada untuk selesaikan masalah anda! Dijamin berkesan dan selamat. Tengok tu candywax siap masuk paper lagi. Apa tunggu lagi? Jangan buang masa,buang semua bulu anda dengan candywax!Best kanπŸ˜‰So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepatπŸ˜‰πŸ˜‰
.
DM/Whatsapp "CANDY" 0143291731
.
#ent530 #uitm #kbm #bm242 #triofff #sayajual #sayajualhairremoval #buangbulu #bridestobe
#candywaxmalaysia
#waxhairremoval #bakalpengantin 
#hairremoval 
#buangbulu
Good morning everyone! Pagi pagi ni buat apa? Masih buntu nak selesaikan masalah bulu bulu anda? Ha jangan risau! Candywax ada untuk selesaikan masalah anda! Dijamin berkesan dan selamat. Tengok tu candywax siap masuk paper lagi. Apa tunggu lagi? Jangan buang masa,buang semua bulu anda dengan candywax!Best kanπŸ˜‰So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepatπŸ˜‰πŸ˜‰ . DM/Whatsapp "CANDY" 0143291731 . #ent530  #uitm  #kbm  #bm242  #triofff  #sayajual  #sayajualhairremoval  #buangbulu  #bridestobe  #candywaxmalaysia  #waxhairremoval  #bakalpengantin  #hairremoval  #buangbulu 
Bagi pengguna Candywax yang tertanya-tanya camana cara nak simpan Candywax selepass guna, senang je. Cuma masukkan di dalam peti ais selepas dibuka kali pertama. Candywax akan tahan lama dan tiada tarikh luput
.
Best kanπŸ˜‰So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepatπŸ˜‰πŸ˜‰
.
DM/Whatsapp "CANDY" 0143291731
.
#ent530 #uitm #kbm #bm242 #triofff #sayajual #sayajualhairremoval
#candywaxmalaysia
#waxhairremoval #bakalpengantin 
#hairremoval 
#buangbulu
Beautiful wedding at Serdang. . 
Congratulations to the newlywed couple and good luck in your marriage life! ☺️
. 
Thank you for choosing us to be part of your lovely day. . 
Click http://suaragitarstudio.wasap.my/ . 
Or
. 
Whatsapp 014-3258966 . . . . . 
#sewapasystemkl #sewapasystemkualalumpur #pasystemkl #pasystem #pasystemkualalumpur #kerjakahwin #work #wedding #kahwin #malaysianwedding #malaysia #Karaoke #pasystemrental #punjabi #punjabiwedding #malaysianpunjabibhangra #newlyweds #tunang #enciktunangsaya #bakalpengantin #bakalsuami #bakalisteri #myeday #majlispertunangan #eday
Beautiful wedding at Serdang. . Congratulations to the newlywed couple and good luck in your marriage life! ☺️ . Thank you for choosing us to be part of your lovely day. . Click http://suaragitarstudio.wasap.my/ . Or . Whatsapp 014-3258966 . . . . . #sewapasystemkl  #sewapasystemkualalumpur  #pasystemkl  #pasystem  #pasystemkualalumpur  #kerjakahwin  #work  #wedding  #kahwin  #malaysianwedding  #malaysia  #Karaoke  #pasystemrental  #punjabi  #punjabiwedding  #malaysianpunjabibhangra  #newlyweds  #tunang  #enciktunangsaya  #bakalpengantin  #bakalsuami  #bakalisteri  #myeday  #majlispertunangan  #eday 
What is CANDYWAX made from?
.
What I love about CANDYWAX is that they place a large focus on environmental preservation. This products contain Certified Organic and food grade ingredients including Sugar, Chamomile, Lemon Juice and Rose Water by lab test technology.
.
What are the benefits of glazing with CANDYWAX?
.
βœ”οΈReduces pain
βœ”οΈLong terms result
βœ”οΈSaves your money
βœ”οΈEffective in seconds
βœ”οΈGet Silky, Smooth & Beautiful Skin
βœ”οΈQuick & Easy
.
What are you waiting for... Get yours nowπŸ˜‰πŸ˜‰
.
Satisfaction guaranteed
.
DM/Whatsapp "CANDY" 0143291731
.
#ent530 #uitm #kbm #bm242 #triofff #sayajual #sayajualhairremoval #buangbulu #bridestobe
#candywaxmalaysia
#waxhairremoval #bakalpengantin 
#hairremoval 
#buangbulu
What is CANDYWAX made from? . What I love about CANDYWAX is that they place a large focus on environmental preservation. This products contain Certified Organic and food grade ingredients including Sugar, Chamomile, Lemon Juice and Rose Water by lab test technology. . What are the benefits of glazing with CANDYWAX? . βœ”οΈReduces pain βœ”οΈLong terms result βœ”οΈSaves your money βœ”οΈEffective in seconds βœ”οΈGet Silky, Smooth & Beautiful Skin βœ”οΈQuick & Easy . What are you waiting for... Get yours nowπŸ˜‰πŸ˜‰ . Satisfaction guaranteed . DM/Whatsapp "CANDY" 0143291731 . #ent530  #uitm  #kbm  #bm242  #triofff  #sayajual  #sayajualhairremoval  #buangbulu  #bridestobe  #candywaxmalaysia  #waxhairremoval  #bakalpengantin  #hairremoval  #buangbulu 
Anda sedang mencari kad kahwin???
.
Tempahan kad kahwin untuk bulan Disember masih boleh diterima.😍😍
.
Kami @jpprinting akan membantu anda.
.
Dapatkan segera,kami akan bg FREE GIFT menarik untuk anda nanti
.
Apa tunggu lagi..book skarang..masih sempat g nih..
.
Boleh order secara online @ nak datang terus ke JP Printing pun d alu alukan  sangat..
.
Untuk sbrang pertanyaan,boleh tpon @ wsup kita.
.
πŸ“± www.wasap.my/0192433690
πŸ“± www.wasap.my/0192433690 πŸ“± www.wasap.my/0192433690 .
Psstt..jgn lupa Tag & Share pd kawan2 kita yg tengah mencari kad kahwin😘😘
.
#kadkahwinmurah #kadkahwinonline #kadmurah #kadkahwinbajet #sayajualkadkahwin #bakalpengantin #rajasehari #kadkahwincantik #butikpengantin #galerikadkahwin #pameranpengantin #kadkahwinjp
#jomkahwin #bazarpaknilmurah #bakalpengantin #kursuskahwin #nikah #malaywedding #mahligaicinta #fattzura #trending #tv #pengantin #sayajualonline #sayabuatprinting #tunang
Anda sedang mencari kad kahwin??? . Tempahan kad kahwin untuk bulan Disember masih boleh diterima.😍😍 . Kami @jpprinting akan membantu anda. . Dapatkan segera,kami akan bg FREE GIFT menarik untuk anda nanti . Apa tunggu lagi..book skarang..masih sempat g nih.. . Boleh order secara online @ nak datang terus ke JP Printing pun d alu alukan sangat.. . Untuk sbrang pertanyaan,boleh tpon @ wsup kita. . πŸ“± www.wasap.my/0192433690 πŸ“± www.wasap.my/0192433690 πŸ“± www.wasap.my/0192433690 . Psstt..jgn lupa Tag & Share pd kawan2 kita yg tengah mencari kad kahwin😘😘 . #kadkahwinmurah  #kadkahwinonline  #kadmurah  #kadkahwinbajet  #sayajualkadkahwin  #bakalpengantin  #rajasehari  #kadkahwincantik  #butikpengantin  #galerikadkahwin  #pameranpengantin  #kadkahwinjp  #jomkahwin  #bazarpaknilmurah  #bakalpengantin  #kursuskahwin  #nikah  #malaywedding  #mahligaicinta  #fattzura  #trending  #tv  #pengantin  #sayajualonline  #sayabuatprinting  #tunang 
Serlahkan Keyakinanmu dengan Premium Beautiful Korset... Bakal Pengantin atau Raja Sehari mesti happy bila di puji tambah pula di hari bahagianya. 
Tambah pula korset yang dipakai dapat badan makin kemas dari sebelum ni .. #PremiumBeautifulKorset
#PremiumBeautifulKedah
#PremiumBeautifulExpert
#AgentPBSgPetani
#BakarLemakdenganPantas#KempiskanPerut 
#Langsing#Ramping
#SihatdanCantik
#BakalRajaSehari
#BakalPengantin
#LongBra#LongGirdle
#WaistNipper
#SetBerpantang
#SupportTulangBelakang 
#SuperBrand
#LiteTimeWarranty 
#Transformosi2018 
#TDCMillionaireMind
Serlahkan Keyakinanmu dengan Premium Beautiful Korset... Bakal Pengantin atau Raja Sehari mesti happy bila di puji tambah pula di hari bahagianya. Tambah pula korset yang dipakai dapat badan makin kemas dari sebelum ni .. #PremiumBeautifulKorset  #PremiumBeautifulKedah  #PremiumBeautifulExpert  #AgentPBSgPetani  #BakarLemakdenganPantas #KempiskanPerut  #Langsing #Ramping  #SihatdanCantik  #BakalRajaSehari  #BakalPengantin  #LongBra #LongGirdle  #WaistNipper  #SetBerpantang  #SupportTulangBelakang  #SuperBrand  #LiteTimeWarranty  #Transformosi2018  #TDCMillionaireMind 
Inaiceluphotmeletop bukan saja untuk nak celup celup jari jemari korang semua.

Tapi boleh juga disapu atas kuku..senang je ambil putik kapas atau berus kecil sapu biar 15 minit atau 30 minit dah siap.

Mudah tak? Jimat tak? 
Boleh kongsi dengan kawan - kawan, kakak ke adik ke, ibu ke.

Tak rugi kan untuk memiliki inai celup ni ? 
Nak order mai tinggalkan πŸ‘£ dekat whatsapp 0123174458.

Khamis ada postage. Nak join whatsapp kak aimi.

#sayajual #inai #yang #merah
#inaicelup #inaipengantin #inaimerahasli #inaimerahcantik #inaimerahmenyala #inaimerahmurah #untuk #malamberinai #bakalpengantin #raikancinta #menjadi #rajasehari
Inaiceluphotmeletop bukan saja untuk nak celup celup jari jemari korang semua. Tapi boleh juga disapu atas kuku..senang je ambil putik kapas atau berus kecil sapu biar 15 minit atau 30 minit dah siap. Mudah tak? Jimat tak? Boleh kongsi dengan kawan - kawan, kakak ke adik ke, ibu ke. Tak rugi kan untuk memiliki inai celup ni ? Nak order mai tinggalkan πŸ‘£ dekat whatsapp 0123174458. Khamis ada postage. Nak join whatsapp kak aimi. #sayajual  #inai  #yang  #merah  #inaicelup  #inaipengantin  #inaimerahasli  #inaimerahcantik  #inaimerahmenyala  #inaimerahmurah  #untuk  #malamberinai  #bakalpengantin  #raikancinta  #menjadi  #rajasehari 
Koleksi terbaru dari butik kami 😍 Nak cari wedding package? Whatsapp +60194400551 untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej kami πŸ’ƒπŸΌ Kami buatkan baju baru untuk bakal2 pengantin πŸ™€πŸ˜ .
.
Whatsapp +60194400551 ❀️❀️❀️
.
.
#weddingdress #weddingplanner #malaywedding #malayweddingguide #pakejperkahwinan #jomkahwin #glamwedding #royalwedding #bajusanding #bajupengantin #pengantin #mahligaicinta #pesonapengantin #inspirasiperkahwinan #butikpengantin #bakalpengantin #bridetobe #redcarpet #weddingoftheyear #weddingideas #nikah #sanding #photooftheday
Koleksi terbaru dari butik kami 😍 Nak cari wedding package? Whatsapp +60194400551 untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej kami πŸ’ƒπŸΌ Kami buatkan baju baru untuk bakal2 pengantin πŸ™€πŸ˜ . . Whatsapp +60194400551 ❀️❀️❀️ . . #weddingdress  #weddingplanner  #malaywedding  #malayweddingguide  #pakejperkahwinan  #jomkahwin  #glamwedding  #royalwedding  #bajusanding  #bajupengantin  #pengantin  #mahligaicinta  #pesonapengantin  #inspirasiperkahwinan  #butikpengantin  #bakalpengantin  #bridetobe  #redcarpet  #weddingoftheyear  #weddingideas  #nikah  #sanding  #photooftheday 
πŸ”₯T*yb*y Jelly Reflection Skin HOTπŸ”₯
.
Gred : AAA
.
Quality : PU leather
.
23x14cm
.
Rm 85 Sm
Rm 90 Ss
.
πŸ“Œ New arrival , beautiful bagsβ—πŸ’•
.
WhatsApp
0125525600
0125525600
0125525600
.
#handbaglawa #handbagofis #handbagletops #handbagmurah #hadiahbirthday #handbagofis #wanitaumno #puteriumno #usm #sethantaranmurah #bajukurungmurah #setmakeupmurah #cikgutadika #enciksuami #enciktunang #cikgusekolah #cikgucikgi  #handbagbajet #carsem #sethantaranbajet #bakalpengantin #bridetobe #ipohcityawesome #hadiahbajet #hadiahsurprise #cantikcantikshopbags
πŸ”₯T*yb*y Jelly Reflection Skin HOTπŸ”₯ . Gred : AAA . Quality : PU leather . 23x14cm . Rm 85 Sm Rm 90 Ss . πŸ“Œ New arrival , beautiful bagsβ—πŸ’• . WhatsApp 0125525600 0125525600 0125525600 . #handbaglawa  #handbagofis  #handbagletops  #handbagmurah  #hadiahbirthday  #handbagofis  #wanitaumno  #puteriumno  #usm  #sethantaranmurah  #bajukurungmurah  #setmakeupmurah  #cikgutadika  #enciksuami  #enciktunang  #cikgusekolah  #cikgucikgi  #handbagbajet  #carsem  #sethantaranbajet  #bakalpengantin  #bridetobe  #ipohcityawesome  #hadiahbajet  #hadiahsurprise  #cantikcantikshopbags 
Good news Kuchingites! Candywax is now open for pre-order and free COD. Yes, you read it right. Free COD utk area Kuching sampailah ke area Tabuan SAHAJA. 😊😊😊
.

Wax dijangka untuk di COD kan pada 9 Disember 2017. So save the date abg2 kakak2 adik2 semua!! Waktu pre-order dibuka start hari ni, 22/11/17(Rabu) sampailah 08/12/17 (Jumaat)
.

Harga jualan Sabah Sarawak adalah RM40 sebotol. Now with wow promotion, Candywaxers!! Beli dua, dgn harga RM70 sahaja. For those yg berada di luar kawasan Kuching, don't worry. Boleh order 2 dgn harga RM70 juga. Tapi blm termasuk postage aaa. Heheh.. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰.
.

Untuk pertanyaan ataupun pre-order, boleh whatsapp 0178666433. 🀘🀘..
.

#Candywax #organicwax #spaathome #hotwax #bakalpengantin #professionalhairremovalsystem #bridetobe #bazaarpaknil #sayajualsayapakai #100%organic&neutral
Good news Kuchingites! Candywax is now open for pre-order and free COD. Yes, you read it right. Free COD utk area Kuching sampailah ke area Tabuan SAHAJA. 😊😊😊 . Wax dijangka untuk di COD kan pada 9 Disember 2017. So save the date abg2 kakak2 adik2 semua!! Waktu pre-order dibuka start hari ni, 22/11/17(Rabu) sampailah 08/12/17 (Jumaat) . Harga jualan Sabah Sarawak adalah RM40 sebotol. Now with wow promotion, Candywaxers!! Beli dua, dgn harga RM70 sahaja. For those yg berada di luar kawasan Kuching, don't worry. Boleh order 2 dgn harga RM70 juga. Tapi blm termasuk postage aaa. Heheh.. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰. . Untuk pertanyaan ataupun pre-order, boleh whatsapp 0178666433. 🀘🀘.. . #Candywax  #organicwax  #spaathome  #hotwax  #bakalpengantin  #professionalhairremovalsystem  #bridetobe  #bazaarpaknil  #sayajualsayapakai  #100 %organic&neutral
πŸ”₯C*ach Tote HOTπŸ”₯
.
Gred : AAA
.
Quality : PU leather
.
31x25cm
.
Rm 105 Sm
Rm 110 Ss
.
πŸ“Œ New arrival , very prettyβ—πŸ’•
.
WhatsApp
0125525600
0125525600
0125525600
.
#handbaglawa #handbagofis #handbagletops #handbagmurah #hadiahbirthday #handbagofis #wanitaumno #puteriumno #usm #sethantaranmurah #bajukurungmurah #setmakeupmurah #cikgutadika #enciksuami #enciktunang #cikgusekolah #cikgucikgi  #handbagbajet #carsem #sethantaranbajet #bakalpengantin #bridetobe #ipohcityawesome #hadiahbajet #hadiahsurprise #cantikcantikshopbags
πŸ”₯C*ach Tote HOTπŸ”₯ . Gred : AAA . Quality : PU leather . 31x25cm . Rm 105 Sm Rm 110 Ss . πŸ“Œ New arrival , very prettyβ—πŸ’• . WhatsApp 0125525600 0125525600 0125525600 . #handbaglawa  #handbagofis  #handbagletops  #handbagmurah  #hadiahbirthday  #handbagofis  #wanitaumno  #puteriumno  #usm  #sethantaranmurah  #bajukurungmurah  #setmakeupmurah  #cikgutadika  #enciksuami  #enciktunang  #cikgusekolah  #cikgucikgi  #handbagbajet  #carsem  #sethantaranbajet  #bakalpengantin  #bridetobe  #ipohcityawesome  #hadiahbajet  #hadiahsurprise  #cantikcantikshopbags 
πŸ‘™Be brave, Sexy and Charming !! Cute babydoll 🌸
.
Size : XL / 3XL
Available Colour : Green 
Package Included : Dress + G-string
Material : 95% polyester + 5% spandex
.
Postage : RM 6 (1-2pcs) RM 8 (3-4pcs) SM, RM 10 (1-2pcs) RM 11 (3-4pcs) SS.
.
Method to order :
1. PM 017-362-2682 / 014-726-8674.

TAK IKUT CARA DI ATAS TAKKAN DILAYAN 😎
.
#projekwardrobe #lingeriemalaysia #lingerie #bajutidurmalaysia #bajutidurseksi #bajutidurdewasa #bajumalampertama #bajutidurwanita #igshopmalaysia #bazarpaknil #bajutidurmalam #bakalpengantin #malampertama #barangandewasa #pikatsuami #rumahtanggabahagia #sayangsuami #sayangisteri #menggoda #cantik #seksi #nightwearmalaysia #nightwear #bajutidurmurah #plussizeprojekwardrobe
πŸ‘™Be brave, Sexy and Charming !! Cute babydoll 🌸 . Size : XL / 3XL Available Colour : Green Package Included : Dress + G-string Material : 95% polyester + 5% spandex . Postage : RM 6 (1-2pcs) RM 8 (3-4pcs) SM, RM 10 (1-2pcs) RM 11 (3-4pcs) SS. . Method to order : 1. PM 017-362-2682 / 014-726-8674. TAK IKUT CARA DI ATAS TAKKAN DILAYAN 😎 . #projekwardrobe  #lingeriemalaysia  #lingerie  #bajutidurmalaysia  #bajutidurseksi  #bajutidurdewasa  #bajumalampertama  #bajutidurwanita  #igshopmalaysia  #bazarpaknil  #bajutidurmalam  #bakalpengantin  #malampertama  #barangandewasa  #pikatsuami  #rumahtanggabahagia  #sayangsuami  #sayangisteri  #menggoda  #cantik  #seksi  #nightwearmalaysia  #nightwear  #bajutidurmurah  #plussizeprojekwardrobe 
Berseri2 x sy bila bgmbar dgn bakal pengantin😁😁😁
#bakalpengantin#
@hnnkhr 
@shakaria
Berseri2 x sy bila bgmbar dgn bakal pengantin😁😁😁 #bakalpengantin # @hnnkhr @shakaria
πŸ’…πŸΌINAI BRIDE TO BE πŸ’…πŸΌ
.
πŸ’•Di datangkan dgn Warna merah sahaja πŸ’•Mudah digunakan dan tidak comot
πŸ’•Halal & boleh dibawa solat
πŸ’•Bersaiz kecil dari pocket size
πŸ’•Tahan 3-4 bulan penggunaan (ikt cara penggunaan)
πŸ’•Tiada bahan kimia terlarang yg memudharat kan pengguna
πŸ’•Selamat digunakan sbb bahan2 adalah organik 100% dan tiada pewarna yg meragukan
πŸ’•Tidak panas dan menghakis kuku anda

Inai btb bukan diperbuat dr sabun atau axion ye!

Inai BTB ni bahan yg digunakan sama dgn inai golecha yg orang buat lukis atas tanganπŸ’…πŸΌkalau henna lukis atas tangan SAH solat kenapa inai BTB tidak!

Whatsapp 0145191173

Click πŸ‘‡ to order
www.wassap.my/60145191173/InaiBrideToBe

#inaipengantin #inai #inaicalit #inaibridetobe #inaibridetobemurah #bridetobe #inaipengantinmurah #inaimerah #inaimurah #inaihalal #inaicantik #bakalpengantin #butikpengantin #inaimurah #inaicantik #inaiqtex #henna #bridetobe #kukucantik #inaikuku #inaiberus
πŸ’…πŸΌINAI BRIDE TO BE πŸ’…πŸΌ . πŸ’•Di datangkan dgn Warna merah sahaja πŸ’•Mudah digunakan dan tidak comot πŸ’•Halal & boleh dibawa solat πŸ’•Bersaiz kecil dari pocket size πŸ’•Tahan 3-4 bulan penggunaan (ikt cara penggunaan) πŸ’•Tiada bahan kimia terlarang yg memudharat kan pengguna πŸ’•Selamat digunakan sbb bahan2 adalah organik 100% dan tiada pewarna yg meragukan πŸ’•Tidak panas dan menghakis kuku anda Inai btb bukan diperbuat dr sabun atau axion ye! Inai BTB ni bahan yg digunakan sama dgn inai golecha yg orang buat lukis atas tanganπŸ’…πŸΌkalau henna lukis atas tangan SAH solat kenapa inai BTB tidak! Whatsapp 0145191173 Click πŸ‘‡ to order www.wassap.my/60145191173/InaiBrideToBe #inaipengantin  #inai  #inaicalit  #inaibridetobe  #inaibridetobemurah  #bridetobe  #inaipengantinmurah  #inaimerah  #inaimurah  #inaihalal  #inaicantik  #bakalpengantin  #butikpengantin  #inaimurah  #inaicantik  #inaiqtex  #henna  #bridetobe  #kukucantik  #inaikuku  #inaiberus 
Sabun seri cahaya "MALU KULIT BERJERAWAT, JERAGAT DAN KUSAM?" Anda berani untuk berubah menjadi lebih CANTIK, lebih PUTIH, lebih SIHAT dan lebih MENAWAN!

KHAS UNTUK KULIT BERMINYAK βœ” Membantu Merawat jerawat & kulit berminyak βœ” Menyamaratakan ton warna kulit yang tidak sekata βœ” Membuang sel-sel kulit mati pada lapisan pertama kulit sahaja. βœ” Menyelesaikan masalah whitehead/blackhead βœ” Mengatasi masalah melasma βœ” Memudarkan parut jerawat di muka βœ” Mencerahkan kulit muka βœ” Memudarkan dan menghilangkan kesan-kesan hitam Di Wajah βœ” Menegangkan kulit βœ” Menyelesaikan masalah pigmentasi dan jeragat

Rm38.90
Postage rm7 sm/ rm10 ss

Sabun ni sgt sgt sgt tahan lama! 
5 bulan pon br nak abis. πŸ˜‚

Wasap Sarah 
0102762069
#posseluruhmalaysia

#sabunsericahaya #jeragat #kulitkusam #sayajualonline #sayajualjamususukdara #jamususukdara #mukaberparut #parutjerawat #bakalpengantin #pengantinbaru #busananikah #sabah #sarawak #jerawathalus #bijikolestrol #kualalumpur #penang #melaka
Sabun seri cahaya "MALU KULIT BERJERAWAT, JERAGAT DAN KUSAM?" Anda berani untuk berubah menjadi lebih CANTIK, lebih PUTIH, lebih SIHAT dan lebih MENAWAN! KHAS UNTUK KULIT BERMINYAK βœ” Membantu Merawat jerawat & kulit berminyak βœ” Menyamaratakan ton warna kulit yang tidak sekata βœ” Membuang sel-sel kulit mati pada lapisan pertama kulit sahaja. βœ” Menyelesaikan masalah whitehead/blackhead βœ” Mengatasi masalah melasma βœ” Memudarkan parut jerawat di muka βœ” Mencerahkan kulit muka βœ” Memudarkan dan menghilangkan kesan-kesan hitam Di Wajah βœ” Menegangkan kulit βœ” Menyelesaikan masalah pigmentasi dan jeragat Rm38.90 Postage rm7 sm/ rm10 ss Sabun ni sgt sgt sgt tahan lama! 5 bulan pon br nak abis. πŸ˜‚ Wasap Sarah 0102762069 #posseluruhmalaysia  #sabunsericahaya  #jeragat  #kulitkusam  #sayajualonline  #sayajualjamususukdara  #jamususukdara  #mukaberparut  #parutjerawat  #bakalpengantin  #pengantinbaru  #busananikah  #sabah  #sarawak  #jerawathalus  #bijikolestrol  #kualalumpur  #penang  #melaka 
Best Deal : RM4.00 /pcs

sejadah 35x35cm + box + tag majlis

Raikan Cinta
Ghazielah & Rezza
30 November 2017 | 11 Rabiulawal 1439H
citylink #kelantan

Mahu Doorgift yang Cantik, Menarik & Ekslusif pada harga yang sangat Berbaloi Baloi? ...Hubungi @lovelyboutique4u & @bestdeal2u 
Kami menawarkan perkhidmatan doorgift untuk semua majlis  seperti : Perkahwinan , Bertunang, Majlis Kesyukuran, Cukur Jambul, Doa Selamat , Reunion, Dinn35er dan lain2. ☎ Call/sms/whatsapp : 0125929008 (eta) @  0125929001 (syam) untuk order dan pertanyaan

Layari fb kami : www.facebook.com/bestdeal2u@ www.facebook.com/lovelyboutique2u

#doorgiftmalaysia #tisucover #doorgiftkl #tisumurah #bazarpaknil #doorgiftbrunei #bekastisumurah #doorgiftsingapore #tasbihbajet #towelcantik #doorgifttasbih #doorgifts #yassin #perkahwinan #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #cenderahatikahwin #aqiqah #tualamurah #tualamini #sejadahbuluhalus #cukurjambul #nikah #pameranpengantin #tunang #bakalpengantin #tahlil #yassin #sayajualtasbih #yasin
Best Deal : RM4.00 /pcs sejadah 35x35cm + box + tag majlis Raikan Cinta Ghazielah & Rezza 30 November 2017 | 11 Rabiulawal 1439H citylink #kelantan  Mahu Doorgift yang Cantik, Menarik & Ekslusif pada harga yang sangat Berbaloi Baloi? ...Hubungi @lovelyboutique4u & @bestdeal2u Kami menawarkan perkhidmatan doorgift untuk semua majlis seperti : Perkahwinan , Bertunang, Majlis Kesyukuran, Cukur Jambul, Doa Selamat , Reunion, Dinn35er dan lain2. ☎ Call/sms/whatsapp : 0125929008 (eta) @ 0125929001 (syam) untuk order dan pertanyaan Layari fb kami : www.facebook.com/bestdeal2u@ www.facebook.com/lovelyboutique2u #doorgiftmalaysia  #tisucover  #doorgiftkl  #tisumurah  #bazarpaknil  #doorgiftbrunei  #bekastisumurah  #doorgiftsingapore  #tasbihbajet  #towelcantik  #doorgifttasbih  #doorgifts  #yassin  #perkahwinan  #doorgiftkahwin  #doorgiftmurah  #cenderahatikahwin  #aqiqah  #tualamurah  #tualamini  #sejadahbuluhalus  #cukurjambul  #nikah  #pameranpengantin  #tunang  #bakalpengantin  #tahlil  #yassin  #sayajualtasbih  #yasin 
Best Deal : RM6.50 /pcs

sejadah 35x35cm + pprbeg +  tag majlis
yasin + tasbih +  stiker majlis

Walimatulurus
Carmalina & Muhammad Solihin
02/12/2017
selfcollect #dstreetmallkotaseriemas

Mahu Doorgift yang Cantik, Menarik & Ekslusif pada harga yang sangat Berbaloi Baloi? ...Hubungi @lovelyboutique4u & @bestdeal2u 
Kami menawarkan perkhidmatan doorgift untuk semua majlis  seperti : Perkahwinan , Bertunang, Majlis Kesyukuran, Cukur Jambul, doa Selamat , Reunion, Dinner dan lain2. ☎ Call/sms/whatsapp : 0125929008 (eta) @  0125929001 (syam) untuk order dan pertanyaan

Layari fb kami : www.facebook.com/bestdeal2u@ www.facebook.com/lovelyboutique2u

#doorgiftmalaysia #tisucover #doorgiftkl #tisumurah #bazarpaknil #doorgiftbrunei #bekastisumurah #doorgiftsingapore #tasbihbajet #towelcantik #doorgifttasbih #doorgifts #yassin #perkahwinan #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #cenderahatikahwin #aqiqah #tualamurah #tualamini #sejadahbuluhalus #cukurjambul #nikah #pameranpengantin #tunang #bakalpengantin #tahlil #yassin #sayajualtasbih #yasin
Best Deal : RM6.50 /pcs sejadah 35x35cm + pprbeg + tag majlis yasin + tasbih + stiker majlis Walimatulurus Carmalina & Muhammad Solihin 02/12/2017 selfcollect #dstreetmallkotaseriemas  Mahu Doorgift yang Cantik, Menarik & Ekslusif pada harga yang sangat Berbaloi Baloi? ...Hubungi @lovelyboutique4u & @bestdeal2u Kami menawarkan perkhidmatan doorgift untuk semua majlis seperti : Perkahwinan , Bertunang, Majlis Kesyukuran, Cukur Jambul, doa Selamat , Reunion, Dinner dan lain2. ☎ Call/sms/whatsapp : 0125929008 (eta) @ 0125929001 (syam) untuk order dan pertanyaan Layari fb kami : www.facebook.com/bestdeal2u@ www.facebook.com/lovelyboutique2u #doorgiftmalaysia  #tisucover  #doorgiftkl  #tisumurah  #bazarpaknil  #doorgiftbrunei  #bekastisumurah  #doorgiftsingapore  #tasbihbajet  #towelcantik  #doorgifttasbih  #doorgifts  #yassin  #perkahwinan  #doorgiftkahwin  #doorgiftmurah  #cenderahatikahwin  #aqiqah  #tualamurah  #tualamini  #sejadahbuluhalus  #cukurjambul  #nikah  #pameranpengantin  #tunang  #bakalpengantin  #tahlil  #yassin  #sayajualtasbih  #yasin 
Best Deal : RM5.50 /pcs

sejadah 35x35cm + pprbeg + yasin +  tag majlis

Walimatulurus
Carmalina & Muhammad Solihin
02/12/2017
selfcollect #dstreetmallkotaseriemas

Mahu Doorgift yang Cantik, Menarik & Ekslusif pada harga yang sangat Berbaloi Baloi? ...Hubungi @lovelyboutique4u & @bestdeal2u 
Kami menawarkan perkhidmatan doorgift untuk semua majlis  seperti : Perkahwinan , Bertunang, Majlis Kesyukuran, Cukur Jambul, doa Selamat , Reunion, Dinner dan lain2. ☎ Call/sms/whatsapp : 0125929008 (eta) @  0125929001 (syam) untuk order dan pertanyaan

Layari fb kami : www.facebook.com/bestdeal2u@ www.facebook.com/lovelyboutique2u

#doorgiftmalaysia #tisucover #doorgiftkl #tisumurah #bazarpaknil #doorgiftbrunei #bekastisumurah #doorgiftsingapore #tasbihbajet #towelcantik #doorgifttasbih #doorgifts #yassin #perkahwinan #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #cenderahatikahwin #aqiqah #tualamurah #tualamini #sejadahbuluhalus #cukurjambul #nikah #pameranpengantin #tunang #bakalpengantin #tahlil #yassin #sayajualtasbih #yasin
Best Deal : RM5.50 /pcs sejadah 35x35cm + pprbeg + yasin + tag majlis Walimatulurus Carmalina & Muhammad Solihin 02/12/2017 selfcollect #dstreetmallkotaseriemas  Mahu Doorgift yang Cantik, Menarik & Ekslusif pada harga yang sangat Berbaloi Baloi? ...Hubungi @lovelyboutique4u & @bestdeal2u Kami menawarkan perkhidmatan doorgift untuk semua majlis seperti : Perkahwinan , Bertunang, Majlis Kesyukuran, Cukur Jambul, doa Selamat , Reunion, Dinner dan lain2. ☎ Call/sms/whatsapp : 0125929008 (eta) @ 0125929001 (syam) untuk order dan pertanyaan Layari fb kami : www.facebook.com/bestdeal2u@ www.facebook.com/lovelyboutique2u #doorgiftmalaysia  #tisucover  #doorgiftkl  #tisumurah  #bazarpaknil  #doorgiftbrunei  #bekastisumurah  #doorgiftsingapore  #tasbihbajet  #towelcantik  #doorgifttasbih  #doorgifts  #yassin  #perkahwinan  #doorgiftkahwin  #doorgiftmurah  #cenderahatikahwin  #aqiqah  #tualamurah  #tualamini  #sejadahbuluhalus  #cukurjambul  #nikah  #pameranpengantin  #tunang  #bakalpengantin  #tahlil  #yassin  #sayajualtasbih  #yasin 
Best Deal : RM3.50 /pcs

yasin + tasbih + pprbeg +  stiker majlis

Walimatulurus
Carmalina & Muhammad Solihin
02/12/2017
selfcollect #dstreetmallkotaseriemas

Mahu Doorgift yang Cantik, Menarik & Ekslusif pada harga yang sangat Berbaloi Baloi? ...Hubungi @lovelyboutique4u & @bestdeal2u 
Kami menawarkan perkhidmatan doorgift untuk semua majlis  seperti : Perkahwinan , Bertunang, Majlis Kesyukuran, Cukur Jambul, doa Selamat , Reunion, Dinner dan lain2. ☎ Call/sms/whatsapp : 0125929008 (eta) @  0125929001 (syam) untuk order dan pertanyaan

Layari fb kami : www.facebook.com/bestdeal2u@ www.facebook.com/lovelyboutique2u

#doorgiftmalaysia #tisucover #doorgiftkl #tisumurah #bazarpaknil #doorgiftbrunei #bekastisumurah #doorgiftsingapore #tasbihbajet #towelcantik #doorgifttasbih #doorgifts #yassin #perkahwinan #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #cenderahatikahwin #aqiqah #tualamurah #tualamini #sejadahbuluhalus #cukurjambul #nikah #pameranpengantin #tunang #bakalpengantin #tahlil #yassin #sayajualtasbih #yasin
Best Deal : RM3.50 /pcs yasin + tasbih + pprbeg + stiker majlis Walimatulurus Carmalina & Muhammad Solihin 02/12/2017 selfcollect #dstreetmallkotaseriemas  Mahu Doorgift yang Cantik, Menarik & Ekslusif pada harga yang sangat Berbaloi Baloi? ...Hubungi @lovelyboutique4u & @bestdeal2u Kami menawarkan perkhidmatan doorgift untuk semua majlis seperti : Perkahwinan , Bertunang, Majlis Kesyukuran, Cukur Jambul, doa Selamat , Reunion, Dinner dan lain2. ☎ Call/sms/whatsapp : 0125929008 (eta) @ 0125929001 (syam) untuk order dan pertanyaan Layari fb kami : www.facebook.com/bestdeal2u@ www.facebook.com/lovelyboutique2u #doorgiftmalaysia  #tisucover  #doorgiftkl  #tisumurah  #bazarpaknil  #doorgiftbrunei  #bekastisumurah  #doorgiftsingapore  #tasbihbajet  #towelcantik  #doorgifttasbih  #doorgifts  #yassin  #perkahwinan  #doorgiftkahwin  #doorgiftmurah  #cenderahatikahwin  #aqiqah  #tualamurah  #tualamini  #sejadahbuluhalus  #cukurjambul  #nikah  #pameranpengantin  #tunang  #bakalpengantin  #tahlil  #yassin  #sayajualtasbih  #yasin 
Best Deal : RM2.00 /pcs

yasin + tasbih + stiker majlis

Walimatulurus
Carmalina & Muhammad Solihin
02/12/2017
selfcollect #dstreetmallkotaseriemas

Mahu Doorgift yang Cantik, Menarik & Ekslusif pada harga yang sangat Berbaloi Baloi? ...Hubungi @lovelyboutique4u & @bestdeal2u 
Kami menawarkan perkhidmatan doorgift untuk semua majlis  seperti : Perkahwinan , Bertunang, Majlis Kesyukuran, Cukur Jambul, Doa Selamat , Reunion, Dinn35er dan lain2. ☎ Call/sms/whatsapp : 0125929008 (eta) @  0125929001 (syam) untuk order dan pertanyaan

Layari fb kami : www.facebook.com/bestdeal2u@ www.facebook.com/lovelyboutique2u

#doorgiftmalaysia #tisucover #doorgiftkl #tisumurah #bazarpaknil #doorgiftbrunei #bekastisumurah #doorgiftsingapore #tasbihbajet #towelcantik #doorgifttasbih #doorgifts #yassin #perkahwinan #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #cenderahatikahwin #aqiqah #tualamurah #tualamini #sejadahbuluhalus #cukurjambul #nikah #pameranpengantin #tunang #bakalpengantin #tahlil #yassin #sayajualtasbih #yasin
Best Deal : RM2.00 /pcs yasin + tasbih + stiker majlis Walimatulurus Carmalina & Muhammad Solihin 02/12/2017 selfcollect #dstreetmallkotaseriemas  Mahu Doorgift yang Cantik, Menarik & Ekslusif pada harga yang sangat Berbaloi Baloi? ...Hubungi @lovelyboutique4u & @bestdeal2u Kami menawarkan perkhidmatan doorgift untuk semua majlis seperti : Perkahwinan , Bertunang, Majlis Kesyukuran, Cukur Jambul, Doa Selamat , Reunion, Dinn35er dan lain2. ☎ Call/sms/whatsapp : 0125929008 (eta) @ 0125929001 (syam) untuk order dan pertanyaan Layari fb kami : www.facebook.com/bestdeal2u@ www.facebook.com/lovelyboutique2u #doorgiftmalaysia  #tisucover  #doorgiftkl  #tisumurah  #bazarpaknil  #doorgiftbrunei  #bekastisumurah  #doorgiftsingapore  #tasbihbajet  #towelcantik  #doorgifttasbih  #doorgifts  #yassin  #perkahwinan  #doorgiftkahwin  #doorgiftmurah  #cenderahatikahwin  #aqiqah  #tualamurah  #tualamini  #sejadahbuluhalus  #cukurjambul  #nikah  #pameranpengantin  #tunang  #bakalpengantin  #tahlil  #yassin  #sayajualtasbih  #yasin 
@candywax_Singapore -  Shop now while stock last!
.
$20 per jar

What are you waiting for... Get yours nowπŸ˜‰πŸ˜‰
.
Satisfaction guaranteed
.
DM/Whatsapp "CANDY" 87426838
.
#sayajual #sayajualhairremoval #buangbulu #bridestobe #upm #uitmshahalam #msu #ucsi #um #kuis #mmu #iium #uitm 
#candywaxsg
#candywaxsg #candywaxfeedbacksg #candyseller #waxhairremoval #bakalpengantin 
#hairremoval 
#buangbulu
#sg
Best Deal : RM4.50 /pcs

sejadah 35x35cm + pprbeg +  tag majlis

Walimatulurus
Carmalina & Muhammad Solihin
02/12/2017
selfcollect #dstreetmallkotaseriemas

Mahu Doorgift yang Cantik, Menarik & Ekslusif pada harga yang sangat Berbaloi Baloi? ...Hubungi @lovelyboutique4u & @bestdeal2u 
Kami menawarkan perkhidmatan doorgift untuk semua majlis  seperti : Perkahwinan , Bertunang, Majlis Kesyukuran, Cukur Jambul, Doa Selamat , Reunion, Dinn35er dan lain2. ☎ Call/sms/whatsapp : 0125929008 (eta) @  0125929001 (syam) untuk order dan pertanyaan

Layari fb kami : www.facebook.com/bestdeal2u@ www.facebook.com/lovelyboutique2u

#doorgiftmalaysia #tisucover #doorgiftkl #tisumurah #bazarpaknil #doorgiftbrunei #bekastisumurah #doorgiftsingapore #tasbihbajet #towelcantik #doorgifttasbih #doorgifts #yassin #perkahwinan #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #cenderahatikahwin #aqiqah #tualamurah #tualamini #sejadahbuluhalus #cukurjambul #nikah #pameranpengantin #tunang #bakalpengantin #tahlil #yassin #sayajualtasbih #yasin
Best Deal : RM4.50 /pcs sejadah 35x35cm + pprbeg + tag majlis Walimatulurus Carmalina & Muhammad Solihin 02/12/2017 selfcollect #dstreetmallkotaseriemas  Mahu Doorgift yang Cantik, Menarik & Ekslusif pada harga yang sangat Berbaloi Baloi? ...Hubungi @lovelyboutique4u & @bestdeal2u Kami menawarkan perkhidmatan doorgift untuk semua majlis seperti : Perkahwinan , Bertunang, Majlis Kesyukuran, Cukur Jambul, Doa Selamat , Reunion, Dinn35er dan lain2. ☎ Call/sms/whatsapp : 0125929008 (eta) @ 0125929001 (syam) untuk order dan pertanyaan Layari fb kami : www.facebook.com/bestdeal2u@ www.facebook.com/lovelyboutique2u #doorgiftmalaysia  #tisucover  #doorgiftkl  #tisumurah  #bazarpaknil  #doorgiftbrunei  #bekastisumurah  #doorgiftsingapore  #tasbihbajet  #towelcantik  #doorgifttasbih  #doorgifts  #yassin  #perkahwinan  #doorgiftkahwin  #doorgiftmurah  #cenderahatikahwin  #aqiqah  #tualamurah  #tualamini  #sejadahbuluhalus  #cukurjambul  #nikah  #pameranpengantin  #tunang  #bakalpengantin  #tahlil  #yassin  #sayajualtasbih  #yasin 
Best Deal : RM3.00 /pcs

sejadah 35x35cm + tag majlis

Walimatulurus
Carmalina & Muhammad Solihin
02/12/2017
selfcollect #dstreetmallkotaseriemas

Mahu Doorgift yang Cantik, Menarik & Ekslusif pada harga yang sangat Berbaloi Baloi? ...Hubungi @lovelyboutique4u & @bestdeal2u 
Kami menawarkan perkhidmatan doorgift untuk semua majlis  seperti : Perkahwinan , Bertunang, Majlis Kesyukuran, Cukur Jambul, Doa Selamat , Reunion, Dinn35er dan lain2. ☎ Call/sms/whatsapp : 0125929008 (eta) @  0125929001 (syam) untuk order dan pertanyaan

Layari fb kami : www.facebook.com/bestdeal2u@ www.facebook.com/lovelyboutique2u

#doorgiftmalaysia #tisucover #doorgiftkl #tisumurah #bazarpaknil #doorgiftbrunei #bekastisumurah #doorgiftsingapore #tasbihbajet #towelcantik #doorgifttasbih #doorgifts #yassin #perkahwinan #doorgiftkahwin #doorgiftmurah #cenderahatikahwin #aqiqah #tualamurah #tualamini #sejadahbuluhalus #cukurjambul #nikah #pameranpengantin #tunang #bakalpengantin #tahlil #yassin #sayajualtasbih #yasin
Best Deal : RM3.00 /pcs sejadah 35x35cm + tag majlis Walimatulurus Carmalina & Muhammad Solihin 02/12/2017 selfcollect #dstreetmallkotaseriemas  Mahu Doorgift yang Cantik, Menarik & Ekslusif pada harga yang sangat Berbaloi Baloi? ...Hubungi @lovelyboutique4u & @bestdeal2u Kami menawarkan perkhidmatan doorgift untuk semua majlis seperti : Perkahwinan , Bertunang, Majlis Kesyukuran, Cukur Jambul, Doa Selamat , Reunion, Dinn35er dan lain2. ☎ Call/sms/whatsapp : 0125929008 (eta) @ 0125929001 (syam) untuk order dan pertanyaan Layari fb kami : www.facebook.com/bestdeal2u@ www.facebook.com/lovelyboutique2u #doorgiftmalaysia  #tisucover  #doorgiftkl  #tisumurah  #bazarpaknil  #doorgiftbrunei  #bekastisumurah  #doorgiftsingapore  #tasbihbajet  #towelcantik  #doorgifttasbih  #doorgifts  #yassin  #perkahwinan  #doorgiftkahwin  #doorgiftmurah  #cenderahatikahwin  #aqiqah  #tualamurah  #tualamini  #sejadahbuluhalus  #cukurjambul  #nikah  #pameranpengantin  #tunang  #bakalpengantin  #tahlil  #yassin  #sayajualtasbih  #yasin 
Kacak kan? NAK KAHWIN? NAK TUNANG? NAK CINCIN TAHAN LASAK? CANTIK? KACAK? TAPI MURAH? JUMPE KE KAT KEDAI EMAS YANG MURAH2 MACAM TU? NI DAH JUMPE YANG MURAH, Tunggu apa lagi? Order sekarang! Terlambat, nanti abih saiz plak! READY STOCK BUT LIMITED SIZE
.
925 STERLING SILVER RING / CINCIN PERAK ASLI
TAK KARAT
TAK LUNTUR

LEBIH JIMAT DENGAN PEMBELIAN COUPLE RING/BRACELET + RING
Awak boleh mix & match sendiri jgk tau!

HOW TO ORDER :
1) SCREENSHOOT
2) WHATSAPP (+6) 014 534 1806 / klik link di bio (recommended)

Tak tahu saiz? Jangan risau. Akma akan guide awak.

Follow
@sunshinejewellery_ for more design
@cinta_diamonds for COUPLE RINGFollow
@cinta_diamonds (couple ring)
@sunshinejewellery_ (single ring & bracelet)
@cincin_lelakikacak (men ring)
@hartacustomer (testimoni)

#cincin #nikah #kahwin #instamalaysia #sayajualcincin #cincinnikah #followme #igersmalaysia #onlineshopping #malaysia #sayajualemas #sayajualsilver #hadiahmurah #picoftheday #selangor #igersmalaya #iphone #bajunikah #tunang #bajupengapit #pelamin #pengantin #menring #cincinlelaki #men #couplering #cincinlelakimalaysia 
#bakalpengantin #bakalisteri
Kacak kan? NAK KAHWIN? NAK TUNANG? NAK CINCIN TAHAN LASAK? CANTIK? KACAK? TAPI MURAH? JUMPE KE KAT KEDAI EMAS YANG MURAH2 MACAM TU? NI DAH JUMPE YANG MURAH, Tunggu apa lagi? Order sekarang! Terlambat, nanti abih saiz plak! READY STOCK BUT LIMITED SIZE . 925 STERLING SILVER RING / CINCIN PERAK ASLI TAK KARAT TAK LUNTUR LEBIH JIMAT DENGAN PEMBELIAN COUPLE RING/BRACELET + RING Awak boleh mix & match sendiri jgk tau! HOW TO ORDER : 1) SCREENSHOOT 2) WHATSAPP (+6) 014 534 1806 / klik link di bio (recommended) Tak tahu saiz? Jangan risau. Akma akan guide awak. Follow @sunshinejewellery_ for more design @cinta_diamonds for COUPLE RINGFollow @cinta_diamonds (couple ring) @sunshinejewellery_ (single ring & bracelet) @cincin_lelakikacak (men ring) @hartacustomer (testimoni) #cincin  #nikah  #kahwin  #instamalaysia  #sayajualcincin  #cincinnikah  #followme  #igersmalaysia  #onlineshopping  #malaysia  #sayajualemas  #sayajualsilver  #hadiahmurah  #picoftheday  #selangor  #igersmalaya  #iphone  #bajunikah  #tunang  #bajupengapit  #pelamin  #pengantin  #menring  #cincinlelaki  #men  #couplering  #cincinlelakimalaysia  #bakalpengantin  #bakalisteri 
Bakal pengantin yang risau bentuk badan tak kemas, tak sempat nak exercise, jangan risau sangat okay. .
PB kan ada. Pakai je terus gorgeous.
.
Jom pakai PB. Jemput whatsapp saya terus ya.
.
#premiumbeautiful #bakalpengantin #pengantin #rajasehari #korsetpengantin #korsetmurah