an online Instagram web viewer

#bandarsaujanaputra medias

Photos

Uolsss jgn ingat perempuan je boleh minum Jus Lentik Dara ni tau. LELAKI pon boleh jugak uols ! Haaa ce tengok abg2 hensem kita ni pon consume #lentikdara jgk tau.. Bkn 1 botol, bkn 2 botol tapi 3 botol terus dia beli ! Sebab apa skali 3 botol ??? Mestilah sebab 1001 khasiat dlm jus #lentikdara ni. Mmg luaran & dalaman tip top uols ! ๐Ÿ‘๐Ÿ’‹
So uols bila lg nak berLentikDara ? Jom dapatkan #lentikdara dgn miza. Ada FREE GIFT miza nak bg dkt uols ๐ŸŽ๐Ÿ˜˜
.
.
.
.
#LentikDaraRICH54 
#TeamLDLadyR 
#LentikDaraMiza 
#LentikDaraPutrajaya 
#LentikDaraCyberjaya
#TestimoniLentikDara 
#LentikDaraFeedback
#DropshipWanted 
#DropshipDiperlukan 
#AgentWanted 
#putrajaya #cyberjaya #bangi #kajang #dengkil #banting #sepang #kotawarisan #serdang #serikembangan #desapinggiranputra #saujanaputra #bandarsaujanaputra #gemencheh #feldabukitrokan
Uolsss jgn ingat perempuan je boleh minum Jus Lentik Dara ni tau. LELAKI pon boleh jugak uols ! Haaa ce tengok abg2 hensem kita ni pon consume #lentikdara  jgk tau.. Bkn 1 botol, bkn 2 botol tapi 3 botol terus dia beli ! Sebab apa skali 3 botol ??? Mestilah sebab 1001 khasiat dlm jus #lentikdara  ni. Mmg luaran & dalaman tip top uols ! ๐Ÿ‘๐Ÿ’‹ So uols bila lg nak berLentikDara ? Jom dapatkan #lentikdara  dgn miza. Ada FREE GIFT miza nak bg dkt uols ๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ . . . . #LentikDaraRICH54  #TeamLDLadyR  #LentikDaraMiza  #LentikDaraPutrajaya  #LentikDaraCyberjaya  #TestimoniLentikDara  #LentikDaraFeedback  #DropshipWanted  #DropshipDiperlukan  #AgentWanted  #putrajaya  #cyberjaya  #bangi  #kajang  #dengkil  #banting  #sepang  #kotawarisan  #serdang  #serikembangan  #desapinggiranputra  #saujanaputra  #bandarsaujanaputra  #gemencheh  #feldabukitrokan 
Uolsss jgn ingat perempuan je boleh minum Jus Lentik Dara ni tau. LELAKI pon boleh jugak uols ! Haaa ce tengok abg2 hensem kita ni pon consume #lentikdara jgk tau.. Bkn 1 botol, bkn 2 botol tapi 3 botol terus dia beli ! Sebab apa skali 3 botol ??? Mestilah sebab 1001 khasiat dlm jus #lentikdara ni. Mmg luaran & dalaman tip top uols ! ๐Ÿ‘๐Ÿ’‹
So uols bila lg nak berLentikDara ? Jom dapatkan #lentikdara dgn miza. Ada FREE GIFT miza nak bg dkt uols ๐ŸŽ๐Ÿ˜˜
.
.
.
.
#LentikDaraRICH54 
#TeamLDLadyR 
#LentikDaraMiza 
#LentikDaraPutrajaya 
#LentikDaraCyberjaya
#TestimoniLentikDara 
#LentikDaraFeedback
#DropshipWanted 
#DropshipDiperlukan 
#AgentWanted 
#putrajaya #cyberjaya #bangi #kajang #dengkil #banting #sepang #kotawarisan #serdang #serikembangan #desapinggiranputra #saujanaputra #bandarsaujanaputra #gemencheh #feldabukitrokan
Uolsss jgn ingat perempuan je boleh minum Jus Lentik Dara ni tau. LELAKI pon boleh jugak uols ! Haaa ce tengok abg2 hensem kita ni pon consume #lentikdara  jgk tau.. Bkn 1 botol, bkn 2 botol tapi 3 botol terus dia beli ! Sebab apa skali 3 botol ??? Mestilah sebab 1001 khasiat dlm jus #lentikdara  ni. Mmg luaran & dalaman tip top uols ! ๐Ÿ‘๐Ÿ’‹ So uols bila lg nak berLentikDara ? Jom dapatkan #lentikdara  dgn miza. Ada FREE GIFT miza nak bg dkt uols ๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ . . . . #LentikDaraRICH54  #TeamLDLadyR  #LentikDaraMiza  #LentikDaraPutrajaya  #LentikDaraCyberjaya  #TestimoniLentikDara  #LentikDaraFeedback  #DropshipWanted  #DropshipDiperlukan  #AgentWanted  #putrajaya  #cyberjaya  #bangi  #kajang  #dengkil  #banting  #sepang  #kotawarisan  #serdang  #serikembangan  #desapinggiranputra  #saujanaputra  #bandarsaujanaputra  #gemencheh  #feldabukitrokan 
Uolsss jgn ingat perempuan je boleh minum Jus Lentik Dara ni tau. LELAKI pon boleh jugak uols ! Haaa ce tengok abg2 hensem kita ni pon consume #lentikdara jgk tau.. Bkn 1 botol, bkn 2 botol tapi 3 botol terus dia beli ! Sebab apa skali 3 botol ??? Mestilah sebab 1001 khasiat dlm jus #lentikdara ni. Mmg luaran & dalaman tip top uols ! ๐Ÿ‘๐Ÿ’‹
So uols bila lg nak berLentikDara ? Jom dapatkan #lentikdara dgn miza. Ada FREE GIFT miza nak bg dkt uols ๐ŸŽ๐Ÿ˜˜
.
.
.
.
#LentikDaraRICH54 
#TeamLDLadyR 
#LentikDaraMiza 
#LentikDaraPutrajaya 
#LentikDaraCyberjaya
#TestimoniLentikDara 
#LentikDaraFeedback
#DropshipWanted 
#DropshipDiperlukan 
#AgentWanted 
#putrajaya #cyberjaya #bangi #kajang #dengkil #banting #sepang #kotawarisan #serdang #serikembangan #desapinggiranputra #saujanaputra #bandarsaujanaputra #gemencheh #feldabukitrokan
Uolsss jgn ingat perempuan je boleh minum Jus Lentik Dara ni tau. LELAKI pon boleh jugak uols ! Haaa ce tengok abg2 hensem kita ni pon consume #lentikdara  jgk tau.. Bkn 1 botol, bkn 2 botol tapi 3 botol terus dia beli ! Sebab apa skali 3 botol ??? Mestilah sebab 1001 khasiat dlm jus #lentikdara  ni. Mmg luaran & dalaman tip top uols ! ๐Ÿ‘๐Ÿ’‹ So uols bila lg nak berLentikDara ? Jom dapatkan #lentikdara  dgn miza. Ada FREE GIFT miza nak bg dkt uols ๐ŸŽ๐Ÿ˜˜ . . . . #LentikDaraRICH54  #TeamLDLadyR  #LentikDaraMiza  #LentikDaraPutrajaya  #LentikDaraCyberjaya  #TestimoniLentikDara  #LentikDaraFeedback  #DropshipWanted  #DropshipDiperlukan  #AgentWanted  #putrajaya  #cyberjaya  #bangi  #kajang  #dengkil  #banting  #sepang  #kotawarisan  #serdang  #serikembangan  #desapinggiranputra  #saujanaputra  #bandarsaujanaputra  #gemencheh  #feldabukitrokan 
Peluang untuk anda memiliki hartanah dalam usia yang muda adalah cerah sekiranya anda punya "proper plan" jangka panjang yang realistik.
.
.
Gaji besar atau kecil bukanlah penghalang untuk seseorang individu memiliki hartanah.
.
.
Financial stability datang atas dasar kesedaran kita merancang masa depan.
.
.
keep it up and never give up on your dreams

#propertylisting #hartanah #setapak #gombak #carihartanah #rumahbaruku #jomcarihartanah #pelaburanhartanah #propertyinvestment #elitehartanah #rshahzulkarnain #hartanahmalaysia  #hartanahuntukdijual #faridkamil #lagendabudaksetan #klia #klia2airport #bandarsaujanaputra #worldwide #nakkahwin
Peluang untuk anda memiliki hartanah dalam usia yang muda adalah cerah sekiranya anda punya "proper plan" jangka panjang yang realistik. . . Gaji besar atau kecil bukanlah penghalang untuk seseorang individu memiliki hartanah. . . Financial stability datang atas dasar kesedaran kita merancang masa depan. . . keep it up and never give up on your dreams #propertylisting  #hartanah  #setapak  #gombak  #carihartanah  #rumahbaruku  #jomcarihartanah  #pelaburanhartanah  #propertyinvestment  #elitehartanah  #rshahzulkarnain  #hartanahmalaysia  #hartanahuntukdijual  #faridkamil  #lagendabudaksetan  #klia  #klia2airport  #bandarsaujanaputra  #worldwide  #nakkahwin 
Hai Lovelies!
-
Ready stock eyeshadow ferra rossa beauty
Colour yang cantik & sangat pigmented
-
Only RM45 each
-
Product yang dijual ada kelulusan dari KKM
-
Postage +RM8(s), +RM12(ss).
-
Nak tahu lebih details? 
Whatsapp Yana | +60192655617
-
COD Area : Putra Height, Bandar Saujana Putra, Cyberjaya, Putrajaya
-
#suikone #suikonemalaysia #suikoneblusher #blusher
#muamalaysia #TeamKakDKayaKayaKaya #nrcosmetics #nrcfoundation #nafura #honeybee #alaskamoisturizer #muakl #muashahalam #muasubangjaya #makeupgalore #ferrarossaeyeshadow #putraheight #putrajaya #bandarsaujanaputra #mahsauniversity #bazarpaknil #alysa #centella #alaskatoner #makeupproducts #makeup #ferrarossabeauty #desidamayanti #tabitadesidamayanti #cottonangelpowder
Hai Lovelies! - Ready stock eyeshadow ferra rossa beauty Colour yang cantik & sangat pigmented - Only RM45 each - Product yang dijual ada kelulusan dari KKM - Postage +RM8(s), +RM12(ss). - Nak tahu lebih details? Whatsapp Yana | +60192655617 - COD Area : Putra Height, Bandar Saujana Putra, Cyberjaya, Putrajaya - #suikone  #suikonemalaysia  #suikoneblusher  #blusher  #muamalaysia  #TeamKakDKayaKayaKaya  #nrcosmetics  #nrcfoundation  #nafura  #honeybee  #alaskamoisturizer  #muakl  #muashahalam  #muasubangjaya  #makeupgalore  #ferrarossaeyeshadow  #putraheight  #putrajaya  #bandarsaujanaputra  #mahsauniversity  #bazarpaknil  #alysa  #centella  #alaskatoner  #makeupproducts  #makeup  #ferrarossabeauty  #desidamayanti  #tabitadesidamayanti  #cottonangelpowder 
Brownies for Ita..tq.. ๐Ÿ˜Š#brownieskedut #bandarsaujanaputra #putraheights
Kek kali ni ada udang goreng 5 ketuii. Suka la tu  ijat. Hehe. My bestfriend. Always be ๐Ÿ˜Š #rindukakgee ๐Ÿ’ฒRM55
๐Ÿ‘ช 6-8 orang makan
๐Ÿ“ž WA : +60192044669

#suprisedeliveryshahalam #suprisedeliverybanting #banting #rare #rarecake #banting #kualalangat #suprisedeliveryklang #bandarsaujanaputra #deliveryshahalam #deliveryservice #deliveryorder #kualalangat #fattzura #cakeshahalam #cakebanting #cake #makanan #makan #cake #malaysia #banting #parttevents #party #banting #bantingharga #klang #shahalam #seksyen7 #shahalamseksyen7 #shahalamseksyen13 #shahalamseksyen9
Kek kali ni ada udang goreng 5 ketuii. Suka la tu ijat. Hehe. My bestfriend. Always be ๐Ÿ˜Š #rindukakgee  ๐Ÿ’ฒRM55 ๐Ÿ‘ช 6-8 orang makan ๐Ÿ“ž WA : +60192044669 #suprisedeliveryshahalam  #suprisedeliverybanting  #banting  #rare  #rarecake  #banting  #kualalangat  #suprisedeliveryklang  #bandarsaujanaputra  #deliveryshahalam  #deliveryservice  #deliveryorder  #kualalangat  #fattzura  #cakeshahalam  #cakebanting  #cake  #makanan  #makan  #cake  #malaysia  #banting  #parttevents  #party  #banting  #bantingharga  #klang  #shahalam  #seksyen7  #shahalamseksyen7  #shahalamseksyen13  #shahalamseksyen9 
Muka happy @izkamil dapat kek ๐Ÿ˜๐Ÿ‘ Sorry jat, lambat sikit. Kereta wat hal ๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ’† Happy belated birthday jat ๐Ÿ˜ ๐Ÿ’ฒRM55
๐Ÿ‘ช 6-8 orang makan
๐Ÿ“ž WA : +60192044669

#suprisedeliveryshahalam #suprisedeliverybanting #banting #rare #rarecake #banting #kualalangat #suprisedeliveryklang #bandarsaujanaputra #deliveryshahalam #deliveryservice #deliveryorder #kualalangat #fattzura #cakeshahalam #cakebanting #cake #makanan #makan #cake #malaysia #banting #parttevents #party #banting #bantingharga #klang #shahalam #seksyen7 #shahalamseksyen7 #shahalamseksyen13 #shahalamseksyen9
Muka happy @izkamil dapat kek ๐Ÿ˜๐Ÿ‘ Sorry jat, lambat sikit. Kereta wat hal ๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ’† Happy belated birthday jat ๐Ÿ˜ ๐Ÿ’ฒRM55 ๐Ÿ‘ช 6-8 orang makan ๐Ÿ“ž WA : +60192044669 #suprisedeliveryshahalam  #suprisedeliverybanting  #banting  #rare  #rarecake  #banting  #kualalangat  #suprisedeliveryklang  #bandarsaujanaputra  #deliveryshahalam  #deliveryservice  #deliveryorder  #kualalangat  #fattzura  #cakeshahalam  #cakebanting  #cake  #makanan  #makan  #cake  #malaysia  #banting  #parttevents  #party  #banting  #bantingharga  #klang  #shahalam  #seksyen7  #shahalamseksyen7  #shahalamseksyen13  #shahalamseksyen9 
Hanya dgn set Nona Manis.
.
Dlm set Nona manis ni ada Starglow scrub & foundation. Dua2 ni berfungsi merawat muka.
.
Ni mmg hot item! Paling disukai ramai sbb  mmg best giler. Lps tu jimat giler jugak.
.
Cuba bayangkan Starglow scrub 70 gm blh guna sampai 4 bln & foundation 20 gm blh guna sampai 10 bln ๐Ÿ˜ฑ. Jimat ke jimat sgt?
.
Cepat cuba,  rugi klu tunggu2. Muka terawat poket jimat!
.
DM/WA K Lina.
.
#charms #solekdanrawat #naturalskincare #starglowscrub #foundationmurah #halaljakim #kulitkusam #jerawat #jeragatpudar #tonataksekata #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #onlineshopping #online #labtested #kosmetik #parabenfree #bandarsaujanaputra #pandanindah #kinrarapuchong #shahalam #selangor
Hanya dgn set Nona Manis. . Dlm set Nona manis ni ada Starglow scrub & foundation. Dua2 ni berfungsi merawat muka. . Ni mmg hot item! Paling disukai ramai sbb mmg best giler. Lps tu jimat giler jugak. . Cuba bayangkan Starglow scrub 70 gm blh guna sampai 4 bln & foundation 20 gm blh guna sampai 10 bln ๐Ÿ˜ฑ. Jimat ke jimat sgt? . Cepat cuba, rugi klu tunggu2. Muka terawat poket jimat! . DM/WA K Lina. . #charms  #solekdanrawat  #naturalskincare  #starglowscrub  #foundationmurah  #halaljakim  #kulitkusam  #jerawat  #jeragatpudar  #tonataksekata  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknilmurah  #onlineshopping  #online  #labtested  #kosmetik  #parabenfree  #bandarsaujanaputra  #pandanindah  #kinrarapuchong  #shahalam  #selangor 
Skincare dgn bhn2 natural yg membantu merawat kulit wajah.
.
Kesemua bhn2 dr skincare Charms diuji terlebih dahulu dipusat racun negara di USM bg memastikan tiada bahan kimia berbahaya yg merosakkan kulit.
.
Charms skincare juga halal.
.
#charms #solekdanrawat #naturalskincare 
#parabenfree #halaljakim #labtested #kulitkusam #jerawat #jeragatpudar #onlineshopping #online #bazaar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #bandarsaujanaputra #pandanindah #shahalam #kinrarapuchong
Skincare dgn bhn2 natural yg membantu merawat kulit wajah. . Kesemua bhn2 dr skincare Charms diuji terlebih dahulu dipusat racun negara di USM bg memastikan tiada bahan kimia berbahaya yg merosakkan kulit. . Charms skincare juga halal. . #charms  #solekdanrawat  #naturalskincare  #parabenfree  #halaljakim  #labtested  #kulitkusam  #jerawat  #jeragatpudar  #onlineshopping  #online  #bazaar  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknilmurah  #bandarsaujanaputra  #pandanindah  #shahalam  #kinrarapuchong 
FREE GIFT โ—โ—โ—
Hye uolsss ! Nampak tak segerombolan pen #lentikdara ๐Ÿ˜๐Ÿ˜† uols nak tak pen #lentikdara ni ? Kalau nak cepat2 DM / WhatsApp miza ok ? Sapa cepat dia dapat ! Cepat uolss pen ni limited sgt2. Lepas ni tkde dahhh. WhatsApp miza okayyy. Klik je link dkt bio ๐Ÿ‘†
.
.
.
.
#LentikDaraRICH54 
#TeamLDLadyR 
#LentikDaraMiza 
#LentikDaraPutrajaya 
#LentikDaraCyberjaya 
#DropshipWanted 
#DropshipDiperlukan 
#AgentWanted 
#putrajaya #cyberjaya #bangi #kajang #dengkil #sepang #kotawarisan #serdang #banting #serikembangan #saujanaputra #bandarsaujanaputra #desapinggiranputra #gemencheh #feldabukitrokan
FREE GIFT โ—โ—โ— Hye uolsss ! Nampak tak segerombolan pen #lentikdara  ๐Ÿ˜๐Ÿ˜† uols nak tak pen #lentikdara  ni ? Kalau nak cepat2 DM / WhatsApp miza ok ? Sapa cepat dia dapat ! Cepat uolss pen ni limited sgt2. Lepas ni tkde dahhh. WhatsApp miza okayyy. Klik je link dkt bio ๐Ÿ‘† . . . . #LentikDaraRICH54  #TeamLDLadyR  #LentikDaraMiza  #LentikDaraPutrajaya  #LentikDaraCyberjaya  #DropshipWanted  #DropshipDiperlukan  #AgentWanted  #putrajaya  #cyberjaya  #bangi  #kajang  #dengkil  #sepang  #kotawarisan  #serdang  #banting  #serikembangan  #saujanaputra  #bandarsaujanaputra  #desapinggiranputra  #gemencheh  #feldabukitrokan 
FREE GIFT โ—โ—โ—
Hye uolsss ! Nampak tak segerombolan pen #lentikdara ๐Ÿ˜๐Ÿ˜† uols nak tak pen #lentikdara ni ? Kalau nak cepat2 DM / WhatsApp miza ok ? Sapa cepat dia dapat ! Cepat uolss pen ni limited sgt2. Lepas ni tkde dahhh. WhatsApp miza okayyy. Klik je link dkt bio ๐Ÿ‘†
.
.
.
.
#LentikDaraRICH54 
#TeamLDLadyR 
#LentikDaraMiza 
#LentikDaraPutrajaya 
#LentikDaraCyberjaya 
#DropshipWanted 
#DropshipDiperlukan 
#AgentWanted 
#putrajaya #cyberjaya #bangi #kajang #dengkil #sepang #kotawarisan #serdang #banting #serikembangan #saujanaputra #bandarsaujanaputra #desapinggiranputra #gemencheh #feldabukitrokan
FREE GIFT โ—โ—โ— Hye uolsss ! Nampak tak segerombolan pen #lentikdara  ๐Ÿ˜๐Ÿ˜† uols nak tak pen #lentikdara  ni ? Kalau nak cepat2 DM / WhatsApp miza ok ? Sapa cepat dia dapat ! Cepat uolss pen ni limited sgt2. Lepas ni tkde dahhh. WhatsApp miza okayyy. Klik je link dkt bio ๐Ÿ‘† . . . . #LentikDaraRICH54  #TeamLDLadyR  #LentikDaraMiza  #LentikDaraPutrajaya  #LentikDaraCyberjaya  #DropshipWanted  #DropshipDiperlukan  #AgentWanted  #putrajaya  #cyberjaya  #bangi  #kajang  #dengkil  #sepang  #kotawarisan  #serdang  #banting  #serikembangan  #saujanaputra  #bandarsaujanaputra  #desapinggiranputra  #gemencheh  #feldabukitrokan 
Hey Jelita semua.. jelita disini nak share..bukan testimoni orang lain.. testi Jelita sendiri.. Using #bengkonggold untuk joging dan senamrobik... Selesa dan kemas sangatttt..perut rasa selesa mantap..padat dan more confident... Bukan propa ini reality... so gurls... yang berminat leh wasap 0135205842

Hey Girls... STOK dah restok... grab it by today if tak???.. lambat lagi la kena tungguuuuuu.... Saiz S.M.L.XL dan XXL... rm110
Wasap 0135205842... Cod #shahalam #bandarsaujanaputra #putraheight
Hey Jelita semua.. jelita disini nak share..bukan testimoni orang lain.. testi Jelita sendiri.. Using #bengkonggold  untuk joging dan senamrobik... Selesa dan kemas sangatttt..perut rasa selesa mantap..padat dan more confident... Bukan propa ini reality... so gurls... yang berminat leh wasap 0135205842 Hey Girls... STOK dah restok... grab it by today if tak???.. lambat lagi la kena tungguuuuuu.... Saiz S.M.L.XL dan XXL... rm110 Wasap 0135205842... Cod #shahalam  #bandarsaujanaputra  #putraheight 
T.kasih kak order untuk harilahir ayah mertua. Semoga umur diberkahi pakcik ๐Ÿ˜ Husband kakak ni jauh datang dari Kajang. T.kasih bang. Sesat sikit semalam ๐Ÿ˜‚ Maaf ๐Ÿ’ฒRM55
๐Ÿ‘ช 6-8 orang makan
๐Ÿ“ž WA : +60192044669

#suprisedeliveryshahalam #suprisedeliverybanting #banting #rare #rarecake #banting #kualalangat #suprisedeliveryklang #bandarsaujanaputra #deliveryshahalam #deliveryservice #deliveryorder #kualalangat #fattzura #cakeshahalam #cakebanting #cake #makanan #makan #cake #malaysia #banting #parttevents #party #banting #bantingharga #klang #shahalam #seksyen7 #shahalamseksyen7 #shahalamseksyen13 #shahalamseksyen9
T.kasih kak order untuk harilahir ayah mertua. Semoga umur diberkahi pakcik ๐Ÿ˜ Husband kakak ni jauh datang dari Kajang. T.kasih bang. Sesat sikit semalam ๐Ÿ˜‚ Maaf ๐Ÿ’ฒRM55 ๐Ÿ‘ช 6-8 orang makan ๐Ÿ“ž WA : +60192044669 #suprisedeliveryshahalam  #suprisedeliverybanting  #banting  #rare  #rarecake  #banting  #kualalangat  #suprisedeliveryklang  #bandarsaujanaputra  #deliveryshahalam  #deliveryservice  #deliveryorder  #kualalangat  #fattzura  #cakeshahalam  #cakebanting  #cake  #makanan  #makan  #cake  #malaysia  #banting  #parttevents  #party  #banting  #bantingharga  #klang  #shahalam  #seksyen7  #shahalamseksyen7  #shahalamseksyen13  #shahalamseksyen9 
Hai Lovelies!
-
Ready stock eyeshadow ferra rossa beauty
Colour yang cantik & sangat pigmented
-
Only RM45 each
-
Product yang dijual ada kelulusan KKM
-
Postage +RM8(s), +RM12(ss).
-
Nak tahu lebih details? 
Whatsapp Yana | +60192655617
-
COD Area : Putra Height, Bandar Saujana Putra, Cyberjaya, Putrajaya
-
#suikone #suikonemalaysia #suikoneblusher #blusher
#muamalaysia #TeamKakDKayaKayaKaya #nrcosmetics #nrcfoundation #nafura #honeybee #alaskamoisturizer #muakl #muashahalam #muasubangjaya #makeupgalore #ferrarossaeyeshadow #putraheight #putrajaya #bandarsaujanaputra #mahsauniversity #bazarpaknil #alysa #centella #alaskatoner #makeupproducts #makeup #ferrarossabeauty #desidamayanti #tabitadesidamayanti #cottonangelpowder
Hai Lovelies! - Ready stock eyeshadow ferra rossa beauty Colour yang cantik & sangat pigmented - Only RM45 each - Product yang dijual ada kelulusan KKM - Postage +RM8(s), +RM12(ss). - Nak tahu lebih details? Whatsapp Yana | +60192655617 - COD Area : Putra Height, Bandar Saujana Putra, Cyberjaya, Putrajaya - #suikone  #suikonemalaysia  #suikoneblusher  #blusher  #muamalaysia  #TeamKakDKayaKayaKaya  #nrcosmetics  #nrcfoundation  #nafura  #honeybee  #alaskamoisturizer  #muakl  #muashahalam  #muasubangjaya  #makeupgalore  #ferrarossaeyeshadow  #putraheight  #putrajaya  #bandarsaujanaputra  #mahsauniversity  #bazarpaknil  #alysa  #centella  #alaskatoner  #makeupproducts  #makeup  #ferrarossabeauty  #desidamayanti  #tabitadesidamayanti  #cottonangelpowder 
"TINGGAL PECUT KE AIRPORT"

BSP SKYPARK BANDAR SAUJANA PUTRA (CORNER UNIT)

BSP Skypark, the first high-rise development in
the up-and-coming township of Bandar Saujana Putra
(BSP). The Total land area is approx. 5.28 acres with total 689 units serviced apartment.

Detail:
- 1,004sqft.
- 3 bedrooms 2 bathrooms
- Corner Unit (banyak tingkap maa~)
- High Ceiling; 11 feet.
- Quality Finishing.
- Maintenance Fee: RM0.18 psf.
- Completion Date: 2016

Facilities:
- 2 Single Lots Carpark
- 3 Lifts each Tower
- 2 Tier Security
- Swimming pool
- Jacuzzi
- Wading pool
- Outdoor shower
- Sundeck barbecue area
- Green space with gazebos
- Cafeteria
- Reflexology
- Shop
- Gymnasium & outdoor gymnasium
- Yoga room
- Game room
- Squash courts
- Multi-purpose hall / badminton courts
- Kindergarten
- Library / reading area
- Children playground
- Jogging track
- Surau

Location & Accessibility:
- Easily accessible and conveniently connected expressways including the LDP, ELITE, NKVE, Shah
Alam ,KESAS, SKVE and Maju Expressway (MEX)
- 5 minutes to Putra Heights (ELITE)
- 10 mins to Subang Jaya/USJ and Puchong area (ELITE)
- 15 mins to Shah Alam (ELITE)
- 15 mins to Kota Kemuning (KESAS)
- 15 mins to Putrajaya/Cyberjaya (SKVE)
- 20 mins to Kota Damansara/PJ (NKVE)
- 20 mins to Kajang, Bangi & Puchong (SKVE)
- 25 mins to KLIA/KLIA 2 (ELITE) 
PRICE : RM390,000

Call/Sms/Whatsapp 014 298 3522 for more info. I will attend to you shortly.

Click the link to Whatsapp me >>> http://www.wasap.my/60142983522/bspskypark390k

I will provide one-stop solutions like bank, valuer and lawyer advise. Please do not hesitate to get in touch with me. 
Thank you.

#propertylisting #hartanah #setapak #gombak #carihartanah #rumahbaruku #jomcarihartanah #pelaburanhartanah #propertyinvestment #elitehartanah #rshahzulkarnain #hartanahmalaysia  #hartanahuntukdijual #faridkamil #lagendabudaksetan #klia #klia2airport #bandarsaujanaputra #worldwide #nakkahwin
"TINGGAL PECUT KE AIRPORT" BSP SKYPARK BANDAR SAUJANA PUTRA (CORNER UNIT) BSP Skypark, the first high-rise development in the up-and-coming township of Bandar Saujana Putra (BSP). The Total land area is approx. 5.28 acres with total 689 units serviced apartment. Detail: - 1,004sqft. - 3 bedrooms 2 bathrooms - Corner Unit (banyak tingkap maa~) - High Ceiling; 11 feet. - Quality Finishing. - Maintenance Fee: RM0.18 psf. - Completion Date: 2016 Facilities: - 2 Single Lots Carpark - 3 Lifts each Tower - 2 Tier Security - Swimming pool - Jacuzzi - Wading pool - Outdoor shower - Sundeck barbecue area - Green space with gazebos - Cafeteria - Reflexology - Shop - Gymnasium & outdoor gymnasium - Yoga room - Game room - Squash courts - Multi-purpose hall / badminton courts - Kindergarten - Library / reading area - Children playground - Jogging track - Surau Location & Accessibility: - Easily accessible and conveniently connected expressways including the LDP, ELITE, NKVE, Shah Alam ,KESAS, SKVE and Maju Expressway (MEX) - 5 minutes to Putra Heights (ELITE) - 10 mins to Subang Jaya/USJ and Puchong area (ELITE) - 15 mins to Shah Alam (ELITE) - 15 mins to Kota Kemuning (KESAS) - 15 mins to Putrajaya/Cyberjaya (SKVE) - 20 mins to Kota Damansara/PJ (NKVE) - 20 mins to Kajang, Bangi & Puchong (SKVE) - 25 mins to KLIA/KLIA 2 (ELITE) PRICE : RM390,000 Call/Sms/Whatsapp 014 298 3522 for more info. I will attend to you shortly. Click the link to Whatsapp me >>> http://www.wasap.my/60142983522/bspskypark390k I will provide one-stop solutions like bank, valuer and lawyer advise. Please do not hesitate to get in touch with me. Thank you. #propertylisting  #hartanah  #setapak  #gombak  #carihartanah  #rumahbaruku  #jomcarihartanah  #pelaburanhartanah  #propertyinvestment  #elitehartanah  #rshahzulkarnain  #hartanahmalaysia  #hartanahuntukdijual  #faridkamil  #lagendabudaksetan  #klia  #klia2airport  #bandarsaujanaputra  #worldwide  #nakkahwin 
Stock dah selamat sampai uolssss ! Haaaa nampak tak ada yg "baru" kt situ? Bln ni ada FREE GIFT special utk customer miza tauuu. So uols, kalau nak free gift tu meh la beli #lentikdara dgn miza. Confirm dpt FREE GIFT uols. Sape cepat, dia dapat ! ๐Ÿ˜
.
.
.
.
#LentikDaraRICH54 
#TeamLDLadyR 
#LentikDaraMiza 
#LentikDaraPutrajaya 
#LentikDaraCyberjaya 
#DropshipWanted 
#DropshipDiperlukan 
#AgentWanted 
#putrajaya #cyberjaya #bangi #kajang #dengkil #banting #sepang #kotawarisan #desapinggiranputra #saujanaputra #bandarsaujanaputra #serdang #serikembangan #gemencheh #feldabukitrokan
Stock dah selamat sampai uolssss ! Haaaa nampak tak ada yg "baru" kt situ? Bln ni ada FREE GIFT special utk customer miza tauuu. So uols, kalau nak free gift tu meh la beli #lentikdara  dgn miza. Confirm dpt FREE GIFT uols. Sape cepat, dia dapat ! ๐Ÿ˜ . . . . #LentikDaraRICH54  #TeamLDLadyR  #LentikDaraMiza  #LentikDaraPutrajaya  #LentikDaraCyberjaya  #DropshipWanted  #DropshipDiperlukan  #AgentWanted  #putrajaya  #cyberjaya  #bangi  #kajang  #dengkil  #banting  #sepang  #kotawarisan  #desapinggiranputra  #saujanaputra  #bandarsaujanaputra  #serdang  #serikembangan  #gemencheh  #feldabukitrokan 
Stock dah selamat sampai uolssss ! Haaaa nampak tak ada yg "baru" kt situ? Bln ni ada FREE GIFT special utk customer miza tauuu. So uols, kalau nak free gift tu meh la beli #lentikdara dgn miza. Confirm dpt FREE GIFT uols. Sape cepat, dia dapat ! ๐Ÿ˜
.
.
.
.
#LentikDaraRICH54 
#TeamLDLadyR 
#LentikDaraMiza 
#LentikDaraPutrajaya 
#LentikDaraCyberjaya 
#DropshipWanted 
#DropshipDiperlukan 
#AgentWanted 
#putrajaya #cyberjaya #bangi #kajang #dengkil #banting #sepang #kotawarisan #desapinggiranputra #saujanaputra #bandarsaujanaputra #serdang #serikembangan #gemencheh #feldabukitrokan
Stock dah selamat sampai uolssss ! Haaaa nampak tak ada yg "baru" kt situ? Bln ni ada FREE GIFT special utk customer miza tauuu. So uols, kalau nak free gift tu meh la beli #lentikdara  dgn miza. Confirm dpt FREE GIFT uols. Sape cepat, dia dapat ! ๐Ÿ˜ . . . . #LentikDaraRICH54  #TeamLDLadyR  #LentikDaraMiza  #LentikDaraPutrajaya  #LentikDaraCyberjaya  #DropshipWanted  #DropshipDiperlukan  #AgentWanted  #putrajaya  #cyberjaya  #bangi  #kajang  #dengkil  #banting  #sepang  #kotawarisan  #desapinggiranputra  #saujanaputra  #bandarsaujanaputra  #serdang  #serikembangan  #gemencheh  #feldabukitrokan 
Stock dah selamat sampai uolssss ! Haaaa nampak tak ada yg "baru" kt situ? Bln ni ada FREE GIFT special utk customer miza tauuu. So uols, kalau nak free gift tu meh la beli #lentikdara dgn miza. Confirm dpt FREE GIFT uols. Sape cepat, dia dapat ! ๐Ÿ˜
.
.
.
.
#LentikDaraRICH54 
#TeamLDLadyR 
#LentikDaraMiza 
#LentikDaraPutrajaya 
#LentikDaraCyberjaya 
#DropshipWanted 
#DropshipDiperlukan 
#AgentWanted 
#putrajaya #cyberjaya #bangi #kajang #dengkil #banting #sepang #kotawarisan #desapinggiranputra #saujanaputra #bandarsaujanaputra #serdang #serikembangan #gemencheh #feldabukitrokan
Stock dah selamat sampai uolssss ! Haaaa nampak tak ada yg "baru" kt situ? Bln ni ada FREE GIFT special utk customer miza tauuu. So uols, kalau nak free gift tu meh la beli #lentikdara  dgn miza. Confirm dpt FREE GIFT uols. Sape cepat, dia dapat ! ๐Ÿ˜ . . . . #LentikDaraRICH54  #TeamLDLadyR  #LentikDaraMiza  #LentikDaraPutrajaya  #LentikDaraCyberjaya  #DropshipWanted  #DropshipDiperlukan  #AgentWanted  #putrajaya  #cyberjaya  #bangi  #kajang  #dengkil  #banting  #sepang  #kotawarisan  #desapinggiranputra  #saujanaputra  #bandarsaujanaputra  #serdang  #serikembangan  #gemencheh  #feldabukitrokan 
NEXT ARRIVAL! 
Bedung bayi yang tersangat lembut dan besar!!
๐Ÿ‘ถBaby muslin swaddle new born cotton blanket wrap . Characteristics: super soft breathable cotton, absorb portable 
Usage: multiple use  as baby napping blanket, bath towel, kids blanket, newborn swaddle wrap,
Size 120*120CM . ๐Ÿ’— MYR 25. postage Rm 8. ๐Ÿ’—

#muslinswaddlemurah #muslinswaddlemalaysia #barangbabymurah #barangbaby #wargakuantan #bandarsaujanaputra
Happy hair, happy life โœ”
.
========INFO ========
(+) Hair Cut
(+) Hair Wash
(+)Hair Treatment
(+)Colouring
(+)Highlight
(+)Rebonding
(+)Perm ============================================
.
Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : 
No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra
Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610
Phone : 013 393 3077
.
.
Ada sebarang soalan ? boleh komen dibawah,, InsyaAllah kami akan reply secepat mungkin :) We love you to the moon and back
.
.
#qotd
#potd
#salonbsp
#salonmuslimah
#igersmalaysia
#princesshairsalon #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra #putraheights #jenjarom #kotakemuning #mahsauniversitybandarsaujanaputra #bspavenue #bspskypark
Happy hair, happy life โœ” . ========INFO ======== (+) Hair Cut (+) Hair Wash (+)Hair Treatment (+)Colouring (+)Highlight (+)Rebonding (+)Perm ============================================ . Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610 Phone : 013 393 3077 . . Ada sebarang soalan ? boleh komen dibawah,, InsyaAllah kami akan reply secepat mungkin :) We love you to the moon and back . . #qotd  #potd  #salonbsp  #salonmuslimah  #igersmalaysia  #princesshairsalon  #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra  #putraheights  #jenjarom  #kotakemuning  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #bspavenue  #bspskypark 
READY TO RACE! 
SUPERBIKE CUSTOMISED DONE!

Terima kasih tuan #Errey  customised project LECTOR 9 29er Carbon dengan  @bicycleblockmalaysia @bbmcycle kami mengucapkan selamat berkayuh dan enjoy your purchased!

Terima kasih banyak2 #supportbicycleblock

#bicycleblockmalaysia #Ghost #lector #foxstepcast #redmonkeygrips #token #mavic #schwalbe #sellesmp #amaint #sram #shimano #bbmcycle #bandarsaujanaputra
Concealer Nafura sangat ringan dan sesuai untuk highlight dibawah mata, tulang hidung dan tulang pipi. Juga sesuai juga utk menutup cela (jerawat & jeragat)
-
Jenis concealer yang akan bertukar dari krim--matte ๐Ÿ’—
-
Fungsi utama concealer ialah untuk menutup segala cela dan kekurangan pada kulit muka, seperti:
โœ…Jerawat
โœ…Bekas jerawat
โœ…Noda hitam
โœ…Lingkaran hitam bawah mata
โœ…Scar atau parut ringan
โœ…Garis halus yang minimal
-
๐Ÿ Penggunaan concealer ni akan membuatkan wajah korang menjadi flawless atau senang cakap halus mulus tanpa noda.
-
Didatangi ngan 2 code colour :
๐Ÿ’—kod 21-Light Beige (Great for under eye coverage)
:point_right:๐Ÿฝ highlight bawah mata (Great sebagai Penyerlah untuk kawasan mata bawah dan penutup noda)
๐Ÿ’—kod 23-Natural Beige (Great for blemish)
:point_right:๐Ÿฝ untuk parut and kening
-
:
Postage +RM8(s), +RM12(ss).
-
:
Nak tahu lebih details? 
Whatsapp Yana | +60192655617
-
:
COD Area : Putra Height, Bandar Saujana Putra, Cyberjaya, Putrajaya
-
:
#suikone #suikonemalaysia #suikoneblusher #blusher
#muamalaysia #TeamKakDKayaKayaKaya #nrcosmetics #nrcfoundation #nafura #honeybee #alaskamoisturizer #muakl #muashahalam #muasubangjaya #makeupgalore #ferrarossaeyeshadow #putraheight #putrajaya #bandarsaujanaputra #mahsauniversity #bazarpaknil #alysa #centella #alaskatoner #makeupproducts #makeup #ferrarossabeauty #desidamayanti #tabitadesidamayanti #cottonangelpowder
Concealer Nafura sangat ringan dan sesuai untuk highlight dibawah mata, tulang hidung dan tulang pipi. Juga sesuai juga utk menutup cela (jerawat & jeragat) - Jenis concealer yang akan bertukar dari krim--matte ๐Ÿ’— - Fungsi utama concealer ialah untuk menutup segala cela dan kekurangan pada kulit muka, seperti: โœ…Jerawat โœ…Bekas jerawat โœ…Noda hitam โœ…Lingkaran hitam bawah mata โœ…Scar atau parut ringan โœ…Garis halus yang minimal - ๐Ÿ Penggunaan concealer ni akan membuatkan wajah korang menjadi flawless atau senang cakap halus mulus tanpa noda. - Didatangi ngan 2 code colour : ๐Ÿ’—kod 21-Light Beige (Great for under eye coverage) :point_right:๐Ÿฝ highlight bawah mata (Great sebagai Penyerlah untuk kawasan mata bawah dan penutup noda) ๐Ÿ’—kod 23-Natural Beige (Great for blemish) :point_right:๐Ÿฝ untuk parut and kening - : Postage +RM8(s), +RM12(ss). - : Nak tahu lebih details? Whatsapp Yana | +60192655617 - : COD Area : Putra Height, Bandar Saujana Putra, Cyberjaya, Putrajaya - : #suikone  #suikonemalaysia  #suikoneblusher  #blusher  #muamalaysia  #TeamKakDKayaKayaKaya  #nrcosmetics  #nrcfoundation  #nafura  #honeybee  #alaskamoisturizer  #muakl  #muashahalam  #muasubangjaya  #makeupgalore  #ferrarossaeyeshadow  #putraheight  #putrajaya  #bandarsaujanaputra  #mahsauniversity  #bazarpaknil  #alysa  #centella  #alaskatoner  #makeupproducts  #makeup  #ferrarossabeauty  #desidamayanti  #tabitadesidamayanti  #cottonangelpowder 
Concealer Nafura sangat ringan dan sesuai untuk highlight dibawah mata, tulang hidung dan tulang pipi. Juga sesuai juga utk menutup cela (jerawat & jeragat)
-
Jenis concealer yang akan bertukar dari krim--matte ๐Ÿ’—
-
Fungsi utama concealer ialah untuk menutup segala cela dan kekurangan pada kulit muka, seperti:
โœ…Jerawat
โœ…Bekas jerawat
โœ…Noda hitam
โœ…Lingkaran hitam bawah mata
โœ…Scar atau parut ringan
โœ…Garis halus yang minimal
-
๐ŸPenggunaan concealer ni akan membuatkan wajah korang menjadi flawless atau senang cakap halus mulus tanpa noda.
-
Didatangi ngan 2 code colour :
๐Ÿ’—kod 21-Light Beige (Great for under eye coverage)
:point_right:๐Ÿฝ highlight bawah mata (Great sebagai Penyerlah untuk kawasan mata bawah dan penutup noda)
๐Ÿ’—kod 23-Natural Beige (Great for blemish)
:point_right:๐Ÿฝ untuk parut and kening
-
Postage +RM8(s), +RM12(ss).
-
Nak tahu lebih details? 
Whatsapp Yana | +60192655617
-
COD Area : Putra Height, Bandar Saujana Putra, Cyberjaya, Putrajaya
-
#suikone #suikonemalaysia #suikoneblusher #blusher
#muamalaysia #TeamKakDKayaKayaKaya #nrcosmetics #nrcfoundation #nafura #honeybee #alaskamoisturizer #muakl #muashahalam #muasubangjaya #makeupgalore #ferrarossaeyeshadow #putraheight #putrajaya #bandarsaujanaputra #mahsauniversity #bazarpaknil #alysa #centella #alaskatoner #makeupproducts #makeup #ferrarossabeauty #desidamayanti #tabitadesidamayanti #cottonangelpowder
Concealer Nafura sangat ringan dan sesuai untuk highlight dibawah mata, tulang hidung dan tulang pipi. Juga sesuai juga utk menutup cela (jerawat & jeragat) - Jenis concealer yang akan bertukar dari krim--matte ๐Ÿ’— - Fungsi utama concealer ialah untuk menutup segala cela dan kekurangan pada kulit muka, seperti: โœ…Jerawat โœ…Bekas jerawat โœ…Noda hitam โœ…Lingkaran hitam bawah mata โœ…Scar atau parut ringan โœ…Garis halus yang minimal - ๐ŸPenggunaan concealer ni akan membuatkan wajah korang menjadi flawless atau senang cakap halus mulus tanpa noda. - Didatangi ngan 2 code colour : ๐Ÿ’—kod 21-Light Beige (Great for under eye coverage) :point_right:๐Ÿฝ highlight bawah mata (Great sebagai Penyerlah untuk kawasan mata bawah dan penutup noda) ๐Ÿ’—kod 23-Natural Beige (Great for blemish) :point_right:๐Ÿฝ untuk parut and kening - Postage +RM8(s), +RM12(ss). - Nak tahu lebih details? Whatsapp Yana | +60192655617 - COD Area : Putra Height, Bandar Saujana Putra, Cyberjaya, Putrajaya - #suikone  #suikonemalaysia  #suikoneblusher  #blusher  #muamalaysia  #TeamKakDKayaKayaKaya  #nrcosmetics  #nrcfoundation  #nafura  #honeybee  #alaskamoisturizer  #muakl  #muashahalam  #muasubangjaya  #makeupgalore  #ferrarossaeyeshadow  #putraheight  #putrajaya  #bandarsaujanaputra  #mahsauniversity  #bazarpaknil  #alysa  #centella  #alaskatoner  #makeupproducts  #makeup  #ferrarossabeauty  #desidamayanti  #tabitadesidamayanti  #cottonangelpowder 
Repost @faraalipbutter .
Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir.
.
Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax. semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah.
.
Yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah  jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah ๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ“ฒDo dm or wa 0135660367 for any enquiries. Setiap pembelian ada FREE GIFT COMEL TAU๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
Boleh juga walk in ke butik @rumoda bangi sentral. Blkg Pkns, sederet leeyanarahman tower
.
#putraheights #bandarsaujanaputra #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterputraheights #faraalipbutterpuchong #faraalipbutterkajang #faraalipbutterbangi #faraalipbutterputrajaya #faraalipbuttercyberjaya #faraalipbutterdungun #faraalipbutterbsp #faraalipbutterusj #bangi #kajang #bangisentral #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #igshopmalaysia #love #lipbutter #testimoni #feedback #positive #lipstick #lipstickmurah #mahsa #organic #bazaarmalaysia
Repost @faraalipbutter . Faraa Antioksidan Lip Butter di formulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir. . Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax. semuanya dapat membuang sel kulit mati pada bibir, menyempurnakan aliran darah pada bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah. . Yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah ๐Ÿ’‹ . ๐Ÿ“ฒDo dm or wa 0135660367 for any enquiries. Setiap pembelian ada FREE GIFT COMEL TAU๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . Boleh juga walk in ke butik @rumoda bangi sentral. Blkg Pkns, sederet leeyanarahman tower . #putraheights  #bandarsaujanaputra  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutter  #faraalipbutterputraheights  #faraalipbutterpuchong  #faraalipbutterkajang  #faraalipbutterbangi  #faraalipbutterputrajaya  #faraalipbuttercyberjaya  #faraalipbutterdungun  #faraalipbutterbsp  #faraalipbutterusj  #bangi  #kajang  #bangisentral  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #igshopmalaysia  #love  #lipbutter  #testimoni  #feedback  #positive  #lipstick  #lipstickmurah  #mahsa  #organic  #bazaarmalaysia 
Alhamdullilah...terima kasih daun keladi, nanti boleh order lagi.. cust yg best,sporting n simple..semoga murah rezeki n kesihatan yg baik. โค๏ธโค๏ธโค๏ธsape2 yang nak buat tempahan boleh contact erni 012-6348666/ 011-12763677 
#agenterni #sabrinabakery #mamasab #sabrinabakerycyberjaya #sayajualkek #kekmurah #keksedap #kekdelivery #kรฉk #bandarbarubangi #serdang #btho #puchong #semenyih #kajang #kajangperdana #bangilama #bandarbukitmahkota #bandarsaujanaputra #putrajaya #cyberjaya #cyberjayafooddelivery #cake
Alhamdullilah...terima kasih daun keladi, nanti boleh order lagi.. cust yg best,sporting n simple..semoga murah rezeki n kesihatan yg baik. โค๏ธโค๏ธโค๏ธsape2 yang nak buat tempahan boleh contact erni 012-6348666/ 011-12763677 #agenterni  #sabrinabakery  #mamasab  #sabrinabakerycyberjaya  #sayajualkek  #kekmurah  #keksedap  #kekdelivery  #kรฉk  #bandarbarubangi  #serdang  #btho  #puchong  #semenyih  #kajang  #kajangperdana  #bangilama  #bandarbukitmahkota  #bandarsaujanaputra  #putrajaya  #cyberjaya  #cyberjayafooddelivery  #cake 
Surprise .....Sesape yg rase mcm nk Sweet Sweett dgn kekasih Hati Pengarang Jantung tu meh Wassap Hakak.. kang Hakak tlg Sweettt kannn Boleh mengikut bajet anda.Save No Hakak 016-9756209 n follow IG hakak ye...
Surprise_ chocolate_ murah
#surpriseAnniversary
#surprisebirthday
#konvokesyen
#doorgift
#bandarsaujanaputra
#puchong
#banting
#putrahieght
#alammegah
#shahalam
#putrajaya
#cyberjaya
#subang
#tqsomuch
Surprise .....Sesape yg rase mcm nk Sweet Sweett dgn kekasih Hati Pengarang Jantung tu meh Wassap Hakak.. kang Hakak tlg Sweettt kannn Boleh mengikut bajet anda.Save No Hakak 016-9756209 n follow IG hakak ye...
Surprise_ chocolate_ murah
#surpriseAnniversary
#surprisebirthday
#konvokesyen
#doorgift
#bandarsaujanaputra
#puchong
#banting
#putrahieght
#alammegah
#shahalam
#putrajaya
#cyberjaya
#subang
#tqsomuch
BERIADAH BERSAMA KELUARGA..." ๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต Terima kasih Puan dengan pembelian Basikal MTB POLYGON CASCADE 4 27.5 MODEL 2018 dan Aeris Folding bikes daripada kami @bicycleblockmalaysia @bbmcycle kami mengucapkan selamat berkayuh dan enjoy your purchased. Terima kasih banyak2 #supportbicycleblock di harap Puan berpuas hati dengan khidmat dan layanan dari tim kami.

#bicycleblockmalaysia #bbmcycle #bandarsaujanaputra #polygonmalaysia #polygon #onpolygonbikes #premiumdealers #bsp #polygonbikesMalaysia #weridepolygon #cascade #beriadah #kayuh #basikal #fitmalaysia #putrajaya #cyberjaya #puchong #shahalam
BERIADAH BERSAMA KELUARGA..." ๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต Terima kasih Puan dengan pembelian Basikal MTB POLYGON CASCADE 4 27.5 MODEL 2018 dan Aeris Folding bikes daripada kami @bicycleblockmalaysia @bbmcycle kami mengucapkan selamat berkayuh dan enjoy your purchased. Terima kasih banyak2 #supportbicycleblock  di harap Puan berpuas hati dengan khidmat dan layanan dari tim kami. #bicycleblockmalaysia  #bbmcycle  #bandarsaujanaputra  #polygonmalaysia  #polygon  #onpolygonbikes  #premiumdealers  #bsp  #polygonbikesMalaysia  #weridepolygon  #cascade  #beriadah  #kayuh  #basikal  #fitmalaysia  #putrajaya  #cyberjaya  #puchong  #shahalam 
New Me.. New Resolution..
.
Sampai bila nak berdiri dan setia dengan Comforts Zone..
.
Cerita mia.. Ramai yang ingat mia berhenti sebab nak persue buat Full Time Mary Kay.. Tapi cerita sebenarnya hanya Puan Mia je tau..
.
Selesa.. Zon Selamat bila kita makan gaji.. Keja atau tak.. Perform atau tak.. Tiap2 bulan by 7hb tetap masuk gaji.. Beza ada OT n xde je..
.
7hb masuk gaji.. paling lama bertahan sampai 10hb.. hahaha lama kot 3 hari.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. keja tahap komited gila.. lebih 10jam sehari.. setiap hari n kalau rajin sabtu pun keja..
.
Life balance?? Sangat balance sebab priority masa tu no 1 KERJA, no 2 KERJAA dan no 3 masih KERJAAA..
.
Bersambung.....
.
#miadailydairy #sensibleswan #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #bandarsaujanaputra #cyberjaya #sierra16
New Me.. New Resolution.. . Sampai bila nak berdiri dan setia dengan Comforts Zone.. . Cerita mia.. Ramai yang ingat mia berhenti sebab nak persue buat Full Time Mary Kay.. Tapi cerita sebenarnya hanya Puan Mia je tau.. . Selesa.. Zon Selamat bila kita makan gaji.. Keja atau tak.. Perform atau tak.. Tiap2 bulan by 7hb tetap masuk gaji.. Beza ada OT n xde je.. . 7hb masuk gaji.. paling lama bertahan sampai 10hb.. hahaha lama kot 3 hari.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. keja tahap komited gila.. lebih 10jam sehari.. setiap hari n kalau rajin sabtu pun keja.. . Life balance?? Sangat balance sebab priority masa tu no 1 KERJA, no 2 KERJAA dan no 3 masih KERJAAA.. . Bersambung..... . #miadailydairy  #sensibleswan  #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #bandarsaujanaputra  #cyberjaya  #sierra16 
Nutella red velvet slice. Terima kasih Kร„K Mona
Nutella red velvet slice. Terima kasih Kร„K Mona
Hey Girls... STOK dah restok... grab it by today if tak???.. lambat lagi la kena tungguuuuuu.... Saiz S.M.L.XL dan XXL... rm110
Wasap 0135205842... Cod #shahalam #bandarsaujanaputra #putraheigh
Hey Girls... STOK dah restok... grab it by today if tak???.. lambat lagi la kena tungguuuuuu.... Saiz S.M.L.XL dan XXL... rm110 Wasap 0135205842... Cod #shahalam  #bandarsaujanaputra  #putraheigh 
Benefit Tabita Daily Cream :

1. Mengandungi SPF30 yg membantu memfilter kulit wajah anda dari panas terik mentari.

2. Menjadikan kulit wajah anda cantik berseri tanpa sebarang make up

3. Memutihkan kulit wajah anda dari sehari ke sehari.. .

Item ini juga terdapat di set rawatan Tabita (4 in 1), Trial/ Travel/ Exclusive. .

Jom whatsapp akak di 012-7444064. . .
#codtabita : #shahalam #bandarsaujanaputra & #putraheight .

#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #uitm #uitmshahalam #tabita #unisel #uniten #msu #mahsa #igshopmalaysia #instashopmalaysia  #photoshoot #muslimahfashion #muslimah  #muslim  #testimonitabitashahalam #feedbackcusttabitashahalam
Benefit Tabita Daily Cream : 1. Mengandungi SPF30 yg membantu memfilter kulit wajah anda dari panas terik mentari. 2. Menjadikan kulit wajah anda cantik berseri tanpa sebarang make up 3. Memutihkan kulit wajah anda dari sehari ke sehari.. . Item ini juga terdapat di set rawatan Tabita (4 in 1), Trial/ Travel/ Exclusive. . Jom whatsapp akak di 012-7444064. . . #codtabita  : #shahalam  #bandarsaujanaputra  & #putraheight  . #sayajual  #sayajualonline  #sayajualmurah  #uitm  #uitmshahalam  #tabita  #unisel  #uniten  #msu  #mahsa  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia  #photoshoot  #muslimahfashion  #muslimah  #muslim  #testimonitabitashahalam  #feedbackcusttabitashahalam 
#Alhamdulilah #syukur #TestimoniTabitaShahAlam ... .

Katanya " Kulit semakin cerah dan bersih..jerawat pun cepat kecut"๐Ÿ˜ .

Nak cuba #tabita hari ini..jom whatsapp akak di 012-7444064.. Natural beauty without make up๐Ÿ‘ธ๐Ÿ’†๐Ÿ’… .

#sayajualonline #sayajual #cantik #uitmshahalam #uniten # upm #shahalam #bandarsaujanaputra #putraheight #putrajaya #puncakalam #Puchong #kelanajaya #subangjaya #feedbackcusttabitashahalam
Selamat pagi Selasa!!
.
Alhamdulillah customer puas hati sampai nak jadi agent! Suka dengar testimoni macam ni. Benda bagus kita kena kongsi kan. Mesti nak kongsi dengan family dan kawan-kawan yang lain. Syukur alhamdulillah.
.
Siapa yang belum cuba tu jom cuba! Tak rugi! Mesti terus nak jadi agent juga ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜ƒ
.
#sabunCHAMPACA
#sabunserbaguna
#INASFamilyStrong
#GengJualSabun
#BilaKesannyaMulaDirasai
#bandarsaujanaputra #shahalam #puchong #johorbahru #skudai #putraheight #bspavenue #sabunchampaca #sabunrose #sabuninas #sabunviral #sayajualsabunchampaca #sayajualsabunrose #sabunchampacarose #cod #bajusekolah #kasutsekolah #sayajualsabunchampaca
Selamat pagi Selasa!! . Alhamdulillah customer puas hati sampai nak jadi agent! Suka dengar testimoni macam ni. Benda bagus kita kena kongsi kan. Mesti nak kongsi dengan family dan kawan-kawan yang lain. Syukur alhamdulillah. . Siapa yang belum cuba tu jom cuba! Tak rugi! Mesti terus nak jadi agent juga ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜ƒ . #sabunCHAMPACA  #sabunserbaguna  #INASFamilyStrong  #GengJualSabun  #BilaKesannyaMulaDirasai  #bandarsaujanaputra  #shahalam  #puchong  #johorbahru  #skudai  #putraheight  #bspavenue  #sabunchampaca  #sabunrose  #sabuninas  #sabunviral  #sayajualsabunchampaca  #sayajualsabunrose  #sabunchampacarose  #cod  #bajusekolah  #kasutsekolah  #sayajualsabunchampaca 
Anda ada masalah seperti di bawah :

1. Jerawat
2. Parut bekas jerawat
3. Jeragat
4. Blackhead/ Whiteheads
5. Liang roma yg terbuka
6. Tona kulit tidak sekata
7. Sunburn
8. Mata Panda๐Ÿผ .

Nak sesuatu yg senang hanya kunyah2 aje..jom cuba Dollaskin ..membantu merawat masalah anda dari dalam..
.

Jom whatsapp akak di 012-7444064.. sgt digalakkan tuk #tabitalovers utk kelihatan lebih glowing ...#freepostage within Malaysia..#freedelivery within #cod area #bandarsaujanaputra #putraheight
#shahalam
.
Rm65 utk Semenanjung Malaysia & RM70 tuk Sabah Sarawak..tuk #Tabita_ShahalamMembershipClub leh guna point anda yea.. Whatsapp akak ok๐Ÿ˜‰
Anda ada masalah seperti di bawah : 1. Jerawat 2. Parut bekas jerawat 3. Jeragat 4. Blackhead/ Whiteheads 5. Liang roma yg terbuka 6. Tona kulit tidak sekata 7. Sunburn 8. Mata Panda๐Ÿผ . Nak sesuatu yg senang hanya kunyah2 aje..jom cuba Dollaskin ..membantu merawat masalah anda dari dalam.. . Jom whatsapp akak di 012-7444064.. sgt digalakkan tuk #tabitalovers  utk kelihatan lebih glowing ...#freepostage  within Malaysia..#freedelivery  within #cod  area #bandarsaujanaputra  #putraheight  #shahalam  . Rm65 utk Semenanjung Malaysia & RM70 tuk Sabah Sarawak..tuk #Tabita_ShahalamMembershipClub  leh guna point anda yea.. Whatsapp akak ok๐Ÿ˜‰
#Alhamdulilah #positive #feedbackcusttabitashahalam . .
Baru 2 minggu pakai Tabita..dah ada perubahan yg best.."jerawat semakin berkurangan"..In shaa Allah tak lama lagi putihlah tu...hehehe.. .

Nak order #tabita ngan akak, jom whatsapp akak di 012-7444064.Jom transform diri anda skrg๐Ÿ˜‰

#sayajual #sayajualonline
#igshopmalaysia #instashopmalaysia #skincare #bazarmalaysia #bazarpaknil #uitm #shahalam #bandarsaujanaputra #putraheight #Putrajaya #kelanajaya #Puchong #TestimoniTabitaShahAlam  #nakcantik
#Alhamdulilah  #positive  #feedbackcusttabitashahalam  . . Baru 2 minggu pakai Tabita..dah ada perubahan yg best.."jerawat semakin berkurangan"..In shaa Allah tak lama lagi putihlah tu...hehehe.. . Nak order #tabita  ngan akak, jom whatsapp akak di 012-7444064.Jom transform diri anda skrg๐Ÿ˜‰ #sayajual  #sayajualonline  #igshopmalaysia  #instashopmalaysia  #skincare  #bazarmalaysia  #bazarpaknil  #uitm  #shahalam  #bandarsaujanaputra  #putraheight  #Putrajaya  #kelanajaya  #Puchong  #TestimoniTabitaShahAlam  #nakcantik 
Benefit Tabita Smooth aka Toner

1. Mengecutkan jerawat dgn kadar yg segera.

2. Menanggalkan kulit kusam anda

3. Menjadikan kulit wajah anda glowing & flawless .

4. Juga boleh dijadikan as make up removal ๐Ÿ˜‰

Tabita Smooth Lotion juga merupakan salah satu item yg terdapat di dalam set Trial/ Travel/ Exclusive .

Nak order Tabita dgn akak..jom whatsapp akak di 012-7444064. Hanya yg #original & #readystock dari Tabita Shah Alam.Natural beauty without make up.. .

#sayajual #sayajualonline #uitm #uitmshahalam #mainplace #cantik #aeonshahalam #bazar #bazaronline #tabita #puchong #shahalam #bandarsaujanaputra #putraheight #klang #putrajaya #puncakalam  #tabita
Benefit Tabita Smooth aka Toner 1. Mengecutkan jerawat dgn kadar yg segera. 2. Menanggalkan kulit kusam anda 3. Menjadikan kulit wajah anda glowing & flawless . 4. Juga boleh dijadikan as make up removal ๐Ÿ˜‰ Tabita Smooth Lotion juga merupakan salah satu item yg terdapat di dalam set Trial/ Travel/ Exclusive . Nak order Tabita dgn akak..jom whatsapp akak di 012-7444064. Hanya yg #original  & #readystock  dari Tabita Shah Alam.Natural beauty without make up.. . #sayajual  #sayajualonline  #uitm  #uitmshahalam  #mainplace  #cantik  #aeonshahalam  #bazar  #bazaronline  #tabita  #puchong  #shahalam  #bandarsaujanaputra  #putraheight  #klang  #putrajaya  #puncakalam  #tabita 
Tabita_ Shah Alam Membership Club

1. Start bln August 2017, dengan setiap pembelian barangan @Tabita_shahalam..anda berpeluang untuk mendapat point, RM10 = 1 point.

2. Utk ahli yang memperkenalkan customer baru anda berpeluang tuk mendapat  point Rm 10 = 1 point mengikut point yg dibeli oleh customer baru yg diperkenalkan. .

3. Special price tuk setiap barangan Tabita yg dibeli.

4. Special gift tuk month of birthday celebration .

Jom cepat dapatkan daftarkan keahlian anda skrg..whatsapp akak di 012-7444064.. .

#sayajualonline  #sayajual #tabita #bazaarmalaysia #Klcc  #klsentral #klia #uitm #msushahalam #mahsa #shahalam #bandarsaujanaputra #putraheight #Puchong #puncakalam #malaysian #putrajaya  #bazaarmalaysia
Tabita_ Shah Alam Membership Club 1. Start bln August 2017, dengan setiap pembelian barangan @Tabita_shahalam..anda berpeluang untuk mendapat point, RM10 = 1 point. 2. Utk ahli yang memperkenalkan customer baru anda berpeluang tuk mendapat point Rm 10 = 1 point mengikut point yg dibeli oleh customer baru yg diperkenalkan. . 3. Special price tuk setiap barangan Tabita yg dibeli. 4. Special gift tuk month of birthday celebration . Jom cepat dapatkan daftarkan keahlian anda skrg..whatsapp akak di 012-7444064.. . #sayajualonline  #sayajual  #tabita  #bazaarmalaysia  #Klcc  #klsentral  #klia  #uitm  #msushahalam  #mahsa  #shahalam  #bandarsaujanaputra  #putraheight  #Puchong  #puncakalam  #malaysian  #putrajaya  #bazaarmalaysia 
#tb

Salah satu produk terlajak laris dari #delailabakeryhouse.

Thanks Puan Enie sudi order dengan kami ๐Ÿ˜Š. Semoga memenuhi citarasa.

Alhamdulillah

#syukurselalu 
#creamycreampuff #creampuff #chouxpastry #creamy #puff #dessert #sweet #terlajaklaris #sedap #order #tempahan #makanmakan #majlis #jamuan #putraheights #usjsubangjaya #subangjaya #usj #shahalam #bandarsaujanaputra #delailabakeryhouse #delailapeople
#tb

Order dari Aznen dan Kak Sham.
Terima kasih kerana sentiasa repeat order ๐Ÿ™‚๐Ÿ™‚ Alhamdulillah

#syukurselalu
#nonamanispandan #nonamanis #kuihmanis #kuihmuih #kuihsedap #dessert #terlajaklaris #bestintown #sedap #tempahan #order #makanmakan #majlis #jamuan #putraheights #usjsubangjaya #subangjaya #usj #shahalam #bandarsaujanaputra #delailabakeryhouse #delailapeople
Dah ada tak Starglow scrub? Mmg rugi klu tak simpan 1 kat rumah.
.
Ni bkn scrub biasa2. Cubalah tanya sapa yg dah cuba Starglow scrub. Mmg diorang tak tukar dah!
.
DM/WA K Lina utk Starglow scrub sekarang.
.
#charms #solekdanrawat #starglowscrub #scrubmukamurah #halaljakim #naturalskincare #kulitkusam #jeragatpudar #parutjerawat #scrubviral #bazaar #bazarpaknilmurah #online #onlineshopping #selangor #bandarsaujanaputra #kinrarapuchong #pandanindah #shahalam
Dah ada tak Starglow scrub? Mmg rugi klu tak simpan 1 kat rumah. . Ni bkn scrub biasa2. Cubalah tanya sapa yg dah cuba Starglow scrub. Mmg diorang tak tukar dah! . DM/WA K Lina utk Starglow scrub sekarang. . #charms  #solekdanrawat  #starglowscrub  #scrubmukamurah  #halaljakim  #naturalskincare  #kulitkusam  #jeragatpudar  #parutjerawat  #scrubviral  #bazaar  #bazarpaknilmurah  #online  #onlineshopping  #selangor  #bandarsaujanaputra  #kinrarapuchong  #pandanindah  #shahalam 
REMOVE DEAD SKIN CELLS are the main function of LIP SCRUB
.
.
It's organic & suitable for normal/sensitive skin
Price only RM15 exclude postage
.
.
To order?
Wanna be an AGENT/DROPSHIP?
WhatsApp 0195053184
Team #sugarbelleinspire ๐Ÿ˜Š
>
>
#sugarbelleinspire 
#sugarbelleproduct 
#sugarbellecosmetic 
#cosmeticmalaysia 
#cosmeticlover 
#cantik 
#lipcream 
#lipmatte 
#bazaarpaknil 
#makeup 
#makeuplover 
#limitededition 
#putraheight 
#bandarsaujanaputra 
#puchong
#lipcreamduo
#coffeescrub
#lipscrub
#limited 
#limitededition 
#sugarbellexmua
#compactpowder
#foundation
#parabenfree
#cosmeticbag
#combosale
REMOVE DEAD SKIN CELLS are the main function of LIP SCRUB . . It's organic & suitable for normal/sensitive skin Price only RM15 exclude postage . . To order? Wanna be an AGENT/DROPSHIP? WhatsApp 0195053184 Team #sugarbelleinspire  ๐Ÿ˜Š > >#sugarbelleinspire  #sugarbelleproduct  #sugarbellecosmetic  #cosmeticmalaysia  #cosmeticlover  #cantik  #lipcream  #lipmatte  #bazaarpaknil  #makeup  #makeuplover  #limitededition  #putraheight  #bandarsaujanaputra  #puchong  #lipcreamduo  #coffeescrub  #lipscrub  #limited  #limitededition  #sugarbellexmua  #compactpowder  #foundation  #parabenfree  #cosmeticbag  #combosale 
Rezeki Allah dimana-mana,
T.kasih order dengan saya โค ๐Ÿ’ฒRM55
๐Ÿ‘ช 6-8 orang makan
๐Ÿ“ž WA : +60192044669

Boleh ambil sendiri di Kg Seri Cheeding, Banting @ COD Petronas S.Alam Sek 31. 
#nasilemakcake #keknasilemak #foodporn #malaysiandishes #suprisedeliveryklang #suprisedelivery #birthdayparty  #selamatharilahir #nasilemak #suprisebirthdayevent #suprisedeliveryshahalam #suprisedeliverybanting #banting #rare #rarecake #rarecakes #banting #kualalangat #suprisedeliveryklang #bandarsaujanaputra #deliveryshahalam #deliveryservice #deliveryorder #kualalangat #fattzura #cakeshahalam #cakebanting #cake #makanan #makan #cake #malaysia #banting #parttevents #party
Rezeki Allah dimana-mana, T.kasih order dengan saya โค ๐Ÿ’ฒRM55 ๐Ÿ‘ช 6-8 orang makan ๐Ÿ“ž WA : +60192044669 Boleh ambil sendiri di Kg Seri Cheeding, Banting @ COD Petronas S.Alam Sek 31. #nasilemakcake  #keknasilemak  #foodporn  #malaysiandishes  #suprisedeliveryklang  #suprisedelivery  #birthdayparty  #selamatharilahir  #nasilemak  #suprisebirthdayevent  #suprisedeliveryshahalam  #suprisedeliverybanting  #banting  #rare  #rarecake  #rarecakes  #banting  #kualalangat  #suprisedeliveryklang  #bandarsaujanaputra  #deliveryshahalam  #deliveryservice  #deliveryorder  #kualalangat  #fattzura  #cakeshahalam  #cakebanting  #cake  #makanan  #makan  #cake  #malaysia  #banting  #parttevents  #party 
.
Seperti biasa Sweep Barbershop
Beroperasi seperti biasa hingga 
11 malam ni... .
.
Mana yang rambut panjang tu
Boleh lah singgah yer...
.
Lokasi di belakang Petronas
BSP...
.
#sweepfamily #sweeppomade #sweepbarbershopbsp
#barbershop #hairstyles #hair
#hairdressing #haircolor #barbershopmalaysia #barbershopmelayu #barbermelayu #barbershopconnect #barberlife #pomade #pomademy #pompitup #fade #baldfade #classiccut #vintage #pomplah #slick #bandarsaujanaputra #saujanaputra #mahsa
#mahsabandarsaujanaputra
. Seperti biasa Sweep Barbershop Beroperasi seperti biasa hingga 11 malam ni... . . Mana yang rambut panjang tu Boleh lah singgah yer... . Lokasi di belakang Petronas BSP... . #sweepfamily  #sweeppomade  #sweepbarbershopbsp  #barbershop  #hairstyles  #hair  #hairdressing  #haircolor  #barbershopmalaysia  #barbershopmelayu  #barbermelayu  #barbershopconnect  #barberlife  #pomade  #pomademy  #pompitup  #fade  #baldfade  #classiccut  #vintage  #pomplah  #slick  #bandarsaujanaputra  #saujanaputra  #mahsa  #mahsabandarsaujanaputra 
Berapa ramai dah cuba GOLD MASK ni please share dengan Yana! Best sangat2! Sampai TERRRRESTOCK BERKALI2! ๐Ÿ™ˆ Yana suka pakai dekat bahagian hidung dan dagu, sekali tarik terus tertanggal whitehead dan bulus halus. Licin je kulit lepas tu ๐Ÿ’• sangattttt. Haih korang takkan tengok je? Cubalah sendiri!
-
Sugarbelle PEEL OFF GOLD MASK ๐Ÿคฉ
-
Kebaikan Gold Mask:
๐ŸŒป Membantu menyegar dan menegangkan kulit wajah
๐ŸŒป Wajah kelihatan lebih sihat dan berseri
๐ŸŒป Membantu pulihkan lapisan kulit baru dan lama
๐ŸŒป Memudarkan parut di wajah
๐ŸŒป Melembutkan kulit wajah
๐ŸŒป Menyingkirkan blackhead & whitehead
-
PARABEN FREE
RM39 ONLY
-
Nak order? Nak jadi Agen/Dropship?
Hubungi SEKARANG โคต
HOTLINE ๐Ÿ“ฒ 013.918.3966 YANA
.
#makeupsale #makeupbrush #muamalaysia #sugarbelle #sugarbelleagent #sugarbellestockist #sugarbellelovers #bandarsaujanaputra #koreanmakeup #koreanskin #cyberjaya #putrajaya #putraheights #saleraya  #lippie #lipbalm #sugarbellelipbalm #jualmekap #makeupmurah #sugarbellelipmatte #makeuptips #mycybersale #makeuoftheday #motd #lipliquid #ilofayou #peneyeliner #goldmask #flawlessskin #naarabelle
Berapa ramai dah cuba GOLD MASK ni please share dengan Yana! Best sangat2! Sampai TERRRRESTOCK BERKALI2! ๐Ÿ™ˆ Yana suka pakai dekat bahagian hidung dan dagu, sekali tarik terus tertanggal whitehead dan bulus halus. Licin je kulit lepas tu ๐Ÿ’• sangattttt. Haih korang takkan tengok je? Cubalah sendiri! - Sugarbelle PEEL OFF GOLD MASK ๐Ÿคฉ - Kebaikan Gold Mask: ๐ŸŒป Membantu menyegar dan menegangkan kulit wajah ๐ŸŒป Wajah kelihatan lebih sihat dan berseri ๐ŸŒป Membantu pulihkan lapisan kulit baru dan lama ๐ŸŒป Memudarkan parut di wajah ๐ŸŒป Melembutkan kulit wajah ๐ŸŒป Menyingkirkan blackhead & whitehead - PARABEN FREE RM39 ONLY - Nak order? Nak jadi Agen/Dropship? Hubungi SEKARANG โคต HOTLINE ๐Ÿ“ฒ 013.918.3966 YANA . #makeupsale  #makeupbrush  #muamalaysia  #sugarbelle  #sugarbelleagent  #sugarbellestockist  #sugarbellelovers  #bandarsaujanaputra  #koreanmakeup  #koreanskin  #cyberjaya  #putrajaya  #putraheights  #saleraya  #lippie  #lipbalm  #sugarbellelipbalm  #jualmekap  #makeupmurah  #sugarbellelipmatte  #makeuptips  #mycybersale  #makeuoftheday  #motd  #lipliquid  #ilofayou  #peneyeliner  #goldmask  #flawlessskin  #naarabelle 
Eh betul la buat cara @bellealyahya ni confirm makeup flawless sebabbbb biji whitehead & blackhead semua tu dah ditarik keluar oleh si Gold Mask ni ๐Ÿ˜†.
-
Berapa ramai dah cuba GOLD MASK ni please share dengan Yana! Best sangat2! Sampai TERRRRESTOCK BERKALI2! ๐Ÿ™ˆ Yana suka pakai dekat bahagian hidung dan dagu, sekali tarik terus tertanggal whitehead dan bulus halus. Licin je kulit lepas tu ๐Ÿ’• sangattttt. Haih korang takkan tengok je? Cubalah sendiri!
-
Sugarbelle PEEL OFF GOLD MASK ๐Ÿคฉ
-
Kebaikan Gold Mask:
๐ŸŒป Membantu menyegar dan menegangkan kulit wajah
๐ŸŒป Wajah kelihatan lebih sihat dan berseri
๐ŸŒป Membantu pulihkan lapisan kulit baru dan lama
๐ŸŒป Memudarkan parut di wajah
๐ŸŒป Melembutkan kulit wajah
๐ŸŒป Menyingkirkan blackhead & whitehead
-
PARABEN FREE
RM39 ONLY
-
Nak order? Nak jadi Agen/Dropship?
Hubungi SEKARANG โคต
HOTLINE ๐Ÿ“ฒ 013.918.3966 YANA
.
#makeupsale #makeupbrush #muamalaysia #sugarbelle #sugarbelleagent #sugarbellestockist #sugarbellelovers #bandarsaujanaputra #koreanmakeup #koreanskin #cyberjaya #putrajaya #putraheights #saleraya  #lippie #lipbalm #sugarbellelipbalm #jualmekap #makeupmurah #sugarbellelipmatte #makeuptips #mycybersale #makeuoftheday #motd #lipliquid #ilofayou #peneyeliner #goldmask #flawlessskin #naarabelle
Eh betul la buat cara @bellealyahya ni confirm makeup flawless sebabbbb biji whitehead & blackhead semua tu dah ditarik keluar oleh si Gold Mask ni ๐Ÿ˜†. - Berapa ramai dah cuba GOLD MASK ni please share dengan Yana! Best sangat2! Sampai TERRRRESTOCK BERKALI2! ๐Ÿ™ˆ Yana suka pakai dekat bahagian hidung dan dagu, sekali tarik terus tertanggal whitehead dan bulus halus. Licin je kulit lepas tu ๐Ÿ’• sangattttt. Haih korang takkan tengok je? Cubalah sendiri! - Sugarbelle PEEL OFF GOLD MASK ๐Ÿคฉ - Kebaikan Gold Mask: ๐ŸŒป Membantu menyegar dan menegangkan kulit wajah ๐ŸŒป Wajah kelihatan lebih sihat dan berseri ๐ŸŒป Membantu pulihkan lapisan kulit baru dan lama ๐ŸŒป Memudarkan parut di wajah ๐ŸŒป Melembutkan kulit wajah ๐ŸŒป Menyingkirkan blackhead & whitehead - PARABEN FREE RM39 ONLY - Nak order? Nak jadi Agen/Dropship? Hubungi SEKARANG โคต HOTLINE ๐Ÿ“ฒ 013.918.3966 YANA . #makeupsale  #makeupbrush  #muamalaysia  #sugarbelle  #sugarbelleagent  #sugarbellestockist  #sugarbellelovers  #bandarsaujanaputra  #koreanmakeup  #koreanskin  #cyberjaya  #putrajaya  #putraheights  #saleraya  #lippie  #lipbalm  #sugarbellelipbalm  #jualmekap  #makeupmurah  #sugarbellelipmatte  #makeuptips  #mycybersale  #makeuoftheday  #motd  #lipliquid  #ilofayou  #peneyeliner  #goldmask  #flawlessskin  #naarabelle 
Berapa ramai dah cuba GOLD MASK ni please share dengan Yana! Best sangat2! Sampai TERRRRESTOCK BERKALI2! ๐Ÿ™ˆ Yana suka pakai dekat bahagian hidung dan dagu, sekali tarik terus tertanggal whitehead dan bulus halus. Licin je kulit lepas tu ๐Ÿ’• sangattttt. Haih korang takkan tengok je? Cubalah sendiri!
-
Sugarbelle PEEL OFF GOLD MASK ๐Ÿคฉ
-
Kebaikan Gold Mask:
๐ŸŒป Membantu menyegar dan menegangkan kulit wajah
๐ŸŒป Wajah kelihatan lebih sihat dan berseri
๐ŸŒป Membantu pulihkan lapisan kulit baru dan lama
๐ŸŒป Memudarkan parut di wajah
๐ŸŒป Melembutkan kulit wajah
๐ŸŒป Menyingkirkan blackhead & whitehead
-
PARABEN FREE
RM39 ONLY
-
Nak order? Nak jadi Agen/Dropship?
Hubungi SEKARANG โคต
HOTLINE ๐Ÿ“ฒ 013.918.3966 YANA
.
#makeupsale #makeupbrush #muamalaysia #sugarbelle #sugarbelleagent #sugarbellestockist #sugarbellelovers #bandarsaujanaputra #koreanmakeup #koreanskin #cyberjaya #putrajaya #putraheights #saleraya  #lippie #lipbalm #sugarbellelipbalm #jualmekap #makeupmurah #sugarbellelipmatte #makeuptips #mycybersale #makeuoftheday #motd #lipliquid #ilofayou #peneyeliner #goldmask #flawlessskin #naarabelle
Berapa ramai dah cuba GOLD MASK ni please share dengan Yana! Best sangat2! Sampai TERRRRESTOCK BERKALI2! ๐Ÿ™ˆ Yana suka pakai dekat bahagian hidung dan dagu, sekali tarik terus tertanggal whitehead dan bulus halus. Licin je kulit lepas tu ๐Ÿ’• sangattttt. Haih korang takkan tengok je? Cubalah sendiri! - Sugarbelle PEEL OFF GOLD MASK ๐Ÿคฉ - Kebaikan Gold Mask: ๐ŸŒป Membantu menyegar dan menegangkan kulit wajah ๐ŸŒป Wajah kelihatan lebih sihat dan berseri ๐ŸŒป Membantu pulihkan lapisan kulit baru dan lama ๐ŸŒป Memudarkan parut di wajah ๐ŸŒป Melembutkan kulit wajah ๐ŸŒป Menyingkirkan blackhead & whitehead - PARABEN FREE RM39 ONLY - Nak order? Nak jadi Agen/Dropship? Hubungi SEKARANG โคต HOTLINE ๐Ÿ“ฒ 013.918.3966 YANA . #makeupsale  #makeupbrush  #muamalaysia  #sugarbelle  #sugarbelleagent  #sugarbellestockist  #sugarbellelovers  #bandarsaujanaputra  #koreanmakeup  #koreanskin  #cyberjaya  #putrajaya  #putraheights  #saleraya  #lippie  #lipbalm  #sugarbellelipbalm  #jualmekap  #makeupmurah  #sugarbellelipmatte  #makeuptips  #mycybersale  #makeuoftheday  #motd  #lipliquid  #ilofayou  #peneyeliner  #goldmask  #flawlessskin  #naarabelle 
Dah banyak customer yg repeat order Seribella. Dengar cerita HQ pun dah abis. Production ntah batch yg keberapa dah ๐Ÿ˜‰.
.
Beauty supplement paling larisssss dan yang penting BERKESAN! Repeat order pun tinggi ๐Ÿ˜.
.
Dibawah adalah testimoni Wawa sendiri:
โš˜ Kulit kekal lembab (dengan pengambilan air yang cukup at least 2-3liter/day tauuu).
โš˜ Rasa dia memang sedap. Tak mual dan senang sangat tak perlu bancuh2. Tablet je kemam atau telan.
โš˜Tak rasa lapar sangat. Pagi kalau tak sarapan pun tak rasa lapar.
โš˜ Pori2 makin mengecil. Korean skin goal ๐Ÿ˜.
.
Anda tak cuba anda rugi ๐Ÿ˜.
Jadi jangan tunggu lagi. .
Nak order? 
Hubungi SEKARANG โคต
HOTLINE ๐Ÿ“ฒ 0195696449 Wawa
.
#serihariniseriselamanya #seribella #bellaammara #seribellabeauty #ilofayou #serigroup #teamseristars #bandarsaujanaputra #putrajaya #codputrajaya #seritoksagent #seribellaagent #beautysupplement #bellaammaralovers #sabuntomato #letscantik #kulitcantik #seribellafeedback #crystaltomato #student #seristars #seritoks #seritoksfeedback #serisoap #serisoapfeedback #koreanskincare #koreanskin #flawlessskin #siapacopytanpaiziniapa2sajadalaminstaitakhalalkan
Dah banyak customer yg repeat order Seribella. Dengar cerita HQ pun dah abis. Production ntah batch yg keberapa dah ๐Ÿ˜‰. . Beauty supplement paling larisssss dan yang penting BERKESAN! Repeat order pun tinggi ๐Ÿ˜. . Dibawah adalah testimoni Wawa sendiri: โš˜ Kulit kekal lembab (dengan pengambilan air yang cukup at least 2-3liter/day tauuu). โš˜ Rasa dia memang sedap. Tak mual dan senang sangat tak perlu bancuh2. Tablet je kemam atau telan. โš˜Tak rasa lapar sangat. Pagi kalau tak sarapan pun tak rasa lapar. โš˜ Pori2 makin mengecil. Korean skin goal ๐Ÿ˜. . Anda tak cuba anda rugi ๐Ÿ˜. Jadi jangan tunggu lagi. . Nak order? Hubungi SEKARANG โคต HOTLINE ๐Ÿ“ฒ 0195696449 Wawa . #serihariniseriselamanya  #seribella  #bellaammara  #seribellabeauty  #ilofayou  #serigroup  #teamseristars  #bandarsaujanaputra  #putrajaya  #codputrajaya  #seritoksagent  #seribellaagent  #beautysupplement  #bellaammaralovers  #sabuntomato  #letscantik  #kulitcantik  #seribellafeedback  #crystaltomato  #student  #seristars  #seritoks  #seritoksfeedback  #serisoap  #serisoapfeedback  #koreanskincare  #koreanskin  #flawlessskin  #siapacopytanpaiziniapa2sajadalaminstaitakhalalkan 
Nak tau tak macam mana nak kawal kuantiti air yg kita minum. Kalau tak kawal kita pun tak tau berapa banyak kita dah minum kan? Ni Wawa nak share tips ๐Ÿ˜‰.
.
โš˜ Setiap orang WAJIB ada 1 botol air yang 1 liter tu ๐ŸŒŸ. Tak kisah lah duduk rumah saja mahupun bekerja.
.
โš˜ Setiap pagi isi Air penuhkan. Dan pastikan HABIS sebelum makan tengah hari. Tengah hari isi penuh lagi sekali dan pastikan HABIS waktu petang. Sama juga untuk malam, repeat steps tadi. Haaa SENANGKAN! ๐Ÿ˜.
.
Sekian tips dari Wawa
.
Nak order?
Hubungi SEKARANG โคต
HOTLINE ๐Ÿ“ฒ 0195696449 Wawa
.
#serihariniseriselamanya #seribella #bellaammara #seribellabeauty #ilofayou #serigroup #teamseristars #bandarsaujanaputra #putrajaya #codputrajaya #seritoksagent #seribellaagent #beautysupplement #bellaammaralovers #sabuntomato #letscantik #kulitcantik #seribellafeedback #crystaltomato #student #seristars #seritoks #seritoksfeedback #serisoap #serisoapfeedback #koreanskincare #koreanskin #flawlessskin #siapacopytanpaiziniapa2sajadalaminstaitakhalalkan
Nak tau tak macam mana nak kawal kuantiti air yg kita minum. Kalau tak kawal kita pun tak tau berapa banyak kita dah minum kan? Ni Wawa nak share tips ๐Ÿ˜‰. . โš˜ Setiap orang WAJIB ada 1 botol air yang 1 liter tu ๐ŸŒŸ. Tak kisah lah duduk rumah saja mahupun bekerja. . โš˜ Setiap pagi isi Air penuhkan. Dan pastikan HABIS sebelum makan tengah hari. Tengah hari isi penuh lagi sekali dan pastikan HABIS waktu petang. Sama juga untuk malam, repeat steps tadi. Haaa SENANGKAN! ๐Ÿ˜. . Sekian tips dari Wawa . Nak order? Hubungi SEKARANG โคต HOTLINE ๐Ÿ“ฒ 0195696449 Wawa . #serihariniseriselamanya  #seribella  #bellaammara  #seribellabeauty  #ilofayou  #serigroup  #teamseristars  #bandarsaujanaputra  #putrajaya  #codputrajaya  #seritoksagent  #seribellaagent  #beautysupplement  #bellaammaralovers  #sabuntomato  #letscantik  #kulitcantik  #seribellafeedback  #crystaltomato  #student  #seristars  #seritoks  #seritoksfeedback  #serisoap  #serisoapfeedback  #koreanskincare  #koreanskin  #flawlessskin  #siapacopytanpaiziniapa2sajadalaminstaitakhalalkan 
Dah banyak customer yg repeat order Seribella. Dengar cerita HQ pun dah abis. Production ntah batch yg keberapa dah ๐Ÿ˜‰.
.
Beauty supplement paling larisssss dan yang penting BERKESAN! Repeat order pun tinggi ๐Ÿ˜.
.
Dibawah adalah testimoni Wawa sendiri:
โš˜ Kulit kekal lembab (dengan pengambilan air yang cukup at least 2-3liter/day tauuu).
โš˜ Rasa dia memang sedap. Tak mual dan senang sangat tak perlu bancuh2. Tablet je kemam atau telan.
โš˜Tak rasa lapar sangat. Pagi kalau tak sarapan pun tak rasa lapar.
โš˜ Pori2 makin mengecil. Korean skin goal ๐Ÿ˜.
.
Anda tak cuba anda rugi ๐Ÿ˜.
Jadi jangan tunggu lagi. Insyallah hari ni ade berita baik lagi ๐ŸŒฑ.
.
Nak order? 
Hubungi SEKARANG โคต
HOTLINE ๐Ÿ“ฒ 0195696449 Wawa
.
#serihariniseriselamanya #seribella #bellaammara #seribellabeauty #ilofayou #serigroup #teamseristars #bandarsaujanaputra #putrajaya #codputrajaya #seritoksagent #seribellaagent #beautysupplement #bellaammaralovers #sabuntomato #letscantik #kulitcantik #seribellafeedback #crystaltomato #student #seristars #seritoks #seritoksfeedback #serisoap #serisoapfeedback #koreanskincare #koreanskin #flawlessskin #siapacopytanpaiziniapa2sajadalaminstaitakhalalkan
Dah banyak customer yg repeat order Seribella. Dengar cerita HQ pun dah abis. Production ntah batch yg keberapa dah ๐Ÿ˜‰. . Beauty supplement paling larisssss dan yang penting BERKESAN! Repeat order pun tinggi ๐Ÿ˜. . Dibawah adalah testimoni Wawa sendiri: โš˜ Kulit kekal lembab (dengan pengambilan air yang cukup at least 2-3liter/day tauuu). โš˜ Rasa dia memang sedap. Tak mual dan senang sangat tak perlu bancuh2. Tablet je kemam atau telan. โš˜Tak rasa lapar sangat. Pagi kalau tak sarapan pun tak rasa lapar. โš˜ Pori2 makin mengecil. Korean skin goal ๐Ÿ˜. . Anda tak cuba anda rugi ๐Ÿ˜. Jadi jangan tunggu lagi. Insyallah hari ni ade berita baik lagi ๐ŸŒฑ. . Nak order? Hubungi SEKARANG โคต HOTLINE ๐Ÿ“ฒ 0195696449 Wawa . #serihariniseriselamanya  #seribella  #bellaammara  #seribellabeauty  #ilofayou  #serigroup  #teamseristars  #bandarsaujanaputra  #putrajaya  #codputrajaya  #seritoksagent  #seribellaagent  #beautysupplement  #bellaammaralovers  #sabuntomato  #letscantik  #kulitcantik  #seribellafeedback  #crystaltomato  #student  #seristars  #seritoks  #seritoksfeedback  #serisoap  #serisoapfeedback  #koreanskincare  #koreanskin  #flawlessskin  #siapacopytanpaiziniapa2sajadalaminstaitakhalalkan 
Wawa nak share kebaikan2 Seribella ni. Produk bagus takkan nak simpan untuk diri sendiri je kan ๐Ÿ˜‰.
.
๐Ÿ“ Sesuai diambil oleh lelaki & perempuan 11 tahun & ke atas.
๐Ÿ“ Minum 2-3 liter air kosong sehari untuk kesan maksima.
๐Ÿ“ Hanya perlu dikemam atau dikunyah.
๐Ÿ“ SEDAP. Rasa masam manis.
๐Ÿ“ Perempuan mengandung tidak digalakkan ambil.
๐Ÿ“ Boleh diamalkan semasa pantang (menaikkan seri wajah).
๐Ÿ“ Ibu menyusu amat digalakkan untuk ambil (baik untuk kulit bayi juga).
๐Ÿ“ Jarakkan 4-5 jam dengan kaffein/ubat-ubatan lain.
๐Ÿ“ Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
CARA PENGAMBILAN SeriBella.
๐Ÿฏ Ambil 2-3 biji sebelum/selepas makan, secara berasingan.
๐Ÿฏ Digalakkan untuk meminum air putih/kosong secukupnya.
๐Ÿฏ Kesan boleh dilihat seawal 5 hari (bergantung pada hormon seseorang).
.
โ€œ2 BIJI SEHARI SEBELUM/SELEPAS MAKAN
3 BIJI SEHARI UNTUK KESAN MAKSIMAโ€ 
BAHAN UTAMA SeriBella.
.
๐Ÿ… Tomato โ€“ Mencerahkan kulit 5 kali ganda.
๐Ÿ“ Strawberi โ€“ Kaya dengan mineral & vitamin.
๐Ÿฏ Madu โ€“ Melembabkan kulit.
๐ŸŒฑ Daun Buah Zaitun โ€“ Atasi masalah jerawat/jeragat.
๐Ÿ’ง L-Cysteine โ€“ Detox tubuh badan.
๐Ÿž Yis Ceramide โ€“ Anti Penuaan.
.
1 botol RM60
.
Nak order? 
Hubungi SEKARANG โคต
HOTLINE ๐Ÿ“ฒ 0195696449 Wawa
.
#serihariniseriselamanya #seribella #bellaammara #seribellabeauty #ilofayou #fattzura #serigroup #teamseristars #bandarsaujanaputra #putrajaya #codputrajaya #seritoksagent #seribellaagent #beautysupplement #bellaammaralovers #sabuntomato #letscantik #kulitcantik #seribellafeedback #crystaltomato #student #seristars #seritoks #seritoksfeedback #serisoap #serisoapfeedback #koreanskincare #koreanskin #flawlessskin  #siapacopytanpaiziniapa2sajadalaminstaitakhalalkan
Wawa nak share kebaikan2 Seribella ni. Produk bagus takkan nak simpan untuk diri sendiri je kan ๐Ÿ˜‰. . ๐Ÿ“ Sesuai diambil oleh lelaki & perempuan 11 tahun & ke atas. ๐Ÿ“ Minum 2-3 liter air kosong sehari untuk kesan maksima. ๐Ÿ“ Hanya perlu dikemam atau dikunyah. ๐Ÿ“ SEDAP. Rasa masam manis. ๐Ÿ“ Perempuan mengandung tidak digalakkan ambil. ๐Ÿ“ Boleh diamalkan semasa pantang (menaikkan seri wajah). ๐Ÿ“ Ibu menyusu amat digalakkan untuk ambil (baik untuk kulit bayi juga). ๐Ÿ“ Jarakkan 4-5 jam dengan kaffein/ubat-ubatan lain. ๐Ÿ“ Sesuai untuk semua jenis kulit. . CARA PENGAMBILAN SeriBella. ๐Ÿฏ Ambil 2-3 biji sebelum/selepas makan, secara berasingan. ๐Ÿฏ Digalakkan untuk meminum air putih/kosong secukupnya. ๐Ÿฏ Kesan boleh dilihat seawal 5 hari (bergantung pada hormon seseorang). . โ€œ2 BIJI SEHARI SEBELUM/SELEPAS MAKAN 3 BIJI SEHARI UNTUK KESAN MAKSIMAโ€ BAHAN UTAMA SeriBella. . ๐Ÿ… Tomato โ€“ Mencerahkan kulit 5 kali ganda. ๐Ÿ“ Strawberi โ€“ Kaya dengan mineral & vitamin. ๐Ÿฏ Madu โ€“ Melembabkan kulit. ๐ŸŒฑ Daun Buah Zaitun โ€“ Atasi masalah jerawat/jeragat. ๐Ÿ’ง L-Cysteine โ€“ Detox tubuh badan. ๐Ÿž Yis Ceramide โ€“ Anti Penuaan. . 1 botol RM60 . Nak order? Hubungi SEKARANG โคต HOTLINE ๐Ÿ“ฒ 0195696449 Wawa . #serihariniseriselamanya  #seribella  #bellaammara  #seribellabeauty  #ilofayou  #fattzura  #serigroup  #teamseristars  #bandarsaujanaputra  #putrajaya  #codputrajaya  #seritoksagent  #seribellaagent  #beautysupplement  #bellaammaralovers  #sabuntomato  #letscantik  #kulitcantik  #seribellafeedback  #crystaltomato  #student  #seristars  #seritoks  #seritoksfeedback  #serisoap  #serisoapfeedback  #koreanskincare  #koreanskin  #flawlessskin  #siapacopytanpaiziniapa2sajadalaminstaitakhalalkan 
Ingat Tomato ๐Ÿ…. Ingat Seribella.
.
Masa remaja zaman2 sekolah dulu pernah tak kena ejek muka kawah la muka gunung berapi la? Wawa penah tauuuuu! Tu memang zaman paling stress kat muka. Haha. Kalau dulu2 ada Seribella ni kan best. ๐Ÿ˜….
.
So adik2 yg ada kulit wajah bermasalah tu mai contact akak kalau nak tau tips2 kulit wajah yg sihat dan berseri-seri macam kak Belle ni. .
Hubungi SEKARANG โคต
HOTLINE ๐Ÿ“ฒ 0195696449 Wawa
.
#serihariniseriselamanya #seribella #bellaammara #seribellabeauty #ilofayou #serigroup #tomatosoap #teamseristars #bandarsaujanaputra #seritoksagent #seribellaagent #beautysupplement #bellaammaralovers #sabuntomato #letscantik #kulitcantik #seribellafeedback #crystaltomato #student #seristars #seritoks #seritoksfeedback #serisoap #serisoapfeedback #koreanskincare #koreanskintips #koreanskin #flawlessskin #flawlesstips #mycybersale
Ingat Tomato ๐Ÿ…. Ingat Seribella. . Masa remaja zaman2 sekolah dulu pernah tak kena ejek muka kawah la muka gunung berapi la? Wawa penah tauuuuu! Tu memang zaman paling stress kat muka. Haha. Kalau dulu2 ada Seribella ni kan best. ๐Ÿ˜…. . So adik2 yg ada kulit wajah bermasalah tu mai contact akak kalau nak tau tips2 kulit wajah yg sihat dan berseri-seri macam kak Belle ni. . Hubungi SEKARANG โคต HOTLINE ๐Ÿ“ฒ 0195696449 Wawa . #serihariniseriselamanya  #seribella  #bellaammara  #seribellabeauty  #ilofayou  #serigroup  #tomatosoap  #teamseristars  #bandarsaujanaputra  #seritoksagent  #seribellaagent  #beautysupplement  #bellaammaralovers  #sabuntomato  #letscantik  #kulitcantik  #seribellafeedback  #crystaltomato  #student  #seristars  #seritoks  #seritoksfeedback  #serisoap  #serisoapfeedback  #koreanskincare  #koreanskintips  #koreanskin  #flawlessskin  #flawlesstips  #mycybersale 
Seribella sesuai diambil seawal umur 11 tahun dan ke atas. Adik2 yang ada kukit bermasalah meh cuba Seribella. Akak bagi free gift sekali. ๐Ÿ˜˜.
.
Hubungi SEKARANG โคต
HOTLINE ๐Ÿ“ฒ 0195696449 Wawa
.
#serihariniseriselamanya #seribella #bellaammara #seribellabeauty #ilofayou #serigroup #tomatosoap #teamseristars #bandarsaujanaputra #seritoksagent #seribellaagent #beautysupplement #bellaammaralovers #sabuntomato #letscantik #kulitcantik #seribellafeedback #crystaltomato #student #seristars #seritoks #seritoksfeedback #serisoap #serisoapfeedback #koreanskincare #koreanskintips #koreanskin #flawlessskin #flawlesstips #mycybersale
Seribella sesuai diambil seawal umur 11 tahun dan ke atas. Adik2 yang ada kukit bermasalah meh cuba Seribella. Akak bagi free gift sekali. ๐Ÿ˜˜. . Hubungi SEKARANG โคต HOTLINE ๐Ÿ“ฒ 0195696449 Wawa . #serihariniseriselamanya  #seribella  #bellaammara  #seribellabeauty  #ilofayou  #serigroup  #tomatosoap  #teamseristars  #bandarsaujanaputra  #seritoksagent  #seribellaagent  #beautysupplement  #bellaammaralovers  #sabuntomato  #letscantik  #kulitcantik  #seribellafeedback  #crystaltomato  #student  #seristars  #seritoks  #seritoksfeedback  #serisoap  #serisoapfeedback  #koreanskincare  #koreanskintips  #koreanskin  #flawlessskin  #flawlesstips  #mycybersale 
Beautify yourself with kindness ๐Ÿ‘ . *iambeingrandom *unrelatedpost ๐Ÿ˜‚
.
.
Nak Order Seribella?
.
Hubungi โคต
HOTLINE ๐Ÿ“ฒ 0195696449 Wawa
.
RM60/botol/30 tablets
๐Ÿ“ฎ RM8 SM / RM11 SS
.
#serihariniseriselamanya#seribella #bellaammara #seribellabeauty #ilofayou #shahalam #serigroup #freegift #putraheights #putrajaya #seribellaputrajaya #teamseristars #bandarsaujanaputra #lrtkelanajaya #seribellaagent #beautysupplement #bellaammaralovers #saleraya #putraheights #letscantik #kulitcantik #seribellafeedback #tomato #crystaltomato #seribellastockist #student #uitm #ukm #upm #usm #seristars
Beautify yourself with kindness ๐Ÿ‘ . *iambeingrandom *unrelatedpost ๐Ÿ˜‚ . . Nak Order Seribella? . Hubungi โคต HOTLINE ๐Ÿ“ฒ 0195696449 Wawa . RM60/botol/30 tablets ๐Ÿ“ฎ RM8 SM / RM11 SS . #serihariniseriselamanya #seribella  #bellaammara  #seribellabeauty  #ilofayou  #shahalam  #serigroup  #freegift  #putraheights  #putrajaya  #seribellaputrajaya  #teamseristars  #bandarsaujanaputra  #lrtkelanajaya  #seribellaagent  #beautysupplement  #bellaammaralovers  #saleraya  #putraheights  #letscantik  #kulitcantik  #seribellafeedback  #tomato  #crystaltomato  #seribellastockist  #student  #uitm  #ukm  #upm  #usm  #seristars 
Macam wawa kombinasi kulit kering dan juga berminyak. Selepas sebulan consume Seribella secara konsisten, memang terasa perbezaan nya! Kulit lembap dan kurang berminyak. Jerawat pun malu2 nak naik, kejap je dah hilang ๐Ÿ˜„. .
.
Nak Order?
.
Hubungi โคต
HOTLINE ๐Ÿ“ฒ 0195696449 wawa
.
RM60/botol/30 tablets
Postage RM8 SM / RM11 SS
.
#serihariniseriselamanya#seribella #bellaammara #seribellabeauty #alofayou #sugarbelle #shahalam #serigroup #freegift #putraheights #putrajaya #seribellaputrajaya #bandarsaujanaputra #lrtkelanajaya  #seribellaagent #beautysupplement #bellaammaralovers #saleraya #putraheights #letscantik #kulitcantik #seribellafeedback #tomato #crystaltomato #seribellastockist #student #uitm #ukm #upm #usm #unikl
Macam wawa kombinasi kulit kering dan juga berminyak. Selepas sebulan consume Seribella secara konsisten, memang terasa perbezaan nya! Kulit lembap dan kurang berminyak. Jerawat pun malu2 nak naik, kejap je dah hilang ๐Ÿ˜„. . . Nak Order? . Hubungi โคต HOTLINE ๐Ÿ“ฒ 0195696449 wawa . RM60/botol/30 tablets Postage RM8 SM / RM11 SS . #serihariniseriselamanya #seribella  #bellaammara  #seribellabeauty  #alofayou  #sugarbelle  #shahalam  #serigroup  #freegift  #putraheights  #putrajaya  #seribellaputrajaya  #bandarsaujanaputra  #lrtkelanajaya  #seribellaagent  #beautysupplement  #bellaammaralovers  #saleraya  #putraheights  #letscantik  #kulitcantik  #seribellafeedback  #tomato  #crystaltomato  #seribellastockist  #student  #uitm  #ukm  #upm  #usm  #unikl 
Devil food choc cake
Kek ni berlapis2 n penuh dgn rs choc n creamcheese tambah pulk drizzle dgn caremal sos...yg membuat nih tergoda tgkkkk...
Tp semua nih dah berpunya...berminat bolh place order skrg yer open until rabu shj .
#dfcc #devilfoodchoccake #cake #cakeselangor #dessertselangor #cookies #slicecake #homemade #homemadecake #homemadecookies
#bandarsaujanaputradeliveryfood #bandarsaujanaputra 
#putaraheight #putraheightdeliveryfood #putrajaya #putrajayadeliveryfood #cyberjaya #cyberjayadeliveryfood
Devil food choc cake Kek ni berlapis2 n penuh dgn rs choc n creamcheese tambah pulk drizzle dgn caremal sos...yg membuat nih tergoda tgkkkk... Tp semua nih dah berpunya...berminat bolh place order skrg yer open until rabu shj . #dfcc  #devilfoodchoccake  #cake  #cakeselangor  #dessertselangor  #cookies  #slicecake  #homemade  #homemadecake  #homemadecookies  #bandarsaujanaputradeliveryfood  #bandarsaujanaputra  #putaraheight  #putraheightdeliveryfood  #putrajaya  #putrajayadeliveryfood  #cyberjaya  #cyberjayadeliveryfood 
Today order
Apple Pie, Almond Choc Chip Cookies, and Cream Puff for Asya and Alia from MAHSA, and regular customer at SP9
TQ!
A bit hectic day for me today, fuhhh
Tarik nafas panjang2.. Allahuakhbar
.
.
#homemumsbakery #homemade #homebaker #homebased #homebakery #creampuffvanillacustardcream #applepie #almondchocchipcookies #madefromscratch #dessert #foodie #foodporn #igbiz #instacake #igers #kekbandarsaujanaputra #bandarsaujanaputra #putraheight #mahsacollege #mahsauniversitybandarsaujanaputra #mahsabandarsaujanaputra
Today order Apple Pie, Almond Choc Chip Cookies, and Cream Puff for Asya and Alia from MAHSA, and regular customer at SP9 TQ! A bit hectic day for me today, fuhhh Tarik nafas panjang2.. Allahuakhbar . . #homemumsbakery  #homemade  #homebaker  #homebased  #homebakery  #creampuffvanillacustardcream  #applepie  #almondchocchipcookies  #madefromscratch  #dessert  #foodie  #foodporn  #igbiz  #instacake  #igers  #kekbandarsaujanaputra  #bandarsaujanaputra  #putraheight  #mahsacollege  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #mahsabandarsaujanaputra 
Korangg! Try ni okay ๐Ÿ˜˜
-
CARA GUNAKANMPEMBERSIH MUKA MISS SOTONG
-
๐Ÿ™Basahkan sotong & Span di dalam sotong.
๐Ÿ™Picit cleanser anda di bahagian bawah (Lubang Span). ๐Ÿ™Picit sotong sehingga anda dapatkan buih yang anda nak.
๐Ÿ™Cuci muka dengan melakukan urutan lembut secara membulat.
๐Ÿ™Bilas & Simpan secara menegak di tempat kering.

_

KELEBIHAN MENGGUNAKAN MISS SOTONG ?
๐Ÿ™Muka lebih bersih.
๐Ÿ™Mengurangkan masalah kulit seperti blackhead & whitehead.
๐Ÿ™Cleanser lebih jimat.
๐Ÿ™Jimat poket anda kerana operasi Miss Sotong 100%  secara MANUAL !.
๐Ÿ™No Battery needed
-
Postage +RM8(s), +RM12(ss).
-
Nak tahu lebih details? 
Whatsapp Yana | +60192655617
-
COD Area : Putra Height, Bandar Saujana Putra, Cyberjaya, Putrajaya
-
#alaskapromo #promoalaska #suikone #suikonemalaysia #suikoneblusher #blusher
#muamalaysia #TeamKakDKayaKayaKaya #nrcosmetics #nrcfoundation #nafura #honeybee #alaskamoisturizer #muakl #muashahalam #muasubangjaya #makeupgalore #ferrarossaeyeshadow #putraheight #putrajaya #bandarsaujanaputra #mahsauniversity #bazarpaknil #alysa #suikone #centella #alaskatoner
#makeupproducts #makeup #hopegirlcccream
Korangg! Try ni okay ๐Ÿ˜˜ - CARA GUNAKANMPEMBERSIH MUKA MISS SOTONG - ๐Ÿ™Basahkan sotong & Span di dalam sotong. ๐Ÿ™Picit cleanser anda di bahagian bawah (Lubang Span). ๐Ÿ™Picit sotong sehingga anda dapatkan buih yang anda nak. ๐Ÿ™Cuci muka dengan melakukan urutan lembut secara membulat. ๐Ÿ™Bilas & Simpan secara menegak di tempat kering. _ KELEBIHAN MENGGUNAKAN MISS SOTONG ? ๐Ÿ™Muka lebih bersih. ๐Ÿ™Mengurangkan masalah kulit seperti blackhead & whitehead. ๐Ÿ™Cleanser lebih jimat. ๐Ÿ™Jimat poket anda kerana operasi Miss Sotong 100% secara MANUAL !. ๐Ÿ™No Battery needed - Postage +RM8(s), +RM12(ss). - Nak tahu lebih details? Whatsapp Yana | +60192655617 - COD Area : Putra Height, Bandar Saujana Putra, Cyberjaya, Putrajaya - #alaskapromo  #promoalaska  #suikone  #suikonemalaysia  #suikoneblusher  #blusher  #muamalaysia  #TeamKakDKayaKayaKaya  #nrcosmetics  #nrcfoundation  #nafura  #honeybee  #alaskamoisturizer  #muakl  #muashahalam  #muasubangjaya  #makeupgalore  #ferrarossaeyeshadow  #putraheight  #putrajaya  #bandarsaujanaputra  #mahsauniversity  #bazarpaknil  #alysa  #suikone  #centella  #alaskatoner  #makeupproducts  #makeup  #hopegirlcccream 
Surprise .....Sesape yg rase mcm nk Sweet Sweett dgn kekasih Hati Pengarang Jantung tu meh Wassap Hakak.. kang Hakak tlg Sweettt kannn Boleh mengikut bajet anda.Save No Hakak 016-9756209 n follow IG hakak ye...
Surprise_ chocolate_ murah
#surpriseAnniversary
#surprisebirthday
#konvokesyen
#doorgift
#bandarsaujanaputra
#puchong
#banting
#putrahieght
#alammegah
#shahalam
#putrajaya
#cyberjaya
#subang
#tqsomuch๐Ÿ˜˜
Repost @faraalipbutter .
aktif macam mana pun kita ni perempuan kena jaga penampilan ya. eh bukan utk tatapan lelaki, tapi utk menghargai diri kita dan konfiden dalam apa jua kita lakukan. no one can stop us! yessss ๐ŸŒธfaraalipbutter is your bestfriend!
.
#faraalipbutter #faralipbutterbangi  #faraalipbuttersquad #lips #lipstick #lipstickmurah #igshoponline #igshopmalaysia #igshop #kedaionline #onlineshopping #malaysiaonlineshop #malaysia #bangi #bangisentral #sayajualmurah #sayajual #bazaaronline #bazaarpaknil #makeupartist #makeup #makeuptutorial #instagood #beauty #love #putrajaya #cyberjaya #kajang #bandarsaujanaputra #ukm
Repost @faraalipbutter . aktif macam mana pun kita ni perempuan kena jaga penampilan ya. eh bukan utk tatapan lelaki, tapi utk menghargai diri kita dan konfiden dalam apa jua kita lakukan. no one can stop us! yessss ๐ŸŒธfaraalipbutter is your bestfriend! . #faraalipbutter  #faralipbutterbangi  #faraalipbuttersquad  #lips  #lipstick  #lipstickmurah  #igshoponline  #igshopmalaysia  #igshop  #kedaionline  #onlineshopping  #malaysiaonlineshop  #malaysia  #bangi  #bangisentral  #sayajualmurah  #sayajual  #bazaaronline  #bazaarpaknil  #makeupartist  #makeup  #makeuptutorial  #instagood  #beauty  #love  #putrajaya  #cyberjaya  #kajang  #bandarsaujanaputra  #ukm 
.
Jom basuh baju kedai kami...๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
Sekejap je dah siap boleh pakai..โ˜บโ˜บ
.
#LaundromatUMMI 
#dobilayandiri
#dobilayandirimurah
#sp4
#bandarsaujanaputra
#bsp
#freewifi 
#freedetergent 
#freesofterner
Hi uaolls!
_
Lenguh jugak kekadang nak tenyeh muka secara manual kan?so why not uaolls buat lain dari yang lain start dari hari ini.
_
Jom cuba miss sotong ni. Sebab apa kena cuba, sebab besttt sangat tau!

KELEBIHAN MENGGUNAKAN MISS SOTONG ? .
๐Ÿ™Muka lebih bersih.
๐Ÿ™Mengurangkan masalah kulit seperti blackhead & whitehead.
๐Ÿ™Cleanser lebih jimat.
๐Ÿ™Jimat poket anda kerana operasi Miss Sotong 100%  secara MANUAL !.
๐Ÿ™No Battery needed
-
Postage +RM8(s), +RM12(ss).
-
Nak tahu lebih details? 
Whatsapp Yana | +60192655617
-
COD Area : Putra Height, Bandar Saujana Putra, Cyberjaya, Putrajaya
-
#alaskapromo #promoalaska #suikone #suikonemalaysia #suikoneblusher #blusher
#muamalaysia #TeamKakDKayaKayaKaya #nrcosmetics #nrcfoundation #nafura #honeybee #alaskamoisturizer #muakl #muashahalam #muasubangjaya #makeupgalore #ferrarossaeyeshadow #putraheight #putrajaya #bandarsaujanaputra #mahsauniversity #bazarpaknil #alysa #suikone #centella #alaskatoner
#makeupproducts #makeup #hopegirlcccream
Hi uaolls! _ Lenguh jugak kekadang nak tenyeh muka secara manual kan?so why not uaolls buat lain dari yang lain start dari hari ini. _ Jom cuba miss sotong ni. Sebab apa kena cuba, sebab besttt sangat tau! KELEBIHAN MENGGUNAKAN MISS SOTONG ? . ๐Ÿ™Muka lebih bersih. ๐Ÿ™Mengurangkan masalah kulit seperti blackhead & whitehead. ๐Ÿ™Cleanser lebih jimat. ๐Ÿ™Jimat poket anda kerana operasi Miss Sotong 100% secara MANUAL !. ๐Ÿ™No Battery needed - Postage +RM8(s), +RM12(ss). - Nak tahu lebih details? Whatsapp Yana | +60192655617 - COD Area : Putra Height, Bandar Saujana Putra, Cyberjaya, Putrajaya - #alaskapromo  #promoalaska  #suikone  #suikonemalaysia  #suikoneblusher  #blusher  #muamalaysia  #TeamKakDKayaKayaKaya  #nrcosmetics  #nrcfoundation  #nafura  #honeybee  #alaskamoisturizer  #muakl  #muashahalam  #muasubangjaya  #makeupgalore  #ferrarossaeyeshadow  #putraheight  #putrajaya  #bandarsaujanaputra  #mahsauniversity  #bazarpaknil  #alysa  #suikone  #centella  #alaskatoner  #makeupproducts  #makeup  #hopegirlcccream 
Selamat Hari Isnin.

Pukul 11 pagi dah rasa lemau? Lagi la dengan cuaca sejuk berangin ni kan. Sedap je kalau dapat tarik selimut kan.

Nak elak rasa lemau?
Jom diffuse Peppermint + Lemon.

Bagi segar sikit mata.
Bagi lega sikit kepala.

Dua-dua eo ni boleh dikatakan eo basic yang perlu ada.

Peppermint : terkenal dengan sifat nya yang berangin. So sesuai untuk sakit kepala, migraine. 
Yang tersengguk-sengguk tahan mata mengantuk tu, cuba inhale peppermint ni.
Confirm segar mata.

Lemon : sesuai untuk baby kalau ada demam or batuk or selsema.
Tapi untuk baby sila la dilute ye.

Ok, dah segar biji mata.
Jom sambung buat kerja.

Kita ada ready stock dua-dua eo ni. Sapa2 yang nak urgent terus wasap kita ye.

019.7751733

#yleofifi
#yleomalaysia
#essentialoils
#pskoils
#iloveyleo
#natural
#aromaterapi
#eomurah
#sayajualessentialoils
#yleo_bandarsaujanaputra
#yleo_putraheight
#yleo_kelanajaya
#bspskypark
#bandarsaujanaputra
#bspavenue
#kelanajaya
#babydemam
#babyselsema
#selsema
#batuk
#migraine
#mondayblues
Selamat Hari Isnin. Pukul 11 pagi dah rasa lemau? Lagi la dengan cuaca sejuk berangin ni kan. Sedap je kalau dapat tarik selimut kan. Nak elak rasa lemau? Jom diffuse Peppermint + Lemon. Bagi segar sikit mata. Bagi lega sikit kepala. Dua-dua eo ni boleh dikatakan eo basic yang perlu ada. Peppermint : terkenal dengan sifat nya yang berangin. So sesuai untuk sakit kepala, migraine. Yang tersengguk-sengguk tahan mata mengantuk tu, cuba inhale peppermint ni. Confirm segar mata. Lemon : sesuai untuk baby kalau ada demam or batuk or selsema. Tapi untuk baby sila la dilute ye. Ok, dah segar biji mata. Jom sambung buat kerja. Kita ada ready stock dua-dua eo ni. Sapa2 yang nak urgent terus wasap kita ye. 019.7751733 #yleofifi  #yleomalaysia  #essentialoils  #pskoils  #iloveyleo  #natural  #aromaterapi  #eomurah  #sayajualessentialoils  #yleo_bandarsaujanaputra  #yleo_putraheight  #yleo_kelanajaya  #bspskypark  #bandarsaujanaputra  #bspavenue  #kelanajaya  #babydemam  #babyselsema  #selsema  #batuk  #migraine  #mondayblues 
" JOM RONDA-RONDA...." ๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต Terima kasih tuan #Mustapa dengan pembelian Basikal MTB Polygon Premier 4.0 27.5 Model 2018 dan tambahan Aksesories daripada kami di @bicycleblockmalaysia @bbmcycle kami mengucapkan selamat berkayuh dan enjoy your purchased. Terima kasih banyak2 #supportbicycleblock di harap tuan berpuas hati dengan khidmat dan layanan dari tim kami.

#bicycleblockmalaysia #bbmcycle #bandarsaujanaputra #polygonmalaysia #polygon #onpolygonbikes #premiumdealers #bsp #polygonbikesMalaysia #weridepolygon #premier #basikal #fitmalaysia #kedaibasikal #mtblife #fitmalaysia
" JOM RONDA-RONDA...." ๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต๐Ÿšต Terima kasih tuan #Mustapa  dengan pembelian Basikal MTB Polygon Premier 4.0 27.5 Model 2018 dan tambahan Aksesories daripada kami di @bicycleblockmalaysia @bbmcycle kami mengucapkan selamat berkayuh dan enjoy your purchased. Terima kasih banyak2 #supportbicycleblock  di harap tuan berpuas hati dengan khidmat dan layanan dari tim kami. #bicycleblockmalaysia  #bbmcycle  #bandarsaujanaputra  #polygonmalaysia  #polygon  #onpolygonbikes  #premiumdealers  #bsp  #polygonbikesMalaysia  #weridepolygon  #premier  #basikal  #fitmalaysia  #kedaibasikal  #mtblife  #fitmalaysia 
Asam Pedas Daging Tetel atau lebih di kenali dengan nama Daging Tetel Gerang Asam. Menu ini berasal dari negeri Melaka. 
Keenakkan lemak yang menguliti cebisan daging sungguh mengiurkan.  Kombinasi pedas, masam dan kewangian harum daun limau purut.

Hidangan yang benar2 membangitkan selera dengan hanya sepinggan nasi putih dan telur asin. ๐Ÿ˜‹ Menu yang minimal, namun keenakkan yang luar jangkaan.

Lupakan diet seketika. Nikmati keenakkan menu yang memukau deria rasa๐Ÿ˜‰ 
Jemput makan.

#bonapetite #deliveryfood #asampedas #asampedasdagingtetel #asampedasdaging #dagingtetel #asampedasdagingtetel #originalrecipe #localfoods #foodorgasm #foodism #instalovers #instafoods #instagood #instagram #bazarpaknil #bspcaterer #bandarsaujanaputra #fhbandcateringpenerajumenuberkualiti๐Ÿฒ
Asam Pedas Daging Tetel atau lebih di kenali dengan nama Daging Tetel Gerang Asam. Menu ini berasal dari negeri Melaka. Keenakkan lemak yang menguliti cebisan daging sungguh mengiurkan. Kombinasi pedas, masam dan kewangian harum daun limau purut. Hidangan yang benar2 membangitkan selera dengan hanya sepinggan nasi putih dan telur asin. ๐Ÿ˜‹ Menu yang minimal, namun keenakkan yang luar jangkaan. Lupakan diet seketika. Nikmati keenakkan menu yang memukau deria rasa๐Ÿ˜‰ Jemput makan. #bonapetite  #deliveryfood  #asampedas  #asampedasdagingtetel  #asampedasdaging  #dagingtetel  #asampedasdagingtetel  #originalrecipe  #localfoods  #foodorgasm  #foodism  #instalovers  #instafoods  #instagood  #instagram  #bazarpaknil  #bspcaterer  #bandarsaujanaputra  #fhbandcateringpenerajumenuberkualiti ๐Ÿฒ